1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Galatasaryli oyuncularda genellem yapacak olursak kendini cok yere atan oyuncu var orta saha ve forvet tamamen kendini her mucadelede yere atan oyunculardan kurulu, bunun icin birseyler yapilacak mi?

sakaydi

serkan calik bence abartilmamali(sahada cok kayboluyor top gelince hizlaninca bizde "wauww" diyoruz(yani siz),
    mehmet topal biraz daha iyi olabilirdi!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    Galatasaryli oyuncularda genellem yapacak olursak kendini cok yere atan oyuncu var orta saha ve forvet tamamen kendini her mucadelede yere atan oyunculardan kurulu, bunun icin birseyler yapilacak mi?
    Kendini yere attigini dusundugum hic bir oyuncuya acimadim ve sportmenlik ozelligini zayif yaptim.

serkan calik bence abartilmamali(sahada cok kayboluyor top gelince hizlaninca bizde "wauww" diyoruz(yani siz),
    mehmet topal biraz daha iyi olabilirdi!
    Tekrarliyorum. Topal'in ozellikleri oyun tarafindan dusuruluyor. veritabaninda sahip oldugu ozellikler ve CA bence yerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kendini yere attigini dusundugum hic bir oyuncuya acimadim ve sportmenlik ozelligini zayif yaptim.

Tekrarliyorum. Topal'in ozellikleri oyun tarafindan dusuruluyor. veritabaninda sahip oldugu ozellikler ve CA bence yerinde.
    haklisin, farkindayim.
    bazi oyuncular -2 +2 gibi ya dusuk ya yuksek duruyo, tuhaf karsiliyorum...
    ne oldu bu oyuna boyle?

Mesaj Yetkileri