1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda yanliş görmediysem Barussonun kiralık parasını Roma ödüyor. Gerçekte GS aylık 100bin dolara anlaştı diyebiliyorum. Ayrıca sözleşme 1.5 yıllık gerçekte de böylemi? Son olarak sözleşme bitince GSde oyuncuyu alma opsiyonu var mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu söylediklerim de arka sayfanın son mesajı olarak kaynadı tekrar yazıyorum.

Arda konusunda, biraz daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Bunu düşünürken kendi yorumlarımdan çıkıp başka yorumlara bakıyorum. Mesela bir Kezman geçen yıl iyi zamanında Arda için Fenerde oynamasını isterim demişti veya Zico Brezilyada verdiği bir demeçte Türkiyeden Ardann gelecek vadettiğini belirtmişti. Şimdi yine olay kıyasa gelecek. Ömer abi demişki Arda ilk 10 takımda oynamaz, bencede oynamaz ama bu değerlerle oyunda avrupaya bile gidemiyor yani oyunu iki kere açıp go on holiday dedim 5er sene. Mehmet topuzu 11M€ya newcatle 1.sezonda alırken Ardaya teklif bile gelmiyor. Bence ikiside bunu hak ediyor ama Arda biraz aşağıda kalmış gibime geliyor. Mehmet Topuz CA145 PA165 Arda CA136 PA166. Arda şu an için bu özelliklerle avrupanın dikkatini çekemiyor diye düşünüyorum.
    Last edited by mkkadi : 17.Şubat.2008 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Oyunda yanliş görmediysem Barussonun kiralık parasını Roma ödüyor. Gerçekte GS aylık 100bin dolara anlaştı diyebiliyorum. Ayrıca sözleşme 1.5 yıllık gerçekte de böylemi? Son olarak sözleşme bitince GSde oyuncuyu alma opsiyonu var mı?
    Kontrat detaylari tam olarak aciklanmadan transferi tamamlamak zorunda kaldik. En son haber'de medyamizda 1.5 yil olarak aciklandigi icin transferin 1.5 yil olmasini istedim Italyan arastirma sefinden.

Daha sonra TFF'de anlasma belirince, sezon sonuna kadar olarak degistirilmesini rica ettim ancak veritabani SI'a yollanmadan once yapilmadi.

Satin alma opsiyonu oldugu rivayetleri var, hatta bu sekilde yonetici aciklamalari da oldu. Ancak bu opsiyonun degeri belli olmadan herhnagi bir opsiyon belirtilmesi mumkun degildi.
    .

Arda konusunda, biraz daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Bunu düşünürken kendi yorumlarımdan çıkıp başka yorumlara bakıyorum. Mesela bir Kezman geçen yıl iyi zamanında Arda için Fenerde oynamasını isterim demişti veya Zico Brezilyada verdiği bir demeçte Türkiyeden Ardann gelecek vadettiğini belirtmişti. Şimdi yine olay kıyasa gelecek. Ömer abi demişki Arda ilk 10 takımda oynamaz, bencede oynamaz ama bu değerlerle oyunda avrupaya bile gidemiyor yani oyunu iki kere açıp go on holiday dedim 5er sene. Mehmet topuzu 11M€ya newcatle 1.sezonda alırken Ardaya teklif bile gelmiyor. Bence ikiside bunu hak ediyor ama Arda biraz aşağıda kalmış gibime geliyor. Mehmet Topuz CA145 PA165 Arda CA136 PA166. Arda şu an için bu özelliklerle avrupanın dikkatini çekemiyor diye düşünüyorum.
    Arda'nin yas 20 ve fizigi tam oturmamis durumda. Boylece CA'si da dusuk. Mehmet Topuz 23 yasinda ve fizigi oturmus durumda. Farkin buyuk bir kismi da bundan kaynaklaniyor. 1-2 sene icinde Arda'da ilerlemeler gorecegiz zaten. Ama simdiden belki de gelecek kis olacagi hale getirmeye gerek yok.

Ayrica unutmayin ki Arda Kayseri'de degil, Galatasaray'da oynuyor. Yani reputation acisindan zaten Kayseri'nin cok ustunde bir takimda oynuyor. Yani Galatasaray Arda'yi satmak istemeyecek ve Arda'da kolay kolay ayrilmak istemeyecektir oyunda. Mehmet Topuz ise kalite olarak Kayseri'yi asmis durumda oldugu icin kulubu kontrat yenilememe ihtimalini dusunerek en iyi ucret veren takima satiyor.

Ayrica Topuz'un Newcastle'a gitmesi kullandiginiz veritabani buyuklugu ve actiginiz lig sayisina gore degisken.

Mesaj Yetkileri