Log in

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 13:01
Yani Hugo yaptigin is mi simdi.2 sayfa konustuk konuyu kapadik sen gidip ordan sozu alip gelip yazdin be kardesim.Birini sevmemek icin beraber yasamak gerkmiyor.Ben bu ulkenin basbakanini sevmem.Beraber mi yasamam gerkiyor illa.Ideolojisi bana uymuyor.Hakan ninda oyle.Ama gelip kapanmis konuda bida acmanin anlami yok hugo kardesim.

uAburak89
30.Haziran.2007, 13:02
Düşünceye saygı duymayan sensin..

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:12
hakan sukur konusu kapansn bence cidden çok gereksz kendni kantlamş Türk futboluna damgasını vurmş bi adam hakknda bu kadar konusmak..neyse tomas ın durumu ne oldu acaba en son adnan sezgin song ve toması kastederek "2 oyuncuyuda göndermeyi düşünmyorz " gibisnden bi laf etti... 5 tane stoperi napacaz anlamadm açkçası

uAburak89
30.Haziran.2007, 13:14
Tomas kesinlikle gitmeli.. Kontenjanın yarısı stopere harcanır mı yav, akıl var mantık var..

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:16
bencede tomas çok fazlalık olusturuyor..bence bouzid i almadan önce toması göndercektik bouzid i öle alacaktk...6 yabancıdan 3 ü stoper şuanda..

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 13:19
Tomasin sozlesmesi fesh edilince odenek para ne kadar bilgisi olan varmi.Az bisey degil galiba

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:21
tomasın bu yıl alacagı 1.4 milyon $ var fesh edilmesi için en az bi 500 bin $ vermeleri lazm ama tomas kabul etmeyebilr..çnkü menajeri bu konuda hiç taviz vermiyormş..
öyle yada böyle göndermemz lazm galatasaray için iyi hizmetler yapmş bir oyncu ama bu şeklde takmda kalması takıma çk büyk zarar veriyor..bide benm anlamadgm tomasa 1.4 milyon dolar vermeyi kabl eden kim ? daha düşk bir anlaşmada yapılablrdi

agoecmen
30.Haziran.2007, 13:22
Tomasin sozlesmesi fesh edilince odenek para ne kadar bilgisi olan varmi.Az bisey degil galiba

adamın sözleşmesinde madde var. diyorki: Eğer sözleşmem feshedilirse sözleşmemin normalde bitecek olan tarihine kadar paramı almaya devam ederim.
bu yüzden sözleşmesini feshedemezler.ama başka takıma giderse gitsin

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 13:23
adamın sözleşmesinde madde var. diyorki: Eğer sözleşmem feshedilirse sözleşmemin normalde bitecek olan tarihine kadar paramı almaya devam ederim.
bu yüzden sözleşmesini feshedemezler.ama başka takıma giderse gitsin

Alan yok ki adami.Aslinda vardirda gs kadar veren yoktur

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:24
tomasa bizm verdgmz parayı vermeyi kabl etmyo görştügü klüpler..italyadan baya talibi vardı ama para konusnda yetersz kalmşlar..

Emurafu
30.Haziran.2007, 13:26
Alanda var gitmiyor bence bedava listeye koymak

Federasyon sanırım bugün acıklayacakmıs kontajnı eger iyi bir sonuc cıkarsa hersey netlesir saviola bize cok yakın

TR.CaPTaiN
30 yaşındaki Lucio'yu neredeyse 7-8 tane Edu eder yapacaktınız.

Leoucwhsua
Hata bizde once yollayin su tomasi sonra alin kimi alicaksaniz.

agoecmen
30.Haziran.2007, 13:27
Alan yok ki adami.Aslinda vardirda gs kadar veren yoktur

bi ara bjk istiyodu. ama gs reddetti. adam da diyorki nasıl olsa bu parayı başka takımdan alamam. bu yüzden gerekirse paf takımda bile idmana çıkarım

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:29
hata bizde tomasa 1.4 milyon $ sözleşme ypyorz..o para verilrmi tomasa hadi onu geçtm sözleşmesindeki o maddeyi koymasalardı bari elde kaldı smdi

El Barto
30.Haziran.2007, 13:30
Eee 35'lik Carlos;;)

Edu'da 26 yaşında az mı? Hem 30'una geldiğinde Edu Lucio kadar Milli takımda oynamış Dünya kupaları kazanmış ve Bayern Münih gibi bir takımda oynuyor olabilecek mi? Zor bence hatta imakansız. O yüzden benim kriterlerime göre Lucio Edu'dan kat kat üstün bir oyuncu. Böyle bir takas olacaksa üste epey para vermek lazım Münih'e ;;)

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 13:31
Yabanci oyuncu olunca iste herseyi kabul ediyor turk takimlari asil hata burda aslinda

gorkemyilmazkarasu
30.Haziran.2007, 13:32
Mehmet Yozgatlı'nın Beşiktaş'a, Serkan Balcı'nın da Trabzonspor'a gitmesinin ardından Appiah'ın da Schalke'ye transferinin gündemden düşmemesi üzerine Fenerbahçe sağ kanat oyuncusu arayışını hızlandırdı. Yurtdışında bu mevki için özellikle gurbetçi futbolcu arayan Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Büro Temsilcisi Metin Tekin'den görüş alıyor.

Sarı-Lacivertli ekip, Hollanda 1. Ligi kulüplerinden Nec Nijmegen'de forma giyen 23 yaşındaki Muslu Nalbantoğlu'nu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Gurbetçi oyuncu için Tekin'den referans alan Sarı-Lacivertli yöneticiler, Nalbantoğlu'nu renklerine bağlamak istiyor. Fenerbahçeli bir yöneticinin kendisine telefon ederek Muslu'yu sorduğunu doğrulayan Tekin, Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu transfer etmesinin isabet olacağını söylediğini belirtti. Muslu'nun üç yıl Hollanda 1. Ligi'nde forma giydiğini ifade eden Tekin, gurbetçi oyuncunun Türkiye Süper Ligi'nde oynayacak bir futbolcu olduğunu söyledi.

kaynak:sporx.com

agoecmen
30.Haziran.2007, 13:32
saviola gelsinde tomas gitmesede olur. bu arada carruscanın gitmemesi lazım geçen sene alışma dönemi geçirdi.adam oynamakta istio. bu sene daha iyi olur bence..

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:33
haklsn Leoucwhsua yabancı diye vermedgimz ayrıcalk vermedgmz imkan kalmyo onlara..tff 6+2 karar verse bile tomasa bosu bosuna 1.4 milyn $ ödiyecez..:(

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 13:33
Katiliyorum Carrusca kalmali.Tomas giderse yerine bir forvet alalim yeterli

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:35
zaten mesele toması gönderbilmek..bence sadece bir forvet eksigmz var oda eksik degilde olrsa daha iyi olr yani..carrusca bencede kalmalı

paco
30.Haziran.2007, 13:35
http://www.galatasaray.org/superlig/takim/kadro.asp transferin bitmedigini burdan da anliyabiliriz :D ...............

Emurafu
30.Haziran.2007, 13:36
Federasyon yine ertelerse toplantıyı carusca gidici cünkü onu göndemrek kolay ayrıca tomasda gidicek 2 tane yabancı yinegelecek biri forvet digeri sag bek falan olabilir

agoecmen
30.Haziran.2007, 13:36
carruscanın liverpool maçında ne kadar teknik olduğunu gördük bence kalli carruscaya şans verir

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:37
Emrah abi toması nsl gönderecez ? bide adnan sezginin açklaması vardı toması ve songu kastederek 2 oyncuyuda gndermeyi dşnmyorz gibisnden bi açklama yaptı..???

Redrum
30.Haziran.2007, 13:38
beyler song'u yolladılar mı:(

Emurafu
30.Haziran.2007, 13:39
Dostum mecbur gönderecez carusca kıralık gidecek mesela haldun üstünal suan fransaya gitti çünkü ordan oyuncu bakıcak sag bekte adam yokmus mesela sadece ugur varmıs

beyler song'u yolladılar mı:(
Song pazartesi günü Kamplara katılacak ona özel izin var

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:42
kalli yeni transferlerden biri içn onu sag bekte oynatacam milli takıma kadar yükselecek demiş..bu barş özbek diye biliyormda sag bekte bouzid ve song da oynayabilio ugur da var..hatta geçen sezon sabride oynadı zaman zaman..demek kallinin bi bildigi var

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 13:42
Tomas-CaRRusca bu 2oyuncu gönderilmeli...

meddah
30.Haziran.2007, 13:43
Carlos 35 yaşında.. Dünya starı, süperstar, dünyanın en iyi sol beki; süper, ultra, mega deniyor hakkında.. Geçmişinden bahsedilirken 35 yaşında olması dikkate alınmıyor..

Lucio 30 yaşında diye burun kıvrılıyor..

Emre de bunu anlatmaya çalışıyor..

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 13:44
İmkanlar dahilinde alınıcak oyuncu Tuncay ın boşluğunu kapatamaz bnce...

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:44
bence carrusca kalmalı ama tomas kesnlkle gitmeli 5 tane stoper oldu

Redrum
30.Haziran.2007, 13:45
carrusca gitmemeli.. tomas kalasına çok şans verdik artık gitsin :mad:
öte yandan cihan la orhanı yollyolarmış.. Ya hadi cihanı anladık da orhanı niye yolluyolar!? fıstık gibi oyuncu adam harikalar yaratıyo daha dünkü çocuk volkan yamana mı güveniyolar??!

El Barto
30.Haziran.2007, 13:45
Carlos 35 yaşında.. Dünya starı, süperstar, dünyanın en iyi sol beki; süper, ultra, mega deniyor hakkında.. Geçmişinden bahsedilirken 35 yaşında olması dikkate alınmıyor..

Lucio 30 yaşında diye burun kıvrılıyor..

Emre de bunu anlatmaya çalışıyor..

Neyseki konuyla alakasını çözenler varmış. :)

uAburak89
30.Haziran.2007, 13:47
Orhan olayını bende anlamıyorum bir türlü..

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:49
orhan kesn kalmalydı adam canla başla savaşyo her maç gönderirsek yazk ederz..cihan da iyi katkılar yaptı ama artk gitmeli herseyn bi sonu vardr cihanın da Gs kariyeri son buldu artk

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 13:49
Cihan bildiğim kadarıyla sevilmiyo GS taraftarınca... Gitmesi iyi olmuş...
OrhaN Ak hep beyendim bir sol bek kalması takıma yararlı olur... GönderilmesiN...

uAburak89
30.Haziran.2007, 13:50
Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan Ümit Karan, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi.

Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.

Emurafu
30.Haziran.2007, 13:55
Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan Ümit Karan, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi.

Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.Bu acıklamalar iyi degil söyle biraz kızarak kınayarak falan yapsaydı iyi olurdu mesela menejeri hakkında hiçbirsey dememiş

eGowiCh
30.Haziran.2007, 13:58
Ümit yuvada kaldı
Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan, Galatasaray'da kaldı. Golcü futbolcu takımının bugünkü antrenmanına katıldı.

http://www.ntvspor.net/Images/16074.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.

Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.

Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de, ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek'' dedi.

Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.

ÜMİT KARAN: BAZI OLAYLAR BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞTİ
Ümit Karan ise, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.

Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.

NTVSpor

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 13:59
ümt karan bazı şeylern kendi bilgisi dşnda geliştgni söylyor..şu menajerler yok mu yaa deli olyorm:icon_evil:
ama bencede biraz daha güzel konusabilrdi sonuna kadar burdaym ben Galatasaraylym falan gibi

meddah
30.Haziran.2007, 14:00
Bir ara Alex'i de Juninho'yla, Kaka'yla kıyaslamalar; vay efendim niye Brezilya Milli Takımı'na çağrılmıyor feveranları vardı.. Şimdi abra kadabra diye ortadan kaybolsa millet sevinecek..

Yeni moda da Edu..

uAburak89
30.Haziran.2007, 14:02
Bir ara Alex'i de Juninho'yla, Kaka'yla kıyaslamalar; vay efendim niye Brezilya Milli Takımı'na çağrılmıyor feveranları vardı.. Şimdi abra kadabra diye ortadan kaybolsa millet sevinecek..

Yeni moda da Edu..

Abi ağzına sağlık, Lucio ile Edu'yu karşılaştırmak bile abes..

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 14:05
Hayırlı olsun kalması iyi oldu...

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:06
bir Galatasaraylı olarak şunu diyorm İnşallah Eduard Cisse Beşiktaş'a büyk katkılar yapar..bence Beşiktaş tam aradıgı oyuncuyu buldu nokta transfer oldu bu..tebrikler Bjk yönetmine

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:08
keşke bunlar yaşnmamş olsaydı..umarm ümt kendni tam olarak bu işe verir ve Galatasaray için herşeyni ortya koyar

mustafa6685
30.Haziran.2007, 14:09
yaa canla başla oynayabilir ama yaptığı 30 ortanın 2 si isabetliyse bu adamın gsde işi olamaz özellikle geçen sene çok pozisyon hatası yaptı orhan bence hemen gönderilmeli cihan zaten gitmeli ayrıca ümitinde gitmesi iyi olacaktı ama kalmayı seçti umarım hayırlı olur

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:09
arkadaslar edu brezilyann iyi defanslarndan biri olarak gösteriliordu hep ama lucio nerde edu nerde insaf yani

eGowiCh
30.Haziran.2007, 14:10
Eee 35'lik Carlos;;)

Edu'da 26 yaşında az mı? Hem 30'una geldiğinde Edu Lucio kadar Milli takımda oynamış Dünya kupaları kazanmış ve Bayern Münih gibi bir takımda oynuyor olabilecek mi? Zor bence hatta imakansız. O yüzden benim kriterlerime göre Lucio Edu'dan kat kat üstün bir oyuncu. Böyle bir takas olacaksa üste epey para vermek lazım Münih'e ;;)

Gidip de 20 yaşında stoper alınmaz zaten, Lucio şu an dünyanın en iyi stoperlerinden birisidir. 30 yaşında, rahat 4-5 sene daha futbol oynar. Cannavaro 33 yaşında, şu an kariyerinin zirvesinde, Nesta desen 31 yaşında, Javi Navarro 33 yaşında, Puyol 29 yaşında, Sol Campbell 33 yaşında, örnekler çoğaltılabilir.

Edu muhteşem bir stoper, gelecek vaad ediyor, şu an 26 yaşında, gayet iyi bir yaşta, giderek Avrupa tecrübesi kazanıyor, kısa vadede Lucio çok ama çok daha faydalı olur ama uzun vadede Edu'nun katkısı daha fazla olur.

Edu en iyi dönemlerini 30'lu yaş ve sonrasında yaşayacak, o zamana kadar kendisini epeyce geliştirecek ve Brezilya milli takımında da banko oynayabilecek düzeye gelecek. Dediğim gibi Edu'dan Fenerbahçe 10 yıl faydalanabilir ama Lucio'dan en fazla 5 yıl faydalanılır, para da kazanılamaz ama Edu'dan iyi paralar kazanılabilir.

Pele'nin en beğendiği 5 yerli defans oyuncusundan biri Edu ve Milan da talip olmuştu, giderek kendisini geliştiriyor, daha da iyi olacak.

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:12
bence ümt kendni tam olarak versn onun atamyacagı gol yok..orhana gelnce kardes bence kalmalydı takmda ama cihan hemen gnderilmeli işi yok artk Gs de

El Barto
30.Haziran.2007, 14:13
Yaş mevzusunu neye binaen yazdığımı gördün sanırım Egemen;;)

Belki öyle Edu 30'lu yaşlarında müthiş bir oyuncu olacak ama ozamanda Fbde olacak mı sorun o? :)

Ama Edu ile Lucio'yu karşılaştırıp Edu daha iyidir demekte abesle iştigal bir olay.

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:14
edu zaten kaliteli bir defans ama dedign gibi baya gelştrmesi lazm kendsni..ama lucio dan çk ayrı tutulmalı..edunun daha çk gelştrmesi lazm kendni

eGowiCh
30.Haziran.2007, 14:16
Tabii ki Lucio daha iyi ama Edu'nun 30 yaşına geldiğinde Lucio'dan daha iyi olmayacağını kimse iddia edemez.

Savunma oyuncuları şarap gibi oluyor, yıllandıkça performansları katlanıyor. Dünyada 20 ile 25 yaşında çok üstün performans sergileyen savunma oyuncusu nadirdir. Stoperden bahsediyorum, beklerden değil, John Terry var mesela şu an, 26 yaşında, dünyanın en iyi stoperlerinden, onun dışında yaşlı stoperler hep zirvededir.

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 14:20
Bu kiyaslama nerden cikti.Dunya da bircok savunma oyuncusu var hepside mukemmel degil.Lucio nun yeri bambaska.Ama edu da dunya standartlarina uygun takima faydali biri.SImdi fener edu yu yollayip lucio yumu alsin.Edu bence iyi ve fenere ilerleye yillarda cok daha da faydali olaciktir yasi kac olursa olsun

El Barto
30.Haziran.2007, 14:20
Elbette birazda tecrübeyle alakalı ama 30 yaşında Edu'nun Lucio'dan daha kötü olmayacağınıda kimse iddia edemez...

eGowiCh
30.Haziran.2007, 14:21
Govou ve Adriano ile ilgimiz yok

Bugün tarihli bazı gazetelerde, kulübümüzün, Fransa'nın O.Lyon takımının siyahi oyuncusu Sidney Govou'nun peşine düştüğü, Govou ile prensipte anlaşmaya vardığı, hatta O.Lyon'la bonservis pazarlıklarının bile başladığı bilgileri verilmektedir. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün böyle bir transfer girişimi yoktur.

Ayrıca, bugün tarihli Onikinci Adam Gazetesi'nde kulbümüzün, İnterli oyuncu Adriano'yu transfer etmek için harekete geçtiği, Adriano'yu ikna etmek için teknik direktörümüz Zico'nun devreye sokulduğu, hatta Zico'nun Adriano'yla görüşerek kendisini Türkiye gelmesi için iknaya çalıştığı gibi bir takım bilgilere yer verilmektedir. Bu haberlerin gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:21
luganoyla uyumları her sene daha da artacak fener in stoperleri saglam..edu kaliteli adam

Del Piero_10
30.Haziran.2007, 14:22
Porto'dan Pepe 23 yaşında ve ileride Edu yada bir başkasına milli formayı bırakmayacaktır.

eGowiCh
30.Haziran.2007, 14:26
Porto'dan Pepe 23 yaşında ve ileride Edu yada bir başkasına milli formayı bırakmayacaktır.

Pepe çok iyi bir stoper gerçekten, yanılmıyorsam hızlı bir oyuncuydu ama Copa America kadrosunda yok. İşte dediğim gibi, 23 yaşında, tecrübesiz ve kendisini iyice geliştirmesi gerekiyor. Dediğin gibi ileride banko olur.

eXcitinG
30.Haziran.2007, 14:26
Zaten oLacağı buydu.Boşuna poLemikLer yaratıLdı ortada.

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:27
beni asıl düşündüren yabancı konusu TFF ne zmn açklyacak şunu kaç zamandr erteliyolar

eGowiCh
30.Haziran.2007, 14:29
19 Haziranda açıklanacaktı göya, 30 Haziran oldu ses yok. Ben daha önce de söylemiştim, bence 11 Temmuzda açıklanacak, tahminim bu yönde, yine ertelenir :) Bakarsınız 31 Ağustos gibi açıklarlar :)

uAburak89
G.Saray taraftarı antrenmanda Ümit Karan'a büyük sevgi göstersinde bulundu. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı idman ile sürdürürken, dün yapılan son iki antrenmanda yer almayan Ümit Karan, takımla birlikte çalıştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, sarı-kırmızılılar kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Dönüşümlü olarak 3'erli gruplar halinde yapılan idmanda, bir grup tesislerde ağırlık ve dayanıklılık çalışması yaparken, bir grup açma geçme hareketleriyle koşu, diğer grup ise topla pas çalışması gerçekleştirdi.

Neşeli başlayan idmanda dün teknik direktör Feldkamp tarafından idmandan çıkartılan Ümit ile futbolcu arkadaşları şakalaştı. Antrenmanı izleyen yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu ise Ümit'e tezahüratta bulunarak, "Bu forma nasip olmaz herkese, bırakmayız seni bir yere, 2000 ruhu doğmak üzere, Cim bom'un yılı olacak bu sene" diye bağırarak futbolcuyu tribüne çağırdılar. Ümit ise yaptığı yumruk şovun ardından, tribüne giderek taraftarlara imza dağıttı.

CARRUSCA İDMANDA
Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Carrusca bugünkü idmana katılarak, takımla birlikte çalışmalara başladı. Carrusca'nın yapılan koşularda zorlandığı ve antrenman eksikliği nedeniyle takım arkadaşlarına yetişemediği gözlendi.

Bu arada, dün koşu yapmakla yetinen yeni transfer Volkan da bugün takımla birlikte çalıştı. Antrenmana pazartesi günü İstanbul'a gelecek olan Song katılmazken, sakatlığı bulunan Aydın ve Uğur tesislerde idman yaptı.

Sarı-kırmızılıların akşam yapacağı çalışma iptal edilirken, Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.

erdemzorer10
pepe maritimo dayken Gs ilgilenmşti kendsyle..o zmnlar orta sahada da oynayabiliyodu..çok yetenekli bir oyncu gerçekten .. maximum 2 yıl daha portoda kalır sonra avrupada büyük bir takımın yolunu tutacak

eXcitinG
30.Haziran.2007, 14:30
Transfer sezonu bittik ten sonra açıkLAr bizim federasyon.Çok akıLLıLar ya :)

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:33
19 Haziranda açıklanacaktı göya, 30 Haziran oldu ses yok. Ben daha önce de söylemiştim, bence 11 Temmuzda açıklanacak, tahminim bu yönde, yine ertelenir :) Bakarsınız 31 Ağustos gibi açıklarlar :)

bakalım ne kadar uzatacaklar bu işi :icon_evil: ama ben böyle federasyon görmedm herkes bu kararı bekliyo adamlar uzattıkça uzatyo kontenjanı arttrmycaksan da arttrmycam de..ama bence bu kdr erteledklerne göre arttıracaklar 6 sı sahada 8 yabancı ( 6+2) işi olacakmş gibi gelio

RoNNiE91
30.Haziran.2007, 14:33
Umarım Navarro'da gelir de şu defans iyice oturur.

eGowiCh
30.Haziran.2007, 14:34
Ali Bilgin sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçemizin prensip anlaşmasını vardığı Ali Bilgin sağlık kontrolünden geçti. 2 Temmuz Pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacak olan Ali Bilgin, Fenerbahçe'yle anlaştığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Almanya'da bulunan ailesinin yanından dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Ali Bilgin, bugün Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Ali Bilgin, "Fenerbahçe'yle anlaşmaya vardığım için çok mutluyum. Artık yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Daha önce Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda maça çıkmıştım. Tek kelimeyle muhteşem bir stadyum. Fenerbahçe'nin kadrosu yıldızlarla dolu. Hepsi de bir birinden yetenekli oyuncular. Fenerbahçe taraftarının takıma verdiği destek de olağanüstü. Her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister. Böyle bir takımla, böyle bir statta, böyle muhteşem bir seyirci karşısında oynamak, bana büyük mutluluk verecek. Artık her şey Fenerbahçe için. Yeni sezon başlayınca çok calışıp, formayı kapmak ve takımın değişmez oyuncularından olmak artık tek hedefim. Bu yıl Fenerbahçe'yle büyük hedeflere koşacağız ve başarılı olacağız " diye konuştu.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090109.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090112.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090116.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090121.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090130.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090143.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-30_P1090148.JPG

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 14:37
bu sene antalyada çok iş yaptı ama sonunu iyi getiremedi Yılmaz Vural ın "Ali Bilgin e lanet okuyorz " sözü hala aklmda...nese yinede hayırlı ugurlu olsn :)

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 14:51
Govou iyi bir transfer olabilirdi.

Memedov
30.Haziran.2007, 14:54
Fenerbahçe yalanlamaya bıktı medya yazmaya bıkmadı :)

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 14:56
Yurtdışında gurbetçi futbolcu arayan Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Büro Temsilcisi Metin Tekin'den görüş alıyor.

Sarı-Lacivertli ekip, Hollanda 1. Ligi kulüplerinden Nec Nijmegen'de forma giyen 23 yaşındaki Muslu Nalbantoğlu'nu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Gurbetçi oyuncu için Tekin'den referans alan Sarı-Lacivertli yöneticiler, Nalbantoğlu'nu renklerine bağlamak istiyor. Fenerbahçeli bir yöneticinin kendisine telefon ederek Muslu'yu sorduğunu doğrulayan Tekin, Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu transfer etmesinin isabet olacağını söylediğini belirtti. Muslu'nun üç yıl Hollanda 1. Ligi'nde forma giydiğini ifade eden Tekin, gurbetçi oyuncunun Türkiye Süper Ligi'nde oynayacak bir futbolcu olduğunu söyledi.

Zaman

Memedov
30.Haziran.2007, 14:58
Muslu'yu gerçekte hiç izlemedim yanlız Fm'de çok iyi bir sağ kanat oyuncusu onu biliyorum :)

uAburak89
30.Haziran.2007, 14:59
Muslu, Fm efsanelerinden.. (:

Fietra 10
30.Haziran.2007, 15:08
evet Tomas Jun ne oldu bu arada S.Prag'taydı galiba

aslında o da bize büyük umutlarla geldi çek ligi gol kralıydı aldık gol atamadı adam:) bu sene bize geri döndü kendine klüp bulması istendi...

0w3r
30.Haziran.2007, 15:13
İNsallah bugun acıklanır ben bıyerden bu gun dıye duymmustum ya bu gun ya carsamba arkadaslar inş...

crazzy
30.Haziran.2007, 15:18
Bursaspor'un, Kamerun Milli Takımı'nın oyuncusu Pierre Boya ile her konuda anlaştığı bildirildi.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın raporu doğrultusunda sürdürdüklerini, en iyi ve takıma katkı sağlayacak oyuncuları bir bir kadroya katacaklarını söyledi. Transferde tam anlamıyla anlaşma yapmadan isim açıklamaktan kaçındıklarını dile getiren Karasu, ''Kamerun Milli Takımı'nın oyuncusu Pierre Boya ile her konuda anlaştık. Bu oyuncu bu gece Bursa'ya gelecek, yarın da resmi sözleşmeye imza atacak'' dedi.

Emurafu
30.Haziran.2007, 15:22
Tomas Bursaya gidiyor

G.Sarayda gözden çıkartılan Tomasın Bursasporla görüşmelere başladı. Bursaspor teknik direktörü Bülent Kokmazla biraraya gelen Hırvat oyuncunun yeşil-beyazlı kulübün teklifini kabul ettiği öğrenildi. G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin dün yaptığı açıklamada, Tomas’ın kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Tomas’ın G.Saray’daki akıbetinin görüşüleceği toplantıyla ilgili olarak Sezgin, “G.Saray’daki futbolcularla ilgili kararımızda bir değişiklik yok. Tomas, benimle görüşmek istemiş. Görüşelim dedik” şeklinde konuştu. Sezgin’le yapılan görüşmeye Tomas’ın menajeriyle birlikte katılacağı belirtildi.

kaynak:gshaber.net

insallah insallah hadi büyük kaptan bize iyilik yap:D

uAburak89
30.Haziran.2007, 15:24
Bomba haber diye ben buna derim işte, Büyük Kaptan seviyoruz seni.. :D

WebMaster91
30.Haziran.2007, 15:31
Helal olsun Bülent Korkmaz :D:D..

Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2007, 15:34
bülent'e helalde bence bursa için iyi transfer olur ;;)

uAburak89
30.Haziran.2007, 15:36
Bizi Bursa bağlamaz, gitsinde.. İsterse orda hiç oynamasın.. :D

mustafa6685
30.Haziran.2007, 15:40
niye bağlamasın arkadaşım özellikle bursa bizi bağla bülent hocanın göstereceği müthiş bir performans onu seneye gsde görmemiz demektir çünkü seneye kalli büyük bir ihtimalle danışman olacak teknik direktör ise abdullah avcı bülent korkmaz veya suat kaya olabilir onun için bu hocaların başarıları öncelikle kendilerini ilgilendirir sonra bizi

uAburak89
30.Haziran.2007, 15:46
Bursa küme düşse bile, Bülent Korkmaz'ın yönetiminde bir maç kazanamasa bile Büyük Kaptan layık olduğu yere mutlaka gelecek >.<

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 16:07
umarm bu transfer gerceklesr hem bursa hem Gs kazanms olr

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 16:08
sag bek diye biliyorm fm den

Roberto Baggio
30.Haziran.2007, 16:12
boyA iyi transfer helal büyük kaptana

eGowiCh
30.Haziran.2007, 16:30
"İspat etmek zorundasınız"

30 Haziran 2007 Cumartesi

Bugün Onikinci adam gazetesinde Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine "Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel" dediğim ve Akşam gazetesinde de oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir. Baştan sona uydurma bir senaryo ile kaleme alınan bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun aklını çelmek, öncelikle kulübüyle görüşmemek asırlık Fenerbahçe Spor kulübünün transfer teamüllerine de aykırıdır. Altunizade'deki ofisimde gerçekleştirildiği belirtilen bu hayali görüşmeyi yayınlayan gazeteler bu haberlerini ispat etmedikleri müddetçe haklarında hukuki girişimlerde bulunacağımı spor kamuoyuna bildiririm.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

ParduS
30.Haziran.2007, 16:42
Muslu oyunda gayet iyi.Gerçekte de iyidir mutlaka.Alınırsa eğer iyi bir transfer olabilir bizim için.

Emurafu
30.Haziran.2007, 16:47
"Ümit Karan haberleri senaryo"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ile transferi konusunda bir görüşme yaptığı yönünde çıkan haberleri yalanladı. Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:

Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizadedeki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine Galatasaraya bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel dediğim ve oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir.

Baştan sona uydurma bir senaryo ile kaleme alınan bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun aklını çelmek, öncelikle kulübüyle görüşmemek, asırlık Fenerbahçe Kulübünün transfer teamüllerine de aykırıdır. Altunizadedeki ofisimde gerçekleştirildiği belirtilen bu hayali görüşmeyi yayınlayan gazeteler, bu haberlerini ispat etmedikleri müddetçe haklarında hukuki girişimlerde bulunacağımı spor kamuoyuna bildiririm.

30.06.2007

Kaynak : AA

Adamı alamayınca yalanlayın dün neden yalanlanmadı acaba:confused:

Arkadaslar dün gs tv antreman izledim linconl ve bouzıd ne hariketler yapıyor öyle hele bozuid ronaldinho gibi hariketler yapıyor adam topla dans ediyor bu adam nasıl defans olmus hayret

yusufislam
30.Haziran.2007, 16:53
tabi yetenekli olurlar, sizler nasil ki "Turkiyede oynayan X bir futbolcuyu"
fm icin ayarliyorsunuz, onlar da "ulkenin arastirmacilari" oyle ayarliyorlar !!!

uzaydan birisi gelipte kafadan vermemistir bu bilgileri fm arastirmacilarina herhalde,

az cok yetenegi tavan yaparsa boye olaca bir profile sahip olur fm haricinde,,,
zaten fm hep bir futbolcunun en fazla kendi yeteneginde nereye gelebilecegini gosterir :)

fmsmyrna
30.Haziran.2007, 17:37
Yabancı sınırı belli olmadan herhangi bir yabancı transferi olmaz olsa bile açıklanmaz

Kayserispor38
30.Haziran.2007, 18:04
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_22077_Cangele001.jpg

Emurafu
30.Haziran.2007, 18:19
Bence kayserinin suanki kadrosu kafaya oynayacak kadar yeterlı en degil en az ilk 4 e oynar

GeNç KaRTaL
30.Haziran.2007, 18:36
Navarro'yu alırsak süper bir transfer yapmış oluruz.Serhat Akın'da forvet olarak alınabilir.Sonuçta yetenekli bir oyuncu.

uAburak89
30.Haziran.2007, 18:40
Fenerbahçe bu yalanlama işinin suyunu çıkardı iyice..

remake
30.Haziran.2007, 18:45

Birde YA-LAN-LI-YO-RUZ diye afis yaptirip assinlar buyuk sehirlere yalanladiklari transferlerin resimlerini koydurup. Son moda suyunu cikarma olsun bari. :D

Memedov
30.Haziran.2007, 18:45
Medya olduk olmadık haberler yapmasa Fenerbahçe'de bu haberleri yalanlamak zorunda kalmaz..

Sekopej
30.Haziran.2007, 18:46

Gazetelerde hergün yayınlanan haberlerin hepsinin yalanlanması konusunda haklı olabilirsin ama yalan haber yaptıklarını yüzlerine vurmak en iyisi. Gerçi değişen birşey yok ama olsun.

Ümit Karan ile yapıldığı iddia edilen görüşmenin yalanlanması ise gerekli ve yerindedir. Açıklamada da belirtildiği gibi Fenerbahçe Kulübü, oyuncunun takımıyla konuşmadan oyuncu ile anlaşmaz. Bunu söylemiş, çünkü bu nedenle dün eleştirenler olmuştu...

Sekopej
30.Haziran.2007, 18:51
Adamı alamayınca yalanlayın dün neden yalanlanmadı acaba:confused:

Alamayınca değil kardeşim ama sen böyle düşünüp, mutlu oluyorsan senin dediğin gibi olsun. Ümit'in menajeri tarafından Fener'e teklif geldiğini biliyoruz, haberi iyi okursan yalanlanan Ümit ile Aziz Yıldırım'ın konuşması.

Ümit ayrılacağım deseydi, Fenerbahçe devreye girer, transfer görüşmeleri başlardı ama Ümit kalacağını açıkladı ve bu defter kapandı.

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 18:53
Fenerbahçe'nin Fotomaç'a dediklerini normal hayatta bir insan başka bir insana dese bir daha o kişi diğer kişinin adını bile anmaz. :)

GeNç KaRTaL
30.Haziran.2007, 18:56
Ümit Karan'ı alabilseydi Fb sansasyonel ve bir o kadarda iyi bir transfer yapmış olurdu.Ama olmamış.

Adriano,Ronaldo gibi isimlerinde gelmeyeceğini daha önceden belirtmiştim ve dediğim çıktı gibi.;)

Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2007, 19:07
lig bu sene güzel olacağa benziyor ;;)

uAburak89
30.Haziran.2007, 19:07
Gazetelerde hergün yayınlanan haberlerin hepsinin yalanlanması konusunda haklı olabilirsin ama yalan haber yaptıklarını yüzlerine vurmak en iyisi. Gerçi değişen birşey yok ama olsun.

Ümit Karan ile yapıldığı iddia edilen görüşmenin yalanlanması ise gerekli ve yerindedir. Açıklamada da belirtildiği gibi Fenerbahçe Kulübü, oyuncunun takımıyla konuşmadan oyuncu ile anlaşmaz. Bunu söylemiş, çünkü bu nedenle dün eleştirenler olmuştu...

Ümit Karan olayında haklılar, ortada tek suçlu menajer.. Adriano ile temasa geçmiş Fenerbahçe, uzun süre yalanlamadılar da.. Adriano kalacağım dediği anda site yalanladı.. Senin de dediğin gibi, sürekli yalanlıyor ama gazeteler vazgeçmiyor haber yapmaktan..

alman
30.Haziran.2007, 19:11
Alamayınca değil kardeşim ama sen böyle düşünüp, mutlu oluyorsan senin dediğin gibi olsun. Ümit'in menajeri tarafından Fener'e teklif geldiğini biliyoruz, haberi iyi okursan yalanlanan Ümit ile Aziz Yıldırım'ın konuşması.

Ümit ayrılacağım deseydi, Fenerbahçe devreye girer, transfer görüşmeleri başlardı ama Ümit kalacağını açıkladı ve bu defter kapandı.
fener ümiti alamazdı aziz yıldırım zaten r.carlosu da yalanlamıştı alamıyınca yalanlıo her transferi eğer çıksa dese adriano yu ronaldoyu alamaıyoruz itibarımız yetmiyo dese kim bişey diicek taraftar ylanlarla awuturmalı fenerbahçe kendi gerçeklerini görmeli ona göre oyunculara teklif yapmlalı....

Sekopej
30.Haziran.2007, 19:18
fener ümiti alamazdı aziz yıldırım zaten r.carlosu da yalanlamıştı alamıyınca yalanlıo her transferi eğer çıksa dese adriano yu ronaldoyu alamaıyoruz itibarımız yetmiyo dese kim bişey diicek taraftar ylanlarla awuturmalı fenerbahçe kendi gerçeklerini görmeli ona göre oyunculara teklif yapmlalı....

İşte yalanlıyor, gazetede çıkan haberlere inanan ve bununla ilegili hayal kuran, daha sonra böyle bir transfer gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına uğrayan taraftarlar var. Belki kulüp hiç o oyuncuyla ilgilenmedi ama basın transfer bitmiş gibi haber yapabiliyor.

R. Carlos'u aldık, alamayınca yalanlıyor lafı olmadı şimdi. Carlos'un neden yalanlandığı da defalarca açıklandı, konu Galatasaray Transfer Haberleri, o nedenle bu konuya girmeyelim, konudan sapmayalım

0w3r
30.Haziran.2007, 19:28
Hade be kaptan su transferi yapta bize bi katkida daha bulun ve tomas giderse bir yabanci hemen transfer edilir//Ayrica saviolanin durumu yarin belli olcak cunku Real Madrid Saviolayla yarin sozlesme imzalciak iddialari vardi yani rm ye gitmek icin yarin son sansi yok olmazsa ya west ham ya GalataSaray a gelcek.

alman
30.Haziran.2007, 19:34
tomassın gitmesi çok iyi olucak çok gereksiz bir futbolcu bakalım bi bomba daha patlıyıcak acaba kim gelicek ben saviola die düşünüorum...

crazzy
30.Haziran.2007, 19:57
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Rumen Milli Takımı'nda forma giyen Marius Niculea'nın yarın Bursa'ya geleceğini söyledi.

Karasu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini, teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma gerekli takviyelerin yapıldığını söyledi.
Anlaşmaya varmadan oyuncu ismi açıklamayı doğru bulmadıklarını dile getiren Karasu, ''Rumen Milli Takımı oyuncusu, geçen yıl Almanya Birinci Ligi'nden düşen Mainz takımında forma giyen Marius Niculea ile anlaştık. Bu oyuncu yarın Bursa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak'' dedi.
Niculea yarın kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladığı taktirde Bursaspor'un Frasineanu ve Pancu'nun ardından 3. Rumen oyuncusu olacak.

Memedov
30.Haziran.2007, 20:07
Bursaspor yapılanmaya gidiyor bu sezon iyi bir grafik çizebilirler..

emrec15
30.Haziran.2007, 20:08
navarro gelirse i.toraman diye bir oyuncu kalmaz takımda artık.anca sakatlık durumunda oynar .gökhan zan navarro ne oynarlar ama ha

Emurafu
30.Haziran.2007, 20:09
Serkan ben suna kızıyorum dün neden yalanlama yapmadılar

emrec15
30.Haziran.2007, 20:11
Vestel'den Özgür Karaçay'a kanca
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor'un 3. Lig'den B Kategorisi'ne yükselen Gaziosmanpaşaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Özgür Karaçay'ı kadrosuna dahil etmek istediği öğrenildi.
ajansspor

bu fmde bir ara yetenekli genç oyuncu diye ün yapmıştı omu acaba???

Sekopej
30.Haziran.2007, 20:23
Konunun GS Transfer Haberleri olduğunu söyleyip, bu tartışmayı kapatmıştım. Fenerbahçe Yönetiminin uygulamalarının tartışılacağı konu burası değil...

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 20:29
tomas işi noldu şmdi bilen varmı ?

Emurafu
30.Haziran.2007, 20:31
Tomas işi bildigin gibi

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 20:32
İnşallah gider be Emrah abi gitsede şöyle saglam bi forvet alsakk

uAburak89
30.Haziran.2007, 20:34
Federasyonun kararı, Kalli'nin vereceği rapor (kim gitsin, kim kalsın) Galatasarayın transfer politikasında etkili olur..

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 20:42
evet de federasyon bi karar veremioki bi trlü..kalli nereye adam istyo eksikler olunca söylycem dedi antreman sonrası gazetecilere..

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 20:43
Bura rumenleri sevdi :) Bursa fenerbahçedeki mateusun bonservisi almış bu arada

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 20:44
Navarro türkiyeye alışabilirse iyi işler yapar bence... türkiyede pek ispanyol oyuncu oynamıyor

Lucas Neill
30.Haziran.2007, 20:47
Sağ beke istiyo galiba çünkü Haldun Üstüne fransaya gitmiş

uAburak89
30.Haziran.2007, 20:49
Adam tatile gidiyorum dedi yav.. :D

Lucas Neill
30.Haziran.2007, 20:50
Ya demin internet sitesinde öle diyodu :D:D

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 20:51
Ümit Karan türkiyenin en iyi forveti ama bize gelmemesi iyi olmuş hem ortam gerilirdi hemde daha önce fbye laf atan bugn o formayı giymemeliydi... Serhat Akın'ı Geri İstiyoruz !!!

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 20:55
Yönetim Tomas'a karşı sert bir tutumm sergilerse tomas ayrılabilir çünkü insan para için 1 sene huzursuz kalmayı tercih etmez nasıl olsa gsden giderkende tazminat veya gittiği klüptende para alacak

JunkChorn
30.Haziran.2007, 21:04
Bence yanlış düşünüyosun.Bu gibi saçma sataşmalar artık yerini profosyonelliğe bırakmalıdır.

TürkuAz
30.Haziran.2007, 21:12
Helal sana Bülent..:)

El Barto
30.Haziran.2007, 21:16
Bence Navarro gelirse Toraman'dan vazgeçmeyecek Ertuğrul hoca yine sağ bek oynatacak.Serdar Cisse ön liberoda oynayacak. Yani umarım böyle oynatır takımı tek ön liberoyla zor..

eGowiCh
30.Haziran.2007, 21:25
Dikkat ederseniz Ümit Karan ile anlaşmadık veya Ümit Karan ile ilgilenmiyoruz denmedi.

Bugün Onikinci adam gazetesinde Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine "Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel" dediğim ve Akşam gazetesinde de oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir.

Yalanlanan şey, bu görüşme... Yani başkan diyor ki "Ümit'e bonservis işini hallet gel demedim". Ümit ile ilgilenmiyoruz, bu oyuncu ile görüşmedik denmedi de "Ben bonservis bedeli falan vermem, hallet gel" dendiği yalanlandı.

BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 21:25
Bence tek ön libero yeterli:p.Çift ön libero oynarsak bu sefer tek forvet oynamak zorunda kalırız ki ben hiç sevmem tek forvetli taktiği izlerken de zevk almam.Serdar veya Toraman ikilisinden biri sağ bek oynar biri yedek kalır.Belki de A.Tandoğan oynar ikisi de yedek kalır:D.

eGowiCh
30.Haziran.2007, 21:26
Bence Navarro gelirse Toraman'dan vazgeçmeyecek Ertuğrul hoca yine sağ bek oynatacak.Serdar Cisse ön liberoda oynayacak. Yani umarım böyle oynatır takımı tek ön liberoyla zor..

Sonunda mantıklı bir şey söyleyen biri çıktı :)

El Barto
30.Haziran.2007, 21:28
Tek forvet oynamış olmayız tek santraforla oynamış oluruz. Ama tek ön liberoyla başarı bence zor. Ertuğrul hozca yazık eder kendine derim ben tek DM ile oynarsa.

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 21:30
"Ümit haberleri senaryo"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ile transferi konusunda bir görüşme yaptığı yönünde çıkan haberleri yalanladı. Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:

''Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine 'Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel' dediğim ve oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir.

Baştan sona uydurma bir senaryo ile kaleme alınan bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun aklını çelmek, öncelikle kulübüyle görüşmemek, asırlık Fenerbahçe Kulübü'nün transfer teamüllerine de aykırıdır. Altunizade'deki ofisimde gerçekleştirildiği belirtilen bu hayali görüşmeyi yayınlayan gazeteler, bu haberlerini ispat etmedikleri müddetçe haklarında hukuki girişimlerde bulunacağımı spor kamuoyuna bildiririm.''

ZeroG
30.Haziran.2007, 21:39
Ümit Karan türkiyenin en iyi forveti ama bize gelmemesi iyi olmuş hem ortam gerilirdi hemde daha önce fbye laf atan bugn o formayı giymemeliydi... Serhat Akın'ı Geri İstiyoruz !!!

Kesinlikle bende Serhat'ın geri dönmesini çok istiyorum.

Ümit'te gelseydi iyi bir transfer olurdu ama gelmediği için de elimizden büyük bir şansı kaçırmadık...

LaigLeNoiR
30.Haziran.2007, 21:40
Toraman'a yine sağ bek kaldı mecburen...

Ortada ZAN-NAVARRO

Koray'a yazık olcak bu sene ama...Bir sakatlık olursa ancak oynayabilir...

Rodrigo Tello
30.Haziran.2007, 21:43
Takımda o kadar alternatifimiz varki bu sene herkes kadroya girmek için tatlı bir rekabet içerisine girecek.Buda basarıyı getircek

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 22:00
Bence yanlış düşünüyosun.Bu gibi saçma sataşmalar artık yerini profosyonelliğe bırakmalıdır.

Türkiyede Profesyonellik maalesef pek işlemiyor.. Tümer fbye gittiğinde Rüştü bjkye gittiğinde veya f.akyel fbye geldiğinde olanları gördük

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 22:03
Takımda o kadar alternatifimiz varki bu sene herkes kadroya girmek için tatlı bir rekabet içerisine girecek.Buda basarıyı getircek

Her teknik direktör veya spor yazarları bunu söyler ama içlerinde bunu uygulamazlar kafalarında ilk 11 vardır onu sahaya çıkarırlar... ben hiç bir zaman semih kezmanda antremanda daha iyi diye ilk11de oynadığını veya Fahrinin çok çalışıp koraydan forma aldığını görmedim :D

fmsmyrna
30.Haziran.2007, 22:18
Evet Serhat çok sevdiğim bir oyuncu keşke gelse ama gündemimizde yok sanırım

Rodrigo Tello
30.Haziran.2007, 22:18
Görüsüne katılmıyorum hakeden her zaman formayı alır.Örn Serdar Kurtuluş milli takıma kadar yukseldi ve takımın vazgecilmezi oldu.

Talip60
30.Haziran.2007, 22:55
Arkadaşlar milli takımın defansı bizde yani beşiktaşda siz hala 33-34yaşındaki defanslardan bahsediyorsunuz bize asıl lazım olan ön liberoydu cisse geldi sıra bobo nun yanına kaliteli bi santrafora geldi işallah ümit karan olur öyle bi duyum almıştım

Bugra19o3
30.Haziran.2007, 22:55
cisse adamım hoşgeldin:D:D:D:D

sıra navarro da zaten sevilla ya resti çekmiş.....Gelmesi an meselesi....

Talip60
30.Haziran.2007, 23:05
arkadaşlar bize defans lazım deyil santrafor lazım serhatla ilgilide bir duyum aldım kulube rest çekmiş zaten satmaya niyetliler kulvarda büyük hedeflerimiz var ve halen 3 tane forvet oyuncumuz var mantıklı degil

Revolution
30.Haziran.2007, 23:16
Ümit'ten 'nokta' (!)
Ümit Karan hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getirdi

Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan futbolcumuz Ümit Karan, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi. Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi. Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.

0w3r
30.Haziran.2007, 23:53
FEvziden kurtulduk Pazartesi REsmı ımza atcak tomas da gıder ınsallah

http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Fevzi001_3006.jpg
Fevzi Antalyaspor'da

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Galatasaraylı Fevzi Elmas ile 2 yıllığına anlaşma sağladıklarını söyledi. Murat Süğlün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Volkan Yaman'a karşılık bonservis ücreti almadan verdiği kaleci Fevzi Elmas ile anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Fevzi Elmas ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Ön protokol imzalandı. Pazartesi günü resmi imza atılacak'' dedi.
Süğlün, Antalyaspor'un hedefinin Süper Lig'e geri dönmek olduğuna dikkat çekerek, ''Bunun için takımın kadrosunu güçlendiriyoruz. Eskişehirsporlu forvet Mahmut Karıklar ile 1 yıl, İnegölsporlu orta saha oyuncusu Mesut Çaytemel ile de 2 yıllık anlaşma sağladık. Her iki futbolcu, Fevzi Elmas ile birlikte pazartesi günü resmi imzaları atacaklar'' diye konuştu.

Kaynak: AA

uAburak89
30.Haziran.2007, 23:55
Fevzi rekabetten kaçarak, Galatasaray'a layık bir kaleci olmadığını gösterdi.. Yolu açık olsun bundan sonra..

Revolution
30.Haziran.2007, 23:55
Oh be!Sonunda..

psikopat_16
30.Haziran.2007, 23:59
serhat gelirse iyi olur sag kanadı güclendirmiş oluruz.o KADIKÖY BOĞASI

erdemzorer10
30.Haziran.2007, 23:59
kendine yazk etti..yolu açk olsn

deniz.91
01.Temmuz.2007, 00:00
dün atremana katılan gökhan ve mehmet topuz antremanda çok sevinçli ve şakacı tevır sergilediler anlaşılna transfer dedikoduları etkilememiş oyuncuları

mustafa6685
01.Temmuz.2007, 00:08
fevzinin yaptığı davranış hoş değildi yeni kaleci gelirse ben giderim tarzında bir sözü olmuş bence yönetim onun gençliğine verip affedebilrdi çünkü oynadığı maçlarda kaleyi bana göre aykuttan daha iyi koruyodu....

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 00:21
fevzi çk kaliteli bi kaleci ama nerde oynadıgını bilecekti Galatasaray da oynamak koly degil

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 00:33
Galatasaray gibi bir camia'da kimsenin Don Kişot'luk yapmaya hakkı yoktur. İyi oldu Fevzi'nin gitmesi ;;)

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2007, 00:50
Serhat Beşiktaş'a gidecek galiba. Spor bültenlerinde bundan bahsediliyor ama gelse Fenerbahçe açısından çok iyi olur. Gönderilmesi de hataydı zaten. Aslında pek gönderildi diyemeyiz,Fenerbahçe daha iyi teklif yapmıştı ama Avrupa aşkına gitti.

Leoucwhsua
01.Temmuz.2007, 00:54
katiliyorum rekabetten kacmasaydi

TaşkınMahmut
01.Temmuz.2007, 01:01
güle güle fevzi.kendine iyi bak.Erciyestende kupada 5 gol yemişti zaten :D

mustafa6685
01.Temmuz.2007, 01:06
güle güle fevzi.kendine iyi bak.Erciyestende kupada 5 gol yemişti zaten :D

bunu benim hatırlatmam pek hoş değil ama mondide 6 yemişti :icon_wink:

perpetua
01.Temmuz.2007, 01:13

O da gitmedi mi zaten? :p

Saka bir yana, Fevzi icin hep iyi seyler duydum ama izledigim hic bir macta beni pek etkilemedi. Fevzi gibi kisa boylu kalecilerin ozellikle cok iyi yer tutmasi gerekir ki kisa boyunun verdigi dezavantaji kapatabilsin. Ben bunu Fevzi'de pek gormedim acikcasi.

Ayrica yaptigi aciklamalarla zaten bir yarisin icine girmek istemedigini belli etti. O zaman da oynayabilecegi bir baska takima gitmesi daha dogru olurdu. Belki 4-5 sene sonra kendisini gelistirince ve zihinsel olarak da hazir olunca tekrar onemli bir takimda oynamaya hak kazanir. Artik top Fevzi'de..

BlackEagle19o3
01.Temmuz.2007, 01:18
Ben de öyle düşünüyorum ama bizim yönetim düşünmüyor işte santrafor almayı:).

TaşkınMahmut
01.Temmuz.2007, 01:22

o ayrı konu zaten.Oda gitti tam oldu

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 01:50
Serhat Beşiktaş'a gidecek galiba. Spor bültenlerinde bundan bahsediliyor ama gelse Fenerbahçe açısından çok iyi olur. Gönderilmesi de hataydı zaten. Aslında pek gönderildi diyemeyiz,Fenerbahçe daha iyi teklif yapmıştı ama Avrupa aşkına gitti.

Haklısın ama fenerbahçe yönetimi bu transferi düşünmüyor alsak harika olur aslında

tombul taho
01.Temmuz.2007, 01:54
Kalli zaten daha ilk geldiginde solemedi mi haketmeyen hicbir kimseye forma vermeyecegim diye... Fevzi zaten bunu biliyordu. Bence gitmesi cok da iyi oldu. Tamam yonetim Orkun'u almis olabilir ama Kalli calisana formayi veriyor. Formayi ya Aykut kaparsa ne olacak? O zaman Fevzi'nin halinin dusunemiyorum iste. Kafalarini taslara vurur o zaman. Calismadan hicbisey elde edemezsiniz ben bunu bilir bunu solerim.

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 02:13
Müthiş hamle
Yıldız oyuncu için ısrarını sürdüren yönetimin, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a cazip bir öneri yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi.

F.Bahçe, Kayserisporlu Mehmet Topuz ısrarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin, yeni sezon hazırlıklarının başlamasına az bir süre kala yıldız oyuncunun transferini bitirmek için tekrardan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bağlantıya geçtiği öğrenildi. Sarı- lacivertlilerin son bir hamle daha yaparak, Mamur'a "Mehmet Topuz'un bonservisi için 5 milyon dolar vermeye hazırız" dediği belirtildi. Şimdi sarı-kırmızılıların cevabı bekleniyor.

BİR ZAM DAHA...
F.Bahçe'nin, böyle cazip bir teklif yapmasına rağmen Kayserispor'un bunu kabul etmemesi halinde 5 milyon doların biraz daha üstüne çıkabileceği de gelen haberler arasında. Günlerdir sarı-lacivertli kulübün gündeminden düşmeyen Mehmet Topuz'un da F.Bahçe'ye sıcak baktığı biliniyor. Sarı- lacivertliler, Kayseri'den gelecek olumlu habere kilitlenirken, bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

FotoMaç

LaigLeNoiR
01.Temmuz.2007, 03:20
Orkunda kendine oldukça güveniyor ve iyi de bir kaleci G.Saray'ın kalesi bu sene 2 yetenekli Türk'ün elinde olacak...

crazzy
01.Temmuz.2007, 03:27
Sivasspor kadrosuna katmak için uzun süredir uğraştığı Ze Kalenga ile prensip anlaşmasına vardı.
Pazartesi günü İstanbul’a geleceği belirtilen Angolalı oyuncuyla tüm şartları konuşacak olan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Azerbaycan’ın Khazar Lenkoran takımında forma giyen Ilgar Kurbanov’u da renklerine bağladı. Sivasspor, 100 bin dolar bonservis bedeli ödenen genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalarken, Gençlerbirliği’nde oynayan Sedat Yeşilkaya için de çalışmalarını sürdürüyor.

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 03:30
Beşiktaş Nasıl Oynayacak?

1 Rüştü ile kale emin ellerde. Sağ beklerinde de Serdar var. Geçen sezon orta saha yeterli olmadığı için her hızlı topta rakiple karşı karşıya kalıp düzenleri bozulan ve Tigana'nın garip ofsayt taktiği yüzünden şaşkına dönen Toraman-Zan ikilisi bence bu sene daha iyi performans gösterecekler ama oraya 1 takviye daha gerekli olacak. Sol kanadın arkasında Üzülmez, onun önünde Tello iyi bir ikili oluşturacaklar.

2 Orta alanın ortasındaki Cisse ve Rico da birbirlerini iyi tamamlayacaklar. Delgado'ya bu düzende yer bulmak zorlaşacak. Delgado-Rico aynı anda oynayamayacak. Orta 4'lünün sağ kanadı ise bence Mehmet Yozgatlı'nın olacak. 2 kanat, Nobre ve Bobo'ya yağmur tarzında ortalar yapacaklar ve bence Kartal bu sene maç başı ceza alanına orta sayısı bakımından 25'in altında kalmayacak. Bu sayede de, Türkiye'nin Fener'de oynadığı sırada kaleye 6 metre mesafe içinde en çok gol atan adamı olan Nobre, ligimizde iç saha maçlarının en çok gol atan adamı olacak.

Dr. Gürkan KUBİLAY

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 03:32
G.Saray Nasıl Oynayacak?

1 Kaleyi sanırım Aykut alacak. Orkun da iyi kaleci ama ben Aykut'u daha şanslı görüyorum. Sağ bek yok .Sol beki aylar önce kimsenin haberi yokken yazdığım Volkan kaptı. Stoperlerden biri kesin Servet olacak. Diğeri tamamen EUROduygusal!!! bağlantılardan sonra belli olacak. Ama görünen o ki; Bouzid ile Servet ikiz kuleler olarak görev yapacaklar. Bu durum da G.Saray; Lincoln, Servet, Bouzid, Hakan Şükür 4'lüsü sayesinde serbest vuruşlar ve kornerlerden en çok gol atan takım olacak.

2 Orta alanın ortası muhteşem oldu. Bence Linderoth-Lincoln ikilisi bu sezonun en iyi orta alanın göbek taşı ikilisi olacak. Forvette ise 2 yıldır Türkiye'nin en çok gol pozisyonuna giren oyuncularını barındırdığından zaten sorun yok. Orta sahanın sağ tarafına kesinlikle Sabri yerleştirilmeli. Adam alınmayacaksa sol kanat da Arda'nın olmalı. Dolayısı ile Cimbom bu sayede hem 4-4-2 oynayacak hem de Linderoth'u tek ön libero kullanıp 4-1-3-2 taktiğine kolayca dönebilecek.

Dr. Gürkan KUBİLAY

Maksic
01.Temmuz.2007, 03:37
Yakın kaynaklara göre bende onların yalancısıyım Martins ile 12 milyon dolara anlaşılmış para vodafone ve d smart karşılaşmış ama dedim ya bende onların yalancısıyım ama bu kaynak güvenilir dedi bakalım önümüzdeki günlerde belli olucak hayırlısı diyelim umarım gelir...

Redrum
01.Temmuz.2007, 03:39
sağ bekte bence uğur var ona şans verilmeli artık şimdi oynamıcakta kim onucak? ayrıca orhanı yollucaklarına sağ beke oynatabilrerdi..

Maksic
01.Temmuz.2007, 03:40
Boumsong diyordu bu akşamki haberlerde Boumsong gelebilir

Eray Dengiz
01.Temmuz.2007, 03:43
Yakın kaynaklara göre bende onların yalancısıyım Martins ile 12 milyon dolara anlaşılmış para vodafone ve d smart karşılaşmış ama dedim ya bende onların yalancısıyım ama bu kaynak güvenilir dedi bakalım önümüzdeki günlerde belli olucak hayırlısı diyelim umarım gelir...

yok artık daha neler.. Martins? şaka fln olsa gerek.. bana göre hayal ürünü olabilir.

orta sahamız cidden harika oldu, defans bölgesinde ise banko song oynamalı onun yanında kim oynarsa oynasın farketmez..

physicist87
01.Temmuz.2007, 03:49
Song'un yanında Servet kesinlikle oynamamalı..Sağ bekte genç Uğura daha fazla şans verilebilir..Orhan Ak da kadro genişliği açısından takımda tutulmalıdır.

Mantins haberine de sadece iyi niyetle hadi bakalım diyebilirim..:)

Omerdinho
01.Temmuz.2007, 03:52
martins premier ligde oynamaya devam eder.. ne zaman gözden düser ozaman gelebilir..

Maksic
01.Temmuz.2007, 03:53
bakalım bende pek ihtimal vermiyorum duyduklarımı söyledim ilerleyen günlerde belli olur bizede hayırlısı demek düşer

goosfraba
01.Temmuz.2007, 03:54
Arsenal almak için uğraşıyordu Martins'i

Maksic
01.Temmuz.2007, 04:01
hayırlısı Fatih Tekke ile ilgileniyormuş Trabzonspor büyük ihtimal kiralık gelicekmiş

Maksic
01.Temmuz.2007, 05:53
Brezilyalı Lima, İsviçre kampına yetiştirilecek
Santrfor arayışlarına iyice hız veren Galatasaray, Lima'nın transferini mutlu sonla noktalamak üzere... Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Botafogo'nun her şeyi durumundaki 22 yaşındaki Lima ile yaptığı dördüncü görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya vardı. Brezilyalı forvetin, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre kampına yetiştirileceği sızan haberler arasında.

tombul taho
01.Temmuz.2007, 06:09
Brezilyalı Lima, İsviçre kampına yetiştirilecek
Santrfor arayışlarına iyice hız veren Galatasaray, Lima'nın transferini mutlu sonla noktalamak üzere... Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Botafogo'nun her şeyi durumundaki 22 yaşındaki Lima ile yaptığı dördüncü görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya vardı. Brezilyalı forvetin, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre kampına yetiştirileceği sızan haberler arasında.

kaynak ???

Kayserispor38
01.Temmuz.2007, 08:56
http://img412.imageshack.us/img412/9791/canceleexz8.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-06-30

ForsakeN
01.Temmuz.2007, 10:42
collin kazım ve ali bilgin varken sağ açık alınacağını sanmıyorum.sağ bek ve pivot forvet alınmalı

Cyzio
01.Temmuz.2007, 11:17
Transfer yabancı kontenjanı netleşene kadar askıya alındı..

Emurafu
01.Temmuz.2007, 11:37
Song'a yeni görev

Galatasaray'da Rigobert Song'un görev bölgesi değişiyor. Teknik patron Feldkamp'ın, pazartesi günü İstanbul'a gelerek takıma katılacak olan Kamerunlu futbolcuyu savunmanın sağ tarafında oynatmak istediği belirtildi.

Yeni sezonun kadrosunda düşünülmeyen Cihan'dan boşalacak sağ tarafta Song'a görev vermek isteyen Alman hocanın, tecrübeli oyuncunun daha önce Liverpool, Lens, Metz ve Westham takımlarında başarıyla forma giymesi nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

nıhayet su adamı sag bekte oynatmak birinin aklına geldi

Bu arada saviolada cok büyük gelişmeler varama malesef kontejan dolu federasyon sürekli erteliyor

MeMo
01.Temmuz.2007, 11:39
Bencede sağ bek alınması lazım bir tane

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 11:42
Uğur Kavuk sağ beke alınabilecek en iyi oyuncu şu anda

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 11:43
Servet ilk 11de oynayacak anlaşılan..:)

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 11:45
Mustafa goğan gitti dediler ama adam kampta hala :)

Hugo
01.Temmuz.2007, 11:55
Oynasın.. İşe yarar bence. TSL'den bir takım Sheva'yı getirmedikçe Servet'le devam :D

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 11:55
NavaRRo mu? Boumsong mu?

Son noktaya gelindi
Edouardo Cisse’yi renklerine bağlayıp ön libero transferini çözen Beşiktaş, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine defans oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Yeni sezonda savunmayı sağlama almak istediklerini ifade eden Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. Sevilla’nın kaptanı Javi Navarro’yla ciddi şekilde ilgilendiklerini belirten Kolot, “Ayrıca Juventus’tan ayrılmak isteyen Boumsong da gündemde” dedi.

‘Kampa kadar bitecek’
Stoper transferinde son kozlarını oynadıklarını ve şimdi oyunculardan yanıt beklediklerini dile getiren Kolot şöyle konuştu: İlgilendiğimiz oyuncular; Navarro ve Boumsong çok tecrübeli ve yetenekli isimler. Kısa süre içerisinde futbolculardan yanıt gelmesini bekliyoruz. Hedefimiz yurtdışı kampına kadar transferleri sonuçlandırmak. Şampiyonlar Ligi ön elemelerine tam kadro olarak katılmak istiyoruz...

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 11:58
Navarro daha faydalı olur bence

El Barto
01.Temmuz.2007, 11:59
Bu iki oyuncudan biri alınacaksa kesinlikle Navarro olmalı derim ben.

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 12:01
Servet için Sheva gerek yok Bosna lı bir forvet de yeter... 11'de oynarsa vay haline GS niN...

M.Scofield
01.Temmuz.2007, 12:10
Song'un sağda oynaması bizi faydalı olur

Varonil
01.Temmuz.2007, 12:14
Forvete Saviola gelse süper olurdu yahu:)Şu fedarasyon kararı bir türlü açıklamadı gitti:(

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 12:19
Kezman Bey uzun forvet istiyor ama Saviolayı bende düşündüm bonserviside elinde yıllık 4 4,5 milyon euroya gelebilirdi

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 12:19
Song ofansa yardımcı olamayacak ama buda sorun olabilir

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 12:22
hayırlısı Fatih Tekke ile ilgileniyormuş Trabzonspor büyük ihtimal kiralık gelicekmiş

şu an zenitte oynayamıyor en son maçta 89da oyuna girdi sakat mı bilmiyorum ama ts kiralayabilir

mustafa6685
01.Temmuz.2007, 12:28
bence hoca erkan ferini o mevkiye hazırlamalı

fenerlistinanc
01.Temmuz.2007, 12:29
bence de saviola gelse süper olur hem hızlı hem de pres yapan bi forvet

Rodrigo Tello
01.Temmuz.2007, 12:33
Rico görüşme odasına!

Beşiktaş’ta transferde sıcak saatler yaşanıyor... Takımın başına geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın düşünmediği ve gönderilmesini istediği yönünde çıkan haberler üzerine Ricardinho’nun durumu zora girdi. Ülkesinden dönen ve dün antrenmana çıkan Sambacı’nın, çalışma öncesinde Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yaptığı ve son durumu masaya yatırdığı ifade edildi.

Kalacağım diyordu

Basında yer alan haberlerde, Sağlam’ın çok koşmadığı gerekçesiyle Ricardinho’yu takımında görmek istemediği ve yabancı hakkını bir golcüden yana kullanmayı planladığı ifade edilmişti. Her fırsatta Beşiktaş’ta kalmak istediğini dile getiren Rico’nun ise eski teknik direktör Tigana ile yıldızı barışmamış, tecrübeli oyuncu başarısızlığını Fransız hocaya bağladığını her fırsatta dile getirmişti.

Kaynak: Fanatik

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 12:35
Saviola her gittiği takıma çok şey katıyor... FB ye gelirse çok faydalı olur... Tabi ilgilenen diğer takımlarda önemli...

Del Piero_10
01.Temmuz.2007, 12:42
Boumsong ısrarla kalmak istiyor

Boumsong doesn't fear Milito
Sunday 1 July, 2007

Jean-Alain Boumsong insists he’s staying at Juventus even if Gabriel Milito pushes him out of the line-up.

The Bianconeri are said to be very close to signing the Real Zaragoza defender and the first player likely to be forced to step aside is Boumsong.

“Milito could well arrive and he may not be the only one,” conceded the former Newcastle United man in ‘L’Equipe.’

“In any case, I shall remain in Turin. I have absolutely no intention of leaving Juventus.”

Sheriff
01.Temmuz.2007, 12:46
Forvete Juninho Pulista'yı alsak süper olur aslında, bonserviside elinde :director: :rolleyes:

Wesley Sneijder
01.Temmuz.2007, 12:46
@Saviola:Zannetmem Türkiye'ye gelsin. Ayrıca yabancı sorunu...
@J. Paulista : Olabilir.

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 13:04
tomas gitmedkçe bişey olacagı yok bence baksanza tff sürekli erteliyp duruyor kararını..anca tomas gidecekki yer boşalcak...carruscada kalyo kalli öyle dedi

Emurafu
01.Temmuz.2007, 13:05
Songda baya hızlı biri sadece bindirmeleri iyi olmaz servet zaten yedek kalmaya gelmedi hatta imza atarkende acıklama yaptı ilk onbırde oynayacagı belli
Ayrıca song,bouzıd,volkan bunlar hız futbolcular volkan solda oynamasına ragmen cok ıyı kademeye giriyor bu adamlar servetin acıgını kapatır milli takıma bakıyoruz defans blogu hamit hariç hepsi yavas:icon_frown::icon_frown:Kalli neyi nerde oynatacagını iyi bilir zamanında türkiyeye geldiginde basarılı bir defans kurmustu hatta defansı ögrentenler arasında(::)(::)

bence hoca erkan ferini o mevkiye hazırlamalı
Erkan ferin eskisehire kiralandı

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 13:07
heyyy nolyoo saviola bizim:icon_smile::icon_smile::icon_smile::)

Bugra19o3
01.Temmuz.2007, 13:09
Navarro gerçekten çok yararlı olur...adamın kariyeride ortada ama boumsongu tanımadığım için onun hakkında bişi demek istemiyorm...

RoNNiE91
01.Temmuz.2007, 13:14
Navarro daha faydalı olur Şampiyonlar Ligi için.Umarım anlaşırız.

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 13:18
defans bloğumuz çok iyi oldu şimdi işte bouzid'i ben çok beğendim antrenmanlarda ;;)

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 13:19
arkadaslar defans çk saglam sag da song orta servet bouzid solda da volkan..servete gelince hala kafamda soru işaretleri var ama kendne çk güvenerek knştu imza töreninde..ve kalli diyorz adam stumpf u fakloyu getiren isim bu yüzden defans konsnda kimi oynatacagnı çk iyi bilr

Emurafu
01.Temmuz.2007, 13:53
defans bloğumuz çok iyi oldu şimdi işte bouzid'i ben çok beğendim antrenmanlarda ;;)
Ya bu bouzıd nasıl defans olmus adamda dehset teknık var lıncoln ıle kafa kafaya harıketler yapıyor sabrıde aralarında kaynıyor bouzıd topla dans edıyor

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 13:56
Ya bu bouzıd nasıl defans olmus adamda dehset teknık var lıncoln ıle kafa kafaya harıketler yapıyor sabrıde aralarında kaynıyor bouzıd topla dans edıyor

evet yav abi şaşırdım valla bi omuzundan öbür omuzuna felan atıyo barış-sabri-lincoln-bouzid hareketler yapıyolardaı manyaktı yav ama lincoln tabi en iyi(::)

mustafa6685
01.Temmuz.2007, 14:18

iyi ya kardeş popescudan sonra senelerdir topu defanstan oyuna sokmakta çok zorluk çekiıyrduk bence bu adam bu senenin en başarılı transferlerinden biri olabilir

remake
01.Temmuz.2007, 14:26
Iyi guzel ama eger yabanci bir defans alirsak kim yedek kalicak? Ben ne Gokhan Zan'in nede Ibrahim Toraman'in yedege cekilmesini isterim. Mustafa Dogan'da kalmissa madem...Bence defansimiz su anda tas gibi. Milli takim seviyesinde 2 DC'miz var, bunlari harcamamaliyiz. Eger guclu bir ortasaha kurarsak defansimizin hatasiz oynayabilecek kapasitede oldugunu dusunuyorum. Alinacaksa sagbek alinsin Serdar tekrar orta sahaya gecsin. Serdar sag bek oynayamaz demiyorum ama bence Serdar'dan super DMC-MC olur. Ve uzun vadede kaliteli bir orta saha oyuncusu Besiktasimiza daha cok katkida bulunur.

El Barto
01.Temmuz.2007, 14:28
------------Rüştü-----------
ibo -- navarro --- gökhan --- ibrahim
----- -serdar------ cisse------
tello -----------------------m.yozgatlı
--------ricardinho(delgado)-------
-------------bobo-----------------

iyi bir kadro olur bence.

ekolata
01.Temmuz.2007, 14:29
Yokmu bi transfer gelişmesi ?

remake
01.Temmuz.2007, 14:37
------------Rüştü-----------
ibo -- navarro --- gökhan --- ibrahim
----- -serdar------ cisse------
tello -----------------------m.yozgatlı
--------ricardinho(delgado)-------
-------------bobo-----------------

iyi bir kadro olur bence.

Bak bu dizilils fena olmamis. Ama Toraman stopper olarak oynayinca daha iyi performans gosterdigini soylemis en son roportajinda.

Birde kanatlari karistirmissin. Ibo ile Tello ancak baska bir boyutta sag kanat oynar. :D

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 14:40
Yokmu bi transfer gelişmesi ?

tff böyle miskinlik yaptıkça transfer yapmak kolay olmaz..adamların verecegi tek bi karar var sürekli erteliyolar..burası form olmasa bişey derdm de :icon_evil:

eXcitinG
01.Temmuz.2007, 14:41
GeLecekse navarro geLsin.Hem bi de ben ne kadar mantısksızca oLsada çift ön Libero oynayacağımızı sanmıyorum..

El Barto
01.Temmuz.2007, 14:41
Birde kanatlari karistirmissin. Ibo ile Tello ancak baska bir boyutta sag kanat oynar.

kendi baktığım açıya göre yazdığımdan böyle olmuş. :)

Evet stopper daha iyi olabilir ama bektede idare edebiliyor.Bence çok ideal bir kadro bu.

eXcitinG
01.Temmuz.2007, 14:53
AsLında senin kurduğun kadro tam oynamamız gerek düzen ama ErtuğruL hoca ne yazık ki bu yıL tek ön Libero iLe mücadeLe edicek gibi duruyor.

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 15:07
misilleme yapıyor federasyon ama bizim kadro tam gibi alternatifli bir kadro oluşturulmaya çalışılıyor. ;;)

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 15:08
bizim kadro çok saglam da tff bi karar verebilse ona göre son transferleri de yapsak en kısa sürere çk iyi olacak..transfer ne kdr çabuk biterse o kdr iyi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SEZGİN HALLETTİ
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Botafogo'nun santrforu Andre Lima ile prensipte anlaştı. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, uzun süredir görüştüğü Brezilyalı golcü ile aradaki son pürüzleri de giderdiği bildirildi. Lima'nın 7 Temmuz'da başlayacak İsviçre kampında takıma katılacağı ifade edildi.

ŞÜKÜR'E
BENZİYOR
Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısını artırmasını bekleyen sarı-kırmızılılar, kararın çıkması halinde Lima'nın transferini açıklayacak. Botafogo'da 9 numaralı formayı giyen Andre Lima, fiziği ile Hakan Şükür'ü andırıyor. Birçok kulübün istediği 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 13 maçta 9 gol kaydetti.

kaynak : fotomaç

fotomaç haberi oldugu için bek inanasm gelmyo ama hadi bakalım:icon_smile::icon_smile:

deniz.91
01.Temmuz.2007, 15:38
bencede gelmez

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 15:52
Tek ön libero oynanırsa orta saha top yapamaz, 2 defansif ve 3 ofansif futbolcu dengeyi kurar orta sahada ama 1 deansif 4 ofansif futbolcuyla defans açık verir.

Serdar-Cisse çok iyi bir ikili oluştururlar ön liberoda, göbeğe Navarro da gelirse iyi işler çıkartılır. Koray da iyi yedek olur.

Kenan Öner dün şöyle dedi: "Şartlar uygun olursa Boumsong'u alacağız."

Beşiktaş'ta öncelik hedef Boumsong gibi gözüküyor.

deniz.91
01.Temmuz.2007, 16:11
gökhan ateş cangele barut sonuç boomm

travis1903
01.Temmuz.2007, 16:53
Boumsong 'Juve' dedi

Beşiktaş'ın transfer listesinden olan Boumsong Fransa'nın l'Équipe gazetesine yaptığı açıklamada gelecek yıl Juventus'ta kalarak başarılı olmak istediğini açıkladı. Bir yıl aranın ardından yeniden İtalya Serie A'ya dönen Juventus son sürat transfer çalışmalarına devam ederken, hedefteki transfelerin Real Zaragoza'dan Gabriel Milito, Porto'dan Pepe ve Palermo'dan Andrea Barzagli gibi defansif oyuncuların olması Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Boumsong'u endişelendirmiyor.

Önümüzdeki sezon da Juventus'ta kalmanın planlarını yapan Boumsong "Juventus'ta kalacağım" diyerek bir anlamda hakkından çıkan transfer söylentilerine de nokta koymuş oldu.

Öte yandan dün Cisse'nin imza töreninde Fransız yıldız Boumsong ile ilgilendiklerini doğrulayan ve bu transfer için girişimlerinin olduğunu söyleyen Kenan Öner'in, Boumsong'un l'Équipe gazetesine yaptığı açıklamalardan sonra nasıl davranacağı merak konusu...

:0:

ForsakeN
01.Temmuz.2007, 17:05
Bursasapor Niculea'dan vazgeçti
Bursaspor, bugün kente gelerek resmi sözleşmeye imza atması beklenen Rumen forvet Marius Niculea'nın transferinden vazgeçti.

Bursaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Her konuda anlaşmaya varılan, uçak bileti dahi alınan Rumen oyuncu Marius Niculea, İskoçya takımlarının devreye girmesi üzerine kulübümüzden düşünmek üzere 2 gün süre istemiştir. Bu durumdan dolayı yönetimimiz Niculea'nın transferinden vazgeçmiştir.''
01.07.2007

Kaynak : AA

Emurafu
01.Temmuz.2007, 17:13
Andre Lima Hayatını Anlatan bir video

http://www.youtube.com/watch?v=wOqa0m8g70M

Arkadaslar izleyip yorum yapın teknıgı baya iyi

ForsakeN
01.Temmuz.2007, 17:14
F.Bahçe Deivid'i bırakmıyor

http://www.sporx.com/images/1/29/6443_B_DeividDeSouza012.jpg

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı oyuncu Deivid de Souza'nın Brezilya'dan dönmeyeceği veya başka takımlara gönderileceği şeklinde basında yer alan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, Brezilyalı oyuncu Deivid'in yeni sezon hazırlıkları için takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Kaynak : İHA

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 17:17
Yedek kalıcak... Keşke gelseydi bize...

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 17:19
Alıcak kimse çıkmayınca hmn yalanladılar...:zuhaha

Adam boşuna yabancı hakkını kapatıyor... Federasyon inş... çıkarır yabancı kuralını CL de yoksa zor bu sene yine işleR...

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 17:40
ben limayı baya begendm bitiricilikde biraz daha geliştrmesi lazm kendni ama genel olarak baktgmzda komple bi forvet oyncusu..uzaktan şut atyo kafa toplarnda iyi ,sırtı kaleye dönük oynayabiliyo arkadaslarnı pozsyona sokyo ve yaşı henüz 22..bence çok yararlı bi transfer olur..tabi öncelik saviolada olmalı ama limada baya kaliteli bi oyncu bence..bu arada saviola konsnda bilgisi olan varsa paylaşabilrmi ?

Del Piero_10
01.Temmuz.2007, 18:01
Dün Eurosport 2 de 20 yaş altı dünya kupası maçı vardı.
Brezilya-Polonya oynadı,Brezilya 10 kişilik Polonya'ya 1-0 yenildi kadroda Lima'da vardı.

BlackEagle19o3
01.Temmuz.2007, 18:02
Lima da Bobo ile aynı yaşta galiba.Doğru bir seçim olabilir.Ama tabi Saviola gelcekse o ayrı:).

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 18:02
http://www.youtube.com/watch?v=CWH5JK7Dfzc

bikaç tane gol emrah abinin verdigi linktekiyle aynı ama çogu farklı gollerini gösteriyo izleyin bence...

bu arada botafogonun sag kanat oyuncusunun adını bilen varmı bütün pozisyonlarda onun imzası var

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 18:13
Yabancı kararına göre belli olacak Deivid'in durumu, şu an tabii ki kalacak, eğer 6 yabancı olursa yine kesinlikle gönderilir.

Yarın yeni sezon hazırlıkları başlıyor, Lugano ve R.Carlos olmayacak sanırım.

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 18:14
Lima ortalama bir oyuncu.

TR.CaPTaiN
Milyonlarca insanın gördüğünü kulübümüz nasıl göremiyor anlamak mümkün değil. Deivid Fenerbahçe değil Türkiye'nin orta sıra takımlarının kalitesinde bile değil. Bu adamda nedir bu ısrar. Teknik direktör Brezilyalı,oyuncu da Brezilyalı olunca böyle oluyor. Semih Deivid'ten 2-3 gömlek üstün bir futbolcu ama bütün sezon kulübede oturdu. Çünkü o Brezilyalı değil.

Rodrigo Tello
Transfere fren

Ön libero için Cisse'yi alan Beşiktaş, şimdi tüm çalışmalarını stoper mevkiine çevirdi. Bunun için İspanyol takımı Sevilla'da oynayan Navarro ile uzun süredir temaslarını sürdüren siyah-beyazlılar, transferi bitirmek için futbolcudan gelecek haberi bekliyor. Beşiktaş'a gelmek isteyen 33 yaşındaki İspanyol futbolcu ile yarın son kez görüşecek olan yönetim, bu transfer gerçekleşmezse alternatifleri devreye sokacak.

İLHAN PARLAK İÇİN ATAK

Siyah-beyazlılar, Kayserispor'un Ümit Milli golcüsü İlhan Parlak ile ilgileniyor. Menajerlerin de G.Saraylı Song'u siyah-beyazlı kulübe önerdikleri belirtildi.

Kaynak: Sabah

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 18:15
boşuna ümitleniyorsunuz,bizim adriano hayallerine benzer :)

yabancı sayısı 8 olursa forvet ve sağ bek alıp 4-3-1-2 oynamak bizim için en iyi çözüm..ilsinho ve carew olsa mesela harika olur..
Oyunda iyi olan oyuncular gercekte fos cikabiliyor.Ilsinho`nun yararli olacagi ne malum.

dick
01.Temmuz.2007, 18:17
Şu Bouzid'i çok merak ettim,var mı elinizde güzel bir videosu

ChAoS
01.Temmuz.2007, 18:27
Navarro gelse iyi olurdu ama gelmezsede sorun olmaz bence bizim defanslardan çok üstün yanı yok bence ..

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 18:37
bouzid in cezayir milli takımyla oynadıgı maçın bi videosu varda video bouzid üzerine degil genel maçı gösteriyo :( nese bu arada lima hakknda ne düşünüyorsnz bence iyi forvet

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 18:42
Şu Bouzid'i çok merak ettim,var mı elinizde güzel bir videosu

sen gs tv'yi varsa izle dick belki çıkabilir dün bir ara gittim baktım gösteriyodu ;;)

bouzid in cezayir milli takımyla oynadıgı maçın bi videosu varda video bouzid üzerine degil genel maçı gösteriyo :( nese bu arada lima hakknda ne düşünüyorsnz bence iyi forvet

lima yetenekli bir gençmiş galiba öyle konuşuluyor ama ben hiç izlemedim tv veriomu brezilya ligini biliyomusunuz?

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 18:51
ligler bitti diye biliyorumda brezilya 20 yaş altı takımnda oynuyo lima(öyle duydm) .. emrah abi bide ben 2 tane video koyduk fena oyuncu degil bence izle o videoları

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 18:59
ligler bitti diye biliyorumda brezilya 20 yaş altı takımnda oynuyo lima(öyle duydm) .. emrah abi bide ben 2 tane video koyduk fena oyuncu degil bence izle o videoları

yok be kardeş yeni başladı (iddaadan biliyorum :D)

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 19:15
Paşa görüşme odasına!

Masaya yatırdılar

Beşiktaş’ta transferde sıcak saatler yaşanıyor... Takımın başına geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın düşünmediği ve gönderilmesini istediği yönünde çıkan haberler üzerine Ricardinho’nun durumu zora girdi. Ülkesinden dönen ve dün antrenmana çıkan Sambacı’nın, çalışma öncesinde Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yaptığı ve son durumu masaya yatırdığı ifade edildi.

Kalacağım diyordu

Basında yer alan haberlerde, Sağlam’ın çok koşmadığı gerekçesiyle Ricardinho’yu takımında görmek istemediği ve yabancı hakkını bir golcüden yana kullanmayı planladığı ifade edilmişti. Her fırsatta Beşiktaş’ta kalmak istediğini dile getiren Rico’nun ise eski teknik direktör Tigana ile yıldızı barışmamış, tecrübeli oyuncu başarısızlığını Fransız hocaya bağladığını her fırsatta dile getirmişti.

ChAoS
01.Temmuz.2007, 19:18
Bence seneye Delgadonun performansı iyi olursa yani isteneni verirse , Rico'ya bence gerek kalmaz derim, yani imzalaması konusunda çekimser durumdayım....

abdulcabbar
01.Temmuz.2007, 19:28
Dün Eurosport 2 de 20 yaş altı dünya kupası maçı vardı.
Brezilya-Polonya oynadı,Brezilya 10 kişilik Polonya'ya 1-0 yenildi kadroda Lima'da vardı.

Lima 22 yasinda bence baska bir Lima dir O
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Esk haberleri koymayalım arkadaslar dikkat!!!!!!!!!

Arkadaslar Yabancı sayısı aynı olacakmıs yani 6 bu yüzden takımdan birilerini göndercez

Bursa transfer yapamiyor her el attiklari oyuncu baska kluplere kacti Tomas la Carrusca yi Bursa ya paslasalar cok iyi olur

dick
01.Temmuz.2007, 19:33
Gs TV kabloluda çıkmıyor,internetten izlemek mümkün mü?

Leoucwhsua
01.Temmuz.2007, 19:38
Esk haberleri koymayalım arkadaslar dikkat!!!!!!!!!

Arkadaslar Yabancı sayısı aynı olacakmıs yani 6 bu yüzden takımdan birilerini göndercez

kesin olarak aciklandimi emrah

ZeroG
01.Temmuz.2007, 19:44
Milyonlarca insanın gördüğünü kulübümüz nasıl göremiyor anlamak mümkün değil. Deivid Fenerbahçe değil Türkiye'nin orta sıra takımlarının kalitesinde bile değil. Bu adamda nedir bu ısrar. Teknik direktör Brezilyalı,oyuncu da Brezilyalı olunca böyle oluyor. Semih Deivid'ten 2-3 gömlek üstün bir futbolcu ama bütün sezon kulübede oturdu. Çünkü o Brezilyalı değil.

Belki 2-3 gömlek üstün değil en fazla 1 ama brezilyalı olduğu için Semih'ten çok oynadığı konusuna katılıyorum bu da beni fazlasıyla korkutmaya başladı.Hatta Deivid'in geldiği zamanlar Zico'dan Barosla Deivid arasında bi seçim yapması söylendiğinde Zico'nun Deivid'i seçtiğini fln duymuştum...

dick
01.Temmuz.2007, 19:46
Brezilyalılar hep böyle,Alex Anelka'ya hiç pas vermez,markajda bile olsa Nobre'ye verirdi topu

physicist87
01.Temmuz.2007, 19:58
O zaman Fenerbahçe'ye yabancı değil, Brezilyalı sınırlandırması şart!!:D

Anelka olayında Dick'e katılıyorum Alex daha çok Nobreyle oynuyordu,tutuculuk var hepsinde..Olan bizim takımımıza oluyor,kim müsaitse o görülmeli,kim formayı hak ediyorsa o oynatılmalı,ayrımcılık,kayrımcılık olmamalı..

Semih'e güveneceğini pek sanmıyorum Zico'nun, bir forvet şart ya, Deivid'i unutturacak biri şart..!!

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 19:59
Deivid'i aldıran Alex, ikisi de yollanmalı, Zico da yollanmalı, bu kadar Deivid'e şans verdiği için. Semih'e bakıyoruz, Daum zamanında sonradan girip maç kurtarırdı, Zico zamanında oyun sıkışıyor, Semih değil Deivid giriyor, dolayısıyla da puan kaybı...

Deivid için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi, bir de yıllık 1.5 milyon Euro civarında bir şey ödenmiştir, 5 milyon Euro çöpe gitti. Göndermek için de para verilecek Deivid'e, zararlı çıkan Fenerbahçe oldu. Alex'in aklına uyanda kabahat.

Del Piero_10
01.Temmuz.2007, 20:10
Alex,Fabiano'yu da aldırmıştı geçmişte

physicist87
01.Temmuz.2007, 20:23
Fabio Luciano'yu mu demek istedin Özgür?

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 20:25
Fenerde Fabiano'da vardı Gökçe..;)

MeMo
01.Temmuz.2007, 20:26
Fabio Luciano'yu mu demek istedin Özgür?

Hayır Fabiano'yu demek istemiştir.Bu arada Egowich sana katılmıyorum hepsi bizim sözzlemşmeli oyuncularımız onlara sahip çıkmak gerekir.

Rodrigo Tello
01.Temmuz.2007, 20:35
Bide su yanı var Delgado yine isteneni veremezse işler kötü gidebilir.

physicist87
01.Temmuz.2007, 20:35
Fabiano Lima Rodri bilmem ne o adam mıydı?Tamam tamam şimdi hatırladım..Nerde abudik kubidik bir futbolcu var onu getirmiş,Alex gibi futbol zekası yüksek birinden bunlar beklenmez yaa neyse,ben bile ondan daha iyi oyuncu tavsiye ederdim yani..:)

ChAoS
01.Temmuz.2007, 20:39
Bide su yanı var Delgado yine isteneni veremezse işler kötü gidebilir.

Orası öylede Delgado'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum ,delgadonun yedeği

olarakta rico'nun bulundurulması gereksiz olur. Nasıl oynar bilemem ama potansiyeli

bakımından Delgado

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 20:42
Fabiano Lima Rodri bilmem ne o adam mıydı?Tamam tamam şimdi hatırladım..Nerde abudik kubidik bir futbolcu var onu getirmiş,Alex gibi futbol zekası yüksek birinden bunlar beklenmez yaa neyse,ben bile ondan daha iyi oyuncu tavsiye ederdim yani..:)
İddialısın yani..:D

Aslında bende pek beğenmiyorum Alex'in önerilerini..

physicist87
01.Temmuz.2007, 20:47
Hehe iddialıyım tabiki de Tarıkcım..:) Küçükken az FM oynamadık:n:

Semih'i de istiyorlarmış bi ara okumuştum,adam çekip giderse hiçbirmiz birşey diyemeyiz..Ne varsa gençlerimizde var aslında..Şu Serhat Akın'ı yuvaya döndürebilsek bence güzel olur..

GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 21:02
Delgado bu sene gerçek performansını gösterecektir Ertuğrul hoca ile.Alınacaksa Navarro alınmalı.Çok iyi bir transfer olacaktır.

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 21:04
Navarro yaşlı değil mi?Daha genç oyunculara yönelmek lazım bence...

GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 21:06
Navarro yaşlı değil mi?Daha genç oyunculara yönelmek lazım bence...

Bir defans oyuncusu için çok önemli değil.;)

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 21:09
Gs TV kabloluda çıkmıyor,internetten izlemek mümkün mü?

bir bilgim yok kardeş. Carrusca iş yapar bursada (::)

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 21:09
Orası öyle ama ileride para kazandırsın diye dedim..:D

GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 21:12
Valla bizim için şu an önemli olan direkt katkısı olacak birisini almak.O da Navarro.

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 21:23
Şu Vedran Corluka acaba nasıl bir oyuncu?

FM ile paralel mi ?

Emurafu
01.Temmuz.2007, 21:40
TFF yabancı kararını açıkladı

TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.

Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.

Valla Ben böylede olmasına sevindim

Emurafu
01.Temmuz.2007, 21:43
Delgado iyi para ediyorken satılması lazım bana göre delgado fazlalık

eGowiCh
Fabiano için Carlos'un veliahtı denmişti ilk geldiğinde, koca bir yalan çıktı, berbat bir oyuncuydu. Alex sevdiği arkadaşlarını aldırıyor haliyle, Nobre de bunlardan birisi yanılmıyorsam. Nobre de iyi futbolcu değil ama en azından Deivid'den daha faydalıydı.

Emurafu
TFF yabancı kararını açıkladı

TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.

Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.

ZeroG
01.Temmuz.2007, 21:52
Bu Federasyondan ümidi kestim.İlle de takımlarımıza Avrupa'da başarı sağlatmayacağız ille de Türkiye'ye yıldız getirtmeyeceğiz diyorlar.Ciddi kurumsan Türkiye'nin bir yerlere gelmesinde yükümlüsündür.Bu saatten sonra bunlardan iş olmaz...

Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 22:04
Son Kartal Edouard Cisse

Kara Kartal yabancı transferinde Rodrigo Tello’dan sonra Edouard Cisse’yi de resmen kadrosuna kattı. Önceki gece İstanbul’a gelen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Ardından Ümraniye’ye giden Fransız yıldız, Nevzat Demir Tesisleri’nde kendini 3 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı. Sezon başına 1.5 milyon Euro alacağı belirtilen Cisse için PSG’ye de 2 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği kaydedildi. İmza töreninde Genel Sekreter Kenan Öner, Futbol Şubesi Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu da hazır bulundu. İmza sonrasında 16 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına poz veren tecrübeli futbolcu sempatik hareketleriyle dikkat çekti. Cisse, “Beşiktaş’ın beni uzun zamandır istediğini biliyordum. Bana yakın davranmalarından çok etkilendim. Kariyerime tanınmış ve hedefleri olan bir kulüpte devam etmek için burayı seçtim. Süper Lig’in rekabetçi bir yapısı var ve zor bir sezon geçireceğimi tahmin ediyorum” diye konuştu.

ChAoS
01.Temmuz.2007, 22:19
Gelmiş hoş gelmiş Kleberson'da gelmişti zamanında , cisseyi pek tanımıyorum

bakalım nasıl bir futbolcu izleyip görücez kesin bir yorum yapmak yanlış olur

başarılı olması dileğiyle

Ilhan
01.Temmuz.2007, 22:34
Song demişler, olmaz!! 40 yaşında o adam...

ChAoS
01.Temmuz.2007, 22:35
Song demişler, olmaz!! 40 yaşında o adam...

Galatasaraylı song'sa doğrudur :)

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 22:53
yok be kardeş yeni başladı (iddaadan biliyorum :D)

emin degildm ztn kardes :)

bilgi için saol :)

Fernando Gago
01.Temmuz.2007, 22:56
Tff'nin kararı resmi olarak hala açıklanmadı ama bu Tffden bişi olmaz

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2007, 22:57
emin degildm ztn kardes :)

bilgi için saol :)

önemli değil kardeşim her zaman (::):)

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 22:57
ee o zmn nsl olcak bu iş kalli carruscayla yeni bi başlangç yapacaz diyo toması da elden çkaramyorz ??? nasıl bosaltacaz

erdemzorer10
01.Temmuz.2007, 22:58
önemli değil kardeşim her zaman (::):)

eyvallah kardes :):icon_wink:

WebMaster91
02.Temmuz.2007, 00:08
ee o zmn nsl olcak bu iş kalli carruscayla yeni bi başlangç yapacaz diyo toması da elden çkaramyorz ??? nasıl bosaltacaz
Tomas Bursa'ya giderse hem kendisi için hem bizim için iyi olur..(Bursa için ne olur bilemem :D)..O zamanda bir kontenjan boşalır :)..

fenerlistinanc
02.Temmuz.2007, 00:17
Bu Federasyondan ümidi kestim.İlle de takımlarımıza Avrupa'da başarı sağlatmayacağız ille de Türkiye'ye yıldız getirtmeyeceğiz diyorlar.Ciddi kurumsan Türkiye'nin bir yerlere gelmesinde yükümlüsündür.Bu saatten sonra bunlardan iş olmaz...

sonuna kadar katılıyorum

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 00:24
Carrusca'nın kalmasından yanaydım.İyiki burada.

Tomas bırak yakamızı...:D

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 00:31
Tomas Bursa'ya giderse hem kendisi için hem bizim için iyi olur..(Bursa için ne olur bilemem :D)..O zamanda bir kontenjan boşalır :)..

o transferden pek ses çkmadı bi ara dediler ama sora kmse bişe demedi o konuda

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 01:06
Yabancı sayısının değişmesini Beşiktaş hariç neredeyse tüm kulüpler istiyordu ama hemen hemen 17'ye 1 ağır bastı.

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 01:06
bursada kime elini attysa soradan vazgeçti önce boya ile anlaştı dediler o iş yattı smdide niculae işi yatmş

Omerdinho
02.Temmuz.2007, 01:07
Fabiano için Carlos'un veliahtı denmişti ilk geldiğinde, koca bir yalan çıktı, berbat bir oyuncuydu. Alex sevdiği arkadaşlarını aldırıyor haliyle, Nobre de bunlardan birisi yanılmıyorsam. Nobre de iyi futbolcu değil ama en azından Deivid'den daha faydalıydı.
Alex yokken Nobre vardi hatirlatirim.

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 01:11
Transferi oyuncu belirlerse Deivid gibi beceriksiz oyuncuların gelmesi normaldir.
Kulüplerin isteklerini hiçe sayan bu federasyon Avrupa başarısının önüne büyük taş koyuyor. Sonuna kadar art niyet arıyorum.

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 01:13
tekke trabzonu yeniden canlandıracak bi isim ztn çok büyük eksiklikleri oldugunu düşünmüyorum trabzonsporun bi kaleci yeterli olur..gerçi ben olsam jeffersonda ısrar ederdm trabzonun transfer listesinde bulunan hasagiçtende martinezden de daha iyi bi kaleci ama kendini gösteremedi

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 01:19
tff bu kdr erteledi erteledi ve 6 yabancının degişmiyecegi kararınımı aldı !!!!!!dünyada bizm federasyon gibi başka federasyon yoktr herlde bi bjknın sözü 17 takımınkine bedelmi ya

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 01:22
Gs li song yuvasnda mutlu kimse sataşmasn lütfen :D alexandre song olmaz bence adam arsenalde oynuyo bu yaşta

dick
02.Temmuz.2007, 01:38
Alexandre Song'un olduğu mevkide çok sayıda iyi oyuncu var,takımdan ayrılması muhtemel,zaten Wenger takımda durmak istemeyeni antremana bile almaz