1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Desenize adamlar kampanya yapıp çok satacaz diye düşünürken elindekilerdende oldu. Senmisin Türk halkını aptal yerine koyan Bu vaatleri yermi hiç Anadolu çocuğu.

Sonucta karli cikan kim oldu?

Oyunu Turkce oynamak isteyenlerin eline bir sey gecti de ben mi kacirdim?

Birak bunlari guzel kardesim. Ortaya cikan tek bir sey var. O da Turkce FM'in cikmasi icin Turkiye'de yeterince buyuk bir alici piyasasi olmadigi. Sen boyle gormesen de, bu konuda karar verecekler boyle gordugu surece sen sadece bosa konusursun.

Bu arada bilmem kimsenin haberi var mi. Eidos/BGS, CM'in kodlanmasinda calisanlarin %80'ini isten atti. Bundan sonra kodlamayi Cin'de yaptiracaklarmis. Demek ki oyunu Turkce cikartmak da kurtaramamis BGS calisanlarini.

Hayir kurumu degil bu sirketler.

Not: Tam rakami bilmiyorum ancak gecen yila gore satislarin cok cok daha fazla oldugunu biliyorum. Ancak hala onemli bir sayida oyunun satilmasi gerekli. Hala satilmasi gereken rakam, asagi yukari FM 2009 icin satildigi kadar. Bu gerceklesirse Turkce FM olur. Ne zaman olacagi satin alacak kisi sayisina bagli. Yukarida yazdiklarimdan havlu atildigi dusuncesi ortaya cikmasin.
    Last edited by perpetua : 23.Aralık.2009 at 15:50

Mesaj Yetkileri