Log in

View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

nekop
25.Mayıs.2011, 14:35
NTV Spor son dakika haberi olarak Umut'un seneye Toulouse'da forma giyeceğini açıkladı.
Kendisi içinde bizim içinde hayırlı olacaktır. Artık koşmayan ama gol atabilen bir forvet görmek istiyorum bu takımda.

nannar
25.Mayıs.2011, 15:40
Umut Bulut ,Egemen ,Selçuk İnan, Yattara ve arkası da gelecek gibi. Trabzonspor bu giden oyuncuların yerine yenilerini nasıl koyacak merak ediyorum. İnşallah koyabilir de gelecek sezon yine yarışın içinde olur .Çünkü Hem avrupada bizi temsil etmesi hem de Türkiye'de eski şampiyonluklarının üzerine bir yenisini eklemesi açısından kadro kalitesi gerçekten gerekli...

kalemci
25.Mayıs.2011, 15:44
jaja ne olacak bilmiyorum demiş şenol hoca colmanda belirsizmiş şenol hoca jaja colmanın aklını karıştırdı galiba demiş.

Suicider
25.Mayıs.2011, 15:46
Trabzonun bu sene başarılı olmasının sebebi takımdaki oyuncuların uzun süredir birlikte oynaması ve takım olmalarıdır.Bu şekilde 5-6 oyuncunun gitmesi bence takımı baya etkileyecektir.Umarım seneye gönderdiklerinden daha kaliteli adamlarla girerler çünkü şampiyonlar liginde ülkemizi temsil edecekler.

Trabzonspor
25.Mayıs.2011, 17:37
Egemen artık kesinlkile ayrıldı.O bölgede Giray Mustafa var ve bir yerli oyuncu alınabilir.Glowacki'nin yerine de ben sağlam bir adam bulunması taraftarıyım.

Selçuk kalmaz herhalde o paraları teklif ederlerse muhtemelen gidecek.Onun eksikliğini hissderiz.

Jaja tamam güzel perdormans sergiledi bu yıl ama onun yeri dolmaz değil bence.Sezon içinde inişli çıkışlı grafik sergiledi.Colman Selçukla birlikte iyi ikili olmuştu belki onun yerine de Zokora falan düşünülüyor olabilir.

Umut konusuna gelince ben gitmesini istemem.Onun gibi heryıl 10+ gol atan bir yerli oyuncu bulabileceğimizi sanmıyorum.Zaten yönetimde açıklama yaptı Umut haberleri yalandır.Sözleşmeli hiçbir oyuncuyu yollamak niyetinde değillermiş.

Trabzonspor
25.Mayıs.2011, 18:47
Eren Albayrak Trabzonsporda ! .. Taraftara kırgınım

Bursaspor'da sözleşme imzalamaya yanaşmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaştığını açıkladı. Genç futbolcu Bordo Mavili kulüple 1 Haziran'da 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.

Trabzonspor'la 1 Haziran'da sözleşme imzalayacağını açıklayan Eren Albayrak giderayak Yeşil Beyazlı taraftara sitemde bulundu.
Bursaspor'da sözleşme imzalamaya yanaşmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaştığını açıkladı. Genç futbolcu Bordo Mavili kulüple 1 Haziran'da 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi. Hem yönetim hem de teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la anlaşamadığını bildiren Eren Albayrak, transferinde Şenol Güneş'in büyük rolü olduğunu, Trabzonspor'da korkmadan mücadele ederek kendisini kanıtlayacağını kaydetti.

BANA SAHİP ÇIKILMADI
Bursaspor'dan erken koparken içinde bir burukluğun olduğunu ifade eden Eren Albayrak şöyle konuştu: "Bursaspor'da oynamak isterdim ama olmadı. Şartlar bizi bu noktalara getirdi. Trabzonspor'a imza atacağım. Bursaspor'da kimseye dargın değilim. Ancak taraftara kırgınım. Onlar bu sıkıntılı dönemde bana sahip çıkmadı. Taraftar isteseydi her şey çok daha farklı olurdu."

Bursa Hakimiyet Gazetesi

EREN TrabzonSPOR'A İMZAYI ATIYOR

Bursaspor'da sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle tardo dışı bırakılan ve sezon boyunca özel antrenörle çalışan genç yetenek Eren Albayrak'in 1 Haziran'da Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yeşil beyazlı ekibin alt yapısından yetişen Eren, transferinde teknik direktör Şenol Güneş (http://forum.bordomavi.net/senol-gunes/)'in büyük rolü olduğunu, Trabzonspor'da korkmadan mücadele ederek kendisini kanıtlayacağını söyledi.

Sondakikahaber.com

nekop
25.Mayıs.2011, 22:55
Eren'i hiç izleme fırsatım olmadı. Bildiğim kadarıyla sol açık oynuyor. Hayırlı olsun.

eXcitinG
25.Mayıs.2011, 23:02
GeLecek sezon SeLçuk yok, Umut yok, Egemen yok, büyük ihtimaLLe Jaja yok, CoLman yok, Yattara gitti. ELinde bu sezon seni taşıyan adamLardan bir tek Onur ve Burak kaLıyor. GeLecek adamLarın bu isimLerden daha kaLiteLi oLması gerekiyor, bakın aynı kaLitede değiL, daha kaLiteLi oLması gerekiyor ki Trabzonspor bu sezon tekrarLadığı başarıyı tekrarLayabiLirsin. GeLecek sezon ben hiçbirşey bekLemiyorum Trabzsonspor dan. SeLçuğun yerine aLabiLeceğin aLternatif adamın zaten Türkiye de yok, Avrupa da biLe zor. Egemen gibi bir yerLi stoper nereden buLacaksın. Yabancı aLacaksın yok GirayLa uyumdu feLan derken bakmışsın her maç kaLende goLLer. Umut iyi kötü eLeştiriLiyordu ama eLinde başka aLternatifin de yok. Brozek Umutun tırnağı oLamaz zaten. Jaja ve CoLman da gittimi bu kLasta ki adamLarı buLman için eLini cebine atman Lazım ama cepte para yok.

Zor.

Rehavi
25.Mayıs.2011, 23:11
Şenol Güneş kalıyorsa Trabzonspor yeniden yapılanmaya gidecek doğru adamın ellerinde olabilir. Bana göre seneye ilk üç Trabzon için büyük başarı olur.. Kaldı ki bu takım yerlilerin üzerine kuruluydu ve ana parçalar gidiyor. Kalan yerlilerde gidenlerin genellikle yedekleri... Seneye işleri zor, bence şampiyonluk kovalamak yerine yapılanmaya gidilmeli. Eren Albayrak tarzı oyunculara yatırım yapılmalı.

eXcitinG
25.Mayıs.2011, 23:18
Eren aLbayrak pişicekte, yetişecekte, katkı vericek Trabzonspor`a. Burak, SeLçuk, Serkan BaLcı, Umut gibi adamLar biLe ne kadar zamanda katkı vermeye başLadı. Ben diyorum, Trabzonspor bu sezon Şampiyon oLdu, oLdu. OLamadı bir 10 yıL işi zor ki oLamadıLar.TrabzsonsporLu arkadaşLar kızmasın.

Revolution
25.Mayıs.2011, 23:55
Trabzonspor'ta Egemen, Selçuk yuvadan uçtu. Jaja, Umut da gitti diyorlar. Bu isimlerin yerini inşallah çok iyi bir şekilde doldurur Trabzon.

deniz.91
26.Mayıs.2011, 00:25
Öenmli isimler takımdan ayrılıyor seneye bu takım şampiyonlar liginde olacak mutlaka yerleri dolacaktır ama umarım akıllı hamleler yapar trabzon

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:28
Bence Burak Yılmazda avrupadan bir kulübe gidebilir.

nekop
26.Mayıs.2011, 00:55
Bence Burak Yılmazda avrupadan bir kulübe gidebilir.
Çok büyük tepki alırlar böyle bir satıştan o yüzden iyi bir teklife dahi satılacağını düşünmüyorum.

Trabzonspor
26.Mayıs.2011, 01:10
Ben Buraktan öyle bir hamle beklemem takıma henüz katılmış ve Şenol hoca'nın ellirnde parlamış bir isim bırakıp giderse zaten diğerleri gibi ayıp etmiş olur.

vego
26.Mayıs.2011, 21:07
Hollanda basını El Hamdaoui için Ajax'ın, Trabzonsporun ilk teklifini reddettiğini yazmış. Ajax'ın istediği rakam ise 5 milyon euro.

@mustfamuratoglu

di canio
26.Mayıs.2011, 21:12
Ben Buraktan öyle bir hamle beklemem takıma henüz katılmış ve Şenol hoca'nın ellirnde parlamış bir isim bırakıp giderse zaten diğerleri gibi ayıp etmiş olur.

Çamur atmak gibi olmasın ama Burak Yılmaz'ın kendisini yetiştiren Antalyaspor'dan ayrılışı, bahsettiğin gibi oldu.

KaPaLı
26.Mayıs.2011, 23:49
Umut nereye gidiyor yahu.

RaSenGan
26.Mayıs.2011, 23:53

Toulouse'a :)

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 00:55

Kulüp yalanladı ama herkes Umut gitti diyor bende anlamadım.

Bordo61Mavi
27.Mayıs.2011, 06:14
Umutu bence bekletiyorlar forvet gelmeden yollanmasin diye

nekop
27.Mayıs.2011, 13:15
bizimkiler transfer yapmayı düşünüyor mu acaba? piyasada yerli oyuncu kalmadı.

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 13:39
bizimkiler transfer yapmayı düşünüyor mu acaba? piyasada yerli oyuncu kalmadı.

Alırlr canım 2.ligden falan adam.Belki Şenol hoca Ceyhunu 11 düşünüyordur,gerçi oda sözleşme yenilemedi daha dimi.

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 13:47
Cenk Tosun'u yazmış bugün Trabzon gazeteleri.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 13:51
Eskişehir verir mi bilmem ama Alper Potuk Trabzon için iyi bir transfer olur.

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 14:55
Cenk Tosun'u yazmış bugün Trabzon gazeteleri.

Umut gerçekten satıldıysa iyi bir yerli isim olur ama Antep mevcut hedefler doğrultusunda Cenk'i elinden çıkarmak istemeycektir.

kalemci
27.Mayıs.2011, 14:56
bencede ayrıca yüksek bi bonservis ister antep :)

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 14:58
Seneye Beşiktaş 10 miLyon Euro verip aLır Cenk Tosunu.

nekop
27.Mayıs.2011, 16:39
Alırlr canım 2.ligden falan adam.Belki Şenol hoca Ceyhunu 11 düşünüyordur,gerçi oda sözleşme yenilemedi daha dimi.
Ceyhun'da opsiyon hakkımız var. Yerli takımlara gitmesi zor. Yurtdışındada bizim verdiğimiz parayı veren çıkmaz kalır kulüpte. Ayrıca Ceyhun'u nerede düşündüğüde önemli. ortasahada Ceyhun yetersiz olur.

Cenk'te bence kesinlikle alınmalı. Dediğiniz gibi Antep ucuza bırakmayacaktır ama kaliteli yerli oyuncu sayımız azaldı bunu Cenk'i alarak kapatmalıyız.

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 16:45
Ceyhun'da opsiyon hakkımız var. Yerli takımlara gitmesi zor. Yurtdışındada bizim verdiğimiz parayı veren çıkmaz kalır kulüpte. Ayrıca Ceyhun'u nerede düşündüğüde önemli. ortasahada Ceyhun yetersiz olur.

Cenk'te bence kesinlikle alınmalı. Dediğiniz gibi Antep ucuza bırakmayacaktır ama kaliteli yerli oyuncu sayımız azaldı bunu Cenk'i alarak kapatmalıyız.

Turgay var piyasada Cenk olmassa oda olabilir.Sözleşmesi biten Semih var belki ikna edilip alınabilir.Ozan İpek var,bulunur adam istendikten sonra bence.

sananes
27.Mayıs.2011, 16:46
Bobo boşta kalmışken ben alsam ne yapar eder Bobo'yu alırdım.Trabzonda gol krallığına oynar Bobo

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 16:55
Serhat mesela Halil var İbrahim Kaş olabilir stopere.Yerli Forvet Batuhan bile olur adam eder onu Şenol hoca:)yerli bulunur ya ama parası fazla olur o ayrı.Şimdi Selçuk devam etseydi para harcamazdık orta alana mesela ama orası için iyi bir para dökecez gibime geliyor.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:16
Lig Tv:

Ankaragücünden Vittek ve Sapara isteniyor. Sapara için para + oyuncu teklifi yapılması bekleniyor.

Didier Zokora ve D.Boateng için girişimler var.

sananes
27.Mayıs.2011, 20:25
Zokora türkiye'de oynamayı düşünmüyormuş bildiğim kadarıyla.Ama gelse ligin en önemli transferi olur hiç abartısız.Üst düzey bir ön liberodur Zokora,keşke fenere gelse.

Revolution
27.Mayıs.2011, 23:26
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
SON DAKİKA: Bucaspor'lu Sercan Kaya Trabzonspor'da.

İyi transfer yaptı Trabzonspor. Şenol hoca çok iyi faydalanır Sercan'dan. Çok yetenekli.

nekop
28.Mayıs.2011, 00:57
tribundergi (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Ftribundergi) Tribun Dergi
SON DAKİKA: Bucaspor'lu Sercan Kaya Trabzonspor'da.

İyi transfer yaptı Trabzonspor. Şenol hoca çok iyi faydalanır Sercan'dan. Çok yetenekli.

Nerde oynar, nasıl oynar bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Aşk-ı Şehir
28.Mayıs.2011, 01:55
Nerde oynar, nasıl oynar bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

AMRLC oynar...:)

kalemci
28.Mayıs.2011, 04:51
Serhat mesela Halil var İbrahim Kaş olabilir stopere.Yerli Forvet Batuhan bile olur adam eder onu Şenol hoca:)yerli bulunur ya ama parası fazla olur o ayrı.Şimdi Selçuk devam etseydi para harcamazdık orta alana mesela ama orası için iyi bir para dökecez gibime geliyor.

batu olmaz Türkiyede 2 yıl içinde bi takıma transfer olursa 5 milyon euro Beşiktaşa gidecek diye biliyorum ama bu madde sadece fener ve galatasaray içinde olabilir.

Lig Tv:

Ankaragücünden Vittek ve Sapara isteniyor. Sapara için para + oyuncu teklifi yapılması bekleniyor.

Didier Zokora ve D.Boateng için girişimler var.

boatengi bu sene 4-5 maçta seyrettim bu adam mükemmel selçuğun boşluğunu doldurur diye düşünüyorum.

Revolution
28.Mayıs.2011, 12:23
AMRLC oynar...:)

Aynen :)

Buca'dan alinacak 2 adam var biri Jerdin mi ne ortasaha digeri de Sercan ikisi de yeteneklerini belli ediyor :)

edit: Jebrin'miş :)

nekop
28.Mayıs.2011, 14:59
Ersan Gülüm'e bizde bi kanca atsak güzel olur. Egemen'in yokluğunu ondan çok daha ekstra özellikleri olan bir yerli stoperle kapatmış oluruz.

kalemci
28.Mayıs.2011, 15:02
Ersan bi tek Trabzona giderse üzülmem :)

World Hollow o1
28.Mayıs.2011, 15:18
Ersan Galatasary ile 4.5M € 'ya anlaştı diye biliyorum.

barahir
29.Mayıs.2011, 01:22
Umut ne ara gitti toulouse'a ya :)

Ziya38
29.Mayıs.2011, 01:29
Son dakika: Trabzonspor Barış Özbek'le prensip anlaşmasına vardı
Kaynak :Lig Tv

bjk4ever
29.Mayıs.2011, 01:39
Halil Colak'in adi hicbir kuluple gecmiyor, ama tam Trabzon'a gore adam. Buca'daki Torric de dusunulebilir. Baris biraz bos bir transfer, insallah Selcuk'un yerini Baris ile doldurmayi dusunmuyorlardir. Forvete Bobo da dusunulebilir, hatta Necati Ates de.

guarin14
29.Mayıs.2011, 01:52
Son dakika: Trabzonspor Barış Özbek'le prensip anlaşmasına vardı
Kaynak :Lig Tv

Selçuk İnan'ın gidişiyle bozulan orta sahalarını Bam'la dolduracaklar galiba :icon_biggrin:

Facx
29.Mayıs.2011, 02:29
http://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0

müthiş transfer :D

sarianet
29.Mayıs.2011, 03:05
Selçuk İnanı 3 yıllığına kadrosuna katan Galatasaraya cevap gecikmedi.Barış Özbek tam 3 yıllığına Trabzonspora girdiğini açıkladı.

ForsakeN
29.Mayıs.2011, 03:09
Selçuk İnanı 3 yıllığına kadrosuna katan Galatasaraya cevap gecikmedi.Barış Özbek tam 3 yıllığına Trabzonspora girdiğini açıkladı.

Trabzon fena ayar çekmiş! vayt

nekop
29.Mayıs.2011, 03:12
Barış kötü oyuncu degil bence rotasyonda kullanılabilir.

Facx
29.Mayıs.2011, 03:17
http://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0

müthiş transfer :D

nekop bunu izlemeni tavsiye ederim :icon_razz:

sarianet
29.Mayıs.2011, 03:19
ama şunu gözden kaçırmayalım
burak gibi bi futbolcuyu adam eden şenol güneş faktörünü unutmayalım.

nekop
29.Mayıs.2011, 03:26
nekop bunu izlemeni tavsiye ederim :icon_razz:
Barış'ın ilk geldiği sezon göklere çıkarıldığı zamanıda hatırlıyorum. Belli bir potansiyeli var bana göre. Ayrıca bu sezonki Galatasaray'da iyi performans sergilemiş 3 oyuncu sayabilir misin bana? Takımda komple bi çöküş vardı Barış'ta bu çöküşü yaşadı.

Facx
29.Mayıs.2011, 03:35
Barış'ın ilk geldiği sezon göklere çıkarıldığı zamanıda hatırlıyorum. Belli bir potansiyeli var bana göre. Ayrıca bu sezonki Galatasaray'da iyi performans sergilemiş 3 oyuncu sayabilir misin bana? Takımda komple bi çöküş vardı Barış'ta bu çöküşü yaşadı.

yapma Allah'ını seversen hiçmi canlı izlemedin bu adamı :D

nekop
29.Mayıs.2011, 03:44
yapma Allah'ını seversen hiçmi canlı izlemedin bu adamı :D
Sizde BAM dediğiniz üçlüye karşı aşırı bir önyargı oluşmuş. Tamam bunlar çok iyi oyuncu demiyorum ama neredeyse Ayhan gol atınca neden daha güzel atmadı diye eleştirecek hale gelmişsiniz. Oyuncudanda böyle bir ortamda harikalar yaratmasını beklemek yanlış olur. Trabzonspor'da yeniden o beğenildiği zamanlardaki oyununu sergileyebileceğine inanıyorum.

sarianet
29.Mayıs.2011, 03:55
barış ayhan m harfi kim ki ?

Facx
29.Mayıs.2011, 03:56
barış ayhan m harfi kim ki ?

mustafa sarp

sarianet
29.Mayıs.2011, 04:04
mustafa sarp

hmmm tam kramponluk bi olay olmuş b gitti allah geride kalanları kurtarsın :D

ShevAnil
29.Mayıs.2011, 04:11
Gece gece iyi güldüm ya :D

guarin14
29.Mayıs.2011, 04:19

Şöyle birşey vardı ama;Barış Almanya'nın alt liglerinden geldiği için ilk sezon ki performansı iyi fazla iyi olmasa da ya bu adam alt liglerden geldi ilk sezonu için iyi oynandı dendi.Sonra bakıldı ki adamın yeteneği bu kadar bundan ilerisi yok,ümit kesildi.

Facx
29.Mayıs.2011, 04:21
hmmm tam kramponluk bi olay olmuş b gitti allah geride kalanları kurtarsın :D

balta var rahat ol sen :D sarp ta gidici ayhanda gider inş. :D

nekop
29.Mayıs.2011, 04:40
Şöyle birşey vardı ama;Barış Almanya'nın alt liglerinden geldiği için ilk sezon ki performansı iyi fazla iyi olmasa da ya bu adam alt liglerden geldi ilk sezonu için iyi oynandı dendi.Sonra bakıldı ki adamın yeteneği bu kadar bundan ilerisi yok,ümit kesildi.
Galatasaray'da Elano gibi adam bile üst üste 2 isabetli pas yapamaz hale geldi şimdi Brezilya'da döktürüyor. Barış'ta bizde Galatasaray'daki performansının üstüne çıkacaktır diye düşünüyorum. Zaten dediğim gibi rotasyonda işe yarar yoksa ilk 11 için alınmamıştır.

Facx
29.Mayıs.2011, 05:07
ceyhun gülselam ın sözleşmesi bitiyodu dimi ?

KaPaLı
29.Mayıs.2011, 12:10
Ceyhun'un sözleşmesi Aurelio'nun sözleşmesi gibi. Yurt içi transferi için opsiyonu var. Yurtdışına gidebilir ama bırakmaz onu Şenol hoca. Kadro çok dağıldı zira.

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 12:19
Ya bende mi bir problem var bilmiyorum ama Barış Özbek iyi futbolcudur yahu. Stil olarak felan baya beğenirim ben. Geçen seneki performansını ciddiye almamak lazım. Ama ondan önceki 2 sene gayet iyiydi...

KaPaLı
29.Mayıs.2011, 12:23
Aynen Mustafa bende çok beğeniyorum Barış'ı. Ortasahada müthiş dinamizm getirir takıma. Onun yanına top yapan bir oyuncu alınırsa Trabzon başarılı olabilir kanımca.

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 12:42
Ya zaten Barış'tan oyun kurmasını beklemek facia olur. Barış Türkiye'nin Gattuso'sudur...

RasAnt
29.Mayıs.2011, 13:57
Bende Barışın faydalı olacağını düşünüyorum ilk geldiği zamanlar baya etkiliydi,geçen sene takım olarak dağılmıştı gs,o yüzden o videodaki gibi saçmalaması normal :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 14:02
Barış'ın bu kadar aşırı eleştirilmesine anlam veremedim. Bence de yararlı olacaktır.

Revolution
29.Mayıs.2011, 14:20
Baris geldigi ilk sene haric takima hic birsey vermedi. Savasir, yirtinir ama birsey beklemek cok yanlis olur. Turkiye'nin Gattuso'su degil de ortasahanin Baki'si daha mantikli kendisi icin.

kalemci
29.Mayıs.2011, 14:25
yanında ayhan ve mustafa yerine artık colman oynayacak verimli bir sene geçireceğini düşünüyorum.

Trabzonspor
29.Mayıs.2011, 14:38
2 gündür gündemden uzağım,biz şimdi Barış'ı mı aldık?

Harbiden anlaşmşız.

Trabzonspor
29.Mayıs.2011, 14:57
Ünal Başkan 2 - Sadri Başkan 0 (Sadri Şener k.k)

:D:D:D

http://www.yukleresim.com/images/92476775436340085965.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Chinatown
29.Mayıs.2011, 17:21
2 açıdan bakmalı bu Barış transferine. ilk olarak;

Geçen sene Burak Yılmaz gelir, Trabzon taraftarı bile güvenmez, 'eskici Trabzon, kazmayı aldı' naraları istanbuldan.. kakara kikiri eğlence çıkar millete.

Sonra 1 yıl geçer, bu şen insanlar bir bakar ki Burak en değerli Türk oyunculardan biri olmuş, şaşar kalırlar. Yapıştırırlar, cevap kısa kurgusuz; 'Şenol Hoca adam ediyor.'

ikinci olarak;
Galatsarayda işler kötü gider, bu kadrodan Emre Güngör gider, Elano gider, ama Galatasaraya gelmeden de, gittikten sonra da döktürürler.

işte o 3 yıldır ne teknik ekip, ne yönetim başarısının yeterli olmadığı galatasaraydan bir adam Şenol Hocaya gelir. Bazıları geçmiş hiç yaşanmamış gibi yine şenlenir. Ya o onmilyonlar bu futbol denen oyundan anlamıyor, ya da Şenol Hoca. Çoğunun dalga geçme ölçüsünde gördüğünü bir Şenol Hoca göremiyor.. Yine payına hep fedakarlık düşen Şenol Hocaya atalım biz suçu yine, aksi olursa 'Şenol Hoca adam eder' deriz, bir tespitle bütün dalgamızı toplarız.

birde galatasary.org gerçekten böyle bir sayfa yapmışmı? yapmışlarsada pek efektif değil zaten, övünerek tüm sayfa hber verdikleri tranferlerde Barış gibi gidiyor sonuçta.

kalemci
29.Mayıs.2011, 17:23
o sayfada gerçek değil sonradan ekleme belli oluyor zaten :)

RasAnt
29.Mayıs.2011, 17:25
Yok abi öyle sayfa yaparmı hiç kulüp,elemanın biri yapmış yayınlamış nette.Sen boşver dalga geçenlere bakma onların aksine birçok kişi iyi olacağını düşünüyor,en başta Şenol Güneş düşünüyor mühim olanda bu.

Rehavi
29.Mayıs.2011, 17:42
Bende Barış Özbek i beğenenlerdenim, Trabzonspor a faydalı olacaktır. Bu sene Colman eğer kalırsa, biraz daha ofansif oynayabilir. Şenol Hoca nın taktiği gereği, eskiden Colman-Selçuk ikilisinin olduğu yerde bundan sonra Colman-Ceyhun-Barış dan 2 si oynar. Burada sorun Colman olmadığı zaman yaşanacaktır... Trabzon un alternatif Türk oyuncular alması kritik, çünkü önemli yerlerdeki Türk oyuncuları takımdan ayrıldı.

DisCo
29.Mayıs.2011, 20:35
Barış Özbek'i iyi yönlendiren birisi olsaydı Bastian Schweinsteiger'den farkı yok bana göre. Zaten bu adam Almanya'ya felan dönerse vay be sen neymişsin deriz. İlk geldiği günleri hatırlayalım. Linderoth ve Barış varken sırtımız yere gelmez diyorduk. Sonra Barış burdaki düzeni görünce benim sırtım yere gelmez diye düşünmeye başladı. Çünkü her şartta parasını alıp genç olması nedeniyle Galatasaray'ın umutlandığını görüncede saldı kendini. Bu oyuncuyu futbolculuk anlamında adam edecek yeteneklerini hatırlatacak isim Şenol Güneş olabilir.

Trabzonspor
30.Mayıs.2011, 00:39
Yok abi öyle sayfa yaparmı hiç kulüp,elemanın biri yapmış yayınlamış nette.Sen boşver dalga geçenlere bakma onların aksine birçok kişi iyi olacağını düşünüyor,en başta Şenol Güneş düşünüyor mühim olanda bu.

Şenol hocannın iyi olacağını düşündüğünü de nereden çıkardınız?

Şimdi elinde Selçuk gibi bir adam varken ondan daha vasat oyun oynayan bir adamı kim ister ki takımında?Yönetim başarısızlığını kapatıyor böyle adamalrı alıp.Sonra da Şenol hoca al bunlardan et süt yumurta elde et diyor bakalım bu sefer ne olacak.

Redrum
30.Mayıs.2011, 01:06
Şenol hocannın iyi olacağını düşündüğünü de nereden çıkardınız?

Şimdi elinde Selçuk gibi bir adam varken ondan daha vasat oyun oynayan bir adamı kim ister ki takımında?Yönetim başarısızlığını kapatıyor böyle adamalrı alıp.Sonra da Şenol hoca al bunlardan et süt yumurta elde et diyor bakalım bu sefer ne olacak.

Yanlışım varsa düzeltin ama, Trabzonspor bu seneki muhteşem performansını, Ersun Yanal zamanındaki revizyonun meyvelerini toplayarak aldı. Bu adamlar şimdi birer birer uçuyor. Bence takımı eski görüntüsüne sokmak çok zor olacak. Ve çamur atmak için demiyorum kesinlikle, ama bu iş de Barışlarla olmaz.

nekop
30.Mayıs.2011, 01:21
Yanlışım varsa düzeltin ama, Trabzonspor bu seneki muhteşem performansını, Ersun Yanal zamanındaki revizyonun meyvelerini toplayarak aldı. Bu adamlar şimdi birer birer uçuyor. Bence takımı eski görüntüsüne sokmak çok zor olacak. Ve çamur atmak için demiyorum kesinlikle, ama bu iş de Barışlarla olmaz.
Colman'a zam yapılacak yani kalıcı. Yanında oynayacak adam olarak Zokora ismi geçiyor. O olmazsa bile onun ayarında biri alınacaktır. Yedekteki Sezer gidici. Eee bu takımda kim yedek olacak? Bunun içinde Barış alındı işte. Herkes farkında Barış'ın Selçuk'un yaptıklarını yapamayacağının..

Redrum
30.Mayıs.2011, 01:26
Colman'a zam yapılacak yani kalıcı. Yanında oynayacak adam olarak Zokora ismi geçiyor. O olmazsa bile onun ayarında biri alınacaktır. Yedekteki Sezer gidici. Eee bu takımda kim yedek olacak? Bunun içinde Barış alındı işte. Herkes farkında Barış'ın Selçuk'un yaptıklarını yapamayacağının..

Trabzon birkaç sene önce bir sürü yerli iyi futbolcu aldı mesela onur kıvrak, egemen, giray, ferhatlar, serkan, selçuk, ceyhun, vesaire. Bu yapılanma örnek bir yapılanmaydı bence. Trabzonspor bunu ufak çaplı olarak devam ettirmeli. Son olarak, Barış iyi bir rotasyon oyuncusu Colman'ın yanına, Barış kötü demiyorum.

nekop
30.Mayıs.2011, 01:44
O zaman ki piyasa böyle degildi. Bizim o zaman 2 milyon euroya aldığımız Selçuk'un aynısına sahip olsa Manisa şimdi kafadan 6-7 milyon euro ister. Ayrıca Egemen, Serkan(bir sezon önce gelmişti) bedavaya alındı. Şimdi aynı türde bir yapılanma için çok daha fazla para lazım.

Redrum
30.Mayıs.2011, 01:46
O zaman ki piyasa böyle degildi. Bizim o zaman 2 milyon euroya aldığımız Selçuk'un aynısına sahip olsa Manisa şimdi kafadan 6-7 milyon euro ister. Ayrıca Egemen, Serkan(bir sezon önce gelmişti) bedavaya alındı. Şimdi aynı türde bir yapılanma için çok daha fazla para lazım.
Yok canım, Yekta gibi düşün onu mesela. Öyle gözüküyor ki bu sene büyük takımlar, özellikle de FB, GS ve BJK anadolu takımlarının bütün o silahlarını ellerinden alacak, süpürecekler adamları.

Trabzonspor
30.Mayıs.2011, 04:39
Ersun hoca zamanında kadroyu 25 m €'ya kurmuştuk ve o kadro ilk yılında 3. olmuştu 3 puan farkla yanlış hatırlamıyorsam(6 da olabilir).Şimdi 25 m €2ya 2 adam zor alıyosun.Bir Orhan 3.5 MİLYON € olmuş.

bjk4ever
30.Mayıs.2011, 10:04
Jaja'nin durumu belli mi?

titates1
30.Mayıs.2011, 20:33
ntvspor'da mustafa sarp ver uğur inceman'la ilgilenildiğine dair haberler var ? ciddi olamaz heralde trabzon yönetimi

Suicider
30.Mayıs.2011, 20:38
@tribundergi
Trabzonspor kulübü, MedicalPark Antalyaspor'dan, Uğur İnceman'ı resmen istedi. (Via: @Antalyaspor1966 )

nekop
30.Mayıs.2011, 20:39
Ayhan'ı da getirin.

Chinatown
30.Mayıs.2011, 21:55
ntvspor bizim şu aralar tutkumuz, bizsiz yapamıyorlar. Selçuk'u 6 aydır vermedikleri takım yok, öyleki iddaa da değil, maç başı ücretlere kadar yazdıkları haberler bol oldu. Egemen konusunda Beşiktaş yönetiminin söylemi 'Medyaya yanımasın şampiyonluk sürecinde' sözünü söyleyerek haber yapan bir site ntvspor. Şenol Hocanın bırakacağını, Umut'un touluse a imzaladığını (ki sözleşmesini bitmediğinden bile haberleri yok, bu derece habercilik) hep ntv spor ilk olarak yazdı. O yüzden gözümde fotogol tarzı gazeteden farkı yok. sadece biraz altın semerli hali.

ha olur da bu imzalar olursa, ntvsporun 200 hatalı haberine benim 1 hatalı cevabım olmuş olur, affetsinler beni o vakit.

vego
30.Mayıs.2011, 23:32
TRABZONSPOR BOBO'NUN PEŞİNDE

30.Mayıs.2011 10:52
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/trabzonspor_bobo_nun_pesinde_7418021.jpg

Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme şansını yakalayan ve kadrosunu takviye etmeyi planlayan Trabzonspor'un hedefindeki son isim Beşiktaş'la ipleri koparma noktasına gelen Brezilyalı golcü isim Bobo...

GÜNEŞ'TEN DE ONAY
Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onayını alan Bordo-Mavili yönetimin, önümüzdeki hafta içinde oyuncunun menajeri Juan Figer'le biraraya geleceği ifade edildi. Trabzonspor'un bonservisi elinde bulunan Brezilyalı golcü isim için yıllık 2 milyon Euro'yu gözden çıkarmaya hazır olduğu da gelen haberler arasında.

DEVLER LİGİ KOZU
Oyuncuyu 2 milyon Euro'ya razı etmeyi planlayan Bordo-Mavililer'in en büyük kozu ise Şampiyonlar Ligi olacak. Bobo'ya, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi vitrininde oynama şansınısı yakalarsın.
Kendini göster. Gelen teklifler olursa sana gitmen için her türlü yardımı zamanı gelince yaparız" denilecek.

BEKLENİYORLAR
Bordo-Mavililer'in yurtdışında temasta oldukları Zokora ve El Hamdaoui'nin kulüpleri ile anlaştığı, oyuncuları iknaya çalıştığı öğrenildi. Yönetici Tuncay Bekiroğlu, "İmzalar çok yakın" dedi.

Sabah

deniz.91
30.Mayıs.2011, 23:38
Boboyu kadroya katarsa iyi iş yapar

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2011, 01:28
Zokora bitmis sanirim

Fearless Coward
31.Mayıs.2011, 01:29
Bobo forvete ilaç olur ancak kaynak sağlam değil maalesef...Yalan olma ihtimali çok yüksek...

A.FaruK
31.Mayıs.2011, 01:40
Çağdaş Atan: "Menajerim Trabzonspor ile bir görüşme yaptı ama pek olumlu geçtiğini söyleyemeyiz."

SAİT71
31.Mayıs.2011, 01:41
Tribün dergi Zokora bitti diyor kesin olarak...

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2011, 01:42
Çağdaş Atan: "Menajerim Trabzonspor ile bir görüşme yaptı ama pek olumlu geçtiğini söyleyemeyiz."

Ahmet Bulut yuzunden olmasin o

Trabzonspor
31.Mayıs.2011, 01:50
Sadri Şener para harcamadan adam almaya kararlı sanırım.

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 01:51
Sırf menajeri Ahmet Bulut diye Çağdaş'ı almayacaksa Trabzon çok yanlış yapar. Çağdaş'ın ben kaliteli olduğunu düşünüyorum. İsviçre ve Almanya çok şey kattı ona.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2011, 01:53
Cagdas alinir bence olumsuzluklar yarin medyaya duser

su durumda ondan iyisi parayla aliniyorki, Orhan Sam 3.5 ediyorsa Cagdas ayarinda bi adam ne kadar eder.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2011, 02:09
Zokora ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Bonservisine 4.5 milyon euro

kendisine 1.4 milyon euro verecek

Hayırlı Olsun................

Kesindir heralde Trabzon forumlarindan

Trabzonspor
31.Mayıs.2011, 02:17
Sırf menajeri Ahmet Bulut diye Çağdaş'ı almayacaksa Trabzon çok yanlış yapar. Çağdaş'ın ben kaliteli olduğunu düşünüyorum. İsviçre ve Almanya çok şey kattı ona.

Çağdaş'ta nedir abi ya allah aşkına?Şampiyonlar liginde oynayacaz belkide böyle mi transfer yapılır.

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 02:23
Ya zaten Glowacki ve Giray var takımda. Yani 11 oynama şansı bile az. Ama oynadğındada sırıtmayacak oyuncu. Kadro derinliği açısından yararlı olur. Sol bek, Stoper, Defansif ortasaha oynama özellikleride var.

Trabzonspor
31.Mayıs.2011, 02:27
Bir dönem daha bizdeydi ve ben onu hiç iyi hatırlamıyorum.Bu arada ben Glo yerine daha sağlam bir defans bulunsun istiyorum.

Rehavi
31.Mayıs.2011, 02:27
Zokora ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Bonservisine 4.5 milyon euro

kendisine 1.4 milyon euro verecek

Hayırlı Olsun................

Kesindir heralde Trabzon forumlarindan

Şimdi ben merak ediyorum, bu parayı Selçuk a önerdiler de o mu kalmadı, Trabzon Şampiyon Ligi nde oynayacak olmasına rağmen? Yoksa önermediler mi? Önermedilerse 3 sene sonra muhtemelen istenen düzeyde oynayamayacak Zokora yı nasıl Türk statüsündeki Selçuk tan daha önde görüyor yönetim?

Ayrıca bu arada herşeye rağmen Zokora yı Trabzon a getirmek de kolay iş değildir, hayırlı olsun.

ShevAnil
31.Mayıs.2011, 02:34
Zokora kesin olarak alınmış, hayırlı olsun.

KaPaLı
http://www.haber61.net/images/other/sener_sevilla.jpg

anil luque
Çok iyi bir transfer bence..

Trabzonspor
31.Mayıs.2011, 02:37
Şimdi ben merak ediyorum, bu parayı Selçuk a önerdiler de o mu kalmadı, Trabzon Şampiyon Ligi nde oynayacak olmasına rağmen? Yoksa önermediler mi? Önermedilerse 3 sene sonra muhtemelen istenen düzeyde oynayamayacak Zokora yı nasıl Türk statüsündeki Selçuk tan daha önde görüyor yönetim?

Ayrıca bu arada herşeye rağmen Zokora yı Trabzon a getirmek de kolay iş değildir, hayırlı olsun.

Selçuk İnan'a yıllık 2 milyon € teklif edilmiş ancak kendsi doğuştan Galatasarylı olduğu için ve Avrupa hayalleri nedeniyle kabul etmedi yapacak birşey yok.

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2011, 02:37
Raul Bravo Türkiye'ye gelmiş. Ama Ersin Düzen hangi takım için geldiğini söylememiş. Benim tahminim Trabzon için olabilir.

http://www.yukleresim.com/images/80492241391900831665.jpg

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2011, 02:42

Selcuka 2 milyon arti primler verildi 1 sene istendi avrupaya sonra gitsin ama o avrupaya gitti

grkm33
31.Mayıs.2011, 02:58
Zokora Trabzonspor 'da.Kaynak Fotomaç

nekop
31.Mayıs.2011, 03:42
Selçuk'tan defansif anlamda daha iyi ofansif anlamda daha kötü bir oyuncu aldık. Bu sezon Selçuk'a verilen görev Colman'a verilir ve Colman Zokora ikilisi bu takımda iyi işler yapar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2011, 04:39
Zokora iyi transfer.Hayırlı olsun.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2011, 05:51
Raul Bravo bize degildir heralde :) biz genelikle yabancilara gidiyoruz onlari ayagimiza cagirmiyoruz , prensip meselesi :D

Sadri Sener bence buyuk is yapti, bizim taraftarimiz baska yoneticilere hayranlik yapiyor yere goge sigdiramiyor, Sadriyide unutmayin. Eksik yonleri olabilir ama Trabzona Zokorayi getirmek her baba yigidin harci degil !

Zekirdek
31.Mayıs.2011, 09:35
Zokora çok iyi bir transfer. Fenerbahçe forması altında görmek isterdim.

GodfatheR
31.Mayıs.2011, 13:34
Kariyeri düşüşte umarım burada toparlar.

vego
31.Mayıs.2011, 17:36
Sercan Kaya Trabzonspor'da

31 Mayıs 2011 16:12 | NTV Spor ve Ajanslar
Bucaspor'da forma giyen Sercan Kaya Trabzonspor'a transfer oldu. Bucaspor'la ilişkisini kesen ve geçmişe dönük alacaklarını silen futbolcunun, önümüzdeki günlerde bordo- mavili ekiple sözleşme imzalayacağı belirtildi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/Sercan1_UY620.jpg
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un genç oyuncusu Sercan Kaya'nın Trabzonspor'a transferinin tamamlandığı bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Sercan Kaya'nın gelecek sezon Trabzonspor'da forma giyeceği, Bucaspor'la ilişkisini kesen ve geçmişe dönük alacaklarını silen futbolcunun, önümüzdeki günlerde bordo- mavili ekiple sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Açıklamaya göre, Bucaspor'dan ayrıldığı için sevinç ve hüznü bir arada yaşadığını belirten Sercan Kaya, "Futbol kariyerime Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde devam edeceğim için mutluyum. Ancak beni bugünlere getiren Bucaspor'dan ayrıldığım için de üzgünüm. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çalışacağım" dedi.

deniz.91
31.Mayıs.2011, 17:40
Zokora bence çok iyi transfer hayırlı olsun orta sahaya dinamo gibi

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 18:39
Şimdide Aziz Yıldırım çıksın, Trabzonspor Sercan'la maçtan önce anlaştı o yüzden Sercan kadrodışı kaldı desin olay çıksın :n:

Revolution
31.Mayıs.2011, 18:46
Zokora süper olmuş gerçekten, hayırlısı olsun.

Revolution
31.Mayıs.2011, 19:15
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
Sadri Şener: "Klose transferinin gerçekleşmesini de çok istiyoruz. Biz bu transfer için ne gerekiyorsa yapacağız."

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 19:28
Zokora mükemmel transfer Trabzon için :) Klose imkansız ötesi...

vego
31.Mayıs.2011, 20:28
Yunus Akman paylaşılamıyor

31 Mayıs 2011 19:26 | NTV Spor
Bank Asya 1. Lig'in yeni takımlarından Sakaryaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Yunus Akman, Spor Toto Süper Lig takımlarının yakın takibi altında.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/yunus3_V6JN6.jpg
Bank Asya 1. Lig'in yeni takımlarından Sakaryaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Yunus Akman, Spor Toto Süper Lig takımlarının yakın takibi altında.
2. Lig Play-off Grubu'nda şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor'un orta saha oyuncusu Yunus Akman, başta Trabzonspor olmak üzere, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Eskişehirspor'un transfer listesinde yer alıyor.
Play-off maçları boyunca Sakaryaspor'un en başarılı oyuncularından birisi olan Yunus, Spor Toto Süper Lig takımlarının ilgisini çekmeyi başardı.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele edecek olan Trabzonspor'un transfer listesinin üst sıralarında yer alan Yunus için başka takımların da devrede olduğu öğrenildi.
Özellikle Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin de transfer etmek için girişimlerde bulunduğu genç oyuncu için Eskişehirspor da devrede.
Sezon başında Dardanelspor'dan, Sakaryaspor'a transfer olan Yunus, bu sezon 2. Lig Kırmızı Grup'ta 33 maçta forma giydi.
TFF 2.Lig Play Off'unda da 3 maçta Sakaryaspor formasını giyen Yunus Akman, takımının Bank Asya 1. Lig'e çıkmasında başrolü oynadı.

Fearless Coward
31.Mayıs.2011, 20:57
Yunus umarım iyi para kazandırır bize bence iyi bir oyuncu Bank Asya'ya çıkmamızda payı büyük...Ancak bence Trabzonspor'da en fazla yedek olur ilk sezon...Tabi belki daha çok çalışıp ilk 11'de bile oynayabilir...

Chinatown
01.Haziran.2011, 00:00
Yunus'un pozisyonunu bilmiyorum, ama şayet kanat oynamıyorsa bizim için çok iyi bir transfer olmaz. Zira orta alan ortasında inanılmaz oyuncu birikti. Sezer, Barış, Ceyhun, Zokora, Colman, Barış.. Klose olursa güzel olur, ama El Hamadoi ismi olsa bend aha mutlu olurum. En azından 5 yıl oynar bizde.

SAİT71
01.Haziran.2011, 00:04
Zokora gibi bir adamı almak büyük bir başarıdır. Tebrik ederim bu konuda Trabzonspor yönetimini.

deniz.91
01.Haziran.2011, 00:05
Beyler bu ceyhun gülselamın sözleşmesi bittimi

footballer33
01.Haziran.2011, 00:12
Zokora Trabzonspor için çok iyi bir transfer hayırlı olsun. Ancak Sercan Kaya da bir o kadar gereksiz Trabzonspor için bence.

sananes
01.Haziran.2011, 00:15
Zokora bize gelsin isterdim mükemmel transfer böyle yapılır gerçekten.

Fearless Coward
01.Haziran.2011, 01:29
Zokora hayırlı olsun mükemmel bir transfer...

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2011, 13:24
Bir transferin bittiğine ne zaman inanacağız? Futbolcu yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkınca mı? İmza yeter değil mi? Zokora için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Sevilla'ya gitti. Kulüp Başkanı Jose Maria del Nido, Sevilla'da kadroda büyük operasyon yapıyor. Zokora da eşikte. Adama seni satacağız demişler. Sadri Şener ile imzalıyorlar, fotoğraflar çekiliyor. Del Nido, 2009'da 30 milyon bonservis bedeli yazdığı, 8 milyon ödediği Zokora'yı 6 milyona sattığı için mutlu. Transfer bitti değil mi? değil. Zokora ortalıkta yok. Paris'te olduğu söyleniyor. Dün o fotoğrafı veren Sevilla Başkanı bugün topu taca atmış. Biz kulüp olarak Trabzonspor ile anlaştık ama Zokora ile de anlaşmaları gerekiyor. "Zokora bana Sevilla'dan ayrılmayı kabul ederim ama Türkiye'ye gitmem" demişti diyor Del Nido. Zokora, Fransa'ya dönerse PSG'de oynamak istiyormuş. Del Nido, Trabzonspor, Zokora'yı ikna etmeli, yoksa bu transfer için bitti diyemeyiz diyor. Bundan sonra ne olur? Zokora, oyuncu Pazartesi günü imza atacak diyen Trabzonspor'dan ne alacaksa fazlasını ister. Başka da birşey gelmiyor aklıma...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2011/05/didier-zokora.html

ForsakeN
01.Haziran.2011, 13:38
Çok ilginç. Bu transfer gerçekleşmezse yönetim büyük eleştiriler alır.

eXcitinG
01.Haziran.2011, 13:41
Zaten Zokora transferinde BaşkanLar iLe atıLan imzayı görünce Zokora nerede demiştim. ÖnemLi oLan oyuncunun imzasını, artık bunu herkes biLiyor. Umarım probLem yaşamadan Zokora transferini haLLederLer.

nekop
01.Haziran.2011, 13:43
Gelmezse hiç şaşırmam. Bizim yönetimin böyle adamı böyle rahat getirebilmesi beni şaşırtmıştı beni zaten. :)

Chinatown
01.Haziran.2011, 14:05
Beyler bu ceyhun gülselamın sözleşmesi bittimi

bitiyor, ama opsiyonu var, birde sanırım yurt içinden takımlara elini kolunu sallayarak gidemeyeceği bir madde var. İçeriğini bilmiyorum. Trabzonspor önceliği var opsiyondan. Ama Trabzonspor Ceyhunu takımda tutmak için ekstra olaya girmez.

Nedeni şu ki Ceyhun 800.000 euro yıllık alıyor, Selçuk'un 1.2 milyon, Egemen'in 600 bin euro aldığı takımda biraz dengeleri bozdu. Egemen gidiş nedeninde de bu karşılaştırma yatıyor. Gideceği takımda minimum 1 milyon isteyeceğini de göz önüne alırsak birçok spekülasyona rağmen istanbul klüplerinin Ceyhuna yanaşmama nedeni bu sanırım.

GeNç KaRTaL
01.Haziran.2011, 14:06
Zokora ile 1.4 milyona anlaşıldığı söyleniyordu haber ilk çıktığında.Bakalım Zokora'yı ikna edebilecek mi Trabzonspor yönetimi.

Rehavi
01.Haziran.2011, 14:07
İyi hoş da 1 milyon euroyu Ceyhun a büyüklerin hepsi verir.

Trabzonspor
01.Haziran.2011, 15:51
Oyuncuları Trabzona getirmek için ikna etmek çok zor.Şehirdeki sosyal hayat ve yaşam standartları bunu bir hayli etkiliyor o nedenle işimiz çok ama çok zor.

Trabzonspor
01.Haziran.2011, 17:47
Real Madrid'den Trabzonspor'a çelme mi? (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/real-madridden-trabzonspora-celme-mi/news/anzeigen_64429.html#)
http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_10_27_2010_4.jpg

Kendi bilgilerimize göre Trabzonspor (http://www.transfermarkt.com.tr/de/trabzonspor/startseite/verein_449.html?from=news_text) ile de temasda olan Miroslav Klose (http://www.transfermarkt.com.tr/de/miroslav-klose/profil/spieler_10.html?from=news_text)'nin aıl gönlü İspanya'da. Kendisine büyük İspanyol kulüpler tarafından teklifler geldiğini belirten oyuncu, özellikle Real Madrid (http://www.transfermarkt.com.tr/de/real-madrid/startseite/verein_418.html?from=news_text)'in onun için çok çekici olduğunu söyledi.

Kendisine Hoffenheim teklifi gelen ama o teklifi redd eden Klose, şart olarak Şampiyonlar Ligine katılan bir takıma gideceğini anlattı.

Klose Trabzonspor üzerine:"Trabzonspor tanıdığım bir takım, ama ispanyol kulübüyle anlaşabilirsem, İspanya'ya gitmeden yanayım.

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2011, 18:13
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sevilla'dan Zokora ile anlaştıklarını ve pazartesi günü resmi imzaları atacaklarını dile getirdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Zokora ile anlaşmadıkları yönünde ortaya atılan iddiaları yalanladı.

DHA'ya konuşan Asbaşkan Şakar, Başkan Sadri Şener'in Zokora ve kulübüyle anlaştığını belirterek, "Zokora, Pazar günü Türkiye'ye gelecek, ardından sağlık kontrolünden geçecek. Daha sonra da pazartesi günü kendisiyle resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Çok önemli bir transfere imza attığımızı düşünüyoruz. Şu anda da önemli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Şakar, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Barış Özbek'in transferinin ise bir kaç gün içerisinde kesinlik kazanabileceğini vurguladı.

Sporx

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2011, 16:25
Profesyonel futbol oyuncusu Alain Didier Zokora Deguy'un transferi konusunda Sevilla FC ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre Sevilla FC'ye oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak toplam 5.000.000 Euro ödenecektir.

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=158394

deniz.91
02.Haziran.2011, 16:38
Zokora için çok para değil bence

Revolution
02.Haziran.2011, 16:54
Hayırlı uğurlu olsun, doğru transfer. Ücreti de makul.

uAburak89
02.Haziran.2011, 17:00
Profesyonel futbol oyuncusu Alain Didier Zokora Deguy'un kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 4 yıllık (2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Buna göre her futbol sezonu için oyuncuya 1.625.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Rehavi
02.Haziran.2011, 17:15
Başarılı transfer, 4. sezon o para taraftarın canını sıkacak olsa da aynı durum Ernst içinde var :) Hayırlı olsun tekrar.

ForsakeN
02.Haziran.2011, 17:33
Hayırlı olsun. Çok iyi transfer

vego
02.Haziran.2011, 18:17
Gözler Trabzonspor'da

2 Haziran 2011 14:31 | NTVSpor.net
Trabzonspor flaş bir transfere hazırlanıyor. Bordo mavililerin yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu gündem yaratacak bir ismi kadrolarına katacaklarını söyledi. Miroslaw Klose ile Diego, Alman ve İtalyan basınında adı geçen yıldız isimler.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/klose_almanya_600_DVJO3.jpg
Egemen, Selçuk ve Yattara ile yollarını ayırdıktan sonra Didier Zokora'yı transfer eden Trabzonspor ses getirecek bir isme daha imza attırmayı planlıyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu "Yeni transferlerimiz çok fazla gündem yapacak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Bekiroğlu'nun bahsettiği flaş transferlerin Miroslaw Klose veya Diego olabileceği belirtildi.
İtalyan basınındaki iddialara göre Trabzonspor'un Klose'ye yıllık 3.5 milyon euro önerdiği ve bu fiyatı Avrupa'da hiçbir takımın veremeyeceği vurgulandı. Klose'nin de Lazio'nun teklifine rağmen Trabzonspor'a gitmeyi kabul edebileceği savunuldu. Bu arada Alman basınında yer alan iddialara göre ise bordo mavililer, Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Diego'yu da yakın takibe aldı. Ancak futbolcunun 12 milyon euroluk bonservis bedeli transferin gerçekleşmesindeki en büyük engel olarak gözüküyor.
Bordo mavililer, Polonya'nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için de kulüp başkanını ikna etmeye çalışıyor. Özellikle Şenol Güneş'in bu transferin çok istediği öğrenildi.

uAburak89
02.Haziran.2011, 18:30
Profesyonel futbol oyuncusu Sercan Kaya'nın transferi konusunda Bucaspor Kulübü Derneği ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre Bucaspor Kulübü Derneği'ne oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak toplam 250.000.-TL ödenecektir.

Sercan Kaya'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 18:41
Bucaspor Kulübü Derneği ne yahu ? :/

barahir
02.Haziran.2011, 18:44
Bucaspor Kulübü Derneği ne yahu ? :/

Türkiye'de Klüpler Dernekler Yasasına göre yönetildiği için Resmi yazılarda bu şekilde geçiyor olabilir..

Trabzonspor
02.Haziran.2011, 18:53
Zokora her yıl için 1 milyon 625 bin Euroalacakmış.

vego
02.Haziran.2011, 19:11
Eren ve Sercan 8 Haziran'da imzalıyor

2 Haziran 2011 17:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor, Bursaspor ile sözleşmesi biten Eren Albayrak ve Sercan Kaya ile 8 Haziran Çarşamba günü sözleşme imzalayacak.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/eren3_IA6IE.jpg
Trabzonspor, Bursaspor ile sözleşmesi biten Eren Albayrak ve Sercan Kaya ile 8 Haziran Çarşamba günü sözleşme imzalayacak.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Eren Albayrak ve Sercan Kaya'nın, 8 Haziran Çarşamba günü kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmelere imza atacakları bildirildi.
Trabzonspor, 7 Haziran Salı günü de Sevilla FC'den transfer ettiği Didier Zokora için imza töreni düzenleyeceğini bildirmişti.

SAİT71
02.Haziran.2011, 21:20
Umut Bulut Toulouse'da !

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, golcü oyuncu Umut Bulut'u, Fransa Lig'i ekiplerinden Toulouse'a sattıklarını söylerken, bordo mavililerin yıldız bir golcüyle ilgilendiği belirtildi..

http://www.ajansspor.com/resimv3/umutBulut_sevinc01.jpg

İHA'nın haberine göre; A Milli Takımın Brüksel'de Belçika ile oynayacağı maç için bu kente gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, golcü oyuncuları Umut Bulut'u Fransa'nın Toulouse takımına transfer olduğunu açıkladı.

Umut'un yeni sezonda Toulouse forması giyeceğini belirten Şener, transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Golcü futbolcu, sezon başında yönetimden izin almadan Toulouse'la görüştüğü için UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Liverpool'la oynanan rövanş maçının kadrosundan çıkarılmıştı.

Öte yandan Başkan Şener İspanya'da Zokora transferini tamamladıklarını hatırlatarak, Sevillalı diğer oyuncu Koffi Ndri Romaric transferinden de vazgeçtiklerin dile getirdi.

KLOSE Mİ GELİYOR?
Öte yandan NTV Spor'un haberine göre; Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu "Yeni transferlerimiz çok fazla gündem yapacak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Bekiroğlu'nun bahsettiği flaş transferlerin Miroslaw Klose veya Diego olabileceği belirtildi.

İtalyan basınındaki iddialara göre Trabzonspor'un Klose'ye yıllık 3.5 milyon euro önerdiği ve bu fiyatı Avrupa'da hiçbir takımın veremeyeceği vurgulandı. Klose'nin de Lazio'nun teklifine rağmen Trabzonspor'a gitmeyi kabul edebileceği savunuldu. Bu arada Alman basınında yer alan iddialara göre ise bordo mavililer, Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Diego'yu da yakın takibe aldı. Ancak futbolcunun 12 milyon euroluk bonservis bedeli transferin gerçekleşmesindeki en büyük engel olarak gözüküyor.

Bordo mavililer, Polonya'nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için de kulüp başkanını ikna etmeye çalışıyor. Özellikle Şenol Güneş'in bu transferin çok istediği öğrenildi.

İHA

Bordo61Mavi
02.Haziran.2011, 21:23
Alman rtl kanalimiymis neymis 2 yillik anlasmisiz diyor Klose icin

Bordo61Mavi
02.Haziran.2011, 22:39
Twitter yalan diyormus :) suanlik oyle bisey yok

KaPaLı
02.Haziran.2011, 23:39
Umut büyük kayıp.

Trabzonspor
02.Haziran.2011, 23:42
Hey allahım ya elinde forvet var sankie satıyorsun bu yaptıkları işmi şimdi.Umut gibi her yıl minimum 10 gol atan adamı nasıl satarsın ya.Semih'i falan alsalar bari yerine yerli olarak.

Revolution
02.Haziran.2011, 23:58
Ben Trabzonspor yerinde olsam Hasan Kabze'yi alirdim.

KaPaLı
03.Haziran.2011, 00:02
Hey allahım ya elinde forvet var sankie satıyorsun bu yaptıkları işmi şimdi.Umut gibi her yıl minimum 10 gol atan adamı nasıl satarsın ya.Semih'i falan alsalar bari yerine yerli olarak.

Mustafa atmasınıda geçtim, Umut gibi sürekli hucum pres yapacak bir Türk forvet yok. Burak biraz bu işi yapabilir ama oda sınırlı yetenek.

Trabzonspor
03.Haziran.2011, 01:36
Mustafa atmasınıda geçtim, Umut gibi sürekli hucum pres yapacak bir Türk forvet yok. Burak biraz bu işi yapabilir ama oda sınırlı yetenek.

Hacı o zaten ayrı onu saymıyorum ben onun özelliği o.

Chinatown
03.Haziran.2011, 01:50
Ben Umutlu Trabzonsporun tek maçını kaçırmayan bir taraftar olarak Umutun presinin gol ya da tehlikeli atak yaptırdığını, ya da top kazandırdığını görmedim. Bir bu sene Ömer Erdoğan'dan aldı topu o kadar. Hatta Fatih Tekke hücum pres nedir bilmezmi, adam 40 yıl başı Frank de Boer!e bir pres yaptı, gol attı ondan sonra.

Hele bu sene 18-31 haftalar arasında Guiza kadar gol attıktan sonra ben gidişine pek üzülmem. Oraya benim en çok istediğim adam Turgay Bahadır olur. Kloseyi de alırsak daha güçlü oluruz.

nekop
03.Haziran.2011, 18:42
Hiç stoper haberi yok ortada. Glowacki ilk 11 için düşünülüyorsa yandık demektir.

ChristianV
03.Haziran.2011, 18:54
Ntvspor Son Dakika Trabzonspor Westerlo takımından Forvet oyuncusu Paolo Henrique ile prensip anlaşmasına vardı...

Emurafu
03.Haziran.2011, 19:01
Bomba dedikleri Paulo Henrique'miydi

SAİT71
03.Haziran.2011, 19:06
O da kim ya? Kaç gol atmış ki bu sezon?

Emurafu
03.Haziran.2011, 19:08
39 Maçta 22 Gol 9 Asist yapmış

Bence bunu aldıkları iyi oldu..Hayırlı olsun.Trabzon yapısına böyle adamlar gider..Klose falan gelse trabzonda fazla kalmazdı..1 sene sonra oda giderdi..Yıldız oyuncular trabzonda çok sorun çıkarıyordu.

Revolution
03.Haziran.2011, 20:28
Hayırlı olsun, Belçika ligini Standard maçları hariç pek takip etmediğim için birşey diyemeyeceğim.

bySilver
03.Haziran.2011, 21:55
Klose gelsin 1 yıl oynasın yeter sanırım. Şampiyon yapsın bizi yeterli bence. :)

Trabzonspor
04.Haziran.2011, 01:57
Romanic'le de ilgileniyormuş sanırım yönetim öyle haberler var.

uAburak89
04.Haziran.2011, 02:03
Ben de ilk defa duydum Trabzonspor'un yeni transferinin ismini. Bir kaç videosuna, attığı gole baktım, kesinlikle boş oyuncu değil, hafife almamak lazım. Tabii videolar biraz abartı oluyor, değerlendirme açısından pek sağlıklı değil ama yine de bence fena transfer olmamış.

Zekirdek
04.Haziran.2011, 02:04
Romaric Trabzonspor'da. ( DHA Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel)

Rehavi
04.Haziran.2011, 02:10
Sevilla da 45 maç, 6 gol 10 asist. Henüz 27 yaşında, bildiğim ve aynı zamanda FM den de hatırladığım kadarıyla gayet iyi bir oyuncuydu. Trabzonspor gerçekten olumlu işler yapıyor. Ben bu kadar etkili transferler yapabileceklerini düşünmüyordum. Tek sıkıntıları şehir hayatına yabancıların zor adapte olabilmesi olacak sanırım. O konuyu atlatırlarsa bu transfer politikasıyla seneye de başarılı olabilirler...

Trabzonspor
04.Haziran.2011, 02:11
Colman elde duracaksa iki tane yabancı orta sahaya gerek yoktu.Ama bu transferler gerçekleşirse Colman takımdan ayrılır diye tahmin ediyorum yada Jaja gönderilip orta alanda zokora,Romanic,Colman,Burak ve bir sol açık oynatabilirde Şenol hoca.

SAİT71
04.Haziran.2011, 02:15
Romaric'in asıl mevkisi orta sahanın tam ortası, bunun yanında DM'de oynuyor. Sevilla'da genelde 19-20 maç ortalaması ile oynayan bir oyuncu sezon başına. Güzel bir transfer. Orta saha olarak Selçuk'un yeri fazlasıyla doldu bana göre Trabzon'da. Hatta ligin en iddialı orta sahalarından birisi.

besiktas1903
04.Haziran.2011, 03:48
Trabzon Zokora ve eger Romaric gelirse orta saha'yi saglama aldi.

nekop
04.Haziran.2011, 04:00
Colman'ın kalması Romaric'in gelmesinden daha yararlıdır. Adama istediği zamı yapıp takımda tutsunlar. Yanlışım varsa düzeltin ama adam yıllık 350 bin euroya falan oynuyor. Kulübedeki oyuncuların çoğu bile bu adamdan fazla kazanıyor. Adamın isyan etmesi normal.

Trabzonspor
04.Haziran.2011, 04:00
Onur,Serkan,?,Giray,Cale,Zokora,Romanic,Colman,Bur ak,Jaja,?

Şöyle bir kadro oluşturup ya sağlam bir yerli dc yada sağlam bir yerli forvet bulacaksın.Bu kadro beni heyecana boğar:D

ChristianV
04.Haziran.2011, 04:03
Paulo Henrique iyi bir forvet gibi duruyor ilerde oynar o bence. :)

nekop
04.Haziran.2011, 04:08
Onur,Serkan,?,Giray,Cale,Zokora,Romanic,Colman,Bur ak,Jaja,?

Şöyle bir kadro oluşturup ya sağlam bir yerli dc yada sağlam bir yerli forvet bulacaksın.Bu kadro beni heyecana boğar:D
Forvete yerli olarak alınabilecek tek isim Cenk Tosun. Defansa alınabilecek yerli isim malesef yok. Kontenjan hakkımızı kesinlikle stoperden yana kullanmalıyız.

Chinatown
04.Haziran.2011, 13:01
Defansa alınabilecek yerli isim malesef yok. Kontenjan hakkımızı kesinlikle stoperden yana kullanmalıyız.

Emre güngör olabilir. Bence forvete yabancı alıp Gloyu gönderip bir yerli bir yabancı almalıyız. Pawel de gidebilir şu aralar.

vego
04.Haziran.2011, 13:02
Gaziantep'te Cenk+Emreye neleri ister acaba...

Chinatown
04.Haziran.2011, 15:20
eğer başka alıcısı yoksa (özellikle Emre'nin) çok para istemezler. Cenk benim çok tuttuğum bir forvet değil, benim istediğim adam Emre Güngör.

Trabzonspor
04.Haziran.2011, 18:31
Cale gönderilecekmiş sanırım kesin olarak.Bakalım zaman ne gösterecek.3 sezondur oynayan adamalrı bir anda kaybediyoruz.Yeniden bir istikrar yakalamalıyız bu değişimden sonra.

SAİT71
04.Haziran.2011, 18:35
Bence defans defansif orta saha kaleci gibi mevkiler bizim ligimiz açısından en önemli bölgeler. Bu açıdan defanstaki sıkıntıyı Emre ile çözmek bana mantıklı gelmiyor. Sağlam bir yabancı stoper alınırsa diğer mevkiler hertürlü çözülebilir. Bu mevkileri ilk önce sağlam kazığa bağlamalılar diye düşünüyorum.

Chinatown
04.Haziran.2011, 22:46
iyi defans yapmak için iyi defans oyuncuların olması gerekmez aslında. baksak bu seneye, santos-lugano-yobo-gökhan dörtlüsünün tamamı piotr-egemen-giray-serkan 4 lüsünden daha üst düzey oyunculardı. ve bir çok kez istemsiz değişimler yaptık sakatlara bağlı olarak. ama Fener 34, biz 23 gol yedik. Önemli olan genel takım defansı.

Ben bu yüzden Emrenin yeterli olacağını düşünüyorum. Ama listede olmadığını görüyorum.

Lucas Neill
05.Haziran.2011, 00:45
Baris Özbek 8 haziranda imzaya geliyormus simdiden tüm Trabzonsporlulara sabir ve metanet diliyorum.

nouma16
05.Haziran.2011, 01:01
bir mehmet çakır vardı noldu ona?

SAİT71
05.Haziran.2011, 01:22
LİG TV:

Trabzonspor'da Klose'nin çocuklarının okul problemi çözülmeye çalışılıyor. Klose, Avrupa'da hiç bir takımın veremeyeceği bir teklif yapan Trabzonspor'a sıcak bakıyor, ancak çocuklarının okul problemi var. Yönetim Song'u örnek vererek İstanbul'a 1.5 saat uzaklıkta bir okula uçakla götürüp getirme teklifi yaptıkları belirtiliyor.

Trabzonspor
05.Haziran.2011, 01:34
Klose'ye 3 m € teklif edilmiş sanırım yıllık ve bu takımın düzenin alt üst edecek gibi gelirse.Tamam Klose harika transfer olacak ama bu kadar yük bindirmek büyük risk.

Barış Özbek yedek bekleyeceği için sorun olmaz en fazla sakatlık ve Türkiye kupasında oynar.Biz nelerine sabrettik.Burak'da ilk geldiğinde böyle yorumlanıyordu hatta istemeyenlerin başında ben geliyordum ama değişimi yaşadı ve şuan Türkiyenin en formda ismi Alexle birlikte.

Chinatown
05.Haziran.2011, 02:50
Kloseye 2 yıl için 6 milyon vermektense, yıllık 1 milyon alacak El Hamoudi'ye 4 milyon bonservis vermek daha mantıklı. Klosenin o 3 milyonu haketmesi için 30 gole ulaşması lazım. Ben bu fiyattan alınacak oyuncuyu desteklemiyorum.

Hugo
05.Haziran.2011, 02:51
Kloseye 2 yıl için 6 milyon vermektense, yıllık 1 milyon alacak El Hamoudi'ye 4 milyon bonservis vermek daha mantıklı. Klosenin o 3 milyonu haketmesi için 30 gole ulaşması lazım. Ben bu fiyattan alınacak oyuncuyu desteklemiyorum.

1 milyona getirebiliyorlarsa getirsinler hiç durmadan yahu. Sudan ucuz.

kalemci
05.Haziran.2011, 02:54
El Hamoudi 1 e geliyorsa bize gelsin almeida ile rotasyonu çok iyi olur :)

besiktas1903
05.Haziran.2011, 03:17
El Hamoudi 1 e geliyorsa bize gelsin almeida ile rotasyonu çok iyi olur :)

aman gelmesin yedek kalinca falan sorun cikariyor.

Chinatown
05.Haziran.2011, 21:21
el hamdaoui şu anda yıllık 600.000 euro alıyor Ajax'tan. 1 milyon garipsenecek kadar düşük bir rakam değil.

Revolution
05.Haziran.2011, 21:26
Piyasası olan bir oyuncu El Hamdaoui, Ajax'tan ayrılırsa Türk kulüplerinden en az 1.5 M € talep eder bence.

RaSenGan
06.Haziran.2011, 17:32
Zokora gelmiş İstanbul'a Ntvspor canlı bağlantı yapıyo şu an :)

Trabzonspor
06.Haziran.2011, 17:40
Bende onu yazacaktım.Ntvspor canlı yayın yapıyor.

Trabzonspor
06.Haziran.2011, 17:46
Trabzon'da asıl hedef Kanoute

Sevilla'yla yakalanan iyi ilişkiler Trabzonspor'un yıldız golcü Frederic Kanoute'ye yönelmesine neden oldu.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/90400/90452_news.jpg

Umut Bulut'un ayrılmak istemesinin ardından hücum hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Miroslav Klose'nin ardından bir diğer yıldız golcüye yöneldi.

Alman oyuncunun ailevi sebepler nedeniyle Trabzon'a gelmek istememesi üzerine alternatif arayışlarına yönelen bordo-mavililer, Sevilla'nın yıldız oyuncusu Frederic Kanoute'yi transfer listesine aldı.

DHA'nın haberine göre, Sevilla'dan Didier Zokora'yı transfer eden ve Romaric için transfer çalışmalarını sürdüren başkan Sadri Şener, Frederic Kanoute için La Liga temsilcisinin yetkilileriyle bir görüşme yapacak.

Sevilla'dan ayrılmak istediği bilinen ve Al Saad'dan transfer teklifleri alan 33 yaşındaki oyuncunun transferinde, kulüple geliştirilen iyi ilişkiler avantaj oluşturacak.

Eski takım arkadaşı Zokora'nın, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute, Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

30 yaşında falan olsa neysede 33 çok arkadaş.

Corpus
06.Haziran.2011, 17:54
Sevilla' yı STSL ye alalım bari böyle tek tek alması zor olacak gibi :D

Revolution
06.Haziran.2011, 17:58
Kanoute yaşı ne olursa olsun, çizgisi ve formu aynı olan bir adam. Gelirse çok iş yapar.

Rehavi
06.Haziran.2011, 18:03
Kanoute yıllardır çok beğendiğim bir oyuncu. Son durumunu bilmiyorum ama eski haline biraz bile yakın olsa, ligimizde başarılı olacaktır.

Fearless Coward
06.Haziran.2011, 18:05
Trabzonspor anlaşılan tüm Sevillalı oyuncuları toplayacak :D

Trabzonspor
06.Haziran.2011, 18:18
Capel'i alıp gelsinler yeter:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 18:26
Kanoute 35 yaşında da iş yapar bu ligde :)

KanaKe
06.Haziran.2011, 19:53
kanoute gibi adamlar türkiyede her zaman is yapar hakan sükür örnegi var adam 35 yasinda bile gol atiyordu fizigi güclü oyuncular türkiyede her sezon en kötü 15 gol atar.

Bordo61Mavi
06.Haziran.2011, 20:20
Jesus Navasi alsinlar :D

Lusage
06.Haziran.2011, 20:35
Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.

Bordo61Mavi
07.Haziran.2011, 05:55
Zokora cikis yapmadan once Omer Urundul cikti disari :D

Alinan bilgiye gore Omer Urundul bi taraftara " Zokora imzaladiysa oynar " demis :D

Trabzonspor
07.Haziran.2011, 17:20
http://www.yukleresim.com/images/42026405883828571438.jpg (http://www.yukleresim.com/)

BaFraLı
07.Haziran.2011, 17:22
Forma çok yakışmış. Tecrübeli Avrupa'da önemli takımlarda forma giymiş bir futbolcu. Trabzonspor'a katkısı olacaktır bence.

okumus
07.Haziran.2011, 17:35
Zokora trabzon'un alabileceği en iyi ortasaha oyunculardan biri Trabzon yönetimi iyi iş çıkardı.Trabzon'a çok katkı sağlayacaktır.Kanoute'de gelirse Trabzon seneye de şampiyonluğu kovalar.Trabzonlu arkadaşlara hayırlı olsun.

Trabzonspor
07.Haziran.2011, 18:03
Yabancı oyuncularda sorun yok ancak yerli isimlerde bir kalite düşmesi yaşanıyor bence.Baktığımızda yabancılarda 1,2 isim dışında sorun yok ama yerlilerde sıkıntı hakim

Selçuk-->Zokora,Egemen-->???,Umut--->????

Cale,Piotr,Zokora,Go,Colman,Jaja,Alanzinho,Pawel takımdaki yabancı oyuncular.

Cale ve Piotr gönderilip o bölgede oyunu Serkan gibi iki yönlü oynayacak bir isim alınabilir.Pawel'de bence yetersiz bir isim ancak 6+2+2'nin son 2'si içinde yer alır.Glowacki'nin yerine de bir stoper alınabilir.Birde yerli stoper şart

vego
07.Haziran.2011, 18:11
Eren ve Sercan Kaya yarın imzalıyor

7 Haziran 2011 16:36 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor'un kadrosuna dahil ettiği iki oyuncu Sercan Kaya ve Eren Albayrak yarın resmi mukavele imzalayacak.

http://media1.ntvspor.net/C/I/154/erenalbayrakntvspor_MZCFC.jpg
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve ilk olarak bugün Sevilla FC'den Didier Zokora ile resmi sözleşme imzalayan Trabzonspor, yarın da 2 futbolcu için imza töreni düzenleyecek.
Bordo-mavili kulüp, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Bursaspor ile sözleşmesi biten Eren Albayrak ve bonservisini Bucaspor'dan aldığı Sercan Kaya ile resmi sözleşme imzalayacağını bildirdi.
İmza töreninin saat 14.00'de başlayacağı belirtildi.

Trabzonspor
07.Haziran.2011, 18:15
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre profesyonel futbolcu Paulo Henrique Carneiro Filho'nun kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Bordo61Mavi
07.Haziran.2011, 18:17
Su yeni sezon formalarinida gormeye baslasak.

Chinatown
07.Haziran.2011, 21:50
Zokora kariyerinde sağlam bir süre stoper de oynadı gözden kaçmasın.

Bordo61Mavi
07.Haziran.2011, 22:11
http://www.spor4.com/images/haberler/trabzonspora_yeni_forvet_1307117122.jpg

http://m.ayimg.com/www/img/fl/paulo_henrique_westerlo_b.jpg
http://www.futbolistan.net/images/haber/paulo-henrique-trabzonsporda-futbolistan1.jpg

Fizik olarak cok iyi, teknigide iyi. Ve halen gelisime cok acik 89 dogumlu. Forvet ve Sol acik mevkilerinde oyniyabiliyor

nekop
07.Haziran.2011, 22:21
Bize süratli forvet lazım. Attığımız gollerin çoğu defans arkadasına yapılan koşularla.

Trabzonspor
08.Haziran.2011, 00:17
Serhat sana katılıyorum.Takımda orta açan sayısı çok az,bizde kanat oyuncusu yok.

BaFraLı
08.Haziran.2011, 17:55
Eren Albayrak ve Sercan Kaya resmen Trabzonspor'da

http://u.goal.com/133600/133617.jpg

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Bursaspor'dan ayrılan Eren Albayrak ve bonservisini Bucaspor'dan aldığı Sercan Kaya ile bugün resmi sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde her iki oyuncu da 5'er yıllık sözleşmelere imza atarken, Kulüp Genel Saymanı Temel Kazancıoğlu yaptığı açıklamalarda bu iki genç futbolcunun takıma büyük katkı yapacaklarına inandığını söyledi.

Eren Albayrak bordo-mavili takıma transferinden dolayı mutluluğu dile getirirken, "Buraya şampiyonluklar yaşamaya geldim. Umarım en iyi şekilde hep beraber başarılı oluruz. 5 yıl boyunca elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Sercan Kaya ise hayallerinin gerçek olduğunu belirtirken, "Binlerce insanın hayal ettiği, düşlerini kurduğu bu formayı giyeceğiz. Tüm gücümüzü vereceğiz. Bize güvenenleri inşallah mahçup etmeyeceğiz." diye konuştu.

Goal

ancar
09.Haziran.2011, 14:17
Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği Barış Özbek için görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de yaptığı açıklamada, Barış Özbek'in transferinde herhangi bir sorun bulunmadığını, futbolcuyla bugün veya yarın resmi sözleşe imzalayacaklarını söylemişti.

Kaynak : Sporx

bjk_melo_151
09.Haziran.2011, 15:08
Bize süratli forvet lazım. Attığımız gollerin çoğu defans arkadasına yapılan koşularla.

O koşuları yapamayan adamlar da var, umutlu olmak gerek. Bence çok iyi yolda Trabzonspor. Sabır en önemli şey. Ne yazık ki o da bu ülkede yok!

vego
09.Haziran.2011, 16:23
Ceyhun Gülselam'ın menajeri Alparslan Kayabunar: "Trabzonspor ile görüştük ancak bizim istediğimiz ile TS'in verdiği arasında uçurum var."

vego
09.Haziran.2011, 16:38
Güneş onu istiyor

Transfer Market (http://www.facebook.com/TransferMarket)

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski'nin alınmasını ısrarla istiyor. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde ibrenin Romaric'e döneceği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce bir çok kez izlenen ve son dönemlerde Polonya milli takımının da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Adrian Mierzejewski'nin transfer edilmesini istiyor. Ancak futbolcunun formasını giydiği Polonia Warszawa kulübünün başkanının Adrian'ı satmaya yanaşmaması üzerine transfer girişimleri sürekli olarak olumsuz sonuçlanıyor. Son olarak belirlenen fiyatı daha da artırarak Adrian için Polonia Warsawa kulübünün kapısını çalacak olan bordo – mavililer, eğer bu girişimden de başarılı olamazsa rotayı Sevilla'da forma giyen Romaric'e çevirecek.
AYKUT AKGÜN HAMLESİ
Bordo – mavililer, geçtiğimiz sezon Karşıyaka'da forma giyen ve kendi alt yapısından yetişen Aykut Akgün'ü yeniden takıma kazandırmak için girişimlere başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Aykut'un transferini çok istediği ve bu yüzden yönetim kurulunun da futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu arada yönetim kurulunun yabancı transferlerine son noktayı koyduktan sonra, yerli futbolcu transferlerine daha fazla ağırlık vermesi bekleniyor.
YURT DIŞI KAMPI İKİ AŞAMALI OLACAK
Trabzonspor'un 29 Haziran'da başlayacak olan yurt dışı kampı iki aşamalı olacak. İlk etap kampın 9 gün süreceği ve daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalarla geçeceği, ikinci etabın ise hazırlık maçlarıyla geçirilmesinin planlandığı öğrenildi. Trabzonspor'un yapacağı hazırlık maçlarının tarihleri ve kimlerle oynanacağı ise daha sonra belli olacak.
GENÇLERBİRLİĞİ FERHAT'I İSTEDİ
Öte yandan Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Barış Ataş,Ferhat Öztorun ve Sezer Badur için de Süper Lig takımlarından çeşitli transfer teklifleri geliyor. Genç solbek Ferhat Öztorun'u Gençlerbirliği,Sezer Badur'u Orduspor, Barış Ataş'ı ise ligin yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun istediği öğrenildi. Ancak Trabzonspor yönetiminin, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu olmadan bu futbolcuların başka bir takıma transfer olmasına izin vermeyeceği öğrenildi.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253687_229786977048023_180691761957545_1002607_563 3003_n.jpg

Bordo61Mavi
09.Haziran.2011, 18:22
Ceyhun ne yapmista arada ucurum birakacak kadar rakam istemis.

vego
09.Haziran.2011, 18:30
800.000 Euro vermiş TS. 1.1m istiyormuş Ceyhun.

vego
09.Haziran.2011, 18:47
Trabzonspor Barış Özbek ile imzalıyor

9 Haziran 2011 11:24 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya'nın Sevilla Kulübünden Zokora, Bursaspor'dan Eren ve Bucaspor'dan Sercan ile sözleşme imzalayan Trabzonspor, Galatasaray'dan ayrılan Barış Özbek'in transferine resmiyet kazandırıyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/155/barisozbek3_OFPSO.jpg
Trabzonspor, Galatasaray'dan ayrılan Barış Özbek'in transferine resmiyet kazandırıyor.
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Barış Özbek'in transferinde herhangi bir sorun bulunmadığını, futbolcuyla bugün veya yarın resmi sözleşe imzalayacaklarını söyledi.
Öte yandan Trabzonspor, Barış Özbek ile görüşmelere başladığını Borsa'ya da bildirdi.

NTVSpor.net'e konuşan Barış Özbek’in menajeri Konstantin Liolis, "Transfer konusunda net birşey yok, Trabzonspor dışında iki takım ile daha görüşüyoruz ama Trabzonspor, Avrupa Kupalarına gitmesiyle avantajlı bir konumda" dedi.

Liolis, bu kulüplerin biri Werder Bremen’in olduğunu doğrularken, transferin çok kısa bir süre içinde netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.

Trabzonspor, öte yandan Barış Özbek’in Almanya'da oynayan kardeşi Ufuk Özbek’i de transfer etmek için yoğun çaba sarfediyor. 21 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Almanya’nın Üçüncü Lig takımlarından 1. FC Saarbrücken’de başarılı bir performans gösterip, Alman kulüplerinde dikkatini çekmişti. 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ufuk, sözleşmesindeki bir maddeye göre belirli bir rakam karşılığında istediği kulübe transfer olabilir. Trabzonspor'un, sol ayaklı orta saha oyuncusu Ufuk Özbek konusunda da mesafe katettiği öğrenildi.
Yener, Belçika'nın Westerlo takımının forvet oyuncusu Paulo Henriqe'in bonservis sorununu çözdüklerini belirterek, ''Bu futbolcuyla ilgili küçük detaylar kaldı. Haftaya bu transferin de resmiyet kazanacağını düşünüyoruz'' dedi.
Galatasaray'a transferi gündeme gelen Ceyhun Gülselam'ın opsiyonunun uzatılmadığına değinen Yener, ''Verebileceğimiz ücreti futbolcuya söyledik. Eğer Ceyhun kabul ederse imzalarız'' diye konuştu.
Yener, yerli forvet oyuncusu konusunda da arayışlarının sürdüğünü ve bazı oyuncularla görüşme halinde olduklarını da kaydetti.

Clayman
09.Haziran.2011, 19:26
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/7507-6O4S6U3J.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/7507-0X0E6I3Q.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/7507-0F4O3V3F.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/7507-2T9E1O2Q.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/7507-1T8W1Y5D.jpg

RaSenGan
09.Haziran.2011, 20:21
Barış'ın mutluluğu yüzünden okunuyor :D Nerden geldim buraya der gibi :D

bjk_melo_151
09.Haziran.2011, 21:35
Barış'ın mutluluğu yüzünden okunuyor :D Nerden geldim buraya der gibi :D

Bence asıl mesele taraftar. Taraftar pek mutlu değildir. Sezer Badur, Barış Ataş gibi oyuncular varken Barış gereksizdi bence. Üç adet box-to-box türünde oyuncuya sahip oldu Trabzonspor.

nekop
09.Haziran.2011, 21:38
Bence asıl mesele taraftar. Taraftar pek mutlu değildir. Sezer Badur, Barış Ataş gibi oyuncular varken Barış gereksizdi bence. Üç adet box-to-box türünde oyuncuya sahip oldu Trabzonspor.
Barış Ataş'a box-to-box tipinde oyuncu demek fazlasıyla yanlış olur. Hucum anlamında katkısı yok denecek kadar az. Ayrıca Sezer büyük ihtimalle gidecek takımdan onun yerine Barış alındı. Yedekte Barış'ın olması iyi oldu bence.

RasAnt
09.Haziran.2011, 21:43
Barışı görünce hep o pozları geliyor aklıma ekrana bakamıyorum :D ama iyi oyuncu yedek olmaz bence ilk 11 oynatır onu şenol güneş

indie
09.Haziran.2011, 22:16
Bence Barış Serkan Balcı'ya alternaif olabilir. Ama taç çizgisinden 5 metreden fazla uzaklaşması yasaklanmalı. İçerilere girince "bakmadan pas atarım, tereyağından kıl çeker gibi kayarak top kaparım" triplerine giriyor, sonrası fena.

Trabzonspor
10.Haziran.2011, 00:30
800.000 Euro vermiş TS. 1.1m istiyormuş Ceyhun.

Birhayli uçurum varmış.Bu kadar vefasız olunmaz arkadaş.Gören her maç 11 oynadı harika bir yıl geçirdi sanar.Colman böyle tiriplere giriyor hak veriyorumda Ceyhun'da yaparsa vay halimize.

vego
10.Haziran.2011, 01:40
Trabzonspor'da gündem Sercan Yıldırım
Zokora ve Barış Özbek'i kadrosuna kapatarak Selçuk İnan'ın boşluğunu dolduran Trabzonspor'un şimdi de gözünü Bursaspor'un forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'a diktiği iddia edildi.

09 Haziran 2011 Perşembe - 23:39
DHA
Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/), Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'dan Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ı transfer gündemine aldı.

Bordo-Mavililerin genç forvet oyuncusu için Yeşil-Beyazlı kulübe 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği, Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un da bu teklife çok sıcak baktığı öğrenildi. Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/)'ın da Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'a gelmek istediği belirtilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve transferin bir kaç gün içerisinde kesinlik kazanabileceği iddia edildi.

Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/) daha önce de Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'dan Ozan İpek (http://www.sporx.com/ozan-ipek/) ve Turgay Bahadır (http://www.sporx.com/turgay-bahadir/) için de transfer girişiminde bulunmuştu

sentugo
10.Haziran.2011, 01:48
Pektemek 4 e gitti. Daha bu sene 6.5M euro teklif geldi Sercan'a. Türk klüplerine de en az bu fiyata bırakılır bence

okumus
10.Haziran.2011, 01:50
Müthiş bir kamp dönemi ilk 2-3 lig maçında goller sonrasında Barış sahada yok bizde ki kariyeri böyle geçti umarım Trabzon'a yararı olur.Şenol Güneş gerçekten çok iyi bir adam ve teknik direktör Barış sözünü dinlerse ilk 11'in değişmez oyuncusu olabilir.Hayırlı olsun

Trabzonspor
10.Haziran.2011, 03:21
Sercan yerine Ozan ve Turgayı alsalar daha mutlu olurum.

Bordo61Mavi
10.Haziran.2011, 04:07
Napalim Sercani ???

Sercana 5 vereceme, Cenke 10 veririm komple forvet alirim.

eng1n
10.Haziran.2011, 11:39
Aslında Turgay türkiye liginde en beğendim forvetlerden uzun boylu, tekniği iyi Bursaspor'da şu anda sercan kadar gözde bir oyuncu değil onu almak için girişimler olsa daha makul bir fiyata anlaşabilir takımlar. Trabzona gelse çok iş yapar.

nekop
10.Haziran.2011, 15:58
Stoper haberi yok hala.

Trabzonspor
10.Haziran.2011, 16:09
Stoperhaberi çıkıyorda böyle haber çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi:)

Zan'ı haber yapmış dün Ntv spor,kulüpte bugün yalanladı.

Bordo61Mavi
10.Haziran.2011, 18:05
Emre Gungoru isterim ama oda biraz tuzlu olur. Yabanci stoperden yanayim, tabi Glo'da gidecek

Hugo
10.Haziran.2011, 18:07
Şu Sercan Yıldırım neymiş arkadaş. Hertha Berlin'e falan gitse de kurtulsak.

Trabzonspor
10.Haziran.2011, 20:29
Sadri Şener: Ozan İpek ve Turgay Bahadır için Bursaspor'a resmi teklif yaptık ve bu hafta yanıt vermelerini bekliyoruz..

Chinatown
10.Haziran.2011, 21:21
Sadri Şener: Ozan İpek ve Turgay Bahadır için Bursaspor'a resmi teklif yaptık ve bu hafta yanıt vermelerini bekliyoruz..

o ikiliyi alırsak stoper hariç takım muazzam olur.

Trabzonspor
10.Haziran.2011, 21:37
Turgay gelirse stoperde yabancı oynatabiliriz.Bu durumda sağlam bir dc alınabilir.O durumdada Glo 6+2+2 içinde yer alır.

Chinatown
10.Haziran.2011, 21:52
6+2+2 bu sezon da geçerli mi? kalkacaktı ama ne zaman bilmiyorum. Bize deli adam lazım Egemen-Engin gibi, deli adam iş yapar bizde. Turgay da akıllı sayılmaz. Özellikle Turgay olsun çok isterim ben. bir de ne yapıp edip şu Jaja'yı adam etmeliyiz. O oynayınca takım 2 kademe yükseliyor.

Trabzonspor
10.Haziran.2011, 22:08
Bu sezonda devam ediyor o kural.Jaja ile sorun yok demiş sanırım başkan 20 haziranda takımdaki yerini alacak demiş.

Rehavi
11.Haziran.2011, 01:20
Cale-Colman-Alanzinho da son durum nedir?

Bu oyuncular eğer giderse, yerleri doldurulabilirse, Bursa dan da Turgay ve Volkan-Ozan ikilisinden biri alınabilirse, Trabzon bu sene ki kadrosundan çok uzak bir kadro kurmamış olur.

Yalnız stoperde eksiklik varken, Ceyhun gibi hem stoper hem ön libero oynayabilen oyuncuyu Trabzon niye bırakır anlamış değilim...

Lucas Neill
11.Haziran.2011, 01:31
Jaja gitmis.

C h A o S
11.Haziran.2011, 01:31
Ntvspor son dakika verdi.Jaja Al-Ahli mi ne öyle bir takıma gitmiş.

Chinatown
11.Haziran.2011, 01:41
Trabzonspor için olumsuz haberleri ilk ulaştıran kanal olarak yine NTV den güzel bir haber aldık. iyi paraya satsak bari..

Fearless Coward
11.Haziran.2011, 01:50
Trabzonspor kadrosu dağıldı resmen şu an aldıkları adam gibi adam olarak bi tek Zokora var artık bi yerden başlamaları lazım transferlere...Defans çok kan kaybetti özellikle...

barahir
11.Haziran.2011, 01:55
Trabzonspor için olumsuz haberleri ilk ulaştıran kanal olarak yine NTV den güzel bir haber aldık. iyi paraya satsak bari..

5 Milyon € diyolar...

Trabzonspor
11.Haziran.2011, 01:58
4-4.5 milyon € verip aldığın adamı çok iyi bir yılın ardından 5 m €'ya satmanın mantığını anlamış değilim.

Colman'ında 4 m €'ya Toulouse takımına satılma ihtimali varmış.Bakalım daha neler satılacak.

Clayman
11.Haziran.2011, 02:02
Söylentilere göre Colman şimdiki maaşına 500 bin TL zam yapılarak takımda tutulmuş.

Trabzonspor
11.Haziran.2011, 02:07
Herşey söyleniyor bu aralar.:)

Kimin geldiği gittiği önemli değil de bir an önce gelen giden belli olsada takım bir araya gelse çünkü önemli eleme maçları oynayacağız bunun için hazır olmalıyız.

nekop
11.Haziran.2011, 02:11
5 milyon euro şaka gibi bir fiyat. Jaja'nın -özellikle araplara satılıyorsa- 8 milyon euro civarına satılması lazımdı.

barahir
11.Haziran.2011, 02:21
5 milyon euro şaka gibi bir fiyat. Jaja'nın -özellikle araplara satılıyorsa- 8 milyon euro civarına satılması lazımdı.

Katılıyorum.. Zamanında Yattarayı 10 Milyon Dolara satabilecekken Jaja 5 Milyon € çok çok az

Chinatown
11.Haziran.2011, 02:33
kaça satıldığı mühim değil. önemli olan yerine alınacak adam. çok isimler geçti ama bir tane 10 numara transfer haberi görmedim. aslına bakarsak demek Şenol Hoca da pek gideceğini düşünmüyormuş. Neyse bakalım. Ben umutsuz değilim. biri 10 numara, biri orta saha biri de stoper 3 transfer yapmamız lazım. Bir de arada 2-3 tane savaşçı ülke içinden oyuncu bulabilirsek tamamdır. Jaja bir kanserdi, büyümeden aldık. Yapacak birşey yok, güç kaybettik ama güçleneceğiz. Şenol Hoca orda otururken zerre korkum yok. Şu an transfer yapılmasa yine en kötü 3. bitiririrz ligi. Ama 3-5 arası transfer olacak sanırım.

footballer33
11.Haziran.2011, 02:36
Trabzonspor çok kan kaybetti ve gidenlerin yerlerini -Didier Zokora dışında- tam manasıyla dolduramadı. Geçtiğimiz sezonu mumla arayacak bir Trabzon olabilir gelecek sezon.

uAburak89
11.Haziran.2011, 02:39
Jaja ucuza gitmiş yahu, 5 milyon euro + bir sonraki satıştan %20 yada %30 diyorlar.

@Chinatown

Adrian Mierzejewski ismini görmüştüm bir ara bu oyuncu sanıyorum orta sahada oyun kurucu olarak oynuyor.

ShevAnil
11.Haziran.2011, 02:54
Jaja geldiğinde kariyerimi daha ileri götürmek için Trabzonspor'u adım olarak görüyorum demişti, kariyeri Arap ülkelerinde daha ileri gidiyor demekki. Trabzonspor çok kan kaybediyor çok, bakalım gelecek olanlar gidenleri aratıcak mı? :)

kalemci
11.Haziran.2011, 03:08
bence Chinatown çok doğru söylüyor.Jaja çok iyi çok güzel ama kanseri büyümeden engellediler.Şenol hocanın bi basın toplantısı vardı "Jaja ülkesine gitti gelir mi bilmiyorum Colmanında kafasını karıştırmış heralde" gibi birşey söylemişti benim bile içime oturmuştu.Trabzon bana göre Selçuk ve Umut dışında pek kan kaybetmedi.Egemeni biz aldık bulunmaz hint kumaşı değil, Ceyhun GS oldu bence yeni Barışını buldu GS ayrıca TSde Barışı alarak çok iyi yaptı Şenol Güneş faktörüyle.Eğer Romaric te gelirse bu üçlü + Colman Selçuğu aratmaz ve yavaş Trabzon ortasahasına hız kazandırır sadece biraz da olsa tekniği eksilir.Umutun gitmesi bence büyük facia.Belki varlığını çok belli etmiyor saç baş yolduruyor ama kötü de oynadığı iyi de oynadığı her maçta kendinden çok Burak'a yol açıyor.Ben daha İlhan Mansızdan sonra ileri uçta böyle pres yapan bir Türk görmedim :) Ayrıca arkadaşlar 10 numara yazmış 2 yıldır Kahlenberg gündemde bu senede gündeme gelir 1-2 güne :)

Trabzonspor
11.Haziran.2011, 03:11
Şimdi şöyle bir düşünelim.Jaja,Selçuk,Egemen ve Ceyhun ayrıldı.Kadrodan 4 ilk 11'den 3 isim ayrıldı.11 için Zokora ve Henrique alındı.

Hala çok şey kaybetmiş değiliz diye düşüüyorum ben.

Onur(Tolga),Serkan,Giray,Glovacki(??)Cale(Piotr),Z okora,Colman(Gitmesse),Burak,Henrique,Umut,???

Gündemde isimler var ve takıma yeni katılacak isimler olacak.Ben Jaja'nın kaybına değilde az bir ücretle satılmasına üzüldüm.4 isim kaybetmiş 5 m € kazandıysak bu finans açısından kötü.Gidenin her zaman yerine yenisi gelir.Eskiyi aratır aratmaz onu zaman gösterir.

Chinatown
11.Haziran.2011, 04:25
Kahlenberg ismi çok emin olunacak gibi durmuyor, isimler dönüyor. Misal devre arasında Şenol Hocanın koreden oyuncusu alınacaktı Celticten, kendisi MC oynuyor ismi gitti kafamdan, şimdi tam zamanı o bölgeye adam almanın, ama adamın adını anan yok bugün. Kahlenberg de uçtu gitti bence o şekilde.

Şimdilik en iyi kadromuz böyle;

Onur
Serkan-Giray-Glo-Piotr
Zokora-Colman
Burak-Alanzinho-Umut
Henrique

Burada Cale'nin yerine Dusko Tosic diye bir adam düşünülüyormuş Kızılyıldız dan,
Colman'nın yerine Romaric düşünülüyor, ama transfer net değil.
Alanzinho yerine Adrian Mierzejewski listede. Ama bu adamı şenol hoca MC de oynatabilir.
Umut giderse de bence orada Engin'i unutmamak gerek. Sol tarafı ben Engine emanet etmekten çekinmem. Çünkü kontejyan sorunu da var.

Bu transferler gerçekleşirse sorun kalmaz. Bir Glo sıkıntı gibi duruyor. Benim de orada favorim Emre Güngör kesinlikle. Geçen sene kadar güçlü başlarız lige. Özellikle Paulo Henrique den çok umutuyum. Şenol Hoca yeni oyunculara pek şans vermez. Ama Pauloyu ister istemez ilk anda sahaya sürecek gibi duruyor.

JAJA İÇİN KOPLO TEORİM;

Jaja için de bir komplo teorim var, bilmem katılır mısınız. Malesef sezonu çok erken açacağız. Ve jaja'nın lakayit hareketlerini kimse çekemez. Bu nedenle yönetim Jaja'nın geleceğini (kendince büyük yıldız olacak ve Brezilya milli takımı için Trabzona geldi ya?) riske atarak, yani bu riski ona göstererek onu gazlamaya çalışıyor olabilir. Yani kendine çeki düzen vermezsen 25 yaşında arabistana postalarız hesabı. Çünkü Jaja'nın şu anda yönetimle irtibatı olduğunu sanmıyorum. Transferden haberi olduğunu da.. Ama transferin gerçekleşmesi için Jajanın da anlaşması gerek. Jaja anlaşamazsa transfer gerçekleşmez ve tıpış tıpış geri döner, formasını kıymetini bilir.

Teorim destekleyen 5 neden

1. ne olursa olsun çok düşük bonservis bedeli
2. arap takımlarının gizleme beceriksizliğinden dolayı her transferin haftalar önceden belli olmasına rağmen bu transferin saatler öncesine kadar belli olmaması.
3. fransız takımlarının istemesine rağmen Jajanın arap takımına verilmesi
4. devre arasındaki arabistan maçında arapların futbola ne kadar uzak olduğunu Jajanın kendisinin bizzat görmesi.
5. gecenin 4 ü olmasından dolayı kafamın bulanık olması.

Hugo
11.Haziran.2011, 04:54
Üst mesajda yer alan Dusko Tosic 2 sezon önce Portsmouth'taydı sanırım.

Bordo61Mavi
11.Haziran.2011, 04:59
JaJa'nin kalitesi belli ama kafasi yok. Zaten kafasi olsa Madride oynar, bu genel bi problem Brezilyalilarda.

5 Milyon az bi rakam ama Chinatownin dedigi gibi kanser buyumeden kurtulduk. Umutsuzluga kapilmiyorum ama su durumda biraz karamsarim.

Giden oyuncularin cogu ilk 11 oyunculari bunlarin yeri dolabilecekmi?
Daha kimler gitmek isticek ?
Ve biz gelecekleri kampa yetistirecezmi ???

FOREVER UMUT BULUT :D

eng1n
11.Haziran.2011, 13:43
Tolga Zengin'in sözleşmesi bu sezon mu bitiyordu ?

nekop
11.Haziran.2011, 14:07
Tolga Zengin'in sözleşmesi bu sezon mu bitiyordu ?

Gelecek sene bitecek ama sözleşme imzalanacak haberleri var şuan uzatılır büyük ihtimalle.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Haziran.2011, 14:48
Jaja önemli kayıp Trabzon için... 5 MN € oldukça az.

COLMAN20
11.Haziran.2011, 20:36
Şu komplo teorisi hiç mantıksız değil..

Trabzonspor
11.Haziran.2011, 23:11
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Profesyonel futbolcumuz Jackson Avelino Coelho'nun Al Ahli kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

KaPaLı
12.Haziran.2011, 00:04
Jaja'da gram beyin olsa devam ederdi zaten Trabzon'la. Brezilyalı oyuncuların bu sorumsuz tavırları artık herkesi bıktırmaya başladı. Yakında kendi ülkelerinin dışına çıkamayacaklar.

Trabzonspor
12.Haziran.2011, 00:10
Yetişme tarzlarından hacı ya bak Kaka nasıl bir adam oda Brezilyalı.

Başkanında işi zor ugün baktığımızda Tevez Manchesterde mutsuzsa Trabzon'a adam getirmek emek ister.

nekop
12.Haziran.2011, 00:28

Başkanında işi zor ugün baktığımızda Tevez Manchesterde mutsuzsa Trabzon'a adam getirmek emek ister.

Tevez Trabzon'a gelir aslında. Geçen seneden beri futbol için futbol oynamak istiyorum tarzında açıklamalar yapıyor. Trabzon'a gelsin 7/24 futbol. :D

Zekirdek
12.Haziran.2011, 00:28

Bahsettiğiniz Tevez konusu çok ayrı bir dünya. Tevez futbolu futbol olduğu için oynayan nadir insanlardan biri. Manchester City'e imza attığı için pişman ve genç futbolcuların ellerine ilk aldığı cep telefonu ile futbolcu olduklarını sandıklarını savunuyor.

Zaten Tevez başka bir açıklamasında da Avrupa üst düzey 5 yıl daha futbol oynadıktan sonra tuttuğu takıma, Boca Juniors'a döneceğini belirtmişti.

Kaka ise çok dinine bağlı bir Brezilyalı ve çok başka bir insan.

Trabzonspor
12.Haziran.2011, 00:34
Benim Tevezle bir derdim yok ben Trabzona adam getirmenin zor olduğunu söylemek istedim.

Trabzonspor
13.Haziran.2011, 14:45
Bazı yerlerde sıkı pazarlıklar sonucu 5 m €'ya sattığımız yazıyor Jaja'yı bu kadar kötü mü bu adam yahu.

Trabzonspor
14.Haziran.2011, 02:55
Hasan Yener Ntvspor'daydı spor gecesinde.

Umut,yerine sağlam bir transfer yapılmadığı sürece satılmayacak dedi.

Adrian için son bir kez görüşülecek dedi.

Colman ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz dedi.

Olcan ve Cenk transferleri imkansız dedi.

Turgay için girişimlerimiz oldu dedi.

Yabancı bir isimle anlaşacaz dedi.

Ama burası çok önemli konuşmalar arasında bir tane avunmacı geçmedi bende ona şaştım kaldım.

nekop
14.Haziran.2011, 03:34
Giray ve Glowacki ile bana şimdiden dördüncülüğü versinler razıyım.

Trabzonspor
14.Haziran.2011, 03:54
O kadarına razı oluruzda daha kötüsüde olabilir ama Şenol hocanın bu ekilde yola çıkacağını düşünmüyorum.

Cengo
15.Haziran.2011, 16:35
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159387

Transfer olabilir mi acaba? :icon_cool:

Trabzonspor
15.Haziran.2011, 17:14
Henrique yarın imzalayacak ama onun dışında ne olabilir bilgim yoık.Belki Romanic transferi oluyordur:)

COLMAN20
15.Haziran.2011, 17:30
Jaja ne oldu arkadaş sitede bi görüşmelere başlandı dedi hala görüşülüyor mu ne görüşmeymiş bu.... Yattara işine dönecek bu mesele...

Trabzonspor
15.Haziran.2011, 17:39
Paulo Henrique: "Trabzonspor başka Brezilyalı oyunculara da sahip ve oldukça ateşli taraftarları var. Takımlarından önemli başarılar bekliyorlar. Bu anlaşma benim kariyerim için ileri bir adım olacak."

Jaja'da böyle diyordu:)

Bu arada Adrian alınabilirmiş her an öylebilgiler dolaşıyor ve ayrıca Heinze ismi geçiyor ortalarda.

vego
15.Haziran.2011, 18:07
Trabzonspor Tolga ile nikah tazeliyor

15 Haziran 2011 14:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, iç transferde yarın kalecisi Tolga Zengin ile sözleşme imzalayacak.

http://media1.ntvspor.net/C/I/156/tolga_zengin_genel_600_TTR1G.jpg
Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, iç transferde anlaşmaya vardıkları kaleci Tolga Zengin ile yarın 5 yıllık sözleşme yenileyeceklerini söyledi.
Şakar, Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın, oğlunun Trabzonspor'u sevdiği ve 2 yıl daha bordo-mavili formayı giyeceği yönünde yaptığı açıklamalara ilişkin olarak ise ''Kendisine teşekkür ediyoruz. Burak, Trabzonspor için önemli bir oyuncu. İç transferde Burak, Engin Baytar gibi oyuncularla da sözleşmelerinin uzatılması konusunda bir araya geleceğiz'' dedi.
Anlaşmaya vardıkları Brezilyalı golcü oyuncu Paulo Henrique Carneiro Filho'nun yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacağını da belirten Şakar, ''Henrique, gece Trabzon'da olacak. Ertesi sabah da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisiyle sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.

Chinatown
15.Haziran.2011, 22:03
Jaja işi için görüşmeler sanırım arap klübünün Jajayla anlaşması ile bitecek gibi.

Lig tv'de Olcan+Cenk için Trabzonspor'un Gaziantep'e 7 milyon önerdiğini yazmış. Turgay için de 2 milyon önerildiğini okumuştum. Sağlam para harcayacağız ama iyi kadro olacak gibi duruyor. Burak ile de 2 yıl daha anlaşılmış.

nekop
15.Haziran.2011, 23:38
Paulo Henrique: "Trabzonspor başka Brezilyalı oyunculara da sahip ve oldukça ateşli taraftarları var. Takımlarından önemli başarılar bekliyorlar. Bu anlaşma benim kariyerim için ileri bir adım olacak."

Jaja'da böyle diyordu:)

Bu arada Adrian alınabilirmiş her an öylebilgiler dolaşıyor ve ayrıca Heinze ismi geçiyor ortalarda.
Heinze bizim ligde iş yapar. Şuan ortasahayla falan bu kadar ilgilenirlirken stoper transferinde ciddi bir adım atılmaması büyük bir hata.

KaPaLı
15.Haziran.2011, 23:46
Lig tv'de Olcan+Cenk için Trabzonspor'un Gaziantep'e 7 milyon önerdiğini yazmış. Turgay için de 2 milyon önerildiğini okumuştum. Sağlam para harcayacağız ama iyi kadro olacak gibi duruyor. Burak ile de 2 yıl daha anlaşılmış.

Tabata için 8, İsmail için 6 alan kulup Cenk gibi zirve yapmış adamı + birde üstüne Olcan'ı 7 milyon €'ya satmaz hocam.

vego
15.Haziran.2011, 23:47
Onları bizden aldı ama :n: Gaziantep en azından bu sezon satmamalı onları.AL'de lazım onlar.

Chinatown
16.Haziran.2011, 02:54
alıcı biz olursak fiyatlar yükselmez pek :) ama tabi satarlarmı bilmiyorum.

di canio
16.Haziran.2011, 14:29
Lig Tv şu anda Polonya'nın Varşova takımında oynayan Mierzejewski ile prensip anlaşması yapıldığını yazdı.

World Hollow o1
16.Haziran.2011, 14:29
Tribun Dergi
SON DAKIKA Polonyali futbolcu Adrian Mierzejewski Trabzonspor'da

nannar
16.Haziran.2011, 14:31
iyimidir kötümüdür bu adam?

sarianet
16.Haziran.2011, 14:40
Mierzejewski

nası telaffuz ediliyo acaba :D

GodfatheR
16.Haziran.2011, 14:44
Yeni bi Şimkovyak krizi olucak sanırım :D

KanaKe
16.Haziran.2011, 14:53
trabzon sampiyonlar liginde ön eleme oynayacak getirdikleri adama bakin polonya liginden adi sani duyulmamis adami getiriyorlar tamam trabzona oyuncu getirmek zor ama en azindan elindeki kadroyu bozmasaydin ne olurdu 3-5 verseydin selcuga egemene? trabzonlular bu sene fazla ümitlenmesinler..