Quote Originally Posted by perpetua View Post

Katilmiyorum. Arda simdiye kadar onemli maclarda cok agirligini koyan bir oyuncu profili cizmedi. Buyuk maclarda ekstra bir performans gosterdigini de gozlemlemedim henuz. Arda kucuk mac, buyuk mac hemen hemen ayni Arda bence.

.
14 belki çok düşük bir not değil, ama Arda bence büyük maçlarda ağırlığını daha fazla koymaya çalışan bir futbolcu. Bu yılki Fenerbahçe maçı, Beşiktaş maçı, Leverkusen maçı, Geçen yıl Liverpool, İtalya maçları ilk etapta aklıma gelen maçları. Bu maçlarda normalde oynadığından daha özverili oynadığını düşünüyorum.. Zaten bu maçlardan sonra naşka insanlarında dikkatini çekmiştir.

Arda konusunda, biraz daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Bunu düşünürken kendi yorumlarımdan çıkıp başka yorumlara bakıyorum. Mesela bir Kezman geçen yıl iyi zamanında Arda için Fenerde oynamasını isterim demişti veya Zico Brezilyada verdiği bir demeçte Türkiyeden Ardann gelecek vadettiğini belirtmişti. Şimdi yine olay kıyasa gelecek. Ömer abi demişki Arda ilk 10 takımda oynamaz, bencede oynamaz ama bu değerlerle oyunda avrupaya bile gidemiyor yani oyunu iki kere açıp go on holiday dedim 5er sene. Mehmet topuzu 11M€ya newcatle 1.sezonda alırken Ardaya teklif bile gelmiyor. Bence ikiside bunu hak ediyor ama Arda biraz aşağıda kalmış gibime geliyor. Mehmet Topuz CA145 PA165 Arda CA136 PA166. Arda şu an için bu özelliklerle avrupanın dikkatini çekemiyor diye düşünüyorum.