View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2009, 23:16
Perisic tamami ile kapali kutu :)
Atiba On libero degil tam olarak heralde bi kac macina bakma firsatim oldu :) Egerki on liberode oyniyabiliosa o top hakimiyeti ile cok sey katabilir bize.
shamur1
26.Mayıs.2009, 23:19
Bu arada bugun oynanan maçta T.Karadenizspor , Ç.Dardanel'e 2-0 yenildi ve Bank Asya fırsatını kaçırdı.. Bu kötü oldu işte..
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2009, 23:28
Biz sol acik ariyoruz alalimya Damien Duff i nolcak :D
nekop
27.Mayıs.2009, 04:17
Bu arada bugun oynanan maçta T.Karadenizspor , Ç.Dardanel'e 2-0 yenildi ve Bank Asya fırsatını kaçırdı.. Bu kötü oldu işte..
Evet Bank Asya'ya çıksalardı seneye Faty Papy,Brüls,Boffim 3'lüsünden 2 tanesini oraya yollardık.
Trabzonspor
27.Mayıs.2009, 14:29
Benim anlamadığım daha hoca yokken ne transferi bırakında hoca geklince size liste sunsun ona göre transfer yapın da.
Bu arada Rubin Kazan Colman için 4 M€ teklif edecekmiş öyle yazıyordu bi gazetede.
Birde birsürü yabancı oldu onlar ne olacak onuda çözemedim.Şampiyonlar liginde biz o güçlü rakiplerle bu kadroyla baş edemeyiz bi 8 de biz yemeyelimde.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2009, 14:38
Yonetim Senol hocada tutturdu gidiyor, bu maci gelip izlicekti yeni teknik direktorumuz guye.
Yabancilar degilde yerlileri alabiliriz teknik adam gelmeden. Alincak yerli kisitli oldugu icin :)
Ayrica Colmana 3.5 biz verdik yanlis hatirlamiosam 4 e satilmaz. 8 - 10 versinler satalim :D
Trabzonspor
27.Mayıs.2009, 15:38
8-10 bu saatte kımse vermez ona belki iyi oynarsa ileride.
nekop
27.Mayıs.2009, 20:38
Yonetim Senol hocada tutturdu gidiyor, bu maci gelip izlicekti yeni teknik direktorumuz guye.
Yabancilar degilde yerlileri alabiliriz teknik adam gelmeden. Alincak yerli kisitli oldugu icin :)
Ayrica Colmana 3.5 biz verdik yanlis hatirlamiosam 4 e satilmaz. 8 - 10 versinler satalim :D
Yok yahu 3.5 degil 2.2 milyon euroya alınmıştı. :)
Trabzonspor
27.Mayıs.2009, 20:55
Yine az 4 m € bir yıl daha oynasın ş.l,Uefa görsün daha iyi para eder oda Cale'de
Cyzio
27.Mayıs.2009, 22:13
Boffin transferi zaten bitmişti önceden.Alınmayacak yani..
İki yerli ve iki yabancı alacağız.Kaliteli isimler olacağına eminim..
sowkay
27.Mayıs.2009, 23:58
Gelecek sene transfer politikamızın çok iyi olması lazım..
Şimdiden belirlenmiş olması gerekiyor adam akıllı transfer yapılması lazım..
Takıma bir sağ bek (Tayfunla olacak iş değil)
Bir Stoper (Songun durumu meçhul)
bir ön libero (Hüseyinden bıktık artık :D git artık :D Ceyhun ise çok yetenekli geleeceği parlak..Maksat Forma rekabeti..)
Bir tane forvet (Umut-Gökhan ne kadar gol atsalarda kaçırdıkları ile herzaman olay Saç Baş yoldurturlar adama !)
bide neden teknik direktör arıyoruzki anlamıyorum Geçen senelerde galatasarayda olduğu gibi alt yapı antrenörü şampiyonluğa götürmüştü takımı neden kalmadı ?
Ahmet Özende çıktığı 4 maçı kazandı yönetim neden antrenör olarak başa onu getirmiyorsun ?
Güvenemiyormusun ?
Şampiyonlar ligine kalırsak en büyük etken o görürsün inş..
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2009, 04:55
yoneticilerimiz niye acikliyor 10-12 futbolcumuza teklifler oldugunu ?
shamur1
29.Mayıs.2009, 13:37
Ferhat Öztorun Trabzonspor’da
Trabzonspor´un transferde ilk anlaştığı isim Manisaspor´un sol beki Ferhat Öztorun oldu.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_256455_29FAN01ACL423.jpg
Bordo-Mavili camia hafta sonu Fenerbahçe maçından kazanılacak galibiyetin ardından en azından Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşmayı beklerken yönetimin transfer çalışmaları da olanca hızıyla sürüyor. Trabzonspor’un transferde ilk anlaştığı isim Manisaspor’un sol beki Ferhat Öztorun oldu. 21 yaşındaki futbolcu Galatasaray alt yapısından yetişti. Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa Şampiyonu ve Dünya 4.’sü olan U17 Milli Takım’ın değişmez oyuncusuydu. Şu an Ümit Milli Takım’da oynayan Ferhat’ın sözleşmesi bittiği için Bordo-Mavili ekip Manisaspor’a tek kuruş bonservis bedeli ödemeyecek.
Hakan Can
Onurap
29.Mayıs.2009, 13:50
Galatasarayda kesin anlaştı yazıyordu bakalım ne olacak..Ferhat yetenekli bir oyuncu faydası olur muhakkak..
nekop
29.Mayıs.2009, 17:23
Haberin doğruluk payı nedir bilemem ama bence Ferhat'ı almak yerine Karadenizspor'daki İsmail'i takıma çağırmak daha mantıklı sonuçta Cale'nin yedeği olacaklar.
uAburak89
30.Mayıs.2009, 00:42
Zafer Yelen Trabzon'da!
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak kulübü Hansa Rostock'la yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
Trabzon Havalimanı'nda Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç tarafından karşılanan Zafer Yelen'le her konuda anlaşma sağlandığı ve resmi transfer sezonunun başlamasıyla birlikte futbolcuya imza attırılacağı öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sona erdiği için bonservisi elinde olan Zafer, bu kez bordo - mavili formayı giymek istediğini söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç'da, Zafer Yelen'le anlaştıklarını belirterek, "Çok küçük pürüzler var onları görüşüp gidereceğiz. Trabzon'a geldiğine göre bu transfer biter" dedi.
Bu arada Zafer Yelen, geçtiğimiz sezon başında da Trabzon'a gelmiş ancak iki kulüp arasında anlaşma sağlanamadığı için tekrar Hansa Rostock'a geri dönmüştü. Öte yandan Zafer Yelen'in yarın akşam oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçını da izleyeceği öğrenildi.
Kaynak : DHA
shamur1
30.Mayıs.2009, 02:36
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/78828_13_090529215415.jpg
Trabzon'a gelen Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen gurbetçi oyuncu Zafer Yelen ile Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı bildirildi.
Bordo-mavili kulübün geçen sezon kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, Trabzon Havalimanı'nda Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç tarafından karşılandı.
Tunç, burada yaptığı açıklamada, Zafer Yelen ile her konuda anlaştıklarını belirterek, ''Çok küçük pürüzler var. Onları görüşüp gidereceğiz. Trabzon'a geldiğine göre bu transfer biter'' dedi.
Zafer Yelen ise bu kez bordo-mavili formayı giymek istediğini söyledi.
Karadeniz ekibinin, resmi transfer sezonunun başlamasıyla birlikte bu futbolcuya imza attıracağı öğrenildi.
Trabzonspor
30.Mayıs.2009, 02:44
Geçen sezon ıyı oynuyordu bu sezon hiç göremedik acaba üzerine ekledimi futbolunun.
nekop
30.Mayıs.2009, 03:28
Zafer'i ümit milli takımda izlemiştim bikaç kere duran topların neredeyse hepsini o kullanıyordu ve oldukça başarılıydı bu konuda gelecek sezon için iyi bir arternatif olabilir.
KaPaLı
30.Mayıs.2009, 08:08
Bildiğim kadarıyla Rostock sözleşmesini Feshetmişti Zafer'in. Yani neredeyse yarım sezondan fazla yattı. Trabzon gereksiz transfer yapmaya devam ediyo. Bu adamı nerede oynatacak çok merak ediyorum.
bySilver
30.Mayıs.2009, 13:42
Zafer Yelen Trabzonspor' da
Hoca adayı Şenol Güneş’ten, “Transfer için bağlayıcı adım atmayın ve beni bekleyin” mesajını almasına rağmen idareciler, gündemdeki isimleri kaybetmemek için uğraşıyor. Bu paralelde Manisaspor’un sol kanat oyuncusu Ferhat ve daha önce de temas kurulan gurbetçi Zafer Yelen dün Trabzon’a getirildi. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı kaydedildi. Bu arada Eskişehirspor’un 61 numaralı 26 yaşındaki orta saha futbolcusu Engin Baytar’ın da sırada olduğu vurgulandı. Zafer Yelen, son olarak Hansa Rostock’ta oynuyordu ve 23 yaşında.
anilton
30.Mayıs.2009, 15:38
FERHAT, TRABZONSPOR'DA!..
Turkcell Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon bir çok takımdan önce transfer çalışmalarını sonlandıran Trabzonspor, bu sezon da düğmeye erken bastı.
Avrupa'da ve Türkiye'de bir çok futbolcuyu takibe alan bordo - mavili takım ilk olarak Manisaspor'la sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki so bek Ferhat Öztorun ile anlaşmaya vardı.
Hürriyet'in haberine göre, Başkan Sadri Şener, Ferhat'la büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, "Kulübüyle sözleşmesi bitti. Bonservis bedeli yok. Genç ve gelecek vadeden bir futbolcu başarılı olacağına inanıyorum. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu transfer bitti" dedi.
Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan ve 10 yıl bu takımda forma giydikten sonra Hakan Balta'ya karşılık Manisaspor'a verilen ve bu sezon sonunda sözleşmesi bittiği için serbest kalan Ferhat, 28 Mart 2007'de Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli takım kadrosuna çağrılmıştı. Bu sezon 2'si Fortis Türkiye Kupası olmak üzere toplam 16 maçta forma giyen Ferhat, sadece bir gol atabildi.
Öte yandan yarın erken saatlerde yönetim kurulunun davetlisi olarak Trabzon'a gelecek olan Ferhat, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını izleyecek. Genç futbolcuyla transfer sezonun resmi olarak başlamasının ardından 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.
Lig Tv, Trabzon muhabiri Metin Kapıcıoğlu transfer haberini doğrularken genç futbolcunun şuanda Trabzon da olduğunu ve 8 Haziranda 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını belirtti.
shamur1
30.Mayıs.2009, 15:46
Ferhat Trabzon'da..!
Zafer'den sonra Ferhat da geldi
Trabzonspor Zafer Yelen'den sonra Manisasporlu Ferhat Öztorun'u Trabzon'a getirdi.
http://www.haber61.net/images/news/ferhat1.jpg
Ferhat Öztorun, Trabzonspor tarafından dün akşam Trabzon'a getirildi ve kendisi ile ön protökol yapıldı.
Ferhat Öztorun, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Futbola Galatasaray alt yapısında başladı. Burada 10 yılını geçirdi ve A takıma kadar yükseldi. Ümit Milli Takım'ın ikinci kaptanlığı yaptı. Fatih Terim tarafından 28 Mart 2007 da oynanan Norveç A Milli takım kadrosuna çağrıldı.
http://www.haber61.net/images/news/ferhat2.jpg
Galatasaray tarafından Manisaspor'a verildi. Burada oynadığı başarılı futbol ile Trabzonsporlu kurmayların dikkatini çekmeyi başararak Trabzonspor'a transfer oldu.
Öte yandan Trabzonspor yine dün akşam, Almanya'nın FC Hansa Rostock kulübeyle sözleşmesi biten Zafer Yelen'i Trabzon'a getirmişti.
http://www.haber61.net/images/news/15500.jpg
nekop
30.Mayıs.2009, 15:50
İyi bari artık Cale yokken solda Egemen oynamak zorunda kalmaz.
nerazzuri
31.Mayıs.2009, 13:09
En azından güzel bir avuntu:D Zafer ve Ferhat hayırlı olsun. Ama Zafer için endişelerim var yaklaşık 1 sene futbol oynamadı.
Bordo61Mavi
02.Haziran.2009, 18:21
Oh be resmi aciklama yapildi :) Senol Gunes umudu bitmis
Yabanci istiyoruz
nekop
02.Haziran.2009, 23:03
Zaten Şenol Güneş dışında getirilebilecek bir Ertuğrul Sağlam var.Onun haricinde getirilecek isimlerin(Giray Bulak vb.) takımımıza hiçbir katkısı olacağını sanmıyorum.
Bordo61Mavi
02.Haziran.2009, 23:39
Giray i getirceklerini sanmiyorum, yonetim bile bile kendini bitirmez.
yabanci istiyoruz
bySilver
02.Haziran.2009, 23:52
Halilodzic gelsin. Misyonunu tamamlayamadı takımda :D
Bordo61Mavi
03.Haziran.2009, 00:11
Ona bakarsan Lazaroni'de bitirmedi :D
3-5-2 yapcakti daha bize:D
nekop
03.Haziran.2009, 06:44
Yabancılardan Alberto Zaccheroni ismi öne çıkıyor.Açıkcası bu isme pek sıcak bakmıyorum.Çünkü Zaccheroni gittiği her takımda 3-4-3'ü denedi ve bu sistemle sadece Milan'da başarıyı yakalayabildi.Diğer takımlarda hüsranla sonuçlandı.Bizdede hüsrana neden olabilir.Ayrıca Zaccheroni'nin gelmesi Cale'ninde satılması demek bir anlamda..
Bordo61Mavi
03.Haziran.2009, 06:53
Yabancılardan Alberto Zaccheroni ismi öne çıkıyor.Açıkcası bu isme pek sıcak bakmıyorum.Çünkü Zaccheroni gittiği her takımda 3-4-3'ü denedi ve bu sistemle sadece Milan'da başarıyı yakalayabildi.Diğer takımlarda hüsranla sonuçlandı.Bizdede hüsrana neden olabilir.Ayrıca Zaccheroni'nin gelmesi Cale'ninde satılması demek bir anlamda..
Alincak bi stoper ve pivot forvetle 3-4-3 harikalarda yaratabilir.
gk - Sylva
Dc-Egemen
Dc-Giray
Dc- Paulo (gundemdeki isim)
mc- colman
mc- selcuk
mc- Atiba (ceyhun)
Amc- Alanzinho, serbest oynicak
fc- umut
fc- gokhan
fc- Fatih tekke
nekop
03.Haziran.2009, 07:06
Senin kurduğun defans 3'lüsünün arkasına her maç onlarca top atılır.Üçüde ağır oyuncu..3'lü forvet Umut,Gökhan,Fatih demişsin bunlardan sadece 1 tanesi göbekte durucak diğerleri Barcelona'da oldugu gibi kanatta oynayabilecek yetenekte oyuncular olması lazım.Umut'la Gökhan'nın bu sezon kaç kere adam geçip güzel bir orta yaptığını gördünki bu oyuncuları yazıyorsun.Sağda Yattara oynar ama sola yine adam lazım.
Bordo61Mavi
03.Haziran.2009, 07:09
Senin kurduğun defans 3'lüsünün arkasına her maç onlarca top atılır.Üçüde ağır oyuncu..3'lü forvet Umut,Gökhan,Fatih demişsin bunlardan sadece 1 tanesi göbekte durucak diğerleri Barcelona'da oldugu gibi kanatta oynayabilecek yetenekte oyuncular olması lazım.Umut'la Gökhan'nın bu sezon kaç kere adam geçip güzel bir orta yaptığını gördünki bu oyuncuları yazıyorsun.Sağda Yattara oynar ama sola yine adam lazım.
Gokhana haksizlik yapmiyalim kac mactir Umut'u gol pozisyonlarina soktu bi kac tanede attirdi. Ayrica Fatihinde top orta sahadan aldigini goruyouz.
Yattara nin artik suresi doldu en kisa zamanda satilmasi gerekir :)
nekop
03.Haziran.2009, 07:33
Ortada oynayıp onu yapmakla kanatta oynayıp ou yapmak arasında çok fark var.Eğer Fatih transferi yapılırsa Gökhan bu takımda yedek forvet olur.Umut'ta satılmazsa onun yedeği..Ayrıca Yattara'yı sattık diyelim bu sisteme göre 2 banko ileride kanatta oynayabilecek oyuncu.2 tanede arternatif alınması gerekir.
BaFraLı
04.Haziran.2009, 19:49
Trabzonspor Teknik Direktör Samet Aybaba ile prensipte anlaşmış.NTVSporda son dakika olarak geçtiler :)
Addolorato
04.Haziran.2009, 19:52
Sadri Şener'den böyle hatalı bir hamle beklemezdim
sekilaso
04.Haziran.2009, 20:07
Sezonun bitimine beş hafta kala Ersun Yanal'la yollarını ayıran Trabzonspor, gelecek sezona Samet Aybaba'yla devam edecek.
Ligin son haftasında Antalyaspor'un Ankaragücü'nü yenmesiyle Bank Asya 1. Lig'e düşmekten son anda kurtulan Gençlerbirliği'ni çalıştıran Samet Aybaba, takımının Kayserispor'a farklı mağlup olmasının ardından oyuncularına ateş püskürmüş ve Alkaralar'dan ayrılacağı yönünde sinyaller vermişti.
Sezon ortasında Bursaspor'dan ayrılan ve Gençlerbirliği'ne geçen Samet Aybaba, 2003-2004 sezonunda Trabzonspor'u çalıştırmıştı.
kral_67
04.Haziran.2009, 20:10
daha önce geldiğinde başarısız olmamıştı aslında...
bir anlaşmazlıktan dolayı gönderilmişti sanırım...
bu seferde başarısız olmaz diye düşünüyorum özellikle Trabzon gibi alt yapısı iyi olan klüplerde geleceğede önemli bir yatırım yapabilir...
deniz.91
04.Haziran.2009, 21:29
Trabzon yanlış bir hamle yaptı kanımca çok istikrarsız bir hoca Samet Aybaba
bay e-ko
04.Haziran.2009, 21:51
Samet Hoca hep iyi gidiyor ama 10. haftadan sonra puan kaybetmeye başlıyor veya yönetimle anlaşmazlık yaşayıp istifa ediyor.
Çözemedim samat aybaba'yı...
anilton
05.Haziran.2009, 00:42
TRABZONSPOR, SAMET AYBABA'DAN VAZGEÇTİ!..
Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı teknik direktör Samet Aybaba ile sözleşme imzalamaktan vazgeçti.
LİG TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’nın haberine göre daha önce Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve genel sayman Mahmut Aksu ile el sıkışan Samet Aybaba ile kesin olarak anlaşılamadı.
Prensip anlaşmasından sonra toplanan Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun içinde Aybaba’ya sıcak bakmayan isimler olduğu, bulunla birlikte taraftardan gelen olumsuz tepkilerin de anlaşmadan vazgeçilmesinde etkili öğeler olduğu öğrenildi.
Bu gelişme üzerine teknik adam arayışlarına hız veren Trabzonspor’un gündemine yabancı teknik adamlar geldi. Başkan Sadri Şener’in İspanya’dan 2 teknik adamla görüştüğü ve Pazartesi gününe kadar bu isimlerden biriyle sözleşme imzalanabileceği belirtildi.
Trabzonspor daha önce Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor tenkil direktörü Abdullah Avcı’ya teklif götürmüş ancak bu iki teknik adamın kulüpleri anlaşmaya izin vermeyince bordo-mavili ekip Samet Aybaba’ya yönelmişti.
nekop
05.Haziran.2009, 02:02
TRABZONSPOR, SAMET AYBABA'DAN VAZGEÇTİ!..
Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı teknik direktör Samet Aybaba ile sözleşme imzalamaktan vazgeçti.
LİG TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’nın haberine göre daha önce Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve genel sayman Mahmut Aksu ile el sıkışan Samet Aybaba ile kesin olarak anlaşılamadı.
Prensip anlaşmasından sonra toplanan Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun içinde Aybaba’ya sıcak bakmayan isimler olduğu, bulunla birlikte taraftardan gelen olumsuz tepkilerin de anlaşmadan vazgeçilmesinde etkili öğeler olduğu öğrenildi.
Bu gelişme üzerine teknik adam arayışlarına hız veren Trabzonspor’un gündemine yabancı teknik adamlar geldi. Başkan Sadri Şener’in İspanya’dan 2 teknik adamla görüştüğü ve Pazartesi gününe kadar bu isimlerden biriyle sözleşme imzalanabileceği belirtildi.
Trabzonspor daha önce Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor tenkil direktörü Abdullah Avcı’ya teklif götürmüş ancak bu iki teknik adamın kulüpleri anlaşmaya izin vermeyince bordo-mavili ekip Samet Aybaba’ya yönelmişti.
Şu haberi okumasam bu gece uyuyamazdım herhalde..
Bordo61Mavi
05.Haziran.2009, 04:55
$akami yapiyor bunlar. Ya isi bitirdim nete baktim bunu gordum kalbime iniyodu.
Boyle bi hata ile beraber o statta 3 bin kombine bile satilmazdi. Aman aman bizden uzak sizlere yakin olsun Samet bey
KaF KeF
05.Haziran.2009, 15:25
Yattara Gözden Çıktı
05.06.2009 10:10:00
Yönetim kritik maçlarda bir türlü yararlanamadığı Yattara için teklif bekleniyor.
7 Ağustos 2003'ten beri Trabzonspor formasını giyen ve 30 Temmuz 2008'de sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan Gineli oyuncu, bordo - mavili takımda geride bıraktığı 6 yılda 167 lig maçında forma giydi ve 29 gol attı. Yıldız futbolcuyu satmayı planlayan yönetim, yurt içinden gelmesi muhtemel teklifleri ise değerlendirmeyecek. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, kulübün çıkarları doğrultusunda tüm futbolcuları satabileceklerini belirtirken, Yattara'ya 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli belirlediği de öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
goosfraba
05.Haziran.2009, 16:50
Cyzio,
Bu tavır ve hareketlerinde devam edeceksen şimdiden söyle, ki gerekeni yapalım. Eğer yok kendime çeki düzen vereceğim diyorsan kabul, forum senin.
Trabzonspor
05.Haziran.2009, 17:08
Ya Ersun Yanalı yollayıp sonra yanlış politika izleyip sounda Samet Aybabayı getirip sonra g elen baskılardan sonra vazgeçip verdiği sözleri ve güvence verdiği taraftarşarı yarıda bırakmak ne demek ya.Başka tekrar düşünüp bizleri düşünmeli ve bu karardan vezgeçmelidir.
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 18:33
Şenol Güneş olmayınca bence yerli arayışından vazgeçmeliydi Trabzonspor yönetimi.Zira piyasada alabilecekleri iyi yerli isim yok.(Olanlarında başı bağlı) Fakat dün Sadri Şener'in NtvSpor'da açıklamalarına göre Trabzonspor'un yabancı hocalara verebileceği kadar yüksek bütçesi olmadığı anlaşılıyor.Bir anda camia karıştı hoca problemi yüzünden.Tabii ki Sadri Şener'in daha öncedende hoşuna gitmeyen olaylar olmuştur ki bu kararı alsın.Son olay bardağı taşıran damla niteliğinde bence.Umarım sorunlar aşılır doğru tercihler yapılır..
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 19:08
Engin Baytar: Trabzonspor ben istiyor ama kararı İlhan Cavcav verir.
Ntvspor alt yazı
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 19:14
Engin bunu nerde demiş :D
Engin Baytar şu anda Lig Tv'de canlı yayında böyle birşey söylemedi :)
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 19:18
Sabah alt yazı geçiyordu Mustafa Ntvspor'da :}
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 19:20
Spiker çok sıkıştırdı ama birşey söylemedi Engin. Benimle ilgilenenler var ama son karar İlhan Cavcav'ındır dedi. Söze Mehmet Topuz ile devam edip daha sonra kulüplerin önce İlhan Cavcav ile görüşmesi gerekiyor dedi. :)
Fietra 10
06.Haziran.2009, 13:28
Engin Trabzonlu gelmek ister tabi de bizimkiler düşünür mü o muamma.:)
tarikko
07.Haziran.2009, 20:07
Trabzonspor Kaptanı Hüseyin Çimşir'in Bundesliga'ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuya Almanya'dan iki ciddi teklif geldiği söyleniyor.
Trabzonspor'da yönetimde başlayan kriz, transferi de vuracak gibi duruyor. Bordo mavili kulüpte Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmasının ardından sözleşmesi biten oyuncularla yapılması gereken görüşmelerin askıya alınması, huzursuzluk yarattı.
Doğan Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre 2002 yılından bu yana Trabzonspor'daforma giyen Kaptan Hüseyin Çimşir, ciddi ciddi takımdan ayrılma hesapları yapıyor. Hüseyin'e iki Alman kulübünden resmî teklif geldiği ve tecrübeli oyuncunun bu teklifleri değerlendirmek istediği kaydedildi.
Bu arada Hüseyin için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devreye girebileceği ifade ediliyor.
Goal
Cyzio
07.Haziran.2009, 20:10
Çok iyi bir teknik adamla anlaşacağımızı düşünüyorum.Sadri başkanın söylemleri bu yönde..
Bordo61Mavi
07.Haziran.2009, 20:31
Ranieri diolar, fena olmaz ama ben Alman hocadan yanayim :)
Bi tanede ingiliz hoca ile gorusuom demisti baskan , duyumlarima gore ya Kevin Keegan yada Glenn Hoddle mis
Onurap
07.Haziran.2009, 20:43
Trabzonspor Kaptanı Hüseyin Çimşir'in Bundesliga'ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuya Almanya'dan iki ciddi teklif geldiği söyleniyor.
Trabzonspor'da yönetimde başlayan kriz, transferi de vuracak gibi duruyor. Bordo mavili kulüpte Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmasının ardından sözleşmesi biten oyuncularla yapılması gereken görüşmelerin askıya alınması, huzursuzluk yarattı.
Doğan Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre 2002 yılından bu yana Trabzonspor'daforma giyen Kaptan Hüseyin Çimşir, ciddi ciddi takımdan ayrılma hesapları yapıyor. Hüseyin'e iki Alman kulübünden resmî teklif geldiği ve tecrübeli oyuncunun bu teklifleri değerlendirmek istediği kaydedildi.
Bu arada Hüseyin için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devreye girebileceği ifade ediliyor.
Goal
Sallanırda bu kadar mı sallanır..Hatta M.topalı iyi fiyata satıp H.cimşiri oynatalım böylece kar ederiz..Tabi önce iki bundesliga takımını ve Ernst in yerine düşünülen Beşitaşı ekarte etmek gerekiyor..
Bordo61Mavi
07.Haziran.2009, 21:03
Souness dedi lig tv, aman allah korusun dicem :) Newcastle i bitiren teknik direktor olma ozeligi var, okadar para harcanmasina ragmen 0 basarisi vardi
Ziya38
07.Haziran.2009, 23:14
Trabzonspor'da yönetim kurulu, teknik direktör arayışlarında rotayı Graeme Souness'a çevirdi.
Teknik direktörlük kariyerinde Glasgow Rangers, Liverpool, Benfica ve Newcastle United gibi ünlü takımları çalıştıran Souness, 95 - 96 sezonunda çalıştırdığı Galatasaray'da, Fenerbahçe maçı sonrası Şükrü Saraçoğlu Stadı'na sarı - kırmızı bayrağı dikmesiyle tanınıyor.
Bordo - mavili takımın ön teklif götürdüğü 55 yaşındaki teknik adamın Trabzonspor'da çalışmaya sıcak baktığı ve yarın İstanbul'a gelerek Başkan Sadri Şener'le bir görüşme yapacağı öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticiler de Souness'ın transferini doğrulayarak, "Kalitesini kimse inkar edemez. Düşündüğümüz hocalardan bir tanesi. Görüşme yapacağız" dediler.
Bu arada bordo - mavili yöneticilerin Souness'ın transferinde bir aksilik çıkması ihtimaline karşı Alberto Zaccheroni, Vahid Halilhodzic ve Georges Leekens'la da temas halinde olduğu öğrenildi.
Kaynak: DHA
nekop
07.Haziran.2009, 23:22
Goal
Valla Hüseyin avrupaya gitmeyi hakediyor biz taraftarlar olarak yüreğimize taş basıp Hüseyin'in gidişini izleyeceğiz. :D
bjk_melo_151
08.Haziran.2009, 00:41
Valla Hüseyin avrupaya gitmeyi hakediyor biz taraftarlar olarak yüreğimize taş basıp Hüseyin'in gidişini izleyeceğiz. :D
Kınayı getir aney...:D Halay çektirecek kadar kendisinden bıktırdı sağolsun.
Onurap
08.Haziran.2009, 00:53
Souness dedi lig tv, aman allah korusun dicem :) Newcastle i bitiren teknik direktor olma ozeligi var, okadar para harcanmasina ragmen 0 basarisi vardi
Newcastle ve Tottenham biraz lanetli takımlar ne yaparlarsa başarı olmuyor..Bu yüzden aslında fazla suçu olmayabilir..
El Comandante
08.Haziran.2009, 00:56
hahaha süper ya. :D:D
Bordo61Mavi
08.Haziran.2009, 02:06
Newcastle ve Tottenham biraz lanetli takımlar ne yaparlarsa başarı olmuyor..Bu yüzden aslında fazla suçu olmayabilir..
Lanete felan inanmiyorum ben :D Tottenhamin Harry den sonraki cikisini gorduk, dogru teknik adamla cok is yapabilirler.
Souness in dogru secenek oldugunu sanmiyorum, ama gelirsede sonuna kadar desteklicez,
Ayrica Huseyin'in gidisi benide cok uzer :( gormeden inanmam :D
tarikko
08.Haziran.2009, 18:11
Teknik direktör adayı İskoç Souness'in astronomik fiyat talep etmesi Trabzonspor'da ibrenin İtalyan Zaccheroni'ye dönmesine neden oldu. Teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturmak isteyen Başkan Sadri Şener'in, İtalyan Alberto Zaccheroni ile görüşeceği öğrenildi. Ersun Yanal'ın istifasından beri Zaccheroni'nin menajerlerini bekleten Şener'in İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni'nin yanı sıra, Boşnak Vahid Halilhodziç ve Belçikalı Georges Leekens ile temas halinde olduğu öğrenildi. Ancak Şener'in bu isimler içerisinde kariyer olarak çok iyi olan İtalyan teknik adamla masaya oturması an meselesi.
Alberto Zaccheroni'nin İtalyan menajerlerinin Türkiye'de tek sorumlu ilan ettiği Erdoğan Belkıs, Trabzonsporlu yöneticilerle dün akşam bir görüşme yaptığını açıkladı ve şunları söyledi: "Biz ilk günden beri sözümüzü tutuyoruz, Trabzonspor'u bekliyoruz. Dün akşam bir görüşme yaptım. Ve teklifleri değerlendirdik. Sayın Zaccheroni'yle ve menajerleriyle her gün görüşüyor fikir alışverişlerinde bulunuyorum. Kendisi Trabzonspor'u adeta ezberledi. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum Trabzonspor'un Karadeniz'e has inatçı karakterini hocamız çok seviyor. Ben de kendisinin Trabzonspor'a görev almasını çok istiyorum. Türkiye'deki tüm maddi manevi sorumluluk bana ait. Bordo-mavili yöneticilerle yaptığım yüz yüze görüşmelerde de onlara söyledim. Her konuda yardımcı olacağız. Hocamız ayrıca Trabzonspor aşığı oldu desek yalan olmaz. Çünkü daha önce yolladığımız maç kasetlerinin hepsini izlemiş, eksik yönlerinin olduğunu söyledi ve ayrıca Trabzonspor bu kadro ve oyunla nasıl şampiyon olamadı diye hayretler içerisinde"
7 İTALYAN FUTBOLCU CEBİNDE Erdoğan Belkıs, İtalyan hocanın Türkiye'ye gelmesi durumunda cebinde 7 İtalyan futbolcunun ismi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Zaccheroni gerekli bulduğu taktirde, eksik bölgelere İtalyan oyuncular da getirecek. Şu anda Lazio'dan Simone Inzaghi, Carrizo, Cribari ile AS Roma takımından Panucci, Diamoutene, Taddei, Montella'nin bonservisleri hocamızın menajerliğini de yapan Alberto Faccini'nin elinde. Hatta para durumuna göre İtalyan'ın en ünlü oyuncularını da getirtebiliriz. Fakat hocamız öncelikle Trabzonspor'da eksik bulduğu bölgelere takviye yapılmasını isteyecek. Kendisi başarı istiyor ve Trabzonspor'a şampiyonluğu getireceğine inanıyor.
Bordo61Mavi
08.Haziran.2009, 19:37
Trabzon Campbell i almaya calismis olmamis, alinsa yasina ragmen bence cok is yapardi. Bizim yerimize Basel i tercih etmis
Ayrica Souness le anlasilamamis :) Bu iyi oldu. Ranieri veya Fernandez istiyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FC Basle hoping Portsmouth defender Campbell will go Swiss
FC Basle hope to convince Portsmouth defender Sol Campbell his future lies in Switzerland this week.
The Swiss side have already made one inquiry for the 34-year-old but were convinced he was going to Trabzonspor in Turkey. However, Campbell rejected that idea and Basle are willing to offer the former England international a three-year deal.
Scroll down for more
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/06/07/article-0-031D50B2000005DC-919_468x398.jpg Basle-bound? Portsmouth defender Sol Campbell will be offered a three-year deal
Meanwhile, Campbell's Portsmouth (http://www.dailymail.co.uk/sport/teampages/portsmouth.html) team-mate Hermann Hreidarsson is interested in joining Rangers. The 34-year-old is out of contract and said: ‘Rangers would be a good club for any player to move to, especially when they have the Champions League coming up next season.’
goosfraba
09.Haziran.2009, 19:17
Kölner Express Gazetesi:
Trabzonspor Klaus Topmöller ile görüşüyor.
Clayman
09.Haziran.2009, 19:47
Afedersiniz ama Ranieri'nin Trabzon'a geleceğini hiç sanmıyorum. Peşinde o kadar kulüp varken Trabzon'u seçmez.
Bordo61Mavi
10.Haziran.2009, 04:46
Afedersiniz ama Ranieri'nin Trabzon'a geleceğini hiç sanmıyorum. Peşinde o kadar kulüp varken Trabzon'u seçmez.
Zaten gorusmuoruz :) sadece taraftar olarak keske olsa dedigimiz bi isimdi.Topmoller gelcek buyuk ihtimal, formula 1 icin istanbuldaydi ama tek sebep bu degilmis, turk bi takimla gorusuyorum dedi
Cengo
10.Haziran.2009, 06:42
Topmöller, Zaccheroni'ya göre çok daha yanlış bir seçim olur.
Ziya38
10.Haziran.2009, 14:04
Teknik direktör arayışlarını devam ettiren Trabzonspor, Souness'la anlaşamamıştı. Bordo-mavili yönetim yeni hedefini belirledi.
İngiliz basınında yer alan bir habere göre Trabzonspor'un, Souness'tan sonra gündemine aldığı ismin son olarak Meksika Milli takımı'nı çalıştıran 51 yaşındaki İsveçli teknik direktör Sven-Göran Eriksson olduğu iddia edildi.
Kariyerinde Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, İngiltere Milli takımı ve Manchester City gibi takımları çalıştıran Eriksson için bordo-mavililerin yakın zamanda temaslara başlayacak olduğu iddia edildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY
shamur1
10.Haziran.2009, 17:15
Ferhat Öztorun 3 yıllık sözleşme imzaladı..!
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1978-2O9A2J2M.jpg
Yeni transferimiz Ferhat Öztorun bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan imzayı attı.
İmza töreninde ilk olarak konuşan Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Trabzonspor kulübü olarak Türk Futbolunda üstlenilen misyonlardan birinin de genç yetenekleri Trabzonspor bünyesine kazandırmak olduğunu belirterek, “Ferhat’ın burada göstereceği performansla Milli Takım formasını giyeceğine inanıyoruz. Ferhat bizim uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Hem futbol hem de kişilik olarak önemli özelliklere sahip. Bugün kendisi Trabzonspor camiasına katıldı. Ferhat önümüzdeki yıllarda hem takıma hem de Milli Takıma katkılar sağlayacak ve Türkiye kendisini tanıyacaktır. Başarılarının sürekli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren yeni transferimiz Ferhat Öztorun ise, “Kendi hedeflerim doğrultusunda başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak istiyorum. Büyük takımın hedefleri her zaman farklıdır. Hedefi olan bir takımda kendimi daha iyi motive edeceğime inanıyorum. Oynamak istiyorum. Bu benim elimde ve çok çalışarak bunu başaracağım” diye konuştu.
İmza töreninin ardından Ferhat Öztorun’a üzerinde isminin yazılı olduğu taraftar kart verildi.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1978-8J9Q4U1C.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1978-8R2A1H1R.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1978-9X6J8S9U.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1978-4D2H4I8N.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1978-2H3N9S6Z.jpg
anilton
10.Haziran.2009, 17:21
Ferhat iyi transfer oldu.Rotasyonda Cale'nin yerini doldurur.Eksikliğini hissettirmez oynadığı zaman.Büyük takım tecrübesi olması dolayısıyla uyum sorunuda yaşamaz.İyi bir alternatif..
Cale ile Alman kulüpleri ilgileniyordu sanırım.Eğer iyi teklif gelirse satılabilir belki...
tarikko
10.Haziran.2009, 18:36
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, en son Meksika Milli Takımını çalıştıran İsveçli Teknik Direktör Sven-Goran Eriksson'un görüştükleri teknik adamlar içerisinde olduğunu söyledi.
Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ferhat Öztorun'un imza töreninin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından ligler devam ettiği için sezon sonuna kadar hoca konusunda faaliyet göstermediklerini belirterek, ''Önceliğimiz Şenol hocadan yanaydı. Ancak kulübünün ısrarlı tavrı bu isteğimizin gerçekleşmemesine neden oldu. Daha sonra kariyerli yabancı hoca göreve getirilmesi konusunda mutabık kaldık'' dedi.
Kulüp başkanı Sadri Şener'in bir çok isimle görüşmeler yaptığını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Henüz bu görüşmeler tamamlanmış değil. 5-10 gün içerisinde teknik heyetimizi belirlemek istiyoruz. Yeni bir heyecanla hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz'' diye konuştu.
Alman teknik adam Top Möller'in hiç gündemlerinde olmadığını anlatan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Böyle bir düşüncemiz olmadı. Eski futbolculuk dönemi haricinde teknik direktörlüğünü bilmiyoruz. Becerikli bir menajeri var ve sık sık Trabzonspor'u gündeme getiriyor. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da gazetelerde, internet sitelerinde bu tür haberler yayılıyor. Bizimle bir ilgisi yoktur.''
Hacısalihoğlu, Sven-Goran Eriksson ile görüştüklerini belirterek, ''Eriksson ve onun gibi, o tarz teknik direktörlerle görüşüyoruz. Kendisiyle de görüşülmüştür. Ancak hiçbir hocayla anlaşma yapılmamıştır. Maalesef bunların çok gizli kalması da mümkün olmuyor. Trabzonspor'un Türkiye'den yerli bir hoca ile bugünkü şartlarda çalışması kolay değil. Halilhodziç de düşündüğümüz hocalardan biriydi, onunla da görüşüldü'' diye konuştu.
-''BAŞKANIN EĞİLİMİ DEVAM ETME YÖNÜNDE''-
Asbaşkan Hacısalihoğlu, yönetim kurulunun göreve devam edip etmeyeceği yönündeki bir soru üzerine ise şunları söyledi:
''Göreve devam edip etmeme konusunda kararı başkan verecek. Sayın başkanın başlattığı, bitirdiği, devam eden birçok projeleri var. Bunlar da benim görüşüm, son derece Trabzonspor'a faydalı oldu. Devam etmesini ben bir üye olarak çok arzu ediyorum. Kararı açıklamış değil, ama genel eğilimini devam etme şeklinde diye algılıyorum. Devam etmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bir kararı olmaz. Başkan çalışacağı yönetimi tespit eder, onlara teklifler getirir ve bir yönetim yapar.''
Hacısalihoğlu, sözleşmesi biten Hüseyin ve Serkan Balcı konusunda kararı yeni teknik direktörün vereceğini belirterek, ''Hocayı beklerler mi, onların bileceği iş. Ama onlar Trabzonspor'u iyi biliyorlar, onlar da gelişmeleri takip ediyorlar. Düşünceleri pozitif ise beklerler. Ben şahsen futbolcu olsam beklerdim. Hüseyin, burada problemi olmamış. Onca tenkit olmasına karşın olumlu davranmış biri. Benim de çok sevdiğim bir oyuncu'' diye konuştu.
Bu arada, yurt dışında bulunan kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun, teknik direktör Sven-Goran Eriksson ile anlaşma konusunda önemli aşama kaydettikleri öğrenildi.
Maraton
Aşk-ı Şehir
10.Haziran.2009, 20:52
Eriksson'un Meksika'ya ne yaptığı ortada. He milli takım yönetmek ile klüp takımı yönetmek arasında fark var ama olsun ben yinede yanlış seçim olur diyorum. Daha genç hoca lazım Trabzonspor'a...
eXcitinG
10.Haziran.2009, 21:02
Ericcson Meksika miLLi takımını bırakmıştı diye biLiyorum ben.
frkara
10.Haziran.2009, 21:10
Beyler erıksonla %85 anlaşılmıs.Erikson yarı öğle saatlerinde haber yollıcak,eğer olmazsa zac la anlaşılacakmıs o da istiyormus ts yi.
Eğer Trabzonspor'u ciddiye almasaydım,çalışmayı düşünmeseydim sizinle hiç görüşmezdim demiş Ericson.
Başkan İstanbul'a dönmüş.%85 anlaşılmış.Yarın kesin kararını bildirecekmiş Ericson.
Kabul ederse Londra'daki avukatlarına yetki verip sözleşmeyi imzalayacakmış.Ayrıca başkan da Londra'ya gidecekmiş.
Ayrıca Hutchinson'u da tanıdığını ve takımda görmek istediğini söylemiş.
Son dakikada bi sorun çıkarsa Zaccheroni ile de görüşmüş başkan.O da gelebilirmiş.Ama yönetim ericsonu istiyormuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler erıksonla %85 anlaşılmıs.Erikson yarı öğle saatlerinde haber yollıcak,eğer olmazsa zac la anlaşılacakmıs o da istiyormus ts yi.
Eğer Trabzonspor'u ciddiye almasaydım,çalışmayı düşünmeseydim sizinle hiç görüşmezdim demiş Ericson.
Başkan İstanbul'a dönmüş.%85 anlaşılmış.Yarın kesin kararını bildirecekmiş Ericson.
Kabul ederse Londra'daki avukatlarına yetki verip sözleşmeyi imzalayacakmış.Ayrıca başkan da Londra'ya gidecekmiş.
Ayrıca Hutchinson'u da tanıdığını ve takımda görmek istediğini söylemiş.
Son dakikada bi sorun çıkarsa Zaccheroni ile de görüşmüş başkan.O da gelebilirmiş.Ama yönetim ericsonu istiyormuş
Kaynak:Lig Tv-Can karyağdı
barahir
10.Haziran.2009, 21:56
Ericcson Meksika miLLi takımını bırakmıştı diye biLiyorum ben.
Bırakmadı abi kovuldu:)
PesimiSTyLa
10.Haziran.2009, 22:34
Başkan Şener, Eriksson ile olumlu bir görüşme yaptıklarını belirterek, ''Yardımcısı olarak Tugay'ı önerdik, o da mutlu oldu. 2 tane de kendi yardımcısı var. Yarın öğleye kadar kararını verecek. Hayırlısı olsun'' dedi. Şener, Zaccheroni ile de görüşme yaptıklarını ve takımın CD'lerini isteyen bu teknik adamın da gündemlerinde bulunduğunu, yarınki gelişmelere göre bir değerlendirme yaparak, teknik heyet konusunu sonuçlandırmak istediklerini kaydetti.
Tugay'ı önerdin de Tugay'ın Türkiyeye dönmeyi hiç düşünmedigini, daha önceden de City altyapısında görev alacagını acıkladıgını biliyoruz. Nasıl iş anlamadım :D
shamur1
10.Haziran.2009, 23:55
Trabzon bombayı patlattı!
Trabzonspor, Sven Goran Eriksson ve Tugay'la anlaşmaya vardı.
http://www.htspor.com/2009/06/10/resim/haber_ic_152292.jpg
HTSPOR.COM ÖZEL (SEDAT TUNALI)
Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, mutlu sona ulaştı. Başkan Sadri Şener, Portekiz'in Lizbon kentinde görüştüğü Sven Goran Eriksson'la kesin anlaşmaya vardı. Şener, ayrıca Eriksson'un yardımcılığını Tugay Kerimoğlu'nun yapacağını da açıkladı. Eriksson'un Trabzon'a gelmek için Şener'den izin isteği öğrenildi.
Eriksson'la anlaşmalarını yorumlayan Sadri Şener ise şu şekilde konuştu "İstanbullu rakiplerimizin önemli transferlerinden sonra kariyerli bir hocayı getirerek, rakiğlerimize korku, taraftarlarımıza da moral vermek istedik. Şimdi kombinelerde patlama bekliyoruz"
Eriksson'un maliyetinin 1.5 milyon Euro civarında olduğunu söyleyen Şener, ödeme planının ise uzun vadeye yayılacağını söyledi.
İsveçli teknik adamı nasıl ikna ettikleri şeklindeki soruya ise Şener "Avrupa'da ekonomik kriz bizden çok daha derin yaşanıyor ve bizim verebileceğimiz paraları Avrupa'nın belli başlı kulüpleri dışında kimsenin veremiyor. Eriksson'un da gerek duruşu gerekse espri anlaşıyla Trabzon şehrine uyum sağlayacağına inanıyorum" şeklinde cevapladı.
Transfer çalışmalarına da değinen Şener, İstanbul Büyükşehir Belediye'den Tjikuzu ile görüştüklerini ve anlaşma noktasına geldiklerini söyledi. Şener ayrıca Kophenhaglı Atiba Hutchinson'un gelmek için hazır olduğunu ancak kulüp başkanını ikna etmeye çalıştıklarını söyledi. Sadri Şener, anlaştıkları diğer oyuncular için ise Eriksson'un onayı bekledikleri de belirtirken, Tugay ve Eriksson'dan da oyuncu tavsiyesi alacaklarını
sözlerine ekledi.
İnş diyorum :)
bugra 1905
10.Haziran.2009, 23:58
Sven Goran Erikkson Bence Yanlış Tercih Umarım TSnin Başı Ağrımaz
shamur1
11.Haziran.2009, 01:48
http://www.haber61.net/images/news/eriksoonn.jpg
KanaKe
11.Haziran.2009, 02:04
bencede yanlis tercih.. aragones gibi olur sonu..
tarikko
11.Haziran.2009, 02:08
Bence doğru bir tercih yaptı Trabzonspor Eriksson'u getirerek..Tecrübesi ile bu takıma iyi işler yaptırabilir diye düşünüyorum..
shamur1
11.Haziran.2009, 02:14
Luis Aragones
Manager
* Flag of Spain Atlético Madrid
o La Liga: 1977
o Copa del Rey: 1976, 1985, 1992
o Intercontinental Cup: 1974
o Supercopa de España: 1985
* Flag of Spain FC Barcelona
o Copa del Rey: 1988
* Flag of Spain Spain
o UEFA European Football Championship: 2008
Sven-Göran Eriksson
* Göteborg
o Svenska Cupen Winners 1979, 1982
o Allsvenskan Champions 1981, 1982
o UEFA Cup Winners 1982
* Benfica
o Portuguese Liga Champions 1983, 1984, 1991
o Cup of Portugal Winners 1983
o SuperCup Cândido de Oliveira Champions 1989
o European Cup Runners Up 1990
o UEFA Cup Runners Up 1983
* Roma
o Coppa Italia Winners 1986
* Sampdoria
o Coppa Italia Winners 1994
* Lazio
o Coppa Italia Winners 1998, 2000
o Italian Super Cup Winners 1998, 2000
o UEFA Cup Winners' Cup Winners 1999
o UEFA Super Cup Winners 1999
o Serie A Champions 2000
* England
o FA Summer Tournament Winners 2004
Kıyaslamak bile yersiz :) İnş yarın bir aksilik çıkmaz (:
deniz.91
11.Haziran.2009, 02:15
Hayırlı olsun ama son zamanlarda düşüte olan bir kariyeri var
PesimiSTyLa
11.Haziran.2009, 02:25
Trabzon çok iyi iş yapıyor bana kalırsa. Eriksson Ts'nin alabilecegi en iyi hocalardan biri, yanında da Tugayı getirebiliyorlarsa önemli bir iş yapmış olurlar.
Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2009, 02:27
Tugay'ın geleceğini sanmıyorum. Man. City ile daha yeni anlaştı. Mark Hughes'ü bu kadar erken bırakacağını sanmam.:)
PesimiSTyLa
11.Haziran.2009, 02:30
Tugay'ın geleceğini sanmıyorum. Man. City ile daha yeni anlaştı. Mark Hughes'ü bu kadar erken bırakacağını sanmam.:)
Bende öyle düşünüyorum; ama Sadri Şener Tugayın ismini ortaya attıgına göre bir gelişme var demek ki.
MeMo
11.Haziran.2009, 02:30
Erikkson Trabzon için çok iyi bir seçim bence.Helal olsun Trabzona :)
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 02:51
Korktugum bi secenek ama basarili olabilcegini de dusunuyorum.
Hayirli olur insallah
Onurap
11.Haziran.2009, 03:34
Hiç belli olmaz..Ama bana uyum sağlayamaz gibime geliyor..Umarım yanılırım..
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 03:43
Portsmouth in yeni sahipleride ilgileniyodu, bakacaz artik yuzde 85 diger 15 ini tamamliyabilecezmi.
Aslinda Sadri baskan kizdimi bombalari patlatiyor :D Buraka kizdi gitti parayi basip Gokhani aldi, Yusuf olmadi gitti Alanzinho yu getirdi, Samete olmadi Ericson gelcek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Ericson 26 sene sonra lazio yu sampion yapmisti, simdi gelip Trabzona 26 sene sonra sampionlugu getirebilirmi, cok ilginc tesaduf
Raten
11.Haziran.2009, 05:33
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sven-G%C3%B6ran_Eriksson
wikipedia ya göre gelmiş bile :)
Cengo
11.Haziran.2009, 05:40
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sven-G%C3%B6ran_Eriksson
wikipedia ya göre gelmiş bile :)
Wiki kayıtları kullanıcıları tarafından değiştirilebilir, kuruluş amacı buydu.
tarikko
11.Haziran.2009, 19:09
Dış transferde önemli teknik adamlarla bağlantılar kuran Trabzonspor, gizliden gizliye futbolcu transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.
Forvet hattında Gökhan ve Umut'a iyi bir alternatif arayan ve kadroya rekabet getirecek isimler peşinde koşan Trabzonspor yönetimi, rotayı İtalya'ya çevirdi.
İngiliz basınında çıkan bir habere göre Trabzonspor, Serie A takımlarından Lazio'da forma giyen İtalyan forvet Simone Inzaghi'nin peşinde.
Aynı zamanda AC Milan'ın ünlü golcüsü Flippo Inzaghi'nin kardeşi olan Simone Inzaghi 33 yaşında ve 1.83 boyunda.
Inzaghi, takımda düşünülmediği takdirde Lazio'dan ayrılmak istediğini belirtirken, İtalyan golcü ile en ciddi ilgilenen kulübün Trabzonspor olduğu iddia edildi.
4 kez İtalya Milli Takımı'nda forma giyen ve 2 kez ağları sarsan deneyimli yıldız bakalım Trabzonspor forması giyecek mi?
Maraton
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 19:22
Onun golculugu mu kalmis :) Ligde 4-5 sene sonra gol atan bi futbolcu.
Eylul2004 te atmis, ondan sonraki ligdeki golu 2008-2009 sezonunda atmis
bjk_melo_151
11.Haziran.2009, 19:44
Gizli olduğundan bu habere ulaşıldı. Ah Maraton ah! kimi kandırıyorsun? Yalan haber ustası, emek hırsızı Maraton!
Simone Inzaghi, Trabzon için kötü seçim olur. Sakatlık sıklığı, geç form tutması ve yıllardır 10 gol ve üzeri atamaması. Hep ağabeyinin gölgesinde kalması... ıııı :)
Benim önerim; Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Amr Zaki (El-Zamalek), Rodrigo Palacio (Boca). Hem forma satışı, hem bilet satışı hem de başarı için böyle oyuncular gerekli. Neyse yöneticiler daha iyilerini bilirler. İnşallah, Trabzonspor eski gücüne kavuşur.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 22:59
İsaac Yurtdışına gidiyor.
11 Haziran 2009 / 16:45
Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu İsaac'a Alman ve İngiliz kulüplerinden teklif geldi.
getNormalSWF("300", "250", "http://www.haber61.net/images/banner/levis.20090605110126.swf");Trabzonspor geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Nijeryalı İsaac'ı gözden çıkardı. Oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaratan ve bekleneni veremeyen İsaac'a Almanya ve İngiltere'den teklif geldiği öğrenildi.Bordo Mavili ekibin yönetimi tarafından gözden çıkarılan siyahi oyuncuya İngiliz ve bazı Alman kulüplerinden teklif geldiği öğrenilirken yönetim İsaac'ın transferi için bu kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor.
Hadi yine iyiz :D Ofsayt nedir bilmeyen bi arkadasimiz
KAYNAK - HABER61
eXcitinG
12.Haziran.2009, 02:25
Eriksson Trabzonspor un tekLifini geri çevirmiş. Rota şimdi Zaccaroni.
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 02:52
Baskan Sener londraya gelio, keske saatini bilsem gidip biz karsilasak :)
Ericsonun bazi talepleri varmis, Trabzonun karsiliyabilce seyler olcaksa anlasilabilirmis
Cyzio
12.Haziran.2009, 12:23
Başkan bugün Londra'ya gidiyor.Eriksson ile geri döner..
bugra 1905
12.Haziran.2009, 14:07
Eriksson Trabzondaki O Baskıya Dayanırmı Bilmiyorum Ama Gelirsede Yanlış Tercih Olur Kanaatindeyim
PesimiSTyLa
12.Haziran.2009, 17:42
NTVSpor Eriksson'un teklifi kabul etmedigini söylüyor.
nekop
12.Haziran.2009, 20:41
Orhan ve Engin zirvesi!
Ankara'da bir araya gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, kırmızı siyahlı oyuncular Orhan Şam ve Engin Baytar için transfer görüşmesi yaptı.
Bordo mavili kulübün istediği iki oyuncusundan Engin'in transferine sıcak bakan Cavcav, Orhan Şam için ise Karadeniz ekibinde önce 2 Milyon Euro bonservis bedeli istedi.
Bu göreşmenin ardından TFF Genel Kurul'u ardından yeniden biraya gelen iki başkan pazarlığa devam etti.
İlhan Cavcav Orhan'ın bonservisi için istediği bedeli 1,5 Milyon Euro'ya indirmeyi kabul ederken, son kararını yeni hocalarıyla görüştükten sonra vereceğini söyledi.
Almanya'da bulunan Orhan Şam ise iki kulübün anlaşması halinde ise Trabzonspor'da oynamak istediğini söyledi.
Kaynak : DHA
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 20:43
Emrah Erenden sonra sag bekte orta acabilen bi oyuncumuz olmadi, Orhanin o bolgeye ilac olabilceni dusunuyorum.
bugra 1905
12.Haziran.2009, 21:21
Orhan Şam Sağ Beke İyi Olur Alırsa Önemli Bir Transfer TS İçin
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 21:23
Baskan londraya gitcem derken Italyaya gitmis diye haberler var ???
Sag gosterip solmu vurulcak
Onurap
12.Haziran.2009, 23:59
Trabzonspor, Drogba'nın peşinde !
Trabzonspor eski hocası Halilhodzic ile temasa geçti. İngiliz basınına göre teknik çalıştırıcı, milli takımdan öğrencisini de kiralık olarak yanında getirmeyi planlıyor.
Önce Şenol Güneş sonra Eriksson ve Zaccheroni ile ilgilenen Trabzon’da son olarak da Halilhodzic ismi geçiyor. İngiliz basını Trabzonspor’un eski hocası Halilhodzic ile temasa geçtiğini duyurdu. Boşnak hocanın Trabzon’a dönmesi durumunda Fildişi Milli Takımı’ndan öğrencisi D.Drogba’yı Trabzon’a kiralık getirerek ona bir yıl rehabilitasyon uygulamak istediğini yazdı.
Londra'da büyük sıkıntı yaşayan Fildişili Drogba’nın; Anadolu yarımadasında yeşillikler içinde bir yıl yaşayarak Avrupa’ya fırtına gibi dönüp, eski günlerine kavuşmak için bu teklifi değerlendirmeyi düşündüğü bildirildi. Bu arada Genk kaptanı Hans Cornelis, Trabzon’dan teklif geldiğini ama ailesinin Almanya ve Hollanda’nın dışına çıkmayı ismediğini söyledi.
Efsane Fotospor
KaPaLı
13.Haziran.2009, 00:04
Efsane sallamalardan biri buda :n:
Bordo61Mavi
13.Haziran.2009, 00:08
Hadi gelcek olsa Turkiye hatta Trabzon rehabilitasyon yapilcak yermi :D
Boyle sacma haberleri yazan zihniyeti niye sorgulamiyolar :D
bySilver
13.Haziran.2009, 00:08
E yuh fotospor ne diyeyim.
Cengo
13.Haziran.2009, 00:19
Drogba'nın kendisi olduğu anlaşılmasın diye D.Drogba yazmış çakallar :~))
El Comandante
13.Haziran.2009, 00:26
Londra'da büyük sıkıntı yaşayan Fildişili Drogba’nın; Anadolu yarımadasında yeşillikler içinde bir yıl yaşayarak Avrupa’ya fırtına gibi dönüp, eski günlerine kavuşmak için bu teklifi değerlendirmeyi düşündüğü bildirildi.
Adamlar Drogba'ya inek muamelesi yapiyor resmen.
1 sene gel otlan, sonra futbola geri dönersin ...
Onurap
13.Haziran.2009, 00:27
Hep diyorum fotospor mizah gazetesi olsa daha çok satar.. :D
Bordo61Mavi
13.Haziran.2009, 00:30
Drogba degilde, bize Eto yu alsalar cok isterim ya :D
Onun haberide soyle olabilir,
"ispanyada irkcilik yuzunden sikintili gunler geciren Eto, Song'un tavsiyesi uzerine Trabzona gelmeyi kabul etti.Burda yabancilarin cok sevilmesi Eto nun kararinda cok buyuk etken oldu" :D
tarikko
13.Haziran.2009, 00:35
iyi uydurmuş yine EFSANE !! fotospor :)
bugra 1905
13.Haziran.2009, 01:32
Süper Haber Vallahi:D
nerazzuri
13.Haziran.2009, 01:54
Anadolu yarımadasında yeşillikler içinde bir yıl yaşayarak
:zuhaha nedir bu yahu, baya bir güldüm :n:
Fietra 10
15.Haziran.2009, 20:48
Adamlar Drogba'ya inek muamelesi yapiyor resmen.
1 sene gel otlan, sonra futbola geri dönersin ...
Baran yapma bunu yapma bunu :D
Tjikuzu ile anlaştıgımız söyleniyor..Transferin gerçekleşmesini isterim açıkcası..Hüseyin'den sonra o bölgede sınıf atlayacagımız kesin..
eXcitinG
15.Haziran.2009, 20:50
Fotospor un haberine abartısız bir yarım saat feLan güLdüm. Bu ne yahu :D
Hoca oLayı ne durumda Trabzonda. Erikkson oLmadı. Zac ne aLemda acaba.
Bordo61Mavi
15.Haziran.2009, 22:47
Ericson olmasa Fernandez mis gelcek olan adam :) Bence direk Fernandez olsa daha iyi olur
nekop
15.Haziran.2009, 22:50
Baran yapma bunu yapma bunu :D
Tjikuzu ile anlaştıgımız söyleniyor..Transferin gerçekleşmesini isterim açıkcası..Hüseyin'den sonra o bölgede sınıf atlayacagımız kesin..
Ben Tjikuzu'nun bize o bölgede sınıf atlatacağını sanmıyorum hatta Hüseyin sayesinde azda olsa olan hava topu üstünlüğümüzüde kaybederiz.Daha iyi bir adam şart oraya..
Fietra 10
15.Haziran.2009, 23:07
Ben Tjikuzu'nun bize o bölgede sınıf atlatacağını sanmıyorum hatta Hüseyin sayesinde azda olsa olan hava topu üstünlüğümüzüde kaybederiz.Daha iyi bir adam şart oraya..
top kullanabilen bir ön libero görmek hepimizin hakkı:) bunun için ilk olarak Hüseyin'in gitmesi gerekiyordu oldu şimdi ona göre daha iyi bir oyuncu geliyor..Belki çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama benim izlediğim Tijikuzu Hüseyin'den daha iyi bir ön libero..Belki çok üst düzey bir turnuva olan CL'de yer alsaydık kuşkuyla bakabilirdim bu isme ama lig ve Uefa için yeterlidir bana göre..UEFA'da şampiyonluk hedeflemiyorsak tabi:)
Bordo61Mavi
16.Haziran.2009, 02:16
Tijkuzu bize faydali olcaktir :)
Saidou Galatasarayda ne yaptiysa Tijkuzuda aynisini bizde yapcaktir
goosfraba
16.Haziran.2009, 02:19
Bence Tjikuzu yerine direk Faty Papy'i oynatsalar daha iyi olur sanki.
Redrum
16.Haziran.2009, 03:26
Sahiden Faty Papy'i as kadroya çıkarmayacaklar mı? Unuttular herhalde:)
Fietra 10
16.Haziran.2009, 03:42
Sahiden Faty Papy'i as kadroya çıkarmayacaklar mı? Unuttular herhalde:)
Papy bu sene kiralık gönderilecek..Henüz 18'ine girmemiş bir oyuncu biraz oynayıp ligi tanıyıp takıma katılması önemli..Unutulmuş değil yani..:)
Fietra 10
16.Haziran.2009, 19:23
Luis Fernandez ile anlaştıgımız söyleniyor ve yarın açıklanması bekleniyor bu kararın..Başkan şu an Fransa'da Fernandez ile beraber..
Cannes
Paris SG
Athletic Bilbao
Paris SG
Espanyol Barcelona
Al Rayyan
Beitar Jerusalem
Real Betis
Reims
Bunlar çalıştırdıgı takımlar..Açıkcası kariyeri parlak gibi görünsede Reims'i bu yıl 3.lige düşürmesi ve ülkeyi çok iyi tanımaması beni endişelendiriyor..
shamur1
17.Haziran.2009, 02:16
Cıx Luis de olmamış :) Samet Aybaba neyimize yetmiyordu.. adamın ahını aldık :)
nerazzuri
17.Haziran.2009, 03:55
Bencede :) Şu an en mantıklısı Samet Aybaba idi. Hem takımı tanıması hem Ligi tanıması açısından.
Luis-Ericsonn-Zacceroni gibi isimler intahar olabilirdi.
nekop
17.Haziran.2009, 05:38
Samet Aybabayla can çekişe çekişe öleceğime Luis-Ericson-Zacceroni gibi isimlerle intahar etmeyi tercih ederim.
bySilver
17.Haziran.2009, 14:46
Tjikuzu Trabzon' da
İstanbul Belediye’deki performansıyla yıldızı parlayan Namibyalı oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Mahmut Aksu’nun girişimleriyle son bulan transferde, İstanbul kulübü de 2 milyon Euro’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya inerek kolaylık sağladı. 1979 doğumlu olan siyahi ön liberonun resmi imzayı atması için, Avrupa’da teknik direktör arayışları süren Başkan Sadri Şener’in İstanbul’a dönmesi bekleniyor.
BaFraLı
17.Haziran.2009, 14:50
Tjikuzu deli oyuncu.Savaçcı bi yapısı var.Trabzonspor'a katkı sağlayacaktır kanımca :).
Fietra 10
17.Haziran.2009, 14:52
Tjikuzu Trabzon' da
İstanbul Belediye’deki performansıyla yıldızı parlayan Namibyalı oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Mahmut Aksu’nun girişimleriyle son bulan transferde, İstanbul kulübü de 2 milyon Euro’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya inerek kolaylık sağladı. 1979 doğumlu olan siyahi ön liberonun resmi imzayı atması için, Avrupa’da teknik direktör arayışları süren Başkan Sadri Şener’in İstanbul’a dönmesi bekleniyor.
Klübe 750.000€ kendisine 500.000€ verilecek yıllık..Hüseyin'in istediği saçma paranın yanında gerçekten çok iyi..
Sözüm ona Trabzonsporlu Hüseyin'in 2 Milyon isterken hiçmi yüzü kızarmıyor düşünmeden edemiyorum..
bySilver
17.Haziran.2009, 15:17
Kaptan olmasından ve bunca yıldır kulübe hizmet ettiğinden dolayı o kadar fazla para istiyor ya.
Fietra 10
17.Haziran.2009, 15:21
Kaptan olmasından ve bunca yıldır kulübe hizmet ettiğinden dolayı o kadar fazla para istiyor ya.
Hami'yi Ünal'ı hatta Tekke'yi hatırlayalım..Hami ve Ünal belli bir noktaya geldikten sonra klüpte boş mukaveleye imza atan oyuncu oldular..Diğeride klübüne 10m€ kazandırmak için Rusya macerasına atıldı..Ben fiyat indirimide istemiyorumki..aynı fiyata oynasın..ne yaptında zam istiyosun..seni kaptan yapanda buralara getirende Trabzonspor..Demekki veremiyor sana daha fazla paraki sözleşme yenileyemiyor..Neyse yıllardır en sıkıntılı bölgelerimizden biriydi inşallah bundan sonra daha kaliteli isimler ile kapatırız orayı..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2009, 17:39
Tjikuzu kesinleştimi ?
Eğer kesinse iyi transfer...En Azından HÇ5'tende iyidir :n: :p
nekop
17.Haziran.2009, 20:50
Hüseyinle sözleşme yenilenmeyecek herhalde bakalım bizden aldığı paranın yarısını veren olacak mı ona..
shamur1
17.Haziran.2009, 21:50
Tjikuzu hayırlı olsun bence iyi işler yapacak :) Bu transfer olduğuna göre Hüseyin ile artık sözleşme yenilenmez.. yıllık 2 trilyon alıyordu yıllarca Ts sayesinde baya bir birikime sahip olmuştur güle güle harcasın..
Bordo61Mavi
18.Haziran.2009, 05:28
Tjikuzu iyi adam. Maliyetide ucuz, bence basari saglicaktir :)
Ahmet Ozen takimin basinda dursun valla ben artik yabancida istemiyorum :) Ahmet Ozeni istiyorum
Addolorato
18.Haziran.2009, 05:39
Zaccheroni Racing Santander ile anlaşmış bir seçenek daha azaldı yönetimin listesinden kimi getirecekler merak ediyorum.
tarikko
21.Haziran.2009, 03:59
İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Nambiyalı Razundara Tjikuzu, Trabzonspor'la toplam 1.5 milyon avro değerinde üç yıllık kontrat imzalayacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Tjikuzu, Trabzonspor'a transfer oluyor.
Transferden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tjikuzu, "Hep ayrılmak istiyordum. Trabzon'a geçmem, bir rüyanın gerçek olması demek. Çünkü Trabzonspor, milli takıma birçok oyuncu veren bir kulüp ve seneye Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorum" dedi.
Yıllık 500 bin avro
Tjikuzu, alacağı parayla ilgili bilgi vermemeyi tercih ettiğini söylerken, "Bir önceki sefer öyle yaptığımda, herkes bununla ilgili konuşmaya başlamıştı" diyerek bu tercihinin sebebini açıkladı.
Ancak Nambiya kökenli Informante adlı web sitesinin iddiasına göre, Tjikuzu, Trabzonspor'dan üç yıl için 1.5 milyon avro alacak.
Goal
deniz.91
21.Haziran.2009, 14:59
Tjikuzu hayırlı olsun ama Trabzon hala bir hoca alamadı çok geç kaldılar
Sekopej
21.Haziran.2009, 15:49
Ersun Yanal kalacaktı, bir kaç takviye ile çok iyi yerlere gelirdi bence Trabzonspor. İyi bir yabancı hoca gelmeyecek sanırım, yerli hocaya dönülürse de Samet Aybaba krizi boşuna çıkmış olacak.
Umarım tez zamanda hoca ile anlaşılır. Hoca belli değil ama yardımcı antrenörlüğe Metin Diyadin getirilmiş diye duydum haberlerde, doğruluğu var mıdır acaba?
nekop
21.Haziran.2009, 16:40
Evet yardımcı hocalardan biri büyük ihtimal Metin Diyadin olacak..
Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 18:37
Metin abi benim dayimin kizi ile evli :) benim tanidigim kadar ile cok durust bi insan. Oftas ( hacetepe) deki basarisida var. Yardimci olarak gelmesi buyuk avantaj olcaktir.
Hoca isi ise yarina veya sali gunune bitcekmis :) hadi insallah diyelim
Cyzio
21.Haziran.2009, 19:06
Gordon Strachan, Christian Gross ve Vahid üçlmesinden biri gelecek.En geç Salı günü imzalar atılmış olacak..
nekop
21.Haziran.2009, 19:32
Halilhodzic başımızdayken ben gayet memnundum kendisinden fakat ailevi sebeblerden dolayı ayrılmıştı.Şimdi hem Fildişi'ni hemde bizi çalıştırırken zorluk yaşayabilir bence..Gross'a pek sıcak bakmıyorum.Gordon Strachan ise bizim için doğru bir tercih olabilir.Son 4 sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı.
Cyzio
21.Haziran.2009, 19:35
Halilhodzic başımızdayken ben gayet memnundum kendisinden fakat ailevi sebeblerden dolayı ayrılmıştı.Şimdi hem Fildişi'ni hemde bizi çalıştırırken zorluk yaşayabilir bence..Gross'a pek sıcak bakmıyorum.Gordon Strachan ise bizim için doğru bir tercih olabilir.Son 4 sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı.
Southampton'da başardığı işlerde an az Celtic'te başardıkları kadar önemli..(::)
nekop
21.Haziran.2009, 19:36
Zaten gazetelerin çoğuna göre Gordon Strachan şuan Trabzon'da Sadri Şener'le görüşüyor.Artık doğruluk payı nedir bilemicem. :)
Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 19:40
Iskocyada bi bakim Ingilterenin Trabzonu :) Kendisi cok agresif bi teknik adam, taviz vermez hic bir futbolcuya.
Celticte gecen sezon sanirim kendi evlerinde tum sampionlar ligi grubundaki takimlari yenmistiler
nekop
21.Haziran.2009, 19:45
Belki Celtic'ten 1-2 adam getirir.Nakamura falan.. :D
KaPaLı
21.Haziran.2009, 20:02
Serhat Nakamura Espanyol'a gitti (:
Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 20:29
Alanzinho
Tony Sylva
Tjikuzu
Cale
Colman
Yattara
Isaac
Song
Papy
Bruls
Bukadar yabanci oyuncu var. Isaac , Song ve Papy gitiginde bi yabancilik yer kalcak oda Atiba olcak heralde. Peki biz stopere kimi alcaz ? ? Yonetim baska bi yabanciyi gozden cikardi bana gore. Buyuk ihtimal Cale.
Ferhat aratmaz Caleyi bana gore. Ama yedek bi solbek kesinlikle gerekli olur, oda Karadenizden Ismail olur heralde.
BeeTLeJuiCe
21.Haziran.2009, 20:38
Yattara, Isaac, Song
Bu 3'ü gözden çıkarıldı diye biliyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz bu konuyu.
Papy, Bruls
Bu oyuncularda bu sene kiralık verilirler bir kulube heralde. Karadenizspor 1. Lige çıkabilseydi Trabzonspor için çok iyi olacaktı.
shamur1
21.Haziran.2009, 20:39
Cale satılmamalı .. hatta sağ beke Cale gibi sağlam bir oyuncu alınmalıdır. Sağ bek yine sorun olacak yoksa.
Song
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Msjlar niye editlenemiyor yahu ? Song yazdım kaldım öyle :) nEyse..
Song'un durumu belli değil ben kalmasından yanayım fakat gönderilecekse yerine Stepanov diyorum.
Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 20:44
Yok Yattara nin turk vatandasligini bekliyor yonetim galiba hesaplarda ona gore yapiliyor :)
Cunki bu takima yedek bi forvete lazim tabi Turk oyuncularin degerleri bu aralar fazla fazla oldugu icin :D yabanci olmasi gerekiyor.
nekop
21.Haziran.2009, 20:46
Ferhat aratmaz Caleyi bana gore. Ama yedek bi solbek kesinlikle gerekli olur, oda Karadenizden Ismail olur heralde.
Ferhat'la Cale arasında dağlar var.Cale bu sene kesinlikle satılmamalı.Gelecek sene dünya kupası var.Hırvatistan'la orada oynarsa değeri çok daha fazla artar.3.5 milyon euroya falan satmak çok yanlış bi karar olur.Ayrıca sağ bek alınacağını sanmıyorum.Serkan'la sözleşme yenilenerek bunun mesajı verildi bence..
Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 20:50
Ferhat'la Cale arasında dağlar var.Cale bu sene kesinlikle satılmamalı.Gelecek sene dünya kupası var.Hırvatistan'la orada oynarsa değeri çok daha fazla artar.3.5 milyon euroya falan satmak çok yanlış bi karar olur.Ayrıca sağ bek alınacağını sanmıyorum.Serkan'la sözleşme yenilenerek bunun mesajı verildi bence..
Caleyi ben satmiyorum :D ama dusuncemi belirtiyorum, yonetim bizim gibi dusunmuyor heralde, teklifler degerlendirilcek. Bende kalmasindan yanayim, istikrari ile Hirvatistan milli takiminada secildi cok daha buyuk paralar kazanabiliriz.
Cale olmasa Colman, orta sahanin ortasina yapildi transferler. Atiba gelirse Colmanada gelen teklifler vardi diye haberler vardi bence o gozden cikarilcak
shamur1
21.Haziran.2009, 20:54
Colman'da satılmamalı :) Yahu uzun zamandır Cale,Colman gibi sorunsuz adamlar bulmuşuz satmakta nerden çıkıyor.
Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 20:58
Valla gelen iyi teklifleri degerlendircez dediler:) Tjikuzu ve Atibada Colmanin yerine oyniyabilcek oyuncular. Kontenjani acmak icin bu oyuncular gozden cikarilabilir :)
nekop
21.Haziran.2009, 22:10
Atiba ile Colman birbirine benziyor fakat Tjikuzu ile Colman çok farklı oyuncular.
Cyzio
21.Haziran.2009, 22:14
Colman ve Cale'nin satılma gibi bir olasılıkları yok.2-3 tane kaliteli futbolcu alıp, Hüseyin'i de sepetledikten sonra transferi kapatırız.Yıllardır ön libero vasfı altında sahada boş boş gezinen bu adamdan kurtulmamız bize çağ atlatır..
anilton
22.Haziran.2009, 16:04
Trabzonspor muradına erdi
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Belçikalı teknik direktör Hugo Broos ile prensipte anlaşma sağlandığı ve teknik adamın Türkiye'ye davet edildiği bildirildi.
En son Yunanistan'ın Panserraikos takımını çalıştıran 57 yaşındaki Belçikalı teknik direktörün öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve kulüp başkanı Sadri Şener ile son bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Herhangi bir sorun çıkmaması halinde ise Belçikalı çalıştırıcının gece saatlerinde Trabzon'a geleceği ifade edildi.
Broos'un Belçika'nın Molenbeek, Club Brugge, Excelsior Mouscron, Anderlecht ve Genk takımlarında da görev yaptığı kaydedildi.
22.06.2009
Kaynak : AA
Knightmare
22.Haziran.2009, 16:19
niye bu kadar ısrarla yabancı teknik direktör arandı?
Addolorato
22.Haziran.2009, 16:36
Bu ismi ilk defa duydum bakalım nasıl bir teknik direktörmüş.
Fietra 10
22.Haziran.2009, 17:01
Hugo Boss'u alsaydık :D
tam komedi oldu vallahi..
deniz.91
22.Haziran.2009, 17:04
İlk defa duyuyorum ama Samet Aybaba bundan daha iyi gibi geliyor bana
Fietra 10
22.Haziran.2009, 17:29
İlk defa duyuyorum ama Samet Aybaba bundan daha iyi gibi geliyor bana
Broos Aybaba'dan iyidir..Kariyere bakarsak..en azından Anderlecht ve Club Brugge'de şampiyonluklar yaşamış..Sadece beklentiyi bu kadar yüksek tutup böyle bir hocayla anlaşılması sukût-u hayal'e ugratmıştır taraftarı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Panserraikos Serres;(16.12.08) 2008-2009 Sezon Sonuna kadar
KRC Genk; 2005-2008
Rsc Anderlecht; 2002-2005
Mouscron; 1996-2002
Club Brügge; 1991-1996
Rwd Molenbeek; 1988-1991
tarikko
22.Haziran.2009, 17:34
4 defa kupa,4 defa süper kupa kazanmış..4 defa da yılın hocası seçilmiş..
Fietra 10
22.Haziran.2009, 17:36
Brügge:
Sampiyonluk:1992,1996
Belcika Kupasi: 1991, 1995 ve 1996
Belcika Süperkupasi; 1991, 1992, 1994, 1996,
Anderlecht:
Sampiyonluk: 2003/2004
Mouscron;
Belcika Kupasini Kazanmis (2001/2002)
R.W.D. Molenbeek
1989-1990 1.lige cikarmis
Hoca hakkında bulabildiklerim..
Varonil
22.Haziran.2009, 18:18
Kendi ülkesinde epey başarılı bir hoca o zaman.Şimdi bambaşka bir ülke,bambaşka bir kültür.Alışma sürecini en az zararla atlatırsa Trabzon için de iyi işler yapacaktır.
Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 19:58
Kimse imza atmadan inanmam :D
dakara
22.Haziran.2009, 20:58
bu adam kim ya?
trabzon başka adam bulamadı mı
Fietra 10
22.Haziran.2009, 22:31
Takımımızın yeni Teknik Direktörü Belçikalı Hugo Broos oldu. İstanbul’da Başkanımız Sadri Şener ile bir araya gelen Broos’la yapılan görüşmenin ardından taraftarlar anlaşmaya vardılar. Buna göre Belçikalı teknik adam Trabzon’a gelerek yarın düzenlenecek bir basın toplantısıyla resmi sözleşmeye imza atacak.
Resmi Site
İyide olsa kötüde olsa desteklemek lazım..Gelsin ilk 3 haftada belli eder kendini:)
Cyzio
23.Haziran.2009, 18:11
Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos kendisini kulübümüzün teknik direktörü yapan 1 artı 1 yıllık mukaveleyi imzaladı.
İmza töreninde ilk olarak konuşan Başkanımız Sadri Şener, yeni teknik direktörümüz Hugo Broos’un Belçika’da Anderlecht ve Club Brugge takımlarını şampiyon yaptığını hatırlatarak, “Yeni teknik direktörümüz konusunda deneyimli bir arkadaşımız. Bir yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşma sağladık. Daha önce de Belçikalı hocalarla çalıştık. Böyle bir tecrübemiz var. Belçikalılar’la benzer yanlarımız var. Mütevazi insan topluluklarıyız. Umarım hayırlı olur ve bu sezon istediğimiz sonuçları elde ederiz” dedi.
Hugo Broos’un yardımcılığını Metin Diyadin’in yapacağını ifade eden Başkanımız Şener, “Kendisi içimizden yetişmiş bir isim. Turgut Kural hocamız daha çok izleme konusunda kendisine yardımcı olacak. Bir de hocamızın 6 yıldır birlikte çalıştığı yardımcısı var. Ayrıca bir de kondisyoner gelecek. Kendi bünyemizde fizyoterapistlerimiz var zaten. Ekibimiz geniş. Yeni hocamız bu bölümleri de gezdi. Geçen sezon ki hocamız Ersun Yanal’ın bu konudaki katkısı büyük. Bu vesileyle O’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkanımız Sadri Şener’in ardından söz alan Teknik Direktörümüz Hugo Broos “Burada bulunduğum için memnunum” diye başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Daha önce de Trabzonspor’u biliyordum ancak son günlerde Trabzonspor’u daha iyi tanıma fırsatı buldum. Oldukça profesyonel bir kulübe geldim. Gerçekten etkilenmiş durumdayım. Başkanın da az önce söylediği gibi daha önce kulüp burada başarılı olmuş Belçikalı hocalarla çalışmış. Ben de onların yaptığından daha iyisini yapmaya çalışacağım. Biliyorum 25 yıldır şampiyonluk özlemi var. Bunu sonlandırabilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.
Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Broos, Yunanistan macerasının kariyeri adına kötü bir deneyim olup olmadığına yönelik soruya cevap verirken, “Oradaki tecrübemin kariyerimi olumsuz etkilediğini düşünmüyorum. Çünkü takıma devre arasında gittiğimde sadece 8 puanı vardı. Olumlu sonuçlar almamıza rağmen kümede kalamadık. Sezon sonunda 25 puan topladık. Kupada Panathinaikos ve Larissa gibi takımları eledik. Gençleri A takıma kazandırdım. Son derece zorlu bir görevdi. Buna rağmen iyi işler yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Buraya gelen teknik adımların kendilerini baskı altında hissettiklerini söylediklerini, bundan kendisinin de etkilenip etkilenmeyeceği sorusuna Broos şu yanıtı verdi: “Ben üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Anderlecht ve Brugge’de de baskı vardı. Buna alışığım.”
Trabzon’da futbolun ön planda olmasının takıma olumlu yansıyıp yansımayacağı, Trabzonspor’un kadrosunu tanıyıp tanımadığı sorularını da değerlendiren Bross, “Kesinlikle olumlu bir hava alıyorum. Stadı ziyaret ettim ve bu şehirde futbolun önem arz ettiğini anladım. 12. Adam hususu önemli. Bizler de onlara layık olacağız. Takım hakkında bilgi edindim. Buraya gelmeden önce de tanıdığım oyuncular vardı. Song, Yattara, Colman gibi oyuncuları buraya gelmeden önce de tanıyordum. Elimdeki Cd’leri izleyeceğim ve daha kapsamlı bilgim olacak” diye konuştu.
Teknik Direktörümüz Hugo Broos son olarak Trabzonspor’a transferini düşündüğü oyuncuların olup olmadığı, transfer konusundaki tercihlerinin yerli mi yoksa yabancı mı olacağı konusundaki soruları şöyle yanıtladı: “Öncelikle neye ihtiyacımız olduğunu belirlememiz gerekiyor. Daha sonra isimler hakkında değerlendirme yapacağız. Önümüzdeki hafta kamp başlıyor. Yeteri kadar zamanımız var. Bundan sonraki zamanım bilgisayar başında maçları izlemekle geçecek. Dört gün öncesine kadar burada olacağımı bilmiyordum. İşler hızlı ilerliyor. Bundan sonrası da böyle olacak. Alt yapı yetkilileriyle de konuşacağım. Genç ve yetenekli oyunculara şans verdim bugüne kadar. Bunu son olarak Yunanistan’da üç oyuncuyla gerçekleştirdim. Genç oyuncu varsa kadroya katmak için tereddüt etmem.”
Başkanımız Sadri Şener imza töreni sonrası Bross'a kulübümüzün taraftar kartını hediye etti.
Bordo61Mavi
23.Haziran.2009, 18:57
Alt yapı yetkilileriyle de konuşacağım. Genç ve yetenekli oyunculara şans verdim bugüne kadar. Bunu son olarak Yunanistan’da üç oyuncuyla gerçekleştirdim. Genç oyuncu varsa kadroya katmak için tereddüt etmem.
Takimin finansal olarakta ayakta durmasi icin bu gereken bisey :) Insallah bu dedikleri sadece lafta kalmaz :) Hayirli ugurlu olsun
tarikko
24.Haziran.2009, 16:42
Trabzonspor Başkanı yaptığı açıklamada yeni teknik adamları Hugo Broos için farklı tepkiler aldıklarını belirtti. Medyanın bir kısmının Belçikalı hocanın başarısız geçen Yunanistan macerasından bahsedip Trabzon’u yıprattığını; bir kısmının ise Anderlecht ve Club Brugge’daki şampiyonluklarını hatırlatarak kendilerine destek verdiklerini belirtti.
Broos’un şu an takımı tanımaya çalıştığını belirten Şener sözlerini, “Hocamızın gerekli gördüğü yerlere transferler yapacağız. Ancak sanırım transfer yapmadığımız için taraftarlarımız kombine satışlarına pek ilgi göstermiyor. Kombine satışlarından şu ana kadar sadece 1 milyon 50 bin TL’lik bir gelir elde edebildik” dedi.
Gençlerbirliği’nden Engin Baytar’a teklif götürdüklerini ancak bu oyuncunun bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu sözlerine ekleyen Sadri Şener açıklamalarını, “Gelecek sezon da şampiyonluk yarışında olacağız. Avrupa Ligi’ne de katılmak istiyoruz” şeklinde sürdürdü.
Trabzonspor başkanı sözlerini, “Trabzon’da çok fazla sosyal aktivite olmadığı için herkes futbolla ilgileniyor. Bu yüzden de gündemi biz yaratıyoruz. Gündem yaratan şeylerinde eleştirilmesi doğaldır” ifadelerini kullanarak bitirdi.
Goal
bursa_mc
24.Haziran.2009, 18:31
Trabzonspor bu hocayla başarı beklemesin..
Cyzio
24.Haziran.2009, 19:32
Trabzonspor bu hocayla başarı beklemesin..
Tamam, atla gel.Seni oturturuz, başımızın üstünde yerin var..
Homer J.S
24.Haziran.2009, 19:38
Hugo Broos iyi bir teknik adam. Bence yine şampiyonluğa oynayıp 3. sırada bitirir ligi. Birde şunu belirtmek isterim kesinlikle bu sene lig çok eğlenceli olacak. Umarız Trabzon'da bu sene ligte şampiyonluk yarışında olur.
bursa_mc
24.Haziran.2009, 21:11
Tamam, atla gel.Seni oturturuz, başımızın üstünde yerin var..
Avrupalılar için Trabzon köy gibi gelir..Hoca bıkar gider..;)
shamur1
24.Haziran.2009, 21:57
O zaman Trabzonspor'u Bursa'ya taşıyalım :) Söylermisin Bursa'ya gelen en önemli yabancı futbolcu ve teknik adamı ?
KaPaLı
24.Haziran.2009, 22:06
Onun söylediğinden böyle birşeyi ancak sen çıkarabilirdin bravo :)
Adam yanlış bişey söylememiş. Ne kadar programda izlediysem Hugo Broos'un inatçı yapısı olduğu dediğim dedik kestiğim kestik tarzı hoca olduğunu söylüyolar. Trabzon'da herkes teknik direktör olduğu için biraz zor başarı
Fietra 10
25.Haziran.2009, 15:37
Avrupalılar için Trabzon köy gibi gelir..Hoca bıkar gider..;)
yeter yahu nedir zorunuz 3-5 kişi sallıyosun sürekli belli kuyruk acınız..Alttan almaya çalışıyoruz ama bi yere kadar..O köyün futbol takımı Liverpool'ları Barcelona'ları Trabzon'a getirirken siz Sarıyer'le bilmem kimle maç yapıyodunuz..Sizin büyük şehrinizin büyük takımı 2.ligde mücadele ederken biz İspanya'da Bilbao ile oynuyoduk..Biraz tanıyın kendinizi at gözlüğünüzü çıkarın..Bu kadar hazımsızlık iyi değildir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adam yanlış bişey söylememiş. Ne kadar programda izlediysem Hugo Broos'un inatçı yapısı olduğu dediğim dedik kestiğim kestik tarzı hoca olduğunu söylüyolar. Trabzon'da herkes teknik direktör olduğu için biraz zor başarı
arkadaşın genel yapısı kendilerinin amacı bellidir zaten..Burda hoca başarısız olur diyen daha birçok var ama 'beklemesin' 'Tarbzon köy gibi gelir' gibi ifadeler kendilerine yakışır zaten..acıyorum hayatında Trabzon'a en fazla bir kere gelmiş insanlar tv'de gördüğü yeşillikleri yaylaları Trabzon zannediyor zannetmek istiyor..
bugra 1905
25.Haziran.2009, 15:40
Hiç Umudum Yok Ama Trabzon Hoca Konusunda Umarım Dikiş Tutturur Artık
Trabzon Geçen Yıldan Ersun Yanal-Ahmet Özen İle Devam Etseydi Bu Yıl Daha Başarılı Olabilirdi Ama Neyse Lig Ve Uefa Kupası Başlayınca Göreceğiz Hugo Broosu
LaigLeNoiR
25.Haziran.2009, 15:41
Vallahi Trabzon'a alıştığı anda bir oyuncunun ayrılması çok zor.İstanbul'dan çok farkı yok.He bir boğaz'ı eksik.Onun yerine de boydan boya Karadeniz'i var.Gece hayatı olmaz oyuncunun aklı fikri futbolda olur.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 15:50
İlk tercihim Trabzonspor"
Rusya'nın Zenit Kulübü'nden ayrılması gündemde olan ve kulübü tarafından İspanyol futbolcu Daniel Guiza'ya karşılık 10 milyon Euro ile birlikte Fenerbahçe'ye teklif edildiği ortaya çıkan milli futbolcu Fatih Tekke, transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Fatih, Rusya'nın Zenit kulübünden artık ayrılmak istediğini belirterek, kendisi için her zaman önceliğin eski kulübü Trabzonspor olduğunu, ancak bugüne kadar Türkiye'den en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini söyledi.
Transferi ile ilgili tüm bilgilerin menajerleri aracılığı ile önce Trabzonspor Kulübü'ne verildiğini hatırlatan Fatih Tekke, "Menajerlerime de talimat olarak verdim. Öncelikle benim durumumu Trabzonspor bilecek. Trabzonspor transferimle ilgili herşeyi biliyor zaten. Bilmek zorunda, çünkü ben böyle yapıyorum. Ama Rusya'nın Zenit Petersburg'a bugüne kadar Türkiye'den en ciddi teklifi tek Fenerbahçe yaptı. 1.5 yıl öncesinde gelip çok ciddi manada paralar verip, almak isteyen kulüp Fenerbahçe'dir, ama kulübüm buna izin vermedi. Kulübüm o dönemde benim için 10 Milyon Euro istemişti" dedi.
Futbol oynayacağı bir takımda oynamak istediğini belirten Fatih Tekke, "Rusya'da maddi anlamda hiçbir sıkıntım yok. Parayı düşünsem Rusya'da kalmak benim için en akılcı yol olur, ama ben futbol oynamak istiyorum. Almanya'da bazı takımlarla görüşmelerimiz var. Bu görüşmeler olumlu yönde şekillenirse ilk tercihim Avrupa'da oynamak olacak. Ben kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok iyi hissediyorum" diye konuştu.
"İnsan yaşlandıkça kendi köyünü, doğduğu yeri çok özlüyor. Gün geçtikçe özlem artıyor. Ne kadar uzaklaşsa özlemi o kadar artıyor" diyen Fatih Tekke, "Trabzonspor'a gelmek tekrar nasip olursa, Türkiye'ye dönüşüm, ilk tercihim her zamanki gibi yine Trabzonspor olacaktır. Fiziksel olarak ve psikolojik olarak kendimi değerlendirdiğim zaman 5 sene daha rahatlıkla üst düzey oynayabileceğimi düşünüyorum. Yaşım 31 ve 35-36 yaşlarında Türkiye'de oynayan oyuncular var. 37-38 yaşlarında üst düzey oynayıp futbolu bırakan oyuncular var Türkiye'de. Ben de bu şekil olabileceğimi düşünüyorum. Futbolu doğduğum yerde bırakmayı, beni Fatih Tekke yapan yerde tabiki bırakmayı isterim. Böyle bir onuru yaşamak isterim. Benim duygularım her zaman böyle olmuştur. Futbolu beni Fatih Tekke yapan yerde, doğduğum şehirde sevdiğim şehirde bırakmak isterim" şeklinde konuştu.
"RUSYA'DA GÜZEL BAŞARILAR YAKALADIM"
Rusya'da önemli başarılar yaşadığını kaydeden Fatih Tekke "Rusya'da geçirdiğim yıllara baktığınızda sonuç olarak inanılmaz pozitif bir başarı yakaladım. 4 tane kupa elde ettik. Bunların iki tanesi bir oyuncunun hayal edeceği en üst düzey kupalar. Dünyanın en iyi oyuncuları ve en iyi takımlarına karşı oynuyorsunuz. UEFA Kupası, Süper Kupa, Rusya Ligi Şampiyonluğu, Rusya Kupası bunlar 2.5 yılda oldu. Takım içinde de en fazla gol atan ikinci oyuncu durumundayım. Bir oyuncu için önemli başarılar bunlar, ama kendim için ise kayıp olarak şöyle değerlendirebilirim. İlk gittiğim yıllarda Rusya'daki antrenman sahalarının elverişli olmamasından dolayı sakatlıklar yaşadım. Gelecek yıllarıma etki etti. Son bir yıllda birçok şey olumlu hale geldi. Rusya'da geçirdiğim 3 yıla baktığımda benim için daha üst düzey olabilirdi. Saha dışındaki problemlerim olmamış olsaydı Arsenal'a transfer olan Arshavin gibi Fatih Tekke de bir yerlere gidebilirdi" dedi.
Rusya'ya giderken Türkiye'nin en önemli oyuncusu olarak gittiği hatırlatan Fatih Tekke, "İstanbul takımlarında oynayıp yurt dışına giden bir oyuncu benim performansımla oynamış olsaydı bu çok daha farklı aksettirilebilirdi. Gökdeniz de aynı şekilde. Şampiyon oluyorsunuz, kimse yok. UEFA Kupası'nı kaldırıyorsunuz, kimse yok. Süper Kupa'yı kaldırıyorsunuz, kimse yok, arayan yok, soran yok. Trabzonlular olarak çok iyi işler yapıyoruz, ama çok değerli olarak gösterilmiyor. Çok önem verilmiyor" diyerek,
sitemde bulundu.
"MİLLİ TAKIM'A NEDEN ÇAĞRILMADIĞIMI BİLMEK İSTİYORUM"
Milli Takım konusunu konuştukça zarar gördüğünü de belirten Fatih Tekke, "Ortada bir sebep bir neden yok. Bunun cevabını arıyorum açıkçası yok. Bunun nedeni nedir diye, Milli Takım için veya başka bir takım için kriter ne olmalı, performans mı, kriteri nedir, yetenek mi ? Bunun bir kriteri olması gerekiyor. Oynayan oyuncu mu, ama oynamayan oyuncu bakıyorsunuz bazen oynuyor. Sakat olan oyuncu Milli Takım'a gidiyor. Bunun kriterini birilerini ortaya koyması gerekiyor. Bire bir ilişkide de insanlar bir
şey olduğunu söylüyor. Hocalar ve futbolcular arasında şakalar olmazsa zaten kampların geçmesi mümkün değil. Böyle bir sebeb yok. Böyle bir sebep olacağını ben aklımdan bile geçirmedim. Herkes hata yapabilir. Bilmeyerek belki bir saygısızlık da yapmış olabiliriz. Eğer böyle bir şey varsa çok önemli değil, ben zaten kaybedeceğim yıllarımı kaybetmişim zaten. Türkiye'nin en yetenekli oyuncusuyken Milli Takım sayıma baktığınızda sıradan bir oyuncunun sayısından belki de daha az. Bunun sebebi benden de kaynaklanabilir, başka nedenlerden ötürü de olabilir. Ahlaken şunu söylüyorum. Böyle bir şey varsa gider özür dilemesini de biliriz. Milli Takım'a çağırılmayışımın nedenini bilmek istiyorum. Gerçekten bunun nedenini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
TEK HEDEFİM TRABZONSPOR FORMASI ALTINDA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK"
Fatih Tekke, Türkiye'de tek hedefinin Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade ederek, "Ben UEFA Kupası'nı da gördüm. Şampiyonlukta gördüm. Süper Kupa'yı kaldırdım. Futbola başlarken hayalim olan bordo-mavili forma ile şampiyonluk kupası kaldırabilmek en büyük hayalim. Bu benim için inanılmaz tarif edilmez bir istek. Yoksa Fatih Tekke'yi ispat etme gibi bir niyetim yok" dedi. Kendisinden sonra kaptanlık görevini alan Hüseyin Çimşir'in takımdan ayrılmasını da değerlendiren Fatih Tekke, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Hüseyin çok sevdiğim ve işine çok saygılı olan bir arkadaşımdır. Sahada canı gönülden, yüreğiyle oynayan bir insan. Bazı şeyler şık durmuyor. Biz insanımızı küstürmeyelim. Biz içeride birbirimize bağıralım, birbirimize sevip-sevmediğimizi söyleyelim, ama dışarıdan bakıldığında bu şık durmuyor. Fotoğrafa dışarıdan bakıldığı zaman farklı algılanıyor. Hüseyin, Fatih, Hami meselesi değil. Bunlar zaten bu formayla oldular. Bu forma olmazsa mümkün değil bizler buralarda olamazdık. İnsanlar kulüplerinden ayrılabilirler, bu normaldir. Hiçbir zaman Türkiye'de siz şöyle değerlisiniz denmez. Bugün iyiyseniz iyidir. Kötüyseniz herkes arkanızdan bir şeyler söyler. Trabzonspor camiası olarak şık durmayan şeyler oluyor. Oyuncu gidebilir, ama yapılan emeklerin hepsine teşekkür edilir, alnından öpülür gönderilir. Ortada bir emek var. Trabzonlu oyuncuların takımda kalmasında her zaman fayda vardır"
İHA
nekop
25.Haziran.2009, 19:34
Fatih Tekke tüm Trabzonsporluların takımda görmek istediği biri neden yönetim düşünmüyor bu ismi..Umut'a Yunan liginden teklifler vardı.O satılıp yerine Fatih alınabilir.
sananes
25.Haziran.2009, 19:39
tekke ve milli takım konusunu anlamıyorum yani fatih terimi savunmuyorum burda kendi takımında oynayamayan oyuncularıda cagırıyo milli takıma evet terim milli takımının güzel futbol oynadıgınıda düşünmüyorum hatta ama tekke diyo ki oynayabileceğim bi takıma gitmek istiyorum klubünde oynayamıyosa bi futbolcu yada az oynuyosa milli takıma cagırılmaması normal çağırılırsa sürpriz olur
bursa_mc
25.Haziran.2009, 19:53
arkadaşın genel yapısı kendilerinin amacı bellidir zaten..Burda hoca başarısız olur diyen daha birçok var ama 'beklemesin' 'Tarbzon köy gibi gelir' gibi ifadeler kendilerine yakışır zaten..acıyorum hayatında Trabzon'a en fazla bir kere gelmiş insanlar tv'de gördüğü yeşillikleri yaylaları Trabzon zannediyor zannetmek istiyor..
Tv'de trabzonla ilgili programları ben izlemiyorum arkadaşım..Trabzon güzel bir şehirdir mutlaka ben deplasmanlara geldim ama gezemedik polis rahat vermedi.
İnan sende Avrupa'da yetişmiş birisi olsaydın Trabzon'u beğenmezdin..
Fietra 10
25.Haziran.2009, 20:47
Tv'de trabzonla ilgili programları ben izlemiyorum arkadaşım..Trabzon güzel bir şehirdir mutlaka ben deplasmanlara geldim ama gezemedik polis rahat vermedi.
O zaman İstanbul dışında Biraz Ankara biraz İzmir dışında top oynayacak topçu yok Türkiye'de Avrupa'da yetişmiş..Ama gel görki Antep'e de Trabzon'a da zamanında Avrupa'da yetişmiş topçular geldi gelecektir..
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 21:43
Trabzon Tijikuzu'dan vazgeçmiş. Az önce radyo kanalında(Ligradyo/Radyospor) söylediler
anil luque
25.Haziran.2009, 22:08
Bu adamda Pirlo sanıyor kendini heralde ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 22:18
Bu adamda Pirlo sanıyor kendini heralde ..
Tjikuzu vazgeçmemişki Trabzon vazgeçmiş...
shamur1
26.Haziran.2009, 03:02
Hugo Broos'un inatçı bir yapıya sahip olmasıyla , Trabzon'un Avrupa'lı birine köy gibi geleceğinin arasında ki mantık nedir ?
bursa mc aklınca Trabzonspor'a haklı olarak olan nefretini dile getiriyor. Sen ise evet adam haklı Hugo Broos inatçı diyorsun :)
İkinizde ayrı telden saçmalıyorsunuz ne diyim :)
Trabzonspor bu hocayla başarılı olacaktır.. darısı başarıyı 5 ve 6.lık olarak görenlere :)
Bordo61Mavi
26.Haziran.2009, 04:37
Sen avrupadami yetistinde biliosun adamin dusuncelerini :) Bide avrupaysa bende avrupadayim, ingilteredeyim dogma buyume :) ama yazi iple cekiyorum Trabzona gelmek icin. Temmuz 17 de ordayim istersen gel senide gezdirim gorulcek cok yer var, ilk gorunuse aldanmayin. Otobusun icinden fazla bisey gozukmuyodur.
Hugo ya bizde taraftar olarak ister istemez biraz cekimser yaklasiyoruz ama destegimizden suphe olmasin.
Fatih konusu ise uzadi, taraftarimiz beklio transferler gerceklesin sonra alsinlar kombineyi alin su kombineleride transferleri gorun siz :)
nekop
27.Haziran.2009, 00:59
Takımımızın 2009 - 2010 sezonu öncesi Isparta Sirene Davras Mountain Sport Resort Otel’de yapacağı hazırlık kampının kadrosu belli oldu. Buna göre takımımızın kadrosunda 28 futbolcu yer alacak.
Takımımız yarın saat 09.30’da İstanbul’a, oradan saat 15.05’de Antalya’ya geçecek. Ekibimizde izinli olan Song, Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac daha sonra kadroya dahil olacak. Yeni transferimiz Tjikuzu ise İstanbul’da kafileye katılacak.
Kamp kadrosu şu futbolculardan oluşacak:
1- IBRAHIMA YATTARA
2- RIGOBERT SONG
3- TAYFUN CORA
4- TOLGA ZENGİN
5- UMUT BULUT
6- SERKAN BALCI
7- ONUR RECEP KIVRAK
8- BARIŞ MEMİŞ
9- CEYHUN GÜLSELAM
10- REMZİ GİRAY KAÇAR
11- SELÇUK İNAN
12- HRVOJE CALE
13- GUSTAVO COLMAN
14- EGEMEN KORKMAZ
15- GÖKHAN ÜNAL
16- TONY MARIO SYLVA
17- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
18- FERHAT ÖZTORUN
19- ZAFER YELEN
20- RAZUNDURA TJIKUZU
21- KADİR KELEŞ
22- PROMISE ISAAC
23- ERHAN KURT
24- ZİYA ŞAKAR
25- MUSTAFA YUMLU
26- GÖKSU ALHAS
27- ABDULLAH KARMİL
28- EREN GÖRÜR
................
Tjikuzu anlaşıldı.Hüseyin'lede sözleşme yenileme ihtimali kalmadı bence eğer öyle bişey yapılacak olsaydı kamp başlamadan halledilirdi.
Cengo
27.Haziran.2009, 03:01
Papy ne oldu ki?
vandal59
27.Haziran.2009, 03:03
Tjikuzu ço çok kötü bir trasnfer bence TS adına.
TS'nin hedefleri yine küçülmeye başlamış anlaşılan.Bu tranfer politikası ile şampiyonluk hayalden öteye geçemez.
Enterokinaz
27.Haziran.2009, 03:06
Tjikuzu ço çok kötü bir trasnfer bence TS adına.
TS'nin hedefleri yine küçülmeye başlamış anlaşılan.Bu tranfer politikası ile şampiyonluk hayalden öteye geçemez.
katılıyorum. ekstra hiçbir özelliği bulunmayan sıradan bir futbolcu. anadolu kulüplerinin vazgeçilmez tek yıllık oyuncularından biri bana göre tjikuzu.
colman'dan, gökhan'dan, alanzinho'dan sonra yakışmıyor trabzonspor'a böyle futbolcular.
KaF KeF
27.Haziran.2009, 03:09
Papy ne oldu ki?
Rize'ye kiralandı sanıyorum..
anilton
27.Haziran.2009, 03:17
Tjikuzu,çok güçlü,çok koşan ve aynı zamanda ayağıda iyi olan bir futbolcu...
Trabzon önlibero konusunda sıkıntılar yaşıyordu.Hüseyin yaşının ilerlemesiyle birlikte o bölgede beklenilen katkıyı yapamıyordu.Tjikuzu iş yapar Trabzonspor'da...
Fietra 10
27.Haziran.2009, 03:22
Hüseyin'le şampiyonluga oynayan takım Tijikuzu ile de oynar..Hüseyin'in mevkisine yapılmış transfer çok degerlidir bizler için:)..Şampiyonluga oynayıp oynayamayacgımızı bundan sonraki transferler belirleyecektir..
Papy'de dogrudur Rize'ye kiralandı..
goosfraba
27.Haziran.2009, 03:23
Her şey bir yana Papy'e iyi bakılırsa iyi futbolcu olacak :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Haziran.2009, 03:25
Tjikuzu Hüseyinden iyi olduğunu bende söyledim daha önce,hemde bi arkadaş tslde her takımın 1 yıllık tercihi filan demişte Werder Bremende oynamış adamın kariyerini niye kötülüyorsunuz !?
vandal59
27.Haziran.2009, 03:29
Neresinde , ne zaman oynamış Werder'de.Hiç hatırlamıyorum.
Bremen 'de halı saha maçı yapmıştır.
Fietra 10
27.Haziran.2009, 03:32
Tjikuzu Hüseyinden iyi olduğunu bende söyledim daha önce,hemde bi arkadaş tslde her takımın 1 yıllık tercihi filan demişte Werder Bremende oynamış adamın kariyerini niye kötülüyorsunuz !?
Bremen'de oynaması bir yana göz var nizam var Hüseyin kadar top kesmesede Hüseyin'den daha iyi top kullandıgı bir gerçek..Bizim taraftarlardanda tepki gösteren çok oldu transfere ama ben katılmıyorum..
Hüseyin gibi kazandıgı 5 topun 4'ünü rakibine atacagına 2 top kazansın 2'sinide bize oynasın yeter :icon_smile:
Alicanfmfan
27.Haziran.2009, 03:33
Tjikuzu, Efes Cup'ta Galatasaray'a karsı oynamıstı tek macı o olabilir :D
Galatasaray'ın Sergenli zamanıydı.
vandal59
27.Haziran.2009, 03:33
Hüseyin Çimşir , Jupiterde bile daha iyidir Cikuzu'dan.
Fietra 10
27.Haziran.2009, 03:35
Bazen çok zorluyorsunuz:)
16 yaşındayken Werder Bremen 'li gözlemciler tarafından keşfedildi ve takımın genç takımın alındı. Werder Bremen 'de oynadığı dönemde Almanya Kupası sevinci yaşadı. 2003-2005 yılları arasında FC Hansa Rostock 'da 2005-06 sezonunda da MSV Duisburg 'da oynadı.
2006-07 sezonu başında Güvenç Kurtar 'ın başında olduğu Çaykur Rizespor 'a geldi. Turkcell Super Lig 'de ilk maçına 13 Ağustos 2006 tarihinde Sivasspor 'la oynanan maçta çıktı. Sezon sonunda ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor 'a transfer oldu. Burada ilk sezonunda 29 maça çıktı..
vandal59
27.Haziran.2009, 03:36
Werder'de oynamak var , oynamak var ;) .
Enterokinaz
27.Haziran.2009, 03:38
arkadaşlar forumu kullanmayı bilmek önemli.
farklı düşünen insanların görüşlerine saygı duyun bence. illa birşeyler açıklama ihtiyacı hissetmenize gerek yok, rahat olun. :)
Fietra 10
27.Haziran.2009, 03:42
arkadaşlar forumu kullanmayı bilmek önemli.
farklı düşünen insanların görüşlerine saygı duyun bence. illa birşeyler açıklama ihtiyacı hissetmenize gerek yok, rahat olun. :)
Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi:) ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. :) Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım:D
Enterokinaz
27.Haziran.2009, 03:50
Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi:) ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. :) Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım:D
yanlış birşey yaptığınızı söylemedim zaten. açıklamaya, bilgi vermeye çalışmanız güzel. :)
hüseyin ile tjikuzu'yu kıyaslayamam açıkçası. hüseyin'i hiç izlemedim belki ama iyi yorumlar da duymadım hakkında. tjikuzu hayırlı olur inşallah fakat ben umutsuzum. :)
nekop
27.Haziran.2009, 04:20
Papy'ide yarım saat anca izledik herkes emin süper topcu olacağından :D Adamı bizzat getiren Ahmet Özen bile 1 dk şans tanımadı. :)
anilton
27.Haziran.2009, 19:02
BAŞKANLAR ANLAŞTI, İMZA HAFTAYA!..
Lig TV'nin haberine göre Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Engin Baytar için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile anlaştı!.. Sözleşme hafta içinde imzalanacak!..
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Engin Baytar'ı bu kulüp de istiyordu!..
Fietra 10
27.Haziran.2009, 19:55
Bugün kampa katılması bekleniyor Engin'in..Hayırlı olsun iyi bir alternatif..Kaliteli bir santrafor almak şart oldu artık..Bakalım hangi isimle anlaşılacak bu konuda..
anilton
27.Haziran.2009, 20:05
Engin daha öncede çok kez belirttiğim üzere ligde izlemekten en çok zevk aldığım oyuncular arasında.Ama inanılmaz derecede agresif.Kendisini kontrol edemiyor.Teknik adamlarla,hakemlerle,taraftarlarla,kendi arkadaşları ve rakip futbolcularla sürekli problem yaşıyor.Trabzonspor'un öncelikli olarak bunu önlemeye yönelik çalışmaları olmalı.Bu halledilirse Engin hertürlü olumlu yönde katkı yapar Trabzona...
Hayırlı olsun...
KaPaLı
27.Haziran.2009, 20:28
Yeteneklerine asla lafım yok. Çook müthiş yetenekleri olan ama o kadarda yüksek egolu ve sorumsuz oyuncu. Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe içinde adı geçmişti uzun süre ama saha dışındaki davranışları yüzünden alınmamıştı.
deniz.91
27.Haziran.2009, 20:32
Engin Baytar çok yetenkli bir oyuncu ama bir o kadarsa sorumsuz dispilnsiz bir isim trabzonda o hatalrı yapmazsa baaşrılı olacaktır aksi taktirde zararı olabilir hayırlı olsun
Fietra 10
27.Haziran.2009, 20:35
Engin hakkına söylenenlere katılıyorum..Ama Gençlerbirliği'ndeki o rahatlığı Trabzon'da bulamaz bunun oda farkındadır..Ayrıca geçen sezon Konya maçında attıgı golden sonra forma numarasını göstermeside çok hoştu..Dogdu şehrin takımına geldi..Bakalım formayı kapmayı başarabilecekmi..
Fietra 10
27.Haziran.2009, 21:20
Engin Baytar: Rüyada gibiyim!
27 Haziran 2009 / 16:58
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Engin Baytar Çarşamba günü imzalıyor
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Engin Baytar Çarşamba günü imzalıyor
RÜYADA GİBİYİM
Trabzonspor 'un yeni transferi Engin Baytar rüyada olduğunu söyledi. Haber61'in telefonla ulaştığı Engin Bordo Mavili ekiple henüz resmi sözleşme imzalamadığı için konuşmasının çok etik olmayacağını ifade ederek� Bordo Mavili ekiple Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacağım. Onan sonra konuşabilirim. Bugün konuşmam çok doğru olmaz. Size sadece şunu söyleyebilirim. Adeta rüyada gibiyim. İki kulüp arasında uzun süredir görüşmeler devam ediyordu. Bugün tarafların anlaştığını öğrendim. Ben Trabzonlu bir futbolcuyum. Ailem Boztepe mahallesinde oturuyor. Trabzonspor'da forma giymek hayalimdi. Bu gerçekleştiği için rüyada gibiyim. Daha geniş detaylı açıklamayı imzadan sonra yaparsam daha iyi olur� dedi
Kaynak:Haber61.net
LaigLeNoiR
27.Haziran.2009, 21:30
Kesinlikle müthiş transfer.Trabzon da adam olacaktır eminim ki Engin.
Bordo61Mavi
28.Haziran.2009, 05:16
Engin in aciklamalarda bile gelisme var :) Bjk ve Fenerbahcenin futbolcu birakmadigi piyasada bu transfer bize gercekten cok guc katacak. Engin yeteneklerini sergilesin yeter
Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 05:22
Engin muhakkak faydalı olur Trabzon'a
Hayırlı Olsun.
tarikko
28.Haziran.2009, 17:36
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Hırvat oyuncu Hrvoje Cale'nin kadroda yer alması düşünülen oyunculardan biri olduğunu bildirdi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, son günlerde medyada Hrvoje Cale'nin gönderileceği yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Cale, kulübümüz tarafından kadroda yer alması düşünülen oyuncularımızdan biridir'' denildi.
Açıklamada, bu futbolcuyla ilgili olarak gönderilmesi yönünde bir karar alınmadığı gibi kendisinin bu yönde herhangi bir talebinin söz konusu olmadığı da kaydedilerek, ''Ayrıca bu futbolcumuzla ilgili bize herhangi bir teklif ulaşmamıştır. Medyada yer alan bu haberler üzerine kulübümüzün bu yönde bir talebi olmadığı Cale'ye iletilmiştir. Gerek yönetim kurulumuz gerekse de oyuncumuz Hrvoje Cale için böylesi bir karar söz konusu değildir'' ifadeleri kullanıldı.
Maraton
Bordo61Mavi
28.Haziran.2009, 17:36
Daha once dedigim gibi yonetim Caleyi satacaktir, dunde transfer listesine koyuldugunu yazdi bazi gazeteler ates olmayan yerden duman cikmaz heralde. Aslinda cok yanlis yapiolar dunya kupasi sonrasina kadar tutsak daha akkili bi is yapmis oluruz.
Niye bukadar yabanci kontenjanini acmak istiyorlarki?
Ayrica Engin icin 2 tane futbolcu ve az bi miktar para verilmis, acaba futbolcular kim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahada yonetimden cvp gelmis Tarriko benden once yazmis, rahatladim artik. Yonetime tessekur ederim burdan :D
nekop
28.Haziran.2009, 19:25
Cale'nin bizde oynaması gereken daha 1-2 yılı daha var.Ondan sonra cazip bir teklif gelirse satılabilir ancak şuan çok erken satılması için..
Fietra 10
29.Haziran.2009, 01:41
Caner Çuvalcıoglu ve Hacısalioglu konuştu transfer hakkında..Engin'e karşılık oyuncu falan verilmedi..Bonservis bedeli ödendi sadece..Yönetim 2 gündür bunu söylüyor ama gazeteler ısrarla yazıyor iki oyuncu+para karşılıgnda Engin'i takıma kattıgımızı..
bySilver
29.Haziran.2009, 01:47
Cale nin tek eksiği kondisyon yönünden 70.dk dan sonra kesiliyor..
tarikko
01.Temmuz.2009, 16:23
Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona eren kaptan Hüseyin Cimşir, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla prensipte anlaştı.
Bordo mavili kulübün sözleşmesini yenilemediği milli futbolcu menajeri aracılığıyla sürdürdüğü transfer göreşmeleri sonunda Dinamo Kiev ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak tecrübeli futbolcu için başka kulüplerinde devrede olduğu ve Hüseyin'in transferinin bir kaç gün içinde netlik kazancağı öğrenildi.
Onurap
01.Temmuz.2009, 16:44
Trabzon için büyük kayıp.. :D
King_91
01.Temmuz.2009, 17:01
açıkçası beğenmiyordum hüseyin'i . trabzon maçlarını fazla izleyemedim geçen sene ama önemli bir kayıp olduğunu sanmıyorum .
deniz.91
01.Temmuz.2009, 18:07
Trabzon için hayırlı olduğunu düşünorum çok hantal ve hiçbir işe yaramadığını düşündüğüm bir oyuncuydu
El Barto
01.Temmuz.2009, 18:09
Tüh Hüseyin Kiev'e gitmiş. :)
Fietra 10
01.Temmuz.2009, 20:37
Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona eren kaptan Hüseyin Cimşir, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla prensipte anlaştı.
Bordo mavili kulübün sözleşmesini yenilemediği milli futbolcu menajeri aracılığıyla sürdürdüğü transfer göreşmeleri sonunda Dinamo Kiev ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak tecrübeli futbolcu için başka kulüplerinde devrede olduğu ve Hüseyin'in transferinin bir kaç gün içinde netlik kazancağı öğrenildi.
Kiev mi ? gidebileceği en iyi takımlardan birine gitti..Sözleşmesi bitmiş ve kampa çagrılmamıştı zaten..Hayırlı olsun..Sonunda:)
bjk_melo_151
01.Temmuz.2009, 20:46
Trabzonspor taraftarlarına gün doğdu. Buna kına gecesi yapılmaz da neye yapılır?:D
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2009, 04:08
Herkeze benden cay :D
Hayirli ugurlu olsun, hizmetlerinden dolayi tessekur ederiz
bursa_mc
03.Temmuz.2009, 16:21
Dinamo Kiev gibi bir takıma gitti helal olsun bu yaştan sonra en iyi seçim bence (:
Trabzonspor
03.Temmuz.2009, 16:28
Hüseyin takımın kaptanı olarak takıma çok şey kattı kimse beğenmesede o olmayınca kötü durumlara düştüğümüz oldu o varkende onun sebebiyle düştük ama bir zamanlar milli forma giymiş bir oyuncuya böyle veda olmamlı.
Cyzio
03.Temmuz.2009, 19:26
Kiev'de zerre kadar beyin yokmuş, bunu anladım..
Trabzonspor
03.Temmuz.2009, 19:41
Egemen kaptan seçilmiş t.d tarafından.
bugra 1905
03.Temmuz.2009, 19:57
Kiev'de zerre kadar beyin yokmuş, bunu anladım..
Doğrusu Katılmamak Elde Değil
Fietra 10
05.Temmuz.2009, 18:23
Kampta Lig Tv muhabiri Can Karyagdı akşam 8'de transfer haberi vereceğini söyldi..Bütün sıkıştırmalara ragmen söylemedi..Eşine ulaştık onunda haberi yokmuş:D bekliyoruz..
Bordo61Mavi
05.Temmuz.2009, 21:28
Hadi ya :D
Fatih'ten haber vardir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galiba yabanci stopermis, haberler o yonde gelio :D arastirmaya devam ediyorum :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sol campbell olma ihtimali yuksek beyler ;) Menajeri Turkiyedeydi
Trabzonspor
05.Temmuz.2009, 23:34
Campbell mi dedemide yollıyım mı ne yapacaklar onu ya.
Bordo61Mavi
05.Temmuz.2009, 23:57
Az sonra aciklancaklar, Can Karyagdi bi baglansin bakalim ligtv haberlerine ne cikcak :D
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2009, 00:17
Feindouno ve Yattara takasi diyor adam ? ?
nekop
06.Temmuz.2009, 00:36
Can Karyağdı Yattara'yı 50 kere sattı 50 kerede o iş yattı yine olmaz herhalde..Ama Fernandou+3-4 milyon euroluk bir teklif varsa satılabilir.
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2009, 00:40
Direk takas olarak gerceklese transfer iki takim icinde yararli olur. Ama yonetim ustune para almadan birakmaz bu isi :) Ki oyle oldugunda cok iyi is cikarmis oluruz
Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 01:28
Feindouno cok iyi bir transfer olur yattara gibi teknik ve becerikli ama yattaradan tek artısı hemen yılmaması kanat oyuncusuna göre güçlü sayılabilir duran toplarıda etkili kullanıyor sag kanat için ilaç olur.
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2009, 01:31
Bende dikkat ettim fizigi cok daha kuvvetli, ayrica daha sonuca giden bi futbolcu :) Gol yukunu forvetlerden alcaz heralde.
Hem Alanzinho hem Pascal aralarinda bi 20-25 gol atsa fena olmaz.
Tabi adam gelmeden konusmak dogru degil ama hayal etmesi bile guzel
anilton
06.Temmuz.2009, 01:51
Feindouno'nun neden Katar'a gittiğini hala anlayabilmiş değilim.Fransa'da St.Ettien'de en az Keita'nın Lille'de yarattığı kadar etki yaratmış bir oyuncudur...
Yattara'dan daha fazla katkı sağlayacağından şüphem yok.Ben olsam hemen veririm...
Ayrıca Feindouno Yattara'dan 2 kat daha fazla Gine milli takımının formasını giymiştir ve hala en önemli futbolcusudur...
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2009, 01:56
Yattara bizi buyuk maclarda hep yanliz birakti, kac kere sakatligi cikti derbilerde. Herzaman kamplara gec katildi, gecen sezon ailesi ac dedi Katara gitmek istedi. Basin toplantisi gibi bisey bile yapti, kalmamasi lazim artik.
Pascali istiyoruz
Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 02:10
Feindouno , Saint-Etienne'den neden ayrıldıgını tam olarak anlamadık zaten ama dönemin başkanı ekonomik yönden demişti galiba öyle birşeyler hatırlıyorum
Gerçekten iş yapacak transfer , alırsa cok başarılı bir takas gerçekleştirmiş olur Trabzon yönetimi :)
Varonil
06.Temmuz.2009, 02:46
Feindouno Yattara'dan 1-2 gömlek üstün bir futbolcu.Bu transfer gerçekleşirse Trabzonspor yönetimi için büyük bir başarıdır,Yattara'yı da aramazlar Feindouno geldikten sonra.
BaFraLı
06.Temmuz.2009, 03:05
Sizde şimdi Yattara 2 maç gol atsa maç kurtarsa çok iyi :D.Bi kaç olay olsa çok kötü satılsın :D.Ama Feuinduno da gerçekten iyi bir futbolcu Yattara ile takas veya üstüne bir miktar para ile alınması lazım.
Trabzonspor
06.Temmuz.2009, 16:12
Vidyo izledim adamla ilgili kaliteli bir isme benziyor.Ayrıuca iyi bir bitirici alınırsa yarar sağlayabilir ama izlemedende konuşmak istemiyorum.
Cyzio
06.Temmuz.2009, 18:40
Kelin verdiği hiçbir haber doğru çıkmadığı için inanmıyorum böyle bir transferin olacağına..
Fatih konusu ise yarın akşamki toplantıdan sonra netlik kazanacak..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 20:07
Trabzonspor Song'u sildi
Trabzonspor futbol şubesi sorumlusu İhsan Alioğlu, Best FM’den Özkan Öztürk'e yaptığı açıklamada, yeni sezonda Kamerunlu oyuncu Song'un takımda düşünülmediğini söyledi.
Trabzonspor futbol şubesi sorumlusu İhsan Alioğlu, yeni sezonda Kamerunlu oyuncu Song’un takımda düşünülmediğini söyledi. Deneyimli oyuncunun geçen sezonun sonlarına doğru kadro dışı kaldığını belirten Alioğlu, “Biz kendisine bu zamana dek takıma sağladığı katkılar için teşekkür ediyoruz. Kendisi halen sözleşmeli oyuncumuz ama bu konuyu kısa zamanda çözeceğiz” dedi.
Teknik direktör Broos’un takıma uyum sağladığını da belirten Alioğlu, “Kendisi başarılı bir teknik adam. Bize her yönden faydalı olacağını düşünüyoruz. Broos ile başarılı olacağız’’ dedi. Kaleci Tony Slyva’nın geçen seneki sorunlarının geride kaldığını belirten Alioğlu, “Artık bu sene kendisini tamamen takıma verecek. Gelecek yıldan daha iyi bir Slyva seyredeceğiz” dedi. Faty Papy’nin gelecek dönemde daha yararlı olması için kiralık olarak verileceğini belirten İhsan Alioğlu, bu transferin yakında netliğe kavuşacağını açıkladı. Yattara konusunda resmi bir teklif olmadığını belirten Alioğlu, “Yattara klası belli bir oyuncu. Teklif gelirse düşünürüz ama şu an için bir şey yok” dedi.
Kaynak: LigTv
ForsakeN
07.Temmuz.2009, 17:02
Yattara'ya Katar’dan teklif
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/yattarasevinc.widec.jpg
Katar’ın Al Sadd kulübü Trabzonspor’lu Yattara’yı transfer etmek için Bordo-mavili kulübe teklifte bulundu.
Trabzonspor'dan geçen sezon İbrahima Yattara'yı isteyen Katar'ın Al Sadd kulübü, bu futbolcuyu alma konusundaki ısrarını sürdürüyor.
Katar kulübünün, menajerler aracılığıyla geçen sezon Fransa'nın Saint-Etienne takımından aldığı Gineli futbolcu Pascal Feindouno ile Yattara'yı takas teklifini bordo-mavili kulübe ilettiği bildirildi.
Bordo-mavililerin ise menajerlerden sözlü değil de yazılı bir teklif beklediği ve buna göre bu teklifi değerlendireceği belirtildi.
NtvSpor
ForsakeN
07.Temmuz.2009, 18:40
LigTv'den sonra NTVspor'da vermiş haberi.Doğruluk payı var demek ki.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2009, 18:54
Song da durmicak, onun yerine yabanci bi stoper alinmasi gerekiyor . Onun haberleride cikmadi bi turlu
BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 18:02
Ünal Karaman, Trabzonspor Sportif Direktörlüğüne getirilmiş.
Fietra 10
10.Temmuz.2009, 18:05
Evet bu söylentiler 2 haftadır ortada geziyordu ve dün akşam kesinleşti..Hayırlı olsun..Efsane kadrodan bir isim daha yuvaya geldi.Yuvana hoşgeldin Ünal Hoca :)
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2009, 18:18
Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile başlattığı sportif direktör projesini Trabzonspor'da uygulamaya karar vermiş demek.Bence bu sistemin Fenerbahçe'ye katkısı olup olmadığını gördükten sonra uygulanabilirdi.Aslında Avrupa'da geçerliliğini kanıtlamış bir sistem ama ülkemizin yapısı farklı olduğu için o yüzden başarı sağlayacağı şüpheli.Yinede hayırlı olsun.Ünal Karaman seçimide doğru bir seçim ayrıca..
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2009, 04:24
Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile başlattığı sportif direktör projesini Trabzonspor'da uygulamaya karar vermiş demek.Bence bu sistemin Fenerbahçe'ye katkısı olup olmadığını gördükten sonra uygulanabilirdi.Aslında Avrupa'da geçerliliğini kanıtlamış bir sistem ama ülkemizin yapısı farklı olduğu için o yüzden başarı sağlayacağı şüpheli.Yinede hayırlı olsun.Ünal Karaman seçimide doğru bir seçim ayrıca..
Ilk katkisi gerceklesti bile. Kazim'la Gokhani baristirdi. Unal da Trabzonda sozu geccek biri bence kesin yararli olur
nekop
11.Temmuz.2009, 04:28
Kazim kim yahu ?
KaF KeF
11.Temmuz.2009, 04:47
Kazım Kazım..:D
KanaKe
11.Temmuz.2009, 04:47
Nasil Kazim kim? Colin Kazim.. koskoca Türk Milli Takimi'nda forma giyen bir futbolcuyu nasil tanimazdan gelirsin hayret..
KaF KeF
11.Temmuz.2009, 04:49
o Trabzon'da ki Gökhan zannetti sanırım.
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2009, 05:46
Arkadas yazmiski sportif direktor ise yararmi diye, bende bugun Aykutan iyi bi ornek gosterdim. Fenerbahceli futbolculari baristirdi :)
Bende ondan yola cikarak Unal Karamaninda bizim icin iyi isler yapcani soyledim.
Fietra 10
11.Temmuz.2009, 15:55
Nasil Kazim kim? Colin Kazim.. koskoca Türk Milli Takimi'nda forma giyen bir futbolcuyu nasil tanimazdan gelirsin hayret..
Sakin yahu Serhat Trabzonspor'dan bahsediliyor zannetti o yüzden sordu Kazım'ı..
Knightmare
11.Temmuz.2009, 15:58
Trabzonspor, Rothen'e yöneldi
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor yabancı transferinde rotayı Jerome Rothen'e çevirdi. Fransız kulübü Paris Saint Germain forma giyen 31 yaşındaki oyuncuyu bordo mavili takıma Song'un menajeri tavsiye etti.
11.Tem.2009 11:13:21
http://i.media.goal.com/g/48040_news.jpg
Fransa: Jerome Rothen (Paris Saint Germain)
Goal.com
2004 yılından itibaren Paris Saint Germain formasını giyen Rothen'in, kulübüyle sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor. Orta sahada çok yönlü olarak görev yapabilen Fransız futbolcu, özellikle sol kanatta çok etkili. Fransa Milli Takımı'nın formasını 26 kez giyen Rothen'in bonservis bedelinin 4 milyon euro olduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak Sabah'a konuşan başkan Sadri Şener, "Bu oyuncu listemizde olan bir isim. Hocamız Broos ile görüşüp harekete geçeceğiz. Ekonomik olarak da kulübümüzün şartlarına uyarsa transfer edebiliriz" yorumunu yaptı. Trabzon bu futbolcu için hafta başında Fransa'ya çıkarma yapacak.
Bu arada Goal.com'a ulaşan bilgiye göre yöneticilerin Rothen ısrarı sürerken, Teknik Direktör Hugo Broos ise bu oyuncuyu istemiyor. Belçikalı çalıştırıcının Rothen konusuna olumsuz bakmasındaki ana nedenin, Fransız futbolcunun sorunlu kişiliği olduğu ifade ediliyor.
nekop
11.Temmuz.2009, 17:22
Arkadaşlarında belirttiği gibi Gökhan denilince direk Gökhan Ünal geldi aklıma..Fenerbahçe'li Gökhan'la Kazım'ın aralarının bozuk olduğundan falan haberim yok..Ufak bir yanlış anlaşılma hemen savaş baltalarınızı çıkarmayın. :D
Trabzonspor
14.Temmuz.2009, 21:56
Ferhat ve Isaac Manisaspor’da http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a1.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a2.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a3.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a4.gif http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/2162-7Q4C6L6N.jpg
1 (javascript:rateImg(1,'2162'))
2 (javascript:rateImg(2,'2162'))
3 (javascript:rateImg(3,'2162'))
4 (javascript:rateImg(4,'2162'))
5 (javascript:rateImg(5,'2162'))
Bu habere 2 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Oyuncularımızdan Ferhat Çökmüş ve Isaac Promise Manisaspor kulübüyle sözleşme imzaladılar. Her iki sporcumuza da yeni takımlarında başarılar diliyoruz.
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2009, 22:31
Ferhat yillardir kadroda kendini pek gelistiremedi.
Isaac ise buyuk yetenek deniliyodu ama ben ofsaytan ciktigini hic gormedim Trabzonspordaki doneminde.
ikisinide basarilar
KanaKe
14.Temmuz.2009, 22:51
Isaac kiralik gitmis Ferhat bedavaya gitmis sözlesmesi bittigi icin.
dakara
14.Temmuz.2009, 22:55
Isaac için kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir klüp trabzonda pek istediği şansları alamadı ama bence manisada başarılı olucaktır
KaPaLı
15.Temmuz.2009, 12:27
Bende nedense Ferhat'ın iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. Manisaspor'da başarılı olacaktır mutlaka.
titates1
15.Temmuz.2009, 15:38
Sadri Şener'i çok beğendim dünkü programda , çok espirili , kibar ve takım aşkı üst seviyede olan bir başkan...
Trabzonspor
15.Temmuz.2009, 16:48
Song-Borre takası!
Trabzonspor'da gözden çıkarılan Song'un, Broos'un eski öğrencisi ile yer değiştirmesi için düğmeye basıldı.
15/07/09 09:45
http://www.htspor.com/2009/07/15/resim/haber_ic_159014.jpg
GAZETE HABERTÜRK / HALUK AYILDIZ
Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Hollanda’da sürdüren Trabzonspor’da transfer harekatı da devam ediyor. Geçen sezon izinsiz olarak İtalya’ya gittiği için gözden düşen ve Davraz kampına da geç katılan Song’un teknik direktör Broos’un eski öğrencisi Vanden Borre ile takası için düğmeye basıldı.
Süreç, sağ beke takviye isteyen Broos’un Anderlecht’i çalıştırdığı dönemde 16 yaşındayken altyapıdan A takıma aldığı ve 17 yaşında Belçika Milli formasını giyen Demokratik Kongo asıllı futbolcunun alınmasını istemesiyle başladı. Yapılan araştırmada, halen İtalya Seri A takımlarından Genoa’da oynayan 22 yaşındaki Belçikalı futbolcunun menajerinin, Song’un da menajerliğini yapan Bruno Heiderscheid olduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan görüşmede iki tarafın da bir taşla iki kuş vuracağı takas formülü ortaya çıktı.
Heiderscheid’in “Song İtalya’da oynamak istiyor” diyerek yaptığı takas önerisi Trabzon tarafından da kabul görünce, teklif Vanden Borre’a iletildi. Yıldızı Broos ile parlayan Belçikalı futbolcu, eski hocasının da devreye girmesi üzerine “Evet” dedi. Bunun üzerine, bordo-Mavili yönetim menajer Heiderscheid aracılığıyla İtalyan ekibinin kapısını çalıp Song-Borre takası için teklifte bulundu. Kısa süre önce Ferrari’yi Beşiktaş’a satan Genoa, takas koşullarını belirlemek için süre istedi.
Bordo61Mavi
15.Temmuz.2009, 16:50
Ustune ne kadar para isticekler bakalim :)
Bordo61Mavi
15.Temmuz.2009, 19:15
Broos'un İspanyol aşkı!
Atletico Madrid'in elden çıkarmayı düşündüğü 31 yaşındaki İspanyol futbolcu Luis Garcia'nın teknik direktör Hugo Broos'un gönlündeki orta saha oyuncusu olduğu idda edildi.
Cuma günü başkan Sadri Şener ile birlikte Hollanda da bir araya gelerek transfer raporunu sunacak olan Broos'un yönetimden İspanyol orta saha oyuncusu Luis Garcia'nın alınmasını isteyeceği öğrenildi.
2007'de 5 milyon euro'ya transfer olduğu Madrit'de gösterdiği kötü performans nedeniyle gözden düşen Garcia'nın ,kulübüyle olan sözleşmesi 31 haziran 2010 da doluyor.
Ukrayna kulübü Zenit'in de talip olduğu ve henüz imza attırmadığı 31 yaşındaki futbolcu Luis Garcia'nın ,gönlünde İngiliz kulüplerinin yattığı öğrenilirken,Zenit'in bu futbolcuya talip olmasının yanı sıra Garcia'nında İngiltere'de futbol hayatını sürdürmeyi planlaması transferi zora sokuyor.
Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 01:50
nasıl bir haber eklemişssin :D
Bordo61Mavi
16.Temmuz.2009, 07:28
Duzenliyemiozki :D
nekop
18.Temmuz.2009, 05:05
Borre ve Luis Garcia isimleri yalan bence belki girişim yapılır falan ama sonuç alınamaz.
Trabzonspor
18.Temmuz.2009, 15:14
Fati'te pahalı gelmiş klubün finansına göre oda olmayacak sanırım.
dakara
18.Temmuz.2009, 17:03
başkan fatihin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı
nekop
18.Temmuz.2009, 20:30
Geçen sene Karadenizspor için neredeyse 15 trilyon para harcandı.O 15 trilyona geçen sene 3 eksik bölgemize çok iyi adam alınabilirdi.Şimdi ise Fatih'e 2 milyon euro verilemiyor.Bu seneyi daha transfer yapmadan kapatırsak hiç şaşırmam.
Maksic
19.Temmuz.2009, 00:19
Bu sezon transferde sönük kaldı maalesef Trabzonspor Fatih Tekke gelseydi çok iyi olurdu diğer yapılan transferlerde pek umut göremiyorum açıkçası..
shamur1
19.Temmuz.2009, 00:27
Bizim taraftarlardan da bazı kesimler öyle diyor ama geçen sene ki iskelet kadrodan 7-8 tane oyuncuyu yeni transfer etmiştik.. Oturmuş bir takım ve bu sene alınan Ferhat,Tjikuzu,Engin ve Zafer Yelen de iyi transferler..
Bana göre mevcut kadro yeterli fakat madem Isaac gönderildi yerine mutlaka bir santrafor alınmalıdır ki yönetim de bunun hesaplarını yapıyordur. 3 Kulvar Gökhan ve Umut ile yürümez elbet.
Trabzonspor
20.Temmuz.2009, 14:54
Fatih Doğru Transfer programına katıldı ve yönetimden fazla para istemediğini söylüyor kim yalancı anlamadım.
Başkan Fatih'i almak istemiyor mu anlmadım gitt.
anilton
20.Temmuz.2009, 20:21
Trabzonspor Batuhan'ı istiyormuş...
Fietra 10
20.Temmuz.2009, 20:40
Evet Batuhan ile ciddi ciddi ilgileniliyor..Umarım gerçekleşir transfer..Yetenek olarak tartışılmaz..Disiplin sorunu önemsiz :) gollerini atsın istediğini yapsın :p Sergen misali :)
PesimiSTyLa
20.Temmuz.2009, 21:38
Kiralık istiyor sanırım. Bjk bonservisi ile vermez. Kiralık da olursa Batu Esesde kalır bence. Röportajında Bjk ve Esesten başka yerde oynamam diyordu. Tabi bu tür söylemler cok çiğnendi ya neyse :)
anilton
20.Temmuz.2009, 21:46
Ekişehir Youla,Ü.Karan,M.Yılmaz ve Burak'tan sonra vazgeçti sanırım...
Şu aşamada bonservisiyle vermeyiz Batuhan'ı...
Batuhan'ın ilk tercihi Avrupa'da bir takımda kiralık oynamak.Bakalım neler olacak...
shamur1
21.Temmuz.2009, 03:12
http://4.bp.blogspot.com/_Gc-tJ3jQvfg/SNasxwl41TI/AAAAAAAAAaM/9n6Y9cqVpc4/s400/gabric-goal.jpg
son dakika Trabzonspor hajduk split takımının sol açığı Drago Gabric anlaştı başkan Şener yarın oyuncuya imza attırmak için Hırvatistana gidiyor
kaynak :Trabzon tv