View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Enterokinaz
11.Haziran.2009, 03:14
En azından aLınacaksa Capel türü bi oyuncu alınıp ya 1 sene kiralık verilip yada direk oynatmak iyi olur bence sol açık en iyi yontem
Verdiğin örneği anladım ama Capel alınsa mesela, kiraya mı gönderilecek yani ? Capel Türkiye'de bako oynayacak bir sol kanat oyuncusudur.
Cengo
11.Haziran.2009, 03:25
Lemi Çelik açıklamış, 4M€+2 oyuncu karşılığında Özer Hurmacı için anlaşılma noktasına gelinmiş.Özer de ben izlemedim ama geçende Star'a bağlanıp transfer görüşmeleri doğrulamış.
Hadi hayırlısı, orta sahanın ortası için iyi bir oyuncu, rotasyonu tamamlamak adına iyi olacak kısmetse.
EreN
11.Haziran.2009, 03:31
Bir zahmet o kadar sözün ardından yapılsın transferler. Beklemedeyiz hala.
Since-1907
11.Haziran.2009, 04:06
Özer Cumaya kadar açıklanır sanırım , Aragones gitseydi o zaman asıl yabancı transferler - Daum -Aykut Hoca fln açıklanır.Aragones gidene kadar yerli transferler açıklanır sadece.
E.Cartman
11.Haziran.2009, 04:31
Toni'yi istemiyosun yani ? :/ Gelir mi bilmem ama gelirse çok iş yapar
İstemediğim den değiL geLsin ama yaşından doLayı istemiyorum fenerde bütçe sıkıntısıda oLmadığı için Toniye vereceği parayı başkasına verebiLir bundan hem forma satışından kazanır hem Toniden genç oLacak biri oLduğu için satıştanda kâr eder o yüzden yoksa Toni geLsin başımızın üstünde yeri var bi gsLi oLarakta sevinirim hem Ligimizin kaLiteside artar ama bence Toni'nin aLacağı maaşn 4te1ini sercan aLır sercanın babasının söyLemLerine dayanaraktan söyLiim LiverpooL da iLgiLeniomuş sercanLa ben oLsam sercanı aLır burda iyice bi piyasa yaptırır 2-3 katına satarım gs'de mehmet topaLa aynısını uyguLıcak meseLa 1M$ a aLmışLardı şimdi en az 5-6M€ bonservis verioLar ki GS 7M€ aşaısınıda kabuL etmio yani bu demek oLuyoki 2senede 7kat hatta daha fazLa fiyat artışı bu yüzden Fenerin Toni'den kazanacağı forma satışı sercan'nın - düzenLi oynarsa- 2 sene sonraki bonservis fiyatına yetişemez bu kadar benm söLicekLerim :D:D
Cengo
11.Haziran.2009, 04:35
İstemediğim den değiL geLsin ama yaşından doLayı istemiyorum fenerde bütçe sıkıntısıda oLmadığı için Toniye vereceği parayı başkasına verebiLir bundan hem forma satışından kazanır hem Toniden genç oLacak biri oLduğu için satıştanda kâr eder o yüzden yoksa Toni geLsin başımızın üstünde yeri var bi gsLi oLarakta sevinirim hem Ligimizin kaLiteside artar ama bence Toni'nin aLacağı maaşn 4te1ini sercan aLır sercanın babasının söyLemLerine dayanaraktan söyLiim LiverpooL da iLgiLeniomuş sercanLa ben oLsam sercanı aLır burda iyice bi piyasa yaptırır 2-3 katına satarım gs'de mehmet topaLa aynısını uyguLıcak meseLa 1M$ a aLmışLardı şimdi en az 5-6M€ bonservis verioLar ki GS 7M€ aşaısınıda kabuL etmio yani bu demek oLuyoki 2senede 7kat hatta daha fazLa fiyat artışı bu yüzden Fenerin Toni'den kazanacağı forma satışı sercan'nın - düzenLi oynarsa- 2 sene sonraki bonservis fiyatına yetişemez bu kadar benm söLicekLerim :D:D
Toni ile Sercan aynı tip oyuncu mu?
Biri pivot santrafor, diğer serbest forvet.
Toni'nin gol vuruşları çok vasattır, 6 pastan çok rahatlıkla kaçırabilir ama fizik olarak dünyada sayılı iş yapan isimlerden biri.Hala çok büyük bir piyasası var.
E.Cartman
11.Haziran.2009, 04:42
Toni ile Sercan aynı tip oyuncu mu?
Biri pivot santrafor, diğer serbest forvet.
Toni'nin gol vuruşları çok vasattır, 6 pastan çok rahatlıkla kaçırabilir ama fizik olarak dünyada sayılı iş yapan isimlerden biri.Hala çok büyük bir piyasası var.
Bnn zaten aynı tip oyuncu oLdukLarını söyLemedim ki ben sadece Toni'nin yaşından doLayı kazanacağı parayLa sercan'ın yaşından doLayı kazanacağı paraya dikkat çektim hem madem goL vuruşLarı çok vasat 6 pastan goL kaçırabiLiyo Fenere hiç geLmesin senin bu sözünden sonra hiç istemiom çünkü bu adama güiza pas çıkarcak bu da atamıcak ama sercanı koyduğunu düşün hem sercanın hem güizanın asistLeride goLLeride çok oLcak güizanın ne tip bi forvet oLduğunu herkes biLio zatn
deniz.91
11.Haziran.2009, 04:42
DUYURU..!
Kulübümüz futbolcumuz Mehmet TOPUZ ile 10.06.2009 başlangıç 31.05.2010 bitiş tarihli “dönem harici” sözleşmeyi 20.05.2008 tarihinde Kayseri 2.Noterliğinde 6402 yevmiye numarası ile karşılıklı olarak imza etmiştir.
Kulübümüz futbolcumuz Mehmet TOPUZ ile 10.06.2009 başlangıç 31.05.2010 bitiş tarihli “dönem harici” sözleşmeyi 20.05.2008 tarihinde Kayseri 2.Noterliğinde 6402 yevmiye numarası ile karşılıklı olarak imza etmiştir.
Kulübümüz aynı gün yani 20.05.2008 tarihinde iş bu sözleşmeyi 277 kayıt no.su ile Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne teslim etmiştir.
Kamuoyunun bilgisine arz olunur.
Saygılarımızla
Kayserispor Yönetim Kurulu
Bu ne demek oluyor?
TR.CaPTaiN
11.Haziran.2009, 04:46
http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=26314
Bu habere karşılık yayınlandı galiba o yazı.
_____
Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Bayer Leverkusen formasını giyen Simon Rolfes'in peşinde olduğu öğrenildi!..
Josico ile Maldonado'dan istediği verimi alamayan ve bu oyuncuların mevkisine yeni bir yabancı oyuncu transfer etmek isteyen sarı lacivertli yönetimin, Juventus'un Danimarkalı ön liberosu Christian Poulsen'in transferinin zora girmesi üzerine Simon Rolfes'e yöneldiği belirtildi.
Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Rolfes, Almanya Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Leverkusen'e Alemannia Aachen'den transfer olan 1982 doğumlu oyuncu, 2005 yılından bu yana bu takımın formasını giyiyor.
Maraton
Cengo
11.Haziran.2009, 04:46
DUYURU..!
Kulübümüz aynı gün yani 20.05.2008 tarihinde iş bu sözleşmeyi 277 kayıt no.su ile Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne teslim etmiştir.
Kamuoyunun bilgisine arz olunur.
Saygılarımızla
Kayserispor Yönetim Kurulu
Bu ne demek oluyor?
Beşiktaş sözleşme geçersiz diye itiraz edecekti tarihler uymuyor diye, o yüzden açıklama gereği hissetmişler :)
deniz.91
11.Haziran.2009, 14:03
Palavralar için yani:)
goosfraba
11.Haziran.2009, 14:19
Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz şuan bir radyoda çok iyi kıvırıyor olayı :)
KanaKe
11.Haziran.2009, 16:20
Hamit Altintop ile anlasmisiz sanirim.. heryerde özel haber olarak veriliyor.
tarikko
11.Haziran.2009, 16:26
Bayern Münih forması giyen Milli futbolcunun İranlı menaceri Reza Fazeli ile pazartesi günü kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun bonservisi için de 7 milyon Euro ödenecek
Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun yıldızı olan Sivassporlu Bilica’yı alan, Mehmet Topuz bombasıyla ortalığı sallayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın durmaya hiç niyeti yok. Sarı-Lacivertli kulübün patronu şimdi de Bayern Münihli Hamit Altıntop’a imzayı attırmak için geri sayımda. Her fırsatta Türkiye’ye gelmek istemediğini söyleyen Milli futbolcuyu, Christoph Daum’u da devreye sokarak ikna eden Yıldırım bir kez daha kesenin ağzını açmış durumda. Hamit, tedavi için geldiği
Türkiye’de Fenerbahçe’ye ‘evet’ derken, İranlı menaceri Reza Fazeli ile de pazartesi günü kulüp binasında pazarlık yapıldı, el sıkışıldı. Fenerbahçe’nin Hamit için Bayern Münih’e 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği, yıldız futbolcunun Kanarya’dan yıllık 3 milyon Euro alacağı öğrenildi.
Fanatik
goosfraba
11.Haziran.2009, 16:28
Keşke kaynak NTVSpor olsaydı.
Universal
11.Haziran.2009, 17:24
Hamit'te gelirse, seneye FM'de turnuvalarda garanti Fenerbahçe'yi alırım.
matrockmamy
11.Haziran.2009, 17:47
hamit güzel bir transfer oldu.
volkan
g.g-bilica-bekir-carlos
----trans---emre-----
hamit----alex------trans
------güiza----------------
çok güzel ya. edu da ydk klrsa üstteki gibi. 2 yabancı transfer olabilir ilk11 için. tabi lugano giderse
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
+++ yeni bir freekick çi kzandık. carlos,emre,bilica,hamit,alex :D
El Comandante
11.Haziran.2009, 17:48
Hamit transferi yalan, kaynak Fanatik yahu. Fotomac'ta Halil ve Hamit'in Florya'ya geldiklerini yazdi. Inanmayin bu kolpa gazetelere ...
Raten
11.Haziran.2009, 18:26
Hamit yalandır bence de.Gazetelerde okuduğum hiçbir şeye inanmıyorum.
matrockmamy
11.Haziran.2009, 18:36
umarım doğrudur. :D
tarikko
11.Haziran.2009, 19:01
Bursaspor'un genç golcüsü Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas, "Sercan'a talip olan bonservisi verecek" dedi. Yeşil-Beyazlı takımın genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın transferi arap saçına döndü. Genç yıldızın babası Kenan Yıldırım, "Bizim menajerimiz yok" derken, sözleşmeli menajeri Efgan Erciyas ise "Benim menajerliğim reşit olmadan önce ailesi, reşit olduktan sonra da kendisinin verdiği belgelerle sabittir" dedi.
Sercan için Fenerbahçe Kulübü ile genç yetenek adına yetkili kişi olduğu için transfer görüşmesini yaptığını belirten Erciyas, "Fenerbahçe Sercan'ın bonservisini aldığı takdirde Sercan orada oynayacak. Bugün netleşecek. Bu konuda kulübün ve Ertuğrul Sağlam'ın onay vermesi gerekiyor. Bu ne babasının, ne Sercan'ın, ne de benim isteğimizle olmaz. İki kulübün anlaşmasıyla olacak. Bugün gerekli görüşmeler yapılacak. Fenerbahçe'nin vermek istediği futbolcuların listesini Ertuğrul Sağlam görecek. Daha sonra futbolcuların maaliyetleri incelenecek.
Bu duruma göre Sercan'ın gidip gitmeyeceği netlik kazanacak. Şu an somut olarak görüşülen yer Fenerbahçe Kulübü'dür" dedi
Kaynak: DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
(SPORX ÖZEL HABER)
Fenerbahçe'ye devre arasında büyük umutlarla gelen ancak bir türlü yeterli forma şansı bulamayan Gökhan Emreciksin, Sporx'e konuştu. Transfer döneminde Fenerbahçe'nin takasta kullanacağı iddia edilen Gökhan içini editörümüz Hilmi Sever'e döktü.
Hakkında sürekli yalan-yanlış haberler yapıldığını söyleyen genç oyuncu, üç aydır evden dışarı çıkmadığını ancak sürekli olarak her gece sabahlara kadar eğlenen bir kişiymiş gibi gösterilerek yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Fenerbahçe'ye geldiği ilk günlerde bir-iki kez dışarı çıktığını söyleyen Emreciksin, daha sonra kendisini yalnızca işine verdiğini söylerken, yeterli forma şansı bulamamaktan şikayet etti.
"F.BAHÇE'DEN AYRILMAK İSTEMİYORUM"
Emreceksin sözlerini şöyle sürdürdü: "Sanki her gece dışarı çıkıp eğlenen bir insanmışım gibi gösterilmeye çalışıyorum, üç aydır evden dışarı çıkmıyorum, ailemle birlikte yaşıyorum. Bu haberlerde artık art niyet arıyorum. Kimsenin bu yönde haberler yapmaya hakkı yok. Ben Fenerbahçe formasını bırakmamak için elimden geleni yapıyorum, bundan sonra da yapacağım. Takımımdan ayrılmayı asla düşünmüyorum. Transfer döneminde adım takas edilecek oyuncular arasında gösteriliyor. Ben tekrar söylüyorum, Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyorum. Fenerbahçe'de oynamak benim hayalimdi, buraya gelmeyi çok istedim ve ayrılmayı asla düşünmüyorum. Fenerbahçe'de de yeterli forma şansı bulduğumu düşünmüyorum.
Kayserispor, Bursaspor, Ankaragücü ve bir kaç takımın daha beni istediğini biliyorum. 4,5 yıllık sözleşmem var. Ancak kulübüm gitmem yönünde kesin bir karar verirse de yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta profesyonel bir oyuncuyum."
Haber: Hilmi SEVER(SPORX)
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 19:25
Hamit'in Turkiyede ne isi var :)
bjk_melo_151
11.Haziran.2009, 19:37
Başkan: Sercan`ı göndermekten yana değilim
Başkanımız İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım`ı bırakmak istemediklerini belirterek, "Sercan`ın gidebilmesi için Bursaspor kamuoyunun tatmim olması lazım. Şu an için ben tatmin değilim, Sercan`ı göndermekten yana da değilim" dedi.
Başkanımız İbrahim Yazıcı, Türk ve İngiliz kulüplerinin transfer listesinde yer alan genç futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, "Sadece Sercan`a değil başka oyuncularımıza da talip var. İyi oyunculara her zaman talip olur. Sercan`ın transfer konusu bugünün meselesi değil, aylardan beri devam ediyor. Şu an için biz Sercan`ı bırakmayı düşünmüyoruz. Ama yarın şartlar nereye gelir bilmiyorum, kulübün çok büyük menfaatleri olur, en az Sercan`ı aratmayacak bir başka oyuncu gelirse değerlendiririz. Sercan`ın gidebilmesi için Bursaspor kamuoyunun tatmin olması lazım. Şu an için ben tatmin değilim, Sercan`ı göndermekten yana da değilim" diye konuştu.
Bursa`da son zamanların en çok katılımlı ve en büyük kongresinin yaşandığını kaydeden Yazıcı, "Gece 2.30`a kadar süren kongreninin neticesi benim açımdan muhteşem oldu. Beni böylesine destekleyen büyük delegasyona bir kere daha teşekkür ediyorum. Bursa gereğini yaptı. Bizim yükümüz daha da ağırlaştı. Biz de gereğini yapacağız. Sözümüz var, `Avrupa kupaları` dedik. Avrupa kupalarına gidebilmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. İnşallah Allah utandırmaz" dedi.
"BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI, BUNU DAHA DA PEKİŞTİRMEK LAZIM"
Yeni dönemdeki projeler ile ilgili soruya Başkan Yazıcı, "Bursaspor`da proje bitmez. Her gün yeni bir proje bulabiliriz. Önemli olan Bursa`da birlik ve beraberliğin sağlanması. Bursa`da birlik ve beraberlik olursa Bursaspor`un önünde kimse duramaz. Bu birlik beraberlik hemen hemen sağlandı gibi. Bu daha da pekişirse Bursaspor`un artık önü açık olur ve Bursaspor daima zirveye oynayan bir takım olur. Zaten bizim arzu ettiğimiz şey de bu" şeklinde cevap verdi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Yazıcı, "Biz takımımızdan memnunuz. Eksik yerleri biliyoruz, bu da çok fazla değil. Eksik mevkilere çok iyi futbolcular alarak transferi kapatacağız ve yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
10.06.2009 17:05:57
www.Bursaspor.org.tr (www.Bursaspor.org.tr)
Varonil
11.Haziran.2009, 20:21
Her geçen gün resmi siteden Aragones'in gittiğine dair bir haber görmeyince umutsuzluğa düşüyorum yahu,gönderelim artık şu adamı ;)
deniz.91
11.Haziran.2009, 22:11
"Zulüm yapıyorlar!"
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz meselesini başka yerlere çekmek isteyenlerin kendilerine zulüm yaptığını söyledi. Her gün birilerinin gündemi değiştirip Topuz meselesini başka yerlere çekmek istediğini söyleyen Hurma, bu tür asılsız haberleri de kendisinin temizlemek zorunda kaldığını ifade etti.
Mehmet Topuz konusunda kendilerinin haklı olduğunu belirten Hurma şöyle konuştu:
“Artık sıkıldık, bunaldık yani kelime dahi bulamaz olduk. Mehmet Topuz hakkında çıkan bazı asılsız haberlere de şaşıp kalıyoruz. Yani açık ve net ifade ediyorum. Mehmet bizim oyuncumuzdur ve bizim istediğimiz şartlarda bizim uygun gördüğümüz koşullar çerçevesinde hareket etmek zorunda. Her şeyimiz yasal. Bu işlere nokta koyacağız ve artık an meselesi. Ve şu unutulmamalıdır ki bu transferde istediğimiz parayı da kazanacağız. Sonuçta Mehmet Kayserispor’da yetişmiştir.”
Süleyman Hurma ayrıca Mehmet’in transferinin Türk futbol kamuoyunun en pahalı transferi olacağını da sözlerine ekledi.
Faruk Aydemir / Kayseri
11.06.2009
Kaynak : Sporx.com
Varonil
11.Haziran.2009, 22:16
Süleyman Hurma ayrıca Mehmet’in transferinin Türk futbol kamuoyunun en pahalı transferi olacağını da sözlerine ekledi.
8.5 Milyon €+Emreciksin :icon_eek: Aldık o zaman Mehmet Topuz'u desenize.
TR.CaPTaiN
11.Haziran.2009, 22:19
http://img199.imageshack.us/img199/6825/xxxxxxhh.jpg (http://img199.imageshack.us/i/xxxxxxhh.jpg/)
Sekopej
11.Haziran.2009, 22:24
NTVSpor son dakika olarak haberi duyurdu, Topuz Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın.
Menajeri zaten bugün bir yol açılırsa Beşiktaş ya da Fenerbahçe ile anlaşılabilir açıklaması yapmış. Fenerbahçe'nin adı da geçmeye başladı artık menajerde.
Clayman
11.Haziran.2009, 22:28
Lemi Çelik açıklamış, 4M€+2 oyuncu karşılığında Özer Hurmacı için anlaşılma noktasına gelinmiş.Özer de ben izlemedim ama geçende Star'a bağlanıp transfer görüşmeleri doğrulamış.
Hadi hayırlısı, orta sahanın ortası için iyi bir oyuncu, rotasyonu tamamlamak adına iyi olacak kısmetse.
Ben Özer'in de Ali Bilgin gibi olacağını düşünüyorum. Ali Bilgin'i de kanat eksiğini gidermek için aldı Fenerbahçe fakat geldiği günden bu yana 15 maç zor oynamıştır. Yani demek istediğim Özer Fenerbahçe'de direk ilk 11'de oynayabilecek bir kapasitede oyuncu değil..
deniz.91
11.Haziran.2009, 22:35
NTVSpor son dakika olarak haberi duyurdu, Topuz Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın.
Menajeri zaten bugün bir yol açılırsa Beşiktaş ya da Fenerbahçe ile anlaşılabilir açıklaması yapmış. Fenerbahçe'nin adı da geçmeye başladı artık menajerde.
Serkan abi iş bitti zaten anlaşma tamam a.ıklamak için ortamı bekliyolar:)
Enterokinaz
11.Haziran.2009, 22:35
Ben Özer'in de Ali Bilgin gibi olacağını düşünüyorum. Ali Bilgin'i de kanat eksiğini gidermek için aldı Fenerbahçe fakat geldiği günden bu yana 15 maç zor oynamıştır. Yani demek istediğim Özer Fenerbahçe'de direk ilk 11'de oynayabilecek bir kapasitede oyuncu değil..
Özer çok özel bir futbolcu, Ali Bilgin gibi sıradan, düz bir topçu değil. Fenerbahçe'de dikiş tutturabilirse, faydalar sağlayacaktır.
barahir
11.Haziran.2009, 22:38
Ali Bilgini bizim medya baya abarttı.. Ama özer öyle değil.. Abartı olsa asist kralı olmazdı.. Bence gelirse 2-3 yıl sonra Alex'in yerini rahatlıkla doldurur..
goosfraba
11.Haziran.2009, 22:40
Enterokinaz yazmış ama Ali Bilgin ile Özer Hurmacı'nın arasnda dağlar kadar fark var bana göre :) Ali Bilgin mıymıy oynar, Özer göstere göstere çalım atar.
Sekopej
Daum'un bazı takıntıları var, kadroyu pek bozmuyor ama Aykut'un da gelecek olması onun mental olarak da gelişmesini sağlayacaktır.
Topuz için ilk günlerde taraftarın çoğu karşı çıksa da Yıldırım Demirören'in açıklamalarının ardından taraftar arasında görüş değiştirenler de oldu. Tabi yine taraftarın çoğu verilecek ücretin fazla olduğunu ve bu paraya bu transfer değer mi diye de düşünüyordur. Gelirse kendini kabullendirmesi zaman alacaktır, bunun da çabuk olabilmesi için daha hırslı olacaktır.
bir de eğer transfer gerçekleşirse ve Beşiktaş taraftarı çok üzerine gelirse, geçmişte Tümer olayında yaşandığı gibi taraftar çubukluyu giyeni korumak için bu sahiplenme sürecini çabuk aşmış olur.
Varonil
Ali Bilgin teknik kapasitesi sınırlı olan düz bir futbolcu dedikleri gibi,fakat Özer'in yetenekleri,meziyetleri ortada.Fenerbahçe'ye geldim diye çalışmamazlık yapmassa ilk 11'in değişmez oyuncularından olur,çalışan bir yerlere geliyor Fenerbahçe'de,bunun örneklerini önceden de gördük (Tuncay,Gökhan Gönül vb.)
goosfraba
11.Haziran.2009, 22:58
NTVSpor - Fenerbahçe Muhabiri Loran Vaylovan:
Mehmet Topuz pazartesi günü Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atacak.
Hayırlı olsun...
eGowiCh
11.Haziran.2009, 22:59
FLAŞ! Loran Vayloyan bağlandı ve açıkladı: M.Topuz pazartesi sözleşme imzalıyor.
barahir
11.Haziran.2009, 23:00
3 yıl az değil mi?
Varonil
11.Haziran.2009, 23:01
Sonunda ..
Hayırlısı olsun bu transfer,Topuz'un daha önceden yapmış olduğu açıklamalardan dolayı kendini bu camiaya kabul ettirmesi gerekecek,bunun içinde hırslı olacaktır diye düşünüyorum.
eGowiCh
11.Haziran.2009, 23:02
3 yıl normal, 26 yaşında, 29'una kadar bizde.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 23:03
Olacagida buydu :D Aziz Yildirim i$in icinde oldumu
MeMo
11.Haziran.2009, 23:07
Topuz büyük ihtimalle sözleşme imzalıcak.O kadar yazılar yazıldı bitiyor demek ki :D
Suicider
11.Haziran.2009, 23:12
Fenerbahçe'nin flaş transferi Bilica ve Galatasaray'ın efsane kadrosundan Capone arasında yaşanan skandal 5 yıl sonra Türkiye'ye ulaştı. Şimdi internet siteleri bu olayla çalkalanıyor...
İnternet alemi iki futbolcunun kendi ülkeleri Brezilya'da yaşadığı skandal ile çalkalanıyor. Carlos Alberto Oliveira Capone (eski Galatasaraylı) ve Fabio Bilica (Yeni Fenerbahçeli), 2004 yılında Gremio Kulübünde oynarken takım otobüsünde çırılçıplak samimi bir şekilde yakalanmışlar.
Olayın bir numaralı tanığı ise dönemin Başkan Yardımcısı Helio Dourado. Yönetici Parana'ya 1-0 kaybedilen maç sonrasında takım otobüsünün alt katında iki futbolcuyu yakalamış.
Bu olayın ülkemiz açısından garip tarafı ise Capone'nin yıllar önce Galatasaray'da oynamış olmasına ve Bilica'nın da 1 yıldır Türkiye'de olmasına rağmen skandal 5 yıl sonra Türkiye'de duyuldu.
Şimdi özellikle taraftar sitelerinde, bloglarda ve e-mail zincirlerinde bu dedikodu dilden dile dolaşıyor.
Söz konusu olayla ilgili internette portekizce birçok kaynak bulunuyor. Hatta Bilica'nın ve Capone'nin Portekizce Wikipedia sayfalarında bile bu olaydan bahsediliyor.
Brezilya kamuoyu olaya 'Poltrona 36' ismini takmış. Poltrona Portekizcede koltuk anlamına geliyor. İddiaya göre skandalın meydana geldiği yıl küme düşen Gremio takımının otobüsünde bugün bile 36 numaralı koltuk bulunmuyor.
uAburak89
11.Haziran.2009, 23:13
Fenerbahçe'nin flaş transferi Bilica ve Galatasaray'ın efsane kadrosundan Capone arasında yaşanan skandal 5 yıl sonra Türkiye'ye ulaştı. Şimdi internet siteleri bu olayla çalkalanıyor...
İnternet alemi iki futbolcunun kendi ülkeleri Brezilya'da yaşadığı skandal ile çalkalanıyor. Carlos Alberto Oliveira Capone (eski Galatasaraylı) ve Fabio Bilica (Yeni Fenerbahçeli), 2004 yılında Gremio Kulübünde oynarken takım otobüsünde çırılçıplak samimi bir şekilde yakalanmışlar.
Olayın bir numaralı tanığı ise dönemin Başkan Yardımcısı Helio Dourado. Yönetici Parana'ya 1-0 kaybedilen maç sonrasında takım otobüsünün alt katında iki futbolcuyu yakalamış.
Bu olayın ülkemiz açısından garip tarafı ise Capone'nin yıllar önce Galatasaray'da oynamış olmasına ve Bilica'nın da 1 yıldır Türkiye'de olmasına rağmen skandal 5 yıl sonra Türkiye'de duyuldu.
Şimdi özellikle taraftar sitelerinde, bloglarda ve e-mail zincirlerinde bu dedikodu dilden dile dolaşıyor.
Söz konusu olayla ilgili internette portekizce birçok kaynak bulunuyor. Hatta Bilica'nın ve Capone'nin Portekizce Wikipedia sayfalarında bile bu olaydan bahsediliyor.
Brezilya kamuoyu olaya 'Poltrona 36' ismini takmış. Poltrona Portekizcede koltuk anlamına geliyor. İddiaya göre skandalın meydana geldiği yıl küme düşen Gremio takımının otobüsünde bugün bile 36 numaralı koltuk bulunmuyor.
Hönk bu nasıl haber yahu.. :icon_eek: Eğer uydurmaysa uyduranın hayal gücü süper gelişmiş..
goosfraba
11.Haziran.2009, 23:14
Kaynak ?...
Suicider
11.Haziran.2009, 23:15
mynette okudum kaynak yazmıyor
barahir
11.Haziran.2009, 23:16
Doğru olsa bile olamaz mı:) Siz tüm futbolcular erkek mi zannediyosunuz:) Çok iyi tanıdığınız futbolculardan eşcinsel olanlar var..
Eğer mynetse yalandır..
Sekopej
11.Haziran.2009, 23:16
Bu nasıl bir haber yahu?:zuhaha
Suicider
11.Haziran.2009, 23:18
valla bende inanmadımda haberi yazan kişinin yaratıcılığndan dolayı okunmayı hakediyor haber :D
goosfraba
11.Haziran.2009, 23:18
Peki.
Şimdi madem böyle bir durum var, Bilica Sivas'ta iken neden çıkarmadılar bunu? Art niyet aranır çok feci.
Suicider
11.Haziran.2009, 23:20
yandaş medya :D
matrockmamy
11.Haziran.2009, 23:23
Doğru olsa bile olamaz mı:) Siz tüm futbolcular erkek mi zannediyosunuz:) Çok iyi tanıdığınız futbolculardan eşcinsel olanlar var..
Eğer mynetse yalandır..
merak ettim söyle bari :icon_biggrin:
bizemli bir mesaj olmuş :D
neyse en azından bjklilerin eline düştük. bjk-gs yada fb-bjk olsa diğer taraf bunu sonsuza kadar uzatırdı :D
fmsmyrna
11.Haziran.2009, 23:24
Adamlar da herkesin görebileceği bir yeri seçmiş :0:
bySilver
11.Haziran.2009, 23:24
:zuhaha o ne yahu ne gerek var
barahir
11.Haziran.2009, 23:30
merak ettim söyle bari :icon_biggrin:
bizemli bir mesaj olmuş :D
şimdi sölersem çökerler burda üstüme:)
bugra 1905
11.Haziran.2009, 23:37
Bilica Yapmaz Öyle Şey Kolpa Basın
goosfraba
11.Haziran.2009, 23:45
Aykut Kocaman yöneticilerle birlikte Abdi İpekçi'de ki Efes Pilsen maçına gelmiş, salona girer girmez taraftarların tezahüratı ile karşı karşıya kalmış :)
Bordo61Mavi
11.Haziran.2009, 23:47
Ya boyle bi olay olcakta Turkiyede 5 yil sonrami ulascak bu haber :D Bizim basin hemde bizim basin bunu 5 yil sonra ogrencek :D
Varonil
11.Haziran.2009, 23:50
1 yıldır ülkemizde olan bir futbolcu Fenerbahçe'ye transfer olduğunda çıkan
dedikodulara bak hele :) ..
Qtm farkı ;)
Sekopej
12.Haziran.2009, 00:01
NTVSpor son dakika haberi olarak Aykut'un Sportif Direktör olduğunu duyurdu. Sanırım maça yönetim ve Aykut Kocaman'ın beraber gitmesi sebebiyle bu duyuruyu yaptılar çünkü şu anda başkan ve yöneticiler maç izliyor, kimseyle anlaşamazlar.:D
eGowiCh
12.Haziran.2009, 00:47
Aurelio için Ali Yıldırım ile Bayram Tutumlu anlaşmış. Bedelsiz gelmesi koşuluyla Fenerbahçe kabul etmiş Aurelio'yu, büyük ihtimal geliyor.
Volkan ve M.Topuz ile pazartesi günü sözleşme imzalanacak.
Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Drenthe ile her konuda anlaşıldığı söylendi Kanaltürk'te, ne kadar doğru bilemiyorum.
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 00:52
Kanaltürk, Star TV, Kanal D gibi kanalların spor haberlerine itibar etmemek gerekir, bence düşünmeyin bile. :)
Fenerbahçe için 3 yıllık şampiyonluk sözünün ardından izlenen politika çok yanlış bana göre. Aurelio bu takıma ikinci gelişinde birşey veremeyecek diye düşünüyorum, sakatlığı büyük etken.
Neyse, bekleyip göreceğiz.
eGowiCh
12.Haziran.2009, 00:57
Ben son yıllarda böylesine hareketli transfer hareketi gördüm. 100. yıl gibi çok önemli bir yılda bile transferler son anda yapılmış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu yıl ise lig biter bitmez süper bir harekat başladı, en iyi yerliler toplanmaya çalışılıyor, bir yandan da yabancı isimler. Takıma ruh getirecek yerli topçular alınsın da yabancı muhakkak alınır. Bir de revizyon denmişti, umarım geçen yıl formayı terletmeyenlerle yollar ayrılır da bu formayı giymenin kıymeti anlaşılır.
goosfraba
12.Haziran.2009, 00:58
Kanaltürk, Star TV, Kanal D gibi kanalların spor haberlerine itibar etmemek gerekir, bence düşünmeyin bile. :)
Fenerbahçe için 3 yıllık şampiyonluk sözünün ardından izlenen politika çok yanlış bana göre. Aurelio bu takıma ikinci gelişinde birşey veremeyecek diye düşünüyorum, sakatlığı büyük etken.
Neyse, bekleyip göreceğiz.
Sakatlıktan çıktıktan sonra Roland Koch ona ayar verir. Hem Türk statüsünde olması bu transferin gerçekleşecek olmasındaki en büyük etken.
Universal
12.Haziran.2009, 02:02
Mehmet Topuz olayında sanırım sona gelindi, Mehmet Topuz Beşiktaş'ın hala alamamasından dolayı, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya yakın olduğunu belirtmiş. Gelmesini hiç ama hiç istemiyorum. Artık bu formayı giyerse yapacak birşey yok...
Aykut Kocoman, Cemil Turan ile Efes Pilsen maçını izledi. Büyük ihtimalle alındı ki, onu buralarda gördük. Eğer Aykut geldi ise Daum'da kesindir. Artık şu Aragones'i göndermek gerek...
anilton
12.Haziran.2009, 02:03
Ne kadar yakınmış acaba Serkan abi,son 100 metreye falan mı girilmiş...
Bobo'yu Olympiakos'a 8 milyon €'ya son dakika haberiyle gönderende Ntvspor'du...
Kayserispor ile Beşiktaş hiçbir bonservis görüşmesi yapmamışken,Beşiktaş M.Topuz'un bonservisi için Kayseripsor'la 5 milyon €'ya anlaştı haberini yine son dakika olarak geçende Ntvspor'du...
Bu bağlamda Ntvspor'da sağlamlığını yitirmiştir...
Gelelim asıl konumuza.M.Topuz yine imza atmış F.Bahçe'ye...
Deniz'in,kesin haber;en geç perşembe(bugün) imza atılacak,Mehmet perşembe(bugün) günü Kayseri'de basın toplantısı düzenleneyecek ve kendisine plaket verilecek diyerek aktardığı duyumu sormuyorum bile,çünkü Perşembe'nin bitmesine çok az bir zaman dilimi kaldı...
M.Topuz'dan son bilgiler;düşüncelerinde hiçbir değişiklik olmamıştır.Yarın tatilini bitirip Kayseriye dönecektir.Ve Recep Mamur ile görüşüp kendisine; F.Bahçe'ye imza atmayacağını,dolayısıyla F.Bahçe ile Kayseri'nin anlaşmasının geçerlilik kazanmayacağını,bonservis konusunda Beşiktaş ile masaya oturmaları dileklerini iletecek...
nerazzuri
12.Haziran.2009, 02:05
Basın toplantısının Cumartesi gününe ertelendiğinide söylemişti sanırım Deniz :)
eXcitinG
12.Haziran.2009, 02:07
Mehmet Topuz kendisi Kayseri ye Cuma günü döneceğini ve akşam üstü bir basın topLantısı yapacağını söyLedi..
Fenerbahçe takımı artık ne zaman basın topLantısı yapacağına da mı karar veriyor ?
AnLaşıLdı diye birşey yok. Mehmet Topuz Fenerbahçe iLe anLaşmayacağını ve BeşiktaşLa anLaşıLamaması durumunda Kayseri de bir sezon daha oynayabiLeceğini iLeticek Başkanına..
Hurma da zaten yeLkenLer Fora der kabuL eder. Sezon ortasında da Beşiktaş a satar.
eXcitinG
12.Haziran.2009, 02:14
Tamam hemen yine ikiLi sataşmaLara girişmeyin. Şu Topuz yüzünden birbirinizin kaLbini kırmaya değmez yahu. Tamam artık geriLmeyin ve bekLeyin. Yazmak ve tartışmak kimseye birşey kazandırmıyor.
goosfraba
12.Haziran.2009, 02:20
Uyarı yapıldı. Olayı kişiselleştirmeden, Mehmet Topuz transferi hakkında konuşabilirsiniz. ama bu transfer ile ilgili olay bambaşka boyutlara taşınmasın.
Ayrıca benimde sizlere önerim, bu iş kesinleştikten sonra, bu konuda yorum yapmanızdır.
Varonil
12.Haziran.2009, 02:20
Kamuoyu üzerinde Mehmet Topuz üzerinden 2 büyük kulübümüze üstünlük hiyerarşisi kurulmaya çalışılıyor
Ne Beşiktaş M.Topuz'u alırsa F.Bahçe'nin büyüklüğü sarsılır,ne de F.Bahçe alırsa Beşiktaş'ın.
Bu konudaki şahsi düşüncem Aziz Yıldırım'a çok güvendiğimden dolayı Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum Mehmet Topuz'un.
Bekleyip,görelim Topuz hangi takıma gidecek,bunun için hakikaten birbirimizi kırmaya gerek yok.
deniz.91
12.Haziran.2009, 02:22
Ne kadar yakınmış acaba Serkan abi,son 100 metreye falan mı girilmiş...
Bobo'yu Olympiakos'a 8 milyon €'ya son dakika haberiyle gönderende Ntvspor'du...
Kayserispor ile Beşiktaş hiçbir bonservis görüşmesi yapmamışken,Beşiktaş M.Topuz'un bonservisi için Kayseripsor'la 5 milyon €'ya anlaştı haberini yine son dakika olarak geçende Ntvspor'du...
Bu bağlamda Ntvspor'da sağlamlığını yitirmiştir...
Gelelim asıl konumuza.M.Topuz yine imza atmış F.Bahçe'ye...
Deniz'in,kesin haber;en geç perşembe(bugün) imza atılacak,Mehmet perşembe(bugün) günü Kayseri'de basın toplantısı düzenleneyecek ve kendisine plaket verilecek diyerek aktardığı duyumu sormuyorum bile,çünkü Perşembe'nin bitmesine çok az bir zaman dilimi kaldı...
M.Topuz'dan son bilgiler;düşüncelerinde hiçbir değişiklik olmamıştır.Yarın tatilini bitirip Kayseriye dönecektir.Ve Recep Mamur ile görüşüp kendisine; F.Bahçe'ye imza atmayacağını,dolayısıyla F.Bahçe ile Kayseri'nin anlaşmasının geçerlilik kazanmayacağını,bonservis konusunda Beşiktaş ile masaya oturmaları dileklerini iletecek...
Tarihte aksamalar olabilri Anıl bu çok önemli bir durum değil.O günü ben tahmini olarak söyledim ama sonuç doğru olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın toplantısı tarihini Mehmet Topzu söyledi diye ben en geç perşembeye açıklanır diye düşünüyordum o yüzden eprşembe dedim
Cengo
12.Haziran.2009, 03:02
Ali ile Özer aynı tip oyuncular mı?
Gs ile anlaştığında genel kanı nasıl hatırlayın, bu düşüncenin sebebi nedendir?
Ligin asist kralıdır bu sezon, dikkatinizi çekerim.
TR.CaPTaiN
12.Haziran.2009, 03:14
Yuvana hoşgeldin Aykut Kocaman.
http://img36.imageshack.us/img36/1595/aykutkocaman.jpg (http://img36.imageshack.us/i/aykutkocaman.jpg/)
matrockmamy
12.Haziran.2009, 03:26
aykut kocaman daumun takımı tanıması ve rakipleri analiz etmesi konusunda önemli bir isim. eminim yararlı olacaktır. hayırlı olsun
tarikko
12.Haziran.2009, 03:28
Hayırlı olsun Aykut Kocaman çok iyi oldu Fenerbahçe'ye katılması..
Onurap
12.Haziran.2009, 03:34
Daum+Aykut kocaman Skibbe+Ü.davala gibi olabilir gelior bana...
matrockmamy
12.Haziran.2009, 03:35
beklemekten başka çaremiz yok :)
nerazzuri
12.Haziran.2009, 03:42
Böyle bir karşılaştırmada komik duruma düşersin :)
Skibbe Türkiye'yi tanımıyordu.
Daum ise çok iyi biliyor.
Sekopej
12.Haziran.2009, 03:50
Ümit Davala Skibbe'nin altına getirilmişti, üstelik Davala'nın camia üzerindeki etkisi ve geçmiş birikimi çok iyi durumda da değildi.
Fenerbahçe'de ise durum farklı, Aykut Daum'un yardımcı olmuyor. Belki yedek kulübesinde bile olmayabilir, yönetim ile Daum arasındaki köprü olacak. Yeri geldiğinde Daum'u uyarabilecek, ona karışabilecek. Yardımcı olarak gelseydi zaten dediğin şey olabilirdi ve Aykut'tan hiç faydalanamazdık ki Aykut da yardımcı olarak gelmeyi kabul etmezdi bu saatten sonra.
Aykut'u tekrar Fenerbahçe ile çalışırken görme düşüncesi beni heyecanlandırmaya yetiyor. Çubuklunun değerini anlayamayan oyunculara çok iyi anlatacaktır.
Since-1907
12.Haziran.2009, 03:57
Serkan abinin dediklerine harfi harfiyle katılıyorum.Hoşgeldin yuvana Aykut Kocaman.İleri ki yıllarda Fenerbahçe'de teknik direktör olman dileğiyle..
Cengo
12.Haziran.2009, 03:58
Ümit Davala teknik konularda bilgi sahibi biri değil.
Aykut Kocaman bugün Daum'un yerine bile getirilebilecek biri.
Arada dağlar kadar fark var.
Ayrıca Daum gayet kaliteli bir hocadır.
barahir
12.Haziran.2009, 04:06
Aykut Kocaman bugün Daum'un yerine bile getirilebilecek biri.
Ki Bencilerde böyle olacak..
eGowiCh
12.Haziran.2009, 04:10
Aykut Kocaman son yıllardaki en doğru hamle ve taraftarın müthiş desteği var. Bu destekle büyük işler yapacak.
Varonil
12.Haziran.2009, 04:13
Ki Fenerbahçe'de de Daum'un halefi olacak diyebiliriz Aykut Kocaman için.Fakat şimdilik bu göreve alışması gerekiyor Sportif Direktörlükle.
PesimiSTyLa
12.Haziran.2009, 04:35
Ali ile Özer aynı tip oyuncular mı?
Gs ile anlaştığında genel kanı nasıl hatırlayın, bu düşüncenin sebebi nedendir?
Ligin asist kralıdır bu sezon, dikkatinizi çekerim.
Konu Dışı; Ligin asist kralı Lincoln.
EreN
12.Haziran.2009, 04:45
Konu Dışı; Ligin asist kralı Lincoln.
Bildiğim kadarıyla özer oldu bu sene. Bakmak lazım
Since-1907
12.Haziran.2009, 04:49
Asist kralı Lincoln oldu 11 asist ile , 2.sırada Özer var 10 asistle yanlış hatırlıyor da olabilirim..
PesimiSTyLa
12.Haziran.2009, 04:52
Şimdi baktım 2si 1.liği paylaşmış :)
erdili
12.Haziran.2009, 05:51
Hamit'in transferi ne Fener ne de Gs için yalan gibi geliyor bana, üst düzey bi futbolcu, Türkiye için erken daha..
Ayrıca Hamit'in futbol zekasına ve oyun tarzına hayranım. Maç sırasında o kadar basit fakeler ile rakibi etkisiz hale getiriyor ki Ronaldinho'nun bin takla atarak yaptığı adam eksiltmeleri Hamit çok sade ve sonuç odaklı yapıyor.
Ama Türk milli takımı için Hamit'in tek alternatifi de Mehmet Topuz'dur. Terim'i sevmesem de Topuz'u kadroya almama konusunda haklı olduğunu hissediyordum, hisselerimi Topuz'un son transfer fiyaskosuyla doğruladım.
Alicanfmfan
12.Haziran.2009, 06:50
Babam hep Aykut Kocaman'ın efendiligini anlatıp durur , yanlıs hatırlamıyorsam o zamanın aarabalarından almıstı babam Aykut Kocaman'dan , dayım vasıtasıyla, çok efendi biri diyordu çok karakterliymiş , sakarya'da geçmiş bu olay.
Yalnız babamın bunları anlattıktan sonra bir dipnotuda var ceza sahasına giren Aykut'a dokumucakmıssın dokundugun anda müthiş atıyormus kendini direk penaltı diyodu :n:
erdili
12.Haziran.2009, 07:09
Aykut bir Arif değildi, yalnış anlamışsın babanı.
Karakteri futboluna da yansıtmış, dürüst ve radikal bir adamdır. Türk futbolcuna her zaman sahip çıkmıştır.
tarikko
12.Haziran.2009, 15:19
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, Bayern Münih'in gözden çıkarttığı 32 yaşındaki golcünün transferinde önemli yol katetti. Tek engel yıldız futbolcuyu Barcelona Teknik Direktörü Guardiola'nın da ısrarla istemesi.
Fenerbahçe, bu sezon 7. transferini de yapan ve kadro şişikliği yaşanan Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Luca Toni'nin transferini bitirmek üzere. Sarı-lacivertli yönetim, Bayern Münih'in 5 milyon euro bonservis bedeli istemesinin ardından İtalyan forvetin transferini bitirme aşamasına geldi. Bayern'in Mario Gomez ve Ivica Oliç'i renklerine bağlamasının ardından forma şansı oldukça azalan ve 2010 Dünya Kupası'nda kadroda yer bulabilmek için ilk 11'de oynayacağı bir takım arayan Toni'nin de Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı kaydedildi.
MİLAN VAZGEÇTİ, PEP ISRARCI
Luca Toni'yi almak isteyen bir başka kulüp Milan'ın Kaka'nın satışından gelen paranın ardından ilk tercihinin Wolfsburg'un Boşnak golcüsü Edin Dzeko olduğu bildirildi. Fenerbahçe'nin bu transferde önüne çıkan en önemli engel ise Barcelona. Sezonu üç kupayla kapatan Katalan ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola'nın hayranı olduğu Toni'yi ısrarla istediği belirtiliyor. Ancak başkan Joan Laporta'nın 32 yaşında olması nedeniyle İtalyan golcünün transferine kesin olarak karşı çıktığı kaydedildi. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, transferde önemli yol alıp Toni'yi imza aşamasına getirdi.
Fenercell'in mesajı ortalığı karıştırdı
Fenerbahçe'nin gündemine aldığı Luca Toni ve Luisao transferleri dün Fenercell'in abonelerine attığı mesajla ilginç bir boyuta taşındı. Mesajda, kulübün bu iki futbolcuyla ilgilendiği haberi verilince operatör firma Avea ile Fenerbahçeli yöneteciler arasında bir trafik yaşandı. Yönetimin bu mesajdan rahatsız olduğu öğrenildi.
Maraton
TR.CaPTaiN
12.Haziran.2009, 17:36
Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir‚ Ankaraspor´un yıldız oyuncusu Özer Hurmacı´nın transferi için Ankara Shareton Oteli´nde başkent ekibinini futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek ile biraraya geldi.
Görüşmenin ardından DHA´nın sorularını yanıtlayan Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek‚ görüşmelerin devam ettiğini belirtereke‚ "Sayın Nihat Özdemir´le Özer´in transferi için biraraya geldi. Biz Özer´e karşılık 4 Milyon Euro + İlhan Parlak ve Gökhan Emreciksin´i istedik. Şu ana kadar görüşmeler olumlu ilerliyor. Tek sıkıntı Kayserispor´un da Mehmet Topuz´a karşılık bizim istediğimiz oyuncuları istemesi. Daha sonra yine biraraya geleceğiz ve o güreşmede transfere son noktayı koyacağız diye düşünüyorum" dedi.
DHA
tarikko
12.Haziran.2009, 17:43
Bana fazla gibi geldi İlhan,Gökhan ve 4 milyon euro...Bakalım nasıl olacak transfer ..
Sekopej
12.Haziran.2009, 17:45
Sercan alınacaksa İlhan verilebilir ama başka forvet transferi gerçekleşmeyecekse İlhan elde tutulmalı. Topuz işi yatarsa Özer anında Fenerbahçe'ye gelecek demek ki, tek sorun Gökhan'ı 2 tarafın da istemesi. Topuz'u bırakalım, Özer'i alalım.
Del Piero_10
12.Haziran.2009, 17:48
Gerçekten bu rakamları gördükçe artık yabancı sınırlamasının kaldırılması grektiğini düşünmeye başladım. Vasat oyuncular için kapıyı 4-5 milyon € dan açıyorlar. Nedeni ise sadece yerli olmaları.
eXcitinG
12.Haziran.2009, 17:53
Bu gün şartLarında Dünya da Topuz a 8 miLyon, Özer e 4 miLyon euro vericek bizim takımLarımızdan başka takım yoktur herhaLde. Topuz un bu gün en fazLa değeri max 2 miLyon Özer ise 1,2 feLandır. Ama isteniLen ve konuşuLan rakamLar gerçekten çok abartı. Bu gün Avrupa da kLas bir oyuncu aLsanız en fazLa 10 miLyon Euro verirsiniz ki bu isim zaten kaLiteLi ve tecrübeLi bütün Dünya nın biLdiği bir isim oLur.
Sekopej
12.Haziran.2009, 18:09
Zaten şu dönemde büyük takımlara gelebilecek ve sırıtmadan oynayabilecek oyuncu sayısı 2 elin parmağı geçmez. Oyuncu kısıtlı olunca eldekileri yüksek fiyattan satma peşinde kulüpler. Alıcılara da birşey diyemiyoruz çünkü durum belli, ya bu fiyatları vereceksin ya da veren rakibin alacak bı kısıtlı sayıdaki oyuncuyu.
Buna çözüm yabancı sayısı mı olur başka şey mi olur bilmiyorum ama mutlaka çözülmeli.
eXcitinG
12.Haziran.2009, 18:16
Saçma ama Serkan,
Biz bunun yüzünden yıLLardır iLerLeyemiyoruz zaten, HaLa günümüzde Ayhanın, BüLent Akın vs gibi sıradan basit oyuncuLarın transfer ücretLeri rekor oLarak duruyor ki şimdi biLe zamanında o oyuncuLara veriLmiş ücretLer iLe haLa Avrupadan bir tane süper star aLmanız mümkün..
Bunun çözümü bence kuLüpLerin biraz daha aLtyapıya eğiLmesi ve genç yetenekLeri daha yıLdız oLmadan, beLirLeyip kadroLarına katmak oLacaktır. Bu gün bir Topuz un bir Özerin daha genç miLLi takımda oynarken bu kadar yetenekLi oLacağını biLen biriLeri vardı, iyi bir ekip kurarak bunLarı önLeyebiLiriz.
Yoksa suyu çıkıyor artık bu işin. Dünya kriz iLe mücadeLe ediyor Avrupa da ve Türkiye de oyuncuLara veriLen paraLarı görünce insan isyan da etmiyor değiL hani.
El Comandante
12.Haziran.2009, 18:18
Anadolu kulüpleri finansal olarak 4 büyük kulübün cok gerisinde oldugu icin, kadrolarinda bulunan yetenekli Türk futbolcularini iyi bir gelir kapisi olarak görüyorlar. Tabi ki yabanci kontejyani kurali da onlar icin büyük bir avantaj ve onlar da bu avantaji iyi degerlendiriyorlar.
Normal de 3-4 m € etmeyecek oyunculari sirf bu kural yüzünden 2 kati fiyatina satiyorlar...
Tv gelirleri, havuzdan düsen pay göz önüne alindiginda ortada bir gelir adaletsizligi sorunu var, bu bakimdan pek te haksiz olduklari söylenemez.
PesimiSTyLa
12.Haziran.2009, 18:40
Manisa'da Ufuk için 4 Milyon Euro istemiş. Rakamlar gercekten cok cok uçuk. Liverpool bile Babel gibi bir oyuncuyu 7-8 Milyon Euro'ya bırakacakmış. Bizim lige bakıyoruz Topuz için 9 milyon Eurolar, Özer için 6 Milyonlar konuşuluyor.
eXcitinG
12.Haziran.2009, 18:45
AnadoLu kuLüpLeri nin finans oLarak geride oLmaLarı bu kadar uçuk rakamLar taLep etmeLerine sebep değiL. Bu rakamLarı aLıyorLarda ne yapıyorLar, bu zamana kadar bir Dünya oyuncu verdiLer büyük takımLara hangi birisi kafaya oynamaya başLadı, hangisi başarı eLde etti, ya da yeni yetenekLer çıkarmaya başLadı. Bir yıL bir takımdan, bir sezon diğer takımdan bir kaç iyi oyuncu çıkıyor hangi takım oyuncu çıkarmada istikrar yakaLadı. Hadi bu istikrarı yakaLasaLar diyeceğiz tamam..
Bu gün Boca ve River oyuncuLarına miLyon euroLar isterken kimse birşey demiyor, neden çünkü arkadan maden üretmeye devam ediyor, arkası kesiLmiyor..
Bu bir mazeret değiL bence. Kendini kurtarmaktır. O zaman başta oLan kişi bu satıştan geLen rakamLarı atıyor cebe, kurtarıyor hayatını, gerisi kaLan sahaLar bizimdir misaLi.
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 18:50
AnadoLu kuLüpLeri nin finans oLarak geride oLmaLarı bu kadar uçuk rakamLar taLep etmeLerine sebep değiL. Bu rakamLarı aLıyorLarda ne yapıyorLar, bu zamana kadar bir Dünya oyuncu verdiLer büyük takımLara hangi birisi kafaya oynamaya başLadı, hangisi başarı eLde etti, ya da yeni yetenekLer çıkarmaya başLadı. Bir yıL bir takımdan, bir sezon diğer takımdan bir kaç iyi oyuncu çıkıyor hangi takım oyuncu çıkarmada istikrar yakaLadı. Hadi bu istikrarı yakaLasaLar diyeceğiz tamam..
Bu gün Boca ve River oyuncuLarına miLyon euroLar isterken kimse birşey demiyor, neden çünkü arkadan maden üretmeye devam ediyor, arkası kesiLmiyor..
Bu bir mazeret değiL bence. Kendini kurtarmaktır. O zaman başta oLan kişi bu satıştan geLen rakamLarı atıyor cebe, kurtarıyor hayatını, gerisi kaLan sahaLar bizimdir misaLi.
Kesinlikle. Maksat bulunan kazı yolabildiğince yolup günü kurtarmak.
El Comandante
12.Haziran.2009, 19:27
Finansal bakimdan Türkiye'nin en güclü kulüpleri 4 büyüklerdir. Sahip olduklari güc onlari diger kulüplerden cok net bir sekilde ayiriyor. Peki bu kadar maddi imkan varken neden kendi oyuncularini cikaramiyor bu 4 büyükler ? Alt yapidan kac tane futbolcu cikarmisiz ? Baska yerde futbolcu aramayi, onlara paralar vermeyi biliyoruz, peki imkan oldugu halde neden alt yapidan futbolcu cikartamiyoruz ?
Madem bu kulüplerin transfer politikalarini begenmiyor bu kulüpler, gitsinler kendi alt yapilarina önem versinler, onlardan daha kaliteli futbolcular cikarsinlar. Bir Mehmet Topuz, bir Özer, bir Ufuk cikartamayacak mi bu 4 büyük kulüp ?
Istikrari saglayabilmek öncelikle bu kulüplerin isidir. Eger Avrupa'da basari hedefliyorsak, alt yapiya önem vermemiz ve bu sayede maddi kaynak yaratmamiz gerekiyor.
Her sene tonlarca futbolcu aliyor bu kulüpler, ama söz konusu alt yapiya gelince onca genc yetenekli futbolcu heba oluyor...
Anadolu kulüpleri ise belki o kadar yetenekli futbolculari barindirmiyor alt yapida, ama cikardiklari 1-2 futbolcu bile onlara büyük güc katiyor.
Mehmet Topuz'u 5 senedir ister bu kulüpler, ama nedense 5 sene de bir Mehmet Topuz cikartamadilar ... :)
eXcitinG
12.Haziran.2009, 19:33
Finansal bakimdan Türkiye'nin en güclü kulüpleri 4 büyüklerdir. Sahip olduklari güc onlari diger kulüplerden cok net bir sekilde ayiriyor. Peki bu kadar maddi imkan varken neden kendi oyuncularini cikaramiyor bu 4 büyükler ? Alt yapidan kac tane futbolcu cikarmisiz ? Baska yerde futbolcu aramayi, onlara paralar vermeyi biliyoruz, peki imkan oldugu halde neden alt yapidan futbolcu cikartamiyoruz ?
Madem bu kulüplerin transfer politikalarini begenmiyor bu kulüpler, gitsinler kendi alt yapilarina önem versinler, onlardan daha kaliteli futbolcular cikarsinlar. Bir Mehmet Topuz, bir Özer, bir Ufuk cikartamayacak mi bu 4 büyük kulüp ?
Istikrari saglayabilmek öncelikle bu kulüplerin isidir. Eger Avrupa'da basari hedefliyorsak, alt yapiya önem vermemiz ve bu sayede maddi kaynak yaratmamiz gerekiyor.
Her sene tonlarca futbolcu aliyor bu kulüpler, ama söz konusu alt yapiya gelince onca genc yetenekli futbolcu heba oluyor...
Anadolu kulüpleri ise belki o kadar yetenekli futbolculari barindirmiyor alt yapida, ama cikardiklari 1-2 futbolcu bile onlara büyük güc katiyor.
Mehmet Topuz'u 5 senedir ister bu kulüpler, ama nedense 5 sene de bir Mehmet Topuz cikartamadilar ... :)
Türkiye de hiç bir takım çok büyük bir potansiyeL görmediği sürece bir oyuncusunu aLıp direk oynatmaz. Bunu sadece zamanında Toschak yapmıştı :) ve Nihat ı çıkarıp oynatmıştı..
Kimse bu riski aLmayacağı gibi ki bu bir risktir o oyuncu yüzünden maçLar kaybedersiniz, o oyuncu yüzünden puan kaybederseniz siz büyük camiasınız hocanıza ve o oyuncuya sabır gösteriLmez ve o yüzden aLt yapıdan bir oyuncu çıkarma şansınız oLmaz. Arda biLe eğer Manisa da Ersun hocanın yanına gitmeseydi şimdi eminim sıradan bir oyuncu gibi doLaşıyor oLacaktı..
O yüzden büyük takımLar anadoLuda geLişen ve potansiyeLe erişen oyuncuya kanca atarLar, mantıkLısıda budur çünkü adam o oyuncunun geLişimi sırasında hiç bir riziko ve risk taşımamıştır.
O yüzden dedim ya zaten ya aLtyapıda ki kendi oyuncuna sabır göstericeksin ya da aLacağın oyuncuyu daha aha işte tamam bu adam adam oLur diyip o saatte aLıcaksın.
Ama bu kadar yüksek rakam istemeLeri bence doğru birşey değiL çünkü bunun Türk futboLuna bir katkısı oLmuyor ki BaşkanLar kasaLarını doLduruyorLar sonra işte kırk yıLda bir tane daha tutarsa diye bekLemeye başLıyorLar.
eXcitinG
12.Haziran.2009, 19:34
Transfer konusunu dağıttık ama kusura da bakmayın artık :)
eGowiCh
12.Haziran.2009, 19:59
İlhan'ı 1 milyon Euro'ya, G.Emreciksin'i de 2 milyon Euro'ya almıştık yanılmıyorsam. Bence ikisi de kaliteli futbolcular. Özellikle İlhan çok yetenekli ve genç, eğer bonservisiyle verilirse büyük hata olur. Sonuçta biz gelecek için aldık İlhan'ı ama hiç şans vermedik. Mesela ligin son haftalarında hiçbir iddiamız yokken İlhan oynayabilirdi, kupa maçlarında oynayabilirdi ama hiçbir maçta şans verilmedi. G.Emreciksin de geleli 6 ay oldu, ona da bir Kazım kadar şans verilmedi. Bence ikisinin de gönderilmesi yönetim hatası olur, kaybolan bir 3 milyon Euro olur. Umarım bu hatadan dönerler. Özer alınacaksa da verilmesi gereken futbolcular Ali Bilgin, Gürhan, Can, Uğur gibi verimsiz oyuncular olmalı, önleri açık futbolcular verilmemeli.
matrockmamy
12.Haziran.2009, 20:21
bence özer-uğur takası iyi olur. +topuzun solda oynayabileceğini düşünürsek eğer bir de sol kanat alırız topuz yedek klr.
bu arada önemli bir soru? eğer yönetimde fln bi tanıdığı olan varsa betis li emana yı bi incelesinler allah aşkına ya. gs ilgilenio, biraz araştırdım. appi den iyi ve hücuma da desteği süper. teknik bir appi düşünün :D fenerbahçe nin essieni olur. gerçekten tanıdığı olan varsa....[komik oldu ama :D sölesin birisi, özer,topuz derken yine millet tkımını kurcak öle kalcaz]
TR.CaPTaiN
12.Haziran.2009, 22:01
Bilindiği üzere, Fenercell kullanıcıları 8 Haziran Pazartesi akşamı, yeni transferlerimiz Bilica, Bekir İrtegün ve Selçuk Şahin ile sözleşme yenileme haberini ilk kez kendilerine gönderilen kısa mesaj ile öğrenmişlerdir. Kısa mesajların kullanıcılara ulaşmasının ardından haber, resmi internet sitemiz www.fenerbahce.org ve FBTV'de de duyurulmuştur.
AVEA'dan edinilen bilgiye göre, takip eden günlerde AVEA'nın çalıştığı üçüncü firmalar tarafından teyid alınmadan, AVEA kullanıcılarına kısa mesajlar göndermiştir ve bu mesajlar teknik bir sorun nedeniyle bazı Fenercell abonelerine de ulaşmıştır. Kulübümüzün yeni transferler için harekete geçtiği şeklindeki iddialara yer verilen mesajların içeriğindeki bilgilerden Fenerbahçe Spor Kulübü ya da Fenercell'in hiçbir şekilde sorumlu olmadığını önemle belirtiriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü son yıllarda transfer konularında süreç sonuçlanana kadar spekülatif bilgi vermemeye özen göstermiş ve transferler resmiyete kavuştuktan sonra kamuoyu bilgilendirilmiştir. Bu gibi spekülatif manalar içeren mesajlar ne Fenerbahçe Spor Kulübü ne de Fenercell tarafından kullanılmaktadır. Bu bağlamda "işi bitirildi, iddia edildi, belirtildi" gibi haber kaynağı belli olmayan ve kulübümüzün haber diline sığmayan ifadelerin Fenercell tarafından gönderilmesi mümkün değildir.
Fenercell tarafından gönderilen mesajlar 'İlk kez Fenercell'liler duyuyor' ve benzeri ibareler taşıdığından taraftarlarımızın bu ibareleri içermeyen kısa mesajların Fenercell tarafından gönderilmediğini unutmamalıdır.
Bekir, Bilica ve Selçuk haberinde olduğu gibi bundan sonraki transfer ve diğer özel haberleri de yine ilk kez Fenercell kullanıcıları öğrenecektir.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Universal
12.Haziran.2009, 22:56
Avea o kadar transfer haberi varken, niye bu iki ismi seçsin? Poulsen'i geldiğini biliyorum. Yakın sürede açıklanır. Luca Toni'de gelirse çok güzel olur.
KaPaLı
13.Haziran.2009, 00:00
Bir an önce oyuncuları alsakta hazırlık maçları başlasa çok sıkılıorm :D
Mehmet Topuz'un manager olmayan manageri hala konuşmaya devam ediyo ya pes (:
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 01:58
http://img35.imageshack.us/img35/3149/ntvspor.jpg (http://img35.imageshack.us/i/ntvspor.jpg/)
Universal
13.Haziran.2009, 01:59
Aykut Kocaman çok iyi bir pivot santrafordu, iyi fizikli olmamasına rağmen iyi top alırdı, son vuruşları, top tekniği ile özel bir oyuncu.
Aykut Kocaman ile Tanju Çolak aynı tip, aynı tarz, aynı kalitede oyuncular.
Aykut bir Arif değil diyn arkadaşa katılıyorum, bunda gülünecek bir şey yok.
Aykut Kocaman çok profesyonel biridir, bu tarz basit şeyler ile uğraşmadı.
Babanız hiçbirşey hatırlamıyormuş.
Abi büyük ihtimalle bu sorunun yanıtını en iyi sen bilirisin.
Aykut bizde ne görevi üstlenecek?
sakary Ali
13.Haziran.2009, 02:02
Zorla adamı Fenerde oynatacaklar herhalde..
HooijDonk07
13.Haziran.2009, 02:04
Aziz YıLdırım 15 Haziran'a kadar 2 tane büyük yıldız getiricem dedi bakalım kimi getircek bu sefer yası 30'un aLtında oLsun
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 02:05
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile futbolcu Mehmet Topuz, son günlerde yaşanan olayların üzerine Kayseri'de buluştu.
Mehmet Topuz'a ait bağ evinde yaklaşık 4 saat süren ve Mehmet Topuz'un bazı akrabalarının da katıldığı toplantıdan çıkan sonuç ise Kayserispor yönetiminin Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe'de oynamasını istemesi oldu.
Toplantıda, Recep Mamur'un, "Biz Fenerbahçe kulübü ile anlaştık. Eğer Fenerbahçe'de oynamak istemiyorsan, bunu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a söylemelisin" dediği, Mehmet Topuz'un ise "Ben bunu Aziz Yıldırım'a söyleyemem" dediği öğrenildi.
Bu toplantının ardından ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğü ve Mehmet Topuz'un Pazartesi günü Fenerbahçe'ye imza atmasının sürpriz olmayacağı belirtildi.
Sporx
barahir
13.Haziran.2009, 02:07
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile futbolcu Mehmet Topuz, son günlerde yaşanan olayların üzerine Kayseri'de buluştu.
Mehmet Topuz'a ait bağ evinde yaklaşık 4 saat süren ve Mehmet Topuz'un bazı akrabalarının da katıldığı toplantıdan çıkan sonuç ise Kayserispor yönetiminin Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe'de oynamasını istemesi oldu.
Toplantıda, Recep Mamur'un, "Biz Fenerbahçe kulübü ile anlaştık. Eğer Fenerbahçe'de oynamak istemiyorsan, bunu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a söylemelisin" dediği, Mehmet Topuz'un ise "Ben bunu Aziz Yıldırım'a söyleyemem" dediği öğrenildi.
Bu toplantının ardından ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğü ve Mehmet Topuz'un Pazartesi günü Fenerbahçe'ye imza atmasının sürpriz olmayacağı belirtildi.
Sporx
Korkma Mehmetcim yemez Aziz Yıldırım seni...
HooijDonk07
13.Haziran.2009, 02:11
Nese bakalım artık nasıl oynucak gelirse tabi kide.
Sekopej
13.Haziran.2009, 02:14
Neden söyleyemiyor Aziz Yıldırım'a çünkü beni alın diye haber gönderen, hemen gelip imza atayım diyen kendisi. Sonra çark edince şimdi tabi ki söyleyemem diyor. O kadar mert, o kadar delikanlı ise gider Fenerbahçe Kulübü'ne, ben burada oynamak istemiyorum der ve bu transfer kapanır. Neden bugüne kadar gidip bunu demediğini de merak etmiyor değilim?
eGowiCh
13.Haziran.2009, 02:21
Aziz Yıldırım söyledi zaten açıkça: "Gelsin bana desin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye."
E.Cartman
13.Haziran.2009, 02:24
vaLLaha bu oLayı çözse çözse FBI çözer tamamen ilginç bi durum oLdu :D
Sekopej
13.Haziran.2009, 02:24
Evet gelsin desin ve bu olay kapansın, 1 haftadır bunu söylüyoruz. İlk gün direk Fenerbahçe'ye gidip burada oynamak istemiyorum dese olay çözülürdü zaten. Hala da orada burada açıklama yapacağına en garanti çözüm yolunu seçmiyor.
eGowiCh
13.Haziran.2009, 02:30
Başkan net konuştu, çocuk kendi iradesiyle hiçbir baskı altında kalmadan Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylerse peşini bırakırım dedi. İşi bu noktalara getiren Topuz'un ta kendisi, şimdi de kendi elinde her şey.
Varonil
13.Haziran.2009, 03:08
Başkan net konuştu, çocuk kendi iradesiyle hiçbir baskı altında kalmadan Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylerse peşini bırakırım dedi. İşi bu noktalara getiren Topuz'un ta kendisi, şimdi de kendi elinde her şey.
Bunu direk Aziz Yıldırım'a söyleseydi,transfer 1 hafta öncesinden Fenerbahçe adına kapanır ve netleşirdi.Hala bu kadar uzamasının sebebi bile M.Topuz'un spor kamuoyuna yapmış olduğu gereksiz demeçler ..
deniz.91
13.Haziran.2009, 03:25
Mehmet Topuz şuan söylediği laflardan dönme çabası içerisinde ortalğın yatışmasını bekliyor taraflar:)
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 04:20
SON DAKİKA... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, M.Topuz'a sözleşme imzalatmak için Kayseri'ye gitti.
Ntvspor
Sheriff
13.Haziran.2009, 04:22
Transferin değerinin 7.5milyon euro+Emreciksin olduğu söyleniyor. İmzayı attıracakmış bu gece Aziz Yıldırım.
barahir
13.Haziran.2009, 04:24
Hadi bakalım hayırlısı..
Sekopej
13.Haziran.2009, 04:27
Topuz ayağına gelenleri seviyor.:D Şaka bir yana, Kayseri yönetimine Fenerbahçe'yi istemiyorum dediyse bunu Aziz Yıldırım'a da diyecektir. Aziz Yıldırım da oradan Ankara'Ya uğrayıp Özer'i alıp gelir inşallah.:)
BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2009, 04:27
Medyaya iyi malzeme çıktı artık her sene gerçek olmasa bile böyle hikaye yazarlar iyi tirajı oluyor :)
eXcitinG
13.Haziran.2009, 04:31
Eğer Kayseri yönetimi iLe buLuşmadıkLarını tekrarLarsa Topuz Aziz YıLdırım Kayseri havası aLır geLir, ama Kayseri yönetimi iLe asLında Topuz Fenerbahçe ye nasıL giderim pLanLarı yaptıysa Beşiktaşı saLLadıysa bu iş oLur..
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 04:33
Lig TV de Topuz'u aldı İstanbul'a geliyor şeklinde son dakika geçmiş. (:
eXcitinG
13.Haziran.2009, 04:34
Hehe 5 dakikada uçağa bindi, 5 dakikada imza attırdı, 5 dakikada getirdi, Vay be çok etkiLendim.
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 04:34
SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, yaklaşık 45 dakika sonra özel uçakla İstanbul'a gelecekler.
Ntvspor
BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2009, 04:35
Viyanayı kuşatmış gibi haber geçiyolar bide:D
Fatih, Viyanayıda aldı geliyor :D
Şahsen imza atmadan inanmicam Topuz transferine. Ek olarak bunca açıklamadan sonra istemiyorum, faydalı olacağınıda sanmıyorum.
bay e-ko
Ne çabuk gitti BAŞKAN kayseriye'de alıp geliyor yahu :)
Sekopej
İstanbul - Kayseri arası kaç dakika ki? Özel jeti vardır belki Aziz Yıldırım'ın.:D
Sheriff
13.Haziran.2009, 04:39
Serkancığım zaten özel uçakla gitmiş jetmi orasını bilemem :n:
EreN
13.Haziran.2009, 04:41
SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, yaklaşık 45 dakika sonra özel uçakla İstanbul'a gelecekler.mişmiş
Bakalım ne olacak.
erdili
13.Haziran.2009, 04:41
Efsunludur benim başkanım,
dokunduğunu Fenerli yapar :)
eXcitinG
13.Haziran.2009, 04:42
Bakıyorumda adamın karakterine iki gün önce saydırırken şimdi pek sevindirik oLmuşsunuz arkadaşLar :) Gidin karşıLayın bari hadi.
Universal
13.Haziran.2009, 04:42
Fenerbahçe yönetimin bir özel uçağı var ama; bildiğiniz airbus yani öyle çok çabuk hazırlanıp kaldırılabilecek bir uçak değil adı üstünde uçan otobüs. :D
Aydin
13.Haziran.2009, 04:46
Aykut Kocaman çok iyi bir pivot santrafordu, iyi fizikli olmamasına rağmen iyi top alırdı, son vuruşları, top tekniği ile özel bir oyuncu.
Aykut Kocaman ile Tanju Çolak aynı tip, aynı tarz, aynı kalitede oyuncular.
Aykut bir Arif değil diyn arkadaşa katılıyorum, bunda gülünecek bir şey yok.
Aykut Kocaman çok profesyonel biridir, bu tarz basit şeyler ile uğraşmadı.
Babanız hiçbirşey hatırlamıyormuş.
Cengiz kendi fikirlerini yazarken, "bence" dersen daha iyi olacak. Kendi fikirlerini herkes tarafından kabul edilmiş gibi kesin bir dille yazıyorsun. 1.65 boyu olsa da bir futbolcu iyi top alıp, son vuruşlarını yapababiliyorsa ve top tekniği yüksekse, sana göre özel futbolcudur. Sana göre pivot santrafordur. Pivot santrafor deyimi nereden gelmiştir? Basketboldan. Peki niye? Basketteki oyuncular genellikle uzun olur. Böyle bir mantık yürütüyorum. Ve bence Aykut Kocaman pivot santrafor değildi. 1.80 altındaki bir futbolcu için pivot santrafor dendiğini de ilk defa duyuyorum. Ama senin fikrindir sonuçta.
Bu benim fikrimdir. Senin fikrin başkadır. Ama kendi düşündüklerinle başkasının düşündüklerini karşılaştırıp, iyi hatırlayıp hatırlamadıklarına böyle karar veremezsin. Göreceli kavramlar hakkında konuşuyorsunuz. Sana göre öyledir. Ona göre değildir.
Fernando Gago
13.Haziran.2009, 04:47
LİGTV son dakika haberi geçti . Mehmet Aziz Yıldırım'la İstanbul'a geliyor :) :) :) Camiamıza hayırlı olsun . . .
Sheriff
13.Haziran.2009, 04:48
Hayrettinciğim aynı oyuncu bir süre öncede Aziz Yıldırımı aramış ve beni alın İstanbul'a imza atmaya geleyim hemen vs. demiş. Bu yüzden futbolcuların bu tarz açıklamalarına fazla takılmamak gerekir. Bunun bir çok örneği var. 4 büyüklerden herhangi birine giden veya gitmek isteyen her oyuncu, butür talihsiz açıklamalar yapıp kendisini gülünecek duruma düşürüyor.
Gelsin başımızın üstünde yeri var ancak profesyonel olsun, adam gibi futbolunu oynasın yeter. Ne dedi başkan, gelsin bana Beşiktaşlıyım desin bırakıcam dedi. Ama Topuz bunu diyemedi, Beşiktaşa gerçekten gitmek istese bile bunu söyleyemez artık çünkü bir süre öncede Fenerbahçeye gitmek istediğini söylemiş. Yani kısacası bu adam İstanbula gitmek istiyor ve iyi para kazanmak istiyor.
KanaKe
13.Haziran.2009, 04:48
NTVSpor son zamanlarda fazla sallamaya basladi.. gelmeden inanmam.
Sekopej
13.Haziran.2009, 04:50
Bakıyorumda adamın karakterine iki gün önce saydırırken şimdi pek sevindirik oLmuşsunuz arkadaşLar :) Gidin karşıLayın bari hadi.
Abi Yıldırım Demirören'in yaptığı talihsiz açıklamanın ardından taraftarın görüşünde de değişim oldu. Sırf o lafa inat bu transfer gerçekleşsin ama Topuz kulübede otursun diyenler var.
Ha bu haberler doğru mu, Topuz gelir mi bilmiyorum ama geldiğinde kendini kabullendirebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Tabi bu süreci Beşiktaş taraftarı Tümer'de olduğu gibi kolaylaştırabilir de. Yoksa taraftar ilk gün direk çekilsin Aziz Yıldırım düşüncesindeydi fakat hem Demirören'in açıklamaları hem de Topuz'un beni alın diye haber göndermesi, isterseniz hemen gelip imza atayım demesinden sonra çark etmesi bu durumu ortaya çıkardı.
Yoksa hem verilen ücret çok fazla hem de başarılı olma garantisi yok. Sıkıntı doğurabilir takımda.
eXcitinG
13.Haziran.2009, 04:51
Burakcım bunLarı senLede tekrar tekrar konuşmayacağım..
GeLsin imzaLasın Medya önünde adam gibi ben zaten en başından beri Fenerbahçe de oynamak istiyordum desin bende kaLkayım ayakta aLışLayayım..
Eğer imza oLursa iddaa ediyorum Mehmet Topuz tek bir cümLe biLe söyLemeyecek ve sezon başLayana kadar ortadan kayboLacak..
Bunu yapması için zorLandı, baskı gördü bunu artık sokakta ki beş yaşında ki çocuk ta biLiyor. O yüzden hayırLısı oLsun.
eXcitinG
13.Haziran.2009, 04:54
Cengiz Türkiye Cumhuriyetinde FutboLu sadece sen biLiyorsun zaten, cümLeLerin bence ekLesen oLayLarı bu boyuta taşımazsın ama dediğim gibi Türkiye Cumhuriyetinde sadece sen futboLdan anLadığın için adamın 50 küsür yaşında ki babası birşeyden anLamadığı için sen hakLı oLuyorsun.
Sheriff
13.Haziran.2009, 04:58
Burakcım bunLarı senLede tekrar tekrar konuşmayacağım..
GeLsin imzaLasın Medya önünde adam gibi ben zaten en başından beri Fenerbahçe de oynamak istiyordum desin bende kaLkayım ayakta aLışLayayım..
Eğer imza oLursa iddaa ediyorum Mehmet Topuz tek bir cümLe biLe söyLemeyecek ve sezon başLayana kadar ortadan kayboLacak..
Bunu yapması için zorLandı, baskı gördü bunu artık sokakta ki beş yaşında ki çocuk ta biLiyor. O yüzden hayırLısı oLsun.
Her iki durumda da aşırı tepki toplayacak Hayrettincim. Kaybolursa kayboldu olur, Fenerliyim derse, ikigün önce Beşiktaş forması giydi şimdi Fenerbahçeliyim diyor olur. Bu nedenle ben kendi adıma bunların hiçbirine takılmıycam. Futbolu ve futbolunu etkileyecek şeyler dışında hiçbirşeye takılmam.
Muhtemel transfer hakkındaki yorumumuda rakamlar ve transfer netleştikten sonra yapacağım..
erdili
13.Haziran.2009, 05:00
Hayırlısı olsun.
Bir daha hiç bir başkan o kelimeyi kullanmaması gerektiğinin farkına varır, itidalli olur umarım.
İnşallah,
ama benim merak ettiğim Daum, Topuz' u nasıl kullanacak..
Rıdvan Dilmen 4-3-3 için ideal dedi ama Topuz gibi bi adama illa ki yer açılır Daum'un sisteminde.
Oyun şablonunu çok merak ediyorum ABOOO.
erdili
13.Haziran.2009, 05:13
SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, birazdan özel uçakla İstanbul'a gelecekler
NTV Spor
Güncelliyim dedim heheh..
Universal
13.Haziran.2009, 05:16
NTVSpor son zamanlarda fazla sallamaya basladi.. gelmeden inanmam.
Bu kadar kesin haber verdikten sonra, bunun yalan olduğu ortaya çıkarsa büyük zarar görürler. Bence bunun riskine girmezler. Çünkü kesinlik var.
Sekopej
13.Haziran.2009, 05:16
NTVSpor zaten Beşiktaş'a imza atmak üzere olsa bile Fenerbahçe'ye imza atacak haberi geçebilir.:D Fenerbahçe'den daha çok uğraşıyorlar transfer için, eğer transfer gerçekleşmezse NTVSpor'un inandırıcılığı çok sarsılmış olacak.
barahir
13.Haziran.2009, 05:24
Uçak da inecek daha Dünya turu mu yapıyolar nedir anlamadım:) Yatcam bunu bekliyom..
İstermisiniz aziz yıldırım şimdi götürüp inönü stadına bıraksın:)
erdili
13.Haziran.2009, 05:30
Uçak da inecek daha Dünya turu mu yapıyolar nedir anlamadım:) Yatcam bunu bekliyom..
İstermisiniz aziz yıldırım şimdi götürüp inönü stadına bıraksın:)
Ben şu "Bir gün herkez Fenerli olacak" şapkasını taktırmış mı onu merak ediyom :smismileyiw2:
Nocna Mora
13.Haziran.2009, 05:37
Fenerbahçe Özer transferinde sona yaklaştı
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ankarasporlu Özer Hurmacı konusunda başkent ekibinden olumlu yanıt aldı.
Yeni sezonun kadrosunu şekillendirme çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Özer Hurmacı konusunda önemli gelişmeler kaydetti. Sarı lacivertlilerin yurtiçi transferde uzun süredir kadrosuna katmak için uğrastığı Özer Hurmacı için Ankaraspor'dan olumlu yanıt aldı.
Ankaraspor Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek yaptığı açıklamada "Özer için 4 milyon euro ile birlikte İlhan - Gökhan Emreciksin ikilisini istedik. Su anda görüşmeler olumlu devam ediyor. Tek sorun Kayserispor'un da Mehmet Topuz karsılığında aynı oyuncuları istemis olması. Bu sorunun bir kaç gün içinde transferi sonlandıracağımızı düsünüyorum" ifadelerini kullandı.
Sheriff
13.Haziran.2009, 05:39
02.20'de gelceklermiş, ben yatıyorum :n:
barahir
13.Haziran.2009, 05:40
Kim dedi ki? Ankaraya uğruyolar galiba:)
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 06:00
Ntvspor dedi. Aslında geçerken Özer'i de alsalar fena olmaz. :p
Cengo
13.Haziran.2009, 06:12
Kim dedi ki? Ankaraya uğruyolar galiba:)
Uzun zamandır görüşülüyordu, bitmek üzere olduğunu biliyordum ama bunu duymamıştım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topuz az önce İstanbul'a inmişler, NTVSpor Aziz Yıldırım'ın arabasına binerken canlı yayındaydı.
barahir
13.Haziran.2009, 06:17
Evet izledim bende.. Artık bu iş bitti.. Topuz camia'ya hayırlı olsun.. Bu arada Deniz'in dediği de oldu, kaynak baya sağlammış cidden
PesimiSTyLa
13.Haziran.2009, 06:17
Sonunda nihai sonuca varıldı. 1 haftadan uzun süredir Topuz haberlerinden bıkmıştım :D
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 06:20
Şahsi görüşüm bu transferin Fenerbahçe'ye ne katacağı, ne kadar verimli olacağı, bonservis ücretinin ne kadar olduğu vs hiçbirinin önemi yok. Tebrikler Aziz Başkan.
Nocna Mora
13.Haziran.2009, 06:25
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/kapakkkk.grid-6x3.jpg
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 06:28
Bu transferde başından sonuna kadar dik duran Kayserispor'u tebrik ediyorum.
http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585845303053 29757277653053643033587358653053643033307386652436 81544772
Ek olarak; Kayserispor TSI Temsilcisi Deniz'i de paylaştığı haberlerden dolayı tebrik ediyorum. :n:
Since-1907
13.Haziran.2009, 06:30
Bu iş artık transferden öteye gitmişti.Faydalı olur olmaz Mehmet Topuz orasını bilmem. Aziz Başkan Telegol'e katıldığında '' Gider oradan da alırım ama gerek yok demişti ''. Gerek gördü , aldı ve getirdi . Tebrikler Aziz Başkan..
bay e-ko
13.Haziran.2009, 06:32
Mehmet Topuz gelmiş gelmemiş önemli değil. BAŞKAN gene duruşunu sergiledi.
O sert ifadenin altındaki masum duruşu yeter yahu. Hiç transfer yapmasa da seviyoruz Aziz Başkanı :)
Knightmare
13.Haziran.2009, 06:45
hayırlı olsun ne diyelim...
Jesus_FB
13.Haziran.2009, 07:47
Besiktaslilarin cok sevdikleri bir oyuncumuz var artik :D:D
Bordo61Mavi
13.Haziran.2009, 07:47
I$in ucunda Aziz Yildirim var, helal olsun denilcek tek kisi :)
EreN
13.Haziran.2009, 11:03
Aziz Yıldırım'ın büyüklüğünü anlamak için bu tür örneklere gerek yok aslında ama bunlarda tabi ortaya koyuyor :D
http://img44.imageshack.us/img44/4136/89788932.jpg
http://img44.imageshack.us/img44/5664/20467476.jpg
Gayet güleryüzlü mutlu bir topuz :)
bySilver
13.Haziran.2009, 11:56
VE TOPUZ ARTIK FENERLİ!
Yılan hikayesine dönen transfer kapışmasında zafer Fenerbahçe'nin oldu !.. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza attı !.. Aziz Yıldırım Kayseri'ye giderek Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Böylelikle geçtiğimiz cuma Beşiktaş formasıyla basına poz veren Mehmet Topuz, 1 hafta sonra Fenerbahçe'ye imza atmış oldu.
Beşiktaş için günlerdir kamp kurduğu Antalya'dan sabah saatlerinde ayrılıp Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, burada şehrin ileri gelenleriyle görüştü. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye imza atması için ikna edilince Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye gitti. Yöneticilerden Şekip Mosturoğlu ve Semih Özsoy da Başkan Yıldırım'a eşlik etti.
Saat 22.45'te Nihat Özdemir'e ait özel uçakla Sabiha Gökçen Havalanı'ndan Kayseri'ye hareket eden Aziz Yıldırım, burada Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Daha sonra Yıldırım, yöneticiler ve Topuz 01.20'de yine uçakla İstanbul'a hareket etti.
Mehmet Topuz için Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 7,5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği öne sürülüyor. Ayrıca Gökhan Emreciksin'in transfer haklarının da Kayserispor'a verildiği kaydediliyor. Bu arada Mehmet Topuz'un ise sarı lacivertli ekipten senelik 2,3 milyon Euro alacağı belirtildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligtv.com.tr
eXcitinG
13.Haziran.2009, 12:41
Daha önce yazıLar yazmış BeşiktaşLı arkadaşLarın yazıLarını aLıp buraya koyarak onLarı rencide etmeyin, aLay etmeyin. Kırmayın, KırmayaLım..
Adam gibi kutLayın transferinizi. İğneLeyici sözLerden ve cümLeLerden de sakının.
Onurap
13.Haziran.2009, 13:03
Vayy be helal olsun.. :D
Fenerbahçenin alacağını tahmin ediyordum..
Lucas Neill
13.Haziran.2009, 13:11
8 milyon euro bonservis yıllık 2.3 milyon euro bence çok fazla para verilmiş eğer yazdığım rakamlar doğruysa...
deniz.91
13.Haziran.2009, 13:12
İki camiayada hayırlı olsun ben 2 gün önceden bu iş bitti topuz fenerde dediğimde benim dediğim gün olmaıd diye alaycı tavır edenler olmuştu bu forumda.
Ben birşeyi net bilmeden herşeyi yazmam buraya:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ek olarak; Kayserispor TSI Temsilcisi Deniz'i de paylaştığı haberlerden dolayı tebrik ediyorum. :n:
Dün 11 gibi sana demiştim abi tetikte ol gece uzun diye:)
EreN
13.Haziran.2009, 13:17
İki camiayada hayırlı olsun ben 2 gün önceden bu iş bitti topuz fenerde dediğimde benim dediğim gün olmaıd diye alaycı tavır edenler olmuştu bu forumda.
Ben birşeyi net bilmeden herşeyi yazmam buraya:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dün 11 gibi sana demiştim abi tetikte ol gece uzun diye:)
Tebrik ederim dostum,
deniz.91
13.Haziran.2009, 13:24
Tebrik ederim dostum,
Teşkkürler:)
Kayseri menejeri olacaz ya stajlarımız bunlar bizim:)
bay e-ko
13.Haziran.2009, 13:36
Guiza - Robinho takası haberlerini gördüm ama ne kadar doğru acaba?
Sekopej
13.Haziran.2009, 13:44
Önce seni tebrik edelim Deniz.:) Önce sen sonra da NTVSpor diyordu bu transfer olacak diye, oksa ntvye haberi ulaştıran da sen misin?:D
Koca camiaya çıkıp ezik demek, daha kulüple bile görüşmeden oyuncuyu aldım, artık bu takımda oynayacak demekle transfer yapılmadığını gösterdin Aziz başkan, helal olsun. Topuz isterse 3 seneyi kulübede geçirsin önemi yok, edilen lafların ardından bu transferin gerçekleşmesi gerekiyordu ve gerçekleşti.
1 hafta oyuncun otelinde kamp kurmakla olmuyormuş demek ki, Aziz Yıldırım gerek gördü, atladı uçağa ve 1 saatte aldı geldi, boşuna demiyormuş demek ki çocuğu rahat bıraksınlar diye.
Tekrardan camiaya hayırlı olsun, Şekip Mosturoğlu da gitmiş Kayseri'ye. Bu da demek oluyor ki resmi imza da atılmış, pazartesiye de basın önünde imza attırılır ve 1 haftalık çalkantılı süreç sona ermiş olur.
Hadi Aziz Başkan, senden daha transfer bekliyor bu taraftar. Pazartesi önce Aykut ile sonra da Özer ve Mehmet ile imzalamaları harika olur, bekliyoruz.
deniz.91
13.Haziran.2009, 13:56
Teşekkürler abi ntvsporunda yönetim içinden kaynakları var demekki:)
El Comandante
13.Haziran.2009, 14:16
Alacam Mehmet Topuz'u, vurucam kırbacı. =)
MeMo
13.Haziran.2009, 14:32
Mehmet Topuz hayırlı olsun yönetime güveniyordum zaten.Deniz'e de ayrı bir teşekkür :)
anilton
13.Haziran.2009, 14:37
Biz hep brinci ağızdan yazdık burada.M.Topuz'un bizxat kendi söylediklerini yazdım.Hiçbir şekilde sallama,yalan haber yapmadım.Hiçbir zaman çok bilmişlikte yapmadım bazılarının dediği gibi...
M.Topuz sözünden dönmediği sürece F.Bahçe'ye gitmez dedim.Taa ki Aziz Yıldırım Kayseriye gidip alana kadar dönmedi sözünden.Ama helal olsun istesem ben gider alırım dedi M.Topuz'u aldı...
Şimdi Mehmet'i kötülemeyeceğim.Çok iyi transfer,hayırlı olsun...
Burada on güne yakın süredir başınızı şişirdiğim,kafa ütülediğim için özür dilerim.Tekrar söylüyorum ben hep M.Topuz'un ağzından yazdım buraya...
Helal olsun Mehmet Topuz (?)
Helal olsun Aziz Yıldırım...
EreN
13.Haziran.2009, 14:46
Biz hep brinci ağızdan yazdık burada.M.Topuz'un bizxat kendi söylediklerini yazdım.Hiçbir şekilde sallama,yalan haber yapmadım.Hiçbir zaman çok bilmişlikte yapmadım bazılarının dediği gibi...
M.Topuz sözünden dönmediği sürece F.Bahçe'ye gitmez dedim.Taa ki Aziz Yıldırım Kayseriye gidip alana kadar dönmedi sözünden.Ama helal olsun istesem ben gider alırım dedi M.Topuz'u aldı...
Şimdi Mehmet'i kötülemeyeceğim.Çok iyi transfer,hayırlı olsun...
Burada on güne yakın süredir başınızı şişirdiğim,kafa ütülediğim için özür dilerim.Tekrar söylüyorum ben hep M.Topuz'un ağzından yazdım buraya...
Helal olsun Mehmet Topuz (?)
Helal olsun Aziz Yıldırım...
Usta mehmet topuzla telefonda mı görüştün? Bence Hayır,
Forzada bir adam vardı bende takip ettim orayı bir süre. Hatta dakika dakika konuştum ettim şunu yaptım diye yazıyordu. Sende ona güvenerek mi yazdın buraya. Hatta Mehmet topuza ulaşan bi adam yarım saat içinde arayacaktı aramadı falan:)
anilton
13.Haziran.2009, 14:48
Alakası yok Eren.Yanında tatil yapıyordu M.Topuz'un tanıdığım bir abi...
deniz.91
13.Haziran.2009, 14:49
Anıl o haberlerin çoğu menejerin topuzun aklını çelmesinden ve baısnın uydurma sözleriydi.Yoksa bende hergün görüyordum o haberleri yok topuz 50 mn euro verseler fenere gitmem yok 6 ay oynamam yok topuzun kayseriylse sözleşmesi tffden teyitli değil bunların hepsi palavra malesef bizim baısnın oyunları
EreN
Alakası yok Eren.Yanında tatil yapıyordu M.Topuz'un tanıdığım bir abi...
He o abiyle görüştün yani. Tamam o zaman birşey demem yanlış olur.
eXcitinG
AnıL sen takma kafana, sen yaLnış birşey söyLemedin, neyse onu söyLedin..
Zaten herkes bir konuda hemfikirdi Mehmet hangi takımı seçerse onda oynayacaktı o Fenerbahçe yi seçti, Fenerbahçe de oynayacak, bu kadar basit..Eğer Beşiktaş ta oynayacağım diye diretseydi Aziz YıLdırım Kayseri ye gittiğinde de bunu söyLeseydi Fenerbahçe ye geLmezdi. Ama demek Aziz YıLdırım kendisini ikna etmiş ve imzayı attırmış..
BeLki bizim biLmediğimiz başka şeyLer vardır, Beşiktaş yönetimi 3-4 gündür Topuz hakkında açıkLama dahi yapmıyordu, beLki Topuz 2-3 gün önce zaten sözLeşmeyi imzaLamıştı, Kayser de Hurma iLe görüşmesinde beLki Beşiktaş diye hiç diretmedi biLe bizim yönetim tarafından hiç bir takip de oLmadı zaten, demek bazı şeyLer biLiniyordu.
O yüzden senLik ve burda diğer BeşiktaşLı arkadaşLarın bir durumu yok, burda herkes ne biLiyorsa onu yazdı, ama sonunda bazıLarı bizLeri yanıLttı ama yapacak birşey yok..
Kimse Beşiktaş ve Fenerbahçe takımLarından büyük değiLdir.
deniz.91
13.Haziran.2009, 14:53
Bu anlaşma hafta içinde bitmişti zaten dediğin gibi hayrettin abi ama basında o katar laf kirliği vardıki iki camiadada ortalık karışıktı fb taraftarı falan o laflar yüzünden takımda istemiyodu topuzu onun için anlaşmayı açıklamak için bir zemin bekleniyordu onuda dün söyledirler işte
Universal
13.Haziran.2009, 14:55
Aziz Yıldırım'ın ne kadar etkili bir isim olduğu bir kez daha gözüktü. Buradan çıkan sonuç, Aziz Başkan'ın Mehmet Topuz için geçen hafta pazar günü dediklerini doğruluyor.
Ben bu tarz açıklama yapan bir oyuncuyu kulübümde görmek istemezdim. Fakat yapacak birşey yok. Bu nedenle "bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak." dedik. Sanırım bu gerçekleşiyor. Tekrar bu şapkalara büyük ilgi artacağından eminim. Zaten Mehmet Topuz forması satın alanlara bu şapka hediye edilecekmiş.
Fernando Gago
Bu konunun kapanması iyi oldu Kabak tadı vermişti iyice :) Özer transferini de tamamlarsak daha Türk oyuncu alacağımızı sanmıyorum ( Aurelio-Hamit medyada isimleri geçiyor ama Yönetimin icraatı var mı bilinmiyor ) . Bundan sonra hedefte yabancı transferler var . Yönetimden çok iyi isimler bekliyoruz . Maldonado Josico ve Deivid gönderilmeli Lugano da giderse Kontejyan bakımdan hiç sorunumuz kalmıyor 15 Haziran sözü vardı ama bakalım kimler olacak...
anilton
Deniz hafta içi falan bitmedi...
Dün Aziz Yıldırım Kayseri'ye gittiği anda bitti...
Çok açık herşey."Ben istersem gider alırım" dedi ve aldı...
Helal olsun gerçekten helal olsun...
deniz.91
13.Haziran.2009, 14:57
İyi öyle olsun Anıl bakalım
Memedov
13.Haziran.2009, 15:00
Aziz Yıldırım Mehmet Topuz'a 50 MN Euro'dan fazla verdi olsa gerek.
burada kutlanılması gereken kişiler Aziz Yıldırım ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dur. iki tarafında duruşu muhteşemdi tebrik ederim.
Yıldırım Demirören gitti görüştü ikna etti Topuz'u, Aziz Yıldırım ben gitsem direk onu Fenerbahçe Kulübüne getiririm dedi ve gitti getirdi helal olsun.
Mehmet Topuz camia'ya hayırlı uğurlu olsun.
EreN
13.Haziran.2009, 15:02
Tartışmaya değmez artık bu durum arkadaşlar. Kırmayalım birbirimizi ;)
Sıra geldi özer'e Poulsen'de bitti sayılır diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Universal
13.Haziran.2009, 15:08
Artık transferleri Aziz Yıldırım yapmalı, Mehmet Topuz için Kayseri'ye gitti, Luca Toni içinde Münich'e, Poulsen içinde Torino'ya giderse çok güzel olur. =))
goosfraba
13.Haziran.2009, 15:12
Artık transferleri Aziz Yıldırım yapmalı, Mehmet Topuz için Kayseri'ye gitti, Luca Toni içinde Münich'e, Poulsen içinde Torino'ya giderse çok güzel olur. =))
Toni yıllık 8 istiyor :icon_confused:
gerrrard
13.Haziran.2009, 15:13
Aziz Yıldırım yabancıları ikna edemiyor :D
Universal
13.Haziran.2009, 15:14
Toni yıllık 8 istiyor :icon_confused:
Josico+Maldonado+Ali Bilgin+Burak Yılmaz=Toni'nin maaşı, bu dört oyuncuyu gönderdikten sonra Toni'yi alınca hiçbirşey farketmez bizim için. Ayrıca Toni bu takıma gelirse maaş'ının bir bölümü karşılaması içinde sponsor bulunur.
anilton
13.Haziran.2009, 15:18
Semih & Guiza gibi iki tane Milli takım forveti kadrondayken Toni'nin alınmak istenmesi ne kadar doğru?
EreN
13.Haziran.2009, 15:24
Semih & Guiza gibi iki tane Milli takım forveti kadrondayken Toni'nin alınmak istenmesi ne kadar doğru?
Daum'un izleri. İlla uzun birini istiyor. Taktikleri bunun üzerine çünkü. Bkz. Pierre Van efsanesi.
Ben istemem şahsen toni'yi.
Ayrıca aziz başkanın ingilizcesi iyi ama diğer dilleri zayıfmış o yüzden ikna edemiyor yabancıları:p
goosfraba
13.Haziran.2009, 15:30
Poulsen + yabancı forvet = Toni'nin maaşı. Toni iyi bir forvet ama 32 yaşında. 2 sene oynasa 16 milyon eurosu garanti. Ayrıca yıllık 8 milyon euro maaş takımda huzursuzluk çıkarır. Kaka' bile yıllık 9 alıyor.
bugra 1905
13.Haziran.2009, 15:30
Aziz Yıldırımı Bu Önemli Transfer İçin Tebrik Ederim Fiyat Biraz Yüksek Gibi Dursada
Mehmet Topuz Fenerbahçeye Hayırlı Olsun...
tarikko
13.Haziran.2009, 15:35
Helal Başkan sözünün arkasında durdu aldı,getirdi...Ne kadar istemesemde hayırlı olsun bu transfer..Şimdi sıra yabancı transferlerde Poulsen,Toni bunları alırız inşallah..
eXcitinG
13.Haziran.2009, 15:36
Türk FutboL tarihinde bir yerLi oyuncuya ödenen en yüksek Transfer ücreti..
anilton
13.Haziran.2009, 15:37
F.Bahçe'nin ileri uçta bir sıkıntısı yok bence.F.Bahçe'nin sorunu orta saha...
M.Topuz geldi,Özer geliyor,yabancı bir önlibero gelecek,birde sol açık alınırsa tamamdır bence...
Universal
13.Haziran.2009, 15:38
Türk FutboL tarihinde bir oyuncuya ödenen en yüksek Transfer ücreti..
Benim bildiğim, Bursa'dan Baliç'in Fenerbahçe'ye gelişi daha yüksek. Bu ücret 9,5 milyon €, birde bunun Real Madrid'e gidişi var o ise 26 milyon €.
nerazzuri
13.Haziran.2009, 15:39
Bence 2 yabancı ön libero lazım bu takıma, Emre sakatlanır vs. gibi durumlarda Selçuk'u görmek istemem.
eXcitinG
13.Haziran.2009, 15:39
YerLi diyorum, BaLiç yerLimiydi :)
nerazzuri
13.Haziran.2009, 15:40
Benim bildiğim, Bursa'dan Baliç'in Fenerbahçe'ye gelişi daha yüksek. Bu ücret 9,5 milyon €, birde bunun Real Madrid'e gidişi var o ise 26 milyon €.
Baljic olarak geldi. Geldiğinde Balic oldu.
EreN
13.Haziran.2009, 15:42
Türk FutboL tarihinde bir yerLi oyuncuya ödenen en yüksek Transfer ücreti..
Artık normal karşılıyorum çünkü avrupa da da durum çok farklı değil. Lig içi transferler dış transferden daha pahalıya geliyor. Binlerce örnek var.
Universal
13.Haziran.2009, 15:43
YerLi diyorum, BaLiç yerLimiydi :)
Ben yerliden kastın Türkiye'de ki iç transfer piyasasını söylediğini düşündüm, birde Baliç nedense bana hep yerli oyuncu gibi gelmiştir. :)
fenerbahce_1907
13.Haziran.2009, 15:43
Helal olsun başkanım.Gitti aldı ve geldi :)
Enterokinaz
13.Haziran.2009, 16:38
Mehmet Topuz imza töreninde, ben doğuştan fenerliydim, derse hiç şaşırmam, normal bir durum olur bu.
Aziz Yıldırım'ın sırf lafını yememek için bu kadar para harcaması bence gereksizdi, Mehmet Topuz için çok yüksek bir fiyat ödedi Fenerbahçe.
O paraya belki daha da azına Giovani dos Santos, Cristian Poulsen gibi isimler dolaşıyor medyada. Hiçbiri de imkansız değil.
goosfraba
13.Haziran.2009, 16:47
Poulsen ile büyük oranda anlaşıldı zaten. Reddetmişti ama girişimler sonucu yüzde 99 anlaşıldı. Sadece yabancı kontenjanının açılması bekleniyor. Her ihtimale karşı Poulsen olmaz ise yedekleri var.
KaPaLı
13.Haziran.2009, 17:14
Mehmet Topuz transferi hayırlı olsun. Sabırlı olmanın ve kuralları uygulamanın meyvelerini topladık bu transferde. FIFA kurallarıyla transfer yaptık ve sonuç ortada. Poulsen ismide geçiyo ama ben Real Madrid'li Diarra'ı daha çok istiyorum nedense.
Bu arada BJK TV'ye teşekkür etmek istiyorum :D Hala daha oyuncumuz Mehmet Topuz'la ilgili Beşiktaş taraftarlarının iyi dileklerini yolluyolar bize :n: Az önce İşte Taraftar işte Mikrofon programında ' yeni transferimiz mehmet topuz hakkındaki görüşleriniz neler '' diye soruyolardı :n:
Cengo
13.Haziran.2009, 17:41
7,5M€ ödendi Topuz için.
Takas yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özer Hurmacı için de 4M€ + Gökhan Emreciksin + İlhan Parlak.
deniz.91
13.Haziran.2009, 17:53
7,5M€ ödendi Topuz için.
Takas yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özer Hurmacı için de 4M€ + Gökhan Emreciksin + İlhan Parlak.
Nasıl takas yok sizin resmi stenizden bile açıklandı emreciksin gelecek beim bildiğim zaten şuanda kayseri menejeride istanbulda fenerli yöenticilerle bu işi konuşuyolar snaırım ama emreciksini ankarasporun istediğinde biliyorum
Cengo
13.Haziran.2009, 17:53
Poulsen işi ciddiye bindi galiba.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nasıl takas yok sizin resmi stenizden bile açıklandı emreciksin gelecek beim bildiğim zaten şuanda kayseri menejeride istanbulda fenerli yöenticilerle bu işi konuşuyolar snaırım ama emreciksini ankarasporun istediğinde biliyorum
Ankaraspor istedi Emreciksin'i, o yüzden takas yerine para arttırımı için anlaşıldı.
deniz.91
13.Haziran.2009, 17:57
Tolunay Hocanın emrecikisni istemeyeceğini pek sanmıyorum geçen seneden beri istediği bir oyuncu para alsa yerine daha iyi birini alacağını düşünmüyorum yerine bakalım ne olacak o konu
E.Cartman
13.Haziran.2009, 19:24
Luca Toni'ye 8 milyon Euro
Bild Gazetesi, Fenerbahçe´nin Bayern Münih´in İtalyan golcüsü için bir servet ödemeye hazır olduğunu yazdı. 32 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli ise 15 milyon Euro dolayında.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_258152_13FAN12LUCA-Y-Bbb.jpg
Almanlar’dan müthiş iddia
Başkan Aziz Yıldırım’ın yakın çevresine 2 bomba transfer müjdesi vermesi camiada büyük heyecan dalgası yaratırken, Alman Bild Gazetesi Fenerbahçe’nin Luca Toni için kesenin ağzını ardına kadar açtığını yazdı. Haberde, bu transferi gerçekleştirmek isteyen Sarı-Lacivertli kulübün Bayern Münih’e 15 milyon Euro bonservis bedeli, futbolcuya ise yıllık 8 milyon Euro vermeyi göze alması gerektiği vurgulandı. ‘Daum Toni’yi Fenerbahçe’ye mi alacak’ başlığı altında verilen haberde, Luca Toni’nin 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu, ancak Gomez, Olic ve Klose’yle çok iyi forvet oyuncuları kadrosunda bulunduran Bayern Münih’in Toni’yi satabileceği kaydedildi. Aziz Yıldırım’ın Daum ile birlikte üst düzey bir takım kurmak istediği, bunun için de Bayern Münih’in diğer yıldız oyuncusu Hamit Altıntop’u da transfer etmek istediğinin ileri sürüldüğü haberde, “Yıldız futbolcunun 32 yaşına gelmesi nedeniyle Bayern bu alışverişe sıcak bakabilir” ifadesine yer verildi.
Karim Matmour sırada
Fenerbahçe’nin güçlü ve iddialı bir takım kurma çabaları, Avrupa’da da çok yakından merakla izleniyor. Bu kez de Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Köln Express bir iddia ortaya attı. Haberde, Daum’un, Mönchengladbach’ta forma giyen Karim Matmour’u kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Daum’un dikkatini çeken oyuncu, Fransa’da doğdu ve Cezayir Milli Takımı’nın formasını giyiyor. Kulübü ile kontratı 2012 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki golcü, gelecek vaat eden futbolcular arasında gösteriliyor.
Köln Express
---------------------------------
Bence bu para veriLmemeLi 32 yaşında bi oyuncu için 15M€ bonservis + YıLLık 8M€ para çok fazLa kim oLursa oLsun KaKa 25 yaşında 9,5M€ aLırken bu para çok sırf bu adama veriLecek maaşLa kaç oyuncu aLınır. Bu paraya geLecekse hiç geLmesin ayrıca Toni -bence- bu parayı edicek bi oyuncuda değiL yine söyLiyim sercan yıLdırım'ın bonservisi 7M$ diye duydum şimdi ki döviz kurLarına bakarsak $yakLaşık 1,53TL, €yakLaşık 2,1TL sercan 22 yaşında Toni 32 yaşında kararı siz verin...
Cengo
13.Haziran.2009, 19:29
Toni bize değil Barcelona'ya gidiyor.
Basına inanmayın artık..
canavar20
13.Haziran.2009, 19:36
Toni'ye yıllı 8M€ verecek kadar aptal bir başkana sahip olduğumuzu sanmıyorum. Onun yerine çok zorlarsın Sercan'ı alırsın.
Özer ve Poulsen gelse muhteşem olur. Gündemde Diarra varsa tabiki Polsen'e tercih ederim.
titates1
13.Haziran.2009, 19:39
Toni yerine daha yararlı bir forvet alınabileceği kesin ama Sercanla Toni'yi karşılaştırmak gibi bir hataya düşmeyelim lütfen.
canavar20
13.Haziran.2009, 19:47
Toni yerine daha yararlı bir forvet alınabileceği kesin ama Sercanla Toni'yi karşılaştırmak gibi bir hataya düşmeyelim lütfen.
İkisinin çok farklı oyuncular olduğunu biliyorum ancak Toni'ye verilecek paranın daha iyi değerlendirilebileceğini söylüyorum.
LaigLeNoiR
13.Haziran.2009, 19:47
Fenerbahçe'li hiçbir arkadaş Topuz'u istemiyordu.Topuz galiba Fener'e gitmiş 2-3 gündür hiçbirşeyden haberim yok.Hayırlı olsun :)
titates1
13.Haziran.2009, 20:04
hocam çok zorlarsın falan deyince sercanı niye zorlayalım yani bende şaşırdım =)
EreN
13.Haziran.2009, 20:05
Fenerbahçe'li hiçbir arkadaş Topuz'u istemiyordu.Topuz galiba Fener'e gitmiş 2-3 gündür hiçbirşeyden haberim yok.Hayırlı olsun :)
Aziz Başkan'ın açıklamalarına kadar istemiyorduk. Fakat başkanımızın açıklamalarından sonra bu konuda fikrimiz yumuşadı;;)
matrockmamy
13.Haziran.2009, 20:20
seneye transferlerle oluşan 11imiz [elbette hepsi ilk 11 de oynamicak ama bi 11 oluşturalım]
volkan
g.g-bilica-bekir-carlos
----paulsen--emre---
-özer--alex---topuz-
--------güiza------------
LaigLeNoiR
13.Haziran.2009, 20:32
Aziz Başkan'ın açıklamalarına kadar istemiyorduk. Fakat başkanımızın açıklamalarından sonra bu konuda fikrimiz yumuşadı;;)
:) Hiç inandırıcı gelmiyor Eren ama öyle olsun bakalım.
Hiç gocunmuyorum,üzülmüyorum da.Herkes için Topuz için Fener için Beşiktaş için hayırlısı olsun.
MeMo
13.Haziran.2009, 20:32
Fenercell'liere de mesaj gelmiş.İş resmileşti hayırlı olsun :)
HooijDonk07
13.Haziran.2009, 20:38
İngiliz Kulübü’nün, uzun süredir transfer (http://milarsiv.milliyet.com.tr/transfer/1/1106127/) listesinde bulunan sarı-lacivertli ekibin İspanyol golcüsü için, takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldızı önereceği, bu takasta her türlü zararı göze aldığı ileri sürüldü
İngiltere Premier Ligi (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Premier%20Ligi/1/1106127/) takımlarından Manchester City (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Manchester%20City/1/1106127/)’in, Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza’ya olan ilgisi büyük bir takası da gündeme getirdi.
Manchester City’nin sarı-lacivertli kulüpten Güiza’yı resmen isteyeceği, karşılığında İngiltere’de mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldız Robinho (http://milarsiv.milliyet.com.tr/Robinho/1/1106127/)’yu önermeye hazırlandığı öğrenildi.
İngiltere’den ayrılacağını kulübüne ileten Robinho’nun, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Manchester City’nin Güiza için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı, Robinho takasının gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertlilerin İngilizlere bir miktar para ödeyebileceği kaydedildi.
Manchester’ın yaklaşık 40 milyon euroya mal olan Robinho konusunda zararı göze aldığı, hiçbir verim alamadığı Brezilyalı oyuncunun yeni sezonda kesinlikle takımda düşünülmediği ileri sürüldü.
Güiza’yı satma konusunda kararsız olan ve bu oyuncudan en az bir yıl daha yararlanmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi’nin ise Robinho ismiyle geri adım atabileceği ve İngilizlerle masaya oturabileceği belirtildi.
Türkiye’ye büyük umutlarla gelen ancak başarılı olamayan Güiza’nın İngiltere’ye gitmek istediği, hatta menajerinin sarı-lacivertli kulübe, “Güiza’yı isteyen kulüpler var. Göndermeyi düşünürseniz bizim açımızdan bir sorun olmaz” mesajını yolladığı bildirildi.
Robinho da geçen hafta İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Manchester City’de istediğini bulamadığını belirterek ayrılık sinyalleri vermişti. İngiliz Kulübü de talep olması halinde bu oyuncu için masaya oturabileceğini bildirmişti.
MilliyeT.......
barahir
13.Haziran.2009, 20:38
Pazartesi saat 11.30 da imza töreni var.. bütün taraftararı bekliyolar..
Redrum
13.Haziran.2009, 20:40
seneye transferlerle oluşan 11imiz [elbette hepsi ilk 11 de oynamicak ama bi 11 oluşturalım]
volkan
g.g-bilica-bekir-carlos
----paulsen--emre---
-özer--alex---topuz-
--------güiza------------
Bırakalım özer'i topuz'u şimdi de, Semih ağzıyla kuş da tutsa şu takımda ilk 11de olamayacak mı?
Transferler hakkındaki yorumum ise şöyle;
Bence bu sene Fener başarılı oldu, oldu. Olmadı, işleri yaş. O paraların dönüşü olmak zorunda. Bugün 7.5 milyon euro'ya alacağınız bir çok oyuncu var. Topuz Türk'tür, anlarım ama parasının (maaşının demiyorum) karşılığını verecek mi, hep birlikte göreceğiz..
Özer konusunda ise Ankaraspor inanılmaz kârlı. İlhan Parlak'ı da Gökhan'ı da ne umutlarla almıştı Fenerbahçe.. Özer'in de bunlardan farkı olacağını düşünmüyorum..
HooijDonk07
13.Haziran.2009, 20:40
Bi soL kanat daha alınması Lasım yada Vederson artık oynamalı R.CarLos'un yerinde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bırakalım özer'i topuz'u şimdi de, Semih ağzıyla kuş da tutsa şu takımda ilk 11de olamayacak mı?
Transferler hakkındaki yorumum ise şöyle;
Bence bu sene Fener başarılı oldu, oldu. Olmadı, işleri yaş. O paraların dönüşü olmak zorunda. Bugün 7.5 milyon euro'ya alacağınız bir çok oyuncu var. Topuz Türk'tür, anlarım ama parasının (maaşının demiyorum) karşılığını verecek mi, hep birlikte göreceğiz..
Özer konusunda ise Ankaraspor inanılmaz kârlı. İlhan Parlak'ı da Gökhan'ı da ne umutlarla almıştı Fenerbahçe.. Özer'in de bunlardan farkı olacağını düşünmüyorum..
Adam gibi Teknik Direktör gelse bence oynayabilir ama bilmiyorum.Daum bence Semih'e sans verir sonuçda Semih'in satılmamısını o istemis ve sistemi çift forvet Guiza'da dedi çift forvetle daha iyiyim diye bunu göz önünde bulunduracaklardır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teknik Direktor adm gibi gelse dediğim yerde ki kastım G.Emreciksin ve ilhan için..
EreN
13.Haziran.2009, 20:51
:) Hiç inandırıcı gelmiyor Eren ama öyle olsun bakalım.
Hiç gocunmuyorum,üzülmüyorum da.Herkes için Topuz için Fener için Beşiktaş için hayırlısı olsun.
Neden inandırıcı gelmiyor? Basbaya ben katiyyen istemiyordum ama Aziz Başkan çıktı televizyonda yorumunu yaptı, konuştu ve transferi yapacağını söylediği an benim düşüncelerim değişti. Benim olduğu gibi bir çok Fenerbahçe'li hatta çoğu Fenerbahçe'li arkadaşımında fikri değişti. Hepimiz Aziz Başkan'ın arkasında yer aldık;;).
Öneml, olan içimizdeki samimiyeti bulmak. Sana inandırıcı gelmemesinin sebebi, beşiktaşlıların bir nebze de olsa hayal kırıklığına uğramış olmasından kaynaklanıyor.
edit@ gider sözcüğü pek hoş kaçmadı.
BaFraLı
13.Haziran.2009, 20:52
Sen git o kadar Ben Beşiktaş'lıyım.Ailecek Beşiktaş'lıyız,Beşiktaş'ta top oynamak istiyorum de.Sonra Fenerbahçe'ye transfer ol.Oda iyi:D
tarikko
13.Haziran.2009, 21:04
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=79944
imza resimleride var burada baya mutlu gözüküyor Topuz :)
goosfraba
13.Haziran.2009, 21:06
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79944_3_090613165934.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79944_4_090613170238.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79944_5_090613170238.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79944_6_090613170238.jpg http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79944_7_090613170238.jpg
deniz.91
13.Haziran.2009, 21:27
Çok kızdım ama içim birşekil oldu be başka forma altında ama hayırlısı olduğunu düşnüyorum kayserispordaki miladı dolmuştu:)
EreN
13.Haziran.2009, 21:33
Gerçektende büyük bir baskı belki tehtid altındaydı o sözleri söylerken kimse bilemez. Önemli olan şuan ne yaptığıdır.
Beyler anıl kardeşimize de laf atmayı bırakın artık. Sanki transfer onun yüzünden olmadı beşiktaşa. Kırabiliriz bilmeden.
Memedov
13.Haziran.2009, 21:38
Forma da yakışmış, hayırlı uğurlu olsun :)
goosfraba
13.Haziran.2009, 21:40
Beyler anıl kardeşimize de laf atmayı bırakın artık. Sanki transfer onun yüzünden olmadı beşiktaşa. Kırabiliriz bilmeden.
Bence de.
Artık bu muhabbeti kapatın.
matrockmamy
13.Haziran.2009, 21:45
çubukluyu giyince sevdim işte. :D
TR.CaPTaiN
13.Haziran.2009, 21:48
Mehmet Topuz'un pazartesi günü neler söyleyeceğini merak ediyorum.
http://img197.imageshack.us/img197/1595/aykutkocaman.jpg (http://img197.imageshack.us/i/aykutkocaman.jpg/)
King_91
13.Haziran.2009, 21:58
medya'nın en sevdiği malzeme bitti . atışlar hızlanır artık .
goosfraba
13.Haziran.2009, 22:04
Mehmet Topuz 38 numaralı formayı giyecek büyük ihtimal.
tarikko
13.Haziran.2009, 22:06
Mehmet Topuz 38 numaralı formayı giyecek büyük ihtimal.
Neden 38 giyecekmiş ?
King_91
13.Haziran.2009, 22:07
Neden 38 giyecekmiş ?
Kayserinin plakası diye biliyorum .
xxvolkan09xx
13.Haziran.2009, 22:10
mehmet yozgatli deyilmi? 66 giyer bence
goosfraba
13.Haziran.2009, 22:12
Pazartesi günü Mehmet 38 numaralı formayı giyerse bilin ki Özer de geliyor.
BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2009, 22:13
38 giyecek ise İlhan yolcu diyebiliriz o halde.
Antu forumlarında Özer=İlhan+Emreciksin+4MN € ile kesin deniyor.
Mehmet Topuz'un gelmesine şahsen sevinmedim, ama umarım faydalı olur. Bakalım o kadar laftan sonra yüreğini ortaya koyarak Fenerbahçede oynayacak mı.
eGowiCh
13.Haziran.2009, 22:23
Aykut Kocaman'ın da orada olması sevindirici. Ali Koç, Cihan Kamer, Ali Yıldırım gibi yöneticiler de oradaymış. Tam kadro yönetimin orada olması Topuz'a verilen önemi gösterir, umarım bunun karşılığını verir.
Sağ kanat harika oldu yalnız. Gökhan Gönül - Mehmet Topuz ikilisi nasıl bir performans gösterecek, sabırsızlıkla bekliyorum. Özer transfer edilirse muhtemelen sol kanat veya forvet arkasında oynar. Özer de biter bir iki gün içinde, umarım ki takasta kullanılacak oyuncu seçimlerinde titiz olunur.
anil luque
13.Haziran.2009, 23:06
Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı hayırlı olsun 3 taraf için de .. Bu arada Daum'un onayı var mıdır acaba bu transfer ??
ParduS
13.Haziran.2009, 23:20
Mehmet kendini gösterecektir.Sünger çekmesi gereken sözler var.Takımımıza hayırlı olsun.
Universal
13.Haziran.2009, 23:47
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-13_topuz1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-13_topuz2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-13_topuz3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-13_topuz446.jpg
matrockmamy
13.Haziran.2009, 23:51
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1462736&postcount=2100
Bekq
14.Haziran.2009, 00:06
zaten o formayı giymeyecek. Adam kendi ağzıyla söyledi "Fenerbahçe Formasını Giymek İstemiyorum. Ben Beşiktaşta Oynamak İstiyorum" diye.
http://img.sporx.com/images/galeri/29/7871/B_c4f49fcc23db27f79919e04072f5a905.jpg;;)
Bu adam bu formayı haketmiyor.
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 00:28
http://img.sporx.com/images/galeri/29/7871/B_c4f49fcc23db27f79919e04072f5a905.jpg;;)
Bu adam bu formayı haketmiyor.
Beklemek lazım Berkay göstericek bende istemiyorum ama beklemek lazım....:)
Universal
14.Haziran.2009, 00:32
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1462736&postcount=2100
Fazla paylaşım göz çıkarmaz. :)
Nedvedmania
14.Haziran.2009, 00:37
Bu adam bu formayı haketmiyor.Bence hiçbir formayı haketmiyor. O kadar açıklama yaptı çok büyük konuştu en sonunda giydirdiler formayı.
Addolorato
14.Haziran.2009, 00:51
Nasreddin Hoca haklıymış demekki parayı veren düdügü çalıyor :D
goosfraba
14.Haziran.2009, 01:11
Büyük konuşmasının altında belki çok büyük sebepler yatıyor. Bunu bilemeyiz. Belki hiç istemedi büyük konuşmayı. İrdelemek lazım...
Cengo
14.Haziran.2009, 02:21
http://www.youtube.com/watch?v=ngomuTJBxBE
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 02:28
İyi konuşmuş başkanımız zaten M.Topuz'un eski menejeri bu adamları filan ilk defa görüyorum demişdi M.Topuz'un menejeri olduklarını iddaa eden kişiler.
matrockmamy
14.Haziran.2009, 02:29
Paulsen + sol açık haberleri bekliyoruz 2 gün kaldı 15 hazirana :)
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 02:40
Paulsen + sol açık haberleri bekliyoruz 2 gün kaldı 15 hazirana :)
Paulsen ve Capel gelicek :P
tarikko
14.Haziran.2009, 02:43
Paulsen ve Capel gelicek :P
Capel gelemiyor Sevilla'da kalacağını açıkladı...Poulsen'de gelecek heralde..
Sheriff
14.Haziran.2009, 02:45
Özer geliyor. Wederson+ sanırsam 4milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olacak.
tarikko
14.Haziran.2009, 02:47
Özer geliyor. Wederson+ sanırsam 4milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olacak.
İlhan Parlak'ta var büyük ihtimalle..
BeeTLeJuiCe
14.Haziran.2009, 02:54
İlhan, Vederson ve 2 milyon € deniyor birde :)
Özeri alıcaz, 2 futbolcu verecezde para ne kadar verilecek şu anda sorun burdaymış sanırım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Haziran.2009, 02:54
Özer 4 MN €+Emreciksin+İlhan galiba Vederson takas değil...
tarikko
14.Haziran.2009, 02:55
Özer 4 MN €+Emreciksin+İlhan galiba Vederson takas değil...
Emreciksin Kayseri'ye gidecek büyük ihtimalle ...
Sheriff
14.Haziran.2009, 02:55
İlhan Parlak'ı bilmiyorum tam ama Wederson büyük ihtimalle gidiyor. Ankaraspor'un içinde olan biriyle görüştüm yaklaşık bi 15 dk önce.. Özer nereye gidiyor dedim, Fenere gidiyo dedi, Wederson'da geri geliyo dedi.
bay e-ko
14.Haziran.2009, 02:56
bir gökhan emreciksin dendi, bir ilhan parlak dendi, en son wederson deiyor :)
Hangisi veya hangi ikisi verilecek? :)
wederson kalsın bence...
emreciksin ve parlak işimize yaramayacak
Professeur
14.Haziran.2009, 02:57
bir gökhan emreciksin dendi, bir ilhan parlak dendi, en son wederson deiyor :)
Hangisi veya hangi ikisi verilecek? :)
wederson kalsın bence...
emreciksin ve parlak işimize yaramayacak
Hakikaten takımda sol bek kalmayacak Vederson giderse.Roberto Carlos var bir de Vederson vardı.Yok ben mi yanılıyorum?:D
bay e-ko
14.Haziran.2009, 02:59
Hem o var hem de sol açıkta sıkıntı olduğunda wederson az çok oynayabiliyor orada...
Professeur
14.Haziran.2009, 03:00
Hem o var hem de sol açıkta sıkıntı olduğunda wederson az çok oynayabiliyor orada...
Sol açığa oyuncu alınacağı için söylemedim sol açığı.Uğur yedek olarak iyidir.
bay e-ko
14.Haziran.2009, 03:10
Sol açığa oyuncu alınacağı için söylemedim sol açığı.Uğur yedek olarak iyidir.
Uğur belki iyi oyuncudur ama hiç sevmiyorum.
Sheriff
14.Haziran.2009, 03:20
Özgür Çek büyük ihtimalle as takıma yükselecek gelecek sene ve Carlos'un yedeği olacak.
goosfraba
14.Haziran.2009, 03:21
Mehmet Topuz'a para+emreciksin, Özer'e para + ilhan(kesin), diğer oyuncu konuşuluyor. fiyat da 4 mn euro.
barahir
14.Haziran.2009, 03:23
Özgür Çek büyük ihtimalle as takıma yükselecek gelecek sene ve Carlos'un yedeği olacak.
Özgür zaten çıkmıştı as takıma diye biliyorum..
matrockmamy
14.Haziran.2009, 03:24
oh be gidio wedo galiba. yakışmıyor çubuklu ona, taşıyamadı.
eksiklermiz: sol açık, sol bek, ön libero
BeeTLeJuiCe
14.Haziran.2009, 03:27
Topuz için sadece 7.5 Milyon € ödedik.
Özer için ilhan, Emreciksin, Vederson'dan ikisi ve para verilecek.
Selman Ozturk
14.Haziran.2009, 03:31
Mehmet Topuz "50 milyon dolar verseler Fenerbahçe'de oynamam" dedi diye haberler çıkmıştı. Şu halde Mehmet'in açıklamasını değiştirelim. "50 milyon dolar verseler giymem, 51'e iş değişir" :n: Ne demişler: Futbolun dini , imanı paradır. Ne de doğru söylemişler :)
Yahu bu kadar da akıldan çelimsiz olunmaz ki be arkadaşım. Demirören aradı Beşiktaş forması giy "Ölürüm Kartalım'a" de. Aziz Yıldırım geldi "Evim bile sarı-lacivertti. Kanaryadan başka kuş tanımam" de. Adnan Polat geldi "Aslan kafesinde büyüdün.Nenem bile Galatasaraylı'ydı" de. Merak ettim; Laporta gelse "Doğuştan Katalan'ız. Dedem buraya göçmeden önce adı Sergio'ydu" mu derdi acaba. Bilinmez...
Böyle bir komedi görmedim, duymadım. Futbolumuz böyle cahil oyunculara kaldı ya, eyvah ki ne eyvah :) Ha bir de düşündürücü olan iki güzide kulübumüzün böyle bir oyuncu için birbirine girmesi. Allah ayrı düşürmesin, ne diyelim... :)
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 03:39
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özgür zaten çıkmıştı as takıma diye biliyorum..
5 yıllık sözleşme imzaladı ama paf takımda maçlara çıkdı 19 gol mu ne attı yanlıs hatırlamıyorsam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topuz "50 milyon dolar verseler Fenerbahçe'de oynamam" dedi diye haberler çıkmıştı. Şu halde Mehmet'in açıklamasını değiştirelim. "50 milyon dolar verseler giymem, 51'e iş değişir" :n: Ne demişler: Futbolun dini , imanı paradır. Ne de doğru söylemişler :)
Yahu bu kadar da akıldan çelimsiz olunmaz ki be arkadaşım. Demirören aradı Beşiktaş forması giy "Ölürüm Kartalım'a" de. Aziz Yıldırım geldi "Evim bile sarı-lacivertti. Kanaryadan başka kuş tanımam" de. Adnan Polat geldi "Aslan kafesinde büyüdün.Nenem bile Galatasaraylı'ydı" de. Merak ettim; Laporta gelse "Doğuştan Katalan'ız. Dedem buraya göçmeden önce adı Sergio'ydu" mu derdi acaba. Bilinmez...
Böyle bir komedi görmedim, duymadım. Futbolumuz böyle cahil oyunculara kaldı ya, eyvah ki ne eyvah :) Ha bir de düşündürücü olan iki güzide kulübumüzün böyle bir oyuncu için birbirine girmesi. Allah ayrı düşürmesin, ne diyelim... :)
Ya bence adamı kandırmışlar bişi yapmışlar bence kendini gösterecek mi yoksa ölesine mi oynucak bakalım :)
Selman Ozturk
14.Haziran.2009, 03:50
Ya bence adamı kandırmışlar bişi yapmışlar bence kendini gösterecek mi yoksa ölesine mi oynucak bakalım :)
Durumun trajikomikliği burada işte. Bu kadar mı çabuk kandırılır yahu bir insan :n: O zaman 2 duygulu konuşma yap Siirt Jetpa'da oynasın :icon_biggrin:
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 03:53
Durumun trajikomikliği burada işte. Bu kadar mı çabuk kandırılır yahu bir insan :n: O zaman 2 duygulu konuşma yap Siirt Jetpa'da oynasın :icon_biggrin:
Sizrofren olabilir gol kaçırdığında ki haraketleride garip :n: Tabiki de saka bi yana inş. iyi oynar bize hayırlı oLur :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi yerde duymuşdum M.Topuz'a imza töreninde Bir Gün Herkes FenerBahçeli Olacak şapkası giydirceklermiş.Galiba yine Balon haber :p
PesimiSTyLa
14.Haziran.2009, 05:08
http://img4.mynet.com.tr/spr3/13298_501.jpg
Türk futbol tarihi transferin çalım ustalarıyla dolu. Son 20 yılda Rıdvan Dilmen'den M.Topuz'a dek birçok isim transferde attıkları geri adımlarla dikkat çekti. 1988'de G.Saray ile anlaşan ve sarı-kırmızılı formayı giyen Rıdvan Dilmen, daha sonra F.Bahçe'de karar kıldı ve kulübünde efsane oldu. Yine 1995'te G.Birliği'nin G.Saray'a verdiği Tarık Daşgün, F.Bahçe tarafından kaçırıldı. Sarı-lacivertli forma ise Tarık'a iyi gelmedi.
Son dönemlerde F.Bahçe ile anlaşan İbrahim Toraman Beşiktaş'a, G.Saray'a söz veren İlhan Mansız, Okan Koç ve Çağdaş Atan Beşiktaş'a imza attı. Kulübünün Beşiktaş'a verdiği Mondragon da G.Saray'la sözleşme imzaladı.
Daha öncede böyle bir olay yaşanmış. İlginç geldigi için ekledim, konuyla alakası yok tabi.
Universal
14.Haziran.2009, 05:13
Bende yüzmeye gidiyordum küçükken ama; sadece eğitmenleri daha iyi olduğu için Galatasaray'a gittim, onu geçtim TOFAŞ'da basketbol oynadım. :) Ne kadar Fenrbahçe'li olduğumda bilinir. :)
Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'li olduğu ortadadır, eğer transfer teklifi Galatasaray'ın kinden sonra geldiyse giymesi doğaldır ama; Mehmet Topuz'un yaptığı kara cahilliktir...
erdili
14.Haziran.2009, 05:19
Zaten Rıdvan'ın yüzünde mutsuz bir ifade var :(
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 14:27
Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.
Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil. Dikkatli bakıldığında çok kolay anlaşılır. Benim göbeğim yok ama fotoğrafa bakıldığında göbekli biri görülüyor." ifadesini kullandı
El Barto
14.Haziran.2009, 14:42
Çevir kazı yanmasın. ;)
tarikko
14.Haziran.2009, 14:43
Juventus’un Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Daum’la anlaştığı iddiasının doğru olmadığını, kariyerini İtalya’da sürdüreceğini açıkladı.
F.Bahçe’den önce Hamburg’dan transfer teklifi aldığını söyleyen Poulsen, "İtalyan Tuttosport gazetesi benim birçok kulüple görüştüğümü, F.Bahçe ve Hamburg’la anlaşmak üzere olduğumu yazmış. Bunların çoğu doğru değil. Sadece F.Bahçe’nin girişimleri olduğunu söyleyebilirim.
Üzerimde çok baskı var ancak şu anda düşündüğüm tek şey tatil yapmak" dedi. Geçen sezon yedek kulübesine hapsolan Poulsen, Juve’de kalıp kendisini kanıtlayacağını vurguladı.
Sporx
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 15:05
Juventus’un Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Daum’la anlaştığı iddiasının doğru olmadığını, kariyerini İtalya’da sürdüreceğini açıkladı.
F.Bahçe’den önce Hamburg’dan transfer teklifi aldığını söyleyen Poulsen, "İtalyan Tuttosport gazetesi benim birçok kulüple görüştüğümü, F.Bahçe ve Hamburg’la anlaşmak üzere olduğumu yazmış. Bunların çoğu doğru değil. Sadece F.Bahçe’nin girişimleri olduğunu söyleyebilirim.
Üzerimde çok baskı var ancak şu anda düşündüğüm tek şey tatil yapmak" dedi. Geçen sezon yedek kulübesine hapsolan Poulsen, Juve’de kalıp kendisini kanıtlayacağını vurguladı.
Sporx
Balon Haber bence transfer listesine koyuldu diye biliyorum.
anilton
14.Haziran.2009, 15:11
Poulsen ile Hamburg'ta ilgileniyor.De Jong'u M.City'ye sattıktan sonra yerini dolduramadılar hala...
uAburak89
14.Haziran.2009, 15:18
Mehmet Topuz yalan makinesi gibi, maşallah.. İnsan en azından adam gibi konuşur, doğruları söyler...
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79982_2_090614105511.jpg