PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

himone
31.Ocak.2013, 00:15
Yanlız sadece kulüp değil futbolcunun da aynı şekilde davrandığını söylemişler. Hayırlısı olsun ne diyelim. Transfer yapmadan nasıl bu takımı toparlayacaklar aanlamış değilim. Aykut hala Topal,Cristian, Caner gibi oyunculardan medet umuyor. Emre bile yola çıktı geliyor dediler adam antremana çıkmış bee.

Sheriff
31.Ocak.2013, 00:16
İyi oldu, sıkmıştı artık iyice..

Night_Mare17
31.Ocak.2013, 00:16
Gelecek rahat olun.

Artık imkansız kendi resmi sitesinden açıklıyorsa bir daha almaya çalışmaz Fenerbahçe. Büyük vizyonsuzluk , kendini küçük düşürmüş duruma düşer. Başka bir oyuncu için uğraşacaklar bence.

sui generis
31.Ocak.2013, 00:19
Fiyat düşürme taktiği mi diyorsun ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama resmi sitenizin açıklamasında bir kısım var, oyuncu da sürekli alacağı parayı arttırıyor gibisinden. Olay sadece çatlak Montpellier başkanı değil gibi.

Aynısını o başkanda yaptı. Sürekli yalan haberler yaptırdı basına. Şu istiyor , yok bununla anlaştık falan. Fenerbahçe şimdi asbaşkanını yollayınca adam ne istersem verecek diye düşünmüştür. Bizimkiler de aynı taktikle vurmak istemişlerdir. Hem o adam (başkanlarını) Belhanda için defolup gitsin (argolu bir biçimde) dedi radyo programında. Başka taliplisi yoksa -ki yok- biz alırız o adamı yarın.

tyfnkrvl07
31.Ocak.2013, 00:20
Yanlız sadece kulüp değil futbolcunun da aynı şekilde davrandığını söylemişler. Hayırlısı olsun ne diyelim. Transfer yapmadan nasıl bu takımı toparlayacaklar aanlamış değilim. Aykut hala Topal,Cristian, Caner gibi oyunculardan medet umuyor. Emre bile yola çıktı geliyor dediler adam antremana çıkmış bee.

Antremana çıkıcak tabi adam hala Atl.madrid'in oyuncusu. Emre gelirse ve başka transfer olmazsa büyük ihtimal şöyle oynarız.

Mehmet Topal

Meireles - Emre

Kuyt Stoch

Sow

himone
31.Ocak.2013, 00:23
Antremana çıkıcak tabi adam daha Atl.madrid'in oyuncusu. Emre gelirse ve başka transfer olmazsa büyük ihtimal şöyle oynarız.

Mehmet Topal

Meireles - Emre

Kuyt Stoch

Sow

Ben de onu diyorum adam yola çıktı diye haber yapıyorlar hem de önceden kesin olmadığı sürece haber yapmayan siteler, ama daha kesin birşey olmadığı çıkıyor ortaya. Boşuna kadro yazmanın anlamı yok oraya gerçekten, o orta saha içinize siniyorsa ben birşey demiyorum. Ben olsam kesinlikle umut bağlamazdım.

tyfnkrvl07
31.Ocak.2013, 00:25
Ben de onu diyorum adam yola çıktı diye haber yapıyorlar hem de önceden kesin olmadığı sürece haber yapmayan siteler, ama daha kesin birşey olmadığı çıkıyor ortaya. Boşuna kadro yazmanın anlamı yok oraya gerçekten, o orta saha içinize siniyorsa ben birşey demiyorum. Ben olsam kesinlikle umut bağlamazdım.

Meireles-Emreli orta saha içine sinmiyorsa yapacak bir şey yok.

uAburak89
31.Ocak.2013, 00:26
Kap'a vazgeçilmiştir diye bildirim gelmediği sürece bu transfer bitmez. Neredeyse dönemin başından beri konuşuluyor, ilk hedef deniyor. Webo'dan vazgeçilir, Belhanda'dan geçilmez diye düşünüyorum. Tamamen taktiksel, iş biraz da inada bindi tabii Fransa cephesinin tutumundan dolayı.

MeMo
31.Ocak.2013, 00:27
Kap'a vazgeçilmiştir diye bildirim gelmediği sürece bu transfer bitmez. Neredeyse dönemin başından beri konuşuluyor, ilk hedef deniyor. Webo'dan vazgeçilir, Belhanda'dan geçilmez diye düşünüyorum. Tamamen taktiksel, iş biraz da inada bindi tabii Fransa cephesinin tutumundan dolayı.

Sanmıyorum öyle bir şey olsaydı basın yoluyla duyuruldu resmi site kullanılmazdı. Yazık oldu.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 00:28
UEFA bildirimine 2 gün kala gidersen görüşmeye adamlar senin aptallıklarını bildiği için istediği rakamı tabiki yükseltir. Harbi kafayı yicem

erdem344
31.Ocak.2013, 00:35
Hazardda böyle olmuştu...

erdem344
31.Ocak.2013, 00:40
Adam gibi stoper alsak bari

uAburak89
31.Ocak.2013, 00:43
Sanmıyorum öyle bir şey olsaydı basın yoluyla duyuruldu resmi site kullanılmazdı. Yazık oldu.

Resmi site kullanılmadan ne kadar etkili olur ki ? Eli güçlü olan onlar çünkü karşılarında istekli bir alıcı var. Eş zamanlı olarak KAP bildirimi gelmeyişi de düşüncemi destekliyor, yarın tekrar görüşüp anlaşırlarsa şaşırmam.

RaSenGan
31.Ocak.2013, 00:49
Belliydi bence.Birkaç saat önce yazdım Aykut Kocaman ön liberosuz oynamaz diye.Baktılar Belhanda olayı yokuşa sürülüyor.Emre'yle anlaşıp Belhanda'yı son bir yokladılar.Olmayınca da vazgeçmişlerdir.Topal-Emre-Meireles olur üçlü orta sahada.Belhanda gelse daha iyi olurdu rakipleri açısından.Fenerbahçe'nin eksik olan şeyi 10 numarası değil beyniydi.Önce Emre sonra Alex gidince beyin yok oldu.Belhanda gelse öyle bir etki yapmazdı.Saha içinde takımı ateşleyecek öne taşıyacak takımın liderliğini üstlenecek bir oyuncu lazımdı Fenerbahçe'ye.Emre'nin dönüşü bu anlamda Belhanda'ya göre çok daha iyi oldu bence Fenerbahçe adına.Olur da Emre de gelmezse çarşı karışır.Hala anlamıyorum Aykut Kocaman nasıl onay verdi bu işe diye.

furkan58
31.Ocak.2013, 00:49
Resmi site kullanılmadan ne kadar etkili olur ki ? Eli güçlü olan onlar çünkü karşılarında istekli bir alıcı var. Eş zamanlı olarak KAP bildirimi gelmeyişi de düşüncemi destekliyor, yarın tekrar görüşüp anlaşırlarsa şaşırmam.

Yazdıkların mantıklı geliyor. KAP'a hala bildirim gelmediğine göre bir şey vardır işin içinde. Yoksa resmi siteden açıklama yapana kadar KAP'a yapılırdı aynı açıklama yanılıyor muyum ?

erdem344
31.Ocak.2013, 00:51
Kığılıda istifa etsin bıraksın gitsin.

himone
31.Ocak.2013, 00:54
Meireles-Emreli orta saha içine sinmiyorsa yapacak bir şey yok.

Orta sahadan kastım sadece 3'lü değil 5 oyuncu. Orta sahada senin verdiğin 5 isimden sadece Emre ve Meireles bence kaliteli futbolcu. Kuyt, Topal ve Stoch sürekli top kaybı yapıyorlar, bu da takımın ritmini bozuyor. Üstüne stoperler de kötü olunca hiç çekilmiyor. Bir de Emre transferi de daha kesin olarak bitmediği için o bile garanti değil. Oradan Cirstian ismini çıkartamama ihtimalimiz bile var.

BleedingMoon
31.Ocak.2013, 01:08
trip yapıyor yönetim. bak almıyorum haa... gibilerinden. çok çocukça bir yöntem ama son kozumuzu oynadık bence. :D

OrcunFB
31.Ocak.2013, 01:29
Taktik bunlar beyler raad olun. :n:

Universal
31.Ocak.2013, 02:41
Bizim gibi bir kulübün b hatta c planı olmaması çok acı. Belhanda bir tanrı değil iş çocuk oyuncağına döndü. Anelka transferi gibi yapılacaktı teklifimiz bu satıyor musun hayır derlerse eyvallah diyeceksin.

Kaka Leite
31.Ocak.2013, 02:43
Transfer döneminin ilk gününden son gününe kadar uğraşılan ve alınamayan bir adam büyük bir başarısızlıktır.

Açık konuşayım yönetim bile bitti diye bakıyordu bu işe son anda bişey çıkmış olacak ki bu durum oldu, ya da blöf yapılıyor bilemiyorum.

Eğer tam tersi ise büyük bir başarısızlık söz konusu burada ve twitter da çoğu kişi ne acelesi var zaten kupada diyordu alın size acelesi olmayan transfer :)

byariff
31.Ocak.2013, 03:00
emrede zor ben demiyorum atletico tarafi diyor.

Night_Mare17
31.Ocak.2013, 03:08
Transfer döneminin ilk gününden son gününe kadar uğraşılan ve alınamayan bir adam büyük bir başarısızlıktır.

Açık konuşayım yönetim bile bitti diye bakıyordu bu işe son anda bişey çıkmış olacak ki bu durum oldu, ya da blöf yapılıyor bilemiyorum.

Eğer tam tersi ise büyük bir başarısızlık söz konusu burada ve twitter da çoğu kişi ne acelesi var zaten kupada diyordu alın size acelesi olmayan transfer :)

Yönetim Nİcollin'i ikna edeceğini sanıyordu. Nicollin ters adam inada bindirdi işi.

petrol_fb12
31.Ocak.2013, 03:09
Belhanda Vazgeçildi.

Emre Durumu Belirsiz.

Webo Görüşmelere başlandı .

Emre alsak bile Uefa'da oynayamıyor anca Fener Ceyrek Final cıkarsa o zaman.Webo daha Sow besleyemeden Webo'yu almak bana mantıksız geliyor.

Night_Mare17
31.Ocak.2013, 03:09
Webo'da Bülent Korkmaz satılmasını istemiyor diyorlar.

goosfraba
31.Ocak.2013, 03:12
farkındaysanız transferden vazgeçildiği kap'a binilmemiş. buradan birşeyler çıkar.

himone
31.Ocak.2013, 10:42
Yarın son gün zaten boşuna çok ümitlenmenin anlamı yok, bekleyip görelim. Ama bu sene hem yaz kampında hem devre arasında transfer dönemi tam fiyasko. Eskiden transfer dönemi başlamadan alırdık adamları. Dünya kupası kampında imza attırırdık. Bence bu durumu Ali Koç, Nihat Özdemir gibi güçlü işadamlarının ayrılmasından dolayı yaşıyoruz. Mevcut yöneticilerin uluslararası alanda etkileri çok az. Zaten takım da şike süreci yüzünden ciddi itibar kaybına uğramış durumda.

Sekopej
31.Ocak.2013, 11:50
KAP'a bildirim yapılmış, vazgeçildi, muhtemelen Hazard gibi olabilir ama enayi durumuna da düşmemek gerekiyor, alıcı istekli ne koparsam kardır mantığında olan adamlara prim verilmemeli.

Diğer taraftan başka harcanan paralara bakıyorum, 4 değil 2 taksitte ödemek de çok büyük sıkıntıya sokmazdı takımı, son bildiğimiz parada anlaşıldığı, ödeme planında sıkıntı olduğuydu.

Muhtemelen başkanlarının küstah tavırlarına fazla dayanamadılar, olur da kalan maçlarda coşarsa Hazard gibi olabilir, üzülürüz, aksi olursa da çok üst düzey performans sergilemezse seneye alırız muhtemelen.

ReaList
31.Ocak.2013, 12:18
Dün basın toplantısında Aykut Kocaman'a Belhanda'yı sorduklarında solgun bir biçimde "Kulüp en kısa sürede açıklama yapacaktır" dediği anda zaten bu transferin yattığını anlamıştım.

Aykut Kocaman yerine başkası olsa "Krasiç, Stoch, Meireles, Emre, Sow, Kuyt, Webo" gibi sağlam pişmiş adamlarla ve yanına serpiştireceği "Salih, Mehmet Topuz-Topal, Cristian, Caner, Sezer, Semih" ile neler çıkarır neler ama konu Aykut Kocaman olunca ve onun 1960'ların futbol geleneğinde yatan "10 numara oynayan oyuncu" sistemi olunca Alex tarzı bir adam olmazsa olmaz oluyor.

Şimdi bu adam bu sistemle oynamayı biliyor ve onu istifa ederken geri dönderenler de eminim bizim kadar bunun farkındaydı. Madem adamı kararından geri dönderiyorsun o zaman onun sisteminin işlemesi için gerekli olan en önemli adamı transfer etsene, etmeyeceksen adamı niye tuttun ? İstifadan sonra oynanan maçlarda Fenerbahçe'nin oyununda ne değişti ? Her şey aynı. Hem adama söz vereceksiniz hem de onun sisteminin işlemesi adına en önemli bölgeye takviye yapmayacaksınız.

Eğer o bölgeye adam alınmaz ve takım başarısız olursa bunun tek sorumlusu söz verdiği takdirde sözünü tutmayan Fenerbahçe yönetimidir, Aykut Kocaman değil.

C h A o S
31.Ocak.2013, 13:18
Ziegler gelmiş.Ligtv son dakika verdi.Boş bir transfer bence.

himone
31.Ocak.2013, 13:25
Ziegler gelmiş.Ligtv son dakika verdi.Boş bir transfer bence.

Rotasyon için alımış bir oyuncu, o bölgede tek alternatif Caner ve Allah korusun Hasan Ali'ye bişey olsa bizi resmen kanser eder. Hayatım boyunca bu kadar istikrarsız ve gelişime kapalı oyuncu görmedim.

Aykut madem Emre ve Webo'yu aldı artık taktiği değiştirmektedn başka çaresi kalmadı. Belhanda gelmedikten sonra bu taktik hiçbir işe yaramaz. Aslında onları aldığı bile henüz garanti değil ama...

Rsa
31.Ocak.2013, 13:31
Bir sonraki hamle olarak Uche'yi bekliyorum.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 13:33
okocha ya lisans çıkarsalar ya en azından yerli statüsünde

Crazycat
31.Ocak.2013, 13:34
Transfer yapmak için transfer yapıyorlar. Andre Santos'un ismi geçiyordu o alınsaydı keşke, Ziegler'den daha faydalı olurdu.

sui generis
31.Ocak.2013, 13:37
Santos'u al, sol açık yap. Hem de belhandanın eksikliğini az da olsa o giderir. Tamamiyle saçmalık. Avrupa liginde ne yapacağız merak ediyorum. Beceriksizler...

erdem344
31.Ocak.2013, 13:38
Ne ziegleri arkadaş ya

Sorunu buluyorsun diyorsunki takıma hucumcu orta saha lazım gidip sol bek alıyorsun olacak iş değil

Weboya gidip 3 milyon veren akıldan ne beklenirki

Sorun bekte değil ki sorun stoper ikilisinde adam gibi stoper gelse bari

Deus Dominus
31.Ocak.2013, 13:42
Ben çözemedim bu takımların transfer politikasını, yabancı sınırı düşecek ama hala yabancı transferleri peşindeler. Şişirdikçe şişiriyorlar kadrolarını. Güvendikleri bi'şey var herhalde, olmayacak mı yabancı sınırı ne? :)

ForsakeN
31.Ocak.2013, 13:43
Lugano, Niang ve Dia kaldi geriye. Bi de Guiza ama onu bizim yonetim bile ikinci defa transfer etmez. Iclerinden donmesine sevinecegim bi Emre bi de Lugano'ydu. Onu da Malaga kapti.

C h A o S
31.Ocak.2013, 13:45
Ben çözemedim bu takımların transfer politikasını, yabancı sınırı düşecek ama hala yabancı transferleri peşindeler. Şişirdikçe şişiriyorlar kadrolarını. Güvendikleri bi'şey var herhalde, olmayacak mı yabancı sınırı ne? :)

Yabancı sınırının düşüceğini sanmıyorum.Bir telefon çakarlar YD'ye değiştiri verir.Spor programlarınıda izliyorum kimse inanmıyor değişeceğine.Yada en kötü YD gidince attırılır.

erdem344
31.Ocak.2013, 13:51
Ziegler avrupada oynayabilecek mi ?

MeMo
31.Ocak.2013, 13:54
Ziegler hem sol bek rotasyonunu düzeltecek hem de Hasan Ali'nin önünü kapatmayacağı için mantıklı transfer ama zamanlaması çok garip.

hakan769
31.Ocak.2013, 13:58
Emre'nin yerine Mehmet Topal Meireles
Zieglerin yerine Hasan Ali alındı
her ikiside takıma geri geldi verilen paralara yazık.

erdem344
31.Ocak.2013, 14:01
Emre'nin yerine Mehmet Topal Meireles
Zieglerin yerine Hasan Ali alındı
her ikiside takıma geri geldi verilen paralara yazık.

Elmander , burak , umut varken drogbayıda bizmi aldık.

O paraya yazık değil mi ?

hakan769
31.Ocak.2013, 14:02
Elmander , burak , umut varken drogbayıda bizmi aldık.

O paraya yazık değil mi ?

aynı şey değiller sene başı gönderilip yerlerine adam alıp ama onlardan katkı gelmeyince eskileri geri almak tamamen zarardır.

erdem344
31.Ocak.2013, 14:04
Ne yani 3 tane forvetinden ikisi sezon ortasında gol krallığında ilk iki sırada sen gidip drogbaya 1.5 yıl için 10 milyon veriyorsun bu çok mu mantıklı

hakan769
31.Ocak.2013, 14:07
Ne yani 3 tane forvetinden ikisi sezon ortasında gol krallığında ilk iki sırada sen gidip drogbaya 1.5 yıl için 10 milyon veriyorsun bu çok mu mantıklı

3 forvet yetersiz di galatasaray için baroş ve sercan gönderildi zaten forvet gerekliydi .

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 14:08
bari niang gelebiliyorsa geri alaydık webo yerine, bjk ye gitmiş

IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:09
Emre konusunda Atletico Madrid teknik direktörü kimseyle görüşülmediğini söylemiş.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 14:10
Emre konusunda Atletico Madrid teknik direktörü kimseyle görüşülmediğini söylemiş.

750k euroya anlaşmışlar sanırın

hakan769
31.Ocak.2013, 14:11

ibrahimseten tweet attı.
750 bin euro karşılığında anlaşmışlar.
emre yıllık 2milyon euro maç başı 25 bin euro kazanacakmış.

IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:12
TRT Spor epey geriden geliyor o zaman.

erdem344
31.Ocak.2013, 14:18
3 forvet yetersiz di galatasaray için baroş ve sercan gönderildi zaten forvet gerekliydi .

Burak ve umut 20 gol atmışlar.

IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:20

Burak ve Umut 20 gol atmış doğrudur. Ancak çift forvet oynayan takımda 3 tane forvet sizce yeterli mi? Veya Drogba'yı alma imkanı olan hangi takım Drogba'yı istemez?

hakan769
31.Ocak.2013, 14:20

goller atmış olabilir de forvet gerekliydi ve alındı.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 14:23
fb başlığ altında drogbayımı konuşuyorsunuz adam hem burakın hemde umutun bütün özelliklerine sahip bir adam drogba geldiğine göre tek forvet oynar lar işte adamlar akıllı transfer yaptı hemde seneye elmander den de kurtulurlar umut ta gider işte

attirson
31.Ocak.2013, 14:48
Yaptıkları transfere bak ya gelde delirme.Geçen sene Ziegler'den çektigimiz bu senede mi çektirecekler lanet olsun yapacakları transfere.

RasAnt
31.Ocak.2013, 15:06
Emre Meireles Salih Stoch Kuyt Sow bakıldığında kötü orta saha ve hücum hattımız yok,2 tane sağlam stoper lazım

KanaKe
31.Ocak.2013, 15:08
webo haberi resmi siteden kaldirilmis vaz mi gectiler acaba?

hakan769
31.Ocak.2013, 15:10
resmi imzalar atıldıysa vazgeçilir mi. başka haber girmek için kaldırmışlardır.

KanaKe
31.Ocak.2013, 15:21
resmi imzalarin atildigini kim söyledi?

hakan769
31.Ocak.2013, 15:24
resmi imzalarin atildigini kim söyledi?

atıldıysa dedim bende bilmiyorum atıldı mı atılmadı mı vazgeçilse son dakika düşerdi haberlere.

KanaKe
31.Ocak.2013, 15:30
umarim vazgecmislerdir niang icin devreye girsinler

hakan769
31.Ocak.2013, 15:33
umarim vazgecmislerdir niang icin devreye girsinler

o iş geçti :D

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 16:01
kaldı 10 saat halen resmi bir transferimiz yok umarım menejer transferi gerçekleşmez robinho filan olmasın istemem zaten sezon sonu aykut kocaman ve aziz yıldırım gider sezon sonu adam akıllı bir kadro kurulur ve halen belhandaya ağlıyorum

byariff
31.Ocak.2013, 16:04
dun aksamdan beri evde yoktum emrede olmadi galiba daha. bazi yerlerde 750 bin euroya anlasti diyorlar ama kesin degil galiba

himone
31.Ocak.2013, 16:08
Yarın mesai bitimine kadar vakit var acele etmeyin arkadaşlar :D. Buluruz 1-2 tane çöp getiririz sonra Aykut'un efsane futbolunu ve resitalini arkamıza yaslanarak izleriz.

attirson
31.Ocak.2013, 16:10
Bugun son gün mü transferde ? Ben 5 şubat sanıyordum.

uAburak89
31.Ocak.2013, 16:11
Yarın mesai bitimi son ama, geceye kadar uzatılabiliyor bazen.

erdem344
31.Ocak.2013, 16:11
Orta alanda acaba topal - meireles - emre mi olacak yoksa meireles - emre- cris mi olacak

topalı koyup yabancı stoper almak daha mantıklı bence

attirson
31.Ocak.2013, 16:14
Yarın mesai bitimi son ama, geceye kadar uzatılabiliyor bazen.

O zaman geçmiş olsun diyebiliriz bu saatten sonra 25 günde adam alamayanlar 2 günde hiç adam alamaz.

sui generis
31.Ocak.2013, 16:16
Emre akşam istanbulda.

byariff
31.Ocak.2013, 16:18
Amkspor ‏@Amkspor
SON DAKİKA...F.Bahçe ile anlaşan Emre Belözoğlu saat 22.00'da özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanına iniyor.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 16:24
ah be belhanda inşallah hazard gibi yükselmezsin

Kaka Leite
31.Ocak.2013, 16:31
Emre transferi harici söylenen diğer isimler'i hiç beğenmiyorum.

Reto gelebilir hırslı belki kötü ama hırslı bir oyuncu ve bana göre Hasan Ali'nin de farkı çok yok ondan. Hasan hücumda çok aktif değil bu yüzden Reto kadar yaptığı hatalar dikkat çekmiyor.

Reto varken Stoch'un coştuğunu da hatırlamak gerek, Hasan geldiğinden beri o şansı bulamıyor.

Andre Santos zaten gittiğinde en çok üzüldüğüm isimdi. Ancak önümüze bunları sunmak yerine gidip Afrikadan ya da başka bir yerden tanınmamış birini getirseler bile daha iyi olurdu. Belhanda diyerek bu kadar umutlandıran yönetim plansızlığını bir kez daha gösterdi.

erdem344
31.Ocak.2013, 16:35
Emre ardayı alsa gelirken :D :D :D

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 16:54
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Emre Belözoğlu transferi konusunda taraflarla aşağıda belirtilen şartlarla anlaşmaya varılmıştır.
Futbolcu Emre Belözoğlu transferi için Kulübüne 350.000,- EURO
Futbolcu Emre Belözoğlu na
2012-2013 yarı sezonu için 1.200.000,- Euro Maç Başı 20.000,- Euro
2013-2014 Sezonu için 2.000.000,- Euro Maç Başı 20.000,- Euro
2014-2015 Sezonu için 2.000.000,- Euro Maç Başı 20.000,- Euro

erdem344
31.Ocak.2013, 16:55
90 dakikaya sığmayan azmi, inancı ve hırsı ile Emre Belözoğlu yuvasında; Emre, 2,5 yıllık anlaşmayla Fenerbahçemiz'de!

Formamızı 2008'de giymeye başlayan, 2010-2011 şampiyonluğumuzda, Fenerbahçemizin sahadaki ruhlarından biri olan, geçen yılki Kupa zaferimizde büyük emeği olan 'Fenerbahçeli Emre'; Armamız için, şampiyonluklar için bizimle...

Her fırsatta jübilesini Fenerbahçemiz'de yapmak istediğini hatırlatan milli oyuncumuza, bir kez daha "Yuvana Hoşgeldin" diyoruz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

KanaKe
31.Ocak.2013, 17:00
su anda emreden iyi türk orta saha yok selcuk haric.. o yüzden geri alinmasi dogru bir adim ancak sezon basinda birakilmasi cok yanlis oldu belki sezon basinda kadroda emre olsa lider bizdik.

Kaka Leite
31.Ocak.2013, 17:02
İleri çıkışlarda daha rahat olacağımız kesin Emre geriye gelip topu alarak çıkan bir oyuncu bu yönden iyi oldu.

eGowiCh
31.Ocak.2013, 17:04
Bu sezon F.Bahçe transferde sınıfta kalmıştır.

10 milyon Euro'ya aldığın R.Meireles ve 4.5 milyon Euro'ya aldığın M.Topal varken, orta sahanın işlemediğinden yakınarak sene sonunda gönderdiğin Emre Belözoğlu'nu geri alıyorsun. Yani bu ne demek? 14.5 milyon Euro verdik ama bir Emre'nin yerini dolduramadık. Emre, bir Xavi mi, bir Mata mı? Hayır. Emre, çok kaliteli bir futbolcu ama 14.5 milyon Euro harcayıp da o bölgeyi işler yapamamak yönetimin ve teknik direktörün basiretsizliği.

Alex'i bir hiç uğruna (saçma sapan gerekçelerle, sezon ortasında) yollayıp yerine Belhanda'yı 10-15 milyon Euro'lara almaya uğraşıyorsun. İyi ki alamadın. Senin elinde zaten Alex varken sen onu kişisel hırsların uğruna gönder, sanki para kendi cebinden çıkıyormuş gibi taraftarın parasını sokağa at. Büyük bir yanlışa giriliyordu ki çok şükür gerçekleşmedi.

4.5 milyon Euro'ya Bienvenu'yu transfer ettin, sanıyorum ki Young Boys'un F.Bahçe'ye karşı oynadığı maçlar haricinde bu futbolcu hiç izlenmeden transfer edildi. Aldığın adam tamamen fos çıktı, üstüne üstlük gittin bir hata yine 31-32 yaşına gelmiş Pierre Webo'yu 3 milyon Euro'ya transfer ediyorsun. Kısacası; 7.5 milyon Euro veriyorsun geçen yıldan bu yıla bir forvet mevkiisi için, biri hiçbir şey yapmadı, diğerinin yapacağı şüpheli. 10 milyon Euro verdiğin Sow'u saymıyorum bile. 17.5 milyon Euro'ya 3 tane forvet oyuncusu alıyorsun. Oysa elinde senin Niang vardı, Emenike'yi almıştın, ikisini de göndermek zorunda kaldın; fakat ezeli rakibin, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri Beşiktaş senin en etkili silahın olan (şampiyon olunan yıl) Niang'ı 6 aylığına kiralıyor. İlla ki eski futbolcularına yöneliyorsan, gidip Niang'ı kiralardın; Ziegler, Santos peşinde koşmazdın.

Krasic diye bir adam aldın, adam ölmüş bitmiş artık, yürüyecek hali yok. 7 milyon Euro verdin. Üstelik o bölgede 11 milyon Euro'ya aldığın M.Topuz varken. Aynı şekilde oraya Kuyt'ı almışken. Şimdi Krasic'i nasıl yollarım derdindesin, 18 kişilik kadrolara almıyorsun.

Esas transfer yapman gereken yer stoper iken, stopere Lugano'yu geri almak varken, neden bu hamle yapılmaz, anlaşılır gibi değil. Bekir'e güvenmeye devam edersen, daha çok gol yersin. Karabükspor gelip evinde 3 tane atıyor, Bekir gider derbide kendi kalesine gol atar, Yobo ve Egemen gerçekten kaliteli futbolcular; ancak Egemen'e de şans verdiğin yok. Bekir diye tutturmuşsun. Serdar Kesimal var ki canlı bomba.

Fenerbahçe öyle hatalar yaptı ki, herhalde bu bonservis bedelleri ile, bu ödenen bedeller ile iflah olmayız hem de mali durum kötüyken. Resmen mali durumumuz çökmüş vaziyette. Aykut Kocaman öyle derin yaralar açtı ki. Ha mali durum nasıl çökmez, nasıl iyiye gider? Cevabı basit. Şampiyon olursun, o zaman sorun kalmaz. Şampiyonlar Ligi'ne gidersin, sorun kalmaz. Ancak sen sene başı Spartak Moskova'ya elenmişsin, ağır bir darbeyi ordan yemişsin. Ligde şampiyon olma ihtimalin yok denecek kadar az. Sanıyorum sene sonu berbat ve acı bir tablo bizi bekliyor. Gider çok fazla ama maalesef gelir yok.

G.Saray'ı kimsenin eleştirme hakkı yok. Geçen sene şampiyon oldular, inanılmaz gelir kazandılar. Şampiyonlar Ligi'ne katıldılar, üstelik tur atladılar, inanılmaz gelir geldi. F.Bahçe bu gelirlerin üçte birini elde edebildi mi? O yüzden G.Saray'ın yaptığı harcamalar aşırı gibi görünse de, elde edilen gelirlere oranla hiçbir problem yok. Çok kazanırsan çok harcarsın. Bu kadar basit.

Beşiktaş gibi bir feda senesi de biz yapabiliriz. Bizi bu duruma düşüren Aykut Kocaman'a da helal olsun, gerçekten büyük bir tebriği hak ediyor. Kocaman döneminde alınan futbolcuların değerlerini alt alta koyun. Bir de elde edilen başarıları, başarı sonucu elde edilen gelirleri alt alta koyun. Zararın boyutu anlaşılıyor.

İLAVE:

Reto Ziegler ile görüşmelere başlandığı şimdi borsaya bildirildi. Şaka gibi bir transfer daha.

Bu mu dünya kulübü vizyonu olmak? Eski oyuncuları mı var dünyada bir tek? Yahu hiç mi oyuncu izlemiyorsunuz? Kocaman diyordu ki "İzlediğimiz oyuncular var, ara transfer döneminde alacağız". İzlediğiniz oyuncular, eski oyuncularınız mı?

Bu kadar dar bir vizyon olabilir mi? Hasan Ali'yi 3.75 milyon Euro'ya transfer edip, o bölgede başarılıyken, hatta ve hatta en istikrarlı futbolcu iken, sen gidip o bölgeye bir oyuncu alıyorsun, üstelik YABANCI bir oyuncu.

Şimdi takımdaki yabancıları sayalım:

Yobo, Ziegler, Krasic, Kuyt, Cristian, Meireles, Stoch, Sow, Webo, Bienvenu (kiralık verildi)

10 yabancı var. Yahu seneye kontenjan 5'e inmeyecek mi? Bundan bir tek biz mi haberdarız? Sen önümüzdeki sene kontenjan 5'e ineceğini bile bile hala takıma nasıl olur da yabancı transferi yaparsın? Üstelik, sıradan, vasat yabancılar.

F.Bahçe'nin parasını çöpe atmaya devam. Bravo vizyonunuza.

Sene sonu geldiğinde yabancıları nasıl göndereceğiz diye düşünür durursunuz. Milyonlarca tazminat öder, öyle yollarsınız.

Trabzonspor
31.Ocak.2013, 17:20
Tam türk işi sezon başı serbest bırak devre arası para ödeyip geri al. Para çok büyük bir meblaa değil ama saçmalıktan başka birşey değil şu olan.

Ralph
31.Ocak.2013, 17:47
Zararın neresinde dönülse kardır, Fenerbahçe Emre'yi alarak çok akıllı bir iş yaptı.

tyfnkrvl07
31.Ocak.2013, 18:00
6 aylık ara vermesi iyi oldu Emre'nin kafası rahatlamıştır en azından. Hayırlı olsun.

RasAnt
31.Ocak.2013, 18:01
Emre gitmemesi gerekiyordu alınarak geçte olsa hatadan dönüldü,Zieglerlede görüşmeler borsaya bildirilmiş oda geliyor Webo daha açıklanmadı.

furkan58
31.Ocak.2013, 18:03
Bir tek Emre transferi mutluluk verici diğerleri tamamen fos. Madem forvet alıcan Niang Türkiye'ye dönmek istiyor önceliği eski kulübü olucaktır teklif versene. Ziegler tamamen yedek sol bek olarak alındı parası çok değilse ona bişey diyemem Caner'den bek olmaz Hasan Ali 40-41 maç kaldıramaz bir sezonda cezası var sakatlığı var. Belhanda gibi genç bir yeteneği 1-2 milyon yüzünden almıyorsun gidip zamanında Bienvenu gibi adama 4milyon veriyorsun. Zamanında yapılan kötü transferleri şimdi çekiyoruz. Burada suç Aykut Kocaman'da değil Aziz Yıldırım ve yönetimdedir. Aykut Kocaman'dan beri transferde ki değişikliği beğenmeyen yoktur.

Nocna Mora
31.Ocak.2013, 18:08

10 milyon Euro'ya aldığın R.Meireles ve 4.5 milyon Euro'ya aldığın M.Topal varken, orta sahanın işlemediğinden yakınarak sene sonunda gönderdiğin Emre Belözoğlu'nu geri alıyorsun. Yani bu ne demek? 14.5 milyon Euro verdik ama bir Emre'nin yerini dolduramadık. Emre, bir Xavi mi, bir Mata mı? Hayır. Emre, çok kaliteli bir futbolcu ama 14.5 milyon Euro harcayıp da o bölgeyi işler yapamamak yönetimin ve teknik direktörün basiretsizliği.

Alex'i bir hiç uğruna (saçma sapan gerekçelerle, sezon ortasında) yollayıp yerine Belhanda'yı 10-15 milyon Euro'lara almaya uğraşıyorsun. İyi ki alamadın. Senin elinde zaten Alex varken sen onu kişisel hırsların uğruna gönder, sanki para kendi cebinden çıkıyormuş gibi taraftarın parasını sokağa at. Büyük bir yanlışa giriliyordu ki çok şükür gerçekleşmedi.

4.5 milyon Euro'ya Bienvenu'yu transfer ettin, sanıyorum ki Young Boys'un F.Bahçe'ye karşı oynadığı maçlar haricinde bu futbolcu hiç izlenmeden transfer edildi. Aldığın adam tamamen fos çıktı, üstüne üstlük gittin bir hata yine 31-32 yaşına gelmiş Pierre Webo'yu 3 milyon Euro'ya transfer ediyorsun. Kısacası; 7.5 milyon Euro veriyorsun geçen yıldan bu yıla bir forvet mevkiisi için, biri hiçbir şey yapmadı, diğerinin yapacağı şüpheli. 10 milyon Euro verdiğin Sow'u saymıyorum bile. 17.5 milyon Euro'ya 3 tane forvet oyuncusu alıyorsun. Oysa elinde senin Niang vardı, Emenike'yi almıştın, ikisini de göndermek zorunda kaldın; fakat ezeli rakibin, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri Beşiktaş senin en etkili silahın olan (şampiyon olunan yıl) Niang'ı 6 aylığına kiralıyor. İlla ki eski futbolcularına yöneliyorsan, gidip Niang'ı kiralardın; Ziegler, Santos peşinde koşmazdın.

Krasic diye bir adam aldın, adam ölmüş bitmiş artık, yürüyecek hali yok. 7 milyon Euro verdin. Üstelik o bölgede 11 milyon Euro'ya aldığın M.Topuz varken. Aynı şekilde oraya Kuyt'ı almışken. Şimdi Krasic'i nasıl yollarım derdindesin, 18 kişilik kadrolara almıyorsun.

Esas transfer yapman gereken yer stoper iken, stopere Lugano'yu geri almak varken, neden bu hamle yapılmaz, anlaşılır gibi değil. Bekir'e güvenmeye devam edersen, daha çok gol yersin. Karabükspor gelip evinde 3 tane atıyor, Bekir gider derbide kendi kalesine gol atar, Yobo ve Egemen gerçekten kaliteli futbolcular; ancak Egemen'e de şans verdiğin yok. Bekir diye tutturmuşsun. Serdar Kesimal var ki canlı bomba.

Fenerbahçe öyle hatalar yaptı ki, herhalde bu bonservis bedelleri ile, bu ödenen bedeller ile iflah olmayız hem de mali durum kötüyken. Resmen mali durumumuz çökmüş vaziyette. Aykut Kocaman öyle derin yaralar açtı ki. Ha mali durum nasıl çökmez, nasıl iyiye gider? Cevabı basit. Şampiyon olursun, o zaman sorun kalmaz. Şampiyonlar Ligi'ne gidersin, sorun kalmaz. Ancak sen sene başı Spartak Moskova'ya elenmişsin, ağır bir darbeyi ordan yemişsin. Ligde şampiyon olma ihtimalin yok denecek kadar az. Sanıyorum sene sonu berbat ve acı bir tablo bizi bekliyor. Gider çok fazla ama maalesef gelir yok.

G.Saray'ı kimsenin eleştirme hakkı yok. Geçen sene şampiyon oldular, inanılmaz gelir kazandılar. Şampiyonlar Ligi'ne katıldılar, üstelik tur atladılar, inanılmaz gelir geldi. F.Bahçe bu gelirlerin üçte birini elde edebildi mi? O yüzden G.Saray'ın yaptığı harcamalar aşırı gibi görünse de, elde edilen gelirlere oranla hiçbir problem yok. Çok kazanırsan çok harcarsın. Bu kadar basit.

Beşiktaş gibi bir feda senesi de biz yapabiliriz. Bizi bu duruma düşüren Aykut Kocaman'a da helal olsun, gerçekten büyük bir tebriği hak ediyor. Kocaman döneminde alınan futbolcuların değerlerini alt alta koyun. Bir de elde edilen başarıları, başarı sonucu elde edilen gelirleri alt alta koyun. Zararın boyutu anlaşılıyor.

İLAVE:

Reto Ziegler ile görüşmelere başlandığı şimdi borsaya bildirildi. Şaka gibi bir transfer daha.

Bu mu dünya kulübü vizyonu olmak? Eski oyuncuları mı var dünyada bir tek? Yahu hiç mi oyuncu izlemiyorsunuz? Kocaman diyordu ki "İzlediğimiz oyuncular var, ara transfer döneminde alacağız". İzlediğiniz oyuncular, eski oyuncularınız mı?

Bu kadar dar bir vizyon olabilir mi? Hasan Ali'yi 3.75 milyon Euro'ya transfer edip, o bölgede başarılıyken, hatta ve hatta en istikrarlı futbolcu iken, sen gidip o bölgeye bir oyuncu alıyorsun, üstelik YABANCI bir oyuncu.

Yobo, Ziegler, Krasic, Kuyt, Cristian, Meireles, Stoch, Sow, Webo, Bienvenu (kiralık verildi)

10 yabancı var. Yahu seneye kontenjan 5'e inmeyecek mi? Bundan bir tek biz mi haberdarız? Sen önümüzdeki sene kontenjan 5'e ineceğini bile bile hala takıma nasıl olur da yabancı transferi yaparsın? Üstelik, sıradan, vasat yabancılar.

Sene sonu geldiğinde yabancıları nasıl göndereceğiz diye düşünür durursunuz. Milyonlarca tazminat öder, öyle yollarsınız.

İmzamı atarım altına.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2013, 18:19
cok geride kaldi ama 3 temmuz sureci yasanmamis olsaydi suanki durumumuz cok farkli olurdu. olanlarin hepsi bunun kirintilari. ne gs bu kadar one cikardi ne de fb bu denli dip yapardi. sampiyon oldugumuz sezonun sonunu hatirliyorum da durdurulamaz bir yukselise gecmistik. hersey tuzla buz oldu. hala belimizi dogrultamadik. yapamadigimiz transferlerden de belli oldugu gibi durumumuz pek icacici degil. su an olanlar ne vizyonsuzluk ne baska birsey, tamamen acizlik. maddi acidan bunalimda oldugumuz daha bir ortaya cikmis oldu. guizaya 14m avro veren klup bir belhanda transferini yapamaz mi, demek yapamiyor iste. bunda yonetimin hic mi sucu yok, bas sorumlusu bence. aykut kocaman burda sadece bir figuran, uzerindeki adam cok guclu cunku.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 18:26
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/reto-ziegler/profil/spieler_9915.html kiralık gelmiş gözüküyor

sananes
31.Ocak.2013, 18:30
Daha öncede yazdım Selçuk Şahin bile tüm maç başılar primler hariç 950bin euro garanti paraya oynuyor. Büyük takımlarda ya da bizde bilmiyorum alt limitler bu şekilde yüksek. Gençler dışında Selçuk'tan az kazanan kaç kişi vardır allah aşkına takımda. 20-25 kişilik bir kadronun yıllık gideri inanılmaz boyutlara ulaşıyor. Biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık yıllarca ama son zamanlarda fenerium gelirleri de düşmüş gibi geliyor bana. Bir çözülme,bölünme var çünkü kendi içimizde de.Bunun üstüne şampiyonlar ligi gelirinden son bir kaç senede mahrum kalınca kaçınılmaz son ortaya çıkıyor.

O yüzden yapılamayan transferlere bir şey diyemiyorum. Tekrar borçlanarak yeni bir transfer yapılırsa ve üzerine başarısız olunursa geri dönüşü olmayan bir krize girebiliriz. Bunun yanı sıra sezon sonu yönetimin değişmeyeceği garantisini kimse veremez şu an. İşler bu kadar karışıkken varsın Belhanda gelmesin. Şampiyonluk da istemiyorum ben sadece avrupada biraz gidelim ve seneye şampiyonlar ligine kalabilelim bunlar bana yeter bu sezon için.

Emre iyi bir transfer oldu. Para verip aldık evet ama yarım dönemlik maaşını ödemediğimiz düşünülünce maddi bir zarar yok onun transferinde. Emrenin yarım dönemi 350bin eurodan çok daha maliyetli olurdu. Hem kafasını biraz toparlama şansı bulmuştur avrupada.

Ziegler zaten kiralık gelmiş. Bence gerek yoktu ama nasılsa sezon sonuna kadar geldi zararı dokunmaz.

Webo gelecek mi bakacağız. Bence gelmeyecek ama gelirse Nobre etkisi yapacağından hiç kuşkum yok.

E.Cartman
31.Ocak.2013, 18:31

İLAVE:

Çok güzel yazmışsın. Yalnız bir hatan var onu düzeltiyim seneye ilk 18'de 6 yabancı + tribünde sınırsız yabancı ondan sonraki sene 5 yabancıya düşüyor.

eGowiCh
31.Ocak.2013, 18:37
Çok güzel yazmışsın. Yalnız bir hatan var onu düzeltiyim seneye ilk 18'de 6 yabancı + tribünde sınırsız yabancı ondan sonraki sene 5 yabancıya düşüyor.

Teşekkür ederim düzeltmen için. Düzeltmenin üstüne bir küçük hesaplama yapalım mevcut kadroda:

As oynayanlar: Yobo, Meireles, Cristian, Kuyt, Stoch, Sow diye düşünelim. (6 yabancı)

Geriye kalanlar ise tribünde. Tribündekiler kim? Ziegler, Krasic, Webo, Bienvenu
Tribündekilerin bonservis bedelleri: Krasic 7 milyon, Bienvenu 4.5 milyon, Webo 3 milyon, Ziegler bedelsiz. Toplam: 14.5 milyon Euro. Maaşlarını saymıyorum bile.

Yani F.Bahçe'nin tribüne yaptığı bonservis bedeli harcaması 14.5 milyon Euro.

uAburak89
31.Ocak.2013, 18:47
Emre, Ziegler, Webo. Bu transferler tamamen 2-3 transfer sözünü tutmaya yönelik bence. Hocamızın izlediği isimler var, gerekli çalışmaları yapıyoruz deyip bu isimler alınmaz. Emre fark yaratır ayrıca Belhanda'nın gelmeyişine karşı oluşan tepkiyi de azaltır, Ziegler fazla şans bulamaz bence. Webo için önce izlemek gerekiyor. Sow ile güzel bir ikili olabilirler, düzenli oynamaz yedek olursa onun da vereceği katkı şu aşamada soru işareti.

Aykut Kocaman şampiyon bile olsa sezon sonu görevini bırakır bence, yeni bir teknik direktör gelir ve onun isteği doğrultusunda ciddi yatırımlar yapılabilir. Belhanda veya başka oyuncunun maliyeti altına girilmemesi bu açıdan mantıklı gözüküyor.

KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2013, 18:51

İLAVE:

Gerçekten çok güzel yazmışsın:)Fenerbahçeli değilim ama hem güzel yazılmış hem doğrular yazılmış bravo:)

Bulstrap87
31.Ocak.2013, 19:00
fenerbahce yönetimine ne oldu anlayamıyorum neden bu tarz bir yol izleniyor kafam almıyor. emre geri gelecegine salih denen cocuga daha cok sans verip oyuncuyu kazansa daha iyi olurdu fenerin sadece stoper ve forvet eksigi var bana göre.
webo geldi fenere ancak aykut cift forvet oynatmıyor muhtemelen webo yedek kulübesini zenginlestirir sadece.. zigler yerine stoper alsalarmıs cok daha iyi olurmus..

himone
31.Ocak.2013, 19:03
Emre, Ziegler, Webo. Bu transferler tamamen 2-3 transfer sözünü tutmaya yönelik bence. Hocamızın izlediği isimler var, gerekli çalışmaları yapıyoruz deyip bu isimler alınmaz. Emre fark yaratır ayrıca Belhanda'nın gelmeyişine karşı oluşan tepkiyi de azaltır, Ziegler fazla şans bulamaz bence. Webo için önce izlemek gerekiyor. Sow ile güzel bir ikili olabilirler, düzenli oynamaz yedek olursa onun da vereceği katkı şu aşamada soru işareti.

Aykut Kocaman şampiyon bile olsa sezon sonu görevini bırakır bence, yeni bir teknik direktör gelir ve onun isteği doğrultusunda ciddi yatırımlar yapılabilir. Belhanda veya başka oyuncunun maliyeti altına girilmemesi bu açıdan mantıklı gözüküyor.

Ben de sene sonunda Aykut'un gideceğini ve bu bağlamda Belhanda transferinin yatmasının normal olduğunu düşünüyorum. Bence Webo yerine bir stoper alınmalıydı, aslında geleceği kesin değil ama, takımda zaten Sow, Semih ve gerektiğinde idareten oynayacak Kuyt var. Takımı çift forvete çevirmedikten sonra 31 yaşındaki adama 3 milyon vermek çok saçma.

Bu sene en azından 2. olup seneye adam akıllı bir plan ve programla sezona başlar ve şampiyonlar ligine katılırsa iyi olacağını düşünüyorum.

himone
31.Ocak.2013, 19:06

6 yabancı + tribünde sınırsız yabancı değilk, 6 yabancı ilk 18 + tribünde 4
sonraki sene 5 yabancı ilk 18 + tribünde 3 yabancı şeklinde olacak. Bu durumda seneye 10 yabancı, sonraki sene 8 yabancı alınabilir.

KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2013, 19:10
Bienvenü'yü gönderip gerisin geriye Webo almak falan mantıksız gerçekten madem yedek kulübesi için alındı Bienvenü var Semih var as oyuncun zaten kaliteli maddi durum konusunda yakın zamana kadar ilk 20'de olan bir klüp ancak böyle işlerle maddi anlamda bunalım yaşar yaşarsa.

Kaka Leite
31.Ocak.2013, 19:11
Emre oynayacak mı acaba hafta sonu.

Webo da aynı şekilde..

ForsakeN
31.Ocak.2013, 19:20
Emre'yi alip transferi kapasaydik keske. Gerisi goz boyama transferleri kesinlikle, 3kisi alacagiz dedikleri icin boyle yapiyolar

Sheriff
31.Ocak.2013, 19:20
Komik ya gerçekten komik. Ziegler ve Webo'ya verilen para tamamen çöpe atılmış paradır zorla yapılmış transferler gibi, birileri alacaksın diye kafalarına silah dayamışlar sanki. Saçmalıktan başka birşey değil izlediğimiz transfer politikası.

himone
31.Ocak.2013, 19:25
Ziegler transferini niye eleştiriyorsunuz anlamadım. Hasan Ali orada yedeksiz Allah korusun birşey olsa ne yapacaz o pozisyonda. Caner diyeceksiniz galiba ama kesinlikle oynayamaz.

futureless
31.Ocak.2013, 19:27
Tamamen yönetim hatası bu transfer dönemi, Marvin Martin veya Belhanda, Emenike veya Niang, Aykut Hoca'nın istediği bunlardı bildiğim kadarıyla. Yüzüne gözüne bulaştırdı yönetim. Belhanda için son bi umudum var ama bakalım..

Edit: Niang'ı Aykut Hoca değil yönetimden ona önermişlerdi pardon.

Crazycat
31.Ocak.2013, 19:32
Ziegler transferini niye eleştiriyorsunuz anlamadım. Hasan Ali orada yedeksiz Allah korusun birşey olsa ne yapacaz o pozisyonda. Caner diyeceksiniz galiba ama kesinlikle oynayamaz.

Ziegler'den başka yabancı sol bek mi yok? Yabancı kontenjanı madem doldurulacak, hücum gücü yüksek bir bek alınmalıydı bence. Yoksa sol bek transferi olmamalıydı diyen yoktur herhalde.

Sheriff
31.Ocak.2013, 19:39
Yedek sol bekimiz Ziegler, lükse bak. Özgür Çek'i neden gönderdik? Semih var Sow var Webo'yu alıyoruz birde üstüne, yedek forvetimiz de yabancı. Sezon boyunca kanatlarda problem yaşadık nasıl bir kanat oyuncusu alınmazda gidilir Webo ve Ziegler alınır?

himone
31.Ocak.2013, 19:41
Ziegler'den başka yabancı sol bek mi yok? Yabancı kontenjanı madem doldurulacak, hücum gücü yüksek bir bek alınmalıydı bence. Yoksa sol bek transferi olmamalıydı diyen yoktur herhalde.

Yabancı kontejanı sorunu yokki, sınırsız yabancı alabiliyorsunuz seneye sınır geliyor. Hücumcu bek almak demek ilk 11 oyuncusu almak demek ya da Santos alınırdı o da inanılmaz formsuz göbeği görmüşsünüzdür herhalde. Sol bek transferi bence kesin gerekliydi 11 oynamadıktan sonra yedekte dursun ne yapıcan boşver.

Bence herkes Belhanda transferi yüzünden kızgın ve her hamleye kötü gözüyle bakıyor.

OrcunFB
31.Ocak.2013, 19:43
Forvete transfer gerekliydi eğer 4-4-2 oynanacaksa bu Webo ile olabilir mi göreceğiz. Ama bence de Ziegler gereksiz oldu.

Crazycat
31.Ocak.2013, 19:45
@himone

İllaki Santos'un alınması gerekmez, ben Fenerbahçe'ye yabancı bir bek alınacaksa Ziegler'den daha bir bekin alınması gerektiğini düşünüyorum.

himone
31.Ocak.2013, 19:45
Yedek sol bekimiz Ziegler, lükse bak. Özgür Çek'i neden gönderdik? Semih var Sow var Webo'yu alıyoruz birde üstüne, yedek forvetimiz de yabancı. Sezon boyunca kanatlarda problem yaşadık nasıl bir kanat oyuncusu alınmazda gidilir Webo ve Ziegler alınır?

açıkçası Özgür oynadığı maçlarda hiçbirşey yapamadığını gösterdi ve Özgür sol açık oyuncusu bek değil. Zieglerden başka yedek oyuncu bulamazlardı bence. Webo transferini ben de beğenmiyorum hatta çift forvete dönmeyeceksek forvet transferi gereksiz. Kanatlarda çok oyuncu var para da olmayınca transfer yapmıyorlar. Her mesajımda söylüyorum asıl sorunumuz stoper, orta sahayı Emre ve gerektiğinde Salih ile hallederiz ama defans hattı rezalet durumda.

himone
31.Ocak.2013, 19:47
@himone

İlla ki Santos'un alınması gerekmez, ben Fenerbahçe'ye yabancı bir bek alınacaksa Ziegler'den daha bir bekin alınması gerektiğini düşünüyorum.

O zaman 11 oyuncusu istiyorsun çükü Ziegler'i ben de beğenmiyorum ama daha kalitelisi Hasan Ali'den iyidir ve yedek beklemez. Sonuçta alınan oyuncu yedek olduktan ve kiralık olduktan sonra bence yabancı olması önemli değil.

sananes
31.Ocak.2013, 19:47
Ziegler sadece sezon sonuna kadar KİRALIK bunu biliyoruz hepimiz değil mi?

himone
31.Ocak.2013, 19:48
Ziegler sadece sezon sonuna kadar KİRALIK bunu biliyoruz hepimiz değil mi?

Onun uğraşını veriyoruz burada, destek çıkın işte böyle yaaa :D.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 19:52
takımda http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhht.gif (http://bit.ly/c25MCx) duruken ziegler yedeğe gelmiş önemli değil http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhht.gif (http://bit.ly/c25MCx) yıllık 2 milyon alırken bu adamı şutlamayı düşünmeyen yönetime diyecek bişey bulamıyorum üstelik emre gelmişken http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhht.gif (http://bit.ly/c25MCx) ye hiç ihtiyacımız yok

Crazycat
31.Ocak.2013, 19:53
@himone

Evet sol bek için 11 oyuncusu istiyorum ama sonuçta benim isteğime göre yapılmıyor transferler. Tabii ilk 11 için alınan yabancı sol bek, Hasan Ali açısından yedeğe çekilmek anlamına geliyor, açıkçası Hasan Ali beklediğimin üzerinde performans sergiledi, yedek için transfer yapılacaksa genç, Türk bir sol bek de alınabilirdi.

himone
31.Ocak.2013, 19:56
@himone

Evet sol bek için 11 oyuncusu istiyorum ama sonuçta benim isteğime göre yapılmıyor transferler. Tabii ilk 11 için alınan yabancı sol bek, Hasan Ali açısından yedeğe çekilmek anlamına geliyor, açıkçası Hasan Ali beklediğimin üzerinde performans sergiledi, yedek için transfer yapılacaksa genç, Türk bir sol bek de alınabilirdi.

Ben de senin gibi isterdim genç oyuncu ama şu an öyle bir oyuncunun olduğunu zannetmiyorum. Genç oyuncu alınacak olsaydı Özgür Çek gitmezdi zaten herhalde. Ama transfer dönemi çok kötü geçti, hiç olmazsa Emre geri döndü bence hemen takımın çehresini değiştirecektir.

Crazycat
31.Ocak.2013, 20:01
Özgür Çek'in neden gönderildiğini tam olarak bilen var mı?

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 20:06
Özgür Çek'in neden gönderildiğini tam olarak bilen var mı?

kendisi gitmek istedi diye biliyorum oynamak istiyorum diye aykut kocamanla konuşmuştu sanırım

Crazycat
31.Ocak.2013, 20:07
@Önder HOCA

Sağ olun bilgilendirme için.

barahir
31.Ocak.2013, 20:12
Adam kiralık, neyin tantanası bu. Caner oynar diyenler dün izlemedi sanırım maçı.

futureless
31.Ocak.2013, 20:16
Adam kiralık, neyin tantanası bu. Caner oynar diyenler dün izlemedi sanırım maçı.

Ziegler konusu zaten 1 aydan fazladır var, Caner'i denedi hoca, baktı olmuyo, onay verdi sonunda. İdare eder işte sezon sonuna kadar.

Crazycat
31.Ocak.2013, 20:24

Daha lig başında takımın 11'i için bir sol bekin alınması gerekiyordu bence. Caner'in sol bekte oynayamayacağı zaten belliydi ama Aykut Hoca bunu göremedi. Olay sadece Ziegler meselesi değil yani.

sananes
31.Ocak.2013, 20:28
Daha lig başında takımın 11'i için bir sol bekin alınması gerekiyordu bence. Caner'in sol bekte oynayamayacağı zaten belliydi ama Aykut Hoca bunu göremedi. Olay sadece Ziegler meselesi değil yani.

hasan ali türk pasaportuna sahip en iyi sol beklerden. İlk devrede de ortalama bir oyun oynadı,sorun olmadı. Ne olur ne olmaz diye yapılan transfere isyan edilmesi garip.

LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 20:33
Emre hayırlı olsun, sanırım Ziegler'de sıra.

Crazycat
31.Ocak.2013, 20:40
hasan ali türk pasaportuna sahip en iyi sol beklerden. İlk devrede de ortalama bir oyun oynadı,sorun olmadı. Ne olur ne olmaz diye yapılan transfere isyan edilmesi garip.

Ziegler'in kiralık da olsa gereksiz bir transfer olacağını düşünüyorum ben, neyse oyuncu alındı gibi görünüyor, ben artık ne desem boş. Bu arada Aykut Hoca, Egemen'i sol bekte hiç düşünmüyor mu acaba? Gerçi Egemen'i sol bekte hiç denemedi sanırım, ben öyle hatırlıyorum en azından.

ReaList
31.Ocak.2013, 21:21
3 Dünya yıldızı getiriyorum deyip 2 eski oyuncusunu ve bir tane de Süper lig topçusu getiren başkana Aziz Yıldırım denir, yarın çıkar "Biz istesek anında alırız" diye sallar yine, fanları da "Büyük Başkan, Varol Başkan" diye yağ çeker.

Bir de utanmadan yine Aykut Hocayı yem olarak ortaya atmış "Transfer tasarrufu hocamıza ait demişler" ya gerçekten utanılacak bir yönetim.

sarianet
31.Ocak.2013, 21:44
transferler akıllıca ama aykuta artık zerre kadar güvenim kalmamıştı istifa mevzu dolayısıyla aziz yıldırıma da dünya yıldızı diyip emre zigler weboyu almasından sonra artık güvenmiyorum
hayır almıcaksan alma ben emre zigler ve weboyla da tatmin olurum güzel transferler de ama senin söylediğinle yaptığın bir değil

KanaKe
31.Ocak.2013, 21:52
bu arada webo ne oldu hala resmi aciklama gelmedi bu aksam transfer dönemi sona ermiyormu?

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 21:57
bu arada webo ne oldu hala resmi aciklama gelmedi bu aksam transfer dönemi sona ermiyormu?

10 numara transferi için çalışıyorlarmış o yüzden weboyu hazırda tutuyorlardır parayı 10 nmarada kullanıcaklardır kesin o olmadı weboyla imzalarlar benim tahminim bu yönde

zeck17
31.Ocak.2013, 22:05
12 Mayıs 2012 ruhuna dönüş olabilir şahsen çok büyük hatalar yapılıyor fenerbahçe'de, emreyi bıraktın niye şimdi 350bin euro veriyorsun ve yerine adam almak için 14milyon harcıyorsun

himone
31.Ocak.2013, 22:23
3 Dünya yıldızı getiriyorum deyip 2 eski oyuncusunu ve bir tane de Süper lig topçusu getiren başkana Aziz Yıldırım denir, yarın çıkar "Biz istesek anında alırız" diye sallar yine, fanları da "Büyük Başkan, Varol Başkan" diye yağ çeker.

Bir de utanmadan yine Aykut Hocayı yem olarak ortaya atmış "Transfer tasarrufu hocamıza ait demişler" ya gerçekten utanılacak bir yönetim.

Kim yağ çekiyor ben onu anlamadım. Birtek kendini Aziz Yıldırım düşmanı zannetme, ama sırf bu adama düşmansın diye de gözün kararmasın. Ben Emre ve Ziegler transferlerini doğru buluyorum. Yıldız sözü tutulmamış olabilir ama bu transferlerin yanlış olduğunu göstermez.

erdem344
31.Ocak.2013, 22:24
10 numara transferi olacak bence

Özgür Çetin
31.Ocak.2013, 22:24
WEbolarla Emrelerle mi yürüyor iş.. Emrenin Fenere faydasını olacagını düşünen yanılır..Neden gönderdin..Aykut hoca istemiyordu bu adamı! FEnerde büyük bi iç çatışma var.. hayrolsun bakalım

KanaKe
31.Ocak.2013, 22:34
gelir aykut kocamanin elini öper barisirlar aralarinda sorun olacagini sanmam.. emre her halükarda faydali olur..

erdem344
31.Ocak.2013, 22:36
10 numara olsun emre.

Night_Mare17
31.Ocak.2013, 22:41
10 numara nasıl giysin yahu Alex giydi. Kurallar dahilinde giyemez. O storelarda 10 numara formalar bastırılıyor falanda yalan yani imkansız öyle bir şey.

sui generis
31.Ocak.2013, 22:44
ya ben mi çok basit düşünüyorum yoksa bizim yönetim transferde dibe mi vurdu ?

Webo: Biz bu adamı ne etcez ? Niang demek ki para pulu bırakmış , gelmiş Beşiktaş'a. al Niang'ı sol kanada koy. mis gibi gerektiğinde forvette olur. Webo ile Niang'ı kıyaslamam bile. Webo'yu beğenirim ama Sow'un yedeği olur ancak. ki bence acelesi yoktu. Gerekirse Kuyt'ı merkeze çekerdin Topuz'u sağa koyardın Sow olmadığında.

Ziegler : Aykut Yıldırım , Santos için kulübü kiralama parası istediği için olmadı dedi. Ne kadar istemiş olabilir Allah aşkına. biri santos diğeri ziegler !! ya sol kanatta sıkıntı olduğu belli. al bu adamı sol açık yap , hem ileride yetenekli bir adamın olur. gerektiğinde sol beke indirirsin. hatta gün gelir sol kanadı Santos'a sağ kanadı GG'ye bırakır göbekten oynarsın. çok mu zor yahu ? hele bir de Ziegler gelip Hasan kesilirse fena söverim arkadaş. yapıştı yakamıza bu adam , bi git Allah aşkına bi git başka takım mı yok.

Emre: Zararın neresinden dönülürse kardır.

Belhanda : Gözümde sıfıra indi yönetim.

himone
31.Ocak.2013, 23:00
ya ben mi çok basit düşünüyorum yoksa bizim yönetim transferde dibe mi vurdu ?

Webo: Biz bu adamı ne etcez ? Niang demek ki para pulu bırakmış , gelmiş Beşiktaş'a. al Niang'ı sol kanada koy. mis gibi gerektiğinde forvette olur. Webo ile Niang'ı kıyaslamam bile. Webo'yu beğenirim ama Sow'un yedeği olur ancak. ki bence acelesi yoktu. Gerekirse Kuyt'ı merkeze çekerdin Topuz'u sağa koyardın Sow olmadığında.

Ziegler : Aykut Yıldırım , Santos için kulübü kiralama parası istediği için olmadı dedi. Ne kadar istemiş olabilir Allah aşkına. biri santos diğeri ziegler !! ya sol kanatta sıkıntı olduğu belli. al bu adamı sol açık yap , hem ileride yetenekli bir adamın olur. gerektiğinde sol beke indirirsin. hatta gün gelir sol kanadı Santos'a sağ kanadı GG'ye bırakır göbekten oynarsın. çok mu zor yahu ? hele bir de Ziegler gelip Hasan kesilirse fena söverim arkadaş. yapıştı yakamıza bu adam , bi git Allah aşkına bi git başka takım mı yok.

Emre: Zararın neresinden dönülürse kardır.

Belhanda : Gözümde sıfıra indi yönetim.

Emre, Belhanda ve Webo hakkında düşündüklerine kaktılıyorum ama Ziegler konusunda farklı düşüncelere sahibim. Tabiki Santos ve Ziegler arasında inanılmaz bir kalite farkı var ama Santos 1,5 yıldır düzgün maç yapmadı. Bizdeyken de 3 maç oynamayınca göbeği bırakıp salıyordu, çok maçını hatırlıyorum yürüyecek hali yoktu. Şimdi takıma gelse en azından 2 ay geçmesi lazım toparlaması için, Aykut'un antreman sistemiyle bu imkansız gibi duruyor (Örnek Krasic). Bir de kiralama parası olunca Ziegler alınmış. Zaten sizin dediğiniz gibi alıp sol açığa koyarsak Stoch tamamen biter bence 2. yarı Stoch üzerinde durulmalı en azından maçlarda ilk 60 dakika sürekli hücumda tehdit olarak durur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2013, 23:01

ben de cok icerledim o ifadeye, transferler olmayinca faturayi aykut kocamana kestiler bir de utanmadan. yaziklar olsun, aykut hoca istifa ettiginde kararini degistirmemeliydi kesinlikle. hakkaten de aykut kocaman gibi efendi adami buldular, vuruyorlar semeri uzerine. kigili da cikmis hala birkac gun icinde 1-2 transfer gerceklestirebiliriz diyor yuzsuz yuzsuz. ezeli rakibin yaptigi transferlerin basarisi degil kendi takimimizin bu acizligi bizi olduruyor ve yonetimin bu aymazligi, piskinligi. nefret her gecen gun artmaya devam edecek bu gidisle. bateye falan elenirsek olabilecekleri dusunemiyorum.

Emre, Belhanda ve Webo hakkında düşündüklerine kaktılıyorum ama Ziegler konusunda farklı düşüncelere sahibim. Tabiki Santos ve Ziegler arasında inanılmaz bir kalite farkı var ama Santos 1,5 yıldır düzgün maç yapmadı. Bizdeyken de 3 maç oynamayınca göbeği bırakıp salıyordu, çok maçını hatırlıyorum yürüyecek hali yoktu. Şimdi takıma gelse en azından 2 ay geçmesi lazım toparlaması için, Aykut'un antreman sistemiyle bu imkansız gibi duruyor (Örnek Krasic). Bir de kiralama parası olunca Ziegler alınmış. Zaten sizin dediğiniz gibi alıp sol açığa koyarsak Stoch tamamen biter bence 2. yarı Stoch üzerinde durulmalı en azından maçlarda ilk 60 dakika sürekli hücumda tehdit olarak durur.

takimin kondusyon antremaninda bir aksaklik yok bence, 90 dakka cok rahat sonuna kadar oynayan bir takimimiz var. krasice ozel bir durum o, zorla yapamazsin bazi seyleri. onder ozen fenerbahcenin camianin icinden biri olarak kondusyon konusunda sayili hocalardan biriyle calistigini belirtmisti. yanlis bir yaklasim bana gore.

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 23:05
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=33122 başlık değişir

sui generis
31.Ocak.2013, 23:08
geldi gerçekten. şaka değilmiş.

Night_Mare17
31.Ocak.2013, 23:09
Ziegler'de geldi kaldı Webo..

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2013, 23:10
tum dunyada ses getiren transferler gerceklestiriyoruz, tum bu basarilarin mimari transfer komitesini kutlamak lazim. :n:

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 23:12
tum dunyada ses getiren transferler gerceklestiriyoruz, tum bu basarilarin mimari transfer komitesini kutlamak lazim. :n:
bakalım pazar günü karşılaşıcakları tepkiye karşı ne yapıcaklar

sarianet
31.Ocak.2013, 23:13
Valbuena muhabbeti var bakalım olacak mı ?

Önder HOCA
31.Ocak.2013, 23:15
Valbuena muhabbeti var bakalım olacak mı ?

hocam satmazlar adamların elinde tek o adam kaldı nerdeyse birde zaten uefa da oynuyamıycak diye biliyorum sağ beklerini remy birde mbia yı satmışlar zaten

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2013, 23:15
benim anlamadigim sezon basinda son dakkada meirelesi getirdiniz, krasic bombasini aldiniz. bu yetmezmis gibi bir de stoch dip yapti ama devre arasini da bos geciyoruz ve son dakkada takimlarinda kullanilmayan artiklari topluyoruz. taraftarin gucune giden sey bu, aylardir uyutuluyor taraftar. keske yarin adam gibi transfer yapsalar da bizi mahcup etseler ama nerdee...

ForsakeN
31.Ocak.2013, 23:47
Ben Ziegler yerinde olsam hiç kasmam kendimi. Maçlarda da boşuna riske etmem. Çünkü daha önceki gelişinde elinden geleni yaptı, neredeyse bi taraflarını yırttı kalmak için ama almadık. Şu durumda da bonservisini almayacağız gibi. Neden kassınki kendini?

KanaKe
01.Şubat.2013, 00:03
emre simdi avrupa liginde oynayabilecekmi?

petrol_fb12
01.Şubat.2013, 00:05
.............................

tyfnkrvl07
01.Şubat.2013, 00:07
emre simdi avrupa liginde oynayabilecekmi?

Bate'yi elersek Napoli karşısında oynar sanırım.

uAburak89
01.Şubat.2013, 00:10
Bate'yi elersek Napoli karşısında oynar sanırım.

Hiçbir maçta oynayamayacak olması gerekiyor kurallara göre.

ReaList
01.Şubat.2013, 00:10
Transfer işlerinin ne kadar zor olduğunu süreçleri takip eden biri olarak bilirim ama şu var FM oynamaya başlayan bir çocuk bile transfer dönemine gelmeden 100 kişilik oyuncu listesi hazırlar kendine. Biz transfer dönemine başlıyoruz ve en az 3 transfer hedefliyoruz bugüne bakarsak 3 transferi de yaptık ve gerçekleşti. Söz o ki bu 3 adam da Aykut Kocaman'ın derdine derman olmaz. İşin ilginç tarafı da biz çok büyük bir kulübüz diye geçinmelerine rağmen Dünya'da transfer edecek 3 adam bulamamak ve 2 oyuncuyu tekrar geri getirip bir de komşudan adam almak, Şimdi bu adamlar tekrar çıkıp, biz Dünya kulübüyüz kimi istesek alırız dese kim inanacak ?

Bir kulübün transfer çehresi bu kadar mı dar olur ? Krasiç transferinde de böyleydi, 3 senedir peşinde koşuyorduk sanki Dünya'da başka başka kanat oyuncusu kalmamış gibi.

tyfnkrvl07
01.Şubat.2013, 00:13
Hiçbir maçta oynayamayacak olması gerekiyor kurallara göre.

Bilmiyorum bende tam, tahmin yürüttüm.

petrol_fb12
01.Şubat.2013, 00:15
Krasiç için denilen zamana ihtiyacı var cok iyi oynayacak sabır falan deniliyordu.7 Milyon Euro Juventus bize güle oynaya verdi.

erdem344
01.Şubat.2013, 01:49
Bi Simon Kjaer haberi aldım ama söylemeyeceğim size...

furkan58
01.Şubat.2013, 01:53

Abi söyleme mümkünse söyleye söyleye Belhanda'yı bitirdin :n:

Night_Mare17
01.Şubat.2013, 01:55

Kaynağıda söylesen iyi olur artık Emmanuelsen'i de getirmiştin :D

uAburak89
01.Şubat.2013, 02:02
Kaynağı twitter, fenerlogia mı ne öyle bir hesap var, sabaha açıklanacakmış.

himone
01.Şubat.2013, 02:05
takimin kondusyon antremaninda bir aksaklik yok bence, 90 dakka cok rahat sonuna kadar oynayan bir takimimiz var. krasice ozel bir durum o, zorla yapamazsin bazi seyleri. onder ozen fenerbahcenin camianin icinden biri olarak kondusyon konusunda sayili hocalardan biriyle calistigini belirtmisti. yanlis bir yaklasim bana gore.

Takımda 3 yıldır gelişim gösteren 1 oyuncu bile yok. Şu an kondisyon iyi gibi duruyor ama 3 yıldır her sene sezona rezalet kondisyonla başlıyoruz ve haftalarca böyle gidyor. Karabük, GS maçlarında futbolcuların yürüyecek hali yoktu. Şimdi kamptan yeni çıktılar diye öyle duruyor ama 7-8 hafta sonra görürüz. takımda defans rezalet, taktk sıfır, pas verme rezalet, hücum varyasyonu yok sürekli bu şekilde giden bir takım var. Bence FB'nin antrenörleri hiç yeterli değil ya da Aykut'un antreman sistemi. Alex bile giderken bu konudan bahsetmişti, antremanların yetersiz olduğunu ve bu konu yüzünden Aykut ile tartıştıklarını. Dediğin gibi Krasic istisna olabilir ana Gökhan iki yıldır kötü, Kuyt nasıl geldi şimdi nasıl, Meireles aynı şekilde. Stoch gelişime açık dedik adam geriledi. FB 90 dk oynuyorsa mıy mıy oynadığı içindir. Maçta ilk dakikadan itibaren tempo yapmaya kalksınlar ondan sonra görürüz.

furkan58
01.Şubat.2013, 02:16
Kaynağı twitter, fenerlogia mı ne öyle bir hesap var, sabaha açıklanacakmış.

Aynen arkadaşın Twitter hesabından baktım Fenerlogia'dan bakıyor yazan arkadaş baya iddaalı. Belhanda transferi de son anda bitmiş sitemli yönetime. Yarın ola hayrola stoper + 10 numara gelir diyen var sadece stoper diyen var sadece 10 numara diyen var. Webo bekletiliyor Emenike'den gelicek habere göre diyen var. Son güne sıkıştırılmış onlarca duyum bakalım :)

himone
01.Şubat.2013, 02:32
Aynen arkadaşın Twitter hesabından baktım Fenerlogia'dan bakıyor yazan arkadaş baya iddaalı. Belhanda transferi de son anda bitmiş sitemli yönetime. Yarın ola hayrola stoper + 10 numara gelir diyen var sadece stoper diyen var sadece 10 numara diyen var. Webo bekletiliyor Emenike'den gelicek habere göre diyen var. Son güne sıkıştırılmış onlarca duyum bakalım :)

Vakit varya, çıkmayan candan ümit kesilmez misali sallayan sallayana. Yarın akşama kadar bir 24 saat daha bekleyecez, bakalım adam gelecek mi? İnşallah ne olursa olsun Webo alınmaz. Başarısız transler olursa bu taraftarın gazabını isteseler de istmeseler de 3 maç kötü futbol sonunda görürler. Şu an yönetim kendi geleceğini belirliyor. Ya iyi transferlerle iyi futbol olacak, ya da kötü transferler kötü futbol ve sene sonu yeni yönetim olacak. 2. seçenek daha olası.

Kaka Leite
01.Şubat.2013, 02:34
Bugün de bir kaç yerde gördüm, içimde Kaka gelecek gibi bir his var.

uAburak89
01.Şubat.2013, 02:38
Kaka tweet attı, içinde fb geçiyor ama Facebook manasında. Oradan yürüdü gitti Kaka muhabbeti. :D

europeanconquer
01.Şubat.2013, 02:41
Madrid bonservis bedelini 20m euro olarak göstermiş,getirebilirse Fenerbahçe büyük transfer olur.

zeck17
01.Şubat.2013, 02:41
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/62326_10151486226977526_929226400_n.jpg

europeanconquer
01.Şubat.2013, 02:46
''Herkese merhaba,artık Facebook zaman tünelimde kariyerimin en önemli anlarını/adımlarımı görebilirsiniz'' tarzı bir şey yazmış.

Kaka Leite
01.Şubat.2013, 02:49
Bende gördüm o yazıyı ancak çeviren bir arkadaşım değil dedi zaten bana.

Ancak Kaka'nın hiç bir yere gitmemesi falan, belki diyorum.

Fenerium'da basılan 10 numaralı formalar satışa çıkmak üzere yarın Fenerium mağazalarına dağıtılacak. Formanın üzerinde yazılı olan isim ise merak konusu..

Böyle bişey gördüm ama ne derece doğru ?

titates1
01.Şubat.2013, 02:53
Bir on numara mevzusu dönüyor ama dha muhabirlerinden biri ilk defa bu kadar gizli yürütmeyi başardılar , en ufak bir bilgimiz yok dedi 10 numara hakkında.

attirson
01.Şubat.2013, 02:56
Transferin son günü heyecanlı geçecek. :D

Önder HOCA
01.Şubat.2013, 03:00
hasan çetinkaya londradaymış marko marin deniyordu bi ara ama inşallah değildir başla chelsea, arsenal yada tottenham da ıskartaya çıkmış adam varmı

byariff
01.Şubat.2013, 03:06
Lampard gelcek galiba.

europeanconquer
01.Şubat.2013, 03:07
Benim şahsi fikrim Arshavin.

Night_Mare17
01.Şubat.2013, 03:09
Bende gördüm o yazıyı ancak çeviren bir arkadaşım değil dedi zaten bana.

Ancak Kaka'nın hiç bir yere gitmemesi falan, belki diyorum.

Böyle bişey gördüm ama ne derece doğru ?

Kolpa. Alex 10 giydiği için biri giyemez bu sezon 10 numara.

Önder HOCA
01.Şubat.2013, 03:19
şu belhanda yerine honda ya kassalardı almışlardı ne güzel

Cengo
01.Şubat.2013, 03:50
şu belhanda yerine honda ya kassalardı almışlardı ne güzel

20 Milyon Euro'dan aşağı göndermezler.

Önder HOCA
01.Şubat.2013, 03:59
20 Milyon Euro'dan aşağı göndermezler.

adam yeni sözleşme imzalamamış 31.12.2013 te bitiyor sözleşmesi

erdem344
01.Şubat.2013, 04:19
Stoper gelsin.

BleedingMoon
01.Şubat.2013, 06:42
ziegler ve emre iyi oldu. 10 numara emre olur. bir santrafor ve stoperle kapatalım olayı.

davidvilla
01.Şubat.2013, 10:24
FB yabancılarda Facebook'un kısaltılması arkadaşlar sakin :) Adam Facebook duvarından bahsetmiş :)

himone
01.Şubat.2013, 12:25
adam yeni sözleşme imzalamamış 31.12.2013 te bitiyor sözleşmesi

Bizim Volkan da imzalamadı, hatta şu an sezon sonu için serbest gelecek şekilde sözleşme imzalayabilir kulüpler. Ama FB satar mı Volkan'ı hayır. Honda'yı keşke alabilsek ama bence de Belhanda transferinden çok daha zor ve Honda Belhanda gibi gelmeyi de istemeyebilir.

byariff
01.Şubat.2013, 15:54
Emre Belözoğlu: "Benim adıma kabul edilebilecek çok güzel bir teklifi kabul ettim."

Emre Belözoğlu: Çocukken odamdaki iki üç futbolcu posterinden biri Aykut Kocaman'ındı. Görüşmeler olumlu geçti. Geldiğim için mutluyum.

Emre Belözoğlu: Ben burada uzun süre geçirdim. Beklentiler hep yüksektir. Kolay bir ikinci yarı olmayacak.

Emre Belözoğlu: 5 puan kapanmayacak bir fark değil. Daha fazla farktan geri gelip şampiyon olduğumuz yıllar oldu.

Emre Belözoğlu: Galatasaray ve Beşiktaş önemli transferler yaptı. Onlara da hayırlı olsun diyorum.

attirson
01.Şubat.2013, 16:49
Fransız gazeteleri Valbuena'yı yazmıs.

himone
01.Şubat.2013, 17:11
Galiba Webo alınarak transfer kapatılacak. Stoper konusunda hayal kırıklığı yaşadım, çok umutluydum 3 transferden birisi stoper olur diye.

uAburak89
01.Şubat.2013, 17:15
Emre'nin basın toplantısında doktor ağzından kaçırdı Webo transferinin bittiğini, öğleden sonra da Webo gelecek dedi. Açıklanır 1 saate herhalde transferin detayları.

LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 17:18
Webo gelecek canım zaten İBB 'de Vittek'i aldı.

Deus Dominus
01.Şubat.2013, 17:22
Vittek forma girmeye başlamıştı Trabzonspor sattı, Semih Şentürk forma girmeye başlamıştı Webo alındı. Garip transfer hamleleri var takımlarımızın :)

tyfnkrvl07
01.Şubat.2013, 17:49
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=258504

davidvilla
01.Şubat.2013, 17:53
Webo iş yapar da Niang'ı geri alsan daha mantıklı olmaz mıydı diye sormadan edemiyorum.

Önder HOCA
01.Şubat.2013, 17:54
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli
kendisine ise;
2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro

Hiç içime sinmiyor 10 numara lazımken ayrıca niang ı alaydık bari 3 milyon cebimizde kalırdı

KanaKe
01.Şubat.2013, 17:57
10 numara glecek diyenler nerede :) KAKA gelmis...

europeanconquer
01.Şubat.2013, 18:01
10 numara glecek diyenler nerede :) KAKA gelmis...

İroni mi değilse nerede gördün :D

KanaKe
01.Şubat.2013, 18:02
ironiydi yahu bu saatten sonra ne kakasi :)

zeck17
01.Şubat.2013, 18:07
3 milyon cidden büyük bir para

ForsakeN
01.Şubat.2013, 18:09
Şu Webo'ya verilen paralara acıdım, hiç içime sinmedi.. İnşallah katkı verir de umursamayız

Night_Mare17
01.Şubat.2013, 18:10
Transferi kapattı bence Fenerbahçe.

KanaKe
01.Şubat.2013, 18:10
katki vermesine verirde onun verecegi katki tsl ile sinirli avrupa liginde fazla katki veremez webo güiza tarzi bir oyuncu savunma arkasina cok sarkan fakat teknik kapasitesi sinirli..

Önder HOCA
01.Şubat.2013, 18:12
bu saatten sonrada 4-5-1 oynuyacağımız belli oldu

Volkan
GG Yobo Egemen Ziegler (Hak)
Meireles
Baron Emre
Kuyt Sow(Stoch)
Webo(Sow)

I3esiktas
01.Şubat.2013, 18:12
Uyum sağlarsa ki sağlayacağını düşünüyorum bence çok iyi bir transfer

himone
01.Şubat.2013, 18:27
bu saatten sonrada 4-5-1 oynuyacağımız belli oldu

Volkan
GG Yobo Egemen Ziegler (Hak)
Meireles
Baron Emre
Kuyt Sow(Stoch)
Webo(Sow)

Kadroda 7 yabancı olmuş. Bence Hasan ve Ziegler yeri değişir ve Cristian yerine Topal oynar, Aykut'un Topal'dan vazgeçeceğini zannetmiyorum. Keşke ortada Emre, Meireles, Salih olsa.

Önder HOCA
01.Şubat.2013, 18:33
Kadroda 7 yabancı olmuş. Bence Hasan ve Ziegler yeri değişir ve Cristian yerine Topal oynar, Aykut'un Topal'dan vazgeçeceğini zannetmiyorum. Keşke ortada Emre, Meireles, Salih olsa.
Zaten ileriye göre gerisi şekillenir ona göre hak oynar bende isterim topal oynasın ama aykut kocaman baroniden vazgeçmez o kadroda solda niang oldumu uçardı da neyse

erdem344
01.Şubat.2013, 19:14
Volkan-Gökhan-Hasan-Egemen-Yobo-M.Topal-Meireles-Emre-Stoch-Kayt-Sow

himone
01.Şubat.2013, 19:21
Zaten ileriye göre gerisi şekillenir ona göre hak oynar bende isterim topal oynasın ama aykut kocaman baroniden vazgeçmez o kadroda solda niang oldumu uçardı da neyse

Ben açıkçası Topal'ın da Baroni'n de oynamasını istemiyorum, en azndan şu formlarıyla. Dediğin gibi Webo yerine Niang kiralansaydı harika olurdu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Şubat.2013, 19:59
sOW
sTOCH - - - - - - - - - - kUYT
eMRE[c] - mEIRELES
tOPAL
hAK - eGEMEN - yOBO - gG
mERT

gerekirse de

sOW - wEBO
sTOCH - - - - - - - - - - - kUYT
eMRE[c] - mEIRELES
hAK - eGEMEN - yOBO - gG
mERT

yapilir, iki formasyon icin de gayet uygun bir yapilanma oldu. ozellikle emreye cok guveniyorum, sorumlulugu eskisinden daha fazla. bu onu olumlu etkiler umarim.

attirson
01.Şubat.2013, 20:12
Webo kendini kücümseyenleri utandıracak bence.Ben çok sevindim gelmesine.Bu kulüp ne adamlara ne paralar verdi 3 milyonu büyütmemek lazım.

sarianet
01.Şubat.2013, 20:16
Bence sow kanada çekilir vebo merkeze geçer kuyt da sağa

Sow.....vebo....kuy
.........emre........
Topal......raul
Hasan yabo bekir gg

William Rookwood
01.Şubat.2013, 20:40
Webo hayırlı olsun sevdiğim futbolcudur Fenerbahçe'de verimli olup formayı kapar inşallah :)

sarianet
01.Şubat.2013, 20:59
Fbye 3maçta dört gol atmış
Bize gol atanı alıyoruz şevçemko bi maçta dört gol atmıştı ama onu almadılar nedense

RasAnt
01.Şubat.2013, 21:14
Bienvenüye 4 veriliyorsa formdaki Weboya 3 normal

petrol_fb12
01.Şubat.2013, 21:55
http://e1302.hizliresim.com/16/1/jn4hn.jpg

furkan58
01.Şubat.2013, 21:55
Hala Semih'ten medet umanlar var. Webo Bienvenu'den de Semih'ten de iyi bir oyuncu. Olası sakatlık veya ceza durumunda Semih ilk 11 başlıcak bir oyuncu olmadığından Webo rahatlıkla kullanılabilir ayrıca 4-3-3'e dönersek Webo gene oynar yararlı olucaktır bence. Transferler de bir tek stoper ve Belhanda üzdü onun dışında gerekli transferler. Yedek sol bek , yedek forvet ve koşan, takımı ileri taşıyan bir orta saha.

nannar
01.Şubat.2013, 21:56
Webo-Sow ikilsi forvette iş görür. 4-4-2 oynarsa başarılı olur aykut. 4lü savunma, soldan sağa emre-meireles-topal-mehmet topuz ilerde sow-webo. Hem de baroni-kuyt-caner-salih gibi alternatifler olur. ama sanırım kuyt'u kesmemek için sow-webo ikilisini aynı anda sahaya sürmeyecek.Emre-topal-baroni-meireles 4 lüsünden 3 ü ile orta alanı kuracak.

ReaList
01.Şubat.2013, 21:56
http://www.resimyukle.eu/?di=8NK5

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, ara transfer döneminde tercihlerini takımı tanıyan oyunculardan yana kullandıklarını, bu transfer dönemi için en mantıklısının bu yöntem olduğunu düşündüklerini söyledi.

Yeni transferler Emre, Ziegler ve Webo’nun da katıldığı antrenmanda ilk önce FB TV’ye açıklamalar yapan Aykut Kocaman, "Lig uzun bir periyot. Bu periyotta çok maç oynayacağız. İlk yarı 31 maç oynamıştık. İkinci yarı da planladığımız gibi olursa, 2’si final olmak üzere 34 maç oynayacağız. Bu yola girecek güçlü bir kadroya ihtiyacımız vardı. Geçen seneden bizi tanıyan Emre ve Ziegler, takımı tanıma avantajlarıyla da bu yolda kendimize olan güveni artıracaklardır. Piere Webo da kendini net bir şekilde ispatlamış dünya çapında bir yıldız. Bu 3 transferler hedeflerimize daha kolay ulaşacağımız düşünüyoruz" diye konuştu.

Ara transfer politikalarını açıklayan Kocaman, "Ara transferde tercihimizi bildiğimiz, tanıdığımız oyuncularla devam etmekten yana kullandık. Bu daha mantıklı geldi" diyerek yeni transferlerin kısa sürede takıma uyum sağlayacağını söyledi. Kocaman, "Kısa sürede arka arkaya maçlar oynayarak bunu çözeceğiz. Kısa sürede onları takımın içine yerleştirerek uyum sorununu aşacağız" diye konuştu.

Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok ama ben bu istifa süreci ve transfer dönemini Fenerbahçe için hayırlı geçtiğini umuyorum en azından taraftarların bir çoğu başta yönetim olmak üzere Fenerbahçe'yi yönetenlerin maskesini gördü.

Daha öncede dedim Aykut Kocaman'a verilen sözler tutulmadı ve bundan sonraki olası başarısızlık durumunda ben suçu Aykut Kocaman'da bulmam.

sarianet
02.Şubat.2013, 00:18
Kaka gelmiyo mu şimdi az zorlasak belki gelir ya...:)

uAburak89
02.Şubat.2013, 00:29
fernandes fenerbahçe'de birazdan açıklanır sezer öztürk+12 milyon euro

bizim duyumcu 34cimbom34 yazmış.

Edit: Dalga geçiyormuş, kusura bakmayın. Özür diliyorum.

furkan58
02.Şubat.2013, 00:31

Şaka heralde ? Fernandes ? :n: Süper olur ne diyim :D

Edit:
34cimbom34 ‏@34cimbom34
ahdım vardı kafa yapmaya fenerle iyi geceler öyle bir şey yok :)

yazmış. Bizim 12numarayı geçti buda :)

Lord Black
02.Şubat.2013, 00:32

Edit: Dalga geçiyormuş, kusura bakmayın. Özür diliyorum.

34cimbom34 ‏@34cimbom34
ahdım vardı kafa yapmaya fenerle iyi geceler öyle bir şey yok :)

IcedEarth
02.Şubat.2013, 01:32
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir video paylaşmak istiyorum :zuhaha

Aziz Yıldırım vs. Montpeiller

İnşallah kızmazsınız :zuhaha

mwaru
02.Şubat.2013, 01:51
@IcedEarth ahahah iyiymiş :DD:

nannar
02.Şubat.2013, 02:18
nerenin kapısıymış orası yahu ? :n:

erdem344
02.Şubat.2013, 02:38
Ah aziz basgan ah :D :D

Hsyn53Yvz
02.Şubat.2013, 12:04
Webo'yu alıp Belhanda'dan vazgeçtiğimize göre 4-4-2 düşünüyor olabilir Aykut Hoca.

Volkan

Gökhan-Bekir-Yobo-Hasan Ali

Kuyt-Meireles-Emre-Caner (Stoch)

Webo-Sow

4-4-2'ye dönsek ve şöyle bir kadroyla çıksak iyi olur. M. Topal ve Meireles de sürekli değişebilir ama ilk tercih Meireles olmalı.

ReaList
02.Şubat.2013, 12:43
Sistem artık değişmez ben o yönden umudumu kestim tek umudum oyun mantelitesinin değişmesi. En azından sahada belli bir bölgede oynayan oyuncularla oynamamak, dinamik gidip gelen ve pas alışverişinde topla beraber ileriye gidecek oyuncularla oynamak gerek.

Mümkünse önümüzde süreçte Mehmet Topal, Selçuk Şahin ve Cristian'dan az yararlanalım. Fenerbahçe'nin tempo yapması için öncelikle topa hakim olması lazım, tabi bu topa hakim olma Lig tv istatistiklerindeki gibi Kaleci-Defans ve Ön Liberoların hazırlık paslarıyla geçen süreç değil, oyunun tamamen Fenerbahçe kontrolünde ve karşı sahada oynanan biçimde olması.

Oyuncuların mevcut oyun durumunu ve felsefesini düşününce Şu 11'i dilerdim ;

http://www.resimyukle.eu/?di=XYRW

Özellikle Salih-Emre-Meireles üçlüsünü istiyorum çünkü oyunu durağan oynamıyorlar, Top rakipteyken basıyor, top bizdeyken kademeli olarak topla beraber ilerliyorlar. Sağda ve Solda Caner-Topuz oynadığımız zaman bunlar kanat forvet değil de Orta alan kanadını oluşturuyor ve Tek Forvet biraz fazla tek kalıyor : ) Yedekten yararlanabileceğiniz, Krasiç , Stoch, Topuz, Caner, Cristian, Topal, Semih, Sezer vs düşününce Fenerbahçe'nin elinde yok yok.

Sözün özü sistem değişmeyecek ama en azından oyuncu tercihlerinde El Freni olan adamlar değil Vites arttıracak adamlar olsun.

murat taşlı
02.Şubat.2013, 12:43
Webo 11 de oynarmı bilmem eğer oynarsada şu şekil olur bence
----------------------volkan--------------------
---g.g-------yobo-------bekir--------h.ali-------
------------------m.topal---------------------------
---------meireles-------emre---------------------
---kuyt-----------------------------------sow-------
--------------------webo---------------------------

hakan769
02.Şubat.2013, 12:49
4-5-1 oynar fener.

sui generis
02.Şubat.2013, 12:59
Yahu topal bu takımda her türlü 11 oynar. Gerekirse stoperde oynar ama oynar. Hele ki, egemenin 11'e konduğu dizilişde hem Topal'a hem Bekir'e haksızlık yapılmış olur. İlk devre en iyi stoperdi Bekir. Yobo çok çok kötüydü. Bekir onun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. Yani orta alan oyle olursa -ki sanmıyorum- topal-Bekir stoperde oynar.

ForsakeN
02.Şubat.2013, 13:08
Ziegler Hasana gore daha tempolu ve Hasan'in hava toplarinda buyuk zaafi var. Sahadaki yabanci sayisinda sıkıntı yoksa ben Ziegler'i tercih ederdim

ReaList
02.Şubat.2013, 13:11
Yahu topal bu takımda her türlü 11 oynar. Gerekirse stoperde oynar ama oynar. Hele ki, egemenin 11'e konduğu dizilişde hem Topal'a hem Bekir'e haksızlık yapılmış olur. İlk devre en iyi stoperdi Bekir. Yobo çok çok kötüydü. Bekir onun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. Yani orta alan oyle olursa -ki sanmıyorum- topal-Bekir stoperde oynar.

Bana kalsa şuan Orhan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Bekir İrtegün ve Semih Şentürk'ü gönderirdim. Su içine konan yağ gibi oyun içinde farklılıkları hemen göze çarpıyor. Ligin ilk yarısının en iyi stoperi Bekir'se Fenerbahçe'nin ilk yarıda neden kötü olduğunu pek sorgulamamak gerek : )

Tabi bu benim fikrim, ben saha içinde oyunu güzel oynamaya çalışan oyuncuları seviyorum, top ayağına geldiği zaman ayağına dolanan, oyun içinde toptan kaçan ve komik şeyler yapan oyuncuları değil.

Edit: Ha tabi bir de Ziegler vardı demi, off off ne günah işledik ?

ReaList
02.Şubat.2013, 13:46
Ziegler: Tanıştığım bir Rus'a 'Lokomotif'te oynuyorum' dediğimde, "makinist misin?' diyordu. Pasaport kontrolünde, 'Niye geldin?' diyorlardı, Türkiye'de pasaport memuru kimliğime bakmadan benimle fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe'nin ve Türkiye'nin değerini anladım.

himone
02.Şubat.2013, 14:19

Topal bence FB nin en kötü 2 orta sahasından biri. Yaptığı pas hatası haddini aşıyor, aldığı topu Selçuk gibi hemen stopere yolluyo, beklere neredeyse hiç yardımı yok hemen stoperlerin arasına giriyor, bu durum taktik gereği olabilir ama orada da bir tane bile top kapamıyor. Ben açıkçası geldiğinden beri sadece 3 maç iyi oynadığını gördüm. İnanılmaz yavaş olması da cabası.

Önder HOCA
02.Şubat.2013, 15:27
http://www.maraton.com.tr/Diadan-Fenerbahceye-mesaj_186108.html#.UQzmp_KH-So

Habere gel

sui generis
02.Şubat.2013, 16:29
4-3-3 oynuyorsak bir tane kesici adamınız olmak zorunda. en azından benim mantığım öyle diyor. Topal her maç çok iyi oynamıştır demiyorum ama bence savunma anlamında en iyi oyuncumuz. Şimdi siz bu kadar eleştirdiğiniz için adamın istatistiklerine bakayım dedim; onun gibisi yok Türkiye'de. Melo , Ernst , Veli , Necip vs baktım tek tek defansif anlamda en iyisi Topal. Eğer 4-3-3 teki geri adamı Meireles yapalım diyorsanız yapalım ama o zaman da stoper Topal oynamalı. yani bu adam her türlü sahada olmalı bana kalırsa.

http://tr.matchstudy.com/TSL2012-13/TSLTeamQ.aspx?team=Fenerbahce&no=03&item=5

ReaList
02.Şubat.2013, 17:13
4-3-3 oynuyorsak bir tane kesici adamınız olmak zorunda. en azından benim mantığım öyle diyor. Topal her maç çok iyi oynamıştır demiyorum ama bence savunma anlamında en iyi oyuncumuz. Şimdi siz bu kadar eleştirdiğiniz için adamın istatistiklerine bakayım dedim; onun gibisi yok Türkiye'de. Melo , Ernst , Veli , Necip vs baktım tek tek defansif anlamda en iyisi Topal. Eğer 4-3-3 teki geri adamı Meireles yapalım diyorsanız yapalım ama o zaman da stoper Topal oynamalı. yani bu adam her türlü sahada olmalı bana kalırsa.

http://tr.matchstudy.com/TSL2012-13/TSLTeamQ.aspx?team=Fenerbahce&no=03&item=5

Topal kötü bir oyuncu değil hatta Alex tarzı 10 numara oynayan adamlar kadroda olduğu o zaman olmazsa olmaz, Ancak şuan ne Alex var ne de o tarzda bir oyuncu. Durum böyle olunca Topal, Cristian ve Selçuk gibi isimler takımı geri çeker. Bu adamların belirli bir m2 alanda oyunu oynamaları oyunun o alanda sıkışmasına sebep oluyor. Ayrıca top taşımamaları da büyük bir sorun. Biz de pis bir alışkanlık olmuş, Ön Libero olmadan oynamayız algısı var. Oynattığımız Ön Liberolar köprü görevi görse neyse, Al gülüm ver gülüm oynayan adamlar.

Dediğim gibi 10 numara olduğu zaman bu adamlar değişilmez ama elde 10 numara yokken bu adamları oynatmak hücum yönünden size darbe vurur.

sui generis
02.Şubat.2013, 17:17
4-3-3 oynuyoruz yahu nereye darbe vuruyor. Önünde 5 adam var. bu adam elbette al gülüm ver gülüm yapacak. işi o çünkü. 4-4-2 de evet sıkıntı çıkartabilir ama 4-3-3 te olmaz öyle bir şey.

ReaList
02.Şubat.2013, 17:25
4-3-3 oynuyoruz yahu nereye darbe vuruyor. Önünde 5 adam var. bu adam elbette al gülüm ver gülüm yapacak. işi o çünkü. 4-4-2 de evet sıkıntı çıkartabilir ama 4-3-3 te olmaz öyle bir şey.

Topal
Meireles-Emre

Meireles-Emre
Salih (veya başkası)

Tercihi oyunu nerede oynayacağınız adına çok önemli.
Edit: Zaten Alex gittikten sonra takımın aldığı sonuçlara ve oynadığı oyuna bakınca oradaki adamın ne kadar lüks ve gereksiz olduğu ortada, Gol ortalamamızın düşük olmasının yanı sıra, Ön liberolarla oynayarak gol yemeyeceğimizi de zannediyoruz, yanılmıyorsam geçen hafta üst üste gol yeme rekoru kırmıştık.

Universal
02.Şubat.2013, 22:11
Üç transferde aslında iyi oldu. En azından takım rotasyon yapabilecek. Yedek kulübesien bakıldığında emin isimler olacak. Emre ve Webo direkt sonuç değiştirecek transferler oldu. HAK ise artık dinlendirebileceğimiz bir isim olacak Ziegler.

ReaList
03.Şubat.2013, 00:20
Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, A Haber'de katıldığı programda açıklamalar yaparken Belhanda transferindeki süreci değerlendirdi.

"Belhanda transferi Montpellier Başkanı yüzünden olmadı" diyen Kiğılı Ödeme planında mütabakata varmıştık. Ancak sürekli bonservis bedelini değiştirdiler" dedi.

Fenerbahçe'nin mali bakımdan bir sıkıntısı olmadığını dile getiren Kiğılı sözlerine şöyle devam etti:
"Fransa'da kredibilitemiz çok yüksek. Dışarıdan aldığımız oyuncularda bir ödememezlik yaptığımız yok. Medyada bu yazılıp çiziliyor ikide bir. Fenerbahçe'nin mali durumu ligdeki bütün takımların hepsinin üzerindedir"

Belhanda transferi için görüşmelerde Montpellier'in sürekli fiyat değiştirdiğini belirten Kiğılı, "Fransızlar ilk önce 12 istediler, sonra 10'a indiler. Sonra oradan 15'e yükseldiler. Biz de bıraktık. Önümüzdeki sezona bakacağız. Belhanda'nın sezon sonunda gelme konusunu da Aykut Kocaman'a soracaksınız" ifadelerini kullandı.

EndoplazmiK RetikuluM
03.Şubat.2013, 01:11
Yahu madem finansal durumumuz ligdeki bütün takımların hepsinin üzerinde, Galatasaray çilekli pasta yaparken siz neden 3ün 5in hesabını yaptınız sayın Kiğılı ?

sui generis
03.Şubat.2013, 01:17
Yahu madem finansal durumumuz ligdeki bütün takımların hepsinin üzerinde, Galatasaray çilekli pasta yaparken siz neden 3ün 5in hesabını yaptınız sayın Kiğılı ?

ben transfer politikamızı eleştiriyorum ama çok doğru yaptığımız bir şey var. Takımda maaş dengesi var genelde. Üst sınırımız var (2.8 M Euro) bundan fazlasını kimseye vermiyoruz. bence çok doğru.

Transfer yapılırken paraya o kadar çok bakmamışlar bence. Mesela Niang varken Webo'ya 3M Euro verdik. lüks.

Ziegler yerine Santos olsaydı başarılı bir transfer dönemi geçirdik derdim de Ziegler bozuyor.

Hayırlısı bakalım.

ForsakeN
03.Şubat.2013, 01:25
Niang'a transfer sezonunu başında teklif yapmışız fakat o zaman Al Sadd'la arasında sorun yokmuş, bırakmamışlar bize. Sonradan eşinin hamileliği dolayısıyla sorun yaşamış Beşiktaş da o ara teklif yapmış.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/nianga-f-bahce-teklif-yapti-amaSXHBQ313467SXQ

sui generis
03.Şubat.2013, 01:30
Niang deseymiş ya gelin beni alın diye :)

ForsakeN
03.Şubat.2013, 01:33
Niang deseymiş ya gelin beni alın diye :)

Belki de o ara bizimkiler İBB ile anlaşmayı yapmışlardır.

sui generis
03.Şubat.2013, 01:39
Webo daha geç açıklandı. Vazgeçtik derlerdi , tabii eğer imzalar atılmadıysa önceden.

Cengo
03.Şubat.2013, 01:58
Topal kötü bir oyuncu değil hatta Alex tarzı 10 numara oynayan adamlar kadroda olduğu o zaman olmazsa olmaz, Ancak şuan ne Alex var ne de o tarzda bir oyuncu. Durum böyle olunca Topal, Cristian ve Selçuk gibi isimler takımı geri çeker. Bu adamların belirli bir m2 alanda oyunu oynamaları oyunun o alanda sıkışmasına sebep oluyor. Ayrıca top taşımamaları da büyük bir sorun. Biz de pis bir alışkanlık olmuş, Ön Libero olmadan oynamayız algısı var. Oynattığımız Ön Liberolar köprü görevi görse neyse, Al gülüm ver gülüm oynayan adamlar.

Dediğim gibi 10 numara olduğu zaman bu adamlar değişilmez ama elde 10 numara yokken bu adamları oynatmak hücum yönünden size darbe vurur.

Hayır. Aksine 433te en gerekli nokta orasıdır Topal için.

Önünde 2 tane hücumu yönlendiren orta saha var, onların açıklarını kapacak. İleride de 3 hücum oyuncusu olacak, dönüş olmadı mı kanatları kapatacak kontrada. Zaten hücum iş yapmasına gerek yok, alıp önündeki iki oyuncuya verecek kısa.

Barcelona'yı düşün. Busquets'in hücuma sıfır katkısı var.

433, 4231'den daha hücumcu bir taktik. 4231 AMClerin savunma katkısı olmaması yüzünden kanatların da savunmacı yönü olması beklenen bir taktik. Dolayısı ile 4411 gibi oynatır.

barahir
03.Şubat.2013, 02:09
Hayır. Aksine 433te en gerekli nokta orasıdır Topal için.

Önünde 2 tane hücumu yönlendiren orta saha var, onların açıklarını kapacak. İleride de 3 hücum oyuncusu olacak, dönüş olmadı mı kanatları kapatacak kontrada. Zaten hücum iş yapmasına gerek yok, alıp önündeki iki oyuncuya verecek kısa.

Barcelona'yı düşün. Busquets'in hücuma sıfır katkısı var.

433, 4231'den daha hücumcu bir taktik. 4231 AMClerin savunma katkısı olmaması yüzünden kanatların da savunmacı yönü olması beklenen bir taktik. Dolayısı ile 4411 gibi oynatır.

Dediklerin doğru, tek bir kısma katılmıyorum. Busquets şu an ki Barcelona hücumlarını başlatan önemli noktada yer alıyor yaptığı tek paslarla. Zaten Topal ile olan farkı da bu.

sakary Ali
03.Şubat.2013, 02:10
Amrabat şakayla: "Belhanda'ya Türkiye'nin en büyüğü Galatasaray dedim o yüzden gelmedi" diyor :)

ReaList
03.Şubat.2013, 02:11
Ama Cengiz Barça'daki kanatlar gol makinası : )
Bizim kanatların skora az katkı vermesi yüzünden DMC lüks, TR liginde büyük bir takımın aşırı kontrollü oynaması da olmuyor zaten, Kanatlar demişken Kuyt dışında ligde golü olan kanat oyuncumuz yok ne yazık ki. Bana kalsa 3 tane dinamik Orta alan oyuncusuyla oynamak büyük kazanç olur. Umarım yarın Baroni, Emre, Meireles yerine Salih, Emre, Meireles oynar da bunu görmüş oluruz. Gerçi bugün Posta gazetesinde Belhanda'nın transferinin yatmasından sonra Aykut Kocaman'ın mevcut sistemden artık vazgeçeceği yazıyordu ama bakalım.

ReaList
10.Şubat.2013, 13:22
Fenerbahçe yöneticisi Deniz Tolga Aytöre Beyaz Futbol programına bağlanarak gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Aytöre Fenerbahçe'nin Wesley Sneijder ile görüşmediğini vurgulayarak "Olduğunu ispat etsinler. Fenerbahçe isteseydi, alırdı. Hangi Fenerbahçeli yönetici Drogba ile görüşmüş? Yaptığını iddia eden varsa ispat edecek. Görüşsek, görüştük deriz. Fenerbahçe başkanı taraftarına şirin gözükmek istese araya girdik konularında bu şeyi kabul ederdi. F.Bahçe isteseydi Didier Drogba'yı alırdı. Neden alamasın. Fenerbahçe'nin gücünü bütçesi gösterir. O travma yaşadığımız sezonda ödediğimiz vergi 90 trilyon. Lütfen onlar da açıklasın. Biz bir yanlış yaptıysak hesabını veririz ama adı duyulmamış Galatasaray Divan Kurulu Başkanı'na değil." ifadelerini kullandı."

Hala utanmadan Fenerbahçe isteseydi X oyuncuyu alırdı muhabbetini edebiliyorlar, biz ne yaptık da bu insanlar bize bu kadar salak muamalesi yapıyor ? Senelerce yedikleri her naneye rağmen koşulsuz maddi manevi destek veren milyonlarca insanın bu fedakarlığı onların gözünde "Koyun, Saf taraftar" algısına sebep olmuş ve "biz ne yapsak dinleyecek, biz ne dersek o olacak" mantığı yaratmış.

KanaKe
10.Şubat.2013, 13:39
yahu belhandayi alamadilar hala isteseydik onu alirdik bunu alirdik sneijder nere belhanda nere drogba yi hic konusmaya gerek yok adam daha gecen sezon sl kupasi kaldirmis.. biraksinlar bu ayaklari artik herseyi ellerine yüzlerine bulastirdilar..

titates1
19.Mart.2013, 19:10
Baroni İtalya'ya mı gidiyor?
İtalyan spor basını, Serie A'nın köklü ekiplerinden Roma'nın Fenerbahçeli Cristian Baroni'yi transfer etmek istediğini iddia etti...

Il Sussi Diario Gazetesi'nde yer alan habere göre orta sahaya önümüzdeki sezon için takviye yapmayı planlayan Roma'nın yaz transfer dönemindeki en büyük hedeflerinden birinin Cristian Baroni olacak.

Roma'nın Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı oyuncuyu Lazio maçlarında yakından takip edeceği ve önümüzdeki günlerde de sarı lacivertli ekibin kapısını bu transfer için çalacağı da haberdeki diğer bilgiler arasında yer aldı.

Birçok yerde çıktı bugün bu haber , SAT-MI--YO-RUZ kardeşim !! :)

Kaka Leite
19.Mart.2013, 19:43
Eğer haber doğru ise Roma klübünün canını yerim ne olursunuz teklif yapın. Allahım nolur haber doğru olsun ve Baroni son kez 2 Lazio maçında iyi oynasın.

Ne olur Allah'ım çok şey mi istiyorum ? (EVET) :(

himone
19.Mart.2013, 19:56
İnanmam! Kesinlikle inanmam.

OrcunFB
19.Mart.2013, 20:04
Ağlamak istiyorum. :uzgun:

ForsakeN
19.Mart.2013, 21:03
Beyler cidden inanıyor musunuz bu habere :D

titates1
23.Mart.2013, 16:18
John Terry'ye Fenerbahçe dahil yurtdışından teklifler varmış , Chelsea'den ayrılmak istiyormuş.

erdem344
23.Mart.2013, 16:26
Gelsin gelsin . Terry iyidir . :D

himone
23.Mart.2013, 16:53
Adam akıllı genç bir stoper alsalar olmaz mı? Nerede yaşlı adam varsa peşine düşüyorlar. Takım huzur evine döndü.

Kaka Leite
23.Mart.2013, 16:56
Her yere para saçan yönetim Toby Alderweireld'i alsa ya.

Harika bir stoper ancak nerede bizde onu alacak kişi ?

Gitsinler azcık adı var diye ölmüş adamı alsınlar.

darkkobal123
23.Mart.2013, 18:14
Tecrübesiyle fark yaratır, gelirse çok yararlı olacaktır takıma. Ancak yaşlı bir savunma hattı kurmak pek mantıklı değil. Sezonun belirli dönemlerinde form düşüklükleri yaşayabilir.

sui generis
23.Mart.2013, 19:23
Kendinize gelin yahu , Tery fark yaratır fark :)

footballer33
23.Mart.2013, 19:44
Vay be! John Terry de beğenilmiyor artık! :D

europeanconquer
23.Mart.2013, 20:05
Terry ilaç olur Fenerbahçe'ye.

Namzet
23.Mart.2013, 20:19
Terryden nefret ediyorum,inşallah alınmaz

Facx
23.Mart.2013, 20:31
terry takım içi yengeleri bozar :D ona göre :D şahsen sevdiğim bi stoper fenere gitsin istemem :D

Homer J.S
23.Mart.2013, 21:11
terry takım içi yengeleri bozar :D ona göre :D şahsen sevdiğim bi stoper fenere gitsin istemem :D

Şu çok iyiydi helal olsun :D

erdem344
28.Mart.2013, 14:44
cassano haberleri var.

darkkobal123
28.Mart.2013, 15:43
Katar'a gider gelmez buraya.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2013, 16:27
Her yere para saçan yönetim Toby Alderweireld'i alsa ya.

Harika bir stoper ancak nerede bizde onu alacak kişi ?

Gitsinler azcık adı var diye ölmüş adamı alsınlar.

kac kere izledin cenker alderi. Fm profiliyle transfer mi yapilir :) o zaman butun PAsi yuksek gencleri toplayalim, ilerde faydasini goruruz. bu da bir yontem ama gercekci degil. ancak alderin de piyasasi var, onu getirmek o kadar basit degil. ilaveten terry dururken ben aldere bakmam acikcasi. genc bir stoper dusunuyorsan altyapidan galatasarayin yaptigi gibi semih ayarinda bir genc koyarsin, olur biter :)

Kaka Leite
28.Mart.2013, 16:59
kac kere izledin cenker alderi. Fm profiliyle transfer mi yapilir :) o zaman butun PAsi yuksek gencleri toplayalim, ilerde faydasini goruruz. bu da bir yontem ama gercekci degil. ancak alderin de piyasasi var, onu getirmek o kadar basit degil. ilaveten terry dururken ben aldere bakmam acikcasi. genc bir stoper dusunuyorsan altyapidan galatasarayin yaptigi gibi semih ayarinda bir genc koyarsin, olur biter :)

Abi nerden biliyorsun izlemediğimi yahu ? :)

Mamadou
28.Mart.2013, 22:00
Baroni'nin sezon sonu sözleşmesi bitiyor mu . Cassano haberleri çıktığına göre Baroni ile yollar ayrılacak demek.

Normalde de iyidir abi. Teknik bir stoper dediğin gibi kolay değil Türkiye'ye getirmek. Vertonghen'den hiç bir farkı yok.

titates1
30.Mart.2013, 20:15
Hürriyet’in haberine göre Fenerbahçe, Türkiye’nin Macaristan’la yaptığı maçta oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Alper Potuk’un transferi konusunda anlaşma sağladı.

Alper’in transferi için yaklaşık 10 gün önce aracılarla görüşen Fenerbahçe, geçen sezon devre arasında da Eskişehirspor’la prensip anlaşması sağlamış ancak son anda çıkan pürüzler sebebiyle bu transferi gerçekleştirememişti.

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, yaptığı açıklamada “Alper Potuk’un bonservisi artık 5 milyon avro değil. Mevkisinde Türkiye’nin en iyilerinden. Onu bu kadar ucuza bırakmayız” demişti.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-alper-fenerbahceyle-anlasti_sto3689244/story.shtml

mwaru
07.Nisan.2013, 15:22
Hagi, Ribery mesajını verdi!
Hagi, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızın transferinde önemli yol aldığını belirtirken, G.Saray mesajı verdi.
Galatasaray'ın eski hocası ve yıldızı Hagi, GSP kanalında yayımlanan programda Rumen futbolunun genç yıldızları hakkında önemli açıklamalarda bulunurken ilginç bir transfer haberinin altına da imza attı.

Fotomaç'ın haberine göre; Hagi, Fenerbahçe'nin Franck Ribery'yi istemesi ile ilgili olarak ortaya çıkan iddialara, "Türkiye'deki dostlarım benim dünya futboluna armağan ettiğim Ribery'nin, Fenerbahçe'ye transfer olacağını söylediler. Bu konuda çok ciddi gelişmeler yaşanmış" dedi.

Rumen çalıştırıcı ayrıca, "Ribery, Türkiye'ye dönecekse bu takım Galatasaray olmalı" şeklinde konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130407/Hagi_Ribery_mesajini_verdi.html?utm_campaign=Hagi_ Ribery_mesajini_verdi&utm_medium=Sosyal&utm_source=Facebook

kıhkıh :D bu kadar da sallanmaz.

Night_Mare17
07.Nisan.2013, 15:57
Yabancı sınırlaması gelmese seneye Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadro kurabileceğine inanıyorum. İyi bir yabancı stoper , yabancı sol bek , orta saha ve sol kanat ile muazzam bir kadro olabilir. Tabi engeller var ah bir kalksa o sınırlar takımlarımız Avrupa'da uçar.

tyfnkrvl07
07.Nisan.2013, 19:24
Yabancı sınırlaması gelmese seneye Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadro kurabileceğine inanıyorum. İyi bir yabancı stoper , yabancı sol bek , orta saha ve sol kanat ile muazzam bir kadro olabilir. Tabi engeller var ah bir kalksa o sınırlar takımlarımız Avrupa'da uçar.
Öyle diyosunda , yabancı sınırlaması olmasaydı sence Salihler , Semihler yetişebilir miydi ?

ForsakeN
07.Nisan.2013, 19:31
Öyle diyosunda , yabancı sınırlaması olmasaydı sence Salihler , Semihler yetişebilir miydi ?

Yetişirdi.

Night_Mare17
07.Nisan.2013, 19:39

Yetişirdi bence. Yerli ve yetenekli oyuncuyu her zaman parlar göze girer fakat bu yabancı sınırıyla oynamak için oynatılan bir sürü yerli oyuncu var. Bizim Real Madrid deplasmanında Real Madrid 3 İspanyol ile çıktı ama milli takımına bak Dünya'nın en iyisi.

tyfnkrvl07
07.Nisan.2013, 20:53
Tek tük yetişirdi , oda kendi çabalarıyla.Çoğu takım üstüne düşmezdi gençlerin. Ya da şöyle diyim eğer yabancı sınırlaması olmasaydı Fenerbahçe Salih'e 1 m küsür para verir miydi ?

Night_Mare17
07.Nisan.2013, 21:00
Tek tük yetişirdi , oda kendi çabalarıyla.Çoğu takım üstüne düşmezdi gençlerin. Ya da şöyle diyim eğer yabancı sınırlaması olmasaydı Fenerbahçe Salih'e 1 m küsür para verir miydi ?

1 M'den daha az para verirdi ve alırdı Fenerbahçe. Yabancı sınırı nedeniyle yerlilerin fiyatları uçuyor

Önder HOCA
07.Nisan.2013, 21:02

yabancı sınırının olması zaten oyuncu yetişmesini engelliyor bakınız gg 5 sezondur bizde 5 sezondur aynı oynuyor oyununu ilerletmedi adam neden çünkü haftayada o adam oynayacak

tyfnkrvl07
07.Nisan.2013, 21:02
1 M'den daha az para verirdi ve alırdı Fenerbahçe. Yabancı sınırı nedeniyle yerlilerin fiyatları uçuyor
Neyse benim düşüncem ilk 18 de en fazla 8 yabancı olması yönünde , fazlası Milli Takıma zarar verir.

ForsakeN
07.Nisan.2013, 22:03
Nicollin bize çok büyük kıyak geçmiş. Sağolsun varolsun

titates1
07.Nisan.2013, 22:07
Neyse benim düşüncem ilk 18 de en fazla 8 yabancı olması yönünde , fazlası Milli Takıma zarar verir.

Milli Takım baya iyi çünkü aman zarar gelmesin =)

Kalkmalı bu sınır en azından Avrupalı oyuncular için , kesin kalkmalı.

Deus Dominus
07.Nisan.2013, 22:13
Avrupa Birliği'ne girebilirsek kalkar (ama bunu için daha çoook bekleriz gibi geliyor bana, malum müzakereler durdu, Avrupalı olma hayalimizden vazgeçtik fiilen :) )

himone
07.Nisan.2013, 22:22
Yabancı sınırının olması yerli oyuncuların fiyatınınn artması içindir Türk futbolu falan hikaye. Federasyon başkanı şeçilebilmek için en önemli olay yabancı sınırıdır. Kaldırdığınız anda tüm Anadolu kulüplerinin desteğini kaybedersiniz. Çünkü yerli futbolcudan cacık olmaz, ve para etmezler. İşte Salih gibi bir oyuncuysanız zaten oynuyorsunuz. Allah aşkına Topuz 10 milyon eder mi, aynı şekilde Alper gibi dünyada sayısız futbolcu var ama mecburen 8-10 vereceksiniz almak için. Bunların hepsi yabancı sınırı sayesinde, olmazsa zaten Anadolu kulüpleri batar.

Escochae
07.Nisan.2013, 22:44
Yabancı sınırının olması yerli oyuncuların fiyatınınn artması içindir Türk futbolu falan hikaye. Federasyon başkanı şeçilebilmek için en önemli olay yabancı sınırıdır. Kaldırdığınız anda tüm Anadolu kulüplerinin desteğini kaybedersiniz. Çünkü yerli futbolcudan cacık olmaz, ve para etmezler. İşte Salih gibi bir oyuncuysanız zaten oynuyorsunuz. Allah aşkına Topuz 10 milyon eder mi, aynı şekilde Alper gibi dünyada sayısız futbolcu var ama mecburen 8-10 vereceksiniz almak için. Bunların hepsi yabancı sınırı sayesinde, olmazsa zaten Anadolu kulüpleri batar.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Sonuçta iyi olan futbolcu kendisini her daim gösterir. Bu arada seneye umarım sol kanatta oynayabilen içeri kat edip çalım atabilen teknik bir oyuncu alınır. Takımın tek eksiği kat eden oyuncuların azlığı bana kalırsa.

erdem344
17.Nisan.2013, 19:30
Serdar taşcı haberleri var gelsin güzel olur.

Yanında da yobo dayı olur yumuşak ama güzel ikili olurlar.

Kryptonite
17.Nisan.2013, 19:40
Serdar taşcı haberleri var gelsin güzel olur.

Yanında da yobo dayı olur yumuşak ama güzel ikili olurlar.

Serdar Taşçıya çok para istiyorlarmış bildiğim kadarıyla.

erdem344
22.Nisan.2013, 12:31
Yobo , Serdar , Ziegler , Orhan , Cris , Teklif gelirse Meireles , Sezer , Mehmet Topuz , Stoch , Bienvenu , Semih ,

Sezon sonunda gönderilmesi gereken oyuncular.

SAİT71
22.Nisan.2013, 13:22
Takımın kadro olarak büyük bir revizyona girmesi lazım. Yukarıdaki arkadaşa Meireles ismini çıkararak katılmaktayım...

uAburak89
22.Nisan.2013, 13:25
Bu denli revizyon çok zor, üstelik yazılan çoğu isim Türk, yabancı kontenjanı azalırken eldeki Türk oyuncuları gönderip yerine yenisi almak ciddi maliyet demek. Fenerbahçe'nin kadrosu kötü değil, sadece doğru kullanılmıyor. Çoğu zaman aynı oyuncuların oynaması son kritik virajda yorgunluğu beraberinde getirdi. En basitinden Krasic ve Stoch'dan daha fazla verim alınabilirdi bence.

erdem344
22.Nisan.2013, 13:40
Mironun bu sezon yaptıkları :

2 maç 11 olmak üzere 5 avrupa maçında 0 gol 0 asist

8 maç 11 olmak üzere 14 lig maçı 0 gol 1 asist

5 maç 11 olmak üzere 6 kupa maçı 0 gol 0 asist

Hala hoca stochu bitirdi derler ama

sananes
22.Nisan.2013, 13:58
bir kere Orhan Şam ve Serdar Kesimal kesinlikle gönderilmeli. Sadece kupa maçlarında oynayan bu 2 oyuncu bizden toplamda primler vs dahil senede 5 milyon türk lirası alır, hem de en az. Kupada bu 2sinin yerine alt yapıdan çocuklar oynasa bizim için hem daha iyi olur hem de maddi olarak bu 2 ismin yükünden kurtuluruz.

Krasic'ten ben hala ümitliyim kaldı ki topla ilerleyebilen oyuncu sayımız neredeyse 0'ken ona 1 sezon daha şans verilmeli,Kuyt zaten yaşlı Krasic eski haline yaklaşsa dahi çok faydalı olur.

Miro ise gitmeli,hem sorunlu hem de katkı veremiyor. Artık savunmacılar ezberledi kendisini.

Cris bence zaten satıldı Roma'ya. Belki de başka bir takıma ama seneye kalmayacaktır.

Semih kesin gitmez bence de otursun bir zararı yok. Arada da oynuyor. Kaldı ki dün izlediğimiz Webo'dan her zaman her koşulda daha iyi oynar.

Yobo gidecektir,Terry falan deniyordu o olmasa bile bir stoper alınır. Yobo yedek bekler gitmese bile. Yedekte oturmak için de fena bir isim değil.

Ziegler'e gelirsek, devre arasında Ziegler ya da Santos gelecek deniyordu. İnanın bana Santos gelse hala şampiyonluk potasındaydık. Nielsen'den beri tüm sol beklerimizi hatırlıyorum diyebilirim,bundan daha kötüsünü görmedim ben.

Meireles kalmalı,Sezer gitsin adamın kariyerine yazık burada oynaması zor. Mehmet Topuz ise kulübemiz için şart bir isim.

Bu isimlerin dışında benim düşüncem Webo seneye asla 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli. Caner'de yedek diye düşünülürse tamam kalsın ama senede 30 maç Caner izletmesinler bize,lütfen.

ForsakeN
22.Nisan.2013, 14:04
Yobo , Serdar , Ziegler , Orhan , Cris , Teklif gelirse Meireles , Sezer , Mehmet Topuz , Stoch , Bienvenu , Semih ,

Yobo, Meireles, Mehmet Topuz ve Semih disindakilere katiliyorum. Webo'nun yerine de transfer sart.

sui generis
22.Nisan.2013, 14:31
Webo felaket ötesi. Gelecek sezon nasıl bir sistemle oynayacaksak öyle bir forvet alınmalı. Pivot adam arıyorsak bu isim Webo olmamalı, daha iyileri varken zorlama oluyor. Yok eğer hızlı , bitirici bir adam arıyorsak oraya sowu çekelim. Adam akıllı bir kanat alalım ama sol ayaklı olsun mümkünse. Sağda kuyt , krasic , topuz var transfer gereksiz.

Stoch , Serdar , ziegler , Orhan , henri , Serkan kesin olarak gitmeliler. Serkan iyi hoş da fazla lüks. Mert ve erten yeterli yedek için.

Sol bek bence cok acil değil ama 2 stoper şart. Biri chedjou olsun diğeri fark etmez :)

Kryptonite
22.Nisan.2013, 14:33
Sezer,Serdar,Stoch,Cristian,Yobo,Orhan,Bienvenu bunlar gitmesi gereken isimler.Mehmet Topuz klube için muazzam bir oyuncu gönderilmesi saçmalık olur.Krasic de form tutacağa benzemiyor onuda yollasınlar ama Stoch ve Cristian kesinlikle gitmeli.

KanaKe
22.Nisan.2013, 14:53

hepimiz biliyoruzki stoch düzenli olarak oynatildi mi etkili olan bir oyuncu.. arka arkaya düzenli olarak oynatilmadimi performans felan beklemek abes olur.. tabi aykut hocada formda kuyt yada caneri kesemezdi..

Rsa
22.Nisan.2013, 15:17

56 maça çıkan takımda gerçekten bayağı şans almış. Hoca haklı beyler.

petrol_fb12
22.Nisan.2013, 15:17
Emre'den 2-3 gömlek altı iki yabancı alınmalı.Emre gitti mi takım hucuma kalkamıyor.Hoş Teknik Direktör değiştirmekten sonra Messi gelse Pres yapmıyor diye kenarda oturur oda ayrı bir sohbet.

ReaList
22.Nisan.2013, 15:22
Futbol karakteri değişmedikten sonra... Bütün yaz bıdı bıdı konuşurlar yine, transferler son güne kalır. Ligin başında takım oturmamıştır takım puan kaybeder, ligin ortasında sistem oturtma çabaları takım bocalar ve ligin sonunda ite kakıla futbol. Böyle bir yere Messi'yi getirsen ne yazar ? Bu sezon 80 milyon lira oyuncu bonservislerine para ödedin ki bu son 10 yıldaki en büyük yatırımlardan biri ama bugün 30 haftada 55 puanın var. Bu denli yüksek paraları transfere yatıran takımlar Avrupa kupalarında derece bekliyor biz şuan sadece onun hakkını veriyoruz. Öyle ya da böyle.

Eğer bir değişim olacaksa bu kökten olmalı yama yaparak değil, aksi halde adım gibi eminim gelecek sene aynı senaryo bilmem kaçıncı bölümüyle yine bizleri bekliyor olacak. 1 ay sonra görün bizi, 3 ay sonra süperiz, devre arasında dünya yıldızları getiriyoruz, ikinci yarı uçuyoruz, ama biz zaten ilk yarı kaybetmiştik ki....

attirson
22.Nisan.2013, 15:28
Paraya kıyıp yıldız bir sol kanat yıldız bir stoper alsınlar.

footballer33
22.Nisan.2013, 16:11

Selçuk Şahin?

Saydığın isimlerden, Cristian muhtemelen Roma'ya gidecek. M.Topuz'un sözleşmesi zaten bitiyor. Stoch ise, 1 sene kiralık gönderilebilir. Semih de, sözleşmesi devam ediyorsa yedek golcü olarak kalabilir bence. Diğer saydıklarına katılıyorum.

Sezer Öztürk'ü, bizimkiler alabilir belki.

SAİT71
22.Nisan.2013, 16:43
Bu sezon kaçırdığımız en büyük futbolcu buydu (http://www.ajansspor.com/video/v/20130422/alex_de_souzadan_muhtesem_frikik_golu.html?utm_cam paign=alex_de_souzadan_muhtesem_frikik_golu&utm_medium=vid?utm_campaign=Alex_atmaya_devam_ediy or&utm_medium=Sosyal&utm_source=Facebook)