View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Burak Duran
10.Haziran.2007, 17:23
ben takimda alman istemiyorum insallah gelmez
Xipe Totec
10.Haziran.2007, 19:14
oyuncularla anlaşabilen genç oyuncuları maçlara motive edebilen bi hoca olsunda gerisi yavaş yavaş gelir.. bende alman olması taraftarı değilim ama eldeki en iyi seçenekte skibbe galiba..
Burak Duran
10.Haziran.2007, 19:27
Serhat Akın’a imza çağrısı!
BELÇİKA’NIN Anderlecht takımında başarılı olmasına rağmen mutsuz olan Serhat Akın’a Galatasaraylı yöneticilerin “Bonservisini de al imzaya gel” çağrısında bulundukları iddia edildi. Belçika gazetelerinde Serhat Akın’ın yeni sezonda sarı-kırmızılı takımda top oynamasının önünde engel kalmadığı vurgulandı. Serhat’ın menajeri de Galatasaraylılar da sıkı temasta.
Skibbe pusuda
Bayer Leverkusen’in eski teknik patronu Galatasaray ile her konuda anlaştı. Ancak sarı-kırmızılı yöneticiler Fransız Alain Perrin’den gelecek cevabı bekliyor
GALATASARAY’DA uzun süredir gündemi meşgul eden teknik direktör konusunda sona yaklaşıldı. Önceki akşam Başkan Adnan Polat, İkinci Başkan Yiğirt Şardan, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Genel Müdür Adnan Sezgin birlikte yaptıkları toplantıda Michael Skibbe ve Perrin arasında oylama yapıldı. Toplantı sonunda ismi ağır basan Skibbe İstanbul’a çağrıldı. Alain Perrin ise bekleme pozisyonuna alındı. Galatasaray’In prensip anlaşmasına vardığı Skibbe’nin yıllık 1 milyon 800 bin euro istediği öğrenildi. Fiyatı aşağıya çekmek için Alman çalıştırıcı ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yöneticiler daha sonra anlaşmaya vardılar. Skibbe transfer listesini gözden geçirdikten sonra tekrar gelmek üzere İstanbul’dan ayrılıp Almanya’ya uçtu. Perrin’den son dakikaya kadar cevap bekliyorlar. Perrin’den beklenen yanıt gelmezse Galatasaray Skibbe’yi imza için çağıracak
Gekas sürprizi
Galatasaray’ın gündemine ‘Komşu’nun ünlü golcüsü düştü... Gekas’ı Leverkusen’e Skibbe kazandırmıştı!
TRANSFERE çok yönlü ataklarla devam eden Galatasaray’ın adını sır gibi gizlediği golcü adaylarından birinin Leverkusen’de top koşturan Thefanis Gekas olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın teknik patron olarak düşündüğü Skibbe’nin de öğrencilerinden olan Gekas, Yunanistan Milli Takımı’nın Euro 2008’deki en büyük gol ümidi. Bonservis bedeli 7 milyon euro olan Gekas’a Skibbe hayran... Skibbe Gekas’ı Bochum’dan Bayer Leverkusen takımına transfer etmişti.
Kaynak: Fotospor
Burak Duran
10.Haziran.2007, 19:56
2008-2009 sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Beylerbeyi, Galatasaray'dan Serdar Keşçi, Fatih Sercan Ekinci, Gür Ege Gürel ve Mehmet Düz ile 1 senelik sözleşme imzalamıştır.
Beylerbeyi Spor Kulubu
IcedEarth
10.Haziran.2007, 20:05
Serhat Akın'ın alınacağını zannetmiyorum. Alınırsa bence yanlış bir hamle olur. Fenerbahçe'ye misilleme yapmaya çalışmak bize hiçbir şey kazandırmaz bence...
deniz.91
10.Haziran.2007, 20:13
GS Serhat Akını falan alarak misilleme yapamz zaten illa mislleme yapacaksa Tuncayı alsın :P
El Comandante
10.Haziran.2007, 20:18
Yav inanmayin su misilleme haberlerine,basini tanimiyormus gibi davranmayin.
Fenerbahce Emre´yi alinca basina büyük malzeme cikti,hep Galatasarayin misilleme yapacagini falan düsünüyorlar ve bu dogrultuda yaziyorlar.
IcedEarth
10.Haziran.2007, 21:23
Yav inanmayin su misilleme haberlerine,basini tanimiyormus gibi davranmayin.
Fenerbahce Emre´yi alinca basina büyük malzeme cikti,hep Galatasarayin misilleme yapacagini falan düsünüyorlar ve bu dogrultuda yaziyorlar.
Zaten inanmıyorum, orası ayrı konu da, eğer gerçekten yürütülüyorsa böyle işler gereksiz bir durum olur bence. Yoksa yürütüldüğüne inandığım filan yok.
Nocna Mora
10.Haziran.2007, 22:02
2008-2009 sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Beylerbeyi, Galatasaray'dan Serdar Keşçi, Fatih Sercan Ekinci, Gür Ege Gürel ve Mehmet Düz ile 1 senelik sözleşme imzalamıştır.
Beylerbeyi Spor Kulubu
Kiralık mı?Satılık mı?
Onurap
10.Haziran.2007, 22:09
beybelrbeyi bizim zaten satılkta olsa farketmez isrediğimiz zaman bedavaya geri alabiliriz..
yunusgs
11.Haziran.2007, 04:19
Evet Beylerbeyi nasıl olsa pilot klübümüz.
El Comandante
11.Haziran.2007, 04:36
Kamuoyuna Açıklama
Yeni futbol sezonunda görev üstlenecek Teknik Direktörümüz ile ilgili görüşmeler sonuçlanmak üzeredir.
Bazı detaylı çalışmaların tamamlanması ve sözleşmenin neticelenmesinin ardından Galatasaray Profesyonel Futbol Takımımızın yeni Teknik Direktörü, resmi sitemiz www.galatasaray.org’dan kamuoyuna açıklanacaktır.
Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Ouzy
11.Haziran.2007, 04:55
10 gündür teknik direktörümüz belli diyorlar zaten.
Yok abi yok, Riva'yı satana kadar takımın adam olması çok zor.
Burak Duran
11.Haziran.2007, 04:56
valla baydi bu teknik direktor olayi.. Okadar olayin ustune Skibbe gelcek ben ona yaniyorum
Onurap
11.Haziran.2007, 06:12
Skibbe feldkamp gibi değil oyuncularla iyi geçinen bi hoca..Katı dsiplini felan yok..Lincolnlede olumlu anlaşacağını düşünüyorum..Bence gelmeden asıp kesmeyin ben iyi birisi olduğunu düşünüyorum hatta galatasaray kariyerinde bir çıkış noktası olabilir onun için..Leverkusen son hafta yenilmeseydi büyük ihtimalle görevine devam ediyor olucaktı..Bence potansiyelli bi hoca..Perrin gelirse ben asıl onun sorun çıkaracağını düşünüyorum..
19_SeRDiNÇ_05
11.Haziran.2007, 06:18
Lyon'a bu sezon çifte zafer tattıran Fransız teknik adam, Alman Skibbe'ye ağır bastı
Sarı-Kırmızılı yönetim kesin anlaşma aşamasına geldikleri Michael Skibbe'den vazgeçip, Fransız Alain Perrin ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Bir gün öncesine kadar Michael Skibbe ile görüşmeleri çok olumlu çizgiye getiren ve son olarak Alman hocayı gizlice pazar günü İstanbul'a getirip görüşen sarı kırmızılı yöneticiler, bir kez daha çark edip Skibbe'yi ikinci plana attılar.
Başkan Adnan Polat, Olimpic Lyon ile sorunlu ayrıldığı için Alain Perrin ile ilgili kuşkular taşıyor ve Skibbe'yi öncelikle Galatasaray'ın teknik patronu olarak göreve getirmeyi planlıyordu. Ancak Perrin ve menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu çizgiye gelmesi ve Fransız teknik adamın eski kulübü ile yaşadığı sorunlarda hatasının olmadığının ortaya çıkması üzerine bu kez Perrin, G.Saray'ın gündeminde yeniden birinci sıraya yükseldi. Futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da Skibbe yerine Alain Perrin'e tercihlerini kullanınca Fransız teknik adamın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması ağırlık kazandı.
Kaynak: DHA
10.06.2008
Addolorato
11.Haziran.2007, 06:49
valla artık öyle bi durumdayımki kim gelirse gelsin valla...
Burak Duran
11.Haziran.2007, 06:53
Heryerde suanda perrin ismi one cikiyor su saatlerde sabah skibbe diyenler simdi perrin diyor
Oghuse
11.Haziran.2007, 07:32
Yanlış duymadıysam yarın açıklanacakmış yeni T.D..
GeNç KaRTaL
11.Haziran.2007, 07:55
Yönetim sanırsam Skibbe'den tam emin değil ve onun için diğer alternatiflerle görüştüğü için bu kadar uzadı bu teknik direktörün belirlenme olayı.Bakalım Perrin mi gelecek yoksa Skibbe mi?
Emurafu
11.Haziran.2007, 07:57
HESAPTA OLMAYAN BİR TRANSFER!..
Haberi yazdırın 10 Haziran 2008 17:09
Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör arayışları birinci plandayken sürpriz bir gelişme yaşandı ve Galatasaray’ın yabancı bir kaleciyle anlaştığı iddia edildi.
Bu kalecinin Bolton’un yedek kalecisi olan Ali Al-Habsi olduğu öğrenildi.
Bolton’un birinci kalecisi Jaskelainen’in sakatlanmasının ardından İngiltere Premier Ligi’nin son 10 haftasında Bolton kalesinde çok başarılı bir performans sergileyen ve takımının ligde kalmasında önemli rol oynayan Ummanlı kaleci herkesin dikkatini toplamıştı.
Ummanlı Ali Al-Habsi, 27 yaşında ve 1.94 boyunda.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Al_Habsi hakkında biraz bilgi verim:D..Al habsi gününde olursa tek basına maç alır..Buseneki chelsea maçını hiç unutmuyorum.Daha önce norveçde yılın kalecisi seçilmişdi..Çok dikkat çekiçi yönleri var.Pozisyon alması kötü sanırım.
Eger haber dogru ise;);Yararlı olurmu veya olmazmı bunu zaman gösterecek..Bu arada Yeni hoca yarın'a sarkttı:D
Yarın sag gösterip sol vurmasınlarda;)
GeNç KaRTaL
11.Haziran.2007, 08:17
Eğer kaleci alınacaksa İsaksson'un ismi geçiyordu bi ara.Bence o adam alınabiliyorsa alınsın.Ben beğeniyorum.İyi kaleci bence.
Emurafu
11.Haziran.2007, 08:20
Bu akşamki maçta isaksson'u begendim:)
Onurap
11.Haziran.2007, 18:18
Kiessling iddiası
Takımın başına getirecekleri yeni teknik direktörü açıklamaya hazırlanan yönetimimiz, futbolcu transferi girişimlerini de hızlandırdı. Sarı-Kırmızılılar, son olarak birçok kulübün peşinde olduğu 1984 doğumlu Alman futbolcu Stephan Kiessling’i gözüne kestirdi. İki yıldır Bayer Leverkusen’de forma giyen ve Alman ekibinin UEFA Kupası’nda Cim Bom’u 5-1 yendiği maçta 2 gol birden atan 1.91’lik santrfor için tam 5 milyon Euro’nun gözden çıkarıldığı öne sürüldü. ‘Misyonumu tamamladım’
İki sezondur ter döktüğü Leverkusen’deki misyonunu tamamladığına inanan ve Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek isteyen Kiessling’in, Cim Bom’a gelmeye oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi de, 37 yaşına gelen ve kulüple ilişiği kesilen Hakan Şükür’ün yerine Alman golcüyü ‘pivot santrfor’ olarak kullanmanın hesapları içinde. Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası’nda çıktığı 12 maçta 7 gol kaydeden Kiessling, Alman Milli Takımı’nda sadece 1 kez görev almıştı.
KİESSLİNG KİMDİR?
Ülkesi: Almanya (1 maç)
Kulübü: Leverkusen (63 maç, 17 gol)
Yaşı: 24
Mevkii: Santrfor
Boyu: 1.91
Önceki kulüpleri: Nürnberg (63 maç, 17 gol)
Kaynak: Fanatik
YusufT
11.Haziran.2007, 18:49
Jääskeläinen ikisindende iyi :)
Ne zaman belli olacak bu t.d?
Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2007, 18:51
Serhat haberi yalan. Büyük bir ihtimal Es-Es alacak Serhat'ı. Ayrıca bence akşama t.d. açıklanır ve bir transferde açıklanır. Perrin gelirse Skibbe'den iyi olur. Ayrıca Al-Habsi transferi devre arasındada çıkmıştı bence balon.:)
Lucas Neill
11.Haziran.2007, 20:03
G.Saray Kulübü Divan Kurulu toplantısı'nda bir konuşma yapan başkan Adnan Polat, Alternatif teknik direktörlerle görüşmelerinin sürdüğünü ve 1 hafta içinde mutabakata varılarak bu ismi açıklayacağını ve 3 yıldız oyuncuyu kadroya katacaklarını söyledi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam eden Divan Kurulu toplantısında bir konuşma yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Alternatif teknik direktörlerle 2'şer defa görüştüklerini belirterek, "Görüşmeler sonrasında mutabakata varamadık. Bunun için de bu isimleri sizlerle paylaşamıyorum. Şu anda sözleşme aşamasındayız 1 hafta içerisinde sözleşmeyi imzalayacağız. Galatasaray olarak Uluslararası bir teknik direktör getireceğiz. Medya da çıkan teknik direktör haberlerimizin yüzde 95'i yalan. biz
Galatasaray olarak Uluslararası bir teknik direktör ve 3 yıldız oyuncu transfer edeceğiz. Bunları da en yakın zamanda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Polat, Seyrantepe Projesi'nde yaşanan gelişmelerin kendilerini mutsuz ettiğini belirterek, "Bu projenin ağır işlemesi bizi kulüp olarak mutsuz ediyor. Ama bizim burayla ilgili projelerimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı.
Bu arada, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Küçükçekmece'ye taşıyacaklarını belirten Polat, Florya'da ki tesisiler için "Dünyanın en pahalı arazilerinden biri olan Florya Metin Oktay Tesisleri'ni bu şekilde harcayamayız" ifadelerini kullandı.
11.06.2008
Kaynak : İHA
yunusgs
11.Haziran.2007, 20:57
Ya bir türlü gelemedi teknik direktör salı da geçti.
Emurafu
11.Haziran.2007, 21:01
Baskan'in konusmalarini tv izledim..Baskan 3 yildiz demedi.3 oyuncu dedi..Medya hemen yildiz kelimesini eklemis.Hala hoca açiklanmadi.
Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:05
Durmadan buraya bakiom, haber sitelerine bakiom ne zaman aciklancak su teknik direktor
yunusgs
11.Haziran.2007, 22:06
Bu gidişle Ağustosta bile açıklanamayacak :mad:
Onurap
11.Haziran.2007, 22:08
Bu kadar beklemeye değer biri gelse bari : (
YusufT
11.Haziran.2007, 23:47
Amatörlük iste, ne yaparsin..
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 00:17
Gelende zaten basın ve yöneticiler yüzünden apar topar ülkesine kaçıyor...
eGowiCh
12.Haziran.2007, 02:15
http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1288_GSKLOGO_B.jpg
Yeni Teknik Direktörümüz Michael Skibbe
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın teknik direktörlüğü görevine Michael Skibbe getirilmiştir. Kulübümüz ile Alman teknik direktör arasında 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Galatasaray.org
C h A o S
12.Haziran.2007, 02:23
Yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun.İnşallah Skibbe ile başarılı bi sezon geçiririz.
Varonil
12.Haziran.2007, 02:24
Michael Skibbe hayırlı olsun Galatasaray camiasına ..
BlackEagle19o3
12.Haziran.2007, 02:25
Hayırlı uğurlu olsun.Emrah abi çok istiyordu bu adamı,Scout diyip diyip duruyordu:D
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 02:26
Skibbe hayırlı olsun. İnşallah iyi iş çıkarır.
Onurap
12.Haziran.2007, 02:27
İnşallah faydalı olur skibbe : )
El Comandante
12.Haziran.2007, 02:31
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/9_199069_13FAN10SKIP-B-Y280.jpg
Hayirli olsun Skibbe.InsAllah Galatasarayimiza yararli olur.
Genc futbolculara verdigi önem büyük,takimda genc ve Almanca bilen kisinin coklugu nedeniyle Skibbe tercih edilmistir.Ve kendisinin gelecegi parlaktir.
YusufT
12.Haziran.2007, 02:35
G.SARAY'IN HOCASI BELLİ OLDU!..
http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=46999&archieve=) 11 f_write_month(6)Haziran 2008 19:04
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46999_1_080611190422.jpg
Galatasaray'da hafalardır beklenen açıklama geldi ve sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü açıklandı !.. Galatasaray'dan yapılan açıklamaya göre sarı kırmızılıların gelecek sezonki teknik direktörü Michael Skibbe oldu !..
İŞTE GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA..
"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın teknik direktörlüğü görevine Michael Skibbe getirilmiştir. Kulübümüz ile Alman teknik direktör arasında 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Michael Skibbe
4 Ağustos 1965 doğumlu olan Michael Skibbe, 2004 yılına kadar Alman Milli Takımı'nda Rudi Völler'in yardımcısı olarak görev yaptı.
Profesyonel futbolculuk kariyerine Schalke'de başlayan Skibbe, 1984-1986 yılları arasında Schalke 04’de forma giydi. Daha sonra üç kez çapraz bağları kopan Skibbe, erken yaşta futbola veda etmek zorunda kaldı.
1989 yılında Borussia Dortmund’un genç takım hocalığına getirilen Michael Skibbe, 1998 yılında A takımın başına geçti. 32 yaşında Borussia Dortmund’un teknik direktörü olurken aynı zamanda Bundesliga tarihinde takım çalıştıran en genç hoca unvanını kazandı. Michael Skibbe 1 buçuk yıl sonra görevinden ayrıldı.
2000 yılında Rudi Völler ile birlikte Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul etti ve Almanya'yı çalıştırmaya başladı. Almanya'nın 2004 Avrupa Şampiyonası'nda ilk turda elenmesinin ardından Rudi Völler ve Michael Skibe görevlerinden ayrıldı.
Daha sonra Alman Futbol Federasyonu'nda çalışan Skibbe, Ekim 2005'te Bayer Leverkusen ile anlaştı ve o tarihten bu sezon sonuna kadar Alman ekibinde teknik direktörlük yaptı. Bayer Leverkusen geçtiğimiz sezon Bundesliga’da 34 maçta 51 puan toplayarak sezonu 7. sırada tamamladı."
PesimiSTyLa
12.Haziran.2007, 02:39
Hayırlı olsun diyelim, benim onun hakkındaki görüşüm pesimist, kendisinden emin degilim. Umarım yanılırım.
El Comandante
12.Haziran.2007, 02:43
Hayırlı olsun diyelim, benim onun hakkındaki görüşüm pesimist, kendisinden emin degilim. Umarım yanılırım.
Olm nickinde yaziyor senin karamsar birisi oldugun,bu konu hakkinda baska bir yorum beklenemezdi senden zaten :D
Bakalim insAllah yüzümüzü kara cikarmaz,bize cok katkilari olur.Umutluyum ben (=
CeSC FaBReGaS
12.Haziran.2007, 02:43
Ben Skibbenin kendisini Galatasarayda kanıtlayacagını ve bizde güzel başarılara ulaşacagına inanıyorum.Tek yapmamız gereken sabırlı olmak ve her ne olursa olsun hocamızın arkasında durmaktır.
Aykan19o3
12.Haziran.2007, 02:46
Hayırlı Olsun Skibbe iyi antrenör
PesimiSTyLa
12.Haziran.2007, 02:47
Pesimist olmak en iyisi olm sonradan basarısız oldugunda zaten birsey beklemiyordum diyip üzülmezsin. Basarılı olursa da birsey kaybetmez, extradan mutlu olursun. :)
Ouzy
12.Haziran.2007, 02:52
Hayırlı uğurlu olsun. Pek ümitli değilim ama...
El Comandante
12.Haziran.2007, 02:58
Pesimist olmak en iyisi olm sonradan basarısız oldugunda zaten birsey beklemiyordum diyip üzülmezsin. Basarılı olursa da birsey kaybetmez, extradan mutlu olursun. :)
Ama UMUT,GÜVEN basariyi getiren önemli etkenlerdir.(=
a.arıcı-11
12.Haziran.2007, 03:06
Galatasaraya hayırlı olsun.Ama bence sonu Kalli'den farklı olmaz.
Addolorato
12.Haziran.2007, 03:12
Elimizdeki bütçeyle getirebileceğimiz en iyi td yi getirdik bence
Onurap
12.Haziran.2007, 03:14
Evet skibbe nin karizması yok..Ayrıca biraz güven eksikliği var tabi bunlar sadece hissettiklerim..
Burak Duran
12.Haziran.2007, 03:22
yandik diyorum baska birsey demiyorm
Ouzy
12.Haziran.2007, 03:25
Riva'yı satana kadar bize rahat yok, söylüyim.
Lionel Andres Messi
12.Haziran.2007, 03:26
hayırlı olsun.galatasarayımıza.
umarım iyi biridir.
Sirius Black
12.Haziran.2007, 03:43
Fiyata göre en iyisi hayırlı olsun.
Revolution
12.Haziran.2007, 04:13
skibbenin fazla birşey yapacağını düşünmüyorum..ama elinden geleni yapacaktır.
yalnız haddim değil belki ama pesimistlik bir şeye hazırlandıktan sonra başarısız olunca banane ya demek değildir.yani herşeyi karamsar düşünmek değildir.bir olayın sonunun iyi yönlerine yoğunlaşmaktan çok kötü yönlerine yoğunlaşığıp,o kötü yönleri aşmaya çalışmaktır..anlam çelişkisi yaşanmasın bence
anilton
12.Haziran.2007, 04:25
Skibbe G.Saray'a ve Türk futboluna hayırlı olsun...
Xipe Totec
12.Haziran.2007, 04:27
hayırlı olsun camiamıza... çok şey bekliyorum kendisinden bakalım... inş yüzümüzü kara çıkarmaz..
YusufT
12.Haziran.2007, 04:27
Insallah Anil insallah
Defuser
12.Haziran.2007, 04:34
Hatamız burada başlıyor. Hiçbir hocayla 2-3 senelik bir sözleşme imzaladığımızı hatırlamıyorum. Başarı için istikrar ve süreklilik gerekir, eldeki kısıtlı imkanlarla hoca istediklerini hemen gerçekleştiremeyebilir. Belli bir plan dahilinde, gerçekçi hedefler konularak, asıl isteğe adım adım gidilmelidir. Ancak sabırsız işte bizim milletimiz her konuda olduğu gibi bunda da. Sadece Galatasaray için değil tüm Türk takımları için geçerli bu söylediklerim.
Kısacası Skibbe'ye şans tanınmalı. Genç ve istekli bir hoca. Hayırlı olur inşallah.
IcedEarth
12.Haziran.2007, 04:43
Gördüğüm teknik direktörler arasında en sevdiğim Eric Gerets'ti. Umarım Skibbe bu bnayrağı onun elinden alır ve bize beklenilen başarıları getirir.
ibo
12.Haziran.2007, 04:44
Artık takımımızın teknik direktörü skibbe oldu. Bu saatten sonra olumsuz yorum yapmak bir şeyi değiştirmeyeceğine göre, skibbe'ye destek olmamız gerekiyor. Biz taraftar olarak skibbeye güveneceğiz, destek olacağız ve izleyip, tanıyacağız skibbe'nin sistemini...
Emurafu
12.Haziran.2007, 05:53
Ahlar Vahlar yapılacak bir hoca degil bence.İbo'nunda dedigi gibi bir destek'imizi verecegiz..Herseyi zaman gösterecek...
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 05:56
Eray Fırat'ta Beylerbeyi ile 1 yıllık sözleşme imzalamış...
Kaynak: Resmi Site
Emurafu
12.Haziran.2007, 05:58
Eray için'de hayırlısı olsun..İrfan'ı falanda göndersek iyi olur:)..Tabi takım çok'ta genç olmasın:D.Abileri Mustafa papen var:D
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 06:55
İrfan'ı gönderseler iyi olur aslında...
sitte
12.Haziran.2007, 07:33
Papen Mustafa ayrıldı Beylerbeyi'nden...
GeNç KaRTaL
12.Haziran.2007, 09:10
Galatasaray'da en sonunda belli olmuş teknik direktör belirsizliği.Sanırım çoktandır anlaşılmıştı Skibbe ile ama diğer alternatiflerle görüşmelerden dolayı uzadı açıklanması.Skibbe Galatasaray camiasına hayırlı olsun..
perpetua
12.Haziran.2007, 13:12
Hatamız burada başlıyor. Hiçbir hocayla 2-3 senelik bir sözleşme imzaladığımızı hatırlamıyorum. Başarı için istikrar ve süreklilik gerekir, eldeki kısıtlı imkanlarla hoca istediklerini hemen gerçekleştiremeyebilir. Belli bir plan dahilinde, gerçekçi hedefler konularak, asıl isteğe adım adım gidilmelidir. Ancak sabırsız işte bizim milletimiz her konuda olduğu gibi bunda da. Sadece Galatasaray için değil tüm Türk takımları için geçerli bu söylediklerim.
Kısacası Skibbe'ye şans tanınmalı. Genç ve istekli bir hoca. Hayırlı olur inşallah.
Istikrar var esasinda.
Ayni teknik direktor olmasa da bir istikrar var. Turk futbolcusu (ozellikle Galatasaray alt yapisindan cikanlar) teknik olarak iyi ancak zihinsel ve/veya fiziksel gelisimi tam olarak gerceklesmemis durumda A takima cikiyor. Almanlarin isi de futbolculari hem zihinsel hem de fiziksel acidan ust duzeye cikartmak. Milli takimi izliyorsunuz, kimin ne zaman nereye kosacagi, nereye pas verecegi belli. Rakip de biliyor Alman'in nasil oynayacagini. Ama yine de Almanlari deviremiyor. Deviremiyor cunku Almanya cok az hata yapiyor ama rakip hata yaptiginda da Almanya hemen cezalandiriyor. Esasinda bu nedenle Alman hoca, Turk oyuncu karisimi bizim futbolcularimiz icin uygun bir karisim.
Bir teknik direktorle uzun sure calismak icin, o teknik direktorun kendisini hep yenilemesi, oyunculara yeni seyler ogretmesi gerekli. Gunun futboluna ayak uydurmasi gerekli. Yenilikler yaparak hem takimdaki oyunculari, hem de kendi taktiksel bilgisini gelistirmesi gerekli.
Sir Alex Ferguson'un o kadar yildan sonra hala Man Utd'in basinda olmasi, kendisine verilen guven degil sadece. Etrafini hep genc ve en yeni futbol taktiklerini, antrenman metodlarini kendisine anlatabilecek, takima uygulatabilecek kisilerden eksik etmiyor. Bu nedenle de yillar once Barcelona'ya karsi ofansif oynayip evinde 3-3 berabere kalma hatasina bir daha dusmedi bu sene. 4 defansin onune 3 defansif orta saha yerlestirdi, bir kucuk takim gibi Barcelona karsisinda kapandi. Kapandi cunku kapanmasa Barcelona formsuz olsa bile teknik oyunculari ile Man Utd'i zor durumda birakacak, goller bulacakti.
Bir Fatih Terim ne kadar degisti son 8 senede? Daha once yaptigi hatalari hala yapmiyor mu? Avrupa'da takimlardan teklifler aliyor olabilir ancak kendisini yenilemeyen bir teknik adam ne kadar basarili olabilir?
Bu nedenle istikrar istiyorsaniz, once istikrari Alex Ferguson gibi teknik direktorlerin az oldugunu goz onunde bulundurarak, alt yapi ve A takimin antrenorlerinin devamli kendilerini yenileyecegi, yeni teknikler, yeni metodlari takip edebilecegi bir sistemi oturtmak gerekli.
Barcelona bunu yapabildigi icin hem alt yapidan oyuncu cikartip duruyor, hem de nispeten tecrubesiz teknik direktorlere gorev vererek basarili olabiliyor. Real Madrid icin de durum cok farkli degil. Tabii bu kulupler transfer yapiyor, en pahali oyunculari aliyorlar. Ama takimin iskeleti genelde o takimin oyun stilini benimsemis oyunculardan olusuyor. Bugun Ispanya milli takimi da orta sahasina Barcelona kaynakli Fabregas, Xavi ve Iniesta'yi yerlestirince zaten otomatik olarak Barcelona'nin klasiklesmis bol bol topa hakim olmayi gerektiren oyun stilini gerceklestirebiliyor. Teknik direktor secilirken de bu oyunculari dogru kullanacak kisileri tercih ediyor. Bir teknik direktor'den, diger teknik direktore oyun stilinde cok buyuk degisiklik olmuyor.
Galatasaray'in stili de belli. Yardimlasmanin ust duzey oldugu, fiziksel gucun ust seviyede oldugu ve caliskan oyuncularin arasinda bir veya iki futbol sanatcisinin oldugu bir sistem. Dayanikliliga ve calismaya dayali bir sistem. Eger hem teknik hem de caliskan oyunculari alt yapi yetistirirse gayet guzel isleyecek bir sistem.
Skibbe'de bunun bir parcasi. Gorevi yarismacilik kadar, genc oyunculara birseyler katmak. Teknik kapasitelerini gelistirmeyecek Skibbe bu oyuncularin belki ama sahada nerede duracaklarini, hangi zamanda ne yapacaklarini gosterecek. Tipki Feldkamp'in yaptigi gibi. Servet bugun bu performansi gosteriyorsa, bir suru sakatlikla ugrasirken hala degerli bir oyuncu olabiliyorsa, bence bunu gectigimiz sezon Feldkamp'in ona ogrettiklerine ve kendi ogrenme istegine borclu. Galatasaray'in elinde yetenekli ancak oldukca ham bir Aydin var. Bu cocuga, hadi aslanim cik oyna dersen cikar oynar ama bir turlu de gelismez. Ancak ona ozel antrenman yaptirarak, ona uzun uzun yapmasi gerekenleri anlatarak pekala sahip oldugu potansiyel, beceriye donusebilir.
Skibbe sampiyon olamasa da, sampiyonlar ligine katilamasa da eger Galatasaray kadrosundaki 2-3 oyuncunun buyuk asama yapmasini saglarsa belki bugun degil ama yarinin sampiyonluklari, avrupa basarilari icin katki saglamis olur. Bu da bir istikrardir. Esas olan belki teknik direktor olmak zorunda degil. Oyun stili belli ise bir takimin, oyun stilini benimsemiz yardimci antrenorlerin oyuncularin eksikliklerini, gelisen yonlerini takip etmesi de istikrardir. Bu alt sistemi iyi kurarsaniz, iyi isletirseniz ve dogru teknik direktoru secerseniz sistem bozulmaz, istikrar devam eder.
Ama gidip Del Bosque'yi getirip, her turlu istegini kabul edip yardimcilarini butun onemli pozisyonlara yerlestirip sonra da yollarsaniz buyuk bir bosluk ortaya cikar ve uzun sure belinizi dogrultamazsiniz. Uzun seneler sonra Galatasaray yine planli ve programli bir sekilde takima takviyeler yapiyor ve ozellikle belli meziyetleri olan teknik direktorleri takimin basina getirmek icin calisiyor.
Gecen sezon (hatta Gerets'in sezonlarinda) kanat oyunculari yeterince hizli olmadigi icin, skor avantaji yakanlanmis maclarda bile kontra ataklardan goller bulamadi Galatasaray, baski yedi. Avrupa'da deplasmanlarda takim topu ileriye hizli tasiyamadigi icin gol atmakta zorlandi. Bunu cozmek icin de ilk is hizli ve teknik oyuncu katildi takima.
Song'dan bosalan yer icin, ayagina biraz daha hakim bir defans oyuncusu araniyor zira Emre Gungor, Song'un yaptigi kesiciligi, Song kadar iyi yapamasa da, yeterli seviyede yapabilecek ozelliklere sahip bir oyuncu. Ustelik henuz genc oldugu icin gelismeye acik bir oyuncu.
Kalede, ceza sahasina hakim olabilecek ve bu konuda hem Orkun hem de Aykut'dan daha basarili olacak bir kaleci gereksinimi var ve bunu da saglamak icin bir calisma yapilacagini saniyorum.
Forvette Hakan Sukur'un ayrilmasi ile dogacak bosluga da tahminen bir oyuncu bulunacak ve Galatasaray takiminin zaten oturmus olan iskeletine bu oyuncularin katki saglamasi beklenecek. Gelen oyuncular belki gelmeden once yildiz olmayan oyuncular olacaklar ancak Galatasaray'in kurgusu icinde yildizlasmalari beklenecek. Onemli olan da zaten Galatasaray'a geldikten sonra yildiz olmalari. Galatasaray'a gelmeden once yaptiklarinin Galatasaray'a pek bir faydasi yok zira.
Emurafu
12.Haziran.2007, 15:59
Kiebling Bitti bitiyor!
Leverkusen'in 1.91'lik golcüsü Kiessling'le temasları sıklaştıran Galatasaray, genç yıldızın transferini bitirme aşamasına getirdi.
12.6.2008
Kulübü bırakmıyor ama...
Transferde atağa kalkan Galatasaray Yönetimi, Kartalsporlu Yaser Yıldız ve Rizesporlu Ferdi Elmas’tan sonra, Bayer Leverkusen’de forma giyen Stefan Kiessling’i de renklerine bağlamak üzere. 1.91’lik golcüyle bir süredir temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Alman futbolcunun transferi için 5 milyon Euro’yu gözden çıkaran Galatasaray adına şimdi tek sorun, Bayer Leverkusen’in Kiessling’i bırakmaya bir türlü yanaşmaması.
‘Lincoln planı’ devrede!
Genç yıldızın Bayer Leverkusen’le 2012 yılına kadar mukavelesi var. İşte tam bu noktada, Galatasaray Yönetimi, ‘Lincoln planı’nı devreye sokmaya hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcuyu transfer ederken, Lincoln’ün kulübü Schalke’ye yaptığı baskıyla büyük avantaj sağlayan Sarı-Kırmızılılar, aynı özveriyi Kiessling’den de bekliyor. Golcü futbolcu, bir süre önce Alman medyasına yaptığı açıklamada, Leverkusen’deki misyonunu tamamladığını söylemişti.
Fanatik
El Barto
12.Haziran.2007, 16:27
Artık Leverkusen'de ne kadar adam varsa alayını Galatasaray'a getirir bizim basın. :)
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 17:15
Yarın görürüz hepsi Galatasaray'da
IcedEarth
12.Haziran.2007, 17:37
Kiessling bence üst düzey bir oyuncu değil, daha iyisini alabiliriz.
Burak Duran
12.Haziran.2007, 17:48
Kiessling in en buyuk avantaji daha genc olmasi ve uznu boylu olmasi. 2002 den bu yana 136 macta 32 gol atmis... Almanya milli takiminda sadece 1 kere oynamis 21 yas altinda 15 macta 4 gol atmis
Her026
12.Haziran.2007, 18:00
Kießling Hakan Şükürden doğan pivot boşluğunu doldurur.İnşallah gelir.
anil luque
12.Haziran.2007, 18:23
kiessling cok ıyı bır santrafor genc gelecegı parlak.. bence gs alırsa ıyı bır transfer yapmıs olr
PesimiSTyLa
12.Haziran.2007, 18:30
Kiessling mükemmel olur . Muhtemelen Leverkusenden ayrılacak; ama alabilir miyiz bunu zaman gösterecek. İnşAllah gerceklesir.
BlackEagle19o3
12.Haziran.2007, 19:35
Kiessling harika transfer olur.Daha iyisini alabiliriz diyen olmuş,merak ediyorum daha iyi kimi alacaksınız?Ama haberin kolpa olduğunu düşünüyorum,değerli basınımız tüm Leverkusen oyuncularını Galatasaray'a yavaş yavaş getircektir.Barnetta,Castro,Gekas vs. haberlerini de bekliyorum:)
Emurafu
12.Haziran.2007, 20:01
Gala-Trainer Skibbe
Michael Skibbe führt die Reihe deutscher Trainer beim türkischen Meister Galatasaray Istanbul fort.
Bis zum Frühjahr war Karl-Heinz Feldkamp für Galatasaray verantwortlich, nun wird es Michael Skibbe (re.) sein.
© imago Der 42-Jährige, der nach dem Ende der abgelaufenen Saison bei Bayer Leverkusen entlassen worden war, heuert vorerst für ein Jahr bei den "Löwen vom Bosporus" an. Galatasaray hat eine Option für ein weiteres Jahr mit Skibbe. Das gab der Verein am Mittwoch bekannt.
Skibbe bestätigte dies am Abend gegenüber der dpa: "Ja, das stimmt. Wir haben uns nach Verhandlungen von etwa zehn Tagen hierauf geeinigt." Den Deutschen freue sehr, "dass ich mich bei einem international renommierten Verein auch international weiterentwickeln kann".
Michael Skibbe war - neben Alain Perrain von Olympique Lyon - seit Tagen bei "Gala" gehandelt worden, nun ist der Wechsel in die Türkei offiziell bestätigt worden.
Vor Skibbe hatten bereits Ex-Bundestrainer Jupp Derwall, Reiner Hollmann, Reinhard Saftig, Siggi Held und zuletzt Karl-Heinz Feldkamp bei Galatasaray gearbeitet. Der 73-jährige Feldkamp trat im Frühjahr aus gesundheitlichen Gründen zurück.
Galatasaray kennt Skibbe seit dem UEFA-Cup-Duell der vergangenen Saison, seinerzeit blieb Leverkusen siegreich. "Ich habe eine konkrete Vorstellung von dem Potenzial, das in dieser Mannschaft steckt", sagte Skibbe, der sich auf eine "fruchtbare Zusammenarbeit" freut. Oberstes Ziel für ihn wird sein, den Meistertitel in der Süper Lig zu verteidigen und Nummer 18 einzufahren.
http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/artikel/379639/
Tercüme..
Böyle bir uluslararası ünlü kulüpde kendimi uluslararası gelistirebilirim diye sevincligim
-> yani Skibbe kendisi "büyük" görmüyor. Hep daha iyi olmak istiyor. Gelistirmek istiyor.
Takimin potensiyal üzerine belli bir fikrim ve verimli işbirliği olmasini diliyorum / sevinc duyuyorum.
Burak Duran
12.Haziran.2007, 20:03
Gekas haberleri dun cikmisti zaten... :) bence bu 2si ustune yogunlasirlar :D
deniz.91
12.Haziran.2007, 20:50
Skibbe hayırlı olsun genç bir hoca ve oyuncularıyla iyi diyaloglarıyla dikkat çeken bir isim ayrıca kiessling gsye gelrise çok faydası olur
gerrrard
12.Haziran.2007, 21:05
Kießling umarım bize gelir gelirse çok faydasını görürüz, Hakan Şükür'ün boşluğunu doldurabilir. Ayrıca genç bir oyuncu.
eGowiCh
12.Haziran.2007, 22:45
Kaleci için de basın Adler'i getirebilir :) Aslında Galatasaray Skibbe avantajını kullanıp Adler'i alsa müthiş bir transfer yapmış olur.
Revolution
12.Haziran.2007, 23:05
ben kaleci fazla istemiyorum..biz aykut'a orkun'a güvenip forma vermedikçe onlar tecrübe kazanamaz..kalecinin gelişmesi için maç oynaması lazım..sürekli oynadıkları sürece kendilerine güvenleride gelir ve büyük gelişme kaydederler. İyi bir forvet ve sağ kanat aldık mı çok iyi bence..
Defuser
13.Haziran.2007, 00:08
ben kaleci fazla istemiyorum..biz aykut'a orkun'a güvenip forma vermedikçe onlar tecrübe kazanamaz..kalecinin gelişmesi için maç oynaması lazım..sürekli oynadıkları sürece kendilerine güvenleride gelir ve büyük gelişme kaydederler. İyi bir forvet ve sağ kanat aldık mı çok iyi bence..
Çok doğru. Kaleci transferini ben de pek gerekli bulmuyorum zira Orkun ve bilhassa Aykut o kaleyi korumak için gerekli potansiyele sahip.
Onurap
13.Haziran.2007, 00:19
Adlaer aykuttan iyi bir kaleci değil ayrıca çok top sektiriyor..
Varonil
13.Haziran.2007, 00:23
Galatasaray yabancı hakkını kaleciden yana kullanmamalı bence.Aykut ve Orku iyi kaleciler.Fırat gibi genç ve yetenekli bir kalecide var.
Skibbe avantajını kullanıp Leverkusen'den 1-2 oyuncu alınabilir ;)
Lucas Neill
13.Haziran.2007, 01:02
Galatasaray'da 10 gündür yarın açıklanacak denilen teknik direktör sonunda açıklanırken, gözler şimdi de transfere çevrildi.
Lig TV'nin haberine göre; Gazetelerde günlerce Skibbe adının yazılmasına rağmen bunu kabul etmeyen yönetimin, sonunda Alman teknik adamla sözleşme imzalandığını açıklaması ve bu açıklamayı geciktirmesi ilginç olarak yorumlandı.
Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Skibbe'ye 15 futbolcu adının yer aldığı bir liste verdiği ve bu listeden 3 ismin transfer edileceği ileri sürüldü.
Almanya'da forma giyen gurbetçi futbolcular hakkında da bilgi toplayan Skibbe'nin vereceği futbolcu listesinde eski takımı Bayer Leverkusen'in santrforu Kiesling'in de bulunduğu ifade edildi
Onurap
13.Haziran.2007, 03:34
Kiesling çok iyi olur ama çok zor...
yunusgs
13.Haziran.2007, 03:44
Hayırlı olsun Skibbe.Umarum başarılı olur.
Nocna Mora
13.Haziran.2007, 05:24
Hedeflerinin büyük olduğunu söylemiş. Umarım dilediği olur :)
ThersoN
13.Haziran.2007, 06:28
umarım yeni yönetim diğerlerinden farklı bir anlayışa sahip olur, Skibbe bu sene isteneni tam olarak veremese bile göndermez, bu adam bizim takımla özdeşebilir, hayırlısı olsun
Emurafu
13.Haziran.2007, 16:29
Skibbe, daha işbaşı yapmadan;
NTV spor'a göre; İsviçre maçını seyretmiş, Servet ve Arda'yı çok beğenmiş. Defans'ın sağına takviyenin şart olduğunu söylemiş. Transferler, hocanın isteklerine göre de şekillenecekmiş...
Geçen sezon Bundesliga'da üst üste gelen puan kayıpları sonrası Leverkusen'in Avrupa kupalarına katılma şansını yitirmesi sonucu görevine son verilen ve Almanların bir kısmının gelecekte Milli Takımlarının başına geçebilecek kadar yetenekli olduklarına inandıkları Michael Skibbe artık Galatasaray'ın başına geçti.
Cimbom, Michael Skibbe ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı ve genç futbolcuların ağırlıklı olduğu şampiyon kadrosunu Kalli'den sonra bir başka Alman ekolünü benimseyen genç teknik adama emanet etti.
74 yaşındaki Feldkamp'ı göreve getirdiğinde büyük eleştirilere maruz kalan Başkan Adnan Polat şimdi de genç bir teknik adam olan Skibbe'yi göreve getirdiği için eleştirilere maruz kalacak gibi görünüyor. Fakat Skibbe'nin göreve getirilmesi şampiyonluk yaşatan Başkan Adnan Polat'ın gençleşen jenerasyon sisteminde önemli ve doğru bir karar olarak gözüküyor.
2001 yılında Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Leverkusen'de o dönemki hocası olan Klaus Toppmöller'in 2002 yılında benzer bir başarı tekrarlanmayınca ayrılması sonucu göreve Toppmöller'in yardımcılığını yapan; Beckenbauer, Trapattoni ve Rehhagel gibi elit teknik adamlarla çalışmış olan Klaus Augenthaler getirildi.
Augenthaler iki yıl başarılı bir performans gösterdikten sonra Almanya milli takımı ve Roma'dan ayrılan Rudi Völler, 2002 Dünya Kupası´nda Almanya´yı Dünya ikincisi yaptığı dönem yardımcısı ve kadim dostu olan Skibbe'yi ikna ederek Leverkusen'e geldi.
Völler spor müdürü olarak göreve başlarken Skibbe'de Augenthaler'in yardımcısı olarak işe başladı.
Leverkusen Augenthaler'in yönetiminde ligde kötü sonuçlar ve UEFA kupasına kadar düşüp prestij kaybedince Augenthaler görevden alındı.Yerine yardımcısı Skibbe atandı, Völler ve Skibbe ikilisi uzun yıllar beraber çalıştıkları için dostlukları sayesinde kulüp içinde huzurlu ve iletişimi kuvvetli bir ortam oluşturdular..
Leverkusen ile iki kez Bundesliga´da 5. olan Skibbe, geçtiğimiz sezon ise 7. oldu Skibbe tarzı ve futbol felsefesi babında genç oyuncularla çalışmayı kendisine felsefe edindiği için oyuncu tarama ekibi ve altyapısı çok üst standartlarda olan Leverkusen'de bir çok genç isim parlamaya başladı.
Bunlardan en belirgin olanı hiçbir maçta ilk 11'de forma giymemesine rağmen bir anda parlayan genç kaleci 22 yaşındaki Rene Adler'di.
Skibbe'li Leverkusen lider olan ve şampiyonluğa oynayan Schalke ile deplasmanda karşılayordu. Perşembe günü UEFA kupası maçı oynayan Leverkusen yorgun olmasına rağmen Schalke deplasmanına alnının akıyla çıktı. Skibbe genç Adler'i lidere karşı deplasmanda kaleye koyacak kadar gençlere güveniyor ve kiminin deyişiyle deli kiminin deyişi ile cesurdu.
Leverkusen o maçta Schalke'yi 1-0 yendi, Schalke'de o dönem forma giyen Lincoln takımın en büyük kozu olmasına rağmen Skibbe'nin güvendiği çaylak kaleci Adler'i geçemedi ve sinirlerine hakim olamayıp attığı yumruk sonrası kırmızı kart gördü.
Tüm Leverkusen bu galibiyet sonrası Skibbe'nin hocalığına o maçtan sonra müthiş saygı duymuştu.
Skibbe hem maça aynı taktiksel formasyon ve anlayışla çıkan bir teknik adam değil. Her zaman 4'lü defans anlayışını kullanıyor ve genel olarak 4-2-3-1 dizilişini farklı hücum versiyonlarıyla tercih ediyor. Diğer tercihlerini ise 4-4-2 , 4-1-4-1 ve 4-1-3-2 formasyonlarından yana kullanıyor.
Rakibe göre taktik hazırlayan ve global futbola yatkın düşüncelere sahip olan antrenörlerinden biri olan Skibbe'nin taktiksel olarak mücadele dayalı bir futbol anlayışı bulunuyor. Deplasman maçlarında kapalı ve dar alanda bir futbol oynatan Skibbe'nin düşüncesinde koşmadan iyi futbol oynanamaz düşüncesi yatıyor.
Defans oyuncularından sert markaj uygulamasını bekleyen Skibbe, gerektiğinde saha içinde rakibi ürküten çirkef bir top kapma ve markaj anlayışı benimsenmesinden yana isteklerde bulunabiliyor.
Tek forvet oynattığı Yunan santrafor Gekas'la çok iyi ilişkiler kurdu. Tek vuruşta attığı goller ve bitirici özelliği ile Leverkusen'de yıldızlaşan Gekas için Skibbe çok önemli bir antrenör olarak yer alıyor. Ocak ayında Yunan orta saha oyuncusu Basinas'la transfer görüşmesi yaparak Yunanlı bir futbolcuyu Türkiye'ye transfer etmeyi planlayan Galatasaray, bu amacına Skibbe'nin isteği doğrultusunda Gekas'ı transfer ederek ulaşabilir.
Leverkusen'de çalıştığı dönemde defansın ortasında değişmez ikili olarak Friedrich ve Haggui'den aşırı sert savunma yapmasını istiyor ve rakibi orta sahada presle faul yaparak yavaşlatan direktifler veriyordu. Skibbe, Matthias Sammer Jurgen Klinsmann , Armin Veh ve Thomas Schaaf 'la birlikte Almanya futbolunun en yetenekli antrenörlerinden biri olarak lanse ediliyor. Genç, yetenekli futbolculara futbol mantalitesini iyi aşılamayı bilmesi Galatasaray gibi genç jenerasyonla şampiyonluk yaşayan bir kulüp için büyük avantaj olarak görülüyor.
Gençlerin futbol zekası ve gelişimine katkısı büyük olan bir futbol anlayışına sahip olan Skibbe, geçmişinde başarılı olan, eski yıllarını arayan ve banko oynaması gerektiğini düşünen isimlere karşı hoş görülü davranan bir yapıya sahip değil.Tarz olarak genç ve yetenekli oyuncuları harmanlayıp takım olmayı başarabilen bir teknik adam. Adnan Polat'ın Canaydın yönetiminde olduğu dönem başkan olması sonrası genç bir jenerasyonla yola devam etme çabası içinde olması Skibbe tercihini gençlerle çalışabildiği için doğru kılıyor.
Galatasaray'da birçok oyuncuyu geçen sezon ki Leverkusen-Galatasaray eşleşmesinden sonra analiz ettiği için iyi tanıyan Skibbe daha önce özellikle Lincoln, Hakan Şükür ve Arda Turan'yı beğendiğini açıklamıştı. Bayer Leverkusen altyapısında bulunan ve tıpkı Barış Özbek gibi Alman genç milli takımında forma giyen gurbetçi Deniz Naki'yi geçen sezon zaman zaman A takıma alan ve gelişmesinde emeği bulunan Skibbe bu futbolcuyu da Galatasaray'a transfer edebilir.
Sammer Laudrup, Perrin, Deschamps ve Cuper gibi isimlerinde gündemine geldiği Galatasaray teknik patronluğu için Michael Skibbe doğru tercih olarak yorumlanabilir.
Haber Analiz: Koray Düşova / Ajansspor.com
[email protected]
Nocna Mora
13.Haziran.2007, 18:47
BU da demek oluyor ki Galatasaray aradığı adamı buldu :)
Burak Duran
13.Haziran.2007, 19:10
Galatasaray'ın yeni hocası, yönetimle yaptığı görüşmede2 eski oyuncusunu işaret etti; Leverkusen ile temaslar başladı.
BÜYÜK GÜÇ KATARLAR
Takımın başına Michael Skibbe'yi getiren Galatasaray, transferçalışmalarına hız verdi. 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Alman hoca, transfer çalışmaları hakkında bilgi alırken, gönlünde yatan iki aslanı da açıkladı. Eski takımı Leverkusen'in sol kanadında oynayan Barnetta ve forvet Kiessling'in
ismini veren Skibbe, "Alınmaları halinde Galatasaray'a büyük güç katarlar" dedi.
BONSERVİSLERİ SORUN
Yönetim, hemen bu futbolcular için harekete geçerken, Barnetta ile Kiessling'in Skibbe faktörü ve gelecek sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması nedeniyle İstanbul'a gelmeye sıcak baktıkları bildirildi. Ancak bu iki oyuncunun Cimbom'a transferi o kadar da kolay görünmüyor. Zira Barnetta'nın 2010, Kiessling'in 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak:internetspor
Ouzy
13.Haziran.2007, 19:48
Ben bu sene transferden pek ümitli değilim açıkçası. Yani iyi oyuncular alabileceğimizi sanmıyorum. Her zaman dediğim gibi, Riva'yı satmadan Avrupa'da başarılı olamayız. Benim için önemli olan Avrupa zaten, Süper Lig'i pek salladığımı söyleyemem. Riva'yı satana kadar ben birşey beklemiyorum takımımdan. Adnan Polat, bir saçmalık yapıp geleceğimizi, yani locaları 5-10 yıl süreyle satmaz inşaallah.
Bu arada Adnan Polat, Florya'nın çok değerli olduğunu ve burayı satıp ve başka bir şekilde değerlendirip başka bir yerde antrenman tesisi yapacağımızı söyledi.
Bana göre geleceğimiz parlak ama bu projelere acilen başlanması lazım. Hemen bitsin demiyorum ama hemen başlanması lazım, çok hüsran yaşadık çünkü bu tür konularda.
Geleceğimiz parlak gibi ama Riva'yı satmadan hiçbirşey güllük gülistanlık olmaz. Riva'dan gelen parayla banka borçlarını kapatıp, Futbol AŞ ve Sportif AŞ'yi birleştirirsek önümüz açılır zaten.
Nocna Mora
13.Haziran.2007, 19:54
Riva'yı 3.köprü yapıldıktan sonra satacağız bu sayede çok büyük kar elde edeceği o araziden
Ouzy
13.Haziran.2007, 19:59
Valla şuanda da 150 milyon $ ediyor demişti, sanırsam Adnan Polat. 3. köprü yapılacak mı, yapılmayacak mı belli değil. Bence en kısa zamanda satılmasında fayda var.
Oradan gelecek parayla banka borçlarını kapatıp, Futbol ve Sportif AŞ'yi birleştirirsek oldukça rahatlarız. 1-2 sene transfer falan istemiyorum/beklemiyorum zaten. Ondan sonra ekonomik olarak düzelmeye başlayacağımızı düşünüyorum, stadda yapılıyor zaten.
Oghuse
13.Haziran.2007, 20:15
Şuan ki kadro fazla bozulmadan üzerine takviye yapılırsa ben inanıyorum ki gelecek sene de başarılı oluruz..Gelecek sene için Aydın Yılmaz'dan çok umutluyum bizim en iyi transferimiz olabilir..
yunusgs
14.Haziran.2007, 02:37
Bitti Bitiyor!
http://img238.imageshack.us/img238/9841/7216501kiessling1206bbge4.jpg (http://imageshack.us)
Leverkusen'in 1.91'lik golcüsü Kiessling'le temasları sıklaştıran Galatasaray, genç yıldızın transferini bitirme aşamasına getirdi.
12.6.2008
Kulübü bırakmıyor ama...
Transferde atağa kalkan Galatasaray Yönetimi, Kartalsporlu Yaser Yıldız ve Rizesporlu Ferdi Elmas’tan sonra, Bayer Leverkusen’de forma giyen Stefan Kiessling’i de renklerine bağlamak üzere. 1.91’lik golcüyle bir süredir temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Alman futbolcunun transferi için 5 milyon Euro’yu gözden çıkaran Galatasaray adına şimdi tek sorun, Bayer Leverkusen’in Kiessling’i bırakmaya bir türlü yanaşmaması.
‘Lincoln planı’ devrede!
Genç yıldızın Bayer Leverkusen’le 2012 yılına kadar mukavelesi var. İşte tam bu noktada, Galatasaray Yönetimi, ‘Lincoln planı’nı devreye sokmaya hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcuyu transfer ederken, Lincoln’ün kulübü Schalke’ye yaptığı baskıyla büyük avantaj sağlayan Sarı-Kırmızılılar, aynı özveriyi Kiessling’den de bekliyor. Golcü futbolcu, bir süre önce Alman medyasına yaptığı açıklamada, Leverkusen’deki misyonunu tamamladığını söylemişti.
FANATİK:FANATİK
anil luque
14.Haziran.2007, 02:41
vallahi güzel transfer olacak!!
Defuser
14.Haziran.2007, 02:43
Bitti Bitiyor!
http://img238.imageshack.us/img238/9841/7216501kiessling1206bbge4.jpg (http://imageshack.us)
12.6.2008
Kulübü bırakmıyor ama...
‘Lincoln planı’ devrede!
FANATİK:FANATİK
Fanatik aynı haberi -aynı şekilde- kaç gün veriyor merak ettim :D
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 02:49
Polat'tan transfer müjdesi!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, teknik direktörlük görevine getirdikleri Michael Skibbe'yi uzun tartışmaların ardından seçtiklerini söyledi. Galatasaray TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni teknik direktörleri Michael Skibbe'yi birden fazla teknik direktör arasından seçtiklerini belirterek, "Seçmek için de çok ciddi olarak zaman harcadık. Değerlendirmek için epey tartışmalar yaptık ve sonunda Galatasaray'a en uygun teknik direktör olduğuna kanaat getirdik" dedi.
Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Michael Skibbe ile dün akşam Paris'te biraraya gelerek sözleşme imzaladığını söyleyerek, "Galatasaray'ın bu dönemde yarışma ortamı içinde yetiştirmeci bir hocaya ihtiyacı var diye düşünüyorduk. Özellikle gençlere önem veren, çünkü Galatasaray takımında çok genç oyuncu var ve de bu anlamda bir teknik direktör istedik. Skibbe'nin 43 yaşında olmasına rağmen 20 senelik tecrübesi var. Bundesliga'da uzun yıllardır değişik takımlarda görev yaptı. Alman milli takımında çalıştı. Galatasaray'a faydalı ve iyi olacağına inandığımız için kendisini transfer ettik" diye konuştu.
Futbolcu transferlerine de değinen Adnan Polat, şunları söyledi: "Futbolcu transferleriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce de dediğim gibi 3 tecrübeli, belli kalitenin üstünde futbolcu almaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Teknik direktörümüz ve daha önce konuştuğumuz teknik direktörler de aynı görüş içindeydi. Herhalde önümüzdeki 2 haftadan itibaren bir aksilik çıkmazsa görüştüğümüz oyuncuları İstanbul'a getirmeye başlarız diye düşünüyorum. Sezon başına kadar hepsinin bir araya gelmesi için uğraşıyoruz, ama onun sözünü veremeyiz."
--------------------
G.Saray'dan Thuram atağı
Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Galatasaray'ın İspanya'da Fc Barcelona forması giyen tecrübeli Fransız savunma oyuncusu Lilian Thuram'ı renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.
Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Barcelona'dan ayrılmak isteyen 36 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Lilian Thuram için Galatasaray'ın da devrede olduğu belirtildi. Gazete, Sarı-kırmızılı ekibin yanı sıra Fransız ekipleri Paris Saint Germain (PSG) ve Monaco'nun da Thuram'la ciddi şekilde ilgilendiklerini aktardı. Gazete PSG'nin Thuram'a yıllık 1 milyon 500 bin eurodan 2 yıllık sözleşme önerdiğini ve Fransız futbolcunun da bu teklifi düşündüğünü yazdı.
Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'ın da formasını giydiği Los Angeles Galaxy ve Brezilya Ligi takımlarından Fluminense'nin de Thuram'ı renklerine katmak için girişimlerde bulunduğu iddialar arasında yer alıyor.
yunusgs
14.Haziran.2007, 02:49
Daha önce verildiyse özür dilerim ama bugüne baktım forumda böyle bir haber yok :)
Defuser
14.Haziran.2007, 03:31
Daha önce verildiyse özür dilerim ama bugüne baktım forumda böyle bir haber yok :)
Yanlış anlama sana değildi, haberi dün de okuduğumu zannediyorum o yüzden öyle yazdım.
Nocna Mora
14.Haziran.2007, 03:53
Thuram gelirse iyi olur en azında Türkiye Ligi standartlarının üstünde ve ŞL için yeterli düzeyde...
El Comandante
14.Haziran.2007, 03:56
Kießling haberlerine fazla inanmayin.
eGowiCh
14.Haziran.2007, 04:38
Thuram çok yaşlı, en fazla 1 yıl oynar.
batuhanry
14.Haziran.2007, 04:47
Star TV Spor bülteninde verilen habere göre Crespo , Thuram ve Behrami'ye teklif götürülmüş.
El Comandante
14.Haziran.2007, 04:57
Hirvatistan milli takimi kalecisi Pletikosa´yi alabilirsek süper olur,gercekten harika kaleci,bize en azindan 5 yil büyük katkida bulunur.
Takimda genc oyuncular cok fazla,bu yüzden belli bir seviyede tecrübeli oyuncu almak sart,Crespo,Van Buyten gibi isimlere sicak bakiyorum ben.
Ayrica Behrami veya Barnetta.ikisinden birisi gelsin,sag tarafi ucurur :)
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 05:09
Behrami inanılmaz olur; ancak maaliyeti yüksek olur. Umarım alınır gelmesini cok isterim. Defans için Buyten iyi bir tercih olur. zaten bayern de fazla forma sansı bulamıyor. FC için Kießling haberlerine bende pek ihtimal vermiyorum.
Nocna Mora
14.Haziran.2007, 05:16
Arkadaşlar ben Kiesling'i tanımıyorum tanıtacak olan var mı?
eGowiCh
14.Haziran.2007, 05:56
Star TV Spor bülteninde verilen habere göre Crespo , Thuram ve Behrami'ye teklif götürülmüş.
Crespo ve Thuram mümkün ama Behrami onlara nazaran çok daha zor. Bu turnuvadan sonra Behrami'yi mutlaka büyük takımlar isteyecektir, gerçekten kaliteli bir oyuncu ve bu turnuvada takımının da en iyisi diyebiliriz.
Galatasaray kaleci için Lobont'u alsın ya Dinamo Bükreş'ten, süper bir kaleci, hem de Rumen, Galatasaray kolayca alabilir.
Onurap
14.Haziran.2007, 06:01
Arkadaşlar ben Kiesling'i tanımıyorum tanıtacak olan var mı?
Bizim maça kadar bende tanımıyordum :D Bence iyi birisi pivot santrofor fakat hızlı ve teknik..Bence çok zor transfer..Heleki maddi durumumuz bu şekildeyken..
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 06:02
Behrami mi geliyor :( offf
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 06:10
daha iyisini mi istersin? Daniel alves, rafinha falan ? :)
Nocna Mora
14.Haziran.2007, 06:12
Behrami gelmesin Kiesling gelsin :)
Onurap
14.Haziran.2007, 06:14
Ya ben pek transfer beklemiyorum gelirse thuram gelir (:
Nocna Mora
14.Haziran.2007, 06:31
"Skibbe iyi tercih"
Golcü futbolcumuz Ümit Karan, yeni teknik direktörümüzün tam isabet olduğunu söyledi
Galatasarayımızın golcü oyuncusu Ümit Karan, takımın başına getirilen Alman teknik direktör Michael Skkibe'nin gençlere önem veren başarılı bir teknik direktör olduğunu belirterek, yeni sezonda birkaç takviyeyle çok iyi yerlere geleceklerini söyledi.Galatasaray TV'ye konuşan golcü oyuncu Ümit Karan, bu sezon da en az geçen sene gösterdiği performans kadar performans göstermek için çalışmalara başladığını ifade ederek, "Yeni sezona kadar dinlenme süresi çok uzun olduğundan, kasların çok fazla gerilemesini istemiyorum. Çok yüklemeli bir antrenman yapmıyorum, sadece kaslarımı uyarmaya çalışıyorum. Dediğim gibi, bu sene daha zor olacak bizim için. Bu sefer şampiyon olarak başlayacağız. Şampiyonu herkes yenmek ister. Çünkü bir başarı elde etmek istiyorsan şampiyonu yenmen gerekiyor. Biz inşallah bu sezon da şampiyon oluruz. Zor bir sezon bekliyor bizi. Oğlumla beraber hem keyif yapıyorum, hem koşuyorum, hem ter atıyorum" dedi. Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Michael Skkibe'nin Galatasaray camiasına hayırlı olmasını dileyen Ümit Karan, "Genç bir teknik direktör. Benim izlediğim kadarıyla çok da başarılı bir oldu. O kısa dönemde, çok genç yaşta Almanya lig tarihinin en geç teknik direktörü unvanını aldı. 32 yaşında Borussia Dortmund'un başına geçmişti. Dediğim gibi izlediğim maçlarında, Bayer Leverkusen'de oynattığı futbol hakikaten göze hoş geliyordu. Hem genç, hem dinamik bir hoca. İnşallah Galatasaray'a yararlı olur. Ben çok ümitliyim. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Öğrendiğimiz kadarıyla genç oyunculara da çok fazla ilgi gösteren onların maçlarını seyreden onlara sık sık yer vermeye çalışan bir teknik adam. Herhalde Galatasaray için de bir artı değer oluşturacak. Tabi Galatasaray kadar genç bir kadro gördü mü, bilmiyorum. Gençler için çok önemli böyle bir yönünün olması. Onlar da inşallah bundan faydalanıp iyi yerlere gelmeye çalışacaklar. Dediğim gibi hep beraber çalışacağız" diye konuştu.
2008 Avrupa Şampiyonası'nda aday kadroya çağrılmadığı için maçları dışardan izlemenin güzel bir duygu olmadığını söyleyen Ümit Karan, "Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Tabii ki orada olmak isterdim. Ama tercih meselesi. Biz buradan bir şey yapamıyoruz. Elimizden gelen desteği arkadaşlarımızı maçtan önce arayarak, dualarımız sizinle demek. Başka bir şey yapamıyoruz. Maçlar istedikleri gibi gitmiyor. Çok önemli bir Çek Cumhuriyeti maçımız var. İnşallah onu da kazanıp bir üst tura çıkarız" dedi.
A Milli Takım'ın şansını da değerlendiren Ümit, "Futbol bu, ne olacağı belli olmuyor. Bir iyi, bir kötü oynayabiliyorsunuz. Dolayısıyla bir şey söyleyemem. İnşallah kazanırız. Yani yenmemiz gereken takımlar bunlar. Bizim ülke anlamında daha iyi olduğumuz rakipler. Çünkü biz hakikaten Türkiye olarak onlardan çok daha üstün bir takımız. Daha üstün futbolcularımız var. Ama bu futbol" açıklamasında bulundu. Takımın uyum sağlamaya başladığını kaydeden Karan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sahada da zaten iyi anlaşmaya başladık. Bunu sürdürmemiz gerekiyor. Çok fazla takviye mantıksız olur. Şampiyon bir takım kurulmuş. Ve o takımın ana kadrosu zaten barındırdığınız zaman hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Hatta 2 ila 4 takviyeyle beraber çok daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum."
Kaynak: İHA
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 06:51
daha iyisini mi istersin? Daniel alves, rafinha falan ? :)
Behrami yi istiyorsan sana lafım yok arkadaşım ;;)
Addolorato
14.Haziran.2007, 06:57
Alican türkiye-isviçre maçındaki olaylar yüzünden behramiyi istemiyorsan boşver gitsin behrami iyi futbolcu sen ona bak
Nocna Mora
14.Haziran.2007, 06:59
Behrami GS'de tutunamaz zaten gelirse.
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 07:00
Alican türkiye-isviçre maçındaki olaylar yüzünden behramiyi istemiyorsan boşver gitsin behrami iyi futbolcu sen ona bak
Ondan dolayıda istemiyorum birde futbolunu pek beğenmiyorum.
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 07:10
Behrami gibi bir sag kanadı da begenmiyorsak kimi alacagız ki ? Galatasaray da niye tutunamıyor? :) Zaten transferi çok zor, gelirse de begenilmeyecek bir topçu degil.
Nocna Mora
14.Haziran.2007, 07:13
Onun yerine daha iyi isimler bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Barusso'dan haber var mı bence çok iyi bir oyuncu Linderoth'tan daha da iyi bence.
Ayrıca bir sorum olacak; seneye Galatasaray'ın kadrosunda Mehmet Topal mı oynayacak yoksa iyiileşen Linderoth mu?
Addolorato
14.Haziran.2007, 07:19
Barusso takımına döndü mehmet topal konusuna gelicek olursak skibbe nin tercihi ama ben olsam mehmeti oynatırdım.
BlackEagle19o3
14.Haziran.2007, 07:21
Onun yerine daha iyi isimler bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Barusso'dan haber var mı bence çok iyi bir oyuncu Linderoth'tan daha da iyi bence.
Ayrıca bir sorum olacak; seneye Galatasaray'ın kadrosunda Mehmet Topal mı oynayacak yoksa iyiileşen Linderoth mu?
Ya söylesene Allah aşkına kimi alacaksın Behrami'den iyi:icon_biggrin:?Behrami kolpa haber bana göre,gelmesi çok zor.Ki gelirse yılın transferi olur,rakiplerin sol kanadını çökertir...Barusso ne verdi ki bu takıma Linderoth'dan iyi olsun.Kira sözleşmesi bitti ve Roma'ya geri döndü kendisi...
Cengo
14.Haziran.2007, 07:23
Linderoth>Barusso
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 07:24
zaten bu yorumlardan sonra daha birsey yazamam, nutkum tutuldu. :icon_biggrin:
Barusso kirası bitti, opsiyon kullanılmadı ve gönderildi.
Onurap
14.Haziran.2007, 07:29
Behrami mümkün değil almamız tartışmayallım :d...
anilton
14.Haziran.2007, 07:29
Valon Behrami gelirse mükemmel olur.Nasıl istenmez anlamış değilim...
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 07:59
Beşiktaş'a gelsin o zaman anıl ;)
BlackEagle19o3
14.Haziran.2007, 08:02
Keşke gelse:icon_wink:Bu kadar kaliteli bir oyuncuya hayır demeyiz:icon_eek:Alican sence Gs Behrami'den daha kaliteli kimi alabilir,merak ettim de?:icon_biggrin:Ayrıca bu adam Türkiye'ye gelmez,biz bu transferi boşuna tartışıyoruz...
anilton
14.Haziran.2007, 08:10
Beşiktaş'a gelsin o zaman anıl ;)
İsterim gelmesini,keşke gerçekleşse böyle bir transfer...:)
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 08:16
Gs behramiden kaliteli kimi alabilir değil.Behrami den daha kaliteli oyuncularımız var.
anilton
14.Haziran.2007, 08:18
Gs behramiden kaliteli kimi alabilir değil.Behrami den daha kaliteli oyuncularımız var.
Bu kaliteli isim Sabri mi? yoksa Barış mı? Alican...:)
fenerbahce_1907
14.Haziran.2007, 08:18
Alican iyice saçmalamaya başladın.Sag kanatta kim var Behramiden kaliteli sabri mi?:confused:
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 08:19
Bu kaliteli isim Sabri mi? yoksa Barış mı? Alican...:)
2'side aslanlar gibidir 2 side daha kalitelidir:D
Beşiktaş alırsa süper olur sağ kanada ilaç olur.
Ya vazgeçtim gelsin tamam galatasaraya :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alican iyice saçmalamaya başladın.Sag kanatta kim var Behramiden kaliteli sabri mi?:confused:
Ne behrami'ymiş be kardeşim :D
Emurafu
14.Haziran.2007, 15:52
Kiessling artık resmen Aslan
Galatasaray´da transfer rüzgârı esmeye başladı. Teknik direktör Michael Skibbe ilk icraatına imzayı attı ve Leverkusen´den talebesi olan Stefan Kiessling´in transferini noktaladı.
14.6.2008
Galatasaray’da transfer rüzgârı esmeye başladı. Teknik direktör Michael Skibbe ilk icraatına imzayı attı ve Leverkusen’den talebesi olan Stefan Kiessling’in transferini noktaladı. 24 yaşında ve 1.91 boyunda olan golcünün birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Forvetteki sıkıntıyı Kiessling ile çözen Sarı-Kırmızılı Yönetim, savunmaya takviye için de iki isim üzerinde yoğunlaştı. Öncelik Bayern Münihli Daniel Van Buyten’de... Tecrübeli savunmacı olmazsa, ibre halen Avusturya Milli Takımı ile Euro 2008’de mücadele eden Martin Stranz’a çevrilecek.
Raşit ALTUN(Fanatik)
Haberin raşit abi'ye ait olması beni düsündürüyor..Raşit abi çünkü kolay kolay yalan haber yapmıyor.. uA'da Ferdi,Yaser transferlerini ilk o söylemişdi..Ardından 1 hafta sonra basına çıkmaya başlamışdı..Vaybe bir anda heyecanlandım:)
Onurap
14.Haziran.2007, 17:02
Gayet net konuşuyolar inşallah gelmişir :)
yunusgs
14.Haziran.2007, 17:18
İnşallah gelmiştir santrafor sıkıntımıza ilaç olacaktır.
Sirius Black
14.Haziran.2007, 17:34
Mükemmel olur. İnşallah gelir...
MaTRaKaN
14.Haziran.2007, 17:47
gelicek inşallah
Addolorato
14.Haziran.2007, 17:49
Gelirse süper olur ancak bayer leverkusen böyle yetenekli bir futbolcuyu ucuza bırakmaz diye düşünüyorum umarım ülker falan destek çıkar bonservisi konusunda
Burak Duran
14.Haziran.2007, 18:18
Su avrupadan alinmasini istemedigim tek isim belki Behramidir adami hic sevmiyorum ya boyle garip bir sekilde antipatik geliyor insallah yoktur oyle seyler :D
Burak Duran
14.Haziran.2007, 18:20
Rasit abi haber yaptiysa %90 dogrudur Kiessling hayirli olsun
Alicanfmfan
14.Haziran.2007, 19:10
Su avrupadan alinmasini istemedigim tek isim belki Behramidir adami hic sevmiyorum ya boyle garip bir sekilde antipatik geliyor insallah yoktur oyle seyler :D
Aynı fikirdeyiz ;) .
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 19:18
Valla daha Behrami konusunu tartışmayacagım. Zaten gelme-gitme durumu da yok, keske gelse bence harika olur.
Kießling konusunda, Raşit bi uA da falan baya bilgiler falan veriyor; ama ben resmi acıklama yapılmadan hiç bir transfere inanmıyorum artık.
ki Haber asılsızmış, Raşit Altun un adı bilgisi olmadan kullanılmış. uA da öyle dedi. Haber ona ait degilmiş yani.
NTVspor da Crespo %90 bitti diyor. Kießling cok zor. Crespo olacak büyük ihtimal. İnşAllah olur Crespo TR de coşar.
Ziya38
14.Haziran.2007, 19:24
Haberin raşit abi'ye ait olması beni düsündürüyor..Raşit abi çünkü kolay kolay yalan haber yapmıyor.. uA'da Ferdi,Yaser transferlerini ilk o söylemişdi..Ardından 1 hafta sonra basına çıkmaya başlamışdı..Vaybe bir anda heyecanlandım:)
Arkadaşlar biraz önce Raşitle konuştum. Kiessling haberinin asılsız ve yalan olduğunu, yanlışlıkla kendi imzasını koymuşlar. Forumdaki arkadaşlara haber ver dedi... o nedenle bildiriyorum. Yok öyle bir şey yani.. İnanmayın. Raşit de, kendi gazetesindeki editörlere fırçayı atmış, neden benim imzamı kullanıyorsunuz diye.. Yani Kiessling transfer filan olmadı...
Kendisi yalanladi..
Burak Duran
14.Haziran.2007, 19:43
evet haber asilsizmis bosuna heycanlandik...
EreN
14.Haziran.2007, 20:25
Crespo avrupada çok işe yarar.
IcedEarth
14.Haziran.2007, 20:27
Barusso Linderoth'un tırnağı olamaz.
Emurafu
14.Haziran.2007, 20:38
NTVSPOR'un demin söylediğine göre; Crespo ile büyük ölçüde anlaşmışız. Menajeri ile sözleşme ayrıntıları konuşuluyormuş... Görkemli bir imza töreni olacakmış... Güya..:D
Ntvspor pek yalan haber yapmaz ama bakalım ne olacak
Öte yandan Crespo, şu genç takımımıza tecrübesiyle çok şey katacak bir futbolcudur....Avrupa'da da çok katkısı olur...İnşallah olur bu transfer diyorum.
Cengo
14.Haziran.2007, 20:43
Fanatik haberleri yazmıyoruz arkadaşlar, bu kaçıncı artık...
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 21:11
Eğer Crespo halledilebilirse gerçekten süper bir transfer olur.Zamanında en sevdiğim yabancı oyuncuydu.Kalitesi ortada.Gelirse mutlaka faydası olur..
a.arıcı-11
14.Haziran.2007, 21:20
Zamanında bende sıkı bir Crespo hayranıydım.Gelirse mutlaka bişeyler katar ama sahada çok başarılı olabilecek gibi durmuyor açıkçası.Ama bence bu transfer birazda reklam için yapılıyor ve bence isabetli bir karar.
Addolorato
14.Haziran.2007, 21:50
Reklam Meklam:D crespo crespodur türkiyede ve avrupada iyi iş yapar bence
RIDVAN TLM
14.Haziran.2007, 22:00
crespo turkıyedede avrupadada ıs yaparr nistelrooyla bırlıkte forvet deyınce aklıma gelen 2 ısımden bırı....
Onurap
14.Haziran.2007, 22:09
Crespoyu da alabileceğimizi sanmıyorum..zaten pek sevmiyorum..
PesimiSTyLa
14.Haziran.2007, 22:21
NTVspor haberlerinde: Thuram ı hem yönetim hem kendisi yalanlamış,
Crespo konusunda büyük yol katedilmiş, hafta bası bitebilirmiş bu transfer.
Sag acık için Behrami ile görüşülüyormuş. Behrami lazio ile sorunlar yasıyormuş ve Gs ye sıcak bakıyormuş. Kesin kararını isviçrenin grup macları bittiginde verecekmiş.
Yedekte ise simiç tutuluyormuş..
NTVspor haberleri bunlardı. NTVspor pek yalan haber yapmaz, bakalım bekliyoruz.
Emurafu
14.Haziran.2007, 22:40
ÜMİT DAVALA GALATASARAY'A DÖNÜYOR!..
Haberi yazdırın 14 Haziran 2008 13:36
Galatasaray'da merakla beklenen yeni teknik direktörün ismi belli olduktan sonra sıra yardımcılarının belli olmasına gelmişti. Ve sonunda bu konu da netlik kazanmaya başladı!..
Galatasaray'ın UEFA Kupasını aldığı sene, Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a attığı son dakika penaltısıyla adeta başarının temelini atan isim olan Ümit Davala yeniden Galatasaray yolunda. Sarı-kırmızılılardan ayrıldıktan sonra Milan ve Werder Bremen gibi büyük kulüplerde top koşturan ve Avrupa'da da başarılı olan Davala, futbolu bıraktıktan sonra son olarak Ümit Milli takımımızı çalıştırıyordu.
Galatasaray'ın kendisine Skibbe'nin yanında antrenörlük teklif ettiği ve Ümit Davala'nın da geleceğe dönük olarak kendisine fayda sağlayacağına inandığı bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Davala ve Skibbe çok iyi bir ekip oluyor..
Redrum
14.Haziran.2007, 22:46
Ümit milli takımı çalıştıran adam, genç türk oyuncuları almamızda bize yardımcı olacaktır.. Hatırlayın Abdullah Avcı'yı..
Onurap
14.Haziran.2007, 22:57
Skibbe ve davala iyi anlaşır..
Emurafu
14.Haziran.2007, 23:25
Davala hem Almancasıyla Skibbe'ye tercüman olur,hem de yardımcı olur ayrıca gençler içinde büyük fırsat..Gençlerle çalışmayı seven iki teknik direktör Galatasaray'a faydalı olucak bence..
Revolution
14.Haziran.2007, 23:45
Davala bizim oyunculara rap dersi vericek heralde.. :D :P Crespo gelirse faydalı olur gerçekten
Nocna Mora
15.Haziran.2007, 06:02
Ümit Davala yardımcı antrenörün yardımcısı olarak iyi iş yapar..
sitte
15.Haziran.2007, 07:11
Harbiden Davala'nın klibi vardı di mi:D
yunusgs
15.Haziran.2007, 18:11
Evet Ümit Davalanın rep klibi vardı takımımız bundan böyle rep yaparak hazırlanır maçlara.Antrenmanda rep iyi gider.:p Şaka bir yana Ümit Davala Milli Takımımızda yardımcılık yapmış birisi takımımıza yararlı olur.
Emurafu
15.Haziran.2007, 19:20
Cim Bom Stranzl'ı bitiriyor !!!
Stoper arayışları çerçevesinde birçok isimle temas kuran Galatasaray, Avusturya Milli Takımı'nın 1.90'lık savunma oyuncusu Martin Stranzl'la büyük ölçüde anlaştı.
Stoper arayışları çerçevesinde birçok isimle temas kuran Galatasaray, Avusturya Milli Takımı’nın 1.90’lık savunma oyuncusu Martin Stranzl’la büyük ölçüde anlaştı. Bonservisi Spartak Moskova’da bulunan 27 yaşındaki futbolcu, EURO 2008’de hem Hırvatistan hem de Polonya maçlarında forma giydi. Celtic’in de transfer listesinde bulunan Stranzl, Moskova’da 44 maç 2 gol; daha önceki takımı Stuttgart’ta ise 44 maç 1 golle oynadı. Stranzl’ın ilk profesyonel kulübü 1860 Münih’ti. Dev stoper, 1997-2004 yılları arasında 96 kez Münih forması giydi ve 4 gol attı.
Raşit ALTUN
Fanatik
Bu sefer Raşit abinin haberi:D..Aynı haberi Akşamda Fazıl abide yazmış:D..Stranzl hava toplarında iyi oyuncu..Yanlız yerden nasıl hiçbir fikrim yok..Umarım tek hamleli oyuncu degildir..
http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20071117/19/3152672519-soccer-international-friendly-austria-v-england-ernst-happel-stadium.jpg
Ayrıca çok istikrarlı bir oyuncu..Skibbe önermiş deniliyor:)..Neyse yarın'ki maçta onu çok dikkatli izleriz..
Redrum
15.Haziran.2007, 19:27
Skibbe önerdiyse iyi oyuncudur diyorum.. AMa öbür türlü gereksiz olduğunu düşünüyorum..
Onurap
15.Haziran.2007, 19:54
Servetşr ikisi oynarsa defans çok ağır kalır..
Burak Duran
15.Haziran.2007, 20:02
Hicte agir degil aslinda bu adam yarin dikkatle izleyin gercekten iyi bir oyuncu
Emurafu
15.Haziran.2007, 20:09
http://img117.imageshack.us/img117/2779/adszln9.jpg (http://imageshack.us)
Yarın dikkatle izleyecem..Gerci Almanya maçıda pek ölçü olmaz ama;)..Malum yenilmeleri büyük olasılık:D
Skibbe imzaya geliyor!
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, yarın İstanbul'a gelecek. Sarı-kırmızılı kulübün, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştığı Alman teknik adam ile İstanbul'da basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.
Bu arada Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen Hırvat futbolcu Dario Simic ile görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.
15.06.2008
Kaynak : AA
IcedEarth
15.Haziran.2007, 23:31
Savunmacı transferi yapılacaksa Türk ve genç olması tercih sebebi olmalıdır.
Emurafu
16.Haziran.2007, 01:14
Artık bize genç oyuncu lazım degil..Tecrübeli bir kaç kişi lazım..Kısaca(Taffarel-Popescu-Hagi)..Şöyle bir ekip sart:)..Bu kadar genç ile CL liginde basarı beklemiyorum..Yönetim'de zaten tecrübeli oyuncu arıyor:)..Artık yaş kavgası yapmayı bırakalım derim:).Carlos bu sene Fenerbahce'ye çok seyler kattı:)
IcedEarth
16.Haziran.2007, 02:28
Defansta Emre - Servet ikilisini Stranzl gibi biri için bozmamalıyız. Stranzl alınacaksa onun yerine genç almak daha iyi olur. Forvete harbiden de bi tane tecrübeli gerekli ama.
sitte
16.Haziran.2007, 04:08
Stranzl yerine daha tanınmış ve istikrarlı biri getirilmeli bence...
Mergmehmet
16.Haziran.2007, 04:12
Galatasaray için gereken tansferler henüz yapılmadı Adnan Polat 3 kaliteli oyuncu getireceğiz transfer beklemeyin demişti.Bence bu kaliteli lafı altında ezilebilir şayet peşinde olduğumuz iddaa edilen futbolcu isimlerine bakarsanız anlayabilirsiniz Martin Stranzl acaba Avrupa Şampiyonasından önce kim böyle bir futbolcu olduğundan haberdardı.Bence seneye R.Song'u cok arayacağız o hem kulübü seven hem iyi bir oyuncu hem de mükemmel bir profesyonel ama artık ondan bi fayda istesekte göremeyiz çünkü adamı birkaç yüz bin$ için kulüpten soğuttular yerine alacakları adama kaç milyon £'lar vericekler merakla bekliyorum.
Son olarak eklemek istediğim bizim Hagi'den sonra doğan bu -10- numara aşkımıza bir son vermemiz lazım artık dünya futboluna bakın hiç bir takım oyununu bir oyuncu üzerine kurmuyor kollektif bir oyun oynuyorlar dikkat edilirse bizde geçtiğimiz sene lincoln'ün oynamadığı (zaten çoğu maçta oynamadı) maçlarda daha başarılıydık bizim gol aradığımız zaman oynadığımız iki yöntem var biri kanatlardan genellikle Arda bazende Hasan Şaş ile çalımlayarak orta açmak yada ceza sahasına girmek, 2.yöntem ise doldur-boşalt.Koskoca Galatasaray iki yöntem kullanarak 90 dakikayı tüketiyor Skibbe'nin Leverkusen'de kullandığı taktik çok başarılıydı ama uyguladığı taktiğe uygun oyuncuları vardı bakalım Galatasaray'da nasıl bir düzen oluşturacak.
Umarım eldeki oyuncuları taktiğine uydurmak yerine,taktiği eldeki oyunculara göre seçer.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Savunmacı transferi yapılacaksa Türk ve genç olması tercih sebebi olmalı
Ne yazık ki Türkiyede genç ve kaliteli sayılabilecek defans oyuncusu yok galatasarayın alt yapısından yetişen ve çeşitli takımlara kiralanan Erkan Ferin vardı.(Biliyorsunuz Erkan,Cafercan,Özgürcan vs. gibi futbolcularımız Dünya gençler şampiyonasında yarı finalde Brezilya'ya elenmişlerdi o zaman başlarında Abdullah Avcı vardı)O zamandan beri kendisini Galatasarayın A takımına bir türlü atamadı ya da alınmadı o kadarını bilemem.Ama Türkiyede genç ve gelecek vaadeden bir defans bulmak zor.
yunusgs
16.Haziran.2007, 19:21
Isaksson İçin Linderoth Devrede
http://img140.imageshack.us/img140/267/2180bisakssonmill001ry6.jpg (http://imageshack.us)
Galatasaray Yönetimi, bir yıldır peşinde olduğu İsveçli kaleci Isaksson’u ikna etme görevini vatandaşı Linderoth’a verdi. Bugün İstanbul’a gelip sarı kırmızılı takımdaki görevine başlayacak olan teknik direktör Michael Skibbe’nin de onay verdiği Isaksson için girişimlerini sıklaştıran yönetim, Euro 2008’de mücadele eden İsveç Milli Takımı kampında bulunan Linderoth’u devreye soktu.
Yönetimin önerisini seve seve kabul eden Linderoth, İsveç Milli Takımı kampında Isaksson’a G.Saray hakkında bilgiler verirken, İstanbul’un güzelliğini öve öve bitiremiyor.
Lindertoh’un milli takım arkadaşına, "G.Saray çok büyük kulüp. Sezon başı çok büyük bir sakatlık geçirdim. Başka bir takım olsa beni ikinci plana atabilirdi. G.Saray Yönetimi benimle sürekli ilgilendi, arkamda durdu. Şampiyonlukta hiç katkım olmamasına rağmen beni yanlarında görmek istediler. G.Saray gerçekten çok farklı bir kulüp. Gelirsen, asla pişman olmazsın" dediği öğrenildi.
Manchester City’de sezonun büyük kısmını kulübede geçiren İsveç Milli Takımı kalecisi Isaksson’un Linderoth’un da devreye girmesiyle G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı, 27 yaşındaki kaleciye yıllık 1.4 milyon Euro’luk bir rakam önerileceği belirtildi. Isaksson’un menajerliğini yapan Galatasaray’ın eski futbolcusu Roger Ljung’un da Euro 2008 sonrası tecrübeli kaleciyi Florya’ya getirmek için devrede olduğu belirtildi.
Bu arada İtalya’da Dario Simic için girişimlerde bulunan Haldun Üstünel dün İstanbul’a döndü. Üstünel’den de gelen raporların olumlu olduğu ifade edildi.
16.06.2008
Kaynak : Hürriyet
Nocna Mora
16.Haziran.2007, 21:01
Simic tecrübesiyle Emre Güngör'ün önünde dir ve transfer edilirse Song'un yerini doldurulacaktır. Isaksonn bence çokda iyi bir kaleci değil onun yerine genç gelecek vaadeden bir kaleci alsak 20-21 yaşlarında; örneğin Igor Akinfeev
Addolorato
16.Haziran.2007, 21:10
paramız yokki akinfeev i alıcak isakkson bence iyi bi kaleci ispanya maçında çok iyi kurtarışlar yaptı
Ouzy
16.Haziran.2007, 21:10
Song gidiyor mu ki Song'un yerini doldursun.
Nocna Mora
16.Haziran.2007, 21:20
paramız yokki akinfeev i alıcak isakkson bence iyi bi kaleci ispanya maçında çok iyi kurtarışlar yaptı
Başkan paraya kıysa alırız aslında ama kıyamıyor işte :) İsakson bilmiyorum ama GS'ye yararlı olacağını zannetmem.
Song gidiyor mu ki Song'un yerini doldursun.
Kadroda düşünülmeyecek diye duydumda yoksa neden stoper arasınlar Servet'in yanına Song varken....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ATLETİCO MADRİD ISAKSSON'UN PEŞİNDE
Atletico Madrid, Christian Abbiati’nin Milan’a dönmesinin ardından Manchester City’nin yedek kalesici Isaksson’u transfer etmek için girişimlere başladı.
Atletico Madrid, Abbiati'nin San Siro’ya dönmesinin ardından yeni kaleci arayışlarına başladı. Bu arayış sırasında göze kestirilen Mallorcalı Miguel Angel Moya'dan olumsuz yanıt alınınca, İspanyol ekibi rotayı Isaksson'a çevirdi.
Isaksson, Madrid ekibi için oldukça uygun bir heder olarak görünüyor, çünkü bütçe bakımından onları fazla zorlamayacaktır. Ayrıca İsveçli oyuncunun Manchester City’de yedek olması transferi kolaylaştırıyor.
Galatasaray'ı reddetmişti
Isaksson devre arasında Galatasaray’ın kiralık teklifini ‘kalıcı olmak’ istediği için reddetmişti.
Atletico'nun listesinde bir tanıdık daha var
Bu arada Atletico, Marsilya’dan Cedric Carrasso ve Steve Mandanda, Valenciennes’den Nicolas Pennetteau, Lyon’dan Gregory Coupet ve Lens’den Vedran Runje ile de ilgileniyor.
Burak Duran
16.Haziran.2007, 23:37
Vieri pazarlığı
Galatasarayımız transferde bombayı her an patlatabilir. Hoca sorununu B.Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe ile çözen ve transfere ağırlık veren sarı-kırmızılılarda sürpriz bir isim gündeme geldi. Geçen sezon Fiorentina’da forma giyen ve bir dönem Inter’de Hakan Şükür ile birlikte oynayan (2000 yılı) Christian Vieri ile pazarlıklar başladı. Yeni sezonda Hakan Şükür’ü düşünmeyen ve yerine alternatifler arayan sarı-kırmızılı yönetim, bonservisi elinde bulunan Vieri’ye teklif götürdü.
211 GOLÜ VAR
34 yaşındaki golcü oyuncu, Cimbom’dan yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. Christian Vieri’yi renklerine bağlayıp büyük bir ses getirmenin planını yapan yönetim ise İtalyan forvetin yaşının yüksek olmasından dolayı bu rakamı biraz yüksek buldu. Bu önemli transferle bizzat Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel’in ilgilendiği belirtildi. Takım içindeki dengeleri de bozmak istemeyen yönetim bugün gelecek olan Skibbe ile de Vieri konusunu görüşecek. 1999 yılında Lazio’dan Inter’e 45 milyon Euro’ya transfer olan İtalyan forvetin toplam 387 maçta 211 golü bulunuyor.
Kaynak: Vatan
Addolorato
16.Haziran.2007, 23:42
Açıkcası vieriyi bu yaşından sonra istemem bence pekte faydalı olmaz
Burak Duran
16.Haziran.2007, 23:44
ben isterim Mustafa Budak adminim sevinir :D
Lucas Neill
16.Haziran.2007, 23:44
Hakan Şükür 37 sine kadar oynadı Vieri rahatlıkla oynar bence...
Addolorato
17.Haziran.2007, 00:39
hernın kırespo gelmeli kıristiyan viyeri değil çünkü viyeri çok yaşlı
Varonil
17.Haziran.2007, 01:43
hernın kırespo gelmeli kıristiyan viyeri değil çünkü viyeri çok yaşlı
Crespo çok mu genç,1 yaş var aralarında.
Vieri gelirse faydalı olur diye düşünüyorum Galatasaray'a.Bu yaşına rağmen,hala iş yapar,atar gollerini bence :) :)
sitte
17.Haziran.2007, 01:48
Atl.Madrid mi Runje'nin peşindeymiş:D
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2007, 03:16
Runje kötü kaleci değil.Bizde oynarken ilk geldiği zaman hatalı goller yiyordu ama uyum sürecini atlattıktan sonra bir çok maçta bizi ipten almıştı..;)
Vieri'nin Galatasaray'a gelmesi en çok fm de işe yarar.Adamın finishing 20.:D
deniz.91
17.Haziran.2007, 03:20
Vieri TSLde rahat 2 sezon iş yapar
sitte
17.Haziran.2007, 03:31
Runje Lens ile küme düştü di mi?
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2007, 03:38
Ben bizden sonra takip etmedim.Bizdeki oynadığı oyuna göre yorum yaptım.Neyse bu konuyu uzatmanın gereği yok.Çünkü hem yeri değil hemde fikirlere saygı duymak lazım.Sana göre kötüyse,bana görede iyidir.
anilton
17.Haziran.2007, 03:46
S.Liege'ide Şampiyon yaptı o zaman bize gelmeden önce.Takımların küme düşmesi ve ya Şampiyon olmasında kaleci başrol oynamaz hiç bir zaman.Kaleci yardımcı görevindedir.Defans ve hücum işini yapıyorsa kaleciye fazla iş düşmez zaten.O yüzden Lens'in küme düşmesini Runje'ye bağlamamak lazım...
nekop
17.Haziran.2007, 03:55
Galatasaray'lı yöneticiler bir kereliğinede olsa Vieri'yi transfer edelim demişlerse bence büyük saygısızlık olur.Oynamak için can atan her türlü fedakarlığı yapan bir Hakan varken fiziken Hakan'dan üstün olmayan kariyerinin son dönemi sakatlıklarla geçen Galatasaray'a gelmek için milyon dolarlar isteyecek olan Vieri'nin alınması akıllı bir insanın yapacağı iş degil...
yunusgs
17.Haziran.2007, 16:55
İsveç Basınına Göre Isaksson Bitti
http://img152.imageshack.us/img152/4182/4475bisak001ji3.jpg (http://imageshack.us)
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın İsveç Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Andreas Isaksson'la büyük oranda anlaşmaya vardığı ve tecrübeli file bekçisinin Euro 2008 sonrası Sarı-kırmızılı ekibe imza atacağı iddia ediliyor.
İsveç'te yayın yapan saygın gazetelerden Expressen, Galatasaray'ın İsveç Milli Takımı'nın kalecisi Andreas Isaksson'un transferini bitirdiğini iddia etti. Gazete, İngiliz basının da bu konuda haberler yaptıklarına vurgu yaparak, Isaksson'un 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nden sonra, Galatasaray'a imza atacağını okurlarına aktardı. Bu arada, gazete Isaksson'un konuyla ilgili açıklamalarına da yer verirken, tecrübeli file bekçisinin, "Bu gelişmelerden hiç haberim yok. Herhalde menajerim transfer işlemlerimle uğraşıyor. Ancak şunu açıkça söyleyebilirim ki, gelecek sezon Manchester City'de oynamayacağım. Şu anda tek düşüncem İsveç'in çeyrek finale yükselmesi" sözlerinin tecrübeli kalecinin turnuvada olduğu için milli takıma zarar vermemek için söylediğini de vurgulayarak dikkat çekti.
Gazetenin bir başka iddiası ise, Galatasaray'ın 26 yaşındaki kaleci için 2 milyon 400 bin euro ödeyeceği oldu.
sitte
17.Haziran.2007, 17:27
Simic ilk tercihim Fiorentina dedi.Bizden teklif aldığını da doğruladı.
PesimiSTyLa
17.Haziran.2007, 19:45
GELECEĞİN YILDIZINA YAKIN TAKİP!..
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/47490_1_080617122527.jpg
Galatasaray alt yapısında oynayan ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Semih Kaya'yı, İtalyan devi Inter'in izlemeye aldığı öğrenildi.
Triballfootball.com'da yer alan habere göre; İtalyan kulübünün, genç futbolcunun menajeri Ali Togutay Yarar ile temasa geçtiği belirtildi.
1991 doğumlu olan ve defansta görev yapan Semih'in, Galatasaray ile 31 Mayıs 2009 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
MARATON.COM.TR
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
Sirius Black
17.Haziran.2007, 20:48
Isaksson iyidir, güzeldir. Gelsin.
Velhasıl kelam, Vieri'ye gelirsek, bu adam 35'ine merdiven dayamış, Crespo'dan 2 yaş büyük ve son dönemini sakatlıklarla geçirmiş son derece formsuz bir oyuncu.
Şimdi Vieri'nin son 3 sezondaki grafiğine bakalım.
2005-2006 AC Milan 8 maç 1 gol
2006-2007 Monaco 7 maç 3 gol
2006-2007 Atalanta 7 maç 2 gol
2007-2008 Fiorentina 26 maç 6 gol
Yani bir futbolcu 3 sezonda 4 takım değiştirip bu takımlarda sadece 48 maçta 12 gol atarsa bu adam başarısızdır kardeşim. Ne malum bize gelip de 5 maç sonra gitmeyeceği? Bu adam olmaz, olamaz...
PesimiSTyLa
17.Haziran.2007, 20:58
Vieri için bir calışma oldugunu sanmıyorum. Gelmesin de zaten. Eger onu getireceksen adama Hakan Şükür ü niye yolluyorsun diye sorarlar. Vieri nin Hakan Şükür den ne fazlası var. Hem futbol olarak, hem Tecrube olarak. Hakan Şükür bu sezon 12 gol atmış ki 18 gol ile (-Yanılmıyorsam-) gol kralı olunuyorsa 12 azımsanacak bir rakam degil. Takıma yaptığı abilik de ortada. Yani Vieri falan bunun gercek oldugunu sanmıyorum. İnşAllah da değildir.
mert_fox
17.Haziran.2007, 21:10
Isaksson gelirse iyi olur kaleci eksiğimiz giderilir hiç değilse.
Defuser
17.Haziran.2007, 21:21
Isaksson gelirse iyi olur kaleci eksiğimiz giderilir hiç değilse.
Kaleci eksiğimiz yok ki. Aykut bu görevi başarıyla sürdürecek kapasitede. Ama zorla kaleci alacaklar takıma.
PesimiSTyLa
17.Haziran.2007, 21:52
'Vieri gündeme gelmedi'
Galatasaraylı yöneticiler, İtalya´daki transfer çalışmaları doğrultusunda Christian Vieri ile görüştükleri yönündeki haberleri yalanladı.
17.6.2008
Galatasaraylı yöneticiler, İtalya’daki transfer çalışmaları doğrultusunda Christian Vieri ile görüştükleri yönündeki haberleri yalanladı. 34 yaşındaki Vieri’nin, takımdaki mevcut oyunculardan hiçbir fazlası olmadığı görüşünde birleşen Sarı-Kırmızılı idareciler, “Vieri’nin adı gündemimize bile gelmedi. Transfer çalışmalarımız titizlikle devam ediyor, sürprizlere hazır olun” mesajını gönderdi.
ogcj_me
17.Haziran.2007, 22:16
GELECEĞİN YILDIZINA YAKIN TAKİP!..
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/47490_1_080617122527.jpg
Galatasaray alt yapısında oynayan ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Semih Kaya'yı, İtalyan devi Inter'in izlemeye aldığı öğrenildi.
Triballfootball.com'da yer alan habere göre; İtalyan kulübünün, genç futbolcunun menajeri Ali Togutay Yarar ile temasa geçtiği belirtildi.
1991 doğumlu olan ve defansta görev yapan Semih'in, Galatasaray ile 31 Mayıs 2009 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
MARATON.COM.TR
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
Çocuğun iyi bir topçu olduğu kesin
böyle yetenekleri kaptırmamak gerekir
Bordo61Mavi
17.Haziran.2007, 22:17
Arda yi Arsenal istemis, tam onun oyniyabilecegi bi takim
Ouzy
17.Haziran.2007, 23:18
Skibbe'nin yardımcılığını Ümit Davala yapacakmış. Şuan basın toplantısı yapılıyor.
Yerinde bir kara bence.
PesimiSTyLa
17.Haziran.2007, 23:28
Ümit in gelmesine skibbe den cok sevindim süper oldu. Son Mohikan Ümit :p
sitte
17.Haziran.2007, 23:31
Basın toplantısını hiç izleyesim gelmiyo:D
Ben hala Mustafa Denizli diyorum....!!!!....
Ouzy
17.Haziran.2007, 23:37
Ümit in gelmesine skibbe den cok sevindim süper oldu. Son Mohikan Ümit :p
Aynen ya.:) Bir anda Skibbe geldiği için duyduğum üzüntüyü bile unuttum.:)
PesimiSTyLa
17.Haziran.2007, 23:38
Mustafa Denizli bu kulübe dönemez daha! o yorumculuk yapsın, yada olmadı Fatih Terim bırakınca o gecer milli takıma !
Varonil
17.Haziran.2007, 23:44
Ümit Davala'nın yardımcılığa getirilmesi çok akıllı bir hamle olmuş bence .. ;)
Oghuse
17.Haziran.2007, 23:47
Şuan da genç oyuncu piyasasına hakim Ümit Davala'nın yardımcı olarak getirilmesi büyük iş...
sitte
17.Haziran.2007, 23:51
Ü.Davala'da A.Avcı gibi gençleri kendi takımına toplayabilir...
yunusgs
17.Haziran.2007, 23:59
Ümit Davala'nın adını söyleyinceye kadar Ümit Davala olduğunu farketmedim ne kadar çok değişmiş.:D ama takımımızın başına getirilmesi akıllı bir hamle.Sonuçta genç oyuncuları çok iyi tanıyor.
GeNç KaRTaL
18.Haziran.2007, 00:08
Ümit Davala seçimi iyi olmuş.Skibbe'nin Türkiye alışma sürecinde katkısı olacaktır..
Nocna Mora
18.Haziran.2007, 00:20
Skibbe: İlk kupamı Galatasaray'da kaldıracağım...
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe ilk kez basın önüne çıktı. Adnan Sezgin ile beraber imza törenine katılan Michael Skibbe Galatasaray'ın kendi kariyeri açısından çok önemli bir kulüp olduğunu ve kariyerindeki ilk kupayı G.Saray'da kaldıracağını söyledi.
"H.ŞÜKÜR'ÜN YERİNE BİR FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR"
G.Saray'ın yeni teknik direktörü Skibbe Bayer Leverkusen'den neden ayrıldığı şeklinde soruya "Geçen sezon kampımızı Antalya Belek'te yapmış ve hoş vakit geçirmiştik. Aynı zamanda UEFA'da da Galatasaray ile eşleşmiştik. G.Saray'dan sonra Zenit'e elendik. İyi bir performans göstermiştik ama sakatlıklar ve gençlerin yorulmasıyla ligde istenileni veremedik. Avrupa Kupaları'na katılma başarısı gösteremedik. G.Saray'da iyi futbolcular da var. Bazıları beni heyecanlandırıyor Arda, Servet ve M.Topal gibi. G.Saray büyük bir camia. Burası benim kariyerim açısından çok önemli olacak. B.Dortmund'dan arkadaşımla beraber elimizden geleni yapacağız. Ümit Davala da bizimle beraber olacak. O da çok kariyerli bir isim" şeklinde cevap verirken Hakan Şükür hakkında ise "Hakan Şükür çok iyi bir futbolcu. Galatasaray adına çok iyi işler yapmış çok büyük bir kariyere sahip bir futbolcu. Ben Hakan'ı çok seviyorum. Fakat kontratı bitti. Onun yerine oynatabileceğimiz bir futbolcuya ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.
"DEFANSA DA TAKVİYE YAPILACAK"
Genç teknik adam takıma mutlaka takviye yapacaklarını söylerken "Takımımızı güçlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Hedeflerimizi geliştirmek için buna ihtiyacımız var. Bu bizim aile içerisinde verdiğimiz kararlar doğrultusunda olacak" dedi. Hakan Şükür'ün yerine mutlaka bir takviye yapacaklarını belirten Alman teknik adam defansa da takviye istediğini söyledi.
Skibbe Lincoln'un çok iyi bir oyuncu olduğuna değinirken Arda hakkında şöyle konuştu: "Arda çok iyi yetenek. Onun gibi bir fubolcunun kadrodmda olmasından doayı çok mutluyum. Takımın ilerlemesinde çok büyük bir pay sahibi. Önümüzdeki sneler için çok önemli bir rol oynayacak"
"SERVET ULUSLARARASI SEVİYEDE BİR FUTBOLCU"
"Servet Leverkusen'deyken benim dikkatimi çekmişti. Gerçekten çok kaliteli uluslararası seviyede bir futbolcu. Servet'in yanındaki oyuncular Hakan Balta ve Emre Güngör de daha da tecrübe kazanarak daha iyi konuma gelecekler" açıklamasını yapan Skibbe ilk kupayı da G.Saray'da kazanacağını söyledi.
Skibbe UEFA Kupası'nda G.Saray'ı çok iyi incelediğini ve bu yüzden yakından tanıdığını belirtirken G.Saray'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi. Yurt dışındaki ilk görevini yapacağını da söyleyen Skibbe bunun kendisi için iyi bir sınav olacağını sözlerine ekledi.
"ÜMİT DAVALA GERİ DÖNDÜ"
Törende konuşan Adnan Sezgin ise Ümit Davala'nın yeniden yuvaya döndüğünü açıklarken milli futbolcular hariç 25 Haziran'da toplanacaklarını belirti. Cevat Güler ve Nezihi Boloğlu'nun da aynı şekilde teknik kadroda göreve devam edeceklerini ifade eden Adnan Sezgin kamp programı hakkında şöyle konuştu: "Nonda ayın 6'sında bize katılacak. Onun dışında umarım millilerimiz sonuna kadar gider. Ayın 10'unda Duisbug'a gideceğiz. 26'sına kadar orada olacağız. Döndükten sonra da 3 hazırlık maçı yapmak istiyoruz. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi elemesinden önce resmi maç olmadığı için hazırlık maçlarına önem vereceğiz. Bu bağlamda yeni bir başlangıç herkes için hayırlı olur. Geçen seneki heyetten Cevat ve Nezihi hoca aynan göreve devam edecekler" Adnan Sezgin Arda için kulübe herhangi bir resmi teklif gelmediğini de sözlerine ekledi. Adnan Sezgin bu tarz transfer haberleri hakkında da medya mensuplarını uyardı.
Emurafu
18.Haziran.2007, 06:51
İyi bir ekip kuruldu..
Boekamp Tanıyalım:D
http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1311_DSC_6756_b.jpg
Teknik direktörümüz Michael Skibbe’nin yardımcıları belirlendi. 2008-2009 sezonunda Edwin Boekamp ile Ümit Davala, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı antrenörleri olarak göreve getirildiler.
Son olarak Borussia Dortmund Altyapı Koordinatörü olarak çalışan Edwin Boekamp, 1987’den beri Almanya 1. Ligi Bundesliga’da sayısız oyuncu yetiştirirken Lars Ricken ve David Odonkor gibi yıldızları futbol dünyasına kazandırdı. Boekamp’ın transferi bu nedenle Almanya’da da hayli ses getirdi. Bundesliga resmi sitesinde çıkan haberde, ünlü antrenörün Dortmund’la olan sözleşmesini feshedip Galatasaray’ı tercih ettiği vurgulanırken, “Futbol öğretmeni Boekamp, İstanbul’da coşkulu bir taraftarla karşılaşacak” denildi.
Davala hakkında bir abimiz çok güzel şey yazdı;)
Gel" denildiğinde, Ümit Milli Takım teknik direktörlüğünü bırakıp, koşa koşa Galatasaray’a hizmet etmek için gelmiştir.
"Ben yardımcı olamam, benim hedeflerim var" diyenlere güzel bir amatör spor ADAMI! örneği vermiştir.
Hoşgeldin Ümit Davala
Hepimiz skibbe gelince üzüldük ama suan inanılmaz bir ekip kuruldu..
sitte
18.Haziran.2007, 07:00
Ricken hala Dortmund da sürünüyor mu ya?
Emurafu
18.Haziran.2007, 07:09
http://img524.imageshack.us/img524/4706/imgklsahin1116845970hg6.jpg (http://imageshack.us)
Dortmund sitesini gezerken bu fotograf gozume carpti..Nuri'yi bile o kazandırmış güzel;)
Ümit Davala+Boekamp ikilisi de eklenince Skibbe transferi bir kat daha değer kazandı. Şimdi içim çok rahat işte. Direkt olarak genç takımımızın gelişimine dönük tercihler yapıldı. ..Gençlerimizin gözüaydın:D
Hayırlısı olsun diyorum...
sitte
18.Haziran.2007, 07:19
Galiba Nuriğ bize gelir mi dercesine bi resim koymuşsun:D
Nocna Mora
18.Haziran.2007, 07:45
Valla gençlerin önü açıldı oh be :)
Addolorato
18.Haziran.2007, 07:51
bence galatasarayda her zaman gençlerin önü açıktı:)
perpetua
18.Haziran.2007, 09:32
Galiba Nuriğ bize gelir mi dercesine bi resim koymuşsun:D
Galatasaray isterse Nuri'yi, hic tanimadigi Sinan Engin ve Ertugrul Saglam ile calismayi mi tercih eder, yillardir tanidigi bildigi Skibbe/Boekamp ikilisi ile veya U21'de hocasi olan Umit Davala ile mi?
Cevat Guler ve Nezihi Bologlu'nun kalmasi cok guzel.
Umit U21'de oyuncularla cok iyi bir diyaloga sahipti ve oyuncularin hepsi Umit'i hep cok methediyorlardi. Bu acidan Umit'de cok dogru bir secim.
Daha once de yazdigim gibi, hedef yildiz almak degil, yildiz yaratmak..
Onurap
18.Haziran.2007, 18:51
'Beni sevenleri üzmeyeceğim'
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_217786_arda1806bb.jpgEURO 2008'de ortaya koyduğu müthiş performansla Avrupa'yı sallayan Arda, transferi hakkında FANATİK aracılığıyla Galatasaray taraftarına mesaj yolladı.
18.6.2008
Devlerde listebaşı oldu
Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında ortaya koyduğu müthiş performansla A Milli Takım’ı sırtlayan ve devleri kendine hayran bırakan Arda Turan, transferin gözdesi haline geldi. Arsenal ve Inter gibi büyük kulüplerin transfer listesinde zirveye oynayan genç yıldız, Galatasaray’dan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalar yaptı, sözleriyle adeta Sarı-Kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti.
Metin Oktay’ı hatırlattı
Türkiye'nin en zengin işadamlarından, dönemin Fenerbahçe yöneticisi Müslim Bağcılar’ın kendisine uzattığı ve “Rakamı sen yaz” dediği çeki, “Bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba” diyerek geri çeviren Metin Oktay’ı anımsatan Arda, şunları ifade etti: “Daha yolun başındayım. İçimdeki Galatasaray aşkını kelimelerle tarif edemiyorum. Aslantepe’de oynamadan hiçbir yere gitmiyorum. Ben doğuştan Galatasaraylıyım, beni sevenleri üzmeyeceğim."
Wenger ne demişti?
Arsenal’in dünyaca ünlü teknik direktörü, yetenek avcısı Fransız Arsene Wenger, Arda ile ilgili olarak, “O, fantastik bir futbolcu” ifadesini kullanmıştı. Ekibinin genç yıldızı sezon içerisinde sık sık takip ettiğini ve raporlar hazırlandığını belirten efsane hocanın, Arda transferi konusunda Arsenal yöneticileri ile bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. Milli futbolcu, Inter Teknik Direktörü Mancini’nin de gözdelerindendi. Ancak İtalyan hocanın görevinden ayrılması ve yerine Mourinho’nun gelmesine rağmen, hâlâ Inter’in, Arda’yı istediği ortaya çıktı.
Raşit ALTUN
Florya'dan Stranzl için 10 puan çıktı
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_217784_stranzl1806bb.jpgGalatasaray yöneticileri ve Michael Skibbe, Stranzl'a tam not verdiler.
18.6.2008
Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve Michael Skibbe, birlikte izledikleri maçta Stranzl’a tam not verdiler.
Tesislerde takip edildi
Savunmaya takviye çalışmaları doğrultusunda bir süredir Avusturyalı stoper Martin Stranzl’la ilgilenen Galatasaray Yönetimi, 27 yaşındaki oyuncunun menaceri ile bir kez daha temasa geçti. Başkan Adnan Polat, yöneticiler Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik direktör Michael Skibbe, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hep beraber izledikleri Avusturya-Almanya maçında, Stranzl’ın performansına tam not verdiler.
Bonservis pazarlıkları...
Maçı Almanya’nın 1-0 kazanmasına rağmen, Panzerler’in hücum oyuncularına göz açtırmayan Stranzl’ın sergilediği mücadele, Sarı-Kırmızılılar’dan takdir toplayınca, Avusturyalı oyuncunun kulübü Spartak Moskova’yla bonservis pazarlıkları tekrar başladı. 1.90’lık stoper, daha önce Galatasaray Yönetimi’ne, ‘hazırım’ mesajı göndermişti. Stranzl için Rus kulübünün 3.5 milyon Euro talep ettiği, görüşmelerin sürdüğü dile getirildi.
Raşit ALTUN
hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 19:27
Ben Skibbe için çok umutluyum. Boekamp ve Davala ikilisi de çok yerinde seçimler. Kendi yıldızımızı neden çıkarmayallım ?
Nocna Mora
18.Haziran.2007, 19:30
Stranzl iyi bir oyuncuya benziyor gelirse iş yapar 3-4 sene
yunusgs
18.Haziran.2007, 19:57
Helal olsun Ardaya tüm Galatasaraylıların gönlünde daha 19 yaşında taht kurdu.
hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 19:58
Arda 21 yaşında değilmiydi yav ?
Neyse, önemli olan yaşı değil zaten. Karakteri, kişiliği, futbolu bizim için.. :)
Nocna Mora
18.Haziran.2007, 20:01
Evet Arda 21 yaşında...
yunusgs
18.Haziran.2007, 20:32
Hayır 19 yaşından beri gönlümüzde taht kurdu demek istedim.
Nocna Mora
18.Haziran.2007, 20:36
Ok sorun yok o zaman geçen gün bir haber okudum, Arda için 19 yaşındaki genç yıldız yazıyordu :D
deniz.91
18.Haziran.2007, 23:47
Bugün arjantin gazetelerine bizim transfer için bakarken gördüm gs bocadan neri cardozoyu istiyormuş ama teklif ettikleri bonservis bedeli çok düşükmüş gsnin
Nocna Mora
19.Haziran.2007, 00:02
Neri Cardozo'yu alabileceğimizi zannetmiyorum...
hp-fm-gs
19.Haziran.2007, 00:04
Ne var şu Mustafa Denizli'de anlamıyorum. Adamın bir özelliği yok bence. Ayrıca kendisinin herhangi bir şekilde Galatasaray'a gelmesi çok zordur.
Revolution
19.Haziran.2007, 02:27
Skibbe glmeden önce fazla bişey beklemiyodum ama konuşmalarını beğendim..Yardımcı seçimleri de güzel..Tarzını sevdim açıkçası.İnşallah yararlı olur takımımız için...
sitte
19.Haziran.2007, 02:50
Helal olsun Arda'ya gerçekten inşallah bu söylediklerini unutup emre belözoğlu gibi lafını yemez o da gs den başka TÜRK kulübüne gitmem diyordufalan..
King_91
19.Haziran.2007, 02:55
yardımcılar müthiş oldu çünkü yardımcı işin yarısı demek geçen sene ahmet akçan futbolcuları küstürmüştü.şimdi davala hem klübün içinden geliyor hemde u21 milli takım yüzünden saygınlığı var
Emurafu
19.Haziran.2007, 04:17
Monaco : Naples lorgne Cufré
Le défenseur international argentin de l'AS Monaco, Leondro Cufré, figurerait sur les tablettes des Italiens de Naples.
Naples se pencherait sur le cas du défenseur international argentin Leandro Cufré (30 ans, Monaco), dont le contrat expire en 2009. L'ancien joueur de l'AS Rome aurait également des pistes en Ecosse (Glasgow Rangers), Turquie (Galatasaray) et Espagne (Betis Séville).
LİSTEDEKİ ARJANTİNLİ KİM?
Fransa'dan gelen haberlere göre Galatasaray, Monaco'nun Arjantinli savunma oyuncusu Leandro Cufre ile yakından ilgileniyor.
Mercato365.fr adlı internet sitesi, Galatasaray'ın, Napoli, Rangers ve Sevilla ile beraber Monaco'yla sözleşmesi 2009'a kadar süren Arjantinli defans oyuncusunu transfer etmek istediğni iddia etti.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/5945/leandrodamiancufre/profil.html
AHMET CEBE'NİN PEŞİNDEMİŞİZ..
Alman "Bild" gazetesine göre gurbetci oyuncunun Ahmet Cebe´nin pesindeyiz!
Skibbe devre ara kampinda´da Cebe´yi cok begenmis ve o zamanda Leverkusen´e almak istedi.
Ahmet Alman 3.Liginde Fortuna Düsseldorf´da oynuyormus ve Schalke 04´ün altyapisindan yetismis. Kendisi Galatasarayli ve ofansiv orta saha da oynuyormus!
Hakkında Bilgi:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1896/cebeahmet/profil.html
Not: Gecen yaz bize karsi hazirlik maci yapmis,..
http://www.imgbox.de/users/public/images/j32062e79.jpg
Kaynak:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/dritte-liga/2008/06/18/fortuna/tuerken-jagen-cebe,geo=4873136.html
Ümit Davala yönetime ümit millide oynayan alparslan'ıda önermiş...Gençlere yönelmeye basladık..Yanlız herzaman dedigim gibi en az 3 tane tecrübeli futbolcu alınması lazım..Avrupa kupaları için sart:)
Yeni Antrenörümüz Boekamp Tanıyalım:D
Yeni yardımcı antrenörümüz 1959 doğumlu ve 49 yaşında. 1987 senesinde Almanya’nın dev kulüplerinden Borussia Dortmund’un alt yapısında antrenör olarak göreve başlayan ve bu görevde 20 sene başarıyla görev yapan Edwin Boekamp ; Lars Ricken, David Odonko, Nuri Şahin gibi isimleri Dortmund takımına kazandırdı.
Ayrıca Dortmund’un Amatör Takımını Almanya’nın 3. Ligine çıkarma başarısını da gösteren Edwin, yakın arkadaşı olan Skibbe’nin kendisine Galatasaray’da yardımcı antrenör olarak çalışma teklifini getirmesinin ardından, görevinden ayrılarak Türkiye’ye yol aldı. Borussia Dortmund kulübü, Boekamp’ın ayrılmasından sonra bir mesaj yayınlayarak, kapılarının her zaman bu değerli antrenöre açık olduğunu belirtti.
Şimdi Boekamp’ın altyapıdan çıkardığı isimlerin bazılarına göz atalım.
Lars Ricken : Borussia Dortmund’a en çok katkı sağlayan oyunculardan biri. 1997 senesinde Şampiyonlar Liginde Juventus’a karşı oyuna girdikten 60 saniey sonra attığı nefis golle, Dortmund’un kupayı kaldırmasını sağladı. Hala Borussia Dortmund takımında forma giymekte.
David Odonkor : Jürgen Klinsmann’ın sürpriz bir şekilde 2006 Dünya Kupası kadrosuna dahil ettiği Odonkor, özellikle kazanılan Polonya maçında sergilediği futbol ve yaptığı asist ile gündemi çok meşgul etmişti. Real Betis’te forma giyen Odonkor, yine Almanya Euro 2008 kadrosunda yer bulmayı başardı.
Nuri Şahin : Bundesliga’da forma giyen en genç oyuncu ve gol atan en genç oyuncu olarak tarihte ki yerini alan Milli Futbolcumuz, özellikle 2005 Dünya Gençler Şampiyonasında sergilediği futbol ile parmak ısırtmıştı.
Steffan Klos : Dortmund ve Glasgow Rangers'in efsane kalecisi. Dortmund'un efsanevi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu dönemde kaleyi koruyan Klos, Almanya´nin sayılı kalecilerden..
Christian Timm : Christian Timm Almanların bir dönem büyük umutlarından biriydi. Kaiserslautern'in en büyük kozuydu. Ancak kendini beklenildiği kadar geliştiremedi.
Florian Kringe : Kringe şu anda Dortmund'un vazgeçilmez futbolcularından biri olmayı başardı. Fiziksel gücünün yanında sürati ve etkili şutlarıyla Westfallen'deki Dortmund'lu taraftarların sevgilisi oldu.
Guy Demel : Guy Demel de Hamburg'da banko forma giymekte olan oyunculardan. Sağ bek ve ön libero oynayan Fildişi'li oyuncu, fiziksel kabiliyetini teknik kapasitesi ile birleştiren oyunculardan.
Nizamettin Calışkan : Dortmund'da daha iki sene öncesine kadar, yıldız oyuncu olabilecek kapasitede gösterilmekteydi. İlk 11 başlamasa da, zaman zaman Bundesliga'da süre alabiliyordu. Ancak onun için Türkiye yanlış bir seçim oldu. Vestel Manisaspor'a geldikten sonra gereken gelişimi gösteremedi, takımda yer bulamadı.
Yönetim baya planlı,programlı çalısıyor..İyice gençlere yönelmeye basladık..Yakında dısarıya ithalat baslar:D
Alicanfmfan
19.Haziran.2007, 04:59
Ben bizden sonra takip etmedim.Bizdeki oynadığı oyuna göre yorum yaptım.Neyse bu konuyu uzatmanın gereği yok.Çünkü hem yeri değil hemde fikirlere saygı duymak lazım.Sana göre kötüyse,bana görede iyidir.
Şemsi Runje çok kötü bir kaleciydi , gözlerinde bozukluk var zannetmiştim.Çok kötü goller yedirtti beşiktaş'a neyse nasıl övüyorsunuz anlamıyorum :D
Vieri gelir iyi olur Simic 'de Song un yerine geldi mi süper oluruz
Nocna Mora
19.Haziran.2007, 06:01
Altyapıdaki gençler dururken genç transferi yapmak yanlış olur. Fazla yaşlı olmayan 26-27 yaşınjdaki avrupa düzeyindeki oyunculara yönelsek daha iyi olur Şampiyonlar Ligi için....
sitte
19.Haziran.2007, 08:45
Alpaslan'ın adını bu şampiyonada duymuştum solda bir yerde oynuyordu galiba:D
yunusgs
19.Haziran.2007, 18:17
Barnetta
http://img84.imageshack.us/img84/1035/721794519fan12barnetby2ta3.jpg (http://imageshack.us)
Skibbe´nin Leverkusen´den öğrencisi olan İsviçreli kanat oyuncusu için temaslar başladı. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.
19.6.2008
Hocası garanti verdi
Yabancı transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray Yönetimi, sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. Teknik direktör Michael Skibbe’nin isteği üzerine sağ kanattaki sıkıntıyı çözmeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, Bayer Leverkusen’in 23 yaşındaki starı Tranquillo Barnetta ile temasa geçti. İsviçreli futbolcu için garanti veren Skibbe’nin, transfere aracılık yapacağı ve Alman kulübünün idarecileri ile bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.
Rakipler için kâbus
Kulüpler arasında bu gelişmeler yaşanırken, Barnetta’nın menaceri ile kurulan ilk temastan olumlu sonuç elde edildiği de öğrenildi. Genç yıldızın, “Galatasaray’da oynamamak için hiçbir neden yok” mesajı gönderdiği dile getirildi. Oyunun her iki kanadını da kullanabilen Barnetta, genellikle sağ tarafı tercih ediyor. Sürati ve güçlü fiziğiyle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen İsviçreli oyuncu, ülkesinin EURO 2008 macerasında da rol aldı.
Kaynak:Fanatik(Mehmet DEMİRCAN)
ups
19.Haziran.2007, 23:57
Mustafa Denizli Türkiyede zor hocalık yapar gibi geliyor bana helede Gs de .Skibbe davala falan cok ii bir teknik kadro .Tüm transferlerle teknik adamlar ilgilencek .Gençlere yatırım yapılması cok önemli helede gs için uefa şampiyonu oldugumuz sene kadronun coğu alt yapıdan gelme bu çok önemli bizim için.Alt yapımız cok iyi bunu kullanmamız lazım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barnetta yı da diyolar Behrami de diyolar .Bi orta saha bi defans bi kaleci bi de forvet ihtiiyaccımız var bunları alalım kadromuz cok güzel olcak .suan ekibimiz cok ii genç bir kadromuz var zamanla daha da ii olcak.
deniz.91
20.Haziran.2007, 01:19
Barnettanın haberi yalandır fanatik leverkuseni hep gsye getirir artık:D
ShevAnil
20.Haziran.2007, 04:07
Barnetta %99 Yalan :D
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Michael Skibbe'nin isteği üzerine kale, savunma ve forvete takviye yapacak olan sarı kırmızılıların, Hırvat milli takımının sağ beki Simiç'in transferini bitirme aşamasına geldikleri belirtildi.
İtalya'ya giden Sportif A. Ş genel müdürü Adnan Sezgin'in Simiç'in kulübü Milan'la anlaşma sağladığı bildirildi. Dana önce İtalya'dan ayrılmayı düşünmediğini belirterek, Fiorentina'ya gidebileceğini ileten Simiç'inse fikrini değiştirdiği ve Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı ifade edildi.
ups
20.Haziran.2007, 09:06
Evet simiçle prensipte anlaşmışlar imza yakında gelir.defansa song gibi o kalitede biri gelcek dahada güçlencek bu sayede.
sitte
20.Haziran.2007, 09:19
Ya Barnetta EURO'da gruplarda en kötü 11'e seçilmiş:D
Onları bırakında Çağrı Yarkın'ı vermişiz anasını satayım ya:S
Emurafu
20.Haziran.2007, 15:45
Simiç yerinde bir tercih ve mutlaka faydası olacaktır.serie-A da oynamış ve 90 kez hırvat milli olmuş bir savunma oyuncusuna şüpheyle bakılmaz...
Burak Duran
20.Haziran.2007, 17:59
cagrinin verilmesi bencede kotu oldu
King_91
20.Haziran.2007, 18:09
cağrı kötü olmuş ama açıklama yapılmıştı alttan gelen çok fazla oyuncu varmış 1er 2şer verilmezse çok yığılma olacak belli yaş gruplarında diye mecburen birileri elenecek yani bir bildikleri vardır herhalde
Nocna Mora
20.Haziran.2007, 18:15
Çağrı verilmedi diye biliyorum ben....
Nocna Mora
20.Haziran.2007, 18:36
Galatasaray kaleci arıyor
Alman teknik adam Michael Skibbe ile sözleşme imzalayan Galatasaray, yeni transferler için kolları sıvadı. Skibbe'nin isteği üzerine, öncelik yeni bir kaleci ve defansif özelliği olan bir futbolcuya verilecek.
http://www.ntvspor.net/Images/31894.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Galatasaray yönetimi, teknik direktör Michael Skibbe ile yapılan toplantıların ardından transferde önceliği kaleciden yana kullanmaya karar verdi.
Alman teknik adamın yöneticilerden, golcü değil, öncelikle kaleci ve stoper istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın gol sorununun olmadığını söyleyen Skibbe'nin son tercih olarak forvet istediği belirtiliyor.
Galatasaray yönetiminin, Skibbe'nin bu talebinden sonra kaleci arayışlarını sıklaştırdığı ve Manchester City'de oynayan İsaksson ile temaslara devam ettiği belirtiliyor.
İsveçli kaleci için EURO 2008'deki grup maçlarının bitmesinin beklendiği öğrenildi.
yunusgs
20.Haziran.2007, 18:50
Ya bu nasıl bir iştir ya Çağrı gibi bir yeteneğin var ve ücretsiz veriyorsun.Yazık şimdi gelecekte yıldız olursa bize yararı olmayacak.
ShevAnil
20.Haziran.2007, 18:54
Galatasaray yönetimi, yeni hocası Skibbe'nin Bayer Leverkusen'den öğrencisi olan İsviçreli Tranquillo Barnetta'yı transfer etmek için harekete geçti ..
Sabah gazetesinin haberine göre; Teknik direktörlüğe Michael Skibbe'yi getirmesinin ardından dış transferdeki çalışmalarını yoğunlaştıran Galatasaray yönetimi, Alman teknik adamın Bayer Leverkusen'den öğrencisi olan Tranquillo Barnetta ile ciddi olarak ilgilenmeye başladı. Kadroda geçen sezon başlattığı 'gençleşerek değişim' hamlesini yabancı transferinde de kıstas alan sarı-kırmızılı yönetim, İsviçre Milli Takımı'nın sağ kanadında görev yapan 23 yaşındaki Barnetta'ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Michael Skibbe, Bayer Leverkusen'deki sisteminin en önemli halkalarından biri olan eski öğrencisinin alınması için arabulucu olabileceğini ve Barnetta'yı ikna edebileceğini getirdi. Yönetim İsviçreli futbolcunun bonservisinde indirim yaptırmayı planlıyor.
ALTERNATİF SIONKO
Galatasaray eğer Tranquillo Barnetta'yı kadrosuna katamazsa 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti Milli Takımı formasıyla harikalar yaratan Sionko'ya yönelecek. Danimarka'nın Kopenhag ekibinde ter döken Sionko, EURO 2008'in ardından birçok İngiliz takımından teklif almasına rağmen "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübü tercih ederim" açıklamasını yapmıştı.
SABAH
sitte
20.Haziran.2007, 22:34
Barnetta süper olur ya...
MaTRaKaN
20.Haziran.2007, 22:54
Çağrı'nın verilmesine çok üzüldüm :(
Bordo61Mavi
20.Haziran.2007, 23:00
Aykut varken gereksiz, daha yeni gecmisti kaleye bide adamin moralini iyice bozacaklar
Onurap
20.Haziran.2007, 23:37
Kaleci alacaksak aykuttan bariz kaliteli olması gerkiyor yoksa gereksiz olur..
PesimiSTyLa
20.Haziran.2007, 23:43
Transfer haberlerinde Galatasaray konusuna yazsaydın keşke.
Addolorato
20.Haziran.2007, 23:57
çağrı eğer gönderildiyse bunda onunda biraz payı vardır çünkü ben kendimi bildim bileli çağrı fmde var ve bence arda gibi kendini geliştiremediği için yollandı
deniz.91
21.Haziran.2007, 00:17
Gs sionkoyu alırsa çok iyi transfer olur euro 2008de mükemmel oynadı tüm maçlardada
Her026
21.Haziran.2007, 00:28
Çağrının verilmesi çoook kötü oldu.Ferdiden daha iyi performans sergilerdi bence.
Sionko Çek Cumhuriyeti maçında bizim sol tarafı çökertti 2 golüde o attırdı alınırsa süper olur.Sağ açık lazım bize bence kaleciye gerek yok.Aykut iyi bir kaleci.
sitte
21.Haziran.2007, 00:55
Sionkoyu alalım ya:D
KaF KeF
21.Haziran.2007, 01:10
Çağrı Yarkın Rizespor'da
Ç.Rizespor G.Saray'dan forvet oyuncusu Çağrı Yarkın 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Turanlı, Ferdi Elmas'ı Galatasaray'a verdiklerini hatırlatarak, "Ferdi transferine karşılık daha önce Uğur Akdemir'i renklerimize bağlamıştık. İki kulübün görüşmelerinin ardından Çağrı Yarkın ile de anlaştık. Kendisi ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transfer ile Ferdi Elmas transferine karşılık Galatasaray'dan alacağımız iki futbolcu transferini de tamamlamış olduk" dedi.
Çağrı'nın çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ifade eden Turanlı, "Çağrı 19 yaş altı milli takımlarında 33 kez forma giyerek, Galatasaray'da (A) takıma yükselerek kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Uzun yıllar bize faydalı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.
deniz.91
21.Haziran.2007, 01:56
Çağrı yarkını vermemliydi gs ferdiden daha yetenekli snaki
Varonil
21.Haziran.2007, 02:04
Çağrı Rize'de köreltmez kendini umarım.Bank Asya onun için bir hedef tahtası olursa 2-3 sene sonra Çağrı'yı çok gelişmiş bir şekilde görebiliriz.
hp-fm-gs
21.Haziran.2007, 02:24
Yönetimin bir bildiği vardır elbet Çağrı'yı yollamada. Boekamp, Davala gibi isimler bizden daha çok izleyip analiz etmişlerdir Çağrı'yı. Bu kadar üstünde durmayın bu işin. İstenilen düzeyde olmadığı için yollandı demek ki. Hayırlı olsun Rize'ye.
Nocna Mora
21.Haziran.2007, 03:03
Çağrı A takımda hiç maça çıkmadı değil mi?
Addolorato
21.Haziran.2007, 03:12
bu cağrı yarkın benim bi arkadaşımla yazlıkları aynı yerdeymis maç yaparken bi elinde kola bi elinde cips 4 e bir maçta yenermiş arkadaşlarımı:D ayrıca iyi kaleciymiş:D
Nocna Mora
21.Haziran.2007, 03:26
Süper ya :D:D:D
sitte
21.Haziran.2007, 03:39
A takıma çıktı biliyorum ben..
Nocna Mora
21.Haziran.2007, 04:13
Maç oynadı mı peki?
Selman Ozturk
21.Haziran.2007, 04:51
Cagri belki kaliteli bir oyuncu ancak 90 dakika futbolcusu olamadi hicbir zaman. Teknigi belki oldukca iyiydi ancak fizik-kondisyon olarak hep yerinde saydi. Cok fazla yas tutulmasi mantiksiz. Gonderilmesi yerinde olmus...
Nocna Mora
21.Haziran.2007, 07:51
İnşallah Ç.Rizespor'a yararlı olur...
sitte
21.Haziran.2007, 21:25
İnşallah Rize'ye ve TÜRK futboluna
Varonil
21.Haziran.2007, 21:27
G.Saray'dan Cardozo'ya teklif
Arjantin'in yüksek tirajlı gazetesi Ole, Galatasaray'ın, Boca Juniors'un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Neri Cardozo için transfer teklifinde bulunduğunu iddia etti..
Dış transferde şu ana kadar sadece Kartalsporlu Yaser ve Çaykur Rizespor'dan Ferdi Elmas'a imza attıran Galatasaray'ın, Arjantinli orta saha oyuncusu Neri Cardozo ile ilgilendiği iddia edildi. Arjantin'in yüksek tirajlı gazetesi Ole, Galatasaray'ın Roma gibi bazı İtalyan ekiplerinin de listesinde bulunan Neri Cardozo için teklifte bulunduğunu ve Boca Juniors'un bu öneriyi ciddi olarak düşündüğünü yazdı. 2004 yılından beri Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki Cardozo, orta sahada mücadeleci yapısı ve tempolu futboluyla biliniyor.
1 KEZ MİLLİ OLDU
Neri Cardozo, 1 kez Arjantin A Milli Takımı'nın formasını terletti. Genç futbolcu, Boca Juniors'taki 125 maçında 20 gol kaydetmeyi başardı.
21.06.2008
Kaynak : Sabah
KaF KeF
21.Haziran.2007, 22:33
Arda'ya Juventus talip oldu
21.06.2008 14:49
İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, A Milli Takım formasıyla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde başarılı maçlar çıkaran Arda Turan'ın İtalyan ekibi Juventus'un da transfer listesine girdiğini iddia etti.2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takımın yarı finale çıkmasında büyük pay sahibi olan Ara Turan'a şimdi de İtalyan ekibi Juventus'un talip olduğu iddia ediliyor. Euro 2008'deki başarılı futboluyla birçok İngiliz ekibinin transfer listesine giren Arda Turan için, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) köklü takımlarından Juventus da devreye girdi.
İtalya'da yayın yapan Corriere dello Sport, Juventus'un Arda'yı şampiyonada yakın takibe aldığını ve turnuva sonrası İtalyan ekibinin Galatasaray'a resmi teklifi yapacağını yazdı.
a.arıcı-11
21.Haziran.2007, 22:42
Bu performansından sonra talip olmamaları saçma olurdu zaten.Bir sezon daha kalması onun yararına olur ama sonraki sene muhakkak Avrupaya gitmeli.Onun için en uygun lig La Liga olur kanımca.
GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 22:43
Arda'nın bu turnuvadan sonra mutlaka talipleri olacaktır.Galatasaray'a çok iyi teklifler gelebilir.Acaba Galatasaray yönetimi bu tekliflere sıcak bakacak mı? Yoksa çok iyi olsa bile satmayacaklar mı? Bakalım ne olacak.Hep beraber göreceğiz..
El Comandante
21.Haziran.2007, 22:49
Bence Arda satilmamali,Arda muhtesem bir futbolcu,Türkiyenin en iyi futbolcusu benim gözümde.Ama daha Galatasaray ile kazanacagi basarilar var,Arda zaten gitmek istemiyor,yönetim de onu birakmak istemiyor.Arda seneye Sampiyonlar liginde kendisini daha da iyi gösterecektir,artik bütün gözler ona cevrildi,Arda reklamini cok iyi yapti bu turnuvada.2010 Dünya kupasinda daha da büyük patlama yaparak cok büyük bir bonservis ücreti karsisiliginda 23 yasinda Avrupaya acilir,bizi orada en iyi sekilde temsil eder.
Biz daha Ardaya doyamadik.Bizde kalsin 2 sene daha (=
RIDVAN TLM
21.Haziran.2007, 23:06
arda kalmalı....solda arda sagda aydın onlerınde lıncoln.....super 3 lu olurlar en azından 1 sezon daha gs de kalmalı arda
Addolorato
21.Haziran.2007, 23:07
Zaten yönetim ardanın maaşını 350 bin ytlden 800 bin euro ya çıkarmayı düşünüyo bu demekki arda satılmıycak bence
PesimiSTyLa
21.Haziran.2007, 23:12
Arda yı bu sene almaları çoook zor. Çook büyük bi bonservis öderlerse belki :)
Zaten kendisi de ayrılmak istemiyor..
eGowiCh
21.Haziran.2007, 23:41
Arda Turan bence satılsın, hem Galatasaray hem de Arda için iyi olur. Çok yetenekli bir futbolcu, eğer dünya klasında bir oyuncu olmak istiyorsa ileride, bir Ronaldo gibi mesela, hemen gitmeli. Ronaldo, Messi gibi oyuncular çok küçük yaşlarda Avrupa'ya gittiler ve klas oldular. Bence kesinlikle gitmeli, orada futbolunu geliştirmeli.
Çok iyi bir bedel de kazanır Galatasaray, satmak için tam zamanı, sonuçta Arda bir daha kendisini böyle bir uluslararası arenada 2 yıl sonraki Dünya Kupası'nda gösterebilir, ki orada nasıl oynayacağı meçhul.
Bu yüzden bir Hasan Şaş olmasın Arda ve hemen gitsin.
sitte
21.Haziran.2007, 23:46
Arda^'nın en azından GS için bir sene daha kalması gerekli...
deniz.91
22.Haziran.2007, 00:32
Ardaya çok iyi teklifler gelmeye başladı bakalım ne yapacak gs yönetimi
El Comandante
22.Haziran.2007, 00:34
Ardaya çok iyi teklifler gelmeye başladı bakalım ne yapacak gs yönetimi
SAT-MI-YO-RUZ ! :n:
Ouzy
22.Haziran.2007, 01:20
Arda biraz daha kendini göstersin de anca öyle. Bir gün gidecek sonuçta adam.
hp-fm-gs
22.Haziran.2007, 01:37
Afiş bile bastırırız alimallah. :p
physicist87
22.Haziran.2007, 02:07
Hasan Şaş gibi olmayacaksa gitmesin, Arda gerçekten çok yetenekli bir çocuk ama Galatasarayda bikaç yıl daha kalmalı, dünya kupasına katılamasak bile şampiyonlar liginde kendini rahatça gösterip gidebilir avrupaya, ki daha da belki yüksek fiyatlarda gider; ama inşallah bu turnuvadan sonra çizgisini korur yanlış yollara sapmaz, onu izlemek çok keyifli bi fenerli olsamda :)
barahir
22.Haziran.2007, 02:23
Arda Eğer gidecek olursa Kesinlikle Premier Ligi olmalı orası.. Bunun Dışında kesinlikle kalsın takımda bence.. Daha öğrenmesi gerek çok şey var..
PesimiSTyLa
22.Haziran.2007, 09:01
aziz üstel acıkladı. Rusyadan Rubin kazan arda ya 20M € vermiş Resmi teklif yapmış. Yönetim reddetmiş. Aziz üstel resmi dedi bilmiyorum ne kadar doğru... Böyle bir teklifin yapıldığını ve reddedildiğini söyledi.
KaF KeF
22.Haziran.2007, 09:11
Yönetim kabul etse,Arda Reddeder zaten ...
guarin14
22.Haziran.2007, 09:18
gitmesi büyük hata olur ztn gitmez arda
Addolorato
22.Haziran.2007, 16:22
Aimar yarışı
AS gazetesi; Newcastle, Leverkusen, Hamburg, P'Naikos ve Benfica'nın ardından Cimbom'un da Aimar'ı istediğini yazdı.
Hoca arayışlarını tamamlayan ve artık tamamen aklını transfere veren Galatasaray, birçok isimle anılırken, son iddia İspanya'nın AS gazetesinden geldi. Gazete bir dönem Trabzonspor'un da ilgilendiği Pablo Aimar'la, Panathinaikos, Newcastle, Leverkusen ve Hamburg'un ardından Galatasaray'ın da ilgilendiğini sayfalarına taşıdı. Haberde, kariyerine İspanya ve İngiltere'de devam etmek isteyen Arjantinli futbolcunun, bu iki ülke dışındaki tekliflere fazla sıcak bakmadığının altı çizildi.
LİNCOLN'E BAĞLI
Ancak İspanya'da küme düşen Real Zaragoza'nın 2 sezon önce Valencia'ya 10 milyon euro ödediği hatırlatılarak, bu parayı veren kulübün Aimar'ı rahatlıkla alabileceği belirtildi. Öte yandan geçen sezon Lincoln'den fazla verim alamayan Galatasaray'ın Aimar için nabız yokladığı, teklifler alan Brezilyalı yıldızın gitmek istemesi halinde bu oyuncu için atağa geçeceği öğrenildi. 2010 yılına kadar Zaragoza ile sözleşmesi bulunan Aimar, geçen sezon takımını küme düşmekten kurtaramamıştı.
deniz.91
22.Haziran.2007, 17:01
Aimarı Newcastle alır kanımca
sitte
22.Haziran.2007, 22:15
Aimar sağ kanda ilaç olur...
eGowiCh
22.Haziran.2007, 23:07
aziz üstel acıkladı. Rusyadan Rubin kazan arda ya 20M € vermiş Resmi teklif yapmış. Yönetim reddetmiş. Aziz üstel resmi dedi bilmiyorum ne kadar doğru... Böyle bir teklifin yapıldığını ve reddedildiğini söyledi.
20 milyon Euro muazzam para ama işte Rubin Kazan. Yani Rusya ligine neden gitsin ki Arda?
Premiership, La Liga ve Seri A bence Arda için biçilmiş kaftan. Bu liglerde başarılı olabilir. Premiership'ten hangi takıma giderse gitsin onun için faydalı olacaktır.
Avrupa kulüpleri ne teklif ediyor acaba Arda'ya, o önemli, iyi bir bonservis bedeli verilir muhtemelen.