View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Sheriff
08.Haziran.2009, 04:32
Mehmet Topuz ya Fenerbahçe'de yada 1 yıl daha Kayseride...
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 04:35
Recep Mamur: Demirören benim sözleşmeli oyuncuma forma giydiriyor.
- İzin aldığını söyledi.
Recep Mamur: Hayır kesinlikle izin almadı.
tarikko
08.Haziran.2009, 04:39
Kavga ciktiDemiroren ile Cakar arasinda :D
Memedov
08.Haziran.2009, 04:52
Mehmet Topuz Aziz Yıldırım'ı defalarca aramış gelmek istiyorum demiş, Aziz Yıldırım'da beni kimseye aratma ben kulübünle anlaşınca seni arıyacağım demiş. Topuz'da buna gerek yok ben atlayım hemen geleyim Fener'e demiş. Aziz Yıldırım kabul etmemiş Fifa kurallarına haykırı bu bekle git tatilini yap demiş.
hey Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin benim ile ilgilenmesi pek samimi gelmedi demişti. Beni alın diye başkanı arayıp yalvarıyorsun, sonra gidip Beşiktaş forması giyiyorsun. kendini öyle komik duruma düşürdün ki, oynadığın eski kulübün Kayserispor'a yazık.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 04:53
Aziz Yıldırım'ın konuşması
http://img190.imageshack.us/i/kanaltrk20090607234304h.mp4/
Alıntıdır.
Maksic
08.Haziran.2009, 04:55
Bu iş FİFA'da biter orası kesin..
EreN
08.Haziran.2009, 04:59
Demirören: "ben mamur ile görüştüm‚ bana Fenerbahçeye söz verdigini‚ önceliğin onlarda oldugunu söyledi. bende buna saygı duyarım‚ ama gidip topuzlada anlaşma yaptım."
Şaşkın:D
scar face
08.Haziran.2009, 05:22
Neler olmus yahu ne Topuz'mus:D
Memedov
08.Haziran.2009, 05:28
Topuz'un Fenerbahçe'nin benimle ilgilenmesi bana samimi gelmedi onun için Beşitaş'da oynamak istiyorum demesinin nedeni anlaşıldı.
Aziz Yıldırımı Arayıp şuan ben Antalya'dayım isterseniz Kulübe geleyim görüşelim demiş, Aziz yıldırımda hayır beni millete zırt pırt arattırma ben senin kulübünle anlaşınca seni arayacağım demiş. ve bu sözü üzerine Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin samimi olmadığı kanaatine varmış ilginç.
öte yandan Yıldırım Demirören Mehmet Topuz'un yanına gitmiş özel uçakla bu da Mehmet Topuz'a samimi gelmiş.
Topuz Kendini komik duruma düşürmüştür. şuan eminim kafasını taşlara vuruyordur ben niye böyle açıklamalar yaptım diye.
Ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş geri adım atacaktır, bu işin sonu fifalık olur. ya Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul eder. ya da 1 sezon daha Kayserispor'da top koşturur. karar senin Mehmet Topuz..;)
EreN
08.Haziran.2009, 05:34
Benim açımdan artık Topuz olayı kapanmıştır. 2 büyük başkan NET ve DOĞRULAR ile güzelce olayı anlattılar. Yeterlidir.
Son olarak topuzun demirören tarafından kandırıldığı ortaya çıktı. Adam topuza gidip kulübünle her konuda anlaştım demiş:) oysa öyle birşey yokmuş. Birde anıl menejeri menejeri menejeri açıkladı dediğin adam menejeri değilmiş. Aynı adam yusufu beşiktaşa getirmiş, trabzonun elinden almıştı hatırlarsam. Fazla da söze gerek yok bu gerçeklerden sonra.
Gelsin oynasın topuz. Zaten telefonu kapatmadan arkadan sesler geliyordu garip garip, kapatsana kapatsana artık gibisinden. Kukla futbolcu
Aydin
08.Haziran.2009, 06:11
Herkes birşeyler söyledi kendince...
Şu durumda herkes kendine göre haklı.Kimse biz haksızız demez zaten...
Göreceğiz kimin haklı çıkacağını...
Bence haklı olduğunuz bir konu yok. Her ne kadar futbolcu istemediği yerde oynamaz kuralı olsa da senin kulübün ilk başta Kayserispor ile görüşecekti. Ve madem senin kulübün bu kadar rahat, o zaman bırakacaklar oyuncuyu salacaklar otelden basın toplantısını yapacaklardı. Bunların hiçbiri olmadı. Fenerbahçe'nin her ne kadar "beşiktaşlıyım" diyen bir oyuncunun hala bu kadar peşinden koşmasını anlamsız bulsam da adamlar kitabına göre hareket ettiği için kimse birşey diyemez.
Hatalı taraf Beşiktaş'tır. orası kesinleşti. artık oyuncu nerede oynar, oynamaz orası çözülecek şimdi. Fenerbahçe adamın tapusunu alsa bile oynamak istemezse cidden olay fifaya kadar gider. Ama Aziz Yıldırım'ın dediği gibi baskı altında tutuluyor falan filan bu olaylar gerçekse çok büyük şeyler olur.
Bu olaylardan sonra adam Fenerbahçe formasıyla İnönü'de forma nasıl giyecek. Korner attırmazlar ona. Mehmet Topuz'a yazık oluyor bence.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 06:25
Mehmet Topuz'un ciddi manada çok saf olduğu netleşti. Mehmet'in dediği gibi Aziz Yıldırım beni zırt bırt arattırma dediği için alınmış, küsmüş vb. Hatta eminim Mehmet Topuz ilk olarak kendisinin herhangi bir kulüple anlaşmasının kurallara uygun olmadığından bile haberdar değil. Aziz Yıldırım önce kulübünle anlaşalım senle zaten anlaşacağız diyor. Ama Topuz Aziz Yıldırım'ın sesinden bir hükme varıyor. Şaka gibi olaylar gelişmiş. : )
Daha sonra Fenerbahçe ile görüştüğünü söyleyen Mehmet Topuz, “Fenerbahçe ile görüştüm ve anlaştım. Menajerim de Fenerbahçe’yle görüştü. Salı günü de Aziz Yıldırım’la telefonda görüştük. Bana ‘Beni her yerde arıyorsun, ne istiyorsun. Senle görüşmem etik değil. Recep başkanla samimiyim. Ayıp olur, menajerinle görüşelim” dedi. Ben de ‘tamam başkanım’ dedim. Kendisi bana ‘Seni İstiyoruz’ dedi ama çekinerek söyledi. Ben de ‘beni istiyorsanız görüşelim konuşalım’ dedim. Menajerlerimle birebir görüşüleceğini söyledi. Bunun üzerine kapattık. Konuştuğumuz dönemde olayın içinde Beşiktaş yoktu. Benim menajerlerim ‘Fenerbahçe seni istiyor’ demişlerdi. Süleyman Hurma da bana ‘Talibin yok diyince’, Aziz başkanla konuştum. Aziz Yıldırım bana ‘Fenerbahçe’de oynamak istiyor musun?’ dese sözü verirdim, kimseyle de görüşmezdim.. Şuan yaptığım gibi.. Samimi bulmadım Aziz Yıldırım’ı..”
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eklemeyi unuttuğum birşeyi de ekleyeyim. Demirören diyor ki Topuz bizimle Fenerbahçe'nin teklif ettiği ücretin daha altında bir ücrete anlaştı. Fakat Aziz Yıldırım dedi ki biz Topuz'la para konuşmadık, önce Kayserispor boyutunu hallediyorduk. İlginç bir detay.
Cengo
08.Haziran.2009, 07:38
FIFA Transfer Yönetmeliği'nde der ki:
A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player's current club in writing before entering into negotiations with him. A professional shall only be free to conclude a contract with another clubif his contract with his present club has expired or due to expire within six months. Any breach of this provision shall be object to apprpriate sanctions.
Türkçesi:
Profesyonel bir oyuncuyla anlasma yapmak isteyen bir kulüp‚ oyuncuyla görüşmeye baslamadan önce kesinlikle oyuncunun klubunu yazili olarak bilgilendirmek zorundadir. Oyuncu ancak sözlesmesi sona erdiginde ya da sözlesmesinin sona ermesine 6 ay varsa baska bir kuluple anlasabilir. Buna aykiri eylemler uygun sekilde cezalandirilir.
--
Bu iş Beşiktaş'ın başına 3-4M€'luk gibi bir para cezası, 1 sezon boyuncu transfer yasağı, 8-10 puan puan silme, Avrupa Kupaları'ndan men cezası getirebilir.
FIFA'daki en büyük suçlardan biridir oyuncu ayartmak.
Hatta IMKB'de resmi dedil var, Beşiktaş nasıl böyle hata yapar, biz resmen TOpuz ile görüştü dediler.
Bir oyuncu ile görüşmek için iki taraf da antetli kağıda imza atmak zorunda.Beşiktaş Kulübü biz görüştük, anlaştık diyerek hiçbirşeyi kanıtlayamaz.
brotha
08.Haziran.2009, 10:11
arkadaslar burda programi izlememis gibi davranmayin lutfen. ayrica kime atip tuttugunuza dikkat edin , atip tuttugunuz adam Besiktas Kulubu Baskani. Yildirim Demiroren gayet mantikli aciklamalar yapti ve mehmet topuzla gorusmeden once recep mamuru aradigini ve izin aldigini soyledi.
recep mamur ise ben tv den ogrendim mehmet topuzun anlastigini eger tv den gormeden once demiroren beni arasaydi ben bisey demezdim diyor. ama demirorenin kendisini carsamba 10.30 da aradigini kabul ediyor ama galiba hafiza sorunu yuzunden mehmet topuzun besiktasla anlastigini sali gordugunu soyluyor tv den. mehmet topuzun besiktasla persembe aksami anlastigini bildigimiz icin recep mamurun nasil yalan soyledigi ortaya cikiyor ;)
burda tek haksiz taraf besiktas denmesinin sebebi sanirim fenerbahce topigi olmasi. besiktasin etik disi davrandigini soyleyenler bana once kayserispor ve fenerbahcenin nasil bir etige sahip oldugunu aciklasinlar. burda bazi arkadaslar basinin gazina gelip mehmetin bonservisini almis gibi aciklamalar yapmisti hani kurallari bilmeden. bir futbolcunun rizasi ve imzasi olmadan bonservisi alinmaz bu bir. ikincisi mehmet topuz su anda fenerbahce ve kayserispor kulubunu sikayet edebilir bu iki. futbolcunun rizasi olmadan kendi resmi sitelerinde bonservisinin alindigini aciklayan kulupler ceza alabilirler bu 3. besiktasin mehmet topuzla alakali muhatabinin fenerbahce oldugunu israrla soyleyip insanlari kandirmaya calisan hurma, olaylar istedigi gibi gitmeyince kivirip gelsin bizde oynasin demistir bu 4. israrla mehmet topuza o kadar para veremedikleri icin satma karari aldiklarini soyleyen sayin mamur, sonradan besiktas ne veriyorsa 1 fazlasini veririz diyerek sozunu yedigini gostermistir bu 5.
son olarak mehmet topuz olarak dusunun kendinizi. mehmet topuzun zaten besiktasi istiyorum demesinin sebebi , cok cok iyi besiktasli olup kaninin siyah beyaz akmasi degildir. tabiki kendisi besiktas taraftari oldugu bellidir. galiba siz programi sirf aziz yildirimin konusmalarindan ibaret izlediniz. mehmet topuz sezon bittikten sonra hurmanin yanina gidiyor ve maasinin artirilmasini istiyor. hurmada bunun mumkun olmadigini soyluyor ve kurnazlik yaparak o zaman ben ayriliyim diyen topuza hic bir takim talip degil sana diyor. sonra mehmet topuz tabiki her profesyonel futbolcu olarak 3 buyuk takimda forma giymek istedigi icin ve gunlerdir gazetede fenerbahcenin istedigi yazdigi icin aziz yildirima bunu sormak istiyor. ridvan dilmen dolayisiyla ulasarak ertesi gun aziz yildirimla konusuyor. aziz yildirimin yaptigi sogun konusma sonucunda bekleme karari aliyor ve sonradan araya besiktas girince hemen fenerbahceyle gorusmeleri kesip besiktasla anlasiyor. tabiki besiktastan teklif gelince gonlundeki takiminda etkisiyle fenerbahcenin verdigi paranin yarisina imza atiyor. besiktasa da soz verince bazilari gibi sozunden donmek istemeyen bir delikanli oldugu icin bu kadar diretiyor. bu kadar basit.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
acaba türkiyede futbolun en önemli konusu milleti birbirine düşüren bu Mehmet Topuzneden milli takımda yok..bu kadar iyi oyuncu ama ne hikmetse milli takımda yok..
sebebini bilenler mehmet topuzunda karakterini öğrenir.....
Açıkcası Başkana çok kızgınım çok..
ya zamanında al...
yada bırak nere gidiyorsa gitsin..
bu saatten sonra topuz asla fenerbahçe taraftarının gönlüne giremez zaten..
bu arada bazı beşiktaşlı arkadaşların...
amanda oyuncuyu zorlamamalı oyuncu hangi takımı isterse ona saygı duyulmalı diyor...zaten beşiktaş çok saygılı davranır transferde hep...
mesela Mondragonnun bonserviisi mezuunda....
mesela ilhan mansızın galatasaraydan kaçırılmasında...
velhasıl ne beşiktaş ne bizim fenerbahçe nede başka bir takımımız daha hala düzgün karakterli bir transfer poitikasıını böyle bir kültürü yerleştıremediler...
tabi silah zoruyla oyuncuların kaçırıldığı günleride gördü bu türk futbol tarihi...
mondragon olayinda biz bonservisini almak icin anlasmistik , mondragon da gs de oynamak icin diretmisti ayni mehmet topuz olayi gibi. daha sonra zamanin baskani serdar bilgili aziz yildirimdan biraz kisilik olarak farkli oldugu icin transferden vazgecmisti. yani madem besiktasi elestirmek icin ornek vericeksiniz bari komik duruma dusmeyin. fenerbahceli oldugunu gormesem aziz yildirimi elestirmek icin verdin sanicam bu ornegi. ayrica da ilhan mansizin kacirilmakla alakasi yoktur. 2 takimda teklif yapmistir ve ilhan ben besiktasa gitmek istiyorum diyerek bize gelmistir. ben, futbolcular besiktasa gitmek istiyorum dediginde oyuncuyu kaciran taraflardaki hazimsizligi anlamiyorum.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 13:34
rıdvanv Fenerbahçe Topuz'a ne kadar teklif etti ? Bizim Başkanın haberinin olmadığı rakamdan senin haberin var galiba, o bakımdan merak ettim. Ek olarak Topuz bile kendi ağzıyla açıkladı Aziz Başkan'ın onun zırt bırt aratılmasından rahatsız olduğunu. Çünkü Fenerbahçe'nin Fifa kuralları diye bir derdi vardı, çünkü Fenerbahçe'nin etik değerler diye bir derdi vardı. Öyle olmasaydı zaten Aziz Yıldırım'ın dediği gibi Fenerbahçe çoktan imza attırmış olurdu.
Bir de Fenerbahçe'nin yaptıklarının etik olup olmadığını sorgulamışsın. Fenerbahçe daha ne yapacaktı ? Aziz Yıldırım Kayserispor'la anlaşmadan önce Topuz atlayıp geleyim diyor. Fenerbahçe istese Topuz'u getirip kimseyle görüştürmeden aynı zamanda Kayserispor'la anlaşamaz mıydı ? Ama Fenerbahçe öyle yapmadı. Çünkü Fenerbahçe'li yöneticiler nerde ne yapması gerektiğini, nerde ne söylemesi gerektiğini bilen insanlardır.
eXcitinG
08.Haziran.2009, 13:48
Yatıyorum, kaLkıyorum yine Topuz, yine Topuz. Hay Topuz gibi.
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2009, 14:13
Bu saatten sonra Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye transfer olsa aklının ne derece futbola verebilir ki? Bence artık Mehmet Topuz Fenerbahçe'de zor oynar. Aziz Yıldırım'da sanırım Yıldırım Demirören'in söylediklerine inat işin peşinden gidiyor. (ezik takım muhabbeti)
EreN
08.Haziran.2009, 14:25
Bu saatten sonra Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye transfer olsa aklının ne derece futbola verebilir ki? Bence artık Mehmet Topuz Fenerbahçe'de zor oynar. Aziz Yıldırım'da sanırım Yıldırım Demirören'in söylediklerine inat işin peşinden gidiyor. (ezik takım muhabbeti)
Olay daha çok etik takım muhabbeti biraderim. Aziz Yıldırım profesyonellik nasıl olur onu gösteriyor şu an. Türk futbolunun nasıl gelişeceğini biliyor. Neler konuştu kimse dikkat bile etmemiş. Söylediği şeyler, yapmak istediği şeyler gerçekten tamamen TÜRK futbolu adına. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az abi...
bugra 1905
08.Haziran.2009, 15:15
Çok Güzel Konuşmuş Aziz Yıldırım
barahir
08.Haziran.2009, 15:16
Bir de diyorlar yok Fıfa menajeriyim sizden çok vergi veririm:)
deniz.91
08.Haziran.2009, 15:24
Dediğim gibi işte Mehmet Topuz bir şekilde oyuna getrilimiş bu belli oluyor.İnşallah bir an önce açığa kavuşur bu olay mehmet topzun bende sevgisi azaldı ama iyi topçudur çürümesini istemem
barahir
08.Haziran.2009, 15:27
Dediğim gibi işte Mehmet Topuz bir şekilde oyuna getrilimiş bu belli oluyor.İnşallah bir an önce açığa kavuşur bu olay mehmet topzun bende sevgisi azaldı ama iyi topçudur çürümesini istemem
Topuz olayının en başında demiştik oyuna geldi çocuk diye.. Dün Programın sonlarına doğru Serhat ulueren bağlatmak istedi ama sinir krizi geçiriyomuş ağlıyomuş topuz.. Onu bu hale getirenlerin Türk Futbolundan elini eteğini çekmesi lazım.. Ne demek futbolcuyu kandırmak?
Bu arada büyük başkanın basın toplantısı saat kaçta bilen var mı?
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2009, 15:45
Olay daha çok etik takım muhabbeti biraderim. Aziz Yıldırım profesyonellik nasıl olur onu gösteriyor şu an. Türk futbolunun nasıl gelişeceğini biliyor. Neler konuştu kimse dikkat bile etmemiş. Söylediği şeyler, yapmak istediği şeyler gerçekten tamamen TÜRK futbolu adına. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az abi...
Aslında olaya tarafsız bakarsan konu tamamen anlaşılıyor. Bencede suçlu Topuz ve menejerler Deniz'in dediği gibi...Hatta Topuz'un da pek suçu varmış gibi gelmiyor bana. Marur marur bakıyo gözleri kurbanlık koyun gibi :D
anilton
08.Haziran.2009, 15:49
Aramızda programı izlemeyipte konuşanlar var.Bu kadar olmaz,yemin ediyorum bu kadar olmaz,bir tarafta menajerin ve başkanın yalan söyledikleri ortaya çıkıyor,siz hala doğru söylediler,çok net konuştular diyorsunuz...
Programın 1 saniyesini dahi kaçırmadım.En başından anlatıyorum olayı,dahada yazmayacağım,çünkü siz hep kendi bildiğinizi görüp anlamak istediğinizi anlıyorsunuz...
M.Topuz bağlandı; " ben Recep Mamur ile görüştüm,benim yıllık alacağımda indirim yapmak istediler.Ben kabul etmedim,bu şartlar altında imza atamayacağımı söyleyip ayrılmak istedim.Onlarda tamam ama şuanda senin talibin yok,talibin çıkarsa biz sana hertürlü kolaylığı sağlayacağız dediler.Ben bunu duyunca çok içerledim.Nasıl talibim olmaz diye düşünürken menajerilerim bana F.Bahçe senle ciddi şekilde ilgileniyor dediler.Bende bunu ilk ağızdan öğrenmek için Aziz Yıldırım'a Rıdvan Dilmen aracılığıyla ulaştım.Başkanım dedim benle ilgilendiğiniz doğru mu?Aziz Yıldırım'da bana evet oğlum seni istiyoruz ama senle konuşmamız doğru olmaz önce başkanınla konuşup anlaşmamız lazım dedi.Ben söylüyorum yine o zaman Aziz Başkan bana gel imza at dese onun yanınada giderdim.Çünkü o zamana kadar Beşiktaş devrede yoktu.Yemin ediyorum ki Beşiktaş araya girdikten sonra ben birdaha F.Bahçe ile görüşmedim.Çünkü tercihim Beşiktaş.Yine söylüyorum Beşiktaş beni istemeseydi F.Bahçe forması giyecektim.Ama bu saatten sonra Beşiktaş'tan başkasının formasını giymem.Yüzde yüz Beşiktaş'ta oynamak istiyorum...
Süleyman Hurma çıktı daha sonra.Üç dört gündür söylediği şeylerin aynısını söyledi; "bizim F.Bahçe'ye sözümüz var,bu sözden dönemeyiz,Beşiktaş'ın istediğini bilseydik F.Bahçe'ye söz vermezdik.Yıldırım Demirören beni aradı oyuncunun tercihine saygı duymalısınız dedi.Bende Kayserispor'un menfaatlerine saygı duymak zorundayım dedim...
Stüdyodan gelen siz nasıl oyuncu istemediği halde söz veriyorsunuz,nasıl söz verebilirsiniz sözlerinede kem küm edip geçiştirdi...
İki takımda resmi sitelerinde bonservisini aldık verdik muhabbeti yaptılar.Hatta rakamlar ve takas öne sürüldü.Hatta ve hatta Süleyman Hurma bundan sonra muhatap F.Bahçe.Bizden çıktı bonservisi,Beşiktaş gitsin onlarla anlaşsın dedi.Bu tamamen Mehmet'i zor durumda bırakıp F.Bahçe'yi kabul etmesini sağlamaktır.Tabi Mehmet Yine sözünden dönmeyince değiştirdiler lafı;
Biz bonservisi vermedik,hala bizim oyuncumuzdur,sadece sözlü anlaşmaya vardık dedi...
Daha sonra Yıldırım Demirören bağlandı; " Ortada Beşiktaş etik davranmıyor diye birşeyler dönüyor.Ben Recep Mamur ile Çarşamba sabahı 10:30'da görüştüm.Mehmet ile ilgilendiğimizi söyledim.Kendisi bana F.Bahçe'ye söz verdiklerini söyledi.Bende olabilir sözünüze saygı duyuyorum ama M.Topuz ile görüşeceğim,oyuncunun görüşünede saygı duyulması gerek dedim.Kayserispor Fenerbahçe'ye Mehmet Topuz'un bonservisini veremez.Futbolcunun onayı olmadan bonservisini veremezsiniz.Bizim ceza almak gibi bir durumumuzda olamaz.Etik olmayan bir şey de yapmadık.Mehmet Topuz önümüzdeki sene Beşiktaş forması giyecektir...
Menajer Metin Korkmaz bağlandı daha sonra; "Ben İstanbul'dayken Beşiktaş ile yabancı bir futbolcu için görüşmeye gittim.O sırada da Beşiktaş'ın Mehmet ile ilgilendiğini öğrendim.Sonra Mehmet'in Aziz Yıldırım ile olan görüşmesinden mutsuz olduğunu öğrendim.Daha sonra Beşiktaş ile görüşülmeye başlandı Mehmet için.Topuz Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum diye aramamış.Ciddi anlamda ilgileniyorlar mı diye aramış.Rıdvan hocamın kulübe yakınlığından dolayı Mehmet'in onu aramasında bir sakınca görmüyorum.Beşiktaş talip olmadan önce Fenerbahçe eğer bizi çağırsaydı,bugün Mehmet Fenerbahçe forması giymişti.Size yemin ediyorum Beşiktaş,Kayserispor'un verdiği paranın aynısını verdi.Beşiktaş forması giyecek Mehmet.Ve bu çocuk verdiği sözden de dönmeyecek...
Aziz Yıldırım bağlandı sonra; "Fifa ve Tff'nin kuralları vardır.Önce kulüp ile görüşülür daha sonra oyuncu ile görüşülür.Mehmet'in beni aradığını öğrendim.Rıdvan'dan telefon numarasını alıp kendim aradım.Heryerde beni aratıyormuşsun dedim.Meraklanma biz seni alacağız ama önce kulübünle görüşelim dedim.Ortada menajer diye gezinen insanlar menajer değiller.M.Topuz'un menajeri diye bağlanan adamda menajer değil.Mehmet Bana F.Bahçeli olduğunu söyledi.Zorluyorlar çocuğu,baskı altında tutuyorlar.Ben istesem alırım çocuğu.Rahat bıraksınlar çocuk bir ay sonra kendi karar versin.Tekrar aynı şeyi söylerse peşini bırakacağım.Bu işler böyle olmayacak,herşeyi açıklayacağım basın toplantısı yapıp.Herkes Mehmet'in yarından sonra nereye gideceğini görecek...
Recep Mamur bağlandı ; "Bu olayın içinde olmaktan üzüntü duyuyorum.Başkanlığı bırakma noktasına geldim.Şimdi ben Aziz Yıldırım'la görüştüm.Sözü onlara verdim ama Mehmet tapulu bir mülk değil,onunda görüşülsün tabi.Yıldırım Demirören beni söylediği gibi çarşamba sabahı aramadı.Mehmet formayı giydikten,tvlerde anlaşıdığını öğrendikten sonra beni aradı.Borsaya bildirmişler.Hatta salı günü Kemal Kapulloğlu'nun görüşünü almışlar.Arasın söyledin oda.Daha sonra beni aradı Yıldırım Başkan.Benim için ilk şart para değil.F.Bahçe'nin on katınıdıa verseler satmayacağım Beşiktaş'a...
Recep Mamur Yıldırım Demirören'in kendisini Çarşamba günü aradığını yalanladığı için Yıldırım Demirören tekrar bağlandı;" Ben Sayın Mamur'un üzüntüsünü anlıyorum,kafasının da karışık olduğunu düşünüyorum.Lütfen telefon kayıtlarına bakılsın.Ben kendisini çarşamba günü,Mehmet ile biz görüşmeden önce aradım...
Bunun üzerine tekrar Recep Mamur konuştu; "Bir kez daha tekrarlıyorum,Yıldırım Demirören önce Mehmet Topuz ile anlaştı,sonra beni aradı.Kulüp başkanlığı böyle olacaksa ben kulüp başkanlğından iğreniyorum. Ben fiyat artırmaya çalışmıyorum ki, öyle olsa bir Fenerbahçe'ye giderim,bir Beşiktaş'a giderim...
Recep Mamur'un Kapulluoğlu'nun görüşünü aldılar salı günü,bağlansın söylesin lafı içinde Tff eski Başkanvekili Kemal Kapulluoğ'lu bağlandı; "Mehmet Topuz ile Beşiktaş'ın ilgilendiği bilgisi bana perşembe günü aktarıldı.Mehmet Topuz da Beşiktaş formasını cuma günü giydi diye biliyorum.Eğer Kayserispor, Beşiktaş ile anlaşmazsa, Mehmet de Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynamak istemezse, o zaman gider Kayserispor'da oynar...
Yıldırım Demirören tekrar bağlanıp son sözleri söyledi; "Recep Mamur için de "Yalan söylüyor" denmesi yanlış.Şu anda Türkiye'de kafası en çok karışan insan,Recep Mamur.Günleri karıştırıyor başkan,hiçbir kulüp başkanı yalan söylemez.Kararı Mehmet Topuz verir.Neredeyse oynamak istiyorsa.Biz de Kayserispor ile görüşeceğiz.Fenerbahçe de vazgeçmeyebilir.Saygımız var,koskoca kulüp.İş hukuka giderse de hep beraber gideriz.Ben de sonuna kadar arkasındayım.Oyuncu bizi istiyor.Beşiktaş'ın baskı yaptığını söylemek yanlış.Beşiktaşlı olup olmaması de önemli değil,Beşiktaş'ı istediğini söylüyor.Bu yeterlidir.Hukuk varsa,Beşiktaş'ın ceza alma ihtimali de varsa,futbolcu köle değil,istediği takımda oynar...
Şimdi buradan Recep Mamur,Süleyman Hurma çok net konuştu helal olsun sonucunu çıkarmak nasıl birşey anlayamıyorum.Birisi oyuncunun saflığından yararlanıp kandırarak indirime gitmek istiyor.Diğeri,koskoca kulüp başkanı çıkıp yalan söylüyor.Birde ben Anadolu Çocuğuyum naraları atıyor...
Burada şöyle bir sonuç var Yıldırım Başkanda,Aziz Başkanda bu işin peşini bırakmayacaklarını açık açık söylediler.Bundan sonra bize kalan bekleyip olacakları görmek...
Son sözde Aziz Yıldırım'a gelsin; menajer değil dediğin adam Gökhan Emreciksin'in menajeri.Gökhan Emreciksin'i ondan aldın.Eğer bunlar kanun dışı iş yapıyorlar diyorsan,Gökhan Emreciksin transferinde bu adamlarla muhatap olarak sende kanuna aykırı birşey yaptın...
Haktan,hukuktan,transferin nasıl yapılmasını gerektiğini göstereceğini söyleyen Başkan'a ve onu destekleyen taraftarlara şunu söylüyorum sadece.Hakan Bayraktar................
goosfraba
08.Haziran.2009, 16:20
İtalyan Basınında Poulsen'e 5 milyon euro teklif ettiğimiz ve bu oyuncu ile anlaştığımız söylentileri var.
Sekopej
08.Haziran.2009, 16:25
Anıl iyi güzel öazetlemişsin olayı ama Recep Mamur bu yalancı iddilarından sonra tekrar bağlanmak istedi yayına ama bağlamadılar, orayı da atlamayalım.
Yıldırım Demirören, Kayserispor biz Fenerbahçe ile görüşüyoruz dediğinde, bana ne ben istediğimle görüşüm tarzında cevap vermesi, Kayseri'den izin alması anlamına mı geliyor?
Dönün Mehmet'in açıklamalarına bakın, isterseniz hemen gelir imza atarım Fenerbahçe'ye demiş. Ama Aziz Yıldırım kulüple anlaşmadan bunu yaparsa başının yanacağını biliyor ve beklemesini söylüyor, Kayseri ile görüşmelere devam ediyor. Sonunda da sana haber vereceğim diyor.
Sonra aynı şeyler Beşiktaş için yaşanıyor, Yıldırım Demirören bekle falan demeden kalkıp gidiyor Topuz'a, sen artık Beşiktaşlısın diyor, sonra da Kayseri'yi arayıp (anlaşmak için değil tabi) Topuz'a imza attırıyoruz diyor. Belki Kayseri kabul etmeyecek bonservis bedelini, nasıl kulüple anlaşmadan oyuncuya gidersin ki?
Hani Aziz Yıldırım'a laf demişsin ya, sence hangisi doğru duruştur? Bir tarafta etik olmaz diyerek kulüple anlaşmaya çalışan başkan, diğer tarafta Fenerbahçe kulüple anlaşmak için harcadığı zamanda oyuncu ile görüşüp imza attırdık diyen başkan.
Kayseri ve Fenerbahçe'nin resmi açıklamalarla oyuncuyu köşeye sıkıştırıcağını söylemişsin, tamam olabilir ama Beşiktaş'ın da daha kulüple anlaşmadan, formayı giydirmesi, aldık açıklaması yapması Kayserispor'u köşeye sıkıştırmak için değil miydi? Fenerbahçe 5 veriyorsa oyuncu bizi istiyor diye 3 kapatırız mantığıyla yapılmış bir hareket değil miydi? Ama Kayseri sözünden dönmedi, biz Fenerbahçe ile görüşüyoruz dedi. 2 taraf da geri çekilmeyince olay büyüdü.
Beşiktaş Kayseri'den resmen istediğini ispatlayamazsa borsayı bildirdiği haber nedeniyle çok başı ağrır. Sezona - puanla başlayabilir hatta transfer yasağı da gelebilir. Bunu da bekleyip göreceğiz ama federasyon bu cezaları verirse denecek lafları ben şimdiden söyleyeyim, Aziz Yıldırım'ın etkisiyle bu kararlar alındı, fenerbahçeli federasyon.
anilton
08.Haziran.2009, 16:40
Serkan abi F.Bahçe'ninde resmi yazılı belgesi yok M.Topuz'la görüşme izni gibi vb.Onlarda sözde anlaşmışlar sadece.Bu konuda bir ceza çıkmaz bence...
Recep Mamur yalancı çıktı Eren,izlemedin mi yahu?
Olay benim,senin ve ya onun haklı olması değil Eren.Ben haklı olsam ne olacak,sen haksız çıksan ne olacak.Burada yanlış yapıyorsunuz işte.Ben sizi haksız çıkarmak ve ya kendimi haklı çıkarmak için yorum yapmıyorum.Gördüklerimi,duyduklarımı ve bildiklerimi anlatıyorum,yazıyorum...
Dediğim gibi işte Eren,bu olay öyle bir noktaya geldi ki hangi başkan daha büyük,hangi takım istediğini alır muhabbetine döndü?Kısacası küçükken mahallede bizim takım daha büyük olayı oluyor resmen.Bu yüzden ne olursa olsun kimse vazgeçemeyecek,açıkça söylediler dün.Bundan sonra yorum yapmayalım en iyisi.İşi başkanlarında dediği gibi hukuka bırakalım.Ondan sonra tekrar konuşalım.Alaştık mı?
Sekopej
08.Haziran.2009, 16:46
Hukuk çözecek zaten olayı da Fenerbahçe'nin sözle yaptığını sanmıyorum, en azından kendini garantiye almak için faks çekmiştir Fenerbahçe. Zaten Aziz Yıldırım da yapacağı basın toplantısında bu belgeleri gösterecek bence.
Aziz Yıldırım'In yerine koyuyorum kendimi ve kandırılmış hissediyorum. Alın beni diyen oyuncu, onu almaya çalışırken ezeli rakibine gidiyor. Bu sadece oyuncunun fikriyle alakalı değildir diye düşünerek olayın peşini bırakmıyor.
Nerede hata yaptı Fenerbahçe, Beşiktaş aldık dediğinde misilleme yaparak ve bunu da kesin dille aldık şeklinde anlaşılacak bir açıklamayla yaparak. Bunu da yukarıdaki yazdığım nedenlerle yapmıştır Aziz Yıldırım.
Bekleyelim, Aziz Yıldırım basın toplantısı yaptıktan sonra zaten diğer taraflar da mutlaka açıklama yapar. Bugün taraflar federasyona başvuracak sanırım, olay bir an önce çözülmeli, sonuçta ne olursa olsun Topuz da genç bir oyuncu, kaybetmeyelim bu yaşta onu da.
anilton
08.Haziran.2009, 16:50
Bak Serkan abi yemin ediyorum sana,isteyen inanır isteyen inanmaz.Son cümlende söylediğin gibi.Benim tek korkum M.Topuz gibi bir futbolcunun kaybolup gitmesi.F.Bahçe'ye gitse ne olacak Beşiktaş küme mi düşecek?Hayır.Ve ya Beşiktaş'a gelse F.Bahçe'ye birşey mi olacak hayır?
Benim dediğim M.Topuz çağırılsın Federasyon'a.Taraflardan hiçkimse olmasın.Federasyon yetkilileri ve hukuk adamları kimde oynamak istediğini sorsun.O zaman baskı mı vardı?Adamın gerek tercihi nedir öğrensinler?
O zaman tekrar konuşalım...
Sekopej
08.Haziran.2009, 16:58
Öyle olsa da bu konuya dahil olmuş diğer kulüplerin incelenmesi ve gerekirse ceza almalarını engellememeli. Aynı oyuncu kendi ağzından söyledi, alın beni Aziz başkan demiş, Fenerbahçe'nin kulüple konuşmasını soğukluk olarak düşündüyse de ben birşey demem Topuz'a daha.
Ama işte insanın aklı karışıyor, belki de menajerleri baktılar ki Fenerbahçe'den pay koparamayacaklar, Topuz'a seni oyalıyorlar, soğuk davranıyorlar diye doldurup Beşiktaş'a haber verdiler. İlla ki dolduruşu Beşiktaş yapmıştır demiyoruz ki zaten.
Ama oyuncunun aklının karışık olduğu ortada. Çıksın kimsenin bilmediği bir yerde tatil yapsın 10-15 gün, sonra da dönüp versin kararını. Yoksa Aziz Yıldırım, ben Fenerliyim, alın beni demese Topuz şimdi Beşiktaşlıyım dedikten sonra hala neden ısrarcı olsun? Transfer gerçekleştiğinde taraftardan büyük tepki alacağını bile bile hemde. Demek ki güvendiği başka konular var.
anilton
08.Haziran.2009, 17:00
Tamam işte bekleyelim ne olacak...
erdili
08.Haziran.2009, 18:03
Aziz Yıldırım'In yerine koyuyorum kendimi ve kandırılmış hissediyorum. Alın beni diyen oyuncu, onu almaya çalışırken ezeli rakibine gidiyor. Bu sadece oyuncunun fikriyle alakalı değildir diye düşünerek olayın peşini bırakmıyor.
Nerede hata yaptı Fenerbahçe, Beşiktaş aldık dediğinde misilleme yaparak ve bunu da kesin dille aldık şeklinde anlaşılacak bir açıklamayla yaparak. Bunu da yukarıdaki yazdığım nedenlerle yapmıştır Aziz Yıldırım.
Dediklerinin tamamına katılıyorum Segopej yalnız o dediğin misillemeyi hata olarak niteleyemem ben.
Aziz Yıldırım'ı telefonla arayıp transfer için harekete geçireceksin ardından Yıldırım Kayseri yönetimiyle görüşürken Beşiktaş'la anlaşacaksın. Ben bunu ne hata olarak ne de Demirören'in tabiriyle eziklik olarak nitelerim, bu tamamen hakkını aramaktır. Sen Fenerbahçenin adını, emeğini, zamanını harcayaksın sonra da kaypak menejerininle dilediğin takıma gideceksin, YOK ÖYLE !!
Ben de kendimi Aziz Yıldırım'ın yerine koyunca;
gidip transferi prosedürüne göre yapmaya çalıştığım halde eziklik sıfatı bana kalacak, Topuz ise Beşiktaş'a kalacak.
Yıldırım Demirören dün bağlanıp Fenerbahçe ve Beşiktaş iki güzide kulüptür aralarında hiçbir problem olmaz, yok kulüp başkanları yalan söylemez falan diyosunda,
2 gün önce Aziz Yıldırım 'a ne cürretle ezik diyosun. Transferi Fenerbahçe kulübünde kim yapıyor, kimin izniyle yapıyor !!
Neyse görecez ihale kime kalacak ama Aziz Yıldırım asla hata yapmamıştır, hakkını aramıştır ve onun yaptığına kararlılık denir.
deniz.91
08.Haziran.2009, 18:09
Beyler bu Mehmet Topuz ya kayseride kalır yada fenere ben başka ihtimal vermiyorum.Bizim başkan dün birçok şey ima etmeye çalıştı bjknin transfer politikası konusunda benim bildiğim Mamur vermez BJKye.
Ayrıca Topuz dün Kayseri BB Başkanı Özhasekiyi aramış ben ne yapaıyım diye eğer geçrekten sadece bjkye gitmek olsaydı kendi düşüncesi arar başkanla konuşurdu.Kanımca Topzu Fenere imzayı atar bu hafta içinde
tarikko
08.Haziran.2009, 18:13
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, ''Mehmet Topuz, Kayserispor'un 1 yıllık daha oyunsu. Hiç kimseyle oturup görüşmemesi lazım'' dedi.
Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz'un ''çirkin'' bir yola girdiğini ve içinde bulunduğu durumun gereksiz bir hale dönüştüğünü bildirdi.
Mehmet Topuz konusunda orta bir yol bulunmasını arzu ettiğini belirten Özhaseki, ''Öncelikle Mehmet Topuz, Kayserispor'un 1 yıllık daha oyuncusu. Hiç kimseyle oturup görüşmemesi lazım. Hiç kimseyle oturup sözleşme imzalamaması lazım. İki tane hak var. Birincisi kulübün hakkı. Yani bonservis hakkı. İkincisi de Mehmet Topuz'un hakkı. Oda bir oyuncu nihayetinde. Oda bir insan, bir delikanlı ve istikbali var'' diye konuştu.
Mehmet Topuz'un bir taraftan Kayseri'yi de düşünmesi gerektiğini ifade eden Özhaseki:
''Mehmet Topuz buralarda yetişti. Onda bir çok insanın emeği var. Bunların yanında geleceğini düşünerek biraz dikkatli olması lazım. Beni arayıp (Ne yapayım?) diye sordu. Ben de (Bunca lüzumsuz beyanat verdin, çekil kenara sessizce bekle) dedim. Yani genç bir insanı menajerler dolduruşa getirir. Biz bunları çok gördük. Menajerler için futbolcu ve kulüp önemli değildir. Üstten kazandığı para önemlidir. Nereden, hangi transferden, hangi pazarlıktan, ne kadar çok büyük para alıyorsa menajer için o önemlidir. Hepsini zan altında bırakmak istemiyorum, ama genelde böyledir. (Menajerlerin oyuncağı olma) diye kendisini tembihledim. Bundan sonraki gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Ama bir orta yol bulunması herhalde en doğru olanıdır. Görüşmeler devam eder ve bir orta yol bulunur diye tahmin ediyorum.''
Maraton
eGowiCh
08.Haziran.2009, 18:26
Doğuştan Beşiktaşlıyım diyen adama bakar mısınız? "Fenerbahçe beni çağırsa imzalardım." diyor. Siz hala M.Topuz'un Beşiktaşlı olduğuna inanıyor musunuz?
Yahu hadi Aziz Yıldırım yalan söylüyor, Rıdvan Dilmen de mi yalan söylüyor? Rıdvan Dilmen'e "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum." demiş M.Topuz. Doğuştan Beşiktaşlı olan adam böyle bir laf etmez, başkana ulaşmaz.
Başkana helal olsun yalnız, Topuz kendisini aradığında "Biz seni almak istiyoruz, ancak Mamur'a ayıp olur, kendisiyle görüşelim, sonra arayacağız seni." demiş. İşin ilginç yani Topuz "Gerekirse oynamam, geleyim size." tarzında bir şeyler söyleyince başkan reddetmiş, kurallara aykırı demiş, etik değil demiş.
Adamın baskı altında olduğu kesin. Arkadan menajerler bir şey söylüyor ikide bir, zaten konuşmasından o kadar belli oluyor ki M.Topuz'un. İki gün önce Beşiktaş forması giyip "Doğuştan Beşiktaşlıyım" diyen adam, bir hafta önce Aziz Yıldırım'ı ve Rıdvan'ı arayıp Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylüyor.
Ne acıdır ki menajeri de "Eğer Aziz Başkan bize atla gel dese gidip imzalayacaktık." diyor. Ben böyle şey görmedim. Doğuştan Beşiktaşlı adama bakar mısınız? Menajerine Demirören kaç milyon dolar verdi, çok merak ediyorum.
anilton
08.Haziran.2009, 18:49
Ezik demesi onun hatası zaten Eren.Bende bizim başkan haklı,Aziz Yıldırım eziklik yapıyor falan demiyorum.Bunu savunmam zaten.Benim olayım Beşiktaş'ın etik davranmadığını söyleyenlerle...
Uefa Tahkim Kurulu Üyesi olan Levent Bıçakçı şimdi çıktı söyledi; "Avrupa'da bu işler böyle gider.Oyuncuyla görüşmek için resmi yazılı bir belge almaya falan gerek yok,bilgilendirmek yeterlidir,bu yüzden Fifa'ya Uefa'ya gitmeye gerek yok dedi.Avrupa'da bir çok kulüp gider oyuncuyla önprotokol yapar.Bu önprotokolün zaten hiçbir resmi geçerliliği yoktur"
Yani oyuncuyu ayartmak resmi bir belgeye imza attırmakttır.F.Bahçe nasıl sözde anlaştıysa Kayseri ile Beşiktaş'ta Mehmet Topuz'la sözde anlaşmıştır.Bununda Levent Bıçakçı'nın dediği gibi hiçbir cezai müeeyidesi yoktur...
O yüzden artık Beşiktaş kuralları çiğnemiştir,etik davranmamıştır demesin kimse...
Onun dışında benim sorunum yok...
titates1
08.Haziran.2009, 18:56
kuralları çiğnemekle , etik davranmak arasında fark vardır herşeyi Avrupa nasıl yapıyorsa yapacak değiliz avrupada öyle gidiyor avrupada şöyle gidiyor .. nasıl giderse gitsin Türkiyede böyle gidiyor ayrıca Aziz Yıldırım gökhan emreciksinin menajerleri hakkında bunlar "menajer" değil demedi , bunlar Mehmet topuzun menajeri değil dedi..
anilton
08.Haziran.2009, 19:01
Aziz Yıldırım gökhan emreciksinin menajerleri hakkında bunlar "menajer" değil demedi , bunlar Mehmet topuzun menajeri değil dedi..
İki sayfa geri git Aziz Yıldırım ne demiş iyi oku...
Yazmak istemiyorum burada daha fazla.Bilmediğiniz şeyleri,yanlış okuduğunuz şeyleri yazıyorsunuz,mecbur yazmak zorunda kalıyorum.İyi oku menajerler için ne demiş Aziz Yıldırım...
Harbiden yazmıyorum.Hissediyorum,resmen antipati oluştu bana bazı arkadaşlar tarafından.Bundan da çok rahatsızım.Benim Aziz Yıldırım'la F.Bahçe ile ilgili hiçbirşeyimde yok.Bunu anlayın...
Sürekli alıntı yapma gereğini duymayın..
eGowiCh
08.Haziran.2009, 19:08
Anilton, arada söz var diyorsun da IMKB'ye bildirilen şey nedir? İzinsiz olarak görüşüyoruz demek değil midir? Zaten ortada sözleşme olmadığı gerçek de Beşiktaş IMKB'ye "Topuz ile görüşmelere başlanmıştır." diyerek zaten büyük hata yaptı. Kulüple görüşmelere başlandı denilse neyse de oyuncuyla görüşmeye başlanması kuraldışı, etik de değil.
aykut_gencfb
08.Haziran.2009, 19:08
fenerbahçe alex örneğinde olduğu gibi topuzun bonservisini değil haklarını satın almış durumda topuz artık fenerin malıdır.aynı zamanada topuz çarşamba günü birgün herkes fenerbahçeli olacak şapkası altında imza atacaktır bilgilerinize
------------------------------------------(amacım kimseyi tahrik etmek değil abilerimden aldığım duyum bu yönde)
titates1
08.Haziran.2009, 20:28
Anilton'a itafen =)
Telegol'de söz alan bir başka isimse Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu. Yıldırım, Mehmet Topuz'un baskı altında tutulduğunu öne sürerek, "Bu çocuğu daha fazla baskı altında tutmaya gerek yok. Kurallar vardır. Biz Kayseri ile anlaşma yapmışızdır. Zaten biz Mehmet'le de daha önce anlaşma sağlamışızdır" dedi. Milli futbolcunun menajeri olarak çeşitli medya organlarında açıklamaları bulunan isimlere yönelik eleştiriler de getiren Yıldırım, Mehmet Topuz'un, bu kişilerin kendisinin menajerleri olmadığını daha önce kendisine aktardığını vurgulayarak, "Bunlar Mehmet'in menajeri falan değil. Daha fazla beni konuşturmasınlar. Çocuğu rahat bıraksınlar. Bıraksınlar bakalım Mehmet'i şöyle bir 10 gün. Sonunda hangi takımlı çıkacak bakalım" şeklinde konuştu.
Ben de dinledim programı , Aziz Yıldırım bu ifadeleri kullandı dostum iki sayfaya gitmeye gerek yok , aynen benim dediğim cümleyi kullandı biraz gözlükleri çıkartıp bakmak lazım olaya , herşeyi kendi tarafından incelediğin için antipati oluşuyor olabilir ama benim kimseye bi antipatim yok , bana diyorsan eğer..
anilton
08.Haziran.2009, 20:42
Anilton'a itafen =)
Telegol'de söz alan bir başka isimse Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu. Yıldırım, Mehmet Topuz'un baskı altında tutulduğunu öne sürerek, "Bu çocuğu daha fazla baskı altında tutmaya gerek yok. Kurallar vardır. Biz Kayseri ile anlaşma yapmışızdır. Zaten biz Mehmet'le de daha önce anlaşma sağlamışızdır" dedi. Milli futbolcunun menajeri olarak çeşitli medya organlarında açıklamaları bulunan isimlere yönelik eleştiriler de getiren Yıldırım, Mehmet Topuz'un, bu kişilerin kendisinin menajerleri olmadığını daha önce kendisine aktardığını vurgulayarak, "Bunlar Mehmet'in menajeri falan değil. Daha fazla beni konuşturmasınlar. Çocuğu rahat bıraksınlar. Bıraksınlar bakalım Mehmet'i şöyle bir 10 gün. Sonunda hangi takımlı çıkacak bakalım" şeklinde konuştu.
Ben de dinledim programı , Aziz Yıldırım bu ifadeleri kullandı dostum iki sayfaya gitmeye gerek yok , aynen benim dediğim cümleyi kullandı biraz gözlükleri çıkartıp bakmak lazım olaya , herşeyi kendi tarafından incelediğin için antipati oluşuyor olabilir ama benim kimseye bi antipatim yok , bana diyorsan eğer..
http://www.youtube.com/watch?v=ngomuTJBxBE
Al Aziz Yıldırım'ın açıklaması burada.3:59'da ne demiş sesi sonuna kadar aç dinle...
Birdaha lüften,rica ediyorum bana ithafen falan birşey yazma...
Aşırı derecede rahatsız oluyorum,zaten bana kim ne yazarsa yazsın,şu saniyeden itibaren çok çok önemli bir gelişme(basın toplantısı,canlı yayın vb) olmadıkça ve olay sonuçlanmadıkça M.Topuz ile ilgili yazmayacağım...
Sekopej
08.Haziran.2009, 20:51
İbrahim Akın'ı Aragones beğenmiş yahu, herhalde Aragones'in gittiğine en çok üzülen İbrahim olmuştur.:D
Daum'un geçmişte denediği sisteme bakarsak İbrahim'i kullanabilir. Tabi solda Uğur var, 1 kaliteli yabancı alınırsa, Vederson'un da gönderilmediğini düşünürsek sol tarafta yığılma fazla olacak.
Hem Mehmet Topuz'u bıraksın Aziz Yıldırım aynı parayı Eren için teklif etsin. Üstelik Poulsen için 5 milyon Euro lafları dolaşırken Topuz'a bundan daha fazla para vermek yanlış olur.
Artık bazı gelişmeler olsun da gündem değişsin yahu, sadece Mehmet Topuz değil gelecek isimi köklü revizyon dendi, icraat bekliyoruz.
Sekopej
08.Haziran.2009, 21:02
Artık yeter yahu, Topuz hakkında artık konuşmayalım, sürekli aynı şeyler yazılıp duruyor. Bir konu açacağım en son Topuz Transfer Haberleri diye.:D Beşiktaş ve Fenerbahçe sadece Topuz'U transfer etmiyor.
Herkesten ricam artık resmi açıklama yapılmadıkça, o şöyle demiş, bu böyle demiş diyerek ortalığı daha fazla karıştırmayalım.
Herkes kendi fikrini en az 2şer defa yazmıştır, daha da yazmayalım, ortam sakinleşsin. Herhalde günler boyu böyle olmayacak ortam, bir çözüme kovuşacak. O çözümden sonra açarız bir özel konu, orada isteyen istediğini yazar. O nedenle bekleyelim olayın çözülmesini. Hiç gümdemde değilmiş gibi başka konulardan konuşmaya devcam edelim, önemli bir gelişme olana kadar.:)
Bunu bu konuda katılım gösteren herkesten istiyorum, bu isteğimni kırmaz, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmazsınız umarım.:)
Since-1907
08.Haziran.2009, 21:29
İbrahim Akın'ı Aragones beğenmiş yahu, herhalde Aragones'in gittiğine en çok üzülen İbrahim olmuştur.:D
Daum'un geçmişte denediği sisteme bakarsak İbrahim'i kullanabilir. Tabi solda Uğur var, 1 kaliteli yabancı alınırsa, Vederson'un da gönderilmediğini düşünürsek sol tarafta yığılma fazla olacak.
Hem Mehmet Topuz'u bıraksın Aziz Yıldırım aynı parayı Eren için teklif etsin. Üstelik Poulsen için 5 milyon Euro lafları dolaşırken Topuz'a bundan daha fazla para vermek yanlış olur.
Artık bazı gelişmeler olsun da gündem değişsin yahu, sadece Mehmet Topuz değil gelecek isimi köklü revizyon dendi, icraat bekliyoruz.
Gündemi değiştireceğini sanmıyorum ama bu akşam(gece) Bilica resmi olarak açıklanır :)
titates1
08.Haziran.2009, 21:29
Aziz Yıldırım gerçekten bilmiyormuş bunların menajer olduğunu yani öle derken senin dediğini kastetmiştir bencede hatta adam değiller derken de gerçekten adam olmadıklarını kastetmiş olabilir çok ilginç ... dediğim gibi gözlükleri çıkartmak lazım ... neyse bende son kez topuz hakkında yazıcam sende , sözünü tutarsın umarım..
Sekopej
08.Haziran.2009, 21:30
Lucescu 2 katı para veriyor denmişti, vaz mı geçti Lucescu yoksa Fenerbahçe anlaştı diye Fenerbahçe'ye mi geliyor?
titates1
08.Haziran.2009, 21:35
Bülent Uygun açıkladı Bilica Fener'e geliyor diye de bende bekliyorum bir açıklama bu aralar , gündem de değişir güzel olur
Since-1907
08.Haziran.2009, 21:37
Dün Sakarya'da olan Bülent Uygun'a sordu Lig Tv Bilica'nın transferindeki son gelişmeleri öğrenebilirmiyiz diye.Bülent Uygun , Fenerbahçe ile anlaştık dedi bu gece de muhtemelen açıklanacak resmi siteden.
Sekopej
08.Haziran.2009, 21:38
Yönetim ne kadar izin verir bilmem de en büyük isteğim Aykut Kocaman'In tek patron olması. Futbol konusunda alınacak tüm kararlarda o olmalı ama bizim yönetim karışmadan edemez diye de kuşku var içimde.:)
titates1
08.Haziran.2009, 21:42
Keşke dediğin gibi olsa da mümkün değil karışır bizim yönetim , benimki kuşkudan da öte=)
Since-1907
08.Haziran.2009, 21:44
Daum ile yollar ayrıldığında ( adamı gelmeden yolladık :D ) Aykut Kocaman takımın başında devam eder.Aykut Kocaman'ı bu takımın başında görmeyi ben de çok istiyorum.Aragones ile yollar ayrılır ayrılmaz Daum ve Aykut Hoca açıklanacak da , pAragones ne kadar koparsam o kadar iyi gözüyle bakıyor.70 yaşında ki adam bu kadar parayı nasıl sever anlamıyorum...
Sekopej
08.Haziran.2009, 21:57
Aykut'un yardımcı olarak değil de bu şekilde göreve gelmesi zaten geleceğe yatırım. Yardımcı olduktan sonra teknik direktör olmak pek kolay olmuyor aynı takımda. Ama burada bir otoritesi olacak, teknik direktörlük göçrevi verildiğinde de kimsede kuşku kalmayacak. Zaten antrenörlük bilgi ve becerisiyle şu anda bile takımın başına geçebilecek birisi.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 22:07
Aykut Hocanın gelişi Özer ve Fenerbahçe içinde çok büyük şans. Eğer Özer ve Aykut Kocaman beraber gelirse, Özer İstanbul'a transfer olup yeteneklerini körelten futbolculardan olmayacaktır. Çünkü yanında hep bir abisi, hocası olan Aykut hocası olacaktır. Bu bakımdan Özer kendini İstanbul'a kaptırmadan takıma çok faydalı olacaktır. Tabi bunların olabilmesi için öncelikle Ankaraspor'la bonservis sorunu çözülmeli ve Özer kesinlikle Fenerbahçe'ye transfer edilmelidir.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 22:26
Maalesef Yasin'i Sivasspor'a vermişiz. Ligtv'de az önce söylendi. Sivasspor'a hayırlı olsun.
Fernando Gago
08.Haziran.2009, 22:52
Bilica bu sezonun ilk transferi oldu o zaman . . .
nerazzuri
08.Haziran.2009, 22:58
Banada öyle geliyor. Bilica'ya Yasin+para teklif etmişizdir gibime geliyor.
Ama bu haberden sonra Can'ın hala takımda olması beni üzüyor.
nerazzuri
08.Haziran.2009, 23:13
Topuz'un bonservisi resmen Fenerbahçe'de
Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transfer bilmecesi, yeni bir boyut kazandı. Fenerbahçe, 26 yaşındaki futbolcunun bonservis haklarını resmen Kayserispor'dan aldı.
Bir haftadır futbol kamuoyunu meşgul eden Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe bir adım öne geçti.
Sarı lacivertliler, Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Topuz'un bonservis haklarını Kayserispor yönetimiyle yaptığı toplantı sonrası resmen aldı.
İki kulübün protokol imzaladığı ve bu protokolün Fenerbahçe tarafından Futbol Federasyonu'na gönderileceği belirtildi.
NTV Spor yayınına katılan Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Aslan, "Ortada karışık bir durum var. Uzlaşma sağlanamazsa, Mehmet Topuz ne Beşiktaş'ta ne de Fenerbahçe'de forma giyebilir" dedi.
eXcitinG
08.Haziran.2009, 23:14
Ne bizde Ne de Fenerbahçe de forma giysin. Seneye bedava ya aLırız bizde :)
eGowiCh
08.Haziran.2009, 23:18
Yasin'i kesin olarak verdik mi? Verdiysek eğer çok yazık olmuş, bence çok yetenekli futbolcu. Servet gibi olmasın sonra, Sivasspor'da yıldızı parlayıp ezeli rakiplerimizden birine gitmesin de. Çok büyük hata olur Yasin'in gönderilmesi, hem çok efendi hem de iyi topçu, kendini geliştiriyor gün geçtikçe.
M.Topuz'un bonservisi resmen Fenerbahçe'de bu arada, imzalar atıldı.
Bilica ve Bekir de kesin Fener'de. Ayrıca Özer de bir aksilik çıkmazsa bizde. Umarım bu oyuncuların yanı sıra Ediz de alınır Ankaraspor'dan.
Volkan ile de görüşme yapılmış, Volkan Daum'un kendisini istemediği yolundaki haberleri sormuş, öyle bir şey yok demiş başkan, büyük ihtimalle Volkan da kalacak.
Sekopej
08.Haziran.2009, 23:18
Bugün Fenerbahçe ve Kayseri yönetimi görüşecekti, anlaşmaya varmışlar. Şimdi Topuz yarın kulübe çağrılır anlaşmayı konuşmak için. Gelir kulübe oynamak istemiyorum derse transfer gerçekleşmez, anlaşırsa transfer gerçekleşmiş olur. Şimdi Topuz ile Fenerbahçe yönetiminin yapacağı görüşmeyi beklemek kaldı.
BeaT
08.Haziran.2009, 23:23
Ne bizde Ne de Fenerbahçe de forma giysin. Seneye bedava ya aLırız bizde :)
Mehmet Topuz bu transferden dolayı Kayserispor'da kalırsa 6 ay bir süre ceza alacağı söyleniyor ve sözleşmesi uzayıp serbest kalma ihtimali kalmıyormuş ntv öyle söyledi.
Sekopej
08.Haziran.2009, 23:29
Olay şu, Mehmet Topuz Fenerbahçe'y araya aracı sokarak arıyor, bu dönemde neden Beşiktaş'ı aramamış, üstelik tuttuğu takım bilemiyorum;), Fenerbahçe de kendisine bu şekilde yapmamız etik değil, demiş, Topuz istersenniz hemen gelip imza atayım dese de bu kabul edilmemiş ve önce kulübünle anlaşacağız, sen haber bekle denmiş. Şimdi kulüp ile anlaşıldı, Topuz görüşme için çağrılır, sen bize imza atmak için can atıyordun, işte bonservisi hallettik hadi denir. Olay bu.
Beşiktaş'ın oyunuyu bir şekilde ikna edip kararından vazgeçirmesi bu aşamada Fenerbahçe'yi bağlamaz, çünkü Mehmet kendisi istemiştir gelmek ve beni alın diye haber göndermiştir. O kadar iyi Beşiktaşlıydı da neden ilk olarak araya Rıdvan'ı sokup Fenerbahçe'ye haber gönderdi, Beşiktaş'a değil.
Fenerbahçe Mehmet ile konuştuğu gibi dediğini yapmıştır, şimdi oyuncu ile görüşmeye gelmiştir sıra.Bu görüşmede ben gelmek istemiyorum derse baş başayken, zaten Fenerbahçe vazgeçer transferden, demezse de sözleşme imzalanır.
BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2009, 23:31
Mehmet Topuz'un bonservisi için imzalar atıldı, ayrıca bizim Alex'te olduğu gibi Mehmet Topuz'un hakları kesin olarak satın alındı. Anlaşma sağlanmasa bile Mehmet Topuz herhangi bir takıma transfer olurken para alacağız. Satın alan takım isterse haklarını bizden satın alabiliyor.
Böyle birşey denmiş Topuz için.
eXcitinG
08.Haziran.2009, 23:40
GeLecek sezon sonuna kadar için evet, geLecek sezon sonundan sonra serbest kaLıcak, nereye isterse gider
eGowiCh
08.Haziran.2009, 23:41
Aziz Yıldırım ne yapar ne eder giydirir Topuz'a Fenerbahçe formasını :) Çocuk oyuncağı değil bu, bir Fenerbahçe'de oynamak istiyorum bir Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Sen Aziz Yıldırım'la, koca Fenerbahçe kulübüyle oyun mu oynuyorsun? Baştan diyecektin gelmeyeceğim diye, hatta hiçbir şey söylemesen de olurdu ama başkanı arayıp gelmek istiyorum demek ne demek? Rıdvan'ı arayıp Fenerbahçe'de oynamak istiyorum demek ne demek? Bunların hiçbirini yapmamış gibi bir de çıkmış bazı arkadaşlar hala ısrarcı davranıyor. Bu hareketleri yapmasa zaten emin olun ne başkan şu an uğraşırdı bu transfer için ne de taraftar bu denli ısrarcı olurdu. Bu gelişmeler olmamış olsa zaten şu an Topuz imzalamıştı, herkes de hayırlı olsun demişti hiçbir tatsızlık çıkmadan. Ama durum çok farklı.
eXcitinG
08.Haziran.2009, 23:45
Sen bu saatten sonra Mehmet Topuzun Fenerbahçe de oynayacağına inanıyorsan ben daha da birşey demem :)
eGowiCh
08.Haziran.2009, 23:47
Sen bu saatten sonra Mehmet Topuzun Fenerbahçe de oynayacağına inanıyorsan ben daha da birşey demem :)
Beşiktaş'ta oynama ihtimalinden yüksekdir en azından :) Bonservisi bizde.
eXcitinG
08.Haziran.2009, 23:48
Ben Demirörenin yerinde oLsam giderim Ankaraspor kuLübü iLe anLaşır Özer Hurmacı nın bonservisini aLırdım :D:D
eXcitinG
08.Haziran.2009, 23:50
Şurda hemfikir oLmak gerek..
Kayseri yönetimi Fenerbahçe ye söz verdiği haLde Menajerine Mehmet Topuz hangi takıma gitmek istiyorsa ona koLayLık sağLayacağız demese...
Demirören Fenerbahçe bonservisini aLdık dediğinde gidip abuk, subuk konuşmasa, İnsan gibi Aziz YıLdırım ve Hurma iLe mantıkLı bir görüşme yapsa..
OLayLar buraya kadar geLmeyecek ve bu iş bitmiş oLacaktı.
LaigLeNoiR
08.Haziran.2009, 23:54
Mehmet Topuz o kadar bağırdı çağırdı tv'lere çıktı forma giydi etti hala Fenerbahçe bastırıyor.
Demirören bıraksın Topuz'u Fenerbahçe'liler de gururla giydirsin formalarını.
Varonil
09.Haziran.2009, 01:12
Topuz'un Tvlerde çıkıp yaptığı açıklamaların sağlıklı bir şekilde yapılmadığı düşüncesindeyim.
Gerçekten çok sıktı bu haberler,bence 2 kulüp de bıraksın bu transferi.Yakışmıyor bu futbolcu çünkü bu kulüplerimize.
Sheriff
09.Haziran.2009, 01:26
Mehmet Topuz o kadar bağırdı çağırdı tv'lere çıktı forma giydi etti hala Fenerbahçe bastırıyor.
Demirören bıraksın Topuz'u Fenerbahçe'liler de gururla giydirsin formalarını.
Siz gururla giydirebilecekmisiniz? Sen git Aziz Yıldırımı defalarca ara beni alın, ben Fenerliyim, hemen uçağa binip geliyim İstanbul'a vs. vs.
eXcitinG
09.Haziran.2009, 01:59
Bizim için probLem yok biz gururLa giydireceğiz. Siz kabuLLenmiyorsunuz işte bırakın adam geLsin bize :D
Universal
09.Haziran.2009, 02:14
Aziz Yıldırım büyük konuştu, Topuz ya Fenerbahçe'de forma giyecek yada Kayserispor'da oynayacak diye... :)
bay e-ko
09.Haziran.2009, 02:15
Nerede konuşuyorlar bunları yahu.
FB TV de mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Selçuk ile sözleşme yenilemişiz.
fenerbahce_1907
09.Haziran.2009, 02:19
Flaş! Fenerbahçe'den 2 transfer ve Selçuk kaldı!
Fenerbahçe Spor Kulübü transfere başladı! Sarı-lacivertli kulübün iletişim operatörü olan Fenercell'in üyelerine gönderdiği kısa mesaj ile takımın ilk transferleri açıklandı. Sarı-lacivertli kulüp G.Antep'ten Bekir İrtegün ve Sivasspor'dan Bilica'yı resmen kadrosuna kattı.
Öte yandan Selçuk Şahin ile sözleşme yenilendiği ifade edildi.
Uzun bir süredir Bekir İrtegün ve Bilica transferleri medyada konuşuluyordu. Sarı-lacivertli kulüp sessizliğin ardından resmi açıklamayı da yapmış bulunuyor.
barahir
09.Haziran.2009, 02:22
Sitede neden yayınlanmadı daha?
Sekopej
09.Haziran.2009, 02:23
Fenercell'e mi geçsek ne?:D
Beklenilen 2 transfer gerçekleşti. Can da artık kesin gidecektir. Selçuk'un kalması da kadroya derinlik katması açısından faydalı olur sadece. Daum hala aynı seviyede olan Selçuk'U görünce 11'de düşünmeyecekitr zaten.:D
Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 02:25
İbrahim Kızıl'ın laflarını hatırlıyorumda :rolleyes:
Universal
09.Haziran.2009, 02:26
Beyler artık transferleri öğrenmek nedense çok kolay oldu. :)
Bilica alındığını zaten Bülent Uygun kendi ağzı ile açıkladı. Fenerbahçe daha Aragones'i göndermediği için açıklayamıyor transferleri.
Bekir ise zaten devre arasından belliydi. Fenerbahçe yönetimi, Gaziantepspor ile anlaşamıyınca, bizde sezon sonu bedava alırız dediler.
Bir diğer transferde benden Poulsen Fenerbahçe forması giyecek. :) Dört gündür söylüyorum. =)))
titates1
09.Haziran.2009, 02:28
Sporx'e açıklamış heralde yönetim :D bi de resmi açıklama yapıldı yazıolar
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 02:40
Selçuk'u Alman kulüpleri istediğinden olsa gerek 3+1 yıllık sözleşme imzalanmış. Herhalde 10 yıllık sözleşme imzalanabilse 10 yıllık imzalarmışız. Selçuk'la sözleşme yenilenmesine üzüldüm ama yine de hayırlı olsun sonuçta formamızı giyecek, yapacak birşey yok. Bekir için de Gaziantepspor ortalığı ayağa kaldırmıştı, Fenerbahçe'ye geleceği belliydi kazanacakları 1 m € dolayında bir parayı da kazanamadılar. Bilica ligimizin kaliteli, istikrarlı oyuncularından ama umarım Lugano yerine düşünülmüyodur. Transferler kulübümüze hayırlı olsun.
erdili
09.Haziran.2009, 02:45
Fenercell'e mi geçsek ne?:D
Beklenilen 2 transfer gerçekleşti. Can da artık kesin gidecektir. Selçuk'un kalması da kadroya derinlik katması açısından faydalı olur sadece. Daum hala aynı seviyede olan Selçuk'U görünce 11'de düşünmeyecekitr zaten.:D
Selçuk, geçirdiği ciddi sakatlıklara rağmen gelişme gösterdi bence. Ayrıca Daum'un hazırlık kampında beğenmeyip gönderdiği Gökhan İnler'i de unutmamak gerekir.
LaigLeNoiR
09.Haziran.2009, 02:52
Siz gururla giydirebilecekmisiniz? Sen git Aziz Yıldırımı defalarca ara beni alın, ben Fenerliyim, hemen uçağa binip geliyim İstanbul'a vs. vs.
Telefon konuşmaları vs yayınlandı mı TV'ler de ? Ben hiç rastlamadım da.Bunların sadece duyumdan ibaret olduğunu biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.
Universal
09.Haziran.2009, 03:06
Selçuk'u Alman kulüpleri istediğinden olsa gerek 3+1 yıllık sözleşme imzalanmış. Herhalde 10 yıllık sözleşme imzalanabilse 10 yıllık imzalarmışız. Selçuk'la sözleşme yenilenmesine üzüldüm ama yine de hayırlı olsun sonuçta formamızı giyecek, yapacak birşey yok. Bekir için de Gaziantepspor ortalığı ayağa kaldırmıştı, Fenerbahçe'ye geleceği belliydi kazanacakları 1 m € dolayında bir parayı da kazanamadılar. Bilica ligimizin kaliteli, istikrarlı oyuncularından ama umarım Lugano yerine düşünülmüyodur. Transferler kulübümüze hayırlı olsun.
Selçuk, zaten bu imzayıda atıysa 6+4=10 yıl Fenerbahçe forması giymiş olacak. Umarım bu kadar süre sonra Fenerbahçe'de formayı bırakır. Sonuçta 10 ve üstüne koyacağı 3-4 yıllık bir hizmeti olacak.
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 03:09
Selçuk'un takımda kalması çok iyi oldu . Geçen senenin en istekli ve elinden gelenin en iyisini yapan bir isimdi . Bekir ve Bilica TSL iyi isimler ama Avrupada veya büyük maçlarda nasıl oynarlar kestirmek güç Bunları transfer olarak saymıyorum biz hala ekliyoruz . . .
Cengo
09.Haziran.2009, 04:06
Yedek lazım takıma, bir anda tüm takım değiştirilmez.
103 gol atan takımı da böyle yok ettiler.
Selçuk lig için iyi bir yedek, memnun edici bir imza oldu.
tarikko
09.Haziran.2009, 04:14
Fenerbahçemiz, transfer döneminin başlamasından hemen sonra 3 önemli oyuncuyla anlaşma sağladı. Sivasspor'un geçtiğimiz sezon elde ettiği başarılarında büyük pay sahibi olan Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica Fenerbahçemize transfer olurken, Gaziantepspor defansının etkili isimlerinden Bekir İrtegün'de Fenerbahçemiz ile sözleşme imzaladı. Ayrıca Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımımızda 2003 yılından beri görev yapan Selçuk Şahin'de sözleşmesini uzatarak Fenerbahçe'de kaldı. Anlaşma sağlanan oyuncular ile ilgili imza töreni ve transfer ayrıntıları önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Önce Fenercell'den açıklandı
Bu önemli transfer gelişmelerinden ilk olarak Fenercell aboneleri haberdar oldu. Transfer haberleri tüm abonelere kulübümüzün resmi yayın organlarından açıklanmadan önce kısa mesaj yoluyla gönderildi. Aboneler Fenercell'li olmanın ayrıcalığını yaşadılar.
BILICA KİMDİR?
14 ocak 1979 da Brezilya'nın Campina Grande şehrinde dünyaya gelen Fábio Alves da Silva (Bilica) futbola, ülkesi Brezilya'da başladı. Stoper mevkiinde oynayan Bilica 1.87 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. Bilica profesyonel kariyerine 1996 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. 2 sezon bu takımda forma giyen Brezilyalı oyuncu 1998 yılında İtalya'nın Venezia takımına transfer oldu. Venezia takımında 4 sezon top koşturan Bilica 75 karşılaşmada forma giydi. Bilica'nın Venezia'dan sonraki durağı bir başka İtalyan ekibi Brescia oldu. Brezilyalı oyuncu Brescia takımında 11 kez sahaya çıkarken bir sonraki yıl Palermo'nun yolunu tuttu.
Bilica Palermo takımında 12 kez forma giyerken aynı sezon Ancona'ya geçti. Brezilyalı futbolcu Ancona'da 17 maça çıktı. 2004 yılında ülkesine dönen Bilica Goias takımına giderken kısa bir süre sonra Gremio'da oynamaya başladı. Bilica Gremio' da 24 karşılaşmada forma giydi. 2005-06 sezonunun başında Almanya'nın Köln takımına transfer olan Bilica 15 kez sahaya çıkarken bir sonraki sezon Fransa ekiplerinden İstre'ye geçti. 41 maçta forma giyerek 1 sezonda İstre'de kaldı. 2007-08 sezonunda Romanya ligi takımlarından Cluj'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olan brezilyalı oyuncu 39 kez forma giydi.
1998-2000 yılları arasında 16 kez Brezilya yirmi yaş altı takımında top koşturan Bilica 2 gol atarken, 2000 Sdney Olimpiyatları'nda da milli takımda forma sansı buldu
BEKİR İRTEGÜN KİMDİR?
20 nisan 1984'de Elazığ'da dünyaya gelen Bekir İrtegün futbola 1998 yılında Gaziantep Köy Hizmetleri'nde başladı. Bir yıl sonra Gaziantepspor'un altyapısına geçen Bekir İrtegün 2001 yılına kadar burada oynadıktan sonra 2001-2002 sezonuna Gaziantepspor'un Paf takımında başlayıp sezon içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek profesyonelliğe geçiş yaptı. Aynı sene içinde Gaziantepspor'a geri dönen Bekir İrtegün o sezon 1 maçta oynadı ve 2002-2003 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye kiralandı. Genç oyuncu bu ekipte 35 maça çıkarken 2 de gol attı. Genç futbolcu bir sene burada oynadıktan sonra 2003-2004 sezonundan 2008-2009 sezonuna kadar da Gaziantepspor'da futbol hayatını sürdürdü. Gaziantepspor formasıyla 147 maçta 2 gol kaydeden Bekir İrtegün Turkcell Süper Lig'de yer alan başarılı savunma oyuncularından biri olarak dikkat çekti
2000-2003 yılları arasında toplam 26 kez Türkiye A Genç ,Millî futbol takımı| 2 kez Türkiye 15 yaş altı Milli takımı, 8 kez Türkiye 16 yaş altı Milli takımı , 10 kez Türkiye 19 yaş altı Milli takımı , 6 kez Türkiye 20 yaş altı Milli takımı, 26 kez Türkiye 21 yaş altı Millî futbol
takımı| formalarını giydi. 2005 yılında Akdeniz Kupası'nda 5 kez olimpik milli takımda oynayan Bekir İtegün 2007 yılında ise 2008 avrupa futbol şampiyonası grup elemelerinde oynanan Norveç maçında A Milli takım formasını giydi.
Fenerbahce.org
Hayırlı olsun bu transferler savunmaya iyi güç kattık diye düşünüyorum...
goosfraba
09.Haziran.2009, 04:17
Yasin kalsaydı daha da güç katmış olurduk tam da evlenmişti, evlenen futbolculara bakarsanız olumlu bir değişim yaşıyorlar. :) hayırlı olsun bu 2 transfer.
Sheriff
09.Haziran.2009, 04:48
Telefon konuşmaları vs yayınlandı mı TV'ler de ? Ben hiç rastlamadım da.Bunların sadece duyumdan ibaret olduğunu biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.
Yanılıyor olamazsın çünkü yanılıyorsun Murat :D Kimse birşey yalanlamadı, koskoca başkan çıktı açıkladı, Rıdvan Dilmen açıkladı. O yüzden bence bu konuyu fazla kurcalama, nereye giderse gitsin profesyonelce oynayacak bu adam, iyi oynarsa ve konuşmalarını seçerek yaparsa her iki taraftarda onu kabullenir. Ama artık biz formayı giydirdik adam ben Beşiktaşlıyım dedi ayaklarını geçelim, çünkü adam zaten kendiyle çelişiyor, tek derdi büyük bir takıma transfer olmak, neresi olursa olsun işte..
perpetua
09.Haziran.2009, 05:15
Beşiktaş'ta oynama ihtimalinden yüksekdir en azından :) Bonservisi bizde.
Bonservis pazarda satılıyor mu? Öyleyse ben alayım bari 3-4 tane... :)
Bonservis denilen şey kısaca oyuncunun mevcut kulübü ile sözleşmesinin feshedilmesi için ödenen meblağ. Esasında bonservis satın alınmaz, bonservis bedeli ödenir.
Bu bonservis bedelinin ödenmesi ile futbolcu'nun transfer olabilmesi için, kulübü ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandıran bir sözleşme imzalamak zorundadır. Yani Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ile sözleşme yapabilmesi için, ilk olarak Mehmet Topuz'un Kayserispor ile sözleşmesini sona erdirecek imzayı atması gerekir (yani hem Kayserispor hem de Mehmet Topuz'un rızası olması gerekir) ve ardından bu sözleşme'nin TFF'na ibraz edilmesi gerekir.
Bu olduğu takdirde, Fenerbahçe ile Mehmet Topuz, Mehmet Topuz'u Fenerbahçe kulübüne bağlayan sözleşmeye imza atabilecek konuma gelir. Fenerbahçe ile Mehmet Topuz (bu zamana kadar şartlarda anlaşmıştır - anlaşmamış olsa Mehmet Topuz zaten ilk imzayı atmaz) sözleşmeyi imzalar, sözleşme TFF'na ibraz edilir.
Bundan sonra Fenerbahçe Mehmet Topuz için lisans çıkartabilir ve müsabakalarda oynatabilir.
Fenerbahçe sadece Kayserispor ile Mehmet Topuz'un arasındaki kontrat feshedildiği takdirde Kayserispor'un alacağı para (yani bonservis bedeli) konusunda anlaşmıştır (veya belki de Fenerbahçe ödemiştir ancak Topuz ilk imzayı atmadan bunun ödenmesi kadar abes bir şey de olamaz).
Topuz'un atması gereken iki imza vardır.
Görünüşe göre de Topuz bu iki imzadan ilkini atmak istemektedir, ancak ikinci imzayı üstünde Fenerbahçe kulübünün isminin yazıldığı bir sözleşmeye atma konusunda gönüllü değildir. Bu nedenle de Fenerbahçe ile Kayserispor arasında yapılan anlaşmanın herhangi bir anlamı yoktur.
Sonuçta önemli olan Topuz'un hangi takımda oynamak istediği.
bjk_melo_151
09.Haziran.2009, 06:48
Bonservis denilen şey kısaca oyuncunun mevcut kulübü ile sözleşmesinin feshedilmesi için ödenen meblağ. Esasında bonservis satın alınmaz, bonservis bedeli ödenir.
Bu bonservis bedelinin ödenmesi ile futbolcu'nun transfer olabilmesi için, kulübü ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandıran bir sözleşme imzalamak zorundadır. Yani Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ile sözleşme yapabilmesi için, ilk olarak Mehmet Topuz'un Kayserispor ile sözleşmesini sona erdirecek imzayı atması gerekir (yani hem Kayserispor hem de Mehmet Topuz'un rızası olması gerekir) ve ardından bu sözleşme'nin TFF'na ibraz edilmesi gerekir.
Bu olduğu takdirde, Fenerbahçe ile Mehmet Topuz, Mehmet Topuz'u Fenerbahçe kulübüne bağlayan sözleşmeye imza atabilecek konuma gelir. Fenerbahçe ile Mehmet Topuz (bu zamana kadar şartlarda anlaşmıştır - anlaşmamış olsa Mehmet Topuz zaten ilk imzayı atmaz) sözleşmeyi imzalar, sözleşme TFF'na ibraz edilir.
Bundan sonra Fenerbahçe Mehmet Topuz için lisans çıkartabilir ve müsabakalarda oynatabilir.
Fenerbahçe sadece Kayserispor ile Mehmet Topuz'un arasındaki kontrat feshedildiği takdirde Kayserispor'un alacağı para (yani bonservis bedeli) konusunda anlaşmıştır (veya belki de Fenerbahçe ödemiştir ancak Topuz ilk imzayı atmadan bunun ödenmesi kadar abes bir şey de olamaz).
Görünüşe göre de Topuz bu iki imzadan ilkini atmak istemektedir, ancak ikinci imzayı üstünde Fenerbahçe kulübünün isminin yazıldığı bir sözleşmeye atma konusunda gönüllü değildir. Bu nedenle de Fenerbahçe ile Kayserispor arasında yapılan anlaşmanın herhangi bir anlamı yoktur.
Sözleşmesinin bitmesine bir yıl olduğundan dolayı sözleşmeyi kendi isteğiyle sonlandırabiliyor mu(Tazminat ödeyerek)?
perpetua
09.Haziran.2009, 12:00
Sözleşmesinin bitmesine bir yıl olduğundan dolayı sözleşmeyi kendi isteğiyle sonlandırabiliyor mu(Tazminat ödeyerek)?
Hayır çünkü Mehmet Topuz daha 7 ay önce sözleşme yeniledi.
Bu kural 28 yaş altı oyuncuların imzalamış oldukları 5 yıllık kontratın son 2 senesinde, 4 yıllık kontratın ise son senesinde geçerli.
bjk_melo_151
09.Haziran.2009, 12:37
Hayır çünkü Mehmet Topuz daha 7 ay önce sözleşme yeniledi.
Bu kural 28 yaş altı oyuncuların imzalamış oldukları 5 yıllık kontratın son 2 senesinde, 4 yıllık kontratın ise son senesinde geçerli.
Bilgi için teşekkür ederim.
eXcitinG
09.Haziran.2009, 13:46
GünLerdir birbirimizi şunu anLatmak için yedik..
goosfraba
09.Haziran.2009, 13:52
Zafer Önder Özen Hacettepe'nin yeni teknik direktörü.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2009, 13:54
of of of şu Topuz olayları çıktıktan sonraki en mantıklı ve doğru açıklama...
Teşekkürler Ömer Abi :)
ForsakeN
09.Haziran.2009, 14:54
Bilica = Yasin + 2M Euro anlaşma böyleymiş.
Yasin Sivasspor ile sözleşme imzaladı
nerazzuri
09.Haziran.2009, 14:55
30 yaşında yedek bekleyecek oyuncuya neler verdik. Yasin'i vermeseydik bari.
ForsakeN
09.Haziran.2009, 14:56
Yasin Çakmak Sivas'ta
http://www.sporx.com/images/1/29/2037_B_YasinCakmak005.jpg
Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Sivasspor ilk transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlılar Fenerbahçe'de forma giyen Yasin Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı stoper Bilica ise Fenerbahçe'ye verildi.
Transfer döneminin başlaması ile birlikte Sivasspor ilk transferini gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de forma giyen stoper Yasin Çakmak'ın dün akşam saatlerinde kendisini Sivassporlu yapan 3 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Dün Bilica için Fenerbahçe yönetimi ile bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme olumlu sonuçlandı. Bilica'ya karşılık Yasin Çakmak ve 2 milyon Euro para aldık. Bilica'da kendisini Fenerbahçeli yapan 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Bundan sonra Bilica Fenerbahçe kulübünün futbolcusudur. Her iki kulübede hayarlı uğurlu olsun"dedi.
Ayrıca Otyakmaz bundan sonraki gerçekleşecek transferler konusunda ise, "Aceleci davranmamızı gerektiren bir şey yok. Biz ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek için transferde çok seçici davranmak zorundayız. Aldığımaz futbolcunun da Sivasspor formasına yakışması gerekir. Kamp dönemine kadar transferleri bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.
DHA
ForsakeN
09.Haziran.2009, 15:09
3 oyuncu da kiralık verilecekmiş. Bu ne yav !
Bilica = 2M Euro + Yasin + 3 kiralık oyuncu
DaveJones
09.Haziran.2009, 15:11
Heh, 2. Servet vakası olur Yasin orada.
BeeTLeJuiCe
09.Haziran.2009, 15:19
Geri alma opsiyonu falan olsa bari Yasin için.
Düğünündeki şahitlerden sonra ileride Galatasaray'a gitmesinden koruyorum :)
3 oyuncunun kiralık versilmesi bence kötü değil iyi :)
Bizde forma şansı bulamayan oyuncular orda kendini daha rahat gösterebilir.
goosfraba
09.Haziran.2009, 15:19
Fenerbahçe, Guardado’ya kancayı taktı
Fenerbahçe’nin, Deportivo La Coruna'nın Meksikalı futbolcusu Andres Guardado ile ilgilendiği iddia ediliyor.
09.Haz.2009
Fenerbahçe’nin, Deportivo La Caruna forması giyen Meksikalı futbolcu Andres Guardado ile ilgilendiği iddia edildi.
Galician gazetesinde yer habere göre, uzun süredir Fenerbahçe tarafından takip edilen sol kanat oyuncusu, sarı lacivertlilere transfer olabilir.
Deportivo ile sözleşmesi 2012 yılında sona ercek olan futbolcunun kontratında, 25 milyon avroyu getirirse serbest kalabileceği yönünde bir madde yer alıyor.
Ancak Deportivo’nun, Lafita ve Verdu’nun ayrılma olasılıkları nedeniyle Guardado’yu satmaya sıcak bakmadığı söyleniyor.
goal.com
Since-1907
09.Haziran.2009, 15:22
Guardado transferi muhteşem olur fakat kulübünün onu bırakması bi hayli zor.
anilton
09.Haziran.2009, 15:24
Eline sağlık Ömer abi,kaç gündür kendimizi yırtıyoruz burada.Hala bonservis aldığını açıklıyorlar.Asıl zorlama budur,bu açıklamaları yaparak Mehmet'i F.Bahçe'ye imza atmaya zorluyorlar...
Bu arada dün stadyum programında Faik Çetiner yayından öbce Recep Mamur ile konuştukların ve kendisine M.Topuz'un F.Bahçe'den başka bir takımda forma giyerse F.Bahçe'ye tazminat ödemek zorunda kalacağını söylediğini söyledi...
Şimdi anlaşıldı Kayserispor'un neden F.Bahçe diye direttiği.Nasıl bir yöneticiliktir bu.Kendi sözleşmeli oyuncun için başka bir kulübe tazminat ödeyecek kadar aciz bir duruma nasıl düşersin.Buda dünyada bir ilktir heralde...
deniz.91
09.Haziran.2009, 15:30
Şimdi anlaşıldı Kayserispor'un neden F.Bahçe diye direttiği.Nasıl bir yöneticiliktir bu.Kendi sözleşmeli oyuncun için başka bir kulübe tazminat ödeyecek kadar aciz bir duruma nasıl düşersin.Buda dünyada bir ilktir heralde...
Anıl bundan normal birşey yok kayserispor eğer aradaki anlaşmayı bozarsa tazminat öder fenerbahçeye böyle bir anlaşma olabilir aralrında
anilton
09.Haziran.2009, 15:37
Anıl bundan normal birşey yok kayserispor eğer aradaki anlaşmayı bozarsa tazminat öder fenerbahçeye böyle bir anlaşma olabilir aralrında
Normal mi?
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 15:39
30 yaşında yedek bekleyecek oyuncuya neler verdik. Yasin'i vermeseydik bari.
Serkan Bilica'nın yaşına takılmamak gerek. Sonuçta stoper olarak oynayan bir oyuncu için 30 yaş çok normal. Bence de Yasin verilmemeliydi ama Mustafa'nın dediği gibi geri alma opsiyonu şeklinde birşeyler yapılsa güzel olurdu. Dün Ntvspor Fenerbahçe muhabiri Volkan'la bugün 2 veya 3 yıllık anlaşılacağını söyledi. Volkan'ın takımda kalması çok iyi olacak.
EreN
09.Haziran.2009, 15:42
Yasin büyük ihtimalle Tahir Kıran ile yakınlığından dolayı gönderildi takımdan.
nerazzuri
09.Haziran.2009, 15:44
Fenerbahçe, Guardado’ya kancayı taktı
Fenerbahçe’nin, Deportivo La Coruna'nın Meksikalı futbolcusu Andres Guardado ile ilgilendiği iddia ediliyor.
09.Haz.2009
Fenerbahçe’nin, Deportivo La Caruna forması giyen Meksikalı futbolcu Andres Guardado ile ilgilendiği iddia edildi.
Galician gazetesinde yer habere göre, uzun süredir Fenerbahçe tarafından takip edilen sol kanat oyuncusu, sarı lacivertlilere transfer olabilir.
Deportivo ile sözleşmesi 2012 yılında sona ercek olan futbolcunun kontratında, 25 milyon avroyu getirirse serbest kalabileceği yönünde bir madde yer alıyor.
Ancak Deportivo’nun, Lafita ve Verdu’nun ayrılma olasılıkları nedeniyle Guardado’yu satmaya sıcak bakmadığı söyleniyor.
goal.com
Angel Lafita.
Oyun stilini Tuncay'a çok benzettiğim futbolcu. Alınmasını gerçekten çok istiyorum 2 sezondur.
Muhammed'le (TR.Captain) beraber videosunu az izlemedik.
Buyrun birde siz izleyin :)
http://www.youtube.com/watch?v=-8tbFQdMMPU
Koşuları olsun, golleri, içeri katetmesi, asistleri. Bu kadar mı benzerlik olur. Keşke görebilseler.
deniz.91
09.Haziran.2009, 15:46
Normal mi?
Normal tabi mutemelen bu tazminat olayı şundan çıkmıştır Mehmet Topuz birçok takımın gündeminde olan bir transfer olduğu için fenerle anlaştıktan sonra eğer kayserispora daha yüsek ücret veren bir takım talip olursa kayserispor anlaşmayı bozmasın diye onun için bu normal birşey.
Artık ayrıca bu iş artık bir gurur meselesine döndü ve bence artık bu oyuncunun BJKde oynama şansı kalmadı.Ya Fenerbahçe ya Kayserispor kayserispor 5 6 MN Eurodan olmayıda göze aldı gelecek yıl bedavaya gitse bile
Raten
09.Haziran.2009, 15:51
Can'ı versek daha güzel olurdu hatta Can+Burak falan bile olabilirdi.Neyse ki Bekir'i de aldık Yasin'den 10 kat iyi olduğu kesin.Ama Yasin'den de en azından 1,5 milyon euro falan kazanabilirdik.
World Hollow o1
09.Haziran.2009, 16:14
Yasin Çakmak'ı neden yollarlar anlamam yaa..
eGowiCh
09.Haziran.2009, 18:30
Yasin bence Sivasspor'da çok başarılı olur, seneye de Galatasaray'a gider. İkinci Servet vakası olur yukarıda bir arkadaşın dediği gibi. Bence hatalı bir seçim, Yasin'e gelene kadar gönderilmesi gereken çok oyuncu var.
Bilica umarım faydalı olur. Volkan ile bugün anlaşma sağlanır umarım.
Sivasspor'a İlhan ve Burak Yılmaz kiralık verilirse çok iyi olur, ikisi de Bülent Uygun'un elinde çok daha iyi hale gelip takıma en iyi şekilde dönerler.
Erci09
09.Haziran.2009, 18:32
NtvSpor da son dakika gelişmesi olarak verdiler;
Fenerbahçe Yönetimi Mehmet Aurelio ile transfer görüşmelerine başladı.
goosfraba
09.Haziran.2009, 18:34
Poulsen reddetmiş, o yüzden Aurelio'ya dönüldü ama yabancı bir ön libero şart.
tarikko
09.Haziran.2009, 18:35
Flaş gelişme! Fenerbahçe yönetimi Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon kulüpten olaylı bir şekilde ayrılarak İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olan milli oyuncuyla ilgili bu gelişme transfer piyasasını da hareketlendirdi.
Sporx
anilton
09.Haziran.2009, 18:35
Daum,Appiah,Aurelio,Tuncay dönsün bari...:)
eGowiCh
09.Haziran.2009, 18:36
Aurelio'ya bonservis mi ödeyeceğiz, yok artık! Ücretsiz gelecekse gelsin. 5 milyon Euro tazminat bedelinden kurtulmak için sıcak bakıyor herhalde Fenerbahçe'ye, ayrıca menajerini de değiştirmesi koşul olmalı.
eXcitinG
09.Haziran.2009, 18:38
Rıdvanın dediği gibi oLacak sanırım, bütün takımLar iLeri gidiyor, bizim takım geriye doğru sayıyor, Daum, Appiah, Mehmet vs..
Ben bu poLitikadan hiçbirşey anLamadım, anLayan biriLeri bana anLatırsa çok sevinirim.. Bu adamLarın üçünün de istedikLerine izin vermeyip gitmeLerine onay verdin şimdi neden geri aLıyorsun ?
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 18:42
Umarım Geri döner Aurelio . Aurelio hakkının verilmediği için gitmişti ki yönetim bu konuda adaletsiz davrandı . Umarım bu hatadan dönerler
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 18:46
Messi kadar yetenekli olsalar dahi ne Tuncay'ın ne de Aurelio'un gelmesini isterim. Böylesine yüksek bütçelerle oyuncu mu bulunamıyor da gidip eskiler toplanmaya çalışılıyor ? Ntvspor da haberi son dakika olarak geçti ama inşallah yalandır.
Erci09
09.Haziran.2009, 18:47
Real Betis li bir yönetici Fenerbahçe'yle Aurelio transferini görüşmek için İstanbul'a geldi.
Kaynak:NtvSpor
anilton
09.Haziran.2009, 18:48
Ne olursa olsun Aurelio her takıma büyük oranda fayda sağlar.En iyi yerli önliberodur bana göre kendisi.Hem uyum sorunu falanda olmaz,Emre'de onun sayesinde daha iyi oynamaya başlayabilir...
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 18:49
Ek olarak; Aurelio geleceğine Maldonado 1. kaptan olsun ilk 11'de çıksın.
tarikko
09.Haziran.2009, 18:59
Aurelio İstanbul'da
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den olayı bir şekilde ayrılan, milli futbolcuyu tekrar kadrosuna katmak isteyen Sarı-lacivertli kulüp, şu anda Betis'li bir yönetici ve Aurelio ile İstanbul'da transfer görüşmelerinde bulunuyor.
GOAL
Aurelio'da İstanbulda Goal'ün haberine göre ...
goosfraba
09.Haziran.2009, 18:59
Şekip Mosturoğlu : Aurelio'nun transferi söz konusu değil...
LigTv alt yazı..
barahir
09.Haziran.2009, 19:02
Şekip Mosturoğlu : Aurelio'nun transferi söz konusu değil...
LigTv alt yazı..
Bi zahmet öyle olsun zaten..
uAburak89
09.Haziran.2009, 19:03
Belki başka bir takım almak istiyordur Aurelio'yu..
goosfraba
09.Haziran.2009, 19:05
NTVSpor : Aurelio ile her konuda anlaşıldı.
Bu ne yaa :D
barahir
09.Haziran.2009, 19:12
kaç dakkada anlaşılıyo ki böyle:D ayrıca gelmesin ya isteyen kim ki?
Varonil
09.Haziran.2009, 19:32
Aurelio gelmesin yahu,İspanya sevdası yüzünden terketti Fenerbahçeyi,onu alacağımıza Maldonado takımda kalsın,ilk 11 oyuncusu olsun.
Lucas Neill
09.Haziran.2009, 19:34
Ooo Fb eskileri geri döndürüyo Luciano falan da gündeme gelebilir:D Yarın gazetelerde çıkar Serhat, Tuncay isimleri:)
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 19:50
Aurelio bizi boşuna bırakmadı . Emre'ye 3.5 milyon eurolar verilirken Aurelio'ya 1.5 veya 2 milyon euro teklif edilmesi ne kadar adil ? Önce yönetimin bu yanlışını sorgulamak gerekir ondan sonra Aurelio'yu yargılarız . . .
Lucas Neill
09.Haziran.2009, 19:51
Mosturoğlu Aurelio'nun transferi söz konusu değil demiş.
nerazzuri
09.Haziran.2009, 19:52
Aurelio bizi boşuna bırakmadı . Emre'ye 3.5 milyon eurolar verilirken Aurelio'ya 1.5 veya 2 milyon euro teklif edilmesi ne kadar adil ? Önce yönetimin bu yanlışını sorgulamak gerekir ondan sonra Aurelio'yu yargılarız . . .
Katılmamak elde değil. Ayrıca Emre 4.5 m € alıyor.
matrockmamy
09.Haziran.2009, 19:59
volkan
g.g-bilica-bekir-carlos
----aurelio--emre----
deivid---alex---uğur
---------güiza----------
gibi bir 11 imiz olur. bence 2 kanat alınmalı, deivid ve uğur gerçekten yetersiz
MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 20:11
Aurelio bu saatten sonra Fb'ye ne verebilcek merak ediyorum açıkçası :/
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 20:15
Katılmamak elde değil. Ayrıca Emre 4.5 m € alıyor.
Newcastle'a ödenen bonservis 4.5 m € Serkan. Emre'ye yıllık 3.5 m € veriliyor. Aurelio'nun kaçmış olduğu hukuksal olarak kanıtlandı. Türkiye'ye gelirse 5 m $ Fenerbahçe'ye ödemek zorunda. Aurelio ile Emre'nin alakası yok. Emre Aziz Yıldırım'ın uzun yıllar getirmek istediği ve geçen sezon nasip olan bir transfer. Emre Newcastle'dan aldığını alıyor bizden, fazlasını değil.
Fenerbahçe'ye İtalya'dan iki kötü haber birden geldi. Sarı Lacivertlilerin transfer listesinde oldukları bilinen Juventuslu Poulsen ve Milanlı Seedorf Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmedikleri açıkladılar.
Teknik Direktör Daum'un ısrarla isterdiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro luk bir teklif sunduğu, Juventus'un da Danimarkalı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu, ancak Poulsen'in sarı lacivertlileri reddederek Juventus'ta kalmak istediğini söyledi. Menajer Bonnesen, Poulsen'in İtalya'yı çok sevdiğini, bu nedenle Çizme dışına çıkmak istemediğini belirtirken, Tuttusport, bu açıklamaya rağmen Fenerbahçe'nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Juventuslu futbolcuyu almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da ileri sürdü.
Sarı-Lacivertlilerin peşinde olduğu diğer bir orta saha oyuncusu Milanlı Seedorf ise Skoy Sport kanalına yaptığı açıklamada, Ancelotti'nin kendisini Chelsea'ya götürmek istediğini ancak Milan'da kalmaya kararlı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'den hiç söz etmedi.
Ligtv
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 20:24
Sonuç olarak Emre'ye 3.5 milyon euro ödeniyorsa ( gereksiz) Aurelio gibi bir adama en az 3 milyon euro ödenmeli . Siz derseniz ki yaa Aurelio bizim evladımız 1 , 1.5a kanaat eder o zaman İspanya'ya gidince kızmaya hakkınız yok ...
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 20:29
Basına rakam yansımadan Aurelio kaçtı. Kaldı ki Aziz Yıldırım da bizim kadar görüyordu Aurelio'nun önemini. Bilmese dahi televizyonlarda bile en çok övülen oyuncuydu. Volkan'ın bile 1.5 m €'ya yakın aldığı Fenerbahçe'de Aurelio'nun 1 - 1.5 almadığı çok açık. Rakamdan öte Fenerbahçe uzatıldı diye hesap etti, Aurelio ve menajeri uzatılmadı diyerek kaçtılar Olay hukuksal boyuta gitti. Kaldı ki şu takımda Emre olmasa bu sezon Avrupa'ya bile gidemezdik. Emre çok iyi transferdir. Yanına kaliteli ve yeni adamlarla çok daha iyi olacaktır.
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 20:32
Emre bu sene ne yaptı ki Avrupa'ya dahi gidemezdik diyebiliyorsun :) Emre'nin yerine seneye 3.5 milyon euro alan çok daha iyi oyuncular bulsaydık belki Aurelio'yu bu kadar aramazdık veya 3 4 senelik yerleşik düzen bir anda çökmezdi . Aurelio hakkının verilmediği için ayrıldığını defalarca söyledi zaten Bunu tartışmak yersiz
anilton
09.Haziran.2009, 20:42
Kapo a la cote en Turquie
Décidé à quitter Wigan, avec lequel il est sous contrat jusqu'en 2011, Olivier Kapo a émis la semaine dernière l'envie de poursuivre sa carrière en France. Mais selon les informations de L'Equipe, l'ancien Auxerrois aurait surtout des touches en Turquie. Fenerbahçe et Galatasaray sont les deux clubs intéressés.
http://foot-transfert.videodesport.com/transferts-kapo-a-la-cote-en-turquie/
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 20:43
Emre 2. yarının en iyi oyuncusuydu. Yaptığını da üstteki mesajda zaten söyledim. O olmasaydı Avrupa ligine dahi gidemezdik. Tek başına ortasahayı tutmaya çalıştı ama sağında Deivid yanında Selçuk solunda Uğur olan oyuncu ancak bu kadar yapabilir. Aurelio için ise ben Fenerbahçe'nin söylediklerine inanırım Aurelio'nun söylediklerine değil.
KaPaLı
09.Haziran.2009, 20:43
Belki başka bir takım almak istiyordur Aurelio'yu..
5 milyon 250 bin €'CUK verecek Türk takımları kimse alamaz Türkiye'den :)
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 20:48
Bizim takımı geçtim Emre'nin Milli Takımda oynadığı oyun da ortada . En son hangi milli maçta Emre varlığını kanıtladı ? Haydi Fenerbahçe'de çevresinde iyi oyuncu yok ya Milli takım ? Emre en azından bu sene için boş bir transfer olduğunu gösterdi herkese . En azından 3.5 milyon euro etmeyecek kadar boş bir transfer
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 20:55
Euro2008'den sonra Milli Takım ne yapmış ki Emre de onun içinde birşey yapamamış olsun. Hadi onu da geçtim, Milli takımda iyi oynamamış da olabilir. O ayrı bir eleştiri konusu. Aragones'in ortasaha oyuncularını ortasahayı geçtiklerinde azarladığı Fenerbahçe'nin ikinci yarıda ayakta kalan ender futbolcularından bir tanesiydi Emre. Yönetimi oyunculara verilecek parada eleştirmek yanlış. Sonuçta tüm hesaplar onların önünde. Kime ne kara para vereceklerinin hesabını kitabını yaparak parayı öneriyorlar.
Fernando Gago
09.Haziran.2009, 21:11
Emre çok kaliteli bir oyuncu ona sözüm yok . Zamanında çok büyük sakatlıklar da geçirmiş ve hatta hala bu sakatlıkların bedelini ödüyor tamam buna da lafım yok ama Yönetim takımdaki dengeleri bozmadan ve Emre'nin "bu hali"ni göz önünde bulundurarak hamle yapmalı . Avrupa'ya gitti hüsran , Milli takımda 2002li yılları saymazsak iyi oynadığı bir maç hatırlamyorum . O zaman Emre'ye 2002 2003 senelerdeki değerinin vermemesi gerekir . Mesela Emre bize gelmeden 2 3 senede toplam kaç maç yaptı ? İşte bunların göz önünde bulundurulması gerekir
Ben hala ısrar ediyorum Emre bu sene hiçbir şey yapmadı . Aşırı motive olduğu Galatasaray maçını saymazsak Emre vasatı aşamadı . Ve bu adam 3.5 milyon euro alıyorsa oturup bir daha düşünmek gerekir
EreN
09.Haziran.2009, 21:12
Adam akıllı hamleler bekliyoruz. Geç kalmaya başladık yine.
Sekopej
09.Haziran.2009, 21:29
Ne Aurelio'su yahu, ödeyeceği 5 milyon alacaklarından kesilecekse Appiah gibi gelsin yoksa da gerek yok. Aurelio'nun İspanya'da oynamak için ayrıldığını herkes biliyor, bıraktı gitti Fenerbahçe'yi ki Fenerbahçe yönetiminin teklif ettiği rakam ile arada da çok büyük fark yoktu.
Betis 2.lig'e düştü, Aurelio'yu elinden çıkarmak istiyor. Önünde 5 milyonluk tazminatı olan bir oyuncuyu da kolay kolay satamazlar. Üstelik Aurelio ameliyat olmuş ve sezon başlangıcını kaçırabilme ihtimali varmış. Appiah gibi tazminatı alacaklarından kesilecekse gelsin takıma zararı olmaz, başka türlüsüne gerek yok. Emre'nin yanına kaliteli bir yabancı bulamıyorlar mı? Appiah de yedekte bekleyecek nasılsa.
Universal
09.Haziran.2009, 21:36
Bu, Fenercell'i nereden tehmin edebilirim? :)
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 21:37
Emre'nin eski Emre olmadığına katılıyorum, sakatlıklıklarla boğuştu, maç eksiklikleri nedeniyle kendini toparlayamadı Fenerbahçe'ye geldi askerlik derken kampa yetişemedi ilk yarı beklediğimiz Emre değildi ama ikinci yarı takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biriydi. Hatta 5 maç oynar 1 maç yatar denen Emre takımda en fazla forma giyen isimlerden biri oldu. Hemde Aragones'e rağmen. Yeni gelen teknik direktörle, yeni transferlerle Emre de daha iyi olacaktır.
Raten
09.Haziran.2009, 21:38
Yine geç kalmaya başlıyoruz daha ne orta sahaya ne kanatlara bir adam alınmadı.Aragones ile yolları ayırmamız da gerekiyor bir an önce.
BeeTLeJuiCe
09.Haziran.2009, 21:38
Avea bayilerinden ve Feneriumlardan temin edebilirsin Batu.
Universal
09.Haziran.2009, 21:39
Yasin'in gönderilmesi hata oldu, bize geniş kadro lazım. Can Arat'ta takımda tutulmalı hatta hiçbir yerli oyuncu gönderilmemesi gerekiyor. Takıma yedek lazım.
eGowiCh
09.Haziran.2009, 21:40
Emre'nin faydasız olduğuna katılmıyorum, aksine belki de bu yıl en faydalı kişiydi. Geçen yılki takıma koy Emre'yi, iddia ediyorum Chelsea'yi elerdik.
Emre Belözoğlu'nun yanına defansif yönü çok kuvvetli, mücadeleci bir isim lazım. Yanında Muhammed'in dediği gibi Uğur, Deivid gibi adamlar olursa adam hiçbir şey yapamaz. Emre sakatlığı da atlattı, çok büyük istikrar gösterdi. Ben bu yıl bir maçta çıplak gözle de izledim Emre'yi, çok koşuyor, çok mücadele ediyor. Çok fazla da top kazanıyor. Bana göre çok faydalıydı bu yıl. İnanın orta sahanın en istekli, arzulu, hırslı ve koşan futbolcusudur Emre.
scar face
09.Haziran.2009, 21:40
Bugün Vatan gazetesinin verdiği on biri paylasıyorum...
Volkan
G.Gönül Bilica Geromel İsmail
Poulsen Appiah
Özer Emre Seedorf
Güiza
Sekopej
09.Haziran.2009, 21:43
Emre sezon boyu 15-20 maç yapamaz, 1 maç oynar 5 maç yatar diyenlere gereken cavebı verdi. Takımda kim iyiydi bu sene de Emre'den hesap soruyoruz? Bana göre takımda sırıtmadı Emre hatta sivrilen oyunculardan oldu 2. devre. İlk devreki performansını saymıyorum çünkü sezon başı kampına katılmamıştı, göbeği vardı yahu.:D
Emre bu sene kronik sakatlığı olmadığını, üst üste maçlara çıkabileceğini gösterdi herkese. Eğer sezon öncesi kampta talihsiz sakatlık yaşamazsa ve iyi hazırlanırsa bu sene takımın en önemli silahlarından biri olacaktır.
AUrelio ise o formayı giymek için önce menajerinden ayrılmalı ve menajerin yununa geldim, kendine komisyon alabilmek için beni kullandı, pişmanım gibi açıklama yapması gerekiyor. Tutumlu onun menajeriyken Aurelio Fenerbahçe'ye gelemez.
Enterokinaz
09.Haziran.2009, 21:45
Seedorf mu ?
Nereden çıktı şimdi bu ?
KaPaLı
09.Haziran.2009, 21:46
Serkan zaten bayram ttumludan ayrılmış sanırım Aurelio.
Raten
09.Haziran.2009, 21:47
Seedorf yazılıyor zaten günlerdir.Milan'dan ayrılmayacağını açıkladı.Zaten gelmesini de istemem bu yaştaki bir futbolcunun.
scar face
09.Haziran.2009, 21:47
Emre olmasa kim bilir bu sezon kac gol yerdik orta sahada rakibi ısıran tek oyuncu o...
Kişiliği hakkında ya da yasamı hakkında elestirileri kendisi de kabul ediyor...Ama onun mücadele gücü,hırsı hakkında kimse bi sey diyemez...
Seedorf,Fenerbahçe ile görüşme halinde...
matrockmamy
09.Haziran.2009, 21:50
seedorf gelmesin abicim. turksportal dergideki olay yok bizde. 1 senede paslanır
tarikko
09.Haziran.2009, 21:52
Seedorf büyük ihtimalle gelmeyecek Galliani açıkladı bırakmayacağız diye ..
Enterokinaz
09.Haziran.2009, 21:56
Bence Seedorf 33'ünde bile olsa Türkiye liginde rahat top oynayacak kapasitede bir futbolcu ki, performansı kötü değildi bu sezonda. Ama gelir mi, Milan bırakmaya yanaşır mı ? Bunlar sorun bana göre.
Sekopej
09.Haziran.2009, 21:57
Serkan zaten bayram ttumludan ayrılmış sanırım Aurelio.
Ayrıldıysa en doğrusunu yapmış ama biraz geç kalmış.
Artık taraftar sıkılmaya başladı ya, verin Aragones'in 3.5 milyonunu da fesh edin. Dede zaten koca sezonda en büyük kazığı attı Fenerbahçe'nin ligi 4. bitirmesini sağlayarak, daha ne kazığı atabilir ki.:D
Carlos kalacaksa sol bek için onu zorlayacak biri alınmalı. Vederson'un bu kadar senedir bir numarasını göremedik. Yedekte biri oturacaksa bu genç bir isim olsun en azından.
Addolorato
09.Haziran.2009, 22:05
Aragones'in maliyeti teknik ekibiyle beraber 7 milyon €'yu buluyor bu yüzden yönetim Aragones ile anlaşmaya çalışıyor. 3.5 Milyon € için sanmıyorum ki Fenerbahçe bu kadar anlaşma zemini arasın.
Sekopej
09.Haziran.2009, 22:10
Aragones'in maliyeti teknik ekibiyle beraber 7 milyon €'yu buluyor bu yüzden yönetim Aragones ile anlaşmaya çalışıyor. 3.5 Milyon € için sanmıyorum ki Fenerbahçe bu kadar anlaşma zemini arasın.
Yok o kadar fazla değil, 7 milyon hiç değil. Bu 7 milyon tazminatı var diye dendi ki tazminat olmadığı da açıklanmıştı. Fenerbahçe'nin düşüncesi bu parayı taksitlendirmek ki Aragones eğer bir takımla anlaşırsa herhangi bir görev için kalan taksitleri ödememek için uğraşıyor.
scar face
09.Haziran.2009, 22:20
R.Carlos'un arkadasında İsmail var Antep'ten...İnsallah o da gelir...
Sekopej
09.Haziran.2009, 22:22
İsmail kim yahu?:D Buraya hiç haberi koyulmadı? Haberleri buraya da ekleyin, ben sadece buradan takip ediyorum.:D
Enterokinaz
09.Haziran.2009, 22:23
R.Carlos'un arkadasında İsmail var Antep'ten...İnsallah o da gelir...
İsmail ile Galatasaray anlaşmış sanırım. Necati ve Aykut ile takası gündemde. İlerleyen günlerde açıklanır.
BeeTLeJuiCe
09.Haziran.2009, 22:37
Antep'ten İsmail ve Murat'ta Beşiktaş forması giymiş. :)
Türk futbolu olarak nadiren iyi oyuncu çıkardığımız bir mevki sol bek. İsmail'de bu senenin göze batan bi ismi, alsak iyi olur.
scar face
09.Haziran.2009, 22:38
Ben de Vatan gazetesinde gördüm ondan ekledim uydurma değil yani:D
KaPaLı
09.Haziran.2009, 22:44
Antep'ten İsmail ve Murat'ta Beşiktaş forması giymiş. :).
Moda oldu zaten :icon_smile:
Enterokinaz
09.Haziran.2009, 22:58
Gaziantep'ten Bekir'le resmi sözleşme imzaladı mı Fenerbahçe ?
scar face
09.Haziran.2009, 23:10
Evet imzaladı resmi sitede de açıklandı zaten Bekir'in Fenerbahçe'ye geleceği kesindi sömestırdan acıklanmıstı...
Onurap
09.Haziran.2009, 23:12
İsmail ile Galatasaray anlaşmış sanırım. Necati ve Aykut ile takası gündemde. İlerleyen günlerde açıklanır.
Bi takımda kaç tane solda oyuncu olur anlamıyorum ki..3 bek 3 sol açık sağ kanatta bir kişi yok..
Raten
09.Haziran.2009, 23:16
Çağlar'ı alsalar güzel olur.Artık yedek kulübesini zenginleştirmemiz lazım.Maldonado Josico Burak Ali Bilgin ile olacak gibi değil.
deniz.91
09.Haziran.2009, 23:27
Bugün Radyospra bağlanan kayserisporun 2. başkanı Türker Horoz Mehmet Topuzla sürekli görüştüğünü söyeleyerek ''Mehmet Topuz 2 gün içerisinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacaktır'' dedi.
İnşallah artık bu transferde sonuçlanır
Suicider
09.Haziran.2009, 23:28
luis felipe scolari özbekistanın bunyodkar klübü ile sözleşme imzalamış bu takımı böle bir teknik adamı alabildiğine göre fener istese çok rahat alırdı gitti daumu aldı nese hayırlısı olsun
goosfraba
09.Haziran.2009, 23:32
Kayserispor Başkan Yardımcısı olaya hemen hemen netlik kazandırdı.
''Mehmet 1-2 gün içerisinde Fenerbahçe'ye imza atacak. Bize, siz ne diyorsanız o olacak'' dedi.
diye konuştu radyospor'a.
Sekopej
09.Haziran.2009, 23:34
luis felipe scolari özbekistanın bunyodkar klübü ile sözleşme imzalamış bu takımı böle bir teknik adamı alabildiğine göre fener istese çok rahat alırdı gitti daumu aldı nese hayırlısı olsun
Özbekler en az 10 milyon veriyorlardır senelik. Türkiye'de bir teknik direktöre bu kadar para verecek takım yok.
deniz.91
09.Haziran.2009, 23:34
Kayserispor Başkan Yardımcısı olaya hemen hemen netlik kazandırdı.
''Mehmet 1-2 gün içerisinde Fenerbahçe'ye imza atacak. Bize, siz ne diyorsanız o olacak'' dedi.
diye konuştu radyospor'a.
Türker Başkan dediyse olur o iş adam Kayserinin mafyası:D
Sekopej
09.Haziran.2009, 23:36
Topuz imza atarsa boşluktaydım, şaşırdım, özüe dilerim, artık bu forma için mücadele edeceğim ve giydiğim formanın hakkını vereceğim der. Sonra da kendini taraftara kabul ettirebilmek için çok fazla mücadele etmesi gerekir.
TR.CaPTaiN
09.Haziran.2009, 23:37
F.Bahçe 3. imzayı attırıyor!
(SPORX ÖZEL) Transferde taarruza geçen Fenerbahçe'de imzalar ardı ardına atılmaya başlandı. Takımın başına Alman teknik adam Christoph Daum'u getiren, Sivasspor'un yıldız oyuncusu Fabio Bilica ve Gaziantepspor'un deneyimli oyuncusu Bekir İrtegün'e imza attıran sarı-lacivertlilerde sıradaki isim Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım.
Gün boyunca Fenerbahçe Kulübü'nde bulunan Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas'ın, yıldız oyuncunun transferi için sarı-lacivertli kulüple her konuda anlaştığı öğrenildi. Transferin önündeki tek engel Bursaspor yönetiminin belirsizliğiydi. Yeşil-beyazlılarda Başkan İbrahim Yazıcı ile yola devam kararı da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme teşkil etti.
Bursaspor yönetimi bugüne kadar gerek yurt dışından gelen teklifleri öne sürerek, gerek taraftar baskısı, gerekse de yönetim belirsizliği nedeniyle bu transfere bir türlü onay vermemişti. Sercan Yıldırım'ın menajerinin, Bursaspor yönetimiyle çarşamba günü son kez bir araya geleceği ve Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu genç oyuncunun trasferini büyük olasılıkla para artı oyuncu vererek noktalayacağı öğrenildi.
Bu transferle ilgili resmi açıklamanın bir-iki gün içinde yapılması bekleniyor.
Sercan Yıldırım, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 30 maça çıkarken, 11 defa ağları sarstı. Samet Aybaba ile birlikte forma şansı yakalayan genç oyuncu, sürati ve futbol zekasıyla dikkat çekiyor.
Sporx
Suicider
09.Haziran.2009, 23:42
bir gs li olarak eğer fener sercanı alırsa çok iyi bir transfer olur ama umarım yedek klübesine mahkum etmezler çoçuğu
EreN
09.Haziran.2009, 23:43
Topuz transferi netlik kazanmaya başladı. Aziz Başkanımızın açıklamalarından sonra camia olarak topuzu kabullenebiliriz. Aziz Başkan ne derse o:)
Sekopej
09.Haziran.2009, 23:43
Sercan iyi transfer olur. İlhan'ın bu sezon kiralık verilmesi gerekir artık. Belki takasta kullanılacak oyuncu bile olabilir. Artık bir yere kiraya gidip kendini ispatlayıp geri dönmeli İlhan.
Özer transferi de gerçekleşirse, Topuz da eğer gelirse, defansın solu için yerli bir transfer daha yapılarak yerli transferi sonlandırılır diye düşünüyorum. Zaten Türkiye'den alınavbilecek oyuncular belli, biz yabancı transferleri bekliyoruz.
Sekopej
09.Haziran.2009, 23:46
bir gs li olarak eğer fener sercanı alırsa çok iyi bir transfer olur ama umarım yedek klübesine mahkum etmezler çoçuğu
Daum'un lig maçlarında tek forvetle oynamayacağını düşündüğümden eğer yabancı forvet transferi yapılmazsa mutlaka şans bulacaktır. Tabi Semih ve Güiza'yı kesemez muhtemelen. Tek forvet oynarsak ise daha az şans bulur, yine de şu anki İlhan'dan daha iyi halde, oyuna girdiğinde etki edebilecek bir oyuncu.
eGowiCh
09.Haziran.2009, 23:52
Transferde çok hareketli günler yaşanıyor.
M.Topuz, Sercan, Özer, Hamit, Poulsen, bakalım neler olacak?
Suicider
09.Haziran.2009, 23:52
Daum'un lig maçlarında tek forvetle oynamayacağını düşündüğümden eğer yabancı forvet transferi yapılmazsa mutlaka şans bulacaktır. Tabi Semih ve Güiza'yı kesemez muhtemelen. Tek forvet oynarsak ise daha az şans bulur, yine de şu anki İlhan'dan daha iyi halde, oyuna girdiğinde etki edebilecek bir oyuncu.
çok haklısın eğer çift forvet oynatırsa daum herhangi bir sakatlık durumunda forvetlerini yerini doldurabilir alınırsa güzel transfer olur
goosfraba
09.Haziran.2009, 23:53
Poulsen reddetti.
LigRadyo'ya göre Hamit şuan imza için İstanbul'da...
Professeur
09.Haziran.2009, 23:54
Hamit'in geleceğini pek zannettimiyorum ki Bayern'de bırakmaz zaten.Bıraksa bile avrupada futbol oynar.
nerazzuri
09.Haziran.2009, 23:58
Hamit'in geleceğini pek zannettimiyorum ki Bayern'de bırakmaz zaten.Bıraksa bile avrupada futbol oynar.
Poulsen reddetti.
LigRadyo'ya göre Hamit şuan imza için İstanbul'da...
...............
World Hollow o1
09.Haziran.2009, 23:59
eğer Sercan Yıldırım bu ıkılyı kesebılecegını dusunuyorsa oyle gıtsın derım, eğer ki 11 sansı bulamazsa sımdı daha cok erken gıtmesı ıcın Bursaspor'da bıraz daha egıtım gorup tam anlamıyla gıtmesı gerektıgını dusunuyorum..
nerazzuri
10.Haziran.2009, 00:00
eğer Sercan Yıldırım bu ıkılyı kesebılecegını dusunuyorsa oyle gıtsın derım, eğer ki 11 sansı bulamazsa sımdı daha cok erken gıtmesı ıcın Bursaspor'da bıraz daha egıtım gorup tam anlamıyla gıtmesı gerektıgını dusunuyorum..
Haklısın Serhat.
Semih bile daha doğru düzgün şans bulamazken. Sercan'a yazık olur malesef.
World Hollow o1
10.Haziran.2009, 00:02
Evet aynen öyle birde Sercan şuanlık herşeye kapılıp gitme yaşında..
ALLAH göstermesin Emreciksin gibi olursa o dahada kötü..
KanaKe
10.Haziran.2009, 00:12
Hamit gelirse Poulsen'e gerek kalmaz Emre ile süper ikili olurlar.
matrockmamy
10.Haziran.2009, 00:16
Çizme'den umut yok
Fenerbahçe'ye İtalya'dan iki kötü haber birden geldi. Sarı Lacivertlilerin transfer listesinde oldukları bilinen Juventuslu Poulsen ve Milanlı Seedorf Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmedikleri açıkladılar.
Teknik Direktör Daum'un ısrarla isterdiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro luk bir teklif sunduğu, Juventus'un da Danimarkalı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu, ancak Poulsen'in sarı lacivertlileri reddederek Juventus'ta kalmak istediğini söyledi. Menajer Bonnesen, Poulsen'in İtalya'yı çok sevdiğini, bu nedenle Çizme dışına çıkmak istemediğini belirtirken, Tuttusport, bu açıklamaya rağmen Fenerbahçe'nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Juventuslu futbolcuyu almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da ileri sürdü.
Sarı-Lacivertlilerin peşinde olduğu diğer bir orta saha oyuncusu Milanlı Seedorf ise Skoy Sport kanalına yaptığı açıklamada, Ancelotti'nin kendisini Chelsea'ya götürmek istediğini ancak Milan'da kalmaya kararlı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'den hiç söz etmedi.
//
ligtv.com.tr
Since-1907
10.Haziran.2009, 00:22
Hamit İstanbul'da fakat tedavisi için Milli takım doktoruna geldi.Fakat Fenerbahçeli yöneticilerin de Hamitle görüşme yapacağı söyleniyor.
eGowiCh
10.Haziran.2009, 00:48
Hamit gelirse nerede oynayacak? Sağ kanat için Özer, Topuz alınırsa, bir de mevcut oyuncular var, sağ kanada 3 tane yüksek bonservisli oyuncu almak akıl işi değil ama Hamit orta sahanın ortasında oynayacak bir oyuncu. Alınırsa orta saha süper olur.
BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 00:50
Özer ortasahanın her yerinde oynayabiliyor. Sol kanat için Uğur'dan daha iyidir.
Hamit gelirse esas mevkisi olan ortasahada Emre ile beraber oynar(Hamit %51 gelmeyecek)
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 00:55
Sercan Yıldırım müthiş transfer ama bu sene Bursa'ya kiralayalım . Semih bile yedek kalırken Sercan bu takımda oynayamaz fazla zorlamaya da gerek yok . 4 5 yıl kontrat imzalayıp bir sene Bursa'da oynasın . Ondan sonra Güiza da Semih de gider zaten Sercan da yıpranmadan uzun yıllar hizmet edet klübüze. . .
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 01:35
Fenerbahçe, Selçuk Şahin'in ardından sözleşmesi sona eren Volkan Demirel ile de yeniden anlaşma noktasına geldi. Sarı lacivertliler iki gün içinde milli kaleci ile resmi sözleşme imzalayacak.
İSTANBUL - Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe yönetimi Volkan Demirel ile de yeniden imza aşamasına geldi. Milli oyuncunun menajeri Erdinç Şehit ile kulüp binasında bir araya gelen yönetim, aradaki pürüzlerin büyük bölümünü giderdi.
Menajer Erdinç Şehit, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe kaptanına yakışır bir görüsme yaptık. Hem biz hem de Fenerbahçe kulübü birlikte yola devam etmek adına çok önemli adımlar attık. Aradaki pürüzlerin büyük bölümü halledildi. Bir iki gün içinde Volkan çok sevdiği Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacaktır" şeklinde konuştu.
Sarı lacivertli yönetim, Mehmet Topuz konusunda da bir kaç gün içinde net bir gelişme sağlanmasını bekliyor. Kayserispor'dan sözleşme fesih kağıdını resmen alan yönetimin, Mehmet Topuz'u görüşme masasına çağırması ve yaşanabilecek olumsuz bir gelişme durumunda da Futbol Federasyonu’na resmi şikayetini yapması bekleniyor.
Ntvspor
brotha
10.Haziran.2009, 01:36
sayin fenerbahceli arkadaslarim buyrun usenmez iseniz bir okuyun derim ;)
Konu: Bekir İrtegün'ün Gaziantep'ten Fenerbahçe'ye transferi.
Kaynaklar Milliyet, fenerbahçe.org, AA dır.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinde karşı tarafın tavrının büyük etken olduğunu belirterek, ''Kendileri bir fiyat verdi, biz de karşı fiyatımızı sunduk. Anlaşamadık. Hiçbir güç sezon sonunda bizden bedavaya futbolcu alamaz, bu böyle bilinsin'' dedi.
İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden, ''Bekir İrtegün transferini askıya aldık. futbolcunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bekir ile sezon sonunda anlaşacağız'' şeklindeki açıklamalarını hoş karşılamadığını belirtti.
''Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe bunları yakıştıramıyorum. Bunlar hiç etik davranış değil. Bekir'in hangi kulübe gideceğine kulüp başkanı olarak ben karar veririm, Fenerbahçe yönetimi değil. Kulüp başkanı olarak Gaziantepspor'un çıkarlarını düşünmek zorundayım. Ben burada kendi ticarethanemi işletmiyorum.
Fenerbahçe, Bekir'e talip oldu. Ancak verdiği rakam çok komik olduğu için Bekir'i Fenerbahçe'ye vermekten vazgeçtik. Fenerbahçeli yöneticiler sanki Bekir kendilerinin malıymış gibi açıklamalar yapıyor. Bu etik değil. Bekir Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu. Şu anda da Gaziantepspor'da forma giyiyor. Kimse bizim lisanslı futbolcumuz hakkında açıklama yapamaz. Bekir'in hangi kulübe vereceğimize ben karar veririm. Bizim haberimiz yokken Bekir ile irtibat kurulMuş ve bu futbolcunun kafası karıştırılmış, anlaşmaya varılmış ve sonra bizim haberimiz oldu. Ben Bekir için 3,5 milyon dolar istedim, sonra 2 milyon dolara, son olarak da 1,5 milyon dolara indim. Ancak bunlar şimdi de yok kardeşim 500 bin dolara vereceksin diyor. Vermezsen sezon sonu ben şu paraya alırım diyor. Gaziantepspor büyük bir camia, Fenerbahçe ne ise Gaziantepspor da odur.''
Ve Gaziantep Başkanı Kızıl'ın açıklamalarına Fenerbahçe resmi sitesinden verilen cevap. Özellikle kölelik kısmını daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Açıklamanın başlığı "kınıyoruz!"
"Sayın Kızıl, yaptığı açıklamasında "ben bir ticarethane işletiyorum" diyerek kendisinin spor adamlığından uzak ve nasıl bir anlayışta olduğunu da açıkça ortaya koymaktadır. Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz. Üzülerek görüyoruz ki Gaziantepspor'un efsane başkanı Sayın Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devir alan Sayın Kızıl, kısa sürede Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emekler ile yarattığı saygın duruşu ayaklar altına almış ve bu anlamda kulübünü geriye götürmüş ve götürmektedir.
Bu vesile ile belirtmek isteriz ki kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden Sayın Kızıl, Fenerbahçe ismini ağzına alırken bundan sonra iyi düşünmeli ve hatta kulübümüzün büyük ismini bir daha ağzına almamalıdır. Fenerbahçe ismi Sayın Kızıl'ın kavrayamadığı kadar ağır ve kutsal değerler ifade etmektedir. Bizler için kutsal olan bu değerler parasal kaygı ve düşünceler ile kirletilemeyecek ve bu uğurda ağza alınamayacak kadar önemlidir. Aynı şekilde kurtuluş savaşımızın önemli kalelerinden Gaziantep şehri ve onun takımının ismi de Sayın Kızıl'ın kirletemeyeceği kadar şereflidir ve bizim için de önem ifade etmektedir."
Bundan sonrası daha da ilginç.
Kulüple anlaşamaması halinde ne yaptıklarını Bekir'in Fener'e gelmeden önce bir hafta önce yaptığı şu açıklamadan daha net anlayabilirsiniz:
"Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe ye verdiğim bir söz var"
Yani Bekir'in sözleşmesi sürerken Antep Bekir'i satışa çıkarıyor.
FB Antep ile görüşüyor ama anlaşamıyor.
O zaman Bekir ile görüşüyor ve "sezon sonunu bekle, bize bedava gel" sözü alıyor.
Bekir transferinde, etik davranan fenerbahce, etik davranmayan gaziantepspor.
Topuz transferinde etik davranan yine fenerbahce, etik davranmayan besiktas.
Buna gulerim iste. Cokda zaman gecmedi sadece 6 ay once oldu bunlar. Herkes balik hafizali herkes...
Sekopej
10.Haziran.2009, 01:39
Yazıyı okumadım ama sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala oyuncu istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir. Burada hatalı olan nedir? Fenerbahçe o dönemde gel Gaziantep sen de para kazan dedi ama kabul etmediler ve sözleşmesi sona erince transfer gerçekleşti.
Yanlış bir durum göremiyorum.:)
Sekopej
10.Haziran.2009, 01:43
Şimdi yazıyı okudum. Fenerbahçe resmi sitesinden verilen cevap Bekir'i Fenerbahçe'ye vermem, gerekirse Fenerbahçe harici her takıma bedelsiz veririm demesinin ardından gerçekleşmişti.
Fenerbahçe sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek oyuncuya kulübü de kazansın diye teklif sunuyor ama kabul edilmiyor. Gaziantep alamadığı paraya yansın, Bekir yine Fenerbahçe'ye geldi, hem de bedavaya.:)
Varonil
10.Haziran.2009, 02:01
Fenerbahçe'nin yaptığı nasıl etik değil anlayamadım ? "rıdvanv" bir şekilde Fenerbahçe'ye çamur atmaya uğraşıyorsun,ama bu çabaların boşuna.Ortada Fenerbahçe'nin yapmış olduğu bir yanlışlık yok ki.
Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala her futbolcu istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir. :)
tarikko
10.Haziran.2009, 02:10
rıdvanv yine başroldesin valla kendi kendine birşeyler yazmışsın ve yazdıklarında saçma şeyler..Futbolcunun sözleşmesi bitimine 6 ay kala bir takımla görüşmesinin neresi etik değil ? :)
Universal
10.Haziran.2009, 02:13
Kesinleşmiş transferler, Bilica ile Bekir. Gelmesi kesin olanlar Özer, Hamit ve Sercan... Sanırm sonunda geniş kadro kuruyoruz, umarım hiçbir yerli oyuncu gitmez...
eGowiCh
10.Haziran.2009, 02:14
Uğur'u da bedelsiz almıştık sözleşmesi bittiğinde, onun transferi de mi etik değil? O zaman dünyada hiçbir transfer etik değil. :) M.Topuz transferi ile ne ilgisi var anlayamadım. Biz kıyak geçtik Antep'e, para verelim dedik ama adamlar kabul etmedi, açgözlülük ettiler. Biz sözleşmesi 6 ay sonra bitecek adama para teklif ediyoruz, bedavaya alacakken, adamlar mırın kırın ediyor. Sonra da tabii ki bedelsiz alacağız adamı.
tarikko
10.Haziran.2009, 02:15
Kesinleşmiş transferler, Bilica ile Bekir. Gelmesi kesin olanlar Özer, Hamit ve Sercan... Sanırm sonunda geniş kadro kuruyoruz, umarım hiçbir yerli oyuncu gitmez...
Hamit gerçekten kesin mi ?
Since-1907
10.Haziran.2009, 02:19
Hamit ve Sercan kesin değil ki.Özellikle Hamit işi bayağı zor.
Universal
10.Haziran.2009, 02:21
Hamit gerçekten kesin mi ?
Hamit ve Sercan kesin değil ki.Özellikle Hamit işi bayağı zor.
Bir transfer haberi uzun süre yazıyorsa, o kesine yakındır, tek sorun oyuncudur. Kulübü ile anlaşılmıştır. Sercan'ı alıonmayacak bir oyuncu değil, uzun süredir gündemimizde, geniş kadro için alacaklardır. Kaçırılmaması gereken bir fırsat.
nerazzuri
10.Haziran.2009, 02:25
Bir transfer haberi uzun süre yazıyorsa, o kesine yakındır, tek sorun oyuncudur. Kulübü ile anlaşılmıştır. Sercan'ı alıonmayacak bir oyuncu değil, uzun süredir gündemimizde, geniş kadro için alacaklardır. Kaçırılmaması gereken bir fırsat.
Ben hala Sercan'a yazık olacağı düşüncesindeyim. Türkiye gol kralını bu sene yedek bıraktık, Sercan'a yazık etmeyelim yahu. İstemem ben.
Forvete ihtiyacımız yok bizim. Takviye gereken yerler bariz belli.
brotha
10.Haziran.2009, 02:26
arkadaslar siz anlamiyorsunuz galiba. bekirin transferindeki gundem sezon sonu icin degil , fenerbahce o zaman devre arasi almak istemisti. gaziantepspor da devre arasi bonservisini fenerbahceye vermeyecegini soyledi.
fenerbahcenin resmi sitesinden gelen su aciklama besiktasin durumuna ne kadar da benzerlik gosteriyor.
Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz.
o zaman da ibrahim kizil sezon sonu bedelsiz gitmesin diye baska bir kulube yollamayi calismisti bekiri ve bunun sonucunda fb.org yukaridaki aciklamayi yayinladi.
BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 02:29
Biz Bekir'i devre arasında kadromuza katmak için bonservis bedeli ödemek istedik fakat G.Antep kulübü buna yanaşmadı. Biz bonservisiyle almak istediğimizde sözleşmesinin son 6 ayındaydı. Yani istediği kulüp ile görüşüp, sezon sonu için anlaşabileceği zaman dilimindeydi. Etik olmayan, köle ticareti vs vs artık nası demek istiyosanız, hiçbirşey yok ortada.
Universal
arkadaslar siz anlamiyorsunuz galiba. bekirin transferindeki gundem sezon sonu icin degil , fenerbahce o zaman devre arasi almak istemisti. gaziantepspor da devre arasi bonservisini fenerbahceye vermeyecegini soyledi.
fenerbahcenin resmi sitesinden gelen su aciklama besiktasin durumuna ne kadar da benzerlik gosteriyor.
Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz.
o zaman da ibrahim kizil sezon sonu bedelsiz gitmesin diye baska bir kulube yollamayi calismisti bekiri ve bunun sonucunda fb.org yukaridaki aciklamayi yayinladi.
Bak bu yazıyı, İbrahim Kızıl'ın yaptığı bu şaçma sapan işlerden dolayı yazmışızdır. Fenerbahçe'nin yaptığı herşey etiktir. Fenerbahçe kulübü ile devre arası anlaşmaya çalışmış olmamış. Bunun üstünede sezon sonu bizde bedavaya alırız demişlerdi. Bunun neresi Mehmet Topuz'da yaşanan olaya benziyor. Lütfen! Sanırım Mehmet Topuz transferi olmaması seni baya etkilemiş. Rahat ol, gevşe. Bu kadar önemli değil... Burada bazı arkadaşlarımıza laf sokma girişimlerinde bulunmana gerek yok.
matrockmamy
Ben hala Sercan'a yazık olacağı düşüncesindeyim. Türkiye gol kralını bu sene yedek bıraktık, Sercan'a yazık etmeyelim yahu. İstemem ben.
Forvete ihtiyacımız yok bizim. Takviye gereken yerler bariz belli.
dimi yani, artık bir ön libero bekliyoruz. :icon_wink::icon_wink:
Sekopej
10.Haziran.2009, 03:10
İyi de 2 olayın benzerliğini bende çözemedim. Topuz olayında Fenerbahçe'ye haber gönderen Topuz, beni alın diyen Topuz, isterseniz hemen imza atmaya gelirim diyen Topuz. Bu gelişmeler üzerine de Fenerbahçe bonservisini almaya çalışıyor ve bu konuda anlaşıyorlar.
Bekir olayı ise farklı. Fenerbahçe o dönemde takımda 5 stoper olmasına rağmen sırf Gaziantep de para kazansın kaptanından diye teklif yapıyor. Ama kabul edilmiyor, Fenerbahçe de Bekir ile anlaştıklarını, sezon sonu bedelsiz transferi gerçekleştireceklerini söylüyor. Kızıl bu sefer çıkıp benim oyuncumu Fenerbahçe bedelsiz alamaz, gerekirse Fenerbahçe harici her takıma bedelsiz satarım tarzı şeyler diyor.
Yani Bekir'i o dakikadan sonra istese de satamaz ki Bekir başka kulübe beni alın diye haber de göndermemiş. Fenerbahçe de buna bağlı olarak o açıklamayı yapıyor.
Kızıl'ın transferlerin nasıl gerçekleştiği konusunda bilgisi olmamasından kaynaklanan gereksiz açıklamaları olayı büyüttü. Yoksa doğru olmayan bir durum yok Fenerbahçe'de, şu anda olduğu gibi.
deniz.91
10.Haziran.2009, 03:50
Bizim yönetime çok yakın bir kişinin forumuzda söyledi söz
''Arkadaşlar gözümüz aydın, Mehmet Topuz En geç perşembe gün Fenere imza atıyor. Kayserisporumuzun kasasına 8.5 milyon € ve Gökhan emreciksin giriyor''
Söyleyenin lafına inanırım çok hayırlı olsun diyelim o zaman:)
Sekopej
10.Haziran.2009, 03:53
Yahu o kadar para verene kadar Topuz'a hem Aragones'in parasını verir gönderirdin, kalanıyla da başka transfer de yapardın. Doğruysa çok para cidden.
deniz.91
10.Haziran.2009, 03:56
Yahu o kadar para verene kadar Topuz'a hem Aragones'in parasını verir gönderirdin, kalanıyla da başka transfer de yapardın. Doğruysa çok para cidden.
Söyleyen kişi sağlam kişidir abi 8 MN Euronun falzası var eksiği yok sağlam haber diyor
Onurap
10.Haziran.2009, 03:58
Şuanlık para ve verilen oyuncu çok duruyor ama M.topuz paranın karşlığını verebilecek yetenekte..
Sekopej
10.Haziran.2009, 03:59
Çok para o zaman gerçekten. İş inada binmese de Aziz Yıldırım bu parayı gözden çıkarmış çünkü Beşiktaş gündeme gelmeden önce de takımlar anlaşmak üzereymiş. 150 milyonumuz var futbol için deniyordu, bu sezon kullanılacak sonuna kadar herhalde.:D
Onurap
10.Haziran.2009, 03:59
Çok para o zaman gerçekten. İş inada binmese de Aziz Yıldırım bu parayı gözden çıkarmış çünkü Beşiktaş gündeme gelmeden önce de takımlar anlaşmak üzereymiş. 150 milyonumuz var futbol için deniyordu, bu sezon kullanılacak sonuna kadar herhalde.:D
Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak şapkasıyla imza attırırsa ayakta alkışlarım vallahi.. :D
Sekopej
10.Haziran.2009, 04:04
Hele ki bu kadar söylenenden sonra gelmesi büyük olay olur.:D Ama Özer konusunda Ankaraspor Topuz'a ne veriyorsanız 1 fazlasını verirseniz satarız dediyse, 10 milyon da onun için verilirse, yabancı almaya para kalmayacak ondan korkuyorum.:D
Nedvedmania
10.Haziran.2009, 04:21
Daum'un Fenerbahçeye geldiği resmi siteden duyuruldumu ?
Sekopej
10.Haziran.2009, 04:23
Aragones gönderilmeden duyurulmayacak, ne Aykut ne de Daum. Aragones ne zaman gönderildi haberi verilir, hemen ardından bu 2 isim açıklanır.
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 04:50
Ben 5 m € + Emreciksin'in bile fazla olduğunu düşünüyorum. Hele ki 8 m € + Emreciksin uçuk bir teklif olmuş ama şu çok açık ki Demirören çıktı Topuz Beşiktaş'a hayırlı olsun dedi, Aziz Yıldırım çıktı ya Fenerbahçe'de ya Kayserispor'da oynar dedi. İki başkandan bir tanesi bu transfer savaşından mağlup ayrılırsa camiasında az veya çok itibar kaybına uğrayacaktır. Bu iş güç gösterisine dönüştüğünden dolayı artık para 2. plana atıldı. Açıkçası baya sıktı bu Topuz konusu. Spor kanalı açıyorsunuz Topuz, radyo dinliyorsunuz Topuz, canlı bağlantılar oluyor her bağlanan Beşiktaş'lı aynı şeyleri tekrarlıyor, her bağlanan Fenerbahçe'li aynı şeyleri tekrarlıyor. Televizyona çıkan bu konuda fikir sahibi bir dönem bazı koltuklarda bulunmuş insanlar çıkıyor hep aynı açıklamalar. Artık iş federasyona mı gider, nereye giderse gitsin ama erkenden çözülsün.
Aziz Yıldırım'ın 15 Hazirana kadar hoca konusu ve transferler çözülecek sözü umarım yönetimi sıkıntıya sokmaz. Bu sözden dolayı acele davranılarak boş transferler umarım yapılmaz. Gerçi medyada çıkan isimlere bakıldığında çoğu tam ihtiyacımız olan adamlar. Ali Koç'un ben 3 yıldır böyle transfer yoğunluğu görmedim gibisinden sözü de bu sefer transferlerin tam istediğimiz gibi olacağını gösterir gibi. Bu sefer transferler erkenden çözülüp hoca da takımın başına geçerse çok daha iyi olur.
Cengo
10.Haziran.2009, 05:50
sayin fenerbahceli arkadaslarim buyrun usenmez iseniz bir okuyun derim ;)
Konu: Bekir İrtegün'ün Gaziantep'ten Fenerbahçe'ye transferi.
Kaynaklar Milliyet, fenerbahçe.org, AA dır.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinde karşı tarafın tavrının büyük etken olduğunu belirterek, ''Kendileri bir fiyat verdi, biz de karşı fiyatımızı sunduk. Anlaşamadık. Hiçbir güç sezon sonunda bizden bedavaya futbolcu alamaz, bu böyle bilinsin'' dedi.
İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden, ''Bekir İrtegün transferini askıya aldık. futbolcunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bekir ile sezon sonunda anlaşacağız'' şeklindeki açıklamalarını hoş karşılamadığını belirtti.
''Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe bunları yakıştıramıyorum. Bunlar hiç etik davranış değil. Bekir'in hangi kulübe gideceğine kulüp başkanı olarak ben karar veririm, Fenerbahçe yönetimi değil. Kulüp başkanı olarak Gaziantepspor'un çıkarlarını düşünmek zorundayım. Ben burada kendi ticarethanemi işletmiyorum.
Fenerbahçe, Bekir'e talip oldu. Ancak verdiği rakam çok komik olduğu için Bekir'i Fenerbahçe'ye vermekten vazgeçtik. Fenerbahçeli yöneticiler sanki Bekir kendilerinin malıymış gibi açıklamalar yapıyor. Bu etik değil. Bekir Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu. Şu anda da Gaziantepspor'da forma giyiyor. Kimse bizim lisanslı futbolcumuz hakkında açıklama yapamaz. Bekir'in hangi kulübe vereceğimize ben karar veririm. Bizim haberimiz yokken Bekir ile irtibat kurulMuş ve bu futbolcunun kafası karıştırılmış, anlaşmaya varılmış ve sonra bizim haberimiz oldu. Ben Bekir için 3,5 milyon dolar istedim, sonra 2 milyon dolara, son olarak da 1,5 milyon dolara indim. Ancak bunlar şimdi de yok kardeşim 500 bin dolara vereceksin diyor. Vermezsen sezon sonu ben şu paraya alırım diyor. Gaziantepspor büyük bir camia, Fenerbahçe ne ise Gaziantepspor da odur.''
Ve Gaziantep Başkanı Kızıl'ın açıklamalarına Fenerbahçe resmi sitesinden verilen cevap. Özellikle kölelik kısmını daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Açıklamanın başlığı "kınıyoruz!"
"Sayın Kızıl, yaptığı açıklamasında "ben bir ticarethane işletiyorum" diyerek kendisinin spor adamlığından uzak ve nasıl bir anlayışta olduğunu da açıkça ortaya koymaktadır. Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz. Üzülerek görüyoruz ki Gaziantepspor'un efsane başkanı Sayın Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devir alan Sayın Kızıl, kısa sürede Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emekler ile yarattığı saygın duruşu ayaklar altına almış ve bu anlamda kulübünü geriye götürmüş ve götürmektedir.
Bu vesile ile belirtmek isteriz ki kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden Sayın Kızıl, Fenerbahçe ismini ağzına alırken bundan sonra iyi düşünmeli ve hatta kulübümüzün büyük ismini bir daha ağzına almamalıdır. Fenerbahçe ismi Sayın Kızıl'ın kavrayamadığı kadar ağır ve kutsal değerler ifade etmektedir. Bizler için kutsal olan bu değerler parasal kaygı ve düşünceler ile kirletilemeyecek ve bu uğurda ağza alınamayacak kadar önemlidir. Aynı şekilde kurtuluş savaşımızın önemli kalelerinden Gaziantep şehri ve onun takımının ismi de Sayın Kızıl'ın kirletemeyeceği kadar şereflidir ve bizim için de önem ifade etmektedir."
Bundan sonrası daha da ilginç.
Kulüple anlaşamaması halinde ne yaptıklarını Bekir'in Fener'e gelmeden önce bir hafta önce yaptığı şu açıklamadan daha net anlayabilirsiniz:
"Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe ye verdiğim bir söz var"
Yani Bekir'in sözleşmesi sürerken Antep Bekir'i satışa çıkarıyor.
FB Antep ile görüşüyor ama anlaşamıyor.
O zaman Bekir ile görüşüyor ve "sezon sonunu bekle, bize bedava gel" sözü alıyor.
Bekir transferinde, etik davranan fenerbahce, etik davranmayan gaziantepspor.
Topuz transferinde etik davranan yine fenerbahce, etik davranmayan besiktas.
Buna gulerim iste. Cokda zaman gecmedi sadece 6 ay once oldu bunlar. Herkes balik hafizali herkes...
Bilgisiz konuşan insan olacağıma cahil insan olurum daha iyi..
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala her futbolcu istediği her takım ile görüşmekte özgürdür.
En azından FM açıp deneseniz bile farkına varabilirdiniz, bazı şeyler gözleri bu kadar kör etmemeli..
FIFA Transfer Yönetmeliği'nde der ki:
A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player's current club in writing before entering into negotiations with him. A professional shall only be free to conclude a contract with another clubif his contract with his present club has expired or due to expire within six months. Any breach of this provision shall be object to apprpriate sanctions.
Türkçesi:
Profesyonel bir oyuncuyla anlasma yapmak isteyen bir kulüp‚ oyuncuyla görüşmeye baslamadan önce kesinlikle oyuncunun klubunu yazili olarak bilgilendirmek zorundadir. Oyuncu ancak sözlesmesi sona erdiginde ya da sözlesmesinin sona ermesine 6 ay varsa baska bir kuluple anlasabilir. Buna aykiri eylemler uygun sekilde cezalandirilir.
%80'den fazlası olmamak sureti ile isim hakkı adı altında satın alınabileceği günlerdir anlatılıyor.Kulüpler kendi aralarında resmi olarak protokol imzalayabilirler, oyuncu onayı öncesi hazırlanan protokoller olduğu için yasaldır.
Aziz Yıldırım protokolde Fenerbahçe haricinde başka bir kulübe satılması halinde 5 Milyon Euro tazminat ödemekle yükümlüdür ekletmiş Aziz Yıldırım :)
5 Milyon Euro isteyen Kayserispor, bu parayı ödememek adından başka kulüplerde 10 Milyon Euro isteyerek satacağını unutmamak lazım.Aksi taktirde satmaz, benchte tutar daha iyi..
Bir oyuncu daha bedavaya gelir Fenerbahçe adına, Kayseri asla bedavaya da vermez.
Ayrıca Topuz alelen herşeyi beyan etti, IMKB'de bildiri var.Beşiktaş olası bir ceza aldığında (ki Kayserispor başvurursa hoş şeyler olmayacağı belli) Topuz da ceza alacaktır. Fenerbahçe bu işten sıyrılır, nedeni ile belli, FIFA herşeyin yazılı olarak bildirilmesini istiyor.Fenerbahçe herşeyi usülünce yaptı, FIFA kurallarının bir kelimesinin bile dışına çıkmadı.Arayanlara yukarıda kural belli ve açık.
En az 6 ceza alması demek Topuz'un sözleşmesinin 1 yıl otomatik olarak uzaması demek.
Süleyman Hurma Beşiktaş'ın yaptığı üsulsüzlüğü ima ederek derhal vazgeçmesi gerektiği ima etti, aksi taktirde belli ki TFF UÇK'ya başvuracaklar, belli ettiler.Bununla beraber 1 yıl kazanacak Süleyman Hurma, oyuncusuna da gözdağı vermiş olacak.Fenerbahçe'de oynamak istemese bile Kayserispor'a geri dönmesini istiyor.
Herşeyi oturup planlamış Kayserispor ve Fenerbahçe yönetimleri.
Beşiktaş daha erken gidip Kayserispor ile anlaşsa, bu amatörlüğü yapmamış olsa belki transferin 1. günü imza atmış bile olabilirdi.FIFA kuralı olmasaydı bile Kayserispor ile görüşmeyen Bjk'ın satın alma imkanı var mıdır? Bonservisi başka türlü satın alamazsınız.
Topuz'un psikolojik anlamda gerilmesi normal, 10 gün önce Fenerbahçe ile görüşüp Aziz Yıldırım bir kelimesini anlamadan kırılıp Beşiktaş ile görüşen bir futbolcunun Süper Lig'de hiç oynamaması gerekir, bu amatörlüğü/profesyonelsizlik abidesini yarı-amatör Kuzey İrlanda 2. Lig'inde bile yapmazlar..
Cengo
10.Haziran.2009, 06:04
Ezik demesi onun hatası zaten Eren.Bende bizim başkan haklı,Aziz Yıldırım eziklik yapıyor falan demiyorum.Bunu savunmam zaten.Benim olayım Beşiktaş'ın etik davranmadığını söyleyenlerle...
Uefa Tahkim Kurulu Üyesi olan Levent Bıçakçı şimdi çıktı söyledi; "Avrupa'da bu işler böyle gider.Oyuncuyla görüşmek için resmi yazılı bir belge almaya falan gerek yok,bilgilendirmek yeterlidir,bu yüzden Fifa'ya Uefa'ya gitmeye gerek yok dedi.Avrupa'da bir çok kulüp gider oyuncuyla önprotokol yapar.Bu önprotokolün zaten hiçbir resmi geçerliliği yoktur"
Yani oyuncuyu ayartmak resmi bir belgeye imza attırmakttır.F.Bahçe nasıl sözde anlaştıysa Kayseri ile Beşiktaş'ta Mehmet Topuz'la sözde anlaşmıştır.Bununda Levent Bıçakçı'nın dediği gibi hiçbir cezai müeeyidesi yoktur...
O yüzden artık Beşiktaş kuralları çiğnemiştir,etik davranmamıştır demesin kimse...
Onun dışında benim sorunum yok...
Yıldırım Demirören dememiş miydi Recep Mamur ile görüştüm ama Fenerbahçe'ye sözüm var dedi diye.
Hani nerede anlaşma?
Beşiktaş istemiş, Kayserispor reddetmiş.
Kayserispor istemeden Beşiktaş görüşemez.
İkincisi Fenerbahçe'nin evrak bildirimi yapıp yapmadığı konusunda neye göre fikir sahibisiniz? Hisleriniz ise bunu söylemek bile hiç hoş değil..
goosfraba
10.Haziran.2009, 10:19
Bu resim tff.org'dan alınmıştır.
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/10/601.jpg (http://urlal.com/rj)
aykut_gencfb
10.Haziran.2009, 11:51
kulüp bayernle anlaşma sağladı zaten hamit heran imza atabilir
perpetua
10.Haziran.2009, 11:55
%80'den fazlası olmamak sureti ile isim hakkı adı altında satın alınabileceği günlerdir anlatılıyor.Kulüpler kendi aralarında resmi olarak protokol imzalayabilirler, oyuncu onayı öncesi hazırlanan protokoller olduğu için yasaldır.
Aziz Yıldırım protokolde Fenerbahçe haricinde başka bir kulübe satılması halinde 5 Milyon Euro tazminat ödemekle yükümlüdür ekletmiş Aziz Yıldırım :)
5 Milyon Euro isteyen Kayserispor, bu parayı ödememek adından başka kulüplerde 10 Milyon Euro isteyerek satacağını unutmamak lazım.Aksi taktirde satmaz, benchte tutar daha iyi..
Bir oyuncu daha bedavaya gelir Fenerbahçe adına, Kayseri asla bedavaya da vermez.
Tabii burada durum farklı. Demek ki Fenerbahçe Mehmet Topuz'u satın alma hakkını almış.
Bu durumda benim merak ettiğim, Fenerbahçe kulübü bu satın alma hakkı için Kayserispor kulübüne ne vermiş. Eğer Mehmet Topuz ile Fenerbahçe anlaşamaz ise, Fenerbahçe ne kaybetmiş olacak? Sonuçta Kayserispor kulübü başkanı babasının hayırına bu protokole imza atmaz. Herhalde bu protokolü imzalama karşılığında Kayserispor kulübü bir meblağ aldı. Eğer böyle bir meblağ yok ise, Kayserispor başkanı kulübünün çıkarlarını korumamış demek. Bu daha da vahim bir durum. Çıkarı olmadan kimse böyle bir anlaşmaya girmez, girmemeli.
Ayrıca Topuz alelen herşeyi beyan etti, IMKB'de bildiri var.Beşiktaş olası bir ceza aldığında (ki Kayserispor başvurursa hoş şeyler olmayacağı belli) Topuz da ceza alacaktır. Fenerbahçe bu işten sıyrılır, nedeni ile belli, FIFA herşeyin yazılı olarak bildirilmesini istiyor.Fenerbahçe herşeyi usülünce yaptı, FIFA kurallarının bir kelimesinin bile dışına çıkmadı.Arayanlara yukarıda kural belli ve açık.
Süleyman Hurma Beşiktaş'ın yaptığı üsulsüzlüğü ima ederek derhal vazgeçmesi gerektiği ima etti, aksi taktirde belli ki TFF UÇK'ya başvuracaklar, belli ettiler.Bununla beraber 1 yıl kazanacak Süleyman Hurma, oyuncusuna da gözdağı vermiş olacak.Fenerbahçe'de oynamak istemese bile Kayserispor'a geri dönmesini istiyor.
Türkçesi:
FIFA transfer talimatına göre, oyuncu ile görüşmek için futbolcunun kulübüne görüşme yapmak istediği hakkında bir yazı göndermek yeterli. Kayserispor kulübünün onayını almasına gerek yok Beşiktaş'ın. Sadece görüşeceğini bildirmesi yeterli. Yıldırım Demirören'in açıkladığına göre Topuz ile görüşmeden onceki gün Kayserispor başkanına görüşme yapmak istendiği sözlü olarak bildirilmiş. Cevap olarak da biz Fenerbahçe ile anlaştık, veremeyiz cevabını almış. Eğer bu görüşme isteği yazılı olarak da tebliğ edildiyse, Beşiktaş'ın bu konuda açığı yok.
Tabii Topuz Beşiktaş ile sözleşme imzalamadıysa durum değişir. Bu konuda da net bir bilgi yok ortada.
Herşeyi oturup planlamış Kayserispor ve Fenerbahçe yönetimleri.
Beşiktaş daha erken gidip Kayserispor ile anlaşsa, bu amatörlüğü yapmamış olsa belki transferin 1. günü imza atmış bile olabilirdi.FIFA kuralı olmasaydı bile Kayserispor ile görüşmeyen Bjk'ın satın alma imkanı var mıdır? Bonservisi başka türlü satın alamazsınız.
Herşey planlanmış mı? Bence bu olay Mehmet Topuz, Kayserispor, Fenerbahçe ve de Beşiktaş için yüzkarası bir durum. Ayrıca yukarıda yazdığım gibi Kayseri ile görüşmek, para konusunda anlaşmak zorunda da değil futbolcu ile görüşmek için. Kayserispor'u bilgilendirmesi yeterli FIFA talimatına göre.
Bir tarafta Kayserispor kulüp yöneticileri, futbolcuya o takıma gidemezsin, seni bu takıma yollayacağız diyor, bunu demekle kalmıyor iddiaya göre kulübü bu isteğe maddi olarak bağlayan bir protokole imza atıyor.
Diğer tarafta futbolcu bir oraya gitmek isterim diyor, bir buraya gitmek isterim diyor. Forma giyiyor. Resim çektiriyor. Topuz ile geçmişte bire bir konuşmuş kişilerin açıklamaları Topuz'u bukalemun'a benzetecek havayı ortaya çıkartıyor.
Futbolu ile anlaşamamış, futbolcunun gitmek istemediğini açıkladığı kulüp ille de bana geleceksin diye tutturuyor.
Bu olay tamamen yüz karası.
Tabii bir de TFF ve de FIFA'nın talimatları arasında:
Hiçbir kulüp, baska herhangi bir tarafa veya üçüncü kişilere is ve transfer ilişkisi çerçevesinde bağımsızlığını, politikasını ve takımlarının performansını etkileme imkanı tanıyacak şekilde bir sözleşmesel ilişkiye giremez.
Fenerbahçe kulübü ve Kayserispor kulübü arasında yapıldığı iddia edilen protokolü kapsar mı emin değilim. Bu idia edilen protokolün Kayserispor'un bağımsızlığını etkilediği ve de yapılan bu protokolün uygunluğu tartışılabilir.
FIFA ve CAS bu tip durumlarda oyuncunun lehine karar veriyor. Oyuncu transfer olduktan sonra cezalar uçuşuyor. Ancak tabii bu uyuşmazlığı cözecek olan TFF ve kurulları. Onların ne yapacağını zaman gösterecek.
Sekopej
10.Haziran.2009, 12:45
Abi yazı göndermek yeterli demişsin de o zaman hiç gerek yok bu kurala. Yazı gönder, kulüp satmak istemiyorum dese bile sen oyuncuyla görüş, oyuncunun aklını çel, oyuncu gitmek istiyorum desin, sonra da kalırsa verimli olamaz düşüncesiyle ucuza oyuncuyu satmak zorunda kal. Burada zararlı çıkan kulüp olmuyor mu? Mehmet Topuz için yazmadım, herhangi bir örnek verdim.
Mesela Fenerbahçe Galatasaray'a yazı yazıp Baros ile görüşüyorum dese, Barso'a senelik aldığı paranın 3 katını teklif edip aklını çelse, sonra Baros da GS yönetimine ya beni satarsınız ya da sahada boş boş dolaşırım, burada oynamak istemiyorum die tutturup Baros'un değeri 10 iken sırf yararlanamayacağım diye 5'e satmak zorunda kalsa bu doğru bir transfer mi olacak? Burada Galatasaray'ın hakkı yenmiş olmaz mı? Sana yazı gelsin, sen reddet ama karşı taraf oyuncun ile görüşmeye devam etsin, sonra da oyuncu kulübu yarı tehditle ikna etsin ve transfer gerçekleşsin.
deniz.91
10.Haziran.2009, 14:31
Mehmet Topuz yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve Fenerbahçeye gitmeye karar verdiğini açıklayacak kesin haber
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 14:42
8.5 milyon euro + emreciksin mi :icon_eek: Yönetim çıldırmış resmen yazık bu paraya Mehmet Topuz'u ne sanıyorlar gelicek 10 gol 20 asist mi yapacak ? Hemde yaşananları biliyoruz Yönetim nasıl böyle bir hata yapar ?
goosfraba
10.Haziran.2009, 14:44
8.5 milyon euro + emreciksin mi :icon_eek: Yönetim çıldırmış resmen yazık bu paraya Mehmet Topuz'u ne sanıyorlar gelicek 10 gol 20 asist mi yapacak ? Hemde yaşananları biliyoruz Yönetim nasıl böyle bir hata yapar ?
İş inada bindi. o yüzden böyle bir para ve + gökhan emreciksin veriliyor.
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 14:57
Mesela Fenerbahçe Galatasaray'a yazı yazıp Baros ile görüşüyorum dese, Barso'a senelik aldığı paranın 3 katını teklif edip aklını çelse, sonra Baros da GS yönetimine ya beni satarsınız ya da sahada boş boş dolaşırım, burada oynamak istemiyorum die tutturup Baros'un değeri 10 iken sırf yararlanamayacağım diye 5'e satmak zorunda kalsa bu doğru bir transfer mi olacak? Burada Galatasaray'ın hakkı yenmiş olmaz mı? Sana yazı gelsin, sen reddet ama karşı taraf oyuncun ile görüşmeye devam etsin, sonra da oyuncu kulübu yarı tehditle ikna etsin ve transfer gerçekleşsin.
Galatasaray örneğini vermen iyi olmadı Serkan. Alican birazdan gelir niye Galatasaray'ı karıştırıyorsunuz diye kızar. Demedi deme. :n:
Topuz için Beşiktaş'a son süre!
Mehmet’in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş’a bugün 17.00’ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe’ye kapılarını açtı.
Bugüne kadar sürekli Beşiktaş’ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş’a bugün 17.00‘ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, “Anlaşamamaları durumunda Kayserispor’a geri döneriz” diye konuştu.
Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, “Fenerbahçe ile görüşün” demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş’a adeta gözdağı verdi.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Mehmet Topuz gerginliği üst düzeye ulaşırken, bu durum, siyah-beyazlı futbolcuları da çok rahatsız etti.
...
Sporx
deniz.91
10.Haziran.2009, 15:01
Beşkitaşa son süre gibi haberler çıkmaya başladı zaten menejer ve topuz bu bahaneyle dönecek büyük ihtimal.Yarında imzalar atılır
BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 15:13
Böyle diyosunuzda kesin bişi yok daha ortada. :)
Son anda Beşiktaşa imza atar, Kayseride kalır falan belli olmaz bu işler. Şahsen televizyonda imzayı atmadan hiç birşeye inanmam.
anilton
10.Haziran.2009, 15:17
Beşkitaşa son süre gibi haberler çıkmaya başladı zaten menejer ve topuz bu bahaneyle dönecek büyük ihtimal.Yarında imzalar atılır
Ben daha dün akşam M.Topuz'un konuşmasını koydum,kararı hala kesin ve net...
Senin dediğin gibi olursa ben burada herkesin kafasını şişirdim özür dilerim diyeceğim...
Basın toplantısında aynı şeyleri söylerse ve imza atmazsa burada özür dileyecekmisin ve diğer bu iş bitti F.Bahçe'ye imza attı diyen arkadaşlar...
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 15:18
Açıkçası Mehmet Beşiktaş'a imza atarsa üzülmem Çünkü bize faydalı olacağını sanmıyorum Ama o şahsın çirkin sözlerinden sonra ve 1960 model transfer tekniklerine başvurmalarından sonra Bu iş gerçekten inada bindi ve Aziz Başkan her şeye rağmen bu işi bitirir bitirecektir . Zaten haberler çıktı Beşiktaş'a süre verildi filan , Kayseri ile anlaşamadılar diyecek işin içinden çıkacaklar . Yine söylüyorum Mehmet'e asla değmez ama ortada inat ve gurur mücadelesi var . Fenerbahçe Klübüne "ezik" diyenler Şimdi taraftara nasıl bakacaklar merak ediyorum . Ayrıca Bu klüplerimize de çok iyi örnek oldu Futbolcuyu otellere kapatıp forma giydirmekle transfer edilmiyor Bu 1960 1970lerdeydi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben daha dün akşam M.Topuz'un konuşmasını koydum,kararı hala kesin ve net...
Senin dediğin gibi olursa ben burada herkesin kafasını şişirdim özür dilerim diyeceğim...
Basın toplantısında aynı şeyleri söylerse ve imza atmazsa burada özür dileyecekmisin ve diğer bu iş bitti F.Bahçe'ye imza attı diyen arkadaşlar...
Benim işin kime gittiği hiç umurumda değil . Ama ortada çirkin sözler var Ben işin burasını konuşuyorum
RoNNiE91
10.Haziran.2009, 15:23
Mehmet Topuz o kadar şey dedi ki artık gidip Fener'e imzalarsa iyi ki almamışız derim.Menajeri Metin Korkmaz diyordu "Ben Mehmet'in duruşunu biliyorum,bu kararından asla vazgeçmez."Eğer yarın ki basın toplantısında çıkıp benim kararım kesin,Beşiktaş'tan başka takımda oynamam derse tabii ki helal olsun der bağırımıza basarız ama dediğim gibi o kadar sözün üstüne bir anda dönerse Mehmet Topuz'un kişiliğini anlamış oluruz zaten.
anilton
10.Haziran.2009, 15:37
TOPUZ`UN MENAJERİ HABER1903`E KONUŞTU..
Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi.
HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi.
HABER1903
haber1903 özel haberidir kaynak gösterilmeden
Ayrıca M.Topuz bugün bir basın toplantısı yapabilir...
deniz.91
10.Haziran.2009, 15:39
Böyle diyosunuzda kesin bişi yok daha ortada. :)
Son anda Beşiktaşa imza atar, Kayseride kalır falan belli olmaz bu işler. Şahsen televizyonda imzayı atmadan hiç birşeye inanmam.
Kaynak sağlam abi ben kayserispor hakkında birşey dediysem olur:)
Backroundum iyidir bu konuda:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın toplantısını yarın kayseride yapacak anıl hereşeye rağman kayserispora verdiği emekten dolayı kendisine burda bir plaket verilecek ve büyük ihtiaml yarın burda açıkalayacak fenere gideceğini
eXcitinG
10.Haziran.2009, 15:44
Deniz herkes senin sadece resmi oLmayan bir Lafına bakarak Mehmet Topuz un Fenerbahçe ye gideceğini düşünmeye başLadı ama gazeteLerde Topuzun ve Menajeri nin bizzat senin söyLedikLerine zıt oLan açıkLamaLarı var. Ne iş anLamadım ben.
deniz.91
10.Haziran.2009, 15:48
Hayrettin abi ben bildiğim bir kaynağı bu taransferdeki karmaşıklığı sağlam kaynaklardan aldığım bilgiyle söylüyorum herkesin inanmasını beklemiyorum zaten önceki mesajımın birinde her ihtimal karşı %90 dedim herkesin böyle düşünerekten şidmdiden ortalığı karıştırmamak içni
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 17:00
Lemi Çelik radyospor'da Fenerbahçe'nin Ankaraspor'la Özer için görüşmelerde epey yol aldığını ve Fenerbahçe'ye verilen söz olduğunu söyledi. Özer'in önceliği Fenerbahçe, zaten eşyalarını topladı dedi. Büyük ihtimal bu transfer gerçekleşir.
anilton
10.Haziran.2009, 17:01
F.Bahçe Özer için 4 milyon € + 2 futbolcu önermiş...
Ankaraspor'da isteklerini söylemiş...
Lemi Çelik orta yoldu buluşulup anlaşılır dedi...
goosfraba
10.Haziran.2009, 17:03
Ayrıca eşyalarını da toplamış Özer. Büyük ihtimal Cuma'ya kadar açıklanır.
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 17:47
Sercan'ın babası kafaları karıştırdı
Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım için bir yandan Fenerbahçe ile görüşüldüğü öğrenilirken bir yandan da İngiliz kulüplerinin atak yaptığı iddia edildi. Bu iddialara ve menajerlerin konuşmalarına ise son noktayı Yıldırım'ın babası koydu.
Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınan ve Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda forma şansı bulan Sercan Yıldırım'ın talipleri çoğaldı. Başta Fenerbahçe olmak üzere, Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham ve Hamburg gibi büyük takımların da Sercan'ı istediği iddia ediliyor.
Bu iddialara ve menajerlerin açıklamalarına ise Sercan'ın babası Kenan Yıldırım ilginç bir açıklama yaptı. Kenan Yıldırım, dün Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını belirten menajer Efgan Erciyas'ın kendilerinin menajeri olmadığını ileri sürdü.
SERCAN'IN MENAJERİ BENİM
Kenan Yıldırım, oğlu Sercan ile ilgili tüm görüşmeleri kendisinin yaptığını, kendilerinin Efgan Erciyas ile yollarını uzun zaman önce ayırdıklarını savundu.
Kenan Yıldırım, "Oğlumla ben ilgileniyorum. Evet doğru Fenerbahçe vardı. Bize de ulaşmaya çalıştılar. Ama İngiliz kulüplerle görüşmemiz daha ağır bastı. Efgan'ın Sercan ile hiç bir bağlantısı kalmamıştır. Dün gidip görüşmesinden de, başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmesinden de haberimiz yok. Bizim menajerimiz olmayan biri bu görüşmeleri yapamaz" dedi.
SERCAN LİVERPOOL'U İSTİYOR
İngiliz ekiplerinin kıyasıya mücadele ettiği Sercan için 1 aydır görüşmelerin sürdürüldüğü ve genç yeteneğin İngiliz ekiplerden Liverpool'a gitmek istediği ileri sürüldü.
Çocukluğundan beri hayali olan Liverpool kulübünün ise Sercan Yıldırım için bonservis bedeli olan 7 milyon Euro'yu hazırladığı iddia edildi. Azeri iş adamı Rıza İbanov'un araya girdiği görüşmelerde pazarlığı menajer Bernard'ın yaptığı öğrenildi. İngiliz Kulüplerinden Manchester City'nin de yüksek rakamlar teklif ettiği öğrenilirken, bu konuda Sercan'ın da fikri alınacağı belirtildi.
SPORX.COM'UN NOTU:
Her ne kadar Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, "Efgan Erciyas oğlumun menajeri değil" dese de, Erciyas'ın transfer için Fenerbahçe temaslarda bulunduğu bir gerçek. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre ise Sercan Yıldırım da bu girişimlerden haberdar. Bu anlamda Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğuna yönelik haberimizin arkasındayız. Eğer kulübü izin verirse önümüzdeki günlerde Sercan Yıldırım'ın sarı-lacivertli ekiple sözleşmeyi imzalaması ise kesinlikle sürpriz olmayacak.
DHA
tarikko
10.Haziran.2009, 18:21
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Köln'ün eski teknik direktörü Christoph Daum, sözleşmesindeki bir maddeyi kullanarak FC Köln'den ayrıldığını söyledi.
Daum, ''Die Welt Online'' adlı internet sitesine verdiği röportajda, FC Köln'ü yarı yolda bıraktığı yönündeki eleştirilere karşı çıkarak, ''Açıklıkla söylüyorum ki, ben doğru davrandım. Sözleşmeyi bozmadım. Sözleşmede var olan bir maddeyi kullandım. Şimdi başı dik olarak yeni görevlerime konsantre olabilirim'' dedi
''Fenerbahçe'deki yeni görevinize başladınız mı?'' şeklindeki bir soruya karşılık, Daum, ''Ben yeni iş verenim hakkında bir şey söyleyemem. Orada bir teknik direktörün sözleşmesi olduğu için bu konuda bir şey söylemem yasaklandı'' şeklinde konuştu.
FC Köln'ün ikinci ligde bulunduğu dönemde takımın başına geçtiğinde hayatının en büyük riskini aldığını belirten Daum, o dönemde Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve daha yüksek talepleri olan takımları reddettiğini ifade etti.
Daum, ''Türkiye'deki sözleşmenizden çıkabilme yönünde bir madde var mı?'' yönünündeki bir soruya karşılık, ''Hayır'' cevabını verdi.
Maraton
Addolorato
10.Haziran.2009, 18:38
Çarşamba oldu şapka nerede imza nerede :D ?
tarikko
10.Haziran.2009, 18:43
Fenerbahçe'nin yurt dışından yıldız transferinin kim olacağı merakla beklenirken, Çizme Basını bu ismin Bayern Münich'in İtalyan forveti Luca Toni olduğunu iddia etti.
Transfer haberleriyle ünlü Calciomercato isimli internet sitesi, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Luca Toni'nin talipleri arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığını ve Daum'un ısrarla bu transferi istediğini ileri sürdü.
Dış transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetiminin, Lugano ile de anlaşma noktasına geldiği, tek pürüzün oyuncunun menajeri Figger'in istediği yüksek imza bedelinin olduğu öğrenildi.
Uruguaylı futbolcuyu kalmaya ikna eden sarı lacivertli yöneticilerin Juan Figger ile pazarlıkları sürdürdüğü, birkaç gün içinde Lugano ile sözleşme yenilenebileceği bildirildi.
Kaleci Volkan ile de büyük ölçüde anlaştıkları ortaya çıkan Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç gün içinde bu transferi de noktalayacağı ifade edildi.
Sarı lacivertlilerde dış transfer gündeminde olan Özer Hurmacı içinse Ankaraspor'un istediği bonservis bedelini yüksek bulunduğu; başkent ekibinden indirim talep edildiği gelen haberler arasında.
Ankaraspor'un bu transfere karşılık Fenerbahçe'den Uğur Boral'ı istediği, ancak sarı lacivertlilerin bu teklife sıcak bakmadıkları ortaya çıktı.
Bursasporlu Sercan için ise sarı lacivertlilerin ocak ayından beri herhangi bir girişimde bulunmadıkları ve bu transferden vazgeçtikleri belirlendi.
Ligtv
Sekopej
10.Haziran.2009, 18:48
Ben de Sercan için Fenerbahçe'nin devre arasından sonra bir girişimde bulunmadığını duydum. Keşke devre arasında olduğu gibi yapsa yönetim, şu oyuncularla ilgileniyoruz diye açıklamışlardı devre arasında. Bizde merak etmesek.:D
E.Cartman
10.Haziran.2009, 18:48
Luca Toni bence geLmesin bir fenerbahçe yanLış transfer poLitikası izLiyor 32+ oyuncu aLıyor tamam Luca Toni iyi topçuda daha genç bi adam daha yararLı oLur daha iyi oynar yıLdız getircem diye bu kadar yaşLı adam aLınmaz sadece isim yapıyo takımın performansı düşüyo ama R.CarLos geLdi de bugüne kadar ne kadar yararı oLdu tartışıLır tek yararı finansaL anLamda oLdu bence...
DaveJones
10.Haziran.2009, 18:52
Toni spekülasyondan öteye gidemez. Hem yanlış transfer olur hemde Bayernden aldığı paranın aynısını veya daha üstünü vermek intihar olur yahu.
eGowiCh
10.Haziran.2009, 20:05
Özer'e karşılık Uğur'u istemişler galiba, ver gitsin ya. Uğur'un hiçbir faydası yok takıma, senede bir veya iki maç iyi oynuyor, sonra yatıyor. Özer için verilsin bir iki verimsiz futbolcu. Özer ve Sercan transferleri olursa muhteşem olur, bu yıl uzun bir aradan sonra kaliteli adımlar atmaya başladık.
matrockmamy
10.Haziran.2009, 20:09
özere karşılık uğur verilirse demkki kesinlikle bir sol açık alınacak ki bu da süper bir haber olur. 75 kere söyledim yine söylüyorum uğur fenerbahçe nin kanat oyuncusu O-LA-MAZ bunu haketmiyor.
Oghuse
10.Haziran.2009, 20:10
Sercan için Ertuğrul Sağlam satılmaması yönünde rapor vermiş bu nedenle Bursaspor Sercan'ı satmayacağını açıkladı.
24'de Özer transferini bitirdiği söylendi Fenerbahçe'nin ancak hala resmi sitede haber yok.
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 20:25
Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve kulüp yetkililerimizle birlikte, Düzce Valisi Bülent Kılınç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulübümüzün Düzce Topuk Yaylası'nda yaptıracağı kamp tesisi için fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Kongre Divan Başkanı Talat Yılmaz, yöneticilerimiz Nihat Özdemir, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ve Aykut Kocaman ile Düzce Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri de yer aldı. Ziyarete katılanlar daha sonra tesisin yapılacağı yerde incelemelerde bulundu.
Fenerbahce.org
matrockmamy
10.Haziran.2009, 20:34
O kamp gerçekten güzel olacak. göl kenarında olcak demişti aziz başkan.
Suicider
10.Haziran.2009, 22:18
Yazıcı'dan Sercan açıklaması
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, transferin gözde futbolcularından Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, ''Şu an için Sercan'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok'' dedi. Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen pazartesi günü yapılan kongrede üyelerden Bursaspor'a hizmet için 3 yıllığına daha güvenoyu aldıklarını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını, ancak sorumluluklarının da arttığının bilincinde olduklarını söyledi.
Son günlerde Sercan Yıldırım ile ilgili transfer haberlerinin yeniden gündeme gelmeye başladığını ifade eden Yazıcı, devre arasında da genç futbolcuya ilişkin kendilerine çok sayıda teklifin ulaştığını, ancak hepsini geri çevirdiklerini bildirdi. Yazıcı, Sercan'ın Bursaspor'un altyapısından yetişen çok değerli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, genç oyuncunun daha uzun yıllar Bursapsor'a hizmet etmesini istediklerini ancak, ''futbol dünyasında satılmayacak futbolcu yoktur'' gerçeğini de gözardı edemeyeceklerini belirtti.
''Şu an için bizim Sercan'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok'' diyen Yazıcı, şöyle devam etti: ''Sercan'ı kulübün çok lehine bir teklif gelmesi ve yerini fazlasıyla dolduracak bir oyuncu almamız halinde satabiliriz. Yani kulüp ve takım menfaatlerini ön planda tutarız. Eğer gerçekten böyle bir teklif gelirse hocamızla görüşür sonra durumu kamuoyuyla paylaşırız. Bunun dışında şu anda Sercan ile ilgili bir gelişme yok.''
-KONGRE SÜRECİ-
Yazıcı, kulübün olağan genel kuruluna değinerek, kendisiyle ilgili her türlü aleyhte çalışmalara karşın, Bursaspor kongre üyelerinin desteğiyle çok açık ara farkla başkan seçildiğini, bundan da büyük mutluluk duyduğunu anlattı. Kongre üyelerinin verdiği destekle mutlu olduğunu, ancak artık omuzlarında daha ağır bir yük taşıdığını vurgulayan Yazıcı, Bursaspor'a hak ettiği başarıları yaşatmak için büyük çaba sarf edeceklerini kaydetti.
Yazıcı, daha önceki kongrede göreve gelirken ilk sene için küme düşme tehlikesi yaşamayan bir Bursaspor, ikinci sene için ise Avrupa kupalarına katılma hedeflerini ortaya koyduklarını anımsatarak, şöyle devam etti: ''Avrupa kupalarına katılma hedefini son maça kadar kovaladık ama olmadı. Bursaspor bulunduğu yerle hiçbir zaman mutlu olmayacak. Hep daha iyisini isteyecek. Bu isteği bu sezon gördük. Teknik heyet ve futbolcular da elde edilen başarılarla özgüven kazandı. Bu inanç ve özgüven arzulanan başarıları getirecek.'
''Transferde nasıl bir yol izlenecek'' yönündeki soruya ise Yazıcı, ''Zaten oturmuş bir kadromuz var. Eksiklerimizi biliyoruz. Eksik olan bölümlere gerekli transferler yapılacak. 4-5 takviyenin yeteceğini düşünüyoruz'' diye yanıtladı. Yazıcı, gidecek-kalacak oyuncuların yavaş yavaş belirlenmeye başladığını, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile bu konuyu sık sık görüştüklerini dile getirerek, ancak şu an için isim açıklamanın doğru olmayacağının altını çizdi.
10.06.2009
Kaynak : AA
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 22:33
Ankara yöneticisi Ahmet gökçek:
İki gün önce Fenerbahçe ile görüştük.görüşmeler olumlu yönde. Para artı 2 tane genç futbolcu istedik. Ayrıca ben 6 milyon euro istiyorum diye bişey demedim. Şimdi Fenerbahçenin vereceği cevabı bekliyoruz.Özer de Fenerbahçe ile anlaştı. 1-2 gün içinde her şey biter.
Radyospor'da söylemiş.
Alıntıdır
barahir
10.Haziran.2009, 22:36
Bu radyospor da amma önemli adamlarla konuşuyo ha:) hangi haberi okusam kaynak radyospor:)
anilton
10.Haziran.2009, 22:39
FENERBAHÇE'YE YENİ BİR URUGAYLI MI GELİYOR?
Sezonu 4.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanan Fenerbahçe, transferde sessiz ve derinden ilerlemeye devam ediyor.
Güiza'nın ancak son haftalarda form tutması, Semih'in geçen seneki formundan oldukça uzakta olması ile beraber bu sene gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, takımda alternatif yaratmak için belirlediği isimlerle görüşmelere devam ediyor.
İtalyan bir haber sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçe'nin son hedefinin İtalya'nın Serie A takımlarından biri olan Palermo'da forma giyen Edinson Cavani olduğu iddia edildi.
Haberde ayrıca Cavani ile Fenerbahçe haricinde Tottenham, Ajax, Roma ve Lazio gibi kulüplerinde ilgilendiği belirtilirken, Palermo'nun oyuncuyu satmak için belirlediği rakamın da 13 milyon avro olduğu ileri sürüldü.
22 yaşındaki Cavani, Urugay doğumlu. 1.84 boyundaki genç golcü hava toplarındaki üstünlüğü ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.
Futbola Danubio alt yapısında başlayan Cavani, ilk profesyonel sözleşmesini de bu kulüple imzaladı ve 2006 - 2007 sezonunda 25 maçta 9 gol kaydetti.
2007 sezonunda Palermo'ya transfer olan Cavani, Serie A'da çıktığı 74 maçta 21 gol kaydetme başarısını gösterdi.
Cavani ayrıca 6 kez de Urugay milli takımının formasını giyme başarısı gösterirken, milli forma altında da 1 gol kaydedebildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY
matrockmamy
10.Haziran.2009, 22:39
özer sevdiğim, "rakibi opebilecek" :D hırslı ve potansiyele sahip bir futbolcu. hayırlı olsun fenerbahçemize
Alicanfmfan
10.Haziran.2009, 22:47
Mehmet Demirkol , Ahmet Bulut ve Arda Turan için igrenç bir iddiada bulunmus gerçekten yazık kendini yorumcu zannedip her programda Hakan Şükür'ün üstüne cıkmaya calısan bir admdan daha da fazla birşey beklenmezdi çok kötü bir haber bu.
Neymiş efendim Arda'nın menajeri Emre Belözogluymus herhalde hala o el hareketini unutamadı Demirkol :)
matrockmamy
10.Haziran.2009, 22:52
cavani gelirse güiza gitsin abicim. leblebi gibi atar o adam ;)
Aşk-ı Şehir
10.Haziran.2009, 22:55
Güiza çift forvet oynasın zaten leblebi gibi gol atar... Bazen elimizdekilerin değerini bilmek gerek...
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2009, 23:03
Bu transfer sezonunda bir forvet alır mıyız bilemiyorum ama alacaksak bile bu oyuncunun bonservisi 13 m € gibi uçuk bir rakam olmaz. Çünkü güçlendirilmesi gereken bir ortasaha hatta belki defans hattı var.
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 23:08
Golcüye hiç ihtiyacımız yok Ortasaha olabildiğine güçlendirmek gerek ...
Sekopej
10.Haziran.2009, 23:10
Daum'un hele ki Türkiye'de geçtiğimiz 3 sezonda oynadığımız gibi oynatmayacağı kesin. Tek forvet olsa bile Güiza ileride yalnız kalmayacaktır. Şu aşamada bir yabancı forvete daha gerek var mı tartışılır? Önce sol kanada ve orta sahaya yabancı transferi yapılmalı, sonra kontenjan kalırsa forvet düşünülebilir.
eGowiCh
10.Haziran.2009, 23:15
Bu transfer sezonunda bir forvet alır mıyız bilemiyorum ama alacaksak bile bu oyuncunun bonservisi 13 m € gibi uçuk bir rakam olmaz. Çünkü güçlendirilmesi gereken bir ortasaha hatta belki defans hattı var.
+1, bizim gol yollarında sorunumuz yok ki, forvetlerimiz yeterince iyi ancak orta saha iyi olmadığından golcülerimizden istediğimiz verimi alamıyoruz. Nobre bana göre çok üst düzey bir futbolcu değil, bizdeyken leblebi gibi gol atıyordu, çünkü çok iyi besleniyordu. İsmi geçen oyunculardan kurulacak bir takımla bence golcülerimiz çok rahatlayacaklardır. En iyi İspanyol ve Türk forvetlerden ikisi bizdeyken bence golcü almak saçmalık olur, alınacaksa Sercan gibi genç bir isim alınabilir.
Özer için Ahmet Gökçek'in açıklamarı çok umut verici. Zaten Gökçek Fenerbahçeli, Lemi Çelik Gökçek'in Özer'i Fenerbahçe'ye satmak istediğini söylemişti. Özer de kesin gibi artık, son dakika pürüzü çıkmazsa bizde.
Sola yerli veya yabancı bir takviye gerek. Özer daha çok sağ kanat oyuncusu. Solda düşünülmemeli. Sola yerli alternatif zaten yok, yabancı bir isim gerek. Tuncay tarzında, hem mücadeleci hem gol yollarında etkili bir isim şart. Uğur Tuncay'ın yaptıklarının 10'da 1'ini yapamıyor. Solu da güçlendirdik mi tam istediğimiz gibi bir Fenerbahçe izleriz.
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 23:15
Bursaspor bu sene Sercan'ı zor bırakır anca 1 sene onlara kiralama yöntemi ile ikna edebiliriz o da olursa artık . ..
Professeur
10.Haziran.2009, 23:20
Kapo için ezeli derbi!
İngiltere Premier Ligi takımlarından Wigan'da forma giyen Fransız futbolcu Olivier Kapo hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı. Daha önce Auxerre, Juventus, Monaco, Levante, Birmingham City takımlarında oynayan 28 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'den teklifler aldım. Fenerbahçe ve Galatasaray beni istiyor. Oradaki futbol sevgisinin ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Bu yüzden gidebilirim" dedi.
Sol açık ve forvet pozisyonlarında görev yapan Kapo, "Türkiye'ye gidersem iyi bir tecrübe olur. Orada çok iyi takımlar var" ifadesini kullandı.
Kaynak : Sabah
deniz.91
10.Haziran.2009, 23:34
Mehmet de bilmiyor
Kayserispor'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdiği öne sürülen Mehmet Topuz, tarafların vereceği kararı beklemeye başladığını ifade ederek, "Bana herkes beklememi söyledi. Ben de bekliyorum" dedi."HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN"
Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında kalan Mehmet Topuz, tarafların uyarısıyla bekleme kararı aldı. Psikolojisinin bozulduğunu ve sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirten Mehmet Topuz, "Taraflar bana beklememi söyledi. Ben de bekliyorum. Bundan sonrasının ne olacağını bilmiyorum. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun" diye konuştu.
İMZA ATTIN MI SORUSU
"Fenerbahçe'ye imza attın mı?" sorusunu yanıtsız bırakan Mehmet Topuz, "Menajerlerin atmış olabilir mi?" sorusuna ise, "Bilemiyorum" yanıtını verdi. Tatilinin cuma günü biteceğini ve Kayseri'ye dönüşte basın toplantısı düzenlemeyi düşündüğünü belirten Mehmet Topuz, daha sonra şunları söyledi:
"Ancak bana herkes beklememi söyledi. Ben de gelişmeleri bekliyorum. Bu nedenle tatilimi ne zaman bitireceğimi, Kayseri'ye ne zaman döneceğimi, basın toplantısı yapıp yapmayacağımı bile bilmiyorum, şimdilik bekliyorum."
10.06.2009
Kaynak : DHA
Menejer olmadan konuşunca illede bjk demiyor
eGowiCh
11.Haziran.2009, 01:14
Can Arat İstanbul B.B. ile anlaşmış.
Onurap
11.Haziran.2009, 01:45
Muhaha bilemiyorum.. :D Bu kargaşada bize gelse bare.. :D
Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'la, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da bir araya geldi.
İlk olarak Mehmet'le görüşen Demirören'in, milli futbolcuya "Seni kadromuz katabilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Sen de bizden habersiz bir şey yapma. En kısa sürede transferini tamamlayacağız" dediği öğrenildi.
Mehmet'in ise başkana dert yanarak, pskolojisinin bozulduğunu ve en kısa süre içerisinde durumun netleşmesini söylediği dile getirildi.
Bu görüşmenin ardından Mehmet'in menajeriyle bir araya gelen Siyah-beyazlı kulübün başkanına, Metin Korkmaz'ın "Dün Aziz başkanla görüştükten sonra, Mehmet'in tavırlarında değişiklil meydana geldi" dediği ifade edildi.
Demirören'de bu durum üzerinde, yakınındaki isimlere, "Bu saatten sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu transfer yatacak olursa gelecek tepkileri şimdiden düşünün" dediği belirtildi.
Fener'e imza atıp atmadığını "bilemiyor"
Ayrıca, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet, Fenerbahçe'ye kendisinin ya da menajerinin imza attığının sorulması üzerine "Bilemiyorum" yanıtını verdi.
Orta saha oyuncusunun cuma günü Kayseri'ye dönünce bir basın açıklaması yapması bekleniyor.
goal.com
Cengo
11.Haziran.2009, 01:48
dediği öğrenildi.
Nasıl öğreniyorlar, hakikaten çok merak ediyorum.Hele bir de başbaşa görüşmelerde denilenleri öğreniyorlar ya ona da helal olsun, ne telepatiymiş arkadaş..
BeeTLeJuiCe
11.Haziran.2009, 02:08
Forumlardan kopyalıyorlar ya haberleri, biri foruma yazıyor bunlarda ordan öğreniyor :D
deniz.91
11.Haziran.2009, 02:11
Haberlerin alayı yalan benim dediğim gerçek:icon_cool:
Yarın açıklanır inşallahda bu haberler biter:)
Varonil
11.Haziran.2009, 02:34
İyi oldu,oynayabileceği bir kulübe gitmesi kendisi açısından daha verimli olacak.Fenerbahçe'de yıllardır çeşitli teknik direktörlerden bulduğu şansı değerlendirememişti zira.
erdili
11.Haziran.2009, 02:39
Fenerbahçe'nin yurt dışından yıldız transferinin kim olacağı merakla beklenirken, Çizme Basını bu ismin Bayern Münich'in İtalyan forveti Luca Toni olduğunu iddia etti.
Transfer haberleriyle ünlü Calciomercato isimli internet sitesi, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Luca Toni'nin talipleri arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığını ve Daum'un ısrarla bu transferi istediğini ileri sürdü.
Ligtv
Luca Toni gibi bir hedef santrofor isterim de bu Luca Toni olmasın lütfen :icon_confused:
Daum oyunu rakip yarı sahaya yıkan ve kanatlardan ortalarla yüksek toplarda gol arayan bi oyun oynatır.
Semih'in yanına gelecek vaad eden bir santrofor alırlar umarım..
Fernando Gago
11.Haziran.2009, 02:43
Bu da demek oluyor ki İbrahim Akın Fenerbahçe'de . . .
King_91
11.Haziran.2009, 02:43
Luca Toni gibi bir hedef santrofor isterim de bu Luca Toni olmasın lütfen :icon_confused:
Daum oyunu rakip yarı sahaya yıkan ve kanatlardan ortalarla yüksek toplarda gol arayan bi oyun oynatır.
Semih'in yanına gelecek vaad eden bir santrofor alırlar umarım..
Toni'yi istemiyosun yani ? :/ Gelir mi bilmem ama gelirse çok iş yapar
tarikko
11.Haziran.2009, 02:47
Bu da demek oluyor ki İbrahim Akın Fenerbahçe'de . . .
Allah korusun aman !! inş. böyle bir şey olmaz !!
Fernando Gago
11.Haziran.2009, 02:48
Toni Milan'a gidecek %90 . Heyecan yapmayalım :) . . .
Since-1907
11.Haziran.2009, 02:53
İ.Akın transfer edilirse ne diyim artık Uğur Boral'dan ne fazlası var ki alınıyor.Gerçi yalanlamıştı İBB ama İ.Akın'a hiç mi hiç gerek yok
eGowiCh
11.Haziran.2009, 03:02
Uğur'dan daha faydalı olur İ.Akın, en azından dikine gidip tehlike yaratıyor, Uğur gibi kendisini çalımlamaz veya 3-5 kişinin arasına girip saçma şeyler yapmaz.
Since-1907
11.Haziran.2009, 03:04
Ya İ.Akın'ın bana göre en iyi özelliği son vuruşları ama Uğur'un da son vuruşları iyi , çalım atmaya gelince ikiside birbirinden kötü , ikiside gününde olduklarında iyi oynuyorlar ama Fenerbahçe'de oynayan adamların gününde olmasını bekleyemeyiz o yüzden hiç gerek yok İ.Akın transferine..
Cengo
11.Haziran.2009, 03:05
İ.Akın transfer edilirse ne diyim artık Uğur Boral'dan ne fazlası var ki alınıyor.Gerçi yalanlamıştı İBB ama İ.Akın'a hiç mi hiç gerek yok
En azından sahadan çıkarken kavga etmez :icon_neutral:
HooijDonk07
11.Haziran.2009, 03:07
İbrahim Akın Ugurdan daha hızlı diyemem ama teknik ve fizik olarak Ugurdan daha iyi. Daha güçlü bir sol ayagı var.
Uğur'dan daha iyi değil bence geçen sene DanieL ALves'e sağ kanatı kapatmışdı.Bence İ.Akın'da o potansiyel yok Uğur daha iyi bence. Alınacaksa genç birisi alınmalı.
Since-1907
11.Haziran.2009, 03:08
Uğur taraftarlarla 1-2 kere tartıştı ondan sonra da özür diledi , gösterdiği tepki için.Daha sonra Deivid ile tartıştı deivid'in son zamanlarda herkesle bir problemi vardı zaten onda da suçu Uğur'da aramak yanlış.
HooijDonk07
11.Haziran.2009, 03:12
En azından aLınacaksa Capel türü bi oyuncu alınıp ya 1 sene kiralık verilip yada direk oynatmak iyi olur bence sol açık en iyi yontem
Since-1907
11.Haziran.2009, 03:13
Bir de yanlış anlaşılmasın ben Uğur'un iyi olduğunu söylemiyorum.Ama İ.Akın'dan sa Uğur'u tercih ederim..