ben teke tek kavga edin mi dedim yoksa 1 kişiye birden fazla gireceğinize teke tek kavga edinmi dedim ben kavgayı tasvib mi ettim
bakın osmanlıda bir insanın bir başka insana vurması yumruk atması ayıp sayılırmış kavga edecekleri zaman güreşirlermiş güreşte rakibini altına alan kalkarmış kaybeden de bıçar çekip arkadan deşmezmiş mesela
şimdi ise gençlik o kadar dğiştiki ben bol-atım keserim diyor vururum adamı falan
ben zayıf kısa boylu adamlarıda eleştirmiyorum haşa boy allah vergisi bir şeydir ama boyuna posuna bakmadan 10 kişi toplayıp bir cocuğu altına alıp tekmelemek adamlıkmıdır
ben bunları anlatmak istedim türk erkeğinin karakterinin ve ölçülerinin küçüldüğünden bahsettim 1900 lü yılların başında türk erkeğinin maskodu koca yusuf ken 2000 li yılların başında bol-at oldu 1900 lü yılların başındaki erkek söylenenlere göre dünyanın gelmeiş geçmiş en güçlü erkeğiydi hatta öyleki onun döneminde öyle müsabakalar yapıldı fransada ingilterede koca yufusa ringde 2 dk dayanan adam müsabakayı kazanmış olacak ken 1 dk dolamadan ringden kaçanlar olmuş buna sinirlenen koca yusufun ise bütün stadı ringe çağırdığı söylenir yine amerikaya götürüldüğünde amerikan bir boksörle maç yaptırılmaya kalkılmış boksör yumruk atmaya başlayınca sağa sola elini kaldıran yusufa devam et denilince boksöre elinin kenarıyla el ense çekip bayılttığı söylenir keza dünayada yenilmez türk ünvanını aldıktan sonra o dönem osmanlıda yeni yetişen çok güçlü bir güreşçi ile fransada maç yatırılmış iki türk dakikalarca mücadele ederken ringde koca yusufun rakibinin iki kulağından da kan gelmesi üzerine fransızların korkudan trübünü terk ettikleri ve ağladıkları söylenir buna rağmen türk güreşçi maçı bırakmaz ve en sonunda görevliler sahaya atlar onlarca kişi ikiliyi birbirinden ayıramaz
şimdi bir bunlara bakın bir de buna bakın neyse konu uzamasın
zayıflamak isteyene yardımcı olmak istemiyorum kilo almak genişlemek güçlü olmak isteyene her türlü yardım yapabilirim