Quote Originally Posted by perpetua View Post
Hic bir zaman muthis bir savunma oyuncusu oldugunu iddia etmedim Semih'in. Ancak mevcut Galatasaray kadrosunda savunma ozellikleri en kuvvetli futbolcu oldugunu dusunuyorum.
Bu nedenle Semih'e bu kadar itiraz edip, diger oyunculara itiraz edilmemesini de garipsiyorum acikcasi.

Denayer'in pozisyon alma becerisi mi? Semih'in mi? Bence Semih fersah fersah onde. Denayer oynadigi partner icin tam bir el bombasi cunku ne zaman alanini bosaltip merkezi bos birakacagi belli degil. Zaten o atletik ozellikleriyle pozisyon almasi da iyi olsa Man City gibi bu sezon savunmaci sorunu yasayan bir takim onu kiralamaz, kadrosunda tutardi bence.

Chedjou'mu? Semih mi? Bence yine Semih. Chedjou'yu ozel yapan top kullanma becerisi ve oyunu okumasi. Savunmasi degil.

Hakan Balta'nin pozisyon almasi daha iyi ama Semih Hakan'dan biraz daha iyi bir markajci ve daha hamleli.

Semih'in ozelliklerini sen nasil degistirmeyi oneriyorsun?
yoruldum sahiden ben ne desem boş siz biliyorsunuz nasılsa. ben genel olarak özetledim. tek tek özelliklerinden bahsetmeye gerek yok. ben diyorum ki bu semih kaya profili rizeye,eskişehire gitse en iyi oyuncusu olur oraların. ama bu gerçek olamaz diyorum.

bak basit bir şey söylüyorum ben. sen şunu demişsin.- Eger pozisyon alma becerisi zayif oldugunu icin bu hatalari yapiyor olsa, stoper gorevi verilen, rakibe yakin oynayarak markajla savunma yaptirilan bir oyuncu olurdu. -

yani bir görev tanımı yapılan her oyuncu o görevdeki özelliklerde güçlü olduğu için o görev veriliyor diyorsun bunu demeye getiriyorsun. işte onun için seninle tartışmaktan yoruldum. tamam kapatalım lütfen bu konuyu. zaten bu yüzden türkiye ligi de oynamıyorum kaç yıldır. mühim değil.