View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Alicanfmfan
21.Temmuz.2009, 03:22
Hayırlı olsun bu futbolcu hakkında bilgisi olan filan var mı ?
Alicanfmfan
21.Temmuz.2009, 03:24
Hiçbişey anlamadım :D
shamur1
21.Temmuz.2009, 03:24
Al işte düzenle butonu yok .. şu videoları düzenleyebilir mi yöneticiler ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
OLC1AV6bjic
iWABXE4rOa4
tarikko
21.Temmuz.2009, 03:34
Hayirli olsun Trabzonspor'a.
Alicanfmfan
21.Temmuz.2009, 03:40
Karsı karsıya cok güzel goller atıyor kacırmıyor :)
shamur1
21.Temmuz.2009, 03:45
Robben stilinde bir oyuncu .. çok beğendim umarım bu transfer kesinleşir.. Hırvat olması da takıma adapte olmasında çok büyük bir artı.. keza Cale ile iyi anlaşırlar :) F.Tekke'ye o kadar bonservis verilip alınsaydı günü kurtarabilirdik sadece ama böyle genç bir oyuncuyu almak en akıllısı.
anilton
21.Temmuz.2009, 03:48
Yattara,Alanzinho,Engin,Barış gibi çok iyi kanat oyuncuları + Serkan,Colman varken niye bir kanat oyuncusundan yana kullanılır yabancı tercihi?
Fietra 10
21.Temmuz.2009, 03:52
Kanattan ziyade orta saha oyuncusu gibi geldi videolardan bana..
Anilton,Hoca takıma sol açık isteyip duruyordu..Alanzinho'yu 10 Numara oynattı son Leige maçında zaten..Demek Engin'i yeterli görmedi..Barış ise 11 için henüz çok erken..Bana kalsa bu sene şöyle bi anadolu yaptırırım ona
shamur1
21.Temmuz.2009, 03:53
Videolardan izlediğim kadarıyla tipik bir kanat oyuncusu izlenimi vermiyor. Ofansif anlamda her yerde kullanabilinir :) Kaldı ki Alanzinho'da sol kanat değil o saydığın isimlerden sadece Yattara sağ kanat , Engin sol kanat Barış'ın zaten pişmesi lazım.
Fietra 10
21.Temmuz.2009, 03:56
Fm Profil
Videolarda sag ayagını hiç kullanmıyor ama Fm'de sadece sag olarak görünüyor ilginç:)
http://img115.imageshack.us/img115/7411/gabric.jpg (http://img115.imageshack.us/i/gabric.jpg/)
shamur1
21.Temmuz.2009, 03:58
Orta saha sağ sol orta maşallah :)
Fietra 10
21.Temmuz.2009, 04:01
Drago Gabric-Hajduk Split
Ülke-Hırvatistan
D.Tarihi-1986
Mevki-Ortasaha
Hajduk Split bu sene Hırvatistan Ligi'nde kendinden beklenen performansı göstermeye başladı.Özellike iyi bir hücum hattına sahipler Kalinic, İbricic ve Drago Gabric takımın en önemli silahları.
Gabric takımı İbricic'le beraber yönlendiren bir isim.Özellikle Dinamo Zagreb maçında çok iyi bir oyun sergiledi iyi bir pasör olmasının yanında gol yollarında da etkili olan bir oyuncu.Sol ayağını etkili kullanıyor.Ligde 5 asist ve 5 golle en iyi oyuncular arasında yer alıyor.
Mart ayında taraftar sitesinde yazılmıştı yetenek avcıları tarafından hadi hayırlısı:)
Sezonu 8 gol 7 asist ile tamamlamış ..
Varonil
21.Temmuz.2009, 04:18
Bir ortasaha oyuncusu için oldukça iyi bir istatistik,umarım hayırlı olur bu transfer Trabzonspor'a.
nekop
21.Temmuz.2009, 06:10
Bi kapalı kutu aldık.Umarım takıma faydalı olur.Gerçi formayı giymeden inanmam geldigine..
bugra 1905
21.Temmuz.2009, 15:59
Hayırlı Olsun....
Trabzonspor
21.Temmuz.2009, 22:00
Vidyolara bakarsak kaliteli kumaşa sahip bir isim ama uyamazsa bize sorun olabilir.
Bu haberide şimdi duydum ha.
nekop
22.Temmuz.2009, 07:24
Hajduk'un resmi sitesindeki haber
http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=69
Transfer gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilinmez ama resmi teklif yapılmış..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son olarak haberde teklifin yetersiz görülüp reddedildiği ve Gabric'in takımın önemli bir oyuncusu oldugu falan yazıyor.
Sheriff
22.Temmuz.2009, 14:31
FM özelliklerine bakılırsa Pirlo tipinde bir oyuncu.
Hayırlı olsun..
Fietra 10
22.Temmuz.2009, 20:10
Hayırlı olsunluk bir durum yok henüz öyle görünüyor:)
Yerel kanallar işin imzaya kaldıgını söylediler ama öyle değilmiş durum..Bosnak arkadaşımdan adam hakkında bilgi sitedim Hırvatistan'dan kasetlerini gönderecek bugün yarın bana..90 dakikalık 3 maç kasetini buldugunu söyledi..yarın elimde olacak inşallah..
İbricic-Mandzukic-Kalinic-Gabric dörtlüsünün yakın zamanda Avrupa'ya çıkacagını söyledi tanıdıgı kadarıyla..Fm fanatiği oldugu için seneye Manduzkic ve Kalinic'te oldugu gibi onlara da 155-160'dan aşagı PA gelmez dedi..İyi bir oyuncu gibi duruyor..Yani bu sene burun kıvıran oalcaktır transfere ama seneye 160 civarı pa gelsin söylemeye başlardık uf müthiş transfer söylentilerine:D
shamur1
23.Temmuz.2009, 16:34
Gabric seferi
Bordo-Mavililer´in, Hajduk Split´te forma giyen Hırvat futbolcu ile her konuda anlaştığı, imzanın 1 hafta içinde atılmasının beklendiği öğrenildi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_263421_gabric2.jpg
Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, Hırvatistan Kulübü Hajduk Split’in, “Satmıyoruz” diye açıklama yaptığı Drago Gabric’in transferinin henüz kapanmadığını söyledi. Özellikle teknik direktör Hugo Broos’un kadrosunda görmek istediği 22 yaşındaki orta saha oyuncusuyla, Başkan Şener ve yönetici Mahmut Aksu’nun bir yemek yediği ifade edildi. Gabric’in, Bordo-Mavili formayı giymeye hazır olduğunu vurgulayan Şener, futbolcuyla anlaştıklarını ancak Split’le temasların sürdüğünü söyledi. 20 gün sonra kulübün kongresi olacağını belirtilirken, Hırvat futbolcunun 1 hafta içinde Trabzon’a imza atmasının beklendiği öğrenildi.
Başkan geri döndü
Karadeniz temsilcisindeki vatandaşı Cale’den de takım hakkında bilgi alan Gabric’in, aldığı referanstan çok memnun kaldığı bildirildi. Öte yandan genç yıldızın transferinin sonlanması için kulüp yöneticileriyle kendisinin de görüştüğünü belirten Şener’in, kayınvaldesinin ölümü nedeniyle Türkiye’ye geri döndüğü açıklandı.
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2009, 16:56
İstemem ben Gabriç. Orta sahada yeterince futbolcu var, forvet alınsın ilk once :)
shamur1
23.Temmuz.2009, 16:59
Forvet var yahu :) Gökhan 15 , Umut 14 gol attı daha napsınlar.. 10 gole ulaşamayan forvetler var ülkemizde :) Ama Isaac kiralık verildiği için 3. bir santrafor şart oldu.
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2009, 17:10
Forvet kesınlikle sart, Gokhan Heereven macında iyi oynadı, orta saha oyuncuları oyunun içine dahil etmeyi basardı. Ama onuda gol yollarında ilerde oyuna sokabilcek bi isim lazım.
Artık Turk bi futbolcu goremıyorum, pivot işi gorcek. Batu da elden kaçtı.
Yabancı isim şart
Trabzonspor
23.Temmuz.2009, 17:10
Alınsın yahu yetenekliyse bizden birini yollarız,bu adamdanda ilerde kar elde ederiz.
shamur1
23.Temmuz.2009, 17:15
Tek forvetli bir sistem de en verimli olabilecek oyuncu malesef Isaac'di. Gerek hızı gerek güçlü olması ve ayağında top tutup dağıtabilmesi de cabası.. Fakat geçen sene E.Yanal'ın kendisini son 5 dklarda değerlendirmesi yüzünden bir türlü ofsayta girmekten kurtaramadı kendisini. Eldeki forvetler Gökhan ve Umut , Eren de var ama genç bir isim..
Cyzio
24.Temmuz.2009, 16:38
Bu takımın şuan en önemli eksiği sağ bektir.Tayfun'da neyin nesi yahu?Tüm defans kurgusunu altüst ediyor.Hala takımda kalmasını şaşkınlıkla karşılıyorum.
Dün hoca yine 2-3 transferin gerekli olduğunu söylemiş.Bunlar muhtemelen sol açık, sağ bek ve forvettir.Sol açıkta Gabriç bitti gibi, sorun çıkmaz umarım.Forvet olarakta arayışlarımızın olduğunu biliyorum ama sağ bek konusunda aynı şeyi söyleyemem.Herhangi bir oyuncu ismi gündemde değil şuan.Yaklaşık 2 haftalık bir süre var önümüzde, süre kıstılı.8-9 gün içerisinde transferler yapılmalı.
Knightmare
24.Temmuz.2009, 20:16
Alanzinho sol açık oynar gibi geliyo bana :) sağda Yattara, solda Alanzinho süper olur bence. ikiside rahat adam eksitebilen etkili oyuncular
nekop
25.Temmuz.2009, 02:39
Alanzinho sol açık oynar gibi geliyo bana :) sağda Yattara, solda Alanzinho süper olur bence. ikiside rahat adam eksitebilen etkili oyuncular
Maç içinde istemedende olsa çok fazla içerde kalıyor.Sıfıra inip orta açtığını hatırlamıyorum.
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 02:45
geçen sene böyle bir saçmalık vardı. yattara-alanzinho birlikte oynayamaz diye. :0::D alanzinho soldan içe meyilli şekilde, yattara da sağ kulvarda takır takır oynar, çok iyi bir hücum hattı olur. umarım güzel futbol seyrederiz ts maçlarında..
shamur1
02.Ağustos.2009, 03:41
Az önce biten hazırlık maçında MVV Maastricht'i 6-0 yendik.
Goller Umut,Barış Memiş,Alanzinho,Engin ve Colman( 2) dan geldi.
Yeni transferler Tjikuzu ve Engin Baytar tam isabet. Hele ki yıllar sonra Hüseyin'in yerinde kaptığı topu isabetli bir şekilde pas atabilen, takımı atağa kaldırabilen Tjikuzu,Trabzonspor için bir milattır :) Engin Baytar da çok hareketli pıtır pıtır :) Bu sene adından çok söz ettirecek buna inanıyorum. Malum forvet sıkıntısı çeksek de Broos'un sisteminde forvet mevkii çok büyük bir önem taşımıyor. Zira atılan 6 golün 5 tanesinin ortasaha oyuncularından gelmeside bunun kanıtı.Broos'u tuttum yardımcısı M.Diyadin ile en önemli transferimiz oldu tabi +1 de Hüseyin'in yollanması :)
Alicanfmfan
02.Ağustos.2009, 03:47
Colman maşallah paso atıyo :D
shamur1
02.Ağustos.2009, 04:37
#5 - Engin Baytar
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/2284-7V7B3G0N.jpg
Cyzio
02.Ağustos.2009, 16:00
Hugo Broos: Ligdeki ilk rakibimiz Sivasspor, Anderlecht karşısında yenilgi aldı. Anderlecht iyiydi ancak Sivasspor’u izleyemedim.
diye konuştu.
inceden..
shamur1
03.Ağustos.2009, 11:26
Gözde isim SHARBİNİ
http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n20000/n19382/detail/Gozde_isim_SHARBINI.jpg
Broos’un, ‘Alabilirseniz iyi olur’ dediği futbolcuyu Avrupa’nın önemli kulüpleri izliyor
Trabzonspor’da kısa bir süre önce gündeme gelen ve Teknik Direktör Hugo Broos’un çok istediği 22 yaşındaki Hırvat futbolcu Anas Sharbini’nin Avrupa’nın dev kulüplerinin de kıskacında olduğuna işaret edildi. Orta alanda her bölgede oynayabilen, topla adeta sihirbaz gibi dans eden, attığı gollerden daha çok asistleriyle zirve yapan Sharbini’yi Hollanda devi Ajax, İngiliz kulüpleri Westham United, Aston Villa ve Liverpool, Alman kulübü, Hamburg, İskoç temsilcisi Glasgow Rangers ve Avusturya’nın parlayan yıldızı Red Bull Salzburg gibi dev kulüplerin de takip ettiği belirlendi. Hırvatistan’ın NK Rijeka takımında forma giyen yıldız futbolcunun alınması halinde takıma büyük katkı yapacağı da ifade edildi.
Hırvatların Gözbebeği
NK Rijekalı oyuncu Anas Sharbini orta alanın her bölgesinde ve forvette oynayabilirken, Hajduk Split’in gol makinesi Nikola Kalinic, Tothenham’a 18 milyon Euro karşılığı giden Luka Modric ve Dinamo Zagrep’in genç forveti Madzukic ile birlikte Hırvat futbolunun geleceği olarak kabul ediliyor. Trabzonspor’un şartlarını araştırdığı genç futbolcuyu özellikle eski futbolcu Davori Vugrinec’in önerdiği, sonra takip altına alındığı ve çok beğenildiği bildirildi. Bordo-Mavili yönetim ise yabancı kontenjanı sorunu yaşanması nedeniyle bu futbolcuyla ilgili nasıl bir yöntem izleyeceğini belirlemeye çalıştığı da ifade edildi. Anas Sharbini, kendisine iyi bir teklif gelmesi halinde Trabzonspor’a sıcak baktığını belirtti.
bugra 1905
03.Ağustos.2009, 17:35
Hugo Broos: Ligdeki ilk rakibimiz Sivasspor, Anderlecht karşısında yenilgi aldı. Anderlecht iyiydi ancak Sivasspor’u izleyemedim.
diye konuştu.
inceden..
Biz Trabzona Gösteririz Kendimizi Geçen Seneyi Unutmayın
İnceden..
Fietra 10
03.Ağustos.2009, 17:40
Biz Trabzona Gösteririz Kendimizi Geçen Seneyi Unutmayın
İnceden..
bu bayagı kalın oldu :icon_lol:
tarikko
03.Ağustos.2009, 17:41
diye konuştu.
inceden..
Broos Sivas`a giydirecegine takimini calistirmaya bakmali bence..
Fietra 10
03.Ağustos.2009, 18:14
Takımı iyi hazırlamış gibi görünüyor zaten..Kötü futboluna dem vurmuş sadece..
Neyse Gabric'le her konuda anlaştıgımızı klübüyle olan problemlerin ortadan kalkmasını bekliyoruz dedi başkan..Broos çok ısrarcı bu isimde..Yalnız UEFA ön eleme maçında oynadıgı için Avrupa'da oynayamayacak Gabric..Buna ragmen hoca onu sadece lig için istiyor..
erdemzorer10
03.Ağustos.2009, 19:00
______________Sylva_______________
cora________song___egemen_____cale
_______tjikuzu_________selcuk_____
yattara______colman_______alanzinho_
__________gökhan ünal_________
en iyi kadro bu olur sanıyorum Ts için..
Gabric ve Engin de ilk 11 i ciddi şekilde zorlar..
ama bana kalırsa bir de sağ bek alınabilr..
shamur1
04.Ağustos.2009, 01:38
Ortasaha çok sağlam oldu Tjikuzu çok katkı sağlıyacak , Engin'de as oynayabilir.
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Tjikuzu
Selçuk
Colman
Alanzinho
Engin
Umut(Gökhan)
Sivas maçını bu muhtemel 11 ile çıkabiliriz.
Tolga
Tayfun
Giray
Ceyhun
Zafer
Barış
Gökhan
nekop
04.Ağustos.2009, 01:48
Sivasspor'a bişey giydirdiği falan yok gerçekler ortada Anderletch maçındaki Sivasspor'la son 2 sezondur ligde şampiyonluk için savaşan Sivasspor arasında dağlar kadar fark vardı.Broos'ta gerçek Sivasspor'un bu olmadığını düşündüğünden gerçek Sivasspor'u izleyemediğini belirtmiş..
Knightmare
04.Ağustos.2009, 03:03
ufaktan lafını da sokmuş şimdi gözmezlikten gelmeyelim :D
Fietra 10
04.Ağustos.2009, 03:23
ufaktan lafını da sokmuş şimdi gözmezlikten gelmeyelim :D
Aslında böyle çıkarım yapılması o cümleden normal ama Broos gerçekten öyle biri değil inceden laf sokmalar , espri falan tarzı değil :D Görüntülü olarak olsaydı haber daha iyi fikre varabilirdik aslında..
SAİT71
04.Ağustos.2009, 03:31
ama adam doğruyu söylemiş :D
Lionel Andres Messi
04.Ağustos.2009, 04:36
eğer benim bilmediğim başka bir şey yoksa orda laf sokmak istememiş,sadece sivası izleyemedik yani gerçek sivas sahada yoktu sivasın performansını göremedik bu maç bizim için ölçü olmamalı anlamında demiş nekopun dediği gibi.
trabzonsporun 6-0 lık maçını izledim gerçekten çok beğendm colman gününde olursa ligin en iyi 10 futbolcusundan biri bana göre alanzinhoda ligte çok gol atar eğer fazla sakatlık yaşamazsa, yattaradan daha akıllıca düşünüyor bence.barış memiş de çok hareketli bu sene daha fazla oynayacağı kesin engin baytarda biraz takım oyununa adapte olabilse dahada iyi olacak bence.bu sene galatasarayla birlikte şamp. adayım ts,trabzonun 2. olacağını düşünüyorum ya da öyle istiyorum :D
shamur1
04.Ağustos.2009, 13:01
Samsunspor'dan Turgut Doğan Şahin hakkında bilgisi olan var mı ?
Türkiye Kupası 2 Maç 2 Gol
PAF Ligi 26 Maç 11 Gol
Özel Maçlar 1 Maç 0 Gol
Bank Asya 1. Lig 49 Maç 11 Gol
TFF@
Addolorato
04.Ağustos.2009, 14:47
Hugo Broos iyi çıktı sanırım zaten biz pek adını duymasakta ülkesinde iyi işler yapmış birisi. Bu sene Trabzonspor'dan ümitliyim.
anilton
05.Ağustos.2009, 22:23
''Batuhan için teklifimizi yapmıştık''
Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Gaziantepspor'la sözleşmesini fesheden Batuhan Karadeniz'in transferi için net konuştu.
Hollanda kampında bu futbolcuyu transfer etmek için Beşiktaş'la görüştüklerini ifade eden Karaman, DHA'ya yapıtğı açıklamada, "Biz o zaman hem Beşiktaş'a, hem de futbolcuya teklifimizi yapmıştık. Şimdi cevap verme sırası onlarda. 'Batuhan gündemimizde değil' diyemeyiz. Transferi gerçekleşirse önemli katkılar yapabilir" dedi.
Karaman, Gabric konusunda ise 2 - 3 gün içerisinde önemli gelişmelerin olabileceğini ifade ederek, "Camiamız biraz sabırlı olsun. 2 - 3 gün içerisinde bu iş olumlu veya olumsuz kesin olarak sonuçlanacak" dedi.
"3 - 4 FUTBOLCUYLA GÖRÜŞÜYORUZ"
Karaman, Samsunspor'dan 21 yaşındaki Turgut Doğan Şahin'in transferi için temaslarının sürdüğünü de ifade ederek, "Bu futbolcu gündemimizde olan bir isim. Genç ve gelecek vadediyor. Onun dışında 3 - 4 tane daha yerli futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezon öncesi kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
Fietra 10
05.Ağustos.2009, 23:25
Batuhan'ı zannediyorum bonservisiyle istiyoruz sorun oradan kaynaklanıyor..Bjk kiralayacak klüp arıyor..Buna da biz yanaşmıyoruz..
shamur1
06.Ağustos.2009, 20:27
Gabric geliyor heralde :)
Drago Gabric, de Hajduk Split, à Trabzonspor
(AFP) Mercredi 5 août 2009
Imprimer
Envoyer à un ami
Partager
Drago Gabric, milieu de terrain de Hajduk Split (1re div. croate) s'est engagé avec Tranbzonspor (1re div. turque) pour une période de trois ans, a-t-on appris mercredi auprès du club croate.
"Le joueur a insisté sur son départ et Hajduk a réussi à augmenter le montant du transfert de 700.000 euros en deux-trois semaines de négociations", a déclaré à l'AFP un responsable de la direction du club dalmate, Jako Andabak.
Gabric, 22 ans, se rendra à la fin de la semaine en Turquie pour signer le contrat et rejoindre son nouveau club.
M. Andabak n'a pas précisé le montant du transfert, mais selon le quotidien croate sportif, Sportske Novosti, il s'élèverait à 2,5 millions d'euros, dont un million devrait être versé au joueur.
Par ailleurs, Gabric devrait toucher un salaire de 700.000 euros par an, selon la même source.
Il disputera son dernier match avec Hajduk jeudi, contre l'équipe slovaque de Zilina, lors d'une rencontre comptant pour le 3e tour préliminaire retour de l'Europa League, à Split (aller 1-1, ndlr).
http://fr.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1087305.html
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2009, 20:30
Gelirse bayağı faydalı olur heralde çünkü Broos çok istiyomuş onu
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 00:27
Bu eleman iyi..Eger Sırp araştırmacılar girecekse datada Gabric'i bu sene, iyi bakın..Kalinic,Mandzukic,İbricic,Gabric takımın 4 yıldızı..Kalinic ve Gabric yolcu..
shamur1
07.Ağustos.2009, 01:30
Gabric’in kulübüyle anlaşma sağlandı.
http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/2330-7P4A6K7M.jpg
Yönetim kurulumuz bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Gabriç transferi konusunda, bu oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.
Söz konusu transfer için Hırvatistan’a giden Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin Kazancıoğlu, Hajduk Split Kulübü yöneticileriyle masaya oturdular. Yapılan görüşmenin ardından taraflar Gabriç’in bonservisi konusunda anlaştılar.
Resmi Site.
Süper oldu bu :)
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:33
Evet Mahmut Aksu yine halletmiş:) hayırlı olsun..
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 01:33
Gabric'in mevkiisi nedir tam olarak?
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:36
Gabric'in mevkiisi nedir tam olarak?
AMRLC oynayabilen asıl mevkisi sol açık..Bizde de sol açık oynayacak..
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 01:37
Hmm Broos Alanzinho veya Yattara'dan birisini yedek oturtmayı planlıyo galiba.:)
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:38
Hmm Broos Alanzinho veya Yattara'dan birisini yedek oturtmayı planlıyo galiba.:)
Hayır Alanzinho'yu sol açık olarak düşünmüyor Mustafa..Daha çok bir 10 numara gibi..Onun istediği sol açık sıfıra inecek orta kesecek Gabric hesabı.. aldırdı kendisini sonunda..Bol alternatifli ve kaliteli bir orta sahamız oldu..
anilton
07.Ağustos.2009, 01:39
Bana Alanzinho'nun 10 numara mevkiinde oynadığı bir kadro yaparmısınız?
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:42
1-Tony
2-Serkan
3-Cale
4-Egemen
5-Song
6-Tijikuzu
7-Selçuk
8-Colman-Alanzinho
9-Yattara
10-Gabric
11-Gökhan
bu şekil düşünüyor anilton..İlk maçlarda Colman'ı oynattı..fakat ilk 2 hazırlık maçında performası iyi olammasına ragmen Selçuk'u kesti Liege maçında..Sonra Heerenveen karşısında Selçuk'u tekrar takıma monte etti..Engin'i oynattı sürekli sol açıkta Aalnzinho'yu düşünmedi..Lafın özü Colman ve Alanzinho'dan biri yedek kalacak..
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 01:45
Bence Alanzinho 10 numara oynamamalı. Şahsi görüşümdür. Trabzonspor'da 10 numara oynaması gereken birisi varsa o Colman'dır. İlla ben başkasını 10 numara oynatacağım diyorsa Hugo Broos Engin Baytar'ı değerlendirsin.:)
shamur1
07.Ağustos.2009, 01:45
7 yabancı oldu o kadroda .. :) Hey maşallah şurda 2 sene öncesine kadar ilk 11'de bir tek Yattara oluyordu :)
Redrum
07.Ağustos.2009, 01:46
Gabric'in çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ya hiç gereği yok.
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:47
Alanzinho gözden çıkarıldı izlenime kapıldım inşallah yanılırım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz daha bekleyelim bence..
Şuanda Hajduk ile UEFA Maçında oynuyor Gabric..UEFA maçlarında olmayacak yani..Buna ragmen lig için çok ısrar etti Broos..Hayırlısı bakalım..
anilton
07.Ağustos.2009, 01:49
Colman'da Alanzinho'da yedek kalmaz bana göre.Gabric direk 11 için alınmamıştır.Rotasyon için alınmştır...
Trabzon'un bana göre ideal kadrosu şudur;
-----------------Sylva--------------
Serkan-----Song----Egemen-----Cale
----------------Tjikuzu------------
-------------Selçuk---Colman------
Yatttara---------------------Alanzinho
-----------------Gökhan-------------
shamur1
07.Ağustos.2009, 01:49
Colman-Cale-Alanzinho hatta mevcut kadrodan Yattara diyeyim bunları gelmeden önce tanıyormuydun ? Gabric'i izlemişliğin var mı ? Ben de tanımıyorum ama 23 yaşında Milli Takım'a çağrılıyor olması iyi bir referans.
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:51
Colman'da Alanzinho'da yedek kalmaz bana göre.Gabric direk 11 için alınmamıştır.Rotasyon için alınmştır...
Trabzon'un bana göre ideal kadrosu şudur;
-----------------Sylva--------------
Serkan-----Song----Egemen-----Cale
----------------Tjikuzu------------
-------------Selçuk---Colman------
Yatttara---------------------Alanzinho
-----------------Gökhan-------------
Anıl hiç düşünmüyorki Alanzinho'yu solda onu diyorum ben..Rotasyon için değil direk 11'e alındı..Engin'i sürekli oynattı solda ama Alanzho'yu değil..meraklardayım bende..Hatta Alanzinho için sol açık oyuncusu değil dediğini hatırlıyorum..
shamur1
07.Ağustos.2009, 01:53
Alanzinho gözden çıkarıldı izlenime kapıldım inşallah yanılırım..
Biraz daha bekleyelim bence..
Gözden çıkarılacak birisi var ise o da Yattara olmalıdır.. Yönetim böyle bir saçmalığın içine girmez.. Alanzinho gibi topu alıp direk kaleye gidebilen oyuncu yok Ligde.
anilton
07.Ağustos.2009, 01:53
O zaman Colman'ın yedeği olur Alan...
Ofansif anlamda orta sahanın ortasında oynayacak en iyi oyuncu Colman Trabzonda...
Yattara-Gabric-Gökhan olur o zaman...
Bunların alternatifleri Barış,Engin,Umut olur...
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 01:54
Gözden çıkarılacak birisi var ise o da Yattara olmalıdır.. Yönetim böyle bir saçmalığın içine girmez.. Alanzinho gibi topu alıp direk kaleye gidebilen oyuncu yok Ligde.
Bu konuda haklısın..Ama hoca ve Alanzinho arasında bir sogukluk var gibi..günahlarını almayayım sadece böyle geliyor bana:)
shamur1
07.Ağustos.2009, 02:07
http://img198.imageshack.us/img198/8797/adszurb.png (http://img198.imageshack.us/i/adszurb.png/)
http://fotogalerija.hajduk.hr/igraci-galerija/15/1.jpg
http://fotogalerija.hajduk.hr/igraci-galerija/15/6.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/5111/gabric1.jpg (http://img229.imageshack.us/i/gabric1.jpg/)
http://img37.imageshack.us/img37/8513/gabric2.jpg (http://img37.imageshack.us/i/gabric2.jpg/)
http://img198.imageshack.us/img198/5060/gabric3.jpg (http://img198.imageshack.us/i/gabric3.jpg/)
Sylva - Song - Cale - Tjikuzu - Colman - Gabric - Alanzinho - Yattara ediyor 8 yabancı.. +2 kim de kim yedek kulübesinde olacak merak ediyorum.. Ama dediğim gibi 2 sene önce tek yabancımızın Yattara olduğunu düşünürsek kulübün geldiği noktayı takdir etmek gerekir.. Seviyorum Sadri Baba'yı :)
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 02:15
Bu arada sol kanat iki Hırvat'a emanet..Cale içinde iyi olmuştur bu transfer :)
shamur1
07.Ağustos.2009, 02:19
Ama Cale » D.Zagreb
Gabric » Hajduk'dan gelme.. bunlar Hırvatistan'da 2 ezeli rakip.. Kavga fln etmesinler de :)
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 02:21
Profesyonel oyuncu bunlar abi :D Trabzon'da iki Hırvat birbirini bulmuşta kavga edecek :D
KanaKe
07.Ağustos.2009, 03:06
Song gider büyük ihtimalle.. Yattara'yi göndermezler.
bySilver
07.Ağustos.2009, 03:21
Bordo - mavili kulüpte Genel Sayman Mahmut Aksu'yla birlikte Hırvatistan'a giden Başkan Sadri Şener, Hajduk Split'li yöneticilerle masaya oturdu ve 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transferi sonlandırdı. Şener, Gabric'in transferi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Genç ve gelecek vadeden bir isim. Kendisiyle bu akşam oynayacağı UEFA maçı sonrası 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Zaten daha öncede bir ön protokol yapmıştık. Kulübüyle de gerekli her türlü resmi işlemi tamamladık. Gabric yarın Trabzon'a geliyor. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Öte yandan bordo - mavili takımın yıllık 700 bin Euro vereceği futbolcunun, yarın Trabzon'a gelerek basın önünde de bir imza atacağı öğrenildi.
shamur1
07.Ağustos.2009, 03:25
Gabric şuan Hajduk-Zilina maçında forma giyiyor.. Yani malesef Avrupa'da forma giyemiyecek bizde. oLsun önemLi değiL :)
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:32
Demekki Trabzon Avrupa'ya önem vermiyor...
KanaKe
07.Ağustos.2009, 03:36
Bence Trabzon'un kadrosu UEFA icin yeterli gruplara kalirlar.
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 03:37
Demekki Trabzon Avrupa'ya önem vermiyor...
Ne alakası var..Play Off turunu geçersek grup maçlarında oynayailecek..Ayrıca Sadri Şener UEFA'da başarılı olmayı çok istediğini belirtiyordu sezon başından beri..Gruplara kalırsak Gabric ile yola devam edeceğiz..
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:38
Sol acık ihtiyacı deniliyordu ,Play-off cok önemli trabzon için 2 maçta oynamıyacak işte elenirse ne olacak ?
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 03:39
Bence Trabzon'un kadrosu UEFA icin yeterli gruplara kalirlar.
Yalnız iyi kura çekmeliyiz..Seri başı takımlardan üstte yer alanlar çok dişli..Roma , Lazio ,Valencia , Villareal falan..Tabi bunların yanında Litex,Cska Sofia,Hapoel Tel Aviv,Partizan gibi takımlarda var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sol acık ihtiyacı deniliyordu ,Play-off cok önemli trabzon için 2 maçta oynamıyacak işte elenirse ne olacak ?
Broos ısrarla sol açık istiyordu , Gabric'i istiyordu..Avrupa'da play-off turunda oynamayacagını bile bile istedi..Demekki grup aşamasına elindeki oyuncularla kalamyı planlıyor..Çok vahim bir durumda yok bu konuda zaten..Mevcut oyuncular yeterli olabilir
KanaKe
07.Ağustos.2009, 04:41
Yalnız iyi kura çekmeliyiz..Seri başı takımlardan üstte yer alanlar çok dişli..Roma , Lazio ,Valencia , Villareal falan..Tabi bunların yanında Litex,Cska Sofia,Hapoel Tel Aviv,Partizan gibi takımlarda var..
Trabzon cok iyi bir hazirlik dönemi gecirdi bana sorarsan zor dedigin takimlarla en azindan kafa kafaya mücadele ederler :) fakat temennim kolay bir rakibin gelmesi :)
deniz.91
07.Ağustos.2009, 04:56
Hayırlı olsunbakalım nasıl biri ilkkez duydum ismini
nekop
07.Ağustos.2009, 06:11
Hayırlı olur inşallah bu sene ortasahada müthiş bir rekabet olacak :) Keşke forvettede bu rekabet yaşansa..
http://img198.imageshack.us/img198/8797/adszurb.png (http://img198.imageshack.us/i/adszurb.png/)
http://fotogalerija.hajduk.hr/igraci-galerija/15/1.jpg
http://fotogalerija.hajduk.hr/igraci-galerija/15/6.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/5111/gabric1.jpg (http://img229.imageshack.us/i/gabric1.jpg/)
http://img37.imageshack.us/img37/8513/gabric2.jpg (http://img37.imageshack.us/i/gabric2.jpg/)
http://img198.imageshack.us/img198/5060/gabric3.jpg (http://img198.imageshack.us/i/gabric3.jpg/)
Sylva - Song - Cale - Tjikuzu - Colman - Gabric - Alanzinho - Yattara ediyor 8 yabancı.. +2 kim de kim yedek kulübesinde olacak merak ediyorum.. Ama dediğim gibi 2 sene önce tek yabancımızın Yattara olduğunu düşünürsek kulübün geldiği noktayı takdir etmek gerekir.. Seviyorum Sadri Baba'yı :)
M'rh senmisin? :)
SAİT71
07.Ağustos.2009, 10:30
Yalnız dikkatimi şu çekti. Yönetim ve teknik heyet UEFA'Da büyük hedef koymuşken neden UEFA da oynatamayacaklarını bile bile bu adamı aldılar ki. Acaba yaşı genç olduğu için gelecekte iş yapabileceğini düşündükleri içinmi? Valla bilemiyorum. O zaman bu transferi UEFA için değil lig ve gelecek için yaptılar. Ayrıca Potansiyel yeteneğine bakmıştım geçen 135 ti sanırsam. Umarım faydalı olur Türk futbolu ve Trabzonspor'a..
Cyzio
07.Ağustos.2009, 13:04
Hayırlı olsun.
Engin ve Alanzinho'nun akibetini merak ediyorum.Bana göre ikiside 11'i hakedecek performanslar sergilediler.Keşke ikisinden biri forvet olsaydı diye geçiyor içimden.Orta sahadaki bolluk malesef forvette yok.
Bu arada Demirören Batuhan'a teklifler olduğunu ve satabileceklerini söyledi dün gece.Artık bu konuya yönelirsek kaparız Batuhan'ı.Çok istiyorum transferini..
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 13:16
Gabric i Beşiktaş kariyerime aLmıştım. FM de profiLini iyi yapmışLar ama PA düşük.
Ayrıca FM de ki mevkiLerine göre MLC oynuyor.
İyi transfer hayırLı oLsun.
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 13:19
Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.
tarikko
07.Ağustos.2009, 19:19
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayının Trabzonspor olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı imza töreni düzenlendi.
Törende konuşan Şener, teknik direktör Hugo Bross'un isteği üzerine sol kanattaki açığı gidermek amacıyla Gabriç'i transfer ettiklerini belirtti.
Şener, Avrupa Ligi'ne büyük önem verdiklerini de ifade ederek, ''Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur. Ayrıca inşallah Avrupa Ligi'ne kalır, yeni bir vizyon ve açılım yakalarız. Bunun yanı sıra yarın oynayacağımız Sivasspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
Gabriç de Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Transferim için çok uğraştı. Bunun karşılığını vermek istiyorum. Çok hızlı bir oyuncuyum. Bu özelliğimle takıma katkı yapmak istiyorum'' dedi.
Hırvat oyuncu Gabriç, Avrupa maçlarında yer almamasının kendisi açısından olumsuz olabileceğini ama Trabzonspor'un çok başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını da kaydetti.
Konuşmaların ardından Gabriç, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84123_2_090807151303.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84123_3_090807151303.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84123_4_090807151303.jpg
Maraton
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 19:37
Gabric için Luca Modric ten sonra Hırvat FutboLunun en büyük yıLdız adayLarından birisi deniLiyor.
Ben Gabric in çok başarıLı oLacağına inanıyorum.
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 20:24
Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.
Barış 90 dogumlu ve Ersun Hoca çıkardı onu ön plana..Broos'ta bayagı şans verdi ona kampta..Bu sene onu kiralamayarak kullanacagınında işareti verdi aslında..Bence Barış'ı en az bir yıl daha beklemeliyiz..Fiziği yeni yeni oturuyor daha..Katetmesi gereken biraz yol var fizik anlamında..
Gabric'te Hırvatistan aday kadrosuna çagrılan bir oyuncu..Banko oynamıyor ama o kadroda olması iyiye işaret..Cale'de bize geldiğinde u-23'de şans buluyordu bir yılda değişilmezi oldu milli takımın..Hırvat milli takımının sol tarafını bizim oluşturmamız çok iyi..
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 20:35
Alanzinho - Gabric - Engin AML
Yattara - Gabric - Barış. AMR
Önünde 2 tane aday var. AMC Alanzinho oynatırsa Yattara - Alanzinho - Gabric oynar. MC Tjikuzu - Selçuk olsa bu sefer Colman dışarıda kalıyo. Yani her türlü forma şansı tıkanıyo.
Dediğin doğru Cale'de ilk geldiğinde pek kimse bilmiyodu iyi oyuncu çıktı Gabric içinde öyle söyleniyo. Yeteneklerine lafım yok izlediğim videolardanda gözüküyo ne kadar yetenekli olduğu ama Türk oyuncuların oynamasını istediğim için :)
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 21:09
Gabric müthiş transfer bravo Trabzonspor yönetimine.Alanzinho bundan böyle bence AMC'de oynayacaktır.Orada hiç sırıtmıyor zaten.
----------------------FC-Gökhan
AML-Gabriç----AMC-Alanzinho----AMR-Yattara
--------------MC-Colman------MC-Selçuk----------
Müthiş bir hücum hattı :)
anilton
07.Ağustos.2009, 21:14
Kim koşacak,top kapacak peki,Sylva mı?:)
nekop
07.Ağustos.2009, 21:16
Gabric müthiş transfer bravo Trabzonspor yönetimine.Alanzinho bundan böyle bence AMC'de oynayacaktır.Orada hiç sırıtmıyor zaten.
----------------------FC-Gökhan
AML-Gabriç----AMC-Alanzinho----AMR-Yattara
--------------MC-Colman------MC-Selçuk----------
Müthiş bir hücum hattı :)
MC'lerden birinde Tjikuzu oynayacak onla birlikte o bölgenin en büyük adaylarından biri Ceyhun..Colman'da Alanzinho ve Selçuk'la müthiş bir rekabet içine girecek.Aynı şekilde Engin'de Gabriç ve Alanzinho ile çekişecek.Yattara'da yine sol kanat olmasına rağmen sağdada oynayabilen Gabriç ve Barış'la kıyasıya bir mücadele içine girecek geçen sezonki gibi 1 maç oynayıp 5 maç yatarsa yedek kulübesinde oturur.Bu sezon ortasahamız gerçekten çok iyi keşke birde forvet alsak..
erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 21:39
Trabzonspor'u çok yakından takip eden Lig TV muhabiri Can Karyağdı ; takımın en büyük sorununun top rakipteyken fazla pres yapmaması olduğunu söyledi..
birtek Tjikuzu-Selçuk la olmaz bence kaldı ki Selçuk da o kadar pres yapan bir oyuncu değil ..
bu konuda nasıl bir taktik geliştirecek acaba Broos..
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 22:15
Trabzonspor'u çok yakından takip eden Lig TV muhabiri Can Karyağdı ; takımın en büyük sorununun top rakipteyken fazla pres yapmaması olduğunu söyledi..
birtek Tjikuzu-Selçuk la olmaz bence kaldı ki Selçuk da o kadar pres yapan bir oyuncu değil ..
bu konuda nasıl bir taktik geliştirecek acaba Broos..
Bence ben Tarbzonspor'u Can'dan daha iyi takip ediyorum kaldı ki o Karyagdı'yı bir çok Trabzonsporlu gibi sevmiyorum..Henüz resmi maç oynamadık ama Heerenveen,Liege ve MVV maçlarını izlemiş biri olarak boş konuşuyor..MVV belki en kolayları oldugu için onu örnek veriyorum attıgımız gollere baksın sadece..Heerenveen karşısında da aynı şekilde ikinci gol..Top rakipteyken bıktıran baskıdan top kaptık ve gole ulaştık..Broos'un istediği oyunda bu zaten kalabalık ve basan orta saha..Bunu başarmışa benziyor kamp maçlarına bakarsak..
Ayrıca forvet transferine de gerek yok kanımca..Emrah abiylede konuştuk bunu çok güzel birşey söylemişti bu takımın bu sene Gökhan'ı yedekte oturtmaya lüksü yok..Kaldıki bu sistemde Gökhan 20 Umut 15 gol gibi rakamlar pek mantıklı değil ortasahalar skora çok daha fazla etki edecek..Gökhan-Umut ve İsaac seviyesinde yerli bir oyuncu yeterli olacaktır bence..
erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 22:21
eğer öyleyse sorun yok ama yumşak bir orta sahası var bence Trabzonspor 'un..
tabi bunu sadece muhtemel ilk 11e bakarak söylüyorum..
Maksic
07.Ağustos.2009, 22:46
İyi transfer Gabriç ama Trabzonspor bu sene yine 4-5. sıralardan birinde sezonu bitirir diye düşünüyorum..
Cyzio
07.Ağustos.2009, 22:58
Tjikuzu-Colman-Selçuk..Bu orta saha kurgusu yakın zamanda değişeceğe benzemiyor..;)
Fietra 10
11.Ağustos.2009, 04:17
Hayırlı olsunluk bir durum yok henüz öyle görünüyor:)
Yerel kanallar işin imzaya kaldıgını söylediler ama öyle değilmiş durum..Bosnak arkadaşımdan adam hakkında bilgi sitedim Hırvatistan'dan kasetlerini gönderecek bugün yarın bana..90 dakikalık 3 maç kasetini buldugunu söyledi..yarın elimde olacak inşallah..
Beyler 2 lig maçı dün elime geçti 2-3 gün dedik ama bayagı sürdü:D izlediğim kadarıyla eleman mücadeleci ve hızını iyi kullanmayı biliyor..Türk futbolundan örnek vermek gerekirse Tuncay stilinde bir oyuncu skora etki etme konusunda da becerikli görünüyor..Geriyi pek düşünmüyor gibi izlenim elde ettim hadi hayırlısı
nerazzuri
11.Ağustos.2009, 04:47
Ah birde forvet alsalar :)
bySilver
15.Ağustos.2009, 02:52
Mehmet Batdal ile anlaşma sağlanmış..
nekop
15.Ağustos.2009, 04:32
Tek forvet oynayacağımızı düşünürsek Mehmet 3. forvet için yeterli bir isim..
Trabzonspor
15.Ağustos.2009, 13:16
Bencede tek forvet oynanacağı için Mehmet iyi olur.Birde Samsundan bi iim daha varmış gündemde.
Maksic
15.Ağustos.2009, 19:01
Sanırım Turgut Şahin:)
Fietra 10
15.Ağustos.2009, 19:31
Vay be Fm efsanesi Bucalı Mehmet Batdal..:) Çok iyi fiziği var bakalım neler katacak takıma..
Homer J.S
15.Ağustos.2009, 22:02
Daha da gitmem Buca maçlarına.. Kendi elleriyle küme düşüyor Bucaspor.. Bank Asya da tutunamazlar..
nekop
24.Ağustos.2009, 06:02
Bakalım son alınan yenilgilerden sonra yönetim transfer konusunda bir atak yapacak mı? Yoksa yine bütün sene Umut ve Gökhan'la saç baş mı yolacağız?
titates1
29.Ağustos.2009, 21:46
Abd'li bir forvet oyuncusuyla anlaşılmış ntvspor altyazı geçti...
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2009, 21:54
Amerika'nın tüm forvetleride hareketli oyuncular. Gerçi milli oyuncuları için diyorum ama kimi aldı acaba...
titates1
29.Ağustos.2009, 21:58
yazmadı ntvsporun sitesinde fln acaba ben televizyonda son anda yanlış gördüm voleybol takımına falan mı aldılar =)
Crocodile1963
29.Ağustos.2009, 22:13
Eddy Fobbs Trabzonspor'da
Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) takımlarından Trabzonspor, ABD'li pivot Eddy Fobs ile anlaştı. Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, ABD'li oyuncu ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedilerek, 1980 doğumlu, 2 metre 11 santimetre boyundaki oyuncunun, 2007-08 sezonunda Mersin Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon da OYAK Renault'da forma giydiği belirtildi.Önceki sezon toplam 13 maçta görev alan Fobs'un, 8.8 sayı ve 7.8 ribaunt ortalamasıyla oynadığı vurgulandı. Eddy Fobs ise Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, burada takımı adına başarılı işlere imza atmak istediğini ifade etti.
Sporx
titates1
29.Ağustos.2009, 22:20
=) Basketçiymiş arkadaş hayırlı olsun Trabzonspor'a
Crocodile1963
29.Ağustos.2009, 22:22
Sizin sözünü ettiğiniz ABD'li forvet bu olsa gerek başka bir haber yok çünkü :D
DaveJones
29.Ağustos.2009, 22:22
Bi an Altidore geliyor sandım :D
nekop
29.Ağustos.2009, 23:28
Allah sizi ne yapmasın :D Bende tam transfer oldu diye sevinmiştim. :D Yöneticilerden bu arkadaşlara ''İnsanların hayalleriyle oynama, dalga geçme'' sebebiyle ceza verilmesini istiyorum. :D
SAİT71
29.Ağustos.2009, 23:38
Yaw Basket haberini niye ekliyonuz :D Bizi de umutlandırdınız iyi bir golcü geldi diye :D
titates1
30.Ağustos.2009, 07:15
ya kardeş kusura bakmayın bu ntvsporu izlerken Trabzonspor amerikalı forvetle anlaştı diye yazdı basket falan da göremedim ondan bir an için yazdım böyle =) ceza verilmesine razıyım kusuruma bakmayın =)
SAİT71
30.Ağustos.2009, 07:23
:D Olsun ya ne olacak iki eğlencemiz forumumuz var olur böyle şeyler. :D Ama çok komik bir olay. Sen güldürdün Allah ta seni güldürsün :D Belki basketçiyi Futbol takımına alırlar :D
titates1
30.Ağustos.2009, 08:14
eyv hepimiz gülelim eğlenelim :D basketçi alınırsa pivot santrofor gibi oynar işte fena mı :p
nekop
30.Ağustos.2009, 08:35
eyv hepimiz gülelim eğlenelim :D basketçi alınırsa pivot santrofor gibi oynar işte fena mı :p
En kötü ihtimal Umut kadar oynar zaten. :D
Şu anda Trabzonspor yöneticileriyle fatih Tekk'nin görüştüğünü söylediler lig radyoda.. İnşallah Alırlar Fatih'i.
Sekopej
01.Eylül.2009, 19:53
Fatih son maçlarda oynuyor ve goller de atıyordu. Zenit Kezman'ı aldı, Fat,h'i gönderebilirler.
SAİT71
01.Eylül.2009, 19:55
Bence Fatih Trabzon'a dönerse milli takımda da oynama şansı artar. Terim in orada alacağı yok. Adam finalde oynadı ama yok. Tekkeyi son zamanlar da çok beğeniyorum. Zaten klas bi golcü. ORada harcanmadan dönmeli.
tarikko
01.Eylül.2009, 20:21
FLAŞ... Trabzonspor'dan Fatih Tekke transferi için son hamle... Bordo - mavili kulübün Trabzon'a çağırdığı golcü oyuncu ile masaya oturduğu öğrenildi.
Transferin bir saat içinde netleşmesi bekleniyor...
Sporx
bugra 1905
01.Eylül.2009, 20:48
Baskılara Dayanamadı Trabzon Yönetimi
Alırlarsa iyi Olur
TR.CaPTaiN
01.Eylül.2009, 21:46
Son dakika şoku!
FLAŞ! Rusya'nın Zenit kulübü, Fatih Tekke'yi Trabzonspor'a vermeyi kabul etmedi. Konu ile ilgili olarak Ünal Karaman az sonra bir basın toplantısı düzenleyecek...
Ayrıntılar Az Sonra...
Sporx
BeeTLeJuiCe
01.Eylül.2009, 21:47
Zenit, Fatih'i vermemiş diye yazdı sporx. Basın toplantısı yapacakmış Ünal Karaman.
Trabzonspor
01.Eylül.2009, 22:21
Adamlar neden versin ki son 4 maça çıkıp 4 gol atan bir adamı ?Kim olsa vermez.Zamanında yapacaklarını şimdi yapmak istiyorlar onuda ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.Umut ve Gökhan kurtarır onları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sportif Direktörümüz Ünal Karaman, biten transfer döneminin ardından bir basın açıklaması yaptı.
Uzun bir transfer dönemini geride bıraktıklarını belirten Karaman, "Son güne kadar ilgilendiğimiz bazı oyuncular oldu. Ancak sanıyorum bazı insanlar tarafından Trabzonspor'un büyük bir kulüp ve camia olduğu atlandı. Trabzonspor küçük pazarlıkların içine çekilemez. Talip olduğumuz her oyuncu bir değerdir. Formasını giydiği kulübüyle sıkıntımız olmaz ancak Trabzonspor'un da ilkeleri ve prensipleri vardır. Bunlar doğrultusunda belirlenen rakamlara çekebileceğimiz oyuncular varsa kadromuza katacağımızı söylemiştik. Şuan itibariyle teklif yaptığımız kulüplerden bize net bir cevap gelmedi. Mevcut kadromuzla devam edeceğiz" dedi.
Bucaspor'un forveti Mehmet Battal'la uzun süredir ilgilendiklerini de belirten Karaman, "Mehmet Battal hem insani yönü hem de futboluyla takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. 2-3 yıl önce aşama yapması gerektiğine inanıyorum. Bunu bulunduğu kulübü küçük düşürmek için değil Türk futboluna daha üretken şekilde katkıda bulunması adına söylüyorum. Battal'a bir şans vermek istedim. Bu oyuncu Trabzonspor'un listesinde olan bir oyuncu değildi. Ünal Karaman'ın istediği bir oyuncuydu. Bu da oyuncuya duyduğum güvenden kaynaklanıyordu. Daha önce 500 bin Lira karşılığında serbest bırakılacaktı. Teklifimizi yaptık. Daha sonra 700 istediler. Biz de bu rakamı kabul etmeyeceğimizi söyledik. Şu ana kadar da bir haber gelmediğine göre bu transferi gündemimizden kaldırdık" diye konuştu.
Fatih Tekke konusunda da değerlendirmelerde bulunan Karaman şunları söyledi: "Fatih Tekke ve bir ortak dostumuzla dün akşam bir araya geldik. Kulüpten kimsenin haberi yoktu. İkimizin yaptığı görüşme sonrasında transfer konusunu alevlendirdik. Dostlarımızı araya soktuk. Fatih de bizim gibi daha önce Trabzonspor'un formasını giyen her futbolcu gibi kaybedilen maçların ardından acı çekiyor. Hedefler konusunda zaten bir sıkıntı yok. Çok çaba göstermemize rağmen kulübünü ikna edemedik. Fatih Tekke değerli bir oyuncu ve kulübü de bunun bilincinde. Rusya'da da transferin son günü olduğu için Fatih'in yerine transfer yapamayacaklarını bildirdiler. Fatih Tekke'nin sözleşmesi ocak ayında bitecek. Önümüzdeki süreç ne gösterir bilinmez ancak şuan itibariyle Fatih, ülkemizi en iyi şekilde Rusya'da temsil etmeye devam edecek."
Görüntülenme Sayısı: 1253
nekop
01.Eylül.2009, 23:11
Bugünün işini yarına bırakmayacaklardı.Kadro dışı kaldığında alacaktık Fatih'i..Artık Ceyhun'u oynatırız forvette Yattara ortayı açar Ceyhun golünü atar.
Trabzonspor
24.Aralık.2009, 19:17
Ve Fatih TEKKE Trabzonspor'da ..!
(http://www.facebook.com/ajax/share_dialog.php?s=4&appid=2347471856&p[]=108668007709&p[]=227756991032)
Bugün, 18:05
Rusya'nın St. Petersburg kentinin Zenit futbol kulübünde top koşturan milli futbolcu Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'a dönme istediği anlayışla karşılayan Zenit kulübü yöneticileri yöneticimiz Mahmut Aksu ile her konuda anlaşmaya vardı..
Fatih Tekke'nin sezon sonu transfer olmasından her hangi bir gelir elde edemeyeceğini düşünen Zenit kulübü yetkilileri kulüpden ayrılmak istediğini belirten Fatih Tekke'den para kazanmak için Trabzonspor yöneticilerine zorluk çıkarmadığı bildirildi..
Resmi açıklamanın bu akşam yada yarın yapılması bekleniliyor..!
Fatih TEKKE Trabzonspor'umuza Hayırlı ve Uğurlu Olsun..! Hoşgeldin Büyük Kaptan..!
Not:Konuyla ilgili kaynak ve bilgi sormayınız..Sayfamız yetkilileri bizzat telefon trafiği ve birebir görüşmeler neticesinde bu haberi sizlerle paylaşmıştır..!Sayfamız Trabzonspor'la ilgili her türlü haberi en hızlı şekilde sizlerle paylaşmaya devam edecektir..!
http://www.facebook.com/Trabzonsporluyuz
Haber doğruysa Artık daha etkılı olabılırz rekabet ortamında umut ve gokhanda canla basla calısırlarsa ıkıncı yarı daha ıyı olur hucum yonumuz.
ozaniel
26.Aralık.2009, 16:36
Hayırlı olsun Trabzon'a.:) Sonunda aldılar Fatih'i geri.
nekop
26.Aralık.2009, 17:01
Hayırlı olsun Trabzon'a.:) Sonunda aldılar Fatih'i geri.
İmzayı atmadan inanmayın.Son 2 yılda 50 kere geri aldık zaten..
nerazzuri
26.Aralık.2009, 17:07
Rubin Kazan, Fatih için devrede.
Trabzonspor
26.Aralık.2009, 18:40
Rubin'e gitmez herhalde bu kadar olayın üstüne
tarikko
26.Aralık.2009, 20:31
Rubin Kazan, Fatih için devrede.
Rubin Kazan'dan Yalanlama
Bir süredir Trabzonspor'a döneceği konuşulan Fatih Tekke için Rubin Kazan'ın devreye girdiği iddiaları yalanlandı. Rubin Kazan Teknik Direktörü Kurban Berdyev yaptığı açıklamada Fatih Tekke'nin gündemlerinde olmadığını söyledi.
Goal
Trabzonspor
27.Aralık.2009, 18:06
Tekke bedelli hakkını yakacak
27 Aralık 2009 / 16:40
Golcü futbolcu Fatih Tekke, bordo mavili formayı giyebilmek için bedelli askerlik hakkını yakmayı göze aldı.
Trabzonspor'un transfer gündeminde olan golcü futbolcu Fatih Tekke, bordo mavili formayı giyebilmek için bedelli askerlik hakkını yakmayı göze aldı. Bordo mavili yönetim de hafta başında Zenit'le görüşmek için Rusya seferine çıkıyor.
Rusya'nın Zenit takımıyla olan sözleşmesi 4 ay sonra bitecek olan golcü futbolcu Fatih Tekke, yurt dışında oturan vatandaşların yararlandığı bedelli askerlik hakkından fedakarlık ederek Trabzonspor'a gelmeyi göze aldı. 90 gün daha yurt dışında futbol oynaması durumunda 21 günlük bedelli askerlik yapma hakkını elde edecek olan Fatih Tekke'nin yakın çevresine, �Çocukluğumdan beri en büyük hayalim Trabzonspor'un şampiyon olmasını görmekti. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım� dediği öğrenildi. Bu arada Fatih'in Trabzonspor'a gelmesi durumunda Zenit'te kazandığından çok daha azını almayı kabul ettiği de belirtildi.
Bordo mavili yönetim, hafta başında Rusya'ya giderek Zenit'le masaya oturacak. Futbolcunun Trabzonspor'a gelmek istemesi kozunu kullanacak olan yönetimin, gelecek hafta içerisinde bu transferi sonlandırması bekleniyor. Bu arada Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'a gelmesi durumunda daha önce 4 yıllık Spor Akademisi'ni bitirdiği için en fazla 12 ay askerlik yapacağı öğrenildi.
Haber61
Bordo61Mavi
29.Aralık.2009, 22:45
Caglar Birinci buyuk ihtimal bizde :) Tjikuzu karsiliginda
Trabzonspor
30.Aralık.2009, 15:26
İyi süper olur bir işe yaramıyordu oraya Papy geri gelse daha iyi
nekop
30.Aralık.2009, 20:18
Çağlar gelirse Cale satılır büyük ihtimalle..
Bordo61Mavi
31.Aralık.2009, 03:59
Cale ye zaten Schalke talipte para vermek istemiyor. Halili ikna edebilirmiyiz sizce
SAİT71
31.Aralık.2009, 04:05
Bence gelmez Halil..
tarikko
31.Aralık.2009, 09:43
Bencede Halil gelmez..
nerazzuri
31.Aralık.2009, 10:20
Halil egoları yüksek bir oyuncu abisine nazaran. İngiltere'de 3.ligde oynar, Türkiye'ye gelmez.
tarikko
31.Aralık.2009, 13:16
Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Bank Asya'da mücadele eden Bucaspor'un forvet oyuncusu Mehmet Batdal ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ancak kulübünün vereceği kararı beklediklerini söyledi..
Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bordo-mavili kulüp takıma direk katkı yapacağına inandığı oyuncuların yanı sıra gelecek vadeden oyuncuları da bünyesine katmaya çalışıyor. Uzun süreden beri Trabzonspor'un gündeminde olan Mehmet Batdal'la Bordo-mavili kulüp ile her konuda anlaşmaya varırken, Bucaspor yönetimin vereceği kararı beklemeye başladı.
Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Bucaspor'a Mehmet Batdal ile ilgili öneride bulunduklarını belirterek, "Mehmet Batdal ile her türlü anlaşmamızı yaptık. Kulübüne bir öneride bulunduk. Oyuncuyla ilgili olarak bir sorunumuz yok. Bekliyoruz. Bu transferde Trabzonspor'un belli bir duruşu var. O çizgide Trabzonspor'un teklifini kabul ederlerse oyuncuyu şimdi alacağız kabul etmezlerse sezon sonu transferde değerlendirebiliriz" şeklinde konuştu.
Bordo-mavili kulübün Mehmet Batdal için Bucaspor'a 300-400 bin TL arasında bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
ajansspor
Trabzonspor
31.Aralık.2009, 14:26
Çağlar açıklama yapğmış Trabzonda oynamak benim için pnurudr diye.
Trabzonspor
01.Ocak.2010, 13:17
Sezer ve Murat’la anlaşma sağlandı http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a1.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a2.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a3.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a4.gif http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3291-3A0M2V3Y.jpg
1 (javascript:rateImg(1,'3291'))
2 (javascript:rateImg(2,'3291'))
3 (javascript:rateImg(3,'3291'))
4 (javascript:rateImg(4,'3291'))
5 (javascript:rateImg(5,'3291'))
Bu habere 17 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 4 !
Kulübümüz Sivassporlu Sezer Badur ve Ankarasporlu Murat Tosun ile anlaşmaya vardı.
Yapılan görüşmelerin ardından her iki futbolcu da Bordo-Mavili formayı giymek istediklerini bildirdiler. Buna göre Sezer ve Murat bugün takımımızın Antalya kampına katılacaklar. Sezer ekibimizle çalışmalara başlarken Murat, Almanya’ya gidip eşyalarını aldıktan sonra tekrar kampa dönecek.
Diğer Fotoğraflar
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3291-1B8M1W1Y.png
Sezer orta alanda baya işe yarayabilir hadi hayırlısı bakalım nasıl işimize yarayacaklar mı.
Görüntülenme Sayısı: 579
01.01.2010 11:57:52
Trabzonspor
01.Ocak.2010, 13:17
Birde Abdurrahmanı Veya Yıldız'ı alsaydık süper olurdu
TR.CaPTaiN
01.Ocak.2010, 13:51
Trabzonspor 2 iyi transfer yaptı. Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyleyen Sezer Badur'u takımımızda görmek isterdim ama kısmet değilmiş. Anlamadığım nokta ise; zaten zor durumda olan Sivasspor'un Sezer gibi önemli bir oyuncusunu bırakmasıdır. Hayırlı, uğurlu olsun.
tarikko
01.Ocak.2010, 13:53
Çok iyi transferler gerçekten Trabzonspor için..
Trabzonspor
01.Ocak.2010, 14:00
Bu yıl çok ıyı oyun ortaya koymuyordu bakalım nasıl performans sergileyecek en azınadan Selçuk ve Colman Sezer gelince daha çok çlaışır vazgeçilmez oldukları düşüncesinden kurtulurlar.
bugra 1905
01.Ocak.2010, 14:05
Sezerin Satılmasına İnanamıyorum Ve İnşAllah Bu İşte Aksilik Çıkarda Sezer Gitmez Napıyor Bu Yönetim Anlamıyorum Ya
Edit: Yollar Ayrılmış Ne Diyeyim Hayırlı Olsun
Sezer'i bu sezon hiç izleme şansım olmadı.Ama geçen sene çok iyi işler yapmıştı Sivasspor'da umarım bizde kaldığı yerden devam eder.Murat büyük ihtimalle yedek olarak alındı.Forvetteki rekabeti arttıracaktır.
KaPaLı
01.Ocak.2010, 14:52
Selçuk - Colman varken Sezer biraz zor oynar Trabzon'da.
KanaKe
01.Ocak.2010, 14:59
Ikiside yedek icin alindi bence... Sezer eski formundan cok uzak Trabzon'da biraz zor oynar.. Murat ise yetenekli bir futbolcu fakat oda uzun zamandir oynamiyor..
ForsakeN
01.Ocak.2010, 15:10
Selçuk - Ceyhun - Colman hatta Serkan Balcı varken Sezer'e gerek var mıydı ? Bence yoktu
Alicanfmfan
01.Ocak.2010, 15:23
İyi transferler ama Trabzon'a Murat Tosun gibi Umut'un ile aynı seviyede degilde daha bi üstün golcü alınmalıydı.
BeeTLeJuiCe
01.Ocak.2010, 17:13
Murat Tosun, Umuttanda Gökhandan da daha iyi. Oyun stili değişik, iş yapacaktır diye düşünüyorum. Sezer'de kadro derinliği için çok iyi olmuş.
Aşk-ı Şehir
01.Ocak.2010, 17:28
Murat Tosun, Umuttanda Gökhandan da daha iyi. Oyun stili değişik, iş yapacaktır diye düşünüyorum. Sezer'de kadro derinliği için çok iyi olmuş.
Murat bulduğunu atar. Gökhan+Umut/2x1.5= Murat :)
Murat bulduğunu atar. Gökhan+Umut/2x1.5= Murat :)
Bulduğunu atarsa zaten en geç seneye altın ayakkabıyı alır.Bizim kadar pozisyona giren takım yok. :D Tabi bizim kadar kaçıranda yok. :D
Addolorato
02.Ocak.2010, 00:49
Murat Tosun kim ya ? Gol atamaz ligde zaten oynatmazlar onu 3. forvet olarak aldılar :D Bide Gökhan Ünal falan bunlar özellikleri olan adamlar Murat Tosun iyi onlardan falan demek ayıp :D
BeeTLeJuiCe
02.Ocak.2010, 00:56
Murat Tosun kim ya ? Gol atamaz ligde zaten oynatmazlar onu 3. forvet olarak aldılar :D Bide Gökhan Ünal falan bunlar özellikleri olan adamlar Murat Tosun iyi onlardan falan demek ayıp :D
Bir çok kez, çıplak gözle izledim Murat'ı. Kumaşı çok iyi bir futbolcu bi kere, hem forvette hem her iki kanattada oynayabilecek bir oyuncu. Her türlü joker, şans bulursa iyi değerlendirir ve hala diyorum Gökhan ve Umuttan daha iyi :)
Bir çok kez, çıplak gözle izledim Murat'ı. Kumaşı çok iyi bir futbolcu bi kere, hem forvette hem her iki kanattada oynayabilecek bir oyuncu. Her türlü joker, şans bulursa iyi değerlendirir ve hala diyorum Gökhan ve Umuttan daha iyi :)
Hemen Şenol Hocaya aktarıyorum bu bilgileri.. :D
anilton
02.Ocak.2010, 01:02
Murat teknik anlamda Gökhan ve Umut'tan çok daha iyi...
Şans bulduğu taktirde iş yapar...
KaPaLı
02.Ocak.2010, 09:43
Mustafa 2 kanatta oynama konusunda sana katılıyorum ama forvette Murat Tosun çok iş yapamaz gibi geliyo bana.
Trabzonspor
02.Ocak.2010, 14:21
http://trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3297-0O7Z9J0L.jpg
Yeni transferlerimizin forma numaraları henüz belli değil galiba.
footballer33
02.Ocak.2010, 14:23
Transferler kulübeye yapıldı sanırım. Zira bu iki isim de direk oynayamaz Trabzon'da. Belki biraz Sezer olabilir.
Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2010, 14:45
26 boşsa Sezer 26 giyer.:) Murat 99 giyebilir...
bugra 1905
02.Ocak.2010, 14:51
Sezer Boş Çocuk Değil Ortasahada Formayı Alırsa Kolay Kolay Vermez Bence:)
nerazzuri
02.Ocak.2010, 15:00
Buğra'ya katılıyorum. Ayrıca Murat Tosun'u da küçümsememenizi öneriyorum. Gökhan ve Umut'un formsuzluğunda formayı kaparsa, Milli takıma kadar yükselir.
Tayfun Cora sakatlanıp sezonu kapattı.Song Afrika kupasındayken stoperde sadece Egemen,Giray,Ceyhun olacak.Direk Song'la yolları ayırıp sağlam bi stoper almak şart..
Trabzonspor
02.Ocak.2010, 15:38
Serhat'a katılsamda kararsızım song'dan daha iyisini getirebilirler mi acaba?
nerazzuri
02.Ocak.2010, 16:34
Serhat'a katılsamda kararsızım song'dan daha iyisini getirebilirler mi acaba?
Song iyi mi ? yapma Allah aşkına.
bugra 1905
02.Ocak.2010, 17:49
26 boşsa Sezer 26 giyer.:) Murat 99 giyebilir...
Bence 58 Giyecek:)
Trabzonspor
03.Ocak.2010, 02:04
Song iyi mi ? yapma Allah aşkına.
Alacakalrı adam ondan ıyı olmucagı kesın.
KaPaLı
03.Ocak.2010, 09:47
Barbaros Barut hayırlı olsun Trabzonspor'a.
deniz.91
03.Ocak.2010, 13:30
Barbaros Barut hayırlı olsun Trabzonspor'a.
Bu transfer keisnmi kayseride ilgileniyor diye duymuştum ali turanda takas olabilir mi
KaPaLı
03.Ocak.2010, 13:49
Şu anda Trabzonla anlaşılmış. Aynı zamanda Ali Turan'lada anlaşmış Ahmet Gökçek. Futbolcunun kararını bekliyolar. Bakalım önümüzdeki günlerde belli olacak herşey.
Bordo61Mavi
04.Ocak.2010, 04:18
Barbaros sanirim bonservisiz olcak
KaPaLı
04.Ocak.2010, 09:13
Yok hayır Ankaragücü'ne bonservis bedeli ödeyecek Trabzonspor.
Trabzonspor
04.Ocak.2010, 14:06
Ya ne Barbaros'u offf başlıcam şimdi ha.
Trabzonspor
05.Ocak.2010, 17:29
Bucaspor Basın Sözcüsü : " Mehmet takımımızın en değerli oyuncusu . Trabzonspor çok düşük bir rakam önerdi . Bu rakamlarla transferin gerçekleşmesi mümkün değil . Transfer öyle bir hale geldi ki , biz 700 bin lira istedik ancak Ünal hoca ile Mehmet eskiden tanışıyorlar . 500'e kadar indik . Bu rakamı yüksek buluyorlarsa Mehmet'e çok ihtiyaçlara yoktur demektir . 300 bin lira önerdiler . 500 bin lira verseler bu transfer olcaktı .Ama 300 bin lirayı taraftarımıza anlatamayız ."
Bordo61Mavi
05.Ocak.2010, 17:55
Bencede ne Barbarosu napacaz onu orta saha yeterince sisti zaten
tarikko
05.Ocak.2010, 23:07
Bucaspor Basın Sözcüsü : " Mehmet takımımızın en değerli oyuncusu . Trabzonspor çok düşük bir rakam önerdi . Bu rakamlarla transferin gerçekleşmesi mümkün değil . Transfer öyle bir hale geldi ki , biz 700 bin lira istedik ancak Ünal hoca ile Mehmet eskiden tanışıyorlar . 500'e kadar indik . Bu rakamı yüksek buluyorlarsa Mehmet'e çok ihtiyaçlara yoktur demektir . 300 bin lira önerdiler . 500 bin lira verseler bu transfer olcaktı .Ama 300 bin lirayı taraftarımıza anlatamayız ."
Doğru demiş adam..
Sezer 27 numarayla mücadele edecek..26 ve 58 tahminleri tutmadı. :)
Aşk-ı Şehir
08.Ocak.2010, 16:20
Sezer 27 numarayla mücadele edecek..26 ve 58 tahminleri tutmadı. :)
Benim daha yakın olmuş. :n:
Bordo61Mavi
08.Ocak.2010, 16:25
Halen bekliyoruz illa Dunyanin diger ucunda aricaz su forvetiya :D Sene sonuna kadar kiralasinlar Kezmani, kiralarken sozlesmeye madde eklesinler kulup istedigi takdirde 2 milyona bonserviside alir olsun bitsin adam is yaparsa bizde futbolcu kazanmis oluruz
SAİT71
08.Ocak.2010, 16:28
Ya Kezman'ı ne yapacaksınız :D Adama demediğimizi bırakmadık. Trabzon boşa para harca o oyuncuya. Onun toparlanacağı yok. Her transfer olduğu yerde geriye sayıyor. Bence daha kaliteli golcüler alınmalı :)
Bordo61Mavi
08.Ocak.2010, 16:32
Gundemde yokki benim onerim, hem Fatih alinirsa Zeniten taniolar birbirlerini. Ocak ayinda transfer yapilmasi zor adamin deger 1 se klubu 2 istiyor sene sonuna kadar idarelik istiom ha patlama yaparsa alsinsinda
TR.CaPTaiN
08.Ocak.2010, 16:36
Trabzonspor Yönetimi Kurulu üyesi Mahmut Aksu, Gökhan Ünal’ın transferine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Aksu, “Fenerbahçe’nin teklifi daha ciddi, Galatasaray’ın teklifi transfer için yeterli değil” dedi.
Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Aksu, Trabzonspor’un her futbolcusu için transfere açık olduklarını ifade ederek gündemi meşgul eden Gökhan Ünal transferi için, “Şenol Güneş, Gökhan’dan çok memnun. Her futbolcunun transferine açık bir kulübüz. Gökhan’ın Trabzonspor’a geliş fiyatı bellidir. Transfer olurken de talep edeceğimiz para geliş fiyatına yakın fiyatlar. Her futbolcu gibi Gökhan’ın transferi için her takımla görüşmeye açığız” dedi.
FENERBAHÇE DAHA CİDDİ
Mahmut Aksu, sözlerine şöyle devam etti: “Gökhan Ünal için Fenerbahçe için aracı olanların teklifi Galatasaray’ın teklifinden daha ciddi. Galatasaray’dan şu ana kadar ciddi bir teklif almadık.Ve teklifleri transfer için yeterli değil. Maçlar başlayana kadar gelen teklifleri değerlendireceğiz.”
FATİH ZENİT İLE GÖRÜŞÜYOR
Fatih Tekke’nin transferine ilişkinde bilgi veren Aksu, “Fatih Tekke Trabzonspor’a gelmeye hazır. Zenit kulübü 2 milyon Euro istediği için transfer çıkmaza girdi. Zenit kulübüyle görüşmeleri Fatih yapıyor. Yönetim olarak tüm girişimleri yaptık ama anlaşamadık, bunun üzerine Fatih Tekke, ‘kulübümle bu görüşmeleri biz yapalım’ dedi. Fatih Tekke’de Zenit’e 2 milyon Euro vermemizi istemiyor. Fatih’in devre arasında takıma katılma ihtimali yüzde 49, sezon sonunda ise yüzde 51” diye konuştu.
YATTARA İKİNCİ YARININ ORTASINDA OYNAR
Gineli Yattara’nın Fransa’da amaliyet olduğunu söyleyen Aksu, bu oyuncudan asıl olarak gelecek sezon büyük beklentiler içinde olduklarını söyledi. Aksu, “Trabzonspor sağlık kurulu Yattara’nın futbol oynayabilmesi her şeyi yaptı. Yattara oynayabilirdi. Sürekli sakatlığından rahatsızdı, kafası oraya takılı olduğu için amaliyata karar verildi. Trabzonspor’un sağlık kurulununun bir eksikliği yok. Yattara ikinci yarının ortalarında faydalanacağız. Asıl beklentimiz önümüzdeki sezon Yattara’dan üst düzey perfgormasn almak” şeklinde konuştu.
Radyospor
Bordo61Mavi
08.Ocak.2010, 16:41
Fenerbahce az daha ciddi olabilirse sevincem :D
Sekopej
08.Ocak.2010, 22:15
Gökhan Ünal için Fenerbahçe için aracı olanların teklifi...
Fenerbahçe, özellikle Aziz yıldırım bir transfer yapacaksa araya aracı sokmaz, direk ya başkanla konuşur ya da resmi yazıyla bilgilendirir kulübü, hiç olmadı Aykut Kocaman yapar teklifi. Aracı denilen, menejerlerin daha yüksek kaç paraya satabiliriz düşüncesidir diye düşünüyorum.
Ben açıkcası Gökhan'ın satılacağını sanmıyorum.Çünkü kulübün istediği rakam belli.(5 milyon euro civarı) Gökhan şuan o kadar etmez.Bu fiyatın altındada bizimkiler satmaz.Olurda bu fiyata falan satarsak zaten asrın transferini yapmış oluruz bence..
Trabzonspor
09.Ocak.2010, 00:45
Bazı yerlerdede Gökhan hoca ile iyi anlaşıyormuş ve daha azimle mtlu çalışıyormuş belkide bunlar hep yalan haberdir.
-------------------------------------------------------------------------------------
Sezer ve Murat sözleşme imzaladı
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-9X6A9C3H.jpg
1 (javascript:rateImg(1,'3340'))
2 (javascript:rateImg(2,'3340'))
3 (javascript:rateImg(3,'3340'))
4 (javascript:rateImg(4,'3340'))
5 (javascript:rateImg(5,'3340'))
Bu habere 89 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Yeni transferlerimiz Sezer Badur ve Murat Tosun kendilerini 2,5 yıllığına kulübümüze bağlayan imzayı attılar.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan tören, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Sezer ve Murat’ın daha önceden de ilgilendikleri oyuncular olduklarını belirterek, “Bugüne kısmet oldu. Konuşmuştuk kendileriyle. Transfer döneminin başlamasıyla bünyemize kattık. Uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet edeceklerdir. Kendileri de bunu istiyor. İnşallah Trabzonspor’da yıldızlaşan oyuncular olacaklar. Trabzonspor’a güç katarken Milli Takım’a da hizmet edecekler diye umuyoruz” dedi.
Asbaşkanımız Hacısalihoğlu ayrıca, “Trabzonspor gibi kulüpler için transferin zamanı olmaz. Sezon boyunca ve sezon bittikten sonra da araştırmalar devam ediyor. Uygun oyuncular bulunduğunda anlaşma zemini arıyor” diye konuştu.
Gelen sorulara da cevap veren Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Tjikuzu’nun durumu hakkında şunları söyledi: “Tjikuzu bize şanssızlıklar yaşadığını, oynamasının mümkün olamadığını ve gitmek istediğini söyledi. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’le görüşerek kendisine bu yönde izin verildi. Bir kulüple anlaşması halinde ne şekilde gideceği yönünde görüşmeler olacak”
Kalecimiz Tony Sylva’nın durumunu da değerlendiren Hacısalihoğlu, “ Sylva bir dönem moral çöküntüsü yaşadı. O dönemde performans düşüklüğü olou. Onur görev yaptı. Üç kalecimiz var. Hangisi formdaysa o oynar. Sylva hiç oynamayacak gibi bir karar yok. Hoca kimi uygun görürse o oynayacak” açıklamasında bulundu.
Asbaşkanımızın ardından söz alan Sezer Badur, kendisine inanarak transfer edenlere teşekkür ederek, “İnşallah başarılı olurum. Sivasspor’da bir sıkıntı yaşamadım. Trabzonspor’un teklifini değerlendirmek istedim. Transferime izin verdikleri için Sivasspor’a teşekkür ediyorum. Almanya’da yaşadığım dönemlerde de Trabzonspor’u takip ediyordum. Büyük bir kulübe geldik. Bunun bilincindeyiz” yorumunu yaptı.
Bir diğer oyuncumuz Murat Tosun ise Trabzonspor forması giymenin herkese nasip olmayacağını ifade ederek, “Başarılı olmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bizim için yeni bir dönem başlıyor. İyi bir ikinci yarı geçirmeyi hedefliyoruz. Trabzonspor’un tarihi hakkında bilgimiz var. Neden şampiyonluğa bu kadar ara verildiğini bilmiyorum. Umarım En kısa zamanda eski günlere döner Trabzonspor” dedi.
Ligin ikinci yasında Sezer Badur 27, Murat Tosun ise 21 numaralı formayla mücadele edecek.
Diğer Fotoğraflar
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-8P5B7K8M.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-6P3T6V2K.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-4I4O0S7A.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-3L6U5B6L.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-4Y1J3T4V.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3340-1A2G7K5S.jpg
Bordo61Mavi
09.Ocak.2010, 06:10
Jelavic hamlesi
http://www.fotomac.com.tr/2010/01/09/im/5255EEAFACADF9448A7E4B11x.jpg
Kolombiyalı Gutierrez'den haber bekleyen Trabzonspor Rapid Wien'in Hırvat golcüsü Nikica Jelaviç'i listeye aldı.
Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda forvete yabancı bir golcü arayışını sürdüren Trabzonspor, Hrvoje Cale ve Drago Gabriç'in Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Nikica Jelaviç'i listesine ekledi. İlk etapta Kolombiya'nın Atletico Junior takımının forveti Jeofilo Gutierrez'i kadrosuna katmak isteyen bordo-mavili takım, 24 yaşındaki oyuncunun http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
transferiyle ilgili bir sorun çıkması halinde rotayı Jelaviç'e çevirecek. Cale ve Gabriç'ten bu futbolcuyla ilgili bilgi alan Trabzonspor, fiyat araştırmalarına başladı.
Menajerleri aynı
Avusturya takımlarından Rapit Wien'de forma giyen ve bu sezon 17 maçta 8 gol kaydeden Jelaviç'in, Avrupa Ligi'nde gruplar ve ön eleme maçlarında 12 maçta 9 gol kaydetmesi bordomavili takımın bu transfere yönelmesindeki en önemli etkenlerden biri. Sezon başında bordo-mavili takıma transfer olan Gabriç'in menajeri Ohne Berater'in, Nikica Jelaviç'in de tüm haklarını elinde bulundurduğu öğrenildi. Gabriç transferini bitiren Ünal Karaman'ın, menajer Berater'den bir görüşme talebinde bulunduğu dile getirildi.
"Simdi komik olan tarafi anlatayim size. Fotomac menajer olarak Ohne Berater göstermis. Ohne Berater almanca Menajersiz demek http://forum.bordomavi.net/images/smilies/biggrin.gif Transfermarktda Cale ve Gabricde ohne Berater yaziyor cünkü bu isleri kendileri hallediyor (cok var öyle) Bu Fotomac milleti salakmi sannediyor merak ediyorum!! "
Not alintidir
"Simdi komik olan tarafi anlatayim size. Fotomac menajer olarak Ohne Berater göstermis. Ohne Berater almanca Menajersiz demek http://forum.bordomavi.net/images/smilies/biggrin.gif Transfermarktda Cale ve Gabricde ohne Berater yaziyor cünkü bu isleri kendileri hallediyor (cok var öyle) Bu Fotomac milleti salakmi sannediyor merak ediyorum!! "
ehehehe :D
KanaKe
09.Ocak.2010, 13:29
Komedi :) ...
LadroN
09.Ocak.2010, 13:57
Jelavic hamlesi
http://www.fotomac.com.tr/2010/01/09/im/5255EEAFACADF9448A7E4B11x.jpg
Kolombiyalı Gutierrez'den haber bekleyen Trabzonspor Rapid Wien'in Hırvat golcüsü Nikica Jelaviç'i listeye aldı.
Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda forvete yabancı bir golcü arayışını sürdüren Trabzonspor, Hrvoje Cale ve Drago Gabriç'in Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Nikica Jelaviç'i listesine ekledi. İlk etapta Kolombiya'nın Atletico Junior takımının forveti Jeofilo Gutierrez'i kadrosuna katmak isteyen bordo-mavili takım, 24 yaşındaki oyuncunun http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fads.sabah.com.tr%2 Fadserver%2Fclick.ads%3Fn%3Daf578454)
transferiyle ilgili bir sorun çıkması halinde rotayı Jelaviç'e çevirecek. Cale ve Gabriç'ten bu futbolcuyla ilgili bilgi alan Trabzonspor, fiyat araştırmalarına başladı.
Menajerleri aynı
Avusturya takımlarından Rapit Wien'de forma giyen ve bu sezon 17 maçta 8 gol kaydeden Jelaviç'in, Avrupa Ligi'nde gruplar ve ön eleme maçlarında 12 maçta 9 gol kaydetmesi bordomavili takımın bu transfere yönelmesindeki en önemli etkenlerden biri. Sezon başında bordo-mavili takıma transfer olan Gabriç'in menajeri Ohne Berater'in, Nikica Jelaviç'in de tüm haklarını elinde bulundurduğu öğrenildi. Gabriç transferini bitiren Ünal Karaman'ın, menajer Berater'den bir görüşme talebinde bulunduğu dile getirildi.
Not alintidir
Bir de beraterden görüşme talep edilmiş:D
Bordo61Mavi
11.Ocak.2010, 04:04
Fotomac kac sattiyor Turkiyede acaba :D
SAİT71
11.Ocak.2010, 05:06
Fotomac kac sattiyor Turkiyede acaba :D
2008 in ağustos verilerine göre : 308.087 :icon_biggrin:
http://www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=308
Bordo61Mavi
11.Ocak.2010, 08:06
Fanatiktende cokmus. Vay be, yalana inanmak isteyen okadar kisi var yane Turkiyede
Trabzonspor
13.Ocak.2010, 17:11
Sanırım Gutierez bize gelecek gibi görünüyor inşallah JUN gibi olmaz.
Trabzonspor
13.Ocak.2010, 17:20
Hangi takıma daha yakın?
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, NTV Spor Radyo'ya çok önemli açıklamalar yaptı.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/1301gokhanhangi.hlarge.jpghttp://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/25043841/displaymode/1176/rstry/25043803/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/25043841/displaymode/1176/rstry/25043803/)
Bülent Yüksel'in sunduğu 'Sportif Görüş' programına katılan Hasan Yener, bordo-mavili takımdan kopma noktasına gelen Gökhan Ünal'la ilgili olarak, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldıklarını belirtti ve golcü futbolcunun hangi takıma daha yakın olduğunu açıkladı.
Göhhan'ı Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun yapıldığı gün transfer ettiklerini hatırlatan Yener, "Ben de oradaydım, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Yıldırım Demirören de Gökhan'ı istedi. Ancak Kayserispor'un bize sözü vardı ve transfer lehimize sonuçlandı. Gökhan Ünal, gol krallığı yaşamış kaliteli bir futbolcu. O gün gibi bugün de talipleri olması normal" ifadelerini kullandı.
"FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ GALATASARAY'DAN CİDDİ"
Hasan Yener, Gökhan Ünal için gelen tekliflerle ilgili olarak, "Futbolcumuzu Fenerbahçe ve Galatasaray ısrarla istiyor. Tabii ki Fenerbahçe, transfer dönemlerinde bir futbolcuyla ilgilenmişse her zaman biraz daha önde olur. Fenerbahçe'nin teklifi, Galatasaray'ın teklifinden çok daha ciddi" diyerek, transferin Fenerbahçe lehine sonuçlanabileceğinin sinyalini verdi.
ntvspor
----------------------------------------------------------------------
Merak ettim ne kadar veriyorlar acaba.
GeNç KaRTaL
14.Ocak.2010, 02:10
Trabzon Gutierrez ile anlaştı!
Trabzonspor'un dış transferde Kolombiya'nın Atletico Junior takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez için yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirildi.
Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, futbolcunun kulübü ile yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, "Prensipte anlaşma sağladık. Resmi imzalar da atılmak üzere. Bir sorun çıkmadığı takdirde yarın Türkiye'ye döneceğiz" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulüp mali saymanı Mahmut Aksu ve genel sekreter Metin Kazancıoğlu'ndan oluşan ekiple bugün Kolombiya'ya ulaşmış ve futbolcunun kulübüyle masaya oturmuştu.
GUTIERREZ: "YENİ BİR SAYFA AÇIYORUM"
Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve Genel Sayman Mahmut Aksu, Kolombiyalı futbolcu 25 yaşındaki forvet oyuncusu Teofilo Gutierrez'in bonservis bedeli konusunda Atletico Junior'lu yöneticilerle anlaştı. Başkan Sadri Şener, futbolcuyla son bir görüşme yapacaklarını belirterek, "Kulüple her konuda anlaşma sağladık. 1 milyon Dolar'ı peşin olmak üzere 3 milyon Dolar bonservis bedeli ödeyeceğiz. Futbolcuyla da gece geç saatlerde bir görüşme yapacağız. Bunun ardından gerekli protokolleri yapıp Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz" dedi.
Bu arada Gutierrez'de fun clup sayfasından taraftarlarına veda mesajı yayınladı. Gutierrez, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Elveda Atletico Junior, yeni bir sayfa açıyorum."
Genel Sayman Mahmut Aksu da, Gutierrez'in takıma katkısının fazla olacağına inandığını söyledi.
Kaynak : DHA ve AA
Bordo61Mavi
14.Ocak.2010, 03:55
Umutu keseceklerini sanmiyorum Fatih ide alcaklarini sanmiyorum :)
Uzun bi aradan sonra yabanci bi forvet :)
Ayrica umarim Gokhan basarili olur Fenerbahcede yeniden Turk futboluna kazandirilir
KanaKe
14.Ocak.2010, 11:33
Sadri baskan bos adam transfer etmez.
Bordo61Mavi
14.Ocak.2010, 12:32
http://www.haber61.net/images/word/z33.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z2.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z1.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z22.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z14.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z11.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z5.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z1.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z17.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z0.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z6.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z24.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z14.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z12.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z15.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z6.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z17.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z16.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z6.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z16.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z.gifhttp://www.haber61.net/images/word/z33.gif http://www.haber61.net/images/news/20530.jpg
Gutierrez'den çarpıcı açıklama
14 Ocak 2010 / 10:01
Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Teófilo Gutiérrez'den çarpıcı açıklamalar,
Trabzonspor'un yeni transferi Teofilo Guttierrez bu akşam Trabzonspor kulüp yöneticileri eşliğinde Türkiye gelecek.
Evli ve iki oğlu olan Teofiol'nun ailesi daha sonra Trabzon'a gelecek.
Teofilo Gutierrez Trabzonspor gibi büyük kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu, aldığı paranın karşılığını Trabzonspor'a fazlasıyla ödeyeceğini söyledi.
Hala yeni kulübü Trabzonspor'un adını söyleyemeyen Teofilo'nun gözleri mutlulukla parlıyor çünkü Avrupa'da oynama hayaline kavuştu.
Teofilo Gutierrez İşte Trabzonspor ile anlaştıktan sonra Teofilo'nun söyledikleri
Avrupa'da oynamak hayalimdi. Tanrıya şükür anlaşma tamam.
ALDIĞIM PARANIN KARŞILIĞINI VERECEĞİM
Burada aldığımdan çok fazla kazanacağım. Ancak şundan eminim Allah'ın yardımıyla karşılığını vereceğimden eminim
Türkiye'ye adapte olabilecek misin?
TÜRKİYE'YE TRABZONSPOR'UN YARDIMIYLA ADAPTE OLURUM
Kolay olmayacak çok şey öğrenmem gerekiyor amaTrabzonspor'un yönetici ve oyuncularının yardımları ile hızla adapte olurum
Türkiye'de stadyumlar hep dolu ve çok fazla baskı var ...
İYİ OYUNCULAR BASKIDAN ETKİLENMEZ VE BEN BASKIYA HAZIRIM
Yeni takımının adını telefuz edebiliyor musun?
HAYIR
Son cevaba guldum :D
Teofilo Gutierrez sözleşme imzaladı.
Kulübümüz Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez ile anlaşmaya vardı.
Başkanımız Sadri Şener ve Genel Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin Kazancıoğlu Kolombiya’da sürdürdükleri transfer çalışmalarını mutlu sonla noktalayarak Teofilo Gutierrez ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladılar.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3376-9J6V8E9H.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3376-0F7Q9A0C.jpg
Alicanfmfan
14.Ocak.2010, 23:22
Şaaşalı bir ortamda imza atmıs :D
anilton
15.Ocak.2010, 01:08
İyi bir bitirici aldı Trabzonspor...
Trabzon'un en büyük sorunlarından birisi pozisyona girip çok gol kaçırmak.Özellikle Umut'un yakaladığı pozisyonlara Gutierrez girerse çok gol atar.Gerçi Umut'un hakkını yemeyelim,girdiği biçok poziyonda kendi emeği var...
Teknik anlamda iyi bir forvet aldı Trabzonspor.Tipik Güney Amerikalı golcü...
Hayırlı olsun...
Trabzonspor
15.Ocak.2010, 01:17
Umut ta biraz teknik olsa süper adam olur :D
İyi bir bitirici aldı Trabzonspor...
Trabzon'un en büyük sorunlarından birisi pozisyona girip çok gol kaçırmak.Özellikle Umut'un yakaladığı pozisyonlara Gutierrez girerse çok gol atar.Gerçi Umut'un hakkını yemeyelim,girdiği biçok poziyonda kendi emeği var...
Teknik anlamda iyi bir forvet aldı Trabzonspor.Tipik Güney Amerikalı golcü...
Hayırlı olsun...
Umarım dediğin gibidir.Çünkü onla ilgili haberler çıkana kadar adını bile duymadığım bir oyuncuydu. :)
Trabzonspor
15.Ocak.2010, 02:46
Serhat benimde aklımdan o geçiyor jun gibi olur diye korkmuyo değilim.
Gutierrez Dünya sıralamasında
IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) bugün internet sitesinde Dünyada 2009 yılının en iyi golcülerini açıkladı.
34 maçta 39 gol ile Janko'nun birinci olduğu listede Gutierrez 43 maçta 30 gol ile 4. Sırada yer aldı.
.............
Jun 14 golle gol kralı olup gelmişti baksana bu adam baya atmış. :D
Trabzonspor
15.Ocak.2010, 03:10
Ama lige bak kolombiya belli olmaz.Fatih gelse ıyı ıkılı olurlar
Bordo61Mavi
15.Ocak.2010, 03:46
Kolombiya liginden avrupaya acilan futbolculari bi arastirin basarili olduklarini gorceksiniz :)
Senol Gunes nasil bi taktikle oynatcak cok merak ediyorum heleki Fatih te alinirsa ama suan alinmasada olur sezon sonu bedava gelsin. Bugun 4-5-1 oynadik gayete iyidik 4-4-2 de orta sahada kimi kesecek Senol hoca
KaPaLı
15.Ocak.2010, 09:55
Umut ta biraz teknik olsa süper adam olur :D
Mustafa bende Umut'un çok teknik olduğunu düşünüyorum. Sadece çok heyecanlı. Hırsı çok yüksek ve bazen toplara vururken hırsla vurup dışarı atıyo. Veya son hamlede heyecan yapıp dışarı atıyo. Yoksa topu sürüşü rakibi geçişi iyi.
Çok iyi transfer gibi duruyo. Şenol hoca nasıl oynayacak çok merak ediyorum. Elindeki forvetlerin hepsi hareketli adamlar.
Başkan 4 forvetimiz olacak diyordu.Gökhan gitti kaldı 3 forvet artık Tekke'yi alıp 4'ü tamamlama zamanı.
BeeTLeJuiCe
15.Ocak.2010, 15:53
Başkan 4 forvetimiz olacak diyordu.Gökhan gitti kaldı 3 forvet artık Tekke'yi alıp 4'ü tamamlama zamanı.
Burak Yılmaz'ı takas ile almadımı Trabzon?
Bordo61Mavi
15.Ocak.2010, 16:16
Burak Yılmaz'ı takas ile almadımı Trabzon?
Sene sonu. Riza demiski ver Zafer le Engini sezon sonuna kadar hemen verelim ama bizimkiler yok demis artik yalan gercek bilmem .
Tekke icin rusyada Unal ve bi yonetici
Gutierrez'e 19 numara verilmiş.Gökhan gidiyordu aslında 9 verilebilirdi.Yoksa 9'u gerçek sahibine mi ayırdılar? :D
nerazzuri
15.Ocak.2010, 18:01
Teoriler yazılmaya başlanmış hemen.:D
Sekopej
15.Ocak.2010, 18:14
Numara sezon başında verildiyse bir oyuncuya, takımdan gitse dahi o numara değiştirilemiyor diye biliyorum ben. Fenerbahçe'de de bir ara böyle bir durum olmuştu ve öyle açıklamışlardı sanki.
Aşk-ı Şehir
15.Ocak.2010, 18:37
Allah sabır versin şimdiden Trabzon'lu arkadaşlara. Gökhan'dan kurtulduklarını düşünüyolarsa yanılıyolar daha kötüsü geldi başlarına. :n: Versinler Engin'i yahu Engin'i oynatmayacaklar boşuna çürümesin verin bize. :)
Engin kupa maçlarında iyi bir performans sergiledi.Gönderileceğini sanmıyorum.Ayrıca bu Eskişehir'le anlaşma işine biz neden dahil oluyoruz çözemedim.Bunu direk Fenerbahçe'nin halletmesi lazım.
Trabzonspor
16.Ocak.2010, 01:17
Allahım sana sıgındım yahu en ıstemediğim adamı aldılar var mı böyle bişey ya.
Aşk-ı Şehir
16.Ocak.2010, 02:23
Engin kupa maçlarında iyi bir performans sergiledi.Gönderileceğini sanmıyorum.Ayrıca bu Eskişehir'le anlaşma işine biz neden dahil oluyoruz çözemedim.Bunu direk Fenerbahçe'nin halletmesi lazım.
Valla Burak'ın peşinden günlerdir koşan Fenerbahçe değil.:) Biz istesek alırdık Burak'ı sezon sonu. Çünkü satın alma opsiyonu bizde ;) Ama biz köle oynatmıyoruz takımda. Bizi istemeyene yol açık. En geç sezon sonu paşa paşa gelir. Ha illa şimdi istiyoruz diyosanız onunda bi bedeli var. Burak sezon sonuna kadar bizim futbolcumuz olduğu için 1. muhattabı biziz. Hatta bize sorulmadan böyle bir teklif kabul bile edilmemiştir...
Valla Burak'ın peşinden günlerdir koşan Fenerbahçe değil.:) Biz istesek alırdık Burak'ı sezon sonu. Çünkü satın alma opsiyonu bizde ;) Ama biz köle oynatmıyoruz takımda. Bizi istemeyene yol açık. En geç sezon sonu paşa paşa gelir. Ha illa şimdi istiyoruz diyosanız onunda bi bedeli var. Burak sezon sonuna kadar bizim futbolcumuz olduğu için 1. muhattabı biziz. Hatta bize sorulmadan böyle bir teklif kabul bile edilmemiştir...
Saçma olan kısım bu zaten.Biz Fenerbahçe'den Burak'ı istediğimizde Eskişehirspor'la anlaşması gereken taraf onlar olmalı.Burak için bir bedel ödenecekse bunu ödeyecek olan tarafta Fenerbahçe olmalı.Bizim bu olayda tek yapmamız gereken imza töreni için basına haber vermek olmalı bence..
Bordo61Mavi
16.Ocak.2010, 05:01
Su an Teo nun karsilamasini izledimde oyle utaniyorumki
Fatih Tekke yi Trabzonspordan buyuk yaptilar
Teo birakmis ailesini gelmis bu takima, onu yeni evine en sicak sekilde karsilamak varken Fatih tezahuratlari ? ? ? Ben artik iyice sogumaya basladim Fatih ten
Sekopej
17.Ocak.2010, 03:08
Saçma olan kısım bu zaten.Biz Fenerbahçe'den Burak'ı istediğimizde Eskişehirspor'la anlaşması gereken taraf onlar olmalı.Burak için bir bedel ödenecekse bunu ödeyecek olan tarafta Fenerbahçe olmalı.Bizim bu olayda tek yapmamız gereken imza töreni için basına haber vermek olmalı bence..
Gökhan'dan bir an önce kurtulmak için yönetim herşeyi kabul etmiş anlaşılan.:n:
Trabzonspor
17.Ocak.2010, 16:50
Ya bıraksınlar klasın orda allah allah versin biraz para es-es kalsın orda ya.
Trabzonspor
17.Ocak.2010, 17:22
Teofilo’nun basın toplantısı http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a1.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a2.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a3.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a4.gif http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/3400-5B3F5G2W.jpg
1 (javascript:rateImg(1,'3400'))
2 (javascript:rateImg(2,'3400'))
3 (javascript:rateImg(3,'3400'))
4 (javascript:rateImg(4,'3400'))
5 (javascript:rateImg(5,'3400'))
Bu habere 17 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Yeni transferimiz Teofilo Gutierrez, takımımızın kamp yaptığı Belek Gloria Serenity Otel’de basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Düzenlenen basın toplantısında bir an evvel takıma uyum sağlamak ve başarılar elde etmek istediğini vurgulayan Teofilo, önemli takımlarından teklifler aldığını, ancak Trabzonspor’u tercih ettiğini kaydetti.
Ne kadar büyük bir takıma geldiğinin farkında olduğunu belirten Teoıfilo şunları söyledi: ''Menajerimle görüştüğümde, Almanya’dan 2, Meksika ve Ajantin'deki bir kaç takımdan teklifler olduğunu söyledi. Özellikle Arjantin'in River Plate takımı, benimle ciddi şekilde ilgilenmişti. Ancak Trabzonspor kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener ve diğer yöneticiler Kolombiya’ya kadar gelerek ne kadar ciddi olduklarını gösterdiler. Ben de bu nedenle Türkiye’yi tercih ettim''.
Geçtiğimiz sezon önemli sayıda gol attığını dile getiren Teofilo, Kolombiya liginde veya başka bir ligde attığı gol sayısına ulaşmanın zor olduğunu savundu.
Teknik ekibin kendisine vereceği güvenin önemli olduğunu belirten Teofilo Gutierrez şöyle devam etti: ''Geçtiğimiz yıl sıra dışı bir sezon geçirdim. Burada aynı güveni kazanacağıma ve aynı gol sayısına ulaşacağıma inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımdaki arkadaşlarımın yardım etmeleri ve bana sağlanacak güvenle işim daha da kolaylaşacaktır. Ekipteki Güney Amerikalı oyuncular benim için avantaj. Bir an evvel takıma uyum sağlamak ve başarılar elde etmek istiyorum. Türkiye liginin gol kralı olmak amacındayım ve bunu başarabileceğime inanıyorum. Buraya büyük hedeflerle geldim. Camiada baskı az da olsa çok da olsa bunu bilerek Trabzonspor'u tercih ettim. Oyuncular bu tür baskıları yaşayabilirler ancak bunların altından kalkmak önemlidir.''
İyi bir tekniğe sahip olduğunu dile getiren Teofilo, özellikle ceza sahası içinde etkili vuruşlar yapabildiğine dikkat çekti. 2002 Dünya Kupası'nı takip ettiğini belirten Teofilo, ''Orada Türk Milli Takımı'nın ve o dönemin Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başarısı çok önemliydi. Şimdi onunla birlikte çalışmaktan dolayı mutluyum. Cordoba ile milli takımda birlikteydim. O bana Türkiye’yi sürekli anlatıyordu. Mondragon’la da uzun süre görüştüm. Her ikisi de bana iyi bir teklif aldıysam kabul etmem gerektiğini söylediler. Her ikisinin de bana verdikleri tüm bilgiler çok olumluydu'' yorumunu yaptı.
Kariyerine 15 yaşında Kolombiya'nın Junior takımda başladığını belirten Teofilo, 2008-09 sezonunda ülkenin en iyi golcü oyuncusu seçildiğini vurgulayarak, ''Trabzonspor'a gelmeden önce de dünyadaki golcüler sıralamasında dördüncü sırada olduğumu öğrendim'. Bu da beni fazlasıyla mutlu etti” diye konuştu.
Kariyerinin başından itibaren 4-4-2 sisteminde en öndeki forvet oyuncusu olarak görev taptığını vurgulayan Teofilo, ''Daha önce takımımın hücum gücü tamamıyla benim üzerimdeydi. Şimdi Trabzonspor'da bu şekilde oynar mıyım bilmiyorum. Hız, pres ve baskı da çok etkiliyim. Ceza sahasındaki hareketliliğim sayesinde diğer arkadaşlarıma boş alanlar yaratıyorum. Teknik özelliklerime güveniyorum. Bitirici vuruşlarda kendimi daha da geliştirdim. Bunu burada da sürdürmek istiyorum.'' dedi.
Teofilo, toplantının sonunda, Latin Amerika halklarının bir ferdi olarak Haiti'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileğinde bulunurken Trabzonspor Dergisi’yle objektiflere poz verdi.
Umut'un teknik versiyonu:D
Trabzonspor
18.Ocak.2010, 14:53
Başkan Fatih ve bir transfer daha olabilir diyor bir stoper olabilir aslında.
Bordo61Mavi
18.Ocak.2010, 19:11
bi diger transfer kesin stoperdir :) Stoperde hiz bakimindan cok eksigiz agir stoper olmaz insallah
Trabzonspor
19.Ocak.2010, 13:05
Bencede geçen sene sivas maçında3 yemiştik tek sebebi defansı önde kuran HOCA YÜZÜNDEN SONRA EGEMENLE sONG mEHMETE YETİŞECEM DİYE YIRTINIYORDU:D
Dün akşam BMN'te Fatih konusunda büyük bir izliham olmuş.Sanırım kulüpten biri tarafından bi açıklama falan yapılmış.Kaçırdım olayı bilgisi olan var mı?
Trabzonspor
19.Ocak.2010, 16:44
Birisi Fatih geldi konusu açmış Serhat ama konu kilitlenmiş tabi resmi olmadığı için adam yakın kaynaklardan aldım bilgiyi diyor sonrada Fatih telefonlara çıkmıyor felan deniliyormuş parayı beğenmedi felan deniliyormuş valla olay karışık ben çözemedim
Kuyuya atılmış taş misali.. :)
Bordo61Mavi
19.Ocak.2010, 18:42
Fatih diye diye Teo'da harcancak diye korkuyorum
Alınmaması benim için sürpriz olmaz fakat yinede Can Karyağdı'nın haberine güvenilmez.En azından ben güvenmem.
Aşk-ı Şehir
19.Ocak.2010, 20:57
Fatih Tekke tamam büyük golcü, Trabzonspor'a büyük katkıları olmuştur. Ancak bu kadar üzerine düşülecek bir oyuncu olmadığı kanaatindeyim. Hele ki 33 yaşında olması ve son zamanlarındaki formunun ortada olmasıyla dahada fazla düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Gökhan Ünal'ın kellesini alacak bir olay olmamalıydı bence. Dünden sonra gördük ki Gökhan'da rahatlamış artık. Kafasını iyice futbola verebiliyor Bu yüzden İbrahim'e katılıyorum. Olmazsa olmaz fazla da üzerine düşülmesinin bir mantığı yok...
Bordo61Mavi
19.Ocak.2010, 22:23
Yarin saat 12 de basin toplantisi yapcakmis. Bakacaz ve gorecez , tabi bu sadece olayin bi tarafi bide yonetim bize konusun yazili aciklama istemiyoruz.
Ben artik biktim Fatih Tekke muhabetinden, camia bolundu taraftar forumlarinda ceza lar ust uste geliyor millet birbirini yiyor. Artik konusunlar bitsin bu.
5 gun sonra yeni bi sayfa aciyoruz ligin ikinci yarisi basliyor, sahadaki oyunculara yazik etmiyelim.
Trabzonspor
20.Ocak.2010, 14:42
Adaş o adamı buraya sırf gol atsın diye değil bu takımın kaptanı olduğu için istiyoruz.Kaldıkı geldiğinde bence yaşı mühim değil çok yararlı olur.
Hem Nistelroy da 33 yaşında ama çok isteniyor birçok takımca yaş sorun değil.
Zaten yönetimde istemeyen adamlar var bu transferi(Hacısalihğlu vs).Bizi kandırmışlar Fatih hala gelmek istiyorum diyoır ama yönetim neder bakalım.
Zenitle anlaştık dendi yalanmış hepsi.Dolandırıclıkta üstlerine yok.Başkan bütün 61 numaraları takıma katacaz dedi ama daha çok azalttı ve takımda trabzonlu topçu yok şimdi.
RaSenGan
20.Ocak.2010, 14:46
Fatih Tekke 6 ay önceki sözleşmeyi getirsinler imzalarım demiş.
Crocodile1963
20.Ocak.2010, 15:17
Fatih Tekke 6 ay önceki sözleşmeyi getirsinler imzalarım demiş.
6 ay önce niye imzalamamış ?
RaSenGan
20.Ocak.2010, 15:23
6 ay önce niye imzalamamış ?
Ona sormak gerek.Transferin gerçekleşmesi için Zenit'e rest çekmiş :)
Trabzonspor
20.Ocak.2010, 15:25
6 ay önce Zenit kulubü ile bizim yöneticiler anlaşamdı da ondan.Kulup zenitin istediği parayı vermiyor zaten almak istemiyorlar onuda bahane ediyorlar.
Adam ben sadece 9 numarayı giymek istiyorum diyor Spalletiyle konuşacakmış ve Trabzonsporda oynamak istediğini söyleyecekmiş yinee.
KanaKe
20.Ocak.2010, 16:10
Fatih'in yerinde olsam gelmezdim Türkiye'ye Rusya'da kalirdim oda muhtemelen gelmeyecektir :)
Bordo61Mavi
21.Ocak.2010, 03:52
Yonetim tamamen sahterkarlik yapiyor. Resmi site aciklama yapiyorki cevap gelmicek 5 dakika sonra Sadri Sener Ligtv de bu konuyu cevapliyor.
Unal ve Senol hoca bu takima gelmesi tamamen yonetimi koruma amacli. Saniyolarki bu Trabzonsporun gecmisinde buyuk yerler edinmis adamlar onlara koruma kalkani olcak. Ama yok oyle yemezler :)
Hatirlarsaniz Canakeleden alinan Bugra ve Ismail alinmisti toplam maliyetleri 3 trilyona yakin, nerde bunlar ? Tjikuzu yu adam etcektik nerde simdi dusmeye aday Diyarbakira gitti. Yattara oynamamasi icin sakinca yok dediler adamin kariyerini riske attilar.
Ha sadri baskan iyi niyetli olabilir, ama Hayrettin ve Ali (doktormus) bu takimi
Ben illada Fatih Tekke gelsin demiyorum, benim icin gelmesede olur. Sene sonu bedavaya benim icin daha iyi olur ama bu taraftarin vazgecilmezleri arasina girmis bi adama iftira atamazlar kendilerini iyi gosteremezler yoksa Fatih abi cikar konusur anlatir.
Sadri Sener sayesinde yonetimde olan Hayrettin bey bi zahmet gidin
biktik su Fatihi istememe israrindan
Hugo Broosa Dembele espirileri yapmandan
Fatihe Molla demenden
Fatihe mafya demenden
Ersun hocayi gondermenden
Bu kulup senin degil, yedirmezler
Trabzonspor
21.Ocak.2010, 14:41
Çoşkun bu yönetim suçlu Hayrettin zaten bir baş belası takım için.Fatih doru söylüyor bir oyuncu transferi için daha ne yapsın.
ozaniel
21.Ocak.2010, 15:50
Artık bu vakitten sonra yarardan çok zarar verir Fatih bence. Biz Yusuf'u aldığımızda herkes bu yaşına gelmiş adama bu kadar para verilir mi diyorken(ben de demiştim) Fatih alınırken hiçbir Trabzonlu bunu düşünmüyor. Ayrıca geldiğinde nerde oynayacak bu adam? Gutierrez'i yedek bırakmayacaklarına göre 4-4-2'ye dönecekler bu kez ortasahadan bir adamı kesecekler ama kimi kesecekler?
Bordo61Mavi
22.Ocak.2010, 03:31
Orta sahadan adam kesilceni sanmiyorum, daha cok Serkanin tekrar sag beke gececeni dusunuyorum. Ne kadar 4-4-2 gibi gozuksede Umut bana gore Tefo nun biraz daha arkasinda olcak.
Tabi Tefo yu Sivas macinda 11 de beklemiyorum, 4-5-1 cikaz yine kadro Ankaragucune karsiki ayni kadro olcaktir.
Tabi 4-4-2 ye dondugumuzdeki kadro onemli, burda Selcuk ve Colman ortada olcak, yani defansif ozelikleri pek olmiyan ikili. Burda siktinti yasiyabiliriz.
Fatih icinse, artik yonetim iyice ters kose oldular. Allah hepimize yardimci olsun, bugun Doktor Ihsanda konusmus. Adamin bi kere yuzune isinamadimki konustuklarini dinlim.
Trabzonspor
22.Ocak.2010, 11:40
Selçuk trabzonspor dergisine açıklama yaptıydı Ön Liberoda oynamayı seviyorum artık diye.
Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2010, 20:28
Burak Yılmaz hayırlı olsun Trabzonspor'a. Eskişehirspor ve Trabzonspor yönetimleri anlaşmış. Burak için verdiğimiz kira bedelinin yarısını ödemiş Trabzonspor bize. 200.000 Lira kadar bir tutar...
Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek golcü oyuncusu Umut Bulut'un takımda kalmak istediğini duyurdu.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/umutbulut_sevinc5_.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 18:36 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan haberde, yönetim kurulu tarafından sözleşmesi sezon sonunda bitecek Umut Bulut ile transfer görüşmesi yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, söz konusu görüşmede Umut Bulut'un da takımda kalmak istediğini söylediği kaydedilerek, "Buna göre Umut Bulut'a takımın kaptanlarından biri olarak sözleşmesinin uzatılması yönünde teklifte bulunuldu. Oyuncumuz Umut Bulut da kendisinin de Trabzonspor'da kalmaktan yana olduğunu belirterek, bu öneriye sıcak baktı. Taraflar arasında konunun sezon sonu tekrar görüşülerek karara bağlanması konusunda görüş birliğine varıldı" denildi.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2010, 01:08
Burak ligimizin gezgin oyuncuları olma yolunda yoluna devam ediyor.Umarım Trabzonspor'da toparlanma şansı bulabilir.Hayırlı olsun.
RaSenGan
30.Ocak.2010, 01:10
Acaba Trabzonspor taraftarı da Umut'un kalmasını istiyor mudur :)
Burak sağ kanatta oynatılacak büyük ihtimalle.Beşiktaş'tayken o mevkide oynadı ve hiçbir varlık gösteremedi diye hatırlıyorum.Bizdeykende durum degişmez bence.Gereksiz bir transfer oldu.
Bordo61Mavi
30.Ocak.2010, 04:50
Umut Bulut tabiki kalsin, ne kadar sac bas yoldursada her mac defans oyuncularini bunaltiyor presi ile. Cok kaciran adam cok gol pozisyonuna giren biridir demeki Umuta bunu yapiyor.
Fena bi gol ortalamasi yok suandada cok formda
KaPaLı
30.Ocak.2010, 09:16
Trabzonspor hala daha yanlış yapıyo. Theo geldiğinde taraftarlar Fatih Tekke diye bağırıyolar. Dün Burak Yılmaz transferi açıklandı Sadri başkan Fatih'le yeni görüşmemiz olmadı diyo. Yaa bırakın artık yeni transfer gelmiş ona başarılar dileyin iyi dilekler sunun. Adamı gelir gelmez değersiz hissettirmeyin.
2 gündür bende futbolcuların savunucusu oldum ha :n: Dün santos bugün Burak :n:
Bordo61Mavi
31.Ocak.2010, 05:44
Baris Memisi Diyarbakira verdik :)
Aşk-ı Şehir
01.Şubat.2010, 11:09
Trabzonspor yönetimine teşekkürler :n: :n: ;
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal'a karşılık Burak Yılmaz'ı bordo-mavililere verdiğini hatırlatan Hoşcan, şöyle konuştu: ''Burak, sezon sonuna kadar Eskişehirspor'un futbolcusuydu. Ancak Burak, Trabzonspor'un yönlendirmesi ve baskısıyla Trabzonspor'a gitmek istedi. Camianın ve kulübün menfaatleri doğrultusunda Burak Yılmaz'ın sözleşmesini feshederek futbolcuyu Trabzonspor'a gönderme kararı verdik. Burak, Trabzonspor'a transferinin gerçekleşmesinin ardından Eskişehirspor'a fayda sağlayamayacaktı. Burak'ı Fenerbahçe'den 100 bin Avro'ya kiralamıştık, Trabzonspor'a 150 bin Avro'ya gönderdik. Burak, çıkışı Eskişehirspor'da yaptığını unutmamalı. Eskişehirspor, Süper Ligde bir vitrin.''
kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi
nekop
01.Şubat.2010, 11:24
Gökhan'ı satmak Teofilo'yu almak gibi doğru işler yaptılar.Hata yapmadan transfer dönemini kapatmaları mucize olurdu.Neyse yine ucuz kurtarmışız.150 bin Avro + Engin'ide vermiş olabilirdik. :D
nekop
01.Şubat.2010, 16:36
Keşke Zafer'i verseydik kiralık olarak..Gerçi onuda almazlar adam sene başından beri düz koşu yapıyor anca. :D
Aşk-ı Şehir
01.Şubat.2010, 17:09
Gökhan'ı satmak Teofilo'yu almak gibi doğru işler yaptılar.Hata yapmadan transfer dönemini kapatmaları mucize olurdu.Neyse yine ucuz kurtarmışız.150 bin Avro + Engin'ide vermiş olabilirdik. :D
Hata sayılmaz. Burak süper bir futbolcu(!) :n:
Zafer ve Barış'ı teklif etmişsiniz. Bizimkiler kabul etmemiş. Bence kabul edilebilirdi. Kim gelirse gelsin Burak'tan iyi olurdu. :D
Rusya Birinci Ligi'nde Zenit forması giyen Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan ile anlaşmaya çok yakın.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/fatihtekke_zenit_mac3_.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 12:22 TSİ 03 Şubat. 2010 Çarşamba
Trabzonspor ile aylar süren görüşmelerinin ardından anlaşma sağlayamayan Fatih Tekke için Rusya Ligi'nin şampiyonu Rubin Kazan devreye girdi.
Zenit'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli oyuncunun, Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan ile yaptığı görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi. Fatih Tekke, Rubin'de oynamayı kabul etti. İki kulüp arasındaki bonservis pazarlığı ise sürüyor.
Suicider
03.Şubat.2010, 14:59
Ntvspor da son dakika diye geçti şimdi tv de fatih rubin kazan a imza atmış
eXcitinG
03.Şubat.2010, 15:03
Demek ki istese, Trabzonspor a da atabiLirmiş, ya da Trabzon yönetimi istese. Artık kimdeyse suç :)
nekop
19.Nisan.2010, 22:49
River Plate'den Riquelma'yı alıyormuşuz.Artık önce Boca'dan River'a gidecek demek ki sonra bize gelecek..Nasıl bir medyamız var böyle.Sallıyorsunuz bari adamın takımını doğru yazın yahu..
KaPaLı
19.Nisan.2010, 23:22
Yok artık o kadarda değildir ya varmı kaynak bişeyin Serhat :)
KaPaLı
19.Nisan.2010, 23:28
http://www.yukleresim.com/images/zmkjm1n4qewvjt7dbk.jpg
Vee işte bomba haber burada ! River Plate takımıyla sözleşmesi biten Riquelme, Trabzonspor'la sözleşme imzalayacak :p
Deus Dominus
20.Nisan.2010, 10:24
Fotomaç farkı :) başka ne söylenebilir ki?
nekop
20.Nisan.2010, 15:24
Yok artık o kadarda değildir ya varmı kaynak bişeyin Serhat :)
Türkiye'de bu haberi yapacak kuruluşların sayısı belli olduğundan kaynağı söylemeye gerek bile duymadım ve zaten hemen bulup koymuşsunda.. :D
Bordo61Mavi
20.Nisan.2010, 16:41
bari getiriyorsunuz daha buyuk bi yildiz sallayinda az havamiz olsun :P
KanaKe
20.Nisan.2010, 17:45
bari getiriyorsunuz daha buyuk bi yildiz sallayinda az havamiz olsun :P
Messi Trabzon'a :p
Biraz fazla kacti galiba Henry felan daha uygun olur :D
ozaniel
21.Nisan.2010, 01:11
Song ve Slvya giderse Trabzon'un en yaşlı oyuncusu 26 yaşında. Bence bir kaç tane daha genç oyuncu transfer edip o kadroyla bir kaç sene istikrarını koruyarak oynamalı.
nekop
22.Nisan.2010, 20:57
Ömer Aysan’ın sözleşmesi feshedildi.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar izin verdiği Ömer Aysan Barış’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Yapılan görüşmelerin ardından imzalanan fesihname federasyona gönderildi. Ömer Aysan’a kulübümüze verdiği emekten dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz.
KaPaLı
22.Nisan.2010, 20:59
Anlamıyorum bu yönetimleri. Ömer Aysan'ın yerine daha iyisimi geldi bu adamı yolluyosun. Engin'den daha iyi oynadığı kesin.
nekop
22.Nisan.2010, 22:24
Çok fazla problem çıkartan bir isim olmasa yönetim ve teknik heyet böyle bir dönemde yollamazdı Ömer'i.. Takımın huzurunu kaçıracak oyuncuların kadroda tutulmamasından yanayım.
bySilver
22.Nisan.2010, 22:30
katılıyorum +1
Ömer Aysanın futbolunun beğeniyorum ancak saha dışındaki ve içindeki profesyonellik dışı hareketleri hoşuma gitmiyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 23:48
Şenol Güneş'te aynısını söyledi zaten...Futbolunu beğeniyor,fakat davranışları...
nekop
26.Nisan.2010, 01:14
Zafer Yelen konusunda açıklama
Gurbetçi oyuncu Zafer Yelen, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in önerisi, yönetim kurulumuzun kararıyla sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı.
Zafer Yelen’le ilgili son karar sezon sonunda verilecek.
Kaynak: Resmi Site
Aşk-ı Şehir
26.Nisan.2010, 01:21
Bizim Gabric ile ilgilendiğimiz söyleniyor. Trabzonspor cephesinde böyle bir duyum var mı?
Trabzonspor
26.Nisan.2010, 01:24
Ben göremedim biryerde adaş.
Zafer geldi ama hiçir işe yaramadı amaçsız transferlerden birirsiydi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:35
Gerçekten fiyasko oldu Zafer,Trabzonspor için...
Bordo61Mavi
26.Nisan.2010, 18:26
Song un ucretinde indirime gitmesi halinde takimda kalabilecegi soyleniyor. Song cok iyi bi stoper ama cok yaslandi artik :) KEsinlikle oyunu geride kurabilen bi oyuncu lazim. Dun Neill in kirmizisindan sonra cimboma ne oldugunu gorduk.
KaPaLı
26.Nisan.2010, 19:08
Neill gibi adamda Song'dan az almazki. Song'u tutmalı takımda Trabzonspor.
Trabzonspor
26.Nisan.2010, 19:17
Song bence gereksiz tamam iyi adam ama yabncı sınırı olmasa tutarsın sonucta ligimizde sınırlama var bence onun yerine sağlam hızlı bir dc alsak daha mantıklı olur.
Trabzonspor
05.Mayıs.2010, 11:59
Trabzon'a İngiltere'den süper Brezilyalı geliyor!
Hull City'de forma giyen Geovanni'nin, yaklaşık 1.1 milyon avroluk bedelle Trabzonspor'a geçmek üzere olduğu öğrenildi. Geovanni daha önce Barcelona ve Manchester City'de de forma giymişti.
http://u.goal.com/64600/64634_news.jpg
Trabzonspor transfere hızlı girdi. Yeni sezon için kadro güçlendirme çalışmalarına şimdiden başlayan bordo-mavililer, hücum hattını Brezilyalı Geovanni'yle güçlendirecek. Küme düşmesinin ardından ekonomik sorunlar yaşayan Hull City'nin elden çıkarmaya karar verdiği Geovanni'yle resmen görüşme hâlinde bulunan Trabzonsporlu yöneticilerin, bu oyuncunun transferini kısa sürede açıklaması bekleniyor.
İngiliz The Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, Karadeniz ekibinin Geovanni için Hull City'ye yaklaşık 1.1 milyon avro bonservis ödeyeceği öne sürüldü.
Tam adı Geovanni Deiberson Maurício Gómez olan 29 yaşındaki oyuncu, genellikle santraforlar arkasında oynuyor. Kanatlarda da görev alabilen tecrübeli Brezilyalı, daha önce Barcelona, Manchester City gibi dev takımlarda da forma giymişti. Geovanni 2008-2009 sezonu öncesinde Manchester City'den Hull City'ye transfer olmuştu. Geovanni bu sezon şu âna kadar toplam 34 kez Hull City forması giyerken, bu karşılaşmalarda 8 gole imza attı.
-----------------------------------
Şimdi elde Alan ve Colman gibi adamlar varken bu isme gerek varmı tabi doğru bir haberse.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:13
gelirse iyi bir transfer olur bence...Ama dediğin gibi Colman ve Alanzinho gibi oyuncularda var o bölgede.
bySilver
05.Mayıs.2010, 21:05
Gerek yok bence bu transfere.
Şenol hoca Song' un takımda kalmasını istiyormuş 1 yıl daha.
KaPaLı
05.Mayıs.2010, 22:44
İnşAllah alamaz Geovanni'yi Trabzon. Zaten elinde o bölgede oynayacak Engin - Alanzinho gibi adamlar var. Colman satılacak onun yerine alacaklarsa eyvah eyvah.
nekop
05.Mayıs.2010, 22:48
Bizim takıma bir yabancı revizyonu şart bence..Song ve Sylva ile yollar ayrılmalı.Colman hariç diğer yabancı oyuncularada iyi teklifler gelmesi halinde yol verilmeli.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:25
Süper Lig'in sonhaftasına girilirken Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlandı.
Bu yıl Süper Lig'de aradığını bulamayan ve sezonun son karşılaşmasını İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor'd atransfer görüşmeleri başladı.
Gabriç ve Cale'nin gönderileceği haber61.net spor servisi tarafından öğrenilen Trabzonspor'da sol taraf için arayışlara girilirken Fenerbahçeli Gökçek Vederson ile hemen hemen her konuda anlaşıldı.
Gökçek Vderson'un Türk vatandaşı olması ve sözleşmesinin 30 Haziran 2010 tarihinde dolması bu transferin gündeme gelmesinde önemli rol oynadı.
Trabzonspor'un Gökçek Vederson ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu futbolcunun önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyeceğine kesin gözüyle bakıldığı da öğrenildi.
Başkan birde İstanbuldan Arda hariç adam almayız diyordu bu haber doğruysa resmen yalan söylemiş olur.Ayrıca Cale neden satılır ki anlamadım adam oynuyor işte.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:26
İnşAllah alamaz Geovanni'yi Trabzon. Zaten elinde o bölgede oynayacak Engin - Alanzinho gibi adamlar var. Colman satılacak onun yerine alacaklarsa eyvah eyvah.
Colman nere gidiyor onu satanı neyse:D
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 12:29
Devre arasında renklerine bağladığı Kolombiyalı forvet Teofilo Gutierrez'den beklediği verimi alamayan Trabzonspor, golcü arayışlarını hızlandırdı. Sabah Gazetesi'nin 13 Mayıs 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Avrupa'da kendini kanıtlamış bir golcüyü kadroya katmak isteyen bordo-mavililerin ilk hedefi, İtalya'nın Siena takımında oynayan Massimo Maccarone.
1979 doğumlu ve 1.80 boyundaki tecrübeli oyuncu, bu sezon çıktığı 36 karşılaşmada attığı 12 gol ve yaptığı 6 asist ile göz doldurdu. Siena ile 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Maccarone'nin bonservis bedelinin 3 milyon 700 bin euro civarında olduğu belirtiliyor.
Trabzonspor'un, Maccaroni'yi alamadığı takdirde üzerinde durduğu diğer isim ise bu sezon oynadığı 40 maçta 21 gol kaydeden Ajax'ın Sırp forveti Marko Pantelic.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:31
Luiz Suarezi alsınlar:D
Redrum
13.Mayıs.2010, 13:23
Pantelic çok yerinde bir transfer olur bence.