Log in

View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15

di canio
04.Temmuz.2014, 01:53
Şu 3'lü fotonun sonuncusunda Trabzonspor logosunun yanındaki diğer logoların olayı nedir?

Trabzonspor oluşturulurken birleşen kulüpler sanırım. İdmanocağı ile İdmangücü'nün armalarını tanıdım.

Ekleme: Diğer ikisi de Karadenizgücü ve Martıspor imiş.

GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2014, 02:54
Hımm,hiç duymamıştım.Bilgilendirme için sağol abi.:)

Kaka Leite
04.Temmuz.2014, 03:12
Emanulson bizimkilerin oyunuda olabilir Ishaki daha ucuza kapatmak icin. Ugur Ciftci'yi istiyormusuz Genclerden, Ishakin alternatifi Ugur.
Roma görüşüyormuş Emanuelson ile.

Emanuelson'u alırsanız iyi iş yapmış olursunuz çünkü gayet yetenekli bir oyuncu. Yaş olarak da gayet iyi durumda Milan bu sezon sol bek olarak bir kaç maç çürüttü ona rağmen savaşıyordu.

Roma imzalamak istiyormuş işte tek sıkıntı bu.

Falcao9
04.Temmuz.2014, 04:07
Roma görüşüyormuş Emanuelson ile.

Emanuelson'u alırsanız iyi iş yapmış olursunuz çünkü gayet yetenekli bir oyuncu. Yaş olarak da gayet iyi durumda Milan bu sezon sol bek olarak bir kaç maç çürüttü ona rağmen savaşıyordu.

Roma imzalamak istiyormuş işte tek sıkıntı bu.

yabancı sınırı varken sol bek olarak kullanmanın hiç bir anlamı yok. kanatlardan birinde ya da orta sahanın ortasın da kullanılacaksa alınsın ama sol bek için alınmasın.

Kaka Leite
04.Temmuz.2014, 04:32
yabancı sınırı varken sol bek olarak kullanmanın hiç bir anlamı yok. kanatlardan birinde ya da orta sahanın ortasın da kullanılacaksa alınsın ama sol bek için alınmasın.
Yok sen yanlış anlamışsın.

Sol bek olarak kullanmak aptallık zaten Milan yoklukta yapmıştı bunu ona rağmen orda da fena iş yapmadı.

Alınacaksa kanat oynatılmalı kesinlikle bizim ligimizde iyi işler yapacaktır. Çok yönlü olması bir seçenek ama kesinlikle sol bek olmaz.

E.Cartman
04.Temmuz.2014, 04:33
Emanuelson'dan iyi bir 4lü orta sahanın solundaki adam olur, iyi bir sol bekle öttürür orayı Türkiye'de.

Falcao9
04.Temmuz.2014, 04:38
Yerli olarak Adem ve İshak ile ilgileniyoruz. Bunların yanına Serdar Taşcı'yı da eklemeliyiz. Kendisinin Trabzonspor'lu olduğu söyleniyor zaten. Yabancı sıkıntısı da varken 3e 5e bakmadan Serdar'ı almamız lazım. Tahminen 5 mlyon euro bonservis bedeline bitiririz Serdar'ı. Ama görünen o ki Serdar için hiç bir girişimimiz yok.

Falcao9
04.Temmuz.2014, 13:17
Sonunda Olcan gitmiş. Bir an hiç gitmiycek sanmıştım. Takımı sabote etmekten başka bir cacık yapmıyordu.

Ralph
04.Temmuz.2014, 13:35
Trabzonspor gs ye verdigi oyunculari elinde tutsa demekki 2 kere sampiyon olmustu

Redrum
04.Temmuz.2014, 13:55
Ceyhun ve Engin de bedava gitmişti diye biliyorum.

uAburak89
04.Temmuz.2014, 14:13
Boşuna açıklama yapmaya çalışmayın bence, insanlar sadece görmek istediklerini görürler. Fenerbahçe son 6 sezonda Kayserispor'dan 5 futbolcu alıp 6 futbolcu gönderince ses edilmez, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki ilişki için alt yapısı herhalde muhabbeti yapılır. Alıştık artık.

Salih Dursun'un Trabzonspor'a pek bir şey veremeyeceğini düşünüyorum, bence o opsiyonu kullanmayacaklar. Olcan transferinden ise güzel para kazandılar, seneye bedava gideceğine şimdi 4 milyon euro güzel iş. Neden hep Galatasaray'a gidiyor oyuncular diyenleri takmayıp daha az paraya Beşiktaş'a satmayan Hacıosmanoğlu tebriği hak ediyor.

Bu senenin flaş takımı Trabzonspor olacak gibi.

Kryptonite
04.Temmuz.2014, 14:13
Trabzon ilk defa düzgün transfer stratejisi yaptı iyi paraya verdiler üstüne de bence geleceği çok parlak Salihi aldılar.Olcan da fit olamazsa GSde hiçbir iş yapmaz.

Bordo61Mavi
04.Temmuz.2014, 14:36
Trabzonspor taraftari Salihin gelisine pek sevinmedi genel olarak ama ben Salih'ten umitli olanlardanim. Canli izledigim bir futbolcu bence dogru ortamda oynadiginda cok verimli olur.

byariff
04.Temmuz.2014, 14:48
geçen senelerdeki bi aciklama :D

https://pbs.twimg.com/media/BrsTyqYIgAAzn_B.jpg

Falcao9
04.Temmuz.2014, 16:08
Engin 1.1 milyon euro'ya gitti. Şenol Hoca ile ilgili problemi vardı, ondan gitti. Ve o zaman için karlı bir anlaşmaydı. Yedek oyuncumuzu 1.1 milyon euro'ya sattık.

Ceyhun'u hatırlamıyorum ama şimdi araştırdım. Ceyhun'un da sözleşmesi bitmiş ve öyle gitmiş. Yani bizlik bir durum yok.

Biz bir tek Olcan ve Engin'i sattık. İkisinden de iyi paralar kazandığımız düşüncesindeyim.

Olcan ise sanıldığı gibi iyi bir oyuncu değil. Aşırı derece de bencil ve oyun görüşü sıfır olan bir oyuncu. Bu sezon oynadığı en iyi maç Apollon Limassol ile olan maçımızdı. O maç da bile beni en çok sinir eden futbolcu Olcan'dı. Ayağın da o kadar çok top ezdiki o maç, biz taraftarları etmişti. Çok skorer bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla top ezer, çok fazla karşı karşıya kaçırır. Çok skorer olmasının nedeni ise bu sezon ki Trabzonspor'dur. Bizim takımın yetersiz olması nedeniyle Olcan takımı sürükledi. Her top Olcan'a gidiyordu takımda. Ondan dolayı Olcan o kadar ön plana çıktı. Biz de İHO'ya göre şampiyonluğa oynayacak kadro kuruyoruz. Bu takım da Olcan buluncak olsaydı geçen sezon skor anlamın da yaptığı katkının 3de 1ni bile yapamazdı. Geçen sezon takım oyununa hiç katkı verememişti zaten. Bu sezon vermesi de beklenilemezdi.

Özet geçeyim. Olcan kötü bir takım da sürükleyici rol oynar ama takım oyunu oynayan sistemli bir kadroda sırıtır. Bizim kurmak istediğimiz takım da takım oyunu oynayan sistemli bir takımdı. Bu takım da ise Olcan'ın yeri yoktu. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış oyuncuyu iyi paraya sattık.

Fearless Coward
04.Temmuz.2014, 19:29
Salih'i Sakarya yıllarından beri takip ederim. Adamın oynamadığı mevki kalecilik var galiba bi tek. :D Ama ondan en çok verimi ön libero da alırsınız. Sağ bek falan denemeye bile kalkmayın yıkıp geçerler orayı.

Falcao9
04.Temmuz.2014, 19:32
Bence Salih için en uygun yer stoper. Pek bi maliyeti yok zaten. 4. Stoper olarak durur takımda.

1. Stoper: alınacak
2. Stoper: Mustafa
3. Stoper: Aykut
4. Stoper: Salih
şeklinde olur.

Bordo61Mavi
06.Temmuz.2014, 23:32
Son cikan transfer haberlerine gorede istedigimiz forvet Ibisevic'mis :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2014, 15:34
salih bonservisiyle mi geldi, yoksa kiralik olarak mi alindi? oyle bir soylenti vardi, kiralik adam verilecek diye verilen paranin yaninda.

bi de trabzon gs iliskisi uzerine bence cok da laf etmeyin. yukarda arkadasin da dedigi gibi adamlarinizi kaptirmamis olsaniz 2 sene sampiyon siz olacaktiniz, sonra 2011 de biz sampiyonduk diye surekli gundem yaratmaya calismazdiniz. ayrica kayseriden fenerbahceye ile trabzondan galatasaraya transfer baska seyler. sampiyonluk yolundaki rakibine adam kaptirman kadar abes birsey yok. elindeki en iyi yerli topculari tutamiyorsan taraftarina biz sampiyonluk mucadelesi veriyoruz diye sikmayacaksin. mevcut yonetim zihniyetiyle trabzon sampiyon falan olamaz. kim sivrilse istanbulun yolunu tutuyor.

E.Cartman
07.Temmuz.2014, 16:10
salih bonservisiyle mi geldi, yoksa kiralik olarak mi alindi? oyle bir soylenti vardi, kiralik adam verilecek diye verilen paranin yaninda.

bi de trabzon gs iliskisi uzerine bence cok da laf etmeyin. yukarda arkadasin da dedigi gibi adamlarinizi kaptirmamis olsaniz 2 sene sampiyon siz olacaktiniz, sonra 2011 de biz sampiyonduk diye surekli gundem yaratmaya calismazdiniz. ayrica kayseriden fenerbahceye ile trabzondan galatasaraya transfer baska seyler. sampiyonluk yolundaki rakibine adam kaptirman kadar abes birsey yok. elindeki en iyi yerli topculari tutamiyorsan taraftarina biz sampiyonluk mucadelesi veriyoruz diye sikmayacaksin. mevcut yonetim zihniyetiyle trabzon sampiyon falan olamaz. kim sivrilse istanbulun yolunu tutuyor.
Salih kiralandı, 1.750'ye satın alma opsiyonları var.

Falcao9
08.Temmuz.2014, 01:24
Yeni hedef Mitroglou. Mehmet Karagöz diye bir gazetecinin haberi. Adamın pek salladığını görmedim.

Fietra 10
08.Temmuz.2014, 04:09
Burak'ta mevcut madde vardı zaten.Yani Bjk'de Fb'de alabilirdi Burak kalmak istemediği sürece.Selçuk zaten en büyük voleyi vurdu bize.Sözüm senet dedi ilk sizle masaya oturacam dedi görüşmeden gitti.Bunun dışında Engin'i satmak doğru hamle Şenol Hoca ile problemliydi.Gs'de de pek rahat durmadı zaten.Bir de Olcan'ı sattık işte.Kaldıki Bjk 2.Asbaşkanı'nın Trabzonlu olması sebebiyle transfer önceliği bile Bjk'ye verildi İHO tarafından.Fakat Bjk istenilen rakama çıkamadı.Gs bence çok fazla para verdi Olcan'a.

Rakibine oyuncu satma konusunda haklısın fakat arada şehir farkı var bilindiği üzere.Herkes bir Onur Kıvrak çıkmıyor malesef.Ya kendi içimizdeki Tekke'leri Yumlu'ları çıkarıp İstanbul'a gider mi sıkıntısı yaşamayacağız ya da sürekli İstanbul'a kaçmak isteyen oyuncuların yerini Dortmund gibi doldurabileceğiz.Asıl sorun oyuncuların gitmelerinde değil yerlerinin doldurulmamasında.

Kaldıki biz ve İstanbul takımları arasında her zaman oyuncu transferi oldu ama malum sezon yüzünden Fenerbahçe ile herhangi bir masaya oturulma düşünülemeyeceği için ve Bjk'nin vereceği paralar belliyken Gs'nin ön plana çıkması doğal.Biz Gökhan Ünal'ı 3m€'ya Fener'e verip üstüne bir de Burak'ı aldık Fener'den mesela :) oluyor ve olacakta İstanbul'la oyuncu transferi.Ha bu sene için hem şampiyonluk diyorsun hem Olcan'ı satıyorsun diyorsanız bence burada haklısınız.Keşke 4m€'ya ihtiyaç olmasaydı da Olcan 1 sene çürüyüp gitseydi klüpten.Ama menejeri de kendisi de biliyor klübün içinde bulunduğu mali durumu.O yüzden bu kadar rahat konuştular.

Neyse bu sene 3 oyuncudan 11m€ gibi bir para kazandık.gündemde 3 ya da 4 yabancı alınabileceği konuşuluyor.Stoper,Orta saha ve forvet bence de mantıklı fakat sol bek'e yabancı alacaksak sıkıntı olur bizim için kontenjan açısından.Defans dörtlüsünden 3 yabancı olmamalı.Umarım bu da düşünülüyordur.Bir de Kolo Toure yerine umarım Ricardo Costa alınır.Naktho ise bizim orta sahaya level atlatır.

Falcao9
08.Temmuz.2014, 04:54
Ha bu sene için hem şampiyonluk diyorsun hem Olcan'ı satıyorsun diyorsanız bence burada haklısınız.

Olcan kötü bir kadro için de sürükleyici rol oynar ama takım oyunu oynayan sistemli bir kadro için de sırıtır. Bize bu sezon hiç bir katkısı olmazdı. Gitmesi iyi oldu. Gönül isterdi ki; kadro dışı bırakalım, 1 sene çürüsün paf takımda ama maddi durumlar el vermedi.

Bordo61Mavi
10.Temmuz.2014, 18:13
Amer Gojak onerilmis.

1997 dogumlu Bosnali.

:)

+3 icin iyi bir oyuncu olur.

byariff
10.Temmuz.2014, 20:12
hirvatistanin yeni yildizi olacak diyorlar bu oyuncu icin.

Kaka Leite
11.Temmuz.2014, 09:09
http://www.ntvspor.net/haber/manset-t/110188/halilhodzicden-trabzona-kotu-haber

Şöyle bir haber var.

Bordo61Mavi
11.Temmuz.2014, 15:26
Pazar gunu gelecekmis diyorlar, gelmessede siz ozaman izleyin komediyi :D

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2014, 01:17
Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Sayın Vahid Halilhodzic ile görüşmelere başlanmıştır.

byariff
13.Temmuz.2014, 02:55
2 kondisyoner 1 yardimci antrenor ile geliyormus vahid hoca.

Leonadias
13.Temmuz.2014, 03:41
Görüşmelere başlanmadan öncesinde yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı epey umarım gelir iyi bir teknik direktör " Trabzonspor'a " yakışır.

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2014, 06:00
Onlar bos haberlermis. Uydurma yapiyor bizim gazeteler gazetelerin bi kismi bos kaldimi.

Leonadias
13.Temmuz.2014, 07:29
http://i.hizliresim.com/d4WZ0V.png

Resmi siteden alıntıdır.

himone
13.Temmuz.2014, 13:46
Hoca iyi oldu ama Trabzon'un çok iyi transferler yapması lazım. Hücum hattının en etkili oyuncuları satıldı ve elde kalan düzgün bir tek Yusuf var. Orta saha ve savunmaya da adam gerektiği düşünülürse yönetimin ve teknik ekibin işi gerçekten zor. Yanılmıyorsam ortada dolaşan bir isim de yok.

rexpo1994
13.Temmuz.2014, 23:01
http://i.hizliresim.com/d4WZ0V.png

Resmi siteden alıntıdır.

Bienvenue yü görünce bir an korktum,nefessiz kaldım neyseki sonradan jeton düştü:D

Leonadias
14.Temmuz.2014, 01:36
Başta bende anlam veremedim de hoş geldin falandır diye düşününce o kafadan çıktım :D

footballer33
14.Temmuz.2014, 01:41
Bienvenue, Fransızca'da hoşgeldin anlamına geliyor. F.Bahçe, Bienvenu'yu aldığında da aynı şekilde intro girilmişti; Bienvenue Bienvenu yani. :icon_biggrin:

Leonadias
14.Temmuz.2014, 01:44
Bienvenue, Fransızca'da hoşgeldin anlamına geliyor. F.Bahçe, Bienvenu'yu aldığında da aynı şekilde intro girilmişti; Bienvenue Bienvenu yani. :icon_biggrin:

Tamam usta biz cahiliz :n:

footballer33
14.Temmuz.2014, 01:47
Tamam usta biz cahiliz :n:
Estağfurullah kardeş! Ben öyle bir şey kast etmedim. Amacım, Bienvenu transferinde girilen introya ve telaffuzun futbolcunun ismiyle olan benzerliğine ve ilginçliğine dikkat çekmekti.

rexpo1994
14.Temmuz.2014, 04:28

Cezayir dili fransızca sanırım ama adam boşnak bence gerek yoktu fransızca hoşgeldine:D

Leonadias
14.Temmuz.2014, 05:12
Takılıyorum, üstad olur mu öyle şey :)

Leonadias
14.Temmuz.2014, 19:14
Vahid Halilhodzic ile 2 yıllığına anlaşma sağlandığı resmen açıklandı.

Falcao9
23.Temmuz.2014, 05:18
Emrah Başsan ve Muza Nizam'ı aldık. İkisi de çok iyi adamlar, çok iyi yaptık almakla. Özellikle Emrah direkt formayı kapıcaktır.

Rsa
23.Temmuz.2014, 14:13
Emrah yetenekli futbolcu ama çok çalışması lazım. Antalya'da bile ilk 11'in düzenli oyuncusu olmadı bir türlü. Musa'dan pek bir şey beklemeyin derim.

Bordo61Mavi
24.Temmuz.2014, 16:09
Emrah ve Musa Antalya kampindan ayrilmis diyorlar

Falcao9
27.Temmuz.2014, 03:11
Osvaldo kiralık gelicek diyorlar...

Ama ben hiç inanmıyorum. Türkiye'ye yolu düşmez bu adamın. İnter ile görüşüyormuş. Türkiye'ye yolu düşse bile Gs'den başka takıma gitmez.

Night_Mare17
27.Temmuz.2014, 04:29
Osvaldo kiralık gelicek diyorlar...

Ama ben hiç inanmıyorum. Türkiye'ye yolu düşmez bu adamın. İnter ile görüşüyormuş. Türkiye'ye yolu düşse bile Gs'den başka takıma gitmez.

Keşke Gs'ye düşse :n:

Bordo61Mavi
27.Temmuz.2014, 06:38
Bence aradigimiz forvet RTE. Bildigin Poacher

Kaka Leite
27.Temmuz.2014, 06:41
Bence aradigimiz forvet RTE. Bildigin Poacher
Pivot değil mi o ya?

Maçı izlemedim ama twitter da çoğu kişi tam Pivot forvet görevi yaptığını yazıyodu. :icon_biggrin:

Bordo61Mavi
27.Temmuz.2014, 06:46
Pivot değil mi o ya?

Maçı izlemedim ama twitter da çoğu kişi tam Pivot forvet görevi yaptığını yazıyodu. :icon_biggrin:

Arkadaslarini oyuna pek katmadi, direk kaleyi dusundu. Bence daha "poacher" olarak daha verimli olur.

TRIVELA

Bordo61Mavi
27.Temmuz.2014, 06:48
KLAS

Yanliz yeri degil ama su vurus gercekten cok kaliteli.

Burak Yilmaz'in tek tip finishing(ayak ici plase) yapip gol krali oldugu ligde Tayyip Erdogan cok gol atarmis.

Bordo61Mavi
30.Temmuz.2014, 19:14
http://img.tapatalk.com/d/14/07/30/u7yhy9ez.jpg

Beyler Trt'yi kim hacklediyse versin adamlarin kanalini geriye

Namzet
31.Temmuz.2014, 02:26
Trabzonspor'un gün içerisinde Mitroglou transferini açıklaması bekleniyor..

Kaynak : Tribündergi

Bordo61Mavi
31.Temmuz.2014, 03:20
http://img.tapatalk.com/d/14/07/31/y3ejepeh.jpg

Ravanelli'yi almisiz

Leonadias
31.Temmuz.2014, 04:14
Trabzonspor, İshak Doğan için Karabükspor ile 2.4milyon Euro ve Aykut Akgün karşılığında anlaştı

Redrum
31.Temmuz.2014, 06:30
Mitroglou çok ciddi diyorlar.

Falcao9
31.Temmuz.2014, 13:34
Barış Yurduseven, Başkan'ın yanında Belkalem, Musa, İshak ve Mitroglou ile anlaşıldığını söyledi. Başkan'a sözü verdiğinde başkan sen her şeyi söyledin zaten dedi. Ayrıca başkan, Barış'a ''Mitroglou ne zaman geliyor Barış?'' diye takıldı.

Bordo61Mavi
31.Temmuz.2014, 17:16
Belkalem kampa katilmis.
Ishak bugun EUROPA macinda oynamassa bizimdir diyecegim

Trabzonspor
01.Ağustos.2014, 01:36
İshak iyi oldu Musa'da geliyormuş. Belkalemde kampa katıldı. Sıra iyi bir forvet ve Colmandan kurtulup orta saha almakta.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SAİT71
01.Ağustos.2014, 17:12
Ts bu sene özellikle yerli anlamında çok iyi transferler yaptı. Zaten ligde yabancı neyse de yerli kadronuz ne kadar kaliteli ve geniş olursa o kadar avantajlı oluyorsunuz.

Bordo61Mavi
01.Ağustos.2014, 18:16
Yerli kadrosunun iyi olmasi en iyi 4'cu yapar bizi.

Yabancilar ise sampiyonluk yarisina dahil eder

fbdevil190737
01.Ağustos.2014, 18:38
Trabzonspor'un iyi bir yerli rotasyonu oldu ancak Uefa Avrupa Ligi Playoff'ları için iki tane kaliteli yabancı şart . Ayrıca stoper bölgesine de bir yığılma oldu . Belkalem'in yanına Halilodzic Aykut,Mustafa,Musa üçlüsünden kimi tercih edecek bakalım . Orta saha'nın ortasına ve santrafor bölgesine birer transfer şart mutlaka . Ön ofans üçlüsü de Yusuf - Malouda - Serdar Gürler olmalı fikrimce .

Bordo61Mavi
02.Ağustos.2014, 13:51
-Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda SL Benfica ve futbolcu ile,

-Profesyonel futbolcu İshak Doğan'ın kulübümüze transferi konusunda K.Karabükspor ve futbolcu ile,

-Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Fatih Atik'in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile,

görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haydi bismillah

rexpo1994
02.Ağustos.2014, 13:56
İshak yakın heralde. Fatih atik sanırım kanatlarda oynuyordu,bu kadar çok kanat oyuncumuz dururken beleş de olsa gerek yok.Forvet tede kim geliyorsa gelsin artık.

Fearless Coward
02.Ağustos.2014, 14:17
Trabzon efsane takım kuruyor.

SAİT71
02.Ağustos.2014, 14:57
cardozo ligde de avrupa da da uçurur takımı :)

fbdevil190737
02.Ağustos.2014, 15:11
Cardozo , İshak , Belkalem transferleri nokta atışlar ancak orta sahada Colman düşünülüyorsa olacak iş değil bu adama Trabzonspor yeterince fırsat tanıdı senelerdir .

Bordo61Mavi
02.Ağustos.2014, 15:25
Fm kadromuzda kuruldu sayilir. Su orta saha transferinide yapsa baskan bize is birakmassa

Namzet
02.Ağustos.2014, 15:35
Cardozo bomba olur

jevox06
02.Ağustos.2014, 15:37
Trabzonspor, Cezayirli oyuncu Carl Medjani ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. (Lig TV)

Falcao9
02.Ağustos.2014, 16:45
Slimani ve Medjani de geliyor gibi. Ayrıca yabancı bir orta saha alınacakmış.

Trabzonspor
02.Ağustos.2014, 22:04
Savunmaya 1, forvete 2 ve orta alana 1 yabancı alınınca eldeki sayı fazla oluyo. Bamba, colman celutska yollanmalı üçüne beşine bakmadan. Alınan isimler beklenen performansı verir , hocada önceki dönemindeki olmazsa bu sezon keyifli maçlar izleriz Avrupada yine.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Falcao9
02.Ağustos.2014, 22:11
Mitroglou ya da Slimani kesin olarak alınacak diyorlar. Medjani'yi de Lig Tv kesin diye duyurdu. Bamba ve Celustka'nın talipleri varmış, giderler. Colman ve Malouda'yı da gönderip çok iyi bir orta saha alırsak iyi bir takım oluruz.

rexpo1994
02.Ağustos.2014, 23:03
Mitroglou ya da Slimani kesin olarak alınacak diyorlar. Medjani'yi de Lig Tv kesin diye duyurdu. Bamba ve Celustka'nın talipleri varmış, giderler. Colman ve Malouda'yı da gönderip çok iyi bir orta saha alırsak iyi bir takım oluruz.

Cardoza alınmayacak mı ? mitroglu nun da slimanin de adı çok geçti ama şuan cardoza daha çok geçiyor.

Fearless Coward
02.Ağustos.2014, 23:18
Slimani gelmez sanıyorum. Lizbon bırakmaz onu bırakırsa da maliyeti biraz pahalı olur. Cardozo ve İshak kesin gelir bence.

Falcao9
02.Ağustos.2014, 23:20
Cardoza alınmayacak mı ? mitroglu nun da slimanin de adı çok geçti ama şuan cardoza daha çok geçiyor.
Cardozo ile görüşüldüğü borsaya bildirildi zaten. Kesin olarak anlaşmadan bildirme olmazdı. Yani Cardozo bizde. Bu sezon çift forvet oynayacağımız için Cardozo'ya partner arıyoruz. Bu da Mitroglou ya da Slimani olacak gibi gözüküyor.

Falcao9
02.Ağustos.2014, 23:26
Slimani gelmez sanıyorum. Lizbon bırakmaz onu bırakırsa da maliyeti biraz pahalı olur. Cardozo ve İshak kesin gelir bence.
Geçen sezon 300 bine aldıkları adamın piyasası yüksek iken satmak istiyorlar. Dünya kupasından sonra çok talibi olunca 12 milyon euro istemişler ama 12 milyon euro veren çıkmamış. Şuan da 5-6 milyon euro'lara kadar düşmüş kulübü.

rexpo1994
02.Ağustos.2014, 23:36
Cardozo ile görüşüldüğü borsaya bildirildi zaten. Kesin olarak anlaşmadan bildirme olmazdı. Yani Cardozo bizde. Bu sezon çift forvet oynayacağımız için Cardozo'ya partner arıyoruz. Bu da Mitroglou ya da Slimani olacak gibi gözüküyor.

Çift forvet oynuyacağımızı bilmiyordum.Cardozo nun yanına genç yetenek alsak hızlı birşey daha iyi olmaz mı. 2 tane pivot yanyana olmaz gibi geliyor.

sarianet
02.Ağustos.2014, 23:42
trabzon sonunda adamakıllı bi forvete kavuştu :)

Falcao9
03.Ağustos.2014, 00:22
Çift forvet oynuyacağımızı bilmiyordum.Cardozo nun yanına genç yetenek alsak hızlı birşey daha iyi olmaz mı. 2 tane pivot yanyana olmaz gibi geliyor.
Mitroglou daha çok sahte forvet gibi. Slimani ise agresif, sert, hareketli forvet. Bence hoca kimi isterse o alınsın. En doğrusunu hoca bilir :)

Bordo61Mavi
03.Ağustos.2014, 02:04
Rum istiyorum :)

Parasi neyse alin, 3 forma hediye ediyorum.

E.Cartman
03.Ağustos.2014, 03:34
Cardozo'nun yanına Saviola gider aslında. Arkalarında da Aimar olsa bide :zuhaha

anil luque
03.Ağustos.2014, 12:29
oldu olacak orta sahayı veron ve simeone ikilisi oluştursun :D

şaka bir yana trabzon müthiş işler yapıyor transferde. beklenmedik işlere imza atmaları kuvvetle muhtemel.

rexpo1994
03.Ağustos.2014, 13:33
Mitroglou daha çok sahte forvet gibi. Slimani ise agresif, sert, hareketli forvet. Bence hoca kimi isterse o alınsın. En doğrusunu hoca bilir :)

Haklısın hocanın dediği olsun:)

rexpo1994
03.Ağustos.2014, 13:34
Cardozo'nun yanına Saviola gider aslında. Arkalarında da Aimar olsa bide :zuhaha

Çok da güzel olur,Çok da iyi olur:D

eng1n
03.Ağustos.2014, 15:13
Cardozo önemli transfer ama daha da önemlisi Cardozo'yu Trabzon şehrinde tutabilmek, tabi kendisinin özel hayatının nasıl olduğunu bilmiyoruz ama sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.

Falcao9
03.Ağustos.2014, 22:31
Mitroglunu soranlara evet mitroglu da bitti.. @Tuncayihtiyar

Tuncay İhtiyar yönetime yakın insanlardan. Yani güvenilir bir isim. Söylediğine göre Mitroglou bitmiş.

Falcao9
04.Ağustos.2014, 04:24
Bazı kaynaklara göre Mitroglou 2 yıllığına kiralandı. Kiralama ücreti 2 yıl için 3,5 milyon euro. Satın alma opsiyonu ise 7,5 milyon euro imiş.

Ben Mitroglou'nun kiralık olarak alınabileceğini düşünmüyorum. Fulham ciddi bir para kazanmak isteyecektir.

Night_Mare17
04.Ağustos.2014, 04:33
Mitroglu - Cardozo ikilisi oy oy oy. Yusuf , Malouda , Serdar gibi kanatlar da var. Trabzonspor hucüm olarak çok iş yapabilir Halilhodzic'in tavrı bence kesinlikçe çok doğru. Adam iddialı istediği grubu da toplayacak gibi tutarsa şampiyonluğa oynar Trabzon bu yıl.

Namzet
04.Ağustos.2014, 05:26
Cardozo için sakatlığı var diyorlar

sarianet
04.Ağustos.2014, 05:51

arkadaş her transferde aynı muhabbet :D

Falcao9
04.Ağustos.2014, 11:27
3-4 gün önce hazırlık maçına çıkmış. Ayrıca Emirates Cup için Benfica kafilesindeydi. Sakat adamı niye götürsünler? Bizle anlaşınca dün İngiltere'den oynamadan döndü.

mpaker66
04.Ağustos.2014, 11:56
Fatih Atik'de iyi trasnfer gerçekten.

Falcao9
04.Ağustos.2014, 12:07
Fatih Atik'de iyi trasnfer gerçekten.
Serbest vuruşları, kornerleri, ortaları çok iyi. Kalan özelliklerinin nasıl olduğunu sahada görücez.

bjk_melo_151
04.Ağustos.2014, 18:52
Abdülmü'min Cebu'yla görüşülüyormuş aslı var mı?
http://thumbnails111.imagebam.com/34305/b02e87343046003.jpg (http://www.imagebam.com/image/b02e87343046003)
http://www.trabzonajans.com/trabzon/djabou-anlasma-bekliyor-h12110.html

Falcao9
04.Ağustos.2014, 20:34
Abdülmü'min Cebu'yla görüşülüyormuş aslı var mı?
http://thumbnails111.imagebam.com/34305/b02e87343046003.jpg (http://www.imagebam.com/image/b02e87343046003)
http://www.trabzonajans.com/trabzon/djabou-anlasma-bekliyor-h12110.html
Haber 3 gün öncesinin haberi. Bundan 1-2 hafta önce ismi çok geçiyordu. Şu sıralar pek haberi çıkmıyor. Ben hiç bir zaman görüşüldüğüne inanmadım, hala daha inanmıyorum.

Mitroglou'yu 3,5 milyon euro kiralama ücreti karşılığında 2 yıllık kiralanması için Fulham ile anlaştığımız ama bonservisini almak için uğraştığımız iddaa ediliyor. Ayrıca Mitroglou'nun en başından beri ilk tercihinin biz olduğu iddaa ediliyor.

Bordo61Mavi
04.Ağustos.2014, 20:56
@IshakDogan68: Allah yolumuzu acik etsin

Bordo61Mavi
04.Ağustos.2014, 21:37
Merkez orta sahada alinsin cok iyi bir 11'e sahip olacagiz.

GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2014, 22:48
Trabzonspor da bizim gibi yıllar sonra adam gibi bir santrafora kavuştu,hayırlı olsun.:) Bir de Mitroglou gelirse bomba bir hücum hattı olur.Yalnız Mitroglou'nun toparlanmasını beklemek gerekebilir biraz.Malum ağır bir sakatlık geçirdi.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 00:18
Mitro'nun sakatlığından çok korkuyorum. Bir de yarım dönemlik inanılmaz performansıyla kendini bütün Avrupa'ya tanıttı, Dortmund gibi dünya devleri Mitro'yu almak istedi. Ama bunların hepsi yarım dönemlik performans ile oldu onun için balon çıkmasından korkuyorum.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 01:51
http://instagram.com/p/rSnAoOEG7y/

Hayırlı uğurlu olsun.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 01:59
http://www.abload.de/img/cardozo1b0pe6.gifhttp://www.abload.de/img/cardozo23qr5r.gif

Bu sezon gol kralılığı yarışı sıkı geçecek gibi.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 02:14
Sadri Şener: Trabzon'a dünya yıldızları gelmez.
İHO: Malouda,Bosingwa,Cardozo
devamı da gelecek gibi

Falcao9
05.Ağustos.2014, 02:19
devamı da gelecek gibi

Yıldız isteyen gökyüzüne baksın.

erdemzorer10
05.Ağustos.2014, 02:22
Cardozo yeni bir hava katacaktır camiaya.Hayırlı uğurlu olsun,önemli bir hamle bence.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 02:24
Cardozo, Mitroglou gibi oyuncuların gelmesi forma sponsorunu da etkiler. Cardozo gibi 2-3 transfer daha yapsak iyi bir forma sponsoru alabiliriz.

erdemzorer10
05.Ağustos.2014, 02:25
Eklemek gerekirse,ben Vahid hocanın aksine;kaliteli bir 8 numara transferiyle Trabzonspor'un çok ciddi şekilde bir hedef takımı haline geleceğini düşünüyorum.

footballer33
05.Ağustos.2014, 02:26
Orta alanın ortasına 2-3 çok sağlam transfere ihtiyacı var Trabzon'un. Şu an o bölge tamamen boşaldı. Michael Essien bu transferlerden birisi olabilir mesela. Yanına 1 yerli, 1 yabancı genç oyuncu alınırsa onlara da çok şey kazandırır.

Kaka Leite
05.Ağustos.2014, 02:31
devamı da gelecek gibi
İsim bu kadar önemli mi yahu?

Malouda ve Bosingwa'nın dünya yıldızı gibi bir katkı verdiğini düşünmüyorum. Malouda hele bir Adrian kadar katkı dahi vermedi. Cardozo nasıl olur bilemem ama geçen sezondan sonra ona da umutsuz bakıyorum ben.

HeracLes
05.Ağustos.2014, 02:37
devamı da gelecek gibi

Bu da benden: Trabzon'a dünya yıldızı gelmesin.

Yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil, yarar sağlayamamalarından. Göremiyorlar mı yaşananları ? Malouda'dan ne verim aldın, Bosingwa'dan ne verim aldın da Cardozo'dan ne bekliyorsun ? Tamam kariyeri ortada, çok iyi sezonlar geçirdi ama son sezon çok fazla oynamadı ve az gol attı. 2,5 milyon euro civarı bir paraya anlaştılarsa bence yazık olur. Ne olacağı meçhul.

Benim anlamadığım bu insanlardaki yıldız merakı nereden geliyor ? Bize de tutturdular Ronaldinho diye iyi ki gelmedi, iyi ki alamadık. Kariyeri ortada yine, efsane bir futbolcu. 3 yıldır oynadığı, istediği bir takımda düzensizlik yaratıyorsa Beşiktaş'ta o kadar gencin arasında kim bilir neler yapabilir ?

Falcao9
05.Ağustos.2014, 02:48
Bu da benden: Trabzon'a dünya yıldızı gelmesin.

Yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil, yarar sağlayamamalarından. Göremiyorlar mı yaşananları ? Malouda'dan ne verim aldın, Bosingwa'dan ne verim aldın da Cardozo'dan ne bekliyorsun ? Tamam kariyeri ortada, çok iyi sezonlar geçirdi ama son sezon çok fazla oynamadı ve az gol attı. 2,5 milyon euro civarı bir paraya anlaştılarsa bence yazık olur. Ne olacağı meçhul.

Benim anlamadığım bu insanlardaki yıldız merakı nereden geliyor ? Bize de tutturdular Ronaldinho diye iyi ki gelmedi, iyi ki alamadık. Kariyeri ortada yine, efsane bir futbolcu. 3 yıldır oynadığı, istediği bir takımda düzensizlik yaratıyorsa Beşiktaş'ta o kadar gencin arasında kim bilir neler yapabilir ?

Bosingwa çok katkı verdi. Defans hattımızın liderliğini yaptı. Defanstan topu oyuna sokamıyorduk, Bosingwa soktu.

Malouda ise ligin ilk yarısı çok büyük katkı verdi. MRA ile yaşadığı sorunlardan dolayı kampa geç geldi. Geldikten sonra kampa katılmadığı için fiziki durumu kötüydü. O yüzden 1-2 maçta kötü oynayınca yedek kaldı. MRA gitti, Hami geldi. Hami ile hiç anlaşamadı. Hami'nin burada daha çok suçu var gibi gözüküyor dışardan. Ondan sonra Malouda antrenmanlarda en çok çalışan oyuncu olarak göze çarptı. Buna rağmen Hami bir maçta Malouda'yı değil de Şahin'i oyuna alınca ipler koptu. Malouda şehri terketti.

Cardozo'nun geçen sezona kadar olan kariyeri kesinlikle tartışılmaz bile. Geçen sezona gelirsek hocası ile olan sorunlarından dolayı yedek kaldı. Lig de sadece 4 maç 90 dakika oynadı ve 7 gol attı. Yani geçen sezon hocasıyla sorunları olmasaydı geçmiş sezonlarını aratmayacaktı.

Cardozo'nun istatiklerine bakmanız için transfermarkt'ı öneririm. http://www.transfermarkt.com.tr/oscar-cardozo/leistungsdaten/spieler/45865

Falcao9
05.Ağustos.2014, 03:15
@DiMarzio Cardozo'nun alındığını söyledikten sonra ki gün KAP'a bildirim geldi. Bu adam şimdi de Constant'ı ve Medjani'yi yazmış.

Night_Mare17
05.Ağustos.2014, 03:22
@DiMarzio Cardozo'nun alındığını söyledikten sonra ki gün KAP'a bildirim geldi. Bu adam şimdi de Constant'ı ve Medjani'yi yazmış.

Di Marzio yanılmıyor arkadaş.

Namzet
05.Ağustos.2014, 03:47
Cardozo'nun formaları satışa çıkarılmış..

https://pbs.twimg.com/media/BuOo6o1IUAEKPfY.jpg

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 04:00
Onur İNCEHASAN ‏@oincehasan 5m
Bazılarını kesmedi galiba

Onur İNCEHASAN ‏@oincehasan 2m
Arkası yarın!

Gaza gelmeyin lan :D

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 06:30
Yildiz oyuncu tabiki olmali takimda ama 1-2 tane degil. Tam 5 tane yildiz oyuncun olacak, hepsi birbirinin ayarinda. Taraftar ne X'i daha fazla sevecek nede Y olan oyuncuyu.

Tabi bunlari oynatacak hocada lazim onun icin sistemede uymasi lazim.

Onur
Bosi Musti Belkalem Ishak
Medjani
Serdar Ozer Yusuf
Mitro Cardozo

Medjani o bolgede cok yanliz kalabilir, Cezayirden gozlemledigim kadariyla kenar oyuncularida defansif pozisyonlarini on libero yaninda aliyorlardi ve defans blogu onunde pres yapiyorlardi.

Yusuf ve Serdar bunda pek basarili olamaz, bu isi yapacak en iyi oyuncu Engin Baytar'dir oda duzelmez daha. (Senol hoca doneminde cok yapmisti)

Leonadias
05.Ağustos.2014, 08:50
SKY Italia'ya gore Trabzonspor, Milan'dan Constant ile anlaşma sağladı.

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 10:19
Mecânî ve Belkalem iyi transferler. Cardozo'yu tartışmak için çok erken. Gayet iyi bir oyuncu.

karakartalbjkk
05.Ağustos.2014, 11:32
Valla bu Halilhodziç hoca takımı alt üst edecek. TS dostlarım keşke hami mandıralıyı göndertmemek için baskı yapsaydınız valla çok iyi olurdu.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 12:27
Valla bu Halilhodziç hoca takımı alt üst edecek. TS dostlarım keşke hami mandıralıyı göndertmemek için baskı yapsaydınız valla çok iyi olurdu.

Hami hocalık olarak napmış da Halilhodzic ile kıyaslayacaz onu. Adının Vahid Hoca ile anılması bile üzücü.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 12:31
Medjani sağlık kontrolüne gidiyor.

https://pbs.twimg.com/media/BuQtFkWIMAEv0rL.jpg:large

Redrum
05.Ağustos.2014, 12:31
Cardozo favori oyuncularımdan birisidir, 5-6 yıldır takip ettiğim ve beğendiğim bir golcü Türkiye'ye gelmesi nasip oldu ya çok mutluyum.
Cardozo yaşlı, iş yapmaz demek = Hooijdonk'un fenerde ne isi var bastonla mi oynayacak demek

anil luque
05.Ağustos.2014, 12:32
Mental faktörler devreye girmezse (malum trabzonspor ne çekiyorsa kendi taraftarından çekiyor ) Cardozo'nun ölüsü bu ligde 15 golü bulur arkadaşlar , tartışmak yersiz..

Falcao9
05.Ağustos.2014, 12:36
Cardozo fizik gücüyle ön plana çıkmış bir oyuncu değil. Klasıyla, yeteneğiyle ön plana çıkmış bir oyuncu. Bir futbolcu fizik gücünü kaybedebilir ama klasını kaybetmez. Şuan 31 yaşında, istese 37'ye kadar oynar. Bizde rahat 3 sene oynar. Ardından Katar'a bile gider.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 12:51
Medjani, Musa Nizam ve Belkalem sağlık kontrolünden geçmiş.

5267
05.Ağustos.2014, 12:58
Bence takım tutarsa TS çok büyük işler yapabilir.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 13:02
2. forvet için Slimani ile anlaşılmış, Mitroglou için kiralık anlaşılmış, Mitroglou'nun bonservisini almak için uğraşılıyormuş. Son kararı hoca verecekmiş.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 13:49
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=374630

Constant da geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. Ard arda bombalar patlıyor...

https://twitter.com/Trabzonspor/status/496594066109652993 :) :)

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 14:00
Bu Constanti , Atiba'ya benzetiyorlar. Cok yonlu oyuncuymus.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 14:01
Bu arada Di Marzio yine yanilmadi

Banega
05.Ağustos.2014, 14:02
Umarim Trabzon bu sene toparlanir da, yeniden zirveye ortak olur, bizde guzel maclar izleriz.

Cardozo her zaman istatistikleri cok iyi olan bir adam.Onun fuze gibi sutlarini bizim ligimizde izlemek icin sabirsizlaniyorum.

Edit:Kevin mukemmel bir transfer, Halilhodzic takimi yeni bir yapilanmaya sokuyor, sayet bu sistem tutmazsa ayvayi yiyecek fakat tutarsa da(ki bende tutacagini dusunuyorum, Halilhodzic bos adam degil.) Trabzon mukemmel isler basaracak.

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 14:03
Çok fazla transfer yapıldı, umarım bir an önce uyum sağlanır. Constant'ı epeydir izlememiştim. Enterasan bir transfer olabilir. Tarz olarak Beşiktaş'taki Ramon'a benzer, taraftarların istediği tarzda bir adam. Hayırlı olsun.

anil luque
05.Ağustos.2014, 14:04
Constant da iyi transfer bence. Trabzon ciddi manada iyi transfer yaptı.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 14:14
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=374634

https://twitter.com/yunusemresel/status/496605939706105856

Büyük ihtimal forvet de bugün açıklanacak. Slimani yada Mitroglou olur. Benim tercihim Slimani'den yana.

himone
05.Ağustos.2014, 15:41
Cardozo her türlü başarılı olur çok kaliteli oyuncu. Ben Constant transferini gereksiz buluyorum oraya İshak alınmadı mı? Ayrıca Hallilodzic çeker giderim dedikten sonra bence burada tutunamaz. O beğenilmeyen Türk oyuncular hoca harcamaları ile ünlüdür.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 15:45
Cardozo her türlü başarılı olur çok kaliteli oyuncu. Ben Constant transferini gereksiz buluyorum oraya İshak alınmadı mı? Ayrıca Hallilodzic çeker giderim dedikten sonra bence burada tutunamaz. O beğenilmeyen Türk oyuncular hoca harcamaları ile ünlüdür.

Constant'ın asıl mevkisi ortasahadır. Milan'da sol beke çekilmiştir. Fransa'da sürekli ortasaha oynuyordu. Çok teknik, kuvvetli bir oyuncu.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 17:06
Galatasarayin Yasine odedigi paranin 20% bizimmis :)

Adamlar baktiki bu adam Trabzonsporda oynamis zamaninda bizde is yapar deyip aldilar

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 17:08
https://pbs.twimg.com/media/BuRVkmMIcAArom4.jpg

jevox06
05.Ağustos.2014, 17:29
Trabzonspor büyük mali yükün altına giriyor. 1-2 sene içerisinde takım bir başarı sağlayamazsa iflas eder. Hayırlısı bakalım.

uAburak89
05.Ağustos.2014, 17:32
Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000.-EUR ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=374689

anil luque
05.Ağustos.2014, 17:39
Güzel para.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 17:46
Trabzonspor mali yukun altina giriyor ama baskanda riski dogdu zamanda aliyor.

Gecenlerde 40-50 milyon Euro dusuk faizli kredi cekip, yuksek faizli olan borcumuzu kapatti baskan.

Bir sonraki sezonda yeni stadimiza gececegiz ve bizimde stadin isim hakkini satacagimizi dusunuyorum.

Hepsini gectim bu transferlerle kombine ve forma satislari artacaktir ki artmaya baslamis. Sadece Cardozo sonrasi 5bin forma satilmis.

Istanbuldaki taraftarlarda 61bin forma kampanyasi baslatmis destek cikmak icin

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 18:05
Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödenecektir.

Yanlis hatirlamiyorsam Milan 8 verip almisti.

anil luque
05.Ağustos.2014, 18:08
Kevin Constant 2.5 milyon euro karşılığında Trabzonspor'da.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 18:14
Onur
Bosingwa - Mustafa - Medjani - İshak
Bourceanu
Özer - Constant - Yusuf
X - Cardozo

Kanatsız 4-1-3-2. Bakalım 2. forvetimiz kim olucak. Slimani mi Mitroglou mu?

Leonadias
05.Ağustos.2014, 18:16
Sabah SKY İtalia'nın haberi doğru cıktı :)

Redrum
05.Ağustos.2014, 18:21
Onur
Bourceanu
Özer - Constant - Yusuf
X - Cardozo

Borce - Constant yan yana, serdar ve yusuf kanat ve çift forvet daha mantıklı sanki :)

Falcao9
05.Ağustos.2014, 18:26
Borce - Constant yan yana, serdar ve yusuf kanat ve çift forvet daha mantıklı sanki :)

Hoca 4-1-3-2 oynatacakmış. Özer ve Yusuf hücumda kanatlara açılır.

William Rookwood
05.Ağustos.2014, 18:32
Trabzonspor çok iyi isimlerle anlaştı. Kostant'ta harika transfer, hayırlı uğurlu olsun. :)

HeracLes
05.Ağustos.2014, 18:34
Constant transferi hem ucuz hem iyi. Hayırlı olsun transferler, Cardozo transferinde fikrim değişmedi ama en azından önceki yıllardaki yabancı sıkıntısını bu yıl yaşamazlar. Şimdi önlerinde iki büyük sorun var, işin mali boyutu ve oyuncuların uyumu. Vahid hoca 10 oyuncu transferi istedikten sonra yanılmıyorsam 2 veya 3. transfer Constant. İsteğinde ciddiyse şu an bile zor olan uyum süreci gelecek diğer oyuncularla daha da zorlaşacaktır. Son yıllardaki en farklı Trabzon olacak ama geri tepme ihtimali de çok fazla.

Kaka Leite
05.Ağustos.2014, 18:42
8 MN €'ya aldığımız adamı 2.5 MN €'ya satmışız çünkü boş transferdi Milan için Constant.

Trabzonspor'un bu hamlesini gerçekten beğendim çünkü Milan da gitmesini istediğim oyuncuları saysam Constant'ı saymayabilirdim. Yedekte durması gereken kaliteli olmasa bile yeterli bir isim diyebiliriz mevcut oyuncular içinde.

Constant'ı orta alana koymak bence çok yanlış olacaktır. Sol Bek olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum ben zaten bildiğim kadarı ile as mevkisi burası onun değilse bile Milan da emin olun burası oldu. :icon_biggrin:

Milanda da burada oynadı ve çok kötü değildi ama skor katkısı sıfırdı. Constant'ın hırsını severim gerçekten çok hırslı bir oyuncudur.

Hayırlısı olsun.

erdemzorer10
05.Ağustos.2014, 18:59
Ben Constant'ın öncelikle orta saha mevkisi için alındığını düşünüyorum.Ayrıca Medjani'nin de ön libero pozisyonunun aksine Belkalem ile birlikte stoper ikilisinde oynayacağı kanaatindeyim.
Bu arada Borceanu'nun akıbeti ile iligli bir bilgi var mı ?

Falcao9
05.Ağustos.2014, 19:05
Bir kaç gün içinde yerli piyasasından 1-2 transfer gelecekmiş.

Muhtemel isimler: Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Adem Büyük

eng1n
05.Ağustos.2014, 19:32
Onur
Bourceanu
Özer - Constant - Yusuf
X - Cardozo

2.forvet yabancı olunca yabancı sınırına takılıyor bu 11

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 19:46
Bir kaç gün içinde yerli piyasasından 1-2 transfer gelecekmiş.

Muhtemel isimler: Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Adem Büyük

Emrah Başsan ve Adem Büyük gelecek, sanırım.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2014, 19:55
Kanat almazlar daha. Sanmiyorum.

Gelecek olan isim yerli merkez orta saha olur.

Onur
Bosi - Medjani - Musti - Ishak
??? - Constant
Ozer - - - - - - - - Yusuf
Mitro/Slimani - Cardozo

Facx
05.Ağustos.2014, 20:17
Bu Constanti , Atiba'ya benzetiyorlar. Cok yonlu oyuncuymus.

şöyle söylim milana ortasaha oyuncusu olarak geldi ama sol bek olarak oynatılıp fena sayılmıcak bi verim alındı teknikten ziyade çalışkanlık fizik gibi özellikleri ön planda tr e uyum sağlayabilcek bi oyuncu çok iyi transfer trabzon adına bence

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2014, 20:27
Evet risk alıyor Trabzonspor ama Halilhodzic'in dediği gibi Trabzonspor böyle bir değişime gitmeliydi zirve yarışı için.Geç kalındı ama.Bu sezon belki uyum sebebiyle yalan olabilir.Trabzonspor camiasının hemen ilk sezondan asıp kesmemesi lazım yönetimi,teknik heyeti ve kadroyu.

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 20:56
Kanat almazlar daha. Sanmiyorum.

Gelecek olan isim yerli merkez orta saha olur.

Onur
Bosi - Medjani - Musti - Ishak
??? - Constant
Ozer - - - - - - - - Yusuf
Mitro/Slimani - Cardozo

Emrah aslında forvet arkasıdır. Pendik'ten takım arkadaşıyla konuşmuştum bunu. Bu arada İshak rotasyon olarak durur, Constant sol beke geçer. Özer'i kanatta yormaz bence. Bourceanu ve Colman giderse Medjani ile ortada iş yaparlar. Kenarda mis gibi Serdar Gürler var. Halilhodzic, 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Stoperde Mustafa ile Aykut, değişmeli olarak Belkalem'le beraber oynarlar. Cardozo ve Deniz Yılmaz (Halilhodzic, haber kanallarına göre kampta kendisini beğenmemiş.) veya gelecek uzun boylu bir forvetle yedeklenecek ki, bence Deniz Yılmaz ve Emre Güral gayet iyiler. Sağ bek bence Bosingwa değil Salih Dursun olabilir. Bosingwa'nın da gidecekler arasında olduğunu sanıyorum. Gelen yabancılarla ve yerlilerle az çok gidecekler belli kanımca... (Colman, Bosingwa, Malouda, Bamba, Celutska artı [gerek görülürse] Bourceanu)

Vahid Halilhodzic'in taktik geçmişi:
http://www.football-lineups.com/coach/892/

Falcao9
05.Ağustos.2014, 21:10
2.forvet yabancı olunca yabancı sınırına takılıyor bu 11

Avrupa da böyle oynarız, ligde performanslarına göre biri kulübeye geçer.

Emrah aslında forvet arkasıdır. Pendik'ten takım arkadaşıyla konuşmuştum bunu. Bu arada İshak rotasyon olarak durur, Constant sol beke geçer. Özer'i kanatta yormaz bence. Bourceanu ve Colman giderse Medjani ile ortada iş yaparlar. Kenarda mis gibi Serdar Gürler var. Halilhodzic, 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Stoperde Mustafa ile Aykut, değişmeli olarak Belkalem'le beraber oynarlar. Cardozo ve Deniz Yılmaz (Halilhodzic, haber kanallarına göre kampta kendisini beğenmemiş.) veya gelecek uzun boylu bir forvetle yedeklenecek ki, bence Deniz Yılmaz ve Emre Güral gayet iyiler. Sağ bek bence Bosingwa değil Salih Dursun olabilir. Bosingwa'nın da gidecekler arasında olduğunu sanıyorum. Gelen yabancılarla ve yerlilerle az çok gidecekler belli kanımca... (Colman, Bosingwa, Malouda, Bamba, Celutska artı [gerek görülürse] Bourceanu)

Vahid Halilhodzic'in taktik geçmişi:
http://www.football-lineups.com/coach/892/

Vahid Hoca'nın 4-1-3-2 oynatacağından eminim. Duruma göre bazı maçlarda 4-1-4-1 oynatacaktır.

Bosingwa'nın gitme durumu kesinlikle söz konusu bile değil. Geçen sezon devre arası 3,5 milyon euro teklifde bulundu, satılmadı. Bu sezon başı da İngiltere'den teklifler olmuş ama satılmamış.

Bourceanu'nun gitme durumu var. Bu sezon başı 3,5 milyon euro teklif gelmiş Katar Liginden ama bizim kulüp kadro planlamasında Bourceanu'ya yer verdiği için satmamış. Şimdi ise sakatlığı olduğu için gitme durumu konuşuluyor. Ama ben kimsenin sakat adama talip olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o da kalıcaktır.

Yabancılarından Colman, Malouda, Bamba ve Celustka'nın gitmesi planlanıyor. Kalma ihtimali en yüksek olan oyuncu Malouda ama ben kalacağını düşünmüyorum.

Yerlilerden de çok gidenler olucak. 1461'den gelenlerden Yusuf hariç hepsinin gitmesi konuşuluyor. Belki Yusuf'a ek olarak Hasan Batuhan kalabilir. Bu sezon başı alınan Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in kesin gideceği söyleniyor. Ayrıca hoca Emre Güral'ı hiç beğenmemiş. Emre'nin gitme olasılığı oldukça yüksek. Hoca Salih Dursun'u da hiç beğenmemiş. Kiralık sözleşmenin iptal edilebileceği söyleniyor.

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 21:26
Avrupa da böyle oynarız, ligde performanslarına göre biri kulübeye geçer.

Vahid Hoca'nın 4-1-3-2 oynatacağından eminim. Duruma göre bazı maçlarda 4-1-4-1 oynatacaktır.

Bosingwa'nın gitme durumu kesinlikle söz konusu bile değil. Geçen sezon devre arası 3,5 milyon euro teklifde bulundu, satılmadı. Bu sezon başı da İngiltere'den teklifler olmuş ama satılmamış.

Bourceanu'nun gitme durumu var. Bu sezon başı 3,5 milyon euro teklif gelmiş Katar Liginden ama bizim kulüp kadro planlamasında Bourceanu'ya yer verdiği için satmamış. Şimdi ise sakatlığı olduğu için gitme durumu konuşuluyor. Ama ben kimsenin sakat adama talip olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o da kalıcaktır.

Yabancılarından Colman, Malouda, Bamba ve Celustka'nın gitmesi planlanıyor. Kalma ihtimali en yüksek olan oyuncu Malouda ama ben kalacağını düşünmüyorum.

Yerlilerden de çok gidenler olucak. 1461'den gelenlerden Yusuf hariç hepsinin gitmesi konuşuluyor. Belki Yusuf'a ek olarak Hasan Batuhan kalabilir. Bu sezon başı alınan Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in kesin gideceği söyleniyor. Ayrıca hoca Emre Güral'ı hiç beğenmemiş. Emre'nin gitme olasılığı oldukça yüksek. Hoca Salih Dursun'u da hiç beğenmemiş. Kiralık sözleşmenin iptal edilebileceği söyleniyor.

O halde epey bi yerli transferi olacak.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 21:39
O halde epey bi yerli transferi olacak.

Hoca en son 5 yerli 5 yabancı istedi. Cardozo, Constant, Medjani, İshak, Fatih Atik ve Musa geldi. Geriye 2 yerli 2 yabancı kaldı. Yerliler 3-4 olabilir, yabancı 1'e düşebilir.

footballer33
05.Ağustos.2014, 21:49
Trabzon şov yapmış resmen. Bir gün içinde 5 oyuncuyu birden bildirmişler KAP'a. Bence, şimdiden sonra yapması gereken kadrodaki fazla yabancıları elden çıkarmak ve 1 yabancı orta saha transferi için yer açmak. O isimler de Colman, Bamba ve Celutska olmalı. Malouda, Bourceanu ve yeni transferlerden biri +3 için değerlendirilmeli.

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 22:25
Ülke Ajans'ın haberine göre Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Beijing Guoan'dan Pablo Batalla'yı renklerine bağladı.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/erkan-zengin-ve-pablo-batalla-trabzonspor-da_sto4349583/story.shtml

Yönetimin vizyonunu sorgulamak lâzım. Batalla nedir ya? :(

Falcao9
05.Ağustos.2014, 22:50
Ülke Ajans'ın haberine göre Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Beijing Guoan'dan Pablo Batalla'yı renklerine bağladı.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/erkan-zengin-ve-pablo-batalla-trabzonspor-da_sto4349583/story.shtml

Yönetimin vizyonunu sorgulamak lâzım. Batalla nedir ya? :(

Ülke Ajans'ın adını duyurmak için yaptığı bir habere benziyor. Hiç inandırıcı değil.

Ayrıca Batalla'yı almak vizyonsuzluk değildir. Batalla bu ligin altını üstüne getirmiş bir futbolcudur. Herkesin imrenerek izlediği bir futbolcudur.

nerazzuri
06.Ağustos.2014, 00:16
ne vizyonu yahu? :)

batalla bu ligin hala altını üstüne getirir. eğer haber gerçekse, yok artık lebronluk durum.

Trabzonspor
06.Ağustos.2014, 00:28
Bi Cardozo forması almak lazım. Hazır çubuklu formada yapılmış.

bjk_melo_151
06.Ağustos.2014, 00:57
Ülke Ajans'ın adını duyurmak için yaptığı bir habere benziyor. Hiç inandırıcı değil.

Ayrıca Batalla'yı almak vizyonsuzluk değildir. Batalla bu ligin altını üstüne getirmiş bir futbolcudur. Herkesin imrenerek izlediği bir futbolcudur.

ne vizyonu yahu? :)

batalla bu ligin hala altını üstüne getirir. eğer haber gerçekse, yok artık lebronluk durum.

Batalla bilinen adam; ama Bursa'da geçtiğimiz sezonda kötüydü. Üstelik 30 yaşında. Bu saatten sonra Tabata etkisi olur. Daha genç bir oyuncuyla ilgilenseler keşke. Üstelik Soner Aydoğdu var. Ne diye 10 numara arıyorlar ki? Özer ve Soner şimdilik o mevkii kotarırlar.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 01:02
Battala iyi futbolcu ama su durumda gereksiz olur.

Eldekileri cikarirsak genc ve iyi paraya satabilecegimiz adamlar almaliyiz.

Celutksa
Bamba
Colman
Malouda

Bunlar gidecektir.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 01:20
Bir ihtimalde Borceanu ismi geciyor ki buna anlam veremiyorum.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 02:01
Slimani ve Mitroglou ile anlaşılmış. Galiba ikisiyle de kiralık anlaşılmış. Vahid Hoca ikisinden birini tercih edicekmiş. Mitroglou'nun sakatlığı korkuttuğu için Slimani'yi seçmesi bekleniyor.

nerazzuri
06.Ağustos.2014, 12:16
Slimani ve Mitroglou ile anlaşılmış. Galiba ikisiyle de kiralık anlaşılmış. Vahid Hoca ikisinden birini tercih edicekmiş. Mitroglou'nun sakatlığı korkuttuğu için Slimani'yi seçmesi bekleniyor.

daha doğrusu; kendi oyuncularını istediği için slimani'yi seçer.

batalla konusuna hala katılmıyorum. sistem dediğiniz gibi 4-1-3-2, 3lünün sağı ve solu kanatlara açılacak ise batalla 3lünün ortasında ki oyun kurucu hayli hayli olur.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 12:57
daha doğrusu; kendi oyuncularını istediği için slimani'yi seçer.

batalla konusuna hala katılmıyorum. sistem dediğiniz gibi 4-1-3-2, 3lünün sağı ve solu kanatlara açılacak ise batalla 3lünün ortasında ki oyun kurucu hayli hayli olur.
Ben de Batalla'nın çok katkı vereceğini düşünüyorum. Ama hiç gündemimize geldiğini düşünmüyorum. Zaten Ekim'e kadar sakatmış. Ekim ayına kadar sakat adamı bizimkiler istemez. Anca yerli statüsünde oynarsa isterler.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 15:27
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=375120

https://twitter.com/Trabzonspor/status/496980257946480640

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 15:37
Birazda gondersek artik :)

bjk_melo_151
06.Ağustos.2014, 15:37
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=375120

https://twitter.com/Trabzonspor/status/496980257946480640

Güzel transfer olur, Sefa.

Birazda gondersek artik :)

Aynen, obez gibi şişti kadro.

mpaker66
06.Ağustos.2014, 15:38
Trabzonspor ne yapıyor?

bjk_melo_151
06.Ağustos.2014, 15:39
Trabzonspor ne yapıyor?

İyi yapıyor, bir de oyuncuların bir kısmını gönderse daha iyi olacak.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 15:42
Uyum sorununu erken aşarsak bizi kimse durduramaz.

nerazzuri
06.Ağustos.2014, 15:51
anam coştu lan bunlar.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 15:51
http://img.tapatalk.com/d/14/08/06/agy3ameg.jpg

Falcao9
06.Ağustos.2014, 16:02
https://pbs.twimg.com/media/BuWpFxoIYAE-9G7.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/BuWrJ3RIgAIeckX.png:large

Corpus
06.Ağustos.2014, 16:04
Trabzon'da Batalla, Fenerbahçe'deki Diego'dan daha fazla katkıda bulunur bence. Adam uzun yıllar burada şov yaptı. Ligi çok iyi tanıyor. Bence Batalla iyi transfer olur

Falcao9
06.Ağustos.2014, 16:30
https://twitter.com/FutbolGundemi/status/496992156142538752

Tolga'yı ucuza verdiğimiz, Olcan transferinde öncelik tanıdığımız Beşiktaş Sefa transferinde araya girmiş. İHO döneminde Yaşar Çebi'den dolayı her türlü kıyağı yaptığımız Bjk bunu yapıyorsa bir yerde sorun var demektir. Gerçekten Sefa transferinde araya girdilerse Bjk'nin almak istediği bütün oyuncularda araya girip fiyat yükseltelim. Hatta yapmak istedikleri 10 numara transferlerinden birini biz yapalım. Nasıl olsa bizde para bol...

Matteo Ferrari
06.Ağustos.2014, 16:39
https://twitter.com/FutbolGundemi/status/496992156142538752

Tolga'yı ucuza verdiğimiz, Olcan transferinde öncelik tanıdığımız Beşiktaş Sefa transferinde araya girmiş. İHO döneminde Yaşar Çebi'den dolayı her türlü kıyağı yaptığımız Bjk bunu yapıyorsa bir yerde sorun var demektir. Gerçekten Sefa transferinde araya girdilerse Bjk'nin almak istediği bütün oyuncularda araya girip fiyat yükseltelim. Hatta yapmak istedikleri 10 numara transferlerinden birini biz yapalım. Nasıl olsa bizde para bol...

küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 16:44
küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.

Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...

Matteo Ferrari
06.Ağustos.2014, 16:47
Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...

bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.

aldıklarınızın hepsi(cardozo hariç) aynı kalitede adamlar aralarında fark yaratacak birisi yok. sefa, serdar, turgut doğan, fatih atik bana göre aynı seviyedeler.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 16:49
bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.

kalınlaştırdığım yazıdan sonra karşılaştırma gereği duymuyorum.

Matteo Ferrari
06.Ağustos.2014, 16:51
edit: hiç gerek yok.

bjk_melo_151
06.Ağustos.2014, 16:52
Bu tür tartışmalar farazidir. Boşuna germeyin birbirinizi. Kıskanacak, utanılacak bir durum yok. Maalesef böyle bu işler. Zamanında Mehmet Topuz ve Tümer Metin konusunda ben de böyle düşünüyordum; fakat bugün bu işlerin ne kadar karışık ve ne kadar gayr-i ahlâki olduğunu biliyorum. Sefa inşallah Trabzonspor'a gider.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 17:00
edit: hiç gerek yok.

Ne yazdığını göremedim inş. kötü bir şey değildir. Konuşma ağzıyla yazı yazdığım için yazdıklarım sert ve ters yazılar gibi gelebilir. Bir kırgınlık oluştuysa özür dilerim.

Matteo Ferrari
06.Ağustos.2014, 17:02
Ne yazdığını göremedim inş. kötü bir şey değildir. Konuşma ağzıyla yazı yazdığım için yazdıklarım sert ve ters yazılar gibi gelebilir. Bir kırgınlık oluştuysa özür dilerim.

kötü bir şey yok kardeşim(yaşını bilmediğim için bu şekilde hitap ediyorum.). gereksiz yere tartışmaya gerek yok. transferleriniz sizin açınızdan hayırlı olsun.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 17:13
https://twitter.com/kmitroglou/status/496995985437257728

bjk_melo_151
06.Ağustos.2014, 17:24
Hükümet çevreleri çalışıyorlar. Bu ırkçılık kokan yayınlar bitmeyecek, bu ülkede! Resmen linç ettirecekler adamı!

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 17:34
Natcho transferinin olmama sebebide siyasi sebeplerden dolayi. Kendisi Turkiyede cok baski altinda olacagini soylemis.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 17:35
Natcho transferinin olmama sebebide siyasi sebeplerden dolayi. Kendisi Turkiyede cok baski altinda olacagini soylemis.

Çok güzel bir ortasahayı boş bir nedenden kaybettik. Hem de bonservissizdi.

CocukMenajer
06.Ağustos.2014, 17:50
Trabzon'un kadrosumu Beşiktaştan iyi yapmayın yahu

Falcao9
06.Ağustos.2014, 17:53
Trabzon'un kadrosumu Beşiktaştan iyi yapmayın yahu

Herkesin düşüncesi farklıdır. Ben öyle düşünüyorum.

Bu arada temizlik başladı.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=375229

https://pbs.twimg.com/media/BuXDZ1VCEAEcW6S.jpg:large

Falcao9
06.Ağustos.2014, 18:08
https://twitter.com/gkndinc/status/497020989856043009

KAP geliyor...

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 18:09
Gökhan Dinç ‏@gkndinc 17s

Belki de sezonun en önemli duyurusu geliyor. Tarihe tanıklık etmek için bekleyin. @Trabzonspor

Gaza gelelimmi ?

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 18:10
Bence Slimani geliyor

Falcao9
06.Ağustos.2014, 18:18
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=375241

Adam beklentiyi yükseltiyor sonra anlaşma bildirimini koyuyor.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 18:21
Oscar Cardozo, Kaptan Onur Kıvrak'tan sonra takımın en çok kazanan ikinci futbolcusu olacak.

Leonadias
06.Ağustos.2014, 18:38
Oscar Cardozo, Trabzonspor'dan 3 sene için 7.5 milyon € garanti para + maç başına 12.000€ alacak.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 18:51
Yavasyavas kadroda eksilmeler basladi

Colman
Bamba
Celutska

Sunlarin gitmesi cok onemli.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 19:40
Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Carl Medjani arasında 3(Üç) futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya;

2014-15 futbol sezonu için 1.100.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret,
2016-17 futbol sezonu için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

https://pbs.twimg.com/media/BuXawdiIcAArxLS.jpg:large

Falcao9
06.Ağustos.2014, 19:50
Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Fatih Atik arasında 2 (İki) futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya;

2014-15 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 14.250.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 1.140.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 19:52
Fatih ile anlaşıldığına göre Sefa Yılmaz'dan vazgeçilebilir ya da yeni transfer Serdar Gürler kiralanabilir.

ReaList
06.Ağustos.2014, 20:02
Serdar Gürler kanat oyuncusu Fatih tipik 10 numara. Serdar şuana kadar yapılan transferler arasında en iyisi. Bunu zaten performansıyla ortaya koyacaktır.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 20:05
Serdar Gürler kanat oyuncusu Fatih tipik 10 numara. Serdar şuana kadar yapılan transferler arasında en iyisi. Bunu zaten performansıyla ortaya koyacaktır.

Fatih Atik sağ kanat ve orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncudur. Serdar ise antrenmanlarda hırslıymış ama hazırlık maçlarında kötüydü. Vahid Hoca'da pek beğenmemiş Serdar'ı, gitme durumu var.

Turgut Doğan ve Barış kesin gidicek.

ReaList
06.Ağustos.2014, 20:12
Vahid hocanz haklı ama biraz uçuyor. Geldiği takım Trabzonspor, Chelsea değil. Şuan tamamen onların söylemleriyle yangından mal kaçırır gibi para savuran bir Trabzonspor yönetimi var. Yarın işler yolunda gitmezse ne Vahid hoca bundan zarar görür ne de Trabzon yönetimi. Teknik adamlık hazıra konmakla değil eldeki cehverleri parlatmakla da gerçekleşir.

Tabi bu oyuncuların Trabzon'a gelmesi, ligin renklenmesi ve kalitenin yükselmesi iyi bir şey. Ancak günü kurtarıp yarını batırmadan hareket etmek lazım. Umarım iyi bir planlama yapmıştır Trabzon yönetimi.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 20:19
Vahid hocanz haklı ama biraz uçuyor. Geldiği takım Trabzonspor, Chelsea değil. Şuan tamamen onların söylemleriyle yangından mal kaçırır gibi para savuran bir Trabzonspor yönetimi var. Yarın işler yolunda gitmezse ne Vahid hoca bundan zarar görür ne de Trabzon yönetimi. Teknik adamlık hazıra konmakla değil eldeki cehverleri parlatmakla da gerçekleşir.

Tabi bu oyuncuların Trabzon'a gelmesi, ligin renklenmesi ve kalitenin yükselmesi iyi bir şey. Ancak günü kurtarıp yarını batırmadan hareket etmek lazım. Umarım iyi bir planlama yapmıştır Trabzon yönetimi.

Yönetimin planları dahilinde bütün oyuncularla anlaşma sağlanmıştı. Bunlardan bazıları elden kaçmasın diye Vahid Hoca'dan önce imza attı. Bazıları ise -özellikle yabancılar- Vahid Hoca'nın gelmesini beklediler. Vahid Hoca gelince yönetimin anlaştığı isimlerin yaşlı yıldızlar olduğunu dile getirip hepsini veto etti. Alınanların da bazılarını beğenmedi. Gönderilmesi gündemde olan yeni oyunculardan büyük bir zarar edilmeyecektir. Mesela Turgut bedelsiz geldi, bedelli gidecektir, Anıl 400 bin TL'ye geldi o civarda bir miktara gidecektir.

Eldeki cevherleri parlatmak ile şampiyon olunmuyor. Eldeki cevherlerle şampiyon olmak için çok beklersin, beklememek istiyorsan parlak cevherleri getireceksin. Fatih Terim Gs'nin başına geçince takımı baştan aşşağı yeniledi ve şampiyon oldu.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 20:21
Serdar gitmez, alt yapisi onu kurtarir.

Turgut
Anil
Baris Memis

O bolgeden gitmesi gereken oyuncular, zaten neden alindilar onuda bilmiyorum.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 20:24
Profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Antalyaspor A.Ş.'ye 750.000.-EUR+ KDV transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Remzi Giray Kaçar'ın Antalyaspor A.Ş.'ye transferinden kaynaklanan 600.000.-TL+KDV alacağımızdan vazgeçilmiştir.

Musa Nizam ile yapılan 4 (Dört) yıllık anlaşmaya göre;

2014-15 futbol sezonu için 1.100.000.-TL garanti ücret ve 7.500.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
2016-17 futbol sezonu için 1.600.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
2017-18 futbol sezonu için 1.800.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 20:25
Profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Antalyaspor A.Ş.'ye 750.000.-EUR+ KDV transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Remzi Giray Kaçar'ın Antalyaspor A.Ş.'ye transferinden kaynaklanan 600.000.-TL+KDV alacağımızdan vazgeçilmiştir.

Musa Nizam ile yapılan 4 (Dört) yıllık anlaşmaya göre;

2014-15 futbol sezonu için 1.100.000.-TL garanti ücret ve 7.500.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
2016-17 futbol sezonu için 1.600.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
2017-18 futbol sezonu için 1.800.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

Kulübü üstüne yapsaydık daha iyiydi :(

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 20:25
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10538582_809870952377898_4853968577494043643_n.jpg ?oh=d1e404f07a77efac36977a419e637416&oe=5443E38E

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 20:30
Bir yol bulup kulup binasina girsek bizede imza attiracaklar :D

sarianet
06.Ağustos.2014, 20:37
turgut ne zaman geldi ne zaman gönderiliyo yav TS çok hızlı bu sene

Falcao9
06.Ağustos.2014, 20:47
Ayrıca geçen sezon 3 milyon euro verip transfer edilen Aykut Demir'i de hoca beğenmedi. Yüksek maaşı da sorun olduğundan fazla zarar etmeden gönderilmek isteniyor. Ancak Aykut Bursa dışındaki Anadolu kulüplerini kabul etmeyeceği için, maaşını ödeyebilecek Anadolu kulübü de bulunmadığı için gitmesi uzak ihtimal. Aykut'un Mancini'nin transfer listesinde yer aldığı söyleniyordu, Gs talip olursa gidebilir ama talip olacaklarını düşünmüyorum.

Kaka Leite
06.Ağustos.2014, 21:04
Constant bizim ligimizde iyi iş yapar. Milan da mevcut kadroda iş yapıyordu.

Orta alanda ne yapar bilmem ama sol bek için bizim ligimizde yeterli olacaktır. Ben orta alan için alındığını da pek sanmıyorum.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 21:26
Bu sezon transfer gelir gider tablosu çok olumlu. Gelen ve gidenlerin bonservis + yıllık ücretini de hesaba katarak yapılan tabloda 500-700 bin euro'luk bir gider ortaya çıkıyor. Yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım. Çok büyük ses getiren transferler yapıyorsun ve maliyetlerini de Olcan, Henrique, Adrian gibi oyunculardan çıkartıyorsun.

Kaka Leite
06.Ağustos.2014, 21:41
Bu sezon transfer gelir gider tablosu çok olumlu. Gelen ve gidenlerin bonservis + yıllık ücretini de hesaba katarak yapılan tabloda 500-700 bin euro'luk bir gider ortaya çıkıyor. Yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım. Çok büyük ses getiren transferler yapıyorsun ve maliyetlerini de Olcan, Henrique, Adrian gibi oyunculardan çıkartıyorsun.

Gelenlerin bonservis+yıllık ücretleri hesaplanınca mı çıkıyor bu 500-700 euro'luk gider?

Leonadias
07.Ağustos.2014, 11:44
Trabzonspor'da 7 isim kadro dışı

Trabzonspor, Colman, Celustka, Sol Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral ve Barış Memiş'e kulüp bulmalarını istedi.

mpaker66
07.Ağustos.2014, 12:25
Emre Güral'ı Galatasaray'da görmek isterim açıkcası.

Falcao9
07.Ağustos.2014, 12:33
Gelenlerin bonservis+yıllık ücretleri hesaplanınca mı çıkıyor bu 500-700 euro'luk gider?
Evet, öyle çıkıyor ama tablo yapıldığında bazı oyuncuların bonservisi ve yıllık ücreti belli değilmiş. Ondan öyle çıkıyormuş. Transferi tamamen kapattığımızda 10-15 milyon euro'luk bir gider bekleniyor.

Emre Güral'ı Galatasaray'da görmek isterim açıkcası.

Emre dışardan göründüğü gibi bir golcü değil. Kamp da antrenmanları tamamlayamıyordu. Koşu antrenmanlarını bitiremeyip, kalecilerle koşuyordu kampda. Saha da ise çok bencil, çok yavaş bir oyuncu.

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2014, 12:54
Daha geriside gelecektir

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2014, 13:07
En cokta sevindigim Colmanin gidisi :) sonunda bu adama kesik atan cikti

Leonadias
07.Ağustos.2014, 14:15
Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Kevin Constant, İstanbul'a geldi.

https://pbs.twimg.com/media/BubS411CMAAkQpg.jpg

jevox06
07.Ağustos.2014, 14:46
Vahid Halilhodzic resmen devrim yaptı takımda. Başkan'da arkasında durdu. Bu pek görülen bir şey değil Türkiye'de. Ben başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ama başarıyı ilk seneden şampiyonluk olarak düşünüyorlarsa yanılırlar.

FM15'te ilk alacağım takım olacak Trabzon bu transferler ile :n:

Banega
07.Ağustos.2014, 14:50
Tuh ya, Musa Nizam saclari kesmis, adam yerli Rosicky`di ikizi gibi benziyordu. :)

http://i.milliyet.com.tr/StickerPropertyBoyutsuz/fft267_mf2474206.Jpeg

SAİT71
07.Ağustos.2014, 15:01
Herif kadronun tamamını değiştirdi resmen :n:

HeracLes
07.Ağustos.2014, 15:35
Vahid takımı batıracak ama taraftarlardan hiç tepki gösteren görmüyorum. Ne yapıyor bu hoca diyenlerin çoğu Trabzonsporlu değil. Bende değilim ve hocanın yaptığı şeyler, istediği şeyler hiç mantıklı gelmiyor. Hedefim 1. lik diyen birisi bu kadar çok oyuncunun yerini değiştirir mi ? Transfermarkt'tan baktım gelen oyuncu 38, giden oyuncu 26. Hadi bunların içinden 1461'e giden ve ordan gelenleri çıkaralım sayı yine korkunç. Vahid bu takımı ilk 3'e soksun helal olsun diyeceğim hatta lig bittiğinde takımın başında kalsın yine kâfi.

Yönetim madem bu kadar fedakarlık yapacaktı teknik direktörlüğe gelecek adam Şenol Güneş gibi büyük bir hoca, takımı iyi tanıyan biri olmalıydı. Bir şekilde ikna etmeleri lazımdı her istediğini alacağız felan deselerdi. Halilhodzic hiç bana güven vermiyor bilmiyorum size nasıl güven veriyor. Her an ayrılacakmış gibi bir etki bıraktı kamuoyunda ve bende.

rexpo1994
07.Ağustos.2014, 15:42
Hazırlık maçlarında bana da güven vermedi.:( Oyuncular kötü de olsa eğer iyi bir taktiği olsaydı o zayıf rakiplere yenilmezdik.İnşallah yanılıyodurum.

Falcao9
07.Ağustos.2014, 16:23
Sefa Yılmaz: 14 Şubat 1990 Berlin doğumlu, işçi bir ailenin çocuğuyum. Annem Trabzonlu, babam ise Giresunlu.
http://kayserispor.com/sefa-yilmaz-tff-tamsaha-dergisi-roportaji.html

Öz evlatlardan takım oluşturmak istiyorsan Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş ile değil, Sefa Yılmaz ile Oğuzhan Özyakup ile Samed Yeşil ile Serdar Taşcı ile Muhammet Demir ile oluşturacaksın.

Falcao9
07.Ağustos.2014, 16:25
Bu takım Vahid Hoca ile batmayacak Vahid Hoca ile ayağa kalkıcak.

Hazırlık maçlarında bana da güven vermedi.:( Oyuncular kötü de olsa eğer iyi bir taktiği olsaydı o zayıf rakiplere yenilmezdik.İnşallah yanılıyodurum.

Kamp kadrosundaki takımın yarısı değişti/değişecek. Onun için hazırlık maçları ölçü değil. Bundan sonra ki hazırlık maçları, avrupa maçları bizim için ölçü olacaktır.

Kaka Leite
07.Ağustos.2014, 17:12
Açıkçası bende olumsuz bir fikir içindeyim hoca için. Hele ki son hazırlık maçı sonrası 10 transfer istiyorum yoksa giderim tarzı bir demeç okumuştum.

Bence takımı ve taraftarı yarı yolda bırakabilir. Bi anda bu kadar degişim fazla gelecektir, Trabzonspor bu kadar transfer gereken de bir takım değildi.

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2014, 18:39
Ishak icin 1,750,000 + Soner + Aykut Akgun vermisiz.

zarateray
07.Ağustos.2014, 18:41
Soner'i neden verdi acaba Trabzon Soner yetenekli bir oyuncuydu

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 18:44
Soner'i neden verdi acaba Trabzon Soner yetenekli bir oyuncuydu

İş bilmezliğin daniskası. Bu iki takasla üstüne para bile verilmemesi lâzımdı.

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2014, 18:44
Selcuk cikisi bekledik biz ondan ama o yapamadi. Yinede ben umitliyim ondan, umarim bir sonraki satisindan pay maddesi eklenmistir sozlesmesine.

William Rookwood
07.Ağustos.2014, 18:59
Bu transferden her türlü Karabükspor avantajlı çıkmıştır bence. Soner'in verilmesini yanlış buldum.

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 18:59
Selcuk cikisi bekledik biz ondan ama o yapamadi. Yinede ben umitliyim ondan, umarim bir sonraki satisindan pay maddesi eklenmistir sozlesmesine.

Soner bildiğimiz klasik 10 numara. Geride oynayamaz. Çok mücadele eden bir oyuncu değil. Furkan Özçal da aynı hüsranı yaşattı. O da Kayserispor'da oynadığının yarısını Galatasaray'da oynamadı. Hayırlısı olsun. Soner'i epeydir takip ederim. Samet Aybaba döneminde Gençlerbirliği'nde oynamaya başlamıştı. FM'de Beşiktaş'a alır dururdum. :icon_smile:

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2014, 19:06
Bende oyle olmasini isterdim, Ozerin yedegi olabilirdi. Ama hoca yumusak (gucsuz) futbolcu sevmiyor heralde.

Tolunay hoca onu kazandirir Turk futboluna umarim.

Falcao9
07.Ağustos.2014, 19:07
Soner'in gitmemesi lazımdı. Gönderiyorsan da kiralık gönder. Soner gibi bir yeteneği kolay harcamamalıydık.

HeracLes
07.Ağustos.2014, 21:26
İshak'ın as oynayabileceği bir takıma gitmesi lazımdı. Vahid, Constant ile ikisi arasında seçim yapacak olsa hep Constant'ı seçecektir. Arkadaşların dediği gibi Constant'ı orta sahada oynatacağını sanmıyorum. Milli takıma seçildiği bir zamanda yedek kalması hiç iyi olmaz. Umarım oynatırlar.

Namzet
07.Ağustos.2014, 21:31
İshak için Karabükspor bence baya karlı çıkmış,Soner-Aykut + verilen para harika bir transfer olmuş Karabük için

Trabzonspor
07.Ağustos.2014, 21:38
O kadar iyi hamle yap sonra git elindeki belkide en iyi potansiyele sahip yerli oyuncuyu ver. Sonra araki bulasın iyi bir yerli orta saha.

Facx
07.Ağustos.2014, 22:13
trabzon çok doğru bi politika izliyo bence bi tek soneri göndermeleri hatalı

footballer33
07.Ağustos.2014, 22:34
Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.

Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.

Kaka Leite
07.Ağustos.2014, 22:36
Trabzonspor, bu kadar transferle ve gönderilen orta sahaların yerini dolduramaması sebebiyle bana ışık vermiyor yeni sezon için.

Trabzon taraftarı sabrederse bu yılı geçiş olarak görüp sonraki sene başarı bekleyebilirler. Önümüzdeki sezon da bu kadar transfer yapılmaz sanırım. O yüzden bu sene alışma süreci, sonraki sene başarı beklentisi olarak bakılmalı bence Trabzon'a.
Bizim ülkemizde geçiş yılı gibi bir yıl maalesef olamaz.

Her sene hedef şampiyonluk yarışıdır aşağısı kabul edilemez. O yüzden alışma süreci olaylarını kenara koymalıyız.

footballer33
07.Ağustos.2014, 23:16
Bizim ülkemizde geçiş yılı gibi bir yıl maalesef olamaz.

Her sene hedef şampiyonluk yarışıdır aşağısı kabul edilemez. O yüzden alışma süreci olaylarını kenara koymalıyız.

Bu zihniyetle de her yıl birileri gider, birileri gelir; olan taraftara ve kulübün paralarına olur.

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 23:32
Bu zihniyetle de her yıl birileri gider, birileri gelir; olan taraftara ve kulübün paralarına olur.
Ben başkanı hâlen tutmuyorum. Hiçbir aklı başında işe gitmedi, transferlere kadar diyecek iken onun yaptığı Soner hamlesiyle başa döndüm. Politik duruşu olur bir insanın, (apolitizm bile bir politik duruştur.) ama bizdeki gibi değil. İktidara yaranmak için her şeyi kullandı. Hatırlarsınız belki Malouda'nın ve Bosingwa'nın imza töreninde ne kadar spor dışı konu varsa karıştırdı araya. Adam iki transferle ülke kurtarmış gibi konuştu üstüne. Şimdi de Oscar Cardozo transferinden sonra yapacaklarını merakla bekliyorum. Şuana dek başkanlar içinde sadece Özkan Sümer'e saygı duyuyorum. Hem kültürlü olması hem de iyi bir insan olması sebebiyle. Trabzon benim üçüncü takımım (kardeşimden dolayı) başarılı olmasını can-ı yürekten isterim. Ama cahil ve yeteneksiz yöneticiler tarafından kulübün varının yoğunun yağmalanmasını hiç istemiyorum.

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 01:25
Celutska gidiyor

Walter Sakana
08.Ağustos.2014, 01:40
Arkadaş şu başlığı değiştirin ya, ne moralimizi bozuyorsunuz :(

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 01:54
Hani konu basliginda Medjani :D birakin su ani dolu dolu yasiyalim daha zor gelir bu zamanlar

Walter Sakana
08.Ağustos.2014, 02:18
İşin kötüsü 2-3 sene sonra bizim alacabileceğimiz bi tek Ishak var sanırım o kadar transfer arasında. Çoğu yabancı çünkü.

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 02:26
Yok ya Serdar Gurleride veririz, Olcan yaslanacakya :D

William Rookwood
08.Ağustos.2014, 02:36
Medjani'yi de ekledim başlığa, maşallah tren gibi oldu. :n:

Falcao9
08.Ağustos.2014, 02:37
Musa? Fatih Atik? :)

Walter Sakana
08.Ağustos.2014, 03:26
Yok ya Serdar Gurleride veririz, Olcan yaslanacakya :D

Musa? Fatih Atik? :)

Tüm transferleri tek seferde ezbere sayabiliyor musunuz onu merak ettim :D

Fatih Atik'i Fm2009'da İskenderun DÇ kariyerimde transfer etmiştim. En iyi oyuncularımdan biriydi. O zamandan beridir bir sempatim var kendisine. Ama şimdi yaş olmuş 30. Biraz daha erken alsaydınız keşke.

Bi de enteresan bir bilgi: Bugüne kadar 4 kez transfer olmuş ve hepsi de bonservissiz.
http://www.transfermarkt.com.tr/fatih-atik/profil/spieler/23888

SAİT71
08.Ağustos.2014, 03:41
Heralde forumdaki takımların transfer haberleri başlığında bundan uzununu bir daha göremeyiz. SS falan alın :n:

Kaka Leite
08.Ağustos.2014, 03:43
K. Constant transferinde 2.5 MN €'nun yanında bir takım bonuslardan bahsediliyor bu arada.

O bonuslar ne kadar acep?

Walter Sakana
08.Ağustos.2014, 03:59
Yalnız Colman'ın gidişi Trabzon açısından transferlerden de önemli bence. Takımın oyununu yavaşlatıyordu, sürekli yana al gülüm ver gülüm paslar... İlk zamanlar iyiydi de son dönemlerde yarardan çok zararı oluyordu. Trabzon özellikle Hami, Orhan, Şota dönemlerinde hızlı oyunuyla çok etkili olan bir takımdı. Rakip kaleye fırtına gibi gidiyorlardı. Yeniden o tempoyu yakalayabilmek için Colman tarzı oyunculardan kurtulması lazımdı takımın.

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 05:52
Ben kanatlardan cok umitliyim bu sezon.

Serdar formayi bi kaparsa dahada birakmaz. Zaten solda Yusuf var oda kendini gelistirmeye devam etmeli.

Borceanu yaz tatilinde arkadaslari ile futbol oynarken kendini sakatlamis, Vahid hoca bu duruma epey sinirlenmiski Borceanu'nun satilma ihtimali bile var.

Suan herkes kadro kuruyorken zorlaniyor, o zorlugi giderecek bir yerli merkez orta saha lazim.

Valla Vahid hocayi bilmemde benim FM ve Fifa kadrolarim hazir.

Onur
Bosi Yumlu Medjani Ishak
Borceanu Constant
Serdar Ozer Yusuf
Cardozo

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 15:50
Burak Gurdal Ntv'ye baglanip 2 transfer daha olacagini soylemis.

Mevkiler orta saha ve forvet bence :)

Falcao9
08.Ağustos.2014, 15:51
2 nokta transfer dedi hatta.

Falcao9
08.Ağustos.2014, 17:53
Kulübümüzle iki yıl daha anlaşması bulunan Ondrej Celutska'nın mevcut sözleşmesi, 112.000.-EUR ödenerek feshedilmiştir.

Premier Lig topçusunu pazarlayamadık bir yere.

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 17:56
Iste o Premier league topcusu az kaldi dusen Sunderlanda oyniyamadi ikinci yarida.

Menajerleride zaten biliyor takim mecburi fesh ediyor cokta kulup bulalim havasinda degiler.

Yeni bir takimla 1 hafta icinde sozlesme imzalar, menajerde signing on fee'yi cebine atar :)

Falcao9
08.Ağustos.2014, 18:04
https://pbs.twimg.com/media/BRfJ09vCIAAai1a.png:large

Yolu açık olsun...

rexpo1994
08.Ağustos.2014, 19:47
Beni hayatımda ilk defa sevinçten havalara uçuran golü atan Celustka yolun açık olsun:)

bjk_melo_151
08.Ağustos.2014, 21:09
Celutska konusunda hâlâ gündemde olan ülkemiz yöneticilerinin, futbolseverlerinin aşmayı bir türlü beceremedikleri mevki oyuncularının ne işe yaradıkları ve defans oyuncularına yükledikleri gereksiz ve safsatadan ibaret anlam. Defans oyuncusu ne iş yapar? Defans yapar, top kapar ve adam tutar, yer tutar vs. Ama beklenen; hem defans yapıp hem gol atmaları. Utanmasak kaleyi de korumalarını bekleyeceğiz. O nedenle insanlar oyunculardan çabuk bıkıyorlar. Şu durumda elbette Celutska bir lüks. Üstelik stoper karakterli bir bekti kendisi. FM'nin aksine çok hızlı bir oyuncu da değildi; fakat kondüsyon ve ciğer bakımından gayet iyi bir görev adamıydı. Benzeri Sivok'tur. Yıldız falan değildir; ama iyi bir stoperdir. İyi bir görev adamıdır. Transfer işlerinde tamamen duygusal ve kötü karar vererek ilerliyoruz. Bu makus talihi aşmak lâzım.

mustangshelby
08.Ağustos.2014, 22:20
Trabzonspor, Fransız futbolcu Kevin Constant ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Buna göre; Constant, 2014-15 futbol sezonu için 2.400.000.-EUR garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 2.250.000.-EUR garanti ücret, 2016-17 futbol sezonu için 2.250.000.-EUR garanti ücret, 2017-18 futbol sezonu için 2.100.000.-EUR garanti ücret alacak.

Biraz fazla değilmi ?

erdemzorer10
08.Ağustos.2014, 23:29
Açıkçası yıllık ücret biraz fazla geldi.Hayırlı olsun

Trabzonspor
08.Ağustos.2014, 23:56
Milandan adamı alıp geliyorsun Trabzon'a bundan aşağısına geleceğinide sanmıyorum. Takımın mali yapısına göre fazla ama bu adamlar bundan aşağıya bize gelmez ama istenileni vermediklerinde (Malouda, Janko vs gibi ) o zaman sıkıntı olur işte.

erdemzorer10
09.Ağustos.2014, 00:00
Milan'da ne kadara oynadığını bilmiyorum ama Milan müthiş derecede cimri bir kulüp normal şartlarda.Hatta Constant bonservis vererek aldıkları nadir oyunculardan :)
O konuda haklısın,zaten gönül başarılı performans göstermelerinden yana.Hayırlı olsun tekrardan

Falcao9
09.Ağustos.2014, 00:15
Milan'da çok daha az alıyordur ama Milan damgası yiyip geliyor. Bu yıllık ücret ondan. Ücrete dikkat ederseniz maç başı ücret yok. Sezonda 40 maç oynayacağını düşünürsek o kadar da fazla değil.

HeracLes
09.Ağustos.2014, 01:14
2,5 milyon euro alıyordu Milan'dan. Onur Kıvrak'ın ne kadar aldığını bilen var mı ? 1 milyon diye hatırlıyorum. Takımın en iyi oyuncusuyla görev adamı arasında bu kadar bir maaş farkının olması iyiye işaret değil. Umarım yanılıyorumdur 1 milyon konusunda.

Falcao9
09.Ağustos.2014, 01:30
2,5 milyon euro alıyordu Milan'dan. Onur Kıvrak'ın ne kadar aldığını bilen var mı ? 1 milyon diye hatırlıyorum. Takımın en iyi oyuncusuyla görev adamı arasında bu kadar bir maaş farkının olması iyiye işaret değil. Umarım yanılıyorumdur 1 milyon konusunda.

Onur Kıvrak takımın en çok kazanan oyuncusu. Geçen sezon maaşına çok büyük bir zam yapıldı ve takımın en çok kazanan oyuncusu haline geldi. Sözleşme yenilediği zaman süper lig de kaleciler arasında en çok kazanan kaleci oldu. Ancak bu sezon başı Muslera'nın sözleşmesi yenilendi ve Muslera süper lig de en çok kazanan kaleci durumuna geldi.

Takımın en çok kazanan iki oyuncusunun maaşları:

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=325455
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=375241

Onur maç başı ücretlerle Cardozo'dan bile fazla kazanıyor.

Helali hoş olsun Onur'uma. Verdiği katkıya göre çok az kazanıyor diyebiliriz.

Leonadias
09.Ağustos.2014, 13:04
http://www.3puan.com/images/uploads/fb/kolotoure.jpg

Bordo-Mavililer, Liverpool’un Fildişili savunmacısı Kolo Toure ile anlaşma sağladı. Ada ekibine 2 milyon Euro bonservis ödeyecek olan Fırtına, 33 yaşındaki defans oyuncusuna ise bonuslar hariç yıllık 2 milyon Euro ücret verecek. Anlaşma 2 sezonluk olacak.

Trabzonspor Kolo Toure'den önce Lille'in Karadağ'lı storepi Marko Basa'ya teklif yapmıştı. Ama olumsuz cevap gelince rotayı Kolo Toure'ye çevirmişti.

Son dakikada bir pürüz çıkmaması halinde Kolo Toure’nin hafta başında Türkiye’de olması planlanıyor. Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in, siyahi yıldızla telefonda görüşerek planlarını aktardığı ve transferin bu görüşme sonrası olumlu şekilde sonuçlandığı öğrenildi.

Eğer haber doğruysa Trabzon büyük saçmalık yapar, yabancı kontenjanını defans hattında mı kullanacak, çok büyük yanlış olur harbiden.

Trabzonspor
09.Ağustos.2014, 13:31
Böyle birşey olmasına ihtimal vermiyorum yapmazlar öyle bir saçmalık.

SAİT71
09.Ağustos.2014, 14:56
gereksiz bir transfer olur çok tuzlu hem

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2014, 16:17
Toure'ye felan gerek yok, iyi hamleler yaptilar batirmasinlar.

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2014, 16:24
Sefa'ya 3.5 vermisiz. Biraz pahali oldu bu

Leonadias
09.Ağustos.2014, 16:25
Kayseri farkı diyelim ona

zarateray
09.Ağustos.2014, 16:52
Sefa icin 3.5 artı Anıl fazla bence.Bunlar hep 5+3 yüzünden

Redrum
09.Ağustos.2014, 17:21
Sefa iyidir çok begenirim ama yeter da bu kadar kanat :D

SAİT71
09.Ağustos.2014, 17:23
Başlıkta 7 adam oldu şunu 11'e tamamlasınlar bari :n:

Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 17:27
Ne yaptın yahu?

Constant'ın bizden aldığı ücret 1 Milyon € oluyordu bonuslar ile birlikte.

Corpus
09.Ağustos.2014, 17:59
Ne yaptın yahu?

O önceki sene ücreti. Son sözleşmesine göre 1.85 Milyon € alıyordu bonuslar hariç. 2014 e geçerken yapılan sözleşme yenilemesini atladın sanırım

Belki sen "annually income" yazan yerlere bakmışsındır. Oralarda vergi kesildikten sonra kalan para yazıyor ki Constant için de 1 Milyon € yazıyor.

Falcao9
09.Ağustos.2014, 18:07
O önceki sene ücreti. Son sözleşmesine göre 1.85 Milyon € alıyordu bonuslar hariç. 2014 e geçerken yapılan sözleşme yenilemesini atladın sanırım

Belki sen "annually income" yazan yerlere bakmışsındır. Oralarda vergi kesildikten sonra kalan para yazıyor ki Constant için de 1 Milyon € yazıyor.

Nerden bakıyorsunuz bu ücretlere?

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2014, 18:12
http://img.tapatalk.com/d/14/08/09/vyqy7u7y.jpg

Bu ani bekliyordum sunu kullanmak icin :) gecenlerde aklima gelmisti.

Basliga ekliyelim lutfen :)

Corpus
09.Ağustos.2014, 18:12

Google aracılığıyla vergi kesildikten sonraki ücreti öğrenip vergi oranını bulup ana geliri hesaplayabilirsin ya da daha kolayı FM' den de açıp bakabilirsin. FM büyük takımların oyuncuların maaşlarında pek hata yapmıyor

Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 18:14
Milan forumlarından baktım ben ama arkaşın dediği gibi FM ve Google'dan kolayca bulabilirsin.

Falcao9
09.Ağustos.2014, 18:19
Fm'de vergisiz 1,8 milyon euro alıyor, vergiyle birlikte 1 milyon euro'ya düşüyor. Ayrıca bonusları da var.

HeracLes
09.Ağustos.2014, 19:35
Ne yaptın yahu?

Fm'de vergisiz 1,8 milyon euro alıyor, vergiyle birlikte 1 milyon euro'ya düşüyor. Ayrıca bonusları da var.

Ben de fmden baktım. 2,5 milyon euro yazıyordu ilk sene. Veriler farklı olabilir ama 1 milyon euro alacak değil 8.5 milyon euroya alınmış oyuncu.

Redrum
09.Ağustos.2014, 20:24
Su Constant'ı ilk defa duyan bir tek benim galiba :) eski adetleri yaşatmak adına biri fm14 ten bir profil koysa da adamı tanısak :)

Falcao9
09.Ağustos.2014, 20:27
Burak Gürdal, Mehmet Ekici için Almanya'da imiş. Kulübü 1 milyon euro istiyormuş. Bizim kulüp bedavaya bitirmeye çalışıyormuş.

SAİT71
09.Ağustos.2014, 20:36
1 milyon euronun lafı mı olur Ekici için, trdeki adamlardan çok daha ucuzmuş öyleyse :)

attirson
09.Ağustos.2014, 20:42
Bence bu transferlerden sonra Halilhodzic'in morali bozulmustur.Adam gitmek icin bahane arıyordu ama 10 transfer oldu.Keske 20 deseydim diye düsünüyordur simdi. :D Kovmirim ula kovmirim olayına döndü iş. :D

Falcao9
09.Ağustos.2014, 20:51
Vahid Hoca'nın hiç bir zaman gitmeye niyeti olmadı. O sadece İstanbul basınının abartmasıydı.

Kampda ki antrenmanların bazılarını izledim. (Yerel medya canlı veriyordu.) Takımla çok yoğun şekilde ilgileniyordu. Oyuncuları sık sık uyarıyordu, onlarla sık sık görüşüyordu. Kamp da her gün 3 antrenman yapılıyordu. Özer, futbol kariyerinde ilk defa gün de 3 antrenman yaptığını ve bunun meyvelerini toplayacağını söylemişti. Gidecek olan hoca günde 3 antrenman mı yaptırır? Diğer takımlar gibi 1-2 antenman yaptırırdı. Antrenmanları çabuk bitirirdi, ilgilenmezdi. Vahid Hoca'nın 10 oyuncu gelmezse giderim söylemi başkana karşıydı. Başkan, hocanın isteklerini yerine getirmiyordu. Aralarındaki arkadaşlığı kullanarak transferleri erteliyordu. Vahid Hoca da gerekli açıklamayı yaptı. Vahid Hoca açıklamayı yaptıktan sonra başkan görüşmelerin sürdüğü oyuncuları hemen bitirdi.

Fearless Coward
09.Ağustos.2014, 21:00
Trabzon'u tutsun birisi yahu her gün adam alıyorlar. :D Halil hoca başarılı olmazsa Hacı topuğuna sıkar herhalde.