PDA

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

murty54
21.Haziran.2007, 00:00
arkadaşlar ben kaçtım yarın sabah saat 9 gibi tekrar gircem iyi haberlerinizi bekliyorum her sabah resmi siteden önce turksportalı açıyorum vallahi transferi öğrenmek için

Maksic
21.Haziran.2007, 00:01
Şu Jabi'yi çok beğendim özellikle kupa finalinde Beşiktaş'a oynadığı oyun çok iyidi bence yıldız alacağına Trabzonspor kendi altyapısından oyuncular getirsin çok iyi oyuncuları var

Emurafu
21.Haziran.2007, 00:03
Bu isin icinde adnan polat var adnan polat varsa o kadar kolay degil vazgecmek adnan kopardigini alir bence

goosfraba
21.Haziran.2007, 00:03
arkadaşlar ben kaçtım yarın sabah saat 9 gibi tekrar gircem iyi haberlerinizi bekliyorum her sabah resmi siteden önce turksportalı açıyorum vallahi transferi öğrenmek için

Bence fazla umutlanma..

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:05
Evet Fenerbahçeliyim!

Schalke her saniye bir pürüz çıkartıyor.Bu da onlardan bir tanesi..Hadi sizin koyduğunuz haberlere inandık.Buna da inanmak hakkımız değil mi?

Yani sizin isteğinizle mi istediğiniz haberlere inanacağız veya inanmayacağız?

Bunu sen belirleyemezsin!

ßen belirlerim diye bir şey sölemedim fakat kendin biLe diyorsun art niyetLe düşünüyorsun o kadar haber koydunuz inandım buna da inanmak hakkımız deil mi diye yani sence o kadar haber varken bir tane habere inanmak mantık lı mı ?? Mantıklı deil tabi ki de sende fenerLi oLduğundan dolayı bu habere inandın. :icon_wink:

Emurafu
Murty kardes umutun dedigi genelde o saatlerde iyi haber olmaz Ama geceleri birseyler olur anca Baskan yalan soylemis genel kurulda ozaman milleti kandirmis

Sabredin Arkadaslar alex trnasferini hatirlayin kac yil surdu carlos hatirlayin o kadar yalanlama geldi falan filan oldu inamotoyu getirmiyoruz yildiz sayilabilecek bir adam aliyoruz

ekolata
emurafu onu demiyorum

100 tane olumlu haber var ona inanıyorsunuz 1 tane olumsuz haber çıkınca niye tadınız kaçıyor onu diyorum.

Takmayın kafaya bukadar gelirse seviniriz gelmesse üzülürüz bukadar. :)

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:06
Yani art niyetli ZİHNİYET...!!

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 00:07
Tamburaci yine tamam demis lincoln icin.bakalim yarin ne olacak

Emurafu
21.Haziran.2007, 00:10
emurafu onu demiyorum

100 tane olumlu haber var ona inanıyorsunuz 1 tane olumsuz haber çıkınca niye tadınız kaçıyor onu diyorum.

Takmayın kafaya bukadar gelirse seviniriz gelmesse üzülürüz bukadar. :)Usta kimin tadi kacti benim kactimi yoo yani ben hala iddaaliyim Ge-Li-Cek Ok Bne sadece bilgi olsun diye koyuyorum siteye zaten alinti yaptim haberi zaten bu tur haberler olacak sonucta almanyadan en iyi oyuncuyu getiriyoruz

goosfraba
21.Haziran.2007, 00:13

Neden art niyetli olayım yahu? Geçmiş sayfalara bakarsan arkadaşlar kadrolarını belirliyorlardı.Bende o kadroyla Uefa'nın hayal olmadığını hatta ve hatta inşallah 2008-2009 uefa sezonunda Galatasaray final oynar dedim.

Başka takımı tutuyoruz diye illa art niyetli mi olmamız gerekli???!

ekolata
21.Haziran.2007, 00:14
Usta kimin tadi kacti benim kactimi yoo yani ben hala iddaaliyim Ge-Li-Cek
Sana demiyorumki zaten ben :icon_wink:

Emurafu
21.Haziran.2007, 00:14
Umut kardes bosverin tartismayi ben kimin ne oldugunu biliyorum uzatipda Konu zarar gormesin...... Kimse dert etmesin Lincoln gelicek dertler bitecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Sana demiyorumki zaten ben :icon_wink:Evet o konuda haklisin adam gelicek diyor bir haber koyuncada gelmiyecek diyor olur boyle olaylar

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 00:15
Keşke bu okuduklarımı okuyamasaydım Ronaldo gibi bir oyuncu beğenilmiyor bazı arkadaşlar körü körüne inandıklarından vazgeçmiyor espri yeteneğide olmayınca iyice çekilmez oluyor adamın yanlış ilaçlar yüzünden o kadar şişmanladığını kaç yerde okumak yetiyor merak ediyorum.Aynı sözler Del piero'ya sarfedilse neler söyleyeceğini merak ediyorum.Ronaldo Tsl'ye fazla bir oyuncu.3 kez Yılın oyuncusu seçilmiş 1 dünya kupası gol krallığı bulunuyor.Ayrıca 15 golleDünay Kupalarında en çok gol atan isim bu istatistikleri hangi oyuncu yakalayabiliyor en zor liglerde

1993-1994 Cruzeiro EC 14 (12)
1994–1996 PSV Eindhoven 46 (42)
1996-1997 FC Barcelona 37 (34)
1997–2002 Inter Milan 68 (49)
2002-2007 Real Madrid 98 (69)
2007- AC Milan 10 9

1994– Brezilya 97 (72)

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:16
Neden art niyetli olayım yahu? Geçmiş sayfalara bakarsan arkadaşlar kadrolarını belirliyorlardı.Bende o kadroyla Uefa'nın hayal olmadığını hatta ve hatta inşallah 2008-2009 uefa sezonunda Galatasaray final oynar dedim.

Başka takımı tutuyoruz diye illa art niyetli mi olmamız gerekli???!
ßaşka takımı tutuyorsun diye art niyetli oLman gerekLi diye birşey de demedim. Art niyetLi değiLsen neden o Kadar haber den sonra geLen bir sadece bir habere inandın hemen ??? O haber yaLan oLamaz mı ? Türkiye ' de her gün yAlan haberLer Çıkıyor orda da ÇıkabiLir.

umutcardak
21.Haziran.2007, 00:17
tamam kankalar yeter neyse konuya gelelim

goosfraba
21.Haziran.2007, 00:18
-------------------Orkun-----------------

Uğur------Bouzid----Song------Volkan

---------------Linderoth------------------

Rommedahl------------------------Arda

----------------Lincoln--------------------

-----------Karan----Nilmar---------------

Yedekler: Aykut, Şükür, Servet,Ferhat,Sabri,Şaş

song giderse ozaman yedeklere carrusca girer servet yada emre ilk 11e kayar

Bu kadro ile Avrupa'da Uefa hayal değil..

-------------------AYKUT-----------------

Uğur------Bouzid----Song------Volkan

---------------Linderoth------------------

Sabri------------------------Arda

----------------Lincoln--------------------

-----------Karan----Saviola ---------------
olursa zaten cl bile aliriz

İnşallah Uefa 2008-2009 sezonunda Galatasaray da finalde olur ... (: :)

Bak kardeşim bunlar yazılmış olan kadrolar.Bende bu kadrolara bu yorumları yaptım.Hala art niyet aramayın başka takımı tutan kişi de!

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:19
ßaşka takımı tutuyorsun diye art niyetli oLman gerekLi diye birşey de demedim. Art niyetLi değiLsen neden o Kadar haber den sonra geLen bir sadece bir habere inandın hemen ??? O haber yaLan oLamaz mı ? Türkiye ' de her gün yAlan haberLer Çıkıyor orda da ÇıkabiLir.
ßak kardeş bende bunu söLedim sana.

Emurafu
21.Haziran.2007, 00:20
Ailton'dan Lincoln'e tavsiye: Türkiye'ye gitme!..

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve Adnan Polat'ın "Transferi belki de şu an bitiyordur" dediği Lincoln'e eski Beşiktaşlı futbolcu Ailton'dan ilginç bir tavsiye geldi: "Türkiye'ye gitme..."

BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..

Beşiktaş'a transfer olan ancak sorunları ve sahadaki kötü performansı yüzünden sözleşmesi bitmeden Siyah-Beyazlı kulüpleri yolları ayrılan Brezilyalı futbolcu Ailton, Galatasaray'ın transferi bitirme aşamasına geldiği Lincoln'e Türkiye'ye gitmemesi tavsiyesinde bulundu.

2005 yılında geldiği Beşiktaş'taki günlerinin kendisi için çok zorlu geçtiğini belirten Ailton, "Türk kültürüne alışmak benim için müthiş zorlu geçti. Bir Brezilyalı için Türkiye çok zor. Eğer Lincoln Galatasaray'a giderse, oraya alışması için bir hayli zamanın geçmesi gerekecek" dedi.

Tüm zorluklara rağmen Lincoln'ün Galatasaray ve Türk kültürüne alışması durumunda başarılı olacak yetenekte bir futbolcu olduğunu da vurgulayan Ailton, "Ailem Türkiye'de izole edildi, kimseyle iletişim kuramadık ve bu beni çok üzdü" ifadelerini kullanmayı ihmal etmedi.

Dakka90.com Dış Haberler Servisi

Artik is lincolnde degil zaten biz linconle anlastik onunla imzaladik bile zaten boyle sozler yuzundende anlasma bozulmaz

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:21
Sakin olun,tartışmayın.Burda bi kaç haftadır Galatasaraylı olmayan kim mesaj yazarsa:Artniyetli,çekemeyen oluyor.Madem öyle düşünüyorsunuz ozaman kaale almayın.

Ancak bakın hiç kimse buraya sadece galatasaraylıların mesaj yazmasını beklemesin.Bir kaç gündür böyle bir hava var.

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 00:23
Öğlen Adnan Polat biraz sonra anlaşabiliriz diyor sonra bu tür haberler geliyor gerçekten yılan kikayesine döndü bir an önce gerçkleşsin artık

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:24
ßiz öLe bişey söLemedik yönetici Arkadaş yanLış anLadı bizi herhalde.

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:25
Ağzınla kuş tutsan yaramazsın fmsmyrna o yüzden hiiç kendini yorma bence.
Bu adam gibisi Türkiye'ye gelmemiştir.Ve eminim ölüsü Türkiye'de 10 gol atar.O da Kezman,Deivid den fazla oluyor.

ibo
21.Haziran.2007, 00:25
Gereksiz tartışmaya devam ederseniz konu kilitlenir... Bu kez az da sürmez kilitli kalma süresi...

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:27
Ailton ' un neden böyLe bi konuşma yaptığını anLamak zor. Alex , Lugano , Deivid ve daha bir Çoğu Türkiye ' de mutsuz deiLLer bir ßreziLya ' Lı oLarak.

ForsakeN
Ronaldo BU LİGTE hiç koşmadan 15 gol atar.Bi de biraz koştuğunu düşünün.

Emurafu
EEE dogal tabi kendisi basarisiz oldu

Bu arada shalke forumlarinda hep lincoln transferi konusluyordu simdi forum sayfasi baya geriledi onlar bile umidi kesdi:):)

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:28
Tmm artık bana karşı atıLan msj ' Lara cvp vermicem tartışma Çıkmasın , Konu kilitlenmesin.

goosfraba
21.Haziran.2007, 00:29
Tadından yenmez be Andriy:)

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:31
Aman boşverin yahu onada birşey bulurlar arkadaşlar:D

ForsakeN
Tadından yenmez be Andriy:)

Adım Emre :) .Bu adamı da beğenmeyenler şuan kulübümüzdekileri unutuyorlar galiba(bkz. Deivid)

goosfraba
Amacım ortalığı germek değil ama insan dayanamıyor.Art niyet aranıyor birilerinde nedendir bilmem...

Bu konu altında ki son mesajımdır..Ortalığı germek istemiyorum!

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 00:32
Ronaldıo gelse(ki pek inanmıyorum) dağıtır Türkiye ligini..

CashFl0w
21.Haziran.2007, 00:33
Tmm sustum artık. ßu kadar sert tavrınız anLamak mümkün deiL.

goosfraba
21.Haziran.2007, 00:34
Adım Emre :) .Bu adamı da beğenmeyenler şuan kulübümüzdekileri unutuyorlar galiba(bkz. Deivid)

Bende Umut;)Deivid ile Appiah'ı satsak.Onlardan gelen parayla güzel bir forvet alsak daha iyi olur bence..Ama Appiah sağ kanatta oynayacaksa satılsın..

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:34
Bende pek inanmıyorum ama Şemsi gelirse emin ol onada birşey bulurlar ve bundan çok eminim.

uAburak89
21.Haziran.2007, 00:35
Riquelme 22 milyon euro.. 5 milyon euro o adam için çok az zaten.. Keşke gelebilse..

dick
21.Haziran.2007, 00:36
http://img164.imageshack.us/img164/5018/lv10ae1.jpg
Kaynak:TRT

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 00:38
eee hala transferden haber yok. Lincoln bir gün daha ertelendi :)

fmsmyrna
Kılıfı hazır Oğuzhan şişmanlık :(:( adamın araştırılmadık tarafı kalmaz.

dick
Beyler yapmayın etmeyin,ne Riquelme'si,şu haberin üstüne yorum yapmak için kullandığıınız ATP'lere yazık

goosfraba
Bengisu güzel yakalamışsın:)

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:39
Tmm sustum artık. ßu kadar sert tavrınız anLamak mümkün deiL.

Tamam sustum artık. Bu kadar sert tavrınız anlamak mümkün değil.

Mesaj alındı mı?Bu sadece sana değil,genel bir uyarıdır.Sadece senin mesajın gözüme çarptığı için alıntı yaptım.

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 00:40
Aslında Aimar var çok iyi bir oyuncu kulüplerimiz hiç teklif yapmadılar ona galiba, Madrid maçında 2.golde çok güzel taşımıştı topu

Emurafu
Riquelme 22 milyon euro.. 5 milyon euro o adam için çok az zaten.. Keşke gelebilse..
Burak riquelme konusmamiz hata adam reddeti bizi hatta dediki shanktar bana 12 milyon dolar verdi gitmedim dedi avrupaya gelmek istemiyorum dedi yoksa biz onu istiyorduk

TaşkınMahmut
benim şu anki transferlere göre kadrom

-------------Orkun---------------
Uğur----Bouzid----Servet----Orhan

Okan----Linderoth--Ayhan---Arda

-----------Necati-----------
----------Ümit Karan--------

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:41
Mükemmel yakalamışsın Bengisu diğer konuda arkadaşlar TRT yazarsa doğrudur diyorlardı:)

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 00:43
Taşkın Abi bu kadroyla geçen sezondan daha iyi olunmaz... Takıma AMC lazım 10numara...Ayrıca Okan la da yürümez sağ kanat... Emniyet şeridi gibi...

GeNç KaRTaL
Bahaneler tükenmez Oğulcan:D Hazır zaten "çok şişman" "anca bu dobiyi alırdınız" "Önemli olan zayıfken getirebilmek" :n::n::n:

JunkChorn
Taşkın Hasan Şaş yok o kadroda kendini buldukltan sonra bence girer kadroya.

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 00:44
Mükemmel yakalamışsın Bengisu diğer konuda arkadaşlar TRT yazarsa doğrudur diyorlardı:)

hemen bizim bölüme laf atma :D kişisel olarak emrahın görüşü o :)

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:44
:D Bak sen şimdiden kaç tane buldun be Şemsi ama yukarıda fotoğrafa bak TRT haberi;):D

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:45
hemen bizim bölüme laf atma :D kişisel olarak emrahın görüşü o :)

Yok laf atmadım:)Vallahi bende aynen öyle düşünüyorum ama o arkadaşlar ilk bu isim gündeme gelince sallama haber demişlerdi o yüzden söyledim;)Yani sen yanlış anlama:)

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 00:46
vallaha yaşlı adamları görmek gıcığıma gidiyor artık :)

Bir tek Okanı koyarım oda varını yoğunu koyuyor ortaya.Ama ben şuanki transferler yazdım dikkat ederseniz ;) yani Rommedahl,Lincoln,Volkan ve Nilmardan bahsetmedim (tabi gelirlerse)

goosfraba
Ve Bomba Patladı! Adriano FB'de!

http://www.fener24.com/files/Kisiler_AdrianoFBde_MAN.jpg
Roberto Carlos'u transfer ederek Dünyayı ayağa kaldıran Fenerbahçe, 2. bombasını da patlattı. Fenerbahçe İnter Milan takımının Brezilyalı forveti Adriano ile her konuda anlaştı.

Yönetim bu futbolcuyla daha önceden anlaştı, ancak Türk Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısı kararını çarşamba günü açıklayacak olması sebebiyle, Adriano Perşembe günü İstanbul'a gelerek kendisini kiralık olarak Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzalayacak.

Adriano'yu Fenerbahçe teknik direktörü Zico'yla birlikte son olarak Roberto Carlos ikna etti. Roberto Carlos Brezilya Milli takımından arkadaşı Adriano'yu "Ben de Türkiye'yi tercih ettim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, stadı, tesisleri, televizyon kanalı, taraftarları... Burada her şey muhteşem" diyerek bu futbolcuyu ikna etti.

ADRİANO KİMDİR?
1982 Brezilya doğumlu Adriano dünyaca tanınan bir forvet. Güçlü fiziği, hızı ve top tekniğiyle herkesin hayranlıkla izlediği bu futbolcu kariyerine Flamengo takımında başladı. Bu kulüpten İnter Milan'a transfer olan Adriano, Fiorentina'ya kiralık olarak verildi. Ertesi sezon Parma forması giyen futbolcu, tekrar İnter Milan'a döndü.

İnter Milan forması altında 99 maça çıkan futbolcu toplam 34 gol, Brezilya Milli takımıyla çıktığı 37 maçta da 25 gol attı..

KAYNAK: fener24.com !

Bu haber biraz geri sayfalarda kaldı:)

Oghuse
Mahmut Hasan Şaş yok o kadroda kendini buldukltan sonra bence girer kadroya.

Bu konuda sana katılamıyorum Hasan Şaşın bundan sonra kadroya girmesi çok zor.Bu arada adam imzasında belirtmiş Mahmut değil Taşkın diye. :D :D

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:47
Nilmar gelirse zaten çift forvet oynatılır.Ümit kolay kolay kesilmez senin de yazdığın taktik tutmaz:)

TR.CaPTaiN
21.Haziran.2007, 00:47
Bende sallama haber olduğunu düşünüyordum ama TRT'de yazıyorsa en azından Fenerbahçe anlaşma zemini aramıştır. TRT boş haber yapmaz.

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 00:48
vallaha 1 sene yöneticilik yaptım 3 senedir buradayım ama adımı ezberlettiremedim kimseye.Herkes mahmut diyor.Volkan abi bile :D:D

TürkuAz
Mahmut Hasan Şaş yok o kadroda kendini buldukltan sonra bence girer kadroya.
Mahmut değil Taşkın..

İmzasını okusaydın..

Mirza
Evet Fenerbahçeliyim!

Schalke her saniye bir pürüz çıkartıyor.Bu da onlardan bir tanesi..Hadi sizin koyduğunuz haberlere inandık.Buna da inanmak hakkımız değil mi?

Yani sizin isteğinizle mi istediğiniz haberlere inanacağız veya inanmayacağız?

Bunu sen belirleyemezsin!

Üslubunuza dikkat edin.

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 00:49
Nilmar gelirse zaten çift forvet oynatılır.Ümit kolay kolay kesilmez senin de yazdığın taktik tutmaz:)

dediğim gibi sadece şu ana kadar olanlar :) ama istersen gelen transferlerlede takım kurarım.ayıpsın :D

JunkChorn
21.Haziran.2007, 00:49
Bu konuda sana katılıyorum Hasan Şaşın bundan sonra kadroya girmesi çok zor.Bu arada adam imzasında belirtmiş Mahmut değil Taşkın diye. :D :D

Benim mesajımı alıntı yapıp,sana katılıyorum demişsin ama ben diyorum Hasan kadroya girer sen giremez:D.Nasıl bir çelişkidir bu??

Zaten ben Taşkın yazdım ama sen ortamı germek için orda değiştirdin:D
Şaka bir yana hatam için özür dilerim.

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 00:50
Adriano içinde bulunur:D "Çok uzun ne o öyle kazma gibi" "Bu sene hiç iyi değildi" "Ancak İnter'în yedeğini alırsınız" "Adriano ancak tatil yapmak için gelmiştir 2 aya kalmaz sıkılır gider" :n::n::n:

Oghuse
21.Haziran.2007, 00:51
Benim mesajımı alıntı yapıp,sana katılıyorum demişsin ama ben diyorum Hasan kadroya girer sen giremez:D.Nasıl bir çelişkidir bu??

Zaten ben Taşkın yazdım ama sen ortamı germek için orda değiştirdin:D
Şaka bir yana hatam için özür dilerim.

Ben de senin mesajı yanlış okumuşum bende düzelttim :D
Bence bunda sonra ne Hasan Şaş ne de Okan Buruk oynar.

goosfraba
21.Haziran.2007, 00:52
Ronaldinho gelse ona bile kılıf bulurlar:)Hatta Kaka için bile:)

TaşkınMahmut
diyelim transferler oldu.O zaman kadro nasıl olur.İşte orası ayrı bir konu :)

-----Orkun----
Uğur--Bouzid(Servet)--Song--Volkan

--------------Linderoth------------

Rommedahl------------------Arda

---------------Lincoln---------------

Nilmar----------------Ümit Karan

Volkan gelirse savunmaya hızlı dönemez.Bu yüzden Bouzid,Servet gibi iki yavaş oyuncu tam bir felakett olur.bu yüzden Bouzid ve ya Servetin yanında Song oynar.

JunkChorn
Ama bunlar çürütülür:D
Aslında ben Ronaldo'yu daha çok isterim Adriano'dan ama tabiki benim istememle olmuyor.

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 00:54
Valla zor bizim işimiz ne yapıcaz bilmiyom... Ama yinede kötü bir dönemden geçsek de 2senede 3kupa aldık büyük başarı... Bu yaz 4te olabilir yani...

Oghuse
Bu senenin en büyük transferlerinden birisi Uğurun kazanılması olur.Çıplak gözle izlemiş biri olarak Uğur biraz daha tecrübe kazanırsa Galatasaray'da uzun yıllar sağ bekte oynar.

JunkChorn
Bak bu kadro çok güzel oldu işte;)
Ancak Song gönderilecek diye biliyorum.Serveti onun yerine yazarsak o durumda göbek çok ağır kalabilir.Gerçi zorlayacak takımlarda hızlı adamlarda kalmadı ama olsun biz söyleyelimde:)

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 00:55
Oldu Taşkın Abi bu kadronu beyendim...:D

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 00:56
vallaha 1 sene yöneticilik yaptım 3 senedir buradayım ama adımı ezberlettiremedim kimseye.Herkes mahmut diyor.Volkan abi bile :D:D

Mahmut ne oluyor abi soyadın mı?

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 00:57
Adriano getirirse Fenerbahçe harika bir transfer yapmış olur ben bir Beşiktaşlı olmama rağmen Fenerbahçeye gelirse sevinirim Adriano gibi oyuncuyu izleme fırsatımız olur

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 00:58
Bu yaz 4 olur :)

JunkChorn

O zaman Taşkın abi kızma bizlere;)Ben daha dikkatli olurum bundan sonra.

TürkuAz
Türkiye'ye bu yaşında geleceğine inanmıyorum.

BlackEagle19o3
İnşallah arkadaşlar 4.geliyor ağustos ayında

Mirza
21.Haziran.2007, 00:59
Adriano ve Ronaldo ikilisinden bir tanesi gelebilir.Daha kesin birşey yok.Biz bazıları gibi her transfere kesin deyipte bazılarını umutlandırmıyoruz en azından...

Federasyon onu düşünüyordur da kaldırsalar sizin başarılarınız artacak ondan kaldırmıyor..

Sen dalga geçmeye devam et geçen sene kupa maçında yaşananları unuttun heralde...Federasyonla hiç bir alakası yoktu değil mi o zaman sahada yaşananların????

Valla açıkcası utanmasanız Tuncay ve Rüştü'nün transferinide Fedarasyona bağlayacaksınız artık yeter her kararında Federasyonun size karşı olduğunu iddia etmeyin..

Birbirinize sataşmadan mesajlarınızı yazarsanız çok güzel olacak.

TürkuAz
Adriano getirirse Fenerbahçe harika bir transfer yapmış olur ben bir Beşiktaşlı olmama rağmen Fenerbahçeye gelirse sevinirim Adriano gibi oyuncuyu izleme fırsatımız olur

Sevinir misin? :icon_wink:

JunkChorn
Bende Ronaldo'nun geleceğine inanmıyorum.Ama Adriano'da biraz ümidim var.

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 01:00
farketmiyorki alıştım :)

Adım : Taşkın

Soyadım : Mahmut

Tanıştığımıza sevindim. :D :D

-------------------------------

Orkun Usak
Orkun Usak, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray altyapısında yetişen Orkun Usak, 1999 yılında Galatasaray’dan Beykozspor’a transfer oldu.

2002-2003 sezonuna kadar, sırasıyla Beykozspor, Bakırköyspor ve Üsküdar Anadolu formalarını giydi.

2002-2003 sezonunda ilk kez 1. ligde mücadele eden file bekçisi, Elazığspor forması altında 15 karşılaşmaya çıktı.

2003 yılında Ankaragücü’ne transfer olan Orkun Usak, 2006-2007 sezonunun ilk yarısına kadar Ankaragücü’nde forma giydi. Süper Lig’de Ankaragücü forması altında 56 karşılaşmada görev aldı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayseri Erciyesspor’a transferi gerçekleşti.

Kayseri Erciyesspor’da 16 lig karşılaşması ve 6 Türkiye Kupası maçında görev yaptı. Orkun Usak, Kayseri Erciyesspor forması altında geçtiğimiz sezon çıktığı 16 lig maçında, kalesinde sadece 10 gol gördü.

Orkun Usak, geçtiğimiz sezon Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Danimarka ve Ukrayna maçları için belirlenen aday kadroya çağrıldı.

Orkun Usak
Boy: 1.83
Kilo: 78
Doğum Tarihi: 5 Kasım 1980
Doğum Yeri: İstanbul
Mevki: Kaleci
Geldiği Takım: K. Erciyesspor

TürkuAz
21.Haziran.2007, 01:00
Konu dışına çıkmasak daha iyi olmaz mı?

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 01:02
Taşkın abi kurduğun o kadro gerçekten oluşturulursa bence galatasaray için harika olur

JunkChorn
21.Haziran.2007, 01:02

E herkes fanatik değil ki çekememezlik yapsın arkadaşım;)Futbol olarak taraftarı olarak ülkemize nasıl futbolcular geliyor diye seviniyor bu kadar açık.Bende yazmıştım Riquelme gelse Galatasaray'a gider Ligtv alırım diye bunu söyleme sebebimde futbol taraftarı olup fanatik olmamamdır.

Mirza
21.Haziran.2007, 01:03
Rüştü transferi hakkında yorum yaparken 2 defa okuyup öyle yazın. Bazı mesajlar maksadını aşmış.

ForsakeN
21.Haziran.2007, 01:03
Bende Ronaldo'nun geleceğine inanmıyorum.Ama Adriano'da biraz ümidim var.

Tam tersi olması gerekmiyor mu Oğulcan?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

E herkes fanatik değil ki çekememezlik yapsın arkadaşım;)Futbol olarak taraftarı olarak ülkemize nasıl futbolcular geliyor diye seviniyor bu kadar açık.Bende yazmıştım Riquelme gelse Galatasaray'a gider Ligtv alırım diye bunu söyleme sebebimde futbol taraftarı olup fanatik olmamamdır.

Katılıyorum ben mesela Lincoln transferinden sevinç duyarım.

JunkChorn
21.Haziran.2007, 01:04
Konu dışına çıkmasak daha iyi olmaz mı?

Tabikide olur;)Hatta çok daha iyi olur ama bunu X kişi ne diyor?(Yöneticilik görevi olmayan)Şeklindeki konuşmalarda da uyarırsan daha iyi olmaz mı?

dick
21.Haziran.2007, 01:05
http://uk.eurosport.yahoo.com/20062007/58/serie-fenerbahce-offer-ronaldo.html

Burada Fenerbahçe'nin Ronaldo için Milan'a yaklaşık 9 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu yazıyor

TürkuAz
21.Haziran.2007, 01:06
Lincoln bizi bu hallere soktun.Allah'ta seni GS'den ayrıldığın zaman bu hallere getirsin..

TürkuAz
21.Haziran.2007, 01:08
Türkiye Ligi'ne gelmesi hoş bi olay.Fanatik olmasanda sevinemezsin.Kimse kimseyi kandırmasın.

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 01:08
az önce cm 2007 de lincoln Galatasaraya gitti. güzel rastlantı :D :D

JunkChorn
21.Haziran.2007, 01:09
Sezon başladığında aslında 1 sayfa konuşulmayan Linderoth'un çok daha yararlı olacağını hepiniz göreceksiniz.

BlackEagle19o3
Bu sadece Adriano için geçerli değil mesela Lincoln gelirse ki büyük ihtimal gelcek ona da sevinirim ne var ki bunda ligimizin kalitesi artar, avrupada başarı kolaylaşır, gözümüz doğru düzgün oyuncu görmüş olur,ilerleyen yıllarda bu kalitede yıldızlar ülkemize daha iyi gözle bakmaya başlar ve transferleri kolaylaşır.Hem belki de bu transferler olunca bizim Beşiktaş da gaza gelip doğru düzgün transferler yapar:).sen sevinmez misin?:)

TürkuAz
Lincoln oyunda 3 ay sakat..:D

Bu arada JunkChorn son yazdığına katılıyorum..

TaşkınMahmut
21.Haziran.2007, 01:10
zaten linderothun ne olduğunu biliyoruzda yorum yapmıyoruz aslında :p cidden süper bir adam.bence konuşmaya bile gerek yok ;)

goosfraba
Bizim yönetim Adriano transferlerini yalanlamayarak dikkati Adriano'ya çekmek istiyor galiba.Sonra zaten Ronaldo yalanlanıyor.Yani dikkatler başka yönlere çekiliyor olabilir.Adriano hedef gösterilme düşüncesinde olabilir..

Buda Adriano ve Ronaldo ikileminde yaptığım yorum..

Sizce yönetim dikkati Adriano2ya çekip birden Ronaldo'yu getiremez mi?

SYLaR
Sezon başladığında aslında 1 sayfa konuşulmayan Linderoth'un çok daha yararlı olacağını hepiniz göreceksiniz.

Kesinlikle katılıyorum.Kendisi çok iyi bir ön libero.Yıllardır sıkıntısını çektiğimiz ama o kadarda göz önünde bulunmayan mevkiye yapılmış çok iyi bir transfer

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 01:11
Doru yahu Linderoth u hiç konuşmadık... Ama kalitesi belli Kuzeyli görev adamı elinden geleni yapıcak faydalı olucak... Şimdi Lincoln vole frikik golleri hayalleri kurmak daha keyfli...:D

Not*Hayal derken yani yanlış anlama olmasın atıcak yani o günleri düşünmek manasında...

TürkuAz
21.Haziran.2007, 01:12
Bu sadece Adriano için geçerli değil mesela Lincoln gelirse ki büyük ihtimal gelcek ona da sevinirim ne var ki bunda ligimizin kalitesi artar, avrupada başarı kolaylaşır, gözümüz doğru düzgün oyuncu görmüş olur,ilerleyen yıllarda bu kalitede yıldızlar ülkemize daha iyi gözle bakmaya başlar ve transferleri kolaylaşır.Hem belki de bu transferler olunca bizim Beşiktaş da gaza gelip doğru düzgün transferler yapar:).sen sevinmez misin?:)
Türkiye Ligi'ne geldiğinde dolayı haz duyarım.Ancak sevinme biaz fazla olur bence.Sonuçta rakip takım başarı yolunda büyük adımlar atmışken sen yerinde sayıyorsun. :)

goosfraba
21.Haziran.2007, 01:12

Beşiktaş'lısın galiba bu açıkca belli:)Yaptığın yorum da çok doğru bence..Senin gibi düşünen taraftarlar az be kardeşim.

ForsakeN
21.Haziran.2007, 01:13
Buda Adriano ve Ronaldo ikileminde yaptığım yorum..

Ne gerek var ki.Zaten halen Ronaldo'nun geleceği konuşuluyor.

JunkChorn
21.Haziran.2007, 01:18
http://uk.eurosport.yahoo.com/20062007/58/serie-fenerbahce-offer-ronaldo.html

Burada Fenerbahçe'nin Ronaldo için Milan'a yaklaşık 9 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu yazıyor

Resmi site tarafından yalanlandı.

Tam tersi olması gerekmiyor mu Oğulcan?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Katılıyorum ben mesela Lincoln transferinden sevinç duyarım.

Ben öyle düşünüyorum:).Yani Ronaldo çok büyük yıldız ama Adriano henüz o mertebeye gelemedi.Yaş olarak bakmıyorum.

Buda Adriano ve Ronaldo ikileminde yaptığım
yorum..

Açıkcası aynı ülkeden iki tane transfer biri gelirse diğer zor olmaz diye düşünüyorum.

Beşiktaş'lısın galiba bu açıkca belli:)Yaptığın yorum da çok doğru bence..Senin gibi düşünen taraftarlar az be kardeşim.

Hemde çok çok az Umut abi:)

Türkiye Ligi'ne geldiğinde dolayı haz duyarım.Ancak sevinme biaz fazla olur bence.Sonuçta rakip takım başarı yolunda büyük adımlar atmışken sen yerinde sayıyorsun. :)

Sevinirim Türk futbolu için..Sen hala takım olarak bakıyorsun.

LaOmerta
21.Haziran.2007, 01:19
NILMAR olursa tribün bayan taraftarlarla dolar,fan kulüpleri açilir,taraftarin gözbebegi olur,

--------------------------------------------------------------------------------
borsa cosar, dolar düser, issizlik biter, türkiye ab ye girer

Hahaha bu Komik yaziyi baska forumde gordum.:D

TürkuAz
21.Haziran.2007, 01:19
Türk Futbolu olarak tabiki mutlu oluruz.

TürkuAz
21.Haziran.2007, 01:22
Lincoln alınırsa, gündemdeki diğer transferlere %100 güvenirim.Ancak aksi takdirde..

Emurafu
21.Haziran.2007, 01:34
Tabiki haklisin yapisini gattusu ya benzetiyorum Takima Liderlik yapabilecek oyuncu kaptan bile olursa sasirmayin bu felkamp hic belli olmaz aslinda olsada iyi olur cunku arkadaslarini atesler surekli ruhsuzlari canlandirir

perpetua
21.Haziran.2007, 01:36
Tabiki haklisin yapisini gattusu ya benzetiyorum Takima Liderlik yapabilecek oyuncu kaptan bile olursa sasirmayin bu felkamp hic belli olmaz aslinda olsada iyi olur cunku arkadaslarini atesler surekli ruhsuzlari canlandirir

Kaptan mi? Nasil yani?

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 01:38
Emrah Linderoth ile Gattuso arasında nsl bir benzerlik kurdun yahu...:D Abi hiç benzemiyo sitilleri bi kere Gattuso her maç evi soyulmuş adam gibi sinirli oynuyo Linderoth sakin bir adam... Neyse ama herkesin bakış açısı farklıdır... Deyip Lincoln siz bir gece daha yatıyom herkese İyi geceler...

Emurafu
21.Haziran.2007, 01:38
Kaptan mi? Nasil yani?Linderoth kaptan olursa sasirmayin dedim elbette zor ama soyledim iste liderlik ve atesliyici ozelligi var yararlanmamiz lazim ama ilk senesi zor ilerde belki olur suanki sartta karan kaldi zaten ilk onbir degisiyor

Emrah Linderoth ile Gattuso arasında nsl bir benzerlik kurdun yahu...:D Abi hiç benzemiyo sitilleri bi kere Gattuso her maç evi soyulmuş adam gibi sinirli oynuyo Linderoth sakin bir adam... Neyse ama herkesin bakış açısı farklıdır... Deyip Lincoln siz bir gece daha yatıyom herkese İyi geceler...
Yapi olarak sahada mucadelesi ve atesleyici ozelligi koydum :):)

perpetua
21.Haziran.2007, 01:47
Linderoth kaptan olursa sasirmayin dedim elbette zor ama soyledim iste liderlik ve atesliyici ozelligi var yararlanmamiz lazim ama ilk senesi zor ilerde belki olur suanki sartta karan kaldi zaten ilk onbir degisiyor

Her atesleyen ille de Galatasaray'da kaptan olmaz. Hele hele yabanci ise ve hele hele henuz mac oynamamis ise. Abartmayalim.

ForsakeN
21.Haziran.2007, 01:47
Rize son 2-3 senedir küme düşmekten son anda kurtuluyor.Bu sene de öyle olacak gibi.

Emurafu
21.Haziran.2007, 01:52
Her atesleyen ille de Galatasaray'da kaptan olmaz. Hele hele yabanci ise ve hele hele henuz mac oynamamis ise. Abartmayalim.
Abi zaten bende illa olsun demedim ilerde neden olmasin yapisinda varzaten suanki sartta kaptan karan olur eskilerden kimse kalmadi nerdeyse aslinda songda olur ama karan hakediyor neyse olay kaptanliga donmesin

Emurafu
21.Haziran.2007, 01:54
Kayseri alacagi adamlari kaptiriyor bu arada oftas kume duser adamlarin aldigi adamlar bile bana umit vermiyor

eGowiCh
21.Haziran.2007, 02:04
Ronaldo haberi yalanlandığına göre gerçek değildir, gerçi Eurosport çok güvenilir bir kaynak ama kulüp yalanladığına göre yalandır. R.Carlos'un yalanlama sebebi belliydi, takımın motivasyonunu bozmama adına yalanlanmıştı. Tümer'in yalanlanması da sanıyorum ezeli rakipten yapılan bu transferin olay çıkartmasını engellemekti.

Adriano ile ilgili TRT bile haber yapmış, şaşırdım doğrusu. Adriano ile ilgili FotoMaç 3 gündür haber yapıyor, diğer gazeteler de Adriano haberi yapıyor ama şu ana dek hiçbir yalanlama gelmedi.

Adriano için 10 numaralı formanın bastırıldığına dair de spekülasyonlar var, ne kadar doğru bilmiyorum ama tüm bunlar Adriano transferinin ihtimalini arttırıyor.

Adriano'nun Inter'de bu sene fazla forma şansı bulamaması, mutsuz olması ve gece hayatını çok sevip yıl boyunca disiplinsiz davranması, Mancini'nin onu istememesi de bu transferi doğruluyor.

Umarım gerçekleşir.

eGowiCh
21.Haziran.2007, 02:08
Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe arasında müthiş bir çekişme olacak gibi gözüküyor. GS de çok iddialı, FB de, muhteşem olacak SüperLig, geçen seneki gibi heyecansız olmayacak.

eGowiCh
21.Haziran.2007, 02:14
Rüştü de karaktersiz futbolcudur Tümer de. Feyyaz demiş ki "Tümer'e toz kondurmayanlar Rüştü'yü kötülüyor."

Şimdi sana diyorum ki bence ikisinin de yaptığı yanlış, ikisi de gözümde puan kaybetmiştir. Şimdi Tümer'in yeriyle Tuncay'ın yeri bir değildir benim gözümde, senin gözünde de Deli'yle Rüştü'nün yeri bir değildir sanırım.

Beşiktaş iyi bir stoper almadığı sürece başarılı olamaz diye düşünüyorum. Stoper alınmalı mutlaka, Gökhan Zan ve Toraman ikilisi ile çok gol yer Beşiktaş. Bir de iyi bir sağ bek alınmalı.

nekop
21.Haziran.2007, 02:16
Valla direk altyapıyla çıksınlar maçlara ben 5 sene küme düşmeye oynayalım rağzıyım...

Emurafu
21.Haziran.2007, 02:22
Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe arasında müthiş bir çekişme olacak gibi gözüküyor. GS de çok iddialı, FB de, muhteşem olacak SüperLig, geçen seneki gibi heyecansız olmayacak.aynen ben avrupadada cok iddaaliyim bu sene avrupada insallah takimlarimiz en azindan ceyrek final yada yari final gorur puan lazim her yerde kazanmamiz lazim

Emurafu
21.Haziran.2007, 02:24
Herkez rustu rustu diyorda ben bu hakani dusunuyom bu adam ne olacak simdi artik milli takima gitmesi cok zor milli takim kalecileri rustu- serdar ve orkun olur en azindan sorun cekmeyiz kalede
mehmet yozgatli ise milli takima yukselebilir

Emurafu
21.Haziran.2007, 02:26
Trabzon lige iyi baslamasi lazim iyi baslarsa devami gelir bence bir tane yildiz oyuncu almalari oda 10 numara lazim yoksa kafaya oynamalari zor

eGowiCh
21.Haziran.2007, 02:28
Hakan'a yazık olacak gerçekten, Beşiktaş'ta as oynamak için geldi ama yedek kalacak belki bir sezon.

dinaMYt
21.Haziran.2007, 02:51
bilemiyorum schalkenin şampiyonluk yarışına bu kadar zarar vermiş bir oyuncunun alınmasına hala emin olamıyorum.evet bundesliganın en iyi oyuncularından bi tanesi(belki de bu sezona kadar en iyisi) ama hiçbir avrupa kulubunün kendisiyle ilgilenmiyor olması beni biraz düşündürüyor.

elbette daha gelmeden hagi ile kıyas edilecek ben daha oyun stillerine gelmeden evvel geldikleri ve oynadıkları takımlara bakıyorum.hevesim bi kez daha kursağımda kalıyor.hala emin değilim.bu lincolne bu kadar para verdikten sonra umarım bide yollamak için üstüne para yollamak zorunda kalmayız diğer yabancı transferlerimizde olduğu gibi.

bir de bu ismael bouzidi hiç izlemiş olan var mı?nasıl bir defans oyuncusudur.neden alınmıştır.tomastan iyimidir?hangi başarısı var da galatasaraya geldi?topa bülent gibi direkt atlayarak mı keser popescu gibi bekleyerek mi ?(ööh bu benzetmeler çok abartı oldu)kişiliği nasıldır?alman 2.liginde bu kadar değerli (!) bir oyuncunun ne işi var?

geleceğe yatırım desem değil (22 yaşında) adı sanı olan ünlü biri desem değil.hangi fikre hizmet alınmıştır bu ismail.hali hazırda tomas song servet emre gibi bikaç senedir o bölgede iş yapan adam varken?

he bide bu linderothu almak kimin aklına geldiyse onu da tebrik etmek lazım.sanırım canydın döneminde alınmış en "aklı başında" transfer bu oldu.eğer türk sporunun önde gelen isimleri(!) hiç oyunda gözükmüyor gibi gudik yaklaşımlarla oyuncunun üstüne gitmezse uzun süre faydalanabileceğimizi umuyorum.

goosfraba
21.Haziran.2007, 02:53
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/06/21/im/5740E3CF4C331547A575E749b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifAdriano geliyor

Futbol Federasyonu'ndan 'yabancı statüsündeki oyuncularla ilgili sayısal kısıtlamanın kaldırılmasıyla ilgili' garanti alan Fenerbahçe, Adriano'yu da transfer ediyor. Bonservisi tam 20 milyon euro olan İnter'li golcü, bir yıllığına kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelecek. Fenerium mağazalarında Adriano'nun 10 numaralı formaları hazırda bekliyor

TUNCAY'IN
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
YERİNİ ALACAK
Türkiye, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'tan sonra Adriano'yu da transfer edeceğini Fotomaç'tan öğrendi... Fenerbahçe, Tuncay'dan doğan boşluğu Adriano ile dolduracak. Başkan Aziz Yıldırım, önceki gün A.Gücü Başkanı Cemal Aydın'la yaptığı görüşmede Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda 'yabancı statüsündeki oyuncularla ilgili sayısal kısıtlamanın kaldırılmasıyla ilgili' garanti aldı. Yıldırım, bu gelişmenin ardından Adriano transferini bitirdi.

10 NUMARALI FORMASI HAZIR
Fenerbahçe yönetimi, bonservisi 20 milyon euro olan Adriano için İnter ile masaya oturdu ve Brezilyalı golcüyü 1 yıllığına kiralama konusunda anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, yabancı sınırlandırılmasının kaldırılması kararının çıkmasının ardından İnter'in golcüsü Adriano'yu imza için hemen İstanbul'a davet edecekler. Bu arada Fenerbahçe yönetiminin, Adriano formalarını Fenerium mağazalarında hazırda beklettiği öğrenildi. Adriano için hazırlanan bu formaların arkasında 10 numara yazdığı belirtildi.

Bu herşeyi açıklıyor heralde..

CashFl0w
21.Haziran.2007, 03:02
bilemiyorum schalkenin şampiyonluk yarışına bu kadar zarar vermiş bir oyuncunun alınmasına hala emin olamıyorum.evet bundesliganın en iyi oyuncularından bi tanesi(belki de bu sezona kadar en iyisi) ama hiçbir avrupa kulubunün kendisiyle ilgilenmiyor olması beni biraz düşündürüyor.

elbette daha gelmeden hagi ile kıyas edilecek ben daha oyun stillerine gelmeden evvel geldikleri ve oynadıkları takımlara bakıyorum.hevesim bi kez daha kursağımda kalıyor.hala emin değilim.bu lincolne bu kadar para verdikten sonra umarım bide yollamak için üstüne para yollamak zorunda kalmayız diğer yabancı transferlerimizde olduğu gibi.

bir de bu ismael bouzidi hiç izlemiş olan var mı?nasıl bir defans oyuncusudur.neden alınmıştır.tomastan iyimidir?hangi başarısı var da galatasaraya geldi?topa bülent gibi direkt atlayarak mı keser popescu gibi bekleyerek mi ?(ööh bu benzetmeler çok abartı oldu)kişiliği nasıldır?alman 2.liginde bu kadar değerli (!) bir oyuncunun ne işi var?

geleceğe yatırım desem değil (22 yaşında) adı sanı olan ünlü biri desem değil.hangi fikre hizmet alınmıştır bu ismail.hali hazırda tomas song servet emre gibi bikaç senedir o bölgede iş yapan adam varken?

he bide bu linderothu almak kimin aklına geldiyse onu da tebrik etmek lazım.sanırım canydın döneminde alınmış en "aklı başında" transfer bu oldu.eğer türk sporunun önde gelen isimleri(!) hiç oyunda gözükmüyor gibi gudik yaklaşımlarla oyuncunun üstüne gitmezse uzun süre faydalanabileceğimizi umuyorum.
Bouzid ' in videolarını önce ki sayfalarda bir çok kez koyduk , bakarsan bulabilirsin.... Ayrıca bu transfer Kalli ' nin isteği ile alındı. Eminim Kalli bu futbolcu ' yu çok iyi tanıyordur , yoksa 2 Lig ' den bilip bilmeden futbolcu getirmez.:)

EL-Hadji
21.Haziran.2007, 03:13
Lavezzı tanıdık gelıyor hangı takımdaydı o. Bir yerlerden kulagım ısırıyor

goosfraba
21.Haziran.2007, 03:42
Lavezzi stoper ve sol bek oynayan bir futbolcu..

TR.CaPTaiN
21.Haziran.2007, 04:13
Cavcav işini bilir Gençlerbirliği'nden yedek oyuncuların iyilerini aktarır OFTAŞ'a.

Bordo61Mavi
21.Haziran.2007, 04:51
Stepanov Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancı defanslarındandır.Akıllı hiçbir teknik adam onu yedekte bırakamaz..

ZD'nin taktiği şöyle 2sinide yedek bırakmayacaksa:

GK: yabancı kaleci
DL: Celo
DR: Jabi
DC:Hüseyin
DC: Stepanov (Erdinç)
DM: Ayman
MC: Serkan Balcı
MR: Yattara
ML: Gökdeniz
AMC: 10 numara (Ceyhun)
FC: Umut (Ersen)

İşaretlediğim 3 bölgeye transfer şart.Özellikle kaleci ve 10 numara kesinlikle alınmalı..

Farkindaysan Ziya Dogan 2 DMC oynatiyo, yani mc yok bu taktikte, buda AMC ye top gelmesini engeliyor. Halbuki Ziya hoca senin dedigin gibi oynatsa, belki Ceyhun daha etkili olabilirdi.

Yabanci kaleci transferi sart, ben ulke ici istemem acikcasi, MARTINEZ e sicak bakmiyorum. Yabanci baska liglerden alinmali.

Sol beke kesin transfer lazim, zamaninda Lee young vardi, istikrarli futbolcu ama yonetim degerini bilemedi satti.

rectangle
21.Haziran.2007, 06:47
Erciyesspor takımı dağıtıyor işleri çok zor.Bir hüllede(değişik versiyonu) UEFA kupası için gündeme gelecek gibi görünüyor.

ekolata
21.Haziran.2007, 09:53
Ve bir gün daha başladı şuanda bi gelişme yok GS TV yi bekliyorum (gerçi orda transfer gerçekleşse bile söylemezler ama neyse )

Ziya38
21.Haziran.2007, 09:56
Lincoln'e Zenit kancası!..
G.Sarayımızın uzun zamandır transfer etmek istediği Lincoln için Zenit kulübünün de devreye girdiği iddia edildi

Galatasaray, Alman Schalke takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Lincoln'ün transferinde dev doğalgaz şirketi Gazprom'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Schalke ile 125 milyon euroluk ana sponsorluk anlaşması imzalayan Rus şirketi Gazprom'un yüzde 75 hissesine sahip olduğu Zenit Kulübü, sambacı için sürpriz bir şekilde devreye girdi.

Lincoln istemiyor
Gazprom'un, Schalke ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla Alman kulübüyle ortaklık kuran Zenit'in, Lincoln için 8 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Galatasaray'dan sambacı için 8 milyon euro bonservis isteyen Alman ekibinin, Zenit'ten gelen cazip öneri üzerine rotasını Rus ekibine çevirdiği vurgulandı.
Schalke'nin, Lincoln'ü 8 milyon euro karşılığında, Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Zenit'e vermeye hazır olduğu, ancak Galatasaray'la kesin anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcunun, Rusya'ya gitmek istemediği kaydedildi. Alman ekibine mektup yazdığı ifade edilen Lincoln'ün, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

ekolata
21.Haziran.2007, 09:59
sonu güzelmiş :)

uAburak89
21.Haziran.2007, 10:01
Aslında Zenit alsa iyi olur, Özhandan kurtuluruz.. :D

murty54
21.Haziran.2007, 10:04
yok ya ağzını hayra aç özhan gitsin de lincoln gitmesin

uAburak89
21.Haziran.2007, 10:06
Oyuncu istemeden birşey olmaz, eğer bizimkiler Lincolnle gerçekten anlaştılarsa Schalke sadece fiyatı biraz yükseltebilir..

Ziya38
21.Haziran.2007, 10:07
Evet zaten kendisi demis sari kirmizi formasini giymek isteyorum diye..

eXcitinG
21.Haziran.2007, 10:09
Fenerbahçenin yabancı kontenjanı doLu değiLmi şu anda ? NasıL aLmayı düşünüyorLar acaba ? Kim gidicek..

murty54
21.Haziran.2007, 10:11
ama yönetim o kadar ağır davranıyor ki atıyorum olimpiakos çıkıp bastırsa parayı alsa lincolnü ne olacak hem lincolnde sıkılmıştır bu kadar uzamasından

uAburak89
21.Haziran.2007, 10:12
Hatta bir kişi fazla değil mi ? Carlos, Alex, Kezman, Lugano, Deivid, Edu, Appiah.. Bu oyunculardan giden olmadı bildiğim kadarıyla..

uAburak89
21.Haziran.2007, 10:13
Sıkılmaz, o tatilde.. Alacağı paraya bakar, o ne cindir.. Siz bilmezsiniz.. :D

ZeroG
21.Haziran.2007, 10:17
Yazının başını okursanız TFF'den kısıtlama kalkıcak diye garanti alınmış yazmakta...

WebMaster91
21.Haziran.2007, 10:22
Aslında Zenit alsa iyi olur, Özhandan kurtuluruz.. :D

Özhan isterse Ronaldinho'yu getirsin..Yinede kendini kurtaramaz..Başta ultrAslan olmak üzere bütün taraftarlar Özhan'a karşı..

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 10:24
Rahat olun Hakan, Rustunun formsuzlugunda kaleyi devr alabilir.

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 10:33
Rüştü en fazla 2sene kalede ara ara Hakan da oynar... Hem genç daha Hakan BJK forması altında uzun süre geçiricek... Benim asıl sevindim nokta 3büyüklerinde kalecisi Türk...

uAsamet91
21.Haziran.2007, 10:33
Yalan haberdir ya.Kaynak ,Milliyet

eXcitinG
21.Haziran.2007, 10:34
OLsun iki tane sağLam kaLeci oLmasında sorun oLmaz.Hakanda Rüştü de bu yıL forma buLabiLir yeterince.ErtuğruL hoca oLanLarın farkındadır ve ikisinide kaybetmemek açısından yararLı oLucak şekiLde görev vericektir.Bizim asıL sorunumuz kaLe de değiL.HaLa boş oLan kontenjana transfer yapamadık.

agoecmen
21.Haziran.2007, 10:34
Yalan haberdir ya.Kaynak ,Milliyet

haber yalan değil bazı gazetelerdede yazıo.. ama lincoln bizi istediği için sorun yok.

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 10:35
ZENİT-GS...

Şahsen ben Lincoln olsam ciddi söylüyorum GS ye gelirim... Rusya da futbol oynamak zor hava şartları fikstür tuhaflığı felan alışmak yak uydurmak zoR...

uAsamet91
21.Haziran.2007, 10:36
Adriano bence gelmez Fenerbahce ye.Ronaldo gelir

eXcitinG
21.Haziran.2007, 10:37
Yazının başını okursanız TFF'den kısıtlama kalkıcak diye garanti alınmış yazmakta...

Nereye kaLKıyor ya bas bas bağırıyor TFF kaLdırmayacağız diye.AsLında aLex gidicekti ama nasıL oLduysa imzaLadı.

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 10:41
Hayrettin Abi ben bıraktım artık Yönetimden umudum yok inş... ben yanılırım iyi bir yabancı alınır...

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 10:46
Aynen benimde umudum yok iyi 1 transferden.Zaten Rico da giidici :(

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 10:52
Ronaldo degilde adriano gelirse daha iyi olur ama Adriano da gelmez

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 11:02
Adriano nereye geliyor yahu yapmayın göznüzü seviyim... Real Madrid bırakırmı yahu veya başka takımlar Inter Adriano yu FB nin karşılayabilceği bir ekonomik fiyatta bırakıcak v kimse almıcak... Ayrıca Adriano nun Türkiye geliceğini de sanmıyom... Bu transferin olma ihitimali suyun formülünün H3O olması kadar imkansız...

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 11:04
Valla ya hem kimseyi alamıyoz hemde RicoPaşa yı satıyoz... Olmaz böle yav kalsın klass adam RicoPaşa... Bu arada ''welet'' kardeş senin isim neydi...

emrec15
21.Haziran.2007, 11:05
bu takımdan şampoiyon falan olmaz.şöyle koşan iyi bir adam almadıktan sonra olmaz.millet transfer yapıyor bizimkiler laf yapıyor...

nikomedya71
21.Haziran.2007, 11:06
VE G.SARAY LİNCOLN İLE RESMEN ANLAŞTI!..

http://images.habervitrini.com/haber_resim/lincolnn%C4%B1n%C4%B1n%C4%B1.jpg Brezilyalı futbolcu, Galatasaray yönetiminden istediği teminat mektubunu alınca kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı..
20 Haziran 2007 Çarşamba 08:37

Galatasaray sonunda Lincoln'e kavuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızına resmi sözleşme imzalattırdı. Böylece Galatasaray, taraftarının yıllardır beklediği yıldız transferini nihayet karşılamış oldu. Aslında Lincoln'ün Galatasaray'a transferi pek de kolay olmadı. Önce Brezilya lı oyun kurucu ile her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Schalke'nin yüksek bonservis inadına takıldı.

D-SMART HIZIR GİBİ
Ancak başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in de çabalarıyla 8.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlandı; 5 milyon euroya indirildi. Taraflar el sıkıştı. Fakat daha sonra Lincoln'ün "Alacaklarıma karşılık teminat mektubu istiyorum" şeklindeki talebi can sıktı. Uzun süre başını ağrıtan maddi problemler nedeniyle bankalarla sorunlu olan Galatasaray'ın imdadına ise bu noktada Doğan Holding yetişti.

TÖREN YAPILACAK
Sarı-kırmızı kulüp ile, Avrupa'daki maçlarını kendi bünyesinde bulunan D-Smart'ta yayınlama konusunda anlaşan Doğan Holding araya girdi ve Lincoln'e istediği teminat mektubunu verdi. Böylece Lincoln transferi mutlu sonla noktalandı. Önümüzdeki günlerde 'Yeni Hagi' için müthiş bir imza töreni düzenlenecek.

alın bir palavra daha

bu arada TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU takımımız şampiyon olmuş kutluyorum gs tv de izledim adamlar çok çalıştılar hakettiler valla

http://www.galatasaray.org/amator_subeler/Tekerlekli_Sandalye_basketbolu/detay.asp?PID=2448&HID=1&haberID=299994

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 11:07
Valla ya eskiden İbo vardı o da sakatlandı felan bitti... Eskisi gibi değil... Bakalım sağda M.Yozgatlı var belki o bişeyler katar... Ben söylüyorum ısrarla sağ bek ya da ön libero lazıım...

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 11:08
Benim İsim Emir.Ben bu yonetimi anlamıyorum madem yıldız almıyosunuz Rico niye gonderiliyo? Delgado'ya güvenerek Rico satılmamalı gorduk gecen sezon Delgado'yu biraz daha pişmesi lazım...

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 11:11
Delgado ya güvenirsen zor bir maç öncese tavuk döner den zehirlenİR adam... Uğraş dur adam geçen senenin yarısını kaçırdı... Taraftarı ztn mest eden 1adam RicoPaşa onuda satma yönetim ztn kimseyi alamıyoN...

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 11:11
Valla ya eskiden İbo vardı o da sakatlandı felan bitti... Eskisi gibi değil... Bakalım sağda M.Yozgatlı var belki o bişeyler katar... Ben söylüyorum ısrarla sağ bek ya da ön libero lazıım...

Ya İbo'nun oynatılması bence en buyuk hata topu öldürmekten baska bişey yapmıyo biraz kafasını kaldırsa ii topcu olurdu ama :)

Aynen öyle taraftarı bi rico mest edıo trıbunlerı ayaga kaldırıyo rico giderse kim yapcak bunu merak edıyorum :@

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 11:15
İbo bide sürekli köşelere gidiyo ofsayt direğinin oralarda top öldürüyo ama olsun benim en sevdim 2 Beşiktaş lı İbo v RicoPaşa...

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 11:28
Ya ben Delgado'yu da cok seviyorum ama bu sene sanssızlıklar yakasını bırakmadı yoksa cok ii topcu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Costinho iddiası!..

Beşiktaş dış transferde rotasını şimdi de Atletico Madrid'de forma giyen Costinha'ya yöneltti. Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen teknik direktörü Javier Aguirre ile anlaşamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Portekizli oyuncunun parlak bir kariyeri bulunuyor.

Ön libero mevkiinde görev yapan Costinho, 1973 doğumlu. Yıldızı Porto'da parlayan ve bu takımda 2001-2005 arası forma giyen ünlü futbolcu daha sonra bir sezon Dinamo Moskova'da top koşturdu. Atletico Madrid'te geçen sezon 23 maçta görev yapan Costinho, Portekiz Milli Takımı'nın da şu anda kaptanı.

Kaynak: Sabah

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 11:36
Costinha da iyi oyuncu ama bence ilk ihtimal olarak düşünülmemeli mesela bir Gravesen çok daha iyi bir transfer olur

Punter
21.Haziran.2007, 11:38
Nerden aldın bu haberi ?

nikomedya71
21.Haziran.2007, 11:42
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=286026

uAsamet91
21.Haziran.2007, 11:45
VE G.SARAY LİNCOLN İLE RESMEN ANLAŞTI!..

http://images.habervitrini.com/haber_resim/lincolnn%C4%B1n%C4%B1n%C4%B1.jpg Brezilyalı futbolcu, Galatasaray yönetiminden istediği teminat mektubunu alınca kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı..
20 Haziran 2007 Çarşamba 08:37

Galatasaray sonunda Lincoln'e kavuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızına resmi sözleşme imzalattırdı. Böylece Galatasaray, taraftarının yıllardır beklediği yıldız transferini nihayet karşılamış oldu. Aslında Lincoln'ün Galatasaray'a transferi pek de kolay olmadı. Önce Brezilya lı oyun kurucu ile her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Schalke'nin yüksek bonservis inadına takıldı.

D-SMART HIZIR GİBİ
Ancak başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in de çabalarıyla 8.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlandı; 5 milyon euroya indirildi. Taraflar el sıkıştı. Fakat daha sonra Lincoln'ün "Alacaklarıma karşılık teminat mektubu istiyorum" şeklindeki talebi can sıktı. Uzun süre başını ağrıtan maddi problemler nedeniyle bankalarla sorunlu olan Galatasaray'ın imdadına ise bu noktada Doğan Holding yetişti.

TÖREN YAPILACAK
Sarı-kırmızı kulüp ile, Avrupa'daki maçlarını kendi bünyesinde bulunan D-Smart'ta yayınlama konusunda anlaşan Doğan Holding araya girdi ve Lincoln'e istediği teminat mektubunu verdi. Böylece Lincoln transferi mutlu sonla noktalandı. Önümüzdeki günlerde 'Yeni Hagi' için müthiş bir imza töreni düzenlenecek.

alın bir palavra daha

bu arada TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU takımımız şampiyon olmuş kutluyorum gs tv de izledim adamlar çok çalıştılar hakettiler valla

http://www.galatasaray.org/amator_subeler/Tekerlekli_Sandalye_basketbolu/detay.asp?PID=2448&HID=1&haberID=299994

Kaynak ne?

the_imam912
21.Haziran.2007, 11:51
Umut abi kaynak nedir?

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 11:52
Costinho kac yasında ?

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 11:54
Costinho kac yasında ?
34 yaşında

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 11:55
Umut abi kaynak nedir?
Fotomaç,fotospor hepsi bu haberle dolu zaten:)

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 11:55
Umut abi kaynak nedir?

kaynak fotomaç :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU arada R.Carlos gibi bir yıldız şuan bize yetmiyor ve yeni bir yıldız daha istiyoruz bu kulübümüzn geldiği noktayı gösterir

Revolution
21.Haziran.2007, 11:58
Lincoln "Cassio de Souza Soares" , Galatasaray'da !..

Schalke 04 ve Brezilya Milli Takımı'nın 28 yaşındaki oyun kurucusu Lincoln "Cassio de Souza Soares" Galatasaray'ımızda..

----

GScimbom Forum'da günler öncesinde net bir şekilde duyurduğumuz Lincoln transferi sonunda mutlu sona ulaştı..

Ünlü oyuncunun haftaya imza için Türkiye'ye gelmesi, resmen Galatasaray'lı olması bekleniyor..

Kaynak:Gscimbom.com

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 11:59
Bu transfer olmaz bence almaz Besıktas...

Makelele Türkiye'ye sıcak bakıyor!..

Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı alarak iç transferi kapatan Beşiktaş, yabancı için çalışmalarını sürdürüyor. Real Madrid'de oynayan İvan Helguera'nın transferinin zora girdiği belirtilirken Chelsea'li Makelele'nin Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören, Claude Makelele için şartları zorlarken Fransız oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun maliyetinin yüksek olmasının bu transferin gecikmesine sebep olduğu da kaydedildi.

Kaynak: Zaman

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 12:00
Lincoln'e Zenit kancası!..
G.Sarayımızın uzun zamandır transfer etmek istediği Lincoln için Zenit kulübünün de devreye girdiği iddia edildi

Galatasaray, Alman Schalke takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Lincoln'ün transferinde dev doğalgaz şirketi Gazprom'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Schalke ile 125 milyon euroluk ana sponsorluk anlaşması imzalayan Rus şirketi Gazprom'un yüzde 75 hissesine sahip olduğu Zenit Kulübü, sambacı için sürpriz bir şekilde devreye girdi.

Lincoln istemiyor
Gazprom'un, Schalke ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla Alman kulübüyle ortaklık kuran Zenit'in, Lincoln için 8 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Galatasaray'dan sambacı için 8 milyon euro bonservis isteyen Alman ekibinin, Zenit'ten gelen cazip öneri üzerine rotasını Rus ekibine çevirdiği vurgulandı.
Schalke'nin, Lincoln'ü 8 milyon euro karşılığında, Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Zenit'e vermeye hazır olduğu, ancak Galatasaray'la kesin anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcunun, Rusya'ya gitmek istemediği kaydedildi. Alman ekibine mektup yazdığı ifade edilen Lincoln'ün, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Bu haber sallama bence görmüyormusunuz Lincoln'un mektup yazdığından bahsediyor bu devirde mektup yazan mı kaldı e posta ise onu bilemem tabi

deniz.91
21.Haziran.2007, 12:02
Mamur'dan Topuz açıklaması

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye satılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Mamur, yaptığı açıklamada, bazı gazetelerde Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin yer alan haberleri şöyle değerlendirdi: ''Mehmet Topuz'un transferi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girip girmeyeceğini ben bilemem. Bunu Fenerbahçelilere sormak lazım. Bu tür haberler bize ve futbolcularımıza zarar veriyor. Mehmet Topuz'u, Gökhan Ünal'ı artık bıraksınlar. Biz sözümüzün arkasındayız, Mehmet Topuz'u satmayacağız, Gökhan Ünal'ı satmayacağız.''

21.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2007, 12:04
Bu haber sallama bence görmüyormusunuz Lincoln'un mektup yazdığından bahsediyor bu devirde mektup yazan mı kaldı e posta ise onu bilemem tabi

mektubuda güvercinle yollamıştır kardeş :)

the_imam912
21.Haziran.2007, 12:06
Fotospor'u zaten boşveriyorum.O gazate mi?

ForsakeN
21.Haziran.2007, 12:10
Ben hala Adriano transferlerine inanmıyorum.Milan,Barcelona,Real Madrid,Juventus,Arsenal,Manchester United vs. takımlar bırakmaz onu bize.Ayrıca Adriano gelmek istemez bence.Türkiye'de ne kendini geliştirebilir,,ne de adını daha fazla duyurabilir.

asatilla
21.Haziran.2007, 12:10
Adriano ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı.Forması hazır.Yabancı sınırlaması kaldırılırsa hemen imza atılacak.

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:13
Zenit olayi yalan zenit ve shalke dost takim bence kesin fiyat yukseltmek icin zeniti araya sokuyorlar hem iki anlasti yani geri donus yok is teminatta idi
banka teminatini dsmart
verdigini dun ben soyledim zaten

Bu arada lincoln trnasferi yarin resmi sitedede aciklancak deniliyor

ForsakeN
21.Haziran.2007, 12:13
Adriano ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı.Forması hazır.Yabancı sınırlaması kaldırılırsa hemen imza atılacak.

Nerden duydun bu haberi?.Bari sağlamsa seviniriz. :)

dick
21.Haziran.2007, 12:14
Hatta bir kişi fazla değil mi ? Carlos, Alex, Kezman, Lugano, Deivid, Edu, Appiah.. Bu oyunculardan giden olmadı bildiğim kadarıyla..

Evet benim de kafama takıldı bu iş

fenerbahce_1907
21.Haziran.2007, 12:16

Bu haberi bende bir arkadasımdan duydum yönetimde tanıdıgı var oda ordan duymus.Haber büyük ihtimalle dogru yabancı kararı acıklandıktan sonra Adriano transferide acıklancak :icon_wink:

ForsakeN
21.Haziran.2007, 12:17
Evet benim de kafama takıldı bu iş

Zaten haberde kulübün yabancı sınırlamasının kalkacağına dair bir duyum aldığını,transferi de bu yönde yaptığını belirtiyor.(Ne kadar resmi konuştum :D)

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 12:17
Mateus ile 8 yabancımız var eğer 6+2 çıkarsa matesu'u kiralik verip bir yabancı alabiliriz bu arada:

"1-2 YILDIZ DAHA ALACAĞIZ''

Fenerbahçe futbol takımının ana hedefinin Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu kaydeden Özdemir, ''Bu da bütçe ile olmaktadır, ki bunu sağladık. Şimdiki hedefimiz Roberto Carlos transferinden sonra yapacağımız 1-2 yıldız futbolcuyla Avrupa'da başarıyı yakalamaktır'' diye konuştu.

deniz.91
21.Haziran.2007, 12:19

koskoca adrianoyu yabancı kontenjanı içinmi bekletiyorlar çok saçma bence o geleyim desin hemen birini yollarlar

GeNç KaRTaL
Valla bekleyip göreceğiz kimi alacaklarını öyle sağlam kaynaklarda yokki kimlerin gündemde olduğunu bilelim gerçi transferleri bizim yöneticiler bile bilmiyor:D

uAburak89
2 değil 10 yıldız oyuncu alsanızda başınızda Zico varken, Avrupada başarı çok zor..

umutcardak
21.Haziran.2007, 12:20
insallah artik aciklanir

deniz.91
21.Haziran.2007, 12:20
hem inter neden kiralasın ki

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2007, 12:21
......

Bu arada lincoln trnasferi yarin resmi sitedede aciklancak deniliyor

kim diyor abi?

Burak Duran
21.Haziran.2007, 12:23
bi açıklayamadılar gitti :D

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 12:24
İnter Adriano'dan pek memnun değil kanımca yinede hemen vermek isteyeceklerini pek sanmıyorum.Ancak geçen sene parti olayları vardı Adriano'nun gözden düştü

asatilla
ADRİANO TRANSFERİ İLE İLGİLİ

Bugün TRT SPOR haberlerinde duydum.Üstelik bir arkadasımında yönetimde tanıdıgı var.

Emurafu
Ua dan ergun gursoyun arkadasinin oglu stada muduru neymis hatta mesela volkan yaman dedi bildi ona gore yabanci kontejani acvilirsa rommedahl bile gelecekmis birde diyorki volkana karsilik hasan kabze ve ozgurcan istemisler biz cihan ve hasan kabzeyi vermisiz

Zenit pilot takimmi neymis shalkeye

deniz.91
21.Haziran.2007, 12:26
ulan bir alamadınız gitti:)

WebMaster91
Nikomedya ben o haberi 1-2 gün önce vermiştim..Arkadaşlar lütfen yeni haber vermeden eskilere bir göz atın..

Bu arada bir iki gündür GS TV'nin sitesinin indexi aynen şöyle..

http://img441.imageshack.us/img441/1340/ads305zdi4.jpg

Aşk-ı Şehir
Ua dan ergun gursoyun arkadasinin oglu stada muduru neymis hatta mesela volkan yaman dedi bildi ona gore yabanci kontejani acvilirsa rommedahl bile gelecekmis birde diyorki volkana karsilik hasan kabze ve ozgurcan istemisler biz cihan ve hasan kabzeyi vermisiz

Zenit pilot takimmi neymis shalkeye

abi özgürcanı vermemeleri iyi olmuş ama cihan ve hasan kabze'nin bir 2.lig takımına gitmeyi kabul edeceklerini sanmıyorum bu ki hasan kabze'nin peşinde konyaspor var

Hugo
21.Haziran.2007, 12:28
Bu haberlere bakarak işte CimBom kadrom:

Orkun Uşak
Volkan Yaman - İsmael Bouzid - Rigobert Song - ?
Tobias Linderoth
Arda Turan (Marcelo Adrian Carrusca) - Lincoln - ?
Ümit Karan - ?(Necati Ateş)

"?" bulunan yerlere koyabileceğim, bu haberlerde yer alan oyuncu yok...

uAburak89
21.Haziran.2007, 12:28
Kiralık değil, temelli veriyormuşuz.. Cafercan kesin gidiyor, diğer oyuncu da ya Orhan ya Cihan olacakmış..

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:29
Beni bildigim kiralik gidecekler bonservis olmaz bu arada zenit haberi yalan simdi iki klub anlasti oyle vazgecme olmaz artik bu saatten sonra is imza kaldi asadece birde oyle olsa bile loncoln zeniti reddetmis ben size gelmek istemiyorum galatasaraya gidicem gibisinden adamin menejeri bile oyle diyor

ForCimbom
21.Haziran.2007, 12:32
Forvete bir de Saviola gelse...:D

Ziya38
21.Haziran.2007, 12:32
Schalke ile uzun pazarlıklar neticesinde anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı süperstarı pazar günü İstanbul’a getiriyor...
21.06.2007

Galatasaraylılar nihayet Lincoln’e kavuşuyor. Brezilyalı süperstarla 2 hafta önce prensip anlaşmasına varan ve Schalkeli yöneticileri de uzun süren pazarlıkların ardından ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, geri sayıma geçti. (http://www.gstvnet.com/haber3.htm)İsveçli Tobias Linderoth ve Cezayirli İsmael Bouzid’i renklerine bağlayan Cim Bom’un şu an Brezilya’da bulunan Lincoln’ü pazar günü İstanbul’a getireceği bildirildi. Taraftarın merakla beklediği Sambacı için çok özel bir karşılama töreni düzenleneceği ve pazartesi günü sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
Yalçın DÜMER-Raşit ALTUN

ALINTI

murty54
21.Haziran.2007, 12:33
emurafu ağzından bal damlıyor senin sen yarın diyorsun da bugün össan başkan açıklamasın çorluda

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:34
Canaydin Radyosporda konusuyor bunlari soyledi

Oyuncuyla her konuda anlaştık...

Kulübüyle bugun ya da yarın iş biter...En gec hafta sonu biterYeni haftada oyuncumuzu getirme gayretindeyiz...

Ozhan bile rahat

agoecmen
21.Haziran.2007, 12:35
Beni bildigim kiralik gidecekler bonservis olmaz bu arada zenit haberi yalan simdi iki klub anlasti oyle vazgecme olmaz artik bu saatten sonra is imza kaldi asadece birde oyle olsa bile loncoln zeniti reddetmis ben size gelmek istemiyorum galatasaraya gidicem gibisinden adamin menejeri bile oyle diyor

iki klüp anlaştı ama k.erciyesle de bursa anlaşmıştı(orkun uşak gsye geldi) inş. yarın açıklanır artık tam 1 hafta oldu yaa açıklandı açıklanacak diye

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2007, 12:36
Schalke ile uzun pazarlıklar neticesinde anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı süperstarı pazar günü İstanbul’a getiriyor...
21.06.2007

Galatasaraylılar nihayet Lincoln’e kavuşuyor. Brezilyalı süperstarla 2 hafta önce prensip anlaşmasına varan ve Schalkeli yöneticileri de uzun süren pazarlıkların ardından ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, geri sayıma geçti. (http://www.gstvnet.com/haber3.htm)İsveçli Tobias Linderoth ve Cezayirli İsmael Bouzid’i renklerine bağlayan Cim Bom’un şu an Brezilya’da bulunan Lincoln’ü pazar günü İstanbul’a getireceği bildirildi. Taraftarın merakla beklediği Sambacı için çok özel bir karşılama töreni düzenleneceği ve pazartesi günü sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
Yalçın DÜMER-Raşit ALTUN

ALINTI

GSTV GALATASARAY'IN RESMİ ORGANLARINDAN BİRİDİR. Eğer bu site GSTV'nin resmi sitesi ise (?) endişesi olanların endişelenmesine gerek kalmamıştır ;;)

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 12:36
Perşembe oldu hala bir resmi açıklama bir imza yok:rolleyes: Bu transfer yatmasın çünkü çok kötü şeyler olabilir..

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 12:37
:D Haklısın beklemekten baska caremiz yok .

murty54
21.Haziran.2007, 12:38
o site gstv nin resmi sitesi değil

ForCimbom
21.Haziran.2007, 12:39
Canaydin Radyosporda konusuyor bunlari soyledi

Oyuncuyla her konuda anlaştık...

Kulübüyle bugun ya da yarın iş biter...En gec hafta sonu biterYeni haftada oyuncumuzu getirme gayretindeyiz...

Ozhan bile rahat
O her zaman rahat ama...:D

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:40
Su tomas ve carusca gidince kontenjan bosalacak ozaman rommedahl gelme ihtimali varmis

Bu arada Baskan acikladi demin Sorun yok dedi En kisa zamanda getirmeye gayret ediyoruz dedi

ForsakeN
21.Haziran.2007, 12:41
Bi resmi siteler vermedi şu haberi.

19_SeRDiNÇ_05
21.Haziran.2007, 12:42
Fenerbahçe'nin Real Madrid'den ayrılan Roberto Carlos'u transfer etmesinin ardından, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin de gözlerini İspanyol futbol liginde (La Liga) oynayan Brezilyalılar'a diktiği belirtildi.

İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray kulübünün 2. lige düşen Celta Vigo'nun futbolcusu Fernando Baiano ile ilgilendiğini, 28 yaşındaki Brezilyalı golcü futbolcunun Hakan Şükür'ün yerini doldurmak için düşünüldüğünü yazdı.
Haberde ayrıca Beşiktaş kulübünün de Real Betis'te oynayan ve 1 yıllık daha kontratı bulunan Marcos Assunçao'yı istediği iddia edildi. Assunçao'nun pahalı bir futbolcu olmasına, rağmen bu sezon istenilen verimi alamayan Real Betis'in olası bir transfere sıcak baktığı da kaydedildi.

''TÜRKİYE'DE ROBERTOMANİA BAŞLADI, YILDIRIM ADRİANO'YU İSTİYOR''

Öte yandan Roberto Carlos'un İstanbul'da geçirdiği 24 saatte taraftarları kendisine hayran bıraktığını ve Brezilyalı futbolcuya sevginin hastalık derecesine çıkacağını yazan İspanyollar gazeteleri, ''Türkiye'de Robertomania başladı'' ifadesini kullandı.

AS gazetesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni transfer olarak İnter'de satış listesine konulan Brezilyalı forvet Adriano Leite'yi almaya çalıştığını ileri sürdü. İtalyan teknik adam Mancini'nin takımda görmek istemediği söylenen Adriano için bonservis bedelinin 55 milyon avro olduğu belirtiliyor.

Emurafu
O her zaman rahat ama...:DAma baskan kolay kolay isim vermeyen biri Cok iddiali konusmaz

ForsakeN
2 değil 10 yıldız oyuncu alsanızda başınızda Zico varken, Avrupada başarı çok zor..

Katılıyorum.Adam resmen TD'lüğü burda öğreniyor.

GeNç KaRTaL
Bu arada gündeme yeni oyuncular geldi Costinha ve Diamoutene..

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:45
Besiktas buyuk isimler pesinde giderek zaman kaybediyor makelele ne gerek var bence daha gencini alabilecek gucde besiktas

murty54
21.Haziran.2007, 12:46
evet iddialı konuşmaz çünkü biliyor ki seçim arifesinde lincolnü alamazsa biraz zor seçilir

19_SeRDiNÇ_05
21.Haziran.2007, 12:48
Bir süredir adı Türk takımları ile geçen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano için AjansSpor.com'a açıklama yapan milli futbolcunun menajeri, çıkan dedikodulara açıklık getirdi. "Adriano kesinlikle Türkiye'ye gelemez" diyen menajer, Brezilyalı'nın hala Inter'in futbolcusu olduğunu da ifade etti.

Bir süredir adı Türk takımlarıyla geçen ve Türkiye'ye kiralık olarak da gelebileceği yazılan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'nun menajeri Rinaldi Ginnar, futbolcusunun Türkiye'den bir takıma şu anda kesinlikle gelemeyeceğini belirtti.

Dönem dönem Inter'de yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen, bir süre önce de Inter yönetiminin haberi olmadan Brezilya'da tedavi gören Adriano'nun adı Real Madrid ile takas transferinde de geçiyor!

Adriano'nun menajeri Rinaldi Ginnar'a telefonla ulaşan AjansSpor İtalya Temsilcisi ve Lig TV Temsilcisi Dündar Keşaplı, Adriano'nun şu anda Türkiye'ye kesinlikle gelemeyeceğini öğrendi!

Inter'de Teknik Direktör Robero Mancini ile İtalyan çalıştırıcı göreve geldiği günden beri sorunlar yaşayan ve sık sık ülkesi Brezilya'ya giden Adriano için Serie A ve La Liga'dan da talipler bulunuyor.

Keşaplı'ya, "Adriano bir günde alınacak futbolcu değil. Fazla bir açıklama yapamam ama size Adriano kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmeyecek bunu net olarak söyleyebilirim" ifadesini kullanan Brezilyalı yıldızın menajeri, Adriano'nun hala Inter'in futbolcusu olduğunu da sözlerine ekledi.

Ariano'nın dışında Ronaldo'nun da adı Türk takımları ile geçerken, Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız ile ilgili içinde adları geçen haberleri yalanlamış ve daha önce AjansSpor.com'a açıklama yapan Milan Genel Direktorü Ariedo Braida da konuyla ilgili olarak, "Bunlar çok saçma haberler ve kesinlikle doğru değil" ifadesini kullanmıştı.

(Ajansspor Dış Haberler / Dündar Keşaplı İtalya Temsilcisi)

Estranged
21.Haziran.2007, 12:49
Takım ruhunu bize Tuncay veriyordu ama o da gidince seneye Uefa da ŞL de hikaye bence.

ForsakeN
Orkun'u Bursa almasın diye aldı resmen GS yönetimi.Fevzi ve Aykut tepkilerinde haklılar.

Omerdinho
ajansspor'un haberi kolpa gibi geldi, adriano aylardir milli takima giremiyor.. milli futbolcu demisler :D

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:51
Valla bize 3 kaleci lazimdi bu arada orkunun kaleci olacagi nemalum 3 u de birbirine denk kaleci ama Rekabet hazir

BlackEagle19o3
21.Haziran.2007, 12:51
Bence de Adriano transferi çok zor ama Ronaldo olabilir

19_SeRDiNÇ_05
21.Haziran.2007, 12:54
Forvet arkası, kaleci ve sol kanat için arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da hedef Fenerbahçeli Uğur Boral. Yönetim önümüzdeki günlerde bu futbolcu için Fenerbahçe'ye transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

FENERBAHÇE'YE TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Alternatifli bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da forvet arkası, kaleci ve sol kanat için arayışlar sürüyor. Sol kanatta Fenerbahçeli Uğur Boral'ın ismi ön plana çıkarken, bu futbolcu için Fenerbahçe'ye önümüzdeki günlerde bir teklif sunulacak. Fenerbahçe'nin sol kanata Roberto Carlos ve Wederson'u transfer etmesi ile Boral'ın forma şansı bulamayacağını düşünen Trabzonspor yönetimi, genç oyuncuyu renklerine katmak için ciddi bir teklif hazırlıyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın da Uğur Boral'a sıcak baktığı öğrenilirken, Başkan Nuri Albayrak'ın bu transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi bekleniyor. Uğur Boral'ın da nabzını yoklayacak olan Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe'den bu futbolcunun transferi için kolaylık sağlamasını bekleyecek. Uğur Boral'ın alternatiflerinin ise Gençlerbirliği'nden Eren ve Gaziantepspor'dan Faruk Bayer olduğu öğrenildi.

TRANSFER LİSTESİ OLDUKÇA KABARIK

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, transfer çalışmalarının bol alternatifli bir liste üzerinde sürdüğünü ifade ederek, "3 mevkiye daha transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunun dışında eğer transfer gerçekleşirse bunlar ucuz ama kaliteli olduğu için alınan oyuncular olur. Kaleci için elimizde oldukça geniş bir liste var. Avrupa'dan, Güney Amerika'dan ve Türkiye'den bazı isimler ile görüşüyoruz. Transferde öncelikli hedefimiz bonservis bedeli olmayan bir ismi kadromuza katmak. Bu sezon çok paralar harcamayı düşünmüyoruz. İnter Toto maçlarında kalemizi Tolga koruyacak, ligde de kendisine güveniyoruz. İlla Tolga'yı kesmesi için bir kaleci arayışı içerisinde değiliz, sadece bol alternatifli ve kaliteli bir kadro kurmak için iyi bir kaleciyi daha kadromuza katmak zorundayız" diye konuştu.

Pişiren, forvet arkası ve sol kanat için de araştırmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Forvet arkası diye alacağımız futbolcu, takımın beyni olacak. O yüzden burada hataya asla yer yok. Sol kanat için ise Türkiye'den arayışlarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

CEYHUN'UN TALİPLİSİ ÇOK

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Ceyhun Eriş'e bir çok kulüpten teklif geliyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Ankaragücü'nden transfer edilen Ceyhun için ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa ve Bursaspor yönetiminin girişimlerde bulunduğu ancak, Trabzonspor yönetiminin bu futbolcuyu satmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Bolu Kampı'na teknik direktör Ziya Doğan'dan özel izin alarak geç katılacak olan Ceyhun'un olası bir 10 numara transferinde gönderilebileceği bildirildi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın ise Ceyhun'u kadroda tutmak için arayışlar içerisinde olduğu ve gelecek sezon Ceyhun'a büyük sorumluluklar yüklemeyi düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcu Ceyhun ise, her şeyin lig başlayınca sahada belli olacağını söyledi.

CAN PARLAYAN KONYA'YA YAKIN

Trabzonspor'da genç oyuncuların İnter Toto umudu suya düştü. Ziya Doğan'ın Bolu Kampı'na as oyuncuları da dahil etmesi üzerine hayal kırıklığı yaşayan genç oyunculardan Can Parlayan, Konyaspor ile anlaşmak üzere. Geçtiğimiz sezon Üçüncü Lig 2. Grupta Değirmenderespor forması ile 26 gol atan Can'a Konyaspor'un dışında Vestel Manisaspor ve Kayserispor da teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Bolu kampına katılan diğer genç futbolcuların da kendilerine kulüp aradığı öğrenilirken, stoper mevkiinde olan gençlerin teknik direktör Ziya Doğan'ın bu mevkiye transfer yapmayı düşünmesi üzerine, büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Gençler, Doğan'ın kendilerine en azından bir şans vermesini istiyorlar. Doğan ise, Bolu Kampı'ndan sonra 4 veya 5 genç futbolcuyu A takım kadrosuna dahil edebileceğini söylemişti.

SOL KANAT BİLMECESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın ihtiyacı olan mevkileri kaleci, stoper, forvet arkası ve santrafor olarak belirleyip açıklamasına rağmen yönetimin sol kanat için futbolcu arayışlarına hızla devam etmesi dikkat çekti. Yöneticilerin, Ziya Doğan'ın sol kanatta Celaleddin'i alternatifsiz bırakmasını şaşkınlıkla takip ettikleri, bu futbolcunun olası bir sakatlığı veya geçtiğimiz sezonki gibi form düşüklüğü yaşaması halinde sıkıntı doğmaması için bu mevkiye transfer istedikleri öğrenildi. Doğan'ın ise öncelikli olarak kendi istediği mevkilere transfer yapılması görüşünü Başkan Nuri Albayrak'a ilettiği vurgulandı.

21.06.2007

Kaynak : DHA

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 12:54
Beyler bitmis transferleri konusmayin artik be.sirada rommedahl var ama ben bu isleri sevmeyeye basladim,ben bekliyordumki oguz cafercan ozgurcan ugur ferhat,bunlarla oynayalim bunlarla 2 sene surunelim ama en son tozunu attiralim,ama ne yapailm seyircimiz transfer istiyor,elbet feldkamp bunlarida kullanir ama lincolnden sonra daha yapilmaz insallah transfer

asatilla
21.Haziran.2007, 12:55
Bazı gazetelerde Brezilyalı yıldız Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transferi için AC Milan kulübüne 9 milyon avroluk bir teminat mektubunun Karaköy Finansbank şubesinden gönderildiği yolunda haberler yayınlanmış ve Fenerbahçe kulübü resmi sitesinden bu haberlerin doğru olmadığını, Ronaldo'yla ilgilenmediklerini açıklamıştı.

TEMİNAT MEKTUBU ADRIANO İÇİN
Fener24.com, Finansbank'ın Karaköy şubesinden Fenerbahçe Kulübü adına bir teminat mektubunun gerçekten de hazırlanıp Milano'ya gönderildiğini öğrendi. Fakat teminat mektubunun, sözü edilen 9 milyon avro değil daha düşük bir rakam olduğunu ve Ronaldo transferi için hazırlanmadığını, İnterli Adriano'nun kiralık olarak getirilmesi için Milano'ya gönderildiğini ortaya çıkardı.

FEDERASYONUN KARARI BEKLENİYOR
Dün yapılan Kulüpler Birliği toplantısında "yabancı sınırının" kalkması yönünde karar alınmasıdan ümitlenen Fenerbahçe, Federasyonun kesin kararı açıklandıktan hemen sonra bu bomba transferi açıklayacak.

Adriano ve kulübü İnter'le her konuda anlaşıldı ve kiralama bedeli olarak İnter'in istediği teminat mektubu kulübe ulaştırıldı.

fener24

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 12:56
Rommedahl'da geliyormuş gazetede okudum

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 12:56
Orkun'u Bursa almasın diye aldı resmen GS yönetimi.Fevzi ve Aykut tepkilerinde haklılar.

Bence onlarda hakli sende.orkun degil dunyanin en iyi kalecisi bile olsa almamalari lazimdi.3.kaleci lazim tabikide onuda alt yapidan koymalarai gerekirdi.bence yapilmamasi gereken bir transferdi en azindan suan

Emurafu
21.Haziran.2007, 12:58
Kontejan bosalirsa rommedahl gelicek

krALEX1907
21.Haziran.2007, 12:59
Adrianoyu kiralık olarak getirebilirlerse getirirler sadece..!

uAburak89
21.Haziran.2007, 12:59
Rommedahl çok gereksiz yav, boşa para.. Sabriden bir fazlası yokki..

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 13:02
Rommedahl çok gereksiz yav, boşa para.. Sabriden bir fazlası yokki..

ben hep diyorum linderoth lincoln tamammi tamam.daha fazlasina gerek yok.

ForCimbom
21.Haziran.2007, 13:03
Bu arada Özer Hurmacı'nın dribbling leri Arda'dan çok daha iyi, ama bütün bir futbolcu olarak düşünürsek Arda daha iyi...

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 13:05
G.Saray'a Zenit şoku!

Lincoln istemiyor

Schalke'nin, Lincoln'ü 8 milyon euro karşılığında, Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Zenit'e vermeye hazır olduğu, ancak Galatasaray'la kesin anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcunun, Rusya'ya gitmek istemediği kaydedildi. Alman ekibine mektup yazdığı ifade edilen Lincoln'ün, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi. Bu arada Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Lincoln'ün bonservisi konusunda Schalke ile pazarlıklara devam ettiklerini belirterek umutlu açıklamalar yaptı.

Polat, "Umut ediyorum bugün yarın netleşir. Aramızda engel kalmadı. Futbolcu Galatasaray'a gelmek istiyor. Kulübü doğal olarak oyuncuyu ucuza vermek istemiyor. Biz de ekonomik almaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

mustafa6685
21.Haziran.2007, 13:05
galatasaray gerekli olan lincoln vede volkan onun dışında oyuncuya gerek yok.
bu arada volkan karşılık cafercanı artı bir oyuncu önermişler hey Allah'ım umarım bu haber yalandır...

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 13:06
Orkun transfer edildiğine göre kaleci sıkıntısı varmış demekki bu da Aykut ve Fevzi'yi üzmüştür..

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:07
Su zenit haberini bosverin ya 10 kere konuldu Elbetrte olumsuz haberlerde olacak

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 13:08
galatasaray gerekli olan lincoln vede volkan onun dışında oyuncuya gerek yok.
bu arada volkan karşılık cafercanı artı bir oyuncu önermişler hey Allah'ım umarım bu haber yalandır...

Insallah yalandir.ama bizim yonetim transfer icin tum gencleri verebilir

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:10
Cafercan verlebilir Kendisini gecen sene Cok izledim oyle eskisi gibi degil iyice kendini koyvermis ayricas on maclarda oynamamaya basladi genclerden ugur erdogan-Cafercan-Ugur demirok bunlar verilebilir zaten o kadar genci nerde oynatcan

krALEX1907
21.Haziran.2007, 13:11
Besiktas buyuk isimler pesinde giderek zaman kaybediyor makelele ne gerek var bence daha gencini alabilecek gucde besiktas

futbolda yaşın önemi fazla yoktur eğer o oyuncu hala eski formu koruyorsa takımına katkı yapıp bişiyler verebiliyorsa yaş felen fark etmez en büyük örnek TUGAY KERİMOĞLU..!

TR.CaPTaiN
Başkan Vekili ve Basın Sözcümüz Özdemir, Batman'daki şampiyonluk balosunda açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Batman Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk balosuna katıldı. Özdemir buarada yaptığı konuşmada, Avrupa'da başarılı olmak istediklerini belirterek, "Avrupa'da başarıyı yakalamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Roberto Carlos'un transferinden sonra 1-2 yıldız oyuncu daha alacağız" diye konuştu. Avrupa'da başarılı olmak istediklerini, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Özdemir, "100. yılımızda Fenerbahçeli olmanın gururunu hep beraber yaşamaktayız. 100. yılımızda yalnız futbolda değil diğer branşlarda da sporcularımız, 100. yılımıza yakışır bir şekilde mücadele ederek, şampiyonluklar kazandılar.

Futbol takımımızın, basketbolda kız ve erkek takımlarımızın kazandıkları şampiyonluklar, yelkende, kürekte, atletizmde kazanılan başarılar 100. yılımızda yaşadığımız sevinci kat be kat artırdı. Şimdi hedefimiz Türkiye'de kazandığımız bu başarıları uluslararası alana taşımak, bunun için de gerekli çalışmaları yapacağız. Futbol takımımızın hedefi Avrupa'da başarılı olmak, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Roberto Carlos transferinden sonra alacağımız 1-2 yıldız futbolcuyla Avrupa'da başarıyı yakalamayı hedefliyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın en çok değer verdiği konuların başında derneklerin geldiğini belirten Özdemir, 15'i yurtdışında olmak üzere 125'e ulaşan dernek sayısıyla Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bir kez daha anlaşıldığını kaydetti. Göreve geldiklerinde 15 milyon Dolar olan kulüp bütçesinin bugün 180 milyon Dolara çıktığını belirten Özdemir, dünya kulübü olma yolunda önemli adımlar attıklarını vurguladı. Bugünlere gelmelerinde en büyük payın Fenerbahçe taraftarına ait olduğunu dile getiren Özdemir, "Bugün 125'e ulaşan taraftar derneklerimizin bu büyümede çok önemli ve büyük katkıları vardır. Derneklerimize 100. yılımızda gösterdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum, hepsini kutluyorum" diye konuştu.

14 bin olan kongre üyesi sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Özdemir, "Sayın başkanımızın da hedef gösterdiği gibi 1 milyona ulaşan bir Fenerbahçe topluluğu istiyorum. Hedefimiz 1 milyon Fenerbahçe taraftarını kongre üyesi yapmaktır. Ancak bu şekilde bir dünya kulübü olabiliriz" dedi.

murty54
niye cafercanı veriyorlarki ya cihanla orhanı verselerdi ya gerçi onlarda 2,lige gitmezler ama

ForsakeN
F.Bahçe'nin gözü M.Çakır'da

http://www.sporx.com/images/1/29/4820_B_MehmetCakir001.jpg

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'ı istedi. Başkan Aziz Yıldırım tarafından çok beğenilen oyuncu için Başkent ekibinin kapısını çalan sarı-lacivertliler, ummadığı bir faturayla karşılaştı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Kırmızı-siyahlıların Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet'in bonservis bedelinin 5 milyon euro olduğunu belirtince, Fenerbahçe geri adım atmak zorunda kaldı. Buna rağmen sarı - lacivertlilerin başarılı oyuncu için girişimlerini sürdüreceği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Mehmet Çakır'ı, Alex'e benzettiği belirtilerek, "Tam Alex tarzında bir oyuncu. Yetenekleri ona çok benziyor. Gelecekte bize çok faydalı olabilecek bir isim" diye konuştuğu öğrenildi. Sarı - lacivertliler, bonservis bedelinde indirim sağlanması durumunda, Gençlerbirliğili futbolcuyla anlaşma sağlayacak."
21.06.2007

Milliyet

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 13:13
Ama o oyuncuları bir daha elinden çıkarman gerektiğinde zor çıkartırsın bölyede bir dez avantaj var..

asatilla
21.Haziran.2007, 13:13
Adriano Formaları Feneriumlarda

Fenerbahçe'nin yeni transferi İnter'de forma giyen Brezilyalı yıldız Adriano'nun Perşembe günü resmen Fenerbahçe'ye kiralık olarak bağlanacağını ilk biz duyurmuştuk. Sarı Lacivertli taraftarlara 2. müjdemiz ise Adriano formalarının Fenerium'larda satışa hazır halde bekletildiği. Fenerbahçe'de Tuncay'dan boşalan 10 numaralı formayı giyecek olan yıldız futbolcunun formaları tüm Fenerium'lara gönderilmeye başlandığı ve satışı için Perşembe gününün beklendiği öğrenildi.

Kaynak:fener24.com

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:14
Simdi cafercan gecen sene kim takip etti cogunuz etmedi Suanki genclerden Ferhat-Ugur-Oguz-Ozgurcan-Erkan Bunlar durabilir birde paftakiler digerini uygun sekilde yararlanmamiz lazim bu kadar oyuncuyu oynatmak zor aydin kiralik verildi saymiyorum

goosfraba
21.Haziran.2007, 13:16
Adriano konusunda kesin olarak birşey diyemem çünkü rezil olmak istemem:D ama neden olmasın?

murty54
21.Haziran.2007, 13:17
tamam ama sen takımdan cihanın mı gitmesini tercih edersin cafercanın mı

Punter
21.Haziran.2007, 13:20
Emrah kardeşim,

Yanlış bilmiyorsam, Özgürcan + Oguz + Zafer 2008 sonuna kadar kiralık...

Emurafu
tamam ama sen takımdan cihanın mı gitmesini tercih edersin cafercanın mıCafercan gitsin tabi cihana cok ayip ediliyor adam yillardir her mevkide oynuyor sesini cikarmiyor ve takimda isyan cikarmayan futbolcularin basinda geliyor bence cihan superligde bir takimda oynamasi lazim

krALEX1907
Ama o oyuncuları bir daha elinden çıkarman gerektiğinde zor çıkartırsın bölyede bir dez avantaj var..

ozman oynuyacağı kadar kontrat yaparsın mesela 2 yıl. zaten iki yılda oyucu werceğini werir sonra futbola hala dewam etmek istiyorsa kendini iyi hissediyorsa yine dewam kararı alırsın bu kadar basit

agoecmen
bence volkan yamanada gerek yok onun yerine ferhat olabilir 2 sene önce gördük ferhatı. aradan 2 sene geçti bence ferhat kendini geliştirmiştir. volkan alıncaksada fazzla para verilmemesi gerekir

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:21
Emrah kardeşim,

Ok aslinda bven ozgurcandfa gitsin derdim ozgurcani izleyen arkadalar iyi degil diyor bencede 3 4 sene sonra belki birseyler olur zafer zamani gelince satilabilir ama oguz gelecekte neden bir emre olmasin

Del Piero_10
21.Haziran.2007, 13:22
Gerçekleşeceğini sanmıyorum ama yinede söylüyorum.Adriano dünyanın en disiplinsiz futbolcusudur.Anelka'yı aratır kişiliği var.

dick
21.Haziran.2007, 13:23
ajansspor'un haberi kolpa gibi geldi, adriano aylardir milli takima giremiyor.. milli futbolcu demisler :D

Lincoln'e bile Brezilya Milli Takımı oyuncusu diyorlar

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:23
futbolda yaşın önemi fazla yoktur eğer o oyuncu hala eski formu koruyorsa takımına katkı yapıp bişiyler verebiliyorsa yaş felen fark etmez en büyük örnek TUGAY KERİMOĞLU..!Illada yasi kastetmedim makelele bana gore gelmesie zor fransdan teklifler varmis gider orda futbolu birakir Genc derken 28 falanda olabilir Grella olabilir
[

Burak Duran
21.Haziran.2007, 13:24
emurafu sen bu oyuncuları izlemeden yorum yapıyorsun. arkadaşlar öyle diyor bilmem ne. Bu takımdaki en gereksiz adam cihandır futbolun f sinden anladığından bile şüphe ederim. Cafercan ve özgürcan bu kulübün geleceği ve en sağlam adamlarıdır arada bir maçlarını izlemeni tavsiye ederim yok o şöyle dedilerle yorum yapmayalım. Cihan sorun çıkarmaz tabi çünkü bizim kulübümüzde oynuyor ve ne kadar kötü bir futbolcu. Zafer ve oğuz ikiside aynı kalitede ve stillde oyuncular 2side satılmamalı

Punter
21.Haziran.2007, 13:25
Yok yok yanlış anladım....O anlamda demedim..Ben bu sene cogu kişinin kadromuzda sandığı bu gençlerin kiralandıkları takıma olan sözleşmelri 2008 de bitiyor dedim...

Zaten bence satılmasınlar...

goosfraba
21.Haziran.2007, 13:25
Carlos'u renklerine bağlayan F.Bahçe'de transfer tüm hızıyla devam ediyor. İşte Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki yıldızlarla ilgili son gelişmeler.
21.06.2007

Adriano

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Zico’nun hayallerini süsleyen süper solağı kiralamak için çalışmalar devam ediyor.

Roberto Carlos’u alarak sol kanat sorununu ortadan kaldıran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi de Kezman’ın yanına süper bir yıldız daha arıyor. Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Zico’nun bu bölge için 1 numaralı tercihi İnter’in golcüsü Adriano. Yüksek maliyeti nedeniyle Sambacı’ya Sarı-Lacivertli formayı giydirmenin tek yolu; kiralamak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar sürerken, Adriano hakkında çıkan transfer haberlerinin resmi sitede hiç yalanlanmaması dikkat çekiyor.

Ronaldo

Milan’da onbirde forma giymesi zor olan golcü oyuncunun transferi Adriano’da yaşanacak gelişmelere bağlı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid’den Milan’a geçen Ronaldo ile Fenerbahçe’nin her konuda anlaşmaya vardığı haberleri her geçen gün biraz daha güçleniyor. Sarı-Lacivertliler’in “Ronaldo’yu aldık” açıklaması ise Adriano yüzünden gecikiyor. Adriano’da yaşanacak gelişmeleri bekleyen yönetimin, İnter’in süper yıldızının işini bitirememesi halinde Ronaldo transferine nokta koyacağı ifade edildi.

Trezeguet

Fenerbahçe’nin talip olduğu ilk süper yıldız oydu. Ancak Fransız golcü, Kanarya’ya sıcak bakmayınca gündemin dışında kaldı.

Başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşları bu sezon transferi Trezeguet ile açmıştı! Juventus forması giyen Fransız yıldızı ikna etmek için Celalettin Bilgiç’i İtalya’ya gönderen yönetim, “Şu anda Türkiye Ligi tercihlerim arasında değil” yanıtını alınca Trezeguet’i gündem dışı bırakmıştı. Mateja Kezman’ın önerisiyle Zigiç’i listeye dahil eden Fenerbahçe bu transferde defteri tamamen kapatmadı ama 2.02 boyundaki dev golcüyü beklemeye aldı.

murty54
21.Haziran.2007, 13:27
emurafu sen bu oyuncuları izlemeden yorum yapıyorsun. arkadaşlar öyle diyor bilmem ne. Bu takımdaki en gereksiz adam cihandır futbolun f sinden anladığından bile şüphe ederim. Cafercan ve özgürcan bu kulübün geleceği ve en sağlam adamlarıdır arada bir maçlarını izlemeni tavsiye ederim yok o şöyle dedilerle yorum yapmayalım. Cihan sorun çıkarmaz tabi çünkü bizim kulübümüzde oynuyor ve ne kadar kötü bir futbolcu. Zafer ve oğuz ikiside aynı kalitede ve stillde oyuncular 2side satılmamalı

kesinlikle katılıyorum

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:28
Burak ozgurcani izlemedim ama cafercani 10 mac izledim ve 2 macta ciplak gozle sezonun basinda iyi idi ama sonradan kendini koyverdi liga yi takip eden varsa zaten bana sans verir yetenegi var tabiki ama bu sene performasindan memnun degilim
Ama suda onemli disardan transfer yapacagimizi dusunursek bu kadar gencin oynamasi zor ya boyna kiralik verilcekyada zamani gelince elden cikarilcak zaten suanda ligde gs altyapisindan yetismis bir cok oyuncu var orkunda vardi o geri geldi yadabaska takimlara gidince degerlerini anlicaz galiba

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 13:29
Emrah kardeşim,

Punter abim iste hatamiz orda.bak lincolnu aliyoruz schalke lincolnun yerine 19 yasinda cocougu aliyor.cok cok zengin bir kulup degil ama bizden baya bir zengin oldugu kesin.ama 19 yasinda cocougu korkmadan alip oynatabliyorlar.demekki o cocugu lincoln ayari goruyorlar.burdan lincoln kotu diyorum anlami cikmasin o cocuk iyi demkki.bizim gibi parasiz borcu olan kuluplerin onlari bulup oynatmalri yada elindeki oguz gibi cocuklari korkmadan oynatmalri gerekir.

Burak Duran
21.Haziran.2007, 13:30
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=96001
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=93551
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=494030

buyur özgürcan cafercan ve zaferin verileri tff.org tan genel kısmına tıklarsan daha net anlarsın... Cafercan şans verildiği takdirde bu takımda çok iş yapar özgürcanı tartışmaya bile gerek yok kabze şükür ve hatta necodan bile iyi

Punter
21.Haziran.2007, 13:32
Punter abim iste hatamiz orda.bak lincolnu aliyoruz schalke lincolnun yerine 19 yasinda cocougu aliyor.cok cok zengin bir kulup degil ama bizden baya bir zengin oldugu kesin.ama 19 yasinda cocougu korkmadan alip oynatabliyorlar.demekki o cocugu lincoln ayari goruyorlar.burdan lincoln kotu diyorum anlami cikmasin o cocuk iyi demkki.bizim gibi parasiz borcu olan kuluplerin onlari bulup oynatmalri yada elindeki oguz gibi cocuklari korkmadan oynatmalri gerekir.

%100 haklsıın. Marifet Lincoln gibi adamı alıp yanında Oğuzu oynatabilmek. Bak mesut Özil 18 yaşında Schalkede..Kaç kere seyrettim...Çook beğendim...

Aslında Feldkamp da bunu yapacak bence. Eskiden öyle yapmıştı ilk gelidğinde. Mustafa Kocabey mesela onun zamanında cıktı...Eskiler genç gibi oynamaya başladı...

Bu arada bir sorum var, Ali Çamdali neden olmadı ?

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:34
Zaten kamplarda belli olur belkide direk goturulmeden felkamp bir kac oyuncu daha kiralayin der Ama cafercani izledim onda yalanim yok aslinda zaferide bir mac izledim ciplak gozle o dazaten 2. yari girdi neyse ilerleyen gunlerde hersey belli olur suanda disardan cok oyuncu aliyoruz galiba bir kac kisi daha gidecek

sercaninan
21.Haziran.2007, 13:34
Adriano hakkında basında bu kadar haber çıkmasına rağmen kulüpten bir yalanlama gelmemesi bence bu transferin gerçekleşeceğini gösterir diye düşünüyorum ama inşallah kiralık değil bonservisi ile alırlar sponsorlar Fenerbahçeli iş adamları Fenerbahçe'ye gönül verenler bir araya gelip bonservisi alınırsa çok süper olur...

Burak Duran
21.Haziran.2007, 13:37
ya feldkamp bir şans verse şu gençlere süper olur. özgürcan 86 maç 42 gol varmıdır böyle bir istatistik yabancı olsa kesin almaya çalışırız. şu gençleri koymalıyız takıma en azından yedekten girmeliler bu takıma 1 yabancı kaliteli forvet alıp geri kalan neco kabze ve şükür yollanmalı özgürcan bu 3ündende iyi bir yedek. rommedahl falan gereksiz taş gibi oyuncularımız var gençler artık yaşlanıcak mutlaka kadroya girmeliler erkan ferin falan değerlendirilmeli uğur uçar artık mutlaka ilk 11 çıkmalı çoğu maçta ferhat kendini eğittiyse ve düzelttiyse volkan yamana falan gerek yok artık gençleşmeliyiz

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:40
ya feldkamp bir şans verse şu gençlere süper olur. özgürcan 86 maç 42 gol varmıdır böyle bir istatistik yabancı olsa kesin almaya çalışırız. şu gençleri koymalıyız takıma en azından yedekten girmeliler bu takıma 1 yabancı kaliteli forvet alıp geri kalan neco kabze ve şükür yollanmalı özgürcan bu 3ündende iyi bir yedek. rommedahl falan gereksiz taş gibi oyuncularımız var gençler artık yaşlanıcak mutlaka kadroya girmeliler erkan ferin falan değerlendirilmeli uğur uçar artık mutlaka ilk 11 çıkmalı çoğu maçta ferhat kendini eğittiyse ve düzelttiyse volkan yamana falan gerek yok artık gençleşmeliyizFelkamp adil olacagini saniyorum gerets 2. yilindasirf bu yuzden gitti her macta oyuncu guvenini kirdi burnunun dikine gitti kendisi kaybetti

insallah su hazirlik maclari sifreli kanallarda olmaz bu tek dilegim bu arada

adnan polat bitirdiğimiz transferler var ama daha açıklamıyoruz dedi.acaba bunlar kim

Punter
Renkdaşlarım,

6 gün sonra kamp başlıyor. Feldkamp2ın bir açıklaması vardı. Dünyanın en büyük star oyuncusuda olsa kamp başladıktan sonra kimseyi istemiyorum şeklinde.

Bu kadar bekledik, kaldı surda 6 gün. 6 gün demek 6 * 24 = 144 saat demek. Gün basına 6 saat uyusak, 144-36 = 108 saat kalır.

Bu 108 saatin de gün basıan 3 saati TV + Tuvalet + Özle işlere gitse, 3* 6 = 18 saat eder.

108 - 18 = 90 saat kalır.

90 ınıda 24 saat e bolelım = Şurda stresde gecicek 3.75 gün kaldı.

SABIR KARDEŞLERİM !

Leoucwhsua
ya feldkamp bir şans verse şu gençlere süper olur. özgürcan 86 maç 42 gol varmıdır böyle bir istatistik yabancı olsa kesin almaya çalışırız. şu gençleri koymalıyız takıma en azından yedekten girmeliler bu takıma 1 yabancı kaliteli forvet alıp geri kalan neco kabze ve şükür yollanmalı özgürcan bu 3ündende iyi bir yedek. rommedahl falan gereksiz taş gibi oyuncularımız var gençler artık yaşlanıcak mutlaka kadroya girmeliler erkan ferin falan değerlendirilmeli uğur uçar artık mutlaka ilk 11 çıkmalı çoğu maçta ferhat kendini eğittiyse ve düzelttiyse volkan yamana falan gerek yok artık gençleşmeliyiz

helal olsun iste beyler dogru dusunce budur.bizim kimseye ihtiyacimiz yok.bu gencler 6=7 sene beraber oynadilar.hepsi biribirini ezberlemis.ferhat var gidip volkan yamana para veriyoruz,sabri var rommedahl pesindeyiz,2 tane boslugu doldurduk gerisine gerek yok.nuri sahini almanyada 16 yasinda oynatmadilarmi.emre 17.rooney 16.boyle cok oyuncu var.ama bitek biz korkuyoruz.kulubede yazik para yok iyice baticaz

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:43
Arkadaslar kalli cuma gelecek diyorlar erkenden hazirliklara basliyacak falan diyorlar bilginiz varmi bu arada ilk defa kampa tam kadro gidicegiz ve boylelikle ilk onbir sekillenmesi kolay olacak birde su baris ve serkan nerde ya

murty54
21.Haziran.2007, 13:43
Renkdaşlarım,

6 gün sonra kamp başlıyor. Feldkamp2ın bir açıklaması vardı. Dünyanın en büyük star oyuncusuda olsa kamp başladıktan sonra kimseyi istemiyorum şeklinde.

Bu kadar bekledik, kaldı surda 6 gün. 6 gün demek 6 * 24 = 144 saat demek. Gün basına 6 saat uyusak, 144-36 = 108 saat kalır.

Bu 108 saatin de gün basıan 3 saati TV + Tuvalet + Özle işlere gitse, 3* 6 = 18 saat eder.

SABIR KARDEŞLERİM !

ee devir hesap kitap devri tabii

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:46
İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray kulübünün 2. lige düşen Celta Vigo’nun futbolcusu Fernando Baiano ile ilgilendiğini, 28 yaşındaki Brezilyalı golcü futbolcunun Hakan Şükür’ün yerini doldurmak için düşünüldüğünü yazdı.

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 13:49
İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray kulübünün 2. lige düşen Celta Vigo’nun futbolcusu Fernando Baiano ile ilgilendiğini, 28 yaşındaki Brezilyalı golcü futbolcunun Hakan Şükür’ün yerini doldurmak için düşünüldüğünü yazdı.

torinolunun yerimi varmis.aman varsada kalsin istemez http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif

TR.CaPTaiN
21.Haziran.2007, 13:50
Adriano hakkında basında bu kadar haber çıkmasına rağmen kulüpten bir yalanlama gelmemesi bence bu transferin gerçekleşeceğini gösterir diye düşünüyorum ama inşallah kiralık değil bonservisi ile alırlar sponsorlar Fenerbahçeli iş adamları Fenerbahçe'ye gönül verenler bir araya gelip bonservisi alınırsa çok süper olur...

Yukarıda bir haberde 55 milyon € olarak geçiyordu bonservisi.

Emurafu
21.Haziran.2007, 13:51
Biraz rahatlayin dedigim gibi zenit yalan

bence zenit ve lincoln olayi tamamen kolpa haber cünkü eger gercek olsa az cok zenitin sitelerinde yazardi..

buyrun link : http://www.fc-zenit.ru/eng/main.phtml

Zenit filan kolpa inanmayın. Milliyetten Halil Özer’in her zamanki gibi huzursuzluk çıkartan haberleri...

Bu arada ARDA yeni sezonda 22 numarayi giymek istiyor

goosfraba
21.Haziran.2007, 13:52
Şuan ki değeri tam 20 milyon euro

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 13:54
Makalele yi bende istemem biz sov pesınde degiliz 34 yasında yıldız olsa ne yazar ! Getirebilen genc yıldız getirsin bu arada Assunçao 'yu istemişiz hadi hayırlısı...

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 13:54
Valla yaa bu sene gençlere şans verilecek diye düşünüyordum yok Orkun yok Rommedahl yok Volkan hani nerede şans verilecek gençlere daha bir ton adam var eskiden..

Leoucwhsua
21.Haziran.2007, 13:56
Valla yaa bu sene gençlere şans verilecek diye düşünüyordum yok Orkun yok Rommedahl yok Volkan hani nerede şans verilecek gençlere daha bir ton adam var eskiden..

tamburaci demisti zaten yok gencler yok yapilanma diye uyutucaklar diye.aha cikti.

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 13:59
Assunçao iyi bir transfer bence..

İsildur
21.Haziran.2007, 14:00
Volkan sonunda Galatasaray’da

Galatasaray, uzun süredir transfer etmek istediği Antalyasporlu Volkan Yaman ile anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılıların, milli oyuncu ile 3 yıllığına anlaştığı öğrenildi. Galatasaray, bu transfer karşılığında Antalyaspor'a 1 milyon Euro ve 2 futbolcu verecek.

http://www.ntvspor.net/Pages/12028.ASP

mustafa6685
21.Haziran.2007, 14:01
tarih yazdığımız sezonları hatırlayın önemli yerlerde tecrübeli isimler hagi popescu ve taffarel onun dışında hep genç oyuncular vardı şimdide o yolu izlersek belki ilk sene başarı elde edemeyiz ama sonraki seneler başarı bizim olur....
Bu arada bu sene uefa finali olsa ne muhteşem olur
yer:Şükrü saraçoğlu stadı
maç:GALATASARAY-Bayern munich

müthiş olur değilmi :D

Emurafu
Eski haberleri koymayalim usta

ekolata
Renkdaşlarım,

SABIR KARDEŞLERİM !İyide ne alaka ozaman her güne sadece 1 dakika düşse bu nedemek ollur 375 gün bekliyicez. 3.75 saat öyle hemen geçmiyor.

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 14:02
eet Assunçao iyi transfer olur..

mustafa6685
21.Haziran.2007, 14:04
yaw harbiden bu milliyetin tutumunu anlamak mümkün değil hep mi felaket senoryaları uydurmak zorundalar son 5 gündür bütün gazeteler olumlu şeyler yazarken(fanatik-fotomac-hürriyet-vatan-zaman-cumhuriyet vs..) sadece milliyet kötü şeyler yazıyo yok görüşmeler tıkandı yok birisi talip oldu...

paco
21.Haziran.2007, 14:05
Eski haberleri koymayalim usta

bence diger forumlardan alinti yapipda sanki kendi haberlerimiz gibide yazmayalim usta .....

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 14:06
55 milyon Euro olayı gerçek olabilir çünkü kiralanacak haberleri dolaşıyor basında bundan dolayı olabilir..

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 14:09
Transfermarkt.de burda Adriano 22.500.000 euro

Omerdinho
21.Haziran.2007, 14:10
Adriano'ya hicbir kulüp 55 milyon € vermez.. belki 2 sezon önce olsaydi verirlerdi :))

Emurafu
21.Haziran.2007, 14:13
bence diger forumlardan alinti yapipda sanki kendi haberlerimiz gibide yazmayalim usta .....Kardes ya sen takip etmiyon ben
alinti yapinca diyorum bunuda herkez biliyor Ayrica verdigim o bilgiler bir gun sonra gazetede cikiyor kimden aldigimizida soyluyorum hala birsey diyon fazil abi veriyor o bilgileri uaburak falan iyi taniyor onu ok

sercaninan
21.Haziran.2007, 14:14
Adriano eskiden 55milyon€ olabilirdi fakat şu an için 25milyon€ civarındadır diye düşünüyorum...Bu paranında bir şekilde Fenerbahçe için toplanılabilceğini sanıyorum yani bir kaç sponsor falan filan derken inşallah bonservisi alınır...

goosfraba
21.Haziran.2007, 14:14
55 milyon Euro olayı gerçek olabilir çünkü kiralanacak haberleri dolaşıyor basında bundan dolayı olabilir..

Şemsi naptın abicim sen öyle? 55 milyon euro olur mu Adriano?

20 milyon euro..

paco
21.Haziran.2007, 14:15
Biraz rahatlayin dedigim gibi zenit yalan

bence zenit ve lincoln olayi tamamen kolpa haber cünkü eger gercek olsa az cok zenitin sitelerinde yazardi..

buyrun link : http://www.fc-zenit.ru/eng/main.phtml

Zenit filan kolpa inanmayın. Milliyetten Halil Özer’in her zamanki gibi huzursuzluk çıkartan haberleri...

Bu arada ARDA yeni sezonda 22 numarayi giymek istiyor

burda alinti demeyi unutmussun o zaman ....... (bu arada forumdan fazil abiyi bende biliyorum)

mustafa6685
21.Haziran.2007, 14:15
arkadaşlar ayıptır sorması adrianonu gelmesi kolay bi iş değildir fmde hersene chelsea alıyo 125 vede 150 milyon ytl arası bir paraya kıralık gelmeside pek akla yatmıyo.Ama gelirse sırf onu izlemek için ankaradaki maçlarına gelirim
NOT:Beni gs formamla maça alırlar mı :D