PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Universal
03.Haziran.2009, 02:29
Geliyor Batuhan abi :) bir sürü kaynakta çıktı Köln başkanı doğruladı vs. bir aksilik çıkmazsa yeni tdmiz Daum :)

Sezon sonu haklı çıkacağımı düşünüyorum, Yılmaz Vural'dan farkı yoktur. Yılmaz Vural'da bu takımı TSL'de şampiyon yapar... Bize bizde olmayan birşey katacak teknik adam lazım...

Varonil
03.Haziran.2009, 02:59
Aykut Kocaman ve Barnetta haberleri daha çok heyecanlandırdı beni açıkcası.:)

Aykut Kocaman'ın seneye bu takımda menejer olarak görev yapmasını en çok isteyenlerdenimdir herhalde.Bu takımda seneye soyunma odasında futbolculara çubuklunun önemini unuttukları anda hatırlatacak iyi bir Fenerbahçeli lazım.Bu isim de Aykut Kocamandır diye düşünüyorum ;)

tarikko
03.Haziran.2009, 03:14
Bence Daum'un alinmasi dogru bir karar degil cunku taraftarlar Avrupa'da da basari istiyorlar ve Daum'un bunu saglayacagini pek dusunmuyorum.Ligde Daum gibi tecrubeli bir hoca isi goturur ama Avrupa'da isler degisebilir....Tabii kuracagi kadronun da etkisi buyuk olacaktir.Hayirlisi Bakalim neler olacak...

TR.CaPTaiN
03.Haziran.2009, 03:45
Beyler, Daum geliyor mu? Gelmiyor mu? Ortaya birisi birşey attı, binlerce kişi arkasından atladı... Daum gelirse TSL'de tutulmayız ama; Avrupa'da yapabileceğimiz en iyi olay kolay takımları eleyerek Avrupa Liginde çeyrek final olur...

- Köln ile sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi
- Köln başkanının Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını açıklaması
- Almanya'nın saygın sitelerinin Fenerbahçe ile anlaştığını söylemesi
- Daum'un bir takımla anlaştığını açıklaması

Bunların hepsi Daum'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağını gösteriyor. Daum başarılı olur mu, nasıl oynatır bunlara hiç girmeden dek değinmek istediğim nokta; bu transfer çaresizlikten ( ! ) dolayı yapılmış bir transfer midir ? Yani 3-5 teknik direktör ile görüşüldü, olumsuz yanıtlar alınınca ulan bizim kenarda köşede eski bir teknik adam vardı şunu bi tekrar deneyelim bakalım mantığıyla mı alındı ? Veya Aziz Yıldırım 3 yıl şampiyonluk sözü verdikten sonra bu sözünün yanlış olduğunu düşünüp zor durumda kalmamak için Fenerbahçe'yi ligimizi yakından bilen ve geçmişte Fenerbahçe ile Türkiye Ligi kariyeri çok iyi olan Daum'la anlaşarak şampiyonluğa daha çok yaklaşıp, bu sözünün daha sonra başını ağrıtmamasını mı hedefledi ? Açıkçası eski denenmiş bir yüzü tekrar görmek istemem fakat bu da demek değildir ki sonuna kadar karşıyım. Ama yine de açıkçası Aykut Kocaman'ın tek başına gelmesini tercih ederdim.

Umut'un dediği gibi Barnetta söylentileri var. Eğer gelirse çok yerinde transfer olur. Topuz içinde basında 5 m € + Emreciksin şeklinde teklif varsa bence çok fazla. Ama gelirse sağ kanatta Topuz sol kanatta Barnetta göbekte de Emre - Zokora gibi bir ortasahayla çok iyi işler yapabiliriz diye düşünüyorum.

goosfraba
03.Haziran.2009, 03:56
Aykut-Daum modeli

Spor direktörlüğü teklif edilen Aykut Kocaman‚ Samandıra ve transferlerden sorumlu olacak. Daum´un yanında getireceği Koch da kondisyonerlik görevini üstlenecek. Aragones‚ Josico ve Maldonado ile de yollar ayrıldı

Fenerbahçe´de sistem değişiyor.. Yönetim‚ ilk radikal kararını alarak futbol takımını iki ünlü hocaya teslim etmeye hazırlanıyor.
Spor direktörlüğü önerilen Aykut Kocaman‚ geniş yetkilerle futbol takımından sorumlu olacak. Daum ise teknik direktörlük görevini üstlenecek. Koch da kondisyon hocalığını yapacak.

100´DE 90 TAMAM
İlk kez denenecek olan Aykut-Daum modelinde‚ yönetimin teklifine iki ünlü hoca sıcak baktı. Yüzde doksan anlaşma sağlandı gibi.
Ali Şen döneminde Oğuz Çetin ile birlikte kulüpten uzaklaştırılan Aykut Kocaman‚ Başkan Aziz Yıldırım´ın ´Spor diröktürlüğü´ önerisine‚ bir iki gün düşünme süresi istemesine rağmen olumlu baktı. İki kez Fenerbahçe´yi şampiyon yapan Daum da ´Gelirim´ deyince yönetim yeniden yapılanmada ilk adımı hocalarda attı.

YABANCI DAUM‚ YERLİ AYKUT
Önümüzdeki günlerde‚ Daum-Aykut ve yönetim biraraya gelerek transferleri masaya yatıracaklar. Yabancı oyuncuların transferinde Daum‚ yerli oyuncuların transferinde de Aykut Kocaman etkili olacak. Yönetime sunacakları transfer listesi ile çalışmalar başlayacak.
Bu arada‚ Aragones ile küçük prüzlerin dışında yollar ayrıldı. Maldonado ve Josico´nun menajerleri ile de görüşülerek kulüp ile ilişkileri kesildi.

Alaattin METİN

ParduS
03.Haziran.2009, 03:59
Şampiyonluk falan istemiyom ben, savaşan,koşan,hırslı,oynadığı futbolla beğeni kazanan bir takım kurulsun..Başarı zaten gelir.

Cengo
03.Haziran.2009, 04:00
Aykut-Daum modeli

Spor direktörlüğü teklif edilen Aykut Kocaman‚ Samandıra ve transferlerden sorumlu olacak. Daum´un yanında getireceği Koch da kondisyonerlik görevini üstlenecek. Aragones‚ Josico ve Maldonado ile de yollar ayrıldı

Fenerbahçe´de sistem değişiyor.. Yönetim‚ ilk radikal kararını alarak futbol takımını iki ünlü hocaya teslim etmeye hazırlanıyor.
Spor direktörlüğü önerilen Aykut Kocaman‚ geniş yetkilerle futbol takımından sorumlu olacak. Daum ise teknik direktörlük görevini üstlenecek. Koch da kondisyon hocalığını yapacak.

100´DE 90 TAMAM
İlk kez denenecek olan Aykut-Daum modelinde‚ yönetimin teklifine iki ünlü hoca sıcak baktı. Yüzde doksan anlaşma sağlandı gibi.
Ali Şen döneminde Oğuz Çetin ile birlikte kulüpten uzaklaştırılan Aykut Kocaman‚ Başkan Aziz Yıldırım´ın ´Spor diröktürlüğü´ önerisine‚ bir iki gün düşünme süresi istemesine rağmen olumlu baktı. İki kez Fenerbahçe´yi şampiyon yapan Daum da ´Gelirim´ deyince yönetim yeniden yapılanmada ilk adımı hocalarda attı.

YABANCI DAUM‚ YERLİ AYKUT
Önümüzdeki günlerde‚ Daum-Aykut ve yönetim biraraya gelerek transferleri masaya yatıracaklar. Yabancı oyuncuların transferinde Daum‚ yerli oyuncuların transferinde de Aykut Kocaman etkili olacak. Yönetime sunacakları transfer listesi ile çalışmalar başlayacak.
Bu arada‚ Aragones ile küçük prüzlerin dışında yollar ayrıldı. Maldonado ve Josico´nun menajerleri ile de görüşülerek kulüp ile ilişkileri kesildi.

Alaattin METİN

Resmi haber de geldi :icon_lol:

Varonil
03.Haziran.2009, 05:09
İşte beklediğim haber... :):)

goosfraba
03.Haziran.2009, 05:57
LigTv'e göre Aykut Kocaman kendisine yapılan sportif direktörlük teklifini kabul edip, imzayı atmış. Alt yazı geçmiş LigTv.

Hayırlı olsun

Sekopej
03.Haziran.2009, 13:30
Çok güzel bir haber, Aziz Yıldırım tüm yetkiyi hocalara vermeli ama, umarım bazı şeyler değişmiştir ve yöneticiler futbol konusunda hiç karışmazlar gerçi Daum'un tek başına da olsa karıştıracağını sanmıyorum işine yöneticileri.

Yukarıda Mert yazmış, Aykut Kocaman'ın soyunma odasında olması, bu sene hep denilen ruh yok Fenerbahçe'de söylemlerini azaltabilir. Yabancı oyuncular için bu durum pek önemli olmasa da takımda yer alan Türk oyuncuların gazı alıp, o şekilde mücadele etmesini sağlayabilir.:D

Böyle bir modelin denenecek olması iyi, Alaattin Metin'in bunu yazması komuoyunu tartmak için diye düşünüyorum, 1-2 güne resmi açıklama da yapılır. Daum gelmeyecek olsa, bu kadar ciddi haberden sonra yalanlama mutlaka gelirdi.:)

Knightmare
03.Haziran.2009, 15:34
hayırlı olsun Fenerbahçe taraftarlarına :) büyük ihtimalle transfer bitmiş gibi duruyor, bu kadar haber çıktığına göre :D
ayrıca Barnetta haberi de doğruysa Fener iyi yolda derim :)

matrockmamy
03.Haziran.2009, 16:05
sola da bir yabancı bekliyoruz.. uğur boralı 1 sene daha çekebilirmiyiz bilemiyorum

GodfatheR
03.Haziran.2009, 16:17
Çok çok iyi olucağına inanıyorum.Daum-Aykut Kocaman ikilisinin.Ayrıca Barnetta muhteşem bir transfer olur.Sağa M.Topuz sola Barnetta harika olur :)

barahir
03.Haziran.2009, 16:43
sola da bir yabancı bekliyoruz.. uğur boralı 1 sene daha çekebilirmiyiz bilemiyorum

Barnetta haberleri varya işte..

Universal
03.Haziran.2009, 21:37
- Köln ile sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi
- Köln başkanının Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını açıklaması
- Almanya'nın saygın sitelerinin Fenerbahçe ile anlaştığını söylemesi
- Daum'un bir takımla anlaştığını açıklaması

Bunların hepsi Daum'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağını gösteriyor. Daum başarılı olur mu, nasıl oynatır bunlara hiç girmeden dek değinmek istediğim nokta; bu transfer çaresizlikten ( ! ) dolayı yapılmış bir transfer midir ? Yani 3-5 teknik direktör ile görüşüldü, olumsuz yanıtlar alınınca ulan bizim kenarda köşede eski bir teknik adam vardı şunu bi tekrar deneyelim bakalım mantığıyla mı alındı ? Veya Aziz Yıldırım 3 yıl şampiyonluk sözü verdikten sonra bu sözünün yanlış olduğunu düşünüp zor durumda kalmamak için Fenerbahçe'yi ligimizi yakından bilen ve geçmişte Fenerbahçe ile Türkiye Ligi kariyeri çok iyi olan Daum'la anlaşarak şampiyonluğa daha çok yaklaşıp, bu sözünün daha sonra başını ağrıtmamasını mı hedefledi ? Açıkçası eski denenmiş bir yüzü tekrar görmek istemem fakat bu da demek değildir ki sonuna kadar karşıyım. Ama yine de açıkçası Aykut Kocaman'ın tek başına gelmesini tercih ederdim.

Umut'un dediği gibi Barnetta söylentileri var. Eğer gelirse çok yerinde transfer olur. Topuz içinde basında 5 m € + Emreciksin şeklinde teklif varsa bence çok fazla. Ama gelirse sağ kanatta Topuz sol kanatta Barnetta göbekte de Emre - Zokora gibi bir ortasahayla çok iyi işler yapabiliriz diye düşünüyorum.

Çaresizlik olayına katılıyorum, Şampiyonlar Liginde olmamamız çoğu teknik adamı etkilemiş olabilir, hatırlarsanız Daum'da ilk geldiğinde Avrupa Kupalarında değildik...

Aykut Kocoman yönetim için intihar olabilir, eğer bir başarısızlık daha taraftarı çileden çıkarır, Aykut büyük ihtimalle denenecek eğer verilen görevde başarılı olursa Daum'dan sonra takımın başına geçecektir.

goosfraba
03.Haziran.2009, 21:54
VE DIEGO LUGANO KALIYOR

Başkan Aziz Yıldırımın‚ güçlü bir takım kurmak için attığı adımlar‚ İtalyaya gitme sevdası olan Luganonun bile gözünü boyadı. Uruguaylı oyuncu ve menajeri Juan Figerle görüşen Yıldırım‚ Luganoya da 3 yıllık imza attırdı. Buna göre sarı-lacivertliler Luganoya yıllık 2 milyon Euro‚ Figere de meblası bilinmeyen ekstra bir para ödeyecek. Fakat Uruguaylı yıldızın sözleşme yenilemek için de özel bir madde bulunacak. İtalyadan teklif gelmesi durumunda F.Bahçe‚ Uruguaylı oyuncuyu 7 milyon Euroya satacak.

kaynak:internetspor

Sekopej
03.Haziran.2009, 21:57
Ortalıkta dolaşan söylentiler Daum'un Lugano'nun durumunu sorduğu, yönetimin 4 milyon teklif edeceğiz demesinin ardından ben bir defans oyuncu için o kadar para vermem, bırakın gitsin restini çekmesinin ardından Lugano'nun 2 milyona imza attığı yönünde. Tabi bunlar söylenti.:D

Bir de hafta içi yönetim toplanacaktı tekrar, hangi gün olduğunu bilen var mı?

goosfraba
03.Haziran.2009, 22:05
Ali Koç onun yanında!
(SPORX ÖZEL) F.Bahçe´nin ilk bombası! Yeni sezon öncesi teknik direktörlük koltuğuna Alman teknik adam Christoph Daum´u oturtan Fenerbahçe transfere başlıyor.

Sporx´in F.Bahçe kulübüne çok yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre sarı-lacivertli ekipte Asbaşkan Ali Koç şu saatlerde Fransa´da ve Inter´in 32´lik tecrübeli önliberosu Patrick Donale Vieira´nın transferi için Fransız yıldız ile temasta. F.Bahçe geçtiğimiz sezon Mehmet Aurelio´nun takımdan ayrılmasıyla o bölgede sıkıntı yaşamıştı ve sarı-lacivertli yönetim çok tecrübeli bir isimle takımı güçlendirmeyi düşünüyor.

Inter´de Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho önümüzdeki sezon kadronun maksimum 25 kişi olması için düğmeye basmış durumda ve karizmatik çalıştırıcının kadroda düşünmediği isimlerden biri de Patrick Vieira.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve sahalara yeniden dün oynanan Fransa - Nijerya hazırlık karşılaşmasıyla sahalara ve Milli Takım´a geri dönen Vieira ise üç gün önce İtalyan basınına yaptığı açıklamada kendini fit durumda hissettiğini‚ Inter´de kalmak istediğini ama hangi kulüpte futbol yaşantısına devam edeceğini bilmediğini söylemişti.

1976 Dakar doğumlu tecrübeli oyuncu halen daha mevkiinde dünyanın en iyi 10 oyuncusundan biri olarak gösteriliyor. Cannes´da futbol hayatına başlayan ardından sırasıyla Milan‚ Arsenal‚ Juventus ve Inter formaları giyen yetenekli oyuncu en büyük çıkışını 1996 ve 2005 yılları arasında formasını giydiği Arsenal´de yapmıştı...

03.06.2009
Kaynak : Sporx.com

Universal
04.Haziran.2009, 00:37
Lugano'nun Alternatifi Hazır

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/Pedro_Geromel.jpg/200px-Pedro_Geromel.jpg

Fenerbahçe, henüz sözleşme yenilemeyen Lugano'nun alternatifini Almanya'da buldu.

Sarı-Lacivertlilerin Lugano ile anlaşma sağlanamaması halinde Teknik Direktör Daum'un Köln takımındaki gözbebeği Brezilyalı Pedro Tonon Geromel'i transfer etmeyi planladığı öğrenildi.

Daum'un 25 yaşında 1. 90 boyundaki Geromel için çok olumlu görüş belirttiği ve alınması halinde takıma büyük faydaları olacağını söylediği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetimi Lugano'nun sözleşme yenilememesi halinde Köln kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesi olan Geromel'i transfer ederek, savunmanın göbeğini Bilica-Geromel ikilisine emanet edeceği ileri sürüldü.

Transferde çok gizli hareket eden Fenerbahçe yönetiminin Kayserispor'un yıldızı Mehmet Topuz ile her konuda anlaştığı belirtildi.

Dün yapılan görüşmelerin Mehmet'in Fenerbahçeli yöneticilere "Daha önce çok istememe rağmen transferim gerçekleşmedi. Ama artık kararlıyım. Kayserispor'da işim bitti. Kulübümle anlaşırsanız, benim için sorun kalmaz" dediği öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe yönetiminin Kayserispor ile bonservis pazarlığına oturacağı ve Sarı-kırmızılı kulübe İlhan Parlak ve Can Arat ile artı bir miktar para önereceği belirtildi.

Bu arada Sarı Lacivertlilerin İspanyol golcüsü Güiza'nın menajeri Juan Carlos Condero‚ İspanya Haber Ajansı EFE'ye yaptığı açıklamada, Güiza'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istediğini ve Liverpool'un transfer listesinde olduğunu iddia etti.

Condero, Güiza'nın Avrupa'nın en iyi 5 golcüsünden biri olduğunu ve Fenerbahçe'nin onun performansından çok mutlu olduğunu ileri sürerken, Liverpool Menajeri Rafuel Benitez'in İspanyol golcüyü transfer listesine dahil ettiği, kendisinin de Fenerbahçe'nin satmayı kabul etmesi halinde temaslara başlayabileceğini açıkladı.

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2009, 01:29
Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya varan Alman teknik adamın, ilk talebi Bayern Münih'in Arjantinli oyuncusu Sosa'nın alınması oldu.

Akşam'ın haberine göre Teknik direktörlük görevine Daum'un getirilmesiyle transfer hazırlıklarına girişen Fenerbahçe yönetiminin ilk işi, Bayern Münihli Jose Ernesto Sosa'yı almak olacak.

Çünkü Alman teknik adamın Sarı-Lacivertli yöneticilerden ilk isteği Arjantinli orta saha oyuncusunun alınması oldu.

Bu arada Daum'un 'Sosa aşkı' 2007 yılından beri devam ediyordu. Zira Alman teknik adam 2007 yılında Arjantin'e gidip ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulundu. Ama Köln o tarihte ikinci ligde olduğu için Jose Ernesto Sosa kendisine yapılan teklifi geri çevirip, Bayern Münih'e gitti.

TRABZONSPOR DA İSTEMİŞTİ

Ancak Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz sezon Bayern'de umduğunu bulamadı ve 32 maçın sadece 4'ünde ilk 11'de forma giydi. Daum, buna rağmen Sosa'nın alınması için Köln yönetimine rapor vermişti. Sosa, Pekin Olimpiyatları'nda Arjantin Milli Takımı'nda forma giymiş ve altın madalya kazanmıştı. Bu arada geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Sosa'ya teklif götürdüklerini resmen açıklamıştı.

Maraton

KaF KeF
04.Haziran.2009, 01:32
Herkes Daum ile anlaştığımızı yazıyor fakat resmi sitede ne Aragones Gönderildi veya Daum ile anlaştık gibi haberler yok..Yazık Valla..

goosfraba
04.Haziran.2009, 01:38
Herkes Daum ile anlaştığımızı yazıyor fakat resmi sitede ne Aragones Gönderildi veya Daum ile anlaştık gibi haberler yok..Yazık Valla..

Pürüzler giderilmeden Aragones'e teşekkür mesajını yayınlamaz resmi site. Hal böyle de olunca Daum'u duyuramıyorlar.

Sekopej
04.Haziran.2009, 01:41
Yönetim bu seneki ücreti taksitle ödemek istiyor çünkü eğer Aragones 2 ay sonra başka takımla anlaşırsa herhangi bir görev için kalan taksitleri ödememek için bir bahanesi olur. Ama para peşin ödenirse giden gitmiş oluyor. Bu konuda anlaşılamayınca sözleşme de fesh edilemiyor, Daum açıklanamıyor. Kısa zamanda sorun çözülür diye düşünüyorum. Eğer Daum ile anlaşıldıydsa zaten, gerekli transfer çalışmaları da yürütülüyordur, zaman kaybı yaşanmayacaktır.

barahir
04.Haziran.2009, 03:21
Zor iş zor.. Yönetimin yaptığı hamleler kolay değil.. Adamın elinde kapı gibi sözleşme var istese ikna olmadan gider fifa'ya

Since-1907
04.Haziran.2009, 03:30
Aragones ile yolların ayrıldığı açıklandıktan sonra Daum'da açıklanır.

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2009, 03:49
Volkan Demirel'in sözleşmesi hala yenilenmedi. Elimizden kaçırabiliriz.
Volkan'ın internet sitesini yapan kişi bugün siteyi kapatığını söylemiş. Artık nasıl yorumlanırsa. :) http://www.volkandemirel.com.tr/

Since-1907
04.Haziran.2009, 03:52
Volkan gidici gibi son kez konuşulacak sanırım.1 yabancı hakkımızı boş yere kaleciye kullanacağız şimdi..

goosfraba
04.Haziran.2009, 06:02
TEKNİK direktör Christoph Daumu yeniden göreve getiren Fenerbahçe‚ transfer için kolları sıvadı. İç ve dış transferde kadrosunu güçlendirmek için geniş bir liste hazırlayan sarı lacivertlilerde yeni bir isim daha gündeme geldi. Rotayı Sporting Lizbonun 22 yaşındaki yıldızı Joao Moutinhoya çeviren transfer komitesi‚ birçok kulübün peşine düştüğü milli futbolcu için teklif götürecek. Orta sahada forvet arkası oynayan yetenekli futbolcuya Daumun da onay verdiği öğrenildi.

Bayernli Sosa da listede

Alman çalıştırıcı ayrıca Bayern Münihte oynayan Arjantinli Sosayı da önerirken‚ yönetimin önümüzdeki günlerde transfer bombalarını patlatması bekleniyor. Yerli ve yabancı oyuncular tercihinde nokta isimlere ağırlık veren F.Bahçe‚ sadece Sivassporlu Bilica ile noter huzurunda imza attı. Buna bağlı olarak Gaziantepsporun genç yıldızı İsmail Köybaşı ile de ciddi bir şekilde ilgilenen sarı lacivertliler temaslarını sürdürüyor.

Hurriyet

--------------------------------

Joao Moutinho sallamasyon gibi duruyor ama Jose Sosa ismi çoğaldı basında.

Sekopej
04.Haziran.2009, 13:55
Daum'un maçtan sonra bizim kaleciyi gördükten sonra dehşete düştüm açıklaması vardı. Şimdi Daum geri geliyor, koyun kendinizi Volkan'ın yerine.:D

Ama ben kalacağını düşünüyorum. Üstelik Trabzon maçında Güiza gol atınca ne kadar çok sevindi, tabi son maçım, takımdaki son gol diye sevindiyse bilemem.:p

Since-1907
04.Haziran.2009, 14:03
İstediği parayı alamadıktan sonra Volkan'ın Fenerbahçe sevgisinin onu takıma bağlayacağını hiç sanmıyorum.Ama Volkan kalmalı ayrıca şu Azerbeycan'ın kalecisi de iyidi.Azeri futbolcular ülkemizde Türk statüsünde oynayabiliyordu değil mi ?

canavar20
04.Haziran.2009, 18:10
Sosa ve Moutinho gelirse UEFA'yı bile kazanabiliriz. Özellikle Moutinho Alex'in yerine muhteşem olur.

DenizlispoR
04.Haziran.2009, 18:24
Moutinho gelsin maldonado+alex gibi olur :D.Çift yönlü bir amc.

nerazzuri
04.Haziran.2009, 19:27
KÖLN - ''Kölner Express'' gazetesi, Daum'un, İsviçre'nin Zürih kentinde Yıldırım ile görüştüğünü belirterek, Alman çalıştırıcının, Zürih'ten sonra gittiği İspanya'nın Mallorca adasında havaalanında gazeteye yaptığı açıklamalara yer verdi.

Gazetenin haberinde, Daum'un 30 Mayıs Cumartesi günü oynanan Mallorca-Villareal maçında milli futbolcu Nihat Kahveci'yi Köln'e transfer etmek için izlediği ve maçın devre arasında Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığı ifade edildi.

Kamuoyuna resmen açıklanana kadar Türkiye'de hangi kulübe gideceği hakkında açıklama yapamayacağını tekrarlayan Daum, Köln taraftarının, kendilerini yarı yolda bıraktığına inandıklarının söylenmesi üzerine de ''Ben kimseyi yarı yolda bırakmadım'' dedi.

goosfraba
04.Haziran.2009, 20:13
http://img4.mynet.com.tr/spr3/12844_501.jpg

Daum, menajerliğini yapan babasıyla da görüştükten sonra Sarı-Lacivertli yöneticilere haber gönderdi
Fenerbahçe ile anlaşan Daum, 3 hafta önce Köln için Brezilya'da izlediği Flamengo'lu İbson Barreto da Silva'yı Sarı-Lacivertliler'e getiriyor. Alman teknik adam, Flamengo-Internacional maçında sağ kanat oyuncusunu çıplak gözle izledi ve hayran kaldı. Daha sonra futbolcunun menajerliğini de yapan babası Luis Silva ile görüştü.
Açık kapı bıraktı
Baba Silva, oğlunun Portekiz'in Porto takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu söyledi. İbson'a Köln dışında İspanya ve Brezilya'dan da teklifler geldiğini doğruladı ve 'Oğlum Avrupa'da oynamak istiyor' diyerek açık kapı bıraktı. Geçtiğimiz hafta, Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı CSKA Moskova Teknik Direktörü Zico'nun da İbson'u istediği haberleri yayınlanmıştı.
Porto'yu istemiyor
Ancak baba Luis Silva, çıkan haberleri yalanlayarak ne CSKA'dan ne de Zico'dan herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. Flamengo ile sözleşmesi 5 Temmuz'da sona erecek olana İbson, Porto'ya dönmek istemediğini bir çok kez tekrarladı. Daum'un mutlaka takımda görmek istediği İbson için yönetimin harekete geçtiği belirtildi
Mevkisinin en iyisi
Porto Teknik Direktörü Jesualdo Ferreira, İbson'un kafasındaki sisteme uymadığı için kiralık verilmesini istedi. Portekiz Ligi'nin en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen İbson'u kiralık olarak gönderdiği için Ferreira, Portekiz otoriteleri tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı. İbson, 2007 yılında O Globo gazetesi tarafından Brezilya'nın en iyi sağ kanat oyuncusu seçilmişti. İbson, süratli koşuları, isabetli pasları ve milimetrik ortalarıyla dikkat çekiyor. 25 yaşındaki futbolcu, ayrıca orta sahada oyun kuruculuk görevini de üstlenebiliyor.
Transfer listesi kabarık
Köln'de görev yaptığı süre içerisinde Brezilya ligini yakın incelemeye alan Daum'un bu süre içinde yakın takibe aldığı bir çok futbolcu var. Bunlar; Flamengo'lu kaleci Bruno ile forvet Emerson ve daha önce Lyon'da oynayan Porto Alegre'li forvet Nilmar. Daum, bu futbolcuların maçlarını izleyerek, eski öğrencileri Paulo Rink ile Brezilya Milli Takım hocası Carlos Dunga'dan bilgi aldı. Ayrıca Daum'un istatistik ekibi de, Osasuna'lı Javier Flano, İsviçreli Young Boys'un defansif futbolcuları Nijeryalı Obinna Nwaneri ile Daum'un eski futbolcusu Pascal Ojigwe ve Mainz'lı defans oyuncusu Tim Hoogland'ı Daum'a rapor etti. Bütün bunların yanında Daum'un yıllardır peşinde koştuğu 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa da listede üst sıralarda ye alıyor

mynet

EreN
04.Haziran.2009, 21:14
İstediği parayı alamadıktan sonra Volkan'ın Fenerbahçe sevgisinin onu takıma bağlayacağını hiç sanmıyorum.Ama Volkan kalmalı ayrıca şu Azerbeycan'ın kalecisi de iyidi.Azeri futbolcular ülkemizde Türk statüsünde oynayabiliyordu değil mi ?

2 kere boş mukaveleye imza atmış bir adamdan bahsediyoruz burada.

scar face
04.Haziran.2009, 21:18
Volkan kalacak tahminime göre Trabzon macı sonrası nasıl sevinmisti hem baska takıma gitse ne kazanır ki burda rahatı yerinde(arada sacma sapan goller yiyor ama)
parasını da alır vergide az zaten...Nişanlısı da okuyor daha genc gitmez bence..

goosfraba
04.Haziran.2009, 21:26
Fener´den Cimbom´a transfer golü

ANKARA - Fenerbahçe sezonun ilk transferini Galatasaray´a çalım atarak gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takım‚ Cimbom´un geçen sezon Necati‚ Orhan Ak ve Emre Aşık transferleri sırasında Ankaraspor´dan kadrosuna katmak için söz aldığı Özer Hurmacı´yı renklerine bağladı.

İHA´nın haberine göre 21 yaşındaki Özer gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Ümit Milli Takım´la birlikte Fransa´da bulunan genç futbolcunun Türkiye´ye dönüşünde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

´Ankaralı Messi´ lakaplı genç yıldız adayı Özer Hurmacı‚ Ankaraspor´a 2006 yılında Keçiörengücü´nden transfer oldu. Oyunun iki yönünü de oynayabilen‚ orta sahanın yanı sıra kanatlar savunmasında da görev alan Özer‚ geçen sezon kulübü tarafından 1 yıl sonrası için Galatasaray´a verilmişti. Ancak ödeme planındaki aksaklık sonrası anlaşma bozulmuştu. (SPOR SERVİSİ‚ AA)

Kaynak : İHA ***

barahir
04.Haziran.2009, 22:08
Hadi inşallah:)

Enterokinaz
04.Haziran.2009, 22:40
Fener´den Cimbom´a transfer golü

ANKARA - Fenerbahçe sezonun ilk transferini Galatasaray´a çalım atarak gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takım‚ Cimbom´un geçen sezon Necati‚ Orhan Ak ve Emre Aşık transferleri sırasında Ankaraspor´dan kadrosuna katmak için söz aldığı Özer Hurmacı´yı renklerine bağladı.

İHA´nın haberine göre 21 yaşındaki Özer gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Ümit Milli Takım´la birlikte Fransa´da bulunan genç futbolcunun Türkiye´ye dönüşünde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

´Ankaralı Messi´ lakaplı genç yıldız adayı Özer Hurmacı‚ Ankaraspor´a 2006 yılında Keçiörengücü´nden transfer oldu. Oyunun iki yönünü de oynayabilen‚ orta sahanın yanı sıra kanatlar savunmasında da görev alan Özer‚ geçen sezon kulübü tarafından 1 yıl sonrası için Galatasaray´a verilmişti. Ancak ödeme planındaki aksaklık sonrası anlaşma bozulmuştu. (SPOR SERVİSİ‚ AA)

Kaynak : İHA ***
Galatasaray Özer'i transfer etmekten sene başında vazgeçmişti zaten. Orhan ve Emre opsiyonunun bunla bir alakası yok ki. Basın nasıl haber yapacağını şaşırdı, saçmalıyor.

Transfer gerçekleştiyse eğer, hayırlı olsun. Özer iyi bir futbolcu.

KaPaLı
04.Haziran.2009, 23:39
Bu haber zaten geçen senenin haberi. Fransa'da yapılmıştı Turnuva. Emre Aşık bu sene kadrodaydı nasıl opsiyon olsun hem :)

tarikko
04.Haziran.2009, 23:51
İnşallah alırız Özer'i çok istiyorum gelmesini :)

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 00:10
Bu haber zaten geçen senenin haberi. Fransa'da yapılmıştı Turnuva. Emre Aşık bu sene kadrodaydı nasıl opsiyon olsun hem :)

Demek istediğim buydu. Açıkçası şaşırdım desem yalan olur haberi okurken, Türk medyasından beklenebilecek bir hamle. :)

Since-1907
05.Haziran.2009, 00:12
2 kere boş mukaveleye imza atmış bir adamdan bahsediyoruz burada.

Boş mukavale mi ? Ayrıca o zaman farklıydı şimdi farklı.Avrupa'dan beni istiyorlar diyor her defasında bunu söylemesinde ki amaç ne ? Ücretini artırmak için söylüyor bunları.O zamanlar daha tam üne kavuşmadığı için fazla ücret alacak hali yoktu.3-4 Sene önceki Volkan ile şimdiki Volkan'ı kıyaslamak yanlış olur bence.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 02:43
Daum bence çok yaLnış bir isim. Adam para için Fenerbahçe yi sattı, tekrar Para için Fenerbahçe ye geLiyor, nasıL kuLübün kapısından sokuyorLar anLamadım. Aziz YıLdırım kendi ağzı iLe söyLedi, DenizLi maçından sonra şampiyonLuk kaçtığında biz kendisi iLe haLa devam etmek istiyorduk, bir probLemimiz yoktu ama para için ayrıLmayı tercih etti ve bizde birşey demedik diye. Şimdi adam aynısını KöLn e yaptı. PodoLski yi aLdırdı, daha başka isimLer istedi, ayarLamaLarını yaptı adamLarı yine para için yüzüstü bıraktı.

Madem Aziz YıLdırım geri aLıcaktın zamanında neden vermedin istediği parayı da adamın gitmesine izin verdin, şimdi neden aLıyorsun. Çok yaman çeLişki bence.

Since-1907
05.Haziran.2009, 02:51
Daum bence çok yaLnış bir isim. Adam para için Fenerbahçe yi sattı, tekrar Para için Fenerbahçe ye geLiyor, nasıL kuLübün kapısından sokuyorLar anLamadım. Aziz YıLdırım kendi ağzı iLe söyLedi, DenizLi maçından sonra şampiyonLuk kaçtığında biz kendisi iLe haLa devam etmek istiyorduk, bir probLemimiz yoktu ama para için ayrıLmayı tercih etti ve bizde birşey demedik diye. Şimdi adam aynısını KöLn e yaptı. PodoLski yi aLdırdı, daha başka isimLer istedi, ayarLamaLarını yaptı adamLarı yine para için yüzüstü bıraktı.

Madem Aziz YıLdırım geri aLıcaktın zamanında neden vermedin istediği parayı da adamın gitmesine izin verdin, şimdi neden aLıyorsun. Çok yaman çeLişki bence.

Aziz yıldırım %100 Futbol'da ; Daum bizi 2 sene üst üste şampiyon yaptı. 3.senede Denizliye gittiğimiz de şampiyonluktan emindi kendisi maaşını fln konuşuyordu dedi . Denizli maçını ciddiyetsizlikten kaybettiği için kendi kendini yolladı diye söyledi.Yani para sorun olmadı diye biliyorum.

Cengo
05.Haziran.2009, 02:52

Para için satmadı, sözleşmesi bitince şampiyonluk kaçtığı için Aziz Yıldırım yenilemedi, gönderdi.

Satmak kadar ağır bir itham yok.Biri bunu söylese neler söylenirdi.
Biraz daha itidal, bir daha ciddiyet.

Köln seyircisi Podolski'ye kızgın değil, kırgın.Aksine Köln taraftarı Podolski'nin gelişinden umutsuz olamaz.Podolski özel bir oyuncu. Podolski'yi taraftara antipatik yapan Köln'u çabuk unutması.Bir dolu teklif vardı, vefa denilen şeye döndü.

Aziz Yıldırım Zico'ya yaptığı şeyi yaptı, istikrar diye bağıran başkan şampiyonluk az farkla kaçınca hemen kapı önüne koyuyor.İstikrar denilen şeyin 20 yıl aynı hocayla planlamak olduğu anlamadığı sürece boş..

Daum'a gelince, Daum büyük hocadır.Yine fizik futboluna dönecek, duran toptan gol bulan takım.Alman ekolü, aslında onunla da alakası yok, eldeki para total futbolu oynatacak oyunculara yetmez.Burası Barcelona değil..

eXcitinG
05.Haziran.2009, 02:54
Hayır tam tersi. DenizLi maçı öncesi biLe işte ben şu kadar para isticem feLan gibi daha sezon bitmeden söyLenmeye başLadı dedi, sezon sonunda da daha parada anLaşamayınca kendi kendini gönderdi dedi. Kendi kendini gönderdi derken yani biz ondan memnunduk ama o kendisi prüz çıkardı ve kendi istedi ye getirmeye çaLıştı Lafı.

Universal
05.Haziran.2009, 02:55
Daum, bizi Alman Milli Takımı gibi yönetsin razıyım, sadece kazanmaya odaklı bir futbol yeterli olur. Golün nasıl geldiği değil, gol olması önemlidir. Fenerbahçe duran toptaki önemi artacak ve belkide R.C3 gelecek sezon hiç etkili olmadığı kadar etkili olabilecek.

Daum eğer takımda kalsa şuan üç sezonda üç şampiyonluk yaşayabilirdik. Daum fizik gücü yüksek bir takım ortaya koyacak. Umarım istenilen oyuncular alınır ve takım bir an önce o eski haline gelir.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 02:56
Para için satmadı, sözleşmesi bitince şampiyonluk kaçtığı için Aziz Yıldırım yenilemedi, gönderdi.

Satmak kadar ağır bir itham yok.Biri bunu söylese neler söylenirdi.
Biraz daha itidal, bir daha ciddiyet.

Köln seyircisi Podolski'ye kızgın değil, kırgın.Aksine Köln taraftarı Podolski'nin gelişinden umutsuz olamaz.Podolski özel bir oyuncu. Podolski'yi taraftara antipatik yapan Köln'u çabuk unutması.Bir dolu teklif vardı, vefa denilen şeye döndü.

Aziz Yıldırım Zico'ya yaptığı şeyi yaptı, istikrar diye bağıran başkan şampiyonluk az farkla kaçınca hemen kapı önüne koyuyor.İstikrar denilen şeyin 20 yıl aynı hocayla planlamak olduğu anlamadığı sürece boş..

Daum'a gelince, Daum büyük hocadır.Yine fizik futboluna dönecek, duran toptan gol bulan takım.Alman ekolü, aslında onunla da alakası yok, eldeki para total futbolu oynatacak oyunculara yetmez.Burası Barcelona değil..

Ağır bir itham değiL. Demirören Bu takımın başına DenizLi geçemez dediğinde geçirdiğinde de biz ne dememiz gerekiyorsa dedik, bunun renkLe aLakası yok..

Madem Aziz YıLdırım ŞampiyonLuk geLmedi diye gönderdi de aradan bunca zaman geçince ne değişti tekrar takımın başına getiriyor. Madem bununLa başarı geLmez diye düşündü, şimdi neden geLiyor, ya da bu adamdan başka biri iLe başarı geLmezdi de o zaman neden gitmesine izin verdi..

NTV de kendi açıkLadı, ben göndermedim, kendi gitti diye. Sen Aziz YıLdırımdan daha mı iyi biLiyorsun neden gittiğini adamın kendi ağzından açıkLama var, uydurma Lütfen.

Hatta Rıdvana orda eğiLip şöyLe dedi, daha DenizLi maçı oynanmadan paradan bahsetmeye başLamıştı zaten, sezon sonunda da anLaşamadık ve gitti, ben göndermedim dedi..

Cengo
05.Haziran.2009, 03:06
Ağır bir itham değiL. Demirören Bu takımın başına DenizLi geçemez dediğinde geçirdiğinde de biz ne dememiz gerekiyorsa dedik, bunun renkLe aLakası yok..

Madem Aziz YıLdırım ŞampiyonLuk geLmedi diye gönderdi de aradan bunca zaman geçince ne değişti tekrar takımın başına getiriyor. Madem bununLa başarı geLmez diye düşündü, şimdi neden geLiyor, ya da bu adamdan başka biri iLe başarı geLmezdi de o zaman neden gitmesine izin verdi..

NTV de kendi açıkLadı, ben göndermedim, kendi gitti diye. Sen Aziz YıLdırımdan daha mı iyi biLiyorsun neden gittiğini adamın kendi ağzından açıkLama var, uydurma Lütfen.

Hatta Rıdvana orda eğiLip şöyLe dedi, daha DenizLi maçı oynanmadan paradan bahsetmeye başLamıştı zaten, sezon sonunda da anLaşamadık ve gitti, ben göndermedim dedi..

:)

Sözleşmesi biten teknik direktör yeniden anlaşmayınca kendi gider.
Halla anlayamamışsınız.

Niye kendi görüşünüz empoze etmeye çalışıyorsunuz.
Zico da kendi gitti değil mi? :)

Fenerbahçe'yi bırakıp para için Köln'e gidecek.
Hem de 2. Lig'e :) :)

Denize düşen yılana sarılır.
Takımı ve ligı tanıyan hoca ile riske girmeyecekler.
Daum da aynı bu senaryonun ardından gelmişti yine.

Esasen siz bilmiyorsunuz hiç bir şeyi, Daum'un Fenerbahçe'den ayrıldığında kulüpten yaşadıklarından dolayı çok mutlu olduğunu söylediği bir söyleşisi var.Aksine gitmek isteyen o değildi.

"Aslında genel anlamda 2007’de sona erecek sözleşmemi tamamlamak istiyordum ama şu anda devam eden sözleşmemim sona erip ermeyeceğine Fenerbahçe Yönetim Kurulu karar verecektir”

Birilerine uydurma demeden önce bilgi sahibi olmak gerekli.

Universal
05.Haziran.2009, 03:11
Daum neden gitti? Bunu çözemedim...

Galatasaray'ı 4-0 yendik, Aziz Yıldrım'a soru yöneltildi. "Daum seneye takımda kalacak mı?" Aziz yıldırım yanıtladı; "Şampiyon olamassak bile kalacak." Bir hafta sorna takım şampiyon olamadı. Daum'a bir hastalık hikayesi çizildi ve Daum gönderildi... Zaten Aziz Yıldırım istifa edip, tekrar döndü, buda Daum'un Köln'e imza atmasına neden oldu.

Cengo
05.Haziran.2009, 03:18
Daum neden gitti? Bunu çözemedim...

Galatasaray'ı 4-0 yendik, Aziz Yıldrım'a soru yöneltildi. "Daum seneye takımda kalacak mı?" Aziz yıldırım yanıtladı; "Şampiyon olamassak bile kalacak." Bir hafta sorna takım şampiyon olamadı. Daum'a bir hastalık hikayesi çizildi ve Daum gönderildi... Zaten Aziz Yıldırım istifa edip, tekrar döndü, buda Daum'un Köln'e imza atmasına neden oldu.

Aziz Yıldırım kendini kurtardı.
Suçu Daum'a attı, istifa olayı başka bir rezalet zaten.
Gönder gitsin, ne âlâ memleket.

O hep arkandayız lafı zaten o hocalara kapk oluyor.
İnanılacak laf değil.Takım lide şampiyon oldu mu türlü saçmalığa rağmen devam.
Yarım puanla kaçsa gönder gitsin.Bu mu yöneticilik?

Zico gibi hoca ile anlaşama, nedir konu, para istemiş.Ortasını bul, niye o zaman oturuyorsun ki orada? Hep bahane bunlar, kendisi yarattı bu takımı, biri karışınca başarıya hemen dışlar. O yarattı bu takımı, hepsi Aziz Yıldırım'ın eseri! Efsane Başkan!

Daum'un ağzından yazdım artık, daha da kimsenin yorum yazmasına gerek kalmadı.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 03:20
Yahu ben yaLnış duymuşum o zaman. Ya da Aziz YıLdırım orda saLLamasyon konuşmuş. Adam diyor ki bakın ''Biz zaten Daum dan memnunduk ama daha DenizLi maçı oynanmadan herşey kesinLeşmeden para konusunda konuşmaya başLadı, DenizLi maçından sonra da anLaşamayınca kendini gönderdi, biz göndermedik dedi..

Yani ne diyor, diyor ki biz zaten kendisinden memnunduk Şampiyon oLamasak dahi zaten takımda kaLıcaktı ama daha Şampiyon oLmamışız para konusunda konuşmaya başLadı ama Şampiyon oLamadık :) Ama buna rağmen aLdığı parayı aLarak çaLışmaya devam etmeyi istemedi ve istediği ücreti de biz vermeyince ayırdık yoLLarımızı..

Bu kadar basit haLe ne senaryoLarı uyduruyorsunuz şaşıyorum yahu size. Yahu kendi başkanınız diyor.Garip.

Cengo
05.Haziran.2009, 03:23
Yahu ben yaLnış duymuşum o zaman. Ya da Aziz YıLdırım orda saLLamasyon konuşmuş. Adam diyor ki bakın ''Biz zaten Daum dan memnunduk ama daha DenizLi maçı oynanmadan herşey kesinLeşmeden para konusunda konuşmaya başLadı, DenizLi maçından sonra da anLaşamayınca kendini gönderdi, biz göndermedik dedi..

Yani ne diyor, diyor ki biz zaten kendisinden memnunduk Şampiyon oLamasak dahi zaten takımda kaLıcaktı ama daha Şampiyon oLmamışız para konusunda konuşmaya başLadı ama Şampiyon oLamadık :) Ama buna rağmen aLdığı parayı aLarak çaLışmaya devam etmeyi istemedi ve istediği ücreti de biz vermeyince ayırdık yoLLarımızı..

Bu kadar basit haLe ne senaryoLarı uyduruyorsunuz şaşıyorum yahu size. Yahu kendi başkanınız diyor.Garip.

Senaryo değil, çok şey var bilmediğiniz.
O yüzden kimseye uydurma demeyin!

eXcitinG
05.Haziran.2009, 03:25
Tamam Cengiz, sana birşey anLatana kadar insanın göbeği çatLıyor zaten, dediğim dedik diyorsun, peki senin dediğin gibi oLsun, biz yaLnış biLiyormuşuz pardon. :)

Universal
05.Haziran.2009, 03:25
Birde işin garibi, Daum ikinci sezonunda 80 veya 81 puanla şampiyon oluyordu. Ama üçüncü sezonunda ise 82 puan ile ikinci oluyordu. Kısaca... Üç yılda her sezon topladığımız puan ligde artmış... Buna başarısızlık denildi... Ama ben Daum'un olağanüstü bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum...

Aydin
05.Haziran.2009, 03:26
Esasen siz bilmiyorsunuz hiç bir şeyi, Daum'un Fenerbahçe'den ayrıldığında kulüpten yaşadıklarından dolayı çok mutlu olduğunu söylediği bir söyleşisi var.Aksine gitmek isteyen o değildi.

"Aslında genel anlamda 2007’de sona erecek sözleşmemi tamamlamak istiyordum ama şu anda devam eden sözleşmemim sona erip ermeyeceğine Fenerbahçe Yönetim Kurulu karar verecektir”

Birilerine uydurma demeden önce bilgi sahibi olmak gerekli.

Cengiz böyle şeyleri kaynak göstererek tartışmalara girseniz biraz iyi olur. Sen burada böyle diyorsun. Hayrettin abi de Ntv'deki programda gördüklerini söylüyor.

Kaynak gösterirseniz kimse kendi görüşlerini empoze etmeye çalışmaz.

Cengo
05.Haziran.2009, 03:39
Birde işin garibi, Daum ikinci sezonunda 80 veya 81 puanla şampiyon oluyordu. Ama üçüncü sezonunda ise 82 puan ile ikinci oluyordu. Kısaca... Üç yılda her sezon topladığımız puan ligde artmış... Buna başarısızlık denildi... Ama ben Daum'un olağanüstü bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum...

World Class değil ama her takımı oynatır, kılı kırk yarar herkesten faydalanır.
O vasatüstü kadroyu şampiyon yaptı, üstüne CL'de 3. yaptı grupta, Tuncay'dan uzun süre faydalandı.Bazı takıntıları var, tutturdu mu düzeltmiyor onları.

O zaman az yazmadım Tuncay'ı sağa çekersen çok başarılı olur diye.
Zico 2. yarı Tümer'i sola, Tuncay'ı sağa çekti, takım baskın oynayarak ligi aldı, dağıttı geçti 2 yarı.Sonra Pierre'e taktı, uzun dönem 4-3-1-2 oynayacağım diye tutturdu.

Aurelio kendisi isteyip AM iken, 1 maç MR deneyip, DM yapan adam.
Tuncay gibi verimsiz forveti etkili kanat yapan adam.Pierre'i de o istedi.
Koch zaten müthiş kondüsyoner, dünyada sayılı insanlardan biri.

Neredeyse herkes Koch yüzünden seviniyor.
Daum takımı dk. 90da bile tam tempo koşardı, asla maçtan kopmazdı.

Daum isterse total futbol da oynatır ama elindeki kadro ile Aragones faciası olur.Aragones'in oynattığı şey İspanya futbolu, al koy Barcelona başına Guardiola'dan farklı olmaz.Eldeki oyuncuyu sisteme uyduran hoca lazım bu lige.
Kendi taktiğini kuracaksan 50-60M€ da yetmez bu takıma.

Daum kendi kendini yaptı, o kadar becerikli ki Almanlar gözü kapalı Milli Takım vereceklerdi.Luce kadar bile saygı görmedi, ondan daha fazlasını hakettiği halde.
World Class olmasa da overrated bir hoca, o seviyeye yaklaştı ama orada durabilmek mesele zaten.Daum takımları dirençli olur, disiplinli olur, çok çabalar ama statik olur, taktik dışına çıkmaz (eksisi).

Bir Daum takımı ligi elde edebilir, sistem takımı Anadolu takımlarına baskı uygulayabilir. Zico'nun geride, esnek ama top kontrollü, sonuca defansif oynana taktiği ile nasıl çakışacak merak ediyorum.Daum defansif oynamaz, takım koşar-takım halinde defans yapar açık bulur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Cengiz böyle şeyleri kaynak göstererek tartışmalara girseniz biraz iyi olur. Sen burada böyle diyorsun. Hayrettin abi de Ntv'deki programda gördüklerini söylüyor.

Kaynak gösterirseniz kimse kendi görüşlerini empoze etmeye çalışmaz.

Yazını kaynağı ntvmsnbc.com zaten :)

Since-1907
05.Haziran.2009, 04:35
Ben Aziz Yıldırım verdiği kararları doğru bulmuyorum. Daumun gelmesine karsıyım. Yanlıs yapıyor. BEN türkiyede değil avrupada başarı istiyorum. Aziz Yıldırım çıkmış hala . sene tüürkiyede şampiyon olacaz sözünü veriyor. Yapma başkan,Avrupa diyoruz biz,biz sana saz çal diyoruz sen bize mızıka çalısıyorsun. Daumun avrupada oynattıgı FByide biliyoruz. Çoğ Fenerli neden bu olaya sıcak bakıyor anlamıyorum. Avrupada Husran yaşamak için mi.

Her sene Avrupa'da başarılı oldukta Daum döneminde mi başarısız olduk ? Daum ile defansımızın kötü ve Avrupa'da en önemli şeyin defans olması sebebiyle bence istediğimiz sonuçları alamadık.Ayrıca Daum ile Avrupa'da iyi oynuyorduk fakat kazanamıyorduk.Farklı yenildiğimiz Manchester maçında bile kötü oynamamıştık.Ön yargılı olmamak lazım bence.

goosfraba
05.Haziran.2009, 07:15
NTVSpor'a göre Fenerbahçe Bursasporlu Volkan Şen'in peşinde.

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 16:30
Daum Volkan'ı Sildi !..

Fenerbahçe'nin yeni hocası Christoph Daum, kaleci transferini şart koştu.
Daum, Zürih’te gerçekleşen zirvede Başkan Aziz Yıldırım’a, Volkan’ı birinci kaleci olarak düşünmediğini belirterek kafasındaki ismi söyledi: Werder Bremen’den Tim Wiese.
Teknik direktörlüğe Christoph Daum’un getirilmesinin ardından Fenerbahçe’de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Zürih’te, Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı ile bir araya gelen Alman çalıştırıcı düşüncelerini açıkça ortaya koydu, Bunların başında da yeni sezonda Fenerbahçe’nin kalesini koruyacak isim geliyordu. Sarı-lacivertli takımı çalıştırdığı dönemde de bir türlü kaleci Volkan Demirel’i benimsemeyen Daum, bu konuda net tavrını ortaya koydu. Volkan’ı birinci kaleci olarak düşünmediğini belirten tecrübeli çalıştırıcının, “Volkan'ı birinci kaleci olarak düşünmüyorum. İkinci kaleci olarak takımda kalabilir. Benim tercihim başkasından yana. Werder Bremen’in file bekçisi Tim Wiese’yi transfer etmenizi istiyorum. Ben kendisini gelmesi için ikna ederim. Siz kulübüyle ilgilenin” dediği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
27 yaşındaki Tim Wiese’nin Werder Bremen ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı file bekçisi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan UEFA Kupası finalinde takımının kalesini korumuştu. Wiese için bir kaç gün içersinde Alman kulübüyle temasa geçileceği öğrenildi.

YUNAN KULÜPLERİ PEŞİNDE
Teknik Direktör Daum’un önümüzdeki sezon birinci kaleci olarak düşünmediği Volkan Demirel’in bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe’de kalması beklenmiyor. Başarılı file bekçisinin kulübede oturmak yerine takımdan ayrılacağı ve bunun için de sözleşmesini uzatmayacağı öğrenildi. Volkan’a özellikle Yunanistan’dan çok ciddi teklifler var. Başta Olympiakos ve Panathinaikos olmak üzere Avrupa’nın bir çok kulübü de Volkan’ı kadrosuna dahil etmek istiyor. Volkan’ın bu kulüplerden birini tercih etmesi bekleniyor.
GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / CEM DALMAZ

GodfatheR
05.Haziran.2009, 16:41
Tim Wiese'nin nası bi kaleci olduğunu Uefa finalinde gördük.Alınması tam bir fiyasko olur :mad:

titates1
05.Haziran.2009, 16:49
Tim Wiese kendini ispatlamış bir kalecidir , tek bir maçta yaptığı hatalardan dolayı yargılayamazsınız bence .. Ama tabikide alınması fiyasko olur ben bu takıma Serdar Kulbilgeyi getirir kaleyi ona teslim ederdim.Nasıl alınmıyor o adam büyük takımlar tarafından anlamıyorum , bence Türkiyenin en iyi kalecisi..

ShevAnil
05.Haziran.2009, 16:55
Tim Wiese getirilirse müthiş bir iş yapmış olur fenerbahçe

bugra 1905
05.Haziran.2009, 17:14
Tim Wiese Çok İyi Kalecidir Uefa Maçına Bakıp Yanılmayan Alırsa Fenerbahçe Önemli İş Yapmış Olur

Estranged
05.Haziran.2009, 17:27
wiese gelirse gider daumun elini öperim,yapacağı en iyi transfer olur.tabi takımda 1 kişinin yedek oturması gerekir,o kim olur onu bilmem.sağ açık lazım,sol bek carlos kalır muhtemelen,çift stoper yabancı zaten,güiza yabancı,wiese de yabancı olursa amc de ya da sol açıktaki yabancının beklemesi gerekir.

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 17:36
Fenerbahçe kalesi kesinlikle yabancı bir kaleciye emanet edilmemelidir. Volkan'la anlaşılarak uzun yıllar devam edilmeli o süreçte Volkan Babacan ve Mert Günok hazırlanmalıdır. Fenerbahçe'nin bu kadar eksik mevkisi varken kaleci transferine tamamen olumsuz bakıyorum.

_________

Fenerbahçe Bursaspor'un 22 yaşındaki kanat oyuncusu Volkan Şen'i transfer etmek için harekete geçti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Bursaspor'da forma giyen Volkan Şen'i renklerine bağlamak için harekete geçtiği öğrenildi.

Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferini NTV Spor'a değerlendiren menajer Metin Korkmaz, Bursasporlu Volkan Şen için de bir kulüpten ciddi teklif aldıklarını söyledi.

Korkmaz Volkan Şen ile ilgilenen kulübün ismini vermezken, genç futbolcuyu kadrosuna katmayı planlayan takımın Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

Ntvspor

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 17:52
Volkan kritik maçlarda basit hatalar yapıyor Yabancı bir kaleci gelmesi en azından rekabeti artırır ki bu Volkan için de Fenerbahçe içinde en iyisi olur . Ortasahada yabancı enflasyonu olacağına yabancı kaleci alınsın Aslında çok daha önceden bu adım atılmalıydı Umarım yönetim Daum'u dinler...

tarikko
05.Haziran.2009, 18:30
Wiese'nin gelmesini istemem..Volkan ile sözleşme yenilenmesi gerekiyor bence..

nerazzuri
05.Haziran.2009, 18:42
Kontenjanın bir tanesini kaleye kullanmak saçma olur. Volkan bazen hatalar yapıyor ama Volkan gibi bir kaleciye sahip olduğumuz için şanslıyız bana göre. Derhal sözleşme yenilenmeli.

Raten
05.Haziran.2009, 18:44
Wiese yetenekli ve başarılı bir kaleci uefa finaline bakıp yargılarsanız volkan ve schalke ve milli maç derim ben de size.Volkan'la anlaşabilirlerse iyi olur bence.Bize bir sağ bir sol kanat Lugano giderse sağlam bir stoper ve orta sahanın ortasına bir Türk bir yabancı da olabilir 2 tane biri Appiah türü diğeri biraz daha ileri dönük orta saha gerekiyor bence.

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 20:15
Öncelikle hoca konusunun erkenden netleşmesi önemli bir durum.Galatasaray konusundada bu konudan bahsetmiştim.Aziz Yıldırım hedef olarak Türkiye ligini gösterdi.Bu hedef doğrultusunda Daum ile anlaşılması bence doğru bir hamle.Görev süresince Fenerbahçe tarihinde elde edilememiş üst üste 3 sene şampiyonluğu son hafta kaçırdı.Ama Avrupa'da neler yapar pek kestiremiyorum.İyi bir kadro kurulursa oradada başarılı olabilir pekala.Aziz Yıldırım'ın Daum'u seçmesinin 2 sebebi olabilir.Ya istediği çok iyi hoca/hocalar ile anlaşamadı ya da yeni gelecek hocanın uyumuydu ıvırıydı zıvırıydı felan ile uğraşmak yerine takımı ve ligi tanıyan tecrübeli Daum ile çalışmak istemesi.2.durumun olma olasılığı daha fazla gibi geliyor bana.Neyse Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun diyorum..

fmsmyrna
05.Haziran.2009, 20:36
Dün gece Ntvpsor'a Mehmet Topuz'un menajeri bağlanmıştı.Sanırım Volkan Şen'in de menajeri aynı zamanda teklif var dedi Volkan Şen için

tarikko
05.Haziran.2009, 20:42
Millet yapıyor çatı çatır transferi.Biz hala açıklıcaz. GS getirdi Frank Rijkaard. Biz Daumuda getirecez,açıklıcazda daha.

Valla ya hala tık yok bizde umarım bir an önce başlar transferler ...

KaF KeF
05.Haziran.2009, 21:04
Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Mehmet Topuz transferinde çok ilginç bir gelime daha yaşandı ve Kayserispor kulübü yıldız futbolcuyu 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

LİGTV

tarikko
05.Haziran.2009, 21:07
Valla anlamadım ben bu işi :) bir orda bir burda ..

tarikko
05.Haziran.2009, 21:09
İnşallah doğrudur :) bu haber

BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 21:09
Eğer aldıysak, Ailece Beşiktaşlıyız ama 7 yaşımdan beri Fenerbahçeliyim açıklaması bekliyorum. Aldıysak bu sene dursun seneye satalım, takımımda bu şekilde açıklama yapmış futbolcu istemiyorum...

deniz.91
05.Haziran.2009, 21:10
Kayserispor Mehmet Topzu Fenerbahçeye verdi Gökhan Emreciksin + 5MN Euro:) çok karışık bir durum

KaF KeF
05.Haziran.2009, 21:10
yada o açıklamayı Beşiktaş Kulubü yaptırdı diyecektir..

titates1
05.Haziran.2009, 21:11
Bu gidişte bir maç Fenerde bir maç Bjk de oynayacak =)

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 21:11
Mehmet Topuz "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum." dedikten sonra Fenerbahçe yönetiminin ve Fenerbahçilerin içine sinecek mi acaba bu transfer gerçekleşirse..

MeMo
05.Haziran.2009, 21:12
Ne oluyor yahu :D

Onurap
05.Haziran.2009, 21:12
Bi haber daha çıkar şimdi..Çıkan anlaşmazlık sonucu M.topuz Galatasaraya verildi.. :)

KaF KeF
05.Haziran.2009, 21:13
Bonservisi bizde olduğuna göre Beşiktaşa uygun fiyata satabiliriz..:n:

Pesimistr
05.Haziran.2009, 21:16
Bi haber daha çıkar şimdi..Çıkan anlaşmazlık sonucu M.topuz Galatasaraya verildi.. :)

Ne Gülerim Ama :D:D Harbiden Bu fenerde Ayıp Ediyor.Adamlar Anlaşmış Bırak Alsınlar.Ayrıca O Açıklamaların Üstüne Nasıl Kaldıracaklar Mehmet Topuz'u Bilmiyorum.

BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 21:16
14:30 gbi LigTv'ye bağlandı. Canlı yayında bu demeci verddi Mehmet Topuz, dünde söylemişti.

Raten
05.Haziran.2009, 21:17
Gayet de içime siner.Yusuf Bjk'ye gitmeden 1 sezon önce içimde hala Fenerbahçe aşkı var bir teklif gelse giderim dedi.Bjk'ye gitti Bjk aşığı oldu.Rüştü meselesini de sanırım açmaya gerek yok.Eğer alırsak çok güzel olur.

Enterokinaz
Bence Mehmet Topuz Beşiktaş ile anlaştı, bu haber sakat gibi geliyor bana.. :)

TR.CaPTaiN
FC Köln'den ayrılma kararı alan ve çok büyük olasılıkla Fenerbahçe'yi çalıştıracak olan Christoph Daum, Alman basınında geniş yer bulmaya devam ediyor! Köln Express gazetesi, Daum'un transfer etmek istediği futbolculara yer verdi! Listede bomba isimler yer alıyor..

Alman ''Kölner Express'' gazetesi, 1. FC Köln takımından ayrılan ve Fenerbahçe'ye gideceği belirtilen Christoph Daum'un, daha önce bu takıma almayı düşündüğü Nihat Kahveci'nin yanı sıra Atletico Madridli oyuncu Rodriguez ve Flamengolu Ibson'u Fenerbahçe için düşünebileceğini yazdı.

Gazetede, ''Nihat neredeyse FC Kölnlü olacaktı'' başlığıyla verilen haberde, Nihat'ın Mallorca maçından bir gün önce Daum ile buluştuğu ve kendisiyle bir görüşme yaptığı belirtildi.

Haberde, ''Daum, Köln'e transfer etmek istediği Nihat Kahveci ile birlikte Rodriguez ve Ibson'u da Fenerbahçe'ye almak isteyebilir'' şeklinde görüşe yer verildi.

Daum'un daha önce Rodriguez ve Ibson ile kendilerini Köln'e transfer etmek amacı ile bir yemekte biraraya geldiği, ancak bu oyuncuların bonservis bedellerinin FC Köln için fazla olduğu kaydedildi.

Ajansspor

BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 21:18
Ne Gülerim Ama :D:D Harbiden Bu fenerde Ayıp Ediyor.Adamlar Anlaşmış Bırak Alsınlar.Ayrıca O Açıklamaların Üstüne Nasıl Kaldıracaklar Mehmet Topuz'u Bilmiyorum.

Ayıp eden FB mi BJK mi?
Biz takımıyla anlaşmaya çalışıyoruz, BJK futbolcu ile anlaşıp takımını mecbur bırakmaya çalışıyor. Gerçekleşirse sevinmeyeceğim bi transfer. İnşallah alacağımız netlik kazanmamıştır.

deniz.91
05.Haziran.2009, 21:19
Bence Mehmet Topuz Beşiktaş ile anlaştı, bu haber sakat gibi geliyor bana.. :)
Dediğin gibi Topuz fenerle anlaştı Kayserisporla değil kayserisporda fenerle anlaştı ikiye bölelim

titates1
05.Haziran.2009, 21:19
Maxi Rodriguez biraz zor geliyor bana ama alınabiliyorsa mutlaka alınsın çakma sağ kanat deividden kurtulunsun

anilton
05.Haziran.2009, 21:21
Ayıp eden FB mi BJK mi?
Biz takımıyla anlaşmaya çalışıyoruz, BJK futbolcu ile anlaşıp takımını mecbur bırakmaya çalışıyor. Gerçekleşirse sevinmeyeceğim bi transfer. İnşallah alacağımız netlik kazanmamıştır.

Ayıp eden ne Fb ne Bjk.Ayıp eden Kayseripor ve Süleyman Hurma'dır...

tarikko
05.Haziran.2009, 21:21
Mehmet Topuz Fenerbahçe’de

Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 21:23
Gayet de içime siner.Yusuf Bjk'ye gitmeden 1 sezon önce içimde hala Fenerbahçe aşkı var bir teklif gelse giderim dedi.Bjk'ye gitti Bjk aşığı oldu.Rüştü meselesini de sanırım açmaya gerek yok.Eğer alırsak çok güzel olur.

İyide bu verdiğin örnekler şimdiki durumla aynı şeyler değilki.2 takımda istiyor bir oyuncuyu.Oyuncu 2 takımdan birisinin taraftarı olduğunu,o takımla anlaştığını,o takımda oynamak istediğini belirtip bonservisinin diğer takıma verildiği bir durum hatırlamıyorum ben.Ayrıca M.Topuz istemediği sürece bu transfer resmiyet kazanmaz.Kayserispor istediği kadar bonservisini Fenerbahçe'ye versin.İnada bindirirlerse Topuz Kayserispor'da kalır.Seneye bonservissiz alırız..

Enterokinaz
Hayırlı olsun Mehmet Topuz..

Pesimistr
Ayıp eden ne Fb ne Bjk.Ayıp eden Kayseripor ve Süleyman Hurma'dır...

Bencede...Oyuncun Anlaşmış Sen Niye Zorla Kafasına Silah Dayar Gibi Fener'e Veriyorsun ? Beşiktaş'a Gitmeyi İstiyor Madem Beşiktaş'ta Aynı Parayı Veriyor..Ver Gitsin.

CeSC FaBReGaS
05.Haziran.2009, 21:24
Az önce Ntvspor'da söylendi.Mehmet Beşeiktaş'tan başka takımda forma giymem demiş.Beşiktaş bu problemi çözecekmiş öyle söylendi.

GodfatheR
05.Haziran.2009, 21:24
Biz F.Bahçe'ye söz verdik dedi S.Hurma.Beşiktaş ise oyuncunun aklını çelmeye çalışıyor.Sonuca gelirsek F.Bahçe bu transferi doğru yoldan yürütmüş kulübüyle işi bitirmiştir.Hayırlı olsun.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:25
Resmi sitede açıkLandı diye Topuz Fenerbahçe de mi oLdu şimdi :) Garip..

İLLa bir Tümer ve İLhan Mansız oLayı daha yaşatıcakLar..

Hurma ve Aziz YıLdırım yediremedi kendiLerine, aLLem ettiLer, kuLLem ettiLer anLaştıLar araLarında.. BakaLım ne oLacak çok merak ediyorum.

PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 21:26
3 sezondur gitti, gidecek, satmayacagız vs diye adına bilboardlar yaptırılan adamın transferi de bu kadar karmasık olmalıydı zaten :p BJKli yöneticiler olayı cözecegiz biz alacagız diyor; FB resmi siteden duyurdu. Halat cekme yarısı gibi, bakalım kim kazanacak? :icon_smile:

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 21:26
Mehmet Topuz için basında geçen 5 m € + Emreciksin çok fazla ama eminim ki olay farklı noktalara geldiğinden dolayı para 2. plana itildi. Ve transfer gerçekleştirildi. Mehmet Topuz ilk yarı kulübede bekletilerek 2. devre başka bir takıma satılmalıdır.

anilton
05.Haziran.2009, 21:27
Her türlü bize kalacak Hayrettin abi...

Aziz Yıldırım ve Süleyman Hurma tamamen sindiremedikleri için yapıyorlar böyle.Amaç zorluk çıkarmak,olay Fifa'ya da gitse M.Topuz bizde,ben rahatım..

deniz.91
05.Haziran.2009, 21:28
3 sezondur gitti, gidecek, satmayacagız vs diye adına bilboardlar yaptırılan adamın transferi de bu kadar karmasık olmalıydı zaten :p BJKli yöneticiler olayı cözecegiz biz alacagız diyor; FB resmi siteden duyurdu. Halat cekme yarısı gibi, bakalım kim kazanacak? :icon_smile:
Bu adamada böyle bir transfer giderdi dediğin gibi:)

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 21:28
Umarım faydası olur . . .

CeSC FaBReGaS
05.Haziran.2009, 21:29
Zaten Bjk'den başkasında oynamam diyen bir futbolcuyu Aziz Yıldırım nasıl alır onu anlamadım ben daha?

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 21:29
Olay Mehmet Topuz'da bitiyor.Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demeye devam ettiği sürece feriştahı gelse bize gelmesini engelleyemez.

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 21:30
Bunun sindirememekle ne alakası var ? Beşiktaş yönetimininin beceriksizliği ve amatörlüğü bu duruma yol açtı ? Klüp ile görüşmeden futbolcuyla anlaşıp "aldık" demek de neymiş ? Bonservis denen şey uygulanır transferlerde . Beşiktaş yönetimi beceriksizliği başka yerde aramasın !

GodfatheR
05.Haziran.2009, 21:30
Olay Mehmet Topuz'da bitiyor.Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demeye devam ettiği sürece feriştahı gelse bize gelmesini engelleyemez.

Bonservisi bizde onu napıcaz.

anilton
05.Haziran.2009, 21:31
Adam x kulübe gitmem ben y kulüpte oynamak istiyorum diye bangır bangır bağırıyor iki gündür...

Bu adamın bonservisini almaktaki amaç nedir birisi bana açıklayabilir mi?

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 21:31
Beşiktaş Aziz Yıldırım ile masaya otursun artık :)

tarikko
05.Haziran.2009, 21:32
Fenerbahçe resmi sitesi iş olmamışsa böyle açıklama yapmaz.Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçede'dir !!!

Knightmare
sözleşmeyi imzalayacak olan oyuncu değil mi? Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyende Mehmet. zorla güzellik olmaz :)

Fernando Gago
Adam x kulübe gitmem ben y kulüpte oynamak istiyorum diye bangır bangır bağırıyor iki gündür...

Bu adamın bonservisini almaktaki amaç nedir birisi bana açıklayabilir mi?

Sözleşme boşa yapılıyor o zaman . Ali x takımı istiyor hemen gitsin . Veli y takımı mı istiyor yarın orda :D :D :D Anarşi mi getireceksiniz piyasaya :confused:

MeMo
05.Haziran.2009, 21:33
Bunun sindirememekle ne alakası var ? Beşiktaş yönetimininin beceriksizliği ve amatörlüğü bu duruma yol açtı ? Klüp ile görüşmeden futbolcuyla anlaşıp "aldık" demek de neymiş ? Bonservis denen şey uygulanır transferlerde . Beşiktaş yönetimi beceriksizliği başka yerde aramasın !

Aynen katılıyorum adamın bonservisi bizde.Beşiktaş yönetimi doğru düzgün yapsaydı transferini.

GodfatheR
Demirören versin 7-8 Milyon Euro bonservisini alsın F.Bahçe'den.Ne kadar bağırırsa bağırsın bonservis denen bir şey var.

Cyzio
Hiç güleceğim yoktu.:D

Hayırlı olsun Fener'e..

eXcitinG
Transfer iki tarafın anLaşması iLe oLur.. Eğer oyuncu gitmeyeceğim diyor, takım gideceksin diyorsa oLmaz o iş. Ama takım gitmeyeceksin, oyuncu gidecem diyorsa o iş oLur..

Adamı zorLamı oynatacaksınız yahu Kadıköyde. Adam geLmem, oynamam dedi, ne oLacak ? Ne yapacaksınız, SiLah mı doğruLtacaksınız :D

DenizlispoR
05.Haziran.2009, 21:35
Bonservisi FBde adam BJKde kiralık gibi oldu buda :n:.

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 21:35
Transfer iki tarafın anLaşması iLe oLur.. Eğer oyuncu gitmeyeceğim diyor, takım gideceksin diyorsa oLmaz o iş. Ama takım gitmeyeceksin, oyuncu gidecem diyorsa o iş oLur..

Adamı zorLamı oynatacaksınız yahu Kadıköyde. Adam geLmem, oynamam dedi, ne oLacak ? Ne yapacaksınız, SiLah mı doğruLtacaksınız :D

Olacak basit abi Yıldırım Demirören ile Aziz Yıldırım masaya oturur anlaşırlar :) Ya da Mehmet Topuz bir profesyonel gibi davranır adam gibi futbolunu oynar . Oynamazsa 3 sene antremana çıkar sadece kendisi bilir . Fenerbahçenin hukukçuları fenadır haa Appiah Aurelio Ortega vs :D

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 21:36
Bonservisi bizde onu napıcaz.

Bizde Aydın'ı vermiştik devre arasında.Sonuç? Ayrıca Fifa'nın bu konuda oyunculardan yana tavır koyduğunu biliyoruz.Fifa'ya göre futbolcular "mal" değildirler.Yeterki M.Topuz duruşunu devam ettirsin.Zaten devam ettirmezsede istemem Beşiktaş'a transfer olmasını..

Knightmare
nasıl bonservisi fb de :D

deniz.91

Hayserttin abi biz o lafları çok duyduk.Mehmet Topzunun ben küçkkenberi kayserisporu tutardım abimle hep maçlarına giderdik dediğini biliyorum.Mhemet Topzu biraz saf adamdır dün menejerlerin gazına falan gelip denmiş bir laftır

BeaT
Çalım diye ben buna derim :)

Mehmet'i Fenerbahçeye çok istiyordum Beşiktaş'ı seçmesi beni üzmüştü şimdi bonservisini aldık işler iyice karıştı gerçekten.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:37
Evet biLiyorum, Ortega gibi bitirirsiniz adamın kariyerini ne oLacak demi ? Farketmez. Bize birşey oLmaz bu saatten sonra.. Ama siz BeşiktaşLıyım, Beşiktaştan başka takımda oynamam diyen adamı aLıp takıma koyarak, ondan performans bekLeyecekseniz buyrun hayırLı uğurLu oLsun..

Tamamen hırs yapmak bunun adı başka birşey değiL..

anilton
Bonservisini koyun sağ açığa oynasın...

Futbolcu istediği kulüpte oynar.Aydın Karabulut Bursa'ya gitmek istemedi gönderemediler.Futbolcu sözleşmeyi imzalamadığı sürece oynatamazsınız,mukavele yapamazsınız.Önemli olan oyuncunun vereceği karar.Oyuncu bizimle sözleşme imzalamıştır.Fifa bu gibi konularda oyuncuyu haklı bulur.Fifa'ya giderse olay Kayseri'den aldığı yıllığın bilmem kaç katını vererek alırız bonservisini...

GodfatheR

Oyuncu gidicem derse olur mu :icon_eek: O zaman neden sözleşme yapılıyor :)

Fernando Gago
Bizde Aydın'ı vermiştik devre arasında.Sonuç? Ayrıca Fifa'nın bu konuda oyunculardan yana tavır koyduğunu biliyoruz.Fifa'ya göre futbolcular "mal" değildirler.Yeterki M.Topuz duruşunu devam ettirsin.Zaten devam ettirmezsede istemem Beşiktaş'a transfer olmasını..

Beşiktaş ile Kayserinin hiçbir resmi teması olmamış Daha doğrusu düğn Fenerbahçe bu işi bitirmiş. Hangi hukuk Hangi Fifa Beşiktaş'ı haklı görecek ?

Enterokinaz
Ha Topuz tüm bunlara değer mi ? Hayır.. :)

MeMo
05.Haziran.2009, 21:38
nasıl bonservisi fb de :D

Kayseri'ye bonservis ücretini ödeyince bizde oluyor.

GodfatheR
05.Haziran.2009, 21:39
Hurma'nın söylediğine göre de,Demirören,Topuz'u arayıp canlı yayınlara çıkıp Beşiktaş'da oynamak istiyorum de F.Bahçe'de senden vazgeçsin demiş. :\

Memedov
05.Haziran.2009, 21:40
şu yaşıma kadar ne adamlar gördüm, ben şu takımlıyım Türkiye'de şu takımdan başka takımda oynamam deyip, sonradan rakip takıma gittiğinde ben aslında bu takımı tutuyordum burada olmaktan çok mutluyum diyen.

Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olsun Mehmet Topuz.

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 21:40
Hayda anLamıyor kimse ya. Yahu adamı sattı kuLübü ? Kime sordu ? FutboLcu eşek mi ? Git dediğinde gidecek, kaL dediğinde kaLacak. Herkesin bir hakkı, adaLeti feLan var. Bu kadar basit mi yahu bu işLer..

Eğer Mehmet Topuz ısrar etsin ben gitmeyeceğim desin aLamaz Fenerbahçe bu kadar kesin söyLüyorum.. Ha tavır değiştirirse o zaman oLur.

Doğru diyorsun Fenerbahçe alamaz da en azından bu sene Beşiktaş da alamaz :) Bu da ayrı bir nokta ...

KaF KeF
05.Haziran.2009, 21:41
Aydın konusunda Bursaspor'un ciddi temasları olduğunu sanmıyorum.Olay 1 haftada kapandı gitti..

Onurap
05.Haziran.2009, 21:41
Fenerbahçe kesin olmayan bir transferi açıklayacağını sanmıyorum..Bizim düşündüğümüzü elbette Fenerbahçede düşünmüştür ve oyuncuyuda ikna etmiştir..

Olay trajikomik ama biz ne ölürümde x takımın formasını giymem..Doğuştan y takımlıyım diyenleri gördük ki M.topuz hiç bişe daha..

Kazım transferinde olduğu gibi Fenerbahçe almıştır..Bayağı pahalı oldu ama bakalım karşılığı ne olacak..

Hayırlı olsun..

barahir
05.Haziran.2009, 21:42
Buyur burdan yak:)

Pesimistr
05.Haziran.2009, 21:43
Adamın Bonservisi Bizde Diyorsunuz da Oyuncu Sözleşmeyi İmzalamadıktan Sonra Nasıl Alıyorsunuz ?

eXcitinG
05.Haziran.2009, 21:43
Çünkü Bursa başkanı Aydın konusunda Aziz yıLdırım gibi inat oLayı yapmadı, Aydın oynamam dedi, hakkımı ararım dedi ve bitirdi işi..

Topuz da bunu derse oLay uzada sonunda bitirir işi. Bütün iş Topuz da biter.

GodfatheR
05.Haziran.2009, 21:44
Yusuf Fenerliydi,Beşiktaşlı oldu.Tümer Beşiktaşlıydı,F.Bahçe'li oldu.M.Topuz kararının arkasında durup ben Beşiktaş'da oynamak istiyorum demeye devam ederse iş FIFA'ya kalabilir.O zaman da ancak seneye Beşiktaş'da oynayabilir.O da Fıfa futbolcuyu haklı bulursa.

Knightmare
05.Haziran.2009, 21:45
bu Demirören'i sevmeye başladım :D

GodfatheR
Adamın Bonservisi Bizde Diyorsunuz da Oyuncu Sözleşmeyi İmzalamadıktan Sonra Nasıl Alıyorsunuz ?

Sence bunu F.Bahçe yönetimi düşünmedi mi? Demek ki Topuz ile de anlaşıldı.Resmi siteden duyuruldu.

eXcitinG
Aynen öle ama kayserispor da satmıyorum derse mehmet topuz isterse barcelonaya imza atsın kalır takımda ... Transfer sadece oyuncuyla da olmazz bunu da anlasan ? yıllardır bu iş böyle yürür gider kulüple sonra oyuncuyla anlaşırsın Fm de mi oynamıyoruz?

Sen FM de kuLübüne 50 MiLyon Avro verdiğin adamı aLıyorsun adam sana sözLeşme imzaLamaya geLdiğinde diyor ki sen kimsin, ben sende oynamam, sözLeşme biLe istemiyor, attıramıyorsun biLe imza.. Senin oyun dediğin şeyde biLe oyuncunun ne kadar önemLi oLduğunu vurguLamış.

Bonservisi verdik, aLın, satıyoruz demekLe oLmuyor. Adam geLip imzaLamaz, oynamam derse, kimse birşey aLamaz. AnLadın ?

Fernando Gago
Bundan sonra Mehmet Topuz'un hiçbir yararı olmaz Fenerbahçe'ye . Fenerbahçelilerde onu kabul etmez zaten . Ama Beşiktaş'ın bu yaptığı yanına kalmamalı . Her büyük klüp futbolcuyu konuşturur Ben GS'YE veya FB'ye gidicem Klüp eli mahkum satacak ? Var mı böyle bir şey ? Geçen sene Ronaldo Madrid'e gidicem diye kıvranırken ManUtd'nin gösterdiği tavır ortada :) Bu yüzden Beşiktaş Mehmet'i alır ama baya bir maddi durum ödemek zorunda kalacak bence . Bekleyip görücez . . .

fm_monster
05.Haziran.2009, 21:46
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15984
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mehmet Topuz kimdir?

Mehmet Topuz, 7 Eylül 1983 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlayan Topuz, 2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuş, Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzalamış ve 2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giymiştir. Topuz, buradaki performansı ile milli takımlarda da görev almaya başlamıştır. Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştır. Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giymeye başlamıştır. Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye de başlayan futbolcu, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etmiştir. Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topuz, 2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirilmiştir. Sağ ayağını son derece iyi kullanan bir orta saha oyuncusu olan Mehmet Topuz, mesafe tanımadan çektiği sert ve isabetli şutlarla da bilinmektedir.

HAYIRLI OLSUN

Enterokinaz
Sence bunu F.Bahçe yönetimi düşünmedi mi? Demek ki Topuz ile de anlaşıldı.Resmi siteden duyuruldu.

O zaman Topuz neden kulüplerin aksi yönünde davransın ki ?

Lucas Neill
Hurma'nın söylediğine göre de,Demirören,Topuz'u arayıp canlı yayınlara çıkıp Beşiktaş'da oynamak istiyorum de F.Bahçe'de senden vazgeçsin demiş. :\

Ee heralde böle oldu diyecekler...Bunlar profesyonel futbolcular fbye hayırlı olsun...

titates1
05.Haziran.2009, 21:48
Sen FM de kuLübüne 50 MiLyon Avro verdiğin adamı aLıyorsun adam sana sözLeşme imzaLamaya geLdiğinde diyor ki sen kimsin, ben sende oynamam, sözLeşme biLe istemiyor, attıramıyorsun biLe imza.. Senin oyun dediğin şeyde biLe oyuncunun ne kadar önemLi oLduğunu vurguLamış.

Bonservisi verdik, aLın, satıyoruz demekLe oLmuyor. Adam geLip imzaLamaz, oynamam derse, kimse birşey aLamaz. AnLadın ?

Ben zaten aksini iddia etmiyorum arkadaşım , ama ikisiyle de anlaşmak gerekiyor yani ve Fm den örnek vermemin kastı da şuydu : Sen gidip sözleşmesi olan bir oyuncuyla kulübüyle anlaşmadan konuşamazsın etik olan budur önce kulüple anlaşılır ...

Fernando Gago

Peki de Beşiktaş nasıl oynatacak Mehmet'i . Kayseriden mi alacak ? Fenerbahçeden mi ? Bu durumda Kayseri'den almalı . Kayserinin gösterdiği tavır ortada (Gökhan Ünal -GS ) Hurma da canlı yayında bunu açıkça söyledi zaten ezilmeyiz diye . Yani demem odur ki Ya Beşiktaş Mehmet'i seneye bonservissiz alır ya da bu sene Epey bir maddiyatla bitirir bu işi

anilton
Kim kimi konuşturuyor ne sallıyorsunuz?

M.Topuz şu an Antalya'da Beşiktaş'lı yöneticilerle birlikte.Sözleşme imzalanmış durumda 3+1 yıllık olmak üzere...

F.Bahçe'de Kayserispor ile anlaştı...

Göreceğiz bakalım M.Topuz kime kalacak?

Pesimistr

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418

İzle O Zaman Mehmet Topuz Ne Diyor Bakalım.

barahir
05.Haziran.2009, 21:49
Afedersiniz de Fener yönetimi salak değil.. Sizce futbolcuyu ikna etmeden duyurur mu sitesinde? Adamın Background'unu bile yazmışlar.. Amatör klüpten değil Fenerbahçe'den bahsediyosunuz..

GodfatheR
S.Hurma'da söyledi sorun para değil Beşiktaş'ın takındığı tavır...

Pesimistr
Kim kimi konuşturuyor ne sallıyorsunuz?

M.Topuz şu an Antalya'da Beşiktaş'lı yöneticilerle birlikte.Sözleşme imzalanmış durumda 3+1 yıllık olmak üzere...

F.Bahçe'de Kayserispor ile anlaştı...

Göreceğiz bakalım M.Topuz kime kalacak?

Sizinkide İlginçmiş...Sizde Takımıyla Anlaşmadan Futbolcuyla Sözleşme İmzalıyorsunuz :D:D Fener Takımla Anlaşıyor Futbolcuyla Anlaşamıyor , Beşiktaş Takımla Anlaşamadan Futbolcuyla Sözleşme İmzalıyor..Nası Oluyor Bunlar :D

eGowiCh
M.Topuz Fenerbahçe'de arkadaşlar, ortada prosedür var. Fenerbahçe'nin yaptığı her hareket prosedüre uygun, hukuka uygun. M.Topuz ısrarında devam ederse eğer, Beşiktaş da M.Topuz da yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalırlar Fenerbahçe'ye.

Aurelio vakası var önümüzde. Betis'e gitti imzaladı da ne oldu? 5 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Beşiktaş hem bonservis bedeli olan 5-6 milyon Euro (Kayserispor'un isteği) hem de tazminat bedeli ödemeyi göze alıyorsa, yaklaşık 10-12 milyon Euro, M.Topuz BJK forması giyebilir.

DenizlispoR
05.Haziran.2009, 21:50
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ligtv.com.tr%2 FVideoHaber%2F%3Fr%3D1%26hid%3D57418)

Birkaç sayfa geriye gidersen cevabı var ;).

GodfatheR
05.Haziran.2009, 21:50
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418

Merak etme ben onu canlı dinledim.Ama sen benim cümlemden bunu anlayıp videoyu koyuyosan sorun yok.

tarikko
05.Haziran.2009, 21:51
Yahu sitede niye yayınlasınlar haberi o zaman bizim yönetimin kafasımı çalışmıyor ?

Pesimistr
05.Haziran.2009, 21:52
Afedersiniz de Fener yönetimi salak değil.. Sizce futbolcuyu ikna etmeden duyurur mu sitesinde? Adamın Background'unu bile yazmışlar.. Amatör klüpten değil Fenerbahçe'den bahsediyosunuz..

Beşiktaş Yönetimi Duyurdu Ama Bi Kaç Gün Önce ... O Zaman Beşiktaş Amatör Bir Kulüp.Burdan Bunumu Çıkartıyoruz ?

tarikko
05.Haziran.2009, 21:53
Beşiktaş görüşmelere başlandığını duyurdu ... :)

Enterokinaz
Demek ki çalışmıyor arkadaşım.. :)

Ya da Mehmet Topuz ortalığı karıştırmak için kafasından senaryolar uyduruyor ?

MeMo
Ayırca Topuz'la konuşulmadığını nereden biliyorsunuz?Adamın futbol hayatını bile yazmışlar.

GodfatheR
Beşiktaş Yönetimi Duyurdu Ama Bi Kaç Gün Önce ... O Zaman Beşiktaş Amatör Bir Kulüp.Burdan Bunumu Çıkartıyoruz ?

Beşiktaş aldık demedi.Borsaya görüşüyoruz diye haber verdi.Biz diyoruuz ki M.Topuz F.Bahçe'de.

deniz.91
Bu sözler Mehmet Topzun iki yıl önceki Kayserideki sportif dergisne röportajı

11 Ağustos 2007 Cumartesi 15:19

HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı “hangi takımlısın” diye de ben “Kayserispor” derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...

Memedov
05.Haziran.2009, 21:54
Ben Fenerbahçenin kesin birşey olmadan resmi siteden açıklama yapacağını sanmıyorum. şuan daum için bile bir açıklama gelmedi.

büyük ölçüde Topuz Fenerbahçe'de diye düşünüyorum.

PesimiSTyLa
Hurma NTVSporda biz FB ile anlastık diyor.

barahir

Yazdığım mesajda Beşiktaş namına bişi geçiyo mu hata yaptılar falan diye.. Ha sen bu sonucu çıkarıyosan o ayrı..

Ayrıca bi durum daha var yukarda yazılmış Antalyada 3+1 imzalandı diye.. Klüple anlaşmadan nasıl imzalanıyo onu bi anlatın hele bana:)

Raten
05.Haziran.2009, 21:55
Mehmet gayet de güzel oynayacak Fenerbahçe'de Bjk'liyim demesi birşeyi değiştirmez.

http://www.aksam.com.tr/2009/01/14/haber/spor/173/anadan_dogma_tartisma.html
bu sayfanın en altına bakın şuanki durum farklı tabii ama sadece örnek

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 21:56
Bu sözler Mehmet Topzun iki yıl önceki Kayserideki sportif dergisne röportajı

11 Ağustos 2007 Cumartesi 15:19

İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı “hangi takımlısın” diye de ben “Kayserispor” derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...
Bunlar klasik tablolar.. :)

KaF KeF
05.Haziran.2009, 21:57
Ve Hurma açıkladı

Kayserispor'un, Mehmet Topuz'un transferi için Fenerbahçe ile anlaştığı bildirildi. Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halen Kayserispor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi için iki kulüp yönetiminin anlaştığını belirtti. Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade eden Hurma, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti. Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi.
Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, ''Basında 5 milyon avro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek istemiyoruz'' diye yanıtladı. Kayserispor'un takım kaptanı Mehmet Topuz, Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yapmış, Beşiktaş Kulübü de Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığını ve konunun Borsa'ya bildirildiğini duyurmuştu.
Kayseri Yolspor takımında amatör olarak başladığı futbol hayatında Kayseri Erciyesspor'da profesyonel olan Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayserispor'a transfer edilmişti.
26 yaşındaki başarılı oyuncunun Kayserispor ile 31 Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyordu.

05.06.2009

Kaynak : AA

Raten
05.Haziran.2009, 21:58
biz de klasik tablolar olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ama arkadaşlar ısrarla Kayserispor ile anlaşmadan Mehmet Topuz'u aldıklarını iddia ediyorlar, ilginç.

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 21:58
Verilecek futbolcu konusunda bir kesinlik yokmuş. Emreciksin'in verilmemesi güzel olur. Burak, Can, Vederson bunlardan biri verilse yerinde olur.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 22:01
İki tane çekemeyen Başkan bir tane oyuncunun kariyerini bitirmeye karar vermişLer.. Ne güzeL bitirin işte :D

Pesimistr
05.Haziran.2009, 22:01
Yazdığım mesajda Beşiktaş namına bişi geçiyo mu hata yaptılar falan diye.. Ha sen bu sonucu çıkarıyosan o ayrı..

Ayrıca bi durum daha var yukarda yazılmış Antalyada 3+1 imzalandı diye.. Klüple anlaşmadan nasıl imzalanıyo onu bi anlatın hele bana:)

Aynen Onu Bende Soruyorum :D Külüple Anlaşmadan Futbolcuyla Nasıl Sözleşme İmzalıyorlarmış :D

GodfatheR
05.Haziran.2009, 22:02
S.Hurma:Biz Topuz'un bütün haklarını F.Bahçe'ye verdik.İsteyen F.Bahçe'den gider alır dedi.

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:03
Topuz kabul etmeden nasıl formasını giyecek Fenerbahçe'nin ?

GodfatheR
05.Haziran.2009, 22:04
Topuz kabul etmeden nasıl formasını giyecek Fenerbahçe'nin ?

İsterse giymesin kendi bilir.Bulur bi takım gelir alır bonservisini bizden.Zaten en mantıklısı bu.F.Bahçe formasını giymesini istemiyorum bu adamın.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 22:05
Evet yahu. Biri şu oLayı açıkLasın bize de bizde rahat edeLim..

Adam oynamam diyor, imza atmıyor ? NasıL Fenerbahçe de oLuyor, şunu bir güzeLce anLatın bizde rahatLayaLım, herkes rahatLasın..

eXcitinG
05.Haziran.2009, 22:06
İsterse giymesin kendi bilir.Bulur bi takım gelir alır bonservisini bizden.Zaten en mantıklısı bu.F.Bahçe formasını giymesini istemiyorum bu adamın.

İyi de güzeL arkadaşım sen bunu Ortega mı sandın ? Orteganın orada kapı gibi imzası vardı. Topuzun varmı İmzası ? Hani nerde? NasıL göstericeksin yasaL kuraLLarı ?

Yahu bırakın bu işLeri..

fm_monster
05.Haziran.2009, 22:06
Hurma : topuzun ekonomik haklarını fenerbahceye verdik bjk de oynamak istiyorsa bjk fenerbahce ile anlasmak zorunda .....

Aydin
05.Haziran.2009, 22:07
Oyuncunun haklarını sattık diye bir laf insan haklarına aykırı neredeyse. Sponsorlarda, menajerlerde bu hak olabilir ama futbolcu mal değildir ki kulübü istediğine satsın.

eXcitinG
Topuz ağız değiştirmediği sürece tekrar söyLüyorum Fenerbahçe aLamaz...

Tümer ve İLhan oLayında da Samsun başkanı güya başka takıma vermişti, ne oLdu ? Yine aynısı oLur. Tümer ve İLhan ısrar etti, ve sonunda geLdiLer. Topuz da ısrar ederse ortada imza yok birşey yok hiçbirşey oLmaz Beşiktaşa kaLır..

Ha derki tamam ben Fenerde de oynarım. O zaman tamadır.

GodfatheR
Bonservisini aldık.Bizde oynamak istemesse başka takım bulur bizden bonservisini alır bu kadar net.

fm_monster
05.Haziran.2009, 22:08
kayserisporl yoneticileride tebrik etmek lazm verdikleri sozun arkasında durdukları için.

eGowiCh
İyi de güzeL arkadaşım sen bunu Ortega mı sandın ? Orteganın orada kapı gibi imzası vardı. Topuzun varmı İmzası ? Hani nerde? NasıL göstericeksin yasaL kuraLLarı ?

Yahu bırakın bu işLeri..

İyi güzel de Ortega'nın bonservisi Fenerbahçe'deydi. Ayrıca senin mantığına göre o zaman gitsin Fenerbahçe Messi ile imza atsın, Messi Fenerbahçe'ye mi gelecek? O zaman da çıkıp diyebilir miyiz ki "Messi'nin imzası var"?

anilton
Kayseri ile konuşmama gibi birşey yok.Kayseri'de biliyor olayı.Dün akşamda bu sabahta Kayserispor ve Süleyman Hurma ile görüşülmüş ve anlaşılacağı konusunda mutabakata varılmıştır.Çünkü M.Topuz'un Beşiktaş'ta istemesinden dolayı Kayserispor'un eli kolu bağlanmıştır...

Süleyman Hurma F.Bahçe'ye söz verdiği için çok zor durumda kaldı.Kendisini aklamak için çıkıp böyle açıklamalarda bulundu sabah.Daha sonra iş iyice inada bindi ve bonservisini Aziz Yıldırım'a verdiler.Yoksa 5'i 6'yı Beşiktaş'ta veriyordu...

M.Topuz hala Beşiktaş'ta oynayacağını ve F.Bahçe'ye gitmeyeceğini belirtiyor.Buda en büyük kozdur.He M.Topuz bu açıklamalrdan sonra Fb'ye giderse orası ayrı zaten.Ama Beşiktaş'lı yöneticilerle birlikteyken nasıl F.Bahçe ile anlaşacak...

Pesimistr
05.Haziran.2009, 22:09

Kardeş Bana Şunu Açıklarmısın..Kayserispor Bonservisi Fenerbahçe 'ye Verse Bile Futbolcu Fenerbahçe'yle Sözleşme İmzalamazsa Bonservisi Nasıl Fenerbahçe'de Olacak ? Tekrar Kayserispor'da Kalmazmı Bu Kişinin Bonservisi..En Basitinden FM Oynuyoruz.Külübüyle Anlaşsak Bile Oyuncuyla Anlaşamadığımız Zaman Oyuncu Külübünde Kalmaya Devam Etmiyor mu ?

Jesus_FB
05.Haziran.2009, 22:10
Kayserispor'un oyunlari bunlar ben Mehmet Topuz'un kullanildigini dusunuyorum

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:10
Topuz Fenerbahçe'de oynamazsa onun için bonservis verecek takıma gider, bu da Beşiktaş olacaktır. Bu kadar basit.

deniz.91
05.Haziran.2009, 22:11
Süleyman Hurma olayın kayserispordan çıktığını Mehmet Topuzu almak isteyen başka bir kulüp olurs Fenerbahçe ile görşmesi gerektiğini, söyledi

eXcitinG
İyi güzel de Ortega'nın bonservisi Fenerbahçe'deydi. Ayrıca senin mantığına göre o zaman gitsin Fenerbahçe Messi ile imza atsın, Messi Fenerbahçe'ye mi gelecek? O zaman da çıkıp diyebilir miyiz ki "Messi'nin imzası var"?

Adamın sözLeşmede İmzası yokken nasıL kanıtLayacaksın adamın senin oyuncun oLduğunu arkadaşım.. AçıkLarmısın bana bunu. Bi açıkLayın ya. ?

titates1
Kayserinin sorunu zaten 5-6 deil onu herkes verir, Beşiktaşlı yöneticiler topuzla birlikte olacaklarına gidip önce Kayseriyle anlaşsalardı olurdu merak ediyorum bu olay tam tersi olsaydı yorumlar aynı olacakmıydı !! taraftar kimliğinizi bi yana bırakıp konuşun lütfen

KaPaLı
05.Haziran.2009, 22:12
Hayırlı olsun Mehmet Topuz. Bonservisini aldık. Beşiktaş çok isterse gelsin Fenerbahçe'den alsın :)

fm_monster
05.Haziran.2009, 22:12
oda yusuf gibi doner zaten anlasmak istiodu kendi soledi daha once .profosyonel futbolcu sonuctaa.

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:13
Topuz Fenerbahçe'de forma giymeyi kabul etmezse bonservisinide paşa paşa verir. Merak etmeyin.. ;)

Knightmare
05.Haziran.2009, 22:14
ya hala aynı şey dönüyor. çıldıracam! ya bunlar kim ki bir oyuncuyu isteği dışında alıp-satıyorlar? bonservis nasıl el değiştirir?!

eGowiCh
05.Haziran.2009, 22:14
C.Ronaldo da gidip Real'le imzalayıp deseydi ki "Ben doğuştan Real'liyim, başka takımda oynamam." Ama yapmadı, niye, çünkü başına gelecekleri biliyor? Man Utd rıza göstermediği için R.Madrid alamadı Ronaldo'yu. Bu durum da öyle. Kayserispor vermiyor Beşiktaş'a bonservisi, adamı kaçıracaklar mı? :D

M.Topuz'un davranışları baştan sona yanlış. Çelişkiler yumağı. Madem doğuştan Beşiktaşlısın neden Fenerbahçe ile 10 gün görüşüyorsun? Madem Beşiktaş'tan başka takımda forma giymem diyorsun ne diye Fenerbahçe ile görüşüyorsun? De ki Aziz Yıldırım'a ilk görüşmede "Ben BJK'liyim, size gelmeyeceğim." Fenerbahçe de çekilirdi zaten transferden.

Çıkıp da "GS beni alsa alırdı, oyalamazdı." diyor, o da ayrı bir facia zaten. BJK'li adam GS'nin kendisini almasını niye bekliyor, oyalıyorlar beni diyor, umrunda bile olmaması lazımken...

MeMo
05.Haziran.2009, 22:15
Topuz Fenerbahçe'de forma giymeyi kabul etmezse bonservisinide paşa paşa verir. Merak etmeyin.. ;)

Nereye paşa paşa veriyoruz :D bonservisi bizde rakip takıma vermek için çok hevesli olduğumuzu sanmıyorum.

GodfatheR

Bonservis F.Bahçe'de.Bu yüzden içim çok rahat merakda etmiyorum (::)

Fernando Gago
Kayserispor'un oyunlari bunlar ben Mehmet Topuz'un kullanildigini dusunuyorum

Beşiktaş'ın amatör davranmasının yanında Kayseri'nin oyunu . Buna katılıyorum . Bu olaydan Kayseri 1 2 milyon euro daha fazla karla çıkacaktır . Yani Beşiktaş normalden en az 1 2 milyon euro daha fazla vererek alır Mehmet'i...

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:16
Futbolcu sözleşmeyi imzalamazsa, top oynamazsa, parayı sokağa atmış olacak kulübünüz, o zaman ne olacak peki ?

Arada Mehmet Topuz kullanılmıştır Kayserispor ve Fenerbahçe tarafından. Başka açıklaması yok.

deniz.91
05.Haziran.2009, 22:16
Mhmet Topzu şuan ne dediğini bilmiyor Süleyman Hurmada bunu söyledi.Mehemt Topuz başka kişilerin etkisi altında söylemiştir BJKde oynamak istiyorum diye dedi

Aydin
05.Haziran.2009, 22:20
Ne futbolcuymuş bu adam.

Knightmare
05.Haziran.2009, 22:20
saçmalık. O zaman SiGames iyi takip etsin türkiyede ki transfer düzenini :D
seneye aynı işleri FM'de yapamazsam almam oyunu :D

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:21
Bu olay FIFA'ya giderse Fenerbahçe ve Kayserispor zor duruma düşebilir. Sonuçta futbol bu, insan ticareti değil ki.

Neyse kimin olursa olsun hayırlı olsun Mehmet, buradan sonra olabilirse.

Pesimistr
05.Haziran.2009, 22:23
Bonservis F.Bahçe'de.Bu yüzden içim çok rahat merakda etmiyorum (::)

Hala Fenerbahçe'de diyorsun ama benim soruma cevap vermedin ?

eGowiCh
05.Haziran.2009, 22:24
Bu olay FIFA'ya giderse Fenerbahçe ve Kayserispor zor duruma düşebilir. Sonuçta futbol bu, insan ticareti değil ki.

FB niye zor duruma düşüyor? Aurelio gitti FB rızası olmadan imzaladı Betis'le, sonuç ortada, 5 milyon Euro tazminat.

Eğer oyuncunun isteği olsa şu an C.Ronaldo 50 bin defa R.Madrid forması giyiyor olurdu. FIFA başkanı da "köle ticareti değildir futbol" dedi ama sonuç değişmedi, Ronaldo Madrid'e gidemedi, sebebiyse bonservis.

FB hukuksal prosedürleri sonuna kadar yerine getirdiği için sorun yaşamaz.

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 22:25

Fenerbahçe doğru olan yoldan, yani ilk olarak oyuncunun kulübüne başvurarak transferi gerçekleştirmek istiyor. Ne gibi bir zor duruma düşebilir ? Kaldı ki Fenerbahçe'nin hukukçularının kulübü zor duruma düşürecek hamleleri çok iyi bildiğini ve adımlarını buna göre attığını düşünüyorum.

Topuz Fenerbahçe'ye gelmek istemezse muhtemelen Kayseri'ye dönüyor ve o durumda da Kayseri'de nasıl bir performans sergiler, Hurma'yla yüz yüze nasıl bakar bilemiyorum ama 4-5 yıl Mehmet Topuz'un kime gideceği tartışıldı bir - iki hafta da hukuki sürecin ne olacağı tartışılır.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 22:25
BekLeyip göreceğiz. Yaşarmı, yaşamaz mı.

İki takımında bir biLdiği vardır eLbet..

fm_monster
05.Haziran.2009, 22:26
Mhmet Topzu şuan ne dediğini bilmiyor Süleyman Hurmada bunu söyledi.Mehemt Topuz başka kişilerin etkisi altında söylemiştir BJKde oynamak istiyorum diye dedi

asada ki roportajda bunu kanıtlar

http://www.ensonhaber.com/Spor/73450/mehmet-topuzla-cok-ozel...html

İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...

KanaKe
05.Haziran.2009, 22:27
En basitinden Tevez örnegi var beyler... Bonservisi menajerlik sirketinde fakat adam kiralik olarak Manchester'da oynadi.. Eger Topuz Fenerbahce'de oynamak istemezse ya kiralik gider yada almak isteyen Fenerbahce'ye bonservis ücretini öder alir.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 22:27
Fenerbahçe doğru olan yoldan, yani ilk olarak oyuncunun kulübüne başvurarak transferi gerçekleştirmek istiyor. Ne gibi bir zor duruma düşebilir ? Kaldı ki Fenerbahçe'nin hukukçularının kulübü zor duruma düşürecek hamleleri çok iyi bildiğini ve adımlarını buna göre attığını düşünüyorum.

Topuz Fenerbahçe'ye gelmek istemezse muhtemelen Kayseri'ye dönüyor ve o durumda da Kayseri'de nasıl bir performans sergiler, Hurma'yla yüz yüze nasıl bakar bilemiyorum ama 4-5 yıl Mehmet Topuz'un kime gideceği tartışıldı bir - iki hafta da hukuki sürecin ne olacağı tartışılır.

Fenerbahçe yönetiminde hiç mi suç yok yani ?

Topuz a kuLübü diyor ki tamam sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz sana toLerans göstericez, koLayLık sağLayacağız. Adam da gidiyor Beşiktaş iLe görüşüyor anLaşıyor, sonra Kayseri başkanı çıkıyor ooo Biz Fenerbahçe iLe anLaştık biLmem ne ?

Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidip kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.

AçıkLarmısınız ?

Herşey kendinize göre güzeL..

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:28
En basitinden Tevez örnegi var beyler... Bonservisi menajerlik sirketinde fakat adam kiralik olarak Manchester'da oynadi.. Eger Topuz Fenerbahce'de oynamak istemezse ya kiralik gider yada almak isteyen Fenerbahce'ye bonservis ücretini öder alir.

Bende bunu söylemeye çalışıyorum.

MeMo
05.Haziran.2009, 22:29

Topuz a kuLübü diyor ki tamam sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz sana toLerans göstericez, koLayLık sağLayacağız. Adam da gidiyor Beşiktaş iLe görüşüyor anLaşıyor, sonra Kayseri başkanı çıkıyor ooo Biz Fenerbahçe iLe anLaştık biLmem ne ?

Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidik kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.

AçıkLarmısınız ?

Hayrettin abi Kayseri yönetimi öyle demiyor Fenerbahçe ile anlaştık diyor.Herşey kendinize göre güzel diyorsun da sende işine gelene inanıyorsun.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 22:30
Kayseri yönetimi o zaman sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz koLayLık sağLayacağız neden diyor ?

Bunuda açıLayıver o zaman.. Buyur, açıkLa. Ortada açıkLamaLarın hepsi mevcut.

MeMo
05.Haziran.2009, 22:31
Kayseri yönetimi o zaman sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz koLayLık sağLayacağız neden diyor ?

Ben de öyle dediğinden emin değilim.Neyse bekleyip görücez dediğin gibi...

eGowiCh
05.Haziran.2009, 22:31

Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidip kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.

AçıkLarmısınız ?

Arkadaşım, madem M.Topuz BJK'de oynamak istiyor, doğuştan BJK'li, niye Fenerbahçe ile 10 gün görüştü, bana bunu izah edebilir misin?

Adam Kayserispor'da oynarken Kayserisporluyum doğuştan diyor şimdi Beşiktaşlı oluyor. GS beni oyaladı, alsa alırdı diyor, FB ile görüştüğünü açıklıyor. Her telden çalıyor yani, bir duruşu yok Topuz'un. Topuz aleyhinde sonuçlanır hukuki süreç, verdiği demeçler çelişkilerle dolu.

GodfatheR
05.Haziran.2009, 22:33

S.Hurma, biz öyle bişey demedik.Git Antalya'ya tatilini yap kimseyle görüşme biz anlaştığımız kulübü sana söyleyeceğiz.Sende onlarla görüşürüsün dedik diyor.

anilton
05.Haziran.2009, 22:35
Şunu söylüyorum sadece.Olay Fifa'ya giderse M.Topuz lehine sonuçlanır.Daha bu konu hakkında yorum yapmayıp olacakları izleyelim,görelim diyorum...

nerazzuri
05.Haziran.2009, 22:36

O zaman burada Kayserispor'da suçludur. Beşiktaş gibi büyük bir klübün hukukçuları ise biraz Uefa kriterlerini bilmesi gerekiyor bence. Böyle zor durumda kalma ihtimalini %99 bile olsa bu ihtimali göz önünde bulundurup önce Kayserispor ile anlaşma sağlayabilirdi, zaten zorluk çıkmayacaktı.

Biz en etik yoldan, klübü ile anlaştık, sıra Topuz'da.

TR.CaPTaiN

AçıkLarmısınız ?

Mehmet Topuz'un ilk olarak göstermesi gereken adres Kayserispor'du. Zaten eğer böyle olmasa Türkiye'de 4 büyükler diğer kulüpleri resmen sömürür. Mehmet Topuz olayı haricinde konuşuyorum; Gider 4 büyük kulüpten bir tanesi Murat Ceylan'ı istediğini söyler, teklifini yapar, bak bizde şu kadar para alacaksın, Avrupa'da oynayacaksın der anlaşır daha sonra da menajeriyle kulübümden anlayış bekliyorum der oyuncu ve transfer bu şekilde gerçekleştirilmeye çalışılır.

Mehmet Topuz kendisine Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif geldiğinde Fenerbahçe'ye diyebilirdi ki; ben Beşiktaşlıyım Beşiktaş'ta forma giymek istiyorum ve şu an Beşiktaş kulübümle anlaşmaya çalışıyor. Fakat öyle olmadı. Fenerbahçe ilk olarak işi kulüpler ayarında bitirmişti Topuz'un sözünü bekliyordu. Oysa ki Beşiktaş önce oyuncuyla anlaşma yolunu seçti. Ve hata burdadır.

Pesimistr
Valla Bir Soru Sorduk Cevap Veren Olmadı.Demek ki Haklıyız ...

nerazzuri
Bu arada şakayla karışık ;

SAT-MI-YO-RUZ :n:

Memedov
Benim bildiğim sözleşmesi süren bir oyuncuyla, başka bir kulübün, oyuncunun bağlı bulunduğu Kulübünün izini olmadan görüşmesi yasal değil. Beşiktaş Kayserispor ile görüşmeden sözleşmesi süren bir oyuncu ile nasıl 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor onu anlayamadım.

herkes fm'yi falan katmış burada, oyuncu istemeden kulübü versede transfer gerçekleşmez falan diye. o zaman kulübü izin vermeden futbolcunun bonservis süresi bitmeden o adama teklif nasıl yapabiliyorsun ? bu oyunda bile etik değil.

önce oyuncunun bağlı bulunduğu kulüp ile anlaşılır, daha sonra oyuncu ile temas kurulur.

KanaKe
Süleyman Hurma'nın açıklaması ;

Dün sayın Yıldırım Demirören başkanımız ile görüştü. Aynı ifadeler onlara da söylendi ve Fenerbahçe'ye söz verildiği bildirildi. Size de söz verseydim onun arkasında durmak zorundayım. Keşke Beşiktaş Mehmet'le anlaşmadan bizden onay alsaydı. Önce kulüple sonra futbolcuyla anlaşma sağlasaydı daha etik olurdu.

Bu gelişmelerden sonra galiba Beşiktaş Kulübü Mehmet'e 'Sen Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirten açıklamalar yap ki Fenerbahçe senden vazgeçsin. Biz de Kayseri'yi sana bize vermeleri için mecbur bırakalım' dediler.

GodfatheR
05.Haziran.2009, 22:38
Valla Bir Soru Sorduk Cevap Veren Olmadı.Demek ki Haklıyız ...

Bana söylüyorsun sanırım soru ne onu kaçırdım galiba.

Fernando Gago

Süleyman Hurma böyle bir şey denmediğini söyledi ...

Alicanfmfan
Bonservis Fener'de oldugu takdirde futbolcuya istedigi şeyi yapma hakkı var kulübü satmıssa diyecek birşey yok futbolcu oynamıyacagım felanda yakınamaz , alır kulübeye çürür :)

Knightmare
05.Haziran.2009, 22:41
o zaman 3 büyük kulüp el birliğiyle bir futbolcunun kariyerini bitirmek üzere diyebiliriz :)

RoNNiE91
05.Haziran.2009, 22:42
Çürümez.Sözleşmesi bitince çekip gider.Ayrıca Fenerbahçe gibi kulübe yakışıyor mu?Adamı zorla mı oynatacaklar?

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2009, 22:42
Bu transfer dönemi ortalık çok karışacak. :p

Beşiktaş'ın da ilgilendiği Denizlisporlu Çağlar Birinci için Fenerbahçe devreye girdi. Fenerbahçeli yöneticilerin, bugün Denizlispor Başkan Ali İpek'le görüşerek Çağlar'ı istediği öğrenildi.

Belçika'nın Anderlecht kulübü ile Sivasspor'un da talip olduğu Çağlar için Fenerbahçe'nin 2 milyon lira bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürüldü. Denizlispor Başkanı İpek, Çağlar'a ciddi teklifler olduğunu, en iyi rakamı veren takıma bu futbolcuyu satacaklarını söyledi. İpek, "Çağlar ile kaleci Cenk konusunda ciddi teklifler alıyoruz. Bonservis bedellerini henüz belirlemedik. Sonuçta en fazla parayı veren takıma gidecekler. Önümüzdeki hafta içinde iki futbolcumuzun transferi netleşebilir" dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlı yönetim, Carlos Alberto ve Couto'dan sonra Zafer Çevik, Feridun ve İlkay'la yollarını ayırdı. Yöneticiler bu üç futbolcuya kendilerine kulüp bulmalarını bildirdi.

DHA

KaPaLı
05.Haziran.2009, 22:43
Keşke Emreciksin vermeseydik. ALi Bilgin denen yeteneksiz gitseydi.

GodfatheR
Çürümez.Sözleşmesi bitince çekip gider.Ayrıca Fenerbahçe gibi kulübe yakışıyor mu?Adamı zorla mı oynatacaklar?

Allah Allah.Ne demek yakışıyor mu :\ Biz gittik kulübüyle anlaştık peki Beşiktaş naptı ortada bir ayıp varsa o Beşiktaşındır.

KaPaLı
Cenk için teklif yapabilir Fenerbahçe.

Pesimistr
Bana söylüyorsun sanırım soru ne onu kaçırdım galiba.

Kardeş Bana Şunu Açıklarmısın..Kayserispor Bonservisi Fenerbahçe 'ye Verse Bile Futbolcu Fenerbahçe'yle Sözleşme İmzalamazsa Bonservisi Nasıl Fenerbahçe'de Olacak ? Tekrar Kayserispor'da Kalmazmı Bu Kişinin Bonservisi..En Basitinden FM Oynuyoruz.Külübüyle Anlaşsak Bile Oyuncuyla Anlaşamadığımız Zaman Oyuncu Külübünde Kalmaya Devam Etmiyor mu ?

tarikko
05.Haziran.2009, 22:44
Ne ayıbı ya klubü ile anlaşmak ayıp mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Keşke Emreciksin vermeseydik. ALi Bilgin denen yeteneksiz gitseydi.

Haklısın abi ya inş. Emreciksin verilmez..Daha kesin birşey yokmuş ortada kimin verilieceği ile ilgili..

RoNNiE91
05.Haziran.2009, 22:46
Tamam anlaşırsın da adamla da görüşürsün.Anlaşlıyor ki Fenerbahçe ve Kayserispor yönetimi Mehmet'e sormadan transferi bitirmişler.Ben bundan bahsediyorum.

Memedov
05.Haziran.2009, 22:46

Vay be, Fenerbahçe oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Beşiktaş oyuncunun aklını çelip kulübünün izni olmadan 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

hangisi yakışıksız acaba? bence Fenerbahçe yakışanı yapmıştır oyuncunun kulübü ile görüşerek.

nerazzuri
05.Haziran.2009, 22:47
şimdi Mehmet Topuz'un Kayseri ile bir yıllık sözleşmesi kaldı. yani Kayseri'nin oyuncusu kağıt ütünde :)
Bonservisi Fenerbahçe'de. ( ki hala aklım almıyor, manyık dışı)
şimdi Mehmet Fener'le sözleşme imzalamazsa ne olur? Kayseri'ye mi döner? yoksa bir yılı futbolsuz geçer, yatar mı :p
Kayserispor'da kiralık oynar büyük ihtimal, o bir sene içinde yada 6 ay içinde Fenerbahçe'de oynamak ister.

Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum demek gibi bir lüksü olamaz Topuz'un :) En azından futbol hayatının bitmesindense. Daha mantıklıdır.

RoNNiE91
05.Haziran.2009, 22:47
Beşiktaş'tan açıklama:
"FIFA'ya gideriz"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

05.06.2009
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Vay be, Fenerbahçe oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Beşiktaş oyuncunun aklını çelip kulübünün izni olmadan 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

hangisi yakışıksız acaba? bence Fenerbahçe yakışanı yapmıştır oyuncunun kulübü ile görüşerek.

1152 numaralı mesajda ne demek istediğimi açtım.

fm_monster
05.Haziran.2009, 22:48

+1
topuz demedimi zaten kayseriyle isim bitti kullubumle anlasana giderim diye. :0:

MeMo
05.Haziran.2009, 22:49
Beşiktaş'tan açıklama:
"FIFA'ya gideriz"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

05.06.2009
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

1152 numaralı mesajda ne demek istediğimi açtım.

BJK Fifa'ya gidince kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla sözleşme imzalamayı da açıklayıversin.

Pesimistr
Ben hukuki kuralları bilemem.Ama Kayserispor verdik diyor F.Bahçe aldık diyor.Sana soruyorum bu adamlar gerizekalı mı olmayan şeyleri söyliyecekler.

Valla ben ne bir kulübün başkanıyım ne de teknik direktörüyüm.Ben sana FM 'de olan olaydan bahsettim.FM'de bu kural böyle işliyor.FM Dünyanın en gerçekçi Menejerlik Oyunu olduğuna göre heralde böyle birşeyi kafalarından ayarlamamışlardır.Öyle değilse eğer FM'ye bildirmemiz lazım bizim Türk transfer durumuna göre ayarlasınlar şunu.Böylelikle külübüne basar parayı alrıım.Oyuncu gelmese de olur.Başkasına satarım.Nasıl olsa bonservisi bende :)

nerazzuri
Yok artık canım, en etik yoldan biz anlaştık ne ayıbı. Asıl bir ayıp varsa Beşiktaş'ındır. Etik olmayan Uefa kriterlerine uymayan bir şekilde anlaşan Beşiktaş'tır.

Ayrıca zorla oynamak lafına katılmıyorum. Fenerbahçe'de oynamayı elinin tersiyle iletecek bir Türk futbolcu tanımıyorum ( Ligimizde ).

eGowiCh

En basitinden FM oynuyoruz diye örneklemişsin.

Peki.

En basitinden FM oynuyoruz, FM'de kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla bırak anlaşmayı görüşülebiliyor mu?

deniz.91
05.Haziran.2009, 22:50
BJKnin yapabilceği birşey yok ortada bir usulsuzluk yok iki takım anlaşmış

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 22:50
Her şeyi gectim . Bir klüp sözleşmesi devam eden başka bir klübün oyuncusu ile nasıl sözleşme yapabilir ? O sözleşmenin gazete kağıdından farkı var mı ?

Knightmare
05.Haziran.2009, 22:51
Fener'in Topuz'u, Beşiktaş'ın Kayseri'yi ikna etmesi lazım transferin bitmesi için :)
ki bu durumda Fener daha avantajlı gibi. Bekleyip görücez artık elden bişey gelmiyor...

deniz.91
05.Haziran.2009, 22:51
Ben bizim yöentimimizi kutluyorum ayrıca Mehmet Topzun dün hala bonservisi Kayserideyekn ortada birşey yokken Ben doğuştan BJKliyim demesi çok yanlıştı.Kayserisporu hiçe saydı Kayserispor ezilmez.

KaPaLı
05.Haziran.2009, 22:53
Beşiktaş'tan açıklama:
"FIFA'ya gideriz"

05.06.2009

Şaka herhalde bu :) Ne diyeceklerki FIFA'ya ? kulubuyle anlaşmadan sözleşme imzaladık sonrada kulubu başka yere sattımı :icon_lol:

Pesimistr
05.Haziran.2009, 22:53
En basitinden FM oynuyoruz diye örneklemişsin.

Peki.

En basitinden FM oynuyoruz, FM'de kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla bırak anlaşmayı görüşülebiliyor mu?

Görüşülemiyor.Ben Beşiktaş'ın Yaptığını Doğru Bulmuyorumki.Ben Ne Beşiktaşlıyım Ne de Fenerbahçeliyim.Ben Galatasaray'lıyım.Burda Polemik Yaratmaya da Çalışmıyorum.Sadece Fenerli Arkadaşlar Mehmet'in Bonservisi Bizde Kendisi Gelmezse Bile Biz Onu Başkasına Satarız Diyorlar.Bende Bu Sorunun Cevabını Merak Ettiğim İçin Böyle Birşey Sordum.Yoksa Beşiktaş'ın Yaptığı Bence de Yanlış.Ama Fenerbahçe 'de Oyuncuyla Anlaşmadan Bonservisi Nasıl Alıyor Hala Aklım Almıyor.Ya Kural Böyle.Ya da FM'yi Biz Yıllardır Yanlış Oynamışız.

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 22:54
Umarım Beşiktaş biran önce Fifa'ya gider:)

fm_monster
Beşiktaş'tan açıklama:
"FIFA'ya gideriz"

05.06.2009
.

kendileri suclu cıkarlar(::)

nerazzuri
Şaka herhalde bu :) Ne diyeceklerki FIFA'ya ? kulubuyle anlaşmadan sözleşme imzaladık sonrada kulubu başka yere sattımı :icon_lol:
Katılıyorum :) Şaka gibi yahu. Beşiktaş gibi büyük bir klübün yöneticileri böyle bir hatayı nasıl yapar. Sen git klübüyle anlaşmadan sözleşme imzala, sonra Fifa'ya giderim.

Güle güle demekten başka birşey düşmez bizede :)

tarikko
05.Haziran.2009, 22:55
Gitsinler ve söylesinler klüple anlaşmadan futbolcuyla anlaştık sonra klüp başkası ile anlaştı desinler..

Addolorato
05.Haziran.2009, 22:56
İşler epey karışık anlaşılan Beşiktaş oyuncuyla Fenerbahçe'de klüple anlaşmış , burda etik ve doğru olan Fenerbahçe'nin yaptıgıdır Beşiktaş'ın bir hak iddaa etmesi bence çok saçma hele Fifa'ya gitmesi intihar olur.

anilton
05.Haziran.2009, 22:57
Şaka yapıyorsunuz galiba.Beşiktaş burada etik dışı ne yapmıştır.Kayserispor kulübünüde haberi var Beşiktaşla anlaşıldığından.Dediğim gibi Aziz Yıldırım'a söz verildiği için kendilerini aklamak için böyle diyorlar.Dün akşamda bu sabahta M.Topuz Süleyman Hurma ile görüşerek Beşiktaş ile sözleşme imzalıyorum,bonservis konusunda bana anlayış gösterin demiştir.Süleyman Hurma'da seni istediğin takıma vereceğiz,her türlü anlayışı gösterecğiz demiştir.Bunun neresi etik dışı...

Ayrıca geçen sezon Dortmund ile Nuri için bonservis konusunda anlaşmıştık,Nuri istemeyince olmadı...

Birde Kazım olayı var.Biz kulübü ile İngiltere'de anlaşma zemini ararken Kazım'ı İstanbul'a getirip sözleşme imzalamıştı F.Bahçe...

Topuz fikrini değiştirmediği sürece-ki bana göre değiştirmeyeceği kesin- eninde sonunda Beşiktaş'a gelecektir...

Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:58
Aslında Beşiktaş'ta hayatnın büyüğü var gibi duruyor..

maNga 33
05.Haziran.2009, 22:59
180 derece döndü bir anda :D

RoNNiE91
05.Haziran.2009, 23:00
180 derece döndü bir anda :D

Kim döndü?:icon_confused:

eGowiCh
05.Haziran.2009, 23:01
Şaka yapıyorsunuz galiba.Beşiktaş burada etik dışı ne yapmıştır.Kayserispor kulübünüde haberi var Beşiktaşla anlaşıldığından.Dediğim gibi Aziz Yıldırım'a söz verildiği için kendilerini aklamak için böyle diyorlar.Dün akşamda bu sabahta M.Topuz Süleyman Hurma ile görüşerek Beşiktaş ile sözleşme imzalıyorum,bonservis konusunda bana anlayış gösterin demiştir.Süleyman Hurma'da seni istediğin takıma vereceğiz,her türlü anlayışı gösterecğiz demiştir.Bunun neresi etik dışı...

Ayrıca geçen sezon Dortmund ile Nuri için bonservis konusunda anlaşmıştık,Nuri istemeyince olmadı...

Birde Kazım olayı var.Biz kulübü ile İngiltere'de anlaşma zemini ararken Kazım'ı İstanbul'a getirip sözleşme imzalamıştı F.Bahçe...

Topuz fikrini değiştirmediği sürece-ki bana göre değiştirmeyeceği kesin- eninde sonunda Beşiktaş'a gelecektir...

Kafasına göre sözleşme imzalayıp giden Aurelio örneği de var yalnız ortada. Kulübünün rızası olmadan sözleşme imzaladığı için, sözleşmesi varken gidip Betis'le anlaştığı için TFF tarafından da FIFA tarafından da haksız bulunarak 5 milyon Euro tazminat cezasına çarptırıldı.

Eğer ki M.Topuz BJK'de oynamak isteğinde ısrar ederse yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalır. Hangi oyuncu göz göre göre 5 milyon Euro ödemeyi kabul eder hiç yere?

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 23:01

Mehmet Topuz dışında Kayserinin haberinin olduğunu söyleyen yok ama :) Ben Beşiktaş'la anlaşıyorum siz gerekeni yapın :D Bari bonservis ücretini de kendi belirleseydi Kayserispor yönetimine söz bırakmamış zaten Paşa bey .
Bu ne rahatlık ya bu ne emirvaki bir durum . Bu öncelikle Kayserispor taraftarına ve klübüne en büyük saygısızlıktır . Mehmet Topuz'un sözlerinin ne kadar çelişkili olduğunu tuttuğu takım konusunda bile göstermişken bu durumda ona inanılmasını beklenemez ... Süleyman Hurma'yı bir kez daha dinle bence ...

anilton
05.Haziran.2009, 23:06
Kafasına göre sözleşme imzalayıp giden Aurelio örneği de var yalnız ortada. Kulübünün rızası olmadan sözleşme imzaladığı için, sözleşmesi varken gidip Betis'le anlaştığı için TFF tarafından da FIFA tarafından da haksız bulunarak 5 milyon Euro tazminat cezasına çarptırıldı.

Eğer ki M.Topuz BJK'de oynamak isteğinde ısrar ederse yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalır. Hangi oyuncu göz göre göre 5 milyon Euro ödemeyi kabul eder hiç yere?

Ödedi mi Aurelio,hayır.Çünkü FİFA'nın böyle bir kararı yok.Ödemeyeceğim diyor zaten menajeride kendiside.O konuyla bununda fazla bir alakası yok...

Bu arada Süleyman Hurma hala konuşuyor,kesin olarak imzaladınız mı? sorusuna anlaştık diyor,alacağınız futbolcu kim? sorusuna belli değil diyor.Bu nasıl bonservis vermek peki.Farklı işler dönüyor ama bekleyelim,görelim...

Memedov
05.Haziran.2009, 23:09
Kayserispor resmi siteside açıkladı, Topuz Fenerbahçe'nin futbolcusu diyebiliriz.

hayırlı olsun.

anilton
Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi.

Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi.

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu.

NTV

Umarım böyle olur,seneyede beleşe bize gelir...

eGowiCh
Hurma bonservisi verdik, fiyatta anlaştık, ama rakamı söylemeyeceğim, oyuncuyu da haftaya görüşüp belirleyeceğiz diyor.

Bonservis Fenerbahçe'de yani.

Ayrıca;

Fenerbahçe'nin kazandığı davalar ortada. Ortega, Appiah, Aurelio :) Yahu Fenerbahçe gibi uluslar arası alanda dava kaybetmeyen bir kulüp sizce prosedüre uygun olmayan bir şey yapar mı?

Şekip Mosturoğlu varken Fenerbahçe kolay kolay hata yapmaz hukuki işlerde. Tüm davaları kazanmamız da zaten bunu gösteriyor.

M.Topuz konusunda da bir hukuki süreç başlarsa kesin kazanırız, hatta epey de karlı çıkarız.

KaPaLı
05.Haziran.2009, 23:10
Ödedi mi Aurelio,hayır.Çünkü FİFA'nın böyle bir kararı yok.Ödemeyeceğim diyor zaten menajeride kendiside.O konuyla bununda fazla bir alakası yok...

Avrupa'da oynadığı için ödemiyo ama Türkiye'de bir takıma giderse 5 milyon €'CUK vermek zorunda. Eee Beşiktaş'ta Avrupa kulubu olmadığı için sorun yok.

fm_monster
05.Haziran.2009, 23:12
Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi.

Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi.

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu.

NTV

1 yol top oynamayı kabul edermi sence

Knightmare
05.Haziran.2009, 23:13
her şekilde Kayserispor karlı :)

Memedov
05.Haziran.2009, 23:14

NTV

Mehmet Topuz o kadar para almak yerine, Kayserispor'da bir sezon paf takımda oynamayı kabul edip sözleşmesi bitince Beşiktaş'a gitmeyi göze alıyorsa ne alá..

o zaman Topuz'a kalan futbol yaşantısında başarılar dilemektir bize düşen.

herşey Topuz'da bitiyor. kararını verecek ve son noktayı o koyacak bekleyip görelim bakalım daha neler diyecek.:)

deniz.91
05.Haziran.2009, 23:14
Mehmet Topuz madem bu kadar BJKliymiş neden acaba 10 kadardır FByle görüştük fiyor GS beni 2 senedir istedi almadı diyor?Madem sadce BJKyi düşünotr FByle görüşmezdi bile

deniz.91
05.Haziran.2009, 23:15
Aziz Yıldırım: Demirören, Mehmet Topuz'u çok istiyorsa beni arasın
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Kartalhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan'a ilginç bir çağrıda bulundu

http://kartalhaber.com/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13024280_1.jpg&maxw=350 (http://kartalhaber.com/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13024280_1.jpg&maxw=350)
Mehmet Topuz'un bonservisini Kayserispor'dan aldıklarını vurgulayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Biz herşeyi etik kurallara göre yaptık. Mehmet Topuz'un bir kere Kayserispor'la sözleşmesi var. Gittik kulübünden istedik ve anlaşmaya vardık. Bonservisini de aldık. Beşiktaş Mehmet Topuz'la nasıl anlaşabilir ki buna aklım ermiyor. Bu futbolcunun 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Beşiktaş'ın yaptığı bir kere etik değil. Biz Kayserispor'la her konuda anlaştık. Mehmet Topuz'la da görüştük o da bize hak verdi. En kısa zamanda o da bizimle resmi sözleşmeye imza atacak. Başkan Yıldırım Demirören çok istiyorsa, gelsin benden Mehmet Topuz'un bonservisini istesin. Bu iş bitmiştir. Fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

tarikko
05.Haziran.2009, 23:15
Valla ya 1 yıl futbol oynamamayı hayatta kabul etmez paşa paşa gelir bize ..

eGowiCh
05.Haziran.2009, 23:16
Burada Beşiktaşlı arkadaşların unuttuğu bir şey var.

Şimdi tüm Beşiktaşlılar Kayserispor'un tavrını ve Fenerbahçe'yi eleştiriyor. Aynı şeyi siz yaparken etikti de şimdi mi etik değil ve hukuk dışı, bana söyler misiniz?

Fahri Tatan'ı Fahri'den habersiz Konyaspor'a satarken her şey hukuka uygun ve etikti de, şimdi M.Topuz'dan habersiz bonservisi Fenerbahçe'ye verilince mi Topuz haklı? O zaman Fahri niye haklı değildi de Konyaspor'a gitmek zorunda kaldı?

barahir
05.Haziran.2009, 23:16
ayrıca 1 yıl top oynamamış adamın başka bi takıma ne faydası olur?

Fernando Gago
05.Haziran.2009, 23:17
Mehmet Topuz'la da görüştük o da bize hak verdi.

İlginç . :)

GodfatheR
05.Haziran.2009, 23:17
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Kartalhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan'a ilginç bir çağrıda bulundu

http://kartalhaber.com/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13024280_1.jpg&maxw=350 (http://kartalhaber.com/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13024280_1.jpg&maxw=350)
Mehmet Topuz'un bonservisini Kayserispor'dan aldıklarını vurgulayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Biz herşeyi etik kurallara göre yaptık. Mehmet Topuz'un bir kere Kayserispor'la sözleşmesi var. Gittik kulübünden istedik ve anlaşmaya vardık. Bonservisini de aldık. Beşiktaş Mehmet Topuz'la nasıl anlaşabilir ki buna aklım ermiyor. Bu futbolcunun 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Beşiktaş'ın yaptığı bir kere etik değil. Biz Kayserispor'la her konuda anlaştık. Mehmet Topuz'la da görüştük o da bize hak verdi. En kısa zamanda o da bizimle resmi sözleşmeye imza atacak. Başkan Yıldırım Demirören çok istiyorsa, gelsin benden Mehmet Topuz'un bonservisini istesin. Bu iş bitmiştir. Fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bu kaynak ne kadar doğru acaba ?

anilton
05.Haziran.2009, 23:18

Bu siteye hiçbir şekilde inanmayınız...

RoNNiE91
05.Haziran.2009, 23:18
Modlardan ricam benim 39. sayfadaki 1144 numaralı mesajı silebilirler mi?

Pesimistr
05.Haziran.2009, 23:25
Aynı şekilde Kayserispor’un bonservisi Fenerbahçe’ye vermesi de “Fenerbahçe’nin futbolcuyla anlaşma şartına” bağlıdır. Görünen o ki Mehmet Topuz ya kulübünde kalacak, ya Beşiktaş Kayserispor’u ikna ederse Beşiktaş’a gidecek ya da Fenerbahçe kendisini ikna ederse Fenerbahçe’ye gidecek.

eGowiCh
05.Haziran.2009, 23:27
Gökhan Emreciksin umarım verilmez, verilirse üzülürüm. 2 milyon Euro verdik sonuçta, ayrıca kaliteli de bir futbolcu, ama gece hayatından dolayı herhalde gönderilmesi düşünülüyor. Emreciksin gönderilene kadar Ali Bilgin, Uğur Boral, Can Arat verilebilirdi.

Özer Hurmacı'yı da alırsak eğer sağ kanadımız süper olacak. M.Topuz, Özer Hurmacı, Kazım gibi yetenekli oyunculardan kurulu bir kanadımız olacak. Topuz'la Özer arasında çekişme yaşanır, Kazım gönderilebilir. Emreciksin de kalırsa harika olur. Sol kanada da böyle adamlar lazım.

omersal
05.Haziran.2009, 23:32
Burada Beşiktaşlı arkadaşların unuttuğu bir şey var.

Şimdi tüm Beşiktaşlılar Kayserispor'un tavrını ve Fenerbahçe'yi eleştiriyor. Aynı şeyi siz yaparken etikti de şimdi mi etik değil ve hukuk dışı, bana söyler misiniz?

Fahri Tatan'ı Fahri'den habersiz Konyaspor'a satarken her şey hukuka uygun ve etikti de, şimdi M.Topuz'dan habersiz bonservisi Fenerbahçe'ye verilince mi Topuz haklı? O zaman Fahri niye haklı değildi de Konyaspor'a gitmek zorunda kaldı?

İmza................

eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:48
O zaman Fenerbahçe yönetimi Mehmet Topuzu kaç yıLLığına aLdığını, yıLLık ne kadar aLacağını da açıkLasın bir zahmet.. Madem aLmışLar ya :) Hadi açıkLayın.. Resmen Fenerbahçe de ye adam..

Bu fiyatLarı kim beLirLeyecek. ELinizde bonservis var diye bunLarı da siz beLirLersiniz artık.. YıLLık 10 TL, 25 yıLLık sözLeşme..

Alicanfmfan
05.Haziran.2009, 23:50
Ya paso Fifa'ya gidiyoruz kendi türk oyuncumuzu yerel bir takımdan alırkende böyle saçma sapan şeyler oluyorsa yazık ki ne yazık

El Barto
05.Haziran.2009, 23:54
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15984

Fenerbahçe resmi sitesinde duyuruyor.

eXcitinG
05.Haziran.2009, 23:55
Kimsenin kimseyi aLdığı yok aLican.. Hepsi pLanLı oLayLar.

Topuz Ne Beşiktaş a gider bu durumda, Ne Fenerbahçe ye. KuraLLar, herşey ortada. AnLaşıLmayacak bir durum yok. En kötü ya Kayseri de oynamaya devam edicek, ya da bir sezon boşta kaLıcak. Bu kadar basit.

Daha fazLa inkar etmenin gereği yok. Fenerbahçe nin eLinde koz varsa Beşiktaş ın da var, Beşiktaş ın da varsa Fenerbahçe nin de var.. Ortada foL yok, yumurta yok.. Boşuna gündem..

El Barto
05.Haziran.2009, 23:57
Okan Koç mevzuunda da böyle olmuştu. Galatasaray Okan ile anlaşmıştı ama Beşiktaş Gençlerbirliği ile anlaşınca Okan Beşiktaşlı olmuştu. O olayı hatırlattı bana.

KaPaLı
06.Haziran.2009, 00:00
Bu örnekler artırılabilir Emre. Çağdaş'ta zamanında GS formalarıyla poz veriyodu anlaştık diyodu ama sonra gitti BJK'ye.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 00:01
Emre o oLayda Okan koç ta sonradan Beşiktaş ta oynamayı kabuL etmişti. İLLa ben Beşiktaş ta oynamam diye diretmemişti ama öyLe de birşey var.

Aydin
06.Haziran.2009, 00:02
Şimdi burada önemli olan M.Topuz'un ne yapacağı. Adam fenerbahçe'de oynamam derse hakkını fifada arayabilir.

Ama yukarıda yazılanlar gibi birçok örneğini gördük. 2 gün önce doğuştan şu takımlıyım diyenlerin ertesi gün başka kulüplere imza attıklarını biliyoruz.

El Barto
06.Haziran.2009, 00:04
Emre o oLayda Okan koç ta sonradan Beşiktaş ta oynamayı kabuL etmişti. İLLa ben Beşiktaş ta oynamam diye diretmemişti ama öyLe de birşey var.

Abi burada da Mehmet Topuz Fener'de oynamayı kabul eder ne olacak sanki.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 00:05
Adam etmiyor işte. Bizde diyoruz zaten etmezse oynayamaz ama ha kıvırır sonradan diğer örnekLer gibi o zaman gider paşa paşa oynar.

Biz aksini inkar etmiyoruz zaten.

eGowiCh
06.Haziran.2009, 00:09
Orta sahaya bakar mısın seneye? Emre - Appiah - M.Topuz. Sola da iyi bir adam geldi mi muazzam bir orta saha olacak.

tarikko
06.Haziran.2009, 00:14
İnşallah o da Capel olur :)

fm_monster
06.Haziran.2009, 00:25
FB tv de baya klip hazırlamıs topuz için sonundada "m. topuz artık fb de dedi "

EreN
06.Haziran.2009, 00:25
Olay çok garip ama eğer bjk gidip kulüpten önce topuzla anlaşmışsa bu fifa kuralları gereği futbolcuyu ayartma suçudur. Sözleşmesi devam eden adamı ayartmaktır. Bakalım bizim yönteim nasıl bir tavır sergileyecek bu saatten sonra.

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 00:27
Özer Hurmacı'yıda alacağız. Ortasahaya 2si yabancı 3 isim daha gündemde, 2 stoper, sol bek ve forvette alabiliriz.

Universal
06.Haziran.2009, 00:27
İbrahim Toroman'da zamanında bir gecede Beşiktaş'lı olmuştu. Fenerbahçe aldığını açıklamasına rağmen bir gecede gitmişti... Mehmet Topuz transferini bu yüzden daha çok sevdim... İstediği takımı tutabilir, Fenerbahçe'de oynadığı sürece elinden geleceğini yaparsa, bizim açımızdan sorun yok...

Sekopej
06.Haziran.2009, 00:33
Fenerbahçe resmi sitede ne açıklaması yapmış, Mehmet Topuz artık bizim demiyor, Kayserispor ile anlaştık diyor. Yani transferi kuralına göre yürütüyor. Fenerbahçe doğru olan, etik olan şekilde önce kulbüyle anlaşmaya çalışırken, Beşiktaşlı yöneticilerin tatil yaptığı yere gidip, orada oyuncuyu ayartmaları etik olmayan durum. Hele ki sözleşme imzalattılarsa Beşiktaş'ın ve Topuz'un başı çok ağrır.

Fenerbahçe henüz Topuz ile anlaşmadı, bu nedenle de kaç para alacak, kaç sene oynayacak açıklanamıyor. Fenerbahçe kulüyle anlaşıp kulübü devre dışı bırakıp şimdi Mehmet ile görüşmelere başlayacak.

Mehmet kabul etmezse transfer zaten gerçekleşmeyecek. Gerçekleşmezse mehmet geri Kaysersipor'a dönecek. Kayseri sözleşmesi devam eden oyuncumuzun aklını çeldiler, üstelik imza da attırdılar diye FIFA'ya gitmekle tehdit edecek Beşiktaş'ı. Eğer ortada sözleşme varsa FIFA'nın vereceği tazminattan kurtulmak için 5 milyona anlaşıldıysa 7 verelim bu işi bitirelim diye teklif edecek Beşiktaş.

Sonuçta kazanan Kayserispor olacak. Ya da Topuz Fenerbahçe ile görüşmeye gelecek, sözleşme imzalayacak ve Fenerbahçe'nin futbolcusu olacak.

3. seçenek de Topuz Fenerbahçe'yi kabul etmeyecek, Beşiktaş'a attığı bir imza yoksa tazminat durumu da olmayacak, geriye kulübüne dönecek ve sözleşmesi sona erene kadar paf takımda kalacak, 1 senesini harcamış olacak.

Şimdi iş tamamen Topuz'da. Topuz anlaşmazsa Fenerbahçe asla alamaz, Kayseri sattık dese de. Kayseri anlaşmazsa Beşiktaş alamaz, Topuz imza atmış olsa da.

eGowiCh
06.Haziran.2009, 00:34
Süper ama apinın durumu nedir

Appiah kesin değil ama büyük ihtimalle alınacak. Sağlık durumu önemli, eğer sağlık raporları futbol oynamasına izin verirse seneye bizde. Sağlıklı bir Appiah Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biridir. Umuyorum ki sağlığında bir sorun çıkmaz da formamızı tekrar giyer.