-
Bir ufak bilgi daha.
Arda Turan 2012 yılına kadar uzatmış sözleşmesini.
Kaynak: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=664036
Birde Uğur Uçar'ın Dc abiltysinin biraz daha düşürülerek Dr yeteniğinin yükseltilmesinin gerektiğini düşünüyorum.Çünkü Dc de yeri geliyor Song'u veya Servet'in yerine yapay zeka tarafından tercih ediliyor.
Birde Emre Güngör'ün favorite team'i Fenerbahçe gözüküyor bunun Galatasaray olarak düzeltilmesi gerekiyor.Emre GsTv'dek roportajında Bakırköy'de oturduğunu düzenli olarak idmanlara giderek Galatasaray'ı izlediğini ve Galatasaray'lı olduğunu belirten bir açıklama yaptı..
Galatasaray altyapısının biraz daha iyileştirilmesinin gerektiğini düşünüyorum üst düzey oyuncu çıkarma potansiyeli konumunda kimse Gs ile yarışabilecek konumda değil.
Şu anda ilk 11'inde 3 tane kendi altyapısından çıkardığı genç oyuncuyla oynuyor bu da yüksek bir yüzde ligimiz için : Orkun-Arda-Uğur
Orkun karşı karşıya pozisyonlarda pek etkili değil.Yan toplarda biraz daha üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum.Takım arkadaşlarını motive etme özelliği de yüksek bana göre.Ayrıca çoğumuza anlamsız gelen o bağırmalarının nedeni adam paylaşımını düzeltmek için olduğunu dikkatli takip ederseniz anlarsınız..
Mesaj Yetkileri