Log in

View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

goosfraba
16.Aralık.2007, 04:43
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_trabzonspor.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=11)

Bordo61Mavi
24.Aralık.2007, 13:22
Trabzon'un yeni Marco'su Faty Papy

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_237319_papy2412_414_232.jpg

Yurt dışında da transfer temaslarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, genç bir yıldızla anlaşma sağladı.

Yurt dışında da transfer temaslarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, genç bir yıldızla anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl PAF Takım antrenörü Ahmet Özen’in izleyip rapor verdiği ve daha sonraki süreçte de takip edilen Faty Papy isimli oyuncu, 18 yaşında ve ön libero mevkisinde görev yapıyor. Oyun stili olarak Mehmet Aurelio’ya benzetilen futbolcu, Burundi Milli Takımı’nda ve ülkesinin İnter Stars takımında forma giyiyor. Faty Papy’nin cumadan önce Trabzon’da olacağı öğrenildi.

Kaynak Fanatik

NORMALDE FANATIK HABERLERINE INANMAM AMA GECEN SENEDE ISMINI DUYMUSTUM SPOR61 DE

TS'nin Faty Papy'si yarın geliyor
23 Aralık 2008 / 23:13
Trabzonspor'un daha önceden anlaşma sağladığı Faty Papy' yarın Trabzon'a geliyor.

Trabzonspor Burundi Milli takımında forma giyen Faty Papy ile daha önceden anlaşmış ve bu transferi sizlere aylar önce ilk olarak haber61.net duyurmuştu.

Bordo-mavili yönetim kurulunun aylar öncesinden anlaşma sağladığı 1993 doğumlu futbolcu yarın sabah İstanbul'a akşam 17:30 uçağı ile de Trabzon'a geliyor.

kaynak haber 61

Ve ayrica Yusuf Simsek haberleri var, gelmesini hic istemiyorum. Sistemde kendine yer goremiyorum. bize lazim olan solda oynicak bir futbolcu

shamur1
24.Aralık.2007, 16:38
İki yeni aday

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n11000/n10816/detail/Iki_yeni_aday_.jpg

Trabzonspor transferde hızlı ve etkili bir harekatın içine girerken, şimdi de gündeme iki önemli futbolcu düştü. Bu isimlerden biri Brezilya asıllı Polonyalı orta saha oyuncusu Roger Guerreiro oldu. Polonya milli takımında da forma giyen ve Legia Warşowa’nın malı olan Guerreiro’nun 2009’un Mayıs ayında sözleşmesinin bitecek olması işini kolaylaştırıyor. Normal koşullarda 4 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Guerreiro’nun 1,5 milyon Euro’ya alınabileceği ifade edildi. Bir başka oyuncu ise Fransa’nın Cean takımında oynayan Tunuslu sol açık Fahid Ben Khalfallah olduğu belirtildi. Kulübüyle 2011’e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu için 1,5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediliyor. Bu futbolcuyla ilgili pazarlıklar sürüyor. Bu iki futbolcunun alınması halinde şu aşamada başka transfer yapılmayacağı da belirtildi.

Günebakış

Trabzon Yusuf’u istemiyor

Trabzonspor’un ara transferde kadrosunu güçlendirmek isterken, Bursaspor’un 33 yaşındaki ve sakatlıklarıyla gündeme oturan orta saha oyuncusu Yusuf Şimşek’in gündeme gelmesine tepki yağıyor. Futbol otoriteleri, Yusuf’un transferinin Trabzonspor’un ilkeleriyle ve gelecek planlamasıyla bağdaşmayacağını savunurken, taraftarların büyük bölümü de ‘Yusuf’u almayın’ diye yönetime çağrıda bulundu. Gazeteleri arayan, internet siteleri aracılığıyla görüşlerini dile getiren Bordo-Mavili taraftarlar, “Bize Yusuf gibi yaşlı, içi geçmiş, mücadele etmeyen, sakatlık sorunu bulunan futbolcu gerekli değil. Colman bile Yusuf’tan çok daha iyidir. Böyle bir oyuncuyu alıp da takımın ahengini bozmayın. Trabzonspor’un milyonlarca lirası sokağa atılmasın” diye tepkilerini dile getirdiler.

‘İş İmza Aşamasına Geldi
Trabzonspor Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu, “Bu transferin hemen hemen gerçekleşeceği yönünde bir noktaya geldik. Yusuf'un Trabzonspor'a katacağı artıları hesap edildi. Yaşının verecekleri değerlendirildi. Trabzonspor taraftarları, güvendikleri, destek verdikleri bu yönetimin aldığı bu kararı da desteklemeleri ve onaylamaları gerekir” şeklinde konuştu. Öte yandan dün gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısında Başkan Sadri Şener, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelip küçük ayrıntılar dışında anlaşmaya varıldı. Yusuf’la da imza aşamasına gelindi. Bunun üzerine Güvenç Kurtar’ın Bursaspor’da görevinden istifa ettiği bildirildi. Yusuf’a karşılık Ferhat bonservisiyle, Ergin ise kiralık verilecek. Bunların yanında 1 milyon Euro para ödeneceği de iddia edildi.

Addolorato
24.Aralık.2007, 17:50
1993 Doğumlu ve 18 Yaşında :) Haberde Hata Olmuştur Heralde.

Trabzonspor
24.Aralık.2007, 22:28
yusuf kısa vadede şe yara ama uzun vadede hiçb iş olmaz o yuzden fazla bı bonservisi varsa alınmasada olur.Ama o 18lk oyuncu ıyıyse alınsın ucuzdurda o

anilton
25.Aralık.2007, 01:59
Roger Guerreiro çok iyi ve yumuşak bir on numara.Yumuşaktan kasıt tekniği...

Trabzon'un aradığı isim bence...

Bordo61Mavi
25.Aralık.2007, 02:46
Faty Papy Trabzon' geldi

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_237319_papy2412_414_232.jpg
Brunei Milli takımın 15 yaşındaki oyuncusu Faty Papy bu akşam Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un Brunei Milli Takımından transfer ettiği siyahi oyuncu Faty Papy, bu akşam saatlerinde izleme komitesi bşlkanı Özkan Sümer ile birlikte Tranzon'a geldi. PAF takımı antrenörü Ahmet Özen Brunei Milli takımdan görev yaptığı dönemde hocalığını yaptığı ve Trabzonspor'a önerdiği Faty Payy, öncelikle A takımı için düşünülüyor.

Ersun Yanal'ın beğenmesi haklinde bu futbolcu .çalışmalara A takımda birlikte devam edecek.

Haberde ilk 18 yasinda yazmisti ama yanlislik galiba

KAYNAK---http://www.haber61.net/news_detail.php?id=29087

BeeTLeJuiCe
25.Aralık.2007, 02:54
Bruneil Milli Takımından nasıl transfer ediyor ya:D Orda öyle bir takım mı var :D
Umarım Trabzon için hayırlı olur yetenekli bir gençtir. 15 yaşında da direk A takımda oynamaz heralde :)

Bordo61Mavi
25.Aralık.2007, 02:58
Burundi Milli Takımı’nda ve ülkesinin İnter Stars takımında forma giyiyor.
Beetlejuice ;)

Biraz genc, baska bi takima kiralanacaktir heralde.

BeeTLeJuiCe
25.Aralık.2007, 03:17
Tamam ilk mesajda bende görmüştüm takımınıda en son eklenende takım adını yazmamışlar. Ona dikkat çekmek istedim ben :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon'un yeni transferi İstanbul'da
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Burundili oyuncu Faty Papy'i Trabzon'a getirdi.

Kulübün futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ile birlikte Trabzon'a gelen bordo-mavili takımın yeni futbolcusu, havalimanında basın mensuplarına poz verdikten sonra kalacağı otele gitti.

Futbolcuyla ilgili bilgiler veren Sümer, kendisi göreve gelmeden önce Faty Papy'nin izlenildiğini ve beğenildiğini belirterek, ''Şu ana kadar transferinde bazı yasal sorunlar vardı. Bunun için transferi şimdi gerçekleşebildi'' dedi.

Sümer, Papy'in 1993 doğumlu olmadığını ifade ederek, ''Bu oyuncu 1990 doğumlu. Gerçek doğumuyla pasaportu düzenledi ve transferinde sorun aşıldı. Bu futbolcunun (A) takımla idmanlara çıkıp çıkmayacağına teknik heyet ve yönetim kurulu karar verecek'' diye konuştu.

24.12.2008
Kaynak : AA

Bordo61Mavi
25.Aralık.2007, 03:37
Benden once davranmisin Beetlejuice :D

Bu afrikadakilerde yaslarinla cok oynuyorlar. 18 yasindaymis, insallah basarili olur kampta, yabanci kontenjani bos durmasindan iyidir.

Trabzonspor
25.Aralık.2007, 03:41
afrıkalı ıyıdır ya adamalr kosuyor yıne avrupaya bak yarısı zenci:Dherfler makına gıbı ıns yaralı olur

Bordo61Mavi
25.Aralık.2007, 03:46
afrıkalı ıyıdır ya adamalr kosuyor yıne avrupaya bak yarısı zenci:Dherfler makına gıbı ıns yaralı olur

Afrikali oyuncu dolduk zaten.

SYLVA - Afrikanin en iyi kalecisi deniliyor
SONG - Afrikanin en iyi defans oyuncusu, tum defans oyunculari onu ornek aliyor Afrikada
ISAAC - Olimpiyat takiminin kaptaniydi, ilerde Nigerya a milli takiminda kaptani olacaktir
YATTARA - onun icin bisey demeye gerek yok zaten :D

Bide Sol kenara bi oyuncu alsak. Bu gorevde Ozkan Sumerindi, bakalim oraya kimi bulacak

YusufT19
25.Aralık.2007, 17:17
böyle oyunculari getirmek cok akillica,bence iyi transfer olacak ;)

Trabzonspor
25.Aralık.2007, 19:24
Afrikali oyuncu dolduk zaten.

SYLVA - Afrikanin en iyi kalecisi deniliyor
SONG - Afrikanin en iyi defans oyuncusu, tum defans oyunculari onu ornek aliyor Afrikada
ISAAC - Olimpiyat takiminin kaptaniydi, ilerde Nigerya a milli takiminda kaptani olacaktir
YATTARA - onun icin bisey demeye gerek yok zaten :D

Bide Sol kenara bi oyuncu alsak. Bu gorevde Ozkan Sumerindi, bakalim oraya kimi bulacak

işte boyle adamlarla takım daha başarılı olur tabı bızdekıler bırazdaha koşma heveslısı olsa super olacakta.takımda kosan basan takımı sırtlaya tabırı caizse amele:D olmassa hep teknık olsa ne olurki zaten boyle adamalrı bulup getırmek lazım arsenalın yarısı sıyah :D ılerde o takımı bozmazlarsa kımse tutamaz onları :D

Fietra 10
25.Aralık.2007, 21:34
Faty Papy transferi yönetimin bundan sonra transferde yapacagı akıllı adımların bir göstergesidir .. Önce Brüls şimdi Papy takip edilip gençken klübe kazandırılıyor ve belkide çok ucuza kaptıgımız bu oyunculardan çok iyi paralar kazanacagız ..Belki çok iyi oyuncular olmayabilir ama olay gerçekten tam Lyon ve Ajax vari bir düşünceden oluşuyor ..:) Umarım devamıda gelir..

Trabzonspor
25.Aralık.2007, 22:02
özkan sümer brezılyadan bulsun Aurlıo gıbı bır kac adam sora satarız onlarıda :D

deniz.91
25.Aralık.2007, 23:52
Faty Papyi nerden buldu trabzon yahu umarım yetenekş birşey çıkar ileride adından söz ettirir

Bordo61Mavi
25.Aralık.2007, 23:59
Faty Papyi nerden buldu trabzon yahu umarım yetenekş birşey çıkar ileride adından söz ettirir

Valla paf hocasi bulmus, Ozkan hoca izlemis onay vermis. Bizde bisiler bekliyoruz artik. Marco'nun yeri hic dolmadiki, insallah Faty doldurur

shamur1
27.Aralık.2007, 02:28
Papy’de ince taktik

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n11000/n10903/detail/Papyde_ince_taktik_.jpg

PAF Takım Teknik Direktörü Ahmet Özen’in, bir süre görev yaptığı Burundi Milli Takımında izleyip çok beğendiği orta saha oyuncusu Faty Papy’nin 5 yıllık sözleşme imzalaması için Trabzonspor Yönetiminin attığı adım alkışlandı. Önceki akşam Trabzon’a gelip, resmi sözleşmeyi de imzalayan Papy’nin 1993 olarak gözüken doğum tarihinin 1990’a yükseltilmesi Bordo-Mavililerin stratejik başarısı olarak kabul edildi. Bilindiği gibi 18 yaşından küçük futbolcularla ancak 3 yıl sözleşme yapılabiliyor. Ama Papy’nın yaşı 18’e yükseltilerek 5 yıllık sözleşme yapma hakkı elde edildi. Papy, “Trabzonspor’u Ahmet Hoca sayesinde tanıdım. Gelmek için çok uğraştım. Hatta statü gereği yaşım itibarıyla gelemiyordum Ben nüfusta 1993 doğumlu gözüküyordum.” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Yeteneklerime İnancım Büyük’

“Sonunda mahkeme kararıyla doğum tarihimi 1990 yaptım ve gelebildim Burada çok şey yapacağımı düşünüyorum. Trabzonspor’un unutulmazları arasına gireceğim. Kısa sürede kendimi kanıtlayacağım. Kendime inanmazsam böyle büyük bir kulübe gelmezdim. Zaten bu kadar genç yaşta Burundi A Milli Takımının formasını 15 kez giymek kolay olmazsa gerek. Türkiye’de de vatandaşım Galatasaraylı Nonda’yı tanıyorum. Ama kısa sürede buraya ayak uyduracağımı da biliyorum” şeklinde konuştu. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Faty Papy konusundaki tutumunun nasıl olacağı merakla beklenirken, O da, ‘Papy’yi izleyen arkadaşlar çok beğenmiş. O, artık Trabzonspor’un oyuncusu ve kampa gelecek. İdmanlara çıkacak, yeterliyse takımda forma giyecek” dedi.

Hadi HayırLısı Papi, papi, papi chulo papi papi papi ven a mi :)

gerrrard
27.Aralık.2007, 02:49
Trabzon'un yeni transferi İstanbul'da

Niye İstanbul'a getirmişlerki. :D

Bordo61Mavi
27.Aralık.2007, 03:03
Istanbul aktarmali oluyor :) Biz kucuk bi sehiriz sadece dis ulkelerden Almanya bize direk ucuyor, digerleri icin Istanbula muhtaciz :D

Addolorato
27.Aralık.2007, 03:08
Bu Arkadaş Şimdi Aslen 1993 doğumlu fakat Mahkeme kararı ile 1990 yapıpmı geldi ? Yoksa Aslında 1990 ama 1993'mü gözüküyordu onu düzeltipmi geldi :D

Alicanfmfan
27.Aralık.2007, 03:24
Bu da kim ya nerden buldular bunuda :D.İnşAllah büyük bir yetenektirde izlerken zevk alabiliriz :)

TR.CaPTaiN
27.Aralık.2007, 22:04
Trabzonspor, Belçika'nın KAS Eupen takımından aldığı ve önümüzdeki sezon bedelsiz transfer edilmek üzere Hollanda'nın Striching MVV takımına verdiği Christian Brüls'ün sergilediği performansla büyük beğeni topladığını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan haberde, Brüls'ün, takımının FC Zwolle ile oynayıp 4-1 kazandığı karşılaşmada ortaya koyduğu oyunla Hollanda basınında gündeme oturduğu kaydedildi.

Maçın adamı seçilen Brüls'ün 49. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirirken diğer 3 golün de hazırlayıcısı olduğu belirtildi.

Belçikalı futbolcunun en yüksek notu alan futbolcular arasından haftanın karmasına seçildiği de ifade edildi.

Striching MVV takımında hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapan Brüls'ün ligde oynadığı 20 maçta attığı 2 gol ve 7 asistle adından bahsettirmeye başladığı ve 16 maçta 90'ar dakika görev yaptığı da haberde yer aldı.

Ayrıca, sitede Brüls'ün performansına ilişkin video görüntüsüne de yer verildi.

Ajansspor

GeNç KaRTaL
28.Aralık.2007, 00:21
Öncelikle Trabzonspor yönetimini Faty Papy transferinden dolayı tebrik ediyorum.Gerçekten çok akıllıca bir transfer hamlesi.Özkan Sümer'in geçmişte Aurellio'yu,Yattara'yı Trabzonspor'a çok ucuza kazandırdığını bildiğimden bu transferinde bu 2 isim gibi olacağını düşünüyorum..

Bahsi geçen Yusuf transferi hakkındaki düşüncem ise eğer çok pahalıya mal olmayacaksa (yaşından dolayı) bence yararlı bir transfer olur.Yusuf Türkiye şartlarında iyi bir 10 numara bence.Yetenekli,tecrübeli,uyum sorunu olmaz..Trabzonspor'un oyunun kilidini açacak böyle bir oyuncuya ihtiyacı olduğuda aşikar.Eğer olursa bence iyi olur..

Birde iyi bir sol açık alınırsa Trabzonspor daha iddialı bir konuma gelecektir şampiyonluk yarışında..Gerçi o bölgede Barış var ama nedendir bilmiyorum pek forma şansı bulamıyor..

bugra 1905
28.Aralık.2007, 02:43
Trabzon Akıllıca Transfer Yapıyor Afrikalıyı Bu Sene İzlemesek Bile Bir Dahaki Sene İzleriz Sıra Bir Sol Açıkta Sol Açık Almaları Lazım

erdemzorer10
28.Aralık.2007, 08:40
Christian Brüls ofansif orta saha değil mi zaten neden illa o bölgeye transfer amacı var Trabzonspor un anlayamadım..iyi bir sol açık alıp Gustavo Colman ı da o bölgeye kaydırabilir rahatlıkla..

shamur1
28.Aralık.2007, 20:06
Evet bizim sorunumuz kesinlikle ve kesinlikle sol kanattır. Bu takım sadece sağ taraftan Yattara ile atağa çıkıyor. Standart bir sol kanadımız bile olsa hem Yattara daha iyi performans gösterir hemde oyun sadece sağ kanatta sıkışmaz. Rakipler de bu durumu bildiği için Yattara'nın tarafına set kuruyor. İyi bir sol açık alınmalı bu takıma , yoksa Yusuf falan o tipte bir oyuncuya gerek yok sol kanadımız olmadığı için Colman kanat gibi oynuyor sol açık alındığı takdirde Colman da ortasahanın ortasında çok rahat oynar.

shamur1
28.Aralık.2007, 21:17
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/65381_1_081228124754.jpg

TRABZONSPOR İLK İMZASINA YAKIN!..

Sezon başında yaptığı transferlerle ilk devrenin büyük bölümünü lider sürdüren Trabzonspor, devre arasında da ilk imzasına hazırlanıyor.

Trabzonspor, Sakaryaspor ve 17 yaş altı Milli Takımımızın formasını giyen Furkan Aydın’ın peşinde. Geleceğin Hakan Şükür’ü olarak gösterilen Furkan, 1.90 boyunda ve 17 yaşında.

Furkan’ın transferini görüşmek için Trabzonspor ve Sakaryaspor yetkililerinin bugün bir araya gelecekleri ve büyük ihtimalle anlaşacakları öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Bordo61Mavi
28.Aralık.2007, 23:08
Genc oyuncularin alinmasindan yanayim bende. Insallah gerceklesir bu transfer.

Ayrica haber61 de Yattarayi Real Madrid istiyormus diyolar :D

Bordo61Mavi
28.Aralık.2007, 23:18
Ohoo haberi bende koyardimda :D ispanyol gazetenin ismi bile verilmemis.

Bide simdi Barcelonada istiyomus, fiyat kizisiyomus :D:D

Benide yaniltilar

Trabzonspor winger Ibrahim Yattara shock Real Madrid target
28.12.08 | tribalfootball.com

Trabzonspor winger Ibrahim Yattara is a shock target for Real Madrid.

Real chiefs are scrambling to find a versatile attacking signing who can play in the Champions League. Guinea international Yattara, who carries an EU passport, is on their shortlist and is rated in the £5 million class by his Turkish club.

Yattara can also play as a striker, which may come in handy if Real choose to register Lassana Diarra for their Champions League campaign ahead of Klaas-Jan Huntelaar.

Bu haber sitesi her ulkenin gazetesini ekliyor, inglizceye cevirmisler

Trabzonspor
29.Aralık.2007, 01:10
yok artık buda yazıldıya vay be

KanaKe
29.Aralık.2007, 01:22
bu sene basindaki Roma olayina benziyor gibi yine menajerler Trabzon'a oyun oynuyordur.

nekop
29.Aralık.2007, 02:18
Ohoo haberi bende koyardimda :D ispanyol gazetenin ismi bile verilmemis.

Bide simdi Barcelonada istiyomus, fiyat kizisiyomus :D:D

Benide yaniltilar

Trabzonspor winger Ibrahim Yattara shock Real Madrid target
28.12.08 | tribalfootball.com

Trabzonspor winger Ibrahim Yattara is a shock target for Real Madrid.

Real chiefs are scrambling to find a versatile attacking signing who can play in the Champions League. Guinea international Yattara, who carries an EU passport, is on their shortlist and is rated in the £5 million class by his Turkish club.

Yattara can also play as a striker, which may come in handy if Real choose to register Lassana Diarra for their Champions League campaign ahead of Klaas-Jan Huntelaar.

Bu haber sitesi her ulkenin gazetesini ekliyor, inglizceye cevirmisler

Lütfen Fanatik, Fotomaç haberleri koyalım onlar daha gerçekci :D

gtTs26
29.Aralık.2007, 03:43
Yattara haberi

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1194937.html

Universal
29.Aralık.2007, 05:40
Yattara niye gitmesin? Baliç zamanında rekor kırarak gitti ve bu rekor hala geçilemedi...(Belki Anelka geçmiş olabilir. )

Onurap
30.Aralık.2007, 01:14
Haber doğru sanırım dha muhabiri real madirin menejerinin geldiği söylemiişti.

Realde son zamanlarda transfer kalitesi çok düştü yattarıyıda alırlarsa şaşırmam zaten..

Bordo61Mavi
30.Aralık.2007, 14:42
Yusuf'ta işlem tamam

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_237712_yusuffffffffff_414_232.jpg

Trabzonspor, Yanal´ın istediği başarılı oyuncu için Bursaspor ile anlaştı. Yeşil-Beyazlı ekibin başına geçen Ertuğrul Sağlam´dan onay geldi, resmi imzanın atılması artık an meselesi.

Mutlu sona ulaştıBordo-Mavili ekip uzun bir süreden beri almak istediği Bursasporlu futbolcu Yusuf Şimşek’in transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı ve bugün sözleşme imzalamasını beklediği teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Yusuf’un Trabzonspor’a transferine onay verdiği öğrenildi. Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği tecrübeli oyuncunun yarın ya da en geç öbür gün Trabzon’a giderek mukavele yapacağı kaydedildi. Genel Sayman Mahmut Aksu da 700 bin Euro’nun yanı sıra Ferhat ya da Ergin Keleş’ten birinin bonservisiyle birlikte Bursa’ya verileceğini söyledi.
Yanal’la yemek yedi
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da, “Benim için para pul önemli değil. Trabzonspor’a gitmek ve şampiyonluk yaşamak istiyorum” dediği için Yeşil-Beyazlı kulüp taraftarlarınca protesto edilen ve aldığı kötü mesajlar yüzünden cep telefonunu kapatan Yusuf’un transferinin yerinde bir karar olacağını söyledi. Ertuğrul Sağlam da gelişmeler nedeniyle Yusuf’un artık Bursa’ya faydalı olamayacağını dile getirdi. Yusuf ise, “Ne olursa olsun, hangi formayı giyersem giyeyim benim o takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Ne kadar dogru bi transfer olur bilemem. Kimi yedek birakir onu hic bilemem :)

shamur1
02.Ocak.2008, 00:18
Ten African Players To Watch In 2009

2009'a damgasını vurabilecek Afrikalı Futbolcular ; Faty Papy 9.sırada

9. Faty Papy (Trabzonspor & Burundi)

Turkish club Trabzonspor got themselves a huge bargain when they signed 18-year-old Burundi international midfielder Faty Papy in December. Papy, who has won six caps for his native country since his debut against Seychelles in June, featured for Inter Star of Bujumbura before his move overseas.

1. Yao Kouassi 'Gervinho' (Le Mans & Ivory Coast)
2. Rabiu Ibrahim (Sporting Clube & Nigeria)
3. Daniel Opare (Real Madrid & Ghana)
4. Macauley Chris****ss (Hamburg & Nigeria)
5. Moussa Maazou (Lokeren & Niger)
6. Bernard Parker (Thanda Royal Zulu & South Africa)
7. Clifford Mulenga (Wits & Zambia)
8. McDonald Mariga (FC Parma & Kenya)
9. Faty Papy (Trabzonspor & Burundi)
10. Mustapha Jarju 'Toubabo' (RAEC Mons & Gambia)

Haberin Linki http://www.goal.com/en/news/89/africa/2009/01/01/1035671/feature-ten-african-players-to-watch-in-2009#Comm

bugra 1905
03.Ocak.2008, 21:04
Faty Papy Ne Kadar İyi Transferse Yusufda O Kadar Kötü Transfer Ben Yusufun Trabzona Birşeyler Vereceğini Sanmıyorum Bu Yaşta Bir Adamı Alırsa TS Nasıl Bir Formasyona Dönecek Merak Ediyorum Büyük Olasılıkla Tek Forvet Gökhan Oynarlar Oda Kezman Gibi Olur Sonu

nekop
03.Ocak.2008, 21:33
Sanmıyorum tek forvete dönüleceğini Yusuf büyük ihtimal yedek olucak takımda...

Trabzonspor
04.Ocak.2008, 02:54
ben suan avrupadan bahsetmıyorum cunku yıl sonu fınansal yapı ıyı olursa avrupaya uygun transferler yapılır.Ama lıgde kendı dsahamazıda hıc bır derbıyı kaybetmeyız hem takım onun ıınanclı hemde taraftar en ıyı destegı verıyor.

Memedov
04.Ocak.2008, 04:34
‘Yusuf’u satmam’

Trabzonspor cephesinden Yusuf Şimşek ile ilgili her gün yeni bir açıklama gelirken, Başkan İbrahim Yazıcı bugünkü mevcut şartlarda Yusuf’u satmayacağını tekrarladı.
03-01-2009

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile henüz Yusuf konusunu görüşmediğini belirten Başkan Yazıcı, “Trabzon’un teklif ettiği para ve takasla Yusuf’u bırakmam. Ben onu alıncaya çok zorluk, sıkıntı çektim. Öyle yıldız oyuncuyu kolay kolay bırakmam. İsteyen istediğini yazsın” dedi.

Kaynak : Olay

nekop
04.Ocak.2008, 04:39
‘Yusuf’u satmam’

Trabzonspor cephesinden Yusuf Şimşek ile ilgili her gün yeni bir açıklama gelirken, Başkan İbrahim Yazıcı bugünkü mevcut şartlarda Yusuf’u satmayacağını tekrarladı.
03-01-2009

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile henüz Yusuf konusunu görüşmediğini belirten Başkan Yazıcı, “Trabzon’un teklif ettiği para ve takasla Yusuf’u bırakmam. Ben onu alıncaya çok zorluk, sıkıntı çektim. Öyle yıldız oyuncuyu kolay kolay bırakmam. İsteyen istediğini yazsın” dedi.

Kaynak : Olay

Umarım haber doğrudur.

shamur1
04.Ocak.2008, 06:00
Aynen umarım doğrudur diyecem ama hala kesinleşen birşey yok inşallah transfer edilmez.

Çok şey istemiyoruz ; şu takımın bir tane sol kanatı olsun , sol kanattan kesilen 2-3 orta görelim yeter.

Ve Colman'da böylelikle sol kanatta oynatılmaz da asıl mevkisinde izleriz.

Universal
04.Ocak.2008, 07:54
Sanmıyorum tek forvete dönüleceğini Yusuf büyük ihtimal yedek olucak takımda...

Yusuf, gibi bir oyuncum olsa Yusuf + 10 oyuncu belirlerim. Yusuf vazgeçilmez oyuncu olacaktır. Türkiye'de ayaklarını en iyi kullanan oyunculardan birisidir.

Bordo61Mavi
04.Ocak.2008, 12:22
Ben Yusufu hic istemiyorum, suanki kadroda kendine yer goremiyorum. Sol acik olsa yer bulunur ama Yusuf gibi bi oyuncu bize fayda saglamaz. Ceyhunu da hatirliyalim, hic bi varlik goremedik. Biz sol tarafa ilac ariyoruz

nekop
04.Ocak.2008, 19:17
Yusuf, gibi bir oyuncum olsa Yusuf + 10 oyuncu belirlerim. Yusuf vazgeçilmez oyuncu olacaktır. Türkiye'de ayaklarını en iyi kullanan oyunculardan birisidir.

Ortasahamız zaten Yattara,Selçuk,Hüseyin,Colman dörtlüsünden oluşuyor.Sezon başından beri Ersun hocada 2 forvette ısrar ediyor ve edicek gibide görünüyor.Yani ortasaha dörtlüsünden birini kesip Yusuf'u koymak gerekiyor.Yattara asla kesilmez.Selçuk Ersun hocanın elinde yetişmiş çok fazla güvendiği bir isim kesilmez.Colman yine Ersun hocanın sezon başında özellikle istediği isimlerden biri keseceğini sanmıyorum.Elde Hüseyin kalıyor ben Hüseyin'i begenmesemde onu kesip Yusuf'un oynamasınada karşıyım bu takımda Hüseyin oynamıyorsa onun yerine ya Serkan ya Ceyhun oynar.Aksi taktirde Yusuf,Yattara gibi defansif anlamda takıma katkısı olmayan 2 ortasaha ile kalemizde çok fazla tehlike göreceğimizi düşünüyorum.

Ortada Caner haberleri var umarım doğrudur yönetimin yerinde olsam Yusuf'a verilecek parayıda Caner'in transferine harcar Caner'i getiririm.

GeNç KaRTaL
05.Ocak.2008, 04:01
Arkadaşlar konumuz Trabzonspor Transfer Haberleri..

Trabzonspor
05.Ocak.2008, 20:28
Kulübümüz, PAF takımı oyuncularımızdan Göksu Alhas ile profesyonel sözleşme imzaladı. Takımımızla birlikte Antalya kampında bulunan Göksu ile 4.5 yıllık mukavele yapıldı.

PAF takımımızın ligin ilk yarısında oynadığı 16 maçın 14’ünde forma giyerek attığı 16 golle gol krallığında ilk sırada yer almayı başaran Göksu, 21.03.1990 yılında dünyaya geldi. 1.66 cm. boyunda ve 64 kilogram ağırlığında olan genç futbolcu özellikle ligin son haftasında Eskişehirspor maçında attığı 4 golle dikkatleri daha da üzerine çekti.

Fietra 10
05.Ocak.2008, 21:00
Geçen sene dersanede aramızda maç yaparken Göksu bizim takımdaydı şimdi Trabzonspor'da profesyonel oldu vay be..:) biraz garip hissediyor insan ..

Sir FRD
06.Ocak.2008, 01:20
Yusuf transferi gereksiz olur hadi diyelim aldın saçma olur.Colman fazla koşmuyor Yattara serbest oynuyor bir de yanlarına Yusuf'u koydun ortasahasında kim bascak bu takımın?

Günümüzde 10 numarayla oynayan takım kaldımı onu da bir araştırmak lazım.Bütün takımların ortasahasında oyunu 2 yönlü oynayabilen adamlar var

Zaten Trabzon'un altyapısı yeter bence

shamur1
06.Ocak.2008, 01:38
Yusuf’da mutlu son

Trabzonspor'da Yusuf sevinci. Dün gece Antalya'ya gelen Yusuf bu günde Trabzonspor başkanı Sadri Şener ve mali Sayman Mahmut Aksu ile görüştü. İki günden beri menajerleri Antalya'da bulunan Yusuf konusunda başkan Sadri Şener Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede başkan İbrahim Yazıcı ile 450 milyar +2 futbolcu karşılığı anlaşmaya varıldı.

Adnan ve Ergin veriliyor

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelirken Trabzonspor Bursaspor'un istediği iki futbolcu Adnan ve Ergin 'i verirken 750 milyar lira 450 milyar a indirildi. Adnan önce Bursaya gitmek istemezken sonradan ikna edildi.

Transfer için aradaki küçük pürüz giderildiğinde imzalar atılacak.

Spor61

Bilmiyorum ne derece doğru.

Onurap
06.Ocak.2008, 01:44
Bence gereksiz bir transfer 2.ceyhun vakası olabilir..
Neden bu kulüpler lazım olan yere transfer yapmaz ki?
Trabzonspor solaçık biz sağbek alamadık gitti.

Bordo61Mavi
06.Ocak.2008, 02:09
Cok gereksiz bi transfer. Ben ilk 11 de yer bulamiyorum Yusuf'a!

Sol kanada birini alsinlar veya hic almasinlar. Sene sonu Bruls gelecek zaten, Yusufa ihtiyac kalmicak

Crocodile1963
06.Ocak.2008, 05:43
Bursaspor, Yusuf'a karşılık
1- 1.500000 TL
2- Para + Adnan + Ergin
3- Para + Tayfun Cora'yı istemiş.

shamur1
06.Ocak.2008, 05:50
YUSUF İÇİN ANLAŞAMADILAR!..

Trabzonspor, Bursaspor ile Yusuf Şimşek'in transferi konusunda yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç alamadı.

Bordo-mavili kulübün, bu akşam Bursaspor ile Yusuf'un transferi için masaya oturduğu, ancak tarafların anlaşma sağlayamadıkları bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, görüşmeye ilişkin olarak, ''Bu transfer olmadı. Olması da mümkün görünmüyor. Transferi dondurduk'' dedi.

Bordo61Mavi
06.Ocak.2008, 10:25
YUSUF İÇİN ANLAŞAMADILAR!..

Trabzonspor, Bursaspor ile Yusuf Şimşek'in transferi konusunda yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç alamadı.

Bordo-mavili kulübün, bu akşam Bursaspor ile Yusuf'un transferi için masaya oturduğu, ancak tarafların anlaşma sağlayamadıkları bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, görüşmeye ilişkin olarak, ''Bu transfer olmadı. Olması da mümkün görünmüyor. Transferi dondurduk'' dedi.

Agzindan bal damlamis Hayrettin beyin :)

Sadece sol tarafa bi transfer olursa olsun. Daha baskada bisey istemiyoruz

deniz.91
07.Ocak.2008, 02:52
Trabzon taraftarı yusufu neden istemiyor anlayamadım vallahi bence colmandan falan çok daha yetenekli bir oyuncu yaşlı ama iş yapacak bir oyuncu

Bordo61Mavi
07.Ocak.2008, 03:25
Trabzon taraftarı yusufu neden istemiyor anlayamadım vallahi bence colmandan falan çok daha yetenekli bir oyuncu yaşlı ama iş yapacak bir oyuncu

Yusuf dolasiyor anadoluyu. Biz Ceyhun vakasini yasadik, tekrarlamak istemiyoruz

shamur1
07.Ocak.2008, 22:21
Yusuf işi oldu heralde + 1 tane daha Türk Futbolcuyu renklerimize bağlıyabiliriz.

Trabzonspor
07.Ocak.2008, 22:33
Yusuf degılde 10 numara olarak sene basında almadıgım zafer olsaydı bın katd aha ıyı olurdu ama ınsallah işşe yararda bızı haksız cıkarır

Bordo61Mavi
08.Ocak.2008, 02:43
Yusuf kimi kesecek. Kesmesi gereken futbolcu Yattara, forvet arkasi Yattara oynuyor cunki.

Yonetim isini bilir diyorum ama bu Ceyhunun transferi ile ayni, tutmicak

cureshot
08.Ocak.2008, 02:47
Dünkü habere göre;

Yusuf'a Trabzonspor yolu kapandı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Şimşek'in transferi konusunda Bursaspor ile anlaşamadıklarını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün, Bursaspor ile Yusuf'un transferi için masaya oturduğu, ancak tarafların anlaşma sağlayamadıkları bildirildi.

Tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da oynamayı çok istediğini, kulüplerin anlaşması halinde yeni takımıyla hemen antrenmanlara başlayacağını söylemişti.

NTVSpor

Cengo
08.Ocak.2008, 06:07
Ajansspor'da da Yusuf Trabzonspor'da yazıyor.

Herkes ayrı akort.

Crocodile1963
08.Ocak.2008, 06:16
Erturul Sağlam maçtan sonra Yusuf'un büyük olasılıkla takımdan ayrıldğını Sercan'ın ise satılmamasını istedğini belirtti. Trabzonspor'a Yusuf hayırlı olması dileğiyle.

KaPaLı
08.Ocak.2008, 06:19
Yusuf zaten Bursa'da oynamak istemiyomuş.

Crocodile1963
08.Ocak.2008, 06:23
Yusuf, Bursaspor'a geldikten sonra benim futbolumu eleştirin karakterimi değil dedi ama yaptığı büyük yanlış. Sezon başı Yunan klübüne imza attı sonra yasa çıktı Bursaspor'a gelirim dedi. Uzun bir süre sözleşme fesh edilmeye çalışıldı ve imzalar atıldı. Ona kaptanlık verildi ama o gitmek istiyorum dedi. Bursa zor şehir Denizli'deki serbest ortamı bulamadı herhalde.

KanaKe
08.Ocak.2008, 21:23
Yusuf sonunda gelmis.. Hayirli olsun.

shamur1
08.Ocak.2008, 22:10
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_f3_YusufSimsek001.jpg

Ve Trabzonspor'da Şimşek çaktı !..

Türk futbolunun en yüksek tekniğe sahip futbolcularından Yusuf Şimşek sonunda Trabzonsporlu oldu !.. Burdo mavili yöneticiler, Bursaspor yönetimi ile kesin anlaşmaya vardı !..

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında Oğuz Tongsir'in verdiği bilgiye göre Trabzonspor Bursaspor'a Yusuf için Ergin Keleş ve Samsunspor'dan alınan Adnan'ın yanı sıra 600.000 TL de para verdi !..

LigTv

Şimdi bir de sol kanat alınıp , Umut Bulut da yedek kulübesinin yolunu tutarsa tadından yenmez artık :) Hayırlısı..

Trabzonspor
08.Ocak.2008, 22:14
ergin+adnan+600 cok degılmı ya 35 yasındakı bır oyuncu ıcın

TR.CaPTaiN
08.Ocak.2008, 22:17
Trabzonspor sezon başında gittiği yapılanmaya tecrübeli bir oyuncu katarak doğru olanı yaptı. Liderlik özelliği olan Fatih Tekke olsaydı belki Trabzonspor daha az puan kaybedecekti. Yusuf'u da klasik bir sözle takıma hem ağabeylik yapabilecek hem de futboluyla katkı sağlayabilecek bir isim olarak görüyorum. Yeni yapılanmaya giden takımların 1-2 tane de olsa bu tip oyunculara ihtiyacı vardır. Zor zamanlarda sazı eline alarak, tek başına maç kurtarabilecek oyuncular gerekiyor. Yusuf Trabzonspor'a hayırlı olsun.

Trabzonspor
08.Ocak.2008, 22:23
Fatih takımından ayrılmak istiyor biraz pazarlık yapıp onuda katsak kadroya çok ıyı olurdu.

nekop
09.Ocak.2008, 01:37
ergin+adnan+600 cok degılmı ya 35 yasındakı bır oyuncu ıcın

Ergin kiralık verildi galiba...

Bordo61Mavi
09.Ocak.2008, 10:20
Bi sol kanat alalim yeter :)

Yusuftan kurtulduk 1.5 sene daha istemeyiz :D

extensor
09.Ocak.2008, 10:50
Edit adam Beşiktaş'a gitmiş :D

bySilver
09.Ocak.2008, 22:43
Yahu ne oldugunu bi türlü anlayamadım ben bu adam hangi takımda ?

GodfatheR
09.Ocak.2008, 22:49
Bu Yusuf transferinden en kârlı çıkan takım kesinlikle Trabzonspor'dur.Bu transfer Trabzonspor için ancak zarar olurdu.Pişmiş aşa su katmak gibi bir olay.İyi giden bir takımın sistemini değiştirecek bir futbolcu almak bana çok saçma geliyordu zaten.Kısacası hem Trabzon'a hem de Trabzonsporlulara hayırlı olsun.

Trabzonspor
09.Ocak.2008, 22:54
bencede başkan bır sol acık alıcaz dıyor hemde ıyısınden :D 3 aday varömıs bıze bır sol acık lazım o alınsın yeter

shamur1
10.Ocak.2008, 00:29
Valla tek üzüldüğüm nokta Adnan'ın bonservisiyle , Ergin'in de kiralık olarak gidememesidir. Neyse Adnan oynamasa da maç sonlarında iyi kolbastı oynuyor , sanki adamı sırf kolbastı oynasın diye aLmışız :)

nekop
10.Ocak.2008, 01:02
Günlerdir gazeteleri Yusufla donatıyorlardı artık kimleri getircekler acaba başlıkları görür gibiyim ''Yusuf olmadı Caner yolda'' :)

Trabzonspor
10.Ocak.2008, 01:04
caner degıl bu seferde zafer yazıyolar hatta baslık'trabzonsporda zafer yakın' :D

nekop
10.Ocak.2008, 01:06
Hayatında sol açık oynadığı mechul olan bir adamı sol açık diye yazıyorlar nasıl bir medyaysa...

bySilver
10.Ocak.2008, 01:51
"Onlara da bu yakışırdı"

Trabzonpor Başkanı Sadri Şener, uzun süredir transfer etmek için çaba sarfettikleri Bursasporlu Yusuf Şimşek'in dün gece geç saatlerde Beşiktaş'a transfer olmasıyla ilgili olarak, "Beşiktaş ve Bursaspor Kulübü'ne de zaten bu yakışırdı" diyerek tepkisini dile getirdi.
Şener, yaptığı açıklamada, Bursaspor ve Beşiktaş Kulüpleri'nin dün gece Yusuf Şimşek'in transferi için anlaşmalarına ilişkin, ''Ben zaten uzun süren bu tip transfer görüşmelerini sevmem. Hayırlısı olsun. Beşiktaş ve Bursaspor Kulüpleri kendilerine yakışanı yaptı'' dedi.

Artık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, ''Colman'a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman'dan daha iyi Türkiye'de 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız'' diye konuştu.

Transferde Yusuf'un eli kolu bağlı olduğunu, çünkü bu oyuncunun bonservisinin Bursaspor'da bulunduğunu dile getiren Şener, şöyle devam etti: ''Bursaspor Başkanı ile bir kez görüştüm. Çünkü bir kulübün mukavelesi olan oyuncusu konusunda çok fazla görüşmek doğru olmazdı. Beşiktaş 5 lira fazla verdi, ora tercih edildi. Ama Beşiktaş Kulübünün de bizim düşüncemizi alması gerekirdi. Her şeyde bir hayır var. Biz artık önümüze bakıyoruz. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.''

Şener, Gökhan Ünal'ın basında yer alan fotoğraflarına ilişkin ise ''Teknik heyet yılbaşı akşamı izin verdi. Evli olan otellerde kaldı, bekarlar da dışarda eğlendi. Hoca izin verdi, çocuklar da gitti. Kamptan gider, hoca izin vermez, o başka. Hocanın yetkisindeki bir şeye ben karışmam. Hoca derse, 'kamptan kaçtı gitti, cezayı verin' o zaman veririz. Ama böyle bir durum yok'' diye konuştu.

ligtv.com.tr

Bordo61Mavi
10.Ocak.2008, 11:29
Engin Baytar, Ibrahim Akin veya Ozer Hurmaci gelecek. Yerli isimler dusunuluyor, en buyuk olasilik Engin Baytar.

Cavcav Adnani istemisti, onu verip Yusufa vercemiz parayi verdimi aliriz :)

KaPaLı
10.Ocak.2008, 11:50
Şener, ''Colman'a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman'dan daha iyi Türkiye'de 10 numara var mı?

Sen kendi dediğine inanmıyosun Sadri Başkanım :)

Engin Baytar devre arası girmeden Fenerbahçe'ninde gündemine gelmişti. İyi bir oyuncu yeteneklide ama özel hayatı biraz karışık kendisinin.

İbrahim Akın çok yetenekli bir oyuncu ama oda Burak gibi büyük takımlarda ne yapacağı belli değil. Sol açık oynadığında gerisinde çok açık bırakan bir oyuncu ayrıca. Özer'i Espanyol ve Sevilla'da istemiş. Ankaraspor'un satmak gibi bir düşüncesi yok sanırım.

Deniz
10.Ocak.2008, 17:05
Kendi oyuncusunu 10 numara diye göğe çıkaran bir başkan daha.. (:

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2008, 23:10
Colman Yusuf'tan daha iyi bir 10 numaraysa o zaman neden Yusuf'un transferi için o kadar uğraştın diye sorarlar adama..(Beşiktaş'a geldiği için böyle yazmadım) Zaten Trabzonspor taraftarının bir çoğuda bu transferi istemiyordu.Neyse Trabzonspor kaliteli bir sol açık transferi gerçekleştirebilirse kadrosunu güçlendirmiş olur..

Bordo61Mavi
11.Ocak.2008, 12:02
Her yerde Leanardo yaziyor :D Fmde ben aldim, transfer listesindeydi insallah Sadri baskan alir :)

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2008, 20:44
DHA'da transferde sona yaklaşıldığı haberi yapılmış.Leo'yu gerçek hayatta hiç izlemedim ama Fm'den hatırladığım kadarıyla baya iyiydi özellikleri..

Deniz
11.Ocak.2008, 20:51
Leonardo'da sona doğru!

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Ajax'ın sol kanat oyuncusu Leonardo'nun transferinde sona yaklaştı. Bordo - mavili yöneticiler bu futbolcu dışında iki transfer daha yapmayı planlıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında zirve iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle orta sahanın soluna takviye yapmak için girişimlerini sürdüren bordo - mavili takım eski futbolcusu Şota'nın önerisi üzerine gündemine aldığı Ajax'ın 25 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo Vitor Santiago'yla büyük oranda anlaşma sağladı. Bu futbolcunun kulübüyle arada kalan küçük ekonomik sorunları gidermesi için Şota'yı devreye sokan bordo - mavili yöneticiler, transferin önümüzdeki günlerde resmen sonlanabileceğini söylediler. Leonardo dışında iki futbolcuyu daha kadrosuna katmak için araştırmalarını sürdüren bordo - mavili yöneticiler, bu konuda Futbol Komitesi Başkanı Özkan Sümer ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın verdiği rapor doğrultusunda hareket ediyor.
ADNAN: "OYNAMAK İSTİYORUM"
Trabzonspor'un, düşük bir bonservis bedeliyle Hacettepespor'a sattığı Adnan Güngör yeni takımıyla idmanlara çıkmak için gün sayıyor. Bordo - mavili takıma geldiği günden itibaren yedek kulübesine mahkum olan Adnan, Hacettepespor'a oynamak için gittiğini belirterek: "Trabzonspor'da istediğim forma şansını bulamadım. Hacettepespor'da yeniden forma giymeye başlayarak adımdan söz ettirmek istiyorum. Umarım Trabzonspor'da sezon sonunda hak ettiği yerlere ulaşır" diye konuştu.
YATTARA: "TAKIMDA ÇOK İYİ BİR ARKADAŞLIK VAR"
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, zirve yarışını son haftaya kadar bırakmayacaklarını da ifade ederek: "İyi bir takımız var. Yönetim kurulumuz bu takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut kadroda çok iyi arkadaşlığımız var. Bunun lige yansıyacağından şüphem yok. Trabzonspor'u özlenen başarılara ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sağ ve sol kanatta denediği futbolcu bunun kendisini zorlamadığını da söyledi.
FATY PAPY'E BÜYÜK DESTEĞİ
Trabzonspor'un 19 yaşındaki Burundili futbolcusu Faty Papy'i Song ve Sylva hiç yalnız bırakmıyor. İlk kez ülkesi dışında başka bir takımda forma giyen genç oyuncuya sahip çıkan ve onu her fırsatta yanlarına alan Song ve Sylva, Faty Papy'inin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söylediler.

11.01.2009

Kaynak : DHA

Fietra 10
11.Ocak.2008, 23:55
Ntvspor'da şimdi okudum ..Leandro ile büyük ölçüde anlaşma saglanmış ..Gerçekleşmesini istediğim bir transfer ..

Alicanfmfan
12.Ocak.2008, 00:32
Hani şu ajax'ın sol açıgı hani şu dribling 20 olan hani şu müthiş ortaları iyi olan ,fm diliyle mükemmel bir transfer olur :p

Sirius Black
13.Ocak.2008, 03:25
Ya bu Trabzon transfere doymuyor. Yakında beni bile alırlar. :zuhaha :p

BeeTLeJuiCe
13.Ocak.2008, 03:27
FATY PAPY'E BÜYÜK DESTEĞİ
Trabzonspor'un 19 yaşındaki Burundili futbolcusu Faty Papy'i Song ve Sylva hiç yalnız bırakmıyor. İlk kez ülkesi dışında başka bir takımda forma giyen genç oyuncuya sahip çıkan ve onu her fırsatta yanlarına alan Song ve Sylva, Faty Papy'inin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söylediler.

Bu gidişle çocuk 5 senede bırakacak futbolu. 15 Yaşında, 18'e büyülttüler, gazeteler 19 yazıyo, 20 yazan bile var :D

Leonardo transfer Trabzon'un sol kanadına ilaç olur en azından gerekli mevkiye transfer yapılmış olur.

Bordo61Mavi
13.Ocak.2008, 08:25
Hazirlik macinda Faty Papy yi izleme sansi bulduk :)

Direkt pas dusunuyor, Huseyin abisi gibi kisa da vermiyor bunlari. 2-3 guzel pas atti, bi tanesinde kaleciyle bas basa kaldi Isaac.

nekop
13.Ocak.2008, 10:07
Hazirlik macinda Faty Papy yi izleme sansi bulduk :)

Direkt pas dusunuyor, Huseyin abisi gibi kisa da vermiyor bunlari. 2-3 guzel pas atti, bi tanesinde kaleciyle bas basa kaldi Isaac.

Ben unuttum maçı izlemeyi özelliklede Papy için izleyecektim.

Bordo61Mavi
13.Ocak.2008, 10:37
Ben unuttum maçı izlemeyi özelliklede Papy için izleyecektim.

Kumasi gercekten cok iyi. Fiziksel acidan guclu gozukmesede ikili mucadelerde bekledigimden iyidi. 2-3 pozisyona soktu ilerdekileri. Top teknigide begendim.
Hatta bi tanede gol atiyordu az kaldi. Kesinlikle Ozkan Sumer anliyor iyi kumastan. Marcodan daha iyi olacak insallah

Goksu da cok iyidi, her yerdeydi. Cok pres yapti, ilerde varlik gosterirse bide cok iyi olacaktir bizim icin. Bi kac daha genc denendi, stoperde oynayan guzeldi.

Trabzonspor
13.Ocak.2008, 16:48
gercekten papy benimde hosuma gıttı.Futbolu bılıyor oynuyor dirk paslar atmaya çalıştı evet issac'a gol atırıyordu kendı de atıyordu ama kaleciye takıldı ibrahimin dediği gibi küçük gibi görünsede ikili mücadelelerde ıyı gördüm bende inşallah ersun yanal ve diger hocalrla bırlıkte bu takımdakı genç sayısı artacak

Fietra 10
13.Ocak.2008, 20:08
Gerçek yaşı 15 olan bir oyuncuya göre gerçekten iyiydi dün Papy..Topu ileriye dönük oynamayı seven bunuda başaran bir oyuncu olarak gözüktü dün..2 sene sonra değişilmezi olacak inş takımın.Fizik olarakta daha çok yol katedecektir..Göksu'yu da begendim..Fakat defanstaki Mehmet ve diğer genç eleman zannediyorum pafta devam ederler bu sene ..

shamur1
13.Ocak.2008, 22:29
Göksu ; bu oyuncu Paf Liginin gol kralı asıl mevkisi sağ açık son maçlarda forvette oynamış ama dün gece gördük ki bu çocuğu nereye koysan oynayabilecek türden. 90 dakika boyunca savaşıyor , o kısacık boyuna rağmen 2-3 kere hava toplarında bile etkili oldu , Ömer Üründül'ün dediği gibi de pres yapması da çok iyi. Valla hayran kaldım dün gece Göksu'ya , Göksu her yerde ya :)

Papy de çok sempatik bir oyuncu , ilk kez bir özel maçta forma giymesine rağmen hiç sırıtmadı , uzun zamandan sonra dikine oynayabilen bir ön libero görmekten dolayı çok mutlu oldum. Hatta bir ara voleyle gol da atıyordu az kalsın :) Hüseyin abisinin ondan öğreneceği çok şey var :)

Göksu ve Papy'ye çok dikkat edilmeli bu adamlar Trabzonspor'un geleceğidir artık. Ayrıca Barış Memiş'de eskiye göre çok iyiydi. Diğer 2 tane paftan gelen oyuncularda sanırım PaF ın yoluna tutarlar yine , pek ışık göremedim ben Mehmet ve Yasin'de.

Onurap
13.Ocak.2008, 23:10
FatyPapy 15 yaşında hiç durmuyor..

Bordo61Mavi
14.Ocak.2008, 00:58
Emrah bence Mehmete isik vardi, fiziksel olarak guclu gozukuyor. Song ve Egemen gibi abileri var bence bunu iyi degerlendirmeleri lazim.

Bide mac esnasinda Faty ileri ciktiginda veya guzel bi pas verdiginde hemen yan tarafa bakiyodur, dusunuyodur belki Ersun hoca begenmismidir. Cok heyecanli olmasina ragmen guzel futbol oynadi. Onada resmi sozlesme imzalatildi sanirim dun geceki performanstan sonra :)

Ayrice Emrah katiliyorum sana, Gokdeniz de sag bek olarak baslamisti, Goksu da dun zaman zaman sag beke dustu Tayfunun ileri ciktigi anlarda. Nereye koyarsa koy oynar

Cengo
14.Ocak.2008, 04:21
Gerçek yaşı 15 olmayabilir, Afrika'da askere geç gidilsin diye geç yazdırılır nüfusa..

Varonil
14.Ocak.2008, 16:07
Leonardo transferi yapılırsa Trabzon için çok faydalı olur,Trabzon'un bütün sol kanat sıkıntısını çözecektir.

Ayrıca altyapı da çok sağlam Faty Papy ve Göksu'nun yanı sıra Hollanda'da kirada oynayan Christian Brüls'ten de övgüyle bahsediyormuş Hollanda basını.Trabzon geleceğin takımını kurdu tebrikler Sadri Şener ve yönetimine.

Nocna Mora
14.Ocak.2008, 17:39
Evet o Bruls'e de çok iyi oyuncu diyorlar sene başında alınıp kiraya verilmişti.. Bu arada ileriki yıllarda Sağ kanatta Göksu sol kanatta Barış DMC olarak Faty Papi AMC olarakta alırsınız bir tane olur biter :D Sadri Şener gerçekten uyuyan efsaneyi uyandırıyor..

shamur1
15.Ocak.2008, 04:22
Göksu Papy Brüls Barış

Güzel bir dörtlü olacaktır ilerleyen yıllarda. Ben Göksu'dan çok ümitliyim , Gökdeniz de Trabzonspor'da ilk forma giydiğinde sağ bek oynamıştı daha sonra ortada oynadı , sağ kanat , sol kanat , forvet bile oynadığı oldu.Göksu'da nereye koyarsan koy oynar cinsinden bir çocuk izlediğim kadarıyla.

Sheriff
15.Ocak.2008, 05:40
Ben hep merak etmişimdir bu Leonardo'nun dribling gerçekten 20 mi, bi gelsinde bi bakalım yav :zuhaha

Bordo61Mavi
15.Ocak.2008, 05:45
Leanardo da sakatlik var diyolar ama kesin bizim medyamizin atmasidir :) Bazi basliklar gordumki gulmekten karnima agrilar girdi
en komik olani

" TRABZON DIZI OLMAYAN ADAM ALIYOR "

Daha futbolcu ulkemize gelmeden ulkemizden sogutuyoruz.

Oghuse
15.Ocak.2008, 19:53
Trabzonspor Leonardo'da sona doğru
Trabzonspor kadrosuna katmak istediği Ajax'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo'nun transferinde sona yaklaştı. Bordo-mavililerin bu oyuncuyu Trabzon'a gelmeye ikna ettiği öğrenildi.

NTVSPOR
Güncelleme: 12:21 TSİ 15 Ocak 2009 Perşembe

Eski futbolcusu Şota'nın önerisiyle Ajax'ta forma giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo ile temasa geçen Trabzonspor'un, bu futbolcuyla büyük ölçüde anlaştığı belirtiliyor.

Transfer için Hollanda'da bulunan genel sayman Mahmut Aksu'nun, 25 yaşındaki futbolcuyu Trabzon'a gelmeye ikna ettiği, Ajax Kulüb ile de bonservis konusunda pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.

Yönetimden tam yetki alarak Hollanda'ya giden Aksu'nun, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda, alternatif isimlere yöneleceği öğrenildi.

Transfer çalışmalarına değinen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, devre arasında oyuncu almanın çok daha zor olduğunu, ancak kısa süre içerisinde belirledikleri bazı isimlere imza attırabileceklerini

nekop
15.Ocak.2008, 20:05
NTV Spor'unda diğer kaynaklardan pek farkı kalmadı bu transfer dönemimde herkes için 5-10 oyuncu yazdılar.

OMANA
15.Ocak.2008, 20:19
Trabzonda bir transferi özkan sümer izleyip yapıldıysa dikkat etmek lazım türkiyede futbolcudan anlayan ilhan cavcav gibi büyük bir guru ..

trabzon bu sene şampiyon olsun olmasın büyük renk katıyor..böyle bir trabzonu özlemiştik..

bence trabzon hala alternatif için bil olsa muhakkak iyi bir forvet almalı...

gökhan ünal ve umut bulutu zorlayacak iyi bir oyuncu lazım..iseac promise ise klasik bir santrafordan çok yattaranın bölgesini sürklase edecek bir oyuncu tipinde umut ise iyi oyuncu ama bazen çok gol kaçırıyor....keşke iyi bir forvet daha alsalar...Ergini gönderiyorlar duyduğum kadarı ile..

bySilver
16.Ocak.2008, 15:23
Sosa bombası!

Almanya´ya giden Başkan Sadri Şener´in listesinin başında Bayern´in Arjantinli yıldızının olduğu ortaya çıktı. 23 yaşındaki Tangocu, tam Trabzonspor´a göre.

Bu kez kendi uğraşıyor

Gizlice yurt dışına çıkan ve soluğu ilk durak olan Almanya’da alan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in izlediği rotayı FANATİK açıklıyor... Sezon başında yapılan yabancı transferlerinde başrol oynayan yöneticisi Mahmut Aksu ile birlikte çalışan Şener’in listesinin zirvesinde oldukça ünlü bir isim bulunuyor. Başkanın Bayern Münih’te forma giyen Arjantinli Sosa’yı Bordo-Mavili renklere bağlamak için çalıştığı, aradaki parasal pürüzlerin giderilmesine uğraşıldığı öğrenildi.

Leonardo’da sona doğru

Sosa için hem kiralama hem de bonservisiyle birlikte satın alma seçeneklerini araştıran Sadri Şener’in, bu transfer için kesenin ağzını açabileceği öğrenildi. Arjantinli Sosa için takımdaki bir başka Tangocu Colman’ın da devreye gireceği kaydedildi. Öte yandan Leonardo konusunda da girişimlerin hızlandığı, Ajax’a son teklifin sunulduğu bildirildi. Hollanda temsilcisine Türkiye’de liglerin başlayacağının hatırlatılarak bir kaç gün içinde haber verilmesi istendi.

SOSA KİMDİR?

Tam adı; Jose Ernesto Sosa... 1985, Arjantin doğumlu futbolcu, 2006’da Estudiantes’in şampiyonluğunda başrol oynayarak adını duyurdu. 4 kez milli olan Sosa, bu çıkışın ardından Almanya’nın ünlü kulübü Bayern Münih’in dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında uzun uğraşların ardından Bundesliga’ya transfer olan oyuncu için Bayern 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 1.80 boyundaki oyun kurucu, o süreçten bu yana 32 maçta oynadı. Geçirdiği 6 haftalık sakatlık sebebiyle iyileştikten sonra yedek kulübe gerileyen Sosa, Bayern’den 4 yıl için 4.5 milyon Euro kazanıyor

Fietra 10
16.Ocak.2008, 17:38
Sosa konusunda zannediyorum kiralanma yoluna gidilecek .. Aksi takdirde Maradona'nın milli takımda düşündüğü Sosa'nın bonservisi ile Türkiye'ye gelmesini pek mantıklı bulmuyorum .. Ayrıca Sadri Şener'in Almanya'da , Mahmut Aksu'nun Hollanda'da olması Leonardo ve Sosa haberlerinin dogruluk payını da yükseltiyor ..İki transferde de sonuca gidersek klübeye mevcut 11'den iki adam gidiyorki bu da bizim kadro kalitemizi oldukça artırır ..

Bordo61Mavi
17.Ocak.2008, 00:38
Leanardo hayal, istenilen bonservis yuksek :) Biz yine gelelim Turkiyeyede alalim Ibrahim Akini

Trabzonspor
17.Ocak.2008, 00:53
İbrahimakını ne yapcaksınkı İbrahim

sosa kıralıkta olsa ıyı olur Leonardonun bonservısı yuksekmıs ama ındırılebılır

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2008, 04:16
"Trabzonspor'da seve seve oynarım"

Hollanda Birinici Ligi kulüplerinden Ajax'ın Brezilyalı oyuncusu Leonardo Vitor Santiago, Trabzonspor'a transferi konusunda ilk kez DHA'ya konuştu.

Leonardo, Trabzonspor'da seve seve futbol oynayabileceğini, ancak şu ana kadar Trabzonspor yönetiminden kimsenin kendisiyle görüşme yapmadığını açıkladı.

Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Shota Arveladze'nin telefonla aradığını belirten Leonardo Vitor Santiago, "Yaptığım tüm araştırmalardan sonra kendisine Trabzonspor'da seve seve top oynayacağımı söyledim. Fakat bugüne kadar hiçbir Trabzonspor yöneticisi benimle bir görüşme yapmadı. Hafta içerisinde Hollanda'ya gelip benimle görüşeceklerini duydum. Fakat bugüne kadar hiç kimse gelmedi. Galiba birçok şey dedikodudan başka bir şey değil" dedi.

Ajax'ın bonservis ücreti olarak 2 milyon Euro istediği, transferin de bu yüzden çıkmaza girdiği iddialarını da değerlendiren Leonardo, "Bunu ilk kez duyuyorum. Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Nasıl olur da bu kadar yüksek bir bonservis ücreti isteyebilirler. Benim bonservisime 700 bin Euro ödemişlerdi, ben inanmıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'da oynamak için kendisi açısından herhangi bir engel bulunmadığını da ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Trabzonspor seyircisinin hem sevecen, hem de hırçın olduğunu duydum, ben de bundan hoşlanırım. Uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyorlar. Şampiyonluk özleminin sona ermesi için ben hazırım" şeklinde konuştu.

Bordo61Mavi
17.Ocak.2008, 11:18
Ohoo Leanardo desene hazir kita. Gelmek icin can atiyor bu adam :D

Ben bu transferin gerceklesecene inanmiyorum. Biz kala kala ada$ima kalcaz :D

Trabzonspor'un ara transferde renklerine katmak için çalıştığı Leonardo Ajax'da kaldı.

Trabzonspor kamuoyunun transfer gündeminde olan Ajax'ın yıldızı Leonardo transferinde de sonuç çıkmadı.

Ajax kulübü Teknik Direktörü Marco Van Besten son noktayı koydu:

Van Basten yaptığı açıklamada “Hürriyet gazetesi haberine göre Leonardo Trabzonspor ile ilgili açıklamalar yapmış. Bu oyuncunun şu an bir yere gitme olasılığı yok” dedi.

Van Basten, Ajax'a ikinci yarı transfer yapılmayacağını ve bu nedenle de Leonardo'nun kesinlikle hiçbir yere gidemeyeceğini ifade etti.

Bunuda simdi buldum, artik Hurriyetede pek guven olmaz ama

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2008, 22:16
Ya DHA sallıyor.Yada Hürriyet.Bakalım zamanla anlarız hangisinin salladığını..

BeeTLeJuiCe
17.Ocak.2008, 22:39
Hurriyet=DHA :)
İkiside Doğan Grubu.

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2008, 22:49
Doğru söylüyorsun Mustafa abi.Bir an aklımdan çıkmış.Fakat aynı grubun 2 kuruluşun birbirlerine zıt haber yapmalarıda basınımızın kalitesini gösteriyor..

Varonil
20.Ocak.2008, 00:02
Trabzonspor'a Belçikalı kaleci!
Transferde hareketli saatler geçiren Trabzonspor bir taraftan da önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için çaba harcıyor. Lig TV'deki Futbol Gündemi progmanına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bir transfer haberi verdi. Hollanda 2. Lig takımlarından Fuat Çapa'nın çalıştırdığı Maastricht takımının 21 yaşındaki Belçikalı kalecisi Ruud Boffin önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek.

Şener, Lig TV'ye verdiği açıklamada, "Boffin bizim oyuncumuz şu anda orada oynuyor. Önümüzdeki sezon kadromuzda olacak ama 1. kaleci mi olur, 2. kaleci mi olur onu bilemem." dedi. 5 Kasım 1987 doğumlu olan Boffin, Genk ve PSV kulüplerinin genç takımlarında oynarken, PSV'nin A takımında da forma giydi.

19.01.2009

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 20:55
Trabzonspor Belçika pazarına iyi el attı..:icon_biggrin:

Onurap
20.Ocak.2008, 21:28
Yabancı ve bu kadar genç transfer yaptıklarına göre yetenekli bir kaleci olması lazım..

Trabzonspor
20.Ocak.2008, 22:36
Aksu "Sosa'yı Alacağız"

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, transfer çalışmaları ile ilgili konuştu .

Aksu “ laf olsun diye transfer yapmayacaklarını belirterek, "İstesek şimdi iki adam alırız ama birilerinin gözüne girmek için transfer yapmayacağız" dedi. Aksu "Transfer sezonun başlamasından itibaren çok yoğun bir çalışma içerisine girdik ve bir çok isim üzerinde görüşmeler yaptık. Ancak internet sitelerinde birileri transfer istiyor diye bu takıma takviye yapmayız. Eğer övülmek için transfer yapmak isteseydik, iki transfer yaptıktan sonra bacak bacak üstüne atıp otururduk. Biz kulübü ve ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz. Trabzonspor'un mevcut ekonomik durumunu sarsacak her hangi bir girişimde bulunmayız" dedi.

Aksu, Şu anda hedefimizde 5 kişilik liste var ve bu listeden bir veya iki transfer yapmayı düşünüyoruz. Kolay olan futbolcuyu değil, takıma direkt katkı yapacak futbolcuyu almak istiyoruz. Yönetim olarak bugüne kadar yaptıklarımızla zaten kendimizi gösterdik. Bu yüzden tekrar gündeme gelmek veya illa transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız" diye konuştu.

Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa için girişimlerinin sürdüğünü de söyleyen Aksu, "Bu futbolcuyu biz gündemimize aldıktan sonra bir çok İtalyan kulübü de Sosa'ya talip oldu. Dolayısıyla fiyatı arttı. Ancak görüşmelerimiz sürüyor. Aldığımız taktirde çok fazla katkı sağlayacağından şüphemiz yok" dedi.

Aksu, Ajax'ın sol açığı Leonardo'nun transferini ise şu anlık beklemeye aldıklarını vurguladı.

Hollanda'da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu, birkaç gün içerisinde transfere son noktayı koyup, Türkiye'ye dönmeyi planlıyor
spor61.net

sosa alınsa ıyı olur

Onurap
20.Ocak.2008, 22:43
Sosa da bence iş yok gelirse carruscadan bir farkı olmaz..Bayern de anladı hatasını bi an önce elden çıkarmaya bakıyor..

Trabzonspor
20.Ocak.2008, 23:00
her futbolcu heryere uyum saglayamayabılır

Bordo61Mavi
21.Ocak.2008, 06:02
Sosa biraz zor gibi. Leanardo olmadi Sosa hic olmaz.

Ama sol tarafa bi transfer sart !!

bjk_melo_151
21.Ocak.2008, 18:19
Sosa'nın oynadığı bölge ileri ikilinin arkası yardımcı hücum oyuncusu gibi ve sağ tarafta da (AMRC/FC) oynuyor.

Trabzonspor
21.Ocak.2008, 18:32
yok ya ne amrc,fc si adam sol acık oynuyor fm de ama canlı ızeleme fırsatım az oldu.

bjk_melo_151
21.Ocak.2008, 19:03
Sol açık mı?:D

Trabzonspor
21.Ocak.2008, 19:13
amrlc oynuyormuş ben sol acık dıye bılıyordum.:D

Trabzonspor
21.Ocak.2008, 19:31
Başkanımız Şener’den açıklama http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a1.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a2.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a3.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a4.gif http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/931-1S8D0N1P.jpg

Trabzon’da bulunan Başkanımız Sadri Şener, basın mensuplarının gündeme yönelik sorularını cevaplandırdı.

Ocak ayında transfer yapmanın çok zor olduğunu kaydeden Şener, “Bu dönemde oyuncuların fiyatları astronomik oluyor. Birkaç oyuncuya teklif yaptık. Bu tekliflerin cevabını bekliyoruz. Arada fiyat farkından çok vade farkı var. Ancak oyuncuların hepsi kaliteli” yorumunu yaptı.

Haftasonu İstanbul’a kazanmak için gideceklerini belirten Şener, “Fenerbahçe müsabakası derbi maçlarımızdan biri. Bu karşılaşmada olumsuzluk olması durumunda telefi edebiliriz. Çünkü onlarla burada da karşılaşacağız. Ondan sonraki maçların ise telafisi yok. Ama takımımızın bir eksiği bulunmuyor. İnşallah umduğumuzu alırız” diye konuştu.

Ligde üst üste oynanacak 4 maça dikkat çeken Başkanımız Sadri Şener, “Bu maçlarda bizim gibi rakiplerimizin de yapacağı önemli. Şubat’ın 15’inde tablo daha net ortaya çıkar. Oyuncuları tek tek incelediğimizde 10 numara bir takımımız var diyebilirim. Ama hiçbir maç kolay kazanılmaz” ifadelerini kullandı.

Şener, bir basın mensubunun, “10 yıldır deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı galibiyetiniz yok” sorusu üzerine, “İyi oynarsak galip gelebiliriz. Teknik bir konu ama benim bildiğim Fenerbahçe açık oynayan bir takım. Bizim de önemli oyuncularımız var. Buraya da oyuncularımızın motivasyonunun arttırmasına katkıda bulunmak için geldik” cevabını verdi.

Şener, şampiyonluk yarışının ligin ikinci yarısının 10. haftasından itibaren şekilleneceğini de sözlerine ekledi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sanırım transfer olmucak boyle dedıgıne gore ama suprızde olabılır.

Onurap
21.Ocak.2008, 20:23
Ucuz genç isimlere yönelebilir bu durumda trabzonspor..Veya gurbetçi transferi yapabilirler..

Trabzonspor
21.Ocak.2008, 20:28
Papy ve Göksu’ya özel tören http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a1.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a2.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a3.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a4.gif http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/932-3S0D2N3P.jpg [LIST]

PAF takımdan kadromuza kattığımız Göksu Alhas ile Brundili oyuncu Faty Papy için Başkanımız Sadri Şener'in katılımlarıyla M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Başkanımız Sadri Şener, takıma iki kaliteli genç oyuncu kattıklarını belirterek, “Trabzonspor'un bu yıl yaptığı transferleri hepiniz iyi biliyorsunuz. Trabzonspor'un ruhunda olan iyi futbolcu yetiştirme özelliğini de biliyoruz. Bunun şuanda iyi bir örneğini göreceksiniz. Göksu PAF takımdan gelen iyi bir oyuncumuz. Gol kralımız. Bir de Brundi Milli Takımı'ndan aldığımız Faty Papy var. Bu oyuncu da hocalarımızın izleyip beğendiği ve buraya getirdiği bir oyuncu. İkisini de bugün takımımıza katıyoruz. İnşallah A Takıma katkıları olacaktır. İkisini de kutluyorum” dedi.

Göksu Alhas, yıllardır oyuncusu olduğu bir kulübün bir anda A Takımına yükselmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Bunun alt yapıda oynayan oyuncular için bir hayal olduğunu ve kendisinin de bu hayali gerçekleştirdiğini dile getiren Göksu, "Bundan sonra her şey bana düşüyor. Çok çalışıp kalıcı olmak istiyorum. Bu vesileyle alt yapıdaki hocalarıma orada çalışan masör ve malzemecilere kısaca benim buralara gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bana güvenerek şans veren Ersun hocama da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Faty Papy de burada bulunmaktan ve böyle bir şans tanınmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Papy, “En büyük amacının genç bir kadroya sahip olan Trabzonspor'a katkıda bulunmak. Umarım sezon sonu geldiğinde de hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız” yorumunu yaptı.
Genç oyuncularımız tören sonrası yeni parçalı formalarla birlikte basın mensuplarına poz verdiler. 4,5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyunculardan Göksu 2, Papy ise 17 numaralı formayla mücadele edecek.

Diğer Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/932-3F0J3K0A.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/932-4T5A1E8M.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/932-9T3C1J2T.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/932-6O3Z6J6L.jpg

nekop
21.Ocak.2008, 20:57
Göksu'ya neden 2 verilmiş acaba sağ bek falan oynuyormu bu adam :)

Trabzonspor
21.Ocak.2008, 21:02
sağ bek olarak baslamıs sora sağ acık sora forvete kadar uzanmıs sanırım D:

Varonil
21.Ocak.2008, 21:19
İkisinin de yetenekli futbolcular oldukları belli.Bu 2 genç önümüzdeki yıllarda Trabzonspor ve Türk Futboluna önemli katkılar sağlayacaklardır.

deniz.91
21.Ocak.2008, 22:18
Hayırlı olsun diyelim faty papyşi merak ediyorum

Alicanfmfan
21.Ocak.2008, 23:03
İkisinin de yetenekli futbolcular oldukları belli.Bu 2 genç önümüzdeki yıllarda Trabzonspor ve Türk Futboluna önemli katkılar sağlayacaklardır.

Yok Göksu Türk Futboluna katkı sağlayabilirde , Papy sağlamayaz yabancı çünkü , Papy Trabzon'a katkı sağlayabilir :D

İkiiside hayırlı olsun.

Trabzonspor
21.Ocak.2008, 23:17
ali sonucta turkıyede oynucak avrupada oynadıgımızda turkıye takımında oynuyor yanı turk futbolu etkılenıypr :D

bjk_melo_151
22.Ocak.2008, 02:57
Faty Papy'nin boy ölçüsü nedir? 1.85 gibi duruyor.:D

nekop
22.Ocak.2008, 03:39
1.75 olması lazım Göksu 1.66 oldugundan onun yanında uzun gözükmüş.

Bordo61Mavi
22.Ocak.2008, 04:00
Yok Göksu Türk Futboluna katkı sağlayabilirde , Papy sağlamayaz yabancı çünkü , Papy Trabzon'a katkı sağlayabilir :D

İkiiside hayırlı olsun.

Trabzonda Turk oldugu icin, Turkiyeyede katki saglamis olur. Avrupada basarili olabilirsek, daha fazla Turk takimlari kupalara katilabilir :) boyle bisey dusunmus arkadas galiba.

Faty ve Goksudan cok umitliyim, ikisde degisilmezler arasina girecekler. Yedek klubemiz hem genclesti hem de guclendirildi.

AMA HALEN SOL KANAT YOK!!!!!!!!!! :D:D

bjk_melo_151
22.Ocak.2008, 04:38
1.75 olması lazım Göksu 1.66 oldugundan onun yanında uzun gözükmüş.
O zaman en az 1.80 10 cm'den daha fazla fark var.

Alicanfmfan
22.Ocak.2008, 05:17
Trabzonda Turk oldugu icin, Turkiyeyede katki saglamis olur. Avrupada basarili olabilirsek, daha fazla Turk takimlari kupalara katilabilir :) boyle bisey dusunmus arkadas galiba.

Faty ve Goksudan cok umitliyim, ikisde degisilmezler arasina girecekler. Yedek klubemiz hem genclesti hem de guclendirildi.

Leonardo gelmiyor mu ?

Bordo61Mavi
22.Ocak.2008, 08:13
Leonardo gelmiyor mu ?

Van Basten vermiyor. Bi ara Engin Baytar ile ilgileniyorduk, kendisi kadro disi birakilmis. Yani yabanci olmasa ki olmicak gibi duruyor, Engin Baytari alcaz sanirim

Varonil
22.Ocak.2008, 15:27

Aynen öyle düşündüm.:p

Sol kanat transferi için,Engin Baytar ne kadar yeterli bir isim olur,Trabzon bence daha iyisini alabilir.

Aşk-ı Şehir
22.Ocak.2008, 17:46
Van Basten vermiyor. Bi ara Engin Baytar ile ilgileniyorduk, kendisi kadro disi birakilmis. Yani yabanci olmasa ki olmicak gibi duruyor, Engin Baytari alcaz sanirim

Kendisiyle dün Eskişehirspor anlaştı. Bu transfer olacaksa bu saatten sonra sezon sonu olabilir eğer bizim alma opsiyonumuz yoksa.:) Aydın Karabulut deniliyordu bir ara o ne oldu?

Onurap
22.Ocak.2008, 18:07
Trabzonspor bence sol kanat pek almayacak..Tek kanatlı oyun ve yattara yeter düşünüyorlar..Çift kanat olursa çift forvetten vazgeçmeleri gerekecek..

Trabzonspor
22.Ocak.2008, 23:17
almıcak degıl yaptıgı tejklıfler kabuıl olmuyor admalr cok para ıstıyormus

alanzıngo dıye bı oyuncuyla gorusmedeler o ne olucak bılmıyorum. arada 1 m € gıbı bır fark varmıs ıkı klubun ıstedegı verdeıgı para arasında çözülürse alınabılır ama oyuncu hakkında hıcbı bılgım yok bılen varmı?

Sir FRD
23.Ocak.2008, 05:42
isveçte mi ne oynuyordu o da leonardo gibi dribling felan 20 görsen Ronaldinho dersin:D

ama gerçekte nasıl bilmiyorum

Fietra 10
23.Ocak.2008, 05:46
Norveç Basınına göre Alanzinho bizde..

Mahmut Aksu'nun transferi noktalamak üzere Norveç'e uçtugu söyleniyor ..

BeeTLeJuiCe
23.Ocak.2008, 05:49
Murat Nerdesin :D
Senin Adam Alanzinho'yu Trabzon bile duymuş :)

anilton
23.Ocak.2008, 21:57
Alanzinho gelirse Trabzon sol tarafında Yattara'sını bulmuş olur.Topla çok süratli bir oyuncu.Kısaca sol tarafa ilaç olur...

bySilver
23.Ocak.2008, 22:52
ismini hiç duymadım konusulanlara göre kaliteli bir futbolcu galiba.

Varonil
24.Ocak.2008, 02:49
Alanzinho'nun ismini geçen sene 3 Yiğit kariyerinde Murat Abi'nin transferi olarak duymuştum.. :p

Reelde nasıl bir oyuncu bilmiyorum,ama FM'deki gibiyse Trabzonspor iyi bir transfer yapar diyebilirim..

Trabzonspor
24.Ocak.2008, 18:05
bugün fanatiğin haberine gore yonetım Alanzınho ıle anlasmıs ve oyuncuya ımza attıracakalrmıs bakalım dogrumu

bySilver
24.Ocak.2008, 19:24
Trabzonspor sonunda bombayı patlattı, Norveç´te top koşturan 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu renklerine kattı.

Oslo’da bitirdiler
Transferde uzun süre sessiz kalan Trabzonspor, sonunda orta sahaya takviyeyi tamamladı ve Norveç Ligi takımlarından Stabeak’te forma giyen Alanzinho’yla anlaştı. Bordo-Mavili yöneticiler, dün Oslo kentine giderek Norveçli yöneticiler ile bir araya geldi. 26 yaşındaki Sambacı konusunda son görüşmeler yapıldı iki taraf da imzaları attı. Alanzinho takımı adına son kez bugün akşam Göteborg ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında forma giyecek, ardından Trabzonspor yöneticileri ile Türkiye’ye gelecek.

Yılın futbolcusu seçildi
Kısa boyuna rağmen orta sahada müthiş hırsı ve tekniği ile ön plana çıkan Sambacı, geçtiğimiz sezon Norveç’te “Yılın Futbolcusu” seçilmişti. Tam adı Alan Carlos Gomes de Costa olan başarılı oyuncu, kariyerine Flamengo kulübünde başladı, Norveç’te son 4 sezon 83 maçta 19 gol kaydettt. Trabzonspor’un bu transfer için Stabeak kulübüne 4 milyon EURO ödeyeceği ifade edildi. Alanzinho’nun ne kadar ücret alacağı açıklanmazken, Brezilyalı ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı söyleniyor.

Trabzonspor
24.Ocak.2008, 19:40
az önce youtubeden bu adamın vıdyolarına baktımda super adam gecıyor ya alınırsa sol kanat sorunu tamamen cozulur

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2008, 21:57
Alanzinho'da sona doğru!

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzinho'nun transferinin Pazartesi günü netlik kazanabileceğini söyledi. Hacısalihoğlu, "Şu anda transferin yüzde 50'si bitti" dedi.

Transfer çalışmalarını sadece Norveç'in Stabaek takımında forma giyen Brezilyalı sol açık Alanzinho üzerine yoğunlaştıran Trabzonspor, mutlu sona çok yaklaştı. Futbolcuyu yıllık 800 bin Euro karşılığında Trabzon'a gelmeye ikna eden bordo - mavili yönetim, kulübüyle ise bonservisi konusunda sıkı pazarlıklar yürütüyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzinho'nun transferinin yarın netlik kazanabileceğini belirterek, "Şu anda transferin sadece yüzde 50'si bitti diyebiliriz. Ama imza atılmadan hiçbir transfer bitmiyor. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Öte yandan, Trabzonspor'un futbolcuyu transfer etme konusundaki tüm ısrarına rağmen bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşmayan Stabaek kulübünün, Alanzinho'nun, "Beni bırakın, ailemin geleceğini garanti altına almak istiyorum" resti karşısında yumuşadığı öğrenildi. İlk etapta 4.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenilen Norveç kulübünü, 3 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışan bordo - mavili yöneticiler, ödemenin vadelere bölünmesi konusunda da pazarlık yapıyor.

Bu arada Alanzinho'nun kariyeri ise bir çok başarıyla dolu. 1983 yılında Rio de Jenerio'da doğan ve gerçek ismi Alan Carlos Gomes da Costa olan Alanzinho, 93 - 2004 yılları arasında Flemengo'da oynadı. Ardından sırasıyla birer yıl America RJ ve Gama takımlarında forma giyen Alanzinho, 2005 yılında Norveç'in Stabaek takımına transfer oldu. 4 sezondur burada forma giyen Brezilyalı futbolcu, oynadığı 84 maçta toplam 19 gol kaydetti. Orta sahanın solunda görev yapan Alanzinho, Norveç'te bir kez de yılın futbolcusu seçildi ve bir çok kupa kaldırdı.

ERGİN KELEŞ ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda kendisine kulüp bulması istenilen Ergin Keleş, şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadı. Bank Asya Birinci Lig takımlarından bir çok teklif alan genç futbolcunun, Süper Lig'de bir takımda futbol oynamak istediği bu nedenle gelecek teklifleri beklediği öğrenildi.

Fietra 10
25.Ocak.2008, 22:15
Alanzinho'yu transferinin bugün maçtan sonra ya da yarın sabah netlik kazanacagını düşünüyorum ..

Trabzonspor
25.Ocak.2008, 22:19
bende sonucta onemlı bır dernı var ve bu derbı oncesı oyuncu alındgı acıklanıp dıger oyuncuları sıkıntaya sokmanın bıanlamı yok

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2008, 05:10
"Özür dileriz, satmıyoruz!"

Trabzonspor, F.Bahçe deplasmanında terlerken peşinde olduğu Alanzinho'dan kötü haber geldi. Daha önce Brezilyalı oyuncunun transferini pazartesi günü yönetim kurulunun bir araya gelmesinin ardından karara bağlayacaklarını belirten Stabaek kulübü, özür dileyerek satışın gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Ajansspor.com'daki habere göre, Stabaek'in resmi sitesinde "Alanzinho Stabaek'te kalacak" başlığıyla verilen haberde sportif direktör Einar'ın yapılan teklifin çok önemli bir miktar olduğu ancak Alanzinho'nun durumunu, oyuncunun isteklerini de hesaba katarak değerlendirdiklerini ancak bu anlaşmaya girmenin uygun bir iş olmayacağını düşündüklerine dair görüşlerine yer verildi.

Haberde Einar'ın "Alanzinho'nun bir sene daha takımda kalıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını değerlendirmesini ve Stabaek'in bir oyuncusu olarak kendini geliştirmesini ve aynı zamanda onun Avrupa'nın büyük kulüpleri için de çekici bir oyuncu olmasını bekliyoruz" şeklindeki görüşleri de yayınlandı

Einar son olarak "Trabzonspor'dan, teklifleri hakkındaki endişelerimizi daha önce belirtmediğimiz için özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ligtv.com.tr

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 06:53
sankı cocuk oyuncagı bu ozur dılerız yasatamayız ne bu ya

Bordo61Mavi
26.Ocak.2008, 10:18
Fatih Tekke yi alalim okadar paramiz varsa

barahir
26.Ocak.2008, 16:55
Fatih o kadar para etmiyo ki..

TR.CaPTaiN
27.Ocak.2008, 00:38
Trabzonspor'un, Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından RSC Anderlecht'in orta saha oyuncusu Lucas Biglia ile ilgilendiği ortaya çıktı.

RSC Anderlecht Genel Menajeri Herman Vanholsbeeck, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un, Arjantinli Biglia'yı kadrosuna katmak istediğini, ancak bordo-mavili takımın yaptığı teklifi düşük bulmaları nedeniyle bunun mümkün görünmediğini belirtti.

Vanholsbeeck, küresel ekonomik kriz nedeniyle oyuncularına yapılan tekliflerin düşük olduğunu ifade ederken, bu nedenle hiçbir oyuncuyu satmayı düşünmediklerini kaydetti.

22 yaşındaki Arjantinli futbolcuya, sezon başında Fenerbahçe de talip olmuştu.

Maraton.com.tr

Fietra 10
27.Ocak.2008, 01:34
Zannediyorum Aalanzinho bitmiş .. Sadece bankadan teminat gerekiyormuş ki buda çok zor birşey değil bizim için ..Norveç Basınında 'Alanzinho Satıldı' diye başlıklar atılmış bile ..Bu akşam veyahut yarın ögle saatlerinde transferin olup olmayacagı kesinleşir ..

Biglia konusunda ise gerçeklik payının çok düşük oldugunu düşünüyorum .. Hamburg De Jong'un yoklugunu bu oyuncu ile doldurmak istiyor ve 8M€ 'ya anlaştıkları dedikodular arasında .. O para bizi aşar .. Hem aciliyeti olan bir bölgede de oynamıyor ..

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 01:38
Yanlisin var hemserim ;) Dun aksam Staebek resmi sitesi ozur diliyoruz satmiyoruz demisler

Fietra 10
27.Ocak.2008, 01:43
Yanlisin var hemserim ;) Dun aksam Staebek resmi sitesi ozur diliyoruz satmiyoruz demisler

Kardeşim bugün ögle saatlerinde Futbol Gündemi programında Asbaşkan Hacısalihoglu transfer hakkında konuştu ve henüz netleşen hiçbir şey yok transfer %50 oranında bitmiştir .. Olacagı ve olmayacagı yönünde karar bu akşam veyahut yarın ögle saatine kadar belli olur dedi ve şu sıralarda da TV2(Norveç Basını) Alanzinho'yu transfer ettiğimizi klübün yogun baskılara dayanamadıgını söyledi..Bmn'yi takip et renkdaş ..

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 01:46
Bizim transfer haberleri niye boyle hep yilan hikayesine donuyo :)

barahir
27.Ocak.2008, 01:50
Büyük ihtimal anlaşıldı alanzinho ile.. Yaklaşık 4,5 milyon € bonservis bedeli önermiş trabzonspor.. Stabaek bu paraya büyük ihtimalle evet dicektir..

Fietra 10
27.Ocak.2008, 01:53
Büyük ihtimal anlaşıldı alanzinho ile.. Yaklaşık 4,5 milyon € bonservis bedeli önermiş trabzonspor.. Stabaek bu paraya büyük ihtimalle evet dicektir..

transfer ücreti hep bu civardaydı zaten tek sorun vadedeydi .. Bizimkiler 36 ay vade öngörüyordu fakat Stabaek bunu kabul etmiyordu .. Zannediyorum bu sorun aşıldı ..

''Bu gece bitecekmis transfer
Nerdeyse 4 Milion € yaziyor

Einar Schultz ist jetzt auf dem Weg nach Deutschland zu überprüfen, einige Formalitäten rund um die Wirtschaft. Wenn alles sich herausstellen sollte, dass alle Recht wird der Übergang in das Feld ein, den Abend oder Nacht - und Alanzinho kann als neue Trabzonspor Spieler morgen

Einar Schultz (bilmiyorum kim oldugunu) Almanyaya gidip formaliteleri kontrol edecekmis eger sorun cikmazsa bu aksam veya gece alanzinho Trabzonsporumuzun oyuncusudur''

Alıntı ..

anilton
27.Ocak.2008, 01:55
Alanzinho Trabzonsporlu gibi!

Trabzonspor uzun süredir uğraştığı Alazinho transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Norveç temsilcisi Stabaek ile yapılan pazarlıklardan önceki gün olumsuz sonuç alan Karadeniz ekibinin son olarak Brezilyalı futbolcu için önerdiği 4 milyon avroluk rakamın Stabaek yönetimi tarafından kabul edildiği ifade ediliyor.

Norveç televizyonu TV2'nin verdiği habere göre Stabaek'in CEO'su Einar Schultz Alazinho konusunda süren gelişmeler sonucunda Trabzonspor ile kesin ankaşma sağladığını açıkladı. Trabzonspor cephesinde kulüp genel saymanı Mahmut Aksu bir süredir bu transfer için Norveç'teki temaslarını sürdürüyordu.

Alazinho kimdir?

1983 doğumlu Brezilyalı futbolcu orta sahada oyun kurucu görevinde mücadele ediyor. Tekniği yüksek isim geçtiğimiz sezon kulübüyle olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatmıştı. Kariyerine Flamengo'da başlayan Alazinho 2005 yılından beri Stabaek'te forma giyiyor ve bu süre içinde 83 maçta 19 golü bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Stabaek'in şampiyonluğunda büyük rol oynayan Brezilyalı futbolcu 2007 ve 2008 yıllarında Norveç'te ülkesinin en iyi orta saha oyuncusu ödüllerinin de sahibi olmuştu.

Tam adı: Alan Carlos Gomes da Costa
Doğum tarihi: (1983-02-22) (25)
Doğum yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
Boy: 1.64
Mevkii: Orta saha

Kariyeri:
1993-2001 Flamengo
2001-2003 Flamengo
2004 América (RJ)
2005 Gama
2005 Stabaek

26.01.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

GeNç KaRTaL
27.Ocak.2008, 03:29
Ersun Yanal acaba bu sol açıkları Fm'den mi buluyor.:icon_smile: Leonardo'nun özellikleri baya iyiydi Fm'de..Alanzinho'nunda iyi sanırım..

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 03:40
$em$i valla Ersun Yanalin bi laptopu var yanindan ayirmiyor :) Belkide oynuyodur FM :D

Videolarini izledimde, cok kisa ve hizli. Galiba sol kanadin ilacini bulduk :D

anilton
27.Ocak.2008, 03:56
Ersun Yanal daha önce söylemişti FM oynadığını zaten...

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 05:02
Ersun Yanal daha önce söylemişti FM oynadığını zaten...

Bi taktigini gorsek ne guzel olurdu :D

Alanzinho bitti 99.9%

Deniz
27.Ocak.2008, 05:21
Güzel bir transferi noktaladı Trabzonspor,tebrikler.Hızlı,ileride iyi toplar çeviren bir oyuncu. :) Hayırlı olsun camiaları adına..

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 05:22
ALANZINHO TRANSFERİNDE ÖNEMLİ GELİŞME!..

26 Ocak 2009 22:00

Trabzonspor’un kadrosuna katmak için çabaladığı Norveç’in Stabaek takımında forma giyen Alanzinho konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Alanzinho transferinde Almanya birinci ligi Bundesliga takımlarından Wolfsburg’un devreye girdiği ve transferi kızıştırdığı öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmek için Norveç’te bulunan Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu’nun bu gelişme üzerine Başkan Sadri Şener’e haber vererek fiyat artırımına gittiği bildirildi.

Şampiyonluk mücadelesi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinin başkanı Sadri Şener’in de, Mahmut Aksu’nun yanına, Norveç’e uçtuğu ve bu transferin büyük ihtimalle yarın (Salı) netleşeceği kaydedildi.

1983 doğumlu ve tam adı Alan Carlos Gomes da Costa olan futbolcu, 2005 yılından bu yana Stabaek’de forma giyiyor. Alanzinho, orta sahanın sol kanadında hücuma yönelik futbolu ve golleriyle dikkat çeken bir yapıya sahip.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU

nekop
27.Ocak.2008, 10:35
Bonservis bedeli olarak 4 milyon euro falan deniliyor o paraya gidip Fatih'i alalım gelsin sol açık oynasın razıyım.

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 15:50
Bigliayada resmı teklıf yapmıslar yabancı kontenjanı neır bılmuıyorum suan ama alanzınho ve bıglıa alınmıs olsa super olur alanzınho -colman Biglia-hüseyin değişiklikleri süper olurdu.

bySilver
27.Ocak.2008, 16:06
Trabzonspor, Alanzinho transferini sonunda bitirdi. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Sambacı için, Norveç kulübü ile peşinat yüzünden kriz çıkmıştı.

Trabzonspor, Alanzinho transferini sonunda bitirdi. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Sambacı için, Norveç kulübü ile peşinat yüzünden kriz çıkmıştı. Ancak Bordo-Mavililer’in sıkı pazarlığı sonucu başarılı orta saha oyuncusunun Trabzonspor forması giymesi kesinleşti. Alanzinho’nun bugün Türkiye’ye gelip 2 yıllık resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.

fanatik.com.tr

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 16:14
bu kadar urasın ustune 2 yıllık sözlesme az degılmı ya :D

bySilver
27.Ocak.2008, 16:42
3 yıllık imzalanacak deniliyordu 2 gün önce ama..

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 16:58
SON DAKİKA. SON DAKİKA!!!

http://www.budstikka.no/sec_sport/se...icle224355.ece (http://www.budstikka.no/sec_sport/sec_stabaek/article224355.ece)

15 dakika önce çıkan bir haber

Alanzinho gece satıldı.

Alanzinho transferinden dolayı çok memnun. Bu sabah sözleşmesini imzalamak için Münih'e uçtu.

* Burası ilginç uşaklar*

Stabaek'in CEO'su: Anladığım kadarıyla Alanzinho'yu Türk taraftarlara sunmak için başkanın özel uçağıyla Türkiye'ye gideceklerhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/smile.gifhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/smile.gif

Alanzinho tıbbi kontrol için bir an önce uçağa binmek için can atıyormuşhttp://forum.bordomavi.net/images/smilies/smile.gif
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sol kanat tamam oldu sağ kanat tamam ora tamam ılerısı artık atın gollerı yanı yeter artık bı baslamalı bu umutla gokhan.

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 18:40
SADRİ ŞENER DE AÇIKLADI!..

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, Norveç Kulübü ile dün anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Şu anda Almanya'dayız. Oyuncu birazdan Almanya'ya gelecek ve onunla da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4,5 yıllık sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Şener, Almanya'da yapacakları sözleşmenin ardından İstanbul'a geleceklerini ifade ederek, ''Gece de futbolcu Trabzon'a gelecek. Büyük olasılıkla da yarın imza töreni düzenlenir'' diye konuştu.

maraton.com.tr

.................................................. .......................

tek kanatımız kırıktı artık oda ıyılestı ınsallah bu yıl ipi göğüsler ve uzun yıllardır özlenen şampıyonluga ulasırız.

anil luque
27.Ocak.2008, 18:54
bu sabah fanatık gazetesınde de okudum alanzınho'nun ısı bıttı dıye.. hayırlısı olsun valla ersun yanala da helal olsun guzel topcuları bulup getiriyor colmandan sonra alanzınho da bence cok kalıtelı bır topcu cıkacak .. bızımkılerde tjikuzuyla bılmem neyle anlasmaya calssın ........

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 18:57
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51774

lig tvde vıdyosu var yattaranın solayaklı versıyonu :D :D

bySilver
27.Ocak.2008, 18:59
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=68125

buradada var :D

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 19:14
Alanzhino ile anlaşma sağlandı http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a1.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a2.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a3.gif http://www.trabzonspor.org.tr/images/theme/a4.gif http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/990-0H6S9C9E.jpg R]

Yönetim kurulumuz, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı oyuncu Alanzhino’nun kulübü ve kendisiyle ilgili olarak her konuda anlaşmaya vardı.

Son olarak bu transfer görüşmesiyle ilgili Almanya’nın Münih kentine giden Başkanımız Sadri Şener Norveç’in Stabaek Kulübü yetkileriyle masaya oturarak transferi tamamladı. Böylelikle kulübümüzle Alanzhino arasında 3.5 +1 yıllık anlaşmaya varıldı. Brezilyalı futbolcu kendisi için hazırlanan programa göre bu akşam (Salı), THY’nin 23.30 uçağıyla İstanbul’dan Trabzon’a gelecek ve büyük bir aksilik yaşanmadığı takdirde takımımızın yarın yapacağı antrenmana katılacak.

Alanzhino kimdir?

Kulübümüzün her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyalı oyuncu Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzhino) 1983 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. Kariyerine Brezilya’nın Flamengo Kulübü’nde başlayan Alanzhino, America ve Gama takımlarında görev aldıktan sonra 2005 yılında Norveç’in Stabaek takımına transfer oldu. Stabaek forması altında 83 maçta 19 gol kaydeden Alanzhino geçtiğimiz sezon bu takımın şampiyonluğunda önemli rol oynadı. 2007 ve 2008 yıllarında Norveç’in en iyi orta saha oyuncusu olan Brezilyalı futbolcu orta alanın sol ve sağ kanadında görev yapabiliyor.

Kariyeri:
1993-2001 Flamengo
2001-2003 Flamengo
2004 América (RJ)
2005 Gama
2005 Stabaek

27.01.2009 11:22:38
buda en resmısınden bı acıklama artık oda bızıden:D

shamur1
27.Ocak.2008, 19:21
http://fotball.aftenposten.no/multimedia/archive/00086/Alanzinho1_86662a.JPG

http://gfx.dagbladet.no/labrador/455/455697/4556973/jpg/active/960x.jpg

Sadri Baba yaaaaaaaaaaaaaaaa..! :)

Yattara Colman Alanzinho

Gökhan Ünal

Bu hücüm hattı bizi uçururrr.........!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve bu transferle sadece sol kanatımız olmadı , Cale , Colman hatta Yattara da çok rahatlayacak. Colman ortasahanın ortasında , Cale garibanım sol kanadı artık 3982073 metre kullanmak zorunda kalmayacak. He en önemlisi de Umut kesilecek inş takımdan :)

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 19:24
Shamur1 , isterseniz arkanıza Messi'yi alın,:D Forvetler biraz saçma sapan goller kaçırıyor bence , bu hücum hattının önüne beni koyarsanız ben daha çok gol atarım :D,Yada en azından ERsen olsa daha iyi olurdu.

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 19:30
ersen bosta sanrıım alsınlar aslında gerı koy gokhanın yanına ındırsın ona :D

Emrah bence 4-4-2den donmez ersun yanal

........................Sylva..................... .
...............Song..........Egemen...........
Serkan......................................Cale
..............Selcuk.........Hüseyin...........
Yattara............................-..Alanzinho
............G.Ünal...............Umut B........

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 19:34
Ve bu transferle sadece sol kanatımız olmadı , Cale , Colman hatta Yattara da çok rahatlayacak. Colman ortasahanın ortasında , Cale garibanım sol kanadı artık 3982073 metre kullanmak zorunda kalmayacak. He en önemlisi de Umut kesilecek inş takımdan :)

Ben katılmıyorum , Umut Gökhan'dan daha etkili bir oyuncudur , ne kadar çok gol kaçırsada poziyona giriyor amaa , Gökhan çok nadir giriyor ve bu pozisyonlarıda harcıyor , Umut sonucta bir kaç senedir Trabzon'da her sene gol ortalaması minimum 10-14 arası ben gayet normal , kesilecek birisi varsa Gökhan Ünal'dır.

shamur1
27.Ocak.2008, 19:35
Ne Umut'u ya ? Colman niye yedek kalacak adam geldiği günden beri sola yakın oynadı ve elinden geleni yapmaya çalıştı. Farkındaysanız Gökhan'ın bile dengesini bozan Umut Bulut tur :)

Sylva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin Selçuk

Yattara Colman Alanzinho

Gökhan Ünal

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 19:36
Ali Umutu koyup Gokhanı keseceksen neden 6 m verdın yıne umutla devam etseydın 6 mılyonda cebınde kalsaydı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ne Umut'u ya ? Colman niye yedek kalacak adam geldiği günden beri sola yakın oynadı ve elinden geleni yapmaya çalıştı. Farkındaysanız Gökhan'ın bile dengesini bozan Umut Bulut tur :)

Sylva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin Selçuk

Yattara Colman Alanzinho

Gökhan Ünal

bende boyle bıse ısterım ama adam degısmıyor sıstemını ıste bu dıyor 4-4-2 bu sıstemı bende fmde oynuyorum cok hosuma gıdıyor ama onun gıtmıyor :D

shamur1
27.Ocak.2008, 19:46
Ersun Yanal akıllı bir adamdır :) Sağda Yattara adamların içinden geçer , solda Alanzinho samba yapar :) Uzun zamandır istediğim şey oldu artık sağlı sollu saldıracaz ve oyun sürekli sağ kanata sıkışmayacak. HayırLı olsun Alanzinho..!

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 19:49
İşte sevındıren yon o sazten Emrah sadece sağdan degıl sagdan soldan gırcez bu cok guzel olucak

anilton
27.Ocak.2008, 19:51
Kanatların Alanzinho ve Yattara ise forvetin G.Ünal olmalı...

frkara
27.Ocak.2008, 19:52
http://img264.imageshack.us/img264/9964/alanzinho186662adc8.jpg

shamur1
27.Ocak.2008, 19:56
Sylva
Song
Egemen
Giray
Cale
Selçuk
Ceyhun
Colman
Isaac
Gökhan Ünal ve
Alanzinho

Bütün bu transferler için Sadri Şener ve yönetimini kutlamak gerekiyor. Artık top Ersun Yanal'da.. umarım en iyi taktik ve oyuncu seçimiyle beklentilerimize ayak uydurur.

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 20:05
sadece transferler ıcın degılkı 2 yıldır puma ıle bogusuyorduk guzel bır forma gelmıyordu nıke oldu.Sora bırcok sponsor anlasması yaptı.Enerjı projhesıne gırdı ve kulube kalıcı yara sagladılar. sora alt yapıya onem verıdler kı bunun ornekelrı varhem karadenız spor hem Goksu Papy vs paf takım cok ıyı performans sergılıyor birbucuk yılda cok seyı duzselttıler

Fietra 10
27.Ocak.2008, 20:23
Yattara-Colman-Alanzinho ve Önlerinde Gökhan ..Tek forvet gibi görünsede inanın Gökhan-Umut arkalarında Yattara ve yarım bir Colman'dan çok daha verimli olacaktır hücum yollarında ..Colman'ı da bundan sonra daha iyi izleyeceğiz .. Zaten 4-5-1 gibi görünsede taktik hafiften 4-3-3'ü içinde barındırıyor..yani 4-5-1 görünümlü 4-3-3 :D

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 20:26
Başkan demiştiki bu takımda Adebayoru gormek ı cok ısterım dedi yakında onuda alır :D :D gokhanı kesr onu koyarız ıleri:D

adam sureklı calısıyor cok sanslıyız nurıden sora boyle bı baskana sahıp oldumuz ıcın

Fietra 10
27.Ocak.2008, 20:30
Tony Mario Sylva
Rigobert Song Bahanag
Hrvoje Cale
Gustavo Alejandro Colman
İbrahima Yattara
İsaac Promise
Alan Carlos Gomes Da Costa
Faty Papy

+

Ruud Boffin
Christian Brüls

Maşallah :D

frkara
27.Ocak.2008, 20:31
Alanzinho nun alınması yattaranın formunuda yükseltçektir.

Bu arada bonservis bedeli olarak çeşitli taksitler halinde 3 milyon 900 bin Euro vereceklermiş.

shamur1
27.Ocak.2008, 20:35
Kesinlikle.. Yattara bu takımda tribünleri ayağa kaldıran ve 2-3 güzel hareket yapabilen tek oyuncuydu bknz Fb maçı Carlos'un içinden geçmesi gibi.. Şimdi Alanzinho'nun gelmesi Yattara'yı da kamçılıyacaktır. Artık öyle 1-2 maç oynayıp 2-3 maç ortada gözükmeme diye bir durum olmayacaktır.

+ olarak Cale ve özellikle Colman da gerçek kimliklerine bürünecektir. Gerçi içimde biraz korku var Ersun Hoca'nın Colman'ı keserek yine Umut ile oynayabilir ama sanmıyorum artık Umut Bulut ilk 11'i unut gibi birşey oldu :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beklediğim İlk 11 ; Sylva Serkan Song Egemen Cale Hüseyin Selçuk Colman Yattara Alanzinho Gökhan Ünal

Yedekler ; Onur Tayfun Giray Ceyhun Barış Isaac Umut

İlk 18'de 11 yeni futbolcu , ilk 11 de 8 yeni futbolcu ve iyi giden bir takım Tebrikler Sadri Şener.. İyi ki 34 lük Yusuf'u almadık ve Başkanımızın da dediği gibi beni darlatmayın 5 tane Yusuf alırım .. E aldıda 25 yaşında geleceği olabilecek bir oyuncuyu.

bugra 1905
27.Ocak.2008, 21:25
Güzel Transfer TS İçin Takımın Dengesini Bozmazsa TS İçin Çok Çok İyi Olur

shamur1
27.Ocak.2008, 21:30
Datadan Alanzinho'yu renklerimize kattım :) ve boş zamanlarımda artık çok zevk verecek bana bu takım.

http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/tse8b40.jpg

El Comandante
27.Ocak.2008, 21:33
Trabzon bir de Hüseyin'in yerine savasci,saglam bir dm alsa takim gercekten harika olur.

Fietra 10
27.Ocak.2008, 21:39
http://img204.imageshack.us/img204/1151/aaaaark8.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/aaaaark8.jpg/1/w430.png (http://g.imageshack.us/img204/aaaaark8.jpg/1/)

Tam artiz :D

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 21:39
Trabzon bir de Hüseyin'in yerine savasci,saglam bir dm alsa takim gercekten harika olur.

bunun teklıfınıde yapmıslar Lucas Bigliaya resmı teklıf yapmıslar ama kabul oldumu bılmıyorum.Teklıfı az bulmus anderlecht

shamur1
27.Ocak.2008, 21:40
http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2008/03/31/1206973374252_525.jpg

http://www.toppfotball.no/aimages/alanzinho_baeres_av_Skjoensberg_1210962936_485x339 .jpg

http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/5/52/529/529406/alanalan6_1205244125.jpg

http://www.budstikka.no/multimedia/archive/00100/12911_1_jpg_100344f.jpg

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00522/alanzinho_stab_k_522535q.jpg

http://www.ajansspor.com/resim/Alanzinho01.jpg

http://www.nrksport.no/contentfile/file/1.4329649!img4329628.jpg

http://fotball.adressa.no/multimedia/archive/00060/alanzinho_60128d.jpg

Boşuna demiyorlarmış Yattara'nın sol ayaklısı diye :)

http://www.budstikka.no/multimedia/archive/00007/15302_2_jpg_7460e.jpg

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 21:43
adamın formaya bak ya Reklam panosu gıbı:D:D

frkara
27.Ocak.2008, 21:48
wikipedia da alanzinho trabzonsporun futbolcusu olarak gözüküyor

Onurap
27.Ocak.2008, 21:56
Çok iyi adam aldı Trabzonspor..Hayırlı olsun..

gtTs26
27.Ocak.2008, 23:26
Sonunda kavuştuk Alanzinho'ya :) Sadri Şener farkı .

Çok faydalı olacağını düşünüyorum .

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2008, 00:05
Öncelikle hayırlı olsun Alanzinho transferi.Trabzonsporlular sonunda arzuladıkları sol açığa kavuştular..Bende bahsi geçen videoları seyrettim.Söylenilenler gibi Yattara tarzı bir oyuncu olduğuna katılıyorum gözlemleyebildiğim kadarıyla.Zaten Brezilya'lı oyuncuların genelinin yetenekli olduğunu göz önünde bulundurursak ve Trabzonspor yönetiminin bu sezon transferde neredeyse hatasız hareket ettiklerini düşünürsek Alanzinho'nun iyi bir transfer olduğunu söyleyebiliriz..

Valla Trabzonspor'un 1.5 senede geçirdiği bu güzel evrim bir Beşiktaşlı olarak beni kıskandırıyor.:icon_smile: Umarım aynı şeyi bizde yakın zamanda yaşayabiliriz..

Sheriff
28.Ocak.2008, 00:28
Kısa boyunun avantajını çok iyi kullanan bir oyuncu. Çok seri ve teknik. Muhtemelen kısa sürede form tutacaktır. Hayırlı olsun.

barahir
28.Ocak.2008, 01:24
Valla Trabzonspor'un 1.5 senede geçirdiği bu güzel evrim bir Beşiktaşlı olarak beni kıskandırıyor.:icon_smile: Umarım aynı şeyi bizde yakın zamanda yaşayabiliriz..

Sizde o yönetim olduğu sürece böle bişi olmaz:)

garydelgadov
28.Ocak.2008, 01:33

FazLa söze ne hacet.BiLen biLiyor içimizi....

shamur1
28.Ocak.2008, 02:36
İŞTE TRABZONSPOR FORMASIYLA İLK POZU!..

Trabzonspor'un, Norveç ligi takımlarından Stabaek'ten transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Alanzinho, Trabzonspor formasıyla ilk pozunu verdi.

Trabzonspor yöneticilerinden Genel Sayman Mahmut Aksu ile birlikte kendisini Karadeniz ekibine bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra bordo-mavili formayla poz veren genç yeteneğin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/68204_2_090127190851.jpg

nekop
28.Ocak.2008, 02:39
İyi kolbastı oynayamıyorsa almayalım boşuna :D Ben anlamam teknik falan önce kolbastı oynayacak :D

Bordo61Mavi
28.Ocak.2008, 02:46
SOng ta bilmiyodu :D ama ogrendi. Yattara ogretir hepsine

Onurap
28.Ocak.2008, 02:46
3 katına Trabzonspor'a geliyor!..

Trabzonspor'un, Norveç 1. Ligi ekiplerinden Stabaek'den 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı Alanzinho için, aynı kulübün Ankaraspor'dan 1 milyon 250 bin Euro talep ettiği ortaya çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzonspor'un renklerine bağladığı Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa 'Alanzinho', transferiyle birlikte ilginç bazı gerçekleri de beraberinde getirdi.

25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor'a 3.9 milyon Euro'ya transfer olduğu bildirilirken, bu futbolcunun çok daha az bir miktarda bonservis fiyatına Ankaraspor'a transferinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Ankarasporlu yetkililer, Alanzinho için daha önce resmi bir teklifte bulunduklarını ve Stabaek takımının kendilerinden 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli talep ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Alanzinho için, Ankaraspor 1 yılık bir takip süresi sonunda Stabaek kulübüne resmi teklifi yapmış, Norveç ekibi ise Mavi-beyazlı kulüpten bu transfer için 1 milyon 250 bin Euro talep etmişti.

Ankaraspor, Alanzinho için en fazla 1 milyon Euro verebileceğini Stabaek kulübüne iletmişti. Stabaek kulübü ise, bu teklife yanaşmamış ve şampiyonluğa oynadıkları gerekçesiyle Alanzinho'yu vermekten vazgeçtiklerini Ankaraspor'a bildirmişti.

Norveç ekibi, aradan geçen 6 aylık dönemde şampiyonluğa ulaşırken, Alanzinho'nun Ankaraspor'a teklif edilen paranın yaklaşık 3 katı bir fiyata Trabzonspor'a satılması ise çok konuşulacağa benziyor.

Alazinho kimdir?

1983 doğumlu Brezilyalı futbolcu orta sahada sağ ve sol kanatta görev yapıyor. Tekniği yüksek isim geçtiğimiz sezon kulübüyle olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatmıştı. Kariyerine Flamengo'da başlayan Alazinho 2005 yılından beri Stabaek'te forma giyiyor ve bu süre içinde 83 maçta 19 golü bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Stabaek'in şampiyonluğunda büyük rol oynayan Brezilyalı futbolcu 2007 ve 2008 yıllarında Norveç'te ülkesinin en iyi orta saha oyuncusu ödüllerinin de sahibi olmuştu.

Kariyeri:
1993-2001 Flamengo
2001-2003 Flamengo
2004 América (RJ)
2005 Gama
2005 Stabaek

27.01.2009
Kaynak : Sporx.com ve İHA

Bordo61Mavi
28.Ocak.2008, 02:47
Bu habere gulmekten baska bisey yapamiom :D herkes icin cikan seyler.

deniz.91
28.Ocak.2008, 02:57
Trabzonspora hayırlı olsun hiç izlemedim falan ama ismini duymuştum sezon başındada ankarasporla anılmıştı ismi.İyi bir oyuncu gibi görünüyor fmdeki profilini koysa trabzonlıu kardeşlerde baksak:)

HooijDonk07
28.Ocak.2008, 03:01
Trabzonspor'a hayırlı olsun iyi transfer

Yattara Colman Alanzio üçlüsü fırtına estirecek gibi

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2008, 03:43

Benim demek istediğimde zaten Trabzonspor'da Nuri Albayrak yönetiminin yerine Sadri Şener yönetiminin gelmesi ve Trabzonspor'u yeniden ayaklandırdığı gibi bizdede böyle bir şeyin olmasıydı.Yanlış anlamışsın..

Trabzonspor
28.Ocak.2008, 04:11
http://img134.imageshack.us/img134/6347/alanznhofr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/alanznhofr4.jpg/1/w1152.png (http://g.imageshack.us/img134/alanznhofr4.jpg/1/)

Şemsi istedin bende koydum.:D

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2008, 04:27
Fm08'e göre bir çok özelliğinde düşme olmuş.Bazıları çıkmış,bazıları ise aynı kalmış.Stabek araştırmacısına göre Alanzinho teknik ama güç olarak zayıf bir isim.Bakalım sert oynanan ligimizde bu fiziğinin dezavantajını fazlasıyla yaşayacak mı Alanzinho..Birde uyum sorunu var tabii..Bu 2 konuda fazla sıkıntı yaşamazsa Trabzonspor'a çok katkı yapacaktır Alanzinho..

Trabzonspor
28.Ocak.2008, 04:30
güçsüz bi oyuncu evet zaten boyuda1.60 küsür zayıfda bıseye benzıyor ama teknık ve hızlı Gokdenız gıbı

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2008, 04:31
güçsüz bi oyuncu evet zaten boyuda1.60 küsür zayıfda bıseye benzıyor ama teknık ve hızlı Gokdenız gıbı

Evet,Gökdeniz'i andırıyor..:) Tabii tip olarak değil.Stil olarak..:icon_smile:

Trabzonspor
28.Ocak.2008, 04:39
134 ca 141 mi ne pa var sanrım bu adamda oyunda solacıkda oldu karıyere baslarken bır sol acık bulmakla uramadan sezona başlıcam.:D

shamur1
28.Ocak.2008, 04:40
3 katına Trabzonspor'a geliyor!..

Trabzonspor'un, Norveç 1. Ligi ekiplerinden Stabaek'den 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı Alanzinho için, aynı kulübün Ankaraspor'dan 1 milyon 250 bin Euro talep ettiği ortaya çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzonspor'un renklerine bağladığı Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa 'Alanzinho', transferiyle birlikte ilginç bazı gerçekleri de beraberinde getirdi.

25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor'a 3.9 milyon Euro'ya transfer olduğu bildirilirken, bu futbolcunun çok daha az bir miktarda bonservis fiyatına Ankaraspor'a transferinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Ankarasporlu yetkililer, Alanzinho için daha önce resmi bir teklifte bulunduklarını ve Stabaek takımının kendilerinden 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli talep ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un 3.9 milyon Euro'ya transfer ettiği Alanzinho için, Ankaraspor 1 yılık bir takip süresi sonunda Stabaek kulübüne resmi teklifi yapmış, Norveç ekibi ise Mavi-beyazlı kulüpten bu transfer için 1 milyon 250 bin Euro talep etmişti.

Ankaraspor, Alanzinho için en fazla 1 milyon Euro verebileceğini Stabaek kulübüne iletmişti. Stabaek kulübü ise, bu teklife yanaşmamış ve şampiyonluğa oynadıkları gerekçesiyle Alanzinho'yu vermekten vazgeçtiklerini Ankaraspor'a bildirmişti.

Norveç ekibi, aradan geçen 6 aylık dönemde şampiyonluğa ulaşırken, Alanzinho'nun Ankaraspor'a teklif edilen paranın yaklaşık 3 katı bir fiyata Trabzonspor'a satılması ise çok konuşulacağa benziyor.

Bi kere bu haberin yalan olduğu şurdan ortaya çıkıyor. Neymiş efendim adamlar 1.250 istemiş , Ankaraspor 1 M euro verebiliriz demiş. sanki arada 2-3 m euro fark var :)

Neyse bugun bir başka haber daha çıktı Colman ile Yattara gece alemlere akıyorlarmış da yönetim Colman'ın eşine ona sahip çıkmasını söylemiş , Yattara satılık listesine konulmuş falan filan..

Bu ve bu tip haberler çıkmaya devam edecektir hiçbiri de Trabzonspor camiasının bütünlüğünü bozmaya yetmeyecektir.İnceden inceden oyunlar başLıyor :)

Bordo61Mavi
28.Ocak.2008, 08:07
http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1132

Istanbul boyleyse Trabzon nasil olacak :D

Fietra 10
28.Ocak.2008, 09:31
Az önce geldim Trabzon'daki karşılamadan..:)Bayagı bi kalabalıktık gece 01.30 olmasına ragmen ..Video ve resimleri eklerim..

Ayrıca asıl şölen yarın 12.30'daki imza töreninde..:)

shamur1
28.Ocak.2008, 15:04
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/adsizef722.jpg

http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/996-0G7S9B0D.jpg

http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/996-1J1Q7U4B.jpg

http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/996-2H6Q5X5H.jpg

http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/996-5R2C4M5O.jpg

http://img292.imageshack.us/img292/1401/pic0027jr0.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/1398/snv30118nz4.jpg

http://img150.imageshack.us/img150/1686/snv30127ko9.jpg

http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/8f7f74.jpg

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/9661be.jpg

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/1094a84.jpg

Saat gecenın 2-3 ü helal olsun uşaklara :)

Trabzonspor
28.Ocak.2008, 18:37
[karşılama ıyı yapılmıs

Onurap
28.Ocak.2008, 21:56
çok güzell... :D

bugra 1905
28.Ocak.2008, 22:15
Çok Güzel Karşılamışlar Transfer Çok Güzel Oldu Alışma Dönemini 3-4 Hafta Gibi Kısa Bir Sürede Atlatırsa Çok Yararlı Olur

shamur1
28.Ocak.2008, 22:58
Alanzinho sözleşme imzaladı..!

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-3D0P3Z3B.jpg

Kulübümüz Norveç’in Stabaek Kulübü’nden Brezilyalı oyuncu Alazinho ile sözleşmeyi imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nun hazır bulunduğu imza töreninde Alazinho 3.5 +1 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzinho'nun Teknik Direktör Ersun Yanal'ın belirlediği transfer listesinin en üstünde bulunduğunu söyledi. Yanal'ın dışında Alanzinho'yu izleyen isimlerin de olumlu referans verdiğine dikkat çeken Hacısalihoğlu, "Futbol koordinatörümüz Sayın Özkan Sümer'in de olumlu görüş bildirmesiyle birlikte Alanzinho'yu takımımızdaki kaliteli futbolcuların arasına katmaya karar verdik ve bu transferi gerçekleştirdik. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle yoğun çaba harcayan Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mahmut Aksu ve her zamanki gibi işbitiriciliğini kullanan Sayın Başkanımızın son andaki müdahalesinin bu transferin gerçekleşmesinde önemli etkisi olmuştur. Hem sporcu, hem de Trabzonspor açısından bu transferin hayırlı olmasını diliyoruz. Yüksek bonservis bedeli ödedik diye şampiyon olacağız diye bir husus yok. Baştan beri zirveye oynamak istediğimizi söyledik ve Avrupa Kupaları'na gitmek istiyoruz. Bu konuda da Alanzinho'nun faydalı olacağını düşünüyoruz. Trabzonspor'da transfer bitmez. Biri bitince diğeri başlar. Gelecek sezonlar için oyuncu arayışlarımız sürüyor" dedi.

Yeni transfer Alanzinho ise Trabzonspor'u tercih etmekten dolayı fazlasıyla memnun olduğunu söyledi. Şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak isteyen bir takıma geldiğim için ayrıca mutlu olduğunu belirten Alanzinho, "Şampiyonluğa elimden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışacağım. Staek'e gittiğimde de takım 4 yıldır şampiyonluk yaşamamıştı ve özlem vardı. Geçen yıl şampiyon olduk ve büyük mutluluk yaşadık. Umarım burada da uzun süren özlemi sonlandırırız ve büyük bir coşku yaşarız. Buraya gelmeden önce Trabzonspor'la ilgili bilgi aldım. Menajerim burada oynayan Brezilyalı oyuncularla konuştu. Memnun olduklarını söylediler ve başarılı olduklarını söylediler. Umarım ben de onlar gibi başarılı olurum. Sürekli ileri gitmeyi düşünen bir oyun anlayışına sahibim. Topla birlikte hızlıyım. Asist ve gol anlamında bulunduğum takıma ciddi katkılar yapabiliyorum. Daha önce Türkiye'den herhangi bir kulüpten teklif almadım. Avrupa'dan teklif almıştım ancak bunlar gerçekleşmemişti. Adım Alan ancak futbol dünyasında Alanzinho olarak tanınıyorum" diye konuştu.

25 numaralı formayı giyecek olan Alazinho, imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdi.

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-6E3I6J3Z.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-4P5V1Z8H.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-4F8O7V7F.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-5D2P4Y5A.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-8D5H8I2N.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-5I6O1T9A.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-5Y9H8O5N.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/999-1G8R7Q1D.jpg

Bordo61Mavi
28.Ocak.2008, 23:55
Ayni benim stilimde bi oyuncu :D:D

Cengo
29.Ocak.2008, 07:46
Ayni benim stilimde bi oyuncu :D:D

Stil derken saçlar mı? :icon_confused: :icon_biggrin:

Tam isabet transfer..

Bordo61Mavi
29.Ocak.2008, 08:10
Stil derken saçlar mı? :icon_confused: :icon_biggrin:

Tam isabet transfer..

Yok yok, benim yaptigim sac stili daha guzel, ben yaptigi haraketleri dedim :D

Trabzonspor icin transfer bitmistir. Bu sene 20 kusur transfer yapildi ligin basinda, oda yetmedi Ocak ayinda imkanlar zorlandi ve Sol tarafimiza ilac aldik.

Yerli bi oyuncu daha soylentileri var ama ben daha istemiom :)

Sadri baskan cok tessekur ederiz

LaigLeNoiR
29.Ocak.2008, 18:28
Bu oyuncuyu galiba ilk ben keşfetmiştim :D

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1077202&postcount=799

Yukaridaki linkten bakabilirsiniz ;)

anil luque
29.Ocak.2008, 19:07
dun soyle bı kac vıdeosuna bakayım dedım de gercekten kalıtelı bır ısme benzıyor bence trabzon cok ıyı bır transfer yaptı .. hayırlı olsun

Trabzonspor
29.Ocak.2008, 19:19
Yine ReAL yattaranın pesınde dıye haber yazıyorlar yıne takımın hozurunu bozuyolar bıraksınlar atık bızı rahat ya bu nedır.

nekop
29.Ocak.2008, 19:23
Başka bir gazetedede yine Katar'dan teklif var diyorlar.

nerazzuri
29.Ocak.2008, 19:40
Şu anda satılmaması lazım. Fakat yine oyunu tek kanata yayıcak gibi görünüyor Yanal.

Alazinho tam isabet bir transfer. Gökdeniz'e çok benzettim.

Cyzio
29.Ocak.2008, 20:43
Alanzinho transferi Avrupa'da ses getirdi

http://img403.imageshack.us/img403/4514/10161h8t0c1ecp5.jpg

Kulübümüzün Norveç’in Stabaek Kulübü’nden transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun transferi Avrupa'da büyük yankı uyandırdı.

Brezilyalı Alanzinho'nun transferi, UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com'da da geniş yer buldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun imza töreninde "Umarım Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine en kısa zamanda son veririz" sözlerine yer veren UEFA, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Alanzinho konusunda Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu'nun şampiyonluk hakkında konuşmanın çok erken olduğunu dile getirdiğine de değindi.

Kaynak: http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=1016#Icerik

nekop
29.Ocak.2008, 21:57
Alanzinho forması satışta!
Trabzonspor'un yeni transferi Alanhzinho'nun 25 numaralı forması Ts Clup Mağazalarında satışa sunuldu.

Bordo-mavili kulübün Norveç'in Stabaek Kulübünden transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun 25 numaralı formasını Ts Clup Mağazalarında satışa sundu. Alanzinho'nun satışa çıkan Bordo-Mavi formasının arkasında "ALANZİNHO" yazıyor.

Bordo-mavili taraftarları oldukça mutlu eden transfer sonrası taraftarların Alanzinho'nun formalarına büyük ilgi göstererek kulübüde katkı sağlamaları bekleniyor.

Bende iddaa tutarsa pazartesi tutmazsa perşembe günü almayı planlıyorum. :)

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 00:33
Yine ReAL yattaranın pesınde dıye haber yazıyorlar yıne takımın hozurunu bozuyolar bıraksınlar atık bızı rahat ya bu nedır.

Haberi Marca yapmış.Marca'nın sizin takımın huzurunu bozma gibi bir amacı yoktur herhalde.:icon_biggrin:

Trabzonspor
30.Ocak.2008, 00:35
Haberi Marca yapmış.Marca'nın sizin takımın huzurunu bozma gibi bir amacı yoktur herhalde.:icon_biggrin:

olmazmı ya onblarda bıze dusman :Dsoradan ben gordum onu marcanın yaptıgını :D ama olsun yazma kartdesım ya bırak onlar yazmıs bı hata yapmıs sen yapma :D

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 00:41
Zaten 1 milyon mu 2 milyon mu ne teklif etti yazmışlar.Trabzonspor yönetimi hayatta kabul etmez öyle bir teklifi..

bySilver
30.Ocak.2008, 00:48
Zaten Colman ile gece kulübünde görüldükten sonra satış listesine konulmuş. :D fanatigin haberi ne kadar dogru bilinmez :rolleyes:

anilton
30.Ocak.2008, 01:12
Marca'da haberi yapan kişi Aragones F.Bahçe ilişkisini ilk yazan yazarmış.Hatta Aragones'e sormuşlar Yattara'yı.Oda Ronaldinho gibi demiş...

Alicanfmfan
30.Ocak.2008, 04:37
Baya ufakmıs bu Alanzhino :D, ama acayip derecede çalımları var sagdan atıp soldan mayak geçer :D

Bordo61Mavi
30.Ocak.2008, 11:20
Real madridli taraftarlarin yorumlarini okudum marca gazetesinden :D

Youtubden izlemisler bazilari begenio bazilari Kaka yi istio :D

Beyler bu hafta Carlos ve Kazima yaptigi haraketleri ekleyin, futbolcu pazarlicaz burda hadi :D

Alicanfmfan
30.Ocak.2008, 11:54
Bizim Ümit'ide kakalayalım Real Madrid'e :zuhaha

Bordo61Mavi
30.Ocak.2008, 12:04
Marcada bozdu kendini :) Adamlar daha gelip bi kere izlememislerdir Yattarayi, koskoca Real Madrid gozu kapali transfermi yapacak

bySilver
30.Ocak.2008, 17:16
teklif zaten 1.9 milyon € imiş .

Aşk-ı Şehir
30.Ocak.2008, 18:04
Marcada bozdu kendini :) Adamlar daha gelip bi kere izlememislerdir Yattarayi, koskoca Real Madrid gozu kapali transfermi yapacak

Marca gazetesi takdir edersiniz ki Real Madrid'e yakınlığıyla tanınır. Real Madrid ile ilgili yalan haber yapacaklarını sanmıyorum. Belki de izlemişlerdir.:)

Bordo61Mavi
30.Ocak.2008, 23:37
Biz 10 milyondan basliyoruz, Realin okadar vereceni sanmiyorum. Ama Reale oyuncu satmakta guzel olur 7-8 verseler verelim :D

Cyzio
30.Ocak.2008, 23:47
İspanya'da transfer sezonu yarın bitiyor.Sadri Şener Yattara'ya bir teklif olmadığını söyledi.Konu kapanmıştır..

JunkChorn
31.Ocak.2008, 00:03
Hayırlı olsun, izlemek için sabırsızlandığım bir transfer daha.

Uyum sürecini kısa zamanda atlabilirse; bana göre 2 ay kısa süredir, çok başarılı olur.

tarikko
11.Mayıs.2009, 00:18
Ligden düşmesi kesinleşen Kocaelispor'un başarılı forveti Taner Gülleri, takımı küme düşsede kendisi Süper Lig'de kalacak gibi gözüküyor.

Lig Tv muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre Trabzonspor, Turkcell Super Lig'de şu ana kadar 16 gol atarak gol krallığında ikinci sırada bulunan Kocaelisporlu Taner'e talip oldu.

Beşiktaş'ın da Taner ile ilgili olarak nabız yokladığını öğrenen Trabzonspor yönetiminin golcü oyuncu ile hemen irtibata geçtiği ve kendisine "Bizimle konuşmadan hiç birşeye karar verme. Bizden haber bekle" dediği öğrenildi.

Yaşanan geliişmelere bakıldığında Kocaelispor küme düşmüş olsa bile Taner Gülleri şimdiden Süper Lig'de kalmayı garantilemiş gibi gözüküyor.

Maraton

Bordo61Mavi
11.Mayıs.2009, 01:29
Bu transferin gerceklesceni sanmiyorum. Teknik direktor gelmeden transfer konusmak yersiz

Trabzonspor
15.Mayıs.2009, 14:25
Yıldıza 3 var!

Takım 3 maç sonunda Devler Ligi´ne kalırsa yönetim kesenin ağzını açacak. Bordo-Mavililer, bonservisi elinde bir dünya yıldızı almakta kararlı

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_254673_Hernan-Crespo.jpg
Trabzonspor’da her şey ligin sonunda takımın ulaşacağı noktaya endekslenmiş durumda. Yönetim bu durumu dillendirmek istemese de planların tamamı bu doğrultuda yapılıyor. Hoca konusunu sezon sonuna bırakan Bordo-Mavililer’in izleyeceği transfer politikası da Şampiyonlar Ligi’ne katılıma bağlı. Karadeniz temsilcisi şimdiden Avrupa’yı tarıyor, bonservisi elinde orta saha ve forvet oyuncuları arıyor. Amaç; hem camiayı havaya sokmak hem de ‘yıldız’ hasreti çeken taraftarlara yeni sezon armağanı sunmak.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/9_254674_15FAN05ZERRO.jpg
Şimdilik saklanıyor
Karadeniz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olmanın bu yolda elini güçlendireceğini biliyor. Ayrıca başarıyla birlikte yükselen marka değerinin yeni sponsorlar getirmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik bu plan sır gibi saklansa da önümüzdeki 3 haftalık sürecin istenen şekilde tamamlanmasıyla beraber Trabzon’da hareketli saatlerin yaşanacağı kesin.
.
.
.
.
.
.
http://www.paylaskiresim.com/img/7ylncdma96.jpg

KanaKe
15.Mayıs.2009, 18:22
Ikiside gelmez.. balon haber.

KaPaLı
15.Mayıs.2009, 18:25
Özkan Sümer varsa sorun yok.

Matuzalem o listesen alınabilirse süper olur. Ortasahayı toparlayan savaşçı bir oyuncu. Kafadan sakat biraz ama saha içinde Hüseyin'den daha çok iş yapacağı kesin.

Trabzonspor
15.Mayıs.2009, 18:33
Bencede Pantelic ve Matu iyi olur ama ş.l olmassa bu liste hayal.

tarikko
19.Mayıs.2009, 18:54
İlk sezonunda Trabzonspor formasıyla harika bir performans sergileyen Cale için bir çok Alman kulübü sıraya girmiş durumda.
Trabzonspor'un sezon başında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Hrvoje Cale, Alman kulüpleri tarafından paylaşılamıyor. Hırvat oyuncunun peşine Hoffenheim'ın yanı sıra Wolfsburg, Shalke ve Köln de düştü.

Sezon başında Dinamo Zagreb'ten 1 milyon 300 bin avro karşılığında Trabzonspor'a transfer edilen genç oyuncunun şimdiki değerinin ise 3,5 milyon avro olduğu belirtiliyor.

İstikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncuyu bırakmak istemeyen bordo-mavili yönetimin ayrıca gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir takım kurmaya hazırlandığından Hırvat oyuncuyu kaptırmamak için elinden geleni yapması bekleniyor.

Goal

barahir
19.Mayıs.2009, 18:56
quaresma nasıl boşa çıkıyo onu anlamadım:)

Addolorato
19.Mayıs.2009, 19:01
quaresma nasıl boşa çıkıyo onu anlamadım:)

İnter ondan çok şey bekliyordu iyi bir performans gösteremedi ya ondan boşa çıkmıştır :D:D

Cyzio
19.Mayıs.2009, 19:14
Şuan transferde somut bir adım yok.Lig bitmenden de çalışma başlamaz..;)

TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2009, 23:50
Trabzonsporlu bir yönetici, radyospor'da Şenol Güneş'le anlaşma noktasına geldiklerini açıkladı.

Trabzonspor
20.Mayıs.2009, 23:55
Buyuk ıhtımalle o olcak sanırım ama inşallah olmaz.

nerazzuri
21.Mayıs.2009, 00:15
İnter ondan çok şey bekliyordu iyi bir performans gösteremedi ya ondan boşa çıkmıştır :D:D
Şuan Chelsea'da kiralık. Boşta kalmaz Quaresma,en kötü City alır.

nekop
21.Mayıs.2009, 02:28
Kaliteli türk medyası işte İnter'le olan sözleşmesine bakmadan sadece Chelsea ile olan kiralık kontratına bakarak haber yapmışlar.

frkara
21.Mayıs.2009, 22:59
Bu arada maroton.com.tr haberine göre ts 4 futbolcuyla anlaşmış.Gelen t.d ye göre izma atılaçakmış.Sadri Şener'in açıklaması.

bySilver
21.Mayıs.2009, 23:15
Ve artık Şenol Güneş Trabzonspor’a çok yakın. Bordo-Mavililer, “Bir an önce Seul ile anlaş, sezon biter bitmez bekliyoruz” dedi, deneyimli hoca ‘okey’ verdi. Başkan Sadri Şener de, “Önceliğimiz Şenol Güneş’tir, iyi haberlerini bekliyoruz” diyerek transferin bitmek üzere olduğunu onayladı.

fanatik.com.tr

Trabzonspor
23.Mayıs.2009, 14:07
Trabzon Arango'yu bitirdi

http://www.fotomac.com.tr/2009/05/23/im/9CEBB3BA4F8A2A4B9F2CEEA0x.jpg

Real Mallorca'nın yıldızı için yoğun girişimlerde bulunan bordo-mavili ekip mutlu sona ulaştı. Transfer komitesi başkanı Özkan Sümer, 3 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün yöneticilerini 2.5 milyon euro'ya ikna etti.

Arango tamam

İspanyol kulübüyle anlaşmaya varan Özkan Sümer "Yeni hocamız gelsin, imzayı atarız" diye konuştu.

Trabzonspor, İspanya 1. Ligi ekiplerinden Mallorca'nın yıldızı Arango'nun işini bitirdi... Futbolcu ve menaceriyle yenen yemekten sonra İspanyol kulübünün yetkilileriyle bir görüşme yapan transfer komitesi başkanı Özkan Sümer, Mallorca'dan "3 milyon euro'yu getirin, Arango'yu verelim" yanıtını aldı. Kırmızı-siyahlı kulübün yöneticileriyle sıkı bir pazarlık yapan Özkan Sümer'in bu fiyatı 2.5 milyon euro'ya çekmeyi başardığı bildirilirken, işin resmi imzaya kaldığı bildirildi.

Fenerbahçe iddiası
İspanyollara, "Şu an takımın başına yeni bir hoca getirmek üzereyiz" diyen Sümer'in, "Sizden 15 günlük bir süre istiyoruz. Bizim sözümüz söz. Yeni hocamız da muhakkak Arango'yu isteyecekti. İşi bitmiş sayıyoruz" dediği ifade edildi. Bu arada, İspanya'nın As Gazetesi, Fenerbahçe'nin de Venezuellalı yıldıza teklif götürdüğünü yazdı.

Arango kimdir?
Doğum tarihi: 17 Mayıs 1980
Doğum yeri: Venezuella
Boy-kilo: 1.79 m - 74 kg
2000/02 - Monterrey (45 maç / 6 gol)
2002/03 - Pachuca (51 maç / 16 gol)
2003/04 - Puebla (36 maç / 8 gol)
2004/09 - Mallorca (181 gol / 45 gol)
Venezuella Milli Takımı (81 maç / 17 gol)

Haberler doğruysa baya iş yapacak bir isim bence.İspanyada çok iyi oynuyor.

eXcitinG
23.Mayıs.2009, 14:17
Kaynak ne ?

Adı Fenerbahçe iLe anıLıyordu.

bjk_melo_151
23.Mayıs.2009, 14:49
Kaynak ne ?

abi Tevez konusunda da aynı durum var. Önce Beşiktaş ilgileniyor dediler. Şimdi Trabzonspor ilgileniyor.:)

tarikko
23.Mayıs.2009, 16:05
Kaynak ne ?

Abi kaynak Fanatik :)

Cengo
23.Mayıs.2009, 16:06
abi Tevez konusunda da aynı durum var. Önce Beşiktaş ilgileniyor dediler. Şimdi Trabzonspor ilgileniyor.:)

Tevez L'pool'da..

Arango'yu da 2-3M€'ya verecek gibi yazmıyorlar mı, elindekileri hibe mi edecekler, bu mu gazetecilik.
3e-5e hayatta satmazlar.

tarikko
23.Mayıs.2009, 16:06
Pardon Fotomaç'mış yanlış söyledim :)

Trabzonspor
23.Mayıs.2009, 16:10
Cale için 3.5M€ verdi yazıyor gazetelerde.Yönetim akıllıysa satmaz.23 yaşında bir adamı alıp bir sezon sora satmak aptallık olur.İleride daha iyi para edebilir heleki avrupa kupalarında oynuyacaz burda kendini daha iyi gösterirse.

nekop
23.Mayıs.2009, 16:33
Trabzon Arango'yu bitirdi

http://www.fotomac.com.tr/2009/05/23/im/9CEBB3BA4F8A2A4B9F2CEEA0x.jpg

Real Mallorca'nın yıldızı için yoğun girişimlerde bulunan bordo-mavili ekip mutlu sona ulaştı. Transfer komitesi başkanı Özkan Sümer, 3 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün yöneticilerini 2.5 milyon euro'ya ikna etti.

Arango tamam

İspanyol kulübüyle anlaşmaya varan Özkan Sümer "Yeni hocamız gelsin, imzayı atarız" diye konuştu.

Trabzonspor, İspanya 1. Ligi ekiplerinden Mallorca'nın yıldızı Arango'nun işini bitirdi... Futbolcu ve menaceriyle yenen yemekten sonra İspanyol kulübünün yetkilileriyle bir görüşme yapan transfer komitesi başkanı Özkan Sümer, Mallorca'dan "3 milyon euro'yu getirin, Arango'yu verelim" yanıtını aldı. Kırmızı-siyahlı kulübün yöneticileriyle sıkı bir pazarlık yapan Özkan Sümer'in bu fiyatı 2.5 milyon euro'ya çekmeyi başardığı bildirilirken, işin resmi imzaya kaldığı bildirildi.

Fenerbahçe iddiası
İspanyollara, "Şu an takımın başına yeni bir hoca getirmek üzereyiz" diyen Sümer'in, "Sizden 15 günlük bir süre istiyoruz. Bizim sözümüz söz. Yeni hocamız da muhakkak Arango'yu isteyecekti. İşi bitmiş sayıyoruz" dediği ifade edildi. Bu arada, İspanya'nın As Gazetesi, Fenerbahçe'nin de Venezuellalı yıldıza teklif götürdüğünü yazdı.

Arango kimdir?
Doğum tarihi: 17 Mayıs 1980
Doğum yeri: Venezuella
Boy-kilo: 1.79 m - 74 kg
2000/02 - Monterrey (45 maç / 6 gol)
2002/03 - Pachuca (51 maç / 16 gol)
2003/04 - Puebla (36 maç / 8 gol)
2004/09 - Mallorca (181 gol / 45 gol)
Venezuella Milli Takımı (81 maç / 17 gol)

Haberler doğruysa baya iş yapacak bir isim bence.İspanyada çok iyi oynuyor.

Bu haberin yalan olduğu belli eğer akıl sağlığın yerindeyse Arango gibi bir oyuncuyu minimum 7-8 milyon eurodan aşağıya satmazsın.

bySilver
23.Mayıs.2009, 16:46
Arango'yu fanatik.com.tr de Fenere bitirttiler :)

Trabzonspor
23.Mayıs.2009, 16:46
Mallarco'nın durumu ne ligde parasını verdimi kesin alınır kötü durumdalardalarsa hele ş.l olursa kesin gelir.

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2009, 19:11
Baskan konustu 2 yabanci 2 yerli oyuncu ile anlasmak uzereymisler

Isimde verdi, Atiba Hutchison ve Perisic

Trabzonspor
26.Mayıs.2009, 19:12
Onlar kim yahu

BeeTLeJuiCe
26.Mayıs.2009, 19:21
Atiba Hutchinson, 25 yaşında, Danimarkada Kobenhavn'da oynuyor. Ortasaha, Kanadalı.

Perisic, 19 yaşında, Sochaux'un ortasahası. Hırvatistanlı.

KaPaLı
26.Mayıs.2009, 19:24
Athiba Hutchison Kopenhag'da ortasahanın ortasında oynuyo. Çok savaşçı bir oyuncu. 2 sene önce Manchester'la oynadıkları maçta sanırım izlemiştim etkili oyuncu. Perisic için hiçbir fikrim yok hiç izlemedim ama Özkan Sümer'se onu izleyen iyi transferdir.

Birde Trabzon'un sorunu MC pozisyonunda değilki. Zaten orda oynayacak Hüseyin - Selçuk - Ceyhun - Colman gibi 4 tane adamı var. Faty Papy için çok şey bekleniyo ee daha MWV takımından gelecek olan genç oyuncu var. Papy en azından A takıma çıkarılıp tecrübe kazandırılabilir. Veya Trabzon Karadenizspor'un son durumunu pek bilmiyorum ama oraya kiraya yollanabilir.

KanaKe
26.Mayıs.2009, 21:47
Mevlüt Erdinc'e sormak lazim Perisic'i :p