PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 16:16
Arda'ya süper teklif!

http://img.mynet.com/spr2/Arda_Sevinc5.jpg
Alman devinin kendi radyosu, Milli yıldızın peşinde olduklarını duyurdu
Antenne Bayern’deki programa katılan Münihli bir yönetici, ‘Arda Turan için menajer Uli Hoeness görüşmeleri sürdürüyor. 21 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyoruz. Türk futbolcu da hayli istekli’ diye konuştu
Dudak uçuklatan rakam
ALMAN basını şok bir iddia ile çalkalanıyor. Bayern Münih’in resmi radyosu Antenne Bayern, kulübün Galatasaray’ın yıldızı Arda Turan’ın peşinde olduğunu taraftarlarına duyurdu. Spikerin sorularını telefonda yanıtlayan bir yönetici, Avrupa Şampiyonası’nda dikkatleri üzerine çeken Milli futbolcumuz için dudak uçuklatan bir rakamı Galatasaray’a teklif etmeye hazırlandıklarını söyledi.
Yönetim onu istiyor
GÖRÜŞMELERİN Menajer Uli Hoeness tarafından yürütüldüğünü ifade eden yönetici, özel görüşmede spikere, ‘Galatasaray, ilk görüşmede 25 milyon euro talep etti. Ancak biz 21 milyon euroluk bir teklifle onlara gideceğiz. Arda kesinlikle Bayern Münih’te çok büyük işlere imza atacaktır. Bu transferin bitmesini yönetim kurulumuz da çok istiyor’ açıklamasını yaptı.
Arda’nın da hayali!
YAYINI yapan spiker, Arda Turan’a da ulaştığını ve kendisine, ‘Ufak detaylar halledildiği zaman Bayern Münih’te forma giyeceğim. Böylesine büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun en büyük hayalidir. Umuyorum Galatasaray ile Bayern, bir an önce anlaşmaya varırlar’ diye konuştuğunu belirtti. Görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

Mynet.com

ultraslanerdem
19.Ağustos.2007, 16:18
21M Euro veriyorlarsa satalım derim...

klasgs
19.Ağustos.2007, 16:50
Ya aslında paha biçilemez bir oyuncu ama ne yapcaz bilmiyorum arda bizim herşeyimiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Voronin ısrarı

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/8/7_226380_voronin1708bb.jpg
Liverpool'un Ukraynalı golcüsünün menaceri Golovash, FANATİK'e konuştu: "Evet... Haldun Üstünel'le görüştük, Galatasaray bizi çok istiyor."
‘Aslan teklif yaptı’
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gündemine birçok önemli ismi alan Sarı-Kırmızılılar, son aday olarak Liverpool’da forma şansı bulamayan Ukraynalı forvet Andriy Voronin’i belirlemişti. Bayer Leverkusen’de teknik direktör Michael Skibbe’yle birlikte çalışan Voronin’in menaceri Andrey Golovash, FANATİK’e açıklamalarda bulundu ve transfer konusunda çar***ı ifadeler kullandı.
‘Net yanıt vermedik’
Galatasaray'ın Voronin’i ısrarla istediğini vurgulayan Golovash, “Evet... Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel’le bu konuyu görüştük. Galatasaray’ın Voronin’i çok istediğini biliyorum. Ancak şu anda ne Voronin, ne de Liverpool bu konuda kesin kararını vermiş değil. Hem Voronin’in, hem de Liverpool’un önümüzdeki günlerde transfer hakkında son kararını vereceğini düşünüyorum. Hepimiz bekleyip, göreceğiz” diyerek, Galatasaray’ın teklifini doğruladı.

deniz.91
19.Ağustos.2007, 17:04
21 mn euro iyi para kanımca ben olsam hazır kewelde gelmişken sol kanata satar oliveirayı alırım.

klasgs
19.Ağustos.2007, 17:06
http://www.turkspor.net/images/news/haldunustunel.jpgARANAN SAĞ BEK KİM?..

Galatasaray'da golcü transferinin yanı sıra yapılması beklenen bir diğer transfer de savunmanın sağına olacak.. Peki transferi düşünülen sağ bek kim?.. İŞTE DETAYLAR!..

Yönetici Haldun Üstünel, Atletico Madrid’in sağ beki Seitaridis ile cumartesi günü yıllık 1.2 milyon euroya anlaşmaya vardı. İspanyol kulübü 3 milyon euroyu kabul ettiği an Seitaridis getirilecek

Üstünel, İspanya’da işi bitirdi

GALATASARAY, sağ bek sorununa çözümü İspanya’dan buldu. Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid’in Yunan futbolcusu Georgius Seitaridis ile el sıkıştı. Geçen hafta İstanya’ya giden Sarı-Kırmızılı Yönetici Haldun Üstünel, Yunan Milli Takımı’nın da sağ beki olan 27 yaşındaki oyuncu ve menajeriyle masaya oturdu.

A.Madrid’ten yanıt bekleniyor

GEÇTİĞİMİZ cumartesi günü yapılan sıkı pazarlıklar sonunda Seitaridis, Galatasaray’ın şartlarını kabul etti ve yıllık 1.2 milyon euroya ‘Evet’ dedi. Yunan oyuncuyu ikna eden Üstünel’in Atletico Madrid’e de bonservis için 3 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtildi. İspanyollar’ın öneriyi düşündükleri ve 1-2 gün içinde yanıt verecekleri belirtildi.

Avrupa maçlarında oynayacak

ÜSTÜNEL sonra İspanya’dan Almanya’ya geçip Süper Kupa maçında Başkan Adnan Polat ve yöneticilere bilgi verdi. Atletico’dan olumlu yanıt alınır alınmaz Seitaridis İstanbul’a getirilip imza attırılacak, A.Madrid’in Devler Ligi’ndeki Schalke maçında 18’de yer almayan Yunan oyuncu, Aslan’ın Avrupa maçlarında oynayabilecek.

Star

Revolution
19.Ağustos.2007, 17:38
Seitaridis ve Voronin gelirse başka birşey istemem.Bir de Mehmet Topal'a biri eski Mehmet'i hatırlatması lazım çok hata yapıyor..

MaTRaKaN
19.Ağustos.2007, 17:44
Lincoln iyi oyuncu ama nedense Galatasaray'da çok havalı maçlarda falan sürekli en büyük benim triplerinde

barahir
19.Ağustos.2007, 17:46
Ben şunu farkettim.. Artık Kewell, Meira gibi oyuncular geldikten sonra Galatasaray taraftarı artık Lincoln, Lincoln diye bağırmıyor :)

C h A o S
19.Ağustos.2007, 18:08
Artık bu saatten sonra Lincoln'den pek bir şey beklemiyorum.Umursamaz tavırları artık bıktırdı taraftarı.Şu anda satılsa bir ohh çekerim heralde.Lincoln gitsede yokluğu hiç hissedilmez.Biz o yokken şampiyon olduk yine oluruz.

Savunmanın sağına Uğur iyileşmiyecekse transfer şart.Ama inşallah Uğur iyileşir ve formasını geri alır.

Revolution
19.Ağustos.2007, 18:27
Lincoln gitmesin bence 1 sene daha sabır.Haydi 2 transfer daha yapalım da kapatalım transfer sezonunu.

PesimiSTyLa
19.Ağustos.2007, 18:47
Şimdi sizce o Arda haberi mantıklı mı ? Bayern Arda'yı istedi diyelim, Bayern ŞL de mücadele eden bir takım. Arda yı alınca ŞL de oynatamayacak. Sadece Bundesliga için mi alıyor Arda'yı ? Yalan haber efendim geçiniz. Arda Aslantepe de oynayacak...

Belgorth
19.Ağustos.2007, 20:09
Arda'da en az 40 defa söylemiştir sanırım "Evet giderim ama Aslantepe'de oynamadan değil." diye.

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 20:45
Eğer resmi kulüp radyosunu kullanarak yalan haber yapıyorsa basın sorun yok.Ama o radyoda o kunuşmlar gerçekten olduysa bence 21 milyon çok iyi bir para kesinlikle satılmalı derim.Zaten Kewell Arda'nın yerinde oynayacak.Gelen parayla da istenilen bölgeye çok iyi isimler alınabilir.

Sirius Black
19.Ağustos.2007, 20:51
-------------------Nonda---------------------

---Kewell---------Lincoln--------------Arda---

İyi bir hücum hattı. :)

Onurap
19.Ağustos.2007, 21:39
ardayı alacak para yok :p ne olursa olsun satılmamalı..

sitte
19.Ağustos.2007, 21:52
Uğur sakat,Sabri sakatlığı nedniyle milli kadrodan çıkarıldı 2 sağ bekimizde sakat sanırım bu iş Seitaridis-Miquel ikilisinden biri 2-3 gün içinde gelebilir ;)

MaTRaKaN
19.Ağustos.2007, 22:04
-------------------Nonda---------------------

---Kewell---------Lincoln--------------Arda---

İyi bir hücum hattı. :)
Lincoln'u çıkar Hasan Şaş'ı koy ;)

IcedEarth
19.Ağustos.2007, 22:34
Basına göre Mayıs ayında bizimle sözleşme imzaladığı söylenilen Buonanotte ne güzel olurdu aslında. Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, Hürriyet Güçer üçlüsünden biri ayağını kırıp eline verene kadar süper oynardı.

paco
19.Ağustos.2007, 22:51
Ben şunu farkettim.. Artık Kewell, Meira gibi oyuncular geldikten sonra Galatasaray taraftarı artık Lincoln, Lincoln diye ölmüyo:)

Evet, ayni Guiza geldikden sonra Kezman'in istenmemesi gibi bir durum...

Revolution
20.Ağustos.2007, 00:14
Evet, ayni Guiza geldikden sonra Kezman'in istenmemesi gibi bir durum...

Katılıyorum..Eğer Fenerbahçe bugün Adriano,Ronaldo gibi isimler gelirse Fenerbahçeliler de i love you Güiza şeklinde tezahürat yapacaklarını sanmıyorum.

Emurafu
20.Ağustos.2007, 04:01
Adnan Polat; uzun boylu pres yapabilen bir forvete ihtiyacımız var dedi, kanalturk’te.(Röportaj yaptılar:)

StarSpor :Son Dakika Verdi !!

North ve Benjamin Mwaruwari Galatasarayda !!

North sag bek oynuyor..Benjamin ise forvet..M.city'de oynuyor..Tabi haber ne kadar dogru bu tartıslır:)

Adnan polat'ında dedikleri kafamı karıştırdı..

MaTRaKaN
20.Ağustos.2007, 04:09
Man. City

İsim: Benjamin Mwaruwari
Doğum Tarihi: 13.08.1978
Uyruk: Zimbabwe
Boy: 188 cm.
Kilo: 78 Kg.
Mevkii: Forvet
Forma: 27
Lakabı: Benjani

KaPaLı
20.Ağustos.2007, 04:10
Benjamin Mwaruvari ? Collin Benjamin ? Hangisini alıyo galatasaray ? Eğer Mwaruvari'yse City onu satmaz geçen sezon devre arasında aldılar. Bojinov'da sakatlandı yine. Bu transfer zor olur

IcedEarth
20.Ağustos.2007, 04:10
North sag bek oynuyor..Benjamin ise forvet..M.city'de oynuyor..Tabi haber ne kadar dogru bu tartıslır:)

Adnan polat'ında dedikleri kafamı karıştırdı..

Resmi bir ağızdan veya resmi sitede görmeden inanmam.

MaTRaKaN
20.Ağustos.2007, 04:13
North kim onu çıkaramadım :D

KaPaLı
20.Ağustos.2007, 04:15
Jade North

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29583/northjade/profil.html

Collin Benjamin

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1390/benjamincollin/profil.html

MaTRaKaN
20.Ağustos.2007, 04:21
İkiside gelmesin diyorum...

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2007, 04:28
Colin degil city dekini dediler. Starspor bildiğiniz kolpa inanmayın fazla...

Emurafu
20.Ağustos.2007, 04:32
North iyi ise gelsin.Oynadıgı takım beni ilgilendirmez..Önemli olan verecegi katkı...Sahsen tanımıyorum..Benjani ise eylülle kadar sakat deniyor.Büyük ihtimal 2 haberde kolpa:D..

Adnan baskan ise uzun boylu birini alacaz dedi.Kanoute,Zigic falan olmasın:)

Revolution
20.Ağustos.2007, 04:45
Benjani'yi PES'ten tanıyorum diğerini de tanımıyorum..Yararlı olacaklarsa gelsinler.

erdemzorer10
20.Ağustos.2007, 05:40
Mwaruwari yi City daha devre arası kadrosuna kattı hemde az bi para da ödemedi..pek ihtimal vermiyorum..

sağ bek için ise hangi oyuncu takıma daha yararlı olabilecekse o gelsin isterim..çok büyük bir yıldız almaya gerek yok zaten uğur iyileşince formayı kapacak..

sitte
20.Ağustos.2007, 05:46
North u tanımıyorum
Mwariwari gelmez.İsim başkası sürpriz yani;)

deniz.91
20.Ağustos.2007, 17:01
Benjaniye Citye bir torba para verdi satmazlar kolay kolay

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 18:11
Kolpaysa neyini konuşuyorsunuz o zaman? Arkadaşlar lütfen biraz daha sağlam kaynaklardan haberler paylaşalım.Gerçi biliyorum bu kolpa basının sağlam haber yaptığı nadiren görülmüş bir şey ama gelipte hele sabah gibi bu işin başında gelen gazetelerin haberlerinide eklemeyelim lütfen.Neyini konuşacağız ki? Bu transfer iyi yada kötü olur diyip geçeceğiz.Sonuç? Hiç bir şey..

King_Theoden
20.Ağustos.2007, 18:49
Şu benim mesajımı silen saygıdeğer arkadaş gerçekten Marica gelirse hiç utanmayacakmı çok merak ediyorum sanki buraya yazılan her topçu geldide gidip benim mesajımı siliyorsunuz.

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 18:50
Al işte o kadar yazı yazıyorum.Benden sonra yazılan mesaja bak.Başçavuşun eşşeği yazıyor sanki burada.Kolpa basının haberlerini eklemeyin diyoruz.Masa başı haberleri eklemeyin diyoruz eklenen habere bak.Adnan Sezgin'in Süper Kupa öncesindeki röportajını bir güzel düzenlemişler daha sansasyonel bir hale getirmişler.Burada bunun neyini konuşacağız Allah aşkına?

Bundan sonra masa başı haberleri buraya eklemeyin!!!

King_Theoden
20.Ağustos.2007, 18:53
Al işte o kadar yazı yazıyorum.Benden sonra yazılan mesaja bak.Başçavuşun eşşeği yazıyor sanki burada.Kolpa basının haberlerini eklemeyin diyoruz.Masa başı haberleri eklemeyin diyoruz eklenen habere bak.Adnan Sezgin'in Süper Kupa öncesindeki röportajını bir güzel düzenlemişler daha sansasyonel bir hale getirmişler.Burada bunun neyini konuşacağız Allah aşkına?

Bundan sonra masa başı haberleri buraya eklemeyin!!!

Tamam Şemsicim Benjaniyi niye tartışıyoruz o zaman. Adrianoyu Shevayı bunlar mı gelecek GS ye ayrıca Gs taraftar forumundada olabileceğine dair düşünceler var :D Ayrıca ben sevgili kardeşime öle b.e olmayı pek yakıştıramadım :D

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 18:54
Şu benim mesajımı silen saygıdeğer arkadaş gerçekten Marica gelirse hiç utanmayacakmı çok merak ediyorum sanki buraya yazılan her topçu geldide gidip benim mesajımı siliyorsunuz.

Ben sildim Serkan abi.Aslında doğru söylüyorsun burayı adam akıllı temizlemeye kalksak eminim buradaki mesajların 3/2 sini silmemiz gerekir.Biz hep dedik böyle haberler eklemeyin diye ama dinleyen kim? Bugüne kadar müsamaha gösterdik ama bundan sonra müsamaha yok.Burada masa başı haberler eklenmesin arkadaşım.Neyini konuşacağız? Elle tutulur bir haber olsa konuşalımda yok işte yok..

Ayrıca sakın yanlış anlama seninle bir alakası yok.Bugünden itibaren masa başı haberlere müsamaha göstermek yok.Ondan dolayı silindi mesajın.Zaten bu konular silinecek.Ondan şimdi tek tek uğraşıp eski mesajları silmeye gerek yok. Marica ile şöyle elle tutulur kaynaklardan haber yapılsın (en azından masa başından değilde araştırma yapan kaynaklardan) o zaman konuşuruz.Ama Sabah yazıyorsa yalandır.Bunu ben adım gibi biliyorum.:)

sitte
21.Ağustos.2007, 06:18
Belki de yeni forvetimiz şu anda izmitte adı da Suazo gelmişken göndermeyelim geriye adamı :D

Cengo
21.Ağustos.2007, 09:05
Fanatik, Fotomaç haberlerini tartışmıyoruz arkadaşlar..
Muhabbet etmek isteyenler için muhabbet forumları var.

ultraslanerdem
21.Ağustos.2007, 14:10
Ben sildim Serkan abi.Aslında doğru söylüyorsun burayı adam akıllı temizlemeye kalksak eminim buradaki mesajların 3/2 sini silmemiz gerekir.Biz hep dedik böyle haberler eklemeyin diye ama dinleyen kim? Bugüne kadar müsamaha gösterdik ama bundan sonra müsamaha yok.Burada masa başı haberler eklenmesin arkadaşım.Neyini konuşacağız? Elle tutulur bir haber olsa konuşalımda yok işte yok..

Ayrıca sakın yanlış anlama seninle bir alakası yok.Bugünden itibaren masa başı haberlere müsamaha göstermek yok.Ondan dolayı silindi mesajın.Zaten bu konular silinecek.Ondan şimdi tek tek uğraşıp eski mesajları silmeye gerek yok. Marica ile şöyle elle tutulur kaynaklardan haber yapılsın (en azından masa başından değilde araştırma yapan kaynaklardan) o zaman konuşuruz.Ama Sabah yazıyorsa yalandır.Bunu ben adım gibi biliyorum.:)

İyide Şemsi'cim bir takım 50 tane adamla ilgilenir gider birini alır. Bir takımın hangi oyuncuyla tam olarak ilgilendiğini o takımın yöneticilerinden başka kim bilebilir ki. Medyaya açıkladığı oyuncularda zaten 5 parmağı bile geçmiyor. Yani bu ne demek biz bundan sonra bu konuya yazamayacağız öylemi. Bence iyice bi konuşun ondan sonra böyle bir karar alın. Sonuçta burası transfer haberleri yeri. Dedikodusu da olur gerçeğide ama biz hangisi doğru bilemeyiz...

King_Theoden
21.Ağustos.2007, 16:21
Fanatik, Fotomaç haberlerini tartışmıyoruz arkadaşlar..
Muhabbet etmek isteyenler için muhabbet forumları var.

Neyi tartışıcağız o zaman. Buraya yazmak için her birimiz gidip kulüp binası önünde kamp mı kuralım :D Gazete dışından takip edebileceğimiz bir kaynak söylersen öyle yapalım bizde paşam.

Revolution
21.Ağustos.2007, 17:45
Bence tartışabileceğimiz gazeteler listesini verirseniz daha rahat post atarız.;)

MaTRaKaN
21.Ağustos.2007, 18:55
Sabah'ta okudum seitaridis için girişimlerde bulunmuşuz...

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 18:58
En güvenilir kaynaklar benim deneyimlerime göre, NTV Spor, Ajansspor, DHA ve İHA'dır. Bu kaynaklar eğer bir haber yaptılarsa, doğrudur veya doğru olmasa bile o transfer konusunda mutlaka somut girişimler vardır. FotoMaç çok komik bir gazete, son 2-3 haftada Galatasaray'ın forveti için KESİN bir dille yazdıkları isimler benim hatırladığım kadarıyla şunlar: Morientes, Ricardo Oliveira, Hernan Crespo, Oscar Cardozo, Mario Gomez ...

FotoMaç çok kaliteli bir gazete olsa Galatasaray'ın Meira ile Kewell transferlerini bilirdi ama ikisini de yazamadı. Şimdi onun acısını çıkarmak için akla gelen tüm forvetleri yazıyorlar ki eğer biri denk gelir de transfer edilirse "Transferde FotoMaç farkı" diyecekler.

MaTRaKaN
21.Ağustos.2007, 19:10
Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da bir iddia da İspanya'dan geldi.. İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid'in gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği Yunan savunma oyuncusu Georgios Seitaridis'e Galatasaray'ın talip olduğunu ileri sürdü..

Atletico Madrid'in gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği futbolcular arasında yer aldığı belirtilen Seitaridis ile Galatasaray'ın ilgilendiğini yazan gazete, İspanyol kulübünün transfere sıcak bakmasına karşın Yunan futbolcunun Madrid'den ayrılmak istemediğini bildirdi.

Yaz boyunca İngiliz, Portekiz ve Yunan kulüplerinden öneriler aldığı belirtilen Seitaridis'in, Atletico Madrid Teknik Direktörü Aguirre ile konuşarak kalmak istediğini söylediği ifade edildi.
Kaynak:Ajansspor

deniz.91
21.Ağustos.2007, 20:32
Seitaridis kaliteli bir sağbek iyi bindirmler falan yapıyor gsye gelirse sağbek problemini çözer

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2007, 20:38
Erdem abi sorunun cevabını vermiş Egemen.Hiç bir şey konuşmayın demiyorum ama en azından somut şeylerden konuşalım.Egemen'in dediği kaynaklar haber yaptıklarında en azından somut bir şeyler oluyor mutlaka.Bir duyum felan alıyorlar.Ama Sabah,Fanatik,Fotomaç,Hürriyet,Fotogol,Vatan vs.bunların hepsi sallama haberler yapıyorlar.Heriflerin bir yerlerinden uydurdukları haberleri burada konuşmanın ne manası var?

Şu konuya bakmışsındır belki.Sabah ile ilgili haberi ve ondan sonraki yorumlara bir göz atmanı rica ediyorum senden eğer okumadıysan.Ee ben böyle gazetenin haberine neden inanayım ki geçmişte yalan haber yaptıkları ortada.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1225233#post1225233

İyide Şemsi'cim bir takım 50 tane adamla ilgilenir gider birini alır. Bir takımın hangi oyuncuyla tam olarak ilgilendiğini o takımın yöneticilerinden başka kim bilebilir ki. Medyaya açıkladığı oyuncularda zaten 5 parmağı bile geçmiyor. Yani bu ne demek biz bundan sonra bu konuya yazamayacağız öylemi. Bence iyice bi konuşun ondan sonra böyle bir karar alın. Sonuçta burası transfer haberleri yeri. Dedikodusu da olur gerçeğide ama biz hangisi doğru bilemeyiz...

En güvenilir kaynaklar benim deneyimlerime göre, NTV Spor, Ajansspor, DHA ve İHA'dır. Bu kaynaklar eğer bir haber yaptılarsa, doğrudur veya doğru olmasa bile o transfer konusunda mutlaka somut girişimler vardır. FotoMaç çok komik bir gazete, son 2-3 haftada Galatasaray'ın forveti için KESİN bir dille yazdıkları isimler benim hatırladığım kadarıyla şunlar: Morientes, Ricardo Oliveira, Hernan Crespo, Oscar Cardozo, Mario Gomez ...

FotoMaç çok kaliteli bir gazete olsa Galatasaray'ın Meira ile Kewell transferlerini bilirdi ama ikisini de yazamadı. Şimdi onun acısını çıkarmak için akla gelen tüm forvetleri yazıyorlar ki eğer biri denk gelir de transfer edilirse "Transferde FotoMaç farkı" diyecekler.

Revolution
22.Ağustos.2007, 04:40
http://www.sporx.com/images/1/29/5801_B_Servet012.jpg http://www.sporx.com/images/mail_m.gifServet'e Ada'dan teklif var

Galatarasay ve milli takım forması ile geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Servet'e, Avrupa yolu gözüktü. Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım forması ile başarılı maçlar çıkaran Servet'e, İngiltere Premiere Ligi'nin köklü kulüplerinden Blackburn Rovers'tan teklif var. Tugay Kerimoğlu'nun yıllardır başarı ile forma giydiği Blackburn Rovers ikinci bir Türk yıldızı renklerine katma uğraşısı içinde. Tugay'dan aldığı referansla Servet'in transferini gerçekleştirmek için harekete geçen İngiliz kulübü, G.Saray'ın başarılı stoperini için resmen sarı kırmızılı kulübe teklifte bulunduğu öğrenildi. G.Saray'da çok iyi bir sezon geçiren ve sarı kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Servet ise G.Saray'ın da para kazanması halinde bu teklife olumlu bakabileceğini belirtiyor.

21.08.2008

Kaynak : DHA

MaTRaKaN
22.Ağustos.2007, 05:18
Servet Türkiye'nin en iyi stoperi böyle tekliflerin gelmesi normal ama gideceğini sanmıyorum.

Nocna Mora
22.Ağustos.2007, 06:17
Servet bir röpörtajında Avrupa'dan tekli gelirse gideceğini söylemişti...

sitte
22.Ağustos.2007, 06:22
Gitsin de bizden iyi takıma gitsin Rovers'ın bizden büyük yanını göremiyorum...

shamur1
22.Ağustos.2007, 07:41
Blackburn Rovers küçümsenecek bir takım değil . kaldı ki Premier Lig'de oynayan bir takım buraya gidecek olsa sürekli göz önünde olacak . Zamanında Tuncay da M.Boro'ya gittiğinde herkes eleştirmişti Fenerbahçe'den daha büyük bir takım değil diye ama en azından Premier Lig'de bütün dünyanın gözü önünde oldu.. Turkcell Süper Ligi Türkiye'den başka kaç tane ülke tarafından takip ediliyor ki ..

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 08:04
Adnan Polat ne dedi : hiç kimse bir yere gitmiyor !

bunun üzerine konuşmaya gerek varmı sizce ?

bu gelen ne ilk teklif ne de son..

Jeam Beam
22.Ağustos.2007, 08:18
Bence değerini veren herkezi satmalılar yoksa Hasan Şaş gb elimizde kalır. Zaten para konusunda sıkışığız.

Revolution
22.Ağustos.2007, 16:27
http://www.sporx.com/images/1/29/8508_B_Morientes003.jpg

Her şey Steaua Bükreş'e bağlı

Teknik direktör Michael Skibbe’nin raporu doğrultusunda sağbek ve forvete takviye yapacak olan sarı kırmızılı yönetim, Steaua Bükreş maçından çıkacak sonuca göre stratejisini belirleyecek.Takıma iki takviye yapacak olan futbol komitesi, Şampiyonlar Ligi biletinin alınması halinde uzun süredir görüştüğü Avrupalı yıldızların işini bitirecek. Bükreş’ten hayal kırıklığı ile dönülmesi halinde ise maliyeti düşük olan futbolcuların transferi gerçekleşecek.
15 milyon Euro gelir
Steaua Bükreş engelinin geçilmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nden 15 milyon Euro gelir bekleyen G.Saray’da transfer listesinin başında Valencia’da forma giyen Sırp golcü Nikola Zigic ve Manchester City’de top koşturan Zimbabweli Benjani var. Valencia’ya Zigic için çok cazip bir teklif sunan G.Saray Yönetimi, Bükreş dönüşü dünyaca ünlü golcünün transferini sonlandırmak için kolları sıvayacak. İkinci adres ise 30 yaşındaki Benjani. Sağbek için ise Jacobsen ve Setiaridis’in adları geçiyor.
Listesini hazırlayan yönetim, Şampiyonlar Ligi vizesi alınamaması halinde ise Skibbe’ye verdiği sözü yerine getirip en azından bir forvet transfer edecek.
Morientes her an bitebilir
Elinde iki ayrı liste bulunan yönetim, öncelikle Morientes’e yönelecek. İspanyol golcünün diğer adaylara göre maliyetinin daha düşük oluşu, 32 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesi şansını güçlendiriyor. Morientes’in transferi her an bitebilir. Sağbek için ise Avustralyalı Hary Kewell’ın vatandaşı Jade North ismine yoğunlaşılacak

22.08.2008

DHA

MaTRaKaN
22.Ağustos.2007, 16:28
Bence değerini veren herkezi satmalılar yoksa Hasan Şaş gb elimizde kalır. Zaten para konusunda sıkışığız.

Hasan Şaş ne zamandan beri elimizde kalmış futbolcu?

Revolution
22.Ağustos.2007, 16:35
Hasan Şaş bu sene patlama yapacak gibi buna eminim..Hasan Şaş elimizde kaldı diyenlere de cevap vereceğine de eminim.Ama sinirlerine hakim olmayı hala öğrenemedi :S

Nocna Mora
22.Ağustos.2007, 16:49
Hasan Şaş elimizde kaldıysa geçen sene Haka ŞÜkür takmımda ölmüştü :D

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 18:28
geçen sene şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Hakan Şükür dür ne diyorsun sen ..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GALATASARAY'IN kadrosuna katmak için uğraştığı Georgios Seitaridis'in Atletico Madrid ve Yunan Milli Takımı'nda 'George' ismini kullanıyor. Büyük babasından etkilendiği için bu ismi tercih eden 1.85 boyundaki başarılı sağ kanat oyuncusu, 1981 Pire doğumlu ve annesi Türk kökenli.

a.arıcı-11
22.Ağustos.2007, 18:46
http://www.sporx.com/images/1/29/8508_B_Morientes003.jpg

Her şey Steaua Bükreş'e bağlı

Teknik direktör Michael Skibbe’nin raporu doğrultusunda sağbek ve forvete takviye yapacak olan sarı kırmızılı yönetim, Steaua Bükreş maçından çıkacak sonuca göre stratejisini belirleyecek.Takıma iki takviye yapacak olan futbol komitesi, Şampiyonlar Ligi biletinin alınması halinde uzun süredir görüştüğü Avrupalı yıldızların işini bitirecek. Bükreş’ten hayal kırıklığı ile dönülmesi halinde ise maliyeti düşük olan futbolcuların transferi gerçekleşecek.
15 milyon Euro gelir
Steaua Bükreş engelinin geçilmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nden 15 milyon Euro gelir bekleyen G.Saray’da transfer listesinin başında Valencia’da forma giyen Sırp golcü Nikola Zigic ve Manchester City’de top koşturan Zimbabweli Benjani var. Valencia’ya Zigic için çok cazip bir teklif sunan G.Saray Yönetimi, Bükreş dönüşü dünyaca ünlü golcünün transferini sonlandırmak için kolları sıvayacak. İkinci adres ise 30 yaşındaki Benjani. Sağbek için ise Jacobsen ve Setiaridis’in adları geçiyor.
Listesini hazırlayan yönetim, Şampiyonlar Ligi vizesi alınamaması halinde ise Skibbe’ye verdiği sözü yerine getirip en azından bir forvet transfer edecek.
Morientes her an bitebilir
Elinde iki ayrı liste bulunan yönetim, öncelikle Morientes’e yönelecek. İspanyol golcünün diğer adaylara göre maliyetinin daha düşük oluşu, 32 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesi şansını güçlendiriyor. Morientes’in transferi her an bitebilir. Sağbek için ise Avustralyalı Hary Kewell’ın vatandaşı Jade North ismine yoğunlaşılacak

22.08.2008

DHA

Haberin sallamasyon kısmı hemen kendini belli ediyor.UEFA bu sene ayak bastı parası olarak Türkiye'den gelecek kulüplere 10 milyon € verece.Galatasaray nasıl 15 milyon alacak?TV yayın parasıyla beraber olarak kastedildiğni sanmıyorum çünkü TV gelirlerini final maçından sonra dağııyorlar ki zaten haberde Bükreş engelini geçtikten sonra diyor.

goosfraba
22.Ağustos.2007, 23:21
İlk mesajda ki yazılanlara göre hareket etmenizi öneriyorum.

kral_67
23.Ağustos.2007, 08:12
Haberin sallamasyon kısmı hemen kendini belli ediyor.UEFA bu sene ayak bastı parası olarak Türkiye'den gelecek kulüplere 10 milyon € verece.Galatasaray nasıl 15 milyon alacak?TV yayın parasıyla beraber olarak kastedildiğni sanmıyorum çünkü TV gelirlerini final maçından sonra dağııyorlar ki zaten haberde Bükreş engelini geçtikten sonra diyor.

haberde sallama var fakat arkadaşın eklediği bir sallama falan yok...
haberi yapan kaynak sallamışsa kaynağa sallıyolar yaz eyvallah diyelim...
ama hurriyet.com.tr
webaslan.com
dha nın sitesinde haberlere girip bakabilirsin haber bu şekilde...

kaldı ki 10 milyon Euro falan da değil ayak bastı parası 3 milyon Euro...

3 Milyon Euro bu para gruplara girince hemen veriliyor...
her maç için kaybetsen bile 400 bin Euro bu parayıda maçlar oynandıkdan sonra dağıtıyorlar...bu para grupların sonunda 2.4 milyon Euro yapar...

yayın geliri ise Galatadaray gruplara kalırsa 5.5 Milyon Euro fenerbahçe kalırsa 4.5 Milyon Euro bu parada gruplara kalındığı an dağıtılıyor burda oluşan fark Galatasaray'ın şampiyon olarak fenerbahçenin 2. olarak turnuvaya katılmasından...

yani Galatasarayın gruplara çıkdığı an almayı garantilediği para 10.9 Milyon Euro...

eğer fenerbahçe gruplara kalamaz ise(Allah korusun) Türkiye'ye ayrılan 10 Milyon Euro nun hepsini Galatasaray alacak(terside geçerlidir ama iki takımımızda İnşallah gruplara kalacakdır) ki buda Galatasaray'ın gruplara çıkdığı an garantilediği parayı 15.4 Milyon Euro ya yükseltir...

ajansların yanıldığı nokdada sanırım burası...

lütfen herhangi bir ithamda bulunmadan önce iyice araştıralım öğrenelim sonra birbirimizin hatalarını düzeltelim ve mümkünse birbirimizi tatlı dille uyaralım...

bu arada devamını merak eden varsa...

Gruplarda alınacak her galibiyete ekstradan 600 bin Euro berabere kalanlara 300 bin Euro verilir ve ilgili maçdan sonra klüplere dağıtılır...
gruplar sonunda son 16'ya yükselenlere ise 2.2 milyon Euro verilir grup maçları sonunda bu para klüplere dağıtılır...
çeyrek finale yükselen takımlara 2.5 milyon Euro verilir bu parada tur geçilince dağıtılır...
yarı finale yükselen takımlara 3 milyon Euro verilir ve bu parada tur geçilince dağıtılır...
Finalde ise kazanan takıma 7 milyon Euro kaybeden takıma ise 4 milyon Euro verilir...

sonuç olarak ise bir takımın Şampiyonlar liginden yayın gelirleri haricinde kazanabileceği maksimum gelir 23.7 milyon Euro dur...
yayın gelirleri ise ülke sıralamasına göre ülkeler arasında pay edilir...
misal Galatasaray gruplarda ki bütün maçlarını kazanarak kupayı kaldırırsa alacağı para 29.2 milyon Euro olur ki az evvel belirttiğim gibi gruplara tek başına kalarak kazanırsa 33.7 milyon Euro Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar liginden alacağı maksimum gelirdir...

Cengo
23.Ağustos.2007, 08:51
geçen sene şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri Hakan Şükür dür ne diyorsun sen ..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GALATASARAY'IN kadrosuna katmak için uğraştığı Georgios Seitaridis'in Atletico Madrid ve Yunan Milli Takımı'nda 'George' ismini kullanıyor. Büyük babasından etkilendiği için bu ismi tercih eden 1.85 boyundaki başarılı sağ kanat oyuncusu, 1981 Pire doğumlu ve annesi Türk kökenli.

Annesi Türk mü? Hadi ya? :icon_confused::icon_neutral:

PesimiSTyLa
23.Ağustos.2007, 09:21

Bende öyle biliyorum. Türk Kökenli sanırım...

Emurafu
23.Ağustos.2007, 16:46
Seitaridis tamam
Teknik direktör Skibbe’nin “Mutlaka sağ bek istiyorum” ısrarı üzerine harekete geçen Galatasaray Transfer Komitesi, Atletico Madrid’in 27 yaşındaki sağ beki Georgios Seitaridis’le yaptığı görüşmeler sonucunda kesin olarak anlaşmaya vardı. İspanyol takımıyla 2010 yılına kadar mukavelesi olmasına rağmen, satış listesine konan Yunanlı yıldızın, Galatasaray’a “Evet” dediği ve resmi sözleşmenin önümüzdeki hafta başında atılacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüp, Seitaridis için yaklaşık 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

BU gelişmenin dışında forvet için de temaslarını hızlandıran Galatasaray, Şampiyonlar Ligiíne katılamaması halinde dahi kaliteli bir golcüyü kadrosuna kalmakta kararlı. Bu konuda Valencia’nın dev santrforu Nikola Zigiç üzerinde yoğunlaşan yöneticiler, Steau Bükreş maçından sonra harekete geçecek. Zigiç’in İngiltere’den talibi Sunderland’ın bu mevkiyi Cisse’yle doldurmasından sonra Sırp yıldızın Galatasaray’a transferine kesin gözüyle bakılıyor.

ÜMİT KARAN ŞOKU

BU arada G.Saray’da Ümit Karan şoku yaşanıyor. Tedavisine devam edilen Ümit’in yapılan kontroller sonrasında Denizlispor karşısında forma giyemeyeceği, hatta Steaua Bükreş maçında da oynama ihtimalinin az olduğu öğrenildi.

Fazıl ÜNVERDİ(Akşam)

Onurap
23.Ağustos.2007, 16:50
Seitaridis gelirse harika olur süper bindirmeleri var..

a.arıcı-11
23.Ağustos.2007, 17:22
haberde sallama var fakat arkadaşın eklediği bir sallama falan yok...
haberi yapan kaynak sallamışsa kaynağa sallıyolar yaz eyvallah diyelim...
ama hurriyet.com.tr
webaslan.com
dha nın sitesinde haberlere girip bakabilirsin haber bu şekilde...

kaldı ki 10 milyon Euro falan da değil ayak bastı parası 3 milyon Euro...

3 Milyon Euro bu para gruplara girince hemen veriliyor...
her maç için kaybetsen bile 400 bin Euro bu parayıda maçlar oynandıkdan sonra dağıtıyorlar...bu para grupların sonunda 2.4 milyon Euro yapar...

yayın geliri ise Galatadaray gruplara kalırsa 5.5 Milyon Euro fenerbahçe kalırsa 4.5 Milyon Euro bu parada gruplara kalındığı an dağıtılıyor burda oluşan fark Galatasaray'ın şampiyon olarak fenerbahçenin 2. olarak turnuvaya katılmasından...

yani Galatasarayın gruplara çıkdığı an almayı garantilediği para 10.9 Milyon Euro...

eğer fenerbahçe gruplara kalamaz ise(Allah korusun) Türkiye'ye ayrılan 10 Milyon Euro nun hepsini Galatasaray alacak(terside geçerlidir ama iki takımımızda İnşallah gruplara kalacakdır) ki buda Galatasaray'ın gruplara çıkdığı an garantilediği parayı 15.4 Milyon Euro ya yükseltir...

ajansların yanıldığı nokdada sanırım burası...

lütfen herhangi bir ithamda bulunmadan önce iyice araştıralım öğrenelim sonra birbirimizin hatalarını düzeltelim ve mümkünse birbirimizi tatlı dille uyaralım...

bu arada devamını merak eden varsa...

Gruplarda alınacak her galibiyete ekstradan 600 bin Euro berabere kalanlara 300 bin Euro verilir ve ilgili maçdan sonra klüplere dağıtılır...
gruplar sonunda son 16'ya yükselenlere ise 2.2 milyon Euro verilir grup maçları sonunda bu para klüplere dağıtılır...
çeyrek finale yükselen takımlara 2.5 milyon Euro verilir bu parada tur geçilince dağıtılır...
yarı finale yükselen takımlara 3 milyon Euro verilir ve bu parada tur geçilince dağıtılır...
Finalde ise kazanan takıma 7 milyon Euro kaybeden takıma ise 4 milyon Euro verilir...

sonuç olarak ise bir takımın Şampiyonlar liginden yayın gelirleri haricinde kazanabileceği maksimum gelir 23.7 milyon Euro dur...
yayın gelirleri ise ülke sıralamasına göre ülkeler arasında pay edilir...
misal Galatasaray gruplarda ki bütün maçlarını kazanarak kupayı kaldırırsa alacağı para 29.2 milyon Euro olur ki az evvel belirttiğim gibi gruplara tek başına kalarak kazanırsa 33.7 milyon Euro Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar liginden alacağı maksimum gelirdir...

Öncelikle uyarıların için teşekkürler.Aklıma bir yer takıldı onu sorucam.Yenilene bile maçtan sonra 400 bin € veriliyor demişsin altta da Galibiyete 600 bin beraberliğe 300 bin maçtan sonra kulüplere dağıtılır bu iş nasıl oluyo.Yani yenilmek berabere kalmaktan daha mı karlı?:D

erdemzorer10
23.Ağustos.2007, 18:18

evet bildiğim kadarıyla Türk asıllı..

bu transfer tabuları yıkmak için de bir fırsat aslında

IcedEarth
23.Ağustos.2007, 18:38
Fazıl Ünverdi yazdıysa muhtemelen o transfer yalan olur.

kral_67
23.Ağustos.2007, 20:52
Öncelikle uyarıların için teşekkürler.Aklıma bir yer takıldı onu sorucam.Yenilene bile maçtan sonra 400 bin € veriliyor demişsin altta da Galibiyete 600 bin beraberliğe 300 bin maçtan sonra kulüplere dağıtılır bu iş nasıl oluyo.Yani yenilmek berabere kalmaktan daha mı karlı?:D

400 bin Euro her halükarda dağıtılıyor...
eğer berabere kalırsan 300 dana eder 700
kazanırsan 600 daha eder 1 milyon....

PesimiSTyLa
24.Ağustos.2007, 08:01
"Her halükarda santrfor gelecek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında 4-1 kazandıkları Denizlispor maçının ardından, daha iyi şeyler yapmaları gerektiğini söyledi.

Polat, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede takımlarının yavaş yavaş hazır duruma geldiğini vurgulayarak, "Daha iyi şeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Steau Bükreş maçında çok daha üst düzeyde, daha hızlı, daha mücadeleci futbol oynarsak turu geçme imkanımız olur. Bu maçı burada bırakıp Steau Bükreş maçına bakmalıyız" diye konuştu.

Adnan Polat, yeni transferlerinin takıma iyi uyum sağladığını ifade ederek, "Takımda tek santrfor kalınca, Nonda da üst üste maç oynayınca yorgunluk baş gösteriyor. Ümit'in sakatlığı da henüz geçmedi. Tahmin ediyorum 2-3 gün içinde santrfor transferi biter" dedi. Transferin Steau Bükreş maçından sonra mı yapılacağı sorusuna Polat, "Hayır transfer yarın sabah da olabilir. O maçla alakası yok. Her halükarda transferi yapacağız" yanıtını verdi.

Bu arada, sarı-kırmızılı kulüp tarafından Hasankeyf'ten maça davet edilen çoban Ahmet Akdeniz, Adnan Polat'a davet için teşekkür ederek üzerinde Hasankeyf'in fotoğrafının bulunduğu bir porselen hediye etti.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=43245

sitte
24.Ağustos.2007, 09:31
Ayrıca Polat transferin 2-3 gün içinde biteceğini belkide sabaha kadar biteceğini söyledi;)

Revolution
24.Ağustos.2007, 18:38
Hiç bir dediklerine inanmıyorum artık.Ona bakarsanız Steaua maçına kadar 1 santrafor alınacaktı alınamadı.Zaten bu Denizli'ye karşı oynadığımız futbolla oynarsak UEFA yolu gözükür bize artık.

RsTxLqq
24.Ağustos.2007, 18:47
Adam daha ne yapsın Steaua maçına kadar olmazsa daha sonra alacağız demişti üstelik uefa da iyi bi derece elde ederiz gibi geliyor bana

Onurap
24.Ağustos.2007, 19:21
ya bize santrofor değil sağbek lazım..

Knightmare
24.Ağustos.2007, 21:05
Ağustos bitiyor, yine son günlere kalırsa saçma isimleri görmemiz işten bile değil :)

erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 22:20
yönetim elinden geleni fazlasıyla yapıyor..2yıldan beri transfere çok önemli harcamalar yapıldı son gelecek forvet de en aşagı 10 milyon euroluk bir transfer olacak daha ne yapsınlar..bütün şartları zorluyorlar

çok bencil düşünüyoruz çok..

sitte
24.Ağustos.2007, 22:35
Evet transfere çok para harcandığını biliyorum örneğin;Lincoln'ün transferinde A.Sezgin'in GS'nin yaklaşık 20 milyon eurosunu cep yaptığını çok sağlam bir kaynaktan biliyorum ;)

erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 22:45
Evet transfere çok para harcandığını biliyorum örneğin;Lincoln'ün transferinde A.Sezgin'in GS'nin yaklaşık 20 milyon eurosunu cep yaptığını çok sağlam bir kaynaktan biliyorum ;)

eminim çok sağlam bi kaynaktır ;)

öyleki Lincoln e verilen paranın ne kadar olduğunu çok iyi biliyosun..

Adnan Polat divan da resmi rakamlarla açıkladı geçen yılın transfer bonservis bedeli toplam 14 milyon eurolardaymış..

lincolne yıllık 3milyon eurodan 4 yıllık anlaşma yapıldı 4 yılı peşin ödesen yine 20milyon yapmıyor..

kaynakların çok sağlam gerçekten :D

sitte
25.Ağustos.2007, 00:50
eminim çok sağlam bi kaynaktır ;)

öyleki Lincoln e verilen paranın ne kadar olduğunu çok iyi biliyosun..

Adnan Polat divan da resmi rakamlarla açıkladı geçen yılın transfer bonservis bedeli toplam 14 milyon eurolardaymış..

lincolne yıllık 3milyon eurodan 4 yıllık anlaşma yapıldı 4 yılı peşin ödesen yine 20milyon yapmıyor..

kaynakların çok sağlam gerçekten :D

Adnan Sezgin'in cep yaptığı haberi çok çok sağlam kısacası doğru diyebilirim

erdemzorer10
25.Ağustos.2007, 00:54

sanırım sadece sen biliyorsun böyle birşeyi ;)

bu işin resmi rakamlarla divanda açıklaması var , birşeyi söylüyorsan tam bil öyle konuş bence arkadaşım ;) öyle birşeyin olma ihtimali yok kısacası

PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 01:31

Sağlam kaynak dediğin gecenlere her mesajda yazdığın Milito yu sana söyleyen kişi mi ? :icon_eek:

King_91
25.Ağustos.2007, 01:42
bu arada galatasaray'ın parasını cebe atmakla suçladığın adam 5 kuruş daha az verip adamı alabilmek için günlerce çabalayan bir adam . şu kaynağın neymiş cidden merak ettim :?

erdemzorer10
25.Ağustos.2007, 19:34
güvenilir olduğu idda edilen turkspor dan bir dansözlük daha :

1-ricardo oliveira Galatasaray da diye manşet veren ve çok iddalı olduğunu dile getiren daha sonra bu transfer yatınca büyük bi kıvraklıkla olayı zaragoza başkanının üstüne atarak kendi suçunu üzerinden atan bir turkspor

2-diğer gazeteleri sürekli küçümseyerek bu gazetelerin istihbaratlarını kendilerinden aldığını idda eden bir turkspor

3-bütün transfer haberlerinde kendilerini göklere çıkaran,sürekli kendini öven ve artık mide bulantısı verecek düzeyde kendini abartan bir turkspor

4-ve son olarak tekrar baltayı sapa vuran bir turkspor : dün zigiç ikna edildi diye çoooookk ama çoookk iddalı bir manşet düşüp bugün yine aynı yüzsüzlükle zigiç tercihini ingiltereden kullandı diye haber yapan bir turkspor

güvenildiği idda edilen turkspor , görebildiğim kadarıyla haber sahteciliği yapmakta,ve emeğe saygızılıkta bulunmaktadır..işin ilginci tüm bunları yaparken kendilerini göklere çıkarıp,diğer gazete ve yayın organlarını aşağılamasıdır..rezillik...

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2007, 20:33
Arkadaşlar erdemzorer10'un mesajı haricindeki diğer mesajları sildim.(bu tür haberlerin eklenmesine neden izin vermediğimizi çok iyi açıkladığı için silmedim.) Lütfen eklediğimiz haberlerin kaynaklarına dikkat edelim.Erdem'in yazısında belirttiği turkspor.net gibi sitelerden ve kolpa haber yaptığı aşikar olan gazetelerden haber eklemeyelim lütfen.

Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 01:50
FLAŞ! MILAN BAROS BİTTİ GİBİ

Galatasaray'ın forvet tranfseri konusunda düğüm çözülüyor. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat'ın, Denizlispor maçından sonra yaptığı: "2-3 gün içinde forvet transferini bitireceğiz" açıklamasından sonra Galatasaray'ın yeni forvet olacağı konusu çok daha fazla konuşulmaya başlandı.

Bu gelişmeler üzerine ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin şunları söyledi: "Medyada dört-beş oyuncunun ismi geçiyor. Bu isimlerden birini transfer edeceğiz. Ancak şu an için daha fazla bir açıklama yapamam, taraftarımız biraz daha sabretsin. Çok kısa bir süre sonra bu transferi açıklayacağız" dedi.

Galatasaray'a yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, Milan Baros'un Galatasaray'a imza atması an meselesi. Milan Baros. Geçen sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Porstmouth'ta kiralık olarak forma giyen Baros, bu sezon yeniden Lyon'a döndü. Bonsvervis bedeli 13 milyon avro civarında olan Milan Baros'un kiralık olarak kadrosuna katacak olan Galatasaray, bu transferi her an açıklayabilir.

sporX

MaTRaKaN
26.Ağustos.2007, 01:53
Milan Baroş Galatasaray'ı çoştururur ama geleceğini zannetmiyorum..

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 02:20
Sporx sağlam duyum almış herhalde.Olursa iyi bir transfer olur diye düşünüyorum.

Universal
26.Ağustos.2007, 02:35
Türk Futboluna isim katar. Eğer dikiş tutarsa iyi bir golcü olduğunuda Türkiye'de kanıtlamış olur.

King_91
26.Ağustos.2007, 03:01
euro 2000 den sonra kendisini göremedik fazla ama yine de çok şeyler katacaktır takımımıza gelirse .

JunkChorn
26.Ağustos.2007, 03:02
Çok iyi bir isim olur..
Euro 2004'ten sonra göremedik 2000'de yoktu:)

King_91
26.Ağustos.2007, 03:15
2004 yav :D

Hugo
26.Ağustos.2007, 03:16
Hiç sevmediğim bir forvet oyuncusu. Gelirse başarılı olmasını isterim tabii ki.

RsTxLqq
26.Ağustos.2007, 03:40
Sanki bu sefer gelecek gibi 1 , 2 saat içinde resmi sitede görebilirsiniz :)

Emurafu
26.Ağustos.2007, 03:41
"Milan Baros G.Saray'da" iddiası

Lig Radyo'da yayınlanan Uğur Meleke ile Taktik programına bağlanan Vatan Gazetesi Galatasaray Muhabiri Gökmen Özdemir G.Saray'ın forvet sorununu çözdüğünü ve Milan Baros transferini sonuçlandırdığını söyledi.

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala birçok futbolcuyla görüşen G.Saray'ın Çek yıldız Milan Baros ile her konuda anlaştığı iddia edildi. 1981 doğumlu olan Milan Baros 1.84 boyunda... 59 kez milli takım formasını giyen Baros'un 31 golü bulunuyor...

Öte yandan G.Saray'ın Valencia'dan Morientes ve Zigiç ile de görüştüğü de iddia edilmişti.

Milliyet

Revolution
26.Ağustos.2007, 03:50
İnşallah gelir artık birini almalılar zaten.

IcedEarth
26.Ağustos.2007, 03:52
Açıkçası Zigic kadar heyecan yaratmadı bende Baros. Tek forvette Zigic kadar etkili olamayacağını düşünüyorum. Kaldı ki, elimizdeki oyuncular da Baros tipinde.

Emurafu
26.Ağustos.2007, 03:56
Erdem turkspor devam ediyor:D sen anladın orasını;)

MİLAN BAROS GALATASARAY'DA!..

Türkiye'nin ilk kez TurkSpor.Net'ten okuduğu Baros transferinde Sarı Kırmızılı takım adım adım gelerek mutlu sona ulaştı.. Galatasaray'ın son bombası Lyon'da forma giyen Çek futbolunun önemli yıldızlarından ve Avrupa'nın sayılı golcülerinden biri olan Milan Baros oldu.. Yapılan görüşmelerden sonra transfer artık taraflar arasında atılacak imzaya kaldı.. İŞTE DETAYLAR!..

Galatasaray günlerdir aradığı golcüyü sonunda buldu.. Sarı Kırmızılı takım Türkiye'de daha önce Meira, De Santcis ve Skibbe'de olduğu gibi ilk kez TurkSpor.Net'in duyurduğu Milan Baros ile anlaştı..

Transfer için sabah saatlerinde Cenevre'ye geçen yönetici Haldun Üstünel, Çek oyuncunun menajeri ile birlikte buradan Fransa'nın yolunu tuttu..

Fransa şampiyonu Lyon'da forma giyen Çek golcü Milan Baros ve menajeri ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındı ve Fransız kulübü ile pazarlıklara başlandı..

Hızla yol alınan görüşmelerde Lyon ile de anlaşma sağlandı ve Galatasaray Milan Baros'u renklerine bağlamış oldu..

SEZGİN VE ÜSTÜNEL DOĞRULADI!..
TurkSpor.Net'in Galatasaray'ın Milan Baros ile anlaştığı haberini TRT sıcak haber olarak izleyicilerine duyurdu.. Canlı yayına bağlanan muhabir, Baros konusunda Haldun Üstünel ile görüştüğünü ve Üstünel'in kendisine Baros ile çok kısa bir görüşme sonrasında her konuda anlaştıklarını, kulübü ile de son görüşmeleri yaptıklarını ve işin artık imzaya kaldığını söylediğini belirtti..

GS TV'DE HUMMALI ÇALIŞMA!..
Öte yandan Galatasaray resmi internet sitesi ve Galatasaray'ın resmi televizyonu olan GSTV'de de hummalı bir çalışma var.. İki kurum da Milan Baros'un Galatasaray'a transferinin gerçekleştiği haberini Sarı Kırmızılı taraftarlara resmi ağızdan duyurmak için görseller hazırlamak ve bu oyuncu hakkında bilgi toplamakla meşguller..

turkspor.net

Revolution
26.Ağustos.2007, 04:07
Bu haberi Turkspor yazdığına göre geçmiş olsun.:)

Emurafu
26.Ağustos.2007, 04:10
Son Dakika: Milan Baros Cim Bom'da!
25.08.2008 19:17:00
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Milan Baros ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Galatasaray.org yıldız oyuncunun görsellerini hazırlamaya başladı.
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala birçok futbolcuyla görüşen G.Saray'ın Çek yıldız Milan Baros ile her konuda anlaştığı belirtildi.

MiLAN BAROS KiMDiR?

Doğum tarihi: 28 Ekim 1981
Doğum yeri: Çek Cumhuriyeti
Boy: 1.84
Kilo: 78
Mevki: Forvet
Sözleşme bitiş tarihi: 2010
Kariyeri: 222 maç / 58 gol
Milli Takım: 59 maç / 31 gol

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

uA'Da Türk bir sag bek ile anlasdıgımız söyleniyor..Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..Starspor'u bekliyorum:D

IcedEarth
26.Ağustos.2007, 04:12
Bu haber de yalan çıkarsa Turkspor'u mahkemeye vereceğim ya. Kirlilik yaratıyorlar resmen.

Revolution
26.Ağustos.2007, 04:22
Medyaspor çok net konuşmuş..Bakalım doğru mu çıkacak.

erdemzorer10
26.Ağustos.2007, 04:58
Erdem turkspor devam ediyor:D sen anladın orasını;)

evet Emrah abi turkspor da durmak yok :D daha kimleri Galatasaray a getirecek bakalım turkspor

Uchiha Itachi
26.Ağustos.2007, 05:08
Açıkcası Baros aradığımız tipte bir isim değil bence.Aynı Ümit Karan tipi bir oyuncu.Sürekli yere atlıyor :n:

Onurap
26.Ağustos.2007, 05:14
ya bırakın daha iyi almayılım 2 metre kazık gibi bekleyen forvet..Zaten bizim oyuncular şişi,rmeye meğilli nerde kaldı artık öyle forvet devri?Baros bizde toparlanır ve ortalığı dağıtır.

(inşallah) :)

Rsa
26.Ağustos.2007, 09:10
Milan Baros Galatasaray'da

Galatasaray, Milan Baros ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Transfer hakkındaki tüm detaylar ve imza töreni ile alakalı bilgilendirme en kısa sürede Galatasaray.org'dan yapılacaktır.

Maksic
26.Ağustos.2007, 09:13
Milan Baros çok güzel transfer oldu bizim için hayırlı olsun camiamıza

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 09:14
http://www.galatasaray.org/images/giris/3438__splash_MilanBarosGSda.jpg

Hayırlı olsun. Bence iyi transfer...

RaSenGan
26.Ağustos.2007, 09:14
Güzel bir transfer oldu camiamıza hayırlı olsun.Bakalım neler yapacak takımımızda :)

uAsamet91
26.Ağustos.2007, 09:15
Hayırlı olsun mükemmel bir transfer yaptık

JunkChorn
26.Ağustos.2007, 09:19
Eğer eskiye dönerse çok çok çok iyi olur.
Dönmezse bile yine Kewell Meira gibi bir kalite geldi.TR'nin kalitesi giderek artıyor.

İzlemek için sabırsızlanıyorum.Ama Nonda Ümit'e yazık oldu/olacak

klasgs
26.Ağustos.2007, 09:21
Super oldu ya çok iyi bir transfer açıkçası heyecan yarattı bende!! herşey mükemmel gidiyor tek sorun şu önümüzdeki staue maçını geçmek kaldı inş. geçeriz. Hayırlı OLsun Camiamıza...

RaSenGan
26.Ağustos.2007, 09:22
---------Nonda------Baros-----------
---------------Lincoln----------------
Kewell------------------------Arda-----
---------------Topal------------------

Şöyle bir hücum hattımız olacak büyük ihtimal.

kral_67
26.Ağustos.2007, 09:27
Adnan BAŞKAN söz vermişdi burdada defalarca söylerdim kendi kulaklarımla duydum söz verdi 3 yıldız alacam dedi ve sözünü tuttu Galatasaray taraftarı artık Başkanının sözüne inanabiliyor bu müthiş özlemini çekdiğimiz bir şey ve Galatasaray kabus dolu 6 seneden sonra son 2 sezondur zayıflayan değil güçlenen bir takım oldu her sene daha çok güçleniyoruz...

bu arada Haldun Üstünele birde sitemim var gecenin bi vakti yat uyu be adam transferle mi uğraşılır...:D

Teşekkürler BÜYÜK BAŞKAN Adnan Polat
Teşekkürler Haldun "Batman" Üstünel...:)

BlackEagle19o3
26.Ağustos.2007, 09:48
---------Nonda------Baros-----------
---------------Lincoln----------------
Kewell------------------------Arda-----
---------------Topal------------------

Şöyle bir hücum hattımız olacak büyük ihtimal.

Öyle olmayacak büyük ihtimal.Ya Nonda ya Lincoln yedek.Çift ön libero devam eder.Skibbe ya Nonda'yı yedek bırakır tek forvet oynatır ya da Lincoln'ü yedek bırakıp çift forvet.Ki bence çift forvet Gs'ye daha uygun...

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 09:50
Türkiyedeki maclarda derbiler hariç çift forvet oynayabiliriz. Avrupa'da Topal'ın yanına bir adam ve tek forvet olur.

Addolorato
26.Ağustos.2007, 09:53
Liverpool'da oynarken çok beyenirdim umarım ordaki katkıyı burdada yapar bencede çok iyi transfer

EreN
26.Ağustos.2007, 09:54
Gs şu an itibariyle Fenerbahçe'den kadro bakımındna daha alternatifli ve takım olarak daha güçlü olmuştur. Bireysel bazda hala Fener güçlü gibi gözükse bile bu hiç bir işe yaramıyor maalesef.

Selman Ozturk
26.Ağustos.2007, 09:57
Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Mükemmel bir transfer kesinlikle...

Sanırım şu an bunu söylememin hiçbir sakıncası yok ki, Baros'dan evvel gündemde olan Maxi Lopez'den 2 gömlek üstün bir oyuncudur...

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2007, 10:07
Ligdeki en iyi ilk 11 suan Galatasarayda

physicist87
26.Ağustos.2007, 11:09
Güzel transfer helal olsun başkana :) Hayırlı olsun Galatasaray camiasına :)

Cengo
26.Ağustos.2007, 15:36
Baros gibi ununu elemiş, düşüşteki bir futbolcu yerine daha mantıklı biri isim olabilirdi, Galatasaray ona değil o Galatasaray'a muhtaç şimdi.

Ayrıca uzun santrafor değil, fiziğini kullanmıyor, pres yapmıyor, defansı yıpratmıyor, kontraatak için işe yarayabilir.

Kesinlikle taktiğin aranılan ismi değil, Nonda yine ilk 11 çıkar.

Nedvedmania
26.Ağustos.2007, 15:51
Çekleri severim umarım faydalı olur takımımıza :)

Selman abi benim aklım hala sizin telefon konuşmasında kaldı :D o arjantinli kimdi söyleyebilirmisin ?

King_Theoden
26.Ağustos.2007, 16:33
Milan Barosun kalitesine diyeceğim bir şey yok. Akşam bende TRT de izledim haberi ama ne yalan söleyeyim. Baros bende kocaman bir soru işareti uzun süredir formsuz. Türkiye-Cek Cumhuriyeti maçında 90 dk kenarda kolleri bekledi.Geçen sene ne yaptı pek bilmiyorum ama İnşallah form tutar ve kulübe faydalı olur

Emurafu
26.Ağustos.2007, 16:35
Yerli genç bir sağbek ile anlaşmışız zannedersem.. Orhan Şam ihtimali ayyuka çıkıyor bu durumda.

Baros euro 2008 de portekiz maçında carvalho'ya neler yaptı..izleyen bilir..

feanorringeril
26.Ağustos.2007, 16:46
Baros bana göre doğru bir transfer. Kaleye sırtı dönük top alabilen, fiziği olan ve top ayağında gidebilen; dribling yapabilen bir oyuncu. Kesinlikle top tekniği düşük olmayan bir futbolcu.
Bunların yanında, tek forvet olarak oynamasını çok iyi biliyor. Tek forvetle sahaya çıktığı zaman takıma Ümit ve Nonda' dan daha faydalı olur.
Bu sezon bu transfer ile birlikte Türk klüpleri arasında en güçlü, en alternatifli kadroya sahip olduk. Her türlü taktik dizilişe uyabilecek ayaklar var takımda. Teknik kapasitesi çok üst düzeyde bir kadro. Bu kadro ile Şampiyonlar liginda istikrar gösterebilir bu takım. Bükreş maçını atlatırsak önümüz açılacak.
Yaser' in de çok faydalı bir isim olduğunu düşünüyorum. Nonda-Ümit-Baros var.. Ama Yaser de var.. Dediğim gibi çok lüks bir kadro. Her açıdan. Şampiyonlar Ligi' nde istikrarlı olmak için artık herşey var Skibbe' nin elinde.

Revolution
26.Ağustos.2007, 17:03
Daha yeni gördüm aldığımızı hayırlı olsun diyorum..Bir "oh" çektim adeta.%90 9 numarayı alacak heralde.Daha formaları almamıştım,Baros'unkini alayım bari.:)

metaLwrath
26.Ağustos.2007, 17:04
Transferi Galatasaray TV’ye değerlendiren yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel “Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz. Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı.. Tam bir ekip çalışması gerçekleştirdik, bu transferde emeği geçen tüm Galatasaraylılara ve camiamıza hayırlı olsun.Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve biz de futbolun marka isimlerini camiamıza kazandırmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu

Haldun Üstünel, Kewell ve De Sanctis’den sonra Baros transferinde de önemli katkısı olduğu yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı "Tabiî ki bu tip transferler uzunca bir süreç alıyor ama biz ekip çalışmasıyla transferi gerçekleştirdik. Bireylere pay biçmeyelim."

vay anasını sayın seyirciler :0:.Bu kadroyla Avrupa'da büyük başarılara imza atamamak işten bile değil :)
Yönetim çok iyi işler yapıyor.

QaaN-07
26.Ağustos.2007, 17:11
Valla bir Fenerbahçeli olarak şunu söylemeliyim;
Bu sene en iyi transferleri Galatasaray yaptı
Gerçekten tebrik etmek lazım
Meira,Kewell,De Sanctis ve şimdi de Baros
Ve ayrıca Ferdi ve Yaser gibi 2 genç yeteneklede anlaştılar
Helal olsun adamlara..

El Barto
26.Ağustos.2007, 17:15
Bu transfer gerçekleşmemiş olsa dahi en iyi transferleri Galatasaray yapmıştı. Açık ara öndeler transferde bakalım lige yansıtabilecekler mi? 23 yaşındayım bir Türk takımının ilk defa bu kadar doğru yabancı transferleri bir arada yaptığını görüyorum. Yönetimi tebrik etmek lazım.

Ouzy
26.Ağustos.2007, 17:28
Baros Galatasaray'da (http://www.ntvspor.net/Pages/27159.ASP)
Galatasaray uzun süredir uğraştığı forvet transferini tamamladı ve Lyon'un golcü futbolcusu Milan Baros'u renklerine bağladı. Çek yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Ligde yılın en önemli transferlerinden birine Galatasaray imza attı.

Sarı kırmızılı kulüp, Olympique Lyon'un ve Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Milan Baros'u renklerine kattı.

Önceki gün öğleden sonra Fransa'ya giden futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, önce Milan Baros'la el sıkıştı. İlk kez yaklaşık iki ay önce temas kurulan golcü futbolcuyla yeniden görüşmelere başlayan Üstünel, Çek oyuncuyu Galatasaray'a gelmek için ikna etti.

Üstünel, daha sonra Lyon ile bonservis pazarlığına başladı. Fransız kulübünün geçen sezonun ikinci yarısında uyum sorunu yaşadığı için İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth'a kiralanan Milan Baros'u üç yıllığına sarı-kırmızılı takıma verdiği ve oyuncunun perşembe günü geleceği açıklandı.

Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmak istediğini daha önce açıklayan Çek forvetin, İspanya'dan teklifler aldığı, ancak kariyerinde yeni bir çıkış yapabilmek için Galatasaray'ı tercih ettiği vurgulandı.

Sarı-kırmızılı kulüp Çek futbolcu için Olympique Lyon kulübüne taksitler halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milan Baros'a da yıllık 2 milyon Euro verilecek.

Kariyerine ülkesinin Banik Ostrava takımında başlayan Çek golcü, 76 maçta 23 gol atarak Liverpool'un yolunu tuttu. 3 yıl boyunca Liverpool'da 68 maça çıkıp 19 gol atan Baros, bir başka Ada takımı Aston Villa'da ise 2 sezonda çıktığı 42 maçta 9 gol kaydetti.

2007'de geldiği Lyon'da 24 maçta 7 gol atan Milan Baros, geçen sezon devre arasında kiralandığı Portsmouth formasıyla ise 12 maçta gol kaydedemedi.

Abi iyi güzel de hiçte gol atamamış ya.:( Bilemiyorum bizde oynar mı, bir de 7 milyon €(!) verecekmişiz. Ah ah, Ricardo Oliviera'yı alsaydık. Sağ beke de şöyle güzel bir yabancı oyuncu almamız şart.

Clayman
26.Ağustos.2007, 17:31
Daha yeni gördüm aldığımızı hayırlı olsun diyorum..Bir "oh" çektim adeta.%90 9 numarayı alacak heralde.Daha formaları almamıştım,Baros'unkini alayım bari.:)

Bence 15 numarayı alacaktır. 9 numarayı herkes giyemez:):)

Sirius Black
26.Ağustos.2007, 17:33
http://www.galatasaray.org/

Milan Baros GALATASARAY'da yazıyor... (:

perpetua
26.Ağustos.2007, 17:37
Baros gibi ununu elemiş, düşüşteki bir futbolcu yerine daha mantıklı biri isim olabilirdi, Galatasaray ona değil o Galatasaray'a muhtaç şimdi.

Daha iyi degil mi? Baros Galatasaray'a muhtacsa, 30 yasina geldiginde ve Galatasaray ile kontrati sona erdiginde son iyi bir kontrat yapmak istiyorsa iyi olmak zorunda. :)

Ayrıca uzun santrafor değil, fiziğini kullanmıyor, pres yapmıyor, defansı yıpratmıyor, kontraatak için işe yarayabilir.

Cengiz saniyorum Skibbe'nin oynatmak istedigi futbolu pek gozlemleme sansi bulamadin daha. Hava toplarinda etkili olacak forvetten daha cok, arkasindaki 3'lu ile hizli pas trafigine girecek, surekli alan degistirip defansin dengesini bozacak ve arkasindaki ucluye alan yaratacak bir forvet gerekli Galatasaray'a.

Kapanan takimlara karsi zaten geriden duran toplara cikacak fizikli oyuncular mevcut. Esas onemli olan ofansta oynayan 4'lunun pas trafiginin iyi seviyede olmasi, defansin arasina atilacak toplari kontrol edip kaleye yoneltecek oyuncu olmasi kadroda. Bununla beraber, dripling yapabilen bir forvet olmasi da cabasi. Gerektigi zaman kanatlara kayacak, markajdan kurtulacak ve gerektiginde adam eksiltecek bir forvet Baros. En onemlisi bence Galatasaray'in kontra atak oynamasi gereken zamanlarda defansin arkasina atilacak toplara yetisebilecek cabuklukta olmasi.

Daha hizli ve daha akilli oynamasi gereken Galatasaray icin, gecmis performansina bakilarak, cok dogru bir transfer bence. Performansininin nasil olacagini da sadece ve sadece zaman gosterir. Bu tabii her yeni transfer icin gecerli.

metaLwrath
26.Ağustos.2007, 17:41
sonuçta kariyerli fakat yıldız olamamış- ama yıldız olma potansiyeli çok yüksek bir oyuncu.bi düşünsene Şampiyonlar Ligine girersek adamlar bakacak kadroya Baros-Nonda-Kewell-Lincoln-Arda Turan-Meira-Mehmet Topal-Servet-De Sanctis-Ümit Karan....

bu kadro oturursa [ uyum sorunu vs.. ] Şampiyonlar Ligine çıkarsak değil çeyrek final kupayı bile alabiliriz http://www.2dkdaha.com/images/smilies/ifadeler/icon_smile.gif

bkz. The Final Of UEFA CUP in Şükrü Saraçoğlu

Oghuse
26.Ağustos.2007, 17:58
Bir tane'de sağ bek aldık mı takım harika olur..Umut ediyorum ki Baros iyi form tutacak ve takımın derdine ilaç olacak..Uzun zamandır ilk defa bu kadar transferi bir arada görüyorum..Süper Lig'in ünü gitgide artıyor..Darısı sağ bek oyuncusuna..
Bu arada hep kiralık olarak geleceği söyleniyordu 3 yıllık anlaşma yapılmış.

feanorringeril
26.Ağustos.2007, 17:58
bkz. The Final of 2009 UEFA Cup in Şükrü Saraçoğlu
ha ha..
Çok hoş olurdu. Ama şampiyonlar ligi ekonomik açıdan çok daha cazip olan bir müsabaka ve Galatasaray bu transferlerin maliyetini çıkarmalı. İdeal bir bütçeyle seçilebilecek en güzel isimleri seçti yönetim, takım adına.. Ancak herşeye rağmen para harcandı ve bunun kapatılması gerek. Bu tür heycanlandırıcı transferleri seneye de göreceğimizi düşünüyorum ancak şampiyonlar ligi gelirleri belirleyici olacaktır. O yüzden bu "Saraçoğlu' nda Galatasaray finali" adlı hoş gece yerine Şampiyonlar Ligi mücadelesi daha uygun.

erdemzorer10
26.Ağustos.2007, 18:03
gerçekten çok kaliteli bir isim aldık..yönetimi tebrik ediyorum..

umarım kadroya yararlı olacaktır..şuan itibariyle Türkiye nin en büyük rotasyonuna sahip kadrosunu elimizde bulunduruyoruz..inşallah yönetimin bu başarısını Skibbe tamamlar ve camiamız çok daha güzel günler yaşar !!

çok kaliteli bir isim hayırlı olsun !!

Mirza
26.Ağustos.2007, 18:25
Çok iyi, güzel; ama riskli bir transfer. Bonservis, yıllık ücret vs. yazıyor mu acaba ?

MaTRaKaN
26.Ağustos.2007, 18:25
Harika bir isim gelmez diyordum ama geldi.

Galatasaray Yönetimini Tebrik Ediyorum!!

Mirza
26.Ağustos.2007, 18:37
Kariyeri
Maç : 222 => Gol : 58
Milli Takım :
Maç : 59 => Gol : 31
----
Baník Ostrava :
Maç : => 86 Gol : 23
Liverpool :
Maç : => 68 Gol : 19
Aston Villa :
Maç : => 42 Gol : 9
Lyon :
Maç : => 24 Gol : 7
Portsmouth :
Maç : => 12 Gol : 0

--
Bu yüzden riskli bir transfer dedim Baros için; ama bir patlama yaparsa tutabilene aşk olsun.

sakary Ali
26.Ağustos.2007, 18:58
Baros GS için süper transfer ama Skibbe tek forvet oynatıyo Nonda-Baros-Karan üçlüsünden tek forvet mi oyanayacak yoksa çift forvetemi dönecek

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2007, 18:59
http://www.sporx.com/images/1/29/5804_5668_7096_B_Adnan-Sezgin014.jpg

BAROS RESMEN G.SARAY'DA!

Galatasaray, Olympique Lyon'un ve Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Milan Baros'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, Lyon ile yapılan bonservis konusundaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve yıldız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Milan Baros'un, Perşembe günü İstanbul'a geleceği bildirildi.

MILAN BAROS KİMDİR?

Milan Baros, 28 Ekim 1981'de Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde doğdu. Futbola 1987 yılında FC Vigantice takımında başladı. 1993 senesinde geçtiği Banik Ostrava takımında ilk kez profesyonel oldu. 2002 yılında Liverpool'a transfer olan Baros, 2003 - 2004 sezonunda yaşadığı talihisiz sakatlıktan sonra 6 ay sahalardan uzak kaldı.

Baros, asıl patlamasını ise EURO 2004'te yaptı. Çek Cumhuriyeti forması altında harika bir performans sergileyen Milan Baros, attığı 5 golle EURO 2004'ün gol kralı oldu ve altın ayakkabının sahibi oldu. 2005 senesinin Ağustos ayında Aston Villa ile 6.5 milyon avro'luk mukavele imzalayan Baros, bir sezon sonra John Carew ile takas olarak Lyon'a transfer oldu. 18 nisan 2007'de yapılan Rennes maçında karşı takım oyuncusu Stephane Mbia'ya yaptığı ırkçı hareketler sonrası büyük tepki topladı. 1 Kasım 2007'de Ferrari F430 ile 271 km/s hızla radara yakalanan futbolcu tutklandı.

26.08.2008

Kaynak : Sporx.com

Emurafu
26.Ağustos.2007, 19:00
Milan Baros

Kewell, Meira, De Sanctis. 4 As'a bağlar, -eksik kupa ası- Galatasaray transferi. Milan Baros geldi. Kaleci transferindeki argüman burada da geçerli. Kim gelsin kardeşim? Torres, Villa, Eto'o mu? Neye bakacağız? Kaç gol attığına mı? Bizim memlekette La Liga'nın gol kralı adamının bile adının yanına 10 günde soru işareti konulmuşsa; kaç gol attığını da didik didik etmenin manası yok. Tek forvet oynar, Baros illa çift oynar gibi saçmalıkların da gereği yok. Galatasaray hatayı Oliviera'da çok oyalanarak yaptı. Platonik aşka dönmüştü Oliviera. "Sevmiyorsan sevme lan" diyemedi uzun zaman. Baros kabul edelim; adı kariyerinden önde giden bir adam. İki kriterim var. Houllier ve O.Lyon başkanı Aulas gibi kurtların vakti zamanında olurunu almış bir golcü. Galatasaray'ın oyun planında forvetin kanada çıkıp top alması, tutması ve arkadan gelen üçlüyü görmesi lazım. Bunu da yapar Baros. Kewell'ın parmağı var mıdır acaba bu tansferde? Soyunma odası için de iyi haber. Nonda ve Ümit Karan salmayacaktır, tek ya da çift, yanlarına ne yaparlarsa yapsınlar; adı-namı kendilerinden daha büyük bir adam gelmedi. Forma gözü kapalı Baros'un değil. "Song, Bouzid, Carrusca, Barusso gitti; Meira, Kewell, De Sanctis, Baros geldi" cümlesinden tatmin olmayan Galatasaraylılar; "gelmek" fiilini bir de gelecek zaman kipinde okusun. Belki o zaman mutlu olurlar...

http://acetobalsamico.blogspot.com/(Bülent Timürlenk)

Sekopej
26.Ağustos.2007, 19:02
Şimdi yanlış anlaşılmak istemem, Milan Baros çok iyi bir transfer, bu nedenle Galatasaray yönetimini de tebrik etmek gerekiyor. Bu sezon faydası da çok olacaktır ama Güiza geldiğinde geçmişte ne yaptı, 1 sezonda parladı eleştirileri vardı ama Baros'a bakıyoruz Güiza'nın geçen sezon attığı kadar golü neredeyse 6 senede atmış.

Yani çok gol atan, girdiği pozisyonları golle sonuçlandıran bir isim değil. Galatasaray tek forvet oynarsa bunun sıkıntısını çekmez mi?

Tabi şu da var Kezman bu ülkeye geldiğinde geçmişine baktığımızda gol krallıkları mevcuttu ama burada gol atamadı. Baros'un da geçmişte gol atamaması burada da atamayacağı anlamına gelmiyor.

Galatasaray'ın sistemine de baktığımızda, ofansif yönü çok kuvvetli, mutlaka gol atacak oyuncu çikacaktır, Ömer abinin de yazdıklarına göre Baros sistemin dişlilerinin dönmesini sağlayacak bir oyuncu. Böyle kaliteli transferlerin ülkemize gelmesi, ülkemiz futbolunun dışarıdan daha fazla izlenmnesine vesile oluyor. Bu nedenle de bu transferleri gerçekleştirenleri kutlamak gerekir.

Emurafu
26.Ağustos.2007, 19:04
Baros gerideki ofanslarımıza bos alanlar yaratacakmış..Savunmayı mesgul edecekmiş..İllaki birseyler düsünülüyor..Bakalım neler olacak.

2005'te İstanbul'da oynanan Liverpool - Milan şampiyonlar ligi finalinde Liverpool'un ilk 11'inde 2 Galatasaraylı

Dudek - Finnan - Carragher - Hyypiä - Traoré - Xabi Alonso - Luis García - Gerard - Riise - Harry Kewell - Milan Baroš

Uchiha Itachi
26.Ağustos.2007, 19:08
Baros isminden memnun değilim açıkcası.Sonuçta verdikleri para ortada bu parayı riske attılar.Ya patlama yapamazsa ne olur ?

eXcitinG
26.Ağustos.2007, 19:09
GaLatasaray yönetimini tebrik etmek gerek. Gerçekten muhteşem bir poLitika izLediLer ve harika transferLer yaptıLar. Baros Banik Ostravada iken biLiyordum daha. GeLeceğin en büyük yıLdız adayLarından birisiydi ama o İspanya yerine İngiLtereye gidince kendisinin geLişimini bir nebze oLsun yavaşLattı ve şimdi orta yaşına geLdiğinde daha çok MiLLi takımda ki performansı iLe Avrupa da tanınan bir isim. HızLı, birebir de etkiLi bir isim. GaLatasaray ın mevcut sisteminde çok işLer yapabiLir ve eski günLerine dönebiLir.

GaLatasaray asLında biraz kritik isimLer aLmış gibi görünebiLir. İşte KeweLL kariyeri bitme noktasına geLmişken GS ye geLdi ve iyi başLadı sezona. Yine aynı şekiLde geçen sezon geLen Nonda, Şimdi Baros. Ama şu ana kadar hepsi başarıLı oLdu. Ben Baros un da başarıLı oLacağına inanıyorum.

Mirza
26.Ağustos.2007, 19:10
Yanlış anlaşılacağımdan adım gibi eminim onun için :

Yukarıda da kariyerini koydum Milan Baros'un riskli olmasının sebebi her yeni takımında bir önceki takımındaki performansından daha kötü performans göstermiş. Riskli transfer dememin sebebi bu; ama gerek Ömer Abi'nin yazdıkları gerekse diğer arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca Galatasarayın Milan Baros'u gol atması için değil arkasındaki 3'lüye yardım etmesi, top dağıtması, boş alanlar yaratması için transfer ettiğini anladım, yanılmıyorumdur umarım. Bu anlamda da yarar sağlamak için Milan Baros'un kariyerindeki asistlerine bakmakta yarar var kanısındayım. ( Bir Nebze )

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 19:10
Şampiyon olduktan sonra Adnan Polat: "Takıma tecrubeli 2-3 oyuncu alacagız, Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda transfer ypacagız. Çok paralar harcama niyetinde degiliz" dedi. Ben bu acıklamayı duydugumda Transferden umudumu kesmiştim; ama gelen oyuncular : "Meira, De Santcis, Kewell, Baros" iyi ki transfer için beklentiyi cok yüksek tutmamış yönetim :p

Prowler84
26.Ağustos.2007, 19:11
Valla bir Fenerbahçeli olarak şunu söylemeliyim;
Bu sene en iyi transferleri Galatasaray yaptı
Gerçekten tebrik etmek lazım
Meira,Kewell,De Sanctis ve şimdi de Baros
Ve ayrıca Ferdi ve Yaser gibi 2 genç yeteneklede anlaştılar
Helal olsun adamlara..

+ Alparslan Erdem :)

eXcitinG
26.Ağustos.2007, 19:14

Yukarıda da kariyerini koydum Milan Baros'un riskli olmasının sebebi her yeni takımında bir önceki takımındaki performansından daha kötü performans göstermiş. Riskli transfer dememin sebebi bu; ama gerek Ömer Abi'nin yazdıkları gerekse diğer arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca Galatasarayın Milan Baros'u gol atması için değil arkasındaki 3'lüye yardım etmesi, top dağıtması, boş alanlar yaratması için transfer ettiğini anladım, yanılmıyorumdur umarım. Bu anlamda da yarar sağlamak için Milan Baros'un kariyerindeki asistlerine bakmakta yarar var kanısındayım. ( Bir Nebze )

Baros daha çok boşLuk yaratan bir isim. Tek forvette başarıLı oLabiLmesi için Arda ve KeweLL in sürekLi oLarak içeriye kat etmesi gerek. Eğer bu ikisi bunu yaparsa o zaman Baros da çok goL atabiLir. O ikiLi iLe birLikte arkadan LincoLn den geLecek ara topLarı iLe savunma arkasına sarkabiLir. Adamın kariyer istatistiği yeterLi biLgi vermez bence bize. Ben defaLarca kez kendisini izLedim. Ama Arda ve KeweLL sürekLi çizgiye doğru kaçar, LincoLn her topu aLdığında sağa soLa atarsa sonu Kezman gibi oLur ve sezon sonu geLmeden gider Baros. Ama Skibbe zaten bunu biLiyordur ve o yüzden aLınmıştır Baros.

UlquioRRa
26.Ağustos.2007, 19:17

Geçen sezona bakarsak 12 maç- 0 gol- 15 asisti varmış sanırsam.

erdemzorer10
Baros yırtıcı savunmayı sürekli zorlayan bir isim ,az gol atmasından bahsedilmiş evet belki senede 20 gol atmıyor ama oynadığı kulüpler oynadığı ligler belli .. premier lig de her sene çıkıp 20 gol atılmıyor , heleki dünyanın en kısır ligi olan fransa ligini hiç söylemiyorum..

bi arkadaş güizanın geçen sene attıgı golü baros kariyeri boyunca atmamış demiş de baros varken güiza varmıydı acaba :D :)

nese hayırlı olmasını dilerim

kral_67
biz bu sene tek forvet oynamayacağız hazırlık maçlarını izleyenler bilir şuanda yoklukdan dolayı mecburi oynuyorduk tek forveti artık çift forvete dönebiliriz ki nonda ve baros ikilisi rakiplerin kabusu olur...

erdemzorer10
26.Ağustos.2007, 19:19
biz bu sene tek forvet oynamayacağız hazırlık maçlarını izleyenler bilir şuanda yoklukdan dolayı mecburi oynuyorduk tek forveti artık çift forvete dönebiliriz ki nonda ve baros ikilisi rakiplerin kabusu olur...

yok usta skibbe taktiği 4-2-3-1 olarak açıkladı ama şunu ekledi :

şuanki sistemimiz bu fakat değişebilir dedi..;)

lincoln-arda-kewell 3lüsünün forvete desteğini maksimum oranda sağlarsak tek forvet oynamanın pek sıkıntısını yaşamayız bence :)

Mirza
26.Ağustos.2007, 19:19
Baros daha çok boşLuk yaratan bir isim. Tek forvette başarıLı oLabiLmesi için Arda ve KeweLL in sürekLi oLarak içeriye kat etmesi gerek. Eğer bu ikisi bunu yaparsa o zaman Baros da çok goL atabiLir. O ikiLi iLe birLikte arkadan LincoLn den geLecek ara topLarı iLe savunma arkasına sarkabiLir. Adamın kariyer istatistiği yeterLi biLgi vermez bence bize. Ben defaLarca kez kendisini izLedim. Ama Arda ve KeweLL sürekLi çizgiye doğru kaçar, LincoLn her topu aLdığında sağa soLa atarsa sonu Kezman gibi oLur ve sezon sonu geLmeden gider Baros. Ama Skibbe zaten bunu biLiyordur ve o yüzden aLınmıştır Baros.

Ben de tamamen bunu diyordum Abi. Baros için kilit adam Lincoln diyorsun yani.

Geçen sezona bakarsak 12 maç- 0 gol- 15 asisti varmış sanırsam.

15 Asist Galatasaray için iyi bir haber bence.

uAsamet91
26.Ağustos.2007, 19:20

İnanamıyorum artık.

eXcitinG
26.Ağustos.2007, 19:21
İngiLtere Liginde goL atamayacak tabi. LiverpooLda oynarken oLsun Aston viLLa da oynarken oLsun adamı hep iLeri de tek başına bıraktıLar. Tipik İngiLiz sisteminde kanat adamLarın içeri kat etme huyu oLmadığından, topu hep çizgiye taşıma istekLerinden doLayı hep verimsiz kaLdı. O yüzden zaten Ostravadan İngiLtere Ligine giderek yaLnış yaptı. Eğer o dönemde kendisi iLe iLgiLenen İspanyoL kuLüpLerinden birisine gitseydi şimdi defasa bir goL istatistiği de oLurdu. KaLitesi ve kLası tartışıLmaz bir isim.

erdemzorer10
26.Ağustos.2007, 19:22
İngiLtere Liginde goL atamayacak tabi. LiverpooLda oynarken oLsun Aston viLLa da oynarken oLsun adamı hep iLeri de tek başına bıraktıLar. Tipik İngiLiz sisteminde kanat adamLarın içeri kat etme huyu oLmadığından, topu hep çizgiye taşıma istekLerinden doLayı hep verimsiz kaLdı. O yüzden zaten Ostravadan İngiLtere Ligine giderek yaLnış yaptı. Eğer o dönemde kendisi iLe iLgiLenen İspanyoL kuLüpLerinden birisine gitseydi şimdi defasa bir goL istatistiği de oLurdu. KaLitesi ve kLası tartışıLmaz bir isim.

yorum böyle yapılır..;)

Yeni transferimizi övdüğün için değil abi objektif konuştuğun için ;) sağolasın

uAsamet91
26.Ağustos.2007, 19:22
Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonrası transfer ettiği Çek futbolcu Milan Baros, ülkesinin basınına manşetlere çıktı.

Çek Cumhuriyeti’nde yayın yapan spor gazetesi Deniksport, haberi okurlarına “Baros Galatasaray’a gitti” başlığıyla duyururken bu transferin futbolcunun kariyerinde yeni bir başlangıç olacağını belirtti.

Sarı-kırmızılı ekibin bu transferdeki rakipleri İspanyol Real Betis ve Suudi Al-Ittihad’ı geride bırakarak Çek futbolcuya imza attırdığını ileri süren gazete anlaşmanın 3 senelik olduğuna da yer verdi.

Öte yandan Baros’un Galatasaray’a transferi Fransa’da da yankı uyandırdı. Francefootball.fr sitesi de bu transfere geniş yer ayırdı.

MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL

DeNiZ_1903
26.Ağustos.2007, 19:28
Harika bir isim Galatasaray için ama istatistiki verilere bakılacak olursa ki inşallah o verilerdeki gibi form sergillemez biraz formsuz olduğu kesin..

EreN
26.Ağustos.2007, 19:28
İnanamıyorum artık.

Sametcim yorumlarını beğenmediğin kişilerden alıntı yapmak zorunda değilsin.

Ben çocukluğumdan beri Baros'u severim. 18-19 yaşındaki hallerinden beri. Ama asla istediğim düzeye gelemedi. Hareketli ve ayaklarına hakim biri fakat hala iyi bir forvet değil. Gs 'de bol gol atmaktan sa bol asist yapacağını düşünüyorum. İsim olarak çok fazla büyük biri de değil. Ama Maxi Lopez'le kıyaslanınca gerçekten çok iyi bir isim. Milan Baros yapılan transferler arasında türkiye liginde gerçekten çok iyi oldu. Ben sevindim açıkçası böyle isimlerin Türkiyeye gelmesine. Sadece biraz kızgınlık var kendi yönetimime.. Param yok diyen galatasaray böyle transferler yapıyor fener yapamıyor izlenimi var insanlarda.
Aslına bakarsanız Galatasaray maddi açıdan gerçekten iyi durumda şu anda.
Milan Baros galatasaray'a hayırlı olsun. Umarım son 10 senedir beklenen patlamayı burada yapabilir. Asistçi forvetlikten kurtulup golcü olur. Sonrada iyi bir fiyata türkiye liginden gider:p

Ayrıca formsuz falan değil! İnternet sitelerinin haberlerine, wiki'ye falan ne bakıyorsunuz arkadaşlar?
Son oynadığı 2 maçı izlemediniz mi? Özellikle ingiltere maçını.. Golünüde attı orada. Gayet iyi geliyor. Ama mevcut yetenekleri dahilinde her zaman bu formu yakalayamıyor sorun burda. Devamlı iyi beslenmesi lazım orta sahadan.

Sekopej
26.Ağustos.2007, 19:30
yorum böyle yapılır..;)

Yeni transferimizi övdüğün için değil abi objektif konuştuğun için ;) sağolasın

Geçmişte az gol attığını söylemek objektiflik olmuyorsa sen de haklısın.

Mesajımdan anlamak istediğini anladığın için, komple değerlendirme yapmadığın için aslında cevap bile vermeyecektim ama burada transferi kötülüyor durumuna düşmek istemem. Lütfen mesajımı tekrar okuyup, sonra da Güiza'nın attığı kadar golü tüm kariyerinde atmış gibi basit bir sonuç çıkarmazsan sevinirim.

İşinize gelmeyen şeyleri yazdığımızda neden rahatsız oluyorsun, bence çok objektif yorum yaptım. Galatasaray'ın sisteminde önemli bir yer alabilecek bir oyuncu, çok gol atan bir oyuncu olmasa da (bunu nerden çıkardın demezsin herhalde geçmişine baktım) bu sistemin olmazsa olmazlarından olup başarılı olacaktır.

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 19:35
Gecen Hafta Baros l Çek Cumh - İngiltere (http://www.goalsarena.com/component/option,com_seyret/Itemid,146/task,videodirectlink/id,2883/lang,en/)

Trabzonspor
26.Ağustos.2007, 19:40
gs yonetımını tebrık ederım cok iyi iş başardılar takımın kalites baya arttı.bu yıl lig çok güzelolacak çekişme hat safda olucak bu yuncular lige renk katacaktır.

SiR ToMaSRoSiCkY1
26.Ağustos.2007, 19:42
Güzel gol atmış.Tebrikler.Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.:)

Neron_FB
26.Ağustos.2007, 19:56
Super bi transfer daha yaptılar.. Bu sene galatasaray bu transferlerle canlanır gıbıme gelıyıor.. Avrupa kupalarında yanı :)

Orce
26.Ağustos.2007, 20:02
Valla Yıne Manyak Bı Transfer Yaptık

Tartışmasız Tsl'nın En İyi Kadrosunu Kurduk Artık Apaçık Ortada

Eğer Uyum Sorunu,Şanssızlık vs.. Yaşamazsak Cok Rahat Şamp. Olup Avrupadada Adaımızdan Soz Ettırebılırz

ibo
26.Ağustos.2007, 20:13
Çok iyi bir transfer umarım iyi form yakalar ve hayal kırıklığı yaratmaz...

LadroN
26.Ağustos.2007, 20:25
Milan Baros Gercekten Galatasray Sistemi için Guzel bir İsim gelmeisne cok sevindim İnşallah İsmail Güldüren Egemen Korkmaz Hürriyet GÜçe rden oLUşan Muhteşem Üçlü Her Transferde Oldugu Gibi Milan Baros Ada Hoşgeldin Demezler:D

MaTRaKaN
26.Ağustos.2007, 20:41
Valla Yıne Manyak Bı Transfer Yaptık

Tartışmasız Tsl'nın En İyi Kadrosunu Kurduk Artık Apaçık Ortada

Eğer Uyum Sorunu,Şanssızlık vs.. Yaşamazsak Cok Rahat Şamp. Olup Avrupadada Adaımızdan Soz Ettırebılırz
Geçen sezonki Şampiyon kadromuza 4 süper isim kattık (::)

klasgs
26.Ağustos.2007, 20:41
Son günlere geldigimiz bu tarihlerde beğenmeyen arkadaslara soyluyorum hangi oyuncuyu alabilirdik? tamam kimse beğenmek zorunda değil ama iyice bir düşünmek gerek. Baros taraftarı havaya sokacak ismini herkezin bildigi bir oyuncu. ''Baros'a Kollerin yedegi oynamadı diyor bir arkadaş ama bu Çek Cumhuriyeti teknik direktörün hatası değilmiydi inş. girmez diye söylemiyormuyduk çekiniyorduk bu oyuncudan yalan mı'' ? Sadece bu kadro otursun başka birşey demiyorum o zaman resitali izleyin. Yönetim böyle olur verdigi sözü tutar başkanımız ve yönetimimiz gerçekten mükemmeller verdigi sözü tuttular sıra bizde

Ouzy
26.Ağustos.2007, 20:43
Bir de sağ bek lazım ama yabancı. İnşaallah yerli dandik bir oyuncu almazlar.

gerrrard
26.Ağustos.2007, 20:46
Bir de sağ bek lazım ama yabancı. İnşaallah yerli dandik bir oyuncu almazlar.

Sana katılmıyorum yerli oyuncular çok kaliteli çıkabiliyor. Bknz: Gökhan Gönül

Lucas Neill
26.Ağustos.2007, 20:53
Sağ bek için Orhan Şam ismi geçiyomuş...

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 20:54
Sağ bek'e olursa Orhan Şam olur diyecegim ama Cavcav cok para ister. Antalyadaki Uğur Kavuk'un da olabilecegi söyleniyor. Türk bi DR alınırsa alternatif olarak alınacak bu kesin. Yabancı olursa ki düşük bi ihtimal. Bu isim de Seitaridis olur. Yönetimin transferi kapattığı da söyleniyor...

fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 21:03
Galasaray'a tebrikler gerçekten çok iyi transfer.Eğer takıma uyum sağlarsa başarılı olabilir.Turkcell Süper Lig'inde kalitesi artıyor bu gibi isimlerle.

EreN
26.Ağustos.2007, 21:05
Daha transfer olmaz bence.
Mevcut bütçenin çok üstüne çıkıldı. Gelen sponsor parası transfere harcandı nerdeyse.. Tabi %5lik bir kısmı :D

Ilhan
26.Ağustos.2007, 21:09
Çok güzel bir transfer. Eminim forvette Lincoln, olursa Nonda ile çok iyi anlaşacaktır. Barış Özbek, Mehmet Topal, Ayhan Akman, iyileşince Linderoth gibi isimler zaten orta sahada yükü çekecekler. Dediğiniz gibi bir sağbekte sorun kaldı, onu da Uğur çözer umarım.

erdemzorer10
26.Ağustos.2007, 21:20
Geçmişte az gol attığını söylemek objektiflik olmuyorsa sen de haklısın.

Mesajımdan anlamak istediğini anladığın için, komple değerlendirme yapmadığın için aslında cevap bile vermeyecektim ama burada transferi kötülüyor durumuna düşmek istemem. Lütfen mesajımı tekrar okuyup, sonra da Güiza'nın attığı kadar golü tüm kariyerinde atmış gibi basit bir sonuç çıkarmazsan sevinirim.

İşinize gelmeyen şeyleri yazdığımızda neden rahatsız oluyorsun, bence çok objektif yorum yaptım. Galatasaray'ın sisteminde önemli bir yer alabilecek bir oyuncu, çok gol atan bir oyuncu olmasa da (bunu nerden çıkardın demezsin herhalde geçmişine baktım) bu sistemin olmazsa olmazlarından olup başarılı olacaktır.

senin yorumuna sadece bir cümleyle karşılık verdim çünkü gerçekten cevap verilecek bir şey değildi..

kötülüyorsun falan demedim sadece güiza ile ilgili kurduğun cümleye cevap verdim baros varken güiza yoktu diye..diğer yorumum senin yorumunla ilgisiz

ayrıca işime gelmeyen şeyler yazıldığında rahatsız falan olmuyorum arkadaşım objektiflikle,taraftarlık duygusu güdülmeden yazılan her yazıya benim alkışım olur..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağ bek kesin şart bu takıma..gerçek sağ bek olan bir tek Uğur Uçar var kadroda o da sakat..

paf takımda Muhammed Ali Atan var o da çok yetenekli ama daha çok tecrübesiz..Uğur Kavuk transferi olabilir bence çok isterim açıkçası ;)

Onurap
26.Ağustos.2007, 21:31
Cengiz saniyorum Skibbe'nin oynatmak istedigi futbolu pek gozlemleme sansi bulamadin daha. Hava toplarinda etkili olacak forvetten daha cok, arkasindaki 3'lu ile hizli pas trafigine girecek, surekli alan degistirip defansin dengesini bozacak ve arkasindaki ucluye alan yaratacak bir forvet gerekli Galatasaray'a.

Ömer abi olayı açıklamış yani forvette bir sezonda 40 gol atan forvet şart değil gs'ya..Hatta forvet arkasındaki üçlü bu sezon forvetlerden daha çok gol atacak bence..

UlquioRRa
26.Ağustos.2007, 21:32
Bonservis bedeli 7 milyon avro olarak geçiyor SporX'de.

Maksic
26.Ağustos.2007, 21:38
Böyle transferler yapılıcaksa param feda olsun bu kulübe ne diyeyim parayı bi alim direk gs store:)bu bünye inamotoları cihanları görmüş bırakın şimdi yaşını golünü huyunu canaydın sahidende canımızı almış yürü be can polat kim tutar seni...

EreN
26.Ağustos.2007, 21:41
Yalnız 7 milyon benim gözüme biraz çok gibi gözüktü.

Jesus_FB
26.Ağustos.2007, 21:44
Yalnız 7 milyon benim gözüme biraz çok gibi gözüktü.

Saçmalama abi nesi çok Lyon'dan forvet alıyorsun bence gayet iyi

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 21:53
Yalnız resmi rakamlar da degil bunlar :) Tıpkı Meira transferindeki gibi.

EreN
26.Ağustos.2007, 21:54
Güiza transferinin parasıda çok gelmişti. Paralarla aram pek iyi değil sanırım :p

Emurafu
26.Ağustos.2007, 22:16
Baros'un Bonservine 5,5 M vermişiz (Uefa.com ve transfermakt'da da yazıyor),Yıllık 2M vermişiz..Miera'ya da 5M civarı verdik..Bana göre gayet normal bir para verdik..

Adnan Sezgin transfer sezonu henüz kapanmadı ama transfer çok uzak bir ihtimal dedi

Mirza
26.Ağustos.2007, 22:22
Baros'a gerçekten de normal bonservis bedeli. Yıllık ücret de normal.

PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 22:29
Kewell Nekadara geldi peki.

Sözleşmesi bitmişti. Bedava...

deniz.91
26.Ağustos.2007, 23:12
Hayırlı olsun Milan Baros GS için çok iyi transfer kanımca

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2007, 23:16
Napıyor bu G.Saray yaa...

Kewell,Meira,De Santchis,Baros,Lincoln,Linderoth,Nonda yabancılara bak yaa :) Bravo valla.

Diğer yabancı kim çözemedim :D Bir de Carrusca ne oldu ?

Ouzy
26.Ağustos.2007, 23:20
Carrusca, Cruz Azul'e kiralık gitti. Patlamasını bekliyorlar ama oynattıramıyorlar.

Onurap
26.Ağustos.2007, 23:25
Olay budur :)

http://img53.imageshack.us/img53/9025/capture1wr1.jpg

Ouzy
26.Ağustos.2007, 23:31
Lincoln'ü bir gönderebilsek.

Arkadaşlar bir hayırsever, Milan Baros'un Fm 2008'deki, hiç zaman geçmemiş, hiç güçleriyle ellenmemiş bir hâlini yollayabilir mi buraya?:) Silmiştim de FM'yi.

Uchiha Itachi
26.Ağustos.2007, 23:33
Lincoln'ü bir gönderebilsek.

Arkadaşlar bir hayırsever, Milan Baros'un Fm 2008'deki, hiç zaman geçmemiş, hiç güçleriyle ellenmemiş bir hâlini yollayabilir mi buraya?:) Silmiştim de FM'yi.

Az önce bakmıştım çok iyi değil.Hatta benim kriterlerimce kötü :n: :D

metaLwrath
26.Ağustos.2007, 23:35

Baros'u hepimiz izledik ve ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz ( formsuz ama Galatasaray'da bunu aşacaktır eminim )
Türkiye Ligi'ne gerçekten çok kaliteli bir isim getirdi Galatasaray.İyi yoldayız

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Ağustos.2007, 23:38
GS bu sezon gerçekten süper transferler yaptı...Eğer uyum sorununu filan aşarlarsa ligi süpürürler zaten...ŞL'de de eğer elenmezlerse en az Çeyrek Final yaparlar bu kadroyla...

Revolution
26.Ağustos.2007, 23:40
Beyler FM'yle gerçek hayat arasında çok fark var.Ona bakarsanız Maldonado geldiğinde ben çok tırsmıştım,ama bir izlediğimde çok farklı olduğunu anladım.Pek kriter değil yani
FM..

Ouzy
26.Ağustos.2007, 23:41
Yok canım ne çeyrek finali. Ben 2. tura dünden razıyım. Çeyrek finale kalamayız.

Ayrıca, Baros konusunda beni umutlandıran şey, şu paragraf;

"Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmak istediğini daha önce açıklayan Çek forvetin, İspanya'dan teklifler aldığı, ancak kariyerinde yeni bir çıkış yapabilmek için Galatasaray'ı tercih ettiği vurgulandı."

Emurafu
27.Ağustos.2007, 00:01
Çok güzel bir resim bayada açıklayıcı:D

http://img409.imageshack.us/img409/5624/lverpoolic8.jpg

King_91
27.Ağustos.2007, 00:04
çok iyi bir transfer oldu cidden her hattımız bol alternatifli ve kaliteli oldu . yonetime de tebrikler 5M iyi paraya almışız doğruysa .

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 00:07
Sporx dün bu transferin her an resmiyet kazanabileceğini açıkladığında iyi bir transfer olacağını söylemiştim.Dün gece resmiyet kazanmış.Öncelikle Galatasaray camiasına hayırlı olsun diyorum.İsmi olan,yetenekli bir forvet transfer ettiler.Evet gol istatistiği pek iyi gözükmüyor ama bunun onun yetenekli bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu işin üstadıda Galatasaray'ın aradığı oyuncudur demişse daha ben kötü transfer desem absürd kaçar diye düşünüyorum.Ayrıca Galatasaray yönetiminide tebrik ediyorum.Transferde kaliteli oyuncuları getirdiler hep..

Fm profilini istemişsin Oğuz;

http://www.fmscreenshots.com/images/5xlektthjdh2t76bon.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

klasgs
27.Ağustos.2007, 00:09

Guzel bir kadro arkadasım. Olmasını özlemle bekledigimiz bir kadro umarım sakatlıklar düzelirde özlenen, beklenen kadroyla oynarız

RsTxLqq
27.Ağustos.2007, 00:33
fm özellikleri cidden kötü ama inş yamalarda belki biraz artar

Ouzy
27.Ağustos.2007, 00:46
Teşekkür ettim GeNç KaRTaL.

Son olarak bir de güzel bir sağ bek alırsak süper olacak. (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=15966)

erdemzorer10
27.Ağustos.2007, 01:03
Miera'ya da 5M civarı verdik..Bana göre gayet normal bir para verdik..

Emrah abi meiraya 2.5 verdik diye biliyorum

dakara
27.Ağustos.2007, 01:12
gerçekten kaliteli bir transfer hele lukunkulardan chirstiandan bratulardan pintolardan sonra vaybe nerden nereye gelmişiz

EreN
27.Ağustos.2007, 01:17
Emrah abi meiraya 2.5 verdik diye biliyorum

4 milyondan aşağısı imkansız meira için.. vergilerle birlikta en az 5 bence

Fietra 10
27.Ağustos.2007, 01:30
Öncelikle hayırlı olsun Galatasaray için .. Baros'a gelirsek ;Baros'u hiç sevmedim sevmiyorum ırkçılıkla suçlanan bir oyuncu .. Rennes'li Mbia'ya maç içinde yaptıgı hareketi unutamıyorum..Bunun Galatasaray'a gelmesi ile ilgisi yok .. Beni bilen bilir rakip takım transferleri hakkında pek yorum yapmam .. Umarım karakterini Türkiye'de yansıtmaz .. Sadece belirtmek istedim .. Yararlı olup olmayacagı konusunda bekleyip göreceğiz müneccim olmaya gerek yok ..

perpetua
27.Ağustos.2007, 01:50

Olmamis. :D

Mehmet Topal sol MC, Servet'de sol DC olacakti..

Linderoth'un forma numarasi 6, Meira'nin 5, De Sanctis 26 numarayi giyiyor. Ugur Ucar ise bu yil 3 numarayi giyecek. Baros'un forma numarasi daha belli degil, Hakan Sukur'un 9 numarasini bir kac sezon dinlendirebilir yonetim.

Bir de sag bek transferi daha aciklanmadi ancak o da bitirilmek uzere. Bu hafta sonu takiminda oynadiktan sonra transfer buyuk ihtimalle Pazartesi gunu aciklanir.

Onurap
27.Ağustos.2007, 02:08
Öncelikle hayırlı olsun Galatasaray için .. Baros'a gelirsek ;Baros'u hiç sevmedim sevmiyorum ırkçılıkla suçlanan bir oyuncu .. Rennes'li Mbia'ya maç içinde yaptıgı hareketi unutamıyorum..Bunun Galatasaray'a gelmesi ile ilgisi yok .. Beni bilen bilir rakip takım transferleri hakkında pek yorum yapmam .. Umarım karakterini Türkiye'de yansıtmaz .. Sadece belirtmek istedim .. Yararlı olup olmayacagı konusunda bekleyip göreceğiz müneccim olmaya gerek yok ..

Mbia da önce suratına tükürdü ama sonra baros onu yaptı..Ha yaptığı doğru değil tabiki..Sadece barosu suçlamak yanlış olur..

Olmamis. :D

Mehmet Topal sol MC, Servet'de sol DC olacakti..

Linderoth'un forma numarasi 6, Meira'nin 5, De Sanctis 26 numarayi giyiyor. Ugur Ucar ise bu yil 3 numarayi giyecek. Baros'un forma numarasi daha belli degil, Hakan Sukur'un 9 numarasini bir kac sezon dinlendirebilir yonetim.

Bir de sag bek transferi daha aciklanmadi ancak o da bitirilmek uzere. Bu hafta sonu takiminda oynadiktan sonra transfer buyuk ihtimalle Pazartesi gunu aciklanir.

Ne farkeder sağ sol sonuçta ortada işte :D

Hugo
27.Ağustos.2007, 02:18
Nonda-Baros Çift forvet olabilir TSL'de. Lincoln ya da Kewell dan biri olmadığı zamanlarda.

RsTxLqq
27.Ağustos.2007, 02:24
Tek Defansif orta saha 2 forvetle oynarız bence

perpetua
27.Ağustos.2007, 02:36
Ne farkeder sağ sol sonuçta ortada işte :D

Olur mu hic? Topal'in sol ayagi Linderoth'un sol ayagindan cok daha guclu.

deniz.91
27.Ağustos.2007, 02:44
İyi bir kador kurdu GS bu yıl gerçekten lig çok çetin geçecek ama GS bu kadroyla ŞLden elenirse yazık olacak

Varonil
27.Ağustos.2007, 04:34
Milan Baros hayırlı olsun Galatasaray camiasına.Özellikle Galatasarayın yeni sezonda oynayacağı sisteme,futbola baktığımızda çok yarar sağlayacak bir forvet alındığını görebiliriz.Buradan Galatasaray yönetiminide transferdeki emeklerinden dolayı kutlamak lazım,artık bütün iş Skibbe ve futbolculara düşüyor.

Emurafu
27.Ağustos.2007, 04:55
Transfert

26/08/08 - 19:27

Cession de Milan BAROS au Galatasaray

OL Groupe annonce le transfert de l’att**uant international tchèque Milan Baros, 26 ans, au Galatasaray, club champion de Turquie.
Ce transfert porte sur un montant de 5,5 M€ en normes comptables françaises et génère une plus value de l’ordre de 3 M€.

Kaynak:Lyon Resmi sitesi

Bonservisi'ne 5,5M vermişiz..

Orada verilen 3M değeri Lyon’un yaptığı karı anlatıyor. Fransızca bilen arkadaslar tercüme ettiler..

Avrupada tek forvet,Türkiye'de Çift forvet olmalı..Avrupada alınacak her puan önemli:

Yazıyı Bence Okuyun Acayip Hoşuma gitti..

uA Ali abimizin yazısı;)

Evvela boyle bir transferi yaptiklari ve Milan BAROS’u bize kazandirdiklari icin yonetime ne kadar tesekkur etsek azdir.
6 Yil uzerimizde kabus gibi coken o gunlerden sonra son 2 yilda basimiza gelenleri gorunce insan ister istemez kendinden suphe etmeye basliyor, acaba bu bir ruyami diye

Bu sebeple tekrar Baskani ve Futbol komitesinde bulunan butun yoneticilerimizi cani gonulden kutluyorum..

Gelelim arkadaslarimizin sabirsizlikla bekledigi MILAN BAROS yazimiza.

Konuya derinden girmeden once evvela okudugum ve beni gulduren bazi yazilara soruyla cevap vermek istiyorum.
Soyleki,

1-/Baros’u begenmeyen arkadaslarimiz Baros’un neyini begenmiyorlar?
2-/Aradigimiz adam olmadigini soyleyen arkadaslar nasil bir adam aradigimizin tarifini de yapabilirler mi?
3-Baros’a burun kiviranlar insan olmayan bir forvet pesindelermi?

Cidden bu tur yazilari okudugumda bazen guluyor bazen sinirleniyorum.

Milan Baros kimdir.
Milan Baros kariyerini Banik Ostrava da baslayan ilerleyen yillarda Ingiltere’nin Liverpool, Portsmouht, Aston Villa , Fransa’nin Lyon takimlarinda oynamis, karsi tarafin baskaninin 2 sene once Baros’u almak icin cok ugrastik ama kendisi Turkiyeye gelmek istemedi aciklamasini yaptigi bir futbolcudur.
Baros 2004 Yilinda Avrupa Sampiyonasi Gol krali olmus, 2005 yilinda Kewell ile birlikte Liverpool’un Sampiyonlar Liginde finale cikmasinda buyuk katkisi olmus ve kariyerinde CL sampiyonlugu gormus kalibrede kaliteli bir futbolcudur. Gens yasina ragmen boyle bir basariyi tadan Baros buyuk bir tecrube olarak, dunya’nin tanidigi WORLD CLASS AYARINDA ( World Class degil o ayarda ) bir oyuncudur.
Bir kere Baros’un boyle kariyeri karsisinda kendisine laf soylemek kimse’nin haddi degildir. Ustelik Baros olgunluk yasinin baslangici olan 27 yasindadir. Yani genc’tir, kariyerlidir ve tecrubelidir. Baros bu takima hicbir sey katmasa, bu takim genc golculerine cok seyler katar kendisi de genc olmasina ragmen.

Baros’un futbolculugu nasildir?

Bazilarinin dunya futbolunu bilmeden, sistemlerin nasil isledigini gormeden , lig’ler arasindaki farklari goz onune almadan, istatistiklerin hersey oldugunu sanarak BAROS BIZIM ARADIGIMIZ ADAM DEGIL demelerinin aksine sadece sunu soylebilirim ki MILAN BAROS bu takimin hele hele bu fiyata alabilecegi TAM ARADIGI ISIMDIR!
Minimum Fiyat / MAX fayda baglaminda bu takima katki yapacak dunyadaki nadir 3-4 futbolcudan birtanesidir.

Milan Baros uzun boylu atletik bir futbolcudur. Fizigi guclu, rakip defanslari yipratan bir oyuncudur. TEK FORVET sistemde oynayabilecek nadir oyunculardan birtanesidir. Fizigini kullanarak rakibi ekarte edebilen, fizigi sayesinde ikili mucadelelerde ayakta kalabilen ( Hani Lincoln cok gucsuz zirt pirt dusuyor diye sizlananlar varya hele onlar bu konuda hic konusmasinlar , yere dusmeyeninden aldi yonetim bu arkadaslari memnun etmek icin ) , topu saklayabilen , yaptigi depar ve kosularla defans oyuncularini yanina cekip , arkadaslarina koridor acabilen bir oyuncudur. Uzun boyunun ve atletik yapisinin verdigi avantajla kafa toplarina da hakim olan ve bol bol kafaylada gol atabilen bir oyuncudur. Baros’un bir baska ozelligi ise ATTIGI goller kadar yaptigi ASISTLER dir! Milan Baros aslinda cok iyi bir forvet oyuncusu olmasinin yaninda tam bir TAKIM OYUNCUSUDUR.
Aslinda Milan Baros bir Hakan Sukurdur. Aslinda Milan Baros Kralimizin yerine alinabilecek ender oyunculardan birtanesidir. Aslinda Milan Baros Hakan Sukur’un genclik versiyonudur.

Milan Baros’un Hakan Sukur’e nazaran cok daha fazla ozellikleri de vardir. Baros, yukarida saydigim ozelliklerinden daha baska olarak, son vurus becerisi yuksek bir oyuncudur, ceza sahasi icinde topla bulustugunda tek vurus becerisi cok iyi olan bir oyuncudur, Milan Baros gol’u hissedebilen guclu onsezilere sahip bir oyuncudur.
Hakan’da gordugumuz son vurus eksikligi Milan Baros’ta yoktur veya Baros’ta bu ozellik daha iyidir. Milan Baros’un bir baska buyuk ozelligi ise ceza sahasi civarlarinda topla bulustugu ve aciyi gordugunde mesafe tanimadan sert sut cikarabilen bir oyuncudur.

En Onemlisi ise bizim yillardir aradigimiz istedigimiz Forvet tiplerinden birisi olan TOPLA BERABER ILERLEMESINI BILEN , AYAK TEKNIGI VASATIN UZERINDe ve topla bulustugunda durmayip rakip defans oyuncusunu CALIMLAMASINI BILEN bir oyuncudur!

Bizim Hakan Sukurde, Umit Karan ve Nondada gordugumuz en buyuk eksiklikler bunlar degilmiydi? Topla bulustugunda topla beraber ilerleyememek, rakibi calimlayamamak. Iste Baros ’ta bu ozellikler de mevcuttur.

Simdi yukarida sordugum soruyu burada tekrar ediyorum.

Butun bu ozellikleri olan bir oyuncuyu hangi kriterlere gore degerlendirebiliyorsunuz ki cikip karsimiza ARADIGIMIZ ADAM MILAN BAROS degildi diyebiliyorsunuz!
Yazimin en sonunda Milan Baros’un yukarida saydigim bu ozelliklerini gosteren 9 dakikalik bir video’yu da ekleyecegim buraya. Kafa vurusu, gol, calim, adam eksiltme, topla beraber ilerleme, topa hakimiyet, teknik, asist ozelliklerinin hepsini gorebileceginiz bir video’yu herkesin izlemesinin faydali olacagi kanisindayim ki boylelikle o video ile birlikte BAROS ’ta var olan ozellikleri de gormus olasiniz.

Gelelim Baros’un az gol attigi istatistiksel sacmaliklarina.
Bunu yillarca soyluyorum. Turkiye Ligi asla ve asla bir Ingiltere Premier Ligi bir Seria A bir La Liga bir Ligue 1, bir Bundesliga degildir. O liglerde 5 -10 gol atma becerisini gosteren bir adam bizim ligimizde temizinden 15 gol atar.
Bu saydigim liglerin cogunda takimlar dengelidir ve futbol buyuk bir tempoyla oynanmaktadir. Hangi futbolcu ve takim olursa olsun, rakipler birbirlerine karsi asagi yukari ayni sayida pozisyona girmekte ve tempo yuksekliginden dolayi iki takimda buyuk bir efor sarfetmektedir ve girilen pozisyonlarda buna paralel olan Turkiye Ligine gore cok cok az olmaktadir. Iste bu sebeple Avrupa da dokulen bazi oyuncular ligimize geldiklerinde siritmamakta, bugun Avrupa nin hicbir liginde oynayacak kapasitesi olmayan Carlos febede surekli ilk 11 de baslamakta, Avrupada hangi ulkede olursa olsun kendisine top gosterilmeyecek olan Alex karsi kiyidaki takimda kral olabilmektedir. Ve maalesef iste bu yuzden bizim efsane kadromuzda bulunan ve bize gore dunya yildizi olduguna kendimizi inandirdigimiz o 2000 yilindaki takimdan bircok oyuncu Avrupa’ya gittiklerinde oynayamamislardir ve iste bu sebepledir ki KRALIMIZ dedigimiz Hakan Sukur Avrupada oynadigi hangi takim olursa olsun bir sezonda 10 golu bulamamistir!
Yemin ederek soyluyorum ki, sayet Hakan Sukur Turk olmamis olsaydi ve Avrupadaki istatistikleri goz onune alinarak bir gun Galatasaray’a transfer olmus olsaydi adim gibi eminim ki taraftarin yarisindan fazlasi yonetime hemde en okkalisindan giydirmisti.
Ama ayni Hakan Sukur Galatasaray Formasini sirtina gecirdiginde ve kendisine guveni geldiginde, duygusalligi uzerinden atip takimda kendisine yardimci oldugunda Turkiye de kirmadik rekor birakmayacak dereceye gelmis ve gonlumuzu feth etmistir.

Sunuda her zaman iddia etmisimdir ki sayet Hakan Sukur’un son vurus teknigi ve calim yetenegi biraz daha fazla olmus olsa idi su anda bile dunya’nin en iyi forvetlerinden birisi olarak aniliyor olurdu.
Milan Baros’tan Hakan’a gecis yapmiyorum yanlis anlasilmasin, aksine Turkiye Liginde Standard’in ustunde bir forvet oldugunuz zaman ve oynadiginiz takimda Galatasaray , Fenerbahce veya Besiktas oldugu zaman 20 nin uzerinde gol atmamaiz icten bile degildir. Hele 10 golun altinda kalan adami odunla dovmeleri gerekir. Hatta buna en canli ornek Jardel’dir. Yarim sezon oynayan Jardel 22 gol atarak ayrilmistir bu ligden. Almanya’nin vasat takimlarinda oynayan zamanin golcumuz GUTSHOW almanyada devre arasinda gelmis ve ligi 10 un ustunde golle tamamlamistir. Adrian Ilie jeneriklik goller atmistir.

Turkiye Ligi asla bir Avrupa ligi degildir. Turkiye Liginde futbol 3 buyukler ekseninde oynanir. Oynanan 40-45 Turkiye Ligi - Turkiye Kupasi maclarinin en az 30-35 tanesinde 3 buyukler nerede ise tek kale mac oynarlar. Oynanan bu 30-35 macin nerede ise tamaminda 3 buyukler en az 3-4 NET GOL POZISYONUNA girerler ve diger anadolu takimlarinin defans oyunculari da genelde ya 2 ya da 3. uncu sinif Kalitede oyunculardir.

Simdi bu baglamda dusundugumuzde Kewell diye bir adam tabi ki gucu yerinde oldugu zaman, hemde fotokopi kagidindan cikmis gibi , tecrubesini de buna ekleyerek, sol arkadan gelir nerdeyse yuruye yuruye bombos kaleye topu birakir.
Iste bu baglamda Adini Dunya’nin tanidigi ve Cok Kaliteli bana gore Hagi den sonra yapilan en buyuk transferlerden birisi olan A KALITE MiLAN BAROS , boyle bir ortamda, boyle bir futbol oynanan ligde, boyle 2 inci 3 uncu sinif defans oyuncularinin arasinda inanin bana SURUYLE GOL ATAR. Zaten Allah’in izniyle atacaktirda.

Ama ne oldu , gecen sene mukavelesi biten Alex’i alan bile olmadi herif baska cikis yolu bulamadigi icin mecburen Fenerbahce ile mukavelesini uzatti...

Bu sebeple diyorum ki istatistiklere gore oyunculari degerlendirmekten ARTIK VAZGECIN! Yok illa ben degerlendirecegim diyorsan o zaman elmalarla Armutlari karistirmayin, herkesi kendi kategorisinde degerlendirin.

Gelelim son konuya, BAROS’un TAKIMA KATKISI ne OLUR

Iyi ve formada bir Baros ki son Avrupa Sampiyonasinda oynadigi tek macta Carvalho gibi bir adami maymuna cevirmis bir Baros, ve daha gecen hafta Ingiltere ile oynanan hazirlik macinda 2-2 biten macta Ingilizlere ilk golu atan Milan Baros bu takima cok buyuk katki saglar.

Milan Baros hem gol atar hemde cok gol attirir bu takima. Yapacagi asistlerle, uzerine cekecegi iki defans oyuncusu ile, kenarlara deplase olarak arkadaslarina acacagi bos kulvarlar ile Galatasaray’in cok gol pozisyonuna girmesine sebep olur.

Milan Baros’un gelmesi ise en cok LINCOLN’e yarayacaktir. Goreceksin haftalar ilerlesin ve oyuncular birbirlerine alissin ozellikle Lincoln - Baros ikili kombinazyonlari cok kazandiracaktir bize. Bunun yaninda Baros’un acacagi koridorlara sarkacak olan Lincoln ve ozellikle de Kewell bol bol kaleciyle burun buruna kalacaktir.

Tabi burada en cok dikkat edilmesi gereken nokta, Arda , Kewell ve Lincoln’un beraber oynayacaklari maclarda kesinlikle tek forvet BAROS ve bu oyuncularin arkasinda cift onlibero subap gorevi gorecek bir TOPAL - LINDEROTH ikilisi olmazsa olmazlardandir.

Tek onlibero , cift forvet ve bu saydigim 3 oyuncu ile maclara cikma gafletine dusersek, orta sahasini 5 leyecek olan her takim bize orta sahada ustunluk kurar ve On liberoda oynayan oyuncumuz genelde 2 ye 1 ya da 3 e 1 durumuyla basbasa kalir ki buda bizim sonumuz olur. Elinizde ne kadar yetenekli oyuncu olursa olsun, orta sahada en az 3 tane oyuncunuz gerekli mucadeleyi gostermezse kesinlikle basarili olmaniz mumkun degildir. Bu sebeple lincoln , Kewell, Arda 3 lusunun oynayacagi her macta geriyi 2 ON LIBERO ile doldurmali ve tek forvet olarak oyuna baslamaliyiz.

Sozlerimi tamamlarken bize boyle bir kadro sunduklari icin Yonetime birkez daha tesekkurlerimi sunuyorum buradan.

Selamlar

Ouzy
27.Ağustos.2007, 05:42
Milan Baros, kariyerindeki 222 maçta 58 gol atmış.:( Nihat Kahveci, İspanya'da oynadığı 158 maçta 76 gol atmış.(/9) Buradaki örnekte de görüldüğü gibi Baros'un gol istatistiği maalesef çok kötü.(9) Ümidim ise Milan Baros'un "kariyerinde çıkış yapmak için" Galatasaray'a gelmiş olması.

Addolorato
27.Ağustos.2007, 05:49
Baros Milli Takımda 2007 başı itibariyle 51 maçta 30 golü var boşver oğuz

equinox_cs
27.Ağustos.2007, 06:37
Böyle transferler yapılıcaksa param feda olsun bu kulübe ne diyeyim parayı bi alim direk gs store:)bu bünye inamotoları cihanları görmüş bırakın şimdi yaşını golünü huyunu canaydın sahidende canımızı almış yürü be can polat kim tutar seni...

Galatasaray güçlü finans yapısını Canaydın'ın attığı temellere borçludur. Onun çalışmalarını, yaptığı girişimleri küçümsemek kimsenin hakkı değil. Adnan Polat'ın politikası, Canaydın'ınkinin devamıdır.

Emurafu
27.Ağustos.2007, 06:43
Baros yapısı çok farklı,Daha çok arkadaki ofansif oyuncuları besler..Asistleri daha fazladır..Mesela guiza'da bir sürü gol attı ne oldu..Zamanında bize gelen christianda bir sürü gol atmışdı ne oldu hiçbirsey..Gollere bu kadar bakmamalıyız.Liglerdeki yapılar çok farklı.Saha içi performanslarını incelememiz lazım..Son olarak Herseyi zaman gösterecek..İnsallah takıma yararlı olur..

"ÜMİT KARAN’IN HIZLISI"

Bu transfer gerekliydi. Baros Avrupa’nın en önemli golcülerinden biri. Yaşı da genç. Onu ezbere biliyorum. Ümit Karan’ın daha hızlısı, daha hareketlisi... Bizde savunmalar ağır oynar. Baros bu savunmaları peynir ekmek gibi yer. İlk özelliği hızlı olması. Baros çok iş yapar. Ama endişem de var. Yaşı genç ama son yıllarda kariyerinde büyük düşüş var. Lyon’da etkili olamadı. Portsmouth’ta gol atamadı. Kezman’ın gelişi gibiydi... Aynı özellik Baros için de geçerli. Başlangıç çok önemli. İyi başlarsa önemli işler yapar. İstikbalini Kezman gibi görmek istemem.

Şansal Büyüka

Cengo
27.Ağustos.2007, 06:50
Baros Milli Takımda 2007 başı itibariyle 51 maçta 30 golü var boşver oğuz

Çek Milli Takımı pas hızı ile gol bulur, geriden gelen oyuncuların bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıyorlar.Orada gol atması çok normal, Koller bir top indirmekten başka bir şey ifade etmiyordu.

Baros pivot santrafor değil, geride oynar, top yapar teknik olduğu için ama golcü değildir, o yüzden gol sayıları düşüktür.

Türkiye'de sadece Bobo'un yanına iyi giderdi diyebiliyorum.

Arda-Kewell-Lincoln yanyana oynayamaz, ayrıca bu üçlü pres yapamaz, Gs daha defansif oynamaya mahkum, önde basmaya kalkarsa bu oyuncular isyan eder, ayrıca ileride alan daraltmayı da beceremezler.

Topal-Linderoth olmaz, her ikisi de tamamen savunmacı ve Linderoth çıksa da tek top yaparak topla oynamaktan kaçınıyor, uzun pas atarak oyun kurulmaz.

Topal-Linderoth = Makalele-Toulalan

Fransa Milli Takımı Viera'yı (Viera oyunun her ikisi yönünü de çok iyi oynar) yanayakıla aradı, 2 geride kalan oyuncu topun orta saha ile bağlantısını keser, aradaki bağlantıyı kapatır.Bence Selçuk İnan'ı Gs almalıydı, Ayhan 3 metreye pas hatası yapıyorken acil bir MC'ye ihtiyaçları var.

Ligde çift forvet oynar ama hızlı top taşıma işini Rize, Denizli karşısında Serkan Çalık da yapar, Avrupa'da tek forvet oynayacaksın yoksa orta saha çok kötü olur, tek forvet oynayamayacağını bile bile de oynatamayacağına göre?..

Oliviera da dengesiz form grafiğine sahipti ama oynadığında durdurulması çok zor bir oyuncu oluyor.Oliveira doğru hamleydi ama Baros'un hala oyun stilinde doğru oyuncu olup olmasdığında net olamıyorum.

Teoride top çevirir ama pratikte o şekilde oynaması için çok seri olması lazım, yoksa alıp şut atacak adam değil Baros.Zannediliyor ki fizik olarak diri, top alıp devam eder, aksine fiziğini kullanmaktan çok yerden oynuyor.
Herkes Tevez değil o şekilde sürekli alıp alıp gidip, çevirip oyunu öyle açsın.

Baros kötü oyuncu değil ama oyunu da geriledi, bu da gerçek.
Ayrıca ligde çift, Avrupa'da tek forvet olmaz, sistemin neyse onu oynarsın, elbise gibi sistem değiştirilince çorba olur, hiç performans alınamaz.O zaman önliberodan keseceğie Lincoln'ü kesip Kewell'ı soldan playmaker yaptıracaksın, çok büyük değişiklikler hep ters teper.

Ilhan
27.Ağustos.2007, 07:12
Hadi herşeye tamam da Cengizciğim, Toulalan'ı da tamamen defansif yaptın ya helal olsun:) Toulalan hücum yönünden de çok zengin bir oyuncudur, ileriye iyi top taşıyabilir. Hücum açısından Vieira'dan da iyidir:)

erdemzorer10
27.Ağustos.2007, 07:28
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_1777_barosB.jpg
Dış Basında Milan Baros Yorumları

Milan Baros'un Galatasaray'a transfer olması, dünyanın önde gelen haber ajansları ve gazetelerine de konu oldu...Galatasaray'ın uzun süren uğraşlardan sonra kadrosuna kattığı Çek yıldız Milan Baros transferi, dünya basınında geniş yer buluyor...

Galatasaray'ın Çek golcü Milan Baros'u transfer etmesi, gerek Avrupa gerekse dünya basınında geniş yer buldu.

CNN, FOX, Reuters, AFP, AP gibi dünyanın önde gelen haber ajansları ve medya kuruluşları Galatasaray'ın Milan Baros'u transfer etmesini manşetlerine alırken, futbol dünyasının saygın yayın organları da internet siteleri aracılığıyla duyurdukları haberlerde, Baros'un Galatasaray'a transferine geniş yer ayırdı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA Resmi İnternet Sitesi http://www.uefa.com/ (http://www.uefa.com/) "Galatasaray Baros'u İstanbul'a getirdi" haberi yer aldı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA, Türkiye şampiyonunun bu transfer için Olympique Lyon'a 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı. 26 yaşındaki oyuncunun yeni takımının Steaua Bükreş'le Romanya'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme rövanş maçında forma giyemeyeceği kaydedilirken Baros'un eski takım arkadaşı Harry Kewell'la yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Euro 2004'te attığı beş golle en golcü isim olan Baros'un Çek Cumhuriyeti'nde Banik Ostrava'yla kariyerine başladığı ve 2001-02 sezonlarında Liverpool'un formasını giydiği haberde yer alırken, "68 maçta 19 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde 2004-05'te şampiyonluk sevinci yaşadı. Kendisini Liverpool'a getiren Lyon teknik direktörü olan Gerard Houllier'le buluşmadan önce 2005'te Aston Villa forması giydi" denildi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA da, "Çek milli takım oyuncusu Milan Baros Türkiye Şampiyonu Galatasaray'la üç yıllık anlaşma imzaladı" haberine resmi internet sitesinde yer verdi. Sitede Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'in "Bütün imzalar atıldı, herhangi bir problem yok" ifadeleri yer alırken, 27 yaşındaki oyuncunun Euro 2004'ün gol kralı olduğu vurgulandı.

Ünlü haber ajansı Reuters ise , "Çek golcü Baros Galatasaray'a katıldı" başlıklı haberinde, "Çek golcü Milan Baros, Türk kulübü ve Olympique Lyon'un anlaşması üzerine açıklanmayan bir bedelle Galatasaray'a katıldı." haberini abonelerine geçti.

Ünlü Fransız dergisi francefootball'un internet sitesinde ise "Baros yeniden İstanbul'da" haberini okuyucularına duyururken, "Lyon teknik direktörü Claude Puel'in planlarında olmayan Milan Baros, Galatasaray için Lyon'dan ayrıldı. İki kulüp resmi internet sitelerinde Çek milli takım oyuncusu için de anlaşma sağlandığı duyuruldu" denildi.

Dünyaca ünlü haber televizyoncu CNN'in spor internet sitesi, "sportsillustrated"da da haber yer alırken, "Türkiye'de son şampiyon Galatasaray Lyon'dan Çek golcü Milan Baros'u transfer etti" denildi.

Bir başka Amerikan televizyonu Fox'un internet sitesinde de Baros'un Galatasaray'a transfer olması flaş olarak değerlendirildi.

galatasaray.org

Maksic
27.Ağustos.2007, 07:40
Galatasaray güçlü finans yapısını Canaydın'ın attığı temellere borçludur. Onun çalışmalarını, yaptığı girişimleri küçümsemek kimsenin hakkı değil. Adnan Polat'ın politikası, Canaydın'ınkinin devamıdır.

Canaydın'ın katkıları elbette vardır ama sonuncusunda katılmıyorum Adnan Polat kendi yolunda bildiğini yapıyor bizim Canaydın gibi başkanlara ihtiyacımız yok Adnan Polat geldi kurtardı bu takımı bu kesin ve net...

RaSenGan
27.Ağustos.2007, 08:01
NTV'de haberlerde 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödediğimiz yazıyordu.:S

Redrum
27.Ağustos.2007, 08:06
uefa.com'a girin manşet Milan Baros. 5.5M euro bonservis diyor.

Emurafu
27.Ağustos.2007, 08:13
Aygüncüm Ntv O haberi sabah'tan beri söylüyor..Lyon resmi açıklamayı yaptı 5,5M vermişiz..Hatta 3m Kar ettik demişler..

Ouzy
27.Ağustos.2007, 08:21
Site officiel de l'Olympique Lyonnais / olweb.fr (http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=40895&pid=101002)

physicist87
27.Ağustos.2007, 10:08
6-8-10 bence meblağ önemli değil çok iyi transfer ben Galatasaraylı olsaydım gider formasını da hemen alırdım, böyle bir futbolcuyu cimbom kaç yıl da bir alıyor o yüzden büyütmeye gerek yok bedeli, helal olsun vallahi 2000 yılından beri Galatasaraylıları böyle kıskanmamıştım hiç :D

MaTRaKaN
27.Ağustos.2007, 15:53
Baros'un menejeri Ntv Spor'a Galatasaray'da tekrardan patlamaya geldiğini söyledi...

Benfica ve Galatasaray, Seitaridis'in peşinde
Atletico Madrid, kadrosunda görmek istemediği Georgios Seitaridis'den kurtulma fırsatını sonunda yakalayabilir. Yunan milli oyuncuyla iki kulübün ilgilendiği söyleniyor.

Madrid ekibi, yeni sezon öncesi kadrosundan fazlalıkları çıkarmaya çalışıyor. Fakat iki oyuncuyu gönderecek kulüp bir türlü bulamamıştı.

Bunlardan biri Portekizli orta saha Maniche, diğeri ise Seitaridis. Başkent ekibi bu iki oyuncu için kimseden herhangi bir teklif alamamıştı. Fakat şimdi, Yunan sağ bek ile ilgilenenler var.

Marca, resmi bir girişim ya da teklif olmasa da, Benfica ve Galatasaray'ın 27 yaşındaki oyuncu için Atletico Madrid'in kapısını çaldığına inanıyor.

Portekiz ekibi, sağ beki Nelson'u Real Betis'e kaptırdı. Bu yüzden, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in Seitaridis ile ilgileniyor olması muhtemel.

erdemzorer10
27.Ağustos.2007, 18:47
3 Milyon Euro kar etmişlerse GS pahalıya almış Barosu.

Coşkun abi 5.5 milyon euro fazla mı ? zaten baros lyon a carewle takas olarak gitti lyonun kasasından pek bi para çıkmış olduğunu sanmıyorum belki yıllık ücreti için öyle demiştir

Nedvedmania
27.Ağustos.2007, 20:00
Adnan Polatı ve Adnan Sezgini eleştirenleri bu işi bilmiyor diyenleri görmek istiyorum ?! Bu transferi futbolcularmı gerçekleştirdi ? T.D mi gerçekleştirdi ? Adnanlar ve Haldun Üstünel 3 lüsü gerçekleştirdi. Bu 3 lü asla boşu boşuna beklemez. Transferi bu güne kadar beklettilerde kötümü oldu.

Size şöyle deseler "Bugün transfer yaparsak orta çaplarda birisini alacağız ama 10 gün sabredersen dünyaca ünlü birisini alacağız " Hangisini tercih ederdin ?

Knightmare
27.Ağustos.2007, 20:24
bu sabah uyku sersemi bi şekilde gazeteyi kurcalarken gördüm...birden ayıldım! helal olsun GS yönetimine müthiş bir transfer yaptılar.
açıkçası korkmaya başlamıştım fazla bişey kalmadı transfer döneminin kapanmasına, durdu durdu turnayı gözünden vurdu gs'liler :D

Ilhan
27.Ağustos.2007, 20:28
Parayı verdikten sonra her transfer gerçekleşir, ha derseniz ki parayı bulmak asıl iş, ona hay hay derim.

Alicanfmfan
27.Ağustos.2007, 20:48
Euro 2004 ün gol kralını aldık daha ne olsun.....

Belgorth
27.Ağustos.2007, 20:50
Topal-Linderoth = Makalele-Toulalan

Bu benzetmeyi şaka olarak yaptın değil mi? Gerçekten yaptığına inanmak istemiyorum. Linderoth ve Toulalan birbirinden çok farklı oyuncular. Linderoth tamamen defansif bir oyuncuyken Toulalan atağa çok iyi çıkan, atak yönü gelişmiş bir oyuncudur. Yok, hani kötüleyeceksen transferleri ve takımı, biraz daha dikkat etmen lazım kanımca...

---

Yazıp gönderdikten sonra Aydoğan'ında benim söylediğimin aynısını söylediğini gördüm benden önce.

Revolution
27.Ağustos.2007, 20:50
İnşallah yararlı olur..İsterse Dünya'nın gol kralı olsun.Yararlı olsun yeter.Almışken bir de sağ bek alsak ya...

gtTs26
27.Ağustos.2007, 22:11
Kariyerinde bir sezonda en çok golü Banik Ostrava'da 11 golle bulan Baros hala Euro2004 de ki attığı gollerin kaymağını götürüyor.Türkiye'de ne yapacak bekleyip göreceğiz.

kaydırı kuppak
28.Ağustos.2007, 03:07
ya arkadaşım ingiltere ligi,fransa ligi gibi üst düzey liglerle bizim ligimiz bir mi onlarda 5 atıyorsa bizde 15 atar..Çünkü o liglerde en kötü takımlarından bazılarına bile 1-0 yenilebiliyorsun..! Örneğin Fulham-Arsenal:1-0

RsTxLqq
28.Ağustos.2007, 03:10
üstelik adam daha çok asist yapıyor hatta bence ofansif ortasaha oynayabilir lincolnün yerine mesela

GodfatheR
28.Ağustos.2007, 03:11
ya arkadaşım ingiltere ligi,fransa ligi gibi üst düzey liglerle bizim ligimiz bir mi onlarda 5 atıyorsa bizde 15 atar..Çünkü o liglerde en kötü takımlarından bazılarına bile 1-0 yenilebiliyorsun..! Örneğin Fulham-Arsenal:1-0

Çok çok saçma bir örnek.Bizim ligimiz en zor gol atılan ülkelerden biri çünkü rakpler çok sert futbol oynuyorlar.İngilterede 5 attı burda 15 atar kadar düz bir mantık kurmak çok yanlış.Kezman transfer olduktan hemen sonra bu sene en az 25 gol atarım dedi.Noldu ligde 5-6 maça çıktıktan sonra bu lig çok zor ve sertmiş bu ligde 15 gol atmak büyük başarı dedi.Yani ligi bu kadar küçümsemeyin.

Onurap
28.Ağustos.2007, 03:14
Kariyerinde bir sezonda en çok golü Banik Ostrava'da 11 golle bulan Baros hala Euro2004 de ki attığı gollerin kaymağını götürüyor.Türkiye'de ne yapacak bekleyip göreceğiz.

Forveti sadece gole bakarak değerlendiren zihniyet işte ona kalsa g.ünal rooneyden iyi çünkü bi sezonda daha fazla gola atmıştır..

:)

feanorringeril
28.Ağustos.2007, 04:01
Çok çok saçma bir örnek.Bizim ligimiz en zor gol atılan ülkelerden biri çünkü rakpler çok sert futbol oynuyorlar.İngilterede 5 attı burda 15 atar kadar düz bir mantık kurmak çok yanlış.Kezman transfer olduktan hemen sonra bu sene en az 25 gol atarım dedi.Noldu ligde 5-6 maça çıktıktan sonra bu lig çok zor ve sertmiş bu ligde 15 gol atmak büyük başarı dedi.Yani ligi bu kadar küçümsemeyin.
Düz mantık kurmak elbette yanlış.
Ancak.. Türkiye ligi ne sert ne de gol atmak zor.
Kimse Türkiye ligini küçümsemiyor. Ancak oyuncuların düzeyleri, takımların kadroları; standartlar belli. Herşey ortada. Bu ligde gol atmak zor filan değil..
Sadece Fenerbahçe' nin sisteminde Kezman' ın gol atması zor diyebilirsiniz, tezinizi sunarsınız, ayrı konu..
Türkiye ligi sert bir ligse, rakipler çok sert oynuyorsa İngiltere Ligi, Amerikan Furboluna geçiş ligi olsa gerek.. Premier League ile Süper Lig' in oyunculardan beklediği fiziksel beklentiler çok farklı. İngiltere liginin ağırlığı yanında TSL çocuk oyuncağı gibi kalır.
Bi tane oyuncunun yumurtladığı bahane ile gerçekler oluşmaz :icon_wink:
Ayrıca Baros top tekniği olan, rakip eksiltebilen, pas atmayı, sonuca gitmeyi bilen çok hızlı ve çok yıpratıcı bir oyuncu. Ne diyorduk Türkiye-Çek C. maçından önce; "Umalım da Baros ile başlamasınlar." Çünkü hızından, teknik özelliklerinden korkuyorduk. Tutulması çok zor bir oyuncu. Tecrübesiz, akıllı ve hızlı olmayan defans oyuncuları karşısında çok zorlanacaktır. Takım oyununu bilen biri. Kontratak da oynayabilen biri. Gerçekten komple bir oyuncu bana göre.Çok faydalı bir isim. Her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği türden.
Ve ayrıca dikkat çekilmesi gereken bir nokta;
Baros' un çok başarılı olduğu Çek milli takımının karakteristik özelliği neydi, nedir? Hızlı futbol; tek paslar, direk oyun. Bu sene Skibbe' nin ilk demeçlerini bulursanız üstünde durduğu şey neydi, ne demişti;
"Ben oyuncuların sert ve hızlı pas atmalarının üstünde dururum. Bu çok önemli." İlk maçlar itibarıyla ne gördük; takım çok fazla yan pasa mecbur kalsa da -ileride çözülebilecek sorunlardan ötürü- , yapmak istediği yerden, hızlı futbol. Bulunan boş alanlarda koşu alanına atılacak toplarla sonuca gitmek.. Bu şartların hepsi Baros' un uyumlu olacağının göstergesi.

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 04:22
İkinci bomba patlamadı!

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Giourkas Seitaridis, Portekiz Ligi takımlarından Benfica'ya transfer olmak üzere.

Uğur Uçar ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıklarının ardından defansın sağına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Seitaridis ismi bir süre önce gündeme gelmişti. Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin "Sağ bek istiyorum" açıklamasının ardından gözler tam anlamıyla Yunan savunma oyuncusu Seitaridis'e çevrilmişti.

Yaşanan bu süreç sonrasında Atletico Madrid'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve Madrid'de kalacağını açıklayan Seitaridis, Galatasaray'ın transfer hayallerine nokta koymuştu. Ancak, buna rağmen Galatasaray'ın Seitaridis'in transferinden vazgeçmediği kapalı kapılar ardında sürekli konuşuluyordu. Sürpriz bir şekilde Milan Baros'u kadrosuna katan Galatasaray'ın transferdeki ikinci bombasının Seitaridis olduğu ifade ediliyordu ki, kötü haber Portekiz'den geldi.

Bu sezon Quique Sanchez Flowers yönetiminde iddialı bir kadro ile sezona giriş yapan Benfica, Seitaridis ile her konuda anlaştı. Oyuncunun transferini bitirmek için bu hafta Atletico Madrid yöneticileriyle bir araya gelmeye planlayan Benfica, en kısa sürede bu transfere nokta koyarak Quique Sanchez'in eline istediği kadroyu teslim etmek istiyor.

Panathinaikos'tan Dynamo Moskova'ya 10 milyon avro karşılığında transfer olan Seitaridis, Rusya'da bir sezon oynadıktan sonra La Liga takımlarından Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Yeniden yapılan Atletico Madrid kadrosuna kendisine yer bulmakta zorlanan deneyimli savunma oyuncusunun 5 milyon avro karşılığında Benfica'ya transfer olması bekleniyor.

Kaynak : Sporx.com

RaSenGan
28.Ağustos.2007, 05:57
Skibbe varken forvet almak bana biraz saçma gelmeye başladı.Neredeyse her maç Nonda gol atıyor.Tek forvet oynuycaksan bırak oynasın Nonda.Milan Baros'u aldık.Baros tek forvet oynuycak.Olan Nonda'ya ve Ümit'e olucak.Ya Skibbe bu takımdan gidicek ya da çift forvete dönücek.;)

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 06:00
Aygün her fırsatta skibbeyi kötüleme Milan Baros un oynayacağı maçı bekle elbetteki çift forvete döneceğiz

Revolution
28.Ağustos.2007, 06:17
Skibbe varken forvet almak bana biraz saçma gelmeye başladı.Neredeyse her maç Nonda gol atıyor.Tek forvet oynuycaksan bırak oynasın Nonda.Milan Baros'u aldık.Baros tek forvet oynuycak.Olan Nonda'ya ve Ümit'e olucak.Ya Skibbe bu takımdan gidicek ya da çift forvete dönücek.;)

Skibbe'yi ben de beğenmiyorum ancak Milan Baros'u Nonda'nın yanına aldığımızı düşünüyorum..Nonda bir formsuz oldu mu sakatlandı mı ne olacak?Ümit Karan'a kalacağız..Ümit de tek forvet oynayamaz yanına Serkan Çalık gelecek..Milan Baros çok ama çok yararlı olabilir bu sene.

erdemzorer10
28.Ağustos.2007, 19:48
tek forvet ile devam edeceksek tek forvete uygun bir oyun kurucu almamız gerekir..oyunu geriden kurabilen , iyi okuyabilen bir oyuncu..lincoln forvete gömülüyo öyle olunca da oyunu kuran ayhanın kaptırdığı her topta kontra yiyoruz..

lincolnü biraz daha geride oynatırsa bir çözüm olabilir..

sağ bek gereksinimimiz ise dün birkez daha ortaya çıktı..

sitte
28.Ağustos.2007, 20:21
Herkes yakında dediğime gelecek sonuçta Nonda top almaya geriye geliyor yani Lincoln'ün yaptığını da yapıyor.Yolla Lincoln'ü Baros-Nonda çift forvet oyna kanatlar adam gibi oynasın ortada Ayhan-Topal-Barış-Linderoth dörtlüsünden 2'sini koy ortaya oynasınlar..

Mirza
28.Ağustos.2007, 20:41
Bu sene Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor ve Skibbe doğru kararlar verirse Galatasaray fırtınası esecek. Bizim yaptığımız transferler(gelen-giden) ve kadronun son durumu ŞL-TSL-TrKupası maçlarını kaldıramaz. Elbet bir yerden patlak verecek bu kadro. En uzun maraton ve en çok maç TSL'de olduğu için TSL'de patlayacağız.
Ama Galatasaray gerçekten de çok kaliteli bir kadro oluşturdu bu sene. Ben Sağ Bek'i Uğur Uçar'ın kapatabileceğine inanıyorum. Bence Uğur Uçar'a zaman ve şans verilmeli. Potansiyeli çok yüksek olan bir savunma oyuncusu.

gtTs26
28.Ağustos.2007, 21:02
Forveti sadece gole bakarak değerlendiren zihniyet işte ona kalsa g.ünal rooneyden iyi çünkü bi sezonda daha fazla gola atmıştır..

:)

Zihniyet tahlili yapmaya gerek yok. Gs bu adamı ne için aldı ? Savunma için değil herhalde.Kezman nasıl rezil olduysa ki bu Kezman Hollanda'yı sallayan Chelsea , A.Madrid görmüş bir adamdı Baros'da eğer gol sorunu yaşarsa aynı sorunlarla karşılaşır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 21:58
Bu sene Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor ve Skibbe doğru kararlar verirse Galatasaray fırtınası esecek. Bizim yaptığımız transferler(gelen-giden) ve kadronun son durumu ŞL-TSL-TrKupası maçlarını kaldıramaz. Elbet bir yerden patlak verecek bu kadro. En uzun maraton ve en çok maç TSL'de olduğu için TSL'de patlayacağız.
Ama Galatasaray gerçekten de çok kaliteli bir kadro oluşturdu bu sene. Ben Sağ Bek'i Uğur Uçar'ın kapatabileceğine inanıyorum. Bence Uğur Uçar'a zaman ve şans verilmeli. Potansiyeli çok yüksek olan bir savunma oyuncusu.
bu ne demek oluyor ? Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ?:confused:

MaTRaKaN
28.Ağustos.2007, 23:16
Gs tv'yi açın baroşun gelişini gösteriyor...

Mirza
28.Ağustos.2007, 23:20
bu ne demek oluyor ? Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ?:confused:

Nasıl ne alaka ? Genel bir transfer değerlendirmesi işte.
Bu mesaj'da alıntı yapıp da Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ? diye bir şey bulamıyorum. Olsaydı emin ol ki tek sen yapmazdın bunu. Transfer Haberleri tartışma potansiyeli yüksek olan mesajlar içerir. Bu mesaj bunlardan bir tanesi değil kendimce. Tartışmaya çekilecek hiçbir yer yok çünkü. Yapılan transferlerle Beşiktaşın, Trabzonsporun ve Galatasarayın şampiyonluk için yarışacağını Fenerbahçeninse kadrosunun kaldıramayacağını belirttim. Yeterince açık olmuştur umarım ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 23:24
Nasıl ne alaka ? Genel bir transfer değerlendirmesi işte.
Bu mesaj'da alıntı yapıp da Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ? diye bir şey bulamıyorum. Olsaydı emin ol ki tek sen yapmazdın bunu. Transfer Haberleri tartışma potansiyeli yüksek olan mesajlar içerir. Bu mesaj bunlardan bir tanesi değil kendimce. Tartışmaya çekilecek hiçbir yer yok çünkü. Yapılan transferlerle Beşiktaşın, Trabzonsporun ve Galatasarayın şampiyonluk için yarışacağını Fenerbahçeninse kadrosunun kaldıramayacağını belirttim. Yeterince açık olmuştur umarım ?
açıklama için Teşekkürler Özkan Abi...:)

Mirza
28.Ağustos.2007, 23:25
Rica Ederim, her zaman. ;) (:

Emurafu
28.Ağustos.2007, 23:45
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/54572_5_080828161651.jpg

Baya taraftar varmış..

Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 23:52
ya bende akşam gelcek zannettim kaçırdım görüntüleri :)

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2007, 02:15
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6644/B_c2d995b0bed616a2efdf2d1197905128.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/29/6644/B_44c914962dcea189a5914f7ebd0e6af6.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/29/6644/B_47e5433cc231fd56197a5f3bf3a1af28.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/29/6644/B_f141c2ddd40f18027be58e9d88794ca1.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/29/6644/B_3bcda4644831be7dbe4a952d84367990.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/29/6644/B_d4873fb67791d3b63223e40342431388.jpg

Nedvedmania
29.Ağustos.2007, 02:53
Hey maşallah polislere bak :D

IcedEarth
29.Ağustos.2007, 03:19
15 numara nerden çıktı yahu :?

PesimiSTyLa
29.Ağustos.2007, 03:21
15 numara nerden çıktı yahu :?

Milli takımdaki forma numarası. 9 numaranın hemen verilmemesi iyi olmuş 15 iyidir.

Hugo
29.Ağustos.2007, 04:26
9 un verilmemesine sevindim. Liverpool da da bir ara giymişti sanırım.

King_91
29.Ağustos.2007, 04:37
l'pool da 5 giymişti . ben de sevindim 9un verilmemesine .

IcedEarth
29.Ağustos.2007, 04:51
9'u giymesini ben de istemiyordum, ama başka numara mı kalmadı yahu? Versinler 26'yı, versinler 23'ü (ki benim uğurlu rakamımdır, fm'de kime versem coşturuyor :zuhaha)

Revolution
29.Ağustos.2007, 05:29
Kırış kırış formayı vermişler adama yazık:) Bundan sonra ya Nonda'nın formasını alırım ya da Baros'un.Geçen sene aldım Lincoln'ün 1000 pişman oldum.:) Hayırlı olsun camiaya.

Nedvedmania
29.Ağustos.2007, 06:06
Verdikleri forma cidden kırış kırış o ne öyle :)

Bu arada Milan Baros un resmi sitesinde ve fan sitesinde hala Galatasaraya transfer olduğu yazmıyor :D

Uchiha Itachi
29.Ağustos.2007, 07:28
ARkadaşlar bir şey sorucam.Bu İngiltere - Çek Cumhuriyeti maçında Milan Barosla Daniel Carvalho arasında bir mücadele yaşanmış.Nerden izleyebilirim ?

PesimiSTyLa
29.Ağustos.2007, 07:31
ARkadaşlar bir şey sorucam.Bu İngiltere - Çek Cumhuriyeti maçında Milan Barosla Daniel Carvalho arasında bir mücadele yaşanmış.Nerden izleyebilirim ?

Daniel Carvalho brezilyalı degil mi ? Nasıl bi mücadele olmuş?

Addolorato
29.Ağustos.2007, 07:40
Daniel Carvalho brezilyalı degil mi ? Nasıl bi mücadele olmuş?

Heralde Çek cumhuriyeti - portekiz ve ricardo carvalho demeye çalıştı arkadaş :D

Uchiha Itachi
29.Ağustos.2007, 07:45
Heralde Çek cumhuriyeti - portekiz ve ricardo carvalho demeye çalıştı arkadaş :D

Doğru kusura bakmayın Dünya futboluyla pek aram iyi değil.Tekrar özür dilerim o kişiyle karşılaşmasını nasıl izlerim ?

PesimiSTyLa
29.Ağustos.2007, 07:53
Doğru kusura bakmayın Dünya futboluyla pek aram iyi değil.Tekrar özür dilerim o kişiyle karşılaşmasını nasıl izlerim ?

Aradım ama vidyosu yok sanırım, bulamadım.

Uchiha Itachi
29.Ağustos.2007, 07:56
Aradım ama vidyosu yok sanırım, bulamadım.

Peki teşekkür ederim ;)

erdemzorer10
29.Ağustos.2007, 08:26
http://www.dailymotion.com/video/k1TSFPCqS8vfdRJO31

Milan Baros un Çek Cumhuriyet-İngiltere maçında takımını 1-0 öne geçirdiği gol

http://www.dailymotion.com/video/k4l6ADkqqVnkaVJp2H

bu video ise Milan Baros u çok iyi anlatan bir video..özellikle yırtıcı kimliğini :) izlemenizi öneririm

Burak Duran
29.Ağustos.2007, 13:05
valla 3 yil onceki hali gibi oynarsa sov yapar ama son zamanlarda cok iyi degil insallah yararli olur

EreN
29.Ağustos.2007, 20:08
Yahu kimsede şu portekiz defansını hallaç pamuğu gibi bi oraya bir buraya attığı video yok mu

Revolution
30.Ağustos.2007, 03:35
Yok abi kimsede maalesef..Ben de çok merak etmiştim.Aslında Türk sağ bek arıyorsak Uğur Kavuk iyi bir alternatif olabilir.Kaç yaşında bilmiyorum ama 2 Uğur sağ bekte iyi olur bence.

Nedvedmania
30.Ağustos.2007, 04:40
Milan Baros Bugünkü Antremana katıldı

Oghuse
31.Ağustos.2007, 18:14
Necati Ateş İspanya'da
Galatasaray'ın, geçen sezonun ilk yarısında Ankaraspor’da, ikinci devrede İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu, İspanyol ekibine bir yıllığına kiralık olarak verdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Real Sociedad’ın, memnun kalması halinde sezon sonunda Necati’nin bonservisini alacağı bildirildi. İspanya’ya bugün gidecek olan Ateş’in yarın medya önünde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Necati Ateş transferiyle çözmek isteyen Real Sociedad’ın güçlü bir kadro oluşturduğu ve sezon sonunda La Liga’ya dönmek için iddialı olduğu kaydedildi. Necati, Real Sociedad’ın 4. Türk oyuncusu olacak. İspanyol ekibinde önceki yıllarda Nihat Kahveci, Arif Erdem ve Tayfun Korkut da top koşturmuştu. Bu arada Real Sociedad sezonun ilk maçında Las Palmas’ı 1-0 mağlup etti."

31.08.2008
Kaynak : Milliyet

King_91
31.Ağustos.2007, 19:24
sonunda necati'den bir haber çıktı . bir kendini toparlayamadı necati kaç senedir . inşallah sociedadda kendini bulur ve avrupada kalır sevdiğim bir oyuncuydu eskiden

erdemzorer10
31.Ağustos.2007, 20:04
Aslında Necati bu seneki sistemimizde çok iş yapabilecek biriydi ..

Uç santrafora yakın oynayabilecek bir oyuncu..(Skibbe nin Leverkusende oynattığı gibi uçta Kieslling - hemen arkasında Barbarez)

ama istenilen formu bir türlü yakalayamadı..yolun açık olsun..

sitte
31.Ağustos.2007, 22:51
Sonunda gitti be

Sheriff
31.Ağustos.2007, 23:35
Küme düşen Sociedad'da bakalım neler yapacak Necati.. Biraz toparlasa kendini yetenek var aslında ama bi toplayamadı sakatlıktan sonra..

deniz.91
01.Eylül.2007, 01:06
Necati kötü bir tercih yapmış almeria gibi takıma falan gitseydi bari

Hugo
01.Eylül.2007, 17:13
Küme düşen Sociedad'da bakalım neler yapacak Necati.. Biraz toparlasa kendini yetenek var aslında ama bi toplayamadı sakatlıktan sonra..

aslında toplamıştı kendini. Belediyede iyi maçlar çıkarmıştı. A

Bizimkiler 1 kere olsun denemediler bu sezon, yanlış yaptılar.

nekop
01.Eylül.2007, 17:21
Baroş yerine Necati'yi kadroda tutup Baroş'a verilen parayla hava toplarına hakim bir forvet alınabilirdi bence...

Revolution
01.Eylül.2007, 18:56
Sociedad çıksın kümeden de Necati yuvaya dönsün.. :)

anilton
02.Eylül.2007, 00:03
Serkan Kurtuluş Galatasaray'da!

Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Bursasporlu genç yıldız Serkan Kurtuluş, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun bugün sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Galatasaray bu transfer karşılığı Bursaspor kulübüne 1 Milyon 250 Bin Avro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray ileride Serkan Kurtuluş'u Avrupa'da bir kulübe satarsa, elde edeceği bonservis bedelinin %30'unu Bursaspor'a verecek.

Bilindiği gibi Beşiktaş'ın Milli oyuncusu Serdar Kurtuluş'un kardeşi olan Serkan Kurtuluş'a uzun bir süredir Beşiktaş kulübü de talipti.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Onurap
02.Eylül.2007, 00:07
oo iyi oldu bu(doğru çıkarsa) sanırım sağbek oynayabiliyor ama fazla izleyemedim kendisini izlyenlerden yorum alabilir miyim?

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:12
NTV spor son dakika haberi geçti :

Serkan Kurtuluş 1 yıl kiralık olarak Galatasaray'da..

çok iyi bir transfer oldu..Türkiye den alınabilecek en iyi sağ bek oyuncusularından biriydi sağ açıkta da oynayabiliyor.. hem de çok genç..

El Comandante
02.Eylül.2007, 00:19
Serkan Kurtulus mc-mr mevkisinde oynamiyor mu ? Sag bekte oynama özelligi varsa iyi.Yetenekli bir genc,takimimiza yararli olur umarim.

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:26
Serkan Kurtulus mc-mr mevkisinde oynamiyor mu ? Sag bekte oynama özelligi varsa iyi.Yetenekli bir genc,takimimiza yararli olur umarim.

sağ bek oynayabiliyor..hatta bildiğim kadarıyla Bursaspor un genç yıldız jenerasyonunun sercanla birlikte en iyi oyuncularından biriydi..

anilton
02.Eylül.2007, 00:29
Serkan'ın asıl mevkii orta sahanın sağı.Barış ne kadar sağ bek oynarsa Serkan'da biraz daha iyisini oynar.Oda orada oynamışlığı olduğu için oynar.Yoksa yetenek olarak o bölgenin oyuncusu değil.Ama G.Saray ihtiyacı olduğu bölge olan sağ bek için aldı heralde.Bence sağ bek için yanlış tercih.Sağ açık için düşünüldü desek bu bölge için bol alternatif var.Arda,Sabri,Aydın,Kewell,Barış,Ayhan,H.Şaş vs...

Orham Şam mükemmel olurdu bu bölge için...

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:31
sağ bek oynama özelliği var..(yani sadece orada oynamışlığından dolayı değil)

ki bence çok doğru bir tercih oldu..uğur gelene kadar oradaki açığı kapatacaktır ..emektar linderoth da kendi mevkisine dönecektir..beni asıl sevindiren bu oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Orhan Şam ın gerçek mevkisinin stoper olduğunu düşünüyorum ben..

Jesus_FB
02.Eylül.2007, 00:33
Kiralık olarak mı alınmış?

Ziya38
02.Eylül.2007, 00:34
Serkan Kurtuluş, Galatasaray'da

Galatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.
Oyuncumuz Necati Ateş, İspanyol Real Sociedad kulübüne 2008–2009 sezonu sonuna dek kiralanmıştır.
Anıl Karaer MKE Ankaragücü, Erhan Şentürk Diyarbakırspor, Fırat Kocaoğlu ve İrfan Başaran Beylerbeyi kulüpleri takımlarında bir sezon boyunca kiralık olarak görev yapacaklardır.
Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi ise 2011–2012 futbol sezonu sonuna dek uzatılmıştır.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/1836.php