bence hem defansda hem ofansda etkili olabilen ligimizin ender futbolcularından biri hatta Rıdvan Dilmen Türkiyede bu işi en iyi yapan oyuncunun ayhan olduğunu söyler her programında...
Bravery 15 olmasada 10 da değil en azından 13 olabilir 10 çok düşük kalıyor çünkü boşdaki topa koşarlarken veya ikili mücadelelerde çok çabuk yılıyor ayhan halbuki normalde sürekli pres yapan saldıran bir oyuncudur ayhan...
önemli maçlar özelliğini ben başka bir şekilde düşünmüşdüm bu konuda haklısın bencede ayhan her maçda ayhan...
bende tam tersine ayhanın pas yüzdesinin oldukça yüksek olduğunu gözlemliyorum özellikle takımı defansdan hücuma çıkarma görevini üstlendiği zamanlarda çok az pas hatasıyla oynayan bir oyuncu...
Teamwork olayınıda başka bi şekilde değerlendirmişdim...ama maç içinde boşa çıkmayan bir oyuncu demek ayhan için çok büyük haksızlık yapmak olur 18 civarında sıkışan her topda ayhan oyunu açmak için o bölgeye gelir...
Denge konusundada haklısın...
jumping konusunda haklı olabilirsin ama ankaragücünden bildiğim emre güngör hem ofans da hem de defansda kafa toplarına çok hakim bir oyuncu tackling ide fenerbahçe ve leverkusen gibi zorlu maçlarda sarı kartı olmasına rağmen yapdığı müdahalelere bakarak 13 den daha yüksek olmalı diye düşünüyorum
özellikle karşılaştırmalardan uzak durmaya çalışsamda can arat ve yasin çakmak gibi doğru düzgün hiçbir maçda oynamamış oynadığı maçlardada çok büyük hatalar yapmış ouncular bile 15 değerine sahipken servet ve emre ye haksızlık yapılmış gibi geldi bana...
Song objektif olarak görüşbildiren herkesin kabul ettiği gibi şuanda Türkiyede bulunan en kaliteli defans oyuncusu bunun gözlükle falan alakası yok kariyerlere bakılınca gayet net görülüyor böyle bir oyuncunun yasin çakmak ve can arat gibi oyuncularla aynı tackling değerine sahip olması biraz abesle iştigal olmuş gibi maalesef...
Song hata yapıyor tabi ama minimum düzeyde yapıyor ve her insanın hata yapdığını kabul edersekbence decisions düşük olmuş...
Valla bende sana katılmıyorum bu konudaçünkü mehmet topal uzakdan düzgün şutlar çekmesine rağmen bu şutları çoğu zaman göstere göstere attığı için gol yüzdesi düşük oluyor...yani çokda beklenmedik işler yapan bi adam değil mehmet topal işini yapan bi adam...
her oyuncunun hataları vardır muhakkak ama genele bakdığımızda topalın "akın kesme" konusunda ligin en iyilerinden biri vede çoğu maçda tek başına kalmasına rağmen bu özelliğini biraz daha dikkatli incelemeni öneririm![]()
şutlarıyla ilgili değerlendirmeyi yukarda yapdım bence çok iyi şut atıyor ama göstere göstere vuruyor...
Bu sezon oynana beşiktaş-fenerbahçe ve en son leverkusen maçlarında arda takımın neredeyse virtüözüydü bence önemli maçlarda çok iyi motive oluyor...