Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

King_91
21.Temmuz.2007, 21:30
Haldun Üstünel de onayladıysa bu iş tamamdır..Yalnız benim anlamadığım "Arkadaslar kardesim kamu bankasında ticari islemlerde calısıyor. Biraz önce Galatasaray Klubu adına Stutgart klubüne 2,500,000 Euro luk havale yapıldıgını soyledi" kısmı oldu.ne yani Adnan sezgin bankaya gidip Stuttgart'a havale mi yapıyo sıraya girip :D

nerazzuri
21.Temmuz.2007, 21:40
Haldun Üstünel de onayladıysa bu iş tamamdır..Yalnız benim anlamadığım "Arkadaslar kardesim kamu bankasında ticari islemlerde calısıyor. Biraz önce Galatasaray Klubu adına Stutgart klubüne 2,500,000 Euro luk havale yapıldıgını soyledi" kısmı oldu.ne yani Adnan sezgin bankaya gidip Stuttgart'a havale mi yapıyo sıraya girip :D
:zuhaha :D:D:D çok güldüm yaa

öyle sanırım yada telefon falan bir şekilde hallediyorlardır :D

puskas
21.Temmuz.2007, 21:43
kesin aciklama geldi MEİRA GALATASARAY DA.özelliklede yillik 3 mdolar diyolardi ama oysa sadece yillik 1,2 euro alacak.3 yillik anlaşma camiamiza hayirli olsun

Nedvedmania
21.Temmuz.2007, 21:47
Benimde anlamadığım bi nokta var.

Hani dün Hava alanında birsürü gazeteci bekliyordu. Gelse görürlerdi mutlaka ama görmemişler ve buna rağmen istanbula getirildi yazıyor :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kesin aciklama geldi MEİRA GALATASARAY DA.özelliklede yillik 3 mdolar diyolardi ama oysa sadece yillik 1,2 euro alacak.3 yillik anlaşma camiamiza hayirli olsun

hani nerde resmi açıklama ?

Kaynak gösterirseniz ben ve birçok kişi inanır :) Galatasaray.org de açıklanmadan inanmam. (bkz : İtandje)

ShevAnil
21.Temmuz.2007, 21:50
Meira Hayırlı Olsun Galatasaray'ımıza Nokta Atışı ;)

sitte
21.Temmuz.2007, 22:13
Ya hai şu açılış sayfasındaki Almanya Kampını değiştirin Meira GALATASARAY'da yazın artık:D

Revolution
21.Temmuz.2007, 22:23
Gelecekse gelsin artık..:zuhaha

Emurafu
21.Temmuz.2007, 22:45
Song yılllk 1.8 alıyordu..Meira 1.2 alacak..Yönetim bence akıllı iş yaptı...

GALATASARAY/ÜSTÜNEL: "MEİRA İLE ANLAŞTIK"

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın Portekizli
savunma oyuncusu Fernando Meira ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık
anlaşmaya vardı.

Uzun bir süredir transfer görüşmeleri yapan Futbol Şube Sorumlusu
Haldun Üstünel, cumartesi günü Almanya'da Meira'nın transferini
bitirdikten takımın kampına katıldı. Almanya kampında basın
mensuplarının ısrarlı sorularına cevap vermekten kaçınan Üstünel,
daha sonra katıldığı bir radyo programında bu transferi doğruladı.
Haldun Üstünel yurtdışında transfer çalışmalarına devam ettiklerini
kaydederken, "Takıma fayda sağlayacak isimler için çalışmalara devam
ediyoruz. Meira'yla her konuda anlaştık. Transferde son noktaya
geldik ve her an imza atabilir." dedi. Basında çıkan Fransız golcü
Cisse ile Arjantinli Hernan Crespo haberlerini de yalanlayan
Üstünel, "Bu oyuncular gündemimizde değil." ifadelerini kullandı. Bu
arada Meira'nın kulübü Stuttgart'ın resmi internet sitesinde de
kulübün sportif direktörü Horst Heldt de, Fernando Meira'nın
takımdan ayrılacağını doğruladı. UEFA'nın internet sitesinde de
Meira'nın yeni ufuklar aradığı dile getirildi. Dün gece geç
saatlerde gizlice İstanbul'a getirildiği iddia edilenPortekizli
yıldızla her konuda anlaşan sarı kırmızılı transfer komitesinin
Meira'ya yıllık 1.2 milyon euro verecegi belirtildi.

Alman spor dergisi Kicker'de yer alan habere göre Stuttgart'ın
menajeri Horst Held'in, Meira'ya gelecek teklifleri beklediği ve
kulübün bu transferden 6 ile 8 milyon Avro transfer ücreti beklediği
belirtildi. Meira için bu kadar paranın ödenmesinin zor göründüğü
ifade edilen haberde, Galatasaray'ın Meira'ya büyük ilgi gösterdiği,
ancak bunu henüz VfB Stuttgart'a bildirmediği, Meira için 3 milyon
Avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Öte yandan Meira için
Galatasaray ve Yunan Panathinaikos takımının yanı sıra İngiliz
Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un da Meira'yi istediği
ifade edildi.

-POLAT, TATİLİNİ KESTİ GELDİ-

Öte yandan bu gelişmelerin ardından Başkan Adnan Polat'ın tatilini
kesip Türkiye'ye döndüğü ifade edildi. Polat'ın "Galatasaray
kulübüne çok uzun yıllar hizmet edecek önemli bir oyuncu
kazandırdığımızı düşünüyorum. Meira çok yönlü ve kalitesini
ispatlamış bir oyuncu" dediği öğrenildi.

Polat ayrıca, "Bu sezon ayrılan Kamerunlu yıldız Song'un bize
maliyeti yıllık 1. 8 milyon euro, biz Song kadar kaliteli, tecrübeli
ve kendisini ispatlamış bir oyuncuyu daha ucuz bir maliyetle
transfer ederek hem kulübün menfatleri koruduk hem de takım içindeki
adaleti korumaya devam ettik." diye konuştu.

Galatasaray Başkanı, Real Zaragozalı Olivera içinde "Tüm görüşmeler
iyiydi. Ancak Oliveria'nın istediği ücret çok fazla... Yıllık 5
milyon euro gibi uçuk bir rakam istiyor, bu paraları vermemiz mümkün
değil... Kendisine vereceğimiz rakam maksimum primleri dahil 2
milyon euro civarında.. Son teklifimizi yaptık kararını bekliyoruz."
açıklamasını yaptı.

(21/07/2008 - 15:21:40)

AZ önce BORSA'ya düşen haber bu:)

King_91
21.Temmuz.2007, 22:51
Bence bu Olivera'yı hedef şaşırtmak için söylüyorlar.Hepsini gizli saklı yaparken Olivera'ya verdikleri parayı bile söylemişler.Bence bizimkiler de biliyor Olivera'nın gelmeyeceğini ötekileri rahat getirmek istiyorlar..

Revolution
21.Temmuz.2007, 23:00
O zaman Meira geldi diyebiliriz.Hayırlı olsun diyelim artık. :)

PesimiSTyLa
21.Temmuz.2007, 23:08
Heralde bu saatten sonra almışızdır. Cok yararlı olacagını düşünüyorum.

batuhanry
21.Temmuz.2007, 23:30
Bari akşam açıklansa ya, bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum. :)

sitte
21.Temmuz.2007, 23:38
Bu borsanın linkini verir misiniz ya da ne borsaı?

Revolution
22.Temmuz.2007, 00:01
Hayırlı olsun

Galatasarayımız ikinci bombasını patlattı ve Portekizli Meira Aslan oldu

Galatasarayımız, Bundesliga ekibi Stuttgart'ın Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı kulübümüz bir süredir sürdürdüğü görüşmeler sonunda da Stuttgart ile 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varırken, iki kulüp arasındaki küçük pürüzlerin de sonuçlanmasının ardından transfer tamamlanacak.

Galatasarayımız 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1milyon 750 bin Euro ücret ödeyecek. Meira'nın transferinin bugün ya da yarın yönetimimiz tarafından açıklanması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Emurafu
22.Temmuz.2007, 00:26
Meira ayarında bi topçuyu o paraya almak çok büyük iş:)..Helal olsun valla..Geçen yıl juve baya para vermişdi..satmamışlardı..Meira 3-4 yaş daha genç Song tan. Sonra Meira tekniği yüksek bir stoper Song ise kesici özelliğ fazla olan bir adamdı. Ayrıca Song un Afrika Kupası na her sene gitmesi pek hoş olmuyordu, Avrupa dan bir oyuncunun böyle bir dezavantajı olmayacak doğal olarak. Son olarak Song un gectiğimiz senelerde kritik maçlar öncesi takımı yalnız bırakmış olması da gözardı edilmemeli.
Bence her açıdan mükemmel bir transfer olacak

sitte
22.Temmuz.2007, 00:51
Peki Emurafu şu borsa dediğinin linkini verir misin?

paco
22.Temmuz.2007, 01:25
Meira gelirse ki oyle gozukuyor, Turkiye'nin en iyi defans oyuncusu olur... Boyunun avantaji ile hava toplarina hakim, zaman zaman on libero oynayabilme ozelligi var ve 30 yasinin verdigi tecrubeyle cok is yapar.
Benfica'da oynarken Barcelona'ya karsi CL'de ceyrek finalde son anda elenmislerdi sanirim. Stuttgart ile de Bundesliga 2. ligi ve sampiyonlugu var ... Managerlik sirketi bizim Lincoln ile ayni sirket www.rogon.tv (http://www.rogon.tv) .

Lionel Andres Messi
22.Temmuz.2007, 01:27
song'un adı geçmiş,fm ye göre konuşacak olursak;meira 3 tane song ediyor.

http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=785648

bir kaynak daha

Fietra 10
22.Temmuz.2007, 01:35
song'un adı geçmiş,fm ye göre konuşacak olursak;meira 3 tane song ediyor.

Peki Hüseyin gerçeğe bakalım..Song'un yerini dolduruyor olabilir ama bir soru sormak istiyorum..Song'un kalmasını mı ? Meira'nın gelmesini mi tercih ederdin ? Fanatik yorum beklemiyorum senden..:)

sitte
22.Temmuz.2007, 01:38
Ben olsam Song'un gidip Meira'nın gelmesini isterdim..

Fietra 10
22.Temmuz.2007, 01:40
Soruyu sormaktaki amacım Gs'de oynarken yere göğe sıgdıralamayan bir adamın gittikten sonra biraz aşagılandıgını hissetmemdir..:) Meira'nın kalitelisini tartışmak değil amacım..

Lionel Andres Messi
22.Temmuz.2007, 01:41
Peki Hüseyin gerçeğe bakalım..Song'un yerini dolduruyor olabilir ama bir soru sormak istiyorum..Song'un kalmasını mı ? Meira'nın gelmesini mi tercih ederdin ? Fanatik yorum beklemiyorum senden..:)

bu soruyu 1 ya da 2 sene önce sorsaydın tereddütle song derdim ama şimdi meira derim ben.trabzonspor'a gittiği için demiyorum tabi ki son zamanlarda beğenmiyordum ve istikrar'ını bozmuştu.geçen yıl juventu meira'yı yaklaşık 20 milyon euroya transfer ediyordu öyle bir oyuncu yani...

bu arada song hala iyi bir oyuncu ama meira daha iyi bence.

Oghuse
22.Temmuz.2007, 01:43
Song gerçekten çok iyi bir defans ancak her sezon problem çıkıyordu sözleşmesinde..Meira alınırsa çok iyi iş yapmış olur yönetim..Bir Meira haber de benden.. :)

Fernando Meira Galatasaray'daGalatasaray, Alman ekibi Stuttgart'ın Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
»Yorumlar Çıktı Alın Arkadaşınıza Gönderin Bize Yazın galleria zoom Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre: Sarı kırmızılı kulüp bir süredir sürdürdüğü görüşmeler sonunda Stuttgart ile 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varırken, iki kulüp arasındaki küçük pürüzlerin de sonuçlanmasının ardından transfer tamamlanacak.

Galatasaray 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1 milyon 750 bin Euro ücret ödeyecek. Meira'nın transferinin bugün ya da yarın Galatasaray yönetimi tarafından açıklanması bekleniyor.

Kaynak:Goal

sitte
22.Temmuz.2007, 01:44
Song iyi bir oyuncu ama sorunlu bir oyuncu biz GS'deyken sevmemize rağmen her sene sonunda gitmek istiyorum gibi şeyler söylüyordu.Sadece iyi oyunu nedeniyle GS'de kaldı yoksa gitmek istiyorum deyip bilerek oynamayan bir oyuncuyu çoktan yollamıştık...

King_91
22.Temmuz.2007, 01:46
Hayırlı olsun

Galatasarayımız ikinci bombasını patlattı ve Portekizli Meira Aslan oldu

Galatasarayımız, Bundesliga ekibi Stuttgart'ın Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı kulübümüz bir süredir sürdürdüğü görüşmeler sonunda da Stuttgart ile 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varırken, iki kulüp arasındaki küçük pürüzlerin de sonuçlanmasının ardından transfer tamamlanacak.

Galatasarayımız 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1milyon 750 bin Euro ücret ödeyecek. Meira'nın transferinin bugün ya da yarın yönetimimiz tarafından açıklanması bekleniyor.

verdiğin haber yanlış 1.75M$ alamaz meira.zaten 1.8M$ çok olduğu için song gönderildi.Emurafu'nun verdiği haberde 1.2M$ yazıyordu

sitte
22.Temmuz.2007, 01:46
Şu Meira haberlerini koymasak bu kadar fazla olunca inanmamaya başladım:D
Açıkçası resmi siteyi bekliyorum ama Haldun Üstünel söylemişse inanırım:D

Oghuse
22.Temmuz.2007, 01:49
Şu Meira haberlerini koymasak bu kadar fazla olunca inanmamaya başladım:D
Açıkçası resmi siteyi bekliyorum ama Haldun Üstünel söylemişse inanırım:D

Benimde resmi siteden açıklama gelmeden inanasım gelmiyor..İnşallah bu sefer tutturmuşlardır bu haberi internet siteleri.. :)

Addolorato
22.Temmuz.2007, 01:56
Galatasarayımız

DHA Ne zamandır Galatasarayın:confused:

Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2007, 02:03
DHA Ne zamandır Galatasarayın:confused:

DHA her takımın haberinde bu tür açıklamalar yapıyor. Örneğin Beşiktaş'ta Beşiktaş'ımız, Fenerbahçe'de Fenerbahçe'miz, Galatasaray'da Galatasaray'ımız gibi...

Nedvedmania
22.Temmuz.2007, 02:03
DHA gs nin değil

Msela web aslan bi haber yayınlar ve galatasarayın yanına mız ekini koyar ama haberin asılı DHA dır :j:

King_91
22.Temmuz.2007, 02:08
webaslanda yarın açıklancak diyor ama hadi bakalım :D

paco
22.Temmuz.2007, 02:14
Khalid Boulahrouz keert terug in de Bundesliga. Chelsea meldt maandagmiddag op haar officiële website dat het de verdediger heeft verkocht aan VfB Stuttgart. De Kannibaal zal spoedig zijn handtekening zetten onder een contract bij de Duitse club.

http://81.173.100.43/images/uplimages/pu_boulahlife_big.jpg

Boulahrouz, die het afgelopen seizoen op huurbasis bij Sevilla speelde, wordt in Stuttgart de opvolger van Fernando Meira. De Portugees is nog niet officieel vertrokken bij Die Schwaben, maar naar verluidt zal een transfer niet lang meer op zich laten wachten. Galatasary is de belangrijkste gegadigde om Meira over te nemen.

Voor de 26-jarige Boulahrouz betekent zijn transfer naar Stuttgart een rentree in de Bundesliga. De verdediger stond eerder twee jaar onder contract bij Hamburger SV, waarvoor hij 52 competitieduels speelde. Eerder in zijn loopbaan stond Boulahrouz nog op de loonlijst van RKC Waalwijk.

Haberde Stutgart Boulahrouz'u Galatasaray'a giden Meira'nin yerine transfer etmis diyor.
Kaynak: www.voetbalzone.nl

Addolorato
22.Temmuz.2007, 02:26
Sizce, takımımızın gündeminde olduğu iddia edilen Fernando Meira defansımıza yeterli katkıyı yapar mı?
a.)Katkı yapar 74,7 % http://www.webaslan.com/images/oran.gif 42537 b.)Daha iyi bir oyuncu alınabilir 19,5 % http://www.webaslan.com/images/oran.gif 11088 c.)Asla faydası olmaz 5,9 % http://www.webaslan.com/images/oran.gif 3345 Toplam Katılım : 56970

King_91
22.Temmuz.2007, 02:28
transfer resmi siteden açıklanana kadar bu konuya girmiyorum :D sinirim bozuldu artık bu kadar haber çıktı sonunda bi aksilik çıkacakmış gibi geliyor.eski yönetimin eseri sanırım bizdeki bu izlenim ;)

Del Piero_10
22.Temmuz.2007, 02:29
B şıkkını işaretleyenler hayalperest,C şıkkını işaretleyenler Fenerbahçeli :D

Sirius Black
22.Temmuz.2007, 02:43
Şimdiki yönetime güveniyorum. Meira hayırlı olsun...

sitte
22.Temmuz.2007, 02:43
King_91 sana katılıyorum:D

UlquioRRa
22.Temmuz.2007, 03:16

Bu sene Song'un bize bir yararı var mıydı? Defansta hep Servet-Emre ikilisi vardı Song fazla oynayamadı. Bu yüzden Meira'nın gelmesini isterdim. Ama 1-2 sene öncesine bakarsak Song'un kalmasını isterdim.

Fietra 10
22.Temmuz.2007, 03:32
Bu sene Song'un bize bir yararı var mıydı? Defansta hep Servet-Emre ikilisi vardı Song fazla oynayamadı. Bu yüzden Meira'nın gelmesini isterdim. Ama 1-2 sene öncesine bakarsak Song'un kalmasını isterdim.

Emre devre arasında katıldı Gs'ye ve zaten Song'ta Afrika kupasındaydı şubat'a kadar bırakında Emre-Servet ikilisi götürsün 2.devrede defansı..

Del Piero_10
22.Temmuz.2007, 04:31
Her takımın taraftarı burada yorum yapabilir.

DeNiZ_1903
22.Temmuz.2007, 04:36
Meira hayırlı olsun tüm Galatasaray'lılara , gerçekten Galatasaray'ın transfer politikasını çok beğeniyorum..

Emurafu
22.Temmuz.2007, 05:18
LONDON (Reuters) - Dutch international defender Khalid Boulahrouz has completed his move from Chelsea to VfB Stuttgart, the English Premier League club confirmed on their website (www.chelseafc.com) on Monday.

The 26-year-old Dutchman suffered a personal tragedy during Euro 2008 last month when his wife gave birth prematurely to a daughter who later died.

He previously played in the Bundesliga for Hamburg SV between 2004 and 2006 and made only 13 appearances for Chelsea before a spell on loan at Sevilla last season.

Boulahrouz is likely to replace Portugal’s Fernando Meira, who is set to leave Stuttgart and join Turkish champions Galatasaray

Arkadaşlar dünyanın en güvenilir haber ajansı Reuters bile Meira’nın Galatasaray’da olduğunu yazıyor.

2.5M Karşılıgında almışız..Juve gecensene ne para vermişdi be:)

nerazzuri
22.Temmuz.2007, 05:37
20 m € lara kadar çıkmıştı sanırım. gerçekten harika bir iş çıkardı galatasaray yönetimi. ayakta alkışlıyorum.

puskas
22.Temmuz.2007, 05:52
super transferler yapiyoruz gercektende.helal bu yönetime teşekkurler

sitte
22.Temmuz.2007, 06:08
Ya bu resmi sitede açıklansada rahatlasak artık ya..

ewrim_FB
22.Temmuz.2007, 06:09
kaliteli bir defans hayırlı olsun GS'a...

Revolution
22.Temmuz.2007, 06:20
Soruyu sormaktaki amacım Gs'de oynarken yere göğe sıgdıralamayan bir adamın gittikten sonra biraz aşagılandıgını hissetmemdir..:) Meira'nın kalitelisini tartışmak değil amacım..

Gs'de oynarken hiçbir zaman yere göre sığdırılmadı Song..Bence fanatiklik yapma diyorsunda fanatiklik yapan sensin.Song'u Trabzon aldı diye övüyorsun.Bunu tartışma vs. çıksın diye söylemiyorum bu sadece benim görüşüm.

Bana sorarsanız derdim ki Song gitsin Emre Aşık gelsin yeter.Neden derseniz Song gerçekten yetenekli ama bize katkı sağlamadı.Hiçbir büyük maçta boy gösteremedi.

sitte
22.Temmuz.2007, 06:35
Song'a kimse laf söyleyemez en iyi oyuncumuz ve en çok sorun yaratandı bu konuyu kapatalım lüyfen Meira ve diğer transferlerle ilgili gelişmeleri koyarsak daha güzel olur....

Fietra 10
22.Temmuz.2007, 08:20
Kesinlikle Song'u övüyorum siz buna fanatiklik deyin..:)

Meira konusunda neden hala bir resmi açıklama gelmiyor ki ? Haldun Üstünel 'neredeyse bitti' demesine ragmen..Çogu sitede yazıyor Meira Gs'de diye..

nilparke
22.Temmuz.2007, 10:29
ARKADAŞLAR BENCE GALATASARAYIN TRANSFER POLİTİKASI ŞÖYLE OLMALI:
1- SKIBBE DİYE BİR ADAM GELDİ. ADAMIN BİR KARİYERİ YOK. AMA EĞER BU TAKIMI ÇALIŞTIRACAKSA ALEX FERGUSON GİBİ UZUN SÜRELİ ÇALIŞMALI.
2-BENCE BU TAKIMIN BAŞINDA YA HAKAN ŞÜKÜR OLMALI YA DA RIDVAN DİLMEN. ÇÜNKÜ İKİSİ DE FUTBOLU ÇOK İYİ BİLİYOR VE PROFESYONELLER.
3-BİZİM KALECİYE FİLAN İHTİYACIMIZ YOK. TÜRKİYENİN EN İYİ KALECİLERİ BİZDE. BU ORKUN,AYKUT 40 YAŞINDA MI OYNAYACAK. GÜVNİN BİRAZ. ÇÜNKÜ GEÇEN SEZON EN AZ GOLÜ BİZ YEDİK.
4-BİZİM EN AZ 2 STOPER ALMALIYIZ. BİRİ YABANCI OLMALI VE TECRÜBELİ OLMALI.AMA TECRÜBELERİ DİYİNCE 25 YAŞ ALTI OLMALI. NE YAPACAKSINIZ TARİHİ GEÇMİŞ ADAMLARI. EMRE AŞIK BİZİM NEYİMİZE GEREK. 35 YAŞINDA.
SONRA BİZ PARA KAZANACAĞIZ DİYE SERVET GİBİ MÜCEVHERİ SATMAMALIYIZ. SONG İYİ Kİ GİTTİ. BU TRANSFERDEN SORUMLU ADAMLAR HİÇ U-21 MAÇLARINI İZLEMİYOR MU? AVRUPALI BÜYÜK TAKIMLAR BİZDEN DAHA AKILLI DEĞİL YA. HEP GİDİP ONLARIN ÇÜRÜKLERİNİ ALIYOZ. SADECE İZLEMELİYİZ,O KADAR. ADAM GİTMİŞ TARİHİ GEÇMİŞ D. SİMİCİ ALMAYA KALKIYOR. BU KAFAYI NERDEN ALMIŞ BİLMİYOM. TÜK OYUNCULARA DA GÜVEN YOK.
5-BİZ MUTLAKA BİR SAĞ BEK ALMALIYIZ. MESELA SİVASSPORLU ABDURRAHMAN,KAYSERİSPORLU KORAY ÇÖLGEÇEN.AMA ALDIĞIMIZ UĞUR UÇARIN YEDEĞİ OLACAK. SABRİ SAĞ BEK DEĞİL Kİ ONU NİYE ORADA OYNATIYORUZ ANLAMADIM GİTTİ.
6-BARIŞ ÖZBEK GİBİ BİR ADAM VAR.GİTMİŞ ADAMI ÖN LİBERO OYNATIYORUZ. HANGİ AKLA HİZMETSE.
7-SONRA BİZİM EN AZ İKİ TANE UZUN SANTRAFOR ALMAMIZ LAZIM. BİRİ YABANCI OLMALI VE 25 YAŞ ALTINDA OLMALI. GİDİP YAŞLI OYUNCU ALMAMALIYIZ. MESELA CRESPO GİBİ. BENCE HOLLANDALI HUNTELEAR GİBİ GENÇ BİR OYUNCU ALMALIYIZ. YA DA PAVLUÇENKO GİBİ. YA DA SAVİOLA GİBİ. (GERÇİ O UZUN DEĞİL AMA.) ÇABUK OLMALI,AGRESİF OLMALI,RAKİBİ YIPRATMALI,UZUN BOYLU OLMALI.TÜRKİYEDENDE MESELA KAYSERİSPORDAN CANGELE OLABİLİR.
8-BAZI FUTBOLCULAR TÜRKİYE LİGİNDE ÖNE ÇIKIYOR. BUNLAR GALATASARAY AYARINDA FUTBOLCULAR. İSİMLERİ:
SİVASSPOR-SEZER BADUR,MUSA AYDIN,UĞUR YILDIRIM.
KAYSERİSPOR-AYDIN TOSCALI-MEHMET EREN BOYRAZ.
İSTANBUL B.B.S.-İBRAHİM AKIN,ALİ GÜZELDAL
G.OFTAŞ-ORHAN SAM
V. MANİSA-SEZER ÖZTÜRK.
9-TABİ BAŞKA LİGLERDE OYUNCULAR DA VAR.
MESELA ANATOLİ TODOROV,CHERNO SAMBA,EDERSON,KRİSTİANSEN,PATRİCİO PEREZ,İRAOLA,BEN MAY,STEFAN REİD,MARİO YEPES,COSTANZO,LUX,OLEXSANDIR BELİK,BONERA,SERDAR TAŞÇI,VAN DEN BORRE,JESUS NAVAS GİBİ.
10-GALATASARAYIN BAŞARILI OLABİLMESİ İÇİN SERVET GİBİ SAVAŞÇI,ATLETİK,ÇABUK,HIRSLI,AGRESİF,SERT,ÇOK KOŞAN,UZUN BOYLU, YAPILI, DÜZGÜN KARAKTERLİ 5 TANE ADAMA İHTİYACI VAR.
11-TAKIMDAKİ BAZI OYUNCULARA DA TAVİZ VERİLMEMELİ. MESELA LİNCOLN GİBİ. ADAM PARAYI ALIYOR,BİRŞEY YAPTIĞI YOK. KALİTESİ ÇOK İYİ AMA YETERİ KADAR VERİMLİ DEĞİL. ZATEN SAKAT GELDİ. KEWELL DA AYNEN SAKAT. BAKALIM NE OLACAK. YÖNETİM GEREKENİ YAPIYOR. SIRA FUTBOLCULARDA.
12-BİZİM ALT YAPIMIZ BIRAK TÜRKİYEYİ,DÜNYADAKİ KULÜPLERİN EN AZ %80'İNDE YOK. BİZ NAPIYORUZ? SADECE SAT YA DA PİŞSİN DİYE BAŞKA TAKIMLARA KİRALIK VER. BENCE ÇOK YANLIŞ. MESELA OĞUZ SABANKAY,CAFERCAN,
ÖZGÜRCAN,AYDIN VS.
:u::tur:

sitte
22.Temmuz.2007, 10:41
Arkadaş dediklerine tek kelime katılmıyorum .25 yaşın altında kariyerli direk oynayacak bi oyuncuyu nereden bulacağız bulsakta o kadar parayı nerden bulacağız.Bizim ayarımızda dediğin futbolcular içinde Jesus Navas'da var şaka mı bu o adamı 10 oyuncumuzu satsak alamayız.TÜRKİYE liginde bizim ayarımızda dediğin hiçbir futbolcuya da katılmıyorum...

klasgs
22.Temmuz.2007, 11:22
Durup durup turnayı gözünden vuruyoruz. Tek kelime ile HELAL OLSUN bu yönetime...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/2008/07/22/im/13B8336058905F428C89DA23b.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Komple bir futbolcu
Cesur ve savaşçı biri. Lider vasıfları yüksek. Alışılmış stoperlerin dışında oyun kurup, gol atabiliyor. Sağlam fizik yapısı sayesinde kolay sakatlanmıyor.

Benfica'dan 7.5 milyon euro karşılığında Stuttgart'a tranfer olan Fernando Meira, Almanya'da 6.5 yıl boyunca başarı ile forma giydi ve takım kaptanlığına kadar yükseldi. Defansın ortasında oynuyor. Tekniği oldukça iyi ve cesaretle ileri çıkabiliyor. Bu çıkışlarında zaman zaman goller bulabilen Meira, 1.90'lık boyu ile hem savunmada hem http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
de hücumda hava toplarında çok etkili. Aynı zamanda iyi de bir penaltıcı. Alışılmış stoperlerin dışında oyun kurabilme özelliği de mevcut.

TAM GALATASARAY'A GÖRE
Meira sağlam fiziki yapısı ile fazla sakatlık yaşamayan bir oyuncu Parlak kariyeri boyunca dizinden ve omzundan iki sakatlık yaşadı ancak şu an turp gibi. Başarılı futbolcunun bir başka özelliği ise liderlik vasfı. Saha içinde lider oyuncu sıkıntısı çeken Galatasaray, Meira ile bu açığını da kapatabilir. 2007 yılında Stuttgart ile Bundesliga şampiyonluk tepsisini kucaklayan 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a saha içinde büyük katkı sağlayacak bir isim.
Hüseyin ÖZKÖK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/2008/07/22/im/48B299C2711C994A8D66544Bb.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Tenisi çok seviyor

Stuttgart'ta 173 maçta 11 gol atıp 5 asist yapan Portekizli geçen sezon 28 maçta forma giydi; 3 gol, 3 asistle oynadı. Milli oyuncu, futbolun yanında tenis oynamayı da çok seviyor. Meira, Stuttgart'ta 2003 yılında düzenlenen Porsche Cup Tenis Turnuvası'na katılmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Meira, ailesine bağlılığı ile tanınıyor.

Nedvedmania
22.Temmuz.2007, 19:42
Arkadaşlar bende Haldun Üstünel in radyospordaki konuşması yalan. Yani öyle bi konuşma yapılmadı . Yapılsa ilk önce galatasaray TV ye yapardı.

King_91
22.Temmuz.2007, 19:53
Arkadaş dediklerine tek kelime katılmıyorum .25 yaşın altında kariyerli direk oynayacak bi oyuncuyu nereden bulacağız bulsakta o kadar parayı nerden bulacağız.Bizim ayarımızda dediğin futbolcular içinde Jesus Navas'da var şaka mı bu o adamı 10 oyuncumuzu satsak alamayız.TÜRKİYE liginde bizim ayarımızda dediğin hiçbir futbolcuya da katılmıyorum...

@nilparke : sittenin yazdıklarının altına imzamı atıyorum ve dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.

ibo
22.Temmuz.2007, 21:16
9-TABİ BAŞKA LİGLERDE OYUNCULAR DA VAR.
MESELA ANATOLİ TODOROV,CHERNO SAMBA,EDERSON,KRİSTİANSEN,PATRİCİO PEREZ,İRAOLA,BEN MAY,STEFAN REİD,MARİO YEPES,COSTANZO,LUX,OLEXSANDIR BELİK,BONERA,SERDAR TAŞÇI,VAN DEN BORRE,JESUS NAVAS GİBİ.

Arkadaş sen çok fazla fm oynadın sanırım :)

Her yerde meira bitti haberleri var ama daha resmi açıklama olmadan inanmamak lazım...

PesimiSTyLa
22.Temmuz.2007, 22:25
Meira Galatasaray'da

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna kattı. Portekizli futbolcu, bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak.

http://www.ntvspor.net/Images/33171.jpg

NTVSPOR
Güncelleme: 14:27 TSİ 22 Temmuz 2008 Salı

Galatasaray dış transferde Harry Kewell'in ardından önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Savunmayı takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncunun bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacağı bildirildi.

1.90 santimetre boyundaki başarılı defans oyuncusu, Stuttgart'a 2002 yılında Benfica'dan transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı defans oyuncusu, 2007 sezonunda Stuttgart Bundesliga şampiyonu olurken takım kaptanlığı yapıyordu.

Avrupa basını, Liverpool, Juventus ve Tottenham gibi kulüplerin de Portekizli futbolcunun peşinde olduğunu iddia ediyordu.

Haberlerde de Almanya'ya baglanıp bu işin bittiğini söylediler...

Nedvedmania
22.Temmuz.2007, 22:46
Hala resmi bir açıklama yok

PesimiSTyLa
22.Temmuz.2007, 22:54
1-2 güne acıklanır bence .

Addolorato
22.Temmuz.2007, 23:04
Bu kadar açıklamadan sonra alamazsak skandal olur

KaF KeF
22.Temmuz.2007, 23:12
"Meira transferi bitti demedim"

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi. Üstünel basın mensuplarına verilen yemek öncesi sohbette, ''Bu transfer haberi önce Alman basınından geldi. Benim de bu transferin bittiği yönündeki açıklamam verildi. Fakat ben böyle bir açıklama yapmadım. Bu soruyu basın mensubu arkadaşlara sormak lazım. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmak istemiyorum'' dedi.
Öte yandan Galatasaray sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
Basına kapalı olan antrenmanın ana bölümünde futbolcuların pas ve şut çalışması ve sonra yarı sahada yaklaşık yarım saat süren bir maç yaptığı bildirildi.
Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de izledi.
Dün akşamki idmanda, bir ikili mücadele sırasında sakatlanan Harry Kewel, sağlık ekibi tarafından bugün dinlendirildi. Linderoth, Anıl, Uğur ve Semih ise çalışmalarına fitness salonunda devam ettiler.
Bugünkü idmanı yeterli bulan teknik direktör Michael Skibbe, akşam antrenmanını iptal etti.
Galatasaray, yarın Gent ile yapacağı maç öncesi sabah son bir antrenmana çıkacak ve 24 Temmuz 2008 Perşembe günü de Türkiye'ye dönecek.

22.07.2008

Kaynak : AA

eGowiCh
22.Temmuz.2007, 23:13
NTV Spor yazdıysa kesin bu transfer bitti demektir, zaten Stuttgart da Boulahrouz'u transfer etti Meira yerine. Hayırlı olsun, iyi transfer. Defans tamamlandı herhalde, Uğur - Meira - Servet - Hakan Balta dörtlüsünden oluşur.

Nedvedmania
22.Temmuz.2007, 23:18
Bu kadar açıklamadan sonra alamazsak skandal olur

Neden skandal olsunki . Açıklamaların hepsini basın yaptı . Yönetim aldık diyipde almasa belki skandal olur ama şuandaki bütün açıklamalar basın tarafından yapıldı.

ibo
22.Temmuz.2007, 23:23
Bizim basın kendi çalıyor, kendi oynuyor. Kafalarına göre haber yaptıkları için bunca insan resmi açıklama bekliyor. Velhasıl kelam basının bu akşam geliyor, uçağa bindi vb... sallama haberlerine inanmayalım. Transfer olursa zaten resmi sitede "Meira ... akşamı saat ... de İstanbul'a gelecek." diye bir açıklama yapılır...

Emurafu
23.Temmuz.2007, 00:03
Meira Galatasaray'da

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna kattı. Portekizli futbolcu, bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak.

http://www.ntvspor.net/Images/33171.jpg

NTVSPOR
Güncelleme: 14:27 TSİ 22 Temmuz 2008 Salı

Galatasaray dış transferde Harry Kewell'in ardından önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Savunmayı takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncunun bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacağı bildirildi.

1.90 santimetre boyundaki başarılı defans oyuncusu, Stuttgart'a 2002 yılında Benfica'dan transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı defans oyuncusu, 2007 sezonunda Stuttgart Bundesliga şampiyonu olurken takım kaptanlığı yapıyordu.

Avrupa basını, Liverpool, Juventus ve Tottenham gibi kulüplerin de Portekizli futbolcunun peşinde olduğunu iddia ediyordu.

Haberlerde de Almanya'ya baglanıp bu işin bittiğini söylediler...Yönetim birseyler planlıyor ama bakalım ne çıkacak..

sitte
23.Temmuz.2007, 00:20
İlk söylenenlerin tam tersi açıklamalarda çıkmaya başladı 2 oyuncu birden gelebilir 2.yi Meira'yla birlikte aradan çıkarabilirler...:D

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2007, 01:02
Meira için sağlam kaynaklarca anlaşıldı haberleri çıktı ama hala resmi bir açıklama yok.Acaba başka bir transfer ile birlikte açıklamak mı istiyor Gs yönetimi?

Gs'de oynarken hiçbir zaman yere göre sığdırılmadı Song..Bence fanatiklik yapma diyorsunda fanatiklik yapan sensin.Song'u Trabzon aldı diye övüyorsun.Bunu tartışma vs. çıksın diye söylemiyorum bu sadece benim görüşüm.

Bana sorarsanız derdim ki Song gitsin Emre Aşık gelsin yeter.Neden derseniz Song gerçekten yetenekli ama bize katkı sağlamadı.Hiçbir büyük maçta boy gösteremedi.

Geçen sezon Ali Sami Yen'deki seyircisiz Galatasaray-Beşiktaş maçında Song Bobo'yu çok iyi kitlemişti.Bobo maç boyunca pozisyona giremedi..

Song geçen sezon Servet'in gelişmesinde Kalli ile başrol oynamıştır.Bir düşün bakalım geçen sezon ilk haftalarında Servet nasıl oynuyordu? Yapılan yorumlar nasıldı?

Al sana katkı.Ki Song Galatasaray'a geçen sezon gelmedi.Çok yararı oldu Song'un.Bir ara Beşiktaş Song ile anlaştı haberleri çıktığında çok sevinmiştim.Adam gitti diye arkasından yararı olmadı demek çok yanlış bence..

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 01:24
Evet çok büyük bir ihtimalle 2 bombayı birden patlatıcaklar.

Ziya38
23.Temmuz.2007, 01:26
FLAŞ! MEIRA'DA SON DAKİKA!
Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın kaderi bugün belli oluyor. Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, her ne kadar Meira transferinin henüz bitmediği ifade etse de, Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Portekizli oyuncunun akibetinin bugün belli olacağını açıkladı.

Transferdeki tüm detayları gün içerisinde açıklayacağını ifade eden Sezgin, "Biraz bekleyin. Kısa bir süre içerisinde bütün detayları açıklayacağız" dedi.

Gelişmeler an be an Sporx.com'da olacak...

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 01:28
Ne yılan hikayesi ya :D basın kendi kendine ortalığı telaşa veriyor . Yakındada meira da pürüz çıktı haberide çıkar :D

sitte
23.Temmuz.2007, 01:31
Meira için sağlam kaynaklarca anlaşıldı haberleri çıktı ama hala resmi bir açıklama yok.Acaba başka bir transfer ile birlikte açıklamak mı istiyor Gs yönetimi?

Geçen sezon Ali Sami Yen'deki seyircisiz Galatasaray-Beşiktaş maçında Song Bobo'yu çok iyi kitlemişti.Bobo maç boyunca pozisyona giremedi..

Song geçen sezon Servet'in gelişmesinde Kalli ile başrol oynamıştır.Bir düşün bakalım geçen sezon ilk haftalarında Servet nasıl oynuyordu? Yapılan yorumlar nasıldı?

Al sana katkı.Ki Song Galatasaray'a geçen sezon gelmedi.Çok yararı oldu Song'un.Bir ara Beşiktaş Song ile anlaştı haberleri çıktığında çok sevinmiştim.Adam gitti diye arkasından yararı olmadı demek çok yanlış bence..

Yararı oladı diyen yok sadece her sene sonunda veya ortasında bir pürüz çıkarıyordu dedik...

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2007, 01:39
Yararı oladı diyen yok sadece her sene sonunda veya ortasında bir pürüz çıkarıyordu dedik...

Kafamdan uydurmuyorum herhalde.Bak alıntı yaptığım mesajda altı çizili kısımda ne yazılmış.

Emurafu
23.Temmuz.2007, 01:41
FLAŞ! G.SARAY MEIRA'YI AÇIKLIYOR

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın kaderi bugün belli oluyor.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, her ne kadar Meira transferinin henüz bitmediği ifade etse de, Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Portekizli oyuncunun akibetinin bugün belli olacağını açıkladı.

Transferdeki tüm detayları gün içerisinde açıklayacağını ifade eden Sezgin, "Biraz bekleyin. Kısa bir süre içerisinde bütün detayları açıklayacağız" dedi.

Adnan Sezgin'in Fernando Meira'nın transferini 15-20 dakika sonra açıklaması bekleniyor...

PesimiSTyLa
23.Temmuz.2007, 01:41
Buraya gelip Song'un yararı olmadı diyenlere gülüyorum sadece. El insaf!

Xipe Totec
23.Temmuz.2007, 01:44
Yani el insaf.. Son oynamadığı dönemler haricinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı yaptıda yani daha ne yapsın..

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2007, 01:45
Hadi bakalım resmi açıklamada geliyormuş.Ortamın tadını kaçırmayalım..

sitte
23.Temmuz.2007, 01:47
FLAŞ! G.SARAY MEIRA'YI AÇIKLIYOR

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın kaderi bugün belli oluyor.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, her ne kadar Meira transferinin henüz bitmediği ifade etse de, Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Portekizli oyuncunun akibetinin bugün belli olacağını açıkladı.

Adnan Sezgin'in Fernando Meira'nın transferini 15-20 dakika sonra açıklaması bekleniyor...

Abi bu yazı buraya koyulmazdı şimdi heyecan yaptırdın ya:D

Emurafu
23.Temmuz.2007, 01:48
Meira’nın kampa katıldığı açıklandı
NTV Spor

İstermisiniz 2 transfer birden açıklansın:)

sitte
23.Temmuz.2007, 01:52
Kalbim çarpıyor açıklayacaklarsa resmen açıklasınlar ya hem pc açık hem tv'den GS TV açık:D

Xipe Totec
23.Temmuz.2007, 01:56
Kalpten gidecem yahu patlatsınlar bombayı baride öyle gideyim:D

sitte
23.Temmuz.2007, 01:58
Meira'nın isminin çıkmasına şu yöndende sevindim.Daha önce U.Uçar'ın sakatlığının uzun süreceği düşünülerek sağ bek ve stoper arıyorduk şimdi ise sadece stoper olan bir futbolcuyla anlaşmak üzereyiz bu demek oluyor ki U.Uçar'ın sakatlığı giderek düzeliyor Meira haberide beni bu yönden çok sevindirdi inşallah tahmin ettiğim gibidir....

puskas
23.Temmuz.2007, 02:07
arkadaşlar resmi aciklama geldi gs tvde meira 4 yillik sözleşme imzalamiştir

kampta oyuncularla berabermiş

King_91
23.Temmuz.2007, 02:07
GSTV de altyazı geçti Meira Galatasaray'da.5no'lu formayı giyecek ayrıca :D

PesimiSTyLa
23.Temmuz.2007, 02:08
Meira Galatasaray'da !

GS TV altyazı gecti. 4 yıllık sözlesme imzalamış. 5 numaralı formayı giyecekmiş...

#5 Fernando José da Silva Freitas Meira

Hayırlı olsun...

nerazzuri
23.Temmuz.2007, 02:11
hayırlı olsun. ayakta alkışlıyorum Galatasaray yönetimini muhteşem bir transfer.

puskas
23.Temmuz.2007, 02:12
evet 5 numara meiranin.cok kaliteli bi defans oyuncusu aldik.yönetime teşekkurler etmek lazim

BeeTLeJuiCe
Galatasaray gerçekten süper bir transfer yaptı.

Euro 2008'de 1 maç ön liberoda'da forma giymişti. Tabi oyuna sonradan alınmıştı daha çok defans 5'lemek için ama gerekirse oynar belki :)

Emurafu
Sıra geldi Forvete:D

Aşk-ı Şehir
23.Temmuz.2007, 02:16
Yok artık! Coştu Galatasaray. Yönetim müthiş bir kadro kuruyor. Ön elemeyi geçerse bu kadro herşeyi yapabilir...

puskas
23.Temmuz.2007, 02:17
bence icimden gecen isim kuranyi forvete transfer olur.inşallahta olur

PesimiSTyLa
23.Temmuz.2007, 02:21
Alabilecegimiz en iyi defansı aldık. Transfer komitemize helal olsun..

JunkChorn
23.Temmuz.2007, 02:22
Evet çok çok iyi transfer gerçekten alkışlamak lazım.

scar face
23.Temmuz.2007, 02:23
Beğenediğim bir defans oyuncusu ezeli rakibimizde forma giyecek duygularımı sizlere anlatamam.:(:p
Saka bir yana Meira çok iyi bir defans.İyi işler yapacaktır.Hayırlı olsun.

anilton
23.Temmuz.2007, 02:25
G.Saray transfer konusunda şu anda Türkiye'de en önde bence.Yani finansal bakımdan değil.Aldığı oyuncular ve bu oyunculara verilen makul değerler bazında.Çok uygun fiyata çok kaliteli isimler alıyorlar son yıllarda.(Ribery,Nonda,Song,H.Balta,Linderoth,E.Gü ngör,Barış,M.Topal,Kewell,Meira ilk aklıma gelenler)...

G.Saray yönetimi çok iyi gerçekten transfer konusunda.Paralarını çok iyi kullanıyorlar...

JunkChorn
23.Temmuz.2007, 02:31
Bunların arasında fiyaskolarda var bunları hemen bi kenara atmamak lazım:)
Barusso,Carrusca gibi..

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2007, 02:31
Nihayet Galatasaray taraftarının beklediği resmi açıklamada yapıldı.Daha önceden bu transferin gerçekleşmesi durumunda çok iyi transfer olacağını belirtmiştim.Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu işten anlıyorlar gerçekten.Anıl'ın dediklerinede katılıyorum.Özellikle en son seçilen yönetim gerçekten iyi işlere imza atıyor..

Arkadaşlar şimdiden uyarımı yapacağım.Ortamı gerecek mesajlar atılmasın.;)

King_91
23.Temmuz.2007, 02:33
Bunların arasında fiyaskolarda var bunları hemen bi kenara atmamak lazım:)
Barusso,Carrusca gibi..

carrusca konusunda haklısın ama ben barusso'nun iyi futbolcu oldugunu ve ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

JunkChorn
23.Temmuz.2007, 02:34
carrusca konusunda haklısın ama ben barusso'nun iyi futbolcu oldugunu ve ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum yoksa Roma'da işi olmazdı:)Ama onu yollayınca Galatasaray'ın yada eski yönetimin bir eksisi oluyor.

nerazzuri
23.Temmuz.2007, 02:36
G.Saray transfer konusunda şu anda Türkiye'de en önde bence.Yani finansal bakımdan değil.Aldığı oyuncular ve bu oyunculara verilen makul değerler bazında.Çok uygun fiyata çok kaliteli isimler alıyorlar son yıllarda.(Ribery,Nonda,Song,H.Balta,Linderoth,E.Gü ngör,Barış,M.Topal,Kewell,Meira ilk aklıma gelenler)...

G.Saray yönetimi çok iyi gerçekten transfer konusunda.Paralarını çok iyi kullanıyorlar...
noktası virgülüne katılıyorum. bu yönetimin Fenerbahçe yönetimi olmasını düşünemiyorum. imkanlarımızda harika acaba neler yaparlar.

King_91
23.Temmuz.2007, 02:37
Bende öyle düşünüyorum yoksa Roma'da işi olmazdı:)Ama onu yollayınca Galatasaray'ın yada eski yönetimin bir eksisi oluyor.

fiyasko deyince kötü transfer gibi anladım pardon ;) bu arada resmi site hala resmini koymadı meira'nın ?:confused:

JunkChorn
23.Temmuz.2007, 02:37
Doğru Serkan Lugano'ya teklif var iken yollanıp üstüne 1mn € fazla verip transfer bitirilebilirdi:)

Helal Olsun Galatasaray'a tekrar.

puskas
23.Temmuz.2007, 02:44
siteye resmi ekleyeceklerdir.bu yönetim bir bomba daha patlatir.

Aşk-ı Şehir
23.Temmuz.2007, 02:48
Ayrıca 5 numarayı en son kim giymişti Galatasaray'da? Hatırlayan var mı?

King_91
23.Temmuz.2007, 02:48
Ayrıca 5 numarayı en son kim giymişti Galatasaray'da? Hatırlayan var mı?

Orhan Ak'tı sanırım :D

Xipe Totec
23.Temmuz.2007, 03:01
Yönetim yapabileceğinin en iyisini yapıyor.. Meira hayırlı uğurlu olsun hepimize..

sitte
23.Temmuz.2007, 03:02
Hayırlı olsun şu an çok rahatladım.Kuranyi haberleri var Almanya'dan sürpriz olrak Lincoln'ü getirdik sıra Kuranyi'de inşallah...:D

erdemzorer10
23.Temmuz.2007, 03:20
meira yı anlatmaya gerek yok harika bi iş çıkardı yönetim tebrikler ..müthiş bi transfer daha :)

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 03:27
Hıh şimdi oldu :D Hayırlı olsun Galatasaray'ımıza.

Kampa hemenmı katılmış ?

Revolution
23.Temmuz.2007, 03:33
İşte bu ya sonunda turnayı iki gözünden birden vurduk:zuhaha..Meira'nın gelmesi çok iyi oldu.

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 03:33
MEIRA RESMEN G.SARAY'DA !..

Galatasaray'da beklenen açıklama sonunda yapıldı !.. Türkiye'de ilk kez Lig TV'den Bahri Havadır'ın duyurduğu "Meira Galatasaray'da" haberi 3 günlük aranın ardından resmi olarak açıklandı. Meira ile sözleşme imzalandığını GSTV alt yazı ile duyurdu.
FORMA NO: 5
Portekizli yıldız savunma oyuncusu Galatasaray'a 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık imza attı. İmza atmak için Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gelen Meira, burada teknik direktörü Skibbe ve yeni takım arkadaşlarıyla da tanıştı. Meira'nın eşyalarını toplamak için ülkesine gideceği ve 2 gün içinde kampa katılacağı öğrenildi. Fernando Meira Galatasaray'da 5 numaralı forma ile mücadele edecek.

Selman Ozturk
23.Temmuz.2007, 03:57
Bir savunmacida olmasi gereken tum ozellikleri uzerinde barindiran bir oyuncu Meira. Futbolunun en verimli doneminde 30 lu yaslarin henuz basinda olmasi da tecrube acisindan ne kadar yeterli oldugunu anlamamiz icin bir ipucudur. Gerek fizigi gerekse kademe becerisi ust duzey bir oyuncu. Servet ve Meira ikilisi her takimin sahip olmak isteyecegi defans blogudur. Tum Galatasaray camiasina hayirli olsun...

Revolution
23.Temmuz.2007, 03:57
Bir de forvet alsak yeterli artık.Yönetim 1 futbolcu daha alacak kesinlikle ve bu da forvet olmalı.

KaF KeF
23.Temmuz.2007, 03:59
Tebrikler Galatasaray..Nokta Transfer bu olsa gerek ..

puskas
23.Temmuz.2007, 04:01
Başkan öyle mutlu ki
Başkan Adnan Polat’ın çok mutlu olduğu ve yakın çevresindekilere, “Galatasaray Kulübü’ne uzun yıllar hizmet edecek önemli bir oyuncu kazandırdığımızı düşünüyorum. Meira çok yönlü ve kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Ayrıca gönderdiğimiz Song’un bize maliyeti yıllık 1.8 milyon Euro’ydu. Biz Song kadar kaliteli, tecrübeli ve kendisini ispatlamış bir oyuncuyu daha ucuz bir maliyetle transfer ederek hem kulübün çıkarlarını koruduk, hem de takım içindeki adaleti korumaya devam ettik” dediği ileri sürüldü.

ucuz maliyet kaliteli isim.tebriikler birdaha yönetime teşekkurler

UlquioRRa
23.Temmuz.2007, 04:03
GK: Aykut

DR: Uğur
DC: Servet
DC: Emre
DC: Meira
DL: Hakan

DM: Linderoth
DM: Mehmet

MR: Arda
ML: Kewel

FC: Lincoln

Artık forvet transferine de gerek kalmadı, tabi bu sistemle oynanacaksa.

Lionel Andres Messi
23.Temmuz.2007, 04:04
çok süper transfer yaptık 54 kez portekiz milli takımında oynamış çok kaliteli bir defans ayrıca dm(::)

Emurafu
23.Temmuz.2007, 04:07
Ömer faruk bu sistem zor..Skibbe'nin sistemi belli gibi.Cift önlibero tek forvet oynatacakmış takımı,Ayrıca defansda uzunları oynatan bir hocamış:)

Revolution
23.Temmuz.2007, 04:13
Galatasaray 5-4-1 hayatta oynamaz bence..4-5-1 oynarız bence..Onda da 1 önlibero iki tam göbek(:D) 2 kanat olur.Lincoln'ü serbest bırakır.Kewell'da forvet arkasına kayar.Forvet'te Yaser,Ümit,Yeni Transfer'den biri olur..Nonda'nın bu sene fazla oynayacağını düşünmüyorum.Hazırlık maçlarında çok formsuzdu.

MeMo
23.Temmuz.2007, 04:17

Forvet Lincoln olsun diyosun yani :D

Emurafu
23.Temmuz.2007, 04:20
Kadir Çetinçalı Canlı Yayında Sponsor Firmaların Logoları Hazırlandı Birazdan İmza Atılacak Dedi Star Spor’da.

Gstvde haber baslamadı bu arada:)

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2007, 04:20
Ömer-Faruk o nasıl bir kadro.

Kusura bakma ama iğrenç olmuş.

5 defans ve 2 ön libero oynanmaz yahu :)

Meira süper transfer bravo G.Saray'a.Bir de forvet alırsa tadından yenmez...

Alicanfmfan
23.Temmuz.2007, 04:21
Skibbe'nin sistemi 3 lü stoper kurgusundan olusuyor.
Gerçekten harika bir transfer son yılların bombası diyebilirim.Dünyanın sayılı stoperlerinden birini aldık.Galatasaray yönetimini kutlarım.Adnan's iyi işler yaptı :n:

Emurafu
23.Temmuz.2007, 04:23
Meira kampımızda otelde Adnan Sezginle oturuyor arkası dönük olan Adnan Sezgin, ilk görüntüler buyrun arkadaşlar..

http://www4.picturepush.com/photo/a/925392/img/Anonymous/Image%28095%29.jpg

http://www1.picturepush.com/photo/a/925394/img/Anonymous/Image%28096%29.jpg

Skibbe 4'lü defans cift önlibero tek forvet bu sistemi deniyor..Ondan nokta tranferler oluyor..

hp-fm-gs
23.Temmuz.2007, 04:37
Meira'da geldi, helal olsun yönetime. Çok iyi transfer.. :)

Emurafu
23.Temmuz.2007, 04:38
21:29'da GS TV'de canlı yayın başlıyor.. sözleşme imzalanıcak heralde..:)

nekop
23.Temmuz.2007, 04:42
Meira çok iyi bir oyuncu Servet'in aksine oyun kurabilen bir yapıyada sahip hayırlı olsun...

Oghuse
23.Temmuz.2007, 04:44
Neden hala resmi sitede verilmedi haber..

Emurafu
23.Temmuz.2007, 04:51
Turkspor sitesine göre bir tane Fax bekleniyormuş..

Meirayı Bilmeyenler İçin Güzel bir yazı !!

dort dortluk bir oyuncu.
bir nevi ;oynadigi her takimda sigorta gorevi ustlenir takimi icin....defansin gobeginde sogukkanli durusu,pozisyon almasini cok iyi bilen, sahada ne yaptigini bilen, topu olumlu kullanan,hava toplarinda oldukca saglam ve guclu olusu, ikili mucadelede gucunu akliyla birlestiren, ayaklari yere saglam basan, oyunu geriden kurabilen/acan,, lider ve tecrubeli bir oyuncu profilidir nazarimda,,, fantasik bir gorev adami ve de cok yonlu olusu artilarindan biridir<> burda bir noktaya arti parantez acmak isterim; kendisinden sadece defansin gobeginde stoper olarak yararlanmak la kalinmamali....portekiz milli takiminda, alman takiminda ve portekiz ligindeki maclarindan gozlemledigim ; meira dan yarar saglamakta bir teknik dorektor icin saha icinde birkac yonden faydalanilabilinen oyun vizyonunun genis olusu ve oyun anlayisinin saglam olusunu ornek verebilirim,, kendisine bir diger deyisle; cok yonlu bir oyuncu giruntusunu yakistirmaktadir. genel anlamda defansin gobeginde oynuyor<> diger oynadigi mevkiler; defansif ortasaha bolgesinde 4-1-2-1-2 sisteminde ortasahanin defansif gorevini., 4-3-1-2 sisteminde ortasahanin sag kanat mevkiisinde de bazi maclarda oynamisligi vardir milli takim ve kulub bazinda....4-2-3-1 sisteminde orta ikilinin biraz onde gorev almasi ile 10 numaranin arkasinda da oynayabiliyor....mac icerisinde meira kontrolsuz ve taktik disi faullere yeltenen oyuncu olmamasi artilarindan biri,, <yaptigi fauller genelde taktik fauller ve pozisyon geregi olan fauller olarak adlandirabilirim... maclarindan gozlemledigim bu yonu ; dolayisiyla mac sirasinda yaptigi fauller yerinde taktiksel pozisyon geregi hareketlerden meydana geliyordu.

sozun ozu; fernando meira
isini bilen , tam bir gorev adami diyebilirim portekizli oyuncu icin.... bu tarz mevkilerde begendigim oyuncu profilllerinde olmazsa olmazlar; zeki, guclu,vizyonu genis,hava topu hakimiyeti, bolgesinde pozisyon aninda oldukca iyi yer tutmasi, geriden topu oyuna sokmasi,soguk kanli olusu,ikili mucadelelerde fiziginin ve mucadeleci oyun anlayisi sayesinde guclu bir goruntu sergilemektedir nazarimda fernando meira.

yeri geldiginde ortasahanin ortasinda defansif ortasaha''kopru gorevi'' olarak,,yeri geldiginde rakibe gore ''rakibin fizik/mucadele gucu yuksek kanat oyuncularina karsi; sag kanatta da gorev alan, genel anlamda stoper olarak oynayan kariyer yapan,buna binanen cok yonlu olusu ile dort dortluk bir oyuncu olarak adlandirabilirim kendisini.....

uyum saglamasi ne kadar hizli olursa yukarida belirttigim noktalari maclarda kendisinden performans olarak gorebiliriz. nazarimda transfer sezonunda iki oyuncu tam isabet transfer yapilisidir; trabzonsporlu ceyhun ve galatasarayli meira.
biri genc ve gelecegin milli takiminin lucio'su...digeri kariyeri,kalitesi ve tecrubesi ile bu gunlere gelmis oyuncusu...

her ikisininde nazarimda ortak ozellikleri mevcut.

dolu dolu bir sezon gecirmeleri temennisiyle.

BeeTLeJuiCe
23.Temmuz.2007, 04:56
Forvet arkadasıdamı oynuyor :S
Lincoln yolansın o zaman :p

PesimiSTyLa
23.Temmuz.2007, 05:25
Sitede acıkladı (: GS TV de klipde yapılmış :)

Resme tıklayın ....

http://www.galatasaray.org/images/giris/9791__splash_MeiraGSda.jpg (http://www.galatasaray.org)

King_91
23.Temmuz.2007, 05:26
sonunda be :D görmeyi ne zamandır beklediğim sahne :D

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 05:34
Şuanda GS TV de bişeyler var :)

Ziya38
23.Temmuz.2007, 05:37
Fernando Meira Galatasaray’da!
22.07.2008 17:59

Saate dikkat. Bu haber onceden hazirlanmis.

Emurafu
23.Temmuz.2007, 05:41
Meira'nın otele giriş görüşme anı ve imzaladığı anki görüntüler ilerleyen saatlerde sadece GS tv de olacakmış..

Skibbe leverkusen'in başındayken 34 maçın 30'una 4-2-3-1 sisteminde cıkmış buna uygun bir forvet alınacaktır;)..Mesela Leverkusende Kiebling'i kullanıyordu..Buna göre uzun bir forvet veya stoper arasında kaybolmayacak birisi gelebilir....Gekas vardı onu arada sokuyordu..4-4-2'ye dönünce..;)

Galatasaray
On 22 July 2008, Meira signed a contract for 3 1 year deal with Turkish giants Galatasaray[4]. The club paid €2,5m (bonservis bedeli) to VfB Stuttgart. He will receive a fee of €1,3m(yillik ucreti) per year and will form in the bulk of the central defence role alongside Servet Cetin.

Yıllık üçreti ne kadar az..Song'a ise 1.8 veriliyordu..

JunkChorn
23.Temmuz.2007, 05:57
@omer faruk
5 Defans mı oynayacak galatasaray?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca giriş sayfası çok güzel hazırlanmış.

İsildur
23.Temmuz.2007, 06:01
Fernando Meira Galatasaray’da!

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1532_meiragsda_b9089.jpg

Galatasaray, Portekiz milli takım oyuncusu ve Stuttgart’ın kaptanı Fernando Meira ile anlaştı. Meira artık sarı-kırmızı formayı giyecek.

Uzun süren görüşmeler sonunda kulübü Stuttgart ile anlaşmaya varılan Fernando Meira dün akşam saatlerinde kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı. Portekizli milli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. 5 numaralı forma ile izleyeceğimiz Meira, 52 kez milli takım forması giydi. Teknik direktör Skibbe ve takım arkadaşları ile tanışan 30 yaşındaki oyuncunun 2 gün sonra takıma katılacağı açıklandı.

Resmi imza töreni hakkında detaylı bilgi Galatasaray.org'da açıklanacak.

Fernando Meira’yı Tanıyalım

Fernando Meira, 5 Haziran 1978 Guimares, Portekiz doğumlu. 1995-1996 sezonunda Vitoria de Guimaraes'de profesyonel kariyerine başlayan Meira, 1998 yılına kadar Guimares’te forma giydi. 1998-99 sezonunda kiralık olarak ikinci lig ekiplerinden FC Felgueiras’a transfer olan Meira, ikinci ligde 33 karşılaşmada oynadı.

1999-2000 sezonunda Guimares’e dönen Portekizli oyuncu, o sezon takımında 30 maç forma giydi ve 2 gol kaydetti. Portekiz’de büyük kulüplerin de transfer listesine giren Fernando Meira, 4 milyon euro ve bir oyuncu karşılığında Benfica’ya transfer oldu. Benfica’da kaldığı 1,5 sezon boyunca istikrarlı bir görüntü çizen Meira, 46 lig maçında forma giydi.

Fernando Meira, Ocak 2002’de Almanya’nın Stuttgart takımına transfer oldu. 2002 yılından bu yana Stuttgart forması giyen Fernando Meira, 2006 yılında takımın kaptanlığına yükseldi. Meira, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da 27 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta takımının formasını giydi. Meira 2006-07 sezonunda Stutgart’la, Bundesliga şampiyonluğu sevinci tattı.

2006 Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen Meira, milli takımın son Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer aldı. Şampiyonada 3 maçta Portekiz formasını giyen başarılı futbolcu, Türkiye Milli Takımı'na karşı son dakikada oyuna dahil olmuştu.

Freitas Jose da Silva Fernando Meira
Ülke: Portekiz
Boy: 1.90
Kilo: 85
Geldiği takım: Stutgart
Oynadığı takımlar: Guimares, Felgueiras, Benfica, Stuttgart

Kaynak:galatasaray.org

Emurafu
23.Temmuz.2007, 06:05
Resmi sitede formamızla imza atarken çekildiği resimleri çıktı;)

Lincoln içinde iyi odlu..Meira ile iyi anlasırlar.:)

shamur1
23.Temmuz.2007, 06:06

Ziya Doğan bile daha ofansif bir kadro çıkarırdı sen onu da geçtin :D Bu ne biçim bir kadrodur 7 defansif oyuncu ve forvetsiz bir kadro.

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 06:08
Glatasaray org giriş sayfasını herzaman çok güzel yapıyor.

UlquioRRa
23.Temmuz.2007, 06:09
Ziya Doğan bile daha ofansif bir kadro çıkarırdı sen onu da geçtin :D Bu ne biçim bir kadrodur 7 defansif oyuncu ve forvetsiz bir kadro.

Doğruı dedin biraz abarttım. Kimseyi kesemedim stoperlerden.:D

sitte
23.Temmuz.2007, 06:10
Herkese hayırlı olsun kalan yabancı hakkımızı da kullanırsak çok iyi olur ama kullanamazsak da canları sağ olsun...

PesimiSTyLa
23.Temmuz.2007, 06:21
http://www.galatasaray.org/images/galeri/10/327/B_b0953c0eb6fc2f79f819d58374966bc0.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/10/327/B_e28d7003633e1a245188e3efe95950fc.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/10/327/B_2ff5adae109042d127502f9a61ba5552.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/10/327/B_c6c69a786abf8f4ba6b887ba06e0b46d.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/10/327/B_edb305be3a08787d61297bb4364123eb.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/10/327/B_8d04d02f6d03d0438a10cf05b35cd90c.jpg

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 06:25
Yönetimde yüzler gülüyor :)

meira nın suratını birine benzeticem ama çıkaramadım :D

sitte
23.Temmuz.2007, 06:26
Eyvallah bu resimleri nerden arakladın acaba:D?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

maldonado yu andırıyor biraz bi de nuno gomez e benziyor...

Emurafu
23.Temmuz.2007, 06:28
Ali eren'e sanki biraz benziyor:D

Revolution
23.Temmuz.2007, 06:29
Hadi bekliyoruz formaliteden imzayı. (:

edit:atılmış bile yahu :zuhaha

Emurafu
23.Temmuz.2007, 06:31
“CANIMIZ YANIYOR, O TAKIMIN LİDERİYDİ”.

5 Haziran 1978 doğumlu yıldız oyuncu profosyonel futbol hayatına 17 yaşında doğduğu kentin takımı Vitoria Guimaraes’de başladı. Bir süreliğine 2. lig takımlarından FC Felgueiras’a kiralanan Meira Guimaraes’e döndükten sonra ilk 11 in vazgeçilmez oyuncusu haline geldi. Özellikle 1999'da gösterdiği muhteşem performanstan sonra 2000 yılında Portekiz ligi içinde o güne kadar bir Portekizli futbolcuya ödenen rekor bonservis ücretiyle (4 milyon Euro) ülkenin dev takımı Benfica’ya transfer oldu. Burada yükselişi devam eden Meira, başarılı oyunu ve olgun kişiliğiyle genç yaşta kaptanlık bandını koluna taktı ve bugüne kadar 52 defa giydiği Portekiz milli takımı formasıyla tanıştı. 23 yaşına geldiğinde artık Avrupa’nın en gözde defans oyuncularından biri olan Meira, Benfica’nın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sonucunda 2002 yılının Ocak ayında Bundesliga‘nın VfB Stuttgart takımına 7.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu. Alman ekibine kısa sürede adapte olan Meira, 2006 sezonun başında takımının kaptalığına getirildi ve aynı sezon sonu gelen şampiyonlukta çok büyük rol oynadı. Son zamanlarda hocası Armin Veh’ le anlaşmazlığa düşen ve takımdan ayrılma kararı alan Portekizli oyuncu 6 sene boyunca gösterdiği istikrarlı, başarılı performans ve örnek kişiliğiyle Stuttgart camiasında herkesin büyük saygı ve sevgisini kazandı. Meira’nın ayrılışını Stuttgart sportif direktörü Horst Heldt şu sözlerle özetliyor, “Canımız yanıyor, o takımın lideriydi”.

TENİSLE STRES ATIYOR!..

30 yaşındaki Fernando Meira evli ve 2 çocuk babası. Portekizli milli oyuncunun en büyük hobisi ise tenis oynamak. Yıldız oyuncu profesyonel futbol hayatında yaşadığı stresi tenis oynayarak atıığını söylüyor.

EN AZ POPESCU KADAR İYİ...

1.90 m boyunda 85 kg ağırlığında olan Meira hava toplarına çok hakim bir oyuncu. Kuvvetli fiziği ve özellikle güçlü omuzları rakip forvetleri çok zorluyor. Portekizli yıldızın top tekniği bir defans oyuncusuna göre üst düzeyde. Galatasaraylıların gönlünde taht kuran ve yeri şu ana kadar doldurulamayan Rumen yıldız Gheorghe Popescu gibi Fernando Meira da oyunu defanstan kurarak başlatabiliyor. Meira’nın tekniği, pas dağıtımı ve top saklaması en az Popescu kadar iyi. Tabi Meira’nın Galatasaray’a neler vereceğini bize zaman gösterecektir, takıma, ülkeye uyumu gibi faktörler oyuncunun performansında belirleyici olacaktır. Neticede Popescu’nun Galatasaray’a verdikleri ise zaten ortadadır.

CARVALHO, ANRADE VE PEPE VARKEN YER BULMAK…

Fernando Meira son 7 senedir sürekli Portekiz milli takımının kadrosunda yer aldı. Fakat uzun süre Avrupa’nın en pahalı stoperleri olan Roberto Carvalho ve Jorge Andrade’nin arkasında beklemek zorunda kaldı. En son dünya kupası Almanya 2006 da sakatlığı olan Andrade’ nin yerine görev yapan Meira gösterdiği başarılı performansla Portekiz in dünya 4. lüğünü kazanmasına önemli bir katkıda bulundu. Geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen EURO 2008 de ise, Avrupanın en pahalı stoperi ünvanını Carvalho’dan devralan Brezilya asıllı Pepe’nin Portekiz milli takımına katılmasıyla Meira yine yedek kulübesindeki yerini aldı ve turnuva boyunca sadece İsviçre’ye karşı ilk 11 de görev yaptı. Meira milli formayı 52 defa giydi, ve takımı için 2 gol kaydetti.

İSTİKRAR ABİDESİ!..

Meira çok yönlü bir oyuncu. Defansın her yerinde ve hatta ön liberoda görev yapabiliyor. Fakat Meira gibi nadir bulunan üst düzeyde bir oyun kurucu stopperi Galatasaray defansın göbeğinde kullanmalıdır. Portekizli oyuncunun diğer özelliği ise tam bir lider oluşu. Çok istikrarlı olan, kendine iyi bakan, profesyonelce yaşayan, uzun süreli sakatlıklar geçirmeyen Meira, kart cezaları dışında neredeyse hiç maç kaçırmadı. Hem Benfica’da, hem Stuttgart‘da, hem de Portekiz milli takımında kaptanlık yapmış olan yıldız oyuncu takım arkadaşlarına hep güven vermesi ve örnek olmasıyla tanınıyor. Meira takımı için sonuna kadar savaşan ve hiç pes etmeyen bir oyuncu. Peki bu kadar mükemmel özelliklere sahip bir oyuncunun hiç mi eksiği yok? Var tabi. Meira yavaş bir oyuncu olmamasına rağmen zaman zaman hızlı forvetler karşısında sıkıntılar yaşayabiliyor. Ayrıca beklerin kademesine girmek konusunda da mükemmel olduğunu söyleyemeyiz.. Ama Meira öyle bir oyuncu ki, tüm bu açıklarını oyun içinde her zaman sakin kalarak ve hiç kaybetmediği özgüveniyle rahatça kapatabiliyor.

JUVE’YE GİTMEK İSTEMEDİ!..

2007 sezonu sonunda Bundesliga’da gelen şampiyonluktan sonra Portekizli oyuncuyu bir çok Avrupa kulübü başta Juventus olmak üzere kadrosuna katmak istedi. Fakat Meira kaptanlığını yaptığı Stuttgart da kalmayı tercih etti.

HASRET SONA ERDİ!..

Fernando Meira transferi Galatasaray takımının oyun anlayışının ve defansif kalitesinin daha üst seviyeye çıkmasını sağlayacaktır. Yönetim böyle uluslararası tecrübeye sahip bir oyuncuyu alarak Galatasaray’ın Avrupa kupalarında iddiasını gerçek anlamda göstermiş, ve taraftarının yıllardır süren Popescu hasretine son vermiştir.

MARATON.COM.TR ÖZEL
ANALİZ: EMRE UTKUCAN

Revolution
23.Temmuz.2007, 06:35
Her transferden sonra "Şuna 5 çeker." "En az şunun kadar iyi" diyenlere uyuz olurum.Carrusca için "Alex'e 5 çeker" falan diyorlardı..Onun için önceden fazla büyütmemek lazım.Ama Popescu gibi topu oyuna iyi sokuyor. :)

Oghuse
23.Temmuz.2007, 06:41
Sonunda resmi sitede de açıklandı rahata erdim..Transfer hayırlı uğurlu olsun..Yararlı olacağına hiç kuşkum yok..Çok kaliteli bir defans aldık..

Emurafu
23.Temmuz.2007, 06:44
Meira’nın ilk sözleri

Galatasarayımız, Portekiz Milli Takımı oyuncusu ve Stuttgart’ın kaptanı Fernando Meira ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Takımımızın Almanya kampına katılan tecrübeli savunma oyuncusu Meira, burada kendisini 4 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Uzun süreli çalışmalarımız sonucunda, hedeflerimiz doğrultusundaki çok önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Zaten güçlü olan kadromuz, Meira ile daha da güçlendi" dedi.

Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Haldun Üstünel, bir ekip çalışması sonucu bu transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Kendisiyle çok iyi görüşmelerimiz oldu. Ülkesinde ve Almanya’da çok sevilen karakterli bir oyuncuyu Galatasaray’a kazandırdık. Bundan sonra transfer çalışmalarımız sürecek, ama şu an bir açıklama yamayacağız" diye konuştu.

Fernando Meira ise dünya çapında bir kulübe geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Benim hedeflerimin örtüştüğü bir kulüp. Ben ve Galatasaray, başarıyı isteyen bir düşünceye sahibiz. 4 yıl boyunca Galatasaray’da başarılı olmayı, önümüzdeki sezon şampiyonluk yaşayıp, Avrupa kupalarında başarıyı hedefliyorum. Ayrıca Galatasaray’daki futbolumla 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonaları’nda Portekiz Milli Takımı’nda forma giymeyi hedefliyorum"

Adnan Sezgin’in, Galatasaray’ın hedeflerini kendisine anlattığını ve bundan çok büyük keyif aldığını vurgulayan Meira, "Bu hedeflerin içinde bulunmak için çok istekliyim. Hedefimde yeni bir kulüple 4-5 yıllık bir mukavele yapma düşüncem vardı ve bu düşüncemi Galatasaray gibi büyük bir kulüple gerçekleştirdim. Galatasaray yönetiminin beni istemesi ve bu yöndeki çabalarına müteşekkirim" şeklinde konuştu.

gorkemyilmazkarasu
23.Temmuz.2007, 06:53
yapılabilecek en iyi transferi yaptılar yönetimi kutlamak lazım...

Emurafu
23.Temmuz.2007, 07:38
Adnan sezgin şuan lig tv gece haberinde açıklama yapıyor; Meira ile ilgili medyada çıkan maliyet konusu abartılı diyor...daha ucuza almışız;)1-2 noktaya daha transfer yapacaz dedi:);)

sitte
23.Temmuz.2007, 07:48
Daha ucuzaysa şamda kayısı denir yani:D
Tebrikler diyelim 1-2 bölge dediği kaleci ve forvet olur inşallah...

eGowiCh
23.Temmuz.2007, 07:51
Meira iyi transfer, fakat 4 yıllık sözleşme yapılmasına anlam veremedim, zira 30 yaşında bir oyuncu, bence 2+1 veya doğrudan 2 yıllık sözleşme yapılmalıydı. 30 yaşındaki bir isme uzun vadeli sözleşme yapılması akılcı değil, zira ödenecek yıllık maliyeti 4 yıl için taahhüt etmiş oluyorsun, olası hayal kırıklığında gönderilmesi masraflı olabilir.

Hayırlısı olsun, defansta Servet ile uyum sağlarsa başarılı olur. Portekiz ile daha çok ön liberoda oynadı Euro 2008'de, İsviçre maçında ve bir tane de sonradan oyuna girdiği maçta, stoperde 2004 ve 2002'de milli takımıyla oynuyordu.

kral_67
23.Temmuz.2007, 07:52
Adnan başkan 3 yıldız alacam dedi adadaki partide 2 si tamam şimdi birde forvet bekliyoruz büyük başkan...:)

ultraslanerdem
23.Temmuz.2007, 15:09
Kadro süper oldu. Song gitti yerine daha iyisi geldi. Umarım Servet'le iyi uyum sağlar meira. Bir tek eksik var o da Nonda'nın yanına bir forvet...

klasgs
23.Temmuz.2007, 15:34
Hayırlı OLsun Camiamıza. Ben şuna dikkat çekmek istiyorum ne kadar zor transferler yapıyor yönetimimiz tek kelime ile transfer komitesindekileri ayakta alkışlamak gerekir. Tamam belki parasının 2-3 katı para verip yüksek maliyetle bir oyuncuyu alabilmek ve Türkiye Ligine getirmek mümkün olabilir ama hem düşük ücret verceksin hem daha ilgi çeken liglerden örnegin ;(ingiltere, ispanya, italya v.s) vazgeçireceksin bu çok zor bir iş bunu biz yapıyoruz en son örnek verebilecegim (lincoln, kewell, meira) En son meiranın şu sözlerine yer vercem buda yönetimimizin ne kadar olağanüstü çaba gösterdigini gösteriyor : ''Galatasaray yönetiminin beni istemesi ve bu yöndeki çabalarına müteşekkirim"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda Güiza'yı solladı
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_222899_arda2307bb.jpgAlmanya'nın önemli spor sitelerinde www.transfermarkt.de Turkcell Süper Lig'in en değerli takımlarını ve oyuncularını belirledi...
23.7.2008

Arda:
15 milyon Euro
Güiza:
14 milyon Euro
Alex:
13 milyon Euro
Euro 2008 uğurlu geldi
Transfer dönemi bazı takımlar için çok hareketli, bazıları için durgun geçerken, futbol kamuoyunun değerlendirmeleri de tüm heyecanıyla sürüyor. Almanya’nın en önemli spor portallarından ‘www.transfermarkt.de’ adlı site de, Turkcell Süper Lig’in en değerli futbolcularını ve takımlarını belirledi. Euro 2008’de fantastik hareketleriyle yıldızı iyice parlayan Galatasaraylı Arda Turan, Fenerbahçe’nin İspanya gol kralı ünvanlı transferi Güiza’yı sollayıp ilk sırada yer almayı başardı.
En az değerli Denizlispor
15 milyon Euro ile futbolcular klasmanının en üst basamağına oturan Arda, toplam 14,6 Euro eden Denizlispor’u takım olarak geride bırakırken, bireysel anlamda solladıkları da yabana atılır isimler değil. 14 milyon Euro değer biçilen Güiza ikinci, 13 milyon Euro ile Alex üçüncü sırada yer aldı. Takım sıralamasında ise ilk sırayı 115 milyon 300 bin Euro ile Fenerbahçe elde ederken, bu takımı 97 milyon 700 bin Euro ile Galatasaray, 78 milyon 150 bin Euro ile de Beşiktaş izledi.
EN DEĞERLİ FUTBOLCULAR
1.Arda Turan 15,000,000 Euro
2.Daniel Güiza 14,000,000 Euro
3.Alex de Souza 13,000,000 Euro
4.Diego Lugano 9,000,000 Euro
5.Matias Delgado 8,500,000 Euro
EN DEĞERLİ TAKIMLAR
1.Fenerbahçe 115,300,000 Euro
2.Galatasaray 97,700,000 Euro
3.Beşiktaş 78,150,000 Euro
4.Trabzonspor 50,900,000 Euro
5.Sivasspor 42,700,000 Euro

ultraslanerdem
23.Temmuz.2007, 15:56
SON BOMBA MUTU !!!

Kewell'dan sonra Fernando Meira'yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere...
23.7.2008

Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Adrian Mutu... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Oliveira’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Rumen yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Mutu için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Mutu’nun parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Fiorentina ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Son transferler olmasaydı bu habere inanmazdım ama şimdi heyecanla bekliyorum...

sitte
23.Temmuz.2007, 16:12
Yok abi o kadar de değil artık Mutu'ya bize o kadar parayı 3 tane ülker gelse vermez...

perpetua
23.Temmuz.2007, 16:33
SON BOMBA MUTU !!!

Kewell'dan sonra Fernando Meira'yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere...
23.7.2008

Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Adrian Mutu... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Oliveira’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Rumen yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Mutu için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Mutu’nun parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Fiorentina ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Son transferler olmasaydı bu habere inanmazdım ama şimdi heyecanla bekliyorum...

Galatasaray santrafor alacak degil mi?

Mutu santrafor mu peki?

Kafadan atacaklarsa bari dogru pozisyonda oynayan oyuncuyu atsinlar. Mesela Luca Toni, mesela Fernando Torres, mesela Henok Goitom, mesela Mehmet Batdal...

Ama forvet arkasinda oynayacak Mutu'nun ne isi var Galatasaray'da...

Bosu bosuna hayali haber yazan gazetelere bir daha hic bir zaman tekrar geri alamayacaginiz zamani kaybetmeye deger mi?

Transfer olur, aciklanir, sevinilir, hayal kurmaya baslanir. Gerisi fasa fiso.

Ama ille de okuyacagim diyorsaniz:

Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Fernando Torres... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Mutu’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Ispanyol yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Torres için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Torres'in parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Liverpool ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

bakin ne kolay haber yazmak... 12 ay oncesinden haber metinini al, isimleri degistir sonra ortalikta "gasteciyim" diye dolas.

sitte
23.Temmuz.2007, 16:38
HAber çok ilginç Mutu'dan yüksek bonservis nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Torres'e çevrilmiş ee Torres Mutu'dan da pahalı:D

kral_67
23.Temmuz.2007, 20:01
gazetede yaznların çoğuna inanmıyorum kewell hiç ismi gündemde yokken geldi ve haldum üstünel 14 günlük bir çalışmayla alındığını söyledi yine medya ısrarla neill yazarken meira alındı...

Adnan Başkan kutlamalarda 3 yıldız sözü verdi ve belli ki sözünü tutacak bize sadece beklemek düşer...

sitte
23.Temmuz.2007, 20:09
Üstünel açıklamasında Meira'dan sonra iyi oyuncularla da ilgileniyoruz dedi;)

King_91
23.Temmuz.2007, 20:51
Meira iyi transfer, fakat 4 yıllık sözleşme yapılmasına anlam veremedim, zira 30 yaşında bir oyuncu, bence 2+1 veya doğrudan 2 yıllık sözleşme yapılmalıydı. 30 yaşındaki bir isme uzun vadeli sözleşme yapılması akılcı değil, zira ödenecek yıllık maliyeti 4 yıl için taahhüt etmiş oluyorsun, olası hayal kırıklığında gönderilmesi masraflı olabilir.

3+1 'lik imza atıldı diye biliyorum ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

HAber çok ilginç Mutu'dan yüksek bonservis nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Torres'e çevrilmiş ee Torres Mutu'dan da pahalı:D

onu adminimiz kendi değiştirip yalan haber yapmış dalga geçmek için ;) :D

El Comandante
23.Temmuz.2007, 21:07
Çok kaliteli bir futbolcuyu transfer ettik.Yönetim çok kaliteli transferler yapıyor bu sene.Çok başarılılar bu konuda.Çok mutluyum,bize çoook büyük katkıları olacak Meira'nın.

sitte
23.Temmuz.2007, 21:33
Ben şuanda takımımıza Saviola tipi kısa bir forvetin gelmesini istiyorum.Kısa yerden paslarla oynayıp kısa boylu tekniği iyi olan bir forvetle de işi götürebiliriz.

Revolution
23.Temmuz.2007, 21:56
İnşallah çok iyi bir forvet alırız.Şöyle tuttuğunu koparan delici bir forvet.:)

sitte
23.Temmuz.2007, 21:59
Şöyle tuttuğunu koparan dediğin 4-5 milyon euro dan başlıyor varsa

paramız çıkarıp alalım yoksa da fazla sıkıntıya sokmaya gerek yok...

Fietra 10
23.Temmuz.2007, 22:27
http://www.fc-hansa.de/index.php?id=132&oid=6429

Hansa Rostock resmi sitesinde yapılan açıklamada Trabzonspor'un transferinden vazgeçtiği Zafer Yelen ile Galatasaray'ın ciddi ciddi ilgilendiği belirtiliyor..

sitte
23.Temmuz.2007, 22:30
Evet bir GS forumundada bunu tartışıyoruz...

Revolution
23.Temmuz.2007, 22:31
UEFA'dan 'Meira' yorumu
Meira transferimiz Avrupa'da geniş yankı buldu

Galatasarayımızın Alman ekibi Stuttgart'tan transfer ettiği Portekizli yıldız futbolcu Fernando Meira'nın takımımıza transferi UEFA'nın resmi İnternet sitesinden de dünyaya duyuruldu. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi İnternet sitesi aracılığıyla verdiği haberde, Fernando Meira'nın Galatasaray'a transferine geniş yer verdi. UEFA editörlerinin konuyla ilgili verdikleri haberde, "Meira, Galatasaray'da yeni sayfa açıyor" başlığını kullanması dikkat çekti. Portekizli yıldızın Galatasaray'la dördüncü yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken, Meira'nın 'Galatasaray defansının kalbi' diye nitelendirilen Servet Çetin'le birlikte görev almasının beklendiği de aktarıldı. Haberde Meira'nın, "Dünyaca ünlü bu kulüple ye bir sayfa açtığıma inanıyorum. Galatasaray'la sadece lig şampiyonlukları değil Avrupa'da da başarı yakalayacağız. Galatasaray'a gelmeden önceki hedefim üst düzey bir kulüple uzun dönemli kontrat imzalamaktı. Şimdiki hedefim Galatasaray'la şampiyon olmak ve Portekiz Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda forma giymek" sözlerine yer verildi.

Haberde ayrıca, Meira'nın 52 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını giydiği ve 2 kez de ağları sarstığı okurlara aktarılırken, EURO 2008'de de yalnızca bir maç hariç Portekiz'in oynadığı tüm grup maçlarında oynadığı da hatırlatıldı. Meira'nın kariyeriyle ilgili bilgilerin yanı sıra Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu oynayacağı da okurlarla paylaşıldı.

Kaynak: İHA

sitte
23.Temmuz.2007, 22:37
İnşallah 4 yıl boyunca hiç kendini bozmazsın ve yararlı olursun...

BeeTLeJuiCe
23.Temmuz.2007, 22:46

İbrahimovic'e benziyor sanki. Burundan falan :)

Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 22:47
hıh evet ona benzettim :D

sitte
23.Temmuz.2007, 22:54
Burundan başka benzemiyor ki...

anilton
23.Temmuz.2007, 22:58
Ali Eren'e daha çok benziyor...:):)

http://www.1spor.com/pics/y/190607alieren.jpghttp://www.uefa.com/ml/images/players/ucl/220X220/24371.jpg

sitte
23.Temmuz.2007, 23:00
Olabilir:D

UlquioRRa
23.Temmuz.2007, 23:07
Rambo'ya da benziyor sanki.:D

sitte
23.Temmuz.2007, 23:15
Yok daha neler:D

ultraslanerdem
23.Temmuz.2007, 23:56
Galatasaray santrafor alacak degil mi?

Mutu santrafor mu peki?

Kafadan atacaklarsa bari dogru pozisyonda oynayan oyuncuyu atsinlar. Mesela Luca Toni, mesela Fernando Torres, mesela Henok Goitom, mesela Mehmet Batdal...

Ama forvet arkasinda oynayacak Mutu'nun ne isi var Galatasaray'da...

Bosu bosuna hayali haber yazan gazetelere bir daha hic bir zaman tekrar geri alamayacaginiz zamani kaybetmeye deger mi?

Transfer olur, aciklanir, sevinilir, hayal kurmaya baslanir. Gerisi fasa fiso.

Ama ille de okuyacagim diyorsaniz:

bakin ne kolay haber yazmak... 12 ay oncesinden haber metinini al, isimleri degistir sonra ortalikta "gasteciyim" diye dolas.

Fanatik yazmış onları ben değil. Sanki ben yazmışım gibi bir his uyandırdın da içime. Bir anlık heyecanım vardı içimde erittin gitti yahu. Neyse ama umarım iyi bir ST alırız...

Revolution
24.Temmuz.2007, 01:57
Bu arada baya benziyor Ali Eren'e:zuhaha

hp-fm-gs
24.Temmuz.2007, 02:14
Santrafor içinde Meira gibi sevindirecek bir futbolcu istiyoruz vallahi, gerisi kesmez.. :)

Zafer Yelen ise alternatif olarak ta olsa iyi bir futbolcu, maliyeti fazla değilse alınabilir sanıyorum.

Varonil
24.Temmuz.2007, 02:39
Meira çok iyi bir oyuncu,Galatasaray gerçekten çok iyi bir stoperi kadrosuna kattı.

Yeni sezonda Meira'nın Servet'le birlikte Galatasaray'ın defansının belkemiği olacaktır diye düşünüyorum.2.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeli ödenmiş galiba,eğer öyleyse Galatasaray yönetimini kutlamak lazım,çok iyi bitirmişler bonservisini.

sitte
24.Temmuz.2007, 02:57
Forvet içinde bizleri uçuracak biri gelecekmiş.Kaleci konusunda ya alınmayabilir ya da üst düzey biri gelmeyecek gibi...

Nedvedmania
24.Temmuz.2007, 02:59
kim dedi onu ?

hp-fm-gs
24.Temmuz.2007, 03:00
İyi bir forvet mutlaka alınacaktır ancak dünya starı beklemeye ve boş yere umutlanmaya gerek yok. Umarım yönetim bu transferi de başarıyla sonuçlandıracaktır..

Nedvedmania
24.Temmuz.2007, 03:02
bence nonda gibi birisini alırız

King_91
24.Temmuz.2007, 03:09
bence nonda gibi birisini alırız

Zaten son zamanlarda aldığımız adam profili:Kariyerli,Avrupa'da tanınmış,tecrübeli,kelepir :D buyuk ihtimal yine böyle biri gelecek yine

sitte
24.Temmuz.2007, 03:11
kim dedi onu ?

GS TV'de bir spiker ve bazı kaynaklar...

Emurafu
24.Temmuz.2007, 07:02
Morgan De Sanctis Galatasaray Yolunda !!!

Galatasaray, pronto il colpo Morgan De Sanctis

Potrebbe esserci il Galatasaray nel futuro del numero uno ex Udinese Morgan De Sanctis. A rivelarlo è l’agenzia radiofonica GRT, che parla di un accordo imminente tra il portiere del Siviglia ed il club turco, senza rivelare altri particolari sull’affare, ma citando fonti vicine al giocatore.

TuttoMercatoWeb

İtalyan basını suanda bu haberleri geçmeye basladı..Yeni kalecimiz Morgan De Sanctis olmuş:)

Ve En Önemli Haber Geliyor !!!

The former goalkeeper dell’Udinese, Morgan De Sanctis, according to the agency GRT, will be the new number one of Galatasaray. At the Seville goalkeeper blue is closed by Palop

GRT'nin verdiği habere göre ki;haberi de kaleciye dayanarak söylüyorlar De sanctis Galatasaray’ın yeni 1 numarası

Galatasaray Dal Siviglia può arrivare l’azzurro De Sanctis

L’ex portiere dell’Udinese, Morgan De Sanctis, secondo l’agenzia GRT, sarà il nuovo numero uno del Galatasaray. Al Siviglia il portiere azzurro è chiuso da Palop

kaynak:yahoo italia

Galatasaray'ın yeni 1 numarası Morgan De Sanctis olmuş..

İnsallah bu haberler dogrudur..Herşeyi zaman gösterecek..

kral_67
24.Temmuz.2007, 07:10
de sanctis i de bedavaya alırsak haldun üstünele barcadan teklif gelir...:)

Emurafu
24.Temmuz.2007, 07:20
Yeni Bosman kuralına göre bedava alma ihtimalimiz varmış:)..GRT oyuncunun bağlı olduğu şirketmiş.

İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi!

Galatasaray’ın yeni kalecisi geçen sezon İspanyol Sevilla’da forma giyen İtalyan Morgan De Sanctis oldu. Eurosport'un ve Tuttosport'un verdiği bilgiye göre Galatasaraylı yöneticiler, Sevilla’lı meslektaşlarıyla her konuda anlaştı ve bu işi bitirdi.

31 yaşındaki kaleci de Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini ve Galatasaray’da birinci kaleci olacağı için bu transfere çok sıcak baktığını belirtti. İspanya’dan gelen haberlere göre Galatasaray’la Sevilla arasında gizli anlaşma çoktan sağlandı.

1.90 boyundaki De Sanctis 1997-1999 yıllarında Juventus kalesini korudu. Ardından Udinese’de 8 sezon geçiren tecrübeli oyuncu burada 194 maçta şans buldu. Sevilla’da geçen sezon sadece 8 maçta oynayan De Sanctis, Sarı Kırmızılılar’ın teklifine “evet” dedi.

spor.ekolay.com

Menajerlik ajansı GRT'ye göre; De Sanctis sözleşme imzalayıp Galatasaray'ın yeni kalecisi olacak. Sözleşmenin detayları bilinmiyormuş.

http://www.agenziagrt.it/notizia.asp?id=88825

According to the Italian press, Sevilla FC goalkeeper Morgan De Sanctis could soon join Galatasaray.

transfermarketweb.com

klasgs
24.Temmuz.2007, 09:40
Crespo Inter'de kalacak!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Arjantinli yıldız Hernan Crespo, Inter'den ayrılmayacağını açıkladı

Bu sezon ısrarla Inter forması giymek istediğini ifade eden Crespo, "Şimdiye kadar Inter'den ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim. Yeni teknik direktörümüz Jose Mourinho da takımda kalmamı istiyor. Ben de Inter'de gerçekten çok mutluyum ve transfer konusu benim için yok" dedi.

Oldukça iyi bir takımda forma giydiğini söyleyen Arjantinli yıldız, "Inter'de daha fazla forma şansı bulabilmek için her zaman daha fazla çalışıyorum. Kadromuzda çok yetenekli forvetler var. Aslında böyle bir takımda oynamak benim için gurur verici" şeklinde konuştu.

23.07.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cim Bom'da favori De Sanctis
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_223008_desanctis2407bb.jpgSevilla'da istediği forma şansını bulamayan 31 yaşındaki kalecinin Galatasaray'ın önerisine sıcak baktığı öğrenildi. Alternatif ise Meksikalı Ochoa.
24.7.2008

2 kez milli oldu
Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Sevilla’nın İtalyan file bekçisi Morgan de Sanctis’in ismi ön plana çıktı. Geçen sezon Udinese’den İspanyol ekibine transfer olan 31 yaşındaki kalecinin, yeterince forma giyememesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekibe gelmeye sıcak baktığı belirtildi. 2 kez İtalya Milli Takımı’nın kalesini de koruyan De Sanctis için Galatasaray’ın Sevilla’ya ciddi bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Ochoa’nın lakabı ‘Memo’
Aslan Sanctis’in olmaması durumunda Meksikalı Ochoa ve Valencialı Timo Hildebrand’a yönelecek. İlk alternatif Ochoa, ‘Memo’ lakabıyla tanınıyor, 2003’te profesyonel olduğu Club America dışında bir takımda oynamadı. Hildebrand (29) ise kariyerinin büyük bölümünü Stuttgart’ta geçirdi. 2007-2008 sezonunun başında Alman ekibinden ayrılıp Valencia’ya geçen Ti-mo, milli takımda Lehmann ve Kahn’ın gölgesinde kaldı.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_223008_ochoa2407bb.jpg Kaynak : Fanatik

Revolution
24.Temmuz.2007, 17:21
Görelim bakalım da bence kaleciye ihtiyaç yok.Ona geçireceğimiz vakitle forvete yoğunlaşsak iyi olur.

BlackEagle19o3
24.Temmuz.2007, 19:23
Ochoa haberi kolpadr;)De Sanctis veya Hildebrand çok iyi olur:)

PesimiSTyLa
24.Temmuz.2007, 19:26
Ochoa, De Santcis . Eger kaleci istiyorsak böyle isimlerle ilgilenilmesi çok daha mantıklı. İtandje'den cok daha iyi kaleci oldukları aşikar. Umarım biri alınır.

Ben Ochoa'yı isterim. Yanılmıyorsam daha öncede istemiştik Ochoa'yı. A.Sezgin cok para istiyorlar demişti. Sanırım gecen seneydi. Sözlesmesi 2009 da bitiyor. Bu da Amerika Mex in bonservis için çok uçuk bir rakam istememe olasılıgını doğursa da; Ochoa için yine de 4-5M € luk bir rakam istenir, ayrıca baska talipleri de olur. De Santcis e göre alınması daha zor ama alınabilirse mükemmel olur. De Santcis de alınırsa cok iyi olur, maaliyetinin Ochoa'ya göre düşük olması 1 adım önde tutuyor Santcis'i bence. Hayırlısı ne ise o olsun...

Ziya38
24.Temmuz.2007, 19:40
Adnan Sezgin Sanctis'i yalanladı
Harry Kewell ve Fernando Meira transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın, uzun süredir aradığı yabancı kaleciyi de İspanya'da bulduğu şeklindeki iddialar Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından yalanlandı.

Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje'yle haftalardır süren görüşmelerde sonuç alamayan Galatasaray'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'da forma giyen İtalyan kaleci Morgan De Sanctis'le görüştüğü ve İtalyan kaleci için İspanyol ekibine transfer teklifinde bulunduğu iddiaları Adnan Sezgin tarafından yalanlandı. İHA'ya konuşan Adnan Sezgin, iddiaların gerçeğini yansıtmadığını De Sanctis isminin menajerler vasıtasıyla kendilerine sunulduğunu ancak herhangi bir transfer girişimin söz konusu olmadığını söyledi.

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi, Sarı-kırmızılıların 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisiyle ve kulübü Sevilla'yla her konuda anlaştığını ve Sanctis'in kiralık olarak Türkiye'de forma giyeceğini duyurdu. Bu arada İspanyol basınına konuşan De Sanctis de Galatasaray'ın kendisiyle çok ilgilendiğini ve kiralık olarak Türk takımına gidebileceğini söyledi. Galatasaray'ın De Sanctis'le ilgilendiği iddiaları bazı Türk gazeteleri tarafından da dile getirilmişti.

27 Mart 1977 İtalya doğumlu olan Morgan De Sanctis, 1.90 boyunda. Kariyerine 1994 yılında İtalyan Pescera takımında başlayan De Sanctis, 3 yıl boyunca takımının 74 maçında kalesini korudu. Daha sonra Juventus'a transfer olan İtalyan kaleci burada ancak rezerv takımda kendine yer bulduktan sonra bir başka İtalyan ekibi Udinese'ye transfer oldu. Udinese'de yıldızını parlatan De Sanctis, 1999-2007 yılları arasında formasını giydiği İtalyan ekibinde 194 maça çıktı.

2007 yılı sonlarına doğru Udinese'yle FIFA'lık olan İtalyan kaleci 2007/2008 sezonu için İspanyol ekibi Sevilla'yla anlaştı. Sevilla'da aradığı ortamı bulamayan De Sanctis, Sevilla kalecisi Andres Palop'un yedeği oldu ve ancak 8 maçta forma şansı bulabildi. Takımdan ayrılmak isteyen ancak Palop'un Valencia'ya transfer olma ihtimali üzerine bu kararından vazgeçen De Sanctis, Palop transferi gerçekleşmeyince ayrılma kararını vermişti.

Morgan De Sanctis, İtalya Milli Takımı'nın da 2 kez kalesini korumuştu.

24.07.2008
Kaynak : İHA

muratali
24.Temmuz.2007, 20:32
insallah ochoa haberleri yalan değildir.gerci bonservisi gerçekte de bu kadar pahalı mı?

transfermarket te 4.7 milyon euro yazıyo.alsınlar 6-7 sene kaleci almasınlar:)

King_91
24.Temmuz.2007, 20:50
ochoa'yı biz alamayız bence.hep pahalı hem de bize yar etmezler.ayrıca de sanctis eskiden iyiydi şimdi ise blmiyorum. yani ben şahsen palop'u hiç beğenmiyorum - ki fb-sevilla maçlarında bir top tutamadan bitirdi maçları - palop'un yedeği olan bi kaleci bence gelmemeli.ama hildebrand süper olur :D

PesimiSTyLa
24.Temmuz.2007, 21:11
"PARAYI DEĞİL, G.SARAY'I TERCİH ETTİM"

Almanya Birinci Ligi takımlarından VfB Stuttgart'tan Galatasaray'a transfer olan Portekizli oyuncu Meira, kendisinin, yüksek hedefleri olan profesyonel bir futbolcu olduğunu söyledi.

Meira, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, ''Galatasaray'a transferinizde para nihai bir karar için etken değil miydi?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Hayır, o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Orada daha fazla kazanırdım. Bununla ilgisi yok. Ben yüksek hedefleri olan profesyonel bir oyuncuyum'' dedi.

Galatasaray'ın çok cazip bir perspektif sunduğunu belirten Meira, ''Galatasaray'ın yurt içinde ve uluslararası alanda çok yüksek istekleri var. Beni çok hızlı bir şekilde ikna eden büyük bir takım'' şeklinde ifade kullandı.

Stuttgart'tan kendisini iyi hissetmediği ya da memnun olmadığı için ayrılmadığını kaydeden Meira, VfB Stuttgart'ın, ikinci vatanı gibi ve sevdiği bir kulüp olduğunu, ancak 4 ya da en fazla 5 yıl daha profesyonel olarak oynayabileceğini, en büyük isteğinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu sözlerine ekledi.

Meira, Galatasaray'la şampiyon olmanın kendileri için bir görev olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğu kadar ileriye gitmek istediklerini, teknik direktör Michael Skibbe ile de tanıştıklarını ve birbirlerine karşılıklı saygı duyduklarını sözlerine ekledi.

hp-fm-gs
24.Temmuz.2007, 21:50
İyi bir kaleci veya iyi bir forvet alınmalı. İkisi aynı anda çok zor bence..

Hildebrand alınırsa kafayı yerim herhalde.. :D

klasgs
25.Temmuz.2007, 12:25
Hareketli saatler
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_223166_25FAN12KALE-B-Y280.jpgCim Bom´un, Sevilla´nın kalecisi Morgan de Sanctis´i bitirmek üzere olduğu ileri sürülürken, golcü Oliveira´ya verilen süre de yarın sona eriyor.
25.7.2008

Marca da doğruladı
Kewell ve Meira gibi iki flaş ismi renklerine katan Sarı-Kırmızılılar’da sıra kaleciye geldi. İspanya’nın önde gelen gazetelerinden Marca, Cim Bom’un Sevilla’nın kalecisi Morgan de Sanctis’i istediğini yazdı. Sanctis’in, Palop’un arkasında yedek bekleyeceğini belirten gazete, bu nedenle tecrübeli file bekçisinin teklife sıcak baktığını, Sevilla’nın da iyi bir para karşılığında izin verebileceğini belirtti. Diğer taraftan Meksikalı ‘Memo’ lakaplı Ochoa’yla da görüşmeler sürdürülüyor.
kaynak :fanatik

JunkChorn
25.Temmuz.2007, 16:56
İyi bir kaleci veya iyi bir forvet alınmalı. İkisi aynı anda çok zor bence..

Hildebrand alınırsa kafayı yerim herhalde.. :D

Kaleciye bence gerek yok iyi bir forvet alınacaksa olur ama olmadı o da eksiklik olmaz bence..

omersal
25.Temmuz.2007, 17:58
Sanctise yalanlama geldi GS yönetiminden.Yeni transferlere diyecek yok

tunciz
25.Temmuz.2007, 22:16
bence ligin en az gol yiyen takımı iken kaleciyi yenilemek hata olur. türk kalecilere güvenmek lazım. hem 1 yabancı sayısını kaleciye harcamak yanlış bence.

Revolution
26.Temmuz.2007, 01:19
Forvet lazım bize kaleci değil..Getirsinler adam gibi bir forvet yeterli.

Hugo
26.Temmuz.2007, 06:47
Ochoa'yı alamayız. De Sanctis'i de Sevilla bırakmıyormuş diyorlar.
Bir an önce yeni forveti bekliyoruz..

muratali
26.Temmuz.2007, 07:07
ya kaleci lazım değil diyorsunuz ama çok üst düzey olmayan tslnin orta sıra takımlarının kalecilerinden biri gecse gs en fazla 5 gol daha yerdi.ama avrupada dokulur gelirdik.bence hava ustunlugu yuksek bi kaleci sart.itandje veya de sanctis gibi 190 ustu kaleciler ligde de kaleyi gole kapar avrupada da.

Emurafu
26.Temmuz.2007, 21:20
haldun üstünel almanyaya gidiyormuş kiessling için ligtv haberlerde söyledi..

Onurap
26.Temmuz.2007, 21:29
kiessling GEL ARTIK :)

PesimiSTyLa
26.Temmuz.2007, 21:49
Galatasaray’da yabancı forvet arayışları sürerken son gelen haberler rotanın Kiessling’e döndüğünü gösteriyor.

Almanya birinci ligi Bundesliga’da mücadele eden Bayer Leverkusenli futbolcu Stefan Kiessling ile Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe’nin görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Alman teknik adama: “Bana olan ilginiz beni memnun etti. Galatasaray ünlü ve büyük bir kulüp. Tabi ki oynamak isterim. Siz yeter ki kulübümle anlaşın” şeklinde konuşan Kiessling de bu transfere sıcak baktığını belli etti.

Alman forvetin transferini bitirmek için Haldun Üstünel’in Almanya’ya gittiği öğrenildi.

Kiessling geçtiğimiz sezon Leverkusen’de 31 maç oynadı, 9 gol attı. 24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Maraton

Hugo
26.Temmuz.2007, 21:53
Kiessling iyi forvet. Benim merakım formasına adı nasıl yazılacak acaba.
Beta ile mi yoksa iki S ile mi? :)

Bu arada duygularımıza tercüman olan bir PS çalışması :)

http://img508.imageshack.us/img508/9546/kiessme6.jpg

goosfraba
27.Temmuz.2007, 04:00
Arkadaşlar burayı sohbet alanına dönüştürmeyin lütfen.

attiilla
27.Temmuz.2007, 05:21
Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben Kiessling ve Oliverianın alınmasından yana değilim.Çünkü bu oyunculardan birinin gelmesi bonservisiyle birlikte Galatasaraya 17 milyon euroya mal olacak transfer bedeli olarak 5 milyon euro imzayıda 4 senelik yıllık 3 milyon eurodan bize 17 milyon euroya mal olacak şahsen bu takımdaki dengeleri bozar,Arda bile yılda 800 bin dolar alıyor bence maliyeti ucuz bir oyuncu alalım genç olsun drippling kabiliyeti olsun ayrıca bizim parayla yaptığımız transferle başarı değil alt yapıdan çıkardığımız oyunculara başarı geldi:icon_razz:

Hugo
27.Temmuz.2007, 06:21
Arda ile yeni sözleşme yapıldı diye biliyorum ben.
Ayrıca her ne kadar alt yapıdan gelenlerle kurtuluyor olsak da bizler de diğer takım taraftarları gibi transfer heyecanı yaşamak istiyoruz kanımca.
Olivera yı kiralama durumu konuşuluyordu. Bonservisi ile alınmasından yana değilim ben. Kiralanırsa daha iyi olur. Hem kendini gösterip önümüzdeki sezon için daha istekli olur.

hp-fm-gs
27.Temmuz.2007, 20:44
Kiessling'i istemiyorum ben. Adamın son 3 sezondaki 63 maçta attığı gol sayısı sadece 17. Bu kesinlikle az bir rakam ve bana göre bizim için yeterli değil..

Umarım bu transfer gerçekleşmez..

PesimiSTyLa
27.Temmuz.2007, 21:01
Kod adı ASLAN!

http://www.sporx.com/images/1/29/9396_2606_1010_B_ss001.jpg

Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna katarak Rigobert Song'un boşluğunu dolduran Galatasaray'da artık tüm gözler kaleci ve forvet transfere çevrildi.

Uzun süredir, Real Zaragoza forması giyen Ricardo Oliveira ile temas halinde olan ancak oyuncunun yüksek bonservis bedeli ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmamasıyla rotasını bir başka isme çeviren Galatasaray transfer listesinin ilk sırasına Şilili gol makinesi Humberto Suazo'yı aldı.

FIFA'YA BAŞVURABİLİR

Kulübü Monterry'de önemli sorunlar yaşayan ve temmuz ayının ilk haftasında takımının kampına katılmayan Suazo'nın kariyerine bir başka ülkede devam etmek istemesi, Galatasaray için umut ışığı oldu. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Monterry'den ayrılamayan golcü futbolcunun bu sorunu en kısa sürede FIFA'ya başvurarak çözeceği kaydedildi. 2006 Copa Amerika'da Şili forması altında harika bir performans sergileyen Suazo, 2007 yılında Colo Colo'dan Monterry'e 3.7 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.

MEKSİKA ÇALKALANIYOR

Meksika'da yayın yapan gazeteler, Humberto Suazo'nın Galatasaray ile temas halinde olduğunu ve bu oyuncun en kısa süre içerisinde Monterry'den ayrılarak Türkiye'e gidebileceğini hemen hemen her gündeme getiriyor. Bu iddiaları sadece Meksika gazeteleri değil, İngiliz gazeteleri de her gün bu tarz haberleri sutünlara taşıyor. İngiliz gazeteleri, Tottenham, Aston Villa, Blackburn Rovers ve Sunderland'ın Humberto Suazo'nın peşinden koştuğunu ve bu transferdeki en büyük engelin Galatasaray'ın olduğunun altını çiziyor. Monterry Kulübü Başkan Yardımcısı Luis Miguel Salvador, Humberto Suazo'nın Galatasaray'a transferinin sadece bir dedikodudan ibaret olduğunu ifade etse de, oyuncun menajeri tekliflere açık olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

"20 MİLYON AVRO GETİREN ALIR"

Hernan Crespo'nun Inter'de kalacağını açıklaması ve Ricardo Oliviera'nın yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu iki transferi de askıya alan Galatasaray'ın gizliden gizliye Humberto Suazo'nın transferi bitirmek için harekete geçtiği her geçen gün daha fazla yüksek sesle konuşulmaya başladı. Özellikle Meksika ve İngiltere'de yayın yapan gazeteler, Galatasaray'ın Suazo transferinde oldukça istekli olduğunu ve Şilili yıldızın da Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığını gündeme getiriyorlar. Monterry Kulübü Başkanı Jorge Urdiales'in '20 milyon avro'yu getiren' Suazo'yı alır açıklamasına rağmen oyuncunun 4 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

O BİR GOL MAKİNESİ

10 Mayıs 1981'de Şili'nin San Antonio kentinde dünyaya gelen Humberto Andres Suazo Ponvito, kariyerine Nublense takımında başladı. Fakat asıl çıkışını 2004 yılında Audax'ta yaptı. 32 maçta 17 gol atan yıldız futbolcu, ardından ülkenin en büyük takımı olan Colo Colo'ya geçti. Suazo geçtiğimiz sezon 41 maçta 40 gol atarak Dünya Gol Kralı ünvanının sahibi oldu. 2006 Copa Amerika'da gösterdiği muhteşem performans ile Şili takımlarından Colo Colo'dan Meksika takımı Monterry'e 3.7 milyon avro karşılığında transfer olan Humberto Suazo, geçen sezon 31 maçta 19 gol atma başarısı gösterdi. Şili futbolunun en önemli golcüleri arasında gösterilen Humberto Suazo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından, 2006'da uluslararası maçlarda 17 golle dünyanın en golcü oyuncusu ilan edilmişti. Suazo'nun 168 maçta 128 golle ulaşılması güç bir gol ortalaması bulunuyor.

27.07.2008
Kaynak : Sporx.com

Alın size golcü :p Her transfer döneminde "Keşke şu adamı alsak" diye iç gecirdigim bir oyuncu. İnşAllah alınabilir; leblebi gibi gol atma tabirinin %100 oturdugu bi oyuncu.

hp-fm-gs
27.Temmuz.2007, 21:04
Suazo'yu Galatasaray forması altında gol atarken görmeyi çok istiyorum vallahi. Keşke bu transferi gerçekleştirebilsek.. :)

Onurap
27.Temmuz.2007, 21:14
Maldonadonun forvet versiyonu...

anilton
27.Temmuz.2007, 21:14
Oooooo Humberto Suazo.O kadar çok isterim ki Türkiye'ye gelmesini.Onu izlemek için G.Saray'ın bütün maçlarına giderim.İnşallah alır G.Saray'da hayranı olduğum futbolcuyu daha yakından tanıma ve izleme fırsatına sahip olurum...

Emurafu
27.Temmuz.2007, 21:35
Arda turan real madrid forumlarında tartısılmaya baslandı..Real madrid taraftarları Ronaldo'yu degil Ardayı isteriz diyorlar..Hürriyette bununla ilgili haber bile çıktı..

Arda'yı Ronaldo ile kıyasladılar

Beyaz Şimşekler’in en ateşli taraftarlarının söz aldığı "Realmadridfans.org" adlı taraftar sitesinde G.Saraylı Arda Turan’ın en az Ronaldo kadar önemli bir futbolcu olduğu ve Real Madrid yönetiminin, Portekizli oyuncunun transferini gerçekleştirememesi halinde, milli yıldızı kadrosuna katması gerektiği vurgulanırken, bu transferin gerçekleştirilmesi istendi. Real Madrid taraftarları ayrıca Arda Turan için özel bir forum sayfası açılırken, burada sarı kırmızılı futbolcu için övgü dolu yorumlar yer aldı. İspanyol taraftarlar Arda’yı, Ronaldo ile kıyaslarken şu çar***ı yorumları yaptılar:

"Yönetim, Ronaldo olmazsa kesinlikle Arda’yı almalı. Euro 2008’de Ronaldo bir, Arda Turan ise iki gol attı. Türk, Portekizli’den çok daha iyi oynadı ve en az onun kadar yetenekli. Bu örnek ortadayken Ronaldo, 90 milyon Euro ediyorsa, Arda 180 milyon Euro eder. Arda, bize göre değerli ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Ronaldo’da ısrar edilmemeli."

kaynak: Hürriyet

PesimiSTyLa
27.Temmuz.2007, 21:49
O konu mevcut Emrah :)

Bu arada Suazo'nun gelmesini o kadar cok isterim ki... İnşallah gelir . FM de de hep alırdım GS'ye :p

Suazo Mix:
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1ac302fca0e5bf7d7b9787133bcb6f01c0f00c61cb6c89229e 6a79f16c250857e3cb25cfd14f234616456

Suazo - Brezilya'ya attığı müthiş gol
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1ac302fca0e5bf7d7b9787133bcb6f01c0f00c61cb6c89229e 6a79f16c100b0dd3b218edbf48766c068f437b7f245fd49cb6 bda7e955f1dc16456

Suazo vs Brezilya :p
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1ac302fca0e5bf7d7b9787133bcb6f01c0f00c61cb6c89229e 6a79f16c701a54d1be04cfd9742e7c068f437b7f245fd49cb6 bda7e955f1dc16456

Adam Brezilya'nın kocası olmuş :n:

Hugo
27.Temmuz.2007, 21:52
Suazo harika ya. İnşallah getirebiliriz :)

anilton
27.Temmuz.2007, 21:57
Evet Emre Brezilya maçında ne oynamıştı Copa America'da.Şili mağlup olmasına rağmen ayakta kalan tek isim oydu...

Attığı gol inanılmaz zaten.Alışı o dar alanda attığı müthiş çalım ve kafasını kaldırır kaldırmaz yaptığı mükemmel aşırtma her yiğidin harcı değildir...

Yine Brezilya defansını ip gibi dizişi görülmeye değerdi...

İnşallah gelir,gerçekten çok istiyorum Türkiye'ye gelmesini...:)

DeNiZ_1903
27.Temmuz.2007, 22:33
Daha önce adını pek sık duymamama rağmen attığı gol ve yorumlar kalitesini belli ediyor :)

barahir
27.Temmuz.2007, 22:35
Geçen yıl da baya adı geçmişti suazo'nun.. Yine aynı senaryo mu acaba?

klasgs
27.Temmuz.2007, 23:52
o kadar cok isterim ki gelmesini herhalde kimsenin tartışamayacagı birgol makinasi tam aradıgımız futbolcu artık bu da gelirse yok artık diyecem ama cok zor bana kalırsa..

Belgorth
28.Temmuz.2007, 00:18
Humberto Suazo. insan değil bu adam, yani insan olmaması lazım. bu nasıl bir gol atma kabiliyetidir. çakılı santrafor da değil. top sürüyor, top almaya geri geliyor ama kalkıp bu kadar gol atıyor bir de. eğer alırsak neler olur düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor...

Revolution
28.Temmuz.2007, 00:18
İnşallah gelir..Çok yararlı olur.

attiilla
28.Temmuz.2007, 00:19
Arda ile yeni sözleşme yapıldı diye biliyorum ben.
Ayrıca her ne kadar alt yapıdan gelenlerle kurtuluyor olsak da bizler de diğer takım taraftarları gibi transfer heyecanı yaşamak istiyoruz kanımca.
Olivera yı kiralama durumu konuşuluyordu. Bonservisi ile alınmasından yana değilim ben. Kiralanırsa daha iyi olur. Hem kendini gösterip önümüzdeki sezon için daha istekli olur.

Bnece transfer heyecanını Kewell ve Meirayla yaşadık.Suazonun alınmasından yana değilim.Eğer çok iyi olsaydı çoktanAvrupa kulüpleri kapmıştı.Bizim alacağımız oyuncu ilerde para etmesi lazım.Yani Ribery gibi elimizden kaçırmayacağımız akıllı transferler:icon_biggrin:Bnece Haldun Üstünel istediğim transferi yapacak sabredelim:)

Hugo
28.Temmuz.2007, 00:46
Suazo iyidir attilla izleseydin böyle demezdin sanırım. Avrupaya gitmedi diye adam almayalımmı yahu :)
Copa America'da en göze çarpanlardandı. Ayrıca Cabanas da o turnuvada iyiydi ama o da Avrupaya gitmedi. Oynadığı yer önemli değil, kalitesine bakmak lazım ki izleyenler nasıl oyuncu olduğunu biliyorlar.

Revolution
28.Temmuz.2007, 01:32
Bnece transfer heyecanını Kewell ve Meirayla yaşadık.Suazonun alınmasından yana değilim.Eğer çok iyi olsaydı çoktanAvrupa kulüpleri kapmıştı.Bizim alacağımız oyuncu ilerde para etmesi lazım.Yani Ribery gibi elimizden kaçırmayacağımız akıllı transferler:icon_biggrin:Bnece Haldun Üstünel istediğim transferi yapacak sabredelim:)

Katılmıyorum..İyi olsaydı Avrupa kulüpleri kaçırmazdı diyorsun da Ribery biz aldığımızda hiçbir iyi kulüpte oynamamıştı.Ama adam muhteşemdi.Bir de onun keşfedilmesi kolaydı yani Fransızdı.Bu adam bir de Şilili.Bir adamın iyi olup olmadığı her zaman oynadığı kulüplerden anlaşılmaz.

ultraslanerdem
28.Temmuz.2007, 01:57
Maldonadonun forvet versiyonu...

Pardon yanlış okudum galiba...

Onurap
28.Temmuz.2007, 02:07
Pardon yanlış okudum galiba...

Yok doğru :D..Ben türkiyeye gelirse işe yaramayacağını düşünüyorum..

BlackEagle19o3
28.Temmuz.2007, 02:13
Katılmıyorum..İyi olsaydı Avrupa kulüpleri kaçırmazdı diyorsun da Ribery biz aldığımızda hiçbir iyi kulüpte oynamamıştı.Ama adam muhteşemdi.Bir de onun keşfedilmesi kolaydı yani Fransızdı.Bu adam bir de Şilili.Bir adamın iyi olup olmadığı her zaman oynadığı kulüplerden anlaşılmaz.

Ribery ve Suazo ne alaka:DBiri 22 yaşındaydı ve pek gündemde değildi.Suazo yıllardır biliniyor, 27 yaşına geldi ve hiçbir avrupa kulübü onu almadı.Tabi kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, yalnız senin kıyaslamanı komik buluyorum.Gelirse bence iyi transfer olur 15-20 arası gol atar ligde

Cyzio
28.Temmuz.2007, 02:20
Suazo iyi gider GS'ye.Geçen senede adı çok anılmıştı ama heralde Amerika'da devam etmişti futbola.Bakalım zaman gösterecek..

attiilla
28.Temmuz.2007, 02:58
Ribery ve Suazo ne alaka:DBiri 22 yaşındaydı ve pek gündemde değildi.Suazo yıllardır biliniyor, 27 yaşına geldi ve hiçbir avrupa kulübü onu almadı.Tabi kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, yalnız senin kıyaslamanı komik buluyorum.Gelirse bence iyi transfer olur 15-20 arası gol atar ligde

Hay ağzını seviyim:DNe doğru demişin,ben şahsen siyahi bir forvetin gelmesini istiyorum Türkiyede siyahi forvetler coşuyor (bkz.Amokachi,Nouma)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Suazo iyidir attilla izleseydin böyle demezdin sanırım. Avrupaya gitmedi diye adam almayalımmı yahu :)
Copa America'da en göze çarpanlardandı. Ayrıca Cabanas da o turnuvada iyiydi ama o da Avrupaya gitmedi. Oynadığı yer önemli değil, kalitesine bakmak lazım ki izleyenler nasıl oyuncu olduğunu biliyorlar.

İzledim ben yav bak Suazo dediğin Lincolnün forvet versiyonu bize yırtıcı forvet lazım Avrupada,Rakip defansla boğuşacak verkaç yapacak ve hzlı olacak Nondada hız yok Ümit Karanda biliyorsun zaten belki benim kafamdki forveti gözünde canlandırabilmişimdir:)

Hugo
28.Temmuz.2007, 03:15
Siyahi forvetimiz var: Nonda yeter :)
Suazo gelsin ;)

http://img514.imageshack.us/my.php?image=humbertoxn5.jpg

muratali
28.Temmuz.2007, 08:25
onu deilde bizim suazoya bu pasları bakmadan atan colocolulu oyuncuyu almamız lazım benim daha cok gozume battı o oyuncu:d

PesimiSTyLa
28.Temmuz.2007, 08:29
Forvete pasları Arda, Lincoln, Kewell atacak :) Yetmez mi :p :D

muratali
28.Temmuz.2007, 08:38
ne bilem bu adam bi baska duruyo

klasgs
28.Temmuz.2007, 13:48
http://www.fotomac.com.tr/2008/07/28/im/C301340F582A7646894B21C4b.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Humberto Suazo
G.Saray dünyanın en golcü forveti olarak gösterilen Şilili yıldızı, transfer listesinin ilk sırasına aldı. Meksika basını kulübü Monterry'de aradığını bulamayan Suazo'nun G.Saray'ı çok istediğini yazdı.

AYRILMAK İSTİYOR
G.Saray, dünya çapında büyük yankı uyandıracak bir transfere imza atmak için harekete geçti. Yabancı golcü olarak Kiessling ve Oliveira ile ilgilenen Cimbom, inanılmaz bir ismi transfer listesinin ilk sırasına aldı. Bu isim, geçen sezon dünyanın en çok gol atan futbolcusu olan Humberto Suazo. Meksika'nın Monterry takımında http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
forma giyen ancak kulübüyle önemli sorunlar yaşayan ve temmuz ayının ilk haftasındaki kampa katılmayan Suazo'nın kariyerine bir başka ülkede devam etmek istemesi G.Saray'ın umudunu artırıyor.

FİFA'YA GİDECEK
Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Monterry'den ayrılamayan golcü futbolcunun FIFA'ya başvurarak bu sorunu en kısa sürede çözeceği kaydedildi. Meksika ve İngiltere medyasında, Galatasaray'ın Suazo transferinde çok istekli olduğu ve Şilili yıldızın da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı gündeme getiriliyor. Monterry Kulübü Başkanı Urdiales'in "20 milyon euro'yu veren Suazo'yu alır" açıklamasına rağmen yıldız futbolcunun FIFA'ya başvurması halinde çok daha düşük bir rakama G.Saray'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

TAM BİR GOL MAKİNASİ
Suazo, 2006'da 41 maçta 40 gol atarak "Dünya Gol Kralı" oldu. Şilili futbolcu, toplam 168 maçta 128 golle inanılmaz bir istatistiğe sahip

10 Mayıs 1981'de Şili'nin San Antonio kentinde doğan Humberto Andres Suazo Ponvito, asıl çıkışını 2004 yılında Audax'ta yaptı. 32 maçta 17 gol atan yıldız futbolcu, ardından ülkenin en büyük kulübü olan Colo Colo'ya geçti. Suazo 2006-07'de 41 maçta 40 gol atarak Dünya Gol Kralı unvanının sahibi oldu. 2006 Copa Amerika'daki muhteşem performansı sonrası Colo Colo'dan Meksika'nın Monterry takımına 3.7 milyon euro'ya transfer olan Suazo, geçen sezon 31 maçta 19 gol attı. Suazo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından, 2006'da uluslararası maçlarda 17 golle dünyanın en golcü oyuncusu ilan edilmişti. Suazo'nun 168 maçta 128 golü var.
Kaynak : Fotomac

Hugo
28.Temmuz.2007, 16:35
Adam gittiği her yerde atmış. Bizde de atmamazlık etmez herhalde.
Gelirse çok iyi olacak.

Revolution
28.Temmuz.2007, 18:20
Gelirse katkı sağlayacağı kesin bence.Ama belli olmaz..Türkiye'ye gelen yabancılar birden amatörleşiyor(AneLka,De Boer vs.).Şayet gelirse muhteşem olur. :zuhaha

nerazzuri
28.Temmuz.2007, 18:42
gelirse 2.bir jardel olabilir. alabiliyorlarsa hiç durmasınlar valla.

PesimiSTyLa
28.Temmuz.2007, 19:48
Bence Fenerden cüzi bir miktarda Kezmanı alabiliriz.Cuk diye yerine oturur sisitemin

Daha neler .

PesimiSTyLa
28.Temmuz.2007, 20:14
Suazo Meksika basınına Türkiye defterini kapattığını acıklamış sanırım.

Hugo
28.Temmuz.2007, 21:26
Türkiye defteri mi varmış Suazo'nun:eek:
Adam adım atmadı daha..

Revolution
28.Temmuz.2007, 22:06
Adam adım atmadı daha..

Katılıyorum..Haber kolpadır büyük ihtimal..Ama Suazo'yu alabiliriz bence.

BlackEagle19o3
28.Temmuz.2007, 22:06
Adam adım atmadı daha..

Ne alaka:STürkiye defterini kapaması için daha önce Türkiye'de bulunması mı gerkeiyor:icon_razz:Adama teklif gelmiştir, Türkiye alternatifini düşünmüştür, fakat aklına yatmamıştır.Bir daha da bu işin gerçekleşme ihtimali kalmadığını anlatmak için Türkiye defterini kapadım demiştir.Burda ne gibi bir anlatım bozukluğu yakaladın anlamadım:)

Revolution
28.Temmuz.2007, 22:12
Abi benim bildiğim açılmayan şey kapanmaz ki zaten.Türkiye defterinin açılması için bir takımda oynaması gerekir kanısındayım.Neyse bunlara takılmamak lazım.Hangi kaynaktan duyduysan kardeş bizimle paylaşır mısın?Hiç bir yerde görmedim ben o haberi de.

Pinto'dan Galatasaray yorumu!

Galatasaray'ın Brezilyalı eski futbolcusu Fabio Pinto, ''Güçlü bir takım olan Galatasaray, büyük bir geçmişe sahip'' dedi. Özbekistan şampiyonu Pahtakor kulübüne transfer olan Pinto, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Güçlü bir takım olan Galatasaray'ın, büyük bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.
Sarı-kırmızılı takımda oynadığı sırada, kulübün oyuncular için tüm koşulları oluşturduğunu belirten Pinto, ''Bizim görevimiz de taraftarları memnun edecek futbol oynamaktı'' dedi.
Brezilyalı oyuncu, Türk taraftarların oldukça coşkulu olduğunu, Turkcell Süper Lig'deki maçların da son derece çekişmeli geçtiğini ifade etti.
Galatasaray'dan ayrılma nedenine ilişkin bir soru üzerine ise Pinto, Fatih Terim'in milli takımlar teknik direktörlüğüne geçmesiyle, ondan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Gheorghe Hagi'nin getirildiğini anımsattı.
Hagi'nin, daha çok Rumen futbolculara önem verdiğini iddia eden Pinto, takımdan ayrılma isteğini, Hagi'nin olumlu karşıladığını kaydetti.
Pinto, ''Yedekte kalarak maça çıkma saatimi beklemek istemedim, ülkemdeki Gremio kulübüne gittim'' diye konuştu.
Özbekistan Ligi'nde 8 şampiyonluk gören, 8 kez de Özbekistan Kupası'nı müzesine götüren Pahtakor, bir kez de Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Kupası'nı kazandı.

28.07.2008

Kaynak : AA

hp-fm-gs
28.Temmuz.2007, 22:13
Adamın söylediği tam olarak bu cümleyse tek anlam çıkarılabilir bundan. Türkiye defteri yoksa kapaması da muhtemel değildir. Anlatım bozukluğunun kralı var orada. Basın tam gaz.. ;;)

Revolution
28.Temmuz.2007, 22:22
Galiba Suazo işi yalan olacak.Tek bir haber yok hiçbir yerden.Ama bir forvet alacağız bence kesinlikle.

GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2007, 23:10
Suazo transferi eğer gerçekten gündemdeyse,bu transfer gerçekleşirse Gs yönetimi yine harika bir transfere imza atmış olur.

Sekopej
29.Temmuz.2007, 01:13
Kezman ile ilgili mesajları sildim. Kaynağınız varsa Galatasaray'a geleceği konusunda buyurun yoksa gereksiz tartışma çıkaracak mesajlar yazmaktan kaçının.

klasgs
29.Temmuz.2007, 01:42
http://www.haberaktuel.com/images/news/13081.jpg

GS'de Kone için geri sayım
İspanya"ya giden Başkan Polat, Sevilla"nın golcüsünü 1.7 milyon euro"ya ikna etti. Aslan"ın patronu, bonservisi 5 milyona düşürürse Kone"yi İstanbul"a getirecek. Üstünel ise Kiessling için zemin yokluyor.

Reklam

CİM-BOM, Kone transferinden mutlu sona çok yaklaştı. Bu futbolcuyu alabilmek için perşembe akşamı İspanya"ya giden Başkan Polat, Sevilla"lı yöneticilerle bonservis pazarlığını sürdürüyor...

Öncelikle Kone"nin menajeri ile görüşen Polat"ın yıllık 1.7 milyon euro"luk teklifine golcünün olumlu yanıt verdiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu da bundan sonra İspanyol idarecilerle görüşmelerde başladı... Geçen sezon Kone"yi 12 milyon euro"ya alan Sevilla"lı yöneticilere Polat 5 milyon euro teklif etti. Bu rakamı İspanyollar"ın az bulduğu kaydedildi. Ancak fiyat artırmayan Polat, teklif kabul edilirse, Kone"yle dönecek...

Yönetici Haldun Üstünel ise Skibbe"nin eski öğrencisi Kiessling için Almanya"ya gitti.

Aslan hala kaptansız!

SEZONUN başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Galatasaray"da kaptanın kim olacağı belirsiz... Yönetimin en kıdemli oyuncuyu kaptan yapmayı düşünmediği belirtildi. Ümit ya da Ayhan dışında birisinin de bu göreve getirilebileceği kaydedildi.

İlyas Tüfekçi"den Meira"ya garanti

GALATASARAY"IN eski futbolcusu olan Teknik Direktör İlyas Tüfekçi, Sarı-Kırmızılı takımın Meira ile çok önemli bir transfer gerçekleştirdiğini söyledi. Tüfekçi, "Meira"yı çok iyi tanıyorum. Bence son dönemlerde Galatasaray"a gelen en önemli oyuncu. Büyük katkı sağlayacağını söyleyebilirim. Bu transferlerle Galatasaray bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır" görüşünü savundu.. Kaynak : Haberaktüel

herhalde konede olursa kimse hayır demez :)

muratali
29.Temmuz.2007, 01:54
nicola ziigicin ismi gecmeye basladı.tam aradıgımız adam ama her ne kadar valencia batıyo olsada bonserviste indirim yapmicaktır.zigicte turkiyeye gelmek istemez herhalde

taachinardi
29.Temmuz.2007, 02:22
Valla geçen haberler arasında en çok istediğim ochoa ve kiessling bunlara kesinlikle hayır demem ..

Sorensen gelmesinde kaleye ben geçsemde olur :D

Selman Ozturk
29.Temmuz.2007, 02:43
Suazo elbette cok yetenekli bir oyuncu ancak cok fazla umitlenmemek gerekir. Kulubuyle sorunlari oldugu asikar, bu yuzden Galatasaray bu riski almayacaktir.Ayrica un yapmis bir santrafor alinacagini zannetmiyorum. En azindan soylemler bu yonde...

Birkac gun evvel Galatasaray'in gectigimiz sezonlarda Katar liginde oynayan Arjantin Genc Milli takimi santrforlarindan biriyle ilgilendigini ogrendim. Kisa bir arastirmadan sonra bu kritere uyan kisinin Mauro Zarate isminde bir futbolcu oldugunu gordum. Youtube'dan videolarini izledigim kadariyla oldukca teknik bir oyuncu fakat bunun haricinde bir fikrim yok kendisiyle ilgili. Gelismeleri gorecegiz...

muratali
29.Temmuz.2007, 02:53
abi bunları soylerken ciddimisin :confused:

Selman Ozturk
29.Temmuz.2007, 03:03
abi bunları soylerken ciddimisin :confused:

Benim icin sorduysan evet soylediklerim kamera sakasi degil, el sallamayacaksin :) Galatasaray ile ic ice oldugumdan dolayi kisa bir sure once -sozune guvendigim- bir agabeyim ile sohbet esnasinda ogrendim bunu. Herhangi bir calisma var mi yahut oyuncu baska bir kulube gitti mi ya da sakatlanip profesyonel futbol hayatini noktaladi mi veyahut genc yasta antrenorluge soyundu mu bilemiyorum. Sadece bildigim kadarini yukarida paylastim...

Hugo
29.Temmuz.2007, 03:05
Birkac gun evvel Galatasaray'in gectigimiz sezonlarda Katar liginde oynayan Arjantin Genc Milli takimi santrforlarindan biriyle ilgilendigini ogrendim. Kisa bir arastirmadan sonra bu kritere uyan kisinin Mauro Zarate isminde bir futbolcu oldugunu gordum. Youtube'dan videolarini izledigim kadariyla oldukca teknik bir oyuncu fakat bunun haricinde bir fikrim yok kendisiyle ilgili. Gelismeleri gorecegiz...

Bu sezon devre arasında Birmingham'a kiralandı. Ben takımın sitesine baktım önümüzdeki sezon kadrosunda olduğunu gördüm. Bonservisiyle almış olabilirler.

Varonil
29.Temmuz.2007, 03:12
Katar'a gitmesi Zarate'nin kariyeri için kötü bir adımdı.Ocak ayında Birmingham'la Avrupa macerası başladı.Galatasaray'a gelirse kariyerinin zirvesine çıkabilir.

muratali
29.Temmuz.2007, 03:12
hayır bu sene sonunda bitmis olması lazım kontratının.yani en azından fmde oleydi :D

gsye gelme ihtimali bile beni coşturcak bi futbolcudurda ondan cok sevindim.insallah dogrudur.

Hugo
29.Temmuz.2007, 03:13
Zarate'yi tekrar araştırdım. 5 Temmuz 2008 de Lazio'ya Kiralık olarak gitmiş. Al-Sadd takımından.
Önümüzdeki sezonu Serie A'da geçirecek.

Lazio 3 Milyon Euro vermiş kiralamak için hem de..

Selman Ozturk
29.Temmuz.2007, 03:18
Zarate'yi tekrar araştırdım. 5 Temmuz 2008 de Lazio'ya Kiralık olarak gitmiş. Al-Sadd takımından.
Önümüzdeki sezonu Serie A'da geçirecek.

O halde oyuncu ile ilgili farkli bir formul uygulanabilir ya da cesitli kontrat duzenlemelerine gidilebilir tam olarak bilemiyorum ancak bir cozumu olmasa ilgileneceklerini sanmiyorum...

Varonil
29.Temmuz.2007, 03:19
Evet bende gördüm şimdi Lazio'ya gittiğini.Bilmiyordum,gitmemiş olsaydı Galatasaray'a gelmesi onun için iyi olabilirdi.Serie A gibi güçlü bir ligde de iyi bir şekilde boy gösterecektir.

Galatasaray'ın aradığı forvetin en kötü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetiştirmesi çok iyi olacaktır.Yöneticilerde kesinlikle bunu düşünerek transfer çalışmalarını yürütüyordur,bu yüzden önümüzdeki günlerde Galatasaray'dan Kewell ve Meira'nın ardından bir bomba daha görebiliriz.

Hugo
29.Temmuz.2007, 03:53
Zarate'nin İtalyan pasaportu da var zaten. Bu da Lazio için önemli bir etken. Ayrıca bonservisi ile almak çok zor olacaktır. Lazio bile 3 milyona kiralamış.

Sekopej
29.Temmuz.2007, 05:52
O öyle demiş, şu kadar teklif etmiş gibi güvenilir kaynaklara dayandırılmayan şeyler yazmayalım arkadaşlar. Sonra gereksiz yere tartışma çıkıyor.

Buraya bir bilgi yazarken kaynağınızın ne olduğunu da eklerseniz verdiğiniz bilgilerin inanırlılığı daha da fazla olacaktır.

Sekopej
29.Temmuz.2007, 06:07
Bir oyuncuun değerinin tartışılacağı konu da burası değil arkadaşlar. Varsa resmi teklif ve açıklanan bir rakam onların üzerinden tartışalım diğer türlü elimize ne geçiyor? Hiç...

Emurafu
29.Temmuz.2007, 06:11
Topal ile ilgili bende birşey söylemek isterim:
Bu kadar az faul yaparak bu kadar çok top çalan bir adam günümüz futbolunda az yetişir..Fenerbahce ile yaptığımız kupa ve lig maçını hatırlayın. Alex’i tutmasına rağmen her iki maçta da Fener etkili olabilecek alanlardan serbest vuruş kullanamadı. Demem odurki,Bana göre en az Arda kadar bu takımın önemli oyuncusu. Tek eksiği altyapıdan gelmemesi:)..Mehmet topal hakkında gereksiz tartısma yapmaya gerek yok..Satılmayacagı kesin gibi;)..En iyi forvet transferine odaklanalım:D

Kanaltürk'de şuan santra var izleyebilirsiniz..

Nedvedmania
29.Temmuz.2007, 16:13
Arkadaşlar bu arada Hakan Şükür hangi takıma gittiğini açıklıyacaktı geçen haftalarda. Açıkladı mı ? Ben kaçırdımda :)

Hugo
29.Temmuz.2007, 17:31
Yok Hakan heüz hiç bir yere gitmedi..

klasgs
29.Temmuz.2007, 19:26
"G.Saray beni istiyor"

Galatasaray golcü oyuncu transferinde rotasını eski gözdesi Javier Chevanton’a çevirdi. Fernando Meira’yı kadrosuna katarak Song’un boşluğunu dolduran, ancak Hakan Şükür’ün yerine henüz golcü transferi yapamayan sarı-kırmızılıların, Sevilla’da top koşturan Uruguaylı yıldıza teklif götürdüğü ortaya çıktı.Milliyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Cim-Bom’un geçen sezon transferi için uzun süre çaba harcadığı 27 yaşındaki yıldız oyuncu, İspanyol basınına yaptığı açıklamada Galatasaray’dan çok cazip bir teklif aldığını vurguladı. Diario Sevilla gazetesine konuşan Chevanton, fazla forma şansı bulamadığı için Sevilla’dan ayrılabileceğini söyledi.
‘Benfica da istiyor’
Sevilla’da geride kalan 2 sezonda 25 maçta forma giyebilen Uruguaylı oyuncu, “Galatasaray ve Benfica’dan transfer teklifleri aldım. Bu konuda kulübümün vereceği kararı bekliyorum. Eğer benimle devam etmek istemezlerse geleceğimle ilgili net bir karar vereceğim” diye konuştu. Chevanton, “Galatasaray geçen yıldan beri beni istiyor. Kısa bir süre önce bir teklif daha yaptılar. Benfica yapısal olarak İspanya’ya daha yakın olabilir, ancak Galatasaray’ın teklifi çok daha iyi. Tercih yapmak için daha erken, çünkü Sevilla henüz kararını bana iletmedi” ifadelerini kullandı. Kaynak : Milliyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
file:///C:/DOCUME%7E1/NEWUSE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-17.jpg

Hugo
29.Temmuz.2007, 19:40
Chevanton geçen sezonun sonlarına doğru da haberlerde yer almıştı..

Bu arada Everton'un Topal'a 9 Milyon önerdiği ama bizimkilerin 15 Milyon istediği Zaman'ın haberinde yazıyor.. Everton Mehmet Topal'a da 2 Milyon öneriyormuş ayrıca.
Bugün gazetede okudum..

PesimiSTyLa
29.Temmuz.2007, 23:20
Aslan yanıt bekliyor!..

Galatasaray’ın, teknik direktör Skibbe’nin ısrarla istediği Bayer Leverkusen’ın santrforu Kiessling için son teklifini yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi.

İki gün kaldığı Almanya’dan İstanbul’a dönen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in golcü futbolcunun bonservisi için Bayer Leverkusenli yöneticilerle kıran kırana pazarlık yaptığı belirtildi. Üstünel’in verebilecekleri son rakamı da teklif ettiği ve "Bir kaç gün içinde yanıt bekliyoruz" diyerek pazarlık masasından kalktığı ifade edildi.

Kiessling’in ise teknik direktör Skibbe’ye "Yeter ki kulübümle anlaşın, ben gelmeye hazırım" dediği bildirildi.

Galatasaray’da kulübün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, vefatının 57. yıldönümünde Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
Anma törenine Başkan Adnan Polat’ın yanısıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’la yönetim kurulu üyelerinden Faruk Bil ve Murat Yalçındağ katıldı.

Bu arada Turkcell Süper Lig’in son haftalarında menisküs ameliyatı olan ve uzun süredir iyileşemeyen Serkan Çalık’ın dizindeki ödemin de devam ettiği belirtildi. Genç futbolcunun kafileyle birlikte Almanya’ya götürüleceği ve Münih’te Profesör Wolfarth tarafından kontrolden geçirileceği ifade edildi.

Sarı kırmızılıların dün akşam yaptığı antrenmanda aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Lincoln’ün ise sağ baldırında ödem oluştuğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42067

kral_67
30.Temmuz.2007, 01:41
Adnan Başkan getir şu forvetide rahatlayalım atık...:)

3 yıldız dedi 2 si tamam 1 tane kaldı...hadi hayırlısı...:)

Revolution
30.Temmuz.2007, 02:52
Kießling veya Chevanton muhteşem olur..Bekliyoruz.

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2007, 03:08
Chevanton gelebilir Galatasaray'a gelirse de çok katkısı olur...

attiilla
30.Temmuz.2007, 03:29
Chevanton gelebilir Galatasaray'a gelirse de çok katkısı olur...

Bencede uzatmayalım.Konuyu kapatmak en doğrusu.

Chevanton devre arasındada gelecek diye söylentiler vardı.Bölye bir çalışma varmı bilmiyorum ama Avrupa tecrübesine shaip bir futbolcu uzaktan sert şutları var pivot santrofor değil ama gelirse gol krallığında Guizayla çekişir.

King_91
30.Temmuz.2007, 03:38
chevanton sevilla'ya giderek yanlış yapmıştı bence bize gelerek bu hatayı düzeltebilir bence :D

Revolution
30.Temmuz.2007, 03:44
chevanton sevilla'ya giderek yanlış yapmıştı bence bize gelerek bu hatayı düzeltebilir bence :D

Katılıyorum..Gelirse muhteşem bir karar vermiş olur(baskı yapmak gibi olmasın :)) :zuhaha

Onurap
30.Temmuz.2007, 03:49
chevanton çok iyi olur..

nerazzuri
30.Temmuz.2007, 04:45
chevanton'nun ciddi anlamda golcü olmadığını düşünüyorum.

ShevAnil
30.Temmuz.2007, 05:37
chevanton'nun ciddi anlamda golcü olmadığını düşünüyorum.
Katılıyorum Serkan'a.. Aradığımız Golcü Chevanton Olamaz Olmamalı.

demirhanmurat38
30.Temmuz.2007, 06:24
chevanton çok problemli bi futbolcu bence çok yarar sağlamaz...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2007, 06:47
chevanton çok problemli bi futbolcu bence çok yarar sağlamaz...
bende chevanton un yararlı olacağını düşünmüyorum başka forvete yönelsinler

Revolution
30.Temmuz.2007, 06:47
Bence Chevanton yararlı olur..Alacağımız oyuncular o ayarda olacaktır zaten büyük ihtimal fazlasını beklememek lazım.

UlquioRRa
30.Temmuz.2007, 09:11
Bize tam olarak Jardel gibi bir oyuncu lazım. Jardel'e stiline benzer Liedson var. Onu alsak hiç de fena olmaz.Chevanton ise bize hiçbir yararı olmaz.

Sirius Black
30.Temmuz.2007, 16:24
De Sanctis de tamam
Forvet transferi yapması beklenen Galatasarayımız dün şaşırtıcı bir şekilde yeniden kaleci transferine el attı ve Morgan De Sanctis ile anlaştı. Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin dün İspanyol kulübü Sevilla ile masaya oturarak, İtalyan file bekçisinin bonservisi ile birlikte transferini de sonuçlandırdı. Sevilla'nın birinci kalecisi Palop'un takımda kalacağının kesinleşmesinin ardından De Sanctis, bir yıl daha anlaşması olan kulüp yöneticilerine ayrılmak istediğini söyledi. Sevilla yönetimi de 1 milyon euro karşılığında De Sanctis'i Galatasarayımıza verdi. 31 yaşındaki kaleci yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak.

AYKUT VE ORKUN NE YAPACAK?

İki kez milli formayı giyen De Sanctis, 8 yıl oynadığı Udinese'de 2005-06 sezonunda 34, 2006-07 sezonunda 36, 2007-08'de gittiği Sevilla'da ise sadece 8 maçta forma giydi. İtalyan'ın gelişi sonrası Galatasarayımızda Aykut ve Orkun'un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Kaynak: Sabah

Onurap
30.Temmuz.2007, 19:14
sabaha inanmayın :)

klasgs
30.Temmuz.2007, 19:35
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Mehmet-Topal007_3007.jpg

Everton izni kopardı
Mehmet Topal'a kanca atan Everton, İngiltere Federasyonu'ndan onay aldı

Everton Teknik Direktörü David Moyes'in mutlaka takımda görmek istediği Mehmet için İngiliz kulübü her türlü fedakârlığı yapıyor. Yabancı bir futbolcunun Premier Lig'de forma giyebilmesi için birtakım özel kriterler bulunuyor. Bunlardan en önemli olanı ise bir sezonda ülkesinin milli takımında yüzde 75 forma giymesi gerekiyor. Geçen yıl Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarında forma giyemeyen Mehmet Topal, sadece şampiyonada Ay-Yıldızlı formayı giyebilmişti. Bu yüzden bir yılda milli takım maçlarının sadece yüzde 38'inde oynayan Mehmet'in Premier Lig için şartları tutmuyordu. Buna rağmen Everton Teknik Direktörü David Moyes'in İngiltere Futbol Federasyonu'na yazdığı bir mektupla Mehmet'i bu sezon takımda oynatacağının garantisini verdiği ve bu transfer için özel izin istediği öğrenildi. Moyes'in oynatma garantisi vermesi üzerine İngiliz federasyonunun da Mehmet Topal'ın transfer edilebileceğine dair özel izin çıkardığı ifade edildi.
Federasyondan Mehmet Topal'ın transferi için özel izin çıkaran Everton kulübü, bu kez Galatasarayımızın yüksek bonservis bedeline takıldı. Sarı-Kırmızılı takımımızdan yıllık 400 bin YTL alan Mehmet'le yıllık bir milyon 500 bin Euro karşılığında prensipte anlaşan İngilizler, bonservis bedeli olarak da 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmıştı. Galatasarayımızın bu rakamı reddetmesi üzerine uzun pazarlıklar sonucu Evertonlu yöneticiler, bu kez fiyatı 9 milyon Euro'ya kadar yükseltti. İngiliz kulübünün önümüzdeki günlerde Galatasarayımızla bir kez daha masaya oturarak Mehmet'i 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmeye çalışacağı belirtildi. Sarı-Kırmızılı kulübümüzün ise Mehmet için 15 milyon Euro bonservis bedelinde ısrar ettiği öğrenildi.
Galatasarayımızın genç yıldızı Mehmet Topal, Everton kulübünün kendisini istediğini doğrulayarak, kulübümüzün izin vermesi halinde bu teklife sıcak baktığını söyledi. Futbolun beşiği İngiltere'de oynamak istediğini anlatan Mehmet, "Ben Galatasaray'da oynadığım için çok mutluyum. Ancak özellikle İngiltere'de futbol oynamak istiyorum. Eğer bu transferden kulübüm de para kazanacaksa gitmek isterim." dedi.
Kaynak: Zaman

30.07.2008
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Chevaanton001_3007.jpg

Chevanton yalanladı

Galatasarayımızın transfer listesinde olduğu iddia edilen Sevilla'nın Uruguaylı golcüsü Javier Chevanton, kulübümüzün kendisine bir teklifte bulunmadığını açıkladı. İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'da forma giyen ve Galatasarayımızın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Uruguaylı forvet oyuncusu Javier Chevanton, kendisine şu ana kadar sadece Benfica'nın transfer teklifinde bulunduğunu, Galatasarayımızdan ise bir teklif gelmediğini söyledi. Öncelikli hedefinin Sevilla'da kalmak olduğunu vurgulayan Chevanton, Benfica'nın teklifine ise sıcak baktığını ifade etti. Chevanton konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ayrılmak istemiyorum ancak olasılıklar var. Galatasaray beni henüz istemedi. Benimle ilgilenen tek takım Benfica oldu. Benfica'da oynayan iki Uruguaylı futbolcu var ve teknik direktörleri Jose Antonio Camacho beni istiyor. Bu nedenle en azından bir yıl Benfica'da oynamak isterim" dedi.
12 Ağustos 1980 Uruguay doğumlu olan 1.78 boyundaki Chevanton, 12 yaşında Danubio takımının genç ekiplerinde forma giymeye başladı. 2000 yılında ligdeki ilk sezonunda 30 maçta 33 gol atarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Chevanton, Avrupa kulüplerinden transfer teklifleri almaya başladı ve 2001 yılında İtalyan ekibi Lecce'ye transfer oldu. Lecce formasıyla başarılı maçlar çıkaran, kulübü ikinci lige düşmesine karşın takımını yalnız bırakmayan ve İtalyan ekibinin yeniden Serie A'ya dönmesine yardımcı olan Chevanton, 2003-2004 sezonunda attığı 19 golle Serie A'nın en golcü 4. ismi olmuştu.
Uruguaylı golcü ayrıca eski Arjantinli oyuncu Pedro Pablo Pasculli'den sonra Lecce'de tüm zamanların en golcü ismi olarak da yer almayı başarmıştı. Fernando Morientes'in ayrılmasından sonra 2004 yılında Monaco'ya transfer edilen Chevanton, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fransa'da beklenen performansını sergileyemedi ve 2006 yılında Sevilla'ya transfer oldu. İspanyol ekibinde de sık sık sakatlıklarla gündeme gelen Chevanton buna karşın forma bulduğu dönemlerde attığı şık gollerle kalitesini gösteriyor.
Uruguay Milli Takımı'nın da formasını 2001 yılından beri giyen Chevanton'un milli formayla 7 golü bulunuyor.

Kaynak: İHA

30.07.2008

PesimiSTyLa
30.Temmuz.2007, 19:57
Everton Mehmet Topal konusunda cok ısrarlı anlasılan. Başkan "Hiç bir genç oyuncumuzu satmayacagız." demişti ama istediğimiz rakam verilirse satılabilir. Umarım takımda kalır. Satılacaksa da 10m den asagı satılmamalı...

Bu arada Mehmet Topal ile ilgili cok güzel bir yazı:

http://bp0.blogger.com/_J1xM0arkJPo/SJA09VsNQGI/AAAAAAAAH3k/7T6Kz_-1Mfs/s400/5448.jpg

Memleketi Malatya'da seçmelere girdiğinde krampon alacak parası yoktu. 3 numara büyük emanet kramponların içine gazete kağıdı doldurup seçildi. Çanakkale'ye gittiğinde ailesinden ilk kez ayrılmıştı, dayanamadı kendini otogara attı. Takım arkadaşı yoldan çevirmese bugün David Moyes, Mehmet Topal'ı istiyorum der miydi? Hasan Şaş'dan sağbek, Servet'ten ön libero yaratan Song ve Tomas'ı geçen sezon hazırlık maçlarında yine ön libero oynatan futbol dahisi (!) Feldkamp, Linderoth sakatlanmasa yüzüne bile bakmayacaktı onun. Tırnağıyla kazıyıp gelen futbolcular vardır ya, hazıra konmayan işte onlardan Mehmet Topal. Kariyer dediğin futbolda bazen de başkalarının kaderiyle belirleniyor. Pires Galatasaray'a gelse ya da Carrusca topçu çıksa; Arda'nın önü açılır mıydı böyle 2 yaz önce. Topal'ın da kaderini Linderoth'un sakatlığı çizdi. Feldkamp çaresizdi, sildiği adamı sahaya sürdü. Türk futbolunda defansif orta sahalar arasında ayrılan özelliği boyu. Nice çok koşan ancak boyu kısa adam telef oldu gitti bu mevkide Galatasaray'da. Vieira'yı çok sever, fiziği de benzer. Üstüne koyduğu; omuzlarını ve kalçasını kullanmayı öğrenmek oldu. Rakipten top çalarken ya da saklarken ince fiziğini rakipten sakınıyordu. İşte bunun üstesinden gelip büyüdü Mehmet Topal. Dişe diş oynamıyordu, saf ve temiz kalıyordu sahada. Rakibe nasıl top göstermez, vücut nasıl araya sokulur onu öğrendi.

http://bp3.blogger.com/_J1xM0arkJPo/SJA1UoNrQyI/AAAAAAAAH3s/BfN0FF7MPzI/s400/fe.jpg

Top ayağındayken çok daha cesurdu önceleri. Ali Sami Yen'de tribünler bir maçta homurdanınca kaybetti o cesaretini. Dikine oynamayı seviyor, uzun top atıyordu. Risk almamaya başladı. Yana ve kısa pası ancak ilk 11'in banko adamı olduğunu idrak ettiğinde bıraktı. Bugün itibariyle Türkiye'nin en iyi ön liberosu. Çok koşuyor ama efektif koşuyor aynı zamanda, oyun zekası yüksek olduğundan rakibe basma zamanlaması ona avantaj sağlıyor. Eksiği Avrupa tecrübesi. Galatasaray'ın UEFA maçları ve Euro 2008'e rağmen Edirne dışında oynadığı maç sayısı daha 20 bile değil. En az 1 Şampiyonlar Ligi daha görmesi lazım Premier Lig öncesinde. (bkz:foto/En çok eleştirildiği Liverpool maçı) Gelelim Everton'un teklifine. David Moyes eğer onu Portekizli Moutinho ile birlikte istiyorsa kesenin ağzını açması lazım çünkü Moutinho için önerdikleri rakam 18 milyon euro. Galatasaray Mehmet Topal'ı satarsa, Fenerbahçe'nin Aurelio kaybıyla geldiği noktaya gelir ki; bu da Alex-Lincoln farkıyla artıyı Kadıköy yakasına yazar. Manisa'dan Selçuk İnan Galatasaray'a gelseydi Mehmet Topal'ın satışı düşünülebilirdi. 8 ay süren sakatlıktan dönen Linderoth'un hala soru işareti olduğu, başka da alternatifin olmadığı, Skibbe'nin tek forvet oynatacağı "söylenen" ilk onbirden en son gidecek adam Mehmet Topal'dır. Aksi deliliktir...

Yazının Linki: http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/mehmet-topal.html

Aceto Balsamico adı ile yazanın Bülent Timurlenk olduğu biliniyor...

attiilla
30.Temmuz.2007, 20:19
Çok güzel bir yazı..

PesimiSTyLa
30.Temmuz.2007, 21:42
Chevanton ile transfer görüşmesi olmaması beni mutlu etti. Gerek yok ona.

kral_67
30.Temmuz.2007, 21:56
everton mehmet topal ile ilgili haberi yalanlamış...
zaten adnan başkan satmayacağım demişdi...

forvet konusunda da oliveira yada kiessling olacak gibime geliyor...

klasgs
31.Temmuz.2007, 01:29
[quote=kral_67;1205718]everton mehmet topal ile ilgili haberi yalanlamış...
zaten adnan başkan satmayacağım demişdi...

forvet konusunda da oliveira yada kiessling olacak gibime geliyor...[/quote yalanlamıs derken kaynagın varmı neye dayanarak soyluyorsun ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pesimistyle bu arada mehmet topalla ilgili haber gercekten guzel... dedıgın gıbı 10 m eurodan asagıya verilmemeli

Revolution
31.Temmuz.2007, 01:59
De Sanctic midir nedir yalandır o. :zuhaha Aykut'la Orkun iyidir.

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2007, 02:02
Yine başlamış Mehmet Topal'ın fiyat konusu neyse birşeyler yazıp da mesajımın silinmesini istemiyorum.

Ancak G.Saray'da baya para varmış harca harca bitmedi.

Hem kaleci hem de forvet alınacak galiba yabancı.

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 02:21
De Sanctis’te sona doğru...

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, bir kaleci, bir de forvet transferi için arayışların devam ettiğini belirtirken, şu andaki kadrosundan da memnun olduğunu söyledi. İdeal 11’ini henüz oluşturmadığını belirten Alman teknik adam kadronun 7 Ağustos’ta oynanacak Bursaspor maçından sonra oturmaya başlayacağını belirtti.

Öte yandan Galatasaray’da transfer çalışmaları da sürerken bir süredir devam eden kaleci arayışlarının son aşamaya geldiği ileri sürüldü. İspanyol Marca gazetesi, sarı kırmızıların Sevilla’nın İtalyan kalecisi De Sanctis ile her konuda anlaştığını, İspanyol kulübü ile kalan ufak pürüzlerin giderilmesinin de an meselesi olduğunu iddia etti.

Bu arada Mehmet Topal ve Arda Turan’ın sözleşmelerini uzatarak yurtdışından gelecek teklifler karşısında bu oyuncuların durumlarını garanti altına alan Galatasaray Yönetimi’nin şimdi sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculardan Barış Özbek ile pazarlık masasına oturmaya hazırlandığı belirtildi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42139

Emurafu
31.Temmuz.2007, 04:32
Bülent Timurlenk çok güzel yazılar yazar..Ayrıca çok dogru tesbitler yapar..

Murat Şuanda transfere çok para harcamamışız..Şuan 4 büyükler arasında transfere en az para harcayan bizmişiz..Ntvspor'da geçen gün konusuldu..Hatta övüldü..Üstelik Adnan Sezginin ikna kabileyetinden söz ettiler:D..