View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
Ouzy
03.Temmuz.2007, 07:56
Riva satılana, işler yoluna girene kadar böyle idare edeceğiz, sıkın dişinizi.
okan da belediye ye gitmiş, devletin çalışanı artık :)
bilmiyodum yukarıdaki haberlerde gördüm :)
temizleniyor kadromuz
KaF KeF
03.Temmuz.2007, 15:23
G.Saray'da yeniden Valeri sesleri
Transferde geç kaldığı yönünde eleştiriler alan Galatasaray yönetimi, çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Geçtiğimiz gece düzenlenen baloda biraraya gelen sarı-kırmızılı kurmayların 1'i Arjantinli, 2'si Fransız olmak üzere 3 yıldız futbolcuyla anlaşmak üzere oldukları öğrenildi. Fransız futbolcuların isimleri sır gibi saklanırken, Arjantinli yıldızın bir ay kadar önce de ilgilenilen Diego Hernan Valeri olduğu bildirildi.
Galatasaray'ın uzun zamandır takip ettiği 22 yaşındaki Valeri, Arjantin futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.
FİYATI 7 MİLYON EURO
Ülkesinin Lanus takımında forma giyen yıldız futbolcu, orta sahanın her iki kanadında forma giyebildiği gibi, gerektiğinde '10 numara' olarak da görev yapabiliyor. Inter ve Barcelona başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ünlü kulübünün izlemeye aldığı Diego Hernan Valeri'nin fiyatı 7 milyon euro civarında... Sarı-kırmızılı kulübün bu transfer için sponsorları devreye sokması bekleniyor. Galatasaray, Valeri'yi 'İkinci Ribery' olarak görüyor.
03.07.2008
Kaynak : Sabah
aysem
03.Temmuz.2007, 17:29
Burhan Akgül
Mardinspor'un başarılı forveti Burhan Akgül, Galatasaray'la prensipte anlaştı. Geçen yıl Samsunspor'la oynanan maçta Mardinspor adına 7'nci saniyede gol atarak dünyanın en erken gol atan futbolcusu unvanını elde eden Burhan Akgül, Galatasaray'la anlaşmak üzere.
Geçtiğimiz sezon 6 gol ve 9 asist yapan genç oyuncu, Bank Asya 1'inci Lig takımlarından Boluspor, Giresunspor ve Samsunspor'un da transfer listesinde de bulunuyordu. Galatasaray'dan gelen teklifle gururlandığını söyleyen Burhan, yeni Teknik Direktör Michael Skibbe'nin genç oyunculara daha çok sanş vereceğine inandığı için bu transferin gerçekleşmesi halinde başarılı olacağına inandığını söyledi.
Tanıyan varsa özelliklerini anlatabilir mi
anilton
03.Temmuz.2007, 19:09
Burhan Akgül Sivasspor'dan kiralık yanılmıyorsam,geçen sene 5 gol attı,26 yaşında...
yunusgs
03.Temmuz.2007, 19:12
Zaten bu şekilde Kartal'dan,Rize'den ve Mardinspor'dan oyuncu alma dışında ne yabancı ne de kaliteli bir transfer yapabilecek yönetim.
Nocna Mora
03.Temmuz.2007, 23:21
Takımımızın geçen sezon ortasında Roma'dan kiraladığı Ahmed Barusso, Siena ile anlaştı. Song, Bouzid ve Carrusca'dan sonra Ganalının da gitmesiyle yabancı kontenjanındaki boşluk 5'e çıktı. Yönetim; Linderoth, Lincoln ve Nonda'nın yanına isterse 5 yabancı alabilecek.
Kaynak:Webaslan
Nedvedmania
03.Temmuz.2007, 23:27
zaten 3 tane yabancı alacağız
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 00:05
Barusso bence iyi bir yedekti ayrıca bence kadromuz şöyle olmalı,
---------------yeni gelen kaleci :)---------------
---Uğur-----Servet----yeni gelen stoper----Hakan Balta
------------Mehmet Topal----Linderoth
yeni transfer(barış)------------------------Arda
----------------------Lincoln----------------------
------------------yeni transfer(Nonda)
parantezler "ya da"anlamına gelmektedir...
sitte
04.Temmuz.2007, 00:10
Evet kadro olarak sana katılıyorum....Ama forvete birinin geleceğini sanmıyorum.Sağ kanat içinde benden söylemesi %90 Valeri(bir bildiğimiz var:D)
klasgs
04.Temmuz.2007, 00:32
kadro temizleniyor o guzel okanda gıttı yaslı futbolcu sayısı dusuyor bu iyi bir gelisme. hasan sasta seneye yok. su transferlerde bekledıgımız sekılde yapılırsa hersey guzel olacak lincoln yıne kandırdı bızı demıstık daha onceden adam sevdırmıs kendını bırsey dıyemıyorsun adam hıcbırsey yapmasada sevılıyor bu tarz topcular var :)
puskas
04.Temmuz.2007, 00:33
valeri cok özellikleri olan bi oyuncu eğer gelirse sağ kanat ve sol kanatta arda ile yer değiştirmeleri çok faydali olacaktir.eğer gelirse 2 ribery yolda demektir
klasgs
04.Temmuz.2007, 00:34
Evet kadro olarak sana katılıyorum....Ama forvete birinin geleceğini sanmıyorum.Sağ kanat içinde benden söylemesi %90 Valeri(bir bildiğimiz var:D) kaynagın ne bılmıyorum ama dogruysa super olur 2. rıbery olacagına cok ınanıyorum tek korkum gurbetlık cekmezse cunku g.amerıkalılar bu sorunu cok yasıyorlar tek korkum o yoksa yetenegıne guvenım sonsuz hadı hayırlısı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
barı bu olsun kesınlessın 7m euro almamız zor ama yıne elımızden bırı kapmadan alsınlar su adamı sponsorlukla olcak yıne galıba
IcedEarth
04.Temmuz.2007, 00:57
7 milyon Euro bence vermemeliyiz Valeri'ye. Onun yerine Aydın konulmalı sağ kanata. Ya da Arda ile değişmeli oynamalılar. Kulübümüzün bir oyuncunun bonservisine 7 milyon Euro ödeme lüksü yok şu anda.
yunusgs
04.Temmuz.2007, 01:02
Aydın,Arda,Barış bu oyuncular ne olacak 7 milyon euro çok para.
Addolorato
04.Temmuz.2007, 01:15
5 m euro ülkerden koparsak 2 mn euro da cebimizden versek olabilir aslında:zuhaha
sitte
04.Temmuz.2007, 02:31
Zaten bu transfer için kaynak bulundu denilebilir....
King_91
04.Temmuz.2007, 02:55
galatasaray kimseye 7mlyon veremez,vermez rahat olun çöpe atılcak paramız yok
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 03:14
Barusso bence iyi bir yedekti ayrıca bence kadromuz şöyle olmalı,
------------Mehmet Topal----Linderoth
yeni transfer(barış)------------------------Arda
parantezler "ya da"anlamına gelmektedir...
mr --> aydın yılmaz.. ;)
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 03:46
Evet Aydın olabilir Barış'ta onun ve diğer bölgelerin yedeği....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hary Kewell'ı almışız şu anda STAR SPOR'da veriyor arkadaşlar bu yüzden de Arda'nın gitmesine kesin gözle bakılıyormuş...
Kaynak: STAR SPOR
nerazzuri
04.Temmuz.2007, 04:30
Hary Kewell Galatasaray'daymış. Star Spor son dakika haberi geçti. Arda'nın gitmesi an meselesi :)
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 04:33
Bende yazdım aynı haberi :D
Aşk-ı Şehir
04.Temmuz.2007, 04:37
Arda bu sene gitmez. MR diyosunuz ya işte sabahtan beri MR Arda ML Kewell oynar.;;)
Ziya38
04.Temmuz.2007, 04:38
Evet geldi beyler. GS TV acikladi..
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 04:39
Gs Tv de Haldun Üstünel de acıkladı. Kewell Bizde. Hayırlı olsun. Maaliyetsiz ve yetenekli bir oyuncu. Umarım yararlı olur..
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 04:43
Üstünel açıkladı, Kewell'i aldık. ben çok beğendim ve takdir ettim transferi, helal olsun..
Ouzy
04.Temmuz.2007, 04:44
Frank de Boer ve birçok futbolcu gibi o da tatile gelecek. Hayırlı olsun, birşey yapamaz burada.
Aşk-ı Şehir
04.Temmuz.2007, 04:44
Kewell doğru transfer bence. Yetenekleri tartışılmaz bir oyuncu. Hayırlı olsun. 7 numaralı formayı giyecektir büyük ihtimal.
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 04:48
Frank de Boer ve birçok futbolcu gibi o da tatile gelecek. Hayırlı olsun, birşey yapamaz burada.
kewell'in kalitesi tartışılmaz hemde yaşı da fazla değil bence sağ kanat için iyi transfer yaptık..
anilton
04.Temmuz.2007, 04:50
Liverpool'da uzun süredir forma giymiyordu.Sakatlığı ne durumda acaba...
gerrrard
04.Temmuz.2007, 04:50
Sağ değil Sol kanat Harry Kewell. Ayrıca Kewell transferi tam bir bomba. Bu habere çok çok sevindim. Liverpool'da en sevdiğim oyuncular arasındaydı Kewell. Bence bize çok yarar sağlayacak.
1 yıllık sakatlığın ardından sadece 4-5 maçını izleme fırsatı buldum. Bu maçlarda gayet güzel oynadı yeteneklerinden hala hiçbirşey kaybetmemiş.
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 04:53
Sağda da oynayabiliyor bildiğim kadarıyla..
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 04:53
Arkadaşlar o zaman kadro;;,
--------Mehmet Topal----Linderoth
Arda(barış)(Aydın)-----------------------Kewell
EreN
04.Temmuz.2007, 04:58
the wizard of oz türkiyede..
eski kewell olsa keşke seyretmek adama zevk verirdi ama 2006 yılından sonra adam akıllı çıkardığı bir maç malesef yok gibi birşey. Büyük bir sakatlığı var ara sıra nükseden, her açıdan baktığımızda galatasaray ve türkiye lig için gayet güzel bir transfer.. hayırlı olsun.. inşallah eski günlerindeki futbolunu oynar.
Nocna Mora
İnşallah abi inşallah :D
Aşk-ı Şehir
Arkadaşlar o zaman kadro;;,
--------Mehmet Topal----Linderoth
Arda(barış)(Aydın)-----------------------Kewell
Yeni stoper almaya gerenk yok.:) Emre Güngör var orda. Ayrıca Semih Kaya'dan bu sezon çok şey bekliyorum. Sadece bir forvete ihtiyacı var Galatasaray'ın bence.:)
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 05:00
Yönetim hem stoper hem de sağ bek oynayan bir oyuncu alacakmış ondan ayrıca Kewell transferi sağ kanada olmuş olabilir ve ya Arda sağda olabilir çünkü sağ açık transferi düşünülüyordu
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 05:01
Ne olursa olsun bedava bir oyuncu. Sakatlıktan sonra cıktığı maclarda basarılıydı. Yönetim dedigi gibi maaliyeti az ve tecrubeli, ismi duyulmuş ilk oyuncuyu aldı. Şimdi bu olunca Crespo için de kafamda "acaba ?" diye soru işareti oluşuyor.
Alicanfmfan
04.Temmuz.2007, 05:02
Türkiye'ye gelebilecek en güzel sol açık futbolcuyu aldık hayırlı olsun.
Kewell 2000 deki uefa yarı finalinde bize karsı oynamıs yaptıgı hareketten dolayı kırmızı kartla oyundan atılmıstı :)
gerrrard
04.Temmuz.2007, 05:04
Eren'cim yanlış düşünüyorsun. Bir Liverpool fanı olarak Liverpool'un her maçını izlerim. Kewell'ın oynadığı maçlar 1 elin parmağını geçmez ama inan bana Kewell eski yeteneklerinden hiçbirşey kaybetmemiş iyi değil muhteşem bir transfer.
Alicanfmfan
04.Temmuz.2007, 05:05
the wizard of oz türkiyede..
eski kewell olsa keşke seyretmek adama zevk verirdi ama 2006 yılından sonra adam akıllı çıkardığı bir maç malesef yok gibi birşey. Büyük bir sakatlığı var ara sıra nükseden, her açıdan baktığımızda galatasaray ve türkiye lig için gayet güzel bir transfer.. hayırlı olsun.. inşallah eski günlerindeki futbolunu oynar.
Oynamadan yorum yapmak yanlıs...
EreN
04.Temmuz.2007, 05:06
Ne olursa olsun bedava bir oyuncu. Sakatlıktan sonra cıktığı maclarda basarılıydı. Yönetim dedigi gibi maaliyeti az ve tecrubeli, ismi duyulmuş ilk oyuncuyu aldı. Şimdi bu olunca Crespo için de kafamda "acaba ?" diye soru işareti oluşuyor.
bir kere oynamasa sırf sakat bile kalsa gs zarar etmeyecek bu olaydan. Bu önemli bir nokta. Kimse kewell'den leeds teki yıllarını beklemesin ama zaten türkiye ligi için iyi bir transfer. Kariyerinin sonları öncesi son transferi değil gs bu açık. Fakat olaya futbolcu gözüyle bakınca 2 değer var.
1. olarak asla eski formunu yakalayamaz bu bir gerçek ve sakatlık olayı korkutucu boyutta
2. ne olursa olsun oynadığı maçlarda maximum verime sahip olacaktır çünkü 30 yaşındasın, gelişmekte olan bir kulüp ile şl arenasında sahne alacaksın uzun süredir avrupa medyasına çıkmamışsın bir anda gündeme düşüyorsun eski uefa şampiyonuna transfer olarak ve en önemlisi bunca senedir doğru düzgün oynayamamanın verdiği büyük bir şevk var.
2. seçenek çok ağır basıyor nedense..
birde gsli arkadaşlar kızacak belki ama harry kewell isim olarak lincoln'den çok daha üstün..
Eren'cim yanlış düşünüyorsun. Bir Liverpool fanı olarak Liverpool'un her maçını izlerim. Kewell'ın oynadığı maçlar 1 elin parmağını geçmez ama inan bana Kewell eski yeteneklerinden hiçbirşey kaybetmemiş iyi değil muhteşem bir transfer.
Zaten sorunda burda, uzun süre oynamazsan 1 maç oynarsan ve yetenekliysen o maça ya damganı vurursun ya da süper oynarsın en azından. Bunu biz fenerbahçe olarak Serhat Akın örneğinde görmüştük uzun sakatlık sonrası. Bu kıstas olmamalı. Zaten yetenekleri ortada, ondaki bilek yetenekleri en az lincoln kadar vardır. Tabi lincoln'den neden üstün? mental olarak her türlü.
Emurafu
04.Temmuz.2007, 05:09
----Topal---Linderoth-----
Arda----Lincoln--------Kewell
----------Nonda------------
Arda satılmassa çok iyi olacak..Söyle bir sistem felaket iş yapar..
Alicanfmfan
Niye kızalım ki :) .Herkesin bir üstün oldugu yetenek vardır .Yani Kewell bekledigim isim degildi inş digerlerini alır Galatasaray Yönetimi :).Forvet, Lazım
gerrrard
Yoo niye kızalım ? Kewell Lincoln'den çok daha iyi. Gerek kariyer-isim olarak.
PesimiSTyLa
@ EreN :
O yorumum sana degildi yav yanlış anlama :)
EreN
04.Temmuz.2007, 05:14
Yalnız garip bi durum kewell bazı gsli arkadaşları tatmin etmemiş.. bence sadece ismi yeterli..
çıkıp oynamasın yerine adam var nasılsa..
peki artıları neler?
takımın dünya basınına tanıtımı, forma satışı, kombine!?.. para kısaca.. :)
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 05:16
bence bu transferden anlamamız gereken tek şey var o da arda turan'ın satıldığı...
Alicanfmfan
04.Temmuz.2007, 05:17
Arda'nın karsılıgında bize yeterli miktarda bütün imkanlar kazanabiliyorsak satmalıyız.
deniz.91
04.Temmuz.2007, 05:18
Kewel gerçekten çok iyi bir oyuncu bence hayırlı olsun gs çok iyi iş yaptı tabi ardada gitmediyse
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 05:20
Yalnız Arda satılması olabilir de baskan yanılmıyorsam 20M€ dan asagı satmayız demiş. Veren var ise ; ki olabilir öyle bir paraya satılacak. Arda da bu konuda topu yönetime atmış. Kal denilirse seve seve kalırım demiş.
Bence en azından bu sene de takımda tutulmalı.
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 05:21
arkadaşlar kewell çok iyi transfer eğer bir aksilik çıkmazsa eski performansına dönebilir en azından türkiye çapında olsada.kewell 29 yaşında en verimli çağında türkiye de yıllarca oynayabilir daha umarım tutar ve uzun süre gs de kalır.
1995-2003 leeds united 181 maç 45 gol
2003-2008 liverpool 93 maç 12 gol
2008- galatasaray
avustralya 1999- 36 maçta 9 gol
puskas
04.Temmuz.2007, 05:24
bence yerinde bir transfer klubumuze hayirli olsun.inşallah eski gunlerine dönerde ozaman onu hayretle izleriz.çunku kariyeri cok iyi.
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 05:25
Arda kesinlikle satılmayacak arkadaşlar, bu konuda yönetimin çok katı tavrı var..
Emurafu
04.Temmuz.2007, 05:25
Harry Kewell Galatasaray'da
Galatasaray dış transferde Liverpool'un Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell ile anlaştı.
NTVSPOR
Güncelleme: 21:34 TSİ 3 Temmuz 2008 Perşembe
Galatasaray, Liverpool'da forma giyen 30 yaşındaki Avustralyalı futbolcu Harry Kewell ile her konuda anlaşma sağladı.
Kewell yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.
NTVSpor.net
Arda bence satılmaz..Birini alıp birini satarsak basarı nasıl gelecek..Tam tersi kadromuzu iyice güclendirmemiz lazım..
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 05:26
Kewell 29 yaşında, basın uçmuş yav..
bence çok yerinde bir transfer, ofansta çok iyi işler çıkaracaktır..
Emurafu
04.Temmuz.2007, 05:29
PSG kulübü Diane´yi istedigimizi aciklamis
sitte
04.Temmuz.2007, 05:36
Başladık bombalara ya kimse tutamaz bizi Kewell'la ilgili yorum yapılmasın kötü veya iyi Hagi geldiğinde o da büyük takımlarda oynayamamıştı....
eXcitinG
04.Temmuz.2007, 05:36
Şu KeweLL i başka bir takım transfer etseydi acaba yine aynı yorumLar oLacakmıydı :)
KeweLL ne oLursa oLsun kaLitesini kanıtLamış yıLdız bir oyuncudur. GaLatasaray a yararLı oLacağını konusunda şu anda kesin bir şey söyLemek zor. Ama Türk futboLu adına çok iyi bir transfer oLduğu tartışıLmaz.
inorax
04.Temmuz.2007, 05:37
Galatasaray büyük bir ismi büyük bir şekilde takıma kazandırdı.Özellikle basında tek bir haberin bile çıkmaması profesyonelce yapılan bir transfer olduğunu ortaya koyuyor.
deniz.91
04.Temmuz.2007, 05:37
Eğer Arda giderse arjantinli valerimidir nedir onuda alır gs o zaman belki öyle bir plan vardır
EreN
04.Temmuz.2007, 05:38
Kewell 29 yaşında, basın uçmuş yav..
bence çok yerinde bir transfer, ofansta çok iyi işler çıkaracaktır..
hangi konuda uçmuşlar
LaVioRtH_cL
04.Temmuz.2007, 05:39
kewell'ın türkiye'de ayağını kırmazlar inşallah.
dnz498
04.Temmuz.2007, 05:40
Guzel transfer oldu ama kadro yigilmasi olacak o bolgede umarim Arda satilmaz
gerrrard
04.Temmuz.2007, 05:40
Şu KeweLL i başka bir takım transfer etseydi acaba yine aynı yorumLar oLacakmıydı :)
Kendi adıma konuşmak gerekirse evet olacaktı. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi Kewell eski yeteneklerinden hiçbirini kaybetmiş değil çok yarar sağlayacaktır. Umarım yüzümü kara çıkarmaz. Hadi Kewell göreyim seni :icon_twisted:
dnz498
04.Temmuz.2007, 05:41
kewell'ın türkiye'de ayağını kırmazlar inşallah.
ne guzel bir dilek
DeNiZ_1903
04.Temmuz.2007, 05:41
Türkiye için çok güzel bir transfer birkaç yıl önce sempatimi kazanmıştı Kewell bekleyip göreceğiz..
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 05:46
Herhangi bir bonservis ödenmeden alınmış olması beni daha da mutlu ediyor.
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 05:46
Kewell transferi çok sürpriz oldu, birden oldu, hiç adını basında duymamıştım. Muhteşem bir transfer, sakat makat olsun, bence ismi yeter. Şimdi internetin başına geçip de haberi görünce bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım. Bu Kewell transferi acaba Lincoln'ün gidişinin bir habercisi olabilir mi, bildiğim kadarıyla Kewell hem sol kanat hem forvet arkası oynayabiliyor. Bence seneye Kewell 10 numara rolünü üstlenmeli tabii Arda gitmeyecekse, Arda giderse sol açık oynar.
Galatasaray yönetimini tebrik ederim, klas bir transfere imza attılar.
dnz498
04.Temmuz.2007, 05:49
Kewell transferi çok sürpriz oldu, birden oldu, hiç adını basında duymamıştım. Muhteşem bir transfer, sakat makat olsun, bence ismi yeter. Şimdi internetin başına geçip de haberi görünce bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım. Bu Kewell transferi acaba Lincoln'ün gidişinin bir habercisi olabilir mi, bildiğim kadarıyla Kewell hem sol kanat hem forvet arkası oynayabiliyor. Bence seneye Kewell 10 numara rolünü üstlenmeli tabii Arda gitmeyecekse, Arda giderse sol açık oynar.
Galatasaray yönetimini tebrik ederim, klas bir transfere imza attılar.
Lincoln un gidecegini en azindan gonderilecegini sanmiyorum oyle olsa bugun antremana cikmasina izin vermezlerdi Zaten o da o kadar ozur dilemezdi
deniz.91
04.Temmuz.2007, 05:53
Lincoln daha ne yaptıki gitsin o kadar para kazandı gs yollamaz kanımca
MeMo
04.Temmuz.2007, 05:53
Kewell'ı biraz önce Emre söyledi şaşırdım açıkçası iyi transfer bence.Yararlı olacaktır ama ne yalan söyleyeyim GS'yi şampiyon yapacak kadar değil zaten bedavaymış çok iyi transfer.
Ouzy
04.Temmuz.2007, 05:56
Kewell'ı biraz önce Emre söyledi şaşırdım açıkçası iyi transfer bence.Yararlı olacaktır ama ne yalan söyleyeyim GS'yi şampiyon yapacak kadar değil zaten bedavaymış çok iyi transfer.
Türkiye'de şampiyon olsak ne olur? Önemli olan Avrupa ama hiç ümitli değilim.
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 05:57
Harry Kewell Galatasaray'da
Galatasaray, İngiltere'nin Liverpool kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell ile anlaşma sağlamıştır.
Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.
Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi
GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:
Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
İyi bir hücum hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.
INFO
Harold (Harry) Kewell
Doğum Tarihi
22 Eylül 1978
Doğum Yeri
Sydney (Avustralya)
Boy
1.80m
Pozisyon
Ofansif ortasaha ve kanatlar
Kariyer
1995-2003 Leeds United
2003-2008 FC Liverpool
Galatasaray.org
guarin14
04.Temmuz.2007, 05:57
bence iyi bir transfer
deniz.91
04.Temmuz.2007, 06:02
İyi transfer kesinlikle deneyimi yeter
dnz498
04.Temmuz.2007, 06:03
Türkiye'de şampiyon olsak ne olur? Önemli olan Avrupa ama hiç ümitli değilim.
Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil
guarin14
04.Temmuz.2007, 06:06
orta saha iyi oldu gs'nin.
----- M.Topal - ---
H.Kewel --- Arda
----Lincoln----
Ümit ---- Nonda
Bir çok alternatifde olustu.Sağda aydın oynar, barış oynar,serkan oynar.Olmadı tek forvet olur.Liber çiftlenir.Ön liberoda baya oldu.Sizce?
aysem
04.Temmuz.2007, 06:07
Kim ne derse desin Türkiye'ye marka bir isim gelmiştir bunda Fenerbahçe'nin payı büyük Milli takımın payı büyük bir Galatasaraylı olarak herkese teşekkür ederim yönetim sürprizlere devam
Ouzy
04.Temmuz.2007, 06:09
Arkadasim nasil bir yaklasim bu son dakikalara kadar heyecan yasatan bir ligimiz var cogu ulkede futbol giderek korelirken bizde her mac yeniden canlaniyor Biraz hafife aliyorsun sen bu ligi Avp.ya gelince orada basarili olmak imkansiza yakin cunku ortada baska seyler var Bu soyledigim dunyadaki her takim icin gecerli cunku bir yerde tikanmak cok normal ve bir-iki oyuncuyla olacak iste degil
Çok güzel bir yaklaşım, beğen ya da beğenme!
Nedense ben o heyecanı yaşayamadım. Sonuçta Fenerbahçe veya biz olacaktık şampiyon, aman çok heyecanlı. Önümüzdeki en az 5 sene şampiyonluklar Fenerbahçe ile Galatasaray arasında paylaşılır, bundan önce olduğu gibi. Bu mu heyecan?
Açıkçası ben çocukluğumdan beri Türkiye'yi pek sallamamışımdır, sadece Avrupa'yı düşünmüşümdür. Avrupa'da da erken elenirsek, bu sene de Galatasaray'ı çok az takip ederim. Sevgim azalır mı hayır ama ara veririm, takip etmem.
Böyle bir ligde şampiyon olup sevinmek kendi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor, size iyi eğlenceler. Ne de olsa Türkiye'de şampiyon olmak büyük iş(!)
Emurafu
04.Temmuz.2007, 06:10
Sıra Sorensende mi???
ASLAN BOMBALARI PATLATIYOR!
Harry Kewell’ı transfer eden Galatasray şimdi de Sorensen’i istiyor.
HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ
Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell ile anlaşan ve ünlü ismi renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de kalesini güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılı ekip Danimarka Milli Takımı’nın file bekçisi Thomas Lovendahl Sorensen’i renklerine bağlamak için çalışıyor. 32 yaşındaki Sorensen şu anda hiçbir takımda forma giymiyor ve Peter Schmeichel’ın futbola veda etmesinden beri Danimarka Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Son olarak Aston Villa’da forma giymiş olan Sorensen 1.93 boyunda ve ulusal formayı tam 72 kez giydi.
1994-98 yıllarında Odense ardından da Vejle takımında oynamış olan Sorensen 1997-98’te Svendenborg’da forma giydi. 1998’de İngiltere’nin Sunderland takımına transfer olmuş olan Sorensen burada 171 maça çıktı ve 2003’te Aston Villa’ya geçti. Sorenen Villa’da 2008’e kadar kalırken 139 maçta kaleyi korudu.
Sarı-Kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden renkleine bağladığı Kewell’ın ardından yine bonservis bedeli olmayan Sorensen’i de renklerine bağlamaya çalışıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızları maliyeti düşük bir şekilde kadrosuna katıyor.
Ouzy
04.Temmuz.2007, 06:11
Sıra Sorensende mi???
ASLAN BOMBALARI PATLATIYOR!
Harry Kewell’ı transfer eden Galatasray şimdi de Sorensen’i istiyor.
HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ
Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell ile anlaşan ve ünlü ismi renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de kalesini güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılı ekip Danimarka Milli Takımı’nın file bekçisi Thomas Lovendahl Sorensen’i renklerine bağlamak için çalışıyor. 32 yaşındaki Sorensen şu anda hiçbir takımda forma giymiyor ve Peter Schmeichel’ın futbola veda etmesinden beri Danimarka Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Son olarak Aston Villa’da forma giymiş olan Sorensen 1.93 boyunda ve ulusal formayı tam 72 kez giydi.
1994-98 yıllarında Odense ardından da Vejle takımında oynamış olan Sorensen 1997-98’te Svendenborg’da forma giydi. 1998’de İngiltere’nin Sunderland takımına transfer olmuş olan Sorensen burada 171 maça çıktı ve 2003’te Aston Villa’ya geçti. Sorenen Villa’da 2008’e kadar kalırken 139 maçta kaleyi korudu.
Sarı-Kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden renkleine bağladığı Kewell’ın ardından yine bonservis bedeli olmayan Sorensen’i de renklerine bağlamaya çalışıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızları maliyeti düşük bir şekilde kadrosuna katıyor.
Sorensen Aykut'tan iyi kaleci değil, yaşı da bayağı var. Paralarımıza yazık.
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 06:12
arkadaslar reklam gibi algılamayın ama transfermarkt.de adlı sitede yeni transferler var. premier lig'e girildiğinde birçok takımın oyuncularını serbest bıraktığı görülüyor. eger galatasaray onlardan bazılarını kadroya katarsa cok iyi olur(kewell gibi)
Ouzy
04.Temmuz.2007, 06:13
arkadaslar reklam gibi algılamayın ama transfermarkt.de adlı sitede yeni transferler var. premier lig'e girildiğinde birçok takımın oyuncularını serbest bıraktığı görülüyor. eger galatasaray onlardan bazılarını kadroya katarsa cok iyi olur(kewell gibi)
Milletin artıklarını mı toplayalım diyorsun yani?
Universal
04.Temmuz.2007, 06:14
Kewell, Galatasaray bizlere Türkiye'de futbol sahalarında oynayacak çok iyi bir isim izleletecek. Yıllardır Liverpool'da izlediğimiz Kewell artık Türkiye'de izleyebileceğiz. Şuana kadar Türkiye'de yapılan en iyi transfer olarak görüyorum. Futbol zevk kazanacaktır.
Türkiye ligini önceki mesajlarında çok küçümsedin ya, Avrupalıların artıkları bizde yıldız olur işte ;)
Ouzy
04.Temmuz.2007, 06:16
Türkiye ligini önceki mesajlarında çok küçümsedin ya, Avrupalıların artıkları bizde yıldız olur işte ;)
Türkiye'de her oyuncu yıldız olur, o ayrı ama böyle artık oyuncular Anadolu'ya falan gitmeli. Galatasaray böyle oyuncuları almamalı.
PesimiSTyLa
@ ouzy
kimi bekliyordun ? Ronaldinho falan mı ?
Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...
Addolorato
kewell geldi sıra crespo da;)
demirhanmurat38
ne alakası var transfer yapmak için illaki bonservis mi odemek gerekiyor. ben baska adamları onerince artık oluyo kewell'da süper transfer:confused:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
@ ouzy
Takımın maddi durumu ortada. Bu imkanlarla alınabilecek en iyi ismi bedelsiz aldı yönetim. Zaten yönetim cok büyük paralar harcamayacagımızı, az maliyet ile tecrubeli, ismi duyulmuş isimler alacagız dedi. Kewell da bunlardan biri...
katılıyorum yerind bir yorum...
Emurafu
04.Temmuz.2007, 06:17
Bizimkilere İnsallah orta yapmayı'da ögretir:)..Geçen yıl Sampiyonlar Liginde 112 Dakika’da 3 Asist Yapmis:)
Ouzy
04.Temmuz.2007, 06:19
@ ouzy
Böyle oyuncular alınacağına hiç oyuncu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ronaldinho'yu alıp mı Avrupa'da başarılı oluyor?
JunkChorn
04.Temmuz.2007, 06:21
Bence tartışmaya bile gerek yok.Çok iyi bir oyuncu alındı.Eğer kondisyon bakımından iyi olursa çok çok çok yararlı olacaktır.
Ben bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım duyduğumda..Lincoln'den daha umutluyum Kewell için.
Helal Olsun Galatasaray'a.Sonunda Avrupa'da uzun yıllar sonra transferi ile adından söz ettirdi.
Bravo..
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 06:23
@ ouzy
Ne alaka şimdi ?
yugi
İyi iş başardılar.Sakatlıklardan tamamen kurtulmuşsa faydalı olacaktır.Ligimiz adınada güzel bir transfer.
Nocna Mora
Bedelsiz transferde Crespo'yu da alsak %99 şampiyonuz :)
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 06:24
Böyle oyuncular alınacağına hiç oyuncu alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ronaldinho'yu alıp mı Avrupa'da başarılı oluyor?
fenerbahceyi basarıya ulastıran oyuncular için ne kadar bonservis bedeli verildiğindne haberin var mı?
edu 5.700.000 €
deivid 4.500.000€
lugano 6.000.000€
kezman 7.000.000€
toplam 23.200.000€
Uchiha Itachi
04.Temmuz.2007, 06:26
Sanırım işaretlediğim yerler yeterLi ;) Kafasında soru olan arklar için ;)
http://img355.imageshack.us/img355/7448/harrykewellgeniesreportrh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/7448/harrykewellgeniesreportrh7.5d92328261.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=355&i=harrykewellgeniesreportrh7.jpg)
dnz498
04.Temmuz.2007, 06:27
Türkiye'de her oyuncu yıldız olur, o ayrı ama böyle artık oyuncular Anadolu'ya falan gitmeli. Galatasaray böyle oyuncuları almamalı.
Simdi sence Arda Aurelio yildiz sayilmazlar di mi
Onlari da verelim kayseri erciyes e olmaz o da fazla gelir bunlara en iyisi Beylerbeyine yollayalim
ogcj_me
04.Temmuz.2007, 06:29
çok teknik , çok yetenekli ...
anilton
04.Temmuz.2007, 06:31
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamış değilim.Kewell'ın futbolculuğunu tartışmaya gerek yok.Fiziği yerindeyse,kondüsyonu iyi olursa ve belirli bir sakatlığı yoksa çok çok faydalı olur Kewell.Çünkü yeteneği belli...
dnz498
04.Temmuz.2007, 06:31
nasil yani senin basari dedigin ceyrek finalse yanlis dusunuyosun sadece sampiyon olan basarilidir ikinciyi kimse bilmez Birde Ronaldinho'nun oynadigi takimda basarili olamiyor merak etme Ama begenmedigin Kewell olabiliyor
Universal
04.Temmuz.2007, 06:33
Kewell'ın Ronaldinho'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bu yarar saha içinde değil, saha dışında gözükecektir. Kewell neden bu kadar karşı çıktığına anlayamadım. Galatasaray şuanki maddi durumu içinde bu oyuncudan daha iyi hangi oyuncuyu alabilirdiki. Kewell Türkiye Standartları üstünde bir transferdir.
UlquioRRa
04.Temmuz.2007, 06:40
7 numaramızı bulduk, sıra 9 numarada. Crespo'da gelirse, ayretten çok yönlü defans alırsak. Bu sene başarı gelir inancındayım.
Uchiha Itachi
04.Temmuz.2007, 06:40
FenerLi arkadaşlara helal olsun transferi objektif bir şekilde yorumladıkları için :)
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 06:45
herkes crespo gelirse cok iyi olur diyo ama bence crespo aradıgımız forvet olmamalı. 33 bir futbolcu için cok fazla bence. diyeceksiniz hagi kac yasındaydı diye ama herkes aynı olmayabilir. ayrıca bizden alacagı para cok da fazla olur 2.5 3ten asagı gelmez gsye
JunkChorn
04.Temmuz.2007, 06:47
@PcGamer
Objektif olmak zorundayız tabiki.Geçen sene Lincoln transferindeki şimdiki yorumları yapan arkadaşlar ve ben çok laf yemiştik.Ama durum ortada:)
Konuyu başka yere kaydırmak istemiyorum.Sadece demek istediğim gerçekten futbolcudan yana olmak istiyorum..
Eğer Kewell sakat olmaz ise,kondisyonu sağlam olur ise çok yararlı olur.Ve Batuhan'a katılıyorum Türkiye standartlarının kesinlikle üstündedir.
Ouzy'nin yorumlarına anlam veremiyorum.
Uchiha Itachi
04.Temmuz.2007, 06:53
@PcGamer
Objektif olmak zorundayız tabiki.Geçen sene Lincoln transferindeki şimdiki yorumları yapan arkadaşlar ve ben çok laf yemiştik.Ama durum ortada:)
Konuyu başka yere kaydırmak istemiyorum.Sadece demek istediğim gerçekten futbolcudan yana olmak istiyorum..
Eğer Kewell sakat olmaz ise,kondisyonu sağlam olur ise çok yararlı olur.Ve Batuhan'a katılıyorum Türkiye standartlarının kesinlikle üstündedir.
Ouzy'nin yorumlarına anlam veremiyorum.
Açıkcası Ouzy nin görüşü bunlar saygı duyarız ama galatasaraylı olarak biraz kızdım takımını bu kadar seven bu kadar destek veren taraftarlar varken Ouzy fazla tepki veriyo ;)
Sheriff
04.Temmuz.2007, 06:53
Kewell çok özel bir oyuncudur.. Yetenkleri tartışılmaz.. Fizik olarak hazır bir Kewell bu ligi baya kasar..
ThersoN
04.Temmuz.2007, 06:56
Ntvspor.net'te geçen haber
NTVSPOR
Güncelleme: 22:30 TSİ 3 Temmuz 2008 Perşembe
Galatasaray, Liverpool'da forma giyen 30 yaşındaki Avustralyalı futbolcu Harry Kewell ile her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray'a bonservis bedeli olmadan transfer olan tecrübeli oyuncunun yıllık 1 milyon 800 bin Euro alacağı öğrenildi. Harry Kewell yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.
Transfer ile ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell, Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Üstünel, "Hem tecrübesi, hem kalitesi, hem Avrupa deneyimi hem de kariyeri boyunca Premiere Lig gibi üst seviyede bir ligde oynamış olması tercih nedenimiz oldu" diye konuştu.
KARİYERİ
30 yaşındaki Kewell, 1995-2003 yılları arasında Leeds United'da forma giydi. Leeds'te 232 maçta 63 gol atan Avustralyalı futbolcu, bu başarılı performansının ardından Liverpool'a transfer oldu.
Liverpool formasıyla 4 sezonda 137 karşılaşmada göev yapan Kewell, burada da 16 gole imza attı.
Kewell sakatlıklarla boğuştuğu geçen sezonda sadece 13 maçta forma giyebilmişti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok güzel bir yaklaşım, beğen ya da beğenme!
Nedense ben o heyecanı yaşayamadım. Sonuçta Fenerbahçe veya biz olacaktık şampiyon, aman çok heyecanlı. Önümüzdeki en az 5 sene şampiyonluklar Fenerbahçe ile Galatasaray arasında paylaşılır, bundan önce olduğu gibi. Bu mu heyecan?
Açıkçası ben çocukluğumdan beri Türkiye'yi pek sallamamışımdır, sadece Avrupa'yı düşünmüşümdür. Avrupa'da da erken elenirsek, bu sene de Galatasaray'ı çok az takip ederim. Sevgim azalır mı hayır ama ara veririm, takip etmem.
Böyle bir ligde şampiyon olup sevinmek kendi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor, size iyi eğlenceler. Ne de olsa Türkiye'de şampiyon olmak büyük iş(!)
Tabi ki büyük iş; burda şampiyon olamadan, avrupaya düz bir biçimde gidilmeyeceğini ve zaten bizimde öyle ön elemelerde sağlıklı işler yapmadğımızı biliyorsundur sanırım
Ayrıca, böyle oyuncular üç büyüklere değil, anadolu takımlarına gelmeli demişsin, buna hiç bir şekilde anlam veremedim.
Böyle oyuncular anadolu takımlarına gelsin, beşiktaş içerde,fenerbahçe dışarıda transfer bombaları patlatsın, biz kendi yerimizde sayalım.
Kewell gibiler anadoluya gelsin demekle herhalde, üç büyüklerin transfer mantelitesinin, genç, güney amerikalı ya da afrikalı oyuncuları ucuza alıp , takımla birlikte büyütüp başarıdan başarıya koşalım, istiyorsun herhalde, bunu zaten yaptık fakat bizim günü kurtarma çabamızdan dolayı bir çok genç yabancı oyuncu harcandı gitti, zaten günü kurtaramazsak türk futbolu batacak,
önümüzdeki 5 sene boyunca senin mantelitenle devam edilirse, 5inde de Fenerbahçe şampiyon olur, biz uefaya gitmekte bile zorlanırız
sitte
04.Temmuz.2007, 07:14
Peki ne kadar bonservis verdik bana haber elmedi bonservis konusunda...
dnz498
04.Temmuz.2007, 07:16
Peki ne kadar bonservis verdik bana haber elmedi bonservis konusunda...
Kewell icin bonservis bedeli odenmedi serbest alindi
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 07:17
Bonservisi yok. Sözleşmesi sona ermişti.
ThersoN
04.Temmuz.2007, 07:18
bonservis vermedik
Addolorato
04.Temmuz.2007, 07:19
Neyseki ülkemizde avusturalyalı futbolcular mutlularda kewell sorun çıkarmadı gelmekte:)
JunkChorn
04.Temmuz.2007, 07:20
Bravo Therson sonuna kadar katılıyorum.
Memedov
04.Temmuz.2007, 07:20
Hayırlı olsun Kewell iyi bir transfer umarım gerçek futbolunu bize oynayarak gösterir bizde keyif duyarız.
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 07:23
inşallah Kewell gibi kaliteli ve ucuz isimler almaya devam ederiz.
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 07:30
inşallah Kewell gibi kaliteli ve ucuz isimler almaya devam ederiz.
ucuz demişsin ancak ucuzluk sadece bonserviste. kewell bizden senede 1.800.000€ alacak. hiç de az para değil ama bence değer...
dnz498
04.Temmuz.2007, 07:33
ucuz demişsin ancak ucuzluk sadece bonserviste. kewell bizden senede 1.800.000€ alacak. hiç de az para değil ama bence değer...
boyle kariyerli bir oyuncuyu Turkiye ye getirebilmek icin hemde bonservissiz o para verilir
Yeterki saglikli ve verimli olsun
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 07:34
Kewell bence Lincoln'den çok daha faydalı olur. Klas bir oyuncu, Lincoln'den her açıdan daha iyi bir oyuncu, eğer hazır olursa ve istediği ortamı bulursa, havayı yakalarsa bence ligde fırtına gibi eser. Bizim defans adamları Kewell'a karşı çok sert oynayacaklardır, bunun sıkıntısını çekecek Kewell, sakatlık sorunu yaşayacak ama hırslı ve istekli olursa onu tutacak defans adamı çok nadirdir.
Galatasaray yapabileceği en iyi transferlerden birine imza attı, iyi bir kaleci de alması lazım şimdi, bence Itandje çok iyi olurdu ama madem o alınamadı, o halde ismi geçen Sorensen alırsın, Danimarkalı file bekçisi de gelirse Galatasaray iyice güçlenir.
scar face
04.Temmuz.2007, 07:36
Galatasaray süper bir oyuncuyu aldı tebrikler,hayırlı olsun...
dnz498
04.Temmuz.2007, 07:38
Bizim defans adamları Kewell'a karşı çok sert oynayacaklardır
katilmamak elde degil ama ben bu sene hakemlerin bazi oyunculara karsi daha dikkatli olacagini dusunuyorum tatki sert futbol elbette zevk veriyor ama dozu kacinca olmuyor :mad:
Belgorth
04.Temmuz.2007, 07:41
Dozu kaçınca Lincoln oluyor desek daha iyi olur sanki, gerçi o da çok çıtkırıldım çıktı ya neyse :)
EreN
04.Temmuz.2007, 07:42
Kewell 3.5 trilyon para alacak yıllık kesin para bu bide bunun ekstraları mevcut az para değil yani maaşı.
Objektif yaklaşıyoruz olaya çünkü taraf değiliz. Lincoln geldiğinde yazdıklarımın birebir doğru çıkması beni mutlu etti. Demekki doğru şeyler yazmışım.
Emurafu
04.Temmuz.2007, 07:43
Hava toplarında etkili bir forvet alınabilir..Kanatlarımız çok iyi durumda:)..Keske Trezaguet gibi birini alsak:D..Crespo aslında çok iş yapar.Crespo açıklama yapmış 2 sene daha oynamak istiyorum diye..Ayrıca roma istiyormuş:).Bu hafta bence kaleci transferide biter gibime geliyor..Şl ligi için böyle adamlar almamız iyi oldu..Takımda stoper oyuncusu kalmadı.Çok yönlü bir defans alsak çok iyi olacak..
Egemen'e katılıyorum..Allah kewell'e güç kuvvet versin..
muratali
04.Temmuz.2007, 07:54
o bu deilde kewell geldi.gerçek mevkisi de sol açık.yonetim ardayı satmayı düşünüyo olabilirmi?tabi ardayı saga cekip oynatmak mantıklı ama kafam karıstı biraz korkuyorum
klasgs
04.Temmuz.2007, 07:56
Kewell 3.5 trilyon para alacak yıllık kesin para bu bide bunun ekstraları mevcut az para değil yani maaşı.
Objektif yaklaşıyoruz olaya çünkü taraf değiliz. Lincoln geldiğinde yazdıklarımın birebir doğru çıkması beni mutlu etti. Demekki doğru şeyler yazmışım. Lincoln hakkında belkı su ana kadar dogru yorum yapmıs olabılırsın ama bence yanılcaksın bu sene ayrıca bır senede tam bır yorum getırmek yanlıs olmazmı farklı bır kultur, farklı bır oyun anlayısı, farklı lısan ayrıca sakatlıklar teknık dırektorun tutumu bence asıl lınconu bu sene goreceksınz:0:
GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2007, 07:56
Galatasaray yönetimi durdu durdu yine turnayı gözünden vurdu.Kewell transferi çok iyi bir transfer olmakla beraber oynadığı mevkide kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil.Zira bildiğim kadarıyla sol açık ve forvet arkası oynuyor ve Galatasaray'ın o mevkide hali hazırda isimleri var.Acaba diyorum başka bir şey demiyorum..Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 07:57
Galatasaray'ın defansı da düzenleyecek, toparlayacak kaliteli bir kaleciye ihtiyacı var her şeyden önce.
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 07:59
müzmin sakatlar aydın ve kewell biribiriyle iyi anlaşırlar.aydında birşeyler kapar artık tabi.
:p
crespoda gelse süper olur bu kanatları uçuracak bir adam şart.;)
Emurafu
04.Temmuz.2007, 08:06
Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...
dnz498
04.Temmuz.2007, 08:11
Kewell'i Celtic ve Roma'da istiyormuş..İtalyan ajansları daha bu akşam yazmış. Roma yıllık 800 vermiş.Biz daha fazla para vermişiz...
evet biraz daha fazla 1.000.000 kadar :icon_eek:
Emurafu
04.Temmuz.2007, 08:14
Ligimizin kalitesi'de ortadada bunuda hesap edelim derim..İtalyaya 3'e giden buraya 10'a gelir:)
Kewell'in 20 gün önce Katar maçında Attıgı 2 gol:)
Buyrun:D (http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1fe6dbed5edd18a03bb3361bcfcba98a0cde7346b7180b727b c5178cd1d6b655480fe1a55f63d27f18312)
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 08:15
evet biraz daha fazla 1.000.000 kadar :icon_eek:
artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah abi linkte video yok ya:mad::p
dnz498
04.Temmuz.2007, 08:18
artık sesimizi yükseltmeyeceğiz.sonuçra roma rotasyon için adam arıyordu pek ciddi olarak ilgilnemedikelri için 800.000 vermiş bizim verdiğimiz parada çok abartı değil hani.hele çıksın sahaya oynasın forma sattırsın vss.. çıkar parası.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah abi linkte video yok ya:mad::p
yok yanlis anlamayin itirazim yok hatta destekleyenlerdenim boyle bir oyuncuyu turkiyeye getirmek icin deger hatta az bile bu ulkede kim ne paralar aliyor Kewell almis cokmu
Nedvedmania
04.Temmuz.2007, 08:22
İnşallah Hayırlı olur bizim için Ortasahamız süper oldun linderoth da dönüyor atağada bir takviye yaptıkmı süperiz :)
Şimdi bir defans birde tecrübeli Atak alacağız Altını çizerek söylüyorum çünkü yöneticiler çok kesin konuştular 2 tane daha iyi oyuncu alacağız rahat olun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şöyle bir video da var
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1a72b8b50844bf288344adc7be374ac12563eb47cc19bd4a25 2b7a2db9a11aed2e105bf65066de3e18496
Revolution
04.Temmuz.2007, 08:25
Kewell çok iyi oldu..Şimdi spikerler arasında olay çıkar..Kewıl diyen olur kivıl diyen olur kevel diyen olur..Sonunda kurtulmak için Herry derler :D Heinz'e da öyle olmuştu..Itandje geçirse kaos olur zaten :D
Nedvedmania
04.Temmuz.2007, 08:26
Bu arada www.galatasaray.org da ki kewell resmi çok güzel :D
Emurafu
04.Temmuz.2007, 08:33
Skibbe kewell'i sanırım leverkusendeki barbarez gibi oynatacak.
dnz498
04.Temmuz.2007, 08:35
nasil yani sola haps etmeden daha serbest bir rol mu verecek
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 08:36
yardımcı forvet falan mı .second striker?
LaVioRtH_cL
04.Temmuz.2007, 08:36
sol kanat problemimiz yoktu aslında. yok kewell'ı sola koyup sağa arda'yı çekeceksin fakat orda da bomba gibi gelen aydın ve yaser vardı, onların forma umudunu tamamen minimuma indiren bir transfer oldu bu. kewell süper oyuncu fakat bu biraz bulmuşken kaçırmayalım olayı olmuş sanki. :) neyse zaten türkiye'de bunun ayağını mutlaka kırarlar aydın yine gösterir kendini, ligimizde tjakuzu gibi kasap futbolcuların olduğunu düşünürsek. :) kewell'ın hücum gücümüzü baya arttıracağını düşünüyorum. ortasahamız artık kusursuz oldu. şimdi bir sağ bek, kaleci, stoper ve santrafor(önem sırasına göre yazdım) ihtiyacımız var.
yönetime allah kolaylık versin.
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 09:06
Ouzy komik duruma düşüyorsun, bırak karalamayı..
Emurafu
04.Temmuz.2007, 09:06
Kewell pazar günü sanırım Frikik turnuvasına katılacak...
Ntvspor saat 21:00 canlı verecek..
Buyrun turnuvanın resmi sitesi:http://www.freekickmastersusa.com/home.asp
Ayırca mondragon turnuvada kaleci olacak..Turnuvada yer alacak oyuncular listesi sitedede mevcut:)
fmsmyrna
04.Temmuz.2007, 09:12
Spor haberlerinde duyunca şaşırdım hiç duymamıştım ilgilenildiğini.Bence çok mükemmel bir transfer yaptı Galatasaray tebrikler genç oyuncular içinde bir fırsat sakatlık sorunu olmazsa tabi.Geçen sezonu sakat geçirdi sanırım
nerazzuri
04.Temmuz.2007, 09:12
Türkiye'ye bu tip futbolcular az geliyor değerini bilmek lazım. Hayırlı olsun Galatasaray camiasına.
Çok iyi transfer yaptılar tebrikler doğrusu.
Emurafu
04.Temmuz.2007, 09:25
Ofansif gücümüz baya iyi durumda..Artık savunmaya geldi sıra:)
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 09:27
Ben Skibbe'ye güveniyorum formayı hakedene formayı verecektir..
Emurafu
04.Temmuz.2007, 09:31
Kewell Pekinde olimpik milli takimına olacakmış..Aday kadroya cagrılmış..
http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,23965557-2883,00.html
23 yaş ustu 3 tane hakkin var birisi Kewell olacakmış..Olimpiyatlar 7 agustosda baslıyor.. İnsallah gitmez..Sorun falan çıkar:D
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 09:37
Evet ya sakatlanır sonra yazık olur hem ona hem bize :D
Emurafu
04.Temmuz.2007, 09:43
Olimpik milli kadrolari daha kesin degilmiş...Hem Kewell'in gidecek takiminin belirsizligi yüzünden olimpik milli takima cagirilacagıda kesin değilmiş.. yaziyor.Altta yaziyormuş Possible olympic team diye:)..Yeni takımına alışmak için falan gitmeyecke sanırım:D
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 09:54
İnşallah gitmezde güzel bir uyum sağlar arkadaşları ile .D
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 09:58
olimpik oyunlara gitmesi bizim için risk taşıyor bana göre de, avusturalyanın antrenörü bu durumu göze alarak çağırmaz kendisini umarım kadroya..
klasgs
04.Temmuz.2007, 10:05
bizi heyecanlandıran super transfer... burdan bu yonetım bırsey yapamaz kımseyı alamaz dıyenlere tokat gıbı bır cevap sabırlı olmak gerekır bu yonetım en ıyısını yapmaya calısıyor demıstık vatana mıllete hayırlı olsunn :)
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2007, 10:53
Transferden sonraki tum yorumlari okudum.
Ouzy kardesim, senin yazdigin hic biseyi anlam veremedim.
Kewell sakatlanmayip uyum saglarsa bu senenin en iyi transferlerinden biri olmaya aday.
Bonservisiz aldi Galatasaray hemde Roma ve Portsmouth gibi kulupler isterken ( avrupa kupasinda oynicak bu iki takimda, onun icin avrupa kupalarinda oynamak icin secmemis Kewell Galatasarayi, baska sebepler var).
Bu daha ilk bomba idi, Galatasaraydan gelecektir bi kac tane daha heleki Arda Turan satilirsa.
klasgs
04.Temmuz.2007, 13:14
Diane'de sona doğru
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/7_220478_diane0407bb.jpgPSG'nin menaceri Roche, Galatasaray'ın, golcüleri Diane'yi istediğini belirterek, "Görüşmeler her an sonuçlanabilir" açıklamasını yaptı.
4.7.2008
‘Büyük mesafe katedildi...’
Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray’ın, Amare Diane’nin işini bitirme aşamasına getirdiği iddia edildi. Fransa 1. Ligi’nde Paris St. Germain forması giyen Fildişili golcünün, kendilerine ayrılmak istediğini bildirdiğini söyleyen kulüp menaceri Alain Roche, “Futbolcumuza talip olanlar arasında Galatasaray da var. Görüşmeler sürüyor. En ciddi teklif onlardan geldi. Temaslar her an sonuçlanabilir. Büyük mesafe katedildi” diye konuştu.
----------------------------------------------------------------------
http://www.fotomac.com.tr/2008/07/04/im/FF8A9AD28DD976479170E6BEb.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Coupet teklifi
Lyon'dan ayrılma kararı alan 35 yaşındaki Fransız eldiven, A. Madrid ve Tottenham'la anlaşamayınca Aslan'a önerildi.
Liverpool'lu İtandje ile anlaşamayınca yeni kaleci arayışına geçen G.Saray'a menajerlerin Fransa Milli Takımı ve Lyon'un "1 numarası" Gregory Coupet'yi teklif ettiği öğrenildi. 1997 yılından bu yana Lyon'un kalesini koruyan tecrübeli eldiven, sezon sonu takımdan ayrılma kararı almıştı. 3.5 milyon euro'luk http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
bonservisi nedeniyle Tottenham ve Atletico Madrid'le anlaşamayan Coupet, Cimbom'a önerildi.
AKINFEEV EL YAKTI
Sarı-kırmızılı yönetimin, Coupet'yi değerlendirmeye aldığı, şartlar uygun olursa görüşmelere başlayacağı bildirildi. Bu arada CSKA Moskova'nın kalecisi İgor Akinfeev'in 11 milyon euro'luk bonservis fiyatı el yaktı. Kaleci transferini bu hafta bitirmeyi hedefleyen yönetim, Bolton'lu Al Habsi ile de yeniden temasa geçerken, İtandje'ye "Menajerini devreden çıkarırsan anlaşırız" mesajı yollandığı kaydedildi.
GREGORY COUPET KiMDiR?
Doğum tarihi: 31 Aralık 1972
Doğum yeri: Fransa
Boy: 1.81
Mevki: Kaleci
Numarası: 1
Kariyeri: 606 maç
Milli takım: 33 maç
Kulübü: Lyon
JunkChorn
04.Temmuz.2007, 14:03
Arkadaşım "uyuz" tabiri ağır olmuş,sevmiyorum diyebilirdin.
Aslında Coupet iyi kaleci ama para vermeye değmez yani yaşı çok fazla.Akinfeev ile Chelsea ilgileniyordu,ama olursa bir yıldız daha gelir Türkiye'ye.
Diane çok kuvvetli oyuncu o da çok yararlı olur bence,Topal'ın yanında.
Zan Song'un gidişine tam ilaç olamaz ama güzel bir alternatif olabilir.
Belkide bir çoğu yalan haberdir ama işte :)
Her026
04.Temmuz.2007, 15:47
Galatasaray gerçek hayatta kimz taktiği ile oynasa süper olur.Arda Lincoln Kewell mcler olur dm lerde Topalla Linderoth :)
Emurafu
04.Temmuz.2007, 15:57
Kewell hem bizimle..Olimpiyatlarda oynamayacak..Kesin kadro açıklandı..
Socceroos Archie Thompson, David Carney and Jade North are the three over-age players in the Olyroos team named today for the Olympics, with Harry Kewell unavailable. Coach Graham Arnold says he spoke to around 12 over-age players before selecting striker Thompson, midfielder Carney and defender Jade North in his 18-man squad for next month's Games in Beijing.
Kewell was unavailable after agreeing to join Turkish club Galatasaray on a three-year deal.Arnold says the squad is fast and athletic and battle-hardened by playing many matches in Asian conditions.
Olympic squad: Tando Velaphi, Adam Federici, Nikita Rukavysta, Stuart Musialik, Mark Milligan, Mark Bridge, Billy Celeski, Kristian Sarkies, Adrian Leijer, Neil Kilkenny, Trent McClenahan, Matthew Spiranovic, James Troisi, Ruben Zadkovich, David Carney, Jade North, Archie Thompson, Nikolai Topor-Stanley.
foxsports(Avusturalya)
Diane transferinde açıklama yapıldıgını zaten dün yazmışdım..Sanırım hızlı oynayan bir takım kurulmaya çalısılıyor..
Nedvedmania
04.Temmuz.2007, 16:18
Diane Gelecek gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Servet için izin çıkmadı
Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından sonra teklifler alan Servet Çetin'e teknik direktör Skibbe izin vermedi. Alman hocanın "Servet bana lazım" sözünden sonra yönetim, Avrupa'dan Servet'e gelen ve gelecek tekliflere kapalı olduklarını açıkladı.
G.Saray ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Servet ise "Beni isteyen, kulübümle anlaşacak.
Avrupa'da oynamayı elbette isterim. Ancak G.Saray'a para kazandırmadan gitmem. Bu sene belki olmaz ama Avrupa hayalim bir gün gerçekleşecek" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FUTBOL A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarında görüştükleri isimlerle son detayları hallettiklerini belirterek, "Kewell tamam. Bir hafta içinde 2 yabancı daha getireceğiz" dedi. Sezgin, duruma göre bir yabancı oyuncu daha alabileceklerini sözlerine ekledi.
Ben demiştim :)
aLchoLic
04.Temmuz.2007, 16:31
Kewell GüzeL transfer ama Sol Açık oynuyodu Sanırsam Ardayı Yolluyacaklar.
Arda Giderse Güzel bi kaç Tane Daha Transfer oLur Gibime Geliyor ki İnşallah gitmez.
Galatasaray Gümbür Gümbür Geliyor . ;)
REsist JuvE11
04.Temmuz.2007, 17:38
kewell ın gelmesi arda nın gideceği anlamına gelmez..bence sabri satılacak arda sağa çekilecek..tabi arda ya iyi bir teklif gelmezse:D
a.arıcı-11
04.Temmuz.2007, 18:18
Kewell kaliteli topçu ama sakatlıklar bir türlü peşini bırakmıyor.Bakalım ligimize beklenen rengi katabilecek mi?
MaTRaKaN
04.Temmuz.2007, 18:24
Kewell bence Galatasaray'a yakıştı.;)
gerrrard
04.Temmuz.2007, 18:26
Yeteneklerini tartışanlar için
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/5398ad11c05a5b21b6d94bdcaadb0fc135ec63fe90b6aa2a43 22df510313f19bd39067dff04ac81815740
;;)
ForsakeN
04.Temmuz.2007, 19:15
Kewell transferi kesin değil!
http://www.sporx.com/images/1/29/3958_sondakika002.jpg
Galatasaray Avustralyalı oyuncu Harry Kewell'i transfer ettiğini Perşembe gecesi resmi internet sitesini de kullanarak açıkladı. Futbolcunun menajeri ise henüz anlaşmanın kesinlik kazanmadığını açıkladı!
The Daily Telegraph gazetesine konuşan Kewell'in menajeri Bernie Mandic bu açıklamasıyla sarı-kırmızı camiayı şoka sokacak gibi gözüküyor; "Transfer henüz kesinleşmedi. İki ciddi teklif aldık. Kewell Cumartesi günü son kararını verecek. O güne kadar başka bir yorum yapmayacağız".
Sporx.com dış haberler
Bence menajerin bir oyunu bu. Kewell Galatasaray'dadır
uAsamet91
04.Temmuz.2007, 19:32
Resmi sitede açıklandı..Haldun üstünel adamı aLdım getiriyorum dedi. böle bişe oLamaz...
Liverpool'un resmi sitesindeki açıklama :
Harry Kewell's agent has denied the former Liverpool player has signed a deal with Galatasaray - despite claims to the contrary from the Turkish club.
Galatasaray's official website is claiming the Australian international - who left Liverpool at the end of last month after failing to agree a new Anfield deal - has signed a three year contract with the Istanbul-based side.
But agent Bernie Mandic claims this is not the case and that no decision will be made on his future until tomorrow.
"We have not finalised a deal for Harry and it's down to two possibilities," he said.
"People will be notified if and when Harry decides on one of the options which may be around noon on Saturday European time.
"We will not make any other comments until then."
gerrrard
04.Temmuz.2007, 19:34
Liverpool Resmi Sitesi'nde bile açıklama var.
Nedvedmania
04.Temmuz.2007, 19:43
Basın gene oyunlar yapıyor Kewell bizimdir bizim kalacak :)
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 19:45
Bırakın kızı ulen!
kewell bizimdir.
Emurafu
04.Temmuz.2007, 20:35
CONFUSION OVER KEWELL FUTURE. Liverpoolfc.tv (2008-07-04). Retrieved on 2008-07-04
Menecer yarin öglen belli olacak diyor sonra haber geri aliniyor, bence olay kapanmistir,Liverpool sitesinden haber geri çekildi...Kewell bizimdir:D
Bizim medya yine her zaman oldugu gibi baliklama atlamis sok gelisme diye
shamur1
04.Temmuz.2007, 20:49
TRANSFER BİTMEDİ Mİ?
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/49040_1_080704121807.jpg
Galatasaray'ın renklerine bağladığını duyurduğu Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'in menajeri Bernie Mandic, transferin henüz gerçekleşmediğini iddia etti.
Eurosport'un haberine göre; Mandic, Galatasaray ile henüz kesin olarak anlaşma sağlanamadığını beliterek ''Galatsaray'ın açıklaması biraz erken oldu. Hala kesinleşmiş bir anlaşma yok. Kewell'ın 2 seçeneği daha var'' dedi.
Bu seçeneklerden birinin Roma olduğu da haberde belirtilirken oyuncunun menajerinin bu açıklamaları kafaları karıştırdı.
MARATON.COM.TR
Sirius James
04.Temmuz.2007, 20:51
Bizim sitede de infosu verildi hatta.
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 20:52
iki kulüpte açıklama yaptı ve kesin tarih verildi gelişi için. Kewell bizdedir, bu konuda sorun çıkacağını sanmıyorum..
Oghuse
04.Temmuz.2007, 20:55
Bugün akşama doğru geleceğini belirtiyor Galatasaray.org
klasgs
04.Temmuz.2007, 21:08
Arkadaşım "uyuz" tabiri ağır olmuş,sevmiyorum diyebilirdin.
Aslında Coupet iyi kaleci ama para vermeye değmez yani yaşı çok fazla.Akinfeev ile Chelsea ilgileniyordu,ama olursa bir yıldız daha gelir Türkiye'ye.
Diane çok kuvvetli oyuncu o da çok yararlı olur bence,Topal'ın yanında.
Zan Song'un gidişine tam ilaç olamaz ama güzel bir alternatif olabilir.
Belkide bir çoğu yalan haberdir ama işte :) haklısın agır olmus ozur. Bu arada akıllı olmak lazım kesınlesmeyen bır haber ıcın acıklama yapılırmı ayrıca resmı sıteden duyurulmus. sadece sıteden acıklama yapılsa belkı derdım gerı donus olabılırdı ama acıklama yapıldıgı ıcın bole bırsey olamaz bugun gelıyor karsılamaya gıtmek lazım gollllll harryyy kewelllllllll :icon_biggrin:
Onurap
04.Temmuz.2007, 21:16
kewell i aldığımız iyi oldu ama ben sakatlanır diye korkuyorum.takıma uyum sağlarsa faydalı olur.inşallah diane yide alırız bu kadro şampiyonlar ligi için yeterli ama coupet i istemiyorum hem yaşlı hemde çok pahalı.
dnz498
04.Temmuz.2007, 21:29
uA siteye saat 20.30 da karsilama yapicaz diye koskoca afis koyuyor Kulup yetkilileri bangir bangir TVde yayina katiliyor Ama karsi taraf olayi yalanliyor yahu bizde mi tuhaflik var millette mi
Cok uzucu hareketler bunlar
Nedvedmania
04.Temmuz.2007, 21:30
GS TV canlı olarak yayınlayacak Kewell in gelişini
Ouzy
04.Temmuz.2007, 22:16
'Galatasaray ile henüz anlaşmadık'
Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in Menajeri Mandic, Liverpool'un resmi sitesinde yaptığı açıklamada Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/32569.jpg http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 13:33 TSİ 4 Temmuz 2008 Cuma
Liverpool'un orta saha oyuncusu Harry Kewell'in menajeri Bernie Mandic, Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını bildirdi.
Mandic, Liverpool'un resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde Kewell ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldığına dair bir haber olduğunu, ancak bunun gerçeği yansıtmadığını kaydetti.
Mandic, Kewell için 2 seçenekleri bulunduğunu, ancak futbolcunun henüz bir karara varmadığını belirterek, ''Karar verilene kadar herhangi bir açıklama yapmayacağız. Muhtemelen yarın öğlene kadar karar verilmiş olacak'' dedi.
R00T3RR00R
04.Temmuz.2007, 22:19
Tamam işte menajeri garantiye alıyor işi bize gelsin diye daha ne istiyoruz :) Merak etmeyin gelecek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeteneklerini tartışanlar için
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/5398ad11c05a5b21b6d94bdcaadb0fc135ec63fe90b6aa2a43 22df510313f19bd39067dff04ac81815740
;;)
direk youtube linkini koysaydınız ya böyle açılmıyor.
guarin14
04.Temmuz.2007, 22:25
yönetim resmi olarak açıkladıgına göre doğrudur.Menajer'de wakit öldürüyor
anilton
04.Temmuz.2007, 22:37
Resmi açıklamalar geldi iki taraftanda,bir şey olmaz...
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 22:49
Coupet zaten At. Madrid'le imzalamadı mı ?
ThersoN
04.Temmuz.2007, 22:53
çok güzel hareketler bunlar :D
uagsbrk
04.Temmuz.2007, 22:57
trezeguet,saviola,baptista derken kewell geldi şaka gibi ben özellikle valeriyi istiodum inşallah oda gelir
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 22:58
Şaka gibi derken dünya çapında bir oyuncuyu bonservissiz getirdik Galatasaray'da Baptista'yı alacak para var mı ki sen herhalde çok fazla Fotomaç okuyorsun
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 23:01
beyler siz biraz fazla havalanmışsınız ya. Baptista, Trezeguet falan ne oluyor ? hayal mi görüyorsunuz ? şu anda bu oyuncuları alacak ortamımız mı var ki böyle konuşuyorsunuz ? Kewell gibi futbolcu beğenilmiyor, hayret valla..
az önce lig radyo'da Bahri Havadır bağlandı ve H. Üstünel, menajer Mandic ve Kewell'in yemekte olduğunu söyledi. transferde sorun yok. Kewell 21:30 gibi İstanbul'da olacak..
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 23:05
İstanbul'da olsam karşılamaya giderdim. Çok iyi bir transfer.... Bence Sabri bir seneliğine kiralanmalı ondan sonra satılmalı çünkü futbolunu ilerletiyor ve daha fazla paraya satılabilir...
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 23:12
Sabri kiralanırsa yeni sezonda sağ bek sıkıntısı çekeriz Uğur'un yokluğunda. defansif olarak Türkiye ligi için yeterli oyuncu Sabri, kesinlikle kadroda kalmalı..
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 23:14
Zaten defansa çok yönlü bir oyuncu alacağız.. O yüzdebn kiralabilir dedim. :)
puskas
04.Temmuz.2007, 23:25
şimdi bence ilk iş kaleci almak olmali artik.inşallah iyi bi kaleci aliriz
klasgs
04.Temmuz.2007, 23:28
Harry Kewell’i Karşılıyoruz!
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/08-09/HarryKewellKarsilama.gif
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 23:28
---------------------Kaleci------------------
Uğur-----Servet------Emre------Hakan
Arda--Mehmet----Linderoth---Kewell
--------------------Lincoln------------------
----------------------Ümit-------------------
Ümit'in yerine bir santrafor alınabilir, ayrıca defansa çok yönlü bir oyuncu alınacaksa Uğur veya Emre ikilisinden birisinin yedek kalacağını düşünüyorum..
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 23:29
Kewell'da pürüz kalmadı
Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in menajeri Mandic'in, Liverpool'un resmi sitesinde Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söylemesinin ardından Liverpool kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada iki taraf arasında pürüz kalmadığını bildirdi.
Galatasaray'ın dün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla transferini duyurduğu Liverpool'un Avustralyalı futbolcusu Kewell ile pürüzün kalmadığı öğrenildi.
Bugün sabah saatlerinde Kewell'in menajerinin Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını açıklamasının ardından, Liverpool resmi sitesi yaptığı açıklamada Kewell'ın Galatasaray ile 3 yıllık anlaştığı haberini duyurdu.
NTV Spor
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 23:29
--------------------Kaleci------------------
Uğur-----Servet------Defans------Hakan
Arda--Mehmet----Linderoth---Kewell
------------------Lincoln------------------
-------------------Ümit-------------------
Bence Kaleci, çok yönlü bir defans ve birde forvet alınmalı başka transfere ihtiyacımız yok...
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 23:33
Bence Galatasaray iyi bir kaleci alırsa kadroyu tamamlar.
GK: Sorensen
DR: Uğur
DL: Hakan Balta
DC: Servet
DC: Emre Aşık
DMC: Mehmet Topal
MR: Barış
MC: Lincoln/Linderoth
ML: Arda
AMC: Kewell
FC: Ümit Karan
Nasıl kadro?
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 23:34
ben ne olursa olsun Ümit Karan'a güveniyorum her zaman ama daha iyisi alınacaksa da "hayır" demem açıkçası..
defansa bir takviye şart kadro zenginliği açısından..
@ Egemen
Sağ kanatta Arda'nın görev yapacağını düşünüyorum böylece sola Kewell geçecek AMC olarak Lincoln oynayacak. Ortasaha göbekte Linderoth ve Mehmet'in yanyana oynayacağını düşünüyorum, ikisi de kesilmemeli bana göre. yedekleri olan Barış ve Ayhan'da koşan ve presli oynayan oyuncular bu konuda sıkıntımız yok..
defansa Emre Aşık'la olmaz bu iş bana göre, Güngör veya yeni gelecek futbolcu diyorum ben..
kaleci konusunda ben sıkıntılıyım ama kaliteli bir isim olmayacaksa Aykut ile devam..
deniz.91
04.Temmuz.2007, 23:36
Gsnin bir kaleci birde defans eksiği kaldı kanımca iyi bir kadro var ellerinde zaten
Sekopej
04.Temmuz.2007, 23:40
Eskiden FM-Cm oynarken hep transfer ettiğim bir oyuncuydu Kewell. Tartışılacaksa sakatlığı olumsuz etkiler mi o tartışılmalı yoksa kariyerini tartışmak, büyüklüğünü tartışmak biraz saçma oluyor bence.
Sakatlıklardan çok çekti ama burada yeniden bir çıkış arayabilir. Yaşı da 30, henüz futbolu bırakmasına çok var ve bu nedenle yatmaya değil, oynamaya geliyor. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Lincoln'den kat kat daha iyi ve daha tanınmış birisi. Bu tür oyuncular sadece oyunlarıyla takımlarına katkıda bulunmazlar. Her anlamda büyük katkısı olacaktır. En basiti tanıtım mesela.
Yönetim büyük iş başardı, sakatlığı konusunda şüphelerim var, eğer tamemen iyileştiyse böyle bir oyuncuyu ligimizde her hafta izlemek büyük keyif verecek. Tebrikler Galatasaray...
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 23:45
Sağlık kontrolünden geçmesini bekleyeceğiz iyileşip iyileşmediğini öğrenmek için...
klasgs
04.Temmuz.2007, 23:52
http://www.dailymotion.com/video/x2ir74_harry-kewell-compilation-shown-on-t_sport kewell show buyrunn
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 00:00
Bence Galatasaray iyi bir kaleci alırsa kadroyu tamamlar.
GK: Sorensen
DR: Uğur
DC: Emre Aşık
DMC: Mehmet Topal
MR: Barış
MC: Lincoln/Linderoth
ML: Arda
AMC: Kewell
FC: Ümit Karan
Nasıl kadro?
bence kötü bir kadro AMC'de Lincoln,MR'de Arda,ML'de Kewell, kalede,forvette ve Defansta yeni transferler olmalıydı
dnz498
05.Temmuz.2007, 00:00
Eskiden FM-Cm oynarken hep transfer ettiğim bir oyuncuydu Kewell. Tartışılacaksa sakatlığı olumsuz etkiler mi o tartışılmalı yoksa kariyerini tartışmak, büyüklüğünü tartışmak biraz saçma oluyor bence.
Sakatlıklardan çok çekti ama burada yeniden bir çıkış arayabilir. Yaşı da 30, henüz futbolu bırakmasına çok var ve bu nedenle yatmaya değil, oynamaya geliyor. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Lincoln'den kat kat daha iyi ve daha tanınmış birisi. Bu tür oyuncular sadece oyunlarıyla takımlarına katkıda bulunmazlar. Her anlamda büyük katkısı olacaktır. En basiti tanıtım mesela.
Yönetim büyük iş başardı, sakatlığı konusunda şüphelerim var, eğer tamemen iyileştiyse böyle bir oyuncuyu ligimizde her hafta izlemek büyük keyif verecek. Tebrikler Galatasaray...
dediklerinin hepsinde haklisin benide tek dusunduren sakatlik durumu
okudugum bir habere gore olimpiyat takimina katilmayacakmis ama bunun sebebi haber icerisinde bir an once takimla calismalara baslamak icinmis ama seytan aklima `acaba` ihtimalini de dusurmedi degil
sitte
05.Temmuz.2007, 00:04
Yanlış bilmiyorsam bonservissiz gelmiş.İstanbulda olsam giderdim karşılamaya...
Sirius Black
05.Temmuz.2007, 00:15
Kewell Eylül'de 30'una girecek. 3 yıl sonra bugünlerde 32 yaşında olacak. Kewell eğer sakatlanmazsa Galatasaray'da yeniden doğabilir. Daha geç değil.
klasgs
05.Temmuz.2007, 00:16
Yanlış bilmiyorsam bonservissiz gelmiş.İstanbulda olsam giderdim karşılamaya... dogru bonservisi elindeydi
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 00:21
Hiç yaşlı değil ve çok iyi transfer umarım hayrını görürüz :D:D:D
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 00:25
Nonda da sakatlık korkusuyla gelmişti. Şüphe duyuyorduk ; ama o çok iyi oynadı. Umarım Kewell da o gayreti gösterir.
Selman Ozturk
05.Temmuz.2007, 00:42
Harry Kewell kariyeri ve elde ettigi basarilarla ismini duyurmus bir oyuncu. Son yillarda sakatligi nedeniyle on planda olamadi. Ancak fizik-kondisyonu %100 oldugunda neler yapabilecegi ortada. Reklam gelirleri de isin cabasi. Boyle bir transfere burun kivirmak hicbir Galatasaraylinin hakki degildir. Bu sartlarda alinabilecek en iyi oyunculardan birini almistir Galatasaray. Umarim yararli olur...
Sirius Black
05.Temmuz.2007, 00:45
--------------------Sorensen------------------------
--Sabri-------Servet-----------Emre-------Hakan-----
---------------------Mehmet----------------------------
--Arda-------------------------------------Kewell-------
--------------------Lincoln------------------------------
-------------------Nonda-------------------------------
yeterli bence...
KaPaLı
05.Temmuz.2007, 00:59
Kewell iyi transfer ama sakatlıklarından kurtulabilirse. Leeds United oynarken müthişti Kewell ama 2 sezondur sürekli sakatlıklarla boğuştu. Beğenerek izlediğim oyunculardan biriydi Ligimizde izlemek güzel olacak.
Ouzy
05.Temmuz.2007, 00:59
yeterli bence...
Bir kişi daha koyman lazım.:)
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 01:04
yeterli bence...
Takıma bir kişiyi koymamışsın Sorensen'le bu iş yürümez Sabri'nin yerine Uğur olsa daha iyi olabilirdi.
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 01:15
Medya Bilgilendirme: Harry Kewell
Harry Kewell, bu akşam saat 22.05'te Paris'ten gelen bir uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na varacaktır.
Galatasaray Futbol A.Ş
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 01:24
22.05'mi herkes 20.30 diye bekliyordu
Addolorato
05.Temmuz.2007, 01:27
Kewell dünyanın en çok kazanan futbolcular sıralamasında yukarı sıralardaydı galatasaray a gelmek için kazandığı paradan büyük fedakarlık etmiş olmalı umarım faydalı olur
nekop
05.Temmuz.2007, 01:28
Kewell çokiyi bir oyuncu eğer sakatlık problemi yaşamazsa Galatasaray'a faydalı olur.
dnz498
05.Temmuz.2007, 01:29
CİM BOM'A NİYET KATAR'A KISMET!..
Bir ara Galatasaray'ın da gündemine gelen siyahi forvet oyuncusu Amara Diane, Katar'ın Al-Rayyan takımına transfer oldu.
Diane'nin kulübü Paris Saint Germain, bonservis bedeli olarak Katar kulübünden 7 milyon euro alacak. Al-Rayyan, Diane'ye ise yılda 2.5 milyon ücret ödeyecek.
Diane, geçtiğimiz sezon Frasa Ligi'nde 11 gol atmıştı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 01:36
Diane cok büyük paraya gitmiş.
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 01:37
Arkadaşlar gitme imkanı olan mutlaka gitsin havaalanında süper bir ortam oluyor mutlaka gidin :)
hp-fm-gs
05.Temmuz.2007, 01:42
22.05'mi herkes 20.30 diye bekliyordu
20.30'da taraftar orada olacak karşılama için, 21.30 - 22.15 civarı da Kewell İstanbul'a inecek..
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 01:47
Taraftar baya bekleyecek yani :D Ayrıca Dİane bence hata yapmış ne edece Katar'da :)
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 01:56
Skibbe GS TV de röportajında "Kewell'ı Arda'nın yerine degil; Arda ile birlikte oynaması için aldık" dedi.
Bu iyi haber Arda'nın takımdan bu sene ayrılmasını istemiyoruz taraftar olarak :)
deniz.91
05.Temmuz.2007, 01:56
Diane katara giderek hata yapmış bence ama parasıda baya iyiymiş
hp-fm-gs
05.Temmuz.2007, 02:07
Arda LigTv röportajında da kulübüm nasıl isterse öyle davranacağım diyor, yani kendisi de gitmek istiyor diye bir durum yok. şöyle bir kadro hiç fena olmazdı ;
GK : Aykut
DR : Uğur
DC : Servet
DC : Emre
DL : Hakan
DMC : Mehmet
DMC : Linderoth
AMRC : Arda
AMC : Lincoln
AMLC : Kewell
ST : Ümit
Not : işaretli olanların yerinde yeni transferlerde yer alabilir.
UlquioRRa
05.Temmuz.2007, 02:10
GK: Oyuncu alınacak.
DR: Oyuncu alınacak.(Uğur)
DC: Oyuncu alınacak.(Servet)
DC: Oyuncu alınacak.(Emre)
MR: Arda Turan
ML: Harry Kewell
MC: Tobias Linderoth
MC: Mehmet Topal
AMC: Cassio Lincoln
FC: Shabani Nonda(Ümit)
Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:)
Her026
05.Temmuz.2007, 02:32
2 mc Topal ve Linderothla olmaz birisini kesmen lazım.İkiside hücum yönü fazla olmayan oyuncular Topalın yerine Ayhan'ı görürsek şaşmamak gerek.
uagsbrk
05.Temmuz.2007, 02:49
diane zaten GALASARAYa layık bir futbolcu degildi iyi olmuş bence bişey kaçırmadık
yunusgs
05.Temmuz.2007, 02:50
Kewell çok güzel bir transfer oldu transfer komitemizi tebrik ediyorum sonunda çok iyi bir transfer yaptık.Umarım Kewell sağ kanatta oynar çünkü Arda sol kanadı iyice benimsedi sağda zorlanır gibime geliyor.
Her026
05.Temmuz.2007, 02:52
Bencede sağda Kewell oynamalı hem ters ayak oynaması daha avantajlı Kewell'ın çok golü var çaprazdan.
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 02:53
videolarda kewell hep sağ kanat oynuyor yani dediğiniz gibi sol değil solda arda sağda kewel ortada lincoln linderoth veya mehmet topal off süper :D
uagsbrk
05.Temmuz.2007, 02:54
beyler valeri konusunda bilgisi olan varmı???
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 02:57
Kewell geldi. Ortasaha transferi yapılmaz artık.
Her026
05.Temmuz.2007, 02:58
Bence artık Kanat alma lüksümüz yok.Hasan Şaş,Barış Özbek,Serkan Çalık,Arda Turan,Harry Kewell,Arda Turan,Aydın Yılmaz bu kadar kanadımız varken gerek yok bence.Bence kaleciyede ihtiyacımız yok Aykut gayet iyi.Sadece defansın her yerinde oynayabilecek bir joker tarzı oyuncu alsak çok iyi olur.
uagsbrk
05.Temmuz.2007, 03:01
peki ya forvet ???
yunusgs
05.Temmuz.2007, 03:01
Ortasaha süperde bir kaleci ve bir stoper şart.
Oghuse
05.Temmuz.2007, 03:02
5 tane yabancı hakkımız vardı kaldı 4 onlarıda bedava yıldızlara veya gelecek vaad eden oyunculara harcarsak çok iyi olur..
yunusgs
05.Temmuz.2007, 03:05
Özellikle kaleci transferini bir türlü gerçekleştiremedik Itandje,İsaksson,Ali Al Habsi hiçbiri gelmedi yetenekli ve genç bir kaleci alırsak süper olur yıllarca idare eder.
Her026
05.Temmuz.2007, 03:09
peki ya forvet ???
Haklısın Ümit ve Nonda çokta genç değiller.Gelecek vaad eden bir golcü alınabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Crespoyuda alabiliriz bonservisi elindeymiş.Genç değil ama çok kaliteli bir oyuncu.
uagsbrk
05.Temmuz.2007, 03:19
Haklısın Ümit ve Nonda çokta genç değiller.Gelecek vaad eden bir golcü alınabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Crespoyuda alabiliriz bonservisi elindeymiş.Genç değil ama çok kaliteli bir oyuncu.
Serkan desek genç ama pek yetenekli degil aslında Özgürcan,Çağrı;Semih gibi genç forvetlerimiz var bize 26-29 yaşları arası tecrübeli bitiriciliği iyi olan bir oyuncu lazım ki onu yolladığımızda gençlerimiz ondan birşeyler kapabilsin
Aşk-ı Şehir
05.Temmuz.2007, 03:20
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlla futbolcu alınacak değil mi? :) Bırakın şu transfer sevdasını Allah aşkına. Sonra Türk futbolu neden ilerlemiyor diye kafa patlatırsınız. Genç menç almaya gerek yok. Galatasaray'ın Özgürcan'ı, Mehmet Düz'ü var. Bunlar varken transfere ne gerek var?
Ayrıca Ümit Karan, Nonda'da cabası.
Maksic
05.Temmuz.2007, 03:21
Serkan desek genç ama pek yetenekli degil aslında Özgürcan,Çağrı;Semih gibi genç forvetlerimiz var bize 26-29 yaşları arası tecrübeli bitiriciliği iyi olan bir oyuncu lazım ki onu yolladığımızda gençlerimiz ondan birşeyler kapabilsin
Semih defans değilmiydi arkadaşım
uagsbrk
05.Temmuz.2007, 03:24
ben forvet biliyodum yanlışım varsa özur dilerm
yunusgs
05.Temmuz.2007, 03:27
Cem Sultan,Mehmet Düz,Erhan Şentürk,Efecan Karaca,Erdem Hereke,Özgürcan Özcan bunların hepsi altyapıda hepside forvet aralarında hiç mi yetenekli yok?
Her026
05.Temmuz.2007, 03:27
İlla futbolcu alınacak değil mi? :) Bırakın şu transfer sevdasını Allah aşkına. Sonra Türk futbolu neden ilerlemiyor diye kafa patlatırsınız. Genç menç almaya gerek yok. Galatasaray'ın Özgürcan'ı, Mehmet Düz'ü var. Bunlar varken transfere ne gerek var?
Mustafa abi benim mesajımı tam okursan alınabilir yazmışım illada alınsın alınsın demiyorum bana göre bu kadro yeterli bize.Alttan gelen çok önemli bir Cem Sultan var.Yaser Yıldız var Ferdi Elmas var senin eklediğin Özgürcan Mehmet Düz var.İlla alınmak isteniyorsa bonservissiz oyunculara yönelinmeli.Oysaki bana göre şu kadro bize yeterli.
uagsbrk
05.Temmuz.2007, 03:31
ben dediğim gibi bir forvette ısrarcıyım
Aşk-ı Şehir
05.Temmuz.2007, 03:33
Mustafa abi benim mesajımı tam okursan alınabilir yazmışım illada alınsın alınsın demiyorum bana göre bu kadro yeterli bize.Alttan gelen çok önemli bir Cem Sultan var.Yaser Yıldız var Ferdi Elmas var senin eklediğin Özgürcan Mehmet Düz var.İlla alınmak isteniyorsa bonservissiz oyunculara yönelinmeli.Oysaki bana göre şu kadro bize yeterli.
Ben senin mesajını alıntı yaptım ama cevabını herkese verdim hemşerim.:) Kadro zaten iyi bir kadro fazla şişirmeye gerek yok.:) Zaten Skibbe'de fazla oyuncu istemeyecektir.;;)
Addolorato
05.Temmuz.2007, 03:37
Efecan Karaca arkadaşımın kuzeni kendisi ayağını kırmış ve futboldan soğumuş onu atalım bi kenara elimizde çağrı yarkın vardı kendini gösteremedi satıldı cem sultan için yeni hakan şükür diyorlar ama henüz yaşı 16 yani ümit karan 35-36 yaşına geldiğinde kendisi forma için hazır olacak büyük ihtimal ben bir tek bu sezon için özgürcan dan umutluyum ama avrupada da özgürcanla gitmez mutlaka bir forvete ihtiyaç var bu aşikar aksini düşünenede saygı duyarım ama benim şahsi fikrim bu şekildedir
Ouzy
05.Temmuz.2007, 03:39
Semih Kaya defans oyuncusu. Stoper galiba.
Belgorth
05.Temmuz.2007, 03:41
Sanki herkes Ayhan'ı gözden kaçırıyor gibi. Kanımca Ayhan bu takımda her türlü banko oynar, hem defansif hem ofansif olarak çok iyi bir oyuncu, tek handikapı bazen kendisini kaybedip çirkefleşmesi. Bence artık tek alınması gereken oyuncu defansa olur, olmalı. O da defansımız kötü olduğu için değil, Milli Takım gibi orta saha oyuncusundan defans oyuncusu yaratmak zorunda kalmamak için. Kadro şöyle şekillenir gibime geliyor.
GK: Aykut (Orkun)
DL: Hakan (Volkan)
DC: Servet (Emre Aşık)
DC: Emre Güngör (Alınacak üst kalitede bir oyuncu)
DR: Sabri (Uğur -ki bence oynaması gereken oyuncu Uğur'dur bu mevkide)
DMC/MC: Mehmet Topal (Linderoth)
DMC/MC: Ayhan (Mehmet Güven)
MR/AMR: Kewell (Aydın Yılmaz)
ML/AML: Arda (Hasan)
AMC: Lincoln (Buranın alternatifi Arda veya Aydın olur. hatta keşke Lincoln gitse Aydın oynasa, rakip takımlara yazık olur derim başka da bir şey demem)
FC: Ümit (Nonda)
Her026
05.Temmuz.2007, 03:41
Kendime göre bir kadroda ben yapayım.
GK: Aykut(Orkun)
Dr: Sabri(Uğur Uçar)
Dl: Hakan Balta(Volkan Yaman)
Dc: Servet(Emre Aşık)
Dc: Emre Güngör (Mehmet Topal | Hakan Balta yeni defans oyuncusu alınmazsa bu ikisi alternatif olabilir Semihte var ama ben pek tanımıyorum inşallah yararlı olur.
Mr:Kewell(Hasan,Barış,Aydın,Arda,Yaser)
Ml: Arda (Hasan,Ferdi,Kewell)
Dm: Linderoth(Mehmet Topal)
Dm: Mehmet Topal(Ayhan Akman)
Amc: Lincoln(Kewell,Arda)
FC: Ümit Karan(Nonda,Yaser)
Yalnız böyle bir sistemle oynarsak 2 dmden 1 i mutlaka oyunu iki yönlü oynamalı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
@ Belgorth Ayhan konusunda sana katılıyorum.Oyunu çift taraflı oynayabilecek elimizde en iyi oyuncu o.Milli takımdaki performansınıda gördük zaten.Ama Mehmet Topal ve Linderothuda kesmek içimden gelmiyor açıkcası.
Bu arada Skibbe nasıl bir diziliş benimsemiş biri bilgilendirebilir mi ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Belgorth Aydın benim bildiğim kadarıyla Mr oynuyor.Bu sene çok iyi bir hücum hattı kurduk tek korkum Kewell'ın pres yapmaması.Kewell pres yapmazsa Lincolnde yapmıyor 2 kişi eksik oynarız direkt.
yunusgs
05.Temmuz.2007, 03:55
Bir kadroda ben yapayım.
Kaleci:Transfer(Aykut Erçetin)
Sağ Bek:Uğur Uçar(Sabri Sarıoğlu)
Stoper:Transfer(Emre Güngör)
Stoper:Servet Çetin
Sol Bek:Hakan Balta
Orta Saha Sağ:Kewell
Orta Saha Orta:Mehmet Topal
Orta Saha Orta:Lincoln
Orta Saha Sol:Arda Turan
Forvet:Nonda
Forvet:Ümit Karan(Serkan Çalık)
Belgorth
05.Temmuz.2007, 03:57
Aydın şu anda AMR oynuyor doğrudur ama AMC'de oynayan bir oyuncu, oynadığı maçlarını gördüm.
Her026
05.Temmuz.2007, 03:58
Hızıyla mr de daha faydalı olur gibi.Kewellda forvet arkası oynayabiliyor.
UlquioRRa
05.Temmuz.2007, 03:59
Aslında Lincoln'u satsak en iyisi. O bölgede Kewell da oynayabilir. Sağ açığa da Aydın geçer. Daha verimli takım oluruz kanısındayım.
Nedvedmania
onlarada gerekyok bir çok sakat oyuncumuz bu sene geri dönücek yani asıl transferler onlar olucak (linderıth ,uğur , lincoln vs )
eGowiCh
Kewell'ın orta sahanın sağında oynadığı nerede görülmüş yahu, adam yok sanki sağ kanat için. Kewell forvet arkası veya sol açıkta oynar.
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 04:04
yahu bütün videolarda sağ kanattan atıyor golleri :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada yeni transfer yaser çok soğuk birisi yav :) röportajlarda zorla konuşuyor ve duymak için son ses açıyorum :D
Belgorth
05.Temmuz.2007, 04:08
Biz Ümit Özat'tan sol bek gördük, Kewell'den sağ açık ne ki :)
Her026
05.Temmuz.2007, 04:14
Kewell'ın orta sahanın sağında oynadığı nerede görülmüş yahu, adam yok sanki sağ kanat için. Kewell forvet arkası veya sol açıkta oynar.
Bütün golleri sağdan atıyor adam :) Çoğu videoda öyle gördüm ben.
Emurafu
05.Temmuz.2007, 04:23
Sağlık kontrolünden geçmesini bekleyeceğiz iyileşip iyileşmediğini öğrenmek için...Adam kaç gündür milli maçta oynuyor..Eee sakat adamı oynatacak degiller:)
LUCAS NEİLL !!!!
Skysports.com understands that Galatasaray have made an offer for West Ham defender Lucas Neill.
The ambitious Turkish side already claim to have captured Harry Kewell, who has been released by Liverpool, despite the winger’s agent insisting a deal has yet to be agreed.
And they have now set their sights on an Australian double with Neill emerging as a top target.
The 30-year-old moved to Upton Park from Blackburn in January 2007 and in his first few months at the club played a key role in their escape from the Premier League relegation zone.
He was made captain last summer and again impressed in 2007/08, but West Ham may be tempted by Galatasaray’s bid.Neill is one of West Ham’s highest earners and club bosses are contemplating whether to let him head to Turkey.
Kaynak:Skysports
Tercüme:Skysports.com sitesi, Galatasaray’ın West Ham’li defans oyuncusu Lucas Neill’e transfer teklifinde bulunduğunu iddia ediyor.
"İstekli (hırslı) Türk kulübü, menajeri henüz tam olarak anlaşmadıklarını söylemesine rağmen, Harry Kewell ile anlaştıklarını açıkladı.
Şimdi ise gözlerini bir başka Avustralyalı futbolcu olan Neill’e diktiler.
30 yaşındaki futbolcu, West Ham takımına Blackburn’den transfer olmuştu. (Ocak 2007)
Takımdaki ilk birkaç ayında, takımına bulunduğu katkılarla takımını küme düşmekten kurtardı.
Yeni sezonda takım kaptanı yapılan ve yeniden iyi bir performans gösteren Neill, West Ham yönetimi Galatasaray’ın teklifini beğenirse gidebilir (gibi bir anlam çıkıyor buradan).
Lucas Neill, aynı zamanda kulüpte en çok kazanan futbolculardan birisi. Yöneticiler onu satıp satmama konusunda kararsız."
Skysport asla sallama haber yapmayan bir haber kurulusu...Dogruluk payı olabilir..
uAsamet91
05.Temmuz.2007, 04:29
Neill yararlı olabilir aslinda..
Aşk-ı Şehir
05.Temmuz.2007, 04:32
Bak Neill mantıklı. :)
Lionel Andres Messi
05.Temmuz.2007, 04:57
Neill yararlı olabilir aslinda..
Bak Neill mantıklı. :)
oldu hemen alıyoruz.:p
yaser ve aydından büyük patlama bekliyorum.umarım beni yanıltmazlar.arda da takımda kalacaktır.
deniz.91
05.Temmuz.2007, 05:06
Yaseri bende merak ediyorum neler yapacak bakalım
Emurafu
05.Temmuz.2007, 05:08
Ferdi'nin oynaması çok zor gibime geliyor..Sol kanat'ta alternatif çok oldu..Verilen sansı çok iyi degerlendirmesi lazım..
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 05:08
son 15 dk GS TV naklen yayınlayacak Kewell in gelişini şuanda Skibbe Kewell i değerlendiriyor
Revolution
05.Temmuz.2007, 05:10
Bence Kewell forvet oynasın..Leeds'de forvet oynadı benim kalbimde taht kurduğu yıllardır..
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 05:30
saat 22:40 da inecekmiş uçak şuanda canlı yayın başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diğer transfer çalışmalarımız var ve bunlardada sona yaklaştık dedi Adnan sezgin ve bunu gülerek söyledi demekki yakında geliyorlar :)
Arda konusunda ise onu ardanın yeride değil ardanın yanına aldık dedi
10 temmuza kadar bitebilir transferler dedi :)
C h A o S
05.Temmuz.2007, 05:39
Oley be Kewell milli takımdan affını istemiş ve Gs ile antrenmanlara devam etmek istediğini bildirmiş.
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 05:40
"Arda’nın yerine degil, yanına aldık" :icon_cool:
Bizde bunu bekliyorduk.
Revolution
05.Temmuz.2007, 05:42
Oley be Kewell milli takımdan affını istemiş ve Gs ile antrenmanlara devam etmek istediğini bildirmiş.
Lincoln'e gazoz kapağı :D Demek ki Lincoln'ün yerine aldık Kewell'ı..Ardanın yanı dediğine göre..İnşallah yetenekli bir forvet ve tecrübeli bir savunma yeterlidir bence.
C h A o S
05.Temmuz.2007, 05:48
Lincoln'e gazoz kapağı :D Demek ki Lincoln'ün yerine aldık Kewell'ı..Ardanın yanı dediğine göre..İnşallah yetenekli bir forvet ve tecrübeli bir savunma yeterlidir bence.
Valla Lincoln gönderilmez bence bu takımdan.Büyük yatırımlar yaptık ona.Şu anda satarsak zarar ederiz gibi.2si birden cici cici oyununu ortak artık.
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 05:48
Arkadaşlar şu anda altyapıdan gelen çok fazla yetenekli oyuncular var(Cem Sultan,Mehmet Düz,Emre Çolak,İrfan Başaran,Semih Kaya,Serdar Keşçi vs..) Ancak dediğim gibi hepsi genç o yüzden forvete Crespo gibi hem tecrübeli hem de dünya çapında bir yıldız bonservissiz ve ya orta ücrette alınabilir. Bunun dışında Skibbe kendisi söyledi Hem sağbek hem de defansın göbeğinde oynayabilecek bir oyuncu alacaklarmış...
Ve Şampiyonlar Ligi için tecrübeli ve iyi bir kaleci ile anlaşılacakmış... Ancak ŞL'de ki gibi ligde de banko oynayacakmış...
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 05:49
Yav kewell sağ kanatta oynıyacak ortadada lincoln
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 05:52
Kadro isterseniz:
GK: Yeni transfer(Aykut-Orkun)
DR: Uğur(Sabri)
DL: Hakan(Volkan)
DC: Yeni transfer(Emre)
DMC: Lİnderoth (Ayhan)
DMC: Mehmet Topal(Barış)
MR:Kewell(Aydın-Barış)
ML: Arda(Hasan-Ferdi)
AMC:Lİncoln
FC: Yeni transfer(Nonda-Ümit Karan)
C h A o S
05.Temmuz.2007, 05:56
Ve yeni transferimiz İstanbul'a ayak bakmak üzere.
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 05:57
Havaalanı yıkılıyor :D
Alicanfmfan
05.Temmuz.2007, 05:58
Ve yeni transferimiz İstanbul'a ayak bakmak üzere.
Gs tv den başka canlı veren tv kanalı var mı yada . İnternetten gs tv'yi izlemenin bi yolu.
C h A o S
05.Temmuz.2007, 05:59
"İki transfer daha yapacağız"
Galatasaray Futbol A.Ş Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda Harry Kewell'ı beklerken GS TV'nin sorularını yanıtladı. Kewell transferinin yoğun uğraşlar sonunda gerçekleştirdiğini belirterek, bu transferi Arda'nın yerine değil Arda ile birlikte oynasın diye aldıklarını söyledi. Adnan Sezgin konuşmalarına şöyle devam etti;
"Mutluyuz bu transferi bitirdiğimiz için, uzun bir uğraş verdik. Kontratı üzerinde titiz bir çalışma yaptık ve imzalar atıldı. Şu an kendisini bekliyoruz, inşallah takımımız için hayırlı olur. Belli bir sakatlık dönemi geçirdi ama kariyerini tartışmak doğru olmaz. Hem insan olarak hem de futbolcu olarak Galatasaray'a layık bir kişi. Çünkü hep söylüyorduk iyi bir takımımız var, yapacağımız isabetli katkılar ile yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Kewell ile 2 yıllık bir anlaşma sağlandı ama öyle zannediyorum ki beraberliğimiz daha uzun olacak. Böyle transferler kolay olmuyor, bazı yorumlar yapıldı Galatasaray transferde gecikti diye ama doğru değil, bunlar uzun çalışmalar gerektiriyor. Diğer transferler ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor ve sona geldik. Yalnızca Kewell ile transferlerimiz bitmeyecek, görüştüğümüz oyuncular ile de imza atarak takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. 13 Ağustos'ta oynayacağımız maça ciddi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz.
Kewell'ın Arda'nın yerine transfer edildiği ile ilgili söylentilere de Adnan Sezgin açıklama getirdi: "Bunlar son derece yanlış yorumlar. Biz takımımıza katkıda bulunacak oyuncular almak istiyoruz. Kewell'ı Arda'nın yerine değil, takıma katkısı olsun diye aldık. Kampa kadar 1 yada 2 transferi daha bitirmek istiyoruz. Ama bazen uzayabiliyor görüşmeler. Bizim amacımız 10 temmuza kadar iki tranfseri daha bitirmek istiyoruz."
04.07.2008
Kaynak : Sporx.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gs tv den başka canlı veren tv kanalı var mı yada . İnternetten gs tv'yi izlemenin bi yolu.
Valla D-spor verebilir.İnternetten ne yazik ki yayın var mı yok mu bilmiyorum.
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 06:01
sadece GS TV veriyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam yayın yapılan yerin önüne otobüs park etti hiç bişey görülmüyor :n:
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 06:03
Demiştim iki transfer diye biri kaleye diğeri de defansa
Sirius James
05.Temmuz.2007, 06:04
Kameraman sapık galiba, sarışının birine zoom yaptı :D
Alicanfmfan
Böyle iş olmaz olsun.Gs tv bizde çekmiyor ya
Nocna Mora
GS TV yoldaki insanları çekiyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kameraman sapık galiba, sarışının birine zoom yaptı :D
Esmer değilmiydi o ya :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Kewell ilk röpörtajını GS TV'ye verecekmiş. Dediklerini aktarmaya çalışacağım :)
Alicanfmfan
05.Temmuz.2007, 06:05
Nispet mi yapıyorsunuz kardeşim :zuhaha
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 06:06
FM 2009da galatasaray çok güzel olacak :)
Revolution
05.Temmuz.2007, 06:07
GS TV yoldaki insanları çekiyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Esmer değilmiydi o ya :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Kewell ilk röpörtajını GS TV'ye verecekmiş. Dediklerini aktarmaya çalışacağım :)
zoom yapmış ya sen ona bak :D :D Adnan başkanımızın böyle kameramanlara yer vermemesi lazım :D
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 06:08
başka Kameramanda var ama hangi kanal olduğunu çıkaramadım DHA sanırım
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 06:09
saç stilini merak etiyorum Kewell ın
C h A o S
1000'e yakın taraftar bekliyormuş kendisini.
Nedvedmania
ve geliyoooooooooooooooooooooooor :D
Nocna Mora
Kewell geliyor kapıda göründü (Havaalnı içinde)
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 06:10
röportaj yapılıyor
C h A o S
05.Temmuz.2007, 06:10
saç stilini merak etiyorum Kewell ın
Gstv'de bi haberde saç stili Aydın'ın şimdiki saç stiline çok benziyor.Tipide benziyor zaten o video'da.
Saçları düz.ÇOk karizmatik .
dnz498
05.Temmuz.2007, 06:12
Cildirin Cildirin
Cildirin Cildirin
Harry icin cildirin
gerrrard
05.Temmuz.2007, 06:12
Ahh ahh izleyemiyorum GS TV yok :(
Nedvedmania
05.Temmuz.2007, 06:13
Kewell ın konuşmasını özetliyeyim :
Galatasarayı tercih etmemdeki sebep türk futbolu ve türkiye ligi çok kaliteli . Değişiklik istiyorum (:D).Galatasaray taraftarın önüne çıkacağım için çok heyecanlıyım.Daha önceden arkadaşlarımla konuştum türk futbolu hakkında çok bilgiliyim.
Çok yorgunmuş bitti :D
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 06:13
Röpörtaj;
S:-----Hoşgeldin
K:-----Yeni bir başlangıç, takınla tanışmak ve oynamak için sabırsızlanıyorum..
S:-----Galatasaray'ı neden tercih etti.
K:-----Türk futbolu yükselmekte, yetenekli gençler var, değişiklik istiyorum...
S:------Ne bekliyorsun Galatasaray'da?
K:------Buradaki futbolu biliyorum bu yüzden elimden geleni yapacağım bence bu yeterli.
S:------Daha önce burada oynamıştı ne düşünüyor?
K:------Daha önce olanları geçmişte bırakmak lazım, Ali Sami Yen'de oynamak için sabırsızlanıyorum....
S:------Türkiye'deki arkadaşların ile konuştun mu?
K:------Arkadaşlarım ile konuştum,Türk futbolu hakkında bilgim var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendim anında yazmaya çalıştım alıntı değildir :)