1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda yanliş görmediysem Barussonun kiralık parasını Roma ödüyor. Gerçekte GS aylık 100bin dolara anlaştı diyebiliyorum. Ayrıca sözleşme 1.5 yıllık gerçekte de böylemi? Son olarak sözleşme bitince GSde oyuncuyu alma opsiyonu var mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu söylediklerim de arka sayfanın son mesajı olarak kaynadı tekrar yazıyorum.

Arda konusunda, biraz daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Bunu düşünürken kendi yorumlarımdan çıkıp başka yorumlara bakıyorum. Mesela bir Kezman geçen yıl iyi zamanında Arda için Fenerde oynamasını isterim demişti veya Zico Brezilyada verdiği bir demeçte Türkiyeden Ardann gelecek vadettiğini belirtmişti. Şimdi yine olay kıyasa gelecek. Ömer abi demişki Arda ilk 10 takımda oynamaz, bencede oynamaz ama bu değerlerle oyunda avrupaya bile gidemiyor yani oyunu iki kere açıp go on holiday dedim 5er sene. Mehmet topuzu 11M€ya newcatle 1.sezonda alırken Ardaya teklif bile gelmiyor. Bence ikiside bunu hak ediyor ama Arda biraz aşağıda kalmış gibime geliyor. Mehmet Topuz CA145 PA165 Arda CA136 PA166. Arda şu an için bu özelliklerle avrupanın dikkatini çekemiyor diye düşünüyorum.
    Last edited by mkkadi : 17.Şubat.2008 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri