1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Karsiyaka konusuna yazin bunlari ve Izmir takimlarini yakindan taniyan arastirmacilar ilgilensin.

Bu tip video'dan oyuncu degerlendirme, ozellikle arada sirada hazirlik maclarinda veya macin skoru zaten belli bir seviyeye geldikten sonra oyuna giren ve bir tarafini yirtan oyuncularin yaptiklarini degerlendirerek bir yere varilamaz.

Fenerbahce'de 24 yasina gelmeden takima girmeme olayi da kalitesi kisitli oyuncular icin gecerli. Gokhan Gonul ile Olcan arasinda 6 ay yas farki var. Colin-Kazim Richards, Olcan'dan daha genc. Yasin, Olcan'dan 9 ay daha buyuk. Bu 3 oyuncu da sadece bu sezon Olcan'in butun Fenerbahce kariyerinde oynadigindan daha fazla mac oynamis... Belki de bu videolarin gostermedigi ancak oyuncuyu surekli olarak izleyerek gorulecek bazi zaaflari var... Bunu da goz onunde bulundurmak ve degerlendirmeyi surekli izleme sansi yakalamis Karsiyaka arastirmacisina birakmak lazim.
    Olcanin top teknigi benim icin cok cok iyidir,
    mesela bir ardanin yapamadigi topla dripling olayini olcan acele ve hiz kullanarak yapabiliyor, ama olcan da cok kuvvetsiz, gencliginden dolayi dusuyor, Fenerbahcenin hedefleri var o yuzden olcan gibi yetenekleri gurhan gibi adamlari kazim gibilerini oynatmiyor ki besiktas kazimi alsa orda bir cok macta oynar ve kendini gelistirirdi!

her oyuncu ilk macinda bomba olacak diye bir durum da soz konusu degil saniyordum

hani late bloomer vakasi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Kendinden yaşça büyük birine canım kardeşim diye hitap etmeni bir kenara koyuyorum, ben Fenerbahçe camiasının içindeim içerideki her maçta deplasmanlarında yarısında varım değişik taraftar gruplarından değişik arkadaşlarım var... yüzde 90 yüzde 10 hiç değil oran takımın en ufak kötü gidişindeki yönetim bu takım senin eserin tezahüratları bile bunu göstergesidir... Bilmiorum son 10 senede kaç tane fenerbahçe maçını yerinde ama benim için bu sayı 250 civarında diye tahmin ediyorum...
    yanlis anlasilma olmus...
    canim kardesim derken arkadasca olayim dedim, yasina hic bakmamistim hala da bilmiyorum profilinde yasi yaziyor mu diye...kusura bakmayin...
    olabilir, bazi taraftarlar hemen senin eserin diye bilir, hani artik fenerbahce taraftarlari amigosu olmadigi icin tribunde koro halinde olamiyor, cunku bir manchester, barca gibi taraftar profilimiz var...
    bedava bilet isteyip bulamayanlar da tabiki birakin desin "bu senin eserin" diye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Deivid macta dogru düskün gözükmedi bile, cok etkisiz kaldi. amaaa Ilk kez defansa yardima geldi, vallaa cok sasirdim, hattaa 2 tane top cikardi ordan. Tebrikler Deivid geriye dönmeyide ögrendin

Ayrica Aurelio'nun consistency oyunda 100!!! bu demekki her macta cok iyi oynacak!!! bu hic bir zaman olamaz.

Bide G.Gönül'ün top kapmasi 12-13 seviyesine getirelemez, en fazla 11 olur. bence defansif konuda halen vasat, Bir Ugur Ucar, Serdar Kurtulus kadar degil defansif acida.

Bide Olcan konusunda, artik belirli bi yasa geldi. bence iyi futbolcu olamaz artik.

O bakarsan Cafercan, Türk futbolun en teknik oyuncularindan, biri harcandi gitti.. o zaman ona -10 verilmeli, hattaa 199,999999999
    guldurme beni!
    cafercan siradan bir topcudur, hic bir ozelligi yok!
    medyada bi kac kez ismi cikinca sizlerde bilincinze yerlestiriyrosunuz iyi bir sey olduguna..
    Last edited by yusufislam : 22.Şubat.2008 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri