View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
vego
07.Ağustos.2010, 17:46
şu anki durumuna göre yazmadım. isim olarak diyorum iyi bir isim getirdiler.
Anladım :)
izmer96
07.Ağustos.2010, 17:57
ilk okudugumda inanamadigim bir transfer , iyi dusunulmus , cok iyi is yapicak bir adam , bonservisi cok pahaliydi 1-2 sene once , Sadri baskan cok iyi is cikarmis tebrikler
Addolorato
07.Ağustos.2010, 18:42
Sadri Şener işini biliyor yahu. Paramız yok dedi 30 yaşından küçük yetenekli bir santraforun ancak tek bacağını alabiliriz falan diyordu beklentileri düşürdü sonrada bombayı patlattı. Diğer sayfada Umut fakirin ekmeği falan diye yorumlar var hatta. Jaja'nın ismi hiç bir yerde yazmıyordu bence tek gecelik bir operasyon falan oldu.
tarikko
07.Ağustos.2010, 18:49
Sadri Şener işini biliyor yahu. Paramız yok dedi 30 yaşından küçük yetenekli bir santraforun ancak tek bacağını alabiliriz falan diyordu beklentileri düşürdü sonrada bombayı patlattı. Diğer sayfada Umut fakirin ekmeği falan diye yorumlar var hatta. Jaja'nın ismi hiç bir yerde yazmıyordu bence tek gecelik bir operasyon falan oldu.
Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı..
yaziyor aciklamada..
Addolorato
07.Ağustos.2010, 18:51
Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı..
yaziyor aciklamada..
O zaman acaba kaç paraya aldılar..
tarikko
07.Ağustos.2010, 18:54
5'ten asagiya almamislardir bence..
deniz.91
07.Ağustos.2010, 19:14
Bjk maçından biliyorum sadece çok çok iyi transfer yapmış hayırlı olsun
GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2010, 19:55
4.2 milyon avro bonservisine ödenecekmiş.Yıllık 600 bin avro alacakmış.Gördüğümde haberi ben de şaşırdım.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Merak ediyorum açıkcası.
izmer96
07.Ağustos.2010, 20:48
4.2 milyon avro bonservisine ödenecekmiş.Yıllık 600 bin avro alacakmış.Gördüğümde haberi ben de şaşırdım.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Merak ediyorum açıkcası.
Finansal olarakda mukemmel is cikarmislar , 2 sezon once 10m euro istiyordu metalist cok iyi hatirliyorum
Sekopej
07.Ağustos.2010, 22:45
Lucescu 1 hafta önce 10 milyon dolar teklif ettik, kulübü bu paraya satmayız demiş diye söylemiş.
Hayırlı olsun Trabzon'a, faydalı olacağını düşünüyorum ben de.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2010, 06:10
451 - 433 karisimi bisiler olabilir hatta 4231
Senol hocanin elinde cok malzeme var bunu rakibe gore en iyi sekilde degerlendirecektir :) Senol hocaya guvenim tam
---------------------------------------------Onur----------------------------------------------------
Serkan------------------Glowacki(giray)-------------------Egemen-------------------------Cale
Burak(yattara)--------Selcuk(Ceyhun)-------------------Colman---------------(gabric)Alan
--------------------------------------------Jaja(Engin)---------------------------------------------
------------------------------------------Teogol(Umut)--------------------------------------------
Crazycat
08.Ağustos.2010, 15:57
Jaja iyi oynar kötü oynar orasını bilemem ama Trabzonspor'un en büyük transferi Şenol Güneş'tir bence.Trabzonspor yenilir yener orası da ayrı ama Trabzonspor takımını izlerken keyif alıyorum ben eminim Trabzonspor taraftarı da keyif alıyordur, Liverpool karşısında başarılar dilerim, inşallah elerler Liverpool'u.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2010, 16:05
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/9762_Trabzonspor.jpg (http://www.footballuser.com/9762/Trabzonspor)
Sanirim en ideal kadromuz bu olcak :)
izmer96
08.Ağustos.2010, 16:06
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/9762_Trabzonspor.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footballuser.c om%2F9762%2FTrabzonspor)
Sanirim en ideal kadromuz bu olcak :)
Senol hocanin Umut'u kesicegini sanmiyorum , ama su yazdigin kadro cidden cok kaliteli bi kadro ozellikle JAJA uyum saglarsa
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2010, 16:10
Senol hocanin Umut'u kesicegini sanmiyorum , ama su yazdigin kadro cidden cok kaliteli bi kadro ozellikle JAJA uyum saglarsa
Ben Umut karsiti degilim :) Hatta iyi bi Umutun Teo dan cok daha iyi oldugunuda biliyorum :) Ama dun gece Teo iyidi, boyle devam edersede forma onun sirtinda olacaktir. Senol Gunes herzaman iyi olani oynatir
Dun gece Selcuk gizli kahramandi, arkasinda Ceyhun varken defansi dusunmedi sadece MAESTRO gorevini yapti. Barcelona veya Ispanya taktigi gibi diyebiliriz
ozaniel
08.Ağustos.2010, 17:29
Aslında Trabzon 4-1-2-1-2 oynasa daha etkili olur. Hem Cuyhun gibi bir genç yetenek banko oynar, Selçukla Colman'ı rahatlatır, hem Jaja ikinci forvet olur, Alanzinho da oynar. Burak, Umut, Murat, Engin, Sezer gibi adamlar da çok iyi alternatif olur. Bir tek Yattara nerede oynayacak sorunu kalıyor.
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/9784_Trabzonspor.jpg
RasAnt
08.Ağustos.2010, 21:46
Jaja yı duyunca cok sevındım çok iyi bir oyuncu onu Türkiyede izlemek heyecan verici tebrikler Trabzon
Varonil
08.Ağustos.2010, 21:53
Trabzon Szymek'li,Gökdeniz'li,Fatih Tekkeli kadrosundan sonra en iyi kadrolarından birini kurdu diyebiliriz.Oturmuş bir kadroları vardı zaten,ama bu sene ki yapılan takviyelerden sonra daha da üzerine koyacaklardır bence.
Liverpool maçı tam anlamıyla bir sınav olacak Trabzonspor için.Tüm kalbimle Trabzonspor'un geçmesini istiyorum,çok zor ama neden olmasın diyorum oynanmadan kazanılmaz hiç bir maç ;)
Fietra 10
10.Ağustos.2010, 12:51
Türk ve Yabancı kalitesi bakımından ligin en dengeli takımlarından biriyiz..Jaja 'da hazır olacak katılacak takıma ilk Liverpool maçında da oynayabilir tabi Şenol Hoca düşünürse..Bu sene şöyle dışarıdan bir bakınca Türkiye'ye neden olmasın..
Homer J.S
10.Ağustos.2010, 13:09
Çok güzel bir kadro kurduğunu düşünüyorum Trabzonspor'un.
Transferi en karlı takımı.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 13:12
" Jaja'yı ben de çok istiyordum. 10 milyon dolara shakhtar donetsk'e vermediler. hem de iki kulübün başkanları iyi dost olmalarına rağmen... jaja'nın sol ayağı tabanca gibi... bütün frikikleri o kullanıyordu. trabzonspor'a gitmesine inanamadım. çok büyük transfer. türkiye yeni sezonda jaja'nın gollerini konuşur. uzun boylu ama merkezi santrfor değil. 10 numara oynuyor. markajı sevmiyor... son iki yılda çok büyük çıkış yaptı. performansı hep iyiydi. ama bu sezon takımdan ayrılmak istiyordu. trabzonspor'da büyük işler yapar... hatta gol kralı da olabilir. bütün takım jaja'ya oynarsa patlama yapar. hem çok gol atar hem de çok gol attırır. jaja'nın kısa sürede türkiye'de çok özel bir seyirci topluluğu olur. sadece onu izlemek için bile maçlara gidilir..."
Mircea Lucescu
Aynı zamanda ekşi sözlük'ten bir yorum koyacağım, Ukrayna Ligi'ni yakından takip eden bir üyenin şahsi görüşleri;
lastjedi;
ukrayna liginden takip ettigim futbolcuydu.
cok iyi bir topcudur ama trabzon'a uzun yillar hizmet edecek turden degil. kafasinda hep avrupa'nin elit takimlarinda oynama hayali vardir. yeteneklerinin de farkinda oldugu icin devamli daha iyi takima transfer olmak isteyecektir. e tabi bunu yapabilmesi icin iyi oynamasi gerekecektir, zaten iyi oynayacaktir, cok faydali olacaktir ama buyuk takimlar kendisini istedigi zaman satilmalidir.
gecen sezon satilamadi, butun sezon zor gecti onun icin, mac sonu kendisini alkislamak isteyen taraftarlara gitmedi. hep ayrilmak istedigini soyledi. kulup de mecburen kendisi satmak zorunda kaldi bu sene. taraftar kendisine dargin su anda, alkislarla ugurlanmiyor yani. 200.000* (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=emin+degilim+o+civarlardaydi+sanirim) dolara alinip, 6.000.000 dolara satilmasina ragmen.
ongorum sudur, trabzon'da cok iyi isler yapacak, cok cok iyi paraya baska takima transfer olacaktir.
deniz.91
10.Ağustos.2010, 15:10
Şöyle bir bakıyorumda bu sezon yedek kulübesi en güçlü takım trabzon gibi geldi bana bu sene istedikleri başarıyaulaşabilirler
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:42
jaja kaca geldi trabzona birde shaktarin 10 milyon dolarlik teklifini ne zaman reddetmisler? merak ettim.... bu jajayi ben fazla izlemedim bjk metalist macinda izlemistim harika bir gol atmisti uzaktan bayagi bir sut cekmisti süratli kuvvetli bir oyuncu türkiyede is yapacagini düsünüyorum.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 15:43
jaja kaca geldi trabzona birde shaktarin 10 milyon dolarlik teklifini ne zaman reddetmisler? merak ettim.... bu jajayi ben fazla izlemedim bjk metalist macinda izlemistim harika bir gol atmisti uzaktan bayagi bir sut cekmisti süratli kuvvetli bir oyuncu türkiyede is yapacagini düsünüyorum.
6 Milyon $.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 21:08
pahali transfermis ozaman.. trabzonda iyi isler yapacagini düsünüyorum boyuda bayagi uzunmus bu arada 1.90m bu kadar uzun oldugunu tv de farketmemistim :)
Bordo61Mavi
10.Ağustos.2010, 23:29
4.2 milyon bonservis bedeline senelikte 600 bin alcakmis
RaSenGan
10.Ağustos.2010, 23:32
12 Milyon € serbest kalma maddesi varmış Jaja'nın :)
Fietra 10
10.Ağustos.2010, 23:55
12 Milyon € serbest kalma maddesi varmış Jaja'nın :)
Sadri Şener'e 12 M€ getirirsem gidebilir miyim demiş Sadri Başkan'da hay hay demiş bence iyi de yapmış..Hedefi oldukça büyük milli takımı falan düşünüyor..Eger beklentileri gerçekleşirse en fazla 2 sezon tutabiliriz elimizde..
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 00:06
Adam ilk günden gitmeyi düşünmeye başlamış :D Milli takımda oynayacak yetenek var adamda.Daha da geliştirirse kendini o fiyata gidebilir iki taraf da kazançlı çıkar.
ozaniel
11.Ağustos.2010, 00:39
Jaja kendini gösterebilmek için bayağı iyi oynayacak, hele Trabzon bir şekilde Liverpool'u geçerse Avrupa Ligi'nde çok etkili olur. Fiziği, uzaktan şutlarıyla Deivid #2 olabilir.
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 00:42
Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.
Bordo61Mavi
11.Ağustos.2010, 04:14
Valla 4.2 ye alinip bize 12 getircekse yolu acik olsun deriz :D isterse 40 gol atsin bu sene.
nekop
11.Ağustos.2010, 04:17
Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.
Büyük ihtimalle 2 maçada yedek başlayacak bir oyuncu hakkında uçuk hayaller kuruyorsun.
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 04:23
Büyük ihtimalle 2 maçada yedek başlayacak bir oyuncu hakkında uçuk hayaller kuruyorsun.
Trabzon'un Liverpool'u elemesi uçuk değil de bu mu uçuk :D
nekop
11.Ağustos.2010, 04:31
Trabzon'un Liverpool'u elemesi uçuk değil de bu mu uçuk :D
Konu Jaja olduğundan belirttim onu yoksa tabi ki Liverpool'u eleyecek olmamızda oldukça ufak bir ihtimal.
Bordo61Mavi
11.Ağustos.2010, 04:41
Her iki takimda esit sansli :P
bySilver
11.Ağustos.2010, 17:37
Top yuvarlak maç 90 dakika :D
nekop
17.Ağustos.2010, 17:40
İsmail Özeren Bugsaşspor'a gönderilmiş. Şu Karadenizspor'a gönderdiğimiz adamlardan bir tanesi a takıma alınmadı.
vego
19.Ağustos.2010, 02:21
Serkan'ın sözleşmesi uzatıldı
18 Ağustos 2010 19:08 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor Serkan Balcı'nın sözleşmesini 2 yıl uzattı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/serkan600_IGOM3.jpg
Trabzonspor'un, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Serkan Balcı'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattığı bildirildi.
Serkan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşme imzalamasının kendisi için mutluluk verici olduğunu belirterek, ''Yönetim kurulumuzla yaptığım görüşmelerin ardından sözleşmemi uzattık. Ekonomik konuları hiç gündeme getirmeden transferi neticelendirdik'' dedi.
Yönetim kuruluna kendisine gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkür etiğini belirten Serkan, Trabzonspor'da kaldığı için mutlu ve huzurlu olduğunukaydetti.
nekop
19.Ağustos.2010, 06:11
Darısı Selçuk ve Ceyhun'un başına..
goosfraba
20.Ağustos.2010, 00:43
trabzonspor - fenerbahçe maçından sonra selçuk ve ceyhun ile sözleşme uzatılacakmış.
bySilver
20.Ağustos.2010, 17:30
Murat Tosun Konyaspor' a kiralandı
Profesyonel oyuncularımızdan Murat Tosun sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralandı.
trabzonspor.com
Revolution
20.Ağustos.2010, 21:56
Murat Tosun'a Tos7 filan diyordu Şenol Güneş, çok umutluydu filan ama neden böyle oldu sonu anlayamadım.. Saman alevi olayı sanırım :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 21:33
Trabzonspor transfer döneminde oldukça iyi hamleler yaptı bence. Song'un yerine Glowacki'yi aldılar, orta sahaya çok bir alternatif aldılar Barış Ataş'tan bahsediyorum. Jaja'nın ise en iyi transferleri olduğunu,Trabzonspor'a ilaç olacağını düşünüyorum.
di canio
25.Ağustos.2010, 01:57
Stoke City'nin Hrvoje Cale ile ilgilendiği haberi var Daily Mail (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1305479/THE-INSIDER-Mascherano-Barcelona-radar-Emile-Heskey-eyes-Bellamy-style-homcoming.html)'de.
Bordo61Mavi
25.Ağustos.2010, 02:00
Yerine Malik Fatihi alsak cok guzel olur, ama tabi iyi bi teklif gelirmi Cale icin orasini bilmem
Hugo
25.Ağustos.2010, 02:07
Stoke City'nin Hrvoje Cale ile ilgilendiği haberi var Daily Mail (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1305479/THE-INSIDER-Mascherano-Barcelona-radar-Emile-Heskey-eyes-Bellamy-style-homcoming.html)'de.
Daily Mail = Daily Fail
nekop
25.Ağustos.2010, 06:54
Cale şuanki ilk 11'de satılabilecek tek oyuncu.. Gerçi satılırsa bu saatten sonra yerine birini bulmamız çok zor.
Hugo
25.Ağustos.2010, 16:26
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22090/umuta-fransiz-talip
Toulouse Umut için 3 Milyon Euro önermiş.
Bordo61Mavi
25.Ağustos.2010, 17:01
Bi zahmet baska oyuncu arasinlar :)
bySilver
25.Ağustos.2010, 19:47
Trabzonspor yönetimi Fransız kulübü ile kesin olarak anlaşmaya vardı
Fransız kulübü Toulouse’nin talip olduğu Umut Bulut için Fransız kulübünün yetkilileri bu gün Trabzon’a geldi. Bir hafta önce Umut transferi için Trabzonspor’un kapısını çalan Fransız kulübü bügünde pazarlık masasına oturmaları için kulüp menejerlerini Trabzon’a yolladı Kulüp menejerleri bu gün Trabzonsporlu yöneticilerle pazarlık masasına otururken taraflar . 3,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı
GÜNEŞ SICAK BAKMIYOR
İki Kulüp arasında bu gün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken başkan Sadri Şener bu futbolcu konusunda son kararı teknik direktör Şenol Güneş’e bıraktı.Güneş’inde onay vermesi halinde Umut Fransa’nın yolunu tutacak.
Ancak Güneş’in tavrının Umut’un Trabzonspor’da kalmasından yana olduğu öğrenildi. Umut transferinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu
haber61.net
nekop
25.Ağustos.2010, 19:49
Sene başında gelseydi bu teklif direk satılmasını isterdim ama şuanda satılmamalı.. Ama eğer 5 falan verirlerse satılabilir. Yerinede Fatih Tekke'yi alırız. :D
Deus Dominus
25.Ağustos.2010, 19:53
Umut Trabzonspor'la güzel, Trabzon Umut'la. Takımın karakterine bu kadar uygun oyuncuyu bırakmaz Şenol Güneş. İsterseler Burak'ı verin 3.5milyon riyale :)
KanaKe
25.Ağustos.2010, 21:00
Umut gibi adama 3,5 veriyorlarsa Trabzon hemen versin..
DisCo
25.Ağustos.2010, 22:40
Umut aslında Teo ile iyi ikili olur. Umut getirecek Teo atacak ama Umut olmadık yerde bile kendisi atmaya çalışıyor. Oyunu okuma ve pas verme konusunda kendisine yaptığı hataları video şeklinde izletirlerse Umut asist kralı olabilir. Fenerbahçe maçında bu pasları veremedi diye 1-2 net gol pozisyonu başlamadan bitti.
Tabi bugüne kadar bunu düzeltemedilerse bundan sonra zor. Bu paraya satmaları çok yerinde olur.
sananes
25.Ağustos.2010, 23:07
Yattara-Teo-Alanzinho yetenekli ama yumuşak oyuncular yani Umut çok önemli Trabzon açısından rakip savunmaları çok aşırı yıpratabilen bi oyuncu,tamam yetersiz özellikleri var örneğin mental olarak hala eksik olması ve bitiriciliği ama günümüz futbolunda dinamizm en önemli etken bence bu yüzden uzun lig maratonunda Umut'a çok ihtiyacı olacaktır Trabzonspor'un.Bu yüzden miktarı okumadım ama çok uçuk bi teklif gelmemişse Umut'u göndermeyecektir Şenol Hoca.
vego
25.Ağustos.2010, 23:21
TS jajayı aldığı parayı çıkarır ama bence kalmalı.
nekop
26.Ağustos.2010, 00:24
Umut, Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakıldı.
KaPaLı
26.Ağustos.2010, 00:45
Umut'u satmak saçmalıktır bana göre. Umut ne kadar gol kaçırsada seviyorum ben Umut'u. Ciğersiz çünkü, sağa sola koşuyo durmadan deli dana gibi.
eXcitinG
26.Ağustos.2010, 00:51
Umut için en iyisi oLacaktır. Fransada Lige 3 te 3 yaparak başLamış ve Gignac gibi bir goLcüsünü kaybetmiş bir takımda oynaması hem miLLi takım hemde kendi kariyeri açısından çok doğru bir karar oLacaktır. Umarım bu transfer gerçekLeşir.
deniz.91
26.Ağustos.2010, 01:47
Trabzonun tekrar makukulaya döndüğü söyleniyor umut olayından sonra
LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 03:25
Umut'u bende destekliyorum Fransa yolunda. İnşallah gider Mevlüt gibi orada adından sıkça bahsettirir.
Bordo61Mavi
26.Ağustos.2010, 03:54
Umut Bulutu satmak sacmalik olur heleki surda transfer doneminin bitmesine sayili gunler kala.
Umut'un ayarinda baska bi yerli goremiyorum ben suanda, en azindan bize gelecek. Kesinlikle takimda tutmaliyiz. Gerci gonlunden ayrilik geciyorsa onun icinde en iyisini isterim, kafasi daha rahat olur yabanci ulkede. Fizik gucuylede Fransada ezilmez
taraftar sitelerinde millet hemen Fatih Tekke yazmaya baslamis, iyi bende cok seviyorum Fatihi ama son 1 senede kac maca cikmis bi baksinlar. Suan takima gelse 2 aya belki formayi sirtina alir
vego
26.Ağustos.2010, 03:55
Kariyeri açısından Fransa çok iyi olur belliki Toulose İlk 11 için istiyor
ShevAnil
26.Ağustos.2010, 04:27
Umut inşallah ayrılıp Fransa'da en iyi şekilde temsil eder. 3.5m € iyi bir rakam.
Bilmediğim için soruyorum 2 sene önce bir oyuncu alınmışdı Brüns'müydü, Brüls'müydü. Hollanda'ya kiralanmışdı. Forvet değilmiydi ona ne oldu?
vego
26.Ağustos.2010, 04:31
şenol hoca düşünmüyorum kadroda dedi kontratıda bitti galiba sonuçta gönderildi
Bordo61Mavi
26.Ağustos.2010, 04:49
Senol hoca ve Umut Bulut konusana kadar ne dersek yanlis olabilir.
Toulouse menajerleri tesislerde cirit atiyor, tesislere kim sokmus onlari ? Yonetimin haberi var kesin peki Senol hoca niye bukadar sinirli, cunki ona kimse bisey soylememis/
nekop
26.Ağustos.2010, 06:02
Kadro dışı kalma falan yokmuş. Sadece Liverpool maçı kadrosundan çıkartılmış.
Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 06:22
Mehmet Demirkol programında şunları dediydi. Hatırladığım kadarıyla aktarmaya çalışayım.
Umut'un sözleşmesinin bitmesine yakın gs kendisini çok istemiş ama Umut bunu yapamam deyip Trabzonspor'la sözleşmesini uzatmış. Bir tek şey rica etmiş o da eğer yurt dışından transfer teklifi gelirse kendisine kolaylık sağlamasıymış. 3, 3.5 milyon karşılığında gidebilir diye de sözleşmeye yazmışlar. Toulouse ile ise yöneticilierimiz 15 gündür felan zaten görüşüyorlarmış. Hatta bi maçtamı yemektemi ne başkanla mı dedi Demirkol yoksa yöneticiylemi orası şimdi gelmiyor aklıma birlikte oturmuşlar.
Alintidir
Yavas Yavas gercekler ortaya cikcak :) Yonetimin son filmi
nerazzuri
27.Ağustos.2010, 08:53
Çok büyük ihtimal transferi gerçekleşecek Umut'un.
deniz.91
27.Ağustos.2010, 11:23
Umut fransada başarılı olur oyun stili yatın fransa ligi oyununa
Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 15:23
Ceyhunun dun cok aksadigini gorduk, cok pas hatasi yapiyor, yaptimida ust uste yapiyor. Aurelio gibi bi adam lazim
LaZz_61
01.Eylül.2010, 16:59
Glo, Barış Ataş, Jaja, Bora Sevim.
Fena transferler değil ama hala alternatifimiz yok.
TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 15:03
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.
Bordo61Mavi
01.Aralık.2010, 04:31
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/gossip_and_transfers/default.stm
Liverpool are preparing a bid for Colombia striker Teofilo Gutierrez and are willing to pay £6m for the 25-year-old, who plays for Trabzonspor.
Full story: footylatest.com (http://www.footylatest.com/liverpool-preparing-to-make-a-move-for-colombian-hit-man/18352)
Yok artik Teofilo :) Ingiliz basini normalde bosuna iddia atmaz ortaya ama tabi bide bunu dusunmek lazim Liverpoolun harcicak cok parasi var, Gutierrezemi kaldilar :D
anil luque
01.Aralık.2010, 12:40
haberin sahibi photomatch gibi bi gazete falan olsa inanmazdım da ciddi bi siteye benziyor yahu. ne alaka teo ne alaka l'pool
nekop
01.Aralık.2010, 17:53
Şampiyonluk için 3 yere takviye şart. Forvet, stoper, sol bek..
vego
01.Aralık.2010, 17:56
Yabancı forvet alınacak ilerleme kaydedilmiş.Forvet türk olmayacak.Hatta Türkiye'den transfer yapmayacağız denildi galiba.
nerazzuri
01.Aralık.2010, 20:09
Şampiyonluk için 3 yere takviye şart. Forvet, stoper, sol bek..
sol bek lüx kalır.
cale iyidir.
Trabzonspor
02.Aralık.2010, 02:30
Sol bek bence de şarrt değil ama stoper ve forvet konusuna katılıyorum.Ayrıca serkanın yedeği de yok sakatlansa yandık.
Bordo61Mavi
02.Aralık.2010, 03:26
Sol bek sezon sonuna kadar yeterli bana gore, en cok beni endiselendiren orta saha.
Selcuk veya Colman olmadimi bu sistem aksiyor. Ceyhunda yapamiyor bu ikilinin gorevini, bize Ernst gibi bi adam lazim.
Forvet zaten yolda, Teo'da gidicek insAllah
Volkan Şen
02.Aralık.2010, 04:51
Ortasahaya Selçuk ve Colman tipi bir adam pas yapabilen teknik bir ortasaha o zaman iyi bir alternatif oluşur ortasahaya. Bana göre Trabzon türkiyenin barcelonası çünkü ben oyun tarzlarını barcelonaya benzetiyorum trabzonsporun özelliklede ortasaha bakımından ön liberosuz oynayan tek takım Trabzonspordur türkiyede.
Bordo61Mavi
02.Aralık.2010, 06:54
Liverpool are reportedly considering a bid for Colombian international Teofilo Gutierrez.
The Trabsonspor striker was linked with an Anfield switch in the summer, and Footylatest now claims that Liverpool boss Roy Hodgson is ready to sign the player in January.
A €7.1 million price tag puts the former Junior Barranquilla forward is in the affordable category for the Reds, who are looking to strengthen their attacking options at Anfield in the transfer window.
Hodgson is keen to find a foil for striker Fernando Torres at Anfield, and will invest part of his £35 million transfer war chest promised by new Liverpool owners NESV on a player in this position.
The Merseyside outfit have been linked with a string of strikers, including Eden Hazard, Darren Bent and Antonio Cassano, and the Liverpool boss is thought to have 'five or six' players on his transfer wish list at the club.
Gutierrez began his career at Barranquilla in 2006 before moving up to the main squad the following season. A move to the Turkish Super Liga in 2010 put the player on a new platform, and the Colombian has made an impressive start to the current season.
With four international caps to his name, Gutierrez has experience at the top level and Liverpool could look to sign the player as soon as the transfer window re-opens in the first month of 2011.
nerazzuri
02.Aralık.2010, 08:59
Sol bek bence de şarrt değil ama stoper ve forvet konusuna katılıyorum.Ayrıca serkanın yedeği de yok sakatlansa yandık.
tayfun cora bir de yanılmıyorsam ömer aysan vardı ne oldu?
nerazzuri
02.Aralık.2010, 09:01
tayfun cora bir de yanılmıyorsam ömer aysan vardı ne oldu?
tayfun sezonu kapatmış, ömer aysan da sözleşmeyi fesh etmiş tamam. :)
Trabzonspor
02.Aralık.2010, 11:12
Ömer şimdi Manisa'da Tayfuın hem sakat hemde gelse bile neredeyse 1.5 yıldır top oynamıyor şampiyonluk yarışı içindeki bir takımda yer alması pek akıl karı değil.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam bir maçta Engin sağ bekte oynamıştı. Yani en azından o mevkide oynayacak adam alınmalı.
BaGa TaRKaN
06.Aralık.2010, 11:05
İngiliz basını, bordo-mavili takımın devre arasında Milan Jovanovic için Liverpool'un kapısını çalacağını ve Teofilo'yu önereceğini yazdı
http://www.rankopedia.com/CandidatePix/74996.gif
Ligin ikinci yarısına daha güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan Karadeniz ekibi, Liverpool'un Sırp golcüsü Milan Jovanovic'e talip oldu. İngiliz basınının iddiasına göre geçen yıl Standard Liege'den Liverpool'a transfer olan Jovanovic, İngiltere'den ayrılmak istiyor. 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon kendisiyle ilgilenen Trabzonspor ile flört halinde.
Takasta Teofilo önerilecek
Geçen hafta ortaya atılan "Liverpool, Teofilo'yu istiyor" haberlerinin bordo-mavili yönetim tarafından yalanlansa da transfer çalışmalarının gizlice yürütüldüğü öğrenildi. BBC'de yer alan bir haberde Jovanovic için takas formülü geliştiren Trabzonspor'un, kaçak yıldızı Teofilo'yu İngiliz ekibine önereceği ifade edildi. Liverpool'la pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Trabzon yönetimi, Jovanovic'i de Türkiye'ye gelmeye ikna etmeye çalışacak.
Haber 7 / Fotomaç
Yok Artık Alen İverson:n:
KanaKe
06.Aralık.2010, 12:22
Akil var mantik var Teofilo adli oyuncuyu bu zamana kadar kim duymus ki? Trabzon getirdi adam dogru dürüst oynamadi bile Liverpool bu adami nerden duydu ne zaman izledide Trabzona teklif getirdi sacmaligin daniskasi.
Bordo61Mavi
07.Aralık.2010, 17:30
Norvec basinin Annanin Trabzona yakin oldugunu soyluyor
ozaniel
07.Aralık.2010, 18:43
Akil var mantik var Teofilo adli oyuncuyu bu zamana kadar kim duymus ki? Trabzon getirdi adam dogru dürüst oynamadi bile Liverpool bu adami nerden duydu ne zaman izledide Trabzona teklif getirdi sacmaligin daniskasi.
UEFA Avrupa ligi maçında gördüler, hatta Teo gol attı diye hatırlıyorum ama yine de Liverpool bir maçla adam getirmez. Araştırsalar adamın sorunlu olduğunu görürler ve almazlar.
nekop
08.Aralık.2010, 00:18
Norvec basinin Annanin Trabzona yakin oldugunu soyluyor
aradığımız tarzda bir ortasaha degil.
Bordo61Mavi
08.Aralık.2010, 01:01
aradığımız tarzda bir ortasaha degil.
Kesinlikle degil, 171cm boyu var.
http://www.youtube.com/watch?v=SO5tKFTm0xE&feature=related
Bide ofansif yonu olmayinca Colman ve Selcukun yedegi olamaz
Bordo61Mavi
09.Aralık.2010, 19:14
Trabzonspor'un, Bosnalı futbolcuyu İstanbul'a getirdiği iddia edildi...
Hırvatistan 1.Ligi'nin devre arasına girmesinin ardından İbricic, pazartesi akşamı İstanbul'a geldi.
Trabzonspor'un daha önce listesinde yer alan yıldız futbolcu için Galatasaray Kulübü, "Onunla ilgimiz yok. Biz getirmedik" şeklinde açıklama yaparken, gözler Trabzonspor'a çevrildi.
Hajduk Split'te forma giyen Bosnalı, İstinye Park'ta yanında bir Türk menajer ile görüldü.
İbricic, Armani Cafe'de görülürken, Bosnalı futbolcuya Trabzonspor'un yeniden talip olduğu, UEFA Avrupa Ligi'ne havlu atan Hajduk Split'in de bu futbolcuyu iyi bir rakama pazarlamaya çalıştığı belirtildi.
Kaynak: trabzonun sesi
nekop
14.Aralık.2010, 00:52
Yönetimin seçimlerden sonra elini cebine atıp bu takıma adam gibi bir forvet getirmesi şart. Danimarka'dan Norveç'ten Arjantin'den falan gelecek soru işaretli adamları alarak ayağımıza gelen şampiyonluk fırsatını tepmeyelim.
Revolution
14.Aralık.2010, 18:20
Ibricic çok iyi bir takviye olabilir Trabzonspor'a.
nerazzuri
14.Aralık.2010, 18:39
daha ne forveti.
türkiyenin en ofansif kadrosuna sahipsiniz gözünüz doysun.
Trabzonspor
14.Aralık.2010, 19:40
En ofansif kadro ama kaçırdılarmı da acayip kaçırıyorlar hem kapalı savunmalara karşı oynayacak bir adam lazım bencede.Teo'nun yerine alınır bir isim.
nerazzuri
14.Aralık.2010, 21:11
demez olaydım bu lafı.
jaja izinsiz olarak ülkesine gitti - kaçtı -
Fearless Coward
14.Aralık.2010, 21:13
İbricic zaten forvet değil sanırsam FM'de asıl mevki forvet arkası olarak gözüküyor tabi FM'ye de fazla inanmamak lazım bir çok oyuncunun asıl mevkisi yanlış :D
BaGa TaRKaN
14.Aralık.2010, 21:16
demez olaydım bu lafı.
jaja izinsiz olarak ülkesine gitti - kaçtı -
Haber Doğru mu Acaba? Ayrıntıları Nedir?
Doğruysa Eğer Trabzona Gelen Kaçıyor Yahu Hayırdır Uşaklar Napıyonuzda Kaçırıyonuz Adamları:n:
Lucas Neill
14.Aralık.2010, 21:26
AA
Jaja izinsiz ülkesine döndü! Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jakson Avelino Coelho'nun (Jaja) izinsiz olarak Brezilya'ya gittiği bildirildi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Takımımızın oyuncularından Jaja, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından çocuğunun rahatsızlığını öne sürerek teknik heyetimizden izin talep etmiş ancak bu izin kendisine verilmemesine rağmen, kafileyle Trabzon'a dönmeden Brezilya'ya gitmiştir'' denildi.
Açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düşen Gustavo Colman'ın da Noel tatili öncesinde özel işlerini çözmesi için izin talebinde bulunduğu kaydedilerek, ''Teknik heyetimiz devre arası tatili sebebiyle yabancı oyunculara verilmesi planlanan dönüş tarihini öne alarak Colman'ın ülkesine gitmesini onaylamıştır'' ifadelerinine yer verildi.
-4 FUTBOLCU OYNAMAYACAK-
Trabzonspor'da, Jaja'nın da ülkesine gitmesiyle birlikte 17 Aralık Cuma günü Kardemir Karabükspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek oyuncu sayısı da 4'e çıktı.
Jaja'nın yanı sıra Serkan ve Colman kart cezası, Glowacki de sakatlığı nedeniyle takımda yer almayacaklar.
-İKİNCİ İZİNSİZ GİDİŞ-
Trabzonspor'da daha önce de Kolombiyalı oyuncu Teofilo, izinsiz olarak kentten ayrılarak Kolombiya'ya gitmişti.
Bordo-mavili futbolcu, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ligin 10. haftasındaki Konyaspor maçı öncesi ülkesine gitmiş ve takıma geri dönmemişti.
Zekirdek
14.Aralık.2010, 21:40
Haber Doğru mu Acaba? Ayrıntıları Nedir?
Doğruysa Eğer Trabzona Gelen Kaçıyor Yahu Hayırdır Uşaklar Napıyonuzda Kaçırıyonuz Adamları:n:
Trabzon'da pek fazla eğlence merkezi yok ondandır. Getir İstanbul'a biri kaçar mı?
RaSenGan
14.Aralık.2010, 22:15
Trabzon'da pek fazla eğlence merkezi yok ondandır. Getir İstanbul'a biri kaçar mı?
Alakayı anlayamadım :) Bu kaçan adamlar İstanbul'a gitmiyor ülkelerine gidiyorlar.Eğlenmek gibi bir niyetleri olsa eğlence bakımından üst düzey olan ülkelere,şehirlere giderler :)
Fearless Coward
14.Aralık.2010, 22:41
Ne alakası var görünce koptum :icon_lol: örneğin FB,GS,BJK'de oynayan oyuncularda kaçıyor izinsiz.Bu işin İstanbul'la falan alakası yok yani.Jaja Brezilya'ya dönmek istiyor sanırım ama ilerleyen günlerde anlarız neler olduğunu.
vego
14.Aralık.2010, 22:52
Bir takım kendi ayağına daha ne kadar sıkabilir.
Börk
14.Aralık.2010, 22:55
gelenleri de kaçanları da gördük.bkz.cassio lincoln.
GeNç KaRTaL
14.Aralık.2010, 23:01
Adamın çocuğu rahatsızlanmış.
vego
14.Aralık.2010, 23:02
Geçmiş olsun ama açıklandığı gibi izinsizse profesyonelliğe sığmaz.
BaGa TaRKaN
14.Aralık.2010, 23:07
Haber Biraz Eksik Gibi Ya da Ben Jaja'ya Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum. Sen Colman'a İzin Veriyorsan İstediğinde, Jaja'da İzin İstediği Halde Verilmediyse Mazareti Olmasına Rağmen. Büyük Bir Çifte Standart Var Ortada.
Ama Tabi Olayın Tam Ayrıntısı Nedir Bilemiyorum.
nerazzuri
14.Aralık.2010, 23:08
Ne alakası var görünce koptum :icon_lol: örneğin FB,GS,BJK'de oynayan oyuncularda kaçıyor izinsiz.Bu işin İstanbul'la falan alakası yok yani.Jaja Brezilya'ya dönmek istiyor sanırım ama ilerleyen günlerde anlarız neler olduğunu.
brezilya'ya dönmek isteyeceğini sanmıyorum.
trabzonspor'u bir basamak olarak kullanıyor, hiç bir zaman sadık bir futbolcu olmadı jaja. bir sonraki hedefi avrupa.
bjk4ever
14.Aralık.2010, 23:57
Noel tatili uzasin diye sari kart goren Colman'a izin vereceksin, ama cocugu hasta olan Jaja'ya vermeyeceksin, normalde tam tersi olmasi lazim. Jaja hakli bence, oglum hasta olsa ben de kimseyi dinlemez giderdim....
Fearless Coward
15.Aralık.2010, 00:01
Jaja'nın oğlu hastaysa en doğrusunu yapmış.Ama yönetiminde izin verip vermediğini bilemeyiz basın bile bilemez bunu.Şenol hocanın anlayışla karşılayacağını düşünüyorum ben Jaja gibi önemli bir oyuncuyu kaybetmeyi göze alamaz bence.
Aşk-ı Şehir
15.Aralık.2010, 01:25
Adamın çocuğu hastalanmış biz profesyonellikten bahsediyoruz. En profesyonel ülkelere bile baktığımızda işin içine aile girdiğinde durum değişir. Ancelotti'nin babası öldü Chelsea adamı yolladı cenaze işleri ile uğraşsın diye. Ne zaman bu kadar profesyonel olduk biz?
Bordo61Mavi
15.Aralık.2010, 04:56
Colmani Bursaspor oncesi yolladik, cocugunu dogdugu icin cok kritik bi mac kacirdi ama gonlu oldu.
Takımımızın oyuncularından Jakson Avelino Coelho (Jaja), İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından çocuğunun rahatsızlığını öne sürerek teknik heyetimizden izin talep etmiş ancak bu izin kendisine verilmemesine rağmen, kafileyle Trabzon’a dönmeden Brezilya’ya gitmiştir.
Ayrıca Karabükspor maçında cezası nedeniyle oynayamayacak olan Arjantinli oyuncumuz Gustavo Colman da Noel tatili öncesinde özel işlerini çözmesi için izin talebinde bulunmuştur. Teknik heyetimiz devre arası tatili sebebiyle yabancı oyunculara verilmesi planlanan dönüş tarihini öne alarak Colman’ın ülkesine gitmesini onaylamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Colmana izin verilmis JaJaya niye vermemisler onu anlamadim. Belediye macinda belliydi zaten aklinin bi yerde oldugu.
Trabzonspor bu 2 hafta olaganustu gelisme yasamadan duramiyor :D
KaPaLı
15.Aralık.2010, 22:59
Jaja bilerek kart görse dahamı iyi olacaktı sanki.
Trabzonspor
16.Aralık.2010, 15:12
Jaja izin istemiş vermemişler..Colaman verilen izin ise tatil dönüş günü öne alınarak verilmiş sanırım.Ayrıca adam haklı çocuk herşeyin önünde gelir.Herkes Teofilo gibi olur diyor ama o ayrı bu ayrı mevzu.Ben sadece bir ceza ile sorunun kalmayacağını düşünüyorum
Adamın aklının başka yerde olduğu belliydi ya belediye maçında yoktu sankii.
nekop
20.Aralık.2010, 23:43
Sadri Şener ve Şenol Güneş 2-3 transfer yapılacağını açıkladı.
Bordo61Mavi
21.Aralık.2010, 02:13
Sadri baskan 2 hafta once yedek kulubesine adam almam dedi dun Umutu yedekleyecek forvet diyor :) JAJA yi almadanda biz 30 yas ustu forvet bakiyoruz demisti ters kose yatirmisti. Simdi yine aynisini bekliyorum bu sampiyonluk avantajini bi daha zor buluruz
Trabzonspor
21.Aralık.2010, 14:50
Sezer ve Zafer gitmek istiyorlarmış o zaman orta alanda alternatif azalıyor o nedenle Yekta alınabilir Kasımpaşadan.
KanaKe
21.Aralık.2010, 15:40
jaja ne oldu simdi teo gibi kactimi yoksa gelecekmi? ne baskan ne hoca net birsey söyleyemiyor ondan sordum..
Trabzonspor
21.Aralık.2010, 17:02
Jaja dönecek Şenol hoca jajaya gerekli ceza verilecek dedi.İizn bitince döner sanırım.Colmala birlikte.
titates1
24.Aralık.2010, 15:20
Trabzon'da rota Partizanlı Cleo
Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo'yu gözüne kestirdi.
Avrupa'da transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Liverpoollu Jovanovic'in ardından Partizan'ın golcü oyuncusu Cleo'yu listeye aldı.
DHA'nın haberine göre takıma takviye yaparak ikinci yarıya daha güçlü girmeyi hedefleyen Karadeniz temsilcisi, Partizan takımında forma giyen 25 yaşındaki Brezilyalı golcüyü takibe aldı.
2009 yılından bu yana forma giydiği Sırp ekibinde 41 maça çıkan Cleo, 22 kez fileleri havalandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde de yedi golü bulunan başarılı futbolcu için belirlenen bonservis bedeli 3.5 milyon avro.
Öte yandan takımdaki rekabeti attırmak amacıyla orta sahaya yeni isimler bakan bordo mavililer, Kasımpaşa'nın genç yıldızı Yekta Kurtuluş'u transfer etmekte kararlı gözüküyor. Şenol Güneş'in ısrarla istediği 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu biliniyor.
Yararlı olur , bitirici gücü yüksek bir oyuncu
Trabzonspor
24.Aralık.2010, 16:41
Lan şu medyamıza hastayım arkadaş adam 25 yaşında genç yıldız yazmazlarmı deli oluyorum.
Bu cleo kimdir neyin necisidir ben bilmiyorum .
Ayrıca Jovanovice gerek yokki yahu o tipte jaja ve alanzinho var.
FM'de Cleo:D
http://img10.imageshack.us/img10/1842/cleoxs.jpg (http://img10.imageshack.us/i/cleoxs.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bu profile göre aradığımız isim olabilir.
nerazzuri
24.Aralık.2010, 17:56
Cleo muhteşem bir forvet, gelirse jaja'dan bile daha yararlı olur.
Deus Dominus
24.Aralık.2010, 21:31
Cleo gelirse uçar Trabzonspor :D Ligte ne yaptı bilmem ama bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 9-10 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.
KanaKe
24.Aralık.2010, 22:05
Cleo gelirse uçar Trabzonspor :D Ligte ne yaptı bilmem ama bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 9-10 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.
9-10 gol attigini sanmiyorum o kadar atsa zaten direk sampiyonlar ligi gol krali olur messi gecen sezon 10 tane atmisti galiba.
nekop
24.Aralık.2010, 22:09
İlacı çok uzaklarda aramaya gerek yok. Almeida gelmişken Beşiktaş'ın kapısını çalıp Bobo'ya standartlarımızın üzerinde bir ücret verip imzayı attıralım.
Chinatown
25.Aralık.2010, 00:40
Lan şu medyamıza hastayım arkadaş adam 25 yaşında genç yıldız yazmazlarmı deli oluyorum.
Bu cleo kimdir neyin necisidir ben bilmiyorum .
Ayrıca Jovanovice gerek yokki yahu o tipte jaja ve alanzinho var.
FM'de Cleo:D
http://img10.imageshack.us/img10/1842/cleoxs.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg10.imageshack.u s%2Fi%2Fcleoxs.jpg%2F)
Uploaded with ImageShack.us (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us)
Bu profile göre aradığımız isim olabilir.
bu skinin ne :) birde windowed ekranda nasıl tüm özellikler eksiksiz gözüküyor? bende biz kısmı ekranda çıkmıyor da :)
birde cleo şampiyonlar liginde 7 gol atmıştır bu sene.
RaSenGan
25.Aralık.2010, 00:50
bu skinin ne :) birde windowed ekranda nasıl tüm özellikler eksiksiz gözüküyor? bende biz kısmı ekranda çıkmıyor da :)
birde cleo şampiyonlar liginde 7 gol atmıştır bu sene.
Skinin adı Walter Sakana Dark Style http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93888 burda bulabilirsiniz skini :)
Chinatown
25.Aralık.2010, 03:02
Skinin adı Walter Sakana Dark Style http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93888 burda bulabilirsiniz skini :)
çok sağol başkan :)
Bordo61Mavi
25.Aralık.2010, 06:13
Onu bunu bilmemde mumkunse kampa yetistirilsin :)
Murat Zihni
26.Aralık.2010, 09:42
Yarın büyük ihtimalle biter dedi Sadri başkan transfer görüşmeleri.
Bordo61Mavi
26.Aralık.2010, 14:19
Yekta bitmek uzereymis
Deus Dominus
26.Aralık.2010, 15:25
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/player=250007775/index.html
2. ön eleme turunda 2 golü, 3. ön eleme turunda 3 golü, play-off'larda 3 golü var. Toplam 8 gol 6 maçta, gruplarda da 6 maçta 2 golü var, ikisi de Arsenal'e. Toplam 10 gol, maşallahı var istatistiklere bakınca az pozisyona giren ama bulduklarını iyi değerlendiren bir oyuncu olduğu belli oluyor. Trabzonspor'sa her maç 10'larca pozisyon bulup cömertçe harcayan hücum oyuncularına sahip :) Cleo gelir ve mevcut sisteme uyum sağlarsa müthiş faydalı olur.
Trabzonspor
26.Aralık.2010, 15:29
az pozisyona girip çok atıyosa bizde çok pozisyona girip çok atar :D
İstenilem türden bir isim bakalım alınırmı.Yekta çok süper olur orta alanda Selçuk ve Colmanın yedeği adam yok.
Bordo61Mavi
26.Aralık.2010, 17:52
Asbaskan Cleo'yu yalanladi.
Soyle bisey donuyor etrafta 2 futbolcu varmis, ayni milli takim ayri takimlarda oynuyorlarmis ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem :)
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 15:20
Denizlisporlu Ahmet Cebe: "Süper Lig'e cikmazsak, gelecek sezon ya Trabzon'da ya da Antalya'da oynayacagim."
Trabzonspor
27.Aralık.2010, 15:25
Ne işi var bizde ya gitsin Antalyada oynasın.Şampiyonlar liginde oynayacak takıma Ahmet'i mi alacaklar.
Bordo61Mavi
27.Aralık.2010, 19:00
Asbaskan Cleo'yu yalanladi.
Soyle bisey donuyor etrafta 2 futbolcu varmis, ayni milli takim ayri takimlarda oynuyorlarmis ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem :)
boyle degilmis :D
Ayni takim farkli milli oyuncular :)
nouma16
27.Aralık.2010, 20:21
İlacı çok uzaklarda aramaya gerek yok. Almeida gelmişken Beşiktaş'ın kapısını çalıp Bobo'ya standartlarımızın üzerinde bir ücret verip imzayı attıralım.
bobo'da trabzon'a gelmek için gün sayıyormuş.
hatta başkanım beni al falanda demiş.
vego
27.Aralık.2010, 20:25
Trabzonun hedefinde bir türk bir yabancı yıldız varmış.2 transfer için 10 milyon euroluk bütçe ayrılmış
titates1
27.Aralık.2010, 20:34
Türk yıldız ? Sezer heralde ?
nekop
27.Aralık.2010, 20:52
bobo'da trabzon'a gelmek için gün sayıyormuş.
hatta başkanım beni al falanda demiş.
Ben oraya yapmamız(en azından denememiz) gerekeni yazdım. Bobo kabul eder etmez o ayrı mesele.
Bordo61Mavi
27.Aralık.2010, 20:53
Sezer Ozturk cok iyi bir futbolcu ama pek yildiz sayilacagini sanmiyorum. Turk yildiz dedigimiz
Arda, Emre, Mevlut, Hamit gibi isimler olur. Ama Turk transferi gundemde yok sanirsam
titates1
27.Aralık.2010, 21:01
Ben cümleyi yanlış anladım sanırım bir Türk oyuncu , bir yabancı yıldız demye çalıştı arkadaş , ama yabancı da yıldız transferi olacağını sanmıyorum , Cleo gelirse çok iyi transfer olur ama Yıldız Oyuncu kavramı başka birşey bence
vego
27.Aralık.2010, 21:36
Bende gazetede yazanı aktardım.
Bordo61Mavi
27.Aralık.2010, 23:00
Ben cümleyi yanlış anladım sanırım bir Türk oyuncu , bir yabancı yıldız demye çalıştı arkadaş , ama yabancı da yıldız transferi olacağını sanmıyorum , Cleo gelirse çok iyi transfer olur ama Yıldız Oyuncu kavramı başka birşey bence
Dun asbaskan Cleo haberleri yalan dedi ilgilenmiyoruz galiba
bjk4ever
28.Aralık.2010, 14:16
Besiktas alamadiysa Yekta ve Sezer'i Trabzon hic alamaz. Sezer icin istenilen 6 milyon euro, Yekta icin istenilen 3.5 milyon euro imis ilk etapta, inanilmaz rakamlar. Trabzon odemek istiyorsa buyursun alsin, bu rakamlarla bizden uzak dursunlar.
Trabzonspor
28.Aralık.2010, 18:13
Başlıığı karıştırdın galiba bjk4ever.
Sezere şuan ihtiyaç yok bence Yekta sezon sonu gelirse bedelsiz oda güzel olur.
Cleo'nun bonservisin 6.5m euro açıklamış Partizan Napoli ve Lazio isteyince.
Sadri başka urtdışına çıktı daha önce her gittiğinde oyuncu ile döndü bakalım bu sefer ne olacak.Paradan da kısmayacağız demişti.Şenol hoca da 3 transfer yapacaz gibi birşey söylemiş bakalım.
Bordo61Mavi
28.Aralık.2010, 18:48
Senol Gunes 3 transfer istiyoruz dedi. Forvete, Ortaya ve sola :) Ligtvde videosu var
Aslinda Yektayada pek ihtiyacimiz yok gibi :) defansif yonu daha kuvvetli yerli oyuncularda var alabilecegimiz.
Cleo isminin halen gecmesi dogrumu bilmiyorum, asbaskan ilgilenmiyoruz dedi. Lazio ise daha istemiyor heralde, Santa Cruz ile anlasmak uzereler
titates1
28.Aralık.2010, 19:24
Senol Gunes 3 transfer istiyoruz dedi. Forvete, Ortaya ve sola :) Ligtvde videosu var
Aslinda Yektayada pek ihtiyacimiz yok gibi :) defansif yonu daha kuvvetli yerli oyuncularda var alabilecegimiz.
Cleo isminin halen gecmesi dogrumu bilmiyorum, asbaskan ilgilenmiyoruz dedi. Lazio ise daha istemiyor heralde, Santa Cruz ile anlasmak uzereler
Santa Cruz 6 aylığına İngiltere'de düzenini bozmayacağı için kiralık teklif kabul etmeyeceğini söyledi , yatar o iş büyük ihtimal
Bordo61Mavi
28.Aralık.2010, 23:25
Besiktas transfer haberlerini BJK transfer sayfasinda tartisak :) daha dogrusu orta yolu bulalim :)
Ayrica unutmiyalimki Batuhan icin BJK 5 milyon istemisti Es Es ten son rakami bilmiyorum ama sorunlu ve oynamiyan bi futbolcu icin cok fazla para.
Lucas Neill
30.Aralık.2010, 15:22
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Trabzonspor'da ikinci devre hazırlıkları sancılı başladı. Jaja, Alanzinho ve Colman, izinsiz olarak kampa katılmadıkları için antrenmanda noter tespiti yaptırıldı.
Bordo61Mavi
30.Aralık.2010, 15:24
Begenmedigimiz Cale 2 Ocaga kadar izni olmasina ragmen arkadaslarini yanliz birakmamak icin kampa bugun katilmis.
Keske butun guney amerikalilar bukadar profesyonel olsa
Helal sana Cale
jarosik_61
30.Aralık.2010, 15:40
brozek kardeşler transferi bitmiştir..trabzonsporumuza hayırlı olsun..polonyodan boş oyuncu çıkmaz..şota-arçilden sonra pavel-piotr da geldi :D
Bordo61Mavi
30.Aralık.2010, 15:44
. Brozeklerin bitanesi eskiden wonderkiddi yanlis hatirlamiosam 2000-2001 olmasi lazim :) hayirlisi diyelim
Lucas Neill
30.Aralık.2010, 15:48
Pawel olmasi lazim cm 01-02 de tsigalkoyla muhtesemlerdi :D
jarosik_61
30.Aralık.2010, 15:51
pawel forvet mevkisinde oynuyor..aynı zamanda polonya milli takımındada as oyuncusu..trabzonspor bu oyuncuyla 2005 yılından beri ilgileniyordu..
bjk4ever
30.Aralık.2010, 17:22
Cok mantikli ve dogru transferler, hayirli ugurlu olsun. Tek ekrik ekstra bir sagbek ve Colman-Selcuk ikilisine alternatif iyi bir orta saha, bir ekstra stoper de lazim olabilir bence.
nerazzuri
30.Aralık.2010, 17:27
Piotr 156 maçta 11 gol, Pavel ise 198 maçta 86 gol kaydet-miş.
Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2010, 17:27
Pawel Brozek tam Türkiye ligine uygun bir santrafor. Ben çok başarılı olacağını düşünüyorum. Piotr Brozek'te AML-ST tarzı bir oyuncu. Çok iyi iki transfer..
Bordo61Mavi
30.Aralık.2010, 18:49
Yanlis okumadiysam 2 oyuncuya bonservis bedeli 2 - 2.5 arasi verilmis. Senelikte 750 bin dolar alacakmislar kardes basina :D
Polonya ligi bizim lig gibi sert :) bu avantaj uyumlarida sorun olmicaktir, glowacki var zamaninda szymek geldi yarim sezon boyu costu :)
Bjk - Portekiz karmasi
Fenerbahce - afrika-brezilya karmasi
Trabzonspor - guney amerika-polonya karmasi
Galip kim cikacak :)
Trabzonspor
31.Aralık.2010, 13:54
Ücretleri birhayli ucuz iki adam için 2 m € fevkalade.Umarım katkıda bulunurlar takıma.
Bu ikizleri mantıklı kullanmak lazım. Birini çıkartıp diğerini soksan kimsenin ruhu duymaz. :D Bir maçta 4 oyuncu değişikliği yapmış oluruz. :D
Bordo61Mavi
01.Ocak.2011, 07:34
Biz- BURSASPOR : )
Sizinkiler hep karisik ulkelerden karar veremedim ondan yazmadim :) Gerci Arjantinli var 2-3 tane ama Battala son zamanlar oynadi, Nunezi bazen gorduk bazen gormedik bi Insuayi izledik oda sakatligi gectikten sonra
nerazzuri
02.Ocak.2011, 12:21
Trabzonspor, Wolfsburg'un ortasaha oyuncusu -Thomas Kahlenberg- ile anlaşmış.
bonservis 2.3 milyon€. yıllık alacağı ise 1.2 milyon€.
http://www.zerozero.pt/img/jogadores/59/13959_ori_thomas_kahlenberg.jpg
Addolorato
02.Ocak.2011, 13:08
Çok iyi transfer.
Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2011, 15:14
Alanzinho yaptığı bu son disiplinsizden sonra gönderiliyor mu yoksa? Kahlenberg o mevkiinin oyuncusu çünkü...
nerazzuri
02.Ocak.2011, 15:27
Alanzinho yaptığı bu son disiplinsizden sonra gönderiliyor mu yoksa? Kahlenberg o mevkiinin oyuncusu çünkü...
selçuk'la colman'ın yedeği diye biliyorum.
bjk_melo_151
02.Ocak.2011, 15:41
selçuk'la colman'ın yedeği diye biliyorum.
Tam tersi de olabilir. Colman yedek kalabilir. Kahlenberg de ortada oynuyor sonuçta kalite olarak Colman'dan iyi.
Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2011, 15:43
Belki de Colman yedeğe çekilir Sekocan. :)
nerazzuri
02.Ocak.2011, 15:53
belki de öyle tabi ama, zannetmiyorum ki şenol güneş ilk 11'i bozsun.
Trabzonspor
02.Ocak.2011, 22:30
kesin mi bu transfer vallaha nete bakmadım ilk burda gördüm.
Bordo61Mavi
02.Ocak.2011, 22:41
Cogu yerde yaziyor daha once izlemedim ama gecmisini okudum baya bi basarisi var. Oyunu 2 yonlu oyniyabilmesi artik Colman ve Alanzinhonun aklini basina getirir.
11 yabanci olacak teofiloda sayarsak galiba sozlesmesi dondurulcak
bjk4ever
02.Ocak.2011, 23:00
Eger bu transfer de olursa bence kimse Trabzon'u tutamaz, cok cok rahat sampiyon olur.
Lucas Neill
03.Ocak.2011, 23:21
SON DAKİKA: Mehmet Çakır Trabzonspor'da.
Bordo61Mavi
03.Ocak.2011, 23:26
Adam hic bir medya haberinde yoktu :) Isten eve gelene kadar transfer etmisiz adami :) Daha 15 dk once bakmistim
Bordo61Mavi
03.Ocak.2011, 23:42
Faty Papy ninde sozlesmesi fes edilmis galiba :S Kahlenberg yoldami acaba ?
C h A o S
04.Ocak.2011, 00:14
Papy dedinde aklıma geldi.Nerde oynuyor bu adam şimdi?Gerekli gelişimi gösteremedi heralde...
Deus Dominus
04.Ocak.2011, 00:16
Hala Trabzonspor'daydı benim bildiğim. Biryerlere kiralamayı deneyebilirler kontenjanı açmak için.
nerazzuri
04.Ocak.2011, 00:18
Papy dedinde aklıma geldi.Nerde oynuyor bu adam şimdi?Gerekli gelişimi gösteremedi heralde...
ön libero bildiğim kadarı ile.
KaPaLı
04.Ocak.2011, 00:23
Mehmet Çakır hayırlı olsun..
Bordo61Mavi
04.Ocak.2011, 00:24
Mehmet Çakır hayırlı olsun..
Bu sezon fazla oynamamis, sebepleri neler ?
KanaKe
04.Ocak.2011, 00:27
ne sebebi olacak ümit özatla kavgalidir :)
KaPaLı
04.Ocak.2011, 00:37
Sene başında oynanan TSYD kupası maçında penaltı kaçırdıktan sonra bir türlü forma giyemedi. Eee tabi borçlarıda birikince gökçeklerle arası bozuldu. Gökçekle arasının bozulması demek, ümitlede bozulmak demek anlamına geldiği için forma giymedi. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Burak'tan futbolcu yaratan Şenol Güneş, Mehmet Çakır'dan yıldız yaratacaktır. Diyarbakır'dan gelen Barış Ataş veya Sivas'tan gelen Sezer Badur'dan çok daha fazla katkı yapacaktır takıma.
Bordo61Mavi
04.Ocak.2011, 01:00
Sezer ve Zafere yol verilir heralde artik
Rehavi
04.Ocak.2011, 01:09
Sezer diye kıvranan Sivaslı bir arkadaşım var :D
Mehmet Çakır gereksiz bir transfer olur. Umarım gerçekleşmez.
Oghuse
04.Ocak.2011, 07:25
Şenol Güneş'in Mehmet Çakır'dan maksimum derece de yararlanacağını düşünüyorum. İsabetli bir transfer olmuş bence.
Bordo61Mavi
04.Ocak.2011, 07:54
Burakin yerli alternatifi oldu :) Yattara 1.8 milyonunu 800 lere indirmese bye bye dicez heralde :)
Fotomacta bi haber yapmis bugun, Pawel Brozek ayda 250 bin alcakmis :) Senelik ediyor bize 3 milyon euro, Trabzonsporun tavan ucreti 1.5 milyon euro olacaktir Yattara nin sozlesmesi bittiginde.
750 bin aliyor Brozekler bildigim kadari ile
Faty Paty'nin sözleşmesi feshedildi. Bu durum ortasahaya yabancı bir takviye yapılacağını gösteriyor.
Bordo61Mavi
05.Ocak.2011, 17:51
Jaja istanbulda 17.40 ucagi ile antalyaya geciyor :)
KanaKe
05.Ocak.2011, 18:17
geri dönmesine sevindim ligimizin böyle kaliteli oyunculara ihtiyaci var..
Fearless Coward
05.Ocak.2011, 18:27
Zaten çocuğu hastaydı onun için gitti yoksa bir yere gitmezdi...
Bordo61Mavi
05.Ocak.2011, 19:38
Teofilo haber gondermis donmek Istiyormus :)
Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:42
Teofilo haber gondermis donmek Istiyormus :)
Hahah fmde de oluyor aynisi oyuncu önce gitmek istiyo sonra kalmak icin teklif gönderiyor :D Ben sanmiyorum artik dönebilecegini.
Deus Dominus
05.Ocak.2011, 20:24
Döner, Şenol Hoca sırtını dönmez oyuncusuna, her ne kadar kabahati büyük olsa da. Yine onu kazanmaya çalışır, ama kadroya girebilir mi bilemem :)
Bordo61Mavi
05.Ocak.2011, 20:27
Dogru diosun Deus
Burakta solemisti, Senol hoca oyle insanki teo donse onu bile kazanmaya calisir.
Fearless Coward
05.Ocak.2011, 20:29
Şenol hoca hatasız kul olmaz diyor resmen.Herkese 2. şansı mutlaka tanıyor.Teo'ya da şans vereceğini düşünüyorum.
BaGa TaRKaN
05.Ocak.2011, 21:21
Eğer Gerçektende Mazaretinde Haklıysa Bence Teo Hata Falanda Yapmadı. Çünkü O Durumda Olan Bir Kişi Gözü Başka Birşey Görmez İsterse Dünya Batsın Sonuçta O İnsan ve Ortada Bir Can:)
Trabzonspor
06.Ocak.2011, 00:03
Bremenle yapılan hazırlık maçı Umut ve Pizzarronun golleriye 1-1 bitti.
7 as oyuncumuzdan yoksun olarak sonuç iyi bence ama tabi izlemedim maçı d-smart sağolsun.
Bordo61Mavi
08.Ocak.2011, 05:33
2 hazirlik macinda birbirinden guzel 2 gol atildi :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1767386982669
Tayfun Coranin Schalkeye attigi gol :)
Bordo61Mavi
08.Ocak.2011, 05:41
http://www.schalke04.de/uploads/RTEmagicP_110107_trab_matip.jpg
Mactan degisik bi goruntu :D Seviyoruz seni UMUT BULUT
KaPaLı
08.Ocak.2011, 12:19
Dün birazını izledim maçın internetten ortada geçiyodu maç sürekli kapattım bende sıkıldım. Ben kapattım 2 gol olmuş :D
Fearless Coward
08.Ocak.2011, 12:19
Umut napıyosun Allah aşkına :n: :n:
Kapuera yapıyor resmen:zuhaha
Tottenham'dan Çoşkun Ekim ile sözleşme imzalanmış ve sezon sonuna kadar 1461 Trabzon takımına kiralanmış.
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6308#Icerik
Bordo61Mavi
19.Ocak.2011, 02:05
Cemi bekliyordum ama bunu getirdiler :) Bakalim Trabzonda oynama sansi hic olacakmi yoksa alt liglere abonemi olacak :)
Teofilo Racing Club'te.Bonservisi 1.8 milyon dolar.Sonraki transferin %20'si TS'ye gidecek.
Bordo61Mavi
03.Mart.2011, 21:44
Eren Albayrak ile anlasmisiz galiba insAllah hayirli olur
Chinatown
27.Mart.2011, 00:01
"Türkiye'den teklif var"
İspanya'nın Hercules takımında forma giyen Fransız yıldız David Trezeguet,'Beni birçok takım istiyor. Ama en yoğun ilgiyi Trabzonspor gösteriyor' dedi.
http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k142_Trezeguet_fransamilli.jpg
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarışın içine giren Trabzonspor, bir taraftan da gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalar yapıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalıp burada adından söz ettirmek isteyen bordo-mavililerin, İspanya'nın Hercules ekibinde forma giyen David Trezeguet'yi istediği öne sürüldü.
Bu iddianın sahibi ise bizzat Fransız santrforun kendisi... DÜN sabah ülkesinde yayınlanan INFO FM adlı programa konuk olan David Trezeguet, 'Sezon sonunda Hercules'ten ayrılacağım. İtalya, İspanya, İngiltere ve Brezilya'dan bazı takımların benimle ilgilendiğini biliyorum. Ama en yoğun ilgiyi Türkiye'den Trabzonspor gösteriyor. Beni çok istiyorlar. Ama şimdilik ne olacağını bilemiyorum' diye konuştu.
Akşam.
valla devre arası olsa belki de şimdi 6 puan öndeydik ama seneye ne olur bilemem, gözüme ilişti koydum işte :)
"Türkiye'den teklif var"
İspanya'nın Hercules takımında forma giyen Fransız yıldız David Trezeguet,'Beni birçok takım istiyor. Ama en yoğun ilgiyi Trabzonspor gösteriyor' dedi.
http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k142_Trezeguet_fransamilli.jpg
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarışın içine giren Trabzonspor, bir taraftan da gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalar yapıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalıp burada adından söz ettirmek isteyen bordo-mavililerin, İspanya'nın Hercules ekibinde forma giyen David Trezeguet'yi istediği öne sürüldü.
Bu iddianın sahibi ise bizzat Fransız santrforun kendisi... DÜN sabah ülkesinde yayınlanan INFO FM adlı programa konuk olan David Trezeguet, 'Sezon sonunda Hercules'ten ayrılacağım. İtalya, İspanya, İngiltere ve Brezilya'dan bazı takımların benimle ilgilendiğini biliyorum. Ama en yoğun ilgiyi Türkiye'den Trabzonspor gösteriyor. Beni çok istiyorlar. Ama şimdilik ne olacağını bilemiyorum' diye konuştu.
Akşam.
valla devre arası olsa belki de şimdi 6 puan öndeydik ama seneye ne olur bilemem, gözüme ilişti koydum işte :)
Ömrü hayatım boyunca Trezeguet'yi hiç sevemedim.
Euro 2000'e dua etsin, altın gol vuruşu olmazsa piyasadan silinecekti. Yıllarca ekmeğini yedi.
Zalayeta'nın bir iki üst versiyonudur (ki beraber de oynadılar). Tek vuruş yapar, başka da bir meziyeti yoktur. Juventus'da formda geçirdiği 1, 1.5 sezon oldu hatırladığım ama yine de hiç bir zaman all-around bir oyuncu olamadı. Jardel nesli tek hamlelik santraforların dönemi çoktan geçti.
Mümkünse ligden uzak dursun, diğer takımlar istiyorsa da hayırlı olsun ama FB'ye gelmesin lütfen, zerre haz etmiyorum.
DaveJones
27.Mart.2011, 04:47
Ömrü hayatım boyunca Trezeguet'yi hiç sevemedim.
Euro 2000'e dua etsin, altın gol vuruşu olmazsa piyasadan silinecekti. Yıllarca ekmeğini yedi.
Zalayeta'nın bir iki üst versiyonudur (ki beraber de oynadılar). Tek vuruş yapar, başka da bir meziyeti yoktur. Juventus'da formda geçirdiği 1, 1.5 sezon oldu hatırladığım ama yine de hiç bir zaman all-around bir oyuncu olamadı. Jardel nesli tek hamlelik santraforların dönemi çoktan geçti.
Mümkünse ligden uzak dursun, diğer takımlar istiyorsa da hayırlı olsun ama FB'ye gelmesin lütfen, zerre haz etmiyorum.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz, altına imzamı atarım.
Sheriff
27.Mart.2011, 05:16
Trezeguet topla birlikte bir hiç, ancak topsuz alanda ve son vuruşlarda yerden yada havadan adam her türlü pozisyona girer ve her türlü atar. Vücudunun atletik yapısı sayesinde herhangi bir özelliğini kaybetmiş değil. Filippo Inzaghi ve Trezeguet her zaman gol atabilecek oyuncular, örnekleri çok az kalmış oyuncular. Golcü neye denir, işte bu iki isme denir, bu adamlar gol atarlar başka herhangi birşey yapamazlar, ama işleri gol atmaksa bu işlerinide çok iyi yaparlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Mart.2011, 15:04
Trezeguet topla birlikte bir hiç, ancak topsuz alanda ve son vuruşlarda yerden yada havadan adam her türlü pozisyona girer ve her türlü atar. Vücudunun atletik yapısı sayesinde herhangi bir özelliğini kaybetmiş değil. Filippo Inzaghi ve Trezeguet her zaman gol atabilecek oyuncular, örnekleri çok az kalmış oyuncular. Golcü neye denir, işte bu iki isme denir, bu adamlar gol atarlar başka herhangi birşey yapamazlar, ama işleri gol atmaksa bu işlerinide çok iyi yaparlar.
Bu da benim duygularıma tercüman olmuş :)
Sheriff
28.Mart.2011, 05:31
Bu arada Euro 2000 finalindeki altın golde mükemmel bir goldü, o topu o vuruşla oraya gönderecek adam azdır, bilmiyorum hiç dikkat ettinizmi vuruş tekniğine ve topun gidişine.
nerazzuri
28.Mart.2011, 12:08
jaja'yı asmalısınız. bilica ile eğlenmeye gitmiş çünkü. hemen fesh edilmeli sözleşmesi. benden söylemesi.
Bordo61Mavi
28.Mart.2011, 13:13
jaja'yı asmalısınız. bilica ile eğlenmeye gitmiş çünkü. hemen fesh edilmeli sözleşmesi. benden söylemesi.
Diger konuda yazdigim gibi Istanbul isin gozuken yuzu :) JaJa yi asarsak bi kac tane daha futbolcu asmamiz gerekir ozamanda futbolcu kalmaz bizde.
Chinatown
28.Mart.2011, 19:56
Trabzon Tunay'ın peşinde
Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Hamburg'da oynayan Tunay Torun'u kadrosuna katabilmeyi hedefliyor.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/3/28/fft1mm1396333.jpg
Trabzonspor Yönetim Kurulu, bir taraftan iç transferde sözleşmeleri sona erecek olan Egemen, Selçuk ve Yattara gibi oyunculara sezon sonunda imza attırmak için uğraşırken, bir taraftan da Avrupa da geniş çaplı gurbetçi futbolcu avı başlattı.
Bordo mavili takımın yakından takip ettiği isimlerin başında ise A Milli futbolcu Tunay Torun geliyor. 21 yaşında olan futbolcuyu kadrosuna katıp hücum hattını güçlendirmenin planlarını yapan yönetim, sezon sonunda Avrupa’da da ses getirecek bir ekip oluşturmayı amaçlıyor. Tunay’ın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer görüşmelerinin daha hızlanacağı öğrenildi.
Yunus Emre SEL - Trabzon / DHA
Fanatik
Beşiktaşta istiyormuş, milliyette Trabzona sıcak bakıyor demiş, aslına bakarsak sene sonunda sadece Yattara, belki bir de Cale gidecek dersek, en fazla zaten iki yabancı alabiliriz, o yüzden bu gurbetçi haberleri daha ilgimi çekiyor.
goosfraba
08.Nisan.2011, 17:39
selçuk inan sevilla ile her konuda anlaşmış.
Trabzonspor
08.Nisan.2011, 17:45
Şuan transfer konuşacak son takımız anaştıysada keşke gizli kalsaydı.
Trabzonspor
08.Nisan.2011, 17:54
Haberin kaynağı nedir bu arada ben görmedim biryerde de?
goosfraba
08.Nisan.2011, 18:02
bir ntvspor personeli.
Bordo61Mavi
09.Nisan.2011, 05:14
Selcuk giderse yolu acik olsun para kazandirmadan gitcek ama gercekten basarili olmasini istiyorum.
Burak Yılmaz Avrupa'ya göz kırptı
13 Nisan 2011 12:08 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor'un 14 golle en golcü oyuncusu olan Burak Yılmaz, Trabzonspor'da şampiyonluk görmek istediğini, sonrasında Avrupa'ya gitme isteğinin olduğunu, bunun gerçekleşememesi halinde ise futbol hayatını Trabzonspor'da tamamlamak istediğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/burak3_RHLJR.jpg
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzonspor Dergisi'nin Nisan ayı sayısında yer alan röportajında, Trabzonspor'da hem değişim hem de gelişim gösterdiğini belirtti.
Yılmaz ''Bu değişim ve gelişimimi tamamlamak, burada bir şampiyonluk görmek istiyorum. Sonrasında ise gidebilirsem Avrupa'ya gitmek amacındayım. Ama eğer Avrupa'ya gidemezsem, futbol hayatımı Trabzonspor'da tamamlamak istiyorum'' dedi.
Trabzonspor'a geldikten sonra hayatının değiştiğini anlatan Burak Yılmaz, ''Bunda en büyük etken hocam, yardımcıları ve takım arkadaşlarım oldu. Burada mükemmel bir ortam var. Herkes birbirine yakın yaşlarda. Herkes çok yetenekli oyuncu. Bu da takıma ve bana çok iyi yansıyor. Trabzonspor birbirinden farklı özellikleri olan çok kaliteli oyunculara sahip ve ben de performansımı sürekli üst seviyede tutmak zorundayım. Şehri ve insanları çok seviyorum. Ama sonuçta en önemlisi Şenol Güneş faktörü. Allah ondan razı olsun. Benim Trabzonspor'da kötü oynadığım maçlar olmadı mı? Oldu, ama o beni başka yerlerdeki gibi silip, bir kenara atmadı. Bazen kızarak, bazen bağırarak, bazen çok sert konuşarak ama her zaman arkamda durarak beni kazanmaya çalıştı. Ben çok sert konuştuğu zamanlarda bile onun beni sevdiğini ve kazanmaya çalıştığını hissediyordum'' diye konuştu.
Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in herkesin bildiği gibi bir öğretmen, yani bir eğitimci ve öğretici olduğunu vurgulayarak, ''Bir kere oyuncuyu kazanmaya çalışıyor. Bizi hep biraz daha ileriye götürebilmenin peşinde. Geçen sezondan bu yana ne değişti derseniz, biraz daha kanat oyuncusu gibi oynuyordum, bu sezon ise daha çok Umut'a yakın, tamamlayıcı forvet gibi oynamamı istedi. Taktik anlamda bu değişiklik söz konusu ve dolayısıyla daha fazla gol atabiliyorum. Hoca oyuncularıyla sürekli konuşan, onlara bir şeyler anlatan birisi değil aslında. Ama hareketleriyle, davranışlarıyla, verdiği taktiklerle size güven veriyor, arkanızda olduğunu hissettiriyor'' dedi.
''TEK DÜŞÜNCEM AYAKTA KALMAK VE FUTBOL OYNAMAK''
Burak, ''Kendini yere atıyor'' suçlamasının kaynağı Beşiktaş'ta oynarken Konyaspor'a elle attığın golle başladı. Sonrasında hakemi kandırmak için kendisini bilerek yere atan oyuncular sınıfında değerlendirilmeye başlandın. Bu konuda neler söylersin'' biçimindeki bir soru üzerine, ''Ben de bazen ailem ve arkadaşlarımla konuştuğum zaman bunu söylüyorum. Konyaspor maçında topu elimle kontrol edip golü attıktan sonra en büyük hatam, yaptığım yanlışı bile bile Konyaspor taraftarından, hatta tüm futbol camiasından özür dilemememdir. Ama golden sonra hakeme gidip 'Hocam golü elle attım' dememi beklemek ne kadar gerçekçi olurdu bilemiyorum. Çünkü o zaman 20 yaşındaydım ve büyük bir camiaya yeni gelip, ilk golümü atmıştım. Ama sonrasında bu hatadan dolayı özür dileyebilirdim. İşte bu hatadan sonra insanların bana bakışı çok değişti. Sonrasında çok daha iyi maçlar oynadım ama ayağımın en ufak bir tökezlemesinde yine o olay karşıma çıktı. Bence de insanların bana bakış açısı Konyaspor maçından sonra değişti'' yanıtını verdi.
Golcü oyuncu, kendisine yapılan eleştirilere karşı hep ayakta kalmasına ilişkin soruya, ''Eleştiriler her zaman oluyor ama onlara takılıp kalmıyorum. Eskiden yaşanmış, benim de eleştirdiğim birkaç olayı şimdiye taşımak ve hep böyleymiş gibi göstermek haksızlık bence. Bana faul yapılmadan yere düşmüyorum. Tek düşüncem ayakta kalmak ve futbol oynamak. Bunu herkes görüyor. Futbolla alakalı bazı görüşlerimin değiştiği de doğru. Doğru bildiğim bazı şeylerin yanlış olduğunu yavaş yavaş öğreniyorum. Hem yaşadığım tecrübeler hem de hocalarımın ve arkadaşlarımın öğrenmeme yardımcı oluyor. Bu değişiklikler inşallah bundan sonra da olumlu yönde devam edecek'' dedi.
''GOL KRALLIĞI HEDEFİM YOK''
Gol krallığı hedefinin olmadığına işaret eden Burak Yılmaz, ''Açıkçası böyle bir hedefim yok. Çünkü direkt santrfor oynayan bir oyuncu değilim. Ama elbette atabildiğim kadar gol atmak ve takımımın başarısına gollerimle de katkıda bulunmak istiyorum'' diye konuştu.
Beşiktaş maçında burnu kırılmasına karşın son dakikaya kadar mücadele ederek galibiyet golünü atan Burak Yılmaz, ''Sivok ile girdiğim ikili mücadelede aldığım darbe sonrası yanıma gelen doktora burnumun kırıldığını söyledim. Ancak maçı bırakamazdım. Yapılan tampon sonrası mücadeleye devam ettim. Ağrı ve acı vardı ama Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi, kırılma maçıydı. Mutlak kazanmamız gerekiyordu, son dakikalarda Allah bana nasip etti gol atmayı. Aldığımız üç puan her şeyden daha önemliydi'' ifadesini kullandı.
Trabzon'da inanılmaz bir atmosferin bulunduğuna dikkati çeken Burak Yılmaz, ''Taraftarlarımız sürekli yanımızda. Hangi stada gitsek onları görebiliyoruz. Büyük takımın, büyük camianın büyük taraftarları onlar'' dedi.
Bordo61Mavi
16.Nisan.2011, 05:53
http://www.insidefutbol.com/2011/04/15/trabzonspor-striker-burak-yilmaz-turns-heads/40612/
Bu performansla tabiki Avrupadan izliyenler vardir. Burdaki takimlarmi bilemem ama haberi paylasim dedim
KaPaLı
16.Nisan.2011, 16:02
PSG, Espanyol ve Toulouse tam Burak'ın tarzında takımlar. İngiltere'de 30 dkda harcarlar Burak Yılmaz'ı.
ozaniel
18.Nisan.2011, 00:19
Şenol Güneş, Alex Ferguson gibi adam gerçekten. Burak'ı gerçekten harika bir oyuncuya çevirdi.
COLMAN20
19.Nisan.2011, 23:13
Celtic'de oynayan Şenol hocanın eski öğrencisi Ki Sung Yueng ile ilgilenecektir takımımız sezon sonunda muhakkak. Hoca ısrarla istediğini belirtmişti yönetime.
Trabzonspor, Rangers'de oynayan Maurice Edu ile büyük oranda anlaştı. (DHA - Trabzon)
Trabzonspor
01.Mayıs.2011, 14:49
O adam da kim ne iş yapar?
Volkan Şen
01.Mayıs.2011, 14:52
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Edu
eng1n
01.Mayıs.2011, 14:58
Edu iyi transfer olur Bursaspor maçlarında görmüştüm 2 yönlü de oynayabiliyor.
Trabzonspor
01.Mayıs.2011, 15:11
Daha önce izlemediğim bir isim pek yorum yapamacağım ama yaşıda daha 25'miş.Siyahi oyuncular orta sahada hep iyi oynar diye bir düşünce hakim bende herhalde bu adam da iyidir.:D
goosfraba
01.Mayıs.2011, 15:14
dünya kupasında abd milli takım kadrosundaydı. bence iyi bir ön libero.
selçuk inan'ın yerine yapılmış bir transfer olabilir.
Trabzonspor
01.Mayıs.2011, 15:28
dünya kupasında abd milli takım kadrosundaydı. bence iyi bir ön libero.
selçuk inan'ın yerine yapılmış bir transfer olabilir.
İçimden bir his Selçuk kalacak diyor.
Bordo61Mavi
03.Mayıs.2011, 17:59
Ajaxin forveti Mounir El Hamidou le anlasilmis haberleri var, eger dogruysa baskan dedigi gibi ilk baba topcuyu almistir :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mayıs.2011, 18:17
El Hamidou Kayseri'deki Hamidou'nun akrabası filan mı ? :D Ajax'taki El Hamdaoui olmasın :p
Bordo61Mavi
03.Mayıs.2011, 18:20
Okadarini yazamiyoz :D 1 tane fazladan A var.
Trabzonspor
03.Mayıs.2011, 18:30
Hamdaoui Trabzonspor'da,,,
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226361_10150178959361417_262950621416_7106360_1322 897_n.jpg
Hamdaoui Trabzonspor'da
Trabzonspor, Ajax'ın Faslı golcüsü El Hamdaoui’nin transferini bitirdiği ve 4 yıllık ön anlaşma yaptığı belirtildi.
Geçen sezon AZ Alkmaar’da fırtına gibi esen ve 80 maçta 50 gol atan Faslı golcünün, Ajax’ta aradığını bulamazken, 26 maçta 13 gol attığı belirtildi. Bordo-Mavililer’in Hamdaoui için Ajax’a 4.5 milyon EURO ödeyeceği, oyuncunun ise yıllık 1.2 milyon EURO alacağı belirtildi.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225906_10150178959556417_262950621416_7106364_4100 558_n.jpg
GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2011, 18:32
Trabzonspor'un kesinlikle kaliteli bir santrafora ihtiyacı var.En büyük sıkıntıları bu.Gerçi sezon sonunda sözleşmesi bitecek önemli oyuncuları var.Onların yerlerini de doldurmaları gerekiyor.
Chinatown
03.Mayıs.2011, 21:56
Yurt dışında transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Glasgow Rangers’in abd'li orta saha oyuncusu Edu’dan sonra, Hollanda ligi takımlarından Ajax'ın Fas asıllı Hollanda vatandaşı golcüsü Mounir El Hamdaoui’nun transferini bitirmek üzere.
yazıyor milliyette, yazan yazıyor arkadaş, Edu nereden çıktı bilemedim. Neyse, alındıysa bence güzel haber. İşimize yarayacak golcü. Bir de orta saha alırsak süper olur. Tabi bir de Egemenin duruma göre bir stoper de gerekebilir. Hayırlısı diyelim.
Chinatown
05.Mayıs.2011, 22:15
Jo'ya Türkiye'den sürpriz teklif!
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/05/05/jo-ya-turkiye-den-surpriz-teklif--1324171.Jpeg
Trabzonspor (http://www.milliyet.com.tr/index/Trabzonspor)'un, eski Galatasaraylı forvet Jo'ya teklif götürdüğü iddia edildi
İngiltere (http://www.milliyet.com.tr/index/Ingiltere)'de bazı spor internet (http://www.milliyet.com.tr/index/internet) sitelerinde, Trabzonspor'un Jo'ya teklif yaptığı iddia edildi.
Manchester City (http://www.milliyet.com.tr/index/Manchester%20City)'li oyuncunun Everton (http://www.milliyet.com.tr/index/Everton) ve daha sonra Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray)'da kiralık oynadığı hatırlatılırken, 24 yaşındaki golcünün City'de forma şansı bulamayacağı ve teklifleri kabul edebileceği kaydedildi.
City'de forma şansı bulduğu zamanlarda attığı gollerle de dikkat çeken, buna karşın Carlos Tevez (http://www.milliyet.com.tr/index/Carlos%20Tevez), Edin Dzeko, Mario Balotelli ve Alex Nimely'den formayı alma şansı kalmayan Jo'nun Trabzon (http://www.milliyet.com.tr/index/Trabzon)'un teklifini düşünebileceği bildirildi.
Trabzonspor'un da Brezilyalı golcüyü bir kez daha Türkiye (http://www.milliyet.com.tr/index/Turkiye)'ye getirme şansı olduğuna inandığı ve City'ye 5 milyon pound teklif yapacağı da vurgulandı.
Fanatik
:icon_eek:
Fearless Coward
05.Mayıs.2011, 22:32
Kaynak Fanatik yalandır :D eğer doğruluk payı varsa da gelmesin derim saç baş yolduran bir oyuncu :D Şu Hamdaoui transferi daha güzel olur...
eng1n
05.Mayıs.2011, 23:02
Gelirse Şenol Güneş Jo'yu bile imana getirir.
Şakar: "Selçuk ve Egemen ile..."
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Selçuk ve Egemen'le görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Asıl görüşmeyi sezon sonunda yapacağız ve bu iki oyuncumuzun takımda kalması için gereken her türlü fedakarlığı göstereceğiz" dedi.
08 Mayıs 2011 Pazar - 11:44
DHA
Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'da isimleri sık sık transfer gündeminde yer alan Selçuk İnan (http://www.sporx.com/selcuk-inan/) ve Egemen Korkmaz'ın takımda tutulması için yönetim gerekli fedakarlıkları yapmaya hazırlanıyor. İki oyuncuyla da şu andaki süreçte sadece lige odaklanmaları için net görüşmeler yapmadıklarını söyleyen Asbaşkan Nevzat Şakar (http://www.sporx.com/nevzat-sakar/), "Her iki oyuncumuzun da bizimle olan görüşmeleri bitmeden, başka takımlarla anlaşmayacak kadar karakterli olduklarını biliyoruz. Bu yüzden yazılanları fazla da umursamıyoruz" dedi.
"İKİ OYUNCUMUZDAN DA MEMNUNUZ"
Şakar, iki oyuncuyla da asıl görüşmeyi sezon sonunda yapacaklarını vurgulayarak, "Biz gelecek sezonda bu iki oyuncumuzla yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabi ki onların da kendilerine göre beklentileri var. Bizim de planlarımız var. Ortak bir noktada buluşup bu iki oyuncumuzun takımda kalması için gerekeni yapacağız. Uzun zamandır bu futbolcularımız bizimle birlikte ve bu takımın geldiği noktada çok önemli katkıları var. Bizde onlardan fazlasıyla memnunuz" ifadelerini kullandı.
KANOUTE'YE SICAK TAKİP
Transfer çalışmalarını bir çok koldan yaptığı araştırmalarla sürdüren Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/), Sevilla (http://www.sporx.com/sevilla/)'nın yıldız ismi Kanoute'yi de yakından takip ediyor. Futbolcunun Sevilla (http://www.sporx.com/sevilla/)'dan yıllık aldığı ücreti vermeyi kabul eden yönetimin bonservis pazarlığı konusunda İspanyol kulübüyle görüşmelere başlayabileceği öğrenildi. Ancak Kanoute ile Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/) dışında bir çok kulübünde ilgilendiği ve bu yüzden fiyatının daha da artabileceği öğrenildi.
SEZER VE FERHAT FORMAYI UNUTTU
Bordo - mavili takıma büyük umutlarla gelen Ferhat Öztorun (http://www.sporx.com/ferhat-oztorun/) ve Sezer Badur (http://www.sporx.com/sezer-badur/) formayı unuttu. Kadronun genişlemesinin ardından 18'e dahi giremeyen iki futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Sezer Badur (http://www.sporx.com/sezer-badur/)'a bir çok Anadolu kulübünden teklif geldiği öğrenildi. Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) da oynadığı dönemde en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen Sezer Badur (http://www.sporx.com/sezer-badur/)'un menajeri aracılığıyla gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.
YATTARA ÇOK MUTLU OLDU
Takımın Bucaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bucaspor/) maçı öncesi İzmir'de kamp yaptığı Swiss Otel de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül (http://www.sporx.com/abdullah-gul/) ile görüşen ve bu görüşmede Gine de yaptırmayı planladığı hastane için söz alan Yattara (http://www.sporx.com/yattara/) çok mutlu oldu. Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür eden Yattara (http://www.sporx.com/yattara/), "Bu konuyla ilgileneceğini söylemesi bile beni çok mutlu etti. Gine de yaptırmayı planladığım hastaneden bir çok kişi faydalanacak ve bu çok önemli bir yatırım olacak. Umarım en kısa zamanda bunun için sağlam adımlar atmayı başarırım" dedi.
"SÖZLEŞMEMLE İLGİLİ KARARI TEKNİK HEYET VERECEK"
Bu arada Yattara (http://www.sporx.com/yattara/) hakkında çıkan transfer iddialarıyla şu anda ilgilenmediğini belirterek, "Sözleşmem sezon sonunda sona erecek ve 8 yıldır formasını giydiği Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'da kalmak istiyorum. Bu sezon fazla katkı sağlayamadığımın farkındayım ama bu aşamadan sonra kararı verecek olan teknik heyet ve yönetim olacak. Şu an için bunları düşünmek doğru değil. Lig bitimine kadar sadece kalan maçlarımızı kazanmaya odaklanmalıyız. Umarım sezon sonunda hasretini çektiğimiz o büyük kupayı kaldırırız" dedi.
anil luque
08.Mayıs.2011, 13:55
El Hamdoui biçilmiş kaftan TS için..
barahir
08.Mayıs.2011, 13:59
El Hamdoui biçilmiş kaftan TS için..
Aynen öyle.. Selçuk takımdan ayrılmaz hamdouiououiuo gelirse eğer, gol kralı olur çok rahat..
umutun atamadıklarının gol olduğunu düşünün bi :)
Trabzonspor
08.Mayıs.2011, 16:37
O değilde Jo nerden çıktı ya yok artık derim yani burada o kadar olaya karışmış utanmadan onu almazlar herhalde.
Chinatown
08.Mayıs.2011, 16:42
mersin maçını izliyorum şimdi, Adem Büyükü almışız, Adem anlaştık demiş, ikinci yarı 14 maçta 10 gol atmış bank asyada, bir de nduko ozokwo da seneye Trabzonspor forması giyecek gibi birşey dedi spiker ama sanırım yanlış dedi.
goosfraba
08.Mayıs.2011, 16:44
mersin maçını izliyorum şimdi, Adem Büyükü almışız, Adem anlaştık demiş, ikinci yarı 14 maçta 10 gol atmış bank asyada, bir de nduko ozokwo da seneye Trabzonspor forması giyecek gibi birşey dedi spiker ama sanırım yanlış dedi.
ben de böyle duydum.
barahir
08.Mayıs.2011, 16:57
Onu demeden 2 dakka önce arkadaşa diyodum bu adamı bırakmazlar alırlar mersinden diye.. Hakkaten çok kaliteli
Revolution
08.Mayıs.2011, 18:08
Adem şimdi NTVSpor'a yaptığı açıklamada ne bana ne de Manisaspor'a yapılmış bir teklif yok önceliğim Mersin İdmanyurdu dedi.
KaPaLı
08.Mayıs.2011, 23:35
Adem tam anlamıyla Bank Asya golcusu. Altay'da böyle atıyodu 2-3 sene önce şimdide aynı. TSL'de yapacağını sanmıyorum. Sezer Badur etkisi yapar en çok.
Yattara Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile protokol imzaladı.
NTVSpor
Chinatown
10.Mayıs.2011, 13:55
iyi oldu, Guizanın bile Fenerbahçeye katkı yaptığı son dönemde en ihtiyacımız olduğu zamanda ortada olmaması artık bardağı taşırdı. Fenerin kaptana bakın, bizim kaptana bakın. Manisaspordan yiğit gökoğlan gelse çok iyi olur sağ kanada.
Trabzonspor
10.Mayıs.2011, 16:51
Yattara'dan daha önce kurtulmalıydık.Boşuna maaş verdik ona yıllardır.
Bolton Wanderers, Trabzonspor'lu Ceyhun Gülselam'a talip. http://bit.ly/jIk1Jd
goosfraba
10.Mayıs.2011, 22:04
artık kulüplerimiz takım kaptanını seçerken 10 kez düşünürler böylece.
"Evet gidiyorum"
10 Mayıs 2011 21:40 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor'un akşam yaptığı antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Yattara, Al Shabab takımı ile anlaştığı yönündeki haberleri doğruladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/144/yattara_116EG.jpg
Spor Toto Süper Lig'de, 15 Mayıs Pazar günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana ameliyat olduğu ABD'den dönen kaleci Onur ile ülkesinde tedavi olan Polonyalı oyuncu Piotr Brozek de katıldı.
Sahada takım arkadaşlarıyla hasret gideren Onur, daha sonra Piotr Brozek ve Glowacki ile birlikte salona giderek çalışmalarını burada sürdürdü.
FERHAT'A DOĞUM GÜNÜ
Bu arada, 24 yaşına giren Ferhat Öztorun'un doğum günü takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından kutlandı.
Saha ortasında kendisi için hazırlanan pastayı kesen Ferhat, pastadan ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş'e ikram etti.
YATTARA İLE BASIN DİYALOĞU
Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan İbrahima Yattara, kendisi hakkında Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile anlaştığı yönündeki haberleri doğruladı.
Yattara, bir basın mensubunun, ''Suudi Arabistan'a mı gidiyorsun?'' yönündeki sorusu üzerine, ''Evet, doğru. Benim doğduğum yer de sıcak. Zorluk çekmem'' dedi.
Trabzonspor'da Zokora pazarlığı
17 Mayıs 2011 17:18 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol basını, Trabzonspor'un cumartesi günü Barcelona'da Sevilla yöneticileriyle Zokora için masaya oturacağını iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/zokorahaberrr_RS178.jpg
İspanyol basını, Trabzonspor kulübünün uzun zamandır takipte olduğu Didier Zokora için gelecek cumartesi günü Barcelona'ya gelerek Sevilla kulübü yöneticileriyle masaya oturacağını iddia etti.
La Liga'nın son maçında cumartesi günü deplasmanda Espanyol'a karşı oynayacak Sevilla'nın Barcelona'da bulunacak olmasını değerlendireceği söylenen Trabzonsporlu yöneticilerin, Zokora için resmi teklif götüreceği belirtildi.
2009 yılında 8 milyon euro karşılığında Tottenham'dan Sevilla'ya gelen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Zokora'nın şu anda bonservisinin çok daha düşük olduğu savunulurken, her şeye rağmen Sevilla yönetiminin müzakereler için "Bu fırsat kaçırılmaz ama herhangi bir fiyata da Zokora'yı verecek değiliz" şeklinde talimat verdiği ileri sürüldü. Sevilla'dan yılda 1,2 milyon euro alan Zokora'nın, Trabzonspor'da biraz daha fazla kazanabileceği ve kendisine 3 yıllık sözleşme önerildiği yazıldı.
Bu arada Trabzonspor ile Sevilla arasında yapılacak müzakerelere, Zokora dışında Sevilla'nın diğer bir Fildişi Sahilleri'nden oyuncusu olan Ndri Romariç'in de girebileceği kaydedildi.
Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido'nun, istenilen verim alınamayan Romariç'i de Trabzonspor'a teklif edeceği ifade edildi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mayıs.2011, 18:44
Mükemmel olur TS için Zokora...
Trabzonspor Zokora'da sona yaklaştı
19 Mayıs 2011 12:21 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya'nın güneyindeki Sevilla kentinin yerel basını, Trabzonspor'un Fildişi Sahilleri'nden ortasaha futbolcusu Didier Zokora'yı transfer etmek için Sevilla kulübüyle yürüttüğü müzakerelerin olumlu devam etmesine rağmen henüz anlaşma olmadığını ileri sürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/zokora3_PZ2D8.jpg
İspanya'nın güneyindeki Sevilla kentinin yerel basını, Trabzonspor'un Fildişi Sahilleri'nden ortasaha futbolcusu Didier Zokora'yı transfer etmek için Sevilla kulübüyle yürüttüğü müzakerelerin olumlu devam etmesine rağmen henüz anlaşma olmadığını ileri sürdü.
Verilen haberlerde, "Zokora, Türk ligine doğru gidiyor ama müzakereler henüz tamamlanmadı" denilirken, Sevilla'nın bu transferden en az 6,5 milyon euro kasasına koymak istediği ancak Trabzonspor'un daha düşük önerdiği kaydedildi. Sevilla'da yürütülen müzakerelerin ikinci günü sonunda halen anlaşma sağlanamamasına rağmen her iki tarafında iyi niyetli bir yaklaşım sergilediği ifade edildi. Trabzonspor'un ise Zokora ile henüz konuşmadığı ilk önce Sevilla ile anlaşmayı tercih ettiği de öne sürüldü.
Bu arada, Trabzonspor'un Zokora ile birlikte Ndri Romariç'in de transfer etmek istemesi durumunda toplam bonservis bedelinin 10 milyon euro olacağı ancak şu an için sadece Zokora olasılığının gündemde olduğu savunuldu.
titates1
19.Mayıs.2011, 14:26
Trabzon zirveye oynayan bir ekip olmak istiyorsa böyle transferler yapmalı , zokora çok kaliteli bir transfer olur
Trabzonspor
19.Mayıs.2011, 14:35
Böyle transfer yapmadan da zirveye oynuyoruz.Bir bitiricimiz olsaydı şimdi şampiyonduk Selçuk'la anlaşıp orta alana adam almaktan vazgeçip gidip Santa Cruz tarzı bir adam alsınlar.
titates1
19.Mayıs.2011, 14:46
Böyle transfer yapmadan da zirveye oynuyoruz.Bir bitiricimiz olsaydı şimdi şampiyonduk Selçuk'la anlaşıp orta alana adam almaktan vazgeçip gidip Santa Cruz tarzı bir adam alsınlar.
Bu sene oynuyorsunuz daha önce oynamıyordunuz , selçuk egemen büyük ihtimal ayrılacak diyorlar yerlerine zokora vb. kaliteli adamlar alınmazsa çok zor oynamanız seneye
eng1n
19.Mayıs.2011, 14:48
Selçuk gidip yerine Zokora gelecekse çok saçma olur Selçuk gibi yaratıcı ve oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu yerine sahada koşup sadece defansif anlamda katkı veren bir adam gelmesi gereksiz. Trabzon yönetimi ne yapıp ne etmeli Selçuk'u elde tutmalı Egemen'in yerini az çok Giray doldurdu ama Selçuk'un yeri kolay kolay dolmaz.
Ve tabii ki Trabzonun Kaliteli bir Forvete ihtiyacı var. Belki Brozek seneye takıma uyum sağlayıp daha iyi oynayabilir.
Trabzonspor
19.Mayıs.2011, 14:50
Bu sene oynuyorsunuz daha önce oynamıyordunuz , selçuk egemen büyük ihtimal ayrılacak diyorlar yerlerine zokora vb. kaliteli adamlar alınmazsa çok zor oynamanız seneye
Daha öncede birçok kez oynadık ve her takımın yaşayabileceği gibi zaman zaman uzak kaldık.Ama haklısın bu tarz oyuncular gerekli'de ben yaşlı adam sevmiyorum.30 yaşında Zokora gerek yok.
titates1
19.Mayıs.2011, 14:54
Daha öncede birçok kez oynadık ve her takımın yaşayabileceği gibi zaman zaman uzak kaldık.Ama haklısın bu tarz oyuncular gerekli'de ben yaşlı adam sevmiyorum.30 yaşında Zokora gerek yok.
Biliyorum dostum yanlış anlıyosun beni ligin genelinde zirveye oynayan 3 takım var saymama gerek yok heralde o 3 takım gibi Trabzon da bu seneki performansına akıllı hamleler ekleyerek ligin zirveye oynayan takımlarından olabilir , daha önce oynamış olmak birşey değiştirmiyo süreklilikten bahsediyorum , ben her takımın güçlenmesinden yanayım iyi adamlar alsınlar gurur duyarım ayrıca bu benim takımımın da daha güçlenmesi için bir itici güç olur
@eng1n selçuk'un yeri tabiki zokoroyla dolmaz ama kalite olarak o kalitede transferler yapılmalı
Trabzonspor
19.Mayıs.2011, 16:32
Biliyorum dostum yanlış anlıyosun beni ligin genelinde zirveye oynayan 3 takım var saymama gerek yok heralde o 3 takım gibi Trabzon da bu seneki performansına akıllı hamleler ekleyerek ligin zirveye oynayan takımlarından olabilir , daha önce oynamış olmak birşey değiştirmiyo süreklilikten bahsediyorum , ben her takımın güçlenmesinden yanayım iyi adamlar alsınlar gurur duyarım ayrıca bu benim takımımın da daha güçlenmesi için bir itici güç olur
@eng1n selçuk'un yeri tabiki zokoroyla dolmaz ama kalite olarak o kalitede transferler yapılmalı
Doğru diyorsun takımlar güçlendikçe diiğerleride hamleler yapmak zorunda kalacak.Sen hangi takımlıydın?
Revolution
19.Mayıs.2011, 17:18
Doğru diyorsun takımlar güçlendikçe diiğerleride hamleler yapmak zorunda kalacak.Sen hangi takımlıydın?
Look at the Tabela :p İmzada yazıyor abi, Fenerbahçeli arkadaş :)
Trabzonspor
19.Mayıs.2011, 17:25
Dikkat etmedim avatarda Milan görünce sordum.
nekop
19.Mayıs.2011, 20:58
Selçuk gidip yerine Zokora gelecekse çok saçma olur Selçuk gibi yaratıcı ve oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu yerine sahada koşup sadece defansif anlamda katkı veren bir adam gelmesi gereksiz. Trabzon yönetimi ne yapıp ne etmeli Selçuk'u elde tutmalı Egemen'in yerini az çok Giray doldurdu ama Selçuk'un yeri kolay kolay dolmaz.
Ve tabii ki Trabzonun Kaliteli bir Forvete ihtiyacı var. Belki Brozek seneye takıma uyum sağlayıp daha iyi oynayabilir.
Şenol Güneş'in bir düşüncesi var ki onun için aldırıyor diye tahmin ediyorum. Gelecek sene avrupada kupalarında burda oynadığımız gibi Selçuk, Colman önlerinde Jaja, Burak vs. gibi 4 oyuncuyla oynarsak büyük hezimet yaşarız. Zokora bu anlamda takımın direncini attırabilecek bir oyuncu. Ayrıca Selçuk kadar iyi olmasada Zokora'nın top kullanma becerisi bence Türkiye için yeterli.
eng1n
19.Mayıs.2011, 21:35
Şenol Güneş'in bir düşüncesi var ki onun için aldırıyor diye tahmin ediyorum. Gelecek sene avrupada kupalarında burda oynadığımız gibi Selçuk, Colman önlerinde Jaja, Burak vs. gibi 4 oyuncuyla oynarsak büyük hezimet yaşarız. Zokora bu anlamda takımın direncini attırabilecek bir oyuncu. Ayrıca Selçuk kadar iyi olmasada Zokora'nın top kullanma becerisi bence Türkiye için yeterli.
Bu sistemle de avrupada iyi bir yere gelebilirdi bence Trabzon sezon başında L'pool'a karşı oynadıkları oyun fena değildi.
nekop
20.Mayıs.2011, 00:27
Bu sistemle de avrupada iyi bir yere gelebilirdi bence Trabzon sezon başında L'pool'a karşı oynadıkları oyun fena değildi.
Haklısın fakat o Liverpool'da ne Torres ne Gerrard vardı. Başlarında yeni bir oyun tarzı deneyen yeni bir hoca vardı. O hocada Liverpool'u bu sene dibe vurduktan sonra gönderildi. O yüzden o maçları kıstas alarak yola çıkmak çok sağlıklı degil bence.
KaPaLı
20.Mayıs.2011, 00:47
Zokora ve Romaric'i beğenmeyenleri anlamıyorum. Yahu siz Zokora'yı sadece defans oynayan kalaslardanmı sanıyosunuz ?
TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2011, 01:10
Sezon başında ben Zokora'nın Fenerbahçe'ye alınmasını çok istiyordum. Bence Trabzonspor için çok iyi transfer olur.
Fearless Coward
20.Mayıs.2011, 01:12
Zokora'nın geleceğini sanmıyorum çok iyi bir oyuncu daha da iyi bir takıma gidebilir...
Trabzonspor, Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Elyasa Süme ile görüşüyor.
Tribündergi
Trabzonspor
20.Mayıs.2011, 15:38
Egemenin ayrılması durumunda ve sağ bekin alternatifi olarak iyi bir transfer olabilir.Heleki ücretide olmayınca daha da süper.
nekop
20.Mayıs.2011, 23:46
Sol kanat için Bursasporlu Ozan İpek'in adının geçmesine anlam veremiyorum. Ankaragücü'ne kiraladığımız Gabriç benim izlediğim maçlarda gayet iyi bir performans sergiledi. Bizdeykende beğendiğim bir oyuncuydu. Şenol Hoca Engin gibi sorunlu bir oyuncuyla uğraşacağına Gabriç'e yönelse hepimiz için daha hayırlı olur. Ayrıca Ozan İpek içinde muhtemelen istenilecek olan 3-4 milyon euroda kasada kalmış olur.
KaPaLı
20.Mayıs.2011, 23:56
Gabriç, Ankara'da çok iyi performans gösteriyor. Trabzon'da yapacağını sanmıyorum ama.
nekop
20.Mayıs.2011, 23:58
Gabriç, Ankara'da çok iyi performans gösteriyor. Trabzon'da yapacağını sanmıyorum ama.
Ankaragücü cephesinde bonservisinin alınacağına dair bir haber falan var mı?
KaPaLı
21.Mayıs.2011, 00:01
Şu an için hiçbir transfer hamlesi gerçekleşmez Serhat. Yönetim ve taraftarların arası yine açıldı. Üstüne biriken borçlar var. İlk olarak Sestak'ın bonservisini almayı düşünüyolar. Gabric'i Mesut hoca isterse tutarlar ama yüksek bonservis bedeli vermezler. 1 yıl daha kiralama olur en çok.
Trabzonspor, Basel’de forma giyen Alexander Frei'i transfer etmek istiyormuş.
eng1n
22.Mayıs.2011, 16:54
Trabzonspor, Basel’de forma giyen Alexander Frei'i transfer etmek istiyormuş.
40 saniye olmuş be hiç kaçırmıyorsun Twitter da ki haberleri :D
:D Kaçırmam benim işim bu :D
nekop
23.Mayıs.2011, 05:20
Bu sezonu kapattık artık geriye bakmanın hiçbir faydası olmaz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynanmak istiyorsa gerçekten çok iyi birkaç transfer şart. Kesinlikle transfer yapmamız gereken yerler forvet ve sol bek. Piotr geldikten sonra Cale'yi kessede bence iyi bir bek degil. Forvette ise yıllardır devam eden Umut ısrarına artık son vermemiz şart. Bunun dışında Glowacki'yi gönderip bir defans almamız lazım. Eğer Egemen giderse Giray ilk 11 oynar ve Glowacki yedek olarak kalabilir. Ortasahada Selçuk'la anlaşılırsa -takıma Messi gelmediği sürece- yılın transferi olur. O giderse yerine adam almamız şart.
Trabzonspor
23.Mayıs.2011, 14:02
Bu sezonu kapattık artık geriye bakmanın hiçbir faydası olmaz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynanmak istiyorsa gerçekten çok iyi birkaç transfer şart. Kesinlikle transfer yapmamız gereken yerler forvet ve sol bek. Piotr geldikten sonra Cale'yi kessede bence iyi bir bek degil. Forvette ise yıllardır devam eden Umut ısrarına artık son vermemiz şart. Bunun dışında Glowacki'yi gönderip bir defans almamız lazım. Eğer Egemen giderse Giray ilk 11 oynar ve Glowacki yedek olarak kalabilir. Ortasahada Selçuk'la anlaşılırsa -takıma Messi gelmediği sürece- yılın transferi olur. O giderse yerine adam almamız şart.
Selçuk ve Egemenle kesinlikle sözleşme imzalamalıyız.Olmadı Selçuk giderse Charle Adam süper olur oraya.
Bence'de sağlam hava toplarına hakim bir adam olmalı takımda.
Jaja yine olay çıkarıp gitmiş sanırım oda takımdan ayrılır.Ondan şöyle 6-7 m € kazansak çok iyi olur.
F.Bahçe'yi salladı, Trabzon yolunda!
Attığı iki golle Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tehlikeye atan Erman Kılıç, Trabzonspor forması giymeye çok yakın.
23 Mayıs 2011 Pazartesi - 15:47
Sporx.com
Haber: Hilmi Sever
http://twitter.com/hilmisever (http://twitter.com/hilmisever)
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/), Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'u deplasmanda 4-3 mağlup ederek 18. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin, Sivas'ta kazandığı mücadelede kırmızı-beyazlı takımın hücum oyuncularından Erman Kılıç (http://www.sporx.com/erman-kilic/) attığı iki gol ve oynadığı etkili futbolla sarı-lacivertlilere zor anlar yaşattı.
Teknik direktör Mesut Bakkal (http://www.sporx.com/mesut-bakkal/) yönetiminde Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'da fazla forma şansı bulamayan Erman, Rıza Çalımbay (http://www.sporx.com/riza-calimbay/) ile adeta yeniden doğdu. Çalımbay'ın takımın başına geçmesinin ardından ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri haline gelen Erman, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un ligde kalmasında da büyük pay sahibi oldu. Attığı 9 golle Yiğido'nun gol yükünü sırtlayan Erman'ın bu performansı dikkatlerden kaçmadı.
Hızı ve çalımları ile dikkat çeken Erman Kılıç (http://www.sporx.com/erman-kilic/) Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'un gündeminden düşmüyor. Sol ayağını etkili kullanan ve orta sahada görev yapan Erman'ı Şenol Güneş (http://www.sporx.com/senol-gunes/)'in de kadrosunda görmek istediği biliniyor. Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Erman için Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'un kısa bir süre içinde resmi teklifte bulunacağı öğrenildi. Bu transferin kısa bir süre içinde netleşmesi bekleniyor.
KaPaLı
24.Mayıs.2011, 00:08
Ya ben anlamıyorum bu Erman ve Engin arasında ne fark var.
nekop
24.Mayıs.2011, 08:35
Ya ben anlamıyorum bu Erman ve Engin arasında ne fark var.
kişilik olarak vardır belki. ben engin'in kesinlikle gönderilmesi taraftarıyım.
KaPaLı
24.Mayıs.2011, 12:55
Kişilik olarak farklıdır belki yazacaktım üşendim akşam : ) Ama Engin çok daha yetenekli oyuncu Erman'dan. Kafası kırık olmasa Engin avrupada bile çok rahat oynar.
Aşk-ı Şehir
24.Mayıs.2011, 13:02
Engin kesinlikle daha yetenekli Erman'dan. Ama psikopat işte ve muhtemelende bizde isteyeceğiz...
Nevzat Şakar: "Egemen'in Trabzonspor'a iyi hizmetleri oldu ama tavrını gitmekten yana kullandı. Selçuk İnan ile görüşmelerimiz sürüyor."
Trabzonspor
25.Mayıs.2011, 00:19
Egemen yarıda bırakıp gitmeye alışık bir isim.Ama takımımıza büyük katkıları oldu ve bu katkılardan dolayı ona teşekkür ederiz.
nekop
25.Mayıs.2011, 00:21
Egemen'in gitmesi kesindi. Kaptanken kadro dışı bırakılıp kaptanlığı alınan adamdan kimse vefa falan beklememeli.
nekop
25.Mayıs.2011, 11:10
Bizi bırakıp para için Tarbzonspora gitti. Yine para için Tarbzonuda bırakıp Beşiktaşa gitti. Demek onun ruhunda olan birşey. Egemen için vefa sadece semt adı.
Peki kadro dışı kalma sebebi nedir?
Broos döneminde Kasımpaşa'ya 3-1 yenildikten sonra Egemen dahil 5 oyuncu gösterdikleri kötü performans nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Daha sonra affedildiler fakat kaptanlığı Egemen'den Song'a verdiler.
bjk_melo_151
25.Mayıs.2011, 13:42
Bizi bırakıp para için Tarbzonspora gitti. Yine para için Tarbzonuda bırakıp Beşiktaşa gitti. Demek onun ruhunda olan birşey. Egemen için vefa sadece semt adı.
Peki kadro dışı kalma sebebi nedir?
Egemen'i sevmem, bu benim kişisel görüşüm; ama sonuçta para için yapıyorlar bu işi. En sevmediğim şey de bir oyuncu kendi takımına gelirse şah, giderse hain oluyor. Bu çok saçma. Bir oyuncu ilelebet istediğimiz yerde kalmaz, çünkü onun da hakkı var. Özgür iradesiyle hareket etmek herkesin hakkı. Türkiye; Demokratik bir ülkeyse kimse kimsenin kölesi değil!
Clayman
25.Mayıs.2011, 14:30
NTV Spor son dakika haberi olarak Umut'un seneye Toulouse'da forma giyeceğini açıkladı.