PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

ReaList
21.Ocak.2013, 00:35
Her şey Belhanda'nın gelişiyle bitecek mi peki? Takımda genel bir uyumsuzluk & ruhsuzluk söz konusu. Bir de buna ekstra olarak yeni bir oyuncunun adapte olayı eklenecek.

Ben de transferle her şeyin çözüleceğini zannetmiyorum ama bu durum farklı. Burada bir söz var, giden adamı yolundan söz verip çevirmek ve sözü yerine getirmemek söz konusu. Normal bir transfer hamlesi değil yani. Madem bu adamla yola devam etmeyi yola koydunuz, o da kendi şartlarını ortaya koydu o zaman uyacaksınız. Ama Aykut Kocaman'ı kalkan olarak kullanmak işlerine geliyor, bugün Kocaman yerine sivri dilli bir hoca olsaydı yönetime sağlam saydırmıştı. Oysa daha naif olan Aykut Hoca "Gelişen bir şey yok, bu işle ilgilenenler aynı şekilde ilgileniyorlar" diye daha ılımlı mesajlar gönderiyor.

Ralph
21.Ocak.2013, 00:42
Ben Fenerbahçe'ye gerçekten ama gerçekten anlam veremiyorum. Böyle rüya gibi bir kadro ile böyle iç karışıklıklar yaşıyor. Gs, Bjk ve diğer takımlar bu kadar kötü formda iken, Fenerbahçe onlardan da kötü durumda. Problem nedir peki; Aziz Yıldırım mı, Aykut Kocaman mı, futbolcular mı? Veyahut başka bir neden mi?

erdem344
21.Ocak.2013, 00:48
Ben Fenerbahçe'ye gerçekten ama gerçekten anlam veremiyorum. Böyle rüya gibi bir kadro ile böyle iç karışıklıklar yaşıyor. Gs, Bjk ve diğer takımlar bu kadar kötü formda iken, Fenerbahçe onlardan da kötü durumda. Problem nedir peki; Aziz Yıldırım mı, Aykut Kocaman mı, futbolcular mı? Veyahut başka bir neden mi?

Bence rüya gibi takım yok ortada

tek tek bakalım

Kale : volkan

Defans : üst düzey bir tek yobo ve gökhan var

Orta alan : Meireles üst düzey cris ve topal standart oyuncu diğerleri süper lig standartlarında

Kanat : Krasiç -tam bir transfer hilesi ya tutarsa mantığıyla ama tutmadı- stoch bekleki oynasın - caner erkin , mehmet topuz standart oyuncu

Forvet : Sow ve kayt üst düzey diğer kalanlar süper lig standartının da altında oyuncular

unuttuklarım varsa affola

Kaka Leite
21.Ocak.2013, 00:48
Evet, Sneijder geldiğine göre biz de transfere hazırlanabiliriz. Benim bildiğim Aziz Yıldırım altında kalmaz 2 güne açıklar bizim adamı :icon_biggrin:

erdem344
21.Ocak.2013, 00:50
belhanda , emanuelson ve birde stoper gelicek heralde

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 00:53
aziz sneijderi kaçırıp imzayı attırıcak :D o değilde kaldı 24 saat en az 2 transfer açıklar bizimkiler

Ralph
21.Ocak.2013, 00:54
Bence rüya gibi takım yok ortada

tek tek bakalım

Kale : volkan

Defans : üst düzey bir tek yobo ve gökhan var

Orta alan : Meireles üst düzey cris ve topal standart oyuncu diğerleri süper lig standartlarında

Kanat : Krasiç -tam bir transfer hilesi ya tutarsa mantığıyla ama tutmadı- stoch bekleki oynasın - caner erkin , mehmet topuz standart oyuncu

Forvet : Sow ve kayt üst düzey diğer kalanlar süper lig standartının da altında oyuncular

unuttuklarım varsa affola

Bu kadroyu beğenmiyor musun yani kısacası? Yanlış mı anladım?

erdem344
21.Ocak.2013, 00:57
Kadroyu beğeniyorum ama rüya kadro felan değil onu anlatmak istedim

Ralph
21.Ocak.2013, 00:58

Bilmiyorum belki de ben diğer takımları Beşiktaş'a göre kıyasladığım için öyle geliyor :icon_smile:

petrol_fb12
21.Ocak.2013, 01:01

Fenerbahce zaten rüyada ne Rüya kadrosu uyandığı zaman iş işten geçmiş olucak.Her maç Baroni oyun kurmasına tahamül edemiyorum.Bir denerssin olmaz iki denersin olmaz 3 denersin gene olmaz.Demmeki bu adam oyun kurucu falan değildir.19 maçtır bu ısrar neden ? standrat orta saha oyuncusu.Baroni tipi Orta saha cok var ülkemizde.Salih ver oyun kurucluğu hiç yoktan daha zeki oyunu kanatlara acar boşluklara acar.

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 01:42
İnter Belhanda ile görüşmelere başlandığını menajeri ile açıklamış.

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 01:45
1907 Medya
İnter'in belhandayi borsaya bildirdigi haberi tamamen sallamasyondur.

İçimi rahatlatan haber 1907 Medya'dan geldi şükür. :)

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 01:50
burak bizi niye durduk yere geriyorsun :D

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 02:06
burak bizi niye durduk yere geriyorsun :D

Bende gerildim sorma :D

Cengo
21.Ocak.2013, 09:24
Inter, Keisuke Honda'yı alacak, Belhanda'yı değil.

erdem344
21.Ocak.2013, 10:35
https://twitter.com/fenerologia/status/293138664718995456/photo/1

LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 10:40
Ne güzel listeymiş o, beni yazmamışlar bir tek :D

Universal
21.Ocak.2013, 13:01
Dün şunu anladım bizim sağlam bir stoper'e ihtiyacımız var. Çok rahat gol yiyen bir takım olduk. Bununla birlikte ileriye top taşıyabilecek bir isim daha lazım.

ForsakeN
21.Ocak.2013, 13:14
Serdar Kesimal topla istedigi kadar iyi olsun. O oynayinca gol yiyecegimizden emin sekilde izliyorum maci.

erdem344
21.Ocak.2013, 13:21
serdar ve egemen ikiside güven vermiyor bana serdar kız gibi oynuyor pozisyon alma sorunu var . Egemen de yay ve çevresinde çok dengesiz toplara çıkıyor

stoper alsak yobo , transfer , serdar , bekir , egemen 5 tane stoper olacak gerek aynı zamanda maçlarda da kontejyan sıkıntısı olacak

erdem344
21.Ocak.2013, 13:26
Belhandanın bonservisinide KOÇ - ÖZDEMİR - ŞAHENK 3lüsü vericekmiş.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 13:27
stopere ömer toprak gelirse problem olmaz yabancı kontenjanı

erdem344
21.Ocak.2013, 13:55
Volkan - Ömer T. - Yabo -G.Gönül - H.A.Kaldırım M.Topal - R.Meireles - M.Stoch - Y.Belhanda - D.Kayt - M.Sow

LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 13:59
Fenerbahçe'ye Callejon tarzı oyuncu lazım. Forvette oynayabilecek forvet arkası da oynayıp goller atacak tipte. Biraz geri dönersek Alex'e de benziyor ancak biraz daha forvet oynayan hali.

ReaList
21.Ocak.2013, 13:59
Dün Gençlerbirliğinin yeni transferi 4 gol atarken, Elazığ'ın yeni transferi oyundan atılana kadar Fenerbahçe'yi perişan etti. Kaos'un yaşandığı Fenerbahçe-Karabük maçının 91.dakikasında hocayı savunan ve başarısızlığı transfere bağlayan, "3 tranfer yapacaz, transferler kampa yetişecek" diyen başkan ve yöneticilerimize selamlarımı iletiyorum. Koskoca dünyada bırakın 3 taneyi, Fenerbahçe'ye transfer edecek 1 adam bulamadılar.

"Biz istesek alırız"
"Biz istesek 5 dakika'da getiririz"
"Dünyayı ayağa kaldıracaz"

Sözlerini divan toplantılarında, kamera ve taraftar karşısında söyleyip, şakşakçılarınızı coşturmaya devam edin siz.

Suicider
21.Ocak.2013, 14:00
Fenerbahçe yıllarca Alex'in önüne iyi bir forvet aradı.Tam o forveti bulduk derken bu sefer Alex gitti.

erdem344
21.Ocak.2013, 14:01
Ali yıldırımın becerisizliği

Hakan bilal kutlualp varken böylemiydi adam dünyaları getirdi fenerbahçeye

petrol_fb12
21.Ocak.2013, 14:03
Fenerbahçe yıllarca Alex'in önüne iyi bir forvet aradı.Tam o forveti bulduk derken bu sefer Alex gitti.

Alex bir çok oyuncuuyu harcadı herkes gitti.Alex kaldı.Alex tek başına ne yapmış bu takıma bir söylene bana ? Kupa Kazandırmış 3 tane Avrupa'da nerdeyiz sıfır.Büyük topcu avrupa'da sana kupa kazandırır.Hagi 4 Sezonunda Uefa kupasını kaldırdı takımıyla.Alex 8 sezon oynadı 3 lig kupası 1 türkiye kupası.Onun dışında nerde fener avrupa'da.Alex büyük futbolcu diyebilmek için kupa kazandırması lazım'dı bize.

Biz Hala Alex diyoruz.4-4-2 dönersek alex ihitiyacımız kalmaz.İşte Teknik Direktör.

Suicider
21.Ocak.2013, 14:05
Alex bir çok oyuncuuyu harcadı herkes gitti.Alex kaldı.Alex tek başına ne yapmış bu takıma bir söylene bana ? Kupa Kazandırmış 3 tane Avrupa'da nerdeyiz sıfır.Büyük topcu avrupa'da sana kupa kazandırır.Hagi 4 Sezonunda Uefa kupasını kaldırdı takımıyla.Alex 8 sezon oynadı 3 lig kupası 1 türkiye kupası.Onun dışında nerde fener avrupa'da.Alex büyük futbolcu diyebilmek için kupa kazandırması lazım'dı bize.

Valla en basitinden onun Fenerbahçe'de yakalamış olduğu asist ve gol istatistiğini önümüzdeki 50-60 yıl kimsenin yakalayamayacağını iddaa edebilirim.

zeck17
21.Ocak.2013, 14:06
Ne yazik ki ömer toprak transferi olmaz neden olmaz çünkü aykut kocamana göre stoper eksiği yok takımda

erdem344
21.Ocak.2013, 14:06
Yeni bir aykut kocaman dünyaya gelmez ise gol rekorunuda kimse geçemez :D

petrol_fb12
21.Ocak.2013, 14:10
Valla en basitinden onun Fenerbahçe'de yakalamış olduğu asist ve gol istatistiğini önümüzdeki 50-60 yıl kimsenin yakalayamayacağını iddaa edebilirim.

Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olduğu zaman Hagi sadece 48 gol atmış.4 sezon Boyunca Alex onu 2 sezonda atar.Kupa kazandıramaz.Aradaki fark.İstatistiklerle pek işime yaramıyor.

Önce oynanan sistem oynana futbol.Sonra Aldığı başarılar.

Bursa,Akhisar ligin en iyi top oynayan takımı diyorum.Puan Cetveline bakarsak Akhisar sonuncu Bursa 5 sırada.Bazı şeyler istatistiklere göre olmuyor.

2 sezon Sonra.Yabancı Sınırlaması 5 düşüyor.İlk 18 13 Türk oyuncu 5 yabacı olucak.Takımlar defansını kalecesini Yabancı tutucak yada orta sahasını.

Kerim Fie sol kanada ilaç olur diye düşünüyorum.

uAburak89
21.Ocak.2013, 14:12
Daha önce bu konuda yazmıştım, Fenerbahçe geçen ay üst üste hisse sattı, yönetim bunun transferle ilgisi yok demiş hatta buradan bir arkadaş o paralarla transfer yapılmaz demişti ancak parasal sıkıntılar var gibi gözüküyor. Transferlerin gecikmesini de ben buna bağlıyorum açıkçası. Twitter'da takip ettiğim objektif bakabilen bir Fenerbahçeli var, dün akşam yazdıkları dikkatimi çekti.

Bugün baskanın konuşmalarını dinliyorum. söyle diyor: transfer istiyorum taraftarda istiyor muhasebeci yapamazsın para yok diyor sonra ister istemez akla su geliyor.. 3 temmuzdan falan cok önce.. başarısız bir dönem olduğunda baskan cıkıp söyle diyordu 'istesem bugün 3 adam alır şampiyon olurum konu bu değil Biz Fenerbahçenin yarınlarını kazandırıyoruz' bu sözleriyle dahada güclendi. sonra 3 temmuz olayı patladı. bazı oyuncuları gönderdik borsada sıkıntılı anlar yasadık ama alt lige düşmedik. birkaç isim haric takımı dağıtmadık. sonraki sene kağıt üzerinde hersey normale döndü bile denebilir. bugün muhasebeci para yok yapamazsın diyorsa şu sonuc çıkıyor. demekki senelerce sportif başarısızlığın kapatmak için övündükleri Büyük Fenerbahçe gücü (maddi yönden) sadece 3 4 aylık borsa kaybı ile bitebilecek birşeymiş. o lafların altı dolu değilmiş.. o günde kandırılmışsız.. kişisel olarak baskanı 3 temmuz önceside eleştirdiğim için ben bu yaşananlara şaşırmıyorum ama bunları hala göremeyenler için üzülmemek mümkün değil.

Kaynak: https://twitter.com/Dortmund1907

Buna ek olarak önce Stoch satılacak sonra transfer yapılacak diyenler de var, 3-4 transfer yapacağız kampa yetişecekler dedikten sonra kimsenin alınmaması Montpellier başkanının tavrı ile açıklanabilir birşey değil gibi geliyor bana.

Suicider
21.Ocak.2013, 14:19
Zaten Sow'u da kulüp değil yöneticiler aldı.Belhanda'yı da arkadaşın dediği gibi yöneticiler alırsa kulüpte parasal konuda sıkıntı var demektir.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 14:29
geçen seneyle bu sene giden gelenler karşılaştırıldığında (sow u saymıyorum sponsor aldı) yaklaşık 23 milyon euro ödenmiş 2 senelik transfer faturası bu parayı çıkartamadığımıza göre 3 temmuzdan sonra klüp iyi hortumlanmış düşünesindeyim

ara transfer döneminde transfer yapmayan tek süper lig takımıyız,sanki ihtiyaçımız yok gibi :/

ForsakeN
21.Ocak.2013, 14:44

Adam gibi bir forvet bulana kadar Alex yaslandi desek daha dogru olacak :)

sui generis
21.Ocak.2013, 15:05
Bu yazılanların transfer konusuyla alakasını çözemedim.

davidvilla
21.Ocak.2013, 15:26
@balde_mir_07

Kısaca;
Adam diyor neye göre CEO atadın diyor. Aziz Yıldırım diyor "Ben atadım".
Bu adam büyük zarar ya.

Transfer ile ilgili;
Belhanda'yı cok gözünüzde büyütüyorsunuz arkadaşlar. Amrabat'dan farkı yok. Amrabat Fas'ta daha bile yetenekli addediliyor.
Zaten Aykut Kocaman ile artık bu işin yürümesi zor. Bazı kırıklar yapıştırsan da tutmaz. Ama yine de transfere dönecek olursak. Fenerbahce için ortasaha ile forvet arasında kendi bildigini okuyacak değil de FB'nin kollektif pas anlayışında pasları toplayıp dagıtacak adam etkili olur gibi geliyor bana. Ayrıca kanatlarda da sorun yaşıyor FB. Stoch'a adam akıllı forma vermiyor zaten bir oynat bir oynatma adam da baydı. Krasic sıfırın altında. Caner eh beğeneni var ama bence o pozisyonun yetenegine sahip değil. Bakıldığı zaman kaç senedir aynı hoca var ama kadro planlaması berbat

byariff
21.Ocak.2013, 15:42
bu arada ispanyada gazeticilik yapan barcelonada daha dogrusu mehmet ismi soy ismini simdi unuttumda zaragoza bienvenu ile anlasmaya cok yakinmis.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 18:29
bu arada ispanyada gazeticilik yapan barcelonada daha dogrusu mehmet ismi soy ismini simdi unuttumda zaragoza bienvenu ile anlasmaya cok yakinmis.

hep ispanyamı bizi kazıklıycak birazda biz kazıklayalım :)

Corpus
21.Ocak.2013, 18:54
hep ispanyamı bizi kazıklıycak birazda biz kazıklayalım :)

Gidip orada gol kralı olmasın da :n:

erdem344
21.Ocak.2013, 18:58
İçiniz rahat olsun en az 2 transfer.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 19:00
Gidip orada gol kralı olmasın da :n:

gitsinde isterse altıntopu alsın farketmez :) bizde bu şans varken orda patlar

erdem344
21.Ocak.2013, 20:22
Bakıldığı zaman kaç senedir aynı hoca var ama kadro planlaması berbat

Aykut kocaman için herşeyi söyleyin kötü hoca kötü oynatıyor oyuncu ilişkileri kötü vs vs ama kadro yapılanması kötü demeyin.

İlk sezonunda gelen oyuncuların hepsi nokta atışıydı.Sonra olaylar çıktı takımın demir başları gitti gelecek olan lassana diarralarda gelmedi(emenikeyi söylemiyorum bile) neyse kimler geldi reto ziegler kimin yerine santosun yerine defansa kimse gelmedi niang gitti , emenike gitti biz geçen sene yaklaşık 25 maç forvetsiz oynadık devre arası aykut kocamanın raporuyla sow geldi . Gelelim bu seneye yobo - miereles - hasan - egemen - kayt - krasiç geldi . Aykut kocaman yobo ve krasiç için ilk tercihim değildi dedi meirelesi zaten söylemiyorum bile defans içinde kaç ay rolandonun peşinden koştular tino costa ve topalın peşinden kaç ay koştular ortada bir

Kadro yapılanmasında yanlışlık yok yönetimin beceriksiz transferleri var başta da ali yıldırımın

Hoca rapor verir yönetim transfer yapar .

sananes
21.Ocak.2013, 20:23
Ceo atanmasını bile eleştirenler var. Yani yıllardır futbolda profesyonelleşmeliyiz diyenler bunun için atılmış büyük bir adıma bile karşı olabiliyor. Camia kendine gelmeli. Maddi sıkıntı olabilir,şampiyonlar ligine gidemedik bir kaç senedir,oyuncu maaşları çok yüksek. Selçuk Şahin'in garanti ücreti 950bin euro,alt sınırımız kaç bilmiyorum ama genç oyuncular dışında buna yakındır diye düşünüyorum. Maç başına primler,daha fazla kazananlar vs sayıldığında dağ gibi bir miktar ortaya çıkıyor.

Yani demem o ki Başkanı,hocayı sevelim sevmeyelim mevcut yönetimimiz çalışma süresini dolduracak gibi duruyor, galatasaray'da yükselişe geçmişken biz içimizde de ayrılığa düşersek yıllardır ligi domine eden fenerbahçe'nin yerine galatasaray alır. Bunu yapmaya başladılar bile.

MeMo
21.Ocak.2013, 20:29
@balde_mir_07

Kısaca;
Adam diyor neye göre CEO atadın diyor. Aziz Yıldırım diyor "Ben atadım".
Bu adam büyük zarar ya.

Transfer ile ilgili;
Belhanda'yı cok gözünüzde büyütüyorsunuz arkadaşlar. Amrabat'dan farkı yok. Amrabat Fas'ta daha bile yetenekli addediliyor.
Zaten Aykut Kocaman ile artık bu işin yürümesi zor. Bazı kırıklar yapıştırsan da tutmaz. Ama yine de transfere dönecek olursak. Fenerbahce için ortasaha ile forvet arasında kendi bildigini okuyacak değil de FB'nin kollektif pas anlayışında pasları toplayıp dagıtacak adam etkili olur gibi geliyor bana. Ayrıca kanatlarda da sorun yaşıyor FB. Stoch'a adam akıllı forma vermiyor zaten bir oynat bir oynatma adam da baydı. Krasic sıfırın altında. Caner eh beğeneni var ama bence o pozisyonun yetenegine sahip değil. Bakıldığı zaman kaç senedir aynı hoca var ama kadro planlaması berbat

Bu da hocaya yöneltilen en saçma eleştirilerden biri olsa gerek.

Crazycat
21.Ocak.2013, 20:44
Aykut Kocaman isitifa ettikten sonra dönmesiyle büyük bir yükün altına girdi. Transferde geç kalındı bence, artık yapılsa bile ne kadar etkili olacak göreceğiz. Ayrıca transfer ile çözülemeyecek sorunlar var takımda. Defans yolgeçen hanı, Sow ileride yalnızları oynuyor, Volkan çok formsuz, ameliyat olmamasının bunda etkisi olsa gerek.

Yok böyle Fenerbahçe

18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi elde eden Sarı-Lacivertli ekip, topladığı 28 puanla, 18. haftalar itibariyle son 22 yılın en kötü sezonuna imza attı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor maçından sonra niye istifa ettiğini açıklarken, “17 maçta alınan
27 puanı kimseye açıklayamam” demişti. Gerçekten de Sarı-Lacivertli ekip için çok az bir puandı bu. Tüm umutlar ikinci yarıdaydı ancak Kanarya, Elazığspor karşısındaki performansıyla adeta ilk yarıyı aratacağını gösterdi. İlk yarıdaki 24 puan kaybına ikinci yarıda 2 puan daha eklenirken, bu performans, Fenerbahçe için 18. haftalar itibariyle son 22 yılın en kötü sezonu oldu. 18 maçta
7 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi alan Sarı-Lacivertliler, 28 puanı toplayabildi. Fenerbahçe, en son 1990/91 sezonunda 18 maçta 28 puanda kalmıştı. Kanarya ayrıca 3 puanlı sistemde en az puan topladığı 3 sezondan birini yaşıyor.

Kaynak (http://www.fanatik.com.tr/yok-boyle-fenerbahce_3_Detail_34_292453.htm)

Kocaman'la 27+1

Karabükspor yenilgisi sonrası, “17 maçta 27 puanı açıklayamam” diyerek istifa eden, geri döndükten sonra 2. yarıdan çok umutlu olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, dün yine Saracoğlu'ndan sadece 1 puan çıkarabildi

Fenerbahçe’nin başında ligde ilk kez 3 hafta üst üste puan kaybı yaşayan Aykut Kocaman, ikinci yarı başlarken çok umutluydu. Karabük yenilgisi sonrası niye istifa ettiğini, “17 maçtaki 27 puanı kimseye açıklayamam” sözleriyle dile getiren tecrübeli hoca, oyuncularından aldığı ışıkla ikinci yarıda çok farklı olacaklarını düşünüyordu. 2 kupa galibiyeti bu umutları artırmıştı. Ancak Fenerbahçe, dün ilk yarıda en kötü maçlarından birini oynadı. 5 oyuncunun yokluğunda sakatlıktan yeni çıkan Caner’in önünde Krasiç’i koyup, Semih’i kulübede oturtan Kocaman, kötü oyuna ancak ikinci yarıda çözüm üretebildi ve etkisiz kalan Salih ve Krasiç’i çıkarıp, yerlerine Semih ile Mehmet Topuz’u oyuna aldı. Bu da ancak beraberliğe yetti.

‘Şaka gibi bir maç’

Üst üste yenilen gollere adeta inanamayan Kocaman, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bizim için şaka gibi bir maçtı” nitelemesinde bulunurken, “İlk yarının son maçını kaybetmiştik. Kupada iki deplasman galibiyetiyle her şey değişiyor gibi göründü. Normale dönecek gibiyken, bugünkü sonuç hiç olmadı. Kalemize gelen ilk 2 şut gol oldu. Bizim için esas maç ikinci yarıda başladı. Onlarca gol pozisyonu, ikili mücadele fakat sonuç 2-2. Her olayı bir nedene bağlamak doğru değil. Bunu zaman zaman yaptığımız oluyor, ‘Nasıl olsa kazanırız’ düşüncesi. Bursaspor maçında da oldu. 2. yarıda verdiğimiz reaksiyon doğruydu ama bunu maçın geneline yayarsak, orun kalmaz. Futbolcuların verdiği söz hakkında bir maçtan sonra olumlu ya da olumsuz yorum yapmak doğru değil. Maçı çevirmek için olağanüstü gayret gösterdier. ‘Söz vermiştiniz’ diye üzerlerine gitmenin anlamı yok” sözlerini sarfetti.

Kaynak (http://www.fanatik.com.tr/kocamanla-271_3_Detail_34_292431.htm)

uAburak89
21.Ocak.2013, 21:02
Younes Belhanda nın transferi için kendisi ve kulubü Montpellier ile görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=257056

Corpus
21.Ocak.2013, 21:05
Hadi hayırlı olsun. Bizim transferden sonra bekleniyordu zaten.

OrcunFB
21.Ocak.2013, 21:07
İyi oldu iyi.

furkan58
21.Ocak.2013, 21:08
Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce
Kulübümüz, Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Younes Belhanda ve Kulübü Montpellier ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Gel be artık :)

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 21:09
Hayırlı olsun diyebiliriz.

1907 Medya'dan şimdiye kadar bir tane fos haber görmedim.

MeMo
21.Ocak.2013, 21:09
Çok iyi ve geleceği olan bir oyuncu alıyoruz. Umarım yararlanırız.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 21:10
buruk bir sevinç var içimde

erdem344
21.Ocak.2013, 21:10
Dün söyledim size ben .

Yarın imzaya gelecek veya yarın açıklanacak maçından sonra imzaya gelecek.

Bu haftada tüm transferler bitecek

Corpus
21.Ocak.2013, 21:11
Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce
Kulübümüz, Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Younes Belhanda ve Kulübü Montpellier ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Gel be artık :)

Daha dur ne "gel be" si Sneijder' in bizi süründürdüğü gibi bir süründürsün sonra dersin :D Belhanda paşa paşa geliyor maşallah. Hatta geldi ve hayırlı olsun diyelim.

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 21:13
Fenerbahçe Belhanda transferini çok önceden beridir uğraşıyor.Galatasaray ise Sneijder ile ilk temas'da bildirildi Kapa Fenerbahçe ise transferin son aşamasında :zuhaha

furkan58
21.Ocak.2013, 21:15
Daha dur ne "gel be" si Sneijder' in bizi süründürdüğü gibi bir süründürsün sonra dersin :D Belhanda paşa paşa geliyor maşallah. Hatta geldi ve hayırlı olsun diyelim.

Belhanda paşa paşa gelicekte o başkan yok mu o başkan o heriften korkuyorum ben :D

erdem344
21.Ocak.2013, 21:18
Hem bek hem açık hemde orta alan oynayan emanuelson da gelecek.

OrcunFB
21.Ocak.2013, 21:18
Palyaço kılıklı adam. :n:

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 21:20
bundan sonra sadece bir stoper yeter gerisi fuzuli harcama olur

OrcunFB
21.Ocak.2013, 21:23
Hem agresif hem de ayağı iyi olan bir stoper iyi olur. Egemen - Serdar karışımı yani. :)

furkan58
21.Ocak.2013, 21:23

Yanılmıyorsam Sol Bek ve Sol Kanat oynuyor değil mi ? Hasan Ali'nin yedeği olur gerektiğinde kanat kıtlığında oynar şu aralar Stoch formsuz Caner desen zaten bi türlü istenilende değil Krasiç olmuyor.

Crazycat
21.Ocak.2013, 21:24
bundan sonra sadece bir stoper yeter gerisi fuzuli harcama olur

Bir sol bek alınmalı bence.

erdem344
21.Ocak.2013, 21:26
Yanılmıyorsam Sol Bek ve Sol Kanat oynuyor değil mi ? Hasan Ali'nin yedeği olur gerektiğinde kanat kıtlığında oynar şu aralar Stoch formsuz Caner desen zaten bi türlü istenilende değil Krasiç olmuyor.

Sol bölümün heryerinde oynuyor üstüne ek olarak da merkez orta alan oynuyor

Milanda orta alanda oynuyor bir kaç maç izledim orta alanda

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 21:35
sol bek için alternatif isim olur ama takımın alternatif olarak değil banko oynuyacak bir stopere ihtiyacı var, yani anlamıyorum bir benmi böyle düşünüyorum as takımın stopere ihtiyacı varken siz yedek kulübesine transfer istiyorsunuz

attirson
21.Ocak.2013, 21:38
sol bek için alternatif isim olur ama takımın alternatif olarak değil banko oynuyacak bir stopere ihtiyacı var

Katılıyorum.Egemen'le iyi bir stoper oynamalı bence bu takımda.

erdem344
21.Ocak.2013, 21:40
stoper gelirse kontejyan sıkıntısı çıkıyor.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 21:43

emanuelson türkmü :)

erdem344
21.Ocak.2013, 21:46
Emanuelson as oynamayacak ama

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Topal - Meireles - Stoch - Belhanda - Kayt - SOW

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Transfer - Topal - Meireles - Caner - Belhanda - Kayt - SOW

OrcunFB
21.Ocak.2013, 21:48
Transfer- Meireles- Belhanda- Sow-Kuyt

5 yabancı oluyor.

Night_Mare17
21.Ocak.2013, 21:49
Topal sıkıntı. Salih'in de top çalmaları fena değil bence Salih oynar. Salih oynarsa Fenerbahçe'den enfes 4-3-3 takımı çıkar.

------------Volkan----------
Gökhan - Bekir - Yobo - Urby Emmanuel
-------Belhanda---Salih---Meireles
Kuyt--------------------------Stoch
-------------------Sow----------

Tabi bir yabancı fazla oldu Avrupa'da böyle oynanır Türkiye'de bekte Hasan Ali oynar yada Caner oynar.

Suicider
21.Ocak.2013, 21:50
Bizim transferden sonra bekliyordum bugün açıklanmasını yanılmadım :) Hayırlı olsun tekrardan :)

sananes
21.Ocak.2013, 21:52
Meireles-Belhanda-Sow-Kuyt banko oynayacak yabancılarımız,bunların yanına Yobo'da eklenir sanırım. Solda da gelirse Emanuelsen ve Stoch değişimli oynarlar. Emanuelsen daha defansif bir kanat oyuncusu olduğundan aslında ben istemem ama bu kadar formsuz bir Stoch ve diğer alternatif Caner varken çok işe yarar.

Bunun dışında stopere Kjaer ismi geçip duruyor Erdem kardeşim bu bir söylentiden ibaret midir? Anaşılan sağlam bir kaynağın var.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 21:53
Emanuelson as oynamayacak ama

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Topal - Meireles - Stoch - Belhanda - Kayt - SOW

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Transfer - Topal - Meireles - Caner - Belhanda - Kayt - SOW

yoboyu zaten sene sonunda gönderirler onun yerine gelir dediğim isim ki türk stoperde var ömer, serdar taşcı, serdar aziz bunlardan birini bekliyorum

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 21:54
Bu arada 4-3-3 demişsiniz ama Belhanda Ofansif Orta Saha :)

sananes
21.Ocak.2013, 21:55
yoboyu zaten sene sonunda gönderirler onun yerine gelir dediğim isim ki türk stoperde var ömer, serdar taşcı, serdar aziz bunlardan birini bekliyorum

o stoperler el yakar. Kulüp mali olarak sos veriyor şu sıra.

Night_Mare17
21.Ocak.2013, 21:56

Orta sahanın ortasında ofansif özellik verilebilir. Barcelona geçen yıllarda İniesta'yı o şekilde oynatıyordu.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 21:57
dediklerine göre belhandanın o yönüde var, orta saha yada ön libero olarak başlamış kariyerine öyle duymuştum

@sananes abi takımın gerisi sos veriyor ve yönetim elini cebine atıcağını söyledi ayrıca eldeki yerli kalitesini üst seviyede tutammazsak seneye sıkıntı çıkar kontenjandan dolayı

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 21:57
:zuhaha Uçtun olum sen :D

uAburak89
21.Ocak.2013, 21:58
Güvendiğim bir Fenerbahçe'li arkadaşım (basından sağlam kaynakları vardır), 9.5 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %10 diyor, Şahenk de yine devredeymiş. Bakalım tutacak mı rakamlar. Hayırlı olsun. :)

erdem344
21.Ocak.2013, 21:59
Dün buraya hocanın transfer listesini koymuştum o listede kjaer de var ömer de var lrontede var emenikede var belhanda da var hoca istemiş hepsini gerisi yönetime kalmış

ama bence dafans biraz lüks olur zaten takımda 4 tane stoper var

Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 22:00
9 Milyon € ve Sonraki Satış'dan %10 diye biliyorum bende. :)

sananes
21.Ocak.2013, 22:05
Serdar Kesimal'i seviyorum ben ama yetersiz dünki maç ilk yediğimiz gol sağ stoperimizin arkasına koşu yaptı adam sağ stoperimiz Serdar'dı ve Serdar yürüyerek pozisyonu seyretti. Ayakları iyi evet ama stoper gibi düşünmüyor.Futbola daha hücumcu olarak başlamıştı sanırım sebebi bu olabilir.

Bekir İrtegün çok kolay çalım yiyen bir oyuncu.Zaten takımımızın büyük problemlerinden birisi bu çalım yeme durumu. En yeteneksiz adam bile sıraya diziyor bizimkileri. Stoperimiz bari bunu yapmasın ayrıca saatli bomba.

Egemen Korkmaz geldi geleli bekliyoruz ama kulübeden çıkamayacak sanırım. Maalesef Bekir Aykut Hoca'nın prenslerinden birisi.Bekir'i kesmesi şu an çok zor.

Yobo ise benim en beğenmediğim stoperimiz.tabi Serdar'dan iyidir ama beklenti/getiri oranı düşük. Çok yavaşlamış ve sorumluluk almıyor. Sürekli yanındaki stopere bırakıyor topu. Kendini vererek oynadığını düşünmüyorum. Fiziği ve çabukluğu da eskisi gibi olmadığından çekilmez bir hal alıyor onu izlemek.

Bu şartlarda bizim Egemen'i 11'e monte edip yanına bir stoper almamız lazım ama maddi olarak kötü durumdaysak sene sonuna kadar Bekir ya da Yobo'yu yama yapabiliriz. Ama Egemen 11 oynamalı.

sui generis
21.Ocak.2013, 22:06
O liste yalan :) gecen seneninkini yapmaya çalışmışlar , becerememişler.

Topal kesilmez , kesilmemeli. Suan ligdeki en iyi defansif ortasaha. Neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Salih o mevkide olmaz. Yeteneklerini körertmeye gerek yok. Hem fiziği o mevki için uygun değil.

futureless
21.Ocak.2013, 22:07
Marvin Martin'i de istiyorlardı sanırım, Belhanda daha iyi oldu. Hayırlısı olsun.

erdem344
21.Ocak.2013, 22:09
Geçen seneki imza ile aynı mı bilmiyorum ama bence doğru liste.

furkan58
21.Ocak.2013, 22:14
Özellikle dün yenilen goller defansın bariz hatası 2. golde de Volkan'ın üstüne gelen topu çelememe durumu var. Defans zaten evlere şenlik birde Volkan inanılmaz formsuz olunca bu duruma yansıyor. Öncelik oyunu ileri taşıcak biri olmalı bu Belhanda idi şimdi 1 yedek forvet 1'de stoper lazım aynı zamanda sol bek yedeği de lazım Caner ile olmaz o iş.

himone
21.Ocak.2013, 22:16
Bence 1 değil 2 tane defans lazım, hiçbir stoperimiz dolu dolu oynamıyor ve oynayacak gibi de durmuyor. Kaleye artık Mert geçmeli ve Volkan ameliyat olmalı sürekli hatalı gol yiyor. Sağ bekte Gökhan 3-4 maç dinlendirilmeli çok kötü oynuyor 1 hafta sonra M topuz oraya geçebilir. Cristian artık ya geride oynamalı ya da oynamamalı. Ve iyileştiği anda ne olursa olsun Stoch 11 oynamalı, Stoch oynadıkça güven kazanan bir oyuncu geçen sene ve ondan önceki sene herkes bunu gördü.

Bizim takımın mali durumu ise kötü değil fakat iyi de değil. Eğer paraya ihtiyaç duyulursa borçlanarak veya gelirler temlik edilerek para bulunur. GS zamanında borçlanarak para buldu ve kötü duruma düştüler. 2 senedir de borçlanmıyorlar ama gelirlerini temlik ettiler. 3 tribünün 2030 yılına kadar gelirleri temlik edilmiş durumda. Bizimkiler böyle durumlardan kaçınmak istedikleri için para yokmuş gibi bir durum çıkıyor ortaya. Bir de asıl sorun takım şampiyonlar ligine katılacakmış gibi para harcanıyor ve olmayınca gelirlerde bütçe hedefinden 15 milyon euro civarı bir sapma oluyor normal olarak.

KanaKe
21.Ocak.2013, 22:44
sow da o kadar üst düzey oyuncu degil cok abartiyorsunuz iki tane rövasta atti diye millet kacirdiklarini görmezden geliyor kezmanla güizaya demediklerini birakmadilar...

sananes
21.Ocak.2013, 22:47
Sow'Un röveşataları değil top ayağındayken yaptıkları bence beğeniliyor. Ayrıca Kezman ve Güiza'nın girdiği pozisyonların yarısının yarısına bile giremiyor maalesef.

futureless
21.Ocak.2013, 22:47
sow da o kadar üst düzey oyuncu degil cok abartiyorsunuz iki tane rövasta atti diye millet kacirdiklarini görmezden geliyor kezmanla güizaya demediklerini birakmadilar...

Sow Guiza kadar pozisyona giremiyor sıkıntısı o.

Rsa
21.Ocak.2013, 22:53
Sow o iki isim kadar pozisyona girse 20'den fazla gol atar.

erdem344
21.Ocak.2013, 23:12
Fulhan bienvenu için 2artı1 milyon avro teklif etmiş büyük ihtimalle gidecek.

erdem344
21.Ocak.2013, 23:15
Emenike ...

furkan58
21.Ocak.2013, 23:22
Emenike ...

Emenike diyince akan sular durur :D Haber sağlamsa heyecan yapalım :)

titates1
21.Ocak.2013, 23:26
emenike için krasic+stoch+ para diyorlar yada kiralık

attirson
21.Ocak.2013, 23:27
emenike için krasic+stoch+ para diyorlar yada kiralık

Oha artık daha neler :D Abartmasınlar o kadar.

Önder HOCA
21.Ocak.2013, 23:28
Aygun Ozipek

Yeni Asır, Sabah, Fotomaç ve son durak Star Gazetesi....Fenerbahçe muhabiri ve kongre üyesi..TSYD İst.Şube Asbsk

Emenike olmuyor olmadi

Belhanda yillik 2.4 milyon euro+ mac basi 15 bin euro alacak. Kulubune ise bonservis bedeli olarak 10 milyon euro verilecek.

futureless
21.Ocak.2013, 23:30
Verdiğimiz paraya alalım, üstüne Krasic'i verelim işte :D

ReaList
21.Ocak.2013, 23:34
Bence yönetim öndeki 3 maçı bekliyor. Elazığ, Bursa (kupa) ve Antep (deplasman) buradan çıkan sonuçların vereceği reaksiyonun iyi olması durumunda 1 transfer veya transfersiz, kötü olması durumunda Allah ne verdiyse : )

Yeni öngörüm, Antep maçında kötü oynayıp, puan kaybetmemiz halinde 1 defans, 1 de forvet alınır.

Crazycat
21.Ocak.2013, 23:43
sol bek için alternatif isim olur ama takımın alternatif olarak değil banko oynuyacak bir stopere ihtiyacı var, yani anlamıyorum bir benmi böyle düşünüyorum as takımın stopere ihtiyacı varken siz yedek kulübesine transfer istiyorsunuz

Ben stopere ek olarak sol bek transferine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Daha lig başında alınması gerektiğini düşünüyordum ama ara transfer döneminde de alınmayacak sanırım.

erdem344
21.Ocak.2013, 23:47
Yobo nun menejeri : '' Fenerbahçe Spartak Moskova'dan eski oyuncusu Emenike'nin iadesini istedi ''

Nijerya:1 - Burkina Faso:0 gol:Emenike ve Joseph Yobo ilk 11'de.. Dk.83

erdem344
21.Ocak.2013, 23:50
BİLGİ : Fransa'da en iyi genç seçilenler: 2006-Ribery / 2007-Nasri / 2008-Ben Arfa / 2009 ve 2010-Hazard / 2011-Sakho / 2012-Belhanda”

Suicider
22.Ocak.2013, 00:03
Younes Belhanda'nın transferini bekleyen Fenerbahçe taraftarına Montpellier Başkanı Louis Nicollin'den yine ilginç açıklamalar geldi.

Montpellier başkanı Louis Nicollin, fransız gazetesi l'équipe'e verdiği röportajda Belhanda transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nicollin, Belhanda'nın Türkiye transferi ne durumda? sorusuna "Artık bu konudan, gitmek istiyorsa gider, ama bu adres Türkiye olmaz! Ben oyuncularımı ancak ve ancak Almanya ya da Ingiltere'ye satarım." dedi ve ekledi; "Yanga-Mbiwa Newcastle'a gidiyor, kendisi bir eşek ise bu benim suçum değil." diyerek oyuncusuna atıfta bulundu.

Rıdvan N.Erdem - TurkFutbol.com

Orjinali de burda haberin ;

http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Nicollin-si-mapou-est-un-ane/344265

barahir
22.Ocak.2013, 00:04
Bu çocuk olmamış..

uAburak89
22.Ocak.2013, 00:07
Para koparmak için konuşuyor sürekli bu adam, çok enteresan bir tip.

Fenerbahçe'nin bildirim yapıp bitiremediği transfer var mı ?

Edit: Alper Potuk varmış galiba.

Suicider
22.Ocak.2013, 00:12
Böyle başkan mı olur yahu? Bunun oyuncusu olsam bir dakika durmam kulüpte.Herhalde dediğiniz gibi daha fazla para koparmaya çalışıyor çakal.

hakan769
22.Ocak.2013, 00:18
fener kapa bildirdeyse alır o adamı kap konusunda bizden iyiler o başkanda fazla konuşmasın kimler geliyor bizim lige satmam ne demek?

E.Cartman
22.Ocak.2013, 00:19
Cinsini gördümde bu Niccolin kadar cinsini görmedim marjinallik değil bu artık farklı bi boyut

byariff
22.Ocak.2013, 00:29
olursa iyi olur ama gidisat olmucak gibi montepieller baskaninin aciklamasi oyle diyor..

IcedEarth
22.Ocak.2013, 00:32
Dağılın beyler adam ruh hastası çıktı.

erdem344
22.Ocak.2013, 00:37
Yarın atacak imzayı. Olmadı maçından sonra

petrol_fb12
22.Ocak.2013, 00:42
Belhandanın tek farkı Alex'ten daha cok koşması olur.Bu takımda Mierles oynamadı mı .Takımı orta sahası ne yapıcağını bilmiyor.

Bence Topal yerine Alper Potuk Almamız lazım.Verelim parası neyse.22 yaşında daha.Krasiç verilen 7 milyon Euro üstüne 5 milyon koyarak Alperi Alsaydık keşke.

himone
22.Ocak.2013, 00:45
Düzgün bir defans hattı olmadan ne kadar forvet, ne kadar orta saha alırsanız alın bir işe yaramaz.

darkkobal123
22.Ocak.2013, 00:45
Bu adamı ciddiye almak büyük saçmalık olur.

titates1
22.Ocak.2013, 00:46
Belhandanın tek farkı Alex'ten daha cok koşması olur.Bu takımda Mierles oynamadı mı .Takımı orta sahası ne yapıcağını bilmiyor.

Bence Topal yerine Alper Potuk Almamız lazım.Verelim parası neyse.22 yaşında daha.Krasiç verilen 7 milyon Euro üstüne 5 milyon koyarak Alperi Alsaydık keşke.

krasic'e verilen 7 milyon + 5 milyon : 12 milyon'a Alper Potuk'u mu alsaydık ?

Belhanda'yı izlediniz mi hiç ? Meireles oynadı evet ?

Chivalry
22.Ocak.2013, 00:46

Bu takıma Alex yetiyordu bir de koşanı gelirse daha ne istiyorsunuz yahu :)

zeck17
22.Ocak.2013, 00:47
Benim sorum belhanda takımı toplayabilecek ve hücumda söz geçirecek bir transfer mi yoksa kendi halinde oynayan bir adam mı amrabat gibi

KanaKe
22.Ocak.2013, 00:48
Sow o iki isim kadar pozisyona girse 20'den fazla gol atar.
benim anlatmaya calismak istedigimde o üst düzey bir forvet olsa kendi kendini pozisyona sokar zaten sow siradan bir oyuncu meireles te öyle türkiyede cok abartiliyor kariyeri olan yabanci oyuncular..

Rsa
22.Ocak.2013, 00:52
benim anlatmaya calismak istedigimde o üst düzey bir forvet olsa kendi kendini pozisyona sokar zaten sow siradan bir oyuncu meireles te öyle türkiyede cok abartiliyor kariyeri olan yabanci oyuncular..

Kezman ve Güiza çok iyi pas alıyordu orta sahadan o yüzden pozisyona giriyorlardı. Defansın arkasına sarkmayı da çok iyi biliyorlardı haklarını yememek lazım. Sow ise pas alamıyor. Bu adam Messi veya Ronaldo değil ki herkesi çalımlayarak kendine pozisyon yaratsın. Adam olmadık pozisyonlardan gol çıkarıyor, kıymetini bilmek gerekli.

erdem344
22.Ocak.2013, 00:53
Belhandayı 5 maç izledim.Topla ilişkisi cok iyi , top sürmesi ve oyun zekası bizim ligin çok üstünde çok fark yaratır. En büyük özelliği topla direk kaleye ilerliyor

Önder HOCA
22.Ocak.2013, 01:20
şunu sneijder den önce alaydık iyiydi şimdi nicolin debelenir iyice fiyat arttırmak için

ForsakeN
22.Ocak.2013, 01:22
şunu sneijder den önce alaydık iyiydi şimdi nicolin debelenir iyice fiyat arttırmak için

Bence daha iyi oldu. Yanlış bilmiyorsam Sneijder bizim Belhanda için teklif ettiğimiz bonservisin çok altına alındı.

petrol_fb12
22.Ocak.2013, 01:34
krasic'e verilen 7 milyon + 5 milyon : 12 milyon'a Alper Potuk'u mu alsaydık ?

Belhanda'yı izlediniz mi hiç ? Meireles oynadı evet ?

Topal'dan şu ana kadar fazla verim alamadık.Krasiç transferi öyle oldu.Yarım sezondur verim alamadık istediğimiz krasiç değil.Topu hızlı sürüp son çizgiye gelip orta açmasını hiç yapamadı fenerbahce'de.

Bence 7+4 =11 Milyon Euro 2 transfer ücreti.Alperi pazarlıkla 9 kapatırdık.Hem daha 22 yaşında.Yabancı Sınırlaması geldiği için ideal bir transfer hem kendini geliştirmeye acık bir oyuncu.

Belhanda hiç izlemedim.Forumda yazanlar fmdeki profiline bakıp Alex'e benzettim.

Bu takıma Alex yetiyordu bir de koşanı gelirse daha ne istiyorsunuz yahu :)

Bir orta saha oyuncusu için 22 yaşında olmak iyiydir görevi bellidir.Bir hucum oyuncusu için oyun kurmak aralara pas atmak zordur.Yani zeka ve birazda tecrübe işi gerekir.

Ronaldo "Bunca yıldır futbol oynuyorum daha futbolun ne olduğunu yeni çözmeye başlıyorum".

ForsakeN
22.Ocak.2013, 01:40
Hala Alper'in Fenerbahçe'ye gelecek olmasıyla ilgili konuşmak yersiz bence. Geçen yıl 5M Euro bonservis bedeliyle kulübüyle anlaşılmış fakat Alper Potuk beyfendi sözleşme şartlarını kabul etmemişti hatırlarsınız.. Şimdi kulüp ne Alper'i ister ne de 5M'dan daha fazla para teklif eder Eskişehir'e.

erdem344
22.Ocak.2013, 01:43
Süpriz bir isime hazır olun.

petrol_fb12
22.Ocak.2013, 02:02
Birde Gökhan Gönül yerine alternetif bir sağ bek almamız aldığımız herhangi sağ bek Orhan Şam'dan daha iyi olucağı kesin.Volkan gökhan yerleri garanti diye mi bilmiyorum.Son 4 haftadır formsuzlar ikiside.Mert günok oynatma vakti geldiğini düşünüyorum.

erdem344
22.Ocak.2013, 02:23
Yerli olarak en iyi beklere sahibiz orhanda dahil

Sheriff
22.Ocak.2013, 02:39
Kale ve savunma hatti olarak lig standartlarinin cok ustundeyiz, forvet, ofansif ve merkez ortasahlar da oyle, sorun kanatlarda..

furkan58
22.Ocak.2013, 02:41
Süpriz bir isime hazır olun.

Atıyorsun bombayı ortaya merak içinde bırakıyorsun bizi :n:

goosfraba
22.Ocak.2013, 02:41
Kale ve savunma hatti olarak lig standartlarinin cok ustundeyiz, forvet, ofansif ve merkez ortasahlar da oyle, sorun kanatlarda..

kulübede bir adam var, standartların çok çok altında. sorun da burada.

Sheriff
22.Ocak.2013, 02:45
kulübede bir adam var, standartların çok çok altında. sorun da burada.
O banko zatende, o kisimdan umidi kestim ben.

OrcunFB
22.Ocak.2013, 02:54
Aykut Yıldırım NtvSpor'da.

zeck17
22.Ocak.2013, 03:07
Belhandanın bonservisinide KOÇ - ÖZDEMİR - ŞAHENK 3lüsü vericekmiş.

bu olay artık imkansız değil mi uefa nın yeni planlamalarına göre ve böyle bir transfer fenerbahçeye uefadan ceza gelmez mi

Escochae
22.Ocak.2013, 04:03
bu olay artık imkansız değil mi uefa nın yeni planlamalarına göre ve böyle bir transfer fenerbahçeye uefadan ceza gelmez mi

Öyle birşey olsa Arap sermayesiyle güçlenen PSG ve ManCity'e gelmesi lazım.

petrol_fb12
22.Ocak.2013, 04:13

Hocam niye sonuç gelmiyor.Dediğine göre fenerin her maç 2-3 rahat gol atması lazım ? Kanatlar calışmıyan takımlar var ligde onlar gol atıyor biz cok zor atıyoruz ilk golleri.

4-4-2 dönelim hucum olsun sadece zaten kaybedicek bir şeyimiz yok.Bari hucum futbol oynayalım.Belhanda gerek kalmaz.

zeck17
22.Ocak.2013, 04:21
Öyle birşey olsa Arap sermayesiyle güçlenen PSG ve ManCity'e gelmesi lazım.

Araştırdım olayı bundan sonraki sezonlar için dediğim şey geçerliymiş

Burak Akmanoğlu
22.Ocak.2013, 04:25
Başkan ben sadece Almanya ve İngiltereye oyuncu veririm diye açıklama yapmış.

Corpus
22.Ocak.2013, 04:27
KOC soyadi var diye oradan transfer karsilanir diye bakaniniz var ise aklindan cikarsin. Koc ailesi boyle islere asla ve asla para kullandirtmaz. Yani en azindan Rahmi Baba hayatta oldugu surece.

Ote yandan belhanda transferinde en ufak sikinti olmaz. Hayirli olsun. Simdi onemli olan lige uyum saglayabilecek mi saglayamayacak mi?

goosfraba
22.Ocak.2013, 04:28
KOC soyadi var diye oradan transfer karsilanir diye bakaniniz var ise aklindan cikarsin. Koc ailesi boyle islere asla ve asla para kullandirtmaz. Yani en azindan Rahmi Baba hayatta oldugu surece.

Ote yandan belhanda transferinde en ufak sikinti olmaz. Hayirli olsun. Simdi onemli olan lige uyum saglayabilecek mi saglayamayacak mi?

biri gider biri gelir. şahenk kapıda yatıyor zaten.

Corpus
22.Ocak.2013, 04:36
@goosfraba

Sadece Koc ailesi hakkinda bilgim oldugu icin onu soylemek istedim. Digerleri karsilayabilir fikrim yok haklarinda.

davidvilla
22.Ocak.2013, 12:28
Bu da hocaya yöneltilen en saçma eleştirilerden biri olsa gerek.

Anlamanızı beklemiyordum zaten ama anlatayım;

herkes 4 2 3 1 diyor ama Fenerbahçe 4 3 3 oynuyor. Özellikle Alex gittikten sonra tamamen buna döndü. Forvete sözümüz yok. Ama gelen en büyük eleştri ne "Sow yalnız kalıyor", bunda hemfikir miyiz? Ortada 3 tane durağan ve tam köprü görevi yapabilen oyuncu oynatıyorsun. Bunlar 4 3 3 ortasahasının 3 lüsü olduğu için bunların hucumsal görevlerinden cok defansif gorevleri var.Nedir mesela forvet kanatları geri dönüş yapamadığı zaman kademelerine girmek gibi. Buraya kadar tamam mıyız?
Şimdi madde madde bakıyoruz;

1-Forvet;
Sow harika bir oyuncu ona sözümüz yok. Fakat sen set hucumu istiyorsun oynattıgın forvet savunmayla fazla munakasa sevmeyen boş alan yakaladımı yardıran bir oyuncu. Ama adam cok yetenekli olduğu için bu kendine uymayan servisi bile boş geçmiyor voleli rovasatalı inanılmaz goller atıyor. Eğer adı uzerinde oyunu sete donusturmek istiyorsan ya cift forvetten biri ortasahaya yakın olmalı ya forvet arkası kullanmalısın ya da santraforun set adamı olmalı (arkası donuk oynayabilmeli) Bu durumda Bienvenu'yu neden aldırdın hangi mevkii için? Kalabalık defansın içine o çocuğu atıp neden futbol hayatını bitiriyorsun. 4-3-3 sağında kullanıcaksan ortasaha 3lüsünü ona göre dizip kullan. Ya da kontratak sistemine yonel forvetin iyi bir yedeği olsun o çocuk da.
Buna en uygun oyuncu Semih. O neden oynamıyor yıllardır cevabını bilmediğimiz soru.
Sow u sol açık denediğin dönemler oldu o dönemlerde bari Semih'i tek forvet yap sağ açıkta da Kuyt ı koy ortasaha dizilimini de buna göre yap. Yani kim hangi tipin oyuncusu ve takımda ne görev yapıyor net değil.

2-Açıklar;
Sol;
Bu durumda 4 3 3 te sol kanatta oynayabilecek oyuncu yegane Stoch; neden? Çünkü çizgi oyuncusu değil bu 1 içerilere kat eder pas atar ortalıgı karıştırır bu 2. Gol atar golcudur bu 3. Çok uygun. Peki ya yedeği?
Hayatında sol açık oynamamış Krasic demeyin orada anlaşalım. Caner sol forvet oynayacak tipte bir oyuncu değil gol ortalaması düşük cizgilere fazla açılmaya alışmış daha cok o kanatta dayanıklılığıyla git-gel yapabilen bir oyuncu. 4-4-2 de kanatta ya da herhangi bir 4lü savunmada (özellikle önünde açık kanat oynayan biri olmadıgında) bek olabilir. Bir de Sow kullanılabilir. Planlama yanlış.
Sağ ;
Liverpool'a forvet arkası gelen kuyt zamanla dayanıklılığından ve koşu mesafelerinden yararlanılmak üzere 4-4-2 sağ kanadında oynadı yıllarca takımında. Golcu özellikleri var cizgiyi değil o da içeri girmeyi sever o açıdan 4-3-3 sag açığı için uygun bir oyuncu. Her sezon gol olarak cift haneli rakamları görmüş. Yedeklerine bakıyoruz. Krasic tamamen cizgide oynamayı seven herkesin düşündüğünün aksine yıllarca 4-4-2i kanadında geri gelip savunmaya da yardım eden "dayanıklı ve dinamik" bir oyuncudur. Şu an fizik olarak kötü durumda olduğu için o git-gelleri yapamıyor o ayrı. toplamda 376maçta 51 golü var kariyerinde. Sadece bir sezon cift haneliye ulaşabilmiş. Kısacası Krasic 4-3-3 ün sağ açığı asla değil 4-4-2 ve 4-2-3-1 de sağ cizgide oyunu rakip sahada genişte bekleyip o alanda etkili olabilir. Direkt ve kontratak futbolu seven bir oyuncu. Set hücumunda rakip onunde kademeli savunmaya girdiği zaman etkisiz kalan bir oyuncu. Sen istiyorsun ki hem Krasic'i oynatayım hem de Christian ile ortasahada al gulum ver gulumlu set hucumu yaptır top bizde kalsın hesabı tempoyu sürekli düşür. Olmamış uymamış. Planlama yapılmamış. Mehmet Topuz'u fazla uzatmayacagım 4-4-2 sağ kanadı tüm özellikleriyle.
3-Orta saha;
Genelde oynattığı Mehmet Topal - Raul önlerinde Christian şeklinde bir dizilim var. Bir kere 3 ortasaha kullanıyorsun bunların biri savunma önünde Mehmet Topal çok uygun, onun önüne de mesela Mehmet Topuz ve Meireles uygun gidebilir. Ama Christian sağ iç sol iç tarzında oynayacagın zaman Mehmet topal ile ikiz gibi sahada gezer. Alanını hem defansif hem de ofansif açıdan boşaltabilecek koşu mesafesi yüksek olacak oyuncu ihtiyacın var orada. Buna da en uygun Topuz ve Meireles. Christian ise Mehmet Topal'ın mevkiinde hem kesici hem de atak başlatıcı olarak kullanılabilir. Şu an oynadıgı nokta ise ortasahanın rakibe bakan diliminde pas dagıtma görevi ?? İmkanı yok. Kısacası savunma önünde ya Christian ya Topal oynar ortasaha önde ise oynayabilecek en uygun oyuncu Meireles ve yanına Topuz oraya yakın gelebilir biraz biraz da Salih var. . Bu durumda ortasahada oynattıgın oyuncular dizilimin gerektirdiği şekilde savunma yapıyorlar ve bu dizilimin savunma gerekliliği içinde açıkların geri dönüşlerini azaltma yok. Klasik ortasaha köprü görevi ve rakip savunmadan donen topları toplama var. Bu durumda sen açıklardan istiyorsun ki hem gol atsın attırsın hem de rakip beki kovalasın gerekirse de kendi bekinin kademesine girsin.
Şu an kullandıgın ortasaha yerleşim düzeni bu oynattığın oyunculara uygun değil. Madem bu düzeni yerleştirmek istedin Transferlerini ona göre yapsaydın sezon başında Alex'i yedekleseydin, Stoch'u da gonderip Caner tipi bir kanat daha alsaydın. Hepsi baglantılı. Planlama yapılamamış.

4-Bekler;
Sol bek Hasan Ali alınabilecek en iyi Türk oyuncu alınmış. Ya yedeği ? Hani plan program? Şimdi zorla Orhan Şam'ı orada deniyorsun. Zamanla Caner'i deniycen.Eh idare edecek o da. Sağda Gökhan var tamam harika set hücümunda ileri cıkar destek verir pas trafigine katılır orta yapar asist yapar gol atar. Harika süper. Ya Orhan Şam ? Oftaş'ta son donemlerinde stoper oynamış. İleri desteği kısıtlı. Kapanıp kontra atak yapabilecek takımların Sağ Bekinde ters ortalara kademeye girebilecek tipte, savunma yapan takımda cizgiye değilde cezasahasına stopere yakın oynamaya alısmıs kendini o konuda geliştirmiş bir oyuncu. Plan program yine yok. Bir takımın sağ bekinde ya Gökhan gibi bir oyuncu olur ya da Orhan Şam gibi.

Yani uzun lafın kısası sen ne oynatmak istiyorsun ama ne tarz oyuncuları gonderip/aldırıyorsun.
Krasic'i neye göre aldın? Stoch'u neye göre yedek bırakıyorsun.

Ralph
22.Ocak.2013, 15:08
Başkan Belhanda'nın fenerbahçeye gitmesi mümkün değil diye açıklama yapmış

http://img607.imageshack.us/img607/6115/ekranalntsft.png (http://img607.imageshack.us/i/ekranalntsft.png/)

uAburak89
22.Ocak.2013, 15:23
Ferit Şahenk'in işi futbolcu almak mı? :D

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2013/01/22/luis-suarez-fenerbahce-yolunda

Corpus
22.Ocak.2013, 15:24
Kulüple anlaşılmasa niye borsaya bildirilsin. Bence kendi kulübü de o başkanı takmıyor :D

ek: Nusret, Şahenk'in miydi hiç bilmiyordum :D Eline sağlık çok güzel mekan, severim

sui generis
22.Ocak.2013, 15:25
o başkana inanmayın yahu , Belhanda bizde :D

Ferit Şahenk'in işi futbolcu almak mı? :D

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2013/01/22/luis-suarez-fenerbahce-yolunda

Adam başkanlığı düşünüp yatırım yapıyor :)

sui generis
22.Ocak.2013, 15:27
Kulüple anlaşılmasa niye borsaya bildirilsin. Bence kendi kulübü de o başkanı takmıyor :D

ek: Nusret, Şahenk'in miydi hiç bilmiyordum :D Eline sağlık çok güzel mekan, severim

kulüp kendisinin :)

uAburak89
22.Ocak.2013, 15:32
o başkana inanmayın yahu , Belhanda bizde :D

Adam başkanlığı düşünüp yatırım yapıyor :)

Bence riskli bir yatırım, finansal fair playden sonra bu tarz şeyler bitecek, adam başkan olunca demezler mi, başkan olmadan ne adamlar aldın şimdi daha iyilerini alman lazım diye. :D

goosfraba
22.Ocak.2013, 15:36
resim doğru mu acaba

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549902_581760145170972_911947624_n.png

Trabzonspor
22.Ocak.2013, 15:36
Suarez'i şu formuyla bu ülkeye getirmek imkansız.

furkan58
22.Ocak.2013, 15:43
resim doğru mu acaba

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549902_581760145170972_911947624_n.png

Shop gibi duruyor ama bilemedim :D

Suares haberi kolpadan öteye gitmez şu formuyla gelmez.

barahir
22.Ocak.2013, 15:46
Suarez: "Şuan için bir transfer söz konusu değil. Lugano bana İstanbul ve Fenerbahçe hakkında çok iyi şeyler anlattı."

Suarez: "2 gündür İstanbul'dayım ve gerçekten çok etkilendim. Gelecekte İstanbul'da yaşamayı ve Fenerbahçe'de oynamayı düşünebilirim."

Corpus
22.Ocak.2013, 15:47
kulüp kendisinin :)

O zaman sıkıntı var.

furkan58
22.Ocak.2013, 15:48
Suarez: "Şuan için bir transfer söz konusu değil. Lugano bana İstanbul ve Fenerbahçe hakkında çok iyi şeyler anlattı."

Suarez: "2 gündür İstanbul'dayım ve gerçekten çok etkilendim. Gelecekte İstanbul'da yaşamayı ve Fenerbahçe'de oynamayı düşünebilirim."

Bu açıklamalar doğruysa bi dakkaa :n: Heyecan yaparım arkadaş :D

OrcunFB
22.Ocak.2013, 15:49
Mutlu bana bir şeyler oluyor. :D

petrol_fb12
22.Ocak.2013, 15:49
Atkı montaj olsa bile yakışmış :) Suarez biraz zor ama imkansız değil.Parayı seçerse gelebilir :)

Önder HOCA
22.Ocak.2013, 16:16
fotolarda lucas ta var paket transfermi yapıcakmışız :) kesin reklam çekimi filan vardır

BleedingMoon
22.Ocak.2013, 16:17
yalnız bu adamlar bizim lige göre neredeyse yok pahasına oynuyorlar :D

uAburak89
22.Ocak.2013, 17:47
Cenk Tosun ismi geçiyor Fenerbahçe ile.

Suicider
22.Ocak.2013, 17:48
Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
Luis Suarez hafta sonu Premier Ligde mac olmadigi icin bu boslukta bir giyim firmasinin katalog cekimi icin geldi Istanbul'a bilginiz olsun.

futureless
22.Ocak.2013, 17:49
Cenk Tosun ismi kulüpte 1 aydan fazladır geçiyor sanırım.

erdem344
22.Ocak.2013, 18:06
Belhanda da bir sıkıntı yok beyler rahat olun.

Ferit şahenk Fenerbahçe Başkanlığına oynuyor çok açık ve net basıyor parayı getiriyor topçuları ama artık bu tip başkanlardan ben bıktım Fenerbahçeye zarar veriiyor bu tip başkanlar.

Suarez içinde boşuna heycanlanmayın :D :D :D

anil luque
22.Ocak.2013, 18:12
Luis Suarez'in şu an için Fenerbahçe'ye gelmesi imkansız ötesinde birşey bence. Olay Fenerbahçeyle ilgili olduğundan değil , Suarez'in müthiş performansından. L'pool'un bırakacağını sanmıyorum ama satacak olsalar bile sırada çok daha önde gelen kulüpler vardır.

C h A o S
22.Ocak.2013, 18:29
Belhanda da bir sıkıntı yok beyler rahat olun.

Ferit şahenk Fenerbahçe Başkanlığına oynuyor çok açık ve net basıyor parayı getiriyor topçuları ama artık bu tip başkanlardan ben bıktım Fenerbahçeye zarar veriiyor bu tip başkanlar.

Suarez içinde boşuna heycanlanmayın :D :D :D

Bugün imzaya geliyordu?

Niccolin'in bu süreci uzatır.Belhanda zaten maaşımın 3 katını veriyorlar diyerek Fenerbahçe'yi istediğini söylemişti.İşte o başkan yok mu ne yaban çakalıymış.Ama sonunda Belhanda gelir.Ama biraz daha sancı çekicek gibi Fenerbahçe.

barahir
22.Ocak.2013, 18:34
Belhanda ha bugün imzayı atmış ha 30 ocakta, hiç bir önemi yok zaten oynayamayacak. Sıkıntı yok.

zeck17
22.Ocak.2013, 21:28
Suarez bir takıma gitse en az 20m den kapıyı açarlar ve liverpoolun satmak isteyeceğini hiç düşünmüyorum adam epl gol krallığında 2.

hakan769
22.Ocak.2013, 21:32
Ramsey'in çekimleri için gelmiş Luis Suarez

Facx
22.Ocak.2013, 22:23
Ramsey'in çekimleri için gelmiş Luis Suarez

büyük ihtimal öyledir ramsey sezon başında liverpool a sponsor olmuştu zaten

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Ocak.2013, 22:35
zaten sow varken suareze ihtiyac yok ki, musriflik olurdu. belhanda bize yeter, fransada 2012 yilinin en iyi genc oyuncusunu almak cok daha onemli. arsene wenger nasil kancayi takmadi bu adama hayret :)

furkan58
22.Ocak.2013, 22:52
https://pbs.twimg.com/media/BBPC--WCcAAT0h7.jpg

Ne diyosunuz ? Montaj mıdır :D

petrol_fb12
22.Ocak.2013, 22:55
Montaj dır büyük ihtimal cubuklu yakışmış ama :D

darkkobal123
22.Ocak.2013, 22:56
https://pbs.twimg.com/media/BBPC--WCcAAT0h7.jpg

Ne diyosunuz ? Montaj mıdır :D
Montaj. Orjinal ;

http://i.imgur.com/P8CDgfI.jpg

furkan58
22.Ocak.2013, 22:59
Montaj. Orjinal ;

Heves kaçırmasan olmuyor :n: Belki o an gömleğin üstüne formayı çekti :p :D

darkkobal123
22.Ocak.2013, 23:01
Heves kaçırmasan olmuyor :n: Belki o an gömleğin üstüne formayı çekti :p :D
Yok artık. :D

ReaList
22.Ocak.2013, 23:02
Belhanda transferi artık bitti diyebiliriz, onun için paylaşılan resimlerde gerçeklik payı olabilir, kötü olan durum ise Afrika Uluslararası Kupasının devam etmesi, Belhanda'nın takıma geç katılacak olması, adaptasyon süreci falan derken arada 4-5 lig maçının uçacak olması. İyi olan taraf ise Allah'tan diğer takımlarda kötü yoksa 7 galibiyet 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle çoktan lige havluyu atmıştık. Bundan sonraki temennilerimiz bizi aştı artık, umarım rakiplerde kötü olur diyoruz : )

BaGa TaRKaN
22.Ocak.2013, 23:04
zaten sow varken suareze ihtiyac yok ki, musriflik olurdu. belhanda bize yeter, fransada 2012 yilinin en iyi genc oyuncusunu almak cok daha onemli. arsene wenger nasil kancayi takmadi bu adama hayret :)

Acaba Diyorum Acaba ?

erdem344
22.Ocak.2013, 23:12
Belhandayı düşünmeyin artık diyorum size oyuncu bizim artık .

Suicider
23.Ocak.2013, 11:41
Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fenerbahçe'nin de istediği Younes Belhanda için Inter ile 14 milyon avroya anlaşmaya vardığını açıkladı.

Fenerbahçe, Belhanda transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi ancak Montpellier Başkanı Louis Nicollin, sarı-lacivertlileri üzecek bir açıklama yaptı.

Nicollin'e telefonla ulaşan AMK'nın haberine göre Montpellier Başkanı, şu açıklamayı yaptı: “Fenerbahçe ile durumumuzda en ufak bir ilerleme yok ama Inter, Belhanda için 14 milyon avroluk teklifini bize geçti. Ben de Inter’le anlaştım. Oyuncunun menajerine de Inter’le görüşmesi için gerekli direktifi verdim. Tahmin ediyorum ki transferin galibi Inter oldu. Fenerbahçe ekonomik konularda inatçı davranınca bu kararı aldım. Her futbolcunun bir fiyatı var, Belhanda’nın da 8 milyon avro değil.”

http://tr.eurosport.com/futbol/fransa-ligi/2012-2013/fransa-ligi-nicollin-belhanda-icin-inter-ile-anlastim_sto3587835/story.shtml

murat taşlı
23.Ocak.2013, 12:13
Montaj. Orjinal ;

montaj çünkü ilk foto dikkat ederseniz biraz daha flu gerçek foto daha net flu olmasının sebebi montaj yapılan formaya göre ayarlanmış foto :)

uAburak89
23.Ocak.2013, 12:27
amksporun haberi balon gibi, telefonla ulaşıp bu kadar detay almaları mantıksız geldi. İtalya basınında çıkmış haber, onlarda hikayeyi yazmışlar bence.

http://twitpic.com/bxiphl

Önder HOCA
23.Ocak.2013, 13:16
hazard dan sonra bu adam bağıra bağıra elden kaçmasa bari inşallah yalandır

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ocak.2013, 13:58
inter devreye girmis olabilir ama 14m € trink para verir mi emin degilim. yalniz fransada yilin genc oyuncusu olmus birinin maliyeti yuksek olacaktir. dusunulenden epey fazla maliyete gelebilir. eliacik bir klup cikarsa ortaya belhanda transferi yatar. cok gec kaldik su transferde.

zeck17
23.Ocak.2013, 15:09
Shaqiri olayına çok benzemeye başladı

uAburak89
23.Ocak.2013, 15:16
ntvspor spor servisine amkspor genel yayın müdür Gökmen Özdemir bağlandı bu transfer için, konuştuğunu söyledi Niccolin ile. Fenerbahçe 7.5 milyon veriyor bonuslarla 9'a çıkıyor ama 2.5 senede ödemek istiyorlar ben tek seferde istiyorum demiş. Inter ile 14 milyon'a anlaştığını söylemiş ama bu kısım palavra, İtalya basını Inter'in de Fenerbahçe gibi bir teklifi olduğunu yazmış. Gökmen Özdemir'e göre izin alınıp oyuncuyla görüşülmesine rağmen önce oyuncuyu ikna etmek kulübün elini güçlendirmiş, bizim Amrabat olayına benzetti. Inter oyuncuya Fenerbahçe'nin önerdiği maaşı öneremez, Türkiye'ye gelirse şimdikinin 3 katı maaş alacak, Inter ancak iki katına çıkarabilir bunu dedi. Hepsini düşününce Fenerbahçe'nin şansı yüksek, yakında biter bu iş.

ForsakeN
23.Ocak.2013, 19:18
Inter Kulübü Sportif Direktörü Marco Branca, Fenerbahçe'nin gündemindeki Younes Belhanda için hiçbir zaman transfer teklifinde bulunmadıklarını açıkladı. NTVspor

barahir
23.Ocak.2013, 21:09
Ortada bir yalancı var ama kim acaba.

sui generis
23.Ocak.2013, 21:12
O adama inanmayın 1 lira fazla almak için elinden geleni yapar , yapıyor da :)

Önder HOCA
23.Ocak.2013, 21:15
8 de yunus'un maçı var eurosportta

Night_Mare17
23.Ocak.2013, 22:29
Sakatlıktan yeni çıkmış galiba Belhanda hiç iyi oynamıyor şu an.

Escochae
24.Ocak.2013, 14:04
Bu sene olmasa bile seneye kesinlikle Stoch'un yerine oyun içinde daha fazla olan bi sol açık almak gerek.

Corpus
24.Ocak.2013, 14:42
Dün Belhanda ve Amrabat' ı izlemek için açtım maçı ama Barrada top ile bu ikisinin toplamından daha fazla kat etti. Bilmiyorum sadece ben mi sevdim bu adamı :D

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/abdelaziz-barrada/transfers/spieler_93664.html

himone
24.Ocak.2013, 15:47
Salih'i izledikçe Belhanda'nın gelmesini istemiyorum. Salih şans verilirse Belhanda kalitesini geçebilecek bir oyuncu ve bunun için 4-5 yıl beklemeye gerek yok bence 1,5 yıl içinde tam kıvama gelir. Boşuna 10 milyon bonservis 2,5 milyon yıllık vermeye gerek yok. Stoper alsınlar bir tane takım orta saha dolu.

Burak Akmanoğlu
24.Ocak.2013, 15:48
Salih dün mükemmeldi.

ForsakeN
24.Ocak.2013, 17:52
Salih'i izledikçe Belhanda'nın gelmesini istemiyorum. Salih şans verilirse Belhanda kalitesini geçebilecek bir oyuncu ve bunun için 4-5 yıl beklemeye gerek yok bence 1,5 yıl içinde tam kıvama gelir. Boşuna 10 milyon bonservis 2,5 milyon yıllık vermeye gerek yok. Stoper alsınlar bir tane takım orta saha dolu.

Salih ile Belhanda cok farkli tarzda oyuncular. Belhanda daha yaratici ve gole donuk bir oyuncu

sananes
24.Ocak.2013, 17:56
Salih Meireles stilinde bir oyuncu. Salih'i sene başında izleme şansımız olsaydı belki Meireles alınmazdı ama Belhanda ile kıyaslanamaz. Belhanda maç kurtarır,Salih için bunu çok fazla söyleyemeyiz ama takımımızın oyununu çok güzelleştirdiği kesin.

davidvilla
24.Ocak.2013, 18:06
Salih'ten harika bir ön libero olur bence, hem kesici hem savunmadan top alıp oyun kurma. Mehmet Topal'ın daha özelliklisi olur. Ama biz klüpler olarak eğitici klüpler değiliz daha çok tüketici klüpleriz. Umarım potansiyelini yakalayabilir ileride.

Kaan Souza
24.Ocak.2013, 18:15
Salihten ön libero olmaz bence o mevki için fazlasıyla teknik ve ileriyi düşünen bir oyuncu.Mehmet Topal'da zayıf o bölgede.Bence Fenerin takviye yapması gerektiği bölgelerden.

davidvilla
24.Ocak.2013, 18:57
Salihten ön libero olmaz bence o mevki için fazlasıyla teknik ve ileriyi düşünen bir oyuncu.Mehmet Topal'da zayıf o bölgede.Bence Fenerin takviye yapması gerektiği bölgelerden.

Pirlo? Barca'da Toure? Neden olmasın. Hücümda kalabalık arasında ayakları çabuk değil ki. Geride daha rahat gösterir kendini. Ayrıca kesici ve arkadaşlarının kademesine girme gibi pozisyonel özellikleri var.

himone
24.Ocak.2013, 18:57
Belhanda'da futbola ön libero olarak başlamış ve şu an ofansif orta saha. Ben Salih'i izlerken çok iyi arapasları görüyorum, mücadele görüyorum, top sürme görüyorum yani yeterli özelliğe sahip. Ofansif orta saha alana kadar Meireles ve Salih yan yana oynasın ilerde dünkü gibi çift forvet olsun takım gayet etkili oynar bence. FB'nin sorunu ileride ve geride hızlı çoğalamamak ama dün Meireles ve Salih ileri geri çok iyi gidip geldiler, Meireles etkili değildi o başka.

titates1
24.Ocak.2013, 21:45
Robinho haberleri çıktı yine , berlusconi'nin sahibi olduğu gazetede , fenerbahçeyle anlaşıldı denmiş.

tyfnkrvl07
24.Ocak.2013, 22:15
Robinho'nun asıl mevkisi neresi ? Sol açık mı forvet arkası mı forvet mi ?

Burak Akmanoğlu
25.Ocak.2013, 01:38
Sıcak haber! Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Barış oruç Robinho transferinin bittiğini oyuncunun 2 gün içinde İstanbula gelerek resmi imzayı aticagini açıkladı..

Universal
25.Ocak.2013, 01:39
Robinho bitik bir isim, ben bize ne yazık ki katkısı olacağını düşünmüyorum. Sokağa çok fazla para gidecek.

Burak Akmanoğlu
25.Ocak.2013, 01:41
Bende senin ile aynı fikirdeyim abi :) İşimize yarayacağının kanatinde değilim.

Kaka Leite
Eğer bu doğru ise Galatasaray bir patlama yaptı bizde yapmalıyız yolundan gidilmiş olacak.

Çok kötü bir transfer diyemem Robinho'yu severim ancak ne derece yarar onu bilemem.

IcedEarth
Robinho sakatlanmazsa ligimizde iş yapar, ama fazla birşey de beklemeyin. Bir sezonda 15 gole katkıdan (gol+asist) fazlasını yapacak durumda olduğunu sanmıyorum.

erdem344
25.Ocak.2013, 01:42
Belhanda geldi ne gerek var bu çakma neymara :D

Corpus
25.Ocak.2013, 01:43
Robinho' nun Quaresma' ya benzeme potansiyeli var bence. Bu yüzden temkinli yaklaşılması gereken bir transfer.

erdem344
25.Ocak.2013, 01:46
Aynı takımdan robinho değilde Pazziniyi alsak yala :D :D

ForsakeN
25.Ocak.2013, 01:51
Goygoy gibi durmuyo mu bu sizce de?

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 01:52
Açıkcası ne sıkıldım artık bu bekleyişten, en kötü transfer dönemimizi yaşıyoruz sanki..

Sessiz saçma bir bekleyiş var, ben artık kim gelirse havasındayım.

erdem344
25.Ocak.2013, 01:53
Goygoy gibi durmuyo mu bu sizce de?

Berlisconinin kendi sitesi anlaştık diye haber vermiş .

Ortada ezeli rakibinin şınayder transferi var .

goosfraba
25.Ocak.2013, 01:57
o paralar sokağa atılıyor artık bildiğin. belhanda gelirse birşey demem de, robinho transferine karşı çıkarım.

şu takıma zihniyet transfer edin artık.

uAburak89
25.Ocak.2013, 01:59
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/mercato/articoli/97168/milan-via-robinho-riecco-drogba.shtml

Haber buradan çıkmış, 2. paragrafa dikiz yapılırsa fotomac.com.tr'yi görmek mümkün. :)

ForsakeN
25.Ocak.2013, 02:05
Sıcak haber! Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Barış oruç Robinho transferinin bittiğini oyuncunun 2 gün içinde İstanbula gelerek resmi imzayı aticagini açıkladı..

Barış Oruç kimdir ya :n: Her transfer döneminde türüyor bu adam. Yazın da Sneijder Fenerbahçe'de demişti sonra kaybolmuştu

furkan58
25.Ocak.2013, 03:24
Belhanda'yı bitirsinler Robinho ile uğraşcaklarına. Parayı çöpe atmaya gerek yok.

mwaru
25.Ocak.2013, 03:24
Hayatım boyunca transfer dönemlerinde takıma gelecek diye çok korktuğum iki isim vardı biri Sercan Yıldırım ötekisi Robinho.Umarım yalandır.

uAburak89
25.Ocak.2013, 03:26
Belhanda için Arsenal devreye girmiş.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2267905/Younes-Belhanda-offered-Arsenal-10million.html

mwaru
25.Ocak.2013, 03:28

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2267905/Younes-Belhanda-offered-Arsenal-10million.html

Ben de nerde kaldı çakal Wenger diyordum kaç haftadır.

Facx
25.Ocak.2013, 03:43
Robinho bitik bir isim, ben bize ne yazık ki katkısı olacağını düşünmüyorum. Sokağa çok fazla para gidecek.

robinho yu keşke alsa fener milan maaş yükünden kurtulmuş olur :D

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 03:47
Onurhan Baskurt ‏@onurhanbaskurt
@OmerTemelli sosyal medyada Robinho ismi sıklaşmaya başladı doğruluğu nedir ?
Expand
1h Omer Temelli ‏@OmerTemelli
@onurhanbaskurt yok

İlgilenmiyormuşuz, iyi oldu.

Universal
25.Ocak.2013, 10:39
Artık transfer yapmayalım. Belhanda gelecek ise gelsin, gelmeyecekse transfer işi bırakılsın. Veya kiralama yoluna gidilsin. Fenerbahçe bu devre arası Salih'i kazandı ilk yarı olmayan bir isim. Eğer Sezer'de bunlara ekleyeleyebilirsek kendi kadromuzdan iki transfer çıkaracağız. Semih şu kupada ki 2 maçlık performansı lige yansıtırsa kendi kadromuzdan üç transfer çıkarmış olacağız.

attirson
25.Ocak.2013, 11:39
Transferde ne zaman şu Fenerbahçe klasiginden kurtulucaz bilmiyorum.Artık erken bitsin şu transferler azıcık becerikli olsunlar ya.

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 13:36
Montpellier başkanı Louis Nicollin’in oğlu aynı zamanda Kulübün asbaşkanı olan Laurent Nicollin France Football’a konuştu.

Nicollin’in yaptığı açıklamalar şe şekilde; Belhanda Fenerbahçe’ye gitmek istiyorsa onu burda tutamayız, Biz Tek istediğimiz 5 yıl vade olmaması 2 senelik bir ödeme plani olsun, bize yeter.

Kaynak | fbhaber.org

http://www.francefootball.fr/#!/news/2013/01/25/183437_la-nicollin-si-belhanda-veut-aller-a-fenerbahce.html

Haber de burada..

sui generis
25.Ocak.2013, 15:24

Wenger yalanladı.

titates1
25.Ocak.2013, 15:53
bence başkanları haberleri veriyor medyaya para yükseltmek için , bizim yönetimden biri de bağlantıya geçiyor kulüplerle yalanlamaları için , çok kısa sürede , daha medyayı 1 gün bile meşgul etmeden yalanlanıyor haberler.

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 16:43
Bienvenu Real Zaragoza'da
25 Ocak 2013 14:09 NTVSpor.net
Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Henry Bienvenu, twitter hesabından İspanyol temsilcisi Real Zaragoza ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Çok iyi oldu takımdan uzaklaşması gelmesi bile hata idi ya neyse.. :icon_biggrin:

Corpus
25.Ocak.2013, 17:24
Taçsız Kral Bienvenu tek aşkıydı whopper menu,
senin gibi saatçiyi unutur mu Eminönü !...

Güle Güle Kadıköy'ün GÜLÜ!

çok iyi olmuş :n:

Suicider
25.Ocak.2013, 17:30
Fenerbahçe kendisine gol atan adamları alma stratejisinden vazgeçtiği gün büyük bir adım atmış olacak :) Gelmesi hataydı,gitmesi güzel oldu :)

tyfnkrvl07
25.Ocak.2013, 17:46
Fenerbahçe, Belhanda için Montpellier kulübüyle 9 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. (Ntvspor)

Hep böyle diyolar bir şey çıktığı yok :D

ReaList
25.Ocak.2013, 17:47
Geçen sezon Antalya maçında kaçırdığın 2 golle "Güiza'dan daha kötü kaçıranı olamaz" tezini çürüttüğün için teşekkürler Bienvenu, Güiza sana minnettar, bir dost.

Corpus
25.Ocak.2013, 18:00
Eskidene NTVSpor böyle bir haber girse kesin gözle bakılırdı. İmzaya bile gerek duyulmazdı, inanmak için.

Nerden nereye...

Önder HOCA
25.Ocak.2013, 18:04
belhanda yarın belli olucakmış :)

futureless
25.Ocak.2013, 18:06
Fenerbahçe oyuncuyu %99 aldı zaten benim gördüğüm duyduğum kadarıyla, ara sıra hatırlatıyor işte NTVSpor da :D

petrol_fb12
25.Ocak.2013, 18:10
2011/2012 Gol attığı bütün maçları kazanmışız. (Süper Lig)

Gaziantepspor 1 - 3 Fenerbahçe 2-1 fener öndeyken 80 dakika durumu 3-1 yaptı.

Mersin İdman Yurdu 1 - 2 Fenerbahçe 1-0 fener öneyken 53 dakikada durumu 2-0 yaptı

Fenerbahçe 1 - 0 Karabükspor Alex'in 6 dakika'da atıldığı maçta maçta tek gölü 17 dakika attı.

Fenerbahçe 1 - 0 Eskişehirspor 14 dakika'da attığı golle galibiyete taşıdı.

Fenerbahçe 4 - 0 Kayserispor maçın skoruu belirledi 90 dakika'da.

Fenerbahçe 2 - 1 Mersin İdman Yurdu dakika 8'de ilk gölü atmıştı.

Fenerbahçe 2 - 0 Antalyaspor 72 dakika'da attığı golle skoru belirledi.

Trabzonspor 1 - 3 Fenerbahçe 30 dakika'da attığı gole durumu 2-0 taşıdı.

Es-es,Karabük,Deplasmanda Mersin,Trabzon maçında kazandırdığı 12 puan için teşşekürler..

Zaragoza'da inşallah başarılı bir kariyer geçirir.

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 18:14
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/312334.php?utm_source=MoussaSow&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Video'ya müzik ekleyen arkadaş kim ise tanışmak isterdim doğrusu o an neye içlendi bu kadar :D

petrol_fb12
25.Ocak.2013, 18:18
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/312334.php?utm_source=MoussaSow&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Video'ya müzik ekleyen arkadaş kim ise tanışmak isterdim doğrusu o an neye içlendi bu kadar :D

Süper ya :D

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:21
ntvspor Belhanda haberinin sonunda bu transfer ile kapatılacak transfer dönemi de yazmış.

futureless
25.Ocak.2013, 18:26

Bir andaaa bir andaaaaa Belhandaaaaaaa :zuhaha

Burak Akmanoğlu
25.Ocak.2013, 18:30

Sormaya ilk açtığımda ağlayacaktım :(

OrcunFB
25.Ocak.2013, 19:45
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/312334.php?utm_source=MoussaSow&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Flive.sporx.com%2Ff utbol%2Ftransfer%2Fhaber%2F312334.php%3Futm_source %3DMoussaSow%26utm_medium%3Dfacebookcom%26utm_cont ent%3Ddaily%26utm_campaign%3DIcerikPaylas)

Koptum ya. :D

darkkobal123
25.Ocak.2013, 21:15
Bir efsane daha geldi geçti ... :D Başarılar dilerim kendisine Zaragoza'da.

Kaka Leite
26.Ocak.2013, 13:29
PSV Eindhoven altyapısından Burak Kardeş denenmek için Türkiye’ye getirildi.

Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfere karar verilecek.

Hadi bakalım, inşAllah güzel çıkar.

mwaru
27.Ocak.2013, 01:13
Ne oldu Belhanda transferi yattı mı? haberler var mı?

ReaList
27.Ocak.2013, 01:22
TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlanan Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı. Kiğılı Belhanda'nın transferi hakkında ayrıntı vermekten kaçınsa da mutlu sona yakın olduklarını belirtti.

İşte Abdullah Kiğılı'nın açıklamaları...

"Bu sene oynadığımız maçların hemen hemen yarısında 1-0 mağlup başlıyoruz, umarım bundan kurtuluruz. Biz istiyoruz ki golle başlayalım ve öyle devam etsin. Takım fevkalade, çalışmalar iyi, teknik heyetten bize sunulan raporlar iyi. İkinci devre itibariyle iyi bir çalışma ortamı oldu. Türkiye Kupası maçlarında son derece başarılıydılar. Kolay değil 3 kulvarda yarışıyoruz."

Takımın tutukluğunu neye bağlıyorsunuz?

"Hocayla da uzun uzun konuştuk. Bende bilmiyorum, oyuncular da bilmiyor. Nazar var üzerimizde, inşallah bu nazarı bugün atmış olduk. Umarım bu son olur da bir daha bu sıkıntıyı yaşamayız. Anlamakta zorluk çekiliyor ama bu düzelecek yakında.

Belhanda transferinde bir gelişme var mı?

Taraftarlarımız bir kaç gün daha sabretsinler, şu anda bitmiş değil. Görüşmeler devam ediyor, bu hususta fazla açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü her açıklama bize maddi - manevi zarar veriyor. Kulübün başkanıyla anlaşmak başlı başına bir sorun, taraftarlarımız sabır göstersin. Mutlu sona yakınız.

Bu transferdeki pürüzler nedir?

Öyle bir durumdayız ki, Türk ticaret kanununda ağırlaştırılmış cezalar var. Her söylediğimize dikkat etmek zorundayız. Talimat dahilinde doğruları konuşmak mecburiyetindesiniz. O yüzden fazla detaya girmeyeyim, ama yaklaşıyoruz diyebilirim.

Belhanda dışında bir transfer çalışmanız var mı?

Yok, Belhanda'yı alırsak transferi kapatacağız. Yerli oyuncular üzerinde yeterli anlaşmayı sağlayamadık, zaten vakitte kalmadı. Dolayısıyla Belhanda'yı alırsak bir eksiğimiz kalmıyor.

uAburak89
27.Ocak.2013, 01:25
3-4 transfer yalan olmuş demek.

KanaKe
27.Ocak.2013, 01:31
belhandada güya 2 ocaga kadar geliyordu.. bence yatacak o transfer ayni hazard transferi gibi

ReaList
27.Ocak.2013, 01:36
Üzerimizde nazar varmış, tüm takımı toplayıp kurşun mu döktürsek ne :D

Yönetenler ve Hoca bazen öyle konuşuyor ki başka takım taraftarı olsam, bu adamları bir ömür Fenerbahçe'nin başında görmekten büyük memnuniyet duyardım. Transfer işinin hava civa olacağı belliydi zaten, Belhanda'yı getirmenin şartı da para. Tamamen kesenin ağzını açmaya bakıyor.

KanaKe
27.Ocak.2013, 01:40
hazard ile de anlasilmisti sorun paraydi 3 kurus az verdiler adam chelsea ye gitti bizde stochu aldik.. belhanda da aynisi olacak büyük ihtimal

Burak Akmanoğlu
27.Ocak.2013, 03:05
Henri Bienvenu Zaragoza'ya kiralık gitmiş sanırsam.

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 12:25
Henri Bienvenu Zaragoza'ya kiralık gitmiş sanırsam.

ooooo biz onun sevincini bile yaşadık :)

A.FaruK
27.Ocak.2013, 13:52
Belhanda gelse bişeylerin değişeceğine inanan var mı ? Varsa şimdiden kolay gelsin.

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 20:48
İstemiyorum transfer falan artık, Faruk haklı hiç bir şeyin değişeceği yok.

Geçelim bunları..

Sheriff
27.Ocak.2013, 20:55
Arkadaş adamlar Sneijder getiriyor, Drogba getiriyor, biz bi Balhanda'yı getiremedik :)

goosfraba
27.Ocak.2013, 20:57
bu yönetim ve teknik ekip transfer yapmasın zaten. para israfından öte değil.

oyuncu almak kolay, asıl iş takıma harmanlayıp verim almak.

darkkobal123
27.Ocak.2013, 20:59
Siz hâlâ Belhanda. :D

barahir
27.Ocak.2013, 20:59
Ne zamandan beri rakip takımın transferleriyle ezilip bükülür duruma geldiniz anlamıyorum.. Daha iyilerini alsalar keşke..

Sheriff
27.Ocak.2013, 21:03
Ne zamandan beri rakip takımın transferleriyle ezilip bükülür duruma geldiniz anlamıyorum.. Daha iyilerini alsalar keşke..
Ezilip bükülme değil 10 kat iyilerini alsınlar Messi'yi alsınlar, yada yok onu almasınlarda :p Bizde bi yapalım artık şu transferimizi, sabırsızlanıyoruz artık..

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 21:03

İsyanımız, rakip 2 tane dünya yıldızı (Bu kısım görecelidir, bana göre öyledir ama) ile anlaşırken bizim 22 yaşındaki Belhanda ile henüz anlaşamamış olmamız.

barahir
27.Ocak.2013, 21:55
Sadece yapılan transferler ile şampiyon olunmadığını en iyi bizim bilmemiz lazımdı aslında. 22 yaşındaki Belhanda dediğiniz adam Çinde oynamıyor ya da kulübü tarafından kadro dışı bırakılmadı ve oynaması gereken bir turnuva var.

Kaldı ki 10 gün önce imza atmış olmasının sana ne faydası olacaktı bunun? Alıp oynatacak mıydık dün?

ForsakeN
27.Ocak.2013, 21:56
İsyanımız, rakip 2 tane dünya yıldızı (Bu kısım görecelidir, bana göre öyledir ama) ile anlaşırken bizim 22 yaşındaki Belhanda ile henüz anlaşamamış olmamız.

Sorun da 22 yasinda olmasi zaten. 30kusur olsaydi coktan almistik.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2013, 22:07
TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlanan Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı. Kiğılı Belhanda'nın transferi hakkında ayrıntı vermekten kaçınsa da mutlu sona yakın olduklarını belirtti.

İşte Abdullah Kiğılı'nın açıklamaları...

"Bu sene oynadığımız maçların hemen hemen yarısında 1-0 mağlup başlıyoruz, umarım bundan kurtuluruz. Biz istiyoruz ki golle başlayalım ve öyle devam etsin. Takım fevkalade, çalışmalar iyi, teknik heyetten bize sunulan raporlar iyi. İkinci devre itibariyle iyi bir çalışma ortamı oldu. Türkiye Kupası maçlarında son derece başarılıydılar. Kolay değil 3 kulvarda yarışıyoruz."

Takımın tutukluğunu neye bağlıyorsunuz?

"Hocayla da uzun uzun konuştuk. Bende bilmiyorum, oyuncular da bilmiyor. Nazar var üzerimizde, inşallah bu nazarı bugün atmış olduk. Umarım bu son olur da bir daha bu sıkıntıyı yaşamayız. Anlamakta zorluk çekiliyor ama bu düzelecek yakında.

Belhanda transferinde bir gelişme var mı?

Taraftarlarımız bir kaç gün daha sabretsinler, şu anda bitmiş değil. Görüşmeler devam ediyor, bu hususta fazla açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü her açıklama bize maddi - manevi zarar veriyor. Kulübün başkanıyla anlaşmak başlı başına bir sorun, taraftarlarımız sabır göstersin. Mutlu sona yakınız.

Bu transferdeki pürüzler nedir?

Öyle bir durumdayız ki, Türk ticaret kanununda ağırlaştırılmış cezalar var. Her söylediğimize dikkat etmek zorundayız. Talimat dahilinde doğruları konuşmak mecburiyetindesiniz. O yüzden fazla detaya girmeyeyim, ama yaklaşıyoruz diyebilirim.

Belhanda dışında bir transfer çalışmanız var mı?

Yok, Belhanda'yı alırsak transferi kapatacağız. Yerli oyuncular üzerinde yeterli anlaşmayı sağlayamadık, zaten vakitte kalmadı. Dolayısıyla Belhanda'yı alırsak bir eksiğimiz kalmıyor.

firmasi disinda pek bilgim yok, tanimazdim kendisini ama ne zamanki fb yoneticisi olarak on plana cikti o zamandan beri zerre degeri kalmadi bu adamin bende. su yaptigi aciklamalarin hicbir elle tutulur yani yok, hepsi bos laf. onun kadar gereksiz ve tutarsiz ayni zamanda patavatsiz biri olamaz, 1-2 milyon dolar verecek diye boyle tiplere katlanmak zorunda olmamiz cok aci. sorun sadece aziz yildirim degil cevresindekilerde de ciddi problemlerimiz var.

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 22:08
Sadece yapılan transferler ile şampiyon olunmadığını en iyi bizim bilmemiz lazımdı aslında. 22 yaşındaki Belhanda dediğiniz adam Çinde oynamıyor ya da kulübü tarafından kadro dışı bırakılmadı ve oynaması gereken bir turnuva var.

Kaldı ki 10 gün önce imza atmış olmasının sana ne faydası olacaktı bunun? Alıp oynatacak mıydık dün?

Sorun da 22 yasinda olmasi zaten. 30kusur olsaydi coktan almistik.

@barahir

Böyle böyle son güne kalıyor bu olay, ya son gün bir aksilik çıkarsa bir alternatif olduğunu da sanmıyorum.

Erken bitirse şu işi taraftar da rahatlasa.

@ForsakeN

Olay yaş işi değil, yönetimin parasal olayları.

barahir
27.Ocak.2013, 22:40
Alternatifi yok onun zaten. Bunu eleştirebilirsin pek ala..

sui generis
27.Ocak.2013, 22:58
Fas elenmiş. Belhanda yarın gelir İstanbul'a.

ReaList
27.Ocak.2013, 23:12
Edit: Kaldırdılar, bir daha son dakika yok : )

GebzeLi1907
27.Ocak.2013, 23:18
belhanda gelse fenerbahçe de çok şey değişmez.belki artı 5 6 puan yazarsa yazar.
alexsiz oynamya alışacak takımın ilgilendiği oyuncular zaten riyakarlığın yalancılığın ne demek olduğunu gösteriyor.

emre alex şuan şu kadro da olsalar bu takım galatasarayın ya ensesinde ya da önündeydi.
adam gibi korkak olmayan bir büyük takım hocası olmak şartıyla tabi.

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 23:45
belhanda gelse fenerbahçe de çok şey değişmez.belki artı 5 6 puan yazarsa yazar.
alexsiz oynamya alışacak takımın ilgilendiği oyuncular zaten riyakarlığın yalancılığın ne demek olduğunu gösteriyor.

emre alex şuan şu kadro da olsalar bu takım galatasarayın ya ensesinde ya da önündeydi.
adam gibi korkak olmayan bir büyük takım hocası olmak şartıyla tabi.

emre meireles önlerinde alex olsaydı gs nin ensesinde değil 5 yada 6 puan önünde ense yapıyor olurduk

E.Cartman
28.Ocak.2013, 01:18
Benim Fenerbahçe için ismi geçen futbolculardan anladığım kadarıyla Aykut hocanın direk olarak Alex'le sorunu varmış. Çünkü oyun sisteminde değişen bişey yok, oynanmak istenende bir değişiklik yok, oyuncu aranan bölge aynı. Ama sorun şu Alex'le Belhanda tarzı farklı oyuncular. Eğer Aykut Hoca Belhanda'dan Alex performansı bekliyorsa bi genç yetenek daha heba olur.

Deus Dominus
28.Ocak.2013, 01:37
Herhangi bir oyuncudan Alex performansı beklemek zaten abesle iştigal :) Özel oyunculardan biriydi Alex.

ForsakeN
28.Ocak.2013, 01:50
Kimseden Alex olmasini bekledigini sanmiyorum ben Aykut hocanin. Alex'i bizzat gonderen de Aykut Kocaman degildir. Bu ayrimi iyi yapmak lazim. Bu sezon gonderilene kadar neredeyse tum maclarda forma verdi Alexe. Bir macta yedek soyundurmak istedi - teknik direktor olarak en dogal hakki -. Alex'in ayrilis seruvenini baslatan yine Alex oldu.

Takim ortasahasina yaratici oyuncu ariyor Aykut Kocaman, Alex'in gidisini sezon basinda hesaplamadigi icin o acigi simdi kapatmak istiyor.

Alex'in zamansiz ayrilisinin suclulari varsa bunlar Aziz Yildirim ve de Alex'in ta kendisidir.

furkan58
28.Ocak.2013, 01:53
Belhanda yeni Alex değil sadece orta alanda yaratıcı oyuncu rolünü üstlenicek kişi olucaktır. Ayrımı yapmak lazım.

E.Cartman
28.Ocak.2013, 02:08
Şahsen benim dediğim tecrübeyle sabit, yıllardır yeni Hagi arıyoruz biz ben değil ama her gelene yeni Hagi gözüyle bakan ciddi bir kalabalık mevcut. Belhanda geldikten sonra da ona yeni Alex gözüyle bakan milyonlar olacaktır. Ama benim düşüncem daha farklı ben Aykut Hoca'nında yeni bir Alex aradığını düşünüyorum. Alex, Hagi, Jardel, Van Hoijdonk falan bunlar eşi olmayan, olmayacak oyuncular farkındayım.

ReaList
28.Ocak.2013, 03:21
Haftalardır ezik büzük oynayan son olarak Galatasaray mağlubiyetinden sonra alelacele FB TV'de program hazırlatıp sınıra gelmiş taraftarı " 3 tane dünya yıldızı getireceğim " diye umutlandıran Aziz Yıldırım,

Karabük hezimetinden sonra yine alelacele "Bir transferi bitirdik hafta başında takıma katılıyor, 2-3 transfer gerçekleştirip bunları kampa yetiştireceğiz" diyen Abdullah Kiğılı,

Ve bugün transferin son günleri, elde sıfır ve sonunda yönetime Sosyal Medyada büyük bir tepki. Aslında ne bu adamlarda ne de Fenerbahçe'yi yönetip bu hale sokanlarda suç aramıyorum, Suç bu palavralara kananlarda, Galatasaray 2 transfer yapınca gerçeğin farkına varanlarda. Senelerdir Aziz Yıldırım'ın gütmüş olduğu ucuz politikayı yutanlarda. Onun için ağlamak da yok sızlamak da. Herkes hak ettiğini yaşıyor.

GebzeLi1907
28.Ocak.2013, 03:26
aziz yıldırım napmaya çalışıyor valla ben anlamadım
verdiği yalan vaadler artık iyice can sıkmaya başladı

1 milyar koyacaktı kasaya yalan havuzdan cıkacaktı yalan
kampa transfeler, dünya yıldızı yalan

fenerbahçe başkanlığının imajını zedeliyor.

tribünleri bölmeye çalışıyor iyiden iyiye, gfb de belli başlı adamları besliyor migros tayfasında, geçen gece gidip takımı karşılayıp büyük başkan çekmişler.
gerçekten fenerbahçeye yakışmayacak şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek gibi.

transfer gelmemesi fenerbahçenin geleceği adına en hayırlısı gelecek yeni yönetim ve hoca yapsın bundan sonra transferi.

barahir
28.Ocak.2013, 04:41
Aziz Yıldırım bıraksın artık. Sıktı gerçekten, kaç ay önce 1 ay sonra müthiş 2 proje açıklıyorum demişti, ortada yok. Vaatlerin ardı arkası kesilmiyor. Suyu çoktan ısındı da yıl sonunu bekliyoruz.

zeck17
28.Ocak.2013, 05:17
Eğer Aziz Yıldırım başarılı bir başkan olsa fenerbahçe şu anda dünyanın en büyük 10-15 kulübünden biriydi fakat o eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi fırsatlar ise galatasarayın berbat bir mali durumu olması beşiktaşın sportif yönden başarısız olması uyum sağlayamamasıydı ama olumlu kullanmadı artık o ihtimali de kendi yok etti bence

petrol_fb12
28.Ocak.2013, 15:10
Bu gidişle biz sezonu transfersiz kapatıcaz öyle görünüyor sadece belhanda var onun akıbeti mechul değil değil.Başkan Almanya'ya gitmiş gelmiş.Başkanı satmak istemiyormuş.Anlaşılan bu transfer olmayacak gibi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Ocak.2013, 16:24
28 Ocak 2013 Pazartesi | 11:40 - Sporx.com dış haberler
Belhanda'ya kanca
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için Fransa yollarını aşındırdığı Younes Belhanda için Queens Park Rangers'ın da nabız yokladığı iddia edildi.

BleedingMoon
28.Ocak.2013, 17:11
xabi alonso'nun yerine josico'nun geldiği gibi, belhanda'nın yerine de sneijder'in kardeşi gelecek gibi bir his var içimde.

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 17:55
Fenerbahçe neden transfer yapmıyor merak ediyorum. Maddi anlamda bir sıkıntı mı var yoksa oyuncular mı gelmek istemiyor.

Yada hiçbirisi değil Başkan transfer yapmak istemiyor.

ForsakeN
28.Ocak.2013, 18:39
Maddi anlamda da cok iyi durumda degiliz. Baskan divan kurulunda aciklamisti

davidvilla
28.Ocak.2013, 18:48
Maddi anlamda da cok iyi durumda degiliz. Baskan divan kurulunda aciklamisti

Turkiye'de klüpler uzun vadeli planlarla yönetilemiyor. O yuzden o krediler taksitler birikiyor ve belkide Türkiye'de son kriz yaşayacak spor klubü olan Fenerbahce'de bile hafif çaplı bir kriz oluyor.
Mesela şimdi Gs böyle coşuyor ama sonu hayırlı gözükmüyor.
Eğer ekonomik koşul elvermiyorsa transfer yapılmamalı ucuza sırf transfer olsun diye biri alınırsa daha kötü olur. Burada asıl problem vaatler verilip yerine getirilmemesi. Yoksa kemer sıkma politikası Avrupa'nın her klubünde var.

petrol_fb12
28.Ocak.2013, 18:53
Turkiye'de klüpler uzun vadeli planlarla yönetilemiyor. O yuzden o krediler taksitler birikiyor ve belkide Türkiye'de son kriz yaşayacak spor klubü olan Fenerbahce'de bile hafif çaplı bir kriz oluyor.
Mesela şimdi Gs böyle coşuyor ama sonu hayırlı gözükmüyor.
Eğer ekonomik koşul elvermiyorsa transfer yapılmamalı ucuza sırf transfer olsun diye biri alınırsa daha kötü olur. Burada asıl problem vaatler verilip yerine getirilmemesi. Yoksa kemer sıkma politikası Avrupa'nın her klubünde var.

Gs olayı cok farklı.Gs'Nin hedefi her sene düzenli olarak Şl'ye katılmak.bu sayede her sene 30 milyon euro cebine koyucak isim itiribar sayesinde acıcağı avrupa'daki storeler sayesinde gelirleri artıcak.Ligden her sezon için cebine 40 milyon euro koyucak.Yani Ünal Aysal o kulubu 100 Milyon Dolar borcunu aşağa cekti bu büyük başarıdır 1 yılda.Tabi bunun en büyük etkisi futbol takımının bu denli derli toplu ve iyi olması.

Tabi bunlar sadece yayın gelirleri maç gelirleri.Storelerdeki gelirleri.Ekstra gelirleri saymıyorum bile.Kombine reklam onlar ayrı.

furkan58
28.Ocak.2013, 19:07
https://pbs.twimg.com/media/BBtIWTnCYAEJRHA.jpg

Geliyor reyiz :D

ReaList
28.Ocak.2013, 19:50
Madem maddi durumun iyi değil Fenerbahçe'nin en yetkili ağzı olarak çıkıp artistlik yapmayacaksın o zaman, demezler mi adama ?

Bu arada bu son paylaşılan resim fake, Orijinali : )
http://c1301.hizliresim.com/15/w/jgrdn.jpg

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 19:52
O sol kol ne öyle :D

europeanconquer
28.Ocak.2013, 19:58
Dün gece Afrika Kupası’nda Güney Afrika ile 2-2 berabere kalan Fas’ın elenmesinden ardından Belhanda, Fransa’a gitti. Basın mensuplarının ısrarlı transfer sorularına ise genç oyuncu, “Ben şu anda Fransa’ya gidiyorum. Montpellier’in sözleşmeli oyuncusuyum.Transferle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Güney Afrika maçında cezalı olduğum için oynamadım.” dedi.

Walter Sakana
28.Ocak.2013, 21:52
Madem maddi durumun iyi değil Fenerbahçe'nin en yetkili ağzı olarak çıkıp artistlik yapmayacaksın o zaman, demezler mi adama ?

Bu arada bu son paylaşılan resim fake, Orijinali : )
http://c1301.hizliresim.com/15/w/jgrdn.jpg

ahahahahha

resimdeki olayı bilmeyenler için kaynak: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=112395

KanaKe
29.Ocak.2013, 01:02
koskoca fenerbahceyi madara ettiler ya hem yildirim yönetimi hemde sahadaki tercihleriyle kocaman.. 2 aydir belhanda belhanda diyorlar adamlar 2 haftada sneijderle drogbayi getirdi.. rezillik resmen..

William Rookwood
29.Ocak.2013, 01:07
Belhanda değil ilk önce takım zihniyeti değişmesi lazım. Fenerbahçe'nin kadrosu şuan ligin zirvesine çok rahat oynar Uefa yarı final hatta final'e bile çıkabilir oyuncuların kendine gelmesi lazım.

KanaKe
29.Ocak.2013, 01:08
takim zihniyetide kocaman oldugu sürece degismez.. ayrica ileriye acil yaratici bir oyuncu lazim krasic ile stoch formda olsalardi tabi durum degisirdi..

William Rookwood
29.Ocak.2013, 01:09
4-4-2 Oynansa çok mu zor. Bir forvet oyuncusu alırsın ya da kiralarsın kiralamak daha makul olur. Çatır çatır oynarsın tek forvet ile devam etmenin bir anlamı yok ki...

uAburak89
29.Ocak.2013, 01:19
Serdar Aziz iddiaları var Fenerbahçe için.

Önder HOCA
29.Ocak.2013, 01:23
heh güzel 10 milyonda serdara veririz tam yerinde olur

KanaKe
29.Ocak.2013, 01:37
elimizde 1 serdar var simdilik o yeter bize :D anadolu takimindan transfer edilen stoperler genelde fiyasko oluyor

Kaka Leite
29.Ocak.2013, 02:39
Dün gece Afrika Kupası’nda Güney Afrika ile 2-2 berabere kalan Fas’ın elenmesinden ardından Belhanda, Fransa’a gitti. Basın mensuplarının ısrarlı transfer sorularına ise genç oyuncu, “Ben şu anda Fransa’ya gidiyorum. Montpellier’in sözleşmeli oyuncusuyum.Transferle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Güney Afrika maçında cezalı olduğum için oynamadım.” dedi.

Bununla alakalı olarak.

Arsenal'in 11 Milyon verdiğini gördüm bi kaç yerde Montpellier kabul etmiş. Belki de bu yüzden böyle bir cevap verdi, bu kadar istekli bir adamın bir anda bu derece ciddileşmesi ancak buna işarettir.

KaRaBükLü KraL
29.Ocak.2013, 03:00
Fenerbahçe'nin transfer politikasını nedense yakın zamana kadarki Bayern Münih'in transfer politikasına benzetiyorum.Ligte nerde iyi futbolcu var 3'e 5'e bakmadan alıyorlar.Serdar Aziz H.Ali Kaldırım Bekir ilk aklıma gelenler mesela.