1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Allah aşkına kendizi savunmayı bırakın artık. Beceremiyoruz art niyetliyiz diyin. Bi kez kabul edin. Bi kez karşınızdakinin haklı olduğunun farkına varıp saygı gösterin. Amaçsızca savunmayın mantıksız fikirlerinizi. Oyunda aurelio yok ya. Önder özen kulüp çalıştırmaya başlamış tek bir işlem yapılmamış. Gökhan gönül'ün orta açma değerinin 12 olduğu yerde sabri'nin 15. Ben gökhana kalkın 15 orta açma girin demiyorum hakkı zaten 12. Adrese teslim orta yapan bi adam olmadı gg hiç bir zaman artık ne istediğimizin farkına varın ADALET. Semih kaya'nın 15 pozisyon alma değerini neye dayanarak veriyosunuz. Rhodolfo'ya neden sakatlık girilmedi? Gözden kaçtı değil mi? Kusura bakmayın ama sizin işiniz bu hiç bişey gözden kaçamaz. İşinizi iyi yapamıyosanız da eninde sonunda işsiz kalırsınız.
    Onder Ozen veritabani teslim edildikten 6 gun sonra Goztepe'nin basina gecti.
    Rhodolfo sezon ortasinda sakatlandi. Oyun Temmuz 2015'te basladigina gore o tarihte sakatliginin olmamasi kadar dogal bir sey yok.
    Sabri son uc sezondur Cicinho'dan sonra ortalarini takim arkadaslariyla en yuksek yuzde ile bulusturan oyuncu. Ortalarini %30'u isabetli. Mesela 17 alan Caner'in ortalarinin %25'i isabetli. Cicinho'nun ortalarinin %35'i isabetli.
    Semih'in pozisyon alma degerinin yuksek olmasi, stoper'in arkasini supuren oyuncu olarak da oynayabilmesinden kaynaklaniyor. Bu degerin dusuk olmasi ona stoper gorevinin verilmesine neden olur. Ancak Semih en son Ujfalusi ile beraber oynarken stoper gorevi ile oynadi. Semih'in yaptigi hatalarin cogunlugunun oyun konsantrasyonundan kaynaklandigini dusunuyorum. Eger pozisyon alma becerisi zayif oldugunu icin bu hatalari yapiyor olsa, stoper gorevi verilen, rakibe yakin oynayarak markajla savunma yaptirilan bir oyuncu olurdu.
    Last edited by perpetua : 06.Mart.2016 at 13:28

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri