1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Turksportal Spor (Fitness-Vücut Geliştirme..) Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Hayır bak şöyle.

P.tesi : Göğüs
    Salı : Bacak
    Çarşamba : Omuz
    Perşembe : Sırt
    Cuma : Biceps ve Triceps
    C.Tesi : Karın bölgesi

Ama mesela her bölge için 5-6 hareket var. Önceki programda 2 gün gelip 1 gün dinleniyorduk.
    He böyleyse tamam o zaman sorun yok. Zaten vücut geliştirme amacıyla spora gidipte 3-4 ayı geçtikten sonra bu tür programlara geçilmesi uygun. Ama ek olarak her ağırlık çalışmasından sonra karın çalışabilirsin. Böylece karın kasların daha fazla gelişir. Yani ben kişisel olarak her ağırlık çalışmasından sonra karın çalışırım ve 15 dakika bisiklet yapıyorum. Tek bir günde karına yüklenmektense gittiğim günler yapıyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    He böyleyse tamam o zaman sorun yok. Zaten vücut geliştirme amacıyla spora gidipte 3-4 ayı geçtikten sonra bu tür programlara geçilmesi uygun. Ama ek olarak her ağırlık çalışmasından sonra karın çalışabilirsin. Böylece karın kasların daha fazla gelişir. Yani ben kişisel olarak her ağırlık çalışmasından sonra karın çalışırım ve 15 dakika bisiklet yapıyorum. Tek bir günde karına yüklenmektense gittiğim günler yapıyorum.
    Aynen bende öyle düşünüyorum. C.tesi günü böylece gitmem 5 ay oldu zaten. Biz de arkadaşlarla dedik artık bu program bizi kesmiyo yeni bir program yaptıralım dedik. 4 set 15-12-10-10 tekrar. Çok güzel oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Aynen bende öyle düşünüyorum. C.tesi günü böylece gitmem 5 ay oldu zaten. Biz de arkadaşlarla dedik artık bu program bizi kesmiyo yeni bir program yaptıralım dedik. 4 set 15-12-10-10 tekrar. Çok güzel oldu.
    Hareketleri bölme işlemi doğru ama programı yazan kişi biraz kendini baz alarak yapmış gibi geldi bana. Çünkü 5 gün üst üste dinlenmeden ağırlık çalışmak yorucu olur biraz, birde sıkılma ihtimalinde var.

Çarşamba : Dinlenme
    Perşembe : Omuz
    Cuma : Sırt
    C.Tesi : Biceps ve triceps

Böyle daha iyi gibi. Çünkü bende bu programın benzerini uyguluyorum şuan ve böyle gidiyorum. Aralıklarla dinlenmek her zaman iyidir, hemde kas gelişimini olumlu yönde etkiler. Ağırlık çalışmasından sonra da karın çalışırsın tamamdır.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hareketleri bölme işlemi doğru ama programı yazan kişi biraz kendini baz alarak yapmış gibi geldi bana. Çünkü 5 gün üst üste dinlenmeden ağırlık çalışmak yorucu olur biraz, birde sıkılma ihtimalinde var.

Çarşamba : Dinlenme
    Perşembe : Omuz
    Cuma : Sırt
    C.Tesi : Biceps ve triceps

Böyle daha iyi gibi. Çünkü bende bu programın benzerini uyguluyorum şuan ve böyle gidiyorum. Aralıklarla dinlenmek her zaman iyidir, hemde kas gelişimini olumlu yönde etkiler. Ağırlık çalışmasından sonra da karın çalışırsın tamamdır.
    Aynen bu da olabilir aslında. Arkadaşlara söyliyim öyle yaparız. Artarda gelmek yorar baya. Sıkılma problem değil ona nazaran. Ben bu işi baya severek yapıyorum

Mesaj Yetkileri