PDA

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Bordo61Mavi
21.Haziran.2007, 21:47
Buna karsilik Trabzonda bisiler yapmasi lazim :D

CashFl0w
21.Haziran.2007, 21:48
Tamam beyler sakinleşelim başka haberlere bakalım biraz.:)

Nocna Mora
Lincoln tamam!
Yılın transferi yine G.Saray'dan. Başkanımız Canaydın Lincoln için Schalke ile anlaştıklarını açıkladı

Bu yıl yaptığı transferlerle taraftarlarına ümit veren G.Sarayımız, sonunda bombayı patlattı. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi. G.Saray Efsanesi'nde başrolü oynayan George Hagi'den sonra 10 numara hasreti çeken taraftarımız bu habere çok sevinecek. Çünkü Lincoln G.Saray'da. Bayraklarınız hazır olsun. Galatasarayımız Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi. Almanya'nın FC Schalke 04 takımından alınan Lincoln'ün sözleşme koşullarıyla ilgili sarı-kırmızılı kulüpten henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan haber GS TV tarafından da doğrulandı. Galatasaray Televizyonu Lincoln'un transferinin tamamen bittiğini sarı-kırmızılı taraftarlara duyurdu. Televizyonda yeni transferimiz Lincoln'ün klipleri dönmeye başladı.

o mavi yer bayabir şey yani şey :D:D:D:D

CashFl0w
Canaydın aynı açıklamada, Volkan Yaman hayırlı olsun dedi.. :icon_wink:
Emin misin ??

19_SeRDiNÇ_05
Galatasaray camiasının merakla beklediği Lincoln transferinde mutlu sona ulaşıldı. Bir süre önce yıldız futbolcu ile kesin anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, kulübü Schalke ile de bonservis problemini çözdü. Brezilyalı futbolcu yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün transferinde Galatasaray camiasının beklediği müjedeli haberi Başkan Özhan Canaydın verdi.

Çorlu'da Galatasaray Taraftarlar Derneği açılışına katılan Başkan Canaydın, Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln ve kulübü Schalke ile her konuda anlaştıklarını açıklarken, "Bu büyük transfer camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Uzun süren transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasından sonra Lincoln, önümüzdeki hafta başında İstanbul'a gelerek 27 Haziran'da başlayacak hazırlık çalışmalarına katılacak.

Bundesliga'da Schalke formasıyla oynadığı 83 maçta 20 gol atan Lincoln, son iki sezonda sergilediği futbolla Almanya Ligi'nin en başarılı oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Yüksek top tekniğine sahip ve duran toplarda da etkili olan Brezilyalı yıldız, Alman basınına göre ofansif anlamda Bundesliga'nın en iyi orta saha oyuncusu.

NTVSPOR

spider3784
21.Haziran.2007, 21:49
E tabi coşcak yarına kadar 350 sayfayı bulur bura(::)

deniz.91
21.Haziran.2007, 21:50
en çok bizim buradaki gsli turksportallılara seviniyorum beklemekten kurtuldular

TürkuAz
21.Haziran.2007, 21:50
Lincoln tamam!
Yılın transferi yine G.Saray'dan. Başkanımız Canaydın Lincoln için Schalke ile anlaştıklarını açıkladı

Bu yıl yaptığı transferlerle taraftarlarına ümit veren G.Sarayımız, sonunda bombayı patlattı. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi. G.Saray Efsanesi'nde başrolü oynayan George Hagi'den sonra 10 numara hasreti çeken taraftarımız bu habere çok sevinecek. Çünkü Lincoln G.Saray'da. Bayraklarınız hazır olsun. Galatasarayımız Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi. Almanya'nın FC Schalke 04 takımından alınan Lincoln'ün sözleşme koşullarıyla ilgili sarı-kırmızılı kulüpten henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan haber GS TV tarafından da doğrulandı. Galatasaray Televizyonu Lincoln'un transferinin tamamen bittiğini sarı-kırmızılı taraftarlara duyurdu. Televizyonda yeni transferimiz Lincoln'ün klipleri dönmeye başladı.

o mavi yer bayabir şey yani şey :D:D:D:D

Mavi yorum güzel.Ama fanatiklik olur.Tartışma çıkacak..:)

fenerbahce_1907
21.Haziran.2007, 21:51
. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi.

Transfer hayırlı olsun cok iyi bir transfer sevindim Türk furbolu adına.

O mavi yerde ki adam yüzünden bu oyuncular Türkiye'ye gelmek istiyor.:D:D

TürkuAz
21.Haziran.2007, 21:53
İnşallah BJK'de bir yıldız transfer eder..

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 21:55
Sonunda aldınız yaw çok iyi transfer bu yıl lig süper :) Türk futbolu için hayırlı olsun daha nice yıldızlara ...

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 21:55
Nerede be kardeş.:D:rolleyes::(

uAburak89
21.Haziran.2007, 21:56
Emin misin ??

Eminim.. Volkan gelmeye can atıyor zaten.. Oyuncu seçimi belli olsun, o da açıklanır..

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 21:56
Lincoln'e karşılık yapıcaz diye bir şey yok biz zaten her sene yıldız alıyoruz takımda belli eksikler var klübün durumu iyi büyük hedeflerimiz var neden adriano veya başka bir yıldız almayalım ki bu neden Lincoln'e karşılık olsun

CashFl0w
21.Haziran.2007, 21:57
Şimdi Carlos konusu açmayalım da Carlos transferi en çok da büyük futbolcuların Türkiye ' ye sıcak bakmasına yol açtı.:)

C h A o S
yaw nette lincoln'ün resmini arattıyorum ama sadece 2 resmi çıkıyor.:D hep araba varr yaa.bi avatarlık resim bulamadım.

Leoucwhsua
Beyler suan karsi rakibe laf atmayalim.sonuca kac yasinda olursa olsun carlos ismi ulkemizi yuceltiyor.bu 2 ezeli ve guzide kulup buyuk basarriya imza attilar bu transferlerle

umutcardak
evet be evet sonunda ilk defa orjinal forma alacagim

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 21:58
Kardeş ben buldum sana yollarım :)

krALEX1907
21.Haziran.2007, 22:00
Lincoln tamam!

. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi. :D:D:D:D

abicim biz burda bir fb li olarak gs nin lincoln transferini kutluyoruz tebrik ediyoruz senin yaptığın işi bak ya :(:(:(

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 22:00
yaw nette lincoln'ün resmini arattıyorum ama sadece 2 resmi çıkıyor.:D hep araba varr yaa.bi avatarlık resim bulamadım.

"Cassio de Souza Soares" bu isimle google'dan grafiklerde arat. baya bir şey geliyor :D

Bu arada o mavi yazı şeyi webaslan.com'da yayınlandı ben yazmadım fanatik değilim fanatizm ile cezalandırmayın beni :)

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 22:01
evet be evet sonunda ilk defa orjinal forma alacagim

bende hayatimda bir ilk yapip alcam.

ekolata
21.Haziran.2007, 22:02
Sonunda geldi ha hadi hayırlı olsun. :)

Değdi ama... ;;)
Daha gelmedi.

İmzalamadan inanmam ben inansın sonra başımın üstünde yeri var. Okan koç vakasından sonra ...

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:02
Thuram gelmez ama edmilson gelebilir gelirsede iyi oyunu hem libero hem stoperde oynayabilir

C h A o S
21.Haziran.2007, 22:03
bende alıcam forma.ilham geldi birden:D

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 22:03
Başkan Özhan Canaydın'ın kulübün resmî televizyonunca da onaylanan açıklamasına göre Galatasaray Schalke 04'ün oyuncusu Lincoln'le 4 yıllığına anlaştı.

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:04
"Cassio de Souza Soares" bu isimle google'dan grafiklerde arat. baya bir şey geliyor :D

Bu arada o mavi yazı şeyi webaslan.com'da yayınlandı ben yazmadım fanatik değilim fanatizm ile cezalandırmayın beni :)

amacın ne ? sende ortega appiah anelka roberto carlos hooijdonk alexdesouza kezman yaz bakalım ne çıkacak

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:04
Daha gelmedi.

İmzalamadan inanmam ben inansın sonra başımın üstünde yeri var. Okan koç vakasından sonra ...

Sen rahat ol, o laflardan sonra transfer yatarsa yaşatmazlar onu.. :D

Ayrıca az önce Schalke tarafından da doğrulanmış transfer, metni bulmaya çalışıyorum..

CashFl0w
21.Haziran.2007, 22:06
amacın ne ? sende ortega appiah anelka roberto carlos hooijdonk alexdesouza kezman yaz bakalım ne çıkacak
Çocuk kötü bir şey demedi ki yanlış anladın herhalde bir arkadaşımız avatar bulamıyorum dedi o da ona yardımcı olmak için Google 'a tam ismini yaz bulursun dedi. :)

C h A o S
21.Haziran.2007, 22:07
fernando_gago yanlış anlamışsınn olayı.

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:08
Yav germeyin ortamı.. :D

TürkuAz
21.Haziran.2007, 22:08
Daha gelmedi.

Kesinlikle..;)

Hatta Okan Koç imzaladı.Antrenmana çıktı.Ama maçlara çıkamadı...

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:10
o zaman özür :) ondan önceki mesajda 35lik yıldız filan yazmış alıntı yapmış ondan laf çarptırıo sandım :D

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:10
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Futbolcumuz Lincoln'un Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org'da açıklanacaktır.

Galatasaray.org

ekolata
21.Haziran.2007, 22:11
editledim .

Emurafu
Saviola gelirse sasirmayin adnan polat gizliden yurutuyormus bu arada Linderoth da yildiz daha dogrusu aldiklarimizin hepsi iyi paralar cope gitmedi

uAburak89
Ya kapatın şu resim konusunu, resmi açıklamada geldi.. Oh be.. (:

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Futbolcumuz Lincoln'un Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org'da açıklanacaktır.

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 22:12
Kesinlikle..;)

Hatta Okan Koç imzaladı.Antrenmana çıktı.Ama maçlara çıkamadı...

Arada fark var ama okan koc ta kulubu vermemsti sonradan federayon tarafindan iptalm edildi.gerci bende hala guvenmiyorum ama neyse

TürkuAz
21.Haziran.2007, 22:12
Resmi site yayınladı...

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 22:13
ya beyler fernango gago arkadasimizda yanlis anlayip soyemis.adam ozurunu diledi uzatmayin.ustune gitmyin

C h A o S
saviola mı of manyak olur ya:)

JunkChorn
Gitmesin o kadar saçma transferden sonra.Saviola umarım gelir de adam akıllı yıldız görürsünüz beyler;).Aslında bir tane tam ASLAN geldi ama fener'e gol atmadığı için değersiz oluyor.Şaka yapıyorum takılmayın da şu Linderoth çok çok işinize yarayacak.

ekolata
21.Haziran.2007, 22:14
Eeee şimdi ne yapıcaz. Kimi alıyoruz ? :D

TürkuAz
21.Haziran.2007, 22:14
SAVIOLA artık bütün TSI seni bekliyor...

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 22:15
yeter bence daha kimse alinmasin

Emurafu
21.Haziran.2007, 22:15
Forvete ciddi yildiz dusunuluyor

Neyse dediklerim cikti karizmam cizilmedi bana nelaflar edildi ama en azindan bu transferle moralim yerine geldi

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 22:16
SAVIOLA artık bütün TSI seni bekliyor...

yaw ben bilmiyorum herkes saviola diyor.gundemdemi var yoksa bizmi umut ediyoruz

Eray Dengiz
Turksportallı Aslanlar olarak artık karşılamaya gideriz.. :D

El Barto
Saviola içinde bir 250 sayfa hazırlayalım. :)

Lincoln ve Linderoth çok iyi oldu galatasaray için...

Emurafu
Eeee şimdi ne yapıcaz. Kimi alıyoruz ? :DBana inanirsan soylim ama emin degilim saviola ile giz gizli gorusuluyor yildiz bir forvet gelme ihtimali var

fenerbahce_1907
Saviola cok zor öyle Lincoln gibi alınanilicekbir oyunc değil bence peşinde bir sürü takım vardır Saviola'nın.Kolay olmaz iş.

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 22:17
Turksportallı Aslanlar olarak artık karşılamaya gideriz.. :D

bak harbiden super fikir.neden olmasin.

dick
21.Haziran.2007, 22:17
Hadi gözün aydın Emurafu geldin seninki:D

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2007, 22:18

Neyse dediklerim cikti karizmam cizilmedi bana nelaflar edildi ama en azindan bu transferle moralim yerine geldi

Bence Emrah abiden özür dilenmeli Emrah abi çok haklı (::)

C h A o S
emurafu diyosa gelicektir saviola.:):D veyatta başka bi yıldız forvet:)

CashFl0w

Senin moralini bozman hataydı zaten seni bu site de en başından beri destekleyen en başta BEN bir çok kişi var..:icon_wink:

Emurafu
Saviola cok zor öyle Lincoln gibi alınanilicekbir oyunc değil bence peşinde bir sürü takım vardır Saviola'nın.Kolay olmaz iş.
Cok karamsar olmayin Aklini celdinmi gerisi kolay adriano misal oda geliyor size ve hersey oyuncuda biter zor ama neden olmasin

19_SeRDiNÇ_05
Arkadaşlar en önemliside bugün rahat rahat uyuyabilcez :D :D

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:19
Çok sağlam bir orta sahamız oldu artık, sezonun başlamasını iple çekiyorum..

REsist JuvE11
21.Haziran.2007, 22:21
ben şunu merak ediyorum..bizim haberimiz yokken galatasaray ın ekonomisi düzeldi galiba..lincoln den sonra saviola falan diyosunuz..bu adamlara nerden ve nasıl para vericek bu takım??

CashFl0w
21.Haziran.2007, 22:22
Çok sağlam bir orta sahamız oldu artık, sezonun başlamasını iple çekiyorum..
Hele dur bi kardeşim daha başka başka transferler var....:):)

spider3784
Cok karamsar olmayin Aklini celdinmi gerisi kolay adriano misal oda geliyor size ve hersey oyuncuda biter zor ama neden olmasin

Haklısın şu an bana sorarsan gelme ihtimali var. Lincoln ile Saviola aynı itibarda, seviyede oyuncular ama bana sorarsan bize hava toplarını alan bir adam gerek:). Saviola sadece bir yıldız olduğu için Gs taraftarını mutlu eder diye düşünüyorum.

Emurafu
Haber soyleyen kisinin makamina bakmiyacaksin herkes yanilir Yilldiz oyuncu yine gelecek forvete bekliyorum

fenerbahce_1907

Karamsarlık değil ama sözlemesi biten bir oyuncu ve cok da iyi bir oyuncu peşinde bir sürü kulüp vardır bence.Nilmar'ı alsanız hem gelmesi daha kolay hemde Saviola gibi cok iyi bir oyuncu.

krALEX1907
abi biz ne olursa olsun bir büyük transfer yapcaz hele ben bu adriano konusuna baya bi inanmaya başladım çünkü resmi siteden haala bi yalanlama yok :D carlosu 9 kez yalanlıyan bi sitede adrianonun bir kere bile yalanlanması beni sewindiriyo :D:D:D

JunkChorn
21.Haziran.2007, 22:23
Haklısın şu an bana sorarsan gelme ihtimali var. Lincoln ile Saviola aynı itibarda, seviyede oyuncular ama bana sorarsan bize hava toplarını alan bir adam gerek:). Saviola sadece bir yıldız olduğu için Gs taraftarını mutlu eder diye düşünüyorum.

Gelme ihtimali bir kenara da..Aynı itabarda demek biraz da ayıp olur be arkadaşım..

Fernando Gago
Medyada o kadar isim çıkıyor ki yönetim yalankamaktan bıkmıştır mi:D ama şaka maka adrianoyu avrupa ve gbütün gazelet yazıyor 2 3 gündür ama hala yalanlama yok acaba bomba patlıyor mu :D

Emurafu
Ya hala para varmi diyorsunuz geldi simdi para cikti arkadaslar galatasaray biryerden para buldu vodafone dsmart bunlardan para alindi hatta riberyden pay alindigi iddaa ediliyor riva yakinda gidecek ve borcsuz takim olunacak

CashFl0w
ben şunu merak ediyorum..bizim haberimiz yokken galatasaray ın ekonomisi düzeldi galiba..lincoln den sonra saviola falan diyosunuz..bu adamlara nerden ve nasıl para vericek bu takım??
Abi 3 yıldır transfere para vermiyorlar sponsor paraları falan iyice birikti para. :)

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:24
Arkadaşlar germeyin, şişirmeyin beni yav.. :D Ayrıca aşırıda abartmayalım, beklentimiz çok yüksek olmasın.. Adamlarada yazık.. :D

Aydin
21.Haziran.2007, 22:24
hayırlı haberi ben vereyim.

Lincoln resmi olarak Galatasaray'da.

http://www.galatasaray.org/default.asp

krALEX1907
21.Haziran.2007, 22:25
Medyada o kadar isim çıkıyor ki yönetim yalankamaktan bıkmıştır mi:D ama şaka maka adrianoyu avrupa ve gbütün gazelet yazıyor 2 3 gündür ama hala yalanlama yok acaba bomba patlıyor mu :D

abicim bu gün mehmet cakır transferi cıktı gazetelerde hemen yalanladılar ama adriona kaç gündür manşetler hala yalanlayamıyorla :D:D:D

Aydin
21.Haziran.2007, 22:26
o zaman 343413. kere vermiş olayım. demek ki neymiş. sondan başlamamak lazımmış konuya dalmaya.

JunkChorn
21.Haziran.2007, 22:27
Lincoln kulübümüze hayırlı olsun..

Dedim zaten kaç sefer okumadığın belli oluyor.

Eray Dengiz
21.Haziran.2007, 22:27
o zaman 343413. kere vermiş olayım. demek ki neymiş. sondan başlamamak lazımmış konuya dalmaya.

bunu da bize öğreten aydına teşekkürlerimizi sunuyoruz

dırıdırırdırır :D

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=45452

TürkuAz
21.Haziran.2007, 22:28
İnşallah Sviola,Nilmar,Ronaldo,Adriano gibi isimlerde önümüzdeki günlerde gelirler..:)

spider3784
21.Haziran.2007, 22:28
Gelme ihtimali bir kenara da..Aynı itabarda demek biraz da ayıp olur be arkadaşım..

Aynı itibarda derken geneli değilde şu anı kastettim. Saviola sanırım Barçaya 30m Euro ya gelmişti ama o zamanki Saviola ile şimdiki itibar açısından farklı hatta epeyce bir farklı kanaatindeyim.

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:31
Saviola Türkiye'ye gelmez Ronaldo Milan Vermez Nilmar veya Adriano olabilir ama Adriano işi bana olmaz gibi geliyor inter vermez kiralık olsa bile

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:31
Lincoln geht, ein Schweizer kommt
Gelsenkirchen - Nach dem tagelangen Transferpoker ist der Wechsel des brasilianischen Spielmachers Lincoln von Schalke 04 zum 14-maligen türkischen Meister Galatasaray Istanbul perfekt.

In 83 Spielen erzielte Lincoln 20 Bundesligatore für den FC Schalke 04
"Ja, die Verträge sind fertig - Lincoln geht zu Galatasaray", sagte S04-Manager Andreas Müller gegenüber der "Bild".
Im Gegenzug hat Schalke den Schweizer U21-Nationalspieler Ivan Rakitic vom Cupsieger FC Basel für die kommenden vier Jahre verpflichtet.
Rund fünf Millionen Euro soll Galatasaray für Lincoln bezahlen. Laut türkischen Medienberichten wird der 28-Jährige in Istanbul 2,5 Millionen Euro pro Jahr verdienen.
Fünf Millionen für Raktic
Am Montag soll der Mittelfeldspieler bei Galatasaray, das in der kommenden Saison vom deutschen Coach Karl Heinz Feldkamp trainiert wird, vorgestellt werden.
Lincolns Vertrag wäre auf Schalke noch bis 2008 gelaufen, eine Vertragsverlängerung hatte der Brasilianer abgelehnt.
Unterdessen Rakitic bereits am Mittwoch die sportmedizinische Untersuchung bei Schalke absolviert. Der 19-Jährige soll fünf Millionen Euro kosten.

Schalkenin resmi managerinden TV kanalinda canli aciklama geldi. Herkese hayirli olsun.
Size tercüme edeyim canim kardeslerim benim!!

Evet Galatasarayla anlastik ve anlasmalar bitti!!!
Onun karsiliginda Schalke Rakitic i aldi .
5 million civarinda bonservis ödeyecek Galatasaray.
Lincol´da senelik 2,5 Million alacak.

Alıntıdır.. (:

TürkuAz
21.Haziran.2007, 22:32
Saviola Türkiye'ye gelmez Ronaldo Milan Vermez Nilmar veya Adriano olabilir ama Adriano işi bana olmaz gibi geliyor inter vermez kiralık olsa bile
Daha önce bazı futbolcular için söylenimşti gelmez ibaresi..:)

Sekopej
21.Haziran.2007, 22:32
Temem, ortamı germeden devam...

uAburak89
21.Haziran.2007, 22:34
Adriano'nun gelebileceğini düşünüp, Saviola gelemez demen çok ilginç doğrusu..

TürkuAz
21.Haziran.2007, 22:36
Kaldı ki Saviola'nın kontratı bitmiş durumda..

Eray Dengiz
21.Haziran.2007, 22:39
http://www.loadtr.com/b-47593-samiyen.jpg

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:41
Adriano interde mutlu değil ve yakın tanıdıları burada hemde kiralık gelecek... saviola şu an bağımsız istediği yere gider ve sırada eminimki 10 15 klüp vardır ondan dedim

mgungor
21.Haziran.2007, 22:41
Hoşgeldin Lincoln...:)

goosfraba
21.Haziran.2007, 22:42
Eray güzel bir resim olmuş.

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 22:44
Resim güzel olmuş Lincoln hayırlı olsun Galatasaraya

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:45
Evine mi :D

Eray Dengiz
21.Haziran.2007, 22:46
Resmi ben yapmadım alıntı.. :D

mahoo
21.Haziran.2007, 22:47
beyler defans ikilisii nolcak song tomas bouzid servet kim oynayacak kim gidecek..song tomas giderse bouzid servet cok aksar uzun ve hantal adamlar bouzid i bilmiyorumda 1.90 lik adamdan ne bekleyebiliriz ki..bnce song kesinlikle kalmali servet veya bouzid de n biri yedege..

19_SeRDiNÇ_05
21.Haziran.2007, 22:47
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü'nde, Gana Milli Takımı'ndan Habib Muhammed ve Gençlerbirliği'nden Fatih Akyel ile anlaşmaya varıldı.

Başkent temsilcisinin kadrosuna kattığı Ganalı 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Habib Muhammed'in, 22 kez milli takım forması giydiği ve Fenerbahçeli Appiah'ın eski takım arkadaşı olduğu kaydedildi.

Öte yandan Ankaragücü, geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma şansı bulamayan Fatih Akyel'i de kadrosuna kattı.

Bu 2 futbolcunun, yakın bir zamanda resmi sözleşmeye imza atacakları öğrenildi.

Bu arada kulüp yönetiminin, yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili kararı beklediği ve karar açıklanır açıklanmaz yabancı oyuncu transferine hız vereceği öğrenildi.

goosfraba
21.Haziran.2007, 22:48
Her neyse canım:) Emeğe saygı:D

El Barto
21.Haziran.2007, 22:49
Olaya sonradan dahil olmamak lazımmış demekki :) Ozaman hak veririm.

Tekrardan hayırlı olsun. :)

Eray Dengiz
21.Haziran.2007, 22:49
beyler defans ikilisii nolcak song tomas bouzid servet kim oynayacak kim gidecek..song tomas giderse bouzid servet cok aksar uzun ve hantal adamlar bouzid i bilmiyorumda 1.90 lik adamdan ne bekleyebiliriz ki..bnce song kesinlikle kalmali servet veya bouzid de n biri yedege..

Tomas gitsin, Song ve Bouzid oynasın, Servet efendiyide yedeğe alalım..

Emurafu
21.Haziran.2007, 22:50
neyse beyler acisiyla bir trnasfer bitti en cok ben sevindim yenleri gelecek

Del Piero_10
21.Haziran.2007, 22:52
''Koşan Alex'' hayırlı olsun.Uyum sağlarsa iyi iş yapar.

ibo
Konuyu "Özür Dilemek" meselesine çevirmeyelim. "Özür Dileme" gereksinimini duyanlar özelden halleder zaten...

Fernando Gago
Fatih akyel tsde ve g.birliğinde olduğu gibi buradada başarısız olur

Eray Dengiz
21.Haziran.2007, 22:53
''Koşan Alex'' hayırlı olsun.Uyum sağlarsa iyi iş yapar.

koşmayan Alex bunları yapıyorsa, koşan Alex kim bilir neler yapacak...

bu arada transferleri sayamaz oldum baya oyuncu aldık galiba :D

mgungor
21.Haziran.2007, 22:53
Galatasaray gerçekten çok iyi transferler yapıyor.Son senelerde yaptıkları transferlerin en iyilerini yapıyor yönetim...

Tebrikler..

CashFl0w
21.Haziran.2007, 22:55
Evet konu kapandı.

Beyler bence defansda Tomas gitmeli Uğur(ya da yeni bir oyuncu) Song Bouzid ve Volkan Yaman 4 ' lüsü oynamalıdır.

mgokalparslan
21.Haziran.2007, 22:56
Galatasaray gerçekten çok iyi transferler yapıyor.Son senelerde yaptıkları transferlerin en iyilerini yapıyor yönetim...

Tebrikler..

bence de çok iyi ve akıllı transferler yaptılar.umarım avrupa da iyi yerlere gelirler.

perpetua
21.Haziran.2007, 23:05
Avrupa'nin bir cok buyuk kulubu bu yaz forvet arayisinda.

Milan simdilik transferin bittigini soyluyor ancak eger Gilardino satilirsa bir forvet arayisina gececekler. Edit: Gilardino takimda kalmak istedigini acikladi. Listeden Milan cikartilabilir.

Juventus Serie A icin kaliteli bir kadro olusturma isteginde ve Gilardino dahil bir cok forvet oyuncusu ile ismi geciyor.

Inter Suazo'yu aldigini dusundugu icin Adriano'nun gitmesine sicak bakacagi dusunuluyordu. Ozellikle Mancini Adriano'yu pek begenmiyor ancak Moratti'nin sevdigi bir oyuncu kendisi. Inter'de genelde teknik direktor'un degil, patron'un tercih ettigi oyuncular takimda kalir ama Adriano icin durum farkli olabilir. Ayrica Ibrahimovic'in yeni kontrat istemesi nedeniyle ayrilma ihtimali de var. Bu durumda Inter Adriano ve Ibrahimovic'i satarak forveti sadece kiralik olarak oynayan Crespo'ya birakmis olur.

Manchester United Saha'yi yollamak uzere ancak Saha sezon basina kadar sakat. Aylardir bir forvet alacaklari konusuluyor. Gudjohnssen bir ihtimal ve Man Utd ozellikle kuvvetli bir forvet oyuncusu ariyor.

Liverpool'un Fowler'i yollamasindan sonra ve Bellamy'nin ayrilma ihtimali oldugu icin bir veya iki forvet arayisi var. Torres isimi gecti.

Arsenal Henry'yi satmak zorunda kalabilir ve eger satarsa alacagi paranin cogunu kaliteli bir forvet almak icin kullanmak isteyecektir.

Barcelona Henry'nin pesinde ve dahasi kadrodan yaklasik 6 oyuncu ayrilacak. Bunlarin arasinda Gudjohnssen ve Deco gibi oyuncular var. Deco ile Inter de ilgileniyor. Yani Barcelona'yi da forvet arayan takimlar listesine ekleyebiliriz. Ayrica Inter'in Eto'o icin Adriano ve Walter Samuel'i teklif ettigi haberleri dolaniyordu.

Real Madrid'de Predrag Mijatovic'in Adriano icin gecmiste sarf ettigi sozler nedeniyle bu oyuncuyu begendigi biliniyor. Gecen sezon da Adriano ile ilgilenmislerdi. Takimdan ayrilma ihtimali yuksek olan Cassano ve Reyes'in Arsenal'e geri donme ihtimali Real Madrid'i bir forvet arayisina sokuyor.

Yani fiyat uygun olursa Adriano bu kuluplerden herhangi birinden teklif alabilir. Bu listede olmayan ve cok buyuk paralar odeyebilecek bir tek Chelsea var. Ancak forvet hattina aradiklari yedek oyuncu Pizarro'yu ekledikten sonra pek aktif olmayacak gibi gorunuyorlar.

Eger teklif gercekse, finansal acidan Fenerbahce Adriano'yu tatmin edebilir. Hatta Zico'nun takimda olmasi daha da buyuk bir etken olur. Ancak bu kadar cok kulubun forvet arayisinda oldugu bir donemde, Adriano'nun dusuk bir kalite lige giderek ozellikle Brezilya milli takimi sansini zora sokacagi goz onunde tutulursa ben transferin cok zor oldugunu dusunuyorum. Bence Adriano eger Inter'den ayrilirsa yukarida listeledigim takimlardan birisine gider. Bu takimda kendisini tekrar kanitlamak icin bir sans kazanir. Eger tekrar basarili olamazsa bu sefer Fenerbahce'den gelecek bir transfer teklifi daha gercekci bir boyut alir. Sonucta 25 yasinin altinda dunyadaki en iyi 5 forvetten birisinden bahsediyoruz. Hala kariyerini yola sokmak ve kendisinden beklenen performansi gostermek icin onunde uzun bir sure var.

Benim tahminim Fenerbahce'nin Zigic'e yonelecegi yolunda. Ozellikle takimda zaman zaman yanliz kalan Kezman'i mutlu etmek icin.

krALEX1907
21.Haziran.2007, 23:05
abi adriano yu zaten kiralık felen alırlar ama olsun kiralık miralık o gelsin yeter..!

spider3784
21.Haziran.2007, 23:08
Tomas gitsin, Song ve Bouzid oynasın, Servet efendiyide yedeğe alalım..

Bencede öyle olmalı ama Bouzid FM deki gibiyse o yedeğe geçmeli. Hazırlık maçları gelsin, göreceğiz kimlerde ne kadar yetenek var.

WebMaster91
21.Haziran.2007, 23:09
Valla film izliyodum haberi yeni gördüm geçte olsa söylemek gerek..

(Daaha önce de söylemiştik ama neyse :D)

Cassio de Souza Soares Lincoln Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun..

gerrrard
21.Haziran.2007, 23:09
Yönetime birşeyler oluyor.:)Ama Gerets varken adamın niye istediklerini almadılar hiç anlamış değilim.Gerets'e gıcıkları mı var ? Adam o kadar adam istedi olmadı en ucuzundan istedi yine almadılar.Göndertmek mi istiyorlardı acaba ? Baksanıza Kalli geldi tüm istekleri yerine geliyor.:)

agoecmen
21.Haziran.2007, 23:10
hayirli olsun millet emurafu sana da cok tesekkurler

CashFl0w
21.Haziran.2007, 23:11
Lincoln ' u Havaliman'ında düşünemiyorum..Yıkarlar herhalde oraları. :):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yönetime birşeyler oluyor.:)Ama Gerets varken adamın niye istediklerini almadılar hiç anlamış değilim.Gerets'e gıcıkları mı var ? Adam o kadar adam istedi olmadı en ucuzundan istedi yine almadılar.Göndertmek mi istiyorlardı acaba ? Baksanıza Kalli geldi tüm istekleri yerine geliyor.:)
Bence artık Yönetimin aklı başına geldi Geretse falan gıcıkları yok:)

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 23:13
Ömer abi çok iyi yorumlamışsın tebrik ediyorum ancak bu kadar güzel bir yorum yapılabilir bu konuda.

uAsamet91
21.Haziran.2007, 23:15
Helal olsun yönetime .Bu sene avrupada cosucagız

WebMaster91
21.Haziran.2007, 23:15

Çünkü yönetim Kalli'ye güveniyor..O'nun yaptığı tercihlere bakın bir de Gerets'in tercihlerine..Gerets bu takımı kaldıramazdı..Zaten sürekli A.Polat'la sorun yaşıyordu..Takımın en önemli futbolcularını kadroya almıyordu..Gençleri sürekli başka kulüplere yollamaya çalışıyordu..E ne oldu? Sonunda gitti..Kalli gelince de yönetim O'na ve tecrübesine güvendiği için dediği her şey birer birer yapıldı ve bugünkü konuma gelindi :):)..

Emurafu
21.Haziran.2007, 23:17
iste Kalli farki...

Kalli`nin ismi olmasaydi, lincoln, linderoth ve bouzid transferi hayatta olmazdi.

bu yil inanilmaz bir transfer donemi geciriyoruz, benim hayatimda gordugum en basarili, en olumlu ve en temiz transfer sezonu. Takim ruhu iyi olursa Bu sene uefa ceyrek inali garanti goruyorum

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 23:19
Açıkcası imrenmemek elde değil:D

goosfraba
21.Haziran.2007, 23:20
Çeyrek finalden ötelerede gidebilir..

WebMaster91
21.Haziran.2007, 23:23
iste Kalli farki...

Kalli`nin ismi olmasaydi, lincoln, linderoth ve bouzid transferi hayatta olmazdi.

bu yil inanilmaz bir transfer donemi geciriyoruz, benim hayatimda gordugum en basarili, en olumlu ve en temiz transfer sezonu. Takim ruhu iyi olursa Bu sene uefa ceyrek inali garanti goruyorum

Eee..Emrah abi..Biz bu transferin bittiğini yaklaşık 1 hafta öncesined söylememiş miydik :):)..İnanmayan var mı halen :):)..

ZeroG
21.Haziran.2007, 23:23
abi adriano yu zaten kiralık felen alırlar ama olsun kiralık miralık o gelsin yeter..!

Tabi gelsin de Ortega, Anelka olayları yaşanmaz inşallah...

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 23:24
takim ruhu olursa kupada alinir.onemli olan takim ruhu.unutmayin avrupada bicok kulup yildiiz oyuncu bulunduruyor ama kupalari alamiyorlar.onemli olan ruh..

Emurafu
21.Haziran.2007, 23:27
"En büyük transfer"
Sporx.com'un yazarlarından Osman Tanburacı'ya Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Osman Tanburacı'nın ağzından Lincoln transferi...

"Alex'i gölgede bırakacak Lincoln geldi gelecek. Gecikmenin nedeni bonservis bedeliydi. Galatasaray 35'lik posa almaz. 28 yaşındaki Lincoln'ün de bedelini ödemek için Galatasaray yüreği lazımdır. Bu sene en büyük hamleyi yapan takım Galatasaray. Müjdeler olsun...Lincoln ve Linderoth T.C. sınırları dahilinde inanılmaz bir orta sahadır. Avrupa'da Lincoln'ü sorarsanız Fenerbahçe'yi perişan etmesinden bellidir. Son söz: Gecikmenin sebebi Schalke'yi kündeye getirmekten geçiyor. Feldkamp'ın Alman olduğunu unutmayın. Galatasaray son yılların en büyük transferini yapmakla gurur duymalıdır."

21.06.2007

Kaynak : Sporx.com

Felkampda yarin geliyor calismalar icin hazirlik yapicak

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 23:29
Önemli olan UEFA'da elemelerde Bayern ile eşleşmemek:D

Şaka bir yana arkadaşlar takım neredeyse yeni kuruldu ilk sezonda UEFA'da başarı beklemek hayalcilik olur 2000'deki kadro o başarıyı kazandığında birbirlerine çok alışmıştı ve birbirlerinin hatalarını örtüyorlardı yani Fm değil bu iyi kadro kurdun mu hemen başarılar gelsin;)

uAsamet91
21.Haziran.2007, 23:34
Önemli olan UEFA'da elemelerde Bayern ile eşleşmemek:D

Şaka bir yana arkadaşlar takım neredeyse yeni kuruldu ilk sezonda UEFA'da başarı beklemek hayalcilik olur 2000'deki kadro o başarıyı kazandığında birbirlerine çok alışmıştı ve birbirlerinin hatalarını örtüyorlardı yani Fm değil bu iyi kadro kurdun mu hemen başarılar gelsin;)

Bayern ile eşleşme durumumumuz yok Seri başı olacağız elemede.

El Comandante
21.Haziran.2007, 23:34
Orkun Usak'ta Galatasaray'da :)

Hani bundan 1 ay önce ben Orkun Galatasaray'da dediğim de bazıları cok kızmıstı.Sen nereden biliyorsun demişti :) Orkun Bursaspor'da demişti :)

Selamlarrr...

uAburak89
21.Haziran.2007, 23:37
Orkun Usak'ta Galatasaray'da :)

Hani bundan 1 ay önce ben Orkun Galatasaray'da dediğim de bazıları cok kızmıstı.Sen nereden biliyorsun demişti :) Orkun Bursaspor'da demişti :)

Selamlarrr...

Kardeşim hoşgeldin, senin yerine yazdım ben merak etme.. :D

ekolata
21.Haziran.2007, 23:39
Baran niye okur gurubunda ?

eGowiCh
21.Haziran.2007, 23:42
Hayırlı olsun, kaliteli bir transfer. Inamoto, Carrusca gibi hüsran transferlerden sonra GS yönetimi "gerçek" bir transfer yaptı.

Geçen sene oyuncu almak için, kontenjanı doldurmak için saçma sapan isimler alınmıştı, şimdi ise gerçekten kaliteli isimler alınıyor. Bouzid hariç Linderoth ve Lincoln isimleri çok iyi transferler, yerliler de öyle, Orkun özellikle, seneye GS ile FB çok çekişecek şampiyonluk için.

BJK en pasif durumda şu an ezeli rakiplerine nazaran, FB ve GS kaliteli transferlere imzasını attı, sansasyonel isimler aldı, tebrikler.

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 23:43
iste Kalli farki...

KATILIYORUM!!!

g14
21.Haziran.2007, 23:43
Lincoln i aldıkda para nerden geldi gene borca girmeyelim

Burak Duran
21.Haziran.2007, 23:46
burda bağardık yırtındık kaç haftalardır ve sonunda resmi resmi oldu

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 23:50
Burak abi sen hiç Alaska'da balık tutuyora benzemiyorsun?:D Geri mi geldin?:D

19_SeRDiNÇ_05
21.Haziran.2007, 23:51
transfermarktde hemen lincoln galatasaraya geçti 10 numara hemde :0:

http://www.transfermarkt.de/de/verein/141/galatasaraysk/uebersicht/startseite.html

murty54
21.Haziran.2007, 23:52
Allah be bu akşam bişey olmaz die gezdim sokaklarda bi geldim bayram var sonunda rahat bir uyku çekicez emurafu,uAburak89,sametsüner,Leoucwhsua ve tüm Galatasaraylılar hepimize hayırlı uğurlu olsun

EreN
21.Haziran.2007, 23:54
tadınızı kaçırmak gibi olmasın ama marcelinho bu adamdan daha iyiydi ama hiçbir varlık gösteremeden gitti.

WebMaster91
21.Haziran.2007, 23:54
Lincoln i aldıkda para nerden geldi gene borca girmeyelim

:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha Bence Özhan Riva'yı sattı..Onuda yeni transferleri basına tanıtırken söyler artık :D:D:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada hemen yeni bir video yaptım Lincoln ile ilgili :D:D..

Arka plan müziğine bayılacaksınız :D:D..

http://www.youtube.com/watch?v=OgQ7HhTqSkU

Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 00:00
Allah be bu akşam bişey olmaz die gezdim sokaklarda bi geldim bayram var sonunda rahat bir uyku çekicez emurafu,uAburak89,sametsüner,Leoucwhsua ve tüm Galatasaraylılar hepimize hayırlı uğurlu olsun

saolasin hepimize hayirli olacak zaten inaniyorum

perpetua
22.Haziran.2007, 00:01
tadınızı kaçırmak gibi olmasın ama marcelinho bu adamdan daha iyiydi ama hiçbir varlık gösteremeden gitti.

Bireysel oyuncunun ne kadar iyi oldugundan daha ziyade, takim icinde ne yapabildigi daha buyuk onem tasiyor. Trabzonspor gecen sezon takim olamadi. Gerci oldu ama ligin ikinci yarisinda oldu.

Galatasaray cok oyuncu transferi yapti/yapiyor ve bu nedenle Feldkamp'a hazirlik kampinda bu oyunculari bir araya getirme konusunda buyuk is dusuyor. Yani oyuncuyu transfer etmek belki de isin en kolay kismi.. :)

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:02
Ömer abi iyi güzel söylemişsin de, bahsettiğin takımların hiçbiri Adriano ile ilgilenmiyor.

Milan şu an forvet için Eto'o ve Henry ile ilgileniyor. Eto'o için temaslarını sürdürüyorlar. Henry için de girişimde bulundular, bu dünya basınında da çıktı. Adriano gündemlerinde yok.

Juventus Vincenzo'yu transfer etti forvet hattına, başka bir forvet alırlar mı bilemem ama Trezeguet, Bojinov, Del Piero ve Vincenzo onlara yetecektir diye düşünüyorum. Ayrıca Inter'den oyuncu alacaklarını, hele ki Adriano'yu alacaklarını hiç sanmıyorum zira Juventus akıllı transferler yapan birisi, disiplinsiz bir Adriano'ya ihtiyaçları yok.

Manchester United forvet arayışında, birçok isim gündemlerinde fakat Adriano'yu düşünmüyorlar. Fernando Torres, Miroslav Klose, Dimitar Berbatov gibi isimlerle ilgileniyorlar.

Liverpool satıldıktan sonra oldukça iyi transferler yapacak gibi görünüyor. Finansları sahiplerinden ötürü oldukça iyi, Adriano'yu alabilecek maddi güce de sahipler fakat yıllardır Brezilyalı futbolcu transfer etmiyorlar ve Adriano'yu da düşüneceklerini sanmıyorum. Liverpool'un tarihindeki tek Brezilyalısı geçen sene aldıkları Fabio Aurelio'ydu, yani Brezilya düşkünlükleri yok, alacakları oyuncu Avrupalı olur diye tahmin ediyorum. Huntelaar, David Villa gibi isimleri alabilirler.

Arsenal Henry'i satması halinde bir forvet alacaktır mutlaka fakat bu ismin Adriano olacağını sanmıyorum, zira Arsene Wenger daha çok genç isimleri alan bir hoca, 18-21 yaş arasında çok iyi bir forvet transfer eder ihtiyaç duyulması halinde.

Real Madrid şampiyon olduktan sonra transfer şovuna başlayacaktır fakat ben Adriano'yu alacaklarını zannetmiyorum. Ruud van Nistelrooy gibi bir yıldızları varken, Higuain ve Raul gibi de forvetleri varken, forvet ihtiyaçları da olduğu söylenemez ama yukarıda geçen takımlar arasında Adriano'yu alabilecek en gerçekçi takım Galacticos.

Adriano'nun bu seneki performansı iç açıcı değil, bu yüzden de Avrupa kulüplerinin taleplerini karşılayamıyor ve istenmiyor, dolayısıyla Fenerbahçe'ye gelip, R.Carlos'un da bulunduğu kadroda yer alıp 1 sene kendisini Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupası'nda gösterdikten sonra tekrar Inter'e döneceğini veya başka bir kulübe gideceğini düşünüyorum. Türkiye'ye gelip 25-30 gol atarsa, Fenerbahçe'yi de UEFA'da veya Şampiyonlar Ligi'nde sırtlayıp kendini gösterirse, o zaman Avrupa kulüpleri "Eski Adriano geri döndü" der ve onu kadrolarına katarlar, ve onun için tekrar milli takım yolu da açılmış olur. R.Carlos'un kadroda bulunmasından dolayı dünya medyası ve futbolseverler Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon daha çok takip edecektir ve Adriano da dediğim gibi kendisini gösterirse, Avrupa'ya geri dönecektir. O da muhtemelen R.Carlos'un bulunmasından dolayı dünyanın Fenerbahçe'yi daha yakından takip edeceğini düşünerek Fenerbahçe'nin teklifini kabul eder.

mahoo
marcelinhonun yasiyla lincolnun yasini karsilastir anlarsin

uAburak89
http://www.tr-load.com/images/26005yenilerfq1.jpg

CashFl0w
:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha Bence Özhan Riva'yı sattı..Onuda yeni transferleri basına tanıtırken söyler artık :D:D:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada hemen yeni bir video yaptım Lincoln ile ilgili :D:D..

Arka plan müziğine bayılacaksınız :D:D..

http://www.youtube.com/watch?v=OgQ7HhTqSkU

:D:D:D:DEllerine sağlık süper olmuş:D:D:D

Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 00:03

moldovan adrian ilieden iyiydi ama fener oynatamamisti fatih terimde bana verin gol krali olsun demiti.yanlis anlama fenere laf sokmak icin demedim bunu.anelka ornegide var.marcelinho.conceciao ornegide.onemli olan uyum sorunu ve teknik direktorun oynatabilme becerisi.kallide o yetenek oldugu icin tadimiz kacmiyor zaten:):)

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:04
Marcelinho ile Lincoln arasında 4 yaş var. Biri 28, diğeri 32 yaşında. Marcelinho geldiğinde de büyük umutlarla gelmiş ama bir şey yapamamıştı, umarım Lincoln de öyle olmaz. Kendisine iyi para verilmiş, 2.5 milyon Euro, bu parayla başarılı olacaktır zaten, hakkını verir. Gol atamaz, asist yapamaz ama katkısı büyük olur.

19_SeRDiNÇ_05
22.Haziran.2007, 00:04
Lincoln ile anlaşarak taraftarlarının yüzünü güldüren Galatasaray'da, Başkan Özhan Canaydın, bir sevindirici haber daha verdi.

Bir taraftar derneğinin açılışı için Çorlu'da bulunan Özhan Canaydın, Antalyaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın transferini de büyük ölçüde bitirdiklerini açıkladı.

Canaydın, genç oyuncunun transferiyle ilgili olarak "Volkan ve kulübü Antalyaspor ile anlaştık ancak bir iki ufak pürüz kaldı. Onları da halletiğimizde bu transferi de gerçekleştirceğiz" dedi.

Sarı kırmızılı kulüp, Volkan Yaman'a karşılık olarak takas ve para teklifinde bulunmuştu.

MARATON.COM.TR

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2007, 00:05
marcelinho türkiyeye para yemeye gelmişti ama bana kalırsa lincoln futbol oynamaya geliyor (;;)

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2007, 00:07
Türk medyasının çıkar amaçlı(gazetede Adriano Fener'e haberini gören vatandaş heyecanlanıp alıyor gazeteyi,gazeteyi alması demek haberi yazanın cebine para girmesi demek) haberlerine alışkınız fakat Avrupa medyasının bu işten pek çıkarı olmaz maddi anlamda. Yani Fener Adriano'yu alsa da almasa da bu haberlerin çıkması bile Fenerbahçe açısından olumlu gelişmeler.

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:07
Arkadasalr once gelmez dediniz gelince baska seyler uretiyorsunuz carlos geldi meselane malum iyi oynayacagi ozaman Tadimizi kacirmayin yasida bosverin hagi carlos ornek

Marcelinhoyu trabzon oynatamadi

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:09
Arkadasalr once gelmez dediniz gelince baska seyler uretiyorsunuz carlos geldi meselane malum iyi oynayacagi ozaman Tadimizi kacirmayin yasida bosverin hagi carlos ornek

Marcelinhoyu trabzon oynatamadi

Gelmez mi dedim???

BİLD'in yazdığı haberi çeviren bendim, unutma !!! %100 BİTMİŞTİR diyen de bendim !!!

Kötü futbolcu demiyoruz, sadece büyük beklentiler olmasın, Hagi beklentisi mesela, ama çok isabetli transfer olduğu kesin. Riquelme gelse tadından yenmezdi.

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:09
Vaybe canaydin corluda fax gelsin soylerim demis beklemis o gelincede aciklamis ilginc

Revolution
22.Haziran.2007, 00:10
Beyler sizlere inanmadık değil,emin olamadık..Resmi bir açıklama bile yoktu biz Lincoln'ü aldık diye..Ama şimdi içim rahat..Teşekkürler bu haberi bize önceden duyuranlara...

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:10
Gelmez mi dedim???

BİLD'in yazdığı haberi çeviren bendim, unutma !!! %100 BİTMİŞTİR diyen de bendim !!!

Kötü futbolcu demiyoruz, sadece büyük beklentiler olmasın, Hagi beklentisi mesela, ama çok isabetli transfer olduğu kesin. Riquelme gelse tadından yenmezdi.
egemen seni demedim canim seninle msn de bile konusmustuk adam geldi bekleyip gorelim bende tabiki iyi oyuncak demiyorum zamanla belli olur amasimdiden yok su olur gibisine basladilar zaman sadece

EreN
22.Haziran.2007, 00:14
revizyona gitmiş takımlarda eğer takımı kaynaştıramazsanız uzun süre başarı görmezsiniz bkz.BJK
ama kalli bu işi yapacak gibi duruyor

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:17
revizyona gitmiş takımlarda eğer takımı kaynaştıramazsanız uzun süre başarı görmezsiniz bkz.BJK
ama kalli bu işi yapacak gibi duruyorTabiki bilen varmi ilk ben soylim almanayaya lincoln nu getiren kalli bileniniz varmiydi kaiserde calisirken danismanlik yapiyormus sforzanin yerine kalli onu getirmis

murty54
22.Haziran.2007, 00:18
arkadaşlar elinde lincolnün photoshopla Galatasaray forması giydirilmiş resmi olan varmı

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 00:19
Kalli geldiği ilk günden beri varlığını hissettirdi onu eleşştiren ben dahil üyeler gazetede yazarlar vs. pişman olucaz galiba :)

CashFl0w
22.Haziran.2007, 00:20
Ben :D özel ' ine bak.

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:21
Kalli bos adam almaz lincon neden en cok bizi istedigi de belli eee onu almanyaya getiren kalli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kalli geldiği ilk günden beri varlığını hissettirdi onu eleşştiren ben dahil üyeler gazetede yazarlar vs. pişman olucaz galiba :)
Ben elestirmedim cunku gstv de ahmet cakir sozlerinin duydum gelmesine oyle sevindimki:):)Bu daha baslangic bana gore

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 00:21
fenerbahçe yönetimi yalanlalamdığı sürece bu habeler çıkar ama yönetim yalanlasada roberto carlos 9 kez yalanlandı filan diyolrar önce şukontejyan artsından gerisi kolay

goosfraba
22.Haziran.2007, 00:23
Aslında Serkan Çalık ve Barış Özbek'e gerek yoktu diye düşünüyorum.Alt yapısında onlardan daha iyisi var ama Kalli'nin raporu doğrultusunda yapılmış transfer olduğu için bişeyde diyemiyorum:)

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:25
“Beşiktaş taraftarını unutamadım“

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Rüştü Reçber, siyah-beyazlı kulübe gelmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Beşiktaş TV'ye açıklamalarda bulunan Rüştü, siyah-beyazlı takıma transferini yaşamında yeni bir sayfa olarak nitelendirerek, "İnşallah yine başarılarla dolu bir sayfa olur. Şu anda kendi adıma çok mutluyum, çünkü Beşiktaş formasını taşımaktan şeref duyacağım. Benim buraya gelmemde emeği olan, başka başkanımız Yıldırım Demirören olmak üzere tüm yöneticilerime çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

BJK İnönü Stadı'nda taraftarların önüne çıkacağı ilk gün neler hissedeceğinin sorulması üzerine ise Rüştü, "Büyük bir camiadan gelip yine büyük bir camiaya giriyorum. Öncelikle çok heyecanlıyım. Ama 2003 yılında BJK İnönü Stadı'nda taraftarların tamamının 'Rüştü, Rüştü' şeklinde yaptıkları tezahüratları hiç unutmadım ve unutamam" diye konuştu.

Fenerbahçe'den ayrılıp Beşiktaş'a transfer olmasında birçok ölçütün etkili olduğunu anlatan Rüştü, "Futbolu çok seviyorum ve işime büyük saygı duyuyorum. Hala Türk futboluna milli takım düzeyinde hizmet edebileceğim inancını taşıyorum. Milli takım seviyesinde bir oyuncuyum ve orada devam etmem için oynamam gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle transfer kararı aldım. Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşlarının bana göstermiş oldukları güven, samimiyet ve istekli davranışları önemli rol oynadı" diye konuştu.

"MUSTAFA DOĞAN VE EŞİNİN DE KATKILARI OLDU"
Beşiktaş'a transfer olma kararını alırken öncelikle eşine ve aile büyüklerine danıştığını ifade eden Rüştü, Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Doğan ile eşinin de transferde katkısı olduğunu kaydederek, "Mustafa Doğan ve eşinin hakkını yemeyeceğim. Transferimde onların da büyük rolü oldu" derken, siyah-beyazlı ekipten daha yüksek ücret alacak olması konusunda ise, "Ben maddiyata önem veren biri değilim. Manevi değerler çok daha önemli ve hassastır. Şimdi öyle bir yerde olmak da benim için şeref kaynağıdır" dedi.

"BAŞTA KABUL GÖRMEYEBİLİRİM"
Reçber, Beşiktaş'ta sevildiğine ve saygıyla karşılanacağına inandığını dile getirerek, "Ben Rüştü Reçber olarak tüm enerjimi, azmimi ve beni ben yapan özelliklerimi buraya vermeye geldim. Şunu da tahmin ediyorum ki, başta bazı kimselerce kabul görmeyebilirim, bunu da saygıyla karşılıyorum. Ama milli takıma hizmet eden biri olarak, bayrağımızı şerefle taşımış biri olarak bana sahip çıkacaklarını ve aralarına kabul edeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

"ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR LİG OLACAK"
Beklentilere yanıt vermek, hedeflerine ulaşabilmek için takım arkadaşları ve hocaları Ertuğrul Sağlam ile birlikte çalışacaklarını anlatan Rüştü, "Belki uzun yıllardan sonra çok çekişmeli ve ciddi bir lig yaşayacağız. Beşiktaş, iyi transferler yaptı ve daha büyükleri yapılacaktır. Diğer takımlar da iyi transferler yaptı. Bizi çok zor ve çetin bir lig bekliyor. Camiamızın beklediği en büyük başarı şampiyonluk ve bunun için vargücümüzle ter dökeceğiz" dedi.

Lig TV

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:28
Aslında Serkan Çalık ve Barış Özbek'e gerek yoktu diye düşünüyorum.Alt yapısında onlardan daha iyisi var ama Kalli'nin raporu doğrultusunda yapılmış transfer olduğu için bişeyde diyemiyorum:)Valla kalli demiski baris degismez oyuncum olacak falan diyormus bu arada birini sag bek yapicam diyordu hemen milli olur diyordu oda baris ozbek mis
iyide bunlar nerde imzaya hala gelmediler

uAburak89
22.Haziran.2007, 00:29
Beşiktaş'ın transferdeki sessizliği hiç iyi değil..

TürkuAz
22.Haziran.2007, 00:31
Alındıktan sonra bakalım neler üretilecek?

Ne kötülenecek..

goosfraba
22.Haziran.2007, 00:32
Bence de hiç iyi değil.Makelele,Helguera yerine Avrupa liglerinden düşen takımların yıldızlarına kancayı taksa güzel olur aslında.Bu söylediğim bütün takımlar için geçerli..

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 00:33
Valla rakiplerin iyi transferler yaparken bizim sessiz kalmamız bizide pek memnun etmiyor umarım iyi transferler yaparız..

Bu arada Rüştü iyi performans göstersin herkes tarafından kabul görür:)

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 00:34
Allahım sana şükürler olsun yarabbi. Lincoln geldiiiiiiiiiiiiiiii :D

goosfraba
22.Haziran.2007, 00:34
Serkan Çalık ve Barış Özbek daha imzayı atmadılar.Kampa da az kaldı..Ama Kalli takımı tam takır görmek istiyor..

19_SeRDiNÇ_05
22.Haziran.2007, 00:35
beyler yönetim Lincoln den sonra 2. bombayıda patlatmak üzereymiş şuan daha belli olmadığı için isim söylemediler mevkide ortasağa

kaynak:gscimbom

CashFl0w
22.Haziran.2007, 00:35
Arkadaşlar artık Lincoln ' u konuşmaya bi son verelim yeni transferlere geçelim artık mutluyuz Lincoln bitti. :):):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ya Taşkın sana dedik demi okadar :)

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:36
eee geliyor geliyor dedik en sonunda geldi.Ilk defa transferleri erken yaptik kampa tam kado gidicez bu cok iyi olacak

goosfraba
22.Haziran.2007, 00:37
Belki yönetim işi gizliden gizliye götürüyor olabilir..

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 00:37
Bence de hiç iyi değil.Makelele,Helguera yerine Avrupa liglerinden düşen takımların yıldızlarına kancayı taksa güzel olur aslında.Bu söylediğim bütün takımlar için geçerli..
Kim mesela?
Beşiktaş bu sene Şampiyonlar Liginde oynayacak,ne 2. lige düşen takımın yıldızı?
Rüştü'nün bahsettiği iyi transferler kim acaba çok merak ediyorum,benim görmediğim adamlar mı aldık acaba?

uAburak89
22.Haziran.2007, 00:38
Rommedahl, Gökhan Ünal isimleri geçiyor.. Ayrıca Volkanda tamamdır..

GeNç KaRTaL
Egemen İnter Adriano'yu satılığa çıkarsın isteyen birileri çıkar :icon_wink:

eGowiCh
Lincoln'ü tanıyalım
Galatasaray, efsanevi futbolcusu Hagi'den sonra yıllardır aradığı 10 numarasına Lincoln transferi ile kavuştu. Brezilyalı yıldız orta sahada gösterdiği performans ve hırçınlığı ile Bundesliga'da adından sık sık söz ettiren futbolcular arasında.

http://www.ntvspor.net/Images/15740.jpg

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu renklerine bağladığı Lincoln, Almanya'da sergilediği başarılı futbol ve hırçınlığı ile tanınıyor. Geçtiğimiz sezon Leverkusen'in kaptanı Schneider'e attığı tokat nedeniyle Bundesliga'da 5 maç ceza alan Brezilyalı yıldız, Schalke taraftarları ve Alman basını tarafından şampiyonluğun kaçmasındaki 1 numaralı sorumlu olarak gösterildi.

ALMANYA MACERASI
Galatasaray'ın yıldız transferi Lincoln, Brezilya'nın Atletico Mineiro takımından 2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern'e transfer oldu.

Orta sahada gösterdiği performansla takımının en önemli silahlarından biri haline gelen Lincoln, o sezon bir çok kulübün transfer listesine de girmeyi başardı. 2004 yılında form düşüklüğü yaşan Brezilyalı yıldızla birlikte Kaiserslautern takımı da kötü bir sezon geçirdi. Bu dönemde Lincoln sakatlığını bahane ederek ani bir kararla ülkesi Brezilya'ya gitti. Kulüp yönetiminden habersiz ülkesine giden Lincoln gerekçe olarak tedavisini gösterse de, bu hareketi nedeniyle süresiz kadro dışı kaldı. 2004-2005 sezonunun sonunda yine ani bir kararla Schalke kulübüyle anlaşan Lincoln, Kaiserslautern'den ayrıldı.

Futbolculuğu kadar saha içindeki agresif tavırlarıyla da Almanya'da sık sık gündem yaratan yıldız oyuncu, 2005 yılında Stutgartt maçında rakibi Thomas Hitzlsperger'e yaptığı sert hareket sonrası uzun süre ceza aldı.

Buna benzer bir hareketi geçtiğimiz sezon Leverkusen maçında da yapan Lincoln, bu kez 5 maçla cezalandırıldı. Leverkusen'in kaptanı Schneider'e maçın uzatma dakikalarında tokat atan yıldız oyuncu, şampiyonluk yarışı veren Sachalke'yi de zor duruma düşürdü.

Alman medyası ve taraftarlar da sezon sonunda kaçan şampiyonluk sonrası bir numaralı sorumlu olarak Lincoln'ü gösterdi. Yaşanan bu olaylardan sonra ülkesi Brezilya'ya mutsuz dönen 28 yaşındaki futbolcu, Schalke Menajeri Andreas Müller'i arayarak geri dönmek istemediğini ve Galatasaray'la her konuda anlaştığını söyledi.

Yaşanan tüm gelişmelerden sonra Alman kulüp ile günlerdir süren pazarlıkların ardından bonservis konusunda da mutlu sona ulaşan Galatasaray, Hagi'den sonra yıllardır aradığı 10 numarasına da kavuşmuş oldu.

Atletico Mineiro, Kaiserslautern ve Schalke 04 formaları ile oynadığı 186 maçta toplam 36 gol atan Lincoln, orta sahadaki mücadeleci kişiliği ve duran toplardaki ustalığı ile göz dolduruyor.

NTVSpor

CashFl0w
Ben de avatarıma taşıdım artık Lincoln ' u :)

goosfraba
22.Haziran.2007, 00:40
Talibi çıksa şuanda da çıkardı Şemsi..

Emurafu
Rommedahl, Gökhan Ünal isimleri geçiyor.. Ayrıca Volkanda tamamdır..Fazil abi Cok iyi kaynak diyorki gokhan unal icin ciddi girisim varmis romedahl gelecek bence birde burak kalli getirmis onu almanyaya biliyormuydun gs tv soyledi

eGowiCh
Satılığa çıkarmak mı? :) Zaten satılıkta, gözden çıkarılmış durumda. İsteyen isterdi şimdiye dek, kimse istemiyor. 4 gol attı bu sene, çok formsuz, kimse alıp da riske girmek istemiyor.

uAburak89
22.Haziran.2007, 00:41
Doğrudur, Kalli'nin etkisi büyük zaten..

Volkan Yaman yarın resmi olarakta açıklanır herhalde, 2 oyuncu daha alıp transferi kapatacağız gibi.. Kamp öncesi tüm transferlerin bitmesi çok çok iyi olacak..

goosfraba
22.Haziran.2007, 00:43
Ben şahsen Adriano transferinden umutluyum..

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 00:44
ondan sonrada transfersiz kalıp başka transfer yokmu yaaa deriz :)

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 00:44
Beyler sabredin Acele etmeyin yaşlı adamları alıp napalım bekliyelim görelim...
Kesin gizliden gizliye goturuyorlar cunku gelen oyuncuların cogu gündemimizde yoktu !

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 00:46
Beyler sabredin Acele etmeyin yaşlı adamları alıp napalım bekliyelim görelim...

Rüştü 34 yaşında unuttun galiba

Ziya38
22.Haziran.2007, 00:47
Evet ya sonunda geldi lincoooln

Fietra 10
22.Haziran.2007, 00:47
helal olsun fatih akın'a...

uAburak89
22.Haziran.2007, 00:48
Volkan'ı da sayarsak 8 oyuncu aldık, 2 oyuncu daha alırsak 10 kişi olur ki bence bu yeterli.. Bol alternatifli iyi bir kadro kuruyoruz..

Fernando Gago
Ben Adriano konusunda karra veremedm bir yönden baksam gelir diyporum bir yandan baksam gelmez diyorum :) bekleyip görücez ama ben hala kalecilerimize güvenmiyorum avupada bu kalecilerle dahada zorlanırız

EL-Hadji
Lıncıoln mukemmel bir transfer. Gs' nin parası yok diyorlardı adamlar 5milyon euro çıkardılar. Tebrik ediyorum. RCarlos transferinden bile iyi bir transfer 27 yaşında henüz genç bir oyuncu. 2. Hagi olabilir belki de

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:50
Adriano'yu alabileceğimiz en iyi zaman, şu an... Ya şimdi alırız ya da 34-35 yaşında iken.

Omerdinho
22.Haziran.2007, 00:50
celal kolot maniche yi istiyormus :)

Jesus_FB
22.Haziran.2007, 00:52
bugün aldığım duyuma göre bir ara medyada çıkan adriano formaları basılıyor hatta 10bin tane basıldı haberi sonuna kadar yalandır :)
Ben hiç ihtimal vermiyorum adri transferine

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 00:52
Fatih Akın iyi yönetmen olabilir ama futboldan çakmıyor belli robero yorumlara bakarsa bunu anlarız :)

Emurafu
22.Haziran.2007, 00:53
Lıncıoln mukemmel bir transfer. Gs' nin parası yok diyorlardı adamlar 5milyon euro çıkardılar. Tebrik ediyorum. RCarlos transferinden bile iyi bir transfer 27 yaşında henüz genç bir oyuncu. 2. Hagi olabilir belki de
Burak abi cok haklisin para buldular ama nerden dsmart olabilir vodafone olabilir hatta riberyden pay aldigi soyleniyor gs forumlarinda neyse valla rahat rahat bir mac izlicez artik cunku son donemlerde anadolu takimlari gsden korkmamaya basladi ama artik bizden korkarlar buda isimize gelir

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:53
Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot "Bundan sonra alırsak yıldız alırız, sokağa atacak paramız yok" demiş.

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 00:54
zaten bende bundan umutluyum adriano inter'de mutsuz inter bonservisi vermek istemiyor real'in teklifi reddetliler... bizim teklifimz kiralama ...adriano carlos,zico ve diğer brezilyalılar için gelebilir maddi sorunda yok fenerbahçenin bayada rekalmı oldu avrupada bilemiyorum olur olur :)

ForsakeN
Rüştü 34 yaşında unuttun galiba

Bırak ya.Tek amacı diğer kulüplere laf atmak.

Sekopej
Bazı basın yayın kuruluşları başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın oyuncumuz Roberto Carlos'un imza töreninde yaptığı konuşmasında "Başka yıldız oyuncular da alacağız" dediğini iddia etmektedirler. Onlarca kamera tarafından görüntülenen 5 bin taraftarın önünde yapılan konuşmada herkesçe de malumdur ki başkanımız "yıldız oyuncu" ifadesini kullanmamıştır. Başkanımız "Avrupa'da başarılı olmak için yabancı kısıtlamasının kalkması halinde başka oyuncular da alacağız" şeklinde bir ifade kullanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

mustafa6685
yaw bu kadar hızlıda olunmazki kamptan önce transferler bitti..Biz alışmısın son güne kadar transfer beklemeye :D graveseni bekleyip inamotoyu almayı ve benzeri olayalara alıştık :D

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 00:55
Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot "Bundan sonra alırsak yıldız alırız, sokağa atacak paramız yok" demiş.

zaten yıldız almalarından başka şansları yok ne forma satarlar ne kombine satarlar zaten kombineler ilgi çok azmış şu an

spider3784
22.Haziran.2007, 00:55
Bence Hagi tartışılmaz Dünyanın en iyi oyuncularında biriydi, karşılaştırma yapmak yanlış olur ancak GS ye gelen oyuncular açısından baktığımızda 2. Hagi gerçekten de Lincoln olacak bizim için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Burak abi cok haklisin para buldular ama nerden dsmart olabilir vodafone olabilir hatta riberyden pay aldigi soyleniyor gs forumlarinda neyse valla rahat rahat bir mac izlicez artik cunku son donemlerde anadolu takimlari gsden korkmamaya basladi ama artik bizden korkarlar buda isimize gelir

Açıkcası ben paranın Özhan Canaydın'ın kendi cebinden çıktığını düşünüyorum.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:58
bugün aldığım duyuma göre bir ara medyada çıkan adriano formaları basılıyor hatta 10bin tane basıldı haberi sonuna kadar yalandır :)
Ben hiç ihtimal vermiyorum adri transferine

Aldığın duyumları bizimle paylaşır mısın? Henry ve Baptista demiştin, ses yok henüz :)

perpetua
22.Haziran.2007, 00:59
Egemen: Takimlarin bu asamada ilgilenmemesinin nedeni, Inter'in Adriano'yu yollama konusunda pek bir hamle yapmamis olmasi. Ayrica bu transfer isi ard arda dizilmis domino tasi gibidir. Bir transfer, baska bir transfere yol verir. Oyuncusunu satan takim, baska bir takimdan oyuncu almak zorunda kalir.

Ayrica goz onunde bulundurmaliyiz ki cift forvet oyanayan buyuk takimlarin kadrolarinda en azindan 4 adet akliteli forvet bulundurmalari gerekir ki sakatlik, ceza, formsuzluk gibi durumlarda baska bir oyuncu ilk 11'de gorev alabilsin ve takimdan cikan oyuncuyu aratmasin. Tek santrafor ve iki kanat adami ile oynayan takimlarda ise kadroda normalde 3 adet santrafor ozellikli oyuncular bulundur.

Arsenal Henry'yi satmazsa, Barcelona baska isimlere yonelir. Satarsa takimda forvet sadece Adebayor ve Van Persie kalir ve mecburen forvet almak durumunda kalir. Koca bir sezon sadece bu ikili ile gecmez.

Arsenal Henry'yi mutlu etmek icin Trezeguet'i almaya kalkarsa, bu sefer Juventus arayisa baslar. Juventus belki Adriano'yu almaz ama baska bir oyuncu alarak, satin aldigi oyuncunun takimini bu sefer forvet arayisina sokar.

Real Madrid gibi bir takim bir sezonu 3 forvet oyuncusu ile geciremez (RVN, Raul ve Higuain). Ozellikle bu sezon yasadiklari ite kaka son dakika galibiyetleri goz onunde tutulursa zaman zaman Van Nistelrooy'un alternatifi zaman zaman partneri olacak bir kisi daha gerekir. Her ne kadar Nistelrooy gol krali olmus olsa da, Barcelona'da 3 tane oyuncu 8'den fazla gol atmisken, Real Madrid'de sadece 1 oyuncunun 8'den fazla golu var.

Man Utd'in Ibrahimovic ile ilgilendigi dolasiyor. Saha ayrilacagi icin takimda forvet oynayan sadece Rooney ve Alan Smith kaliyor. Alan Smith'in kontrati yenilenmeyecek ve Man Utd icin yeterli olmadigi dusunuluyor. Yani isin esasinda Man Utd'in bir degil iki forvet alma ihtimali bile var.

Ibrahimovic disinda Inter'den Cruz ayrilmak uzere. Eger bu transferler gerceklesirse Inter'de Adriano daha deger kazanir. Inter'in Tevez ile ilgilendigi bir gercek ama sadece Crespo/Tevez ikilisi ile bir sezon gecmez. Bu durumda bilinen oyuncu, bilinmeyen oyuncudan daha degerli olacaktir.

Barcelona iki sezon once Larsson'un takima kattigi teknik ve fizik karisimi bir forveti hala ariyor. Gudjohnssen bu gorevi yeterince basarili yapamadi.
Henry olmazsa bu stile uyacak forvet sayisi dunyada zaten cok az var. Baska oyunculara bakmak zorunda kalacaklar.

Liverpool Torres icin 25 milyon pound'luk teklif yapti. Atletico 28 istiyor ama herhalde bu transfer olur. Olursa bu sefer Atletico'nun hem transfer yapacak parasi olacak hem de forvet ihtiyaci olacak.

Yani Adriano Inter'den ayrilacak olsa bile bu bir cok baska transfer gerceklesmeden bence berraklasmaz. Eger Adriano yollaniyorsa, menajeri gelebilecek diger teklifleri beklemek isteyecek ve bir cok takima Adriano'yu teklif ederek fiyat yukseltmek isteyecektir. Sonucunda eger Adriano Fenerbahce'yi secmezse, bu sirada Fenerbahce'ye yararli olabilecek baska oyunculari transfer etme sansi yok olabilir. Ornegin bir Zigic ile ilgilenecek Newcastle ve Tottenham cikacaktir. Valencia'nin 12 milyon Euro'luk teklifini zaten simdiye kadar geri cevirdi Racing.

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 01:00
Aman,o kimseyi istemesin,sadece otursun ve beklesin.
Bir zamanlar Galatasaray bir adamla ilgilenirdi ve sürekli dışarıda bağlantı sağlansın diye Haim Fresco denen elemandan yardım istenirdi ve o transfer gerçekleşmezdi hiç bir zaman,bak artık adam karışmıyor Galatasaray rahat rahat yapıyor transfelerini:)
Bizimde Celal Kolot denen eleman kimi söylüyorsa ve transfere karışıyorsa o transfer yatıyor.Allah'ım Beşiktaş taraftarı bu adamı hak etmek için ne yaptı?:confused:

eGowiCh
22.Haziran.2007, 01:01
5 milyon Euro'yu GS bulur, ne olacak ki :)

100 milyon Euro borcun var, 105 milyon Euro olsa ne olacak kardeş, misal... :)

O yüzden 5 daha borca girmiştir Canaydın, bu transferin gelirini, taraftarın tepkisini ve başarıyı düşünerek, bence iyi bir hamle yapmıştır. F.Terim'in zamanında aldığı saçma oyunculardan (Ali Lukunku, Sarr, Victoria, Prates vb.) çok daha faydalı bir transferdir bu, verilen para da doğrudur. Zamanında F.Terim de Kalli gibi doğru transferler yapsa GS finansal açıdan bu kadar kötü durumda olmazdı.

mustafa6685
22.Haziran.2007, 01:03
kardeşler hepimiz en kısa zamanda gs forması alarak takımımıza katkıda bulunalım

CashFl0w
22.Haziran.2007, 01:04
5 milyon Euro'yu GS bulur, ne olacak ki :)

100 milyon Euro borcun var, 105 milyon Euro olsa ne olacak kardeş, misal... :)

O yüzden 5 daha borca girmiştir Canaydın, bu transferin gelirini, taraftarın tepkisini ve başarıyı düşünerek, bence iyi bir hamle yapmıştır. F.Terim'in zamanında aldığı saçma oyunculardan (Ali Lukunku, Sarr, Victoria, Prates vb.) çok daha faydalı bir transferdir bu, verilen para da doğrudur. Zamanında F.Terim de Kalli gibi doğru transferler yapsa GS finansal açıdan bu kadar kötü durumda olmazdı.
Öyle düşünülmemeli o nasıl bir mantık :) O zaman yarın olur dersin ki olsun 115 olsa nolucak 10 milyon daha yapıştırırsın bu böyle böyle nereye kadar....En sonda kulüp çöker. :):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kardeşler hepimiz en kısa zamanda gs forması alarak takımımıza katkıda bulunalım
Aynen ben yarın ya da Cumartesi almayı düşünüyorum.:)

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:06
19 mu ne transfer yapmış fatih hoca ( yabancı )

Aklıma gelenler

Almaguer
Sarr
Christian
Felipe
Mondragon(01/02 de kiralıktı 02/03 te bonservisi alındı)
Revivo
Petre
Bratu
Duro
Baliç
Lukunku
Prates
Xavier
De Boer
Kingston

mustafa6685
arkadaşlar ayın 7ine ne kaldıkı kredileri alıp direk gsstore yolunu tutarız :D

19_SeRDiNÇ_05
beyler tekrar söylüyorum yönetim Lincoln den sonra 2. bombayıda patlatmak üzereymiş isim söylemediler ama mevkisi ortasağaimiş

spider3784
Ben sipariş verecem ama nereye,nasıl verecez? Bir fikri olan varmı?

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:07
Öyle düşünülmemeli o nasıl bir mantık :) O zaman yarın olur dersin ki olsun 115 olsa nolucak 10 milyon daha yapıştırırsın bu böyle böyle nereye kadar....En sonda kulüp çöker. :):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Aynen ben yarın ya da Cumartesi almayı düşünüyorum.:)

yeni sezon forması al derim.Bu seneki varsa isim yazıdr ;;)

CashFl0w
Ben sipariş verecem ama nereye,nasıl verecez? Bir fikri olan varmı?
Store ' larda çıkar abi git al :)

uAburak89
beyler tekrar söylüyorum yönetim Lincoln den sonra 2. bombayıda patlatmak üzereymiş isim söylemediler ama mevkisi ortasağaimiş

Canaydın GS Tv de söledi, asıl bomba yolda diyor.. Rommedahl'ı almasında, bomba diye.. :D

CashFl0w
22.Haziran.2007, 01:08
yeni sezon forması al derim.Bu seneki varsa isim yazıdr ;;)
Ya da sende doğru söylüyorsun yeni sezon formalarını beklesem daha iyi olur.:)

mustafa6685
22.Haziran.2007, 01:09
şu siteye bir bak istersen http://www.hepsiburada.com/galatasaray/default.aspx
ama ben netten alışveriş yapmayı sevmiyorum gidp gstoreye gs maarşları eşliğinde formayı almayı tercih ederim :)

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:09
ben yarın storeya gidicem ve 10 Lincoln yazıdırıcam

spider3784
22.Haziran.2007, 01:10
Store ' larda çıkar abi git al :)

Store burada yokki:(.

mustafa6685
22.Haziran.2007, 01:11
Canaydın GS Tv de söledi, asıl bomba yolda diyor.. Rommedahl'ı almasında, bomba diye.. :D

arkadaşlar bundan daha bombası nilmar saviola riquelme tarzı oyuncular coştu bunlar yaaaa... :D
Sherman Cardenası alsak nasıl olur sadece bir öneri

uAburak89
22.Haziran.2007, 01:12
10 numara arayışlarını uzun süre uğraş verdiği Lincoln'ü alarak sonlandıran Galatasaray'da bayram havası yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, yıldız bir oyuncunun transfer edilmesiyle rahat bir nefes alırken, şimdi de Brezilyalı oyuncunun ne zaman Türkiye'ye getirileceği merak konusu oldu. Peki Lincoln ne zaman gelecek? Maraton.Com.Tr'nin kaynaklarından aldığı bilgiye göre Brezilyalı oyuncunun cumartesi günü Türkiye'ye gelebileceği öğrenildi.

Lincoln'ün Türkiye'ye geldiğinde Atatürk Havaalanı'nda sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanması beklenirken, Galatasaray Yönetimi'nin yıldız oyuncuyu cumartesi günü Türkiye'ye getirmek için uğraş verdiği belirtildi.

LINCOLN FORMASI YARIN GS STORE'DA!..

Bu arada sarı kırmızılı yönetim Lincoln'ün transferiyle hem forma hem de kombine bilet satışında patlama bekliyor.

Brezilyalı oyuncunun formasının yarın saat 15.00'ten itibaren Galatasaray Store'larda satılmaya başlanacağı öğrenildi.

SYLaR
22.Haziran.2007, 01:14
Yıldız diye rommedahl'ı alacaklarsa hiç almasınlar.

Sağda zaten Sabri,Hasan,Arda,Aydın oynayabilir

CashFl0w
22.Haziran.2007, 01:15
Store burada yokki:(.
Hmm bir tanıdığın yok mu Store olan bir yerde onlara aldır.:)

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 01:15
Gago Rüştü kaleci ve Turk unutmayalım su Rüştü transferini bir türlü sindiremediniz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Siz de Ronaldinho'yu istıyosunuz :D:D

Hey allahım ya gülcek ne var isteyemezmiyiz maniche'yi

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:16
spider3784 neredesin sen?

spider3784
22.Haziran.2007, 01:16
Hmm bir tanıdığın yok mu Store olan bir yerde onlara aldır.:)

Öyle yapacağız, ama kesin alırım. Özellikle Beden eğitimi derslerinde giymek için sabırsızlanıyorum:icon_twisted::D

ibo
22.Haziran.2007, 01:17
Öyle yapacağız, ama kesin alırım. Özellikle Beden eğitimi derslerinde giymek için sabırsızlanıyorum:icon_twisted::D

okullarda daha yeni kapandı daha çok sabırsızlanacaksın :D

uAburak89
Beyler size son dakika haberleri veriyorum...
Lincoln’un Galatasaray’daki forma numarası 10.... Necati, yönetim tarafından kendisine verilen talimatla 10 numarayı Lincoln’e verecek...
Arkadaşlar bu transferlerde Haldun Üstünel’in yaptıklarını en yakından biliyorum. Hakkı ödenmez. Özellikle maddi kaynak yaratmadaki mücadelesini size anlatamam. Helal olsun...
Bu arada Haldun yarın Güney’e doğru gidiyor. Bir transferi netleştirmek için.
En önemlisi yarın GS Storelarda 10 bin adet LİNCOLN forması satışa sunulacaktır... Hepinize saygılar...

Fazıl Ünverdi.. (:

dick
Yıldız diye rommedahl'ı alacaklarsa hiç almasınlar.

Sağda zaten Sabri,Hasan,Arda,Aydın oynayabilir

Aydın, Servet'in anlaşmaşından dolayı bu sezon Sivasspor'a kiralık verildi

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:19
10 sefer yazdım aydın yok diye bu sezon :)

SYLaR
22.Haziran.2007, 01:19
Aydın, Servet'in anlaşmaşından dolayı bu sezon Sivasspor'a kiralık verildi

Gerets çıkardı,sonra da köreltti Aydın'ı.eğer şans verseydi ikinci bir Arda'mız olacaktı(gerçi sakatlığı da vardı)

Ayrıca Servet anlaşmasıyla ne alakası var ki.Servet'in kontratı bitti biz aldık

dick
22.Haziran.2007, 01:21
Carlos ve Lincoln transflerinden dolayı Beşiktaş transferde pek birşey yapamamış gibi geliyor insanlara ama baya önemli transflerler yaptılar

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:22
hayır 500.000 € ödendi + aydın verildi

spider3784
22.Haziran.2007, 01:23
okullarda daha yeni kapandı daha çok sabırsızlanacaksın :D

Aksilik, değilmi? Neyse bakalım, bu sene transfere doyacaz gibi. Ayrıca artık yıldız almaya gerek yok, taraftar hangi adamın formasını alsam diye şaşırır, birden fazla da alamayınca yaptığımız yıldız transferlerin biri boşa gider:(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Turksportal da geçti yazıyı. Yoksa 2. yıldız Rommedahlmı?
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17005

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 01:25
Sizce Beşiktaş gibi bir klup bu transferlerin altındamı kalır ? (Kalmaz)

Ayrıca ;
Dick'n dedigi gibi Carlos ve Lincoln transflerinden dolayı Beşiktaş transferde pek birşey yapamamış gibi geliyor insanlara ama baya önemli transflerler yaptık...

uAburak89
Lincoln'den daha bomba bir transfer olacağı söyleniyor, bence Rommedahl değil.. Umarım haklı çıkarım, istemiyorum bu adamı hiç..

perpetua
Gerets çıkardı,sonra da köreltti Aydın'ı.eğer şans verseydi ikinci bir Arda'mız olacaktı(gerçi sakatlığı da vardı)

Ayrıca Servet anlaşmasıyla ne alakası var ki.Servet'in kontratı bitti biz aldık

Galatasaray alt yapisindaki bir cok oyuncunun gecirdigi bir sakatligi gecirdi Aydin ve geri donmesi uzun surdu. Sakatlik ozellikle antrenmanlarini suni cim sahada yapmalarindan dogan bir sorun. Cagri da gecen sezon ortasinda benzer bir sakatlik gecirdi.

spider3784
22.Haziran.2007, 01:28
Lincoln'den daha bomba bir transfer olacağı söyleniyor, bence Rommedahl değil.. Umarım haklı çıkarım, istemiyorum bu adamı hiç..

Haklısın Burak Rommedahl da bence hızdan başka hiç bir artı özellik yok.

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:29
http://www.youtube.com/watch?v=-MN6JiCO8y4

biraz bunu izleyin :) attığı pasları golleri görün.

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 01:29
İyi bir transfer Lincoln Galatasaray'a hayırlı olsun...

goosfraba
22.Haziran.2007, 01:30
Kim mesela?
Beşiktaş bu sene Şampiyonlar Liginde oynayacak,ne 2. lige düşen takımın yıldızı?
Rüştü'nün bahsettiği iyi transferler kim acaba çok merak ediyorum,benim görmediğim adamlar mı aldık acaba?

Bak kardeşim bu sene Almanya'dan Borussia Mönchengladhbach düştü değil mi? Evet..

Bu takımda takip ettiğim 2 oyuncu var birisi ön libero ve birisi de santrafor..

Öncelikle önliberodan başlayalım..Eugen Polanski..Oyunu çok iyi yönlendirebilen bir oyuncu,pas alış verişleri de güzel yani Makelele'nin 1 gömlek altı bir oyuncudan bahsediyorum çünkü aynı işi Makelele'de yapıyor..Bu adam üstelik 27 yaşında kaçar mı? Ha sen şimdi diyeceksin nerden biliyorsun? Sadece takip ettim ordan biliyorum:)

Sonra gelelim santrafora..Nando Rafael..Bu da Alman, bu adam ligde 26 maçta oynamış ve 6 gol atmış ama Bobo'nun yanına iyi bir partner olacağını düşünüyorum..

Sonra başka bir lige geçelim..İtalya,Messina'da düştü bu sene ordan da bir santrafor söyleyeceğim sana 27 maçta 19 gol atmış.Cristiano Rigano..Nobre'nin de bu sene pek varlık gösteremediğini varsayarsak Nobre'nin yerini fazlasıyla doldurabilecek bir adam..

Başka bir lige geçelim İspanya..

İspanya'dan Real Sociedad düştü biliyorsun..O takımdan da iki isim var birisi ön libero diğeri santrafor..

Önlibero Mikel Aranburu..Tanıtmaya ihtiyaç duymuyorum.

Santrafor..Morten Skoubo, kendisi Danimarkalı geçen sene Nihat ile güzel bir ikili olmuşlardı.Bobo'nun yanına konulacak bir isim bence..

__________________________________________________ _________

Dediğim gibi biraz araştırmak yeterli.Öyle futbolcu fosilleri ile uğraşmaya ne gerek var canım :):icon_cool:

Burak Duran
22.Haziran.2007, 01:32
yarın gidip formamı alıyorum ptesi alaskaya gidiyorum artık lincoln formalı reklamımızı yaparım :D

mustafa6685
22.Haziran.2007, 01:36
yarın gidip formamı alıyorum ptesi alaskaya gidiyorum artık lincoln formalı reklamımızı yaparım :D

hocam şevkini kırmak gibi olmasında alaskaya giden arkadaşlarım son derece hayal kırıklığı yaşayarak göndüler umarım sana benzer şeyler olmaz

spider3784
22.Haziran.2007, 01:36

Alaska da iyi gider reklamda:D

TaşkınMahmut
22.Haziran.2007, 01:37
burak ne işin var olm alaskada.cumartesi geliyor lincoln beraber karşılarız.gel istanbula :D

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 01:39
Elbet birileri alınacak ama önemli olan transfer yapmak için transfer yapmamamız gerektiği.Takıma katkı yapacak isimler lazım bize.Rakiplerimize yanıt vermek için transfer yaparsak kaybeden biz oluruz.Umarım iyi birileri alınır.Az da olsa umudum var.:)

Emurafu
22.Haziran.2007, 01:43
"En büyük transfer"

Sporx.com'un yazarlarından Osman Tanburacı'ya Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Osman Tanburacı'nın ağzından Lincoln transferi...

"Alex'i gölgede bırakacak Lincoln geldi gelecek. Gecikmenin nedeni bonservis bedeliydi. Galatasaray 35'lik posa almaz. 28 yaşındaki Lincoln'ün de bedelini ödemek için Galatasaray yüreği lazımdır. Bu sene en büyük hamleyi yapan takım Galatasaray. Müjdeler olsun...Lincoln ve Linderoth T.C. sınırları dahilinde inanılmaz bir orta sahadır. Avrupa'da Lincoln'ü sorarsanız Fenerbahçe'yi perişan etmesinden bellidir. Son söz: Gecikmenin sebebi Schalke'yi kündeye getirmekten geçiyor. Feldkamp'ın Alman olduğunu unutmayın. Galatasaray son yılların en büyük transferini yapmakla gurur duymalıdır."

21.06.2007

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 01:45
Bak kardeşim bu sene Almanya'dan Borussia Mönchengladhbach düştü değil mi? Evet..

Bu takımda takip ettiğim 2 oyuncu var birisi ön libero ve birisi de santrafor..

Öncelikle önliberodan başlayalım..Eugen Polanski..Oyunu çok iyi yönlendirebilen bir oyuncu,pas alış verişleri de güzel yani Makelele'nin 1 gömlek altı bir oyuncudan bahsediyorum çünkü aynı işi Makelele'de yapıyor..Bu adam üstelik 27 yaşında kaçar mı? Ha sen şimdi diyeceksin nerden biliyorsun? Sadece takip ettim ordan biliyorum:)

Sonra gelelim santrafora..Nando Rafael..Bu da Alman, bu adam ligde 26 maçta oynamış ve 6 gol atmış ama Bobo'nun yanına iyi bir partner olacağını düşünüyorum..

Sonra başka bir lige geçelim..İtalya,Messina'da düştü bu sene ordan da bir santrafor söyleyeceğim sana 27 maçta 19 gol atmış.Cristiano Rigano..Nobre'nin de bu sene pek varlık gösteremediğini varsayarsak Nobre'nin yerini fazlasıyla doldurabilecek bir adam..

Başka bir lige geçelim İspanya..

İspanya'dan Real Sociedad düştü biliyorsun..O takımdan da iki isim var birisi ön libero diğeri santrafor..

Önlibero Mikel Aranburu..Tanıtmaya ihtiyaç duymuyorum.

Santrafor..Morten Skoubo, kendisi Danimarkalı geçen sene Nihat ile güzel bir ikili olmuşlardı.Bobo'nun yanına konulacak bir isim bence..

__________________________________________________ _________

Dediğim gibi biraz araştırmak yeterli.Öyle futbolcu fosilleri ile uğraşmaya ne gerek var canım :):icon_cool:

Eyvallah,iyi niyetle oturup araştırmışsın,sağol da,kişisel değil,ben kardeşim hitabından fazla hoşlanmıyorum şu son zamanlarda özellikle.
Valla dediğin adamlardan Sociedad'lı ları biliyorum.Aranburu'yu son zamanlarda fazla takip etmedim,Morten Skoubo'yu da sadece bir kaç kez izledim ilk geldiğinde.
Cristiano Rigano'yu hiç izlemedim ve Messina'yı da fazla takip etmediğim için tanımıyorum.
Polanski'nin de gelecek vaad ettiğini duydum sadece,Nando Rafael bak formsuzmuş zaten,artı onu da hiç izlemedim.
Tüm samimiyetimle soruyorum dostum sana bu adamlardan 1 yada 2 tanesini aldık diyelim,sence Şampiyonlar Liginde başarılı olabilirmiyiz?
Burda ki adamlardan hangisinin ciddi bir kariyeri var?
Burası sanal dünya değil,uzun vadeli düşünürsen Polanski,Makelele'ye göre daha faydalı olur belki ama ben Makelele'yi tercih ederim,çünkü Polanski bir risk ama Makelele'nin gelipte kötü top oynama ihtimali çok az.

CashFl0w
22.Haziran.2007, 01:45
Bakalım oynayınca görücez Alex ' i gölgede bırakacak mı.

Emurafu
22.Haziran.2007, 01:46

bu rommedahl olabilir ama bazi arkadaslar kaynak saglam diyor onlarda giuly diyor sag kanata

Cengo
22.Haziran.2007, 01:46
"En büyük transfer"

21.06.2007

Bu ne saygısızlıktır, bu ne ahlaksızlıktır.
Bu ikiyüzlü insanları basın mensubu yapıyorlar.

Lincoln kesinlikle Alex'ten daha iyi bir oyuncu değil, asla da olamadı..

Alex hiçbir zaman yumruk atmaktan 5 maç ceza almadı..

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 01:48
Bence Lincoln çok iyi futbolcu ve Alex'ten daha faydalı olacaktır takımına diye tahmin ediyorum.Tabi ki bunlar bei bağlar ve tamamen kişisel görüşüm.
Bu arada yeni transferiniz hayırlı olsun Galatasaray'lı dostlarım.

Emurafu
22.Haziran.2007, 01:48
10 numara arayışlarını uzun süre uğraş verdiği Lincoln'ü alarak sonlandıran Galatasaray'da bayram havası yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, yıldız bir oyuncunun transfer edilmesiyle rahat bir nefes alırken, şimdi de Brezilyalı oyuncunun ne zaman Türkiye'ye getirileceği merak konusu oldu. Peki Lincoln ne zaman gelecek? Maraton.Com.Tr'nin kaynaklarından aldığı bilgiye göre Brezilyalı oyuncunun cumartesi günü Türkiye'ye gelebileceği öğrenildi.

Lincoln'ün Türkiye'ye geldiğinde Atatürk Havaalanı'nda sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanması beklenirken, Galatasaray Yönetimi'nin yıldız oyuncuyu cumartesi günü Türkiye'ye getirmek için uğraş verdiği belirtildi.

LINCOLN FORMASI YARIN GS STORE'DA!..

Bu arada sarı kırmızılı yönetim Lincoln'ün transferiyle hem forma hem de kombine bilet satışında patlama bekliyor.

Brezilyalı oyuncunun formasının yarın saat 15.00'ten itibaren Galatasaray Store'larda satılmaya başlanacağı öğrenildi.

Biz dedik forma siparisi coktan verilmisti

Bu arada galatasarayin borcu var evet ama su riva satilsin ozaman gorursunuz uygun zaman bekleniyor

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 01:49
Bu arada içimden bir ses Makelele işi olacak diyor ama bakalım hayırlısı.:)

goosfraba
Bence bu adam kendini bilmeden konuşuyor.Tamam takımını tut savun ama bu kadar fanatizme ne gerek var.Yok bilmem ne Fener'i perişan etmişmiş.İşte böyle yaptılar mı kendimi tutamıyorum!

Cengo
Makalele'nin buraya gelme olasılığı 1/10000 bile değil
Mourinho hayatta bırakmaz..

Emurafu
22.Haziran.2007, 01:51
Bu ne saygısızlıktır, bu ne ahlaksızlıktır.
Bu ikiyüzlü insanları basın mensubu yapıyorlar.

Lincoln kesinlikle Alex'ten daha iyi bir oyuncu değil, asla da olamadı..

Alex hiçbir zaman yumruk atmaktan 5 maç ceza almadı..
Suanda olmasi zor lincoln alex gibi alissin turkiyeye ozaman lincoln ne zaten kosan alex diyorlar

Cengo
22.Haziran.2007, 01:52
Bence Lincoln çok iyi futbolcu ve Alex'ten daha faydalı olacaktır takımına diye tahmin ediyorum.Tabi ki bunlar bei bağlar ve tamamen kişisel görüşüm.
Bu arada yeni transferiniz hayırlı olsun Galatasaray'lı dostlarım.

Faydalı olmak?
Mesela gol kralı yada asist kralı olmak?..

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 01:53
Acıkcası ben Makalele transferine sıcak bakmıyorum tamam yıldız kendını kanıtlamıs birisi ama hem yaşlı hemde onu almak için tonlarca para vermeye gerek yok.

goosfraba
22.Haziran.2007, 01:53
Eyvallah,iyi niyetle oturup araştırmışsın,sağol da,kişisel değil,ben kardeşim hitabından fazla hoşlanmıyorum şu son zamanlarda özellikle.
Valla dediğin adamlardan Sociedad'lı ları biliyorum.Aranburu'yu son zamanlarda fazla takip etmedim,Morten Skoubo'yu da sadece bir kaç kez izledim ilk geldiğinde.
Cristiano Rigano'yu hiç izlemedim ve Messina'yı da fazla takip etmediğim için tanımıyorum.
Polanski'nin de gelecek vaad ettiğini duydum sadece,Nando Rafael bak formsuzmuş zaten,artı onu da hiç izlemedim.
Tüm samimiyetimle soruyorum dostum sana bu adamlardan 1 yada 2 tanesini aldık diyelim,sence Şampiyonlar Liginde başarılı olabilirmiyiz?
Burda ki adamlardan hangisinin ciddi bir kariyeri var?
Burası sanal dünya değil,uzun vadeli düşünürsen Polanski,Makelele'ye göre daha faydalı olur belki ama ben Makelele'yi tercih ederim,çünkü Polanski bir risk ama Makelele'nin gelipte kötü top oynama ihtimali çok az.

Tamam kardeşim lafını kullanmam;)

Bu transferlerden 2 tanesini aldınız diyelim.Hemen mi şampiyonlar liginde başarı yakalayacaksın.Bence Makelele gelince Beşiktaş 5 maç ileri gidemez.Sadece sabır..

Ama sırf Makelele gelirse 5 maç ileri gidemez demiyorum.Kim gelirse gelsin 5 maç ileri gidemez..Bu da benim kişisel düşüncem ve bana ait;);)

BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 01:54
Umut abinin dediklerine katılıyorum mesela yine m.gladbachtan bogelund,sverkos celta vigodan baiano chievo dan genç obinna charltondan bent veya alexandre song sheffielddan Jonathan Stead benim de ilk aklıma gelenler

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 01:57
Faydalı olmak?
Mesela gol kralı yada asist kralı olmak?..
Neden olmasın?Ama benim fayda kıstasım sadece bunlar değil,sahada takım arkadaşlarına uyum sağlaması,kaçak oynamaması,özellikle Avrupa'da kritik zamanlarda çıkıp kritik goller atması,asistler yapması...
Ama beklediğim gibi olmayabilir de Alex de Souza belki gol kralı olur yine,tabi sezon içinde göreceğiz bunları,şimdiden konuşmak çok erken.Ama Lincoln gibi bir futbolcuyu da küçümsemek bence hata...

Emurafu
22.Haziran.2007, 01:59
Lincoln cok gol atan bir futbolcu degil topu ayagina oynanmasini seviyor linderoth gibi futbolcu varken saha da rahat olacak lincoln daha cok pas vermeyi seven biri

perpetua
22.Haziran.2007, 01:59
Bence bu adam kendini bilmeden konuşuyor.Tamam takımını tut savun ama bu kadar fanatizme ne gerek var.Yok bilmem ne Fener'i perişan etmişmiş.İşte böyle yaptılar mı kendimi tutamıyorum!

Osman Tanburaci ile 5 dakika konussaniz veya tum yazilarini okusaniz tamamen mubalali bir stili oldugunu gozlemler ve bir sure sonra yazdiklarini sadece eglenmek icin okumak gerektigini gorursunuz.

Fanatik bir adam bu yaziyi (http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=1&go=3866) yazar mi?

BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 02:00
Ben bu konuda Feyyaza katılıyorum iş sadece istatistikte bitmiyor bana göre de Lincoln Alexten daha kaliteli bir oyuncu

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 02:01
İyide Lincoln'un Alextan asagı kalır yanı ne bence artıları bile var..

goosfraba
22.Haziran.2007, 02:01
Seneye göreceğiz..

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 02:02
Bu sene benden bu kadar bu başlığa...
Zaten ne halt ettiği belli olmayan yönetim,tecrübesiz hoca,saçma sapan transferler,takım içindeki adamı göndermeye kalkıp huzuru bozmalar... Hepsi bizde bu sene,maşallah!!!
Taraftarda hedef küçültmüş bu sene herhalde,hemde eski muhalif tavrımızı kaybediyoruz sanki.Neyse hayırlısı olsun,belki arada şöyle bir bakarım gidip maçlara,geçen sene ki gibi İnönü'lere gidip,Çanakkale'de her maçı bağıra çağıra tezahurat yaparak izleme devri olmayacak sanırım...

GeNç KaRTaL
CNN Türk'teki Futbol Mania'daki yorumcular 1 Osman Tanburacı 2 fanatik adamdan spor yazarı olmaz kardeşim..

Emurafu
İyide Lincoln'un Alextan asagı kalır yanı ne bence artıları bile var..
Allah sakatlik gostermesse Iyi olur birde alissin ortama ozaman konusuruz

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 02:03
Asley Young diye 1 oyuncu var West Hamda veya Aston Villa daydı bu topcuda Besiktasa ii olur dıe dusunuyorum...

Cengo
Adriano için kaç defan teklif yaptı Real Madrid.
Satılma şansı olsa yine teklif yaparlar, bırakın bunları 1+1 opsiyonlu kiralık teklifi mi olurmuş.Elaleme rezil etti kendini Sabah..

RaSenGan
Ne Makelele Beşiktaş'a gelir ne de Mourinho bırakır..!

BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 02:04
Asley Young diye 1 oyuncu var West Hamda veya Aston Villa daydı bu topcuda Besiktasa ii olur dıe dusunuyorum...

Ashley Young genç bir oyuncu onu bırakmazlar Beşiktaşa zaten o da Türkiyeye gelmez:)

CashFl0w
22.Haziran.2007, 02:05
Bu sene orta sahamız mükemmel düşünsenize ortasaha da defansif Linderoth Ofansif Lincoln Sol kanat Arda Sağ kanat Sabri(ya da bir transfer) mükemmel oldu orta sahamız çok merak ediyorum nasıl bi futbol ortaya koyucaz. :):)

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 02:05
Feyyaz diger dediklerine katılıyorum ama Tecrubesiz hoca demişsin Tigana tecrübeliydide noldu ? Ertugrul Saglam'a cogu kişinin güveni sonsuz...

Cengo
22.Haziran.2007, 02:06
Neden olmasın?Ama benim fayda kıstasım sadece bunlar değil,sahada takım arkadaşlarına uyum sağlaması,kaçak oynamaması,özellikle Avrupa'da kritik zamanlarda çıkıp kritik goller atması,asistler yapması...
Ama beklediğim gibi olmayabilir de Alex de Souza belki gol kralı olur yine,tabi sezon içinde göreceğiz bunları,şimdiden konuşmak çok erken.Ama Lincoln gibi bir futbolcuyu da küçümsemek bence hata...

Çok teknik ya Ronaldinho gibi sürekli dribbling yapacak.
Bırak bu işleri, oyun kurucu maçı çevirmez, maçın gidişatını çevirir.Takım oynamıyorsa 1 kişi herşeyi yapamaz..

Galatasaray tek önlibero ile ilk yarı bile kapatamayacak..

BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 02:06
Evet Ertuğrul Hoca bana göre de doğru seçim yönetimin şu ana kadar yaptığı en büyük transfer o zaten

RaSenGan
22.Haziran.2007, 02:07
Alex'i besleyen çok oyuncu vardı ve Alex topla çok buluşabiliryordu.Eğer Lincoln'e de böyle topları atarlarsa o da çok iyi oynar ;;)

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 02:10
Evet Ertuğrul Hoca bana göre de doğru seçim yönetimin şu ana kadar yaptığı en büyük transfer o zaten

Aynen öyle dostum :)

Emurafu
22.Haziran.2007, 02:10
Alex'i besleyen çok oyuncu vardı ve Alex topla çok buluşabiliryordu.Eğer Lincoln'e de böyle topları atarlarsa o da çok iyi oynar ;;)
Aygun dedigin paslari linderoth atabilir bunuda atan bir futbolcu hem onun sayesinde takim rahat oynuyacak

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 02:11
Valla bende Ertuğrul hocaya güveniyorum ve geçen seneden daha kötü başarılar elde etsek bile Ertuğrul hocayı destekleyeceğim

BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 02:13
Ben de Şemsi sonuna kadar arkasındayım:)

FeYYaz1989
22.Haziran.2007, 02:15
Çok teknik ya Ronaldinho gibi sürekli dribbling yapacak.
Bırak bu işleri, oyun kurucu maçı çevirmez, maçın gidişatını çevirir.Takım oynamıyorsa 1 kişi herşeyi yapamaz..

Galatasaray tek önlibero ile ilk yarı bile kapatamayacak..
Abi bana hayırlı olsun demek düşer.
Sene içinde göreceğiz nasılsa,performanslarını görür,öyle konuşuruz bunları...
Tek önlibero konusunda sana katılmak zorundayım,zorlanacaklar ama vardır herhalde Kalli'nin düşündüğü,yoksa'da banane! (Lincoln iyi oynasa Galatasaray'a,Alex iyi oynasa Fenerbahçe'ye yarayacak;bence ikiside kötü oynasın.)

goosfraba
22.Haziran.2007, 02:17
Zaten Almanların taktik anlayışında tek ön libero var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
------------Gk

--------Dr---DC ----DC----DL

---------------Dmc--------

------Amr---------------Aml

---------------Amc

----------Fc----------Fc

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 02:19
Taraftar Quaresma'yı İstiyor

Gördügume Göre Taraftarin cogu Quaresma yi istiyor
BJK TV de alt SMS yazilarinda cogunlukla Quaresma Isteniliyor ..
Yönetim bunu degerlendirebilir...

Alınsa bence cok büyük forma satısı yasanır...
Sahsen ben alırım.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 02:20
Makalele gelmez, gelse bile BJK'ye maliyeti inanılmaz yüksek olur, 4-5 milyon Euro yıllık ister, bonservis için de epeyce vermek gerekir. BJK karşılayamaz bunu, zaten Makalele de gelmez Türkiye'ye.

Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 02:24
Quaresma alınmalı manyak olur gercekten Turkiyeyi ayaga kaldırır bu transfer ;)

perpetua
22.Haziran.2007, 02:26
Tek libero ile oynanir oynanmasina ama oynamak icin forvetlerin ve orta sahanin cok iyi alan daraltmasi gerekir. Rakibe 3 pas yapacak zaman birakmamak gerekir. Yani ya Necati ve Umit Karan fiziklerini ust seviyeye cikartir ve amansiz bir pres yapar ve bunlarin yanina da Arda eklenir, ya da Linderoth kendi basina Inamoto'dan farkli olmaz.

Tahminen Feldkamp takima buyuk kondisyon yukleyecektir. Bir onceki doneminde kacak dovusen bir Galatasaray gormemistik. Bu sene de oyle bir Galatasaray gorecegimizi sanmiyorum.

goosfraba
22.Haziran.2007, 02:26
Zaten aklı olan yöneticinin(Bunu bütün kulüplerin yöneticilerine söylüyorum) şuanda ki U21 Avrupa Şampiyonasını izler..Geleceğin takımı kurulur o gençlerle yahu!

Bigturk
22.Haziran.2007, 02:27
Orkun, Volkan Yaman, Servet, Bouzid, Lindeoth, Lincoln,

bu sene transferler fena degil

umutcardak
zaten en iyi taktikte bu gs icin

Cengo
Ömer abi hangi takım oynuyor söyler misin bana?
Bitti o devirler 20 sene önce öyle oynanıyordu çünkü kimse çift önlibero oynamıyordu.

Chelsea,Lyon,Liverpool 1 DMC, 2 MC ile oynuyor.Oyun kurucuları da sayılı pres yapan oyun kurucular ama çok geride oynuyorlar. (Lampard,Gerard,Juninho)

Doğru olan bu değil:

------------ xxxxxxx ----- Ümit Karan ----------

Arda ------------ Lincoln --------------- Rommedahl

------------------- Linderoth ------------------

Volkan --- Servet/Tomas - Song/Bouzid --- Sabri

--------------------- Orkun ------------------------

Doğru olan bunlar:
1-)
-------------------- Ümit Karan ---------------

xxxxxxx ------------ Lincoln --------------- Arda

------------ xxxxxxxxx ----- Linderoth --------------

2-)
------------- xxxxxxxx ---- Ümit Karan ---------------

Arda --------------------------------------- Lincoln

------------ xxxxxxxxx ----- Linderoth --------------

eGowiCh
Quaresma'ya R.Madrid, Chelsea gibi büyük kulüplerin talip olduğundan haberin yok galiba :)

TR.CaPTaiN
Fatih Akyel'in artık işi bitti gereksiz transfer. Habib Muhamed'i ise göreceğiz umarım yararlı bir transfer olur.

goosfraba
22.Haziran.2007, 02:29
Quaresma transferini imkansız görüyorum..

Emurafu
22.Haziran.2007, 02:30
Arkadaslar rommedahl ile yuzde 90 anlasilmis ufak puruzler kalmis pazar gunune kadar o ada aciklanabilirmis benden soylemesi

buyrun size 2 hafta once euro 2008 de attigi goller

http://www.youtube.com/watch?v=P7sVpsBm58c

Bigturk
22.Haziran.2007, 02:30
bi Biano gibi forvet alsak cok iyi olur

goosfraba
22.Haziran.2007, 02:31
Doğru olan 1. taktiğe bakılırsa Linderoth'un yanında Ayhan oynamalı..

Bigturk
22.Haziran.2007, 02:33
------------------Orkun------------------

Sabri----Bouzid------Servet---------Volkan

---------------Linderoth-------------------

Rommedahl------------------------Arda

--------------Lincoln------------------------

--------Karan----------Necati-------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tek on libero oynar, ya da tek forvet iki on libero

Cengo
22.Haziran.2007, 02:34
Quaresma için Real Madrid sürekli konuşuluyor, Porto taraftarları Nani ve Anderson'dan o da giderse kulübü yıkarlar..

Quaresma Makalele'nin gelmesinden de düşük ihtimal..

RaSenGan
22.Haziran.2007, 02:34
Tek forvetle hiç birşry yapamayız..! Elimizde 5 forvet var zaten.Neden tek forvet oynayalımki ?