View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
El Barto
29.Haziran.2007, 21:39
Ümit daha kesin Fenerbahçe'ye gitmedi, yani sadece spekülasyon şu aşamada, o yüzden böyle kampanya başlatmak anlamsız.
Arkadaşlar yazarken iki kere düşünün, varsayımlardan yola çıkarak geri dönüşü olmayan şeyler yapmak çok yanlış..
Hele şükür ki aklı başında iki yorum.
Emurafu
29.Haziran.2007, 21:40
Ümit daha kesin Fenerbahçe'ye gitmedi, yani sadece spekülasyon şu aşamada, o yüzden böyle kampanya başlatmak anlamsız.
Egemen benim kızdıgım son noktayı neden koymadı ümit kalsada yararı dokunmaz. Tekrar diyorum kalırsa ilk onbirde oynaması zor kalli onu sildi bunada eminim yarın zaten büyük protesto olacak
eXcitinG
29.Haziran.2007, 21:40
Vay be aLdık adamı demek sonunda.VaLLa eğer kesinse şu ana kadar ki en iyi transferimiz.
WebMaster91
29.Haziran.2007, 21:42
Webaslan'da bir taraftar bir yazı yazmış..Ben kısaca özetleyim..
Yazısında Fb'nin Carlos transferine değinerek, rakibimiz 35'lik süper yıldız aldı..Avrupa'da ses getirdi..Biz neden Avrupa'da oynamak isteyen 32'lik Juan Sebastian Veron'u almayalım..Kendisiyle bir iki defa görüşülmüş fakat sonradan transferden vazgeçilmiş..
Acaba yöneticilerin adını sır gibi sakladığı, Avrupa'da ses getirecek dediği yıldızlardan birinin Veron olma olasılığı var mı? Görüşlerinizi bekliyorum..
eGowiCh
29.Haziran.2007, 21:43
Evet eX., şu ana dek en iyi transferiniz olacak Navarro, inanılmaz bir oyuncu, izleyince ve performansını görünce anlayacaksınız.
eXcitinG
29.Haziran.2007, 21:44
VaLLa son zamanLarda güzel şeyLer söyLüyorsun egemen böyLe devam et oLurmu :)
uAburak89
29.Haziran.2007, 21:45
Lincoln aldık, Veron'u ne yapacağız ?
eGowiCh
29.Haziran.2007, 21:46
Veron süper oyuncu ama Galatasaray'ın ihtiyacı yok o bölgede oynayan bir oyuncuya.
Aşk-ı Şehir
neden olmasın kardeş ama ben lazio'ya geri döndüğünü biliyorum veron'un ;;)
eXcitinG
Bir oyuncuyu sevmek bağrına basmak onu takımLa özLeştirmek çok zor ama,Onu dışLamak bir anda nefret duymak ise sadec dakikaLar..
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 21:47
mevki olarak orta sahanın ortasnda oynayan onu yönlendiren bi oyncu ama bildigm kadaryla bir forvet alncak duruma göre bir sag açk yada sag bek..veronun mevkisi ise çk farkı ama keşke gelse derim çok büyük bi yıldz
eGowiCh
29.Haziran.2007, 21:47
Ben ne zaman kötü bir şey söyledim, aşk olsun :)
eGowiCh
29.Haziran.2007, 21:49
MC, AMC oynayabiliyor Veron, olağanüstü bir oyuncu, gelse acayip katkısı dokunur, kimse tutamaz onu. Ama bu mevkiide iki kaliteli ismi var Galatasaray'ın, Linderoth ve Lincoln, gereksiz bir transfer olur kısacası. Eğer bu iki isimden biri alınmamış olsa olurdu.
Aşk-ı Şehir
29.Haziran.2007, 21:49
Transferlerimiz Devam Ediyor... Oftaş´tan Doğa´da artık Es-Es´de....
Transfer Komitemiz Kamp Dönemine yaklaşılırken transferde Süper Lig takımlarının peşinde olduğu futbolcuları almaya devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon Şampiyon olarak Süper Lig´e çıkan G.Oftaş takımının orta sahadaki genç ismi Doğa KAYA ile 2 yıllık anlaşma yapıldı.Konyaspor ve Kasımpaşa´nın peşinde olduğu 30.06.1984 Ankara doğumlu genç futbolcu Gençlerbirliği,Kayseri Erciyes,Antalya ve G.Oftaş formalarını giyerken 85 sefer de Milli Takım´da yer aldı.
Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ kamp dönemine az bir süre kala hocamızın istediği eksik gördüğü mevkilere Süper Lig takımlarının bile peşinde olduğu genç ve kaliteli oyuncularla görüşmelerin ve transferlerin devam edeceği müjdesini verdi.
süper lig yolunda iyi transferler yapıyoruz bakalım hayırlısı ;;)
Fietra 10
29.Haziran.2007, 21:50
sergen gelirse birşey yapıcağını düşünmüyorum Trabzon'nun kadrosu geniş ve iyi oyuncular var o gelicek yabancı oyuncu genç yıldız adayı olması gerek
+1967.... kesinlikle shota gibi burada parlayan biri olma lazım musampa gibi değil
uAburak89
29.Haziran.2007, 21:50
Bir oyuncuyu sevmek bağrına basmak onu takımLa özLeştirmek çok zor ama,Onu dışLamak bir anda nefret duymak ise sadec dakikaLar..
Abi çok haklısında, tepki verenlerede hak vermek lazım.. Çok sevdikleri için, kabullenemiyorlar doğal olarak..
Mirza
29.Haziran.2007, 21:52
Iyice kıraathaneye çevirmişsiniz burayı. Seviyeli mesajlar yazın biraz.
alman
29.Haziran.2007, 21:58
veronda hasan şaş gibi bir parladı sonra gözükmedi ortalıkta bize formsuz yıldız diil yıldız adamlar lasım ki gelse nerde oynucak lincolnü mü kesecek bu arada ümit karan da gitmek istiyosa gitsin merak etmesin zmanında hakan da gitmişti onun yerini bile doldurduk jardelle ümitin mi dolduramıcaz o gider onun parasıla gökhan ünal gelir sanki van basten gidiyo altı üstü bi sezonda attığı gol ortalama 17 18 ve yarım sezon sakat oynuo adam her sene para için satıcakda gitsin akyelde gitmişti ama sora yine galatasarayın kapısına geldi almadık ...
eGowiCh
29.Haziran.2007, 22:00
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_22062_UmitKaran010.jpg
Ümit akşam idmanında da yok!
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Ümit Karan, çalışmada yer almadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat 20 dakika süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, 3 grup halinde kondisyon çalıştı. Dönüşümlü olarak bir grup koşu, bir grup açma-germe hareketleri çalışırken, bir grup da tesislerde ağırlık çalışması yaptı.
Galatasaray ile bu sabah sözleşme imzalayan Volkan Yaman, takımdan ayrı koşu yaparken, bugün İstanbul'a geleceği belirtilen Carrusca, 2 Temmuz'da takıma dahil olacak Song ve sabah koşunun ardından çalışmayı bırakan Ümit Karan, akşam antrenmanında yer almadı. Sakatlıkları bulunan Uğur ve Aydın ise tesislerde çalıştı.
Bu arada antrenman sonrasında teknik direktör Feldkamp ve kimi oyuncular, çalışmayı izleyen taraftarlara imza dağıttı.
Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Lig TV
Rodrigo Tello
29.Haziran.2007, 22:01
Hayret Celal Kolot 2 transfer bitirdi ama gelmeden fazla degil azcık ümitlenelim :D
alman
29.Haziran.2007, 22:03
Ümit Karan: "Hiçbir yere gitmiyorum"
Galatasaray'ın sözleşmesinde indirime gitmek istediği futbolculardan Ümit Karan, takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Milli Takım kampından yeni dönen golcü futbolcu, "Galatasaray'la daha 3 yıllık sözleşmem var. Bulunduğum yerde mutluyum. Başka kulüplerle görüşmüyorum. Galatasaray'dayım ve hiçbir yere gitmiyorum" şeklinde konuştu. Yeni teknik direktör Feldkamp'ın da başarılı olacağına inandığını belirten Karan, "Takımımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
Kaynak: Sabah
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:03
İşin aslını kimse bilmiyorum, sakin olmalı gelişmeleri beklemeliyiz.. Giderse tavrımızı alırız, kimsenin şüphesi olmasın..
alman
29.Haziran.2007, 22:08
ümit adam gibi adm bırkmaz satmaz cimbomu fenerin topçuları gibi diil satsın giderse camiasız ümit olur aynı tümer gibi
dick
29.Haziran.2007, 22:09
Zaman herşeyi gösterecek
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:10
Yarinki idmanda Protestolar olacak ümit bence cok gec kalmadan son noktayı koyması lazım yoksa her an gibi bir fevzi gibi takımdan gönderilir
deniz.91
29.Haziran.2007, 22:13
_______________İvankov______________
Durmuş_____Aydın_____?????_____Toledo
_______________Ragıp_______________
MTopuz______________________FCeylan
_______________MEren_______________
_________GÜnal_____FCangele_________
şu an bize bir defans lazım kadro süper oldu birde sağ bek olsa iyi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cangele resmen Kayseri'de
Kayserispor, geçen sezon Sakaryaspor'da oynayan Arjantinli Franco Dario Cangele'yi renklerine bağladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde mukavele imzalayarak resmen Kayserisporlu olan Cangele, ''Hedefleri olan bir takıma transfer olduğum için mutluyum. Kayserispor'un yeni sezonda çok başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.
Kayserispor onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni sezon için çok daha güçlü bir takım kurulduğunu söyledi. Özhaseki, ''Kayserispor resgele futbolcu almak yerine, seçici davranıp, nokta transferlerle kadrosunu güçlendirdi'' diye konuştu.
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur da katkılarından dolayı Özhaseki'ye teşekkür etti. Mukavele imzalayan Cangele 19 numaralı Kayserispor formasını giyerek gazetecilere poz verdi. Cangele'nin Kayserispor ile 1 artı 3 yıllık mukavele imzaladığı bildirildi.
30.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:13
Serhat akında varmıs gündemde o da gelirse besıktas hep fenerli olacak besıktas transferde daha iyi hariket etmesi lazım mümkünse gökhan haric defansını degiştirsin
MeMo
29.Haziran.2007, 22:14
Galatasaryli arkadaslar uzulmeyin bence Umit hic bir yere gitmeyecek
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:16
Galatasaryli arkadaslar uzulmeyin bence Umit hic bir yere gitmeyecek
yok kardes ben üzülmüyorum adnan sezgin arı gibi calısıyor kesin alternatif hazırdır hatta ümitin kalması zarar kalli onu kolay kolay oynatmaz bunuda yazın biryere
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:17
Ya bakın çok aceleci davranıyoruz.. Ümit Karan çıksın, konuşsun.. Ona göre tepkimizi verelim, belki hepsi yalan.. Başka bir sorundan dolayı antremanlara katılmıyor.. Bir kalemde silmek yakışır mı bize ?
ibo
29.Haziran.2007, 22:18
"Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i" birader 2.defa söyloym böyle seyler yasak deilmi..eger yasak degilse bizde yazalm fener karsıtı laflar
"Yöneticilerin görevlerini kendi görevleriniz gibi algılayarak üyelere baskı yapamazsınız..!" Rahatsız olduğunuz bir durum varsa şikayet butonu ile yöneticilere durumu bildirebilirsiniz. Lütfen konuyu saptırmayalım...
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:21
Ya bakın çok aceleci davranıyoruz.. Ümit Karan çıksın, konuşsun.. Ona göre tepkimizi verelim, belki hepsi yalan.. Başka bir sorundan dolayı antremanlara katılmıyor.. Bir kalemde silmek yakışır mı bize ?burak kardes bu olay yalan degil fox sporda bile konustu bu olay 2 gün içinde bitecek dedi ama hangi taraf için oldugunu söylemedi
hadi yalan diyelim necati gibi olamıyormu necati bir sorun olunca hemen resmi sitededen duyuruyor ümit ne bekliyor hala transfer yatınca acıklama yapacak galiba adnan sezgin ,adnan polat, hatta kalli onlar ümit e en kısa zamanda ceza verecek buna eminim
Ha bunda en büyük suc menejerininm oda gizlice görüsmüş ümite söylemiş
alman
29.Haziran.2007, 22:23
yarın belli olur herşey uzamaz bu iş ama yöneitimn bırakıcaını sanmıorum bize fenerden gelicek para lasım diil bilemiorum fenerin maddi durumuda o kadar diil artık tuncayı rüştüyü hiçbirini tutamadılar elinde r.carlosu aldılar onuun parasınıda forma satışları karşılıyo awrupadan bi yıldızda geliceini sanmıorum fenere fenere gelen para için gelio çünkü kariyer için gelmio teklif gelse appiahla kezmanda gider fenerden hiç bi yıldız fenerde 2 sezondan fazla oynamadı alexi saymıorum çünkü yıldız diil
Rodrigo Tello
29.Haziran.2007, 22:23
Abi ne demek hepten Fenerli olacak ? Ne alaka Beşiktaşlı oluyo adamlar
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:25
burak kardes bu olay yala ndegil fox sporda bile konustu bu olay 2 gün içinde bitecek dedi ama hangi taraf için oldugunu söylemedi
hadi yalan diyelim necati gibi olamıyormu necati bir sorun olunca hemen resmi sitededen duyuruyor ümit ne bekliyor hala transfer yatınca acıklama yapacak galiba adnan sezgin ,adnan polat, hatta kalli onlar ümit e en kısa zamanda ceza verecek buna eminim
Ha bunda en büyük suc menejerininm oda gizlice görüsmüş ümite söylemiş
Fox beni bağlamaz.. Menajer çok etkili zaten, onların dini imanı para..
Giderse tavrımız bellidir, kafasına gitmeyi koymuşsa yapabilecek birşey yok.. Galatasarayın çıkarları doğrultusunda satılır.. Ali Sami Yen'e ne yüzle gelir, tek merak ettiğim o.. Bence bu iş yarın açıklığa kavuşur..
Mr.CordiaL
29.Haziran.2007, 22:26
yarın belli olur herşey uzamaz bu iş ama yöneitimn bırakıcaını sanmıorum bize fenerden gelicek para lasım diil bilemiorum fenerin maddi durumuda o kadar diil artık tuncayı rüştüyü hiçbirini tutamadılar elinde r.carlosu aldılar onuun parasınıda forma satışları karşılıyo awrupadan bi yıldızda geliceini sanmıorum fenere fenere gelen para için gelio çünkü kariyer için gelmio teklif gelse appiahla kezmanda gider fenerden hiç bi yıldız fenerde 2 sezondan fazla oynamadı alexi saymıorum çünkü yıldız diil
Fenerbahçe'nin mi maddi duruma iyi deil? :zuhaha
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:26
Saracoğlunun kapıları Karana açık
Fenerbahçe, Galatasarayda sorunlar yaşayan ve ayrılmak istediği bildirilen Ümit Karana kapılarını açtı.
Sarı Lacivertli Yöneticiler menajer Harun Aslanın kendilerine gelerek Ümit Karanın Fenerbahçede oynamak istediğini söylediğini belirttiler. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Ümit gerçekten biz de oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, belli bir bonservis karşılığında en yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" ifadesini kullandılar.
lig tv haber..
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:28
Ümit Karan bu kadar düşmüş olamaz, ben bu habere inanmıyorum..
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:29
Burak ümit paraya gidiyor
Arkadaslar acaba bizde avatarlarımıza metin oktay resmimi koysak veya kral hakanın resmini mi koysak onlar bunu hakediyor
Rodrigo Tello
29.Haziran.2007, 22:31
Ümit Karan bu kadar kişiliksiz olamaz.
El Barto
29.Haziran.2007, 22:34
Ümit Karan bu kadar kişiliksiz olamaz.
Neden Ümit fbye gidince kişiliksiz oluyor?? :confused:
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:35
Begenmediginiz necati bile bir, iki saat sonra resmi siteye aciklama yaptiriyor, tvlere cikiyor "böyle birsey yok, yalan" diyor
Ümit kalsa bile takımda düzenli forma sansı bulamaz hadi buldu diyelim oun kaptan yapmazlar kalli baya kızdı icinden ona
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 22:38
fenerbahcenin parası olsa bile aldıgı adamlar ortada...gelecek galatasarayımzn arkadaslar bırakn ümt gitsn iki sene oynasn bakalm bizde çok ümt karanlar var
El Barto
29.Haziran.2007, 22:38
alex yıldız olsa fenerde olmazdı ş.liginde katkı yapardı türkiye liginde gol atam önemli diil 36 lık hooijdonk bile 25 gol atmıştı bu sene sözleşmesi bitmişti alexin büyük topçu olsa tuncay gibi onuda awrupaya alırlardı nie almadılar cewap wer:?:?:?
Galatasaray transfer haberleri hatırlatayım...(::)
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:40
alman kardes bazı sözlerinde haklı olabilirsin ama burası yeri degil ceza alabilirsin seni bir dost olarak uyarim
tombul taho
Nasıl ki Rüştü Beşiktaş'a transfer olduğunda çoğu fenerli turksportal üyeleri avatarlarına Rüştü'nün resmini koyup altına bir de "UTAN", "REZİL" vs. gibi yazılar yazdıysa bu da aynı hesap işte.
Çünkü taraftarlara göre ezeli rakiplerde futbolcular oynayamazlar. aslında profesyonel olan bir futbolcu oynayabilir ama biz Türkiye'de bu oyuna profesyonel olarak değil de duygusaol oalrak baktığımız için bu yüzden kaynaklanıyor bu tür yorumları. hepsi bu kadar...
zeffix
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki ümit giderse gitsin artık umrumda değil yeri doldurulamayacak bir adam değil ümit
hem o giderse yönetim forvete kesin iyi bir golcü alır(örn:Saviola) :)
ms1907
29.Haziran.2007, 22:42
Gs de oynayan ve Fb'de oynasa iyi olur dediğim 2 oyuncudan biri Ümit Karan inşaallah alabiliriz.Hayırlısı olsun...
C h A o S
29.Haziran.2007, 22:43
ümit inşallah fb'ye gitmez.giderse çok ama çok kötü olur.onun gibi forvet bulamayız.umarım para için gitmez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alexi tartışmaya bile demez burda küçük topçu 34 lük sergen bile ii ondan bırakın bura konuşcaksak lincolnü konuşalım
kardeş ortamı germe yaaa.
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:44
Nasıl ki Rüştü Beşiktaş'a transfer olduğunda çoğu fenerli turksportal üyeleri avatarlarına Rüştü'nün resmini koyup altına bir de "UTAN", "REZİL" vs. gibi yazılar yazdıysa bu da aynı hesap işte.
Çünkü taraftarlara göre ezeli rakiplerde futbolcular oynayamazlar. aslında profesyonel olan bir futbolcu oynayabilir ama biz Türkiye'de bu oyuna profesyonel olarak değil de duygusaol oalrak baktığımız için bu yüzden kaynaklanıyor bu tür yorumları. hepsi bu kadar...
Cagrı kardes öyle güzel özetlemissinki eger ümit gider ki gidecek bence sende onların yaptıgı gibi avatarlar yaparmısın güzel olur
tombul taho
alexi tartışmaya bile demez burda küçük topçu 34 lük sergen bile ii ondan bırakın bura konuşcaksak lincolnü konuşalım
tartışma yaraacak yorumlarda bulunmazsan sevinirim. çünkü yakında sadece bu yorumları okuyacakmışsın gibime geliyor.
alman
bırak kardeşm yönetim bırakmaz ümiti gidersede awrupaya yollarlar takasta kullanırlar
El Barto
29.Haziran.2007, 22:45
o iş nekadar yanlışsa böyle yapılmasıda yanlış bence.Sonuçta ne olacak ki yani. Madem okadar vazgeçilmez bir oyuncu Galatasaray elinde tutabilsin Ümit'i. Ben sanmıyorum eşit olanaklar sunulduğunda fbyi tercih etsin Ümit.Ama sonuçta adam bu işten para kazanıyor. fbnin teklifi daha iyi olursa neden gitmesin??
Mirza
29.Haziran.2007, 22:47
doru oldunu nerden bilion o haberlerin ronaldoda fenere geliodu teminat mektubu hazırdı bırak bu işeri yha ıslıkladınız oyuncuyu yıldızmı yaptınız yıldız olsa fenerde ne işi war
Biraz daha dikkat.
Bugün 2. uyarım sana. Emin ol 3. olmayacak ve ceza sistemini kullanacağım.
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 22:48
[QUOTE=uykum_ fiRaRi;728923]ümit inşallah fb'ye gitmez.giderse çok ama çok kötü olur.onun gibi forvet bulamayız.umarım para için gitmez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
merak etme kardes bizde çok ümt karanlar var..özgrcandr cem sultandr bunlarn hepsi çk iyi forvet olacaklar
C h A o S
29.Haziran.2007, 22:49
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye geleceğine dair bir iki işaret:
- Fenerbahçe tarafından haberin yalanlanmaması.
- Kalli'nin Ümit'i idmanlara almaması.
- Adnan Sezgin'in konuyla ilgili açıklama yapması.
Bunlar Ümit transferini doğruluyor, yani Fenerbahçe istiyor, almak için uğraşıyor, bakalım sonu ne olacak?
adriano'da da aynı olay olmuştu.adriano'ya gelicek gözüyle bakılıyordu ve resmi sitede adriano transferini geç yalanlamıştı.inşallah Ü.karan olayıda böyle olur.amin:)
tombul taho
29.Haziran.2007, 22:49
o iş nekadar yanlışsa böyle yapılmasıda yanlış bence.Sonuçta ne olacak ki yani. Madem okadar vazgeçilmez bir oyuncu Galatasaray elinde tutabilsin Ümit'i. Ben sanmıyorum eşit olanaklar sunulduğunda fbyi tercih etsin Ümit.Ama sonuçta adam bu işten para kazanıyor. fbnin teklifi daha iyi olursa neden gitmesin??
zaten profesyonellik budur. çünkü sen insan olarak aile ve kendini bu oundan kazandığın parayla geçindiriyosun. hangi kulüp daha iyi teklif verirse doğal olarak onu seçmen gerekcek. bunun fb'si gs'si bjk'si ts'si diye bişey yok. ama türkiye, arjantin, iskoçya gibi ülkelerde bu biraz duygusallığa giriyor. örneğin g'den fb'ye, celtic'ten rangers'a, boca'dan river'a oyuncu gidince adam çıkarcı oluyor.
bnce bu sorun yok. gitmek istiyorsa gidebilir kendi bileceği iş. ama gidecekse de gittikten sonra olacaklara katlanması lazım. çünkü taraftarın tepkisiyle karşılaşacak. bunları önceden iyice düşünmeli.
ayrıca bu aralar gs yönetiminde para var galiba. yani nası buldular ettiler tam bilmiyorum detaylarını amaben iyi bir santrafor alınabileceğini düşünüyorum ümitin yerine..
Emurafu
29.Haziran.2007, 22:50
Bugün daha basın toplantısı olmaz ama ümitten yarın bir toplantı bekilyorum
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:50
Herşeyi geçtim de, bu da unutulmaz ki be kardeşim..
http://galeri.milliyet.com.tr/2006/12/3Fenerbahce2__Galatasaray1_%2803.12.2006%29/23.jpg
Aşk-ı Şehir
29.Haziran.2007, 22:52
nerden geldiğini bilmeyen kişilerle işimiz yok burak ;;)
erdemzorer10
çok büyük bi camia galatasaray camiası hiç bi zaman gidenin yeri boş kalmaz doldurulur..
C h A o S
ümit bunları göz önünde bulundur :)
El Barto
zaten profesyonellik budur. çünkü sen insan olarak aile ve kendini bu oundan kazandığın parayla geçindiriyosun. hangi kulüp daha iyi teklif verirse doğal olarak onu seçmen gerekcek. bunun fb'si gs'si bjk'si ts'si diye bişey yok. ama türkiye, arjantin, iskoçya gibi ülkelerde bu biraz duygusallığa giriyor. örneğin g'den fb'ye, celtic'ten rangers'a, boca'dan river'a oyuncu gidince adam çıkarcı oluyor.
bnce bu sorun yok. gitmek istiyorsa gidebilir kendi bileceği iş. ama gidecekse de gittikten sonra olacaklara katlanması lazım. çünkü taraftarın tepkisiyle karşılaşacak. bunları önceden iyice düşünmeli.
ayrıca bu aralar gs yönetiminde para var galiba. yani nası buldular ettiler tam bilmiyorum detaylarını amaben iyi bir santrafor alınabileceğini düşünüyorum ümitin yerine..
Güzel yazmışsın Çağrı cidden. Ama artık aşmalıyız bunları. Gerçi bizde sadece tribün tepkiside değil yöneticilerde fanatik taraftarlar gibi davranıyor. Taraftar elbet kızacak oyuncusunun rakip takıma gitmesine tepkisini elbet gösterecek ama tepkiyi yanlış yerlere gösteriyorlar bence. ;;)
Oyuncu yerine yönetime gösterilmeli tepki bence.
MeMo
29.Haziran.2007, 22:53
İsteyen unutur bana göre sonuçta Fenerbahçe'de başka bir dünya ile karşılaşacak.
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:54
İsteyen unutur bana göre sonuçta Fenerbahçe'de başka bir dünya ile karşılaşacak.
Önce kafasını yar, sonra bağrına bas.. Önce Jeep içinde döv, sonra başka takıma gitti diye, satıcı de, utan de..
Ayrıca yönetim suçsuzdur, mukaveleye imza atarken aklı nerdeymiş..
tombul taho
29.Haziran.2007, 22:55
Güzel yazmışsın Çağrı cidden. Ama artık aşmalıyız bunları. Gerçi bizde sadece tribün tepkiside değil yöneticilerde fanatik taraftarlar gibi davranıyor. Taraftar elbet kızacak oyuncusunun rakip takıma gitmesine tepkisini elbet gösterecek ama tepkiyi yanlış yerlere gösteriyorlar bence. ;;)
Oyuncu yerine yönetime gösterilmeli tepki bence.
sadece yönetim değil ki. aslında herkes suçlu. bence başta basın suçlu çünkü ortalığı ateşe veren onlar. türk spor basını kadar kötü bi basın ben daha görmedim şahsen. bu kada çok ortalığı kızıştırmak isteyen sürekli kulüpleri birbirlerine düşürmek isteyen başka bir basın yok diğer ülkelerde. öncelikle basınınyerinin değişmesi gerekiyor. tabii bu konular bu konu altında konuşulmaz lütfen transfer haberlerine devam edelim...
nerazzuri
29.Haziran.2007, 22:56
Adnan Sezgin: ''henüz resmi teklif yok'' dedi....
Olayın ilginç tarafıda ;
Mahmut Uslu'da :'' Onlar Revivo'yu alırken bizle görüştülermi? '' dedi ;;)
Leoucwhsua
yapmayin allah askina.Okumayi bilmeyen , 2 kelimeyi yanyana getiremeyen insanlari goklere cikaripta . alt tarafi futbolcu olduklarini unutupta , ulkeye en buyuk katkiyi onlar sagliyormus gibi gosteripte sonra da baska kulube gitti diye kisliksiz diyerek adami 1 darbede yariglamak ne kadar dogru.Asil yanlis bizlerde alt tarafi futbolcu bunlar ama biz ne yapiyoruz 500 sayfa yazi yaziyoruz sanki ulkeyi kurtriyoruz.O adaminda isi bu , eger biz onlari tanri yerine koymayip islerinin bu oldugunu , hepsinin bos insanlar oldugunu duzeunseydik bunlari soylemzdik zaten. kendi yucelttigimiz kisleri kendimiz kisiliksiz yapiyoruz.Sende 300 mesaj atmissin der simdi biri.Ben burda ozelestirimide yapiyorum ayni zamanda
C h A o S
ya şu transferi yalanlasalarda bizde bi rahat nefes alsak.Ümit'i Türkiye'deki hiç bi forvete değişmem.onun gidişi forvetimizin bitişidir.
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 22:57
3 milyon euro bonservisi varms
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:58
3 milyon euro bonservisi varms
Yok öyle birşey, Adnan Sezgin madde yok sözleşmesinde dedi..
Fernando Gago
fenerbahçe yönetimi adriano'yuda yaşlanlamadı ne oldu ? Ümit Karan büyü ihtimalle bize gelecek özellikle Kalli'nin onu antrema almamaı çok büyük etken bu transfer için
Aşk-ı Şehir
bence futbolu bu hale getirenler suçlu kendimi bir anda aşiret kavgalarında hissettim kan davasında döndürdüler futbolu artık hiç maç izleyesim gelmiyor türkiye liglerinde.;;)
Fernando Gago
sen buna inanıyor musun :D
uAburak89
29.Haziran.2007, 22:59
Mahmut Uslu'ya bayılıyorum zaten, her hareketi her demeci ayrı komedi.. Revivo'nun bonservisi mi vardı ?
Emurafu
yani fenerden eski oyuncular daha
bence savunmaya güclü fizikli hızlı bir adam lazım bekler lazım bakalım neler olacak
tombul taho
Bu olay tıpkı şeye benziyor arkadaşlar :
Düşünün Koç Holding'in Genel Müdürüsünüz diyelim ve size Sabancı Holding'den bir teklif geliyor. Türkiye'deki en büyük rakip firmalardanbir tanesi. ve Koç'un verdiği tekliften sunduğu olanaklardan belki de çok çok daha iyi bir teklif...
İşte Ümit'in bu transfer haberi de aynı buşekilde özetlenebilir bana göre...
C h A o S
29.Haziran.2007, 23:00
ya şu transfere bitmiş gözüyle bakmayın:mad:
erdemzorer10
Yok öyle birşey, Adnan Sezgin madde yok sözleşmesinde dedi..
ama zaten satarsak da 3 ün altında satmayz bence en az 3 -4 ödetiriz fenere
Oghuse
Bu olay tıpkı şeye benziyor arkadaşlar :
Düşünün Koç Holding'in Genel Müdürüsünüz diyelim ve size Sabancı Holding'den bir teklif geliyor. Türkiye'deki en büyük rakip firmalardanbir tanesi. ve Koç'un verdiği tekliften sunduğu olanaklardan belki de çok çok daha iyi bir teklif...
İşte Ümit'in bu transfer haberi de aynı buşekilde özetlenebilir bana göre...
Yanlız burda taraftar etkisi yok..
El Barto
29.Haziran.2007, 23:01
İspanyol Navarro ile anlaşıldı sanırım.
Ya beyler sonuçta hepsi profesyonel oyuncular ne oluyor yani eskiden fbde oynamış şimdi beşiktaşta oynuyormuş nedir yani çok mu garip??
uAburak89
29.Haziran.2007, 23:02
ama zaten satarsak da 3 ün altında satmayz bence en az 3 -4 ödetiriz fenere
En az 5, altı kurtarmaz.. Yönetimde ezeli rakibine, kolay kolay satmaz zaten..
Emurafu
29.Haziran.2007, 23:02
Arkadaslar ümit bu takımda kalırsa artık oynaması zor bak bunu yazıyorum buraya oynasa bıle onu kaptan yapmazlar cok zor en kısa zamanda ümit gitsin bence
alman
29.Haziran.2007, 23:03
bence alman takımlarına satarlar ümitin awrupada piasası war fenere satmazlar ümitte adam gibi adam gidersede fenere gitmez bence 3 milyon euro da ümitin için çok az öle bi forewti ybancı olsa 10 milyon eurodan aşağı alamassın bugün 6 ay sora sözleşmesi biten lincolne 8 milyon euro weren gs 3 yıllık kontratı olan ümiti 3 milyon euro ya satmaz ama büyük ihtimalle fenere gitmez yabancı santrofor almayan fenerde fatih tekkeyi alır bence
Emurafu
29.Haziran.2007, 23:04
İspanyol navarro sevilla da oynayanmı
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:04
En az 5, altı kurtarmaz.. Yönetimde ezeli rakibine, kolay kolay satmaz zaten..
aslnda dogru söylyorsn burak kardes en az bi 5 -6 istememz lazm..fenerbahcenin deivid e ödedigi paraya baknca ümt karan gibi bi oyncu içn 5-6 milyon ödemeyi kabl ederler
Roberto Baggio
29.Haziran.2007, 23:05
arkadaslar su anda kayserispor nasıl bizi mahkemeye veriyorsa bence bizde verebiliriz feneri çünkü bakın gerek fenerbshce yönetimi olarak gerek menajerler olarak galatasaray taciz ediliyor resmen sezona bu kadar iyi transferlerle giren bir takım içinde karısıklık çıkarmak istiyorlar gercekten fb yönetimi forum olmasa bişeyler yazardım ama......
Emurafu
29.Haziran.2007, 23:05
Fenerbahce birde shalkeyi tehdit etti iste kontratı var görüsemessin diye 2 gün sonra onlar ümitle konusuyor anlasıyor
Ümit gitse bile gelen para ile savıolaya nakit para sunarlar bizde saviolayı alırız
Aşk-ı Şehir
29.Haziran.2007, 23:06
bence alman takımlarına satarlar ümitin awrupada piasası war fenere satmazlar ümitte adam gibi adam gidersede fenere gitmez bence 3 milyon euro da ümitin için çok az öle bi forewti ybancı olsa 10 milyon eurodan aşağı alamassın bugün 6 ay sora sözleşmesi biten lincolne 8 milyon euro weren gs 3 yıllık kontratı olan ümiti 3 milyon euro ya satmaz ama büyük ihtimalle fenere gitmez yabancı santrofor almayan fenerde fatih tekkeyi alır bence
ne 8 milyon €'su kardeş eminmisin ? 4,5 milyon€'ya alındı ;;) 3,5 milyon€'da oyuncuya verilcek ;;)
Emurafu
29.Haziran.2007, 23:08
Neyse beyler iyigeceler şimdi gs tvde sabahki antremanın tekrarını izlicem
El Barto
29.Haziran.2007, 23:09
Evet Emrah Sevilla'da ki.
Sekopej
arkadaslar su anda kayserispor nasıl bizi mahkemeye veriyorsa bence bizde verebiliriz feneri çünkü bakın gerek fenerbshce yönetimi olarak gerek menajerler olarak galatasaray taciz ediliyor resmen sezona bu kadar iyi transferlerle giren bir takım içinde karısıklık çıkarmak istiyorlar gercekten fb yönetimi forum olmasa bişeyler yazardım ama......
Basında çıkan haberlere göre, daha resmi bir açıklama yok çünkü, Ümit, GS'ye transfer edilmesi muhtemel forvetten dolayı oynayamama endişesiyle sıkıntıya düşmüş. Menajeri teklifi Fenerbahçe'ye yapıyor. Ümit ayrılmak istediğini menajerine ilettikten sonra. Fenerbahçe de böyle bir oyuncu eğer ayrılmak istiyorsa kapımız açık diyor. Olay bundan ibaret.
Fenerbahçe durduk yere Ümit'e teklif yapmıyor...
nerazzuri
Fenerbahce birde shalkeyi tehdit etti iste kontratı var görüsemessin diye 2 gün sonra onlar ümitle konusuyor anlasıyor
Ümit gitse bile gelen para ile savıolaya nakit para sunarlar bizde saviolayı alırız
Mantıklı aslında ;) Nakit para verebilir Galatasaray Saviola'ya....
Yönetimide anlamıyorum Neden Ümit Karan ? acaba ....
deniz.91
bjk sağ bekte serdarı oynatabilir ama sol bek ve bir stroper kesin almalı
tombul taho
29.Haziran.2007, 23:10
Neyse beyler iyigeceler şimdi gs tvde sabahki antremanın tekrarını izlicem sonra copa amerıka var gece uzun
bugün kupa amerika yok. grup maçlarda ilk gün bitiği için bugün ara var.
alman
29.Haziran.2007, 23:10
ne 8 milyon €'su kardeş eminmisin ? 4,5 milyon€'ya alındı ;;) 3,5 milyon€'da oyuncuya verilcek ;;)
pardon kardeş dolar yerine euro yazmışım
Sekopej
29.Haziran.2007, 23:11
aimar1905 kardes napalm işte çekemiyorlar bizi ;)
Şahsınıza değil, genel bir uyarıdır.
Bir daha bu tür ifadeler kullanmaya devam ederseniz, gereken işlemler yapılacaktır. Burası taraftar forumu değil, mesaj atarken düşünüp öyle mesaj atınız...
Emurafu
29.Haziran.2007, 23:13
navarro iyi alınrısa iyi olur sol beklerde alınmalı sol bek cok lazım bence
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:14
Şahsınıza değil, genel bir uyarıdır.
Bir daha bu tür ifadeler kullanmaya devam ederseniz, gereken işlemler yapılacaktır. Burası taraftar forumu değil, mesaj atarken düşünüp öyle mesaj atınız...
umarm herkese esit seklde uygulanr bu uyarı sistemi........ "Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i " demin bu laf uyarı almadı o yüzden nese daha dikkatli olacagm
Emurafu
29.Haziran.2007, 23:14
bugün kupa amerika yok. grup maçlarda ilk gün bitiği için bugün ara var.
sagol cagrı kardes bende şimdi haberlerde gördüm
Yarın ümitin basın karsısına cıkması lazım hele yarın gazeteler neler yazar hele fotospor:)
Roberto Baggio
29.Haziran.2007, 23:15
arkadaslar fenerbahceyi içime sindiremiyorum iyi bi politika içindeler şu an ümit karan dan bizi soğutuyorlar
eXcitinG
29.Haziran.2007, 23:16
Yabancı kontenjanı doLdu nasıL aLaLım soL bek.SoL bek te deLi ibo var zaten yeter bize o bir sezon daha.
Rodrigo Tello
29.Haziran.2007, 23:16
"Yerli transfer düşünmüyoruz"
Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Celalettin Kolot, yabancı oyuncu transferi için çalışmalarının sürdüğünü, yerli oyuncu transferini ise bugün için düşünmediklerini söyledi.
Celal Kolot, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da beğendiği Cisse'yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, ''Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz'' dedi. Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri olan Moldova'nın Sheriff Tiraspol ve Andorra'nın Rangers takımlarının Beşiktaş için rakip sayılmaması gerektiğini vurgulayan Kolot, ''Çünkü futbol takımı olarak bunları çok büyük rakip kabul etmemeliyiz ki hedeflerimiz büyüsün. Eleme turlarını geçip Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruptan da çıkmak ve şeytanın bacağını kırmak istiyoruz'' diye konuştu.
Kaynak: AA
Sekopej
29.Haziran.2007, 23:17
Mahmut Uslu'ya bayılıyorum zaten, her hareketi her demeci ayrı komedi.. Revivo'nun bonservisi mi vardı ?
Fenerbahçe'yle sezon sonuna kadar kontratı vardı. Ve Fenerbahçe'yle kontratı devam ederken Florya'da GS yöneticileriyle görüştüğü için Fenerbahçe onu gönderdi. Hala FB ile kontratı varken görüşme yapmıştı yani.;;)
Bu FIFA'nın kuralına pek uyulmuyor aslında. Bunun kontrolü de zor, buna daha başka yaptırımlar getirebilir FIFA
Bizde tüm Fenerbahçe'liler Adnan Polat'a bayılıyoruz
Böyle bir mesaja hiç gerek yok. Daha sakin ve düşünerek mesaj atın.
Bir de şimdiden uyarayım, sonra ceza aldığınızda yok ben duymadım, vay ben görmedim demeyin...
Eğer bu transfer gerçekleşirse, 2 takım taraftarları da mesaj atmadan 5 kere düşünsün. En ufak tahrik edici, rakibi küçümseyici ve hakaret içeren mesajlar olursa direk ceza sistemini kullanacağız. Buna göre mesajlarınızı atarsanız sevinirim...
Sekopej
29.Haziran.2007, 23:19
umarm herkese esit seklde uygulanr bu uyarı sistemi........ "Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i " demin bu laf uyarı almadı o yüzden nese daha dikkatli olacagm
Şahsına değil demiştim.:)
O dediğin mesajı görmedim, başka bir yönetici arkadaşım gerekeni yapmış.
Buraya da yazayım, görmeyen kalmasın;
Bir de şimdiden uyarayım, sonra ceza aldığınızda yok ben duymadım, vay ben görmedim demeyin...
Eğer bu transfer gerçekleşirse, 2 takım taraftarları da mesaj atmadan 5 kere düşünsün. En ufak tahrik edici, rakibi küçümseyici ve hakaret içeren mesajlar olursa direk ceza sistemini kullanacağız. Buna göre mesajlarınızı atarsanız sevinirim...
uAsamet91
29.Haziran.2007, 23:21
İnşallah Gitmez Ümit :(
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:22
tmm dikkatli olacagm :)
Rodrigo Tello
Abi sözlesmesi bulunuyor taraftar seviyor satmaması lazım takımını.Bide gidip ben Fenerbahce'de oynamak istiyorum demesi !
Emurafu
Ümit F.Bahçe'ye çok yaklaştı
Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
kaynak DHA
uAsamet91
29.Haziran.2007, 23:23
Ümit Yapmaa:(:(
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:25
ümit bunu yapacak bir oyncu degildi gercekten şaşırmamak elde degil..ama her zmn oldugu gibi bikez daha söylyorm galatasarayda gidenin yeri doldurulur
Sekopej
29.Haziran.2007, 23:25
Ha bir de hatırlatma,
Lincoln transferinde, oyuncu ile anlaşıldı ve kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Schalke kabul etmek zorunda, oyuncu GS'yi istiyor, orada kalırsa başarılı olamaz tarzı yorumları bu konuda gördük.
Yukarıda ki haberde de aynı, oyuncu ile anlaşıldı, kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler yapılacak diyor.
Farkı öğrenebilir miyim?
uAsamet91
29.Haziran.2007, 23:27
Ha bir de hatırlatma,
Lincoln transferinde, oyuncu ile anlaşıldı ve kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Schalke kabul etmek zorunda, oyuncu GS'yi istiyor, orada kalırsa başarılı olamaz tarzı yorumları bu konuda gördük.
Yukarıda ki haberde de aynı, oyuncu ile anlaşıldı, kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler yapılacak diyor.
Farkı öğrenebilir miyim?
fark yok Ümit karan fenerbahceli artık:(
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:28
bencede ümt gitmeli artk çnkü eger aklı parada kalrsa yüzde yüz kapasiteyle oynayamaz zaten kallide yapacagını bilir..ümt çk yazk etti çok kaptan çkacagı takmda yrndan itibaren istenmeyen adam ilan edilecek baksanza uA lar yarn protesto edeceklermş
SYLaR
29.Haziran.2007, 23:29
Ümit'den çok gelen teknik direktörler ve yönetimide Ümit'e ayıp etti.Hep adamı Hakan Şükür gibi miladı geçmiş bir adamın arkasında tuttular.
Punter
Bilmemek diil, ögrenmemk ayıp, bens ana anlatayım :
Lincoln ile görüşme yapmadan önce Schalke'den izin alındı. Ondan sonra Lincoln ile görüşmeler başladı.
Bide Umıte sattı falan demeyın, cocuk olmayın...Bizim duygusal yaklastıgımız konu onların ekmek parası. 1 Milyon Euro fazla almak demek 1.8 Trilyon fazla almak demek....
Noz
o yabanciyi da savunmaya alicaksak forvet dusunmuyorlar herhalde ? nobre ve bobo da bizi avrupa da başarılı yapması zor... malesef bi tane yıldız forvet olmalı...
Memedov
29.Haziran.2007, 23:30
"Ümit'in transferi bitti"
Galatasaray'ın golcü oyuncusunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri iki gündür tüm spor kamuoyunu meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılıyor.
Sporx.com yazarlarından Gürcan Bilgiç Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, Türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi.
Kaynak: sporx.com
TürkuAz
29.Haziran.2007, 23:32
Ümit Karan'ın böyle birşey yapacağına inanmıyorum halen daha..
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:32
madem gidecekti bu şekildemi gitmesi gerekiodu..adam akıllı da gidebilrdi böle selere gerek yoktu..
Roberto Baggio
29.Haziran.2007, 23:33
arkadaslar bırakın ya bu schalke deil fe-ner-bah-ce giden de en iyi futbolcularımızdan biri bunu kabullenemem besiktas ve fb arasında transfer olabilir ama fb ve gs olmaz o dünyanın en büyük rekabeti içime sindiremiyorum.................................... ......
El Barto
29.Haziran.2007, 23:34
arkadaslar bırakın ya bu schalke deil fe-ner-bah-ce giden de en iyi futbolcularımızdan biri bunu kabullenemem besiktas ve fb arasında transfer olabilir ama fb ve gs olmaz o dünyanın en büyük rekabeti içime sindiremiyorum.................................... ......
Bu zihniyetle birşey olacağımızda yok zaten...
Lucas Neill
29.Haziran.2007, 23:34
dha daki habere göre ümit fb yi kabul etmiş artık bu saatten sonra kalsa bile takıma yararlı olmaz.
TürkuAz
29.Haziran.2007, 23:35
Bu zihniyetle birşey olacağımızda yok zaten...
Ne varmış zihniyette? ;)
Sekopej
Bilmemek diil, ögrenmemk ayıp, bens ana anlatayım :
Lincoln ile görüşme yapmadan önce Schalke'den izin alındı. Ondan sonra Lincoln ile görüşmeler başladı.
Bide Umıte sattı falan demeyın, cocuk olmayın...Bizim duygusal yaklastıgımız konu onların ekmek parası. 1 Milyon Euro fazla almak demek 1.8 Trilyon fazla almak demek....
Tamam, teşekkür ederim.
Bu olaya geçmişte yapılanları görmeyip, şu anda kızgınlığın verdiği etkiyle de tepki gösteren arkadaşlara birşeyler göstermek için yazdım. Amacım mesaj atarken bazı şeyleri düşünüp ona göre mesajlar atılmasını sağlamak...
Leoucwhsua
yapmayin allah askina.Okumayi bilmeyen , 2 kelimeyi yanyana getiremeyen insanlari goklere cikaripta . alt tarafi futbolcu olduklarini unutupta , ulkeye en buyuk katkiyi onlar sagliyormus gibi gosteripte sonra da baska kulube gitti diye kisliksiz diyerek adami 1 darbede yariglamak ne kadar dogru.Asil yanlis bizlerde alt tarafi futbolcu bunlar ama biz ne yapiyoruz 500 sayfa yazi yaziyoruz sanki ulkeyi kurtriyoruz.O adaminda isi bu , eger biz onlari tanri yerine koymayip islerinin bu oldugunu , hepsinin bos insanlar oldugunu dusunseydik bunlari soylemzdik zaten. kendi yucelttigimiz kisleri kendimiz kisiliksiz yapiyoruz.Sende 300 mesaj atmissin der simdi biri.Ben burda ozelestirimide yapiyorum ayni zamanda
2 sayfa once atmistim bunu.ama kimse okumadigi gibi dusunmedi bile.bu adam niye satmis olsun.Taraftarlar varmis bilmemne.emekliliginde gidin maasinizi umite verin o zaman.Hakanin golgesinde kalcak az para alcak oynatilmicak.Futbolcu bu ya.Ne kisligi kaldi ne karakteri kaldi adamin.yapmayin allah askina.gayet normek bisey
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:36
30 yşndaki bi oyncumzdan para kaznmş olcaz ve orda yok olusunu izliyecez..ümtin fenere uym saglyacagnı sanmyorm ama çk yazk etti bu tkmn kaptanyken smdi herkes anti-ümt oldu bence en azndan ben öle oldm direk
El Barto
29.Haziran.2007, 23:37
Ne varmış zihniyette? ;)
O oraya gidemez bu buraya gelemez daha ne olsun. Gidene utan sattın takımı vs....
SYLaR
Ümit Karan belki de Türk futbol tarihinde değeri en bilinmeyen futbolcu olmuştur.Galatasaray'da hep Hakan Şükür'ün gölgesinde kalmıştır.En formda olduğu zamanlarda bile Milli Takıma çağrılmamıştır.
canavar20
Niye yaptı fener bunu:(
TürkuAz
29.Haziran.2007, 23:38
Ümit Karan, Fenerbahçe'ye giderse ağlarım...
El Barto
29.Haziran.2007, 23:38
Ümit'den çok gelen teknik direktörler ve yönetimide Ümit'e ayıp etti.Hep adamı Hakan Şükür gibi miladı geçmiş bir adamın arkasında tuttular.
Aynen Aşkın. Eğer taraftar birilerine tepki gösterecekse bunun Ümit olmadığı kesin.
erdemzorer10
29.Haziran.2007, 23:40
Ümit Karan, Fenerbahçe'ye giderse ağlarım...
bizi bırakan içn üzlmene degmez kardesm evet çk iyi bi oyncu ama yeri dolacaktr
Roberto Baggio
29.Haziran.2007, 23:41
ne varmış zihniyetimde arkadasım acıkca söylüyorum içime sindiremiyorum hele hele ümit karanın yapacağını hçç sndiremiyorum bakın mesela necati sapına kadar ölümüne galatasaraylılığını gösterip fenerbahceye çıkp gtmem demişti ümitinde çıkıp söylemesi lazım bakın fenerbahce-galatasaray rekabeti artık herseyi astı dünyada böyle bir rekabet daha yok avrupada görebiliriz milan ve inter birbirlerine futbolcu veririler alırlar satarlar fenerin yaptığı büyük ayıptır düpedüz taciz etmektir...........
TürkuAz
29.Haziran.2007, 23:42
Bugün akşam 5 teki idmana gittim Floryaya
Neyse Hasan şaşın oldugu grup koşarken birisi ordan şu soruyu sordu
Hasan abi ümit nerde ?
Hasanın şakayla karışık verdiği cevap Öldü o artık...
Alıntıdır.Az önce okudum...
El Barto
29.Haziran.2007, 23:44
fenerbahce-galatasaray rekabeti artık herseyi astı
Bu birilerinin işine geliyor ama...
Bukadar körü körüne bağlanmamak lazım sonuçta hepsi bir oyun ;;)
BlackEagle19o3
Malesef forvet düşünmüyorlar gündemdeki Serhat bile gelse iyi olur.Navarro transferi bitecekmiş gibi duruyor alabilirsek iyi olur.
nerazzuri
Golcüye ihtiyacımız olduğundan olmasın.... Türkiye'nin artık böyle transferlere alışması lazım....
Avrupa'da her sene bu tür transferler oluor ama Türkiye'deki gib abartılmıyor..
Sekopej
29.Haziran.2007, 23:45
Milleti uyarmaktan, ortamı sakinleştirmekten kendi görüşümü yazamadım yahu.:D
Açıkçası ilk olarak Ümit'i FB forması altında görmek istemem. Daha önce yaptığı açıklamalar ortada. (Taraftarlarla yaptığı tezahuratlar falan önemli değil) Basına yaptığı açıklamalar. FB'ye gelirse mecbur destekleyeceğiz.
Kasap dediği oyuncularla nasıl arkadaş olacak soru işareti? Özürlerini dilerse sorunsuz devam eder.
Bir de şu konu var, Tümer ve Rüştü transferlerinde olduğu gibi, BJK taraftarı geçen sene Tümer'e çok yüklenmişti ve biz de oyuncumuz olduğu için onu normalden daha çabuk sahiplendik.
Rüştü'ye tepkiler oldu, BJK taraftarı daha çabuk sahiplendi.(Tabi ki hepsi değil)
Şu anda da Ümit'e GS taraftarı çok yüklenirse, bizim sahiplenmemiz o kadar kolay olur. Ben bir bakıma kendi adıma bu sahiplenme sürecini GS taraftarının tepkisi belirleyecek diyorum.
uAburak89
29.Haziran.2007, 23:47
Fenerbahçe'yle sezon sonuna kadar kontratı vardı. Ve Fenerbahçe'yle kontratı devam ederken Florya'da GS yöneticileriyle görüştüğü için Fenerbahçe onu gönderdi. Hala FB ile kontratı varken görüşme yapmıştı yani.;;)
Bu FIFA'nın kuralına pek uyulmuyor aslında. Bunun kontrolü de zor, buna daha başka yaptırımlar getirebilir FIFA
Ben başka türlü hatırlıyordum ama, emin değilim tam..
Niye yaptı fener bunu:(
Tekere çomak sokmak için..
BlackEagle19o3
29.Haziran.2007, 23:53
Bence Ümit Karan Fenerbahçeye gitmez.En azından klübü göndermez.Eğer Ümit Fenerbahçeye giderse fos olur Galatasaraya giderse kral olur.Bence çok büyük ihtimal Galatasarayda kalır.Eğer giderse de kendisi açısından da Galatasaray açısından da kötü olur.
mert_fox
29.Haziran.2007, 23:54
Bugün akşam 5 teki idmana gittim Floryaya
Neyse Hasan şaşın oldugu grup koşarken birisi ordan şu soruyu sordu
Hasan abi ümit nerde ?
Hasanın şakayla karışık verdiği cevap Öldü o artık...
Alıntıdır.Az önce okudum...
Gidicek gibi ama gitmesini hiç istemem.
Leoucwhsua
29.Haziran.2007, 23:58
Bu birilerinin işine geliyor ama...
Bukadar körü körüne bağlanmamak lazım sonuçta hepsi bir oyun ;;)
tamamen katiliyorum.Bizden sadece topla oynama konusunda fazlalari olan kisilere yuce insan muamelesi yapipp olayi kan davasi gibi gormenin hic bir anlami yok
erdemzorer10
30.Haziran.2007, 00:04
zaten bu transfer dogru dürst bi şeklde gerçekleşse kimsenin bişey diyecegi yok ama bu şeklde olmasna snrleniorz
C h A o S
30.Haziran.2007, 00:32
ümit anlaşmışsa fenerbahce'yle bu iş bitmiş demektir.şimdi forvete bakalım kimi alıcaz.
Eray Dengiz
30.Haziran.2007, 00:34
Galatasaray formasının kutsal olduğunu, Galatasaray taraftarının, futbolcularını her koşulda bağırlarına bastığını aramızdan bazıları anlayamamış..
Ümit efendi yolun açık olsun, para veya kendi isteğinle hiç farketmez sen bu formanın kutsal olduğuna inanmadıktan sonra senin bu kulüple bundan sonra işin olamaz.
Ayrıca bana hikaye fln anlatmayın, paraydı, oydu, buydu ben anlamam.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 00:35
Karan'da sona doğru
Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
Kaynak: DHA
0w3r
30.Haziran.2007, 00:39
Arkadaşlar sizce Umıt karan Bjk ye gıtseydı bu kadr olay cıkarmıydı yada para ıcın deıl de baska bır nedenden dolayı gıtmek ısteseydı..Ümit karan genclerbırlıgınden alındıktan sonra galatasaray da cok ıyı donemler yasadı ...Ama su hakan meselesı onu bıtırdı ..Hakan Sukurle arasındakı dostluk rekabete ardından nefrete donustu dıyebılırız umıt karan kıskanmaya basladı hep arka planda kaldı vve bunu hazmedemedş sonunda patladı bu sene banko olarak oynıcaktı belkıde gol kralı olacaktı belkıde uefa kupasını kaldıracaktı...Kaptan olacaktı Lıder olcaktı ...Umıt karanın gece yasantısının cok oldugu artıslık yapmayı cok sevdığını hepımız bılırız reklamlarda oynadı maclarda hep rovasata cekmeye calısarak net gol pozisyonlarını kacırdı belkı sampiyonlugun elden gıtmesınde kavgaların cıkmasın takımın bolunmesınde bas sebeptı..
Umıt karan gıderse ne olur?
Umıt Karan gıderse ... Yenı transfer yapılır yerı doldurulur hele boyle spekulasyonlarla gıttığı ıcın ve bızım gorusumuzle bızı sattıgı ıcın ne zamn adı gecse Cİmboma 5-6 yıldır gosterdeıgı hızmete ragmen kotu anılacak belkı maclarda kufur edılecek .. Belkı Kafası yarılacak Alı Samıyende...Mansetlere dısecek Gs yıne ceza alacak .... Ama ıllakı yerı dolacak bu sadece onun ıcın kayıp olacak bızım ıcın değıl... Bızım Nefretımızde Askımız Kadr Buyktur... Bunu unutmamak lazım...
Umıt Karan Gıtmezse Ne Olur?
İşte o zamn Hakan Sukurler kavgalar baslar takım ıcı bolunmeler bu sezondakı guzel transferlerı bosa cıkaracak Umıt Karana artık e lımızden gıttı transfer olsa da olmasada Emrah Arkadasımızın dedıgı gıbı Kallı onu artık kaptanda yapmaz ılk on bıre de almaz Uefa yada goturmez ... Son hakkı artık Yarın tamamen ıddıaları red eder Ben sapına kadr gs lıyım hıc bır yere ayrılmam olene kadar burdayım derse o zamnda bas tacı olur Aman Umıt LUTFEN dıkkatlı karar ver !!!
Geleceğınle oynarsın 5 kurus ıcın takımını bırakma Gs ye de aynı kontratı teklıf et yukseltme yapılsın... Sen ne kanlar ne terler doktun bızım ıcın Belkı Fb ye gıtmeyecek olsan baska bır takıma gıdecek olsaydın transferın kaıle alınmazdı belkıde...Ah Be Umıt naaptın ?? Şimdi Bu sorumluluğun altından nasıl kalkacaksın nasıl tekrar bızım yuzumuze bakacaksın!!!
Kalırsan senı hıc unutmayacak taraftarla Senı SEn olduğun ıcın Sevenlerle Bırlıkte olursun Gıdersen senı rakıp kulubun zararı ıcın sevenlerle olursun!!
Karar Senın Bır Gunun Kaldı!!
Saygılar Ömer ( 0w3r ),
İsildur
30.Haziran.2007, 00:44
Arkadaşlar ben Ümit Karan'ın FB'ye gideceğini düşünmüyorum.Her ne kadar FB Ümit Karan'a olan transfer girişimlerini doğrular gibi gözüksede ben bu olayın söylentiden ibaret olduğuna inanıyorum.
Ama ya giderse...Ve bunlar doğruysa...
İşte o zaman yıkılırım çünkü Ümit Karan Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki en iyi oyunculardan biridir ve geldiği andan itibaren taraftarın sevgilisi olmuştur.Tabi Ümit gitmek isterse GS'nin bu durumda FB'den yüklü bir bonservis bedeli isteyeceğine eminim.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 00:45
Galatasaray formasının kutsal olduğunu, Galatasaray taraftarının, futbolcularını her koşulda bağırlarına bastığını aramızdan bazıları anlayamamış..
Ümit efendi yolun açık olsun, para veya kendi isteğinle hiç farketmez sen bu formanın kutsal olduğuna inanmadıktan sonra senin bu kulüple bundan sonra işin olamaz.
Eray, sanki Ümit Fenerbahçe'ye imzayı attı, formayı giydi, öptü gibi konuşmuşsun :) Daha kesin bir şey yok.
Yarın çıkıp da Ümit "Galatasaraylıyım, futbolu da burada bırakacağım." derse bu sözlerinizden pişmanlık duyabilirsiniz.
Bekleyelim sonucu, görelim, ondan sonra yorum yapalım enine boyuna.
uAburak89
30.Haziran.2007, 00:45
Hakan Şükür, para, huzursuzluk falan bunlar bahane.. En mantıklısı Ümit Karan'ın açıklama yapmasını beklemek..
eGowiCh
30.Haziran.2007, 00:52
Yerli transferini kapatmış Beşiktaş, 1 yabancı daha alıp transferi noktalayacaklar, öyle gözüküyor. Navarro'yu alıp transfer sezonunu kapatacaklar.
Serhat Akın Ocak'ta gelecekti aslında Beşiktaş'a ama pürüz çıktı, bakalım şimdi gelecek mi, ama yerli transfer etmeyeceğiz dediklerine göre Serhat da alınmaz.
C h A o S
30.Haziran.2007, 00:52
Ümit Karan'dan inşallah beklediğimiz haber gelir.
WebMaster91
30.Haziran.2007, 00:58
Başka söze ne gerek var..Ümit giderse de gitmezse de artık böyle..
O bir defa yeşil ışık yaktı çünkü..
kerem184028
30.Haziran.2007, 00:59
ya bnce artık gitsin ya bu kadar haberlerden sonra artık ümit gs ye faydalı olamaz ama gs den bi tane bomba transfer bekliyorum
Maksic
30.Haziran.2007, 00:59
Beyler lig tv de altyazı geçti çok önemli bir gelişme olmuş az sonra ayrıntılı bilgi verilecek merakla bekliyorum
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:01
Bizede aktar, gelişmeleri..
deniz.91
30.Haziran.2007, 01:01
Ümit F.Bahçe'ye çok yaklaştı
Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
29.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
eGowiCh
30.Haziran.2007, 01:02
İŞTE ÜMİT KARAN'IN OLAY AÇIKLAMALARI (1 SENE ÖNCEKİ)
"Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kutlamalarında sorularımızı yanıtlayan Karan, Tümer'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının gayet normal olduğunu belirterek, "Buna benzer hareketi ben de yapabilirim. Çünkü biz profesyoneliz" dedi.
Golcü oyuncu, Tümer'in Fenerbahçe'ye transferini "Profesyonel futbolcular istediği takımlara gider" diye değerlendirirken, "Tümer'in yaptığı profesyonelce bir hareket. Her profesyonel futbolcu, istediği takıma gider. Ancak, Beşiktaş'ın tepkisini de normal karşılıyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu vurgulayan Ümit Karan, "Benim bir sezon daha sözleşmem var. Ama, Beşiktaş yada Fenerbahçe'den transfer teklifi alsam, değerlendirmeye alırdım" ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerini ifade eden Ümit Karan, "Yöneticilerimiz ve hocamız görüştükten sonra bazı transferler yapılacaktır. 3 Kulvarda mücadele edeceğiz. Bu yüzden transfer şart. Ama, kesinlikle forvet hattına transfere gerek yok. Çünkü Dünya'nın en iyi golcülerine sahibiz. Bu yüzden bu bölgeye transfere gerek yok." diye konuştu.
01.06.2006
Kaynak: DHA
C h A o S
30.Haziran.2007, 01:03
Beyler lig tv de altyazı geçti çok önemli bir gelişme olmuş az sonra ayrıntılı bilgi verilecek merakla bekliyorum
güzel haberlerini bekliyoruz.
Maksic
30.Haziran.2007, 01:04
altyazı geçti haberlerde ama Ali Bilgin transferini veriyor gelişmeleri az sonra vericekler
deniz.91
30.Haziran.2007, 01:04
Ümit akşam idmanında da yok!
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Ümit Karan, çalışmada yer almadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat 20 dakika süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, 3 grup halinde kondisyon çalıştı. Dönüşümlü olarak bir grup koşu, bir grup açma-germe hareketleri çalışırken, bir grup da tesislerde ağırlık çalışması yaptı. Galatasaray ile bu sabah sözleşme imzalayan Volkan Yaman, takımdan ayrı koşu yaparken, bugün İstanbul'a geleceği belirtilen Carrusca, 2 Temmuz'da takıma dahil olacak Song ve sabah koşunun ardından çalışmayı bırakan Ümit Karan, akşam antrenmanında yer almadı. Sakatlıkları bulunan Uğur ve Aydın ise tesislerde çalıştı.
Bu arada antrenman sonrasında teknik direktör Feldkamp ve kimi oyuncular, çalışmayı izleyen taraftarlara imza dağıttı.
Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:05
egemen dedigin gibi bir oyuncu alıp kapatırlarsa bence kötü olur besıktasın cünkü bazıık eksiklikleri yine var sampiyonlar ligide var ona göre takım kurulması lazım
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:05
Ümit yarın basın toplantısı düzenleyecekmiş, kalıyor herhalde..
kerem184028
30.Haziran.2007, 01:06
ya kaç senedir formasını giydiğin takımı bırak en ezeli rakibine gitmek nasıl profesyonellik ya.Sonra bi de diyicek kişi türkiyenin en iyi klubüne geldim diyicek sonra noolucak
eGowiCh
30.Haziran.2007, 01:06
Ümit Karan'ın geçen seneki açıklamaları, bu çıkan haberler, 2 idmana da katılmayışı, insanı düşündürüyor gerçekten, bakalım sonu ne olacak, merakla bekliyorum.
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:08
Valla Fazil Abi (Biliyorum sıkıldınız ama.. :D) kalıyor yazdı.. Menajerinin oyununa gelmedi diyor..
C h A o S
kaynak verebilirmisin?
Emurafu
burak nerde yazıyor saat kacta bence gec kalınmıs bir karar amaneyse bakalım ne dıyecek
Maksic
hep az sonra az sonra diye geçiyor heyecanlandım kalıcak mı gidecek mi bakalım...
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:09
Kalıyor diyende, toplantı olacak diyende Fazıl Ünverdi..
ekolata
30.Haziran.2007, 01:11
Eğer ümit kalırsa çok okkalı bir laf söyliyecek bence fenere.
Eğer giderse bi bahane bulmaya çalışıcak
C h A o S
30.Haziran.2007, 01:11
Kalıyor diyende, toplantı olacak diyende Fazıl Ünverdi..
Fazil Abi dediğin kişi spor yazarımı:0:
Sekopej
30.Haziran.2007, 01:12
Eğer bir toplantı olacaksa kalacağım diyecektir. Yoksa Fenerle anlaşır ve açıklamayı öyle yapardı. 1 günde de bu anlaşma olmayacağına göre, muhtemelen kalıyor...
uAburak89
Yazar, 4-4-2 dergisi editörü..
Maksic
Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan kararını verdi KALIYOR...
eGowiCh
30.Haziran.2007, 01:13
Bu Fazıl abi gündüz "Ümit Fener ile anlaştı" dememiş miydi? FotoMaç'ın ayaklı versiyonu sanırım.
C h A o S
30.Haziran.2007, 01:14
ohh biraz yüreğime su serpildi:):)
kerem184028
ya bence yarın kesinleşir bu karar
fmsmyrna
Şimdi Ümit'e sallayanlar ne diyecek? İki taraf içinde iyi oldu bence
uAburak89
Anlaşan, Ümit Karan değil menajeriymiş..
Emurafu
Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan kararını verdi KALIYOR...Basın toplantısıda onun ıcındırsanırım bence yarın cıkıp ben galatasaraylıyım hiçbiryere gitmiyorum gibisinden konusması lazım anca affedilir baska sözler söyleyip kalırsa zor
ekolata
30.Haziran.2007, 01:15
Bencede fazıl abi ayaklı fotomaç hatta ileride fotospor olucak eğer buda yalan olursa :D
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:16
Anlaşan, Ümit Karan değil menajeriymiş..Menejeri oldugunu bende biliyorum gizlice gitmiş aziz yıldırımla konusmus sonra gelip ümite demiş ümitinde aklı celindi tabi ama ümit sabah hemen niye bir basın toplantısı düzenlemedi orda düzenleyip son noktayı koysa herkezin takdirini ve güvenini kazanacaktı
Valla kimse kızmasın benim içimde ümit sevgisi fazla kalmadı tek sevgi galatasaray takımının futbolcusu oldugu icin sahip cıkarım
Maksic
Navarro gelirse iyi olmaz defansın ortasına Stam gibi bir oyuncu alınmalı
uAburak89
Yarın Ümit'in çok sağlam konuşması lazım ve hatta bu menajeri ile olan ilişkisini kesmesi..
Sekopej
30.Haziran.2007, 01:17
Bir anlaşma yok, çıkan haberler Ümit rahatsız olduğunu menajerine söylüyor, o da Fenerle görüşüyor. Fener de kapımız açık diyor. Haberlerde bunu diyorlar.
Ama burada öyle bir oldu ki, sanki Ümit anlaşmış, hatta ona gösterilecek tepkilerden bile bahsedildi.
Bu nedenle kendimizi fazla kaptırmayalım herşey netleşmeden...
TaşkınMahmut
30.Haziran.2007, 01:19
giden gider kalan sahalar bizimdir.Galatasaray Kulübü isimlere mecbur değildir.Galatasaraya gönül verenlerle yoluna devam eder.
kerem184028
30.Haziran.2007, 01:19
Fenerbahçe'den aldığı teklifin ardından Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan Ümit Karan, kararını verdi..
Sarı Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Feldkamp tarafından kafasının gelen teklif nedeniyle karışık olması yüzünden antrenmana alınmayan golcü futbolcu akşam yapılan antrenmana da katılmamıştı..
Ancak gece geç saatlerde Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayan Ümit'in, Galatasaray'da kalmak istediğini ilettiği ve Fenerbahçe'nin son derece cazip teklifini Galatasaraylı olması nedeniyle geri çevirdiğini söylediği öğrenildi..
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:21
Bencede fazıl abi ayaklı fotomaç hatta ileride fotospor olucak eğer buda yalan olursa :Dkardes sen öyle diyorsunda bu haber yokken meydanda fazıl abi yarım saat önce ümit kalıyor dedi hatta basın toplantısı düzenlicek dedi haber şimdide lig tv de cıktı:):)
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Ya size gündüz dediğim gibi bütün problem yaratan menaceri Harun Arslan... Ama Adnan Sezgin kendisini FİFAya şikayet etmekle tehdit edince geri adım attı. Ümit çok duygusal birisi... Menaceri bundan faydalanmak istedi ama başaramadı... Artık bu dakikadan sonra Ümiti yeniden sahiplenmeliyiz
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:22
Oh be, başından beri inanmak istemiyordum bu transfere.. En doğru kararı verdi, yarında çıkıp ASLANLAR gibi açıklamasını yaparsa, sorun kalmaz..
Maksic
30.Haziran.2007, 01:23
+1967.... kesinlikle shota gibi burada parlayan biri olma lazım musampa gibi değil
evet Tomas Jun ne oldu bu arada S.Prag'taydı galiba
C h A o S
saat kaçta basın toplantısı bir bilgi varmı?
eGowiCh
http://img106.imageshack.us/img106/1826/17wa3.jpg
murty54
30.Haziran.2007, 01:24
giden gider kalan sahalar bizimdir.Galatasaray Kulübü isimlere mecbur değildir.Galatasaraya gönül verenlerle yoluna devam eder.
kesinlikle katılıyorum eğer gerçekten gitmek isteyipte kalırsa bunun ne Galatasaray'a ne de kendisine bir yararı olmaz die düşünüyorum
kerem184028
30.Haziran.2007, 01:25
güzel montaj olmamış
uAburak89
saat kaçta basın toplantısı bir bilgi varmı?
Yok valla..
Emurafu
Oh be, başından beri inanmak istemiyordum bu transfere.. En doğru kararı verdi, yarında çıkıp ASLANLAR gibi açıklamasını yaparsa, sorun kalmaz..Yarın basın toplantısında söyleyecegi sözler önemli
Arkadaslar resmi acıklama az sonra yapılır
Mirza
30.Haziran.2007, 01:26
Gereksiz, konu dışı, forum kirliliğine sebep olan mesajlar temizlendi. Biraz daha dikkat arkadaşlar. Iyi geceler.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 01:27
Bu Fazıl denen şahsiyet kadar yalancısını da görmedim.
"Ronaldo Fener'de" dedi, gerçekleşmedi.
"Adriano ile %90 anlaşıldı" dedi, gerçekleşmedi.
"Ümit Karan Fener ile anlaştı" dedi, sonra kendisiyle çelişip "Kalıyor" dedi.
4-4-2 dergisi yazarı değil de Fotospor muhabiri olmasın bu? :)
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:30
4-4-2 dergisi yazarı değil de Fotospor muhabiri olmasın bu? :)Ama fotospor gibi cokta sallamıyor(::)(::)
Neyse ben yarın ümitin söyleyecegi sözlere göre tavır alacam ayrıca o anda menejerinden ayrıldıgını söylemesi lazım
C h A o S
30.Haziran.2007, 01:31
ümit Karan son noktayı koydu!
"Ümit Karan Galatasaray'da mı kalacak, Fenerbahçe'ye mi gidecek?" Sabah saatlerinden itibaren her iki camiada da merakla dile getirilen bu soru yanıtını buldu !..
30 Haziran 2007 00:26
Yazı boyutunu büyütmek için
Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.
LİGTV
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:32
4-4-2 dergisi yazarı değil de Fotospor muhabiri olmasın bu? :)
Ronaldo ile ilgili birşey demedi, en azından ben görmedim..
Adriano haberinde harbiden çuvalladı..
Ümit Karan'ın menajeri anlaşmış Fenerbahçe ile, ama duygusallağı ağır basmış Ümit'in..
eGowiCh
30.Haziran.2007, 01:32
Cisse İstanbul'a geldi
Futbol Takımımız'ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği Edouard Cisse, İstanbul'a geldi. Cisse'yi çok sayıda taraftarlarımız coşkuyla karşıladı.
Atatürk Havalimanı'na rötarlı olarak gelen Edouard Cisse'yi Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mario Berk ile çok sayıda taraftarımız karşıladı.
Edouard Cisse'yi tezahüratlarla karşılayan taraftarlarımız, oyuncumuza büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
Taraftarlarımızın ilgisinden çok etkilenen Edouard Cisse, havaalanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden oyuncumuz, "Birçok taraftarımızı burada görmek beni çok mutlu etti. Çok büyük bir kulübe geldim. Çok mutluyum" dedi.
Havaalanından ayrılarak kalacağı otele geçen Cisse, yarın sabah saat 9.30'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Cisse, saat 15.00'te ise BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşmeye imza atacak.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13823
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13824
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13825
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13826
ekolata
30.Haziran.2007, 01:36
Adriano ile %90 anlaşıldı" dedi, gerçekleşmedi.
Eee buna yalancımı deniyor ? Yüzde 0,0000001 bile bir ihtimaldir ;)
dinaMYt
30.Haziran.2007, 01:37
fenere verilse de verilmese de karan artık satılmalı.bu dakikadan sonra ben kalıyorum dese de birşey farketmez bence.en azından alttan gelen gençlerin de yolu açılmış olur böylece.gelen para da sağlam bir sağ bek için harcanır.
uAburak89
30.Haziran.2007, 01:39
Ya anlamak istemiyorsunuz herhalde, menajerinin oyununa gelmiş.. Harcamak bu kadar kolay olmamalı..
ibo
30.Haziran.2007, 01:39
Konuyu FAZIL BEYİN HABERCİLİĞİ mevzuna dönüştürmeyelim.
Bence Ümit'in kalması çok iyi oldu...
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:41
cısseyı tv de gördüm adamı resmen ezdiler hemde öyle abartılcak sekılde taraftar yoktu ama korumalar lincoln ne yapılan gibi duvar kurmadı adam ezile ezile ayrıldı
En cok gazetecıler ezdi bir bir gazetici diyorkı formayı giyip poz versin diyor
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:43
Yarın ümit karan menejerini kınaması lazım onunla calısmıcam demesi lazım
Ya bu toplantı kacta bence yarın sabahkı idman dan sonra olur
BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 01:44
Ümit Karanın takımda kalacağını tahmin etmiştin.Hemen harcamayın bu adamı.Bu sene yine çok gol atar:).Takımda kalması herkes için en hayırlısı oldu bence:).
Rodrigo Tello
30.Haziran.2007, 01:52
Abartma yok zaten cok sayıda taraftar karsıladı deniyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sen buna inanıyor musun :D
Tartısma yaratmak istemiyorum ama Tümer nasıl Fenerli olduysa Gelenler de Beşiktaş'lı olacaktır rahat ol sonucta prof. oyuncular.
Emurafu
30.Haziran.2007, 01:56
Forma cisseyede yakısır bence
0w3r
30.Haziran.2007, 01:57
Ümit Karan kararını açıkladı !..
"Ümit Karan Galatasaray'da mı kalacak, Fenerbahçe'ye mi gidecek?" Sabah saatlerinden itibaren her iki camiada da merakla dile getirilen bu soru yanıtını buldu !..
Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)
Oh be rahatladım oysa ne senaryolar kurmustuk savıolayla hakan oynar dıe fln ama :D Saviola da gelecek ınsallah... Yarın Tff kararı acıklancakmıs duyumlarıma gore...
Emurafu
30.Haziran.2007, 02:03
Fevzi Elmasın menejeri adnan sezgine mesaj atmıs. Antalya ile anlasamadık diye hatta fevzi dönmek istiyormus ama adnan sezgin toplantıda biz onu kadromuzda düsünümoruz dedi ah fevzi ah şimdi cek bakalım cezanı galatasarayın büyük camia oldugunu bilmeden hariket ettin:(:(:(
BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 02:07
Hoş geldin Cisse:).Umarım takımıza katkı sağlar.
0w3r
30.Haziran.2007, 02:12
Arkadaslar belkı gormussunuzdur Turkıyenın en ıyı takımı anketı cnn duzenlıor lutfen katılın suanda yuzde 46 ya 48 fb onde GS nın one gecmesı ıcın oy verın ...
http://www.cnn.com/2007/SPORT/football/06/07/team.fenerbahce/index.html
TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 02:14
Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
LİGTV
Emurafu
30.Haziran.2007, 02:17
Galatasaray N'Daw'la İlgileniyor mu?
Sochaux'un Senegalli orta saha oyuncusu Guirane N'Daw'ın tâliplileri arasında Galatasaray'ın da olduğu iddia edildi.
Sport365.fr internet sitesindeki haberde Sochaux'nun bırakmak istemediği oyuncuyu Celtic ve Glasgow Rangers'ın da istediği belirtildi. 22 yaşındaki oyuncu için kulübünün 3 milyon avro bonservis bedeli istediği iddialar arasında.
Everton ve Aston Villa'nın da oyuncuya teklif götürecekleri sızan bilgiler arasında.
Doğum Tarihi:24 Nisan 1984 ( 23 yaşında )
Doğum Yeri:Rufisque
Uyruk:Senegal
Boy:190 cm.
Kilo:78 kg.
Mevkisi: Defans,Ön Libero
http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=339957
Valla ne kadar dogru bilmiyorum gelirse gereksiz olur bence hemde bosuna kontejan dolar buarada fotospor kokuları geliyor burnuma:icon_frown::icon_frown:
Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2007, 02:18
ümit'in kalmasına sevindim ama bence yargısız infaz yaptık galiba. :(;;) Zaten ne çektiysek bu menejerlerden çektik.....
TürkuAz
30.Haziran.2007, 02:19
Ümit'e bu yakışırdı işte.En başından destekliyordum.İnşallah açıklamasını da yapar..
TürkuAz
30.Haziran.2007, 02:20
Umit kendine yakisani yapti.Ait oldugu kulupte kaldi.Yarin aciklamada gelecekmis.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 02:35
Ali Bilgin: Hedefim ilk 11
Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin İstanbul'a geldi. Ali, "Sarı-lacivertli forma için elimden geleni yapacağım. Hedefim ilk 11" dedi.
http://www.ntvspor.net/Images/16070.jpg
Fenerbahçe'nin Antalyaspor'dan transfer ettiği Ali Bilgin, İstanbul'a geldi.
Almanya'nın Düsseldorf kentinden Atatürk Havalimanına gelen Ali Bilgin, burada yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'de ilk 11'de oynamak istediğini belirten Ali, ''İlk hedefim burada oynamak. Sarı-lacivertli forma için elimden geleni yapacağım. Yeni takımımla başarılar elde etmek istiyorum'' diye konuştu.
Bu arada, Beşiktaş'ın yeni transferi Edouard Cisse'yi karşılamak için Atatürk Havalimanında bekleyen Beşiktaşlı taraftarlardan küçük bir grup, Ali Bilgin aprondan çıkarken önce ''Ali Bilgin, Ali Bilgin'' diye tezahürat yaptı. Daha sonra ''Şaka yaptık, şaka yaptık, Beşiktaş, Beşiktaş'' diye bağıran siyah-beyazlı taraftarlar, Ali Bilgin'e laf attı.
Beşiktaşlı taraftarların tezahürat yapması üzerine hemen harekete geçen güvenlik güçleri, Ali Bilgin'i çembere alarak, dışarıda bekleyen siyah-beyazlı taraftarlarla karşılaşmaması için dış hatlar gidiş bölümünden çıkardılar.
Ali Bilgin, daha sonra bir taksiyle hava limanından ayrıldı.
NTVSpor
BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 02:35
B
Arkadaslar belkı gormussunuzdur Turkıyenın en ıyı takımı anketı cnn duzenlıor lutfen katılın suanda yuzde 46 ya 48 fb onde GS nın one gecmesı ıcın oy verın ...
http://www.cnn.com/2007/SPORT/football/06/07/team.fenerbahce/index.html
Bu ankete gülerim ben şuna bak Beşiktaş %6 Fb ve Gs taraftarları iyi yaymışlar haberi:)
TürkuAz
30.Haziran.2007, 02:37
“Ümit'in gitmek istediğini duymadım“
Ümit Karan'ın sabahki antrenmana alınmaması olayına Adnan Sezgin açıklık getirdi. Adnan Sezgin Ümit'le sabah konuştuğunu belirtirken kendisinden gitmek istiyorum yönünde birşey duymadığını söyledi ve tecrübeli golcünün kafasının karışmış olabileceiğini söyledi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı Fenerbahçe ile ilgili transfer spekülasyonuna karışan Ümit Karan ile konuştuğunu belirterek, "Kendisinin bize resmi beyanatı olmadı. Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. FIFA'da buna (Ayartmacı kulüp) denir" dedi.
Sezgin, Volkan'ın sözleşme imza töreninin ardından basın mensuplarının Ümit Karan'ın durumu ile ilgili sorularını yanıtladı. Kulüp ve futbolcuların iş sözleşmeleri imzaladığını belirten Adnan Sezgin, "Ümit'in de bizle 3 yıllık sözleşmesi var. Devre arasında Ocak ayında imzaladı. Federasyon da bunu tescilledi. Eğer bir futbolcu kulübünden ayrılmak isterse müracaat edeceği ilk yer kendi kulübüdür. Sabah kendisiyle konuştum. 'Gitmek istiyorum' diye resmi bir beyanatı da olmadı. Fenerbahçe'nin de bize bir teklifi olmadı" dedi.
Galatasaray'da oynamak isteyen futbolcular ile çalışmak istediklerini anlatan Sezgin, olayın bir de kulüpler arası boyutu olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Örneğin biz Lincoln transferinde önce kulübüne müracaat ettik ve oyuncu ile görüşmek istedik. Lincoln ile anlaştık ve tekrar kulübüne bildirdik. Transferin böyle olması gerekiyor. Ümit'in sözleşmesinde sadece (Avrupa'ya gidebilir) diye bir madde var. Bunu da 60 gün öncesinde noterden bildirmesi gerekiyor. Menajerini de uyarıyorum. FIFA talimatlarına göre, sözleşmesi devam eden bir oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. Bunun adına FIFA'da 'Ayartmacı kulüp' denir.
Biz yüzde yüz Galatasaray'da kalmak isteyen oyuncularla çalışmak istiyoruz. Ümit veya başka birisi 'Gitmek istiyorum' derse, buna açığız. Burası demokratik bir ortam, futbolcu mal gibi satılan bir nesne değildir. Ama etik olan şudur, ayrılacaksa talip eden kulüp gelip bize başvuru yapmalı."
Sezgin, Ümit'in kafasının karışmış olabileceğini dile getirirken, "Çıkan haberler yüzünden Feldkamp onu içeri gönderdi. Akşamki idmana belki çıkabilir" ifadesini kullandı.
Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu ve kişilere bağlı kalamayacakların söyleyen Adnan Sezgin, "Büyüksek mutlaka alternatifleri üretmek zorundayız. Ama ben Ümit'in 'İlla gideceğim' diye bir düşünce içinde olduğunu zannetmiyorum" dedi.
TürkuAz
30.Haziran.2007, 02:51
Ali iyi transfer.Hayirli olsun..
0w3r
30.Haziran.2007, 03:08
ZAten ön libero gondermeye calisiolar servet var bouzid var song var tomas varda var yane almazlar fotmac olayi buda :D
Memedov
30.Haziran.2007, 03:11
Ali Bilgin hayırlı olsun Fenerbahçe'ye yararlı olacağından şüphem yok.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 03:28
http://img503.imageshack.us/img503/1956/80786570rv8.jpg
FotoMaç'ın internet sitesinde yarının haberi, üstüne tıklandığında çıkan metin haberi de şu:
Fener'den Fatih Tekke harekatı
Fenerbahçe yönetimi, federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırmaması ihtimaline karşılık yerli forvetlere öncelik veriyor. Önce Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan gündeme geldi, hatta futbolcuyla anlaşıldı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, Karan'ı bırakmadı. Sarı-lacivertliler bunun üzerine geçen yıl transfer etmek istedikleri ama Zenit'e kaptırdıkları Fatih Tekke'yi yeniden gündemlerine aldılar
YÖNETİM ENGELLEDİ
FENERBAHÇE'DE Fatih Tekke sesleri... Şampiyonlar Ligi'nde başarı için güçlü bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-lacivertliler dünyaca ünlü bir golcüyü almak istiyor. Ancak federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırmaması ihtimalini düşünen yönetim yerli forvetleri de transfer listesine ekledi. İlk önce Galatasaraylı Ümit Karan ile temasa geçildi ve her konuda anlaşıldı. Ancak takımıyla 3 yıllık anlaşması olan Karan'ı sarı-kırmızılı yönetim bırakmadı. Fenerbahçe de Fatih Tekke'ye yöneldi.
GOVOU İLE ANLAŞILDI
MİLLİ oyuncuyu geçen yıl Trabzon'dan almak isteyen Fenerbahçe, ciddi girişimler yapmış ancak bu transferi bitirememişti. Zenit'e giden ve Rusya'da mutsuz olduğunu açıklayan Tekke için yabancı sınırlaması bu haliyle kalırsa yeniden harekete geçilecek. Fenerbahçe'nin, Lyon'da forma giyen 27 yaşındaki forvet Sdney Govou ile de ilgilendiği öğrenildi. Juninho ile sorunlar yaşayan Govou, Tuncay gibi savaşçı bir yapıda. Yıldız oyuncu geçen yıl 39 maçta 3 gol kaydetti.
İşte FotoMaç farkı, yalan haber yapıyorlar yine, ele verdiler yaptıkları hatayla kendilerini :)
eGowiCh
30.Haziran.2007, 03:30
Deivid krizi
Brezilyalı, bir senelik alacağı olan 2 milyon euro'yu peşin istedi. Yönetim, Türkiye'de herhangi bir kulübe kiralamayı bile düşünüyor
İSTEKLERİNİ SIRALADI
Fenerbahçeli yöneticilerin, sözleşmesini tek taraflı feshetmek istedikleri Deivid ile aralarının açık olduğu öğrenildi. Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan sarı-lacivertlilerin, göndermek istediklerini ilettikleri ancak Brezilyalının "Bazı şartlarım var" diyerek isteklerini sıralaması karşısında şok oldukları ifade edildi.
6 MİLYON ÖDENMİŞTİ
Deivid'in, "Bir senelik alacağımı peşin verin, bonservis bedelini de en fazla 1.5 milyon euro'da tutun" demesi çileden çıkarttı. Deivid yıllık 2 milyon euro alırken, kulübüne 6 milyon euro bonservis ödenmişti. Çıkmazda olan yönetimin, Deivid'i Türkiye'de herhangi bir kulübe kiralık vermeyi bile düşündüğü gelen haberler arasında.
FotoMaç
goosfraba
30.Haziran.2007, 03:34
SÜRPRİZ TEKLİF
Almanya’nın dev kulübü, sarı-lacivertli yönetime “Edu’yu bize verin, size Lucio ile birlikte üste para verelim” önerisini sundu
Yenİ sezon öncesi yenilenmeye giden Bayern Münih, gözünü Fenerbahçe’nin Brezilyalısı Edu’ya dikti. Gelecekte Brezilya milli takımının defasında değişmeyecek oyuncu olarak görülen Edu’yu transfer etmek isteyen Bayern, bu oyuncu için Lucio’yu gözden çıkardı. Edu’ya karşılık daha önce Fenerbahçe’nin talip olduğu Lucio’yu öneren Bayern yönetimi, Edu transferini mutlaka bitirmek istiyor. Edu Drecana-Lucio takası Fenerbahçeli yöneticileri şaşırtırken, Bayern’in bu sürpriz teklifine nasıl bir cevap verileceği konusunda net bir karar verilmediği belirtildi. 29 yaşındaki Lucio’nun, Bayern Münih ile 2010’a kadar sözleşmesi bulunuyor. Lucio milli takımın da değişmez oyuncularından birisi... Sarı-lacivertli yönetim geçen 4 sezon boyunca Bayern Münih’in Brezilyalı defans oyuncusu Lucio’yu renklerine bağlamak için uğraş vermişti...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BOJİNOV FENER E KOŞUYOR
tuttomercato.com’un ardından İtalyan basınının genelinde Bulgar golcünün Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardığı haberleri gündemden hiç düşmüyor
Fenerbahçe’nin anlaşıp Antalya’da tatile gönderdiği iddia edilen Bulgar futbolcunun menajeri Palomba kulübün resmi internet sitesine konuştu ve “Fiorentina’nın önereceği rakamı bekliyoruz, yoksa yolumuza bakacağız” dedi. Palomba’nın açıklamaları İtalyan basınında “Bojinov, F.Bahçe’ye koşuyor” şeklinde yorumladı.SARI-LACİVERTLİ yönetimin gizliden gizliye bu transferi bitirdiği iddialarına tuttomercato.com’un ardından İtalyan basının da büyük ilgi göstermesi, Bojinov’un gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyeceği şeklinde yorumlandı. Fenerbahçe yönetiminin Bulgar oyuncuyla anlaşmasının ardından Fiorentina kulübüyle de görüşmelere başlayacağı iddialar arasında. ANCAK sarı-lacivertli yönetimin Bojinov konusunda net bir açıklama yapmamasının nedeni olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan çıkması beklenen yabancı sayısı kararının olduğu öğrenildi... Karar sayının arttırılması yönünde olursa, yönetim Bojinov ismini kamuoyuna açıklayacak... Aksi takdirde Bojinov da Adriano gibi hayal olmaktan öteye geçmeyecek!..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FATİH FENER’E KEZMAN ZENİT’E
Federasyon şok edici bir karar alıp “6 yabancıyla devam” derse, işte bu dev operasyona start verilecek
TRABZONSPOR’DA forma giydiği dönemde camianın tepkisi nedeniyle Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmeyen Fatih Tekke, bu kez daha ciddi biçimde Kadıköy yolunda... Kanarya, Kezman’ı ısrarla isteyen Rus ekibi Zenit ile anlaşırsa yılın takası gerçekleşebilir. MİLLİ golcünün sözleşmesinde bulunan “Türkiye’ye dönerse sadece Trabzon’da oynar” maddesi Ağustos ayında geçerliliğini yitiriyor. Zenit’in 7.5 milyon euro değer biçtiği yıldız oyuncu, Rusya’ya ayak uyduramamaktan şikayet ediyor. Yani şartları tümüyle F.Bahçe’nin lehine...
http://efsanefotospor.com/images_content/2007-06/29/ma/c10540.jpg
TürkuAz
30.Haziran.2007, 03:37
Hay Allahım ya.Siyasi parti liderleri bile bu kadar sallamıyorlar..
TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 03:38
Bu haberleri yonetim bugun yalanladı. Deivid'i hiç mi izlemedi bu yönetim 6 milyon € çöpe gitti neredeyse. Ne yüzsüz bir adammış bu Deivid. Onun atamadığı golleri amatör kümeden bir forvet getirip koysan atardı hala yüzsüzlük yapıyor.
goosfraba
30.Haziran.2007, 03:39
Kezman-Fatih takası olabilir bence..
Kontenjan artmazsa HALİL
KULÜPLERİN elini kolunu bağlayan yabancı sayısının arttırılması yönündeki kararın gecikmesi transferi zora sokuyor... Bundan en büyük sıkıntıyı çeken Fenerbahçe ise, sayının arttırılmaması halinde çeşitli planları devreye koymaya hazırlanıyor... Avrupa’da çeşitli golcülerle temasta olan sarı-lacivertli yönetimin Schalke’de forma giyen Halil Altıntop’a teklif götüreceği sızan bilgiler arasında... Yönetim böylece alacağı forvet hakkını, yerli statüsünde oynayan bir isimden yana kullanacak.
BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 03:39
Fotospor mu Fotomaç mı daha çok sallıyor diye anket yapmak lazım:D
TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 03:41
Halil de yalanlandı :)
Jesus_FB
30.Haziran.2007, 03:48
LİGTV
isabet olmuş. Böyle adamlar giymemeli formamızı
Roberto Baggio
30.Haziran.2007, 04:13
Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
(Ligtv.com.tr)
merak etmeyin ümit karan satmadı gs yi
Roberto Baggio
30.Haziran.2007, 04:15
arkadaslar govou alınırsa tuncayın yerini doldurur ve büyük transfer olur ümit karanda gs mizde kalıyor
Cengo
30.Haziran.2007, 05:02
(Ligtv.com.tr)
merak etmeyin ümit karan satmadı gs yi
İyi de aradığını nasıl öğrenmiş, Ümit Karan mı söylemiş.
- Nasılsın Ümit, (uzun bir konuşma) .... Galatasaray'da kalmak istiyorum dedim abi onlara telefondan.
- Anladım sağol.
Biz de bunu yedik, bu kadar komik bir haber olamaz.'Öğrenilmiş' pfffffff ...
Gs yöneticileri hiç kızmasın kusura da bakmasınlar, daha iki hafta geçmedi üzerinden sözleşmesi devam eden Gökhan Ünal ile görüştüler..
Haklı mıyım, haklıyım ama hoş değil bu durum tabi ki..
perpetua
30.Haziran.2007, 07:35
Gs yöneticileri hiç kızmasın kusura da bakmasınlar, daha iki hafta geçmedi üzerinden sözleşmesi devam eden Gökhan Ünal ile görüştüler..
Haklı mıyım, haklıyım ama hoş değil bu durum tabi ki..
Adnan Sezgin Kayseri'ye tebligat gondermis Gokhan ile konusmadan once saniyorum..
Gerci fark etmez. Fenerbahce'de bir kac gun once Appiah icin Schalke hakkinda benzer seyleri acikladi ama Umit Karan ile, kulubune bilgi vermeden gorusmeler yapti. Bu futbol dunyasinda etik gibi kelimeleri sarf eden kim varsa ertesi gun bir foyasi cikiyor o yuzden fazla takilmamak lazim ve ortaligi esas karistiranlarin menajerler oldugunu da unutmamak lazim.
Wesley Sneijder
30.Haziran.2007, 08:15
Deivid'i kiralayın iki sezonluk bir takıma. Görsün gününü. Sonra da eyvallah.
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 10:41
Kim ne derse desin olayi bu noktaya getiren galatasaraydir.3 yillik sozlesmeli oyuncun.ya hayir kabul etmiyoruz dersin yada ucreti bu dersin.Ama cingene gibi laf dalasina giriyorsun
El Barto
30.Haziran.2007, 10:48
Bak bunu yazmaya ne gerek var şimdi ki? Ben senin yaptığın yorumları beğeniyorum aklı başında yorum yapıyorsun ama şimdi gelipte burada garibana benziyor dersen olmaz yani...
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 10:57
Ama sen niye kotu anlam cikariyorsun ki ondan.Ben cidden iyi niyetli yazmistim.Mesela gs li sabride de oyle bir hava var. Yani bizim halka uygun iyi davranilcak bir adam tipi var gibi.Neyse kotu niyetle yazmamistim kusura bakma
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Navarro gelirse iyi olmaz defansın ortasına Stam gibi bir oyuncu alınmalı
Abi besiktasta da defansin ortasina transfer mi yapilir yahu.Ibrahim ile gokhan neyinize yetmiyor.Ikiside tas gibi.Bence yonetim aradki catlagi kapasin . birlik butunluk olsun besiktasin kadrosu cok iyi zaten
Revolution
30.Haziran.2007, 10:59
KARANLIKTA BIRAKMA!
F.Bahçe'nin anlamsızca transfer etmek için uğraştığı Ümit Karan konuştu. O Aslan kalacak...
Galatasarayımızın golcü futbolcusu Ümit Karan'a sarı-lacivert cepheden gelen gelen teklif yetenekli futbolcunun kafasını karıştırdı. Sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi Ümit Karan'ı bırakmak istemiyoruz. Yönetim duy sesimizi, Ümit Karan Galatasaraylıdır!
Kalli tarafından dün sabahki idmandan 'kibarca kovulan' ve Fenerbahçe ile anlaştığı belirlenen golcü oyuncu, akşam kalmaya karar verdi. Şu anda transfer gündeminin bir numarasında Ümit Karan var. Galatasaray'dan ayrılıp, Fenerbahçe'ye geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Karan, dün sabah Cim Bom'un Florya'da yaptığı idmana Kalli tarafından alınmadı. Takım arkadaşlarıyla birlikte sahaya çıkan yıldız futbolcu, Alman hoca ile kısa süre konuştuktan sonra soyunma odasına geri döndü, akşam yapılan çalışmaya da katılmadı. Kalli, “Kafası karışık bir oyuncuyla çalışmak istemem. Galatasaray'da mı, Fenerbahçe'de mi oynayacağına karar vermeli” dedi.
Ümit Karan konuştu
Tesisleri terk eden, hatta eşyalarını bile topladığı öne sürülen Ümit Karan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aslında olaylar benim dışımda gelişiyor. Profesyonel bir futbolcuyum. Bir futbolcu beğeniliyor, isteniyorsa bu kötü bir şey değildir. Fenerbahçe mükemmel bir teklif yaptı. Bakacağız ve göreceğiz. Önce menacerimle görüşmeleri gayet normal. Çünkü Fenerbahçe de merak ediyor, 'Acaba Ümit Karan bizde oynamak istiyor mu' diye. Şimdi de bonservisim için Galatasaray'la görüşecekler...”
'İdmana almamak ayıp'
“Sabah antrenmana alınmamama çok üzüldüm. Çok ayıp ettiler. Üzerimi giyinip sahaya çıkmasam ve direkt olarak idmana katılmayacağımı söyleselerdi bunu kabullenebilirdim. Ama, antrenman sahasına çıkıp, sonra soyunma odasına gönderilmem moralimi bozdu.” Bunları açıklarken bir hayli üzgün görünen golcü futbolcunun, menaceri vasıtasıyla Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirlendi. Ancak araya girenlerin telkinleri sonucu bir hayli yumuşayan Ümit Karan, Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür'le yaptığı görüşme sonrası fikir değiştirdi.
'Ben Galatasaraylıyım'
Akşam geç saatlerde aradığı Hakan Şükür'e, “Ağabey, benim yazılıp-çizildiği gibi seninle bir problemim yok. Ben Galatasaraylı'yım ve takımımda kalmak istiyorum” diyen golcü, sıcak bir ilgiyle karşılaştı. Hakan, “Ben de senin kalmanı istiyorum. Gerekirse ben yedek kalırım, sen oynarsın. Bir basın toplantısı düzenleyip, durumu açıklarız” diyerek, arkadaşına destek verdi. Bu gelişmeler sonrası Ümit Karan'ın bugün antrenmana çıkması bekleniyor.
Kaynak: Webaslan - Fanatik
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 11:03
Gerekirse ben yedek kalırım, sen oynarsın.hakan hayatta bunu soyklemz
eXcitinG
30.Haziran.2007, 11:03
Navarro zaten stam kaLitesinde bir savunma oyuncusu.Adamın kariyerine bakıLdığı zaman çok parLak oLduğu da apaçık.Bize Zago ve RonaLdo dan sonra böyLe bir adam gerekti geLirse çok süper oLur.Hep hücum hattına transfer yapıLmasından yanaydım ama söz konusu navarro oLunca insan ister istemez hayır diyemiyor..
Revolution
30.Haziran.2007, 11:05
Niye demesin?Adam zaten yedek..
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 11:06
Zaten yedek ama demez.O herif kompleksli politikacilarin koltuk hirsi varya aynen hakanin durumuda o.birakmazzzz
WebMaster91
30.Haziran.2007, 11:09
Bence söyler..Hakan artık 1-2 sezon içerisinde futbolu bırakacak..Ve Ümit'in yedek kalmasına izin vereceğini sanmıyorum..
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 11:12
Daha konusmayim hakanin adini bile yazarken sinir tepeme cikiyor.
uAburak89
30.Haziran.2007, 11:23
Ve Ümit Karan idmanda!
Sıcak gelişme! Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen ve gündeme bomba gibi düşen Galatasarayın yıldız golcüsü Ümit Karan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah şu an devam eden idmanına 10 dakika gecikme ile katıldı. Karan dün G.Saray teknik direktörü Feldkamp tarafından idmana alınmamıştı. Sporx olarak Galatasaray cephesindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, güncel gelişmeler burada olacak...
Ghonedre
30.Haziran.2007, 11:53
Ya arkadaşım ben Fenerliyim ben bile Hakanı severim şimdiki futboluyla değil tabi ama önceden çok iyiydi şimdi de duruyo öyle galataya yararı yok ama zararıda yok oturuyo öyle Florya da adamı neden sevmiyon ya :):):):)
Cidden merak ettim
Wesley Sneijder
30.Haziran.2007, 11:54
Bize yararı oluyor. :D (FB'ye)
eGowiCh
30.Haziran.2007, 11:56
Govou'yu napacağız, Ali Bilgin'i aldık o mevkiiye, gereksiz bir transfer olur.
Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 11:57
Celal Kolot, Beşiktaş TV’ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da beğendiği Cisse’yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, "Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz" dedi. Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri olan Moldova’nın Sheriff Tiraspol ve Andorra’nın Rangers takımlarının Beşiktaş için rakip sayılmaması gerektiğini vurgulayan Kolot, "Çünkü futbol takımı olarak bunları çok büyük rakip kabul etmemeliyiz ki hedeflerimiz büyüsün. Eleme turlarını geçip Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruptan da çıkmak ve şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" diye konuştu.
Wesley Sneijder
30.Haziran.2007, 11:57
Edu zaten çok iyi bir futbolcu ki. İleride daha da iyi olacak.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 11:58
Bugün netleşir Ümit Karan'ın durumu, idmana katılmış, inşallah Fener'e gelir.
Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 12:00
Hakan Şükür hep oynamak isteR... Ümit KaRan kalır GS de ayrılmaz...
eGowiCh
30.Haziran.2007, 12:02
İşte FotoMaç'ın büyük gafı:
egazete.fotomac.com.tr sitesinde FotoMaç önce bu haberi verdi, sonra değiştirdi.
http://img105.imageshack.us/img105/8862/27290861pz8.jpg
Ve sonra da aynen şu şekilde değiştirdi:
http://img401.imageshack.us/img401/7148/82692888zn2.jpg
Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 12:03
Lucıo - Edu+ para söz konusu bile olamaz... Deivid Ortega dan sonra en çok başını ağrıtan adam FB nin nerdenbuldulasrsa adamı sırf zaRaR...
fmsmyrna
30.Haziran.2007, 12:04
Lucio artık Brezilya Milli takımında oynayamaz 30'lu yaşlarda böyle bir teklif varsa kabul etmemeliyiz Edu gibi iyi bir oyuncumuzu vermemeliyiz
Wesley Sneijder
30.Haziran.2007, 12:05
Son turu geçmeniz zor. Bizim de öyle.
Wesley Sneijder
30.Haziran.2007, 12:06
Nasıl değiştirmiş Egemen?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex sakat falan değil
Brezilyalının yeni bir sakatlığı olmadığı, ameliyat edilmeyeceği ve sezona da hazır olacağı açıklandı
TERCÜMAN ARACI
F.Bahçe kulübü, Alex'in kasıklarındaki sakatlık nedeniyle ameliyat edileceği ve 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı haberleri üzerine hemen sambacı ile ilgili temasa geçti. Dün kulübün resmi internet sitesinden de yapılan açıklamada, Brezilya'da bulunan ve telefonla görüşülen takım tercümanı Samet Güzel aracılığıyla Brezilyalının son durumu ile ilgili bilgi alındığı açıklandı.
TAMAMEN İYİLEŞİR
Güzel, Alex'in yeni bir sakatlığı olmadığını, kasıklarındaki ağrılar yüzünden sezon içinde oluşan sakatlığını tedavi ettirdiğini belirtti. Samet Güzel'in Alex ile bir telefon konuşması yaptığı ifade edilerek, yeni sakatlığı ya da kötü bir durumu olmadığı vurgulanan Brezilyalının sezona sakatlığı tamamen geçmiş olarak başlayacağını söylediği bildirildi.
http://futbol.milliyet.com.tr/Images/OyuncuFotograf/57.jpg
eXcitinG
30.Haziran.2007, 12:14
Biz geçeriz ve ŞL de grupLara kaLacağımıza inanıyorum...
paco
30.Haziran.2007, 12:16
http://img440.imageshack.us/img440/9357/bd2745efb0d15d0a3516168kq4.jpg (http://imageshack.us)http://[img=http://img440.imageshack.us/img440/1184/bd2745efb0d15d0a3516168xu2.jpg] (http://imageshack.us) yumruk show Karaaaaan Umit
uAburak89
30.Haziran.2007, 12:23
İdmana çıkarak çalışmalara başlayan Ümit Karan'a, Galatasaraylı taraftarlar da büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Golcü oyuncu idmanı izleyen taraftarların çağırısına cevap vererek yumruk şov da yaptı.
Resmi üstte zaten, başka söze gerek var mı ?
TürkuAz
30.Haziran.2007, 12:25
Acaba bi açıklama yapacak mı?
Bu arada Leo.... arkadaşım senin ne sorunun var Hakan Şükür ile?
uAburak89
30.Haziran.2007, 12:26
İdman sonrası açıklama gelebilir, basın toplantısı olayı kesin değilmiş..
Ghonedre
30.Haziran.2007, 12:26
Insallah Besıktasa Yararlı olur
Bı bız transfer yapamadık Deivid zaten bı ıse yaramıyo
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:29
Ya arkadaşım ben Fenerliyim ben bile Hakanı severim şimdiki futboluyla değil tabi ama önceden çok iyiydi şimdi de duruyo öyle galataya yararı yok ama zararıda yok oturuyo öyle Florya da adamı neden sevmiyon ya :):):):)
Cidden merak ettim
Tam beş sene önce Hakan Şükür hakkında karar verdim ve şöyle dedim. Bu çocuk olabileceği kadar olamaz! Karar verme yetisi yok. Hiçbir topu olumlu kullanamıyor. Ne adam geçebiliyor ne şut çekebiliyor ne tek başına sonuca gidebiliyor. Böyle bir futbolcu örneği dünyada yok!
Ama benim medyam 'Koyunun bulunmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi'dir' diyerek içten içe kızsa da Hakan Şükür'e hak etmediği payeler verdi ve Şükür'ün daha iyi olabilmesini engelledi. Çünkü eksikleri söylenmeyen kimseler kendini kral sanır ve hedefini yitirir. Hakan Şükür'ü onu aşkla seven sorumsuzlar mahvetti. Benim kadar cesur olanlar çıkmadığı için Hakan aç tavuk gibi kendini buğday ambarında zannetti.
Başkalarını bilmem ama Hakan'ın bana ömür boyu şükran hisleri içinde olması gerekir. Onu en çok seven demek benim ki onun hatalarını yüreklice ortaya koydum. Hayranları ise gören gözlere mil çekme pahasına onu delicesine alkışladılar ve Şükür'ü daha olmadan yok ettiler.
Ortaya atılan sav şuydu;
Hakan çok gol atıyor, Hakan pres yapıyor, Hakan asiste yatıyor, Hakan hava toplarını alıyor. Hatta daha ileri giderek çok istikrarlı bile dediler. Oysa Hakan belki 20 maç üst üste oynadı ama verimi yüzde 50'yi geçmedi. Başarıya aç Türk toplumu da onun attığı gollerle galibiyet görünce bütün takımın emeğini bir yana koyup Hakan da Hakan diye tutturdu. Oysa en azından Taffarel'in, Rüştü'nün kurtardıkları, Hagi'nin servisleri olmasa, diğer on kişinin emeği yok sayılmasa Hakan bu kadar büyüyemezdi. Yurt dışında bu karizmayı yemediler! Hakan on maç verimsiz olup bir maçta gol atınca nasıl olsa omuzlara alınacağı bilinciyle sadece Türkiye'de özelleşmiş şakşakçıların kurbanı oldu.
BU YAZI BENIM DEGILDIR.CUNKI BEN YAZDIGIMDA KENDIMI TUTAMAYIP TARIKAT OLAYLARINDA GIRERIM :).AMA SPORTIF YONDEN DUSUNCEMI ANLATAN BIR YAZI OLDUGU ICIN KOYDUM.DIGER ARKADASLARADA BURDAN SOYLIYIM SIMDI KIMSE AMAN EFENDIM HAKANA NASIL DERSIN HAKAN SUT CEKMIYORMU BILMEMNE DEMESINLER.BEN SADECE ARKADAS SORDUGU ICIN DUSUNCEMI SOYLEDIM.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Acaba bi açıklama yapacak mı?
Bu arada Leo.... arkadaşım senin ne sorunun var Hakan Şükür ile?
ornek bircok taraftar cihani sevmiyor.o adamla ne sorunlari olablir.Tanimadigin adamla kisisel bir sorunun olamaz zaten.Herkesin bir oyuncu sevmeme hakki vardir.hatta bircok oyuncu bende bu hakkimi dusuncelerime ve futbol zevkime ters dusen hakan dan yana kullaniyorum.Bu kadar yani:icon_wink:
eGowiCh
30.Haziran.2007, 12:31
Lucıo - Edu+ para söz konusu bile olamaz... Deivid Ortega dan sonra en çok başını ağrıtan adam FB nin nerdenbuldulasrsa adamı sırf zaRaR...
Ortega en azından takıma bir şeyler verdi, futboluyla bizi memnun etti. Deivid'den nefret ediliyor ama Ortega'dan değil, aksine Ortega sevilen bir futbolcudur halen. Yarım sezon oynadı, Deivid kadar oynasaydı, yani tam 1 sezon, eminim çok daha iyi işler yapardı.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 12:32
Hakan Şükür yüzünden mi?
Dün G.Saray'da gerginliğe yol açan Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile görüştüğü iddialarıyla antrenmana alınmaması olayının yankıları sürerken G.Saray camiasına yakınlığıyla bilinen Vatan Gazetesi'nden Gökmen Özdemir, bu olayların gelişim sürecini yazdı.
Gökmen Özdemir 'Hakan yüzünden' adlı köşe yazısında hem olayın perde arkasını anlattı hem de geçmişte yaşanan bazı olaylaırn bugüne yansıdığını belirtti. İşte Gökmen Özdemir'in kaleminden Ümit Karan yorumu:
HAKAN YÜZÜNDEN
"Ümit Karan 2001-2002’de G.Saray’a geldiğinde üzerinde büyük sorumluluk vardı. İki sezon önce G.Saray’dan ayrılmış olmasına rağmen H.Şükür hâlâ G.Saray’da efsaneydi ama Ümit’in yerini doldurması beklenen forvet, Avrupa Gol Kralı Jardel’di.
Taraftar ve camia için Karan’ın takıma verebilecekleri soru işaretiydi. Bu kadar büyük baskı altında Karan ilk sezonunda önemli işler yaptı. Arif ile birlikte takımın gol yükünü çekti, G.Saray’daki ilk şampiyonluğunu kazandı. Lucescu’nun G.Saray’dan ayrılmasıyla Ümit de sürekli huzursuz bir ortamda top oynamaya başladı. Çünkü Romen hocanın yerine gelen Terim, ilk senesinde Christian ve Lukunku gibi üçüncü sınıf futbolculara Ümit’ten daha fazla şans verdi. Ümit’in yerine sürekli bir arayış vardı.
Bir sonraki sezon ise Ümit’i bugün G.Saray’dan ayrılma noktasına getiren gelişme yaşandı. H.Şükür G.Saray’a geri döndü. Ümit’in zaten bir ayağı havada duran tahtı iyice yerinden oynadı. Hakan, arkasına aldığı medya desteğiyle Ümit’i yavaş yavaş kötü çocuk pozisyonuna soktu. 2 futbolcu arasındaki demeç savaşı Ümit’in ‘Böyle ağabey olmaz olsun’ sözlerine kadar tırmandı.
Terim’in G.Saray’dan ayrılmasının ardından göreve gelen Hagi de Ümit Karan’ı sevemedi. Bunda kuşkusuz eski takım arkadaşı Hakan’la yaptığı sohbetlerin payı vardı. Ümit, G.Saray’dan yarım sezon ayrılmak zorunda kaldı ama dönüşü çok daha güçlü oldu.
YÖNETİM SÖZ VERDİ
Gerets’in gelmesi onun için şanstı çünkü Gerets’in menajeri de Ümit’inki gibi Harun Arslan’dı. Ümit bu avantajı kullanarak forma yarışında Hakan’a karşı üstünlük sağladı. Takım şampiyonluğa gidiyor, Ümit de gol krallığını zorluyordu. Şanssızlık işte, sakatlandı ve 6 ay sahalardan uzak kaldı. Hakan yine parladı..
Gerets’li 2. sezona sakat sakat başlayan Ümit, Liverpool deplasmanında 2 gol atarak ‘Ben daha ölmedim’ mesajı verdi ama Gerets’in takımdan ayrılmasıyla birlikte Ümit yine boşluğa düştü.
Uzun lafın kısası, Ümit kendisini hiçbir zaman G.Saray’a %100 ait hissedemedi. Saha içinden çok, dışındaki güçlerle savaştı ve yoruldu. Kendisine verilen ‘H.Şükür gidecek sen de rahatlayacaksın’ sözü Kalli’nin gelişiyle çöpe atılınca da kendisine kulüp aramaya başladı.
Günümüzde futbolcular ‘X takımlıyım’ sözü yerine ‘X takımda çalışıyorum’ ifadesini kullanıyor. İnsan çalıştığı yerde mutlu değilse verimli olamaz. Ümit’in de G.Saray ile olan ilişkisine bu şekilde bakılmalı. Eğer gerçekten gitmek istiyorsa yolu açılmalı. Kalacaksa da ona rahat bir çalışma ortamı hazırlanmalı.
Ümit her takım için silah... Önemli olan bu silahı nasıl kullandığınız. Ümit’i yarım yamalak kullanmaya çalışırsanız kendi topuğunuza da sıkabilirsiniz."
Lig TV
TürkuAz
30.Haziran.2007, 12:32
Tam beş sene önce Hakan Şükür hakkında karar verdim ve şöyle dedim. Bu çocuk olabileceği kadar olamaz! Karar verme yetisi yok. Hiçbir topu olumlu kullanamıyor. Ne adam geçebiliyor ne şut çekebiliyor ne tek başına sonuca gidebiliyor. Böyle bir futbolcu örneği dünyada yok!
Ama benim medyam 'Koyunun bulunmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi'dir' diyerek içten içe kızsa da Hakan Şükür'e hak etmediği payeler verdi ve Şükür'ün daha iyi olabilmesini engelledi. Çünkü eksikleri söylenmeyen kimseler kendini kral sanır ve hedefini yitirir. Hakan Şükür'ü onu aşkla seven sorumsuzlar mahvetti. Benim kadar cesur olanlar çıkmadığı için Hakan aç tavuk gibi kendini buğday ambarında zannetti.
Başkalarını bilmem ama Hakan'ın bana ömür boyu şükran hisleri içinde olması gerekir. Onu en çok seven demek benim ki onun hatalarını yüreklice ortaya koydum. Hayranları ise gören gözlere mil çekme pahasına onu delicesine alkışladılar ve Şükür'ü daha olmadan yok ettiler.
Ortaya atılan sav şuydu;
Hakan çok gol atıyor, Hakan pres yapıyor, Hakan asiste yatıyor, Hakan hava toplarını alıyor. Hatta daha ileri giderek çok istikrarlı bile dediler. Oysa Hakan belki 20 maç üst üste oynadı ama verimi yüzde 50'yi geçmedi. Başarıya aç Türk toplumu da onun attığı gollerle galibiyet görünce bütün takımın emeğini bir yana koyup Hakan da Hakan diye tutturdu. Oysa en azından Taffarel'in, Rüştü'nün kurtardıkları, Hagi'nin servisleri olmasa, diğer on kişinin emeği yok sayılmasa Hakan bu kadar büyüyemezdi. Yurt dışında bu karizmayı yemediler! Hakan on maç verimsiz olup bir maçta gol atınca nasıl olsa omuzlara alınacağı bilinciyle sadece Türkiye'de özelleşmiş şakşakçıların kurbanı oldu.
Hayatimda gordugum en sacma aciklamalardan birisi.Rustu veya Taffarel kiyaslamasina gelecek olursak isin iyice sacmalastigi gorulur.Yani Hakan Sukur gol atamazsa bu sefer de onlarin kurtarislari deger kazanmayacak.Bu boyle surup gider.Ama gercek olan bise var ki
Turkiye`nin en buyuk golculerinden birisi Hakan Sukur`dur ve her zaman oyle kalacaktir.
uAsamet91
30.Haziran.2007, 12:33
İşte buu.Ümit Karan doğru yolu buldu.
paco
30.Haziran.2007, 12:35
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ornek bircok taraftar cihani sevmiyor.o adamla ne sorunlari olablir.Tanimadigin adamla kisisel bir sorunun olamaz zaten.Herkesin bir oyuncu sevmeme hakki vardir.hatta bircok oyuncu bende bu hakkimi dusuncelerime ve futbol zevkime ters dusen hakan dan yana kullaniyorum.Bu kadar yani:icon_wink:
Sen Kralla cihani nasil bir tutabiliyosun anlamis degilim .... Sevmiyor olabilirsin bir lafimiz yokda galatasarayini yillarini vermis emegini vermis galatasarayimizn avrupadaki basarilarinda buyuk payi olan ve KRAL olmus bir oyuncu bence saygiyi hak ediyor .....
Rodrigo Tello
Son turu geçmeniz zor. Bizim de öyle.
Biz geceriz sizi bilmem.
Emurafu
Hakan gercek bir aslandır
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:36
Hayatimda gordugum en sacma aciklamalardan birisi.Rustu veya Taffarel kiyaslamasina gelecek olursak isin iyice sacmalastigi gorulur.Yani Hakan Sukur gol atamazsa bu sefer de onlarin kurtarislari deger kazanmayacak.Bu boyle surup gider.Ama gercek olan bise var ki
Turkiye`nin en buyuk golculerinden birisi Hakan Sukur`dur ve her zaman oyle kalacaktir.
Ben aksini soylemedim ki.En buyuk golculer den biridr hakan sukur.Ama benim sevmedigim kendi cabalari ile gol atamayan bir golcudur.Benim sevmemem niye rahatsiz ediyor ki.Sevmiyorum.Ayrica bu aciklama degil degil paragraf.Aciklama bir cumle icinde baslar ve biter.Tanimin biraz acilmis halidir:icon_wink:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen Kralla cihani nasil bir tutabiliyosun anlamis degilim .... Sevmiyor olabilirsin bir lafimiz yokda galatasarayini yillarini vermis emegini vermis galatasarayimizn avrupadaki basarilarinda buyuk payi olan ve KRAL olmus bir oyuncu bence saygiyi hak ediyor .....
arkadasim siz niye anlamiyorsunuz.ben hakanin galatasarayliligina yahut attigi golere mi bisey diyorum.Adamin oyun tarzini ve fikirlerini sevmiyorum.Olay bu kadar basit.
eGowiCh
30.Haziran.2007, 12:37
Biz siz muhabbetine çevirmeyin olayı yine.
Navarro klas bir isim, çok faydalı olur.
Emurafu
30.Haziran.2007, 12:39
Adnan Sezgin Kayseri'ye tebligat gondermis Gokhan ile konusmadan once saniyorum..
Gerci fark etmez. Fenerbahce'de bir kac gun once Appiah icin Schalke hakkinda benzer seyleri acikladi ama Umit Karan ile, kulubune bilgi vermeden gorusmeler yapti. Bu futbol dunyasinda etik gibi kelimeleri sarf eden kim varsa ertesi gun bir foyasi cikiyor o yuzden fazla takilmamak lazim ve ortaligi esas karistiranlarin menajerler oldugunu da unutmamak lazim.Ömer abi öyle güzel konusmussunki adnan sezgin gökhan ünla ile konusmadan önce klübüyle konustu
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:39
Hakan gercek bir aslandır
Emrah sanki ben cok sahte aslanmis demisim bunu niye yazdin.bari sen yapma be kardesim
uAburak89
30.Haziran.2007, 12:40
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.
Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.
Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de şunları söyledi: ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek.''
Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:40
Ömer abi öyle güzel konusmussunki adnan sezgin gökhan ünla ile konusmadan önce klübüyle konustu
O kayseri baskani nasil olduda izin verdi
Emurafu
30.Haziran.2007, 12:42
Emrah sanki ben cok sahte aslanmis demisim bunu niye yazdin.bari sen yapma be kardesim
adama edilmeyen laflar kalınmıyor ama o hiçbir zaman efendiligini bozmuyor kimseyle kavga ettigini görmedim sonra hiç bir zaman ümit karan gibi transfer spikülasyonları olmadı artık su adamı bırakında rahat bir futbol oynasın hem kalli onunla yakından ilgileniyor bu sene gecen seneye göre iyi işler yapıcak ayrıca artık parmagı falanda sakat degıl
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:42
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.
Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.
Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de şunları söyledi: ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek.''
Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.
Bu paragrafta en cok Carrusca haberine sevindim.
Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 12:43
Adam 73yaşında artık hayat uzmanı yahu herşeyi biliyor... Baksana adamı antremana almadı terapi işe yaradı diyo... Yani sensizde olur kendini takımın olmassa olmazı sanma hesabı...:)
canavar20
30.Haziran.2007, 12:43
Lucio olmaz bence hayatta gelmez:)
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:45
adama edilmeyen laflar kalınmıyor ama o hiçbir zaman efendiligini bozmuyor kimseyle kavga ettigini görmedim sonra hiç bir zaman ümit karan gibi transfer spikülasyonları olmadı artık su adamı bırakında rahat bir futbol oynasın hem kalli onunla yakından ilgileniyor bu sene gecen seneye göre iyi işler yapıcak ayrıca artık parmagı falanda sakat degıl
Emrah cim ben bunu demiyorum ben sanki baska bisey demisim gibi sen onu yazmissin ben onu dedim.Benim dedigim tek sey Hakan Sukur u sevmiyorum.Buda benim en dogal hakkim.Her insani sevmek zorunda degiliz ki.Bende hakani sevmiyorum.Ciksin oynasin.Her futbolcu hakkinda yorumlar yapalir.Hatta goz onunde olan butun insanlar icin yorum yapilir.Bende tiyatro ogrencisyim bircok elestiri aliyorum ama hic bir zaman rahat birakinda oynayalim demiyorum.Rahat yada degil cikip oynasin banane.Parayi o aliyor
Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 12:46
NavaRRo da gelirse tam süper olur... CL Gruplarına katılacamıza inanıyorum beN...
Kupada 1. ön eleme turu maçları 17-18 Temmuz, rövanşları ise 24-25 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Ardından Beşiktaş, 2. ön eleme turundaki ilk maçını 1 Ağustos Çarşamba günü Beşiktaş İnönü Stadı’nda, rövanşını ise 8 Ağustos Çarşamba günü rakibinin sahasında yapacak. Siyah-beyazlıların bu turu geçmesi halinde, 3. ön eleme turundaki rakibi ise 3 Ağustos Cuma günü yapılacak kura çekimiyle belli olacak.
uAburak89
30.Haziran.2007, 12:46
Lucio iki tane Edu eder yahu, yapmayın Allah aşkına..
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 12:53
Edu da kotu degil be.Herkes her takimda oynayamiyor.Aslinda cok iyi bir defans ama fener de tam gostemedi kendini
Emurafu
30.Haziran.2007, 12:53
Neyse bırakalım hakan konusunu bu arada carusca gidici onuda söylim yüzde yüz bu sene kalmıyor kiralik her an gidebilir
El Barto
30.Haziran.2007, 12:56
Senelerdir Brezilya Milli takımında Bayern Münih'te top oynamazdı heralde değil mi iyi bir oyuncu olmasa?
Leoucwhsua
Kiralik giderse kim gelicek.Forvet mi sag bek mi.oncelik hangisinde
Hugo
Onunla kaç gün beraber yaşadın? Kaç dakika kaç kelime konuştun? Nesini biliyor, nesini tanıyorsun?
Bilip bilmeden konuşmamak lazım.
Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 12:58
Yok yahu Lucio 3 tane Edu eder.Yokmu arttıran
Bence de Lucıo 3Edu eder... Sen 15.05.2006 tarihinde Edu Dracene diye birini tanıyomuydun... Hayır... Lucıo o sıralarda Dünya nın en iyi Milli Takımının As defansıydı v Dünya Kupası na hazırlanıyodu...
meddah
30.Haziran.2007, 13:00
Lucio Brezilya'nın modern futbolda yetiştirdiği "tek" Avrupai defans oyuncusu..
fmsmyrna
30.Haziran.2007, 13:00
Rakip takım oyuncu olmasıda objektif olmamayı gerektirmez.Ayrıca düşünceler benim düşüncelerim Leoucwhsua isimli arkadaşdamı objektif değil herkesin kendi düşüncesi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca günümüzden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın Lucio geçmişte benimde en beğendiğim savunmacılardan ancak şimdi beğenmiyorum açıkçası Van Buyten bile gölgesinde kaldı bu sezon.Demek istediğim Edu ümit vaad eden bir stoperken Lucio düşüşte bir stoper