Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:35
işte bu daha güzel bir haber..!! NTV spor kiralık sözleşmeden bahsetti ama bonservisini de almışız harika bir haber !! tebrikler yönetim..!

Hugo
02.Eylül.2007, 00:36
Serkan Kurtuluş, Galatasaray'da

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_g2_SerkanKurtulus001.jpg

Güzel haber. Güzel transfer. Necati'ye de hayırlı olsun diyorum.

anilton
02.Eylül.2007, 00:36
Serkan G.Saray'ın değil süper ligde hiç bir takımın sağ bekinde direk oynayabilecek bir futbolcu değil.Dikkat edin "sağ bekinde" diyorum.Ama orta sahanın sağı için yetenekli bir oyuncu.Hızlı ve seri bir oyuncu.Ayaklarıda fena değil...

PesimiSTyLa
02.Eylül.2007, 00:37
Hayırlı olsun

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:37
Bursaspor daha önce Serkan için Beşiktaş tan 4 milyon euro istemişti bonservis olarak..acaba ne kadar ödedik ?? 1.25 milyone euro deniyor..şayet öyleyse çok karlı bir transfer yapmışız..

PesimiSTyLa
02.Eylül.2007, 00:40
Bence cok iyi bir transfer. Benden 7 gün büyük:) Basarılı olacagına inanıyorum.

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:50
Fatih Serkan Kurtuluş
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/OyuncuResimleri/538152.jpg
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : YILDIRIM
Doğum Tarihi : 1 Ocak 1990
Uyruk : TC

Milli takıma çağırılma sayısı : 50

perpetua
02.Eylül.2007, 01:08
Kiralık olarak mı alınmış?

Tarik sezon sonu kontrati bitiyordu ve Bursaspor ile kontrat yenilemeye yanasmiyordu.

Ilk yili kiralik, sezon sonu bonservisi ile yetistirme parasi karsiliginda, veya simdiden yetistirme pasasinin biraz fazlasina bonservisi ile transfer edilmis olabilir.

Lucas Neill
02.Eylül.2007, 01:11
Serkan'ı almamız çok iyi oldu ilerisi içiinde faydalı bi transfer

Crocodile1963
02.Eylül.2007, 01:25
Futbolcu aranan en önemli özellik KARAKTERdir. Ancak bu Serkanda yoktu bütün genç yıldızlarımız sözleşme imzalarken o reddetti. Bursaspor'dan aldığının birkaç kuruş üstünü alarak Gs ye geldiyse aynı şekilde Gsden gider(ÖRN: Aurelio Tsden kaçarak gitti aynı şekilde Fbden ayrıldı) Bunun için en önemli özellik karakterdir futbolcuda.( Atamızda güzel söylemiş " Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim." diye)
Serkan'ın özellikleri ise çok çabuk sakatlanıyor. Futbol kariyeri kısa olmasına rağmen çok uzun sakatlıklar yaşadı ve ikili mücadelelerde çok çabuk pes ediyor fizik gücü yeterli değil. Son durumu ise geçen sene 6 maçta görev almıştı, bu sene ise hazırlık kamplarının hiçbirine katılmadı ve maçlarda görev almadı takımdan uzaklaştırılmıştı kadro dışıydı ve PAF takımla antremanlara katılıyordu.

paco
02.Eylül.2007, 01:33
Futbolcu aranan en önemli özellik KARAKTERdir. Ancak bu Serkanda yoktu bütün genç yıldızlarımız sözleşme imzalarken o reddetti. Bursaspor'dan aldığının birkaç kuruş üstünü alarak Gs ye geldiyse aynı şekilde Gsden gider(ÖRN: Aurelio Tsden kaçarak gitti aynı şekilde Fbden ayrıldı) Bunun için en önemli özellik karakterdir futbolcuda.( Atamızda güzel söylemiş " Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim." diye)
Serkan'ın özellikleri ise çok çabuk sakatlanıyor. Futbol kariyeri kısa olmasına rağmen çok uzun sakatlıklar yaşadı ve ikili mücadelelerde çok çabuk pes ediyor fizik gücü yeterli değil. Son durumu ise geçen sene 6 maçta görev almıştı, bu sene ise hazırlık kamplarının hiçbirine katılmadı ve maçlarda görev almadı takımdan uzaklaştırılmıştı kadro dışıydı ve PAF takımla antremanlara katılıyordu.

Sozlesme imzalamamak ne zamandir beri karaktersizlik oluyor, asil karaktersizlik sozlesme imzalamadi diye takimla kampa goturulmemesi veya idmanlara alinmamasidir.

Crocodile1963
02.Eylül.2007, 01:36
Sana sorarım Sabri son maçlarda niye oynamıyor diye. Ben cevap vereyim istersen SÖZLEŞME YENİLEMEMİŞTİ. Sağ bekte sıkıntı varken ve milli takımın değişmez oyuncusu Sabri elinde bulunuyorken neden Gs oynatmadı???
Coşkun abi seni Bursaspor sayfalarında görelim...

Hugo
02.Eylül.2007, 01:36
Beş yıllık sözleşme imzaladık dediğine göre yönetimin direkt bonservisiyle alınmış olma ihtimali yüksek.

paco
02.Eylül.2007, 01:41
Sana sorarım Sabri son maçlarda niye oynamıyor diye. Ben cevap vereyim istersen SÖZLEŞME YENİLEMEMİŞTİ. Sağ bekte sıkıntı varken ve milli takımın değişmez oyuncusu Sabri elinde bulunuyorken neden Gs oynatmadı???

Sabrinin oynamamasi ile sozlesmesinin bir alakasi yok, bir macdan sonra taraftarlar sabriye tepki koydu sabri de mac sonrasi dengesiz konustu sonrada kadro disi birakildi, adamin kontrati bu sene sonu bitiyor iki sene onceden mi uzatmaya calisacaklar ki bu olaydan sonrada sozlesme imzalamamasina ragmen bir cok macda oynadi. Bugun sozlesme imzaladi.
Ayrica diyelim ki senin dedigin gibi bir olay var bunu Galatasaray yapinca dogru mu oluyor kim yapiyorsa ayip ediyor... Burda konu Sabri veya Galatasaray degil.
Senin bir oyuncuya haksiz yere karaktersiz demen.

PesimiSTyLa
02.Eylül.2007, 01:44
Coşkun abi seni Bursaspor sayfalarında görelim...

Hurafe onlar ;;)

Crocodile1963
02.Eylül.2007, 01:49
Konu amacından saptırlıyor. Dengesiz acıklamalar yaptı diyerek oyuncuyu kesmek ne kadar doğru?
Bursaspor bu işten tek kazançlı çıkan taraftır. 1 sene sonra oyucu serbest olarak gidebilcek iken yaşına göre iyi bir paraya ve %30 transfer hakkıyla satılması başarıdır. Serkan'da Türkiyede kaybolup giden oyuncular arasına ismini yazdıracaktır. Gsde birkaç sezon yedek durur daha sonra Denizli, Antalya gibi takımlara satılır. Teşekkürler...

PesimiSTyLa
02.Eylül.2007, 01:54
Konu amacından saptırlıyor. Dengesiz acıklamalar yaptı diyerek oyuncuyu kesmek ne kadar doğru?
Bursaspor bu işten tek kazançlı çıkan taraftır. 1 sene sonra oyucu serbest olarak gidebilcek iken yaşına göre iyi bir paraya ve %30 transfer hakkıyla satılması başarıdır. Serkan'da Türkiyede kaybolup giden oyuncular arasına ismini yazdıracaktır. Gsde birkaç sezon yedek durur daha sonra Denizli, Antalya gibi takımlara satılır. Teşekkürler...

Kahin falansın heralde:icon_biggrin: Orasını kimse bilemez. Madem kurtuldun bu kadar gerilme, rahat ol. Kurtuldunuz işte:icon_biggrin:

paco
02.Eylül.2007, 01:56

Kardesim kusura bakma ama bos konusuyorsun ne kadar para verildigini ne aldiini nerden biliyorsun?
Ayrica adami sevmedigin icin, sizin takimda kalmadigi icin karaliyorsun veya kendini avutuyorsun...
Dengesiz aciklamalar yapti diyerek takimdan kesmek cok dogru bir karardir ki o aciklamasinda Galatasaray benim icin bitmistir demisti... En azindan sozlesme uzatmadi diye kadroya almamakdan daha karakterli bir davranis...

Crocodile1963
02.Eylül.2007, 02:03
1 Miyon 250 bin € + %30 gelecek satıştan pay.

PesimiSTyLa
02.Eylül.2007, 02:09

Nerde yazıyor?

Addolorato
02.Eylül.2007, 02:11
Galatasaray Gençlere Önem Veren Bir Klüptür Ve Bu Klübe gelen hemen hemen her genç futbolcu mutlaka şans bulup kendini geliştirmiştir lütfen boş konuşmayalım

paco
02.Eylül.2007, 02:11

Kaynak.....?

Crocodile1963
02.Eylül.2007, 02:15
Galatasaray bu transfer karşılığı Bursaspor kulübüne 1 Milyon 250 Bin Avro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray ileride Serkan Kurtuluş'u Avrupa'da bir kulübe satarsa, elde edeceği bonservis bedelinin %30'unu Bursaspor'a verecek.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Emurafu
02.Eylül.2007, 02:21
Galatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Galatasaray.org

5 yıllık imza attık..Oh be sag tarafa adam aldık:D..Bizim bekler ofansa,savunmaya baya yardım edecek sistem öyle..Hakan balta veya ugur uçar gibi:)..Yanlız sag tarafta ciddi sorun vardı bu iyi oldu..Linderoth belkide esas yerine kayacak:)

Serkan Kurutuluşta abisi gibi, MC agırlıklı olup MR,DR,WBR gibi mevkilerde rahatlıkla oynuyabilir. Geleceği parlak,gideceğini zaten kesin gözüyle bakıyorduk. FMde bu sene -9 yaptım. OOkadarda büyütmeyin arkadaşlar,süreklioynarsa kendini daha cok geliştirir.
Çoskun sen iyi bilirsin..Bizim sag bek'te iş yaparmı..En azından sag taraf yine yol geçen hanı olurmu:;)

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 02:36
bonservisi çok uygun fiyata almışısız..geçen yıl Bjk den 4 milyon euro istemişti Bursaspor..

paco
02.Eylül.2007, 02:40
Bursaspor, Beşiktaş’tan Serkan Kurtuluş için servet istedi...

Bursaspor, Serkan Kurtuluş’un bonservis bedelini belirledi. Beşiktaş’ın transferi için büyük uğraş sarfettiği genç yıldız için Timsahlar servet istedi. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Kızıl ile Demirören’in görüşmeleri sürüyor.
Takasa ‘hayır’ Serdar Kurtuluş’un kardeşi Serkan için Bursaspor’un kapısını çalan Beşiktaş’a, Timsahlar’dan şok bir yanıt geldi. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Levent Kızıl, 17 yaşındaki Serkan’ın bonservisi için Kartal’dan 4 milyon Euro istedi. Beşiktaş’ın takas önerisine de sıcak bakmayan Kızıl, nakit para dışında hiçbir öneriyi kabul etmeyeceğinin altını çizdi. Kızıl, yakın arkadaşı olan Murat Aksu ve Yıldırım Demirören’in baskılarına karşın ödün vermedi.

Kartal olmak istiyor
Kardeşinin transferi için devreye Serdar Kurtuluş girdiyse de başarılı olamadı. Serkan’ın Beşiktaş’a gelmeye çok istekli olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Yeteneklerini İstanbul’da sergileyecektir. Umarım iki kulüp bir an önce anlaşır ve transfer gerçekleşir’’ dedi. Levent Kızıl, Serdar’ın Beşiktaş’a gelişinde de 4 milyon Euro istemiş, ancak 1 milyon Euro artı 2 futbolcuya transfer gerçekleşmişti.

25 Aralık 2006 / Pazartesi

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/25/son/sonspo07.asp

Crocodile1963
02.Eylül.2007, 02:40
Coşkun Abi yoğu şu aralar cevap veremiyo araştırmalara falan ben vereyim nasıl olsa her maçını izlemiş biriyiz. Esas yeri dediği gibi MR(Samet Hoca belirttiği gibi) ancak milli takımlarda MC oynadı. Geçen sene zorunluluktan dolayı DR oynadığı maçlar oldu...

Alicanfmfan
02.Eylül.2007, 04:02
Müthiş bir futbolcu oldu mu he :D .Milli takıma da cagrılıp sag kanada amborgo koyacak görrürsünüz..

Revolution
02.Eylül.2007, 05:56
İnşallah yararlı olur Serkan..Hayırlı olsun.

Memedov
02.Eylül.2007, 05:58
Sağ bek olarak alındıysa Serkanın bir faydası olacagını sanmıyorum. Genellikle Ön libero orta saha ve ofansif sağ kanat oynayan bir futbolcudur kendisi.

hayırlısı olsun.

GeNç KaRTaL
02.Eylül.2007, 21:02
Serkan abisi kadar yetenekli bir oyuncu.Hatta ondan daha yetenekli diyenler bile var.Zamanında bizde istemiştik ama Bursa işi yokuşa sürünce gerçekleşmemişti.Kısmet değilmiş.Galatasaray camiasına hayırlı olsun.İyi bir transfer..

erdemzorer10
03.Eylül.2007, 19:48
Serdar Kurtuluş söyledi : Serkan benden daha yetenekli diye..;)

BlackEagle19o3
03.Eylül.2007, 20:37
Serkan da kim ben daha iyiyim mi diyecekti:icon_razz:Sonuçta kardeşi ve destek çıkmak istemiş;)

erdemzorer10
03.Eylül.2007, 20:39
Serkan da kim ben daha iyiyim mi diyecekti:icon_razz:Sonuçta kardeşi ve destek çıkmak istemiş;)

Serdar ın röportajını okumanı tavsiye ederim...savunmaya geçmeden önce..;)

deniz.91
04.Eylül.2007, 00:56
Serkan geleceği olan bir oyuncu hayırlı olsun sağ kanada iyi bir alternatif

anilton
04.Eylül.2007, 01:57
Doğrudur arkadaşlar Serkan daha yeteneklidir.Ama yetenekli olmak ondan daha iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez.Çok basit G.Saray'dan bir örnek.Eskişehir'de kiralık olan Oğuz Sabankay M.Topal'dan çok çok daha yeteneklidir ama...

erdemzorer10
04.Eylül.2007, 02:01
Ben zaten Serkan ın Serdar dan daha iyi bir oyuncu olduğunu söylemedim arkadaşım..sadece Serdar ın yorumunu dile getirdim..

anilton
04.Eylül.2007, 02:11
Ben sana cevap vermedim zaten.Sadece kendi fikirlerimi söyledim.Seninle bir alakası yok yani...

erdemzorer10
04.Eylül.2007, 07:55
Bende zaten sen olduğundan dolayı değil düzmantık bir cevap verdiğinden dolayı sana cevap vermek zorunda kaldım ..bilgilen diye..

RsTxLqq
04.Eylül.2007, 08:06
diğer arkadar Ben ile başlayan bi mesaj yazmassa daha iyi olur
Serkan a gelince bence serkan sağ bek yokluğunda orada oynayabilen genç yetenek olarak alınmıştır

erdemzorer10
04.Eylül.2007, 08:48
diğer arkadaş BEN isem eğer düzmantıkla konuşulanı düzeltiyorum..doğrusunu bilsin diye herkes..

neyse konu amacından uzaklaşıyor..

Galatasaray bu sene parmak ısırttıracak transferler yaptı ve bunun son halkası da Serkan oldu gelecek sene 1 en fazla 2 transfer yapılarak takımın eksik yerleri doldurulur ve bu yeni oluşum yoluna devam eder..

tebrikler yönetim teşekkürler yönetim !!! başkan Adnan Polat ise sözünde durup yıldız transfer yaptığı , Türkiye nin en iddalı takımını 2 yıl gibi kısa bir sürede oluşturup bir de kupa kaldırdığı için ayrı bir tebriği hakediyor zaten..! yolun açık olsun Galatasaray ..

garydelgadov
04.Eylül.2007, 09:05
Gerçekten harika transferLer yaptı yönetim.

erdemzorer10
04.Eylül.2007, 09:14
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/384/B_478019a69b9a04d755a379a99673cf0f.jpghttp://www.galatasaray.org/images/galeri/86/384/B_cd637964e749784a8ed0a6d23e5deee9.jpghttp://www.galatasaray.org/images/galeri/86/384/B_7092518390d948a7295ec844fbee08b6.jpghttp://www.galatasaray.org/images/galeri/86/384/B_c58b1932e1481def1403622da9a2561c.jpg

imza töreninden dakikalar..(23 numara uğurlu gelir umarım,güzel bir numara seçmiş:))

PesimiSTyLa
04.Eylül.2007, 09:23
Bu sene aldığımz oyuncular da yakışıklı-karizma .:D

Meira
Baros
Kewell
De Sanctis (Karizma)
Yaser
Şimdi de Serkan :D

Alicanfmfan
04.Eylül.2007, 14:02
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/384/B_c58b1932e1481def1403622da9a2561c.jpg

imza töreninden dakikalar..(23 numara uğurlu gelir umarım,güzel bir numara seçmiş:))

Adnan Sezgin'e bakar mısınız kim bilir neler düşünüyor :zuhaha :D

PesimiSTyLa
04.Eylül.2007, 22:41
Aklı Oliveria'da kaldı !..

Galatasaray'da transfer döneminin yıldız yöneticisi Haldun Üstünel, dünyaca ünlü isimleri almalarına rağmen aklının Real Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Oliveria'da kaldığını söyledi.

Üstünel, Oliveira için çok uğraştıklarını belirtirken, "Tam anlaştık derken hep son anlarda sorunlar çıktı. En son olarak kendisini ikna etmiştik ama bu kez de kulübü bonservis fiyatını artırdı. Biz de vazgeçmek zorunda kaldık. Ancak yine de çok önemli transferlerle kadromuzu güçlendirdiğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kewell, Meira, De Santis, Baros gibi isimleri transfer etmenin kolay olmadığını vurgulayan Üstünel, " Adnan Sezgin'le birlikte aylarca gecemizi gündümüze kattık. Onlarca ülke dolaşıp, kilometlerce yol kat ettik ve sonunda istediğimiz oyunculara imza attırdık. Bu konuda içimiz rahat ne kadar doğru ve isabetli transferler olduğunu ilerleyen haftalarda herkes görücek " dedi.

Haldun Üstünel, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleri ve ligdeki futbol için yapılan eleştirileri yanıtlarken de " Sezon başı hazırlık kampı sakat ve milli oyunculardan yoksun şekilde geçti, tam takım olarak çalışamadık üstüne bazı oyuncuların kampta sakatlanması,transferlerin gec katılması ve uyum sürecinin aşılması alınan sonuçlarda etken. ama ilerleyen günlerde herkesin daha iyi ve seyir zevki yüksek bir Galatasaray izleyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" yorumunu yaptı...

Antalyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam eden sarı kırmızılılarda yeni transfer Serkan Kurtuluş girdiği ikili mücadele sonuda hafif bir sakatlık geçirdi. Genç oyuncunun durumun ciddi olmadığı belirtildi.

erdemzorer10
04.Eylül.2007, 23:36
gerçekten 2 yıldır müthiş çalıştılar..hatta bir ara Adnan Polat : Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin için ; yakında eşleri eve almayacak diye bir espri yapmıştı..:D

helal olsun yönetime..2 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye nin her alanda en iyi kadrosunu oluşturdular..tebrikler..!!

Onurap
04.Eylül.2007, 23:49
Adnan Sezgin'e bakar mısınız kim bilir neler düşünüyor :zuhaha :D

Adam uykusuz kalmış belli :)

Revolution
05.Eylül.2007, 06:04
Gerçekten bu sene Adnan Sezgin,Haldun Üstünel,Adnan Polat 3lüsüne helal olsun..Teknik direktör hariç muhteşem bir kadro kurdular.

Emurafu
05.Eylül.2007, 06:09
Haldun üstünel artık rahat rahat uyuyabilir..Tabi Uyumayı unutmatıysa.:n:

Orce
05.Eylül.2007, 19:56
Vay Be Kım Derdı Boyle Bı Kadro Kurucaz Dıye

3-4 Ay Once Soyleseler Kımse Inanmazdı
Ama Yenı Yonetımımız Muthıs Bır Transfer Calısması Gosterdı
Tartışmasız Tr'nin En İyi Kadrosunu Kurduk

Adnan Sezgın ve Haldun Ustunel Nerdeydınız Bu Zamanda Kadar Ya :)
Ozellıkle Adnan Polat'ında Hakkını Vermek Lazım Cok İyi Bır Ekıp ve Projeler Hazırladı

Bundan Sonrası Futbolculara Kaldı
İnşallah Uyum Sorunu , Şanssızlık , Sakatlık vs.. Yaşamayız
2000 Yılından Sonra Kurulan En İyi Kadro
Gercekten Avrupa Kupaları Icınde Cok İddia'lı Bı Kadromuz Oldu.Ben Çok Ümitliyim Takımımızdan

Yakında Bır Ilk Gerceklesebılır
Man Utd. , Real Gıbı Takımlar FutbolCU Yerıne Adnan Sezgın ve Haldun Ustunel'i Transfer Ederek Yonetıcı Transferı Gerceklestıren Ilk Takım Olursa Kımse Sasırmasın :)

sitte
05.Eylül.2007, 22:50
Açıkçası son yılların en iyi kadrosu yerine ben en çok ismi duyulmuş kadrosu diyorum gelenler kaliteli ancak hoca ya bizde patlayabilir ya da hiç birşey veremeyip bizim adımızda ezilir.

Hoca konusunda tek korkum biz müzesi kupalarla dolu bir takımız hoca ise henüz kupa yüzü görmemiş kupa kaldıramamış biri bu bakımdan belki takımın adını ve kalitesini kaldıramayabilir.

Şu andaki sıkıntı da zaten bu takımın altında ve iyi niyeti sayesinde futbolcuların altında ezilmiş durumda.Eğer ben bu kadar iyi kadronun başındayım kendime gelmem ve bu oyuncuların hocasıyım diye kendine gelir ve biraz futbolcular üstünde baskı kurarsa birşeyler olur.Serkan Kurtuluş için herkes fmyi göze alarak müthiş diyor ancak böyle söyleyen arkadaşların çoğu bu futbolcuyu hayatlarında belki hiç izlemediler o yüzden kimse müthiş,harika gibi yorumlar yapmasın takıma girsin , oynasın ne olup olmadığını görücez tabii ki inşallah bize uzun yıllar hizmet edecek kalitededir .

GeNç KaRTaL
05.Eylül.2007, 23:14
Yonetıcı Transferı Gerceklestıren Ilk Takım Olursa Kımse Sasırmasın

Yanlış bilmiyorsam Chelsea Man.UTD'den Peter Kenyon'u transfer etmişti.

nekop
05.Eylül.2007, 23:42
Yanlış bilmiyorsam Chelsea Man.UTD'den Peter Kenyon'u transfer etmişti.

Evet bu şekilde birçok transfer yapılıyor ama bizim ülkemizde hatırlamıyorum ben belki Türkiye'den giden ilk yönetici falan olabilir.

Revolution
05.Eylül.2007, 23:53
Hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını..Haldun Üstünel'e 20 Milyon Euro versinler verelim.:p :zuhaha Ama öyle birşey olacağını sanmıyorum.

GeNç KaRTaL
06.Eylül.2007, 03:08
Evet bu şekilde birçok transfer yapılıyor ama bizim ülkemizde hatırlamıyorum ben belki Türkiye'den giden ilk yönetici falan olabilir.

Türkiye'de şöyle bir şey olmuştu.Beşiktaş'ta Futbol Şube sorumluluğunu 2 milyon dolar vererek satın almıştı Abdi Celalettin Kolot.:icon_biggrin:

Onurap
24.Mayıs.2008, 14:37
Aydını vereceklerini hiç sanmıyorum haber balon transfer doğru olabilir ama takasta kullanılan oyuncular onlar olamaz..