PDA

View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 13:32
Umutla beraber oynucaklarsa neden olmasın dimi ama.

KanaKe
13.Mayıs.2010, 18:13
pantelic'i schalke istiyor büyük ölcüde anlastiklarini okumustum alman sitelerinde.. trabzon'a gelmesi biraz zor.

nekop
13.Mayıs.2010, 20:57
Wederson transferi gerçekleşmek umarım.O adama sol bek diyemiyorum ben.. Cale kalsın takımda illa satılacaksa yerine Çağlar'ı alalım daha faydalı olur.

TR.CaPTaiN
13.Mayıs.2010, 21:19
Vederson açıklaması

Trabzonspor kulübü, Fenerbahçeli futbolcu Vederson'un transferiyle ilgili medyada yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Bordo mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Vederson'un Trabzonspor'a transferine yönelik çok sayıda haberin medyada yer aldığı belirtildi.

Trabzonspor'un transfer görüşmelerine sezonun bitimiyle başlamayı planladığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Ayrıca etik değerlere verdiğimiz önem gereği Vederson ile ilgili olarak, sözleşmesi doluyor olmasına rağmen başta sayın Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun tavrına göre hareket edilecektir. Türk futbolunda sadece saha içerisinde değil, saha dışında da fair-play zihniyetine sahip bir anlayışın sahibi olan kulübümüz bu yöndeki tutarlılığından taviz vermeyecektir.''

AA

nekop
13.Mayıs.2010, 22:37
Etik değerler önemli..Fenerbahçe sözleşme yenilemesede en az 2-3 ay teklif yapmamalılar. :D

Trabzonspor
18.Mayıs.2010, 12:26
Transfer Haberleri 18.05.2010 Transfer Haberleri

http://www.bordomavi.net/images/haber/ts1.jpg
Başkan Sadri Şener, bu hafta içerisinde üç futbolcuya imza attırabileceklerini söyledi.
Trabzonspor yönetimi prensip anlaşmasına vardığı Vederson, Glowacki ve Nikica Jelavic'in transferini bu hafta içerisinde sonlandıracak. Başkan Sadri Şener, bu hafta içerisinde üç futbolcuya imza attırabileceklerini söyledi.
Turkcell Süper Ligi'ne Fenerbahçe beraberliği ile nokta koyan Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. İlk olarak sarı - lacivertli kulüple sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson ile prensip anlaşmasına varan bordo - mavililer, Polonya'nın Wisla ****ow takımında forma giyen 31 yaşındaki stoper Arkadiusz Glowacki'nin transferinde de sona yaklaştı.
Polonya milli takım formasını da giyen Glowacki'nin, Vederson'la birlikte bu hafta içerisinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de iki futbolcunun alınması için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Her iki futbolcuyu da bir kaç kez takip eden Güneş'in, yönetimden iki futbolcu daha alınmasını talep edebileceği belirtildi.
JELAVİC TRANSFERİNDE DE SONA DOĞRU
Öte yandan bordo - mavililer Rapid Wien'in 25 yaşındaki forvet oyuncusu Nikica Jelavic'i de takibe aldı. Bu futbolcu için de temaslara başlayan ve transferinde önemli aşama kaydeden Trabzonspor, Hırvatistan Milli takım formasını da giyen oyuncu için önemli bir miktarı vermeyi gözden çıkardı.
Rapid Wien formasıyla 2008'den bu yana 67 maçta 25 kez fileleri havalandıran Jelavic'in de daha önce bir çok kez izlendiği öğrenildi. Başkan Sadri Şener, bu hafta içerisinde üç imza attırabileceklerini belirterek, "Şu anda gündemimizde olan üç futbolcuyla prensipte anlaştık. Bunların isimleri zaten basında her gün yazılıyor" diye konuştu.

Biz seneye iyi kadro kurulsun diyoruz ama yönetim yine kafasına göre iş yapıp saçma sapan transferler yapacak anlaşılan.

Trabzonspor
18.Mayıs.2010, 12:47
Bugün, 12:21
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs545.snc3/29846_396273384059_113318144059_3944670_3490302_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=3944670&op=1&view=all&subj=400313391177&aid=-1&auser=0&oid=400313391177&id=113318144059)

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor'a gelmeden önce aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu bazı kulüplerin kendisiyle ilgilendiğini belirtirken, Trabzonspor'dan başka bir Türk kulübünü düşünmüyorum" dedi, hedefini açıkladı..

Bordo-mavili takımda sezona üçüncü kaleci konumunda başlayan, ancak Tony Sylva'dan kaleyi devraldıktan sonra 20 lig maçında 13 gol yiyen ve başarılı bir performans ortaya koyan Onur'un sözleşmesi de Yönetim Kurulu tarafından 2013 yılına kadar uzatıldı.

Karadeniz ekibinin yaklaşık 500 bin avro bonservis bedeliyle Karşıyaka'dan aldığı genç kalecinin 2011 yılında sözleşmesi sona erecekti.

Genç kaleci, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, futbola direkt kaleci olarak başladığını belirterek, ''Hep öyle devam etti. Zaten ben küçükken atlamayı, zıplamayı çok severdim. Kaleci olmam bunun sonucu olsa gerek. 'Forvet olayım, orta saha olayım' diye hiç heveslenmedim'' dedi.

İzmir'de Süper Amatör Küme'de mücadele eden Yeşilovaspor'un 14 yaşında kalesini korumaya başladığını ifade eden Onur, ''Daha sonra Karşıyaka ile anlaştım. O zaman yaşım küçük... Hocam Metin Küçükoğulları'nın da yönlendirmeleri etkili oldu. 'Senin için en hayırlısı Karşıyaka olacak' dedi. Sonuçta İzmir'de ön planda olan iki kulüpten, Göztepe ve Karşıyaka'dan bir tanesini seçmiş oldum. Zaten amatörlükten profesyonelliğe bir geçiş yapıyordum ve 'hayır' diyecek durumda değildim'' ifadelerini kullandı.

Karşıyaka'nın kalesini korurken takımın Süper Lig'e yükselme mücadelesi verdiğini anlatan Onur, şöyle devam etti:
''Yalnız kulüpteki ekonomik sıkıntılar sonucunda, bana yapılan tekliflerin değerlendirilmesi gerektiği sonucuna varıldı. Başkan ile Engin Hoca oturup konuştular ve benim gitmemin daha doğru olacağını söylediler. Ben de Trabzonspor'un yolunu tuttum. Bu bakımdan transfer, biraz da zorunluluktan oldu diyebiliriz. Ben de düşündüğüm zaman hedeflerime Trabzonspor'da oynayarak ulaşabileceğim kanısına vardım. Türkiye'de dört büyük kulüp olduğunu, bunlardan birinin de Trabzonspor olduğunu biliyordum ve uzun yıllar Trabzonspor'un kalesini korumak istiyordum. O zaman Trabzonspor'un başında Ersun Yanal vardı. Kendisini gayet iyi tanıyordum. Bununla birlikte, kulübün ateşli seyirci kitlesi de transfer kararımı etkileyen bir unsur oldu. Çünkü seyircinin coşkulu olması benim de kendimi maça hazır hissetmemi sağlıyor ve daha iyi motive oluyorum.''

En cazip teklifin o dönemde Trabzonspor'dan geldiğini düşündüğünü kaydeden Onur, ''Öyle olmalı ki Karşıyaka bana Trabzonspor'a gitmem gerektiğini söyledi. Çünkü o dönemlerde Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor ve Gençlerbirliği'nin de benimle ilgili devrede olduklarını biliyordum'' diye konuştu.

-''SABRETMEK, ERDEM''-
Sezon başında Sylva ve Tolga'nın arkasında üçüncü kaleci konumunda bulunduğunu kaydeden Onur, ''Sabretmek gerçekten önemli bir erdem. Eğer ben sabırlı olmasaydım, devre arasında ya da sezon sonunda takımdan ayrılmak için bir çaba gösterseydim, belki de şimdi bulunduğum noktaya hiç gelemezdim. Daha çıkacağım çok basamak olduğunu biliyorum. Bu nedenle aceleci olmamalıydım. Ama bahsettiğiniz dönemler benim için çok zor geçti. Oynamıyorum, kadroya giremiyorum, sadece idman yapıyorum. Bir kaleci antrenmanlarda ne kadar iyi olursa olsun, bu durum maç oynamakla asla bir tutulamaz. O zaman hem Tolga hem Sylva hem de hocalarım bana hep destek oldu. Bu nedenle onlara teşekkür etmeliyim'' diye konuştu.

-''ŞENOL GÜNEŞ İLE GÜVENİMİZ ARTTI''-
Futbolcu ile teknik adam arasındaki bire bir diyalog ve takımla olan doğrudan iletişimin çok önemli olduğunu anlatan Onur, şöyle devam etti:
''Şenol Hocanın Trabzon'u ve Trabzonspor'u ne kadar iyi tanıdığını biliyoruz. Futbolcularla diyaloğu da üst seviyede. Herkesin derdini dinler, ona göre çözümler üretir. Onun göreve gelişinden sonra takımdaki tüm oyuncuların kendilerine olan güvenlerinin arttığını söyleyebilirim. Çünkü her oyuncu ile aynı derecede ilgilenmesi, futbolcular için bulunmaz bir yaklaşımdır. Bu da ciddi bir rekabet ortamının oluşmasını sağladı. Rekabet de bizim gerçekleştirdiğimiz çıkışın arkasında yatan faktördü.''

Şenol Güneş'in maçtan önce yaptığı konuşmaların kendisini rahatlattığını vurgulayan Onur, ''Bana verdiği tavsiyeleri hep aklıma yazıyorum. Ayrıca, kendisi futbolcularına sahip çıkıyor. Onlar hakkında yapılan kötü eleştirilerin daima karşısında olan bir kişi. Futbol dışında da karakter bakımından çok iyi bir insan. O benim idolüm. Temennim, daha uzun yıllar onunla birlikte çalışabilmek'' dedi.

-''TRABZONSPOR'DAN BAŞKA BİR TÜRK KULÜBÜ İSTEMEM''-
Trabzonspor ile sözleşmesini Haziran 2013'e kadar uzattığını dile getiren Onur, ''Trabzonspor'dan başka bir Türk kulübünü düşünmüyorum. Bana (Trabzonlu değilsin, ama Trabzonlu gibisin) diyorlar. Gerçekten Trabzonspor'u çok seviyorum. Hedefim Trabzonspor'da kalıcı olmak ve kesinlikle ama kesinlikle bir şampiyonluk yaşamak. Ondan sonra hedefim direkt yurt dışı olacak. En çok istediğim lig de İngiltere Premier Ligi'' ifadelerini kullandı.

Onur, taraftarların 26 yıllık şampiyonluk beklentisinin bulunduğunu ve onlara hak verdiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Çünkü onlar da bunca yıl aradan sonra bir şampiyonluk görmek istiyor. Biz de bu hasreti dindirmek istiyoruz. Ancak 26 yıl beklenmiş, birkaç yıl daha sabredilsin istiyoruz. Çünkü bu süre zarfında şampiyonluğa ulaşacak bir kadromuz ve başımızda Şenol Güneş gibi çok iyi bir hocamız var. Bazen Trabzonspor'la şampiyon olduğumuzu hayal ediyorum ve tüylerim diken diken oluyor. İnsanların bunca yıl sonra yaşayacakları coşkuyu tahmin bile edemiyorum. Aldığımız Türkiye Kupası şampiyonluğun habercisi olabilir.''

-''MİLLİ TAKIM SÜRPRİZ OLMADI''-
A Milli Takım'ın Honduras maçı öncesinde aday kadroya çağrılmasının kendisi için sürpriz olmadığını vurgulayan Onur, ''Çünkü 15 maçtır Trabzonspor'un kalesini koruyordum. Gün geçtikçe de performansımın arttığını düşünüyordum. Açıkçası benim için sürpriz olmadı. Çünkü bunu hak ettiğim görüşündeyim. Şu anda çok mutluyum. Oğuz hocaya ve Engin hocaya bana güvendikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

Onur, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında milli takım formasını giyme konusunda ise ''Volkan ağabey, Türkiye'deki en iyi kalecilerden biri. Bana ve genç oyunculara yaklaşımından da çok iyi bir insan olduğunu anlamak mümkün. Rekabet ortamının başarıyı getireceğini düşünüyorum. Ondan öğreneceğim çok şey var. Önümde kendimi göstermek için çok süre olduğunu düşünüyorum. İnşallah kendimi gösterme imkanı bulurum'' diye konuştu.

-KUPA DUYGUSU-
Onur, bu sezon ligde aldıkları sonuçların ardından en büyük hedefi Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olarak belirlediklerini kaydederek, şunları söyledi:
''Şükürler olsun ki bunu başardık. Böylece UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde etmiş olduk. Muhteşem bir duyguydu. Trabzonspor ile çok daha büyük başarılar yaşamak istiyorum, ancak öncelikle aldığımız Türkiye Kupası'nın tadını çıkarmak istiyorum. Kupayı almak çok güzeldi, ancak finaldeki rakibimiz Fenerbahçe olunca daha da önem kazandı. Maçtan önce herkes kupa maçın odaklanmıştı. Ondan önce ligde aldığımız iki mağlubiyet de bundan olsa gerek. Ancak aldığımız kupayla birlikte sezonu kurtardığımıza inanıyorum. Trabzon'un ve takımın buna ihtiyacı vardı. Gelecek sezon Avrupa'da da başarılı olacağımıza inanıyorum. Şimdiden o maçları düşünmeye başladık bile.''

barahir
18.Mayıs.2010, 13:03
Onur bir kat daha sıçrarsa Seneye Juventus, Milan gibi takımların 1. kalecisi olabilir.. En büyük şansı hocasının Şenol Güneş olması..

Sekopej
18.Mayıs.2010, 13:07
Karşıyaka şimdi düşünsün kara kara, böyle bir yeteneği çok ucuza bıraktılar. Fenerebahçe'ye 1.5 milyona gidebilirdi ama Karşıyaka yönetini sıcak paraya dayanamıyor, düşünmeden harekete geçiyorlar. Bu basketbolda da böyle, Trabzonspor çok iyi fiyata aldı gerçekten ve seneye takımın 1. kalecisi olur ve sürekli oynamaya devam ederse, milli takımda da Volkan'ı çok zorlar ve zaman zaman kaleye geçebilir.

KanaKe
18.Mayıs.2010, 15:01
Onur bir kat daha sıçrarsa Seneye Juventus, Milan gibi takımların 1. kalecisi olabilir.. En büyük şansı hocasının Şenol Güneş olması..
yok canim daha neler :D onur iyi kaleci gelecegi parlak fakat daha 20 firin ekmek yemesi lazim avrupada oynamasi icin.. birkere cok top sektiriyor elle kontrol 0 üstüne gelen toplari bile kornere celiyor.

bonuce123
18.Mayıs.2010, 15:05
Onur en fazla valencia turu takımlara gıder ılerde

barahir
18.Mayıs.2010, 15:09
yok canim daha neler :D onur iyi kaleci gelecegi parlak fakat daha 20 firin ekmek yemesi lazim avrupada oynamasi icin.. birkere cok top sektiriyor elle kontrol 0 üstüne gelen toplari bile kornere celiyor.

Dikkat ettiysen bu haliyle demedim.. 1 kat daha üzerine koyarsa gider.. O kadar da küçümsemeyelim..

indie
18.Mayıs.2010, 17:31
Onur'un refleksleri müthiş. Rüştü'nün gençliğini andırıyor. Rüştü'nün nereye kadar yükseldiğini biliyoruz, Onur'un 5 yıl sonra oralarda olmaması için bir sebep yok. Elbette daha konuşmak için çok erken, ama Onur da dünkü çocuk değil, yıllardır beklenen bir oyuncu.

Bordo61Mavi
18.Mayıs.2010, 19:09
Onur bize lazim :) Transferi hakkinda konusulsun bile istemiyorum.

Baskan sali gunu demisti bugun gunlerden sali gelen giden varmi ?

nerazzuri
18.Mayıs.2010, 19:11
Tolga'da yetenekli kaleci. Onur ve Tolga. Fenerbahçe'den sonra en istikrarlı ikinci takım olacak heralde, 5 büyükler arasında. Türk kaleci anlamında.

Nasıl ama acayip oldu değil mi? 5 büyük, vay be.

indie
18.Mayıs.2010, 19:36
Tolga'da yetenekli kaleci. Onur ve Tolga. Fenerbahçe'den sonra en istikrarlı ikinci takım olacak heralde, 5 büyükler arasında. Türk kaleci anlamında.

Nasıl ama acayip oldu değil mi? 5 büyük, vay be.

Rüştü ve Hakan o konuda en iyi ikili. :icon_cool:

5 büyük acayip olmuş hakikaten, şimdi önümüzdeki 5 yılda Kayserispor'la Eskişehirspor da şampiyon olsalar "7 büyükler" mi diyeceğiz?

KaPaLı
18.Mayıs.2010, 21:18
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs105.snc3/15293_118803361469514_118787604804423_285983_59603 80_n.jpg

Koray Çölgeçen, Trabzonspor'la görüşüyo diye haberler çıktı.. Eğer doğruysa çok iyi transfer olur Trabzon için.. Giray'dan çok daha iyi oyuncu..

Bordo61Mavi
18.Mayıs.2010, 21:35
Ben halen Aydin Karabulutun iyi bi alternatif olcani dusunuyorum, kesinlikle listeye alinmasi lazim :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 21:40
Koray sağlam transfer olur Trabzonspor için...

nekop
18.Mayıs.2010, 22:31
Stoper için Arkadiusz Glowacki ismi dolaşıyor ama umarım gerçekleşmez.Kimsenin tanımadığı bir oyuncu, kariyeri boyuncada ülkesi dışına çıkmamış bizim için riskli bir transfer olacağı görüşündeyim.Koray iyi bir arternatif olabilir.

KaPaLı
18.Mayıs.2010, 22:33
Koray özellikle 2. yarıda sakatlığını atlatıp fit hale geldikten sonra çok iyi oynamaya başladı. Kayseri'deki halini almaya başladı yavaş yavaş. İyi durumda olduğunda, Egemen'i bile keseceğini düşünüyorum Koray'ın. Kontratı bitiyo Ankaragücü'yle.. Umarım gerçekleşmez diyorum kendi adıma çünkü takımdan sağlam oynayan adamlardan birisi Koray Çölgeçen..

nekop
18.Mayıs.2010, 22:44
Koray özellikle 2. yarıda sakatlığını atlatıp fit hale geldikten sonra çok iyi oynamaya başladı. Kayseri'deki halini almaya başladı yavaş yavaş. İyi durumda olduğunda, Egemen'i bile keseceğini düşünüyorum Koray'ın. Kontratı bitiyo Ankaragücü'yle.. Umarım gerçekleşmez diyorum kendi adıma çünkü takımdan sağlam oynayan adamlardan birisi Koray Çölgeçen..

Egemen zaten gelecek sene -büyük ihtimalle- yedek olacak.

Özgür Çetin
18.Mayıs.2010, 22:46
Koray yakışır Trabzonspora

TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2010, 14:05
Trabzon'dan G.Saray'a Selçuk için ret!

Gelecek sezon için kadrosuna güçlendirmek adına Vederson ve Glowacki'nin transferinde imza aşamasına gelen Trabzonspor, kendi futbolcularına gelen teklifleri geri çeviriyor. Selçuk İnan için Galatasaray'a, "ret" cevabı veren bordo mavililer, Bursaspor'dan Ozan İpek ve Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti.

GLOWACKİ TRABZON'A GELİYOR

Trabzonspor Yönetim Kurulu, transfer bütçesini oluşturduktan sonra çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'un transferini imza aşamasına getiren bordo mavililer, Polonya'nın Wisla ****ow takımında forma giyen Arkadiusz Glowacki'yi de Trabzon'a gelmeye ikna etti. 31 yaşında olan ve Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Glowacki için Song'u feda etmeye hazırlanan Trabzonspor, Polonyalı bir başka oyuncu Pawel Brozek'i de gündemine aldı.

SELÇUK İNAN İÇİN RET CEVABI

Bu arada Trabzonspor yönetimi, Selçuk İnan için nabız yoklayan ve resmi teklif için kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray kulübüne red cevabını verdi. Şu an için çok büyük rakamlar gelmediği taktirde hiçbir yerli futbolcusunu satmayı düşünmeyen Trabzonspor, yabancı futbolculardan ise Gabric ve Cale'ye gelecek teklifleri değerlendirecek. Yeni sezonda Colman, Alanzinho, Teofilo ve Yattara'yı yabancı futbolcu olarak kadrosunda tutacak olan bordo mavililerde sözleşmesi sona eren Sylva'yla yollar kesin olarak ayrıldı. Song'un durumu ise Glowacki'nin imzasının kesinleşmesinden sonra netlik kazanacak.

ORHAN ŞAM TRANSFER GÜNDEMİNDE

Öte yandan Bursaspor'dan Ozan İpek için de temaslarını sürdüren bordo mavililer, Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Savunmanın sağında görev yapan Orhan için Beşiktaş'la çekişen Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeni sezon öncesi en az üçü yabancı olmak üzere toplam 7 transfer yapmayı planlıyor.

DHA

Trabzonspor
20.Mayıs.2010, 14:13
Bu kadrodan kimse satılık değil kardeşim bencede kimse istemesin seneye daha iddaalı olmak için kimseyi satmadan en az 4 nokta transfer olmalı.

nekop
20.Mayıs.2010, 18:13
Glowacki kapalı kutu almamız çok riskli olur bence.Öte yandan Orhan transferi mutlaka gerçekleştirilmeli.

Trabzonspor
21.Mayıs.2010, 01:25
O adamı bende sevmedim Serhat umarım alındığında bizi yanıltır .

Bordo61Mavi
21.Mayıs.2010, 04:51
32 yasina gelmis ulkesi disina cikmamis :) Hadi tamam yonetimde Hacisalihoglu var ama o bile transfer etmez bu adami. Bana gore medyanin onune atilmis yemdir, Senol Gunes Songun yerine gelcek adamin kaliteli oldugunu soyluyor kalitenin Glowacki oldugunu dusunmuyorum :)

nekop
21.Mayıs.2010, 13:16
Ülkesinin dışına çıkmamış onu anlarım fakat milli takım stoperi deniliyordu.Ona baktım toplam 21 maçta forma giymiş.Yaşına bakınca en az 40 maç falan bekliyordum açıkcası.

ozaniel
21.Mayıs.2010, 14:33
Ferrari de ülkesinin dışına çıkmamıştı. ;)

Bordo61Mavi
21.Mayıs.2010, 14:40
Ferrrari Italyada bu oyuncu Polonyada arada buyuk bi fark var :) Bunu gormek cokta zor degil.

Pantelic haberleri var, senelik 2.5 vermeseler iyi olur. Tavan ucreti bi kere deldimi, daha cok kez deleriz.

Varonil
21.Mayıs.2010, 15:56
Panteliç gelirse güzel olur,Trabzonspor'un aradığı tarzda bir golcü ;)

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 23:19
Umut 3 yıllık sözleşme imzalamış h.olsun TS'li taraftarlara Allah sabır versin

LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 23:22
Panteliç'in bonservisi de elinde. Alırsa iyi iş yapar. Ben bile Beşiktaş'a gelmesini isterim beğendiğim bir oyuncu.

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 23:24
Pantelic biraz yaşlı ama iş yapar..

nekop
22.Mayıs.2010, 00:28
Ferrari de ülkesinin dışına çıkmamıştı. ;)

Şuan nirvanaya ulaştım.

Bordo61Mavi
22.Mayıs.2010, 04:28
:D Nirvanaya sabah ben senden once ulasmistim.

Pantelic aradigimiz golcu ama istedigi ucret beni dusunduruyor :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 18:19
Pantelic'i alırsa çok iyi iş yapar Trabzonspor...

bjk4ever
23.Mayıs.2010, 10:59
Glowacki vs cok sacma transfer olur. Ben Trabzon'un 'vasat ve ucuz Balkan oyuncusu' alma politikasi Gabric ile son bulmustu zannediyordum. Trabzon'un su an ihtiyaci kaliteli belirleyici ust duzey yabancilar. Sylva gider, Gabric ve Song bir ihtimal gider, kesin kalacak olanlar Cale, Colman, Alanzinho, Yattara, yani nerden baksan 3 yabanci hakki var. Yerli kadrosu gayet yeterli (Onur, Egemen, Giray, Serkan, Ceygun, Selcuk, Engin, Burak, Umut), ama ust duzey yabancisi yok. Bu klasmana girecek iyi bir Yattara, belki Colman, belki Alanzinho var, o kadar, ama bu iyimser tabloda boyle. Bu son haftalar da Trabzon'u aldatmasi, rahat ve stressiz ortamda oynamak kolay, sampiyonluk stresinde takimin yetersiz kaldigini 2 sene evvel kendileri de gorduler zaten. Takima lazim olan ust duzey 3 yabanci (stoper, orta saha, forvet), baska transfere de gerek yok zaten, hele yerliye veya vasat yabanciya hic ihtiyac yok bence....

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 17:06
Son Dakika !

Sırp Ligi Gol Kralı Dragan Mrdja Trabzonspor'da !

Mrdja bu sene Vojvodina takımında 29 maçta 22 gol atıp, 7 de asist kaydetti.

--------------------------

MSN'den birisi yazdı doru mu ben biryerde göremedim onada soracaktım ama çıktı.

nekop
23.Mayıs.2010, 17:09
Son Dakika !

Sırp Ligi Gol Kralı Dragan Mrdja Trabzonspor'da !

Mrdja bu sene Vojvodina takımında 29 maçta 22 gol atıp, 7 de asist kaydetti.

--------------------------

MSN'den birisi yazdı doru mu ben biryerde göremedim onada soracaktım ama çıktı.

Kaynak müthişmiş. :D

besiktas1903
23.Mayıs.2010, 17:10
Trabzon'a Sırp forvet!
Avrupa'da futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, Sırbistan Ligi takımlarından Voyvodina'nın forvet oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Bordo - mavili yöneticilerin henüz resmi açıklama yapmadığı transferi, Voyvodina Kulübü kendi resmi internet sitesinden duyurdu. Voyvodina Kulübü'nün internet sitesindeki habere göre Trabzonspor, bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan, gol krallığı yarışında zirveye oturan, aynı zamanda da sezonun en değerli oyuncusu seçilen Mrdja ile yıllığı 400 bin Dolar'dan 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Voyvodina Kulübü'ne de 1.5 milyon Euro bonservis bedeli vermeyi kabul eden Trabzonspor, Sırp Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda mücadele edecek oyuncudan çok şey bekliyor.

Fransa Ligi takımlarından Saint Etienne'in de ilgilendiği futbolcu Voyvodina, kulübünün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'la Perşembe günü görüşmeye başladım ve Voyvodina da bu transferde kolaylık sağladı. Türkiye'de başarılı olmamak için bir neden görmüyorum" dedi.

26 yaşındaki futbolcu 1.87 cm boyunda ve 2008 yılından bu yana oynadığı Voyvodina'da toplam 35 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

23.05.2010
Kaynak : DHA

nekop
23.Mayıs.2010, 17:15
Dragan Mrđa na korak od Trabzona
23.05.2010. 12:12

Napadač Vojvodine Dragan Mrđa nalazi se na korak od prelaska u turski Trabzonspor, prenosi beogradski dnevnik „Sport“.

Najbolji fudbaler Jelen Superlige dobio bi 400 hiljada dolara i potpisao trogodišnji ugovor, a Vojvodini bi pripalo 1,5 milion evra.

"Priča Trabzona krenula je u četvrtak i verujem da je pred epilogom. Nadam se da će uprava Vojvodine biti zadovoljna obeštećenjem, a ja sam presrećan. Ne vidim razlog zašto ne bih zaigrao u Turskoj“.

Među ozbiljnim kandidatima za dovođenje Mrđe nalazi se i Sent Etjen.

„Gde ima dima, kažu, ima i vatre, ali čovek ne može na sve da utiče“.

Najbolji strelac lige našao se među putnicima na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

„Svako od nas sanja poziv u reprezentaciju. Sezona za nama mi je relano dala pravo da se nadam pozivu, a selektor mi je san pretvorio u javu. Antić sastavlja tim. Ukoliko dobijem šansu, trudiću se da obradujem naciju i sebe“, kaže Mrđa, strelac 22 gola ove sezone u JSL.

BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2010, 17:21
Dragan Mrdjasüper olur. Bir forvette olması gereken özelliklerin hepsi var. DK sonrası büyük bir lige gitmesini bekliyordum, Trabzon alırsa iyi bir golcü almış olur.

nekop
23.Mayıs.2010, 17:24
Dragan Mrdjasüper olur. Bir forvette olması gereken özelliklerin hepsi var. DK sonrası büyük bir lige gitmesini bekliyordum, Trabzon alırsa iyi bir golcü almış olur.

Bize gelen yabancı gol krallarını düşününce pek sıcak bakamıyorum açıkcası. :D Jun, Teofilo.. :D 1 gol atarsa başarıdır. :D

besiktas1903
23.Mayıs.2010, 17:29
Bize gelen yabancı gol krallarını düşününce pek sıcak bakamıyorum açıkcası. :D Jun, Teofilo.. :D 1 gol atarsa başarıdır. :D

Benimde aklima Jun ve Teofilo geldi :P ama bence Trabzon yinede ucuza kapatmis.

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 17:33
Serhat bak kaynak doruymuş işte :DHadi bakalım yine bir gol kralı umarım buda Jun ve Teo ggibi olmaz da birkere de tutturmuş oluruz.:D

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 17:36
Face'de gurup bile açmışlar:D

Varonil
23.Mayıs.2010, 17:39
İLk defa duydum ismini,Sırbistan'ın DK kadrosundaysa boş bir isim değildir,hayırlı olsun Trabzonspor'a.

BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2010, 17:41
http://www.fkvojvodina.com/press.php?n=951

Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 17:44
Bari bu iş yapsın Teo ve Jun :n: :n: :n:

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 17:45
HGökhan Ünal'ı nasıl unuturum oda bir gol kralı :D

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 17:48
Bu adam pivot forvet umutla birlikte mi ynayacak ki acaba.Tek başına oynayacaksa kanatları etkili kullanıp ona iyi ortalar açmalıyız.Tabi bu gerçekten doru ise.

Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 17:49
TS hep gol krallarını alıyorda bide kendi takımlarında olsa kral :D

bjk4ever
23.Mayıs.2010, 17:51
Glowacki vs cok sacma transfer olur. Ben Trabzon'un 'vasat ve ucuz Balkan oyuncusu' alma politikasi Gabric ile son bulmustu zannediyordum. Trabzon'un su an ihtiyaci kaliteli belirleyici ust duzey yabancilar. Sylva gider, Gabric ve Song bir ihtimal gider, kesin kalacak olanlar Cale, Colman, Alanzinho, Yattara, yani nerden baksan 3 yabanci hakki var. Yerli kadrosu gayet yeterli (Onur, Egemen, Giray, Serkan, Ceygun, Selcuk, Engin, Burak, Umut), ama ust duzey yabancisi yok. Bu klasmana girecek iyi bir Yattara, belki Colman, belki Alanzinho var, o kadar, ama bu iyimser tabloda boyle. Bu son haftalar da Trabzon'u aldatmasi, rahat ve stressiz ortamda oynamak kolay, sampiyonluk stresinde takimin yetersiz kaldigini 2 sene evvel kendileri de gorduler zaten. Takima lazim olan ust duzey 3 yabanci (stoper, orta saha, forvet), baska transfere de gerek yok zaten, hele yerliye veya vasat yabanciya hic ihtiyac yok bence....

Tam bunu demistim ki yine boyle bir transfer oldu. Gereksiz bir transfer, o oyuncuyu alana kadar Pantelic gibi bir adami getir. Yazik oluyor, Gabric'e de 2.5 milyon euro verilmisti, simdi satsan 500.000 euro etmez. Yine Djokaj falan bir suru bu tarz transfer yapildi ve bir tek Cale tuttu, ki o da super oynamiyor, genelde istikrarli bir sekilde ayni duzeyde oynuyor o kadar. Hadi adam bulamadin git Makukula'yi al. Adam tam aradigin tarzda bir oyuncu ve bu ligde kendini kanitladi, bonservisi en fazla 4 milyon euro'dur, ki bu Sirp adam icin de nerden baksa 1.5-2 milyon euro oder Trabzon. Hadi o kadar paran yok, elin vasat Sirp oyuncusunu alacagina git Necati veya M.Yildizi al, bonservis parasi da odeme, tas gibi oynarlar. Anlasilan o ki Trabzon'lular bir sene daha sampiyonlugu bekleyecek. Gercekten uzuluyorum Trabzon icin, cunku Istanbullu olmama ragmen Trabzona buyuk sempatim var ve basarili olsunlar istiyorum. Ellerinde bu kadar iyi bir yerli kadrosu varken boyle sacma sapan vasat yabancilar yakismiyor.

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 17:55
1 sene mi ? bu transfer anlayışıyla bu kafayla çok bekleriz 1 sene değil.

bjk4ever
23.Mayıs.2010, 18:06
Gabric 2 milyon euro, Teo 3 milyon euro, bu Sirp adam nerden baksan 2 milyon euro, etti mi toplamda 7 milyon euro? Kayseri Makukula'yi 2 milyon euro'ya alabiliyormus. Orada 2 milyon euro'luk Makukula, bonservissiz Necati dururken parayi cope atiyor Trabzon.

Zapotocny 2 milyon euro
Makukula 2 milyon euro
Govou serbest, veya 3-4 milyon euro bedelle iyi kanat adami
Necati bonservissiz

----------------------Onur---------------------------

Serkan------Zapo-----Egemen-------Cale

Govou/X--------Selcuk----Colman------Alanzinho

--------------Makukula---Umut---------------------

Al sana 6-7 milyon euro'ya sampiyon olacak takim. Daha yedekte Giray, Ceyhun, Burak, Engin, Necati, Song, Yattara falan da var.

Invincible
23.Mayıs.2010, 18:39
Trabzonspor cok kotu transferler yapıyor gene Mrdja adamın gecmisi basarısızlıklarla dolu pantelic veya maccorene ancak trabzona yararlı olur

ozaniel
23.Mayıs.2010, 18:46
Daha adam gelmeden oynamadan bu kadar kötülenmemeli. Belki başarılı da olabilir.

indie
23.Mayıs.2010, 18:57
Ön yargılı olmamak lazım, karakter sorunu yoksa bence iyi olabilir. Trabzonspor Colman dışındaki (Yattara, Alanzinho da dahil) çıtkırıldım Güney amerikalı ve afrikalı futbolcularını yollayıp tamamen Cale, Gabric gibi oyuncularla koşan bir takım oluştursa daha başarılı olmaması için sebep yok.

nerazzuri
23.Mayıs.2010, 19:18
Trabzonspor bildim bileli böyle tip tip oyuncuları getiriyor her sene. Hırvat,Polonyalı,Sırp,Çek vs. Ben umutlu değilim açıkcası bu adamdan da.

RaSenGan
23.Mayıs.2010, 19:40
Çok boş transferler yapıyor Trabzonspor.Genelde hüsranla bitiyor sonu.Umarım bu adamla yüzleri güler ama pek sanmıyorum.Yine bir iki senede gönderilir.

HooijDonk07
23.Mayıs.2010, 19:50
Mrdja Trabzon için iyi transfer.Umut'la iyi anlaşabilir çok hızlı bir oyuncu.

bjk4ever
23.Mayıs.2010, 22:32
Mrdja Trabzon için iyi transfer.Umut'la iyi anlaşabilir çok hızlı bir oyuncu.

Bu oyuncuyu daha once 1 kere izlemis olmana hicbir ihtimale vermiyorum, yanlis anlama....

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2010, 03:19
Resmi site aciklamadan asmiyalimda kesmiyelimde :) Hatta aciklarsalar bile sahaya cikip oyniyana kadar asmiyalim :)

Gabrice siradan futbolcu demisler, bugun Hirvatistanin 2 ci golunu atti gecenki mactada tek golun asistini yapti. Hirvat milli takiminda bukadar on plana cikan bi oyuncuya biraz daha zaman vermek lazim ;)

C h A o S
24.Mayıs.2010, 12:56
Mrdja yalanlaması!
Trabzonspor Kulübü, Sırp golcü Dragan Mrdja ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Voyvodina takımının golcü oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, ''Bu oyuncuyla hiç ilgilenmedik. Bir izlememiz, görüşmemiz olmadı. Haberimiz yok. Bilgimiz de yok'' dedi.

Voyvodina kulübünün internet sitesindeki dünkü haberde, Trabzonspor'un bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan Mrdja ile yıllığı 400 bin dolardan 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

-POLONYA'DAN HABER BEKLENİYOR-

Bu arada Trabzonspor, Polonya'nın Wisla ****ov takımının stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transferi konusunda teklifini vererek haber beklemeye başladı.

Glowacki konusunda birkaç gün içinde haber beklendiği ve büyük olasılıkla Perşembe günü bu futbolcunun durumunun netleşebileceği öğrenildi.

Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 13:05
İkiside olmasın ya offf gidip ben transfer çalışması yapacam eyetr da bıktım şu gereksiz adamları görmekten..

Bazı yerlerde de Makakula ile ilgilenildiği yazıyor.

GeorgeWeah
24.Mayıs.2010, 13:16
Trabzonun alması gereken forveten Kris Boyddur bence. Sırp oyuncu Pantelic Trabzon hayatına uyum sağlayamaz..

KanaKe
24.Mayıs.2010, 14:08
Trabzonun alması gereken forveten Kris Boyddur bence. Sırp oyuncu Pantelic Trabzon hayatına uyum sağlayamaz..
Pantelic Trabzonspor'a zaten gelmez Türkiye'ye gelirsede sadece Istanbul takimlarina gidebilir. Adami Schalke istiyor %90 anlastilar.

Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 14:13
Niye gelmesin İstanbul takımlarından neyimiz eksik?O kadar maaş vermeye gerek yok Umut kaçırsın boşver.

KanaKe
24.Mayıs.2010, 14:20
Niye gelmesin İstanbul takımlarından neyimiz eksik?O kadar maaş vermeye gerek yok Umut kaçırsın boşver.
Trabzon sehrine gidecegini sanmiyorum sorun takimlar veya maas degil.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2010, 17:29
Bana gore Istanbulda 2 ye oynicaksa Trabzonda 3 e oynar boyle futbolcular. Sehire gelmez diye bisey yok :)

Forvetmi ariyoruz anlasinlar Semih ile :) Trabzon sehirinin yasantisi tam ona gore

Bordo61Mavi
25.Mayıs.2010, 15:40
Sadri baskan ile Hayrettin bey ABDye gitmis Federasyonun daveti uzerine. Gidip bitane daha TeoFilo almasinlar :) Okadar saat ucuyolar bosuna gitmesinler :D

Trabzonspor
26.Mayıs.2010, 17:42
ELVEDA BÜYÜK ŞEF ... 26.05.2010 Trabzonspor, sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Song’la yollarını ayırdı...

http://www.bordomavi.net/images/haber/SONG%20ELVEDA%20copy.jpg
Trabzonspor, sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Song’la yollarını ayırdı. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aksu, Rigobert Song’la yeni bir sözleşme yapmayacaklarını, Kamerunlu futbolcuyla kesin olarak yolları ayırdıklarını ifade etti.

SONG’LA GÜZEL BİR ŞEKİLDE AYRILDIK

Song’la çok güzel günler yaşadıklarını ve tecrübeli futbolcunun iyi bir profesyonel olduğunu belirten Aksu, “Son, çok dürüst bir insan takımımıza futbolcu olarak hizmet ettiği kadar, bir ağabey olarak da hizmet etti. Bize büyük katkıları oldu. Ama misyonu doldu ve gitme zamanı geldi. Bunu kendi de biliyor. Kendisiyle çok güzel bir şekilde ayrıldık” dedi.

Takıma katkısı fazlaydı ama yaşı ilerledi artık ayrılma vakti gelmişti.

eXcitinG
26.Mayıs.2010, 18:54
Şu tipten kurtuLduk ya. Artık rahat rahat izLerim Trabzon maçLarını.

Bordo61Mavi
27.Mayıs.2010, 04:17
Songun yerine alincak adam Giraydan ve Egemenden degisik ozelikte olmali. Her defasinda diyorum hiz acigini kapatabilmeli, arkadaki iki adamda cok agir savunma ileri ciktiginda kontra ya herzaman ilk mudahele iyi olmiyabilir boyle durumlarda isimize yaricak bi adam lazim

KanaKe
27.Mayıs.2010, 05:14
Ceyhun Gülselam stoperde denenebilir bence.. iyi oynar gibime geliyor..

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 11:20
Songun yerine alincak adam Giraydan ve Egemenden degisik ozelikte olmali. Her defasinda diyorum hiz acigini kapatabilmeli, arkadaki iki adamda cok agir savunma ileri ciktiginda kontra ya herzaman ilk mudahele iyi olmiyabilir boyle durumlarda isimize yaricak bi adam lazim

Sana katılıyorum 2 oyuncuda aynı özelliklere sahip hızlı sağlam bir adam lazım ama yine gidip kaplunbağa gibi bir adamla uğraşıyorlar.

Hugo
27.Mayıs.2010, 11:22
Ceyhun Gülselam stoperde denenebilir bence.. iyi oynar gibime geliyor..

Bence bu adamın hücum oynaması lazım. Müthiş forvet olur bundan.

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 11:34
Evet forvet bile denenir pivot çünkü boyu uzun kafa vurabiliyor ayalarına da hakim.

DenizlispoR
27.Mayıs.2010, 11:37
Bence iyi oyun kurucu olur Ceyhundan.Adamı bir mevkiiye yerleştiremedik bu arada :n:.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2010, 12:05
Trabzonspor Halil'i istiyor!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler, Milli Takım kampındaki Halil Altıntop'u Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Şenol Güneş'in de bu transfer için devreye girdiği belirtildi.

GÜNEŞ DE HALİL'İ İSTİYOR

Milli takımın maçlarını izlemek için Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler, Milli takım kampında bulunan Halil Altıptop'u Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor.

Şenol Güneş'in de eski öğrencisinin transferi için devreye girdiği, bonservisi elinde olan Halil'in de Avrupa'da bir takımla anlaşamaması durumunda Trabzon'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Bu arada Pantelic'ten de cevap bekleyen bordo - mavililer, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Hırvatistan Milli Takımı'nın forveti Jelavic ile yeniden temaslara başlayacak.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray'ın Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı gündemine almasına sert tepki gösterdi. Daha önce de Galatasaray'ı etik davranmamakla suçlayan Yener, "Biz hiçbir zaman önce futbolcuyu ikna edip sonra kulübüyle görüşmedik. Bu hiçbir etik kural çerçevesine sığmıyor. Galatasaray'a hiçbir futbolcumuzu vermeyeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Öte yandan bordo - mavililer Sylva'nın sözleşmesinin bitmesiyle üçüncü kaleci olarak genç bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Bordo - mavililer, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un genç kalecisi Bora Sevim ve Giresunspor'dan Ramazan Sevi'yle ilgileniyor.

DHA

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 12:13
Halil'i ikna edeceğinize Tuncayı etseniz olmaz mı ya.

goosfraba
27.Mayıs.2010, 13:32
song'un açığını edu dracena ile doldurmak istiyormuş trabzonspor.

habertürk.

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 13:44
Song kendi kalesine atmıyordu en azından ya bırakın ne Edu'su

MeMo
27.Mayıs.2010, 13:54
Song kendi kalesine atmıyordu en azından ya bırakın ne Edu'su

Abi öyle deme bence.Edu herşeye rağmen hem Song'dan hem de Bilica'dan iyi oyuncu.

Hugo
27.Mayıs.2010, 15:47
Edu, Song'dan iyi değil kesinlikle. Hatta Song şu anda oynayabilir bence. Maaşı mı fazlaydı da gitti?

KanaKe
27.Mayıs.2010, 17:00
Edu Song'dan kesinlikle daha kaliteli hem Türkiye'de daha önce oynamis birisi Sampiyonlar Ligi tecrübeside var daha ne istiyor trabzon :) Edu'yu alirlarsa süper olur.. keske bize geri gelse nerde o günler :D

bjk4ever
27.Mayıs.2010, 19:35
Edu'yu alacaklarina Zapotocny'i alsinlar daha iyi, hem adamin ayagi ugurlu......

nekop
27.Mayıs.2010, 20:47
Edu Song'dan daha iyi bir defanstır fakat alınması gereken isim Edu degil bence..Ayrıca Sadri Şener'in 1 haftada 2-3 transfer bitebilir dediği anlar hala aklımda ama haftalar oldu hala gelen yok. Yine transferin son günlerinde hiç tanımadığımız bir oyuncu alırız.

indie
27.Mayıs.2010, 20:54
Edu nere Song nere yahu, Song çok daha iyi bir oyuncu. Ancak yaşı problem.

Bu arada bence de Zapo iyi gider Trabzonspora. Egemenle birlikte göbeği çok iyi kapatır.

bySilver
27.Mayıs.2010, 21:21
ikiside sol ayak o iş zor olur egemen ile.

bjk4ever
28.Mayıs.2010, 00:50
Zapo solak degil ki....

Trabzonspor
28.Mayıs.2010, 13:12
Yönetim İmkansız Diyor...
28 Mayıs 2010 / 08:49
Onur Recep Kıvrak'a başta Hollanda şampiyonu Twente olmak üzere İsyanya'nın Valencia ve Villareal kulüplerinin talip olduğu belirtildi.

Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak'a başta Hollanda şampiyonu Twente olmak üzere İsyanya'nın Valencia ve Villareal kulüplerinin talip olduğu belirtildi. Genç kaleci, Kuzey İrlanda Milli maçında kaleyi 90 dakika korurken, bu kulüpler tarafından bir kez daha büyüteç altına alındı. Onur'a talip olan kulüplere ise, “Kalecimizi kesinlikle satmayı düşünmüyoruz” karşılığı verildi. Öte yandan K. İrlanda Milli maçında kaleyi koruyan ve başarılı bir performans çizen Onur Recep Kıvrak bir ilki yaşamanın gururunu taşıdığını söyledi. Onur, “A Milli takımda ilk kez forma giydim. Bu benim için gururdur. Bu gururu, Milli takımda sürekli oynayarak yaşamayı sürdürmek istiyorum” yorumunu yaptı.

Trabzonspor
28.Mayıs.2010, 13:14
Onur bu yıl bizim için önemli gönderilmesi söz konusu bile olmamalı.

KaPaLı
28.Mayıs.2010, 13:28
Valencia'ya giderse müthiş olur yanlız. Rakibide olmaz. Banko kaleci olur orda.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2010, 13:33
Cidden Valencia müthiş gider Onur'a...

Trabzonspor
28.Mayıs.2010, 17:03
Semih'i en çok Trabzon istiyor

Trabzonspor, Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz oyuncu için bastırıyor, Semih'in avukatı Bordo-Mavililer'in çok ciddi olduğunu vurguluyor. Sırada başkanlar düzeyinde temas var.

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1014524.jpg
Gelecek sezon yarışacağı tüm alanlarda yeni kupalar hedefiyle yola çıkacak olan Trabzonspor, bu amaçlara uygun bir kadro kurmak için imkanlarını zorluyor. Bordo-Mavililer’in listesi genellikle yabancı ağırlıklı olsa da Karadeniz temsilcisinin gönlünde yatan ender yerlilerden biri de Semih Şentürk. Özellikle Başkan Sadri Şener’in yakın çevresine Semih’i takımda görmeyi çok istediğini anlattığı bilinirken, golcü için hayli titiz bir çalışma yapılıyor. Etik kuralları ihlal etmemeye özen gösteren Trabzonspor, Fener’deki geleceği belirsiz futbolcunun avukatına Semih’in durumunu sordu. Golcünün ücret dağılımı hakkında bilgi alan Bordo-Mavililer’in şimdilik resmi bir öneride bulunmadığı öğrenildi.

İyi ilişkiler bir avantaj
Bu noktadan sonra topun artık başkanlarda olacağı edinilen bilgiler arasında. Sadri Şener ve Aziz Yıldırım’ın iyi ilişkileri bu transfer için bir artı olarak kabul ediliyor ve Semih’in Türkiye’de başka bir takıma giderse bunun sadece Trabzon olacağı konuşuluyor. Fenerbahçe’de yaşanan hoca belirsizliğinin giderilmesinin ardından Trabzon bu yönde adım atacak.

Kaynak: Fanatik:D

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2010, 17:17
Dun DHA da ayni haberi verdi sporx te yayinladi. Sadri Senerin ben bosuna sadece bi davet icin Amerikaya gidecegini dusunmuyorum :)

Sekopej
28.Mayıs.2010, 17:20
Semih'in menajeri ya kalacak ya Ajax'a gidecek dedi. Semih'in de açıklamalarına bakarsak, eğer yeni hoca istemezse Türkiye'den başka kulübe gitmeyecek, avrupaya gidecek.

Ilhan
28.Mayıs.2010, 17:29
Umarım Trabzon ikna eder :)

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2010, 12:06
Fenerbahçeli 2 futbolcuya talip olan Trabzonspor'da Genel Sekreter Hasan Yener transfer çalışmaları için şunları söyledi...

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçeli Gökçek Vederson'un transferinden vazgeçtiklerini söyledi. Yener, Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk içinse girişimlerinin devam ettiğini söyledi...

VEDERSON'DAN VAZGEÇTİK

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Yener, "Vederson'u istiyoruz ancak oyuncunun ve menajerinin talip ettiği fiyat çok yüksek. Kendisine teklifimizi ilettik ancak anlaşamadık. Mevcut şartlar bu transferi olumsuz hale getirdi. Biz bu transferden vazgeçtik; eğer Vederson bizim verdiğimiz ücreti kabul ederse tekrar görüşmelere başlayabiliriz" dedi.

SEMİH İLE İLGİLENİYORUZ

Fenerbahçe'nin diğer futbolcusu Semih Şentürk ile ilgilendiklerini ifade eden Yener, "Şenol Güneş, bu oyuncuyu istiyor. Fenerbahçe'nin tavrını bekliyoruz. Eğer Fenerbahçe'de kalmayacağı kesinleşirse o zaman gerekli girişimleri yapacağız" diye konuştu.

Yener, Panteliç'in transferine de değinerek şöyle konuştu: " Panteliç'i istiyoruz; ancak istediği ücret 3 milyon Euro civarında. Biz bu parayı veremeyiz. Ayrıca Panteliç'in bonservis bedeli olmadığı için menajeri 1.5 milyon Euro imza bedeli istiyor. Bizim şartlarımızı kabul ederse Panteliç'i alırız..."

İnternetspor

KanaKe
29.Mayıs.2010, 12:13
Semih Fener'i birakip Trabzon'a niye gitsin :)

Trabzonspor
29.Mayıs.2010, 12:38
Oynamadığı için olabilir mi?

GeorgeWeah
29.Mayıs.2010, 13:27
Bence Semih Trabzonun tam aradığı forvet. Fakat Fenerbahçenin Semihi bırakmaması lazım. Çünkü seneye iyi bir forvet alamazsak Güiza bizi delirtir. Adam yedek kulübesinden gol kralı oldu. Bir de 30-35 maç oynasa ne yapacak çok merak ediyorum..

Flawless Victory
29.Mayıs.2010, 20:50
Semih bize gelse açık ara şampiyon oluruz. Çok iyi forvet. 5 tane Guiza eder.

KanaKe
29.Mayıs.2010, 22:38
Oynamadığı için olabilir mi?
Sampiyonlar Ligi'ni birakip UEFA kupasinda oynamak istiyorsa gidebilir :)

Lucas Neill
29.Mayıs.2010, 23:10

Sanki ligde oynatiyorlarda Samp liginde oynatcaklar :D

ozaniel
29.Mayıs.2010, 23:34
Semih Guiza ve Gökhan'dan daha iyi bir oyuncu olmasına rağmen 3. forvet. Eğer Fener bu transfer döneminde düzgün bir forvet transfer ederse Semih hiç oynayamaz. Bence Semih gidecek, eğer Trabzon'a giderse Umut'u çok iyi tamamlar. Umut'un eksiği son vuruşlar ve futbol zekası. Semih'in eksiği de hız ve güçlü bir fizik.

Trabzonspor
30.Mayıs.2010, 00:00

Seni görende her maça çıkıyor sanır he ilahi sen :D

El Barto
30.Mayıs.2010, 00:02
Semih'in durumunda oynamamanın verdiği rahatsızlık yanında başka işlerde var. Semih'in takımdan ayrılacak olması dünkü olay değil. Ligin 2. yarısının başından beri belli Semih'in ayrılacağı. Trabzonspor'u tercih edeceğini pek sanmıyorum. Hala 2008'deki şöhretinden faydalanıp iyi bir kontratla yurt dışına gitmek isteyecektir.

nekop
30.Mayıs.2010, 03:09
Euro 2008'de yıldızı parlayıp büyük takımlara gidemeyen zaten bi bizim türkler kaldı bizimkiler hariç hepsi avrupanın önemli takımlarına gitti.Millet Dünya Kupasında başarılı olup iyi bir kulübe gitmenin peşinde bizimkilerde 2008'den kalan ünle.. :D

TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2010, 19:05
Trabzonspor Aurelio'yu istiyor. Ntvspor bültenleri

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2010, 22:09
Güneş golcü avında

Trabzonspor, transfer çalışmalarını Avusturya'da sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in iki gün önce gittiği Avusturya'da öncelikle santrfor transferine son noktayı koymaya çalışacağı belirtildi.
Dünya Kupası öncesi milli takımların hazırlık maçlarını yakın takibe alan Güneş'in 2 Haziran'daki Sırbistan - Polonya karşılaşmasını izleyeceği bildirildi. Sırbistan'dan Panteliç'i, Polonya'dan ise Brozek kardeşleri bir kez daha seyredecek olan Güneş'in son kararını vereceği ifade edildi.

Brozek kardeşlerden Pavel Brozek sol kanatta, Piotr Brozek ise santrforda görev yapıyor. İki futbolcu da Wisla ****ov'da foma giyiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, "Transfer için aceleci olmaya gerek yok. Çünkü milli takımların kampları nedeniyle çok sayıda menajer Avusturya'ya gelmiş. Sürekli fiyat artırma çabasındalar. Belki bir süre bekleyebiliriz" dedi.

Trabzonspor'un yabancı transferi yapabilmesi için kadrosunda görünen 8 yabancıdan bazılarını göndermesi gerekiyor.

LigTv

nekop
31.Mayıs.2010, 04:29
Son gözde Granqvist

Bordo-Mavili ekip Stepanov'a alternatif olarak ise portföyüne Groningen'de forma giyen Andres Granqvist'i aldı. Hollanda'nın De Telegraaf gazetesinde yer alan iddiaya göre 1,92'lik İsveçli stoperin peşinde Trabzonspor'un dışında Fulham, Hamburg, Newcastle, Schalke ve Wolfsburg takımları da bulunuyor.

Haber büyük ihtimalle yalandır ama bu adamı alabilirsek çok iyi olur.

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 04:35
Bencede yalandır ama harbiden sağlam iş yapmış olur yöentim iyi adam.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2010, 04:54
Granqvist
Aurelio veya baska on libero (Appiah ornek)
ve Semih

Daha ne istiyelim :)

DenizlispoR
31.Mayıs.2010, 10:24
Ahmet Cebe haberi okudum facebook'ta doğru mudur :D.

bySilver
31.Mayıs.2010, 13:47
Polonya kulübüne yakın internet sitesinde Trabzonspor'un Glovacki ile anlaştıklarını duyurdu.

Trabzonspor Polonyalı stoper Glocvacki’ye kavuşuyor. Polonya kulübü Wisla Kra kov’a yakınlığıyla bilinen internet sitesinde Polonyalı futbolcu için Trabzonspor ile anlaşma sağlandığını yazdı . Trabzonspor’un 1milyon.200 bin euroluk teklifini kabul etmeyen Polonya kulübü 1.milyon 700 bin euroya evet dedi.

haber61.net

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 13:50
Bu adam işimize yaramayacak bakın görün.

bySilver
31.Mayıs.2010, 13:55
Benimde pek umudum yok. Yanıltır bizi inşaallah.

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 13:58
Bu zamana kadar beğenmediğim kötü olacak dediğim kim varsa öyle oldu buda yanıltacak gibi durmuyor.

KaPaLı
31.Mayıs.2010, 14:43
Szymek geldiğinde kapalı kutuydu ama oyunuyla yanıltmıştı. Hoş o zamanki konumu farklıydı Szymek'in ama mutlaka referans olunmuştur Glowacki için.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2010, 15:52
Glowacki felan gelsin istemiyorum, yani bizmi kesfetiyoruz bu adamlari hep nasil basariyoruz.

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 15:58
Szymek bir başka adam da yahu ilk geldiğinde lan bu adam Nedved'e benziyor oyunuda benzicek umarım demişim o zaman yarım sezonda Anelka'dan fazla gol atmıştı:D

sananes
31.Mayıs.2010, 16:43
umarım trabzon çok iyi transferler yapıp zirveye oynar.semih'i alırlarsa çok gol atar ben beğenmiyorum semih'i ama trabzon ofansta çok pozisyona giren bi takım semih rahat 20 ve üstü gol atar bu seneki gibi oynarsa trabzon.kontratı biten iyi oyunculara yönelebilir trabzon sonuçta bilmiyoruz transfer bütçelerini 3 büyüklerden hatta belki bursadan bile az olabilir.bursa çok yüksek bi kazanç elde etti sonuçta.vedersonu istiyolarsa uzak durmalılar bence trabzondan çıkmış genc yetenekler ondan iyi oynar.kulübeye düşünüyolarsa bi nebze.ceyhuna karsılık önder ve para teklif edildiyse olabilir bu transfer çok oynatmadı diye biliyorum son maçlarda ceyhun'u senol hoca, önderde fena stoper sayılmaz.

RasAnt
01.Haziran.2010, 11:43
Gabrici verip Sezeri alacaklarmış Eskişehirden lig tv diyor :)

nerazzuri
01.Haziran.2010, 11:57
Aurellio ve Semih ile ilgilenilmediği açıklandı.

Bordo61Mavi
01.Haziran.2010, 12:08
Daha gecen gunu istedigimizi acikladilar Semihi :) Aurelio yu istemiyoruz dediler hadi bakalim.

Bide istediklerimiz aciklansa varya :)

CeNTeR_TR
01.Haziran.2010, 13:30
Teklif yaptılar, yanıt bekliyorlar!

Transferde bu sezon kadrosuna birer forvet ve stoper oyuncusu katmayı planlayan Trabzonspor, teklif sunduğu isimlerden yanıt bekliyor.
Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, bu sezon kadrolarına 2 nokta transferi düşündüklerini belirterek, ''Bu konuda görüşmelerimizi yaptık. Tekliflerimizi de sunduk. Artık gelecek cevapları bekliyoruz. Buna göre transferi şekillendireceğiz'' dedi.

Söz konusu transferlerin yanına alternatif ve gelecek vadeden oyuncular da alacaklarını ifade eden Yener, ''Henüz transfer döneminin başındayız. Resmi transfer dönemi başlamadı. Aceleci de davranmak istemiyoruz'' diye konuştu.

Stoper oyuncusu konusunda Polonya'nın Wisla ****ow kulübünden Arkadiusz Glowacki'yi kadrosuna katmayı düşünen, forvette de Panteliç başta olmak üzere birkaç yabancı oyuncuya teklif sunan bordo-mavililer, yerli oyuncu konusunda da Semih'in durumunun netleşmesini bekliyor.

Kaynak : superspor

nekop
01.Haziran.2010, 13:57
Ben Şenol Hocadan bir Asya çıkartması bekliyordum ama şuana kadar böyle birşey gerçekleşmedi.

Trabzonspor
01.Haziran.2010, 14:11
Bende bekliyordum oradaki birkaç isimden birini takıma katsın.Bu hem takım için de iyi olur diyelim oradan ismi olan birisini alsak oradaki forma satışlarından bile para kazanırsın.Bunu göz önüne almıyor yönetim sanırım madem Dünya kulübyüz artık heryere açılmalıyız.

Aşk-ı Şehir
01.Haziran.2010, 14:16
Sezer Eskişehirspor'da mutlu ve burada kalacak. Sezer'in başka bir takıma transfer olması şu anda söz konusu değil...

eng1n
01.Haziran.2010, 17:01
Sezer Eskişehirspor'da mutlu ve burada kalacak. Sezer'in başka bir takıma transfer olması şu anda söz konusu değil...

abi eskişehir basın sözcüsü gibi konuşmussun :n:

Fearless Coward
01.Haziran.2010, 17:08
Harbi Musti sakin ol dostum gitmez zaten o adam daha yeni geldi 1 sezon olmadı :D

Aşk-ı Şehir
01.Haziran.2010, 17:10
abi eskişehir basın sözcüsü gibi konuşmussun :n:

Ben Rıza Hoca'dan ve Sezer'den gelen bilgileri söylüyorum yahu. :D

Harbi Musti sakin ol dostum gitmez zaten o adam daha yeni geldi 1 sezon olmadı :D

Ben rahatım herkes rahat olsun. :D

Bordo61Mavi
01.Haziran.2010, 18:34
Gabricin takasta kullanilcani hic sanmam :)

Trabzonspor
01.Haziran.2010, 18:47
Musti artistlik yapma burda:DAlmak istersek alırız Rıza felan dinlemeyiz:d

nekop
02.Haziran.2010, 01:19
Yeni yabancı kuralından sonra artık Papy ve Brüls'ün en azından kadro dışında bekleyecek 2 oyuncu olarak takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
02.Haziran.2010, 01:26
Yeni yabancı kuralından sonra artık Papy ve Brüls'ün en azından kadro dışında bekleyecek 2 oyuncu olarak takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Papy hala takımda duruyor muydu yahu.Hiç ismini duymamıştım bayadır.Bir de Brüls ne zaman alındı?

nekop
02.Haziran.2010, 01:33
Papy hala takımda duruyor muydu yahu.Hiç ismini duymamıştım bayadır.Bir de Brüls ne zaman alındı?

Brüls 2 sezon önce, Papy 1.5 sezon önce alındı. İkiside MVV Maastricht takımında kiralık olarak oynuyor.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 01:53
Ben onların geleceğini sanmıyorum zaten elde 12 adam var onlarla beraber.Elde olanları çıkarsak sora bu isimleri çağırabiliriz.

Tjikuzu,İssac,Sylva da takımdan ayrılsa iyi olacak.Song gidince 11 oldu 3 daha gider 8 olur mevcut isimler,n yanına 2 tane alnır Brüls ve Papy de kadroda olur.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 11:54
"G.Saray, Ceyhun ve Selçuk'u alamaz"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray'ın Ceyhun ve Selçuk'a karşılık Servet'i önereceği iddialarına yanıt verdi.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/58900/58933_news.jpg

Galatasaray'ın Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan karşılığında bordo-mavililere Servet Çetin'i önereceği yönündeki söylentiler, Trabzonspor camiasında tepkilere yol açtı.

Milliyet gazetesine konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu konuyu bazı yerlerden teyit ettirdiğini belirtirken, "Galatasaray'ın bu iş için serveti olması lazım. Ama futbolcu Servet değil" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın yabancı transferi konusundaki başarısızlığını Ali Turan ve Gökhan Zan örneğinde olduğu gibi kapatmaya çalıştığını iddia eden Salihoğlu, "Mukavelesi devam eden oyuncunun verilip verilmeyeceğine biz karar veririz. Başka transferlerinde Galatasaray etik olmayan davranışlar sergiledi. Ama bunu bize yapamazlar. Biz diğer kulüplere benzemeyiz, sonra bu işi özür dileyerek çözemezler" diyerek tepkisini dile getirdi.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 18:44
http://www.fcporto.ws/Forum/viewtopic.php?id=10495

Bunlar neden Colman'ı tartışıyor aman aman sakın gitmesinde.Haberlerde var zaten.Yönetim şampiyonluk başarı istiyorsa eldeki sağlam adamları tutmalı.

Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2010, 18:47
Yanlız Colman Porto'ya gidebilir. Porto o mevkiiye adam arıyo ne zamandır zaten...

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 18:52
http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor/2010/06/02/colman_porto_yolcusu

Şurada bir haber ama haber kaynağı beni biraz rahtaltıyor.Dhaa öncede Colman mutluyum burada diyordu umarım yollanmaz 6 m€ güzel rakam ama onun yerine kimi alacaksın o önemli işte.

KaPaLı
02.Haziran.2010, 18:57
Geçen senede adı geçmişti Colman'ın Porto için. Giderse Trabzon ortasahasında karadelik oluşur. Colman takımı ileriye götüren tek oyuncu.

Bordo61Mavi
03.Haziran.2010, 04:15
Colmanin oyle kolay kolay satilcak bi futbolcu oldugunu sanmiyorum, egerki satilacaksa bonservis bedeli en az bi 10 milyonu gorur :)

De kendisi Trabzonda mutlu, Turkiyede mutlu hatta yeni dogacak cocugunun ismini bile Turkce koymayi dusunuyor:)

di canio
05.Haziran.2010, 00:12
Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Bora'yı transfer etmiş.

Kaynak: ntvspor.net (http://www.ntvmsnbc.com/id/25103154/)

KaPaLı
05.Haziran.2010, 00:17
Koray Çölgeçen - Serkan Balcı takası ciddi ciddi konuşulmaya başlandı..

anilton
05.Haziran.2010, 00:20
Şenol Güneş Colman'ı verir Serkan Balcı'yı vermez.Kaldı ki Koray için hiç vermez...

tarikko
05.Haziran.2010, 01:10
Koray Çölgeçen - Serkan Balcı takası ciddi ciddi konuşulmaya başlandı..

Trabzonspor boyle bir hata yapmaz bence..

KaPaLı
05.Haziran.2010, 01:14
Uzun zamandır var bu haberler. Bugün imza töreninde JR Gökçek söyledi. Koray'ı istemişler karşılığında ciddi oyuncular istiyoruz tekrar isterlerse düşünürüz dedi.

Trabzonspor
05.Haziran.2010, 01:24
Umutu versinler :D:DSerkan biryere gitmez yahu sende ha Kapalı saçmalama bırakmayız onu heleki böyle bir yıldan sora.

KaPaLı
05.Haziran.2010, 01:27
Mustafa ben söylemiyorum JR Gökçek söylüyo :n: Yönetimin Gayr-ı resmi yayın organi anti-x'in sitesinde yazmışlardı. Trabzon şu an için vazgeçmiş zaten. JR Gökçek eğer teklif yaparlarsa düşünürüz dedi..

Trabzonspor
05.Haziran.2010, 01:39
Bende buna fena söverim ama vallaha hem diolar şampiyon olcaz vs sorada gelde sövme derim işte.

Bordo61Mavi
05.Haziran.2010, 05:46
Serkan gibi bi joker oyuncuyu kaptirmayiz oyle kolay kolay :) Belki 4-5 oyuncu paket verseler olabilir :)

Taraftar transfer yok diye kombineye yonelmiyor :)
Yonetim kombine satilmadi diye Transfer yapamiyoruz diyor :D

Yonetime seslenmek istiyorum, kombine satmak icin bari gundemdeki isimlerde iyilestirme yapin :) Glowacki yi duydumu taraftar kombine alirmi ?

goosfraba
08.Haziran.2010, 13:21
makukula ile anlaşmış trabzonspor.

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:26
Kaynak?ben biryerde göremedim de.

goosfraba
08.Haziran.2010, 13:31
Teknik direktör Şenol Güneş´in de görüşelim´ onayını verdiği başarılı golcü ile temas İspanya´nın Başkenti Madrid´te sağlandı. Portekizli futbolcu Trabzonspor´a gelmekten mutluluk duyacağını söyledi.

Forvet transferinde son derece geniş bir hareket alanında çalışan Trabzonspor´un gündemindeki öncelikli isimlerden olan Makukula ile yaptığı gizli´ görüşmeye ve detaylarına ulaşıldı. Her şey Bordo-Mavili kulübün Pantelic´te bir türlü istenen noktaya gelmemesi ve menacerinin sürekli yeni pürüzler çıkarmasıyla beraber başladı... Bunun üzerine Karadeniz ekibi farklı isimlerle de görüşebileceğine karar verdi ve çalışmalar için kolları sıvadı. Tam da bu noktada Trabzonspor´a menacerler aracılığı ile Makukula ismi fısıldandı. Geçen sezon Kayserispor forması giyen ve rakip fileleri 21 kez havalandırarak Süper Lig´de gol krallığına ulaşan Portekizli´nin Kayserispor defterini tamamen kapattığı bilgisi Trabzonsporlular´ı iştahlandırdı. Teknik direktör Şenol Güneş´in de görüşelim´ onayını verdiği başarılı golcü ile temas İspanya´nın Başkenti Madrid´te sağlandı.

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:33
Dana anlaşılmamış yahu sende dur hemen verme ortalığı ateşe:D

KaPaLı
08.Haziran.2010, 13:53
Kerem Şeras'ı yazmışlar Trabzonspor için.. Kerem'den bir yol olmaz eğer böyle girişim varsa, boşuna 1 sene para alır yatar Kerem.

nekop
08.Haziran.2010, 13:55
makukula ile anlaşmış trabzonspor.

kaynak antu. :D

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:57
Ama pantelic gibi bedava adam varken bonservisverip Makakula'yı almak saçmalık olur.

TR.CaPTaiN
08.Haziran.2010, 15:13
Ntvspor'a bağlanan Hayrettin Hacısalihoğlu Makukula bir ara gündemimizdeydi fakat kulübünün belirlediği bonservis fazla geldi. Şimdilik bu konuyla ilgili gelişme yok gibisinden birşeyler dedi.

Bordo61Mavi
08.Haziran.2010, 16:05
Vay arkadas ya, herseyi yalanliyorlar :D

Piyasada yalanlanmiyan futbolcu kalmadi kimi alacaz biz :)

eng1n
08.Haziran.2010, 16:21
Theofilo çok mü kötü daha yeni sayılır niye forvet arıyorki Trabzonspor

Bordo61Mavi
08.Haziran.2010, 19:52
Pivot forvet araniyor :)

BaFraLı
08.Haziran.2010, 20:24
Wisla K rakow'dan bir forvet alıyormuş galiba Trabzonspor. Makukula'nında yüksek bonservis bedeli yüzünden vazgeçilmiş.

Bordo61Mavi
08.Haziran.2010, 20:33
Valla artik bisiler olsun, bukadar taraftar bekliyor ama ne bekledigimizde bilmiyoruz :)

nekop
09.Haziran.2010, 16:53
transfer döneminin son gününü bekleyin. bombayı o zaman patlatacaklar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2010, 18:11
Glowacki belirsizliği

Trabzonspor'da, Polonya'nın Wisla ****ow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transferi konusunda henüz bir netlik yaşanmadığı bildirildi.
Dün akşam Polonya'ya giden kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun, Wisla ****ow Kulübü başkanının sağlık problemleri nedeniyle henüz bu transferde bir sonuç alamadığı belirtildi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ve bu futbolcunun kulübüyle yapılan görüşmeleri sonuçlandırmaya çalıştıklarını belirterek, ''Wisla ****ow başkanının yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle orada bulunan yönetici arkadaşımız görüşme yapabilecek sorumlu muhatap bulamadı. Onun için biz de beklemedeyiz. Kulübünün bu transfere onay vermesini bekliyoruz. Bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum'' diye konuştu.

LigTv

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 21:04
Barış Ataş Trabzonspor yolunda..

Diyarbakırspor'un genç kaptanı Barış Ataş, Trabzonspor'un kulübünden kendisini istediğini belirterek, "Ben de bu konuya elbette sıcak bakıyorum" dedi..

Diyarbakırspor'dan olan alacağı için Futbol Federasyonu'na başvuran Diyarbakırspor'un genç ve başarılı kaptanı Barış Ataş, kulübüne gelir sağlamak için 1 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatarak, "Ekmeğimizi futboldan kazanıyoruz. Gönül isterdi ki, kulübümün durumu iyi olsun ve takımımda oynayayım. Sezonun son haftalarından bu yana teklifler aldım. Biz bu kentin evladıyız. Burada doğduk büyüdük. Yeşil-kırmızılı formada kendimizi ispatladık. Benim tek gayem memleketime para kazandırmaktır. Ama tam manasıyla kimseyle görüşemedim. Transferimi gerçekleştirip, sezona iyi bir şekilde başlamak istiyorum. Trabzonspor'dan kulübüme bana teklif yapıldığını biliyorum. Ben de bu konuya elbette sıcak bakıyorum. Birkaç gün daha bekleyip kararımı vereceğim" dedi.

Ajansspor

KaPaLı
09.Haziran.2010, 21:09
Trabzon bu kadar ortasahayı ne yapacak çok merak ediyorum. Ellerinde zaten yığınla MC oynayacak adam var. Barış - Yekta isimleri vardı. Hürriyet'ede teklif yapmışlar o kulupte kalmak istediğini söylemiş.

Trabzonspor
10.Haziran.2010, 13:46
Jalevic baya bir konuşuluyor.Vidyolardan baktığım kadarıyla pivot forvet sanırım.Hadi hayırlısı gol kralı değilse sorun yok.Umut gol kralı değildi ama yılda en az 13 gol atar.Ama diğer tüm aldığımız forvetler gol kralı olarak geldi gol bile atamadılar :D

jarosik_61
11.Haziran.2010, 15:27
bu golcü konusunda lange faciası yaşamayalımda doğrusu.aslında sölenecek çok şey var kocaokyanusu geçip teo ya 3.5 milyon dolar veren zihniyet pantelice istediği parayı vermyo akıl almaz bir iş gerçekten panteliç çok yetenekli bir futbolcu tecrubesi olgunluğı türkiyede rahatlıkla oynar bu adam ama başkanımız ve yöneticilerimiz isimsiz jellavic,melavic hala akıllanmadılar böle görünüyo.elini taşın altına sokcan ya 2 milyon euro trabzonsor için bişe değil bence.pantelic bu paradan daha fazlasını kazandıracak belki.ama işte biz konuşuoruz yöneticiler bir kaç menajerin oyununa gelerek onlara para kazandırma hevesi ile garip garip hırvat futbolcularla ilgileniyo enteresan........

Bordo61Mavi
11.Haziran.2010, 16:19
Senol Gunes az once futbol gundemindeydi.

Senol hoca konustumu biraz olsun rahatliyorum :) Butun aciklamalari o yapsa keske

-Forvete kalitesi tartisilmaz bi futbolcu alinacakmis
-Gorusulen futbolcular var ama imza atmaya yanasmiyorlar, Dunya kupasi nedeniyle
-Cale gitmek istiyor, giderse Sol bek alinacak
-Stoper konusu kesin cozulecek bu hafta, Glowacki bitti gibi

........

TR.CaPTaiN
11.Haziran.2010, 20:48
Glowacki Trabzonspor'da

Trabzonspor, Polonya'nın Wisla Kra'kow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bir süredir kadroya katmaya çalıştıkları Glowacki'nin kulübü Wisla Kra'kow ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Glowacki'nin Salı günü Trabzon'a geleceğini ve kendisi ile basın huzurunda resmi sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Ntvspor

Fearless Coward
11.Haziran.2010, 20:54
Hayırlısı olsun Trabzonspor adına..

Yavuz12
11.Haziran.2010, 21:04
Hayırlı olsun.

di canio
11.Haziran.2010, 21:10
Hayırlı olsun. Szymek'i izlemek büyük bir zevkti. Umarım Glowacki de en az onun kadar kaliteli bir oyuncudur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Haziran.2010, 21:21
Hayırlı Olsun Glowacki...

izmer96
12.Haziran.2010, 00:59
Glowacki Trabzonspor'da

Trabzonspor, Polonya'nın Wisla Kra'kow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bir süredir kadroya katmaya çalıştıkları Glowacki'nin kulübü Wisla Kra'kow ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Glowacki'nin Salı günü Trabzon'a geleceğini ve kendisi ile basın huzurunda resmi sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Ntvspor

Trabzonspor ligde basarili olmak istiyorsa artik transferlerde cag atlamasi gerekiyor boyle 5. kalite liglerin orta duzey oyunculariyla hic bir basari olmaz

Trabzonspor
12.Haziran.2010, 01:50
Bursa'da ki adamlar kaçıncı kalitedeydi?.Yada şöyle sorayım Galatasary'da ki adamlar kaçıncı kalitedeydide GS geride kaldı?

Ben bu adam kimdir nedir bilmem ama umarım takıma yararlı olur.Szymek ilk geldiğinde de kimse tanımıyordu ama geldipği ilk yıl yarım sezonda Anelka'dan daha yararlı olmuştu.

bySilver
12.Haziran.2010, 01:56
Bu adam bomba benden söylemesi.

Bordo61Mavi
12.Haziran.2010, 05:32
Hayirli olur bizim insAllah, simdi sira forvette :)

Addolorato
12.Haziran.2010, 11:02
Glowacki sadece adı duyulmamış bir futbolcu yoksa 2009 yılında ülkesinde yılın defansı falan seçilmiş. FM profiline baktım fena değil. İyi bir transfer olabilir.

Trabzonspor
12.Haziran.2010, 11:39
Song tarzı bir adam sadece song'tan daha uzun sanırım birde kariyeri sadece Wisla'da geçti.

Bordo61Mavi
13.Haziran.2010, 16:38
5-6 forvet dedi Senol hoca

Pantelic
Jelavic
Makukula
Sestak

Bunlar duyulan isimler gerci Pantelicten vazgecildigi yazildi ama
Peki dunya kupasindaki diger isimler kim :)

bana gore

Gekas - Hertha dustu alinabilir
Samaras - Halen Manchester City de bonservisi oda olabilir

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2010, 04:06
Glowacki Trabzonspor'a hayırlı olsun.İlk defa yurt dışına çıkıyor olması dezavantaj.Trabzonspor yönetimi beğendiğine göre illaki vardır yetenekleri ama bakalım ülkemize uyum sağlamayı başarabilecek mi.

A.FaruK
16.Haziran.2010, 10:08
Bence Sestak iyi bir forvet Trabzonda etkili olabilir.Ama bu Makukula yı ben beğenmiyorum çok ahım şahım bir topçu değil bence.Alınan defans oyuncusuda inşallah yararlı olur Trabzona

Trabzonspor
17.Haziran.2010, 11:11
Glowacki sözleşme imzaladı

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4595-0P7B9K0N.jpg
Wisla ****ow'dan transfer ettiğimiz savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki düzenlenen törenle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Dün gece Trabzon'a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçen Glowacki için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın huzurunda imza töreni düzenlendi.
31 yaşındaki Polonyalı oyuncu, Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun, imza töreninde yaptığı konuşmada, önemli bir transferle sezonu açtıklarını belirterek, ''Trabzonspor, iyi bir takım olma yolunda iki yıl önce yaptığı oyuncu yatırımlarını geliştirip pekiştirerek ligin çok önemli bir takımı haline geldi. Biz bu yıl var olan eksiklikleri yerine getirerek çok daha güçlü bir takım olma gayreti içindeyiz. Hem Türkiye ligi hem de Avrupa'da bizi bekleyen Türk futbolunu iyi temsil etme sorumluluğu bağlamında iyi bir oyuncuyu kadromuza kattık'' dedi.
Ülkesinde defalarca milli olmuş bir oyuncuyu transfer ettiklerini ifade eden Alioğlu, ''Glowacki ile defanstaki eksikliği gidererek bu mevkiyi daha da güçlü hale getirmek istiyoruz. Takımımız ve Türk futbolu için bu transfer hayırlı olsun'' diye konuştu.
Polonyalı oyuncu Glowacki ise Trabzon'da bulunmaktan çok büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Takım için, kendi performansım için en iyisini göstermeye, her şeyi takım için yapmaya çalışacağım. Burası benim için yeni bir yer ama kaldığım süre içinde gerek takım gerek taraftarlar gerekse de bizi getiren yöneticiler için elimden geleni yapmak için çok çalışacağım'' dedi.
Eski oyuncularımızdan Szmykowiak'la kulüp için konuştuğunu ifade eden Glowacki, şunları söyledi:
“Onun verdiği bilgilerin tamamı kulüple ilgili olumlu bilgilerdir. Trabzonspor'un tüm maçlarını kazanmak için oynadığını, taraftarların her maça geldiğini ve takımını hiç yalnız bırakmadığını söyledi. Ben de artık onun verdiği bilgiler doğrultusunda burayı çok iyi biliyorum.''
Oyuncu karakterinin birinci aşamasının takım için oynamak olduğunu anlatan Glowacki, ''Her şey takım için önemlidir. Bu düşünceyle oynuyorum. Kendim hakkında konuşmayı değil, sahada özelliklerimi göstermeyi tercih ediyorum. İlk defa Polonya dışına çıkıyorum. Bu benim için iyi bir tecrübe olacak. Ama bir uyum sorunu yaşacağımı düşünmüyorum'' diye konuştu..
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in Türk futbolu için son derece başarılı bir teknik direktör olduğunu bildiğini kaydeden Glowacki, ''Bu benim için çok iyi. Şenol Güneş’in daha önce çalıştığı dönemde de beni istediğini biliyorum. O zaman bazı olaylar çözülemediği için gelememiştim. Şimdi kendisinin yaptığı teklifle buradayım. Bu yüzden o anlamda kendini iyi tanıyorum'' ifadelerini kullandı.
Polonya'da 10 yıl forma giydikten sonra bazı değişiklikler yaşamak istediğini belirten Glowacki, ''Trabzonspor gibi büyük bir kulüpten gelen teklif ve iyi bir kadro içinde yer almak benim için önemli bir tercih sebebiydi'' diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalar sonrası Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu Glowacki’ye TrabzonCell hattı ve Trabzonspor Taraftar Kartı hediye etti.
Glowacki’nin yeni sezonda 4 numaralı forma giyeceği açıklandı.

Diğer Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4595-6L3X5G6J.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4595-5A3E5G2V.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4595-4L5R0V8D.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4595-3L7T6A6L.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4595-7J4N7O1T.jpg

---------------------------------------------------------------------------
-
Umarım takıma yararlı olur.Ligin 2.yarısında zaten az gol yemiştik savunma ne kadar sağlam olsada ileri uç o kadar aksıyordu bakalım bu yıl Yattara ve Kulübe ve ülkeye alışmış Teo ile nasıl bir hucum hattımız olacak.

Başkan bir sağ kanat almak istiyoruz dedi.Buda muhtemelen Serkan'ın yedeği olaraktır.Kaliteli direk 11 oyunayacak bir santrafor bulurlarsa alacaklarmış.

Bence önümüzdeki yılın kadrosu hazır.

----------------------------Onur----------------------------
Serkan----Giray(Egemen)-----Glowacki-------Cale
---------------Colman-----------Selçuk-----------------
Yattara(Burak)-----------Alanzinho------------Engin(Gabric)
-----------------------------Umut(Teo)--------------------------

Takım oyunu oynarsak ve hucumdada savunmada da dengeli olursak kadro fena değil.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2010, 12:17
Glowacki sabırsızlanıyor

Trabzonspor'un Wisla ****ow takımından kadrosuna kattığı Arkadausz Glowacki, Trabzonspor'un uzun yıllar şampiyonluk özlemi çektiğini bildiğini, gelecek sezon bu hasrete son vermek istediğini söyledi.
Glowacki, Trabzonspor'un Türkiye ve Avrupa'da başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirterek, ''Ancak şu bir gerçek ki sadece ben ya da başka bir oyuncu takımı tüm kulvarlarda taşıyamaz. Başarının gelmesi için takım oyunu oynamak önemli'' dedi.

Sahaya çıktığı zaman herkesin nasıl bir futbolcu olduğunu göreceğini anlatan Glowacki, ''Her zaman ben değil, biz anlayışı içerisinde olmuşumdur. Benim başarılı olmam için takım arkadaşlarımın da göstereceği performans önemli. Başarıyı yakalamak için birbirimize destek olmalıyız. Bu sağlanırsa o zaman arzu ettiğimiz hedefe ulaşmamız hiç de zor olmaz'' diye konuştu.
İlk kez Polonya dışına çıktığını, ancak bordo-mavili kulüpte uyum sorunu yaşayacağını düşünmediğini belirten Glowacki, şunları söyledi:
''Trabzonspor'un uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çektiğini biliyorum. Önümüzdeki sezon umarım bu hasrete son veririz. Türkiye'ye ilk ayak bastıktan sonra bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim. Büyük bir kulübe geldiğimin bilincindeyim. Szmykowiak, Trabzonspor taraftarı için fantastik taraftar diyor. Onları görmek için sabırsızlanıyorum.''

LigTv

nekop
17.Haziran.2010, 20:34
Bu adam bomba benden söylemesi.

Polonya ligini hangi kanal veriyor söyler misin?

Trabzonspor
19.Haziran.2010, 13:11
Barış Ataş ile anlaşmak üzereymişiz ben bu adamı pek izleyemedim ne durumda bilmiyorum ama Emre benim veliahtım diyormuş öyleyse yandık demektir :D

Bordo61Mavi
19.Haziran.2010, 14:57
Sadri baskan isim vermiyorya boyle belirsizlik beni deli ediyor :) Makukula olmasa, dunya kupasinda oyniyan bi isim diyor baska bisey demiyor peki kim bu isim ? ?

nekop
19.Haziran.2010, 15:38
Sadri baskan isim vermiyorya boyle belirsizlik beni deli ediyor :) Makukula olmasa, dunya kupasinda oyniyan bi isim diyor baska bisey demiyor peki kim bu isim ? ?

Kuzey Kore forvetlerinden birini alırlar ancak.

KanaKe
19.Haziran.2010, 15:42
Glowacki Egemen'le Giray'dan iyi oyuncumu? vasat bir transfer bana göre..

GodfatheR
19.Haziran.2010, 17:20
Ceyhun'u bu sene de oynatmayacaksa Şenol Hoca, yollasın Trabzonspor yönetimi. Çok yetenekli bi oyuncu ve yedek kulübesinde oyununu geliştirmesi zor. Direk forma bulabileceği bir takıma gitmeli.

Bordo61Mavi
22.Haziran.2010, 16:05
Barış Ataş sözleşme imzaladıhttp://trabzonspor.com/images/theme/a1.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a2.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a3.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a4.gifhttp://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4633-3R0D2M3P.jpg

1 (javascript:rateImg(1,'4633'))
2 (javascript:rateImg(2,'4633'))
3 (javascript:rateImg(3,'4633'))
4 (javascript:rateImg(4,'4633'))
5 (javascript:rateImg(5,'4633'))
Bu habere 8 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Yeni transferimiz Barış Ataş Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza törenine katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Özer Bayraktar Barış’ı uzun süredir takip ettiklerini belirterek, “Barış’ı Ümit Milli takımdan beri takip ediyoruz. Dost ve kardeş kulübümüz Diyarbakırspor’un değerli oyuncusu Barış Ataş’ı Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine transfer etmiş bulunmaktayız. Kendisiyle anlaşmaktan dolayı mutluyuz. Genç oyuncumuza başarılar diliyoruz” dedi.
Genç oyuncu Barış Ataş ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Türkiye’nin en büyük takımlarından birine geldiğim için büyük mutluluk yaşıyorum. Diyarbakırspor’da çok güzel günlerim geçti. Başta Başkan Çetin Sümer olmak üzere bana emeği geçen yönetim kurulu, teknik heyet ve personele teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kendisini rekabete hazır hissettiğini ifade eden Barış, “Orta sahada görev yapan arkadaşlarımla birlikte iyi bir rekabet içine gireceğim. Bu rekabet takımımızın başarısına katkı sağlayacak” yorumunu yaptı.
Trabzonspor’a gelerek hedeflerinden birini gerçekleştirdiğini söyleyen Barış, şöyle devam etti: “Şimdi burada forma giyip, şampiyonluk yaşayıp ardından milli takıma yükselmek istiyorum”
Barış, eski futbolcumuz Şeyhmuz Suna’dan Trabzonspor hakkında çok olumlu sözler duyduğunu da belirtti..
Törende Yönetim Kurulu Üyemiz Özer Bayraktar tarafından Barış’a TrabzonCell hattı ve Trabzonspor Taraftar Kartı hediye etti.
İmza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına görüntü veren Barış’ın yeni sezonda 21 numaralı forma giyeceği açıklandı.

Diğer Fotoğraflar

http://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4633-6S3V6X3M.jpg

http://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4633-4D5J1O8V.jpg

http://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4633-3M7V6C6M.jpg

http://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4633-1H8T0C1F.jpg

http://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4633-3R0V3X7C.jpg

KaPaLı
22.Haziran.2010, 16:15
1 sezonda 5 maç ya oynar ya oynamaz. Sene sonuda elden çıkarmanın yollarını arar Trabzonspor. Takasta falan kullanır.

Bordo61Mavi
22.Haziran.2010, 16:28
1 sezonda 5 maç ya oynar ya oynamaz. Sene sonuda elden çıkarmanın yollarını arar Trabzonspor. Takasta falan kullanır.

Peki Ahmet Cebe icinde aynimi dersin ?

DenizlispoR
22.Haziran.2010, 16:33
Peki Ahmet Cebe icinde aynimi dersin ?
Cebe için yorumu ben yapayım istersen :p :D.Ahmet hırslı dayanıklı ve sağlam fiziği var.Sağ kanadın her mevkiisinde ve zorlarsan forvettede oynar .Teknik açıdan pek iyi değildir ama artılarından biri bitirici olmasıdır .Ahmet Cebe biraz kendini geliştirebilirse başarılı olur .

KaPaLı
22.Haziran.2010, 16:56
Trabzonspor sürekli olarak ortasahanın ortasına ve kanatlara adam alıyo. Engin Baytar - Drago Gabric - Barış Memiş - Burak Yılmaz - Alanzinho - Yattara - Murat Tosun kanatta oynayabilecek adamlar. Barış Ataş belki biraz iş yapar hırsıyla, sonradan elden çıkarabilir Trabzonspor ama 27 yaşına gelmiş Ahmet Cebe ne iş yapabilir ki. Ne kadar geliştirebilirki kendini.

Bordo61Mavi
22.Haziran.2010, 17:29
Valla yonetim kombine satmak istiyor ama bizide Ahmet ne Barisla heyecanlanmamizi bekliyor.

Jelavic kacmak uzere :) Blackburn Roversta pesine dustu, Semih ne olacagi belli degil, Makukula kariyerinin sonlarina yaklasmis bir adama 5 milyona yakin para istiyormista biraz dusurmuslerde biraz daha indirim bekliyormusuz :)

Colmanin degeri ise 6 milyonmus, yuhh size. Gecen sezon ligin en verimli yabanci orta saha oyuncularindan biri olan adamin degeri 6 milyon euro. Al bakim 6 milyon euroya oyle bi adam bulabilcenmi

anilton
22.Haziran.2010, 17:35
Barış Ataş iyi transfer.Şenol Güneş rotasyonda mutlaka kullanacaktır.Selçuk ve Ceyhun'un satılması durumunda da hazır alternatiftir...

di canio
22.Haziran.2010, 17:45
Ahmet Cebe FM'den de bildiğim kadarıyla forvet öncelikli bir oyuncu. Denizlispor'da sağ açık ve sağ bek oynatıldı. Sırıtmadan da oynadı.

DenizlispoR
22.Haziran.2010, 19:39
Ahmet Cebe FM'den de bildiğim kadarıyla forvet öncelikli bir oyuncu. Denizlispor'da sağ açık ve sağ bek oynatıldı. Sırıtmadan da oynadı.
Cebe bizde asla forvet oynamadı , AMR-MR-WBR-DR oynadı ancak hiç forvet oynamadı .

di canio
22.Haziran.2010, 19:45
Cebe bizde asla forvet oynamadı , AMR-MR-WBR-DR oynadı ancak hiç forvet oynamadı .

Denizlispor'da oynamadı biliyorum. FM'den forvet olarak kalmış aklımda. Belki de Almanya'da oynadığı takımlarda forvet oynamıştır.

Bordo61Mavi
22.Haziran.2010, 23:32
Aradigimiz forvet Samaras
daha kimden oyuncu alabiliriz dunya kupasinda

Bordo61Mavi
25.Haziran.2010, 14:55
http://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/4656-9O6Z8J9L.jpg

Bugün yine medyada kulübümüzle ilgili olarak çok sayıda oyuncunun ismi transfer konusunda birlikte anılmaktadır. Bu isimlerden Kahlenberg, Rommedhal, Suarez, Souza ve Gökhan İnler kesinlikle gündemimizde değildir. Cangele - Teofilo takası düşünüldüğü yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Medyada Luca Toni ve Veron isimleride vardi yalanlanmadilar ?

Crocodile1963
25.Haziran.2010, 15:05
Veron'a geçen sene Bursaspor'da talip olmuştu, gelirse Trabzonspor'a kesinlikle faydalı olacaktır. . .

Bordo61Mavi
25.Haziran.2010, 15:41
Arjantin milli takimina faydali olan TR'de herkese faydali olur. Bu Turk kluplerin ilk talip olmasi degil Verona, daha oncede talip olmustuk

nekop
30.Haziran.2010, 06:15
Transfer konusunda pek umutlu degildim. Başkan lig bittiği zaman bu hafta 2-3 oyuncu kesinleşebilir dediğinde acaba bu sefer sarhoş olmayabilir mi deyip biranlığına ümitlenmiştim ama saolsun yine yanıltmadı beni. Bu senede forvette Umut'u izlersem futbola olan ilgimi kaybedeceğimden eminim.

Bordo61Mavi
30.Haziran.2010, 06:17
Ya kapatin su basligida bizde rahatliyalim :D

Transfer felan olacagi yok, halen beklemedeyiz

hergun yeni isimler
hergun yeni yalanlamalar
hergun 5 saat aralikla 3 yoneticinin celiski yaratan aciklamalari
biri forvet alio biri sagbek biri forvet arkasi biri dio almicaz bekliyoruz

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2010, 13:11
Cavenaghi iddiası!

Trabzonspor'un Arjantinli forvet oyuncusu Fernando Ezequiel Cavenaghi'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Bordo - mavili futbolculardan Selçuk ise yönetimle sözleşmeyi uzatmak için görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in forvet transferi konusunda ısrarcı olması yönetimi harekete geçirdi.

Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen 27 yaşındaki Fernando Ezequiel Cavenaghi'yi transfer etmek için girişimlere başlayan bordo - mavililer bu oyuncu için nabız yokluyor.

Bordeaux'la 75 maçta 32 gol atan Arjantinli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2011 yılında sona erecek. Geçmişinde River Plate ve Spartak Moskova gibi takımlarda forma giyen Cavenaghi'nin de Bordeaux'da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmayı düşündüğü belirtildi.

SELÇUK: "SÖZLEŞMEMİ UZATMAK İÇİN GÖRÜŞME HALİNDEYİZ"

Trabzonsporlu futbolculardan Selçuk, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Selçuk, özellikle taraftarlardan hakkında çıkan transfer dedikodularına inanmamalarını istediğini belirterek, "Davraz'da her açıdan çok iyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Beyinsel ve fiziksel açıdan lige çok iyi hazırlanıyoruz. Ortam oldukça iyi. Bu arada benimle ilgili medyada yer alan transfer haberleri hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Benim Trabzonspor'la sözleşmem devam ediyor.

Böyle bir durum varken başka bir kulüple görüşmede bulunmam mümkün değil. Hiç kimseyle görüşmedim de. Yöneticilerimiz ve taraftarlarımız hakkımda çıkan haberlerden etkilenmesinler. Trabzonspor'da oynamaktan da son derece mutluyum. Sözleşmemin uzatılması konusunda görüşme halindeyiz. Ben burada kalmak istiyorum. Şu anda önümüzde bir sezon ve şampiyonluk hedefi var. İpi göğüslemek amacındayız. Bundan başka bir şey düşünmüyorum" diye konuştu.

DHA

jarosik_61
02.Temmuz.2010, 20:21
birisini alsınlarda rahat edelim ya kağıt oynarken muhabbet çıkmıyo:D

nekop
03.Temmuz.2010, 02:14
birisini alsınlarda rahat edelim ya kağıt oynarken muhabbet çıkmıyo:D

Takımda Umut varken oralarda muhabbet bitmez. :D

Bordo61Mavi
03.Temmuz.2010, 06:05
Organik tarim icin yaptigimiz transferler konusulabilir :D

Cavenaghi icin bi artimiz Jean Tigana olabilir :) yapsin bize bi guzelik

bySilver
04.Temmuz.2010, 01:38
Bıktırdı harbiden yönetim Umut' u izlemek istemiyorum. Tomas Jun u koysunlar ama Umut' u koymasınlar.

KaPaLı
04.Temmuz.2010, 01:42
Konyaspor için bile daha çok transfer haberi çıkıyo :] Bu ne durgunluk böyle.

World Hollow o1
04.Temmuz.2010, 02:23
Belkide fırtına öncesi sessizliktir bekleyip göreceğiz aceleci davranmaya gerek yok.. :)

jarosik_61
06.Temmuz.2010, 16:34
Takımda Umut varken oralarda muhabbet bitmez. :D

konu umut olunca zaten sinir harbi yaşanıyo:D başkan bi forvet alır bitirir transferi bence.oda iyi bir isim olur acele etmek istemiyorlar.hem traftarı hem kombine satışlarını düşünüyorlar.biraz beklicez trabzonsporlu arkadaşlar:D

Bordo61Mavi
07.Temmuz.2010, 19:49
donduk dolastik yine ayni yere geldik unal karaman brezilya yolcusu :) sao paulo sehrine gidiomus kimi alacaz cok merak ediyorum

izmer96
07.Temmuz.2010, 21:43
donduk dolastik yine ayni yere geldik unal karaman brezilya yolcusu :) sao paulo sehrine gidiomus kimi alacaz cok merak ediyorum

Trabzon linkinde okunmamis mesaj gorunce Allah Allah dedim yoksa transfermi yapti Trabzon ama daha yeni girisimlere basliyorlarmis , Brezilya da iyi gozlemcilerin varsa ki Trabzonspor'un var , iyi ve genc potansiyelli adam bulunulabilinir uygun butceye , unutmamak gerek Aurelio yuda bulup getiren Trabzonspordu

Bordo61Mavi
08.Temmuz.2010, 03:44
Brezilyadan tek tutan transferimiz Aurelio onuda unutmamak lazim kimi alacaklarini cok merak ediyorum belkide gider Unal Karaman guzel bi sahil turu atip gelir zamainda Faruk Kanca miydi neydi Nuri Albayrak yonetiminde gitmisti 1 ay durmustu eli bos donmustu :)

Kadro siskinligi var, hele Orta sahada. Muhtemelen 4-3-3 ( 4-5-1 ) karisimi oynicaz

Onur
Serkan - Giray - Egemen - Cale
Selcuk -----???????-----Colman
Yattara-----???????---Alan(Umut)

Orta sahadaki isim kesinlile defansif ozelikli olmali, fizik gucu yuksek :) Cunki bakildiginda Selcuk ve Colmanin fizik bakimindan rakiplere karsi zorlandigini goruyoruz (Lig icin yeterli diyebiliris ama Avrupada basariyi onemsiyormus sayin baskan onun icin kaliteli bi isim rica ederiz :) )Forvet hattina Umutum var ama umudum yok :)

Kaliteli bi pivot santrafor sirti kaleye donuk oyniyabilcek orta sahadan adamlarin ataga katabilcek ayaginda top tutarak. Yanindaki adamlara top indirebilcek vs vs Tipik pivot istiyoruz baskada bisey istemiyoruz. Sao Paulo da kim var bu isteklerimizi karsiliyabilcek ?

Simdiye kadar akliniz nerdeydi, simdi niye gonderiyorsunuz bu Unal hocayi Brezilyaya.

Kombine satmak istiyorlar, ozaman az heyecanlandircak bi isim getirin. Aldigin gunden itibaren 2 hafta icinde 3-4 bin kombine gitmese ne olim

Varonil
08.Temmuz.2010, 08:56
Pantelic'i alabilseydi Trabzon tam aradığı forvetti aslında ama.Brezilya'dan bulup getirecekler birini artık.

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2010, 05:24
Ortaliklta Vagner Love iddialari iyiceme dolasmaya basladi :) Aradigimiz forvetmi bi soru isareti ama kombine ve forma satislari 200% artarmi orasi kesin evet :)

En kotu ihtimal Makukula nin alincagini saniyorum, Benfica iyice fiyati dusurmus. Futbolcu zaten gelmek istiyor. Senol Hocanin al demesini bekliyoruz :D

Bi sagbek kalir forvet transferinden sonra onuda BJK cozecek, vermek istemiyorlar Erhan Guveni ama Erhan bize gelmek istiyor

jarosik_61
12.Temmuz.2010, 13:25
millet forvet alıyo bizmkiler hala bekliyo.bunun tek sebebi sezon bitmeye yakın bir transfer listesinin oluşturulamamasıdır.sezon bitti yok panteliç,jelaviç,bilmem kim hiç biri olmadı döndüler makukulaya oda olmazsa yine bir kelepir brezilyalı golcu geitrecekler.brezilyalı forvetler trabzonda yapamaz ya ne kadar kaliteli olursa olsun adamlar strese baskıya gelemiyo ve trabzonda stres baskı var.merak ediyorum kimi alcaklar bide roberto carlosa fikir soruyolar tam adamına soruyolar ya:D

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2010, 16:42
Portekiz basinina gore Maku 2.8 euro ya bizdeymis.

Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 16:47
eğer iddialar doğruysa Makukula geçen seneki kadar gol atmasa bile TS'ye Umut'tan daha çok katkı sağlayabilir..

izmer96
12.Temmuz.2010, 16:51
Makukula gelirse , Trabzonspor yillardir suren forvet problemini cozmus olur

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2010, 16:56
Cok istekli degilim Maku konusunda ama en azindan pivot ozeligine sahip yani yanindakilere gol attirabilme ozeligi var.

Umutun kesilmesini istemiyorum, cunki fizik gucu olarak yeterli bi orta sahamis yok yani ilerde pres yapip top alamayiz. Sol kanat olarak gorev yapabilir onceki sezonlarda Ankaraspor macinda sol kanat oynamisti bence gayete iyi oynamisti

Bordo61Mavi
13.Temmuz.2010, 20:15
Daha forvet almadan forvet gidiyor :)

Teofilo ayrilmak istiyormus. Kumasi iyi olabilir ama kendine guveni olmiyan futbolcu bize lazim degil. Kendine guvense ilk 11 icin elinden gelen herseyi yapardi ama kendisi pes etmis durumda.

Yakinda menajer araciligi ile kendimi onercem forvet olarak, bi 10 kilo fazlam var ama onu hemen veririz :D

bySilver
15.Temmuz.2010, 10:35
...Ve Makukula Trabzonlu

Günlerdir Trabzonspor’un gündemindeydi... Süper Lig’in ‘kralı’ dün suskunluğunu FANATİK’e bozup, “Türkiye’yi seviyorum, Trabzonspor’u çok iyi tanıyorum. Türkiye’nin büyüklerinden biri. Ancak gerisini menacerim ve Trabzonspor’a sorun” demişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in ve Başkan Sadri Şener’in de ‘okey verdiği’ Makukula’nın işi dün gece bitti. Dış transferden sorumlu yönetici Mahmut Aksu, bugün Portekiz’e gidecek, kralı alıp Hollanda kampına götürecek.

Serhat Demirtaş

Varonil
15.Temmuz.2010, 10:51
Kayseri'den gittiği zaman gerçekten üzülmüştüm.Makukula'yı tekrardan ligimizde seyredecek olmak sevindirici,Trabzonspor'un aradığı türden bir forvet.Faydalı olacaktır.

RasAnt
15.Temmuz.2010, 13:41
Sonunda Trabzonun Fatih Tekkeden sorna bir forveti olacak :)

bySilver
16.Temmuz.2010, 01:24
Makukula'nın Transeri için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

Makukula'nın Trabzonspor'a transferi için Portekiz'de yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

Türkiye saati ile 17:30 da başlayan görüşmelerde bonservis fiyatı konusunda ve ödeme planında anlaşma sağlanamayınca Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu masadan kalktı.

Daha önce yapılan ve olumlu geçen görüşmenin ardından ufak pürüzlerin halledilmesi için saat 17:30 da başlayan görüşmelerde Trabzonspor tarafının istekleri Benfica'lı yöneticiler tarafından olumlu karşılanmayınca görüşmelerin tıkandığı haber61.net'e ulaşan bilgiler arasında...

Bordo61Mavi
16.Temmuz.2010, 05:28
Alamazki alamazki :D Ts forvet alamazki :D

Transfer kapandi desinler dahada rahatlicam, bu cile cekilmiyor artik

nerazzuri
16.Temmuz.2010, 05:40
Alsanızda bir işe yaramıyor zaten, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kaderi bu.:D

SAİT71
16.Temmuz.2010, 11:12
YA PAntelic, Makukula vs. derken şaka maka alamayacaklar heralde.. Bizde de ses yok.. Bakalım ne olacak :D

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2010, 03:25
Bizim icin buyuk gun bugun :)

Pantelicin menajeri ile kampta gorusulcek bakalim ne sonuc cikcak. Bonservisiz futbolcu .

Kendisi icin biseye demek yok gerci ama deli bi adam en cok bize bu tarafi uyacak galiba :D

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2010, 23:10
Pantelicte olmadi :)

Baskan yeni aciklamasinda Brezilyadan 1 Ingiltereden 1 sirbistandan 1 olmak uzere 3 milli futbolcu varmis gundemde. brezilyali Umit milli takimda oynuyormus.

Ingiliz milli forvet Emile Heskeyden baskasi olamaz. Peter Crouchu veya Wayne Rooneyi getircek degilizya. Darius Vassel olmasinda:D Andrew Johnsonuda isterim Fulhamdan

Sirp olanda Mrjida miydi neydi ismi kesin odur :)

Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 02:04
Heskey tecrübesi ile iş yapar bu Ligde.

Bordo61Mavi
21.Temmuz.2010, 05:02
Iyice sogudum, tamam kadro cok guzel iyide yeni bi heyecan yaratcak biri lazim. Kombine anca oyle satilir

Varonil
21.Temmuz.2010, 10:01
Utaka ve Guilermo Franco isimleri geçiyor bugün gazetede.

Franco'nun West Ham ile sözleşmesi bitmiş ve serbest kalmış.Bonservis bedeli ödenmeyecek olması güzel gözükebilir ama 34 yaşında olduğunu düşündüğümüzde Trabzonspor'a uzun süreli fayda sağlayamayacağını görüyoruz.Ne kadar doğru olur tercih edilmesi tartışılır.

Utaka Portsmouth'ta 65 maça çıkmış ve 7 gol atmış.Düşük bir grafiği var ama bu Türkiye'de de aynı olacağını göstermez.Hızlı,süratli bir oyuncu olması nedeniyle gol sayısını Türkiye'de yükseltebilir.

bjk4ever
21.Temmuz.2010, 12:09
Trabzonspor'un sirti donuk oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaci var bence, bu isim Utaka olamaz. Makukula bence Trabzonspor'un tam aradigi adam, neden birkac milyon euro icin bu kadar sorun yaratiliyor anlamiyorum, basari istiyorsan risk alacaksin acikcasi. Risk almazsan da Umut'la, Murat Tosun'la, Burak Yilmaz'la bir 20 sene daha sampiyonluk beklersin.....

KanaKe
21.Temmuz.2010, 15:49
Heskey Türkiye'ye kesinlikle gelmez daha dogrusu Ingiltere disina cikacagini sanmiyorum. Pantelic zor bildigim kadari ile Schalke'de cok ciddi bir sekilde adamla ilgileniyor. Trabzon 3-5 ne gerekliyse vermeli Makukula icin, o adam bu ligde cok is yapar gecen senede gördük yaninda Colman,Alanzinho,Yattara,Gabric gibi adamlar oldugunda cosacagini düsünüyorum.

Bordo61Mavi
21.Temmuz.2010, 17:46
Maku artik gundem disi ayni sekilde pantelictende vazgecildi. Yunan basinina gore samaras bizi reddetmis . Sadri dun 3 bugun 4 forvetle gorusuyoruz diyor

jarosik_61
23.Temmuz.2010, 13:08
her sabah kakıp acaba bizimkiler transfr yaptımı diye internei başına geçiyorum ve hüsran hüsran:( transfer listesindeki fred brezilyada yıldızlaşıyo frede yoğunlaşmamalılar.trabzon şu anda isimsiz bir forvet alacak kadar lüksü yok.canım çok sıkılıyo umut bulutun liege maçında kaçırdıklarını gördükten sonra antidepresan ilaçlar içmeye başlıcaz yeni sezonda herhalde:)

COLMAN20
28.Temmuz.2010, 18:34
Koevermans alınacak bu iş bitecek.

Cevap bekleniyor.

jarosik_61
29.Temmuz.2010, 23:03
trabzonpsor kimi alırsa alsın umrumda değil artık.bunu neye dayanarak söylüyorum.a.sebatspor trabzonspordan 4 tabe oyuncuyu kiralık istedi bu oyuncular geçen sene karadenizsporda oynamıştı.bu oyuncuları istedi trabzonspor vermedi ve bu oyuncular karadeniz dışındaki takımlara satıldı sana yazıklar olsun trabzonspor.bi zamanlar ciğerindi bu takım senin ama son 3 yılda dışlandı sayende.gidip kimi alırlarsa alsınlar umrumda değil büyük takım olmak sadece kupa kazanmak ile eşdeğer değil.sen küçüldün trabzonspor malesef..........
transfer haberlerine bunu yazdım ama ne yapıyım çok doldum kusura bakmayın arkadaşlar....

jarosik_61
30.Temmuz.2010, 00:58
altidore için villareal ile 1+1 yıllık kiralık anlaşması yapılmış.altidore trabzonu görüp karar vercem demiş.bu haberde bordo mavi net forumunda dolaşan ciddi bir haber.........

izmer96
30.Temmuz.2010, 01:10
Herhalde bir yari GS'de bir yari TS de oyniycak Altidore :D , GS ile anlastigina dairde cok ciddi iddaalar var

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2010, 16:04
4 büyüklerden herkesle adı çıktı bu adamın.:icon_smile:

Altidore'da sona doğru

Uzun zamandır forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği ABD Milli Takımı'nın forveti Jozy Altidore'nin transferinde önemli aşama kaydetti.

Bonservisi Villareal'de bulunan ancak geçtiğimiz sezon Hull City'de kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen Bordo - mavililer, Altidore'yi Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Trabzonspor'un Altidore dışında da bir çok futbolcuyla temas halinde olduğu ve 2 Ağustos'taki sezon açılışına kadar bir transferi sonlandırmaya kararlı olduğu belirtildi.

Kaynak : DHA

Addolorato
30.Temmuz.2010, 16:05
altidore için villareal ile 1+1 yıllık kiralık anlaşması yapılmış.altidore trabzonu görüp karar vercem demiş.bu haberde bordo mavi net forumunda dolaşan ciddi bir haber.........

O zaman bu transfer yatar malesef..

KanaKe
30.Temmuz.2010, 17:52
hadi bakalim hayirlisi.. gece hayatina düskün bir oyuncu degilse trabzonu tercih eder niye etmesinki.. trabzon sehri gayet güzel temiz bir sehir..

Addolorato
30.Temmuz.2010, 18:32
hadi bakalim hayirlisi.. gece hayatina düskün bir oyuncu degilse trabzonu tercih eder niye etmesinki.. trabzon sehri gayet güzel temiz bir sehir..

Trabzon'u pek çekici bulmaz açıkcası İspanya'dan yada diğer Avrupa ülkesinden gelen futbolcu ve antrenörler. Şu an Trabzon'un kadrosunda bulunan isimlere baktığımızda ya Afrikalı ya Güney Amerika yada Avrupa'nın daha düşük seviye ülkelerinden futbolcular görüyoruz. Zaten diğer oyuncular kaçıyor genelde Trabzon'dan. Yada zorla kaçırılıyorlar ( bkz. Gökdeniz , Fatih Tekke'nin evleri işyerleri arabaları kurşunlandı ) O yüzden Amerika'lı bir adamı hele Villarreal gibi bir takımdan Trabzon'a getirmek imkansız.

SAİT71
30.Temmuz.2010, 18:38
Villarreal sanırım küçük bir kasaba.. Bence gelebilir.

Addolorato
30.Temmuz.2010, 18:40
50 bin kişilik bir kasaba ama hayat şartları tabiki Türkiye'den çok daha iyi.

nekop
31.Temmuz.2010, 02:55
Trabzon'u beğensin veya beğenmesin bence bizim ihtiyacımız olan tarzda bir adam degil.

COLMAN20
31.Temmuz.2010, 19:16
adam buldun da tarzi kaldi

Crocodile1963
31.Temmuz.2010, 19:37
Trabzonspor, Fred'i almış diyorlar. Radyospor'daki bir sunucu yayında söyledi ne kadar doğrudur bilemem ama ayrıntılar yarın Fotomaç'ta diyerek noktaladı :icon_lol:

SAİT71
31.Temmuz.2010, 19:47
Ha o zaman kesin yalandır..

nekop
31.Temmuz.2010, 20:45
adam buldun da tarzi kaldi

Transfer yapmış olmak için transfer yapmaya gerek yok. Aldığımız oyuncu ihtiyacımızı karşılamadıktan sonra almış olmamızın ne anlamı olur? Her türlü Umut'tan daha faydalı olur orasıda ayrı mesele.

SAİT71
04.Ağustos.2010, 12:54
Trabzon'a bir DEV!

İngiliz Daily Mail gazetesi, İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton'da forma giyen defans oyuncusu Danny Shittu'nun Trabzonspor'a çok yakın olduğunu iddia etti.Haberde, Bolton Teknik Direktörü Owen Coyle'un yeni sezonda Nijeryalı oyuncuyu düşünmediği belirtilirken, Bordo-Mavili ekibin 29 yaşındaki oyuncuya yıllık 1 milyon Sterlin ödeyeceği ifade edildi.
2010 Dünya Kupası'nda Nijerya Milli Takımı'nda bulunan ve 3 maç oynayan Shittu, geçen Mayıs ayında Kayserispor ile görüşmek için Türkiye'ye gelmişti, ama anlaşma sağlanamamıştı.

sporx.com

deniz.91
04.Ağustos.2010, 13:41
Shittuyu biz getirdik fakat şota istemedi geri yollandı trabzonunda alacağını sanmıyorum

Bordo61Mavi
04.Ağustos.2010, 19:40
Turkiyeye geldim gittim 1 hafta oldu yine forvet yok :)

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2010, 04:03
Hergun bi Umutla bekliyoruz forvet transferini :)

Umut fakirin ekmegi :)

FOREVER UMUT BULUT

deniz.91
06.Ağustos.2010, 12:41
Beyler gabirici kayserinin kiralayacağı haberleri çıktı ne derece doğru bilgisi olan?

LifeYourself
06.Ağustos.2010, 16:59
umut liverpoola 5 atar avrupaya gider:zuhaha

Addolorato
06.Ağustos.2010, 19:00
Artık Liverpool defansını Umut Bulut ile Murat Tosun ikilisiyle açarlar.

vego
06.Ağustos.2010, 20:51
colman ücretine zam istemiş doğru mu ?

izmer96
07.Ağustos.2010, 00:22
Trabzon Fred'i resmen istedi

Bordo mavili ekip, Fluminense'nin kapısını resmen çaldı...

http://u.goal.com/90900/90902_news.jpg

Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Fluminense'ye Fred için resmi teklifte bulundu.

DHA'da yer alan habere göre boservisi 8 milyon avroyu bulan oyuncu için Karadeniz ekibi kiralık formülünü uygulamak istiyor.

Yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın Brezilya'da izlediği Lyonlu eski oyuncu, son iki sezonunda 52 maçta 38 gol kaydetmişti.

vego
07.Ağustos.2010, 00:30
makukulanın bile maliyetini karşılamayan Ts Fred'i nasıl alacak kiralık gelsin 1 sene tatil yapsın gitsin.

DaveJones
07.Ağustos.2010, 00:33
Napoli almamışmıydı Fred'i :S

anilton
07.Ağustos.2010, 15:19
Trabzon Jaja Coelho'yu almış.Oy oy oy...

Rsa
07.Ağustos.2010, 15:20
Trabzonspor, Metalist Kharkiv'den Jackson Jaja ile anlaşmış.Kaynak; Lig Tv.

goosfraba
07.Ağustos.2010, 15:22
çok iyi transfer bence.

SAİT71
07.Ağustos.2010, 15:23
O kimmiş ya? Umarım Teofilo gibi felan değildir.

goosfraba
07.Ağustos.2010, 15:24
O kimmiş ya? Umarım Teofilo gibi felan değildir.

sol ayak raket gibi. beşiktaş'a golü vardı uzaktan.

Lucas Neill
07.Ağustos.2010, 15:25
Iyi transfer bence faydali olur sutlari falan cok iyi gercekten.

Varonil
07.Ağustos.2010, 15:30
Valla çok iyi bir transfer yapmış Trabzon..Beşiktaş'a attığı golden bu yana az çok maçlarını takip ettiğim bir oyuncuydu.Arkasında Alanzinho gibi bir oyuncu ile birlikte Trabzon'u ayağa kaldırır.

SAİT71
07.Ağustos.2010, 15:30
Hmm şimdi hatırladım uzaktan Hakan'a attığı golden dolayı..

tarikko
07.Ağustos.2010, 15:33
Başkanımız Sadri Şener Ukrayna´nın FC Metalist Kharkiv takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Jackson Avelino Coelho (Jaja) ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı. Bunu üzerine Başkanımız Sadri Şener ile Genel Saymanımız Mahmut Aksu sabah İstanbul´dan Ukrayna´ya giderek transfere son noktayı koydular. Jaja Ukrayna´da kendisini 4 yıllığına Trabzonspor´a bağlayan mukaveleyi imzaladı. Şener ve Aksu oyuncuya birlikte akşam saatlerinde Türkiye´ye dönecekler.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=5033

goosfraba
07.Ağustos.2010, 15:33
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/5033-7O4Z6J7L.jpg

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2010, 15:34
Neytin sen baskanim :) sabrin sonu buymus demek

eng1n
07.Ağustos.2010, 15:35
Jaja çok iyi bir oyuncu Beşiktaş'a attığı gol aklımda.

RiG0BeRT
07.Ağustos.2010, 15:40
Süper Transfer.Bonservis ne kadar verdiler acaba.Beşiktaş'a attığı gol inanılmazdı.Uyum sorunu yaşamazsa çok iş yapar.

Addolorato
07.Ağustos.2010, 15:44
Ne yaptın Sadri başkan ya... Müthiş transfer bir hafta önce alsalardı keşke bugün izlerdik..

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2010, 15:45
Jaja muhteşem transfer...

anilton
07.Ağustos.2010, 15:49
Yalnız şöyle bir durum var;

Jaja'nın teknik kapasitesi müthiş ancak Trabzon'un aradığı merkez santrafor,kafa ve ayakla gol vuruşu yapan ve sırtı dönük oynayan bir adam değil.Forvet arkası,ikinci forvet bölgelerinde serbest oynayan bir isim.Gollerinin çoğu duran top ve uzaktan.1.90 boyu var ancak kafa golü neredeyse yok.Yani Jaja tek forvet oynayacaksa yeteneklerine yazık olur.Mutlaka Umut ya da Teofile ile birlikte oynayacak bir sisteme adapte edilmeli.

LifeYourself
07.Ağustos.2010, 15:56
başkan mutlu:zuhaha

Bordo61Mavi
07.Ağustos.2010, 15:57
Selcuk Colman gobekte
Sola alanzinho gitcek heralde sag taraf yattara , umut en ucta aradada jaja olcak heralde

ozaniel
07.Ağustos.2010, 16:21
Çok iyi bir transfer yapmış Trabzonspor. Zaten Umut'u tamamlayacak bir adam gerekiyordu bence.

Revolution
07.Ağustos.2010, 17:00
Jaja sağlam transfer hayırlı olsun..

nannar
07.Ağustos.2010, 17:32
Yıllar sonra ilk kez Trabzon'a iyi bir yabancı alındıgını düşünüyorum. Camiaya hayırlı olsun

vego
07.Ağustos.2010, 17:33
colman'da iyi:D

nannar
07.Ağustos.2010, 17:38
şu anki durumuna göre yazmadım. isim olarak diyorum iyi bir isim getirdiler.

RiG0BeRT
07.Ağustos.2010, 17:40
Jaja'nın uzaktan attığı golleri görünce aklıma Marcelinho geldi.İnşallah sonu benzemez.Gerçi Marcelinho alemci oyuncuydu.O yüzden tutunamadı Trabzonda.Jaja'nın öyle olduğunu sanmıyorum.İşi sıkı tutarsa büyük işler yapar.Ukrayna'nın en iyi oyuncusu seçilmiş.Türkiye'de de bunu başarabilir.