Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

xerenx_91
04.Haziran.2007, 05:15
Tomasson ve Simic yaşı geçmiş, futbolunun son baharındaki oyuncular..Bize 27-28 yaş civarında hem tecrubeli hemde futbola aç futbolcular lazım...Umarım alınmazlar..

Onurap
04.Haziran.2007, 05:16
Bence 2000 deki gibi genç oyuncuların yanında hagi popescu gibi kaliteli ve tecrübeli isimler alabilirsek cl de başarılı olabilir tomasson ve simic in gelmesini istiyorum yaşlı değiller bana göre..

xerenx_91
04.Haziran.2007, 05:30
32 yaşındalar daha ne yaşlı değiller..

Cyzio
04.Haziran.2007, 05:44
32 yaş artık o kadarda yaşlı sayılmıyor.Artık futbolcular 38-39'a kadar oynuyor.Eğer oyuncu hala dinç ve kendine güveniyorsa alınmasında bir sakınca yok, yaşıda önemli değil o kadar..

ibo
04.Haziran.2007, 05:47
Yaş o kadar önemli değil. 31-32 yaşta bana göre yaşlı değil. Galatasaray'ın efsane kadrosunu geçtim BJK'nin 100. Yılında ki kadrosunu hatırlayın Zago, Ronaldo, Sergen bunlar genç adamlar mıydı? Ama BJK, UEFA kupasında çeyrek final oynadı bu adamlarla...

Addolorato
04.Haziran.2007, 05:50
Tomasson'a ihtiyacımız var gibi duruyomu şu an?

xerenx_91
04.Haziran.2007, 05:55
Bi forvet e mutlaka var ama bu Tomasson olmamalı.Hep Jardel gibi birisini istemişimdir..
Ayağına geleni atmalı..Defansı yıpratmalı...

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2007, 06:00
Galatasaray'da öncelikle mutlaka teknik direktör muamması sona erdirilmelidir.Gelecek hocanın yabancı olması dolayısıyla daha ülkeye alışma,takımı tanıma gibi süreçleri var.Galatasaray yönetiminin kalli gitmesinden beri baya zamanı vardı bu işi bitirebilmek için ama hala bir gelişme olmaması kötü bir durum.Bu yüzden transferdede netlik yok.Bakalım ne olacak.Ama Galatasaray'ın seneye işi bu seneden daha zor olacak gibi..

Emurafu
04.Haziran.2007, 06:07
Görüştüğümüz 3 isim var!"
Adnan Polat ve Haldun Üstünel’den teknik direktör açıklaması.

03.06.2008 21:31
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı formayı giymek istemeyenleri zorla tutmayacaklarını söyledi.

1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (AGS) tarafından Crown Plaza Ankara’da, 2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kutlamaları kapsamında balo düzenlendi.

Baloya Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ve eşi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve kulüp yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Baloda konuşan başkan Adnan Polat, başarılarından dolayı futbol ve diğer branştaki yöneticileri kutladığını belirterek, gelecek sezon için çalışmalarının olduğunu söyledi.

Taraftardan moralini yüksek tutmasını isteyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Teknik direktör ve futbolcularla ilgili söylentiler var. Şu anda anlaşma imzalayabileceğimiz teknik direktör ve futbolcular bulunuyor. Biz soğukkanlı davranıyoruz. Transfer komitemiz burada. Pazar günü teknik direktöre imza attırabilirler. Arda’yla ilgili söylentiler de var. Biz esir ticareti yapmıyoruz. Galatasaray formasını giymek istemeyen, gitmek isteyen ve almak isteyen varsa kimseyi zorla tutmayız. Ama şu anda formayı giymek istemeyen kimse yok. Biz almak istediğimizi de alırız.’’

Yönetici Haldun Üstünel ise gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktörle ilgili olarak 4 koldan çalıştıklarını ifade ederek, ’’Görüştüğümüz 3 isim var. Final aşamasına geldik. Bunlar değişik ülkelerden. Nihai kararı vermediğimiz için açıklayamıyoruz. Skippe de görüştüğümüz isimlerden birisi. Transferlerle ilgili uzun süredir çalışmamız var. Son kararı teknik direktör verecek. Değerli isimlerle görüşüyoruz’’ diye konuştu.

Gecede ayrıca futbolculara ait 3 forma da yapılan çekilişle davetlilere verildi.

A.A. 3'ü ilede imza asamasına gelmişiz..Ayrıca farklı ülkelerdenmiş..Bence Deshamps,Laudrup,Skibbe:)Bunlardan deshamps isterim...Tecrübesi daha fazla..

sitte
04.Haziran.2007, 06:24
Tomasson olabilir ama Simic bu sene 34-35. haftaların birinde ilk maçına çıktı:D

goosfraba
04.Haziran.2007, 07:04
valla siz simic gibi tomasson gibi elemanlar bulmuş bunuyorsunuz yönetim ne yapsın? tamam gençleştirme yapılmalı ama birden olmamalı. 8 genç sürüyorsan sahaya 3'ü tecrübeli yaşlı olması lazım.

Ouzy
04.Haziran.2007, 07:05
32 yaş artık o kadarda yaşlı sayılmıyor.Artık futbolcular 38-39'a kadar oynuyor.Eğer oyuncu hala dinç ve kendine güveniyorsa alınmasında bir sakınca yok, yaşıda önemli değil o kadar..

38-39 yaşlarına kadar sadece defans ve kaleciler, onlarında çok azı oynayabiliyor. Ben üst düzey liglerde 37 yaşlarında oynamaya devam eden orta saha veya forvet gördüğümü hatırlamıyorum, varsa da hiç oynamıyordur heralde. Bir Tugay'ı biliyorum. Onu da gerçekten kutlamak lazım, adam 37-38 yaşında olmasına rağmen hâlâ iyi oynuyor ve hâlâ takımının kaptanı.

Yaş o kadar önemli değil. 31-32 yaşta bana göre yaşlı değil. Galatasaray'ın efsane kadrosunu geçtim BJK'nin 100. Yılında ki kadrosunu hatırlayın Zago, Ronaldo, Sergen bunlar genç adamlar mıydı? Ama BJK, UEFA kupasında çeyrek final oynadı bu adamlarla...

Sanırım UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamak bir başarı değil.;)

Emurafu
04.Haziran.2007, 07:13
Umut sana katılıyorum..Carlos tecrübesi ile çok seyler kattı..Bu seneki şampiyonlukta bile yaşlıların büyük payı var:)..Neyse yönetim en iyisini bilir.

RaSenGan
04.Haziran.2007, 08:40
Maçlarda ilk 11'e çıkan oyuncularımızın %80'i genç.Simic'te gelirse takımımıza katkı sağlar.2 sezon oynar.Ayrıca T.D.için adaylardan en çok Deshamps'ı isterim.Skibbe ismini ilk kez duydum.

ShevAnil
04.Haziran.2007, 08:46
GİTMEK İSTİYENİ TUTMAYIZ, ALMAK İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ!

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı formayı giymek istemeyenleri zorla tutmayacaklarını söyledi.

1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (AGS) tarafından Crown Plaza Ankara'da, 2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kutlamaları kapsamında balo düzenlendi.

Baloya Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ve eşi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve kulüp yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Baloda konuşan başkan Adnan Polat, başarılarından dolayı futbol ve diğer branştaki yöneticileri kutladığını belirterek, gelecek sezon için çalışmalarının olduğunu söyledi.

Taraftardan moralini yüksek tutmasını isteyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Teknik direktör ve futbolcularla ilgili söylentiler var. Şu anda anlaşma imzalayabileceğimiz teknik direktör ve futbolcular bulunuyor. Biz soğukkanlı davranıyoruz. Transfer komitemiz burada. Pazar günü teknik direktöre imza attırabilirler. Arda'yla ilgili söylentiler de var. Biz esir ticareti yapmıyoruz. Galatasaray formasını giymek istemeyen, gitmek isteyen ve almak isteyen varsa kimseyi zorla tutmayız. Ama şu anda formayı giymek istemeyen kimse yok. Biz almak istediğimizi de alırız.''

Yönetici Haldun Üstünel ise gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktörle ilgili olarak 4 koldan çalıştıklarını ifade ederek, ''Görüştüğümüz 3 isim var. Final aşamasına geldik. Bunlar değişik ülkelerden. Nihai kararı vermediğimiz için açıklayamıyoruz. Skippe de görüştüğümüz isimlerden birisi. Transferlerle ilgili uzun süredir çalışmamız var. Son kararı teknik direktör verecek. Değerli isimlerle görüşüyoruz'' diye konuştu.

Gecede ayrıca futbolculara ait 3 forma da yapılan çekilişle davetlilere verildi.

Varonil
04.Haziran.2007, 16:21
Galatasaray'ın Bojinov planı

Sarı-kırmızılı yöneticiler Hakan Şükür’ün yerine almayı planladıkları 22 yaşındaki futbolcu için temaslara başladı. Bojinov geçtiğimiz sezon İtalya‘nın Juventus takımından Manchester United’a gitmiş ancak forma giydiği ilk maçta ağır bir sakatlık geçirmişti. Güçlü yapısı ile dikkat çeken Bojinov geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

04.06.2008
Kaynak : Milliyet

deniz.91
04.Haziran.2007, 18:03
Bojinovu aklacağını sanamam ama süper transfer olur

YusufT
04.Haziran.2007, 18:05
Igor De Camargo öyle abartilacak kadar iyi futbolcu degil, Belcika liginin önde gelen yildizlarindan bile degil.. Ondan önce ordan alinacak Axel Witsel, Fellaini ve Defour gibi adamlar dururken Camargoya sira gelmez. Ayrica ayni takimdaki Mbokani bence daha iyi.

Tomassonu begenmeyenleri garip buluyorum..

Melekovic
04.Haziran.2007, 18:06
Cim Bom'dan Bojinov atağı!Galatasaray, M.City'de oynayan Bulgar futbolcuyu gözüne kestirdi.

04.06.2008 09:34http://www.haberturk.com/2008/06/04/kuturesim/gs_bojinov_mansetk.jpgBonservisi 8 milyon Euro’dan 4’e düşen Bojinov için daha fazla indirim istenecek. Aksi halde kiralama yoluna gidilecek.
Vatan Gazetesi'nden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre Hocasını arayan G.Saray’da transfere de hız verildi. Önceki gün Rize’den Ferdi’yi renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar Manchester City’de umduğunu bulamayan, Bulgar Valeri Bojinov’la temasa geçti. Menajerler aracılığı ile yapılan görüşmelerde Bojinov’un gelmeye hazır olduğu belirtildi. M.City ile 2011’e kadar sözleşmesi bulunan Bulgar futbolcu için kiralama ihtimali ağır basıyor. Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşayan Bojinov için İngiliz ekibi 8 Milyon Euro bonservis bedeli belirlemişti. Ancak sakatlık sonrasında 4 milyon Euro’ya kadar indirim yapılabileceği belirlendi.

ÜSTÜNEL VE SEZGİN GİDİYOR
Forvet arkasında oynayan Bojinov her iki ayağını da iyi kullanıyor. 1.78 boyundaki Bulgar oyuncu 1986 doğumlu. 16 yaşındayken Lecce’ye transfer oldu, 2005 -2006’da Floransa’ya geldi. Önceki yıl Juventus’a transfer olan Bojinov, geçen sezon M.City’ye geldi. Bulgar futbolcu 17 kez milli takımının formasını giydi. Yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin yarın ya da cuma günü yurt dışına çıkarak Bojinov için görüşme yapacak. Bonserviste indirim yapılmaması durumunda kiralık formülü konuşulacak.

Bu da Habertürk kaynağı.Bakalım Fatih Altaylı bu sefer tutturacak mı?:D:D:D

Sir FRD
04.Haziran.2007, 18:06
Man City ile bonservis konusunda anlaşılırsa Bojinov Gs'ye gelir.Gs'nin forvet sorunu çözülmüş olur

Onurap
04.Haziran.2007, 18:09
bojinov çok zor bence..

http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif F.Bahçe Arda'yı resmen istedi
Asbaşkan Murat Özaydınlı, G.Saray Başkanı Polat'a "Arda'yı almak istiyoruz. Rakam önemli değil" dedi

F.Bahçe, Emre Belözoğlu transferinden sonra Türkiye'yi sarsacak ikinci bir yerli bomba daha patlatmak için harekete geçti. Asbaşkan Murat Özdaydınlı, G.Saray Başkanı Adnan Polat'tan Arda Turan'ı resmen istedi. Özaydınlı, "Para önemli değil" dedi ancak Adnan Polat bu isteği kibarca reddetti.

BaFraLı
04.Haziran.2007, 18:20
en iyisini yapmış.Arda gitmez ztn..

ShevAnil
04.Haziran.2007, 18:29
Bencede Ardaya yıllık 5 milyon euro teklif etseler gene gitmez..

Burak Duran
04.Haziran.2007, 18:30
ya bu haberler direk sallama usulu.. fener adnan polattan ardayi isticek yok artik

puskas
04.Haziran.2007, 18:33
katılıyorum fener polatı aramaz.cok sacma.bojinov gelirse gs cok buyuk bi iş başarmış olur.inşallah gelir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
galatasaray luis sahanında peşinde nekadar doğru bilmiyorum artık

ManU'nun yıldızı Louis Saha, Fransa kadrosuna giremeyince G.Saray'a gün doğdu.
4 Haziran 2008 11:18
Fransa'nın en hızlı oyuncularından biri olan Louis Saha, Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon ilgi alanı içindeydi. Yüksek bonservis bedeli sebebiyle geçen yıl alınamayan Manchester United’lı golcü Fransız milli takımında Trezeguet ve Theirry Henry gibi isimlerin gerisinde kalıp Euro 2008 kadrosuna alınmayınca 10 milyon euro’luk değeri 6 milyon euro’ya düştü. Bu da Galatasaray’ın onu kazanmak için iştahını kabarttı.

Triballfootball.com adlı sitede Galatasaraylı yöneticilerin “Yeşil sahaların Ferrari’si” Louis Saha’nın transferiyle ilgilendiklerine yer verdi. 8 Ağustos 1978 Paris doğumlu olan Saha, 2004-2005 sezonunda 13 milyon sterlin karşılığında Fulham’dan transfer edilmiş ve bu rakam Fulham Kulübü’nün tarihine transfer rekoru olarak geçmişti. Metz’de parlayan Saha, 27 maçta 7 gol attı.

King_91
04.Haziran.2007, 18:54
Ya bizde t.d yokken nasıl adam alıyoruz ki ? ya beğenilmezse yeni gelen t.d tarafından ? Ayrıca saha haberinin kaynağı Fotogol sanırım :D Tomassonla Simic gelirse de kariyerli oyuncular bakıp görücez.Ne adamlara iyi dedik fos çıktı her şey sahada bitiyor. Ayrıca T.D deschamps olursa mükemmel olur skibbe ismi duyulmuş biri değil yani elle tutulur bir başarısı yok bildiğim kadarıyla.

yunusgs
04.Haziran.2007, 20:54
Bitti Bitiyor

http://img151.imageshack.us/img151/7843/7215064bitiyor0406bbeb2.jpg (http://imageshack.us)

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü en geç pazartesi belli oluyor...
4.6.2008

Geçtiğimiz günlerde Florya'ya getirilen Skibbe ile el sıkışıldı. Ancak ortada bir sorun var! Prensipte anlaşma sağlanan Götz, göreve hazır. Yine de alternatifler üzerinde duruluyor. Listenin 1 numarası Sammer. Buna karşın işinin bitirilme olasılığı en düşük hoca adayı o.

Çocuğu olunca...

Teknik direktör arayışlarına tüm hızıyla devam eden ve bu doğrultuda birçok isimle temasa geçen Galatasaray Yönetimi, hafta sonuna kadar işi bitirmeyi hedefliyor. Hoca adayları arasında şu ana kadar en fazla öne çıkan isim Michael Skibbe. Leverkusen’den ayrılan ve şu an boşta olan Alman teknik adam, geçtiğimiz günlerde Florya’ya geldi ve el sıkışıldı. Ancak ortada bir sorun var. O da, Skibbe’nin Nisan ayında bir çocuğunun olması ve bu durumun, kendisinde tedirginlik yaratması.

Kenarda tutuluyor

Türkiye'de tatil yapan Skibbe’nin eşinin de şimdilik İstanbul’a taşınma fikrine sıcak bakmadığı belirtiliyor. Hertha Berlin’den ayrıldıktan sonra boşta kalan Falko Götz’ün ise, bir süre önce Galatasaray Yönetimi ile gizli sözleşme imzaladığı iddia edilmişti. Ancak olası bir camia tepkisine karşın bu anlaşma kamuoyuna açıklanmazken, yöneticilerin alternatifler üzerinde durduğu bildirildi. Diğer temaslardan olumlu sonuç alınamazsa, takımın başına Götz’ün getirilmesi planlanıyor.

Aklında milli görev

Yönetimin elindeki listede Sammer hâlâ 1 numara. Daha önceki teklifleri reddeden ve Alman Futbol Federasyonu ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Sammer’e bir öneri daha götürülecek. Ancak Sammer’in aklının Alman Milli Takımı’nda olduğu iddia ediliyor. EURO 2008’de elde edilecek başarısızlığın ardından Löw’ün görevine son verilmesi ve teknik direktörlük koltuğuna kendisinin oturabilme ihtimali, Sammer’i cezbeden en büyük faktör. İkna için Sammer’le tekrar görüşülecek.

KAYNAK:FANATİK

Sirius Black
04.Haziran.2007, 21:05
Şuan alacaksak tecrübeli futbolcular almalıyız. Yeterince genç yetenek var sonuçta. Giuly, Tomasson, Simic vb. tecrübeli futbolcular almalıyız.

Mesela:

-------------Isaksson-------------
-Simic---Emre---Servet-----H.Balta-----
--------------M.Topal-----------------
-Giuly-------------------------Arda------
---------------Lincoln-----------------
-----Tomasson-----------Nonda---------

ShevAnil
04.Haziran.2007, 21:13
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46299_1_080604104538.jpg

İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Arda Turan'ı transfer edeceği yönündeki haberlerini sürdürüyor.

Daily Mirror gazetesi de bugünkü sayısında, Newcastle'ın Arda'yı transfer etmek için Galatasaray'a 7 milyon pound bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Gazete haberinde, Newcastle teknik direktörü Kevin Keegan'ın Arda'yı, Avrupa'daki en önemli genç yeteneklerden biri olarak gördüğü ve EURO 2008 öncesinde transferi bitirmek istediğini belirtirken Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın ise genç oyuncuyu tekliflere rağmen takımda tutmak istediği de ifade edildi

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46299_2_080604105445.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46326_1_080604140413.jpg

Galatasaray'ın Robben'i Olurum!

Galatasaray’ın Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ilk kez konuştu!..

MARATON.COM.TR’yi tercih eden Ferdi, kendi geçmişinden ve özelliklerinden, Galatasaray’da en beğendiği futbolcudan daha önce yan yana oynadığı yıldızlara kadar her konudan bahsetti.

İşte “yeni aslan” Ferdi’yle yaptığımız söyleşi’nin ana hatları:

“Ben Overmars ve Robben gibiyim. Onların futbol stiline çok benziyorum. Süratliyim. Amacım: Galatasaray’da şov yapmak ve başarılarına katkı sağlamak. Hedefim: kendimi Şampiyonlar Ligi’nde gösterip, A Milli Takıma yükselmek. Galatasaray’da ilk 11 oynayacağımı düşünüyorum. sSl kantta oynayacağım için Arda ile rekabete gireceğim düşünülebilir ama Arda ile yan yana da forma giyebilirim. Kendime güveniyor ve inanıyorum.”

“Ben 23 yaşındayım ve daha önce 9 sene Ajax’ta oynadım. Çok büyük yıldızlarla yan yana görev aldım. Van Der Vaart, Heitinga ve Liverpollu Babel’le oynadım. Baki ile de aynı takımda bulundum. Bütün tecrübemi ve gördüklerimi Galatasaray’a taşıyacağım.”

“Özel yaşantım iyi, kendime iyi bakıyorum ve profesyonelce yaşıyorum. Galatasaraylı taraftarlar hiç merak etmesin, seneye yine şampiyonuz!”

“Galatasaray’da en çok Hakan Şükür’ü beğeniyorum. Onunla beraber oynamayı çok isterdim.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: F.TOLGA ERASLAN

anilton
04.Haziran.2007, 21:51
Ferdi'den bende çok ümitliyim açıkcası.Türk futbolu için önemli bir kazanç...

Mr.CordiaL
04.Haziran.2007, 22:21
Harika bir transfer Ferdi ..

PesimiSTyLa
04.Haziran.2007, 22:41
Teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray'a Yunanistan'dan müjdeli bir haber geldi !.. Daha önce Laudrup ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilen Panathinakios'un Hollandalı teknik adam Henk Ten Cate ile görüştüğü ve büyük bir ihtimalle de tecrübeli teknik adamı takımın başına getireceği öğrenildi.

Laudrup'un sürekli olarak fiyat artırmasından dolayı genç teknik adamdan vazgeçen Yunan temsilcisinin, geçtiğimiz sezon Chelsea'de Avram Grant'ın yardımcısı olan Henk Ten Cate ile anlaşma noktasına geldiği ifade edildi. Holandalı teknik adamın da bu teklife sıcak baktığı ve kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)

ShevAnil
04.Haziran.2007, 22:43
Laudrup'u Almazlar Umarım. Bizi Çok Oyaladı Kalsın Bu Sene Klüpsüz...

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:44
CimBom Laudrup ile cosar, genc bi teknik adam, takimdada genc cok yildiz adayi var. Kesinlikle Laudrup olmali

xerenx_91
04.Haziran.2007, 22:52
Laudrup çok para istiyomuş..Gelmez..

Ouzy
04.Haziran.2007, 22:55
Ben Deschamps'ı çok istiyorum ya, keşke gelse.

Emurafu
04.Haziran.2007, 23:14
Ya Hala laudurup diyorsunuz..Yahu adam yıllık 5M istiyor hiç bu kadar para verilirmi..Zaten kulübte para sorunu var..Laudrup'a en fazla yıllık 3m verilir..

Varonil
05.Haziran.2007, 00:07
Ferdi'nin altyapısı çok sağlam gerçekten, 1-2 sene içerisinde çok iyi yerlere gelecek potansiyeli var. Çok iyi bir transfer olur Galatasaray için Ferdi ..

Bordo61Mavi
05.Haziran.2007, 01:38
Bugun burda Dailly Mirror gaztesinde Arda nin Newcastle a transfer olacagini yazdi.

7£ milyon civari, bence az bi miktar Arda en az 10£milyon eder

paco
05.Haziran.2007, 02:27
Ya Hala laudurup diyorsunuz..Yahu adam yıllık 5M istiyor hiç bu kadar para verilirmi..Zaten kulübte para sorunu var..Laudrup'a en fazla yıllık 3m verilir..

Iki yillik istedigi para 5 milyon, yani yillik 2.5 milyon istiyor.

Emurafu
05.Haziran.2007, 04:09
Mancini dedikoduları hala devam ediyor.Mancini hatta 3 tane oyuncu istemiş falan filan..Ne kadar dogru merakla bekliyoruz..

Addolorato
05.Haziran.2007, 04:12
Mancini dedikoduları hala devam ediyor.Mancini hatta 3 tane oyuncu istemiş falan filan..Ne kadar dogru merakla bekliyoruz..

Laudrup u karşılayamayan takım manciniyide karşılayamaz bence

nerazzuri
05.Haziran.2007, 04:14
Laudrup'a yılda 2.5 milyon € veremeyen takım Mancini'ye nasıl maaş verecek.

Bence Galatasaray camia içinden birisini getirmeli. Galatasaray'lı futbolcular maçtan önce pohpohlanmayı seven futbolcular çabuk gaza gelebilen futbolcular. Bülent Korkmaz olabilir bu isim. Hem camia yı yakından tanyan bir hoca hemde kadroyu yakından tanıyan bir hoca. Ayrıca maliyetide az olur.

Bence yabancı hocaya hiç gerek yok.

Emurafu
05.Haziran.2007, 04:18
Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

PesimiSTyLa
05.Haziran.2007, 04:23
Maicon mu :s Biraz ölçülü duyum yazsaymış bari.

YusufT
05.Haziran.2007, 04:53
Arsa satilacak gibi, Ferdi ise bence cok akilli bir transfer.

Ayrica Laudrupu her yerde tercih ederim, Barca'ya gidecekken bazilari istememis ve Guardiola getirildi....

Alicanfmfan
05.Haziran.2007, 04:55
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben Deschamps 'ın Galatasaray'ıma gelmesini istemiyorum.5-6 sene önce Juventus'ta oynarken Türkiye'de her türlü affedersiniz ama pisligi yapmıstı.Yok Türkler şöyle filan diye.Sevmem kendisini .

Emurafu
05.Haziran.2007, 05:11
Yönetim Arda'yı satmak istemiyoruz diye sürekli açıklama yapıyor..İngiliz basınında haberler cıkmaya devam ediyor..Türk basınında ise her zaman çıkıyor alışdık:)

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2007, 05:59
Arda Euro 2008 de çok iyi bir performans gösterirse çok iyi teklifler gelecektir hem Arda'ya hemde Galatasaray kulübüne.Belki o zaman satılabilir.

Teknik hoca konusunda ise basındada belli başlı isimler dönüyor.Galatasaray yönetimi 1 isimi almak için uğraşıyor sanırım.Yoksa bu kadar uzamazdı herhalde..Bu uğraşılan isimde ya Deschamps'dır ya da Sammer'dir herhalde.

perpetua
05.Haziran.2007, 06:46
Yönetim Arda'yı satmak istemiyoruz diye sürekli açıklama yapıyor..İngiliz basınında haberler cıkmaya devam ediyor..Türk basınında ise her zaman çıkıyor alışdık:)

Her oyuncunun bir fiyati vardir. Finansal acidan Galatasaray tatmin olursa (yani aptalca yukseklikte bir teklif gelirse), Arda'da gitmek isterse pekala satilabilir.

Su anda telaffuz edilen rakamlar, Arda'nin yerine benzer kalitede oyuncu koymak icin yeterli degil bence. Bu nedenle de Galatasaray kulubu satmiyoruz aciklamasi yapmistir. Ama atiyorum 30 milyon Euro'luk bir teklif gelirse, satmamak ahmaklik olur bence.

Del Piero_10
05.Haziran.2007, 06:54
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben Deschamps 'ın Galatasaray'ıma gelmesini istemiyorum.5-6 sene önce Juventus'ta oynarken Türkiye'de her türlü affedersiniz ama pisligi yapmıstı.Yok Türkler şöyle filan diye.Sevmem kendisini .

Ama Deschamps Juventus'tan ayrıldığında sen 7 yaşındaydın:confused:

PesimiSTyLa
05.Haziran.2007, 06:57

Süper tespit :icon_biggrin:

Valla Deshamps olursa harika olur. Şuan ismi gecen TD lerin en iyisi bence. Kendisini takımın basında görmeyi çok isterim.

Alicanfmfan
05.Haziran.2007, 07:01

Süper tespit :icon_biggrin:

Valla Deshamps olursa harika olur. Şuan ismi gecen TD lerin en iyisi bence. Kendisini takımın basında görmeyi çok isterim.

Yaşla bunun ne alakası var ki.Ben karakter yapısını begenmiyorum yıllar önce Türkler için söylediklerini şuan okuyorum .

Del Piero_10
05.Haziran.2007, 07:05
Deschamps Juventus'tan 1999 yılında ayrıldı.5 yıl önce Monaco'da teknik direktörlük yapıyordu.

PesimiSTyLa
05.Haziran.2007, 07:08
ve monaco ya ŞL finali oynattı. Finalde Mourinho lu porto ya 3-0 yenildi.

bjk_melo_151
05.Haziran.2007, 15:18
Deschamps Şampiyonlar Ligi maçında okan Buruk'un göbeğine basmış bir adam.Yerdeki adamın göbeğine bastı hadi o kazara köşe vuruşunda attığı tekme?Irkçı söylemlerinden ötürü Monaco'dan kovulduğu söyleniyor.Futbolculuğunda çirkefin tekiydi.

Emurafu
05.Haziran.2007, 15:55
Hiçbir hocayıda begenmiyoruz..İşimizi zor:D

Deshamps olaylarını nerelere getirmissiniz..Ozaman Türkiyeye gelince dövelim:D

Nedvedmania
05.Haziran.2007, 16:20
Arkadaşlar Adnan polatın söylediğini duymadınız mı ? Basında adı çıkmayan Bir td ile görüşüyoruz :j:

xerenx_91
05.Haziran.2007, 16:29
G.SARAY ALMANYA'DAN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE DÖNMEK İSTİYOR. SKİBEE HABERİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLDULAR. KİMİ İKNAYA ÇALIŞIYORLAR

Turkspor.net türkspor medyasında Skibbe'nin istanbul'a geldiği haberini ilk duyuran site olmuş ve haber bomba gibi patlamıştı.
G.Saray yönetimi Skibbe'yi İstanbul'a çok gizli bir şekilde getirerek tesisleri gezdirmeyi, şartları görüşmeyi ve aynı günün akşamı tekrar Almanya'ya dönüşünü planlamışdı.
Herşey güzel giderken, Skibbe 'nin İstanbul'a geliş haberi turkspor.net istihbaratına takılmıştı.Turkspor.net haberi doğrulatmak için Adnan Sezgin'i aramış, Sezgin şokla karışık
''Yok böyle birşey, kesinlikle gündemde değil, nerden duyuyorsunuz böyle haberleri'' diyerek yalanlamıştı. Haberi sitemizden öğrenen spor medyası Adnan Sezgin'i arayarak haberi doğrulatmak istediklerinde Sezgin'in aynı tepkisi ile karşılaşmışlardı. Buna rağmen hemen hemen tüm gazeteler , Adnan Sezgin'den çok turkspor'a inanmış olacaklar ki haberi gazetelerinden manşetten vermişlerdi. Ancak böyle bir haberi etik olmayan bir şekilde turkspor.net i kaynak göstermeden kendi haberleri gibi vermeye çalışınca garip bir karmaşaya sebep olmuşlardı. TURKSPOR.NET BUGÜNE KADAR SON DERECE SEVGİ, SAYGI VE DOSTLUK BAGLARI İLE SAYGI DUYDUĞU ANDAN SEZGİN'İN BU TEPKİSİNE ANLAM VEREMEDİĞİNDEN OLAYIN PERDE ARKASINI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI.. SONUÇTA BİR ALMAN TEKNİK ADAM TÜRKİYE'YE İSTANBUL'A GELİYOR VE G.SARAY YÖNETİMİ İLE KONUŞUYORDU. BU PANİK NEDENDİ? GERÇİ SONRASINDA ADNAN SEZGİN
''EVET 5 TEKNİK ADAMLA GÖRÜŞÜYORUZ SKİBBE'DE BUNLARDAN BİRİ DEMİŞTİ AMA SKİBBE ÜLKESİNE DÖNMÜŞTÜ BİLE.. TURKSPOR.NET BU PANİK VE TEDİRGİNLİĞİN, HATTA HABERİN YALANLAMASINDAKİ GERÇEĞİ ARAŞTIRDI SEBEBİNİ BULDU.. İŞTE G.SARAY'IN SKİBBE'NİN İSTANBUL'A GELİŞİNİ SIR GİBİ SAKLAMAYA ÇALIŞMASININ SEBEBİ NEYDİ.. G.SARAY'IN İKNA ETMEYE ÇALIŞTIĞI TEKNİK ADAM KİM.. İKNA TURLARI İÇİN G.SARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRDEN ÖNCE KİMİ İKNA ETMESİ GEREKİYOR. BUNUN İÇİN SARI KIRMIZILI KİMİN RİCACI OLMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...

Sarı- Kırmızılı yönetim yeni teknik adam arayışlarındaki en önemli kriteri ALMAN BİR TEKNİK ADAM olarak belirlemişti.
Amaç Kalli ile başlayan ekolün sürdürülmesi düşüncesiydi. Önce Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, arkalarından da gizlice başkan Adnan Polat Almanya'ya gitmişlerdi.

Adnan Polat saatlerce Alman hoca ile başbaşa görüşmüş ve büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Sammer ekibimle hazırım diyordu.

SKİBBE TEDİRGİNLİĞİ VE PANİK

G.Saray Sammer ile büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak ne olur ne olmaz diyerek yedekte bir kaç teknik adam ile de görüşmeler gizlice devam ediyordu. Bunlardan birisi de Skibbe idi.. G.Saray Skibbe ile her konuda anlaşmış ve Alman Hoca'yı İstanbul'a Florya'ya davet etmişti. ANCAK BU KESİNLİKLE GİZLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMELİYDİ. ÇÜNKÜ EĞER SAMMER, SKİBBE'NİN İSTANBUL'A GELEREK FLORYA'DA YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜGÜ HABER DUYARSA, BİR ANDA KARARINDAN CAYABİLİR
''HEM BENİMLE ANLAŞTINIZ, HEM DE SKİBBE'Yİ İSTANBUL'A GETİRİP TESİSLERİNİZİ GEZDİRİYORSUNUZ'' DİYEBİLİRDİ.
İşte Skibbe'nin İstanbul'a geliş haberinin turkspor.net tarafından ortaya çıkartılması, başta Adnan Sezgin olmak üzere, gizlilik planları bozulan G.Saray yönetiminin paniklemesine ve bu haberin şiddetli bir şekilde yalanlamalarına sebep olmuştu..

Bu şiddetli yalanlama sebebi ile, bir çok gazete turkspor.net e güvenerek, inananark haberi manşetlerine taşırken, Adnan Sezgin'in yalanlaması sebebiyle de haberi İDDİA diye vermişlerdi.

Belki şimdi G.Saray yönetimi bu haberleri Sammer'e götürüp ''Bakın kesin birşey yok. Birisi yalan bir haber yaptı. Gazeteler bunu iddia diye verdi'' diyerek Ortaya çıkan sıkıntılı tabloyu açıklamaya çalışacaklardır..

FUTBOLUN PATRONLARI YİNE ALMANYA'DA..

Skibbe görüşmesinden sonra Pazar akşamı Almanya'ya giden G.Saray'ın futbol patronları birinci derecede takımın başında görmek istedikleri Sammer ile tekrar görüşmeye başladılar..
Sammer'in , Skibbe'nin İstanbul'a getirildiğinden haberi var mıdır, yok mudur bilemeyiz. (G.Saray adına umarız yoktur) Ancak Sammer'in ikna edilmesi çabaları son hızla devam ediyor..

TEK SIKINTI ALMAN FUTBOL FEDERASYONU İLE OLAN 3 YILIK SÖZLEŞME
Son derece prensipli bir teknik adam olan Mattihas Sammer in elini bağlayan tek şey ALMAN FUTBOL FEDERASYONU İLE YAPMIŞ OLDUĞU 3 YILLIK SÖZLEŞME.. Gerçi sözleşmenin son yılı içinde olmasına rağmen Sammer
''Ben bir sözleşme imzaladım. Geri dönemem. G.Saray'a gelmek istiyorum. Ancak sözleşmem bitmeden gelmem çok zor.'' diyor.

ALMAN FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANINI İKNA EDEREK SÖZLEŞMENİN BİTİRİLMESİ İÇİN HATIRLI DOSTLAR ARACI..

Sammer'in ''Ben imza attım. Sözleşme bitene kadar görevimin başındayım. Bir
kaç ay daha bekleyin. Ben anlaşmayı bozmam ama Federasyon başkanımız izin verir
ise o zaman seve seve gelirim'' demesi G.Saray yönetimini Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Dr. Theo Zwanziger'i ikna etmek için harekete geçirdi.

G.SARAY ESKİ ALMAN BAŞBAKANININDAN RİCACI OLACAK.
G.Saray yönetimi Alman Futbol Federasyonu başkanının kıramayacağı bir ismi, yakın dostu (Haber kaynaklarımızın ismini verdiği ancak yazmamamızı rica ettiği) eski ALMANYA BAŞBAKAN larından birisini ricacı olarak devreye soktu. G.Saray yönetimi Eski başbakanın , Futbol Federasyonu Başkanı dostuna, Sammer'in G.Saray'ın başına geçmesi için sözleşmeyi feshettirmesini ve Sammer'e izin vermesini bekliyorlar.

SARI KIRMIZILI YÖNETİM SAMMER İLE DÖNMEK İSTİYOR.
Teknik Direktör tercihini kesinlikle bir Alman Hocadan yana kullanmak isteyen G.Saray'da futbolun patronları, Sammer ile Türkiye'ye dönmek için büyük çaba sarfediyorlar...

Sammer kimdir?
Matthias Sammer, Bundesliga'da 2000-2004 yılları arasında Borussia Dortmund ve 2004-05 sezonunda Stuttgart takımlarını çalıştırdı. Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.

TURKSPOR.NET.. ÖZEL HABER...

BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!... © Turkspor.net

Sammer 10 numara olur..

Lucas Neill
05.Haziran.2007, 17:54
Deschamps geliyor!
Geçen sezonun bitimine 6 hafta kala Feldkamp'ın gidişiyle hocasız kalan Galatasaray, yeni sezonun teknik direktörünü nihayet buldu. Sarı-kırmızılı yönetim, Hagi, Souness, Skibbe gibi birçok isimle görüştükten sonra Fransız teknik adam Didier Deschamps'ta karar kıldı.

ÜCRETİ 1.6 MİLYON EURO

Taraflar arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı bildirildi. Geçen sezon İtalya'nın Juventus takımını çalıştıran ve ikinci ligden Serie A'ya çıkaran Deschamps'ın pazarlıklarda 2 milyon euro istediği ancak 1.6 milyon euroya ikna olduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray yönetimi bu indirime ikna etmek için Fransız teknik adama lig, kupa şampiyonlukları ile Şampiyonlar Ligi'nde geçilecek turlar için özel primler taahhüt etti. Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Deschapms'ın pazar günü imza atması planlanıyor.

YENİ MENAJER AÇIKLANDI

Bu arada istifa eden Mustafa Turgun'un yerine Galatasaray Futbol Takımı'nın idari menajerliğine Cenk Ergün getirildi. Ergün Sportif AŞ'de görevliydi.

05.06.2008
Kaynak : Sabah

Emurafu
05.Haziran.2007, 17:58
Haberi yapan yaşar yalçın:)..Çok konuşmaya gerek yok..KOLPA:D

yunusgs
05.Haziran.2007, 18:00
Simic Tamam, Suazo Sırada

http://img239.imageshack.us/img239/4928/7215178suazosimic0506bbnq9.jpg (http://imageshack.us)

İtalya'ya çıkarma yapan Polat ve Üstünel, Milan'da oynayan Simic'le anlaştı, Inter forması giyen Suazo'yu gündeme aldı.
5.6.2008

Milli takım kampında

Transfer atağına kalkan Galatasaray’da sıcak gelişmeler... Önceki gün İtalya’ya giden Başkan Adnan Polat ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, hem Milan’ın hem de Inter’in yöneticileriyle bir araya geldi. Bu kulüplerin gözden çıkardığı isimleri gündemine alan Sarı-Kırmızılı idareciler, ilk olarak Hırvat stoper Dario Simic’in işini bitirdi. Hırvat Milli Takımı’nın kampında bulunan 32 yaşındaki stoper için Milan’dan onay alınırken, menaceri ile de anlaşma sağlandı.

Hem güçlü hem çabuk

Taraflar arasında resmi sözleşme imzalanması halinde, Cim Bom’un stoper hattı; Servet Çetin, Emre Güngör, Emre Aşık ve Dario Simic dörtlüsünden oluşacak. Böylece savunmacı arayışlarına nokta konulacak. Yönetimin şimdiki hedefinde ise hücum hattı var. Bu doğrultuda Inter’in satış listesine koyduğu David Suazo gündemin zirvesine yerleşti. 28 yaşındaki Honduraslı golcü, geçen sezon Inter formasıyla 27 maçta 8 kez ağları havalandırmıştı. Suazo çok güçlü fiziği ve çabukluğuyla tanınıyor.

SİMİC KİMDİR?

Ülkesi: Hırvatistan (98 maç, 3 gol)
Yaşı: 32
Boyu: 1.80
Mevkii: Stoper, sağ bek
Kulübü: Milan (89 maç, 1 gol)
Önceki kulüpleri: Dinamo Zagreb
(140 maç, 14 gol), Inter (66 maç, 3 gol)

SUAZO KİMDİR?

Ülkesi: Honduras (35 maç, 10 gol)
Yaşı: 28
Boyu: 1.82
Mevkii: Forvet
Kulübü: Inter (27 maç, 8 gol)
Önceki kulüpleri: Olimpia
(10 maç, 5 gol), Cagliari (255 maç, 95 gol)

Xipe Totec
05.Haziran.2007, 18:33
WEBASLAN.COM: 'SKIBBE GELİYOR'
Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımı çalıştıracak teknik direktör belli oldu. Bir süre önce adı G.Saray yönetimi ile geçtiği belirtilen, Bundesliga'da geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen'i çalıştıran Michael Skibbe'nin sarı-kırmızılı takımla kesin anlaşmaya vardığı ifade ediliyor. G.Saraylı taraftarların internette buluşma sitesi olan Webaslan.com'un kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgilere dayandırarak verdiği habere göre Skibbe 1-2 gün içinde resmen açıklanacak.

Ayrıntılar birazdan....
05.06.2008
Kaynak : Sporx.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SKIBBE GELİYOR!
Şampiyon Galatasarayımız yine Alman bir hocaya teslim ediliyor

Feldkamp'ın ardından Cevat Güler ile şampiyonluğa uzanan Galatasarayımız'da yeni teknik direktör belli oldu. Kulübe çok yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre yönetimimiz Alman teknik adam Michael Skibbe ile kesin bir anlaşmaya vardı. Skibbe geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga I ekiplerinden Bayer Leverkusen'i çalıştırmıştı. Transfer için İtalya'da olan başkanımız Adnan Polat'ın Türkiye'ye döndüğünde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Skibbe kimdir?

4 Ağustos 1965 doğumlu olan Michael Skibbe, 2004 yılına kadar Alman Milli Takımı'nda Rudi Völler'in yardımcısı olarak görev yaptı.

Profesyonel futbolculuk kariyerine Schalke'de başlayan Skibbe, 1984-1986 yılları arasında Alman ekibinde forma giydi ancak sadece 14 kez forma giyebildi. Daha sonra 3 kez çapraz bağları kopan Skibbe, erken yaşta futbola veda etmek zorunda kaldı. 1989 yılında B.Dortmund'un genç takım hocalığına getirilen Alman teknik adam, 1998 yılında A takımın başına geçti. 32 yaşında B.Dortmund'un teknik direktörü olan Skibbe aynı zamanda Bundesliga tarihinde takım çalıştıran en genç hoca oldu. Michael Skibbe 1 buçuk yıl sonra bu görevinden kovuldu.

Skibbe, 2000 yılında Rudi Völler ile birlikte Alamn Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul etti ve Almanya'yı çalıştırmaya başladı. Milli takımla ilgili her kararı Völler'in vermesine rağmen, Rudi Völler'in teknik direktör lisansı olmadığı için asıl teknik direktör gibiydi. Almanya, 2004 Avrupa Şampiyonası'nda ilk turda elendikten sonra ikisinin de görevine son verildi.

Daha sonra Alman Futbol Federasyonu'nda çalışan Skibbe, Ekim 2005'te Bayer Leverkusen ile anlaştı ve o tarihten bu sezon sonuna kadar Alman ekibinde teknik direktörlük yaptı.

Kaynak: Webaslan.com

xerenx_91
05.Haziran.2007, 19:06
Harbi harbi geliyor galiba..İnşallah Galatasarayımızın başarısı için hayırlı olur..

Del Piero_10
05.Haziran.2007, 19:27
Deschamps Şampiyonlar Ligi maçında okan Buruk'un göbeğine basmış bir adam.Yerdeki adamın göbeğine bastı hadi o kazara köşe vuruşunda attığı tekme?Irkçı söylemlerinden ötürü Monaco'dan kovulduğu söyleniyor.Futbolculuğunda çirkefin tekiydi.

Fatih Terim'in futbolculuk dönemini hatırlayan var mı :)

Onurap
05.Haziran.2007, 19:31
Tomasson tamam

Galatasarayımız, Danimarkalı Jon Dahl Tomasson ile büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılı yönetimin Villarreal ile iplerini koparan golcü futbolcuya yıllık 2 milyon 100 bin euro ödeyeceği bildirildi. Takımımızın ayrıca Milan'dan Simic'i de transfer etmek istediği iddia edildi. Başkan Adnan Polat'ın bu transferi bitirerek pazar günü kamuoyuna resmi açıklama yapmayı planladığı öne sürüldü.
Kaynak: Sabah

Tomasson çok iyi bence çok faydalı olacaktır...

Lucas Neill
05.Haziran.2007, 19:32
Sabah'ın haberleri genellikle sallama oluyo ama gelirse yararlı olur...

Alicanfmfan
05.Haziran.2007, 19:34
Skibbe çok yararı olur,o gelsin bırakın Deshamps'ı filan :zuhaha

deniz.91
05.Haziran.2007, 20:41
Skibbe gen ve iyi hoca gelrise iyi olur

ShevAnil
05.Haziran.2007, 21:56
Galatasaray’ın peşinde olduğu Milanlı oyuncu Dario Simic cephesinden gelen haberler pek de iyi değil.

Avrupa’nın önemli transfer portallarından tuttomercatoweb’in haberine göre Milan kulübü Galatasaray’ın peşinde olduğu Simic’in transferini şimdilik dondurdu. Bunun sebebi ise Maldini’nin futbolu bırakma ihtimali. Eğer Milan’ın sembol ismi Maldini emekli olursa defans bölgesinde eksik kalacak olan Milan bu boşluğu Hırvat defans oyuncusu ile doldurmayı planlıyor.

Dario Simic’in peşinde Galatasaray’la beraber İskoç ezeli rakipler Glaskow Rangers ve Celtic de var.

MARATON.COM.TR / ALP KOPARAL

goosfraba
05.Haziran.2007, 21:59
Suazo zor olur. Galatasaray'dan önce tercih edeceği daha iyi takımlar var.

Emurafu
05.Haziran.2007, 22:46
Polat Adriano’yu istedi
Galatasaray, yılın transfer bombasını patlatmak için harekete geçti. Teknik direktör ve transfer görüşmeleri için 2 gündür İtalya’nın Milano kentinde bulunan sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, Milan ve Inter kulüplerinin menajerleri ile ilginç görüşmelerde bulunuyor. Kişisel ilişkilerini kullanan başkan Polat’ın, Inter kulübünden Brezilyalı golcü Adriano’yu istediği öğrenildi. Yaklaşık 1,5 yıldır Inter kulübü ile sorunlu olan ve İtalyan kulübünün yeni teknik patronu Jose Mourinho tarafından da istenmediği öne sürülen Adriano için sarı kırmızılılar 12 milyon Euro’luk bonservis bedelini aşağıya çekmeye çalışıyorlar.
Bu arada Adriano’nun da ikna edilmesi için menajeri ile görüşmeye başlandığı ve yıldız futbolcunun İstanbul’u tanıması ve Florya Metin Oktay Tesisleri’ni görmesi için davet edileceği öne sürüldü.

Adnan Polat, bu transfer hamlesi ile Fenerbahçe’nin Emre transferini gölgede bırakmayı hedeflerken, ayrıca jübile teklif ettiği Hakan Şükür’ün yerini dünya çapında bir golcü ile doldurmuş olacak.

Kaynak : DHA

PesimiSTyLa
05.Haziran.2007, 22:48
Kaynak DHA muhtemelen istenmiştir; ancak gerceklesmesi düşük. Umarım gerceklesir, ama zor gercekten.

goosfraba
05.Haziran.2007, 22:57
Adriano'nun Mancini ile sorunları vardı. Şimdi Mancini gitti Mourinho geldi. Adriano Mourinho ile yeni bir sayfa açmak isteyecektir. Ayrıca Mourinho'da Chelsea'deyken istemişti Adriano'yu ama olmamıştı bu transfer. Adriano'nun gelmesi zor bana göre.

xerenx_91
05.Haziran.2007, 22:58
Adriano... :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

fenerbahce_1907
05.Haziran.2007, 23:01
Galatasaray bonserivisyle alamaz Adrianoyu.İnter kiralık verirse belki olabilir.

Del Piero_10
05.Haziran.2007, 23:03
Adriano satış listesine konuldu.

Ouzy
05.Haziran.2007, 23:03
Arkadaşlar Adnan polatın söylediğini duymadınız mı ? Basında adı çıkmayan Bir td ile görüşüyoruz :j:

Moda oldu bu laf ta.:)

Melekovic
05.Haziran.2007, 23:06
Skibbe açıklaması!

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Alman teknik adam Michael Skibbe'yle her konuda anlaşmaya varıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ancak görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
http://www.ajansspor.com/images/time_icon.png05 Haziran 2008 , 15:34

http://www.ajansspor.com/resim/adnansezgin_roportaj.jpg

İHA muhabirinin sorularını telefonla yanıtlayan Adnan Sezgin, bazı medya organlarında Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen'i çalıştıran Alman teknik adam Michael Skibbe'yi takımın başına getirdiği ve kararın birkaç gün içinde resmen açıklanacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Sezgin, Skibbe'nin Galatasaray'ın gündemindeki teknik direktör adaylarından birisi olduğunu ve görüşmelerin halen devam ettiğini vurgularken henüz bir anlaşma sağlanmadığını da sözlerine ekledi.

PesimiSTyLa
05.Haziran.2007, 23:07
Zaten haberde gelecek denmiyor, istendi deniliyor. İstenmiştir bence de kaynak da saglam; ama alınması cok zor.

deniz.91
05.Haziran.2007, 23:30
Adrianonun bonservisiyle alınması çok zor gibi

ShevAnil
05.Haziran.2007, 23:55
Sponsorumuz Varsa İş İkna Etmeye Kalır :):D

YusufT
06.Haziran.2007, 00:04
Adriano'yu Napolide istiyor :)

Melekovic
06.Haziran.2007, 00:07
bi tanede ben yazayım bakalım hangisi tutacak :D:D:D

İtalya’ya giden Adnan Polat, Roma’nın Brezilyalı yıldızı ile Juventuslu Zebina’ya teklifte bulundu

SİMİC TAMAM GİBİ
G.Saray Başkanı Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel ile birlikte dün ikinci kez İtalya seferine çıktı. Geçtiğimiz hafta Milan Başkanı Adriano Galliani ile görüşüp, Hırvat oyuncu Dario Simic için söz alan Polat, İtalyan kulübünün yetkilileriyle bir kez daha bir araya geldi. Görüşmelerin çok olumlu geçtiği öğrenilirken, Avrupa Şampiyonası sonrasında Simic’in büyük ihtimalle sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Milan’ın bu futbolcuyu çok cüzi bir bonservis bedeliyle G.Saray’a verme sözü verdiği ifade edilirken, yöneticilerin Hırvatistan Milli Takımı kampında bulunan futbolcuyu ikna etmesi durumunda transferin kesinleşeceği bildirildi.

2. TERCİH ZEBİNA
Milan’la yapılan pazarlıktan mutlu ayrılan Adnan Polat, daha sonra rotasını iki önemli futbolcuya çevirdi. Sabri’yi gözden çıkaran yönetim, sağ kanattaki boşluğu doldurabilmek için dünya futbolunun iki önemli ismine resmi teklif götürdü. İki sezon önce Real Madrid’den Roma’ya transfer olan Cicinho için 8 milyon euroyu gözden çıkaran Polat, bu futbolcuya alternatif olarak Juventus’un tecrübeli sağ kanat oyuncusu Zebina için de temasta bulundu. Roma Kulübü’nün 27 yaşındaki Brezilyalı yıldızı satmayı pek düşünmediği belirtilirken, Juventus’un, 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zebina için 3 milyon euro istediği öğrenildi. > Ercan YILDIZ

Arda ısrarı
Emre Belözoğlu’nu F.Bahçe’ye veren Newcastle United, Arda’yı G.Saray’dan koparmak için düğmeye bastı. Genç yıldız için sarı-kırmızılı kulübe ilk kez resmi teklifte bulunan İngiliz kulübü, kapıyı 9 milyon pounddan (18 milyon dolar) açtı. Yönetimin bu teklife şimdilik bir cevap vermediği, İngiliz kulübünü EURO2008 bitimine kadar oyalayarak başka taliplerinin de çıkmasını beklediği bildirildi.

‘Alman olacak’
Futbol Komitesi yöneticilerinden Tunca Hazinedaroğlu, teknik direktör konusunda sona yaklaştıklarını söyledi. Aday sayısının 3’e düştüğünü belirten Hazinedaroğlu, “En geç pazar günü yeni hocamıza imzayı attıracağız. Karar aşamasındayız. Galiba Alman bir teknik direktörle çalışacağız” dedi. Hazinedaroğlu’nun bu açıklaması, yönetimin Skibbe ismine sıcak baktığını gözler önüne serdi.

AYDIN 5 SENE DAHA
G.Saray genç futbolcusu Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada geçen sezon İstanbul B. Bld’de kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Kaynak:Türkiye

xerenx_91
06.Haziran.2007, 00:24
Zorunlu Açıklama

Bugün bir internet sitesinde, İtalya'nın Inter kulübünde forma giyen Adriano ile transfer görüşmeleri yapıldığı yönünde bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Geçmiş olsun..:)

Emurafu
06.Haziran.2007, 00:30
Bu yalanlamaya sevindim.Biz hiç transfer yalanlaması yapmıyorduk. Bu haber cıkar cıkmaz yalanlandı.demekki birşeyler var.Hadi hayırlısı.

xerenx_91
06.Haziran.2007, 00:34
Hakikaten benim içimde bi umut var nedense...

ShevAnil
06.Haziran.2007, 01:28
Teknik direktör arayışları için İtalya’nın Milano şehrinde bulunan Başkan Adnan Polat’ın futbolcu transferi için de girişimlerini sürdürdüğü ve büyük bir bombayı patlatma hazırlığında olduğu iddia edildi.

Adnan Polat’ın Inter kulübüyle temasta olduğu ve Adriano’nun yüksek bonservisini indirmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Galatasaray’ın ödeyebileceği miktarın üzerinde olan bonservis bedelini sponsorlar aracılığıyla da karşılamayı düşünen Başkan Polat’ın en kötü şartlarda kiralama yoluna gidebileceği belirtildi.

Adnan Polat’ın kişisel girişimlerine rağmen bu transferin gerçekleşmesi hiç de kolay bir ihtimal olarak görünmüyor.

Öte yandan İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria, Adriano için Inter'e resmi teklifte bulunduğunu internet sitesinden açıkladı.

G.SARAY'DAN AÇIKLAMA...

Bu arada Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Adriano ile ilgilendikleri yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi...

MARATON.COM.TR ÖZEL

YusufT
06.Haziran.2007, 01:34
Hayret yalanlamislar, yani birseyler bar :)

Addolorato
06.Haziran.2007, 01:36
Bu gidişle bu takımın başına kimseyi getiremeyecekler..yakında yeni t.d belli olmazsa seneye hüsran yaşayabiliriz

Onurap
06.Haziran.2007, 02:42
ya getirin artık birini..Anadolu kulübü olsak birini bulmuştuk.. td siz kaç. ay oldu....

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 03:18
Galatasarayın Adriano'yu ikna edebileceğini düşünmüyorum.Geçen sene biz Carlos,Zico,Alex faktörlerine rağmen edemedik Galarasaray da onlarda bile yok.Yani zor bir transfer bence.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 03:34
Belli ki ciddi şeyler var Adriano konusunda.Galatasaray Adriano'yu alırsa büyük bir bomba patlatmış olur gerçekten.

Emurafu
06.Haziran.2007, 04:45
Gereksiz yere panik yapıyoruz..Hemen karamsarlık başlamış..Galatasaray'a gelmek isteyen bir sürü hoca var..Yönetimin amacı takıma uygun,Egitimli.Çok yaşlı olmayan,Scoutluk işini iyi bilen bir hoca arıyorlar ki 3 kişi varmış:)Adnan polat ve yöneticiler En geç pazar günü bitecek dedi..İyi biri gelirse ne yapacaksınız..Bence sakin olalım sabırla bekleyelim derim..Daha sonra elestirimizi yaparız..

Addolorato
06.Haziran.2007, 04:50
Gereksiz yere panik yapıyoruz..Hemen karamsarlık başlamış..Galatasaray'a gelmek isteyen bir sürü hoca var..Yönetimin amacı takıma uygun,Egitimli.Çok yaşlı olmayan,Scoutluk işini iyi bilen bir hoca arıyorlar ki 3 kişi varmış:)Adnan polat ve yöneticiler En geç pazar günü bitecek dedi..İyi biri gelirse ne yapacaksınız..Bence sakin olalım sabırla bekleyelim derim..Daha sonra elestirimizi yaparız..

geçen haftada en geç pazar dı:D valla bu pazar şu pazar diye diye yeni yönetim t.d konusunda pazar oldu

yunusgs
06.Haziran.2007, 05:52
Teknik direktör gelmezse Cevat Hoca duruyor :p bu işin şakası tabi biri gelsin artık valla.

Revolution
06.Haziran.2007, 05:56
ben şahsen adriano'yu istemiyorum..buraya gelecek sonra anelka gibi olacak.. adriano yerine koneyi isterim..

aysem
06.Haziran.2007, 06:03
görüşmeler final aşamasında en geç pazar açıklanacaktır..

yunusgs
06.Haziran.2007, 06:19
İnşallah Pazar günü belli olur.Kaç gün oldu..

Onurap
06.Haziran.2007, 06:28
Bu kadar beklediysek kayda değer biri gelmeli hagi b.korkmaz skibbe kalitesinde biri gelirse yuh olsun..! :(Bu kaçıncı pazar... pazarlar bitmiyo tabii :p

ShevAnil
06.Haziran.2007, 06:39
NTVSpor'da Altta Adnan Polat ; "Önümüzdeki Hafta İçi Birini Getireceğiz " dedi, yazıyordu.

Sheriff
06.Haziran.2007, 07:29
Adriano'nun Türkiye'ye gelmesini çok isterim.. Kim getirebiliyorsa, kesinlikle getirmeli.. Gençlerimizin bu gibi futbolculardan öğrenecekleri çok şeyler var(yetenek açısından)..

Ouzy
06.Haziran.2007, 07:41
Sao Paulo'da çok iyi bir sezın geçiriyor ve yeniden milli takıma çağrıldı. Kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum.

Bu arada İnter'le sorunu neydi? Vardı birşey ama unuttum şimdi ya, ondan kadro dışı falan kalmıştı.

KaPaLı
06.Haziran.2007, 07:49
Adriano Mancini'yle sorunu vardı bu sezon Mourinho geçti. Adriano'dan yararlanabilir onu getirmeninde çok kolay olacağını sanmıyorum. Büyük paralar ister mutlaka, Haa getirirse Galatasaray müthiş iş başarır Adriano gibi oyuncuyu ligimizde izlemekten zevk alırım

PesimiSTyLa
06.Haziran.2007, 07:53
Mourinho da adriano yu istemedigini belirtmiş sanırım. Zaten onu şuanki formuyla İnter satsa da diger kulüplerden bize gelmesi zor. Konu da resmi siteden yalanlandı zaten :) DHA dedik , Kadir Çetincalı dedik, bagrımıza bastık , o GS hakkında kolpa haber yapmaz dedik alayı kolpa cıktı :p :zuhaha

Ouzy
06.Haziran.2007, 07:59
Adriano Mancini'yle sorunu vardı bu sezon Mourinho geçti. Adriano'dan yararlanabilir onu getirmeninde çok kolay olacağını sanmıyorum. Büyük paralar ister mutlaka, Haa getirirse Galatasaray müthiş iş başarır Adriano gibi oyuncuyu ligimizde izlemekten zevk alırım

Hatırladığım kadarıyla Adriano hatalı bir davranış yapmıştı ama. Sadece anlaşmazlık-tartışma meselesi değildiydi de neyse...

Bilen söylesin yine de.:)

Sheriff
06.Haziran.2007, 08:31
Hatırladığım kadarıyla Adriano hatalı bir davranış yapmıştı ama. Sadece anlaşmazlık-tartışma meselesi değildiydi de neyse...

Bilen söylesin yine de.:)
Hatunlarla eller havaya yaparken yakalanmıştı :zuhaha
Daha sonra kulübeye çekilmesini ve şampiyonlar ligi kadrosuna isminin verilmemesi üzerine Mancini ile tartıştı.. Morinho'da zaten böyle sorunlu adamları hiç sevmeyen bir adam.. Bu nedenle kadroda istemeyecektir Adriano'yu..

Her ne olursa olsun, Adriano önemli bir oyuncudur, yetenekli bir oyuncudur, çok fazla özellikleri olan bir oyuncudur, fizik olarak çok güçlü bir oyuncudur..

Maksic
06.Haziran.2007, 08:58
Şu teknik direktörü alsak çok iyi olucak hala isimler dönüyor bakalım olmazsa Cevat hoca ile devam edin daha iyi olur bence yönetim daha önce belirlemeliydi hocamızı

YusufT
06.Haziran.2007, 09:07
Adriano birgün türkiyeye gelecek :)

Emurafu
06.Haziran.2007, 15:58
Aziz Ustel ATV'de; Kulupteki arkadaslarla konustum bana basinda ismi gecmeyen bir ismin buyuk ihtimal bittigini soylediler bu kisi Lyon'un hocasi dedi.Alain perrin yani:)

Burak Duran
06.Haziran.2007, 16:47
valla perrin niye gelsin ki? adam orda rahat surekli sampiyon oluyor :)

eXcitinG
06.Haziran.2007, 16:49
Perrin Lyon dan kovuLdu.

Burak Duran
06.Haziran.2007, 16:59
valla lyon resmi sitesinde falan hala teknik direktor olarak gorunuyor

yunusgs
06.Haziran.2007, 17:07
Yardım et Merkel!

http://img205.imageshack.us/img205/8996/721543906fan15merkelb28ap5.jpg (http://imageshack.us)

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, teknik direktör Matthias Sammer´i ikna etmesi için Almanya Başbakanı Angela Merkel´den bile ricada bulunduğu iddia edildi.
6.6.2008

Çok sıcak baktı

Teknik direktör arayışları çerçevesinde henüz somut bir gelişme kaydedemeyen Galatasaray Yönetimi’nin, Matthias Sammer için ilginç bir yönteme başvurduğu iddia edildi. Almanya Futbol Federasyonu’nda görevli olan ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan Sammer’i ikna etmesi adına Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Almanya Başbakanı Angela Merkel’le temasa geçtiği öne sürüldü. Merkel’in, iki ülkenin ilişkileri açısından bu talebe hayli sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Büyük gün pazar!

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, hoca konusunun pazar günü netleşeceğini söyledi. Sezgin, “Hem yeni teknik direktörümüzü hem de transferdeki son durumu pazar günü duyurmayı planlıyoruz. O güne kadar girişimlerimiz devam edecektir. Taraftarlarımız hiç merak etmesin” ifadesini kullandı. Sammer dışındaki çalıştırıcı adayları arasında Michael Skibbe, Falko Götz, Didier Deschamps ve Michael Laudrup var.

KAYNAK:FANATİK(Yalçın DÜMER)

Burak Duran
06.Haziran.2007, 17:08
yalcin dumer de spor yazari oldu ya PES

yunusgs
06.Haziran.2007, 17:16
Pek inanılacak bir haber değil haberde iddaa edildi gibi laflar var.

eXcitinG
06.Haziran.2007, 17:21
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=61033

Burda yazıyor Perrin hakkında. Fransa da yaşan arkadaşLarımda daha zaten ŞL de eLendikten sonra Perrin in biLetinin kesiLdiğini söyLemişLerdi bana. Yani Perrin boşta zaten şu anda.

Burak Duran
06.Haziran.2007, 17:25
hmm bakalim neyse gorcez zaten. ama bence gelmez

Lucas Neill
06.Haziran.2007, 17:26
Gs İnter'in kadroda görmek istemediği David Suazo ile ilgileniyomuş...

Burak Duran
06.Haziran.2007, 18:14
interden ilgilenilen oyuncular: Crespo-Adriano-Suazo :D

xerenx_91
06.Haziran.2007, 18:23
3 gün içinde td miz belli..

aysem
06.Haziran.2007, 18:40
burak ne oldu senin manciniye yahu uçakta mahsur mu kaldı:p

Burak Duran
06.Haziran.2007, 18:46
onunla ilgili haber gelmiyor daha

Alicanfmfan
06.Haziran.2007, 19:10
Tenik direktörü heyecanla bekliyoruz.Umarım benim tahmin ettigim kişi gelmez...

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 19:18
Bence Galtasaray Alman bir hoca getirmemeli.Çok garip davranışları oluyor Almanları

19_SeRDiNÇ_05
06.Haziran.2007, 19:22
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasarayımız'da Futbol A.Ş Genel Müdürümüz Adnan Sezgin'in Olimpic Lyon Teknik Direktörü Alain Perrin ile görüştüğü öğrenildi.

Olimpic Lyon'u hem ligde hem kupada şampiyon yapan Fransız hoca ile bugün Fransa'da Mariot Otel'de biraraya gelen Sezgin, sözleşmesi olmasına rağmen Lyon'dan ayrılma kararı veren Perrin ile bir görüşme yaptı. Devre arasında kendisi yerine Jose Morinho ile görüşen kulüp yönetimine kırgın olan Fransız çalıştırıcının sarı kırmızılıların teklifine olumlu baktığı bildirildi. Bir süredir Alman teknik adam Skippe ile görüşen Galatasarayımızın Skippe'den vazgeçtiği ve Alain Perrin'i pazartesi günü Türkiye'ye getirmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

gerrrard
06.Haziran.2007, 19:25
Ya hala bi tane teknik direktör alıcaz ya. Perrin umarım gelmez.

puskas
06.Haziran.2007, 19:35
artık bi TD olmalı transfere gecilmeli cok uzun surdu bu olay :)

Emurafu
06.Haziran.2007, 20:44
İHA laudrup'tan müjdeli haber demiş..Laudrup falan istemiyorum..Adam çok fazla para istiyor..O kadar para'yıda hakedecek biri degil bence..

Ligtv'ye göre;Skibbe pazar günü geliyormuş...Skibbe gelmesini isterim..Yükselen bir kariyeri var..Scoutluk işinden baya iyi anlıyor..Hem kulübden fazla para'da istemiyormuş..Uzun vadeli sözlesme imzalayacakmış..Skibbe ofans futbolunu seven bir hoca..

Melekovic
06.Haziran.2007, 20:49
Bi de İtalyan Guidolin çıktı ortaya.O ne iştir?:D:D:D

PesimiSTyLa
06.Haziran.2007, 20:50
Bırak emrah ya skibbe Laudrup tan iyi mi sence :) 2 lira daha fazla verelim Laudrup olsun .

YusufT
06.Haziran.2007, 21:24
evet Skibbe yillik 2M istiyor, Laudrup 2,5M euromu neydi?

biraz daha fazla verirsin daha iyisini alirsin..

Melekovic
06.Haziran.2007, 21:30
Sanki biz Falco ile anlaşıcaz gibi geliyor içimden.Zaten yapılan bir protokol var ve de sanki diğerleri olmayacak o gelecek gibi.Ama bu sadece bir his.:D:D:D

xerenx_91
06.Haziran.2007, 21:34
Skibbe hakkında kimsenin net bir bilgisi yok..Gelince göreceğiz artık..

PesimiSTyLa
06.Haziran.2007, 21:36
Skibbe hakkında kimsenin net bir bilgisi yok..Gelince göreceğiz artık..

Bu yorumu bi yerden hatırlıyorum :D:D

Emurafu
06.Haziran.2007, 21:38
Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;

- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
- 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
- 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
- 1,5 yıl Borussia Dortmund
- 2,5 yıl Bayer Leverkusen

Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti. Bunlar iyi veriler. Ayrica yönetimin cizdigi Teknik Direktör profiline uygun diye düsünüyorum. Basariya ac, Galatasaray ile beraber büyümek isteyen hem egitimci hemde yarismaci birini ariyorlar. Skibbe, Laudrup gibi isimlerin ortaya cikmasi, bunu ispatliyor. Bu acidan yanlis bir tercih olmaz.

Ofansif futbol oynatan bir Teknik Direktör, bize karsi oynadiklari mac tesadüf degildi, Leverkusen iki sezondur böyle oynuyor ama kadronun genc olmasi itibariyle, istikrari cok fazla yakalayamadilar..Leverkusen’de. Skibbe teknik olarak cok iyi bir hoca, futbol bilgisi muazzamdir ama sakin ve cekimser kisiligi ile Türkiye’de ne kadar basarili olur, orasi süpheli bana göre. Gelirse yinede isyan etmem;)..Gelişmeleri merakla bekliyoruz..

Önümüzdeki sene leverkusen de skibbe takımın iskeletini genclerden olusturdu.önemli bir yildizlari yoktu, ama o cikartti...İki sene sonra bu oyuncular leverkusen de olursa, sinif atlatirlar.Oyunculari bunlar işte;

Rene adler (altyapidan cikti, simdi milli takimin yedek kalecisi, 23 yasinda) deger: 6 milyon €
Karim haggui(defans, strasbourg´dan alindi 2,5 milyon avro´ya,24 yasinda) deger: 5 milyon €
Arturo vidal(colo colo dan transfer oldu 5 milyona, defans,21 yasinda) degeri 8 milyon €
Gonzalo castro(altyapi´dan cikti,defans, 20 yasinda) deger 6,5 milyon €
Simon rolfes(aachen´den 250.00 avro´ya geldi,orta saha,26 yasinda) degeri 7 milyon €

Buyrun hakkında bilgisi olmayanlar için koyuyorum..Herseyin hayırlısı merakla bekliyoruz..Sürprizde olabilir;)

xerenx_91
06.Haziran.2007, 21:41
Bu yorumu bi yerden hatırlıyorum :D:D

Nereden hatırlıyosun... :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Buyrun hakkında bilgisi olmayanlar için koyuyorum..Herseyin hayırlısı merakla bekliyoruz..Sürprizde olabilir;)

Bilgi derken adamın biyografisinden kariyerinden bahsetmedim..Adamın başarılı yada başarısız olacağıyla ilgili..Bende dahil bu adam hakkında çoğunluk kararsız..

PesimiSTyLa
06.Haziran.2007, 21:44
Ofansif futbol oynatan bir Teknik Direktör, bize karsi oynadiklari mac tesadüf degildi, Leverkusen iki sezondur böyle oynuyor ama kadronun genc olmasi itibariyle, istikrari cok fazla yakalayamadilar..Leverkusen’de. Skibbe teknik olarak cok iyi bir hoca, futbol bilgisi muazzamdir ama sakin ve cekimser kisiligi ile Türkiye’de ne kadar basarili olur, orasi süpheli bana göre. Gelirse yinede isyan etmem:1:..Gelişmeleri merakla bekliyoruz..

Bize karsı oynadıkları ilk mac neydi, ben mi yanılıyorum ? Çok iyi hoca denmiş de ben pek bi basarısını göremedim. Bir de bu hocayı süsleyip, püsleyip cok iyi bir hoca, tam aradıgımız hoca diye göstermenin de bi anlamı yok.

Neyse bekleyip görecegiz. İnş almazlar onu. alırlarsa da yanılan inş ben olurum.

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 22:02
Teknik Direktör arayışlarına devam eden Galatasaray’da rotanın Fenerbahçe’den ayrılmak üzere olan Brezilyalı teknik adam Zico’ya döndüğü iddia edildi.

Bu arada geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den 1 milyon 900 bin Euro alan Zico'nun, sarı lacivertli yönetimden yıllık 3 milyon 400 bin Euro istediği, yönetimin ise 2 milyon 200 bin Euro önerdiği öğrenildi. Taraflar arasındaki farkın fazla olması nedeniyle Zico ile yolların ayrılması ihtimali oldukça fazla

Teknik direktör arayışlarını bir türlü sonlandıramayan Galatasaray'ın ise Zico'nun peşinde olduğu ancak Brezilyalı teknik adam ile anlaşılamazsa Skibbe'nin yedekte tutulduğu ve Alman hocanın takımın başına geçmesinin beklendiği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’nu transfer etmesinden sonra adı önce Önder Turacı sonra da Aurelio’yla ilgilendiği haberleri çıkan sarı-kırmızılı ekip Aurelio’ya karşı girişimler yapıldığını yalanlamış, Önder konusunda ise başkan Adnan Polat ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan sezgin çelişkili açıklamalar yapmıştı.

Adnan Polat, menajerler aracılığıyla Önder Turacı ile görüştüklerini söylerken Adnan Sezgin bu oyuncuyla bir ilgileri olmadığını açıklamıştı.

Galatasaray’ın Zico’ya olan ilgisinin kapalı kapılar ardında konuşulduğu öğrenilirken, ismi Alman teknik adamlarla anılan son şampiyonun başına kimin geçeceği merakla bekleniyor.

Adnan Polat daha önce yaptığı açıklamada Pazar günü bu konunun netleşebileceğini açıklamıştı.

NOT: Kulübe yakın kaynaklardan aldığımız bu haber, Galatasaray Yönetimi tarafından yalanlanabilir. Ancak şunu da hemen belirtelim ki sarı kırmızılı yönetimin özellikle Lincoln'ün de performansının arttırılması açısından Zico ile yakından ilgilendiği gelen haberler arasında...

MARATON.COM.TR ÖZEL

xerenx_91
06.Haziran.2007, 22:04
Ne zico su ya Allah korusun..
Yalan haber...

Melekovic
06.Haziran.2007, 22:06
Valla içimden geçti abisi.Tam GS Zico'nun peşinde yazarlar diyodum yazmış medya :D:D:D

Bence eğer ilgileniliyosa gelsin bir sorun olmaz.Gündemdeki TD lerden daha faydalı olacağı açık.Ama istediği miktarı bir teknik direktöre Galatasaray zor verir şu anki durumla. Çnükü kulubun büyük kara geçmesi yapılan programa göre 2010 yılı itibariyle.

PesimiSTyLa
06.Haziran.2007, 22:17
adam fb den 3milyon küsür istiyor, laudrup 2.5 istiyor alamıyoruz 3 küsür isteyen zico yu mu alacagız. maraton sınır tanımıyor :D bir de not yazmışlar :zuhaha

xerenx_91
06.Haziran.2007, 22:26
Lincoln ün performansı artsın diye Zico yu mu getiricekler..
Yorum yok..:D

deniz.91
06.Haziran.2007, 23:03
Ligin bitmesine 5 hafta kala td arayışına girmişti Gs hala sürüyor ligin bitimine hazırlamalıdılar bu işi

yunusgs
07.Haziran.2007, 02:58
Zico mu Zico geleceğine Cevat Hoca kalsın daha iyi :D

Ouzy
07.Haziran.2007, 03:09
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.

Arkadaşlar ilk mesajda böyle birşey yazıyor. Lütfen daha tutarlı haberleri buraya koyalım.:icon_wink:

Emurafu
07.Haziran.2007, 04:16
Star son dakika verdi..Lyon'un geçen sezon'ki hocası Alain Perrin Galatasaray'ın yeni hocası diye:;)

Fransız bir Arkadasımızdan yorumlar:D

Alain Perrin’in kariyeri

2002 Marsilya’da teknik direktorluk yapti.Takimi ucuncu yapti.

Ardindan 2006’ya kadar pek ortalikta gorunmedi, bir ara Portsmouth’ta hatirliyorum ama geri 2006’da Sochaux’ya geldi ( Mevlut’un oynadigi takim ).Kisitli kadroyla 60 senedir Fransa kupasini kazanamayan Sochaux’ya o kupayi hediye etti.Sochaux’da o sene yukselise gectiydi.

Ardindan Lyon istedi ve aldi.

Neyse lyon’a bu sene geldi hem lig kupasini hemde fransa kupasini kazandi. Ama sampiyonlar liginde çeyrek finalde elenince elestiri oklarina tutuldu. Sezon sonlarina dogru da takim dususe geçince artik iyice elestirilmeye baslandi.

Lyon’un son haftalarda Bordeaux’la puan oranini 2’ye indirmesi ve sampiyonlar liginde basarisiz olmasi birden onu tartisilir hale getirdi.

Ama gençlere önem veren,Takimi korkakca oynatmayan ve gayet tecrubeli bir hoca. Bize gelirse bence is yapar, kisisel fikrimdir.

Dogruysa hayirli olsun diyelim.

Birazda ben birseyler eklim:D.Perrin yıldızlarla iyi geçinemeyen bir hoca..Arfa ile yasadıgı sorunlar belli,Üstelik az daha benzamayı takımdan gönderiyordu.Lyon 7 yıl sonra ilk defa bu yıl şampiyonlukta çok zorlandı...Herşeyin hayırlısı diyoruz..

YusufT
07.Haziran.2007, 04:22
Benzema'yi nasil gönderiyordu? Benzema onunla parladi, kendiside bunu birkac kere demisti...

Onurap
07.Haziran.2007, 04:23
Bizim takımda yıldız yok zaten :) Olan linmcolne olacak..

Emurafu
07.Haziran.2007, 16:00
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, teknik direktörlerini belirlediklerini, yeni hocanın yarın imza atacağını açıkladı. Taraftar grubu ultrAslan'ın Maslak Parkorman'da düzenlediği şampiyonluk kutlamalarına katılan Polat taraftarlara yaptığı konuşmada, "Pazar günü yeni hocamızın imza töreni yapılacak. Siz de kim olduğunu göreceksiniz" dedi. Bazı yöneticilerin de katıldığı gece taraftarların, "Beraber çıldırdık biz bu yollarda" tezahüratlarıyla geç saatlere kadar sürdü. Galatasaray'da Leverkusen'in eski hocası Skibbe ile Lyon'u şampiyon yapan Alain Perrin'in ismi ön plana çıkmıştı.

Söz Adnan Polat´ta: Teknik direktörümüzü belirledik. Adını pazar ya da salı günü açıklayacağız. Şimdi hedefimiz dünya yıldızı 3 futbolcu almak.
7.6.2008

Dört adaydan biri mi?

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan’ın dün düzenlediği şampiyonluk partisine katılan Adnan Polat, “Teknik direktörümüzü belirledik. İsmini pazar ya da salı günü açıklayacağız” dedi. Cim Bom’da son olarak Leverkusen’i çalıştıran Skibbe, Lyon’da görev yapan Perrin, Palermo ile yollarını ayıran Guidolin ve Getafe’nin teknik patronluğunu yapan Laudrup dörtlüsünden birinin takımın başına getirileceği konuşuluyordu.

Üç yıldız alacağız

Başkan Polat, teknik direktörden sonra futbolcu transferi için çalışmalara başlayacaklarını dile getirerek, “Bu yıl, geçen seneki gibi 14-15 transfer yapmayacağız. Alacağımız 3 tane önemli futbolcu olacak. Her biri de bir marka, bir dünya yıldızı olacak” dedi. Polat ayrıca hedeflerinin Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde, en az çeyrek finalin ötesine geçmek olacağını söyledi.

Raşit Altun

Cim Bom'da geri sayım
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, hoca arayışlarına son noktayı dün akşam katıldığı Maslak Park Orman’daki şampiyonluk gecesinde koydu. İtalya’da Haldun Üstünel ile temaslarda bulunan Polat, gecenin ilerleyen saatlerinde kutlamaya katıldı ve burada yaptığı konuşmasında “Yağmur da yağsa, kar da yağsa biz Galatasaraylılar yine buluşuruz” dedi. Sarı-Kırmızılı taraftarların çılgınca alkışladığı Başkan Polat, hoca konusunda da kafalardaki soru işaretlerini bitirdi. Başkan, “Biz hocamızı bulduk. Anlaşmamızı yaptık. Pazar günü veya salı günü İstanbul’da imzayı attıracağız” diye konuştu. Gazetecilerin ısrarla isim istemelerine “O gün görürsünüz” diyerek ser verip sır vermedi. Polat, “Seneye çok rahat olun. İyi bir takımımız var. En kötü hedefimiz Devler Ligi’nde çeyrek final” diye konuştu.

SON ADAY MİHAJLOVİC

POLAT bunları söylerken; kulislerde de Sammer, Falco Götz, Skibbe, Deschamps, Alain Perrin isimlerine eklenen Sinisa Mihajlovic konuşuluyordu. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, İnter’deki görevine son verilen Mancini’nin maliyetini hayli yüksek olmasından dolayı yardımcısı Mihajlovic ile masaya oturduğu ileri sürüldü.

Saim BOZER

2 haberde dogru..Videosunu izledim..Gerçekten bu açıklamaları yapıyor..

Başkanın Konuşmaları buyrun:)

http://rapidshare.com/files/120617373/_Oul...014.rar.html

King_Theoden
07.Haziran.2007, 16:43
Biz transfer konusunda yıllardır hiç gülmedik ki GS ruhu sayesinde bir şeyler yapıyoruz ben ne Kariyer sahibi bir hocanın nede 3 tane dünya yıldızının alınacağına ihtimal vermiyorum:D

King_91
07.Haziran.2007, 17:29
Biz transfer konusunda yıllardır hiç gülmedik ki GS ruhu sayesinde bir şeyler yapıyoruz ben ne Kariyer sahibi bir hocanın nede 3 tane dünya yıldızının alınacağına ihtimal vermiyorum:D

Orası kesin zaten.Herkes bilir ki bu bütçeyle yıldız oyuncu alınması imkansız gibi.Ama kariyerli futbolcu dersen simic,nonda,linderoth gibi onlar kabulumdur.Hayırlısı

Lucas Neill
07.Haziran.2007, 18:05
Adnan Polat'ın da dünya yıldızından kastı bu galiba ben de pek ihtimal vermiyorum dünya yıldızının geleceğine...

UlquioRRa
07.Haziran.2007, 18:23
3 yıldızdan biri Crespo olabilir. NTV Spor'da gösteriliyordu, Galatasray Crespo'nun peşinde diye.

Ouzy
07.Haziran.2007, 18:25
Oooo böyle yaşlı oyuncular alacaksak hiç almayalım daha iyi ya.

shamur1
07.Haziran.2007, 18:42
GALATASARAY

Gelenler: Ferdi (Çaykur Rize)

Gidecekler: Barusso, Carrusca, Bouzid, Hakan Şükür, Okan, Necati Ateş, Song

Gündemdekiler: Yaser (Kartal), Simic (Milan), İsaksson (M. City), Mehmet Yıldız (Sivas), Deco, Gudjohnsen (Barcelona), Tomasson (Villarreal),

Emurafu
07.Haziran.2007, 19:18
Yahu crespo'nun neyini begenmiyoruz..Yaşlı diye deme..Yahu avrupa kupalarından sırf beceriksizligimiz yüzünden elendik..adam gibi son vuruşcumuz olsa nerelerde olurduk..Butakıma yaşlı oyuncu sart bunu kabullenin....Ya bu yaşlı bunu almayalım artık bu mentaliteyi degistirelim..İnzaghi hala takır takır gol atıyor..Kovacevic gecensene cl liginde neler yaptı..En az 3 tane oyuncu sart..

Her026
07.Haziran.2007, 19:21
Yaşlı oyuncular Fm'deki gibi olmuyor arkadaşlar.Hatta daha tecrübeli oldukları için daha iyi faydalanıyor.Ama kullanacağımız en fazla 2-3 yıl olur onuda bonservissiz bence çok iyi.Hemde Crespo gibi oyuncu TSL'de baya gol atar.

yunusgs
07.Haziran.2007, 19:22
Yaser alındı.Gelenlerde olması lazım.Ayrıca ben Crespo'yu beğeniyorum hala adam formunu koruyor gelirse mükemmel olur.

Revolution
07.Haziran.2007, 19:27
crespo iyi olur gerçekten..

YusufT
07.Haziran.2007, 19:44
3 dünya yildisimis.... fanatik iste bu kadar yapiyor... rezil herifler, bir kerede dogru düzgün haber yapsalar olmuyor...

Ben Tomasson&Simic&Jääskeläinen'i istiyorum. Tomasson ve Jääskeläinen suan bedavalik durumda, kesin alinmali.

----------------Jääskeläinen------------
Ugur-------Simic-----Servet---------Hakan--
-------------Mehmet----Linderoth------------
Sabri---------------Lincoln------------Arda---
------------------Tomasson---------------------

Sag kanata mesela Ljungberg gibi isimde alinabilir.. Yada basacaksin parayi alacaksin Kalouda'yi..

Lucas Neill
07.Haziran.2007, 21:26
Sabri'yi Euro 2008 den sonra satacaklar galiba iyi performans gösterirse...Bu arada Okan İBB'ye gitmiş....

Lionel Andres Messi
07.Haziran.2007, 21:56
Dario Simic önümüzdeki sezon Milan’da oynayamayacak. Hırvat futbolcu bir sonraki takımının Celtic olmasını diliyor...

Milan’ın transfer listesindeki Dario Simic Galatasaray yerine İskoç şampiyonu Celtic’e gitmek istediğini açıkladı. Şu anda Hırvatistan ile kampta olan 32 yaşındaki oyuncu önümüzdeki sezon oynayacağı takımı bulmak için çaba sarfediyor.

Transferi hakkında konuşan Simic “Galatasaray beni istiyor, Celtic de. Eğer seçmek zorunda kalsam Celtic’i seçerim. Futbol kültürleri oldukça geniş ve Rangers ile oynadıkları derbileri hep takip ediyorum. Şu anda Milan ile durumumu görüşüyorum. Önümüzdeki yıl İtalya dışında oynayacağım. Uzun süredir buradayım ancak ayrılığın vakti geldi” dedi.

İskoç ekibi Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilmek için defansa takviye yapmak istiyor.

goal.com

Redrum
07.Haziran.2007, 22:27
Beyler nonda neden yollanmıyor ki ya? Fenerbahçe'ye orda bala mala bir gol attı diye mi? Şöyle dikkatli izlerseniz sadece fiziği olduğunu, ve teknik açıdan sıfır olduğunu çok iyi anlarsınız Nonda'nın. UEFA maçında bomboş pozisyonda kafa vuruşunu bi hatırlayın bakalım. Halı saha topçusu bu adam. Para eder mi bilmem ama Necati, Hakan yollanacağına bu adam yollansın. Hem madem nonda var niye başka santroforlar peşindeyiz? Yoksa Ümit Karan oynamayacak mı?

Addolorato
07.Haziran.2007, 22:33
Beyler nonda neden yollanmıyor ki ya? Fenerbahçe'ye orda bala mala bir gol attı diye mi? Şöyle dikkatli izlerseniz sadece fiziği olduğunu, ve teknik açıdan sıfır olduğunu çok iyi anlarsınız Nonda'nın. UEFA maçında bomboş pozisyonda kafa vuruşunu bi hatırlayın bakalım. Halı saha topçusu bu adam. Para eder mi bilmem ama Necati, Hakan yollanacağına bu adam yollansın. Hem madem nonda var niye başka santroforlar peşindeyiz? Yoksa Ümit Karan oynamayacak mı?

Kafa vuruşuyla tekniğin alakasını pek çözemedim ama neyse... bu arada ligimizde 11 gol atan bi futbolcuya halı saha futbolcusu denmez ve takımdan gönderilmez bence

Bu arada imzalarımız çok benziyo:D

King_91
07.Haziran.2007, 22:33

Bence türkiye'de nonda tarzında adam yok.Adamın hem fizik gücü var,hem top saklayabiliyor,adam eksiltebiliyor son vuruşlar da kötü değil bence çok yararlı.Necati'nin kalmasını ben de isterim,ayrıca orhan geri dönmüş takıma bir an önce yollarlar inşallah

Redrum
07.Haziran.2007, 22:38
Kafa vuruşuyla tekniğin alakasını pek çözemedim ama neyse... bu arada ligimizde 11 gol atan bi futbolcuya halı saha futbolcusu denmez ve takımdan gönderilmez bence

Bu arada imzalarımız çok benziyo:D
imza senin imzanın taklidi zaten, böyle bir sözü varmı bilmiyorum:D

Kafa vuruşunu şundan dolayı örnek verdim, bu adamın tek özelliği fizikli oluşu ve kafa vurması, ki kafa da vuramıyor bu adam. Çok amatörce oynuyor ya bilmiyorum bana mı öyle geliyor bir kuyruk acım falan da yok geldiğinde de çok sevdindim şahsen ama objektif düşünüyorum şahsen. Bu arada Orhan'ı niye yollasınlar yahu, ben anlamıyorum adam gayet iyiydi bence..

UlquioRRa
07.Haziran.2007, 22:46
Oooo böyle yaşlı oyuncular alacaksak hiç almayalım daha iyi ya.

Crespo gelirse Carlos^tan da daha iyi bir transfer olur. Carlos, Dünya çapında bir oyuncu. Crespo da öyle. Fener'in bu sene Avrupa'da ki başarılarının en büyük payı Carlos. Adam tecrübesiyle Fener'in çeyrek finale çıkardı. Ancak Carlos bir sol bek, oyuna çok katkı sağlayacak bir mevki değil. Crespo ise bir santrafor ve bir Dünya çapında yıldız. Bu sene biz Crespo'yu alırsak hem tecrübe olarak hem de katkı olarak yarar sağlar ve böylece de Avrupa'da başarı gerçekleşebilir.

Addolorato
07.Haziran.2007, 22:52
Bence crespo gelirse çok ama çok faydalı olur ama bizde ona vericek kadar para varmı?

Sheriff
07.Haziran.2007, 23:18
Crespo dediğin adam 35 yaşında.. İsterseniz her türlü gelir.. Fayda sağlarmı? Orası tartışılır.. Crespo bir dönem bi parladı ondan sonra hiç bir takımda faydalı olamadı..

Varonil
07.Haziran.2007, 23:28
Adı geçen oyunculardan Crespo değil de Tomasson'un alınması daha iyi olur.Tomasson daha çok fayda sağlar gelirse ..

Lionel Andres Messi
07.Haziran.2007, 23:30
Crespo dediğin adam 35 yaşında.. İsterseniz her türlü gelir.. Fayda sağlarmı? Orası tartışılır.. Crespo bir dönem bi parladı ondan sonra hiç bir takımda faydalı olamadı..
crespo 33 yaşına girmedi daha 32 yaşında.

bence hangi takıma gittiyse mutlaka faydası oldu.sadece chelseade yetersiz sayılabilir.

Addolorato
07.Haziran.2007, 23:34
34 yaşındaki sol bek roberto carlos takımını cl de çeyrek finale taşıyosa 32 yaşındaki forvet bize uefa yı getirir diye düşünüyorum..bu arada tomasson gelsin diyen arkadaşı aman ismail abi duymasın (crespo009):D:D

PesimiSTyLa
07.Haziran.2007, 23:41
crespo yu tomassona tercih ederim. ölüsü bile gol atar.

Burak Duran
07.Haziran.2007, 23:45
Hakan Sukur, Okan Song Carrusca ve bouzid takimdan ayrildi

Addolorato
07.Haziran.2007, 23:46
Hakan Sukur, Okan Song Carrusca ve bouzid takimdan ayrildi

Burak abi kaynak senmisin:D yoksa herhangi tv kanalı falanmı bu arada ben zaten akmerkezde gidiceğini örenmiştim hakanın:D

Lucas Neill
07.Haziran.2007, 23:49
3 yabancı gönderilmiş demek ki 3 tane yabancıyla anlaşılmış...

Emurafu
07.Haziran.2007, 23:56
barussoda gitmişdi...

Lucas Neill
08.Haziran.2007, 00:07
Doğru onu unutmuşum...Ama yukarıdaki üç isimin gönderilmesi netlik kazanmamış...

Sheriff
08.Haziran.2007, 00:57
crespo 33 yaşına girmedi daha 32 yaşında.

bence hangi takıma gittiyse mutlaka faydası oldu.sadece chelseade yetersiz sayılabilir.
Alınsında görelim ozaman.. Doğru düzgün hiç bir takımda faydalı olmamış, 2002'den sonra varlığı yokluğu belirsiz olan, hiç bir özelliği olmayan ve hiç bir zaman kendi takımımda görmek istemeyeceğim bir adam.. İnter bile 40 milyon£ i çöpe attığını farketti ama biraz geç oldu.. 34 yaşında Carlos dediğiniz adam mevkisinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur.. Crespo ve Carlos'u kıyaslamak mümkün değil..

Sürekli sakatlandığını ve son 2-3 yılda oynadığı maçların parmakla sayılacak kadar az olduğunuda unutmayın.. Bu adamdan medet umup getirmek asrın hatası olur.. Yıldız aldık diye taraftarı susturmak için olur ancak..

Tabi bunlar benim görüşlerim.. Kimse katılmak zorunda değil..

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 01:03
Alınsında görelim ozaman.. Doğru düzgün hiç bir takımda faydalı olmamış, 2002'den sonra varlığı yokluğu belirsiz olan, hiç bir özelliği olmayan ve hiç bir zaman kendi takımımda görmek istemeyeceğim bir adam.. İnter bile 40 milyon£ i çöpe attığını farketti ama biraz geç oldu.. 34 yaşında Carlos dediğiniz adam mevkisinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur.. Crespo ve Carlos'u kıyaslamak mümkün değil..

Sürekli sakatlandığını ve son 2-3 yılda oynadığı maçların parmakla sayılacak kadar az olduğunuda unutmayın.. Bu adamdan medet umup getirmek asrın hatası olur.. Yıldız aldık diye taraftarı susturmak için olur ancak..

Tabi bunlar benim görüşlerim.. Kimse katılmak zorunda değil..
son 2 sezonda interde toplamda 61 maç oynamış 26 gol atmış parmakla biraz zor sayarsın.

bence iyi transfer olur o kadar başka bişe demiorum.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 01:05
Tomassondan cok daha iyi olacagı kesin.

Redrum
08.Haziran.2007, 01:07
taraftar yıldız da yıldız demiyor ki. Alın genç bi adam ileride faydasını görelim diyor. Kasmasın bu kadar yönetim.

Emurafu
08.Haziran.2007, 01:34
Artık genç oyuncu almak hata olur..Takımda tecrübeli oyuncu kalmadı..Bu kadar genç oyuncu ile CL'de birsey yapılmaz..3tane tecrübeli yabancı sart..tabi banko oynayacaklar..

Redrum
08.Haziran.2007, 01:50
Ya abi illa tecrübeli istiyorsan niye hakan'ı yolluyorlar peki? Ayrıca alacağımız tecrübeliler simiç, tomasson olacaksa bırakın uğur uçarlar, yaserler oynasın..

Sheriff
08.Haziran.2007, 01:55
son 2 sezonda interde toplamda 61 maç oynamış 26 gol atmış parmakla biraz zor sayarsın.

bence iyi transfer olur o kadar başka bişe demiorum.
Geçen sezon İnter'de 20 maçta 4 gol atmış, önceki sezonda 29 maçta 14 gol atmış 2002'den beri 10 golü geçtiği tek sezon.. Ben daha az oynamıştır diye tahmin ediyordum, yanılmışım.. Goal dergisinin bir sayısında, ben lisedeyken almıştım, En iyi 30 forvet arasında göstermişler 25 sırada.. Crespo'nun altındaki açıklamada hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu, bu listede olması tartışılır isimlerden biri gibi bir açıklama vardı ;)

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 02:06
river 64 (33
parma 116 (62)
lazio 54 (39)
inter 18 (7
chelsea49 (20)
milan 28 (10)
inter48 (18)

1996 olimpiyat gol krallığı 6 gol

avrupa kupalarında 40 dan fazla gol.

Argentina (http://en.wikipedia.org/wiki/Argentina_national_football_team)65 (36)

video stielerinden izleyebilirsin nasıl vuruş stili olduğunu hava topalrındaki etkinliğini topukla rövaşatayla attığı golleri görürsün.ne yazarsan yaz çok iyi forvet.hiçbir özelliği olmasına gerek yok onun işi gol atmak değil mi.atıyorsa sorun yoktur zaten.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 02:06
Crespo gibi bir oyuncu kötü oyuncu yapıldı ya ben daha birsey demiyorum..

Addolorato
08.Haziran.2007, 02:07
yahu daha 2006 da chelsea de 10 gol attı

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 02:12
buda tanımayanlar için

http://www.dailymotion.com/relevance/search/hernan%2Bcrespo/video/xyvan_crespogolhernan-crespo_sport

Addolorato
08.Haziran.2007, 02:26
buda tanımayanlar için

http://www.dailymotion.com/relevance/search/hernan%2Bcrespo/video/xyvan_crespogolhernan-crespo_sport

eminimki aramızda crespoyu tanımayan yoktur tanımamazlıktan gelen arkadaşlarımız var ama.. ben diyorumki crespo 40 yaşında olsa bile gsye yararlı olur

Sheriff
08.Haziran.2007, 03:12
Size göre iyi, bana göre kötü.. Bunun daha ne tartışması olabilirki.. Kim olduğunu bende herkes kadar biliyorum.. Tomasson ne kadar boş bir adamsa Crespo'da okadar boş bir adam.. Öyle bir konuşuyorsunuzki sanki Crespo değil Messi'yi tartışıyoruz.. Vuruş sitilimi var ayağının üstüyle önüne gelen topa vuruyor işte.. Bizim Luciano'da röveşatayla gol attı, onuda alın koyun ozaman forvete.. 1.84 boyu var, Hakan Şükür gibi veya Koller gibi hava topu indirebileceğinimi sanıyorsun.. Onun işi gol atmak ama çok gol atmak.. Gelirse eğer faydalı olmayacağından eminim..

yahu daha 2006 da chelsea de 10 gol attı
Bak canım, dedimki 10 golü geçememiş.. Sen diyorsun Chelsea da 10 gol attı, bak kendin söylüyorsun 11 değil 10.. İsmine aldanıp alırsanız eğer Crespo'yu büyük bir hata olur..

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 03:20
Crespo bir zamanlar hayranı olduğum bir futbolcuydu.Bence oynadığı takımda ön planda olursa bekleneni yerine getirebilir.Özellikle ligimiz için çok kaliteli bir isim.Galatasaray alırsa iyi iş başarmış olur bence..

YusufT
08.Haziran.2007, 09:24
Ne zaman gelecek T.D..

El Comandante
08.Haziran.2007, 13:44
Ne zaman gelecek T.D..

Adnan Polat teknik direktörle anlastiklarini,en gec Saliya kadar aciklayacaklarini söyledi ...

BlackEagle19o3
08.Haziran.2007, 16:23
Tomasson'a boş adam denmesine katılabilirim ama Crespo deyince akan sular durur.Tam bir golcüdür kendisi.33 yaşına gelmiş de olsa 2 sene Türkiye'de gol kralı olur,evine döner.Bu kadar basit:)

Burak Duran
08.Haziran.2007, 18:51
kezmanin 37 macta 7 gol attigi chelsea de ertesi sene crespo 35 macta 12 gol atmis. kezman turkiye ye gelmeden once 70 macta 17 gol atmis... Ayrica Crespo 96 yilindan beri gecen sene haric her yil 10 golu gecmis. Yani kezman fenerbahcede ilk 11 oynuyorsa crespo denen futbolcu Galatasaray da her turlu oynar. Ayrica Nonda romada 16 macta 4 gol atmis blackburn de 26 macta 7 gol atmis ama Turkiye liginde 24 macta 15 gol atmayi basarmis. Crespo gelirse bu ligde cok is yapar

BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2007, 18:57
Crespo'nun ölüsü yeter yahu :D Adamın yaşınımı tartışıyoruz :D
Van Hooijdonk'un ne yaptıklarını unutmayalım bu ligde. Kafasını çalıştıran, birazda fizik gücü olan her forvet bizim ligimizde gol atar.

KaPaLı
08.Haziran.2007, 18:59
Yaa başarılı olmaz olamaz almasın Galatasaray yaa :(

Emurafu
08.Haziran.2007, 19:42
Eger CL liginde basarılı olmak istiyorsak..Crespo gibi en az 3 adam daha lazım takıma..Takımda yaşlı oyuncu kalmadı..Buseneki şampiyonlukta bile en büyük pay yaslılarda..Gençleri çok iyi motive ettiler..CL liginde tecrübe önemli..

UlquioRRa
08.Haziran.2007, 19:49
Eger CL liginde basarılı olmak istiyorsak..Crespo gibi en az 3 adam daha lazım takıma..Takımda yaşlı oyuncu kalmadı..Buseneki şampiyonlukta bile en büyük pay yaslılarda..Gençleri çok motive ettiler..CL liginde tecrübe önemli..

Katılıyorum. 3 tane yaşlı ve kaliteli oyuncular alırsak, 2000'deki Hagi, Popescu, Taffarel gibi oyuncuları tekrar elde edebiliriz.

xerenx_91
08.Haziran.2007, 19:58
Crespo inşallah gelir her türlü faydalı olur takıma..

Sirius Black
08.Haziran.2007, 20:26
Takımı genç-yaşlı harmanlamak gerek. Eğer takım sadece genç olursa tecrübesiz olur, Avrupa'da ne yapacağını şaşırır.

Crespo İstatistikler:
1993-1996 River Plate 62 maç 26 gol
1996-2000 Parma 116 maç 72 gol
2000-2002 Lazio 54 maç 23 gol
2002-2003 Inter 18 maç 9 gol
2003-2004 Chelsea 49 maç 24 gol
2004-2005 A.C Milan 28 maç 14 gol
2006-2008 Inter 41 maç 17 gol

Bireysel Başarıları

1996 Olimpiyatları Gol Kralı : 1996
Coppa Italia Gol Kralı: 1999, 2007
FIFA 100
İtalya Gol Kralı : 2000
Gümüş Ayakkabı : 2006
All Star Team : WM 2006
Arjantin Ligi Gol Kralı: 1994

Jon Dahl Tomasson
1992-1994 Koge BK 55 maç 38 gol
1994-1997 SC Heerenveen 78 maç 37 gol
1997–1998 Newcastle United 23 maç 3 gol
1998–2002 Feyenoord 122 maç 54 gol
2002–2005 A.C. Milan 75 maç 22 gol
2005–2007 VfB Stuttgart 30 maç 8 gol
2007– Villarreal 36 maç 7 gol

Bireysel Başarıları
1994 Danimarka 19 Yaş Altı Yılın Oyuncusu
Danimarka Yılın Oyuncusu : 2002 ve 2004
Şimdi bu adamlara hele Crespo'ya fos demek abes olur.

Emurafu
08.Haziran.2007, 21:49
Perrin veya Skibbe hocamız olacakmış..Fransada yaşan bir abimizim perrin hakkında yazdıkları:)

Alain Perrin gelsin, 5 yıl imzalayalım. Perrin, yeni iskelet kurma ve adam keşfetme konusundaki ustalıkları onu buralara getirmiştir. ( Drogba’yı Marsilya’ya getiren O’dur )

Ayrıca, çifte kupa ile kapattıkları 2007 2008’de o "ben bile şampiyon yaparım" denilen Lyon’a kimler transfer olmuş, kimler Lyon’dan gitmiş :

2007 2008 Gelenler:

Keita, forvet (Lille); Bodmer, ortasaha (Lille); Grosso, defans (Inter)

2007 2008 Gidenler:

Caçapa, defans; Tiago, ortasaha (Juventus); Abidal, defans (Barcelona); Idangar, ortasaha; Berthod, defans (Monaco); Malouda, ortasaha (Chelsea); Benhamida, forvet (Montpellier); Bettiol, forvet (Troyes); Re. Riou, kaleci (Auxerre); A.Diarra, ortasaha (Bordeaux)

Skibbe ve Perrinde bu işler iyi biliyor..Merakla bekliyoruz..

UlquioRRa
08.Haziran.2007, 21:54
Her ne kadar Perrin'i istemesem de Alman olacağına Perrin olsun daha iyi.

Addolorato
08.Haziran.2007, 22:01
Bu gidişle takımın başına kimse gelmeyecek......bulun artık birini...

Emurafu
08.Haziran.2007, 22:32
Bu gidişle takımın başına kimse gelmeyecek......bulun artık birini...Buldular buldular merak etme;)

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 23:29
TANGOCU ASLAN MI OLUYOR?

Galatasaray’da hem teknik direktör hem de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Bir dönem Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Hernan Crespo’nun peşinde bu kez Galatasaray var.

Lig TV’nin haberine göre Galatasaray, Inter’le olan sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldızın Türkiye’ye gelmesi için düğmeye bastı.

İtalya'daki kariyeri boyunca 262 maçta 135 gol atmayı başaran Hernan Crespo, temmuzda 33 yaşına giriyor. Crespo, İngiltere'de oynadığı 49 maçta 20, Arjantin Milli Takımı'nda ise oynadığı 62 maçta 24 gol atarak tam bir gol makinesi görüntüsü çizdi.

Öte yandan Galatasaray’ı önümüzdeki sezon çalıştıracak teknik direktörün yarın açıklanması büyük ihtimalle kesinleşti. Adnan Polat’ın yeni teknik direktörü yapacağı basın toplantısıyla basına ve kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Galatasaray’ın teknik direktörünün büyük ihtimalle Leveskusen’in eski hocası Skippe olması beklenirken son anda bir sürpriz olursa Perrin’in de isminin açıklanabileceği belirtiliyor.

Kaynak:Maraton.com.tr

UlquioRRa
09.Haziran.2007, 00:05
Karim Ziani'de G.Saray'da

Yönetimin Marsilya'lı orta saha ile anlaştığı belirtildi

Üç yıldızın birisi Ziani

Yönetimin Marsilya'lı orta saha ile anlaştığı belirtildi.

Adnan Polat'ın alacaklarını açıkladığı 3 yıldızdan birisinin ismine Fotomaç ulaştı: Karim Ziani! Yönetimin, Marsilya'nın Cezayir asıllı orta saha oyuncusu ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Yeni hoca da onay verirse Ziani ile sözleşme yapılacak. 26 yaşındaki Ziani, 2000'den bu yana Fransa Ligi'nde top koşturuyor.

SUAZO&BRECHET LİSTEDE
Troyes,
Lorient, Sochaux ve Marsilya forması giyen yıldız, 182 maçta 18 gol attı. 34 kez milli olan Ziani'nin Cezayir formasıyla da 3 golü var. G.Saray'ın ayrıca forvete İnter'li Suazo ve Villarreal'den Tomasson, savunmaya ise Sochaux'lu Brechet ve Lorrient'li Marchall ile temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

Fotomaç

Emurafu
09.Haziran.2007, 00:26
Fotomaç her gün birini getiriyor bize:)

Burak Duran
09.Haziran.2007, 00:33
Ve Polat açıklıyor !..

Ve Galatasaray yeni teknik direktörüne kavuşuyor !.. Başkan Adnan Polat'ın Futbol Şubesi yöneticileri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol Aş Genel Müdürü Adnan Sezgin'le biraraya geldiği toplantıda teknik direktörün ismini belirlediği öğrenildi.

Lig TV'nin haberine göre, Toplantıda Alman Skibbe ve Fransız Perin isimleri uzun süre artıları eksileriyle değerlendirilirken, Başkan Adnan Polat'ın tercihini yaptığı ve ismini yarın düzenleyeceği bir basın toplantısıyla açıklayacağı ifade edildi.

İtalya'da birçok kulüple görüşmeler yapan ve transferde dünya çapında en az 2 futbolcuyu kadrolarını katacaklarını açıklayan Adnan Polat'ın görüştüğü futbolculardan birinin de İnter kulübüyle sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız Crespo olduğu ileri sürüldü

Sarı kırmızılıların kiralık futbolculardan Emre Aşık'ın ise önümüzdeki sezon kadroda kalması yönünde karar aldıkları belirtildi.

ligtv.com.tr

YusufT
09.Haziran.2007, 00:37
oh bee, belli olacak sonunda...

Emurafu
09.Haziran.2007, 00:42
Basın toplantısı olacaksa..Resmi site açıklama yapar:)..

Varonil
09.Haziran.2007, 00:55
"Önder Turacı Cim Bom'da"
Fenerbahçe ile yollarını ayırıp Rusya’nın FK Moskova kulübü ile sözleşme imzalayan başarılı oyuncunun bonservis sorunu çözüldü. Hürriyet gazetesini.n 8 Haziran tarihli baskısındaki habere göre, Önder’in yarın sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray 4 yıl önce ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptırdığı Önder Turacı’nın transferini büyük ölçüde gerçekleştirdi. Belçika pasaportlu başarılı savunma oyuncusu, geçen sezon Zico tarafından şans verilmediği için sarı lacivertli takımdan ayrılıp Rusya’nın FK Moskova kulübü ile sözleşme imzalamıştı. G.Saray’ın devreye girip, Rus kulübü ile tazminat sorununu çözmesi üzerine Önder Turacı, sarı kırmızılı formayı 4 yıllık bir gecikme sonrası giyme fırsatını yakaladı.

Mutlu olurum

Galatasaray Kulübü’nün görevlendirdiği menajer Doğan Ercan, Moskova’da Rus kulübünün yöneticileri ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldı. FK Moskovalılarla 2 gün pazarlık yapan Ercan, "Önder’in Rus kulübü ile olan ilişkisini kesmek üzereyiz. Ufak tefek pürüzler kaldı. Öyle sanıyorum ki, Önder pazartesi günü (yarın) Galatasaray’a imza atacak" dedi.

Önder Turacı’nın yakın çevresine, "F.Bahçe gibi büyük bir takımdan forma şansı bulamadığım için ayrıldım. Bonservis sorunumun halledilmesinden sonra bir başka büyük kulüp olan Galatasaray’ın formasını giyeceğimi ümit ediyorum. Daha önce kapısından döndüğüm Galatasaray’da mutlu olacağımı düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Hocayı bekliyorlar

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, yapılacak transferleri yeni hocanın vereceği kararlar doğrultusunda gerçekletireceklerini ifade ederken, Carrusca, Bouzid ve Song’la yolların ayrılacağını söyledi.

Üstünel, geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak’la ilgili kararı yönetim kurulu toplantısında alacaklarını sözlerine ekledi.

08.06.2008
Kaynak : Hürriyet

Burak Duran
09.Haziran.2007, 00:56
hemen aciklama gelmez anca 7-8 gibi koyarlar siteye eger gercekten toplanti varsa. Zaten haldun ustunel hafta basi aciklicaz demisti adnan polatta en gec sali demisti herhalde ondan yola cikiyorlar

Emurafu
09.Haziran.2007, 00:58
Önder 'Aslan' oluyor
G.Saray, Önder Turacı'nın transferinde büyük aşama kaydetti. Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Rusya'nın FK Moskova Kulübü ile ön sözleşme imzalayan savunma oyuncusu Önder Turacı, Galatasaray'ın devreye girmesi ile fikir değiştirmişti.
Uzun süren görüşmeler sonunda Önder Turacı'nun menajeri Doğan Ercan, FK Moskova Kulübü ile yapılan ön sözleşmeyi fesh etmeyi başardı ve Önder'in yeniden bonservisine serbestlik kazandırdı.

Önder'in Pazartesi günü Galatasaray ile masaya oturacağı ve daha önce prensip anlaşmasına vardığı sarı kırmızılı kulüple 3 yıllığına sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

08.06.2008

Burak Duran
09.Haziran.2007, 00:58
Turaci yi iki Adnanimizda yalanladi onder gelmez herhalde

Emurafu
09.Haziran.2007, 01:04
Valla burak Dogan haber ajansı olması beni düsündürüyor:)

Yaser,Ferdi suanda bunları aldık sanırım..Ama nedense Yaser konusunda hala acıklama yok:)

Onurap
09.Haziran.2007, 01:04
Allah kahretsin.. ne önderi...

Emurafu
09.Haziran.2007, 01:18
Zamanında biz Turaci ile anlaşmıştık hemde Mayıs ayından. Ergun Gürsoy o zamanlar duyarsız kaldı ki gitti Fener adamın önce kulübü ile anlaştı, sonrada oyuncuyla anlaştı..O zamanlar s.liege 2.5 milyon dolar istemişdi.Ergun gürsoy parayı fazla bulup transferi önemsememişdir.

Ergun gürsoy'un hatta bir açıklaması vardı;:Önderin o kadar para edecegini sanmıyorum 2.5 milyon dolarlık futbolcu degil acıklamasını yapmıştı....

Önder bizim için iyi alternatif olabilir..Yanlız kolay kolay ilkonbir oynayacagını sanmıyorum..

Varonil
09.Haziran.2007, 02:20
Avrupa Kupaları tecrbüesi iyi olan Önder Turacı'nın Galatasaray'a yararlı olacağını düşünüyorum.Galatasaray'a hayırlı bir transfer olmasını dilerim ;)

yunusgs
09.Haziran.2007, 02:29
Teknik Direktörümüzü açıklasın artık Adnan Polat.Önder Turacıyı almamız büyük hata Uğur Uçar,Sabri varken.

Emurafu
09.Haziran.2007, 03:06
Sabri sag bek degil ama..Onu ofansif olarak düsünürsek çooook yararlı olur..Birde orta atmasını biraz ögrense süper olacak;)

önder ile ilgili bir yazi(biraz eski ama),$öyle söylüyor:"Standard’in kapisina Türkiye’nin devleri gelmi$ti,Önder kesinlikle hayatinin kulübü olan Galatasaray’a gitmek istiyordu ama sonunda Fenerbahçe oldu (söyleyen de standard’in yöneticisi).

Belki biraz geçikmeli olur ama ben önder’i bizde görmek isterim.

Les « géants » de Turquie frappèrent à sa porte. Impossible de résister et Pierre François affirmait récemment, avec un clin d’œil, au micro d’Erik Libois (RTBF radio) « Il voulait à tout prix accepter l’offre du club de sa vie, Galatasaray. Mais, au bout du compte, ce fut Fenerbahce. » Là, en trois ans, Onder a gagné deux titres de Champion de Turquie, découvert la Ligue des Champions etc.

Her026
09.Haziran.2007, 03:56
Önder sağ bekte tabiki yararlı olamaz arkadaşlar.Stoperde çok beğendiğim bir oyuncu inşallah imzalar.

Varonil
09.Haziran.2007, 04:47
Aynen.Önder'in asıl mevkisi stoperdir.Gerçi Galatasaray'da stoper'de Emre&Servet ikilisi var ama oynadığı zamanda Önder yararlı olur stoperde.

King_91
09.Haziran.2007, 06:01
bence iyi bir alternatif olur gelirse.muhtemel uğur sakatlığında dağılmayız.gerektiğinde stoper de oynar.

Onurap
09.Haziran.2007, 07:22
Önder gelmesin yaa..Fenerin artıklarını almaya gerek yok ü.özatıda alırsak şl de şov yaparız.. :(
stelik çok para isteyecek ve yedekte kalmayı kabul etmeyecek..

Emurafu
09.Haziran.2007, 15:48
http://img507.imageshack.us/img507/4536/721597409fanyaserby2800zp8.jpg

Galatasaray´ın yeni transferi, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez poz verirken, hayli iddialı konuştu.

‘İlk hedefim 11...’
Yaser Yıldız... Kartalspor’da yıldızı parlayan 21 yaşındaki forvet, tarzıyla futbol otoriteleri tarafından Tuncay Şanlı ve Serhat Akın’a benzetiliyor. Trabzonspor ve Beşiktaş’tan aldığı teklifleri reddedip Galatasaray’la anlaşan genç oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez poz verip, hayli iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye’nin en büyük kulübünde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “İlk hedefim kadroya girmek, ama kendime güveniyorum” dedi.

‘Ağlayarak izledim’
Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu vurgulayan Yaser, “Cim Bom’un tüm maçlarını heyecanla takip ediyorum. UEFA Kupası’nı kaldırdığında televizyonda ağlayarak izlediğim takım için ter dökecek olmak beni gururlandırıyor. Ali Sami Yen Stadı’na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray taraftarının huzurunda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kendimi geliştirmek zorundayım. Sonraki hedefim tabii ki A Milli Takım’da oynayabilmek” diye konuştu.

Varonil
09.Haziran.2007, 15:53
Oyun stili ile Tuncay Şanlı'ya çok benziyor gerçekten. İleride hem Galatasaray hem de Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacak Yaser

OMANA
09.Haziran.2007, 17:07
arkadaşlar bakın bence bazı galataraylı arkadaşlar önder turacı sırf fenerden geliyr diye istemiyorlar..herhalde SERVET te sivasa gitmeden doğru fenerden gelseydi aynı tepkiyi verirdiniz ama şuan servet (gökhan zancılar kusura bakmasın) türkiye ligindeki en iyi türk defans oyuncusu...önder turacı sağ ayaklı bir oyuncu defansın sağında çok oynaadı ama ortada da gayet başarılı olabiliyor..ben size söyleyimmi önderi alın ...iki sene içinde servet gibi olur..defansın ortası önder ve servetten kurulur çokta başarılı olur ...aziz yıldırımda hasetinden çatlar...çünkü malesef bizim başkan oyuncudan anlamıyor...

anlıyor diyenlere şunu hatırlatayım.

fener forvet aradığı dönemlrde almanya ikinci liginden bir oyuncuyu öneriyor crishop DAUM ..genç bi yetenek..bu çocuğu alın diyor aziz yıldırıma..aziz yıldırımdan cevap: bu da kim adını bile duymadım..

aziz yıldırımın adını bile duymadığım oyuncunun adını dün almanya maçında iki defa topu ağlara gönderdi diye duydunuz..lukas podolski...

anilton
09.Haziran.2007, 17:15
Oyun stili ile Tuncay Şanlı'ya çok benziyor gerçekten. İleride hem Galatasaray hem de Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacak Yaser

Evet benziyor Tuncay'a ve Tuncay'dan çok daha teknik...

DisCo
09.Haziran.2007, 17:27
Çok değişken fikirlere sahibiz nedense. Önder'i Türk yapsakta Milli takımın göbeği kurtulsa fikrini ne çabuk unuttuk. Fenerbahçe savunması Luciano ve Önder'den kuruluyken Önder'in performansını herkes beğenmiyormuydu. Galatasaray elinden kaçırmış ve Fenere gitmişti. Ben çok hayıflanmıştım. Eğer gelirse Galatasaraylılık ruhu onada işleyecektir ve bence çok sağlam bir defansımız olacaktır.

anil luque
09.Haziran.2007, 17:48
song'un yerıne ılac gıbı gelır bence

YusufT
09.Haziran.2007, 18:02
Su T.D belli olsunda, öyle gelsin Önder. Ben begeniyorum Önder'i.

a.arıcı-11
09.Haziran.2007, 18:12
Önder iyi topçu hatılarsanız 2005-2006 sezonunun ilk yarısında Luciano-Önder ikilisi iyi tutmuştu ve performansı olumlu eleştiri alıyordu.Galatsaraya yararlı olacaktır.

Nocna Mora
09.Haziran.2007, 18:19
Yararlı olabilir ancak Türkiye'de ondan iyi defans oyuncları var; hem altyapıdan da gençler geliyor bence gerek yok...

MaTRaKaN
09.Haziran.2007, 18:53
Arkadaşlar Özer Hurmacı'yı aldık mı???

Burak Duran
09.Haziran.2007, 19:00
hayir ozer ya trabzonda ya fenerde

Sheriff
09.Haziran.2007, 19:11
Özer'e dünyanın parasını istemekten vaz geçerlerse alacazda biz(fener).. 3mil euromu ne istiyolarmış..

MaTRaKaN
09.Haziran.2007, 19:20
Aslında River plate'den bounoutte'yı alsak o kadar güzel olucak ki...

Sheriff
09.Haziran.2007, 19:22
Fm deki gibi 500.000£ e alamazsın ama reelde :D

yunusgs
09.Haziran.2007, 19:27
Evet FM'de genç oyuncular ucuz fiyat artırımına gitmiyor FM de takımlar.

PesimiSTyLa
09.Haziran.2007, 19:27
Buon her hafta golünü atıyor. Hem atıyor, hem şov yapiyor. Onu TR takımlarına yedirmezler :D

Yaser gercekten cok iyi transfer oldu. Önder in de gelmesine karşı degilim . Alternatif ve kadro derinliği acısından iyi olur.

MaTRaKaN
09.Haziran.2007, 19:29
Merakla bekliyorum Simic gelcekmi diye..

Alicanfmfan
09.Haziran.2007, 19:29
Yaser transferi iyi olmus hadi hayırlısı (::)

YusufT
09.Haziran.2007, 19:38
Benfica Buonanotte icin 10M önerdi, red ettiler..ayrica Buonanotte bizim ligte bir hic olur, aynen Carrusca gibi..

a.arıcı-11
Merakla bekliyorum Simic gelcekmi diye..

Galatasaray'ın talip olduğu Hırvat savunma oyuncusu Dario Simic´in, İskoçya´nın Celtic takımıyla anlaştı.
9.6.2008

Milan’da fazla forma şansı bulamadığı için satışa çıkarılan 32 yaşındaki Simic, Celtic ile anlaştığını açıkladı. İskoç basınına konuşan başarılı futbolcu, “Celtic’le birlikte Galatasaray’dan da teklif aldım, ancak tercihimi Celtic’ten yana kullanmaya karar verdim” ifadelerini kullandı. Hırvatistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası finallerinde yer alan Simic, 6 sezondur Milan forması giyiyordu.
Fanatik

YusufT
Simic Celtic ile anlasti..

deniz.91
09.Haziran.2007, 20:15
Yaser transferi güzel bounanottenin geleceğini sanmam

YusufT
09.Haziran.2007, 22:21
gelmesin aman..

Simic Galatasaraydan teklif aldigini dogrulamis, ama Celtic ilede henüz anlasmamis..

barahir
09.Haziran.2007, 22:41
Yahu simic kimki ya? sağ bekde galatasarayın simic'den daha iyileri var.. Alınacaksa mevcut kadrodan daha iyisi alınmalı..

Onurap
09.Haziran.2007, 22:47
Skibbe an meselesi
Galatasarayımızda teknik direktör kim olacak sorusu her an yanıt bulacak gibi

Galatasarayımızda teknik direktör kim olacak sorusu her an yanıt bulacak gibi. Kulübümüz, geçen yıl Bayer Leverkusen'i çalıştıran Michael Skibbe'yi ikinci kez gizlice İstanbul'a davet ederek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir kez daha görüştüler. İkinci defa İstanbul'a gelen Alman hoca sarı kırmızılı ekibin teknik patronu olmak için adeta can atıyor. Ancak sarı kırmızılı yönetim az bir olasılıkta olsa Alain Perrin'den gelecek olumlu cevap uğruna Skibbe'yi hala beklemede tutuyorlar. Sarı kırmızılı yöneticiler böylece Skibbe'nin istediği 1 milyon 800 bin euroyu biraz daha aşağıya çekmek için pazarlığa kendi lehlerine çevirmek istiyorlar. Ancak sarı kırmızılı yönetim Perrin'den gelecek habere göre Skibbe'nin durumunu bugün ya da yarın kamuoyuna açıklayacaklar.

SEZGİN : "ÖNDER UÇUYOR"
FC Moskova Kulübü ile imzaladığı ön sözleşmeyi fesh ettiren Önder Turacı'nun durumu ise netliğe kavuşmuş değil. Takımımıza transfer olmak için Moskova kulübünden vazgeçen Önder Turacı için Adnan Sezgin "çok yüksek rakamlarda dolaşıyorlar" diyerek Önder Turacı'nun transferinin sarı kırmızılı kulübe transferinin şimdilik zor göründüğünü belirtti.
Bu arada kulübümüz, daha önce ön anlaşma yaptıkları Çaykur Rizesporlu Ferdi Elmas ve Kartalsporlu Yaser ile yarın resmi sözleşme imzalayacaklar.
Kaynak: DHA

El Comandante
09.Haziran.2007, 22:48
Önder transferi yalan,menejeri piyasa yapmaya calisiyor.

YusufT
09.Haziran.2007, 22:49
Skibbe gel-me-sin.. istemiyorum ben onu :)

Skibbe 2 istiyor diyorlar, Laudrup 2,5..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nasil yalan???

SEZGİN : "ÖNDER UÇUYOR"
FC Moskova Kulübü ile imzaladığı ön sözleşmeyi fesh ettiren Önder Turacı'nun durumu ise netliğe kavuşmuş değil. Takımımıza transfer olmak için Moskova kulübünden vazgeçen Önder Turacı için Adnan Sezgin "çok yüksek rakamlarda dolaşıyorlar" diyerek Önder Turacı'nun transferinin sarı kırmızılı kulübe transferinin şimdilik zor göründüğünü belirtti.
Bu arada kulübümüz, daha önce ön anlaşma yaptıkları Çaykur Rizesporlu Ferdi Elmas ve Kartalsporlu Yaser ile yarın resmi sözleşme imzalayacaklar.

Onurap
09.Haziran.2007, 23:00
Eldekiler içinde en iyisi skibbe gençlerle çalışmyaı seviyor gelebilir bence..

MaTRaKaN
09.Haziran.2007, 23:06
Kim gelirse gelsin artık yaa:D

OMANA
09.Haziran.2007, 23:13
kim gelirse gelsin genç oyunculara şans veren biri olsun arkadaş ya türkiyenin en iyi alt yapısına sahip takımına yyazık olur bu sene aydın ve çağrı dan çıkış bekliyorum

yunusgs
09.Haziran.2007, 23:44
Skibbe gelsin hem iyi bir hoca hem gençlere şans veriyor.

Emurafu
10.Haziran.2007, 00:32
Lig TV Galatasaray muhabiri Hasan Onar’a konuşan Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel, teknik direktör arayışlarında sona yaklaşıldığı ve geriye iki ismin kaldığını belirterek, bu akşam yapılacak olan toplantının ardından yeni teknik direktörün yarın sabah açıklanacağını, Galatasaray'ın yeni hocasının ya Alman teknik direktör Skibbe ya da Fransız teknik direktör Alain Perin olacağını söyledi.

Maraton

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 02:30
Zorunlu Açıklama: Önder Turacı

Bugün bazı medya organlarında çıkan haberlerde Önder Turacı’nın Galatasaray Spor Kulübü’ne transferine yönelik olarak gerçeklerle ilgisi olmayan haberler yayınlanmış ve kulübümüz ile Önder Turacı’nın ilişkilendirilmeye çalışıldığı görülmüştür.
Daha öncede bir çok kez kamuoyuna duyurulmuş olduğu üzere Galatasaray Spor Kulübü’nün Önder Turacı’nın transferi ile ilgili herhangi bir girişimi olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

El Comandante
10.Haziran.2007, 02:32
Önder transferi yalan,menejeri piyasa yapmaya calisiyor.

Zorunlu Açıklama: Önder Turacı

Bugün bazı medya organlarında çıkan haberlerde Önder Turacı’nın Galatasaray Spor Kulübü’ne transferine yönelik olarak gerçeklerle ilgisi olmayan haberler yayınlanmış ve kulübümüz ile Önder Turacı’nın ilişkilendirilmeye çalışıldığı görülmüştür.
Daha öncede bir çok kez kamuoyuna duyurulmuş olduğu üzere Galatasaray Spor Kulübü’nün Önder Turacı’nın transferi ile ilgili herhangi bir girişimi olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Demistim yukarida,bu menejerler cok kurnaz adamlar ...

a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 02:35
Hani bu gün basın toplantısıyla açıklayacaklardı Teknik Direktörü.Allah'ın yarını bitmez diyolar heralde:D

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 02:39
Hani bu gün basın toplantısıyla açıklayacaklardı Teknik Direktörü.Allah'ın yarını bitmez diyolar heralde:D

Bu aksam toplanıp 2 isim arasında karar verilecekmiş, yarın sabah da acıklanacakmış;)

Muhtemelen bu isim istemesem de skibbe olacak.

Onurap
10.Haziran.2007, 03:17
Hürriyette hergün önder haberi çıkıyodu..Zorla bize satacaktı gazete :D..Önderi almayacaklarını biliyodum :p Yabancı bir stoper gelecek bence aynı zamanda sağbekte oynayabilen..

Nocna Mora
10.Haziran.2007, 03:24
Sergio Ramos var benim bildiğim senin dediğin özelikte ve dünya yıldızı :D

Addolorato
10.Haziran.2007, 03:34
kim bilir belki polo ferera gelir...

YusufT
10.Haziran.2007, 03:34
offf...cok üzün sürdü, amatörce yönetiliyor Galatasaray.. bu kadar zaman istedikleri hocayi bulamadir...

Insallah yarin belli olur..

Emurafu
10.Haziran.2007, 04:27
G.Saray'da Skibbe açıklanıyor!
Galatasaray'ın teknik direktör arayışı sona erdi. Geçen yıl Leverkusen'in görevine son verdiği teknik direktör Michael Skibbe'nin önümüzdeki sezon Galatasaray'ı çalıştırması kesinlik kazandı. DHA'nın haberi şu şekilde devam ediyor;

Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında önce bu kararı yönetici arkadaşlarına açıklayacaklar, ardından da Skibbe'nin resmen Galatasaray'ın teknik direktörü olduğunu kamuoyuna duyuracaklar.

Sarı kırmızılı yöneticilerin, Olympique Lyon'u hem ligde hem de kupada şampiyon yapan Alain Perrin ile görüşmelerinin sürmesi, daha önce anlaşmaya varılan Skibbe ile ilgili kararın gecikmesine neden oldu. Sarı kırmızılı yöneticiler, her iki teknik adam arasında seçim yapmakta zorlanmalarına rağmen, Alain Perrin'in Olympique Lyon'dan sorunlu ayrılması Başkan Adnan Polat'ı son anda Fransız teknik adamdan caydırdı. Ayrıca Adnan Sezgin'in de Skibbe'nin göreve getirilmesinden yana ağırlık koyduğu öğrenildi.

09.06.2008

deniz.91
10.Haziran.2007, 04:30
Büyük hitimal skibbe oldu artık hayırlı olsun gs alman ekolünü devam ettirmek istiyor gençlere şans veren bir hoca bu yıl iyi işler yapabilir ama sürekliliği olmayan bir td seneye yollanırsa kimse şaşırmasın

Revolution
10.Haziran.2007, 04:47
skibbe kimdir ya?! perrin olsa çok iyi olurdu ama..neyse artık idare edecez..

Emurafu
10.Haziran.2007, 04:48
Skibbe iyi hocadır..Oyuncularla arası daima iyi olmuşdur.Yaşlılar nerde nezaman kullanacagını iyibiliyor.Leverkusen'e kazandırdıgı gençler suanda Alman milli takımında:).Leverkusenden ayrıldı ama takıma bir çok oyuncu kazandırdı..İskeletinide kurdu;).Scoutluk görevini'de gayet iyi yapar..5 sene Alman Genç millilerde görev yaptı..Ofansif futbolu düsünen bir hoca..Zekası ve Taktik bilgisi gayet iyidir..Tek eksigi Karizması iyi degildir;)..Suanki takımın yapısına uygun bir hocadır.Gençlerle,Tecrübelileri çok iyi harmanlayacaktır:)..Benim kızdıgım tek nokta bu kadar neden bekletildi...Sanırım baska alternatifler vardı..Belki çogumuz bu hocaya karşı çıkabilir ama sonuçta olan oldu..Artık bizim ne olursa olsun Galatasaray aşkına destek vermemiz lazım

Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;

- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
- 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
- 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
- 1,5 yıl Borussia Dortmund
- 2,5 yıl Bayer Leverkusen

Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti.

Revolution
10.Haziran.2007, 04:53
Tamam gençlere şans verip iyi yerlere getirebilir.Ancak önemli olan takımda başarılı olacak mı??

Emurafu
10.Haziran.2007, 05:03
Tamam gençlere şans verip iyi yerlere getirebilir.Ancak önemli olan takımda başarılı olacak mı??
Bunuda zaman gösterecek tabiii:;)

Nedvedmania
10.Haziran.2007, 05:06
şu suazo haberi doğrudur inşallah. Pes deki favori oyuncum :)

KaPaLı
10.Haziran.2007, 05:08
Beklemelerinin sebebi açık gelen hocanın 15-20 milyon Euro transfer bedeli istememesi lazım, Gençlere önem vermesi lazım bunun içinde Skibbe adı geçiyo zaten

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 05:19
skibbe ye hiç güvenmiyorum. umarım yanılırım. bu kadar beklemenin sonucu bu olmamalıydı.

Nocna Mora
10.Haziran.2007, 05:29
Gençlere şans verecekse gelsin...

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 05:32
Ya sarmışsınız bi gençlere şans verecekse gelsin , bilmem ne. Zaten takımın %80 i genc elbette gençler oynayacak. Öyle bi söylüyorsunuz ki sanki skibbe gençlere inanılmaz uyum içinde.

yunusgs
10.Haziran.2007, 05:37
Artık gelecekse gelsin biri yarın Salı.

YusufT
10.Haziran.2007, 05:42
Emre bir konuda haklisin, sadece genclere "önem veriyor" diye alindiysa yaziklar olsun..

Skibbe'yi ben begenmiyorum, alman istemiyordum yine alman geldi..

Emrah, Skibbe'ye scout diyorsun, o zaman onun kesfetdigi yabanci oynculari söylermisin?

Redrum
10.Haziran.2007, 05:46
görücez canım benim, bakıp görücez..

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 05:49
Bize zaten scout mu lazım :s Alman ligi ile TR ligi çok farklı. GS yı tasıyabilecek mi skibbe bakalım. Tasımak derken 2-3 mac da kötü sonuçlar alındı mı TR deki durumlar bilinio basın, taraftar pek memnun olmaz, bunları kaldırabilecek mi ? Ben karamsarım skibbe ye gercekcekten. İnşallah yanılan ben olurum. İyi yönetir, takımı hakettiği yerlere tasır da bana da tüm söylediklerimi yedirtir :)

Nocna Mora
10.Haziran.2007, 05:49
Ya sarmışsınız bi gençlere şans verecekse gelsin , bilmem ne. Zaten takımın %80 i genc elbette gençler oynayacak. Öyle bi söylüyorsunuz ki sanki skibbe gençlere inanılmaz uyum içinde.

Ben adamı tanımıyorum o yüzden yazdım onu :)

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 05:51
Ben adamı tanımıyorum o yüzden yazdım onu :)

Yok yanlış anlama bende sana demedim ortaya dedim :)

YusufT
10.Haziran.2007, 05:52
Ayrica Skibbe, Leverkusen basina gectiginde kötü durumdaydi diyorsun, bunda yaniliyorsun cünkü böyle degildi..

Ayrica Skibbe , hic bi takimda basarili olamadi..
Sadece Alman alt yapisini yakindan tanimasi bir arti..

Emurafu
10.Haziran.2007, 05:57
Gençlere şans verecekse gelsin...Gençlere kesin sans verir merak etme..Onun en büyük özelligi o zaten:;)..Yıllar genç millilerde çalışdı.Leverkusen'e Kiebling,Castro,Rolfes,Vidal,Adlergibi oyuncuları kazandırdı.

Yusufcum Paftan çıkardıgı oyuncuları saymıyorum;)

Vidali kim keşfetti:),Hagui gibi oyuncuları takıma kim kazandırdı.Daha bir sürü oyuncu var aklımda yok;.Leverkusen' 2 yıl üst üste ceyrek final oynattı..Takıma kazandırdıkları ve kurdugu iskeleti hiç saymıyorum:D.Şimdi destek zamanı...Ayrıca resmi açıklamada gelmedi:D..Başarılı olur olmaz onu Allah bilir:;)..Sadece o kadar karamsar havaya gerek yok..Neyse herseyi zamanla görecez

a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 06:02
@Emurafu;
Sen geçen sene Kalli'yi de bu kadar övüyordun ve sonuç ortada.Allah sonlarını benzetmesin;)

Emurafu
10.Haziran.2007, 06:06
Yahu kalli düsünüldügü kadar basarısız oldumu bence hayır:D.Şampiyonlukta bence onunda payı var:)..Ama en büyük pay takım ruhunun:D..Neyse Arkadaslar kapatalım şu kalli konusunu:D..Dedigim gibi herseyi zaman gösterecek...Skibbe illa basarılı olacak demiyorum..Sadeece o kadar karamsar oalcak birsey yok:)

PesimiSTyLa
10.Haziran.2007, 06:07
Kalli takımda olmasaydı; şampiyonluk dışında uefada da daha basarılı olurduk.

Emurafu
10.Haziran.2007, 06:08
ADNAN POLAT’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI!..
Haberi yazdırın 09 Haziran 2008 22:38

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, halen Galatasaray’a gelmek isteyen 5 teknik direktör bulunduğunu ifade ederek, ’’Bu teknik direktörler arasında bu akşam veya yarın bir karar vereceğiz’’ dedi.

Yönetici Adil Emecan’ın, Samatya’daki Forsa Restaurant’ta verdiği, yöneticiler Sinan Kılıç ve Faruk Bil, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve sarı-kırmızılı camiadan davetlinin katıldığı yemekte bir açıklama yapan Adnan Polat, medyanın teknik direktör konusunda yaptığı haberlerden yakınarak, şunları kaydetti:

’’Galatasaray’a şu anda gelmek isteyen 5 teknik direktör var. Futbol komitesindeki arkadaşlarım, başta Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ olmak üzere bu teknik direktörlerle her birimiz teker teker görüştük. Bir kısmı buraya geldi görüştük, bir kısmıyla da biz gittik görüştük. Bu teknik direktörler arasında bu akşam veya yarın bir karar vereceğiz. Ben ’Salı günü açıklarız’ demiştim, ama bir gün sonra da olabilir. Mutabakata vardığımız veya Galatasaray’a almak istediğimiz teknik direktörü, ancak sözleşmesini imzaladıktan sonra açıklayabiliriz. El sıkışmamıza rağmen, birkaçı ’aman biz Galatasaray’a gelelim’ dedi ki bunlar kendi pazarlarında, Avrupa’da önemli, kariyeri olan hocalar.’’

Polat, Galatasaray’ın ve Türkiye’nin gerçeklerine uyan bir teknik direktör istediklerini belirterek, ’’Yarışırken, bizim futbolcularımızı eğitip, geliştirecek bir hocanın peşindeydik. Alternatiflerden biri için, bu akşam olmazsa yarın karar veririz. Karar verdikten sonra sözleşmesini faks aracılığıyla imzalarız. Ondan sonra çıkar, kamuoyuna, ’Galatasaray’ın teknik direktörü budur’ deriz. Bu anlamda içiniz rahat olsun. Galatasaray teknik direktörsüz kalmaz, arzu ettiği antrenörü rahatlıkla buraya getirir’’ diye konuştu.

-FUTBOLCU TRANSFERİ-

Adnan Polat, futbolcu transferinde birçok aday bulunduğunu, içlerinden 2-3’ünü seçeceklerini söyledi.

Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz. Futbolcu adaylarımız da var. 15 futbolcu adayımızın içinden 2-3’ünü seçeceğiz. Teknik direktör anlaşmasından sonra onlarla da kendi imkanlarımız çerçevesinde anlaşmaya çalışacağız. Sezon başlarken, Galatasaray transferleri yapıp, bitirmiş, Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne ve Turkcell Süper Lig’e hazır olacak. Çalışmaları bitirmiş olacağız, onun için içiniz rahat olsun. Biz gelecek sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun adayıyız. Bu sezon gönlümüzden geçen, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin öte tarafına geçebilmek.’’

Polat, genç bir takımla yola çıktıklarını, bir değişim yaparak onu devam ettirdiklerini dile getirerek, ’’Bunu sürdüreceğiz, ama bu seneki transferlerden sonra Galatasaray en fazla 2 futbolcu transfer edecek. Böyle fazla transfer değişimleri olmayacak’’ ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Polat, ’’Bir gün daha bekleyeceksiniz, rahat olun’’ derken, ’’Çarşamba gününe sarkmasının nedeni ne olabilir?’’ sorusuna ’’Karar verdiğimiz hocanın belki sözleşmesinin bitme süreci’’ diyebiliriz cevabını verdi.

Polat, ’’İstanbul’a kimler geldi?’’ şeklindeki soruyu ise ’’İstanbul’a kimler geldi, gitti. Siz görmediniz. Aralarından bir arkadaşımızla anlaşmak üzereyiz. İnşallah anlaşacağız’’ diye yanıtladı.

Bu arada, yönetici Adil Emecan, sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerini yemekte bir araya getirdiklerini, bu buluşmada kulübün geleceği için yapabilecekleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.

Yönetici Adil Emecan’ın kardeşi ve restoran sahibi Halil Emecan, Polat’a, Galatasaray’ın simgesi olan küçük bir aslan heykeli armağan etti.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=46834

YusufT
10.Haziran.2007, 06:13
Gençlere kesin sans verir merak etme..Onun en büyük özelligi o zaten:;)..Yıllar genç millilerde çalışdı.Leverkusen'e Kiebling,Castro,Rolfes,Vidal,Adlergibi oyuncuları kazandırdı.

Yusufcum Paftan çıkardıgı oyuncuları saymıyorum;)

Vidali kim keşfetti:),Hagui gibi oyuncuları takıma kim kazandırdı.Daha bir sürü oyuncu var aklımda yok;..Şimdi destek zamanı...Ayrıca resmi açıklamada gelmedi:D..Başarılı olur olmaz onu Allah bilir:;)..Sadece o kadar karamsar havaya gerek yok..Neyse herseyi zamanla görecez

Vidali kesfetti diyorsun yani? gülünc duruma düsmek üzeresin :D

2007 FIFA U-20 World Cup'ta Vidal oynadigi müthis futbol'la herkesin begenini topladi, ayrica bir sürü takim onu o turnuvadan önce transfer etmek istemisti ama kismet turnuvadan sonra Leverkusen'e gitti..

Emurafu
10.Haziran.2007, 06:17
Yusuf sonuçta o transfer ettirdi..Skibbe'nin kazandırdıg gençleri saymaya gerek yok.Şimdi herkez o oyunculara hayran:D.Zaten resmi açıklama gelmedi...Oyüzden tartısmaya gerek yok..Yarın msn de uzun uzun konuşuruz:D

YusufT
10.Haziran.2007, 06:19
konusalim konusalim, Ben Hectop Cuperi istiyordum, ama kismet degilmis :)

Emurafu
10.Haziran.2007, 06:24
Malesef baska zaman yusuf şimi çıkıcam:D

Polat'ın sözlerine dikkat:D..

Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Polat, ''Bir gün daha bekleyeceksiniz, rahat olun'' derken, ''Çarşamba gününe sarkmasının nedeni ne olabilir?'' sorusuna ''Karar verdiğimiz hocanın belki sözleşmesinin bitme süreci'' diyebiliriz cevabını verdi. [/B]Bu kisim ipucu gibi olmus biraz. 10 Haziran'da sozlesmesi biten hangi hoca var acaba? Kesin perrin'in davasıdır..

Bu arada yeni hoca ile ilgili izledikleri yontem hosuma gitti. Takimin kasetlerinin anlasma olmadan evvel gorusulen isimlere gonderilmesi, hocalardan takim icin yorum istenmesi falan guzel seyler. Sezon biteli 3 hafta oldu ama izledikleri yontem buysa yeni hoca isinin gecikmesinin sebebi de az cok belli oluyor.

Carsambaya da 2 gun kaldi sadece. bekleyelim gorelim

YusufT
10.Haziran.2007, 06:38
hmmm... 2 gün kalmis yani..kim bu hoca :)

Onurap
10.Haziran.2007, 06:39
Kim gelirse gelsin baydı artık salı sallanır pazartesi hafta başı... :D

from_edi
10.Haziran.2007, 08:26
Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.

Nocna Mora
10.Haziran.2007, 15:14
Evet ya hala açıklayacak...

Emurafu
10.Haziran.2007, 15:43
Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.from_edi Adnan polat bunları söyledi:D

Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz

Yani kafalarına göre hareket etmiyorlar..Kasetleri göndererek çok iyi yapmışlar..

yunusgs
10.Haziran.2007, 16:20
Harekat Başlıyor

http://img238.imageshack.us/img238/5073/721619710fan12legroby28ta5.jpg (http://imageshack.us)

Yeni hocasını Skibbe olarak belirleyen Galatasaray yönetimi, transfer listesindeki isimler için bir kez daha düğmeye basıyor
10.6.2008

Kale, stoper, forvet...

Bayer Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe için bugün, “İşte yeni teknik direktörümüz” ifadesini kullanması beklenen Galatasaray Yönetimi, başarılı hocanın bilgisi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıracak. Alman hocayla yapılacak durum değerlendirmesinin ardından, listedeki isimlerle tekrar görüşecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde öncelikli olarak yabancı bir kaleci, yabancı bir stoper ve yine yabancı bir hücum oyuncusu var.

Alternatifler de hazır

Forvet hattı için en güçlü aday Inter’de satış listesine konan David Suazo. Ancak Honduraslı golcüyü Roma’nın da istemesi sıkıntı yaratıyor. Savunmayı Juventus’ta gözden düşen Nicola Legrottaglie ile güçlendirmeyi planlayan yönetim, daha sonra kaleci transferini bitirecek. Bolton’daki sözleşmesi biten Fin eldiven Jaaskelainen hâlâ gündemde. 32 yaşındaki kaleciyle anlaşma sağlanamazsa, İsveçli İsaksson için tekrar devreye girilecek.