View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
uAburak89
29.Haziran.2012, 16:10
Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki madde sadece Avrupa için mi, yoksa böyle bir ayrım yok mu ?
RaSenGan
29.Haziran.2012, 16:17
Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki madde sadece Avrupa için mi, yoksa böyle bir ayrım yok mu ?
Sözleşmede 'yerli/yabancı' ayrımı bulunmadığı Trabzonspor yöneticileri ve oyuncunun menajeri tarafından açıklanmış.
Walter Sakana
30.Haziran.2012, 00:33
Trabzonspor'da çifte imza
Trabzonspor, Gençlerbirliği'den Yasin Öztekin ile 4, Soner Aydoğdu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Yasin Öztekin, Trabzonspor’la 2015 – 2016 sezonu sonuna kadar sürecek 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu transfer karşılığında Yasin’e 4 yılda toplam 1 milyon 200 bin euro garanti para ve maç başına 5 bin euro ödeneceği açıklandı. Bordo-Mavililer Yasin için Gençlerbirliği’ne 500 bin euro bonservis ücreti ödemişti. Bonservisi için Gençlerbirliği’ne 2 milyon 250 bin euro ödenen Soner Aydoğdu’ya ise 5 yılda 5 milyon 350 bin dolar garanti para ve maç başına 9 bin dolar ödeneceği ifade edildi.
Kulüp doktoru değişti
Trabzonspor’da kulüp doktorluğu görevini yürüten Hakan Ayaz’ın görevinden ayrıldığı öğrenildi. Ayaz’ın yerine eskiden de Bordo-Mavili kulüpte görev yapan Dr. Mesut Çelebi göreve başlayacak.
Formalar 3 Temmuz'da tanıtılacak
Nike’ın yeni sezonda Trabzonspor için tasarladığı formaların tanıtımı 3 Temmuz’da yapılacak. Trabzon’daki Bordo – Mavi Cafe’de düzenlenecek organizasyonda futbolcular yeni sezon formalarıyla podyuma çıkacak.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25627
Bordo61Mavi
30.Haziran.2012, 16:36
Fiorentina Tolgayi istiyormus, bi kaleciye yol verilmeli. Hem Onur hem Tolga ayni takimda olmuyor.
RaSenGan
03.Temmuz.2012, 23:03
BRAHİM SETEN @ibrahimseten
Egemen Korkmaz, Trabzonspor'a donmek istiyormus.. Sadri Sener'den teyitli bilgi.. Trabzon durumu degerlendiriyor..
https://twitter.com/ibrahimseten/status/220231027795296256
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 23:16
Şenol hoca^da alacaz demiş diyenler var ama ben istemem. 1 sene önce aklı neredeydi?
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2012, 23:38
Taraftar zaten birlik degil bu transfer iyice boler herkesi. Senol hoca istiyorsa gercekten tukurdugum cogu lafi yalamak zorunda kalacagim.
nekop
04.Temmuz.2012, 00:12
Ben Egemen'in geçen seneki gidişini normal karşılıyorum. Kaptanlığı alındı, kadro dışı kaldı ama bunlara rağmen elinden geleni yaptı oynadığı maçlarda. Gelirse sevinirim.
Bu arada İbrahim Seten'i tanımıyorum. Güvenilir bir kaynak mıdır?
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 00:23
Ben Egemen'in geçen seneki gidişini normal karşılıyorum. Kaptanlığı alındı, kadro dışı kaldı ama bunlara rağmen elinden geleni yaptı oynadığı maçlarda. Gelirse sevinirim.
Bu arada İbrahim Seten'i tanımıyorum. Güvenilir bir kaynak mıdır?
İbrahim Seten çoğu zaman güvenilir oluyor.Ntvspor'un son dakika olarak verdiği haberlerin çoğunu twitterda 15 dk önceden falan yazıyor.Birçok oyuncunun menajeriyle görüştüğünü konuştuklarını yazıyor.Mesela Assaidi 48 saat içinde GS'lı oluyor demiş dün gece.Yarın akşama kadar açıklanacak mı bakalım :icon_biggrin:
Fearless Coward
04.Temmuz.2012, 01:54
Egemen'in geri döneceğini sanmıyorum nasıl küfür etti taraftar ona öyle...Ben olsam bana dönmem Egemen Fener'e gider bence...
GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2012, 05:17
Egemen bence Fenerbahçe ile çoktan anlaşmıştır.Suni gündem oluşturmak için olabilir Seten'in açıklamaları.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 06:15
Veya menajer payini buyutmek icin su su takimlarla gorusuldu haberleri cikartiyor :)
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 00:19
Halen bi stoper ve forvet eksigimiz var (tabi Buraki gitti sayiyorum)
Yazilanlara gore defans icin Mathijsen ve Mensah isimleri gundemde.
goosfraba
08.Temmuz.2012, 01:04
mathijsen alınırsa savunmaya çağ atlatır.
Deus Dominus
08.Temmuz.2012, 01:13
Mathijsen'e talip olan bir takımda PSV bildiğim kadarıyla. Trabzonspor'un daha ciddi bir teklif yapması gerekir böyle bir durumda. Zor bence onun transferi.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 13:04
Burak Yılmaz Lokomotif Moskova'da diyorlar..
goosfraba
08.Temmuz.2012, 13:07
moskova'ya gideceğine galatasaray'a gitse daha iyiydi.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 13:37
Burak Yılmaz "Herkes için hayırlı olsun... Lokomotiv Moskova'yla anlaştım."
AMKspor
grkm33
08.Temmuz.2012, 14:40
Burak Yılmaz, Lokomotiv Moskova ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Burak, yıllık 3.5 - 4 milyon euro olacak. Galatasaray ile anlaşmanın olmamasının sebebi 300 bin euroluk fark.
Mehmet Ayhan Twitter Hesabı | Lig Radyo Yayın Yönetmeni
KanaKe
08.Temmuz.2012, 14:46
sadri sener yazik etti adami lazio'ya verme moskova'ya gitmeye muhtac et.. 2 taksitle vermek istiyorlarsa 2 taksitle versinler pesin alip ne yapacaksin sanki 5 milyona kaliteli bir oyuncu alacak :) bugüne kadar getirdigi oyunculardan kac tanesi patlama yapti colman haric
kalemci
08.Temmuz.2012, 14:56
Rusya Ligi tam Burak Yılmaz'ın stiline uygun bir lig ve son yıllarda hem futbol kalitesi hemde seyirci bakımından yükselen bir lig. İnşallah orada da başarılı olur.
KanaKe
08.Temmuz.2012, 14:58
benim gözümde ha rusya ligi ha tsl madem rusyaya gidecekti galatasaray'a da gidebilirdi yani :)
RaSenGan
08.Temmuz.2012, 15:08
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SADRI SENER-1: "Burak icin G.Saray 5.5, L.Moskova 5 milyon € verdi.. Ama ben rakibim olmayan Ruslar'i sectim.."
https://twitter.com/ibrahimseten/status/221923109404549121
2: "G.Saray'dan 7 milyon € istedim.. Cunku ozel sart olusmaliydi.. Onlar yanasmadi.. Simdi Ruslar Burak ile anlasirsa oyuncu oraya gidecek."
Nedvedmania
08.Temmuz.2012, 15:10
Ben olsam bende ruslara verirdim.
C h A o S
08.Temmuz.2012, 15:18
Burak'ın madem avrupa hayali vardı Lazio gibi göz önünde olan kulüplerden birine gidemiyorsa Trabzon'da kalmalıydı.İlla avrupa olsun diye Lokomotif gibi bir takıma gitmesini anlamsız buluyorum.
grkm33
08.Temmuz.2012, 15:20
Burak Tuncay Şanlıya dönecek.
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 15:21
Pesin para veriyorlar, bi sonraki satistan 25% veriyorlar ve rakibin degil. Bilic'le anlasmisti L.Moscow galiba, Bilic buyuk teknik adam bana gore Burak onun yaninda oranin calisma ortsmiyla daha iyi olacaktir.
Herkes yabanci alinacak diyor yerine ama benim gonlum Cenk veya Mamiden yana.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2012, 15:21
devre arasi GS alicak buraki moskovadan bence. paravanlik yapmis olacak lokomotif, kadroya falan giremezse burak makul bir fiyata gelir GS ye :] lokomotif bir yapilanma icinde, kaliteli bir kadrolari var zaten. burak sivrilemezse GS icin rahat bir transfer olur :]
RaSenGan
08.Temmuz.2012, 15:23
Lokomotiv Moskova'nın başında da Bilic varmış :)
Hugo
08.Temmuz.2012, 15:27
Sercan Yıldırım da Bursaspordan bize gelmeden önce rusyaya gidip gelmişti. Olmamıştı o iş maalesef. Şimdi de olursa maalesefi diyeceğiz galiba Galatasaraylılar olarak :) 3-3,5mn euro maaş diyorlar Burak için ki gayet süper bi para :)
uAburak89
08.Temmuz.2012, 15:34
Ortaya atılan bir varsayım var, Sadri Şener taraftar tepkisinden yırtmak için Moskova ile anlaştı, Burak kabul etmez Gs derse, biz vermedik kendisi istedi yapacak bir şey demeye getirecek diyorlar. Uzak bi ihtimal belki ama Sadri Şener zeki adam, olabilir. :)
Facx
08.Temmuz.2012, 16:11
SADRI SENER-1: "Burak icin G.Saray 5.5, L.Moskova 5 milyon € verdi.. Ama ben rakibim olmayan Ruslar'i sectim.."
https://twitter.com/ibrahimseten/status/221923109404549121
2: "G.Saray'dan 7 milyon € istedim.. Cunku ozel sart olusmaliydi.. Onlar yanasmadi.. Simdi Ruslar Burak ile anlasirsa oyuncu oraya gidecek."
biz 5 m € vermişken nası söz hakkı oluyo ts un anlamadım minimum serbest kalma maddesi yokmu 5 m €
Nedvedmania
08.Temmuz.2012, 16:12
Demek ki yurt içinde yok.
RasAnt
08.Temmuz.2012, 19:54
Burak'ı Trabzondan başka bir takımda düşününce hemen Fenerbahçedeki Beşiktaşdaki halleri aklıma geliyor beceriksiz,gol vuruşundan yoksun.Sanki başka bir takımda o eski haline dönecekmiş gibime geliyor,umarım performansını devam ettirir daha iyi bir kulübe transfer olur.
bySperman
08.Temmuz.2012, 19:58
Bende olsam Rusya'ya giderdim :zuhaha malum sebeplerden :D
Deus Dominus
08.Temmuz.2012, 23:04
Rusya iyidir, ligi bizim sözde 'süper' ligden daha iyi durumda. O ligde yer alan takımlar her yıl Avrupa kupalarında belli seviyelerde mücadele ediyorlar, bizim 'büyük' dediğimiz takımlar grup aşamalarına kalmakta zorlanıyor. Başarı ise başarı, para ise para, yaşamsa yaşam :D Geçiş takımı olarak Lokomotif Moskova çok uygun bence. Direkt üst seviye bir ligde bocalayabilir Tuncay'ın yaşadığı gibi.
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 01:29
Hamit kampi ziyarete gelmis :)
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 01:32
https://p.twimg.com/AxTreWgCAAALZp-.jpg:large
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 01:32
Ortadakini merak ediyor insan :) menajeri olsa keske
Addolorato
09.Temmuz.2012, 01:38
Sakallarıda aynı bırakmışlar. Halil Real Madrid'e gitse kimse anlamaz bence.
Facx
09.Temmuz.2012, 01:46
Sakallarıda aynı bırakmışlar. Halil Real Madrid'e gitse kimse anlamaz bence.
sağdakinin halil olması lazım hamit in fazla güldüğünü görmedim :D (bide tam tersi çıkarmış :D )
KanaKe
09.Temmuz.2012, 02:40
halil ile fotograf cekindi diye trabzonla anlasmis oldugu kanisinami vardin? belliki ikizini ziyarete gitmis ts kampina..
Sheriff
09.Temmuz.2012, 03:12
Hamit kampi ziyarete gelmis :)
Böyle demiş, sanırsam öyle bir kanıya varmadı.
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 03:19
halil ile fotograf cekindi diye trabzonla anlasmis oldugu kanisinami vardin? belliki ikizini ziyarete gitmis ts kampina..
Sen bu kaniya nasil vardin :)
KanaKe
09.Temmuz.2012, 10:24
neden transfer haberlerine fotoyu koydun ozaman? :)
uAburak89
09.Temmuz.2012, 11:58
Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=222085
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 12:55
Alinmasini isterdimde ondan :) ama gercekci bir insanimdir, Hamitin istedigi parayi Fb ve Gs veremiyorsa Trabzon hic veremez.
Burak Yilmaz Rusyada, Lokomotivin formasini tuttugu resimler var simdi ekliyemedim.
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 12:59
Resimde montajmis zaten :D
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 13:49
José Paolo Guerrero
Burakin yerine dusunulen forvetmis
KanaKe
10.Temmuz.2012, 17:08
Guerrero cok kalas bir adam, belki tsl de 10-12 gol atar ama burak'in yerini kesinlikle dolduramaz
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 17:30
Ben yabanci taraftari degilim zaten, olabiliyorsa Cenki isterim veya M.Demiri Antepten. Ama benim gibide taraftar dusunmuyor :) Illa yabanci dorvet istiyenler varki onlari anlamiyorum, bi yabanci forvet daha alindiginda takimda 3 yabanci forvet olacak. Yabanci sayisi dustugunde elinden cikarmak icin neredeyse bedavaya baska takimlara verecen.
MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 18:06
Ben yabanci taraftari degilim zaten, olabiliyorsa Cenki isterim veya M.Demiri Antepten. Ama benim gibide taraftar dusunmuyor :) Illa yabanci dorvet istiyenler varki onlari anlamiyorum, bi yabanci forvet daha alindiginda takimda 3 yabanci forvet olacak. Yabanci sayisi dustugunde elinden cikarmak icin neredeyse bedavaya baska takimlara verecen.
Ben Cenk Tosun , Muhammet Demir , Mustafa Pektemek hatta Sercan Yıldırım'ın bile Şenol Hoca'nın elinde müthiş bir forvete dönüşeceği kanaatindeyim.
Forvetleri çok iyi yetiştiriyor.
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 19:01
Ben Cenk Tosun , Muhammet Demir , Mustafa Pektemek hatta Sercan Yıldırım'ın bile Şenol Hoca'nın elinde müthiş bir forvete dönüşeceği kanaatindeyim.
Forvetleri çok iyi yetiştiriyor.
Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez :) Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.
Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.
Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.
MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 19:06
Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez :) Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.
Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.
Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.
İnşallah alamazsınız diyorum bir Galatasaraylı olarak :) :D
Trabzonspor
10.Temmuz.2012, 22:09
Dün gece CNN'de Burakla ilgili Yılmaz Vural spor programına katıldı.'Burak ok genç ve geleceği olan futbolcu' diyor.Bunlar çok genç oyuncuysa Neymarla falan daha ergenliğe yeni girmiş çocuklar galiba :)
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 22:20
Turkiyede o sorun henuz cozulmedi Musti :) 18 yasindayken futbolcuyu ilk11'e koysan o oyuncu kotu oynassa yerden yere vururlar yok tecrubesizmis felan, sonra bide Hakan Sukur gibi adamlara erken futbol biraktiranlar var. Bunun icin bi atasozu varda yazmiyorum forum kurallarina ters :)
Ha bide daha Burak konusulmasin :D bi gidemedi
nekop
11.Temmuz.2012, 03:43
Ben yabancı forvet alınmasını istemiyorum. Belki yanılacağım sezon içinde ama bana göre Henrique tam bizim aradığımız forvet. Güçlü, tekniği iyi. Tam Türkiye'de oynayacak forvet havası veriyor bana. Cenk veya Muhammet transferi hem yerli olmaları hemde genç olmaları nedeniyle gerçekleştirlebilir.
Suicider
11.Temmuz.2012, 03:49
Abi yapma Henrique nasıl iyi.Benim izlediğim kadarıyla çok ağır bir oyuncu ben beğenmiyorum şahsen.
nekop
11.Temmuz.2012, 05:08
Abi yapma Henrique nasıl iyi.Benim izlediğim kadarıyla çok ağır bir oyuncu ben beğenmiyorum şahsen.
Geçen sene hep kanatta oynatıldı bu adam. Bir kanat oyuncusuna göre çok hızlı degil ama bir forvete göre hızı normal. Teknik açıdan Burak'tan daha iyi bir oyuncu, mental açıdan gelişmesi lazım. Burak'ın bize geldiği ilk zamanları hatırlayın, aynı uğraş Henrique için verilirse bence fayda sağlayabilecek bir isim olur.
uAburak89
11.Temmuz.2012, 12:33
Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.
Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.
Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.
Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.
MeliksahAydogan
11.Temmuz.2012, 12:42
Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.
Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.
Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.
Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.
Düşündürücü ... İbrahim Seten'de diyor dün dedi 48 saattir Burak neden Lokomotiv'e imza atmıyor dedi bugün 72 saat oldu ben bir Galatasaray dönüşü bekliyorum yazmış az öncede :)
Trabzonspor
11.Temmuz.2012, 13:00
Burak Yilmazi hic sevmiyor ve rakimda istemiyordum.Bunu her zaman derim.Bence Burak'in kalitesini bu transfer donemide ortaya koydu.Suan avrupada ne paralar verilirken Burak'a pesin 5 milyon verip alacak iyi bi takim yok.Bu adam cok super olan ligin gol krqli 34 gol atmis falan filan ama kimse 5 milyonu bile vermiyor.Artik gitsede su haberler bi son bulsa.Yeterki gitsin hangi takima oldugunun bi onemi yok.
KanaKe
11.Temmuz.2012, 14:32
Düşündürücü ... İbrahim Seten'de diyor dün dedi 48 saattir Burak neden Lokomotiv'e imza atmıyor dedi bugün 72 saat oldu ben bir Galatasaray dönüşü bekliyorum yazmış az öncede :)
bencede büyük ihtimal galatasaraya gidecek galatasaray da cidden is yapar buraka lazim olan sagina ve soluna iki tane süratli ceza sahasina pas yapan oyuncu.. ceza sahasinda top ayagina geldimi zaten %90 gol...
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2012, 15:59
Bi gidemedin Burak :)
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2012, 17:13
http://www.al-raqi.net/showthread.php?t=378606
Araplarin Colman hayranligi baslamis :)
nekop
11.Temmuz.2012, 18:58
http://www.al-raqi.net/showthread.php?t=378606 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.al-raqi.net%2Fshowthread.php%3Ft%3D378606)
Araplarin Colman hayranligi baslamis :)
Ben hala nasıl kaptırmadığımıza inanamıyorum. Takımın beyni, bizi bu sezon Buraksızlık degil Colmansızlık bitirir. :)
uAburak89
11.Temmuz.2012, 19:02
Colman gitsin, adam bizim maçlarda ekstra oynuyor. Olan hep bize oluyor. :)
byariff
11.Temmuz.2012, 21:35
Son Dakika : Trabzon Lokomotiv moskova ile anlasamadi.
burak twitter hesabindanda bunu yazmis. : Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 21:35
Burak bize geliyor diyebiliriz bu durumda :)
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2012, 21:56
Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.
Burak Yılmaz @byilmaz17
Kamplar basladi maclar cok yakinda basliyor artik kendi gelecegimi dusunmek ve kararimi vermek durumundayim.
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2012, 22:08
Sadece anlamadigim madem bukadar avrupa avrupa dedin durdun, madem avrupada kulup bulamadim gel adam gibi kampina. Ha illede Galatasaray diyorsun ozaman cikta soyle, senin bu tavirlarin yuzunden bi ton insan yonetime salliyor. Son 3 senedir 10,000+ kombine satan kulup bu sene neredeyse hic satamamis :)
bjk_melo_151
12.Temmuz.2012, 12:37
Sadece anlamadigim madem bukadar avrupa avrupa dedin durdun, madem avrupada kulup bulamadim gel adam gibi kampina. Ha illede Galatasaray diyorsun ozaman cikta soyle, senin bu tavirlarin yuzunden bi ton insan yonetime salliyor. Son 3 senedir 10,000+ kombine satan kulup bu sene neredeyse hic satamamis :)
Şayet Burak gitti diye kombine almıyorlarsa kendi ayıpları. Beşiktaş taraftarı da Quaresma diye ağlıyor hâlâ... Taraftar benim bildiğim takımı destekler en başta. Bizde tam tersi...
mpaker66
12.Temmuz.2012, 14:30
Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum :)
Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 14:37
Şayet Burak gitti diye kombine almıyorlarsa kendi ayıpları. Beşiktaş taraftarı da Quaresma diye ağlıyor hâlâ... Taraftar benim bildiğim takımı destekler en başta. Bizde tam tersi...
Ayip felan bilmiyor bunlar :) Yillardir ayni kafadalar.
Sadri Sener cogu transfer doneminde kendine bir transfer birakmistir bu sene hic birinde yoktu elbet onunda transferi vardir.
Gecen yillarda ornek olarak Zokora,Teofilo,Jaja....
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:37
Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum :)
Yasin Öztekin , Emre Güral , Soner Aydoğdu.
Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 16:13
OZELESTIRI: Burak isinden basim dondu acikcasi.. Ya biz kotu gazeteciyiz ya muhataplarimiz cok yalanci.. Ama galiba cocuk da biraz oynak.. :D:D
nekop
12.Temmuz.2012, 16:32
Hazır Burak'tan para geliyorken ligdeki yerlilere yönelsek keşke. Alper, Aykut Demir, Muhammet veya Cenk. Çok iyi olurdu ama sadece hayal olacak gibi.
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 02:00
http://e1207.hizliresim.com/z/f/9p336.png
Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela
Taraftar boyle yaparsa "Giray Kacar"
Taraftar boyle yaparsa "Volkan Sen " olmaz
Simdide taraftar versiyonu geldi :D
IcedEarth
13.Temmuz.2012, 02:07
Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela
Bu gerçek olamaz :zuhaha
bjk_melo_151
13.Temmuz.2012, 03:42
Zeka parıltısı. :D Bunu yapabilmek bile mizah gerektirir. Takdiri hak ediyorlar. :icon_biggrin:
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 04:01
Isyan bizimde hakkimiz :)
:)
Suicider
13.Temmuz.2012, 04:11
Güzel video olmuş.Buda gösteriyor ki artık 'Bu takım için ölürüm,ben zaten doğuştan x takımlıyım' gibi cümleler bitti.Bunlar sadece lafta kalan şeyler.Futbolcular para nerdeyse oraya gidiyor.Eskisi gibi değil maalesef.
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 04:13
Ben cogu taraftarin yapacagi gibi kufur etmem bu futbolculara ama su laflari biraksinlar artik :) Soylemeyin abi, hani soylemeseniz okadar pesinizden laf olmiyacak.
Bizimde isyanimiz bu videoyu paylasarak olsun :)
Facx
13.Temmuz.2012, 04:40
burak 3-4 hafta gol adamadı stadtaki taraftarınızın etmediği küfür kalmadı adam 30 barajını aşmış istanbula geliyo playoff ta maç için hava alanında adamı yuhalıyosunuz ben olsam bende ayrılırdım arkadaş bu adam size ne yaptı sürekli medaya da görünse falan neyse ayrıca selçuk ne dicekti trabzondan ilk fırsatta ayrılmak istiyorum falan mı ? engini siz yolladınız zorla kovdunuz resmen neyin kafasında oraya engini koyan ?
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 04:43
Kufur olmiyan bi stad goster :) Emre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?
Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.
Facx
13.Temmuz.2012, 04:45
Kufur olmiyan bi stad goster :) Emre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?
Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.
emre GS dayken biz emreye küfür mü etmişiz ? burak trabzondayken buraka küfr yağdırıyodunuz hatta bu sene çok uzak değil playoff lar da geldiğinde istanbula havaalanında bi tek o çocuğu yuhaladınız
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 05:00
emre GS dayken biz emreye küfür mü etmişiz ? burak trabzondayken buraka küfr yağdırıyodunuz hatta bu sene çok uzak değil playoff lar da geldiğinde istanbula havaalanında bi tek o çocuğu yuhaladınız
Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.
Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.
Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.
Facx
13.Temmuz.2012, 05:10
Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.
Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.
Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.
Valla burda burak'ı suçlucağınıza yönetimi suçlayın eğer taksitte lazio ya kolaylık sağlaysaydı lazio daydı burak yönetim önüne engel koydu oda trabzon da misyonunu tamamladığını düşünüyodu son çare olarak biz vardık bizi tercih etti nede olsa GS sexy bi kulüp :D
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 05:15
Yok ben yonetimi suclamam Burak izin istedi, avrupadan kulup bulmaya sonunda bulmus . Yonetimin ustune boyle bir yuk birakmasi yeterli ona kizmam icin, iyi niyetle izin verilmis karsiligindada yonetimi taraftarin onune atmis. Hayirlisi diyelim konu amacindan sapmasin :)
Trabzonspor
13.Temmuz.2012, 12:33
Tabi Burak gitsin diye hatta bedeva yollayalim birde Lazioya.Gotsin yahu istersen aamator takima gitsin veldigi gunden beri sevmiyor,iwtemiyor ve kufur ediyordum hala ediyorum ve o hala iyi bi oyuncu dwgil.30 gol atmistir ama kendi basina atmadi.Attigi golleride gorduk.Iyi bir oyuncu olsaydi 30 gol atan adami GS degil elit bir kulup alirdi.Artik bu gereksiz tartismanin yapilmasina luzum yok.Karakteri olsa bazi kisilerin bu tarz konusmaz konussada konustugunun arkasinda olur.
Artik tartisilmasi gereken Trabzonspoun kadrosunu guclendirmek icin ne yapacagidir.
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 14:04
Isyan bizimde hakkimiz :)
:)
Video bu sayfadada olsun :)
RasAnt
13.Temmuz.2012, 14:13
Güzel video olmuş :)
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 16:22
Güzel video olmuş :)
Stadda kufur yerine bunu yayinlasalar daha iyi olur :)
Gomisi istiyormus Fenerle Trabzon, Baris Yurduseven soyledi
attirson
13.Temmuz.2012, 16:25
Video harika olmus cidden.
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2012, 01:57
Forvet ve stoper transferi ile transfer donemi biter
nekop
14.Temmuz.2012, 02:28
Forvet ve stoper transferi ile transfer donemi biter
Gereksiz oyuncuları yollayabilsek onları bile transfer sayacağım ben. :)
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2012, 03:55
Ya aslinda forvette ihtiyac yok gibi ama Vittek ile yola cikarsan karsisina bi Zayatte ciktimi adam 1 sezon yok oluyor :)
Stoper mevkisine adam sart.
Gereksiz adamlar listeside cok uzun, birinden baslasalar gerisi gelir heralde.
Time Cris
14.Temmuz.2012, 04:41
Trabzonun kadrosu çok yetersiz bence.Vittek,Sapara,Halil,Barış,P.Henrique,M.Cech, Celutska gibi devamlılığı olmayan oyuncular ile Soner,Yasin gibi gençler ile işleri zor.Trabzon'u kaldıramazlar.Ayreten Ts bu sene avrupada mücadele edecek tık yok.Burak'ı bize sattınız onun yerini doldurmalısınız basında Gomis ismi çıktı bence o ne olursa olsun alınmalı.Volkan Şen biraz kendini geliştirse Olcan Volkan Alanzinho Gomis 4-2-3-1 de iş yaparlar.Zokora Colman da var.Sol Bamba'da belli kalitede.Geriye kalan bir yabancıda bekte kullanılır artık Cech mi olur Celutskamı olur bilmem.Ama Şenol Hoca bence takıma takviye yapmalı.Yabancı olayıda yok 5 türk garanti çünkü.Tolga,Serkan,Giray,Olcan,Volkan.
nekop
14.Temmuz.2012, 20:19
Bu sene için yabancı transferi -özellikle yüksek maliyetlisi- gereksiz olur. Büyük bir mucize olmazsa Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 2'de olacaklar. Bizde mevcut halimizle Beşiktaş'la birlikte 3. olmak için yarışırız ve bence bunda da başarılı oluruz. Stopere Aykut Demir, Forvete Cenk veya Muhammet alınsın yeterli.
Sheriff
16.Temmuz.2012, 04:09
Cenk veya Muhammet yabancı forvetten daha pahalıya gelir bence.
nekop
16.Temmuz.2012, 05:46
İlerleyen yıllarda gelecek yabancı kuralı göz önüne alındığında her türlü avantajlı olacaktır.
goosfraba
16.Temmuz.2012, 09:01
trabzon adına konuşmuyorum.
ileride bunları avrupa'da oynatınca, bik bik öteceğiz, avrupa'da niye yokuz diye.
çünkü o günlerde bunlar bile yetersiz kalacak.
MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 11:24
Hocam oladabilir olmayadabilir çünkü ; malum Antep finans olarak zor durumda.
William Rookwood
16.Temmuz.2012, 15:27
Ben şuan hiç bir Türk forvetten ümitli değilim hiç birinden bir cacık olmaz.
MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 16:05
Ben şuan hiç bir Türk forvetten ümitli değilim hiç birinden bir cacık olmaz.
Hocam potansiyel var ama bence özellikle Muhammet Demir oynayış stili bana Wayne Rooney'i hatırlatıyor iyi bir hocanın elinde müthiş bir patlama yapabilir bence.
Walter Sakana
16.Temmuz.2012, 16:38
Hocam potansiyel var ama bence özellikle Muhammet Demir oynayış stili bana Wayne Rooney'i hatırlatıyor iyi bir hocanın elinde müthiş bir patlama yapabilir bence.
Ben David Villa'ya benzetiyorum daha çok. Rooney kadar hareketli ve mücadeleci değil.
MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 16:43
Ben David Villa'ya benzetiyorum daha çok. Rooney kadar hareketli ve mücadeleci değil.
Evet bu daha yakın oldu :)
Bordo61Mavi
16.Temmuz.2012, 19:30
M.Demir stil olarakta tip olarakta bildigin Morientes :)
Trabzon N'Doye icin bugun gorusmeler yapacakmis
goosfraba
16.Temmuz.2012, 19:56
n'doye burak'tan daha yararlı olur.
nekop
16.Temmuz.2012, 20:00
Muhammet'te her maç bambaşka bir stilde oynuyor demek ki. :)
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 13:29
Alman basini Helmes'le ilgilendigimizi yazmis
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 16:25
SON DAKİKA
Başkan Sadri Şener Senegalli Golcü N'Doye ile anlaştı.Kulübü Kopenhag ile ufak tefek pürüzler kaldı.
Ligtv dedi biraz once
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 18:55
https://p.twimg.com/AyA32GuCAAArPCi.jpg:large
Fotosok olabilirmi beyler :D adam bereyle dolasiyor icerde normal gelmedi. Gerci Norvec spor sitelerinde gordumde :) yeterli gelmedi
Fearless Coward
17.Temmuz.2012, 19:20
Hayırlı olsun N'Doye seneye bizde o zaman diyerek esprimizi yapalım :) :) :)
kasım akdemir
17.Temmuz.2012, 19:23
Hayırlı olsun N'Doye seneye bizde o zaman diyerek esprimizi yapalım :) :) :)
Bende gülerek espriyi taçlandırıyorum :D:D
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 19:23
Yok valla yabancilar yerlilere benzemiyor. Kuluplerine daha bagli oluyorlar
bySperman
17.Temmuz.2012, 19:25
İlk internette duymuştum.Çok iyi oyuncu olduğunu söylemişlerdi.Umarım faydalı olur :)
kasım akdemir
17.Temmuz.2012, 19:28
Biz bunların adamlarını alıyoruz ya hersene , ister istemez bi duygu oluştu bende Ts ye karşı ama adını koyamıyorum. Böyle daha bi sempatik bakmaya başladım adamlara :D
uAburak89
17.Temmuz.2012, 19:31
Hayırlı olsun, videolara bakılırsa çok iyi transfer.
berkay123456
17.Temmuz.2012, 19:36
N'doye sağlam golcüdür.Sevindim Trabzon adına çok iyi transfer.
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 19:37
Biraz Balotelli gibi deliymis diyorlar, severiz biz deli adami :D
Oyuncu ile anlasilmis, bakalim kulup ile olan kucuk sorunlar giderilecekmi.
uAburak89
17.Temmuz.2012, 19:48
Beyaz Tv'ye göre, N'doye dışında 2 yıldız daha alıyormuş Trabzonspor.
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 19:50
Beyaz tv bugunden beri iyi salliyor. Kasimpasa icinde Berbatov yazdilarki Milanin elinden nasil alacaklar cozemedim.
Hep transfer yapiyoruz birazda yollasak iyi olacak.
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 20:04
Dame N'Doye @nDoyeDame
Az önce Abdurrahim Albayrak diye biri beni aramak, ben ne yapacağımı şaşırıp telefonu kapatmak.
:D:D
RasAnt
17.Temmuz.2012, 20:08
:D hehe aklıma bu geldi
https://p.twimg.com/Axmqx89CEAAU3if.jpg:large
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 20:11
Dame N'Doye @nDoyeDame
Kamplar başlamak. Ben kariyerimi düşünmek zorunda kalmak. :(
Baska isleri yok bizim milletin :D
uAburak89
17.Temmuz.2012, 20:15
Profesyonel futbolcu Dame N'Doye'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Copenhagen ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223945
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 20:16
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Dame N'Doye'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Copenhagen ile görüşmelere başlanmıştır.
RasAnt
17.Temmuz.2012, 20:17
Hayırlı olsun bence Henrique ile güzel 2 alternatif olacaklar
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 20:30
Trabzonsporun sali gunu transfer yapma hastaligi var. Bi Jaja haftasonu gelmisti diger yaptigimiz buyuk transferler hep sali gunleri oluyor :)
N'Doyede sorunlar varmis diyor Can Karyagdi ama onun dedigi ne positif ne negatif hic birsey tutmadi su gune kadar
mwaru
17.Temmuz.2012, 20:31
Sürpriz yapacak trabzon bu sene çünkü burak takımı frenliyordu takımı geçen sezon.
titates1
17.Temmuz.2012, 20:33
Ertem Şener "N'Doye Trabzonspor'da !!! 3 maçını anlattım çok iyi oyuncu Balotelli'nin az efendisi... Burak Yılmaz'dan çok atar çok iyi seçim harika oldu"
bu adamın yorumlarına güveniyorum , ben izlemedim ama ertem şener diyorsa iyidir , aysal'ın çilek tarifine pek uymuyor ama :p
William Rookwood
17.Temmuz.2012, 20:35
N'doye çok gol atar bu ligde
Fernando Gago
17.Temmuz.2012, 20:50
Trabzonspor uzuuuuuun bir aradan sonra futbola dönük somut ve güzel bir adım attı, gerçekten iyi transfer.
uAburak89
17.Temmuz.2012, 20:58
Kolo Toure için devredeymiş Trabzonspor.
Bordo61Mavi
17.Temmuz.2012, 21:03
Kolo Toure için devredeymiş Trabzonspor.
Haber nerden ? Sadri Senerin Ispanyaya gittigi haberleri var ama bakalim ordan kim cikacak. Mathijsen olabilir
byariff
17.Temmuz.2012, 21:03
Kola toure gelirse trabzon savunmasi muthis olur.
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2012, 22:22
N'Doye'nin bir tane videosunu seyrettim fikir edinmek için.İyi bir forvete benziyor.Bize de lazım aslında bu tarz bir şey.Trabzonspor'a hayırlı olsun.
byariff
17.Temmuz.2012, 22:26
Geçen sezon farklı statülerde oynadığı 45 maçın 22'sinde attı.% 50 lik bir oran ki,çok iyi.Bu maçlarda 11'de asisti var.
Gollerinin 52'si deplasmanda.Kafa vuruşları,hızlanması,şutları iyi bir oyuncu.Ama,ondan savunmaya katkı beklemeyin Trabzonlular.
Dr.Gurkan Bole Yazmis :D
Nedvedmania
17.Temmuz.2012, 22:32
İyidir iyi. 2 sene sonra biz alırız :D
NisRoc
17.Temmuz.2012, 23:14
İyidir iyi. 2 sene sonra biz alırız :D
fatih ferim N'doye'nin tsye transferini veto etmiş zaten öyle diyolla
Trabzonspor
17.Temmuz.2012, 23:56
Toure gelirse çok iyi olur.
Onur-Serkan-Toure-Samba-Cech-Zokora-Colman-Soner-Olcan-Volkan-N'doye
Şeklindeki bir 11 hiçte fena olmaz.Savunmada Giray-Bamba değişikliği ile Soner yerine Adrian'da oynayabilirki adam kampta baya etkiliymiş.Giray'da bu takımın değişmezlerinden olduğundan savunmada oda düşünülebilir.
LaigLeNoiR
17.Temmuz.2012, 23:58
Musti'cim Samba olmasını isterdin herhalde ama Sol Bamba değil miydi o arkadaş ? :)
Trabzonspor
18.Temmuz.2012, 00:16
Sorma kanka bugün kuzenle o konuyu konuştuk o Samba sanıyormuş Bamba'yı dedim 'Ah keşke o olsa' diye ama Bamba tabi kendisi ordan aklıma yer etmiş :D
uAburak89
18.Temmuz.2012, 00:31
Haber nerden ? Sadri Senerin Ispanyaya gittigi haberleri var ama bakalim ordan kim cikacak. Mathijsen olabilir
Twitterda gördüm.
Şu Ünal Aysal - Sadri Şener diyaloğu resmi eklenmiş, onlar gibi başka var mı bilen ? Eğlenceli olmuş. :)
RaSenGan
18.Temmuz.2012, 00:34
N'doye haberini 1 hafta önce falan okumuştum foruma koycaktım vazgeçtim :D Trabzonspor'da başarılı olacağını düşünüyorum.
Twitterda gördüm.
Şu Ünal Aysal - Sadri Şener diyaloğu resmi eklenmiş, onlar gibi başka var mı bilen ? Eğlenceli olmuş. :)
Daha çok var abi :D
Bordo61Mavi
18.Temmuz.2012, 00:47
Sadri Senerin ispanyaya Zapata icin gittigi soylentileride var. Niyeti bozdu Sadri Baskan :D
RasAnt
18.Temmuz.2012, 01:15
Serkan Balcı takımdan ayrıldı mı ayrılmadı mı ?
Bordo61Mavi
18.Temmuz.2012, 01:22
Serkan ve gobegi halen takimda :D
William Rookwood
18.Temmuz.2012, 01:41
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/313912_409702855744077_1820995107_n.jpg
:D D
RasAnt
18.Temmuz.2012, 01:42
Serkan ve gobegi halen takimda :D
Hehe :) :)
Trabzonspor
18.Temmuz.2012, 03:08
Aslinda Zapata veya Toure alinsa 3-5-2 oynasak bi sag kabat alip.
Onur,Giray,Bamba,?,Olcan,?,Zokora,Colman,Adrian,Ha lil,N'Doye biciminde.
Olcan deansif meziyetleri olan bi oyuncu sagada o tarz bi adam bulup bu sistemde oynasakta olur gibi.Serkan var sagda oynayacak adam ama ne kadar verimli olur bilinmez.
Corpus
18.Temmuz.2012, 03:10
Serkan oldukça verimli olabilir Mustafa. Gayet uygun o tip oyuncuya. Ama Adrian biraz zor bence. Hiç hoşuma gitmiyor oyun stili.
Trabzonspor
18.Temmuz.2012, 03:23
Serkan oldukça verimli olabilir Mustafa. Gayet uygun o tip oyuncuya. Ama Adrian biraz zor bence. Hiç hoşuma gitmiyor oyun stili.
Patlama yapabilrcek bi oyuncu Zafer bana gorede.Serkanda bi standart var ama ne bilim o sistemxe ileriyide geriyide toparlayabilir mi bilemem.
byariff
18.Temmuz.2012, 05:18
bence toureye gerek yok zokora"da defans oynuyabiliyor totthennam doneminde 1 yil veya 2 yil defans bolgesinde oynamisti zokora denenebilir aslinda bamba ile uyum sorunu yasamaz.
uAburak89
20.Temmuz.2012, 13:59
N'doye 1.1 alacakmış, bonservisi 6 milyon euro. Stoper adayları Kolo Toure ve Mathijsen.
Kaynak Seten.
anil luque
20.Temmuz.2012, 14:23
6 milyon euro temiz para. Kendi alacağı ücret bence hiçbir şey değil.
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 14:44
Mathijsen nasil bir oyuncu ? Toure'yi Zapatayi taniyorumda ilk siradaki adami bilmiyoruz :D
Hugo
20.Temmuz.2012, 14:58
N'Doye için 6milyon değil de sanki 2,5-3,5 milyon diyorlardı basında.
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 14:59
Basin 3.5 yazmisti ama oyle bi rakamin olmasi imkansizdi. Lokomotif ve Fulhamda oyuncu ile ilgileniyor. Imzalar atilmadan inanmamak lazim bu transfere.
uAburak89
20.Temmuz.2012, 15:16
Lig Tv imzalar atıldı diyor.
byariff
20.Temmuz.2012, 15:17
SON DAKİKA | Trabzonspor, Kopenhagen'ın Senegalli forveti Dame N'Doye ile 4 yıllık anlaşma sağladı (Lig TV)
Trabzonspor
20.Temmuz.2012, 15:21
Takımda bu kadar yanacı oyuncu varken kalkıp 6 milyona bir yabancı daha almak pek akıl karı değil.Eldekilerde para dhi alamayız satsak ama habire saçıyoru paraları.
Matijsen'in alınmak istemesi bile hata olur artık miyadını doldurmuş bir oyuncu.Onu alacaklarına Mustafa oynasın daha iyi.
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 15:21
Hadi insAllah.
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 16:18
N'Doye Taraftara bağlı bir oyuncu.Kopehang taraftarlarını korumak adına Barda 2 Brondby taraftarını dövmüştü.Böyle bir Hikayesi vardı
Trabzonspor
21.Temmuz.2012, 17:36
Takımımızın Polonyalı oyuncularından Piotr Brozek'in sözleşmesi karşılıklı varılan mutabakat sonucu fesh edildi.
--------------------------------------------
Alıyoruz adamlar 2 yıl duruyor takımda 3,5 maç oynatıyoruz sonra sözleşme fesh edildi.Arkadaş biraz düşünerek transfer yapsanız bu durumlara düşmeyeceğiz.Şu kulüpler transfer yapmayı bir öğrenemedi gitti.
KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:14
Mathijsen nasil bir oyuncu ? Toure'yi Zapatayi taniyorumda ilk siradaki adami bilmiyoruz :D
mathijsen bildigin bir kazma :D türkiye süper ligi tam ona uygun bir lig aslinda
William Rookwood
21.Temmuz.2012, 18:17
Dame N'doye kesin geldi mi?
berkay123456
21.Temmuz.2012, 18:19
Mathijsen, Hollanda milli takımının defansta bel kemiğiydi zamanında.Yaşı 32 olsa da bence hala fazlasıyla iş görür.
Bordo61Mavi
21.Temmuz.2012, 19:39
Dame N'doye kesin geldi mi?
Yarin hersey dahada netlesir
uAburak89
24.Temmuz.2012, 00:42
Lokomotif Moskova devreye girmiş N'doye için.
MeliksahAydogan
24.Temmuz.2012, 01:25
Lokomotif Moskova devreye girmiş N'doye için.
N'doye için 7.5 Mn € önerdiği söyleniyor Lokomotif'in , Sadri Reis ben teklifimi yaptım kendileri bilir diyormuş 6.1 Mn € ' ya bitirmeye çalışıyormuş.
eXcitinG
24.Temmuz.2012, 02:00
N`Doye nin menajeri sanırım Trabzonsporu kuLLanıyor. Fiyat arttırma poLitikasını iyi başardı.
Bordo61Mavi
24.Temmuz.2012, 03:45
Sadri Sener son fiyatini soylemis, inadi inattir dahada yukari cikmazki zaten cikmasin. Yeterince pahali bi transfer zaten.
eng1n
24.Temmuz.2012, 18:39
N'doye lokomotiv moscow ile anlaşmış galiba 7 M € bonservis.
Bordo61Mavi
24.Temmuz.2012, 22:14
N'Doye isi yalan oldu gibi :)
eXcitinG
25.Temmuz.2012, 03:00
N`Doye BiLiç`in takımına gitti. Ben dedim Menajer oyunu diye.
Trabzonspor
25.Temmuz.2012, 05:01
Valla iyi oldu.Seneye yabanci kontenjani degiscek zaten elde birscok yabanci var birde yeni bi yabanciya bu kadar para vermek mantiksiz.Once eldeki gereksizleri yollamak lazim.
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2012, 16:12
Alanzinho
Sapara
Cech
Vittek
Pawel Brozek
Gitmesi gerekiyor
RaSenGan
25.Temmuz.2012, 16:17
Alanzinho için MİY diyorlar.Trabzonspor'da gereksiz yabancı oyuncu sayısı fazla.Ama tüm bu yabancılara rağmen forvete N'Doye'yi alması gerekiyordu.
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2012, 16:32
Kulup tarihinin en yuksek ikinci bonservisini odiyecektik dahada yukarisi olmazdi. Oysaki Burak bey Lokomotife gitseydi adamlar bu oyuncuyu elimizden alamazdilar :D Lokomotifin takimina baktim 6-7 tane forvet olacak, okadar adami ne yapacaklar cozemedim.
Trabzonspor
25.Temmuz.2012, 18:06
Şımarık zengin çocukları gibi geldi aldı Moskova adamı.
Dediğim gibi eldeki Vittek,Pawel,Henrique'yi yollarsalar yeni bri yabancı alınabilir.Ama şu aşamada takımda bu kadar gerekszi varken yabancılara para akıtlamk saçma olur.
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2012, 19:23
Alanzinho/Alper (Eskisehir)
Sapara+Vittek+£ ???/Cenk+Muhammed
Cech'i Yunanistandan istiyorlarmis.
Paweli zaten yollayin nere giderse gitsin.
Bi Stoper ve Sol bek alip isi bitirsinler.
eng1n
25.Temmuz.2012, 21:09
Cech geçen sene gayet iyiydi bence kalması daha iyi olmaz mı ?
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2012, 21:50
Cech geçen sene gayet iyiydi bence kalması daha iyi olmaz mı ?
Sezonun ilk yarisi iyidi ama sonradan cok kotu dusus yasadi. Celutskayi sol bek oynattik cogu macta.
byariff
26.Temmuz.2012, 02:37
Cech iyi aslinda bazen kademe hatasi yapiyor.
nekop
26.Temmuz.2012, 04:43
Cech iyi aslinda bazen kademe hatasi yapiyor.
Bazen degil, baya çok yapıyor. Ferhat'ın kampta başarılı olduğunu söylüyorlar, belki bu sezon bir çıkış yakalayabilir.
byariff
26.Temmuz.2012, 06:40
ferhat galatasaraydada iyiydi aslinda oynadigi maclarda niye bu adama sans vermiyorlar anlamis degilim.
nekop
26.Temmuz.2012, 07:50
Kademeler konusunda kötü, hava toplarında kötü, tehlikeli olabilecek noktalarda basit fauller yapıyor. Cech oynayacağına o oynasın bence, sözleşmesi var, serbest kalma maddesi yok, Hakan Balta bu sezon kötü oynarsa seneye iyi fiyata Galatasaray'a satarız. :D
nekop
26.Temmuz.2012, 14:57
Fatih Tekke Trabzon'a doğru
26 Temmuz 2012 13:42 NTV Spor
Trabzonspor eski öğrencisine imza attırmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Fatih Tekke'yi Trabzon'a çağırdı. Kamp için Hollanda'dan Almanya'ya geçen Trabzonspor'un maç programı da belli oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/285/TEKKE_haberici_G9HT7.jpg
Transfer çalışmalarına devam eden Bordo-Mavililer 2006 yılında yollarını ayırdığı Fatih Tekke'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Tecrübeli oyuncuyla görüşen teknik direktör Şenol Güneş Fatih Tekke'yi Trabzon'a çağırdı. Bordo-Mavili yönetim geçtiğimiz aylarda Orduspor sözleşmesini karşılıklı fesh eden eski oyuncusuna 2 senelik sözleşme önerecek. Tarafların anlaşması halinde Fatih Tekke önümüzdeki günlerde Trabzonspor'a imza atacak.
Bu arada Hollanda'da sürdürdüğü kampı tamamlayan Trabzonspor, ikinci etap çalışmalırını Almanya'ya gerçekleştircek. Bordo-Mavililer Almanya'da 3 karşılaşma oynayacak. Trabzonspor, 29 Temmuz'da İtalyan 3. lig takımı Sudtirol, 2 Ağustos'ta Alman ekibi Fürth ve 4 Ağustos'ta İngiliz temsilcisi Queens Park Rangers ile karşılaşacak.
Kaptanı tekrar takımda görmek istemişimdir ama artık baya geç oldu. :)
Trabzonspor
26.Temmuz.2012, 18:10
Gelsin ya para fazla almaz zaten.Bizd bıraksın futbolu.O bu takımın simgelerinden.
Trabzonspor
27.Temmuz.2012, 16:38
Colman'a Benficadan teklif varmış 7 milyon + Emerson şeklinde.Taraftarların bazı kesimi satılsın diyormuş.Takımda işini en iyi yapan adamıda göndermek istemeleri aptalca.Bu adam giderse kim çıkıp oynayacak?
Colman yoksa bizim takım bir hiç onun yerine şu anda bırakın o seviyede adamı onun yanına yaklaşacak adam bulamayız.
Colman'da giderse takımı ilemek için kalan son sebeplerimden birisinide yitirmiş olacağım.
William Rookwood
27.Temmuz.2012, 17:08
Colman'da giderse kim kalacak geriye :D
Bordo61Mavi
27.Temmuz.2012, 17:09
Ortalik toz duman yonetim susuyor :)
-N'Doye imza atmamis halen LM'ye
-Lukovicle ilgileniyorlarmis deniliyor Ispanyada Ricardo Costa haberleri cikiyor
-Cenk istiyormusuz 1 ay sakat
-Muhammedin menajer sorunu var karsimizda
-Fatih Tekke donmek istiyor, taraftari boluyor
-Simdide Colman
Nevzat Sakar az once resmi bir teklifin olmadigini soyledi
Trabzonspor
30.Temmuz.2012, 19:46
Trabzonspor Genel Koordinatörü Giray Bulak'tan transfer açıklaması.
Trabzonspor yönetimi tarafından genel Koordinatörlük görevine getirilen Giray Bulak, bordo mavili kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Bulak, Endüstriyel futbolda harcamaların kulüp yapılanmasının büyük bir önem arz ettiğini belirterek, "Barcelona modeli ortada. Biz de futbolcu üreterek hem rekabeti sağlamalıyız hem hedeflere ulaşarak finansal gücümüzü artırmalıyız. Benim misyonum; yönetimimiz ve teknik direktörümüzle birlikte, kendi futbolcusunu üreten ve başarıya bu yolla giden bir Trabzonspor oluşturmaktır" diye konuştu.
Bulak, "Beşiktaş kulübünden Mustafa Pektemek için görüşüldü. Hocaya soralım dediler. Sonra görüşmeler durdu. Bir süre sonra Beşiktaş bizden Volkan Şen’i istedi . Bizim Volkan'ı bırakmak gibi bir düşüncemiz yok.Mustafa transferinde şartlar oluşursa neden olmasın
Hocamız Güneş kamptakı tüm futbolcuların performansından memnun. Transferi zaman göstercek ama bu son derece güncel bir transfer çalışması. Önemli de bir olasılık." dedi
Genel Menajer Bulak, "Gaziantepspor'a Serdar Kurtuluş için teklifte bulunduk fakat Serdar'a karşılık Sapara'yı istediler. Şuan bu teklifte bir anlaşma sağlanamaz. Biz yararlanmayı düşünmediğimiz oyuncular Tayfun, Brozek kardeşler ve Barış Ataş'ı uygun şartlarda isteyene verebiliriz. Hocamız Sapara'dan çok memnun. Biz Sapara'yı vererek değil ancak farklı şartlar altında Serdar'ı kadromuza katabiliriz" diye konuştu.
Giray Bulak, iki stoper bir de forvet alacaklarını sözlerine ekledi.
---------------------------------------------------------------------------------
Dediğim gibi hoca Saparayı'ı kullanacakmış.Oda iyi oynuyor ama sonuçta yabancı bir oyuncu ve o mevkide oyuncu bolluğu var.Kim oynamayacak o oynadığında?Celuyu solda oynatma ısrarı sürecekse Serkan'ın yerine yada laternaitifi Serdar iyi olurdu.
Volkan takımdaki tek sağ açık onu yollamak pek akıl karı olmaz.Mustafa'yı başka türlü alabiliyorlarsa alsınlar ama çokta uçuk rakamlar olmamalı.
futureless
31.Temmuz.2012, 14:20
Batuhan Karadeniz geliyor sanırım.
byariff
31.Temmuz.2012, 14:31
batuhan haberleri var , bu cocugu ancak ya senol hoca eder yada terim adam ederdi batuhan patlama yapabilir...
uAburak89
31.Temmuz.2012, 14:33
Alanzinho - Batuhan takası olabilirmiş.
vego
31.Temmuz.2012, 14:40
Batuhan'ın %25'i bizim.Gitsin TS'ye güzel güzel.
futureless
31.Temmuz.2012, 14:42
batuhan haberleri var , bu cocugu ancak ya senol hoca eder yada terim adam ederdi batuhan patlama yapabilir...
Patlama yaparsa alırsınız :zuhaha Ben de başarılı olacağını düşünüyorum Trabzon'da.
eng1n
31.Temmuz.2012, 14:54
Batuhan - Alanzinho takası olursa ne olacak ? Alanzinho'nun sağ ayağını falan mı vercekler Beşiktaşa
uAburak89
31.Temmuz.2012, 14:58
Batuhan - Alanzinho takası olursa ne olacak ? Alanzinho'nun sağ ayağını falan mı vercekler Beşiktaşa
Madde iptal oluyor, düşüyor. Aynısı bize oldu galiba Lincoln'de.
Trabzsonpor Batuhan'ı alırsa çok ironik bir durum olacak. Jaja ve Engin'i gönder sorunlu diye, sorunları yeteğinden büyük Batuhan'ı al.
KanaKe
31.Temmuz.2012, 17:18
ferrarisiyle trabzon sokaklarinda hava atar giderse :D
Trabzonspor
31.Temmuz.2012, 17:47
Madde iptal oluyor, düşüyor. Aynısı bize oldu galiba Lincoln'de.
Trabzsonpor Batuhan'ı alırsa çok ironik bir durum olacak. Jaja ve Engin'i gönder sorunlu diye, sorunları yeteğinden büyük Batuhan'ı al.
Gecwn aynisini yazmıştım.Hadi Engin neysede Jaja idare edilebilirdi.Onu gectim Engin,Jaja giderken 3 milyon verip Bursanin problemlisi Volkan aliniyor.Kendileriyle celiski halindeler.
Bordo61Mavi
31.Temmuz.2012, 18:17
Senol Guneside ettiler doktor hastalari tedavi edip tekrar Istanbula salliyor :)
Ulaş Özdemir @ulas_ugras
Nevzat Şakar: Batuhan ile ilgilenmiyoruz! Kendisi Trabzonspor'a gelmek istiyor. Fakat gündemimizde yok.
nekop
31.Temmuz.2012, 18:31
O degilde 2 stoper alacakmışız. Geçen sezon takım 2 stoperle sezon tamamladı. Bu sezon oraya yığılma yapacaklar. 1 tane gelmesi kafidir.
Alanzinho - Batuhan takası olabilirmiş.
Alanzinho'nun neresini istersiniz? :)
vego
31.Temmuz.2012, 18:55
O degilde 2 stoper alacakmışız. Geçen sezon takım 2 stoperle sezon tamamladı. Bu sezon oraya yığılma yapacaklar. 1 tane gelmesi kafidir.
Alanzinho'nun neresini istersiniz? :)
Ayıp oluyor :n: solaktı galiba sol bacağı alalım :n:
Bordo61Mavi
31.Temmuz.2012, 19:18
ertem şener @_ertemsener
Batuhan konusunda son dakika Trabzonspor'a Transferi konusunda Giray Bulak Batuhan ile telefon ile görüşmeler yaptı ve ikna etmeye çalışıyor
Ertem Senerinde haber kalitesi dustu, Batuhanin neyini ikna etmeye calisiyoruz anlamadim.
Trabzonspor
31.Temmuz.2012, 19:29
Bizim taraftar guruplarından BMN'nin foruma girdim baktım Ertem'in sözleriyle ilgili video paylaşmışlar hiç güleceğim yoktu.Ertem baya sallıyor yahu :)
Forlan bitti!
Bordo61Mavi
31.Temmuz.2012, 19:32
Bende gordum :D
Hamit - Forlan - Maicon - Kaka pehh
MeliksahAydogan
31.Temmuz.2012, 19:34
Bizim taraftar guruplarından BMN'nin foruma girdim baktım Ertem'in sözleriyle ilgili video paylaşmışlar hiç güleceğim yoktu.Ertem baya sallıyor yahu :)
Forlan bitti!
Rezillik başka hiçbir şey değil :n:
O kadar heyecanlı söylüyor ki :D
NisRoc
31.Temmuz.2012, 19:46
Forlan bitti!
Abi bu ne ya yarıldım :D Ordan biri "peki Mahmut?" dese, "Mahmutla anlasildi hatta şuan Beşiktaş formasıyla uyuyor" diyecek nerdeyse :D
kalemci
31.Temmuz.2012, 19:50
Hadi Türkiye'yi geçtim salla dur ama Inter'in transferine bile karışmış ya :n:
KanaKe
31.Temmuz.2012, 20:15
komedi vallahi canin sIkildikca ac izle keyfin yerine gelir :D
nekop
31.Temmuz.2012, 20:27
ertem şener @_ertemsener
Batuhan konusunda son dakika Trabzonspor'a Transferi konusunda Giray Bulak Batuhan ile telefon ile görüşmeler yaptı ve ikna etmeye çalışıyor
Ertem Senerinde haber kalitesi dustu, Batuhanin neyini ikna etmeye calisiyoruz anlamadim.
Ohhh valla rahatladım, Ertem Şener yazdıysa kesin olmaz bu transfer. :)
Bordo61Mavi
02.Ağustos.2012, 17:59
Fırtına'nın gözü Babel'de
Bu adam poacher oynarmiki ? niye istiyoruz anlamadim.
Trabzonspor
02.Ağustos.2012, 18:25
Babel sağ kanat oyuncusu değil mi? Eee Volkan'ı satmak istemiyoruz.Babel'i sağa alıyoruz Volkan yedek kalmayı sorun etmeyecek mi ? Birde forvet alacaz ddiler bunlar Babel''i forvet mi sanıyorlarki.Hem bu adam artık eskisi gibi değil alınması taraftarı değilim açıkçası.
Alanzinho ve Vittek isteniyormuş yollasınlar ikisinide.Bir tane sağlam forvet alsınlar bıraksınlar sağ açıkla uğraşmayı.Alırlarsa da uygun fiyata Toure'yi alıp kapasınlar bu işi.Cech'in durumuna görede sol bek alınabilir.
berkay123456
02.Ağustos.2012, 18:26
Babel sol açık, forvet arkası ve forvette oynayabiliyor.Asıl yeri ise sol açık ve forvet arkası.
Trabzonspor
02.Ağustos.2012, 18:30
O zaman daha kötü orada da Olcan var.Ben onu sağ diye hatırlıyorum ilgiç.
Fm'deki bilgiler doğruysa Hoffenheim'den 4.9 m € maaş alıyor.O paraya 4 oyuncuya maaş veririz biz :)
Bordo61Mavi
02.Ağustos.2012, 18:33
Vitteki Sivas istiyormus, versinler yerine Murat Akca veya Erman Kilici alsinlar.
Alanzinho'yu MIY istiyormus satsinlar, zararin neresinden donersen kardir.
Sapara'yi Senol Gunes bu sene takimda tutmak istiyormus ama hic gerek yok, 2 mac kotu oynadiginda Ocakta satilacaktir yine onun icin simdiden sat. Ver Antepe al yerine M.Demir ustu neyse tamamlansin.
Kolo Toure hem ihtiyac bakimindan hemde kalite bakimindan yapilabilecek en iyi transferdir insAllah olur.
Bide Senegal olimiyat takimindan Konate haberleri var oda olsun kapatlim transferi.
footballer33
02.Ağustos.2012, 22:33
Vitteki Sivas istiyormus, versinler yerine Murat Akca veya Erman Kilici alsinlar.
Alanzinho'yu MIY istiyormus satsinlar, zararin neresinden donersen kardir.
Sapara'yi Senol Gunes bu sene takimda tutmak istiyormus ama hic gerek yok, 2 mac kotu oynadiginda Ocakta satilacaktir yine onun icin simdiden sat. Ver Antepe al yerine M.Demir ustu neyse tamamlansin.
Kolo Toure hem ihtiyac bakimindan hemde kalite bakimindan yapilabilecek en iyi transferdir insAllah olur.
Bide Senegal olimiyat takimindan Konate haberleri var oda olsun kapatlim transferi.
Transfer komitesinin başına seni geçirmek lazım. :D
Deus Dominus
03.Ağustos.2012, 02:02
1 yıl yatmış, yaşı belli bir noktaya gelmiş ne kadar fayda sağlayabileceği meçhul olan Vittek gibi bir oyuncuya karşılık Murat Akça veya Erman Kılıç... hayalden öte gitmez.
Kolo Toure de Manchester City'de kalacağını açıkladı.
Bordo61Mavi
03.Ağustos.2012, 02:07
Transfer komitesinin başına seni geçirmek lazım. :D
Beni degilde bu isin egitimi almis kisilere artik birakmalari lazim transferleri. Ulkemizde donen paralara bakiyorum sonra avrupadaki sonuclarimiza, cope atsak parayi daha iyi.
Dun Vaslui, dunden once Anorthosisler ve ondan once daha niceleri. Bizlerin harcadigini paranin 10da1ini harciyan takimlar bizi husrana ugratiyor.
Scoutlik isi Turkiyeye gelmedigi surece basari beklemiyorum. Yukarda yazdigim yazinin aynisini kac tane taraftar yaziyor ama bastakiler dusunemeyince ne fayda.
Ozkan Sumer zamaninda Trabzonspor yonetimine ne isimler onerdi hepside 1 milyonun altinda maliyetler ile
Perisic
Honda
Elia
Bu adamlar simdi nerde ve simdi istesen kac para vermek zorunda kalirsin.
Doumbia suan avrupanin en gozde forvetlerinden onu bi arastir
Kagawa'ya bir bak, onune cikan rakamlar seni guldurur.
Bordo61Mavi
03.Ağustos.2012, 02:09
1 yıl yatmış, yaşı belli bir noktaya gelmiş ne kadar fayda sağlayabileceği meçhul olan Vittek gibi bir oyuncuya karşılık Murat Akça veya Erman Kılıç... hayalden öte gitmez.
Kolo Toure de Manchester City'de kalacağını açıkladı.
Vitteki Sivas yonetimi istedigi icin onerge sundum.
Toure icinse en az senin kadar umutsuzum.
Bordo61Mavi
03.Ağustos.2012, 02:17
Ha yonetim mantigida degismesi lazim.
Gecen sezon basinda yine onerilen bi isim Jelavic 2-3 milyona, Sadri Sener veto etti neymis yildiz olacak. Adam 6 ay Rangersda oynayip, Evertona gitti , bonservisini yazmiyorum bile.
Bundan vazgecince Kloseyi alacam derken ondan red geldi kaldik 4.5 milyonluk kazikla. Henrique.
O yetmedi Polonya liginin transfer rekorunu kirip 5.5 Adriani aldilar.
Bordo61Mavi
03.Ağustos.2012, 02:30
Enaramo ile anlasildi soylentileri var.
byariff
03.Ağustos.2012, 02:35
Eneramo ilaç olur valla forvete.
Trabzonspor
03.Ağustos.2012, 02:39
Kadro çöp dolu hala çöpleri topluyorlar olurlar öyle bir hata yaparlarsa.Onu geçtim 1,2 gün öce çok önemli isimle görüşüyoruz.Trabzonspor'a layık biri deyip Eneramo'yu milletin önüne çıkartırlarsa hiç susmazlar.
C h A o S
03.Ağustos.2012, 03:20
Eneramo'yu hiç beğenmiyorum.Fizik var adamda başka bir şey yok.Büyük takım topçusu değil.Trabzon hata yapar alırsa.
Bordo61Mavi
04.Ağustos.2012, 06:16
Bekle bekle bir hal olduk :)
NisRoc
04.Ağustos.2012, 17:42
Enaramo ile anlasildi soylentileri var.
Yok artık :D
Trabzonspor
04.Ağustos.2012, 17:45
O değilde Malaga Rondon'u satıyor diye taraftar havaya girmişti Rondonu alalım diye adama 10 m € verip almış Rubin.Demiştim fazla havaya girmeyin diye.
Ruslar ve Araplar futbolun içine ediyor.
Bordo61Mavi
04.Ağustos.2012, 19:04
Eneramo'da Eskisehirde artik :) ondanda kurtulduk
nekop
04.Ağustos.2012, 19:05
Eneramo'da Eskisehirde artik :) ondanda kurtulduk
Çok sevinmemeli bu demektir ki Batuhan bizde. :)
Bordo61Mavi
04.Ağustos.2012, 19:07
Çok sevinmemeli bu demektir ki Batuhan bizde. :)
Tabi orasida var ama almazlar, Batuhani alacaksan Jaja'yi niye gonderiyon sorarlar adama.
nekop
04.Ağustos.2012, 19:12
Tabi orasida var ama almazlar, Batuhani alacaksan Jaja'yi niye gonderiyon sorarlar adama.
Sorsalar ne olacak? Bunca lafı takmayan yönetim bunu mu takacak? :)
Bordo61Mavi
04.Ağustos.2012, 19:19
Transferler sadece gecen sene fiyaskoydu, ondan once yapilan ve bu seneki transferler yerinde onun icin fazla elestirmemek lazim yonetimi.
Burak Yilmazin Galatasaraya gidecegini bildigimiz halde onun bunu uzatmasi yuzunden forvet transferini 1 aydan fazladirki bekliyoruz, forvet transferi icin fazla kizmiyorum yonetime ama su stoper olayini coktan bitirmemiz lazimdi. Bugun son hazirlik macimizi oynuyoruz QPR'a karsi ve gelecek 2 anca ligin 2-3'cu haftasinda zaman almaya basliyacak.
Bordo61Mavi
04.Ağustos.2012, 19:25
Trt Mutu gelecek diyor.
Medyada forvet icin gecen isimler
Santa Cruz, Mutu, Berbatov (imkansiz !), Konate, Rondon(Rubine gitti), Batuhan (taraftari boler)
Hugo
04.Ağustos.2012, 19:27
Konate Manchester'a gidiyor diye bir haber okudum dün. Bugün de gol attı kendisi Meksika'ya, çeyrek finalde.
Trabzonspor
04.Ağustos.2012, 19:31
Mutu mu yok artık!
KanaKe
05.Ağustos.2012, 00:19
mutu hala oynuyormuymus :) adini uzun zamandir duymamistim
eng1n
05.Ağustos.2012, 02:47
Mutu İstanbuldaymış Kasımpaşa ile de adı anılıyor.
Deus Dominus
05.Ağustos.2012, 04:06
Deli-Kuyu-Taş üçlemesi de olabilir ama Trabzonspor'un Kolo Toure'yi aldığı haberleri dolaşıyor twitter'da. trtspor'u kaynak gösteriyorlar.
Bordo61Mavi
05.Ağustos.2012, 04:17
http://www.facebook.com/trt3.spor
Yani sahurdami anlasmislar adamla :D Trt yine bos salliyor
RasAnt
05.Ağustos.2012, 04:27
Toure süper olur valla Sambayı izlemedim ama adam siyahi boş değildir :D birde aynı memleketten valla süper üçlü Samba-Toure-Zokora forvet sorunu var ama onu giderseler güzel olur
Corpus
05.Ağustos.2012, 04:36
Toure süper olur valla Sambayı izlemedim ama adam siyahi boş değildir :D birde aynı memleketten valla süper üçlü Samba-Toure-Zokora forvet sorunu var ama onu giderseler güzel olur
Samba' nın memleket Fildişi Sahili değil.
Trabzonspor
05.Ağustos.2012, 04:45
Samba değil la Bamba :) Keşke Samba olaydı :)
Fearless Coward
05.Ağustos.2012, 05:02
Bi an dedim noluyoruz :D Bamba-Toure-Zokora güzel 3lü ancak bu Toure ve menejerine güvenmemek lazım...Bursaya'da gelecekti hani ?
nekop
05.Ağustos.2012, 13:01
Toure ile Sadri Şener'in dediği ünlü forvet gelirse takımdaki yabancı sayısı yerliyi geçecek herhalde. :) Mevlüt bir yerlere transfer oldu mu bilmiyorum ama olmadıysa al gel ve bizi şaşırt be başkan. :)
RasAnt
05.Ağustos.2012, 14:58
Samba' nın memleket Fildişi Sahili değil.
Bamba demek istedim karışıyor ikisi adam fil dişili işte
Bordo61Mavi
05.Ağustos.2012, 15:21
Mutu'yu aliyoruz galiba
Trabzonspor
05.Ağustos.2012, 16:35
6 milyon'a Kuranyi'yi alacağımız söyleniyor.6 milyon €'yu 31 yaşında bir adama verecekse hiç almasınlar adam böyle devam etsinler daha iyi.Cebi para dolu kulüpler bile böyle ahmaklık yapmazlar.
Bordo61Mavi
05.Ağustos.2012, 18:13
Musti bu bir taktik milleti bezdirecekler, en sonunda kim gelirse gelsin kabuluz diyecegiz, ondan sonra gelsin polonyalilar :D
nekop
05.Ağustos.2012, 18:24
Musti bu bir taktik milleti bezdirecekler, en sonunda kim gelirse gelsin kabuluz diyecegiz, ondan sonra gelsin polonyalilar :D
Bence Polonyalı bile gelmez artık. :D San Marino'nun yıldızlarını bekliyorum. :D
KanaKe
05.Ağustos.2012, 18:50
6 milyon'a Kuranyi'yi alacağımız söyleniyor.6 milyon €'yu 31 yaşında bir adama verecekse hiç almasınlar adam böyle devam etsinler daha iyi.Cebi para dolu kulüpler bile böyle ahmaklık yapmazlar.
öyle deme kuranyi her nekadar kendisini sevmesem oyun stilini begenmesemde türkiye liginde cok gol atar süratli degil top sürmeyi bilmez ama hava toplarinda ve ceza sahasinda durdurulamaz bir oyuncu 6 milyon euro dedigin gibi fazla 3,5-4 e birakirlarsa hic düsünmeden alsin trabzon :)
pele96
07.Ağustos.2012, 02:29
Sadri Şener bonservisi elinde olan dünyaca ünlü yıldız Micheal Owen'ın menajeriyle görüşüyor (LİGTV)
Hugo
07.Ağustos.2012, 10:48
Owen bırakmadı mı ya futbolu?
William Rookwood
07.Ağustos.2012, 14:51
32 yaşında sanırım sözleşmesi sona erdi Manchester United ile
nekop
07.Ağustos.2012, 15:45
Sadri Şener yeni çamaşır makinesini buldu sanırım. :)
Estranged
07.Ağustos.2012, 16:21
3 Milyon euro istemiş, Sadri Şener 2, 2.5'ta ısrarcıymış.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2012, 16:23
kariyeri sona ermis adama[owen] 2.5M verilirse yaziklar olsun. katar miyiz biz, yine emekli ligine donusecegiz. o paralari cok daha iyi kullancakken su yaptiklari akil almaz, umarim dogru degildir.
Bordo61Mavi
07.Ağustos.2012, 16:44
Ligtv salliyor , son 1 haftada gorusmedigimiz anlasmadigimiz forvet kalmadi onlara gore.
Facx
07.Ağustos.2012, 16:44
kariyeri sona ermis adama[owen] 2.5M verilirse yaziklar olsun. katar miyiz biz, yine emekli ligine donusecegiz. o paralari cok daha iyi kullancakken su yaptiklari akil almaz, umarim dogru degildir.
owen eskisi gibi çevik ve hızlı olmasa bile bu ligde leblebi gibi gol :D
KanaKe
07.Ağustos.2012, 17:57
owen bitmis artik ikinci ligde bile gol atamaz :)
eng1n
07.Ağustos.2012, 17:58
owen eskisi gibi çevik ve hızlı olmasa bile bu ligde leblebi gibi gol :D
owen 2-3 tane boş kale atar sonra zaten sakatlanır bütün sezon sakat geçirir.
eXcitinG
08.Ağustos.2012, 01:39
Owen zaten Premier Lig dışında bir takıma gitmeyeceğini açıkLadı. Adam Championship`i biLe kabuL etmiyor. İngiLtere Ligi dışına çıkmak gibi düşüncesi oLmadığını beLirtti. Premier Ligden tekLif geLmemesi durumunda futboLu bırakırım biLe diyor. Bence de artık Owen bıraksın zaten. Gitsin Londra da ki at çiftLiğinde atLarına baksın feLan. Bu saatten sonra futboL ona Lüks.
byariff
10.Ağustos.2012, 14:31
Benfica : Saviola vers la Turquie ?
http://www.footmercato.net/breves/benfica-saviola-vers-la-turquie_89857
Bordo61Mavi
10.Ağustos.2012, 14:58
Menajer onerisiymis :) ben boyle menajer onerisini isterim
Bordo61Mavi
10.Ağustos.2012, 15:03
Culio'yu istiyormusuz onu alirsak, Alanzinho'yu Mersine verecekmisiz
byariff
10.Ağustos.2012, 15:04
Bugun ki haberlerdede nurullah saglam culio"yu istiyor yaziyordu :D
nekop
10.Ağustos.2012, 17:00
Culio, Saviola gereksiz isimler. Bunlar düşünülüyorsa hiç alınmasın. Elimizdeki kadroda bunların verebileceği katkıyı alabileceğimiz isimler mevcut.
Bordo61Mavi
10.Ağustos.2012, 17:07
Son Brozekinde sozlesmesi fesh edilmis :)
nekop
10.Ağustos.2012, 19:46
Keşke bizimkiler ünlü forvet lafını hiç atmasaydı ortaya. Hem taraftarı beklentiye soktular hem de şimdi söz verdiler diye saçmasapan bir isme gereksiz paralar verecekler. Muhammet veya Cenk'ten birini alıp forvet transferini halletmeleri herkesin yararına olurdu.
uAburak89
10.Ağustos.2012, 20:53
LigTV'ye göre hedef Toivonen.
Bordo61Mavi
10.Ağustos.2012, 21:31
Toivoneni felan alamazlar.
Batuhan ve Lukovic kiralanir dahada fazlasini beklemiyorum artik. Uefa'ya listeler Pazartesi gunu veriliyor.
IcedEarth
11.Ağustos.2012, 00:36
Culio, Saviola gereksiz isimler. Bunlar düşünülüyorsa hiç alınmasın. Elimizdeki kadroda bunların verebileceği katkıyı alabileceğimiz isimler mevcut.
Bence ikisi de katkı yapacak isimler. Saviola sakatlık problemi yaşamazsa zaten aralara filan çok iyi kaçar. Culio da belki de en underrated adamlardan biri, rezalet sezonumuzda bile çöp takımın arasında kendini belli ediyordu. Ben gitmesini, hele de rakiplerimizden birisine gitmesini istemem.
Toivonen de pek mümkün değil bence.
pele96
11.Ağustos.2012, 00:44
Batuhan patlama yapar.
nekop
11.Ağustos.2012, 00:47
Bence ikisi de katkı yapacak isimler. Saviola sakatlık problemi yaşamazsa zaten aralara filan çok iyi kaçar. Culio da belki de en underrated adamlardan biri, rezalet sezonumuzda bile çöp takımın arasında kendini belli ediyordu. Ben gitmesini, hele de rakiplerimizden birisine gitmesini istemem.
Toivonen de pek mümkün değil bence.
Culio'nun katkısını yapabilecek Adrian var yedekte, Saviola'da şuan hocanın oynatmayı planladığı tekli forvette oynayabilecek bir isim degil ve maliyeti yüksek. Muhammet'i Cenk'i geçtim artık Batuhan'ı alsak sevineceğim. O ruh haline geldim.
Sheriff
11.Ağustos.2012, 01:19
Yok yahu Saviola sakatlık problemi yaşamazsa katkı yapar, okadarda değil. Önemli olan Saviola yada o ayarda aralara kaçacak gerektiğinde çevikliğini kullanıp adam eksiltecek ve iyi bir bitiriciliği olan bir forvet Trabzon'u çok rahatlatır. Batuhan fln iş yapmaz, Cenk iş yapar Muhammet fena değil ama halen emin değilim tam olarak yeterli olurmu olmazmı Trabzon'un ilk 11 i için.
KanaKe
11.Ağustos.2012, 02:51
saviola saglam oyuncu barcelona ve real madrid tecrübesi edinmis zamaninda :) okadarda kötülemeyina adami
Zekirdek
11.Ağustos.2012, 08:54
Saviola yemin ediyorum çocukluk hayalim. Fener'e gelse ortalığı dağıtırım. Trabzonlularda bence beğenmeli. Katkı yapacağı kesin. Şimdi bu mesajı yazarken bile içim kötü oldu.
semih99999
11.Ağustos.2012, 09:00
saviola gelsin trabzon forması alırım yeminle :D cocukken cok severdim sakatlıklar geriye götürdü yoksa çok iyi bir futbolcu olurdu
footballer33
11.Ağustos.2012, 12:15
Saviola'yı, Trabzon'da görmeyi ben de isterim. Hem yurt dışındakiler Trabzon'u yakından takip eder ve bu Trabzon'un itibarını yükseltir hem de takıma faydalı olabilecek bir golcü gelmiş olur. Şu haliyle Türkiye Ligi'ne yeter de artar bence Saviola. En az 15 gol atar.
eXcitinG
11.Ağustos.2012, 13:47
Dünya FutboLunda benim için 1.Roberto Baggio, ondan sonra PabLo Aimar ve SavioLa dır. SavioLa Türkiye de futboL oynasında, hangi takımda oLursa oLsun farketmez.
Bordo61Mavi
11.Ağustos.2012, 14:45
Nasil bir anlayissa Trabzon taraftar forumlarinda bu transfere karsi cikanlar var :) Saviola geldide biz istemicez :D
nekop
12.Ağustos.2012, 01:33
Nasil bir anlayissa Trabzon taraftar forumlarinda bu transfere karsi cikanlar var :) Saviola geldide biz istemicez :D
Açıkcası bende şuan karşı olanlardanım ama Şenol Güneş'in kafasında 2'li forvete geçme gibi bir düşünce varsa desteklerim. Teklif forvette bizim defanslar ilk maçtan öldürür bu adamı zaten geçmişte sakatlık sorunları yüzünden beklenen büyük patlamayı yapamamış bir isim. O yüzden alınması risktir bana göre.
Bordo61Mavi
12.Ağustos.2012, 02:43
Tekte zorlanabilir Saviola onda kabulum ama yinede isterim. Eldeki forvetlerin hepsinden daha verimli olacagi kesin.
Bugunki hazirlik macindada forvetlerimiz gol atamadi, Videoton'dan korkmaya basladim bir an evvel bir forvet almamiz sart.
Trabzonspor
12.Ağustos.2012, 02:59
Bende Serhat'a katiliyorum Saviola konusunda.30 yaş üstü adam alınmasini istemiyorum ben forvete.Ge Drogba olsaydi hayir demezdim ama baska adamlari istemem.Yahu paran varsa yatir genc adama niye heba edesin o parayi? Saviola'ya adi gecen diger isimler alınsa ne kadar verim alacaksin onlardan en cok 1,2 yil.
Mamadou
12.Ağustos.2012, 05:30
Bir ara basında Braga'lı Lima'nın adı geçiyordu. Gelse çok fena olur Trabzon'a :)
Bordo61Mavi
12.Ağustos.2012, 05:59
Giray Bulak Hollandada ama niye ?
Toivonen Newcastle'a gidiyor
William Rookwood
12.Ağustos.2012, 15:29
Demba Ba gelse ne iyi olur ama. Şuanda Trabzonda, Halil, Vittek ve Paolo Henrique kaldı sanırım mutlaka bir forvet şart
Bordo61Mavi
12.Ağustos.2012, 15:56
Vittek'de yolcu. Durumlar iyi degil valla
Daha once uefa listesine (yarin verilecek) yetisecegini soylemistiler, dun mactan once aciklama yapip acelemiz yok diyorlar :) insanin sinirini felan hep bozuyor bunlar.
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2012, 19:44
Ruslar Toivonenide alacak heralde :) neyin intikami bu
Bordo61Mavi
16.Ağustos.2012, 17:26
1 ay oldu bekliyoruz ,halen stoper ve forvet alacaklar hatta simdi ustune bide sol bek istiyorlarmis :)
DisCo
18.Ağustos.2012, 03:09
Baros için çalışmalar var diyorlar.
Bordo61Mavi
18.Ağustos.2012, 03:22
Nefes alsin yetere getirdiler durumu :D forvet ve stoper
Crazycat
18.Ağustos.2012, 15:09
Baros için çalışmalar var diyorlar.
https://twitter.com/EnginBaytar_50/status/236768567809421312
Baros Trabzonspor'da
MeliksahAydogan
18.Ağustos.2012, 15:34
https://twitter.com/EnginBaytar_50/status/236768567809421312
Kendi twitterı mı bu ?
Addolorato
18.Ağustos.2012, 15:38
Öyle gözüküyor.
eng1n
18.Ağustos.2012, 15:39
Engin 11 maçlık cezadan sonra transfer komitesinde çalışmaya başladı herhalde. niye transferi Engin Baytar açıklıyor ? :D