View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
Bordo61Mavi
20.Ocak.2014, 19:48
Serbest futbolcu statüsünde bulunan Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan ile 4,5 yıllık (31.05.2018 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma yapılmıştır. Anlaşmalara göre;
Mustafa Akbaş'a;
2013-14 futbol sezonu 2.yarısı için 50.000.-TL garanti ücret ve 5.000.-TL maçbaşı,
2014-15 futbol sezonu için 110.000.-TL garanti ücret ve 4.583.33 TL maçbaşı,
2015-16 futbol sezonu için 121.000.-TL garanti ücret ve 5.041,66 TL maçbaşı,
2016-17 futbol sezonu için 133.100.-TL garanti ücret ve 5.545,83 TL maçbaşı,
2017-18 futbol sezonu için 146.500.-TL garanti ücret ve 6.104,16 TL maçbaşı ödenecektir.
Gökhan Alsan'a;
2013-14 futbol sezonu 2.yarısı için 50.000.-TL garanti ücret ve 5.000.-TL maçbaşı,
2014-15 futbol sezonu için 110.000.-TL garanti ücret ve 4.583.33 TL maçbaşı,
2015-16 futbol sezonu için 121.000.-TL garanti ücret ve 5.041,66 TL maçbaşı,
2016-17 futbol sezonu için 133.100.-TL garanti ücret ve 5.545,83 TL maçbaşı,
2017-18 futbol sezonu için 146.500.-TL garanti ücret ve 6.104,16 TL maçbaşı ödenecektir.
Bu yonetimin en iyi yaptigi is bu olsa gerek. "backup" diye sayabilecegimiz futbolculari cok ucuza takimda bulundurmamiz.
Alanzinho 1,997,500 TL
Marc Janko 3,525,000 TL
Bunlarda Sadri Sener doneminden kalan "backup" oyunculari
footballer33
21.Ocak.2014, 01:28
Kuruşuna varana kadar hesaplayıp yazmışlar, valla helal olsun. :icon_biggrin:
nerazzuri
23.Ocak.2014, 17:34
İbrahim Hacıosmanoğlu: Maxi Lopez ile görüşmedik. Gomis ve Cardozo pahalı geldi. Demba Ba ile anlaştık ama şansımıza Torres sakatlandı.
Heyecana gerek yok, Janko takımda kalır. :)
Ben şunu tazeleyeyim.
nerazzuri
23.Ocak.2014, 19:00
Ben şunu tazeleyeyim.
tazeleeer.
Mexes transferinde baya bir yol katetmiş Trabzonspor. Öyle deniyor.
tazeleeer.
Mexes transferinde baya bir yol katetmiş Trabzonspor. Öyle deniyor.
Heyecana gerek yok, Bamba takımda kalır. :)
Bordo61Mavi
23.Ocak.2014, 21:03
Demba Ba gelsin ister simdi isterse sezon sonu beklerim :D
Chelsea Salah'i almis belki bisiler olur.
Alanzinho Elaziga gitmis heralde
Bordo61Mavi
23.Ocak.2014, 21:10
http://www.nufcblog.org/wp-content/uploads/2012/02/demba-ba-papiss-cisse-360.jpg
Hem bakin Demba Ba Trabzonspora onceden beri gelmek istiyormus. Forma numarasi ters durunca 61 yaziyor
Elimizde her 35 dakikaya 1 gol sığdırmış Emre Güral ve öyle böyle geldiği günden beri en iyi sezonunu geçiren Henrique varken, devre arasında bu kadar forvete yoğunlaşmak yerine adam gibi bir sol bek alsaydık keşke.
Fearless Coward
29.Ocak.2014, 19:26
http://www.nufcblog.org/wp-content/uploads/2012/02/demba-ba-papiss-cisse-360.jpg
Hem bakin Demba Ba Trabzonspora onceden beri gelmek istiyormus. Forma numarasi ters durunca 61 yaziyor
Ba olmayınca yanındaki elemanla anlaşmaya yakınlaşmış bu sefer Trabzonspor. :) Newcastle tamammış sıra oyuncudaymış.(NtvSpor)
Redrum
29.Ocak.2014, 21:30
Ba olmayınca yanındaki elemanla anlaşmaya yakınlaşmış bu sefer Trabzonspor. :) Newcastle tamammış sıra oyuncudaymış.(NtvSpor)
Yanındaki eleman derken kastımız Papiss Cisse mi? Şu Newcastle'ın 1.5 sene önce 16 M Euro verdiği, transfermarktte şu anda değeri 10 M Euro olarak gösterilen ve bilmem kaç milyon Euro maaş alan Papiss Cisse?
Bence mümkün değil ama, inşallah Trabzonspor alır da bir forvet görürüz gözümüz gönlümüz açılır.
Bordo61Mavi
30.Ocak.2014, 22:00
Bamba sakatlanmis acaba Antepte bos kontenjan varmidir :D
byariff
30.Ocak.2014, 23:46
Trabzonspor quiere a Samaras. Termina contrato con el Celtic ent, pero los turcos lo quieren
Trabzonspor istiyormus , haziranda kontrati bitiyormus celticle
http://sport.stv.tv/football/clubs/celtic/262338-trabzonspor-make-fresh-offer-for-celtic-striker-georgios-samaras/
Sheriff
31.Ocak.2014, 00:13
Samaras mükemmel bir oyuncudur. Keşke biz alsak. TS alabilirse kendileri için iyi bir hamle olur.
Samaras bana göre vasat bir oyuncu. Bir kaç maçlık Milli Takım performansını hiç bir zaman gösteremedi. Vasat üstü performans gösterebilir burada ama hiç bir zaman aranılan tipte bir santrafor olamaz. Saçma bir transfer olur. Janko'nun hareketlisi.
Bordo61Mavi
31.Ocak.2014, 23:20
Bende Samarasi begeniyorum
bizim Trabzonspor forumlarinda Janko ile kiyaslaniyor ama hic alakasi yok.
Samaras bilekleri iyi, dribbling yapabiliyor ve Janko gibi hantal/yavas degil
Bordo61Mavi
01.Şubat.2014, 18:55
Bourceanu'yu almisiz artik ne kadar yalan ne kadar dogru bilemem. Saat 21'de Istanbula inecekmis twitterda yazilanlara gore.
Zaten Romanya basinida yaziyordu son bir kac gundur
http://thumbs.dreamstime.com/z/football-player-alexandru-bourceanu-s-physique-champions-league-game-steaua-pictured-uefa-steaua-34667326.jpg
bununda lakabi "pitbull" :D
footballer33
01.Şubat.2014, 19:03
Bourceanu ile ön anlaşma!
Trabzonspor forvet transferinde tüm şartlarını zorlarken, Romanya'da bordo-mavililerin Steaua Bükreş'in kaptanı Alexandru Bourceanu'ya 3.5 yıllık imza attırdığı haberleri manşetlere çıktı. Bu iddialara göre Trabzonspor, Steaua Bükreş'e 1.4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bourceanu'nun da sezon sonuna kadar 600 bin euro alacağı yazıldı.
ZACCARDO'YA TEKLİF
Öte yandan Sol Bamba'nın sezonu kapatmasının ardından Trabzonspor'un Cristian Zaccardo'yu sezon sonuna kadar kiralamak için Milan'a teklif yaptığı ortaya çıktı. İtalyan kulübünün ise Zaccardo'yu satmak istediği ve Trabzonspor'dan 1.3 milyon euro istediği belirtildi.
--------------------------------------------------------------------------
Böyle bir haber gördüm; ama Bourceanu orta sahada defansif rolde mücadele ediyor. Forvet ne alaka?
Bordo61Mavi
01.Şubat.2014, 21:13
Bourceanu ile ön anlaşma!
Trabzonspor forvet transferinde tüm şartlarını zorlarken, Romanya'da bordo-mavililerin Steaua Bükreş'in kaptanı Alexandru Bourceanu'ya 3.5 yıllık imza attırdığı haberleri manşetlere çıktı. Bu iddialara göre Trabzonspor, Steaua Bükreş'e 1.4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bourceanu'nun da sezon sonuna kadar 600 bin euro alacağı yazıldı.
ZACCARDO'YA TEKLİF
Öte yandan Sol Bamba'nın sezonu kapatmasının ardından Trabzonspor'un Cristian Zaccardo'yu sezon sonuna kadar kiralamak için Milan'a teklif yaptığı ortaya çıktı. İtalyan kulübünün ise Zaccardo'yu satmak istediği ve Trabzonspor'dan 1.3 milyon euro istediği belirtildi.
--------------------------------------------------------------------------
Böyle bir haber gördüm; ama Bourceanu orta sahada defansif rolde mücadele ediyor. Forvet ne alaka?
Alanzinho gidince orta saha icin adam ariyordular. Romanyali onun yerine
Trabzonspor
02.Şubat.2014, 01:09
Yanındaki eleman derken kastımız Papiss Cisse mi? Şu Newcastle'ın 1.5 sene önce 16 M Euro verdiği, transfermarktte şu anda değeri 10 M Euro olarak gösterilen ve bilmem kaç milyon Euro maaş alan Papiss Cisse?
Bence mümkün değil ama, inşallah Trabzonspor alır da bir forvet görürüz gözümüz gönlümüz açılır.
Cisse sanıldığı kadar para almıyor Newcastle'dan burda ona 2.5 milyon € ver seve seve kabul eder ama bu ülkeye o adamı getirmek imkansız.
Bourceanu, Zokoranın yerine oynayacaktır heralde. İyide olur Zokora hiçbir iş yapmıyor bide dünya para alıyor ondan da kurtulmamız lazım artık. Yada Zokora ile Bourceanu'yu oyntıp önlerinede Adrianı koyabilir. O zaman savunma daha güvenli olur ki buna ihtiyaç var sol bek zayıf savunmanın göbeği zayıf.
byariff
03.Şubat.2014, 20:09
Profesyonel futbolcu Alexandru Bourceanu'nun kulübümüze transferi konusunda, FC Steaua Bucuresti S.A. ve futbolcu ile 3.5 yıllık (2016-17 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, FC Steaua Bucuresti S.A.'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.300.000.-EUR ödenecektir.
Anlaşmaya göre futbolcuya;
2013-14 futbol sezonu 2.yarısı için 350.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 725.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 725.000.-EUR garanti ücret,
2016-17 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret,
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
nekop
04.Şubat.2014, 03:57
Heyecana gerek yok, Janko takımda kalır. :)
Heyecana gerek yok, Bamba takımda kalır. :)
Nostradamus gibi adamım.
Nocna Mora
04.Şubat.2014, 06:14
Janko varken Emre Güral'ın oynamasını ben anlamıyorum. Bu adam pivot santrafor. Kursana takımı işte etrafına. Ya da ne bileyim Henrique gibi bir adam varken Emre Güral'ı oynatmak. Garip geliyor oyuncu tercihleri hocanın bana.
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/926100_Trabzonspor.jpg
Bunu tercih ederim. Yusuf'u beğenmeyenler için oraya Olcan'ı koyup, sol beke Kadir'de olabilir.
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2014, 17:35
@Taylan
Bu kadroyu Onur da kurtaramaz.:D Çok ofansif olmuş,geride çok boşluk verir.
Selim Atalay
04.Şubat.2014, 17:49
Henrique ve Janko ikiside zaman buldukça oynuyor ve Henrique zaten her maçta banko oynayan adam fakat ligde pek verimli olduğun söylenemez. Janko ile oynanan oyun sistemi bana göre eskilerde kaldı doldur boşat yapmak bizim lige gidebilecek bir oyun sistemi değil. Bunun yanında nasıl yaparız diye sorarsanız kontra atak tarzında bir oyun sistemi yapıp rakip hucumdayken kapılan top Janko'ya atılır Janko'da yanındaki adama indirir ve öyle kontra hucum olarak oynayabiliriz ancak diğer türlü Janko tek kişide iş yapmaz.
byariff
03.Mart.2014, 03:27
ingilizcem yok ama bielsa trabzona gelicek diyor galiba haberde bide trabzondan yetisen oyuncularimi ne kullancak diyor galiba
There are rumors that Marcelo Bielsa is interested in Trabzonspor job. Trabzon is a unique city of Turkey, just like Bilbao of Spain.
Bielsa wants to use Trabzon-origin players only with a few foreign players. He wants to build a new Athletic Club in Turkey.
Trabzonspor had an option to pursue him but it seems they got a cold feet since their interim manager Hami Mandıralı got some results.
kaynak : https://twitter.com/turkishfooty
Fearless Coward
03.Mart.2014, 03:33
Doğruysa harika olur Galatasaray'a çok istemiştim Bielsa'yı Trabzon'da görmek güzel olur. Başarılı da olacağını düşünüyorum ben gelirse.
Namzet
03.Mart.2014, 04:02
O yönetimin Bielsa gibi bir hocayı getirebileceğini düşünmüyorum
Kryptonite
03.Mart.2014, 04:26
Bence TSnin tek yapması gereken bu.Sadece Lazları oynatmalı.Çok asil ve göze hoş gelen bir kulüp olur aynı Athletic gibi.
byariff
03.Mart.2014, 04:42
bielsa gelirse devrim olur o derece muthis bir hoca... ama tabi zaman vermeliyiz adama atletic bilbaoyu nerelere getirdi adam 2-3 sene sart...
ingilizcem yok ama bielsa trabzona gelicek diyor galiba haberde bide trabzondan yetisen oyuncularimi ne kullancak diyor galiba
There are rumors that Marcelo Bielsa is interested in Trabzonspor job. Trabzon is a unique city of Turkey, just like Bilbao of Spain.
Bielsa wants to use Trabzon-origin players only with a few foreign players. He wants to build a new Athletic Club in Turkey.
Trabzonspor had an option to pursue him but it seems they got a cold feet since their interim manager Hami Mandıralı got some results.
kaynak : https://twitter.com/turkishfooty
Diyor ki,
"Marcelo Bielsa'nın Trabzonspor işi ile ilgilendiği haberleri var. Trabzon Türkiye'nin eşsiz bir şehri, İspanya'daki Bilbao'nun aynısı.
Bielsa Trabzon menşeli oyuncular ile bir kaç yabancı oyuncu kullanmak istiyor. Türkiye'de yeni bir Athletic Club kurmak istiyor.
Trabzonspor'un Bielsa'yı takip ederken bir tercihi oldu ama görünüyor ki geçici menajer Hami Mandıralı'nın aldığı bazı sonuçlardan beri bir isteksizlikleri var."
Bielsa'yı yoklarken Hami'yi getirdiler ama o da bazı sonuçlar alınca yeni bir hocaya pek sıcak bakılan ortam yok, Bielsa ile iletişim kopmuş olabilir gibi bir açıklama var burada.
Hesabın sahibi Uğur Karakullukçu da kendi hesabından, Hami ile devam havası oluştu ama bence doğru değil diyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2014, 20:54
yalniz sadece trabzon cok dar, boyle bir ise kalkisilamaz. bilbao klubu sadece o sehirden degil tum basklardan faydalaniyor. fransada bile bask bolgesi var, genis bir alan yani. trabzon orjinli takim kurmak utopik bir hayal olur. bielsa olayiysa baslibaslina bir buyuk adim olur trabzon icin. hami iyi gidiyor diye vazgecilecek bir isim degil bence. anlasma zemini kurulmus ise tercih bielsa olur %100.
Selim Atalay
07.Nisan.2014, 11:46
Yıllardır kendi aslını unutup yanlış yola sarpmış giden bir takımız. Trabzon bölgesini geçtik sadece TÜRK oyuncuları oynatmasını istiyoruz yine başarılı olamıyoruz. Açıkcası Mustafa Reşit Akçay'ın takımın başına geleceğini duyduğumda sevinmemiştim fakat gençlere şans verirde eski günlere döneriz diye düşündüm. Hatta geldiğinde ve devre arasında 1461 Trabzon'un bütün takımını alıp geldi adam! Yönetim ve hoca eğer eski günlere dönmek istiyorsa ilk işimiz elimizdeki bütün yabancıları satıp Türk oyuncular almalı veya bulup yetiştirip as takıma dahil edilmeli ve taraftar ile konuşup birkaç yıl süre istemeli ki bu taraftar ile bu iş olmaz açıkcası doğruya doğru hırçın bir taraftar gruplarımız var ve takımın yeni bir yüze kavuşmasını isterken yenilmemesini istiyor. Eğer yeni bir sistem kuracaklarsa taktik ve pasa dayalı bir sistem getirmeliler. Belki o zaman Türkler ile başarılı sağlayıp eski günlere bir umut olsa bile dönebiliriz.
davidvilla
07.Nisan.2014, 16:00
yalniz sadece trabzon cok dar, boyle bir ise kalkisilamaz. bilbao klubu sadece o sehirden degil tum basklardan faydalaniyor. fransada bile bask bolgesi var, genis bir alan yani. trabzon orjinli takim kurmak utopik bir hayal olur. bielsa olayiysa baslibaslina bir buyuk adim olur trabzon icin. hami iyi gidiyor diye vazgecilecek bir isim degil bence. anlasma zemini kurulmus ise tercih bielsa olur %100.
Fransiz basklisi pek oynatmiyorlar. Cok nadir.
Toplam bask bolgesi nufus 2milyon.
Trabzon nufus 800bin.
Biraz utopya fakat 5 6 yabancı ile desteklenirse olmaz is degil. Cok futbolcu cikaran bir il.
Trabzon dogumlu futbolcular listesi;
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/suche/detailsuchespieler/suche.html?searchId=3141
11 kurayım.
zeki ayvaz
göksu alhas / mustafa yumlu / sedat bayrak / çağlar birinci
ergin keleş / orhan gülle / muhamemet reis / barış memiş
anıl dilaver
muhammet demir
fena değil :) ön liberoda sıkıntı var biraz :)
eng1n
07.Nisan.2014, 18:12
Fransiz basklisi pek oynatmiyorlar. Cok nadir.
Toplam bask bolgesi nufus 2milyon.
Trabzon nufus 800bin.
Biraz utopya fakat 5 6 yabancı ile desteklenirse olmaz is degil. Cok futbolcu cikaran bir il.
Trabzon dogumlu futbolcular listesi;
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/suche/detailsuchespieler/suche.html?searchId=3141
11 kurayım.
zeki ayvaz
göksu alhas / mustafa yumlu / sedat bayrak / çağlar birinci
ergin keleş / orhan gülle / muhamemet reis / barış memiş
anıl dilaver
muhammet demir
fena değil :) ön liberoda sıkıntı var biraz :)
tam bitime 6 hafta kala küme düşmeyi garantileyecek takım :D
Suicider
28.Nisan.2014, 22:09
Zokora'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.
Bordo61Mavi
29.Nisan.2014, 00:39
Alacagi olan 300bin euro karsiliginda gitmis.
Evlenmesse boyle kolay kurtulamazdik.
Sadri Senerin biraktigi miras bunlar
Adam Bambaya 5 sene kontrat yapti sanki elden kacacak :) bakalim onu nasil gonderecegiz.
William Rookwood
29.Nisan.2014, 00:50
Çok iyi olmuş feshedildiği. İki yıldır yatarak para kazanıyordu takımdan. Yeni alınan bourceanu ondan çok daha faydalı bir oyuncu.
davidvilla
29.Nisan.2014, 00:57
Alacagi olan 300bin euro karsiliginda gitmis.
Evlenmesse boyle kolay kurtulamazdik.
Sadri Senerin biraktigi miras bunlar
Adam Bambaya 5 sene kontrat yapti sanki elden kacacak :) bakalim onu nasil gonderecegiz.
Olcan'i da siz mi salarsiniz biz mi alalim? :P :D
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 01:17
Trabzonspor birazcık mantıklı hareket etse gelecek sezon çok iyi işler yapar aslında.
Olcan'ı elde tutup. Sol beke sağlam birisini alsa öyle çok ahım şahım olmasına da gerek yok orta halli savunma yapacak bir oyuncu yeterli.
Adrian'ı orta alanda yeterli şekilde kullansa ve Aydın Karabulut'u en çok yakıştırdığım takım belki de Trabzonspor alsa nefis bir iş yapmış olur.
Aydın belki Galatasaray'a gitse forma şansı bulmakta zorlanabilir ama Trabzonspor da iyi işler yapacağını düşünüyorum.
Forvet için de Guidetti diyorum. City bu adamı kiralayıp duruyor bence alınsa ligimizde çok iyi iş yapar.
Bordo61Mavi
29.Nisan.2014, 01:42
Olcan'i da siz mi salarsiniz biz mi alalim? :P :D
Salmayiz ama ben Olcan'in vazgecilmez oldugunu dusunmuyorum. 5-6m gibi rakamlar donuyor ben bu paralara kesin yollardim Olcani.
Onur
Bosi Musti Aykut ???
Borceanu ???
??? Ozer Yusuf
???
Aydin Karabulut'a sans verilebilir
Sersar Gurler'i de isterim takima. Takima cok sey katar bu 2 isim.
Bosi ayarinda bir sol bek
Borceanu'nun yanina en az onun kadar caliskan bir isim.
Sag kanatta Burak Yilmazin bizde oynadigi role uygun biri lazim, skora katki yapacak bir futbolcu.
Forvette ise Sow gibi forvet lazim.
byariff
29.Nisan.2014, 02:15
henriqueyi kanata koy. iste forvetede demba ba yi al tamam. :D + olcan gs haberleride ciddi ama ts de kalirsa yusufu bek yap hucum bek... olcanida ileri koy sag aciga henrique bence adrianida cabuk silme iyi oyuncu adrian..
Bordo61Mavi
29.Nisan.2014, 02:20
Henrinin ne yapacagini kestiremiyoruzki.
2-3 haftadir cok iyi oynuyor ama ne kadar surecegini kestiremiyorsun. Formsuz donemleride cok uzun surebiliyor kendisinin.
Bak herkesin kazanacagi bir oneri yapayim, GS 5 versin Olcani alsin, Bruma'da 1 sezonluguna Trabzonspora kiralansin.
Night_Mare17
29.Nisan.2014, 03:10
Henrinin ne yapacagini kestiremiyoruzki.
2-3 haftadir cok iyi oynuyor ama ne kadar surecegini kestiremiyorsun. Formsuz donemleride cok uzun surebiliyor kendisinin.
Bak herkesin kazanacagi bir oneri yapayim, GS 5 versin Olcani alsin, Bruma'da 1 sezonluguna Trabzonspora kiralansin.
Abi Galatasaray öyle bir durumdaki şu an herkes Bruma dönsün diye dualar ediyor. Belkide seneye umutların yarısı Bruma'ya bağlı olacak kilit oyuncu olacak takımda. O yüzden kiralanacağını zannetmiyorum.
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 03:19
Abi Galatasaray öyle bir durumdaki şu an herkes Bruma dönsün diye dualar ediyor. Belkide seneye umutların yarısı Bruma'ya bağlı olacak kilit oyuncu olacak takımda. O yüzden kiralanacağını zannetmiyorum.
Koskoca Galatasaray'ın işi 19 yaşındaki bir oyuncuya kaldıysa vay o takımın haline.
Bence şuan herkes elde mi patladı yoksa diye düşünüyordur. Çok net söyleyeyim döndüğünde de direk 11 oyuncusu falan olmaz yine rotasyon oyuncusu olur.
Çok mantıklı bir hareket olacaktır oynayabilecek durumdayken kiralanması.
William Rookwood
29.Nisan.2014, 03:29
Colman halen takımda galiba. Zokora'dan sonra ona da yol verilmeli. İki yıldır yokları oynuyor. Oraya da bir şekilde Soner monte edilirse çok iyi olacaktır. Henrique'de istikrarsız bir oyuncu, Janko desen geldiğinden beri takımla yıldızı barışmadı. Kısacası sezon sonunda Trabzonspor'un iyi bir transfer politikası izlemesi lazım.
Bordo61Mavi
29.Nisan.2014, 07:25
Terim olsa Bruma adina iyi olurdu, Terim oynatir korkmaz ama Mancini icin ayni seyleri soyliyemem. Kiralanmasi bence en dogrusu olacaktir, ozelikle dusen yabanci sayisi ile.
Ben Soneri 10 numarada gormek istiyorum, merkez orta saha icin cok yumusak kaliyor. Soner merkezde oynadigi zaman partnerinin omuzlarina biniyor butun yuk.
Colman'da gidecektir ama sozlesme fesh yolu ile degil, bir ara oyle bir piyasasi vardikki Benfica bile istiyordu. Yunanlara felan itelesek cok iyi olur.
Janko'da piyayasi olan futbolcu, Avusturya milli takiminda herzaman oynuyor onuda Celtic istiyordu butun kolayliklar saglanip yollanmasi lazim.
davidvilla
29.Nisan.2014, 09:39
@Bordo61Mavi
para önemli değil :) ama baya baya satma muhabbetleri dönüyor demek ki böyle dediğine göre ;)
yanlız olcan sağ kanat oynuyor yanlış hatırlamıyorsam, içe katederek oynuyor artık.
hami kanatları iyi tutturdu bence yusuf sol, olcan sağ olarak.
bruma da soldan içe katederek iyi oynuyor bence sağda değil.
aydın da sol.
he bu arada aydın karabulut'un sözleşmesi bitiyor sezon sonu. 4 büyüklerden birine kesin gidecektir.
europeanconquer
29.Nisan.2014, 10:15
Galatasaray'da kanat ihtiyacı var,Bruma'da elimizde ki potansiyeli en üst olan kanat ama Mancini konusunda katılıyorum.Galatasaray'a geldiği günden bu yana yapmak istediklerinin hep arkasında durdum hala arkasındayım ancak berbat bir oyuncu seçimi var,değişiklikleri ondan da berbat.
Bordo61Mavi
29.Nisan.2014, 11:58
@davidvilla
Aydin'i Hami umit milli'den taniyor. Ben bizim alacagimizi dusunuyorum.
Aydin'in bizi secmesi gerektiginide dusunuyorum . Fenerbahce'nin kadrosuna girmesi imkansiz, Besiktas bir kere gonderdi tekrar gitmez gibime geliyor, Galatasarayda ne olacagi belli degil, gider sonra Mancini ben istemedim der :D
Olcan haberleri tabiki var, yerel basin Galatasarayin 3-4 oyuncu karsiliginda Olcani istedigini yaziyor. (Amrabat,Yekta vs....) Tabi ne derece dogru bilemesin.
Ben iceri kat edecek kadar guclu oldugunuda dusunmuyorum Olcanin hatta Turk olarak bunu Arda disinda kimse dogru yapamiyor. Olcan'in sagda oynamasinin sebebi orda oynayacak baska birinin olmamasi. Tabi onlara gore oyle bence Emre Gural'dan ayni verimi alabilirsin orda, Bucasporda genelikle orda oynuyordu.
Banega
29.Nisan.2014, 13:01
Colman da alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshini talep etmiş fakat yönetim ona izin vermemiş.
uAburak89
29.Nisan.2014, 13:18
@davidvilla
Aydin'i Hami umit milli'den taniyor. Ben bizim alacagimizi dusunuyorum.
Aydin'in bizi secmesi gerektiginide dusunuyorum . Fenerbahce'nin kadrosuna girmesi imkansiz, Besiktas bir kere gonderdi tekrar gitmez gibime geliyor, Galatasarayda ne olacagi belli degil, gider sonra Mancini ben istemedim der :D
Olcan haberleri tabiki var, yerel basin Galatasarayin 3-4 oyuncu karsiliginda Olcani istedigini yaziyor. (Amrabat,Yekta vs....) Tabi ne derece dogru bilemesin.
Ben iceri kat edecek kadar guclu oldugunuda dusunmuyorum Olcanin hatta Turk olarak bunu Arda disinda kimse dogru yapamiyor. Olcan'in sagda oynamasinin sebebi orda oynayacak baska birinin olmamasi. Tabi onlara gore oyle bence Emre Gural'dan ayni verimi alabilirsin orda, Bucasporda genelikle orda oynuyordu.
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray kulübüne karşı olan yaklaşımı nasıl peki? Sadri Şener gibi değildir herhalde? Fenerbahçe'ye karşı olan düşüncelerini biliyoruz da bizle ilgili pek fikrim yok. Merak ettim.
Bordo61Mavi
29.Nisan.2014, 13:28
Ben baskanlarin bu islere karismasina karsiyim. Hami diyorsa sukadar para icin Olcan'dan vazgecerim Fenerede satarim Galatasarayada.
Sadri Sener kendi kacirdi futbolculari elinden, Trabzonsporun hatta 1461'in bu hale gelmesinfe basrol oynadi.
nekop
30.Nisan.2014, 13:45
Salmayiz ama ben Olcan'in vazgecilmez oldugunu dusunmuyorum. 5-6m gibi rakamlar donuyor ben bu paralara kesin yollardim Olcani.
Onur
Bosi Musti Aykut ???
Borceanu ???
??? Ozer Yusuf
???
Aydin Karabulut'a sans verilebilir
Sersar Gurler'i de isterim takima. Takima cok sey katar bu 2 isim.
Bosi ayarinda bir sol bek
Borceanu'nun yanina en az onun kadar caliskan bir isim.
Sag kanatta Burak Yilmazin bizde oynadigi role uygun biri lazim, skora katki yapacak bir futbolcu.
Forvette ise Sow gibi forvet lazim.
Sol beke Beşiktaş almazsa Ramon Motta'yı alabiliriz bence. Serdar konusunda bende kesinlikle alınması taraftarıyım. Ortasaha ve forvet transferlerini ise kesinlikle yurtdışından çözmemiz lazım, yerli piyasada bize oralarda seviye atlatacak bir isim gelmiyor aklıma.
Bordo61Mavi
03.Mayıs.2014, 20:07
Olcanin senelik 2m istedigi yaziliyor. (suan 900bin euro aliyor)
Bu yastan sonra bukadar zam biraz fazla gelir, egerki gercekten oyle bir rakam istediyse kesinlikle gitmesi taraftariyim.
En kotu 5m karsiliginda satarsin.
O paraylada
Emrah Bassan 1.5m
Serdar Gurler 1.5m
Aydin Karabulut (bedava)
Bu adamlar alindimi kanat sikintin kalmaz, bu sezon yokluktan 10 numara pozisyonunda oynayan adamlari iteledik koselere ve hic bir varlik gosteremediler (Adrian-Ozer kenarlarda varlik gosteremedi)
ForsakeN
04.Mayıs.2014, 21:51
Olcan fazla ucmus. Sirf bu yuzden yabanci sinirina karsiyim. Olcani 5m'a kim alacak ki, en fazla 3m verilir tahminim
Bordo61Mavi
04.Mayıs.2014, 22:22
Isin icinde Galatasaray varsa o parayi veren olur :) Besiktastan umidim yok, onlar pazarlik konusunda Trabzonspor'dan kotu :D Sene basinda Tolga'yi almalari kac hafta surdu.
Bizimkiler umarim paket isine girmezler, a+b+c futbolcu verelimi kabul etmiyelim. Bizim sikintimiz para, Sadri Sener sagolsun.
rexpo1994
07.Mayıs.2014, 22:03
Stoper lazım ya TS ye bir sürü kanat oyuncumuz var hâlâ kanat transferi diyorsunuz.
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2014, 01:02
Sezon bittigine gore, hastamizin recetesini yazma vakti geldi taraftarlar olarak :)
Onur
Bosi - Musti - Kompany - Ishak
Borceanu - Yaya Toure
Emrah Bassan - Ozer - Yusuf
Suarez
Yazdigim yabancilarin tarzinda futbolcu bulmaliyiz.
Mustafa bazen guclu rakiplere karsi cok faullu oynamaya mahkum kaliyor oda fizigi zayif kaldigindan. Ayaklari yere daha saglam basan bir partner lazim ona, Kompany tarzinda.
Alex bize cok sey katti, box to boxu beraber oyniyabilecek partner lazim onada. Daha teknik ve boyu daha uzun olmasi lazim tabiki. Alex yerden gelen toplari kesebiliyor rahatlikla ama yukardan donen toplarda kafalara cikinca faul yapiyor. Sari kartlarini minumuma indirmesi icin bi Yaya Toure tarzinda adam lazim. Fransa ikinci liginde, veya birinci ligin orta seviyeli takimlarinda bu bosluga uyacak cok isim var.
Ve forvet, Burak gittikten sonra bir turlu bulamadigimiz o forvet. Transferde Cardozo ismi felan geciyor aman aman diyorum, bizim onu oynatacak kalitede kadromuz yok. Bizim beklerimiz Benficanin bekleri gibi ceza sahasi kenarlarina kadar cikmasi imkansiz. Onun istedigi ortalarida yapmamiz zor. Onun icin Suarez tarzinda diyorum, golu kendi yaratabilecek. Cevik ve buldumu affetmiyecek bir golcu.
+
5 yabanci isi yuzunden sikintilar olabilir onun icin yerli kadroyu biraz daha genisletmek lazim.
Serdar Gurler
Batuhan (Buca)
Jem Karacan/Aytac/Tolga Cigerci/ Mehmet Ekici
Simdi diyeceginiz para nerde ? :)
Olcan'i gozden cikarmamiz lazim, 100-120% zam veremeyiz zaten vermemeliyizde. 5-6m gibi bir rakam elde edebiliriz diye dusunuyorum. Fazlasini istemek sacmalik olur, adam gitsin uzerine 1 daha koysun Gokhan Toreyi aliyor. Genc ve gelisime acik.
Malouda gidecek - 2,500,000
Janko gidecek - 1,500,000
Zokora gitti - 2,000,000
Bunlardan bonservis felan beklemek biraz fazla hayalcilik olur. Bu senelik giderlerinden kurtulsak ne mutlu bize.
Bamba dunya kupasi sonrasi piyasa yapabilir, onun icin ondan gelir elde edebiliriz.
Celutska icin yer kalmadi takimda, sol bek oynar diyor cogu taraftar ama o bolgeye yabanci harcama luksumuz yok. Yasi ve oynadigi bolge cok oldugu icin alicisi olur.
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2014, 01:03
Stoper lazım ya TS ye bir sürü kanat oyuncumuz var hâlâ kanat transferi diyorsunuz.
Fm'e gore kanat oyuncumuz var. Gercekte pek verim alabildigimiz yok :)
uAburak89
23.Mayıs.2014, 15:02
Necati Ateş'i alıyormuş Trabzonspor, iş yapar bence Neco.
eng1n
23.Mayıs.2014, 15:05
Trabzon bu taktikle devam edecekse tek forvette iş yapmaz Necati.
Hami Olcan için 2 Diego eder demiş, 2 Diego eden adam için belirlenen bonservis fiyatı da 6 milyon euroymuş :p
byariff
23.Mayıs.2014, 15:06
Gomis - hayrovic - necati trabzon diyorlar
Fearless Coward
23.Mayıs.2014, 16:11
3 isim de yarar sağlar Trabzon'a. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde daha iyi işler çıkarmak istiyorlarsa sağlam transferler şart.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 16:31
Trabzonlu gomisi sevmez, çünkü gol atmaktan çok ilerde top tutan bir forvet. Fm tabiriyle support. Neco bitti sayılır, gereksiz. Hajrovic de soru işareti, gsde yarım sezon geçirdi, hâlâ tanımıyoruz.
attirson
23.Mayıs.2014, 16:51
Necati mutlu etmez bence Ts taraftarını.Sene ortasında 35 yasında olacak bir Türk forvet.Yıldız bile olsa soru işareti olur bu yaştaki forvet ki Trabzon taraftarı 2 yıldır forvet bekliyor. :D
Bordo61Mavi
23.Mayıs.2014, 20:57
Olcani istemis Galatasaray. € + Yekta. Baska Gs'den istedigimiz futbolcu yok diye biliyorum. Hajrovic tutmayinca yollamak istiyorlar tabi, boyle haberlerde piyasa yapmak icin cikartiliyor.
Uefa'nin mali fair play olayi en cok bizlere yariyacak, arastirip oyuncu alinacak hersey yolunda giderse. Son dakika menajer onerisi olmayacak daha.
Bordo61Mavi
23.Mayıs.2014, 20:59
He bide Gomis ismi geciyor, imkan vermiyorum.
Newcastle'den £100,000 isteyen adam bizlerden neler ister, kaldiki aradigimiz forvet degil.
Trabzonspor
23.Mayıs.2014, 21:38
Cardozo'yu falan istemem başarıya aç oyuncu daha iyi olur demiş Hami. Adam haklı Malouda falanda geldi ama iş yapamadılar bu adamlar doymuş adamlar Trabzon'daki yaşam şartlarına alışmaları zor o nedenle böyle kumarlar oynayacağımıza Teofilo tarzı patlama yapabilecek forvetler alıp ( Adamı küstürmüceksin ama) oynatmak daha mantıklı bana kalırsa.
Necati çok gereksiz olur bana kalırsada zaten Şahin diye bir adam aldılar hangi akla hizmetse. Bunlara harcayacakları parayaı Cenk yada Muhammete verip alsalar daha karlı oluruz.
Yekta glse katkı yapar mı? Yapar. Ancak ben Olcan'ın ayrılması taraftarı değilim. Zaten kadro kalitesi olarak ligdeki 3,4 takımın gerisineyiz birde eldeki iyi oyuncuları kaybedip daha gerilere düşmek mantıksız geliyor.
----------------- -----Onur-----------------------------
Bosingva--Mustafa---Aykut----(Sol bek) Yada Celu
------------------Buescanu-----------------------------
---------------Özer-------Adrian-----------------------
Olcan---------------------------------------------Yusuf
----------------------Forvet-----------------------------
Bu Kadroda Stopre iyi bir adam alıp Mustafa yada Aykut'u kesebilirz. Sol bek şart ya Celu oyntılabilir yada Celu kalmak istemezse satılıp iyi bir isimle anlaşılabilir. İleri uçtada henrike bu yıl cok gol atmasına rağmen yetersiz göründü orayada bir takviye yapıp yola çıkılabilir. Baktığımızda orta alan iyi görünsede oyuncular sürekli aynı performansı vermediği için orayada imkan olursa iyi bir isim bulunabilir. Eski Colman gibi.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2014, 05:30
Serdar Gurler ve Deniz Yilmazi istiyormusuz Elazig'dan.
Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 05:31
On numara olur valla onları bizim takımda görmeyi çok isterim ama biz Mevlüt'ü alıyorsak Deniz'i almayız artık önü açık Deniz'in Trabzon'a giderse iyi olur Avrupa Ligi'nde kendini gösterir.
CocukMenajer
26.Mayıs.2014, 19:08
Serdar Gürler iyi transfer olur.Deniz Yılmazın da Necati'den daha fazla katkı yapıcağını düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2014, 20:21
olcanin olasi transferi icin serdar dusunulmus sanirim.
deniz yilmaz bu sezon cok iyiydi, ben de cok begeniyorum. keske fenere gelse ama hic dedikodusu bile yok.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2014, 22:10
Olcan kesin gidecek gozuyle bakiyorum ben.
Trabzonsporun herzaman yaptigi bu, birazda mecburi.
Mesela Gokdenizi satip, 2010-2011 kadromuzun temellerini atmistik. Egemen, Selcuk ve Gokhan Unal alinmisti.
Olcani satip yerli kadromuzu guclendirmeliyiz.
5 transfere ihtiyacimiz var eger dedikleri gibi sampiyonluga oynamak istiyorsak.
Yerli sol bek - Tarik/Ishak
Yabanci stoper
Yabanci merkez orta saha
Yerli sag acik - Serdar/Emrah
Yabanci forvet
William Rookwood
26.Mayıs.2014, 23:25
Olcan'ı satmayacağız deniliyor ama oyuncu gitmekte ısrar ederse yönetimin tutumu ne olacak? Emrah Başsan, Serdar Gürler ve Sefa Yılmaz gibi düşen takımların potansiyelli gençlerini almak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 00:10
O tamamen fiyati yuksek tutmak icindir. Kayserispor taktigi diyebiliriz :)
Banega
27.Mayıs.2014, 00:29
Yapsın valla fiyatıda yüksek tutsun.Madem yabancı kuralı var, Türk oyuncuda otomatikman daha değerli oluyor.Anadolu klüpleri 3 liralık adamı hep 5-6-7 liraya sattı şimdi sıra Trabzonspor'da bence.Oyuncularını hep cüzi bedellerle elinden kaçırıyorlardı, biraz da onlar kazansın.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 00:34
Serdari almisiz galiba
Son dakika gecmeye basladi heryerde
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 00:38
1-1.5m euro diyorlar bonservisi icin
ReaList
27.Mayıs.2014, 01:02
Olcan'ın gidişi olur sanırım bence Serdar Olcan'dan 1-2 gömlek üstün olabilecek bir oyuncu. Hem genç hem kaliteli hem de gelişmeye müsait. Serdar kanatta yardırmaya başlayınca, Olcan da o arada göbek büyütmeye devam eder. Bir kanatta Serdar diğer kanatta Yusuf çok iş yapar.
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 02:00
Serdar'la prensipte anlaşılmış ntvspor'a göre. Güzel olur artık Olcan'da gider büyük ihtimal ancak Olcan'ı aratacağını sanmam hatta daha iyi bir performans sergileyebilir.
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 02:29
Serdar illa ki transfer olacaktır bir takıma,PTT liginde oynamaz kendisi.Hayırlı olsun Trabzonspor'a,beğendiğim bir oyuncuyu aldılar.
Galatasarayımız'a da hayırlı olsun :n:
Şaka valla vurmayın :(
davidvilla
27.Mayıs.2014, 02:35
Serdar hayirli olsun fakat ayni takindaki onur da iyi olabilirdi bakalım onu kim kapacak
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 03:15
Galatasaray daha neyi bekliyor :) gelin alin iste Olcani
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 04:40
Aynen dostum daha neyi bekliyoruz alın şu Olcan'ı. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2014, 14:35
Beşiktaş da devrede olcan için, olcan da beşiktaşi istiyormuş galiba.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 20:33
Profesyonel futbolcu Serdar Gürler'in kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
davidvilla
27.Mayıs.2014, 21:19
Ne olcanmis arkadas messi oldu adam :)
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2014, 16:37
Bomba Olcan Adın açıklaması!
Yıldız oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir HTSPOR.COM'a konuştu
Olcan Adın'ın takımdan ayrılmak istediğini Trabzonspor yönetimine bildirdiklerini ifade eden Özdemir, "Kesin olan bir şey var ki Olcan gelecek sezon Trabzonspor'da olmayacak...
Aslinda su menajerin havasini almak icin Olcani 1 sene pafta oynatacaksin ama ekonomik durumumuz musade etmiyor.
Laz61g
30.Mayıs.2014, 02:44
Serdar gürler twitterdan açıkladı artık Trabzonsporlu :)
edit:Hami hocaylada ne yazıkki yollar ayrılmak üzere twitter tabiri caizse çalkalanıyo hiç istemesemde halilhodzic adı gündemde
William Rookwood
30.Mayıs.2014, 03:10
Hami hoca neden gönderilmek isteniyor ki? GS maçı hariç iyi maçlar çıkardı Trabzon adına.
Laz61g
30.Mayıs.2014, 03:14
Hami hoca neden gönderilmek isteniyor ki? GS maçı hariç iyi maçlar çıkardı Trabzon adına.
Bunun mantıklı açıklaması yok zaten gider ayak birşeyler yapmak istiyorlar fakat Haminin arkasındaki taraftarı göremiyorlar.Gs maçında bile güzel oynadık aslında o kadar kaçırmasak çok güzel maç olacaktı.Her maç sönük oynayan takıma bir renk gelmişti.Daha resmi bir açıklama yapılmadı ama bu haber doğruysa ki 2-3 haberci yaptı büyük ihtimal doğru yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyo.
uAburak89
30.Mayıs.2014, 03:20
Yerine getirdikleri hoca tartışılmayacak biri olsa neyse de bu şekilde büyük hata yapıyor Trabzonspor yönetimi.
Bu yönetim şuana kadar gördüğüm en saçma yönetim heralde (Demirören dahil) bizim teknik direktörümüz belli deyip berbat bi sezon geçiren Trabzonspor u avrupa kupalarına taşıyan Tolunay Kafkası kovdular yerine Mustafa Reşit Akaçayı getirdiler uefada gruplarda çok iyi bi sezon geçirmişken (o berbat kadroyla) sırf ligdeki konumundan dolayı baskı kurup istifa ettirdiler (dediğim gibi o kadroyla yola çıkmaları baştan hata ) şimdide gene takıma az çok çeki düzen veren Hami yi mi yollucaklar ? bu gidişle her sezon 2 teknik direktör değiştircekler heralde
Bordo61Mavi
30.Mayıs.2014, 05:25
Forum kurallarini ihlal edebilecegim icin kisa tutacam
Allah sonumuzu hayir etsin
nekop
30.Mayıs.2014, 16:20
Ne Halilhodzicmiş arkadaş! Trabzonspor'u, Türkiye'yi bilmeyen bir insan olsa bu adamla 3-5 şampiyonluk yaşadık sanacak. Altı üstü yarım dönem takımda kaldı, bu dönemde de iyi sayılabilecek bir futbol oynattı bu adam. Oynattığı kadronun da Fatih Tekke'li, Gökdeniz'li, Yattara'lı bir kadro olduğunu hatırlatmakta fayda var. Niye bu Halilhodzic aşkı?
BaGa TaRKaN
30.Mayıs.2014, 17:00
Halilhodzic mi ? :D
Bir An Bobilerin Haberi Sandım Ama İş Ciddi Galiba :D
Hodic Modic Tanımam Ben Adam Akıllı Biri Sistem Adamı Getirip 3-4 Sene Yılmadan Sabredilip Yıllardır Özlenen Trabzon'a Kavuşulur Ama Böyle Değil.
Hami ile de Olmaz Bu, Hodic Modic ile de Olmaz Bu. Aslında Şota ile Güzel Cuk Oturur Keşke Şota N'apıp N'edip Getirseler.
Bu Arada Olcan'a Ayrı Parantez Açayım. Olcan İstanbul Takımlarında Yapamaz Ancak Anadolu Takımlarında Kilit Oyuncu Olur Şahsen Ben Olcan'ı İstemiyorum
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 17:47
Bırakın hodzici getirsinler, yarıştan bir rakip eksilir işte, fena mı :n:
Hami kalırsa çok net şampiyonluk yarışında trabzon da olur. Genç oyunculardan inanılmaz verim sağladı. Istatistikler ortada. 3,4 tane de sağlam yabancı katarsa kadroya coşar bu takım. Hami giderse bir fiyasko daha olur yönetim adına. 2o11 bahsini açmaktan başka icraati yok bu adamların.
nekop
30.Mayıs.2014, 19:50
https://twitter.com/SiyandaXulu/status/472366023564603392
europeanconquer
30.Mayıs.2014, 19:52
Ooooo efsane adam geliyor Türkiye'ye :D
Gol kralı bile yapmıştım bu adamı FM 12'de korner taktiği ile :zuhaha
Hayırlı olsun,kağıt üstünde çok iyi transfer.
rexpo1994
30.Mayıs.2014, 19:53
https://twitter.com/SiyandaXulu/status/472366023564603392
Bu güzel bir haber. Gerçekleşirse iyi olur:)
Bordo61Mavi
01.Haziran.2014, 05:24
Deniz Yilmaz ile anlasmisiz iddialari var.
Her ne kadar dusen bir takimdan olsalarda bence katki saglarlar.
uAburak89
02.Haziran.2014, 21:53
Deniz ve Serdar için 9 milyon TL, çok temiz transferler olmuş.
Bordo61Mavi
02.Haziran.2014, 21:54
Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Elazığspor Kulübüne, futbolcuların sözleşmelerinin fesih bedeli olarak 9.000.000.-TL ödenecektir.
Rakam bence gayet normal. Bence cok faydali olacak futbolcular.
europeanconquer
02.Haziran.2014, 21:59
Çok iyi paraya almış Trabzon,hayırlı olsun.
footballer33
02.Haziran.2014, 22:02
Serdar Gürler için bir ara 7 milyon euro isteği vardı Elazığ'ın, şimdi yanına Denizle beraber toplam 3 milyon euroya falan gitmiş oldu Trabzon'a. Çok iyi transferler Trabzon açısından. Olcan gözden çıkarılır bence bu transferler üzerine.
byariff
02.Haziran.2014, 22:03
faydali olacaktir sahsen ben uzuldum kacirdigimiza denizi...
zarateray
02.Haziran.2014, 22:05
Trabzon cok iyi 2 transfer yaptı bence fiyatta makul
Fearless Coward
02.Haziran.2014, 22:07
İyi transferler olmuş 2 seneye bizdeler nasıl olsa. :zuhaha
davidvilla
02.Haziran.2014, 22:25
Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Elazığspor Kulübüne, futbolcuların sözleşmelerinin fesih bedeli olarak 9.000.000.-TL ödenecektir.
Rakam bence gayet normal. Bence cok faydali olacak futbolcular.
Iyi hazirlayin bizim çocukları :p
Redrum
02.Haziran.2014, 22:41
Yanlis hesaplamiyorsam deniz+serdar=3.75 M Euro??? Çok temiz transfer...
Bordo61Mavi
02.Haziran.2014, 22:43
Iyi hazirlayin bizim çocukları :p
Sizin baskanda pintilesme basladi :D
Turkiyede 9 milyon edecek futbolcu yok diyor (Onur icin) ama gidip Amrabata 8.5 verdigini unutuyor.
Once bir Olcani kakaliyalim sizede gerisini dusunuruz :D
Yanlis hesaplamiyorsam deniz+serdar=3.75 M Euro??? Çok temiz transfer...
3.1m euro gibi bir rakam toplamda
Juan Diaz
02.Haziran.2014, 23:00
Kayseriden Sefa ya da Gençlerden Jimy ikilisinden birini alalım Olcan sağ biz selamet (: Glowacki gibi oyun kuran stoper lazım bize hoş ne lazım değil ki :zuhaha
davidvilla
02.Haziran.2014, 23:03
Sizin baskanda pintilesme basladi :D
Turkiyede 9 milyon edecek futbolcu yok diyor (Onur icin) ama gidip Amrabata 8.5 verdigini unutuyor.
Once bir Olcani kakaliyalim sizede gerisini dusunuruz :D
3.1m euro gibi bir rakam toplamda
Eee uefa sopayı gösterdi tirsiyoz artik :)
William Rookwood
02.Haziran.2014, 23:06
Çok cüzi bir miktara iki tane potansiyelli oyuncuyu transfer etmekle büyük iş başardı Trabzonspor. Bu oyuncuların yanında keşke Onur Ayık'ı da alsaydı. Çok beğendiğim bir oyuncu Onur.
davidvilla
02.Haziran.2014, 23:22
Çok cüzi bir miktara iki tane potansiyelli oyuncuyu transfer etmekle büyük iş başardı Trabzonspor. Bu oyuncuların yanında keşke Onur Ayık'ı da alsaydı. Çok beğendiğim bir oyuncu Onur.
Aynen cok az kisi farkında sanırım. Onur cok iyi
Fearless Coward
03.Haziran.2014, 00:36
Onur Almanya'da yetişti zaten bildiğim kadarıyla Deniz'de öyle. :D Serdar'da Fransa'daydı zaten bu topçuları kaçırmamak lazımdı Trabzon kaptı 2 tanesini. :D Onur'u zaten biz almayız Trabzon alsa biz de tanımış oluruz alırız onu da 2 seneye. :zuhaha
uAburak89
03.Haziran.2014, 01:12
Şener ve Turgut Doğan'ı da alıyormuş Trabzonspor.
E.Cartman
03.Haziran.2014, 01:41
Trabzon böyle patlama ihtimalli yerlileri alıp 3 büyüklere itekleme politikasını ilerletmeli. Hem 10/11 sezonunda yakaladığı gibi altın bir jenerasyonla şampiyonluğa oynayabilirler hemde oyunculardan para kazanıp ekonomik olarak sınıf atlayabilirler. Tabii satmıyoruz diye diretmekten çok mümkün olacak en yüksek bedele satmalılar bunun için. GS-FB'yle yarışmadan önce böyle ara seviyede bir takım olup büyüklerin ekmeğini yemek daha mantıklı bence. En azından bir süre için. Çünkü Trabzon'un şehir olarak İstanbul karşısında durması pek kolay değil, GS ve FB'nin maddi gücüne bakılırsa bu durum daha da zorlaşır.
Bordo61Mavi
03.Haziran.2014, 04:05
Turgut Dogan Sahin ile anlasmisiz.
Bu transferlerin hepsi Olcanin gidecegine isaret.
davidvilla
03.Haziran.2014, 10:25
Trabzon böyle patlama ihtimalli yerlileri alıp 3 büyüklere itekleme politikasını ilerletmeli. Hem 10/11 sezonunda yakaladığı gibi altın bir jenerasyonla şampiyonluğa oynayabilirler hemde oyunculardan para kazanıp ekonomik olarak sınıf atlayabilirler. Tabii satmıyoruz diye diretmekten çok mümkün olacak en yüksek bedele satmalılar bunun için. GS-FB'yle yarışmadan önce böyle ara seviyede bir takım olup büyüklerin ekmeğini yemek daha mantıklı bence. En azından bir süre için. Çünkü Trabzon'un şehir olarak İstanbul karşısında durması pek kolay değil, GS ve FB'nin maddi gücüne bakılırsa bu durum daha da zorlaşır.
Ne jenerasyonu olm koymus ortasahaya colman selcuk heralde sampiyonluga oynar :)
Bordo61Mavi
03.Haziran.2014, 12:00
Yusuf ile 4 sene sozlesme imzalamisiz
E.Cartman
03.Haziran.2014, 13:49
Ne jenerasyonu olm koymus ortasahaya colman selcuk heralde sampiyonluga oynar :)
Kelimeyi bulamadım jenerasyon dedim abi idare et işte :D Selçuk'u da Anadolu'dan getirdiler. Parlayan adamdı, aldılar. Benim dediğim gibi işte :D
ForsakeN
03.Haziran.2014, 23:35
Zamaninda Selcuk da yuhalandi ts de burak da :D
nannar
04.Haziran.2014, 16:03
Trabzonspor iyi oyuncular almış... Yusuf'u çok istiyordum ben Galatasaray'a ama sanırım sözleşme yenilemiş.Olcan kadro derinliğinde iş yapar ama kilosu sıkıntı :D
Leonadias
04.Haziran.2014, 17:16
Trabzonspor , Elazığlı iki oyuncuya 9M vermesi çok büyük yanlış bana kalırsa.
Zenginler heralde etmezler o kadar
europeanconquer
04.Haziran.2014, 17:26
3.75m euroya denk geliyor,gayet uygun bir para,çok falan değil.
Bordo61Mavi
04.Haziran.2014, 17:50
Tl olunca goze batiyor.
3.1-3.2 arasinda bir rakam Euro olarak.
Bence cok ucuza iki yararli transfer yapildi.
Tl'ye cevirdimi
Amrabat 24,000,000
Hasan Ali 17,000,000
Bordo61Mavi
04.Haziran.2014, 17:57
Olcan gitmek istiyorum demis bugunki gorusmede
http://www.jacquipatersons.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/firework.jpg
Kutlamalara basliyalim
Fearless Coward
04.Haziran.2014, 18:03
Kulübüme para kazandırmak istiyorum demiş. :D Bakalım kime gidecek gerçi cevap belli ama. :p
CocukMenajer
04.Haziran.2014, 19:09
Serdar gürler 7M Tl Deniz Yılmaz 2MTl yanlış bilmiyorsam çok iyi fiyatlar
Bordo61Mavi
05.Haziran.2014, 15:04
https://pbs.twimg.com/media/BpW3586IIAAPB4s.jpg
Ajax altyapisindan Serhat Cakmaki almisiz, Trabzona geliyor.
Bordo61Mavi
05.Haziran.2014, 16:07
Başkan: Olcan ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini söyledi.
uAburak89
05.Haziran.2014, 16:16
Başkan: Olcan ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini söyledi.
Trabzonspor medyası, kulübe yakın isimler ne diyor Olcan için. Harbiden istenilen para 6 milyon euro mu? Bir de Beşiktaş'ı mı istiyormuş Olcan yoksa Galatasaray'ı mı?
Bordo61Mavi
05.Haziran.2014, 16:28
Besiktasta istiyor Galatasaray'da
Bizimkiler sadece nakit istiyor ama bu 2 kulupte takas arti para diyor.
Buna hem yonetim hemde ismi aciklanmayan(Halilhodzic) hoca sicak bakmiyor.
Baskan biraz daha zaman vermis Olcana, maddi manevi iyilestirmeler yapariz demis ona ama kararinin pek degisecegini sanmiyorum. (umarim degismez)
6 olmasada 4-5 olur diye dusunuyorum, oda piyasadan dolayi.
byariff
05.Haziran.2014, 20:23
galatasarayin teklifi iyi bence 2m + yekta...
rexpo1994
05.Haziran.2014, 22:18
Yusuf ile 4 sene sozlesme imzalamisiz
Bence en iyi transferimiz:) Olcanı iyi para satsınlar bu kadar oyuncu fazla. Ayrıca hala stoper almadık en gerekli mevki bence.
Bordo61Mavi
05.Haziran.2014, 22:35
Fulham Hangelandi serbest birakmis bence tam bizlik stoper.
Kafa topu vermeyen, hizli olmamasina ragmen yer tutmasinida iyi biliyor buda mudahele sansini yukseltiyor.
Leonadias
05.Haziran.2014, 22:41
Trabzon şehir bakımından yabancıların kısa sürede sıkılıp terk ettiği bir yer o yüzden , fazla verim alamıyor yabancılardan TS ne kadar türk oyuncu toplarsa o kadar iyi bence
Trabzonspor
05.Haziran.2014, 23:13
Yine Halilodzic ile anlaşmışız arkadaş anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar bunlar? Sürekli birilerine tazminat ödemekle sokağa para atmakla sürüyor yıllar. Bir başkanda akıllı hareket etsin ya çok mu zor?
nekop
05.Haziran.2014, 23:42
Yine Halilodzic ile anlaşmışız arkadaş anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar bunlar? Sürekli birilerine tazminat ödemekle sokağa para atmakla sürüyor yıllar. Bir başkanda akıllı hareket etsin ya çok mu zor?
Serdar ve Deniz transferleri benim yönetime olan inancımı birazcık arttırmıştı ama yine saçma sapan işler yapmaya devam edecekler sanırım.
William Rookwood
06.Haziran.2014, 00:02
Hami hoca ile neden devam edilmiyor onu anlayamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi? Geldiği günden beri çok başarılı maçlar çıkardı, pozitif bir futbol oynattı takıma. İsmi Hami değilde Hamiovic olsa 5 yıllık kontratı basarlardı.
Trabzonspor
06.Haziran.2014, 00:05
http://i.hizliresim.com/27lg7j.jpg (http://hizliresim.com/27lg7j)
Sözleşmeler. Bu adamlarda gelecek vaadediyor. 3 yıllık yerine 5'er yıllık imzala koyda en az 10'ar milyon fesih bedeli sonra yaslan arkana telaşın olmasın. Bu işlerle kim ilgileniyorsa onlarda da sorun büyük.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2014, 11:36
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10441513_10152483250122464_6872430551142781925_n.j pg
Gecmisten, Top toplayici cocuk bugun buyudu ve takimda oynuyor.
ZEKI YAVRU
Bordo61Mavi
06.Haziran.2014, 17:42
Amcasina gore Olcanin gonlundeki takim Besiktasmis
footballer33
06.Haziran.2014, 18:21
G.Töre olmayacak belli ki, en azından Olcan'ı kaçırmayalım. Tabii telaffuz edilen 6 milyon euro çok para. 2,5-3 milyon+bir futbolcu veya yekten en fazla 4 milyon euro uygundur bence.
nekop
06.Haziran.2014, 18:35
İsmail Köybaşı+Mustafa Pektemek karşılığında Olcan transferi gerçekleşecek gibi bir his var içimde.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2014, 20:55
Baris Memis tekrar Trabzonsporda
Bu sefer akkilanmistir umarim, herkese ikinci sans verilmiyorken o bu sansi elde etti. Fatih Tekke'de Trabzonspora 25 yasinda donup kral olmustu. Baris 24 yasinda, biraz fazladan calisip potansiyeline ulasmasi lazim.
rexpo1994
06.Haziran.2014, 21:37
Barış Memiş i de kanat olarak biliyorum. Bu kadar kanatı ne yapacağız anlamadım. Olcan ı satsınlar bari.
byariff
06.Haziran.2014, 21:39
mustafa yumlu zam istemis kabul edilmemis istegi , senol hoca istiyormus diyorlar.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2014, 21:45
Yok oyle birsey :D
Trabzon yerel basini guya haber yapiyor.
Yumlunun sozlesmesine iyilestirme yapilacak bu gecen sezondan beri konusuluyor. Kamp doneminde imza atar.
IcedEarth
07.Haziran.2014, 00:13
Trabzon batan geminin mallarını gayet uygun fiyata toplamış. Özellikle Serdar Gürler iyidir.
Bordo61Mavi
07.Haziran.2014, 21:20
Galatasaray, Olcan Adın için Trabzonspor'a son teklifini iletti; 2 milyon 500 bin Euro artı Yekta, Emre ve Umut'tan ikisi. (3puan)
IcedEarth
07.Haziran.2014, 21:25
Emre ve Umut gidebilir de Yekta lazım.
byariff
07.Haziran.2014, 21:26
29-30 yasindaki olcan icin cok oyuncu veriyoruz 2.5m euro + umut bulut yeterlide artar bile.
Bordo61Mavi
07.Haziran.2014, 21:31
Ismi gecen Umut, Bulut olan degil Gundoganmis
europeanconquer
07.Haziran.2014, 22:00
Eğer öyle bir teklif yaptıysak hiç gerek yok Olcan'a.Aydın Yılmaz'ı kullanalım daha iyi.
Trabzonspor
07.Haziran.2014, 23:08
2.5 + Emre ve Yekta çok iyi olur.
Bordo61Mavi
08.Haziran.2014, 17:49
Samed Yesili aliyormusuz.
Oguzhan Ozyakup etkisi yapabilir bizde.
Bordo61Mavi
09.Haziran.2014, 22:01
EfsaneSpor @SporEfsane 25 sn.
SON DAKİKA: Trabzonspor, Altınordu'dan Gökhan Karadeniz'i 900 bin Euro'ya kadrosuna kattı! (Via @AydinCingoz)
Kumar oynuyoruz, umarim kazanan biz oluruz.
nekop
09.Haziran.2014, 22:15
Bank Asya'ya çıkmayı başarmış takımın oyuncusuna 900 bin euro? Gökhan'ın methini birkaç ay önce okuduğum bir yazıdan duymuştum ama ne olursa olsun 900 bin çok fazla.
Bordo61Mavi
09.Haziran.2014, 22:30
Besiktas 700 vermis, pazarlik kizisinca bizimkiler gaza gelmis heralde
byariff
09.Haziran.2014, 22:51
gokhan karadeniz analizi , analizi yapan bu yil 8 kez izlemis canli
http://www.yarisaha.com/rapor-gokhan-karadeniz/
%10 sonraki satış payıda varmis
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 15:31
Adriani araplar istiyormus
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 15:56
Gökhan iyi transfer, bu sezon çok fazla maçını izledim. Altinorduyu takip ettigimden onu da izlemiş oldum. Verilen para kesinlikle fazla değil. Forvet arkasinda ve kanatlarda oynar, skora katkısı fazladır. Gizli forvet gibidir biraz da. Beklenen patlamayı yaparsa bu sezon ondan çok bahsederiz.
Umarım altınordu onu aramaz. Superlig hedefi olan bir takım, gökhan önemli bir kayıp oldu.
William Rookwood
10.Haziran.2014, 16:54
Ibrahima Toure isimleri geçiyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse ikinci yattara etkisi yapabilir bence.
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 19:59
Burak @kalitvintsev 6h View translation
@ricos000005 Come to TRABZONSPOR
Ricardo CostaVerified account
@ricos000005
@kalitvintsev ....in fooball every think is possible.....
nekop
10.Haziran.2014, 20:42
Adriani araplar istiyormus
3'e 5'e bakmadan SATALIM!
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 21:04
Yunus Emre Sel'de yazmis
Emre Vural'da yazmis
Adrian gidici. Ilk defa yabancilarimizdan faydalanacagiz.
rexpo1994
10.Haziran.2014, 21:21
Yunus Emre Sel'de yazmis
Emre Vural'da yazmis
Adrian gidici. Ilk defa yabancilarimizdan faydalanacagiz.
Takas yapmışlar heralde toure ile.
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 21:43
Olcan icin 3.5 + Salih + Emre Colak yaziliyor twitterda
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 21:43
Takas yapmışlar heralde toure ile.
Yok sadece para.
Toure Dubai'deki Al Nassr'da oynuyor, Adrian Arabistana gidecek
nekop
10.Haziran.2014, 21:47
Yok sadece para.
Toure Dubai'deki Al Nassr'da oynuyor, Adrian Arabistana gidecek
Ortada dolaşan fiyat ne?
6 istediğimizi hesaba katarsak Salih ve Emre 2.5'a gelmiş olacak. Yerli piyasayı düşününce uygun bir teklif bence.
europeanconquer
10.Haziran.2014, 21:49
Aslında Salih'i de Emre'yi de verelim kurtulalım gitsinler.
Salih'ten zaten bir şey olacağı yok Emre'de bir türlü o potansiyeline ulaşamadı 5 yıl önce nasılsa hala aynı,değişen tek şey yaşının vermiş olduğu,eskisine göre daha güçlü bir fizik.
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 21:54
Ortada dolasan tek bir fiyar var 3m+, oda araplarin iddiasi.
Emre Vural dogrulatmis haberi, baskan Adrian icin ciddi bir teklif aldiklarini dogrulamis
Bordo61Mavi
10.Haziran.2014, 22:37
Profesyonel futbolcumuz Adrian Mierzejewski'nin yurtdışına transferi konusunda kulübümüze gelen teklifler değerlendirilmekte olup, ilgili kulüplerle görüşmelere başlanmıştır.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2014, 01:31
Gökhan KARAKAŞ @gknkarakas 2 dk. Bakın arkadaşlar devre arasında da herkes o geliyor bu geliyor dedi golcü için ama ben alınmayacak dedim.Tekrar ediyorum, Toure gündemde yok
Gökhan KARAKAŞ @gknkarakas · 10 sn.
Ancak tekrar söylüyorum, Sn.Gürdal'ın gazetemize kendi demecidir ki 1 stoper,1 orta saha ve 1 forvet olmak üzere 3 yabancı cepte!
Haci'nin en iyi yaptigi is transfer isi.
Coplerden kurtulup yerlerine ilk 11'de oyniyacak adamlar aldigimizda yarisabilir bir takim olacagiz.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2014, 01:35
Ntv ve Trt israrla takas yaziyor :D
Bu adamlar gazetecilikten nasil para kazaniyor.
Adriani Arabistandaki Al Nassr istiyor, Dubai'deki degil.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2014, 23:19
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Umut Bulut hakkında gündeme oturacak çarpıcı bir açıklamada bulundu.
Umut Bulut'un Trabzonspor'da forma giydiği dönemde başka bir takıma satılması için oyuncunun menajerine 450 bin Tl komisyon ödendiğini belirtti.
Umut Bulut'un başka bir takıma satılırken komisyon ödendiğini iddia eden Hacıosmanoğlu, ""Herkes yıllardan beri, 'Kulübü yiyorlar' diyordu. Biz de bunu ortaya çıkıyoruz. Örneğin Umut Bulut'un, Avrupa Kupası'nda oynayacağımız Liverpool maçı öncesi Toulouse takımına transferi gündeme geldi. Trabzonspor kulübünden o dönem Umut Bulut'un menajerine oyuncuyu satması için 450 bin TL komisyon ödenmiş. Bu adamı istiyorlar, satıyorsun ama komisyon veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.
Kaynak: Sporx.com
Sadri Senerin biraktigi mali tablonun nasil olustugu tek tek ortaya cikiyor
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 23:30
menajer oyuncunun anlasacagi takimdan almaz mi parayi, o nasil istir anlamadim :D
sananes
12.Haziran.2014, 13:48
Adrian 3.5 milyon euro'ya ayrılmış. Genelde yabancılar ülkemizden alacaklarını alıp ayrılıyorlar, bir bedelle gitmeleri bedel ne olursa olsun çok iyi.
byariff
12.Haziran.2014, 15:31
ucuza gitmis adrian 5m euroya gelmisti galiba , adrian gibi bir adami nasil satarlar anlamis degilim..
Bordo61Mavi
12.Haziran.2014, 17:38
Alirken Polonya transfer rekoru kirmistik ve bence buyuk kazik yemistik.
Zararin neresinden donersen kardir , fena bir fiyatta satmadik.
Duyumlara gore Henrique'de satilacakmis.
Borceanu ve Bosingwa haric butun yabancilari yolliyacaklarmis.
sarianet
12.Haziran.2014, 17:49
Ucuz falan değil ülke geneline göre iyi iş yaptı Ts bakalım yerini kim dolduracak
Bordo61Mavi
12.Haziran.2014, 17:57
Diyelim o dedigim yabancilar gidecek. Hepsini satamiyacagizki, yine fesh yoluna gidecegiz.
Bamba - gelir elde ederiz, dunya kupasinda piyasasi bile artabilir.
Celutska - gecen sene Sunderlandaydi, fazla forma giymesede cv'sine eklendi Ingiliz ligi. Bence bundanda gelir elde ederiz
Bu 2 isim haric digerlerinden para gelmez bize.
Janko - sozlesmesi fesh edilecektir bakalim kac paraya olacak o is. Sadri Sener oyle bir kontrat yapmiski adama cok ucuza cozemiyecegiz. (1.5m euro garanti ucret adama bide senelik ev esya degisme parasi veriyormusuz :D komedi gibi)
Malouda - baskanla arasi iyi oldugu icin en rahat fesh etme bunda gerceklesir bir ucret talep edecegini dusunmuyorum
Colman - 2 sezon once okadar dedikki Benfica istiyorsa satin su adami. Ozaman 5-6m kazanacakken simdi nasil yolliyacagimizin hesabini yapiyoruz.
Fearless Coward
12.Haziran.2014, 19:08
Trabzon çok iyi bir transfer politikası izliyor gerçekten. Bu sezon ŞL'yi zorlayabilirler diye düşünüyorum. Adrian belki geçen sezon fena işler yapmadı ancak bu para da fena değil hiç yoktan iyidir Traore işi ne oldu geliyor mu ?
davidvilla
12.Haziran.2014, 19:15
Bamba - cacığa bile kullanmam
Celutska - daş gibi topçu hamsi gibi topçu geri dönebilirse yuzde yuz dönmeli
Janko - bitmiş okeye dönüyor
Malouda - okey atarak bitmiş hesabı da ödemiş
Colman - adam gibi bir hocayla yine coşar, hea hiç umut yoksa gerekiyorsa üstüne para ver gönder takımda karışıklık yaratmasın.
William Rookwood
12.Haziran.2014, 19:29
Bence Colman'ın miladı çoktan doldu. Bir iki yıldır yokları oynuyor zaten. O bölgeye ya transfer yapılmalı yada Soner monte edilmeli.
Bordo61Mavi
12.Haziran.2014, 19:33
Cacigi tamamlamak adina Bamba'yi isteyecekler olur :D
Colman asla ve asla cosamaz. Kac tane hoca degisti o yine ayni kafada.
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/03/15/fft16_mf3115310.Jpeg
http://www.sondakika.com/haber-foto/533/mustafa-pektemek-e-sert-hareket-4954533_288_400.jpg
http://www.spornews.com/haber_imaj/SPOR.jpg2824975848SPOR.jpg
http://media4.ligtv.com.tr/img/news/2013/12/22/kart00.jpg
Colmana verilen sansi u18 takimdaki birine versen en azindan bir genc yerli kazanmis olurdun.
Namzet
12.Haziran.2014, 19:37
Adrian,Trabzon takımında en beğendiğim yabancı futbolcuydu;satılması bana göre hata
davidvilla
12.Haziran.2014, 19:39
Fotograflar güzel :) hirsli topcu iste daha ne istiyorsun :)
O hocalar bu adami idare edemediler en son bunu becerebilen senol hocaydi pirlo gibi oynuyodu colman :)
sarianet
12.Haziran.2014, 19:40
bizim spikerler adını üç ayda öğrendi şimdi arap spikerler düşünsün :D
Bordo61Mavi
12.Haziran.2014, 19:53
Mustafa Yumluya saha ortasinda vurdu, Af edelim Colmani kazanalim.
Pektemekin kemiklerini kiriyordu, Hirstir o hirstir Colman geri donuyor.
Kart gorur Noel oncesi, evet biraz daha hirslandi Colman kesin geri donecek. Yaw adam geldiginden beri Noel tatiline ilk cikip en son geri donen.
2010-2011 sezonu son mac sonrasi Trabzona kafile ile donmeyip kacan Colmani affeden Senol Gunes, Jaja'yi niye affetmedi. O af geldikten sonra Colman bir daha top felan oynamadi bu takimda. (Deplasman Inter maci haric)
davidvilla
12.Haziran.2014, 19:55
valla o paranteze kadar yazdıklarını okurken kafamda cevap hazırladıydım ama orayı okuyunca kafam gitti. ne top oynamıştı o maçta arkadaş ya :D maestro gibiydi yemin ederim :D
Bordo61Mavi
12.Haziran.2014, 19:58
Colman ve Zokora o mac Cambiasso ve Sneijderi bitirmisti.
Bilsemki bu sezon 10 macta oyle performans gosterecek kulube mail kampanyasi baslatirim kalsin diye. Ama imkansiz :D
Bordo61Mavi
12.Haziran.2014, 20:24
KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA:
Gökhan Karadeniz'in kulübümüze transferi konusunda Altınordu A.Ş. ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
Fearless Coward
12.Haziran.2014, 20:28
Gökdeniz diye okuyorum hep. :D Yeni Gökdeniz olur ama. :D
footballer33
13.Haziran.2014, 01:33
Gökdeniz diye okuyorum hep. :D Yeni Gökdeniz olur ama. :D
Yalnız değilmişim. :) Trabzon bu sene gençlere yöneldi, bunların en azından ikisini kazanabilse yine iyidir onlar için.
Bordo61Mavi
13.Haziran.2014, 18:56
abancı oyunculara transfer teklifi geldiğini vurgulayan Gürdal, şöyle devam etti: “Colman ve Henrique’ye gelen teklifler iyi. Bamba’ya da iyi teklifler var. Bamba, Dünya Kupası geçirecek. Bamba’nın önümüzde ki sezon kadroda olmayacağını söyleyebilirim. Janko için biraz zorlanıyoruz. Janko son dönemde kadroya giremedi. Janko’nun da durumunun netleşmediği için bir şey söyleyemiyorum. Janko’nun önümüzde ki sene kadroda olmamasını düşünüyoruz. Ama şartların ne getireceği noktasında bir şey söyleyemem. Malouda son dönemde takımdan ayrılmak istedi. Ama henüz 1 senelik kontratı var. Dolayısı ile bu 1 ayın ne getireceğini bilemem. Kendisi bu konuda ayrılmak isterse izin vermekten başka bir çaremiz olmaz. Celustka geçen sezon Sunderland’da iyi bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarı hocası ile sıkıntıları olduğu için yer bulamadı. Bir satış opsiyonu vardı fakat kulüp bunu gerçekleştirmedi. Celustka’nın niyeti de bize bildirdiğine göre yurt dışında futbol hayatını sürdürmek. Celustka’nın İngiliz Premier Ligi’nde taliplileri var. Dolayısı ile biz bu taliplilerden cevap geldiği noktada izin vermeyi düşünüyoruz. Celustka da değerli bir futbolcu. Hatta ben Janko’nun da değerli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Ama her şeyin daha iyisi var. O yüzden imkanlar oluştukça yerlerine daha iyi kontratlı, daha yüksek seviyedeki oyuncuları katmayı istiyoruz. Hocamızın kondisyona dayalı, çalışmaya dayalı bir metodu var. Kadronun genç, çok çalışan, disiplinli bir ekip olacağı yönünde öngörüde bulunabiliriz. Hocamızın çok beğendiği oyuncular, Bosingwa ve Bourceanu. Bourceanu konusunda oldukça olumlu izlenimlere sahip”
Bu aciklamadan sonra umutlarim arti, tek yollamakta zorlanacagimiz isim Janko.
uAburak89
13.Haziran.2014, 20:10
Hocamız dediği kim, Halilodzic mi?
Bordo61Mavi
13.Haziran.2014, 21:14
Isim verilmiyor ama o oldugu okadar cok acikki :D
byariff
13.Haziran.2014, 21:16
halilodzicden baskasi degil hamiye yazik oldu valla tamda forma girmisti iyide sonuclar aliyorlardi...
Bordo61Mavi
13.Haziran.2014, 21:49
Nicola Bisciotti
http://www.kinemovecenter.it/DATA/immagini/450x450/bisciotti_algeria_03.JPG
Halilhodzic kendi ekibi ile gelecekmis, Fm'in efsanesi seneye bizde olabilir
Kryptonite
13.Haziran.2014, 22:53
Halilodzic çok iyi hoca bakalım neler yapacak Trabzonda.
rexpo1994
14.Haziran.2014, 12:12
Nicola Bisciotti
http://www.kinemovecenter.it/DATA/immagini/450x450/bisciotti_algeria_03.JPG
Halilhodzic kendi ekibi ile gelecekmis, Fm'in efsanesi seneye bizde olabilir
Vay bisicotti gelse çok iyi olur:D
ForsakeN
14.Haziran.2014, 12:31
Kuluplerimizin vizyonu çapı ne kadar da dar. Dönüp dolasip ayni isimlere yoneliyoruz
Namzet
14.Haziran.2014, 12:51
Halilhodzic'in kim olduğunu nasıl bir hoca olduğunu bilmiyorum ancak Hami hoca'nın oynattığı futbol hiç fena değildi;Gökhan Karadeniz transferide çok yararlı olur,hayırlı olsun.
Bordo61Mavi
16.Haziran.2014, 07:48
Zokora ve Bamba’nın değeri artıyor
Zokora ve Bamba'nın değeri artıyor, Trabzonlu yöneticilerin yüzleri gülüyor. - Trabzonspor
Fildişi Sahili Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösteren Zokora ve Bamba’nın değeri artıyor, Trabzonlu yöneticilerin yüzleri gülüyor. Japonya’yı 1-0 geriden gelerek 2-1 deviren Afrika ekibinde söz konusu iki yıldız da zorlu karşılaşmaya ilk 11’de başladı, gösterdikleri başarılı performansla kendilerine piyasa yaptı. Birçok takımın oyuncu gözleme komitesinin bulunduğu Brezilya’da iki futbolcunun iyi bir grafik çizmesi bonservis bedellerinin de artması anlamına geliyor.
Ulkenin en buyuk spor gazetesi bu diger gazetelerin halini dusunun, nasil para kazaniyor bu adamlar gazetelecikten.
Zokora'nin sozlesmesini fesh edeli ne kadar oldu ? Yaw calisma arkadaslari hicmi uyarmiyor bunlari ?
Bordo61Mavi
18.Haziran.2014, 18:29
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10439589_583049605148155_1330477966_n.jpg?oh=16ca0 62e737f62a612a5cffdcf125e8b&oe=53A3F80E&__gda__=1403240990_aabb36b86d370855d426ef7c8bd1e4a 9
Adriani zorla goturuyorlar sanki
Bordo61Mavi
19.Haziran.2014, 21:26
İshak Doğan, Soner Aydoğdu ve 1.000.000 € karşılığında Trabzonspor'a transfer oldu (@kar_karabukspor)
Soner'in gitmesine uzulurum. Tolunay doneminde iyi oynuyordu, bu transfer gerceklesirse yine Tolunay hoca ile potansiyeline ulasacaktir diye dusunuyorum
William Rookwood
19.Haziran.2014, 21:43
Genç bir oyuncuyu, genç bir oyuncu vererek almak doğru bir iş değil bence. Hele ki yabancı sınırlaması varken hiç mi hiç değil. :)
GeNç KaRTaL
20.Haziran.2014, 01:01
Genç bir oyuncuyu, genç bir oyuncu vererek almak doğru bir iş değil bence. Hele ki yabancı sınırlaması varken hiç mi hiç değil. :)
Yalnız transfer yurt içinde gerçekleşiyor.Aynı kurallar iki taraf için de geçerli.Eğer Karabük'ün Soner tarzı bir adama,Trabzon'un da İshak tarzı bir adama daha çok ihtiyacı varsa bence pek sıkıntı yok.Zaten Trabzonspor'un nakit sıkıntısı var bildiğim kadarıyla.(Gerçi olmayan kulübümüz pek yok :)) Takas yoluna gitmesi anlaşılabilir bir durum.
europeanconquer
20.Haziran.2014, 01:07
Soner kendisini Karabük'te fazlasıyla gösterecektir,İshak'ta hak ettiği yere gelip Trabzon'un sol bekine bir nebze çözüm olacaktır.Bence iki taraf içinde yararlı bir takas.
footballer33
20.Haziran.2014, 01:15
İshak Doğan büyük takımlar içinde kendisi için en uygun takıma transfer oldu bence. Kesinlikle yararlı olacak.
nekop
20.Haziran.2014, 02:31
Soner'i vermeden transferi halletmemiz lazım, İshak'ı bu şekilde transfer etmek içimde buruk bir sevinç yaratır.
Bordo61Mavi
20.Haziran.2014, 19:27
https://pbs.twimg.com/media/Bqk7Fm2IYAAp3oC.jpg
Bordo61Mavi
21.Haziran.2014, 00:02
Turgutta imzayi atmis.
Bukadar ofansif orta sahayi ne yapacagiz acaba ?
nekop
21.Haziran.2014, 00:02
"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Turgut Doğan Şahin ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre futbolcuya;
2014-15 futbol sezonu için 2.635.000.-TL garanti ücret ve 30.000.-TL maçbaşı ücret,
2015-16 futbol sezonu için 2.400.000.-TL garanti ücret ve 33.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir."
Kulübü üstüne yapsaydık keşke.
mustangshelby
21.Haziran.2014, 00:05
Hakkaten biraz fiyat yüksek gibi :)
SAİT71
21.Haziran.2014, 00:12
Ben olsam o maaşa o oyuncuyu almazdım. Pahalı gerçekten.
Bordo61Mavi
21.Haziran.2014, 00:12
Soner suanda kendini kanitliyamadigi halde 1.150m € aliyor, Baris Ozbekte 1.2m€ aldi bence Turgut icin rakam cokta kotu degil. Ben kontrat suresini kisa buldum
+ Kontratlari TL uzerinden yalan Baskani tebrik etmek lazim. Inisli cikisli kur oranlari odemeleri etkilemeyecek.
nekop
21.Haziran.2014, 02:33
Ben bizim başkanın gelecek kongrede seçilemeyeceğinin farkında olduğunu düşünüyorum. Kalan 2 yılını doldurduktan sonra parlayan isimler oraya buraya gidecek, bu da yeni gelen yönetime sallama fırsatı bulacak. En dandik yerli oyuncuya bile 5 yıllık kontrat yapılan şu dönemde, 2 yıllık 3 yıllık kontratları yapmanın başka bir açıklaması yok.
Trabzonspor
21.Haziran.2014, 02:39
Sorma ya bu adamları geleceği düşünerek alıyorsun ama 2,3 yıllık sözleşme imzalıyorsun. İroninin son noktası.
eng1n
21.Haziran.2014, 03:18
Fm de yanlışlık yoksa Turgut Antepde yıllık 300 bin euroya oynuyormuş maaşını 3 e katlamış galiba bonservisi olmadığı için böyle oldu.
Bordo61Mavi
22.Haziran.2014, 21:48
erginzihni @erginzihni · 4 sa.
Adrian’dan gelen para 9.6 milyon TL. yerli transferlerin tamamının maliyetini karşılıyor...
Fearless Coward
22.Haziran.2014, 21:52
Trabzon çok emin adımlarla geliyor gelecek sezon ŞL'yi zorlarlar gibi Avrupa Ligi'nde de daha iyi yerlere gelirler.
Falcao9
22.Haziran.2014, 21:59
Turgut ve Anıl boş adamlar. Boş yere para verdik bu adamlara.
Serdar ve Deniz transferleri çok iyi olmasa da idare eder düzeyde transferler.
Adem ve İshak konuşuluyor. İkisi de süper topçular. Alınırlarsa 2 sağlam topçu almış oluruz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 22:07
Ben bizim başkanın gelecek kongrede seçilemeyeceğinin farkında olduğunu düşünüyorum. Kalan 2 yılını doldurduktan sonra parlayan isimler oraya buraya gidecek, bu da yeni gelen yönetime sallama fırsatı bulacak. En dandik yerli oyuncuya bile 5 yıllık kontrat yapılan şu dönemde, 2 yıllık 3 yıllık kontratları yapmanın başka bir açıklaması yok.
gelen oyuncularin tasarrufudur. trabzonsporu basamak olarak goruyor olmalilar. ben zaten 5 yillik kontratlara karsiyim. klubun mali gibi oluyor futbolcular. bonservis olayi kalkarsa oyuncular da piyasada donen paradan daha cok faydalanir. kluplerin ana gelir kaynagi zaten baska kalemler. yildizi parlayip ayrilmak isteyen oyuncular icin klubun istedigi fahis bonservis fiyatlari buyuk problem yaratiyor. ama tabii duzen bu sekilde iken yonetimin 5 yil kontrat imzalatamamasi beceriksizlik gibi duruyor dedigin gibi.
Bordo61Mavi
22.Haziran.2014, 22:23
Anil Tasdemiri izlemedim daha once ayni sekilde Gokhan Karadenizide.
Serhat Cakmaki zaten hic tanimiyorum.
TDŞ bizim icin yararli bir transfer olacaktir. Galatasaray ve Besiktasinda istedigi bir futbolcuydu, Galatasarayin hocasi belli olmus olsa oraya gidecekti. Yusuf ile degismeli sol kanatta oynarlar. Bu rekabette ikisinede iyi gelir.
Bordo61Mavi
22.Haziran.2014, 22:27
Bibras Natkho ile gorusuluyormus.
Stopere Toure
Sol beke Ishak veya Emanuelson
Forvette Gomis veya Eduardo
Suan ismi gecen oyuncular.
Falcao9
23.Haziran.2014, 09:43
Bibras Natkho çok iyi olur. Alınmasını çok isterim. Süper ligin en iyi orta sahası olur.
mustangshelby
23.Haziran.2014, 14:45
Colman'ın en iyi halindeki döneminden daha çok iş yapar. Natkho.
Redrum
23.Haziran.2014, 15:47
FM de ptt 1. Lig oynamış olanlar bilirler anıl taşdemir'in nasil bir bas belası olduğunu :D
davidvilla
23.Haziran.2014, 16:19
Anil Tasdemiri izlemedim daha once ayni sekilde Gokhan Karadenizide.
Serhat Cakmaki zaten hic tanimiyorum.
TDŞ bizim icin yararli bir transfer olacaktir. Galatasaray ve Besiktasinda istedigi bir futbolcuydu, Galatasarayin hocasi belli olmus olsa oraya gidecekti. Yusuf ile degismeli sol kanatta oynarlar. Bu rekabette ikisinede iyi gelir.
anil'i mutlaka izlemissindir ama hatirlamiyor olabilirsin tipini gorunce tanirsin. super bir yetenektir. Ayrica o Abdullah Avcı'nin efsane 2005 u17 takımının da bir parcasiydi yanlis hatirlamiyorsam. he su anda bir cacik olamama sebebi kendisidir. sercan Yıldırım sendromu var.
MoisHaLe
28.Haziran.2014, 04:46
Profesyonel futbolcu Kurtuluş Yurt'un kulübümüze transferi konusunda Bandırmaspor Kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Bandırmaspor Kulübü'ne, futbolcunun sözleşmesinin fesih bedeli olarak 200.000.-TL ödeme yapılacaktır.
Futbolcu Kurtuluş Yurt'a ise aylık 850.-TL ödenecektir.
Kryptonite
28.Haziran.2014, 04:56
Adama bildiğin asgari bağlamışlar :)
MoisHaLe
28.Haziran.2014, 04:58
Artık nasıl bir pazarlık yapıldıysa :) Yönetim hiç değilse Bin Lira yapsaydı :)
SAİT71
28.Haziran.2014, 05:58
Sigorta yeme içme falan var mı acaba :n:
Leonadias
28.Haziran.2014, 06:28
Bence İsmail abi gibi biri herhalde çocuk sigorta yol yemek varsa çalışırım demiştir kulüpte göstermelik yazmış :icon_biggrin:
Kaka Leite
28.Haziran.2014, 06:33
Kulüpte malzemeci falan olsa daha fazla maaş alır.
Bu da resmen dalgalık olmuş yani. :icon_biggrin:
Bordo61Mavi
28.Haziran.2014, 11:20
O nasil paradir oyle :)
Clean sheet bonus "kofte ekmek" felan yapsalar bari
di canio
28.Haziran.2014, 17:41
Ben ilk okuyunca genç bir oyuncu sandım ama 24 yaşındaymış. Bence miktarı yanlış yazdılar. 24 yaşındaki 6 yıldır profesyonel top oynayan bir futbolcu Trabzonspor gibi bir Süper Lig takımına o paraya imza atmaz.
Namzet
28.Haziran.2014, 17:43
İlk defa böyle maaşlı transfer görüyorum,ilginç:)
footballer33
29.Haziran.2014, 00:50
850 bin TL'dir o ya! Günümüz endüstriyel futbolunda o paraya oynamak için amatör futbolcu falan olmak lazım.
SAİT71
29.Haziran.2014, 01:40
850 bin TL'dir o ya! Günümüz endüstriyel futbolunda o paraya oynamak için amatör futbolcu falan olmak lazım.
Amatör futbolcu bile yıllık en kötü 40-50 bin alıyor bunu aya bölersek 4-5 bin TL'ye geliyor :D
Falcao9
29.Haziran.2014, 03:03
Bu hafta yabancı çöpleri gönderelim.
Adem, İshak ve Natcho transferlerin de sona gelindiği söyleniyor.
Bu hafta Adem, İshak ve Natcho'yu da alalım.
Güzel bir hafta olur.
footballer33
29.Haziran.2014, 03:07
Amatör futbolcu bile yıllık en kötü 40-50 bin alıyor bunu aya bölersek 4-5 bin TL'ye geliyor :D
Amatör dediysem, mahalle takımı derler ya hani, o hesap. :) Amatörün de amatörü işte. :icon_biggrin:
eng1n
29.Haziran.2014, 05:18
Saka gibi maas acaba Bandirmasporda kac aliyordu ? Yalniz kulup ev vermediyse 850 tl ile gecinemez ek is lazim
Leonadias
29.Haziran.2014, 05:59
850bin çok dedin be usta :icon_confused:
Bordo61Mavi
29.Haziran.2014, 06:50
Cezayir Almanya karsisinda elenir ve haraket baslar.
davidvilla
29.Haziran.2014, 11:43
Resmisi odur aciktan alir üstünü.
Falcao9
29.Haziran.2014, 15:46
1461e kiralanıcak ve parasını ordan alıcak. Bu para göstermelik.
Bordo61Mavi
29.Haziran.2014, 18:20
Bibras Natkho ile anlasmisiz. Hafta basinda aciklanir diyorlar
Bordo61Mavi
30.Haziran.2014, 15:17
Profesyonel futbolcumuz Paulo Henrique Carneiro Filho'nun, Shanghai Greenland Football Club'a transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Addolorato
30.Haziran.2014, 15:25
Paulo Henrique'yi seviyodum ben ya kaliteli topçuydu heralde bi 5 milyon € bırakır. Yerine Slimani falan alınırsa güzel olur Trabzon için.
uAburak89
30.Haziran.2014, 15:29
4 milyona satılıyormuş galiba, Trabzonspor bu sene transferde güzel işler yapıyor.
Namzet
30.Haziran.2014, 15:31
Henrique yerine iyi bir forvet alacak bence Trabzon,iyi para getirir Henrique
Bordo61Mavi
30.Haziran.2014, 15:33
Paulo'yu sattiran bu seneki istatistigi.
Cin mali Brezilyaliyi, Cine sattik (sayilir)
BaGa TaRKaN
30.Haziran.2014, 15:35
Paulo'yu sattiran bu seneki istatistigi.
Cin mali Brezilyaliyi, Cine sattik (sayilir)
Mükemmel Bir Özet :zuhaha
byariff
30.Haziran.2014, 16:05
4-5m arasi bir fiyata satildi deniliyor ? oyleyse iyi fiyat bence.
Falcao9
30.Haziran.2014, 17:27
Tosundan kurtulduk. Sıra yisyiri forvet almaya geldi.
Önce ki transfer sezonların da anlaşma noktalarına kadar geldiğimiz Cisse ve Demba Ba'dan birini alsak süper olur. Hazır piyasaları da düştü.
anil luque
30.Haziran.2014, 18:11
Trabzonspor Olcan Adın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
30.Haziran.2014, 18:22
Cok sukur :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2014, 18:39
olcandan kurtulmak ister gibi bir havaniz var :n:
uAburak89
30.Haziran.2014, 19:34
Profesyonel futbolcumuz Paulo Henrique Carneiro Filho'nun, Shanghai Greenland Football Club'a transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Shanghai Club, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR ödeyecektir.
zarateray
30.Haziran.2014, 19:36
Trabzon Olcan Adrian ve Henrique'den iyi para kaldırdı valla helal olsun
Bordo61Mavi
30.Haziran.2014, 22:15
olcandan kurtulmak ister gibi bir havaniz var :n:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/60686_501573543243444_1215007579_n.jpg
Bundan kurtulmak isterim tabiki.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/3874/24743874.jpg
Bu haline geri donerse Galatasaray'da is yapar. Tatilini iyi gecirdigine dua etmesi lazim Gs taraftarinin.
Cengo
30.Haziran.2014, 22:32
Aşırı kilo alması hız/çabukluk dengesini önemli etkileyebilir. Gücü/çabukluğu/hızı ile oynayan bir oyuncunun hızını ve çabukluğunu kaybetmesi bir kaç seviye düşmesi demek olur. Yeni sezonda ne seviyede olacağını görmeden erken konuşmamak gerek yine de.
Kryptonite
30.Haziran.2014, 22:33
P.Henrique 4 milyon euro mu? İyi para helal olsun Trabzona.
Trabzonspor
30.Haziran.2014, 23:27
Birde Alamanya'dan Ferhat Yazgan ile anlaşmışız. Yerli oyuncu sayısı baya arttı eldeki diğer yabancılarıda yollayıp iyi oyunculara imza attırma zamanı geldi.
Salih yanlış hatırlamıyorsam sağ bek oynuyordu o bölgede Bosingwa değişmez isim ama kenarda Zeki bekleyeceğine Salih bekler daha iyi olur.
europeanconquer
30.Haziran.2014, 23:33
Yahu Arda Turan'da bile göbek var,Olcan'da olsa nolur :zuhaha
Falcao9
01.Temmuz.2014, 00:53
Adrian banko isim değildi. O bölge de ligin ilk yarısında Malouda, ikinci yarısın da ise Özer oynadı.
footballer33
01.Temmuz.2014, 00:59
Trabzonspor, transferde iyi işler yapıyor; ama futbolcu satma konusunda. Henüz dişe dokunur, hedeflere ulaştıracak bir transfer yapılmış değil. Buna Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz da dahil.
Bu arada, Adrian ve Henrique geçen senenin banko 2 ismiydi. Bunlar satılıyorsa en az bu kalitede, hatta daha üst düzey transferler şart. Halilhodzic gelecekse Slimani, Djabou, Brahimi ve Feghouli'den mümkün olan ikisini alıp getirmeli.
Son olarak, Olcan iyi paraya gitmiş. Artı futbolcu da olacak. Ben olsam Emre Çolak'ı isterdim. Hem Olcan'ın mevkiisini doldurmuş olurlar hem de daha fazla şans bulma imkanına sahip bir ismi transfer etmiş olurlar.
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2014, 02:09
Cezayir gitti gidiyor.
Nokta transferler bekliyorum nakit var cepte
Falcao9
01.Temmuz.2014, 03:18
Şu Brahimi'yi çok beğendim. Alsak süper olur.
Fearless Coward
01.Temmuz.2014, 20:56
Wolfsburg'tan Ferhat Yazgın'ı almış Trabzon.
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2014, 21:53
Pek bilgi sahibi degilim oyuncu hakkinda. Taniyan varmi ?
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2014, 17:44
61
Oguzhan yarin onu profesyonel yapacak imzayi atiyor
Baris Memis'ten ders alsin ve onun yaptigi hatalari yapmasin.
SAİT71
02.Temmuz.2014, 17:53
Messivari goller atmış gerçekten yetenekli bir oyuncuya benziyor ancak dediğin gibi bir ara Barış Memiş'te böyle gündeme gelmişti ama sonra kayboldu gitti :)
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2014, 18:03
Messivari goller atmış gerçekten yetenekli bir oyuncuya benziyor ancak dediğin gibi bir ara Barış Memiş'te böyle gündeme gelmişti ama sonra kayboldu gitti :)
Turkiyenin genel sikintisi bu.
Muhamedd Demirci ? Recep Niyaz ? Cem Sultan ? Cafercan ? Okan Koc ? Geriye dogru gidersek bir cok isim daha cikar. Bizim oyuncularin bazilari akkilaniyor, oda cok gec oluyor. Burak Yilmaz, Selcuk Inan bize yakin ornekler. Bu adamlarin yetenkleri daha genc yasta bu seviyeye ulassaydi suanda Turkiyede oynamazlardi.
Oyuncunun gelisimini sadece teknik olarak goruyoruz. Sadece top ile yapilan antremanla gelisecegini zannediyorlar. Kisacasi alt yapimiz kotu.
Degisim gerekli
-Ozel dietisyen
-Oyuncunun sadece fizigi ile ilgilenecek bir antrenor (Mick Clegg'i bir bakin derim, Ronaldo'nun Manchestera ile geldigi haline bakin ve ayrildigindaki haline. Ayni sekilde De Gea'deki degisimi gorun)
vs . . .
SAİT71
02.Temmuz.2014, 18:44
Çok doğru sana katılıyorum. Arda'nın TFF sitesinde eski U16-17 maçlarına bakmıştım bir ara. Hatırı sayılır takımlara 5-6 tane sallamışlar o jenerasyonun çocukları. Hatta Cem Sultan'dı galiba adeta milli takımda gol makinasıymış. Her maç 2-3 gol atmış herif U-16-17 seviyesinde. Resmen wonderkit durumdaymış ancak gel görki kronik bir şekilde kaybolup gidiyorlar. Bence bu biraz takımlarımızın birazda oyuncuların suçu. Şu ortamda geleceğini düşünen bir genç oyuncu eğer oynayamayacağını anlıyorsa maddiyatı düşünmeden Avrupa'nın sayılı 4-5 liginden birine gitmeli. İnşallah bu Oğuzhan kaybolmaz, çok teknik bir oyuncuya benziyor. Allah yolunu açık etsin.
uAburak89
03.Temmuz.2014, 16:08
Hükümete karşı olan sevgisini bu kadar ön plana çıkarmasa Hacıosmanoğlu aslında iyi başkan.
Profesyonel futbolcumuz Marc Janko ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşma ile profesyonel futbolcu sözleşmesi, futbolcunun 2013-14 futbol sezonundan kalan alacaklarından vazgeçmesi ve yine futbolcunun 2014-15 futbol sezonu için alacak olduğu 1.500.000.-EUR'dan 900.000.-EUR indirim yapılarak, kulübümüzce 600.000.-EUR ödenmek suretiyle karşılıklı feshedilmiştir.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 16:29
Hemde cok iyi baskan ben kendisini basarili buluyorum.
Janko gibi bir korkulugu minimum zararla yolladik cok sukur.
1,500,000'dan kurtulduk.
Sadri Senerin muhtesem sozlesmelerinden sadece Bamba kaldi. Onunda talibi varmis
Falcao9
03.Temmuz.2014, 18:09
Adem ve İshak şart oğlu şart.
4-3-3 oynayacağımız için 2 tane çok iyi orta saha şart.
Stoper şart oğlu şart.
Santraforu söylemiyorum bile. Önceden anlaşma noktasına gelip vazgeçtiklerimizden birisini alsak iyi olur. Demba Ba ve Cisse anlaşma noktasına kadar gelinip son anda yatan isinlerdi. İkisinden biri gelse süper olur.
Redrum
03.Temmuz.2014, 18:59
Furkan ozcal bence tam Trabzonsporluk topcu, hep söylerim.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 19:05
Bence o yildiz isimler olmayacak. Onlar Ali Agaoglu'nun reklamiydi, reklamini yapti ve birakti. Daha sesi solugu cikmiyor.
Stopere - Toure veya Costa
Sol bek - Emanuelson
Merkez orta saha - Natchko (artik nasil yaziliyorsa :D)
Forvet - Eduardo
Hepsi bonservissiz oyuncu.
Bir ihtimal Demba Ba diyorum oda Ishak'i ucuza kapatirsak.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 19:08
Twitterdakilere gore Salih'te cikan puruz cozulmus. 1 saat icinde Olcanin transferini aciklayacaklarmis
Falcao9
03.Temmuz.2014, 19:13
Sol bekin yabancı olması işimizi zorlaştırır. Sol bek yerli olmalı.( ishak) Orta sahaya 1 tane yerli bulamazak stoper de yerli olmalı.( serdar taşcı, serdar aziz)
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 19:19
Emanulson bizimkilerin oyunuda olabilir Ishaki daha ucuza kapatmak icin. Ugur Ciftci'yi istiyormusuz Genclerden, Ishakin alternatifi Ugur.
Falcao9
03.Temmuz.2014, 19:23
Hem İshak'ı alalım hem Uğur'u. Rekabet olur. Rekabet başarıyı getirir.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 19:29
Gelirlerimizin coguna el koyulmus durumda borclar yuzunden ikisi zorda bir tanesini alirsak iyi olur.
Falcao9
03.Temmuz.2014, 19:33
Bizim İHO şampiyon olucak kadro kurucam diyor ya. Elbet güvendiği para kaynakları var. Faizsiz borç alıyor bir yerlerden gibime geliyor. Başbakana yakınlığı da maddi konulardan diye düşünüyorum.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 19:46
Forma sponsorlugu icin halen anlasma yok. Ordan iyi bir anlasma yapmaliyiz.
Yeni stadin yerini bizim kullanmamiz icin izin alinacak ondan sonra isim hakkinida satabiliriz.
Falcao9
03.Temmuz.2014, 19:50
Evet onlar da önemli konular. Yeni stada geçtikten sonra mali durum rahatlar zaten.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 20:51
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/1907661_732471270147797_7985997714860077659_n.jpg
Mertcan ve Oguzhan imzalari atmis, Allah yollarini acik etsin.
http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/15944-4D7M6T7D.jpg
http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/15944-6W3A6B0G.jpg
di canio
03.Temmuz.2014, 20:59
Bu Oğuzhan, Oğuzhan Acar mı? Hangi seviyede olduğunu hatırlamıyorum ama 2 tane Fenerbahçe maçı izlemiştim. 10 numarayı giyiyordu yanlış kalmadıysa aklımda. Çok yetenekli, umarım gelişimi devam eder.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2014, 21:08
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10447055_732471313481126_3756681041392306104_n.jpg
Evet o Oguzhan (yukarda 1 mactan videosu var), insAllah yazik etmezler bu cocuklara.
Falcao9
03.Temmuz.2014, 22:26
Turkiye'nin Messi'si.
GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2014, 01:45
Şu 3'lü fotonun sonuncusunda Trabzonspor logosunun yanındaki diğer logoların olayı nedir?
SAİT71
04.Temmuz.2014, 01:46
Onlar bünyesindeki amatör kulüpler vb birşeydir heralde.