PDA

View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

Falcao9
09.Ağustos.2014, 21:21
Trabzon'u tutsun birisi yahu her gün adam alıyorlar. :D Halil hoca başarılı olmazsa Hacı topuğuna sıkar herhalde.

İHO, Vahid Hoca'ya hiç bir şey söyleyemez. Çok iyi arkadaşlar zaten. İHO, Vahid Hoca'ya çok güveniyor, Vahid Hoca ne derse yapmaya çalışıyor.

Falcao9
09.Ağustos.2014, 21:48
Stoper için adaylar: Marko Basa, Kolo Toure, Serdar Taşcı

Ortasaha için aday: Mehmet Ekici,

Forvet için adaylar: Konstantinos Mitroglu, Islam Slimani, Mevlüt Erdinç, Adem Büyük

sananes
09.Ağustos.2014, 21:53
Adem Büyük Cardoza'nın yanına yakışır aslında.

Trabzonspor
09.Ağustos.2014, 22:38
Yok artık ya! 3.5 Milyon € nedir ya? Bunlar parayaı sokağa atmaya iyi alıştı. Yapın bir orta alan bide forvet transferi yeter da. Kadro şişti de şişti ya.

nerazzuri
09.Ağustos.2014, 22:46
Sefa için 3.5m€'yu fazla mı buldunuz?

Emin olun, Sefa o paranın hakkını fazlasıyla verir.

eXcitinG
09.Ağustos.2014, 22:55
Töre nin 4,5 ettiği ortamda Sefa için o para fazladır bence de.

Falcao9
09.Ağustos.2014, 22:56
3,5 milyon değil 3,9 milyon aslında. Bu sezon 400 bin euro'ya alınan Anıl'da Kayseri'ye verildi.

nerazzuri
09.Ağustos.2014, 23:00
Anlıyorum fakat;

Topuz'un 10m€ ettiği yerle, Meireles'in 10m€ ettiği yer bir değil. Töre Kayserispor'da olsaydı 4.5m€'ya bırakın bonservisini, 6 ay kiralayamazdı Beşiktaş :)

Kendi fiktimce Sefa için oldukça normal bir rakam. Piyasa malum çok yukarılarda. Erkan'lara, Jimmy'lere, Tarık'lara ne rakamlar isteniyor. :)

footballer33
10.Ağustos.2014, 00:31
Trabzonspor ilk 11'i stoper ve kanat oyuncularından kuracak bu sene sanırım. Cardozo dışında forvet, Bourceanu dışında orta saha yok takımda. Çok saçma bir transfer politikası izlendi bence, kusura bakmasın Trabzonlu arkadaşlar.

rexpo1994
10.Ağustos.2014, 01:07
Bence de bu kadar kanatın üstüne bir de Sefa fazla geldi hem de 3.5 milyona. Emrah Başsan ı beğenmeyen Halilhodzic mi istemiş sefa transferini merak ettim.Eskiden Stoper almıyorlar diye yakınıyordum şimdi de 2 yabancı stoperden sonra hala stoper peşindeler mi bence gazeteler uyduruyor.Alacaksalarda Türk alacaklardır heralde Serdar Taşçı iyi olur.Eğer Mehmet Ekici 1 milyon felan sa hemen alsınlar en lazım olan bölgeye kaliteli,hem de Türk oyuncu almış oluruz.

Falcao9
10.Ağustos.2014, 01:16
Bourceanu sakat. Gs'nin Bruma'yı kiraladığı gibi yarım sezon kiralanabilir. Bourceanu yerine Medjani geçicek. Belkalem +3 için alındı. Böyle olunca stoper gerekli duruma geliyor.

Bence hoca Emrah'ı mücadeleci olmadığı için beğenmedi. Hoca mücadeleci, sert, fizikli, oyundan kopmayan oyuncuları tercih ediyor. Onun için Sefa alındı. ( Bu sadece tahmindi.)

Ayrıca hocanın Erkan'ı da mücadeleci olmadığı için veto ettiği yerel basında yer alıyor.

Gs'nin Tarık'dan vazgeçmesinin ardından bize gelmesi bekleniyor.

uAburak89
10.Ağustos.2014, 14:31
Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Mehmet Ekici transferleri de bitiyormuş. Halilhodzic boşuna 10 transfer demiyormuş, ayrıca ben o söylemlerini takımdaki mevcut isimleri gazlamak için söylediğini düşünmüştüm başta.

bjk_melo_151
10.Ağustos.2014, 15:14
Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Mehmet Ekici transferleri de bitiyormuş. Halilhodzic boşuna 10 transfer demiyormuş, ayrıca ben o söylemlerini takımdaki mevcut isimleri gazlamak için söylediğini düşünmüştüm başta.

Hoşgeldin yeni Demirören diyorum, o zaman. Hatta Sadri Şener diyeyim. Yakın tarih nasıl olsa. Bolca transfer bolca borç. :(

Ralph
10.Ağustos.2014, 15:23
Eğer başarı gelmezse bu ağır bilançonun altından nasıl kalkılacak? Merakla izleyeceğim bu sene Trabzonspor'u.

SAİT71
10.Ağustos.2014, 15:49
Bu kadroyu eğer son haftalara kadar şampiyonluğa oynatamazsa Halilodzic sene sonunda bana göre gönderilir.

Trabzonspor
10.Ağustos.2014, 16:12
Satılan topçulardan 11 milyondan fazla kazandık zaten. Ùstüne birde stad ismi satılınca büyük bir mebla gelecek harcan paralar şimdilik sorun olmayabilir ama gelecekte bunun meyvelerini toplayamazsak sıkıntıya düşeriz.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

attirson
10.Ağustos.2014, 23:20
Trabzon'un kadrosu yapılan transferlerden sonra isim olarak güzel görünüyor Gs ve Fb bu sene bekleneni veremeyecek gibi duruyor Bjk ise ortada.Kadro uyumu yakalanırsa Ts bu sene aradan fırlayabilir.

Leonadias
11.Ağustos.2014, 02:45
Satılan topçulardan 11 milyondan fazla kazandık zaten. Ùstüne birde stad ismi satılınca büyük bir mebla gelecek harcan paralar şimdilik sorun olmayabilir ama gelecekte bunun meyvelerini toplayamazsak sıkıntıya düşeriz.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Trabzonspor sattığı futbolculardan 11.2 milyon EURO gelir elde ederken yeni transferler için ise 19 milyon EURO para harcadı

Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 09:17
Trabzonspor çok fazla transfer yaptı ve bir transfer döneminde bu kadar oyuncu almanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.

Lige yeni çıkmış bir takım gibi asıldıkça asıldı transfere. Gelen oyunculara bakınca çok iyi isimler var ama alışma süreci sıkıntı yaşatabilir takıma o yüzden 2. devreye kadar istikrarsız bir performans bekliyorum.

Sağlam bir orta saha oyuncusu gerekli ayrıca takıma Constant'ı orada düşünmek çok saçma olur çünkü orada bekleneni verecek bir oyuncu değil. İshak ile dönüşümlü olarak sol bek oynaması çok daha mantıklı olacaktır.

İshak'ın zaten yaş daha çok genç ben direk as oyuncu olacağını pek sanmıyorum.

davidvilla
11.Ağustos.2014, 11:32
Trabzonspor çok fazla transfer yaptı ve bir transfer döneminde bu kadar oyuncu almanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.

Bknz: ersun yanal TS ilk sezonu.

Kisacasi belli olmaz.

Falcao9
11.Ağustos.2014, 16:11
Mehmet Ekici'nin 2-3 gün içinde açıklanması bekleniyor.

Stoper için Marko Basa ile görüşülüyormuş. Kulübü bonservis de indirime giderse alınacak, gitmezse Kolo Toure gelicek.

Tarık için de takas yoluyla gidecek oyuncular belirlenmeye çalışılıyor. Colman gitmemek için sorun çıkarıyormuş.

nerazzuri
11.Ağustos.2014, 16:23
https://pbs.twimg.com/media/BuwdxukIMAERQZE.png

tl olarak yazmışlar yanıltabilir;

1,000,000+10,000€
1,100,000+10,000€
1,200,000+10,000€
1,300,000+10,000€

Falcao9
11.Ağustos.2014, 16:31
Sefa değil Neymar mübarek. Yılın kazığı olarak tarihe geçelim. Hem bonservis, hem yıllık olarak yılın kazığını yedik.

SAİT71
11.Ağustos.2014, 19:19
Hacıosmanoğlu bomba transferi açıkladı
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Liverpool'dan Kolo Toure ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Yaptığı flaş transferlerle transfer piyasasını sarsan Trabzonspor, bir büyük ismi daha renklerine kattı. Transferi ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı. Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi
Başkan, "Takımın kadrosuna önemli katkılar yaptık ama daha bitmedi. Kolo Toure ile de anlaştık ve getiriyoruz. Taraftarımıza söz verdiğimiz kadroyu kuracağız. Bunun için hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz" dedi. Tarık Çamdal ile de ilgilendiklerini vurgulayan başkan, "Eskişehirspor'a bir futbolcu ve para vererek bu futbolcuyu almaya çalışıyoruz ve büyük mesafe kat ettik. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz ama başka seçeneklerimiz de var. Bir forvet daha alacağız. Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da büyük hedeflere koşacak bir takım ortaya çıktı. Şu bir gerçek ki uyum sorunu bittiğinde önümüzde hiçbir takım duramayacak. Bütün mevkilerde alternatifli bir kadro oluşturduk" diye konuştu.
BOURCEANU'YU DONDURUYORUZ

Başkan, geçen sezonun devre arasında transfer edilen, ancak yaz döneminde tatilde sakatlanan Bourceanu ile ilgili de, "Sözleşmesini donduracağız. Çünkü uzun zaman forma giyemeyecek. Yabancı kontenjanı nedeniyle böyle bir düzenlemeye gidip yerine takviye yapacağız" dedi.

http://www.sporx.com/haciosmanoglu-bomba-transferi-acikladi-SXHBQ400067SXQ

uAburak89
11.Ağustos.2014, 19:25
Kolo Toure yanlış transfer olur. Yanlışım yoksa Milli takımda Bamba'nın yedeğiydi en son ki o Bamba'yı Trabzonspor göndermeye çalışıyor. Bu bile yeterli aslında ama fiziksel açıdan falan da bitikti en son Toure. Yazık olur verilecek paraya.

Falcao9
11.Ağustos.2014, 21:06
Sporx'in haberinin yalan olduğunu düşünüyorum. Başkanın ağzından yazmışlar ama İHO'yla görüşme yaptıklarını sanmıyorum.

Kolo Toure yanlış transfer olur. Yanlışım yoksa Milli takımda Bamba'nın yedeğiydi en son ki o Bamba'yı Trabzonspor göndermeye çalışıyor. Bu bile yeterli aslında ama fiziksel açıdan falan da bitikti en son Toure. Yazık olur verilecek paraya.

Toure sıtma hastasıydı. Onun için Bamba oynadı.

KanaKe
12.Ağustos.2014, 01:26
Sefa değil Neymar mübarek. Yılın kazığı olarak tarihe geçelim. Hem bonservis, hem yıllık olarak yılın kazığını yedik.

bence ücreti uygun 3 büyüklere gelse yillik 1,5 milyon euro + mac basi en az 10 bin euro alirdi
toure transferine gelince bencede yanlis olur trabzonda de boer etkisi yaratir bitik bir stoper..

Redrum
12.Ağustos.2014, 03:42
Medjani ve Belkalem stoper değil mi?

bjk_melo_151
12.Ağustos.2014, 10:20
Medjani ve Belkalem stoper değil mi?

Mecani, stoper; ama uzun süredir orta saha olarak kullanılıyor.

Kryptonite
12.Ağustos.2014, 13:06
Mehmet Ekici geliyormuş.WB hocasıda kadroda düşünmüyoruz dedi.İnşallah gelir Türkiyeye bence Selçuk İnan etkisi yaratır TSde.

Falcao9
12.Ağustos.2014, 15:30
Serdar Gürler UEFA listesine eklenmedi. Gidebileceği konuşuluyor. Genç oyuncu olduğu için kiralanır büyük ihtimal.

Kolo Toure gelicek gibi duruyor. Vahid Hoca gelmeden önce anlaşılmıştı. Vahid Hoca gelince Kolo'yu veto etmişti. Bourceanu sakatlanınca, Vahid Hoca'nın istediği stoperlerin kulüpleriyle anlaşamayınca ibre Kolo'ya döndü.

Falcao9
12.Ağustos.2014, 15:50
Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Milli oyuncuları İshak Doğan'ı Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin Euro, Aykut Akgün ile Soner Aydoğdu karşılığında verdiklerini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Aykut ile anlaştık, ancak Soner ile anlaşamadık. Biz Trabzonspor Kulübü ile konuşurken alternatifli konuşmuştuk. Böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak, Soner olmaz ise bu rakam 2 milyon 350 bin Euro ve Aykut'tu. Soner ile garanti para konusunda anlaşmazlıklar oldu. Ayrıca Soner’in Karabükspor’a gelmeye çok hevesli olmadığını hissettik. O nedenle Soner transferi olmadı, yapacak bir şey yok."

Corpus
12.Ağustos.2014, 16:09
Soner' in değeri 600 bin euro mu sadece?

Falcao9
12.Ağustos.2014, 16:28
Soner' in değeri 600 bin euro mu sadece?

Değil tabiki. Soner'in gitmesi çok yanlıştı, iyi ki gitmedi. Farklı yollardan da olsa bir yanlışdan dönüldü. İshak'ın bonservisi de çok makul bir seviyeye geldi.

Corpus
12.Ağustos.2014, 18:00
Bu arada Kolo Toure Trabzonspor' a hayırlı olsun. Kesinleşmiş

zarateray
13.Ağustos.2014, 00:30
Serdar Uefa kadrosuna neden eklenmez ?

Falcao9
13.Ağustos.2014, 11:54
Slimani kadro dışı kalmış. Sporting bize karşı hep fiyat yükseltmiş. Makul bir bonservis istememişler. Slimani'de gitmiyorsam sözleşme yenilerim demiş. 300 bin euro kazanan Slimani'ye yıllık kazancını 450 bin euro'ya çıkarmayı teklif etmişler. Slimani'de kabul etmemiş tabiki, beni satın demiş. Sonra da kadro dışı kalmış.

Bordo61Mavi
13.Ağustos.2014, 15:32
Toure olmayacak heralde :) insAllahda olmaz, istemiyorum seni Kolo. Kardesini yolla o gelsin :D

Leonadias
13.Ağustos.2014, 15:36
Mehmet Ekici transferinde oyuncuda sıkıntı yok... Oyuncu Trabzon'a gelmeyi çok istiyor. Werder de bonservissiz iknaya çalışılıyor.

Saint Etienne, Trabzonspor'un Mevlüt Erdinç için yaptığı teklifi reddetti. Slimani'den de bonservis nedeniyle vazgeçildi.

Mevlüt Erdinç ilk sırada. Bu transfer gerçekleşmezse yerliden vazgeçilecek. Bamba, Colman gönderilip yabancı bir forvet alınacak.

Sağlam yerden bilgiler.

Falcao9
15.Ağustos.2014, 18:40
Werder Bremen kulübünün profesyonel futbolcusu Mehmet Ekici'nin kulübümüze transferi konusunda, Werder Bremen kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Fearless Coward
15.Ağustos.2014, 18:46
Hızınıza yetişilmiyor biz daha ne stoper aldık ne forvet. :D

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2014, 19:01
Yerli oyuncularin cogu milli futbolcu, yabancilarda kaliteli. Uyum sorunu sikintisiz gecerse, yarista bizde olabiliriz

Trabzonspor
15.Ağustos.2014, 19:41
Yerli oyuncularin cogu milli futbolcu, yabancilarda kaliteli. Uyum sorunu sikintisiz gecerse, yarista bizde olabiliriz

Bi zahmet olsunlar. Bu yıl olmasada seneye artık bu operasyonun meyvelerini yemek lazım muhakkak.

Falcao9
15.Ağustos.2014, 20:01
Yarışa girme konusunda benim hiç bir şüphem yok. Kadromuz aşşağı yukarı 3 İstanbul takımı seviyesinde.

Falcao9
15.Ağustos.2014, 20:05
Profesyonel futbolcu Mehmet Ekici'nin kulübümüze transferi konusunda Werder Bremen kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Werder Bremen kulübüne, transfer bedeli olarak 1.500.000.-EUR ödenecektir.

Bedava almak için uğraşılıyor dendi. 1,5 milyon verdik. Çok para ama iyi oyuncu.

Fearless Coward
15.Ağustos.2014, 21:07
Eğer uyum sorununu çabuk atlatırsa takım bu sezon lakabı gibi fırtınalar estirir Trabzonspor.

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2014, 21:35
Beyler FM'de ilk sene Europa kupasini almassak asil ayibi biz yapmis oluruz :D

SAİT71
15.Ağustos.2014, 23:10
Avrupa Ligi'nde çok iş yaparlar bence. En kötü Çeyrek final oynamalı bu kadro hatta yarı finalde olabilir.

Namzet
15.Ağustos.2014, 23:24
Mehmet Ekici'yi çok iyi bilmiyorum ancak fiyatı uygun geldi bana iyi bir transfer olabilir

bjk_melo_151
16.Ağustos.2014, 00:09
Mehmet Ekici 3 sene içinde kendisinden beklenmedik şekilde dibe vurdu. 1,5 m € gibi cüzi bir miktar bence başarıdır. Onun ayarında Türkiye'den bir oyuncu almaya kalsak en az 5 m € ödemek zorunda kalırdık. Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı tipoloji olarak benzerler. İkisi de koşmayı ve savunma yapmayı sevmezler. Hatta yanlarında Soner Aydoğdu da var. Üçü de tipik 10 numara pozisyonunda oynuyorlar. FM tabiriyle Advanced Playmaker denilen rolü layıkıyla yerine getirebilirler. Ekici'nin Özer ve Soner'e kıyasla gol potansiyeli de var. Nürnberg'de kiralık oynadığı dönem bunu vaad ediyordu. Duran toplarda müthiş bir potansiyel; fakat dediğim gibi forvet arkasında oynaması lâzım. Geriye çekildiğinde veya kanatlarda denendiğinde oynayamıyor. Takımda aslında box to box tarzı adam lâzım. Şöyle cevval bir orta saha. Murat Ceylan+Okay Yokuşlu gibi düşünün. Agresif, dayanıklı, tekniği sağlam bir orta saha; fakat genç olacak. Böyle bir kadro şüphesiz savunmadayken orta sahada açık verecek. Orta sahada savunmaya yardımcı olacak adam sadece Mecani. Tek başına da yetmeyecek.
Beşiktaş'ta da benzer problemi yaşamıştık. Ernst'in üstüne yük fazla bindiği zaman orta saha offline oluyor ve rakip orta sahayı rahat geçiyordu. Aynı sorun Trabzon'da da olası görünüyor. Oyuncuların oyun tarzları buna işaret ediyor.

Nocna Mora
16.Ağustos.2014, 13:41
Kadro iyi de hoca da ve oynattığı oyunda iş yok. Gönderilmeli bence yoksa yazık olacak bu kadroya.

ForsakeN
16.Ağustos.2014, 16:38
Kadro iyi de hoca da ve oynattığı oyunda iş yok. Gönderilmeli bence yoksa yazık olacak bu kadroya.

Bismillah yahu :D

fbdevil190737
16.Ağustos.2014, 17:27
Onur

Salih Mustafa(Aykut Demir) Belkalem İshak

Medjani

Constant

Malouda (Sefa) Mehmet Ekici Yusuf

Cardozo

Böyle bir kadro düşünülecektir sanıyorum Halilhodzic tarafından .

sarianet
16.Ağustos.2014, 17:29
fmde ne kadar regen varsa topladı adamlar yav :D

Hsyn53Yvz
16.Ağustos.2014, 17:54
Ben çoğu kişinin aksine Trabzon'un bu sene bekleneni veremeyeceğini düşünüyorum, ancak seneye şampiyonluğa oynayabilirler belki.

Falcao9
18.Ağustos.2014, 18:41
Bamba ve Colman gitseydi Mehmet yerine yabancı ortasaha ve santrafor alınacaktı. Adamlar ayak bağı oluyorlar bize.

uAburak89
18.Ağustos.2014, 19:24
Profesyonel futbolcumuz Souleman Bamba ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, oyuncuya 250.000.-EUR fesih bedeli ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=379569

Falcao9
18.Ağustos.2014, 20:00
Bamba'yı bu kadar düşük fesih bedeliyle göndermek de transfer başarısıdır.

himone
18.Ağustos.2014, 20:32
Şu yönetim İstanbul'a gelip büyüklerin oyuncularının sözleşmelerini de feshetse.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Namzet
18.Ağustos.2014, 21:00
Trabzon yönetimi oyuncuları çok düşük paralara gönderdi önemli bir başarı

Falcao9
19.Ağustos.2014, 17:41
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan: Türkiye'de bir kulüp bizim talip olduğumuz futbolcuya talip oluyor.

Yakup Aslan: Birileri bizimle yarışa girmeye çalışırlarsa biz Allah'a şükür her türlü ekonomik manevra yapabiliriz.

Yakup Aslan: Hiç tahmin etmedikleri bir şekilde talip oldukları oyuncuları ellerinden alabiliriz ama bu etik bir davranış değil.

Yakup Aslan: Mevlüt için fiyat yükseltiyorlar ve paranın yabancılara gitmesini sağlıyorlar. Para Mevlüt'e de gitmiyor.

Yakup Aslan: Mevlüt ile ilgili planlarımız var. İlle de alacağız dersek alamayacağımız oyuncu yok Allah'a şükür bu sene.

Yakup Aslan: Mevlüt Erdinç için 5 Milyon €'yu aşan rakamlar gündemde.

Bordo61Mavi
19.Ağustos.2014, 20:42
Bamba'yi cok dusuk bir rakama yollamisiz, helal olsun yonetime.

Sadri Sener Bamba'ya 5 senelik sozlesme yapmisti, keske ayni sozlesme surelerini Selcuk Inana yapabilseydi.

Falcao9
23.Ağustos.2014, 00:43
Cardozo'nun yanına hareketli forvet transferi şart oğlu şart. Forvet alınırsa 4-1-3-2, alınmazsa 4-3-3 oynayacağız gibi gözüküyor.

bjk_melo_151
23.Ağustos.2014, 02:16
Cardozo'nun yanına hareketli forvet transferi şart oğlu şart. Forvet alınırsa 4-1-3-2, alınmazsa 4-3-3 oynayacağız gibi gözüküyor.

Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz'den n'aber? Bence işin cılkı çıktı artık. Daha da transfer yapılmaması lâzım. Kadro laçka oldu.

Falcao9
23.Ağustos.2014, 02:37
Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz'den n'aber? Bence işin cılkı çıktı artık. Daha da transfer yapılmaması lâzım. Kadro laçka oldu.
Gökhan'ın asıl mevkisi orta ofans ve sağ kanat. 4-3-3 oynarsak kanatlarda, 4-1-3-2 oynarsak Cardozo'yu tamamlayacak forvetin yedeği olur. Bence her türlü forvet ihtiyacımız var. 4-3-3 oynarsak yerli yedek forvete, 4-1-3-2 oynarsak Cardozo'yu tamamlayacak üst düzey forvete ihtiyacımız var. Bosingwa'nın yedeği de yok. Sağ beke de bir yedek gerekli.

4-1-3-2 forvet hattı: Cardozo - Cardozo'nun partneri - Deniz - Gökhan
4-3-3 forvet hattı: Cardozo - Deniz - Yerli yedek forvet

Ayrıca söylentilere göre Mitroglou kiralık olarak, Van Der Vaart bonservisiyle alındı diye haberler var. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Bordo61Mavi
23.Ağustos.2014, 13:16
Son transfer Van Der Vaart diyorlar

jevox06
23.Ağustos.2014, 13:45
Van Der Vaart çok gereksiz transfer olur. İyi bir oyuncu değil. Alınmaması yararınıza olur.

ForsakeN
23.Ağustos.2014, 14:12
Cardozo-Mevlüt iyi gider.

Falcao9
23.Ağustos.2014, 15:17
Aykut Demir'i, Gs ve Bjk istiyormuş. Bence iyi bir miktar karşılığında satılmasında bir sakınca yok. 5 milyon euro gibi bir rakam uygundur. Gs takas isterse Koray Günter + 1 milyon euro'ya verebiliriz. Bjk takas isterse Oğuzhan'ı versinler, üstüne de biz 2 milyon euro verelim. Diğer türlü satılmasına karşıyım. Piyasa da yerli stoper olmadığını düşününce söylediğim rakamlar gayet uygun.

Namzet
23.Ağustos.2014, 15:19
Aykut'a Koray takası yapabilirler ama Oğuzhan takası asla yapmazlar bence Aykut iyi oyuncu kalsa Trabzon için daha iyi olur

Trabzonspor
23.Ağustos.2014, 17:08
Artık bir an önce forvet ve birde orta saha alıp şu transfer işine bir son vermeliyiz. Zaten uyum sorunu yaşıyoruz geçen her gün bu süreyi uzatmak anlamına geliyor.

Colman ve Malouda'yıda yollayıp maaş yükünden kurtulmamız lazım.

Bordo61Mavi
23.Ağustos.2014, 17:36
Haftaya macimiz olmayacak buyuk ihtimalle. Oyleki dahada haraketli bir hafta geciririz diye dusunuyorum.

Yabanci yanina bide yerli alinacakmis simdide.

Tolga Cigerci veya Tarik diyorlar.

Forvette gelecektir yabanci ben halen Mitroglou umidimi koruyorum . Kimseye imza atmadi ve kadroya almiyorlar

Falcao9
23.Ağustos.2014, 18:28
Aykut'a Koray takası yapabilirler ama Oğuzhan takası asla yapmazlar bence Aykut iyi oyuncu kalsa Trabzon için daha iyi olur
Büyük ihtimal ideal tandemimiz Medjani- Yumlu olucak. Aykut ve Belkalem yedekleri olucak. Hoca Belkalem'i daha önde görüyor zaten. Yani şuan 4. stoper durumunda. İyi bir bonservis gelirse satılmasında sakınca yok.

Namzet
23.Ağustos.2014, 18:29
Büyük ihtimal ideal tandemimiz Medjani- Yumlu olucak. Aykut ve Belkalem yedekleri olucak. Hoca Belkalem'i daha önde görüyor zaten. Yani şuan 4. stoper durumunda. İyi bir bonservis gelirse satılmasında sakınca yok.

Öyle görünüyor ama Mustafa'dan kat ve kat iyi bir oyuncu bana kalırsa

Falcao9
23.Ağustos.2014, 19:21
Öyle görünüyor ama Mustafa'dan kat ve kat iyi bir oyuncu bana kalırsa
Mustafa'ya hakettiği değer hiç verilmiyor. Hem Trabzonspor taraftarından hem de milli takımdan hakettiği değeri görmüyor. Çok underrated bir oyuncu. Bana göre ligin en iyi yerli stoperi.

Bordo61Mavi
23.Ağustos.2014, 19:47
Kesinlikle Mustafa hak ettigi degeri gormuyor taraftarimizdan. (Gerci onlar hic bir seye pek deger vermiyor)

byariff
23.Ağustos.2014, 19:53
bencede mustafa cok iyi stoper ben begeniyorum son yillarda kendini baya gelistirdi.

Falcao9
23.Ağustos.2014, 20:26
Kesinlikle Mustafa hak ettigi degeri gormuyor taraftarimizdan. (Gerci onlar hic bir seye pek deger vermiyor)
Şota ilk geldiği zamanlar 7 maç üst üste her maç 1 gol atmış. Yani 7 maç 7 gol istatistiği yakalamış. Bizim taraftarlar bu adam niye bir maç da 2 tane birden atamıyor diye eleştiriyorlarmış.

Bordo61Mavi
23.Ağustos.2014, 21:12
Şota ilk geldiği zamanlar 7 maç üst üste her maç 1 gol atmış. Yani 7 maç 7 gol istatistiği yakalamış. Bizim taraftarlar bu adam niye bir maç da 2 tane birden atamıyor diye eleştiriyorlarmış.

Hic sasirmadim.

Futbolu en iyi bilen sehir yakistirmasi yapiliyor, bence en buyuk dusmanimizda bu soylemdir. Millete gaz veriyor, sonra herkes taktik uzmani kesiliyor basimiza.

Baskan transfere baslamadan o sadece "konusan" taraftarlar, baskan transfer yaptimiki forma ile kombine alalim diyorlardi.

Okadar transfer yapildi, simdide cikarmislar baska bir mazeret. Passolige hayir maclara gelmiyoruz.

Oyle seyler okuyorumki gercekten hayret ediyor insan.

Passolige destek veriyorum, hatta hic maca gitmeyecegim halde basvurdum almak icin. Olay cikaran taraftarlarin fislenmesi bakimindan cok iyi bir uygulama, her sezon 3-4 maci sinek viziltisi ile izlemek zevk vermiyor bizlere. Karaborsacilar bitecek bu uygulama ile.

biraz Trabzonspor sohbet alanina cevirdik sanki

Falcao9
24.Ağustos.2014, 14:36
Vahid Hoca'nın yardımcılarından birisi Hamburg-Köln maçını stad da seyretmiş. Bu maç da Van der Vaart maçın adamı seçilmiş ve 12 kilometre civarı koşmuş.

Banega
25.Ağustos.2014, 15:00
Van der Vaart`in menajeri Trabzonspor ile gorusuyoruz demis.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/112489/trabzonsporla-gorusuyoruz

davidvilla
25.Ağustos.2014, 17:02
v.der vaart sneijder'den aşağı kalmaz. çok büyük iş olur trabzon için.

şampiyonluk getirir. o kadar iddialı konuşuyorum.

Falcao9
26.Ağustos.2014, 15:09
Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kaldı. Hala daha eksiklerimiz var. Bir forvet ve bir yedek yerli sağ bek ihtiyacımız var. Gitmesi gereken bir sürü oyuncu var. Colman ve Malouda yabancı sınırını iyi kullanıyorlar, gitmiyorlar. Gitmek için çok yüksek paralar istiyorlar. Yerlilerden gitmesi gereken çok oyuncu var. Bu kadar işi 1 hafta da halledebilir miyiz? Sanmıyorum.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 16:54
Kulübümüz, Florent Malouda’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırmıştır.

Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, Malouda’nın sözleşmesinin sonlandırılması hakkında “ Dramatik hale getirecek bir durum yok. Malouda ve Trabzonspor kendileri için en iyi olanı yaptı. Malouda ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bundan sonraki futbol yaşantısında kendisine başarılar dilerim” dedi.

Florent Malouda ise “Geçen sezon benim için müthiş bir deneyimdi. Ancak yoluma devam etmenin zamanı geldi. Henüz ne yapacağıma karar vermedim. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı ancak bu şekilde sonlandırmanın doğru olduğuna karar verdik. Kulüp yönetimine, çalışanlarına, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kulübümüz, Malouda ile yaptığı görüşmede, Malouda ile Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic arasında yaşanan gerginliğin bir daha gündeme gelmemesi konusundaki hassasiyetini ortaya koymuştur.

Kamuoyuna saygılarımızla.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu zamana kadar İHO, Malouda'ya her türlü kıyağı yapmıştı. Bu sefer de Malouda bir kıyak yaptı ve sözleşmesini fesh etti. Kap bildirimi geldiğinde fesih ücreti ödeyip ödemediğimizi anlarız ama resmi sitenin açıklamasından anlaşılan o ki fesih bedeli ödemedik.

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2014, 16:56
Mitroglou umidim devam ediyor

Falcao9
29.Ağustos.2014, 17:01
2 yabancı alabiliriz, gerekirse Colman +1'de bekler. Bir aksilik olmazsa 1 yabancı kesin gelir, duruma göre 2 yabancı da olabilir.

Gelecek oyuncu forvet olmalı. Mitroglou gibi biri uygun değil bence. Hareketli, hızlı, mücadele gücü yüksek, pasör - özellikler artırılabilir- bir forvet almalıyız.

Bosingwa'nın yedeğinin Salih ve Zeki olduğunu düşünürsek yerli yedek sağ bek de almalıyız. Piyasa da Tarık ve Şener var. İkisinden biri alınmalı.

footballer33
29.Ağustos.2014, 17:06
2 yabancı alabiliriz, gerekirse Colman +1'de bekler. Bir aksilik olmazsa 1 yabancı kesin gelir, duruma göre 2 yabancı da olabilir.

Gelecek oyuncu forvet olmalı. Mitroglou gibi biri uygun değil bence. Hareketli, hızlı, mücadele gücü yüksek, pasör - özellikler artırılabilir- bir forvet almalıyız.

Bosingwa'nın yedeğinin Salih ve Zeki olduğunu düşünürsek yerli yedek sağ bek de almalıyız. Piyasa da Tarık ve Şener var. İkisinden biri alınmalı.
Kendin diyorsun işte, 3 sağ bek var. Gerek yok bence sağ beke. Bosingwa Avrupa'da, Salih ligde yeterli. Size orta sahanın ortasına ve forvete birer adam lazım. Başka da transfer gerekmiyor bence.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 17:15
Kendin diyorsun işte, 3 sağ bek var. Gerek yok bence sağ beke. Bosingwa Avrupa'da, Salih ligde yeterli. Size orta sahanın ortasına ve forvete birer adam lazım. Başka da transfer gerekmiyor bence.

Zeki'yi kovalarız. Salih'de öylesine durur takımda, pek bir yıllık ücreti yok zaten. Salih'in de Zeki'nin de çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bosingwa'nın zaman zaman orta saha da zaman zaman stoper de görev alacağına düşünürsek sağ bek de Salih'in ya da Zeki'nin bulunması gücümüzü düşürür.

Orta saha alınmasını bende isterim. Ama yabancı sınırı var, piyasa da kaliteli yerli orta saha yok. Mehmet Ekici'ye güvenmek zorundayız.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 17:18
Profesyonel futbolcumuz Florent Malouda ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 150.000.-EUR'su hakediş bedeli ve 600.000.-EUR'su erken fesih bedeli olmak üzere toplam 750.000.-EUR ödenecektir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

150 bin euro bu sezon takımda bulunduğu 1,5 ayın ücreti. 600 bin euro fesih bedeli.

footballer33
29.Ağustos.2014, 17:19
Malouda'yı gönderdiniz, Colman da giderse 1 yabancı alabilirsiniz orta sahaya. Forvet de mutlaka gerekli. Cardozo olmadığında gol atıp maçı getirecek yeterlilikte bir forvetiniz yok.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 17:22
Malouda'yı gönderdiniz, Colman da giderse 1 yabancı alabilirsiniz orta sahaya. Forvet de mutlaka gerekli. Cardozo olmadığında gol atıp maçı getirecek yeterlilikte bir forvetiniz yok.

8 yabancı sınırı olarak bakarsak alabiliriz ama saha da 5 yabancı olacağını düşünürsek sıkıntı çıkar.

Bence Cardozo olmadığında gol atması için değil de Cardozo'ya partner olacak üst düzey bir forvet almalıyız.

nekop
29.Ağustos.2014, 18:44
Ben sadece ortasaha alınması taraftarıyım. Yarışacağımız kulvarlar için Cardozo, Deniz ve Emre üçlüsünü yeterli görüyorum. Klübün mali durumunu zorlamamakta fayda var.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 19:37
Tuttomercatoweb'e göre kulübümüz, Lazio'nun 23 yaşındaki Angola asıllı sağ beki Luis Cavanda ile ilgileniyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçen sezon ki grup maçlarından biliyiorum Cavanda'yı. Çok çok etkili bir oyuncu ama Bosingwa varken yabancı sağ beke gerek olduğunu düşünmüyorum.

zarateray
30.Ağustos.2014, 16:27
Turgut Dogan'ı Kayserispor'a vermiş Trabzon haberleri dolanıyor

Falcao9
30.Ağustos.2014, 16:37
Şener'i almak istiyormuşuz. Bursaspor ve Şener ile anlaşmışız ama Şenol Hoca, Şener'i takımında görmek istiyormuş.

Turgut Dogan'ı Kayserispor'a vermiş Trabzon haberleri dolanıyor

Turgut PTT'ye gitmek istemez.

zarateray
30.Ağustos.2014, 17:14
Şener'i almak istiyormuşuz. Bursaspor ve Şener ile anlaşmışız ama Şenol Hoca, Şener'i takımında görmek istiyormuş.

Turgut PTT'ye gitmek istemez.

Sefa transferinden 500bin € indirim yapacakmış Kayseri Turgut gelirse ki bence gidecek

bjk_melo_151
30.Ağustos.2014, 18:35
Tuttomercatoweb'e göre kulübümüz, Lazio'nun 23 yaşındaki Angola asıllı sağ beki Luis Cavanda ile ilgileniyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçen sezon ki grup maçlarından biliyiorum Cavanda'yı. Çok çok etkili bir oyuncu ama Bosingwa varken yabancı sağ beke gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bosingwa da gönderilebilir. Geçende Malouda'nın gönderildiğini okumuştum. Cavanda'yı tanımıyorum; fakat bu bölge kritik bir bölge. O bölgede çift yönlü ve hızlı oyuncu gerekiyor. Şener savunma konusunda Bosingwa'dan iyi değil. O da hücuma dönük bir oyuncu.

Falcao9
30.Ağustos.2014, 19:01
Bosingwa da gönderilebilir. Geçende Malouda'nın gönderildiğini okumuştum. Cavanda'yı tanımıyorum; fakat bu bölge kritik bir bölge. O bölgede çift yönlü ve hızlı oyuncu gerekiyor. Şener savunma konusunda Bosingwa'dan iyi değil. O da hücuma dönük bir oyuncu.

Bosingwa'nın iki yönü de harika, hızı da çok iyi. Allah nazarlardan saklasın. Şener'i Bosingwa'nın yedeği olsun diye almaya çalışıyoruz.

Bordo61Mavi
30.Ağustos.2014, 19:07
Ne Sener ne baskasi

Suanlik gereksiz olur.

O bolgeyi goturebilecek oyuncular kadroda mevcut.

Falcao9
30.Ağustos.2014, 19:16
Ne Sener ne baskasi

Suanlik gereksiz olur.

O bolgeyi goturebilecek oyuncular kadroda mevcut.

Bosingwa'nın yedeği yok. Zaman zaman sakatlanıyor, zaman zaman orta saha da, zaman zaman stoper oynayacak. Bosingwa'nın yokluğunda kim oynayacak oraya? Zeki? Salih? Akbaş? Osmanpaşa? Hepsi yetersiz.

Falcao9
30.Ağustos.2014, 22:51
Başkan canlı yayında transfer yapmayı düşünüyoruz dedi. Hoca stoper ve forvet istiyor dedi. Colman'ı bugün, yarın şutlarız dedi. Başka gideceklerde olacak dedi.

footballer33
31.Ağustos.2014, 01:53
Başkan canlı yayında transfer yapmayı düşünüyoruz dedi. Hoca stoper ve forvet istiyor dedi. Colman'ı bugün, yarın şutlarız dedi. Başka gideceklerde olacak dedi.
Amma da çok şey 'dedi.' :icon_biggrin: Colman'ı bizimkiler almasa bari, zira ismi geçmişti gün içinde.

Trabzonspor
31.Ağustos.2014, 01:58
Hala ne stoperi ya? Orta sahada oyun kuracak adam yok ama hiç lafı bile edilmiyor.

Falcao9
31.Ağustos.2014, 02:01
Amma da çok şey 'dedi.' :icon_biggrin: Colman'ı bizimkiler almasa bari, zira ismi geçmişti gün içinde.
Biraz üşendim, yarım yamalak cümleler kurdum :D Ondan öyle oldu :D

Bilic istemez heralde Colman'ı.

zarateray
31.Ağustos.2014, 16:39
Trabzonspor, Bourceanu'yu bedelsiz olarak 1 yıllığına Steaua'ya kiraladı. (Lig TV)

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2014, 16:41
Colman ile anlasilamadi demek.

Ahh Senol Gunes ahhh

Zamaninda sattirmadin su adami Benficaya
Ustune bide sezon sonu kactiginda geri cagirdin affetin.

Falcao9
31.Ağustos.2014, 17:00
Boş yere göndermesinler adamı. Transfer sezonunun bitmesine bir gün kalmış. Nerden bulucaz Bourceanu gibisini. Fener maçına yetişecekmiş zaten.

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2014, 17:07
Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers şimdi
Can Karyağdı: "Mustapha Yatabaré'nin yanında 1 defans, 1 de santrafor olmak üzere Trabzonspor 2 yabancı daha alacak."

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2014, 17:07
Simdide Ligtv diyorki, dun 1,250,000 isteyen Colman bugun 250bine razi olmus. Her an gidebilir bence

Falcao9
31.Ağustos.2014, 17:13
Simdide Ligtv diyorki, dun 1,250,000 isteyen Colman bugun 250bine razi olmus. Her an gidebilir bence

Can Karyağdı sallıyor :icon_smile:

Milan Badelj ile görüşüldüğü söyleniyor. Bourceanu'nun gönderilmesini affetmem için böyle bir transfer yapmaları lazım.

Leonadias
31.Ağustos.2014, 17:16
Bourcenau 1 yıllığına Stea Bukreş'e kiralanmış

rexpo1994
31.Ağustos.2014, 17:20
Boşu boşuna Bourceanu yu göndermez değil mi. Yeni oyuncular alacaklardır,almaları lazım.

Falcao9
31.Ağustos.2014, 17:27
Bourceanu'nun yerini ya çok çok iyi bir stoper alıp, Medjani'yi ön libero yaparak doldurabiliriz ya da Badelj gibi çok iyi bir ön libero şart.

Namzet
31.Ağustos.2014, 17:35
En başta gitmesi gereken Bourceanu kiralık olarak gitti güzel bir karar

Falcao9
31.Ağustos.2014, 17:47
En başta gitmesi gereken Bourceanu kiralık olarak gitti güzel bir karar

Bunu rakip takım taraftarı bakış açısıyla mı söylüyorsun? Yani rakibimizin iyi oyuncusu gitti gibisinden mi yoksa Trabzonspor taraftarı bakış açısından mı?

Falcao9
31.Ağustos.2014, 18:02
Profesyonel futbolcumuz Turgut Doğan Şahin'in, Kayseri Spor Kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Kayserispor kulübü, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ödeyecektir.

----------------------------------------------------------------------------------------------

İyi kurtulduk. Bedavaya aldık, hiç oynatmadık, parayla sattık.

Falcao9
31.Ağustos.2014, 18:04
Mitroglou Olympiakos'a gitmiş. Üzülmedim açıkcası.

zarateray
31.Ağustos.2014, 18:05
Coktan yazmistim gidecegini :)

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2014, 19:08
Napalim bizfe Yumlu yazdiririz formaya

Namzet
31.Ağustos.2014, 19:49
Bunu rakip takım taraftarı bakış açısıyla mı söylüyorsun? Yani rakibimizin iyi oyuncusu gitti gibisinden mi yoksa Trabzonspor taraftarı bakış açısından mı?

Benim izlediğim maçlarda Trabzonsporda oynamayacak kalitede biri olduğunu düşündüğüm için söyledim,gittiği hayırlı oldu

Falcao9
31.Ağustos.2014, 22:39
Benim izlediğim maçlarda Trabzonsporda oynamayacak kalitede biri olduğunu düşündüğüm için söyledim,gittiği hayırlı oldu

Sana kötü oynadığı maçlar denk geldi diyecem ama ben kötü oynadığı maç hatırlamıyorum. Her zaman belli bir seviyenin üstünde oynadı. Bence pişman olucaz gittiğine.

Falcao9
01.Eylül.2014, 01:17
Vahid Hoca basın toplantısında stoperden vazgeçtiğini 2 forvet alınmasını istediğini söylemiş.

Bunu da ben söyleyim. Bir tane ön libero şart.

davidvilla
01.Eylül.2014, 01:19
Cardozo oynasaydi 3 puan trabzonundu
Cok basit.

Deplasmanda oyle goller kacmaz.

Falcao9
01.Eylül.2014, 01:22
Cardozo oynasaydi 3 puan trabzonundu
Cok basit.

Deplasmanda oyle goller kacmaz.

Abi, Cardozo şuan tam olarak takım için uygun değil. Oyunu rakip sahaya yıkmakta çok zorlanıyoruz. Oyunu rakip sahaya yıkmayı becersek Cardozo leblebi gibi atıcak.

Falcao9
01.Eylül.2014, 01:32
Yarın Abdul Majeed Waris ve Mustapha Yatabare'nin geleceği söyleniyor.

İkisi alınırsa ön libero ve bir yedek sağ bek ihtiyacımız kalıyor. Hatta bir orta saha daha alınsa hiç fena olmaz. Ama gözüken o ki bu iki forvetden başka kimse alınmayacak.

Bordo61Mavi
01.Eylül.2014, 12:28
Yatabare yola cikmis.

Waris istanbuldaymis.

Warisi izleyen taniyan varmi necidir ne yapar ?

dAleksic
01.Eylül.2014, 12:45
Cardozo ve Deniz varken Waris'e gerek yoktu.

SAİT71
01.Eylül.2014, 12:49
Waris sakatlık ismi gibi :D Umarım yararlı olur :)

Falcao9
01.Eylül.2014, 13:02
Waris, Cardozo'nun partneri olur. Yatabare, webo gibi yedekten girer katkı verir.

Falcao9
01.Eylül.2014, 13:19
Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

byariff
01.Eylül.2014, 13:58
Trabzonspor, Yunanistan Milli Takımı'nın defans oyuncusu Kyriakos Papadopoulos ile prensip anlaşmasına vardı. (DHA)

anil luque
01.Eylül.2014, 14:01
Arkadaş bir durun ya :D

dAleksic
01.Eylül.2014, 14:03
Trabzonspor, Yunanistan Milli Takımı'nın defans oyuncusu Kyriakos Papadopoulos ile prensip anlaşmasına vardı. (DHA)

Doğruysa muhteşem transfer. Hem genç hem de sağlam defans.

Ayrıca bu paranın suyu nerden geliyor acaba :D İnşallah fair play konusunda sıkıntı yaşamaz TS

Falcao9
01.Eylül.2014, 14:04
Papadopoulos'lar karışmış. Kyriakos Papadopulos'un ne işi var Türkiye'de

Bizim aldığımız Avraam Papadopoulos...

anil luque
01.Eylül.2014, 14:05
DeMarke "Avraam Papadopoulos" yazdı şimdi. Hangisini aldı bu adamlar :D

E.Cartman
01.Eylül.2014, 14:09
Olympiakos'takinin adı Avraam, tabi bu isim bizim ülkede sıkıntı yaratır, güzel manşetler çıkartır ama olsun önemli olan adamın kalitesi :D

Falcao9
01.Eylül.2014, 14:13
Fransa Ligue_1 takımlarından En Avant de Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustapha Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

E.Cartman
01.Eylül.2014, 14:15
Bu kadar adamı nereye koyacaklar yahu

dAleksic
01.Eylül.2014, 14:22
Kyriakos sandım heyecanlandım bende. TS taraftarı olmasam bile böyle bir ismi STSL'de görmek iyi olurdu :)

davidvilla
01.Eylül.2014, 14:24
yabancı sınırı mı kalktı abi neler oluyor :D

@Falcao9

cardozo hakkında dediklerinde haklısın (bu arada maç başlığına yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım)
fakat erciyes maçında trabzon'un 3 puana gidememesinde tek sorun kaçan gollerdi. bir forvet oyuncusu bunları kaçırmamalı. cardozo ne kadar koşmasa etmese de o pozisyonlardan 1ine girse golu yapardı.
mesela deplasmanda maç çözmenin en güzel yollarından biri duran top. sırf duran topla bile alabilirdin 3 puanı. deplasmanda illa hızlı oyuncuyla oynanacak diye bir kaide de yok oyunu yıkamasan bile cardozo sırtı donuk top alır faul alır bir şeyler yapar seni savunmada rahatlatır.

bence cardozo trabzon için şu anda vazgecilmez bir oyuncu.

Falcao9
01.Eylül.2014, 15:09
yabancı sınırı mı kalktı abi neler oluyor :D

@Falcao9

cardozo hakkında dediklerinde haklısın (bu arada maç başlığına yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım)
fakat erciyes maçında trabzon'un 3 puana gidememesinde tek sorun kaçan gollerdi. bir forvet oyuncusu bunları kaçırmamalı. cardozo ne kadar koşmasa etmese de o pozisyonlardan 1ine girse golu yapardı.
mesela deplasmanda maç çözmenin en güzel yollarından biri duran top. sırf duran topla bile alabilirdin 3 puanı. deplasmanda illa hızlı oyuncuyla oynanacak diye bir kaide de yok oyunu yıkamasan bile cardozo sırtı donuk top alır faul alır bir şeyler yapar seni savunmada rahatlatır.

bence cardozo trabzon için şu anda vazgecilmez bir oyuncu.

bence de cardozo vazgeçilmez bir oyuncu. sakattı zaten ondan oynamadı. kaçırdıklarımız konusunda haklısın. deniz en azından birini atmalıydı.

duran toplarda bu sezon elimiz güçlü. İshak, Mehmet, Soner, Özer iyi duran top kullanan oyuncularımız. Mustafa, Belkalem, Musa, Cardozo, Yatabare iyi kafan vuran oyuncularımız. bu sezon duran toplarda güçsüz değiliz.

waris-cardozo beraber oynaması oyunu rakip sahaya yıkmamız için bir avantaj olucak. waris- cardozo sahadayken rakip stoperler ileri çıkamazlar bile.

Leonadias
01.Eylül.2014, 15:11
Batsın bu dünya ama Trabzon batmasın daha ne denir ki..

rexpo1994
01.Eylül.2014, 15:17
Hayırlı olsunlar:) Waris i tanımıyorum ama baya övüyorlar inşallah faydalı olurlar.

Falcao9
01.Eylül.2014, 15:26
Batsın bu dünya ama Trabzon batmasın daha ne denir ki..

Batılacak bir durum yok. Geçenlerde başkan canlı yayın da maaşlar+bonservisleri yazarak gelir gider tablosu oluştuğunda 6-7 milyonluk bir eksi olacağından bahsetti. Büyük ihtimal bu eksi ücret biraz daha fazla olucak.

Kulübün zaten Sadri Şener'den kalma çok borcu vardı. Bunların üstüne 10-15 milyon euro eklenmesi kulübün ekonomisini fazla etkilemeyecek.

Leonadias
01.Eylül.2014, 15:26
Trabzonspor'un yeni transferi Yatabare, Trabzon'a geldi.

https://pbs.twimg.com/media/BwcaRFVIIAAhKJz.jpg

Trabzonspor
01.Eylül.2014, 15:28
Malouda, colman, borce gidince yerine 3 yabanci alindi. Colman daha resmi degil ama gidecek kesin oda.

zarateray
01.Eylül.2014, 15:38
Bu kadar forveti Trabzon ne yapacak? Cardozo Waris Yatabare Deniz Emre Gokhan Karadeniz vs daha var mi bilmiyorum

Leonadias
01.Eylül.2014, 15:40
Bu kadar forveti Trabzon ne yapacak? Cardozo Waris Yatabare Deniz Emre Gokhan Karadeniz vs daha var mi bilmiyorum

Gökhan beyi boşuna aldılar kiralamaya çalışıyorlarmış Emre'de aynı şekil oyuna döndürdüler iyice

Falcao9
01.Eylül.2014, 15:47

Emre, kendini Ronaldo zanneden bencil forvet. Aylardır kadro dışı. Kendine takım bile bulamadı.

Gökhan Karadeniz forvet değil forvet arkası, sağ kanat. Altınordu kiralık olarak almaya çalışıyor ama büyük ihtimal hoca vermez.

Elde Waris- Yatabare- Deniz- Cardozo var. Waris- Yatabare- Deniz gerektiğinden kanat forvet oynayabilen oyuncular. Zaten büyük ihtimal çift santrafor oynayacağız.

Saha da 2 kişinin olacağı bir bölge için 4 oyuncu gayet ideal. Fazlalık yok yani.

Falcao9
01.Eylül.2014, 15:52
:D :D :D

http://www.haberts.com/images/haberler/son_bomba_saglik_kontrolunden_gecti_h26453.jpg

zarateray
01.Eylül.2014, 16:10
Waris iyi ve genç bir isim bitiriciliği Yatabare'den iyidir.Yatabare ise fiziksel olarak cok güclü hava toplarında hakim bir oyuncu.İlk 11'de Waris oynar Yatabare Webo etkisi yapar yedekten girip.Avraam'da kesin mi ?

Bordo61Mavi
01.Eylül.2014, 16:13
Yaw halen ne stoperi ??

Takimda merkez orta saha yok

Juan Diaz
01.Eylül.2014, 16:18
Bi konuya açıklık getirmek lazım Deniz 2-3 ay yok ayağı kırılmış. Geçmiş olsun. Emre kadro dışı zaten yanı elde Cardozo dışında forvet yoktu şuan. Ek olarak ben böyle bahtsız sezon girişi bilmiyorum takımın baba adamları sakat. Allah daha kötüsünden saklasın biran önce tam takım haline gelip kaynaşmak lazım. Bu sezon kaynaşma sezonu Fmde bile 3 oyuncu gelmesi gitmesi takımı etkiliyor Komutana güven tam

Falcao9
01.Eylül.2014, 16:43
Caner Osmanpaşa K.Erciyesspor yolunda, Batuhan 1461 Trabzon'a kiralanıyor. Gökhan Konyaspor'a kiralanıyor 250.000 TL'ye.

Böyle bir haber okudum. Caner'in gitmesi iyi olur. Batuhan bence kalmalı, gidecekse de ptt 1. lig takımlarından birine gitmeli. Hocanın Gökhan'ı göndereceğini sanmıyorum ama giderse Gökhan için daha iyi olucak.

Redrum
01.Eylül.2014, 17:10
Yatabare, guingamp ta son iki sezonda 41 gol atmış.

Falcao9
01.Eylül.2014, 17:19
Profesyonel futbolcumuz Gustavo Alejandro Colman ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 457.000.-EUR'u hakediş bedeli ve 243.000.-EUR'u erken fesih bedeli olmak üzere toplam 700.000.-EUR ödenecektir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1,5-2 milyon euro civarı fesih ücreti isteyen Colman 243 bin euro'ya gitmiş. Bunu da ucuza kapattık.

Falcao9
01.Eylül.2014, 17:47
Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Bordo61Mavi
01.Eylül.2014, 17:59
Bu sezon fesihlere toplam 1.805.000 € ödedik. (Hak ediş bedelleri hariç)

Fesih bedeli ödediğimiz oyuncular eğer kalsaydı 1 yıllık maaşları toplam 6.521.500 € olacaktı

Alintidir

Bordo61Mavi
01.Eylül.2014, 18:31
İbrahim Başkan ‏@HaciosmanPasa 5 sa.
Allahını seven transfer dönemini bitirsin. Kendime hakim olamıyorum.

:D

Leonadias
01.Eylül.2014, 20:58
FC Spartak Moskow takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre FC Spartak Moskow'a sözleşme fesih bedeli olarak 6.000.000.-EUR ödenecektir.

Güzel para geçmişler ola

Trabzonspor
01.Eylül.2014, 20:59
Orta sahada oynayacak naturel bir orta sahamız yok düşe dokunur. Soner ve Mehmet var ama bunlarda Avrupa ligi için yeterli mi bilinmez. Keşke 3 yabancı forvet yerine bir tane sağlam orta alan alsaydık. Hoca orda Medjani ve Constantı değerlendirmekte ısrarcı anlaşılan.

-----

Bu paraları nerden bulduk biz arkadaş ya bir forvete 6 milyon verebilmek büyük başarı. Cardozo 5. bu adam 6 etti 11 bakalım yatabane ne kadar.

byariff
01.Eylül.2014, 21:01
haciosmanoglu hazine buldu galiba :D

eng1n
01.Eylül.2014, 21:03
haciosmanoglu hazine buldu galiba :D

Takımın sponsoru boşuna Reza Zarrab, Ali Ağaoğlu falan değil.

Trabzonspor
01.Eylül.2014, 21:07

Hani nerde o sponsorlar? Formanın önü boş duruyor. Stadın adıda daha satılamadı. Telekomla olan ana sponsorlukta bitti yenilenmedi. El altından para veriyorlarsa bilemem ama takımın şuan öyle büyük bir sponsoru yok.

Bu arada

Kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalayan Majeed Waris, yılda 950 bin Euro garanti ücret ve 10 bin Euro maçbaşı alacak.

Maaşı iyiymiş.

Leonadias
01.Eylül.2014, 21:11
5.büyük olduk devrim dediler faso fiso ama şampiyon olduğumuzdan bu yana bir tane forma sponsorumuz olmadı bir kaç maç besaş yazdı göz boyadı bizim belediye başkanı takılma yani lobi olmayınca düşene her yerden darbe var , Trabzon'u da yemeye çalışıyorlar ama o zor biraz.
Varsın olmasın sponspor 3 büyük bile zor buluyor artık sponsor.

Falcao9
01.Eylül.2014, 21:57
Ali Ağaoğlu'nun şirketlerinin kulübümüze sponsorluğu yok. Reza Zarrab'ın 1 sene önce küçük bir şirketinin çok cüzzi bir rakam ile kulübe sponsorluğu vardı. Hala daha devam ediyor mu bilmiyorum.

Umarım bu lafı söylerken el altından veriyorlardır gibi bir düşünceyle söyleyip iftira atmamışsındır.

footballer33
01.Eylül.2014, 22:19
2 yabancı forvet ve 1 stoper alınacağına 2 orta saha ve 1 forvet alınabilirdi sanki. Biraz plansız bir transfer dönemi geçirdi Trabzon. Bu yüzden, Medjani ve Constant'ı orta alanda kullanmak durumunda kalacaklar.

Kaka Leite
01.Eylül.2014, 22:22
İnanılmaz plansız bir transfer dönemi geçirdi desek yanlış olmaz bence.

Harcanan para miktarı ile alınan oyuncuların rep.'leri araştırıldığında ortaya koca bir hüsran çıkıyor. Bu kadar parayı aldılar ama elde Constant ve Cardozo'dan başka elle tutulur oyuncu yok.

Tamamen kapalı kutu gelen son 3 isim.

Bordo61Mavi
01.Eylül.2014, 22:40
Ali Ece azda olsa icimi rahatlatti Waris icin.

Ligue1'in iyi takipcilerinden biri. Ve Trabzonsporun bu transferde zarar etmesine 0 ihtimal veririm diyor

attirson
01.Eylül.2014, 23:18
Ts ne para harcadı be.Bakalım bu yatırımların sonucunda durum ne olacak.

Bu arada Gökhan Karadeniz 1 yıllıgına Antalyaspor'a kiralandı.

Trabzonspor
01.Eylül.2014, 23:22
Plansız olduğumuz aldığımız adamları yollamamızdanda açıkça ortada. Gökhan, Anıl, Turgut falan para verilerek alındı ama akabinde yollandı Serdar'ı hoca istemiyor. Madem bu hoca ile anlaşılacağı kesindi onun raporuna göre yapılmalıydı herşey ama gelin görün öyle olmadı (Ne zaman planlı iş yapıldıki bu sefer yapılsın). İyi bir orta sahamız yok, iyi bir kanat oyuncumuz yok. Yusuf bekleneni veremeyecek gibi aten sağ açıkta yok elde direk 4-3-3 oynayıp maçlara yabancıları rotasyona so**** çıkalım.

Avrupa'da da bu 11'le oynayalım temiz olsun.

----------------------Onur--------------------
Bsonigwa--Papadapulos---Belkalem-----İshak
-------------------Medjani-------------------
-----------Constant------------Mehmet--------
Waris------------Cardozo--------------Yatabare

Leonadias
01.Eylül.2014, 23:24
Trabzonspor, Mustapha Yatabare'nin 2.5 milyon Euro karşılığında transfer edildiğini borsaya bildirdi

Gömümü buldular saçıyorlar

Falcao9
01.Eylül.2014, 23:27
Transfer sezonunu iki ayrı parçada değerlendirmek lazım. Vahid Hoca gelmeden önce, geldikten sonra...

Bordo61Mavi
02.Eylül.2014, 00:14
Trabzon havaalanına yabancı hatlardan giriş yapan 1 Alman, 2 İngiliz ve 2 Fransız turisti de yanlışlıkla renklerimize katmışız.

:D

Leonadias
02.Eylül.2014, 00:51
Maaş listesinin tamamı

(30 maç üzerinden)

https://pbs.twimg.com/media/BweT5_nIMAAW9aL.png

Leonadias
02.Eylül.2014, 01:23
https://pbs.twimg.com/media/Bwei6pTCMAAPVyJ.jpg

Falcao9
02.Eylül.2014, 14:29
Rakip takım taraftarları tarafından beğenilen ve istenilen Emre Güral, kendine takım bile bulamadı.

Juan Diaz
02.Eylül.2014, 15:58
Herşeyden önce Komutana olan inancım ve güvenim tamdır. Transferlerde plansızlık abartıldığı kadar değil. Bu sözüm hoca geldikden sonrası için geçerli muhtemelen öncesinde alınan yerliler Hami hocanın istekleri ki buda vizyonunu gösterir Komutan gelmese Anılla Turgutla Gökhanla oynayacaktık demekki.

Gömü meselesine gelecek olursak çaktırmadan laf sokmalar vs olarak algılamak istemiyorum oturup dışardan bakmak yerine kağıt kalem alıp hesap yapabiliriz beraber demarkenin paylaştığı 19 milyon tamamen saçmalık. Biz batuhana fesih ödemedik alacaklarına karşılık bonservisini aldı bizden kendisi. Ayrıca Turgutu 250bin fesih degil sattık. Olcan 4 milyon gsden alındı ama içerde 500 bin alacağı vardı ondan feragat etti.

Ayrıca o tabloda fesihlere verilen paralarda gerçeği yansıtmıyor. Mesela Colmanın fesihi 230 bin geri kalana HAKEDİŞ yani eskiden kalan parası.

Maaş yükü aşırı fazla olan adamlara fesih ödemelerinin yanı sıra 1 sezon sonrasıda düşünülmeli klüpte kalsalar inanılmaz paralar alacaklar bunu anlık değil 1 sezonluk değerlendirecek olursak alacakları yıllıklardan verilen fesihleri dşünce inanılmaz + mız oluyor. Tüm bu alınan satınan ve feshilerde edilen karı hesap edince ortaya bahsedilen 19 gibi mebla çıkmıyor ve ortaya çıkan parayıda bi zahmet bi klüp transfer bütçesi olarak ayırsın. Saygılar...

Kaka Leite
02.Eylül.2014, 16:11
Benim sitemim harcanan paranın miktarına değil, harcanan para ile oyuncuların tanınmışlıkları karşılaştırıldığında bir hiç çıkıyor ortaya.

Waris kimdir? Niye böyle bir topa giriyor takım? 6 MN € çok ciddi bir rakam ve adını ben buraya gelmeden önce 1 kez bile duymadım. Belki bu benim ayıbım bilmiyorum ama bana çok saçma geldi bu hamleler.

Juan Diaz
02.Eylül.2014, 16:28
Verilen paralar açıkcası çok abartı değil malum yerli piyasasını hepimiz biliyoruz dolayısıyla yerlilere çok fazla laf söyleyemiyorum mesela Jimmy'i herahngi bi türk takımı istese kapı 4 den aşağı açılmazdı ama adam 2ye gitti

Yabancılar hususunda da verilen bonservis bedelleri gayet makaul seviyede tek yüksek rakam Waris gözüküyor. Genelde Pl yada La liga ve birazda Bundesliga izlenildiğinden fransa rusya veya diğer ligler gözardı edilmiş durumda ha bana diyeceksinizki kaç kere izledin. Çok değil tabii tutup izledim yalanını söylemeyeceğim ancak reveşta olan bi oyuncu ismi biçok kez biçok klüple anıldı. e yaşıda genç potansiyelli. En son Lillle Kalouyu gönderince yerine Waris Yatabare gibi adamlar gündemine geldi ve hocamızın transferleri genel olarak fransa tabanlı. Fransız demiyorum ama fransada oynamışlığı var. Gönül isterdiki Türk klüpleri olarak moskovadan degil hackendeyken keşfedip alabilmek. Faydalı olacağına inancım tam tek dileğim verilen bonservisin altında ezilmez inş. Adrianda bunu yaşadık çünkü. Çok iyi degildi belki ama 2-3 milyona alınmış olsa gayet güzel adamdı 5 üssü verince ederini karşılayamadı oldu.

Şu da bi gerçek toz pembe hayal kurmaya gerek yok istanbul takımları oturmuş hazır takımlarına transfer yaparken biz takımı yeniledik. Aslında yapılması gereken de buydu. Takımın silkinmesi gerekiyordu kadroda inanılmaz çöp vardı. Bu takım ligde ilk 3 Alde yine gruptan çıkarsa benim için kafidir ilk sezon için. Çok fazla uçmaya gerek yok. 20 + adam alınmış gönderilmiş vs vs oyuncular belki birbirlerinin adını daha tam bilmiyolardır. 2 maç kaybedince bu kadroyla yenilinirmi diyerek ne futbolcuya ne hocaya vurmaya gerek yok. Orta saha eksikliğimiz var ve sol beke şu aşamada halen güveniyor değilim. Bu yıl takımı kurduk bundan sonra eksik yerleri kapamaya bakacaz. Umarım tez zamanda takım oturur. Gerçi sezon öncesine bu kadar bahtsız başlanlan başka sezon hatırlamıyorum tam takım halinde çalışamıyoruzki biran önce uyum sağlasın millet birbirine :F

ForsakeN
02.Eylül.2014, 16:29
Benim sitemim harcanan paranın miktarına değil, harcanan para ile oyuncuların tanınmışlıkları karşılaştırıldığında bir hiç çıkıyor ortaya.

Waris kimdir? Niye böyle bir topa giriyor takım? 6 MN € çok ciddi bir rakam ve adını ben buraya gelmeden önce 1 kez bile duymadım. Belki bu benim ayıbım bilmiyorum ama bana çok saçma geldi bu hamleler.

Aynı parayı Ronaldinho'ya bir senede vermekten iyidir diye düşünüyorum. Tanınmış oyuncu değil iyi oyuncu lazım takımlarımıza

Kaka Leite
02.Eylül.2014, 16:34
Aynı parayı Ronaldinho'ya bir senede vermekten iyidir diye düşünüyorum. Tanınmış oyuncu değil iyi oyuncu lazım takımlarımıza
Ronaldinho'dan bahseden kim ki?

Niasse bu ligi tanıyor en kötü o alınabilirdi. Hem risk az olurdu, hem de adamlar fos çıkarsa taraftar da sana hak verirdi.

26 dakika oynamış Arsenal Tula karşısında 1 asist yapmış. İlk maçında bir şey yapmış gerçekten çok yararlı adam Niasse mesela.

Bu alınan adamı kim tanıyor? 6 MN €'luk ne yapmış? Gerçekten bilgim yok bunlar hakkında tamamen risk.

Falcao9
02.Eylül.2014, 16:42
Profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan fesih anlaşmasına göre Batuhan Karadeniz, sözleşme fesih bedeli olarak kulübümüze 400.000.-TL ödemiştir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=367079

Biz Batuhan'a para ödemedik. Batuhan, bize 400 bin TL ödedi.

Falcao9
02.Eylül.2014, 16:49
Waris'in bu lig de sakatlık vs. gibi bir şey olmazsa başarısız olma gibi bir durumu yok. Niasse, Emenike tarzı bir oyuncudur ve bana göre ikisinden de iyidir.

Pozisyon dahi üretemeyen Valenciennes'de yarım sezonda 9 gol attı.

Lille'in Waris için 1-2 hafta önce yaptığı 5 milyon euro'luk teklifi reddedilmişti.

mpaker66
02.Eylül.2014, 16:53
Bir transfer sezonunda 28 milyon Euro lig tarihinin rekoru olabilir. Doğru mu?

Falcao9
02.Eylül.2014, 17:21
Bir transfer sezonunda 28 milyon Euro lig tarihinin rekoru olabilir. Doğru mu?

İllaki daha fazla harcayan vardır.

CocukMenajer
02.Eylül.2014, 17:25
Trabzon rekoru olabilir ama lig rekoru olucağını sanmam

Juan Diaz
02.Eylül.2014, 18:44
Ronaldinho'dan bahseden kim ki?

Niasse bu ligi tanıyor en kötü o alınabilirdi. Hem risk az olurdu, hem de adamlar fos çıkarsa taraftar da sana hak verirdi.

26 dakika oynamış Arsenal Tula karşısında 1 asist yapmış. İlk maçında bir şey yapmış gerçekten çok yararlı adam Niasse mesela.

Bu alınan adamı kim tanıyor? 6 MN €'luk ne yapmış? Gerçekten bilgim yok bunlar hakkında tamamen risk.

Niasse alınabilirdi demişsinde adam 5.5 a gitti (:

Falcao9
05.Eylül.2014, 13:26
Yeni Transferimize Müthiş Teklif

Transfer döneminin bitmesine saatler kala kadromuza kattığımız Majeed Waris, 4 günde 2.5 kat değer kazandı.

TRABZONSPOR, yıllardır özellikle yabancı futbolcularda izlenen yanlış transfer politikaları nedeniyle çöpe giden milyon Eurolar’ın acısını çıkartmaya başladı. Marc Janko’da büyük zarar etse de Adrian ve Henrique gibi oyuncularını satıp ciddi bir sağlayan bordo-mavililerin başına bu kez talih kuşunun en büyüğü kondu.

TEKNİK direktör Vahid Halilhodzic’in takımın başına gelmesiyle birlikte yaz döneminin açık ara transfer şampiyonu olan Karadeniz fırtınasının 1 Eylül’de kadrosuna kattığı Majeed Varis, 4 günde tam 2.5 kat değerlendi. Yok artık dedirtecek bu artış bakın nasıl gerçekleşti..

BOŞNAK Hoca’nın uzun zamandır takımda görmek istediği Ganalı için Trabzonspor, transferin son gününe kadar bekledi. Spartak Moskovalı golcü için yapılan uzun pazarlıklar sonucunda Ruslar’ı 6 milyon Euro’ya ikna eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, oyuncuyla 4 yıllık kontrat yaptı. Resmi imzalar atıldı, aradan daha 24 saat geçmeden Trabzon’a ilginç bir telefon geldi. Arayanlar Katar’dandı ve 22 yaşındaki golcüyü transfer etmek istediklerini söylediler.

BAŞKAN SÜRE İSTEDİ

TEKLİF çok cazipti. Tam 15 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını belirttiler. Yani Trabzon’un Spartak’a verdiğinin tam 2.5 katı. Bu karlı öneri sadece parayla da sınırlı değildi. “2 yıl oyuncu sizde kalsın, sonra biz alırız” dediler. Bu teklif başkan Hacıosmanoğlu’nu tabir-i caizse mest etti. Beklenmedik bu gelişme karşısında kafası karışan başkan, düşünmek için Katarlılar’dan süre istedi. Hacıosmanoğlu, Waris’i bu cazip şartlara rağmen satar mı bilinmez ama futbolcunun piyasasının bu denli yüksek olması yönetimi de haklı olarak daha şimdiden “Transferde bu kez 12’den vurduk” düşüncesine itti.

-------------------------------------------------------------------------

Sat hemen sat sat :)

Hsyn53Yvz
05.Eylül.2014, 16:07
Düşünmeden satmak lazım, hem iki sene Trabzon'da oynayacak hem de 15 Milyon Euro gibi bir rakama transfer olacak, bu fiyatları bu oyuncuda daha duyamayabiliriz. Tabi haber gerçek mi orası meçhul ayrıca oyuncuyu istiyorlarsa Trabzonspor almadan neden teklif yapmadılar orası da ayrı bi mevzu.

Namzet
05.Eylül.2014, 17:39
Düşünmesine gerek yok direk satsın:D

eng1n
05.Eylül.2014, 18:11
Yeni Transferimize Müthiş Teklif

Transfer döneminin bitmesine saatler kala kadromuza kattığımız Majeed Waris, 4 günde 2.5 kat değer kazandı.

TRABZONSPOR, yıllardır özellikle yabancı futbolcularda izlenen yanlış transfer politikaları nedeniyle çöpe giden milyon Eurolar’ın acısını çıkartmaya başladı. Marc Janko’da büyük zarar etse de Adrian ve Henrique gibi oyuncularını satıp ciddi bir sağlayan bordo-mavililerin başına bu kez talih kuşunun en büyüğü kondu.

TEKNİK direktör Vahid Halilhodzic’in takımın başına gelmesiyle birlikte yaz döneminin açık ara transfer şampiyonu olan Karadeniz fırtınasının 1 Eylül’de kadrosuna kattığı Majeed Varis, 4 günde tam 2.5 kat değerlendi. Yok artık dedirtecek bu artış bakın nasıl gerçekleşti..

BOŞNAK Hoca’nın uzun zamandır takımda görmek istediği Ganalı için Trabzonspor, transferin son gününe kadar bekledi. Spartak Moskovalı golcü için yapılan uzun pazarlıklar sonucunda Ruslar’ı 6 milyon Euro’ya ikna eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, oyuncuyla 4 yıllık kontrat yaptı. Resmi imzalar atıldı, aradan daha 24 saat geçmeden Trabzon’a ilginç bir telefon geldi. Arayanlar Katar’dandı ve 22 yaşındaki golcüyü transfer etmek istediklerini söylediler.

BAŞKAN SÜRE İSTEDİ

TEKLİF çok cazipti. Tam 15 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını belirttiler. Yani Trabzon’un Spartak’a verdiğinin tam 2.5 katı. Bu karlı öneri sadece parayla da sınırlı değildi. “2 yıl oyuncu sizde kalsın, sonra biz alırız” dediler. Bu teklif başkan Hacıosmanoğlu’nu tabir-i caizse mest etti. Beklenmedik bu gelişme karşısında kafası karışan başkan, düşünmek için Katarlılar’dan süre istedi. Hacıosmanoğlu, Waris’i bu cazip şartlara rağmen satar mı bilinmez ama futbolcunun piyasasının bu denli yüksek olması yönetimi de haklı olarak daha şimdiden “Transferde bu kez 12’den vurduk” düşüncesine itti.

-------------------------------------------------------------------------

Sat hemen sat sat :)

kaynağı ne haberin ?

Falcao9
05.Eylül.2014, 18:12
kaynağı ne haberin ?
Lig tv'de var haber.

SAİT71
05.Eylül.2014, 18:31
Şimdi oyuncu değere biner biz satmıyoruz falan denirse çok buyuk para gider 2 sene oynamasa bile 15 milyon ne demek :)

Redrum
05.Eylül.2014, 19:50
Bence yalan haber olduğu çok açık. 2 sene sonra ne demek çok saçma. Eğer gerçekse kesinlikle kabul edilmeli zaten, edilir de. Trabzon da iki sene üst üste 30ar gol atsa zaten gelecek maksimum teklif 15M euro olur :)

CocukMenajer
06.Eylül.2014, 00:37
Bence yalan haber olduğu çok açık. 2 sene sonra ne demek çok saçma. Eğer gerçekse kesinlikle kabul edilmeli zaten, edilir de. Trabzon da iki sene üst üste 30ar gol atsa zaten gelecek maksimum teklif 15M euro olur :)

Katılıyorum 2 sene üst üste gol kralı olsa da 15m euro maximum :D

Falcao9
06.Eylül.2014, 12:54
Katılıyorum 2 sene üst üste gol kralı olsa da 15m euro maximum :D

Trabzonspor sadece süper lig de mücadele etmiyor. Tüm Dünya'nın izlediği Avrupa Ligi'nde mücadele ediyor. Waris, Avrupa Ligi'de kendini gösterip piyasasını yükseltebilir.

Waris Gana milli takımına düzenli olarak gidiyor. Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı, DK'da Portekiz maçında 11'de başladı ve yavaş yavaş milli formayı kapıyor. Kısa bir süre sonra Afrika Kupası var. Sakatlık vs. olmazsa Gana milli takımıyla beraber Afrika Kupasına da katılacak. Bu büyük arenalarda oynayan Waris'in yaptığı her hareket dikkatlice izlenecek, iyi oynarsa çok büyük piyasa yapma şansı olacaktır.

Waris'in zaten hali hazır da bir piyasası var. Bu piyasasını yükseltmek hiç de zor değil. İki sene üst üste gol kralı olsa 15 milyon euro etmez demek pek mantıklı değil.

CocukMenajer
06.Eylül.2014, 14:02
Burak Yılmaz örneği var önümüzde dediklerini Avrupa Liginde değil Şampiyonlar Liginde yaptı 30 milyon Euro olmadı 15m Euro oldu Waris'in değeride onun üstüne çıkmaz bence öyle bir teklif varsa satılmalı

Falcao9
06.Eylül.2014, 14:35
Burak Yılmaz örneği var önümüzde dediklerini Avrupa Liginde değil Şampiyonlar Liginde yaptı 30 milyon Euro olmadı 15m Euro oldu Waris'in değeride onun üstüne çıkmaz bence öyle bir teklif varsa satılmalı

Burak Türk vatandaşı, Waris Gana vatandaşı... En büyük ayrım bu.

Ben de satılmasından yanayım. Satılmasını istememin sebebi ise yaşadığımız büyük revizyonun neredeyse bedavaya gelecek olması.

Falcao9
07.Eylül.2014, 14:50
Ibisevic: "Trabzonspor'la görüştüm ama..."
Stuttgart forveti Bosna Hersekli Vedad Ibisevic, transfer döneminde Trabzonspor'la görüştüğünü açıkladı.

SPORX DIŞ HABERLER - Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Vedad Ibisevic, Trabzonspor'un kendisini istediğini açıkladı.
Bosna Hersek Milli Takımı kampında açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki forvet, "Halilhodzic ve Trabzonspor benimle temasa geçti. Çok iyi şartlar içeren bir de teklif sundular ancak Stuttgart beni bu yaz satmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.
Daha önce Dijon, Alemannia Aachen ve Hoffenheim formaları da giyen golcü oyuncu 2012 yılından bu yana Stuttgart adına top koşturuyor.

Ayrıca Sporx'in bir diğer haberinde Vahid Halilhodzic'in Bibras Naktho ve Dzemaili'yi veto ettiği söyleniyor.

Redrum
07.Eylül.2014, 14:57
Trabzonspor sadece süper lig de mücadele etmiyor. Tüm Dünya'nın izlediği Avrupa Ligi'nde mücadele ediyor. Waris, Avrupa Ligi'de kendini gösterip piyasasını yükseltebilir.

Waris Gana milli takımına düzenli olarak gidiyor. Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı, DK'da Portekiz maçında 11'de başladı ve yavaş yavaş milli formayı kapıyor. Kısa bir süre sonra Afrika Kupası var. Sakatlık vs. olmazsa Gana milli takımıyla beraber Afrika Kupasına da katılacak. Bu büyük arenalarda oynayan Waris'in yaptığı her hareket dikkatlice izlenecek, iyi oynarsa çok büyük piyasa yapma şansı olacaktır.

Waris'in zaten hali hazır da bir piyasası var. Bu piyasasını yükseltmek hiç de zor değil. İki sene üst üste gol kralı olsa 15 milyon euro etmez demek pek mantıklı değil.

Keşke iki sene üst üste 30ar gol atsa da, 15M euro maksimum teklif gelecegini hep beraber görsek. Fakat atamaz zaten. İsterse falcao gibi topcu olsun vermezler o kadar para. Çünkü İspanya İngiltere veya almanyada 15 gol atan > Türkiye de 30 gol atan. Bakış açısı boyle maalesef. Doğru mu yanlış mi o tartışılır.

sarianet
07.Kasım.2014, 20:08
Ersun Yanal takımın başına geçecek diyorlar hatta ersun hocanın trabzonda olduğu haberleri bile var

zarateray
11.Ocak.2015, 22:34
Uğur Demirok ve Hakan Arıkan ile görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi

Trabzonspor
11.Ocak.2015, 23:12
yine çöplere para saçacaz. sanki eldekilerden daha iyiler. Ne gerek varsa.

himone
20.Ocak.2015, 19:00
Erkan Zenginle anlaşmış Trabzon. Adamaı zorla Trabzona gönderdiler, İnşallah hayırlı olur.

Namzet
20.Ocak.2015, 19:28
Erkan Zengin'i ikna etmekle iyi iş başardılar,önemli bir oyuncu.Hayırlı olsun

Ralph
20.Ocak.2015, 19:58
Demek ki neymiş büyük konuşmayacakmışsın. Hayırlı olsun.

attirson
20.Ocak.2015, 21:30
Profesyonel futbolcu her yere gider ben buna inananlardanım ama bu kadar lafın üstüne gitmekte ayıp yani.

Nocna Mora
21.Ocak.2015, 11:16
İlk 11 nasıl olacak acaba artık

himone
21.Ocak.2015, 21:32
Erkan Zengin'e yıllık 2 Milyon Euro vereceklermiş, o nasıl bir ücret bizim takımlarımız 1000 yıl da geçse akıllanmaz.

attirson
21.Ocak.2015, 21:39
Hey maşallah. :D Sırf inattan yapılan saçmalıga bak. :D

Namzet
25.Ocak.2015, 00:35
Şu an ki haberlere göre Trabzonspor,Beşiktaş'ın anlaştığı iddaa edilen Tolgay'a Beşiktaş'ın teklifinin 2 katı teklif edip,babası ile görüşmeye gitmişler..

Oyuncu yine başka klübü istediğini söylüyor,Trabzon yine devreye giriyor.hayırlısı olsun

(Beşiktaş'ın teklifi : 1.300.000 -- Trabzonspor'un 2.200.000 )

himone
25.Ocak.2015, 01:34
Trabzon öyle bir yola girdiki yakında geri dönüşü olmayacak, başarı gelse bile bu maddi yük altından kalkılamayacak bir hal alabilir. Ne kadar rakibimiz ılsa da paraların bu şekilde çarçur edilmesi hoş değil. Aynı şeyleri biz de yapıyoruz ama bizim yapımız o, Trabzon için durum daha farklı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Namzet
25.Ocak.2015, 18:46
SON DAKİKA: Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş'ın da talip olduğu Tolgay Arslan ile Almanya'da her konuda anlaşma sağladı.(Ersin Düzen)

eng1n
25.Ocak.2015, 19:00
Türkiye de bütün kulüpler sıkıntı yaşayıp transfer de çekingen davranırken, Trabzon ise bayağı harcıyor. 1-2 seneye gene Polonya, Çek liglerinin ucuz oyuncuları dışında transfer yapmayacak duruma gelirler.

Trabzonspor
25.Ocak.2015, 19:24
Gerçekten merak ediyorum sezon başı dünya para verilen adamlar ne olacak? Bir tanesinden kar edemiyeceğimiz aşikar. Bu transferler neye göre yapıldı neden oynamıyor? Saçma sapan işler. Şu adamdan kurtulamadık gitti arkadaş. Doğru dürüst iş bilen bir tane başkanımız olmayacak mı bizim?

He birde bilet satılmıyor, piyasada forma kalmadı, kimseyi satıp karda etmedik nerden geliyor bu para ve nasıl bu borcu kapatmayı düşünüyor bunlar?

Namzet
25.Ocak.2015, 19:30
TOLGAY RESMEN TRABZONSPOR'DA..

https://pbs.twimg.com/media/B8NWC1RCMAAO6iu.jpg

footballer33
25.Ocak.2015, 20:06
Erkan Zengin ve Tolgay Arslan için hem başkan hem teknik adam yurtdışına çıkıyor. Buradaki amaç ne? Kime neyi ispatlamaya çalışıyorlar acaba? Üstelik Beşiktaş'ın verdiği paraların 2-3 katını vererek alıyorlar futbolcuyu. Nereden geliyor bu rahatlık, bu kadar para? Trabzonspor nickli arkadaş da sormuş aynı soruyu, ben de merak ediyorum cevabını.

Şu da var; 1 hafta önce hem futbolcuyla hem kulübüyle anlaşmıştık ve biten bir transfere çomak soktu Trabzonspor kulübü. Nerede kaldı etik değerler, fair play vs?

Hacıosmanoğlu bir daha Beşiktaş tribünlerinin içinde maç falan izleyemez bence.

BaGa TaRKaN
25.Ocak.2015, 20:34
Başkan Bence Rahatlıkla İzler Bizim Tribünde Bence Biz Bundan Memnun Olmalıyız Nasıl Olsa Bu Vizyonla Dibe Vuracaklar Her Halükârda Biz Kazanacağız.

Namzet
25.Ocak.2015, 21:29
Trabzonspor,Tolgay transferinden vazgeçtiğini açıkladı..

Medyada "Fenerbahçe" sesleri var..

İlginç şeyler oluyor

footballer33
25.Ocak.2015, 21:46
Bu iş de iyice sarpa sardı. Bence gelmesin bize Tolgay falan bu saatten sonra. F.Bahçe'ye mi gider, G.Saray'a mı yoksa takımında mı kalır, ne yaparsa yapsın!

Namzet
28.Ocak.2015, 17:25
Serdar Gürler Erciyes'e yollanmış

footballer33
30.Ocak.2015, 00:42
Recep Bölükbaşı: Trabzonspor, Ozan ve Şener'e 8.5 milyon Euro ve 3 futbolcu verdi ama satmayacağım.

Vay arkadaş! :icon_eek:

Önerilen 3 futbolcunun Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Soner Aydoğdu olduğunu okumuştum bir yerlerde. Bursaspor için kötü de sayılmaz yani. Sercan Yıldırım gibi patlarsa bu iki oyuncu, Bursa başını taşlara vurabilir ileride.

Trabzonspor
30.Ocak.2015, 00:56
Bu İHO neyin peşinde merak ediyorum.

Namzet
30.Ocak.2015, 15:12
Bursaspor'un yüklü bir ödeme yapması gerektiği söyleniyor birkaç gün içerisinde muhtemelen "fiyat arttırma" taktiği veya beklediği bir para vardır;Bu paraları bu transfer döneminde kabul etmezse o oyuncular yarı fiyatına anca transfer edilir

Trabzonspor
02.Şubat.2015, 18:35
2 milyon ve yanında Mustafa ile Emre'yi verip Aytaç diye bir oyuncu almışız heralde Eskişehirden. Kimki bu Aytaç? Bu yazdıklarımı hak eder mi ne dersiniz? Yoka Serdar ve Deniz gibi milyonlar verip kiraya yollayacağımız birbaşka oyuncu daha mı aldık?

rexpo1994
02.Şubat.2015, 18:48
Gerçekte nasıl bilmiyorum ama FM de yabancı sınırından dolayı genç savaşçı ortasahalar arasında musa çağıran la aytaç kara yı çok severdim.

himone
02.Şubat.2015, 18:57
Ben Aytaç'ı çok beğeniyorum, orta sahada çok iyi işler yapıyor. Hatta Fenerbahçe'ye alınmasını istediğim oyuncuydu ama sene başında çapraz bağları koptu(yanlış hatırlamıyorsam, o olmasa bile büyük sakatlıktı). Çok sakin, fiziğini iyi kullanan ve topu iyi saklayan bir oyuncu. Önünde tempolu oyuncular olursa iyi servis yapar ama o sakatlıktan sonra rakam bana fazla geldi bir de 2 oyuncu verilmiş. Hayırlı olur İnş.

deMarcos
02.Şubat.2015, 19:05
Devre arası güncellemesinden sonra bi Trabzon açarız. :D

dAleksic
03.Haziran.2015, 18:55
M'bia ve Fuchs geliyor. Trabzon'un son 2 yıldaki transfer hamleleri gerçekten ligimizin üstünde hamleler. Tebrik etmek lazım :)

byariff
03.Haziran.2015, 19:20
M'bia ve Fuchs geliyor. Trabzon'un son 2 yıldaki transfer hamleleri gerçekten ligimizin üstünde hamleler. Tebrik etmek lazım :)

fuchs, leicester city de
https://twitter.com/OfficialFOXES/status/606132241794768896

europeanconquer
18.Haziran.2015, 08:43
http://img.hurriyet.com.tr/_np/4176/29984176.jpg

M'bia Trabzon'a gelmiş,en başta Mehmet Ekici büyük neşeyle karşılamış,formayı falan giyip gelmiş :zuhaha

diktac
27.Haziran.2015, 23:40
Trabzonspor Kulübü, Kamerunlu futbolcu Stephane Mbia ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

bilmania
10.Temmuz.2015, 16:56
Kayserispor'dan 2 M €'ya Okay Yokuşlu ve 1 M €'ya Alper Uludağ, Lazio'dan 1,75 M €'ya Cavanda alındı. Ayrıca 1,5 M €'ya Kasımpaşa'dan Özer Hurmacı'nın bonservisi alındı.

Trabzonspor
06.Ağustos.2015, 14:41
Fm efaanem Sambayı almışlar. Yaşı ilerledi artık ama ulme stabdartlarında iyi bi savunmacı yalnız yavaşlığı sorun olabilir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2015, 15:42
Tek hamlelik stoper, istatislikleri iyi bu yonde.

bakalim ne kadar efsaneymis

rexpo1994
24.Ağustos.2015, 14:17
Başkanın ve Süleyman Hurma'nın ''2 ya da 3 oyuncu daha alacağız'' söylemiyle birlikte haberlerde ismi geçen futbolcuların 2 si Stoper mevkiinde ; Nantes ten genç ve hızlı bir stoper Papy Djilobodji ile Dnipro dan Douglas gündemimizdeymiş.Ayrıca Nantes in de Medjani istemesinden dolayı takas yoluna gidilebilir diye düşünüyorum.
Diğer ismi geçen futbolcu ise Chelsea de forma şansı bulamayan Alman oyuncu Marko Marin, her ne kadar son BJK maçında kanatlarımız gol atmış olsalar bile ben yeterince iyi olduklarını düşünmüyorum Marin transferi olmasa bile en azından bir kanat oyuncusu alınmalı.
Bu olasılıklar ışığında böyle bir 11 kurdum.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/c74636ffe4-76375.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/c74636ffe4-76375.html)

dAleksic
24.Ağustos.2015, 14:40
Defans zencilere emanet :D

rexpo1994
24.Ağustos.2015, 15:00
Defans zencilere emanet :D
Ne güzel olur ama:D hem onur topu daha net görür.

dAleksic
24.Ağustos.2015, 15:03
Ama cidden kağıt üzerinde böyle bir kadro bile heyecan verici bence. TS'nin tarihindeki en efektif kadro olur bu.

Barak
24.Ağustos.2015, 15:15
Mbia, Cavanda, NDoye ve Okay'ı bu maçta çok beğendim

rexpo1994
24.Ağustos.2015, 15:40
Ama cidden kağıt üzerinde böyle bir kadro bile heyecan verici bence. TS'nin tarihindeki en efektif kadro olur bu.
Aynen katılıyorum. Süleyman Hurma keşke geçen sezon gelseydi de Halilhodzic'in harcattığı paralara nokta transferler yapabilirdi.

Mbia, Cavanda, NDoye ve Okay'ı bu maçta çok beğendim
-Mbia geçen sezon ki en zayıf bölgemiz olan bölgeye transfer diyeceğimde o bölgede geçen sezon oyuncu bile yoktu.
-Cavanda aşırı hızlı bir oyuncu,Top kapması da iyi sayılır.
-NDoye nin alınmasını istemiyordum ama O da gelir gelmez iki maça da etki etti.
-Okay dan ise çok ümitliyim inşallah Mehmet Ekici geldiğinde Okay'ın yerine değilde Özer in yerine girer kadroya.

rexpo1994
24.Ağustos.2015, 22:47
Karadeniz ekibi, Chelsea (http://www.fotomac.com.tr/index/chelsea?id=20de0d01-60be-458e-96d8-bc0a58dd8463)'nin oyuncularındanMarko Marin (http://www.fotomac.com.tr/index/marko-marin?id=a695f9a2-169d-43f7-9efd-c2c450575ebf)'i 1 yıllığına kiraladı.

Trabzonspor (http://www.fotomac.com.tr/index/trabzonspor?id=6fa1e8b1-ac9f-4500-bedc-1df33765ebcd) Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma (http://www.fotomac.com.tr/index/suleyman-hurma?id=513e3f13-9502-4b1d-8ac2-ace1cca5508d), geçen sezon Anderlecht'te forma giyen, bonservisiChelsea (http://www.fotomac.com.tr/index/chelsea?id=20de0d01-60be-458e-96d8-bc0a58dd8463)'de bulunan hücum oyuncusu Marko Marin (http://www.fotomac.com.tr/index/marko-marin?id=a695f9a2-169d-43f7-9efd-c2c450575ebf) ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.

Hurma, İstanbul'da görüştükleri futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Marko Marin (http://www.fotomac.com.tr/index/marko-marin?id=a695f9a2-169d-43f7-9efd-c2c450575ebf)'in kulübüyle kiralık olarak anlaştıklarını, satın alma opsiyonunun kendilerinde olacağını kaydeden Hurma, "Bu gece oyuncu Trabzon'a gelecek. Yarın da sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferi resmiyet kazanacak" ifadelerini kullandı.

http://www.besiktas.com.tr/wp-content/uploads/2014/07/markomarin.png

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2015, 08:35
Marko Marin bir anda inanılmaz parlamış ve Chelsea'nin yolunu tutmuş benim de çok beğendiğim bir oyuncu. Onu da Süper Lig'de izlemek keyifli olacak.

Barak
25.Ağustos.2015, 15:15
ekşi'de şöyle bir paylaşım var doğru mudur bilmiyorum :)

https://eksisozluk.com/marko-marinin-devlet-hastanesine-goturulmesi--4895481

rexpo1994
25.Ağustos.2015, 16:13
ekşi'de şöyle bir paylaşım var doğru mudur bilmiyorum :)

https://eksisozluk.com/marko-marinin-devlet-hastanesine-goturulmesi--4895481

Resimdeki adamın saç stili ve kolundaki bileklik tutuyor:) ama o mu değil mi anlamadım.

Barak
25.Ağustos.2015, 17:45
Ekşi sözlükte baktım tekrar, düzeltme geçmişler haber doğru fakat devlet hastanesi değil, özel bir hastaneymiş, tabi hastanenin durumu içler acısı

rexpo1994
25.Ağustos.2015, 23:22
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2015/08/25/fft104mm3850376.jpg?d=25.8.2015%2022:36:55
Trabzonspor'un Kap'a yaptığı bildirimde şöyle denildi:

Profesyonel futbolcu Marko Marin'in bedelsiz ve satın alma opsiyonlu olarak ,1 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) geçici transferi konusunda, Chelsea FC ve futbolcu Marko Marin ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre;

Profesyonel futbolcu Marko Marin'e ;

2015-16 futbol sezonu için 1.600.000.-EUR garanti ücret+10.000.-EUR maçbaşı ücret ödenecektir.

Kiralama süresi sonunda Kulübümüzün talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde,

Chelsea FC 'ye 4.000.000.-EUR sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
İyi oynarsa 4 milyon fazla para değil.

KanaKe
27.Ağustos.2015, 12:10
ts ucuza kapatmis transferi süleyman hurma klasigi adam transferden anliyor.

ayrica bu devlet hastanesi olayina gelirsek varsayalim ki devlet hastanesine götürüldü ne olmus yani? almanyada özel hastane diye birsey yok orada zengin de fakir de devlet hastanesinde tedavi oluyor marko marin olaya tuhaf bakmamistir kesinlikle.

rexpo1994
27.Ağustos.2015, 14:06
ts ucuza kapatmis transferi süleyman hurma klasigi adam transferden anliyor.

ayrica bu devlet hastanesi olayina gelirsek varsayalim ki devlet hastanesine götürüldü ne olmus yani? almanyada özel hastane diye birsey yok orada zengin de fakir de devlet hastanesinde tedavi oluyor marko marin olaya tuhaf bakmamistir kesinlikle.

Aynen iyi kapattı. Maaş olarak 1.600 bin euro sunu TS , 900 bin Eurosunu Chelsea verecek.

Nocna Mora
27.Ağustos.2015, 15:58
http://www.footballuser.com/formations/2015/08/1323444_Trabzonspor.jpg

rexpo1994
27.Ağustos.2015, 22:30
http://im.htspor.com/2015/08/27/ver1440700871/1121088_620x410.jpg

Yeni transferi Trabzon'a getirdiTrabzonspor (http://www.fotomac.com.tr/index/trabzonspor?id=6fa1e8b1-ac9f-4500-bedc-1df33765ebcd) anlaşmaya vardığı Dinamo Moskova oyuncusu Douglas' ı Trabzon'a getirdi.Trabzonspor (http://www.fotomac.com.tr/index/trabzonspor?id=6fa1e8b1-ac9f-4500-bedc-1df33765ebcd)'un prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı defans oyuncusu Douglas Teixeira, Trabzon'a geldi.

Transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, Rus ekibi Dinamo Moskova'nın Brezilyalı defans oyuncusu Douglas Teixeira'yı Trabzon'a getirdi.

Akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon Havaalanı'na inen 27 yaşındaki oyuncunun yapılacak son görüşmenin ardından yarın sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Bordo61Mavi
28.Ağustos.2015, 04:23
Puzzle tamamlandi sayilir, gidecekleride gorelim.

Son gun supriz gelebilir.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:30
Basında hep çıkmış isimler geliyor Trabzon'a nedenini anlamadım. Herhalde bir piyasa var ve Hurma'da o piyasadan iyi faydalanıyor.

Bir ara Beşiktaş'ın gündemini uzun süre meşgul etmişti Douglas'lar birisi bu diğeri Dnipro'lu.

Hayırlı olsun Trabzonspor'a.

rexpo1994
28.Ağustos.2015, 12:02
Hayırlı Cumalar:)

- Douglas, geçtiğimiz sezon ise 33 maçta 3 kez fileleri sarsmayı başardı. 1.92 cm boyunda olan ve güçlü fiziği ile dikkat çeken 27 yaşındaki savunmacı için Trabzonspor'un Moskova'ya 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

-Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye 2015/2016 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

-Trabzon'un satış listesine koyduğu Yatabare (http://www.fotomac.com.tr/index/yatabare?id=6e645eb6-717f-45d0-8e23-ae24e7ee223e), Fransız ekiplerinden Montpellier (http://www.fotomac.com.tr/index/montpellier?id=b82f1216-4c4d-4bf2-946e-12b6a02c7ba8)'e transfer olmak üzere.

-