PDA

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 18:52
Oliveira'yı Gudjohnsen'e terhih ederim. İyi transfer olur.

Punter
26.Haziran.2007, 18:53
Fantastik bi oyuncu....Haylimdeki adam....Martins !!! http://www.transfermarkt.de/de/spieler/5794/obafemiakinwunmimartins/profil.html

Omerdinho
26.Haziran.2007, 18:54
makalele yalan atmasini bilmiyor :) antalyaya tatile geldiysen neden istanbula indin

Jesus_FB
26.Haziran.2007, 18:56
makalele yalan atmasini bilmiyor :) antalyaya tatile geldiysen neden istanbula indin

adam aktarmalı gelmiş demekki zaten ingiltereden direk antalyaya uçak olmaz

Lincoln10
26.Haziran.2007, 19:01
Derwall gözlerini kapadı!
Almanya'nın tanınmış eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall, geçirdiği kısa süreli ağır bir hastalıktan sonra bugün vefat etti.

Alman Futbol Federasyonu (DFB) tarafından yapılan açıklamada, bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yapan Derwall'ın 80 yaşında vefat ettiği bildirildi.

Helmut Schön'den sonra 1978 yılında Almanya Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini üstlenen Derwall, Alman Milli Takımı'yla 1980 yılında İtalya'da Avrupa Şampiyonu, 1982 yılında İspanya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda da dünya ikincisi olmuştu. :2::2:

tombul taho
26.Haziran.2007, 19:05
Allah rahmet eylesin. Türk Futbolu bu seviyeye geldiyse Galatasaray takımı bu seviyeye geldiyse bunda Derwall'in payı çok büyüktür.

sercaninan
26.Haziran.2007, 19:07
Carew'in menejeri şuan Türkiye'de...Yönetim onunla anlaşma zemini arrıyor...Carew'in sözleşmesindeki bir madde engel çıkaıyormuş...Beşiktaş'a geldiğinde bira başka Türkiye klübünde oynyamaz diye maddesi varmış...Ama Lyon'dan sonra Atan Villa'ya da gittiği için bu sorunda çözülmüş yani 28 yabancı sınırı açıklandıktan sonra Carew'i imza atarken görebiliriz...Demedi demeyin yeni golcümüz %99 Carew...

Ayrıca Türkiye'ye tatil için gelen Makalele hava alanında iken Mahmut Uslu'da ordaymış...Bir tesadüf mü yoksa Appiah giderse alternetif arayışı mı acaba ilerde belli olur...

YENİ GOLCÜMÜZ %99 JOHN CAREW

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 19:09
Hayırlı olsun... İyi oyuncu CareW...

ForCimbom
26.Haziran.2007, 19:10
Trabelsi sag bek degil mi ne alaka forvetle yav?

WebMaster91
26.Haziran.2007, 19:11
Allah rahmet eylesin. Türk Futbolu bu seviyeye geldiyse Galatasaray takımı bu seviyeye geldiyse bunda Derwall'in payı çok büyüktür.
Onun zamanında ben yoktum ama ne yaptığını biliyorum..Gerçekten GS için çok önemli birisiydi..:(:(..

Del Piero_10
26.Haziran.2007, 19:11
Carew iyi oyuncuda o da yalan söylemiş demekki,hedeflerim için avrupaya gidiyorum demişti.

ForsakeN
26.Haziran.2007, 19:14
Makalele beşiktaşa geliyor.Carew gelirse sevinirim.Aradığımız tip bir oyuncu.Sercan bu duyumların kaynağı ne?

sercaninan
26.Haziran.2007, 19:15
Carew iyi oyuncuda o da yalan söylemiş demekki,hedeflerim için avrupaya gidiyorum demişti.

Zaten Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyormuş önceden ama başk**n çok cazip teklif yapmış kendisine onun için fikri değişmiş bonservisi içinde 6-7 miyon € gözden çıkarmış başkan...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Makalele beşiktaşa geliyor.Carew gelirse sevinirim.Aradığımız tip bir oyuncu.Sercan bu duyumların kaynağı ne?

Ben stada çok yakın bir yerde oturuyorum...Başkanın çok yakın bir arkadaşı var kendisini bende tanıyorum...Bazen stadda işi olunca burayada uğruyor...Bugün onunla konuştuk o söyledi Carew'i getirmek isitiyor başkan dedi...Görüşüyorlar dedi...

Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın o Makalele hakkında birşey sölemedi maraton.com.tr'de yazıyordu Makalele...O sadece Carew'i söyledi...

goosfraba
26.Haziran.2007, 19:19
Makelele tatil için Türkiye'yi seçmişse elbet çıkar altından birşey..

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 19:21
Kesinlikle adam görüşmek için geldi bnce... Ama olumsuz bir sonuç çıkarsada Tatilini yapar gider...

krALEX1907
26.Haziran.2007, 19:22
Carew'in menejeri şuan Türkiye'de...Yönetim onunla anlaşma zemini arrıyor...Carew'in sözleşmesindeki bir madde engel çıkaıyormuş...Beşiktaş'a geldiğinde bira başka Türkiye klübünde oynyamaz diye maddesi varmış...Ama Lyon'dan sonra Atan Villa'ya da gittiği için bu sorunda çözülmüş yani 28 yabancı sınırı açıklandıktan sonra Carew'i imza atarken görebiliriz...Demedi demeyin yeni golcümüz %99 Carew...

Ayrıca Türkiye'ye tatil için gelen Makalele hava alanında iken Mahmut Uslu'da ordaymış...Bir tesadüf mü yoksa Appiah giderse alternetif arayışı mı acaba ilerde belli olur...

carew gelirse cok sevinirim zaten uzun boylu bir forwete ihtiyacımız var;)

sercaninan
26.Haziran.2007, 19:25
carew gelirse cok sevinirim zaten uzun boylu bir forwete ihtiyacımız var;)

Yabancı sınırı olayına göre 28 veya 29 Haziran'da açıklama gelebilir diye düşünüyorum...Büyük ihtimalle geldi artık...

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 19:27
Başkan’ın emridir

Yabancı transferinde sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş kolları sıvadı. İspanya’da bulunan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, Sevilla kulübünün kapısını çaldı. Siyah-Beyazlılar, İspanyol ekibinin Brezilyalı yıldızları Luis Fabiano ve Renato’ya kancayı attı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yaptığı transferlere cevap vermek isteyen Başkan Demirören’in bu iki futbolcu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenildi.

Renato olmazsa...

Savunmaya düşünülen isim ise yine Sevilla’dan... Kırmızı-Beyazlı ekibin Sırp savunma oyuncusu Dragutinoviç ile bir görüşme yapıldığı bildirildi. Renato transferinde bir sorun çıkma olasılığını da düşünen Kartallar, Real Betis’in Brezilyalı yıldızı Marcos Assunçao’yla da temas kurdu. 31 yaşındaki Sambacı’nın Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı ve futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek istediği ifade edildi.

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 19:28
Bence Carew hayal kırıklığından başka birşey değil.

goosfraba
26.Haziran.2007, 19:31
Zigiç daha iyi olurdu ama Racing Zigiç için 12 milyon euro'yu geri çevirdi..

sercaninan
26.Haziran.2007, 19:31
Bence Carew hayal kırıklığından başka birşey değil.

Bence Carew tam aradığımız santrafor tipi uzun yetenekli bitirici çok katkısı olacaktır Kezman'la beraber...

goosfraba
26.Haziran.2007, 19:33
Carew'in bitiriciliği o kadar da iyi değil bence..

krALEX1907
26.Haziran.2007, 19:34
Zigiç daha iyi olurdu ama Racing Zigiç için 12 milyon euro'yu geri çevirdi..

evet zigic de olurdu ama carew de güzel..!gectiğimiz sene kaybettiğimiz hava topları üstünlüğümüzü alex ve carewle lehimize döndürebiliriz.

CashFl0w
26.Haziran.2007, 19:36
Bence Carew Fenerbahçe'nin isteklerini tam olarak yerine getirebilecek bir futbolcu değil.

Jesus_FB
26.Haziran.2007, 19:43
yahu bu carew olayıda nerden çıktı hiç bir yerde böyle bir haber yok varsada ben göremiyorum

krALEX1907
26.Haziran.2007, 19:45
yahu bu carew olayıda nerden çıktı hiç bir yerde böyle bir haber yok varsada ben göremiyorum

1907haber.com'da var.

a.arıcı-11
26.Haziran.2007, 19:46
carew bize uygun bir futbolcu deil bence daha iyi bir forvet lazım bize ve zigici de bu kadar abartmayın adam fm 2006 daki oynamıyo

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 19:49
beşiktaş renato'yu alamaz makelelenin türkiyeye gelmnesi ilginç bjk her an bombayı patlatabilir

Jesus_FB
26.Haziran.2007, 19:49
1907haber.com'da var.
O zaman yalandır

krALEX1907
26.Haziran.2007, 19:50
carew bize uygun bir futbolcu deil bence daha iyi bir forvet lazım bize ve zigici de bu kadar abartmayın adam fm 2006 daki oynamıyo

ya arkadaşım piwot piwot denilip duruluyo kimi getireceksin başka crauch mu??

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 19:50
yav carew ne ya gelirse tam fiyasko olur

Emurafu
26.Haziran.2007, 19:57
Cok haklısın Türkiyeye Futbolu getirenler arasında kendisi Emegi cok büyük

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 20:01
iyi olmuş ankaraspora kiralandı filan boşu boşuna kontejyan kaplıyor :)

LaOmerta
26.Haziran.2007, 20:02
ALLAH rahmet eylesin, Galatasaraya ve Turk futboluna buyuk katkilari olmusturrr!

Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 20:03
allah rahmet eylesin büyük bir teknik direktördü .......

sercaninan
26.Haziran.2007, 20:04
1907haber.com'da var.
Evet varmış orda da...Demekki harbiden doğru...

El Comandante
26.Haziran.2007, 20:08
Çok büyük bir teknik direktördü.Bize ve Türk futboluna çook katkıları olmuştu.Allah rahmet eylesin :(

Emurafu
26.Haziran.2007, 20:16
şimdi transfere Döndük... suanda ciddi bir haber yok Ama Saviola için ugrasıyoruz

Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 20:20
emrah sence kaç gün içinde sonuçlanabilir saviola transferi?

krALEX1907
26.Haziran.2007, 20:23
Evet varmış orda da...Demekki harbiden doğru...

jesus_fb abimiz yalandır.sen harbiden doğrudur diyosun :D şimdi hangisi doğru :D:D:D

sercaninan
26.Haziran.2007, 20:28
jesus_fb abimiz yalandır.sen harbiden doğrudur diyosun :D şimdi hangisi doğru :D:D:D
Yoooo ben orda yazdığı için doğru yazmadım zaten bende öyle duymuştum hatta önceki sayfalara bakarsan ben yazdım burda Carew gelecek diye...Üstüne bunuda görünce tamam dedim yani

Wesley Sneijder
26.Haziran.2007, 20:30
Yakında Saviola'dan ret gelebilir. :zuhaha

Arkadaşlar gerçekçi olalım biraz. Binbir Avrupa takımı adamın peşinden koşarken neden Galatasaray'ı veya Fenerbahçe'yi seçsin ki? Adriano falan da aynı şekilde. Siz seçer miydiniz eğer Barça'da veya Real'de oynasanız?

Emurafu
26.Haziran.2007, 20:36

Arkadaşlar gerçekçi olalım biraz. Binbir Avrupa takımı adamın peşinden koşarken neden Galatasaray'ı veya Fenerbahçe'yi seçsin ki? Adriano falan da aynı şekilde. Siz seçer miydiniz eğer Barça'da veya Real'de oynasanız?
Ben aynı seyleri demekten bıktım benimeski mesajları okusanız sevinirim en fazla parayı verdik ufak tefek sorunlar varmiş eger araya dünya klübü girerse yatabilir zaten suanda iilgilenen dünya takımları yok pesinde hepsi vazgecti
Oyüzden rastgele konusmayın

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 20:44
Beşiktaş bu gece Makalele bombasını patlatırsa kimse şasırmasın.

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 20:46

Sonucta Gs'nin bir uefa kupası var müzesinde gelebilir.

Maksic
26.Haziran.2007, 20:47
Allah rahmet eylesin gerçi o dönemlerde yoktum ama yinede başarılı bir antrenördü

Emurafu
26.Haziran.2007, 20:49
Helal olsun sana sonucta onlara carlos ve lincoln de gelmezdi:):)

Saviola olmaz belki ama yönetim bir yıldız daha alacak

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 20:50
Bence bjk alır çünkü yönetim takımın tonla borcu olduğu halde oyuncuşara yıllık maaşı bir hayli yüksek veryiyor... chelsea 3 veriyorsa bjk 5 verir :)

Maksic
26.Haziran.2007, 20:50
Tristan işi ne oldu Konya'da

deniz.91
26.Haziran.2007, 20:53
Tristan işi ne oldu Konya'da

yatmış geçen öyle diyorlardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hurma: "3 yabancı alacağız"

Kayserispor 2007-2008 sezonun ilk antreenmanını Karpuzatan'daki Kadir has tesislerinde yaptı. Sarı kırmızılı ekibin ilk gün çalışmasına, izinli olan kaleci İvankov, Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, yabancı oyuncuları Toledo, Leonardo ve Eder katılmadı. Bu oyuncuların hafta sonuna kadar Kayseri'de olacakları bildirildi. Sarı kırmızılılar ikinci kamp dönemini 12 Temmuz'da Kocaeli Karpete'de sürdürecekARJANTİNDEN ÜÇ OYUNCU ALINACAK
Kayserispor'un yeni sezonda hedefinin geçen sezondan çok daha üste olacağını söyleyen sarı kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas " Kayserispor'un bir hedefi , bir vizyonu var. Bunu sürdürüp, 2007-2008 sezonunu daha iyi bir yerde kapatmak istiyoruz. Kayserililerin bu konuda desteğini bekliyoruz. Alacağımız oyuncularla, elimizdeki kadromuzla bunu başaracak güçteyiz." dedi. Yeni sezonda yardımcıları Cüneyt Dumlupınar ve İsmail Altınok ile birlikte sarı kırmızılı ekibi çalıştıracağını belirten Kafkas, Arjantin'den üç oyuncu alacaklarını, Norveç'deki oyuncudan vazgeçtiklerini belirtti. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, " Yabancı oyuncu konusunda sona geldik. Hafta sonuna kadar Arjantinli üç oyuncuyu kadromuza katıp, transfere noktayı koyacağız" dedi. Kayserispor'un alacağı 3 Arajantinli oyuncudan birinin Cangele olduğu, yabancı transferinin, Futbol Federasyonu Mali genel kurulunda alınacak kararın ardından netleşeceği ifade edildi.
ÇALIŞMALARA GÖKHAN VE MEHMET TOPUZ KATILMADI
Kayserispor'un yeni sezon çalışmalarına milli takımlardaki kamplar nedeniyle tatillerini teknik direktör Tolunay Kafkas'ın iziniyle uzatan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un yanı sıra, Bulgaristan'da allerji tedavi gören kaleci İvankov, Brezilya'lı oyuncu Eder , Paraguaylı Toledo ve Arjantinli Leonardo katılmadı. Sarı kırmızılı ekibin izinli ve ülkelerinden uçak rezervasyonu nedeniyle gelemeyen 6 futbolcusunun ay sonuna kadar Kayseri'de olacakları ifade edildi.
YENİ TRANSFERLERDEN DÖRDÜ ANTRENMANA ÇIKTI
Kayserispor ile Eskişehirspor Kulübü arasında gidip gelen ve sarı kırmızılı kulüpte halen bekleyen Gaziantepspor Büyükşehir Belediyesporlu Serdar'ın durumu netleşmedi. Bu arada, Kayserispor'un yeni transferleri Kocaelisporlu savunma oyuncusu Koray, Zeytinburnulu orta saha oyuncusu Savaş, Erciyessporlu kanat oyuncusu Mehmet Eren, Shalke 04'den alınan orta saha oyuncusu Durmuş sarı kırmızılı ekiple birlikte ilk antrenmana çıktı. Bu arada sarı kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon Erciyesspor'da kiralık olarak oynayan futbolcuları Ali Turan ve Ergün Teber ile İnegölspor'da top koşturan Alaattin 'de Kayserispor'un ilk antrenmanında yerlerini aldı.

26.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arjantinden alınan ilk oyuncu belli oldu

Franco Darío Cangele

http://www.transfermarkt.de/bilder/wappen/3205k.jpg (http://www.transfermarkt.de/de/verein/3205/kayserispor/uebersicht/startseite.html) Kayserispor (http://www.transfermarkt.de/de/verein/3205/kayserispor/uebersicht/startseite.html) http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/174.gif (http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/TR1/sueperlig/uebersicht/startseite.html) Süper Lig (http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/TR1/sueperlig/uebersicht/startseite.html) http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_19953_2006_1.jpg Geburtsdatum: 16.07.1984 Alter: 22 Größe: 1,80 Nationalität: http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/9.gif Argentinien Fuss: links

Profil (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/19953/francodariocangele/profil.html)
Transferdaten (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/19953/francodariocangele/transferdaten.html)
Leistungsdaten (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/19953/francodariocangele/leistungsdaten.html)
Auf einen Blick (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/19953/francodariocangele/aufeinenblick.html)
Korrektur (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/19953/francodariocangele/korrektur.html)
Verein (RN): Kayserispor (http://www.transfermarkt.de/de/verein/3205/kayserispor/uebersicht/startseite.html) (9) Position: Sturm Positionsdetails: linker Aussenstürmer Vertrag bis: 2007 Marktwert: 1.800.000 Spielerberater: DGO Sport (http://www.transfermarkt.de/de/berater/1125/berater/uebersicht/beraterdetails.html) http://www.transfermarkt.de/bilder/position/9.gif Weitere Angaben: U23-Nationalspieler

fmsmyrna
26.Haziran.2007, 20:54
Bence Zigic'ten iyi bir oyuncu kalas gibi bir uzun değil en azından tekniğide bulunuyor.Madrid-Lyon maçındaki golünü hatırlıyorumda dribblingi de iyi.

ForsakeN
26.Haziran.2007, 20:56
Belki de 1907haber senin yazdıklarını görüp çıkardı haberi :D

krALEX1907
26.Haziran.2007, 20:57
Bence Zigic'ten iyi bir oyuncu kalas gibi bir uzun değil en azından tekniğide bulunuyor.Madrid-Lyon maçındaki golünü hatırlıyorumda dribblingi de iyi.

evet madride karşı şow yapmıştı cl'de..!ben carewin alınmısından yanayım.

ForsakeN
26.Haziran.2007, 20:58

Katılıyorum.BJK'deyken kanatlardan getirdiği toplar çok etkili oluyordu.Uzun oylu olmasına rağmen hızlı ve teknik bir futbolcu.

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 21:00
Ama neden tatile geldim diyor orası merak konusu.İstanbulda inmeside merak konusu bakalım görcez :)

Wesley Sneijder
26.Haziran.2007, 21:02
Carew Aston Villa'da mutludur bence. Ayrıca Fenerbahçe'ye gelirse galiba Beşiktaş'a para ödeyeceğiz.

Lucas Neill
26.Haziran.2007, 21:02
Saviola gelirse yararlı olur gelmezsede şimdiki forvetlerimiz ve gençlerimizle devam ederiz.

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 21:03
Gs'nin suan tek eksigi forvetmi ?

Mirza
26.Haziran.2007, 21:05
Carew'in Fenerbahçeye çok yararı dokunur.

ekolata
26.Haziran.2007, 21:07
Gerçekden çok üzüldüm Derwall'ın ölmesine :( .

Bu taraftar seni unutmadı unutmayacak !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Gs'nin suan tek eksigi forvetmi ?
Evet.

Kale tamam gibi
defans tamam top geçmez
ortasaha tamam top geçmez ve mütiş asistler yapılır
atak ?

İyibi atak alsak Mükemmel bir takım oluruz.

Biliyorsunuz ki gol olmayınca olmuyor :)

fmsmyrna
26.Haziran.2007, 21:09
Carew Aston Villa'da mutludur bence. Ayrıca Fenerbahçe'ye gelirse galiba Beşiktaş'a para ödeyeceğiz.

O parayı Aston Villa ödedi sanırım Beşiktaş'a

fmsmyrna
26.Haziran.2007, 21:11
Galatasaray'ın alacağı yabancı forvet duygusal türk forvetlerini küstürebilir.Gerçi Hasan kabze ne oldu ve Hakan Şükür ne kadar oynayacak bunada bağlı

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 21:15
Gs'nin forvetleri iyi aslında.Ama Hakan Sükür oynarsa 1 kişi eksik oynuyorsunuz :)

ForsakeN
26.Haziran.2007, 21:15
Hakan Şükür
Necati
Ümit Karan
Hasan Kabze

yeter forvet için bence.

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 21:19
Ödemedi takas oldugu için.

krALEX1907
26.Haziran.2007, 21:21
Ödemedi takas oldugu için.

takas olduğu doğru ama astonvilla lyona parada werdi yani sonraki satış payı ortadan kalkmış oldu..!

Lucas Neill
26.Haziran.2007, 21:26
Bu forvetlere Özgürcan ve Cafercan'ı da ekleyebiliriz.

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 21:32
Ben Beşiktaş para almadı diye biliyorum hatta Fifa ' ya bile gittiler sanırım.Bu arada Carew haberi hiç bir yerde yok nerden uydurdunuz ?

krALEX1907
26.Haziran.2007, 21:38
Ben Beşiktaş para almadı diye biliyorum hatta Fifa ' ya bile gittiler sanırım.Bu arada Carew haberi hiç bir yerde yok nerden uydurdunuz ?

tek tek acıklama mı yapmamız lazım gecmiş sayfalara bakıwersene..!

Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2007, 21:41
ya arkadaşlar bence gökhan ünal olmuyorsa mehmet yıldız'ada yönelebiliriz gerçekten çok iyi bir oyuncu aslında hızlı ve yırtıcı sayılabilir :icon_wink:(::)

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 21:42
Pardon görmemisim.O site Fotospor'dan da beter :D

Omerdinho
26.Haziran.2007, 21:51
adam antalyaya gitmis.. cidden tatil icin geldi demekki :D

Omerdinho
26.Haziran.2007, 21:52
aston villa bjk ye para ödemedi.. baros ile takas edildi.

Omerdinho
26.Haziran.2007, 21:54
Helal olsun sana sonucta onlara carlos ve lincoln de gelmezdi:):)

espiri yaptigini saniyorsan komik degilsin.:)

Noz
26.Haziran.2007, 21:55
ben celal kolot un adi duyulmus bi yildizi alabilecegine inanmiyorum umarim bu lafimi geri aldirtir...

aykut_gencfb
26.Haziran.2007, 21:55
ya birakin carewi filan ya artik dunya starlarini getirmeliyiz alabileceklerimizi tabi carlostan sora taraftar yapilacak yabanci transferlere bu gozle bakior al ronaldoyu daha iisini alabiliorsan al abi ne carewi ya

Omerdinho
26.Haziran.2007, 21:56
iyi olmus....

Eray Dengiz
26.Haziran.2007, 22:06
Hakan Şükür
Necati
Ümit Karan
Hasan Kabze

yeter forvet için bence.

Hakan Şükür, Hasan Kabze ve Necati yedek oturur veya satılır. Hasan Kabze üzerinde durulması gereken bir forvet ama şuan için onu bekleyecek durumumuz yok. Ayrıca Necati formsuz ve istikrar yakalaması için en az 5-10 maç oynaması lazım. Hakan Şükür zaten yedek. Geriye Ümit Karan kalıyor ve Ümit'in yanına iyi bir forvet alınırsa harika olur.

Lincoln10
26.Haziran.2007, 22:21
bana göre burda espriyi yapan sensin:)

Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 22:26
Gs'nin forvetleri iyi aslında.Ama Hakan Sükür oynarsa 1 kişi eksik oynuyorsunuz :)

haha valla öyle.bi galatasaraylı olarak yıllardır işkence çekiyorum.http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif Talking

Emurafu
26.Haziran.2007, 22:38
Galatasaray'ın alacağı yabancı forvet duygusal türk forvetlerini küstürebilir.Gerçi Hasan kabze ne oldu ve Hakan Şükür ne kadar oynayacak bunada bağlıKabze gidicek hatta necati bile gidebilir yabancı olsun diye adam alınmıyor nokta transferlere devam

alibilgine karsılık kabze verilebilir serkanda geldi

canavar20
26.Haziran.2007, 22:47
fener patlatacak bombayı korkmayın:)

IcedEarth
26.Haziran.2007, 22:48
Abi şu Hakan Şükür'den ne istiyorsunuz anlamıyorum. Pres yapıyor, hala en az 2 defans oyuncusunu meşgul ediyor, hava toplarında hala etkili. Üstelik bunları kaburgasından ve ayak parmağından sakatken yaptı. Bu yıl spasağlam bir Hakan Şükürü izleyeceğiz. Bırakın 240'ı, 250'yi bile geçecektir Hakan. Tabii yeterli oynarsa. En geç 55'te oyuna girerse. İlk 11 başladığında en az 60 dk. sahada kalırsa. Neyse, anladınız siz onu. Kısaca yeterli süre alırsa demek istedim.
Hakan Şükür hala Türkiye'nin en iyi santraforu. Gelecek yıl, Bosna-Hersek maçında attığı gibi birçok golü ondan izlemeyi bekliyorum.

WebMaster91
26.Haziran.2007, 22:50
Yine başlamasan..

Lincoln10
26.Haziran.2007, 22:50
ben farklı bi hakan şükür mü izliyorum anlamıyorum.artık hakanın savunulucak bi yanı yok.yaptığı tek şey saç baş yoldurmak.artık bırakmalı kendi rekoru kırıcam diye artık zarar veriyor Galatasaray'a

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 22:51
şu kontejyan artmazsa hangi bombayı patlatıyoruz acaba ??

Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 22:57
gs mize lazım olan forvet tipi kanoute,yakubu tarzı ama saviola gelse gıkımı cıkarmam tabi..

Emurafu
26.Haziran.2007, 22:59
Usta herseyden neden birsey cıkarıyorsun ben bunu demek istedim onlara göre carlosda gelmezdi hatta bize linconl gelmezdi galatasaray hakkında hiçbir zaman olumlu mesajını görmedim

IcedEarth
26.Haziran.2007, 23:00
ben farklı bi hakan şükür mü izliyorum anlamıyorum.artık hakanın savunulucak bi yanı yok.yaptığı tek şey saç baş yoldurmak.artık bırakmalı kendi rekoru kırıcam diye artık zarar veriyor Galatasaray'a
Bence de farklı kişileri izliyoruz. Ya da sen sadece istatistiklerine bakıyorsun. Santrafor sadece gol atan, durmadan koşan bir oyuncu değildir. Hakan Şükür'ün oynadığı maçlarda yanındaki oyuncuları ne kadar rahatlattığı gözle görülür bir gerçek. Hakan Şükür'ün havadan indirdiği toplar, rakibini meşgul etmeleri dikkat çekmiyor tabi. Çünkü istatistiklere takılmışsınız siz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Usta herseyden neden birsey cıkarıyorsun ben bunu demek istedim onlara göre carlosda gelmezdi hatta bize linconl gelmezdi galatasaray hakkında hiçbir zaman olumlu mesajını görmedim
Bence göremeyeceksin de Emrah Abi.:icon_evil:

erdemzorer10
26.Haziran.2007, 23:10
yha bu ülkede hala hakan şükür tartışılabiliyormu anlamyorm..yha adamdan ne istiyorsnz 36 yaşnda kabrgası ve ayak parmagı kırıkken hala milli takımn santraforu olarak oynayabilio gölünü atyo çaba sarfedio..az gol attı diye hakan şükür kötü mü oldu..madem öle bi tane alternatif gösterebilrmsnz arkadaşlar?bi ara ersen dediler yok oldu gitti hüseyin kartal dediler (hüseyne forvet demeye dilim varmyor)alternatifi yok adamn varsa söyleyn onun tarznda başka bir oyncu
yanlşmym arkadaşlar ?

nerazzuri
26.Haziran.2007, 23:13
Bugün Ankara'da ki bi otelde Federasyon üyelerinin başına bişi mi düşüomuş :D

Keşke düşyedide ölselerdi :D töbe töbe :D

Lincoln10
26.Haziran.2007, 23:14
ben birşey demiyorum herkesin görüşlerine saygılıyız.bence de hakan şükür şu anda Türkiyenin en kötü forvetlerinden bir tanesi.10 pozisyon yakalıyorsa 1 tanesi belki gol oluyor.forvet oyuncusu gol atamadıktan sonra gerisi yalandır.

Revolution
26.Haziran.2007, 23:16
Herkesin bir devri vardır..Hakan Şükür artık bunu yavaş yavaş yitiriyor..Ama adamın millî takımındaki tek alternatifi Ü.Karan olmasına rağmen hâla millî takıma Fatih Terim H.Şükür'ü neden çağırıyor anlamıyorum..Artık Hakan ayağına gelen çoğu topu ezmeye başladı..

Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 23:17
Bence de farklı kişileri izliyoruz. Ya da sen sadece istatistiklerine bakıyorsun. Santrafor sadece gol atan, durmadan koşan bir oyuncu değildir. Hakan Şükür'ün oynadığı maçlarda yanındaki oyuncuları ne kadar rahatlattığı gözle görülür bir gerçek. Hakan Şükür'ün havadan indirdiği toplar, rakibini meşgul etmeleri dikkat çekmiyor tabi. Çünkü istatistiklere takılmışsınız siz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bence göremeyeceksin de Emrah Abi.:icon_evil:

pivot kardes doğru söylemiş hakan sadece gol atmaz sadece hareketleriyle capraz kosularıyla bile takımına yaralı olur

IcedEarth
26.Haziran.2007, 23:18
ben birşey demiyorum herkesin görüşlerine saygılıyız.bence de hakan şükür şu anda Türkiyenin en kötü forvetlerinden bir tanesi.10 pozisyon yakalıyorsa 1 tanesi belki gol oluyor.forvet oyuncusu gol atamadıktan sonra gerisi yalandır.
Sence 10 pozisyon yakalıyor mu. Hiçbir maçta 10 pozisyon yakaladığını görmedim ben. Hatta 2 maçta toplam 10 pozisyon bile yakalamıyor. İstediği pozisyonu Hakan Şükür'e sunamayanlar, onu gerektiği gibi oynatamayanlar utansın. Ayrıca forvet farklı santrafor farklı abi. Neyse anlaşıldı. Görüşlerimiz farklı. Aynı şeyleri tekrar yazmayacağım.

erdemzorer10
26.Haziran.2007, 23:19

arkadasm sende kendne göre haklsn çnkü bende daha önce çk gol atmayan forvete forvet digil diyodum..fakat maçları daha ayrıntısıyla izledkten sora anladmki savunmayı yıpratmak arkadaslarna top indirebilmek koşup çabalamak da golün dşnda forveti forvet yapanlarmş..ama bence Galatasarayımızn gelmş geçmş en büyk forvetlernden birine şuanda Türkiye nin en kötü forveti demek çk da dogru degil..dogru çk gol atmyo ama 36 yşnda kabrgası ve ayak parmagı kırık bunlarıda göz önüne alalm..
FİKİRLERE SAYGMZ SONSZ :)

Lincoln10
26.Haziran.2007, 23:23
geçmişteki başarılarına bişey söyleyen yok zaten.o zaman hagide oynasın.ki ben orda 10 pozisyon derken total olarak söyledim hakan şükür bu sezon kaç pozisyon yakaladı kaçı gol oldu.neyse konuyu dağıtmayalım uzatmayalım..

Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 23:25

Ne yazdiysan harfi harfine katiliyorum.22 yasindayim cok maca gittim cok canli seyrettim.50 tane orta gelicek hakan 2 sini aticak ondan sonra kahraman hakan.Bigun osman tamburaci yazi yazmisti orda demiski dikkat edin hakan macin ortalarinda takim yenikse penalti atmaz ama dakika 90 da ise atar niye ertesi gun herkes ondan bahseder diye.Bide psikolojisi var hanim evladinin hemen bozulur.Pres yapar ama topa ayagini sokmaz.Niye aman ayagina bisey olursa nolur.Gecmiste kac gol attyisa atti beni ilgilendirmiyor.Jardel de atiyordu ama hagi kalpten gitmek uzereydi.Ben bu saatten sonra torinolunun rekor kirmasiini falan beklyemem.Rekor kircak diye her mac iskince cekicez

erdemzorer10
26.Haziran.2007, 23:26
arkadasm bu konuda görşler çok çok ayrı o yüzden bence bu konuyu bitirelim..benm söyleyecek tek şeym var bgn hakan şükürn galatasaray kadrosnda olması hem kadrodaki gençlermze hemde galatasarayımıza çk büyk bir katkıdr..futbol ve hayat felsefesi açsndan çk örnek bi oyncudr gol atmasada oynamasada o bizm kralımz ve öylede kalacak.ayrıca bu yıl sakatlık problemini yendigi içn arkasndada lincoln oynycagı içn rekoru gözü kapalı geçecektr..bu benm fkrm

nart_susruko
26.Haziran.2007, 23:26
saviola konusunda demiyorum ama eksik bilgi vermeyelim lütfen :D

birde Süper Kupa var

:icon_cool:

Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 23:32
Eksik bolgemiz kalmadi artik bomba gibide genclerimiz var kimse gelmesede olur artik

ForCimbom
26.Haziran.2007, 23:33
saviola konusunda demiyorum ama eksik bilgi vermeyelim lütfen :D

birde Süper Kupa var

:icon_cool:
:D Ama Saviola nin bizi secmesi zor gibi gorunuyo...

nart_susruko
26.Haziran.2007, 23:40
: )

% 80 leri 90 ları geçtim millet virgülden sonrası ile yüzde veriyor niye öyle diyorsun :D

% 91. 3 :icon_cool:

inanmıyor musun yüzdeci gençliğe :)

WebMaster91
26.Haziran.2007, 23:41
Eğer parayı ve farklı bir yaşam tarzını seçerse neden olmasın? Saviola uzun süredir İspanya'da..Ve Valencia bizden daha az maaş teklif etti ona..

Hem Türkiye'ye gelip farklı bir futbol kültürüyle karşılarşır hem de daha çok para alır..Bunlar cazip sebepler (:..

erdemzorer10
26.Haziran.2007, 23:43
saviolanın aklı varsa bizi terch eder çnkü artk takımızm çk büyk işler başaracak..

Emurafu
26.Haziran.2007, 23:44
Arkadaslar sadece biraz bekliyelim

erdemzorer10
26.Haziran.2007, 23:46
evet sadece biraz sabır :)

uAsamet91
26.Haziran.2007, 23:47
Şu saviolada gelse Tsl de ve UEFA da kimse bizi tutamaz.Bu arada UEFA da 2. ön elemeden başlıyormuşuz. Ben 3. elemer sanıyordum:(

Leoucwhsua
26.Haziran.2007, 23:50
elemlerin bir onemimi var nasilsa gecicez

Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 23:53
bn 3. ön eleme diye biliyrum ama

physicist87
26.Haziran.2007, 23:55
Federasyon kararını elbet bu sene açıklayacak,bu kadar takılmayın buna..!!Fenerbahçe yönetimi bi transferi aklına koyduysa yapacaktır,gerekirse bir adam gönderir..

Resmi sitesmizde Barcelona'nın sağ kanadında oynayan Ludovic Giuly'nin gündemde olduğunu okudum..Ben Giuly'nin oyununu çok beğeniyorum, Adrianodur Ronaldodur derken sağ kanadımız unutuluyor..Burda kim oynayacak söylermisiniz?Mehmet gitti,Zico tarafından beğenilmeyen Serkan da..Sağ koridoru sağlamlaştırmak gerekiyor..Forvetten bile daha çok ihtiyaç var,sağ kanada transfere..Giuly, genç yetenek Özer iyi alternatifler..Kazım sağ kanat diyorsanız, şampiyonlar liginde oynayacağımız hatırlatırım,önemli olan şu an Avrupa'da başarı..

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 23:55
Yıldırım Demirören'le Kaldıgı otelde bi gorusme yapcakmıs Persembe günü galiba.Tüpçü konusursa bu transfer olur :D

Redrum
26.Haziran.2007, 23:56
size tek bir soru soruyorum:sen saviola olsan gelirmisin:D ben gelmem

Roberto Baggio
26.Haziran.2007, 23:58
off baydı ama siz biliyor musunuz saviola olaylarının aslını??

MeMo
26.Haziran.2007, 23:58
Transferin son gününde mi açıklayacaklar acaba?

erdemzorer10
27.Haziran.2007, 00:04
yha saviola konusnda konusacak bişey kalmadıki bekleyp görelm arkadaşlar uzatmann anlamı yok aklı varsa gelecek

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 00:09
1907haber.com Fotospor'dan bile beter güvenmeyin o siteye. Bence de sağ kanat problem. Oraya kesinlikle sağlam bir oyuncu lazım.

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 00:10
abi gelirse gelir gelmezse gelmez dünyanın sonu değil ama gelirsede süper olur yenilmez armada geri döner ;;)

Sheriff
27.Haziran.2007, 00:17
1907haber.com Fotospor'dan bile beter güvenmeyin o siteye. Bence de sağ kanat problem. Oraya kesinlikle sağlam bir oyuncu lazım.
Bu ismin Quaresma veya Özer Hurmacı olmasını isterim..Yada onların ayarında biri..

Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 00:19
2-3 gun icinde hersey netlesir.Kendini dunyaya bir takimin kahramani olarak galatasarayda tanitabilir tekrar.diger takimlarda bu olmaz.

physicist87
27.Haziran.2007, 00:20
Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde 2007-2008 sezonu transfer ve tescil dönemi 3 Eylül Pazartesi günü son bulacaktır..Bu süreyi bekleyemeyeceklerini Federasyon da çok iyi biliyor yani bekleyebilseler bekleyecekler:) Ama uzamaz o kadar , sabır biraz sabır..

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 00:20
bencede sağ beke antalydan uğur kavuk alınabilir ve açığada ali bilgin ama yedekleri yok hala

fm_monster
27.Haziran.2007, 00:23
Bu ismin Quaresma veya Özer Hurmacı olmasını isterim..Yada onların ayarında biri..

Quaresmayı kim istemez ama gelceni sanmıyorum

Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 00:29
Quaresma hayatta gelmez ama Özer Hurmacı getirilebilir.

fmsmyrna
27.Haziran.2007, 00:33
Giuly bencede çok iyi bir oyuncu Monaco'da harika işler yaptıktan sonra gittiği Barca'da geçtiğimiz sezon tam anlamıyla küstürüldü.Zaten ayrılacak gelirse çok iyi olur.O gelse bile bir sağ bek ve Deivid'i gönderip iyi bir forvet almalıyız

Cengo
27.Haziran.2007, 00:41
2-3 gun icinde hersey netlesir.Kendini dunyaya bir takimin kahramani olarak galatasarayda tanitabilir tekrar.diger takimlarda bu olmaz.

Küçük denizde kahraman olacağıma büyük denizde boğulurum.
Galatasaray onun kalitesindeki bir oyuncunun takımı değil, düşünmez bile bunu.

Valencia gibi her sene Ş.L. oynayan, İspanya'da şampiyonluk peşinde koşan köklü bir takım varken kariyerini sıfıra indirebilecğei bir takımın teklifini hayatat değerlendirmez.Çok genç daha, Barca niye geri aldı söyleyelim mi?

Hala yetenekli ve overrated, patlama şansı var hala.Sadece biraz şanslı olmalı, çok fazla forma giymeli, Valencia bunu vadedebilir zira her an gidebilir David Villa.

Hayalden öte değil ama Valencia anlaşamzsa ve sağlam bir takım çıkmazsa tabi ki şansını denemek için gelir.
Valencia varken %1den fazla değil..

Cengo
27.Haziran.2007, 00:43
Yıldırım Demirören'le Kaldıgı otelde bi gorusme yapcakmıs Persembe günü galiba.Tüpçü konusursa bu transfer olur :D

Görüşme mi yapar, çay ısmarlayıp resim mi çektirir bilemem artık : )))

Cengo
27.Haziran.2007, 00:46
Trabzonspor Uğur Boral ı aldımı bilen varmı...:confused:

:) :)

Sözleşmesi en uzun olan oyuncu, 2011 yada 2012 yılına kadar sözleşmesi olması lazım.Ya 4 yıllık ya 5 yıllık.

İyice uçtunuz ehe

ibo
27.Haziran.2007, 00:47
Forumda siyasi içerik yasak.! Konu dışında tartışmayı devam ettirenlere gerekli yaptırımlar uygulanır...

erdemzorer10
27.Haziran.2007, 00:47
abi gelirse gelir gelmezse gelmez dünyanın sonu değil ama gelirsede süper olur yenilmez armada geri döner ;;)

sonuna kadar katlyorm (::)

Lincoln10
27.Haziran.2007, 00:50
Abooo ya katılıyorum.fakat forumda bu kadar kısa süre bulunmama rağmen Galatasaray hakkında bir olumlu mesajını görmedim:Dbirde ifadelerin çok sert Galatasaray kalitesinde değil falan.bunlar yanlış şeyler.

Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 00:51
Küçük denizde kahraman olacağıma büyük denizde boğulurum.
Galatasaray onun kalitesindeki bir oyuncunun takımı değil, düşünmez bile bunu.

Valencia gibi her sene Ş.L. oynayan, İspanya'da şampiyonluk peşinde koşan köklü bir takım varken kariyerini sıfıra indirebilecğei bir takımın teklifini hayatat değerlendirmez.Çok genç daha, Barca niye geri aldı söyleyelim mi?

Hala yetenekli ve overrated, patlama şansı var hala.Sadece biraz şanslı olmalı, çok fazla forma giymeli, Valencia bunu vadedebilir zira her an gidebilir David Villa.

Hayalden öte değil ama Valencia anlaşamzsa ve sağlam bir takım çıkmazsa tabi ki şansını denemek için gelir.
Valencia varken %1den fazla değil..

ben soylediklerine hak veriyorum fakat daha onceden cok sey yazmistim onlari diger arkadaslar biliyor.1 david villa valencia da kaldigini acikladi.tam bilmiyorum ama 5=6 sayfa once aciklandi forumda.2 saviola kendi sitesinde ki bir roportajda ve ispanyadaki bi dergi roportajinda artik banko oynayabilegim bir takim istiyorum ve kendimi tum dunyaya kanitlmak istiyorum dedi.Bu yuzden gs ye gelebilir.He suda baska bir gercek orda sana hak veriyorum eger valencia yada o ayar bir takim oynatma garanitisi verirse hayatta gelmez.Yuzde 1 bile olmaz ihtimal.Benim dedgim bu yani

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 01:00
eğer avrupada iyi bir külüpten ilk 11 de oynama şansı varsa gelmez ama yoksa gelebilir hatta bir fenerli olarak inş gelir çünkü sonuçta ülkemizin reklamı yapılıyor bütün dünyada

Cengo
27.Haziran.2007, 01:06
Abooo ya katılıyorum.fakat forumda bu kadar kısa süre bulunmama rağmen Galatasaray hakkında bir olumlu mesajını görmedim:Dbirde ifadelerin çok sert Galatasaray kalitesinde değil falan.bunlar yanlış şeyler.

Türkiye'ye Ligi'ni küçümsüyorum zaten, Galatasaray'ı büyük göstermemi mi bekiyorsun?
:)

fmsmyrna
27.Haziran.2007, 01:07
Resmi sitesmizde Barcelona'nın sağ kanadında oynayan Ludovic Giuly'nin gündemde olduğunu okudum..

Hangi haberde okudun ben bulamadım resmi sitede???

Ilhan
27.Haziran.2007, 01:08
sakin.....

eXcitinG
27.Haziran.2007, 01:10
MakaLeLe zaten anca tatiLe geLir bizim üLkemize ne yazık ki ...Eğer ayağımıza kadar geLen adamında tam tatiL keyfinde iken bizim yöneticeLer akLını çeLemezse hiç bir zaman çeLemezLer.

physicist87
27.Haziran.2007, 01:14
Hangi haberde okudun ben bulamadım resmi sitede???

Barca'ya göz diktik

Roberto Carlos, Colin Kazım ve Vederson'la kadrosunu güçlendiren F.Bahçemiz, iki yabancı için düğmeye bastı. Menajerleri vasıtasıyla temas kurulan yıldız oyuncular için yarın Avrupa seferine çıkacak olan Sarı- Lacivertli yöneticiler, öncelikle Barcelona ile sağ kanatta oynayan Ludovic Giuly ve forvet Eidur Smari Gudjohnsen için transfer görüşmesi yapacak. Fransız Giuly için İspanyol ekibinin istediği 5 milyon euroda indirim isteyecek olan Mahmut Uslu ile Murat Özaydınlı, 31 yaşındaki Guily'i de ikna etmek için birebir temas kuracak.

Bu haberdi..

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 01:17
O haber resmi sitenin değil fenerbahce.com'un haberiydi. O haberde Takvim'den alıntı.

Fernando Gago
27.Haziran.2007, 01:28
yaw ne hatırladm .. robert geldi ya gs ile görüşmekiçin sonra anlaşamadılar dediler tatile geldi filan dediler buda öle olmasın :D ama robertin ailesi yanında yoktu ayrı mesele

Fernando Gago
27.Haziran.2007, 01:29
Giuly gelme ihtimali oldukça yüksek bence gelirse harika olur

goosfraba
27.Haziran.2007, 01:31
Sağ tarafı Guily ile forveti de Carew ile kapatırsak Avrupa da bu sene umutluyum..

Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 01:34
Carew daha turkiyeye gelmez.Zaten bence fenerin hucum hatti kuvettli yeterki zico oynatabilsin.Kezman avrupanin sayili forvetlerinden.Oynayamadi ama deivid de oyle.Semih turkiye ligini rahat kaldirir.Ama yinede kadro genisligi acisindan yabanci degil ama turk birileri alinmali diye dusunuyorum fenere

Sheriff
27.Haziran.2007, 01:41
Sağ tarafı Guily ile forveti de Carew ile kapatırsak Avrupa da bu sene umutluyum..

O ikisi gelsin uzun bir süre bu takımı toplayamayız..
Kabiliyet düşmanı bir sağ kanat.. Gol atamayan bir forvet...

İkisinide istemiyorum..

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 01:42
Chelsea da bir geliceği kalmadı artık gelsin bize hem CL de oynama şansı da var...

Omerdinho
27.Haziran.2007, 01:45
Chelsea da bir geliceği kalmadı artık gelsin bize hem CL de oynama şansı da var...
Chelsea'de CL yi kazanma sansi var..

eGowiCh
27.Haziran.2007, 01:54
John Carew bence faydalı olur ama Giuly iyi olmaz.

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 01:56
Jose Mourinho onu artık oynatmıyo... Yani yedek... Chelsea da Hilario nun daCL yi kazanma şansıı var...

Sheriff
27.Haziran.2007, 01:59
Carew'den de bi yol olmaz.. Son vuruş özelliği olmayan bir forvet.. Deivid bile daha iyi ondan.. o geleceğine Deivid kalsın daha iyi.. En azından daha teknik bir oyuncu..

Omerdinho
27.Haziran.2007, 02:06
Jose Mourinho onu artık oynatmıyo... Yani yedek... Chelsea da Hilario nun daCL yi kazanma şansıı var...

oynatmiyormu?? adam her sezon banko 11 de oynuyor chelsea nin kac macini seyrettin sen..

physicist87
27.Haziran.2007, 02:08
Evet Carew'in gelmesini istemiyorum,eski Beşiktaşlı diye değil eğer yabancı bir forvet alacaksak kaliteli bi isim alalım, Carew alınacaksa hiç transfer yapmayalım daha iyi..

Bir de takıma Anadolu klüplerimizden,hatta ikinci ligden de olabilir bikaç genç yetnek alınmalı,kimsenin yedeği yok bu takımda(çoğu kişi anlamıdna) bu nasıl iştir?

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 02:12
SeN??? Makelele nin Fransa Milli Takıma gitmesinden sonra Mourinho onu yedeğe çekti... Sürekli Mikel felan oynadı... Aralarında problemler var... Bu sene de daha az oynama şansı yaşlandı iyice...Bize gelirse banko oynar her maç... Nasılsa yaşıda geçmiş artık bişey ispatlama derdide yoK...

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 02:16
Carew hatırladım kadarıyla bizde 13gol attı... Ve abartmıyom hepsini boş kale v penaltı ile attı... Tek dolu kaleye golü FB ye attı...:) Bu da gündemdeki oyuncuyla ilgili çarpıcı bir gelişme... Bence faydalı olur... Lyon daki performasını yakalarsa gzl olur... Giuly kesinlikle alınmalı Colin oynicana sağda Giuly oynasıN...

Estranged
27.Haziran.2007, 02:17
Taner vardı Malatyada,halen ordaysa alırsak bence Semih'ten daha değerli bir yedek olabilir.

Emurafu
27.Haziran.2007, 02:53
Besiktas PSG nin ön liberosu senegalli CİSSE ile anlastı

Sampiyonlar liginde oynayacak besıktasda daha iyi bir transfer beklerdim birkac daha iyi oyuncu almaları lazım yoksa bizim gibi sampiyonlar lignde zorlanırlar zaten suanda bir türk takımının grublarda 2. tura cıkması baya zor

BlackEagle19o3
27.Haziran.2007, 02:54
Cisse Beşiktaşımıza hayırlı olsun:)

Emurafu
27.Haziran.2007, 02:55
Aboo Haklı tabiki Ama Savioladan ümidi bence kesmeyin o olmassa zaten bir brezilyalı forvet gelecek onlarında pesınde takımlar var ama hiç belli olmaz

Birde su oyuncu gelmez veya gelir gibi yorumları konusmaya gerek yok Adnan sezgin neler konusdu onunla aralarında neler gecti bunu en cok onlar bilir sadece bekliyelim arkadaslar

Bir Haber Buyrun

Genç Brezilyalı golcünün adını sır gibi saklayan Adnan Sezgin, "20-23 yaşları arasında genç bir forvet ile anlaştık. Uzun yıllar Galatasaraya hizmet edeceğini umuyoruz. Brezilyada ligler devam ettiği için şimdi bu futbolcunan adını söylemek istemiyoruz" dedi..

Kaynak Arkadas söyledi dogrumu bilmiyoruz

Öyle dedigine göre lima yada nilmar
Nilmarla zaten ön protokol imzalanmıstı tek sıkıntı sakat olması idi 2 ay sonra iyilesicek nilmar 1 ayda kondisyon olsa tam 3ay sonra hazır kendisi

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:00
Evet dedigim gibi hayırlı olsun ama daha iyi transferler lazım besıktasa ülkemiz için sampiyonlar ligi önemli yoksa bersıktas grubtan cıkması zor aslında aslında Şampiyonlar ligi eskisi gibi degil suanda hiç bir takımımız grubtan kolay kolay cıkamaz bana göre UEFA da oynamak daha iyi

travis1903
27.Haziran.2007, 03:12
omru hayatımda Beşiktaş acısından boyle bir transfer donemi gecirmedim yeminlen....

Christanval, Gravesen,
Caçapa, Yepes, Geremi,
Assunçao, Maniche,
Costinha,
Edmilson, Diamoutene,Makelele,Helguera,Navarro,Renato,Luis Fabiano...

yazdıgım futbolcuların hicbiri oyle basın uydurması filan degildir birebir yoneticilerin agzından cıkan isimlerdir...varın siz dusunun ne halde oldugumuzu...

artık cisse haberinede inanasım gelmiyor,pek belli olmaz,formayı giysin sonra haa bu arada cisse iyi futbolcudur,laf yok :)

:0:

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:13
Cisse alındı Celal kolot Anlastıklarını söyledi

Travis kardessenin verdigin isimlere bakarsam o isimler arasından olabilecek en son adamı almıslar yani iyiden kötüye dogru inmişler

goosfraba
27.Haziran.2007, 03:14
O zaman sadece Giuly alınsın, Colin forvet oynasın sağ tarafta oynayacağına..

travis1903
27.Haziran.2007, 03:21
celal kolot beyefendi dun gece luis fabiano ile de anlastıgımızı soylemişti...

hani nerde fabiano...

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada Beşiktaş'tan rant saglayan bir site liverpollu cissenin Beşiktaş'a geldigini soylemiş ki bu site genelde sallama haber yapmakla mesguldur...tam komedi :D

http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=12930

goosfraba
27.Haziran.2007, 03:22
Nilmar bana göre daha çok ağır basıyor..

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:25
Brezilya Ligi lideri Botafogo forveti Lima ile kesin olarak anlaşıldı.

Kaynak

Adnan Sezgin den alındı haber
Gizli Yanlız basına acıklanmadı

Lima'yı ben de çok beğendim beyler, yıldız değil diye kimse burun kıvırmasın bence, Brezilya Liglerinden alınabilecek yegane yetenekli bir forvettir kendisi..

Lima kariyer patlamasını bu sene yapabilmiş, yetenekli bir forvet.. Takımı şu an lider.

Lima'dan gol.Lima Gooooool (http://video.globo.com/Videos/Player/Esportes/0,,GIM662397-7824-GOL+DO+BOTAFOGO+ANDRE+LIMA+TOCA+NA+SAIDA+DO+GOLEIR O+AOS+DO+SEGUNDO+TEMPO,00.html)

Hakkındabirkaç bilgi daha
http://globoesporte.globo.com/ESP/0,,AAL14528-4399,00.html

Sanırım Avrupadan bir yıldız daha gelecekmiş

Gelişmeler oldukca haberleri koyarım

CashFl0w
27.Haziran.2007, 03:27
Heeh tamam düzeltmişsin..:)

Jesus_FB
27.Haziran.2007, 03:27
Cisse hayırlı olsun

BlackEagle19o3
27.Haziran.2007, 03:31
Limayı tanımıyorum ama yine de kötü adam değildir çünkü Galatasaray bu sene çok akıllıca transferler yapıyor.Eğer gerçekten alındıysa hayırlı olsun

nart_susruko
27.Haziran.2007, 03:33
Kaynak

Adnan Sezgin den alındı haber
Gizli Yanlız basına acıklanmadı
nası bi gizliliktir bu yahu :)

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:35
Limayı tanımıyorum ama yine de kötü adam değildir çünkü Galatasaray bu sene çok akıllıca transferler yapıyor.Eğer gerçekten alındıysa hayırlı olsun
Usta agızımdakı aldın lafları
bu adamda ne ararsan var
üstelik bununda pesinde bir sürü takım vardı

goosfraba
27.Haziran.2007, 03:36
Yabancı sınırı olmasa böyle adamlar çok gelir ülkemize ama işte......

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:38
nası bi gizliliktir bu yahu :)Aslında Adnan sezgın yazmıyacaktım kaynagı amayazdım çünkü birisi bir laf eder beni gıcık eder Sonra yazim bari dedim Aksilik olmassa Forvet LİMA

Brezilyada ligler devam ettigi acıklamak istemiyorlar birde avrupadan biri gelecekmıs

Şimdilik iyigeceler

CashFl0w
27.Haziran.2007, 03:39
Eğer gelmişse hayırlı olsun Beşiktaşa inşallah iyi oynar.

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:43
Eduardo Cısse alındı tv8 bıle son dakıka haberı gectı

nart_susruko
27.Haziran.2007, 03:44
isim belli takım belli o zaman gizlilik yok yani :)

bize düşer beklemek..

Emurafu
27.Haziran.2007, 03:47
Lima haberide basına düşmeye baslar iyigeceler herkeze şimdi tv de copa amerıkaya bakım bıraz

Jesus_FB
27.Haziran.2007, 03:49
yıllık 1.5 milyon euro alcakmış PSG takımına da 2 milyon uero ödenecekmiş

sercaninan
27.Haziran.2007, 04:36

Bunu dün hiçbir yerde yazmadığı zaman söylemiştim bugünkü Fotomaç'ın manşeti Carew ve bir çok gazetede daha çıkacaktır haberi...Bana bunu söyleyen kişi çok sağlam...

goosfraba
27.Haziran.2007, 04:44
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/06/27/im/C19370D52102584EA1C2819Fb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİşte Fener'in yeni golcüsü
Fenerbahçe, Aston Villa'lı John Carew ile anlaştı. Sarı lacivertli yöneticiler, Norveçli forvet için İngiliz kulübüne tam 6 milyon euro teklif etti.

Juan Figer bitirdi
Fenerbahçe, dünya çapında bir golcüyü daha renklerine katıyor. Sarı-lacivertliler, Adriano'nun son anda sözünde durmaması, Milan'ın da Ronaldo'yu bırakmak istememesi üzerine listedeki üçüncü isim olan John Carew'in işini bitirdiler. Fenerbahçe, Aston Villa'nın ünlü Norveçli golcüsü John Carew ile anlaşmaya vardı. Bu transferi http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Alex'in menajeri Juan Figer bitirirken, Deivid'in menajeri hemen İstanbul'a çağrıldı.

Beşiktaş'ta oynadı
F.Bahçe'nin Carew için kulübü Aston Villa'ya 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği belirtildi. Carew'i ikna eden sarı-lacivertli yöneticilerin, Aston Villa ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yöneticilerin, Deivid'in menajerinden, bu futbolcuya kulüp bulmasını istedikleri, bonservisi konusunda da Deivid'e her türlü kolaylığı sağlayacakları vurgulandı. Carew, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ta oynamıştı.

Noz
27.Haziran.2007, 04:44
bu adam fena deil aslinda... umarim iyi uyum saglar da cok katki yapar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit : yasliymis ya 31 yasinda :S yani cok yasli deil ama gene de futbolunun sonlarina yaklasiyor...

Appiah1907
27.Haziran.2007, 05:03
neyse fotomaçta yazdığına göre carew işi yatar :D

Wesley Sneijder
27.Haziran.2007, 08:36
Cisse iyidir hayırlı olsun Beşiktaş'a.

Kayserispor38
27.Haziran.2007, 08:54
Cancele çok iyi oyuncu çok sevindim diğer Arjantinli kim aceba merakla bekliyoruz.İspanyadan alınacak oyuncuda Real Sociedad danmış..

deniz.91
27.Haziran.2007, 08:56
Cancele çok iyi oyuncu çok sevindim diğer Arjantinli kim aceba merakla bekliyoruz.İspanyadan alınacak oyuncuda Real Sociedad danmış..

kim acaba kovacevici almazlar artık çünkü baya forvet oldu bence oyun kurucu birisidir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cangele yarın imzayı atıyor hayırlı olsun çok iyi bir transfer yaptık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kasımpaşa'da iki oyuncu kovuldu

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Kasımpaşaspor'un başarılı file bekçisi Ziya ve santrafor Erhan, disiplinsiz davranışları nedeniyle Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal tarafından kamptan kovuldu.
Bolu'nun Karacasu Beldesi'ndeki Termal Otel'de kampa giren Kasımpaşaspor, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Sabah antremanında kros yapan lacivert-beyazlı ekip, akşam antremanında da otelin sahasında kondisyon ağırlıklı istasyon çalışması yaptı. 15 günlük ilk etap kampında güç depolayacak olan Kasımpaşaspor'da kampın ikinci gününde iki futbolcu kamptan kovuldu. Altay maçında 2 gol atarak takımını sırtlayıp Süper Lig'e çıkmasında önemli rolü bulunan Erhan ve 2 yıldır Kasımpaşaspor'un kalesini başarı ile koruyan Ziya, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kamptan kovuldu. Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal, akşam idmanı öncesi iki futbolcudan oteli terk etmelerini istedi.
Otelden sivil kıyafetleri ile çıkarak Teknik Direktör Kadir Özen'in yanına giden Erhan, kamptan kovulduğunu ve akşam idmanına katılmayacağını söyledi. Erhan ve Ziya, aynı otomobil ile otelden ayrıldı. Başarılı iki oyuncunun kamptan kovulması karşısında şaşkına dönen Kadir Özen, açıklamak yapmaktan kaçındı.
İki futbolcunun kampta disiplinsiz hareketlerde bulunduğunu belirten Süha Sıdal ise, "Hiç bir futbolcu Kasımpaşaspor'un üzerinde olamaz" dedi.

27.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 09:05
31 yasında bu adam alınıyorsa yazıklar olsun ya bu sene Besiktas napıyor cıldırcam.Herkes bu transferden dolayı kızgın sanırım resmi bir acıklama yok. :@

Redrum
27.Haziran.2007, 09:18
o kadar yazıyosunz bende sandım djibril cisse:D bahsettiğiniz kişi eduardo cisse ise ve 31 yaşına gelmesie rağmen BEN BİLE DUYMADIYSAM, geçmiş olsun..:D

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 09:29
madem transfer kesin tüm gs camiyasına hayırlı osuun

Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 09:30
Resmi bir acıklama yokmus diger forumlardada bakıyorum taraftarlar oldukca kızgın.Eger bu transfer gerceklesirse üzülürüm Koray'ın Serdar'ın bu adamdan eksigi ne 15.sıradaki Psg taraftarları bile bu adamı sevmıyolarmıs.Cok ugrastılar galiba bu adamı almak için son derece üzgünüm.

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 09:33
fotomaç yalanda bir numara:D:D:D

WebMaster91
27.Haziran.2007, 09:37
Ya bu Volkan Yaman işi noldu? Ben bir iki gündür takip edemiyodumda..

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 09:39
valla anlaşıldı antalyasorla yönetimin belirlediği bir günde imza atılabilir

Hugo
27.Haziran.2007, 09:48
Volkan Galatasaraylı diye açıklama yaptı Antalyalı yetkililer...

Revolution
27.Haziran.2007, 10:38
Rommedahl söz verdi
G.Sarayımız sağ kanat sorununu Danimarkalı yıldız Rommedahlla çözmeyi planlıyor

Yaptığı transferlerle daha güçlü bir takım olma yolunda ilerleyen G.Sarayımız, sağ kanadını da güçlendirip, yabancı defterini kapatmayı planlıyor. Bu bölgede sarı-kırmızılı kulüp, Charlton Athletic'in Danimarkalı oyuncusu Rommedahl için yükleniyor. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu konusunda kulübüyle görüşmeler sürerken, daha önce devreye giren Yunanistan'dan Olimpiakos'un çekilmesi, sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor.

ROMMEDAHL'DAN SÖZ

Rommedahl görüşmelerini de yürüten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbolcudan G.Saray'a gelme konusunda söz aldı. Rommedahl'ın, “Sizin takımınızda seve seve oynarım. Ancak bu benim elimde değil. Bonservis sorunumu çözmelisiniz” sözleri üzerine Sezgin, dün İngiliz kulübü yetkilileriyle görüşmelerini yoğunlaştırdı. Yaptığı telefon görüşmesinde ilerleme sağlayan Sezgin'in birkaç gün içinde İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

Kaynak: Yeni Şafak

Revolution
27.Haziran.2007, 10:44
o kadar yazıyosunz bende sandım djibril cisse:D bahsettiğiniz kişi eduardo cisse ise ve 31 yaşına gelmesie rağmen BEN BİLE DUYMADIYSAM, geçmiş olsun..:D

Bende Djibril Cisse sandım..Eduardo Cisse'ymiş..Ben de adını ilk defa duyuyorum..Hayırlı olsun yine de..

WebMaster91
27.Haziran.2007, 10:45
valla anlaşıldı antalyasorla yönetimin belirlediği bir günde imza atılabilir

Volkan Galatasaraylı diye açıklama yaptı Antalyalı yetkililer...

Tamam teşekkürler..

nerazzuri
27.Haziran.2007, 10:53
GITMIYORUM !!!!!http://img228.imageshack.us/img228/8783/60643056jd2.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=60643056jd2.jpg)

"Hiç bir yere gitmiyorum"
F.Bahçemizin yıldızı Appiah, transfer tekliflerini cevaplayarak, "Gitmiyorum" dedi

Ailesiyle birlikte ülkesi Gana'da tatil yapan futbolcumuz Stephan Appiah adının transfer söylentileriyle anılmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, "Benim için huzur önemli. Şu anda Fenerbahçe’de çok mutluyum. Şampiyonluğun keyfini çıkarıyorum. Benimle birçok kulübün ilgilenmesi çok güzel bir duygu ama Fenerbahçe’den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi'nin 27 Haziran 2007 tarihli haberine göre, Sarı lacivertli kulüp ile anlaşırken başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede, yurt dışına gitmek istemesi durumunda anlayış göreceğine dair söz aldığını hatırlatan Appiah, bütün bunlara rağmen teklifleri dikkate almadığını belirterek, "Eğer yönetimimiz ve teknik heyetimiz benim gitmemi isterse, o zaman gitmeyi değerlendirebilirim. Avrupa’da bir takıma gidecek olursam, herhalde İngiltere Ligi’ni düşünürüm" yorumunu yaptı.

Bir an önce ligin başlamasını beklediğine işaret eden Appiah, şampiyonluğu doyasıya kutlayamadığını ve hemen tatile çıktığını vurgulayarak şöyle konuştu: "Ligin son haftasında başarılı bir operasyon geçirdim. Sakatlığım şu anda tamamen geçti. Futbolu çok özledim. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yeniden taraftarlarımız ile buluşmak için sabırsızlanıyorum." Appiah’ın ’Hiçbir yere gitmiyorum’ sözlerine rağmen Schalke 04, Ganalı ısrarından vazgeçmiyor. Alman ekibinin menajeri Andreas Müller, "F.Bahçe ve Appiah’ın menajeriyle görüşmelerimiz oldukça olumlu sürüyor. Appiah’ı transfer etmek için kesenin ağzını mümkün olduğunca açtık. Sanırım kısa sürede transfer işini bitireceğiz" diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

anil luque
27.Haziran.2007, 11:27
velet arkadas 31 yasında degıl bu adam 29 yasında ayrıca eger alındıysa ınsallah faydalı olur

KaF KeF
27.Haziran.2007, 11:30
brawo apiiiiiiii...

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 11:32
hayırlı olsun Beşiktaş'a 1-2 maçını izlemiştim Cisse'nin yanlış hatırlamıyorsam Touluse maçında 2 gol atmıştı iyi oyuncu Cisse ;;)

El Barto
27.Haziran.2007, 11:33
DM oynayacak birine ihtiyaç vardı umarım iyi bir performans gösterir.

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 11:36
Hayırlı olsuN Takımımıza...

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 11:44
Yöneticilerin, Deivid'in menajerinden, bu futbolcuya kulüp bulmasını istedikleri, bonservisi konusunda da Deivid'e her türlü kolaylığı sağlayacakları vurgulandı. Carew, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ta oynamıştı.[/B]

Yahu bu adama da yazık ya... Çok mrk ediyom kimin alıcana...

CareW de hayırlı olsun gelebilirmiş heralde...

the_imam912
27.Haziran.2007, 11:48
Fotomac ve Fanatik yazmış.Baktım.Demek ki yalan :)

Del Piero_10
27.Haziran.2007, 11:59
Küme düşmemeye oynamış bir takımın 31 yaşındaki ön liberosu.İzleyip göreceğiz.

Punter
27.Haziran.2007, 11:59
Arkadaşlar üşütmüşüm çok fena bu sıcak havada...İşe gidemedim bugun...Gece boyunca titredim surekli...
Manyak diCeksiniz bana belki de fakat gece boyunca Ali Bilgin gordum yarı yamalak uykumda ve rüyamda....

Çok yetenekli bi adam ve alsak Saviola kadar sevincem nerdeyse, adam ruyamda girdi be !

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 12:07
Ali Bilgin de alırsa GS süper olur... Rommedahl a gerenk kalmaz...

Abi bu kadar hayatına sokma yahu Futbolu...:)

ForCimbom
27.Haziran.2007, 12:07
Arkadaşlar üşütmüşüm çok fena bu sıcak havada...İşe gidemedim bugun...Gece boyunca titredim surekli...
Manyak diCeksiniz bana belki de fakat gece boyunca Ali Bilgin gordum yarı yamalak uykumda ve rüyamda....

Çok yetenekli bi adam ve alsak Saviola kadar sevincem nerdeyse, adam ruyamda girdi be !
:DAbartmayalim o kadar sonucta futbol takimi ve eglence icin hepsi o kadar...

ultraslanerdem
27.Haziran.2007, 12:09
Trabzon'da Sergen sesleri
Orta sahaya futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, yurt dışında istediği sonuçları alamayınca teknik direktör Ziya Doğan'ın isteğiyle Sergen Yalçın'a yöneldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Doğan'ın Sergen'in takıma faydalı olacağını belirtbün yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer ve teknik direktör Doğan'la görüşerek, İntertoto müsabakalarında takıma başarılar dilediği duyuruldu."

Haber7

Punter
Bu ara o kadarcok transfer muhabbetti oldu ki, rüyama da girivermiş, ben napıım :)

Revolution
Ali Bilgin gerçekten iyi bir oyuncu ancak ben ona güvenemiyorum fazla Antalya'dan kaçtığı için..

eGowiCh
27.Haziran.2007, 12:15
Berbat bir transfer bana göre. Ön liberoya hiç ihtiyaç yokken, o mevkiide pırıl pırıl bir Serdar Kurtuluş ve tecrübeli bir Koray Avcı varken, gidip ön liberoya adam alınıyor. Şimdi Serdar kulübe çekilecek, Türk futboluna yazık olacak.

Cisse de iyi bir oyuncu değil, Özgür'ün de dediği gibi düşmemeye oynamış bir takımın 31 yaşındaki ön liberosu. İyi bir seçim olmamış. Makalele alınsaydı en azından o mevkiiye, ona da hiç gerek yoktu gerçi.

Yönetim taraftarın tepkisinden korktuğu ve köşeye sıkıştığı için aldı Cisse'yi, yoksa almayıp beklerlerdi, hata yaptılar.

deniz.91
27.Haziran.2007, 12:18
http://www.ntvspor.net/i/blank.gifEdouard Cisse Beşiktaş'taYabancı oyuncu transferinde rakiplerine oranla daha sessiz kalan Beşiktaş, Paris Saint Germain'de forma giyen Edouard Cisse'yi renklerine katarak bu suskunluğuna son veriyor. Siyah-beyazlılar her konuda anlaşmaya vardıkları Fransız futbolcuyla bugün öğle saatlerinde 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifNTVSPORGüncelleme: 09:55 TSİ 27 Haziran 2007 Çarşamba
http://www.ntvspor.net/Images/15958.jpghttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif

Ön libero mevkisi için yabancı oyuncu arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, istediği futbolcuyu Fransa'da buldu. Transfer çalışmaları için bu ülkede bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, uzun süredir görüştüğü PSG'li Edouard Cisse ile her konuda anlaştı.

Transfer borsaya henüz bildirilmediği için Fransız kulübüne ödenecek bonservis bedeli hakkında bir açıklama yapılmazken, ilk görüşmelerde yaklaşık 2 milyon Euro isteyen başkent temsilcsinin bu bedelde önemli bir inidirime gittiği öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde Fransa'da Cisse ile resmi sözleşme imzalayacak olan siyah-beyazlıların, 29 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllığına anlaştığı belirtildi.

Fransız futbolcunun Beşiktaş'ın 7 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak ve yaklaşık 15 gün sürecek hazırlık kampının sonlarına doğru takıma katılacağı öğrenildi.

Özellikle teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Cisse, fiziği ve tekniğiyle dikkat çeken bir oyuncu. 1.86 boyundaki futbolcu Paris Saint Germain dışında oynadığı, Monaco ve İngiltere Preimer Ligi ekibi West Ham United'da hırsı ve istikrarı ile ilk 11'de her zaman kendine yer buldu.

2003-2004 sezonunda Monaco ile Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı ter döken Cisse, geçtiğimiz sezon da Paris St. Germain formasıyla çıktığı 31 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}

ForCimbom
27.Haziran.2007, 12:18
Bu ara o kadarcok transfer muhabbetti oldu ki, rüyama da girivermiş, ben napıım :)
:) Cok fazla kaptirmamak lazim ben okuldan biliyorum...:D

Ilhan
27.Haziran.2007, 12:19
Küme düşmemeye oynamış bir takımın 31 yaşındaki ön liberosu.İzleyip göreceğiz.

eduard cisse 29 yaşında.

eGowiCh
27.Haziran.2007, 12:21
Beklentiler daha yüksekti taraftarda. "R.Carlos düzeyinde yıldız transferi yapacağız, bekleyin ve görün" demişti Celal Kolot, yine ondan sonra "Bu saatten sonra alırsak yıldız alırız, sokağa atacak paramız yok" demişti.

Del Piero_10
27.Haziran.2007, 12:23
http://img225.imageshack.us/img225/7143/cisseur0.jpg

El Barto
27.Haziran.2007, 12:23
Serdar'ın kulübeye çekileceğini hiç sanmıyorum. En kötü sağ bek oynar.Yada Koray defansın ortasında Cisse ve Serdar DM Toraman sağ bek oynar.

eGowiCh
27.Haziran.2007, 12:24
Deivid ülkesine gider, Santos'a.

John Carew iyi bir transfer olur, yıllardır pivot santraforumuz yok, Kennet Andersson ve Hooijdonk'tan beri. Carew indirir, Kezman atar :)

Appiah gitmeyecek, sözleşmesi 2009'a kadar sürüyor, ayrıca "Bomba gibi geliyorum bu sezon" demişti.

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 12:24
Ztn sokağa atılmadı ki para... Biz BJK Formasına aşığız Forma içindeki oyuncunun etiketine bakmayız Siyah-Beyaz formayı giymesi yeter...Tabiki daha iyi bir oyuncu olabilirdi ama son gelen yıldızlar dan çok zarar gördük bu kez de böle olsuN...

eGowiCh
27.Haziran.2007, 12:33
http://img225.imageshack.us/img225/7143/cisseur0.jpg

FM'de özellikleri oldukça kötü ve milli takıma bir kere dahi seçilememiş.

Serdar'ın kulübeye çekileceğini hiç sanmıyorum. En kötü sağ bek oynar.Yada Koray defansın ortasında Cisse ve Serdar DM Toraman sağ bek oynar.

Serdar ve İbrahim Toraman'dan sağ bek olmaz. Toraman stoper, Serdar ise ön liberodur. Bildiğim kadarıyla bir de stopere yabancı oyuncu alacak Beşiktaş, dolayısıyla Serdar veya Toraman, ikisinden biri yedek kalacak.

ForsakeN
27.Haziran.2007, 12:34
Fenerbahçe'nin bu sene yaptığı en iyi transfer Deivid'in gönderilmesi olacak.Hem takım içinde hem de taraftarlar arsında huzur yaratılır böylece :)

Carew'in gelmesini çok isterim.ŞL'de başarılı olmak istiyorsak Kezman'ın yanına uzun boylu,top indirebilen bir partner bulmaya ihtiyacımız vardı.Carew de bu ihtiyacı çok iyi karşılayacaktır.

Sağ açık'da eğer Ali Bilgin + Özer Hurmacı alındıysa sorun kalmaz.Sağ bek'e de bir alternatif oyuncu bulursak(Uğur Kavuk gibi) kadromuz gelecek sene için umut vaad eden bir yapıya kavuşmuş olacaktır.

El Barto
27.Haziran.2007, 12:37
Serdar'ın asıl mevkisi zaten sağ bektir.Bu sene yokluktan dolayı ön libero oynadı ve iyi bir performans ortaya koydu.Toramanda çoğu maça sağ bek çıktı geçen sezon. Bence ikiside oynar 11de oynamak yada oynatılmak zorundalar.

eGowiCh
27.Haziran.2007, 12:38
Sağda Önder-Ali Bilgin veya Önder-Özer Hurmacı çok iyi olur, solda R.Carlos-Vederson iyi işler yapar.

F.Bahçe eğer santrafor alacaksa, 4-4-2 oynaması gerekecek. Bu durumda ya Appiah ya Alex feda edilecek.

Defans bloğu belli : Önder - Edu - Lugano - R.Carlos

Forvet alınırsa, o da belli : Carew - Kezman

Peki ya orta saha?

Ali Bilgin / Özer Hurmacı - Appiah - Aurelio - Vederson

ForsakeN
27.Haziran.2007, 12:41
Dediğim gibi Özer Hurmacı + Ali Bilgin + John Carew + Uğur Kavuk transferleri bitirilirse gelecek seneye umutla bakarım :)

eGowiCh
27.Haziran.2007, 12:46
Uğur Kavuk ahım şahım bir oyuncu değil, gereksiz bir transfer olur. Bu yaşına gelmiş daha yeni piyasaya çıkıyor, üstelik düşen takımın bir oyuncusu, abartıldığı kadar iyi biri değil.

FeYYaz1989
27.Haziran.2007, 12:46
Daha önce de bu sayfa da yönetimin yaptığı transferleri eleştirmiştim.Transferleri Ertuğrul Sağlam'ın yapması lazım ama görüldüğü gibi sadece bütün transferleri onaylamakla kalıyor.
Eduard Cisse şu ana kadar gündeme gelen isimler arasında(bu adam gündemde yoktu) açık ara en kötüsü,Marcos Assunçao'nun diğerlerine göre kötü olduğunu söylemiştim(Gravasen-Makelele-Helguera) ama Assunaço'yu kesinlikle bu arkadaşa tercih ederim.
Ama transferden anlamayan Mario Berk ve Celalettin Kolot denen basiretsiz insanlar resmen takımımın bir senesiyle oynuyor.Sokağa atılan paralardan hiç bahsetmiyorum ama bu kadar olmaz haikatten şoktayım.Yazık şu Beşiktaş'ımın haline.Geçen sene de sol kanat diye Ricardinho'yu alıp Jean Tigana'nın oyun sistemini bozmuşlardı,Ertuğrul Sağlam'a bu yüzden karşıydım işte.
Yönetim ne derse tamam diyor herhalde,ne bu transferlerin hali?
Bu arada Egemen,Serdar Kurtuluş Bursa'da sağ bek oynuyordu.Bu sene Beşiktaş'ta önlibero oynamaya başladı.
Beni bu Cisse'nin Serdar Kurtuluş,Koray Avcı ve Fahri Tatan iyi olduğuna nasıl inandırabilirsiniz?

BlackEagle19o3
27.Haziran.2007, 12:47
Alex ne olcak:)?Yedek mi kalcak?

fmsmyrna
27.Haziran.2007, 12:48
M.Topuz+ Özer yeter bize M.Topuz hem bek hem açık oynayabiliyor şuan 3 mevkiye ihtiyacımız var zaten forvet,sağ bek,sağ kanat

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 12:53
Kardeş M.Topuz yeni kontrat imzaladı... Kayseri satmıyoz dedi... Afiş yapıştırdılar ya... Olmaz o transfer...

ForsakeN
27.Haziran.2007, 12:54
Uğur Kavuk Beşiktaş maçlarında nasıl oynadığını gösterdi .Tabii illa ki uğur kavuk değil ,ama başka bir sağ bek oyuncusuna kesinlikle ihtiyacımız var.

Punter
27.Haziran.2007, 12:56
Galatasarayımızın ilk antremanına Song ve Volkan Yaman hariç tüm futbolcular katıldı. Song 2 Temmuz da gelecek Türkiye'ye ancak Volkan neden katılmadı bilmiyorum....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Linderoth'da idman da yokmuş. Onun da neden olmadığını bilmiyorum...

eXcitinG
27.Haziran.2007, 12:56
Ben Cisse transferini sonuna kadar destekLiyorum.Tam bizim ihtiyacımız oLan bir transfer.ÖzeLLikLede serdar da koray da oLmayan savaşçıLık özeLLiği var ki bu bizim orta sahamız için çok iyi bir özeLLik.Ben bizim takımımızda başarıLı oLacağını düşünüyorum.Sadece bizi üzen kısım ve herkesin tepki göstermesinin nedeni ise Cisse den daha büyük yıLdız isimLer piyasada doLaşırken Cisse nin transfer ediLmesi oLdu.Eğer bu yıLdız isimLer gündeme geLmeden Cisse transferi gerçekLeşse idi bu kadar tepki oLacağını sanmıyorum.İzLeyince oynadığı performansı görünce bu yazımı burda Cisse ye tepki gösterenLere past edicem....

nikomedya71
27.Haziran.2007, 13:02
Günaydınlar arkadaşlar nasılsınız

hemen bomba haberlerimle başlayayım

Arkadaşlar bir forumda gördüm bu aksam ve bütün forumlara yayılıyor vodafone gs ye sponsor olmaya karsılık Giuseppe Rossi si kiralık olarak vercekmıs bu oyuncu Manchester ın alt yapısında yetişme ama Manchester ın malı değil Vodafonenin malı yani bonsarvisi Vodafonede GS ye sponsor olursa kiralık olarak vercekmiş(bonservisini almamız çok zor 10-15 m arası)(en son parma da oynadı)arkadaşlar işl bize kiralık olarak gelir

bu olmazsa başka bir yıldız gelicek bu isimde Luis Saha

Tekrar söylüyorum arkadaşlar Anlaşma ya Rossi kiralık yada Luis Saha bonservisi ile olucaktır...

valla inşallah gerçekleşir

paco
27.Haziran.2007, 13:05
Ztn sokağa atılmadı ki para... Biz BJK Formasına aşığız Forma içindeki oyuncunun etiketine bakmayız Siyah-Beyaz formayı giymesi yeter...Tabiki daha iyi bir oyuncu olabilirdi ama son gelen yıldızlar dan çok zarar gördük bu kez de böle olsuN...

zaten sokaga atilmadi ki para ile biz bjk formasina asigiz cumlesinde nasil bir baglanti kurdun anlamadim ... yani kim gelirse gelsin bjk formasini giysin para bosa gitmiyor mu demek bu ....

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 13:06
------------Rüştü------------

Serdar----G.ZaN----Toroman----İbrahim Üzülmez

----------Cisse-----Koray--------

------M.Yozgatlı-----Ricardinho

-------BoBo--------NobRe

Tamam işte ne gzl oldu kadro...

Ilhan
27.Haziran.2007, 13:07
FM'de özellikleri oldukça kötü ve milli takıma bir kere dahi seçilememiş.

Serdar ve İbrahim Toraman'dan sağ bek olmaz. Toraman stoper, Serdar ise ön liberodur. Bildiğim kadarıyla bir de stopere yabancı oyuncu alacak Beşiktaş, dolayısıyla Serdar veya Toraman, ikisinden biri yedek kalacak.

Fransa milli takımına seçilmiş bir Fransız'ın Türkiye'ye gelme ihtimali çok yüksek değil. Ancak Fenerbahçe gibi yüksek ücretler ödeyerek Anelka tarzında oyuncular getirilebilir. Bunu da Beşiktaş yapamaz, bir Beşiktaşlı olarak bunu söylüyorum, Delgado'nun bonservis parasını bile sponsordan karşıladık.

Serdar'ın naturel pozisyonu sağ bektir. Bursaspor'da sağ bekteki sağlam görüntüsü ile Beşiktaş'a transfer edilmiştir. Fakat geçen sene takımda sağ bek bolluğu yaşandığından dolayı Tigana böyle dayanıklı bir futbolcudan orta sahada yararlanmak istemiştir. Nitekim verim de almıştır. Ancak bu sene ben Serdar'ın bek mevkisine geri döneceğini tahmin ediyorum ve öyle istiyorum açıkçası.

Toraman sağ bekte çok verimli değil çünkü sağ bek teknik isteyen bir mevki. Stoperde Gökhan Zan ile birlikte Türkiye'nin en iyi stoper ikilisini oluştururlar.

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 13:08
zaten sokaga atilmadi ki para ile biz bjk formasina asigiz cumlesinde nasil bir baglanti kurdun anlamadim ... yani kim gelirse gelsin bjk formasini giysin para bosa gitmiyor mu demek bu ....

Neden para sokağa atılsınki Cisse adam değilmi... bu ilk cümlem...
Biz Beşiktaş ı çok seviyoruz... 2.cümlem...
Kim olursa olsun Bizim Gönül verdimiz Takımın formasını giyerse onu da severiz...

Ilhan
27.Haziran.2007, 13:10
Rossi çevik ve hızlı. İş yapar.

El Barto
27.Haziran.2007, 13:10
İlhan güzel söylemişsinde geöen sene sağ bek bolluğundan Toraman sağ bek oynadı. :)

Bencede Zan ve Toraman stoper oynamalı kesinlikle.

Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 13:12
Ya abi kim bu adam ya Koray Serdar Fahri Tatan'dan iyi olamaz.Transfer yapmak için transfer yapıyolar.Yönetimin kredisi belliki coktan dolmus.İstifalarını versinler 1 sene daha fiyasko yasamak istemiyoruz yeter atık 4 senedir gıkımızı cıkarmadan sampıyonluk beklıyoruz ama bu yonetimle sampıyon falan olunmaz.Ahh Serdar Bilgili gibi adam varken bunlar nerden geldi :@ Kesinmi gelcegi bu meymenetsiz adamın ?

LaOmerta
27.Haziran.2007, 13:13
Günaydınlar arkadaşlar nasılsınız

hemen bomba haberlerimle başlayayım

Arkadaşlar bir forumda gördüm bu aksam ve bütün forumlara yayılıyor vodafone gs ye sponsor olmaya karsılık Giuseppe Rossi si kiralık olarak vercekmıs bu oyuncu Manchester ın alt yapısında yetişme ama Manchester ın malı değil Vodafonenin malı yani bonsarvisi Vodafonede GS ye sponsor olursa kiralık olarak vercekmiş(bonservisini almamız çok zor 10-15 m arası)(en son parma da oynadı)arkadaşlar işl bize kiralık olarak gelir

bu olmazsa başka bir yıldız gelicek bu isimde Luis Saha

Tekrar söylüyorum arkadaşlar Anlaşma ya Rossi kiralık yada Luis Saha bonservisi ile olucaktır...

valla inşallah gerçekleşir

Hhaha Luis Saha bu sene man utd'da superdi!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Belki yoneticilerin dedikleri yildiz oyuncu o dur.....:D

Ilhan
27.Haziran.2007, 13:14
İlhan güzel söylemişsinde geöen sene sağ bek bolluğundan Toraman sağ bek oynadı. :)

Bencede Zan ve Toraman stoper oynamalı kesinlikle.

Tigana sezon başında Ali Güneş Ve Tandoğan'dan dolayı mecburi olarak Serdar'ı ön liberoya çekti. Orda yüksek verim alınca tekrar bek'e yollamadı. Tigana beklerde de kademe anlayışı olmasını istediğinden dolayı ve gerçekte 3-5-2 'nin sağ kanatları olan Ali Güneş ve Tandoğan'ı kademe anlayışına sahip olmadıkları için o pozisyona Toraman'ı koydu.

Lincoln10
27.Haziran.2007, 13:16
louis sahanın Galatasaray'a gelme olaslıığı %0 ın bile altında:Drossi de kiralık gelirse bence bize fazla bi katkısı olmaz.sadece adamların oyuncusunu yetiştirmiş oluruz.nilmarı istiyorum ben saviolanın gelmeyeceğini düşünerek

El Barto
27.Haziran.2007, 13:17
Evet Serdar'ı sağ beke çekmek daha akıllıca olacak umarım Cisse transferi gerçekleşir.

Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 13:19
Abi Cisse'ye ne gerek var Koray ve Fahri'nin Cisse'den ne eksigi var Fahri tatan Cisse'den bin kat iyidir.Hey allahım ya gecen senenın Gs'si gibiyiz İnamoto gibi bi transfer olur.

Del Piero_10
27.Haziran.2007, 13:20
Parma Rossi için resmi teklif yaptı,büyük ihtimalle kabul edilir.

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 13:21
Takımımı sorgusuz destekliyorum...BJK için herşeye eyvAllah... Ama Yönetim iyice sıktı toplu istifa gerekiyor...

dick
27.Haziran.2007, 13:22
Rossi Parma'nın altyapısından çıkma zaten,büyük ihitmalle orayı tercih eder

IcedEarth
27.Haziran.2007, 13:23
Galatasarayımızın ilk antremanına Song ve Volkan Yaman hariç tüm futbolcular katıldı. Song 2 Temmuz da gelecek Türkiye'ye ancak Volkan neden katılmadı bilmiyorum....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Linderoth'da idman da yokmuş. Onun da neden olmadığını bilmiyorum...
Abi Linderoth idmanda var. Ben izledim anrtremanın 30 dk. lık bölümünü.

Punter
27.Haziran.2007, 13:26
Saol Pivot kardeş... http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=254054 bu habere gore yazmıstım....

Bu arada Volkan'la ilgili bişey duyasan lutfen yaz.... Neden yoktu acaba idmanda ?

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 13:29
Carew'i beğenmiyorum umarım alınmaz. Emre'nin de dediği gibi en iyi transfer Deivid'in gönderilmesi olur. Yanında Deniz'i de götürürse bu takımı kimse tutamaz.

nikomedya71
27.Haziran.2007, 13:30
Saol Pivot kardeş... http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=254054 bu habere gore yazmıstım....

Bu arada Volkan'la ilgili bişey duyasan lutfen yaz.... Neden yoktu acaba idmanda ?

daha resmi imza töreni falan olmadı ya ondandır:icon_cool:

Ahmet_77
27.Haziran.2007, 13:30
Sivasspor, Sakaryaspor'un orta saha oyuncusu Musa Aydın ile anlaşma sağladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Aydın ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını bildiren Uygun, Musa'nın yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Transfer çalışmaları kapsamında yurt içi ve yurt dışında birçok futbolcuyu izlediklerini belirten Uygun, Sivasspor'un bütçesine ve kadro yapısına uygun oyuncuları takıma katmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yabancı oyuncu transferi konusunda Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu kontenjanı ile ilgili alacağı kararı beklediklerini kaydeden Uygun, bonservis bedellerinin yüksek olması nedeniyle yabancı oyuncu transferinde aceleci davranmadıklarını söyledi.

1'i yabancı, 1'i yerli 2 stoper ile 1 oyun kurucu transfer etmeyi planladıklarını, ayrıca bazı genç yetenekleri de kadrolarına katacaklarını anlatan Uygun, “Şu anda beklemedeyiz, ama kimse merak etmesin takımımıza gereken transferler yapılacak” dedi.
Uygun, transfer ettikleri futbolcuların resmi imzayı gelecek günlerde Sivas'ta atacağını sözlerine ekledi.
Daha önceden eski oyuncusu Muhammed Ali Kurtuluş ve gurbetçi Fatih Atik ile anlaşan Sivasspor, Musa Aydın'ın transferi ile bu sezon kadrosuna 3. ismi katmış oldu.

hezzo
27.Haziran.2007, 13:33
bence cisse iyi transfer gibi duruyor umarım hayırlı olur beşiktaşa siyahi oyuncular hep iyi olmuştur (brezilyalıların dışında) cisse de yararlı olacaktır ama sağ bek, stoper ve bir forvet alınmazsa hiç bişey olmaz yine bizden. nobre iş yapamıyor bence kalsın ama mutlaka başkası da alınmalı

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 14:04
Bencede Deİvİd Denİz İkİlİsİnİn Gİtmesİ En Hayirlisi

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 14:08
Savİola Gelİr Saha Gelmez Yanİ O Kadar İmkansiz Hem Haber KaynaĞini AÇiklarmsin

Emurafu
27.Haziran.2007, 14:11
Rossı haberi yalan Bize Lima gelecek aksilik olmassa veya daha büyük biriyler anlasılırsa

Bu arada İdmana Linderoth falan katıldı Tv canlı izledim

eXcitinG
27.Haziran.2007, 14:16
Abi Cisse'ye ne gerek var Koray ve Fahri'nin Cisse'den ne eksigi var Fahri tatan Cisse'den bin kat iyidir.Hey allahım ya gecen senenın Gs'si gibiyiz İnamoto gibi bi transfer olur.

Cisse de Koray ve Fahri de oLmayan iyi kademe anLayışı ve hırs var.Bu da bir futboLcu da oLması gereken önemLi özeLLikLerden.Umarım anLayabiLmişsindir...

Emurafu
27.Haziran.2007, 14:51
Gol kralı Kamburov A.Gücü'nde

Transfer çalışlarını sürdüren Ankaragücü, Bulgaristan Ligi'nin gol kralı Martin Kamburov'u, Ankara'ya getirdi. 27 yaşındaki Kamburov'un, Bulgaristan Birinci Ligi takımlarından Lokomotiv Plovdiv'de 3 sezon gol kralı olduğu, geçen sezon ise Dubai'nin El Ahli ekibinde forma giydiği öğrenildi. Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giyen Kamburov ile anlaşma sağlanacağı öğrenildi.
27.06.2007

Kaynak : AA

Bu kampurov cok ıyı adam bence ankaragucu ınanılmaz adam aldı kamburov etkılı frıkıkler atabılen bır futbolcu gecen sene galatasarayında gündemıne gelmişti

erdemzorer10
27.Haziran.2007, 14:53
arkadaslar şu yabancı kontenjan işini bi açklasa tff herşey belli olacak...yada tomas veya carrusca gönderilirse..

Noz
27.Haziran.2007, 15:13
iyi bari en azindan 29 yasindaymis belki iyi olur... ben tekniginin iyi oldugunu biliyorum...

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 15:23
lima iyi bir gençmiş duyduğuma göre Rossi ve Saha'nında geleceğine inanmıyorum ;;)

Omerdinho
27.Haziran.2007, 15:25
Antalyaspor baskani sedat peker az önce lig tv ye baglandi.. ali bilgini bize verdiklerini söyledi karsiliginda bir miktar para ve kiralik oyuncu alacaklarini söyledi.

Memedov
27.Haziran.2007, 15:27
Evet Ali Bilgin Fenerbahçe'de Galiba bir miktar para ve Kerim Zengin'i Antalyaspor'a vereceğiz.

deniz.91
27.Haziran.2007, 15:39
Cisse imzaya geliyor

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu Edouard Cisse, 29 Haziran Cuma günü İstanbul'a gelecek. Siyah-beyazlı kulübün, uzun arayışları sonrası anlaşma sağladığı Cisse'nin, 29 Haziran Cuma akşamı Türkiye'ye geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Kaynak : AA

fmsmyrna
27.Haziran.2007, 15:39
Umarım Kerim'i kiralık verioruzdur tamamen vermek saçma olur

ataman5
27.Haziran.2007, 15:43
Öncelikle cisse beşiktaşımıza hayırlı olsun inşş..sonra bi arkadaşımız fransa milli takımına bile seçilememiş fm dede özellikleri çok kötü demiş, fransa milli takımı ön liberoları yıllardır viera ve makaleledir biraz zordur haliylen milli olması o pozisyonda, fm ile ilgili yoruma da bi güliym..:) diğer arkadaşlarımızda kaç defa izlediki bu adamı asmışlar yönetimi kovmuşlar parayı ziyan etmiş olmuşuz nedir bu galyanımız anlamadım biraz sakin olalım bence zamana bırakıp görelim nolduğunu bize yıldız oyuncu değil yıldız bi takım lazım parçalar oturuyo bence sakinleşelim..

Sekopej
27.Haziran.2007, 15:46
Hiçbir oyuncu bonservisiyle verilmiyor. 1 ya da 2 oyuncu kiralık verilecek.

eXcitinG
27.Haziran.2007, 15:46
Öncelikle cisse beşiktaşımıza hayırlı olsun inşş..sonra bi arkadaşımız fransa milli takımına bile seçilememiş fm dede özellikleri çok kötü demiş, fransa milli takımı ön liberoları yıllardır viera ve makaleledir biraz zordur haliylen milli olması o pozisyonda, fm ile ilgili yoruma da bi güliym..:) diğer arkadaşlarımızda kaç defa izlediki bu adamı asmışlar yönetimi kovmuşlar parayı ziyan etmiş olmuşuz nedir bu galyanımız anlamadım biraz sakin olalım bence zamana bırakıp görelim nolduğunu bize yıldız oyuncu değil yıldız bi takım lazım parçalar oturuyo bence sakinleşelim..

Ben daha önceki yazımda beLirttim zaten.Bu adam başarıLı oLdukça tekrar tekrar göstericem o yazımı.Bence Cisse çok iyi oLdu..

Cengo
27.Haziran.2007, 15:48
Antalyaspor baskani sedat peker az önce lig tv ye baglandi.. ali bilgini bize verdiklerini söyledi karsiliginda bir miktar para ve kiralik oyuncu alacaklarini söyledi.

haberlerden alıntı:

Sedat Peker, "Bugün Nihat Bey'le mali anlamda anlaştık. Olcan'ı istemiştik. O talebimizde bir problem oldu ancak kendileri kiralık da olsa 1-2 oyuncu vereceklerini söylediler" derken, Fenerbahçe'den takasla gelecek futbolcunun kiralık oyuncu olacağını ancak isimlerin belli olmadığını söyledi.

Çok iyi oldu :) :)
Kerim gitsin, kiralık oynasın, müthiş fırsat onun için.
Olcan gitmez, 1 önceki sene orada kiralıktı.Orada pişti, geldi.Geldiğinde oyunundaki dğeişikliğe kimse inanamıyordu, orada Olcan'a özel ilgilenildi.O dönem hocası Fenerbahçe'den eski bir oyuncuydu galiba..

Sekopej
27.Haziran.2007, 15:49
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17193

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 15:49
Fenerbahçe ye hayırlı olsun Ali BilgiN Transferi...

El Barto
27.Haziran.2007, 15:51
Cisse belki isim olarak burun kıvırılabilir bir isim olabilir çoğu kişi için ama ben öyle düşünmüyorum.İsme bakmamak gerek takıma ne verecek bunu görmek gerek.Bence Beşiktaş en çok ihtiyacı olan yere iyi bir transfer yaptı.

deniz.91
27.Haziran.2007, 15:54
Ali Bilgin F.Bahçe'de

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Ali Bilgin resmen Fenerbahçe'de. Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan genç oyuncu ile sarı-lacivertli takım 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Gurbetçi oyuncunun adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile de anılmıştı.
Fenerbahçe Ali Bilgin'in yanı sıra bir diğer gurbetçi oyuncu olan Ali Çamdalı'yı da renklerine bağladı.

Memedov
27.Haziran.2007, 15:56
Ali Bilgin hayırlı olsun Fenerbahçemize İyi bir transfer yaptık Kerim Zengin'de gidip biraz daha kendini geliştirmeli bu onun için de bir fırsat.

Sekopej
27.Haziran.2007, 15:59
Ali Bilgin F.Bahçe'de

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Ali Bilgin resmen Fenerbahçe'de. Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan genç oyuncu ile sarı-lacivertli takım 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Gurbetçi oyuncunun adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile de anılmıştı.
Fenerbahçe Ali Bilgin'in yanı sıra bir diğer gurbetçi oyuncu olan Ali Çamdalı'yı da renklerine bağladı.

Gidenlerin yeri zaten doldurulacaktı. Türk transferi daha olabilir, asıl önemli olan şu anda yabancı transferi. Yarın açıklanacak. Ona göre 3-4 gün içersinde kamp başlamadan herşey netleşir.

paco
27.Haziran.2007, 16:02
Gidenlerin yeri zaten doldurulacaktı. Türk transferi daha olabilir, asıl önemli olan şu anda yabancı transferi. Yarın açıklanacak. Ona göre 3-4 gün içersinde kamp başlamadan herşey netleşir.

ben daha gidenlerinin yerinin doldugun gormedim ... ali bilgin in fb den ayrilan hic bir oyuncudan fazlasi yok bence ....

paco
27.Haziran.2007, 16:06
feldkamp transferi kapattigimizi soyledi ....

CashFl0w
27.Haziran.2007, 16:09
Şuanlık için kapattık demiştir önümüzde ki ay yapılır transfer...

murty54
27.Haziran.2007, 16:10
ne zaman dedi kaynak?

Ilhan
27.Haziran.2007, 16:29
Yozgatlı'nın Ali Bilgin'den eksiği ne?

Ha, anladım şimdi... Fener'e gol atmıştı Ali Bilgin...

Emurafu
27.Haziran.2007, 16:38
Felkamp Öyle dedigine bakmayın siz forvet falan kesin gelecek

Bordo61Mavi
27.Haziran.2007, 16:38
Sergen in bizde cikis yapacagini sanmiyorum, o sadece BJK de cikis yakalayabilir (taraftar destegi ile ).

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 16:39
Kerim kiralık verilebilir ama Olcan'ın artık şans bulması lazım. Gençlerimize özellikle Olcan gibi gençlerimize önem vermeliyiz ve onlara güvenmeliyiz.

Jesus_FB
27.Haziran.2007, 16:40

Yozgatlı'nın eksiği yok ama zico ile arası kötüydü o yüzden gitti onunda açığını Ali Bilgin ile kapatmış olduk

Punter
27.Haziran.2007, 16:41
İHA'nın haberine göre Ahmet Akcan söyle konusmuş :

"Song ve Carrusca'nın izinli olduğunu hatırlatan Akcan, Volkan Yaman'ın ise transferinin tam olarak gerçekleşmesi halinde takıma katılacağını ifade etti."

Bir türlü resmi sitede açıklamadılar, acaba bir terslik mi var ?

perpetua
27.Haziran.2007, 16:43
İHA'nın haberine göre Ahmet Akcan söyle konusmuş :

"Song ve Carrusca'nın izinli olduğunu hatırlatan Akcan, Volkan Yaman'ın ise transferinin tam olarak gerçekleşmesi halinde takıma katılacağını ifade etti."

Bir türlü resmi sitede açıklamadılar, acaba bir terslik mi var ?

Fevzi, Antalya ile anlasana kadar transfer tam anlami ile gerceklesmez. O bekleniyordur.

Sekopej
27.Haziran.2007, 16:49
ben daha gidenlerinin yerinin doldugun gormedim ... ali bilgin in fb den ayrilan hic bir oyuncudan fazlasi yok bence ....

Ümit gitti, yerine Carlos geldi. Yozgatlı'yı zaten pek kullanmıyordu, bu sene oynatabileceği Ali Bilgin geldi. Tuncay'ın yeri doldurulamaz onu biliyoruz. Rüştü için Recep var, olmadı 1 Türk kaleci alınabilir. Ali Çamdalı transferi gerçekleşti yazıyor.

Yeri doldu derken, Fenerbahçe'nin kadro derinliği azaldı yorumları vardı. Ama bugün yapıldığı söylenen 2 transferle ve daha yapılması planlanan transferlerle aynı derinlik tekrar sağlanabilir. O manada söyledim. Daha dolduruldu demedim, birkaç oyuncu daha alındığında doldurulmuş olur. Yoksa Fenerbahçe Rüştü, Yozgatlı ve Serkan'ı bırakmazdı...

Yozgatlı zaten oynamıyordu. Oynadığında da ben beğenmiyordum. 2-3 senedir, yorumlarımda beğenmediğimi yazdığımı görebilirsin.

Kullanılmayan veya kullanıldığında verimli olmayan Yozgatlı yerine, yeni transfer Ali Bilgin'i tercih ederim...

ozgur0ozdemir
27.Haziran.2007, 16:54
Bence ali bilgin de en az mehmet kadar iyi oynar ama fenerin asil sorunu forvet kezmanin yanina iyi bir pivot forvat lazim. FM deki iversen gibi

Emurafu
27.Haziran.2007, 16:55
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;

Sadece şunu biliyorum. Alacağımız oyuncunun bir yıl daha mukavelesi varmış... Başka hiçbir bilgim yok beyler.

Fazil abide Forvete kimin gelecegini bilmiyor sadece 1 yıllık kontratı oldugunu biliyor

Lincoln10
27.Haziran.2007, 17:01
Vallahi Fazıl abi falan inanmıyorum.neler demişti önceden.fransadan geliyordu gökhan ünal geliyordu...

Ilhan
27.Haziran.2007, 17:02
Ümit gitti, yerine Carlos geldi. Yozgatlı'yı zaten pek kullanmıyordu, bu sene oynatabileceği Ali Bilgin geldi. Tuncay'ın yeri doldurulamaz onu biliyoruz. Rüştü için Recep var, olmadı 1 Türk kaleci alınabilir. Ali Çamdalı transferi gerçekleşti yazıyor.

Yeri doldu derken, Fenerbahçe'nin kadro derinliği azaldı yorumları vardı. Ama bugün yapıldığı söylenen 2 transferle ve daha yapılması planlanan transferlerle aynı derinlik tekrar sağlanabilir. O manada söyledim. Daha dolduruldu demedim, birkaç oyuncu daha alındığında doldurulmuş olur. Yoksa Fenerbahçe Rüştü, Yozgatlı ve Serkan'ı bırakmazdı...

Yozgatlı zaten oynamıyordu. Oynadığında da ben beğenmiyordum. 2-3 senedir, yorumlarımda beğenmediğimi yazdığımı görebilirsin.

Kullanılmayan veya kullanıldığında verimli olmayan Yozgatlı yerine, yeni transfer Ali Bilgin'i tercih ederim...

Serkancığım Fener sola önemli iki adam aldı, en önemli adamını kaybetti, takımın dinamosu Tuncay gitti. Şimdi koşmayan Alex'i kaptan yapacaklar, yapsınlar bakalım. Sağ bel ve sağ kanat adamlarını yolladılar. Sağ bekte kim var şimdi? Önder... Stoperden bozma, ve tek o var işin kötüsü. Ümit gitmeseydi sağ bekte de oynardı. Zaten geçen sene orta sahanın ortasında oynamak isteyen Appiah'ı sağa çekerek hem onun huzurunu kaçırmışsın, hem de bas bas bağırmışsın, benim sağ kanadım yok, o yüzden Appiah'ı buraya koyuyorum diye. Şimdi de gelmişsin geçen sene Antalya'nın sol kanadında görev almış Ali Bilgin'i almışsın. Eğer Ali Bilgin sağ kanat transferi ise o adam o pozisyona alışana kadar Fener yine bekleyecek. Bek'e kimi alacaksın, kontenjan? Colin Kazın demeyin, yoksa Fener hakkaten bir zamanlar Nobre'nin sağ kanatta oynarken yaşadığı rezaleti yaşar. Harbiden yok bu takımın sağ kanadı yahu, cidden yok...

FeYYaz1989
27.Haziran.2007, 17:05
Görürüz bakalım abi,bu teknik kadro ve futbolcular en geç ilk devre sonunda Şampiyonluk yarışından kopmazsa(liderlik değil-liderin5-6 puan arkasında olsun razıyım) bende herkesden özür dilerim.Cisse iyi oynadıkça gözümüze post sokacak olanlar umarım bu yazdıklarını ve benim yazdıklarımı unutmaz çünkü zamanı gelince bende bunları gündeme getirmeyi bilirim.
Umarım ben yanılırım,parçalar oturur,Beşiktaş şampiyon olur,Şampiyonlar Liginde 2. tura falan çıkar'!
Ayrıca bu senenin Avrupa Kupalarında önemi büyük.Mircea Lucescu ile UEFA'da topladığımız puanlar bu sene geçerliliğini yitiriyor,eğer iyi bir başarı sağlayamazsak(UEFA'da çeyrek final yada Şampiyonlar Liginde 2. tur gibi)büyük ihtimalle gelecek sezonlarda seribaşı olamayız ve daha zorlu rakiplerle eşleşiriz bu da takımın Avrupa'da başarılı olmasını engeller...

Emurafu
27.Haziran.2007, 17:09
Vallahi Fazıl abi falan inanmıyorum.neler demişti önceden.fransadan geliyordu gökhan ünal geliyordu...Aman Aman ne diyorsun baskası duymasın üstelik gökhan ile anlastık dedi yani kesin gelecek demedi sen fazıl abiye inanma ok

Lincoln haberini 1 hafta önce dedi linderoth haberini 2 gün önce dedi ok inanan inanır fazıl abiyide anlatmaya gerek yok

Jesus_FB
27.Haziran.2007, 17:12
Serkancığım Fener sola önemli iki adam aldı, en önemli adamını kaybetti, takımın dinamosu Tuncay gitti. Şimdi koşmayan Alex'i kaptan yapacaklar, yapsınlar bakalım. Sağ bel ve sağ kanat adamlarını yolladılar. Sağ bekte kim var şimdi? Önder... Stoperden bozma, ve tek o var işin kötüsü. Ümit gitmeseydi sağ bekte de oynardı. Zaten geçen sene orta sahanın ortasında oynamak isteyen Appiah'ı sağa çekerek hem onun huzurunu kaçırmışsın, hem de bas bas bağırmışsın, benim sağ kanadım yok, o yüzden Appiah'ı buraya koyuyorum diye. Şimdi de gelmişsin geçen sene Antalya'nın sol kanadında görev almış Ali Bilgin'i almışsın. Eğer Ali Bilgin sağ kanat transferi ise o adam o pozisyona alışana kadar Fener yine bekleyecek. Bek'e kimi alacaksın, kontenjan? Colin Kazın demeyin, yoksa Fener hakkaten bir zamanlar Nobre'nin sağ kanatta oynarken yaşadığı rezaleti yaşar. Harbiden yok bu takımın sağ kanadı yahu, cidden yok...

İlhancım canım benim şaşırma sabrımı taşırma :D Ali Bilgin geçen sene Antalyada hep sağ kanatta oynadı yahu ne zaman sol da oynadı adam topu bile sağ ayığıyla taşıyor tam bir sağ kanat oyuncusu yanlışın var yani o konuda.

Önder konusunda ise sonuna kadar haklısın bencede mutlaka sağ bek alınmalı analdığım akdarıyla yabancı sayısına göre sağ bek içinde bir yabancı oyuncu düşünülüyor yani önümüzdeki hafta bu konuda gelişmeler olucak gibi gözüküyor.

fmsmyrna
27.Haziran.2007, 17:14
Ali Bilgin sol kanat oynadı geçen sene ancak maç içinde kanat değiştiriyordu esas mevkisi sağ kanat Fm'de aldığım bir oyuncuydu eskiden orda mevkisi ne tam olarak hatırlayamadım.Antalyaspo'un büyük takımlara karşı oynadığı maçlarda izlediğime göre ilk yarı bir kanatta ikinci yarı diğer kanatta görev alıyordu.Yeni Tuncay olabilir onun Tuncay gibi ciğer yok Ali'de çok koşan bir oyuncu

sercaninan
27.Haziran.2007, 17:16
Ali Bilgin fena transfer olmadı...Ayrıca yabancı sınırına göre Carew'de alınacak zaten o zaman daha iyi bir takım olacağız...Gol yollarındaki problemde çözüşlürse herşey daha iyiye gidecektir...

a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 17:16
Alİ Bİlgİn İyİ Transfer Yabanci Transferİ İse Cuma GÜnÜ NetleŞebİlİr ÇÜnkÜ Yarin Tff Toplantisi Var Yabanci Sinrlamsiyla İlgİlİ Olumlu Bİr Karar Çikarsa Yabanci Forvat Her An Gelebİlİr

Emurafu
27.Haziran.2007, 17:17
Arkadaslar evet besiktaslı degilim ama Ülkemiz için besıktasın daha iyi transferler yapması lazım zaten sampiyonlar liginde suan bir türk takımının grubtan cıkması baya zor en azından uefa türk takımları icin cok iyi olur
Besiktas ligde bu sene geride kalabilir Rakipleri iyi oyuncular aldı Bence Bir kac oyuncu daha alması lazım besıktas öellikle savunmya önem vermesi lazım

Sekopej
27.Haziran.2007, 17:26
İlhancığım, Appiah'tan daha iyi sağ kanat olur Ali Bilgin. Appiah da ortaya geçer. Alex'in kaptanlık konusuna girmeyelim, adam Brezilya Milli Takımında kaptanlık yaptı bir zamanlar.

Ben yeri doldurmak lafını geçen sezonun kadrosuna göre dedim. Tuncay'ın yerinin çok zor doldurulabileceğini biliyorum. Ümit gitmek istedi ve onun yerine Vederson ve Carlos geldi. Diğer 3 oyuncu, Rüştü, Yozgatlı ve Serkan'ı Fenerbahçe isteseydi hiç birini bırakmazdı. Onların yerlerini doldurabilecek oyuncularla ilgileniyorlar ki bu 3 oyuncuyu da kolayca bıraktılar.

Tekrar söylüyorum Yozgatlı'nın oyununu beğenmiyordum, Ali Bilgin daha iyi olacaktır. Serkan'ın sağ bekte nasıl oynadığını biliyoruz. İyi niyetli, çabalıyor ama yetersiz. Geçen sezon Önder oynadı, bu sezon da o oynayacaktır. Ama bir sağ bek alınmalı tabi ki de. Ve bence alınacaktır da. 3-4 gün içersinde herşey netleşir. Ve sözleşmesi yenilenmeyen oyuncuların yeri doldurulur...

Ilhan
27.Haziran.2007, 17:35
İlhancım canım benim şaşırma sabrımı taşırma :D Ali Bilgin geçen sene Antalyada hep sağ kanatta oynadı yahu ne zaman sol da oynadı adam topu bile sağ ayığıyla taşıyor tam bir sağ kanat oyuncusu yanlışın var yani o konuda.

Önder konusunda ise sonuna kadar haklısın bencede mutlaka sağ bek alınmalı analdığım akdarıyla yabancı sayısına göre sağ bek içinde bir yabancı oyuncu düşünülüyor yani önümüzdeki hafta bu konuda gelişmeler olucak gibi gözüküyor.

Bilgin asıl olarak bir sol kanat oyuncusu. Fakat sağ kanatta da oynayabiliyor. Ancak solda daha verimli. Topu ssğ sysğı ilr taşıması sol kanatta oynamasını engellemez ki. Bkz: Tuncay, Ronaldinho...

Tarıkcığım ben Avrupa'daki en önemli temsilcimiz Fenerbahçe'nn iyiliği için konuşuyorum, sabrın taşmasın:D

İlhancığım, Appiah'tan daha iyi sağ kanat olur Ali Bilgin. Appiah da ortaya geçer. Alex'in kaptanlık konusuna girmeyelim, adam Brezilya Milli Takımında kaptanlık yaptı bir zamanlar.

Ben yeri doldurmak lafını geçen sezonun kadrosuna göre dedim. Tuncay'ın yerinin çok zor doldurulabileceğini biliyorum. Ümit gitmek istedi ve onun yerine Vederson ve Carlos geldi. Diğer 3 oyuncu, Rüştü, Yozgatlı ve Serkan'ı Fenerbahçe isteseydi hiç birini bırakmazdı. Onların yerlerini doldurabilecek oyuncularla ilgileniyorlar ki bu 3 oyuncuyu da kolayca bıraktılar.

Tekrar söylüyorum Yozgatlı'nın oyununu beğenmiyordum, Ali Bilgin daha iyi olacaktır. Serkan'ın sağ bekte nasıl oynadığını biliyoruz. İyi niyetli, çabalıyor ama yetersiz. Geçen sezon Önder oynadı, bu sezon da o oynayacaktır. Ama bir sağ bek alınmalı tabi ki de. Ve bence alınacaktır da. 3-4 gün içersinde herşey netleşir. Ve sözleşmesi yenilenmeyen oyuncuların yeri doldurulur...

Büyük ihtimalle Carlos-Wederson, bek-kanat ikilisi olarak sol tarafı alacaklar. Sağ tarafa da iki transfer yapmalı Fenerbahçe...