View Full Version : Gezi Parkı Direnişi
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
europeanconquer
16.Haziran.2013, 19:29
Gerçek çevreciler Gezi Parkında yeşillendirme yapıyor = Çadırlara uyuşturucu , prezervatif gibi bilimum bulmak isteyeceğimiz şeyleri yerleştiriyoruz.
Bu haber çıkarsa,ki kesin çıkacaktır,kafası olan insan düşünür ''Millet manyak mı ? Niye ortalıkta ilişkiye girsin ? Niye Park için orada sabahlarken uyuşturucu kullansın veya hiç bir zarar bile vermemişken niye ateşli silahlar kullansın ? '' gibi soruları aklına getirir ancak ''Erdoğan diyorsa doğrudur.'' o soruları sormalarına engel oluyor.
Ralph
16.Haziran.2013, 19:31
bize bir demokrasi tanımı yapsanız başbakan bey? bilelim yoksa biz senin ileri demokrasinde faşist mi kaldık
Universal
16.Haziran.2013, 19:34
Türkiye neden Ataköy değil. :(
Corpus
16.Haziran.2013, 19:37
"Bunlar" kim ?
Ordakiler birşey bilmiyor ya salla gitsin, ne söylersen "he" diyecekler zaten
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2013, 19:39
2 haftadır hiç bir şeyi göstermeyen NTV, şimdi hem helikopter ile hem de sahildeki teknelere kadar her yeri gösteriyor.
cekim tek yerden yapiliyor, tum kanallar ayni goruntuyu paylasiyor. tipki bir televizyon programi gibi, beyaz show yakistirmasi cok uygun olmus aslinda. (:
Ralph
16.Haziran.2013, 19:40
cekim tek yerden yapiliyor, tum kanallar ayni goruntuyu paylasiyor. tipki bir televizyon programi gibi, beyaz show yakistirmasi cok uygun olmus aslinda. (:
İşte her neyse :) Demek ki o her kanala veren kuruluş asıl sıkıntılı olan.
Universal
16.Haziran.2013, 19:41
Biliyoruz diyor isim ver isim.
Corpus
16.Haziran.2013, 19:42
"Turna-sol" kağıdı nedir ?
Anlamı : Kişilerin sağcı mı solcu mu olduklarını tespit etmek için kullanılan araç.
Ralph
16.Haziran.2013, 19:46
Bak bak açılan büyük bayraklara bak :)
İşte topluluk var topluluk var bu ülkede. Birinde kendi imkanlarıyla bir şeyleri yapanlar, diğerinde başbakanın dağıttığı ve bunu miting sırasında açın demesi vardır.
attirson
16.Haziran.2013, 19:48
Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlügüne gectik.
Ralph
16.Haziran.2013, 19:49
Bayrak açmasını bile beceremediler :) Yamuk yumuk gidiyor. Emek, hazırlık olmadıysa demek ki..
Corpus
16.Haziran.2013, 19:49
1 Dakikada en fazla yalan söyleme rekorunu kırdı
--------------
Son Dakika: DISK, KESK, TMMOB, TTB, ve TDB yarin yurt genelinde grev karari aldi.
sarianet
16.Haziran.2013, 19:50
hepsi otobüslerle taşındı hepsi cahil cuhela hepsi kör hepsi hiçbir şey bilmiyor
bu halka leke düşüremeyecek hiç kimse :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10561_10151554922292885_1745557563_n.jpg
Ralph
16.Haziran.2013, 19:51
hepsi otobüslerle taşındı hepsi cahil cuhela hepsi kör hepsi hiçbir şey bilmiyor
Ne güzel tarif ettin konuşmaya gerek kalmadı sağolasın :)
Universal
16.Haziran.2013, 19:53
Evet hepsi otobüsle taşındı ve hepsi Erdoğanın bilmemneresinin kılı öyle diyorlar.
attirson
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10561_10151554922292885_1745557563_n.jpg
Mitingden önce ordakilerin dediklerini dinlediysen ve sen o insanlarla gurur duyuyorsan sen yorumsuz bir şahıssın.
Al bunlar bazıları.
Şuan Beyaz TV'yi izliyorum sinirden karnıma agrı girdi bu kadar mı saf sürüsü olur ya inanamıyorum harbiden.Bir kadın cıktı Tayyip'in g.. kılıyım dedi.Bir adam cıktı ömrümden ömür versin dedi spiker amin dedi .Bir tanesi cıktı taksim meydanına gönderme oldugunu düsünmüyorum ama taksim meydanına cevap oldugunu düsünüyorum dedi.Bu adamların aldıgı oksijen zarar yemin ediyorum zarar.Kafirler istedigini yapsın biz ümmeti Muhammed olarak yanındayız diyor simdi birisi. :D Sonra da siz biz yapmayın deniliyor gelde yapma.
sarianet
bayrak açmasını bilmemek bayrak yakanlarla omuz omuza yürümekten iyidir :)
Aydin
16.Haziran.2013, 19:54
Yahu 12349*081023481 kere söyledik.
o bayrağı açtıran senin başbakanın.
erdem344
16.Haziran.2013, 19:55
1 milyon kişi diyorlar yakışır başbakanımıza
Universal
Yahu yaylada çadır kurun diyor doğru PKK kurdu.
Corpus
Eee onu da siz yapıyorsunuz. Hani teröristlerle aynı masaya oturuyor ya senin hükümet.
Ralph
Bunu git başbakanına sor o daha iyi cevap verecektir emin ol. Haaa aman haaa aranızda kalsın söyledikleri. Zira olay çıkar alacağın cevaptan ;)
europeanconquer
16.Haziran.2013, 19:56
Başbakan tarafından fişlenmekte,memlekette ne olduğunu anlamamaktan daha iyidir.
Night_Mare17
Ama nasıl bir 1 milyon araştırılmalı.
sarianet
Yahu 12349*081023481 kere söyledik.
o bayrağı açtıran senin başbakanın.
iişte bende onu diyorum bayrak açtılar :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7810_10151554974757885_391795692_n.jpg
Corpus
Hesaplamalara göre maximum 230 bin kişi sığabiliyormuş o alana. :)
Eee onu da siz yapıyorsunuz. Hani teröristlerle aynı masaya oturuyor ya senin hükümet.
attirson
16.Haziran.2013, 19:57
iişte bende onu diyorum bayrak açtılar :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7810_10151554974757885_391795692_n.jpg
Sen anca cevap veremeyecegin şeylere cahilce espri yaptıgını sanarak cevap verirsin Akp'lilerin büyük cogunlugu gibi.
erdem344
16.Haziran.2013, 19:58
Kim hesaplamış ?
Rahat 250.000 kişi vardır
Universal
1 milyon mu?
73.027 metre kare orası her metre kareye 1 kişi sığsa orası nasıl bir milyon olabilir?
attirson
Ya deliricem nasıl bu kadar rahat yalan söyler bir adam ulan dünyada en çok hapiste gazeteci olan ülkede yasıyoruz utanmadan gazetecinin yazarın sanatcının üstünden baskıyı biz kaldırdık diyor ve buna oley cekiyorlar ne diyecegimi bilemiyorum hakkaten.
sarianet
16.Haziran.2013, 19:59
Hesaplamalara göre maximum 230 bin kişi sığabiliyormuş o alana. :)
teröristle masaya oturup terörü bitirmeyi teröristlerle omuz omuza yürümeye tercih ederim kanka :)
Sen anca cevap veremeyecegin şeylere cahilce espri yaptıgını sanarak cevap verirsin Akp'lilerin büyük cogunlugu gibi.
o kadar diyorum kişisel hakaret etmeyin diye neyse herkes kendine yakışanı yapsın :)
europeanconquer
https://pbs.twimg.com/media/BM5KHlaCYAEhqGe.png:large
Kameralar fesh etti kendini :n:
Corpus
Kim hesaplamış ?
Rahat 250.000 kişi vardır
https://pbs.twimg.com/media/BM4_Gp8CMAAJk9P.jpg
İmkansız :)
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 20:00
Ne kadar eylem yaparsak yapalım önce Türkiye'de eğitimin artması lazım , insanları bilinçlendirmeliyiz.
Corpus
16.Haziran.2013, 20:00
teröristle masaya oturup terörü bitirmeyi teröristlerle omuz omuza yürümeye tercih ederim kanka :)
Terör bitmediği için sözün geçersiz üzgünüm :) O yüzden hala omuz omuza yürüyorsunuz
attirson
16.Haziran.2013, 20:01
o kadar diyorum kişisel hakaret etmeyin diye neyse herkes kendine yakışanı yapsın :)
Sen düzgünce cevap versen yada cevap veremeyecegin derecede birşey ise haklısın kardeş ama ben buna ragmen Tayyip'i destekliyorum desen iş kişisele varmayacak.Ama bu yaptıgın senin kisiligini gösteriyor. ;)
Universal
16.Haziran.2013, 20:02
Bize terörist dendi ya, şimdi bunlar teröriste sayın diyorlardı o zaman biz sayın oluyoruz e çapulcu kim?
Yahu akpye oy veren kişiler apoya sayın dedi sayın bu kadar mı acizsiniz. vicdanınız yok sizin vicdanınız.
sarianet
16.Haziran.2013, 20:03
Terör bitmediği için sözün geçersiz üzgünüm :) O yüzden hala omuz omuza yürüyorsunuz
dağdan şehre indirmeye çalıştılar ama çok şükür dün gece temizlendi
europeanconquer
16.Haziran.2013, 20:04
@_yoLcu_
Abicim burada gelip milleti yaftalıyorsun sonra kişisel hakaret etmeyin diyorsun.
Corpus
terör hala doğuda devam ediyor. Temizlenen birşey yok.
erdem344
4 kişilik otomobile nasıl 5 - 6 hatta 7 kişi sığıyorsa orayada sığar merak etme
Universal
apoya sayın dedi sayın bana sadece bu cümle ilgili bir cümle söyle...
attirson
16.Haziran.2013, 20:05
Kaç kere dedim kişisele inme diye.Sen bunu dedikten sonra kendine saygı mı bekliyorsun ? Erdogan'a oy vermen harbiden çok normal aynı onun gibisin 2 dakikada kendini yalancı cıkarıyorsun.
sarianet
@_yoLcu_
Abicim burada gelip milleti yaftalıyorsun sonra kişisel hakaret etmeyin diyorsun.
senin düşüncende milleti gaza getirenler de bana göre milleti yaftalıyor neden tek açıdan bakıyorsun
Kaç kere dedim kişisele inme diye.Sen bunu dedikten sonra kendine saygı mı bekliyorsun ? Erdogan'a oy vermen harbiden çok normal aynı onun gibisin 2 dakikada kendini yalancı cıkarıyorsun.
o mesajda kişisel değil genel bi yorum var türkçe dersine mi başlayalım bu saatten sonra kardeşm :)
Universal
Açık açık öğretmenleri, müdürleri tehdit ediyor. Et sen et...
anil luque
16.Haziran.2013, 20:06
Dunyanin en cok tutuklu gazetecisine sahip ulkenin basbakani cikip "medyanin , yazarin cizerin uzerindeki baskiyi kaldirdik" diyor. GOZ GORE GORE YALAN SOYLUYOR. Pek tabii ki okumak arastirmak nedir bilmeyen oradaki insan toplulugu alkis tutuyor. Yazik cok yazik.
Namzet
16.Haziran.2013, 20:06
Apoya sayın der,Atatürk'e ayyaş der,Şehidime kelle der,Çiftçime lan der...
erdem344
16.Haziran.2013, 20:07
Atatürke ne zaman ayyaş dedi ?
europeanconquer
senin düşüncende milleti gaza getirenler de bana göre milleti yaftalıyor neden tek açıdan bakıyorsun
Tek açıdan bakmıyorum kendinle çelişiyorsun onu belirtiyorum :)
Universal
o mesajda kişisel değil genel bi yorum var türkçe dersine mi başlayalım bu saatten sonra kardeşm :)
apoya sayın ATATÜRKe ayyaş dedi bunu söyle bunu söylemeyesin korkaksın.
attirson
16.Haziran.2013, 20:08
Yapma yaa.Belki ben gittim gezi parkında kalıyorum 20 gündür sen onlara terörist diyorsun ben bu durumda ne oluyorum ?
Universal
16.Haziran.2013, 20:08
iki ayyaşın yapıtğı yasa dediği zaman yalakacı sordu Atatürk'e mi dediniz diye yanıt bile vermedi lafı değiştirdi.
Corpus
16.Haziran.2013, 20:09
4 kişilik otomobile nasıl 5 - 6 hatta 7 kişi sığıyorsa orayada sığar merak etme
Oturup matematiksel olarak hesap yapabilirsin.
Alan: 73000 metre kare.
Gelen kişi tahminin : 250000kişi
kişi başına : 0.292 metre kare düşüyor.
Evinde o kadar bir alan hazırlayıp içine girmeye çalışabilirsin. Üst üste 250bin oluşturabilirsin belki ancak 1 milyon tamamen imkansız. 0.073 metre kareye 1 kişinin gelmesi imkansız
Namzet
16.Haziran.2013, 20:09
İki tane ayyaşın yaptığı yasa derken Atatürk'ü kastediyor
http://www.youtube.com/watch?v=TLGyRKAIkiA
videosuda burda
Universal
16.Haziran.2013, 20:10
Gezi Parkında ağaçlar sökülüyor, hani yargı kararı?
sarianet
16.Haziran.2013, 20:11
Yapma yaa.Belki ben gittim gezi parkında kalıyorum 20 gündür sen onlara terörist diyorsun ben bu durumda ne oluyorum ?
ben "sen" diye yorumuma bakmadın sen sadece goundun dostum. ha sende yakıp yıktıysan orda artık bunun adını ben değil sen koy
apoya sayın ATATÜRKe ayyaş dedi bunu söyle bunu söylemeyesin korkaksın.
atatürke ayyaş ne zaman dedi ?
erdem344
16.Haziran.2013, 20:11
Bu olaylardan şunu da anladım
Şike davasında beyaz tv olsun tv8 olsun hepsıne ınanırdınız şimdi ne değişti de bu adamlara inanmıyorsunuz
yoksa ...
Universal
16.Haziran.2013, 20:12
ben "sen" diye yorumuma bakmadın sen sadece goundun dostum. ha sende yakıp yıktıysan orda artık bunun adını ben değil sen koy
atatürke ayyaş ne zaman dedi ?
apoya sayın dedi hala yanıt yok...
meclis konuşmasında dedi gazeteci sorduğunda yalanlayamadı bunu geçtiğimiz haftalarda.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 20:13
Bu olaylardan şunu da anladım
Şike davasında beyaz tv olsun tv8 olsun hepsıne ınanırdınız şimdi ne değişti de bu adamlara inanmıyorsunuz
yoksa ...
Ne Beyaz'ından TV8'inden bahsediyorsun yahu ? Aklına gelebilecek bütün ulusal kanallara inanmıyoruz.Hepsini güzelce ele geçirmişler.
attirson
16.Haziran.2013, 20:14
6 gazetenin aynı manseti attıgı bir ülkede yasıyoruz.Ama art niyet aramaya gerek yok aklın yolu birdir diye acıklayabiliriz.
Corpus
16.Haziran.2013, 20:16
Matematik sizin mi işiniz ? :n:
sarianet
16.Haziran.2013, 20:18
apoya sayın dedi hala yanıt yok...
meclis konuşmasında dedi gazeteci sorduğunda yalanlayamadı bunu geçtiğimiz haftalarda.
şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz
Corpus
16.Haziran.2013, 20:18
Cevap bulamayınca yine 90lara gitti.
sarianet
16.Haziran.2013, 20:21
Cevap bulamayınca yine 90lara gitti.
1500lere gitmekten iyidir ayrıca cevap orda var tekrar okumanı tavsiye ederim
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 20:21
http://www.youtube.com/watch?v=1cgt3gXD7zM
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 20:23
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7k9q.jpg
Evet gördük başbakanın "BENİM POLİSİM" dediği polisi
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7fv8.jpg
Corpus
1500lere gitmekten iyidir ayrıca cevap orda var tekrar okumanı tavsiye ederim
Başkalarıyla karşılaştırmadan yorum yapmayı dener misin ?
Teröriste , sayın diye hitap etmek doğru mudur ?
Bu devletin kuruluşunda en büyük paylara sahip Atatürk ve arkadaşlarına "ayyaş" demek doğru mudur ?
not : Ben Parti tutmam. O yüzden istediğiniz partinin yanlış hareketini paylaşın farketmez. Sözüm sana "delpiero" .
MHP de sayın derse kınıyorum. Chp de sayın derse kınıyorum. Başbakan' ın ağzıyla konuşursak ; bunun tersini savunan varsa da şerefsizdir , namussuzdur. Bu kadar açık ve net konuşuyorum.
E.Cartman
Ulan bileydik anamıza babamıza söylerdik ona göre ayarlardı da şu 90'lardaki olaylarıda görürdük. Arkadaş yoktuk biz o yıllarda fiilen. Biz o zamanlar Süper Mario'yduk, pokemonduk, bugs bunny'dik. Açmayın şu eski defterleri artık bu nesil o nesil değil, devir değişti, düşünceler değişti, ideolojiler değişti, her şey değişti.
Universal
16.Haziran.2013, 20:24
şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz
evet cehape suçlu di mi?
yahu ben bu ülkede türbanlılar, baş örtülüler okula girsin diye kaç defa yazdım.
bu hükümet terörist başı ile aynı masaya oturmuştur, o kişiye sayın denmiştir açık ve nettir.
bu gün bir şehidimiz var neden bir kanal göstermiyor. he yalan haber dersen cenaze hemen yanımda ki Ataköy 5. kısım camii den kalktı.
sarianet
16.Haziran.2013, 20:25
ya petrol komik komik şeyler paylaşıyorsun attığın yalan resimler yetmedi mi :)
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 20:26
Kadıköy'den Beşiktaş ve Kabataş'a yapılan vapur seferleri iptal edildi. Beşiktaş iskelesinin kepenkleri kapatılırken yolcular Kadıköy-Eminönü iskelesine yönlendirildi. Kadıköy-Eminönü iskelesinden Karaköy ve Eminönü seferleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Beşiktaş iskelesinin kapatılmasıyla ilgili olarak iskelede çalışan bir görevli "Valilik talimatıyla Beşiktaş iskelesinden seferlerin durdurulduğunu" söyledi.
Ne bu Korku :D
ya petrol komik komik şeyler paylaşıyorsun attığın yalan resimler yetmedi mi :)
Yalan değil hiç biri :) Hayret oysaki bu kadar yalana inana birisin :)
Taksime kimse "BELEDİYE OTOBÜSÜ" özel olarak "ÜCRETSİZ" gitmedi.Ben o belediye otobüsleri "2 LİRA" veriyorum ne diye MİTİNGLERE kendi insanlarını taşısın diyemi !
Ne kadar hakkım varsa "HARAM OLSUN" !
Corpus
16.Haziran.2013, 20:27
@Yolcu sen başkasına laf atmadan , başkasıyla karşılaştırmadan şu "SAYIN" ve "Ayyaş" olaylarını bir yorumlar mısın
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2013, 20:28
mitingde kendisinin dev posterini actirtan zihniyetten ne beklersiniz, hala anlayabilmis degilim. bu yasima kadar o kadar politikaci gordum, bu kadar palavrayi tek ayak ustunde sikan bir baskasini daha gormedim. tamam yillardir aliskiniz bu siyasete ama bunlar cigir atlattilar.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 20:28
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7k9q.jpg
Kara propagandanın en başarısız örneklerini sergiliyorsun. O siteye gir bakalım ne çıkıyor.
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 20:30
Kara propagandanın en başarısız örneklerini sergiliyorsun. O siteye gir bakalım ne çıkıyor.
Bu site değil FACEBOOK ;)
Universal
16.Haziran.2013, 20:30
@Del Piere_10 senle aynı ünvanı taşıyorum ya şu sitede... sözüm yok.
sarianet
16.Haziran.2013, 20:31
Başkalarıyla karşılaştırmadan yorum yapmayı dener misin ?
Teröriste , sayın diye hitap etmek doğru mudur ?
Bu devletin kuruluşunda en büyük paylara sahip Atatürk ve arkadaşlarına "ayyaş" demek doğru mudur ?
not : Ben Parti tutmam. O yüzden istediğiniz partinin yanlış hareketini paylaşın farketmez. Sözün sana "delpiero" .
MHP de sayın derse kınıyorum. Chp de sayın derse kınıyorum. Başbakan' ın ağzıyla konuşursak ; bunun tersini savunan varsa da şerefsizdir , namussuzdur. Bu kadar açık ve net konuşuyorum.
sayın demek doğru değildir ama ben ayinesi iştir kişinin derim adam terörü bitirdiyse yaptığı yanlışı düzeltti demekki
atatürke ayyaş diyemez atatürkü koruma kanununa göre suçtur ama bu ülkede peygambere mekkede doğan en büyük gavat diye ekşide başlık atılır bu suç değil ÖZGÜRLÜKTÜR...
atatürke ayyaş dememiştir ama siz demediği halde atatürke yakıştırıyorsunuz ben napim
evet cehape suçlu di mi?
yahu ben bu ülkede türbanlılar, baş örtülüler okula girsin diye kaç defa yazdım.
bu hükümet terörist başı ile aynı masaya oturmuştur, o kişiye sayın denmiştir açık ve nettir.
bu gün bir şehidimiz var neden bir kanal göstermiyor. he yalan haber dersen cenaze hemen yanımda ki Ataköy 5. kısım camii den kalktı.
terörü bitiremedi diye sevinecek misin şimdi amac nedir terörü bitirecek hamle yapmak mı yıllar önce söylediği yanlış bi söze takılıp gerçekleri görememek mi
süreç bıçak gibi birden kesilmeyecektir elbet eninde sonunda bu illet bitecek ama bir kesim hala sayın dedi ama levelinde takılı kalacaktır
Universal
16.Haziran.2013, 20:32
sayın demek doğru değildir ama ben ayinesi iştir kişinin derim adam terörü bitirdiyse yaptığı yanlışı düzeltti demekki
atatürke ayyaş diyemez atatürkü koruma kanununa göre suçtur ama bu ülkede peygambere mekkede doğan en büyük gavat diye ekşide başlık atılır bu suç değil ÖZGÜRLÜKTÜR...
atatürke ayyaş dememiştir ama siz demediği halde atatürke yakıştırıyorsunuz ben napim
terörü bitiremedi diye sevinecek misin şimdi amac nedir terörü bitirecek hamle yapmak mı yıllar önce söylediği yanlış bi söze takılıp gerçekleri görememek mi
süreç bıçak gibi birden kesilmeyecektir elbet eninde sonunda bu illet bitecek ama bir kesim hala sayın dedi ama levelinde takılı kalacaktır
terörist ile aynı masaya oldurulmaz teröristler öldürülür, idam edilir. onlar bebek katilidir.
Aydin
wtf?
wtf
Del Piero_10
Bu site değil FACEBOOK ;)
altta irtibat yazan siteyi diyorum ;)
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2013, 20:33
herkes dikkatli olsun, sosyal medyaya yalan haber sokup milleti pesinden surukleyerek sonra da sazan avi seklinde yansitiyorlar. emin olmadiginiz paylasimlari yaymayin. ciddi anlamda bilgi kirliligi yaratiliyor bilincli olarak.
petrol_fb12
Buda aşağadan yandan çekim ;) Burası Cami.. @ Yolcu.
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7krj.jpg
Kazlı Çeşme Meydan..73.027 Mkare olan alana 219.081 kişi sığabilmektedir
http://n1306.hizliresim.com/1b/j/p7kuy.jpg
attirson
Dünde aynılarını diyordun.Biraz kafa kullanmak gerekiyor ne oldugunu anlamak icin illa Atatürk ayyaştı o bunları yaptımı diyecek adam.
Corpus
16.Haziran.2013, 20:35
Terörü bitirmediği için hala ilk cümlen YANLIŞ. Kısaca yanlışı düzelttiği yok.
Bak yine karşılaştırma yaptın. Ona bir dikkat et. (Peygamber ile Atatürk)
"Diyemez ama başkasına bunu dediler" demek önceki işi meşru hale getirmez. Peygamber' e laf suç değil özgürlük de değil ayıptır ancak.
Evet Atatürk' e ayyaş dedi. Dememiştir diye birşey söylenemez. Bunu söylemek akla karşı gelmektir. AKLA ancak aklını kullanamayanlar karşı gelir bunu da söyleyelim :)
Aydin
16.Haziran.2013, 20:35
Mitingden çıkanlardan biri demin soru sordu bana. Aşağıdaki gibi geçti muhabbet:
- Metroya nasıl gidebilirim?
Ben: - O da beleş mi?
- Beleş.
- İlerden minibüse binmen lazım.
- Sağol.
-Yalnız minibüs beleş değildir dikkat et.
- Hadi ya (bu "hadi ya" kısmı dalga anlamındaki hadi ya değil, üzüntü anlamındaki hadi ya'ydı)
sarianet
16.Haziran.2013, 20:36
terörist ile aynı masaya oldurulmaz teröristler öldürülür, idam edilir. onlar bebek katilidir.
30 yıldır bu siyaset vardı noldu 30 bin canımız yandı madem biticek terör bitsin daha çok askerimiz şehit olsun bunu mu istiyorsun
attirson
16.Haziran.2013, 20:37
Bak daha şimdi ayak üstü Atatürk ve Deniz Gezmiş'e terörist dedi.
AKM'de teröristlerin resimleri vardı dedi.AKM'de sadece Deniz Gezmiş ve Atatürk posteri vardı.
Universal
16.Haziran.2013, 20:37
30 yıldır bu siyaset vardı noldu 30 bin canımız yandı madem biticek terör bitsin daha çok askerimiz şehit olsun bunu mu istiyorsun
2002de terör yoktu hatırlatırım bu olay gerçekleşmişti ve terör bitmişti hatta Ecevit indirilmeseydi belkide pkk fesh edecekti kendini.
sarianet
16.Haziran.2013, 20:39
yazdıklarımı tekrar okuyun anlama sorunu yaşıyorsunuz ben derdimi çok açık anlattım
Universal
16.Haziran.2013, 20:40
Şu bir gerçek orada çarşının asını küçük yazan grup var. yahu şaka gibisiniz.
Corpus
16.Haziran.2013, 20:41
@Yolcu
Galiba sorulara cevap verebilecek savunma unsurun kalmadı, son çaren herkese "anlama güçlüğünüz " var demek kaldı.
karşılaştırma yapma dediğimizde bir anda kitleniyorsun bilmiyorum fark ettin mi ?
attirson
16.Haziran.2013, 20:41
Hey yavrum bee Allahu Ekber Allahu Ekber'e de bagladı işi.Ben bu kadar ahlaksız bir adam görmedim bu kadar din istirmarcılıgı olur mu ayıptır ya ayıp insanda azıcık utanma olur.
Universal
16.Haziran.2013, 20:43
Yuh be yuh Türkçe okunması kadar mantıklı bir olay yok bu ülke Türkçe konuşuyor Türkçe okunur. Tunus'a gittim orada farsça okunuyor niçin? Halk farsça biliyor diye.
Yahu Fransa'da İngilizce ayin mi yapıyorlar? Hayır
Allah bile anladığınız dilde ibadet edin diyor.
Umarım bir gün gene Türkçe okunacak. 76 milyon anlayacak.
Universal
16.Haziran.2013, 20:46
23 nisanda koltuğa oturan öğrenciye söylediği o cümle aklıma geldi birdenbire...
" Artık sen Başbakan'sın, asarsın da kesersin de...! "
europeanconquer
16.Haziran.2013, 20:53
Ankara'da bir anne çocuğunun cenazesine gidemezken,defnedemezken İstanbul'da belediye otobüsleri bedavaya binlerce insanı Kazlıçeşme'ye götürdü.Hangi özgürlükleriniz ? diye sormayın Allah aşkına.
Universal
16.Haziran.2013, 20:55
Ankara'da bir anne çocuğunun cenazesine gidemezken,defnedemezken İstanbul'da belediye otobüsleri bedavaya binlerce insanı Kazlıçeşme'ye götürdü.Hangi özgürlükleriniz ? diye sormayın Allah aşkına.
Aman onlar beli gözleri var görmezler, dilleri var konuşmazlar, kulakları var duymazlar.
Universal
16.Haziran.2013, 20:57
Menderes'i asanlar yok karşında. Bizim karşımızda Hrant'ın katillerini saklayan, Roboskiyi bombalayan bir iktidar var ama.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 21:04
Edit:
Yalan haber,kusura bakmayın.Sökmüyorlar ağaçları.
E.Cartman
16.Haziran.2013, 21:34
Bak daha şimdi ayak üstü Atatürk ve Deniz Gezmiş'e terörist dedi.
AKM'de teröristlerin resimleri vardı dedi.AKM'de sadece Deniz Gezmiş ve Atatürk posteri vardı.
Drogba o_O
byariff
16.Haziran.2013, 21:36
Soru:başbakanım ALKOL düzenlemesi?
RTE:AVRUPAda da böyle,örnek aldık.
Soru:basbakanım GEZİPARKI olayları?
RTE:Avrupadan AKIL alacak değiliz.
attirson
16.Haziran.2013, 21:39
Drogba o_O
Tabii ki o da dahil.
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7n0x.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
:)
Namzet
16.Haziran.2013, 21:42
Atatürk'e demediyse kime dedi sayın yolcu aydınlat bizleri
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 21:47
Evleri Fişliyorlar
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7nc9.jpg
@ YOLCU
@ DEL PİERO ??? ŞU VİDEOYUYU ANLATABİLİRMİ BANA ?
https://vine.co/v/hBixEMx7Upb
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 21:52
https://vine.co/v/hBix0wK1i3u
anil luque
16.Haziran.2013, 21:54
@ YOLCU
@ DEL PİERO ??? ŞU VİDEOYUYU ANLATABİLİRMİ BANA ?
Bireysel bir olay deyip geçiştirirler tahminimce.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 22:01
https://pbs.twimg.com/media/BM5WRsnCEAE2F4P.png:large
Danimarka konsoloslugu
Corpus
16.Haziran.2013, 22:03
Başbakan' ın askerleri yollarda. Tam istediği şey ;
https://pbs.twimg.com/media/BM5mhyOCIAAOkZY.jpg
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 22:07
Resim Koyulmuş..
anil luque
16.Haziran.2013, 22:07
https://twitter.com/bilseniyiolur/status/346327329838080001/photo/1
Bunlar varya köprüyü geçene kadar ayıya dayı der geçtikten sonra babasını bile tanımaz bunlar.
Size edecek hakaret bulamıyorum. Bu bayrağı işine geldiği gibi kullanıp sonra yere atan sen sen sana diyorum. Hakaretler bile yetmiyor sizin gibilere..
europeanconquer
16.Haziran.2013, 22:12
Başbakan' ın askerleri yollarda. Tam istediği şey ;
https://pbs.twimg.com/media/BM5mhyOCIAAOkZY.jpg
Bunlar böyle işte,kendilerine yapılmayan bir şeye rağmen,hakkını arayanı şiddetle bastırmaya çalışırlar,sonra din de din diye konuşurlar.Allah bu tarz kişileri masum insanlardan uzak tutsun.
attirson
16.Haziran.2013, 22:12
Bir avuc çapulcu bunlar işte. :)
KaRaBükLü KraL
16.Haziran.2013, 22:17
iki ayyaşın yapıtğı yasa dediği zaman yalakacı sordu Atatürk'e mi dediniz diye yanıt bile vermedi lafı değiştirdi.
İyide 82 anayasasını asker hazırladı.Hem iki lafı cok kullanılır nasıl bu kadar eminsin onu merak ettim
attirson
16.Haziran.2013, 22:19
İyide 82 anayasasını asker hazırladı.Hem iki lafı cok kullanılır nasıl bu kadar eminsin onu merak ettim
Atatürk'ün icki ve sigaradan kaynaklanan bir hastalıktan vefat ettigini biliyoruz.Ve genelde yobazlarda Atatürk'ü kötülemek icin hep bunu kullanır.Tayyip'te öyle diyince normal olarak aklımıza ilk önce Atatürk geliyor.
anil luque
16.Haziran.2013, 22:20
Kendisine bu soru yöneltildiğinde kem küm edip kıvırmasından belli değil mi lafın nereye gittiği ?
erdem344
16.Haziran.2013, 22:21
siz meydanlara çıkınca sorun yok dimi geçin bu işleri
europeanconquer
16.Haziran.2013, 22:22
Meydanlara sopayla mı çıktık ? Birilerine zarar vermek için mi çıktık ?
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 22:23
İç Savaş'a hevesli gördüm seni..
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7psl.jpg
uAburak89
16.Haziran.2013, 22:24
Bazılarının yolu yol değil, Allah akıl fikir versin.
Corpus
16.Haziran.2013, 22:25
Ümit, başbakanın kastettiği yasa ; men-i müskirat kanunu ( 1920 yılı )
ilgili döküman ;
http://80.251.40.59/politics.ankara.edu.tr/karahan/makaleler/menimuskirat.pdf
KaRaBükLü KraL
Atatürk'ün icki ve sigaradan kaynaklanan bir hastalıktan vefat ettigini biliyoruz.Ve genelde yobazlarda Atatürk'ü kötülemek icin hep bunu kullanır.Tayyip'te öyle diyince normal olarak aklımıza ilk önce Atatürk geliyor.
Dediğin doğru olabilir de birseyden emin olmak var öyle olduğunu düsünmek var kendi adıma konusayım böyle kesin emin olmadan suizanda bulunmak bana doğru gelmiyor zaten sormamın sebebi de bu.
sarianet
Meydanlara sopayla mı çıktık ? Birilerine zarar vermek için mi çıktık ?
hiç zarar vermediniz canım ortalık güllük gülistanlık
beni ve benim gibi düşünenleri köşeye sıkıştırmak için harcadığınız zamanı aradığınız site sözlük twit ve face sayfalarını keşke biraz sakin olup mantıklı düşünmek için harcasanız daha iyi bi tartışma ortamı olur.
KaRaBükLü KraL
16.Haziran.2013, 22:27
Ümit, başbakanın kastettiği yasa ; men-i müskirat kanunu ( 1920 yılı )
Onu bilmiyordum eğer onu kastediyorsa dogru olabilir.
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 22:27
beni ve benim gibi düşünenleri köşeye sıkıştırmak için harcadığınız zamanı aradığınız site sözlük twit ve face sayfalarını keşke biraz sakin olup mantıklı düşünmek için harcasanız daha iyi bi tartışma ortamı olur.
Bir gecede 450 Milyon Dolar "VİSKİ ŞİRKETİNİN" borcunu silen hükümete koymaz 100 Milyon Dolar..
Corpus
16.Haziran.2013, 22:28
Adamlar eli sopalı gericileri savunuyor kafaya gel, yuh artık
Corpus
16.Haziran.2013, 22:29
Onu bilmiyordum eğer onu kastediyorsa dogru olabilir.
Hatta demek istediği de şudur ki ; Sizin sevdiğiniz kişiler yani o "2 ayyaşlar" 1920' de yaptığında kimse birşey demedi. Şimdi biz yapınca ses ediyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
uAburak89
16.Haziran.2013, 22:29
Adamlar eli sopalı gericileri savunuyor kafaya gel, yuh artık
Kafa yok ki ya da var içi boş.
Facx
16.Haziran.2013, 22:31
https://pbs.twimg.com/media/BM5UcljCEAE_-8r.jpg:large
E.Cartman
16.Haziran.2013, 22:31
Biz meydanlara çıktık, onlar parayla getirildi. Yoksa meydanlara düzgünce çıkacaklarsa, çöplerini, yedikleri biber gazlarının kapsüllerini toplayacaklarsa sıkıntı yok, çıksınlar.
Corpus
16.Haziran.2013, 22:33
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10151713400642363&saved
Rica ediyorum herkes dinlesin, izlesin. Bakın Enerji Bakanı Taner Yıldız ne demiş ...
İzlemeyecekler olur diye özetini vereyim ;
Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruz.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 22:33
Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun abicim :) Ben hiç zarar verilmedi mi dedim ? Meydanlara çıkanlar direk şiddete mi başvurdu ? Polisin gaddarca müdahale etmesine rağmen bazı provokatörler hariç binlerce kişi kendilerine yapılan şiddete sözlü cevap verdi sadece
Düşünmesi gereken sensin,biz 10 yıl boyu düşündük,hala düşünüyoruz,çünkü hiç bir insan düşünmeden insan olamaz :) Düşüncelerimizle varız,Erdoğan'ın sözleriyle değil.
anil luque
16.Haziran.2013, 22:35
https://pbs.twimg.com/media/BM5UcljCEAE_-8r.jpg:large
çok seeerrrtt :)
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 22:41
Biber Gazı Bitince Polis..
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7q9b.jpg
uAburak89
16.Haziran.2013, 22:41
Mantıklı düşünmek lafını senden duymak ibretlik.
Sen masum bir şekilde eylem yapmak isteyen insanlara yapılan orantısız uygulamayı reva gören, burada ilk günden beri kazandık naraları atan kişi değil misin ? Sen neden sonuç ilişkisinden bihaber olan, sadece sonuca bakan kişi değil misin ? Sen ve senin gibileri köşeye sıkıştırmak için hiç bir yere bakmaya gerek yok, siz zaten bir öyle bir böyle konuştuğunuz için genelde köşeye sıkışmış ve sağlı sollu kroşeleri yemeye mahkum boksörler gibisiniz.
Sen Tayyip'i niye seviyorsun, bu zatın bir siyası görüşü yok, din temelli bir siyaset anlayışı güdüyor. Sağ kesimden alıyor oylarını, eskiden Mhp'ye giden oylar falan artık Akp'ye gidiyor. Akp seçmeninin 1. önceliği muhafazakar olması, bu durumda günlerdir yazdıkların tersini gösterse de sen Müslüman oluyorsun. Sizde hiç Allah korkusu yok mu peki ? 2 dakika yürekli olup insanlarla dalga geçmek yerine açık açık yazabilsen düşüncelerini keşke. Hangi özgürlük goygoyunu yapıyorsun sürekli, eskilere gidiyorsun. Sen ve senin gibi düşününlere yanlış yapıldıysa zamanında sen şimdi oh olsun, beter olsun diyerek intikam mı alıyorsun ? Doğru bunun neresinde ? Yanlışa yanlış demeyen, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Yalan makinesine bağlasan makinenin mavi ekran vereceği RTE'yi savunmak için insanlıktan çıkmayın, hiç bir kişi veya kurumu körü körüne savunmak doğru değil. En başından beri hem kendisi hem de siz destekçileri bu yapılanlar yanlış diyebilseydiniz ne maddi manevi bu kadar zarar olacaktı, ne de bu kadar ayrışacaktık.
Önder HOCA
16.Haziran.2013, 22:46
Bunu diyenlerden ne bekliyorsun ? http://www.youtube.com/watch?v=n4xYtlD2okQ
umarım doğru değildir şayet doğruysa bunu söyleyen adam bundan haberi olupta yaptırım uygulamayan sözde peygamberde dinsiz bir köpektir
Corpus
16.Haziran.2013, 22:56
Müthiş bir fotoğraf
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s403x403/1010643_10152500957087316_1860288400_n.jpg
Universal
16.Haziran.2013, 22:57
Yahu ben bugune bu gune kandil simidi dagittim orada bu mu sucum? Su tasiyorlardi ona yardim ettim, arkadaskarimla orada oturup muhabbet ettik. Bu mu suc?
Eminoski
16.Haziran.2013, 23:05
Şu kişilerle konuşup ikili diyaloğa girmeyin bence adamların düşünce tarzı ortada benimsedikleri başsaydıkları adam halkına böyle davranıyorsa sürüsü napsın.Herşey islam mı din mi ? Bumu ulen dininiz kitabınız. Alın bizleri kesin atın bu kadar basit sizin için.yıllar sonra da övünün.
Universal
16.Haziran.2013, 23:12
az once kuzenim sishanedeki evinin onunde biz polisiz diye kandirilan bir akpli gruptan dayak yemis artik bir sey demiyorum.
Facx
16.Haziran.2013, 23:16
http://s1.directupload.net/images/130616/4speyukr.swf
gaf mı yapmış yoksa ciddi mi demiş
Corpus
16.Haziran.2013, 23:16
https://pbs.twimg.com/media/BM5yiiFCEAAlO0I.jpg
Kazlıçeşme
europeanconquer
16.Haziran.2013, 23:18
http://s1.directupload.net/images/130616/4speyukr.swf
gaf mı yapmış yoksa ciddi mi demiş
Enerji Bakanı Taner Yıldız : "Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruz."
Doğru söze ne denir ki...
Sekopej
16.Haziran.2013, 23:20
Enerji Bakanı Taner Yıldız : "Eğitim seviyesi arttıkça AKP nin hitap ettiği alanın daha da daraldığını görüyoruz."
Doğru söze ne denir ki...
Onlar bunun farkında, koyunları nasıl güdeceklerini iyi biliyorlar, o nedenle sıkıntı yok, takdir etmek lazım bunu açıkça söyleyip daha peşlerinden insanları sürükleyebildikleri için, büyük iş başarıyorlar...
Rsa
16.Haziran.2013, 23:20
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/polis-14-yasindaki-cocugu-gazla-vurdu-delilleri-gizledi-haberi-74811
Şerefsizler.
sarianet
16.Haziran.2013, 23:23
az once kuzenim sishanedeki evinin onunde biz polisiz diye kandirilan bir akpli gruptan dayak yemis artik bir sey demiyorum.
bunu ne amaçlı yazdın şimdi ?
olay nasıl başladı
olayın kahramanları kim
aralarında ne diyalog geçti
gerçekten dayak atanlar akpli miydi
bunları da anlat yada gerek yok senin gibi düşünenler yüzde yüz haklı çıkıcak nası olsa anlatmana gerek yok :)
nannar
16.Haziran.2013, 23:26
ahmet ne zaman vazgeçeceksin sen allah aşkına ? :)
Universal
16.Haziran.2013, 23:33
olay nasıl başladı
olayın kahramanları kim
bunları da anlat yada gerek yok senin gibi düşünenler yüzde yüz haklı çıkıcak nası olsa anlatmana gerek yok :)
Konu acilmis tekrar twitterda goruntusu var smsin. Savciligida gidilecek.
Aydin
16.Haziran.2013, 23:33
beleşe şapkaları toplamışlar. sevine sevine gidiyorlardı evlere.
ne güzel. hayat onlara güzel.
vuque
16.Haziran.2013, 23:37
olay nasıl başladı
olayın kahramanları kim
Ya ya tabii hatta bu adamın kuzeni oradan neden geçti?
Hadi geçti niye dayak yedi?
Dayak yediyse vardır bir kabahati değil mi?
Baydı artık bu Şener Şen numaraları, hele bir sor neden yaptım...
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2890/sener-sen-sor-bakalim-niye-yaptim
anil luque
16.Haziran.2013, 23:38
https://twitter.com/1903cArsiBJK/status/346340158934749186/photo/1
Evet biz çevreden anlamayız, serser, çapulcu it kopuğuz.
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 23:38
ahmet ne zaman vazgeçeceksin sen allah aşkına ? :)
Universal
16.Haziran.2013, 23:39
Sizin için "değersiz" olan insanlar bazı kesimler için "bir değer" taşıyor olabilir (mi acaba ? )
Onun ulkeye girmesi yasak. Ne deger tasiyacak.
Universal
16.Haziran.2013, 23:40
Ya ya tabii hatta bu adamın kuzeni oradan neden geçti?
Hadi geçti niye dayak yedi?
Dayak yediyse vardır bir kabahati değil mi?
Baydı artık bu Şener Şen numaraları, hele bir sor neden yaptım...
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2890/sener-sen-sor-bakalim-niye-yaptim
Ek olarak evi orasi sishane. Ne yapsin gtmesin mi eyvallah.;)
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 23:41
Neyse "KONUŞMAYA DEĞMEZ"...
vuque
16.Haziran.2013, 23:42
Ek olarak evi orasi sishane. Ne yapsin gtmesin mi eyvallah.;)
Yanlış anlaşılma olmasın hocam, ben bu "vatandaşın" sorularının abesliğini göstermek için yazdım yazımı.
Kuzeninizin evinin nerede olduğu zerre kadar önemli değildir, bir ülkenin vatandaşı sokaklarında özgürce yürüyemiyor ve şiddete maruz kalıyorsa söylenecek başka bir şey yok zaten...
Aydin
16.Haziran.2013, 23:43
o cemaatin mensubu değilim bazı zamanlardaki tutumlarından dolayı eleştirdiğim oldu gönül bağım da sadece din bağından dolayı var ama senin bu ifaden terbiyeli bi insaınn kurmaması gereken bir ifade.
şimdi benide o cemaatten yaparsınız diye uzun cümle kurdum
Biz senin hakkında "bir polis yaralanmış, sevinin" mesajından sonra zaten kanaat getirmiştik yolcucum :)
Tıpkı Hasan hocamızın bize vatan haini yakıştırması yaptığı gibi.
Universal
16.Haziran.2013, 23:43
Yanlış anlaşılma olmasın hocam, ben bu "vatandaşın" sorularının abesliğini göstermek için yazdım yazımı.
Kuzeninizin evinin nerede olduğu zerre kadar önemli değildir, bir ülkenin vatandaşı sokaklarında özgürce yürüyemiyor ve şiddete maruz kalıyorsa söylenecek başka bir şey yok zaten...
Eyvallah abi bir kiz arkadasim akaretlerde bir evde siginmislar. Yurumekte yasak. Simdi kanitta isterler bunlar.
Aydin
16.Haziran.2013, 23:48
Şu sözümü söyleyip, konuyu 15 dakikalığına kitli tutacağım.
Burası Atatürkçü düşünenler tarafından yönetilen bir forumdur. FM forumu olmamız bazı gerçeklere koyun gibi gözlerimizi kapayacağımız anlamına gelmez.
Bundan rahatsız olanlar varsa forumdan üyeliğini sildirme talebinde bulunabilirler, foruma girmeyebilirler ya da başka fm forumlarında kafalarına göre takılabilirler.
Aydin
17.Haziran.2013, 00:06
Konuyu açıyorum. Atacağınız mesajlara bu üstte yazdığım duruma göre dikkat ederek yazmanızı rica ediyorum.
Corpus
17.Haziran.2013, 00:10
Bilgi :
http://twitpic.com/cxl86n
Aydin
17.Haziran.2013, 00:10
Bedavaya bağırırlar mı ki?
...
Universal
17.Haziran.2013, 00:19
Bu götürülen kiş suçluda olabilir hiçbir şey söylemem. Ama bu kişi elinde kaleşnikof ile mi yakalandı hayırdır?
http://n1306.hizliresim.com/1b/j/p7u1t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
nannar
17.Haziran.2013, 00:22
yahu yazmayayım diyorum ama sürekli tek taraflısınız.türkiyede siyaset yıllardır bu şekilde yapılıyor. chp'li vekil eylem yap diye para verir,akp'li vekil mitinge gel diye... kimse kendini kandırmasın. şike olayında fenerbahçe'nin yakalanması diğer takımların ezelden beri hiç şike yapmadığı anlamına gelmediği gibi, bu tarz videolar da diğer siyasi iradelerin mertçe davrandığı anlamına gelmez. önemli olan her insanın kendi zihninde yaşattığı görüştür. yoksa videolar,görüntüler ya da konuşmalar asla göründüğü gibi olmaz. bunu hepimiz biliyoruz. hiç tarafsız bir insanı taksimdeki insanlarla tanıştırsan RTE'ye "vatan haini" der, ama bugün AKP mitingindekilerle tanıştırsa aynı RTE "dünyanın en iyi lideri" etiketini alır. neyi kime ispatlama çabasındasınız ? Burada gördüklerinden sonra fikri değişen kişi zaten bu zamana kadar boş yaşamış demektir çünkü bir insanın siyasi görüşü ya da fikirleri bir günde oluşmadığı gibi 3-5 görüntü ya da video ile değişmez.
Corpus
17.Haziran.2013, 00:25
yahu yazmayayım diyorum ama sürekli tek taraflısınız.türkiyede siyaset yıllardır bu şekilde yapılıyor. chp'li vekil eylem yap diye para verir,akp'li vekil mitinge gel diye... kimse kendini kandırmasın. şike olayında fenerbahçe'nin yakalanması diğer takımların ezelden beri hiç şike yapmadığı anlamına gelmediği gibi, bu tarz videolar da diğer siyasi iradelerin mertçe davrandığı anlamına gelmez. önemli olan her insanın kendi zihninde yaşattığı görüştür. yoksa videolar,görüntüler ya da konuşmalar asla göründüğü gibi olmaz. bunu hepimiz biliyoruz. hiç tarafsız bir insanı taksimdeki insanlarla tanıştırsan RTE'ye "vatan haini" der, ama bugün AKP mitingindekilerle tanıştırsa aynı RTE "dünyanın en iyi lideri" etiketini alır. neyi kime ispatlama çabasındasınız ? Burada gördüklerinden sonra fikri değişen kişi zaten bu zamana kadar boş yaşamış demektir çünkü bir insanın siyasi görüşü ya da fikirleri bir günde oluşmadığı gibi 3-5 görüntü ya da video ile değişmez.
Sen öğrencilerine sadece öğretmenlik mi yapıyorsun yoksa eğitmenlik de yapıyor musun hocam ?
kusura kalma ama bu sözlerinden, şu zamana kadar sadece öğretmenlik yaptığını çıkartıyorum.
nannar
17.Haziran.2013, 00:27
Evet evet,sadece öğretmenlik yapıyorum.Eğitmen sıfatım yok benim :) Hatta rastgele atamışlar beni...
"Subject +verb +object" öğretiyorum sadece.
Universal
17.Haziran.2013, 00:29
Tek söyleyeceğim Hitler hayatta iken bütün Almanya arkasında idi, şimdi o kişiyi destekleyen parti yüzde 1 oy alamıyor.
Dünyada tek bildiğim bir iktidarı ekonomik kriz değiştirir. Dini bir ülke olan Yunanistanda komünist bir parti tarihinin en yüksek oyunu aldı, meclisde söz sahibi oldular. Demek ki insanlar değişebiliyor.
Corpus
17.Haziran.2013, 00:30
Evet evet,sadece öğretmenlik yapıyorum.Eğitmen sıfatım yok benim :) Hatta rastgele atamışlar beni...
"Subject +verb +object" öğretiyorum sadece.
Hocam hemen dalgaya almak hoş değil. Ben bunu ciddi anlamda sordum.
Eğer yıllardır eğitmenlik de yapıyorsanız , görüşlerin değişebildiğini , insanların sahip olduğu fikirlerin daha doğru fikre sahip kişiler tarafından değiştirilebildiğine şahit olmuş olmanız gerekirdi. Ancak sözleriniz, buna hiç şahit olmamış birinden geliyor gibi.
Aydin
17.Haziran.2013, 00:31
Hasan hoca, şu mesajın konudaki ilk mesajın olsaydı samimi gelebilirdin.
"taksimdekiler vatan haini" modunda konuya giren Hasan hoca ile şu son mesajı yazan Hasan hoca arasında çok fark görüyorum ama olsun, zararın neresinden dönersen kârdır.
Universal
17.Haziran.2013, 00:31
İnsanların fikirleri hiç değişmeseydi zaten şuan ülkede tek partili sistem devam ederdi. CHP her zaman iktidarda olurdu.
Gncl1905
17.Haziran.2013, 00:33
Tek söyleyeceğim Hitler hayatta iken bütün Almanya arkasında idi, şimdi o kişiyi destekleyen parti yüzde 1 oy alamıyor.
Dünyada tek bildiğim bir iktidarı ekonomik kriz değiştirir. Dini bir ülke olan Yunanistanda komünist bir parti tarihinin en yüksek oyunu aldı, meclisde söz sahibi oldular. Demek ki insanlar değişebiliyor.
CHP de tek partiyken Hitler kadar oy alıyordu. Hitler de o zaman tek partiydi. Eğer Hitler'in partisini bir partiyle kıyaslayacaksanız kiminle kıyaslayacağınızı iyi düşünün.
Ayrıca %1 oy alması Alman halkının Hitler'in arkasında olmadığını göstermez. Belki şu anki parti liderini Hitler'e benzetmiyorlardır. Kamuoyu araştırması yapmadım ama Almanların genelde Hitler'e karşı olduklarını sanmıyorum.
Ekonomik kriz tek değildir ama büyük etkendir. AKP'yi de başa bir nevi ekonomik kriz getirdi diyebiliriz. 2002'nin ekonomik durumunu az çok hatırlarsınız. Şu durumda iktidar değişmez ekonomik bir durum yüzünden.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 00:34
"BU KADAR ÇOK ADAMIN,BU KADAR KÖTÜ BEYNİNİN YIKANDIĞINI DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEMİŞTİM".. :)
Sözde gerçekçi takılıyor.
Ben sana gerçeği aktarıyım..
O direnişçi kesim polis saldırmaya başlarsa.O zaman bu ülkede bir şeyler değişmeye başlar..Onların amacı o değil..
ONLAR HERŞEYE RAĞMEN "BİZİM POLİSİMİZ" DİYOR..TAŞ ATMAYIN DİYOR,PROVEKE OLMAYIN DİYOR.
Olaya geniş açıdan bakmak lazım tabi .."GERÇEKLERİN EL VERDİĞİ DOĞRULTUDA GERÇEKÇİ OLMALIYIZ"..
Buda Nazi FAŞİST ilkeleri..Tanıdık geliyor dimi ?
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7uyb.jpg
goosfraba
17.Haziran.2013, 00:36
Bilgi :
http://twitpic.com/cxl86n (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitpic.com%2Fcxl8 6n)
salmış mı yüzde elliyi :)
Universal
17.Haziran.2013, 00:38
CHP'de tek partiyken Hitler kadar oy alıyordu. Hitler de o zaman tek partiydi. Eğer Hitler'in partisini bir partiyle kıyaslayacaksanız kiminle kıyaslayacağınızı iyi düşünün.
Ekonomik kriz tek değildir ama büyük etkendir. AKP'yi de başa bir nevi ekonomik kriz getirdi diyebiliriz. 2002'nin ekonomik durumunu az çok hatırlarsınız.
Hitleri örnek vermek için gösterdim.
Aynen sol bir parti ile sağ bir parti büyük bir fark ile yer değiştirdi. Ekonomik kriz çok büyük bir etkendir halkar için.
anil luque
17.Haziran.2013, 00:38
Abi bunca zamandır yaşanan şeyler 3-5 görüntü ya da video mu? Bunca şeyi gördükten sonra fikirlerini sorgulayıp gerekirse kendine yeni bir yol çizen insan boş insan mı oluyor ? veyahut bu zamana kadar boşa mı yaşamış oluyor ?
İnsanların fikirleri değişsin diye bu adam karşıt görüşlü insanları gruplar halinde diri diri yaksın mı ? Arsenik mi içirsin kazığa mı oturtsun ?
Universal
17.Haziran.2013, 00:40
Ülkede yarın 800bine yakın işçi grev yapacak. Gerisini siz düşünün.
Aydin
17.Haziran.2013, 00:45
Geçenlerde burada chpli vekilin bayrağa bastığını gösteriyordu birileri.
E tabii bayrak da beleşe dağıtılınca sonuç:
https://pbs.twimg.com/media/BM6Kls1CYAASYFD.jpg:large
vuque
CHP de tek partiyken Hitler kadar oy alıyordu. Hitler de o zaman tek partiydi. Eğer Hitler'in partisini bir partiyle kıyaslayacaksanız kiminle kıyaslayacağınızı iyi düşünün.
Ayrıca %1 oy alması Alman halkının Hitler'in arkasında olmadığını göstermez. Belki şu anki parti liderini Hitler'e benzetmiyorlardır. Kamuoyu araştırması yapmadım ama Almanların genelde Hitler'e karşı olduklarını sanmıyorum.
Ekonomik kriz tek değildir ama büyük etkendir. AKP'yi de başa bir nevi ekonomik kriz getirdi diyebiliriz. 2002'nin ekonomik durumunu az çok hatırlarsınız. Şu durumda iktidar değişmez ekonomik bir durum yüzünden.
Kusura bakma bunları dan diye yüzüne söylediğim için ancak;
- Hitler hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
- 2. Dünya savaşı ve öncesi tarihi hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
- Almanya ve Alman halkı hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
- Ekonomi ve Türkiyenin güncel ekonomik durumu hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
Bunlarıda hobi olarak 2. Dünya savaşı tarihiyle ilgilenen, yaptığı iş gereği 2. Dünya savaşı ile alakadar olması gereken, Fransa'da yaşayan ve ev arkadaşı Alman olan birisi olarak söylüyorum...
Zahmet ederek sana neden yanıldığını söylemek isterdim ancak bu boşa zaman kaybı olacağından, öğrenmenin en akılda kalıcı yolunun kendi araştırmanı yapmak olduğuna inandığımdan, eğer gerçekten bu konular hakkında bir şey öğrenmek istiyorsan kendi araştırmanı yapmanı tavsiye edebilirim.
nannar
Farklı noktalardan ilerlediğimiz için anlaşamıyoruz.Bir siyasi partinin oylarının düşmesi ya da artması liderlerle alakalıdır. insanların ona inanmasıyla alakalıdır.yoksa insanların dünya görüşleri değiştiği için o partiye oy vermezler. mesela koyu anap ya da dyp taraftarı olan kişiler şu anda farklı mı yaşıyor ?dünya görüşleri mi değişti? hayır ama oy verdikleri parti ortada yok. onlar da kafasına yatan lidere veriyorlar oylarını. fikirleri değiştiği için değil....fikir ile siyasi parti taraftarlığını karıştırmayalım. ben akp taraftarı değilim ve çok merak eden varsa siyasi liderler içerisinde en çok rahmetli muhsin yazıcıoğlu'nu kendime yakın hissettim fakat bunu en yakınımdakiler dışında kimse bilmez gerçek hayatta.
eğitmenlik konusuna gelince...baba ile öğretmen arasında çok fark yoktur. her baba aslında bir öğretmendir. diğer babalarla aramızdaki tek fark onların 2-3 benim yüzlerce çocuğum oldu. Babalık görevini nasıl yürütüyorsam öğretmenliği de aynı şekilde yapmaya çalışıyorum ve inandığım en önemli ilke çocuğunun yapmasını ya da yapmamasını istediğin bir davranış varsa onu önce kendin yap ya da yapma. Ben kolay kolay öğüt vermem... Yaşantımı ve karakterimi örnek alacağını düşündüğüm için düzgün yaşamaya çalışırım. mesela sırf öğrenciler sigaraya başlamasın diye pansiyon yönetimine başladıktan sonra sigarayı bıraktım. sizlerin eğitimcilik anlayışı sınıfta sağı,solu,dini ya da dinsizliği aşılamak ise ben eğitimci değilim fakat şunu bilin ki çoğu öğrencimin velisinden beni ne kadar çok sevdiklerini ve telefonlarında "babam" olarak kayıtlı olduğumu duyuyorum ve bu mesleği layığıyla yaptığımı düşünüyorum. aksini düşünenler varsa buyursun gelsin çayımı içsin. yaz tatilinde de okuldayım yani :)
Universal
17.Haziran.2013, 00:48
Aradaki fark...
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7v88.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
vuque
17.Haziran.2013, 00:49
Aradaki fark...
http://o1306.hizliresim.com/1b/j/p7v88.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Pis çapulcular, çocukları zorla çalıştırıyor ve pislik temizletiyorlar! diye çıkar şimdi birileri... :smismileyiw2:
Universal
Bu arada ekonomimiz yabancıların elindedir borsamızın yüzde75i yabancıdır, eğer bir kriz olursa yabancılar paralarını alıp ülkelerine dönecek devletin cebinden para çıkacak. Biz bu yabancılar sayesinde 90bin puan olduk. Yerli sermaye veya yatırımcı ile değil.
Universal
Pis çapulcular, çocukları zorla çalıştırıyor ve pislik temizletiyorlar! diye çıkar şimdi birileri... :smismileyiw2:
O çocuk öyle gönülden tutuyor ki onu, belli oluyor istedikleri kadar söylesinler.
Aydin
17.Haziran.2013, 00:50
Neyi tartışıyorsunuz beyler? Belediye temizleyecek orayı. Bütün belediyeler zaten akp için 2 gündür çalışıyor harıl harıl.
Aydin
17.Haziran.2013, 00:50
İzlediğim en güzel video buydu:
VÖLEĞ
Universal
17.Haziran.2013, 00:52
Seni seçtim... Süper ya. Sanki bu ülke savaştan çıkmış gibi medya bir yayın yaptı.
Gncl1905
17.Haziran.2013, 00:53
Kusura bakma bunları dan diye yüzüne söylediğim için ancak;
- Hitler hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
- 2. Dünya savaşı ve öncesi tarihi hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
- Almanya ve Alman halkı hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
- Ekonomi ve Türkiyenin güncel ekonomik durumu hakkında hiçbir şey bilmiyorsun.
Bunlarıda hobi olarak 2. Dünya savaşı tarihiyle ilgilenen, yaptığı iş gereği 2. Dünya savaşı ile alakadar olması gereken, Fransa'da yaşayan ve ev arkadaşı Alman olan birisi olarak söylüyorum...
Zahmet ederek sana neden yanıldığını söylemek isterdim ancak bu boşa zaman kaybı olacağından, öğrenmenin en akılda kalıcı yolunun kendi araştırmanı yapmak olduğuna inandığımdan, eğer gerçekten bu konular hakkında bir şey öğrenmek istiyorsan kendi araştırmanı yapmanı tavsiye edebilirim.
Sağ ol, dost acı söyler zaten :) Tarihi severim ancak ikinci dünya savaşı vs. ile bilgilerim yüzeysel. Araştıracağım, hatam varsa özür. Ancak kendi nedenlerimi de yazayım.
- Hitler hakkında seçimle başa geldiğini ancak sonrasında bir korku imparatorluğu kurduğunu biliyorum. Tek parti girmese bile tek parti gibidir. Şu anda yapılan protestoyu Nazi Almanyası'nda yapmanın imkanı olduğunu sanmıyorum. Yanılabilirim de.
- İkinci Dünya Savaşı hakkında pek de bir şey yazmamıştım zaten dolayısıyla geçiyorum bunu. Yanlış anlamışsınız herhalde.
- Alman halkı hakkında tabii ki bir şey bilmiyorum :) Zaten tahmin ettiğimi yazdım Alman halkı düşüncelerini. Gerçek Almanları kastettim burada ve biraz da insan doğası; kibir. Bir kere beyinlerine saf ırk fikri sokulduysa kolay kolay çıkmaz.
- Ekonomi hakkında da pek bilgim yok. En zayıf olduğum konulardan biridir. Ancak 2002'ye göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Naçizane fikrim.
Aydin
17.Haziran.2013, 00:59
Fatality gelmiş zamanında:
https://pbs.twimg.com/media/BM6NjbSCcAAE9LE.jpg:large
Universal
17.Haziran.2013, 01:00
Milyarlarca mı?
Cidden
#direnmatematik
anil luque
17.Haziran.2013, 01:02
Milyonlarca da degil milyarlarca.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 01:03
Bilmediğimiz GEZEGEN VEYA GEZEGENLER de yaşam mı bulundu ?
nannar
17.Haziran.2013, 01:04
Benim en çok merak ettiğim ; tüm bu işler bittiğinde,taksim ve diğer yerlerde insanlar dağıldığında , yani ortalık sakinleştiğinde bu yaşananlardan dolayı tartışmalara giren aynı ortamda yaşayan, çalışan , aynı sanal platformlarda paylaşımlarda bulunan bizler nasıl bir sosyal ilişki içerisinde olacağız ?
Sonuçta bu olayda çok sert ve saygı sınırlarını aşan cümleler,yorumlar ve suçlamalar yazıldı. Şahsen ben msn üzerinden FB-GS tartışmasında şakayla takıldığım görkem'le, başka birinin msn'inde bana küfür ettiğini duyduğumdan beri hala yazışmıyorum :) Ben aktif olduğum tüm forumlarda çok gülücük ifadesi kullanıyorum ,bu başlıkta da hakarete varan eleştirileri gülücükle geçiştirdim ve tartışmanın hararetiyle cevaplar yazdım ama ortam durulduğunda forumun havası bozulacak sanırım....
Qu3
17.Haziran.2013, 01:05
Bu haftasonu akp nin miting yapmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Videolardan da anlaşılacağı gibi akp mitinginde bulunan insanlar ile biz direnişçiler olarak bulunan insanlar arasında ciddi bir şekilde kültür, bilgi ve en önemlisi düşünce farkı var. Bu mitingler sadece bu farkı göstermiştir. Bir direnişçiler olarak bizlere destek veren redhack konuşması, valiye kafa tutan vatandaşımızın konuşması, gezi parkında ellerinde kitaplar ile polislere orantısız bilgi uygulayan insanlara bakın, birde akp mitingine katılan voheyyyyyyyy ak partiliyik ak partilyik diye böğürenleri.
Bir %50 ye belediye tüm imkanlarını sağladı, diğer %50 ye emniyet güçleri tüm gücünü kullandı diye bir cümle gördüm. Tüm direnişin anlam ve önemi bu cümle. Bir akaretler sakini ve direnişçisi olarak şuana kadar yediğim tüm gazlardan dolayı polise kızgın değildim, emir kuludurlar suçlular onlara emir verenlerdir dedim. Ama bu akşam akaretlerde yediğim turuncu renkte bulunan tomadan gelen tazyikli su ile artık tüm fikirlerim alt üst oldu ve kin beslemekteyim. O suyu yiyeli 5 saat olmasına rağmen hala nefes alış verişim normal değil ve boğazım tahriş olmuş durumda.
Ha bu forumdan da varsa şuan İstiklal'e çıkıp polis ile birlikte sopa ve satırlar ile saldıran bir kitle varmış. O delikanlı kitleyi Akaretlerde beklemedeyiz. Dediğim gibi bu forumdan varsa o kitleyi tanıdık olanlar hele bir göndersinler merakla bekliyoruz.
Aydin
17.Haziran.2013, 01:05
Benim en çok merak ettiğim ; tüm bu işler bittiğinde,taksim ve diğer yerlerde insanlar dağıldığında , yani ortalık sakinleştiğinde bu yaşananlardan dolayı tartışmalara giren aynı ortamda yaşayan, çalışan , aynı sanal platformlarda paylaşımlarda bulunan bizler nasıl bir sosyal ilişki içerisinde olacağız ?
Sonuçta bu olayda çok sert ve saygı sınırlarını aşan cümleler,yorumlar ve suçlamalar yazıldı. Şahsen ben msn üzerinden FB-GS tartışmasında şakayla takıldığım görkem'le, başka birinin msn'inde bana küfür ettiğini duyduğumdan beri hala yazışmıyorum :) Ben aktif olduğum tüm forumlarda çok gülücük ifadesi kullanıyorum ,bu başlıkta da hakarete varan eleştirileri gülücükle geçiştirdim ve tartışmanın hararetiyle cevaplar yazdım ama ortam durulduğunda forumun havası bozulacak sanırım....
Forumdaki duruşumuzdan rahatsız olan arkadaşlar varsa foruma girmeyebilirler. Hatta bundan memnun bile olurum ne yalan söyleyeyim.
Universal
17.Haziran.2013, 01:06
Bu saatten sonra ne derseniz diyin bende film bitti.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201375483094849
Haydi iyi geceler.
Abi cidden orantısız zeka uygulamışız kitap okumayacaktık.
vuque
17.Haziran.2013, 01:06
Sağ ol, dost acı söyler zaten :) Tarihi severim ancak ikinci dünya savaşı vs. ile bilgilerim yüzeysel. Araştıracağım, hatam varsa özür. Ancak kendi nedenlerimi de yazayım.
- Hitler hakkında seçimle başa geldiğini ancak sonrasında bir korku imparatorluğu kurduğunu biliyorum. Tek parti girmese bile tek parti gibidir. Şu anda yapılan protestoyu Nazi Almanyası'nda yapmanın imkanı olduğunu sanmıyorum. Yanılabilirim de.
- İkinci Dünya Savaşı hakkında pek de bir şey yazmamıştım zaten dolayısıyla geçiyorum bunu. Yanlış anlamışsınız herhalde.
- Alman halkı hakkında tabii ki bir şey bilmiyorum :) Zaten tahmin ettiğimi yazdım Alman halkı düşüncelerini. Gerçek Almanları kastettim burada ve biraz da insan doğası; kibir. Bir kere beyinlerine saf ırk fikri sokulduysa kolay kolay çıkmaz.
- Ekonomi hakkında da pek bilgim yok. En zayıf olduğum konulardan biridir. Ancak 2002'ye göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Naçizane fikrim.
Öncelikle anlayışın için teşekkür ederim. Düşüncelerini etkilememeye çalışarak elimden geldiğince cevap vermek isterim çünkü hala tarafsız olarak kendi araştırmanı yapman gerektiğine inanmaktayım :)
Madde madde neyi neden yazdığımı söyleyeyim;
- Hitler seçimle başa gelmiştir doğrudur. Ancak Hitler'in Almanya'yı nasıl diktatörlüğe çevirdiğini öğrenmek için 1933 Reichstag Yangını'nı araştırmak gerekmektedir. Bu yapılan protestonun Nazi Almanyasında yapılmasına imkan olmadığı doğrudur ancak eksik bilgidir zira diktatörlükle yönetilen Nazi Almanya'sında olması imkansızdır. Nazi iktidarına karşı da çok çeşitli ve sert protestolar olmuş ve mücadeler verilmiştir ancak büyük çaplı bir şey ne yazık ki toplumun uyutulması ve uyuşturulması sebebiyle olamamış ve halk bazı gerçekleri gördüğünde çok geç olmuş, tüm erkler ve kolluk kuvvetleri ele geçirilmiş ve bir korku imparatorluğu çoktan kurulmuştur.
- İkinci maddede yanlış anlamadım ancak dikkat edersen 2. Dünya savaşı ve öncesi tarihi demekteyim ve burada 2. Dünya savaşı öncesi Nazilerin nasıl iktidara geldiğini ve Hitler'in diktatörlüğünü nasıl sağladığını kast etmekteydim.
- Şu kadarını söyleyeyim; Alman halkının şu anda en nefret ettiği figür Hitler'dir.
- Ekonomi konusunda da fikirlerini çok etkilemek istememekteyim ancak şunu söyleyebilirim; kesinlikle 2002'den daha iyi durumda değiliz, şu anda balon bir ekonomiye sahibiz ve bu balonu patlacak iğne bazı güçlerin elinde. Ayrıca bu balon patladığında ne yazık ki etkisini hepimiz çok acı bir şekilde hissedeceğiz. Bu konuda da detaylı olarak araştırma yapabilirsin ancak yazdığın üzere Ekonomi ile ilgilenmemektesin, haliyle bu konuyu pas geçmek istemeni anlayışla karşılarım.
Diğer arkadaşlardan özür diliyorum, genel konuyla doğrudan ilgisi olmayan konulara girdik ancak yanlış bir şey gördüğünde susamayan bir yapıya sahibim. Affola. :P
nannar
17.Haziran.2013, 01:07
Forumdaki duruşumuzdan rahatsız olan arkadaşlar varsa foruma girmeyebilirler. Hatta bundan memnun bile olurum ne yalan söyleyeyim.
Benim duruşumdan rahatsız olan arkadaşlar varsa onlar da girmeyebilir. Ben de memnun olurum açıkçası....
Aydin
17.Haziran.2013, 01:09
Benim duruşumdan rahatsız olan arkadaşlar varsa onlar da girmeyebilir. Ben de memnun olurum açıkçası....
Forumu yönetenler biziz hoca :) Sana Vali Mutlu ve tayyip misali cevap vereyim dilersen :) :
Forumda beğenmediğimiz kişileri atabilirdik ama atmadık. Bunu yapabilirdik. Bunun için hiçbir engel yoktu.
nannar
17.Haziran.2013, 01:12
Forumu yönetenler biziz hoca :) Sana Vali Mutlu ve tayyip misali cevap vereyim dilersen :) :
Forumda beğenmediğimiz kişileri atabilirdik ama atmadık. Bunu yapabilirdik. Bunun için hiçbir engel yoktu.
Atış serbest... Benim sizi atmak gibi bir gücüm yok fakat madem sizin var; forumda ben ve benim gibi düşünenleri istemiyorsanız ya yazdıklarımı okuyup yorum yazmayacaksınız,ya foruma girmeyeceksiniz ya da bizi atacaksınız...
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 01:14
Atış serbest... Benim sizi atmak gibi bir gücüm yok fakat madem sizin var; forumda ben ve benim gibi düşünenleri istemiyorsanız ya yazdıklarımı okuyup yorum yazmayacaksınız,ya foruma girmeyeceksiniz ya da bizi atacaksınız...
Fikirlerini geçmiş "SİYASİ" olaylaır bırakıp yazarsan anlaşırız ..
sonuçta kendi kendini ele verdin "HER İKTİDAR BUNU YAPIYOR" Kafasına göre davaranıyor..
Bugun İslamcı olarak görülen hükümet.Atatürk'çü ve Türk bayraklılara saldırıyor..
Yarın Biz büyüdüğümüz için FAZLA DİNCİ olan kesime saygı ile bakıcaz !
Aydin
17.Haziran.2013, 01:14
Hoca :) sakin ol. şaka dedim. dün vali mutlu "ölü-yaralı rakamlarını düşük de verebilirdik ama bunu yapmadık. bunun için bir engel yoktu" demesiyle dalga geçtim.
Forumumuzdaki duruşumuzdan kastım, imzada yer alan kısımdı. Milleti susturmak gibi bir amacım olsaydı bunu en başında yapardım farkındaysan :)
Benim gibi düşünenleri konuşturup, diğer tarafı görmezden gelmeye çalışırsam, susturmaya çalışırsam tayyipten farkım kalmaz.
vuque
17.Haziran.2013, 01:15
Ya da cevap verip bizde kendi düşüncelerimizi ileteceğiz ve karşılıklı saygıya dayanan bir tartışma ortamında bulunmayı bekleyeceğiz. ;)
Ralph
17.Haziran.2013, 01:16
O Görkem ben miyim?
SAİT71
17.Haziran.2013, 01:17
Dün TC tabelalarını söküp, elinde Türk bayrağı olanlara sopa atanlar bugün Türk bayrağını propaganda aracı olarak kullanıyorlar. Hayat ne garip. Çok DÖNEMEÇLİ yolları var.
Aydin
17.Haziran.2013, 01:18
Dün TC tabelalarını söküp, elinde Türk bayrağı olanlara sopa atanlar bugün Türk bayrağını propaganda aracı olarak kullanıyorlar. Hayat ne garip. Çok DÖNEMEÇLİ yolları var.
ÇARKlar böyle işliyor :)
Universal
17.Haziran.2013, 01:21
Abi bir kadın en aklı başında olan o CHP Hükümetine tepki gösteriyoruz diyor. Yahu orantısız zekamız insanları şaşırttı.
anil luque
17.Haziran.2013, 01:22
ÇaresizAdaminRiyakarKarakteri..
Gncl1905
17.Haziran.2013, 01:22
Diğer arkadaşlardan özür diliyorum, genel konuyla doğrudan ilgisi olmayan konulara girdik ancak yanlış bir şey gördüğünde susamayan bir yapıya sahibim. Affola. :P
Sağol bilgiler için :) Tarih konusunda ilgiliyim onu araştıracağım. Ekonomi konusunda da tabii ki AKP'nin abarttığı kadar iyi olduğumuzu sanmıyorum ama 2002'ye nazaran, en azından halkın gördüğü, ekonomi iyi. Ekonomi araştıracağımı sanmıyorum, parayı da sevmem ekonomiyi de :)
Evet uzatmayalım; farklı konulara kaymasın. Tekrar ana konuya dönersek bu hafta U20 Dünya Kupası başlıyor. Konumuzla ne alakası var diyebilirsiniz ama dünyaya rezil olmamak adına ben bu konunun iyi veya kötü, bir şekilde, çözüleceğini düşünüyorum. Bakalım nasıl bitecek.
nannar
17.Haziran.2013, 01:23
Ortada tek gerçek var.O da bu olayda yaşananları destekleyenlerle desteklemeyenler arasındaki tartışmadır. Ben desteklemiyorum,sizler destekliyorsunuz.buraya kadar herkes hür iradesini kullanıyor ve bir seçim yapıyor. benim asıl hoşuma gitmeyen ve sürekli yapılan şey ise iki tarafında birbirine karşı takındığı üslup. iki tarafta birbirini suçluyor. iki taraf da birbirine hakaret ediyor ve birbirini vatan haini olmakla suçluyor.Benim taksim olaylarında destek vermememin sebebi olayların ülkeye verdiği zarardan ötürüydü.En başta da bunu yazdım ama AKP'li yaftası yedik sanırım :) Kimse çıkıp da "biz haklıyız" diyemez. fakat olaylarda sağduyusunu kaybetmiş binlerce insanın olması harareti arttırdı. hararet arttıkça insanların hür iradesiyle seçtiği tüm gerçekler yargılanmaya başlandı. iki tarafında dini,atatürk sevgisi,vatan sevgisi,milliyetçiliği vb. değerleri yargılandı. şimdi kim haklı oldu ? Kim atatürk'ü daha çok seviyor ?kim dinine daha çok bağlı ? ya da kim vatansever ?kim hain ? bunca sayfadan sonra sonuca ulaştık mı ? ya da ne kadar ilerleme kaydettik ? destekçilerin ya da desteklemeyenlerin sayısı arttı mı? yazık... güzel ülkeme yazık.... AKP yandaşları ve karşıtları keşke sandığa kadar sabredebilseydi....
nannar
17.Haziran.2013, 01:24
O Görkem ben miyim?
yok yahu sen değilsin. :)
Ralph
17.Haziran.2013, 01:25
yok yahu sen değilsin. :)
Bende diyorum ne zaman küfür ettim, ne zaman msn de yazıştık :icon_biggrin:
petrol_fb12
Sağol bilgiler için :) Tarih konusunda ilgiliyim onu araştıracağım. Ekonomi konusunda da tabii ki AKP'nin abarttığı kadar iyi olduğumuzu sanmıyorum ama 2002'ye nazaran, en azından halkın gördüğü, ekonomi iyi. Ekonomi araştıracağımı sanmıyorum, parayı da sevmem ekonomiyi de :)
Evet uzatmayalım; farklı konulara kaymasın. Tekrar ana konuya dönersek bu hafta U20 Dünya Kupası başlıyor. Konumuzla ne alakası var diyebilirsiniz ama dünyaya rezil olmamak adına ben bu konunun iyi veya kötü, bir şekilde, çözüleceğini düşünüyorum. Bakalım nasıl bitecek.
Şu kadarını söyleyim.Borsa %70 Yabancı sermayenin nin elinde.BNütün devlet kuruluşları özelleştirildi.
Sıcak parası akışı ve durmadan inşaat yapılmasa bu ülke ekonomisi çöker.
Aydin
Ortada tek gerçek var.O da bu olayda yaşananları destekleyenlerle desteklemeyenler arasındaki tartışmadır. Ben desteklemiyorum,sizler destekliyorsunuz.buraya kadar herkes hür iradesini kullanıyor ve bir seçim yapıyor. benim asıl hoşuma gitmeyen ve sürekli yapılan şey ise iki tarafında birbirine karşı takındığı üslup. iki tarafta birbirini suçluyor. iki taraf da birbirine hakaret ediyor ve birbirini vatan haini olmakla suçluyor.Benim taksim olaylarında destek vermememin sebebi olayların ülkeye verdiği zarardan ötürüydü.En başta da bunu yazdım ama AKP'li yaftası yedik sanırım :) Kimse çıkıp da "biz haklıyız" diyemez. fakat olaylarda sağduyusunu kaybetmiş binlerce insanın olması harareti arttırdı. hararet arttıkça insanların hür iradesiyle seçtiği tüm gerçekler yargılanmaya başlandı. iki tarafında dini,atatürk sevgisi,vatan sevgisi,milliyetçiliği vb. değerleri yargılandı. şimdi kim haklı oldu ? Kim atatürk'ü daha çok seviyor ?kim dinine daha çok bağlı ? ya da kim vatansever ?kim hain ? bunca sayfadan sonra sonuca ulaştık mı ? ya da ne kadar ilerleme kaydettik ? destekçilerin ya da desteklemeyenlerin sayısı arttı mı? yazık... güzel ülkeme yazık.... AKP yandaşları ve karşıtları keşke sandığa kadar sabredebilseydi....
Hasan hoca, kusura bakma ama bu forumda bilindik hakaretler dışında (ki bunların olabildiğince önüne geçmeye çalıştım, kaçırdıklarım varsa hakaret edilen kişilerden özür dilerim) bu konuya gelip "vatan haini" yaftası yapıştıran sen oldun sadece.
nannar
17.Haziran.2013, 01:28
Hasan hoca, kusura bakma ama bu forumda bilindik hakaretler dışında (ki bunların olabildiğince önüne geçmeye çalıştım, kaçırdıklarım varsa hakaret edilen kişilerden özür dilerim) bu konuya gelip "vatan haini" yaftası yapıştıran sen oldun sadece.
ben yine yazayım aydın... ülkeme zarar veren kişiler A partidense de B partidense de "vatan haini"dir. sanırım RTE ile ilgili bir soru sormuştun ve onda da aynı cevabı vermişimdir...
Universal
17.Haziran.2013, 01:29
Camlarına bayrak asacaklar...
http://p1306.hizliresim.com/1b/k/p7x11.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Ralph
17.Haziran.2013, 01:29
Bunu izlediniz mi bilmiyorum. Polisler adamı süre süre götürüyor
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201470677512481
Aydin
17.Haziran.2013, 01:33
ben yine yazayım aydın... ülkeme zarar veren kişiler A partidense de B partidense de "vatan haini"dir. sanırım RTE ile ilgili bir soru sormuştun ve onda da aynı cevabı vermişimdir...
İlk başta olaya tek taraflı girmiştin hoca. Sonra sert mesajlarına devam ettin. Şimdi şu ılımlı tavrını keşke en başından beri gösterseydin.
Benim bu forumda kimseyle bir sorunum yok. Sen diyorsun ya hani "nasıl bir forum oluruz acaba olaylar yatıştıktan sonra" diye.
Burada seninle de yolcuyla da başkalarıyla da tartışmalara girdim. Özel mesajdan Müslüman bile olmadığımı ima eden bir çocuk da mesaj attı. O çocuk da dahil burada fm ile alakalı her şeye ben yine yardım ederim. Benim için bir sıkıntı olmaz.
Ama dediğim gibi imzamdaki duruşumuza karşı olan varsa foruma hiç girmesin.
Gncl1905
17.Haziran.2013, 01:33
Şu kadarını söyleyim.Borsa %70 Yabancı sermayenin nin elinde.BNütün devlet kuruluşları özelleştirildi.
Sıcak parası akışı ve durmadan inşaat yapılmasa bu ülke ekonomisi çöker.
İyi de bunları ben de biliyorum az çok? Önemli olan halkın gördüğü ekonomi. Halka ekonomik olarak güven verebiliyor musun? Evet. O zaman problem yok seçmen için.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 01:36
İyi de bunları ben de biliyorum az çok? Önemli olan halkın gördüğü ekonomi. Halka ekonomik olarak güven verebiliyor musun? Evet. O zaman problem yok seçmen için.
Oda var ekonomi değişik bir şey :)
Ralph
17.Haziran.2013, 01:37
akp mitingi :) Düzenbazlığa devam
http://img835.imageshack.us/img835/4958/99n.png (http://img835.imageshack.us/i/99n.png/)
anil luque
Olaylar boyunca sagduyusunu kaybeden binlerce insan olmadi tek bir insan oldu o da gozunu her gecen gun daha fazla buruyen iktidar hirsiyla daha da tehlikeli bir yalanci konumuna gelen basbakan.
Aydin
Aynen öyle. Hala "terörü bitirdik" gözüyle bakanlar var mesela. Ülke içinde daha 1 ay önce patlayan bombayı unutup, ülkeye sokulan teröristleri yok sayanlar var mesela.
Terör bitsin de gerekirse teröristler dağdan indiklerinde coşkuyla karşılansınlar, benim için hava hoş diyenler de var. Ama şehit yakını olmadıkları için, içleri sızlamadığı için onlara göre bir sorun yoktur.
Bu konuda çok haklısın Gncl1905. O ilk mesajında bahsettiğin kilit nokta da bu.
SAİT71
17.Haziran.2013, 01:38
Halka güven verebildiğini hiç sanmıyorum. Halk o kadar muhtaç ki seçim zamanı verilen erzak için oy bile verebiliyor. Ekonomik özet işte. Bir ülkede seçim zamanı bir çok erzak yardımı yapılıyorsa ekonomisinden tut vizyonuna kadar herşeyi kötüdür.
nannar
17.Haziran.2013, 01:39
Ilımlı falan değilim Aydın."Demokrasi arama" ya da "Olayları yatıştırma" adı altında her iki taraftan da Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım. Yöntem bu değil...Bu olmamalıydı... Sen farklı pencereden bakıyorsun,ben farklı pencereden bakıyorum,AKP yandaşları ikimizden de farklı bir pencereden bakıyor. Fakat üç pencereden ,hatta tüm pencerelerden de görünen ve ortak olan tek şey devletin zarar gördüğüdür. Ben sadece bunu haykırıyorum.Yoksa benim gibi düşünün,benim gibi inanın,benim değerlerim sizin de değerleriniz olsun gibi bir isteğim,dileğim ya da beklentim yok.
İyi geceler arkadaşlar...
Ralph
17.Haziran.2013, 01:41
Ilımlı falan değilim Aydın."Demokrasi arama" ya da "Olayları yatıştırma" adı altında her iki taraftan da Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım. Yöntem bu değil...Bu olmamalıydı... Sen farklı pencereden bakıyorsun,ben farklı pencereden bakıyorum,AKP yandaşları ikimizden de farklı bir pencereden bakıyor. Fakat üç pencereden de görünen ve ortak olan tek şey devletin zarar gördüğüdür. Ben sadece bunu haykırıyorum.Yoksa benim gibi düşünün,benim gibi inanın,benim değerlerim sizin de değerleriniz olsun gibi bir isteğim,dileğim ya da beklentim yok.
İyi geceler arkadaşlar...
Devlet zarar görüyor çünkü başbakan denen adam egosuna yenik düşemiyor. Çünkü böyle bir adam bu adam. Sorunun cevabı bu kadar açık aslında. Devlete her türlü zararı veren bu adam, her türlü ölümün ve yararlının sorunlusu bu adam.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 01:42
Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım.
Bu hükümet bir gecede "VİSKİ ŞİRKETİNİN" adını verebilirim.Nedenide verebilrim..
450 Milyon Dolar borcunu sildi..Yani 450 Milyona kadar yolumuz var.Hükümetimiz zengin
nannar
17.Haziran.2013, 01:43
Devlet zarar görüyor çünkü başbakan denen adam egosuna yenik düşemiyor. Çünkü böyle bir adam bu adam. Sorunun cevabı bu kadar açık aslında. Devlete her türlü zararı veren bu adam, her türlü ölümün ve yararlının sorunlusu bu adam.
işte senin pencerenden görünen bu mesela :)
uzatmayalım arkadaşlar.sabah mesai var,iyi geceler.
Ralph
17.Haziran.2013, 01:44
işte senin pencerenden görünen bu mesela :)
uzatmayalım arkadaşlar.sabah mesai var,iyi geceler.
Uzatmayalım iyi hoş da bunun başka penceresi yok be abi. Yani inanki görmeye çalışıyorum ama yok. Bir tane pencere görüyorum ben güneşi gösteren. O da başbakanın egosunu yenmesi. Her neyse iyigeceler :)
vuque
17.Haziran.2013, 01:47
https://www.facebook.com/photo.php?v=486881208057033
Gncl1905
17.Haziran.2013, 01:48
Halka güven verebildiğini hiç sanmıyorum. Halk o kadar muhtaç ki seçim zamanı verilen erzak için oy bile verebiliyor. Ekonomik özet işte. Bir ülkede seçim zamanı bir çok erzak yardımı yapılıyorsa ekonomisinden tut vizyonuna kadar herşeyi kötüdür.
Bu da bir nevi ekonomik güçtür. Halk için paranın nereden geldiği önemli değil ki(bir kısım için), yeter ki gelsin. İktidarın ekonomik olarak halka yansıttıklarına bakalım; üniversiteleri çoğalttığı gibi harçları sıfırladı(ikinci öğretim hariç). Her öğrenciye kredi verebiliyor KYK; burs kaç kişi bilemem. Birkaç gün önce bedava internet duyurdu yurtlarda. Benim işime yaramayacak ama iyi bir şey sanırım. Çocuk yardımı yapılıyor, eskiden yoktu. Üç çocuğa ekstra ücret gündemde, klasik slogan malumunuz :) İSMEK vb. kursları bilen bilir. Halktan hiç bir masraf almadan çok ciddi bir harcamayla halka hizmet veriliyor. AKP belediyeleri de genelde iyi çalışıyor. Çiftçilere tarla parası veriliyor diye duydum, çiftçi değilim tabi; belki de yalandır. Bedava erzak, altın, mitinglere katılanlara para falan da iddaalar var çeyreği doğruysa bile rezalet ama bundan memnun olacak bir kesim de var. Daha da uzatılabilir.
Halka bu kadar çok imkan veriyorlar. Şimdi halk için ekonomi kötü müdür iyi midir :) Nereden bilsin adam borsanın bilmem kaçının yabancıların elinde olduğunu, ekonominin balon olduğunu.
SAİT71
17.Haziran.2013, 01:51
Bu da bir nevi ekonomik güçtür. Halk için paranın nereden geldiği önemli değil ki(bir kısım için), yeter ki gelsin. İktidarın ekonomik olarak halka yansıttıklarına bakalım; üniversiteleri çoğalttığı gibi harçları sıfırladı(ikinci öğretim hariç). Her öğrenciye kredi verebiliyor KYK; burs kaç kişi bilemem. Birkaç gün önce bedava internet duyurdu yurtlarda. Benim işime yaramayacak ama iyi bir şey sanırım. Çocuk yardımı yapılıyor, eskiden yoktu. Üç çocuğa ekstra ücret gündemde, klasik slogan malumunuz :) İSMEK vb. kursları bilen bilir. Halktan hiç bir masraf almadan çok ciddi bir harcamayla halka hizmet veriliyor. AKP belediyeleri de genelde iyi çalışıyor. Çiftçilere tarla parası veriliyor diye duydum, çiftçi değilim tabi; belki de yalandır. Bedava erzak, altın, mitinglere katılanlara para falan da iddaalar var çeyreği doğruysa bile bundan memnun olacak bir kesim de var.
Halka bu kadar çok imkan veriyorlar. Şimdi halk için ekonomi kötü müdür iyi midir :) Nereden bilsin adam borsanın bilmem kaçının yabancıların elinde olduğunu, ekonominin balon olduğunu.
Akpninde dediği gibi halk bilinçlendikçe hükmettikleri kitle azalıyor. Bunu anlayacak seviyeye gelebilirler bir gün umarım.
Şöyle bir video var.
ABD'de bir seçimde bilgisayar programına hile katılarak oy sonuçları değiştirilimiş. Bilgisayar programcısı hakim karşısında herşeyi anlatıyor..Ve bu hilenin dışarıdan görünmesi, farkedilmesi kesinlikle imkansız diyor. Tek çaresi var, oy pusulalarını sayıp sonuçlar ile karşılaştırmak... Bunu gördükçede insan sandıklara hiç güvenmiyor maalesef...
https://www.facebook.com/photo.php?v=569933606391613
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 02:00
[B]Akpninde dediği gibi halk bilinçlendikçe hükmettikleri kitle azalıyor. Bunu anlayacak seviyeye gelebilirler bir gün umarım
Mümkün değil biz büyücez arkamızdan gelen büyücek.Gerçek demokrosiye ben tahminim 6-7 nesil sonra ulaşırız.ve Biliçlenmeye başlarız.Tabi burda Çoçuklarımızı ne kadar iyi eğiticemizde önemli.
Çünkü bizden sonra gelen 35 yaşındaki nesil.Halen Başbakan'ın İstanbul'a getirdiği suyu konuştukça zor.
ShevAnil
17.Haziran.2013, 02:14
Nisantasi‘ndaki abimizi izlediniz mi arkadaslar? :)
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 02:33
geziye avm yapılacak konusu da gezicilerin balonuydu hatırlatıyım :)
GEZİ PARKINA AVM YAPILACAK
Başbakan Erdoğan proje ile ilgili geçtiğimiz nisan ayı sonunda yaptığı açıklamada Topçu Kışlası'nın AVM ve rezidans olarak faaliyet göstereceğini açıkladı. Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “O zaman ne dedik, ‘olacak’ dedik, şimdi oluyor.
Bu tabi kışla olmayacak. AVM, belki rezidans olarak hizmet görecek.” Şeklinde konuşmuştu.
Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23405125.asp
.
Aydin
17.Haziran.2013, 02:33
Nisantasi‘ndaki abimizi izlediniz mi arkadaslar? :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=719764961372767
Abinin testisleri yere değiyor. Helal olsun.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 03:01
İyi de bunu yapınca ne oluyor onu anlamadım? Sonra polis ağzını burnunu kırsa polis suçlu oldu oluyor.
Testisleri yeren değen diğer abimizde aynısını yapıyor ama sonu bunun gibi bitmiyor.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/123926/tomaya-kafa-tutan-eylemci-taksim-gezi-parki
O biber gazını durmadan yüksek dozda sol,gözlerin yansın sonra konuşalım ?
İnsan kontrolden cıkıyor ve acıyı zaten yaşadığı için vucud sistemi bir şey hissetmiyor.Artık isyan ediyor Polis'e saldırmadığı için böyle tepki gösteriyor.
Rsa
17.Haziran.2013, 03:06
Polisle düzgün konuşsan ne gereği var oluyor, polisin dilinden konuşsan terörist oluyorsun. Bu nasıl iş anlamadım.
Aydin
17.Haziran.2013, 03:07
İyi de bunu yapınca ne oluyor onu anlamadım? Sonra polis ağzını burnunu kırsa polis suçlu oldu oluyor.
Testisleri yeren değen diğer abimizde aynısını yapıyor ama sonu bunun gibi bitmiyor.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/123926/tomaya-kafa-tutan-eylemci-taksim-gezi-parki
Benim polisle bir alıp veremediğim yok Coşkun.
Bunca olaya, bunca korkutmaya rağmen hala polise karşı dik durabilen vatandaşlarımız var. Ve dediğim gibi bunca olaydan sonra polisin böyle karşısında durabilmek cesaret işidir.
grkm33
17.Haziran.2013, 03:18
Bazı sayfalarda terör bitmiş demiş arkadaşların bazıları yada bazısı ama gezi parkı direnişin henüz ilk günlerinde Şırnak uludure andaçta taciz ateşi açılmıştı askerimize.Tsk da açıklamıştı ama bulamıyorum onu.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 03:35
@grkm33
http://www.tsk.tr/3_basin_yayin_faaliyetleri/3_4_tsk_haberler/2013/tsk_haberler_47.htm#10
http://gundem.milliyet.com.tr/tsk-dan-kuzey-irak-ta-kesif/gundem/detay/1718035/default.htm
TSK kaldırmış siteden burda vardı..
Qu3
17.Haziran.2013, 03:38
https://www.youtube.com/watch?v=-8YbYbX4tPE
Bunu şimdi gördüm. Eee yandaş medya hep yanında neye kızıyorsun be adam. Hep polis gaz atmışmış. Evet kardeşim osur daha makbule geçer çünkü harbi gaz gözlerimizi yaşartıyor.
grkm33
17.Haziran.2013, 03:39
@grkm33
http://www.tsk.tr/3_basin_yayin_faaliyetleri/3_4_tsk_haberler/2013/tsk_haberler_47.htm#10
http://gundem.milliyet.com.tr/tsk-dan-kuzey-irak-ta-kesif/gundem/detay/1718035/default.htm
TSK kaldırmış siteden burda vardı..
Aynen 10 dakikadır arıyorum sitede bulamadım. Terörü çok güzel bitirmişler hakikaten sınırdan çekilirken bir selam verelim demişler askerimize :)
europeanconquer
17.Haziran.2013, 09:30
Polisin teki haklı olarak;
''Biber gazı atmıyım da napıyım ? Osuruyum mu ?'' diye bir tepki vermiş.Buna sorsalar,niye biber gazı sıkıyorsun ? Halkın ne zararı var ? Deseler,cevabı o veremez,işini yapıyor adam.Sıkın diyorlar,sıkıyor ancak bu lafım göstericilerin üstüne nişan alıp gaz fişeği sıkan,kafasına doğru tazyikli su sıkan etrafa rastgele biber gazı sıkan,milleti durup durduk yerde pataklayan polisler için geçerli değil.
Tabi diğer türlü olarak,polise taş atan,şiddete başvuran provokatörlere de gerekli müdahalenin yapılmasından doğal bir şey olamaz,tepkimiz zaten masum olanlara uygulanan şiddete.
SAİT71
17.Haziran.2013, 11:00
Başbakan Erdoğan, Kazlıçeşme mitinginde AKM üzerine resmi asılan teröristten bahsetmişti. O teröristi biz bulduk.
Başbakan Erdoğan, dün Kazlıçeşme’de gerçekleştirdiği mitingde daha önce yıkmak ve için can attığı AKM’nin kamu kuruluşu olduğu belirterek şunları söyledi:
“AKM bir kamu kuruluşudur, işgal edildi. Legal ve illegal örgütler tarafından. Teröristlerin resimleri vardı orada. Paçavralar vardı. Bu arada Türkiye Başbakanı’na hakaret edenler vardı. Onları oradan indirmeycektik de ne yapacaktık.”
Peki, uzun süredir atıl durumda bulunan AKM’nin üzerinde kimlerin resmi vardı?
http://sozcu.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/06/akm-6502.jpg
Yakın zamanda müdahale edilerek pankart ve afişlerin söküldüğü AKM’nin bir hafta önceki haline bakan herkes ‘terörist’ denilince ilk akla gelen ismi aradı fotoğrafta, 30 bin masum asker ve vatandaşımızın ölüm emrini veren PKK adlı kanlı terör örgütünün ele başı ‘Abdullah Öcalan’ı…
Ancak, AKM üzerine İmralı canisi Öcalan’ın pankartı yoktu. Birçok kişinin aklına iki ihtimal geldi. Başbakan ya Deniz Gezmiş‘e ya da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘e terörist diyordu.
Ancak, AKM’nin üzerinde bir kişinin resmi daha vardı.
Resmi bulunan diğer kişi ise daha birçok yandaş TV kanalı Gezi Parkı direnişini görmezken sosyal medya aracılığıyla “İstanbul’da şu an ne oluyor? İstanbul üzgün ve hayal kırıklığı içerisinde. Umarım her şey kısa sürede normale döner. Kalbim sizinle” mesajını vererek direnişe destek olmuştu.
Direnişe bu mesajıyla destek olan Galatasaray’ın Fildişili yıldız futbolcusu Didier Drogba, herkesin gönlünü kazanmıştı. Hatta mesaj üzerine Taksim ve çevresinde birçok duvara ‘Çare Drogba’ yazılmıştı. Ardından da Drogba’nın resmi AKM’ye Beşiktaşlı Çarşı grubu ve bir Fenerbahçe taraftarının yardımıyla böyle asılmıştı:
http://sozcu.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/06/drogba-650.jpg
Başbakan Erdoğan’ın bahsettiği AKM’deki teröristi bulduk. İşte o terörist; Gezi Parkı direnişinin simge isimlerinden Didier Yves Drogba Tébily.
sözcü
goosfraba
17.Haziran.2013, 11:52
çapulcular vs ...........
http://www.youtube.com/watch?v=s2hyxgsb7qQ
BaFraLı
17.Haziran.2013, 11:56
Umut abinin attığı videoya iki gündür gülüyorum ya. Kadına bak beynini aldırmış heralde. Takım tutar gibi parti mi tutuyor bunlar anlamıyorum ki. Siyasi görüşünü anladıkta kıl dönmesi olmasın dikkat et. Kullandığı kelimeler seviyeyi gösteriyor zaten kadının.
Redrum
17.Haziran.2013, 12:33
çapulcular vs ...........
http://www.youtube.com/watch?v=s2hyxgsb7qQ
Abi yuh artık be öhhh. Kulağınız da mı duymuyor? Kılıçdaroğlu'na konuşuyor orada ve ..... "kılı" şeklinde hitap ediyor. Zaten bu video ilk çıktığında bunu AK Partililer paylaşıyordu Kılıçdaroğlu dinle teyzemi diye. Şimdi ne olmuşsa videonun adı değiştirilmiş salak saçma yüklenmiş :) Allahım böyle şeyler olunca işte her taraftan nefret ediyorum.
Ralph
17.Haziran.2013, 12:35
Sayın Başbakan, evet öyle, mesele sizden başkası değil, meselenin ta göbeğinde siz yatıyorsunuz.
Akşam vakti yazımı yazmak için bilgisayarın başına oturduğumda tencere tava sesleri geliyordu dışarıdan. Tencere tavaya uzaktan korna sesleri de karışmaya başladı.
Bu sizin eseriniz.
Türkiye cepheleşiyor sayenizde.
Gezi Parkı’nı soruna dönüştüren de, sorunu krize dönüştüren de sizden başkası değil.
Uyarıyorum:
Türkiye hızla tehlikeli sulara sürükleniyor.
Ve kendisi gibi düşünmeyen herkese haddini bildirmeye bayılan tek adamlık ruh halinden kaynaklanıyor bu durum.
Öylesine bir diliniz ve söyleminiz var ki, Türkiye’yi her geçen gün daha fazla cepheleştiriyor, bölüyor ve uçlara itiyorsunuz.
Mitinglerde tehdit ve aşağılama...
Ankara’dan sonra dünkü İstanbul mitingi de aynen böyleydi. Konuşmanızın arasına sıkıştırdığınız bazı doğru sözler zevahiri bile kurtarmıyordu.
Tehdit hiç eksik olmadı konuşmanızda. Sürekli aşağılama vardı.
Görsel ve yazılı medya ‘cibilliyetsiz’di.
Sosyal medyanın da ‘cibilliyeti belli’ydi.
CNN gibi, BBC gibi, Reuters gibi uluslararası medyayla birlik olup Türkiye’ye komplo kuruyorlardı, AK Parti iktidarının başarılarını saptırıyorlardı.
“Basın ahlakı var, namuslu olun namuslu” diye bağıran bir üslupla karşı karşıyaydık.
Avrupa Parlamentosu da, Avrupa Birliği de farklı değildi, onlar da yükselen Türkiye’yi hazmedemedikleri için ağızlarının payını alıyordu.
AK Parti iktidarı tarafından hesabı sorulacaklar arasında faiz lobisi de, “Taksim’e 30 bin kumanya gönderen” kuruluş da, “kendi otellerinde teröristlerle işbirliği yapanlar” da, öğrencilerini gösteri için Gezi’ye gönderen okul müdürleri de, öğretmenler de, üniversite rektörleri de yer alıyordu.
Kaymak tabaka da aba altından sopa gösterilenler içindeydi.
Sosyal medya, medya, köşe yazarları ‘provokatörlük’le suçlanıyor, açık bir dille tehdit ediliyordu.
Sayın Başbakan;
Bunları siz yaptınız, Ankara’dan sonra dün İstanbul’da.
‘Cadı avı’ mı başlıyor?
Konuşmanızı dinlerken, yakın zamanda Soğuk Savaş dönemlerini, askeri darbe dönemlerini aratmayacak ‘cadı avları’nın ülkemizde başlayacağına dair güçlü izlenimler edindim.
Çarşı’dan bazı üyelerin gece vakti evlerinden alınmaları, bazı doktorların bileklerine kelepçe vurulup götürülmeleri, avukatların yaka paça gözaltına alınmaları, bütün bunlar sizin Kazlıçeşme konuşmanızdaki tehditlerle birleşince, ortaya hayra alamet bir tablo çıkmıyor.
Daha vahim olana gelince...
Farkında mısınız, sürekli kışkırtıcılık yapıyorsunuz.
Esnafı kışkırtıyorsunuz.
Polisi kışkırtıyorsunuz.
Daha vahimi olanı, “Camilere ayakkabılarıyla girdiler; camilerde alkollü içki içtiler; başörtülü kardeşlerimizi taciz ettiler” diyerek devamlı olarak dindarları kışkırtıyorsunuz.
CHP’yi ve CHP’lileri hiç durmadan kışkırtıyorsunuz, tek parti döneminde “Camileri ahır yaptılar” diyerek, “Ezanı Türkçeye çevirdiler!” diyerek, “Menderes’e idam yolunu açtılar” diyerek...
Tencere tava çalanları da, Gezi direnişi dolayısıyla size gelip görüşenleri de kürsüden yuhalatan siz oldunuz.
AK Partili saflarda, bayrak kampanyası başlatmak için düğmeye basarak bir başka kışkırtmanın kapısını aralayan da siz oldunuz.
Çözüm süreciyle hiç bağdaşmayan o eski dili, bölücübaşı, teröristbaşı söylemini de yeniden devreye sokan da, dün Kazlıçeşme’de siz oldunuz.
Bütün bunları siz yaptınız.
Önce Ankara’da, sonra İstanbul’da.
Mesele başkası değil, sizsiniz
Bu kışkırtıcı tavrınızla, bu kışkırtıcı dilinizle Türkiye’yi cephelere bölüyorsunuz, kriz halini derinleştiriyorsunuz.
Bütün doğruları tekeline alan bu kibirli tavrınız, Türkiye’nin hayrına değil.
Bu tavrınızla, Türkiye’de barış ve demokrasiye kötülük ediyorsunuz.
Bu tavrınızın yanlış olduğunu görebilecek misiniz?
Ya da bu tavrınızın yanlış olduğunu size söyleyebilecek insanlar çıkabilecek mi yakın çevrenizden ya da AK Parti’nin içinden?
Bilemiyorum.
Ama siz şunu iyi bilin Sayın Başbakan;
Mesele sizsiniz, başkası değil.
Tekrar ediyorum, uyarıyorum.
Türkiye hızla tehlikeli sulara sürükleniyor.
Ve kendisi gibi düşünmeyen herkese haddini bildirmeye bayılan tek adamlık ruh halinden, belki de akıl tutulmasından kaynaklanıyor bu durum...
Allah akıl fikir versin.
Redrum
17.Haziran.2013, 12:39
Abi uyarmanıza gerek yok. Tayyip Erdoğan salak bir adam değil. Bu yaptığı şeyi bilerek yapıyor, ne yaptığının gayet farkında. Kendini bitiriyor şu anda zaten. Bunu da gayet iyi biliyordur. Sadece şunu hiçbirimiz bilmiyoruz, sonundaki amaç ne? Yani milletin bu şekilde kutuplaşması, gerilimin artması sonrasında asıl planladığı şey ne? Acaba ne olacak?
Universal
17.Haziran.2013, 12:51
Abi uyarmanıza gerek yok. Tayyip Erdoğan salak bir adam değil. Bu yaptığı şeyi bilerek yapıyor, ne yaptığının gayet farkında. Kendini bitiriyor şu anda zaten. Bunu da gayet iyi biliyordur. Sadece şunu hiçbirimiz bilmiyoruz, sonundaki amaç ne? Yani milletin bu şekilde kutuplaşması, gerilimin artması sonrasında asıl planladığı şey ne? Acaba ne olacak?
Ben iki üç sonuç bekliyorum ya Türkiye yeni zenginler kazanacak piyasalar alt üst düşük değerdeki borsa verileri ile bir kaç ay sonra yeni zenginler elde edebiliriz.
Bir diğer sonuç dünyada ki parlamenter sistemdeki her devlet başbakanlarına, her türlü kararı tek başına alma yetkisi verebilir. Atatürk kendi zamanında da 6 ay süre ile bu yetkiyi meclis kararı ile almıştı. Eğer ülkede iç çatışma çıkarıp bu yetkiyi alarak meclisi dinlemeden istediği kararı alabilir.
Bir diğeri ise ülkeyi eyalet sistemine bölüp hangi düşüncede isen git oraya yerleş diye kararda verebilir. Sonuçta hatayda ölen insanlar için sunni kardeşlerimiz diyebiliyor başbakan.
Redrum
17.Haziran.2013, 12:55
Ben iki üç sonuç bekliyorum ya Türkiye yeni zenginler kazanacak piyasalar alt üst düşük değerdeki borsa verileri ile bir kaç ay sonra yeni zenginler elde edebiliriz.
Bir diğer sonuç dünyada ki parlamenter sistemdeki her devlet başbakanlarına, her türlü kararı tek başına alma yetkisi verebilir. Atatürk kendi zamanında da 6 ay süre ile bu yetkiyi meclis kararı ile almıştı. Eğer ülkede iç çatışma çıkarıp bu yetkiyi alarak meclisi dinlemeden istediği kararı alabilir.
Bir diğeri ise ülkeyi eyalet sistemine bölüp hangi düşüncede isen git oraya yerleş diye kararda verebilir. Sonuçta hatayda ölen insanlar için sunni kardeşlerimiz diyebiliyor başbakan.
Benim de aklıma geldi bunlar ama bunlar basit sonuçlar, yani daha komplike bir şey bekliyorum ben esasında.
Ralph
17.Haziran.2013, 13:58
Olacak olan şey şu;
Abdullah Gül başbakan, Erdoğan'da cumhurbaşkanı olacak. BDP ile bir olacağını düşünüyorum AKP'nin. Hatta MHP'nin bile buna ileride ortak olacağını düşünüyorum. Gizli bir koalisyon olacak.
BaGa TaRKaN
17.Haziran.2013, 14:08
İktidar İşini Gerçekten Çok İyi Biliyor Belki de Menderes'ten Sonra İktidarı Bu Kadar İyi Kullanan Biri Daha Gelmedi Bunlar Menderes'in Düştüğü Hataya Düşmemek İçin Bütün Kaleleri Zapt Etmeyi Başardı O Yüzden Hala İktidarları Sürer Ne Yazık ki...
Homer J.S
17.Haziran.2013, 14:18
Istanbul'da sonbahar... Sandikta sonun olacak Tayyip
Aydin
17.Haziran.2013, 14:28
Ben bunun altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. tayyip daha önce de bizim bam telimize dokunacak hareketlerde bulunmuştu ama gösterilen tepki sokaklara yansımamıştı hiç. Yansıyan kısmı da anca 3-5 saat sürmüştür.
hadi tayyibi geçtim, adam başbakan, her şeye yetişemez, her konuda bilgili olması beklenemez. ama bu adamın danışmanları var. onlar ne işe yarar? cnn int.'e bağlanan başbakanın danışmanı 2 gün arayla 2 kez bağlandı ve aynı şeylerden bahsetti.
olayda büyük rant dönüyor sanırım. çünkü böylesine bir yapı için geri adım atmamak cidden çok saçma bir olay. geri adım atsaydı ilk günlerde şu an o sokağa dökülenler bile başbakanı alkışlıyor olacaktı. o ise ötekileştirmeye çalıştı. küçümsedi.
akıllı adamın yapacağı iş değil bu.
Aydin
17.Haziran.2013, 14:30
Abi yuh artık be öhhh. Kulağınız da mı duymuyor? Kılıçdaroğlu'na konuşuyor orada ve ..... "kılı" şeklinde hitap ediyor. Zaten bu video ilk çıktığında bunu AK Partililer paylaşıyordu Kılıçdaroğlu dinle teyzemi diye. Şimdi ne olmuşsa videonun adı değiştirilmiş salak saçma yüklenmiş :) Allahım böyle şeyler olunca işte her taraftan nefret ediyorum.
hayır bence orada teyze aslında "erdoğanın kçının kılı olamaz" gibilerinden diyecekti. çünkü aklıma gelen en mantıklı küçümseme cümlesi bu. ama kamera karşına geçince teyze heyecan yaptı belli ki :D
Ralph
17.Haziran.2013, 14:37
Dün bir abi ile sohbet ettik. Bana bütün bu olayların Erdoğan'ın planı olabileceğini ve aslında tüm bunların gelecek için bir tatbikat olabileceğini anlattı. İlginç bir tez gibi geldi ama olabilir.
byariff
17.Haziran.2013, 15:09
ulkenin polisimi yoksa nerenin polisi bilemedik...
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/127547/polisin-keyfi-bisiklet-kaski-kirmasi
anil luque
17.Haziran.2013, 15:29
Baktılar meşru yollardan baş etmenin yolu yok. çete kurmak suçuyla çArşı'nın 11 üyesi göz altında. Beşiktaş ağır taştır altında kalırsınız. Pişman olursunuz..
Rsa
17.Haziran.2013, 15:35
Edit: Yüklediğim foto başka birşeyle alakalıymış, araştırdım. O yüzden kaldırıyorum.
Redrum
17.Haziran.2013, 15:47
Ben bunun altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. tayyip daha önce de bizim bam telimize dokunacak hareketlerde bulunmuştu ama gösterilen tepki sokaklara yansımamıştı hiç. Yansıyan kısmı da anca 3-5 saat sürmüştür.
hadi tayyibi geçtim, adam başbakan, her şeye yetişemez, her konuda bilgili olması beklenemez. ama bu adamın danışmanları var. onlar ne işe yarar? cnn int.'e bağlanan başbakanın danışmanı 2 gün arayla 2 kez bağlandı ve aynı şeylerden bahsetti.
olayda büyük rant dönüyor sanırım. çünkü böylesine bir yapı için geri adım atmamak cidden çok saçma bir olay. geri adım atsaydı ilk günlerde şu an o sokağa dökülenler bile başbakanı alkışlıyor olacaktı. o ise ötekileştirmeye çalıştı. küçümsedi.
akıllı adamın yapacağı iş değil bu.
Demek ki asıl amacını-her ne ise- tepki görmek, nefret görmek, ve olayların büyümesi baltalamıyor, bilhassa amacına yardım ediyor. Çünkü bunların farkında olmaması düşünülemez. Nedir anlamadım ama. Ölecek herhalde :D
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 15:50
"Legal ve illegal bazı oluşumların bugün saat 16:00'da Taksim Meydanı'nda toplanılması yönünde çağrılarda bulundukları görülmektedir.
Taksim Meydanı ve çevresinde sağlanmış olan huzurlu ortamın sürdürülmesini engellemeye matuf bu tür çağrılar yasal değildir. Taksim Meydanı'nda yasal olmayan toplanmalara bundan sonra da müsaade edilmeyecektir.
Dün Miting izin verildi.Benim verdiğim parayla otobüsler ücretsiz taşındı.Metro seferleri ücretsiz,Vapurlar ücretsiz.
İş halka gelince yasak.
Del Piero_10
17.Haziran.2013, 15:55
"Legal ve illegal bazı oluşumların bugün saat 16:00'da Taksim Meydanı'nda toplanılması yönünde çağrılarda bulundukları görülmektedir.
Taksim Meydanı ve çevresinde sağlanmış olan huzurlu ortamın sürdürülmesini engellemeye matuf bu tür çağrılar yasal değildir. Taksim Meydanı'nda yasal olmayan toplanmalara bundan sonra da müsaade edilmeyecektir.
Dün Miting izin verildi.Benim verdiğim parayla otobüsler ücretsiz taşındı.Metro seferleri ücretsiz,Vapurlar ücretsiz.
İş halka gelince yasak.
Senin verdiğin parayla değil, rahat ol. O otobüsler kiralandı.
europeanconquer
17.Haziran.2013, 15:57
Kimden kiralandı ? :)
Del Piero_10
17.Haziran.2013, 15:57
Kimden kiralandı ? :)
Belediyeden?
europeanconquer
17.Haziran.2013, 15:59
Cidden mi :n:
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 16:00
Süpersin :)))))
Vapurlar Kiralandımı Metrolar :D
Del Piero_10
17.Haziran.2013, 16:02
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23519644.asp
davidvilla
17.Haziran.2013, 16:07
Benim paramla satın alınan belediye otobusu yine benim paramla kiralanıyor.
Haram olsun ne diyelim.
europeanconquer
17.Haziran.2013, 16:10
Yahu her şeye inansak zaten şu an AKP'yi destekliyor olmaz mıydık ? Hadi tamam AKP tarafından hepsi karşılandı diyelim,sonuçta kişiler bedavaya taşındı.Onlarca otobüsü Belediye'nin de AKP'ye vermesi 15 milyonluk şehirde kişilerin ulaşımının aksamasına neden olmaz mı ? Kazlıçeşme'ye otobüs yok mu ? Millet kendi parasıyla gidemiyor mu ? Metro ve vapur sefelerlerini saymıyorum bile.
Del Piero_10
Benim paramla satın alınan belediye otobusu yine benim paramla kiralanıyor.
Haram olsun ne diyelim.
Ak Parti'yi sen finanse ediyorsan bilemem.
anil luque
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23519644.asp
Şimdi hani makbuz hani ödemeler kanıt nerede kanıt ? tarzı birşey yazardım ama huyum değil.
davidvilla
17.Haziran.2013, 16:19
Ak Parti'yi sen finanse ediyorsan bilemem.
Direkt genel baskanını finanse ediyoruz biz arkadaşlarla.
Bknz: İsvicre Bankaları
Revolution
17.Haziran.2013, 16:22
Servisler 80 TL'den acar kapiyi. Otobusler daha da yuksek. Vapurlari gemileri varin siz dusunun. Ozel arabasiyla gelene 100 TL yakit masrafi karsiliyorsun. 1 milyondan fazla kisiyi sen bu sekilde miting alanina tasidigini iddia ediyorsun ki matematiksel ve fiziksel olarak o alana maksimum 500 bin insan sigabiliyor. Merak ediyorum eger o otobusler vapurlar servisler gemiler Akp parasiyla kiralandiysa AKP'nin ekonomisi yuksek ihtimal coktu. Kimse gelip burada bize masal anlatmasin kiralandi diye. Dupeduz el konuldu. Ben kafama esince arkadaslarimla takilacagim diye belediye otobusu kiralayabiliyor muyum? Hadi ben sade vatandasim. Onune gelen parti kiralayabiliyor mu? Aydinlanayim bari.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 16:25
Anonymous http://www.tmsf.org.tr/ Çökerttiğini duyurdu.
Ralph
17.Haziran.2013, 16:26
http://img199.imageshack.us/img199/6812/j6z.png (http://img199.imageshack.us/i/j6z.png/)
Del Piero_10
Servisler 80 TL'den acar kapiyi. Otobusler daha da yuksek. Vapurlari gemileri varin siz dusunun. Ozel arabasiyla gelene 100 TL yakit masrafi karsiliyorsun. 1 milyondan fazla kisiyi sen bu sekilde miting alanina tasidigini iddia ediyorsun ki matematiksel ve fiziksel olarak o alana maksimum 500 bin insan sigabiliyor. Merak ediyorum eger o otobusler vapurlar servisler gemiler Akp parasiyla kiralandiysa AKP'nin ekonomisi yuksek ihtimal coktu. Kimse gelip burada bize masal anlatmasin kiralandi diye. Dupeduz el konuldu. Ben kafama esince arkadaslarimla takilacagim diye belediye otobusu kiralayabiliyor muyum? Hadi ben sade vatandasim. Onune gelen parti kiralayabiliyor mu? Aydinlanayim bari.
Hiç 'parasını verdiğim halde kiralayamadım' diyen olmadığına göre kiralanabiliyor.
davidvilla
Ben de cok fena sahil partisi düzenlemek istiyorum ? Kiralayabilir miyim belediye otobuslerini ?
Tarifesi nedir acaba sayın Del piero ?
Del Piero_10
17.Haziran.2013, 16:30
Ben de cok fena sahil partisi düzenlemek istiyorum ? Kiralayabilir miyim belediye otobuslerini ?
Tarifesi nedir acaba sayın Del piero ?
(z)
Bildiğim şey, taşıma işi sizin paralarınız ile gerçekleşmedi.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 16:30
Hiç 'parasını verdiğim halde kiralayamadım' diyen olmadığına göre kiralanabiliyor.
Hadi Otobüslere bir kılıf uydurdun..
Vapurlar Ve Metro lar ? 80 Lira otobüs ise. En az bu ikisinin 100.000 Bin lira vardır ?
davidvilla
17.Haziran.2013, 16:36
(z)
Bildiğim şey, taşıma işi sizin paralarınız ile gerçekleşmedi.
Hadi kabul ettik AKP reklam finansmanı bizim cebimizden çıkmıyordur diye hadi kabul ediyorum bunu.
Söyler misin? IETT o otobusleri İtalya'dan kimin parasıyla satın alıyor? IETT özel bir şirket mi? Eğer özel bir şirketse öz sermayesi kimin parası ?
Kısacası kimin malını kiralıyor ?
Del Piero_10
17.Haziran.2013, 16:36
Hadi Otobüslere bir kılıf uydurdun..
Vapurlar Ve Metro lar ? 80 Lira otobüs ise. En az bu ikisinin 100.000 Bin lira vardır ?
Vardır veya yoktur, muhasebecisi değilim.
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Haber.aspx?NewsID=21236#.Ub8CrZyXPWc
Hadi kabul ettik AKP reklam finansmanı bizim cebimizden çıkmıyordur diye hadi kabul ediyorum bunu.
Söyler misin? IETT o otobusleri İtalya'dan kimin parasıyla satın alıyor? IETT özel bir şirket mi? Eğer özel bir şirketse öz sermayesi kimin parası ?
Kısacası kimin malını kiralıyor ?
Dün bir yere gitmeye yeltenip de otobüs bulamayan oldu mu? Olmuş ise serzenişte haklılık payı var.
Revolution
17.Haziran.2013, 16:39
Oyle bir basvuru burosu var mi? Ben parasini verdim kiraladim diyeni de ilk defa gordum onu soyleyen de ayni ay icinde "Koruma kalkaninin komutasi kesinlikle bizde" deyip daha sonra "NATO'da olmasini uygun gorduk" diyen adam. Deniz Feneri davasindakileri aklayan adam. Bu halki %50 ve digerleri diye ayirmak icin 10 gundur yirtinan adam. Cocuk mu gordu kandirdi, garip mi gordu saldirdi orasini bilemiyorum.
Revolution
17.Haziran.2013, 16:40
Dün bir yere gitmeye yeltenip de otobüs bulamayan oldu mu? Olmuş ise serzenişte haklılık payı var.
Devlet kullanmak degil de kiralamak icin bu otobusleri alip boyayip tabela vs herseyiyle donatip bekletiyor mu?
davidvilla
17.Haziran.2013, 16:48
Sorularıma cevap vermemişsin.
Valla kiralandıgını bilseydim nişan için özel otobüs firmasıyla anlaşmazdım.
Dugun için kesinlikle IETT ye basvuracagım.
@Revolution.
IETT filo kiralama hizmetleri AŞ :icon_twisted:
davidvilla
17.Haziran.2013, 16:53
Ayrıca tam da isabet olmuş konumuzla ilgili;
http://eksisozluk.com/iett-rent-a-car--3883790
Redrum
17.Haziran.2013, 16:54
1 milyondan fazla kişiyi miting alanına taşıdığı iddia ediliyorsa, ve 1 milyon kişinin orada olduğunu düşünürsek, "mitinge gitmeleri için 100TL dağıtılıyormuş" goygoyunu savunanlar, AKPnin 100 Milyon TL gibi bir parayı sadece bir miting için harcadığını varsaymak oluyor ki, AKP'nin ekonomisi yüksek ihtimal çökmüş oluyor :) Savunduğunuz şeylerde çelişiyorsunuz :)
davidvilla
17.Haziran.2013, 16:56
1 milyondan fazla kişiyi miting alanına taşıdığı iddia ediliyorsa, ve 1 milyon kişinin orada olduğunu düşünürsek, "mitinge gitmeleri için 100TL dağıtılıyormuş" goygoyunu savunanlar, AKPnin 100 Milyon TL gibi bir parayı sadece bir miting için harcadığını varsaymak oluyor ki, AKP'nin ekonomisi yüksek ihtimal çökmüş oluyor :) Savunduğunuz şeylerde çelişiyorsunuz :)
İşte o yuzden diyoruz ya "bizim paramız" diye. Ekonomi çöküyor zaten.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 16:58
1 Milyon mu :D O meydan Maksimum : 300.000 Bin kişi alıyor :D
Börk
17.Haziran.2013, 17:00
Dün oturduğumuz binanın yanındaki bakkalda muhabbet ederken,beyaz bir ticari araçlar 3 tane çevik kuvvet karşı şeritte durdular.Çevik kuvvetlerden birisi bakkala geldi muhabbet ettik.Kendisi bu zamana kadar hep Chp'ye oy vermiş.Sordum bu olayları destekliyor musun diye tabiki de desteklemiyorum dedi.Provokasyonları değil adam gibi yapılan eylemleri kastediyorum dedim onların yürekten destekliyoruz dedi.Bütün bankalar eylemcilere ülke ekonomisini düşürmesi için para vermiş falan dedi.Var mı böyle bir olay ?
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 17:05
Başbakan Acıklmalarından.
-IMF'e olan borcumuzu bitirdik. Şuan dünyanın en sağlam ve güçlü ekonomilerinden biri olduk.
7 Hazinra günü 620 Milyon EURO aldık DÜNYA BANKASINDAN...
-Dürüst olacaksınız. Samimi olacaksınız. Yoksa tabela olarak kalırsınız.
Wowwwww :D Dürürst ve samimi olmak Başbakan'dan :D
-Benim özgürlük alanıma saldırana ben sahip çıkana ben karşıyım.
Senin derekn ?
-İşte dün, Kazlıçeşme'de hukuk içinde bir miting yaptık. Diğerleri istediğimiz her yerde miting yaparız diyorlar.
Hukuk olarak ? Anayasa'da var olmasına rağmen kimseye grev hakkı tanımıyorsunuz... ?
-Kazlıçeşme'de 1 milyon insan vardı. CNN İnt. bu kalabalığı 'Hükümete tepki' diye veriyor. Herkes biliyor ki bu ülkenin ant-demokratik uygulama için orada toplandı.
Meydan maksimum 300.000 Bin kişi alıyor..
-Orada olanlar, hükümetine, devletine, bayrağına sahip çıktı.
Biz çıkmıyoruz dimi ?
-New York borsası, Tokyo borsası hapşursa bizim borsa alt-üst oluyordu. Bütün oyun ve tuzaklara rağmen Türkiye ekonomisi hep büyüyor.
Sıcak para akışı kesilse ne olur bu ülke ekonomisine ?
-Son olaylar ekomonimiz ve demokrasimiz açısından önemli bir sınav olmuştur.
Evet kimin yandaş,kimin demokratik olduğunu gördük.İyi bir olay oldu.
Börk
17.Haziran.2013, 17:07
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002236_508709239184274_10101841_n.jpg
Gezi Parkını kirlettiniz, çöplüğe çevirdiniz diyenlerin Kazlıçeşme mitinginde bıraktıkları
Qu3
17.Haziran.2013, 17:08
Makatının kılı diyen teyzeyi dil sürçmesi diye aklayabilirsiniz. Eyvallah olabilir. Peki başbakanınız Tayyip Erdoğan şu kadar milyar dolarlık havalimanı projemiz var, yapacağız, edeceğiz derken çılgınlar gibi alkış tutan kitleye ne demeli ?
%90 lık kısmı ne yazık ki o milyar dolarlık havalimanını kullanamayacak bir kesim. Bu su götürmez gerçektir. Öyle bir durumdaydı ki o mitingde bulunan insanlar. Erdoğan '' havalimanı '' dese '' hoeeyyy ak partiliyik '' '' nükleer santral '' dese '' oheyy her yer Tayyip her yer başbakan '' Erdoğan '' yer çekimi yok '' dese bile bir alkış kıyamet. Kitle bu ne yazık ki.
Allah yardımcıları olsun. Yeni doğmuş bir çocuğu eğitmekten daha zor bu insanları eğitmek artık.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 17:10
Bakan Güler, halk ayaklanmasında çok etkin bir şekilde kullanılan sosyal medyadan rahatsızlığını da dile getirdi, sınırlama getirileceğinin mesajını verdi: "Sosyal paylaşım siteleri ile ilgili de bizim şu anda Emniyet Müdürlüklerimizin, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar var. Burada halkı tahrik eden, bir manipülasyonla yalan haberlerle halkı kışkırtmaya, hatta toplumsal olaylara, mal ve can emniyetini sıkıntıya sokacak, bozacak eylemlere yönlendiren elbette gerek Twitter olsun gerek Facebook olsun ve gerek sosyal medyanın diğer enstrümanlarını kullanarak bunları yönlendirenlerle ilgili çalışmamız var. Daha önce İzmir'de böyle bir çalışma oldu. Şimdi diğer yerlerde de böyle bir çalışma olacak. Tabi bu konularda ayrı bir yasal düzenlemenin de yapılmasının gerektiğini biz düşünüyoruz. Bu konuda Adalet Bakanlığımızın ve ilgili bakanlıkların çalışmaları olacak."
Bana şu saatten soran Allahı kulu AK PARTİ hükümetini savunmasın.Bu kadar "ACİZ,KORKAK" bi,r hükümet görmedim...
sakary Ali
17.Haziran.2013, 17:13
HTV
Durumu izah edebilecek biri?
edit
video olmamış
E.Cartman
17.Haziran.2013, 17:16
Senin bu dediğin olayı meşrulaştırmaz. Halka hizmetle görevli araçları kim olursa olsun kendi mitingine adam taşımak için kullanamaz. O araçların tek görevi vardır, bulundukları hatlarda insanların ulaşımını sağlamak, miting için servis amacıyla kullanılamaz.
petrol_fb12
17.Haziran.2013, 17:19
HTV
Durumu izah edebilecek biri?
edit
video olmamış
Hakan Aygün şöyle dedi..
"İLK TELEFON BAĞLANTISI KURULUNCA LALE ONU ATTİLA BEY SANMIŞ.ONDAN İZMİR DEMİŞ.BAŞKASINA BAĞLANILDIĞINI DUYUNCA TELEFONDAN KİBARCA ALMIŞ.SONRA ASIL KİŞİYİ ARAMIŞLAR.DOĞURUSU BUDUR ZATEN SESLERE BAKILDIĞI ZAMAN GÖRÜLÜYOR"
davidvilla
17.Haziran.2013, 17:22
Bu arada MİT yasa tasarısıyla ilgili haber yasağı çıktı mahkeme kararıyla.
Hadi bakalım.
davidvilla
17.Haziran.2013, 17:26
@sakaryali
İstanbul'dan konuşan Atilla Sertel değil. Kendisi İzmir Bornova'da ikamet etmektedir.
İstanbul'da konuşan kişi yanlışlıkla telefona baglanmıştır zaten muhabbet de kısa kesilmiştir.
Açık arıyorsunuz farkındayız ama en azından sokakları çekiyor adamlar banttan penguen vermiyorlar.
Durmak yok karalamaya devam.
sakary Ali
17.Haziran.2013, 17:28
Yndaş kannaların her gün 1,000,000 Milyon tane haber yaptığını görünce.
20.Günün sonunda bir tane yalan haber yapma saklı olsun dimi ? O kadarda olsun dimi ?
Ayrıca bir tane olmuş..Ben buraya ÜLKE TV,HABERTÜRK,24,TV NET,ATV,TRT yaptığı yalan haberlerinin videosunu yaparsam o video 1 Milyon saat sunar.
Buradaki asıl amacım bu zihniyetin amacını göstermekti. Olayların başından beri yapılan provokasyonları görüyoruz. Bu provokasyonları yapanlarda net olarak amaçlarına ulaştı. Şurada yapılan yorumlara bir bakın, birçok kişiye yapılan hakaretler...
Daha 2. -3. gün söyledim acayip provokasyonlar dönüyor diye ama malasef bu noktalara kadar geldik.
sakary Ali
17.Haziran.2013, 17:31
@sakaryali
İstanbul'dan konuşan Atilla Sertel değil. Kendisi İzmir Bornova'da ikamet etmektedir.
İstanbul'da konuşan kişi yanlışlıkla telefona baglanmıştır zaten muhabbet de kısa kesilmiştir.
Açık arıyorsunuz farkındayız ama en azından sokakları çekiyor adamlar banttan penguen vermiyorlar.
Durmak yok karalamaya devam.
Bunu dedikten sonra videoyu yeniden izledim, 25. saniye civarına kadar ,2-3 kere adama Atilla Sertel diyorlar.
grkm33
17.Haziran.2013, 17:32
Akp mitinginden... Başbakan'ın gerçek çevreciler dediği Akp'liler dağıtılan ekmeği bile yerlere atıyor
http://l1306.hizliresim.com/1b/k/p8juc.jpg