1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Turksportal Spor (Fitness-Vücut Geliştirme..) Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Harbiden öyle bir bünyem var

Geceleri karbonhidrat alıyorum ama şöyle 11-12 gibi alıyorum genelde gece saat 3-4 gibi yatıyorum yani sindirmek için biraz zamanım oluyor olabilir bekli de

Peki asıl merak ettiğim şey bir kaç güne askerlik başlayacak , sence orada yemek seçmeyip yersem, düzenli spor ve uykuda olacak o düzende kilo alabilir miyim ?

Boyum 1.90 kilom 67 şöyle bir 10-12 kilo alsam çok iyi olacak ya
    Sabah kalkış belli gece yatış belli , yemek saatleri belli tabii ki olumlu yönde etki yapar ama bir de orada göreceğin eğitimler var , onların hepsi enerji götürecek şeyler

Bu arada 12 de yeyip 3-4 gibi yatman hareketsiz (sportif aktivite) olduğun sürece pek bir şeyi değiştirmeyecektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sabah kalkış belli gece yatış belli , yemek saatleri belli tabii ki olumlu yönde etki yapar ama bir de orada göreceğin eğitimler var , onların hepsi enerji götürecek şeyler

Bu arada 12 de yeyip 3-4 gibi yatman hareketsiz (sportif aktivite) olduğun sürece pek bir şeyi değiştirmeyecektir.
    O zaman metabolizmam da biraz hızlı ki pek etkilemiyor gece yediklerim ,
    askerde inşallah biraz etkisi olur ya 5-6 kilocuk çok değil
    Gerçi dediğin gibi yediğini yakacaksın , olmadı dönünce spor salonun da alacağım soluğu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman metabolizmam da biraz hızlı ki pek etkilemiyor gece yediklerim ,
    askerde inşallah biraz etkisi olur ya 5-6 kilocuk çok değil
    Gerçi dediğin gibi yediğini yakacaksın , olmadı dönünce spor salonun da alacağım soluğu

Askerlikten çok bir şey bekleme derim ben moral bozmak gibi olmasın ama. Eğitimler , askerlik şartları , aile hasreti derken zayıflayıp da gelirsin kilo alacağına

Şaka bir yana hayırlısıyla döndüğünde düzenli beslenme yoluna gitmelisin. Baktın hiç olmuyor , artık alırsın bir gainer.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Askerlikten çok bir şey bekleme derim ben moral bozmak gibi olmasın ama. Eğitimler , askerlik şartları , aile hasreti derken zayıflayıp da gelirsin kilo alacağına

Şaka bir yana hayırlısıyla döndüğünde düzenli beslenme yoluna gitmelisin. Baktın hiç olmuyor , artık alırsın bir gainer.
    3-5 kilo alırdık belki niye öyle dedin ki

Bende çok beklemiyorum zaten ne alayım ne vereyim en kötü böyle kalsın kilom

Döndüğümde garanti gideceğim bir salona , o gaineri başlar başlamaz kullanamaz mıyız nasılsa hızlı kilo alamıyorum direk etkisini göstersin ?

3-5 kilo alırdık belki niye öyle dedin ki

Bende çok beklemiyorum zaten ne alayım ne vereyim en kötü böyle kalsın kilom

Döndüğümde garanti gideceğim bir salona , o gaineri başlar başlamaz kullanamaz mıyız nasılsa hızlı kilo alamıyorum direk etkisini göstersin ?
    Askerlikte Kilo Veririm Diyen Aldanır. Ben 93 Kilo Gittim Askere 105 Kilo Geldim

Askerlikte Öğünler Düzenli Olduğu İçin Rahat Kilo Alırsın Ancak Sadece Dağda Mağda Yatıp Kalkarsan Sürekli Eğitim Yaparsan O Zaman Verirsin Ama Normal Bir Birlikte Kilo Alırsın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Askerlikte Kilo Veririm Diyen Aldanır. Ben 93 Kilo Gittim Askere 105 Kilo Geldim

Askerlikte Öğünler Düzenli Olduğu İçin Rahat Kilo Alırsın Ancak Sadece Dağda Mağda Yatıp Kalkarsan Sürekli Eğitim Yaparsan O Zaman Verirsin Ama Normal Bir Birlikte Kilo Alırsın
    Abi valla acemi birliği ezine çıktı 3. jandarma taburu bana , komando değilim bir de baktım büyük ihtimal batıya düşüyormuş usta birliği buranın söylentiler öyle , bu şartlar oluşursa belki alırım dediğin gibi umutlandırdın şimdi beni

Mesaj Yetkileri