PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

gerrrard
28.Mayıs.2007, 05:13
Mancini'mi? Bide alternatifi Cuper'miş. Offf of.

Emurafu
28.Mayıs.2007, 05:14
Suat Kaya önderliğinde özellikle gelecek vadeden isimleri kadrosuna katmaya hazırlanırken bunlardan 5'i Galatasaray alt yapısından geliyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da kursa katılan ve burada da transfer çalışmalarını sürdüren teknik direktör Suat Kaya, eski öğrencileri Uğur Can, Uğur Ateş, Mülayim, Cihancan ve Cafercan ile anlaşma sağladı. Bu futbolcuların yanı sıra isimleri henüz açıklanmayan 6-7 oyuncu ile daha anlaşan Kaya'nın bu futbolcularla birlikte perşembe günü ilimize gelerek yöneticilerle buluşturacağı kaydedildi.

Kaynak:AA

Yusuf sana kötü haberim var:D..Cafercan Antep bld ile kiralık olarak anlaşmış.Suat kaya yine ekibini kuruyor:;)..Suat kaya'nın Orduya getirdigi topculardan sadece Cafercan katkı sagladı..Gönderdikleri bu sene takımlarında yıldız oldu..

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 05:17
yusufun yikildigi an :)

Onurap
28.Mayıs.2007, 05:18
Cafercan şu fiziğini geliştiremedi gitti..Neden her teknik oyuncu fizik olarak zayf olur ki..

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 05:24
Arkadaslar lig tv haberine gore TD cumaya kadar aciklanacakmis ben burda pazar yazdiktan sonra Polatin italyaya gittigi haberini okuyunca Baran a td cuma aciklanir dedim ve 2 saat sonra bu haber geldi... kaynak saglam gibi bakalim :):)

Onurap
28.Mayıs.2007, 05:30
Abi bare ülkesini söle td nin :D

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 05:30
Mancini diye yazdim ama gormedin :)

gerrrard
28.Mayıs.2007, 05:39
Şu Mancini'yi umarım alamayız ya. Hiç istemiyorum o adamı.

batuhanry
28.Mayıs.2007, 05:45
POLAT İTALYA'DA

Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İtalya'nın Milano kentine giderek, Milan ve İnter kulüp başkanları ile özel birer görüşme yapacak. Polat'ın bu görüşmelerde işbirliği çalışmaları için birlikte neler yapılacağını palanlayacaklarını ve Milano kentinin iki dev kulübü ile gelecekte sürekli olarak turnava organizasyonlarının temelini atmayı planladığı öğrenildi. Galatasaray Başkanı aynı görüşmeyi Real Madrid kulübü ile de yaparak, 1,5 yıl sonra bitirilmesi planlanan yeni Ali Sami Yen'in açılışında İnter ve Milan kulüpleri ile birlikte 4'lü turnuva düzenleyerek muhteşem bir tören düzenlemeyi planladığı öğrenildi.
Kaynak: DHA

Bu yüzden gitmiş İtalya'ya Polat ? :s

ShevAnil
28.Mayıs.2007, 05:47
İkisininde Kariyerinde İnter var ne yazıkki.. :(

Onurap
28.Mayıs.2007, 05:55
cuper gelse keşke..Mancini kesinlikle istemiyorum..

ibo
28.Mayıs.2007, 05:57
Mancininin bizde bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum. :(

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2007, 06:15
İnşallah Mancini'yi Galatasaray'ın başında görürüz.Teknik adam olarak çok beğenirim kendisini.Forumdada bunu sık sık dile getirmiştim zaten.:D

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 06:19
Mancini gelcektir, bosa Italyaya gitmez Adnan Polat

Ilk ben acikladim :D gelcektir

gerrrard
28.Mayıs.2007, 06:24
Of ya. Kesin geliyor sanırım. Gelmesin yaa.

yunusgs
28.Mayıs.2007, 17:45
Mancini mi.Cuper gelse keşke.

ShevAnil
28.Mayıs.2007, 18:29
Özgürcan'ın Forma Bulamadığı Takımda Cafercan'ın Forma Görmesi Zaten İmkansız Gibi Bişiy

Emurafu
28.Mayıs.2007, 19:48
Almanya’dan, İtalya’ya

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da teknik direktör arayışları sürerken, Laudrup ve Sammer’den olumsuz yanıt gelmesi sarı-kırmızlıları İtalya’ya yönlendirdi.

Lig TV’nin haberine göre; Teknik direktör adayları Laudrup ve Sammer’den ret yanıtı alan Sarı Kırmızılılarda rota bu sefer İtalya. Başkan Adnan Polat dün İtalya giderek Çizme’nin önde gelen kulüpleri Milan ve İnter başkanlarıyla bir görüşme yaparak gerek hoca gerekse yabancı transfer için işbirliği yapacağı öğrenildi.

Burak'ın dedikleri bir bir cıkmaya baslıyor...

goosfraba
28.Mayıs.2007, 20:01
Galatasaray'da Hakan Şükür'ün takıma veda etmesinden sonra, bir ayrılma kararıda Song'dan geldi. Yönetimin önerdiği parayı beğenmeyen Kamerunlu ayrılma kararı aldı.
28.5.2008

Galatasaray'ın verdiği yıllık 800 bin euro'yu beğenmeyen ve Sarı-Kırmızılılarla yollarını ayıran Song, CSKA Moskova ile görüşmelerinde mutlu sona yaklaştı. Bonservisi elinde olan Kamerunlu futbolcunun Ruslar ile büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Song'un CSKA Moskova ile yıllık 1.1 milyon euro'ya el sıkıştığı öğrenildi.

fanatik

shamur1
28.Mayıs.2007, 20:05
Song ve 800 bin euro ? Yahu bizde bile bu kötü dönemde Çağdaş 1.6 trilyon , Erdinç 1 trilyon , T.Seyhan 1 Trilyona oynuyordu. Keşke Song ile biz ilgilenseydik süper olurdu.

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 20:07
Inter teknik direktörü Roberto Mancini'nin 43 yaşındaki menajeri Giorgio De Giorgis, dün gece yaptığı açıklamada Mancini'nin Inter'le ilşkisinin kesildiğini söyledi. Konuyla ilgili Inter kulübünden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Mancini'nin görevine en yakın isim olan Mourinho'nun da artık Inter'e çok yakın olduğu vurgulandı.

Chelsea'den ayrıldıktan sonra hiçbir kulüp çalıştırmayan ve 8 aydır futboldan uzak olan Jose Mourinho'nun, Inter başkanı Moratti le biraraya gelip anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Inter'den ayrılan Roberto Mancini ise, Chelsea ile sorunlar yaşayan Avram Grant'in yerine geçebileceği dedikodular arasında.

iste buda beni gercege yaklastiriyor

goosfraba
28.Mayıs.2007, 20:13
iste buda beni gercege yaklastiriyor

hımm.. mancini grant'ın yerine. grant'ta galatasaray'a ha? :)

Melekovic
28.Mayıs.2007, 20:15
Grant büyük hata olur.grant geleceğine biz teknik direktör transferi yapmayalım,böyle iyiyiz :p :p :p

PesimiSTyLa
28.Mayıs.2007, 20:18
Ne grantı :D Burak onu listeyi kabartmak için yazmıştı Grant falan gelemez.

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 20:22
mancini chelsea ye kismi degil mancini bosa cikti kismi :) chelsea mancini yi almaz kendi fikrim

deniz.91
28.Mayıs.2007, 20:36
İşler karışmış baya hereks bişe söylüyor

Emurafu
28.Mayıs.2007, 20:52
Bana göre yönetim song konusunda haklı..Song baya fazla para alıyor..Kaldıki emre ve servet gibi 2 tane stoperimiz var..Kulüb içinde para alınmadıgı zaman ilk sorun cıkaran her zaman song'du bunuda unutmayın..neyse olan oldu..

a.arıcı-11
28.Mayıs.2007, 21:23
Bence Mancin'i Türkiye'ye gelmez.Yani 3 senedir İtalya şampiyonu olmuş adamı bizim memlekete bırakmazlar.Chelsea alır.

Del Piero_10
28.Mayıs.2007, 21:26
Roberto Mancini inter'den yılda 6 milyon € alıyordu.

Cyzio
28.Mayıs.2007, 21:58
Mancini veya Grant.İkiside aynı al birini vur ötekine..

Emurafu
28.Mayıs.2007, 22:30
Burak zaten mancini alternatif cuper dedi

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 23:52
Grant bence bu 3 u icinde en iyi teknik adam. Chelsea deki futbolcular onu asla istememesine ragmen $l finali oynatti ( mourinho bile yapamadi) .

gerrrard
29.Mayıs.2007, 00:15
Grant bence bu 3 u icinde en iyi teknik adam. Chelsea deki futbolcular onu asla istememesine ragmen $l finali oynatti ( mourinho bile yapamadi) .

Kesinlikle. Ya Veh, ya Grant gelsin.

King_91
29.Mayıs.2007, 02:26
Bence ikisi de gelmesin çünkü ikisi de presli futbol oynatmıyor takımlarına Laudrup,v.Gaal gibi adamlar süper olurdu bizim takıma uygunluk açısından özellikle Laudrup Getafe'de harikalar yarattı

goosfraba
29.Mayıs.2007, 02:28
Forum dili İngilizce ve Türkçe. başka diller kullanmamaya özen gösterirsek ne yazdığınız kelimeden sizin başınız yanmaz, ne de yanlış anlaşılmazsınız.

YusufT
29.Mayıs.2007, 04:16
Jääskeläinenden bazi kurtarislar :icon_razz:

http://www.youtube.com/watch?v=AcNkEZuSiHk&feature=related

Emurafu
29.Mayıs.2007, 06:11
ligtv’ye göre rota mancini

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39113

Burak'ın dedikleri cıkmaya basladı..Kokular artıyor:D

Burak Duran
29.Mayıs.2007, 06:24
aman yarabbim :)

Addolorato
29.Mayıs.2007, 06:32
Burak ABi sence gelirmi Mancini?

Burak Duran
29.Mayıs.2007, 06:38
Ben gelecek dedim daha da yazmama gerek yok bence :) tabi kismet

Addolorato
29.Mayıs.2007, 06:45
Bence gelmez burak abi:D

Burak Duran
29.Mayıs.2007, 06:48
herkes istedigine inanabilir :)

yunusgs
29.Mayıs.2007, 18:05
Bence gelir Burak abinin söylediklerini teyid ediyor son çıkan haberler.

Burak Duran
29.Mayıs.2007, 22:57
Fotomacin haberine gor Aruna Kone Galatasaray'da....

Melekovic
29.Mayıs.2007, 22:59
Doğru mudur acaba?Başka Kone olsa da olur.Tüm Koneler iyi futbolcu piyasadaki :p :p :p

Burak Duran
29.Mayıs.2007, 23:07
valla gelme ihtimali var cunku sevilla da kadroya giremiyor

Melekovic
29.Mayıs.2007, 23:08
Geçen sene Galatasaray'a laf atmıştı Sevilla'ya giderken.Taraftar unutmadıysa pek de hoş karşılanmayabilir.Ama neticede profesyonellik.Bir şekilde kendini sevdirmenin yolunu bulur:D

El Comandante
29.Mayıs.2007, 23:08
Ben hic istemiyorum Aroune Kone´yi.Bizi cok oyalamisti,yönetim onu almak icin cok fedakarliklar yapmisti ama o kisiliksiz oldugunu Ingiltereye gidecegim ayagina yatarak bizi reddedip,Ispanyaya giderek göstermisti.Böyle futbolcuya ihtiyacimiz yok.Bunlar cakal futbolculardir,islerine gelmedi mi huzursuzluk cikarirlar,takimdaki arkadaslik ortami maglum,cürükler karismasin araya.

ShevAnil
29.Mayıs.2007, 23:10
Kerzhakov'u Alsınlar Kerzhakov'da pek forma şansı Bulamıyor Sevilla'da..

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2007, 23:13
Kerzhakov'u Alsınlar Kerzhakov'da pek forma şansı Bulamıyor Sevilla'da..

Zaten kendisi bu yüzden Dinamo Moskova'ya transfer olmuştu. ;;) Galatasaray için top sürebilen bir forvet lazım. Hızlı, top süren forvet. Nilmar olabilir veya Kone.

batuhanry
29.Mayıs.2007, 23:14
Ben hic istemiyorum Aroune Kone´yi.Bizi cok oyalamisti,yönetim onu almak icin cok fedakarliklar yapmisti ama o kisiliksiz oldugunu Ingiltereye gidecegim ayagina yatarak bizi reddedip,Ispanyaya giderek göstermisti.Böyle futbolcuya ihtiyacimiz yok.Bunlar cakal futbolculardir,islerine gelmedi mi huzursuzluk cikarirlar,takimdaki arkadaslik ortami maglum,cürükler karismasin araya.

Aynen böyle düşünüyorum..Ne kadar kaliteli oyuncu olursa olsun bu transferin gerçekleşmesini istemem.-ki zaten kaynak fotomaç-

Burak Duran
29.Mayıs.2007, 23:17
bende kone nin alinacagini sanmam ama gelen TeknikDirektor onu hizaya sokabilir bence

gerrrard
29.Mayıs.2007, 23:28
Ben dediklerinize katılmıyorum bence Kone gelirse bize çok iyi yardımları dokunur. Hatta her sene gol kralı olur. Bence gelsin. Show yapar

aysem
30.Mayıs.2007, 00:37
laudrup rijaakard scolari mancini mourinho lippi cuper veh grant... Bu 9 isimden biri gelcek buyuk ihtimalle :D bir terslik olmazsa bitti

burak bu 9 isimden senin tercihin mi mancini yoksa aldığın duyum mu mancini diyor bende birşey duydum ama bu 9 isim içinden mancini değil

Burak Duran
30.Mayıs.2007, 00:39
benim duydugum isim mancini :)

yunusgs
30.Mayıs.2007, 00:49
Kone gelirse güzel olur hızlı bir forvet bitiriciliği de yüksek.

Onurap
30.Mayıs.2007, 02:11
Mancini gelmez bence gelmesinde..Cuper gelirse çok iyi olur..Takımı biraz defansif oynattoğı eleştirileri var ama şl de başarı için defansif yönümüzün çok kuvvetli olması lazım..Mücadeleci bir takımız bence çok iyi olur..

Ziya38
30.Mayıs.2007, 15:51
Arkdaslar Ferdi Elmas transfer olmus bize dun..

Karşılığında Uğur Akdemir (orudspor da kiralıktı) ve Serdar Kesçi (PAF) Rizespor’a verildi... alt yapıdan 1 oyuncu daha verilecek...

Kaynak: Raşit ALTUN usta:)

Emurafu
30.Mayıs.2007, 15:57
Rizesporlu FERDİ ELMAS hayırlı olsun...

Karşılığında Uğur Akdemir (orduspor da kiralıktı) ve Serdar Kesçi (PAF) Rizespor’a verildi... alt yapıdan 1 oyuncu daha verilecek.

1985 doğumlu... tekniği yüksek. Hollanda doğumlu. geleceği olan bir oyuncu..Internet sitelerinde göremezsiniz Ferdi transferini...
Yakında patlar...ilk kez forumda yazıldı...

Ferdi Elmas hızlı ve teknik bir oyuncu..Rakip savunma arkasına baya sarkan bir oyuncu..Bize ofansif kanatlar lazımdı..

Bu arada Ferdi fanatik Galatasaraylı'mış:D,Videosu'Da burda;)

http://www.youtube.com/watch?v=H1lU2S1oguE

anilton
30.Mayıs.2007, 17:37
Ferdi Elmas Ajax alt tyapısında yetişti.Waalwijk'te de oynadı.Hollanda genç milli takımlarında da oynamış bir oyuncu.Ancak A Milli takımda bir kez forma giyerek bizi seçti.Çok süratli ve topsuz koşuları çok iyi olan bir futbolcu.Hayırlı olsun...

Burak Duran
30.Mayıs.2007, 17:59
Saviola Cimbom a kaldi:

Real Madrid geçen sezon Barcelona’dan bedelsiz olarak transfer etmek istediği Arjantinli golcü Saviola’yı elden çıkarmak istiyor. Real Madrid’de çok az forma şansı bulan ve sadece 3 gol atan Arjantinli oyuncu takımda fazlalık olarak görünüyor. Madrid’den ayrılmak isteyen Saviola gelen teklifleri değerlendireceğini İspanya basınına açıklamıştı. Ancak Saviola’ya umduğu kulüplerden beklediği teklifler gelmeyince sadece Galatasaray’ın tercihine kalmış oldu.

ShevAnil
30.Mayıs.2007, 18:02
İnşallah Alabiliriz, Çok Süratli ve Bitiriciliği'de Yüksek.. Şuana Kadar Adı Geçen Forvetler Arasındaki En İyi Seçimdir Herhalde..

YusufT
30.Mayıs.2007, 19:31
Ben Ferdi Elmas'i isterim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gercekten transfer olduysa harika birsey, ama U.Akdemir bence cok iyi olabilecek kapasitede.

yunusgs
30.Mayıs.2007, 19:55
Ferdi güzel bir transfer hızlı bire birde etkili bir isim hayırlı olsun.Saviola'da inşallah gelir.

Sirius Black
30.Mayıs.2007, 20:27
CİMBOM'DA İLK BOMBA SAVİOLA
Hocanın gelmesinden sonra takviye yapılacak 3 bölge belirlendi. Polat ilk transferin önemli isim olacağını kaydetti...
30 / 05 / 2008 10:59
Cim Bom'da ilk bomba Saviola
Hocanın gelmesinden sonra takviye yapılacak 3 bölge belirlendi... Başkan Adnan Polat, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Galatasaray formasını layıkıyla taşıyacak isimler gelecek” dedi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, gerek teknik direktör seçiminde gerekse futbolcu transferlerinde geç kalınmadığını belirterek, "Belirli bir program dahilinde ilerliyoruz. Yerli kadromuzun yeterince güçlü olduğu ortada. Takımdan ayrılacaklar da belirlendi.

3 ya da 4 yabancı transferle tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Galatasaray formasını layıkıyla taşıyacak en iyi isimleri kadromuza katacağız" dedi. Transferi teknik direktörün belli olmasından sonra kısa sürede bitireceklerini belirten Başkan Adnan Polat, Laudrup ile temasların net olarak tamamlanmasını beklediklerini gizlemiyor.

ARJANTİNLİ ÇOK YAKIN

G.Saray, hocanın gelmesinden sonra kaleye, stopere ve sağ kanada takviye yapmayı planlıyor. Sağ kanat için belirlenen ilk isim ise Arjantinli Javier Saviola. Geçtiğimiz yıl Barcelona'dan Real Madrid'e geçen ancak burada da aradığını bulamayan 27 yaşındaki Arjantinli oyuncunun G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Kale İsveçli İsaksson ya da Finlandiyalı Jussi Jaaskelainen ikilisinden birine teslim edilecek. Cim Bom'un stoper adayı ise Fransa'dan. Galatasaray’ın, Sochoaux'nun tecrübeli oyuncusu Jeremie Brechet ile ilgilendiği haberleri Fransız basınında geniş yer bulurken Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Lincoln, Linderoth ve Nonda dışındaki yabancılarını göndermekte kesin kararlı.

Kaynak=Tümspor

Bir kaynaktan daha teyit edildi. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir haber daha:
Galatasaray'a 3 Klas İsim
30 Mayıs 2008 10:02Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren, diğer taraftan da transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’da sıcak gelişmeler...

Skibbe: Sammer olmadı, Veh'te sorun çıktı, şimdi hedef Leverkusen'in eski teknik patronu... Ferdi: Rizespor'un sol kanat oyuncusu için 3 genç futbolcu Karadeniz ekibine gönderiliyor... Brechet: Fransız basını, 28 yaşındaki stoperin Galatasaray'a yakın olduğunu ileri sürdü.

Almanya'dan boş dönüldü
Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren, diğer taraftan da transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da sıcak gelişmeler... Hoca konusunda son olarak Almanya'ya çıkarma yapıp, Matthias Sammer'le görüşmelerde bulunan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, başarılı çalıştırıcıyı ikna edemeyince, Stuttgart Teknik Direktörü Armin Veh'le ilgilenmeye başlamıştı. Ancak Veh'in kontratının sürmesi, idarecileri alternatiflere yöneltince, bu kez gündeme Skibbe geldi.

Çizme'den çarpıcı iddia
Leverkusen'in başında Galatasaray'ı UEFA Kupası'ndan eleyen Michael Skibbe, Alman kulübünden ayrıldı ve şu an boşta. Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılı kulüpte en çarpıcı iddia ise İtalya cephesinden geldi. Çizme'de Inter ve Milan başkanları ile özel bir turnuva düzenlemek için görüşen Başkan Adnan Polat'ın, bu sezon takımı Inter'i şampiyonluğa taşımasına karşın görevine son verilen Mancini ile masaya oturduğu öne sürüldü.

Yaser'den sonra Ferdi...
Transferde ise Kartalsporlu forvet Yaser Yıldız'dan sonra, Çaykur Rizesporlu Ferdi Elmas'ın da işinin bitirildiği öğrenildi. Sol açıkta görev yapan ve çabukluğuyla tanınan 23 yaşındaki yıldız için, Galatasaray PAF takımından Uğur Akdemir, Serdar Keşçi ve bir oyuncunun daha bonservisleriyle Karadeniz ekibine gönderileceği belirtildi. Bu arada Fransız basını, Sochaux'daki sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki Fransız stoper Jeremie Brechet'in Aslan'a yakın olduğunu iddia etti.

Kaynak=Sporsitesi.net

Uyduruk spor gazetelerini okuyacağıma, spor sitelerinde dolanıyorum en azından daha isabetliler.

PesimiSTyLa
30.Mayıs.2007, 20:40
Laudrup ile görüşmeler sürüyormuş hâlâ cevap vermedi, amma nazlıymış :D

Sirius Black
30.Mayıs.2007, 20:47
fazla naz aşık usandırır. (:

aysem
30.Mayıs.2007, 20:52
laudrup defteri kapanmadı ama kulubuyle olan sorunları var onların aşılmasına uğraşılıyor aynı şekilde veh içinde benzer bir sorun varmış

benim duyduğum bu

MaTRaKaN
30.Mayıs.2007, 21:02
Mancini gereksiz bir teknik direktör.
İnter'i git Bülent Korkmaz'a ver oda aynı başarıyı yakalardı..

BeeTLeJuiCe
30.Mayıs.2007, 21:07
Mancini'den ret Zacc'tan 'evet'

Teknik direktör konusunda rotasını İtalya'ya çeviren G.Saray, İnter'in eski hocası Mancini'den olumsuz yanıt alırken, Milan'ın eski çalıştırıcısı Zaccheroni ise teklife sıcak baktı. 20 milyon euro'luk transfer bütçesi şartı sunan İtalyan teknik adam ayrıca geniş yetki talebinde de bulundu.

İmzaya doğru

G.Saray'a sıcak bakan İtalyan hoca, geniş yetki ve 20 milyon euro'luk bütçe istedi.

G.Saray, teknik direktör transferinde sona geliyor. Louis van Gaal, Michael Laudrup ve Matthias Sammer ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan ve rotasını İtalya'ya çeviren sarı-kırmızılılar, Alberto Zaccheroni ve Roberto Mancini üzerinde yoğunlaşırken, Mancini'den olmasa bile Zaccheroni'den olumlu yanıt aldı.
G.Saray gibi hedefleri büyük bir takıma gelebileceğini söyleyen İtalyan çalıştırıcı, 1 hafta içinde kesin cevabını bildireceğini ifade etti.

GENİŞ YETKİ İSTEDİ
Zaccheroni'nin yapılan görüşmede ayrıca geniş yetki ve 20 milyon euro'luk transfer bütçesi istediği öğrenildi. G.Saray şimdi 2007'nin şubat ayında İtalya'nın Torino kulübünden ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Zaccheroni'den haber bekliyor. Öte yandan lig şampiyonluğuna rağmen İnter'den gönderilmesinin şokunu yaşayan Mancini ise sarıkırmızılı yönetime, teknik direktörlük hayatını Avrupa'da sürdürmek istediğini bildirdi.

Servet krizi

Şampiyonluğun mimarı fedakâr yıldızın parası ödenmediği için kırıldığı ve Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

YABANCILAR ALDI
G.Saray'da Servet Çetin krizi! Bu sezon sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmayan ve oynadığı futbolla şampiyonluğun baş mimarı olarak gösterilen milli futbolcunun, alacaklarının henüz ödenmediği ortaya çıktı. Yönetimin, takıma katkıları bile tartışılan yabancı oyuncuların paralarını yatırmasına rağmen
kendisini 'pas' geçmesi Servet'i üzdü.

SERBEST KALABİLİR
Tecrübeli oyuncunun bu yüzden tüm futbolculardan alınan "alacağım yoktur" belgesini imzalamadığı ve UEFA'ya başvurması halinde Ribery gibi serbest kalacağı öğrenildi. Yönetim, Servet'e ödeme yapmak için kaynak ararken, yapılana çok kırılan Servet'in Almanya ve İngiltere'den gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığı ifade ediliyor.

Kaynak: Fotomaç

Burak Duran
30.Mayıs.2007, 21:10
fotomac sallamaya devam :)

yunusgs
30.Mayıs.2007, 21:31
Aynen fotomaç kadar sallayan bir gazete yoktur heralde dünyada.

MaTRaKaN
31.Mayıs.2007, 00:53
Utanıyorum fotomaç'tan :p

uAmurat91
31.Mayıs.2007, 00:56
Zotomaç yine iş başında. Zaccheroni'ye kafayı bir kere daha takmıştılar, hatırlıyorum.. :D

mitat
31.Mayıs.2007, 02:18
insallah saviola gs ye gelırde cosarız

deniz.91
31.Mayıs.2007, 02:28
GSnin td olayı yılan hikeysine döndü be:d

YusufT
31.Mayıs.2007, 02:32
Filim bile yapilir :)

Emurafu
31.Mayıs.2007, 04:16
Resmi sitedede yazıyor..Baskan önümüzdeki hafta sonuna kadar bitecek demiş..Yönetim akıllı davranıyor.Kesin anlasdıkları vardır..Bence asıl hedef daha büyük hoca olabilir..

yunusgs
31.Mayıs.2007, 05:00
Bitsede artık teknik direktörümüzün doğrultusunda transferler yapsak.

YusufT
31.Mayıs.2007, 05:29
Cuper Cuper Cuper gelsin.

O olmazsa Hagi gelsin :)

yunusgs
31.Mayıs.2007, 17:14
Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü:Folko Götz

http://img81.imageshack.us/img81/6483/721443631fan1hakki1by28nn4.jpg (http://imageshack.us)

Başkan Adnan Polat ile yönetimi, Sarı-Kırmızılı forma altında sergilediği performansla adını ?unutulmazlar´ arasına yazdıran eski futbolcusuyla anlaştı, hatta sözleşme bile imzaladı. Ancak bu isim herkesten sır gibi saklandı, çünkü...
31.5.2008

‘Dünyaca ünlü’ sözü büyük sıkıntı yarattı

Sezonun bitimine 6 hafta kala Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayıran Galatasaray Yönetimi, şampiyonluk kutlamalarını bile kısa kesmiş ve hiç vakit kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Bu süreçte, Başkan Adnan Polat ve yöneticiler, camiaya yönelik her açıklamada aynı ifadeleri kullandı: “Takımın başına dünyaca ünlü bir hoca getireceğiz...” Görüşmeler sonrasında, yıllar önce Cim Bom’da forma giymiş Falko Götz ile her konuda anlaşma sağlandı. Üstelik taraflar arasında resmi sözleşme bile imzalandı. Ancak ‘dünyaca ünlü’ sözü, yönetimin elini kolunu bağladı ve camiadan gelmesi muhtemel tepkiler gözönüne alınarak bu isim ve anlaşma sır gibi saklandı.

http://img81.imageshack.us/img81/5218/921443731fan1hakki2by28xw4.jpg (http://imageshack.us)

Matthias Sammer’le zaman kazandılar

Falko Götz isminin ‘deşifre’ olmasından çekinen Sarı-Kırmızılı yönetim, bu nedenle çok ilginç yollarla hem camianın hem de basının dikkatini dağıtmaya çalıştı. Kamuoyuna ünlü isimlerle görüştükleri imajını yerleştiren yöneticiler, Matthias Sammer’le de uzun süre biraraya geldi. Hep “Alman Futbol Federasyonu’ndan izin alamadık” açıklamaları yapıldı, ancak Galatasaraylı yöneticiler ile Sammer, aslında çok da fazla transfer konuşmadı. Sammer ilk görüşmeyi kabul etti, çünkü kendisine masada sadece ‘kulüp yönetimi ve altyapı’ konuşulacağı garanti edilmişti. Peki yönetim neden Götz’ü seçti? Çünkü Kalli’nin oturttuğu sistem devam edecek ve yönetimin takımdaki ağırlığı sürecekti.

KAYNAK:FANATİK(Mehmet DEMİRCAN)

El Comandante
31.Mayıs.2007, 17:16
Yav ne olur buraya gelip,eski haberleri koymayin.
5-6 ay öncenin resimleri bunlar,ne kolpa gazetesin sen fanatik.

Burak Duran
31.Mayıs.2007, 18:25
yalan haber geciniz yoruma gerek yoktur...

YusufT
31.Mayıs.2007, 18:28
Ümit Davala'yi getirelim yaninada Arif Erdem.

DisCo
31.Mayıs.2007, 18:33
Ümit Davala'yi getirelim yaninada Arif Erdem.

Sebebiniz nedir?

Burak Duran
31.Mayıs.2007, 18:38
Yusuf sen git emre formasi al :)

goosfraba
31.Mayıs.2007, 18:58
Arkadaşlar onu bunu isterim mesajları ile doldurmayın burayı. somut şeyler üzerine konuşalım. istemekle olmuyor maalesef.

Emurafu
31.Mayıs.2007, 19:45
Resim eski haberiniz olsun.Baskanın otelinde çekilmişdi..Sanırım leverkusen maçı için Türkiyeye geldiginde çekilmişdi.Fox'da falan çıkmısdı.Hatta götz beni davet ettiler falan demişdi..Kaldıki götz bizimkiler ile çok samimi arkadas..Ben habere inanmıyorum..Çünkü götz olsa çaktan hca belli olurdu..

lastchaos
31.Mayıs.2007, 21:02
Cimbom'da son aday Vialli

http://www.internetspor.com/images/news/19326.jpg

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, İtalyanlar'ın unutulmaz yıldızı Gianluca Vialli'ye teklifte bulunduğu belirtildi.

G.Saray'da teknik direktör arayışları sürerken, başkan Adnan Polat'ın, İtalyanlar'ın unutulmaz yıldızı Gianluca Vialli'ye teklifte bulunduğu belirtildi. Vialli, 1998-2000'de Chelsea'de oyuncu-menajer olarak görev yapmıştı.

VİALLİ SÜRPRİZİ
Polat'ın İtalya seferinde Chelsea'ye 1998'de Kupa 2'yi kazandıran Gianluca Vialli'ye teklif yaptığı iddia edildi.

MENAJER-FUTBOLCU
Teknik direktör arayışında rotayı İtalya'ya çeviren G.Saray'da gündeme gelen son isim Gianluca Vialli oldu. Başkan Adnan Polat'ın hafta başında gittiği İtalya'da eski yıldıza teklif yaptığı ileri sürüldü. Vialli, 1998-2000 yılları arasında Chelsea'de oyuncu- menajer olarak görev yaptı.

İKİ TAKIM ÇALIŞTIRDI
İngiliz ekibiyle 143 maçta 76 galibiyet, 38 beraberlik, 29 yenilgi alan Vialli, 1998 yılında Kupa Galipleri Kupası ve Süper Kupa'yı, 2000'de FA Cup ve Cahirty Shield'i kazandı. 2001- 02'de Watford'u çalıştıran İtalyan yıldız, 14. olunca gönderildi.

Kaynak: Fotomaç

uAmurat91
31.Mayıs.2007, 21:04
Vialli ne başarmış ki şimdiye kadar adı bizle anılıyor ? Yine Zotomaç'ın salak saçma haberlerinden birisidir..

goosfraba
31.Mayıs.2007, 21:06
Gianluca Vialli, 1998-2000 yılları arasında Chelsea (http://tr.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C.)'yi çalıştırmış olan İtalyan (http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0talyan) eski futbolcu/menajer. Chelsea ile büyük zaferlere imza atmış, FA Cup, Lig Kupası, Avrupa (http://tr.wikipedia.org/wiki/Avrupa) Kupa Galipleri Kupası, Charity Shield ve Süper Kupa'yı kazanmıştır.
1998 yılında chelsea'yle kupa galipleri kupası'nı kazandığında aynı zamanda bunu başaran en genç teknik direktör payesini de elde etmiştir(33 yaşında iken).

vikipedia...

uAmurat91
31.Mayıs.2007, 21:08
vikipedia...
Kupa galipleri kupası kısmını görmemişim özür dilerim. Watford'da ki durumuna gözüm takıldı birden gerisini tam okuyamadım.. :)

batuhanry
31.Mayıs.2007, 21:14
İsaksson bitmiş deniliyor..Ayrıca Elmander ile büyük ölçüde anlaşmışız önümüzdeki haftaiçi İsaksson ile açıklanabilirmiş diyorlar :)

uAmurat91
31.Mayıs.2007, 21:16
Isaksson sevdası nedir anlamadım gitti yav ? Çok üst düzey bir kaleci değil kendisi, kaldı ki ManCity'de bile 3. kaleci konumundaydı..

Ben inanmıyorum bu haberlerin hiçbirine, ne Isaksson'u biz alırız ne Elmander bize gelir. Önce adam gibi bir hoca bulunsa daha mantıklı olur..

Emurafu
31.Mayıs.2007, 23:15
Turkspor.Net’in edindiği bilgiye göre Galatasaray kulübü geçen sezon Bayer Leverkusen’i çalıştıran Michael Skibbe’yi Türkiye’ye davet etti. Bugün öğlen saatlerinde İstanbul’a gelen Alman teknik adam, şu sıralarda Florya Metin Oktay tesislerinde yöneticilerle görüşüyor. İki tarafında büyük ölçüde anlaşma sağladığı ve bazı detayların görüşüldüğü belirtiliyor.

Skibbe ile ilgili gelişmeleri de sorduğumuz Adnan Sezgin, Alman teknik adamın görüştükleri isimlerden biri olduğunu ancak henüz kesinleşen bir durum olmadığını açıkladı. Fakat bize gelen haberlere göre Galatasaray’ın bir aksilik olmaması durumunda Michael Skibbe ile iki-üç gün içerisinde resmi sözleşmenin imzalayacağı ifade ediliyor.

Peki Michael Skibbe Kimdir?
4 Ağustos 1965 Almanya Gelsenkirchen doğumlu.. Genç teknik adam Schalke 04 formasıyla profesyonelliğe adım atmasına rağmen geçirdiği sakatlık nedeniyle 1986 yılında henüz 22 yaşındayken futbol hayatına nokta koymak zorunda kaldı.

Onurap
31.Mayıs.2007, 23:29
leverkusen maçı sonrası adama karşı karizmamız çizidi ama :p Nasıl bi td olduğuna dair pek bilgim yok..

Emurafu
31.Mayıs.2007, 23:35
Skibbe iyi bir teknik direktör, Büyük isimleri yedek birakmaktan korkmayan, genclere yer veren bir hoca ancak basladigi günden beri en büyük problemi eksik olan karizmasi, dolayisiyla oldugu kulüplerde cok fazla kredisi oldugu söylenemez. Futbolculari tarafindan cok sevilir ama "cakal" futbolcularin da, Skibbe’nin iyi niyetini kötü kullanabilir. Kalli kadar disiplinli degil..Dolayısı ile takımın yapısına uyan bir hoca;)

PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 23:50
Bu kadar beklemeye bu muydu olacagı? Skibbe. Cevat hoca ile devam edilsin daha iyi...

Redrum
31.Mayıs.2007, 23:54
Fanatikte falco götz yazıyor beyler.. Artık kim alınacaksa alınsın ya.. Ama keşke Hagi alınsa diyorum açıkçası..

Emurafu
01.Haziran.2007, 00:01
Baskan kimseye büyük veya büyük oyuncu transferi sözü vermedi..2 sene dişimizi sıkcagız dedi..O yüzden yönetime çok kızmamak lazım.Onlar bizi uyardı .Biz kendimiz gelin güvey olduk..Suanki durumda skippe iyi olur.Keske laudrup gelse idi ama menejeri sorun cıkartıyomuş..

yunusgs
01.Haziran.2007, 01:14
Bizlerde kimseyi beğenmiyoruz.Kalli sanki çok mu iyiydi geçen sene ne kadar yanlış kararlar verdi.Skibbe şuan için uygun Laudrup gibi inat eden biri yerine biran önce teknik direktör bulmamız lazımdı.

YusufT
01.Haziran.2007, 01:32
ay allahim, Kalli'nin sampiyon olan takimdaki payi büyük.

Laudrup'u her zaman isterim, getirsinler.

Addolorato
01.Haziran.2007, 01:34
Bence artık biraz daha acele etmemiz lazım nerdeyse lig başlayacak yahu?

gerrrard
01.Haziran.2007, 01:37
Ya artık kimi alacaklarsa alsınlar çok uzadı hala bi teknik direktör alacaklar ya.

Ziya38
01.Haziran.2007, 02:00
FLORYA TOPLANTISI BİTTİ.. BOĞAZDA KUTLAMA YEMEĞİ...

Bugün öğlen saatlerinden herkesten gizlenerek İstanbul'a getirilen Alman çalıştırıcı Michael Skibbe ile Galatasaray'lı yöneticiler arasındaki Florya toplantısı bitti. Şu anda Skibbe ve Galatasaray'lı yöneticiler boğazda bir restorantta yemek yiyorlar..

www.turkspor.net

Addolorato
01.Haziran.2007, 02:24
Afiyet olsun inşallah sözleşmeyle dönerler

Onurap
01.Haziran.2007, 02:28
1-2 ay öncesine kadar rakiptik kader işte :)

ShevAnil
01.Haziran.2007, 02:33
Saviola ile Alakalı Başka Bir Haber Yokmu Acaba..

Onurap
01.Haziran.2007, 02:38
Saviola elmander gelmez ümitlenmeyin..

aysem
01.Haziran.2007, 03:28
skibbe hayırlı olsun

Nedvedmania
01.Haziran.2007, 03:38
saviola her yıl çıkan haber inanmayın :D

skibbe bence kötü oldu daha iyi birisini getirseler iyi olurdu. umarın hayırlı olur

Burak Duran
01.Haziran.2007, 03:39
skibbe daha net değil hemen bitirmeyin

PesimiSTyLa
01.Haziran.2007, 03:48
inşAllah gelmez. O gelecegine Kral a altyapıyı degil a takımı versinler daaha iyi..

gerrrard
01.Haziran.2007, 03:54
Ya ne Skibbe'i. Off ya bizim yöneticiler napıyor böyle ?

Addolorato
01.Haziran.2007, 04:17
Bence skibbe kötü bi t.d değil ve ekonomik şartlarımıza göre uygun eric gerets gibi bişey sanırım

Emurafu
01.Haziran.2007, 04:18
Baskan çok büyük transferler yapmayacaz dedi..2 sene dişimizi sıkacaz dedi..Hepimiz basının gazına geldik..Basın öyle isimler yazdıki agzımızın suları aktı:)..Burak'ın dedigi gibi skibbe daha kesinleşmedi..Merakla bekliyoruz..Ne olursa olsun yeni yönetimden çok memnunum..Taraftarını her istedigini hemen yapıyorlar..Canaydın döneminde takımı koruyan yoktu;:)

Bu arada sikbbe kötü hoca falan degil..Takımın yapısına uyan bir hoca..Gençler'den çok iyi anlıyor..Onların potansiyalini falan iyi tesbit ediyor..Zaten Daha önce genç antrenör koordinatlıgı yapmış.

Alicanfmfan
01.Haziran.2007, 06:29
A.Veh işi ne oldu arkadaşlar :).Slomka'ya yönelmeyelim şimdi :zuhaha

PesimiSTyLa
01.Haziran.2007, 06:33
Baskan çok büyük transferler yapmayacaz dedi..2 sene dişimizi sıkacaz dedi..Hepimiz basının gazına geldik..Basın öyle isimler yazdıki agzımızın suları aktı:)..Burak'ın dedigi gibi skibbe daha kesinleşmedi..Merakla bekliyoruz..Ne olursa olsun yeni yönetimden çok memnunum..Taraftarını her istedigini hemen yapıyorlar..Canaydın döneminde takımı koruyan yoktu;:)

Bu arada sikbbe kötü hoca falan degil..Takımın yapısına uyan bir hoca..Gençler'den çok iyi anlıyor..Onların potansiyalini falan iyi tesbit ediyor..Zaten Daha önce genç antrenör koordinatlıgı yapmış.

boşversene emrah hiç bi basarısı olmayan bir isim. gelirse kndi adıma hiç memnun olmam acıkcası.

Emurafu
01.Haziran.2007, 07:12
Laudrup gecen sene gelse idi..Herkez bula bula Brondby'nin hocasını mı alıyoruz diyecekti:)..Şimdi ise herkez onu istiyor.

Skibbe İstanbul'a gelmiş ama sonra geri dönmüş (ntvspor altyazı)

Onurap
01.Haziran.2007, 07:26
Bu yönetim skibbeyi bile getiremez diyecektim getirememiş zaten :D Yemek boşa gitti..:) 1 ay son şl ön elemesi var bizde ne gelen var ne giden..Başkan hala çıldırıyo kutlamalarda :D

Emurafu
01.Haziran.2007, 07:32
Skibbe ismi bana şu durumda mantıklı geliyor:)..Skibbe dortmund´u çalıstırdı, leverkusen´u calistirdi, milli takim yardimciligi yapti.Genelde gencler ile calismayı sever.Bizim takima da bir bakmak lazim:

Bariş,serkan,ümit karan,hakan balta,volkan yaman,aykut,lincoln..Bu oyuncuların ana dili almanca-lincoln da almanya da tercümansiz oynadı

Bu konumda alman bir td hic de fena olmaz.Birde genclere, ki bizde ugur,arda,aydin,aykut ve mehmet topal tam bir patlama yasayabilirler..Önümüzdeki sene leverkusen de skibbe takımın iskeletini genclerden olusturdu.önemli bir yildizlari yoktu, ama o cikartti...İki sene sonra bu oyuncular leverkusen de olursa, sinif atlatirlar.Oyunculari bunlar işte;

Rene adler (altyapidan cikti, simdi milli takimin yedek kalecisi, 23 yasinda) deger: 6 milyon €
Karim haggui(defans, strasbourg´dan alindi 2,5 milyon avro´ya,24 yasinda) deger: 5 milyon €
Arturo vidal(colo colo dan transfer oldu 5 milyona, defans,21 yasinda) degeri 8 milyon €
Gonzalo castro(altyapi´dan cikti,defans, 20 yasinda) deger 6,5 milyon €
Simon rolfes(aachen´den 250.00 avro´ya geldi,orta saha,26 yasinda) degeri 7 milyon €

Bu oyuncular skibbe ile calistiktan sonra degerlerini ne kadar yükselttiler..Bu durumlari bir de bizimkilere bir uygulamasini düsünün:;)..Skibbe bence takımın yapısına uygun bir hoca..Herkez laudrupu istiyor ama aynı laudrupu gecensene alsak herkez burun kıvıracaktı..Kim ya bu adam brondby'den hocamı alınır diyecektik...Neyse herseyi zaman gösterecek..

UlquioRRa
01.Haziran.2007, 21:31
Bomba Peter Crouch mu?
Galatasaray yönetimi taraftarların beklediği büyük ismi açıklamak üzere! Gizli bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre Liverpool'un dev forveti Peter Crouch Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray yönetimine yakın bir isimden aldığımız bilgiye göre Galatasaray bu transferde sona yaklaştı. Transferin birkaç gün içerisinde doğrulanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Liverpool’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Crouch, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için tercih edeceğini ve Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu söyleyerek teklife yeşil ışık yaktı. Crouch’u göndermeyi planlayan Liverpool'un, Galatasaray Kulübü’nün yapmış olduğu teklife olumlu yanıt verdiği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak : GSTvnet.com

ShevAnil
01.Haziran.2007, 21:37
Doğruysa Çok İyi Bir Oyuncu Almış Olucağız.. İnşallah Doğrudur. Crouch - Ümit Karan Fenamı Olurdu :p

Alicanfmfan
01.Haziran.2007, 21:44
Crouch aslında müthiş bir golcü oyuna hep sonradan gelip gollerini atıyordu.Galatasaray'a gelecegini pek sanmıyorum

xerenx_91
01.Haziran.2007, 21:46
Bomba Peter Crouch mu?
Galatasaray yönetimi taraftarların beklediği büyük ismi açıklamak üzere! Gizli bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre Liverpool'un dev forveti Peter Crouch Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray yönetimine yakın bir isimden aldığımız bilgiye göre Galatasaray bu transferde sona yaklaştı. Transferin birkaç gün içerisinde doğrulanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Liverpool’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Crouch, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için tercih edeceğini ve Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu söyleyerek teklife yeşil ışık yaktı. Crouch’u göndermeyi planlayan Liverpool'un, Galatasaray Kulübü’nün yapmış olduğu teklife olumlu yanıt verdiği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak : GSTvnet.com

Peter Crouch süper olur ama hiç ihtimal vermiyorum..

10.000.000 € bonservis bedeli...

Hem Galatasaray taraftarının bomba transfer beklediği mi var?

sitte
01.Haziran.2007, 23:01
Bir yerde emreye misilleme olarak GALATASARAY Önder Turacı ile anlaştı yazıyordu bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

xerenx_91
01.Haziran.2007, 23:23
Bir yerde emreye misilleme olarak GALATASARAY Önder Turacı ile anlaştı yazıyordu bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

http://img.mynet.com/spr2/Onder_Turaci15.jpg
Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, Galatasaray'dan Önder misillemesi Galatasaray'ın ısrarla istediği Önder Turacı sonunda evet dedi. Sarı Lacivertli oyuncunun bu hafta imza atacağı öğrenildi...

Önder misillemesi
Sarı-kırmızılılar sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyla söz kesti. CSKA Moskova ve Lazio'dan teklif alan Önder, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayıp, G.Saray'ın teklifini kabul ettiğini bildirdi. F.Bahçe'den kopan gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılılara imza atacağı belirtildi.

Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı Fenerbahçeli Önder Turacı ile söz keserek patlattı. F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesinden sonra gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerine hız veren sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yaklaştı. G.Saray Belçika'da oynarken F.Bahçe'ye kaptırdığı Önder Turacı ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile anlaştığı öne sürülen yıldız futbolcu, G.Saray'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi. Gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.

ZİCO KALINCA GİTTİ
Rusya kulüplerine transfer olmaktan vazgeçen ve Fenerbahçe yönetiminden sözleşmesini uzatmak için haber bekleyen Önder Turacı, Zico'nun takımda kalacağı haberini alınca rotasını Florya'ya çevirdi. Brezilyalı teknik adamla yıldızı bir türlü barışmayan gurbetçi futbolcu, transfer görüşmeleri için Romanya'da bulunan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayarak, 'Seria takımlarından Lazio'dan da transfer teklifi aldım ancak ilk tercihim Galatasaray. Siz ne zaman isterseniz gelir imzayı atarım' açıklamalarını yaptı.

Misilleme felan değil..Önder ile daha öncede görüşülüyordu..

ShevAnil
01.Haziran.2007, 23:25
Çok Ağır Kalıyor Geliştirmesi Lazım Kendini genede İyi Bir Yedek Olabilir. Benim Anlıyamadığım YönetimNereye Yabancı Transfer Yapmayı Planlıyor?

Onurap
01.Haziran.2007, 23:29
Ne önderi yaa oldu olası ü.özatı alsınlar fenerin efsane defansın kuralım :D

Burak Duran
01.Haziran.2007, 23:36
crouch imkansiz bir olay en fazla 1 yillik kiralanabilir oda en fazla.. Onderin alinacagini sanmam

sitte
01.Haziran.2007, 23:38
Benim bildiğim stoper veya sağ beke yabancı alınacak...

deniz.91
01.Haziran.2007, 23:42
Crouchun gsye geleceğini sanmıyorum.Gelse Hakan Şükürün yerini rajhat doldurur ama Skibbe ise bana göre iyi bir Hoca

ShevAnil
01.Haziran.2007, 23:48
Burak Abi vardır Senin Duyumların :) Ne Oldu Teknik Direktör Konusu

Addolorato
02.Haziran.2007, 00:05
Burak abi mancini diyodu:D sanırım gelmeyecek

SAİT71
02.Haziran.2007, 00:37
Laudrup Komşu'ya gidiyor
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_214595_laudrup0106B.jpg

İspanyol spor gazetesi Marca, Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup´un, Yunanistan´ın Panathinaikos takımı ile anlaştığını iddia etti.

Getafe’nin eski teknik direktörü Laudrup’un, Panathinaikos ile sezon başına 2.5 milyon Avro’dan 2 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği belirtildi. Galatasaray ve CSKA Moskova takımların da ilgilendiği Laudrup’un, Panathinaikos’un şartlarını daha uygun bulduğu ve Getafe’den iki kat fazla kazanacağı kaydedildi.

__________________________________________________ ______________

Semih Aslan'a 'Hayır' dedi

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/7_214548_semih0106bb.jpg

Fenerbahçe'deki geleceği hâlâ belirsizliğini koruyan Semih Şentürk'ün Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçe’deki geleceği hâlâ belirsizliğini koruyan Semih Şentürk’ün Galatasaray’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Hakan Şükür ile yollarını ayırma planları yaptığı günlerde, sezonu Gol Kralı olarak tamamlayan milli oyuncuya, reddedilmesi güç bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Şükür’ün kalması halinde forma şansının çok az olacağını düşünerek öneriye ‘hayır’ diyen Semih’in, Hakan konusundaki gelişmelerin ardından kafasının karıştığı bildirildi. Ancak bir durum değerlendirmesi yapan golcü oyuncunun, “Fenerbahçe’de kalacağım” diyerek Galatasaray’a teşekkür ettiği kaydedildi.

Fanatik

Onurap
02.Haziran.2007, 00:46
Geleceğini sanmıyorum..Gelmesinde zaten

Addolorato
02.Haziran.2007, 00:56
Geleceğini sanmıyorum..Gelmesinde zaten

Olsun yaw dönen topları tamamlardı:D

Redrum
02.Haziran.2007, 01:03
Bence stopere yabancı gerek yok zira o bölgede emre- servet ikilisi var. Ek olarak emre aşık da var. Bence yedek olacak bir oyuncu alınmalı, yabancı hakkı burada kullanılmamalı. Sağ beke önder- uğur uçar bence gayet güzel. Hiç ellemeye gerek yok. Bana sorarsanız sağ kanada kaleciye falan da gerek yok. Bir tek nonda yerine kaliteli, kaç yıldır ayağında top sürebilen, top kullanabilen diye tabir ettiğimiz bir futbolcu alması yeterli olacaktır.

Onurap
02.Haziran.2007, 01:11
bence sağbekte sabriyle uğur uçar var bizim sağaçık forvet almamız lazım..

ShevAnil
02.Haziran.2007, 01:13
Avrupa için Tecrübesiz Kalecilerimiz var..Bouzid-Carrusca-Barusso Giderlerse Bir Kaleci, Bir Santrafor ve Birde Hem Sağ Açık/Oyun Kurucu Mevkinde Oynuyabilicek Oyuncu Almamız Gerektiği Kanısındayım.. Aydın'a Güvenmek Yersiz.

anil luque
02.Haziran.2007, 01:20
önder haberı ınandırıcı gelmıyor bana. yalnız crouch gelırse cok ıyı bır transfer olur

Alicanfmfan
02.Haziran.2007, 01:20
Semih'i isteyen mi var ?

Redrum
02.Haziran.2007, 01:21
aydın-sabri-barış-yaser yıldız var bunların hiç mi şansı yok? Sabri'yi satarsak eğer zaten kazancımızla iyi bir sağ açık alabilir ama belki. Şu an golcü sıkıntımız olduğu kanaatindeyim. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama şahsen ben Nonda'yı izlerken topu kontrolü, şut çekişi vs. çok amatör buluyorum bazen:) Çok ağır oynuyor ve de. Saviola'yı alırsak ne mutlu bize..

ShevAnil
02.Haziran.2007, 01:24
Yaser Yıldız Bu Sene Paf Takımda Olacak, Aydın-Barış Avrupa için Yetersiz ve Tecrübesizler..
Sabri'yi ise Ben Taraftarlarda Biri Olarak Takımda Görmek İstemiyorum Aslında..

Emurafu
02.Haziran.2007, 01:53
Yaser paf takımda olmayacak kim de bunu Allah askına:).Yaşıda tutmuyor hem:).Yaser takımın bir parçası olacak..Sag kanat'da oynama özelligide var:)

Nocna Mora
02.Haziran.2007, 01:56
Yaser Yıldız Bu Sene Paf Takımda Olacak, Aydın-Barış Avrupa için Yetersiz ve Tecrübesizler..
Sabri'yi ise Ben Taraftarlarda Biri Olarak Takımda Görmek İstemiyorum Aslında..

Yaser A takımda oynayacak.. Yaşı tutmuyor ki PAF takıma :D:D Aydın tecrübesiz ama Barış bence yeterli tecrübeye sahip.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 01:57
Yaser paf takımda olmayacak kim de bunu Allah askına:).Yaşıda tutmuyor hem:).Yaser takımın bir parçası olacak..Sag kanat'da oynama özelligide var:)
Yaser Yıldız'ın Paf Takımda Oynuyacağına Yönelik Haberler Çıkmıştı Yanılmıyorsam.. Zaten A Takımda Olsada Bu Sene Ancak Kupa Maçlarında Oynuyabiliceği Kanısındayım.. (Tabii Bir Forvet Transferini Düşünerek Yazıyorum)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barış'ın tecrübesini merak ettim ben :) Herneyse Benim Görüşlerimdir Bir Forvet Bir Kaleci Birde Sağ Açık/Oyun Kurucu Olacak Birisi Gerekiyor.

guarin14
02.Haziran.2007, 02:00
Yaser Yıldız'ın Paf Takımda Oynuyacağına Yönelik Haberler Çıkmıştı Yanılmıyorsam.. Zaten A Takımda Olsada Bu Sene Ancak Kupa Maçlarında Oynuyabiliceği Kanısındayım.. (Tabii Bir Forvet Transferini Düşünerek Yazıyorum)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barış'ın tecrübesini merak ettim ben :) Herneyse Benim Görüşlerimdir Bir Forvet Bir Kaleci Birde Sağ Açık/Oyun Kurucu Olacak Birisi Gerekiyor.

yaser yetenekli bir oyuncu lig maçlarında son 10-15 dkda alır alıştırırsa lige patlama yapabilir

ShevAnil
02.Haziran.2007, 02:02
yaser yetenekli bir oyuncu lig maçlarında son 10-15 dkda alır alıştırırsa lige patlama yapabilir
Yetenekli Bende Biliyorum ama Forvet Hattımızda Özgürcan - Ümit Karan - Nonda - Serkan Çalık - Belkide Hakan Şükür.. Olacak ki Bu Sene Klübe Geri Dönen Kiralıkları Saymadan..

Emurafu
02.Haziran.2007, 02:13
Yaser çok yönlü biri..Tunç kayacı onun için Serhat,Tuncay karışımı biri diyor..Sag kanatta'da oynayabiliyor..Paf olayı yalan onu daha önce konuşmuşduk..Bize ofansif kanatlar lazımdı..Aydın,Yaser,Arda,Ferdi,Serkan var şuanda:)

Mehmet güven,Özgürcan bunları şimdiden unutun derim..İkiside büyük ihtimal kiralık giderler..Özgürcan A takımda bana göre kolay kolay forma sansı bulamaz..

Takıma sanırım 3 tane falan tecrübeli yabancıda alınacakmış.Belirli kilit noktalara tecrübeli birileri alınırsa çok iyi olur.Herşeyi zaman gösterecek

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 02:21
Bana göre Kalli'nin yaptığı son başkan takıma çok karışıyor cümlesi ve onun devamınıda yer aldığı röportajı nedeniyle yabancı teknik direktörler GS'ye sıcak bakmıyor.Özellikle Almanlar.Yönetim Hoca konusunda acele etmezse geçe kalacak acele ederse de hata yapacak gibi duruyor.

Onurap
02.Haziran.2007, 02:28
Aydın,Yaser,Ferdi,Serkan Bu oyuncularla şl de nal toplarız Belki aydın iyi çıkabilir bi tek..O da şl için yeterli mi düşünülür..!

ShevAnil
02.Haziran.2007, 02:30
Benim Söylemek İstediğimde Tam Olarak bu Onur.

Emurafu
02.Haziran.2007, 02:32
Yönetim hoca konusunda acele etmiyor gibime geliyor..İllaki anlasdıkları birileri vardır(Skibbe mesela)..Yoksa Galatasaray'a gelecek bir sürü hoca var..Mesela götz,Hagi;)..Asıl hedef baskası bence;).Yeni hocamız bu hafta içinde belli olur bence;)

Onur Yaser patlama'da yapabilir tamamen kapalı kutu..Gökhan gönül ve performansı sana örnek olsun..Bu arada takıma tabiiki tecrübeli oyuncular sart..Özellikle kilit noktalara:)

Since-1907
02.Haziran.2007, 02:33
Skibbe ile anlaşıldığı söyleniyor

Emurafu
02.Haziran.2007, 03:39
Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;

- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
- 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
- 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
- 1,5 yıl Borussia Dortmund
- 2,5 yıl Bayer Leverkusen

Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti. Bunlar iyi veriler. Ayrica yönetimin cizdigi Teknik Direktör profiline uygun diye düsünüyorum. Basariya ac, Galatasaray ile beraber büyümek isteyen hem egitimci hemde yarismaci birini ariyorlar. Skibbe, Laudrup gibi isimlerin ortaya cikmasi, bunu ispatliyor. Bu acidan yanlis bir tercih olmaz.

Ofansif futbol oynatan bir Teknik Direktör, bize karsi oynadiklari mac tesadüf degildi, Leverkusen iki sezondur böyle oynuyor ama kadronun genc olmasi itibariyle, istikrari cok fazla yakalayamadilar..Leverkusen’de. Skibbe teknik olarak cok iyi bir hoca, futbol bilgisi muazzamdir ama sakin ve cekimser kisiligi ile Türkiye’de ne kadar basarili olur, orasi süpheli bana göre. Gelirse yinede isyan etmem;)..Gelişmeleri merakla bekliyoruz..

Since-1907
02.Haziran.2007, 03:44
Başarılı bir kariyeri var büyük ihtimal zaten o olacak T.D

Addolorato
02.Haziran.2007, 03:48
evet başarılı bir arkadaşımız skibbe bizi zamanında 5-1 yenmişliğide mevcut:(:D

Alicanfmfan
02.Haziran.2007, 03:51
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Sağ açıkta,Barış olmassa H.Şaş var bu sezon ondan çok şey bekliyorum ;)

anil luque
02.Haziran.2007, 03:51
elbet bır bıldıklerı vardır adas kenarda oturtmak ıcın almadılar heralde sezon basında herkes barıs ozbek ıcın aynı seylerı soyluyordu ama en cok oynayan adamlardan bırısı oldu..

xerenx_91
02.Haziran.2007, 03:54
T.D. olayı Avrupa Şampiyonası na kadar %100 kesinleşecek gibi görünüyor..

ShevAnil
02.Haziran.2007, 03:57
Adaşım Barış'ı Severek İzliyorum Bende ama Avrupa için Henüz Yeterli kıvamda Olmadığını Düşünüyorum..

Gncl1905
02.Haziran.2007, 04:31
Acilen Teknik Direktör krizimiz çözülmeli ama inşallah aceleyle yanlış tercih yapılmaz...

Laudrup Panathinaikos'ta imiş tabi haber doğruysa hayırlı olsun ne diyelim :)

Birde bir ara Diego Valeri diye bir oyuncu aldık deniyordu bu haber doğrumu bilgisi olan var mı?Eğer doğruysa iyi bir futbolcu mu?Bilen varsa cevaplarsa sevinirim...

xerenx_91
02.Haziran.2007, 04:33
Acelesimi kaldı artık bu işin.. :)

Lionel Andres Messi
02.Haziran.2007, 04:36
Acilen Teknik Direktör krizimiz çözülmeli ama inşallah aceleyle yanlış tercih yapılmaz...

Laudrup Panathinaikos'ta imiş tabi haber doğruysa hayırlı olsun ne diyelim :)

Birde bir ara Diego Valeri diye bir oyuncu aldık deniyordu bu haber doğrumu bilgisi olan var mı?Eğer doğruysa iyi bir futbolcu mu?Bilen varsa cevaplarsa sevinirim...
iyi bir futbolcu ama bize gelmicek bu kesin.haber palavra olabilir.

Gncl1905
02.Haziran.2007, 04:37
Oda doğru :) ama yönetimden korktum eğer gerçekten Laudrup la ilgilenmişsek onu Panathinaikos gibi bir takıma kaptırmamız çok çok kötü...

xerenx_91
02.Haziran.2007, 04:38
Panathinaikos ile anlaştığı iddaa edilmiş..Resmi bi açıklama yok...

Addolorato
02.Haziran.2007, 04:39
Carrusca oynasa en büyük transferimiz olucak ama neyse..

Xipe Totec
02.Haziran.2007, 04:47
carruscayı bi kazanamadık gitti.. gelmeden önceki istatistikleri mükemmel.. ne hikmettir bi biz oynatamadık:S
Laudrup un klübüne verilmesi gereken bi para var yönetim büyük ihtimal bu sebepten kesti görüşmeleri..

xerenx_91
02.Haziran.2007, 04:50
Carrusca deyince midem bulanmaya başladı.

Nedvedmania
02.Haziran.2007, 04:51
evet carruscayı oynatırsak çok iyi olur

Since-1907
02.Haziran.2007, 04:54
galatasaray carruscayı kazanmak için uğraştı ama carrusca kendini
göstermek için birşey yapmadı yollanılmalı bence.

PesimiSTyLa
02.Haziran.2007, 04:55
ya ne carruscası arkadaslar kendisi bir balon anca ülkesinde oynar. umarım gider ve orada oynar.

Nedvedmania
02.Haziran.2007, 04:57
adam kaç maç oynadıki kötü oynadı diyosunuz bi maç oynuyor sonra aradan aylar geçiyor 2. maçı oynuyor arka arkaya oynarsa süper oynar

xerenx_91
02.Haziran.2007, 05:00
Oynadığı hemen hemen her maç kötü oynadı..Nerede zannediyorki kendini..GS büyük bi klüp kendini göstermezsen oynayamazsın..

Addolorato
02.Haziran.2007, 05:03
ronaldinho bu sene takımına hiçbişey katmadı ama hangimiz ronaldinho nun futbolculuğunu tartışabilir carruscaya şans verilseydi eminimki şu an ardayla beraber en önemli silahımız olurdu

ShevAnil
02.Haziran.2007, 05:07
Carrusca oynasaydı Hala Arda Yoktu Emin Ol :)

PesimiSTyLa
02.Haziran.2007, 05:09
bu yorumlar sırf carrusca arjantinli diye yapılıyor. Türk olsaydı hiçbiriniz konuşmazdı onu. Kendisi halısaha topcusu ve gönderilmeli. inşallah beni yanıltır ama bu kadar zamanda hiçbirsey yapamayan oyuncunun bunu yapacagını hiç sanmıyorum.

goosfraba
02.Haziran.2007, 05:14
maraton.com.tr'e göre galatasaray milanlı dario simic ile ilgileniyormuş.

Addolorato
Carrusca otoriteler ve Arjantin (http://tr.wikipedia.org/wiki/Arjantin)'in dünya çapında en çok tanınan eski futbolcusu Diego Armando Maradona (http://tr.wikipedia.org/wiki/Diego_Armando_Maradona) tarafından Arjantin (http://tr.wikipedia.org/wiki/Arjantin)'in gelecek vaat eden yıldızları arasında ve geleceğin Maradona (http://tr.wikipedia.org/wiki/Maradona)'sı olarak gösterilmiştir. Estudiantes (http://tr.wikipedia.org/wiki/Estudiantes)'te taraftarlarca çok sevilen oyuncu, El Chelo lakabı ile de bilinmektedir.
2007 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2007)-2008 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2008) sezonunda Galatasaray (http://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray) ile yoluna devam eden Carrusca, 6 maçta 2 gol 1 asistlik performansıyla (kendi mevkiisinde olmadığı hâlde) iyi bir oran yakalamıştır.

Emurafu
Carusca gittiiiiiiiii:D

Adnan polat ne dedi:Ben yıldız oyuncu almam tam tersine yapmayı severim..
Skibbe:Oda yıldız yapmayı seven bir hoca..iyi bir scout

Kaldıki büyük bütce verecek halimiz yok suan..Adnan polatın tam aradıgı hoca yani;)

xerenx_91
02.Haziran.2007, 05:17
maraton.com.tr'e göre galatasaray milanlı dario simic ile ilgileniyormuş.

Sanırım 32 yaşında.32 yaşındaki bi oyuncunun alınmasını istemem..

Lionel Andres Messi
02.Haziran.2007, 05:25
simic mi allah korusun.hiç gerek yok emre,servet,song hatta uğur varken.

Lucas Neill
02.Haziran.2007, 05:41
Song ayrılcak galiba sözleşme imzalamadı...

Addolorato
02.Haziran.2007, 05:42
Ahh Ribery Kaçmıycaktı elimizden=(((( bu arada sakın simic gelmesin emre güngör kat kat iyidir ondan

ShevAnil
02.Haziran.2007, 05:44
Carrusca otoriteler ve Arjantin (http://tr.wikipedia.org/wiki/Arjantin)'in dünya çapında en çok tanınan eski futbolcusu Diego Armando Maradona (http://tr.wikipedia.org/wiki/Diego_Armando_Maradona) tarafından Arjantin (http://tr.wikipedia.org/wiki/Arjantin)'in gelecek vaat eden yıldızları arasında ve geleceğin Maradona (http://tr.wikipedia.org/wiki/Maradona)'sı olarak gösterilmiştir. Estudiantes (http://tr.wikipedia.org/wiki/Estudiantes)'te taraftarlarca çok sevilen oyuncu, El Chelo lakabı ile de bilinmektedir.
2007 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2007)-2008 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2008) sezonunda Galatasaray (http://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray) ile yoluna devam eden Carrusca, 6 maçta 2 gol 1 asistlik performansıyla (kendi mevkiisinde olmadığı hâlde) iyi bir oran yakalamıştır.

Şuanda Geleceğin Maradonası Olarak Gösterilen Kaç Tane Arjantinli Var Allah Biliyor.. Zaten iyi Bir Oyuncu Olsaydı Çoktan Elimizden Çıkarabilmiştik.. he Evet Tekniği İyi Olabilir Ama Maalesef Bizim Ligimizde Teknik Değil Dayanıklılık ön Planda Bu Oyuncu Koşmuyor Adam Kovalamıyor Pres Yapmıyor ve Dayanıklılık 0.. Bu Sene Gönderemezsek Elimizde Kalır Zaten.

Addolorato
02.Haziran.2007, 05:52
Ama Maalesef Bizim Ligimizde Teknik Değil Dayanıklılık ön Planda

O zaman kalitesiz olan bizim ligimiz oluyor carrusca değil..

ShevAnil
02.Haziran.2007, 05:53
Dayanıklılığın Ön Planda Olduğu Ligler Kalitesizmi Oluyor?? İtalya Ligini İzlemiyorsun Sanırım Hiç.. Konumuza Dönelim.. Simic Alınmaz Umarım.

Hugo
02.Haziran.2007, 05:56
Simiç en son ne zaman maç yaptı milan formasıyla acaba.. uzun zamandır görmüyorum onu..

Ayrıca Tomasson la iligli habrler de var. Bence iyi golcü ve alınırsa faydalı olur

yunusgs
02.Haziran.2007, 05:59
Simic gelmesin bu sene doğru düzgün maç bile yapmadı.Ayrıca Carrusca gitsin artık boşu boşuna yabancı kontejyanında yer işgal ediyor.

Gncl1905
02.Haziran.2007, 06:02
Bencede Carrusca gitmeli yabancı kontenjanını doldruyor ve geldiğinden beri hiçbir faydasını görmedik

Lucas Neill
02.Haziran.2007, 06:02
Carrusca iki senedir kendini gösterebilirdi 2 hocayla çalıştı ikiside oynatmadı.Carrusca bundan sonra da GS'ye fayda sağlamaz gibime geliyo satılmasa bile kiralanabilir.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 06:17
Transferde sessizliğini sürdüren Galatasaray'ın, Danimarkalı golcü Jon Dahl Tomasson ile ilgilendiği haberleri geliyor.

Danimarka gazetesi Ekstra Bladet, La Liga takımlarından Villarreal'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Tomasson'un, Galatasaray'a transfer olacağını iddia edereken Başkan Adnan Polat'ın bu transferi çok istediğini de haberinde belirtti.

Gazeteye göre, aslında İspanya'dan ayrılmaya sıcak bakmayan Tomasson, Galatasaray'ın yılda yaklaşık olarak 2.5 milyon dolar kazanacağı sözleşmesi üzerine bu teklifi kabul edebilir.

Kaynak : Maraton.com.tr

YusufT
02.Haziran.2007, 06:31
Carrusca'yi kücük görenler, bu adam iyi futbolcu degilse neden Arjantin U20 oyun kurucu! mevkisinde forma giyimis? Neden yada nasil Estudiantesi sampiyon yapmis?

J.Sosa'mi Carruscami diye sorsam, J.Sosa dersiniz, ama Carrusca ondan daha iyi futbolcu, gidip sorun estudiantes forumlarindan...

Bizim ligte illaki sol ayakliysan, sol kanatta oynayabilirsin saniyorlar..

PesimiSTyLa
02.Haziran.2007, 06:35
Ya ne carruscasını konuşuyorsunuz anlmadım. adam Gs de o kadar td degiştirdi o kadar antrenmanlara cıktı o td ler bu adamı görmedi siz gördünüz dimi? Bırakın artık su adamı ya . Adamın degil koşmya yürümeye mecali yok

ShevAnil
02.Haziran.2007, 06:36
Yaşı Ufak Olsa Anca Paf Takım İçin Yıldız Birisi Olabilir Carrusca :)

KaPaLı
02.Haziran.2007, 06:37
Yaa Carruscayı eleştiren arkadaşlar Carrusca Galatasaray'da nerde oynadı ? SOL AÇIK ama Carrusca Estudiantes'de nerde oynuyodu ? Şu anda Lincoln'n oynadığı yerde yani Forvet arkası. Orda 1-2 Türkiye kupası maçında oynadı kendi şahsi fikrim fena performans sergilemediğiydi ama birtürlü orda oynatılmadı hep sol açık yapılıp adama kötü dendi. Neyse hayırlısı olsun

ShevAnil
02.Haziran.2007, 06:41
Estudiantes'de Yani :) Wikipedia'dan Baktımda Mevkilerinde Sol Açık ve Oyun Kuruculuk Yazıyor.. Sol Açık Oynamasından Doğal Ne varki Buna Göre

SAİT71
02.Haziran.2007, 07:39
G.Saray'dan F.Bahçe'ye misilleme

http://image.haber7.com/haber/120374.jpg

G.Saray'ın eski yıldızının Fenerbahçe ile anlaşması sonrası sarı kırmızılı yönetim şuanda F.Bahçe'de oynayan bir futbolcu ikna etti. İmzanın hafta içinde atılması bekleniyor.

Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı Fenerbahçeli Önder Turacı ile söz keserek patlattı. F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesinden sonra gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerine hız veren sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yaklaştı.

G.Saray Belçika'da oynarken F.Bahçe'ye kaptırdığı Önder Turacı ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile anlaştığı öne sürülen yıldız futbolcu, G.Saray'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi. Gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.

ZİCO KALINCA GİTTİ

Rusya kulüplerine transfer olmaktan vazgeçen ve Fenerbahçe yönetiminden sözleşmesini uzatmak için haber bekleyen Önder Turacı, Zico'nun takımda kalacağı haberini alınca rotasını Florya'ya çevirdi.

Brezilyalı teknik adamla yıldızı bir türlü barışmayan gurbetçi futbolcu, transfer görüşmeleri için Romanya'da bulunan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayarak, 'Seria takımlarından Lazio'dan da transfer teklifi aldım ancak ilk tercihim Galatasaray. Siz ne zaman isterseniz gelir imzayı atarım' açıklamalarını yaptı. YENİŞAFAK

goosfraba
02.Haziran.2007, 07:47
gökhan'ın arkasında kaldığı için gidiyor. bizim için pek bir sorun teşkil etmez. bu sene kiradan dönen kerim'i oraya oturturuz.

KaPaLı
02.Haziran.2007, 07:48
Misiilleme demek ne kadar doğru tartışılır Önder Fenerbahçe'de zaten oynamıyo büyüh ihtimalle gidecekti :) Galatasaray alıyosa hayırlı olsun

ShevAnil
02.Haziran.2007, 07:58
Misilleme oldugunu Düşünmüyorum Daha 1 Ay Önce Bu Tür Haberler Yer Aldı.. Ayrıca Gelirse GS'Dede Yedek Kalacağının Bilincindedir Sanırım

SAİT71
02.Haziran.2007, 08:00
Uğur'u kesmesi de zor. Oda Gökhan Gönül tarzında ofansa gidebilen ve hızlı bir bek.

Xipe Totec
02.Haziran.2007, 08:48
Estudiantes'de Yani :) Wikipedia'dan Baktımda Mevkilerinde Sol Açık ve Oyun Kuruculuk Yazıyor.. Sol Açık Oynamasından Doğal Ne varki Buna Göre

wikipedia genelde forvet arkasında oynadığı belirtiliyor.. neyse nasıl olsa oynatılmayacak o mevkide.. :)

önder gelirse ancak yedek olur.. yedekliği sindiremeyip gitmek isteyen birisininin de GS ye ne yararı olurki.. madem oynamak istiyor oynayabileceği bir takıma gitsin..
ayrıca önderin GS li olduğunu cümle alem biliyor.. fenerden geliyo ya hemen misilleme yaptılar:D

Cengo
02.Haziran.2007, 09:21
Önder Galatasaray'lı değil, transferinin hemen ardından çocukluğumun takımına geldim, çok sevinçliyim gibi laflar etti.
Halbuki Gs ile görüşürken üstü kapalı cevaplıyordu soruları.

Önder Fenerbahçe'lidir ama profesyoneldr, her takımda aynı seviyede sorun çıkarmadan oynar.

paco
02.Haziran.2007, 09:32
Önder Galatasaray'lı değil, transferinin hemen ardından çocukluğumun takımına geldim, çok sevinçliyim gibi laflar etti.
Halbuki Gs ile görüşürken üstü kapalı cevaplıyordu soruları.

Önder Fenerbahçe'lidir ama profesyoneldr, her takımda aynı seviyede sorun çıkarmadan oynar.

Evet Fatih Akyel ve Emre Belezoglu'da Galatasaray'liydi Onder imza atmadan once ne fbliyim ne de Galatasarayliyim dedi, imzayi Galatasaray'a atsaydi emin ol hayalinde ki takim Galatasaray olucakdi, ayrica bu transferin gerceklesecegini sanmiyorum, ama olursa cok yerinde bir transfer olur.

Xipe Totec
02.Haziran.2007, 09:50
olabilir benim aklım da öyle kalmış.. Fener e geldiği dönemlerde önder hakkında duyduğum okuduğum şeylerdi..

Varonil
02.Haziran.2007, 15:28
Galatasaray'a yararlı olacaktır Önder Turacı,zaten bu saatten sonra oynayabileceği bir kulübe gitmesi en iyisi olurdu. Hoca konusunda da Skibbe'nin iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.Genç oyuncularla çalışmayı seven birisi, faydalı olur ..

xerenx_91
02.Haziran.2007, 16:01
Önder Turacı neden geliyor anlamadım..Sabri yi göndericeklermi acaba ??

YusufT
02.Haziran.2007, 18:20
Kaleye Jussie, defansa Simic
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_214613_Jussie0206bb.jpgKaleci Jaaskelainen için Galatasaray'ın ısrarı sürüyor...
2.6.2008

İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton’la olan sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki kaleci Jaaskelainen için Galatasaray’ın ısrarı sürüyor... Bir süredir tecrübeli file bekçisi ile temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, Ada’da, ‘Jussie’ lakabıyla anılan Finlandıyalı eldiveni ikna edebilmek adına sık sık yeni teklif hazırlıyor. Ancak deneyimli kalecinin gelen birçok teklif üzerine süre istediği belirlendi. Diğer taraftan Milan Başkanı Galliani’nin, “Transfer ajansı gibi çalışıyoruz. Birçok oyuncumuza transfer teklifi geldi. Bunlardan biri de Galatasaray’ın teklifiydi. Bizden Simic’i istediler” dediği iddia edildi. 32 yaşındaki Simic, savunmanın göbeğinde ve sağında görev yapabiliyor.

BaFraLı
02.Haziran.2007, 18:28
bu iki transfer olursa takımımız için çok iyi olur

yunusgs
02.Haziran.2007, 18:31
Ferdi Elmas İmzaya Geliyor

http://img525.imageshack.us/img525/942/7214611ferdi0206bbrd9.jpg (http://imageshack.us)

Çaykur Rizesporlu sol açık Ferdi Elmas'ın, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
2.6.2008

Galatasaray’da, Kartalsporlu forvet Yaser Yıldız’dan sonra anlaşma sağlanan Çaykur Rizesporlu sol açık Ferdi Elmas’ın, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcuya karşılık Karadeniz ekibine Serdar Keşçi, Uğur Akdemir ve Uğur Erdoğan’ı bonservisleriyle gönderen Sarı-Kırmızılılar’da, gençleştirme operasyonunun devam edeceği ifade edildi. Bu doğrultuda yurt içi ve yurt dışında çeşitli isimlerle temaslarını sürdüren idarecilerin, geçtiğimiz sezon kiralık olarak gönderilen gençlerden de maksimum düzeyde yararlanmayı planladığı dile getirildi. Bu oyuncuların en başında ise Aydın Yılmaz’ın geldiği bildirildi.

KAYNAK:FANATİK

Burak Duran
02.Haziran.2007, 18:59
Newcastle'dan Arda icin 12 milyon euroluk teklif!!!

batuhanry
02.Haziran.2007, 19:37
Düşünmeden reddedilmeli!!!

ShevAnil
02.Haziran.2007, 19:38
Katılıyorum illede Satıcaksa Yönetim Euro 2008'den Sonra 20 milyon euro'ya Satabilir..
Ama Daha Erken Satılmaması Gerekiyor :)

-------------

Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürerken, sarı kırmızılıların Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Önder Turacı'nın transferini bitirme aşamasına geldikleri öğrenildi.

Yöneticilerin Önder Turacı'yla her konuda anlaşmaya vardıkları resmi imzanın atılmasının ise an meselesi olduğu ifade edilirken, Önder'in daha önce ön protokol yaptığı Rusya'nın FK Moskova takıma attığı imzanın engel teşkil etmediği belirtildi.

Önder'in Moskova'yla yaptığı anlaşma gereği Rus kulübüne belli bir miktar tazminat ödeyeceği ve ön protokolün geçerliliğinin kalmayacağı ifade edilirken, Fenerbahçe Yönetimi'nin Zico'yla devam kararını açıklaması halinde Önder'in hemen Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

MARATON.COM.TR'ye konuşan Önder Turacı, "Galatasaray ile anlaştık. Moskova'ya gitmiyorum. Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda bir sıkıntı ya da pürüz yok. Zico'nun kalması durumunda Galatasaray ile sözleşme imzalayabilirim" dedi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

xerenx_91
02.Haziran.2007, 20:07
Fenerbahçe Yönetimi'nin Zico'yla devam kararını açıklaması halinde Önder'in hemen Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Zico devam etmez..Önder de gelmez.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 20:10
Zico ile 1 Yıllık Anlaşıldı Maraton'a Güveniyorum Önder Galatasarayda Büyük ihtimal

paco
02.Haziran.2007, 20:14
Önder Turacı neden geliyor anlamadım..Sabri yi göndericeklermi acaba ??

Sabri sag bek degil ki, yoklukdan orda oynuyor. Turk futoblunda sag ve sol bek sikintisi yasaniyor, boyle bir durumda Onder gelirse cok iyi olur. Onder defansin saginda ve ortasinda oynayabiliyor. Yabanci bir stoper alinacagina eger alinabiliryorsa Onder alinsin.

YusufT
02.Haziran.2007, 20:23
Newcastle'dan Arda icin 12 milyon euroluk teklif!!!

Nerde yaziyo bu haber?

Burak Duran
02.Haziran.2007, 20:36
Nerde yaziyo bu haber?

Emre Belözoğlu'nu Fenerbahçe'ye satan Newcastle United, uzun süredir ilgilendiği Arda Turan için Galatasaray'a resmi teklifini iletti.
21 yaşındaki yıldız futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmak niyetinde olan İngiliz ekibi, Arda için 12 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi önerdi ve fiyatın artmaması için 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası başlamadan bu transferin bitmesini istedi. Her ne kadar Galatasaray Başkanı Adnan Polat hafta içinde yaptığı açıklamada, "Gelecek sezon için derinlikli bir kadro kurmayı planlıyoruz. Bu nedenle hiçbir oyuncumuzu satmayacağız" dese de, Newcastle United'ın teklifi, sarı-kırmızılı yönetimin aklını çelmiş durumda.
kaynak:internetspor

Onurap
02.Haziran.2007, 20:43
Önder takımı bozar ben istemiyorum açıkçası..Bizde anca yedek olabilir ki değmez zaten yedek için..

xerenx_91
02.Haziran.2007, 22:05
Arkadaşlar Skibbe AEK ile büyük ölçüde anlaşmış..
T.D için Hagi ye dönüş olabilirmiş..

Kaynak: RadyoSpor

ShevAnil
02.Haziran.2007, 22:11
Madem Teknik Direktör Bulamıyorlar Bülent Korkmaz var Kapı Gibi.. Biran Önce getirsinlerde, Transfer Yapalım Artık.!

xerenx_91
02.Haziran.2007, 22:13
Yönetimin amacı nedir hala anlayamadım büyük bir isim mi vardır?Ciddi cddi td mi bulamıyorlar nedir anlamadım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
G.Saray’ın Deschamps ısrarı
Galatasaray teknik direktör arayışında sona yaklaşırken, adaylar içerisinde bulunan Fransız teknik adam Didier Deschamps ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetimin, Bayer Levurkusen’den ayrılan Michael Skibbe ile yapılan görüşmelerin olumlu gitmesine rağmen, Alman teknik adamı, Deschamps’ın ikna olma olasılığına bağlı olarak beklemede tuttuğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin, Deschamps ile para açısından hiçbir problem yaşamadığı ve başarılı çalıştırıcının 2 milyon Euro’luk isteğini kabul ettiği, ancak futbolcu transferi prensipleri açısından görüş ayrılıkları bulunduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi, eğer Deschamps’ı detay konularda ikna ederse, önceliği Fransız teknik adamdan yana kullanacak. Eğer Deschamps ile pürüzler giderilemezse Skibbe ile olumlu giden görüşmelerin 1 hafta içerisinde sonuçlanabileceği öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin, Deschamps ile anlaşma olasılığını gözönünde tutarak, Skibbe ile yapılan görüşmeyi gizledikleri öğrenildi.

FERDİ ELMAS 9 HAZİRAN’DA RESMİ İMZA ATACAK

Galatasaray, Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ile 9 Haziran’da sözleşme imzalayacak. Ferdi ile kesin anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, Çaykur Rizespor’a Ferdi karşılığında kiralık verilecek oyuncuların belirlenmesinden sonra resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

02.06.2008
Kaynak : DHA

Xipe Totec
02.Haziran.2007, 23:31
milleti oyalıyolar.. o kadar isim içerisinden hiç birisi ile anlaşılamaz mı.. adamların gittikleri takımlarda öyle ahım şahım takım değil..:S

PesimiSTyLa
02.Haziran.2007, 23:34
İnşallah Deshamps olur. Görüştüğümüz td ler arasında en iyi isim. Kaynak DHA haberin doğruluk payı çok yüksek. Bakalım haftasonuna kadar belli olacak dedi başkan, umarım bu Deshamps olur..

Nedvedmania
02.Haziran.2007, 23:37
hani 1 kişiyle anlaştık ve bir kişiyle anlaşmak üzereydik o habere ne oldu hafta içi açıklıyacağım demişti adnan sezgin ama diğer haftaya geçtik hala tık yok ?

erdemzorer10
02.Haziran.2007, 23:57
benim kalbim hagi den yana..100.yılda hagiye saglanan imkanlarla elinden geleni yaptı...efsanee geri dönn..!!

Melekovic
03.Haziran.2007, 00:41
Garanti kalan yabancılarımız Nonda Linderoth ve Lincoln.Song giderse 2 gitmezse 3 yabancı hakkımız var.

Bu arada sevindirici haber Uğur Uçar iyileşti haberi sitede açıklandı.Takımla beraber sezon açılışıyla antremanlara başlayacak.

Burak Duran
03.Haziran.2007, 00:53
Önder Galatasaraylı oluyor !..

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Önder Turacı'nın transferini bitirmek üzere !.. Lig TV'nin haberi:

Yöneticilerin Önder Turacı ile her konuda anlaşmaya vardıkları resmi imzanın atılmasının ise an meselesi olduğu ifade edilirken, Önder'in daha önce ön protokol yaptığı Rusya'nın FK Moskova takıma attığı imzanın engel teşkil etmediği belirtildi.

Önder'in Moskova ile yaptığı anlaşma gereği Rus kulübüne belli bir miktar tazminat ödeyeceği ve ön protokolün geçerliliğinin kalmayacağı ifade edilirken Fenerbahçe yönetiminin Zico ile devam kararını açıklaması halinde Önder'in hemen Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Önder Turacı, "Galatasaray ile anlaştık. Moskova'ya gitmiyorum. Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda bir sıkıntı ya da pürüz yok. Zico'nun kalması durumunda Galatasaray ile sözleşme imzalayabilirim" dedi.

(Lig TV)

Sekopej
03.Haziran.2007, 01:35
Aziz Yıldırım Önder'i bıraktıklarını açıkladı. Gökhan ile forma yarışına girmeyi göze alamadı ve sezon devam ederken ayrıldı. Zico ile devam edilmese bile Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Önder artık tekrar Fenerbahçe'de oynayamaz. Geçen sezon Yozgatlı'nın yaptığını yapıyor, bu nedenle ayrılıyor dedi.

Önder alınırsa faydalı olacaktır, oynadığında yeterisz kalsa da elinden geleni yapan birisi. Giydiği formanın hakkını verecektir.

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:37
onder ancak yedek olarak oturur.. Ayrica goren eriksson man.city den ayrilmis yarin gazetelerde eriksson Galatasarayda yazarlar :)

yunusgs
03.Haziran.2007, 01:48
Artık birisi gelsin ya şampiyonluğun üzerinden 22 gün geçti ve hala teknik direktörümüz yok.

xerenx_91
03.Haziran.2007, 02:08
5 gün içinde açıklanacaktır..Biraz daha sabır..Büyük ihtimal Deshamps ile anlaşmaya çalışıyorlar.Olmazsa Skibbe ye imza attıracaklardır..

ShevAnil
03.Haziran.2007, 02:10
Zaten Bu Hafta Sonuna Kadar Bulamıyorlarsa TD. Artık Uğraşmasınlar.. Kısa Bir Süre Kaldı TD. Takımı Bile Tanıyamayacak. Cevat Güler Kalsın Zaten Oyuncularda Çok Seviyorlarmış onu. Yanınada Arif Erdem veya Bülent Korkmaz'ı Getirtsinler.. Olmadı Hakan Şükür Çalışsın Cevat Hoca ile.. Önümüzdeki Sene Sonunda Onlardan Biri Geçer GS'Nin Başına.

Onurap
03.Haziran.2007, 02:12
Of yaa önderin ne işi var bizde :( Kim bilir yıllık kaç para alıcak ve büyük ihtimalle banko oynayacak.. :(

xerenx_91
03.Haziran.2007, 02:17
Of yaa önderin ne işi var bizde :( Kim bilir yıllık kaç para alıcak ve büyük ihtimalle banko oynayacak.. :(

450 bin Euro diye duyumlar aldım ama o kadar ucuz olacağını zannetmem..

Onurap
03.Haziran.2007, 02:28
Arda 250 bin alırken önder kim yaa..:( önderi alacağımıza td alalım.. Pafta onlarca önder ve fazlası var u.uçar 5 önder eder..O para verilirse yedekte kalmaz zaten kalsada sorun çıkartır..

Sekopej
03.Haziran.2007, 02:29
Önder Rusya'ya imza atarken parayı seçtim demişti ve 1,5 milyon Euro'ya imza atmıştı. Rusya işi yattı gibi, Galatasaray da alacaksa bu ücrete yakın para isteyecektir muhtemelen.

Melekovic
03.Haziran.2007, 02:31
Önder'in kafa atmasına bayılıyorum zaten.Adamın kafaya top değince sanki patlıyor :D:D:D

Bence gereksiz transfer olur, gençlerden kaç tane önder çıkar.Adam almak için adam almaya gerek yok.

Hugo
03.Haziran.2007, 02:33
Önder'e gerek yok. Uğur var. Sabri de oynar sağ bek olarak.

scar face
03.Haziran.2007, 02:34
Önder Fk Moskovayla anlastı bu arada.

xerenx_91
03.Haziran.2007, 02:41
Önder Fk Moskovayla anlastı bu arada.

Önder'in daha önce ön protokol yaptığı Rusya'nın FK Moskova takıma attığı imzanın engel teşkil etmediği belirtildi.

Ön protokol biraz tazminat ödenir.Sorun olacağını zannetmem.

Onurap
03.Haziran.2007, 02:44
Cska durumu çaktıysa tazminatı istemez gsye komisyon verir :)

Alicanfmfan
03.Haziran.2007, 04:16
Önder gelmesin o gelene kadar onun bölgesinde daha iyi futbolcularımız var

Her026
03.Haziran.2007, 04:51
Önderide bu kadar küçümsemeyin.2 yıl önce Belçikanın en iyi oyuncusu seçilmişti.Ben stoper olarak beğeniyorum Önderi ama sağ bekte iş yapmaz.

Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 05:10
Önderide bu kadar küçümsemeyin.2 yıl önce Belçikanın en iyi oyuncusu seçilmişti.Ben stoper olarak beğeniyorum Önderi ama sağ bekte iş yapmaz.

Emre Güngör - Servet ikilisinden birini keseceğini zannetmiyorum ...

Emurafu
03.Haziran.2007, 06:28
Nederseniz diyin..Cl ligi için Tecrübeli en az 3 kişi alınması lazım..Bu kişiler yabancı olup direk takımda oynamaları lazım..Tomasson(Herkez karsı olabilir ama ben degilim:))..Simic çokta yaşlı az maliyetli olursa neden olmasın:D..Yanlız simic milanın son maçlarında oynadı bunuda belirtmek isterim:)

CL liginde söyle bir ortasaha iyi olabilir:)

-------Topal-Linderoth------
Lincoln-----------------Arda
----------Tomasson--------
---------Nonda(Karan)-----

Keske lincoln yerine çok teknik biri gelse..Tomasson yerindede lincoln oynar:)..Kısaca CL ligi için cift önlibero en mantıklısı olur..Her maçta hurra atak yapmayada gerek yok:)(Helsinborg,Bordeuax,sion)maçları gibi..Neyse konu sapmasın:D

Aslan'da sıcak gelişmeler

http://img87.imageshack.us/img87/1264/72148473fan12ferdiby280md9.jpg

Ferdi Elmas, dün Florya´da sözleşme imzaladı. Simic, anlaşma için gün sayıyor. Tomasson´un işi de bitmek üzere.
3.6.2008

3 yıllık kontrat
Galatasaray Yönetimi, transferde atağa kalktı... Şampiyonlar Ligi’nde en az ikinci tur hedefleyen ve bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki sol açığı Ferdi Elmas’la dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom, Ferdi’ye karşılık olarak Karadeniz kulubüne Serdar Keşçi, Uğur Erdoğan ve Uğur Akdemir’i verdi. Aslan, bir süre önce de Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la anlaşmıştı.

İtalya’da bitirdi
Yabancı transferi konusunda da ciddi gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giderek Milan ve Inter’in başkanlarıyla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat’ın, Çizme’de Simic’le büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. Milan Başkanı Galliani bu teması doğrulamıştı. Diğer taraftan Milan’ın eski golcüsü, geçen sezon Villarreal forması giyen 32 yaşındaki Danimarkalı Tomasson’un da Galatasaray’la prensipte el sıkıştığı öne sürüldü.

M. Ali SABUNCU

yunusgs
03.Haziran.2007, 17:45
Tomasson gelirse iyi olur.Lincoln'ün bu sene neler yaptığı ortada 1 maç cezalı 4 maç sakat 1 maç oyunda Tomasson orada da oynadığı için gelirse güzel olur.

Burak Duran
03.Haziran.2007, 18:18
Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Arda Turan’ın Avrupa’ya transferi konusunda yönetimden onay çıktı. Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının, Newcastle United’dan gelen 12 milyon Euro’luk teklife ‘evet’ diyeceği, gelen sıcak parayla da yeni sezon için yapacakları yabancı transfer için start verecekleri öğrenildi.

Bilgileri Emre’den aldı
Arda Turan, milli takım kampına katılmadan önce Galatasaray’dan ayrılmak istemediğini, ancak yönetimin izin vermesi durumunda, İngiltere’ye sıcak baktığını dile getirmişti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takip eden Newcastle United, resmi teklifi Galatasaray’a 3 gün önce faksladı. İsviçre’de milli takım kampında bulunan Arda’nın ise Siyah-Beyazlı kulüple ilgili bütün bilgileri Emre Belözoğlu’dan aldığı vurgulandı...

KAYNAK: FANATİK

sanmiyorum bunun olacagini cunku yoneticiler kimseyi satmayacagiz diye acikladilar ama tabi belli olmaz

Burak Duran
03.Haziran.2007, 18:27
Galatasaray Yönetimi, transferde atağa kalktı... Şampiyonlar Ligi’nde en az ikinci tur hedefleyen ve bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki sol açığı Ferdi Elmas’la dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom, Ferdi’ye karşılık olarak Karadeniz kulubüne Serdar Keşçi, Uğur Erdoğan ve Uğur Akdemir’i verdi. Aslan, bir süre önce de Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la anlaşmıştı.

İtalya’da bitirdi
Yabancı transferi konusunda da ciddi gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giderek Milan ve Inter’in başkanlarıyla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat’ın, Çizme’de Simic’le büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. Milan Başkanı Galliani bu teması doğrulamıştı. Diğer taraftan Milan’ın eski golcüsü, geçen sezon Villarreal forması giyen 32 yaşındaki Danimarkalı Tomasson’un da Galatasaray’la prensipte el sıkıştığı öne sürüldü.

GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 19:12
Galatasaray'lı değilim ama Önder'in Zico'nun durumuna göre gelirim demesi valla beni rahatsız etti.Önder nihayetinde Fenerbahçe'nin yedek oyuncusu.Galatasaray gibi bir kulüpten teklif gelmiş şart koşuyor.Ben olsam hiç almazdım.Zaten geldiğinde direk as oynayacağıda şüpheli.Fenerbahçe'de yedek kaldığı için ayrılmıyor mu zaten? Yinede eğer bittiyse hayırlı olsun.Belki Galatasaray'da çok daha iyi performans gösterir..Ama bana daha çok bizim Yozgatlı'yı almamız gibi olacak diye geliyor..

Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2007, 19:14
Zorunlu Açıklama

Bugün çeşitli medya organlarında, futbolcumuz Arda Turan ile ilgili transfer haberleri yer almıştır. Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.

Arda Turan'ın Galatasaray Spor Kulübü ile 5 senelik sözleşmesi bulunmaktadır. Ve herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir.

Galatasaray Spor Kulübü

Alicanfmfan
03.Haziran.2007, 19:15
Ferdi geldiyse Galatasaray için güzel bir transfer olmustur.Önder gelmesin yahu onun mevkisinde daha iyi oynayan futbolcularımız var

King_Theoden
03.Haziran.2007, 19:25
Önder bir kere Turacı onu almak yazı tura atmak gibi birşey Chelsea maçında gördük kalitesini yol geçen hanına çevirdi sağ kanadı:D

Lucas Neill
03.Haziran.2007, 19:36
Önder bir kere Turacı onu almak yazı tura atmak gibi birşey Chelsea maçında gördük kalitesini yol geçen hanına çevirdi sağ kanadı:D

Önder Manifaturacı:D Bence de Önder'in gelmesi gerekmez oraya gençlerdende oyuncu monte edebiliriz...

Melekovic
03.Haziran.2007, 19:40
İnternet gazetelere bakayım dedim kafam karıştı,ne biçim bir cümle bu:

Götz'le gizlice sözleşme imzalayan Galatasaray, önceki gün Skibbe'yi Florya'ya getirdi, ancak asıl hedefte hâlâ Matthias Sammer'in olduğu öğrenildi.

Aynı zamanda teknik direktör adaylarınıda mı birbirlerine çalımlattırıyoruz.Güzel bir fanatik haberiydi yazanı tebrik ederim:D:D:D

Universal
03.Haziran.2007, 19:48
İnternet gazetelere bakayım dedim kafam karıştı,ne biçim bir cümle bu:

Götz'le gizlice sözleşme imzalayan Galatasaray, önceki gün Skibbe'yi Florya'ya getirdi, ancak asıl hedefte hâlâ Matthias Sammer'in olduğu öğrenildi.

Aynı zamanda teknik direktör adaylarınıda mı birbirlerine çalımlattırıyoruz.Güzel bir fanatik haberiydi yazanı tebrik ederim:D:D:D

Güzel tespit, Kaan Bey Abi. Sanırım bu gazetede vardiyalı çalışıyorlar. Bu yazıyı bir kişinini yazması imkansız üç kişi birden yazmıştır. :)

ShevAnil
03.Haziran.2007, 19:58
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46205_2_080603102309.jpg

Teknik direktör sorununa bu hafta son vermek isteyen Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Cim Bom Standart Liege’in Brezilyalı forveti Igor De Camargo için harekete geçti.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı kulübün transfer komitesinin, geçen sezon ortasında da gündeminde tuttuğu Camargo konusunda Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in yeniden görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyspor’da kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Galatasaray yönetiminden çağrı bekliyor. Şu ana kadar kendisiyle hiçbir yöneticinin görüşmediğini belirten Necati, “Ne yapacağım henüz belli değil, çünkü kulüpten bana ‘Kalıyorsun veya gidiyorsun’ diye bir cevap gelmedi. Bu durumun bir an önce açıklığa kavuşmasını bekliyorum; ona göre rotamı belirleyeceğim” dedi.

GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ DE CAMARGO'NUN VİDEOSU

http://www.dailymotion.com/video/x16l71_igor-de-camargo_sport

Addolorato
03.Haziran.2007, 20:02
Beyler hakan şükür yeni sözleşmeyi kabul etmiyecek bizzat kendisine arkadaşım sordu alışveriş merkezinde

ShevAnil
03.Haziran.2007, 20:15
Galatasaray Futbol Takımı Menajeri Mustafa Turgun, görevinden ayrıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpte üstlendiği futbol takımı menajerliği görevini bıraktığını açıklayan Mustafa Turgun, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'le oturup konuştuklarını ve karşılıklı olarak bu kararı aldıklarını belirterek, ''Adnan Sezgin ile iş yapma tarzlarımız farklıydı. Sonuç olarak bu kararı aldık'' dedi.

Futbol camiası içinde çalışmayı sürdüreceğini de vurgulayan Turgun, kendisine gelen bazı teklifler bulunduğunu ve değerlendirmeyi planladığını sözlerine ekledi.

Burak Duran
03.Haziran.2007, 20:16
valla etmezse bence kendi kaybidir. Onun bilecegi is. Boyle buyuk bir camia tutupta heykelini dikicez diyor ve sen bunu kabul etmiyorsan senin kaybin olur kanimca...Bu camargo cok iyi bir adam alinirsa baya faydali olur

Xipe Totec
03.Haziran.2007, 20:28
Hakan ın yaşı olmuş 36-37.. bu zamana kadar takımdan da milli takımdan da kolay kolay kesilmemiş.. yaşın ilerledi bırak diyenlere vefasız gözüyle bakacaksa baksın ne diyelim.. işin enteresan tarafı klüp menfaatleri önce gelir diyen insanlar ne çabuk kendi sözlerini yutuyorlar onu anlamıyorum..

Addolorato
03.Haziran.2007, 20:31
Ayrıca milli takıma neden alınmadınız diye sordu arkadaşım hakan şükürde alındım bayağı bi alındım diye cevap verdi:D baya güldük orda

Xipe Totec
03.Haziran.2007, 20:35
alındım baya alındım.. :D çok içerlemiş adam yahu.. çok duygusal bakıyor olaylara.. birde takım açısından baksa bu kadar konuşulmayacak..

PesimiSTyLa
03.Haziran.2007, 20:38
Böyle önemli bir kararı ayaküstü bi alışveriş merkezinde cevapladı ? Pek inandırıcı gelmedi.

Addolorato
03.Haziran.2007, 20:42
Böyle önemli bir kararı ayaküstü bi alışveriş merkezinde cevapladı ? Pek inandırıcı gelmedi.

Arkadaşım sana çok vefasızlık yaptılar teklifi kabul edermisin diye sordu hakanda sen olsan kabul edermiydin dedi? ben bundan hayır cevabını çıkarıyorum ama inanmak yada inanmamak sana kalmış

Onurap
03.Haziran.2007, 21:20
Arda'yı kesinlikle satmayacağız
Başkanımız Adnan Polat, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat, Ankara Sheraton otelde düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulunun ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gelecek sezon her kulvarda şampiyonluğa oynamak istediklerini belirten Polat, "Gelecek sezon hedefimiz Süper Lig'te ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak. Şampiyonlar Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. Burada final oynamazsak başarılı sayılmayız" diye konuştu. Polat, adı transfer dedikodularına karışan mili futbolcu Arda Turan ile ilgili olarak ise "Arda ile ilgili kamuoyunda çıkan iddiaların hepsi asılsız, Arda'yı kesinlikle satmayacağız. Tüm Galatasaraylıların gönlü rahat olsun" ifadelerini kulandı.
Fenerbahçeli futbolcular Aurelio ve Önder Turacı ile ilgili çıkan transfer haberlerine de değinen Polat, "Aurelio'nun transferi ile ilgili olarak ne kendisi, ne menajeri ne de Fenerbahçe kulübü ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Tamamen spekülatif bir haber, Turacı ile ilgili olarak ise kendisi ile bir görüşme yapmadık. Menajerleri bu futbolcuyu bize teklif etti, henüz alınmış bir karar yok" dedi.
Polat, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve önlerinde 1-2 alternatif bulunduğunu ifade ederek, yeni teknik direktörün hafta sonuna kadar beli olacağını söyledi.
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonasındaki şahsı ile ilgili bir soruya ise Polat, birinci maçımız çok önemli bunu alırsak çok önemli bir avantaj sağlarız. Kazanamazsak ise sıkıntıya girebiliriz" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önder ile anlaşma yok

Önder Turacı, Galatasarayımıza çok pahalı geldi. Sözleşmesi bittiği için Fenerbahçe’den bedelsiz ayrılarak, Rusya’nın FK Moskova takımıyla ön sözleşme yapan tecrübeli defans oyuncusunun sarı-kırmızılılarımızdan kulübün belirlenen dengelerini bozacak düzeyde yüksek senelik ücret istediği öğrenildi. Galatasaraylı yöneticilerimiz, Önder’e istediği yıllık ücreti vermelerinin mümkün olmadığını belirterek, başarılı futbolcuyu transfer etmeyi düşünmediklerini ifade ettiler.
Fenerbahçe ile bağlarını koparan, Galatasarayımız ile de maddi konularda anlaşma zemini bulamayan Önder Turacı’nın ön sözleşme imzaladığı FK Moskova’ya gitmesi bekleniyor.
Kaynak: Milliyet

Dualarım kabul oldu :D

KaPaLı
03.Haziran.2007, 21:22
Zaten Önderi çok yüksek ücret ödediği ve 11'de oynamak istediği için yolladı Fenerbahçe :) Galatasaray'da Uğur gibi savaşçı , her ne kadar hata yapsada Sabri gibi hızlı oyuncu varken Önder'i almak saçmalık olurdu zaten

PesimiSTyLa
03.Haziran.2007, 21:45
Arkadaşım sana çok vefasızlık yaptılar teklifi kabul edermisin diye sordu hakanda sen olsan kabul edermiydin dedi? ben bundan hayır cevabını çıkarıyorum ama inanmak yada inanmamak sana kalmış

İşte kendi agzınla diyorsun. Az önce "Hayır" dedi dedin. Şimdi de ben bundan cıkardım diyorsun. Hem Hakan bi cevap vermemiş. Ayrıca soru yanlış:) Kimse Hakan'a vefasızlık yapmadı.

Addolorato
03.Haziran.2007, 21:52
peki öyle olsun nasılsa bir kaç güne kadar belli olur herşey:)

gerrrard
03.Haziran.2007, 22:00
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46205_2_080603102309.jpg

Teknik direktör sorununa bu hafta son vermek isteyen Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Cim Bom Standart Liege’in Brezilyalı forveti Igor De Camargo için harekete geçti.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı kulübün transfer komitesinin, geçen sezon ortasında da gündeminde tuttuğu Camargo konusunda Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in yeniden görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyspor’da kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Galatasaray yönetiminden çağrı bekliyor. Şu ana kadar kendisiyle hiçbir yöneticinin görüşmediğini belirten Necati, “Ne yapacağım henüz belli değil, çünkü kulüpten bana ‘Kalıyorsun veya gidiyorsun’ diye bir cevap gelmedi. Bu durumun bir an önce açıklığa kavuşmasını bekliyorum; ona göre rotamı belirleyeceğim” dedi.

GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ DE CAMARGO'NUN VİDEOSU

http://www.dailymotion.com/video/x16l71_igor-de-camargo_sport

Umarım haber doğrudur ve De Camargo'yu alırız.

goosfraba
03.Haziran.2007, 23:02
http://www.fotospor.com/images_content/2008-06/03/ma/c32413.jpg
http://www.fotospor.com/images_content/spacer.gif
http://www.fotospor.com/images_content/2008-06/03/ma/cx1076.jpg

Emurafu
03.Haziran.2007, 23:04
Lig tv’de söyledi...dario simic ile her konuda anlaşmışız..transferi bitme aşamasına gelmiş..ve thomasson’la da her konuda anlaşmışız..

Tomasson gelirse Cl liginde tek forvet iyi olur..Lincoln forvete dönük kanatta oynar..Nonda falan tek forvet..

Onurap
03.Haziran.2007, 23:08
Tomasson çok iyi bir oyuncu 2002 dünya kupasında çok beğenmiştim..Bazı şanssızlıklar yaşadı ama bence iyi transfer..Simic te güzel..Song demekki gidici..Birde sağ açık almamız lazım..

yunusgs
04.Haziran.2007, 00:41
Song gidecek geçen günlerde haberi çıkmıştı Fanatikte Rusya'dan bir klüple anlaşmış.

Redrum
04.Haziran.2007, 00:48
de camargo şahane transfer olur. Tomasson'a falan gerek yok. Şu zamandan sonra parasının hakkını veremez Tomasson. Gs taraftarı zaten ünlü olmasına dikkat etmiyo ki, yeter ki adam iyi performans sergilesin, genç olsun. Kasmayın bu kadar. Ayrıca simiç ne işimize yarıcak ki ya?

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 00:50
Tomasson olursa cok iyi olur Galatasaray icin

Emurafu
04.Haziran.2007, 02:38
Aslan 4 koldan transfer piyasasında

Galatasaray'ın Alman teknik direktör Michael Skibbe ile prensipte anlaştığı, ancak Matias Sammer'le de görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. Sarı - Kırmızılıların Mattias Sammer'ı ikna ettikleri, ancak Alman futbol federasyonu ile olan sözleşmesi nedeniyle transferi bitiremedikleri belirtildi.

Yöneticilerin girişimlerini sürdürdükleri, Alman federasyonundan iki gün içinde izin çıkmaması durumunda da Skibbe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacakları ifade edildi.

43 yaşındaki Skibbe, son üç sezonda Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında görev yaptı.

Galatasaray yönetiminin Song'un yerine almayı planladığı Milan'ın Hırvat stoperi Simiç'in transferini de bitirdiği, Villarreal'de forma giyen Tomasson'la da büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Ayrıca Çaykur Rizespor'un sol kanat oyuncusu Ferdi Elmas'la da üç yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Kaynak : ligtv.com.tr

Laudrupu ikna etmek için tomasson'u alıyorlar gibime geliyor..Piontek bize yardımcı olmuş ama işii bozan hep bayram tutumlumuş..Sezgin ile arası iyi degilmiş..

http://www.index.hr/sport/clanak/sim...ay/389456.aspx

PREMA našim informacijama hrvatski reprezentativac i stoper Milana Dario Šimić sve je dogovorio sa turskim Galatasarayom.

Dario će tako nakon dugih deset godina na apeninskom poluotoku, od toga čak šest u Milanu, a četiri u Interu, navodno sreću okušati u Istanbulu.

Podsjetimo, Dario već godina ima status zamjene na San Siru, a skupio je tek 89 nastupa u šest godina, zbog čega je vjerojatno i želio napokon napustiti San Siro.

Njegov menadžer Marko Naletilić rekao je pak u razgovoru za Index kako je istina da je Galatasaray vrlo zainteresiran za Šimića, ali da transfer ipak još nije dogovoren.

"Ne, transfer još nije dogovoren. Za sada vam samo mogu reći da je Galatasaray vrlo zainteresiran i da ga sljedeće sezone žele gledati na Ali Sami Yen stadionu." - ističe Naletilić.

Simic'İn Menejeri olan, Marko Naletilic BBC'ye "Henüz bir anlaşma olmadığını ama Galatasaray'ın çok büyük ilgisinin olduğunu ve önümüzdeki sezon Dario Simici'i Ali Sami Yen'de görmek istediğini" şeklinde konuşmuş.

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 02:45
Laudrup Panathinaikos ile anlaşmadı mı?

fenerbahce_1907
04.Haziran.2007, 02:47
Tomasson ve Simic cok gereksiz transferler.Galatasaray hiç bi fayda görmez bu oyunculardan bunların devri kapandı artık.

YusufT
04.Haziran.2007, 02:50
Tomassonun kariyeri bile harika

Ayrica Avrupanin 4 büyük ligindede oynamis bir futbolcu..

Domestic
1998-99 Dutch Eredivisie (http://en.wikipedia.org/wiki/Eredivisie), with Feyenoord Rotterdam (http://en.wikipedia.org/wiki/Feyenoord_Rotterdam)
1998-99 Dutch Super Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/Johan_Cruijff-schaal), with Feyenoord Rotterdam
2002-03 Italian Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/Coppa_Italia), with AC Milan (http://en.wikipedia.org/wiki/AC_Milan)
2003-04 Italian Serie A (http://en.wikipedia.org/wiki/Serie_A), with AC Milan
2003-04 Italian Super Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_Super_Cup), with AC Milan
2006-07 German champions (http://en.wikipedia.org/wiki/German_champions), with Vfb Stuttgart (http://en.wikipedia.org/wiki/Vfb_Stuttgart)Continental
2001-02 UEFA Cup (http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Cup), with Feyenoord Rotterdam
2002-03 Champions League (http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League), with AC Milan

fenerbahce_1907
04.Haziran.2007, 02:54
Kariyerine laf eden yok zaten ama artık Tomasson'un devri geçti bi fayda sağlamaz Galatasaray'a.

Ouzy
04.Haziran.2007, 02:55
Laudrup Panathinaikos ile anlaşmadı mı?

Söylentiler var sadece, kesin değil.

Tomasson yaşlanmadı mı ya? Kaç yaşında ki? Kariyerini geç, yaşlıysa kariyeri birşey ifade etmez.

Varonil
04.Haziran.2007, 02:57
Tomasson ve Simic transferleri gerçekleşirse Galatasaray bu oyuncuların katkısını görecektir. Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarında Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye olan katkısı gibi.

Şampiyonlar Ligi tecrübesi çok yüksek bu 2 oyuncu Galatasaray'a çok büyük fayda sağlar..

Ouzy
04.Haziran.2007, 02:58
Simic'de acayip yaşlı galiba, gelmesin bence.

Emurafu
04.Haziran.2007, 02:59
Simic gibi bir kaç tecrübeli banko oynayacak adamlar sart:)

Ouzy
04.Haziran.2007, 03:00
Simic 33, Tomasson 32 yaşında. Yok yok kalsın, şahsen yabancı transferinde de gençlere yönelinmesinden yanayım. Zaten doğru dürüst yabancımız yok.

Varonil
04.Haziran.2007, 03:02
İşaretlediğin yerde 2006/07 yazıyor Emrah Abi :) 07/08 performansı bu gösterdiğin yerde gözükmüyor..

Ama kariyeri,tecrübesi tartışılamaz ..

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 03:06
Milanda bir oyuncunun 37-38 yaşına kadar oynayabildiği düşünülürse Simic'in alınmasında hiçbir problem olmaz. Koray Düşova'nın bir yazısı vardı Milan Labs, bu sayede daha oynar o :)

UlquioRRa
04.Haziran.2007, 03:18
Galatasaray Yönetimi, Simic ve Tomasson'u alırsa saçmalık eder. İnşAllah böyle bir transfer gerçekleşmez.

Ouzy
04.Haziran.2007, 03:21
Açıkçası transferde ne yaptıkları fazla da önemli değil, zaten ben bu sene fazla birşey beklemiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilecekmiyiz o da zor.

Şu Riva'yı satsınlarda başka birşey istemiyorum ama Adnan Polat "Amacımız varlıklarımızı satmadan borçları kapatmak." dedi maalesef. Yine de bir bildiği vardır tabii ki. Çünkü 1 sene önce 60 milyon $'dı, şimdi 80-90 milyon $ değeri diyor. Muhtemelen "Şimdi satarsam borçları kurtarırım ama değeri 150-200 milyon $ olduğu zaman satarsam da dünya kulübü oluruz." falan diye düşünüyor ama borçları kapatmak içinde geleceğimizi yani geleceğe dönük kombine kart satmayı planlıyor. Böyle birşey ne kadar yararlı olur, açıkçası bilmiyorum.

YusufT
04.Haziran.2007, 03:35
Tomasson 31 yasinda :)

Ayrica bonservis bedeni ise bedava, alinmali.

Ouzy
04.Haziran.2007, 03:36
Ağustos'ta 32 oluyor.:)

Xipe Totec
04.Haziran.2007, 03:58
tomasson iyi hoş oyuncudur da nonda varken 31 yaşında ki adamı almanın da bi mantığı yok.. yaşlı oyuncuları alıyoruz o kadar para veriyoruz 5 kuruş kazandırmadan gidiyorlar.. de camargo gibi bi forvet fazlasıyla işimizi görür..

Redrum
04.Haziran.2007, 04:04
Ya şu takım o kadar güzel, genç oyunculardan kurulu, hakikaten yakışmaz simiç&tomasson. Böyle kalsın daha iyi. Oynasın uğur uçarla ümit karan daha iyi;)

Emurafu
04.Haziran.2007, 04:33
Bu kadar Genç oyuncu ile Avrupa kupasında basarı gelmez..Araya birkaç tecrübeli serpiştirmek lazım...Yahu tomasson gelirse..CL liginde tek forvet oynarız..Lincoln sag kanat'tan forvete dönük oynar..

-----Topal-Tobias
Lincoln----------Arda
------Tomasson-----
-------Nonda------

Suanki Kadrodan Cl liginde basarı beklemiyorum..Tecrübeli Enaz 3 kişi sart(Hagi,Popescu örnegi gibi:))Her oyuncuya bence burun kıvırmayalım.Önder gelecegine simic gelsin...Tabi banko oynayacaklar..Carlos bu sene CL liginde Fenebahceye saha içi ve saha dısında bir çok yararı oldu...Hersene aynı tantana oluyor nedense..Neyse zaman herseyin aynası:)

Ouzy
04.Haziran.2007, 04:53
tomasson iyi hoş oyuncudur da nonda varken 31 yaşında ki adamı almanın da bi mantığı yok.. yaşlı oyuncuları alıyoruz o kadar para veriyoruz 5 kuruş kazandırmadan gidiyorlar.. de camargo gibi bi forvet fazlasıyla işimizi görür..

Bir de Camargo'dur gidiyor, FM'den mi biliyorsunuz çok iyi olduğunu?

Redrum
04.Haziran.2007, 05:05
yaw emurafu abi (kusura bakma ismi unuttum emrah mıydı:S) şu koyduğun diziliş senin içine siniyor mu hakikaten? Şurda lincoln varken oraya tomassonun gelmesi için sızlatmıyor mu:)

Xipe Totec
04.Haziran.2007, 05:06
FM de hiç almadım özellikleri nasıldır bilmem.. izlediğim kadarıyla hava hakimiyeti iyi olan yapılan ortalara iyi kafa uzatabilen bir oyuncu.. verilen videoda da kafayla attığı goller gösteriliyor.. ve sadece bu videoda ki haliyle yazmadım.. de camargo olmaz bi başkası olur en azından genç iyi bir forvet alınması demek istediğim..