Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13

erdemzorer10
06.Ağustos.2007, 04:59
kiralık olduğunu düşünmüyorum..kiralık olsa bu kadar uzamazdı transfer..ve belirtilirdi

Revolution
06.Ağustos.2007, 05:11
2000-2002 Porteguese 46 maç 23 gol
2002-2003 Santos 34 maç 22 gol
2003-2004 Valencia 21 maç 8 gol
2004-2006 Real Betis 46 maç 26 gol
2006 Saol Paolo 12 maç 6 gol
2006-2007 AC Milan 21 maç 3 gol
2007-2008 Zaragoza 37 maç 17 gol

Ricardo nun istatistikleri..

Dikkatimi çekti büyük takımlarda fazla gol atamamış..Bir tek Zaragoza'da fazla atmış.

Nedvedmania
06.Ağustos.2007, 05:17
Ben şimdi kimin formasını alıcam ya :D Kewell mı R.Oliveira nın mı Yoksa Nedved in mi :D

Yarın 5:30 sularında açıklarlar eğer doğruysa

Revolution
06.Ağustos.2007, 05:35
Neden 05:30? Ben kesinlikle Oliveira'nın alırım..

LaVioRtH_cL
06.Ağustos.2007, 05:37
resmi siteyi refresh yapmaktan kota bitti. :)

Revolution
06.Ağustos.2007, 05:37
:zuhaha Resmi sitede yarın çıkar bence.

Nedvedmania
06.Ağustos.2007, 06:27
Neden 05:30? Ben kesinlikle Oliveira'nın alırım..

içime doğru :)

Onurap
06.Ağustos.2007, 06:36
Dikkatimi çekti büyük takımlarda fazla gol atamamış..Bir tek Zaragoza'da fazla atmış.

İtalyada gol atmak öyle kolay değil hele milanda oynuyosan..

erdemzorer10
06.Ağustos.2007, 06:38

kendisine güvenen takımlarda neler yapabileceğini göstermiş bence..

sitte
06.Ağustos.2007, 06:44
Bütün her tarafta haberler çıkmış ama ben yine de Milito diyorum :P
Daha önceki transferleri bilen turkspor sitesi de ilk olarak sitesine koydu transfer haberini sanırım doğru olabilir;)

Cengo
06.Ağustos.2007, 06:55
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ricardo Oliveira transferiyle ilgili Best Fm’den Özkan Öztürk’e konuştu.

Sezgin, Oliveira’nın transfer edildiği haberlerinin asılsız olduğunu belirterek, “Kendisi ve menajeriyle yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ancak kulübü Zaragoza yüksek bonservis ücretinde diretiyor. Görüşmeler sürüyor” dedi.

Emurafu
06.Ağustos.2007, 07:03
Adnan Sezgin De sanctis Yalanladı !!!

İHA'ya konuşan Adnan Sezgin, iddiaların gerçeğini yansıtmadığını De Sanctis isminin menajerler vasıtasıyla kendilerine sunulduğunu ancak herhangi bir transfer girişimin söz konusu olmadığını söyledi.

Haldun Üstünel Meira Transferini Yalanladı !!

Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi.

Adnan Sezgin yalanlasa ne olur..Sezgin isim bile vermiş..Biliyorsunuz sezgin kolay kolay isim vermez.Adnan Sezgin De sanctis ile de ilginlenmiyoruz demişdi...Ha şunuda eklim;Haldun üstünel meira transferin'ide yalanlamışdı..Meira ve Sanctis transferindede aynıları yaşandı..Ben bu transferin gerçeklesecegine inanıyorum..Yarın ola hayrola:D

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 07:03
Haldun Üstünel de Meira için böyle söyledigi deniliyordu. Ben aynı senaryoyu görüyorum. Bu iş yarına olumlu olarak sonuçlanacak büyük bir ihtimalle. Bekleyip görecegiz.

Emurafu
06.Ağustos.2007, 07:13
Az önce Erhan Telli son dakika olarak yönetim bir de sağ bek arıyor dedi Trt 2’de.

Yerli bir sag bek de alıacakmış..Yerlide kimse yokki..Orhan sam,Serkan kurtuluş falan var..

King_91
06.Ağustos.2007, 07:16
Yerli bir sag bek de alıacakmış..Yerlide kimse yokki..Orhan sam,Serkan kurtuluş falan var..

bence de altyapıdan biri katılsın daha iyi . zaten aldığımız adam da ferdi gibi oynayamıyacak ve gereksiz olacak.

klasgs
06.Ağustos.2007, 08:14
Kesinlikle defansın sagına da ihtiyacımız var. Oliiveira bana kalırsa cok cok abarttıgımız kadar mukemmel oyuncu degil bazı arkadaslarda benim gibi dusunuyordu ama ortalıkta yoklar neyse ama sunu soylıyım son gunlere geldıgımız bu gunlerde alınabılecek en iyi oyuncu..

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 08:22
Bence Oliveira alabilecegimiz en mükemmel oyuncudur, umarım iş resmiyet kazanır. Yarın hersey belli olur.

Xipe Totec
06.Ağustos.2007, 08:44
Hiç bir oyuncunun alnında gittiği takımda başarılı olur yazmadığı gibi oliviera nın alnında da öyle bir yazı yok.. Alınabileceeğimizin en iyisi.. Gelince görürüz başarılı olurmu olmaz mı?

Leblebi gibi gol atan Suazoyu beğenmiyoruz oliveira yı beğenmiyoruz crespo yaşlı diyoruz kiesslig işimize yaramaz diyoruz.. E bide beğenelim artık yav:D

eGowiCh
06.Ağustos.2007, 09:09
Hiç bir oyuncunun alnında gittiği takımda başarılı olur yazmadığı gibi oliviera nın alnında da öyle bir yazı yok.. Alınabileceeğimizin en iyisi.. Gelince görürüz başarılı olurmu olmaz mı?

Leblebi gibi gol atan Suazoyu beğenmiyoruz oliveira yı beğenmiyoruz crespo yaşlı diyoruz kiesslig işimize yaramaz diyoruz.. E bide beğenelim artık yav:D

Ne desen haklısın hakkaten, Ronaldinho gelse beğenilmez Türkiye'ye, bir bahane bulunur mutlaka. Güiza geldi beğenilmedi, Ricardo Oliveira'nın ismi geçiyor, beğenilmiyor, Cisse'nin adı hem Fenerbahçe hem Galatasaray ile anıldı ama beğenilmedi, hakkaten Türk insanına bir şey beğendirmek inanılmaz zor. :)

Kendi takımım için de söyledim, forveti Kezman, Semih, İlhan olan takımın taraftarlarının bazıları Güiza'yı beğenmedi. Galatasaray'da ise forveti Nonda, Ümit Karan olan takımın taraftarlarının bazıları Ricardo Oliveira'yı beğenmiyor. :) Her takımda durum böyle.

Ricardo Oliveira, Cisse, Kießling, Humberto Suazo ve ismi geçen nice forvetler bu ligin kat be kat üzerindedir. Bizim haddimize değil bu isimleri beğenmemek. Olur da takımlarımız bir Real Madrid, Barcelona olur ama o zaman beğenmeyiz ama bu bahsi geçen isimler dünya çapında ünlü ve kaliteli futbolcular, bir Macar, San Marinolu, Polonyalı, Avustralyalı, Yunan futbolcudan bahsedilmiyor sonuçta, ekol olmuş ülkelerin önemli isimlerinden bahsediliyor.

goosfraba
06.Ağustos.2007, 10:06
Arkadaşlar kendinize gelin, sildiğim mesajları uyarı olarak algılayabilirsiniz.

klasgs
06.Ağustos.2007, 11:40
Ne desen haklısın hakkaten, Ronaldinho gelse beğenilmez Türkiye'ye, bir bahane bulunur mutlaka. Güiza geldi beğenilmedi, Ricardo Oliveira'nın ismi geçiyor, beğenilmiyor, Cisse'nin adı hem Fenerbahçe hem Galatasaray ile anıldı ama beğenilmedi, hakkaten Türk insanına bir şey beğendirmek inanılmaz zor. :)

Kendi takımım için de söyledim, forveti Kezman, Semih, İlhan olan takımın taraftarlarının bazıları Güiza'yı beğenmedi. Galatasaray'da ise forveti Nonda, Ümit Karan olan takımın taraftarlarının bazıları Ricardo Oliveira'yı beğenmiyor. :) Her takımda durum böyle.

Ricardo Oliveira, Cisse, Kießling, Humberto Suazo ve ismi geçen nice forvetler bu ligin kat be kat üzerindedir. Bizim haddimize değil bu isimleri beğenmemek. Olur da takımlarımız bir Real Madrid, Barcelona olur ama o zaman beğenmeyiz ama bu bahsi geçen isimler dünya çapında ünlü ve kaliteli futbolcular, bir Macar, San Marinolu, Polonyalı, Avustralyalı, Yunan futbolcudan bahsedilmiyor sonuçta, ekol olmuş ülkelerin önemli isimlerinden bahsediliyor. nasıl haddimize degilmis bu isimleri begenmemek anlamadım herkez begenmek zorunda mı ??? herkes ozgurdur yorumların da begenir begenmez bence son gunlerde alınmıs en iyi oyuncu budur bunu soyluyorum ama mukemmeldır dıyemıyorum abartmamak lazım.

erdemzorer10
06.Ağustos.2007, 15:05
G.Saray PAF takımındaki sağ bek Muhammet Ali Atam la süper lig den birçok kulüp ilgileniyormuş..Skibbe nin dikkatini çekmedimi acaba bende bir kaç maçta izledim hücumu çok seven bir sağ bek..

Sirius Black
06.Ağustos.2007, 15:37
Ricardo Oliveira için beklemedeyiz.

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 17:17
Bir an önce gelir inşallah

Flawless Victory
06.Ağustos.2007, 17:42
Arkadaşlar kavga etmeyelim ya biz gençlerle oynasak yine şampiyon oluruz. :) Yabancı sadece renk katıyor. Kayifle haberleri paylaşalım yeter.

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 17:48
Galatasaray'da Oliveira için geri sayım resmen başladı.
6.8.2008

Günlerdir süren pazarlıklar ve yoğun uğraşlar sonuç verdi, Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı yıldızın işini büyük ölçüde bitirdi... Zaragoza’yı ikna eden Cim Bom’un kurmaylarının yeni hedefi ise Sambacı’yı Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanacak olan Steaua Bükreş müsabakasına yetiştirmek.
kaynak : fanatik

Bi tane video Oliviera'nın golleri

http://www.dailymotion.com/video/k2tDgl9eUHrbjM8q3v

Revolution
06.Ağustos.2007, 17:49
Oliveira işi uzadı galiba biraz..Yarına kadar tamamlanır heralde.

Nedvedmania
06.Ağustos.2007, 17:53
Gün daha yeni başladı bence olursa bugün olur yarına uzamaz

Revolution
06.Ağustos.2007, 17:55
8'inde veriliyor listeler yarın bitebilir bence.

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 18:10
Büyük ihtimal bizde çünkü bi kadar haber olmazdı.1-2 haber yalan olsa ortada nerdeyse 10-15 haber var...

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 18:22
Bugün herşey belli olur; olumlu yada olumsuz sonuçlanır.

klasgs
06.Ağustos.2007, 18:37
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/3295204567-soccer-uefa-champions-league-group-b-valencia-v-chelsea-mestalla%5B1%5D.jpg

Miguel sağ bek Morientes forvet

Transferde art arda patlattığı bombalarla taraftarlarını sevindiren Galatasarayımız, Valencia forması giyen Portekizli sağ bek Miguel'in de işini bitirdi. Avrupa'nın sayılı kanat savunucuları arasında gösterilen yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılarımız önümüzdeki günlerde bu transfere resmiyet kazandırmak istiyor. Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın ardından maddi olarak rahatlayan Galatasarayımız, Miguel gibi önemli bir ismi yakın arkadaşı Fernando Meira'nın da aracı olmasıyla renklerine bağlama aşamasına geldiği öğrenildi. Ünlü futbolcumuz, geçtiğimiz sezon Valencia'nın yaşadığı başarısızlık üzerine takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti. OLIVEIRA HÂLÂ LİSTEDE
Öte yandan sarı-kırmızılı takımımız sekizinci yabancı olarak kaliteli bir forveti kadrosuna katmak için çabalarını sürdürüyor. Cimbom son olarak rotayı ünlü İspanyol santrfor Fernando Morientes'e çevirirken, Oliveira'yla ilgili çalışmalar da sürüyor. Yönetimimizin Oliviera ya da Morientes'ten birine bu hafta imza attırmak istediği biliniyor.

Kaynak: Sabah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
miguelin gelmesi ve forvet transferini bitirmemiz bizim için herhalde süper olur. Defansın sagına migueli almamız olabilecek en iyi transfer olur herşeyin hayırlısı bekleyip görcez bugun bir bomba patlayabilir. Oliveira degilde Morientesi tercih ederim forvetler içinde...

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 18:42
Miguel mi hiç bu transferden bahsedilmemişti gerçekten takıma gelirse sağ bek sıkıntısını çözeriz..
Ayrıca Türk telekom bizim işimize çok yaradı :p
Sabah : Türk Telekom'dan G.Saray'a 70 milyon Ytl

SiR ToMaSRoSiCkY1
06.Ağustos.2007, 18:46
Miguel transferi bir çok sitede var.Bakalım ne olucak.

klasgs
06.Ağustos.2007, 18:48
İspanya'dan G.Saray'a kötü haber

Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği belirtilen Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira konusunda farklı bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basını 28 yaşındaki yıldızın Zaragoza'nın ücretine zam yapması nedeniyle takımda kaldığını iddia etti.

İspanya'da Aragon Bölgesi'nin önemli gazetelerinden Heraldo De Aragon'da yer alan habere göre daha önce 2. Lig'de oynamak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını açıklayan Oliveira, alacağı ücretin 3 milyon Euro'ya yükseltilmesiyle mavi beyazlı ekipte kalmayı kabul etti. 4 yıllık olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2013 yılına kadar İspanya'da kalmayı kabul eden Brezilyalı, böylece Milito ve Ayala ile birlikte takımda en yüksek ücreti alan isimler arasına girdi.

Haberde Oliveira'nın "Kulübüm 4 yıllık sözleşmemi 1 yıl daha uzatmayı teklif etti, ben de düşünmeden kabul ettim. Onların benden memnun olduğunu bilmek çok güzel. Burada kaldığım için çok mutluyum, çünkü ailem hayatına aynı yerde devam edecek ve çocuklarım aynı okula gidecek" sözleri de yer aldı.

Bu arada Oliveira, dün Pontevedra ile oynanan hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.

(Ligtv.com.tr)

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 18:50
Miguel mi? Süper olur da bence sag bek için o kadar para vermez yönetim. Gurbetçi bir sag bek bakıldığı söyleniyordu. Bugun Oliveira durumu netleşir. Sag bekin steau maclarına yetişmesi gibi bir zorunluluğu yok.

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 18:51
Galatasaray'da para çok artık Oliviera'ya 15M € verir alırız :D

Revolution
06.Ağustos.2007, 18:55
Morientes,Miguel iyidir. :D

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 18:58
Bu ne ya ? İyice Meira olayına döndü. Onda da biri geldi diyordu, diger yerde iş çıkmaza girdi Tottenham a gidiyor dedi, digeri de Haldun Üstünel yalanladı dedi. Sonucu iyi bitmişti. İnşAllah Oliveira'nın da sonu mutlu biter.

Revolution
06.Ağustos.2007, 19:00
Eğer Miguel,Morientes doğruysa ve onlar gelirse iyi olur.Miguel,Oliveira da fena olmaz hani :zuhaha

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 19:01
Bu ne ya ? İyice Meira olayına döndü. Onda da biri geldi diyordu, diger yerde iş çıkmaza girdi Tottenham a gidiyor dedi, digeri de Haldun Üstünel yalanladı dedi. Sonucu iyi bitmişti. İnşAllah Oliveira'nın da sonu mutlu biter.
Herkez kendi kafasından bişeyler diyor :)
Bu transfer politikasına akıl sır ermez... :D

Revolution
06.Ağustos.2007, 19:03
Bence bu politika falan değil artislik:D

http://www.webaslan.com/images/haber/2006/3295204567-soccer-uefa-champions-league-group-b-valencia-v-chelsea-mestalla%5B1%5D.jpg

Miguel sağ bek Monteiro forvet

Transferde art arda patlattığı bombalarla taraftarlarını sevindiren Galatasarayımız, Valencia forması giyen Portekizli sağ bek Miguel'in de işini bitirdi. Avrupa'nın sayılı kanat savunucuları arasında gösterilen yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılarımız önümüzdeki günlerde bu transfere resmiyet kazandırmak istiyor. Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın ardından maddi olarak rahatlayan Galatasarayımız, Miguel gibi önemli bir ismi yakın arkadaşı Fernando Meira'nın da aracı olmasıyla renklerine bağlama aşamasına geldiği öğrenildi. Ünlü futbolcumuz, geçtiğimiz sezon Valencia'nın yaşadığı başarısızlık üzerine takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti. OLIVEIRA HÂLÂ LİSTEDE
Öte yandan sarı-kırmızılı takımımız sekizinci yabancı olarak kaliteli bir forveti kadrosuna katmak için çabalarını sürdürüyor. Cimbom son olarak rotayı ünlü İspanyol santrfor Fernando Morientes'e çevirirken, Oliveira'yla ilgili çalışmalar da sürüyor. Yönetimimizin Oliviera ya da Morientes'ten birine bu hafta imza attırmak istediği biliniyor.

06.08.2008

Miguel işi bitti diyor..Kesin birşey var mı?

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 19:05
Bİr çok sitede miguel'in haberi varmış heralde gelecek

Revolution
06.Ağustos.2007, 19:07
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/servet008_0608.jpg

"Ocakta gideyim siz de kazanın"

G.Sarayımızın başarılı savunmacısı Servet Çetin'den sarı-kırmızılı yönetimimize mesaj var. Geçen sezon ligdeki ve EURO 2008'deki performansıyla önemli kulüplerin dikkatini çeken Servet, yönetimle yaptığı görüşmede "Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Şimdi olmadı ama devre arasında gitmeme izin verin" dedi. Galatasaray'da sadece bir sezon futbol oynamasına rağmen taraftarların gönlünde taht kuran Servet, yöneticilerle yaptığı görüşmede şunları dile getirdi: "SÖZLEŞMEM BİTECEK"
"Galatasaray forması giymek bana gurur veriyor. Ama her futbolcu gibi benim de gönlümde Avrupa yatıyor. Sizin de bildiğiniz gibi ciddi teklifler geliyor. Şimdi yollamadınız ama Ocakta gitmeme izin verin. Zaten sezon sonu sözleşmem bitecek. Devre arasında gideyim; hem siz para kazanın hem de hayalim gerçek olsun."

06.08.2008

Sabahın yaptığı haberler kolpaya benziyor yahu.Bu ne Servet gitmek istiyor falan.

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 19:09
Sabahtan hayır çıkmaz artık :D

klasgs
06.Ağustos.2007, 19:11
Bence bu politika falan değil artislik:D

Miguel işi bitti diyor..Kesin birşey var mı? sabahta pek boş haber vermez bitti diyor sabahın yalancısıyım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

http://www.webaslan.com/images/haber/2006/servet008_0608.jpg

"Ocakta gideyim siz de kazanın"

G.Sarayımızın başarılı savunmacısı Servet Çetin'den sarı-kırmızılı yönetimimize mesaj var. Geçen sezon ligdeki ve EURO 2008'deki performansıyla önemli kulüplerin dikkatini çeken Servet, yönetimle yaptığı görüşmede "Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Şimdi olmadı ama devre arasında gitmeme izin verin" dedi. Galatasaray'da sadece bir sezon futbol oynamasına rağmen taraftarların gönlünde taht kuran Servet, yöneticilerle yaptığı görüşmede şunları dile getirdi: "SÖZLEŞMEM BİTECEK"
"Galatasaray forması giymek bana gurur veriyor. Ama her futbolcu gibi benim de gönlümde Avrupa yatıyor. Sizin de bildiğiniz gibi ciddi teklifler geliyor. Şimdi yollamadınız ama Ocakta gitmeme izin verin. Zaten sezon sonu sözleşmem bitecek. Devre arasında gideyim; hem siz para kazanın hem de hayalim gerçek olsun."

06.08.2008

Sabahın yaptığı haberler kolpaya benziyor yahu.Bu ne Servet gitmek istiyor falan.
Servet zaten avrupada oynamak istedigini bilmeyen yok neresi yalan haber ? cok dogaldır ocak ayında gitmek istiyor olması

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 19:18
Servet'in avrupaya gideceğini hiç sanmıyorum ben

Addolorato
06.Ağustos.2007, 19:22
Bölümdeki Oliviera havası iyice dağılmış bence gelmeyecek oliviera:D

klasgs
06.Ağustos.2007, 19:23
Servet'in avrupaya gideceğini hiç sanmıyorum ben her oyuncunun gönlünde avrupa sevdası vardır. Konu şu an bence servet degil gelecek transferlerdir zaten şu an bir yere gittigi yok ocak ayı gelince veya sezon sonu bu olay çözüme ulaşır.

ShevAnil
06.Ağustos.2007, 19:28
Bu Avrupa Kelimesini Anlıyamıyorum Ben.. Türkiye Avrupada Değilmi? Madem Avrupa'da Oynamak istiyor Kalsın Burda. :)

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 19:32
Evet yahu Türkiye'de avrupa servet kalacak demek ki... :D

klasgs
06.Ağustos.2007, 19:43
Bu Avrupa Kelimesini Anlıyamıyorum Ben.. Türkiye Avrupada Değilmi? Madem Avrupa'da Oynamak istiyor Kalsın Burda. :) 'gazetede bile avrupada oynamak istiyorum' demiş gazetenin gazabına ugradım :D haklısın yanlış olmuş.

ShevAnil
06.Ağustos.2007, 20:01
Yok Abi Kastım Sen Değildin Zaten. Yani Yazmak İstedim Hep Avrupa Deniyor'da..

klasgs
06.Ağustos.2007, 20:13
Yok Abi Kastım Sen Değildin Zaten. Yani Yazmak İstedim Hep Avrupa Deniyor'da.. haklısın...

Belgorth
06.Ağustos.2007, 20:33
Hatta tam olarak Avrupa yani, İstanbul'un Avrupa yakası takımı değil mi Galatasaray sonuç olarak :)

eGowiCh
06.Ağustos.2007, 20:36
"Avrupa" kelimesinden kasıt Bundesliga, Seri A, La Liga, Premiership gibi ligler. Bu liglerde oynamak istediğini söylüyor, yani "Avrupa" liglerinde. Avrupa kelimesinden kastedilen şey ülkenin hangi kıtada olması değil. Macaristan, Rusya, İsrail, Ermenistan, Yunanistan, Belçika, Hollanda da Avrupa'ya dahil, fakat gazetelerin kastettiği İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya ülkeleri ve ligleri.

LaVioRtH_cL
06.Ağustos.2007, 20:36
Bölümdeki Oliviera havası iyice dağılmış bence gelmeyecek oliviera:D

gelecek, rahat ol.

demirhanmurat38
06.Ağustos.2007, 21:38
gelecek, rahat ol.

bence gelmesin daha önce de güiza transferi ile dediklerimin aynısı bu kez de oliveira için söylüyorum. iki oyuncu da bence pek iş yapamaz bu ligde. yapsalar bile aldıkları paranın hakkını veremezler. bu oyunculara verilen paralara yazık. gaatasaray oliveira'yı alsa bile en az 10 milyon euro'ya yakın bir bonservis ödemek zorunda(bence). bu parayla da daha iyi oyuncular alınabilir. hem oliveira'nın galatasaray'a avrupa'da başarı getireceği kesin değil. olan bizim paramıza oluyor türkiye'nin parasına oluyor. ama suç biraz da taraftarlarda. herkes tutturmuş yıldız oyuncu diye yönetim de baskı altında kalıp bu tür yüksek miktarda para isteyen oyunculara yönelmek zorunda kalıyor.
bence iyi transfer yıldız transfer değildir. iyi transfer oyuncunun kalitesi ve ona ödenen para ile alakalıdır. yani kewell iyi bir transfer olabilir ama oliveira olmaz. ama oliveira kabul edilebilir bir paraya alınırsa o zaman fikrim değişebilir...
not: gs'liyim...

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 21:53
bence gelmesin daha önce de güiza transferi ile dediklerimin aynısı bu kez de oliveira için söylüyorum. iki oyuncu da bence pek iş yapamaz bu ligde. yapsalar bile aldıkları paranın hakkını veremezler. bu oyunculara verilen paralara yazık. gaatasaray oliveira'yı alsa bile en az 10 milyon euro'ya yakın bir bonservis ödemek zorunda(bence). bu parayla da daha iyi oyuncular alınabilir. hem oliveira'nın galatasaray'a avrupa'da başarı getireceği kesin değil. olan bizim paramıza oluyor türkiye'nin parasına oluyor. ama suç biraz da taraftarlarda. herkes tutturmuş yıldız oyuncu diye yönetim de baskı altında kalıp bu tür yüksek miktarda para isteyen oyunculara yönelmek zorunda kalıyor.
bence iyi transfer yıldız transfer değildir. iyi transfer oyuncunun kalitesi ve ona ödenen para ile alakalıdır. yani kewell iyi bir transfer olabilir ama oliveira olmaz. ama oliveira kabul edilebilir bir paraya alınırsa o zaman fikrim değişebilir...
not: gs'liyim...
Oliviera'dan daha kaliteli hangi oyuncuyu alabilir Galatasaray??

ShevAnil
06.Ağustos.2007, 22:08
Demirhan Kaıtlmıyorum Çok Yanlış Düşünüyorsun.. Oliveira'da, Güiza'da Bu Sezon En Az 22-23 Gol Atacaklar Bence.

demirhanmurat38
06.Ağustos.2007, 22:10
Oliviera'dan daha kaliteli hangi oyuncuyu alabilir Galatasaray??

galatasaray'a hangi oyuncunun alınmasını sölemek benim görevim değil ayrıca galatasaray'ın kesin maddi durumunu da bilemiyorum. ben sadece transferler hakkında yorum yapabilirim...
ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ben burada bir isim versem hemen fm'den tanıyosun kaç maçını izledin diye muhabbetler dönecek. ben izlediğim kadarıyla oliveira'nın galatasaray'ın santraforu olacağına inanmıyorum...

MaTRaKaN
06.Ağustos.2007, 22:18
galatasaray'a hangi oyuncunun alınmasını sölemek benim görevim değil ayrıca galatasaray'ın kesin maddi durumunu da bilemiyorum. ben sadece transferler hakkında yorum yapabilirim...
ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ben burada bir isim versem hemen fm'den tanıyosun kaç maçını izledin diye muhabbetler dönecek. ben izlediğim kadarıyla oliveira'nın galatasaray'ın santraforu olacağına inanmıyorum...
Bence Oliviera Galatasaray'a gelirse öpüp başımıza koyalım :D. İşin şakası ama bu tabi de Oliviera Galatasaray'a uyabiliecek çok kaliteli bir futbolcudur.

klasgs
06.Ağustos.2007, 23:16
miguel haberleri yayılmaya basladı keske olsa ne gusel olur herhalde 5 yıl bu bolgeyle ılgılı konusmayız :)

King_91
06.Ağustos.2007, 23:18
miguel haberleri yayılmaya basladı keske olsa ne gusel olur herhalde 5 yıl bu bolgeyle ılgılı konusmayız :)

Türkiye'nin çok şey beklediği uğur gibi gençler noolacak ? bence sağda uğur sakat olmadığı sürece dışarıdan bir adama gerek yok . zaten sabri de iyi kötü hallediyor orayı uğur'un yokluğunda . uğur gelince de sorun olmaz .

erdemzorer10
06.Ağustos.2007, 23:32
önceliğin santrafor transferinde olduğunu düşünüyorum..bekleyelim zaten son 1 gün...ricardo oliveira gelirse yılın bombası olur o yüzden oliveirayı tartışmanın pek bi anlamı yok bence..müthiş kalite bi forvet..

Belgorth
06.Ağustos.2007, 23:50
diz kapağı kırılmış bir oyuncu kolay kolay toparlayamaz, hele 3 ameliyat geçirdiyse iyice zor bir durumda olduğu düşünülebilir. daha önce buna benzer bir diz kapağı sakatlığı olan arkadaşım yaklaşık 2 sene toparlayamadı, toparladığında da artık vitrin yaşını geçtiğinden futbolu profesyonel olarak oynayamadı. Uğur daha en az bir sezon yok arkadaşlar bu nedenle oraya takviye yapılabilir. denildiği gibi Sabri anca idare ediyor sağ bekte.

King_91
06.Ağustos.2007, 23:53
diz kapağı kırılmış bir oyuncu kolay kolay toparlayamaz, hele 3 ameliyat geçirdiyse iyice zor bir durumda olduğu düşünülebilir. daha önce buna benzer bir diz kapağı sakatlığı olan arkadaşım yaklaşık 2 sene toparlayamadı, toparladığında da artık vitrin yaşını geçtiğinden futbolu profesyonel olarak oynayamadı. Uğur daha en az bir sezon yok arkadaşlar bu nedenle oraya takviye yapılabilir. denildiği gibi Sabri anca idare ediyor sağ bekte.

senin arkadaşınla uğur'un aynı kefede oldugunu sanmıyorum hem daha genç de . ama böyle bir arayış varsa uğur'un düzelmesi çok uzun sürecek demektir bence .

Revolution
07.Ağustos.2007, 00:10
Uğur'un sakatlığı o kadar sürecekse Miguel biçilmiş kaftan..Miguel-Oliveira iyi gider be hocam. :D

MaTRaKaN
07.Ağustos.2007, 00:43
Miguel birden çıktı ben ne olduğunu anlamadım valla :D

PesimiSTyLa
07.Ağustos.2007, 00:49
Miguel'i geçin Oliveira da yatıyor galiba. Oyuncu ile anlasılmış; ama zaragoza vermiyormuş.

Revolution
07.Ağustos.2007, 01:15
Oliveira'dan kötü haber

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı golcü futbolcu Ricardo Oliveira'nın, kulübü Real Zaragoza'da kaldığı iddia edildi.

http://www.ntvspor.net/Images/33690.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 17:30 TSİ 6 Ağustos 2008 Çarşamba
İspanyol basını, Galatasaray ve Benfica başta olmak üzere Avrupa'daki birçok kulübün transfer etmek istediği Ricardo Oliveira'nın, kulübü Real Zaragoza'da kaldığını yazdı.

İspanya'da 2. lige düşmesine rağmen Oliveira'yı kadrosunda tutmak isteyen Real Zaragoza'nın, Brezilyalı futbolcuyu ikna ettiği ve sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak kontratında futbolcu lehine düzeltmeler yaptığı iddia edildi.

İspanyol basınında ayrıca Oliveira'nın, ''Herşey bitti. Zaragoza bana 1 yıl daha teklif etti ve kabul ettim. Zaragoza'da olmaktan mutluyum, ailem de memnun. Kulübe hizmet etmeye hazırım'' sözlerine yer verildi.

.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
Sanırım yattı bu transfer..NTV Spor'da çıktığına göre.Morientes gelir inşallah.Yatmasaydı şuana kadar bir haber çıkardı heralde.

PesimiSTyLa
07.Ağustos.2007, 01:35
Sezgin'den Oliveira açıklaması!
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ricardo Oliveira transferi konusunda olumsuz herhangi net bir gelişmenin olmadığını, bonservis sorununu çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.

Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

06.08.2008
Kaynak : İHA

Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 02:17
Bu saatden sonra olmaz bence

sitte
07.Ağustos.2007, 02:28
Sadece Milito gelir hala Milito diyorum ya:D

Revolution
07.Ağustos.2007, 02:35
Zaragoza da artistlik yapmasın versin adam gibi bir fiyata..Haydi Sezgin,Üstünel ikilisi ikna edin şunları...........

Selman Ozturk
07.Ağustos.2007, 02:36
1 saat evvel 2 telefon gorusmesi yaptim Turkiye ile. Aldigim bilgilerin paylasilabilecek olan kisimlarini Galatasaray taraftari olan arkadaslarimizla paylasmak istiyorum.

Ilk telefon gorusmesini babamla gerceklestirdim. Amacim Galatasaray ile ilgili bilgiler almak degil yalnizca hatrini sormakti. Ancak her seferinde oldugu gibi konu yine Galatasaray'a gelmisti :) Cumlesinin bazi noktalarini keserek aktariyorum.

-Bu Zaragoza'da oynayan Brezilyalı santrafor icin hala calisiyorlar. Seker Dede'ye (Sabri Ulker'den, daha dogrusu Ulker firmasindan bahsediyor) basvurmuslar yine isi cozmesi icin.Ne cevap aldilar bilmiyorum ama Haldun hala konusurken siritmiyorsa ben zannetmem olumlu oldugunu.Bakalim ne olacak. Olmazsa baska kaynak bakilir. Ama bu cocuk saglam kacirmamak lazim.

Ardindan yaklasik 1 saat sonra Galatasaray TV'de gorev yaptigim donemde tanistigim kanal yoneticilerinden biri ve cok sevdigim bir agabeyim olan X'i aradim (Isim vermemin engel teskil edip etmeyeceginden emin olmadigim icin X demekte yarar var). Amacim yine hatir sorup hasret gidermekti. Ancak konu yine Galatasaray'a geldi kacinilmaz olarak. Yine bazi noktalari keserek ozet cumleyi yaziyorum:

-Bence Oliveira olacak Selman. Bilmiyorum ne kadar dayanacaklar ama olacak gibime geliyor. Olmazsa elde zaten Arjantin'li (Arjantin asilli genc bir santrfordan bahsediyor.Ancak Zarate degil) var. Ama benim hislerim kuvvetlidir biliyorsun ikna olacak Zaragoza.

Bekleyip gorecegiz...

sitte
07.Ağustos.2007, 02:40
Acaba Arjantin'li olan kim bende gelecek diye duyumlar aldım...

Revolution
07.Ağustos.2007, 02:41
Beyler dayanışma içinde olup şu Arjantinli'yi bulalım. :D Arjantin asıllı dediğine göre başka ırkı daha var. :) Selman abi çok teşekkürler bilgiler için.Ya Oliveira ya da o Arjantinli o zaman.

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2007, 02:42
Selman abi kaynağı koymuş buraya :) Bekleyip görmek kalıyor bizlere.Umarım en iyileri gelir.Türkiye'mizin futbol değeri artar da alınan en kötü yabancılarda bile avrupada ses getiren yabancılar olur :)

MaTRaKaN
07.Ağustos.2007, 02:45
İş iyice çözülmez hale geldi ne olucak kimse bilmiyor...

Revolution
07.Ağustos.2007, 02:52
Herşey yarın belli olur..Biz boşu boşuna bugünden bekliyoruz. :D

demirhanmurat38
07.Ağustos.2007, 02:53
arjantin asıllı dendiğine göre arjantin milli takımında da oynamıyor genç olmasını da 25'ten küçük olarak algılarsak (fm genie scout'a göre) sadece 2 oyuncu kalıyor.:D::D:D:

a)david gigliotti (st etienne)
b)roberto colautti (gladbach)

not: bunlar sadece tahmin...

Selman Ozturk
07.Ağustos.2007, 03:01
Herşey yarın belli olur..Biz boşu boşuna bugünden bekliyoruz. :D

Yarın için kesin diyemeyiz. Transferler Steau'yu eledikten sonra da gerçekleşebilir.Bu ne kadar doğru olur bilinmez ama kesin diye birşey söylemek yanlış olabilir...

sitte
07.Ağustos.2007, 03:02
Fm ile çözülmez bu işler Milito falan diyordum d o da Arjantin'li sanırım :D

Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 03:06
Selman abi çok saol bilgiler için X in söyledikleri heycanlandırdı beni :)

sitte
07.Ağustos.2007, 03:11
Abi bu X sağ bek transferiyle ilgili Miguel iddaalarına bir şey dedi mi hiç bir yerde veya resmi sitede yalanlamada gelmedi...

Belgorth
07.Ağustos.2007, 03:12
senin arkadaşınla uğur'un aynı kefede oldugunu sanmıyorum hem daha genç de . ama böyle bir arayış varsa uğur'un düzelmesi çok uzun sürecek demektir bence .

belirteyim arkadaşım 16 yaşındaydı bu olay başına geldiğinde ve İstanbulspor'un altyapısında oynuyordu ki İstanbulspor'un 4 büyüklerin belalısı olduğu dönemden bahsediyoruz. bir sene sonra A takıma çıkacağı düşünülüyordu, belki Uğur kadar yetenekli değildi ama ortalamanın üzerinde bir oyuncu olacağı kesindi. ayrıntı bilgi olarak böyle bir şey söyleyebilirim.

Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 03:22
FM deki tüm Arjantinli ataklara baktım . Rodrigez i gördüm "yoksa mı" dedim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selman abi arjantinlinin adını söyledimi ? (Söylediyse şimdi söyle demicem eğer Olivierayı alırsak söylersin :) )

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 03:31
Geri DÖndüm öncelikle bu 1 :D

Şİmdi konumuza gelelim arjantinli oyuncu için genç denmiş eğer gençse ve gelecek vaadediyorsa bence o alınmalı. Ama böyle gelecek vaadedmeyen taraftarı oyalamak için alınacak bir Arjantin'li ise bence alınmamalı. Ricardo Oliviera TÜrkiye Ligi kalitesinin üzerinde bir oyuncu ve Galatasaray'a 5 sene için yararlı olabilir. Ayrıca NTV Spor'da söylediler Zaragoza 1.Lige çıkana kadar Oliviera'yı kiralama teklifi yapmışız

Onurap
07.Ağustos.2007, 03:34
Ya gelecekse fizik gücü iyi olsun yoksa 2.carrusca olur..

uAsamet91
07.Ağustos.2007, 03:35
Maxi Lopez olabilirmiki :)

MaTRaKaN
07.Ağustos.2007, 03:35
Steau maçından önce gelsin şu forvet yoksa gol atamıyacaz :D

Revolution
07.Ağustos.2007, 04:19
Maxi Lopez olabilirmiki :)

Maxi Lopez kesinlikle bence.İlk defa aklıma geliyor ve hazır Haldun Üstünel de İspanya'da.Transferi rahat bir şekilde gerçekleştirebilir.

UlquioRRa
07.Ağustos.2007, 04:28
Zaragoza'yla pazarlık yaptığımız için Oliveira olmazsa Milito olma ihtimali yüksek. Ama bu sadece bir teori. İnşAllah Arjantinli olan'ı alırız. İlerde iyi fiyata satabiliriz.

SiR ToMaSRoSiCkY1
07.Ağustos.2007, 04:35
Maxi Lopez kesinlikle bence.İlk defa aklıma geliyor ve hazır Haldun Üstünel de İspanya'da.Transferi rahat bir şekilde gerçekleştirebilir.

Maxi Lopez Rusya'da oynuyor.Fc Moskova da sanırsam.

Onurap
07.Ağustos.2007, 04:40
oscar trejo olabilir oda ispanyada r.mallorca da

hp-fm-gs
07.Ağustos.2007, 04:41
Trejo mu ?

Acaip heyecanlandım.. :icon_smile:

Revolution
07.Ağustos.2007, 04:43
Doğru yahu Maxi Lopez FC Moskow'da oynuyor..Trejo veya Maxi Lopez olabilir genç olarak.Almanya'da oynayan genç Arjantinli var mı?Bildiğim kadarıyla Adnan Sezgin Almanya'da.

SiR ToMaSRoSiCkY1
07.Ağustos.2007, 04:46
Doğru yahu Maxi Lopez FC Moskow'da oynuyor..Trejo veya Maxi Lopez olabilir genç olarak.Almanya'da oynayan genç Arjantinli var mı?Bildiğim kadarıyla Adnan Sezgin Almanya'da.

Adnan Sezgin İspanya'da...Sanırsam Haldun Üstünel Almanya'da.

Revolution
07.Ağustos.2007, 04:50
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/idman178_0608.jpg

Çalışmalarımız sürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından tam sahada taktik ağırlıklı bir idman yaptıkları kaydedildi. Sarı-kırmızılı takımda genç oyuncu Aydın Yılmaz'ın antrenmanın ardından antrenör Cevat Güler'le ek bir çalışma daha yaptığı belirtilirken, tedavisi süren Emre Güngör'ün takımdan ayrı koşu gerçekleştirdiği belirtildi.
Sakatlıkları devam eden Lincoln, Kewell, Mehmet Güven ve Linderoth ile daha önce sindirim sistemi rahatsızlığı bulunduğu açıklanan Orkun'un da takımdan ayrı çalışma yaptıkları dile getirildi.
Sarı-kırmızılı takım, yarın Bursasspor ile yapacağı hazırlık maçı için sabah saatlerinde özel bir deniz otobüsü seferiyle Bursa'ya hareket edecek.
Kaynak: AA

klasgs
07.Ağustos.2007, 04:57
kim bu genc arjantinli heyecanlandım inş o olur :D zaten oliveira sarpa sarmaya basladı zannetmıyom o gelsın

Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 04:58
Evet Maxi Lopez da olabilir büyük bir ihtimalle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.galatasaray.org/

Ana sayfadaki resim çok güzel. Ümit Karanın bakış süper :n:

erdemzorer10
07.Ağustos.2007, 05:23
Steau maçından sonraya atılabilir transfer işi ..ama umarım ricardo oliveira gelir..şu soru işareti dolu arjantinli saviola degilse tabi..

hp-fm-gs
07.Ağustos.2007, 05:28
Oliveira işi büyük ihtimalle yattı beyler. Türk ajanslarda böyle yazmaya başladı..

Umarım Saviola gelir..

King_91
07.Ağustos.2007, 05:29
Steau maçından sonraya atılabilir transfer işi ..ama umarım ricardo oliveira gelir..şu soru işareti dolu arjantinli saviola degilse tabi..

steau maçından sonraya atarsak çoğu oyuncuyu kaçırırız şamp.liginde oynatamayacağımız için . ayrıca bence yabancı genç oyuncu transfer etmek kumar olabilir . tanınmış bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum ben

sitte
07.Ağustos.2007, 06:04
Transfer haberlerinde yaklaşık 15-20 sayfa önce Milito dedim hala da Milito diyorum içime doğdu yahu:D

Flawless Victory
07.Ağustos.2007, 06:19
Neri Cardozo...

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 06:21
Arda'nın forması hiç olmamış:D:D:D:D ayrıca Saviola yanlışım yoksa 26 yaşında çokda genç değil bence alternatif oyuncu o değildir..

metaLwrath
07.Ağustos.2007, 06:26
bencede oliviera sarpa sarmaya başladı büyük ihtimalle yatacak-milito gelirse eseriz be.

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 08:01
Zaragoza, Oliveira'nın kalmasını garantiledi

Galatasaray ve Benfica başta olmak üzere Avrupa’daki birçok kulübün transfer etmek istediği Ricardo Oliveira, Real Zaragoza’da kaldı.
İspanya’da 2. lige düşmesine rağmen Oliveira’yı kadrosundan çıkartmak istemeyen Real Zaragoza, Brezilyalı futbolucunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, toplam 5 yıl olan kontratında futbolcu lehine düzeltmeler yaptı. Kulüp başkanı Agapito İgleisas’ın Oliveira’yı 2.ligde oynaması için ikna ettiği belirtilirken, Brezilyalı futbolcu, "Herşey artık bitti. Zaragoza bana 1 yıl daha teklif etti ve kabul ettim. Zaragoza’da olmaktan mutluyum, ailem de memnun. Kulübe hizmet etmeye hazırım" dedi.

Miguel Brito sürprizi

http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/08/06/fft17_mf82939.Jpeg

Galatasaray, transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Real Zaragoza’nın golcü futbolcusu Oliveira’nın kulübünün ücretini yüzde 30 artırması ve sözleşmesini bir yıl daha uzatmasının ardından rotasını sürpriz bir şekilde Valencialı Miguel Brito’ya çevirdi.
Sarı-kırmızılı yöneticilerin yaklaşık bir haftadır transfer çalışmalarını gizlice yürüttükleri ve 28 yaşındaki Portekizli oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladıkları öğrenildi. Yöneticilerin Valencia ile milli oyuncunun bonservisi için pazarlıklara devam ettiği de bildirildi.
Portekiz Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer alan ancak fazla forma şansı bulamayan Brito’nun Valencia’da son bir yılda yaşanan yönetim sorunlarından dolayı ayrılmak isteği belirtildi. Miguel Brito’nun sarı-kırmızılı kulübe yeni transfer olan vatandaşı Meira’nın da olumlu görüş bildirmesi üzerine Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

milliyet

Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 08:05
Eğer doğruysa Demekki arjantinli X geliyor :)

Nedvedmania
07.Ağustos.2007, 08:08
İspanya'dan G.Saray'a kötü haber

Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği belirtilen Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira konusunda farklı bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basını 28 yaşındaki yıldızın Zaragoza'nın ücretine zam yapması nedeniyle takımda kaldığını iddia etti.
İspanya'da Aragon Bölgesi'nin önemli gazetelerinden Heraldo De Aragon'da yer alan habere göre daha önce 2. Lig'de oynamak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını açıklayan Oliveira, alacağı ücretin 3 milyon Euro'ya yükseltilmesiyle mavi beyazlı ekipte kalmayı kabul etti. 4 yıllık olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2013 yılına kadar İspanya'da kalmayı kabul eden Brezilyalı, böylece Milito ve Ayala ile birlikte takımda en yüksek ücreti alan isimler arasına girdi.

Haberde Oliveira'nın "Kulübüm 4 yıllık sözleşmemi 1 yıl daha uzatmayı teklif etti, ben de düşünmeden kabul ettim. Onların benden memnun olduğunu bilmek çok güzel. Burada kaldığım için çok mutluyum, çünkü ailem hayatına aynı yerde devam edecek ve çocuklarım aynı okula gidecek" sözleri de yer aldı.

Bu arada Oliveira, dün Pontevedra ile oynanan hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.

(Ligtv.com.tr)

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 08:11
Yarın bütün ajanslara düşer demek ki Arjantin'li gelecek gibi duruyor ama kim olacak :)

sitte
07.Ağustos.2007, 08:13
Milito sonuna kadar:D

demirhanmurat38
07.Ağustos.2007, 08:16
ricardo oliveira'nın gelememesine gerçekten çok sevindim aradığımız adam değildi. haberturk'de bir adam mccarthy'den bahsetmiş bence bize böle adamlar lazım. fazla koşan ve pek tuzlu olmayan. ayrıca nonda'yla birbirlerini tanımaları da avantaj.
miguel'e gelince bence gerekli bir transfer. uğur uçar'ın durumu belirsiz. futbolu bırakabilir diyenler bile var. bir tek sabri'yle yürümez bence o iş...

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 08:17
Yav sende taktın Milito'ya :D

Lionel Andres Messi
07.Ağustos.2007, 08:18
arkadaşlar lisandro lopez bu kriterlere uygun mu acaba 24-25 yaşındaydı geçen yıl portekizde gol kralı olmuş aklıma bu geldi.

olursa süper olur bu adam arjantinliler bizde pek iş yapamaz ama bu adam olursa bomba olur bence.

PesimiSTyLa
07.Ağustos.2007, 08:19
ricardo oliveira'nın gelememesine gerçekten çok sevindim aradığımız adam değildi. haberturk'de bir adam mccarthy'den bahsetmiş bence bize böle adamlar lazım. fazla koşan ve pek tuzlu olmayan. ayrıca nonda'yla birbirlerini tanımaları da avantaj.
miguel'e gelince bence gerekli bir transfer. uğur uçar'ın durumu belirsiz. futbolu bırakabilir diyenler bile var. bir tek sabri'yle yürümez bence o iş...

Oliveira gelmesn McCarthy gelsin :icon_confused: O da güzel.

Bir de su arjantinli olayını cok büyüttünüz.

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 08:22
Aslında bize İngiltere'de en az 1 sene oynamış fiziği iyi bir oyuncu lazım eğer Güney Amerika'dan birisi alınacaksa bu kişinin fizik gücü çok yüksek olmalı çünkü diğer türlü Türkiye'nin furboluna ayak uyduramıyorlar.. Ayrıca McCarthy'e benzer bir oyuncu alınırsa Galatasaray'a yararlı olabilir...

PesimiSTyLa
07.Ağustos.2007, 08:33
Bu arada Oliveira için zaragoza 23Milyon € cekmiş. Milan R10 u kaca almıştı? Avrupa da böyle fiyatlar. Sonra biz Arda için 20 isteyince yok , çüş oluyor :)

Oliveira işi bitti bundan sonra. Gelmeyecek. Muhtemelen Steau maclarına mevcut kadro ile cıkacagız, 30 ağustosa kadar da sagbek ve forvet transferini yaparız.

gerrrard
07.Ağustos.2007, 08:47
Bugün hürriyette bi haber gördüm. Şok oldum. Benni McCarthy'yi alabilirmişiz. Oha dedim direk. Benni gelirse tek kelime ile UÇARIZ

demirhanmurat38
07.Ağustos.2007, 08:58
Aslında bize İngiltere'de en az 1 sene oynamış fiziği iyi bir oyuncu lazım eğer Güney Amerika'dan birisi alınacaksa bu kişinin fizik gücü çok yüksek olmalı çünkü diğer türlü Türkiye'nin furboluna ayak uyduramıyorlar.. Ayrıca McCarthy'e benzer bir oyuncu alınırsa Galatasaray'a yararlı olabilir...

katılıyorum gs'mize ayapı yere basan sağlam kısa mesafede süratli adamlar lazım. mccarthy tam aradığımız adam ki hem blackburn hem de kendisi gs'nin kendisiyle iligilendiğini açıklamış...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bugün hürriyette bi haber gördüm. Şok oldum. Benni McCarthy'yi alabilirmişiz. Oha dedim direk. Benni gelirse tek kelime ile UÇARIZ

benni mc carthy gerçekten müthiş transfer olur. nonda-benni ikilisini düşünemiyorum bile...

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 14:15
Benni-Nonda ikilisi demişsin ancak tek forvetli bir sistemle oynaması bekleniyor Skibbe'nin.

JunkChorn
07.Ağustos.2007, 14:18
Tekli sistemde gelecek forvet banko oynar diye düşünsek,yani mantık olarak yeni alınacak yabancı forvetin direk yedek kalması bence uygun olmaz:)

Ümit Karan - Nonda - Yaser yedek kalacak çok büyük ihtimalle bir tanesi 18'e giremeyecek.

Skibbe'nin işi zor.

klasgs
07.Ağustos.2007, 14:18
Son aday McCarthy
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/8/7_225017_mccarthy0708bb.jpgOliveira sözleşmesini uzatınca, Galatasaray, Blackburn'ün Güney Afrikalı golcüsüyle temaslar başladı.
7.8.2008

2013’e kadar uzattı
Golcü arayışlarını bu akşam saatlerine kadar noktalamayı ve yeni transferini UEFA listesine eklemeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, Avrupa’nın dört bir yanındaki temasları sıklaştırdı. Uzun süredir gündemde yer alan ve Fenerbahçe ile Benfica’nın verdiği teklifler nedeniyle fiyatı giderek yükselen Oliveira, dün kulübü Real Zaragoza ile olan mukavelesini 2013’e dek uzattı. Buna rağmen Brezilyalı golcüyü kiralamak adına görüşmelerini sürdüren Cim Bom, süper bir alternatif belirledi.
‘Tugay bana söyledi’
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Cim Bom, bir süredir transfer listesinde yer alan Güney Afrikalı santrfor Benni McCarthy’nin işini bitirmek için düğmeye bastı. Tugay’ın Blackburn’den takım arkadaşı olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada, “Henüz bana ulaşmış resmi bir teklif yok. Ancak Galatasaray’ın ilgisi benim için sürpriz olmadı. Çünkü Tugay, 2 ay önce Galatasaray’ın listesinde olduğumu söylemişti” ifadesini kullandı.
Kariyeri bir hayli görkemli
Tam adı: Benedict Saul McCarthy
Doğum tarihi: 12 Kasım 1977 (yaşı 30)
Ülkesi: Güney Afrika (70 maç, 30 gol)
Boyu: 1.83
Mevkii: Santrfor
Kulübü: Blackburn Rovers
(59 maç, 26 gol)
Önceki kulüpleri:
Porto (86 maç, 46 gol), Celta Vigo
(66 maç, 10 gol), Ajax (35 maç, 20 gol) Kaynak: Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oliveira sözleşmesini uzatmak için tamamen Galatasarayı Kullandı layık degildi zaten bize iyi oldu almadıgımız hic istemiyordum :icon_biggrin: yeni transferde bugun belli olur bakalım ne olacak.

JunkChorn
07.Ağustos.2007, 15:17
Bence bugün de belli olmayacak..Hafta sonu açıklama gelir diye düşünüyorum.
Kim gelirse gelsin geride kalana tekli forvetde yazık olacak.

Revolution
07.Ağustos.2007, 17:24
McCarthy Arjantin asıllı mı? :zuhaha Bence yine ismi çıkmamış biri bugün gelir.;)

MaTRaKaN
07.Ağustos.2007, 18:15
McCarthy süper bir transfer olur

Addolorato
07.Ağustos.2007, 18:18
İçimden bir ses McCarthy'nin geleceğini söylüyor

fmsmyrna
07.Ağustos.2007, 19:09
Skibbe her maça tek forvet çıkmaz kanımca tek forvet çıkması zaten Lincoln-Kewell-Arda üçlüsü oynatma isteği değil miydi?Şu anda bildiğim kadarıyla Kewell-Lincoln sakat, sonraları Lincoln yine sorun çıkarabilir.Ya da allah göstermesin bir sakatlık olur yani her zaman tek forvet oynayacağını sanmıyorum.Galatasaray yıllardır baskılı futbol oynar özellikle ASY'de tek forvet oynarsa eskisi kadar iyi baskı yapamayabilir.

sitte
07.Ağustos.2007, 20:12
Bir arkadaşa Oliveira gelmiş demişler tam bilmiyorum?

Lionel Andres Messi
07.Ağustos.2007, 20:13
benni mcCarthy i isteriz,iyi adam gelirse iyi bir transfer olacak:)

Onurap
07.Ağustos.2007, 20:16
gelecek adam nonda ve ümitten bariz üstün olmalı ki onları kesebilsin..Tek forvet oynayacağımıza göre mcCarthy gereksiz olur ama çift forvet oynayacaksak ucuza mal olursa faydalı olur.Çünkü eldekilerle aiağı yukarı aynı kalitede..

Sirius Black
07.Ağustos.2007, 20:22
Son iki sezonda İngiltere liginde, 59 maçta 26 gol, diğer iki golcüye karşı bariz üstünlük değil mi ?

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 21:01
Bariz üstün olabilir ve bize de çok yararlı olur Lİncoln,Kewell ve Arda gibi teknik oyuncular onu ara paslarla kaçırabilirler böylece takıma cuk diye oturmuş olur :D

King_91
07.Ağustos.2007, 21:19
benni süper olur cidden ama blacburn'un bırakacağını sanmıyorum

ShevAnil
07.Ağustos.2007, 21:20
Evet mcCharty Çok Süratli ve Defansın Arkasına İyi Sarkan Bir Oyuncu. Orta Saha Oyuncularımız Onu İyi Besler Diye Düşünüyorum :)

Revolution
07.Ağustos.2007, 22:40
Cumhuriyet gazetesi'nde Steaua maçından sonraya bıraktıklarını söylüyor golcü transferini.Öyle birşey olursa Steaua bizi yer.:zuhaha

Sekopej
07.Ağustos.2007, 22:46
Cumhuriyet gazetesi'nde Steaua maçından sonraya bıraktıklarını söylüyor golcü transferini.Öyle birşey olursa Steaua bizi yer.:zuhaha

Steau maçında oynayabilmesi için bugün UEFA'ya verilecek listeye yazılması gerekir oyuncunun. Bugün transfer gerçekleşmezse o maçlarda oynayamaz.

PesimiSTyLa
07.Ağustos.2007, 22:55

Ne kadar sacma sapan mesajlar atıyorsun ? Nasıl yer steau bizi? Cümlenin sonuna " :zuhaha " koyunca sempatik oldugunu sanıyorsan yanılıyorsun.

King_91
07.Ağustos.2007, 23:05

golcü transferine ihtiyacımız olduğu açık ama sonuçta bizi geçen sene şampiyon yapanlar da o forvetlerdi . nonda ümit ikilisi 25e yakın gol attı sezonda . 2005/06 sezonunda 18 gol atan da ümitti

MaTRaKaN
08.Ağustos.2007, 03:18
Bence ümit karan-nonda ikilisinden birisi ikinci yarıda yerini yasere bırakır yeni transfer başarılı olur bu maçta

El Barto
08.Ağustos.2007, 03:20
Yaser bu sene zorunlu kalmadıkça kadroya giremez bence.

klasgs
08.Ağustos.2007, 03:27
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/mccarthy001_0708.jpg

Paul Ince: "McCarthy satılık değil"

Forvet arayışlarında bir türlü beklenen transferi gerçekleştiremeyen Galatasarayımızın son olarak transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edilen Benni McCarthy konusunda futbolcunun teknik direktörü Paul Ince'den açıklama geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ı çalıştıran Paul Ince, yaptığı bir açıklamayla takımın güney Afrikalı golcüsü Benni McCarthy'nin ne Galatasarayımıza ne de bir başka takıma satılmayacağını söyledi. İngiliz gazetesi Lancashire Telegraph, Galatasarayımızın Blackburn'e McCarthy için resmi teklifte bulunduğunu ancak Paul Ince'in, 30 yaşındaki yıldız golcüyü satmayı düşünmediğini ifade etti.
Gazete, Premier Lig'de yeni sezonun başlamasına 9 gün kala Paul Ince'in, Brad Friedel ve David Bentley'den sonra takımdan başka bir yıldızın daha gidişine izin vermek istemediğini de okurlarına aktardı.
Takımdan ayrılacağı yönünde daha önce de haberler çıkan Güney Afrikalı yıldız futbolcu, Nisan ayında takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. McCarthy, İngiliz basınına yaptığı bir açıklamayla Galatasarayımızın kendisini istediğini, hatta takım arkadaşı eski milli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'nun da 2 ay önce Galatasarayımızın transfer listesinde olduğunu kendisine ilettiğini söylemişti.

Kaynak: AA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/HaldunUstunel001_0708.jpg

"Elemelere yetiştiremedik"

Galatasarayımızın Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, yapacakları transferi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Steau Bükreş ile oynayacakları karşılaşmalara yetiştiremediklerini söyledi. Üstünel, yaptığı açıklamada, yapacağımız oyuncu transferini elemelere yetiştiremediklerini dile getirerek, ''Ancak kısa sürede transferde olumlu sonuç elde edeceğiz ve oyuncu alacağız'' dedi.

King_91
08.Ağustos.2007, 03:36
benim anlamadığım şamp.ligi sonrası şampiyonlar liginde oynamamış kimi alabilcekler

Revolution
08.Ağustos.2007, 03:36
Ne kadar sacma sapan mesajlar atıyorsun ? Nasıl yer steau bizi? Cümlenin sonuna " :zuhaha " koyunca sempatik oldugunu sanıyorsan yanılıyorsun.

Evet ben çok sempatik bir çocuk olduğum için herşeyin sonuna ":zuhaha" koyuyorum..Allah Allah ya kendinize gelin..Steaua'yı çok küçümsüyoruz.Golcüsüz oynadığımız zaman nasıl goller kaçırdığımızı gördük.Golcü almazsak 2. Leverkusen maçlarını görürüz.Steaua kaç yıldır Ş.Ligi'nde.Benim kendimi herhangi bir sıfatla gösterme niyetim yok.Senin şuan attığın mesaj saçma sapan.Benim nasıl düşündüğüm seni hiç mi hiç ilgilendirmez..

Konuya dönersek...İnşAllah McCarthy gelir..

Dip Not: Bana cevap yazarsan ve bu kışkırtıcı olursa sadece şikayet edeceğim cevap dahi vermeyeceğim..Saçma sapan birşey yüzünden ceza almak istemiyorum.

MaTRaKaN
08.Ağustos.2007, 03:50
Sakin beyler gerilmeyin boşuna..

Steau başına bi forvet yetiştirsek çok güzel olucaktı ama olmadı forvetler olmasada ofansif oyuncumuz çok atarlar onlar ;)

Revolution
08.Ağustos.2007, 03:54
Bence çift forvet oynamalıyız Steaua maçında..Yoksa çok zor gol atıyoruz. ;)

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2007, 03:54
Steaua yı falan küçümsedigim yok. Ben senin fc almazsak Steaua bizi ezer, yer, yandık, bittik vs gibi yazılarını sacma buluyorum. Sen Ümit Karan'ı cok küçümsüyorsun ;) Bu adam gecen sezon 15 gol atmış bu forma ile. Bu maclarda da cıkar oynar rahat ol. Ayrıca dipnot yazmışsın şikayet falan diye baya ürktüm bu yazından. iyi gider yapiyorsun ;;)

McCarthy ve Zigiç ile ilgilenmedigimizi Adnan Sezgin Radyospor'a acıklamış..

Radyospor’a konuşan Adnan Sezgin, Steaua Bükreş maçından sonra yeni golcü kadromuza katacağız derken, "Zigic ve McCarthy gündemimizde değil. Fransa’nın Socheaux takımında oynayan Mevlüt ile de altı ay önce ilgilendik, ancak sonuç alamadık. Mevlüt Fransa’da oynamak istediğini söyleyince bu transfer de gerçekleşmedi. Şimdi elemelerden sonrası için alabileceğimiz golcü arayışlarına devam edeceğiz." dedi.

Revolution
08.Ağustos.2007, 03:56
Ümit Karan en sevdiğim futbolcudur G.Saray'da Aydın'dan sonra..Bu sene hiç formda görmüyorum Ümit'le Nonda'yı..

klasgs
08.Ağustos.2007, 04:28
arkadaslar tartısmaya gerek yok steaua tabıkı saygımız war ama ofans gucumuz arkadan gelen adamlar bıle yeter kewell arda aydın olsun gruplara kalırız ama sonrası ıcın arkadasımızın dedıgı gıbı sart

Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 04:33
ŞL'de oynamamış bir oyuncu bulmak zorlaşacaktır şu andan sonra

klasgs
08.Ağustos.2007, 04:48
Ntvsporda alt yazı gecti Francee Football'un haberine göre Galatasaray Mılan Baros ile ilgileniyormuş.

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 05:07
bence yönetim büyük bir isim üstünde ..eğer bir forvet almak isteselerdi bunu 7 ağustosa kadar bitirirlerdi ama almışken en iyisi olsun hesabındalar bence..

Revolution
08.Ağustos.2007, 05:15
Milan Baros olursa baya iyi olur..

Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 05:19
Milan Baroş gelirse gerçekten süper hatta süper ötesi olur

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 05:20
ben hala ricardo oliveira diyorum başka birşey demiyorum..tam skibbe nin istediği tarz bir oyuncu

2. sırada humberto suazo olabilir bence..

Revolution
08.Ağustos.2007, 05:21
Humberto sözleşme yeniledi diye biliyorum.

Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 05:21
Ricardo Oliviera Real Zaragoza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı yani o transfer yattı. Humberto Souza da sözleşme yeniledi. Yani ikiside olmaz

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 05:22
Humberto sözleşme yeniledi diye biliyorum.

oliveira da çıktığımız rakamlara kulübü monterrey i ikna ederiz bence..ama hala öncelik oliveira da bence..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ricardo Oliviera Real Zaragoza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı yani o transfer yattı. Humberto Souza da sözleşme yeniledi. Yani ikiside olmaz

bu kdr kesin konuşmamak gerek bence .. :) adnanların napacağı hiç belli olmz

Revolution
08.Ağustos.2007, 05:24
Vagner Love Flamengo'ya gidecekmiş galiba.O oraya gidene kadar biz alsak ya.Bir de bu sene en çok yandığım olay Crouch'un Portsmouth'a gitmesi..Tam bizim aradığımız adam.Toplara da vuruyor kafaya da çıkıyor.Alsak çok iyi olurdu aslında.

Addolorato
08.Ağustos.2007, 05:26
Necati Neden Kadroda düşünülmüyor :S ?

King_91
08.Ağustos.2007, 05:33
Necati Neden Kadroda düşünülmüyor :S ?

cidden hiç adı da geçmiyor hiçbir yerde . birden sildiler adamı . yetenekli adamdı da formda olduğu zaman neler yaptığını herkes biliyor .

hp-fm-gs
08.Ağustos.2007, 05:35
Adamın formda olmasını bekleyecek durumumuz yok valla, bulduğunu yazacak biri lazım bize. Naz çekecek durumda değil kulüp..

Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 05:36
.......................
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

cidden hiç adı da geçmiyor hiçbir yerde . birden sildiler adamı . yetenekli adamdı da formda olduğu zaman neler yaptığını herkes biliyor .

Ama formdan düştü sorunda orda zaten :D

goosfraba
08.Ağustos.2007, 05:50
Vagner Love Flamengo'ya gidecekmiş galiba.O oraya gidene kadar biz alsak ya.Bir de bu sene en çok yandığım olay Crouch'un Portsmouth'a gitmesi..Tam bizim aradığımız adam.Toplara da vuruyor kafaya da çıkıyor.Alsak çok iyi olurdu aslında.

Eskiden yok diyordum amacı bu değildir ama şimdi şüphelerim bariz derece de arttı. Post kasmaya çalışıyorsun ama bu kadar belli etme. Sen Crouch'un bonservis bedeline ve yıllığına ne kadar verildiğini biliyor musun? Ben söyleyeyim, Porstmouth bu adam için 11 mn avro ödedi Liverpool'a ve yıllık 2 mn avro verecek. Demek istediğim araştırmadan etmeden, basında haberi dahi olmadan 3-5 gündür takımınıza birçok forvet getirip geri gönderdiniz, burayı sohbet alanına dönderdiniz. Sadece sana veya senin gibi yapan arkadaşlara demiyorum. Genele söylüyorum. Ha mesajların tasasında da değilim ne de olsa transfer dönemi bittiğinde GMA gönderilecek konular, mesaj sayılarınız düşecek ama insanların sizler hakkında ki düşündükleri akıllarından silinmeyecek.

King_91
08.Ağustos.2007, 06:01
Ama formdan düştü sorunda orda zaten :D

belediyede 10dan fazla gol attı diye biliyorum ama zaten ben beğensem de beğenmesem de gelmicek zaten :p

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 06:03
Eskiden yok diyordum amacı bu değildir ama şimdi şüphelerim bariz derece de arttı. Post kasmaya çalışıyorsun ama bu kadar belli etme. Sen Crouch'un bonservis bedeline ve yıllığına ne kadar verildiğini biliyor musun? Ben söyleyeyim, Porstmouth bu adam için 11 mn avro ödedi Liverpool'a ve yıllık 2 mn avro verecek. Demek istediğim araştırmadan etmeden, basında haberi dahi olmadan 3-5 gündür takımınıza birçok forvet getirip geri gönderdiniz, burayı sohbet alanına dönderdiniz. Sadece sana veya senin gibi yapan arkadaşlara demiyorum. Genele söylüyorum. Ha mesajların tasasında da değilim ne de olsa transfer dönemi bittiğinde GMA gönderilecek konular, mesaj sayılarınız düşecek ama insanların sizler hakkında ki düşündükleri akıllarından silinmeyecek.
Çok haklısın

Arkadaşlar birşey sorucam. Eğer biz tam olarak bu saatde bu dk da bu sn de birisini alırsa ŞL de oynayabilirmi ?

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2007, 06:07
Liste saat 01.00 a kadar yollanabilir. Yani oynayabilir; fakat acıklandı zaten Steau macı sonrasına kaldığı.

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 06:09
Bende hala umut var 1 e kadar uyumıyacağım beklicem belki Adnan Polat yapar bi delilik :D

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2007, 06:21
Arkadaslar lütfen su konuya mesaj yazmak için mesaj atmayın ya. Konuya bakıyorum biri mesaj atmış giriyorum bi bakıyorum bomboş mesaj. son 4-5 sayfada iyice geyik oluştu Umut'un dediği gibi.

Her026
08.Ağustos.2007, 06:53
Takım 2 forvetle oynarsa transfere ihtiyaç yok gibi gözüküyor Bursa maçını izleyeneler eminim görmüşlerdir.Ama tek forvet oynayacaksak kuvvetli,fuleli,çalım atabilecek,topu saklayabilecek bir oyuncu lazım.

sitte
08.Ağustos.2007, 07:08
Bursa maçını izledim mutlaka orta sahayla defansın birbirine yakınlaşması gerek nerdeyse aralarında 3-5 pas yapılıyor.Nonda-Ümit ikilisinden bir cacık olmaz kaliteli forvet almak lazım kesinlikle Milito gibi :D
Ayrıca son 5 akika 3 sol bekimizde sahadaydı:D

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 07:29
Şimdi izledim maçı gerçekten çok zevkli bir maç olmuş Takım güzel bu kadroya Kewell Lincoln ve Meira da katılırsa ve biz Gene bu şekilde oynarsak Steau yu dağıtırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç sonunda Haldun üstünel in açıklamaları bana çok güzel umut verdi :) 7 Ağustosdan sonra çok iyi birisini alıcaz merak etmeyin. Bendeki bütün heyecan gitti. Yani acaba birisini alırmıyız yoksa alamazmıyız heyecanı gitti . Çok iyi birisini alacağız bence sizde rahatlayın ve bekleyin :j:

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 07:35
biraz önce Haldun Üstünel ve Adnan Sezginin açıkamalarını dinledim ..

Haldun Üstünel : olivieira ile 3 hafta önceden anlaştık fakat kulübüyle ilgili görüşmeler sürüyo dedi..yani henüz bitmiş bişey yok oyuncuyla kesin olarak anlaşmışız lincoln de olduğu gibi oyuncunun bize gelme isteğini koz olarak kullanabilirz zaragozayla pazarlıkta..

Adnan Sezgin de ağustos sonuna kadar 1 hamlemiz daha var dedi..

staeu maçını geçersek şampiyonlar liginden gelecek olan gelirle oliveira içn ekstra kaynak da oluşturabilirz..

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 07:36
1 Hamlemiz değil birçok hamlemiz var. Haldun üstünelde Sadece Oliviera ile değil birçok futbolcu ile görüşüyoruz dedi

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 07:40
1 Hamlemiz değil birçok hamlemiz var. Haldun üstünelde Sadece Oliviera ile değil birçok futbolcu ile görüşüyoruz dedi

birçok futbolcu içerisinden birtanesi alınacak :) hepsini alacak halimiz yok :)

Her026
08.Ağustos.2007, 07:46
Bursa maçını izledim mutlaka orta sahayla defansın birbirine yakınlaşması gerek nerdeyse aralarında 3-5 pas yapılıyor.Nonda-Ümit ikilisinden bir cacık olmaz kaliteli forvet almak lazım kesinlikle Milito gibi :D
Ayrıca son 5 akika 3 sol bekimizde sahadaydı:D
Hakan ön libero oynadı.Volkan Sol bek.Alpaslanda sol açık oynadı.Skibbe oyuncuları farklı mevkilerde deniyor hep.Hakan hiç iyi oynayamadı ön liberoda topu sürekli geri gönderdi.Sol bek oynaması daha iyi Hakanın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah Jardel gibi bir oyuncu alırız.Çok orta açıyoruz; kanatlarımız çok etkili.

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 07:51
birçok futbolcu içerisinden birtanesi alınacak :) hepsini alacak halimiz yok :)

Ben alcaz demedimki hamle yapacağız dedim.

Piyonu ilerletmek hamledir ama şah çekip mat yapmak ayrıdır :0:

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 08:44
Ben alcaz demedimki hamle yapacağız dedim.

Piyonu ilerletmek hamledir ama şah çekip mat yapmak ayrıdır :0:

öncelik ricardo oliveira da oldugu için hamleden kastım oydu birçok

oyuncuyla ilgilenelim hatta sayfalarca liste çıkaralım ama önceliğin oliveira

da olduğun herkes biliyor..yoksa bugünkü listede yeni futbolcunun adı

olurdu ama yönetim almışken en iyisi olsun istiyor..

şah çekip mat yapmak da ricardo oliveira ile oluyor işte ;) o yüzden tek hamle büyük hamle ;)

MaTRaKaN
08.Ağustos.2007, 17:44
Bu gol sorunumuz inaşşalh steau maçında olmaz :(

Galatasaray´ın golcü transferindeki yeni rotası Ukrayna.
8.8.2008

Galatasaray’ın golcü transferindeki yeni rotası Ukrayna. Yönetici Haldun Üstünel’in bu ülkeye giderek Shakhtar Donetsk’te forma giyen Brandao için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. Fransa’nın dünyaca ünlü dergisi France Football ise, Sarı-Kırmızılı ekibin Lyon’un tecrübeli golcüsü Milan Baros’la ilgilendiğini yazdı. Yönetim 11 Ağustos’a kadar transferi gerçekleştirebilirse, Şampiyonlar Ligi statüsüne göre Steaua Bükreş maçının kadrosuna 1 oyuncu ilave edebilecek.
Kaynak : Fantik

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 18:33
öncelik ricardo oliveira da oldugu için hamleden kastım oydu birçok

oyuncuyla ilgilenelim hatta sayfalarca liste çıkaralım ama önceliğin oliveira

da olduğun herkes biliyor..yoksa bugünkü listede yeni futbolcunun adı

olurdu ama yönetim almışken en iyisi olsun istiyor..

şah çekip mat yapmak da ricardo oliveira ile oluyor işte ;) o yüzden tek hamle büyük hamle ;)

Anlamadın demek istediğimi :) Neyse...

Haldun üstünel habire başka ülkelere gidiyor harcanan o uçak paralarıyla olivieranın parasını 2 katına çıkarırdık :D

Milan Baros olsa mükemmel olur

ShevAnil
08.Ağustos.2007, 18:41
Transfer Yaparsak Oyuncuyu Oynatabiliyormuşuz..

Sirius Black
08.Ağustos.2007, 19:02
Brandao kalsın, Baros süper olur.

Nedvedmania
08.Ağustos.2007, 19:12
Transfer Yaparsak Oyuncuyu Oynatabiliyormuşuz..

Kim diyormuş :)

Şimdi yaparsak ŞL de oynayamaz fakat Ligde oynar

Bu arada Aşşağıdaki haber yalan. Haldun üsyünel Ukraynada felan değil 2 gündür istanbulda floryada şimdi GS TV de antremanı izliyor ve baya keyifli hep gülüyordu. Ben diyorum rahat olun :)

MaTRaKaN
08.Ağustos.2007, 19:17
Baros Oliviera Ve Mccraty'den daha iyi olur bizim için bence

erdemzorer10
08.Ağustos.2007, 19:23
Anlamadın demek istediğimi :) Neyse...

Haldun üstünel habire başka ülkelere gidiyor harcanan o uçak paralarıyla olivieranın parasını 2 katına çıkarırdık :D

Milan Baros olsa mükemmel olur

ne yalan söyliyeyim sende benim ne demek istemediğimi anlamadın..

fikrine saygım var ama katılmıyorum :)

transfer konusuna gelince de haldun üstünel in dünkü açıklamaları adeta yüreklere su serpti...G.Saray a yakışır bu formaya layık olacak kaliteli bir oyuncu alacağız dedi..brandao falan sanmıyorum..en az oliveira baros klasında biri gelecek ..

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2007, 19:33
Kim diyormuş :)

Şimdi yaparsak ŞL de oynayamaz fakat Ligde oynar

Bu arada Aşşağıdaki haber yalan. Haldun üsyünel Ukraynada felan değil 2 gündür istanbulda floryada şimdi GS TV de antremanı izliyor ve baya keyifli hep gülüyordu. Ben diyorum rahat olun :)

Haldun Üstünel bıyık altından gülüyorsa birşeyler olumlu gidiyordur :p

ShevAnil
08.Ağustos.2007, 19:35
Şampiyonlar Ligi statüsüne göre Steaua Bükreş maçının kadrosuna 1 oyuncu ilave edebilecek.
Kaynak : Fantik
Doğru Değilmi?

sitte
08.Ağustos.2007, 19:42
1 oyuncu ilave edebiliyorsak o zaman Milito'yu alırız:D

BlackEagle19o3
08.Ağustos.2007, 19:52
Sitte ikide bir ''Milito Milito'' yazıp cümlenin sonuna '':D'' koymassan çok iyi olur.Bir şeyi bir kere okuyunca anlayabiliyoruz.Forumunu kalitesini düşürme durduk yere.

Transfer görüşmeleri hakkında; Oliviera işi zora girmiş gibi duruyor.Alınsa harika olurdu ama zor.Brandao gereksiz olur.Baros isim olarak iyi ama form olarak ne kadar doğru bir tercih olur tartışılır.Mc Carthy her zaman iyi golcü olmuştur benim gözümde.Alınırsa iyi transfer olur...

scar face
08.Ağustos.2007, 20:05
Galatasaray Brandao'yu alırsa büyük iş yapar ama bence Shahktar bırakmayacaktır.

metaLwrath
08.Ağustos.2007, 20:16
staeu maçını geçersek şampiyonlar liginden gelecek olan gelirle oliveira içn ekstra kaynak da oluşturabilirz..

çok doğru.bence yönetim bunu bekliyor :0:

ayrıca galatasaray'ın hazırlık maçlarında az gol atmasından açıkçası hiç endişelenmiyorum.Geçen seneyi hatırlayın arkadaşlar..yine böyle başladık ama ne yaptığımızı herkes gördü..

Lig'de gayet iyi oynayacağımıza eminim. :) Ama ŞL. için formda-yıldız bir forvet lazım

Revolution
08.Ağustos.2007, 20:35

Abi benim post kasmaya çalıştığım falan yok.Ben bu siteye 2 yıldan fazladır giriyorum post kasmak istesem 7 bin 10binleri bulmuştum(istersen üyelik tarihime bakabilirsin;)).

Konumuza dönecek olursak.Dünkü maç Steaua maçı olsaydı cinnet getirmiştim harbiden.Nonda ve Ümit gerçekten çok formsuzlar.Hele Nonda'nın kaleciyle karşı karşıya topu üstten aut'a atmasına bittim..Aklıma doğrudan Yaser ve Necati geldi.Necati olsaydı bence kendini göstermek için 2-3 gol atardı dün.

King_91
08.Ağustos.2007, 23:37
3 oyuncu değilmi şamp.ligine adam ekleme sayısı ? fm'de oyle yani

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 00:03
Evet öyle gruplara kalırsak 3 oyuncu ekleyip(3 oyuncu çıkarmamız lazım ama) olabilir:) Boşta 1 kontenjanımı var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skibbe, Meira, Brandao, Zigic isimlerini Turk spor camiası ilk kez turkspor.net ten okudu.. Galatasaray'ın İtalyan Kaleci Sanctis ile kesin anlaştığını da yine ilk defa turkspor.net açıklamıştı.. VE ŞİMDİ TURKSPOR.NET YENİ BİR İSMİ AÇIKLIYOR ve BİR KEZ DAHA İSTİHBAHATTAKİ GÜCÜNÜ ORTAYA KOYUYOR. İŞTE HALDUN ÜSTÜNEL'İN "YENİ BİR GOLCÜYÜ BİTİRMEK ÜZEREYİZ" DEDİĞİ FUTBOLCU.. İŞTE G.SARAY'IN "BUZ ADAMI" İŞTE RENKLERİNE KATMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI YENİ YILDIZI... TURKSPOR.NET FARKI İLE...

İŞTE YENİ YILDIZ..
BARCELONA'NIN FORVETİ..
DÜNYA YILDIZI GUDJHONSEN

Oliveira'nın G.Saray'ın kapısından dönmesinden sonra G.Saray yönetimi B planını uygulamaya koydu ve Barcelona'nın ünlü yıldızı ile görüşmelere başladı.. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin in yürüttüğü görüşmelerde süratle mesafe kaydedildi..

BUZ ADAM LAKAPLI EİDUR GUDJOHNSEN KİMDİR?

Eidur Gudjohnsen, İzlandalı futbolcu İzlandaca, Hollandaca, İngilizce ve Danca bilmektedir.

İzlandalı oyuncu futbola 1994 yılında İzlanda'nın Valur kulübünde başladı. Daha sonra PSV Eindhoven'a giden oyuncu bekleneni veremeyince, O sezon İngiltere 1. liginde mücadele eden Bolton Wanderers'a gönderildi. Premier League'de yıldızı parlayan oyuncu, Chelsea'nin dikkatini çekti ve 5.750.000 € transfer bedeliyle Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea'de uzun süre takımda ilk 11'de yer aldı. Her fırsatta bir Jimmy Floyd Hasselbaink hayranı olduğunu belirtten Gudjohnsen, genç yaşta Hasselbaink'le futbol oynama imkanı bulmuştur. 2005-2006 sezonunda Chelsea'de forma şansı bulamaması nedeniyle İspanyol kulübü FC Barcelona'ya transfer olmustur.

Ayrıca Eidur Smari Gudjohnsen, İzlanda Milli Takımında da 1996 yılından beri forma giymektedir.Valur Reykjavik takımının altyapısından yetişmiştir.Valur Reykjavik'de 17 maçta 7 gol atıp 1 yıl boyunca oynamıştır. Babası da kendi gibi futbolcudur.

Babası Arnor Gudjohnsen 34 yaşındayken 17 yaşında olan oğlu Eidur Gudjohnsen ile bir milli maçta beraber oynamışlardır. Ancak aynı anda saha da bulunmamışlar. Arnor Gudjohnsen'in bir de gol attığı maçta oğlu Eidur Gudjohnsen ilk yarı sonunda babasının yerine oyuna girmiştir. İzlanda bu maçta Estonya'yı 3 - 2 mağlup etmiştir. Bu aynı zamanda baba oğulun aynı kadroda bulunduğu tek milli maçtır.

Baba Gudjhonsen İzlanda formasıyla A Milli takımımızı 5-1 mağlup ettikleri karşılaşmada Ay Yıldızlı ekibimizin kalesine tam 4 gol göndermiş ve bu onun kariyerinde bir maçta 4 gol attığı tek karşılaşma olmuştur..

TURKSPOR.NET ÖZEL..
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..

Turkspor.net sabah saatlerinde ulaştığı haberi, EMEK HIRSIZI BAZI GAZETELER ÇALMASIN diye gazeteler basıldıktan sonra gece yarısı saat 02.20 de sitesine koydu. (Haber altında görünen saat haberin yayına hazırlandığı ancak aktif hale getirilerek gösterilmediği saattir)
BU SEBEPTEN BU HABER BUGÜN HİÇ BİR GAZETEDE YER ALAMAYACAK..

GUDJHONSEN HABERİNİ GAZETELER TURKSPOR.NET TEN İKİ GÜN SONRA VERECEKLER..

Haber ajansları, internet siteleri ve televizyonlar turkspor.net den alacakar..

MaTRaKaN
09.Ağustos.2007, 00:32
Gudjonsen mi yaşlı kurt yani süper adam:D

King_91
09.Ağustos.2007, 00:46
Gudjonhsen çok iyi oyuncu ama bonservis ve maaş konusunda anlaşabileceğimizi sanmıyorum . keşke olsa ama zor gibi

ultraslanerdem
09.Ağustos.2007, 00:48
Utanmasalar İbrahimoviç'i bile yazacaklar. Dur onuda ben söyleyeyim de benim farkımla ismini duyun. (Allah'ım yarabbim birde övünüyorlar)...

IcedEarth
09.Ağustos.2007, 01:19
Altı üstü Gudjohnsen'i yazmışlar. Yalan haber olabilir, ama abartmayın. Galatasaray Gudjohnsen'i rahatlıkla alabilir.

Onurap
09.Ağustos.2007, 01:26
ya ben inanmıyorum olivierayada böyle ortalığı kaldırdılar bi şey çıkmadı..Sonra şansa tuuturuyolar ''biz demiştik'' diyolar..Hey Allah'ım yaa..

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 01:39
Bence Galatasaray Baptista'yı alabilir çünkü kadroda düşünülmüyor ve Real'de para kazanmak istiyor Galatasaray'da yeterli parayı veriyor..

Revolution
09.Ağustos.2007, 03:23
Baptista veya Gudjonshen çok yararlı olur.İkisi de gelse çok iyi olur aslında. :D O parayı bulana kadar sezon geçer zaten.Baptista iyidir iyi.

SiR ToMaSRoSiCkY1
09.Ağustos.2007, 03:28
Baptista veya Gudjonshen çok yararlı olur.İkisi de gelse çok iyi olur aslında. :D O parayı bulana kadar sezon geçer zaten.Baptista iyidir iyi.

Bonservisini herhalde cebinden veriyorsun.Öyle kolay değil o dediğin transferler.

IcedEarth
09.Ağustos.2007, 03:49
Tekrar söylüyorum beyler, Galatasaray medyada adı geçen isimleri alabilecek miktarları rahatça bulabilecek bir takım. Siz Galatasaray'ı çok küçümsüyorsunuz, ki bu gerçekten inanılmaz bir durum. Süper Adnanlar bir yolunu bulur, alır istese bu isimleri. Vurur, kırar yine bulur o parayı.

ShevAnil
09.Ağustos.2007, 03:53
Bencede Adnanlar Çok Akıllı Adamlar bu İsimleri Alabilecek Miktarı Bulabilicek İnsanlar.. En Büyük kanıtlarından Biriside Son Sponsor Anlaşmasıdır Herhalde..

PesimiSTyLa
09.Ağustos.2007, 03:59
Oliveira ile görüşmeler sürüyormuş. Adnan sezgin dün mac öncesi röportajında 7 agustosta bitti diye bir kelime oyunu yaptı ; ancak Haldun Üstünel konuştugunda "Oyuncu ile 3 hafta öncesinden anlasıldıgını, zaragoza ile anlasma zemini arandığını" söyledi. Hala irtibat halinde olundugunu hatta mesajlasma devam ediyor diye de birsey söyledi. En sonunda da "Oliveira görüştügümüz isimlerden biri" dedi.

erdemzorer10
09.Ağustos.2007, 05:48
turkspor.net Oliveira G.Saray da diye açıklama da yapmıştı..forvet gelip imzayı atmadan kimseye inanmam açıkçası ..;)

ben hala söylüyorum yönetim oliveira yı yada o klasta bir oyuncuyu değil de daha orta şeker bir oyuncuyu almak

istese listeye yetiştirirdi ama almışken eldekilerden çok daha iyi biri olsun istiyorlar..ki çok da doğru

yapıyorlar..

demirhanmurat38
09.Ağustos.2007, 06:39
hala neden oliveira konusuluyor anlamıyorum?

erdemzorer10
09.Ağustos.2007, 06:48

hala oliveira konuşuluyor çünkü yönetim hala oliveira ile ilgileniyor ..;)

haldun üstünel ve adnan sezgin açıkladı..

PesimiSTyLa
09.Ağustos.2007, 06:52

rahatsız mı oluyorsun ? Burası transfer konusu ve gündemde olan bir transferi konuşmaktan doğal baska birsey olamaz ;)

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 06:57
Oliviera'yla ilgilendiğimiz açıklandığı için Oliviera'yı konuşuyor arkadaşlarımız bundan doğal ne vaR?

demirhanmurat38
09.Ağustos.2007, 07:16
oliveira'nın maaşına zam yapıldığı ve bundan dolayı oliveira'nın takımda kalmaya ikna olduğu açıklanmadı mı?

erdemzorer10
09.Ağustos.2007, 07:20
o marca nın haberi..resmi ağız olan haldun üstünel den açıklama geldi girişimlerimiz sürüyor diye bundan iyi ölçüt olabilirmi..

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 08:27
Evet Haldun Üstünel söyledi Oliviera'ya girişimlerimiz olduğunu ama ben Oliviera'yı bir oyalama aracı olarak görüyorum...Ondan daha iyi bir forvet gelecektir diye düşünüyorum Morientes,McCarthy gibi...

Revolution
09.Ağustos.2007, 17:21
Bence ismi çıkmayan biri gelir yine..

King_Theoden
09.Ağustos.2007, 18:44
Bence büyük sakatlık geçirip sonra iyileşip iyileşmediği belli olamayan adamlara eğilelim. Bizim yapacağımız bu olur anca adı olan ama sakatlık geçirip formu düşmüş adamları alırız bence. Yönetimin transfer polikası bu :D :A

Belgorth
09.Ağustos.2007, 21:07
Dün Fotomaç'ta 7, bugün 5 farklı futbolcuyla anlaştığımız yazıyordu. Fanatik ondan biraz daha iyi sadece, aynı günde en fazla 4 futbolcu adı yazıyorlar :) Bu stile de yaylım ateşi deniyor sanırım, ortaya tüm şarjörü boşaltırsın, mümkün olan her yöne, içlerinden bir kurşun hedefi vurur ve sen de "Bak ben süperim, hedefi hiç kaçırmam." dersin, o hesap :D

Onurap
09.Ağustos.2007, 21:25
Galatasaray'a kewell hariç senin belirttiğin şekilde alınan bi oyuncu söyler misin?? Merak ettim de

Bu arada fanatikte sionko ile ilgilendiğimiz yazıyor..

nonda, kewell

İlgilendiklerimizde pek iç açıcı değil crespo,morientes,

Eldekilerde zaten öyle lincoln,linderoth

Ben bu senede yabancılar konusunda fiyasko yaşayacağımızı düşünüyorum..

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 22:00
Bence çok yerinde ve iyi transferler yaptık bence hiçbiri fiyasko olmayacak

Revolution
10.Ağustos.2007, 06:15
Nonda sadece bu sezon formsuzluk yaşıyor.Geçen sene oldukça iyiydi.Bu sene neden formsuz bilinmiyor zaten.Linderoth bence elimizdeki en iyi yabancılardan biri.Meira,Linderoth,Kewell bence en iyi yabancılarımız şuanda.

Belgorth
10.Ağustos.2007, 07:12
Morientes'e iç açıcı değil dedin ya, daha ne diyim bilemiyorum zaten :)

IcedEarth
10.Ağustos.2007, 18:18
Galatasaray'ın olmazsa olmazı kafa toplarında etkili bir santrafordur bence. Aslında ismi geçen Zigiç süper olurdu da, yönetim paraları Oliveira'ya harcamayı uygun görüyor heralde.

Redrum
10.Ağustos.2007, 18:21
Fatih gökşen ne duruyorsunuz kezman'ı alsanıza diyor:) Olabilir bence. Patlama yapar gibi geliyor.

a.arıcı-11
10.Ağustos.2007, 18:25
Kezman bir ülkede iki farklı takımda oynamayacağını daha önce açıklamıştı.Hem Aziz Yıldırım 5 Milyon € istiyor peşin olarak Galatasaray bunu taksite bölmek isteyecektir görüşmeler daha Kezman'a gelmeden önce tıkanacaktır.

Sekopej
10.Ağustos.2007, 20:39
Kezman PSG ile anlaşmak üzere, bunu tekrar gündeme getirmeye gerek yok. Aziz Yıldırım'ın istediği ücreti Galatasaray vermeyeceğine göre, boşuna da konuşmaya, laf sokup ortamı germeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

IcedEarth
11.Ağustos.2007, 03:02
Kezman'ın bize faydalı olacağını düşünmüyorum. Onu alacağımıza almayalım, altyapıdan Cem Sultan'ı çıkarıp yetiştirelim daha iyi.

UlquioRRa
11.Ağustos.2007, 03:17
Fatih gökşen ne duruyorsunuz kezman'ı alsanıza diyor:) Olabilir bence. Patlama yapar gibi geliyor.

Kezman Fener'de uzun süredir tek forvet oynadı ve performansı ortada. Kezman'ı alıp forvete koymak intihar olur. Sonuçta biz de tek forvet oynayacağız.

Nocna Mora
11.Ağustos.2007, 04:15
Evet bize Kezman gibi değil İbrahimoviç gibi hem havadan hem yerden oynayabilen bir oyuncu lazım

goosfraba
11.Ağustos.2007, 08:22
Arkadaşlar aynı konuyu hazırlık kampı konusundanda konuşabilirsiniz.

Nocna Mora
11.Ağustos.2007, 16:17
Jacobsen'den sıcak mesajlar!

Danimarka Milli Takımı’nın en önemli oyuncuları arasında yer alan Lars Jacobsen, Galatasarayımıza sıcak mesajlar gönderdi. Almanya Ligi’nde Nürnberg küme düşünce bedelsiz serbest kalan 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu, defansının sağ kanadına takviye yapmak isteyen Cim-Bomumuzun transfer listesinde olduğunu medyadan öğrendiğini söyledi. Jacobsen, “Galatasaray’a transfer olacağım yönündeki söylentiler beni mutlu ediyor. Her yıl Avrupa kupalarına katılan ve kendi liginde şampiyonluk mücadelesi yapan bir takımda oynamayı isterim. Bonservisim elimde ve eğer şartlarda anlaşma olursa, transfer için benim açımdan bir sorun yok. Ancak bana veya menajerime şimdiye kadar resmi bir teklif gelmedi. Michael Skibbe’nin beni istediğini Danimarka basınından öğrendim. Kendisini Almanya’da oynadığım dönemden iyi tanıyorum” dedi.
Olsen’in gözdesi
Lars Jacobsen, Galatasarayımızda top koşturan vatandaşı Tobias Linderoth’la, Danimarka’nın Kopenhag takımında birlikte oynadığını da belirterek, “Linderoth’la transfer konusunda bir görüşme yapmadım, ancak onunla yeniden aynı takımda buluşmayı isterim” diye konuştu.
Bu arada Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen, son Avrupa Şampiyonu İspanya ile önümüzdeki günlerde oynayacakları özel maçın kadrosuna Jacobsen’i de çağıracağını açıkladı. Olsen, kulüp arayan tecrübeli oyuncudan kolay kolay vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Oliveira'dan vazgeçilmiyor

Uzun süredir transfer listesinin 1 numarasında yer alan Ricardo Oliveira, kulübü Real Zaragoza ile 2012’ye kadar olan mukavelesini 2013’e dek uzatınca hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak bu gelişme karşısında pes etmeyen Sarı-Kırmızılılarımız, 2. Lig’de forma giymek istemeyen Brezilyalı futbolcuyla hemen hemen her konuda anlaşmaya vardı. Buna rağmen Zaragoza ile bir türlü mutabakata varılamayınca, Oliveira girişimleri her defasında sonuçsuz kaldı.

Kiralamak istiyorlar
Hazırlık maçlarında Ümit Karan ve Nonda’nın bir türlü gol atamaması ve teknik direktörümüz Skibbe’nin bu yöndeki endişeleri, yönetimimizi santrfor transferi konusunda adım atması adına zorluyor. İşte bu doğrultuda Real Zaragoza ile Oliveira için bir kez daha pazarlık masasına oturulacak. Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel’in, çarşamba günkü Steaua Bükreş maçının ardından İspanya’ya giderek bu transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

klasgs
11.Ağustos.2007, 23:09
Baros G.Saray'a haber yolladı

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Ricardo Oliveira’dan henüz vazgeçmezken, Çek santrfor Milan Baros’un sarı kırmızılı takıma gelmek için haber gönderdiği öğrenildi.Ancak, 30 yaşındaki Çek futbolcunun formasını giydiği Fransa Ligi’nde ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya gelmesi nedeniyle sarı kırmızılı yönetim, bu oyuncuya fazla sıcak bakmıyor.
İki sezon önce oynanan Lyon-Rennes maçında siyahi oyuncu Mbia’yı göstererek, burnunu tutarak "çok kötü kokuyorsun" imasında bulunan Baros, Fransa’da tepki çekmişti. G.Saray Yönetimi’nin Baros konusunda çekimser davranmasının bir diğer nedeni ise golcünün gece hayatına olan düşkünlüğü. Cimbom’un ilk sırasında ise yine sambacı Oliveira var.

Kaynak : Hürriyet

PesimiSTyLa
12.Ağustos.2007, 01:48
Galatasaray’ın yeni transferi Avustralyalı Harry Kewell, Sarı Kırmzılı ekibe imza atarken kendi özel doktoru Les Gelis’i de takıma transfer ettirmiş.

Four Four Two dergisinin Avustralya’daki versiyonuna konuşan Kewell’ın menajeri Bernie Mandic, oyuncu ile beraber özel doktoru Les Gelis’in de Galatasaray’a transfer olduğunu söyledi.

Mandic, ''Bu bir ayrıcalık değil. Kewell 29 yaşında, tam olarak hazır ve formda olmak için tüm imkanları kullanmak zorunda'' derken Gelis'in 7 gün, 24 saat Kewell için kulüpte hazır olduğunu belirtti.

Kewell’ın Türkiye’de harika bir yaşamı olduğunu söyleyen menajeri, Avustralyalı oyuncunun, Türkiye’ye geldiğinde adeta bir rock yıldızı gibi karşılandığını, kendisine uygun bir ev bulunana kadar ise 5 yıldızlı bir otelde kaldığını da sözlerine ekledi.

Bernie Mandic, Bayern Münih'in de Kewell’ı isteyen kulüpler arasında olduğunu ancak transfer yarışını Galatasaray’ın kazandığını ifade ederken oyuncunun ve kendisinin bu karardan dolayı kesinlikle pişman olmadığını vurguladı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Revolution
12.Ağustos.2007, 03:45
Baros iddiaları eğer ki doğruysa tam bizim aradığımız forvet.Ancak ben medyada adı çıkan birinin geleceğini sanmıyorum.

Belgorth
12.Ağustos.2007, 04:22
ben hala Morientes diyorum, alacağımız en iyi adam olur bütün geçen isimler içerisinde

Onurap
12.Ağustos.2007, 06:04
bence basında çıkmamış biri alınacak buda tecrübeli bi isim olabilir 29-31 yaşlarında..

erdemzorer10
12.Ağustos.2007, 21:34
Oscar Cardozo ismi iyice çıkmaya başladı..fena bir oyuncu değil ama söylenen fiyatlar biraz abartı..

PesimiSTyLa
12.Ağustos.2007, 21:40
Cardozo'yu fotomac yazıyor sadece Erdem :D Onlara itibar etmemek lazım :D

deniz.91
12.Ağustos.2007, 21:41
Fotomaç 10 mn euro diyo cardozo için ama hiç mantıklı değil Benfica gibi bir kulüp onu o fiyata bırakmaz

erdemzorer10
12.Ağustos.2007, 21:54
Cardozo'yu fotomac yazıyor sadece Erdem :D Onlara itibar etmemek lazım :D

ha fotomaç yazdıysa o zaman ayrı ..:D :D

ultraslanerdem
12.Ağustos.2007, 23:22
Bana memleketimin yalancı gazetelerini verin. Size Dünya'nın en iyi yıldızlarını getireyim...

Addolorato
12.Ağustos.2007, 23:29
Fotomaç 10 mn euro diyo cardozo için ama hiç mantıklı değil Benfica gibi bir kulüp onu o fiyata bırakmaz

Yeni teknik direktörlerinin sistemini uymuyomuş fotomaça göre :zuhaha ondan 10 mn € ya satarmış :D

deniz.91
12.Ağustos.2007, 23:43
Hahaha ben olsam o teknik adamı kovarım:D

Nocna Mora
13.Ağustos.2007, 05:05
Fotomaç'a inanacağıma bizim buranın ezik gazetesine inanırım daha iyi yav :D

a.arıcı-11
13.Ağustos.2007, 20:39
Lincoln Wolfsburg'da!!!

Galatasaray´ın yıldız oyuncusunun Alman kulübü yöneticileriyle anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
İstenileni veremedi
Sarı-Kırmızılılar’da şok gelişme... Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle istenilen performansı gösteremeyen, sezon başında ise ülkesinden geç dönen Cassio Lincoln’ün Almanya Bundesliga takımlarından Wolfsburg’la anlaştığı söyleniyor. Sambacının önümüzdeki günlerde Almanya’ya giderek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bilindiği gibi Lincoln ülkesinden geç döndüğü için, Galatasaray yönetiminden 104 bin Euro ceza almıştı.
Takviye yapılacak
Bugün Steaua Bükreş karşılaşmasında forma giymesi beklenen Brezilyalı süperstar, buna rağmen Wolfsburg’un UEFA mücadelesinde Yeşil-Beyazlılar için ter dökebilecek. Galatasaray yönetiminin bu gelişmeden sonra teknik direktör Michael Skibbe’nin isteğine göre harekete geçeceği ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmaları halinde bir yabancı golcünün yanı sıra, bir de orta saha için yabancı transferi gerçekleştireceği ifade edildi.

mynet.com

batuhanry
13.Ağustos.2007, 20:43
Kamuoyuna Duyuru

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1685_GSKLOGO_B.jpg

Fanatik Gazetesi’nin bugünkü sayısında Cüneyt Karakaya imzasıyla ve “Lincoln Wolfsburg’ta” manşeti altında yer bulan haber tamamıyla asılsızdır.

Galatasaray’ın her önemli karşılaşmasından önce ve özellikle de maç günlerinde buna benzer asılsız dedikoduları gazete sayfalarına haber olarak taşımayı gazetecilik olarak addetmiyoruz.

Özellikle de Kulübümüzü devamlı olarak izleyen muhabir ve yazarlar arasında bulunmayan bu muhabirin bu tarz girişimlerinin maksatlı olmadığını düşünmek mümkün değildir.

Bu haberlerin gazete sayfalarında yer almasını hoşgörüyle karşılamadığımızı hatırlatır, Galatasaraylı taraftarları kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz bu tarz haberciliğe karşı uyarırız.

Galatasaray Futbol A.Ş.

PesimiSTyLa
13.Ağustos.2007, 20:54
Cok önemli mac günü böyle kolpa, adice bir haber yapıyorsan; bunun adı artniyetten baska birsey degildir. Allah'tan korkun.

Revolution
13.Ağustos.2007, 20:57
Sanki Romanya basınılar da karışıklık çıkarıyorlar olmaz böyle şey.

klasgs
13.Ağustos.2007, 21:59
Bende okudum bu haberi buraya taşıma gereginde bile bulunmadım tamamen adice yapılmış maksatlı bir haberdir. Maç zamanı olacak işmidir yaa!! Lincoln kalcağını kendi ağzından dile getirdi ve şunuda söyledi sürekli basın üstüme geliyor. Bırakında adam futbolunu oynasın..!

ShevAnil
13.Ağustos.2007, 22:02
Haberi Okuduğumda Sevinmiştim Bende :)

puskas
14.Ağustos.2007, 01:30
bence uydurma bi haber lincoln hala bizim oyuncumuz

Uchiha Itachi
15.Ağustos.2007, 20:03
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Oliveira001_1508.jpg

Oliveira yeniden gündemde

Golcü takviyesini Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yetiştiremeyen yönetimimiz, geç de olsa bu transferi bitirip kadroyu genişletmek istiyor. Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel, bu doğrultuda Steaua Bükreş maçının hemen ardından İspanya’ya geçti. Üstünel, Real Zaragoza yöneticileri ile Ricardo Oliveira’nın transferi hakkında görüşmeler yapacak. Brezilyalı golcüyü 1 yıllığına kiralamayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılarımız, peşinden bir de sağ bek almayı düşünüyor.

Polat’tan tam yetki
Üstünel'e transferde tam yetki veren Başkanımız Adnan Polat’ın, “Bu takım ne pahasına olursa olsun Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacak. Ama bir aksilik olsa bile, kadro güçlenecek. Eğer yola UEFA’da devam etmek zorunda kalırsak, hedefimiz elbette ki kupa olacak. Bu kupayı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda almak da keyifli olur” dediği öne sürüldü. Üstünel’in İspanya’daki transfer görüşmeleri hakkında Polat’a detaylı bir rapor gönderdiği de, gelen haberler arasında.

Webaslan

MaTRaKaN
15.Ağustos.2007, 22:35
Yeter bu oliviera bitsin artık yaa...

İsildur
16.Ağustos.2007, 03:23
Şampiyonlar Liginde Steaua Bükreş'le berabere kalarak tur şansını zora sokan Galatasaray'da transfer tekrar gündeme gelirken, Sarı-Kırmızılıların Valencia'da oynayan Sırp Nicola Zigic için yeni bir teklif sunduğu öğrenildi..

Valencia Kulübü Başkan Yardımcısı Fernando Gomez, Skysport'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Zigic konusunda çok ısrarcı olduğunu ileri sürdü ve ''Premier Lig takımları dahil bir çok kulüp Zigic'e teklif yaptı ama bunların içinde en ciddisi Galatasaray. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Sarı-Kırmızılılarda gözler pazar günü Almanya'da Kayserisporla oynanacak Süper Kupa finaline çevrilirken, Teknik Direktör Skibbe'nin kadroda revizyona gideceği öğrenildi. Alman teknik adamın Steau Bükreş maçında yediği hatalı goller nedeniyle Aykut'u yedek kulübesinde oturtup, kaleyi De Santcis'e teslim edeceği , savunma kurgusunu da Sabri, Meria, Servet ve Hakan Balta dörtlüsünden oluşturacağı ifade edildi. Skibbe'nin Steua Bükreş maçında sakatlanan Arda'yı riske etmek istemediği ve bu nedenle takımla birlikte çalışmalara başlayan Harry Kewell'e görev vermeyi planladığı belirtildi.

Kaynak: LİG TV

MaTRaKaN
16.Ağustos.2007, 03:43
Bence medyada olmayan bir isim alıcaz:D

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 04:10
Zigic in istatistikleri dikkat çekici :

1998-2002 Topola 76 maç 68 gol

2002 Mornar Bar 23 maç 15 gol

2002-2003 Mornar Bar 26 maç 10 gol

2003-2006 Mornar Bar 11 maç 14 gol

2006-2007 Red Star 110 maç 71 gol

2007-2008 Racing 32 maç 19 gol

2008- Valencia 14 maç 16 gol

2004- Sırbistan 29 maç 11 gol

toplamda 321 maç 224 gol

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 04:20
Zigic benim için tam bir hayal.. :)

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 04:23
ben hala oliveira diyorum başka birşey demiyorum ama zigic de cok kaliteli bir oyuncu ..bu sugötürmez bir gerçek

metaLwrath
16.Ağustos.2007, 05:07
Bu kupayı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda almak da keyifli olur
harbi ya ne keyifli olur yahu dmi :)

Revolution
16.Ağustos.2007, 05:09
Hiçbiri gelmeyecek basında adı çıkmamış kaliteli tecrübeli biri gelecek.

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 06:05
Hiçbiri gelmeyecek basında adı çıkmamış kaliteli tecrübeli biri gelecek.

nerden biliyorsun arkadaşım eğer kesin bir bilgin varsa bizimle de paylaş..malesef her istenilen olmuyor..

Revolution
16.Ağustos.2007, 17:45
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/zigic001.jpg

Son karar Zigic
Forvet arayışlarını sürdüren takımımız, Nicola Zigic'i bitirmek için uğraşıyor

Oliveira, Morientes, Kiessling, McCarthy ve Crespo'yu alamayan Galatasaray, Valencialı santrforda karar kıldı. Haldun Üstünel, bu transferi noktalamak için İspanya'ya gitti. Steaua Bükreş beraberliği sonrası küplere binen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın "Forvet transferini acilen bitirmemiz lazım. Elinizi hızlandırın" talimatıyla harekete geçen futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in, İspanya'da Nikola Zigiç'in işini bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Yaz dönemi boyunca Ricardo Oliveira, Fernando Morientes, Stefan Kiessling, Benny McCarthy ve Hernan Crespo gibi üst düzey isimlerle ilgilenen ancak bunların hiçbirisini renklerine bağlayamayan sarıkırmızılıların, Valencia'da forma giyen Sırbistan Milli Takımı'nın santrforu Nikola Zigiç'te karar kıldıkları ve bu transferi bitirmek için ellerinden geleni yaptıkları bildirildi. Yapılan tutarsız harcamalar nedeniyle mali açıdan krizde olan Valencia'nın da, Santander'den büyük umutlarla almalarına rağmen bir türlü faydalanamadığı Zigiç'i Galatasaray'a satmaya sıcak baktığı sızan haberler arasında. İNDİRİM BEKLİYORLAR
Şimdi Galatasaray adına İspanya'da olan Haldun Üstünel, Zigiç için istenen 6 milyon euroluk bonserviste indirim yaptırmaya çalışıyor. Nikola Zigiç, bu transfer döneminde İngiltere'den Everton, Bolton ve Stoke City'nin gündemine gelmiş ancak bu ekiplerin 1 yıllık kiralama önerilerini Valencia reddetmişti.

http://www.webaslan.com/images/haber/2006/kewell003_1608.jpg

Kewell rövanşta sahada

Sakatlığı nedeniyle Ali Sami Yen'deki maçta oynayamayan Avustralyalı futbolcunun, Bükreş'teki Steaua karşılaşmasında forma giyeceği açıklandı.. Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Steaua Bükreş maçında oynayamayan ve karşılaşmayı tribünden izleyen Harry Kewell, takımla birlikte çalışmalara başladı. Avustralyalı futbolcunun, Romanya'da yapılacak olan rövanş maçında sarı-kırmızılı formayı giyebileceği ifade edildi. Kewell, "Oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi. Öte yandan 1860 Münih maçında sağ dizine darbe alan Galatasaraylı Mehmet Güven'in operasyon geçirdiği açıklandı. Genç futbolcunun durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi.

İsildur
16.Ağustos.2007, 18:03
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ju_Voronin002.jpg

G.Saray, Liverpool’un Ukraynalı forvetini transfer etmek için harekete geçti. Vatan Gazetesi'nin haberine göre Aslan prensipte anlaştığı Voronin için dün Liverpool’la ilk görüşmeyi yaptı. Üstünel bonservis bedelini 7’den 5 milyon Euro’ya indirdi.

Steaua Bükreş ile oynanan sezonun ilk resmi maçında alınan 2-2’lik beraberlik sonrası G.Saray yönetimi, yabancı golcü transferi için yeniden düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, İngiliz devi Liverpool’da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan ve 19 maçta 5 gol atan Ukraynalı yıldız Andriy Voronin’i renklerine katıp, forveti güçlendirmek için harekât başlattı. Yönetici Haldun Üstünel, Voronin ve menajerinin yanı sıra, Liverpool yöneticileriyle masaya oturmak için önceki akşam İngiltere’ye gitti

1-2 GÜNDE NETLEŞİR
Sarı kırmızılı yönetimin, Ukraynalı forvet oyuncusu Andriy Voronin ile yapılan ilk görüşmelerde ’anlaşma’ sağladığı, bütün işin Liverpool ile bonservis konusunda yapılacak görüşmelere bağlı olduğu öğrenildi. G.Saray, bonservis bedeli 7 milyon Euro olan Voronin için İngiliz kulübüyle ilk yaptığı görüşmede 2 milyon Euro’luk indirim sağladı. Ancak Cimbom, bu oyuncunun transferini bitirmek için 5 milyon Euro’nun altında bir rakam ödemeyi planlıyor. Bu nedenle yönetici Haldun Üstünel’in 1-2 gün içinde Ada’da yapacağı görüşmeler, bu transferin kaderini büyük ölçüde belirlemiş olacak

MICHAEL SKIBBE İSTEDİ
Voronin’in transferindeki en büyük etkenin ise Alman teknik direktör Michael Skibbe olduğu ortaya çıktı. Skibbe’nin daha önce çalıştırdığı Alman Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’den öğrencisi olan Voronin’e çok güvendiği ve Cimbom’a transfer edilmesi için yönetime istekte bulunduğu belirtildi. 29 yaşındaki Voronin’in transferi gerçekleşirse, Skibbe bir hayli rahatlamış olacak

2. FORVET DE ALINACAK
Bu arada G.Saray yönetimi, forvete 2 yabancı oyuncu birden almanın planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar bir yandan Andriy Voronin’in transferini bitirmek için çalışırken, diğer yandan da ‘eski göz ağrıları’ Zigic ve Oliveira ile de ‘dirsek temasını’ sürdürüyor. Cimbom, bu 2 isimden birini daha takıma katmak için yoğun çaba harcıyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler, bu iki isimden birini kesinlikle 31 Ağustos’a kadar kadroya dahil etmenin hesabı içinde.

Kaynak: LIG TV

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 19:07
2 yabancı forvet almaktansa bir sağ bek bir forvet alınmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum..

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 20:21
2 yabancı forvet almazlar zaten, kolpadır.Ya sadece bir forvet alınır, ya da dediğin gibi bir forvet bir sağ bek...

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2007, 20:24
Vatan gazetesinin sadece "Allah bir" dediginee inanırım.

Diğer yandan Oliveira - Zigiç ikilisinden kim gelirse gelsin aynı derecede sevinirim. İnşAllah biri ile anlasılır.

Onurap
16.Ağustos.2007, 21:33
jacobsen gelirse iyi hem bonserviside elinde..Zigic gelirse kafa golü rekoru kırar tsl de :D

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 21:35
Ben Zigic hayaliyle yatıyorum her gece.. :D

Revolution
17.Ağustos.2007, 02:44
Zamanında dediydim Voronin diye. :D

Ouzy
17.Ağustos.2007, 02:50
Sanırım 2-3 hafta önce 3-4 gün içinde forvet alacaktık, ben her zamanki gibi fazla güvenmiyordum, doğru çıktı. Bundan sonra ne yöneticilere, ne türkspor'a inanırım. Zaten türkspor ne yapsa boş bundan sonra, fena çizildiler.

Cengo
17.Ağustos.2007, 04:10
Siz hala basına mı güveniyorsunuz, bravo

Bilmem ne sitesinin yöneticisi şu abi, şu sitesi, şu gazetesi.
Ancak adamakıllı biri çıkar birşeyler açıklar, her ülkede çıkmaya başlar o zaman olur, gerçekçi zannederek kendinizi kasıp tartışma ortamı oluşmasına izin vererek birbirinizi kırmayın.
Rahat olun, olursa olur, budur yani.

Yalan haber yapıp, prim yapmaya çalışanı da yerim..

Ouzy
17.Ağustos.2007, 06:01
Valla ben, hiçbir medya organında çıkan iddialara inanmazdım ama türkspor dediler, bildi dediler, bir de çok iddialı olunca site inandım ama bundan sonra hiçbir şeylerine inanmam.

erdemzorer10
17.Ağustos.2007, 08:50
Valla ben, hiçbir medya organında çıkan iddialara inanmazdım ama türkspor dediler, bildi dediler, bir de çok iddialı olunca site inandım ama bundan sonra hiçbir şeylerine inanmam.

Türkiye ye transferi konuşulan bir oyuncu gelip formayı giyip maça çıkmadan inanmıyorum artık o transfere..sende öyle yap bi tavsiye..;)

türkspor a gelince çok iddalılar ama bir söz vardır büyük lokma ye büyük söz konuşma diye..onlar hep büyük söz konuşuyor..sonra tutmayınca da başkalarını suçluyorlar..

ör. oliveira Galatasaray da diye manşet düştükten sonra ..bu transferin gerçekleşmemesinin ardından suçu zaragoza başkanına atmışlardı ..

:D

Nocna Mora
17.Ağustos.2007, 17:22
Zaragoza başkanının ne suçu var :D:D

klasgs
18.Ağustos.2007, 00:02
Zaragoza başkanının ne suçu var :D:D dedikleri çıkmayınca mecbur birine suçu yüklemeleri gerekiyordu oda zarogoza başkanı oldu enteresan :icon_biggrin:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PSG Türkiye'den golcü almaya kararlı!

http://img.mynet.com/spr2/nonda_sevinc.jpg
17.08.2008 14:26

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Kezman'a teklif yapan Fransız ekibi, Galatasaray'ın forvet oyuncusu Nonda'yı gündemine aldı.
Vatan Gazetesi'nin haberine göre: "Fransız ekibi, daha önce Monaco’da oynayan Kongolu oyuncu için hesaplar yapmaya başladı. Menajeri de Nonda için “Yeniden Fransa liginde oynamak ister” diye konuştu.
Fransız Paris Saint Germain Kulübü, uzun süredir peşinde koştuğu F.Bahçeli Mateja Kezman’ı almak için her yolu denerken, ilginç bir alternatif buldu! Fransız ekibi, G.Saray’ın Kongolu futbolcusu Shabani Nonda’yı gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı ekibin son Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Steaua Bükreş’e 2 gol birden atıp takımını beraberliğe taşıyan Nonda’nın son dönemdeki performansından memnun kalan Fransız ekibi, G.Saraylı futbolcuyu ciddi bir alternatif olarak gündemine aldı.
‘DAHA ÖLMEMİŞ!’
PSG yetkilileri için 31 yaşında olmasına rağmen, Fransız vatandaşlığı da bulunan Nonda’nın en çekici yanı ise daha önce bu ülkede Monaco formasını giymesi. Üstelik Monaco’da birlikte oynadığı Giuly ve Rothen’in de şu anda Paris ekibinde bulunması, Kongolu futbolcuyu oldukça önemli bir seçenek haline getiriyor. Son G.Saray-Steaua maçını da izleyen PSG yetkililerinin “Bu maç da gösteriyor ki, Nonda daha ölmemiş. Bu transferi gerçekleştirebiliriz” dediği, Nonda’nın menajerinin ise “Bu transferin olma ihtimali var. Nonda da Fransa’ya dönmek ister” yorumunu yaptığı öğrenildi.
1.2 MİLYON EURO ALIYOR
G.SARAY cephesinde ise şu anda haberdar olmadıkları bu konuda herhangi bir hareketlenme yok. Yönetici Haldun Üstünel “Biz Nonda’yı bırakmak istemiyoruz” derken şu ifadeleri kullandı: “Nonda bizim sözleşmeli oyuncumuz ve takımımızın önemli bir ismi. Planlarımızda onu göndermek yok. Ama PSG ciddi bir teklifle gelirse ve Nonda da gitmek isterse ne yaparız, şu anda bilmiyorum. Yine de bu konuda bize gelen hiçbir haber yok.”
G.SARAY’IN geçen sezon İtalyan kulübü Roma’dan 300 bin Euro bonservisle aldığı Nonda’nın sözleşmesi, yeni sezonun bitiminde sona eriyor. Kongolu futbolcu, G.Saray’dan yıllık 1.2 milyon Euro alıyor. PSG’nin ciddi bir bonservis bedeli önrmesi durumunda G.Saray yönetiminin konuyu görüşmesi bekleniyor."

Revolution
18.Ağustos.2007, 00:55
Verelim diyecem de vermeyelim. :D Yerine adam yok.

sitte
18.Ağustos.2007, 05:07
Gitmesi gereken bir oyuncu bunun yanında Ayhan , Hasan Şaş gibi isimlerde gitmeli

Nocna Mora
18.Ağustos.2007, 17:55
..VE ADNAN SEZGİN'DEN OLİVEİRA İLE İLGİLİ YARI RESMİ AÇIKLAMA..

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya'da şu anda oynanmakta olan Galatasaray, Kayserispor arasındaki süper kupa maçı öncesi TRT mikrofonlarına yaptığı açıklama golcü transferinin sonura gelindiğini işaret etti ve "Üzerinde çok uğraştık ama bitirmek üzereyiz" dedi. "isim var mı?" sorusuna Sezgin ne cevap verdi..

Bir iki isimle sürekli görüştüklerini ve üzerinde çok durdukları bir ismi bitirmek üzere olduklarını belirterek "çok ugraştık, ama bitirmek üzereyiz" dedi. Trt muhabirinin "isim var mı?" sorusunu Sezgin "Bu transfer döneminde isim vermek pek iyi olmuyor" diyerek cevapladı..

TURKSPOR.NET YORUMU
Bilindiği gibi G.Saray Oliveira konusunda 2.5 aydır inanılmaz bir çaba sarfediyor.. Oliveira transferinin yüzde yüz bittiği halde, Real Zaragoza Başkanı Agapito'nun rakamı iki misline çıkartması ile G.Saray rest çekmiş ama Oliveira ısrarını sürdürmüş, Oliveira defterini kapatmamıştı.. Turkspor.net ise transferin yüzde yüz bitmesi istihbaratı ile Oliveira'ya sarı kırmızılı formayı giydirdimiş ve haberi OLİVEİRA G.SARAY'da şeklinde vermişti.. G.Saray hemen hemen her gün Oliveira nın Brezilyalı menajeri Augusto Castro ile görüşmelerini sürdürürken, Turkspor.net de bu görüşmeleri adım adım vermişti. turkspor.net O MEŞHUR TARİH VE O MEŞHUR GÜNDEN BU YANA 12 GÜN geçmesine rağmen SARI KIRMIZILI formayı Oliveira'nın üzerinden hiç çıkartmamış Cuma günü ise yeni bir müjde ile OLİVEİRA'NIN TRANSFERİNİN BU DEFA KESİN BİTTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI.. Adnan Sezgin'de "Çok ugraştık ama bitirmek üzereyiz. İsim vermek pek iyi olmuyor" diyerek Oliveira transferini yarı resmi olarak açıklarken, son dakika ugursuzluğu olmaması için isim vermiyordu..

Kaynak:TUrkspor.net :)

MaTRaKaN
18.Ağustos.2007, 18:10
Gitmesi gereken bir oyuncu bunun yanında Ayhan , Hasan Şaş gibi isimlerde gitmeli
Dünkü maçı izlemedin galiba Maçın adama Hasan Şaş...

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 18:22
Dün maçtan önce Adnan Sezgin görüştükLeri 3-4 forvet isminin oLduğunu ve bunLardan birinin bitmek üzere oLduğu söyLedi. Aynı şekiLde de sağ bek için 2-3 isimLe temasta oLdukLarını söyLedi. Tabi isim vermedi. Görünen o ki. Bir forvet birde sağ bek geLicek.

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 18:44
Sağ bek gereksiz olur. Tüm transfer sezonu boyunca söyledim. Uğur'un dönüşü muhteşem olacak.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 20:04
Dün maçtan önce Adnan Sezgin görüştükLeri 3-4 forvet isminin oLduğunu ve bunLardan birinin bitmek üzere oLduğu söyLedi. Aynı şekiLde de sağ bek için 2-3 isimLe temasta oLdukLarını söyLedi. Tabi isim vermedi. Görünen o ki. Bir forvet birde sağ bek geLicek.

Evet bende dinledim öyle dedi. Forvet için görüşülen isimlerin önemli isimler oldugunu , bunun için işin kolay bitmedigini, çok ugrastıklarını ve son asamaya geldiklerini söyledi. Tahminimce Cuma gününe kadar forvet acıklanacak.

sitte
18.Ağustos.2007, 21:04
Dünkü maçı izlemedin galiba Maçın adama Hasan Şaş...

Olabilir ama ayağındaki topla körü körüne rakibinin üstüne giden sonra kaybeden dengesi bozulmuş bir futbolcunun artık ya yeniden yedeğe çekilmesi ya da gönderilmesi gerekir...

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2007, 21:07
Olabilir ama ayağındaki topla körü körüne rakibinin üstüne giden sonra kaybeden dengesi bozulmuş bir futbolcunun artık ya yeniden yedeğe çekilmesi ya da gönderilmesi gerekir...

Rüya görüyorsun sen ;)

Her026
18.Ağustos.2007, 21:07
Ayhan dünde harika oynadı kardeş.Ayhan kesinlikle gönderilmemeli çift taraflı oyunu çok iyi oynuyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hasan Şaş ta iyi bir alternatif olur.Oda gönderilmemeli

sitte
19.Ağustos.2007, 00:10
H.Şaş iyi alternatif olabilir.Ayrıca bence Linderoth-Topal ikilisi oynamamalı 2'sinden biri Barış olmalı...Yoksa dünkü kayseriye döneriz...

UlquioRRa
19.Ağustos.2007, 01:39
Bence bundan sonra forvet transferine gerek yok ama alınsa da itiraz etmem. Sadece Nonda'ya yazık olur. ):

Onurap
19.Ağustos.2007, 01:48
Tek forvet oynarsak forvete gerek yok nonda iyi oynuyor sonra ümit var yaser var..Bence bir sağbek almalıyız..Birde nuri şahini alabilsek çok iyi olur..

sitte
19.Ağustos.2007, 01:58
Forvete çok acil ihtiyaç var bence sağ bek alınsa da olur alınmasada alınana da hayır demeyiz;)

klasgs
19.Ağustos.2007, 03:47
Gitmesi gereken bir oyuncu bunun yanında Ayhan , Hasan Şaş gibi isimlerde gitmeli arkadaşım farklı maçlar izliyoruz herhalde nonda nasıl gitmeli ya anlamadım bir ileri uç adamı daha ne yapabilir tek başına bana anlatırmısın? defansı dağıtıyor, hava toplarını alıyor, gol atıyor adam daha ne yapsın ve bunları ilerde tek yapıyor. Hasan Şaş diyorsun istegi, hırsı liderligi... Ayhan diyorsun sahanın yıldızlarından biriydi. Yaptığın bu yorumlardan hiçbirine katılmıyorum.

erdemzorer10
19.Ağustos.2007, 04:42
kesinlikle bir sağ bek şart ..! nedenine gelince : uğur bir diz sakatlığı yaşadı hem de çok ciddi..sakatlığı geçse dahi uğurun yüzde yüz olması 2 3 ay daha alacaktır..

eldekilerden sabri ise savunmayı hücumla yapan bir oyuncu ..bu yüzden iyi olduğu günlerde çok etkili oynuyor fakat formsuz bir sabri hücum savunması yaptığı için geride çok boşluk verebiliyor..

ayrıca ben sabrinin sağ iç oynatılmasından yanayım..yani orjinal mevkisine daha yakın olan bölgeden..

forvet hattına gelince nonda şuana kadar gayet iyi evet elbette bu sevindirici ama bu nonda nın bütün sezon öyle götüreceği anlamına gelmez..forma rekabetini üst düzeye çıkarmadıkça hiçbir bölgede başarının geleceğine inanmıyorum..eğer avrupa takımıyız , avrupa da başarıya oynuyoruz diyorsanız sağ beki de alacaksınız forveti de..

Revolution
19.Ağustos.2007, 04:49
Nonda resmi maçlar başladı adeta eski Nonda oldu Hasan Şaş muhteşem oynadı dün..Kewell'a tarihi geçmiş diyenler dillerini yuttu. :zuhaha

erdemzorer10
19.Ağustos.2007, 04:58
Bu arada Lincoln ün adı teknik direktörlük için Zico ile anlaştığı idda edilen Atletico Minieiro ile anılıyor.. NTV spor açıkladı..

Lincoln de ülkesindeki bir radyo programına katılarak geri dönmek istediğini söylemiş..

öyle bir durum varsa bile ocağı bekler yönetim..formda bir Lincoln e çok ihtiyacı var bu kadronun şayet ocağa kadar ilk haftalardaki formuna dönebilirse takımda kalır ama gitmek isterse kendi bilir..Minieiro bu transferi istiyorsa 4-5 Milyon Euro yu da gözden çıkarmalı tabi..

Belgorth
19.Ağustos.2007, 05:08
Dünkü maçtan sonra da yazdığım gibi Lincoln resmen bir el freni gibi. Top ne zaman kendisine gelse takım bir yavaşlıyor, tökezliyor. Şu anda onun yerinde oynayabilecek 2'si çok iyi olmak üzere 3 oyuncu zaten mevcut takımda, Arda, Kewell ve Aydın. Hatta Kewell, Arda ve Hasan'la oluşturulacak bir orta saha, yedekten gelebilecek Aydın ve Ferdi gibi gençlerle beraber çok iyi bir görüntü çiziyor. Lincoln evet çok iyi bir oyuncu ama hiç kendini veremedi takıma ve bu saatten sonra da pek verebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir transfer olasılığı varsa gönderilmesi iyi bile olur, diğer türlü formda olan Arda'nın yedeği olmaktan öteye zaten geçemez.

oZzIiI
19.Ağustos.2007, 05:21
Lincoln türk futbolunun en büyük fiyaskosudur bence

ShevAnil
19.Ağustos.2007, 05:31
Lincoln türk futbolunun en büyük fiyaskosudur bence
Çok Daha büyük fiyaskolar Yaşandı Bu Türkiye'de. Lincoln Fiyasko Değil Başarısızlıktır.
Keşke Gönderilse Geçen Sezonun Ortasından Beri Tek Dileğim..

Revolution
19.Ağustos.2007, 05:49
Bence Lincoln iyi top dağıtıyor iyi işler yapıyor..Sadece isteksiz gözüküyor.Ancak gitmek istiyorsa tutan yok.:)

sitte
19.Ağustos.2007, 06:04
Lincoln'ü gönderip yerine fm tabiriye bir mc alınsa ve Topal - Linderoth ve o mc oynatılırsa süper olur yoksa Lincoln'ün yanında Topal- Linderoth ikilisi oynarsa Lincoln'e pas atacak onu hareketlendirecek biri olmaz...

erdemzorer10
19.Ağustos.2007, 15:32
Lincoln gönderilecekse şayet..yerine yine fm tabiriyle am/fc tarzı bir oyuncu alınmalı..skibbe nin leverkusendeki taktiğine de daha uygun..

tabii bunları konuşmak için henüz çok erken Lincoln çıkıp aslanlar gibi oynasın o zaman hepimiz farklı şeyler konuşuruz..Ama Atletico Minieiro ya gitmeyi çok istiyorsa yapacak birşey de yok..

ultraslanerdem
19.Ağustos.2007, 15:55
Adamın gideceği yoksa bile içine kurt düştü bi kere. "Taraftarlar beni gönderdi bile" yazık...