Quote Originally Posted by perpetua View Post
Tek bir cumleyi alip carpitmak mi? Sizin olayi dallandirip, budaklandirirken Fatih Terim'in komplekslerine baglamanizin yanlis oldugunu belirtmek konuyu yanlis yere cekmekse kendi mesajlarinizi dikkatlice okuyun. Size cevap olarak yazdigim ilk mesajin gayet net oldugunu dusunuyorum. Demek ki degilmis. Konuyu surekli farkli yonlere siz cektiniz cunku.
Söylediğimi yanlış anlamışsınız; daha doğrusu anlayamamışsınız. Gökhanla aynı ca değerine sahip bir oyuncu örneği vermiş ve biri takımında bile forma giyemiyorken Gökhan milli takımda Euro 2008de yarı final gördü şeklinde bir örnek vermiştiniz. Ben de bu savınıza karşılık olarak milli takıma seçilmek ya da seçilebilmek biraz da ülke milli takımının kalitesi ve takıma oyuncu seçenlerin tercihleriyle alakalı dedim. Dolayısıyla verdiğiniz örnek biraz havada kalıyor özellikle bizim ülkemizde milli takıma seçilmek iyi oyuncu olmak için net bir kriter değil benim gözümde dedim. Aynı bölümde Okan Yılmaz, Yıldıray örnekleri de vermiş olmama rağmen sadece İbrahim Gökhan bölümünü alıp tutup ikisinin casını kıyaslamaya kalktınız. Buradan tek sonuç çıkıyor ya yanlış anladınız ya da bu şekilde anlamak istediniz; çünkü elli kere demişim milli takıma seçilmekle ilgili görüşlerim bunlar diye. (laf aramızda Toraman'ın cası daha yüksek diyerek bu savımı da desteklemiş oldunuz ya neyse)

Ferrari konusunda araştırmaya destek olacak bir şeyler yazamadığıma yönelik iddianıza gelince de yazdıklarımı o kadar saçma yerlerinde eleştirmeye kalktınız ki size cevap vermekten varsa eğer yanlışlarımı düzeltmeye ya da iddiamı desteklemeye fırsat bulamadım maalesef. (forumda 'de-da' yı nerede ayrı nerede birleşik yazması gerektiğini bile bilmeyen insanlar varken tutup benim Türkçem'i bile eleştirmeye kalktınız; ben de kendimi tutamayıp cevap verdikçe konu buralara geldi) Selametle...