1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Ben bu konuda yazılan ne rakamlar gördüm. 200bin korsan kullanan.fm 2009 1000 adet bile satmadı gibi. Herkes konuya kendi açısından bakıyor. Benim açımda şu 200bin kişinin korsan veya değil bu oyunu oynadığına inanmıyorum. Bu sitenin 180bin üyesi var diyeceksiniz. Var ama 10 senede oldu o 180bin. Bu tartışma uzar gider. Her ne kadar yazdıklarınıza -özellikle yazdığınız rakamlara- şüphe ile baksamda bizim düşüncelerimiza aktarma konusunda dürüst olduğunuzu umuyorum.

Bakın birkaç mesaj önce bir arkadaş "ben öğrendim 14589 adet orjinal satılmış" yazmış. Bence onu yazmasındaki amaç şu "siz benim bu cümleme ne kadar inanıyorsanız binimde onlara güvenim bu kadar". Ben bunu çıkarttım şahsen siz ise bunu mail olarak yollada bir dalgamızı geçelim peşindesiniz. İşte bu ve bunun gibi nedenlerden tepki çekiyorsunuz. Sadece ben değil benim gibi diğer düşüncesizlerden!

Güven sorunuma gelince burası grup terapisi yapılan bir yer değil. Sadece genelleme yaptım. Siz farklı bir yere çektiniz. Yaşça benden büyük olduğunuz için size bu konuda aynı üslup ile cevap yazmadım. Olayı kişiselleştirip benim hayali sorunlarım hakkında yorum yapacaksanız PM yoluyla yapın. Sosyal mesafe alanıma girmeyin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Ben bu konuda yazılan ne rakamlar gördüm. 200bin korsan kullanan.fm 2009 1000 adet bile satmadı gibi. Herkes konuya kendi açısından bakıyor. Benim açımda şu 200bin kişinin korsan veya değil bu oyunu oynadığına inanmıyorum. Bu sitenin 180bin üyesi var diyeceksiniz. Var ama 10 senede oldu o 180bin. Bu tartışma uzar gider. Her ne kadar yazdıklarınıza -özellikle yazdığınız rakamlara- şüphe ile baksamda bizim düşüncelerimiza aktarma konusunda dürüst olduğunuzu umuyorum.

Bakın birkaç mesaj önce bir arkadaş "ben öğrendim 14589 adet orjinal satılmış" yazmış. Bence onu yazmasındaki amaç şu "siz benim bu cümleme ne kadar inanıyorsanız binimde onlara güvenim bu kadar". Ben bunu çıkarttım şahsen siz ise bunu mail olarak yollada bir dalgamızı geçelim peşindesiniz. İşte bu ve bunun gibi nedenlerden tepki çekiyorsunuz. Sadece ben değil benim gibi diğer düşüncesizlerden!
    Tabii ki dalgami gecerim.

Yukarida yazmistim. Hayat gorusudur. Guvenmenin avantajlari da vardir, dezavantajlari da. Dezavantajlarindan korkup guvenmemek de hakkiniz, avantajlarini dusunup guvenmek de baskalarinin hakki.

180 bin uye var, 200 bin kullanici olamaz dusuncesi de hic mantikli degil cunku bu oyunu sadece bu foruma veya benzer forumlara giren, uye olan kisiler oynamiyor. Arastirma isi olmasa belki ben de hic uye olmazdim. Bu arada siteye uye olan 204 bin kisi var. Ayrica FM 2008 cevirisi yaklasik 160 bin defa indirilmisti.

Tabii bir diger onemli nokta da, bu FM 2009 rakamlari hakkinda benim (ve diger arastirma seflerinin) bilgimin Haziran ortasinda olmasi. Turkce FM konusunda ise Miles ile bundan 4 ay sonra konustugumuzda bu rakamlari ayni sekilde tekrarladi. Yani bu rakamlarin boyle oldugu, daha Turkce FM konusunda konusmadan once de belliydi.

Ama tabii siz istediginize guvenme hakkina sahipsiniz. Ben, bana simdiye kadar durust olmus olanlara guveniyorum.

Güven sorunuma gelince burası grup terapisi yapılan bir yer değil. Sadece genelleme yaptım. Siz farklı bir yere çektiniz. Yaşça benden büyük olduğunuz için size bu konuda aynı üslup ile cevap yazmadım. Olayı kişiselleştirip benim hayali sorunlarım hakkında yorum yapacaksanız PM yoluyla yapın. Sosyal mesafe alanıma girmeyin.
    Amac grup terapisi yapmak degildi. Ama genel olarak yazilmis bir seyi kendi ustunuze alinmaniz cok dikkat cekici. Ozellikle oradaki butun yazimda siz diye hitab etip, sadece o bolumde farkli bir sekilde hitab etmem sahsiniza yazilmis bir sey olmadigini fark etmeniz icin bir tuyo olabilirdi.

Bu arada ozellikle sordugum hic bir soruya cevap vermemeniz cok ama cok dikkat cekici.

Mesaj Yetkileri