Log in

View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

ZeroG
29.Haziran.2007, 15:20
Ümit Karanın gelmesi çok çok iyi olur ama bu haberinde gazetelerimizin uydurma haberlerinden biri olma ihtimalini yüksek görüyorum

Ilhan
29.Haziran.2007, 15:22
Ümit halen yalanlanmadı. eminim ki yarın bir gün Fener'de...

ibo
29.Haziran.2007, 15:24
Forumumuzda kimse KARŞI TAKIMI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ mesjalar atamaz. (F5,6s vb...) kelimeleri kullananlara gerekli cezalar uygulanır (nitekim de uygulandı zaten.!!) Kurallarımızda memnun olmayanları burada zorla tutmuyoruz... Ama burada olduğunuz sürece kurallara uymak zorundasınız...

krALEX1907
29.Haziran.2007, 15:24
Ümit Karanın gelmesi çok çok iyi olur ama bu haberinde gazetelerimizin uydurma haberlerinden biri olma ihtimalini yüksek görüyorum

ozamn idmandan niye atsınlar ümit karanı???

Emurafu
29.Haziran.2007, 15:25
Üimt konusunda beklememiz lazım Ben ümidin bir basın toplantısı yapmasını bekliyorum

eGowiCh
29.Haziran.2007, 15:25
Kalli'den Karan'a tavır
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı.

http://www.ntvspor.net/Images/16033.jpg

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, golcü futbolcu Ümit Karan sabah antrenmanında yer almadı.

Basın mensuplarının Ümit Karan'ın neden antrenmana çıkmadığını sorması üzerine bir açıklama yapan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, "Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Sadece Galatasaray'ı düşünürse aramıza dönebilir" diye konuştu.

''Ümit'in gidişine hazır mısınız?'' sorunu ''Evet'' diye cevaplayan Alman teknik adam, daha sonra da, ''Bu gerçek olacak mı, bilmiyorum. Öyle bir oyuncu verilmeden önce yerine kimin alınacağını bilmem gerekir'' diye konuştu.

Feldkamp, Ümit'in kafasının rahatladığı zaman tekrar idmanlara çıkabileceğini ifade etti.

''YERLİ OYUNCULAR ÜZERİNDE DÜŞÜNÜYORUZ''
Transfer çalışmaları konusunda ise, takımda bir eksiklik gördüğü zaman bunu açıkça basınla paylaşamayacağını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, ''Şu an transfer dönemi bitmiş değil. Yabancı kontenjanımız dolu olduğu için, yabancılardan çok yerli oyuncular üzerinde düşünüyoruz. Ayrıca takımdan bir futbolcu göndermeden önce bunu iyi bir şekilde düşünmem gerekir'' şeklinde konuştu.

Transfer çalışmaları ile ilgili şu anda herhangi bir hareketliliğin olmadığını dile getiren Karl Heinz Feldkamp, ''İzinli olan Song, pazartesi günü takıma katılacak. Kampa gitmeden önce en geç 5 veya 6 Temmuz'da belli bir kadromuz olacak, bunu siz de göreceksiniz'' dedi.

Feldkamp, bir basın mensubunun, ''Orhan ve Cihan kampa katılacak mı?'' sorusunu karşılıksız bırakırken, sezon açılışında antrenmanlara kros çalışması yerine direkt topla çalışmasının nedenini soran bir gazeteciye de, ''Ben burada atlet idmanı değil, futbolcu idmanı yaptırıyorum'' yanıtını verdi.

''SEYİRCİSİZ MAÇLAR ZOR OLACAK''
Feldkamp, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından onaylanması konusunda ise, ''Karara saygılıyım. Ama bu benim için en önemli sorunlardan birisidir. Takımı seyircisiz maçlara hazırlamak pek kolay olmayacak. Bu zor bir dönem olacak. İnşallah bu dönemi istediğimiz gibi bitiririz'' diye konuştu.

NTVSpor

deniz.91
29.Haziran.2007, 15:29
KAYSERİSPOR’A CANGELEDİ
http://www.kayserimac.com/images/index-image_r14_c6.jpg...Ve Kayserispor uzun uğraşlar sonucunda Cangele’yi renklerine dahil etti.http://www.kayserimac.com/images/index-image_r14_c6.jpgDün akşam uçağıyla Kayseri’ye gelen Arjantinli golcü ve Kayserispor yönetimiyle her türlü konuda anlaşmaya vardı. Bonservisindeki sorun nedeniyle transferi geciken Genç golcüdeki pürüz giderildi ve Cangele artık Kayserispor’da... Genel menajer Süleyman Hurma, cangele’nin Gökhan Ünalla birlikte bu sezon leblebi gibi gol atacağını belirterek” Çok önemli bir transfer yaptık. Cangele Kayserispor’un gücüne güç katacaktır”dedi. Hurma, Cangele’nin yanı sıra önümüzdeki günlerde iki yabancı futbolcu daha transfer edeceklerini belirterek” Şuanda isim açıklamak istemiyoruz ama transfer ettiğimiz zaman en az Cangele kadar dikkat çekecek futbolcular olduğunu herkes görecektir. Kayserispor yeni sezonda önemli işler yapacaktır”dedi.

Kaynak:Kayserigundem

EL-Hadji
29.Haziran.2007, 15:31
Eskişeihrspor Serdar Özbayraktar anlaştı. Boluspor Erol Kapusuz' la anlaştı. Bu 2 transfer de lig A için önemli. Serdar Es-Es' e, Erol da Bolu' ya büyük güç katacak.

Emurafu
29.Haziran.2007, 15:32
Ankara gücünebaktım onlarda baya şyş adamlar aldı kirita cok iyi kamburov dehset bence bakalım neler olacak

Ilhan
Hadi kuralım bir Fener kadrosu:

-----Kezman----Alex-----
Vederson--Aurelio--Appiah--Bilgin
Carlos--Edu---Lugano---Önder

----------Volkan------------

Sağ bel ve forvet mevksine alınacak adamlarla Fener çok iddialı bir ekip olur.

erdemzorer10
galatasarayımzn mükemmel gidişini içine sndremeyen bazı insanlar anca bu şeklde takımı karştırarak zarar vermeye çalşyor..bunu yapanlarn karakterleri ortadadr..ümti almak isteyen paşa paşa bonservisini öder..bize sormadan oyncumzla knşyolar bunu yapanın hangi takm oldugunu sölemesenz zaten bilrdm..çok belli bunu yapacak takm

IcedEarth
29.Haziran.2007, 15:36
Erdem arkadaşıma katılıyorum. Böyle şey olmaz.

agoecmen
29.Haziran.2007, 15:36
ümit bence gitmez çünküü geçen sene banko oynadı. eğer para için gidecekse bilmem. ama burada daha huzurlu olacağı kesin

erdemzorer10
29.Haziran.2007, 15:37
ayakta alkslyorm seni fenerbahce..bgn fenerbahce bunu yapyorsa ne mtlu bize ki en büyk rakiplermzden birisi gidişatımızı görp ortalıgı karştrmaya başlamştr..helal olsn kalli sana..diger klüpleri tasaya düşürecek bi takm kurdgun içn (::)

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 15:37
Ama ortada bir hassas nokta varki bu kadar dallanıp budaklandı bu iş... Normalde bonservisi takımında olan sözleşmesi olan bir oyuncunun transfer olayı uzamaz... Anca GS ye verilen paray GS kabul ederse oyuncuyu satar...

krALEX1907
29.Haziran.2007, 15:40
-----------------------------------volkan-------------------------------------
önder----------edu---------------------------lugano--------------carlos
----------------------------------mehmet-----------------------------------
------------------------appi-------------------tümer------------------------
------------------------------------alex----------------------------------------
-----------------------ümit------------------kezman------------------------

cok güzel bi kadro..!:D

erdemzorer10
29.Haziran.2007, 15:41
bence Galatasaray böyle işlerle uraşacak bi takm degil..bırakn uraşsnlar bizi karştrmak içn..lig başlasn işte o zmn görecez

Leoucwhsua
29.Haziran.2007, 15:41
neyi dusunuyorsunuz ki.umitin sozlesmesi var.6 milyon euro verirlerse kulupte satar olur biter.Bedavaya gidecek hali yokya.Bedava alsalar galatasaraya karsi hamle derim ama bedavada degil.umitte artik 30 yasindaa 10 trilyonu verirlerse yonetimde satarsa gider satmazsa gitmez.Her futbolcunun yeri dola.bu kadar buyutulcek bisey degil

agoecmen
29.Haziran.2007, 15:43
ümit karanı iyi bi fiyata satarsak serkan çalık onun yerini doldurabilir nitekim o olmasa bile necatiyle hasan var

El Comandante
29.Haziran.2007, 15:44
Hadi kuralım bir Fener kadrosu:

-----Kezman----Alex-----
Vederson--Aurelio--Appiah--Bilgin
Carlos--Edu---Lugano---Önder

----------Volkan------------

Sağ bel ve forvet mevksine alınacak adamlarla Fener çok iddialı bir ekip olur.

Bence kalede Volkan'ın yerine Serdar oynayacak.Kezman'ın yanına da golcü bir santrafor alınacak.Bu iki isim dışında mantıklı bir kadro kurmuşsun.

Mirza
29.Haziran.2007, 15:44
Alman : Ben tahrik içeren mesajlarını siliyorum. Yeniliyorum sayfayı bakıyorum bir tane daha. Dikkat biraz. Lütfen

Emurafu
29.Haziran.2007, 15:46
Bu ortalıgı karıstıran ümidin menejeri dir oda gidip gizlice konusmus neyse arkadaslar artık ümit konusunu bence türkiyeden futbol alanında konusalım orda konu mevcut burdada transferleri konusalım

erdemzorer10
29.Haziran.2007, 15:46
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah abi transferde neler var son olarak gelşmeler neler ?

alman
29.Haziran.2007, 15:48
ümit karana yönetim bence fenerin werdii parayı werirse sorun ortadan kalkar adam gerçektende hakedio o parayı tomasa 1.4 veren yönetim ümite 800 werio bence adam haklı

eGowiCh
29.Haziran.2007, 15:52
Ümit Karan için kulüpten hiçbir yalanlama gelmedi. Sanırım alacağız.

Leoucwhsua
29.Haziran.2007, 15:53
Beyler bu cok basiy bir olay.Az ince bi kanalda yorumcu halil ozer katildi.Menejer gorsutukten sonra yonetime bildirmis umitte bildirmis.Galatasarayin yapacagi 2 sey vardi.Ya satiyoruz fiyati bu yada satmiyoruz.Ama olayi bu kadar niye uzattilar anlamis degilim.Futbol bu gunumuz futbolunda rakipler birnirinden futbolcu transfer ederler.Istemiyorsan satmazsin.Ayrica umitle antremana baslamadan oncede konusulabilirdi.Ama antremana ciktiktan sonra umiti antremandan cikarmak umite bi govde gosterisidir.Bunlar cok sacma bizim burda tartisytigimiz da cok sacma.Isterlerse yonetim dusnur istemiyorsa vermez.

Omerdinho
29.Haziran.2007, 15:58
haydi ümit gel...

eGowiCh
29.Haziran.2007, 15:59
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Beyler selam biraz önce Floryadaydım. İdmanı izledim, kalli konuştu, volkan yaman resmi imzayı attı ve adnan sezgin konuştu... Bu arada arkadaşlar Ümit Karanın fble anlaştığı kesin doğru... "Galatasarayda çok huzursuzum, verilen sözler tutulmadı" gibi daha birçok sözünü biliyorum dün akşam itibariyle... ancak fazla detaya girmek istemiyorum. Ama şurası kesinki Ümiti resmen bir Hakan Şükür kompleksi sarmış gidiyor. Olayın özü bu....

Beyler bizimle daha üç yıllık mukavelesi var. Fenerle anlaşması bir şeyi değiştirmez. Henüz fenerden, bizimkilere gelen bir resmi teklif yok. Ancak fenere "evet" dediğini adım gibi biliyorum.

Omerdinho
29.Haziran.2007, 16:02
Ümit gitmek isterse zorla tutamazlar.Mecburen satacaklar.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 16:03
Ümit Karan gelirse çok süper transfer olur... Kezman la beraber çok etkili olurlaR...

Jesus_FB
29.Haziran.2007, 16:04
Fazil abiye bak sen döktürmüş yine :)
Şaka bir yana oynunu beğendiğim ama karakter ve kişiliği olarak kendisinden nefret ettiğim Ümit Karan'ın gelmesini hiç istemem.

krALEX1907
29.Haziran.2007, 16:05
bu transferin bir an önce kesinleşmesini istiyorum çünkü cok heycanlandım :D

Omerdinho
29.Haziran.2007, 16:06
Fazil abiye bak sen döktürmüş yine :)
Şaka bir yana oynunu beğendiğim ama karakter ve kişiliği olarak kendisinden nefret ettiğim Ümit Karan'ın gelmesini hiç istemem.
kisiligini bosver :) sahadaki oyunu önemli..

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 16:06
Galiba bir FB maçıydı... Bir pozisyonda Ü.Karan müddahele oldu adacaz 6kere ödnü yuvarlandı... Bence de bir çok FB Taraftarı sevmiyor Ü.Karan ı...

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 16:11
Bende istemiyorum bu transferi gerekirse Semih oynar

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:13
AsLında beşiktaş açısından en mantıkLı sistem 3-5-2 dir.Rico ve deLgado gibi iki adama sahipseniz anca bu sistem sayesinde daha başarıLı oLabiLirsiniz.Lucenin takıma oynattığı sistem gibi.Çift ön Libero daha çok ortadan derinLemesine oynayan bir takım.Ceza sahası önünde serbest bir adam.Yani en azından bu sistemLe daha iyi oynanabiLir.Şu an itibari iLe 4-4-2 de oynasak 4-5-1 de oynasak çok zorLanacağımız açık.Ama artık 3-5-2 gibi oynama şansımız da kaLmadı.TeLLo ve mehmet geLdi ki bunLarın bu sistemde oynaması intihar oLur.Bir yoLa doğru gidiyoruz ama bakaLım sonunda ne oLucak.Tek güvencem ise ErtuğruL hoca da ki hırs.Eğer ErtuğruL hoca da başarıLı oLamaz ise Beşiktaş a 20 yıL YerLi hoca geLmez.

3'lü defans mı kaldı dünyada? :) 3'lü defans oynayamaz Beşiktaş, liberosu yok, sağ ve sol kanatları yok bu sistem için, sonuçta FM oynamıyoruz ve öyle göründüğü gibi kolay değil, dama taşlarını yerine dizmiyoruz. 3'lü defans çok gol yer Avrupa'da, Türkiye'de de Denizlispor'lar, OFTAŞspor'lar bile çok gol atar 3'lü defansa. Geçen sene çizgi defansta bile çok pozisyon vermişti Beşiktaş, 3'lü defansta vereceği pozisyonları hayal bile edemiyorum :)

En iyi sistem BJK için, 4-2-2-1-1 diye düşünüyorum.

goosfraba
29.Haziran.2007, 16:15
Ümit Karan, alınacak bir Zigiç veya Carew'den iyi futbolcu üstelik bir Türk.

Fenerbahçe bu iki futbolcuyu alacağına Ümit'i alsa daha iyi olur..

El Barto
29.Haziran.2007, 16:16
Sanırım bu kez aynı fikirdeyiz. :)

3-5-2 oynamak çok akıllıca değil.bencede 4-2-2-1-1 oynanmalı.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:16
Yalan rüzgarları devam ediyor
29 Haziran 2007 Cuma

Bugün çeşitli gazetelerde yer alan ancak gerçekle bir ilişkisi bulunmayan ve adeta bir zamanların popüler televizyon dizisi Yalan Rüzgarlarını bize hatırlatan haberler aşağıdaki gibidir:

Ronaldo ve Carew'le ilgimiz yok
Bugün tarihli Güneş Gazetesi'nde kulübümüzün Milan'da yedek kalan Ronaldo'yu transfer etmek için banka teminatının bile hazır olduğu, Ronaldo'da bir kriz yaşanırsa alternatifinin bulunduğu ve Aston Villalı John Carew'e 3 milylon euro teklif edildiği yazılmaktadır. Bu haberlerin hiç biri doğru deıildir. Kulübümüz Ronaldo veya Carew'le ilgilenmemektedir.

Fatih Tekke, Bojinov ve Halil Altıntop yalanları
Bugün tarihli Fotospor Gazetesi'nde gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan haberlerde Futbol Federasyonu'nun 6 yabancıyla devam kararı vermesi halinde, Rusya'nın Zenit takımında oynayan Fatih Tekke ile oyuncumuz Kezman'ın takas edileceği, kulübümüzün Juventus'un Bulgar futbolcusu Bojinov'la anlaştığı ve kulübümüzün Schalke'de top koşturan Halil Altıntop'a teklif götüreceği bildirilmektedir. Bu haberlerin tümü yalandır.

Nikola Zigiç'le ilgimiz yok
Bugün tarihli Onikinci Adam Gazetesi'nde yer alan kulübümüzün Racing Santander'de forma giyen Nikola Zigiç için pazarlığa oturduğu şeklindeki haber yalandır. Kulübümüzün Zigiç'le bir ilgisi yoktur.

Tekke ve Carew yalanı
Bugün tarihli Takvim Gazetesi'nde kulübümüzün Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi ve federasyon'dan 6+2 kararı çıkarsa da John Carew'i transfer edeceği şeklinde bir haber yer almaktadır. Bu haberler de gerçek değildir.

Spor Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

Ilhan
29.Haziran.2007, 16:17
Lucescu????? Hatırlatayım dedim Egemen...

Rodrigo Tello
Liberomuzda var sag ve sol kanatlarımızda var.Ama 4-4-2 oynuycaz tartısmamın alemi yok.İlhan abinin yaptıgı kadro gibi olacak büyük ihtimalle.

Fıratcan Alçınkaya
3'lü defansı kaldırmak çok zor... Kesinlikle 4defans 2ön libero ile oynanmalı... Gol yeme sonra gol atmaya çalışırsıN...

Makelele için devreye Porstmouth takımıda girmiş... Yatar bu transfer... Ztn Cisse yi aldık yeter bize...

Omerdinho
29.Haziran.2007, 16:18
Ümit hala yalanlanmadi.

Ilhan
29.Haziran.2007, 16:20
Kesin aldılar Ümit'i kesin...:D

eXcitinG
29.Haziran.2007, 16:20
3'lü defans mı kaldı dünyada? :) 3'lü defans oynayamaz Beşiktaş, liberosu yok, sağ ve sol kanatları yok bu sistem için, sonuçta FM oynamıyoruz ve öyle göründüğü gibi kolay değil, dama taşlarını yerine dizmiyoruz. 3'lü defans çok gol yer Avrupa'da, Türkiye'de de Denizlispor'lar, OFTAŞspor'lar bile çok gol atar 3'lü defansa. Geçen sene çizgi defansta bile çok pozisyon vermişti Beşiktaş, 3'lü defansta vereceği pozisyonları hayal bile edemiyorum :)

En iyi sistem BJK için, 4-2-2-1-1 diye düşünüyorum.

Egemen kardeşim..Bende zaten bu kadro iLe oynayamayız dedim.Oynarsak faciaya davetiye çıkarmış oLuyoruz dedim.Okumadın sanırım ?Sadece demek istediğim eğer Rico ve DeLgado gibi adamın varsa bu sistemde oynamaLısın.Ama yapacağın transferLerde o sisteme göre oLmaLı.Ve biz o sisteme göre transfer yapmadığımız için oynayamacağız.Ve oynamamakta en iyisi.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:21
Bugün toplu yalanlama ve Sheva yalanlaması yapıldı, ama her yerde konuşulan ve en çok ilgi çeken haber Ümit Karan transferi hala yalanlanmadı. Bu beni düşündürüyor. İnşallah alırız Ümit Karan'ı.

Adnan Sezgin "Gitmek istiyorsa oyuncumuz oturur konuşuruz değerlendirir, bize resmi müracaat yapılması gerekir" dedi. Eğer Ümit ile anlaşırsak, daha doğrusu anlaşmışsak, GS ile de bonservis pürüzü çözüp alabiliriz. Gerçekten çok da iyi olur.

Alex 19 gol, Ümit Karan 18 gol atmıştı, Ümit'i de alırsak gol şov yaparız herhalde.

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 16:21
Peki sizce kalede Rüştü mü oynar Hakan mı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence Hakan oynamalı

tosunpasa
29.Haziran.2007, 16:22
Ümit yalanlanmadığına göre görüşülüyor demektir.. Görüşme başarısız olursa yalanlarlar...

LaigLeNoiR
Tabii ki RÜŞTÜ oynar...

krALEX1907
Galiba bir FB maçıydı... Bir pozisyonda Ü.Karan müddahele oldu adacaz 6kere ödnü yuvarlandı... Bence de bir çok FB Taraftarı sevmiyor Ü.Karan ı...

valla tümerinde fenerbahcemize yapmadığı kalmadı ama onu bağrımıza bastık gerekirse ümitide basarız bu benim düşüncem tabii başkaları istemiyo olabilir saygı duymak lazım..!

El Barto
29.Haziran.2007, 16:25
Elbette Rüştü oynayacak yedek oturtmak için almadılar heralde Rüştü'yü. 1,5 mE yedek bekleyecek bir oyuncuya verilmez tahminim. ;;)

alman
29.Haziran.2007, 16:26
galatasaray da hiç bir oyuncunun yeri dolmaz diildir gitsin fatih akyel gibi olur fenere kimler geldi harcandı ümiti de harcarlar ama ben gideceğini sanmıyorum fenerbahçe yine sitesinde yalanlar haberi yalandan kim ölmüşki bence aziz yıldırım ümit karanı alıcaına tuncayı tutsaydı takımda kendi oyuncasıan sahip çıkmayan başkan bizden cihanı bile alamaz........

Omerdinho
29.Haziran.2007, 16:26
Hakan oynamali bence fakat Rüstü'yü oynatirlar adama bosuna yillik 1,5 milyon € vermiyorlar :)

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 16:27
Ümit sonradan çıktı yahu gazetelerde çıksa yalanlanırdı

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:27
Lucescu????? Hatırlatayım dedim Egemen...

Lucescu 3'lü defans oynadığı zaman daha 3'lü defans sistemi bitmemişti. Lucescu kaç yılında teknik direktördü, ben de onu hatırlatayım dedim. 2003 yılında teknik direktördü ve o yıl ile şimdiki zaman çok farklı, aradan 4 yıl geçmiş, 4 yılda futbolda çok şey değişti, senin de bildiğin gibi...

2002 Dünya Kupası'nda Scolari 3'lü defans oynadı ona bakarsanız, şimdi bunu örnek alarak 2007'de, 5 yıl sonrasında 3'lü defans mı oynayalım?

3'lü defans diye bir şey kalmadı, Lucescu bundan 4 yıl önce 3'lü kullandı ve başarılı da oldu, çünkü o zaman sistem farklıydı, şimdi farklı.

Artık dünyada futbol 4'lü defansın önünde 2 veya 3 ön libero ile oynanıyor. İtalya Milli Takımına bakıyoruz, 2006 Dünya Kupası şampiyonu olan kadronun 2 ön liberosu var, Pirlo ve Gattuso, iki defansif oyuncu. Pirlo'nun oyun kurma yeteneği de var, kanatlarda Perrotta ve Camoranesi, ileride Totti ve önlerinde Luca Toni.

İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'e bakıyoruz, 4'lü defansın önünde 2 ön libero, Emerson ve Diarra, sağda Beckham, solda Robinho, ileride Raul ve forvette van Nistelrooy.

Dünyada sistem belli, 4-2-2-1-1, en ideal sistem bu. Çift ön libero ile oynayan takımlar başarılı oluyor artık.

eXcitinG
29.Haziran.2007, 16:29
Ben oLsam hakanı düşünmeden oynatırım ama eğer ErtuğruL hoca Rüştü yü oynatmama gibi birşey yaparsa başına çok iş geLir.Bence hakan oynamaLı.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:30
Ümit bugünkü tüm gazetelerde var nerdeyse. VATAN'dan tut Sabah'a, tüm gazetelerde Ümit haberi var, aynı şekilde tüm görsel medyada da bu haber var. Dün birkaç basın ve yayın organında vardı, bugün tüm basın ve yayın organı haber yaptı, Kalli de idmana almadı, Sezgin de açıklama yaptı, Fenerbahçe'den yalanlama veya herhangi bir açıklama da yok, bakalım neler olacak?

Rodrigo Tello
29.Haziran.2007, 16:34
Hangisi iyiyse onu oynatır ! Ertugrul Saglam herkes benim gözümde aynıdır isme bakmam dedi.Hakan Rüstü'den iyi performans gosterirse onu oynatır.

Ilhan
29.Haziran.2007, 16:35
İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid'e bakıyoruz, 4'lü defansın önünde 2 ön libero, Emerson ve Diarra, sağda Beckham, solda Robinho, ileride Raul ve forvette van Nistelrooy.

Madrid bence bu formasyon ile başarılı değil. Lucescu döneminden de çok fazla birşey değişmedi, Türkiye'de o tarz şeylerin değişmesi için uzun süre geçmesi gerekir diye düşünüyorum.

Yalnız önceki yazdıklarının şu noktasına katılıyorum, bir iki ekleme yaparak:

Beşiktaş, 3'lü defans, önlerinde iki tane ön libero, iki adet ileri-geri çok koşan kanat (wbr ve wbl), bir adet amc ve iki adet forvet ile oynuyordu. Bu taktiğin en büyük zaafı kanatlardan yenilen hücumlardır. Çok sağlam kanat oyuncularına ihtiyaç vardır. Lucescu Shaktar'da Srna ve Razvan Dinca Rat ile bunu sağlamayı başarmıştı, rakibi tamamen kitliyordu. Daha iki yıl evvel Milan'la oynadıkları maçı hatırlarım, çok şanssız gol yemişlerdi, Milan gibi bir ekibi kitlemişlerdi. Yani Lucescu sisteminin bittiği söylenemez. Ancak Avrupa'da mücedele eden bir ekip için iki tane çok iyi kanat oyuncusu gerekli.

El Barto
29.Haziran.2007, 16:38
İyide Luce Beşiktaş'a bu sistemi oynatırkende bu sistem geçti artık 3lü savunma oynayan mı var diyordu herkes ama o Beşiktaş Şampiyon oldu tek mağlubiyetle 18 gol yiyerek ve UEFA'da çeyrek final oynadı;;)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:44
3'lü defansa uygun kanat oyuncusu bulmak çok zor. Mesela R.Carlos, 3'lü sisteme uygun bir kanat oyuncusudur, ama 4'lüde de oynayabilir. Şimdi hem 3'lüde hem 4'lüde oynayabilen kanat adamı bulmak zordur, transfer etmek zordur. Beşiktaş'ta 3'lü sisteme uygun kanat adamı yok ve libero da yok. İbrahim Üzülmez ve Ali Tandoğan 3'lüde oynayabilecek kanat adamları değil. Bir de bu sistemi oynatmak, hele ki Şampiyonlar Ligi'nde oynatmak büyük riskdir, kumardır. Ertuğrul Sağlam bu riski göze alamaz, daha çok yeni bir antrenör. Lucescu bir futbol dehası, dünyanın en iyi hocalarından biri, savunma ustası ve böyle bir şeyi göze aldı, başarılı da oldu, gitti Chelsea'yi yendi Stamford Bridge'de. Sergen gibi bir AMC'nin de olması gerekiyor bu sistemde, şu an Sergen kalitesinde bir AMC de yok, çift forvet de yok, Bobo'nun yanına İlhan Mansız gibi yırtıcı bir forvet lazım bu sistemi uygulayabilmek için.

Beşiktaş'ın Lucescu dönemindeki sistemi çok iyiydi ve bu sisteme uygun oyuncular da vardı, Ronaldo, Giunti, İlhan Mansız, Sergen gibi bu sisteme uyacak tipte oyuncular vardı. Ve en önemlisi başta da Lucescu gibi bir deha vardı. E.Sağlam hayatında 3'lü sistemle oynamamıştır, bu yüzden de maç esnasında kritik müdahaleler yapamaz. Scolari Brezilya Milli Takımının başına geldiğinde takımı analiz etti ve 4'lüyle oynayamayacaklarını, bu takıma en uygun olan şeyin 3'lü olduğunu söylemiş ve 3'lüyle oynamışlardı ve nitekim şampiyon da oldular. Rivaldo, R.Carlos, Cafu, Gilberto Silva, Ronaldo gibi kaliteli oyuncuların varlığı da başrol oynadı zaten bu başarıda.

Sekopej
29.Haziran.2007, 16:44
galatasarayımzn mükemmel gidişini içine sndremeyen bazı insanlar anca bu şeklde takımı karştırarak zarar vermeye çalşyor..bunu yapanlarn karakterleri ortadadr..ümti almak isteyen paşa paşa bonservisini öder..bize sormadan oyncumzla knşyolar bunu yapanın hangi takm oldugunu sölemesenz zaten bilrdm..çok belli bunu yapacak takm

Kimmiş o takım söyle bakalım?

Galatasaray olabilir mi?:icon_wink: Yorum yaparken körü körüne yorum yapmayalım. Tartışma çıksın diye yazmıyorum ama daha Kayserispor'la anlaşmadan sözleşmesi devam eden Gökhan'la anlaşan GS değil miydi?

Birilerine laf atmadan kendimize bakalım. Ümit'in sözleşmesi varmış, yönetim belirler bedelini, isteyen de alır, bu kadar basit...

SYLaR
29.Haziran.2007, 16:48
Ümit gitmekte birazda olsa haklı gibi duruyor.Aşığı olduğu kulüp olan Galatasaray'dan bir türlü istediği desteği alamadı.Tamam taraftarlar tarafından çok sevilen bir futbolcu bende çok seerim kendisini ama adam yıllardır Hakan Şükür'ün gölgesinde kaldı.

Asıl Galatasaray'ın pimini çeken Hakan Şükür'dür.

Ilhan
29.Haziran.2007, 16:49
Orası doğru. Luce defansif yönlendirmesi çok iyi olan bir hoca. Artık zaten Türkiye de 4-4-2'ye döndü, ama 3-5-2 sisteminin geçerliliğini yitirmesinin sebebi artık yeni jenerasyonun genç takımlarda hep 4'lü defans ile oynamasıdır.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:49
Adnan Sezgin çıkmış diyor ki "Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA kurallarına aykırı" diyor. Yahu sizin Gökhan Ünal ile görüşmeniz FIFA kurallarına aykırı değil mi? Gökhan'ın aklını çeldiler, sonra da çıkıp kendi oyuncularının aklı çelinince şikayet ediyorlar.

Sekopej
29.Haziran.2007, 16:51
Bugünkü gazetelerde Ümit'in huzursuz olduğu yazıyordu. GS'nin forvet arayışında olmasından rahatsızlık duyuyormuş. Oynayamama ihtimali üzerine de huzursuzmuş. Kalli'nin antremana almaması iplerin koptuğunu gösterebilir. Çünkü yapılan antremanda kafa olarak hazır olup olmaması şu an için pek önemli değil. Çok önemli bir maçın antremanını mı yapıyorlar da kafası karışık diye antremana alınmıyor?

Memedov
29.Haziran.2007, 16:52
Ümit Karan'ın gelmesini çok isterim umarımda gelir Alex geçen sezon 19 Ümit ise de 18 gol atmıştı bu sezon uçarız ve Yabancı Forvet'e de gerek kalmaz başka bir mevkiie takviye yaparız daha iyi olur..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:53
3'lü defansı E.Sağlam gibi acemi bir hoca uygulayamaz, uygularsa başarısız olur. 3'lü defan eski hocaların, kurt hocaların bileceği iştir. Scolari, Trapattoni, Lucescu gibi hocaların bileceği ve başarılı olabileceği sistemdir 3'lü. Her yiğidin harcı değildir.

Artık defansa daha çok önem veriliyor dünya futbolunda ve bu doğrultuda 2 veya 3 ön libero ile oynanıyor. Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho dünyadaki sistemi değiştiren adamdır, defansif futbolun önemini artıran adamdır. Onun çizdiği bu yoldan yürümek zorunda bizim takımlarımız da, kendi sistemini çizen, değişik bir sistemle oynayan hoca ve başarılı olan hoca da dahidir, Mourinho'nun sistemine karşı çıkıp da 4-3-3 gibi bir çılgınlık yapan veya 3-5-2'ye dönüp de başarılı olan hoca dahidir. Türkiye'de de dahi hoca olmadığına göre ne yazık ki klasik sistemlerle oynayacak takımlarımız. Bir Mourinho çıkmaz Türkiye'den.

eXcitinG
29.Haziran.2007, 16:54
3-5-2 asLında bakıLdığında en iyi sistemLerden birisi oLduğu gibi en zor uyguLanması oLan sistemdir.352 avantajı rakibi koLay kiLitLeyim hızLı ve süratLi oLarak hücuma kaLkabiLmek.Tabi bunun için bu sistemin adamLArını buLmanız gerek.Dünya üzerinde 3-5-2 sistemini tam anLamı iLe uyguLayıpta başarıLı oLamayacak hiç bir takım yoktur.YaLnış hatırLamıyorsam ve hata yapıyorsam düzeLtin Porto da CL yi aLdığında 352 oynuyordu.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 16:55
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sz_UmitKaran006.jpg

Ümit Karan yalanlanmadı

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bugün bazı gazetelerde çıkan transfer haberlerini yalanlarken Ümit Karan haberlerine ise yorum yapmadı.

Sarı-lacivertli kulüp özellikle Carew ile ilgili haberlerin gerçek olmadığını, Fatih Tekke ile ilgilenmediklerini belirtirken, gazetelerde bugün manşetten giren 'Ümit Karan Fenerbahçe'ye gidiyor" haberleriyle ilgili bir yorum yapmaması dikkat çekti.

Lig TV

Ilhan
29.Haziran.2007, 16:55
Haklısın Egemen. GS yaptığı hatayı başkası yapınca çullanıyor. Çuvaldızı kendine batırmak lazım ama, değil mi? Ümit o kadar emek verdi, geçen sene gol krallığını kılpayı kaçırdı, GS bu adamı yolluyor ya, helal olsun...

MeMo
29.Haziran.2007, 16:57
Ya beyler bu kadar şey yapmayın Ümit Karan sonuçta gelse ne olu gelmese ne olur aron veya öbürgün yalanlar birileri Ümit çıkar basın toplantısı yapar.

uAburak89
29.Haziran.2007, 16:58
Bonserviste anlaşılamaz, bunu Fenerbahçede çok iyi biliyor.. Amaç oyuncunun kafasını bulandırmak..

uAburak89
29.Haziran.2007, 17:00
Haklısın Egemen. GS yaptığı hatayı başkası yapınca çullanıyor. Çuvaldızı kendine batırmak lazım ama, değil mi? Ümit o kadar emek verdi, geçen sene gol krallığını kılpayı kaçırdı, GS bu adamı yolluyor ya, helal olsun...

Ne yollaması yahu, öyle kolay mı oyuncumuzu almak..

MeMo
29.Haziran.2007, 17:01
Serhat gelirse çok gülerim

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:06
3-5-2 asLında bakıLdığında en iyi sistemLerden birisi oLduğu gibi en zor uyguLanması oLan sistemdir.352 avantajı rakibi koLay kiLitLeyim hızLı ve süratLi oLarak hücuma kaLkabiLmek.Tabi bunun için bu sistemin adamLArını buLmanız gerek.Dünya üzerinde 3-5-2 sistemini tam anLamı iLe uyguLayıpta başarıLı oLamayacak hiç bir takım yoktur.YaLnış hatırLamıyorsam ve hata yapıyorsam düzeLtin Porto da CL yi aLdığında 352 oynuyordu.

3-5-2'ye uygun adamlar lazım. Hem defansif hem ofansif yönü olan kanat adamları ve iyi bir libero lazım. Porto Şampiyonlar Ligi'ni aldığında hangi sistemle oynuyordu hatırlamıyorum ama kadrosu oldukça güçlüydü.

Defansın sağında Paulo Ferreira, solda Nuno Valente, göbekte Ricardo Carvalho ve Ricardo Costa, orta sahada Deco, Costinha, Maniche ve Hugo Almedia, forvette ise McCarthy vardı sanırım, diğerini hatırlamıyorum.

Başta Mourinho'nun olması tabii ki kupayı getirmişti, kadrosu da süperdi, zaten ŞL'yi alınca dağıldı, Carvalho ve Ferreira Chelsea'ye, Deco Barcelona'ya gitti. Diğer oyuncular da çeşitli kulüplere gittiler.

SYLaR
29.Haziran.2007, 17:06
Adnan Sezgin çıkmış diyor ki "Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA kurallarına aykırı" diyor. Yahu sizin Gökhan Ünal ile görüşmeniz FIFA kurallarına aykırı değil mi? Gökhan'ın aklını çeldiler, sonra da çıkıp kendi oyuncularının aklı çelinince şikayet ediyorlar.

Schalke'nin Appiah ile görüşmesi üzerine Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama;

bilindigi üzere bir sporcunun bir kulüple sözleşmesi sürerken bir başka kulübün o sporcu ile doğrudan iletişime geçmesi yürürlükteki fıfa kuralları gereğince yasaktır. eğer böyle bir durumda bir transfer düşünülüyorsa öncelikle kulüpler arasında diyalog kurulması gerekmektedir. buradan hareketle kulübümüz gerekli girişimlerde bulunacaktır.
http://www.fenerbahce.org/detay.as p ? C ontentID=7868

Ayrık yazılan harfleri yan yana getirin.Forum yasak kelime kabul ediyor

SYLaR
29.Haziran.2007, 17:10
3-5-2'ye uygun adamlar lazım. Hem defansif hem ofansif yönü olan kanat adamları ve iyi bir libero lazım. Porto Şampiyonlar Ligi'ni aldığında hangi sistemle oynuyordu hatırlamıyorum ama kadrosu oldukça güçlüydü.

Defansın sağında Paulo Ferreira, solda Nuno Valente, göbekte Ricardo Carvalho ve Ricardo Costa, orta sahada Deco, Costinha, Maniche ve Tiago, forvette ise McCarthy vardı sanırım, diğerini hatırlamıyorum.

Başta Mourinho'nun olması tabii ki kupayı getirmişti, kadrosu da süperdi, zaten ŞL'yi alınca dağıldı, Carvalho ve Ferreira Chelsea'ye, Tiago Lyon'a, Deco Barcelona'ya gitti. Diğer oyuncular da çeşitli kulüplere gittiler.

Tiago Benfica'da oynuyordu

Ilhan
29.Haziran.2007, 17:15
Tiago Benfica'da oynuyordu

:D:D:D Aşkın harikasın, eski anılar geldi aklıma...

Emurafu
29.Haziran.2007, 17:32
İyide ümiti bizmi yolluyoz o kendi kendine gelin güvey olmus

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:36
Başka Tiago'ymuş o, pardon, Hugo Almedia vardı orta sahada :)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:39
Fenerbahçe Karan için onay bekliyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan ile her konuda anlaştı. Ezeli rakipler bonservis ücretinde anlaşabilirse, golcü futbolcu yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek.

http://www.ntvspor.net/Images/16044.jpg

Fenerbahçe, Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'ı renklerine bağlamak için ezeli rakibinden onay bekliyor.

Sarı-lacivertli yöneticiler milli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varırken, Galatasaray Kulübü'ne Ümit Karan'ın bonservisi için de 3 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, henüz Fenerbahçe Kulübü’nden kendilerine Ümit Karan'ın bonservisi ile ilgili bir teklif gelmediğinin altını çizerken, Fenerbahçe Yönetimi bir kaç gün içinde bu transferi noktalamak istiyor.

Fenerbahçe Kulübü Mateja Kezman'ın yanına forvet pozisyonuna Ümit Karan'ın transfer edilmesi halinde, yabancı oyuncu tercihini sağ kanatta kullanmak isterken, Fenerbahçe Yönetimi bu ihtimali de düşünerek Ümit Karan transferine büyük önem veriyor.

NTVSpor

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 17:40
Kontratı var Ümit in... GS bu sene çokta gzl takım kurdu... Satmaz Ü.Karan ı...

Ilhan
29.Haziran.2007, 17:41

Hugo Almeida pivot santrafor:D

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:41
Fenerbahçe Karan için onay bekliyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan ile her konuda anlaştı. Ezeli rakipler bonservis ücretinde anlaşabilirse, golcü futbolcu yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek.

http://www.ntvspor.net/Images/16044.jpg

Fenerbahçe, Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'ı renklerine bağlamak için ezeli rakibinden onay bekliyor.

Sarı-lacivertli yöneticiler milli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varırken, Galatasaray Kulübü'ne Ümit Karan'ın bonservisi için de 3 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, henüz Fenerbahçe Kulübü’nden kendilerine Ümit Karan'ın bonservisi ile ilgili bir teklif gelmediğinin altını çizerken, Fenerbahçe Yönetimi bir kaç gün içinde bu transferi noktalamak istiyor.

Fenerbahçe Kulübü Mateja Kezman'ın yanına forvet pozisyonuna Ümit Karan'ın transfer edilmesi halinde, yabancı oyuncu tercihini sağ kanatta kullanmak isterken, Fenerbahçe Yönetimi bu ihtimali de düşünerek Ümit Karan transferine büyük önem veriyor.

NTVSpor

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:42
Orta saha oynuyordu o zamanlar.

SYLaR
29.Haziran.2007, 17:43

Alenichev vardı orta sahalarında.Hatta final maçında gol bile atmıştı.

Hugo Almedia daha 22 yaşında.Bu sene Werder Bremen'e kiralık olarak yollandı.Orta sahada değil ayıreten forvet.84 doğumlu.Porto'nun Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı sene daha 18 yaşında falan oluyor

eXcitinG
29.Haziran.2007, 17:44
Bahsettiğiniz isimLer beşiktaşın gündeminde mi yoksa ortaLıkta aLmeida tiago feLan doLanıyor ama :)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:44
Porto'da iken, yani daha ufak yaşta iken orta sahada oynuyordu, AMC diyebiliriz. Şimdi asıl mevkiini bulmuş olmalı ki forvette oynuyor.

Ilhan
29.Haziran.2007, 17:45
Orta saha oynuyordu o zamanlar.

http://www.werder-online.de/english/team/spieler/almeida.php

Almeida henüz 23 yaşında ve 4 yıl evvelden bahsediyoruz. Almeida ömrü boyunca santrafor oynadı, ve o zamanlar da Porto'da as kadroda değildi.

uAburak89
29.Haziran.2007, 17:47
3 milyon Euro.. :D Gökhan Ünal için 7-8 milyon euro diyorlardı.. Ümit Karan için 10 milyon versinler o zaman.. 3 milyon Euro nedir ya, sadaka mı veriyorsunuz..

Ilhan
29.Haziran.2007, 17:48
Aynı zamanda, 191 boyunda ve 93 kilo bir oyuncunun orta sahanın herhangi bir mevkisinde oynaması zor. Ancak ve ancak pivot santrafor olur. Ki ömründe hiç AMC oynamadı.

eXcitinG
29.Haziran.2007, 17:48
Konu başLığını değiştireLim bari Porto ve haberLeri yapaLım :)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:50
Gökhan Ünal, Ümit Karan'dan daha iyi bir golcü, aynı zamanda daha da genç, yani daha pahalı olması normal.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 17:52
3m€ mu... Bu ne yahu 2.Ligden oyuncumu alıyosunuz... Türkiye nin en iyi forvetlerinden birine teklif edilen paraya bak...

uAburak89
Bana göre Türkiye'nin en iyi santraforlarından biridir Ümit Karan ve Gökhan Ünaldan kat kat daha iyidir..

Ayrıca Ümit Karan gitmek gibi bir hata yaparsa şunu unutmasın, nefretmizde aşkımız kadar büyüktür.. Ali Sami Yen'e geldiği zaman, en güzel şekilde öğrenir zaten..

TR.CaPTaiN
3 milyon € iyi bir teklif daha fazla verilmemesi gerekir. (varsa böyle bir teklif)

Ilhan
29.Haziran.2007, 17:54
Tamam arkadaşlar sakin, konuyu değiştirelim...

Beşiktaş büyük ölçüde anlaşmış Serhatla, zannerdersem artık geriye tek DC pozisyonu kaldı...

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 17:55
Valla ya bi yemek yedim geldim Porto ya sarmış konu... En son kadro çıkartıyoduk...

İlhan Abi DC baki var yahu...

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 17:55
Evet 3 Milyon euro yeterlidir.Hatta birazda fazladır bana göre

uAburak89
29.Haziran.2007, 17:56
Deivid'i almıyorsunuz arkadaşlar, Ümit Karan'ı alıyorsunuz.. Ne 3 milyon eurosu.. Şaka gibi..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:57
Ümit Karan daha iyi değil bana göre Gökhan Ünal'dan. Gökhan Ünal'ın stilini daha çok beğeniyorum ve daha genç Ümit'ten, bu yüzden fiyatta fark olması normaldir.

eXcitinG
29.Haziran.2007, 17:58
Şu baki yi bedeLsiz sevabına bi tane amatör bir takıma versek o kadar makbuLe geçeriz ki :D

eGowiCh
29.Haziran.2007, 17:58
NTV yaptıysa haberi doğrudur, 3 milyon Euro eder zaten Ümit, en fazla 4 eder, bence iyi bir teklif, 31 yaşındaki bir adam sonuçta.

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 17:59
3 miyon euro yeterlidir birazda fazladır bana göre şu yabancı sınırı kalksın yada bir şekilde artsın o zaman türk oyuncuların bonservisini göreceğiz düşecek

uAburak89
29.Haziran.2007, 18:01
Görüşüne saygı duymaktan başka yapabileceğim birşey yok.. Yalnız dikkatimi çeken birşey var, Fenerbahçelilerin %90'ı bu transfere çok olumlu bakıyor.. Ümit Karan gerçek bir Galatasaraylı -buna inanmak istiyorum-.. Bu kadar hoş karşılamanız beni çok şaşırttı..

Yer Kadıköy, gol sonrası sevinci.. Ayrıca bir çok kez Fener'e yapılan küfürlü tezahürata aynı şekilde karşılık verdi Ümit Karan..
http://www.galatasaray.org/images/haber5/1852.jpg

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:02
Baki çok sert oynuyor yahu hayır normal sert olsa tabi kide olabilir defans oyuncusu sonuçta sakatlayacak gibi giriyor o yüzden sevmiyorum yoksa sevilmeyecek bir adam değil.

Serhat çok sevdiğim bir oyuncu Beşiktaş'a gitmesini istemem açıkçası.

dick
29.Haziran.2007, 18:02
Takımda kalmak isteimiyorsa,mümkün olan en kısa zamanda yollasınlar,30 yaşında bir oyuncu için 3 milyon euro iyi,ama biraz sıkı pazarlık edersek 4 milyona çıkartırız bu bedeli

uAburak89
29.Haziran.2007, 18:03
Diyelim ki böyle bir teklif oldu, sizce Galatasaray yönetimi kabul eder mi ? Bu bahsettiğiniz paraya onun yerini dolduracak oyuncu alabilirmiyiz ? Kalli dedi zaten, yerine kimin geleceğinin belli olması lazım.. Kulüpte zaten sokağa atılacak bir lira yok, bu fiyata hayatta satılmaz..

Emurafu
Ümitten basın toplantısı bekilyorum

Bu arada Ümit öyle 3 mılyon dolar etmez ama sanırım kontratında 3 milyon dolar getiren alır dıye madde varmıs

Neyse şimdi antreman baslıcak gs tv vericek canlı bakalım neler olacak

eGowiCh
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sz_Navarro002.jpg

Navarro'dan Kartal'a yeşil ışık

Beşiktaş'ın el sıkıştığı İspanyol stoper Navarro'nun kulübü Sevilla'ya rest çektiği öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcunun "Ya bana Beşiktaş'ın teklif ettiği kadar para ödeyin, ya da bırakın gideyim" dediği belirtildi.

LİG TV'nin haberine göre Siyah - Beyazlı takımın Navarro'ya 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1 milyon 800 bin Euro önerdiği bildirildi. Sevilla'dan yılda 800 bin Euro alan Navarro'nun "Futbolumun son yıllarında gelen bu cazip teklifi geri çevireremem. Eğer siz de aynı parayı verirseniz kalırım, yoksa gitmeme engel olup da beni gelecek sezon oynatamazsınız" diye konuştuğu ifade edildi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, "Biz Sevilla'ya da bonservis bedeli için önerimizi yaptık. Ben bu transferin biteceğinden çok umutluyum. Pazartesi gününe kadar konu netleşir" dedi.

Beşiktaş'ın Navarro transferinin gerçekleşmeme ihtimalini de göz önüne alarak, Juventus'un gözden çıkardığı Fransız Boumsong'la da ilgilendiği bildirildi.

Siyah Beyazlı yönetim, Beşiktaş'la görüştüğü ileri sürülen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'la ilgilenmediklerini açıkladı.

Lig TV

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:04
Bende pek sanmıyorum Galatasaray'ın kabul edeceğini.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:05
Daha iyisini veren çıkmaz Ümit'e, talibi yok zaten başka. Kalmak da istemiyor besbelli Galatasaray'da, durum onu gösteriyor. Kalmak istemeyen oyuncuyu takım zorla mı tutacaksınız, takımın huzurunu mu bozacaksınız? Kalli kadrodışı bırakır, GS'ye yazık olur, ne Karan'ı kullanabilir ne de para kazanabilir, yaşı da ilerler, erir gider. En iyisi satmak bence, Ümit ile anlaşılmış gibi gözüküyor.

Yerine Lima'yı alabilirsiniz, 3 milyon Euro eder Lima da zaten.

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:05
Görüşüne saygı duymaktan başka yapabileceğim birşey yok.. Yalnız dikkatimi çeken birşey var, Fenerbahçelilerin %90'ı bu transfere çok olumlu bakıyor.. Ümit Karan gerçek bir Galatasaraylı -buna inanmak istiyorum-.. Bu kadar hoş karşılamanız beni çok şaşırttı..

Yer Kadıköy, gol sonrası sevinci.. Ayrıca bir çok kez Fener'e yapılan küfürlü tezahürata aynı şekilde karşılık verdi Ümit Karan..
http://www.galatasaray.org/images/haber5/1852.jpg

Bende tam tersini görüyorum arkadaşlarımın çoğu istemiyor ayrıca burdada gördüm istemeyenler

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:06
1 milyon 800 * 3 = 5 Milyon 400

Çok yahu bu para 33yaşındaki adama...

anil luque
29.Haziran.2007, 18:07
kalli anrenmandan çıkarmış ümit'i bence bu takımda işin yok gibi bir davranış değil zaten sadece kafanı topla demiş bnce ümit ayrılmaz

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:08
Yazıktır yahu Deivid e 4.5m€ Ü.Karan a 3m€...Yaşta o kadar kötü ahlde değil 30felan... Ruud da 30yaşında La Liga gol kralı oldu...:) Bnce verilen para az alınırsa çok gol atar...

Mc.Speedy
Ümit Karan'ın en son gideceği takım Fenerbahçe'dir!..

Ilhan
Tiago diye bir oyuncu vardı ama kadrosunda, o Tiago mu Tiago Mendes mi ondan emin değildim!

Yabancı bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Almedia o zaman midfielder, senin anlayacağın dilde orta saha oynuyormuş. Kaynağın yalancısıyım, bir yerlerimden sallamıyorum orta saha diye, şu an forvet olduğunu da gayet iyi biliyorum.

3 maça çıkmış olabilir, orada sonuçta mevkiisi orta sahaymış ve orta sahada bolluk yaşandığından ve genç olduğundan forma giyememiş olabilir.

Senin seviyen beni ilgilendirmiyor, ama gördüğüm kadarıyla alt bir seviyeye sahipsin. Yani insanlara durduk yere "Konuştukça batıyorsun" diyecek kadar alt bir seviyedesin ve insanlar sana en ufak bir kırıcı söz söylememesine rağmen aşağılayacak kadar da seviyen üstteymiş gerçekten. Böyle devam et olur mu?

Egemenciğim, şimdi şu tartışmaya bir son söz koymak istiyorum.

Senin hatan şurda. Tamam, futbolu bazı ölçütlerde bilen ve seven bir insansın, ama bilmediğin konularda yorumlar yapma. Almeida Mourinho'nun efsane kadrosunda as oyuncu olarak oynatılmadı. Ki zaten onun fiziğinde biri forvette oynayabilir. Sen Porto'nun as kadrosunu sayarken Almeida ve Tiago dedin, ama ikisi de yok gerçekten. Hata yaptığın noktada, evet hata yaptım demeyi bilirsen (ki yapabiliyorsun bunu) sorun olmaz.

Neyse, konu kapanmıştır. Bire bir tartışmanın lüzumu olmadığını düşünüyorum.

uAburak89
Bence Ümit Karanla yönetim konuşacak, ücretinde biraz artışla kalması sağlanacak.. Ben Fenerbahçe'nin ciddi olduğunu düşünmüyorum, amaç sanki bizim takımı karıştırmak.. Tekere çomak sokmak..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:09
Ben isterim açıkçası, neden diye soracaksın, sebebi basit. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı nasıl Beşiktaş taraftarı hoş karşıladıysa, biz de Ümit'i hoş karşılarız. O kaliteli bir golcü, kalitesi tartışılmaz, bize çok şey verir. Mesela bir Hasan Şaş'ı veya Gökhan Zan'ı istemem ama Ümit'i isterim.

Biz hoş karşılamazsak ne değişecek ki? Kulübümüz almak istiyorsa, Galatasaray ile de anlaşıp bu işi bitirirse, bize söyleyecek söz kalmaz, destek olmaktan başka bir şey yapamayız.

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:09
Navarro Beşiktaş'ı kullanacak

spanyol futbolcu Francisco Javier Vicente ''Javi'' Navarro, Beşiktaş'ın kendisine getirdiği teklifi Sevilla ile yapacağı müzakerelerde kullanacak.
Javi Navarro için Beşiktaşlı yöneticiler ile geçtiğimiz pazartesi günü Sevilla'da görüşme yapan İspanyol futbolcunun menajeri Jose Fuentes, Punto radyosuna yaptığı açıklamada, ''Javi, 33 yaşındaki bir futbolcu olarak son sözleşmesinin çok avantajlı olmasını istiyor. Sevilla'nın önerisi Beşiktaş'ın getirdiği teklifin yanına bile yaklaşamaz. Bu yüzden biraz üzgün ama profesyonel bir futbolcu'' dedi.

2008 yılı haziran ayına kadar Sevilla ile sözleşmesi bulunan ve oynadığı maç sayısına oranla bir yılda sözleşmesini uzatma opsiyonu olan Navarro'nun Beşiktaş'a gidip gitmemesinin futbolcuya ve Sevilla kulübüne bağlı olacağını kaydeden Fuentes, Beşiktaş'ın Navarro'ya teklifinin Sevilla'da kazandığından hemen hemen 3 katı daha fazla olduğunu söyledi.

Javi Navarro ile Sevilla kulübünün yapacağı toplantı sonrasında kararın netleşeceğini kaydeden Fuentes, ''Eğer bir anlaşma çıkmazsa umarım ki Sevilla, Javi'nin ayrılmasında zorluk çıkarmaz'' dedi.

Javi'nin Sevilla ile yapacağı görüşmede Beşiktaş'tan aldığı teklifi öne çıkarıp, daha iyi imkanlarda yeni bir sözleşme yapılmaması halinde Türkiye'ye gideceğini söyleyeceği belirtildi.

28.06.2007

Kaynak : AA

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:10
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sz_UmitKaran009.jpg

Kapılar Karan'a açık

Fenerbahçe, Galatasaray'da sorunlar yaşayan ve ayrılmak istediği bildirilen Ümit Karan'a kapılarını açtı.

Sarı Lacivertli Yöneticiler menajer Harun Aslan'ın kendilerine gelerek Ümit Karan'ın Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylediğini belirttiler. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Ümit gerçekten biz de oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, belli bir bonservis karşılığında en yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" ifadesini kullandılar.

LİG TV'nin haberine göre Fenerbahçe yönetiminin yabancı kontenjanının artmasıyla ilgili umudunu da yitirmeyerek yurtdışında arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin resmi siteden yalanlamalarına rağmen Beşiktaş'ın eski santrforu John Carew'le yakından ilgilendikleri belirtildi.

Carew'in İstanbul'da bulunan yakın bir arkadaşını arayarak, Fenerbahçe'den kendisiyle ilgilendiğini doğruladığı ve "Çok cazip bir teklif, gelmeyi ciddi şekilde düşünüyorum" dediği ifade edildi.

Bu arada ilk onbirde oynayamamaktan yakınan ve Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden teklif alan Semih'in ise sarı-lacivertli yöneticilerden izin alamadığı öğrenildi.

Lig TV

uAburak89
Hasan Şaş ve Ümit Karan arasında bir fark yok.. Maçlardan biliyorum..

Jesus_FB
Ümit Karan çubuklu formayı giymeyi hakeden biri değil bence alınmamalı

Mc.Speedy
Ben isterim açıkçası, neden diye soracaksın, sebebi basit. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı nasıl Beşiktaş taraftarı hoş karşıladıysa, biz de Ümit'i hoş karşılarız. O kaliteli bir golcü, kalitesi tartışılmaz, bize çok şey verir. Mesela bir Hasan Şaş'ı veya Gökhan Zan'ı istemem ama Ümit'i isterim.

Biz hoş karşılamazsak ne değişecek ki? Kulübümüz almak istiyorsa, Galatasaray ile de anlaşıp bu işi bitirirse, bize söyleyecek söz kalmaz, destek olmaktan başka bir şey yapamayız.

Gelecek adam bir Hasan Şaş veya Gökhan Zan olsaydı en son isteyeceğin adam Ümit Karan olurdu..

Emurafu
29.Haziran.2007, 18:11

Biz hoş karşılamazsak ne değişecek ki? Kulübümüz almak istiyorsa, Galatasaray ile de anlaşıp bu işi bitirirse, bize söyleyecek söz kalmaz, destek olmaktan başka bir şey yapamayız.Egemen kaliteli falan diyorsun ama degeri 3 den fazla etmez diyorsun bu sezon bası alman takımları ona 5 ve 7 civarı para önerdi ne yaptı gitmedi

gerrrard
29.Haziran.2007, 18:12
Ümit Karan giderse hayatının hatasını yapar. Burak'ın söylediği gibi ''nefretimiz aşkımız kadar büyük olur.''

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:13
Egemen kaliteli falan diyorsun ama degeri 3 den fazla etmez diyorsun bu sezon bası alman takımları ona 5 ve 7 civarı para önerdi ne yaptı gitmedi

Yıllık Ümit Karan'a 5 ve 7 civarı ödeyecek kulüplerdemi var.R.Carlos 4.2 alıyor yanılmıyorsam.Bonservis diyorsanda Galatasaray satardı diye düşünüyorum

Emurafu
29.Haziran.2007, 18:15
Yıllık Ümit Karan'a 5 ve 7 civarı ödeyecek kulüplerdemi var.R.Carlos 4.2 alıyor yanılmıyorsam.Bonservis diyorsanda Galatasaray satardı diye düşünüyorumBne bonservıs o kadar verıyorlar dıyorum

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:15
Çok kaliteli bir golcü Ümit, ama yaşı var, 31 yaşında. Eğer 28'den ufak olsaydı, eminim 7-8 milyon Euro ederdi ama bu şartla en fazla 4 milyon Euro eder.

Hasan Şaş ve Ümit Karan arasında fark var mı yok mu bilmiyorum ama Hasan Şaş'ı kesinlikle istemezdim, zira o yıllardır Galatasaraylı, UEFA şampiyonluğunda da vardı kadroda, Fenerbahçe maçlarında yaptıklarından da kesinlikle Hasan Şaş'ı istemezdim ama Ümit yine ondan daha iyi diyebilirim.

Ümit gerçi "kasap" demişti Lugano'ya ama eğer şimdi Fenerbahçe'de forma giymek istiyorsa seve seve gelebilir.

Ümit Karan Hagi zamanında Ankaraspor'a kiralık gönderilmişti, değeri bilinmedi, şimdi gözde oldu, hangi Galatasaraylı'ya sorsak en sevdiği futbolcu Ümit Karan'dır, olaylı bir transfer olur eğer gerçekleşirse.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:16
Ama Ümit in ki galiba Bosnervis....

Leoucwhsua
29.Haziran.2007, 18:16
Bende tam tersini görüyorum arkadaşlarımın çoğu istemiyor ayrıca burdada gördüm istemeyenler

Burda istemeyenler diye bir sey yok.30 yasinda ki birine iyi parar verirlerse satilsin diyenler var.2 si arasinda fark var

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:17
Baki oynamasında ben NavaRRo ya razıyım yahu... Neyse 33yaşında tecrübesiyle bize çok faydalı olucaktır...Hayırlısı olsuN...

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:18
Egemenciğim, şimdi şu tartışmaya bir son söz koymak istiyorum.

Senin hatan şurda. Tamam, futbolu bazı ölçütlerde bilen ve seven bir insansın, ama bilmediğin konularda yorumlar yapma. Almeida Mourinho'nun efsane kadrosunda as oyuncu olarak oynatılmadı. Ki zaten onun fiziğinde biri forvette oynayabilir. Sen Porto'nun as kadrosunu sayarken Almeida ve Tiago dedin, ama ikisi de yok gerçekten. Hata yaptığın noktada, evet hata yaptım demeyi bilirsen (ki yapabiliyorsun bunu) sorun olmaz.

Neyse, konu kapanmıştır. Bire bir tartışmanın lüzumu olmadığını düşünüyorum.

Üstad, Tiago kadroda var o zaman, fakat başka bir Tiago olsa gerek, Tiago Mendes sandım ilk baktığımda fakat başkasıymış. Ben de biliyorum Almedia'nın forvet olduğunu fakat yabancı kaynakta "Midfielder" kısmında Hugo Almedia'nın ismi yazıyor, yani o kaynak hata yapmış olabilir, ben de onun forvet olduğunu biliyorum ama AMC oynatıldığına dair bir bilgi vardı.

ZeroG
29.Haziran.2007, 18:18
En yasal şekilde ne demek.Başka transferler yasadışımıydı yani.İlginç bir laf...

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:19
Burda istemeyenler diye bir sey yok.30 yasinda ki birine iyi parar verirlerse satilsin diyenler var.2 si arasinda fark var

Ben Fenerbahçelilerden bahsetmiştim.

Sekopej
29.Haziran.2007, 18:20
Tamam, sakin, gerek yok uzatmaya..:D

Sanırım pek anlaşılmıyor. Burası Beşiktaş Transfer Haberleri konusu...

eGowiCh
Yasal şekilde derken, kulübüyle anlaşıp öyle demek istiyor, yani Ribery taktiği kullanmayacağız diyor.

uAburak89
Ümit Karan giderse, Hagi haklı çıkmış olur..

Akşam üzeri açıklama yapacakmış Ümit Karan.. Ben hala gitmeyeceğine inanıyorum, inanmak istiyorum.. Onu Fenerbahçe forması altında görüp, kahrolmak, küfür etmek istemiyorum..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:21
Javi Navarro süper transfer olur, defansın belkemiği olur, son yıllarda BJK'nin yapacağı en akıllı ve isabetli isim olur, gelmesini istemem zira gol atamayız BJK'ye :D

uAburak89
29.Haziran.2007, 18:22
Ribery olayı ile ne alakası var ki, kapı gibi sözleşmesi var.. Galatasaray satmak istemedikten sonra, kim alamaz..

Leoucwhsua
Ben Fenerbahçelilerden bahsetmiştim.

Kusura bakma o zaman ama sunuda soyliyim burda isteyenler baya bir cogunluk.He bide gavur izmir den yazman super..15 yasinda duyarliliga kavusmussun.tebrikler

eGowiCh
Ümit Karan açıklama yapacaksa, büyük ihtimalle kalacağı yönünde açıklama olur.

Ilhan
29.Haziran.2007, 18:23
Üstad, Tiago kadroda var o zaman, fakat başka bir Tiago olsa gerek, Tiago Mendes sandım ilk baktığımda fakat başkasıymış. Ben de biliyorum Almedia'nın forvet olduğunu fakat yabancı kaynakta "Midfielder" kısmında Hugo Almedia'nın ismi yazıyor, yani o kaynak hata yapmış olabilir, ben de onun forvet olduğunu biliyorum ama AMC oynatıldığına dair bir bilgi vardı.

Tamam, neyse, bitti, kapandı konu...

Ben bu Navarro'nun alınmasına karşıyım. Çok yaşlı bir oyuncu için bonservis parası ödemek akıl karı değil. Ki Navarro asla bir Zago değil...

Sekopej
29.Haziran.2007, 18:23
Kalacaktır muhtemelen, şimdiden gerilmeye gerek yok. Açıklama da yapacakmış. Ayrılacak olsa şimdiye kadar ayrılırdı. Tesislerde açıklama yapacaksa, açıklaması burada kalıyorum olacaktır.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:24
Deli misin? 33 yaşında, tam ideal yaşta. 20 yaşında stoper mi olur? Stoper dediğin yaşlı ve tecrübeli olur, işte bu da Navarro, gerçekten inanılmaz transfer olur. İki senedir UEFA Kupası'nı kaldırıyor Navarro, takım kaptanı, bu adamın hayali bile güzel.

Tecrübesiyle, ağabeyiyle defansı çok iyi toparlar, kaptanlık bile eder, süper bir isim.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:25
Parasını alamadığına dair noterden belge alırsa Ribery gibi kaçabilirmiş, öyle diyordu dün FOX.

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:25
Evet ben Galatasaray'lıyım gibi sözler söylecek muhtemelen ben sevindim açıkçası her iki taraf içinde iyi oldu.Antrenman başladıysa çıktımı antrenmana?

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:26
Gidecek oyuncu "Gitmek istiyorum" diye açıklama yapmaz, ben görmedim hiç, Ümit de kalacağı yönünde açıklama yapıp iş tatlıya bağlanacaktır.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:28
27-32 en iyi defans yaşı...:D FM den alıntı...

33Yaşında üst düzey bir takımda oynuyor yıllardır... Çok hızlı olmasada bu açıkları kapatıcak iyi bildiği şeyler de kesin vardır... Akıllı hamleler önceden sezme ceza sahasında haakeme çaktırmadan rakibi yere düşürmek msla...:D

gerrrard
Evet ben Galatasaray'lıyım gibi sözler söylecek muhtemelen ben sevindim açıkçası her iki taraf içinde iyi oldu.Antrenman başladıysa çıktımı antrenmana?

Çıkmadı yada Feldkamp çıkarmadı onu antremana. Artık düşünmesi için midir, kendisini toparlaması için midir bilinmez...

uAburak89
Yalnız açıklama olayı resmi kaynakta görmedim, bir duyum.. Umarım açıklama yapar da, herkes rahatlar..

Ilhan
29.Haziran.2007, 18:29
Deli misin? 33 yaşında, tam ideal yaşta. 20 yaşında stoper mi olur? Stoper dediğin yaşlı ve tecrübeli olur, işte bu da Navarro, gerçekten inanılmaz transfer olur. İki senedir UEFA Kupası'nı kaldırıyor Navarro, takım kaptanı, bu adamın hayali bile güzel.

Tecrübesiyle, ağabeyiyle defansı çok iyi toparlar, kaptanlık bile eder, süper bir isim.

İyi, hoş da, adam 33 yaşında, Beşiktaş eğer bonservis verecekse, bu sonrasında zarar etmeyeceği bir adam olmalı. Bence bu noktada, Boumsong daha kalite bir transfer olur.

uAburak89
FOX .. :D Kolpanın önde gideni..

eXcitinG
SeviLLanın savunma hattında önemLi roL oynayan bir futboLcu bize çok büyük yararLar sağLayabiLir.Umarım artık adı geçen isimLer arasından Navarro yu da renkLerimize katarak daha da güçLeniriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

İyi, hoş da, adam 33 yaşında, Beşiktaş eğer bonservis verecekse, bu sonrasında zarar etmeyeceği bir adam olmalı. Bence bu noktada, Boumsong daha kalite bir transfer olur.
Bence yapıLacak bazı kritik transferLerde geLecek gözetiLmemeLi..Sonuçta büyük bir tecrübe ve biz onun son demLerini en iyi şekiLde kuLLanabiLiriz.Bizden gittiğinde sadece maddi oLarak kar etmesek biLe ondan manevi oLarak futboLcuLarımı çok şey öğrenebiLirse yinede güzeL kazanç oLur.Birde burdan bakmak gerek oLaya.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:30
Ümit Karan F.Bahçe'ye gider mi?

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları spor kamuoyunu meşgul ederken, biz de bu soruyu Sporx.com yazarları Osman Tanburacı ile Gürcan Bilgiç'e sorduk. İki yazar bu konuda birbirinden ilginç açıklamalarla olayı değerlendirdi. Tanburacı Ümit'in kaliteli bir oyuncu olduğunu belirterek, transferde paranın konuşacağını söylerken, Gürcan Bilgiç yıldız futbolcunun gönlünün F.Bahçe'ye gelmekten yana olduğunu söyledi.

Tanburacı: "Ümit G.Saray'dan kopamaz"

Ümit Karan'ın G.Saray'dan kopamayacağını iddia eden Osman Tanburacı, "Giden gider, kalan sağlar bizimdir. Ümit F.Bahçe ile görüşüyorsa bu kendi bileceği bir iştir. Ancak şunu unutmayın, Ümit asla G.Saray'daki ortamını bulamaz. Ben gideceğine ihtimal vermiyorum. Ama heryerde para konuşur. Ümit gibi kalite bir futbolcu her takımda top oynar" dedi.

Bilgiç'e göre "Transfer tamam"

Sporx.com'un bir diğer yazarı Gürcan Bilgiç ise Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi. Ben bu transferle F.Bahçe'nin iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum" dedi.

İki ezeli rakibin yıllar sonra bir oyuncunun transferi için masaya oturacağını ifade eden Gürcan Bilgiç, F.Bahçe ile Ümit Karan'ın anlaştığını da iddia ederek, transferle ilgili olarak son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.

29.06.2007

Kaynak: Sporx.com

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:31
Ribery Fransa ya kaçtı ama... Ü.Karan da İstanbul da Mecidiyeköy den Kadıköy e gidicek... Sivil yaşamında çok tepki alır... Sokakta sürekli laf vs... tacizine uğrar... Yani Ribery mantığıyla giderse daha da kötü olur diye düşünüyom... En azından GS ye para kazandırsın gidiicekse...

gerrrard
29.Haziran.2007, 18:32
G.Saray'lı kopamaz, F.Bahçe'li tamam diyor. Yani hiçbirşey anlaşılmış değil...:)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:33
"Ümit'in transferi bitti"

Galatasaray'ın golcü oyuncusunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri iki gündür tüm spor kamuoyunu meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılıyor.

Sporx.com yazarlarından Gürcan Bilgiç Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, Türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi.

Sporx.com

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 18:33
Çıkmadı yada Feldkamp çıkarmadı onu antremana. Artık düşünmesi için midir, kendisini toparlaması için midir bilinmez...

Yok o değil akşamüstü antrenmanına bu saatlerde bir antrenman daha var sanırım

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:34
Ümit: 'Fenere gelmek istiyorum'

Fenerbahçe'nin talip olduğu Galatasaray'lı Ümit Karan'ın menajeri Harun Aslan transfer haberlerini doğruladı. Fenerbahçe Kulübü'nün de bu transfer haberlerini yalanlamaması "Ümit Fenerbahçe'yle kesin anlaştı" şeklinde yorumlandı.

ÜMİT: "FENER'E GELMEK İSTİYORUM"
Galatasaray'da Hakan Şükür'le bir türlü yıldızı barışmayan, kulübün içindeki huzursuzluk nedeniyle de bir türlü rahat bir ortam bulamayan Ümit Karan menajeri Harun Aslan aracılığıyla Fenerbahçe'li yöneticilere haber gönderdi. Fenerbahçeli yöneticiler de Ümit Karan'ı transfer etmek için kolları sıvadı ve bu futbolcuya resmi teklif götürdüler. Ümit Karan da Fenerbahçe'nin teklifini düşünmeden kabul etti.

GALATASARAY ÇALKALANIYOR
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye transferi haberleri gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray camiası bu haberlerle adeta çalkalandı. Galatasaraylı yöneticiler Ümit Karan'la bir araya geleceklerini ve Ümit Karan'a gerçekten takımdan ayrılmak isteyip istemediğini soracaklarını belirttiler.

gerrrard
29.Haziran.2007, 18:34
Yok o değil akşamüstü antrenmanına bu saatlerde bir antrenman daha var sanırım

Vallaha orasını bilmiyorum....:)

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2007, 18:37
Adriano,Ronaldo,Zigic,Carew derken gündem bir anda Ümit Karan oldu ve diğer haberlerin hepsi unutuldu. Şimdi merak ettiğim bu basın kaç gündür Ronaldo Fener'e geliyor diyor. Bir Ümit haberiyle Ronaldo niye unutuldu. Demek ki böyle bir transfer yok.Biz zaten böyle bir transferin olmadığını bilsek bile medya kendini ele verdi. Ümit Karan haberiyle diğer tüm haberler uçtu gitti. Medyamızın ne kadar yalancı,insanlara karşı saygısız olduğu burdan belli oluyor.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:40
Navarro 2-3 yıl daha oynayabilir, gelecek gözetilmemeli eX.'in de dediği gibi. Yani bu adam 2-3 yıl BJK savunmasının lideri olur, Gökhan Zan ve Toraman'a da çok şey öğretir, vazgeçilmez bir adam olur.

Sevilla'nın kaptanını almak da kolay değildir, alırsanız büyük iş başarmış olursunuz. 2 yıldır UEFA Kupası'nı kaldırıyor, Süper Kupa'yı da kaldırdı geçen sene, bu sene de Süper Kupa'yı kaldırabilir, muhteşem bir stoper, gerçekten harika bir adam.

Boumsong iyi bir tercih olmaz, Navarro'dan iyi değil. Boumsong Seri B'de yedek kalırken Navarro La Liga'da Sevilla gibi bir takımda, La Liga 3.'sünde banko oynuyor, üstelik takım kaptanı. Kıyaslanmamalı bile ikisi.

agoecmen
29.Haziran.2007, 18:40
Ümit: 'Fenere gelmek istiyorum'

Fenerbahçe'nin talip olduğu Galatasaray'lı Ümit Karan'ın menajeri Harun Aslan transfer haberlerini doğruladı. Fenerbahçe Kulübü'nün de bu transfer haberlerini yalanlamaması "Ümit Fenerbahçe'yle kesin anlaştı" şeklinde yorumlandı.

ÜMİT: "FENER'E GELMEK İSTİYORUM"
Galatasaray'da Hakan Şükür'le bir türlü yıldızı barışmayan, kulübün içindeki huzursuzluk nedeniyle de bir türlü rahat bir ortam bulamayan Ümit Karan menajeri Harun Aslan aracılığıyla Fenerbahçe'li yöneticilere haber gönderdi. Fenerbahçeli yöneticiler de Ümit Karan'ı transfer etmek için kolları sıvadı ve bu futbolcuya resmi teklif götürdüler. Ümit Karan da Fenerbahçe'nin teklifini düşünmeden kabul etti.

GALATASARAY ÇALKALANIYOR
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye transferi haberleri gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray camiası bu haberlerle adeta çalkalandı. Galatasaraylı yöneticiler Ümit Karan'la bir araya geleceklerini ve Ümit Karan'a gerçekten takımdan ayrılmak isteyip istemediğini soracaklarını belirttiler.

oyuncuya nasıl resmi teklif götürürler.. ilk önce klübüne resmi teklif götürmek zorundalar

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:45
G.Saray'lı kopamaz, F.Bahçe'li tamam diyor. Yani hiçbirşey anlaşılmış değil...:)

Gökay herkesi demesi grektiği şeyi diyor...:)Valla çok karışık Ü.KaRan işi... Bonservis verilirse satabilir GS...

Kayserispor38
29.Haziran.2007, 18:46
Para falan kazandırmaz ama iyi iş yapar Kayseri'de.

Çok bilmiş seni...:(

BlackEagle19o3
29.Haziran.2007, 18:47
Boumsong Seri B de ama Juventusda yedek kalıyordu.Navarroyu alırsak sonradan satamayacağımız için ekonomik yönden zarara uğrayabiliriz ama Boumsongdan çok daha faydalı olabilir.

Jesus_FB
29.Haziran.2007, 18:47
Adriano,Ronaldo,Zigic,Carew derken gündem bir anda Ümit Karan oldu ve diğer haberlerin hepsi unutuldu. Şimdi merak ettiğim bu basın kaç gündür Ronaldo Fener'e geliyor diyor. Bir Ümit haberiyle Ronaldo niye unutuldu. Demek ki böyle bir transfer yok.Biz zaten böyle bir transferin olmadığını bilsek bile medya kendini ele verdi. Ümit Karan haberiyle diğer tüm haberler uçtu gitti. Medyamızın ne kadar yalancı,insanlara karşı saygısız olduğu burdan belli oluyor.
Yeni modaları da kafadan sakatlıklar uydurmak baksana Alex'i sakatladılar 2 ay oynatmadılar. Adam bugün açıklama yaptı taş gibiyim diye :) eskiden gazetede bir transfer haberi okurken heyecanlanırdım şimdi okuyunca yazana güzel göndermelerde bulunuyorum :)

Ilhan
29.Haziran.2007, 18:50
Şurda ya da burda yedek kalması önemli değil. Navarro çok önemli bir oyuncu, evet... Ancak Boumsong da kaliteli bir oyuncu:

http://www.juventus.com/uk/team/detailPlayer.aspx?lml_language_id=0&trs_id=1486000&ID=5329

Burdan baktığımızda Juve'ye gelmeden önce Newcastle'da as oynadığını görüyoruz, 33 maça çıkmış. Juve'deki performansı hakkında bir bilgim yok.

eXcitinG
29.Haziran.2007, 18:53
Bi de oLaya şu noktadan bakaLım.Türkiye Ligine geLen oyuncuLarın kaçından kar ettik ki ? Ne zaman kar edebiLiyoruz.Durum ortada.Madem kar edemiyoruz o zaman oyuncudan farkLı şekiLde kar etmeye çaLışmaLıyız.Biz aLıyoruz 3e satıyoruz 1e böyLe bir Türkiye piyasasında Navarro daha karLı gibi duruyor.Boumsongu aLdık diyeLim iki yıL sonra kaçıp gitmeyeceğini yada verdiğimiz fiyatın daha aLtında satmayacağımızın garantisi yok ki...

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 18:56
Abi 3'e alıp 1 ede satamıyozki...
Ailton Kleberson JuanFran adamlar hep bedavaya gidiyo... 300bin$ yada fes karşılığı... Boumsong tan ztn ne kar edicez... Navarro yu alak 3sene güzelce oynaSın yeteR...

eXcitinG
29.Haziran.2007, 18:58
Demek istediğimde zaten o fıratcım.Bakıyorumda bu zamana kadar yapıLan yabancı transferLerinden sadece Carew de kar edebiLdik onun dışındakiLerin hepsi küLLen zarar kLübe.O zaman bize oynadığı süre zarfında yararLı oLucak adamLar aLaLımda gittiğinde en azından oLsun en azından şöyLe yapmıştı böyLe etmişti bu adama bunu kazandırmıştı diyebiLeLim..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 18:58
Boumsong çok hata yapıyor defansta, Navarro ondan çok daha kaliteli.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 19:02
Evet HayrettiN Abi çok doğru söylüyosuN Giunti Zago gibi yaşlı oyuncuları halen sevgiyle anıyoruz... NavaRRo da bunların arasına eklenicek kısmetse...

eXcitinG
29.Haziran.2007, 19:04
İnşaLLah Navarro transferi de başarısızLıkLa sonLanmaz yoksa bi daha böyLe bir adam buLabiLmemiz çok zor.

uAburak89
29.Haziran.2007, 19:04
Gürcan Bilgiç'in derdi, Fenerbahçenin güçlenmesi değil.. Galatasarayın güç kaybetmesi.. Bir çok Fenerbahçelide aynı mantıkla bakıyor olaya eminim.. En ciddi rakibinin, en iyi oyuncularından birini, taraftarının en sevdiği oyunculardan birini alıyor olmaktan dolayı mutlular..

dinaMYt
29.Haziran.2007, 19:09
şu yaptıklarından sonra ümit değil 38-40 atmak ağzıyla kuş tutsa gözüme giremez.bu kadar çabuk mu vazgeçer bir insan 5 yıllık takımından.oysa ben ümitten teklif gelir gelmez üstüne kaç para yazarsa yazsın reddetmesini beklerdim.

ankaraya yollandığında herkes üzülmüş hagiye kızmıştık.herkes dönüşünü dört gözle beklemişti sezon sonu.fatih terim milli takıma almadığında nasıl olur diyordu tüm galatasaray taraftarı.ama boşunaymış bunca sevgi ümit karana.nereye gitmek istiyorsan git ümit hiç durma!ister fenere git ister beşiktaşa sen sevgiye değil paraya önem veriyorsan git!bundan sonra kalsan da aynı gitsen de!

Lincoln10
29.Haziran.2007, 19:10
biz fenerbahçeden tuncayı alsaydık aynı şartlar altında ben yönetime küfür ederdim.aynı durum söz konusu...

dinaMYt
29.Haziran.2007, 19:11
ellerinde arsenalin istediği gökhan zan milli takımın stoperlerinden ibrahim toraman varken beşiktaşın neden hala 33 yaşında bir oyuncu transfer etmek istedğini anlayabilmiş değilim.yok genç gelecek vaadeden ilerde para kazandıracak biriyle ilgilenseler eyvallah diyecem ama adamın kendisi bile bu yaşında böyle bir almaktan dolayı şaşırmış.

Fietra 10
29.Haziran.2007, 19:13
Jefferson aslinda iyi kaleci eger satilirsa Tolga'da kötü bir kaleci sayilmaz.. TS nin zaten hedefleri belli ligde iyi yerlere gelmek.. tolga ile bu hedeflere rahatlikla ulasabilirler kaleciye gerek yok..

iyi yerlere derken...

trabzonspor zaten ligde en kötü 2 yılını geçirdi kümeye oynar dedi istanbul medyası sonuç 4. ... bu zaten iyi bi yer değilmi o zaman hiç takviye yapmayalım öylesine oynayalım ligde... kaleci almayalım forvet arkası almayalım nasıl olsa iyi yerde bitiriyoruz...

dinaMYt
29.Haziran.2007, 19:16
böylece fenerin bu seneki yıldız forvet transferinin ümit karan olduğunu anlamış bulunmaktayız.van hooijdonk,anelka,kezman,nobre ve deividten sonra "büyük bir avrupa takımı"ndan oyuncu almış olacak fenerbahçe.sanırım en büyük sansasyonu da bu sonuncusu yaratacaktır.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 19:17
Abi G.Zan da İ.Toroman da çok iyi savunmacılar... Ama seninde bildiğin gibi BJK çok büyük bir takım v 3kulvarda oynuyor... Alternatif bir kadroya ihtiyac var... Navarro da savunmada oynicak çok tecrübeli bir isim... Savunmaya disiplin getircek tolpicak bir isim... Toraman ıda G.Zan ıda daha bilgisiyle daha da iyi savunmacılar olmaya yönlendirir... Avrupa maçlarında bu tip bir savunmacıya ihtiyac var... Yaş savunma oyuncularında çok çok önemli değil...Gçen sene Baki ile oynadık sonuç ortada... Navarro çokğu sefer 11de olmak üzere değişmeli olarak oynayıp Beşiktaş ımıza çok şeyler vericek...

KLeiNeR
29.Haziran.2007, 19:22
Ümit'in paraya önem verdiği belliydi.Reklam vardı hani çıktığı,Ondan önce başka bir futbolcuya götürmüşler teklifi duyduğuma göre.O adam kabul etmemiş(Kim bilmiyorum)Ümit direk kabul etmiş.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2007, 19:23
Kezman,Anelka,Ortega gibi oyuncular dünya çapında ses getirir Ümit Karan sadece Türkiye çapında ses getirir fark bu.

uAburak89
29.Haziran.2007, 19:24
Ümit garanti para olarak 800.000 euro alıyormuş, maç başı ücretlerle 1.5 milyon euro civarına geliyormuş aldığı para.. Az bir parada değil, Lincoln'ü falan kıskandı herhalde.. :p

eXcitinG
29.Haziran.2007, 19:25
Navarro geLirse direk oynar.Toramanda sağ bekte cebeLLenir durur.Ne gökhan ne Toraman nede Navarro yedek kLübesinde oturmayı istemez.

Jesus_FB
29.Haziran.2007, 19:26
böylece fenerin bu seneki yıldız forvet transferinin ümit karan olduğunu anlamış bulunmaktayız.van hooijdonk,anelka,kezman,nobre ve deividten sonra "büyük bir avrupa takımı"ndan oyuncu almış olacak fenerbahçe.sanırım en büyük sansasyonu da bu sonuncusu yaratacaktır.

Rakip takıma darbe vurmak adına herşeyden vazgeçiyorlar işte dünya klübü olmak isten bir klübün transfer politikası.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 19:27
Ama bence Ü.Karan 3nden de daha faydalı olur...

eGowiCh
29.Haziran.2007, 19:29
Galatasaray zayıflarken Fenerbahçe güçleniyor bu transferle, bence doğru bir politika, geçen sene de aynısı Beşiktaş'a Tümer transferiyle yapılmıştı, as adamlarını alarak rakibi zayıflatıyoruz, özellikle de 18 gol atmış bir adamı alarak, bence gayet iyi transfer, tabii gerçekleşirse...

eGowiCh
29.Haziran.2007, 19:36
Ümit çok az alıyor, takımın en golcüsü olmasına rağmen değerinin altında alan bir oyuncu. En az 1.5-2 milyon Euro almalı diye düşünüyorum, bize gelmesi halinde de değeri verilecektir zaten.

Ümit Galatasaray'ın kaptanı durumunda şu an, onun gitmesi hoş karşılanmaz, takım kaptanı sonuçta ama giderse de para için gideceği kesindir.

Rüştü nasıl 13 yıllık kulübünü para için sattıysa, Ümit de yapabilir, profesyonel hayat bu, Tümer ve Rüştü örneklerinden sonra Ümit'in de geleceğini sanıyorum. Tabii Ümit isterse, yeter ki oyuncu istesin, kulübüyle anlaşılır.

uAburak89
29.Haziran.2007, 19:37
Sıradan bir oyuncu alma olayı değil bu.. Fenerbahçenin Galatasaraydan oyuncu alması o kadar kolay değil..

Ghonedre
29.Haziran.2007, 19:37
Gürcan Bilgiç'in derdi, Fenerbahçenin güçlenmesi değil.. Galatasarayın güç kaybetmesi.. Bir çok Fenerbahçelide aynı mantıkla bakıyor olaya eminim.. En ciddi rakibinin, en iyi oyuncularından birini, taraftarının en sevdiği oyunculardan birini alıyor olmaktan dolayı mutlular..
evet asil olay burda Aynisini Fenerbahce Zafer Biryol da yapmisti.Konyayla oynadigimiz macya gol yemeyelim die Zaferi aldi Sonra Ali Bilgin Sonra Umit karan
Fener kimden gol yiyorsa onu aliyo akillica

uAburak89
29.Haziran.2007, 19:39
Bu mantıkla bakarsanız olaya, Avrupada hiç bir zaman başarılı olamazsınız..

Ayrıca çok saçma bir mantık..

eGowiCh
Gökhan Zan'ı Arsenal ciddi anlamda isteseydi alırdı, ben istediğine inanmıyorum. Gökhan Zan'ı da beğenmiyorum, tamam kafa toplarında iyi, hava hakimiyeti iyi ama öyle ahım şahım bir defans da değil, çok kolay çalım yiyor. Alex'in kupa maçında Toraman ve Zan'ı madara ettiğini hatırlarsınız, yani Avrupa'da Alex'ten çok daha iyiler bu ikiliyi dağıtırlar. Muhakkak stopere kaliteli ve tecrübeli biri lazım. Gökhan Zan ile Navarro oynarsa başarılı olur BJK, çünkü Navarro Zan'a bir şeyler öğretir ve Zan'ın açıklarını kapatır.

BJK'nin 100. yıl şampiyonluğunda defansta yanılmıyorsam Ronaldo ile Zago oynuyordu, iki iyi stoper vardı, Zan ile Toraman bu yükü kaldıramazlar.

Navarro gibi tecrübeli bir isim çok yerinde transfer olur.

WebMaster91
Kalli, Ümit'e antrenmana gelmemesi için izin vermiş..Bu transfer olaylarından dolayı felan..Ümit açıklamasını yapar herkes rahatlar..Saat kaç gibi açıklayacak bilen var mı?..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 19:40
Türkiye'nin en iyi golcüsünü transfer etmek kötü bir mantık mı?

uAburak89
29.Haziran.2007, 19:41
Gol yememek için, sana gol atan oyuncuyu almak saçma olan..

WebMaster91
29.Haziran.2007, 19:42
Adnan Sezgin: Ümit ile sabah konuştum, ben gitmek istiyorum diye bir şey söylemedi.

Kaynak: WebAslan.Com

Emurafu
29.Haziran.2007, 19:44
ümit in bonservisinde madde varmıs klübten izinsiz kimse ile görüsemez diye o yüzden bu madde cok önemli

TürkuAz
29.Haziran.2007, 19:46
Ümit Karan, Galatasaraylıdır, Galatasaraydadır..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 19:48

Sanırım Tümer'i ve Ali Bilgin'i kastediyorsun. Ali Bilgin şu an Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi, takımın da ihtiyacı olan bölge, yani herhangi bir saçmalık yok transferinde, gol atan oyuncuyu alma gibi bir niyet hiç yok.

Tümer de Türkiye'nin en teknik ve iyi oyuncularından biridir, onun da alınma amacı aynıdır, takıma katkı sağlamasıdır, nitekim de bu sene gösterdiği performans ile takıma katkı sağlamıştır, gerek tecrübesi, gerek oyunuyla...

Ümit de aynı şekilde, iyi bir golcüdür, takımın ihtiyacı olan mevkiiye gerekli bir transferdir. Umarım pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.

El Comandante
29.Haziran.2007, 19:49

Daha önceki mesajlarında Gökhan Ünal Ümit'ten iyi,onu daha çok beğeniyorum demiştin.Şimdi de Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcüsü diyorsun.Kezman hakkındaki açıklamalarına hiç gelmiyorum bile :)

Bazı konularda çok yorum yaptığından kendinle çelişme durumun sıkça gerçekleşiyor :)

Bu konu hakkındaki görüşüm,daha da uzatmam.

Ümit Karan Galatasaray'da bulduğu ortamı,sevgiyi Fenerbahçe'de bulamaz.Eğer gitmek isterse hemen gönderelim onu.Galatasaray'ın kaptanıyken ezeli rakibe gitmek isteyen bir futbolcunun takımda yeri yoktur.

Burak kardeşimin dediği gibi:Nefretimiz de aşkımız kadar büyüktür..!

WebMaster91
29.Haziran.2007, 19:51
Daha önceki mesajlarında Gökhan Ünal Ümit'ten iyi,onu daha çok beğeniyorum demiştin.Şimdi de Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcüsü diyorsun.Kezman hakkındaki açıklamalarına hiç gelmiyorum bile :)

Bazı konularda çok yorum yaptığından kendinle çelişme durumun sıkça gerçekleşiyor :)

Ümit Karan Galatasaray'da bulduğu ortamı,sevgiyi Fenerbahçe'de bulamaz.Eğer gitmek isterse hemen gönderelim onu.Galatasaray'ın kaptanıyken ezeli rakibe gitmek isteyen bir futbolcunun takımda yeri yoktur.

:):):):):):):):) İşte bu.. :):):):):):):):)

TürkuAz
29.Haziran.2007, 19:52

Egemen'in daha önceki mesajlarıyla şimdi yazdıkları tutmuyor hiçbirini.

Alex, Ünal.. buna örnekler.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 19:52
Gitse de gitmesede bu iş iyice uzadı... Çıkıp gitmek iistiyorum ya da gitmiyorum demeliydi bnce...

eGowiCh
29.Haziran.2007, 19:53

Kardeşim, Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcülerinden biridir. Orada "Türkiye'nin en büyük golcüsü" dememin sebebi de lafın gelişi mantığıdır, lafı uzatmamak için lafın gelişi en büyük golcüsü dedim, bence şu an en iyi 3 golcüsünden biri. Gökhan Ünal ondan daha iyi, bunu da belirttim. Lafın gelişi söyledim kısacası...

Kezman ne alaka, onu anlayamadım, neyse :)

Çelişme durumu sözkonusu değil, dikkatli okursan anlarsın.

EL-Hadji
29.Haziran.2007, 19:53
Ümit Karan çok şey katar fenerbahçeye Türkiye' nin en iyi forveti şu an

Emurafu
29.Haziran.2007, 19:54
Ümit. akşam idmanına da çıkmadı
Bana göre olay bitmiştir İyi giden birseylere bence çomak sokuldu!!!!!!!!

IcedEarth
29.Haziran.2007, 19:56
Gitsin. Artık istemiyorum. Galatasaray'da yeri doldurulamayacak bir oyuncu değil Ümit Karan. Zaten hiçbir zaman benim sevdiğim bir oyuncu değildi. Şimdi nefretimi kazandı. Artık faydalı da olamaz. Çıktığı reklamlardan sonra kötü oynamaya başlamıştı zaten. Gitsin.

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 19:57
Çok ilginç bir olay oldu ya Ü.Karan gitmez heralde diye düşünüyodum... Bu durumda gitse gtmesede taraftarı rahatsız etti...

Emurafu
29.Haziran.2007, 19:58
Hakan Şükür bence bu takımda herseyı hakediyor Kral o kadar teklıf aldı kimseye gitmedi

Galatasarayda huzursuzluk yaratmaya calısıyorlar aslan kalli hemen ümite Kapıyı göstermiş hemde hiç uzatmamıs

KaF KeF
29.Haziran.2007, 19:58
keşke gelse....

kerem184028
29.Haziran.2007, 19:59
ya bence fenerin ümiti almasındaki tek amacı bizim transferimizi gölgede bırakmak en iyi transferleri yaptıımız için kıskanıolar işte özelliklke LİNCOLN bi zamanlar fenerde istiodu onu

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:01
Ümit Karan hiçbir yere gitmez.Düzeni bozmaya çalışanların bir oyunudur bu...

kerem184028
29.Haziran.2007, 20:02
Ümit Karan hiçbir yere gitmez.Düzeni bozmaya çalışanların bir oyunudur bu...

bencede ya aziz yıldırım bi şampiyon olduğumuzda aynı şeyi yaptı.Önce istifa etti sonra geri geldi

IcedEarth
Ben antremanları izliyorum. Ümit Karan çok görünmezken, Hakan Şükür sürekli hava toplarında olsun, Lincoln'le ikili çalışmaları olsun gayet başarılı. Bu sene Hakan Şükür geçen yıllardan eksik kalanları da atacak. Göreceksiniz. Ümit gitse bile Hakan aratmaz onu. Yanınada bir forvet aldık mı iş tamam.

Emurafu
Fenebahce gündem yaratma pesınde de olabilir cok katılıyorum arkadasa yıldırmaya calısıyorlar

Beğenmediğiniz Necati Ateş hakkında aynı şekilde her haber çıktığında adam aslanlar gibi çıktı "aynı gün" ben Galatasaraylıyım dedi yalanlamıstı

gorkemyilmazkarasu
29.Haziran.2007, 20:03
zaten forvet bolluğu vardı kim gitsin diye düşünüyoduk iyi oldu :) 4 milyon dolardan aşağıda verilmez ama bence...ayrıca deivid,kezman,semih ve orada oynayabiilcek colin kazım bu transfer sonunda ne olur onu herkes gibi bende merak ediyorum çünkü fenerbahçe çift forvet oynamayı pek beceremiyor tek forvettede kezmanı ve ziconun adamı deividi kesebiliceğini zannetmiyorum..olan yine kaptan semihe olucak galiba :)

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 20:04
Hakan Şükür e 4m€ verdiler gitmedi... Lincoln de takımda bence de Hakan atar bu sene güzel golleR...

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:04
zaten forvet bolluğu vardı kim gitsin diye düşünüyoduk iyi oldu :) 4 milyon dolardan aşağıda verilmez ama bence...ayrıca deivid,kezman,semih ve orada oynayabiilcek colin kazım bu transfer sonunda ne olur onu herkes gibi bende merak ediyorum çünkü fenerbahçe çift forvet oynamayı pek beceremiyor tek forvettede kezmanı ve ziconun adamı deividi kesebiliceğini zannetmiyorum..olan yine kaptan semihe olucak galiba :)
Ümit 4'ünüde keser merak etme.Hepsinden daha iyi oyuncu.Ama Ümit Karan hiçbiryere gitmeycek..

kerem184028
29.Haziran.2007, 20:06
5 milyon euro belirlemişler bonservisini ama nihat özdemir bi parayı vermeyiz demiş.Ama ümit gelirse büyük ihtimalle saviola gelri

IcedEarth
Size gitse bence daha iyi. Ümit Karan'ı hiç sevmem zaten. Fakat böyle bir zamanda Fenerbahçe'yle görüşmesi beni daha da kızdırdı. Artık nefret ediyorum ondan. Gidene dur demeyiz.

uAburak89
Gökhan Ünal, Ümit Karan'dan daha iyi bir golcü, aynı zamanda daha da genç, yani daha pahalı olması normal.

Bu nasıl bir çelişkidir.. :0:

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:07
Kalli hakan ve hasanla cok ilgileniyor hakan baya güzel goller atıyor artık sakatlıgıda yok gecen sene parmagı kırık idi falan filan İşte kral işte galatasaraylı

Fernando Gago
29.Haziran.2007, 20:08
Beşitşın defansına takviye şart toraman sağ bek oynayacak büyük ihtimalle Navarro bencede iyi olur beşiktaşa

LaOmerta
29.Haziran.2007, 20:08
Bence Gitsin Umit Karan,, Onun oyun tarzini hic sevmiyom,, adam ayanda top bile tutamiyorr forvet dedin azda topu ayanda tutmali!!!!!! Hem bize bi yabanci forvet geliyoorrrr!!!

Fernando Gago
29.Haziran.2007, 20:09

yaw adam dağru söylüyor .. cangele kazandırsa kazandırsa 300 400 bin avro kazandırır siz buna büyük kazanç diyorsanız ok

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:10
artık 1 mılyon da verseler ümit i vermek zorundayız o adamın aklını celdıler daha bıze yarar saglamaz ümit bugün basın toplantısı yapıp son noktayı koyabilirdi

uAburak89
29.Haziran.2007, 20:11
Sanırım Tümer'i ve Ali Bilgin'i kastediyorsun. Ali Bilgin şu an Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi, takımın da ihtiyacı olan bölge, yani herhangi bir saçmalık yok transferinde, gol atan oyuncuyu alma gibi bir niyet hiç yok.

Tümer de Türkiye'nin en teknik ve iyi oyuncularından biridir, onun da alınma amacı aynıdır, takıma katkı sağlamasıdır, nitekim de bu sene gösterdiği performans ile takıma katkı sağlamıştır, gerek tecrübesi, gerek oyunuyla...

Ümit de aynı şekilde, iyi bir golcüdür, takımın ihtiyacı olan mevkiiye gerekli bir transferdir. Umarım pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.

Direk isimlerle ilgili birşey söylemedim, bir arkadaş Zafer Biryol örneğini vermişti.. Ona dedim, saçma diye..

TürkuAz
Vay be.Şimdi millet Ümit'e çatmaya başladı.Oyun stili sevilmiyomruş..Bak sen..

Fernando Gago
Ümit Karan zamanında az yedek kalmadı ankaraspor'a filan kiralandı bu yüzden gsye kırgın olabilir ama ben bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyoum çünkü bonservis gsde

gorkemyilmazkarasu
29.Haziran.2007, 20:13

burak sana böyle bişey demiş galatasaray transfer haberlerinde sende ona şöyle bi cevap vermişin

dedimki evet galiba değişik düşünen bir fenerbahçe taraftarı gördüm seviniyodumki fenerbahçe haberlerindeki şu mesajını gördüm

Galatasaray zayıflarken Fenerbahçe güçleniyor bu transferle, bence doğru bir politika, geçen sene de aynısı Beşiktaş'a Tümer transferiyle yapılmıştı, as adamlarını alarak rakibi zayıflatıyoruz, özellikle de 18 gol atmış bir adamı alarak, bence gayet iyi transfer, tabii gerçekleşirse...

bir üst başlıkta biz ümit karanı iyi golcü diye aldık bize gol attığı için değil diyosun bir başlık altta yazdığına bak :) yada o ara senin bilgisayardan başkası yazdı veya daha kötü bi durum var çok mesaj attığın için ne yazdığını bilmiyosun bence kötü bi durum rezil oldun diyebiliriz hangisi gerçek düşüncen bide onu merak ediyorum zahmet olmazsa onuda söylermisin

Fernando Gago
geçmişte Fenerbahçeye defalarca laf bir ismi takımda görmek istemiyorum
.
.
.

Emurafu
Dedigim gibi kalsa yarar saglamaz artık bize ne kadar para verırlerse satalım ümit bugün cıkıp basın toplantısı düzenlese olay bitiyor
Galatasarayda altrenatıfler hazır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ümit Karan zamanında az yedek kalmadı ankaraspor'a filan kiralandı bu yüzden gsye kırgın olabilir ama ben bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyoum çünkü bonservis gsde
dostum bonservisi bizde tamam artık kalırsa yarar saglamaz hem millet ona kırgın bence gitsin

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:17
Dedigim gibi kalsa yarar saglamaz artık bize ne kadar para verırlerse satalım ümit bugün cıkıp basın toplantısı düzenlese olay bitiyor
Galatasarayda altrenatıfler hazır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

dostum bonservisi bizde tamam artık kalırsa yarar saglamaz hem millet ona kırgın bence gitsin
Ne kırgını ya?Çıksın açıklamasını yapsın, o zaman bak nasıl yükseltilecek..

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 20:18
Ztn kalmak istese burdayım bir yere gitmiyorum derdi...

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:19
Ne kırgını ya?Çıksın açıklamasını yapsın, o zaman bak nasıl yükseltilecek.. ne zaman acıklama yapacak bir necati gibi olamadı necati hemen anında acıklama yapıyor tabi iş yatınca acıklama yapıcak oh valla yarına kadar acıklama bekliyorum ondan sonra ne yaparsa yapsın bu talkımda kalması zarar olur

Leoucwhsua
29.Haziran.2007, 20:20
Ne oluyor beyler durun bi umit yarar saglamaz falan.Bu adamlar sokakta futbol oynamiyor.Profosyonel bu ise yillarini vermis kisiler sorumluluklarini bilirler.Ve umit giderse umit gittigi icin degil hakan oynicagi icin kahrolurum

uAburak89
29.Haziran.2007, 20:20
Mondragon demişti zamanında, Beşiktaşa gideceğime Galatasarayı tribünden izlerim.. Ben Ümitten buna benzer bir açıklama bekliyorum, kalan herşeyin kolpa basının uydurması olduğuna inanıyorum..

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:21
Eğer Ümit Karan, Galatasaray için iyi futbol oynamadı, oyun stili onlara ayak uyduramadı diyejn varsa futbol bilgisinden şüphe ederim..

Leoucwhsua
29.Haziran.2007, 20:25
Tamam bu olaydan kizinda umit oynamadi bilmemne birden degismesin kimse.tobiaslana katiliyorum.Umit kadroya alinmadi kiralik gonderildi yinede satmadi gs yi . bu yuzden kimse hemen yargilamasin

ekolata
29.Haziran.2007, 20:25
Jardelde hiç top tutmuyordu ama adam gol kralı oldu altın ayakkabı aldı.Halada güzel oynuyor(yanlış hatırlaımyorsam)Süper kupanın golünüde o atmıştı.

Ümit bence fenere gitti.

deniz.91
29.Haziran.2007, 20:26
yaw adam dağru söylüyor .. cangele kazandırsa kazandırsa 300 400 bin avro kazandırır siz buna büyük kazanç diyorsanız ok

göreceksin biz bu adamı aldığımız paranın iki katına satacaz tabi satarsa yönetim

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:26
Ümit Karan gündemi yanlıştır, Galatasaray'da kalacaktır..

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:32
Haddini aşma, iyi olmaz..

Hugo
29.Haziran.2007, 20:33
Fener Ümit'ten daha iyilerini bulur getirir bence..

uAburak89
29.Haziran.2007, 20:34
Fener Ümit'ten daha iyilerini bulur getirir bence..

Mesela Deivid.. :0:

eGowiCh
29.Haziran.2007, 20:37
Bu nasıl bir çelişkidir.. :0:

Bu nasıl bir okumadır diye de sana sormak istiyorum.

Gökhan Ünal, Ümit'ten daha iyi bir golcüdür bana göre, ikisi de Türkiye'nin en iyi golcüleridir.

O cümlede lafın gelişi "en iyi golcü" denilmiştir, altında daha fazla çelişki ve artniyet aramasınız iyi olacak:icon_wink:

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:39
Fox spor haberlerı ızledım ümit karanla roportaj yapmıslar karanı kuaforde buldular karan oglunun sacını kestiriyordu
ümit bu olay 2 gün içinde bitecek dedi onlara göre karan fenere kesin gidiyor

Gitmesinin büyük nedeni hakanı 1 yıl daha cekemem diyormus

menejeri aziz yıldırımla konusmus

y_layta
29.Haziran.2007, 20:39
bırakın sergeni alacaklarsa istikrarlı bir forvet alsınlar.
bu arada ersen oyuncu olmuz dizide teklif gelmiş kabul etmiş.eğer kavgalı ise geleni geçeni indir demişlerdir yaptığı o zaten.
ceyhun yeter gerek yk

Mc.Speedy
29.Haziran.2007, 20:40

Gökhan Ünal, Ümit'ten daha iyi bir golcüdür bana göre, ikisi de Türkiye'nin en iyi golcüleridir.

O cümlede lafın gelişi "en iyi golcü" denilmiştir, altında daha fazla çelişki ve artniyet aramasınız iyi olacak:icon_wink:

Aşkın'dan (ç)alıntı'dır , Konuştukça batıyorsun harbiden. :(

gorkemyilmazkarasu

hadfi ordaki çelişkini anlamadın benim koyduğum mesajada baksana bi egowich

y_layta
bana göre gidecek ümit

uAburak89
29.Haziran.2007, 20:41

Valla gayet normal bir şekilde okudum, anlatmak istediğimi de herkes anladı sanıyorum.. :)

Lafın gelişi, artniyet falan geç bunları bence.. Zor da olsa, kabullenmeyi bilmek lazım..

TürkuAz
29.Haziran.2007, 20:41
Bence böyle saçmalık olmaz.Madem profesyonelsin, o zaman savaş ,rekabet et ve formayı KAZAN...

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:42
Fox spor haberlerı ızledım ümit karanla roportaj yapmıslar karanı kuaforde buldular karan oglunun sacını kestiriyordu
ümit bu olay 2 gün içinde bitecek dedi onlara göre karan fenere kesin gidiyor

Gitmesinin büyük nedeni hakanı 1 yıl daha cekemem diyormus

menejeri aziz yıldırımla konusmus
bence son noktayı fox spor koydu

gorkemyilmazkarasu
29.Haziran.2007, 20:43
Bence böyle saçmalık olmaz.Madem profesyonelsin, o zaman savaş ,rekabet et ve formayı KAZAN...

o zor gelir böylelerine :)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 20:47
hadfi ordaki çelişkini anlamadın benim koyduğum mesajada baksana bi egowich

Senin koyduğun mesajı yorumlamayı unutmuşum, pardon.

Öncelikle Ümit transferi çok kaliteli bir transfer olur Fenerbahçe için, eksik bir mevkiimiz forvet ve oraya ideal bir isim olur.

Eksik olan mevkiimizi doldururken aynı zamanda rakibimizi de zayıflatmış olacağız, yani bu transferin değerini ikiye katlatacak.

Kaliteli bir golcü alıyorsun, üstelik bunu rakibinden alıyorsun, sana kaliteli bir golcü katılıyor, rakibinin en iyi golcüsü ayrılıyor, yani çok faydalı olacaktır.

Valla gayet normal bir şekilde okudum, anlatmak istediğimi de herkes anladı sanıyorum.. :)

Lafın gelişi, artniyet falan geç bunları bence.. Zor da olsa, kabullenmeyi bilmek lazım..

Neyi kabulleneyim?

Ümit Karan bence şu an Türkiye'nin en iyi 3 golcüsünden birisidir. Gökhan Ünal, Ümit Karan ve Fatih Tekke, bence iyi 3 golcü bunlar. En iyisi ise Gökhan Ünal, daha sonra da Ümit ve Fatih gelir.

Gökhan'ı Ümit'e her zaman tercih ederim zira yaşı daha genç ve stilini daha çok beğeniyorum.

Senin "saçma mantık" demen üzerine "Türkiye'nin en iyi golcüsünü almak saçma bir mantık mı?" demem kesinlikle lafın gelişidir. Cımbızla bazı lafları seçiyorsun Burak.

Şimdi orayı düzeltelim o halde, bazı arkadaşlar anlamamakta ISRARLA güçlük çekiyor. "Türkiye'nin en iyi golcülerinden birini almak saçma bir mantık mı?"

Tamam mı?

Ghonedre
29.Haziran.2007, 20:48
Ümit Karan gündemi yanlıştır, Galatasaray'da kalacaktır..
Valla ben guluorum kusura bakma

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:49
Egemen bence ümit karan giderse zayıflamıcaz onun yeri dolar adnan sezgin ne dedi burası büyük camia dedi suan eminimki adnan sezgin alternatifini bulmustur saviolada gelirse bu takımı yine kimse tutamaz

eGowiCh
29.Haziran.2007, 20:51
18 gol atmış bir oyuncu gidecek eğer giderse, bence zayıflanır, daha iyisi gelebilir elbette.

TürkuAz
Bu soyledigine dakikalarca gulebilirim adam ben Fenerbahceliyim diyor besiktasa gitsemde ama sen Fenerbahce li degil diyosun ilgincsin

Valla ben guluorum kusura bakma

Ne kadar komik değil mi? :0:

Ümit Karan'ın Galatasaray'da kalması gerekiyor.Kendisinide düşünsün, Galatasaray'ı da..

uAburak89
Kabullenmeni istediğim şeyi, bu ara sık sık kendinle çeliştiğindi..

Saçma mantık lafını, Zafer Biryol örneğini veren arkadaşa söledim..

Tamam..

eGowiCh
29.Haziran.2007, 20:53
Kendimle çelişmiyorum.

Çeliştiğimi söylediniz şeye bakın, 2 oyuncu için kaliteli diyorum, ama hangisinin kaliteli olduğu konusunda çelişiyormuşum :)

Sanki Ümit için ak, Gökhan için kara dedim, sonrasında da tam tersini söyledim.

Ayrıntılara takılmayın fazla.

Emurafu
29.Haziran.2007, 20:55
Ümit karan bundan sonra eger bizden gitmesse kendine yazık eder kesın onu kalli kafasından sildi bunada eminim ayrıca cogu taraftar da onu kafasından sıldı örnek ben

bence kesın gıdecek cünkü bir basın toplantısı bu kadar zormu

eGowiCh
29.Haziran.2007, 20:57
Ümit ne zaman yapacak açıklamayı?

Galatasaray'da kalacağını söylerse Kalli kafasından silmez, banko oynar. Gideceğim diye açıklama yaparsa da Galatasaray yönetimi kolaylık sağlar onun için diye tahmin ediyorum.

Eray Dengiz
29.Haziran.2007, 21:01
gitsin Ümit efendi gitsin.. bakalım Samiyen'e nasıl çıkacak :)

Emurafu
Bence kalli sildi!!!!!!!!! kafasından
çünkü hakanla falan cok yakından ilgileniyor hakanda baya gol atıyor

egemen bu saatden sonra acıklama yapsa ne olur bana göre gec kaldı

IcedEarth
Bu olay 2 gün içinde bitecek Hakanı 1 yıl daha çekemem.
Bunları gerçekten söylemişse zaten kalmasın. Bizzat Derwall Antreman Tesisleri'ne gidip küfürlü tezahürat yaparım. Protesto ederim. İstediği yere gitsin. O alkol kullanıp antremana gelirken Hakan Şükür ona birşey demiş midir acaba? :mad:

eGowiCh
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye geleceğine dair bir iki işaret:

- Fenerbahçe tarafından haberin yalanlanmaması.
- Kalli'nin Ümit'i idmanlara almaması.
- Adnan Sezgin'in konuyla ilgili açıklama yapması.

Bunlar Ümit transferini doğruluyor, yani Fenerbahçe istiyor, almak için uğraşıyor, bakalım sonu ne olacak?

uAburak89
Kendimle çelişmiyorum.

Çeliştiğimi söylediniz şeye bakın, 2 oyuncu için kaliteli diyorum, ama hangisinin kaliteli olduğu konusunda çelişiyormuşum :)

Sanki Ümit için ak, Gökhan için kara dedim, sonrasında da tam tersini söyledim.

Ayrıntılara takılmayın fazla.

Gökhan Ümit Karan'dan daha iyi gölcüdür..
Ümit Karan Türkiyenin en iyi gölcüsüdür..

Gökhan en iyi dersek, ilk cümleye göre.. Ümit Karan 2. 3. 4. vs vs olabilir..

Ümit Karan en iyi oluyorsa, ikinci cümleye göre.. Gökhan kaçıncı ?

Ayrıntılar önemli bence, neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok..

Emurafu
29.Haziran.2007, 21:03
Bunları gerçekten söylemişse zaten kalmasın. Bizzat Derwall Antreman Tesisleri'ne gidip küfürlü tezahürat yaparım. Protesto ederim. İstediği yere gitsin. O alkol kullanıp antremana gelirken Hakan Şükür ona birşey demiş midir acaba? :mad:
Ümit kendisi dedi olay 2 gün içinde çözümlenecek dedi ama hangi tarafa oldugunu söylemedi

Hakan konusu da kulaktan kulaga dolasıyormus

Ayrıca kimse kral gibi olamaz veya bir necati gibi olamaz necati hemen acıklama yapıp son noktayı koymustu

IcedEarth
29.Haziran.2007, 21:06
Ümit Karan, eğer gerçekten giderse, kişilik olarak çok benzediği bir adamın yolundan gitmiş olacak. 1991 yılını hatırlayın. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer olan forveti. Bu transferden bir süre sonra cezaevi yolunu tutmuştu. O, siz de çok iyi biliyorsunuz ki Tanju Çolak. Onun da gece hayatı vardı. O da paraya düşkündü.

uAburak89
29.Haziran.2007, 21:06
Hakan Şükür falan, palavra.. Tek derdi paradır, gitmek istiyorsa..

Emurafu
29.Haziran.2007, 21:08
Metin oktayın ne güzel sözleri varya mesela;
Bizi Seveni Üzmeyin!!!!!!!1

nikomedya71
29.Haziran.2007, 21:10
slm lar arkadaşlar

eğer ümit giderse çok büyük bir üzüntüye ve öfkeye sebep olur

ben deividin kafasına taş atan bir insan olarak ümiti kurşunlarım bu kadar

net

söylüyorum

ümit çoook büyük hata yaparsın

erdemzorer10
ümit karan eger adamsa kaptanlıgı aldıgı bir kulüpten para için çekp gitmez..adm degilse ztn gidecegi yerde pek sorn çekmez hemen uym saglar oraya ;)

Eray Dengiz
Hakan Şükür falan, palavra.. Tek derdi paradır, gitmek istiyorsa..

para tabi ya.. paranın gözü kör olsun.

anlaşsın anlaşmasın benim için ümit bitmiştir. para için takımını (burada bişi denir ama..) adamlarla işimiz olmaz..

Rodrigo Tello
29.Haziran.2007, 21:14
Evet kesinlikle iyi bir transfer olur tecrubesiyle defansı toparlar bu sene besiktas dikkat ederseniz hep tecrubeli adam aldı buda takımı pozitif yönde etkiliyecektir.

Emurafu
29.Haziran.2007, 21:15
para tabi ya.. paranın gözü kör olsun.

anlaşsın anlaşmasın benim için ümit bitmiştir. para için takımını (burada bişi denir ama..) adamlarla işimiz olmaz..
Cok haklısın eray bundan sonra kalması zarar Sabah hemen anında bır basın toplantısı yapıp bu işi bitirmesi lazımdı tıpkı necati gibi hakana ne paralar verildi gitmedi Adnan sezgin suan onun alternatifini coktan bulmustur bunada emınım cok iyi iki tane forvet gelecek ayrıca ümit kalsa bile kalli daha onu oynatmaz buna emınım

Maksic
29.Haziran.2007, 21:19
Artık bu saatten sonra kalması zarar mümkün olduğunca iyi paraya satmalıyız ne demek Hakan'ı çekemem asrın hatasını yaptın git ve bir daha dönme...

Maksic
29.Haziran.2007, 21:21
sergen gelirse birşey yapıcağını düşünmüyorum Trabzon'nun kadrosu geniş ve iyi oyuncular var o gelicek yabancı oyuncu genç yıldız adayı olması gerek

Emurafu
29.Haziran.2007, 21:22
Yarın sabahki idman için ultraslan da büyük bir kampanya var sanırım pankartlar falan acılcak ümit protesto edılcek galiba

http://img238.imageshack.us/img238/8702/metinuzmeyelimiu2.jpg (http://imageshack.us)

Cok güzel bir resim hosuma gitti resmi alıntı yaptım

erdemzorer10
29.Haziran.2007, 21:22
fb 3 milyon euro önerecekmş..ümite göre az bi para.. bu arada fb önce yönetimimz ile degilde karanla görşp onun aklını çelerek nasıl bir anlayş içnde oldugunu gstermştr

uAsamet91
29.Haziran.2007, 21:23
Umit Karan fenerbahceye giderse arkasindan kin ve nefret tutan 30 miylon insan olucak kendi secimi

TürkuAz
29.Haziran.2007, 21:25
Eğer Ümit antrenmana katılırsa ne olacak? (:

Emurafu
29.Haziran.2007, 21:26
Alex korkutan Galatasaraya gelmedi cünkü bize gelseydi ailesi ve kendisi tehditler icinde olacagı icin gelmedi sayın özhan canaydında haklı bularak üstüne gitmedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Eğer Ümit antrenmana katılırsa ne olacak? (:Usta artık katılsa bile bu takımda forma sansı zor yarın zaten büyük protesto olacak kendısıne

erdemzorer10
29.Haziran.2007, 21:30
ya arkadaslar fb baktı olmycak biz müthiş bi gelşme içersndeyz anca böle bizans oynlarna başladı..o yüzden giden gider ama onun yeri her zmn doldurulr galatasaraymzı haketmeyen de kalamaz zaten burda

WebMaster91
29.Haziran.2007, 21:33
ya arkadaslar fb baktı olmycak biz müthiş bi gelşme içersndeyz anca böle bizans oynlarna başladı..o yüzden giden gider ama onun yeri her zmn doldurulr galatasaraymzı haketmeyen de kalamaz zaten burda
Avatarını değiştirsene :D:D:zuhaha:zuhaha

erdemzorer10
29.Haziran.2007, 21:34
Avatarını değiştirsene :D:D:zuhaha:zuhaha

harbiden untmşm kalmş öyle..saol sölediin içn :icon_wink:

Lucas Neill
Bence herkes Emrah abinin koyduğu resmi koysun avatara bizde tepkimizi böyle gösteririz.

eGowiCh
Ümit daha kesin Fenerbahçe'ye gitmedi, yani sadece spekülasyon şu aşamada, o yüzden böyle kampanya başlatmak anlamsız.

WebMaster91
29.Haziran.2007, 21:35
Bence herkes Emrah abinin koyduğu resmi koysun avatara bizde tepkimizi böyle gösteririz.
Ama ben David Villa'yı çok seviyom :D:D:zuhaha:zuhaha

uAburak89
Arkadaşlar yazarken iki kere düşünün, varsayımlardan yola çıkarak geri dönüşü olmayan şeyler yapmak çok yanlış..

eGowiCh
Celal Kolot: "Navarro transferi en geç Pazartesi biter."

Hayırlı olsun Navarro. Muhteşem bir transfer yaptı Beşiktaş.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 21:37
“G.Saray'dan F.Bahçe'ye futbolcu gelsin“

Fenerbahçeliler Gecesi'ne katılmak üzere geldiği Fatsa'da açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Selçuk Yula, "Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir futbolcu gelsin artık, Türk futbolu bunları aşmalı." dedi.

Eşi Sema, kızı Nazlı ve Fenerbahçe Müze Müdürü Alp Bacıoğlu ve Fenerbahçe Tribün Lideri Alper Ütsek ile Bolaman sahilinde düzenlenen geceye katılan Selçuk Yula, basın mensuplarına Fenerbahçe'nin transfer gündemini değerlendirdi.

Yabancı transferleriyle ilgili geçen bazı isimlerin olduğunu belirten Selçuk Yula, "Geçen isimler var ama şu anda Fenerbahçe'nin eli kolu bağlı. Fenerbahçe yabancı transfer yapamaz, çünkü federasyon toplanmıyor. Fenerbahçe 1 aydır 'lütfen toplanın, karar alın' diyor ama federasyon yetkilileri toplanmıyor. 2 gün önce toplanacaklardı ama yine ileri bir tarihe ertelediler. Bu iş atla deve değil ki, toplanacaksan bir an önce toplan. Şampiyonlar Ligi'nde diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele etmek istiyorsan, diğer takımlarla aynı haklara sahip olmalısın. Git bana şampiyonlar ligi kupasını getir diyorsan Milan'ın, Barcelona'nın hakkı neyse Fenerbahçe'nin de hakkı aynı olacak. Onlar sınırsız yabancı oynatma hakkına sahipken, sen sınırlandırılırsan böyle başarı gelmez. Kalite derseniz Fenerbahçe bu kaliteyi getiriyor. Ortega'yı getiriyor, Anelka'yı getiriyor, Lugano Uruguay Milli Takımı'nın kaptanı, Appiah Gana Milli Takımı'nın kaptanı, Kezman Sırbistan'ın Kaptanı, Yapancıya sınırlama getirmeyi istemiyorsa bu federasyon Türk takımının Avrupa'da başarılı olmasını istemiyor demektir" dedi.

"ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TÜTMEZMİŞ"
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin çıkan haberleri değerlendiren Yula, "Feldkamp, Ümit Karan'ı bugün antrenmana almamış. Ateş olmayan yerden duman tütmezmiş. Galatasaray zaten fiyat indirimine de gitmiş. Futbolda aynı fiyat diye bir şey yok" diye konuştu.

"RÜŞTÜ GALATASARAY'LA DA GÖRÜŞTÜ"
Beşiktaş'a transfer olan Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın Zico'nun raporu doğrultusunda gittiğini söyleyen Selçuk Yula, "Zico, Ümit, Serkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü için 'ister kalır, ister gider' diye raporu vardı. O yüzden yönetim bu futbolcuların çok da üzerine düşmedi ve özgür tuttu. Bir Tuncay'ı ayrı tutuyorum burada. Tuncay'ın kalmasını çok istiyordum. Ben, Rüştü ve Yozgatlı'nın 'niye Beşiktaş'a gitti' diye söylemlere karşıyım. Bursaspor'a gitse daha mı önemli. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir futbolcu gelsin artık, Türk futbolu bunları aşmalı. Mehmet Yozgatlı'ya çok güveniyordum, onun gitmesini İstemeyenlerdendim. Çünkü onun futboluna çok güveniyordum ama Zico ile bir türlü yıldızı barışmadı. Rüştü sürpriz olmadı zaten Fenerbahçe'de 3. kaleci durumuna düşmüştü. Aldığım duyumlara göre Beşiktaş'a gitmeden önce Galatasaray ile de görüşmüş, Beşiktaş'tan daha fazla para almış. Hayırlı olsun. Ona da saygı duymak lazım. Çünkü herkes bunu iş için yapıyor" şeklinde konuştu.

"SAHADA YAŞ OYNAMAZ"
Roberto Carlos'un yaşı için yapılan eleştirilere katılmadığını ifade eden Yula, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben sahada verilen performansa bakarım. Roberto Carlos'un bu sene Real Madrid'in şampiyonluğunda büyük rolü var. Fenerbahçe'ye gelince 1 ay önceki performansını unutacak hali yok. Bu transferi en çok Beşiktaş eleştirdi. Beşiktaş Roberto için 'bastonuyla gelsin' diye demeçler verdi ama 2 gün sonra Roberto Carlos'tan daha büyük yaştaki Rüştü'ye imza attırdılar. Bunlar da ülkemizin trajik görüntüleri. Sahada yaş oynamaz".

TürkuAz
29.Haziran.2007, 21:37
Burak haklı.Bekleyip göreceğiz.Ama ben Ümit Karan'a İNANIYORUM GS İÇİN..

Lucas Neill
29.Haziran.2007, 21:38
Arkadaşlar yazarken iki kere düşünün, varsayımlardan yola çıkarak geri dönüşü olmayan şeyler yapmak çok yanlış..

Dediğin doğru Burak abi pardon