herkes arda ve topal üzerine yoğunlaşmış ama fm nin ilk çıkdığından beri ayhan ın 2. lig düzeyinde bir futbolcu olarak yansıtılması konuşulmamış ayhan ın en azından sakatlanana kadar gösterdiği performansdan 150 C.A. yı hak ettiğini düşünüyorum...
tackling 12 den 14 e
passing 14 den 16 ya
first touch 12 den 15 e
crossing in de sol açık oynarken yapdığı düzgün ortalar hesaba katılınca 13-14 gibi bir düzeyde olmasını beklerdim açıkcası ayhan benim için oyundaki en büyük hayal kırıklığı oldu...
mental özellik olarak bakarsak
bravery 10 halbuki ayhanı biz gözünü budakdan sakınmayan bir oyuncu olduğundan sevdik birazda 15 olmasını beklerdim
important match 11 nasıl olur derbilerde hiç ayhanın çökdüğünü kötü oynadığını görmedim üstüne üstün takım kötüyse bile ayhan hep ateşleyici olmaya çalışır en az 17-18 olmalıydı
team work de 12 burdada takımın hem hücumda hemde savunmada komple olmasını sağlayan klit oyuncudur ayhan yokluğunu nasıl hissettiğimizide hatırlatırım 16 olabilirdi
blance de keza dengeli bir oyuncu olduğundan 9 değeri kötü değil komik

kısaca ayhan çok büyük bir hayal kırıklığı

emre güngör ün tackling i 13 ise biz yanlış emre güngör izliyoruz geldiği günden beri kaldı ki emrenin en önemli özelliği kritik müdahaleleri ile top çlma yeteneği
heading i de 11 olmamalı çünkü bu adam ankaragücünde kafa ile attığı gollerle bilinir keza jumping i de 14 ün üzerinde olmalı

song un tackling i 15 ise türkiyede 10 un üzerinde tacklingi olan başka hiçbir yerli yabancı oyuncu olmaması lazım başka yoruma gerek yok sanırım
desicion 13 değil en az 16 olmalı

bence barış özbek gayet iyi olmuş ama serkan çalık ın teknik özellikleri süper olmasada vasat da değil normalin biraz üzerinde olmalıydı bence
pace 16
acceleration 18
stamina 14 (maç boyunca hızını ve çevikliğini koruyabildiği için)
desicions 13(hızlı oyuncular her zaman çabuk karar vermelidir)
dirbbling 15
first touch 14

gibi olabilirdi...finishing inin çok iyi olmadığı konsuna katılıyorum...

mehmet topal ın bravery si 13 den daha yüksek çoğu maçda tekmeye kafa sokan bir oyuncu 15 olabilir
flair in ise 14 den 9-10 çivarı bir değere düşmesi taraftarıyım çok ekstra bir yeteneğiolan oyuncu değil
off the ball ve positoning de çoğu zaman orta sahada tek kalmasına rağmen çok iyi atak kestiğini bildiğimiz için 9-10 değilde 14-15 olması taraftarıyım
long shots en az 17 olmalı
heading 12 den 8 e düşmeli
passing özllikle uzun paslarda çok başarılı olduğu için bir iki puandaha yükselmeli...

arda nın agression 10 olması bence çok düük çoğu maça kendi takım arkadaşları ve hocasına bile ters hareketler yapacak kadar hırslı bir oyuncu
important matches 14 den 17-18 civarına çıkmalı büyük maçlara çok iyi konsantre olan bir oyuncu
dribbling 16 olması ardaya haksızlıkdır çünkü arda dar alanda çok çabuk adam geçme özelliğiyle bugünlere gelmiş bir oyuncu
long shots özelliğinin düşük olması normaldir çünkü rize maçına kadar ardanın bu denli etkili uzun şut atan bi oyucu olduğunu bilmiyoduk açıkcası İnşallah bu klasda devam eder fm 2009 da bu özellik buna göre ayarlanır...
passing 13 de biraz düşük olmuş en az 15 olmalıydı bence...

en son bunlar tamamen benim kendi yorumum kimseyi kızdırmak için veya kötülemek için birşey yazmadım araştırmacı arkadaşlarada kolay gelsin daha başarılı çalışmalar çıkarırlar İnşallah...