View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
sitte
23.Haziran.2007, 00:02
Aziz Üstel fenerli deil mi ya:D
PesimiSTyLa
23.Haziran.2007, 00:05
Aziz Üstel fenerli deil mi ya:D
Fenerli mi :confused:
Kendisi zamanında Galatasarayda yöneticilik yaptı, yanlışın var :icon_wink:
sitte
23.Haziran.2007, 00:12
Başka biriyle karıştırıyom galiba...
PesimiSTyLa
23.Haziran.2007, 00:14
Ömer Çavuşoğlu ile karıştırıyor olabilirsin :D CNN-Türk de aynı program da yorumcuydular.
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 00:41
Sanmıyorum Türkiye'ye gelceğini.Ben olsam Bundesligaya giderdim İngilterede Aimar gibi tembel oynuculara pek yer yok Newcastle almaz onu.
aniltorres9
23.Haziran.2007, 19:51
Arda'nın en büyük hatası bence rusya değil eğer Serie A ya giderse hata yapmış olur çünkü bilindği gibi italya futbolu çok sert bir futbol arda da çalımlarıyla ünlü belki italya da bunu kaldıramayanlar olabilir :D en iyisi ispanya veya ingilterede oynamak bence arda için ...
sitte
23.Haziran.2007, 21:08
Hiçbir yere gitmemesi lazım en az bir sene..
muratali
23.Haziran.2007, 23:37
farkettiyseniz bu sene galatasaray cok sessiz gidiyo transferlerde.ama sanırım hicbirimiz rahatsız değiliz.niye bu kadar rahatız takıma cok mu guveniyoruz
Emurafu
24.Haziran.2007, 01:08
Amare Diane Haberleri !!!
Quelle: francefootball.fr (Status: vage)
Le PSG a reçu une offre de Galatasaray. Selon les informations du Parisien, elle concerne Amara Diané. Le montant de cette proposition n’a pas été dévoilé. Mais elle serait suffisante pour laisser partir l’att**uant ivoirien de 25 ans, sous contrat jusqu’en 2010. De son côté, Diané - qui n’entre plus dans les plans de Paul Le Guen - tarde à trouver un accord sur les conditions salariales proposées par le champion de Turquie.
Tercüme
PSG Galatasaray dan Diane için teklif aldı.teklif edilen ücret belli değil ama 2010 a kadar sözleşmesi olan fil dişi li oyuncunun takımdan ayrılması için yeterli bi teklif. Paul Le Guen in planlarında olmayan Diane alacağı ücret konusunda Türkiye şampiyonuyla la görüşüyor.
Diane'yı ıstıyormusuz.Klubü ıle anlasmısız oyuncu ıle ufak pürüzler kalmıs deniliyor...Busene fransada yıldızı parladı..Psg'yi küme düsmekten kurtardı..Football manager'de nasıl profili acaba:D
Cimbom’dan Diane atağı
Erhun Geyisi / Paris , (DHA)
Galatasaray, Paris Saint-Germain’de forma giyen Fildişili golcü Amara Diane’nin peşine düştü. Sarı kırmızılı kulübün, PSG’ye bu futbolcu için, bedeli henüz bilinmeyen bir bonservis teklifinde bulunduğu ve bu teklifin başken kulübü yöneticilerini tatmin ettiği ifade ediliyor. PSG’yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Diane’ninse, sarı kırmızılı yöneticilerin teklifine henüz kesin bir yanıt vermediği öğrenildi.
Paris takımının teknik direktörü Paul Le Guen tarafından gözden çıkartıldığı uzun süredir yazılıp çizilen Diane, 2006 yılından bu yana bu takımının formasıyla 71 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda toplam 17 gole imza attı. Daha önce Reims ve Strasbourg takımlarında da oynayan 25 yaşındaki oyuncu, ilk kez 2006 yılında çağrıldığı Fildişi Sahilleri milli takımıylaysa 2 maça çıkıp 1 kez gol buldu.
Paris Saint-Germain’in 2006 yılının Mayıs ayında Strasbourg’dan yaklaşık 3 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle transfer ettiği Diane’nin bugünkü bedelinin 4 ila 5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor
Alexander Madlung'un Menejeri Dogrulamış !!!
Ntvspor'un verdiği habere göre;Baskanımız almanyadamış ve zebina ve wfl wolfsborgun stoperi madlung la görüşülüyormuş ntvspor madlungun menejerini aramış..Haberi doğrulamış fakat skibbe iki oyuncudan birini tercih edecekmiş..Her iki oyuncuda stoper ve sag bek oynayabiliyor..
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/2767/alexandermadlung/profil.html
Golcü bir defans oyuncusu
02-03 Hertha Berlin 9 ( 0 )
03-04 Hertha Berlin 25 ( 3 )
04-05 Hertha Berlin 24 ( 4 )
05-06 Hertha Berlin 22 ( 4 )
06-07 VfL Wolfsburg 29 ( 5 )
07-08 VfL Wolfsburg 27 ( 1 )
Yeni rota Diane ve Madlung !..
Galatasaray'ın Paris Saint Germain'in santrforu Amara Diane'yi transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Fransa'nın Les Parisien gazetesindeki haberde Galatasaray'ın Diane için çok cazip bir teklif sunduğu, PSG'nin de teklife sıcak bakarak değerlendirmeye aldığı belirtildi... Diane ile de görüşmelere başlayan Galatasaray'ın golcü futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Fildişili futbolcuyu teknik direktör Paul Le Guen'in önümüzdeki yıl kadroda düşünmediği bildirildi. Diane, Fransa Birinci Liginde geçtiğimiz sezon 11 gol attı...
SIMIC'İN ALTERNATİFİ MADLUNG
Hırvat Simiç'ten olumlu yanıt alamayan Galatasaray stoper arayışlarını da sürdürüyor. Sarı kırmızılıların Almanya'nın Wolfsburg takımınından Madlung'a da talip olduğu öğrenildi. Wolfsburger Allgemeine gazetesindeki haberde Teknik Direktör Skibbe'nin tavsiye ettiği 26 yaşında ve 1.94 boyundaki Madlung'un Wolfsburg ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu belirtilirken taraflar arasındaki pazarlığın sürdüğü bildirildi.
(Lig TV)
Skibbe daha önce leverkusen'e madlung'u çok istemiş....
PesimiSTyLa
24.Haziran.2007, 01:24
Diane tamam da madlung ne ya :s
deniz.91
24.Haziran.2007, 01:57
Diane bu yıl iyi performans sergiledi özellikle son maç takımı düşmekten kurtardı iyi transfer olur
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 02:27
Diane'nin adını duymuştum ama Madlung kim?? Daha önce hiç duymadım...
Onurap
24.Haziran.2007, 03:17
yahu song gibi bi adam elinde onu bırak madlung a para ver al..hey Allah yaa..
King_91
24.Haziran.2007, 03:19
klüp adı duyulmuş adamlar kariyerli oyuncular alıcaz dedi ama bunlar kim?
LaVioRtH_cL
24.Haziran.2007, 03:34
artık cidden sabırsızlanmaya başladım bir an önce yapılsın şu transferler. :D
sitte
24.Haziran.2007, 03:46
Wolfsburg bu sezon iyiydi Madlung ta o takımın direk oynayan adamıysa iyidir o zaman ve Almanya Ligi'nde oynuyo Skibbe biliyodur heralde..:D
hp-fm-gs
24.Haziran.2007, 04:02
Bu iki transfere ne olursa olsun karşıyım. Gerçekleşeceklerini sanmıyorum zaten.
ultraslanerdem
24.Haziran.2007, 04:05
Biz böyle yerel oyuncularla uğraşırsak daha çok ipten döneriz. Umarım ikiside olmaz...
Redrum
24.Haziran.2007, 04:21
Diane bence sağ kanat için. Gsnin tam aradığı adam.
Emurafu
24.Haziran.2007, 04:54
Star tv son dakika haberi verdi:;)Galatasaray yönetimi shalke kulübünde Kuranyi için şuan pazarlıktaymış...Lincoln'un de büyük etkisi olduğu söylendi,kuranyi de sıcak bakıyomuş...
Haber ne kadar dogru bilemeyiz:D
Football Manager'e göre;Madlung ve Diane:D
http://img71.imageshack.us/img71/2364/dianezn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/9739/madlungxz3.jpg (http://imageshack.us)
klasgs
24.Haziran.2007, 11:09
G.Saray Arda’yı satıyor
Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan genç yıldızı yöneticiler 40 milyon YTL’ye vermeye hazırlanıyorlar. Arda ise Juve’yi istiyor!
VE Galatasaray Arda’yı satmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin Euro 2008’de yıldızı iyice parlayan ve bedeli 40 milyon YTL’ye çıkan genç yıldızı satmaya yakın oldukları öğrenildi. Daha önce bir çok Avrupa kulübünün transfer listesine giren ancak önümüzdeki sezon için büyük hedefler peşinde olan yönetimim, satmamak için direndiği Arda Turan’da geri adım atmaya başladıkları öğrenildi. Başkan Adnan Polat kararı icra kuruluna götürecek. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut ise yıldız futbolcunun gönlündeki takımı Juventus olarak açıkladı. (arkadaslar ardasız naparız bılmıyorum ama 40m ytlden bahsedılıyor sonra acaba degerıde dusup pısmanda olabılırmıyız örnegi hasan sas'a dunya kupasında 10m $ satılmayıp sonra degerının dusmesi... herseyı dusunuyor ınsan ayrıca adnan polat samayacaz diye kesin bir ifadeyle belırtmıstı sanırım taraftara nasıl acıklarım korkusu agır gelıp satmaya da bilir)
Redrum
24.Haziran.2007, 15:26
inşallah satabiliriz o paraya.
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 16:32
"G.Saray'a gelmek istemiyorum"
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, bugün sürpriz bir isimden ret yanıtı aldı. Bundesliga devinin dev stoperine göz diken Galatasaray'a Brüksel'de verilen cevap: "Gelmek istemiyor" oldu.
ligtv.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Milli takımımızın da göz bebeği haline gelen Hamit Altıntop'unm takım arkadaşı Van Buyten'in menajeriyle görüşen Haldun Üstünel, bu futbolcu için tekliflerini futbolcunun menajerine iletti. Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmayan 1.96'lık dev stoper Daniel Van Buyten'in yanıtı ise "Galatasaray'a gelmek istemiyorum" oldu.
(Ligtv.com.tr)
Bu arada Kuranyi Schalke için çok kıymetlı.Geçen sene Appiah+20 Milyon € istemişlerdi galiba.
Redrum
24.Haziran.2007, 16:39
Kuranyi aradığımız oyuncu değil. Crespo'yu on kere yüz kere bin kere tercih ederim.
sitte
24.Haziran.2007, 21:46
Kuranyi tam bize göre hem pivot hemde Ümit Karan'a yardımcı...
nerazzuri
24.Haziran.2007, 21:50
Artık pivot diye birşey kalmadı. Skibbe sanırım takımı tek forvet oynatıyor. Oynatmasada Galatasaray'da oynatmak zorunda. Lincoln var. O yüzden sizede arkası dönük oynayabilen bir forvet lazım.
Kuranyi kesinlikle olmaz Kuranyi dikine oynayan bir forvet.
eGowiCh
24.Haziran.2007, 22:06
Pivot mivot önemli değil bence. Bakınız İtalya'ya, pivotun kralı var ama adamlar faydalanmayı bilmedikleri için hiçbir şey yapamadılar. Skibbe'nin sisteminde illa ki pivot olacaksa zaten pivot santrafor alınır, ama yok pivotsuz oynatacaksa takımı yine başarılı yapabilir.
deniz.91
24.Haziran.2007, 22:06
40 mn ytl müthiş bir para ama kaynak ne
klasgs
24.Haziran.2007, 22:17
kendı sıtelerınde bu parayı gozden cıkarıldıgı soylenıyor ama resmı teklıf sadece rubın kazanın 20 euro vermıs olması
Bordo61Mavi
25.Haziran.2007, 00:13
Bayern Munich 10 milyon euro veriyomus, gazeteye gorede buda cazip bi teklifmis :)
Modric 16 milyon STERLIN yapiyosa bizim Arda Yapar en Az 20 milyon STERLIN.
sitte
25.Haziran.2007, 00:16
Aynen doğru söylüyorsun..
deniz.91
25.Haziran.2007, 02:01
Türkiyeden bir oyuncuya maksimum 20 mn dolar verir avrupa takımalrı oda ard olur
Emurafu
25.Haziran.2007, 04:05
Kanal 24' e göre;.Galatasaray Monaco'nun Arjantin'li savunma oyuncusu Leandro Cufre ile anlaşmış...
King_91
25.Haziran.2007, 04:39
Kanal 24' e göre;.Galatasaray Monaco'nun Arjantin'li savunma oyuncusu Leandro Cufre ile anlaşmış...
Canaydın döneminde öyle hale geldim ki artık formayı giymeden hiç bir şeye inanmıyorum ama inş doğrudur.
Emurafu
25.Haziran.2007, 05:46
Bizim yönetim istese Song ile illaki anlasırdı..Sanırım baska sorunlar vardı..Bize stoperden daha çok yönlü bir defans lazım...
Ouzy
25.Haziran.2007, 06:08
Canaydın döneminde öyle hale geldim ki artık formayı giymeden hiç bir şeye inanmıyorum ama inş doğrudur.
Aynen ya; Ribery olayı, Felipe olayı, Olimpiyat Stadı'na gitmeler, daha neler neler...
sitte
25.Haziran.2007, 08:59
92-2007 arasıen kötü başkan Canaydındır hocaları getirip al takım sizin yönetip diyip daha sonra başarısız olduğumuzda işte hoca başarısız falan demiştir.Yani birliktelik ruhumuzu kaybettirmiştir..
klasgs
25.Haziran.2007, 10:33
arkadaslar rahat olun bundan oncekı seneler gıbı hata yapmamak ıcın ınce eleyıp sık dokuyorlar benım adnan polat baskanlıgında kı yonetıme guvenım sonsuz. Hata yapmak ıstemedıklerı ıcın bole gecıkmeler olacaktır en ıyısı bulsunlarda beklerız songu kaybettık bır arkadas baska sorunlar olabılır demıs ama benım bıldıgım tek sorun para cunku cok yuksek ucret ıstıyor song 2 tarafta gerı adım atmadı olan oldu. neyse kardes takıma gıttı sorun yok :)
hp-fm-gs
25.Haziran.2007, 21:41
Cufre ile anlaştıysak bu iyi haber. Defans için çok yönlü bir oyuncu. FM'ye göre D/RLC/WBRL oynuyormuş.
Del Piero_10
26.Haziran.2007, 07:19
Arda Turan'ın menajeri Ahemt Bulut,Arda'nın önümüzdeki sezon İtalya'da oynayacağını söyledi.
channel4.com
Lionel Andres Messi
26.Haziran.2007, 07:21
Günlerdir ismi İtalyan devleriyle anılan Arda Turan'la ilgili transfer haberlerine menajeri Ahmet Bulut noktayı koydu ve 'Arda gelecek sezon İtalya'da oynayacak' dedi.
Türk Milli Takımı'nın EURO 2008'de parlayan yıldızı Arda Turan için İtalyan devlerinin kuyruk oluşturduğu biliniyordu.
Genç yıldızın menajeri Ahmet Bulut ismi özellikle Milan ve Juventus'la anılan Arda'nın kaderinin önümüzdeki hafta netleşeceğini belirtti. Sportal.it'e verdiği demeçte şunları söyledi: “Avrupa Şampiyonası'nın sona ermesiyle beraber herşey resmi olacak. Benimle temas kuran bir çok kulüp var. Ama Arda'nın fiyat etiketi biraz yüksek ve kendisi en iyisine gitmek istiyor. Her ne olursa olsun Arda İtalya'da büyük bir kulüpte oynayacak. Juventus ve Milan'dan çok ciddi teklifler var pazartesi görüşmelere başlayacağız. Tekrar söylemek istiyorum; Arda gelecek sezon İtalya'da oynayacak.”
goal.com
Revolution
26.Haziran.2007, 07:33
ardayı sadece bu 2 sene içinde satabiliriz zaten de Dünya Kupası'nı beklesek müthiş olur bence acele etmeyelim..Lincoln'de paşa paşa dönecek.Adam gibi futbolunu oynarsa da takımda oynayacak..Naz yapıyor heralde kendi çapında ya :D
PesimiSTyLa
26.Haziran.2007, 07:38
Kamuoyuna Duyuru
Profesyonel futbol takımı oyuncularımızdan Ismael Bouzid ile olan sozleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur
Galatasaray Futbol AŞ.
Emurafu
26.Haziran.2007, 15:59
Ahmet Bulut'un demesi ile birsey olmuyor...Nedense hep ortalıgı karıstırıyor:)
MaTRaKaN
26.Haziran.2007, 17:55
İtalya sert futbolcuların yeri Arda'yı ezerler orda:D
El Comandante
26.Haziran.2007, 18:46
Bu Ahmet Bulut denilen kisi ne adi birisi yahu :mad: Bizden Okani,Emreyi kopardi gözü doymadi,simdi Ardayi koparmaya calisiyo.Yönetim bisey yapmali,bu adam elini ayagini ceksin Ardadan yahu :mad:
yunusgs
26.Haziran.2007, 18:54
İshiaku Yola Çıktı!
http://img204.imageshack.us/img204/8100/7219263ishiaku2606bbju4.jpg (http://imageshack.us)
Duisburg'un golcüsü İshiaku'nun işini bitiren Galatasaray, Nijeryalı futbolcuyu imzaya çağırdı.
26.6.2008
İlk FANATİK duyurdu
İşte, Galatasaray’ın yeni golcüsü: Manasseh İshiaku... Sarı-Kırmızılılar’ın, Almanya’nın Duisburg takımında forma giyen Nijeryalı futbolcuyla her konuda anlaşma sağladığı, kulübüyle de el sıkıştığı öğrenildi. Cim Bom’un, bu transfer için Duisburg’a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği de, gelen haberler arasında. ‘Bufalo’ lakabıyla tanınan ve Aslan’ın transfer listesinde olduğunu ilk kez FANATİK’in açıkladığı İshiaku, sözleş-me imzalaması için İstanbul’a çağrıldı.
Amokachi’yi andırıyor
İshiaku, oyun tarzıyla, Türk futbol seyircisinin hiç de yabancı olmadığı bir vatandaşını andırıyor, o da Daniel Amokachi’nin ta kendisi. Dar alanda fizik üstünlüğünü iyi kullanan 1.83 boyunda, 82 kilo ağırlığındaki golcü, boş alan bulduğunda attığı deparlar ve süratiyle, rakip savunmaların korkulu rüyası. Nijeryalı yıldız, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da sahne aldığı 25 maçta 10 gol kaydetse de, Duisburg’un ligden düşmesine engel olamamıştı.
İSHİAKU KİMDİR?
Ülkesi: Nijerya
Mevkii: Santrfor
Yaşı: 25
Boyu: 1.83
Kilosu: 82
Lakabı: Bufalo
Kulübü: Duisburg (25 maç, 10 gol)
Önceki kulüpleri:
Brugge (53 maç, 12 gol), Louvieroise (74 maç, 18 gol), Roeselare (34 maç, 4 gol)
Kaynak:Fanatik(M.Ali.SABUNCU)
El Comandante
26.Haziran.2007, 19:00
İshiaku nokta bir transfer olur Galatasarayimiz acisindan,cok kaliteli bir futbolcu.
Özellikleri ortada zaten,tribünlerin de sevgilisi olur,fenomen olur (=
King_91
26.Haziran.2007, 21:02
Yıldız futbolcu kariyerli oyuncu dedikleri ishiaku muydu? iyi oyuncudur belki lafım yok hiç izlemedim ama zaten normal ayarda santraforumuz var.bize daha fazlası lazım bence
Emurafu
26.Haziran.2007, 22:23
Ishaku için 2 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşılmış Duisburg'la
http://www.reviersport.de/55319---msv-lamey-ab-zur-arminia-fans-sauer-wegen-ishiaku-transfer.html
Revolution
27.Haziran.2007, 00:13
Daha iyi bir forvetle anlaşsak daha iyi olurdu aslında ya..Nonda gibi hayvan gibi adam geldi yine :D
Xipe Totec
27.Haziran.2007, 00:15
formasını terletsin güzel güzel oynasında kariyerini yemişim:)
Lucas Neill
27.Haziran.2007, 00:19
Kesin mi transfer...
Ouzy
27.Haziran.2007, 00:30
Kesin mi transfer...
Değil. Alacağımızı da sanmıyorum.
Nedvedmania
27.Haziran.2007, 00:34
Arda hiçbir yere gitmeyecek. Ama 2 sene sonra yani 2010 da İngiltereye gider. Kendisi açıklamıştı GS TV de "Kim Ada da oynamak istemezki" demişti bende italya yerine ingiltereye gider
yunusgs
27.Haziran.2007, 00:57
İshiaku'yu büyük ihtimalle aldık arkadaşlar kaliteli bir golcü bence Duisburg gibi bir takımla 10 gol atmış arkadan onu besleyecek orta sahalar daha kaliteli olursa çok daha fazla gol atar.
eGowiCh
27.Haziran.2007, 02:39
Bu menajerler hakkaten para dışında hiçbir şeyi düşünmüyorlar. Bizde de Bayram Tutumlu belası var, Aurelio'yu götüreceğim diyip duruyor, sizde de Ahmet Bulut şimdi aynı şeyi yapıyor. Şu menajerlerden oyuncuların kurtulması lazım. Ben böyle şey görmedim dünyada, yabancı menajer bulsunlar kendilerine olmadı, bizim Türk menajerlerin her şeyleri para. Menajerlere güven kalmamış.
PesimiSTyLa
27.Haziran.2007, 02:46
Valla ahmet bulut denilen sahıs istedigi kadar yırtınsın 2012 ye kadar sözlesmeli oyuncumuz Arda. Kulüp istemediği sürece - ki kulüp istemezse Arda "Ben gidecegim" demez- Arda Galatasaray'ın oyuncusu olarak kalacaktır.
Xipe Totec
27.Haziran.2007, 03:02
Bayram Tutumlu-Ahmet Bulut gibi menajerler bitiriyor oyuncularımızı zaten.. Hasan Şaşın menajeri kimdiyse ve nasıl tonlarca para isteyip transferini çıkmaza soktuysa bunlarda aynı.. düşündükleri sadece cepleri.. arda en azından önümüzdeki sezonda da GS de kalmalı.. iyi para veriyorlar vermesine ama onun yerini dolduracak oyuncuyuda bulmak çok zor.. bu sene aydın izlenip ona göre arda sene sonu satılabilir...
tolga88
27.Haziran.2007, 03:05
Ishaku için görmeden konuşmamak lazım ama kimseyi heyecanlandırmayacağı kesin
barahir
27.Haziran.2007, 03:11
Almanya Ligini Son Sırada tamamlamış bir takımın santrafou.. Ve Şampiyonlar Liginde başarı hedefleyen Galatasaray?? Sizce de biraz tuhaf değil mi?
El Comandante
27.Haziran.2007, 03:14
Almanya Ligini Son Sırada tamamlamış bir takımın santrafou.. Ve Şampiyonlar Liginde başarı hedefleyen Galatasaray?? Sizce de biraz tuhaf değil mi?
Böyle özelliklere bakilmamasi gerekiyor oyuncu transfer edilirken.2.ligden olmus,3.ligden olmus ne fark eder,önemli olan onun yetenegi degilmidir ?
Kezman Chelseade,Madridte oynamista ne olmus ? Fenerbahceye 2 senedir ne katki saglamis ? Ribery son siralara oynayan Metz´den alinmadi mi ? Simdi Fransanin en iyi futbolcusu kendisi.
Bu örnekleri rahatlikla cogaltabiliriz,bence olaya bakis acin yanlis.
barahir
27.Haziran.2007, 03:26
İyide Ribery alındığında 20 yaşındaydı ve Galatasaray Keşfetti.. Ama bu adam Bundesliga gibi bi yerde 25 yaşına gelmiş ve halen büyük takımlar tarafından keşfedilmemişse ben soru işaretini koyarım..
Doğru veya yanlış bu benim bakış açım..
Revolution
27.Haziran.2007, 05:00
Galatasaray aptal değil..Bir özelliği vardır ki bu oyuncuyu almıştır.Konuyu boşuna uzatmayalım bence.
kumralyakisikli
27.Haziran.2007, 05:09
bence galatasaray ve diğer takımlarımız avrupada başarılı olmak için daha iyi ve daha akıllı transferler yapmalı ama yinede oynamadan yorum yapıp haksızlık yapmayalım
tolga88
27.Haziran.2007, 06:05
tabiki galatasaray bu adam alınsa da alınmasa da şampiyonluğun en büyük favorisidir. şayet cl'de başarı isteniyorsa crespo kuranyi gibi isimlere yönelinmesi gerekiyor
Revolution
27.Haziran.2007, 06:43
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Emre008_2606.jpgEmre Aşık dönüyor
Teknik direktörümüz Skibbe geçen sezon Ankaraspor'a kiralanan Emre Aşık'ın yeni sezonda G.Saray'da forma giyeceğini açıkladı. Alman hoca, millilerin geç dönmesinin önemli olmadığını belirterek, "Şampiyonanın tadını çıkarsınlar" dedi.Kaynak: Pasfotomaç
Bence iyi oldu Emre'nin dönmesi çünkü Servet lige yetişemeyecek gibi gözüküyor..
Oghuse
27.Haziran.2007, 06:59
Yabancı bir stoper alınacak zaten Servet gelene kadar yabancı stoper ve Emre Güngör oynar.Emre Aşık'ın yedek bekliyeceğini düşünüyorum..
PesimiSTyLa
27.Haziran.2007, 08:24
servet 3-4 hafta sonra idmanlara baslayabilirmiş.
klasgs
27.Haziran.2007, 08:46
İshiaku iyi transfer olabilir yaşı iyi 25 yaşında oyun stili amokachiye benziyor taklalarıyla martinsi andırıyor :) ben simdiden heyacanlıyım tabi net bir acıklamada yok. Galatasaray taraftarlarının gönlününü kazanabılır daha adam oynamamıs yok yaramaz yok bılmem ne ben belkı yeterlı degıl ama 3-4 macını ızledım hırslı yıpratıcı seri oyuncu ilginc vurusları var simdiden hayırlı olsunn:)
Onurap
27.Haziran.2007, 17:01
İshiakubile alacağımıza inanmıyorum..Artık ya birini alsınlar yada oyalamasınlar..
yunusgs
27.Haziran.2007, 17:31
Eşyalarını Topladı
http://img401.imageshack.us/img401/6724/721940627fan12bouz280pm9.jpg (http://imageshack.us)
Galatasaray'la yolları resmen ayrılan İsmael Bouzid, Florya'daki eşyalarını topladı.
27.6.2008
Galatasaray’la yolları resmen ayrılan İsmael Bouzid, Florya’daki eşyalarını topladı. Son umudunu Skibbe’ye bağlayan, ancak takımda tutunamayan 24 yaşındaki Cezayirli stoper, “Gerçekten çok üzgünüm. Pek katkım olmasa da, burada güzel bir sezon geçirdim. Galatasaray’ı asla unutmayacağım” dedi.
Kaynak:Fanatik
MaTRaKaN
27.Haziran.2007, 17:55
Yazık oldu bouzid'e değerlendiremedik
kumralyakisikli
27.Haziran.2007, 18:05
Arda için bu kez iştahı kabaranlar İtalyanlar oldu.
27.6.2008
Uzun süre İngiliz kulüplerinin yakın markajına maruz kalan genç yıldız için şimdi de İtalyanlar'ın aşkı kabardı. Milano'dan 'Arda' sesleri yükseliyor...
Bulut öyle diyor!..
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Galatasaray’ın yıldızı Arda Turan’la aylardır ilgileniyordu. Genç futbolcunun menaceri Ahmet Bulut, Newcastle’dan transfer teklifleri geldiğini defalarca dile getirmişti. Ardından Arsenal girdi araya. Fransız teknik adam Arsene Wenger’in, 21 yaşındaki futbolcuyu çok beğendiği ve mutlaka takımında görmek istediği iddia edildi. Menacer Bulut, Arsenal’den de teklif aldıklarını ve değerlendirdiklerini bildirmişti.
Boğaz’ın Ronaldo’su
Arda için bu kez iştahı kabaranlar İtalyanlar oldu. Serie A’nın en güçlü kulüplerinden Milan, Inter ve Juventus’un, Sarı-Kırmızılı futbolcuyu transfer edebilmek adına sıraya girdiği öne sürüldü. Menacer Ahmet Bulut ise bu defa daha iddialı konuştu: “Arda, her ne kadar Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden teklifler alsa da, eminim ki Seria A’da top koşturacak.” İtalyanlar’ın, Arda Turan için, ‘Boğaz’ın Cristiano Ronaldo’su yorumunu yapması da hayli dikkat çekici.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
A Milli Takım formasıyla EURO 2008´de mücadele eden Galatasaraylı futbolcuların değerleri Avrupa piyasasında tavan yaptı.
27.6.2008
Avrupa onları konuşuyor
İsviçre ve Avusturya’nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na, yarı finalde elenmesine rağmen Türkler damga vururken, Galatasaray da ihya oldu... Çünkü, Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetiştirdiği ya da yok pahasına renklerine bağladığı futbolcular, ortaya koydukları başarılı performansla, değerlerini zirveye taşıdılar. Şimdi Avrupa bu oyuncuları konuşuyor, gerçekleşmesi olası transferler, Galatasaray’ın kasasını dolduracak gibi görünüyor.
Yaklaşık 50 milyon Euro
Arda Turan... Altyapıdan yetişti, maliyeti sıfır. Devler genç yıldız için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Servet Çetin... Sivas’tan 600 bin Euro’ya alındı. Şimdi teklif edilen bedel 10 milyon Euro. Mehmet Topal... Çanakkale’den 1 milyon Euro’ya getirildi. Artık piyasa değeri 8 milyon Euro. Hakan Balta... 1 milyon Dolar’a geldi Cim Bom’a, şimdi değeri 2.5 milyon Euro. 400 bin Dolar’a alınan Emre Güngör’ün değeri 3, altyapıdan yetişen Sabri’nin değeri ise 2.5 milyon Euro’ya çıktı.
MEHMET TOPAL
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/9_219412_topal280.jpg
1 milyon Euro’ya geldi. Değeri 8 milyon Euro
HAKAN BALTA
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/12_219413_balta280.jpg
1 milyon Dolar’a geldi. Değeri 2.5 milyon Euro
EMRE GÜNGÖR
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/8_219414_g%c3%bcng%c3%b6r280.jpg
400 bin Dolar’a geldi. Değeri 3 milyon Euro
SABRİ SARIOĞLU
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/14_219415_sar%c4%b1oglu280.jpg
Altyapıdan yetişti. Değeri 2.5 milyon Euro
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray, dün yeni sezonun ikinci idmanını yaptı, Lincoln hâlâ ortalıkta yok. Taraftar tepkili, tarihi para cezası yolda.
27.6.2008
Skibbe de çok şaşırdı
Galatasaray'da Lincoln krizi... Önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan sezon açılışına mazaretsiz olarak katılmayan Brezilyalı futbolcu, dün de ortalıkta yoktu. Lincoln’ün bu umarsız tavırları, daha birkaç gün öncesine kadar tecrübeli futbolcuya ne kadar güvendiğini açıklayan Skibbe’yi bile çileden çıkardı. Alman hocanın daha şimdiden büyük hayal kırıklığına uğradığı ve yeni sezondaki kadro oluşumunda bu durumu göz önünde bulunduracağı belirlendi.
Bedeli 20 milyon Euro
Sadece geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla tam 6 milyon Euro kazanan, ayrıca bonservisine 5 milyon Euro verilen, bundan sonraki 3 sezon boyunca da 7.5 milyon Euro ödenecek olan Sambacı’ya taraftar da tepkili. Futbolseverler, internet siteleri ve forumlarda Lincoln’e ateş püskürüyor. Brezilyalı oyuncuya bir türlü ulaşamayan yönetim ise şokta... Sarı-Kırmızılı idareciler, Lincoln’e tarihi para cezası verecek, transfer teklifi gelirse de hemen kabul edilecek.
Revolution
27.Haziran.2007, 19:30
Arda ve Sabri hariç hiçbiri satılmamalı..Arda da satılmasa 2 yıl sonrayı beklese iyi olur ama 20 milyon euro gibi bir para verilirse durmasınlar :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Arda'yı isteyen Galatasaray'a gitsin"
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen genç yıldızımız Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, genç oyuncunun İtalya'dan bazı kulüplerle anlaştığı şeklindeki haberleri yalanladı. Ahmet Bulut, kendisi için medyada çıkan ''Arda için İtalyan kulüpleri ile görüşecek'' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, ''Arda'yı isteyen kulüp, benden önce Galatasaray'a başvurmalı. Arda'nın sözleşme devam ediyor ve kararı Galatasaray verecek. Bana gelen kulüplere, önce Galatasaray ile anlaşmaları gerektiğini bildiriyorum. Arda'nın iddia edildiği gibi seneye kesinlikle İtalya'da olduğu doğru değil'' dedi.
Kaynak: AA
Nocna Mora
27.Haziran.2007, 19:59
Arda şimdi gitmesin ve ya satmayalım çünkü 2-3 sene sonra daha fazla para edecek.
Lionel Andres Messi
27.Haziran.2007, 20:02
ardayı diyelim sattık 20 mil euro ya iyi güzel hoş parada peki ardanın yerini doldurabileceğimiz garanti bir isim bulunacak mı?
Bordo61Mavi
27.Haziran.2007, 22:17
Arda satilsin, tam zamani bence. 20 milyon euro cok guzel bi rakam.
Ondan sonra Galatasaray Mehmet Topuz ve bi yabanci alir ve Arda'nin gittigini bile hissetmez
Revolution
27.Haziran.2007, 22:44
Arda'nın yerini bu sene Aydın doldurur bence..Aydın'dan müthiş patlama bekliyorum bu sene.Ama Lincoln böyle yaparsa Arda'yı satmayız forvet arkası oynar..
eGowiCh
27.Haziran.2007, 23:04
Galatasaray Arda tam gözdeyken satsın, hem maddi olarak güçlensin hem de futbolcusunun önünü açıp yeni yıldızlar yaratsın. Arda'sız da Galatasaray başarılı olabilir. Galatasaray'da daha yetenekli gençler var, bunlar da kullanılır büyük ihtimalle, gelecekte yıldız yapılabilir
Varonil
27.Haziran.2007, 23:08
20 Milyon euro verecek olan varsa Arda kesinlikle satılmalı.1-2 sene daha beklerse çok geç kalabilir.Arda'nın astronomik bir ücretle satılması hem Arda için iyi olur,kulübüne iyi para kazandırır,hem de Galatasaray için iyi olur.Galatasaray Arda'dan gelen parayla yeni Arda'larını çok rahat bulur,keşfeder.
RIDVAN TLM
27.Haziran.2007, 23:11
lıncoln gonderılsın arda 1 sezon daha kalsın...bu lıncolnden bı cacık olmaz vurdumduymazın tekı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sabrıde almanya macından sonra 2.5mılyon eurodan cok daha yuksek bı degere ulasmıstır
Her026
27.Haziran.2007, 23:20
Ardayı satalım bence bir Hasan Şaş vakası daha yaşamayalım.
hp-fm-gs
27.Haziran.2007, 23:25
Arda gitsin. Hem yıldız olsun hem bizim içinde finansal açıdan iyi olur. Biz yeni Arda'lar çıkartırız ama Arda kalırsa Hasan Şaş'ın yaşadıklarına benzer şeyler yaşayabilir.
UlquioRRa
28.Haziran.2007, 02:31
Arda ve Sabri hariç hiçbiri satılmamalı..Arda da satılmasa 2 yıl sonrayı beklese iyi olur ama 20 milyon euro gibi bir para verilirse durmasınlar :D
Arda'yı satsak en iyisi. Arda seneye bu kadar ilgi görmez. Onun yerinde Ferdi ve Aydın var. Arda'yı satmasak bunlardan biri oynayamaz ve yine bu 2 oyuncuyu keşfedemez Galatasaray. Oysa ki satsak banko oynarlar (yerine yabancı alınmazsa) ve bu iki oyuncu da Arda gibi olur.
IcedEarth
28.Haziran.2007, 02:45
Arda satilsin, tam zamani bence. 20 milyon euro cok guzel bi rakam.
Ondan sonra Galatasaray Mehmet Topuz ve bi yabanci alir ve Arda'nin gittigini bile hissetmez
Kesinlikle katılmıyorum. Mehmet Topuz'un yaşı Arda'dan daha fazla ama Arda'nın çok gerisinde bence futbol olarak. Mehmet Topuz hiçbir zaman büyük maç futbolcusu olamadı.
PesimiSTyLa
28.Haziran.2007, 03:18
Kanal D spor son dk olarak Kaleci konusunda Liverpool un yedek kalecisi İtandje'ye teklif götürüldüğünü duyurdu.
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 03:24
Lincoln'ün antremana gelmemesiyle ilgili mesajlar silinmiştir.Lütfen burada transfer konuşalım.;)
Lincoln ile ilgili yorum yapmak için;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=62740
ms1907
28.Haziran.2007, 03:30
Valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben kimsenin Arda'ya 20 milyon euro vereceğini sanmıyorum. Basın inanılmaz abartıyor rakamları...
IcedEarth
28.Haziran.2007, 03:59
Valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben kimsenin Arda'ya 20 milyon euro vereceğini sanmıyorum. Basın inanılmaz abartıyor rakamları...
Uğur Boral'a olsa verirdi ama değil mi ;)
Fanatizmi çııkarın artık olaydan. Arda bu paranın daha üstünde değere sahip bence. 1 yıl daha beklersek 25 Milyondan aşağıya satacağımızı düşünmüyorum. Kaldı ki, kendi gitmek istemediği sürece bence elimizde tutmalıyız onu. Gerçek bir Galatasaraylı olması bence çoğu şeyden daha önemli çünkü.
Redrum
28.Haziran.2007, 04:05
Ya beyler fanatizm falan yok ortada. Arda'ya 20 milyon euro verecek takım ne dünyada, ne samanyolunda ne evrende var. Yanılıyorsam çıkarım taksim meydanında bikini giyerim.
Lionel Andres Messi
28.Haziran.2007, 04:07
rubin kazan'ın yaptığı 20 milyon euroluk teklif reddeildi.
resmi
ms1907
28.Haziran.2007, 04:10
Uğur Boral'a olsa verirdi ama değil mi ;)
Fanatizmi çııkarın artık olaydan. Arda bu paranın daha üstünde değere sahip bence. 1 yıl daha beklersek 25 Milyondan aşağıya satacağımızı düşünmüyorum. Kaldı ki, kendi gitmek istemediği sürece bence elimizde tutmalıyız onu. Gerçek bir Galatasaraylı olması bence çoğu şeyden daha önemli çünkü.
durup dururken fanatizmi çıkaran sensin. Ben kendi fikrimi söyledim. Ayrıca Semih'in adı Arsenal ile İnter ile geçiyor ve bu haberlere de gülüyorum.Biraz mantıklı olalım niyemi. Henry 23 milyon euro ya barcelonaya transfer oldu. Dikkat Henry... Anelka 22 milyon euro ya Chelsea'ye gitti. Anelka'yı da fanatizm olsun diye örnek veriyorum.
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 04:27
Arkadaşlar diğer üyelerin yorumlarına saygılı olalım.Sen fanatikçe düşünüyorsun,şu olsa böyle düşünmezdin değil mi diye cevaplar yazarak ortamı germeyin.Adam gibi görüşlerinizi belirtin,birbirinize katılmadığınız noktaları nedenleriyle belirtin.Eğer ki fanatikçe bir yorum olduğunuda düşünüyorsanız yöneticilere bildirin.;)
klasgs
28.Haziran.2007, 06:07
şu an ki degerini 20m euro olarak bıcen awrupa zaten bız uydurmuyoruz galatasaraylılar olarak. Ayrıca avrupa sampıyonası oncesı degerı 10m euroydu. Cıkarın su at gozluklerını kıskanmanızda gerekmıyor keske ugur boral destan yazsaydı da bu paralar sızın takım ıcın konusulsaydı. Ayrıca dipnot rubın kazan zaten 20m euroyu resmı olarak kulube ıletmıstı. Arda capındakı futbolcunun oraya gıtmesı soz konusu olmayacagı ıcın reddedıldı bilmeyenlere duyrulur
PesimiSTyLa
28.Haziran.2007, 06:15
Ya beyler fanatizm falan yok ortada. Arda'ya 20 milyon euro verecek takım ne dünyada, ne samanyolunda ne evrende var. Yanılıyorsam çıkarım taksim meydanında bikini giyerim.
Bu kadar iddialı konuşmamak lazım :rolleyes:
rubin kazan'ın yaptığı 20 milyon euroluk teklif reddeildi.
resmi
Ouzy
28.Haziran.2007, 06:57
2 maçta parlayan ama İspanya maçında fos çıkan 28 yaşındaki Arshavin'e Barcelona'nın 15 milyon € teklif yapmış. Arda 21 yaşında, siz düşünün ne kadar verirler...
sitte
28.Haziran.2007, 07:53
Arda'ya 20 milyon teklif etmişlerse satmayalım çünkü Arda o kadar ucuz değil...
IcedEarth
28.Haziran.2007, 15:38
şu an ki degerini 20m euro olarak bıcen awrupa zaten bız uydurmuyoruz galatasaraylılar olarak. Ayrıca avrupa sampıyonası oncesı degerı 10m euroydu. Cıkarın su at gozluklerını kıskanmanızda gerekmıyor keske ugur boral destan yazsaydı da bu paralar sızın takım ıcın konusulsaydı. Ayrıca dipnot rubın kazan zaten 20m euroyu resmı olarak kulube ıletmıstı. Arda capındakı futbolcunun oraya gıtmesı soz konusu olmayacagı ıcın reddedıldı bilmeyenlere duyrulur
N O K T A.
Redrum
28.Haziran.2007, 16:20
Beyler yapmayın Allah aşkına. Rubin Kazan, parası bol olan, fakat popülerliği olmayan ve fazla parayla oyuncuları ve takımları cezbederek istediğini almaya çalışan bir Rus takımıdır. Katar'ın bir boy küçüğü işte (para olarak).
Zaten Arda o takıma gitmek istemeyeceği için, doğal olarak reddetmiş başkan. Şahsen sen başkan olsan, Arda'yı Rubin Kazan'a verirmiydin? Sorun bakalım başkana, avrupadan bir takım teklif yapmışmı? Juventus, Newcastle, 20 milyon Euro verirmi? Verirse bikini giyerim diyorum hatta jartiyer bile giyerim:D
Ben istemez miyim para kazanmasını takımımın?
ibo
28.Haziran.2007, 16:25
Beyler yapmayın Allah aşkına. Rubin Kazan, parası bol olan, fakat popülerliği olmayan ve fazla parayla oyuncuları ve takımları cezbederek istediğini almaya çalışan bir Rus takımıdır. Katar'ın bir boy küçüğü işte (para olarak). Sorun bakalım başkana, avrupadan bir takım teklif yapmışmı? Juventus, Newcastle, 20 milyon Euro verirmi? Verirse bikini giyerim diyorum hatta jartiyer bile giyerim:D
Ben istemez miyim para kazanmasını takımımın?
Sen bikiniyi hakettin zaten. Dünya üzerinde hatta evrende yok yazmışsın şimdi kıvırıp olayı avrupa takımlarına getirme.
Hadi bakalım bikiniyi giy doğru taksime... :)
Redrum
28.Haziran.2007, 16:46
Verecek takım yok dedim işte. Kabul etseydi vermiş olurdu, o zaman da giyerdim:D
Onurap
28.Haziran.2007, 16:52
durup dururken fanatizmi çıkaran sensin. Ben kendi fikrimi söyledim. Ayrıca Semih'in adı Arsenal ile İnter ile geçiyor ve bu haberlere de gülüyorum.Biraz mantıklı olalım niyemi. Henry 23 milyon euro ya barcelonaya transfer oldu. Dikkat Henry... Anelka 22 milyon euro ya Chelsea'ye gitti. Anelka'yı da fanatizm olsun diye örnek veriyorum.
Karşılaştırdığın oyuncular son dönemlerini oynuyor 30 yaş üstü adamlara 50 mn euro verilmezdi herhalde..Henry en son teneke karmadaydı hatırlarsan :)..Ardanın yaşı ve gösterdiği performan düşünülürse 20 mn euro abartı değil..Sen ribery bizde kalsa onada kimse 25 mn euro vvermez derdin veya modric bizde olsa..He birde dün milli takım taksimdeydi keşke o zaman giseydin moral olurdu takıma :D
Redrum
28.Haziran.2007, 17:02
Karşılaştırdığın oyuncular son dönemlerini oynuyor 30 yaş üstü adamlara 50 mn euro verilmezdi herhalde..Henry en son teneke karmadaydı hatırlarsan :)..Ardanın yaşı ve gösterdiği performan düşünülürse 20 mn euro abartı değil..Sen ribery bizde kalsa onada kimse 25 mn euro vvermez derdin veya modric bizde olsa..He birde dün milli takım taksimdeydi keşke o zaman giseydin moral olurdu takıma :D
Abi yalnız sana bişey söyliyimmi, ribery bizde olsaydı ona kimse 25 miyon euro vermezdi zaten.
Sirius Black
28.Haziran.2007, 17:29
Verecek takım yok dedim işte. Kabul etseydi vermiş olurdu, o zaman da giyerdim:D
Bu kadarda kıvırtmayalım. Evrende verecek yok denildi, verildi. :)
ultraslanerdem
28.Haziran.2007, 17:53
Sırf bu tartışmalardan sonra ben Arda olsaydım klüpte kalmaya gönlüm olsa bile kalmazdım...
Redrum
28.Haziran.2007, 17:56
Bu kadarda kıvırtmayalım. Evrende verecek yok denildi, verildi. :)
Öff be. Ne yapmamı istiyorsunuz giymemi mi? O sadece bir espriydi. Futbolda iddialı konuşulmaz. Avusturya zamanında faroe adalarıyle berabere kalmıştı. Bunlar olabilir:D
Yok abi şaka maka Arda'dan o parayı kazanması çok zor Galatasaray'ın bence. Ama isterim Juve'ye gitmesini. Almiron, Zebina ve biraz da para verin, oldu bu iş:)
Nedvedmania
28.Haziran.2007, 18:35
Arkadaşlar bizim bu sene hiç transfere ihtiyacımız yok çünkü geçen sene sakatlanan futbolcular bu sene yeni transferimiz olacak
Linderoth,Uğur,Lincoln(!) ve daha birçok futbolcu.
UlquioRRa
28.Haziran.2007, 18:36
Abi yalnız sana bişey söyliyimmi, ribery bizde olsaydı ona kimse 25 miyon euro vermezdi zaten.
Neden vermezdi. Marsilya'daki Bayern'deki oyununu burdada sergilerdi ve büyük takımların dikkatini çekerdi. Türk takımlarından pahalıya oyuncu alınmaz diye bir kaide mi var ki Galatasary'da olsaydı kimse 25 mn £ vermezdi diyorsun. Görüyorsun işte Arda'ya 20 mn £teklif ettiler. İlerde bu 25 de 30 da olabilir. Ribery de ayrılmsaydı daha da fazlasına satardık.
Nedvedmania
28.Haziran.2007, 18:38
Arda Juvenin yeni Nedved'i olabilir Juvedende iyi teklifler geliyorMUŞ :)
ultraslanerdem
28.Haziran.2007, 18:41
Neden vermezdi. Marsilya'daki Bayern'deki oyununu burdada sergilerdi ve büyük takımların dikkatini çekerdi. Türk takımlarından pahalıya oyuncu alınmaz diye bir kaide mi var ki Galatasary'da olsaydı kimse 25 mn £ vermezdi diyorsun. Görüyorsun işte Arda'ya 20 mn £teklif ettiler. İlerde bu 25 de 30 da olabilir. Ribery de ayrılmsaydı daha da fazlasına satardık.
Yok be Ömer o kadar vermezler doğru diyor arkadaş. Arda'ya bir Avrupa klübü en fazla 15 M Dolar verir. Ama Ribery konusunda haklısın. Sonuçta adam milli takım formasını'da giydi. Oradan bile artar fiyatı..
Redrum
28.Haziran.2007, 18:43
Abicim sana soruyorum, Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar? Ben taraflı konuşmuyorum. Ben de Galatasaraylıyım. Ama gerçekçi olmak lazım.
edit: Yaw parayı sokakta mı buluyosun, kim verir arda'ya 30 milyon:D
sitte
28.Haziran.2007, 18:49
Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar?
Hakan Sükürü bunu yazmışsın ama Galatasaray'lı bir oyuncu daha çok dikkat çeker bunu unutma..
Redrum
28.Haziran.2007, 19:03
Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar?
Hakan Sükürü bunu yazmışsın ama Galatasaray'lı bir oyuncu daha çok dikkat çeker bunu unutma..
Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
Sirius Black
28.Haziran.2007, 19:03
Öff be. Ne yapmamı istiyorsunuz giymemi mi? O sadece bir espriydi. Futbolda iddialı konuşulmaz. Avusturya zamanında faroe adalarıyle berabere kalmıştı. Bunlar olabilir:D
Yok abi şaka maka Arda'dan o parayı kazanması çok zor Galatasaray'ın bence. Ama isterim Juve'ye gitmesini. Almiron, Zebina ve biraz da para verin, oldu bu iş:)
Tamam konu anlaşılmıştır. Şaka başka bir şeye dönüşmeden. :D
ultraslanerdem
28.Haziran.2007, 19:11
Hacı tamam doğru diyorsunda sonuçda Ribery Fransa Milli takımında da oynadı. Ayrıca Galatasaray yerel bir klüp değil ki. Neredeyse her sene Avrupa kupalarına katılıyor. Bence yine aynı fiyata giderdi...
Del Piero_10
28.Haziran.2007, 19:32
Bir oyuncu için verilen para onun ülkesinin futbol arenasındaki değeri ile de ilgili.Modric astronomik paralara gidiyor çünkü aynı ülkeden çıkmış Boban,Boksic,Suker gibi büyük takımlarla başarıya ulaşmış isimler referans oluyor.
Türkiye'den İtalya'ya gitmiş olan Okan,Emre,Hakan Şükür'ün başarısızlıkları ise Arda'nın fiyatının düşmesine ve teklif yapılırken 2 defa düşünülmesine neden oluyor.
Redrum
28.Haziran.2007, 19:41
Del Piero abim olayı özetlemiş. Yoksa yetenek farkından falan değil yani. Şu Dünyanın en büyük derbisi dediğimiz GS-FB maçını belki de azarbeycan kanalı bile vermiyor. Fakat Fransa ligi öyle mi mesela?
King_91
28.Haziran.2007, 21:07
Arkadaşlar bizim bu sene hiç transfere ihtiyacımız yok çünkü geçen sene sakatlanan futbolcular bu sene yeni transferimiz olacak
Linderoth,Uğur,Lincoln(!) ve daha birçok futbolcu.
Lincoln haric dediğin doğru ama yine de sanki bir-iki transfer lazım be :D
Nedvedmania
28.Haziran.2007, 21:09
Zaten lincoln de Parantez içinde Ünlem var ne yapacağı belli olmaz :D Bence o 1-2 transferde yapıldı Yaser çok katkı sağlar. Adnan polat 3 tecrübeli futbolcu alıcaz demişti o sözünde durur en olmadı 1 e de razıyım ben :)
ms1907
28.Haziran.2007, 21:19
Bu Rubin Kazan olayını bildiğim kadarıyla Aziz Üstel söylemişti. Galatasaray.org de falan böyle bir haber yok bildiğim kadarıyla.Aziz Üstel'in de koyu Gs'li olduğunu tvdeki yorumlarından biliyoruz.Onun sözüne inanıp inanmamak bizlere kalmış şahsen ben inanmıyorum.Çünkü Adnan Polat'ın açıklamasını herkes biliyor. 20 Milyon Euro veren Ardayı alır demişti.O halde niye vermedi?? Diyeceksiniz ki Arda Rubin Kazan'a gitmez. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. O halde Rubin Kazan GS'ye 50 milyon Euro da teklif etse Arda gitmemiş olacak. O zaman bakın 50 milyon euro veren var Arda'nın fiyatı 50 milyon euro mu diyeceksiniz.
Bu arada arkadaşlar demiş Ribery Gs'de kalsaydı falan diye. Bunu hiçbir zamanj test etme imkanımız olamayacak ama adım gibi biliyorum ki ribery gs'de kalsaydı o kadar paraya falan satılamazdı. Birisi de Anelka ve Henry için 30 yaş üstü flln demiş Anelka Chelsea'ye gittiğinde 28 yaşındaydı yani bir forvetin en verimli yılları.Öbürü ise bahsettiğimiz oyuncu Henry. Bu adam geçen sene Dünyanın en iyi forvetiydi kimilerine göre. Şİmdi de en iyi birkaç forvetten biri.
Bunlara da şimdi fanatizm falan diyen çıkar kesin. Yukarıda belirttiğim gibi Semih için Arsenal İnter deniyor gülüp geçiyorum. Bir arkadaş kıskanmayın demiş nedir bu fanatiklik anlamadım. Niye kıskanıcam sonuçta bir Türk bahsettiğimiz oyuncu.İnatla Uğur Boral'ı küçük görme çabaları var sanki. Bu adam dünyanın en iyi sağ bekini perişan etmiş bir oyuncu. Neyse bunuda fanatizmden söylüyorum zaten...
Saygılar...
deniz.91
28.Haziran.2007, 21:19
Lincoln bu gunde gelmezse yollarim ben olsam
Nocna Mora
28.Haziran.2007, 21:26
Gelecek gibi durmuyor
CeSC FaBReGaS
28.Haziran.2007, 21:32
Bence bu Lincoln olaylarını abartmaya gerek yok.Lincoln'un yaptığını senelerce Mondragon yapmıştı.Kamplara geç gelmişti.Hatta her transfer döneminde başka takıma gitti denildi.Ama Mondragon yine oyunun oynadı.Bnece Lincoln olayını abartmamak lazım.
El Comandante
28.Haziran.2007, 21:33
Lincoln pazartesi günü katilacakmis antremana.
Redrum
28.Haziran.2007, 21:41
Valla eğer bu mesajımı Galatasaray Yöneticilerinin gördünü bilsem, ilk isteğim Joseph Akpala olacaktır. Adam tam aradığımız adam, müthiş bir oyuncu.
ms1907
28.Haziran.2007, 22:07
İlk yorumlarına cevabımı verdiğimi düşünüyorum yukarıda. Son lafın giyseydin falan demişsin kimin o lafı ettiğine dikkat et bence. böyle ağır bir şeyle de yanlış okuyupda milleti suçlama lütfen...
El Comandante
28.Haziran.2007, 22:14
Liverpool´un 2.kalecisi olan İtandje ile anlasmisiz.
Charles-Hubert Itandje 2 Kasım 1982'de Fransa'nın Bobingy Bölgesi'nde dünyaya geldi. 1.93 boyundaki file bekçisi Itandje'nin ailesi ise Kamerun asıllı. Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen Itandje, gençlik yıllarında (1997-2001) Kızıl Yıldız 93 takımında futbol oynadı. 2001 yılında Fransız ekibi Lens'te forma giymeye başlayan Itandje, 2007 yılına kadar Lens'in kalesini 170 maçta korudu.
9 Ağustos 2007'de Liverpool'la sözleşme imzalayan Itandje, Jerzy Dudek'in Real Madrid'e Scott Carson'un da Aston Villa'ya (kiralık) olarak göndeirlmesinden sonra teknik direktör Rafael Benitez tarafından Pepe Reina'nın yedeği olarak düşünüldü.
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 22:17
@ hakan_şükürü
İlk yazdığın mesaj ve ardından gelenler birbirini tutmuyor. :)
Arda en iyi Türk futbolculardan birisi, Türkiye liglerinin en iyisi. Euro 2008 performansı ortada. Verilen meblalar veya takas teklifleri gayet uygun. Bunu herkes söylüyor, siz neden görmek istemiyorsunuz. Bunun adı objektif olmak değil şov yapıp dikkat çekmeye çalışmaktır kusura bakmayın arkadaşlar.
Ayrıca Itandje'nin alınmasına sevinirim, Isaksson'dan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum ben.
sitte
28.Haziran.2007, 22:19
Ne alakası var Hırvatistan ligini kim izliyor ama D.Zagrep ten adam 31 milyon euro ya Tothenhama gitti.Modric.
Redrum
28.Haziran.2007, 22:23
@ hakan_şükürü
İlk yazdığın mesaj ve ardından gelenler birbirini tutmuyor. :)
Arda en iyi Türk futbolculardan birisi, Türkiye liglerinin en iyisi. Euro 2008 performansı ortada. Verilen meblalar veya takas teklifleri gayet uygun. Bunu herkes söylüyor, siz neden görmek istemiyorsunuz. Bunun adı objektif olmak değil şov yapıp dikkat çekmeye çalışmaktır kusura bakmayın arkadaşlar.
Ayrıca Itandje'nin alınmasına sevinirim, Isaksson'dan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum ben.
Oğuz benim kötü bi niyetim yok ki abi:) Bikini giymemi falan mı istiyosun. Ben hala aynı şeyi düşünüyorum, Arda'ya kimse 20 milyon euro vermez. Sıyrılmaya falan çalışmıyorum. Ne yani bu kadar ağrınıza giden?
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 22:26
Peki birisi bana Hırvat liginde oynayan Luka Modric 25 milyon euro ederken, avrupa 3. olmuş bir ülkenin en dikkat çeken 21 yaşındaki oyuncusu Arda'nın neden 20 milyon etmeyeceğini açıklayabilir mi ?
Emurafu
28.Haziran.2007, 22:40
İtandje yeni kalecimiz olmuş:)
Haberler !!
Galatasaray's move for Itandje leaves Liverpool's Carson in limbo
Galatasaray have made a £2million move for Liverpool goalkeeper Charles Itandje — scuppering Scott Carson's chances of a permanent exit from Anfield in the process.
Former French Under-21 international Itandje, who joined Liverpool from Lens last summer, has agreed a three-year contract with the Turkish champions.
Kaynak : www.dailymail.co.uk
Tercüme:itandje transferi bitmiş beyler hatta ingilizlerin en yüksek tirajlı gazetesi The Daily Mail Itandjenin Galatasaraya gelmesinden sonra liverpoolda oynamak için scott carsonın şansının doğduğunu bile yazmış.Itandje’nin bu sabah Galatasaray ile imzaladigini, kariyerini Türkiyede geri yükseltmek istedigini, 2,5m€ ya anlasildigini yazmislar.
.
İtandje 2.5M karşılıgında İmza atmış
http://news.maxifoot.com/info-080784_80628/football.php
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 22:52
Tam bir kapalı kutu benim için. Umarım kulübümüze faydalı olur.
Redrum
28.Haziran.2007, 22:53
ya Aykut'u yeterli görmeleri için ağzıyla kuş tutmasını falan mı bekliyolar??? Adam napsın şakır şakır oynuyo..
CeSC FaBReGaS
28.Haziran.2007, 22:56
İtandje bencede tam bir kapalı kutu.Aykut kalede fena değil ama Avrupa için daha iyi bir kaleci şart ama İtandje Aykut'tan iyi mi bunu zaman gösterir.
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 23:02
Tigana döneminde İtandje ile bizde ilgilenmiştik ama transfer gerçekleşmemişti.Liverpool'a transfer olmuş olması iyi bir kaleci olduğunu gösterir.Seyretmedim ama verdiği izlenim iyi bir oyuncu olduğu yönünde.Hayırlı olsun..
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 23:12
İyi kaleci olduğunu göstermez.
Rüştü Barcelona'ya transfer olmuştu, Rüştü iyi kaleciydi ancak orada rezil derecesinde maçlar çıkarmıştı. Tekrar düşündümde, Aykut gibi bir kalecimiz varken gidip hiçbir tecrübesi olmayan sıradan bir ismi almak çok yanlış. Ben bu transfere kesinlikle sevinmedim.
Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ? Ne gerek vardı BÖYLE bir kaleci almaya.
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 23:23
İyi kaleci olduğu izlenimi veriyor dedim.Çünkü Liverpool gibi kalburüstü bir takıma transfer olmak için çok iyi bir performans göstermen gerekir.İTandje'de bu performansı göstermişki almışlar adamı.Buda onun yetenekli,iyi bir kaleci olduğunu gösterir.Tabii ki izleyenler daha iyi bilir.Ben izlemediğim için fikir yürütüyorum.
Verdiğin Rüştü örneği yanlış bir örnek.La Porta Rüştü'yü plansız programsız bir şekilde transfer etti.Rüştü yabancı kontenjanını kapladığı için oynatılmadı.E madem yabancı kontenjanı sorunu var neden transfer ediyorsun adamı..Yani İtandje için verilecek bir örnek değil..
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 23:27
Ben Itandje'yi bir maçta izledim ve öyle gözüme çarpan bir özelliği olmadı. Refleksleri vasatın üstünde diyebilirim, FM'de öyle diyor zaten.
Rüştü'ye kötü oyuncu demiyorum ben yanlış anlaşılmasın. Sadece "büyük takıma gittiyse iyi futbolcudur. " düşüncesi yanlış bana göre. :)
King_91
28.Haziran.2007, 23:29
Itandje kaç maça çıkabilmiş ki liverpool'da.Aslında fena kaleci değil ama elimizde patlayabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi kaleci olduğunu göstermez.
Rüştü Barcelona'ya transfer olmuştu, Rüştü iyi kaleciydi ancak orada rezil derecesinde maçlar çıkarmıştı. Tekrar düşündümde, Aykut gibi bir kalecimiz varken gidip hiçbir tecrübesi olmayan sıradan bir ismi almak çok yanlış. Ben bu transfere kesinlikle sevinmedim.
Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ? Ne gerek vardı BÖYLE bir kaleci almaya.
bu arada aykuttan daha tecrübeli oldugu kesin ;)
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 23:35
Bende Rüştü'ye iyi veya kötü demiyorum.Sadece o transferde La Porta'nın hatalı olduğunu söylüyorum.Zaten benim demek istediğimde farklı bir şey.İtandje'nin Liverpool'a transferi ile Rüştü'nün Barcelona'ya transferini karşılaştırarak büyük takıma transfer olmak iyi oyuncu olmak değildir düşüncesine sahip olamayız.Dediğim gibi Rüştü'nün transferi plansız bir transferdir.Eğer ki yabancı kontenjanından yedek kalmasaydı belki Rüştü bugün farklı bir konumda olabilirdi.Neyse dediğim Liverpool İtandje'yi almışsa demektirki İtandje iyi bir performans göstermiş ve Liverpool'da transfer etmiş.
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 23:36
Avrupa tecrübesi olacaktı orası. Sonuçta ligi götürsek bile avrupada kale sorunu yaşayabiliriz diye hemfikir tüm camia.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende Rüştü'ye iyi veya kötü demiyorum.Sadece o transferde La Porta'nın hatalı olduğunu söylüyorum.Zaten benim demek istediğimde farklı bir şey.İtandje'nin Liverpool'a transferi ile Rüştü'nün Barcelona'ya transferini karşılaştırarak büyük takıma transfer olmak iyi oyuncu olmak değildir düşüncesine sahip olamayız.Dediğim gibi Rüştü'nün transferi plansız bir transferdir.Eğer ki yabancı kontenjanından yedek kalmasaydı belki Rüştü bugün farklı bir konumda olabilirdi.Neyse dediğim Liverpool İtandje'yi almışsa demektirki İtandje iyi bir performans göstermiş ve Liverpool'da transfer etmiş.
Umarım öyle olur Şemsi ama benim aklımda çok soru işareti var.
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 23:38
Bunlar zaten öngörüler.Ne olduğunu/olacağını gelecek sezon göreceğiz.
King_91
28.Haziran.2007, 23:43
zaten haber LigTV'de falan hiç bir yerde yok.daha bişey söylemek için erken sanırım
MaTRaKaN
29.Haziran.2007, 00:02
İtandje bence gs'ye göre kaliteli bi kaleci değil
Xipe Totec
29.Haziran.2007, 00:07
yabancı bi kaleci alınıyosa bu sezonun yarısından fazla oynayan kalede güven veren bi kaleci olmalıydı.. yetenekleri nedir ne değildir hiç bir bilgimiz yok tamamen kapalı kutu.. aykuta yazık olacak gerisi değil..
Redrum
29.Haziran.2007, 00:14
Ya hala bi sağ bek, bi sağ kanat alamadık uğraştığımız şeylere bak ya..
Emurafu
29.Haziran.2007, 00:22
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1351516.ece
2.M karşılıgında 3 yıllık sözlesme imzalamışız:)
Hemen hemen fransız ve bütün ingiliz basınında sözlesme imzaladıgımız yazıyor..
El Comandante
29.Haziran.2007, 00:25
Ya hala bi sağ bek, bi sağ kanat alamadık uğraştığımız şeylere bak ya..
Yaser Yildiz,Aydin Yilmaz,Sabri Sarioglu ...
Yetmiyormu bunlar ? Ne kadar transfer meraklisi olduk yahu.Kulübün paralarini cöpe savurmasini mi istiyorsunuz ? Tamam transfer yapilir ama nokta transferler olunca yapilir,öyle her sezon 5-6 transfere gerek yok.
Aydin,Yaser cok yetenekli futbolcular,bunlara sans geldiginde bir Arda daha kazanmis olacagiz,Sabrinin yükselen grafigi var,Avrupa Sampiyonasinda gördük bunu.Eee daha ne ?
Sag bekte Ugur oynadigi hangi macta senin yüzünü kara cikardi ? Aslanlar gibi oynadi,oynadigi süre zarfinda takimin asist kraliydi,iki yönlü cok özel bir futbolcu Ugur Ucar.Sabri de orada oynayabiliyor,gerek yok bence sag bek transferine.
Eger yabanci transferi yapacaksak bir stoper,bir kaleci,bir de forvet transferi yapmaliyiz.Ümit ve Nonda 31-32 yasindalar,söyle genc,iyi bir forvet alabilirsek güzel olur.
Ama takimimiz gercekten kaliteli,transfer yapmasak bile diger takimlarla yine sampiyonluk yarisinda oluruz son haftaya kadar,bu takima daha Linderoth,Lincoln gibi isimler eklenecek.Avrupa Sampiyonasindaki futbolcularimizin nasil oynadigini gördük.Bunlar uluslararasi düzeyde tecrübelendiler,gecen sene Leverkusene yenilmemizin sebebi tecrübesiz olmamizdi.Güzel günler bekliyor bizi,yönetim cok aktif,kombineler patlama yapti,store rekorlara kosuyor,stadimiz yapiliyor.1-2 sene icinde daha da güclü takim haline gelecegiz,herseye bu kadar karamsar bakmayin ..
Redrum
29.Haziran.2007, 00:30
Yaser Yildiz,Aydin Yilmaz,Sabri Sarioglu ...
Yetmiyormu bunlar ? Ne kadar transfer meraklisi olduk yahu.Kulübün paralarini cöpe savurmasini mi istiyorsunuz ? Tamam transfer yapilir ama nokta transferler olunca yapilir,öyle her sezon 5-6 transfere gerek yok.
Aydin,Yaser cok yetenekli futbolcular,bunlara sans geldiginde bir Arda daha kazanmis olacagiz,Sabrinin yükselen grafigi var,Avrupa Sampiyonasinda gördük bunu.Eee daha ne ?
Sag bekte Ugur oynadigi hangi macta senin yüzünü kara cikardi ? Aslanlar gibi oynadi,oynadigi süre zarfinda takimin asist kraliydi,iki yönlü cok özel bir futbolcu Ugur Ucar.Sabri de orada oynayabiliyor,gerek yok bence sag bek transferine.
Eger yabanci transferi yapacaksak bir stoper,bir kaleci,bir de forvet transferi yapmaliyiz.Ümit ve Nonda 31-32 yasindalar,söyle genc,iyi bir forvet alabilirsek güzel olur.
Ama takimimiz gercekten kaliteli,transfer yapmasak bile diger takimlarla yine sampiyonluk yarisinda oluruz son haftaya kadar,bu takima daha Linderoth,Lincoln gibi isimler eklenecek.Avrupa Sampiyonasindaki futbolcularimizin nasil oynadigini gördük.Bunlar uluslararasi düzeyde tecrübelendiler,gecen sene Leverkusene yenilmemizin sebebi tecrübesiz olmamizdi.Güzel günler bekliyor bizi,yönetim cok aktif,kombineler patlama yapti,store rekorlara kosuyor,stadimiz yapiliyor.1-2 sene icinde daha da güclü takim haline gelecegiz,herseye bu kadar karamsar bakmayin ..
Baran sakin ol bi önce.
Sabri sarıoğlu, gönderilmesi sürekli gündemde olan birisi. Hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Aydın'ın potansiyelini inan ki senin kadar biliyorum. Ama daha bu yaşta, bu sorumluluğu kaldırabilecek mi? Diyeceksin ki ne var yaşında. Burası türkiye. Adamı geçen sene takımdan yolladık, bu sene geldi sağ kanatımız var coştuk oh oh diye düşünmemek lazım. Yaser yıldız'ı forvet olarak biliyorum. Sağ bekte Uğur'a söyleyecek hiç bir lafım yok, fakat gördük geçen sene, bir sakatlandı mecburen sabriyi oynattık onca maç. Şimdi düşün bakalım sağ bek gerekiyor mu, gerekmiyor mu?
Bu arada Nonda'yı göndermek hiç gündemde değil ama, keşke gönderilse diye umuyorum sürekli. Etkili oynamıyor. Ayağında top tutan, hızlı forvetten bahsediyoruz ama kaç yıldır böyle bi adam henüz göremedim takımda.
Benden bu kadar.
UlquioRRa
29.Haziran.2007, 00:35
Abicim sana soruyorum, Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar? Ben taraflı konuşmuyorum. Ben de Galatasaraylıyım. Ama gerçekçi olmak lazım.
edit: Yaw parayı sokakta mı buluyosun, kim verir arda'ya 30 milyon:D
Peki Ribery Marsilya'ya gitmeseydi bizde de aynı performansla oynamayacak mıydı? Milli takıma seçilmeyecek miydi?
Bir oyuncu için verilen para onun ülkesinin futbol arenasındaki değeri ile de ilgili.Modric astronomik paralara gidiyor çünkü aynı ülkeden çıkmış Boban,Boksic,Suker gibi büyük takımlarla başarıya ulaşmış isimler referans oluyor.
Türkiye'den İtalya'ya gitmiş olan Okan,Emre,Hakan Şükür'ün başarısızlıkları ise Arda'nın fiyatının düşmesine ve teklif yapılırken 2 defa düşünülmesine neden oluyor.
Bir de şöyle düşünmek gerekiyor. Türk Milli Takımı EURO 2008'de 3. oldu, Fenerbahçe ŞL'de yarı finali son anda kaçırdı. Peki Hırvatistan'ın kulüp bazında başarısı yok, EURO 2008'de bize elendi. Bu demek oluyor ki hem kulüp bazında hem de milli takım bazında Hırvatistan'dan daha da üstünüz. Bu da demek oluyor ki Arda, Modric'ten daha değerlidir. Bir takım geçmişe bakarak transfer yaparsa vay o takımın haline.
El Comandante
29.Haziran.2007, 00:35
Baran sakin ol bi önce.
Sabri sarıoğlu, gönderilmesi sürekli gündemde olan birisi. Hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Aydın'ın potansiyelini inan ki senin kadar biliyorum. Ama daha bu yaşta, bu sorumluluğu kaldırabilecek mi? Diyeceksin ki ne var yaşında. Burası türkiye. Adamı geçen sene takımdan yolladık, bu sene geldi sağ kanatımız var coştuk oh oh diye düşünmemek lazım. Yaser yıldız'ı forvet olarak biliyorum. Sağ bekte Uğur'a söyleyecek hiç bir lafım yok, fakat gördük geçen sene, bir sakatlandı mecburen sabriyi oynattık onca maç. Şimdi düşün bakalım sağ bek gerekiyor mu, gerekmiyor mu?
Bu arada Nonda'yı göndermek hiç gündemde değil ama, keşke gönderilse diye umuyorum sürekli. Etkili oynamıyor. Ayağında top tutan, hızlı forvetten bahsediyoruz ama kaç yıldır böyle bi adam henüz göremedim takımda.
Benden bu kadar.
Bence sen bi sakin ol Rasit.Sabahtan beri tartisiyorsun burada yok Arda yok su yok bu,herseye muhalifsin.:icon_biggrin:
Arda bu takima geldiginde as oynadiginda kac yasindaydi ? 20 yasinda geldi,kapti formayi simdi takimin en iyi futbolcusu konumunda.Aydin da en az Arda kadar yetenekli futbolcu.Mutlaka bize katkilari olacaktir,Yaser sag kanatta da oynayabilen bir futbolcu.Daha bunun Barisi da var.Hasan Sasi var.
Bizim 5 tane sag kanat futbolcusu bulundurma lüksümüz yok bence.
Sabri gönderilirse bir bek alinir,haklisin.Ama gönderilmediginde kalir takimda,Ugur-Sabri ikilisi ile devam ederiz.
UlquioRRa
29.Haziran.2007, 00:45
Valla eğer bu mesajımı Galatasaray Yöneticilerinin gördünü bilsem, ilk isteğim Joseph Akpala olacaktır. Adam tam aradığımız adam, müthiş bir oyuncu.
http://aycu17.webshots.com/image/40616/2006399256274666777_rs.jpg
Hızlı, güçlü, bitirici, pivot ne ararsan var. Bu sezon 18 golle gol kralı olmuş. Ama yine de adını duymadım. Bu kadar iyi futbolcu olsaydı orta sıralı takımların dikkatini çekerdi.
hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 01:03
Yalnız bu Akpala henüz 21 yaşında, yani keşfedilmemiş olması çokta abes değil bence. Bu arada FM'ye göre konuşursak Ishiaku'da çok kötü değil. Orta sıra takımları için ideal forvet yani.
Addolorato
29.Haziran.2007, 01:08
Geçen sezon sadece 7 maçta forma giymiş bence nasıl bir kaleci olduğunu zaman gösterir ama umarım faydalı olur
Redrum
29.Haziran.2007, 01:15
Akpala gol kralı oldu, charleori'nin çoğu maçta kurtarıcısı oldu. Fiziği çok sağlam, kafa golleri de atıyor, fakat daha ziyade hızını kullanarak golleri var. Ama bizimkilerin haberi bile olmaz:)
Baran ben muhalif olmuyorum canım kendi fikirlerimi dile getiriyorum. Herkes üstüme gelirse ben de kendimi savunuyorum napiyim:D
Bu arada Sabri-Uğur sakat abicim ya:) Neyse artık bakalım yöneticiler ne yapacak.
sitte
29.Haziran.2007, 02:28
İnşallah doğruur kaleci(ismini yazamadım:D) yararlı olacağını düşünüyorum...
Revolution
29.Haziran.2007, 02:43
Birşey deyeceğim..O zaman Fransa Ligi daha çok izleniyorsa,Marsilya Ribery'yi nereden izleyip de aldı?Fransa liginde orta saha mı kalmamıştı ki Ribery'ye dadandılar..Fransa Ligi daha çok izleniyor doğru ama iyi bir oyuncu gerçekten almak istiyorsan,isterse Hindistan'da olsun bulursun...
Nocna Mora
29.Haziran.2007, 03:56
Hani FM'de Gözlemciler var ya bizim Türk klüplerinde işte o gözlemcilerden yok keşke olsa :D
aysem
29.Haziran.2007, 05:59
Hani FM'de Gözlemciler var ya bizim Türk klüplerinde işte o gözlemcilerden yok keşke olsa :D
Galatasarayda var Ogan Tarhan önderliğinde scout ekibi var futbolcuları izliyorlar yönetime rapor ediyorlar.
nerazzuri
29.Haziran.2007, 06:10
Ogan Tarhan'ın avrupa futbolu hakkındaki bilgisi süper. Ne zamandan beri Galatasaray'da çalışıyor acaba? Her takıma lazım bence Ogan'dan.
Lionel Andres Messi
29.Haziran.2007, 06:12
Ogan Tarhan'ın avrupa futbolu hakkındaki bilgisi süper. Ne zamandan beri Galatasaray'da çalışıyor acaba? Her takıma lazım bence Ogan'dan.
ogan iyi adam ama biraz artiz:) ben 2 yildir biliyorum.yanlis da olabilir.
nerazzuri
29.Haziran.2007, 06:15
ogan iyi adam ama biraz artiz:) ben 2 yildir biliyorum.yanlis da olabilir.
Bence süper lige yeni çıkmış bir takım Ogan'ı takıma almalı scout olarak.
6+2 çok iyi değerledirebirler. veya Uğur Meleke.
Her026
29.Haziran.2007, 06:31
Galatasarayda var Ogan Tarhan önderliğinde scout ekibi var futbolcuları izliyorlar yönetime rapor ediyorlar.
Bunu bilmiyordum gerçekten çok iyi.Yorumlarınıda beğeniyorum İddialı Yorumdan.Bilgi için teşekkürler.
Nocna Mora
29.Haziran.2007, 08:05
Yani şöyle çok iyi bir gözlemci demek istemiştim...Ama neyse.....Böyle Güney Amerika'dan yetenekli gençleri alıp getirip deneyecek vsvs......
KaF KeF
29.Haziran.2007, 08:06
G.Saray'da transfer bitti mi?
Taraftarların ve camianın etkili transferler beklediği Galatasaray'da Kulüp 2. Başkanı Mehmet Helvacı, transfer için taraftarların sabırlı olması gerektiğini belirtirken, milli maçlar sonrasında eldeki kadronun da yeterli olduğunun görüldüğünü söyledi.
Mehmet Helvacı GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da bu klasik bir söylemdir, transfer hiçbir zaman bitmez. Galatasaray ne zaman kendine yararlı bir oyuncu bulursa onu mutlaka alır. Taraftarlarımız herhalde milli maçları izlemişlerdir ve gördüler ki Galatasaray'ın aslında çok büyük transfere ihtiyacı yok. Zaten elindeki mevcut kadro aslanlar gibi" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Helvacı, şöyle konuştu: "Taraftarımıza temel mesajım centilmence iyi mücadele, tam destek, her zaman destek. Onlar bu desteği vermeye devam ettikleri müddetçe sonuç her zaman böyle olacaktır. Yani şampiyonluk... Galatasaray'ın her alanda her disiplinde temel hedefidir. Elbette yarıştığınız takımlar var ve bunlar zaman zaman şanla veya başka faktörlerle sizden daha üstün sonuçlar elde edebilirler ama bu bizim taraftar olarak birbirimize küsmemizi gerektiren bir şey değildir. Onu her zaman aynı şekilde sevmeye ve desteklemeye devam etmeliyiz. Hepimizin istediği her alanda her zaman şampiyon olmaktır. Umarım elde ederiz."
MİLLİ TAKIM
(A) Milli Futbol Takımı'na da övgüler yağdıran Helvacı, şöyle devam etti: "Milli takıma, yöneticisinden, hocasına, oyuncusuna, malzemecisine çok teşekkür etmek, gönülden kutlamak lazım. Şampiyon olmak tabi çok güzel bir şey ama böyle iyi futbol oynamak çok daha güzel. Herkes yazıyor, söylüyor tekrarlamak belki abes olacak. Tabii ki şampiyon hatırlanacak burada ama 2008'de en çok hatırlanacak Türk Milli Takımı olacaktır. O yüzden milli takımla ilgili övünmekten, gurur duymaktan başka yapmamız gereken başka bir şey yok. A takımdaki oyuncularımızı şampiyon takımın oyuncuları gibi buldum. Türkiye'de şampiyonluğu nasıl hak ettiklerini, oradaki oynadıkları oyunla da bir daha ortaya koydular. Hepsi hem bir Galatasaraylı olarak, hem bir Türk olarak bütün gönüllerini ayaklarıyla, kafalarıyla birleştirip mükemmel futbol oynadılar. Hepsini tebrik ediyorum."
ASLANTEPE PROJESİ
Mehmet Helvacı Aslantepe ve diğer projeler ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Aslantepe'de çalışmalar daha da hızlanacak. Umarız istenilen sürate kavuşur ve stat istediğimiz zamanda teslim edilir. Böylece artık yeni Ali Sami Stadı'nda oynama zevkine kavuşuruz. Galatasaray'da proje hiçbir zaman bitmez. Çünkü dünya değişiyor ve dünya değiştikçe Galatasaray da değişiyor ve geleceğe yönelik olarak hep iyi şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede de önümüzdeki dönemde Galatasaray'da yeni ve güzel şeyler olacak. Daha evvel başkanımızın müjdesini verdiği futbol akademisi hayata geçecek ve bugün altyapı olarak gördüğümüz ve ürünlerini topladığımız alandan akademik olarak çok daha verim elde edeceğimizi düşünüyorum."
BASKETBOL VE DİĞER AMATÖR BRANŞLAR
Basketbol ve diğer amatör branşlarda da şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Mehmet Helvacı, "Galatasaray Spor Kulübü her yarıştığı alanda sadece şampiyonluk için yarışır. Bunu da zaten birçok alanda başarıyor. Özellikle su sporlarında her zaman başarılı bir takımlar bütünüyüz. Bu sene basketbolda her ne kadar Avrupa'da derece aldıysak da, Türkiye'de istediğimiz noktaya gelemedik. Önümüzdeki sene yapılacak yeni yatırımlarla basketbolda da Türkiye Ligi'nde de başarılı bir takım kurmaya çalışıyoruz. Voleybol için de aynı şey söz konusu. Voleybol da yeni bir yapılanmaya gittik. Bunun sonuçlarını önümüzdeki sene alamasak bile ondan sonraki senelerde alacağız. Tabii ana disiplin olan futbolda her zamanki gibi hedefimiz şampiyonluk. Ulaşacağımıza da bu milli maçları gördükçe daha çok inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Emurafu
29.Haziran.2007, 08:50
Takımda stoper kalmadı..Servet ve Emre'nin durumuda belli..Kesinlikle çok yönlü bir savunma oyuncusu almamız lazım..Mesela Zebina gibi:)..Ah ah keske Sionko'yuda alsak:.Kanatlar süper olur zaman:)
Mehmet helvacı açıklamalarına gelelim..Galatasaray'da trasnfer bitmez..Adnan polat'ta geçensene butür açıklamalar yapmışdı..
King_91
29.Haziran.2007, 08:55
Zaten biz yine 10 transfer istemiyoruz bu takıma en fazla 3 adam lazım bize 2 yeter :D
Nocna Mora
29.Haziran.2007, 09:34
3 tane nokta transfer(kaleci,stoper,forvet) bize yetecektir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni Aslan Itandje
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/06/29/fft17_mf65371.Jpeg
Galatasaray yönetimi dün ani bir operasyonla Liverpool’un yedek kalecisi Itandje’yi gizlice İstanbul’a getirdi
Galatasaray yönetimi dün ani bir operasyonla kaleci transferini bitirdi. Sarı-kırmızılıların İngiltere’nin Liverpool takımında forma giyen 25 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız file bekçisi Charles Itandje’yi gizlice İstanbul’a getirdiği öğrenildi.
Itandje ile yarın resmi sözleşme imzalaması beklenen yöneticilerin Liverpool takımında yedek bekleyen file bekçisini Şampiyonlar Ligi’nde oynama kozuyla ikna ettikleri bildirildi. Mondragon’un ardından geçtiğimiz sezonu Orkun ve Aykut ikilisi ile tamamlayan ancak yeni Teknik Direktör Skibbe’nin de isteğiyle kaleci transferine hız veren yönetimin şimdi de rotayı golcü oyuncu transferine çevirdiği kaydedildi.
Skibbe’nin yapılacak transferleri 10 Temmuz’da Almanya’nın Duisburg kentinde yapılacak olan hazırlık kampında görmek istediği ve yöneticilerle konuşarak “Eğer, transferler kampa yetişirse istediğimiz takımı daha rahat oluştururuz” dediği bildirildi. Alman teknik adamın isteğiyle çalışmalarına hız veren futbol şubesinin önümüzdeki hafta bir transferi daha bitirmesi bekleniyor.
deniz.91
29.Haziran.2007, 15:57
GSye sadece kalci lazim kanimca birde sionko gelirse faydasi olur
nerazzuri
29.Haziran.2007, 18:33
Taylan kaynak nedir?
Eğer doğruysa Orkun ve Aykut'a yazık oldu gerçekten. Gelecek vaadeden 2 kaleci varken Yabancı bir kaleciye hiç gerek yoktu.
Defuser
29.Haziran.2007, 19:13
Taylan kaynak nedir?
Eğer doğruysa Orkun ve Aykut'a yazık oldu gerçekten. Gelecek vaadeden 2 kaleci varken Yabancı bir kaleciye hiç gerek yoktu.
Aşağı yukarı bütün Fransız ve İngiliz basını bu haberi geçmiş dün.
İtandje nedir ne değildir izlemedim. Açıkçası ilk defa duyuyorum ismini. Bazı arkadaşlar çok izlemiş gibi "İtandje Galatasaray'a yakışmayan bir kaleci" demişler, yanlıştır. Gördüğüm kadarıyla kimse İtandje hakkında bir fikir sahibi değil. Denildiği gibi "kapalı kutu" yani.
Hayırlısı diyelim.
Redrum
29.Haziran.2007, 19:28
http://aycu17.webshots.com/image/40616/2006399256274666777_rs.jpg
Hızlı, güçlü, bitirici, pivot ne ararsan var. Bu sezon 18 golle gol kralı olmuş. Ama yine de adını duymadım. Bu kadar iyi futbolcu olsaydı orta sıralı takımların dikkatini çekerdi.
Kardeş bu senin Turksportal yeni sezon patchi falan mı? Eğer öyleyse kimsenin dikkatini çekmesine gerek yok, Gent transfer etmiş zaten:)
anilton
29.Haziran.2007, 20:17
Ntvspor G.Saray'ın İtandje'yi gizlice İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığını söyledi.Liverpool'a 2 milyon sterlin verilecekmiş...
Hayırlı olsun,iyi transfer ama Aykut'un akıbetini merak ediyorum...
deniz.91
29.Haziran.2007, 20:21
Bu kaleciyi iyimiki hayirli olsun
UlquioRRa
29.Haziran.2007, 20:22
Kardeş bu senin Turksportal yeni sezon patchi falan mı? Eğer öyleyse kimsenin dikkatini çekmesine gerek yok, Gent transfer etmiş zaten:)
İnternette araştırma yaparken buldum bunu. Hangi patch bilmiyorum.
TuTh
29.Haziran.2007, 20:22
LİVERPOOL'UN YILDIZI ASLAN'A KOŞUYOR
Savunmasını tecrübeli bir stoperle güçlendirmeyi planlayan Galatasaray'ın, Liverpool'da forma giyen Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
29.6.2008
Oldukça sıcak bakıyor
Stoper arayışları doğrultusunda Van Buyten, Dario Simic ve Legrottaglie gibi birçok futbolcuyla temas kuran, ancak olumlu sonuç alamayan Galatasaray Yönetimi, aradığı ismi İngiltere’de buldu... Savunma hattını tecrübeli bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Liverpool’un 34 yaşındaki stoperi Sami Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi. 2 ay kadar önce kulübüyle mukavele yenileyen Hyypia’nın, Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı da, gelen haberler arasında. Menacerler vasıtasıyla, tarafların yıllık ücret konusunu görüştüğü ileri sürüldü.
İtandje bitmek üzere
Hyypia yeşil ışık yakınca, Liverpool’la bonservis pazarlıklarına başlayan yönetim, bu transferi 10 Temmuz’daki Duisburg kampına kadar bitirmeyi hedefliyor. Diğer taraftan kaleci arayışlarını da sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Liverpool’un bir başka oyuncusu Charles İtandje’ye teklif götürmüştü. 26 yaşındaki 1.93’lük eldivenle her konuda anlaşmaya vardığı öğrenilen yöneticilerin, Fransız kalecinin 4 milyon Euro olan bonservis bedelini aşağı çekmeye çalıştığı belirlendi. İtandje, geçtiğimiz sezon Liverpool’da Reina’nın yedeği olarak görev yapmış ve 7 maçta şans bulabilmişti.
Redrum
29.Haziran.2007, 20:32
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, ...
Bir tek fanatikte geçiyor arkadaşlar bu haber.
nerazzuri
29.Haziran.2007, 20:38
Aykut büyük ihtimal ayrılır takımdan. Almanya'ya gider.
Onurap
29.Haziran.2007, 20:38
Hyypia çok mu aradılar acaba..?Doğruysa tabi...Liv üstüne para bile verebililir..
eGowiCh
29.Haziran.2007, 20:41
Galatasaray yönetimi Liverpool'un yedek kalecisi Charles İtandiye'yi İstanbul'a getirdi.
NTV SPOR
hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 20:49
Aykut ne düşünüyordur acaba şimdi, çok merak ediyorum ?
anilton
29.Haziran.2007, 20:49
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, ...
Bir tek fanatikte geçiyor arkadaşlar bu haber.
Ntvspor G.Saray'ın İtandje'yi gizlice İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığını söyledi.Liverpool'a 2 milyon sterlin verilecekmiş...
Redrum
29.Haziran.2007, 20:51
Canım benim Hyppia'dan bahsediyorum ben.
El Comandante
29.Haziran.2007, 20:53
itandje bence iyi bir transfer,Aykut yedek kaleci olarak kalir takimda(umarim).
Vieri
29.Haziran.2007, 20:53
Hyypia'yı ne yapacakmış Galatasaray çok merak ediyorum pek inandırıcı gelmiyor bu adamın transferi
anilton
29.Haziran.2007, 20:54
Canım benim Hyppia'dan bahsediyorum ben.
Tamam o zaman pardon...
hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 20:57
Itandje'yi bir defa izledim ben. Üst düzey bir kaleci değil bana göre.
ms1907
29.Haziran.2007, 21:01
Bence Aykut formayı kaptırmaycak bu yeni gelene tabi belli de olmaz hayrlı olsun Gs' ye...
deniz.91
29.Haziran.2007, 21:04
Itandjenin aykuttan çokta iyi birisi olduğunu düşünmüyorum boşa alıyor gs kanımca
Nocna Mora
29.Haziran.2007, 21:32
Itdandje gelirse gereksiz bir transfer olur kaleci dediğin 1 kere alınır sonuçta :D:D:D:D
Prowler84
29.Haziran.2007, 21:56
Sen git Isaksson gibi adamı elinden kaçır sonra git Itandje diye bi adamı getir.Umarım iyi bir kalecidir hiç izlemedigim için yorum yapamayacagım.
PesimiSTyLa
29.Haziran.2007, 22:02
Bende kendisini hiç izlemedim. Nedir ne degildir bilmiyorum. İzleyip görecegiz. Fransa liginde iyi performans gösteriyormuş ve o dönem milli takıma kadar yükselmiş. L'pool a yedek kaleci olarak transfer olmuş ve doğru dürüst forma sansı bulamamış.
Bunlar duyduklarım. Ben izlemedigim için kendim yorum yapamıyorum. Umarım boşa transfer olmaz.
anilton
29.Haziran.2007, 22:11
Bu transfer kesin Ogan Tarhan imzalı bence...
PesimiSTyLa
29.Haziran.2007, 22:16
İtandje ilginç gercekten ismi cıkmadan önce sorulsa bana kimde oynadığını bilmiyordum acıkcası :p Umarım iyi olur :)
hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 22:19
Ben Itandje'yi Lens'te iken de biliyordum ancak hiç dikkat etmemiştim. Liverpool'a transfer olmadan önce ligde 170 maçta görev almış. Bu konuda tecrübe sıkıntısı olmaz ama avrupa için yeter mi onu bilmiyorum.
Prowler84
29.Haziran.2007, 22:27
Taylan kaynak nedir?
Orkun mu :) Orkun'u Konyaspor istiyor diye neredeyse bayram ediyoruz.Hem elimizden çıkartmış hemde para kazanmış olcaz .Galatasaray gibi bir takımın kalecisi olcak adam degil Orkun.Kötü bir kalecimi hayır asla degil ama yeterli degil gercekleri kabul etmemiz gerekiyor.
Aykut'a gelince cok sevdigim bir isim kendisi ama çok eksikleri var onunda.Bu sezon tüm maçlarda Aykut oynamış olsaydı gelişmesi daha fazla olurdu.
Isaksson'u kimi arkadaslar küçümsüyor hayretle karsılıyorum.Elimizden kaçırmamız cok büyük bir kayıp oldu.Umarım bu afrika panteri gözümüzü kara çıkartmaz :P
PesimiSTyLa
29.Haziran.2007, 22:29
Orkun gitsin de Aykut takımda kalmalı.
anilton
29.Haziran.2007, 22:34
Alman ''Bild am Sonntag'' gazetesi, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Lincoln'un VfL Wolfsburg'a gelmek istediği için Türkiye'ye dönmediğini iddia etti.
Haberde, ''Lincoln, Magath'a gitmek için mi asıyor?'' başlığıyla verilen haberde, FC Schalke 04'ün eski oyun kurucusu Lincoln'un Galatasaray'dan kovulmanın eşiğinde olduğu ve Lincoln'un mazereti olmadan 3 gündür antremanlara katılmadığından dolayı da 150 bin Avro ceza ödeyeceği belirtildi.
Lincoln'nun Galatasaray'da mutlu olamadığı, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe'nin Lincoln'a bağımlı olmadıkları sözlerine de yer verilen haberde, Lincoln'u 2006 yılında Ballack'in yerine Bayern München'e transfer etmek isteyen şimdiki VfL Wolfburg'un teknik direktörü Felix Magath için bir şans olduğu belirtildi.
Magath, Lincoln'un iyi bir orta saha oyuncusu ve güçlü bir oyun kurucusu olduğunu söyledi.
Haberde ayrıca, Lincoln'un Wolfsburg'da oynayan Grafite'nin arkadaşı olduğu, kendisinin Wolfsburg'a gelmesinden dolayı sevineceği, iki arkadaşın sürekli telefonla görüştükleri kaydedildi.
hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 22:36
Güzel olur. Sorumsuzluk diz boyu, gitsin.
Xipe Totec
29.Haziran.2007, 22:41
Ne Lincolnmüş abicim ya.. Direk Almanyaya geçiş yapsın gelmesin Türkiyeye.. Bu vakitten sonra gelse zaten ne yararı olur ki..
PesimiSTyLa
29.Haziran.2007, 22:46
Valla gitse üzülmem acıkcası. Bedava gidemez zaten. Wolfsburg Wolfswagen gibi bir gücü arkasına almış bu sene önemli isimler takımına kazandırmış bir kulüp. Verirlerse Bonservisi yönetim de satmayı ciddi olarak düşünür bence..
Bir de bu arkadaslık mevzusu var ya tam komedi :D Herkesin bi arkadası var diye o kulübe yolluyor basın. bknz Kuranyi - Lincoln arkadas ve Kuranyi Gs flörtü; Carlos - Ronaldo ile arkadas Ronaldo fb de ; Özhan canaydın - Haim Fresco ile arkadas , Fresco ne zaman fransa liginden oyuncu almaya kalksak bize yardım eder(nedense hiç bir oyuncu gelmedi :n: ) vs vs . :D
El Comandante
29.Haziran.2007, 22:49
Yahu yaziklar olsun bu adama.Okadar arkasinda durdu bu taraftar,1 sene boyunca yatti ama yine taraftar Lincooollln diye bagirdi,onu bagrina basti.Bu adam ise yan gelip yatmaya,gününü gün etmeye devam ediyor.Yahu insanda biraz utanma,gurur,terbiye olur yav ! Okadar para aliyor,hicbirsey oynamiyor,bari antremanlara zamaninda katil !
King_91
29.Haziran.2007, 23:11
Yahu yaziklar olsun bu adama.Okadar arkasinda durdu bu taraftar,1 sene boyunca yatti ama yine taraftar Lincooollln diye bagirdi,onu bagrina basti.Bu adam ise yan gelip yatmaya,gününü gün etmeye devam ediyor.Yahu insanda biraz utanma,gurur,terbiye olur yav ! Okadar para aliyor,hicbirsey oynamiyor,bari antremanlara zamaninda katil !
ve ne yazık ki gelicek ilk maça çıkacak butun stad lincoooooln lincooooooln diyecek orda varını yoğunu ortaya koyan adamlara ayıp olacak.Bence de gelmese de olur hem wolfsburg iyi para verir.
PesimiSTyLa
29.Haziran.2007, 23:21
ve ne yazık ki gelicek ilk maça çıkacak butun stad lincoooooln lincooooooln diyecek orda varını yoğunu ortaya koyan adamlara ayıp olacak.Bence de gelmese de olur hem wolfsburg iyi para verir.
Yok Lincoln için cicim ayları gecti, treni kacırdı. Adam gibi oynamazsa taraftar yüzüne bakmaz onun. Genel tepkiler bu yönde.
Redrum
29.Haziran.2007, 23:27
arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da, şimdi yıllardır sorun çektiğimiz AMC mevkisine oyuncu mu arayalım tekrar? Elindeki kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Biz kolaya kaçmayalım, ben hala güveniyorum Lincoln'e. Takıma faydası olacaktır. Biz desteğimizi yine yaparız arkadaş. O oynamazsa kendi ayıbı artık..
King_91
29.Haziran.2007, 23:29
Yok Lincoln için cicim ayları gecti, treni kacırdı. Adam gibi oynamazsa taraftar yüzüne bakmaz onun. Genel tepkiler bu yönde.
inşAllah. çünkü bu vurdumduymazlıkları artık sınırı aştı.Millet tüm sezon sakat oynuyor çalışıyor didiniyor,lincoln yatıyor antrenmana katılmıyor.maça çıkınca lincoooolln yazık günah!!
Sirius Black
29.Haziran.2007, 23:48
kullanıcı adımdan utanıyorum resmen...
PesimiSTyLa
30.Haziran.2007, 00:32
arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da, şimdi yıllardır sorun çektiğimiz AMC mevkisine oyuncu mu arayalım tekrar? Elindeki kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Biz kolaya kaçmayalım, ben hala güveniyorum Lincoln'e. Takıma faydası olacaktır. Biz desteğimizi yine yaparız arkadaş. O oynamazsa kendi ayıbı artık..
Amc siz oynarız. Klasik 4-4-2. Ortasahanın göbegi de Tobi-Topal olur. Daha da iyi olur ;;)
Bordo61Mavi
30.Haziran.2007, 01:02
Lincoln u satsin Galatasaray, bu saaten sonra bi yarari olmaz. Bukadar disiplinsiz bi futbolcuyu ne yapcaklar ?
hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 01:04
uA'da bu konuda çok titiz. Lincoln için geçen seneki ortam olmayacak, eğer kendine çeki düzen verebilirse o zaman düşünülür.
barahir
30.Haziran.2007, 01:16
Arkadaşları Burda ter dökerken, Ülkesinde Keyifle def çalan birisinin bu hareketi kabullenemez bence.. Kim olursa olsun..
GeNç KaRTaL
30.Haziran.2007, 01:30
Bence Lincoln Galatasaray'ı kafasında bitirmiş.Ayrılmak için böyle davranıyor.Çünkü geçen sezon sezon başı hariç çok az katkısı vardı aldığı paraya göre.Bunun için bu sezon çok çalışıp elinden gelenin en iyisini yapmak yerine antremana katılmıyor.Bunun tek bir izahı var bence:Takımdan gönderilmek için bunları yapıyor..
Bence satılsın.Sezon başında böyle arıza çıkaracaksa pek yararlı olmaz yine.
deniz.91
30.Haziran.2007, 01:37
Lincolnun bu tavırları buraya para için geldiğin gösteriyor yazık egrçekten böyle bir isime yakışmıyor hiç
Nedvedmania
30.Haziran.2007, 02:13
Şartlar sunuldu
Kamerun asıllı Fransız kaleci Charles Itandje'ye transfer şartları sunuldu! Beklemedeyiz
Yeni sezon için yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasarayımız, Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje'yi, İstanbul'a getirip, şartlarını sundu. Görüşmelerin olumlu geçtiği ancak karar vermek için süre isteyen İtandje'nin İngiltere'ye dönmeden kararını Galatasaray yönetimine bildireceği belirtildi. Öte yandan Liverpool'un kalecisi Reina'nın yedeği olan Charles Itandje ile ilgili sorulara sabahki antrenmanın ardından cevap veren teknik direktör Michael Skibbe, "Ben özellikle Galatasaray gibi büyük kulüplerde her pozisyon için birçok iyi oyuncu olması gerektiği kanısındayım.
Hem Orkun hem de Aykut geçen sene çok iyi performans gösterdiler. Takım için gerçekten çok faydalı oldular. Onların yanında çok iyi bir kalecinin olması bence tüm takımın hayrına olacaktır. Bunun faydasını göreceğiz. Bence bütün pozisyonlarda buna benzer bir uygulama olmalı. İtandje bizim takip ettiğimiz kalecilerden biri. Eğer anlaşma gerçekleşirse önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacaktır" şeklinde cevaplandırdı.
Kaynak: DHA
Lincoln'ün derdi başka
Alman Birinci Ligi Bundesliga ekiplerinden VfL Wolfsburg'un, Galatasarayımızın Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln'ü önümüzdeki sezon için transfer etmeyi düşündüğü öne sürüldü. Bild am Sonntag Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre, Wolfsburg Teknik Direktörü Felix Magath'ın, Lincoln'ü kadrosunda görmek istediği, bu nedenle Lincoln'ün Türkiye'ye gitmediği belirtildi.
Galatasarayımızın sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen antrenmanlara katılmayarak ülkesi Brezilya'da film çekimi yaptığı öne sürülen futbolcusu Lincoln'e 150 bin Euro para cezası vereceği de haberde kaydedildi. Gazetenin haberinde, ayrıca kulübümüzde sorunlu bir sezon geçiren sambacının İstanbul'da mutsuz olduğu ifade edildi. Sarı-Kırmızılı ekibimizin yeni Alman hocası Skibbe'nin "Biz Lincoln'e bağımlı bir takım kurmuyoruz" şeklindeki sözleri de gazete de yer aldı.
Bild am Sonntag, Magath'ın Brezilyalı oyuncuyu Bayer Münih'de antrenör olduğu dönemde de Chelsea'ye giden Ballack'ın yerine istediğini, ancak kulübün Van Bommel'i transfer etmesi nedeniyle bunun gerçekleşemediğini yazdı. Wolfsburg'da oyun kurucu pozisyonu için futbolcu arayan teknik adamın, Lincoln'ü bir kez daha gündemine aldığı ifade edildi. Lincoln'un çok yakın arkadaşı olan Grafite'nin Wolfsburg'da oynamasının da Almanya'da futbol oynaması için bir önemli bir nedenlerden birisi olduğu kaydedildi.
İTANDJE İSTANBUL'DA
Yeni sezonda yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasarayımız, Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje'yi, İstanbul'a getirdi. Galatasarayımız ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a gelen Itandje'nin Galatasaray Kulübü'nü ve İstanbul'u göreceği öğrenilirken, oyuncu ile transfer pazarlıklarının da halen devam ettiği kaydedildi.
İki tarafın anlaşması halinde Charles Itandje ile sözleşme imzalanacak.
Kaynak: AA
"Lincoln salı günü idmanda"
Galatasarayımız, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln'un antrenmanlara, 1 Temmuz Salı günü katılacağı bildirildi. Galatasarayımızın teknik direktörü Michael Skibbe, antrenman sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Lincoln'un çalışmalara salı günü katılacağını söyledi.
Böylece 5 gündür haber alınamayan Brezilyalı oyuncu için tartışmalar son bulurken, çalışmayı izleyen yaklaşık 50 kişilik taraftar, "Lincoln nerede" diye tezahüratta bulundu.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen ve milli takımlarda yer alan oyuncuların katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcularımız, tek pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı.
(A) takımı oyuncuları ile PAF takımı oyuncularının karşılaştığı maçta, futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Ümit, Hasan ve Aydın attıkları birbirinden güzel gollerle antrenmanı izleyen taraftarlardan bol bol alkış aldılar. Antrenmana, ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını tesislerde sürdüren Semih ve Uğur ile tedavisini Almanya'da sürdüren Serkan katılmadı.
yunusgs
30.Haziran.2007, 03:13
İnşallah Itandje gelir.Yetenekli bir kaleci.Avrupada kalemiz sağlam olur.Lincoln artık gitsin klübe geldi sürekli sorun yapıyor Emre abime katılıyorum Linderoth-Topal oynarız son derece güzel olur.
Bordo61Mavi
30.Haziran.2007, 03:30
Ofansiv degilde genel (OVERALL anlaminda:) ) anlamda bakildiginda Linderoth, Lincoln den cok daha iyi futbolcu.
Mehmet Topal ise kendini gelistiren bi futbolcu, ingiliz spikerler halen Hirvatistan (yanlis hatirlamiosam) macindaki sutunu konusuyo
tolga88
30.Haziran.2007, 04:20
itandje geldi sayılır artık sırada simic sonra da bi forvet lazım.
puskas
30.Haziran.2007, 04:24
Itandje super transfer olur avrupa maclarinda cok önemli bi isim.inşallah sözleşmede imzalar.artik oda aslan olur
Emurafu
30.Haziran.2007, 04:48
Skibbe antrenman sonrasi Itandje'nin takip ettigi oyuncular arasinda oldugunu söyledi...Az önce tvden izledim:)..Skibbe iyi bir scout.Bu kaleciyi takip ettigine göre vardir bir bildigi..Henüz kesin birsey yok ama umarim Takımımız icin hayirli olur.
İtandje 19-20 yaslarinda Lens'in banko kalecisiydi. Penalti atislari sirasinda Çizgide maymunluklar yaptıgı ve rakipleri şaşırttıgi icin ünlenmis bir kalecidir.
Uchiha Itachi
30.Haziran.2007, 05:08
Skibbe antrenman sonrasi Itandje'nin takip ettigi oyuncular arasinda oldugunu söyledi...Az önce tvden izledim:)..Skibbe iyi bir scout.Bu kaleciyi takip ettigine göre vardir bir bildigi..Henüz kesin birsey yok ama umarim Takımımız icin hayirli olur.
İtandje 19-20 yaslarinda Lens'in banko kalecisiydi. Penalti atislari sirasinda Çizgide maymunluklar yaptıgı ve rakipleri şaşırttıgi icin ünlenmis bir kalecidir.
Son cümleye çok güldüm be zuhahahaha :D Bekliyoruz gelirse çok güzel olur gelmezse Aykut da iyi bi kaleci....
Nocna Mora
30.Haziran.2007, 05:15
Lİncoln 1 temmuz'da geliyormuş
King_91
30.Haziran.2007, 07:04
cufre geldi mi vikipedia da girilmiş hatta 4 numara vermişler :D
gorkemyilmazkarasu
30.Haziran.2007, 07:34
arkadaşlar itandje çok iyi bir kaleci..lens teki performansı gayet iyiydi fransa ümit milli takımında da bir çok kez görev aldı bildiğim kadarıyla tabiki liverpoolda reinanın arkasında kaldı ama kaleci yeteneği ve fiziği olarak bence üst düzey bir kalecidir.uyum sorunu da yaşamazsa kale seneye güvenilir ellerde.
PesimiSTyLa
30.Haziran.2007, 08:07
cufre geldi mi vikipedia da girilmiş hatta 4 numara vermişler :D
Gecenlerde bi yazı okudum cok hoşuma gitmişti. TSİ de mi uA mi gördüm tam hatırlamıyorum. ama şöyleydi:
"Normal biri wiki ye girip Ronaldinho Çorumspor'da diye yazabilir" demişti :D
Nocna Mora
30.Haziran.2007, 08:12
Evet o mümkün hatta birazdan deneyeceğim bakalım olacak mı?
CeNTeR_TR
30.Haziran.2007, 18:41
Galatasaray
Michael Skibbe (Tek.Dir.) (B.Leverkusen)
Ferdi Elmas (Rizespor)
Yaser Yıldız (Kartalspor)
Orhan Ak (kiralık) (Ankaraspor)
Emre Aşık (kiralık) (Ankaraspor)
Okan Buruk (İst. Büyükşehir)
Hakan Şükür (?)
Rigobert Song (Trabzonspor)
Ismael Bouzid (?)
Carrusca (?)
KaF KeF
30.Haziran.2007, 20:43
Gecenlerde bi yazı okudum cok hoşuma gitmişti. TSİ de mi uA mi gördüm tam hatırlamıyorum. ama şöyleydi:
"Normal biri wiki ye girip Ronaldinho Çorumspor'da diye yazabilir" demişti :D
Tsi'de görmüşsün..
Orası halka açık bir sözlük bende ronaldinho'ya Çorumspor yazmıştım zamanla düzeliyor;)
Revolution
30.Haziran.2007, 21:28
Klasnic'e 3 gün süre
Forvet arayışını sürdüren G.Sarayımız, listesindeki İvan Klasnic'e üç gün süre verdi. Werder Bremen'li golcünün menajeri ile anlaşan sarı-kırmızılı yöneticilerimizin, futbolcunun düşünmek istediğini söylemesi üzerine 3 gün mühlet verip beklemeye geçtiği öğrenildi. Köln'ün de talip olduğu Klasnic'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sarı-kırmızılı takımımızı tercih edebileceği belirtiliyor.
Kaynak: Pasfotomaç
İyi olur Klasnic olursa ama kaynak pasfotomaç :D..
Hyypia sesleri
Galatasarayımızın defansa takviye olarak düşündüğü Sami Hyypia tam bir istikrar abidesi
Cim Bomumuzun yeni sezonda renklerine katmak için büyük uğraş verdiği Sami Hyypia, tam bir istikrar abidesi. 34 yaşındaki stoper, Liverpool tarihinde en fazla forma giyen 20 oyuncudan biri olurken, 90 defa da Finlandiya Milli Takımı’nda görev yaptı. Hyypia, hava toplarındaki hakimiyeti ve fizik gücünün yanı sıra karakteriyle de örnek bir isim. Fin stoper, bu özellikleri sayesinde Liverpool’da defalarca kaptanlık pazubandını takmanın gururunu ve sorumluluğunu yaşadı.
Devler Ligi alarmı
Sami Hyypia, Liverpool’a 1999-2000 sezonunda, Hollanda’nın Willem 2 takımından transfer olmuştu. 5 sezon Willem forması giyen Hyypia’nın kariyerine başladığı ekip ise MyPa’ydı. Galatasaray Yönetimi, tecrübeli futbolcu için Liverpool ile pazarlıklarını sürdürüyor. Özellikle Servet Çetin ve Emre Güngör’ün ciddi sakatlıklarının bulunması ve Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına yetişemeyecek olmaları, yöneticilerimizi bu transferde çabuk davranmaları için zorluyor.
Kaynak: Fanatik
İnşallah bu da doğrudur da ikisi de yalan bence..
hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 21:34
Hyypia mı ? Neden istiyorsunuz bu adamı anlamadım, başka stoper mi kalmadı ?
El Comandante
30.Haziran.2007, 22:02
Hyypia haberleri kesinlikle YALAN.Inanmayin bu Hyypia haberlerine.(=
eGowiCh
30.Haziran.2007, 23:27
Itandje süper bir kaleciymiş diye duydum, doğru mu? Fransa'da süper oynuyormuş ama sonra Liverpool'da Reina'nın yedeği olmayı kabul edip bir anlamda hata yapmış, zira geleceği çok parlakmış ve Fransa Milli Takımında oynayacak düzeydeymiş. Gerçekten bu denilenler doğruysa süper transfer.
PesimiSTyLa
30.Haziran.2007, 23:48
@ eGowiCh
Öyle söyleniyor; ama benim için yine de bi kapalıkutu.
Song da bi röportajında Lensden eski takım arkadası oldugunu ve çok iyi bir kaleci oldugunu söylemiş. İzleyip görecegiz.
GeNç KaRTaL
30.Haziran.2007, 23:53
İtandje hakkında denilenler doğrudur.Tigana zamanında bizde baya ilgilenmiştik ama alamamıştık.Tigana'yı bilirsiniz oyuncudan iyi anlar.
Nocna Mora
01.Temmuz.2007, 00:45
Itandje'de pürüz!
Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği ve sakladığı Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje ile anlaştığı, ancak bonservisde pürüz çıktığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların Itandje ile yıllık 1 milyon 400 bin euro karşılığı anlaştığı, LigTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Liverpool'un istediği 1.5 milyon Euroluk bonservis bedelini ise düşürtmeye çalıştığı belirtildi. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in pazarlık yapmak için İngiltere'ye gittiği öğrenildi.
Bir sezon önce 7 yıl kalesini koruduğu Lens'den ayrılıp, Liverpool'a transfer olan Kamerun asıllı Fransız kaleci; Premier Lig'de hiç forma giyemedi... Liverpool kalecisi Reina'nın yedeği olarak bekleyen Itandje, sadece 7 kupa maçında görev yaptı. Lens'te ise 7 sezonda 170 maç oynayan İtandje, penaltı atışlarında rakip oyuncuyu şaşırtmak için yaptığı ilginç hareketlerle tanınıyor.
Itandje'nin bonservis sorunun çözmek için İngiltere'ye giden Adnan Sezgin'in Teknik Direktör Skibbe'nin tercih ettiği stoper adaylarıyla da görüşmeler yapacağı bildirildi.
Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarının 5. gününde de takıma katılmayan Lincoln'un yarın İstanbulda olacağı açıklandı. Sarı kırmızılı futbolculardan Hasan Şaş, Aykut, Volkan, Barış, Ümit Karan bugün sağlık kontrolünden geçtiler.
klasgs
01.Temmuz.2007, 00:57
arada ucurum varmıs ya 1.4 1.5 m euro 1.4'u veren 1.5 de verir allahallahh
Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 01:47
yahu aradaki fiyat zaten bir uçağın gidiş geliş parası bişey farketmiyecekki :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buda başka yerden bir haber
Tek sorun para!
Galatasaray'ın, Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje ile bugün yaptığı görüşmeler kesin sonuç vermedi.
Sarı kırmızılı kulüp, Liverpool ile bonservis sorununu çözmesine rağmen Senegal asıllı Fransız kaleci ile transferde tam anlaşma sağlayamadı.
2 gündür İstanbul'da bulunan, şehri ve Florya Metin Oktay Tesisleri'ni son derece beğenen Itandje, ekonomik koşullarda sarı kırmızılı kulüple kesin anlaşma sağlayamadı. Itandje'nin 3 yıllık kontrant karşılığında yıllığı 1.8 milyon Euro olmak üzere 5.4 milyon Euro'da diretmesi, sarı kırmızılı yönetimi zora sokuyor.
Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise transfer politikalarında hiçbir futbolcuya ödün vermeyeceklerini ve Galatasaray'ın teklifini kabul etmemesi halinde Itandje ile anlaşma yapmak için zorlamayacaklarını ifade etti.
Bu arada sarı kırmızılı kulübün Fransız kaleciye yıllık 1.2 milyon Euro önerdiği öğrenildi.
Ve ayrıca
Zorunlu Açıklama: Fotogol Gazetesi
Bugün Fotogol Gazetesi'nde yer alan Şükrü Kaya imzalı Adnan Polat söyleşisi tamamen hayal ürünüdür.
Başkanımız Adnan Polat böyle bir röportaj vermemiştir.
Bu tür yalan haberler devam ederse, söz konusu yayın organı için daha önce açıklanan yaptırımlar uygulanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Görüyorsunuz arkadaşlar adamlar hayali röportaj bile yapabiliyor :D
deniz.91
01.Temmuz.2007, 02:14
Aradaki miktar o değili gs oyuncua maaş olara 1.4 verecekmiş liverpool ise 1.5 isytiyomuş
Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 02:18
iyide maaş oyuncu ile konuşulur liverpoola neki ?
deniz.91
01.Temmuz.2007, 02:26
iyide maaş oyuncu ile konuşulur liverpoola neki ?
Maaşa zaten 1.4mnye anlaşılmış ama bonservis 1.5mnymiş indirim isteniyomuş yani:)
Nocna Mora
01.Temmuz.2007, 05:11
Evet Liverpool Sorun çıkarıyormuş..
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2007, 05:24
Oysaki burdaki gazeteler Liverpool un buyuk kolaylik saglicani soyluyodu, neden sorun cikariyolar anlamadim
Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 05:59
Maaşa zaten 1.4mnye anlaşılmış ama bonservis 1.5mnymiş indirim isteniyomuş yani:)
hee anladım :)
Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 06:13
Oysaki burdaki gazeteler Liverpool un buyuk kolaylik saglicani soyluyodu, neden sorun cikariyolar anlamadim
Bu konularda İngiliz Basınına inanmak daha mantıklı gibi. :)
Oghuse
01.Temmuz.2007, 06:40
Arkadaşlar Barusso noldu bize kiralık gelmişti opsiyon kullanılıp satın mı alınacak yoksa gönderilecek mi bu konuda bilgisi olan var mı?
gorkemyilmazkarasu
01.Temmuz.2007, 07:43
Arkadaşlar Barusso noldu bize kiralık gelmişti opsiyon kullanılıp satın mı alınacak yoksa gönderilecek mi bu konuda bilgisi olan var mı?
barusso geri gönderildi satın alma opsiyonu kullanılmadı
King_91
01.Temmuz.2007, 08:28
barusso geri gönderildi satın alma opsiyonu kullanılmadı
barusso fm'de çok manyak oluyo inşallah çok ahlayıp vahlamayız ileride.fena da oyuncu değildi hani .sağ bek oynamadığı dönemlerde iyiydi yani
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2007, 08:44
Bu konularda İngiliz Basınına inanmak daha mantıklı gibi. :)
Iste, bende ingilterede oturuyom. Ondan dedim, hatta baskanlari aciklama yapti iste, istemedikleri oyuncularda kolaylik saglicaklarini.
Lucas Neill
01.Temmuz.2007, 19:46
Ya Hyypia, ya Pokrivac!
EURO 2008’de sakatlanan Servet Çetin ve Emre Güngör’ün 13 Ağustos’taki Şampiyonlar Ligi elemelerine yetişemeyeceği kesinlik kazanınca, Galatasaray Yönetimi stoper arayışlarına hız verdi. Dört koldan atağa kalkan yönetim, 2009’a kadar kontratı sürmesine rağmen Aslan’a yeşil ışık yakan Sami Hyypia’nın işini bitirmek için Liverpool’a pres yapmaya başladı. 34 yaşındaki oyuncunun alternatifi ise Fransa’da ortaya çıktı. Fransızlar’ın ünlü futbol sitesi football365.fr, Cim Bom’un Monaco’da forma giyen Hırvat stoper Pokrivac’la temaslara başladığını yazdı.
01.07.2008
Kaynak : Fanatik
KaF KeF
01.Temmuz.2007, 19:50
Isaksson da elden kaçıyor!..
Yabancı kaleci arayışlarını Itandje ile sonlandırması beklenen Galatasaray uzun süreden beri peşinden koştuğu İsveçli Isaksson'u da elinden kaçırmak üzere... Geçen sezon Manchester City'de oynayan Isaksson'un PSV Eindhoven ile anlaştığı öğrenildi.
Brezilyalı kalecisi Heurelho Gomes'i İngiliz ekibi Tottenham'a kaptıran PSV'nin Isaksson'u Hollanda'ya getireceği ve daha sonra resmi sözleşmenin imzalanacağı bildiriliyor.
Bu arada, Hollanda medyasında çıkan haberlerde, Isaksson'un Çarşamba günü Eindhoven'a geleceği ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra imza atacağı belirtiliyor.
Galatasaray Liverpool'un yedek kalecisi Itandje'yi İstanbul'a getirtmiş fakat görüşmelerde pürüz çıkmıştı.
(Ligtv.com.tr)
yunusgs
01.Temmuz.2007, 20:04
Teknik Direktör gibi transferde de sıkıntı yaşıyoruz artık gelsin bir kaleci ve stoper.
Nocna Mora
01.Temmuz.2007, 23:34
Evet ya yoksa alamayacağız kimse..
Lucas Neill
01.Temmuz.2007, 23:37
Arkadaşlar bu transferlerde ha deyince olmuyor.Biraz sabır göstermek lazım geç kalmış olabilir transferler ama yöneticilerin işleri de kolay değil...
Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 23:38
Ben Adnan sezgini anlamıyorum "Maddi konuda ufak bir pürüz var ama karşı taraf teklifimizi kabul etmezse hiç ısrar etmeyiz geri çekiliriz"diyor
klasgs
01.Temmuz.2007, 23:45
ince eleyip sık dokuyorlar.
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 01:37
Ben Adnan sezgini anlamıyorum "Maddi konuda ufak bir pürüz var ama karşı taraf teklifimizi kabul etmezse hiç ısrar etmeyiz geri çekiliriz"diyor
En doğrusunu yapıyor bence Sezgin, oyuncudan yana tavır takınırsa eğer taviz verebilir, böyle yaparak minimum ücretten anlaşacaklar, bu da Galatasaray'ın menfaatine olacak.
Onurap
02.Temmuz.2007, 01:59
Hyypia gelirse facia olur...Bence bu adam bitmiş..,
Nedvedmania
02.Temmuz.2007, 02:06
En doğrusunu yapıyor bence Sezgin, oyuncudan yana tavır takınırsa eğer taviz verebilir, böyle yaparak minimum ücretten anlaşacaklar, bu da Galatasaray'ın menfaatine olacak.
O sebeple yaptığını biliyorum ama bu şekilde çok oyuncu kaçırdık
yunusgs
02.Temmuz.2007, 04:54
Arkadaşlar bu transferlerde ha deyince olmuyor.Biraz sabır göstermek lazım geç kalmış olabilir transferler ama yöneticilerin işleri de kolay değil...
Abi Trabzonspor nasıl aldı sayısız oyuncuyu biz neden alamıyoruz?
klasgs
02.Temmuz.2007, 05:53
trabzon helal olsun ıyı topcular aldılar lıge zewk katsınlar bari hep erkenden hawlu atıyorlar
Emurafu
02.Temmuz.2007, 06:26
Carrusca Cruz Azul'da Mı?? Meksika medyası kesin bir dille duyurmuş haberi:)
http://www.tycsports.com.ar/global/not_detail.php?id=41070
Bu sitede kiralık gittiğini yazıyor, yeni haber:)
http://www.prensalatina.com.mx
Bu site yerel TV tarafından transferin açıklandığını , ama kiralık mı bonservisiyle mi olduğunu belirtmemiş.
Ayrıca şu sitelerde de haberler mevcut;
http://ovaciones.com/imprimir.php?id_n=7854&PHPSESSID=aa3eacddb6bddb12cda20c4f82e9cc3c
http://www.oem.com.mx/esto/notas/n752721.htm
Addolorato
02.Temmuz.2007, 06:45
Carrusca çok yetenekli bir futbolcu ama değerlendiremedik bari kiraya verelimde kontenjanı doldurmasın boş boş
Alicanfmfan
02.Temmuz.2007, 06:47
Abi Trabzonspor nasıl aldı sayısız oyuncuyu biz neden alamıyoruz?
Yunuscum trabzon baya oyuncu aldı ama aldıgı oyuncularada bakmak gerek :). Öyle olsaydı bizde alırdık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lincoln'ü düşünmeden satalım hatta serbest bırakalım satamıyorsak eger boşuna doldurmasın kontejyanı .Artık istemiyorum saten başından beri karsıydım
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 07:08
Itandje çıkmaza girdi
Galatasaray'ın anlaştı gözüyle baktığı kaleci Charles Itandje'de komisyon krizi yüzünden ciddi sorunlar çıktı. Sarı kırmızılı yönetim Liverpool Kulübü ile bonservis sorunu çözmesine rağmen, İtandje'nin menajerlerinin para hırsına taviz vermedi. 3 gündür İstanbul'da bulunan ve Galatasaray tarafından ağırlanan İtandje, İstanbul ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nin çok beğenmesine rağmen transfer gerçekleşmedi.
İtandje'nin iki menacerinin üç yıllık sözleşme süresi karşılığında 500 bin euro komisyon talep etmeleri Galatasaray Yönetimi tarafından kabul görmeyince bitti gözüyle bakılan transfer çıkmaza girdi. Futbol A,Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin bu konuda yaptığı açıklamada "İtandje'nin kulübü ile bonservis sorununu çözdük. Kendisi ile ekonomik koşullarda büyük ölçüde anlaştık. Ancak iki menajeri 500 bin euro gibi açıktan komisyon isteyerek bizi bu işte gereksiz yere zorladılar. Biz teklifimizi yaptık kabul ederlerse bu iş olur. Yoksa geldikleri gibi giderler" diye konuştu.
01.07.2008
Kaynak : DHA
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2007, 07:16
Yunuscum trabzon baya oyuncu aldı ama aldıgı oyuncularada bakmak gerek :). Öyle olsaydı bizde alırdık..
Biz tecrubeli kalecimzii aldik, Galatasaray halen bekliyor. Tony Sylva ya hayir dicenizi sanmiyorum
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 07:29
Trabzon'Un aldığı oyuncular Ligin en iyi Türk oyuncuları
Emurafu
02.Temmuz.2007, 07:29
Galatasaray’a 2 sezon önce “yeni Ribery” olarak transfer edilen ancak iki elin parmağı kadar bile maça çıkamayan Carrusca yeniden Meksika’da.
Meksika Ligi takımlarından Cruz Azul, Carrusca’yı Galatasaray’dan 1 sezonluğuna kiraladı. Galatasaray böylelikle yabancı kontenjanı konusunda rahat bir nefes almış oldu.
MARATON.COM.TR
Haber Türk medyasına düşmeye başladı..Kiralık olarak gitmesi iyi oldu..
02.Temmuz.2007, 07:51
Trabzon'Un aldığı oyuncular Ligin en iyi Türk oyuncuları
Hatta dünyanın sayılı futbolcuları;
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 08:16
Neden dalga geçiyorsun ki yalan mı aldıkları oyuncular çok mu kötü?
King_91
02.Temmuz.2007, 08:17
carrusca kiralık gitmiş hayırlı olsun.inşAllah istediği forma şansını bulur ve kendini gösterir çünkü bu cidden son şansı
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 08:23
Evet aslında iyi bir oyuncu Carrusca ama Galatasaray'a uygun değil fiziği de zayıf olduğu için TSL'de eriyor :D
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2007, 09:01
Hatta dünyanın sayılı futbolcuları;
Alacaniz kaleci sanki cok sayili bi isimya :D
Ben halen galatasarayin Aykutla devam etmesi gerektigini dusunuyorum
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 09:47
Aykut'un Şampiyonlar Ligi Maçlarında güven vermediğini düşünüyor yönetim...
Xipe Totec
02.Temmuz.2007, 09:48
Carruscanın kiralık olarak gönderilmesi iyi olmuş.. 1 yıl meksikada oynasın bakalım nasıl bir gelişme gösterecek.. ben umutla hala birşeyler bekliyorum ama:)
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 09:56
Gelişme göstermez bence Türkiye'de sergileyemediği yeteneklerini sergiler ve seneye iyi bir paraya uçup gider:D:D:D
hp-fm-gs
02.Temmuz.2007, 09:59
carrusca'yı beğeniyorum fakat fiziği çok yetersiz ve istikrarı yok. birde Arda faktörü vardı önünde. bu takımda kalmaz artık, seneye gönderilir..
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2007, 10:12
Aykut beklemis bukadar sene, kale ondan alinmaz ins. Yabanci hakini baska yerde kullansin cimbom
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 10:12
Evet bencede gönderilecek
ThersoN
02.Temmuz.2007, 10:29
Carrusca da ki ışıgı nedense bir tek biz göremiyoruz :D
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 14:02
Arkadaşlar vikipedia'da Itandje Galatasaray'da yazıyor..
Itandje'nin profili
2008 senesi itibarı ile 2.3 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştur. Numarası bile belli:1:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Ronaldinho Galatasaray'da vikipediay'ya acaba kim yazmış :D:D:D:D:D:D:D:D:DTabiki de ben hemen girin kimse değiştirmeden :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronaldinho
Nedvedmania
02.Temmuz.2007, 16:03
Arkadaşlar vikipedia'da Itandje Galatasaray'da yazıyor..
Itandje'nin profili
2008 senesi itibarı ile 2.3 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştur. Numarası bile belli:1:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Ronaldinho Galatasaray'da vikipediay'ya acaba kim yazmış :D:D:D:D:D:D:D:D:DTabiki de ben hemen girin kimse değiştirmeden :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronaldinhowikipedia halka açık bir sitedir isteyen istediğini yazabilir.
Son bir hafta
GALATASARAY'DA transferi yürüten Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, imzaların en geç bir hafta içinde atılacağını söyledi. Yönetim ve teknik direktör Skibbe'nin uyum içinde çalıştığını belirten Sezgin, "Listemiz belli. Alternatifleri de bekliyor. En ekonomik ve en iyi transferi yapacağız" dedi.
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 16:06
wikipedia halka açık bir sitedir isteyen istediğini yazabilir.
Son bir hafta
GALATASARAY'DA transferi yürüten Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, imzaların en geç bir hafta içinde atılacağını söyledi. Yönetim ve teknik direktör Skibbe'nin uyum içinde çalıştığını belirten Sezgin, "Listemiz belli. Alternatifleri de bekliyor. En ekonomik ve en iyi transferi yapacağız" dedi.
Wikipedia'yı biliyorum üyeyim de zaten :D Ayrıca transfer politikamız doğru ancak stoper alacaksak Gökhan Zan gibi topu ıskalayan oyuncu almayalım..
Nedvedmania
02.Temmuz.2007, 16:19
İssakson PSV ye gitmiş İtandje yede rest çekmişiz oda iptal olmuş yani 1 numara sil baştan oldu :) Ben demiştim Adnan sezgin böyle yaparsa çok adam kaçar diye
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 16:22
Itandje ve İsaksonn kaçtı bakalım şimdi kim kaleye gündeme gelecek :)
Nedvedmania
02.Temmuz.2007, 16:24
"En az 20 milyon euro"
Başkanımız Adnan Polat Arda'yı transfer etmek isteyen kulüplere yol gösterdi
Galatasarayımızın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın talipleri artarken, sarı-kırmızılı kulübümüz her geçen gün değerlenen oyuncuyu satmak istemiyor. EURO 2008 öncesinde, "Arda'yı almak isteyen en az 20 milyon euroyu gözden çıkartmalı" diyen Adnan Polat, son olarak bu fiyatı 5 milyon euro daha artırdı. Sarı-kırmızılıların başkanının katıldığı bir dost sohbetinde yakın çevresine, "Arda, kurmaya çalıştığımız 'Yeni G.Saray'ın temel taşı. Onu kesinlikle kadromuzda tutmak istiyoruz. Elimizden çıkartmamız için, kulübün mali durumunu ciddi anlamda etkileyecek bir rakam önermeleri şart. Yani kapıyı 25 milyon eurodan aşağı açarlarsa şansları yok" dediği öğrenildi.
TIMES'TAN ARDA'YA MÜTHİŞ ÖVGÜ
Genç futbolcumuzun kafasını karıştırmak isteyenlere de çatan Polat'ın aynı toplantıda menajerlerden yakındığı, "Başta Ahmet Bulut tüm menajerleri uyaracağız. Kulüp olarak futbolcuyla hiçbir problem yaşanmazken menajerler yüzünden oyuncularımızın huzurunun kaçmasını istemiyoruz" diye konuştuğu bildirildi. Öte yandan ünlü İngiliz gazetesi Times, Arda'nın Euro 2008 performansı için, "Cristiano Ronaldo'yu gölgeleyeceği kimin aklına gelirdi" yorumunu yaptı.
Kaynak: Sabah
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 16:27
Galatasaray Arda'yı 26-27 yaşına kadar satmamalı sonra bırakırız gider oynar Avrupa'da
Nedvedmania
02.Temmuz.2007, 16:30
Bu arada tüm gazetelerde Trazeguet ve arda takası yazıyor hatta Adnan sezgininde italyaya gittiği yazıyor. Eğer doğruysa arda bırakılmamalı.
Edit : İtandje : Anlaşamadık ama Galatasaray kaybetti
Bizim kaybedicek birşeyimiz yok aykutla orkunumuz var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carrusca´da Mutlu Son
02.07.2008 - 00:39:22 | Kaynak: LigTV
Galatasaray, transfer ettiğinden bu yana göndermeye çalıştığı Carrusca konusunda mutlu sona ulaştı. Meksika´nın önemli ekiplerinden Cruz Azul, 24 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına kiraladı.
Meksika basınında yer alan haberlere göre Meksika ekibi,Galatasaray´da forma şansı bulamayan yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Haberlerde bu transferin Cruz Azul´a maliyeti konusunda bir detay yer almazken, Carrusca´nın Arjantin´in gelecekteki yıldızlarından biri olarak görüldüğü ancak Türkiye´de hiç forma şansı bulamadığı kaydedildi.
Galatasaray, Carrusca´yı Estudiantes´ten 2 milyon euroya transfer etmişti. Sarı kırmızılılar, yabancı kontenjanına yer açmak için Arjantinli´yi göndermeye çalışıyordu.
Çok iyi oldu carrusca için
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 17:00
Kendini göstersin sonra gitsin :)
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 22:55
Yahu arkadaşlar eklemeyin diyoruz şöyle haberleri.Birde bu tür haberlere yorum yapmayın lütfen! ;)
zemlinskis
02.Temmuz.2007, 22:57
ah carrusca ahhhhh keşke gitmeseydin :(
Lucas Neill
02.Temmuz.2007, 23:21
Carrusca'nın gitmesi kendisi için daha iyi oldu...Kiralanmış galiba bu seneyi iyi geçirirse geri dönüp faydalı olabilir...
deniz.91
02.Temmuz.2007, 23:32
Kendini gösterir umarım hayırlı olsun
klasgs
03.Temmuz.2007, 00:11
caruscada hersey war ama fızık gucu zayıf bu tarz adamlar ıstıkrarda saglayamaz ayrıca gokhan zan gsye gelecekse hıcbır demıyorum bu kadar bekledın gokhan zan transferı ıcınmı bekledık adam tam bır berbat ıska sampıyonu bırde bu adam besıktasa hawa yapıyor begenmeyıp ımzalamıyor bu adamı tek sımartan fatıh terımdır warmı aksını ıddaa eden ? ÖLÜMÜNE CİMBOM
yunusgs
03.Temmuz.2007, 04:55
Bir futbolcu kendisini gösterecekse şans bulduğu maçlarda gösterir iyiki gitti Carrusca umarım birdaha geri dönmez.
Ouzy
03.Temmuz.2007, 05:15
Süper bir haber ya. Bouzid gitti, Carrusca gitti, takım temizlendi bayağı. Oh oh, içim ferahladı.:)
yunusgs
03.Temmuz.2007, 05:31
Evet umarım artık böyle adamlar alınmaz kaliteli olsun az olsun ama öz olsun.
PesimiSTyLa
03.Temmuz.2007, 06:41
Çok sevindim carrusca nın gitmesine. Sevmiyordum kendisini zaten. Bakalım cok övüldüğü kadar iyiyse azul da kendini gösterir. Ben inanmıyorum ona da :)
barahir
03.Temmuz.2007, 06:44
Adnan Sezginin taktik güzel; En ekonomik ve en iyi.. Böyle bi futbolcu varsa ortada hiç durmasınlar bence:)
scar face
03.Temmuz.2007, 06:47
Adnan Sezginin politikası iyi de öylesini bulmak kolay mı?Tslden kaliteli bir adam almaya kalkıyorsun milyon dolarlar havada ucusuyor?