Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

goosfraba
19.Mayıs.2007, 23:48
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.

El Comandante
19.Mayıs.2007, 23:52
Mutlaka bir golcü forvet,cok iyi bir kaleci,bir sag kanat ve bir sag bek gerekiyor bize.Ugur Ucar cok iyi ama yedegi yok.

Alicanfmfan
20.Mayıs.2007, 00:57
Alınacaksa öncelik golcüden yana olmalıdır...

Burak Duran
20.Mayıs.2007, 03:46
issakson bitti gibi arkadaslar kaynak ben :) bouzid carrusca ve barusso elden cikarilcak carrusca biraz zor gibi ama

Ziya38
20.Mayıs.2007, 04:05
İsaksson'da geri sayım

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminden düşmeyen İsveçli kalecinin transferi bu kez bitmek üzere

Yaser'in ardından

Teknik direktör belirsizliği nedeniyle transferi ağırdan alan, ama nokta atışı yapmaya devam eden Galatasaray Yönetimi, Kartalsporlu forvet Yaser Yıldız'ın ardından, Manchester City kalecisi Andreas Isaksson'un da işini bitirmek üzere. Sezon başında transfer listesine giren, devre arası da dahil olmak üzere uzun süre gündemden düşmeyen İsveçli file bekçisini daha önce ikna etmeyi başaramayan Sarı-Kırmızılılar'ın, bu kez 1.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

EURO 2008 öncesi

İsaksson'un, 3. kaleci konumunda olmayı kendisine yediremediğini defalarca dile getirmesi, İngiliz kulübünün bu teklife olumlu bakmasını sağlayan en önemli faktör. Daha önce anlaşma sağlanamamasının sebebi ise 27 yaşındaki kaleciyi 3 milyon Euro'ya transfer eden City'nin, daha düşük bir bedelle oyuncusunu bırakmaya yanaşmamasıydı. Kiralık gitme fikrine de Isaksson sıcak bakmıyordu. Aradaki pürüzler giderildiğinde, EURO 2008 başlamadan önce sözleşme imzalanması hedefleniyor.

ISAKSSON KİMDİR?

Mevkii: Kaleci
Yaşı: 27
Boyu: 1.99
Ülkesi: İsveç (52 maç)
Kulübü: Manchester City (19 maç)
Önceki kulüpleri: Trelleborg (11 maç), Juventus (0), Djugarden (75 maç), Rennes (62 maç)

Kaynak : Tümspor

El Barto
20.Mayıs.2007, 04:06
issakson'a ihtiyacı var mı bu takımın yahu?

Bence önce transferden anlayan adam gibi yöneticiler transfer etmek lazım...

Emurafu
20.Mayıs.2007, 04:33
Sag Beke Belletti alınsa iyi olur..Chelsea'den ayrılıyor..Ugur'a çok yardımcı olur..Transferleri merakla bekliyoruz..Bu arada Genç oyuncu daha çok bekleyin derim:)

PesimiSTyLa
20.Mayıs.2007, 04:38
Herseyden önce bir td ile anlasılmalı ve oyuncuları o secmeli. Laudrup gelirse harika olur...

ThersoN
20.Mayıs.2007, 04:48
ong'a şartlı teklif!

Yıllık 1.4 milyon euro alan ve geçen sezon başında ücretinde indirim yapmayı kabul etmeyen Kamerunlu futbolcumuzla görüştüklerini kaydeden Sezgin, “Galatasaray’ın kriterleri, ekonomik şartları belli. Bu şartlarda anlaşma olursa, Song 1 yıl daha Galatasaray’da kalacak” dedi. Sarı-kırmızılı idarecimiz, ligin ikinci yarısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kiralık oynayan genç futbolcumuz Aydın Yılmaz’ın Galatasarayımıza geri döneceğini de kaydetti.

Kaynak: Milliyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Köle ticareti yapmıyoruz"
Başkanımız Adnan Polat oyuncumuz Arda'nın transfer söylentileri hakkında sert konuştu

Başkanımız Adnan Polat, 19 Mayıs tatilini bahane ederek ailesiyle birlikte kısa süren bir tatil yaptı. Bodrum açıklarında teknede şampiyonluğun keyfini çıkaran başkanımız bir yandan dinlenirken, bir yandan da gelecek sezonun hazırlıkları için çalışmalarını sürdürüyor. Adnan Polat, gelecek sezonun planlarını daha net bir şekilde yapmak için öncelikle teknik direktör sorununu çözmeyi hedeflerken, bu konudaki süreyi belirledi. Polat, "Mayıs ayı bitmeden yeni teknik direktörümüzle çalışmaya başlamalıyız. Çünkü haziran ayında yapılacak transfer çalışmalarında teknik direktörümüzün raporuna göre de hareket etmeyi düşünüyoruz. Laudrup'u istiyoruz, ama kimseye mecbur değiliz, başka alternatiflerimiz de var" ifadesini kullandı.
Son günlerde gazetelerde Arda ile ilgili transfer spekülasyonlarının artması üzerine Adnan Polat, "Bize Arda için gelen resmi bir teklif yok. İngiliz gazetelerinin iddiasına göre herkes yorum yapıyor" dedi.
"Arda için sizi cezbedecek bir rakam önerilirse ne düşünürsünüz" sorusuna ise Polat şu yanıtı verdi:
"Biz köle ticareti yapmıyoruz. Bu konuda elbette Arda'nın da söz hakkı var. Önce Arda gitmek isteyecek. Arda için bütün şartlar olumlu olacak. Sonra isteyen kulüp, Galatasaray'ın koşullarını yerine getirecek. Bu koşullar oluşursa Arda da gidebilir. Önemli olan yerine yeni bir Arda koyabilmek. Mesela Aydın, yarınlar için çok güvendiğimiz bir oyuncu."
Bu arada Polat, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve yöneticilerinin Gökhan Ünal ile ilgili olarak kendisine yönelik yaptıkları tenkitlerle ilgili olarak, "Biz Gökhan Ünal'ı geçen yıl kendilerinden resmen istedik ve konu kapandı. Şimdi ne oldu da Kayserispor birden bu konuda bizi suçlamaya başladı. Düşünceleri ben de anlamış değilim. Gökhan'ı Galatasaray'dan başka herkese vereceklermiş. Ne istiyorlarsa onu yapsınlar. Kupayı kazandılar, başarılı bir sezon geçirdiler. Ben Kayserispor camiasını kutluyorum."

Kaynak: DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://ads.maksimum.net/advertpro/servlet/view/banner/image/zone?zid=10&pid=3&position=1 (http://ads.maksimum.net/advertpro/servlet/click/zone?zid=10&pid=3&lookup=true&position=1)
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/laudrup001_1805.jpg

Laudrup'a Rus engeli

Galatasarayımızın listesinde ilk sırada yer alan Danimarkalı teknik direktöre, CSKA Moskova da teklif götürdü. İspanya'ya çıkarma yapan Ruslar, başarılı çalıştırıcıyla pazarlık masasına oturdu Danimarka basınına Getafe'den istediği başarılara ulaşamayacağı için ayrıldığını açıklayan Michael Laudrup, hedefleri büyük bir kulübün başına geçmenin hesaplarını yapıyor. Cim-Bom, resmi teklif götürdüğü Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup'un transferinde Rus engeliyle karşılaştı. Rusya'nın köklü kulüplerinden CSKA Moskova'nın, sarı-kırmızılıların listesinde ilk basamakta yer alan Laudrup'un peşinde olduğu ortaya çıktı.
Valeri Gazzaev yönetimindeki CSKA Moskova'nın 10. haftası geride kalan yeni sezona kötü başlaması nedeniyle harekete geçen Rus ekibinin yöneticileri, İspanya'ya çıkarma yaparak, Michael Laudrup'la bir araya geldi.
MANCHESTER CİTY DE DEVREDE
Önceki gün basın toplantısıyla Getafe'den ayrıldığını açıklayan 44 yaşındaki teknik adamın, CSKA'dan çok cazip bir teklif aldığı bildirildi. Laudrup'un öneriyi düşünmek için Rus ekibinden süre istediği, ancak CSKA'lı yöneticilerin genç teknik adam için ısrarlı olduğu kaydedildi.
CSKA Moskova'nın bu sürpriz hamlesi, Galatasaray'ın planlarını bozdu. İngiliz Manchester City'nin de ilgilendiği Laudrup'la temas halinde olan sarı-kırmızılı yöneticilerin, CSKA Moskova'nın teklifini kabul etmemesi için Danimarkalı hocaya baskı yaptıkları ifade edildi. Gelişmeleri çok yakından izleyen Başkan Adnan Polat'ın transferi bitirmek için birkaç gün içinde İspanya'ya gidebileceği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet

18.05.2008

deniz.91
20.Mayıs.2007, 04:58
bence gs önce td alsın sonra transferleri helleder

fenerbahce_1907
20.Mayıs.2007, 05:02
Galatasaray'ın Laudrup'u getirmesi cok zor bir ihtimal bana kalırsa,Laudrup su anda transfer piyasasının en gözde teknik direktörü konunmunda gelmesi çok zor ama gelirse Galatasaray yönetimi çok iyi iş yapmış olur.

Emurafu
20.Mayıs.2007, 05:48
Laudrupun gelmesi zor ama rusyaya gideceginide sanmam...Deshamps gelecek gibime geliyor..Sadece tahmin;)

Şunuda eklemek istiyorum..Laudrupu isteyen takım sayısı azaldı..Bütün büyük takımlar hocalarını acıkladılar..

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 07:35
Laudrup zor ama Gs yönetimi getirebilir.Benfica'ya gideceğine gelsin Gs'nin başına daha iyidir bence.

YusufT
20.Mayıs.2007, 08:14
Euro 2008 transferin gözde isimlerinden biri kesinlikle Arda olacaktir. Eger iyi performans gösterirse, cok iyi fiyata satabiliriz.

Laudrupun pesinde 10 takim varmis, bunlardan biri GS digeride Benfica.

Emurafu
20.Mayıs.2007, 15:55
Benfica Cl liginde degil..Üstelik Liginde Şampiyon olması çok zor..Laudrupun yerinde olsam oraya gitmem:D

UlquioRRa
20.Mayıs.2007, 17:44
Laudrup bence Sevilla'ya gider. Her ne kadar İspanya'da kalmak istemiyor olsa da en cazip teklif Sevilla'danmış.

Onurap
20.Mayıs.2007, 17:48
Lucescu an meselesi
Yönetimimizin, eski teknik direktörümüz Mircea Lucescu'yla her konuda anlaştığı iddia edildi

Galatasaray, yaklaşık iki aydır devam eden teknik direktör arayışlarında son noktayı koymak üzere. Bu süre içinde Zaccheroni, Deschamp, Magath, Van Gaal, Sammer, Laudrup’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isimle temas kuran Cim-Bom, beklentilerin aksine Lucescu ile imza aşamasına geldi. Bir ay öncesine kadar favori adayın Alman Milli Takımı Danışmanı Matthias Sammer olduğu, ancak Almanya Futbol Federasyonu ile sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle bu ismin ikna edilemediği belirtildi.
Sammer’de olumlu bir gelişme kaydedilememesi, Benfica da dahil çok sayıda kulübün peşinde olduğu Laudrup’un da yeşil ışık yakmaması üzerine Lucescu ile görüşmelerin 15 gün önce hız kazandığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.
TAKIMI ŞAMPİYON YAP, GİT
Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin’den oluşan ekibin Lucescu’ya yaptığı teklifin ardından Rumen teknik adamın Shakhtar Donetsk yöneticilerine konuyu açtığı ve “Takımı şampiyon yap, git” cevabı aldığı ifade edildi. Ukrayna kulübü yöneticilerinin, şampiyon olunamaması halinde ise tazminat ödenmesi şartıyla bu transfere onay verdikleri kaydedildi. Bu görüşmelerin ardından 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lucescu, önceki gün tamamlanan Ukrayna liginde takımı Shakhtar Donetsk’i bir kez daha mutlu sona ulaştırdı.
Lucescu’da yaşanan olumlu gelişmeler üzerine Galatasaraylı yöneticilerin camianın önde gelenleri ve futbolcuların da görüşünü sorduğu, takım içinde düzenlenen mini ankette Rumen teknik adamın isminin ilk sıradaki tercih olarak çıktığı ifade edildi.
Kupa kolleksiyoncusu
63 yaşındaki Mircea Lucescu, oldukça parlak bir teknik direktörlük kariyerine sahip. Romanya’yı 1984’te Avrupa Şampiyonası finallerine taşıyan tecrübeli çalıştırıcı, 1990’da Dinamo Bükreş’i Kupa Galipleri Kupası’nda yarı finalist yaptı. 1998’de ise Inter’i UEFA şampiyonluğuna taşıdı. 2000 yılında Galatasaray ile Süper Kupa’yı kazanan Rumen hoca, Sarı-Kırmızılılar’a 2000-01 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynattı. 2001-02 sezonunda ise Cim Bom’la lig şampiyonluğunu yakaladı. Lucescu, Türkiye’deki macerasını Beşiktaş’ı 2002-03 sezonunda şampiyonluğa taşıyarak son noktayı koyarken, Shaktar Donetsk’le Ukrayna Ligi’nde üç kez lig şampiyonluğu sevinci yaşadı. Lucescu’lu Donetsk bir kez de lig ikincisi oldu.
Kaynak: Akşam

Burak Duran
20.Mayıs.2007, 17:55
lucescunun yerine olsam ben gelmem Galatasaraya

Emurafu
20.Mayıs.2007, 18:30
Sevilla,A.madrid,Barcelona hocalarını acıkladılar..Laudrupu isteyen büyük takımlar kalmadı..Ruslar kaldı gibi..Bakalım neler olacak..

MeMo
20.Mayıs.2007, 18:37
Benfica'da rota Laudrup
Portekiz Ligi'nde kötü bir sezon geçiren Benfica'nın, Getafe'den ayrılan teknik direktör Michael Laudrup ile görüştüğü belirtildi.

Portekiz basını, Benfica kulübünün yeni teknik direktör arayışında Michael Laudrup'a yöneldiğini ve Danimarkalı teknik adamla görüşmelerin olumlu yürüdüğünü yazdı.

Kötü bir sezon geçiren ve Portekiz ligini 4. sırada bitiren Benfica'da, spor direktörlüğüne getirilen Manuel Rui Costa başkanlığında yürütülen görüşmelerde anlaşma noktasına gelindiği belirtilirken, Laudrup ile Rui Costa'nın arkadaşlık ilişkisi bulunduğu hatırlatıldı.

Benfica daha önceden Valencia'nın eski teknik direktörü Quique Sanchez Flores ile görüşmüş, ancak anlaşma sağlayamamıştı.

Galatasaray'la çokda ilgili değil ama.Yinede ilgilendiriyor.

Onurap
20.Mayıs.2007, 18:45
Lucescu gelse keşke(Adama çok büyük *****lık yaptık ama :) Cihanlı orhan aklı kadroyla çeyrek final oynatmış şl de romayı rezil etmiş takımı kurdu kendisi :)

MaTRaKaN
20.Mayıs.2007, 19:03
Galatasaray'ın iyi bir sağ bek ve forvete ihtiyacı var ;)

Onurap
20.Mayıs.2007, 19:08
Sağ açık u.uçara la rekabet edebilecek yerli bi sağnek ve forvet lazım..Ama forvet 3.derece en önemli eksik sağ açık bence..

anil luque
20.Mayıs.2007, 19:09
isaksson transferi gereksiz bence yani eğer gerçekleşirse.. öncelikle forvet baksın galatasaray yönetimi ayrıca laudrup gelir

uAmurat91
20.Mayıs.2007, 19:44
Isaksson'un alınmasına bende karşıyım, eldekilere yine haksızlık etmiş oluruz kanımca..

Laudrup veya Lucescu'dan birini isterim ben, umarım yönetim bu konuda hata yapmaz..

yunusgs
20.Mayıs.2007, 19:50
İsakssonun alınmasına ben karşı değilim.Boyu uzun bir kaleci refleksleri de iyi.Bize yarar sağlayabilir.Aykut iyi fakat oyun kurma özelliği az olan bir kaleci.Ayrıca takıma mutlaka 1 forvet şart.

Her026
20.Mayıs.2007, 21:14
Aykut ve Orkuna güvenmeliyiz.Boşuna o kadar yaşlı kaleciye para vermeye gerek yok.Bize birincil olarak forvet ikincil olarak sağ bek lazım.

sitte
20.Mayıs.2007, 22:47
Arkadaşlar duyumlarımı ve bilgilerimi paylaşıyım

1-Yabancı sağ bek alınacak,
2-Yabancı bir stoper alınacak,
3-Isakson gelebilir,
4-Forvet gelmeyebilir,
5-Sağ kanat alınma ihtimali düşük,

Laudrup'la Anlaştık
Ama A.Sezgin'in menajer Bayram Tutumlu'ya transferler de az para kazandırması nedeniyle B.Tutumlu Laudrup'un aklını karıştırıyor,

Song'a bir senelik mukavele teklif edecekler,
KRAL'ı ise jübile yapalım 2 sene eğitim vereim sonra GALATASARAY'da görev verelim denilecek.Bakalım bu bilgilerimin hangisi gerçekleşecek ayrıca E.Aşık ve Necati Ateş kulübe geri dönecek...Saygılarımla...

El Comandante
20.Mayıs.2007, 22:53
Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı.
Luce gelmesin. ;) Eskilere dönüs yapmayalim,yeni bir teknik direktör gelsin.

sitte
20.Mayıs.2007, 22:58
Lucescu,Hagi yalan bi kere keşke M.Denizli gelse en azından o ruhu taşıyor...

PesimiSTyLa
20.Mayıs.2007, 23:03
M.Denizli mi? Allah korusun..

sitte
20.Mayıs.2007, 23:07
Neden.Eğer nedenin feneri şampiyon yapması ise o zaman Servet'te fenerde oynadı hatırlatıyım.cevabını bekliyorum...

Emurafu
20.Mayıs.2007, 23:07
Adnan Sezgin bu sezon en büyük kazancımız aydın olacak dedi..2.Arda geliyormuş..Aydını fizigini geliştirmiş..

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 23:08
Luce zaten istenilse gelmez.

sitte
20.Mayıs.2007, 23:09
Aydın'ın evet artık tam patlama yapması lazım.Hatırlarsanız Konya maçından sonra Aydın'ı kimse göremedi.

PesimiSTyLa
20.Mayıs.2007, 23:11
Neden.Eğer nedenin feneri şampiyon yapması ise o zaman Servet'te fenerde oynadı hatırlatıyım.cevabını bekliyorum...

Nedeni o degil. Taraftar sevmiyor kendisini ;;) TD siz devam etmeyi yeglerim;;)

Luce zaten istenilse gelmez.

Luce istenilirse gelebilir. Kendisi TR de birgün mutlaka GS yi yeniden calıstracagını söylüyordu. Yine de Luce nin tercih edilecegini sanmam...

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 23:15
Luce istenilirse gelebilir. Kendisi TR de birgün mutlaka GS yi yeniden calıstracagını söylüyordu. Yine de Luce nin tercih edilecegini sanmam...

Öyle bir açıklamasının olduğunu bilmiyorum ama takımı şampiyon yapıp Şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkarmasına rağmen (Hemde 2 gruplu zamanında) takımdan kovulmasından dolayı ve şu an Shaktar ile çok iyi gitmesinden dolayı (Bu sezon çifte kupa kazandılar) şu an gelmez diye düşünüyorum.

Her026
20.Mayıs.2007, 23:18
Lucescu gördüğüm en iyi teknik direktör.Yaptıklarını hatırlamıyorsunuz galba.

PesimiSTyLa
20.Mayıs.2007, 23:19
Öyle bir açıklamasının olduğunu bilmiyorum ama takımı şampiyon yapıp Şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkarmasına rağmen (Hemde 2 gruplu zamanında) takımdan kovulmasından dolayı ve şu an Shaktar ile çok iyi gitmesinden dolayı (Bu sezon çifte kupa kazandılar) şu an gelmez diye düşünüyorum.

Evet haklısın Canaydın ın marifeti; fakat suan Canaydın yok :)

sitte
20.Mayıs.2007, 23:22
[QUOTE=PesimiSTyLa;1117717]Nedeni o degil. Taraftar sevmiyor kendisini ;;) TD siz devam etmeyi yeglerim;;)

Taraftar neden sevmiyor?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[QUOTE=PesimiSTyLa;1117717]Nedeni o degil. Taraftar sevmiyor kendisini ;;) TD siz devam etmeyi yeglerim;;)

Taraftar neden sevmiyor.

PesimiSTyLa
20.Mayıs.2007, 23:31
antipatik oldugu için.

a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 23:32
Lucescu gelirse bence o adamda gurur diye birşey yoktur.Sen takıma en parlak sezonlarından birini yaşat sonra seni kovsunlar.

sitte
20.Mayıs.2007, 23:37
antipatik oldugu için.

Biraz daha açar mısın?

El Comandante
20.Mayıs.2007, 23:39
Yahu anlasana iste,Mustafa Denizli sevilmiyor cogu taraftarlar tarafindan.
"Hayatimda hicbir kulübün formasini evime götürmedim,sadece Fenerbahce formasini evime götürdüm ve bundan gurur duyuyorum" diyen kisiydi bu adam.

Fenerbahce ile Avrupada 0 puan ceken,cok kücük düsünen,büyük takimlara karsi yenilsek te birsey olmaz diyen bir adam bu.Bizim gibi büyük hedefleri olan kulübün basina gececek kapasitede birisi degil.Vizyonu genis olmayan birisi.Daha cok aciklik istiyorsan sayfalarca yorum yaparim Mustafa Denizli hakkinda.;)

uAsamet91
20.Mayıs.2007, 23:49
Lucescu sezon başı Galatsarayın kamp yaptıgı otelde takımını çalıştırıyordu.Yapılan röportajda Galatasaray'a çağırırlarsa kesinlikle giderim demişti.

YusufT
21.Mayıs.2007, 02:55
Lucescu gelmiyecek, Avrupali birisi gelecek..

yunusgs
21.Mayıs.2007, 17:00
İtalya basınının gündeminde Cuper varmış.Cuper de gelebilir.

Melekovic
21.Mayıs.2007, 18:22
Fotomaç'a göre Laudrup geliyor bu haftasonuna kadar;Fanatik'e göre cuper ve Luce,Fotospor'da Luce diğer isimleri solluyor diyor.Hangisinin haberinin balon olduğu bu haftasonu belli olacak :D:D:D

puskas
21.Mayıs.2007, 20:08
fotomacta bende okudum Laudrup geliyor ve issakson kaleye gelliyor yazıyor ama bakalım hafta sonu herşey belli olacak.lucescuda fena teknik direktör değil sonucta gsde yaptığı başarıları unutmamak lazım

Del Piero_10
21.Mayıs.2007, 20:10
Cuper finallerde kaybetmesiyle ünlüdür,tavsiye etmem :D

Revolution
21.Mayıs.2007, 21:32
Bence Galatasaray'ı iyi tanıyan o ruhu taşıyan biri olmalı Luce'ye bazı arkadaşların neden karşı çıktığını anlamıyorum.. Kaprisli değil,Galatasaray'ı yakından tanıyor ve bir kaç transferle Galatasaray'ı iyi bir yere getirebilecek bir antrenör bence.. M.Denizli de olursa iyi olur ama Deushamps deniyor bazı kaynaklarda bunlardan biri olursa bence çok iyi olur..

@ EmpeRoR: Ona bakarsan abi Baliç'de kefen giyerim G.Saray forması giymem diyordu ve biz o oyuncuyu aldık o da o formayı giydi..Laflara takılmayalım bence..

El Comandante
21.Mayıs.2007, 21:34
Cuper finallerde kaybetmesiyle ünlüdür,tavsiye etmem :D

Galatasaray da finallerin takimi olmasiyla ünlüdür.:)
Cuper bizi finale getirsin,gerisine karismasin zaten :D

deniz.91
21.Mayıs.2007, 21:35
Luce bence Türkiyey gelmiş en iyi teknik direktördü gelirse yine büyük işler başaracaktır

Ziya38
21.Mayıs.2007, 21:38
CİM BOM’A SÜPER AFRİKALI

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/45261_1_080521141607.jpg
İngiliz basınında çıkan haberlerde Galatasaray’ın Le Mans’da oynayan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Romaric’i transfer etmek istediği iddia edildi.

Skysports'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, ‘Birçok kulübün beni transfer etmek istediğinin farkındayım. Galatasaray, Monaco ve Sevilla beni isteyen kulüpler. Ancak Ben Le Mans’ın kaptanıyım, takımımda mutluyum’ diyerek Sarı Kırmızılıların kendisine olan ilgisini doğruladı.

Esas adı Christian Koffi N'Dri olan ‘Romaric’ bu sezon Fransa Ligi’nde, Le Mans formasıyla 33 lig maçında oynadı 2 gol attı, 7 de asist yaptı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:05
1) luce ve ozellikle denizli bence gelmez.. zaten lucescu gelmesin her ne kadar basarili olsada hic bir otoritesi yok. denizliye kesinlikle karsiyim fenerbahce asigi ayrica fenerbahceye 3-0 4-3 yenilmemize sebep olmus sahistir...
2) issakson bitti gelecek
3) sag bek ve ortasaha transferi yapilcak para yeterse forvet alincak diye duydum...
4) carrusca ve bouzidin satilmasi icin ugrasiliyor ama gitmeyecek gibiler

batuhanry
21.Mayıs.2007, 22:10
1) luce ve ozellikle denizli bence gelmez.. zaten lucescu gelmesin her ne kadar basarili olsada hic bir otoritesi yok. denizliye kesinlikle karsiyim fenerbahce asigi ayrica fenerbahceye 3-0 4-3 yenilmemize sebep olmus sahistir...
2) issakson bitti gelecek
3) sag bek ve ortasaha transferi yapilcak para yeterse forvet alincak diye duydum...
4) carrusca ve bouzidin satilmasi icin ugrasiliyor ama gitmeyecek gibiler

Hocam ne yapıyorlar bunlar ya.Ortasahada eksiğimiz var mı bizim ? Forvet para kalırsa olmamalı ; öncelik forvet olmalı ya..İsaksson'a baştan beri karşıyım zaten gül gibi Aykut var güvenin şu adama ya..

Neyse artık bizim söz hakkımız yok tabi..Bari kaliteli adamları getirsinler ..

Melekovic
21.Mayıs.2007, 22:15
Carrusca'da şöyle bir durum var.O yüzden şu an için kiralık gönderilmesine çalışılıyor.Bouzid'in ise göze alınıp oyuncularla anlaşma vakitine kadar elden çıkarılmazsa feshedilecek.

Carrusca sorunu sponsorun ben şu kadara aldım getirdim neticede gidersede o kadar verecek bir klup bulunmalı demesi.Carrusca'yı parlatacak bir takıma verilmesi ve böylece kulup bulunması düşünülüyor.

Carrusca aslında iyi bir oyuncu fakat bu dönemde pek ilgilenecek hocalarla karşılaşmadı.Belki gelecek hoca kalsın bile diyebilir denedikten sonra ben bunu adam ederim diyerek.

Şu anda kısa vadede Carrusca'ye yol görünmüyor.

eXcitinG
21.Mayıs.2007, 22:16
Adı geçen isimLer arasında bir tek Issakson GaLatasarayın ihtiyacı bir oyuncu. Aykut ve Orkuna güvenin diyorsunuzda geLecek yıL daha zor oLacak Avrupa oLayı var, Aykut ve Orkun kaç tane maç kazandırdı bu yıL GaLatasaray a goL yememe nedeni beLLi zaten, Servet ve Emre nin müthiş performansı.

Ayrıca bir dipnot, DenizLi Fenerbahçe aşığı değiL Beşiktaş aşığıdır, bir programda da en büyük hayaLLerinden birisi Beşiktaş ı çaLıştırmak oLduğunu söyLemiştir.

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:17
orta sahanin sag tarafina oyuncu alinacak... issaksonun gelmesi bence super cunku aykut hicbir sekilde guven vermiyor ve sl de o yuku kaldiramaz... forvet alinir herhalde ama necati-karan-nonda ve ozgurcan gelecegi icin yeni teknik direktorun yorumu bekleniyor

Melekovic
21.Mayıs.2007, 22:18
Şu konuyada açıklık getireyim.Mustafa Denizli mesleğinin aşığıdır :p :p :p

Ve de geçmişten gelen bir Altay sempatisiyle yüklüdür.Ah şu İzmir takımları ne zaman süper lige dönecekler :(

Onurap
21.Mayıs.2007, 22:19
Carrusca iyi felan değil tam bi balon..Halı saha topçusu..Kaleci sağ açık ve sağbek(uğura alternatif yerli olabilir) lazım bize..

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:20
yonetimin oncelikli hedefleri bu 3 mevki zaten

batuhanry
21.Mayıs.2007, 22:22
İsaksson iyi diyorsunuzda bu sezon Manchester Cıty'de kaç maça çıktı ? En son yanlış hatırlamıyorsam 8-1'lik M'Boro yenilgisinde oynamıştı..:rolleyes:

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:30
o macta isakssonun yedigi gollerde hatasi yoktu 15. dakikada defansin gobegindeki adam atilinca takim sacma sapan oynamisti.. isaksson 8-1lik mac haric toplam 4 maca cikti sakatligi sebebiyle ve o maclarda 6 gol yedi ama takimi 2 galibiyet 1 maglubiyet 1 beraberlik aldi..
bir onceki sezon 14 macta 15 gol yedi.. dunya kupasinda 3 macta 4 gol yedi.. bu dedigimiz ligi ingiltere ligi bizim gibi orta kalite lig degil

batuhanry
21.Mayıs.2007, 22:44
Neyse artık daha hiçbirşey belli olmadan eleştirmemek en iyisi galiba..:)
Sağbek aranıyorsa Zaragoza'da Carlos Diogo güzel bir tercih olur :) (bkz:batan geminin malları:p)

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:48
bide aimari alirsak zaragozadan :)

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:52
Kiradan donen oyuncularimiz:
Anil Karaer (Caykur Rizespor)
Zafer Sakar (Samsunspor)
Özgürcan Özcan (Gaziantepspor)
Emre Asik (Ankaraspor)
Ugur Demirok (Istanbulspor)
Halim Kurtulus (Erzincanspor)
Orhan Ak (Ankaraspor)
Volkan Bekci (Altay Izmir)
Ugur Akdemir (Orduspor)
Ugur Erdogan (Orduspor)
Cafercan Aksu (Orduspor)
Cihan Can (Orduspor)
Erkan Ferin (Orduspor)
Mülayim Erdem (Orduspor)
Oguz Sabankay (Vestel Manisaspor)
Necati Ates (Belediyespor)

El Comandante
21.Mayıs.2007, 22:55
Özgürcan artik beklenen patlamayi yapmali,kendisini göstermeli.Yazik olacak yoksa ona,Anadolu takimlarinda dolasan futbolcu olacak.

uAmurat91
21.Mayıs.2007, 23:50
Lucescu derim, başka da birşey demem.. :)

Isaksson'un alınmasını istemiyorum ben şahsen, hayırlısı ne ise o olsun takımımız için..

deniz.91
22.Mayıs.2007, 00:04
Özgürcan artik beklenen patlamayi yapmali,kendisini göstermeli.Yazik olacak yoksa ona,Anadolu takimlarinda dolasan futbolcu olacak.

Özgürcan bencil oynamay devam ettiği sürece ondan ne köy olur nede kasaba

UlquioRRa
22.Mayıs.2007, 00:23
bide aimari alirsak zaragozadan :)

Aimar bize geleceğini sanmam. Lens'ten Aruna Dindane'yi alsak. Yanlış hatırlamıyorsam sağ açık da oynayabiliyor.

Emurafu
22.Mayıs.2007, 00:30
Özgürcanın seneye bu takımda oynaması zor...Yaseride aldık(Serkan,Karan,Nonda)..Forvet bollugu olacak..Mehmet güven,Özgürcan büyük ihtimal kiralanır..Seneye kiralık oyunculardan Aydın,Emre takımda oynar bence..Alınacak oyuncularda var merakla bekliyoruz..

Dindane 5 ay sakat...Hiç gerek yok

Her026
22.Mayıs.2007, 00:43
Aykut ve Orkun bana Isaksondan daha çok güven veriyor. Aykut Şl'yi kaldırır Aykuta çok güveniyorum ben.Bu arada hangi maçı kazandırdı demiş bir arkadaş Aykut'a.Peki hangi maçı kaybettirdi ? Ayrıca ben Aykutun maç kazandırdığı maçları hatırlıyorum.;) Bize bitirici bir forvet lazım.Birde olursa sağ açık.Sağ bek belki alt yapıdan kapatılabilir ama sağ açık şart.

shamur1
22.Mayıs.2007, 00:46
3 sayfalık konu olmuş ama henüz gerçekleşen bir transfer yok :)

Burak Duran
22.Mayıs.2007, 04:48
G.Saray'daki operasyonun en önemli ayağını Hakan Şükür oluşturuyor. Yönetim yıldız futbolcuya jübile teklif etmeye hazırlanıyor. Polat Hakan ile hergün görüştüğünü ve alacakları kararı yakında duyuracaklarını vurguladı.

Ancak sarı kırmızılı yöneticiler, camia içinde sembolleşmiş olan Hakan Şükür'ü kırmadan ve küstürmeden göndermenin çarelerini aradıklarını alacakları kararda Hakan'ın da onayının olacağının altını çizdi..

Operasyon Hakan Şükür ile sınırlı kalmayacak.. Şükür'ün yanısıra Okan Buruk'a da jübile teklifinde bulunacak..

Necati Ateş ve Orhan Ak'ı isi büyük bir hayal kırıklığı bekliyor. İki futbolcu yine kadroya alınmayacak..

Her026
22.Mayıs.2007, 04:48
Transfer sezonu açıldı mı ?

Emurafu
22.Mayıs.2007, 04:54
Transfer Sezonu 9 haziranda açılacak:;)..Çalışmalar devam ediyor:D

Addolorato
22.Mayıs.2007, 05:32
arkadaşlar bu arada yaser yıldızla 4 yıllık sözleşme imzalamışız doğrumu? geçenlerde ntvsporda görmüştümde

YusufT
22.Mayıs.2007, 05:32
bu yyilki en büyük transferimiz Cafercan olacak :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaser transferi dogru.

Aşk-ı Şehir
22.Mayıs.2007, 05:33
bu yyilki en büyük transferimiz Cafercan olacak :)

Cafercan'ın kadroda yer bulabileceğini sanmıyorum Yusuf.(::)

PesimiSTyLa
22.Mayıs.2007, 05:39
Cafercan'ın kadroda yer bulabileceğini sanmıyorum Yusuf.(::)

aynen cafercan takımda yer bulamaz. Muhtemelen yollanır yine.

Bu senenin transferi Aydın...(::)

YusufT
22.Mayıs.2007, 05:40
Laudrup gelirse bulur, bak söylemedi demeyin :)

Lincoln'un yedegi iste, Takima monte edilmeli. Suan kiralik dönenlerden en cok gelisme kaydeden oyuncu. Fizik gücü kötü degil artik. 1.Cafercan, 2.U.Akdemir 3. Anil Karaer olsun.

Kapanan savunmalari acacak bir oyuncu, oyun zekasi ile.

Nedvedmania
22.Mayıs.2007, 06:03
Bence hiç transfere ihtiyacımız yok. Çünkü zaten birsürü sakat futbolcu iyileşicek onlar transfer sayılır zaten.

Addolorato
22.Mayıs.2007, 06:06
linderoth mehmet topalın yerinde oynatılırsa (-) etki yapar bence lndretoh hep sakat kalsın alınıcaksa bi tane kaleci alınmalı bu isimde espanyoldan kameni olmalı

Emurafu
22.Mayıs.2007, 15:54
Cafercan,Özgürcan falan bunların takımda oynayacagını sanmıyorum.Gençlerden sadece Aydın forma sansı bulur..

Lucescu Geliyor !!!

Prensipte anlaşma sağlanan Rumen hocanın, yarın akşam İstanbul'da olacağı, cumartesi günü de Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
22.5.2008

Birçok görüşmeden sonra
Kalli'nin istifasından sonra, başta Michael Laudrup olmak üzere, Louis Van Gaal, Didier Deschamps, Felix Magath ve Abdullah Avcı gibi birçok teknik direktörle görüşen Galatasaray Yönetimi’nin, Mircea Lucescu ile anlaştığı öne sürüldü. Rumen hoca ile prensip anlaşmasına vardığı ifade edilen Sarı-Kırmızılılar’ın, yarın İstanbul’a gelecek olan tecrübeli teknik adamla cumartesi günü masaya oturacağı ve son detayları görüşerek sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Şampiyonluklara alışkın
Mircea Lucescu, 2000-2001 sezonunda başına geçtiği Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşımayı başarmıştı. İlk sezon lig şampiyonluğu yaşayamayan Rumen hoca, bu sevince ikinci sezonunda ulaşmıştı. Aynı sezon Galatasaray, Devler Ligi’nde çeyrek finalin kapısından dönmüştü. Özhan Canaydın’ın gelişiyle görevine son verilen Luce, Beşiktaş’ın başına geçip, Siyah-Beyazlı ekibe de 100. yılında şampiyonluk coşkusu yaşatmıştı.

Kaynak : Cüneyt KARAKAYA (Fanatik)

Lucescu gelirse bu gençler forma sansı bulamaz..Luce gençlere güvenen biri degil..Elindeki tecrübeli oyuncuları oynatan bir hoca..yanlış secim olur bana göre;)

yunusgs
22.Mayıs.2007, 16:27
Lucescu'nun yerine yeni bir hoca gelmeliydi.Yanlış seçim.Ama Lucescu'nun bir +sıda takımı tanıması.

deniz.91
22.Mayıs.2007, 20:57
Luce bence iyi bir teknkdirektör bence faydalı olur

ibo
22.Mayıs.2007, 21:54
Lucescu haberi beni heyecanlandırdı. Luce gelirse avrupada daha işyi şeyler yapabiliriz bence...

Emurafu
22.Mayıs.2007, 21:57
2.Dönüş yapan hocalar genelde basarısız olmusdur..Luce Lincoln'ü iyi motive eder.Babacan tavrı güzeldir.Yanlız gençlere gereken önemi veren bir hoca degil..Shanktarda ne kadro vardı hiç bir basarı yapamadı..(Avrupa bazında)..Luce'nin oynattıgı oyun tarzı hiç hosuma gitmiyor..Luce haberi insallah yalandır..Zaten iddaa edildi falan demişler..Yine kolpadır..Deshamps gelse iyi olur..Laudrupun gelmesi zor gibi,Bayram tutumlu aklını çeliyormuş..

Melekovic
22.Mayıs.2007, 22:09
Koptum.spor gazetelerinin birinde yazıyo Rebrov Gs'ye doğru diye :D:D:D Yahu ufak atın dedik fazla ufak attılar bu seferde :D:D:D

YusufT
22.Mayıs.2007, 22:16
Ben Hector Cuperi istiyorum.

Emurafu
23.Mayıs.2007, 01:08
Yaser'den sonra isaksson ile ön anlasma yapılmış...Ntvspor söyledi..Tekrarını saat başı haberlerde bakabilirsiniz..

Hakan şüküre jubile teklif edilmiş..

Fernando Gago
23.Mayıs.2007, 01:09
İNTERNETHABER /ÖZEL

Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.

Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi.

Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.

BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2007, 01:14
Hangi Teknik Direktör'ün görüşü alınarak yapılan bir transfer acaba?

Eğer gerçekten anlaşıldıysa Galatasaray iyi iş yaptı gibi duruyor ama en azından yeni gelecek teknik direktör'ün transfer için görüşlerini bekleselerdi.

a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 01:19
Yalan habere benziyor Galatasaray Mehmet Yıldız'ı alsaydı ortalık yıkılırdı.Resmi sitelerde haber varmı?

Her026
23.Mayıs.2007, 01:20
linderoth mehmet topalın yerinde oynatılırsa (-) etki yapar bence lndretoh hep sakat kalsın alınıcaksa bi tane kaleci alınmalı bu isimde espanyoldan kameni olmalı
Hep sakat kalsın nedir yav.Oda insan.İyileşincede Mehmet Topal tek ön libero,mc mevkiindede Linderoth oynar.

Emurafu
23.Mayıs.2007, 01:20
Yahu Aydını nereye veriyorlar:)..Bu haber kolpadır merak etmeyin..
Adnan Sezgin kendisi söyle demişdi..Aydın 2.Arda olacak demişdi.
Baskan bile eniyi transfer Aydın olacak dedi...
Anılı vermeleri normalde aydında hata yapmazlar..Kolpa oldugu belli..Hem öyle sey olsa bülent uygun biraz önce nvtsporda söylerdi..Yeni hocaya göre hareket edecez diye yöneticiler acıklamada yaptı...
Mehmet yıldız suanki bize uygun forvet degil..Onun görevini Nonda çok iyi şekilde yapar..

El Comandante
23.Mayıs.2007, 01:22
İNTERNETHABER /ÖZEL

Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.

Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi.

Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.

Kesinlikle yalan haber,yönetim Aydin icin bu sezon Galatasarayda oynayacak diyor,en önemli transferlerimizden birisi olacak diyor,buradan da haberin yalan oldugunu anlayabiliriz.

Melekovic
23.Mayıs.2007, 01:38
Aydın kaç tane Mehmet Yıldız eder.O kadar parayı verip üzerine Aydın olmadı bir de Anıl'ı mı verecekler gülerim buna. :D:D:D

Artık yüz kere söylüyorlar.BJK borsaya bildirmeden görüştüğünü oyuncu alamıyor yalan haber yazmayın, Feer'i bilmem ama GS'nin içini çok iyi bildiğimden Galatasaray'da bu işi 3 kişi götürüyor ve o 3 kişi dışarıya tek kelime bile sızdırmadığı sürece onların ağzından duyulmadan denilen her şey atmasyondur :D:D:D Durun daha Deco'nun peşine düştük birazdan yakalarız.Kaynak Fotomaç ya da Fanatik ya da Fotospor muydu,sabah ilk işim gülmek için transfer haberlerini okuyorum.Ama bu günün bombası Mehmet Yıldız'dan çok Rebrovdu:D:D::D

xerenx_91
23.Mayıs.2007, 01:39
Adnan Polat bu sezonun en iyi transferinin Aydın olacağını söyledi...asparagas

Emurafu
23.Mayıs.2007, 01:42
Üstelik Adnan sezgin kolay kolay yerli oyuncuda hata yapmaz.Yerli oyuncudan çok iyi anlıyor..

xerenx_91
23.Mayıs.2007, 01:55
Sivas M.Yıldız ı satmaz Gs Aydın ı vermez..

Emurafu
23.Mayıs.2007, 02:02
Mehmet yıldızın yapacagı işi nondada yapar..Bize Kone türünde bir forvet lazım:D..Neyse nasıl olsa yalan haber;)

deniz.91
23.Mayıs.2007, 02:11
Biraz önce Bülent Uygun NTVSpordaydı Mehmet Yıldız transferi olsa söylerdi

Addolorato
23.Mayıs.2007, 04:40
Aklı EURO 2008'de

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, basında hakkında çıkan transfer haberlerinden sıkıldığını belirterek, "Şu an sadece 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne konsantre olmak istiyorum. Zaten Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşmem var, benim için öncelikli olan Galatasaray" dedi.
Arda Turan, menajeri Ahmet Bulut kanalıyla yaptığı açıklamada, basında sürekli kendisi hakkında transfer haberleri yapıldığını kaydederek, "Transfer haberlerini duymaktan sıkıldım. Şu an sadece 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne konsantre olmak istiyorum. Tek düşüncem Milli Takım'ın şampiyonada başarılı olmasıdır. Milli Takım'ın şampiyonada başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum" dedi.
Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatan Arda Turan, "Benim için öncelikli olan Galatasaray. Eğer Avrupa'ya transfer olma durumum olursa tabii Galatasaray'ın menfaatleri de benim için çok önemli. Hayırlısı neyse o olsun. Ama ben şu an için transferi düşünmek istemiyorum. Beni transfer etmek isteyen takım var mı onu bile bilmiyorum. Benim tek düşüncem, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmasıdır" şeklinde konuştu

çok yetenekli ve genç bence 1-2 yıl sora gitmeli avrupaya

uAmurat91
23.Mayıs.2007, 04:42
Arda şu anda 21 yaşında, 1-2 yıl daha beklerse yaşı daha da ilerlemiş olacak. Ve o zaman "genç" olarak anılmayacak avrupada, şimdi gördüğü ilgiyi göremeyecek bence. Eğer gidecekse bu şimdi olmalı, kendisi içinde çok iyi olur..

Emurafu
23.Mayıs.2007, 04:44
Lig Tv’de 19:00 haberlerinde Mehmet Yıldız ile yapılan bir röportajı gösterdi. Adam seneye de Sivasta kalacağım dedi

Ziya38
23.Mayıs.2007, 05:08
Yarin Isaksson Transferi aciklanacak diye duydum dogrumu?

Emurafu
23.Mayıs.2007, 05:25
Yaserden sonra İsaksson ilede ön anlasma yapılmış..Ntvspor sürekli söylüyor..Ziya acıklamayı bizde bekliyoruz çatladık:D..Yönetim diger transferler için hemen acele etmezler bence..Hoca belli olsun ciddi calısmalar baslar

Addolorato
23.Mayıs.2007, 05:35
inşallah isaksoon gelir çünkü süper kaleci ve kariyerini canlandırmaya ihtiyacı var

Onurap
23.Mayıs.2007, 05:58
Arda şu anda 21 yaşında, 1-2 yıl daha beklerse yaşı daha da ilerlemiş olacak. Ve o zaman "genç" olarak anılmayacak avrupada, şimdi gördüğü ilgiyi göremeyecek bence. Eğer gidecekse bu şimdi olmalı, kendisi içinde çok iyi olur..

Gtmesin zaten..Yerine c.ronaldoyu mu alacaz..gelen Para çarçur olucak...

YusufT
23.Mayıs.2007, 08:03
Ardanin yeri mutlaka dolur, merak etmeyin. Bize bir Mendieta lazim

puskas
23.Mayıs.2007, 17:28
inşallah isaksson gelmiştir.super kaleci.iyi bi transfer olacak

Universal
23.Mayıs.2007, 21:49
Galatasaray Yönetimi teknik drektörü yokken transfer yapıyor. Bu yanlış bir davranıştır. Teknik drektör belki bu oyuncu alınırsa bunların hiçbirini istemyecek. Bana göre Galatasaray yönetimi özellikle yabancı transferi için teknik drektör geldikten sonra yapması gerekiyor.

Emurafu
23.Mayıs.2007, 23:37
G.Saray'da Sammer sesleri
Galatasaray'da teknik direktör arayışı mutlu sonla noktalanmak üzere;

Sarı-Kırmızılı yönetim Feldkamp'tan sonra aynı ekolünü sürdürmek düşüncesiyle, Alman futbolunun yükselen değeri Matthias Sammer'i göreve getirmek için kolları sıvadı. Başkan Adnan Polat'ın bu yüzden gizlice Almanya'ya giderek ünlü teknik adamla başbaşa saatlerce konuştuğu ve büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Sammer'in GSaray'ın teklifine son derece sıcak baktığı ve Almanya'daki dostlarına "Ben başkan Adnan Polat ile görüştüm ve şartlarımı sundum. Ekibimle beraber hazırım ve Galatasaray'dan haber bekliyorum" dediği öğrenildi. Sammer'in bu açıklamasından sonra bu anlaşmanın gerçekleşmesinin sadece G.Saraylı yöneticilerin görüşüne kaldığı açıklık kazanırken, yöneticiler Brian Laudrup ve Deschamps ile yaptıkları temas sonrasında Sammer konusunda karara varacaklar.

Matthias Sammer, Bundesliga'da 2000-2004 yılları arasında Borussia Dortmund ve 2004-05 sezonunda Stuttgart takımlarını çalıştırdı. Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.

23.05.2008

Kaynak : Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul DHA

Kadir Çetinçalı haberi, doğruluk payı vardır;)..Gs yönetimi ile arası çok iyi:D,Sammer iyi bır secim dortmund’da göze hos gelen bır futbol oynattı ozellikle ilk iki sezonda buyuk ivme katettiler

Cyzio
23.Mayıs.2007, 23:47
2 yıldır İsaksson aşağı Isaksson yukarı.Kaç maça çıkmış ki bu adam City'de.Doğru bir transfer olmayacağı kanısındayım..

KaPaLı
23.Mayıs.2007, 23:51
2 yıldır İsaksson aşağı Isaksson yukarı.Kaç maça çıkmış ki bu adam City'de.Doğru bir transfer olmayacağı kanısındayım..

Katılıyorum sana. Galatasaray'da Orkun ve Aykut gibi 2 kaleci varken İsaakson alınması ne kadar doğru tartışılır. Fırat Kocaoğlu gibi yetenekli ve genç kaleciside varken İsaakson'a yönelmek saçma geliyo biraz

Cyzio
23.Mayıs.2007, 23:58
Katılıyorum sana. Galatasaray'da Orkun ve Aykut gibi 2 kaleci varken İsaakson alınması ne kadar doğru tartışılır. Fırat Kocaoğlu gibi yetenekli ve genç kaleciside varken İsaakson'a yönelmek saçma geliyo biraz

Ülkemizde yabancı transfer etmek marifetmiş gibi gözüküyor.Bu kadar iyi performans sergileyen Aykut'un kalede durması için daha ne yapması gerekiyor anlayabilmiş değilim..

Onurap
24.Mayıs.2007, 01:04
Transfer müjdesi
Adnan Sezgin bir oyuncu ile anlaştığımızı ve yeni transferin heyecan yaratabileceğini söyledi

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederken, isim vermeden, bir oyuncunun transferini bitirdiklerini, bir oyuncunun transferini ise bitirmek üzere olduklarını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin bugün piyasaya çıkan şampiyonluk özel sayısında röportajı yer alan Adnan Sezgin, ''Şu anda açıklamayacağım ama, bitirdiğimiz bir, bitirmek üzere olduğumuz da yine bir transferimiz var. Haziran ayını bekliyoruz. Ayrıca görüşmekte olduğumuz 5-6 oyuncu var. İhtiyaçlarımız ve isimlerimiz belli. Bizzat gidip görmek istediğim 1-2 oyuncu var. En azından son iki maçlarını tekrar izleme ihtiyacı duyduklarım var'' dedi. Sezgin, geçen sezon Lincoln'ün transferiyle taraftarların heyecanlandığını ve bu yıl da böyle bir heyecan yaşatıp yaşatmayacaklarının sorulması üzerine, ''Yaşanabilir. Bizim işimiz belli olmaz'' cevabını verdi.
-''BAŞARILAR, MALİ SIKINTILARI AZALTIR''-
Galatasaray'ın başarılar kazandığı sürece mali sorun yaşamayacağını anlatan Sezgin, başarıların mali sıkıntıları azaltacağını vurgulayarak, ''Galatasaray başarılı olduğu sürece, şampiyon olduğu sürece, hele hele Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı sürece, futbol yapısının gelir gider dengesi hemen hemen birbirini tutar. Mesela geçen sezon şampiyon olamamakla 10-15 milyon avro zararımız oldu'' dedi.
Galatasaray'ın parasının çok değerli olduğunu belirten Sezgin, ''Galatasaray'ın parasını kendi paranmış gibi düşünüp harcaman lazım. Biz mümkün olduğunca, Galatasaray'a en az yük getirecek şekilde istediğimiz adamları kadroya katmaya çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Yaseri aldık diyecekler neresi taraftarda heyecan yaratacaksa :D

deniz.91
24.Mayıs.2007, 01:59
Yaser Yıdlzı kesin:D

Alicanfmfan
24.Mayıs.2007, 02:30
M.Yıldız için bizim en iyi futbolcularımız ve üstüne para verirse bizim yönetim müthiş bi hata yapar.Galatasaray'da Ne Mehmet yıldızlar var ;)
Galatasaray'ın başına Bir Alman daha istemiyorum...

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 02:44
Hakan Şükür'e jübile önerecek olan yönetim, forvette doğacak açığı 1.85'lik golcü ile doldurmayı hedefliyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Kral'dan doğacak boşluğu iyi bir golcü ile doldurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı yönetimin Fatih Tekke'nin ardından Barcelona'lı Eidur Gudjohnsen'i listesine aldığı öğrenildi. 30 yaşında ve 1.85 boyundaki İzlandalı futbolcu için menajerler aracılığı ile nabız yoklandığı bildirildi.

BARÇA'DA YEDEK

Hava hakimiyeti ve güçlü fiziği ile tanınan Gudjohnsen, Bolton Wanderers'ta parladı. 2000 yılında 5.7 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye, buradan da 2005-06 sezonunda Barcelona'ya transfer oldu. Katalan ekibinde sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyen 30 yaşındaki yıldız, bonservisi uygun bir fiyata çekilirse alınacak.

Kaynak:Fanatik

a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 02:50
Gudjohnsen'i Chelsea'deykende pek beğenmezdim Barca'da da başarılı olamadı zaten ama Türkiye standartlarında iyi bir transfer olur.Gerçi yalana benziyo ama.

Lucas Neill
24.Mayıs.2007, 03:04
Haber kolpa gibi ama gelirse yararlı olur Gs'ye...

Professeur
24.Mayıs.2007, 04:31
Gudjohnsen iyi bir transfer olur ama haber yalan gibi.Barcelona satmaya kalksa bir sürü talip olur Galatasaray'dan fazla para veren.

Cyzio
24.Mayıs.2007, 04:44
Gudjohnsen transferini gerçekleştirebilir Galatasaray..

Addolorato
24.Mayıs.2007, 05:08
G.Saray yönetim kurulunun yeni sezonda da kiralık vermeyi düşündüğü Necati Ateş'in hayalleri yıkıldı. Yeniden sarı-kırmızılı takıma dönmeyi ümit eden golcü oyuncunun, kararın tebliğini beklediği ardından menajeri aracılığı ile gelen teklifleri değerlendireceği bildirildi. Geçen sezon 2. yarıda Belediye forması ile ligde 8 gol atarak dikkatleri çeken Necati'nin Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu belirtiliyor. Yıldızın, G.Saray ile 2010'a kadar sözleşmesi var.

yunusgs
24.Mayıs.2007, 06:06
Haber Fotomaçta da çıktı.Gudjhonsen gelebilir.Gelirse yarar sağlayabilir.

Onurap
24.Mayıs.2007, 06:10
İşte Sezgin'in transferini bitirdik dediği futbolcu

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bugün yeni bir isimle anlaştıklarını belittiği futbolcunun Tuncay Şanlı’nın veliahtı olarak gösterilen Kartalspor'un eski oyuncusu Yaser Yıldız’ı olduğu bildirildi.

Resmi olarak henüz duyurulmayan ve Goal.com farkıyla size ilettiğimiz bu transferde, geçtiğimiz sezonun ilk yarısı Bank Asya 1.Lig’in yıldızlarından olan ama takımıyla sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılan Kartalspor’un forveti Yaser Yıldız sarı kırmızılı kulüple 4 yıllık anlaşma imzaladığı bildirildi. Galatasaray bu oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Sakarya şehrinin Tuncay’dan sonra türk futboluna armağan ettiği diğer bir genç yıldız olarak değerlendirilen Yaser, tekniği , sürati ve hava toplarındaki hakimiyetiyle göz dolduruyor. Yaser’in uzun bir süredir özel hoca eşliğinde fiziksel gücünü geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptığı da gelen haberler arasında. Bakalım yeni Tuncay Şanlı abisi kadar başarılı olabilecek mi ...

eXcitinG
24.Mayıs.2007, 06:44
GaLatasaray Hoca aLmadan neden oyuncu aLıyor anLamadım. Bırak hoca geLince kendisi aLsın ne aLacaksa yönetime ne oLuyor ki ?

Universal
24.Mayıs.2007, 06:52
M.Yıldız için bizim en iyi futbolcularımız ve üstüne para verirse bizim yönetim müthiş bi hata yapar.Galatasaray'da Ne Mehmet yıldızlar var ;)
Galatasaray'ın başına Bir Alman daha istemiyorum...

Mehmet Yıldız büyük takımlarda oynayacak bir golcü değildir. Serkan Aykut gibi gelecektir ve bir sezon sonra gidecektir. Galatasaray'ın genç forvetleri daha iyidir.

Addolorato
24.Mayıs.2007, 06:57
GaLatasaray Hoca aLmadan neden oyuncu aLıyor anLamadım. Bırak hoca geLince kendisi aLsın ne aLacaksa yönetime ne oLuyor ki ?

aslında sadece yaser yıldızı aldık o da 21 yaşında ve yetenekli bi zararı olmaz pek te çalışma yapmıyo galatasaray transfer içn

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 07:02
aslında sadece yaser yıldızı aldık o da 21 yaşında ve yetenekli bi zararı olmaz pek te çalışma yapmıyo galatasaray transfer içn

Isaacson'la ne diye uğraşıyorlar peki. Yeni hoca gelene kadar transferleri dondursalar en iyisi.

GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 15:10
Hoca ararken transferlede uğraşsınlarki hoca eğer o mevkiye transfer isterse önerecek oyuncu bulunsun ellerinde..

Redrum
24.Mayıs.2007, 15:22
Beyler dün ümit milli maçı vardı.. Aydın'ı izlediniz mi bilmiyorum.. Bence Polat çok haklı çok iyi bir transfer olacak aydın bizim adımıza.. Bana öyle geliyor ki sabri kupadan sonra italyanlara gider, aydın-barış sağ kanat savaşı verir ama bence aydın sağ kanadı kapatır..

Emurafu
24.Mayıs.2007, 15:44
G.Saray'da Sammer atağı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Alman teknik adam Matthias Sammer ile görüşmek için bugün Almanya'ya gitti.Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel, daha önce başkan Adnan Polat'ın başbaşa görüştüğü ve prensipte anlaşamaya vardığı Sammer görüşmeyi sonlardırmak için bugün Almanya'ya gitti. Sezgin ve Üstünel'in yarın Alman teknik adamla biraraya geleceği ve anlaşma sağlandığı takdirde İstanbul'a birlikte dönecekleri öğrenildi.

23.05.2008

Kaynak : DHA

Aslan'a dev kaleci

Galatasaray, Bolton ile sözleºmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Finli kaleci Jaaskalainen´le bugün Düsseldorf´ta masaya oturuyor.
24.5.2008

Üstünel ve Yalçındağ gitti
Sarı-Kırmızılılar, sonunda aradığı kaleciyi buldu. Daha önce M.City’nin file bekçisi İsveçli Isaksson ile ilgilenen, ancak yüksek fiyatı nedeniyle bu transferi gerçekleºtiremeyen Sarı-Kırmızılılar, Bolton’un Finli ismi Jaaskalainen’i bitirmek üzere. Yöneticilerden Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ, sözleºmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan 33 yaºındaki oyuncunun transferini bitirmek için dün Düsseldorf’a uçtu. Görüºmenin ise bugün yapılacağı belirtildi.

‘Biri tamam, diğeri yolda’
Adnan Sezgin de, çalıºmalarının yoğun bir ºekilde sürdüğünü belirterek, isim vermeden, bir oyuncuyu renklerine kattıklarını, bir diğerinin de eli kulağında olduğunu söyledi. Sezgin, “Lincoln gibi bir yıldız transfer ederek yeni sezonda taraftarı yine heyecanlandıracak mısınız?” sorusunu ise, “Ekonomik olarak zor bir dönemde olduğumuz halde geçen yılki transferlerimiz ortada. Bu yıl da neden olmasın, bizim iºimiz hiç belli olmaz” diye yanıtladı.

Raşit ALTUN

Taraftarlar uA forumunda Raşit abi'ye bu transferi kesin sorarlar.:D:D..Adam uA dan cıkmıyor:)

Jaaskalinen isaksson'dan daha iyi bir kaleci..

YusufT
24.Mayıs.2007, 16:08
Jääskeläinen bin basar Isakkson'a. Ama ilk önce yeni T.D bekliyelim..

Sammer bilmecesi
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/7_213210_24FAN1HAKKIII-B-Y2800000.jpgGalatasaray cephesinde Sammer bitti söylentileri çıkarken, Fanatik Alman hocayla konuştu; "Biz Galatasarayla görüştük ancak.."
24.5.2008

Gündeme bomba gibi düştü
Lucescu, Laudrup, Deschamps, Magath, Louis van Gaal, Hagi ve Blanc’dan sonra Galatasaray Yönetimi’nin son gözdesi Matthias Sammer oldu! Sarı-Kırmızılı camia dün işte bu söylentiyle çalkalandı. Hatta kulübe yakın kaynaklar, Almanya’nın futboldaki efsane isimlerinden biri olan Sammer’in kısa süre içinde resmi imzayı atacağını ifade etti. Ancak FANATİK, Matthias Sammer ile bizzat görüştü ve tüm gerçekleri ortaya çıkardı.

‘Evet... Buluştuk ama...’
Söz Sammer’de: “Evet... Galatasaraylı yöneticilerle bugün (dün) Frankfurt Havalimanı’ndaki Sheraton Oteli’nde görüştük. Ancak konumuz benim Galatasaray’a teknik direktör olmam değil, kulübün genel yapısıydı. Çünkü ben Almanya Futbol Federasyonu’nda direktör olarak görev yapıyorum. Onlarla altyapı ve birçok konuda fikir alışverişinde bulunduk...” Sammer’in eşi Karin de şöyle konuştu: “İstanbul’a gitmemiz söz konusu değil.”

yunusgs
24.Mayıs.2007, 16:34
Jaaskalinen gelirse mükemmel olur.İnşallah gelir.

YusufT
24.Mayıs.2007, 18:39
Aslinda Alt yapiya Amerikali fizik uzmanlari, Ispanyol ve Italyan hoca getirseler cok iyi olur.

sitte
24.Mayıs.2007, 20:05
İNTERNETHABER /ÖZEL

Bu haber inşallah yalandır çünkü zaten Özer'i fenere kaptırdık bi de Aydın'ı vermeyiz.Zaten A.Sezgin bu seneki en iyi transferimiz Aydın Yılmaz olacak demişti...

Alicanfmfan
24.Mayıs.2007, 20:22
Galatasaray Hocasını belkide gizliden bulu söyledigi transfereri yapabilir.Ondan sona anlatıları gizi t.d yiaçıklayabilir

yunusgs
24.Mayıs.2007, 22:46
Özer sezon sonu gelmeyecek bu arada Fenerbahçe ile anlaşmış Ankaraspor'un son kararı bekleniyormuş.

Prowler84
24.Mayıs.2007, 23:09
Aykut ve Orkuna güvenmeliyiz.Boşuna o kadar yaşlı kaleciye para vermeye gerek yok.Bize birincil olarak forvet ikincil olarak sağ bek lazım.

O yaslı dedigin kaleciyle Aykut arasında 1 yaş bile fark yok.Orkundan ise daha genç.Ayrıca Aykut ve Orkun Türkiye şartlarında iyi kaleci olabilir ama özellikle avrupa maçlarında orkunu gördü herkes.Şampiyonlar Liginde başarı hedefleniyorsa üst düzey bir kaleciye ihtiyaç var mutlaka.Aykut henüz yeterli degil daha gelişmesi gerek ama Gs gibi büyük takımların fazla bekleme şansı yok.Isaksson'u dogru düzgün tanımadan izlemeden yorum yapmayın.

batuhanry
24.Mayıs.2007, 23:15
SONA YAKLAŞILIYOR!..

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray mutlu sona iyice yaklaştı.

Portekiz gazetesi Diario de Noticas, Benfica kulübü ile Galatasaray’ın, Danimarkalı teknik adam Michael Laudrup’u alabilmek için kıyasıya bir yarış halinde olduğunu yazdı.
Ancak gazetenin haberine göre Michael Laudrup, gelecek sezon için Benfica yerine Galatasaray’a çok daha yakın. Çünkü Benfica, Laudrup’a yıllık 1.2 milyon euroluk bir sözleşme önerirken Galatasaray’ın teklifi ise Danimarkalı hocaya yılda tam 2 milyon euro kazandıracak.

Zaten Benfica’da, Galatasaray’ın bu çok daha cazip teklifi üzerine Laudrup’tan ümidini keserek İspanyol teknik adam Quique Flores’e yönelmiş durumda. Bakalım gelişmeler neler gösterecek?

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER:KORAY BULUT

Cyzio
24.Mayıs.2007, 23:21
Özer konusunda hiçbişey net değil.Galatasaray, Fenerbahçe veya Trabzonspor'a gidecek..

uAmurat91
24.Mayıs.2007, 23:22
Özer'i almıyoruz, almamızı da istemiyorum. Bu sene takıma katılacak olan Aydın'ı kesinlikle yeğlerim..

Prowler84
24.Mayıs.2007, 23:23
Şu konuyada açıklık getireyim.Mustafa Denizli mesleğinin aşığıdır :p :p :p

Ve de geçmişten gelen bir Altay sempatisiyle yüklüdür.Ah şu İzmir takımları ne zaman süper lige dönecekler :(

Mustafa Denizli Beşiktaşlıdır.Sempati duydugu takımlarda var tabi ama tuttugu takım gençliginden beri Beşiktaş'tır.

Addolorato
24.Mayıs.2007, 23:24
umarım laudrup gelir kendisi getafeyle uefa da gerçekten iyi işler yaptı ve galatasarayı başarıya ulaştırabilir

Prowler84
24.Mayıs.2007, 23:35

Dogru olanı yanyana oynamaları.Linderoth gibi bir oyuncu var bu takımda kıymetini bilin!! Mehmet Topal çok şey ögrendi ondan kendisini de deklare etti bunu.Lucescu gelirse kendi oyun dizilişiyle büyük ihtimal ikisini bir oynatır orta sahada top geçmez.Fleurquin'li Bülent Akın'lı orta sahayla yaptıklarından sonra Linderoth-Topal ikilisini düşünemiyorum bile.

Ziya38
24.Mayıs.2007, 23:41
Insallah Laudrup gelir.. Bir Forvet Ve Kaleci de alinacak diye duydum kisa zamanda.

uAmurat91
24.Mayıs.2007, 23:47
Bence kaleci transferi şart. Ben Aykut'un halen daha yetersiz olduğunu düşünüyorum. Özellikle avrupa arenası için kaliteli ve tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız var..

MaTRaKaN
25.Mayıs.2007, 00:20
İlk önce teknik direktör takıma getirilmeli ondan sonra transfer yapılmalı ;)

xerenx_91
25.Mayıs.2007, 01:14
jaaskalainen iyi kaleci ama 32 yaşında bence gelecek kaleci 28-30 arası olmalıdır..

PesimiSTyLa
25.Mayıs.2007, 01:21
Benfica TDliğe Flores i almış . Resmi sitesinde yazıyor. Laudrup için bir rakip daha cıktı aradan, artık yönetim bitirmeli transferi.

Lucas Neill
25.Mayıs.2007, 01:37
Jaaskalainen bence çok iyi kaleci tecrübesiyle bize büyük katkı sağlar.Umarım biran önce teknik direktörle anlaşırız inş bu da Laudrup olur.

Emurafu
25.Mayıs.2007, 02:07
Polonya basinindan bir haber.
Pawel Brozek ile ilgileniyormuşuz..Oyuncu da kendisine yapilan teklifi dogrulamış..Haftaya bir görüsme olacakmis.Bonservisi 3 milyon EURO
Bu sezon ligde 29 macta forma giymis ve 23 gol atmis.
Her iki ayagini da iyi kullanabilen bir oyuncu.Son vuruslari cok iyi.
Bire birde cok etkili.11 defa da Milli formayi giymis.25 yasinda ve 1,80 boyunda.
Lakabı:Snaiper

http://www.weltfussball.de/bilder/spieler/15552.jpg
.
Pawel Brozek (http://www.youtube.com/watch?v=AjOa-2dEU2Y)

Addolorato
25.Mayıs.2007, 02:13
açıkca söylemek gerekirse bi portekiz ligi türkiye liginden daha kaliteli değil bir benficadan galatasaraydan iyi değil ama bizim klüp başkanlarımız bir floresi getiremiyo takımlarımıza!!umarım laudrup gelir bu arada

yunusgs
25.Mayıs.2007, 02:24
Laudrup inşallah gelir.

deniz.91
25.Mayıs.2007, 03:02
Brozekin istatistiklere bakarsak iyi birine benziyor

Cyzio
25.Mayıs.2007, 03:08
Pawel Brozek ve kardeşi Piotr Brozek ile geçen sene biz ilgileniyorduk sonra gerçekleşmedi transfer.Birkaç yerde okuduğuma ve istatitiklere göre iyi bir oyuncuya benziyor..

uAmurat91
25.Mayıs.2007, 03:08
Brozek'in profili oldukça iyi görünüyor. Ancak tutmama ihtimali de var. O nedenle yeni t.d gelene kadar transferin bekletilmesi lazım..

Emurafu
25.Mayıs.2007, 04:49
Polonya basinindan bir haber.
Pawel Brozek ile ilgileniyormuşuz..Oyuncu da kendisine yapilan teklifi dogrulamış..Haftaya bir görüsme olacakmis.Bonservisi 3 milyon EURO
Bu sezon ligde 29 macta forma giymis ve 23 gol atmis.
Her iki ayagini da iyi kullanabilen bir oyuncu.Son vuruslari cok iyi.
Bire birde cok etkili.11 defa da Milli formayi giymis.25 yasinda ve 1,80 boyunda.
Lakabı:Snaiper

http://www.weltfussball.de/bilder/spieler/15552.jpg
.
Pawel Brozek (http://www.youtube.com/watch?v=AjOa-2dEU2Y)

Polonya basınında çıkan haber;)

Pawel Brozek , der Stürmer von Wisla ****au steht auf der Winschliste des türkischen Meisters Galatasray Istanbul. Angebloch soll nächste Woche Galatasaray eine offiziele Offerte Wisla bieten.

Pawel selbst sagt, dass nur ein wirklich gutes Angebot ihn zum Wechseln des Klub bringt.
Die Türken sollen bereit sein 3 Million € für den Stürmer zu bezahlen.

Her026
25.Mayıs.2007, 05:00
O yaslı dedigin kaleciyle Aykut arasında 1 yaş bile fark yok.Orkundan ise daha genç.Ayrıca Aykut ve Orkun Türkiye şartlarında iyi kaleci olabilir ama özellikle avrupa maçlarında orkunu gördü herkes.Şampiyonlar Liginde başarı hedefleniyorsa üst düzey bir kaleciye ihtiyaç var mutlaka.Aykut henüz yeterli degil daha gelişmesi gerek ama Gs gibi büyük takımların fazla bekleme şansı yok.Isaksson'u dogru düzgün tanımadan izlemeden yorum yapmayın.
Tamam pardon yaşlı demiş olabilirim.Aklımda öyle kalmış ama önemli olan bu değil.Sonuçta Aykut'un zor pozisyonlarda çıkardığı topları hatırlıyorum.Şampiyonlar Liginde belki daha fazla olur bu zor toplar ama kaleci topları çıkardıkça dahada hırslanır.Ben Aykut'a güveniyorum umarım benim yüzümü kara çıkartmaz yıllarca yedek beklemesinin karşılığını alır.

Onurap
25.Mayıs.2007, 05:09
Manegerdeki profili bu (gerçi fm'yede güvenmiyorum maldonado lampard gibiydi çünkü görüyoruz durumunu :D)Yinede bir fikir verir belki..

http://img361.imageshack.us/img361/6426/sdvb2.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=sdvb2.jpg)

Addolorato
25.Mayıs.2007, 05:51
aman o zaman biz bu adamı almayalım yahu teknik özellikleri kötüymüş

YusufT
25.Mayıs.2007, 08:03
Brozek cok iyi futbolcu.

goosfraba
25.Mayıs.2007, 09:40
İşte Cimbom'un yeni transferi!

Cimbom, Finli kaleci Jaaskalainen´le bugün Düsseldorf´ta masaya oturuyor
Galatasaray, Bolton ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Finli kaleci Jaaskalainen´le bugün Düsseldorf´ta masaya oturuyor.

Üstünel ve Yalçındağ gitti

Sarı-Kırmızılılar, sonunda aradığı kaleciyi buldu. Daha önce M.City’nin file bekçisi İsveçli Isaksson ile ilgilenen, ancak yüksek fiyatı nedeniyle bu transferi gerçekleºtiremeyen Sarı-Kırmızılılar, Bolton’un Finli ismi Jaaskalainen’i bitirmek üzere. Yöneticilerden Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ, sözleºmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan 33 yaºındaki oyuncunun transferini bitirmek için dün Düsseldorf’a uçtu. Görüºmenin ise bugün yapılacağı belirtildi.

‘Biri tamam, diğeri yolda’
Adnan Sezgin de, çalıºmalarının yoğun bir ºekilde sürdüğünü belirterek, isim vermeden, bir oyuncuyu renklerine kattıklarını, bir diğerinin de eli kulağında olduğunu söyledi. Sezgin, “Lincoln gibi bir yıldız transfer ederek yeni sezonda taraftarı yine heyecanlandıracak mısınız?” sorusunu ise, “Ekonomik olarak zor bir dönemde olduğumuz halde geçen yılki transferlerimiz ortada. Bu yıl da neden olmasın, bizim iºimiz hiç belli olmaz” diye yanıtladı.

kaynak : http://spor.superonline.com/haber/2008/05/24/2321.html

goosfraba
25.Mayıs.2007, 09:46
http://images.superonline.com/haber/2008/05/14/5774.jpg

Sevilla'dan Cimbom'a çılgın teklif!

Sevilla'dan 7 milyon euro!

Galatasaray’da son haftalarda gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sabri Sarıoğlu’na Sevilla kancası...

İspanyol kulübünün milli futbolcuyu 7 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
Sevillalı yöneticilerin Athletic Bilbao maçına davet ettikleri menajer Ali Güven’le Sabri’nin transferi konusunu görüştükleri belirtildi. İtalya’nın Fiorentina Kulübü’nün ardından Sevilla’nın da Sabri ile yakından ilgilendiğini ifade eden milli futbolcunun menajeri Ali Güven şunları söyledi:

'Sevilla, 32 milyon Euro’ya satmaya hazırlandığı kaptanı Daniel Alves’ten doğacak boşluğu Sabri ile doldurmayı planlıyor. İspanyollar, sağ kanatlarını Sabri’ye emanet etmeye kararlı. Sevillalı yöneticiler, Sabri’yi Euro 2008 maçlarında gözlem altına alacaklar. Sabri’nin Sevilla’ya transferinin gerçekleşmesi halinde G.Saray da kazançlı çıkacak. Bunun dışında Sabri de kendine yeni bir ufuk açacak.'

Hürriyet

Emurafu
25.Mayıs.2007, 16:56
G.Saray'dan Valeri bombası

Şampiyonluk havasından çıkan ve transfer çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray'da, Adnan Sezgin'in geçtiğimiz günlerde "Bitti" dediği transferin Lanus forması giyen Arjantin 23 Yaş Altı Milli Takımı'nın yıldızı Diego Hernan Valeri olduğu öğrenildi.

1986 doğumlu genç futbolcu, bir süre önce Juventus tarafından takibe alınmış, sezon ortasında da Atletico Madrid ve Inter'den teklif almıştı.

Valeri'yle anlaşan Galatasaray'ın bu futbolcuya Ülker'in de katkısıyla önümüzdeki günlerde imza attıracağı iddia edildi. Sağ ayağını kullanmayı tercih eden Valeri, orta sahanın iki kanadında görev yapabiliyor. Duran toplar konusunda usta olan 1.78 boyundaki genç yıldızın İtalyan pasaportu da bulunuyor. Valeri, Arjantin'in dünya futbol piyasasına sunmaya hazırlandığı en önemli yeteneklerden biri olarak gösteriliyor.

Öte yandan sarı-kırmızılı kulübün bir başka Arjantinli Marcelo Carrusca'yı göndereceği kesinleşti. Genç oyuncuyla tüm bağların önümüzdeki günlerde kopacağı öğrenildi.

Levent TÜZEMEN / SABAH GAZETESİ

Haberi levent tüzemen yazmış..Kolpa haber olmadıgı belli..Basinbas isminide ilk levent tüzemen söylemişdi...

yunusgs
25.Mayıs.2007, 17:05
Valeri gelirse çok güzel olur.Juve,İnter,A.Madrid gibi kulüpler peşindeymiş.Sağ kanada ilaç gibi gelir.

deniz.91
25.Mayıs.2007, 17:29
Gs Valeri ve kaleci Jaskaleineni alabilir birini levent tüzemen yazmış diğerinin ise bonservisi elinde olamsı ihtimalleri artırıyor

El Comandante
25.Mayıs.2007, 18:05
Valeri süper bir transfer olur eger alinirsa.

4WKRZvKQHwE

nJhT6ZfIZJY

anilton
25.Mayıs.2007, 18:20
G.Saray Lincoln'ü almadan önce alması gerekirdi bu adamı.Yanılmıyorsam geçen sene İnter istiyordu kendisini...

Eğer transfer olursa,G.Saray mükemmel bir iş yapmış olur.Zira aşırı derecede Riquelme'yi andırıyor stili...

El Comandante
25.Mayıs.2007, 18:29
Adam orta sahanin her yerinde oynayabiliyor(hücuma dayali).Ama videolarda izledigim kadariyla asil mevkisi sol acik.Takimda sol tarafa gecer,Arda da saga gecer,daha iyi olur.Arda sag tarafta daha verimli olur.
Ayrica bu Valeri duran toplarda da cok etkili birisi,süratli,fizigi iyi,teknigi iyi,kolay top kaptirmayan,iyi orta kesen bir futbolcu.Uzaktan da iyi sutlar cekebiliyor.
Alirsak mükemmel bir transfer olur,yönetime güveniyorum.

YusufT
25.Mayıs.2007, 19:02
Carrusca Valeriden daha teknik, Valeri ise daha hizli. Bonservis olarak tahmini rakam bence 3-8M eurodan az degildir.

Eger su Sevillanin teklifi dogruysa, bu olabilir, bence sabri gönderilmeli. Hem Ispanyada kendini gelistirir hemde Milli takim icin cok iyi bir futbolcu olur. Hem 7M euro fena para degil, alirsin o para ile iste Valeri'yi.

anil luque
25.Mayıs.2007, 19:06
ınter juve pesındeyken gs yı tercıh eder mı bılınmez ama ederse gs muthıs bır transfer yapmıs olur..

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 19:41
inter ve juve nin bu oyuncuyu alacagini sanmiyorum cunku cok olaganustu degil ama alirsa bile orda cok zor oynar onun icin oynak isterse ilk tercih biz oluruz gibime geliyor

PesimiSTyLa
25.Mayıs.2007, 19:52
Hiç izlemedim kendisini. Yetenekli bir demek ki. Alınacaksa sag acık oynasın, alınamazsa da cok büyük problem olusturmaz.

Yönetim bıraksın valeri yi mensah ı önce bir TD alalım. Bu anlayısla olmaz.

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 20:04
ya TD gorusmeleri yapiliyor TD gelmeden yetenekli oyuncu olmasin mi?? Izlemediysen nerden biliyorsun buyuk problem olmayacagini alinamazsa? Ribery stili bir oyuncu deniliyor. Ribery geldiginde kacimiz taniyordu ama nasil bir oyuncu oldugunu gorduk. Valeri sag ve sol acik oynayabiliyor ve bu yil oynadigi 24macta 8 gol atip 12 asist yapti. toplam 2bin dakika sahada kaldi

UlquioRRa
25.Mayıs.2007, 20:09
Valeri çok iyi bir oyuncu ama aldığımız zaman onu da Carrusca gibi yapmayalım.

PesimiSTyLa
25.Mayıs.2007, 20:09
ya TD gorusmeleri yapiliyor TD gelmeden yetenekli oyuncu olmasin mi?? Izlemediysen nerden biliyorsun buyuk problem olmayacagini alinamazsa? Ribery stili bir oyuncu deniliyor. Ribery geldiginde kacimiz taniyordu ama nasil bir oyuncu oldugunu gorduk. Valeri sag ve sol acik oynayabiliyor ve bu yil oynadigi 24macta 8 gol atip 12 asist yapti. toplam 2bin dakika sahada kaldi

Niye hiddetleniyorsun ki ? Kötü birsey mi dedim ? Sol acık arda nın, Sag acık bu eleman alınmazsa, Aydın ı yönetim ve taraftar bas bas bagırıyor. Herseyden önce TD allınmalı. Gelecek TD nin bu mevkii ye oyuncu isteyecegini yönetim bilemez ki.

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 20:15
hiddetlenmiyorum sadece bu TD olayina cok takildiniz. BU oyuncu genc sonucta daha 22 yasinda alternatif cok olmali arda var aydin var diye adam alinmamasi olmaz bence cok gerekli bir transfer

Lionel Andres Messi
25.Mayıs.2007, 20:16
lanusun şampiyon olmasındaki en büyük pay sahibi isim 5-6 milyonu geçmeyecekse alınabilir.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/54588/diegohernanvaleri/default/2007/leistungsdaten.html

istatistikleri bu sene 24 maçta 8 gol 12 asist yapmış.fiziği carruscadan daha iyi.topu daha iyi kullanıyor heralde.

cuper gelirse çok iyi olur.oyuncuyu öldürene kadar antrenman program varmış.ardaya yarar:icon_biggrin:

Hugo
25.Mayıs.2007, 20:57
Manegerdeki profili bu (gerçi fm'yede güvenmiyorum maldonado lampard gibiydi çünkü görüyoruz durumunu :D)Yinede bir fikir verir belki..

http://img361.imageshack.us/img361/6426/sdvb2.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=sdvb2.jpg)

FM'ye yüzde 90 güvenirim bu konularda :)

Sezon başı nonda yı gs ye geçirip 1 sezon tatile gitmiştim. 14 gol atmıştı :) Ayrıca sezonun belli bir iki bölümünde sakatlık da geçirmişti. FM demişken Valieri de aynı şekilde işimize yarar.

YusufT
25.Mayıs.2007, 21:03
Ben hala Cuperciyim, yetistirdigi/egittigi ve süper yaptigi oyunculara bi bakin Mendieta, Kily Gonzales, Claudio Lopez, F.Aurelio, Albelda, Pellegrino ve Dünya stari yaptigi Ayala ve Emre :)

Emrenin sayesinde Inter UCL'de yari finale kadar cikmiti, baslarinda Hector Cuper. Zaten hersey o kovulduktan sonra oldu, Emre gözden düstü.

Valencia'yi 2 kere arka arkaya UCL'de finale tasiyan isim, bosuna finallerin adami demiyorlar.
Mallorca'da Cope Del Rey finalinda Barcelonaya, Uefa Cupa finalinde ise Lazioya yenildiler. Ama sonra Espanjanin Süperkupa macinda Barcelona'yi yendiler.

Ziya38
25.Mayıs.2007, 21:23
Galatasaray, 1.88 boyunda ve 27 yaşında olan golcüye yıllık 1.5 milyon euro önerip prensipte anlaştı. Kulübü Toulouse’a ise 4 milyon euro+Carrusca teklifiyle giden Sarı-Kırmızılılar yanıt bekliyor

Juventus da peşinde

ELMANDER’İN menajeri Anders Wallstein, Galatasaray’ın yanı sıra Juventus’un da golcüyle ilgilendiğini, ancak onun direkt oynayabileceği için Cim-Bom’a yakın olduğunu ifade etti. Sarı-Kırmızılılar’ın Elmander ile yıllık 1.5 milyon euroya 3 yıllık sözleşme imzalama konusunda el sıkıştığı öğrenildi. Toulouse ile pazarlıkların da sürdüğü bildirildi.

PesimiSTyLa
25.Mayıs.2007, 21:29
Ziya kaynak ne? Elmander ile devre arası da görüşülmüş sanırım. Alınırsa harika olur.

UlquioRRa
25.Mayıs.2007, 21:30
Galatasaray, 1.88 boyunda ve 27 yaşında olan golcüye yıllık 1.5 milyon euro önerip prensipte anlaştı. Kulübü Toulouse’a ise 4 milyon euro+Carrusca teklifiyle giden Sarı-Kırmızılılar yanıt bekliyor

Juventus da peşinde

ELMANDER’İN menajeri Anders Wallstein, Galatasaray’ın yanı sıra Juventus’un da golcüyle ilgilendiğini, ancak onun direkt oynayabileceği için Cim-Bom’a yakın olduğunu ifade etti. Sarı-Kırmızılılar’ın Elmander ile yıllık 1.5 milyon euroya 3 yıllık sözleşme imzalama konusunda el sıkıştığı öğrenildi. Toulouse ile pazarlıkların da sürdüğü bildirildi.

Kanağı ne bunun? Eğer ki doğruysa iyi bir iş yapmış olur yönrtim.

anilton
25.Mayıs.2007, 21:33
Elmander'in bonservis bedeli çok yüksek,İspanyol ve İngiliz kulüplerin gözdesi.Çok zor böyle bir transfer...

Ziya38
25.Mayıs.2007, 21:49
Kanağı ne bunun? Eğer ki doğruysa iyi bir iş yapmış olur yönrtim.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/Spor/131107/Cim-Boma-buz-adam.html

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 21:59
elmander tamamen palavra onu almak baya zor

YusufT
25.Mayıs.2007, 22:02
GÜNDEMDEKİ İSİM KONUŞTU!..

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/45499_1_080525135218.jpg

Danimarkalı teknik adam, sarı-kırmızılı kulübe kapıyı aralarken, “Türkiye çok güzel bir ülke. Birçok Türk arkadaşım var. Bana Galatasaray’a gitmem için mail yağdırıyorlar. Para hiçbir zaman önceliğim olmadı. Bana beni heyecanlandıracak bir proje ile gelmeliler” dedi

Galatasaray’ın yeni sezonda takımın başına geçirmek için büyük uğraş verdiği Danimarkalı Teknik Direktör Michael Laudrup, evinin kapılarını Milliyet’e açtı.
Avrupa’dan sayısız teklifler alan ve bugüne kadar kendisine yapılan tüm röportaj tekliflerini geri çeviren genç hoca, menajeri Bayram Tutumlu ile birlikte arkadaşımız Mehmet Çiftçi’yi konuk ederken, gündemi belirleyecek çarpıcı açıklamalar yaptı.

- Galatasaray’dan teklif aldınız mı? Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor musunuz?

“Galatasaray, menajerim Bayram Tutumlu aracılığı ile bana teklifte bulundu. Ancak henüz yüz yüze bir görüşme yapmadık. Futbol oynarken de Galatasaray’a transferim söz konusu olmuştu. Ama maalesef gerçekleşmedi. Şimdi ismim teknik adam olarak geçiyor. Galatasaray bir dünya kulübü ve Avrupa’da başarılı olmuş bir takım. Bu sene de şampiyonluğa ulaştılar ve Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Böyle bir takımda birçok hoca çalışmak ister. Daha önce de belirttiğim gibi Bayram Tutumlu ile bir telefon gorüşmesi yapıldı. Onun dışında fazla bir gelişme yok. Benimle ilgili konularda tek yetkili menajerim Bayram Tutumlu’dur. Zaten Bayram benim aile dostum. Bütün görüşmeleri kendisi yürütüyor.”

- Türkiye sizi gerçekten cezbediyor mu?

“Neden olmasın. Türkiye çok güzel bir ülke. İstanbul da dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Türkiye’de daha önce ailece defalarca tatil yaptım. Menejerim bir Türk. Danimarka’da çok sayıda Türk arkadaşım var. Onlar bana sürekli ‘Galatasaray’a git’ diye mailler yağdırıyor.”

- Fenerbahçe’den de teklif aldığınız iddia ediliyor. Size böyle bir öneri geldi mi?

“Bu girişim biraz ilginç oldu. Moskova’da statta Şampiyonlar Ligi final maçını izlerken, Fenerbahçeli bir yönetici ‘Bizimle çalışmak ister misiniz?’ diye sordu. Ben de kendisine menajerimle konuşmaları gerektiğini söyledim.”

- Sizin adınız sadece Türkiye için değil, Avrupa’nın çok sayıdaki kulübüyle de geçiyor.

“Doğrudur. Adım Rusya’dan, Portekiz’den, İspanya’dan, İngiltere’den bazı ünlü kulüplerle geçiyor. Bu durum gayet doğaldır. Getafe ile başarılı bir sezon geçirdik. Dar bir kadro ile ligi ortalarda bitirdik. Kral Kupası’nda final oynadık. UEFA’da ise kaza sonucu Bayern Münih’e çeyrek finalde elendik.”

- Galatasaray’ı tercih ederseniz ne gibi şartlar öne süreceksiniz? Bazen basında sizin ön şartlarınız olduğunuz, yüksek rakamlar istediğiniz ileri sürülüyor.
“Bakın benim ilkelerim vardır. Ben paradan çok çalıştıracağım kulüpte sportif başarıya ve projeye önem veririm. Önüme sizin aklınızın eremiyeceği rakamlar sürdüler ama bana bir proje oluşturamazlarsa, çalışmanın ve başarının bir anlamı veya önemi olmaz. Menajerim Tutumlu görüşme yaptığı kulüplere asla öncelik olarak rakam sunmamıştır. Kendilerine sportif projeniz ne diye sormuştur. Yoksa benimle görüşme bile yapamazlar. Sayın Galatasaray başkanı beni heyecanlandıracak bir proje ile gelirse onları neden reddedeyim ki.”

- Beni evinizde kabul ettiniz.Buraya gelirken kapıda bir limuzin gördüm. Şoföre kimin deyince yurtdışından özel bir uçakla bir kulüp başkanı geldi dedi. Kim bu başkan?

“Evet doğru ama ülkesini belirtemem. Ünlü bir kulübün başkanı misafirimiz. Size söz verdiğim ve menajerim de Türk olduğu için bu görüşmeyi kabul ettim. Ancak şunu belirteyim ki Türk takımları ve Türkler beni her zaman heyecanlandırmıştır.”

- Galatasaray’a kapılarınız açık mı?
“Tabii ki evet. Ayrıca neden kapatayım ki. Ben söyleyeceklerimi söyledim.”

Laudrup’a servet iddiası

Galatasaray’ın, Laudrup’a geri çevrilmesi güç bir teklif yaptığı iddia edildi. Portekiz’de yayımlanan Diario De Noticias gazetesinin muhabiri Tiago Piris, sarı-kırmızılı kulübün, Benfica’nın 1.2 milyon euro teklif ettiği Laudrup’a yıllık 2 milyon euro önerdiğini ileri sürdü. Muhabir Piris’in bu haberini, “Laudrup, Galatasaray’a mı gidiyor?” başlığıyla okurlarına duyuran Danimarka’nın B.T. gazetesi, “Hafta başında Benfica için gündemdeki tek isim Laudrup’tu. Ancak Galatasaray’ın yaptığı 2 milyon euroluk teklif, Benfica’yı paniğe soktu. Bu gelişme üzerine Benfica, Valencia’nın eski teknik direktörü Flores’i göreve getirdi” diye yazdı.

İSPANYOLLAR DA YAZDI

Diğer yandan İspanya'da yayın yapan MARCA gazetesinin haberine göre de bir çok kulübün istediği tenik direktör Michael Laudrup'un peşinde olan kulüplerden en avantajlısı Galatasaray. Gazetedeki habere göre Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, Laudrup'un Galatasaray'ın başına geçmesi için yoğun mesai harcıyor.

Kaynak: Maraton

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 22:03
Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan ve ayrılmayı düşünen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Fotomaç Gazetesi'nin iddiasına göre Gudjohnsen, "Galatasaray, Avrupa'da bir marka. Şartlar uyarsa neden olmasın" diye konuştu.

KULÜBÜME SORUN
İstanbul'u çok beğendiğini belirten golcü futbolcu, "Türkiye'de futbola verilen önemi biliyorum. Eğer Galatasaray ile anlaşabilirsem Türkiye'de top oynamak zevkli olabilir" dedi. Sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan Gudjohnsen, "Bu transfer için kulübümün de onay vermesi gerekiyor" ifadesini kullandı. Galatasaray'ın Barça'ya 2.5 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı bildirildi.

Onurap
25.Mayıs.2007, 22:28
Valeri iyi birisine benziyor fizik olarak carruscadan çok daha güçlü ve agresif pa'sıda çok yüksek.İnşallah almışızdır ..

http://img139.imageshack.us/img139/4596/sdat0.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=sdat0.jpg)

YusufT
25.Mayıs.2007, 23:53
Fm'e bakma oyuncu konusunda, özellikle Brezilya ve Arjantin liglerine..

Del Piero_10
26.Mayıs.2007, 00:12
Ben hala Cuperciyim, yetistirdigi/egittigi ve süper yaptigi oyunculara bi bakin Mendieta, Kily Gonzales, Claudio Lopez, F.Aurelio, Albelda, Pellegrino ve Dünya stari yaptigi Ayala ve Emre :)

Emrenin sayesinde Inter UCL'de yari finale kadar cikmiti, baslarinda Hector Cuper. Zaten hersey o kovulduktan sonra oldu, Emre gözden düstü.

Valencia'yi 2 kere arka arkaya UCL'de finale tasiyan isim, bosuna finallerin adami demiyorlar.
Mallorca'da Cope Del Rey finalinda Barcelonaya, Uefa Cupa finalinde ise Lazioya yenildiler. Ama sonra Espanjanin Süperkupa macinda Barcelona'yi yendiler.

Fabio Aurelio dışındakilerin hepsini Ranieri Valencia'ya getirdi.Cuper o kadroyla iki sene üst üste final oynadı.

YusufT
26.Mayıs.2007, 00:45
Ama onlara piyasaya süren Cuperdi o yüzden öyle yaztim.

Defuser
26.Mayıs.2007, 01:23
http://images.superonline.com/haber/2008/05/14/5774.jpg

Sevilla'dan Cimbom'a çılgın teklif!

Sevilla'dan 7 milyon euro!

Galatasaray’da son haftalarda gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sabri Sarıoğlu’na Sevilla kancası...

İspanyol kulübünün milli futbolcuyu 7 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
Sevillalı yöneticilerin Athletic Bilbao maçına davet ettikleri menajer Ali Güven’le Sabri’nin transferi konusunu görüştükleri belirtildi. İtalya’nın Fiorentina Kulübü’nün ardından Sevilla’nın da Sabri ile yakından ilgilendiğini ifade eden milli futbolcunun menajeri Ali Güven şunları söyledi:

'Sevilla, 32 milyon Euro’ya satmaya hazırlandığı kaptanı Daniel Alves’ten doğacak boşluğu Sabri ile doldurmayı planlıyor. İspanyollar, sağ kanatlarını Sabri’ye emanet etmeye kararlı. Sevillalı yöneticiler, Sabri’yi Euro 2008 maçlarında gözlem altına alacaklar. Sabri’nin Sevilla’ya transferinin gerçekleşmesi halinde G.Saray da kazançlı çıkacak. Bunun dışında Sabri de kendine yeni bir ufuk açacak.'

Hürriyet

Bu habere ancak gülerim :zuhaha

Gerçi bir kaç hafta önce bi haber vardı şöyle :

http://img394.imageshack.us/img394/6841/alveyerinesabrhk0.jpg

Yorum yok.:zuhaha :0:

KaPaLı
26.Mayıs.2007, 01:26
Gazeteler Cidden birşey bilmiyo. Fiorentina 1 AB dışı hakkını kullandı nasıl sabri'yi tekrar izleyecekler ?

uAmurat91
26.Mayıs.2007, 01:27
Ne için yorum yok ?

Bence Sabri'ye tekliflerin gelmesi normal. Performansı ortada, yetenekleri ortada ve henüz 24 yaşında. İlgilenilmesinden daha doğal ne olabilir ?

Onurap
26.Mayıs.2007, 01:27
Sevilla sezon başı 6 mn euo vermişti sabri'ye ve doğruydu manageri felanda açıkladı...Bence doğrudur milan almaz ama sevilla olabilir..

Varonil
26.Mayıs.2007, 02:52
- Fenerbahçe’den de teklif aldığınız iddia ediliyor. Size böyle bir öneri geldi mi?

“Bu girişim biraz ilginç oldu. Moskova’da statta Şampiyonlar Ligi final maçını izlerken, Fenerbahçeli bir yönetici ‘Bizimle çalışmak ister misiniz?’ diye sordu. Ben de kendisine menajerimle konuşmaları gerektiğini söyledim.”

Vay be. Demek Laudrup'a Fenerbahçe'de teklif götürmüş. :rolleyes:

Addolorato
26.Mayıs.2007, 02:57
Çıkma teklifi gibi olmuş ani ve net:D

deniz.91
26.Mayıs.2007, 03:16
GSnin başına genç hoca laudrup gelrise genç kadroyla iyi işler yapacaktır

yunusgs
26.Mayıs.2007, 04:38
Laudrup'u bir ikna edebilsek süper olacak.

Emurafu
26.Mayıs.2007, 15:57
Elmander ile Galatasaray 3 yillik anlasmis yilda 1,1 milyon euro..Takimi Toulouse 10 milyon euro bonservis istemis ama Galatasaray indirmeye alisiyormus..

BI ara Juventusda ilgilenmisti Elmander ile oda ilk 11 de sans bulabilecegim bir takimda oynamak isterim demis.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article2542193.ab

Ziya38
26.Mayıs.2007, 16:03
Emrah onlar bizim Medyayi gosteriyorr yanii.. inanmayin derim..

yunusgs
26.Mayıs.2007, 18:37
Carrusca Gidiyor

http://img372.imageshack.us/img372/7035/7213474carusca2605bbjc9.jpg (http://imageshack.us)

Carrusca'nın gönderilmesi için, transferi gerçekleştiren sponsor firmayla anlaşma sağlandığı öğrenildi.
26.5.2008

Takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Carrusca’nın gönderilmesi için, transferi gerçekleştiren sponsor firmayla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin iki hafta içerisinde karşılıklı olarak feshedilmesi bekleniyor

KAYNAK:FANATİK

Yazık işte alınıpta yararlanılamayan yabancılar listesine 1 oyuncu daha eklendi.

anilton
26.Mayıs.2007, 19:44
GALATASARAY’A KÖTÜ HABER!..

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray’a, İspanya’dan kötü haber geldi.

Danimarkalı teknik adam Michael Laudrup’u transfer etmek isteyen kulüp, geçtiğimiz sezon çalıştırdığı La Liga ekibi Getafe’ye 1 milyon 400 bin bin dolar tazminat ödemek zorunda.

Bu iddiayı ortaya atan kişi ise Getafe kulübü başkanı Angel Torres. İspanyol basınına konuşan Torres’e göre, Laudrup’a imza attırmak isteyen takım öncelikle bu tazminat problemini çözmek zorunda.

Laudrup’un adı, Alman Mattias Sammer ile birlikte Galatasaray’ın önümüzdeki sezon için teknik direktör adayları arasında geçiyor.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT

deniz.91
26.Mayıs.2007, 20:45
Eğer bu tazminat meselsi doğruysa gs vazgeçer

Emurafu
27.Mayıs.2007, 00:32
Haber 24'de;Armin Veh ile büyük oranda anlastigimizi söylediler.Ne kadar dogru bilemem;) Kendisi su an VFB Stuttgart'in Teknik Direktör'ü.

Addolorato
27.Mayıs.2007, 01:06
Ah şu yöneticiler biraz fm oynasada görüp alsa cimboma stancuyu piattiyi:D

murty54
27.Mayıs.2007, 01:50
Stancu Steaua Bükreş'e gitti.

Defuser
27.Mayıs.2007, 02:33
Ne için yorum yok ?

Bence Sabri'ye tekliflerin gelmesi normal. Performansı ortada, yetenekleri ortada ve henüz 24 yaşında. İlgilenilmesinden daha doğal ne olabilir ?

İlgilenilmesi değil sorun olan. "Alves'in yerine Sabri" denmesidir. Alves kadar yetenekli mi Sabri, söyle hadi :)

Onurap
27.Mayıs.2007, 02:39
Valla fenerbahce maçındaki alvesse eğer ben çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.U.boral yerlerde sürükledi adamı..

Defuser
27.Mayıs.2007, 02:46
Valla fenerbahce maçındaki alvesse eğer ben çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.U.boral yerlerde sürükledi adamı..

Her futbolcu için geçerlidir bu : Bir maça bakılmaz, form grafiğine falan bakılır bence. Böyle değerlendirmek yanlış yani.

Sabri ilk yıllarında gerçekten bir yıldız adayıydı ama davranışlarıyla söndü. O ilk yıllarındaki haline dönerse gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu kanıtlar.

Emurafu
27.Mayıs.2007, 02:46
Sammer süre istemiş teklife sıcak bakıyomuş.Genç futbolcularla çalışmayı tercih etmesi nedeniyle öne çıkmış.Kadroyu ve transfer etmek istedikleri oyuncuları sunmuşlar Sammer'e, Murat Yalçındağ hoca konusunu bu haftasonu bitirecez demiş..

Kaynak:Lig Tv

Murat yaçındag ve Haldun üstünel hala almanyadalarmış..

Onurap
27.Mayıs.2007, 03:25
Hadi bitirin şu işi ya bu gidişle td siz başlıyacaz lige ..

yunusgs
27.Mayıs.2007, 03:46
Of ya getirin artık birini.

ibo
27.Mayıs.2007, 04:14
Sezon bitmeden 6 hafta önce senin T.D. isifa etmiş. Yeni T.D. Araştırman için 6 haftalık bir avantajın var. Ama hala T.D. Yok. Bugüne kadar çoktan alternatiflerin belirlenip, birisiyle anlaşılması gerekiyordu... T.D. olmadan da transfer olmaz bence. Adam tutar sistemime uymuyor bu oyuncu der kullanmaz yazık olur paraya. Artık biran evvel T.D. Belirlenip, transfer çalışmalarına başlanması gerekiyor.

deniz.91
27.Mayıs.2007, 04:29
Sammer gelecek sanki ama o adamın kariyerinde bir başarısı varmı

El Comandante
27.Mayıs.2007, 04:33
Sammer gelecek sanki ama o adamın kariyerinde bir başarısı varmı

Dortmund ile Sampiyonlar ligi sampiyonlugu ve Bundesliga sampiyonlugu yasamistir.
Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.

Emurafu
27.Mayıs.2007, 05:23
İsveç 1-0 Slovenya Gol:Linderoth

T. Linderoth önümüzdeki sezon bomba gibi gelecek..Avrupa kupalarında Topal-Linderoth göbegi olması lazım:D

aysem
27.Mayıs.2007, 05:24
Sezon bitmeden 6 hafta önce senin T.D. isifa etmiş. Yeni T.D. Araştırman için 6 haftalık bir avantajın var. Ama hala T.D. Yok. Bugüne kadar çoktan alternatiflerin belirlenip, birisiyle anlaşılması gerekiyordu... T.D. olmadan da transfer olmaz bence. Adam tutar sistemime uymuyor bu oyuncu der kullanmaz yazık olur paraya. Artık biran evvel T.D. Belirlenip, transfer çalışmalarına başlanması gerekiyor.

son 6 hafta futbol şube sorumluları floryadan dışarıya adımını atmadılar orada yattılar

Emurafu
27.Mayıs.2007, 05:33
Katılıyorum Arkadasım..Son 6 hafta transfer ve hoca hakkında çalışma olmadı herkez floryada yattı kalktı:D

Onurap
27.Mayıs.2007, 05:44
İsveç 1-0 Slovenya Gol:Linderoth

T. Linderoth önümüzdeki sezon bomba gibi gelecek..Avrupa kupalarında Topal-Linderoth göbegi olması lazım:D

Bence ikisi oynarsa iyi olmaz aynı tip oyuncular topal veya linderoth un yanına ayhan gibi oyunu çift yönlü oynayabilecek biri lazım..Mesela milli takımdada topal aurelio birlikte oynadı pek iyi olmadı açıkçası..

Emurafu
27.Mayıs.2007, 06:48
Onur Avrupa kupasında Fenerbahcenin sistemi gibi oynarız..Ondan linderoth-Topal yazdım;)

'Sakat' Linderoth galibiyeti getirdi
26.05.2008 22:56

EURO 2008 hazırlıklarını sürdüren İsveç Milli Takımı, ilk hazırlık maçında Slovenya'yı 1-0 mağlup etti.

İsveç'e galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 44. dakikasında Galatasaray'da sakat olduğu gerekçesiyle uzun bir süre forma giyemeyen Tobias Linderoth'tan geldi.

Slovenya karşısında maça ilk 11'de başlayan Tobias Linderoth, ilk 45 dakikada oynadığı futbol ve attığı golle sakatlıktan kurtulduğunu sinyallerini verdi.

Linderoth, Slovenya karşısında ikinci yarıda yerini Sevensson'a bıraktı. Öte yandan İsveç Milli Takımı'nda Zlatan Ibrahimoviç sakatlığı sebebiyle Slovenya maç kadrosuna alınmadı.

EURO 2008 (D) Grubu'nda mücadele edecek olan İsveç, ilk maçını 10 Haziran'da Yunanistan ile oynayacak. (D) Grubu'nun açılış maçı ise yine 10 Haziran'da İspanya ile Rusya arasında oynanacak.

Kaynak : Sporx.com

Linderoth'un Golü Buyrun:D

http://videos.sapo.pt/9n75CyuGWozjyLGzqni2

YusufT
27.Mayıs.2007, 15:44
Golden cok oynadigi süper futbola sevindim.

Emurafu
27.Mayıs.2007, 15:48
Veh ile her konuda anlaşma sağlandı.. tek pürüz Stuttgart la olan sözleşme maddesi.. Haldun Üstünel bu sorunu çözmek için Stutgart kulübüyle masaya oturdu.

Kaynak : NTV

Armin Veh; 2006-2007 sezonunda bundesliga’da yilin teknik adami secilmistir.Oldukca pozitif ve goze hos gelen bir oyun oynatmaktadir. jurgen klinsmann ile cok yakin arkadas oldugunu ve ondan taktik ve antrenman bilgisi aldigini, maclardan sonra kötü oynadiklarini soylemekten cekinmeyen kaprissiz bir insanmis.

Veh'in kariyerinde sadece stuttgarta yasadigi sampiyonluk yok...Neredeyse calistirdigi bütün takimlari 2. lige cikardi...1997 pVgg Greuther Fürth,2000 SSV Reutlingen,Augsburgu ilk önce 3. lige sonrada az kalsin 2. lige cikariyordu...Geçen sene augsburg 2. ligte 1. lige cikma mücadelesi verdi...

yunusgs
27.Mayıs.2007, 17:00
Artık Veh ya da Sammer biri gelsin ya.

eXcitinG
27.Mayıs.2007, 17:06
Armin Veh, Laudrup tan da adı geçen diğer bütün hocaLardan da daha kaLiteLi ve iyi bir hoca.

PesimiSTyLa
27.Mayıs.2007, 18:13
Veh i sammer e tercih ederim. Kaliteli bir hoca.

Ziya38
27.Mayıs.2007, 22:40
Sammer son sözü söyledi

http://www.sporx.com/images/1/29/3720_B_sammer001.jpg

G.Saray'ın ısrarla istediği ve yaklaşık 3 gündür temas halinde olduğu Alman teknik Adam Sammer, çarpıcı açıklamlarda bulundu.
Yöneticiler Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in Almanya'da görüştüğü Matthias Sammer sessizliğini bozarken, Galatasaraylı yöneticiler bu konuda henüz bir açıklama yapmadılar.
Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktörlük yapan ve alt yapıdan A takıma kadar bir çok konuda projeler üzerinde çalışan, ayrıca taktik geliştirme çalışmaları da yapan Matthias Sammer, sekreteri bayan Meller aracılıgı ile Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı. Sammer şunları ifade etti:
"Benim Alman Futbol Federasyonu'nda çok önemli bir görevim var. Çalışmalarım yoğun. Şimdilik başka bir konuya zaman ayırmak istemiyorum".
Sammer'in bu davranışı sonrası Galatasaray yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor

27.05.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 23:10
arkadaslar gelecek hoca aslinda hemen hemen belli ama isim veremiyorum

Ziya38
27.Mayıs.2007, 23:13
Kimmis usta merak ettim simdi valla:)

xerenx_91
27.Mayıs.2007, 23:26
Elde kaldı Veh. :D

deniz.91
27.Mayıs.2007, 23:36
Slomka ve Skibbe isimleride geçiyor gündemde

Bordo61Mavi
27.Mayıs.2007, 23:44
Cimbom un isi zor, halen teknik direktor ariyolar. Ins en yakin zamanda bulurlar ve sampiyon kadroyu dahada guclendirirler

Onurap
27.Mayıs.2007, 23:48
Bu beceriksiz yönetim yine hagi veya b.korkmazı alacak..Başkada alamazlar..

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 23:50
onurap bence pisman olacagin seyleri soyleme.. Yonetimin ne becerisizligini gordun acaba? dunyaca unlu bir isim pazar gunu imzaya gelecek insallah

Ziya38
27.Mayıs.2007, 23:51
Simdi daha cok meraklandim usta yaa:D Pazar gunu gelseydi bir;)

OM olarak atabilirsin usta istersen:icon_eek::p

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 23:52
isim daha kesin degil ondan sonra niye olmadi hala falan demeyin.. %95 bitti

Onurap
27.Mayıs.2007, 23:57
Abi isim versen mourinho mu geliyor :)

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:01
isim veremiyorum malesef bekleyin ve gorun :D

gerrrard
28.Mayıs.2007, 00:01
Veh gelirse MUHTEŞEM olur ama bence çok zor. :)

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:07
laudrup rijaakard scolari mancini mourinho lippi cuper veh grant... Bu 9 isimden biri gelcek buyuk ihtimalle :D bir terslik olmazsa bitti

Xipe Totec
28.Mayıs.2007, 00:16
bu grant bizim grant mı:D büyük ihtimal laudrup-veh ikilisinden birisi gelir..

Ziya38
28.Mayıs.2007, 00:16
Rijkaard,scolari,lippi,mourinhi,mancini olmaz kaldi... laudrup,veh,grant bu 3unden biri olur ozaman

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:17
olmaz demeyin sansinizi deneyin:)

uAmurat91
28.Mayıs.2007, 00:23
Bilgi versen ne olur ki ? Bizde bitti diye inanmayız, umutla bekleriz.. :D

BeeTLeJuiCe
28.Mayıs.2007, 00:27
laudrup scolari lippi cuper veh
Burak arkadaşımın dediklerinden bu isimlerin olabileceğini düşünüyorum sadece. Diğer isimleri getirmek zor gibi duruyor. (Grant'ide almazlar zaten :) ) Ama dediği gibi Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :)

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:27
bilgi vermeycegime soz verdim ondan dolayi yazamiyorum

Melekovic
28.Mayıs.2007, 00:28
Bence bunlar öne atılmış isimler gibi ve şu an alakasız biriyle masaya oturuldu :D:D:D Bu haftasonuna kadar belli olur.

UlquioRRa
28.Mayıs.2007, 00:30
Grant gelmesin de kim gelirsen gelsin.:D

Ziya38
28.Mayıs.2007, 00:30
Bu kisi Laudrup yada Veh .. Insallah Laudrupdur ....

uAmurat91
28.Mayıs.2007, 00:31
Lippi - Scolari - Laudrup

Bu 3'lüden birini bekliyorum ben.. :)

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:34
tabi alakasizda olabilir dermisim ortalik iyice karisir :D

Melekovic
28.Mayıs.2007, 00:35
Aynı kaynaklar bana söylemiyor.Çenem düşükmüş:D:D:D

fenerbahce_1907
28.Mayıs.2007, 00:36
Veh,Grant,Cuper,Laudrup dısındakiler hayale girer biraz.

Emurafu
28.Mayıs.2007, 00:37
Scolari milli takım kampında şimdilik onuda listededen silelim derim:D

Laudrup-Cuper bence:)..Lippi adıda hiç basında cıkmadı merakla bekliyoruz..

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:41
Arkadaslar burda yazdigim isimler hep gorusulmus isimler hani sallama yok :)

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 00:51
tahrik edici mesajlar atmayalim lutfen

gerrrard
28.Mayıs.2007, 00:53
Tamam Burak özür dilerim arkadaşın yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım. :) Bu arada bence Veh gelecek. Öyle hissediyorum ve diliyorum.

BlackEagle19o3
28.Mayıs.2007, 00:55
Mourinho ile de mi görüşüldü yok artık:icon_eek:Bu isimlerin %80'i çok zor.Mourinho dışında Lippi,scolari,riijkard,mancini getirilemez bence...

Melekovic
28.Mayıs.2007, 01:01
Mourinho Inter'de galiba.

uAmurat91
28.Mayıs.2007, 01:01
Mancini mi ?

Yapmayın Allah aşkına. Juventus'un olmadığı, Milan'ın kayıplarda olduğu bir Serie A'da böyle bir kadroyla Inter'i ben bile şampiyon yaparım. Bu adam ne yapmış ki şimdiye kadar, hangi maçta öne çıkmış ? Hangi kupayı kazandırmış takımına ?

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 01:04
mourinho intere giderse mancini bosta kalir.. mourinho intere gitmezse mourinho bosta kalir. Suanda Sl ye katilacak ve gecmisi olan hangi takimin TDsi yok bizden baska? Boyle faktorleri dusunun issiz kalmaktansa niye gelmesinler???

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 01:07
Neyse ben daha fazla yazmiyorum simdi yazarsam belli olcak anlasilmasin 5 gun bekeleyin gorun bosuna yorum yapmayin derim :D

Addolorato
28.Mayıs.2007, 01:08
Bu arada Burak abi sen nerden biliyosun galatasarayın kimle anlaştığını?:D

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 01:09
Kulup ici tanidiklar var :D

uAmurat91
28.Mayıs.2007, 01:14
Burak abi böyle konuştuğuna göre ünlü isimlerden birisi olabilir. Pusudayız, bir açığını veya gafını bekliyoruz.. :D

Ziya38
28.Mayıs.2007, 01:16
Aynen 24 saat bu topigi takip edeceyiz!!! TD mizi bekliyoruz!!!:)

Melekovic
28.Mayıs.2007, 01:18
T.D alman olmayacak,size ufak bir tüyo :p :p :p :D:D:D

Lucas Neill
28.Mayıs.2007, 01:21
Portekizli olsun o zaman yav:D

Ziya38
28.Mayıs.2007, 02:12
POLAT İTALYA'DA

Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İtalya'nın Milano kentine giderek, Milan ve İnter kulüp başkanları ile özel birer görüşme yapacak. Polat'ın bu görüşmelerde işbirliği çalışmaları için birlikte neler yapılacağını palanlayacaklarını ve Milano kentinin iki dev kulübü ile gelecekte sürekli olarak turnava organizasyonlarının temelini atmayı planladığı öğrenildi. Galatasaray Başkanı aynı görüşmeyi Real Madrid kulübü ile de yaparak, 1,5 yıl sonra bitirilmesi planlanan yeni Ali Sami Yen'in açılışında İnter ve Milan kulüpleri ile birlikte 4'lü turnuva düzenleyerek muhteşem bir tören düzenlemeyi planladığı öğrenildi.

DHA

TD icin gitmisdir kesin:)

YusufT
28.Mayıs.2007, 02:26
Mancini gelmesin, simdi burda mafya kurmaya filan kalkar :D

yunusgs
28.Mayıs.2007, 02:38
Valla kim gelirse gelsin ama birisi gelsin artık yönetimin açıklamasına göre transfer de yapmıyoruz yeni td gelmeden.

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 02:59
Polat italya ya gitmis bak yahu :)

anil luque
28.Mayıs.2007, 03:04
sicilyadan eleman bulup getirecek :D

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 03:08
secenekleri daraltmaya calisiyor bu adnan polat :D

aysem
28.Mayıs.2007, 03:24
bence hector cuper:D

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2007, 03:48
Mourinho gelecek beyler.sadece bir tahmin :d

Ziya38
28.Mayıs.2007, 03:50
Mourinho mu ? Neden olmasin Semsicim...

gerrrard
28.Mayıs.2007, 03:52
Şemsi uçma ya Mourinho hayatta gelmez bize.

Ziya38
28.Mayıs.2007, 03:56
Bu arada bu topic uA forumundan izleniyor:D Burak ustanin duyumlarini yazmislar..:)

Emurafu
28.Mayıs.2007, 03:58
Cuper falan olabilir..

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 04:00
valla yayildik gelmezse rezil olcaz uA da... Bari abi okumasada kesmese beni niye yaydin diye :D Hadi Adnan baskan benim yuzumu kara cikarma yazdik okadar getir sunu :D

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2007, 04:09
uA'da söyledin mi Burak abi kimin geleceğini? Eğer söylediysen büyük hata yaparsın.Basın artık haberleri taraftar forumlarından alıyor.:D

Ziya38
28.Mayıs.2007, 04:10
Hayir hic bir yerde soylemedi ..:)

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 04:12
yok soylemedim soylememde :D 9 isim duruyor :D

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 04:12
Mancini gelcektir, bosa Italyaya gitmez Adnan Polat

PesimiSTyLa
28.Mayıs.2007, 04:13
Biri gelirse o 9 isimden hemen yarın bi gazeteye cagırırlar :D

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 04:15
valla korktum artik yazmam hic bir yere duyumlarimi transfer haberlerinden mahrum kalicaksiniz kusura bakmayin :D

pogobass
28.Mayıs.2007, 04:22
Mancini yada Jose gelecek gibi sankim... :D

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2007, 04:26
O zaman yarınki haber manşetleri hazır gibi.

"Galatasaray 9 hocadan 1 sini kesin olarak getirecek" :D

pogobass
28.Mayıs.2007, 04:29
Işallah bakalim...Birde bu takıma iyi bir stoper ve forvet alınırsa değmeyin keyfimize :D

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 04:58
uA forumlarinda yazdigim icin burayada ekliyorum:
mourinho imzaladi gibi interle yani mancini bosta.. Polat Italya’ya gidiyor... Isim vermek istemiyorum ama artik veriyim bari..Bunca zaman Teknik Direktor alinmamasinin sebebi inter-mourinho flortu. Mourinho bittigi icin Mancini ile anlasmaya gitti Polat.. Bu tamamen duyumdur yonetim ici bilgi olcak diye birsey yok ama gazete sallamalarindan daha saglam Mancini olmazsa alternatifi Cupe

Ziya38
28.Mayıs.2007, 05:04
Sonunda acikladi ...:) Mancini diyorsun ... Gelebilir :)

YusufT
28.Mayıs.2007, 05:09
Ben Cuperi istiyorum :)

Defuser
28.Mayıs.2007, 05:13
Pazar gününe daha çok ya keşke tarih falan vermeseydin :D Olmazsa hayal kırıklığı yaşar herkes bir nebze :)