View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 20:29
ben tartışma çıkarmak veya gsye sataşmak derdinde değilimi lincoln gs ye gelmesine bir gsli kadar sevindim çünkü bu ülkemizin reklamı keşke beşiktaşta böle bişe yapsa ama saviola işi gerçekten çok zor ve eğer allah gösterir gs saviolayı alır ve ona yılda 3.7 verirse takım alt üst olur çünkü zaten şimdi gsde en fazla parayı song alıyo galiba oda 1.5 milyon civarlarında bide lincoln geldi 2.2 milyon yanılmıyosam peki bu uçurum ne olacak sonuçta zaten ödeme konusunda sıkıntı çekiyo savi ye 3.7 verip sonra diğerlerine gecikme yaparsa takımda büyük sıkıntılar yaşanabilri
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:29
Diyorsun ben olsam Lyon'a giderim.Neden mi? Lyon daha büyük.Cl'de son sezonlarda en az çeyrek finaldeler.;)
Ancak Lyon'DA çok fazla hücum futbolcusu var.
Keita ve Bodmer gelince iyice güçlendi bu hat.Adam artık banko oynayacağıı bir kulübe gitmek istediğini söylemişti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Akşam akşam gerginlik olsun diye demedim ben ama senin lafın bireşyi değiştirmez Lyon GS den daha popüler daha önde Avrupa da senin kabul edip etmemeN bişeyi değiştirmez... Ayrıca Para bazen ün den sonra gelebilir... Yani brz daha fazla verdin diye size gelecek diye bişey yok...
GS de Avrupa Devi tamamda eskidendi... Ama İnş... yeni başarılar gelir bu seNe...
Tuttuğun takım gerçekleri görmeni engellemesin arkadaşım....
Sataşmak için yazmadım arkadaşım yanlış anlama. :)
Ayrıca ne dediğimi gayet iyi biliyorum.
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:31
Lyon tabiki bizden populer o konuda bende size hak veririm
Lyona kendiside fazla gitmek istemiyor Eric abidal varya barca takasla falan saviolayi onermeye calisiyormus Saviolanin zaten gidesi yok oraya hem bir suru forvet var hemde fransada fazla g.amerikali futbolcu yok
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 20:31
Para Lyon'dada var.Hem ihtiyacı olmasa Lyon istemez bu adamı.
uAburak89
23.Haziran.2007, 20:32
Lyonda fazla şans bulamaz..
Emurafu
ben tartışma çıkarmak veya gsye sataşmak derdinde değilimi lincoln gs ye gelmesine bir gsli kadar sevindim çünkü bu ülkemizin reklamı keşke beşiktaşta böle bişe yapsa ama saviola işi gerçekten çok zor ve eğer allah gösterir gs saviolayı alır ve ona yılda 3.7 verirse takım alt üst olur çünkü zaten şimdi gsde en fazla parayı song alıyo galiba oda 1.5 milyon civarlarında bide lincoln geldi 2.2 milyon yanılmıyosam peki bu uçurum ne olacak sonuçta zaten ödeme konusunda sıkıntı çekiyo savi ye 3.7 verip sonra diğerlerine gecikme yaparsa takımda büyük sıkıntılar yaşanabilriMesajlarimi sanirim okumadin ismi saklanan sponsor size para yerine futbolcu alirim demis. Parayi sponsor vericek sponsor 5 e kadar cikin demis ismini sir gibi sakliyorlar ilerde o sponsor ile anlasilacakmis ok:icon_wink:
EreN
Artık fener hakkında fotomaç felan sallamıyor.
BBC , THE TIMES , CNN sallıyor..
TürkuAz
Arkadaşlar parayı dert etmeyip oyuncuları tartışsak..
IcedEarth
23.Haziran.2007, 20:33
Abi iyi de adam OYNAMAK istiyorum demiş. Allah için Lyon'da nasıl oynayacak?
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:34
Para Lyon'dada var.Hem ihtiyacı olmasa Lyon istemez bu adamı.lyon onu daha cok takasla istiyor abidal falan varya ona karsilik oda gitmek istemiyor fazla yani lyon nun teklifi cok ciddi degil en ciddi teklif bizde
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 20:34
Lyon tabiki bizden populer o konuda bende size hak veririm
Lyona kendiside fazla gitmek istemiyor Eric abidal varya barca takasla falan saviolayi onermeye calisiyormus Saviolanin zaten gidesi yok oraya hem bir suru forvet var hemde fransada fazla g.amerikali futbolcu yok
Emrah abi Fazıl abinin Fransa'dada mı kaynakları var?:D
Neyse yaa ben şimdi gelmez felan demiyeyim sonra gelirse zor duruma düşerim.Büyük konuşmamak lazım.
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 20:35
abi ertuğrul sağlam koşan mücadele eden bir takım yaracağız diyo yönetimde rico yu göndermeye çalışıyo sergeni bence ertuğrul hoca istemez ve ben sergenin antrenör olabileceğini sanmıyorum çünkü bu iş disiplin ister eeee buda sergende yok!!
krALEX1907
23.Haziran.2007, 20:35
ben sezon içinde saviolanın madrid ile anlaştığını duydum ama şimdi işler ne durumdadır bilemem..!
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:36
İyi frikik çektiğini biliyorum... Çok ta aktif orta alanda... Ne diyelim hayırlısı olsuN...
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:37
GS ye gelirse 5.Forvet olcak... Galiba 1 oyuncu kesin gider...
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:38
ben sezon içinde saviolanın madrid ile anlaştığını duydum ama şimdi işler ne durumdadır bilemem..!
Madrid'den açıklama geldi.Saviola ile ililşkimiz kalmamıştır şeklinde..
IcedEarth
23.Haziran.2007, 20:38
Önceki sayfalara baksaydın Real Madrid'in vazgeçtiğini görürdün ;)
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:39
Emrah abi Fazıl abinin Fransa'dada mı kaynakları var?:D
Neyse yaa ben şimdi gelmez felan demiyeyim sonra gelirse zor duruma düşerim.Büyük konuşmamak lazım.
Semsi bu haber fazil abiden degil ondan olsa ben kesin derdim bu transferin olma ihtimali yuzde 70 mis o yuzden bekliyelim gorelim fazla tartismaya gerek yok
Arkadaslar real madird savioladan vazgeceli 2 hafta olacak kendileride acikladi
goosfraba
Real Madrid Saviola'dan vazgeçip vatandaşı olan Carlos Tevez'i almak istiyor.Yani Saviola'dan vazgeçmiş durumda..
TürkuAz
Bu arada Volkan Yaman trasnferi kesinmi?
Resmi sitede hiçbir haber yokta.
goosfraba
23.Haziran.2007, 20:41
Bu BBC,The Times ve CNN'de güvenilir kaynaklar ;)
Bence Fenerbahçe sağ gösterip sol vuracak.Yani Adriano'yu gösterecek Ronaldo'yu alacak gibi duruyor..
Omerdinho
23.Haziran.2007, 20:43
bencede... yönetim hedef sasirtiyor..
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 20:44
Bana öyle geliyorki orta saha için ya Makelele'yi alacağız yada Assunçao'yu;) Stoper içinde Colocconi'yi alabilsek çok güzel olur.
dick
23.Haziran.2007, 20:46
bence adriano varken ronaldo nun adı bile geçmez hem ne be bu klübün adı fenerbahce yaşlılarbahçe değil:D:D:D
Ronaldo gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biridir,adriano dediğim adam kariyerinde bir sezon adam gibi oynadı o kadar
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:47
Volkan yaman kesin gibi takas la gidecek oyuncular belli degil
CashFl0w
23.Haziran.2007, 20:47
Bu arada Volkan Yaman trasnferi kesinmi?
Resmi sitede hiçbir haber yokta.
Dün gece bütün haber kanalları son dakika olarak verdi haberi o da bitmiştir. Yakında resmi açıklama yapılır.
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 20:50
assunçao ve coloccini bjk için müthiş transferleer olur bir fenerli olarak bende beşiktaşlılar kadar isterim çünkü ülkemize ne kadar yıldız futbolcu gelirse o kadar iyi olur
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:50
Ronaldo gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biridir,adriano dediğim adam kariyerinde bir sezon adam gibi oynadı o kadar
Evet Dick' katılıyorum Adriano Ronaldo olabilmesi imkansız... Yoksa Ronaldo dun gençliğini hatırlayın 5tane Adriano yu cebinden çıkartırdı...
WebMaster91
23.Haziran.2007, 20:51
Emrah'ın dediği gibi yanlızca gidecek oyuncular belli değil..
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 20:52
Mesajlarimi sanirim okumadin ismi saklanan sponsor size para yerine futbolcu alirim demis. Parayi sponsor vericek sponsor 5 e kadar cikin demis ismini sir gibi sakliyorlar ilerde o sponsor ile anlasilacakmis ok:icon_wink:
ben zaten paryı gs verecek demedim ki ama herkes 500 bin ile 1 milyon arsında oynarken savi nin 3.7 ye oynaması huzursuzluk yaratır
goosfraba
23.Haziran.2007, 20:53
abicm beni tek düşündüren neden resmi sitedden bi yalanlama gelmio bu kadar adriano heberi dolaşırken..!
.
.
Çünkü hedef şaşırtılıyor.Ronaldo'yu yalanlıyorlar, Adriano'yu yalanlanmayarak hedefi Adriano olarak göstermeye çalışıyorlar.Ve bana kalırsa Adriano sadece bir hedef..
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:53
ben zaten paryı gs verecek demedim ki ama herkes 500 bin ile 1 milyon arsında oynarken savi nin 3.7 ye oynaması huzursuzluk yaratır
Sen üzülme yeterki.
Bu kadarını düşünen yönetim onuda düşünür merak etme..:0:
krALEX1907
23.Haziran.2007, 20:57
Çünkü hedef şaşırtılıyor.Ronaldo'yu yalanlıyorlar, Adriano'yu yalanlanmayarak hedefi Adriano olarak göstermeye çalışıyorlar.Ve bana kalırsa Adriano sadece bir hedef..
ewet düşencen doğru olabilir..! çünkü biz yalanladığımız oyuncuları alıyoruz hep ör.carlos 9 kez yalanlandı tümer 2-3 şimdi ronaldo da yalanlandı demekki sıra onda :D:D:D
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:58
ewet düşencen doğru olabilir..! çünkü biz yalanladığımız oyuncuları alıyoruz hep ör.carlos 9 kez yalanlandı tümer 2-3 şimdi ronaldo da yalanlandı demekki sıra onda :D:D:D
Hayallerinizi yıkmak istemem ama Ronaldo çok çok zor..
krALEX1907
23.Haziran.2007, 21:01
Hayallerinizi yıkmak istemem ama Ronaldo çok çok zor..
o senin düşüncen saygı duyarım;)
krALEX1907
23.Haziran.2007, 21:09
ya galatasaraylı arkadaşlarım bizim almaya calıştığımız oyuncuların gelmesi hep cok zor oluyo sizin galatasarayınız nedense hemen getiriyo anlayamadım yani..!
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 21:10
Yaratmaz yaratmaz başka yerlerde yaratmıyo GS de de yaratmaz... 500-1m€ luk adamla Saviola aynı değil...
TürkuAz
23.Haziran.2007, 21:11
Yaratmaz yaratmaz başka yerlerde yaratmıyo GS de de yaratmaz... 500-1m€ luk adamla Saviola aynı değil...
Katılıyorum.
Adı boşuna Saviola değil ki? :)
ekolata
23.Haziran.2007, 21:17
Hadiya gerçekden dün gece tüm kanallarda son dk haberi olarak mı geçti volkan yamanla anlaştık diye ?
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 21:22
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, İbrahim Üzülmez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Tecrübeli kaptanımız İbrahim Üzülmez, bugün Akaretler’deki kulüp binamıza gelerek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan sözleşmeyi imzaladı" denildi. İbrahim Üzülmez ise açıklamasında, 2 yılda daha Beşiktaş forması giyecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Yöneticilerimizle anlaştık ve hiçbir sorun olmadan sözleşmeyi imzaladık" diye konuştu. Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını da dile getiren İbrahim Üzülmez, "Şu ana kadar yönetimimizin yaptığı transferler bana göre olumlu. Rüştü, Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Tello, takıma faydalı olacak isimler. Özellikle Rüştü’nün tecrübesinden faydalanacağımıza inanıyorum" derken, yeni sezon hedefleri için ise şunları söyledi:
"Yeni sezonda hedeflerimiz Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Biz, geçen sezon başarılı bir grafik çizdik ve genç bir kadroyla iyi sonuçlara imza attık. Takımımıza katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum."
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 21:22
Coloccini hem sağda hem stoper hemde libero oynayabilir. harika bir oyuncu bjknin alma ihtimali varsa hemen almalı bence
goosfraba
23.Haziran.2007, 21:25
Coloccini ön libero da oynuyor..
CashFl0w
23.Haziran.2007, 21:28
Hadiya gerçekden dün gece tüm kanallarda son dk haberi olarak mı geçti volkan yamanla anlaştık diye ?
Evet DHA,CNN'de falan 23.00 civarlarında son dakika haberi olarak çıktı.
Emurafu
23.Haziran.2007, 21:42
hıııı jardelde öyleydi sonra adamı dışladılar nasıl kaçcağını şaşırdı zavallıcak
usta simdi birsey diyecem ama mesela tuncay kezmandan daha cok parayi hakediyordu ama kezman ondan fazla para aliyordu hicsorun oldumu hayir o yuzden sen bunlari kafana takma bosver:icon_wink::icon_wink:
Punter
23.Haziran.2007, 21:44
Diğer takım taraftarı arkadaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Ancak eleştiri yapmaya her ne kadar hakları olsa da, yazılı olmayan nezaket kurallarına uyarak, yorumlarına , verdikleri enerjiye ve objektif olmaya özen göstermelerini rica ediyorum.
Emurafu
23.Haziran.2007, 21:48
LigTV Son Dakika Haberi:
Volkan hakkinda anlasma saglandi.
1 Milyon+ Fevzi Elmas
Hayirli olsun...
Hemen yorum yapim... Fevzi kendi istedi tavır yapmayacaktı....
şimdi 2.ligde kasindi kendisi...bir suru laflar soyledi galatasarayin buyuk bir camia oldugunu bilmeden hariket etti...
Revolution
23.Haziran.2007, 21:50
Yapma ya...Fevzi'yi vermemiz kötü olmuş..
Punter
23.Haziran.2007, 21:51
Emrahcım,
Şimdi haberelri seyrettim orda. Bu haber yokdu ? Bi açıklarsan ? Belki de haberler tam bitti haberi geldi, alt yazı geçti...
Hugo
23.Haziran.2007, 21:52
Kalan sağlar bizimdir.. Bir de Volkan Yaman da bizimdir.. :D
İnşallah hayırlı olur CimBom'a...
Emurafu
23.Haziran.2007, 21:53
ua da soylediler lig tvde son dakika gecmis
Adnan Szgin Orkunu Fevzinin tavrı nedeniyle aldıklarını söyledi
Tahmin ediyorum yine aynı nedenden dolayıda Fevzi Antalyaya verdildi bana göre doğru karar ne olursa olsun bir oyuncu bulunduğu takımın değerini bilmeli
Fevzi ozellikle verildi bunu bilin
Fıratcan Alçınkaya
Hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir transfer... İbrahim Üzülmez de yaşlanmıştı artık A Milli Takım ın sol bek sorunu olmaz artık...
Revolution
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=21677
Burada da yazıyor..Gerçekten de almışız Volkan'ı..Hayırlı olsun..
Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 21:54
Emrah, Fevzi bonservisiyle birlikte verildi dimi?
Volkan Yaman hayırlı olsun, sırada Rommedahl veya Saviola var :D
Hugo
23.Haziran.2007, 21:54
Ve Volkan Cim Bom'da !..
Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre transferi yılan hikayesine dönen Volkan Yaman sonunda Galatasaraylı oldu. Uzun süren pazarlıkların ardından Antalyaspor ile 1 milyon Euro ve Fevzi karşılığında anlaşmaya varıldı..
Transferi sonuçlandırmak üzere Antalya'ya giden Başkan Vekili Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in Antalyasporlu yöneticilerle anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Volkan Yaman ile daha önce her konuda anlaşan ancak Antalyaspor'dan bonservisi almak için yoğun çaba harcamak zorunda kalan sarı kırmızılılar 1 milyon Euro para ve Fevzi'yi verdiği kırmızı beyazlılardan olumlu yanıt aldı.
Ligtv.com.tr
Leoucwhsua
23.Haziran.2007, 21:55
Fevziye uzuldum ama iyi oldu.cok konusmaya baslamisti.Kendine guvenen tantana yapmazx
CashFl0w
23.Haziran.2007, 21:56
Bence de hem Galatasaray açısından hem de A Milli Takımı açısından çok iyi oldu Volkan banko olduğundan dolayı Galatasaray'da daha iyi geliştirecektir kendisini.
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 21:56
Coloccini hem sağda hem stoper hemde libero oynayabilir. harika bir oyuncu bjknin alma ihtimali varsa hemen almalı bence
Bonservis paramı halledin gelirim demiş.Kesinlikle alınmalı.
Emurafu
23.Haziran.2007, 21:57
Eray fevzi haketti bunu dedigi birsuru sozler var bilerek verildi kasindi kendisi sunda ua ya bakarsan onlar bile fevziye kizgin kimse gitmesine uzulmuyor hepsi haketti dedi
Punter
23.Haziran.2007, 21:57
ua da soylediler lig tvde son dakika gecmis
Adnan Szgin Orkunu Fevzinin tavrı nedeniyle aldıklarını söyledi
Tahmin ediyorum yine aynı nedenden dolayıda Fevzi Antalyaya verdildi bana göre doğru karar ne olursa olsun bir oyuncu bulunduğu takımın değerini bilmeli
Fevzi ozellikle verildi bunu bilin
Koçum sakın yanlış anlama... Burda ciddi haber alabilen 3-5 kişiyiz zaten ama haberleri başından sonuna kadar izleyip göremiince sordum...
Ayrıca Fevzi konusunda fikirleirmi daha önce de ayzdım. Haketti, yanlış yaptı...Kendine o adar güvensiz ki, sanki 3.kaleci olacağı belli gibi hareket etti, rest cekti. Ama Aykut agzını acma di o Fevziden daha eski.
Orkunu zatne cooook begenıodum. Aykutumuz ve Fıratımız da var...Yeter de artar !
Revolution
23.Haziran.2007, 21:59
Beyler bu arada webaslan.com'da Ferhat da bonservisiyle verildi yazıyor..İnşallah Ferhat'ı vermemişizdir..Yoksa bence yarardan çok kayıp da olacak..Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
edit:Pardon yanlış haber.. :)
Punter
23.Haziran.2007, 22:02
O eski haber.. Al bu da yenisi : http://wwy.webaslan.com/haberler/23198.php (::)
Eray Dengiz
Beyler bu arada webaslan.com'da Ferhat da bonservisiyle verildi yazıyor..İnşallah Ferhat'ı vermemişizdir..Yoksa bence yarardan çok kayıp da olacak..Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
edit:Pardon yanlış haber.. :)
Ferhat verilemez çünkü Orhan'dan vazgeçildi ve sol beklerimiz Volkan ve Ferhat oldu.
Volkan yeniden hayırlı olsun.
deniz.91
fevziyi vermesi kötü olmuş
Lincoln10
23.Haziran.2007, 22:06
saviolada son durum ne emurafu
Emurafu
23.Haziran.2007, 22:06
fevziyi vermesi kötü olmuşDeniz fevzi bilerek verildi son gunlerde ettigi sozler falan var eeee ne oldu simdi 2. ligde oynuyacak galatasarayin buyuk bir camia oldugunu bilsin
CashFl0w
23.Haziran.2007, 22:08
Ben üzülmedim bakın Aykuta adam senelerce bekliyor hiç bir kere ağzını açtı mı ?? Fevzi haketti artık gitmeyi.
Punter
23.Haziran.2007, 22:09
Emrah kardeşim bir önce deki sayfada yazdığımı oku da yanlış anlmaya mahal vermeyelim !
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 22:20
Fevzi 3.kaleciydi ya iyi olmuş verilmesi...
ekolata
23.Haziran.2007, 22:21
Bence kalede aykut olmalı
ordu
23.Haziran.2007, 22:26
Adrinano gelirse avrupada iyi is yapariz
Emurafu
23.Haziran.2007, 22:28
Punter kardes ok ben anladim seni Fevzi haketti artik seneye ordu macinda izlerim
spider3784
23.Haziran.2007, 22:32
Beyler Tv de Gökhan Ünal'ı aldık yazdı. Daha önce verildimi bilmiyorum, bir an heyecanlandım. Kusura bakmayın.
Emurafu
23.Haziran.2007, 22:40
saviolada son durum ne emurafu
Renkdas Saviola konusu bildigin gibi en fazla parayi biz verdik artik beklemedeyiz sali gunu belli olacakmis
Fazil abi gokhan unal gelecek diyor siz caninisi sikmayin diyor ona guvenim sonsuz bence o afise ragmen gokhan bize gelecek
deniz.91
23.Haziran.2007, 22:44
ama fevzide iyi kaleciydi keske bize satsaydı
Emurafu
23.Haziran.2007, 22:46
ama fevzide iyi kaleciydi keske bize satsaydıDeniz Gitsin 2. lige de gorsun evet fevzi iyi kaleciydi ama kendine yazik etti:icon_wink:
deniz.91
23.Haziran.2007, 22:48
Deniz Gitsin 2. lige de gorsun evet fevzi iyi kaleciydi ama kendine yazik etti:icon_wink:
iyi gitsin:)
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 22:48
İyi paraya almışsınız Volkan'ı 1 milyon+Fevzi.Hayırlı olsun.
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 22:50
Geremi, Makelele ve Ivan Helguera gibi önemli isimlerle görüşmesine karşın bir türlü anlaşmaya varamayan Beşiktaş, gözünü Lecce’nin savunmadaki yıldız ismi Souleymane Diamoutene’ye çevirmişti. Siyah-Beyazlı yetkililer, 24 yaşındaki genç futbolcuyu, Fas’ta devam eden 2008 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde mercek altına aldı. Afrika’da kamp kuran izleme komitesi, yıldız oyuncu hakkındaki tüm bilgileri bir rapor halinde teknik heyete sunacak ve son kararı Ertuğrul Sağlam verecek.
Gelecek vaadediyor
Maliyeti Diğer adaylara göre daha uygun olan Diamoutene’nin, yapılan ilk görüşmede Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı ve “İmza atmaya hazırım” dediği bildirildi. Bilindiği gibi Kara Kartal, daha önce de İtalya İkinci Ligi’nde Rimini’de görev yapan Barusso’ya kancayı atmış ancak Ganalı futbolcuyu Roma kapmıştı. Savunmanın yanı sıra orta sahada da görev yapan Diamoutene, Avrupa’da gelecek vaadeden isimler arasında gösteriliyor.
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 22:55
Diamoutene gelecek vaad eden bir isimmiş.Alırsak faydalı olacaktır.Ve ileride iyi parayada satabiliriz.Bence olabilir.
spider3784
23.Haziran.2007, 22:55
Deniz Gitsin 2. lige de gorsun evet fevzi iyi kaleciydi ama kendine yazik etti:icon_wink:
Fevzi Aykuttan bile iyiydi bence.
ibo
23.Haziran.2007, 22:57
Galatasaray'ın, iki hafta önce İstanbul'a getirdiği ve ön protokol imzaladığı gurbetçi futbolcu Ali Çamdalı'yı Fenerbahçe kaptı.
Gurbetçi futbolcuya söz verilen para 15 Haziran'a kadar banka hesabına yatmayınca Ali Çamdalı, Sarı-Lacivertli takımla anlaştı.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17046
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 22:58
Galatasaray'ın, iki hafta önce İstanbul'a getirdiği ve ön protokol imzaladığı gurbetçi futbolcu Ali Çamdalı'yı Fenerbahçe kaptı.
Gurbetçi futbolcuya söz verilen para 15 Haziran'a kadar banka hesabına yatmayınca Ali Çamdalı, Sarı-Lacivertli takımla anlaştı.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17046
İbrahim abi ben sordum bugün bu transferi Ankaragücü ile anlaşmış dedilerdi.
tombul taho
23.Haziran.2007, 22:58
mühim diil. fenerbahçe'ye ali çamdalı hayırlı olsun...
Del Piero_10
23.Haziran.2007, 22:59
Averaj bir isim Diamoutene,yıllardır Lecce'de.
deniz.91
23.Haziran.2007, 23:00
seney aykutu erciyesimin maçına gidince izlerim:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fevziyi kesinmi vermişler
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 23:06
Daha genç be Özgür abi.Gerçi senin gözüne girememişse Ertuğrul hocanında gözüne giremez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İmzalar 25 Haziran'da
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe'den transfer ettiği kaleci Rüştü ve Mehmet Yozgatlı ile 25 Haziran Pazartesi günü sözleşme imzalayacak.
Rüştü ve Mehmet, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilecek imza töreniyle kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacaklar.
Kaynak: AA
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 23:10
seney aykutu erciyesimin maçına gidince izlerim:)
Aykut kime gitti?:confused:
deniz.91
23.Haziran.2007, 23:14
Aykut kime gitti?:confused:
antalyaya gitmiş ole diyorlar
IcedEarth
23.Haziran.2007, 23:15
Aykut bir yere gitmedi ki.
Eray Dengiz
23.Haziran.2007, 23:16
antalyaya gitmiş ole diyorlar
Fevzi olmasın o :)
deniz.91
23.Haziran.2007, 23:18
Fevzi olmasın o :)
ehuehuehuehu sorun anlaşılı yanliş syölemişim fevzi olacakti:)
g14
23.Haziran.2007, 23:25
Volkan Yaman artık G.Saraylı
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaştıklarını söyledi.
Sedat Peker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner ile Antalya'da yaptıkları görüşme sonunda, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Galatasaray, Volkan Yaman'a karşılık Antalyaspor'a kaleci Fevzi ve para verecek. Verilen para, Antalyaspor'u tatmin edecek düzeyde'' dedi.
Peker, Galatasaray'ın kamp programı sonunda gelecek yıl takımda düşünmedikleri oyuncuların da öncelikle Antalyaspor'a verileceğini, yapılan görüşmede de Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki iyi ilişkilerin sürmesi kararının alındığını bildirdi.
AA
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 23:29
ben antalyada yaşıyorum ve takımın birçok kez maçına gittim ve takımın en iyi futbolcusu volkan yaman dı gerek isteğiyle gerekse kazanma hırsıyla o yüzden gs için harika bir transfer ama fevzi de geleceği parlak bir kaleciydi iki tarafada hayırlı olsun
Fietra 10
23.Haziran.2007, 23:30
Daha once hic izledinmi maclarini, nasil kaleci'dir sence.
Dünya Kupasında çok iyi oynamıştı ve o performansla bocaya gitti umarım bizdede dünya kupasındaki performansını tekrarlar tabi transfer gerçekleşirse...
IcedEarth
23.Haziran.2007, 23:35
Abi Jefferson iyiydi ne oldu ona???
deniz.91
23.Haziran.2007, 23:37
tsnin kaç yabancı oyuncusu var:S
uAburak89
23.Haziran.2007, 23:42
Rekabetten kaçanın takımımızda işi yok, Fevzinin yolu açık olsun..
Lucas Neill
23.Haziran.2007, 23:42
Volkan Yaman iyi bir futbolcu takımımıza hayırlı olsun.
deniz.91
23.Haziran.2007, 23:45
o zaman gsnin 3. kelcisi kim oldu
Punter
23.Haziran.2007, 23:47
Arkadaşlar,
Bu arada Ali Bigin'in Fener'e trasnferi tam netleşmemiş, Türkiye'den başka kluplerde talipmiş. Daha bugun bizim yöneticiler Antalya'daydı, istermisiniz hem Volkan hem Ali Bilgini alalım bi anda ?
KAYNAK : http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=252788
Lucas Neill
Paf takımdan bi kaleci vardı adını unuttum o olması lazım.
TR.CaPTaiN
Brezilya'dan Belçika'ya kadar bütün spor ajansları bu transfer bitti diyor ama..
F.Bahçe'nin Ronaldo transferini sürekli olarak yalanlamasına rağmen Dünya basını F.Bahçe'nin Ronaldo ile anlaştığını yazıyor. Brezilya'dan Peru'ya İspanya'dan Belçika basınına kadar bütün spor ajansları bu transferin bittiğini yazıyor.
Lig TV'nin haberine göre F.Bahçe'nin Ronaldo için Milan'a 10 milyon dolar bonservis bedeli ödeyeceğini belirten Brezilya basını bu transferle bizzat başkan Aziz Yıldırım'ın ilgilendiğini belirtti.
ZİCO DA RONALDO'YU İSTİYOR
F.Bahçe teknik direktötü Zico'nun da Ronaldo transferini çok istediği ve bu transferin gerçekleşmesi için Başkan Aziz Yıldırım'a israrcı olduğu bildirildi.
Internethaber
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 23:48
takımın acilen 3. kaleci bulması lazım yoksa geçen yıl beşiktaşın aldığı ağır kaleci eleştirilerini bu yıl gs alabilir
Oghuse
23.Haziran.2007, 23:49
Paf takımdan bi kaleci vardı adını unuttum o olması lazım.
Fırat olacak sanırım 3. kaleci
Lucas Neill
23.Haziran.2007, 23:51
Fırat olacak sanırım 3. kaleci
Evet 3. kalecimiz Fırat
Punter
Daha önce de Feldkamp açıklamıştı. Fırat olacak 3.kaleci. PAF takım kalecisi. PAF takımın ne kadar iyi olduğunu söylemeye egrek yok heralde....
a.arıcı-11
ronaldu 2. tercih olmalı çünkü hem yaşlı hemde artık eskisi gibi değil ama adriano hem genç hemde güçlü ve ileride iyi bir paraya satabiliriz bu arada ali bilgin için başka klüplerde devreye girmiş
deniz.91
bana göre bir tane tecrübeli türk kaleci almalı gs ne olur ne olmaz
uAburak89
23.Haziran.2007, 23:52
Fırat yeterli olur..
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 23:52
ronaldu 2. tercih olmalı çünkü hem yaşlı hemde artık eskisi gibi değil ama adriano hem genç hemde güçlü ve ileride iyi bir paraya satabiliriz bu arada ali bilgin için başka klüplerde devreye girmiş
Adriano'nun kiralık olarak gelmesi geçiyor haberlerde.
deniz.91
23.Haziran.2007, 23:53
adrianonun menajeri açıklamştı türkiyeden kesinlikle bir kulübe gitmeyecek diye daha onumu tartışıyorsunuz
Punter
23.Haziran.2007, 23:54
Bu arada benim bilidğim kadarıyla ve www.transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de) sitesinin bilgisine göre aşağıdaki oyuncuların kiralık sözleşmesi 2007/08 sezonu sonunda bitiyor;
Zafer (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29389/zafer/profil.html) (Samsunspor) (http://www.transfermarkt.de/de/verein/152/samsunspor/uebersicht/startseite.html)Oguz Sabankay (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/47642/oguzsabankay/profil.html) (Vestel Manisaspor) (http://www.transfermarkt.de/de/verein/1267/vestelmanisaspor/uebersicht/startseite.html) Özgürcan Özcan (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/35252/ÖzguercanÖzcan/profil.html) (Kayserispor) (http://www.transfermarkt.de/de/verein/3205/kayserispor/uebersicht/startseite.html) Ilker Erbay (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/8707/ilkererbay/profil.html) (Kocaelispor (http://www.transfermarkt.de/de/verein/120/kocaelispor/uebersicht/startseite.html))
kaynak : http://www.transfermarkt.de/de/verein/141/galatasaraysk/transfers/uebersicht.html
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten Aykut ve Orkun var. Fırat da 3.kaleci. Daha başkakaleciye keisnlikle gerek yok. Bu arada kimse Ali Biginle ilgili yazdığım habere ilgi göstremedi. Ali Bilgin bize yada BJK ye giderse kimse sasırmasın.
deniz.91
24.Haziran.2007, 00:01
Ali Bilgin'in talibi çok!
Antalyaspor'da göstermiş olduğu performansla üç büyüklerin gözdesi haline gelen Ali Bilgin'in talipleri her geçen gün artıyor. Fenerbahçe'nin resmen talip olduğu ancak Antalyaspor'un Ali Bilgin'in için yüksek bonservis bedeli istemesinin ardından bu futbolcunun transferi çıkmaza girmişti.Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda görüşmelerin sürdüğüne işaret ederek, ''Fenerbahçe, Ali Bilgin'i istiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe'nin yanısıra Ali Bilgin'e Türkiye'den başka kulüpler de talip oldu. Ali Bilgin'in bonservis ücretini 4 milyon Avro olarak belirlemiştik. Ali Bilgin transferi Antalyaspor'un lehine olacak bir sonla bitecektir'' diye konuştu.
23.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com ve AA
deniz.91
24.Haziran.2007, 00:02
ali bilgini bence gs almaz sabri var aydın var arda var carrusca var ne yapacak aliyi anadoludan kulüpte istemiş olabilir bursa falan
uAburak89
24.Haziran.2007, 00:03
Ali Bilgin'i ne yapacağız biz, çok saçma olur.. Gündemimizde de değil zaten..
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 00:03
ali bilgin fenerbahceye gitmek istiyo ve gidecekte hem fiyat arttırmak için gs veya bjk külübe teklif yapıyo olabilir
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 00:05
Adriano'nun kiralık olarak gelmesi geçiyor haberlerde.
ilk sezon kiralık sonrada bonservisi ile birlikte geçiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adrianonun menajeri açıklamştı türkiyeden kesinlikle bir kulübe gitmeyecek diye daha onumu tartışıyorsunuz
roberto carlos içinde 9 kez yalanlama geldi ama sonunda imzalar atıldı olay gizli tutulmak isteniyor bence
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 00:09
Evet dnz bende öle biliyorum ama... Bakalım Adriano zor da Ronaldo gelir FB isterse...
Scocco
24.Haziran.2007, 00:11
Adriano'nun bonservis bedeli yaklaşık 50 milyon euro. Başka bir takıma transfer olduğunda ise isteyeceği para yıllık 7.5 milyon euro. Adrianoyla 4 yıllık bir anlaşma yapılırsa toplam maliyeti 80-90 milyon olur. Yani bunları göz önünde bulundurduğumuzda Adriano'nun ne Fener'le ne Türkiye'den bir başka takımla adının anılması çok saçma ve yanlış.
deniz.91
24.Haziran.2007, 00:16
roberto carlos içinde 9 kez yalanlama geldi ama sonunda imzalar atıldı olay gizli tutulmak isteniyor bence
iyide onda fb yalanlıyordu bunda adrianonun menajeri yalanladı valla sizce 23 yaşında ve avrupanın en büüyk forvetlerinden biri olan ayrıca brezilya milli takımın banko forveti olan adriano türkiyeye gelirmi
sercaninan
24.Haziran.2007, 00:16
Adriano'nun bonservis bedeli yaklaşık 50 milyon euro. Başka bir takıma transfer olduğunda ise isteyeceği para yıllık 7.5 milyon euro. Adrianoyla 4 yıllık bir anlaşma yapılırsa toplam maliyeti 80-90 milyon olur. Yani bunları göz önünde bulundurduğumuzda Adriano'nun ne Fener'le ne Türkiye'den bir başka takımla adının anılması çok saçma ve yanlış.
Adriano 50 milyon euro mu???:icon_eek::icon_eek:Henry'nin 24milyon euro olduğunu düşünürsek Adriano'ya 50 milyon demek bşraz uçmak olur...
deniz.91
24.Haziran.2007, 00:17
Adriano 50 milyon euro mu???:icon_eek::icon_eek:Henry'nin 24milyon euro olduğunu düşünürsek Adriano'ya 50 milyon demek bşraz uçmak olur...
adriano anormal değil normal fiyatı henrynin fiyatı anormal
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 00:18
Henry 30 Adriano 25 yaşında...
sercaninan
24.Haziran.2007, 00:18
iyide onda fb yalanlıyordu bunda adrianonun menajeri yalanladı valla sizce 23 yaşında ve avrupanın en büüyk forvetlerinden biri olan ayrıca brezilya milli takımın banko forveti olan adriano türkiyeye gelirmi
1.si Adriano eskisi gibi değil şu an avrupanın falanda en büyük forveti değil sadece genç olması bir avantaj...
2.si Zico ve Carlos burda olduktan sonra Brezilya'dan birçok oyuncu buraya gelmek isteyebilir...
dick
24.Haziran.2007, 00:19
Bence ikisi de anormal
Lucas Neill
24.Haziran.2007, 00:20
Bence Ali Bilgin gibi karaktersiz bi oyuncuyu almamalıyız adam ligin son maçında sahaya çıkmadı hemde takımı ligden düşmemeye oynarken bunları yaptı.
uAburak89
24.Haziran.2007, 00:24
Yeni Oyuncularımız 25 Haziran Pazartesi Basınla Buluşuyor
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın yeni oyuncuları Servet Çetin, Ismael Bouzid, Orkun Usak, Barış Özbek ve Serkan Çalık 25 Haziran Pazartesi saat 14.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek olan törenle basın mensuplarına tanıtılacaktır.
Oyuncular aynı gün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceklerdir.
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
sercaninan
24.Haziran.2007, 00:25
Ali Bilgin ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini Aziz Başkan söyledi ve o kendi ağzıyla söylediği bir oyuncuyu kesinlikle alacaktır...Ali Bilgin %101 Fenerbahçe'de...Zaten GS onunla ilgilenmiyor...
Bigturk
24.Haziran.2007, 00:26
Baiano, nilmar ve saviola le gelisme var mi?
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 00:27
abi ne 50 milyon € su ya dünya transfer rekoru zaten 46.5 milyon € zidaneye ait 50 milyon € biraz değil acayip şekilde çok abartıyosunuz geçen yıl altın çağında shevchenko 35 milyon € chelsea takımına geldi
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 00:28
Saviola gelme ihtimali yüksekmiş...
Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:30
duyduguma göre kasimpasa marsilyadan olembe yi transfer etmis dogrumu??
Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:31
tsnin kaç yabancı oyuncusu var:S
kadronun yarisi yabanci... bide bize derler yerliden cok yabanci var diye..
Bigturk
24.Haziran.2007, 00:32
Kabze, Necati, Cihan,tomas gidicek mi?
Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:33
Cihan'in sözlesmesi fesh edilmis dortmund ile anlasmak üzereymis.
Eray Dengiz
24.Haziran.2007, 00:35
Cihan, Orhan, Tomas ve ek olarak belki Song hatta Carrusca gidici durumda..
Kabze belki gidebilir ama Necati'yi yollamazlar.
Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:39
Cihan, Orhan, Tomas ve ek olarak belki Song hatta Carrusca gidici durumda..
Kabze belki gidebilir ama Necati'yi yollamazlar.
cihan'in gs ile iliskisi kesildi su anda serbest bir oyuncu..
ZeroG
24.Haziran.2007, 00:40
Adriano'yu biz yalanlasak inanırdım belki ama bu sefer biz değil Adriano'nun menajeri yalanlayınca pek umutlu olunamıyor...
ekolata
24.Haziran.2007, 00:41
Fener gene tam bizimle anlaşıcak futbolcuları almaya başladı volkan yamanda giderse şaşırmayalım.
Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:41
Ronaldo gelsin yeter.. Adriano olmasada olur :D
Ronaldo'nun ölüsü bile yeter bize.. avrupada ve ligde cok yarari dokunacaktir..
Bigturk
24.Haziran.2007, 00:42
hmmmmm bence kabze gitmelli,
Carusca Inderpentente le imzalicak bi kac gun icinde
deniz.91
24.Haziran.2007, 00:43
duyduguma göre kasimpasa marsilyadan olembe yi transfer etmis dogrumu??
of kim sallamış onu :D kasımpaşanın ne kadar bütçesi varki:S
Scocco
Gokhan Unal bence Galatasaray için kadar aman aman oyuncu değil. Benim bildiğim Kalli genç oyuncuları vazgeçilmezoyuncuya dönüştürmesini bilen teknik adam. Gokhan Unal'la boşuna vakit kaybedeceğmize Özgürcan, Cafercan ve Uğur Erdoğan ne güne duruyor.
a.arıcı-11
eğer ikiside oluyorsa bence tercih adriano olmalı genede ama en azından biri mutlaka gelmeli
Punter
24.Haziran.2007, 00:48
Bak Abdullah akrdeş..Burda cok efendi ve delikanlı Fenrlielr var... GS forumu olmasına ragmen gelip bize katılıp fikielrini paylaşıoalr. Ancak sen daha önceki tavırlarınla bana gore buraya yakışmıyosun. Benim kotu niyetle solemıorum diye yazdıgım bi yazıya benim oyuncuma çirkef dierek cvp verdin ? buna ne hakkın ? sen kimsinde benım oyuncuma çirkef dersin ? benim yazımda senin taımına en ufak ters bilaf yokken hele ?
hareketlerine dikkat et lütfen genç kardeşim...
Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:49
of kim sallamış onu :D kasımpaşanın ne kadar bütçesi varki:S
olembe zaten su anda serbest bir futbolcu fransiz bir sitede gördüm olembe--->kasimpasa yaziyordu :D
Lucas Neill
24.Haziran.2007, 00:50
Cevap hakkı doğdu bana ama kişisel tartışmaya girmemek ve konunun dışına çıkmamak için susuyorum.Gökhan transferi gerçekleşirse iyi olur ama alınmazsada arkadaşın dediği gibi genç oyuncularımız var Cafercan ve Özgürcan'ın bi kaç maçını izledim gelecek vaad eden oyuncular.
Leoucwhsua
24.Haziran.2007, 00:53
Galatasarayin gokhan unala falan ihtiyaci yok.alt yapidan gencleri monte etsin;er takima
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 00:58
Yaw ne adriano ne ronaldosu ok yıldız alıyoruz her sene ama bunlar bizi aşar... bence %1 ihtimal bile vermiyorum bu iki transfere... Carlos 34 yaşında kimse unutmasın
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 00:59
Gökhan Ünal çok iyi olurdu ama kayseri inat ediyor yapabilecek bir şey yine 4 forvetle ilerleyecek yoluna
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 01:01
ben bu tartışmayı sonlandıralım diyorum ama sen hala devam ediiyorsun ama ben buna rağmen senin yaşına hürmet edip susacağım seninde dediğin gibi biz fenerlider efendi ve delikanlı adamız
Revolution
24.Haziran.2007, 01:02
Beyler kimse dikkat etmemiş ama bizim orta sahamız çok zengin oldu...Kiradakiler gelince özellikle..Oğuz Sabankay,muhteşem tekniğe sahip bir oyuncu..İleride iyi bir oyuncu olacak gibi..Zafer de toplara sert vuran,ön libero ve Ofansif Orta Saha oynayabilir..Mülayim ofansif orta saha oynuyor..Cafercan hem forvet hem Ofansif Orta Saha oynuyor..Yani yedek kulübemiz seneye çok geniş olacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben bu tartışmayı sonlandıralım diyorum ama sen hala devam ediiyorsun ama ben buna rağmen senin yaşına hürmet edip susacağım seninde dediğin gibi biz fenerlider efendi ve delikanlı adamız
Ya bak genelleme yapıyorsun...Biliyoruz bir grup Fenerbahçe taraftarının 1-2 sene önce otobüste gelirken futbol holiganlıktır..Futbol adam bıçaklamaktır diye yaptığı tezahüratı..Ana haberlerde yayınlanmıştı..Şimdi gelmiş genelleme yapıyorsun..Galatasaraylılar arasında yok mu sanıyorsunuz uç tipler..Bazı takımlar da var işte..
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 01:04
gago kardeşim konuya bir fenerbahçeli penceresinden değilde objektif bir pencereden bakıyo ve kendisini haklı buluyorum ama dünya basının bu haberleri yazmasıda biraz kuşku verici
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 01:06
evet gsnin gençleri çok iyi kaliteli ve gelcek vaat ediyo umarım ilerde türk futbolu için hayırlı olurlar
CashFl0w
24.Haziran.2007, 01:06
Beyler kimse dikkat etmemiş ama bizim orta sahamız çok zengin oldu...Kiradakiler gelince özellikle..Oğuz Sabankay,muhteşem tekniğe sahip bir oyuncu..İleride iyi bir oyuncu olacak gibi..Zafer de toplara sert vuran,ön libero ve Ofansif Orta Saha oynayabilir..Mülayim ofansif orta saha oynuyor..Cafercan hem forvet hem Ofansif Orta Saha oynuyor..Yani yedek kulübemiz seneye çok geniş olacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya bak genelleme yapıyorsun...Biliyoruz bir grup Fenerbahçe taraftarının 1-2 sene önce otobüste gelirken futbol holiganlıktır..Futbol adam bıçaklamaktır diye yaptığı tezahüratı..Ana haberlerde yayınlanmıştı..Şimdi gelmiş genelleme yapıyorsun..Galatasaraylılar arasında yok mu sanıyorsunuz uç tipler..Bazı takımlar da var işte..
Bence senin dikkatini çekmemiş Lincoln alındığından beri söyledik orta sahamız çok iyi oldu diye.:)
Revolution
24.Haziran.2007, 01:08
Özellikle Oğuz'u,Zafer'i ve Cafercan'ı çok severek izliyorum...İnşallah bu sene Kalli Aydın'ı oynatır da Aydın kendinden bir şeyleri kanıtlar..
Lucas Neill
24.Haziran.2007, 01:09
Aydın geçen sene sakat olduğu için pek fazla forma şansı bulamamşıtı inşallah bu sene iyi bir performans sergiler.
Leoucwhsua
24.Haziran.2007, 01:11
Valla daha transfer olmaz insallah.ben gencleri izlemek istiyorum
deniz.91
24.Haziran.2007, 01:13
olembe zaten su anda serbest bir futbolcu fransiz bir sitede gördüm olembe--->kasimpasa yaziyordu :D
mevkisi ne bu adamın
Bigturk
24.Haziran.2007, 01:13
bence Kabze ve hasan sas i gondersinler, Ozgurcan ve aydin oynasin
ama saviola gibi getirebeirse, getirsinler lol
Punter
24.Haziran.2007, 01:15
Tamamdır Abdullah kardeşim... Burasının GS forumu olduğunu unutmayan ve saygımısını bozmayan her takım taraftarının başımızın üstünde yeri var...
CashFl0w
24.Haziran.2007, 01:16
Bence de Kabze ve Şaş gitsin gençler banko yedek olsunlar.
Revolution
bence Kabze ve hasan sas i gondersinler, Ozgurcan ve aydin oynasin
ama saviola gibi getirebeirse, getirsinler lol
Evet abi ya..Bir de Saviola gelse 2 tane forma alacam ben... :)
Fietra 10
size demelerinin sebebi sizin onlarla sezona girecek olmanız biz ise takip ediyosan çogunu göndermeye klüp arıyoruz..
WebMaster91
24.Haziran.2007, 01:18
Şöyle bi baktımda genelde gençlerden bahsedilmiş ama en önemli gençlerimizden birisini unutmuşsunuz :):)..Arkadaşlar forvette Ü.Karan, Necati, H.Kabze, H.Şükür, Özgürcan, Cafercan var..Bu isimleri hepiniz söylemişsiniz..Bir de ben ekliyim o zaman..Geleceği hem Özgürcan'dan hem H.Kabze'den hem de Cafercan'dan daha parlak iki oyuncumuz var..CEM SULTAN ve SERKAN ÇALIK..Cem daha 16 yaşında..Yani daha profesyonel bir oyuncu bile olmamasına karşın Galatasaray'ın ve Türk futbolunun çok şeyler beklediği birisi..Serkan Çalık'ı da Kalli getirdi ve o da gerçekten çok yüksek potansiyele sahip..
Böyle bir durumda biz Galatasaray için 8 tane forvet oyuncusundan bahsediyoruz..Daha ne gerek var G.Ünal'a Saviola'ya..Tamam Saviola büyük bir yıldız olabilir ama forvette çok oyuncumuz var..Onun yerine orta sahaya başka bir büyük yıldız transferi için çabalasa yönetim daha makule geçer bence..
aykut_gencfb
24.Haziran.2007, 01:22
walla ben de fazla umitlenmek istemiom haberlerin dogru olup olmadii hakkinda bilgm olmadiindan...yani posterini alacagimizdan deil onu alirisda gercekten ilgileniormuyuz onu bilmiom.....
Revolution
24.Haziran.2007, 01:24
Serkan Çalık bu sene zaten ilk 11'de oynarsa şaşmayın..Cem Sultan'ı ise hiç izlemedim..Açıkçası bu sene FM'de duydum adını..
Scocco
24.Haziran.2007, 01:27
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın yeni oyuncuları Servet Çetin, Ismael Bouzid, Orkun Usak, Barış Özbek ve Serkan Çalık 25 Haziran Pazartesi saat 14.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek olan törenle basın mensuplarına tanıtılacaktır.
Oyuncular aynı gün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceklerdir.
Revolution
24.Haziran.2007, 01:30
Aslında gerçekten de forvet hattımız çok iyi..Saviola gerçekten geliyorsa gelsin ama sağ bekimiz yok.. :(
CashFl0w
24.Haziran.2007, 01:34
Şöyle bi baktımda genelde gençlerden bahsedilmiş ama en önemli gençlerimizden birisini unutmuşsunuz :):)..Arkadaşlar forvette Ü.Karan, Necati, H.Kabze, H.Şükür, Özgürcan, Cafercan var..Bu isimleri hepiniz söylemişsiniz..Bir de ben ekliyim o zaman..Geleceği hem Özgürcan'dan hem H.Kabze'den hem de Cafercan'dan daha parlak iki oyuncumuz var..CEM SULTAN ve SERKAN ÇALIK..Cem daha 16 yaşında..Yani daha profesyonel bir oyuncu bile olmamasına karşın Galatasaray'ın ve Türk futbolunun çok şeyler beklediği birisi..Serkan Çalık'ı da Kalli getirdi ve o da gerçekten çok yüksek potansiyele sahip..
Böyle bir durumda biz Galatasaray için 8 tane forvet oyuncusundan bahsediyoruz..Daha ne gerek var G.Ünal'a Saviola'ya..Tamam Saviola büyük bir yıldız olabilir ama forvette çok oyuncumuz var..Onun yerine orta sahaya başka bir büyük yıldız transferi için çabalasa yönetim daha makule geçer bence..
Bence Saviola gibi bir forvet çok gerekli tamam 8 tane forvetimiz olabilir ama bunlardan 4 tanesi Uefa için yeterli potansiyele ve tecrübeye sahip değiller Şükür'ünde miladı doldu,Necati de formundan baya uzak gözüküyor bu yüzden Karan'ın yanına mutlak yabancı bir forvete ihtiyacımız var.
murty54
24.Haziran.2007, 01:37
uğur uçar var ya sağ beke duruma göre sabri oynar hiç olmadı cihan oynar
nart_susruko
24.Haziran.2007, 01:37
Cem & Serkan'ın şişirilme dönemleri başlamış aynen zamanında(bkz: Fatih Terim dönemleri ...) Cafercan'a, Mülayim'e yapıldığı gibi..
Her sezon başında hazırlık kampında varlar sonra kayıplarda.. :icon_eek:
ayak parmağından ameliyat olan & kaburgasındaki sakatlığı geçen "sağlam" bir KRAL ne genç bırakır ne Kalli.
Omerdinho
24.Haziran.2007, 01:44
uğur uçar var ya sağ beke duruma göre sabri oynar hiç olmadı cihan oynar
cihan su anda serbest oyuncu sözlesmesi fesh edildi...
murty54
24.Haziran.2007, 01:45
cihan su anda serbest oyuncu sözlesmesi fesh edildi...
gerçekten mi... Allah be
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 01:50
nihayet kurtuldunuz cihan'dan :D
Bigturk
24.Haziran.2007, 01:51
Cem sultan dan cok iyi seyler duydum, ama 16 yasinda, cok genc,
Serkan Calik i hic izlemedim, Saviola sag acik da oynabelir mi?
birinci sezon orada oynar, ikinci sezon Hakan gider saviola onun yerine
eGowiCh
24.Haziran.2007, 01:51
Volkan'a karşılık Fevzi
Galatasaray, Antalyasporlu Volkan Yaman'ı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar Volkan için kulübü Antalyaspor'a kaleci Fevzi ve bir miktar para verecek.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, daha önce anlaşma sağladığı Volkan Yaman için, kulübü Antalyaspor ile de el sıkıştı.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner ile Antalya'da yaptıkları görüşme sonunda, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Galatasaray, Volkan Yaman'a karşılık Antalyaspor'a kaleci Fevzi ve para verecek. Verilen para, Antalyaspor'u tatmin edecek düzeyde'' dedi.
Peker, Galatasaray'ın kamp programı sonunda gelecek yıl takımda düşünmedikleri oyuncuların da öncelikle Antalyaspor'a verileceğini, yapılan görüşmede de Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki iyi ilişkilerin sürmesi kararının alındığını bildirdi.
ALİ BİLGİN'E BAŞKA TALİPLİLER DE VAR
Peker, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda görüşmelerin sürdüğüne işaret ederek, ''Fenerbahçe, Ali Bilgin'i istiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe'nin yanısıra Ali Bilgin'e Türkiye'den başka kulüpler de talip oldu. Ali Bilgin'in bonservis ücretini 4 milyon Euro olarak belirlemiştik. Ali Bilgin transferi Antalyaspor'un lehine olacak bir sonla bitecektir'' diye konuştu.
NTVSpor
srsri_45
24.Haziran.2007, 01:54
Volkan YAMAN Cimbom'da
Cimbom Volkan'ın işini bitirdi
23 Haziran 2007 Cumartesi 22:45
Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Volkan Yaman'ın işini bitirdi
Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Volkan Yaman konusunda Antalyaspor Kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.
Sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerinin, Volkan'ın ardından Antalyasporlu yöneticilerle de prensipte anlaştığı ve bu oyuncunun gelecek sezon Galatasaray forması giyeceği öğrenildi.
Galatasaray'ın, Volkan'ın transferine karşılık bir miktar paranın yanısıra kabul etmesi durumunda kaleci Fevzi'yi de Antalyaspor'a vereceği bildirildi.
Hadi Hayırlı Olur İNŞALLAH !!!!!
changeTarget(document.getElementById("news_content"))
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:01
Orhan Ak belki ayrılır aslında çok iyi oyuncu ama bir türlü şansı dönmedi...
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:06
Zor yahu Adriano 50m€ kesin para verilmesi lazım ona... N.Ş.A da bir de Türkiye ye getirmek için ikna yani 55m€ malüm bize gelmeleri için ekstra... Yani bgn 55-60m€ ayırması zor FB nin... Yani o kadarda değil Real Kaka' ya 80m€ veriyo Tüm Dünya çıldırmış diyo Real içiN... Ronaldo galiba 31oldu... 10-12m€ karşılında ikna da edilirse Brezilya Rüzgarı olan takıma monte edilerbilir...
nart_susruko
24.Haziran.2007, 02:07
Cihan bi ekoldür :icon_cool:
kullanamayanlar utansın..!
: )
eGowiCh
24.Haziran.2007, 02:12
Zor yahu Adriano 50m€ kesin para verilmesi lazım ona... N.Ş.A da bir de Türkiye ye getirmek için ikna yani 55m€ malüm bize gelmeleri için ekstra... Yani bgn 55-60m€ ayırması zor FB nin... Yani o kadarda değil Real Kaka' ya 80m€ veriyo Tüm Dünya çıldırmış diyo Real içiN... Ronaldo galiba 31oldu... 10-12m€ karşılında ikna da edilirse Brezilya Rüzgarı olan takıma monte edilerbilir...
Ne 50 milyon Euro'su? Sheva en iyi zamanında Chelsea'ye 35 milyon Euro'ya transfer oldu. Henry daha dün Barcelona'ya 24 milyon Euro'ya transfer oldu.
Abartmayın isterseniz! Adriano dünyanın en iyi futbolcusu değil, 50-60 milyon Euro gibi abartılı fiyatlar ödemez hiçbir takım ona.
Şu an 50-60 milyon Euro, C.Ronaldo, Kaka, Ronaldinho gibi oyuncular eder.
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:15
Adriano en az 30m€ bonservisi var... Bu adam yıllık 6m€ dan az para almaz...
4yıllık kontrat 4*6= 24
30+24=54m€...
Artık 30yaşındaki Henry 24m€ ediyosa... 25 yaşındaki Adriano 30m€ eder...
Bigturk
24.Haziran.2007, 02:16
cihan bi aralar iyi gibi di, ne oldu anliamadim
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:19
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen süper solak, yönetimin kararını bekliyor.
‘Gelmek istiyorum’
Yerli transferde Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber’i renklerine bağlayıp dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere... Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan Jean Tigana’nın isteğiyle Şekerspor’a gönderilen Sergen Yalçın, kulübün kapısını çaldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan 33 yaşındaki süper solak, genç çalıştırıcıya “Beşiktaş’a geri dönmek istiyorum” dedi.
Taraftar sıcak bakıyor
Sergen’in bu teklifine olumlu yaklaşan Sağlam, “Bonservisini hallet. Ben yönetim ile görüşürüm” yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, “En az 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Tüm amacım futbola Siyah-Beyazlı formayla veda etmek” dedi. Yönetimin bu transfere soğuk bakmasına karşın, Sağlam ikna çabalarını sürdürüyor. Öte yandan taraftarların da Sergen Yalçın’ı tekrar Beşiktaş’ta görmek istedikleri biliniyor.
CashFl0w
24.Haziran.2007, 02:21
Tamam Cihan Galatasaray kriterlerine uygun bir futbolcu olmayabilir ama bizde çok abarttık yani o kadar da değil bence...
eGowiCh
24.Haziran.2007, 02:21
Adriano en az 30m€ bonservisi var... Bu adam yıllık 6m€ dan az para almaz...
4yıllık kontrat 4*6= 24
30+24=54m€...
Artık 30yaşındaki Henry 24m€ ediyosa... 25 yaşındaki Adriano 30m€ eder...
Böyle saçma bir mantık olur mu?!!
Sheva 29 yaşında 35 milyon Euro'ya transfer oldu, Henry de aynı yaşta ve 24 milyon Euro'ya transfer oldu.
Şimdi o zaman 18 yaşında, kendini ispatlamamış ama çok yetenekli bir oyuncuyu da bunlardan daha yüksek bir bedelle almak gerekiyor, öyle mi?!
25 yaşındaki Adriano ile 30 yaşındaki Henry ile arasında dağlar kadar fark var. Dünyada hangi kulübe sorsan 30 yaşında olmasına rağmen -ki bu yaş abartılacak kadar büyük bir yaş değil- Henry'i tercih eder.
Barca istese Adriano'yu da alırdı, parası yeterdi ama Henry'i aldı, neden, yaşlı takım kurmak için mi?!
Adriano bu yıl 4 gol attı, kim 30 milyon Euro versin Adriano'ya?!
Fiyatlarda böyle saçma bir kıyaslama yapmazsak sevinirim, son derece komik oluyor çünkü. Yani o zaman en genç adam dünyanın en pahalı futbolcusu, en yaşlı adam dünyanın en ucuz futbolcusu!
Çaptan düşmüş, formsuz, disiplinsiz, gece kulübünden antrenman tesislerine gelip idmanda uyuyan, gol atamayan, milli takıma seçilemeyen Adriano'ya 30 milyon Euro vermez kimse, hele ki Henry'nin 24'e gittiğini bilen biri hiç vermez! Adriano şu an en fazla 20 milyon Euro eder, o da yeteneğine ve yaşına verilecek ücret, Adriano 30 yaşında olsa şu an ona 5 milyon Euro vermez kimse.
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 02:24
bencede adrianonun piyasası 15-20 milyon euro arsında
Bigturk
24.Haziran.2007, 02:24
en son Dortmund la anlasti diyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben cikiyorum, yarin gurusuruz
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:25
Fıratcan yaw yazdıklarını bir daha oku bu sen olamazsın :) Adrianonun bonservisi alma gibi düşüncemiz yok zate olursa ki olmayacak KİRALAMA olacak
a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 02:25
2002 yılı milli takım aday kadrosunda da vardı ama son 23 kişiye dahil olamamıştı galiba formanın ağırlığını taşıyamadı gsde
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:26
bence bu transferden sonra Orhan Ak'ın gitmesi kesinleşti
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 02:26
Yaw ne adriano ne ronaldosu ok yıldız alıyoruz her sene ama bunlar bizi aşar... bence %1 ihtimal bile vermiyorum bu iki transfere... Carlos 34 yaşında kimse unutmasın
Gago ilk defa yorumunu tuttum.Fenerli olmana ragmen gercekleri konusmussun.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:27
Sergen Yalçın dönsün bence oynamasa bile Jübilesini burada yapar
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:30
100kg Ronaldo 10m€ ediyo... Adriano 15-20m€ ediyo yani madem bu kadar ucuz Chelsea niye alamadı... Ne diyim bnm mantığım bu sizinki bu...
Ayrıca brz saygı saçma mantık felan daha sataşma seviyesi düşük kelimeler kullanmanı öneririm...
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:30
yaw bu adriano ronaldo haberleri sadece gazetelerin uydurması medya geçmişte neler neler yazdı hatırlayın... fb yönetimi bu haberleri yalanlamaktan bıktığı için adriano konusunda bir açıklama gelmedi medyada bunun üstüne gidiyor iyice taraftarı gereksiz bekleyiş içine sokmanın manası yok ya yabancı kontejyanı kalkmazsa ne olacak ???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
100kg Ronaldo 10m€ ediyo... Adriano 15-20m€ ediyo yani madem bu kadar ucuz Chelsea niye alamadı... Ne diyim bnm mantığım bu sizinki bu...
Futbola böle bakman çok yanlış... Chelsea Essien'e 34 milyon euro veriyor ama Essien kendi ağızından ben bu kadar para etmem diyor bilmem bi şey anladın mı
TaşkınMahmut
24.Haziran.2007, 02:31
Orkun
Uğur--Song--Servet--Volkan
Sabri(Rommedahl ??)--Linderoth--Arda
--------------Lincoln-------------
Gökhan Ünal ??(Necati)---Ü.Karan
Bu sene bence ideal onbirimiz bu olur
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 02:32
Medya Fener'li Bu haberler gündemden düşmemek için çıkıyor.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:32
Bence Kalli 4-5-1 oynatacak :)
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:33
Bu fenerbahçeye özel bir durum değil bjkyede günde en az 4 5 yeni isim yazılıyor en sondan sergen çıktı mesela
TaşkınMahmut
24.Haziran.2007, 02:34
Gökhan Ünal gelirse bira zor 451 oynatır :)
CashFl0w
24.Haziran.2007, 02:35
Bence Kalli 4-5-1 oynatacak :)
4-5-1 oynatacaksa neden Ünal ve Saviola'nın peşinde olsunlar ?? :):)
Rodrigo Tello
Sergen ayrı.Ronaldinho-Adriano falan ayrı. :D
eGowiCh
Ayrıca brz saygı saçma mantık felan daha sataşma seviyesi düşük kelimeler kullanmanı öneririm...
Chelsea ne zaman alamadı, sen bana önce onu bir söyle!!!
Chelsea geçen sene veya eveli sene alamamıştır, sen son 6 ayda Chelsea'nin Adriano'ya teklif yaptığını gördün mü? Veya herhangi bir kulüp Adriano'ya teklif yapmış mıdır? ASLA!
Şimdi istese Chelsea rahat alır. Adriano ilk piyasaya çıktığı zamanlar, bundan 3 yıl önce, Copa America'da son dakika golüyle skoru eşitlemiş ve maçın penaltılara gitmesini sağlamıştı, ondan sonra zaten kendisini epeyce gösterdi ve dünyaya adını duyurdu. 2006 Dünya Kupası kadrosuna çağrıldı, Adriano-Ronaldo ikilisi oynadı, ama Adriano hiçbir şey yapamadı. Göbekli dediğin, 100 kg dediğin Ronaldo, 10 milyon Euro eden Ronaldo, Dünya Kupalarının en çok gol atan oyuncusu ünvanına erişti attığı golle 2006 Dünya Kupası'nda!
Yani herkes bunu diyor, yok R.Madrid nasıl alamadı, yok Chelsea nasıl alamadı. YAHU ONLAR TEKLİFLERİNİ 2-3 YIL ÖNCE YAPMIŞLARDI, GEÇEN HAFTA DEĞİL!!!
Şu an istese büyük Avrupa kulüpleri çok rahat alır Adriano'yu. Ibrahimovic'in gölgesinde kaldı yıl boyunca, genelde hep yedek oturdu, zaten 4 gol attı, bir etki gösteremedi, bekleneni yapamadı. Copa America kadrosunda da yok zaten, hazırlık maçları kadrosuna da alınmıyor, yerine Vagner Love, Afonso Alves gibi isimler tercih ediliyor.
Anlatmak istediklerimi umarım anlaşmışsındır, şimdiyle bundan 2 yıl öncesi farklı. Şimdiki Adriano ile o zamanki Adriano aynı olsa, emin ol ki R.Madrid, Chelsea fır dönerlerdi etrafında, Inter de onu göndermek için can atmazdı.
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:36
Fıratcan yaw yazdıklarını bir daha oku bu sen olamazsın :) Adrianonun bonservisi alma gibi düşüncemiz yok zate olursa ki olmayacak KİRALAMA olacak
Deniz sende benim gibi biliyosuN Adriano nun ne kira ne de bonservis şeklinde gelceni FB ye... Inter satmaz yıldızını hele hele kiralamaz...
Adriano formsuz olsun olmasın Dünya nın en popüler forvetlerinden Avrupa da 3turdan öteye gidememiş bir takıma gelmez... Yahu lütfen Arkadaşlar yapamyın gazeteler uyduruyır sizde destekliyosunuz...
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:37
Gökhan Ünal'ı unutun kayseri geri adım atmaz ama Saviola olayına bir şey diyemem... Ükaran 31 yaşına geldi Kalli Tkımda reizyon yapıyor belki forvet hattıda bunun içindedir ama 442de oynayabilir iddia etmiyorum
Roberto Baggio
24.Haziran.2007, 02:37
beyler bu saviola için baya bi ciddiyiz galiba
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 02:39
Jubile için erken daha oynar.Önemli olan Futbol oynama hırsı Sergen'de diyo zaten Kendimi cok iyi hissediyorum diye.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:39
Deniz sende benim gibi biliyosuN Adriano nun ne kira ne de bonservis şeklinde gelceni FB ye... Inter satmaz yıldızını hele hele kiralamaz...
Adriano formsuz olsun olmasın Dünya nın en popüler forvetlerinden Avrupa da 3turdan öteye gidememiş bir takıma gelmez... Yahu lütfen Arkadaşlar yapamyın gazeteler uyduruyır sizde destekliyosunuz...
Yaw ben zaten gelmeyecek diyorum ilk günden beri hiç inanmadım bu olaya... ama sen farklı yerlere gittin birden bire ondan karşı çıktım :)
TaşkınMahmut
24.Haziran.2007, 02:41
ya adnan lardan biri avrupayı ayağa kaldırıcak 2 transfer yapıcaz demişti.hala ses yok. hemde bu lafı lincoln hariç söylemişti.lincoln harici 2 flaş transfer yolda diyordu
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 02:41
+1 Fıratcan yorumuna katılıyorum.Gelse tabi bizde mutlu oluruz böyle genc ve yıldız Turkiye'ye gelecek ama gelmez gelmeezz !
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:42
Tamam kardeşim biliyom seni ztn...:)
Yani ya da ben kendimi tam anlatamadım
Adriano yu Inter FB nin alabilceği bir ekonomik boyutta satarsa araya başka takımlar girer diye düşünüyorum... Diyip konuyu tatlıya bağlayalım...:)
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 02:44
Taşkın Abi ztn süper transferler yaptınız yahu... Kadro harika oldu... Saviola da gelirse sistem çok gzl olur GS de...
SYLaR
24.Haziran.2007, 02:47
Adriano'nun popularitesi falan kalmadı artık.Adriano eski Adriano değil.
Ha alırlarmı kulüpler alırlar.O da belki eski günlerine dönebilir diye.Ama benim hiç öyle bir umudum yok
Roberto Baggio
24.Haziran.2007, 02:47
beyler elmander nası olurdu gs ye bzı grişimlerimiz olmuş galiba
nart_susruko
24.Haziran.2007, 02:48
Kalli revizyon yapacaksa kendinden başlasa iyi eder..
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 02:49
Abi Potansiyel varmı var.Teknik varmı var Sutları iyimi İyi.Her futbolcunun kötü bir dönemi olmustur.Toparlar diye düşünüyorum.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:49
yaw Bence şunu konuşalım şimdi forvet alındı diyelim takıma ... Alex kezman ""xforvet""3ü kesin oynayacağına göre 3 orta sahalı olacak ... appiah aurelio 1 tane kaldı bunu nereye koyacaz 3 libro mu oynayacız dünyada böle sistem yok
ALi bilgin gündemde alsak ne olacak o zaman tümer bu sistemde nasıl oynar ??????????????????? ben hala çözemedm valla :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adriano'nun popularitesi falan kalmadı artık.Adriano eski Adriano değil.
Ha alırlarmı kulüpler alırlar.O da belki eski günlerine dönebilir diye.Ama benim hiç öyle bir umudum yok
Konu yine fenerbahçe olunca gelen oyunculara bir kulp bulunuyor ne yazık ki
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:52
:D:D neden yaw şu ana kadar takıma otoritesini hissettirdi
Roberto Baggio
24.Haziran.2007, 02:55
elmander demiştim dşünceleriniz ne bu adam hakkında?
Punter
24.Haziran.2007, 02:56
Ya bu ne demek şimdi ya ??? Sakin olaytım sinirlenmiyim diıorum , ama bu laf yuznden ekrana kafa atıcam şimdi ? Bu kadarnegatif, ters bi laf olabilirmi ya ? ahsta ederisniz siz adamı !!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:
nart_susruko
24.Haziran.2007, 02:58
:D:D neden yaw şu ana kadar takıma otoritesini hissettirdi
otorite ?
durun daha bismillah, ne yaptıki ?
geldi 2-3 proje anlatıp ruhani liderimiz olan canaydın'ı ve ekürülerini ikna etti o kadar.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 02:59
yaw geretsin ve fatih terimin (2.dönem için diyerm) senelerce yapamadığı bir çok şeyi 1 2 haftada yaptı veya yaptırdı bu yetmez mi
TaşkınMahmut
24.Haziran.2007, 03:01
bence kalli galatasarayın kurtuluşudur...
nart_susruko
24.Haziran.2007, 03:02
Ya bu ne demek şimdi ya ??? Sakin olaytım sinirlenmiyim diıorum , ama bu laf yuznden ekrana kafa atıcam şimdi ? Bu kadarnegatif, ters bi laf olabilirmi ya ? ahsta ederisniz siz adamı !!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:
relaks..
konu içeriği "polyanacılık oynamaksa" ben çıkayım :icon_cool:
fenerbahce_1907
24.Haziran.2007, 03:02
elmander demiştim dşünceleriniz ne bu adam hakkında?
Touluse baskanı bir acıklama yapmıstı Elmander'le ilgil.Ve bu acıklama Elmanderi almak isteyen kulüp 25 milyon € ile gelir Elmander'i götürür demişti yani bu transer imkansız.
TaşkınMahmut
24.Haziran.2007, 03:04
türkiyede hiç bir kulübün ödeyemiyeceği bir miktar.para olsa zaten gs ya da fb avrupada duyulmuş takımlar gelir ama işte o kadar para yok takımlarımzda :(
Punter
24.Haziran.2007, 03:05
Akil Var Mantik Var... Daha Takimin Basinda Tek Idamana Cikmadi. Gecen GeldİĞİnde 4 Kupa Kazandirdi. GeldİĞİ İlk Gun Aydinin Sakatligini Sordu. TÜrkİyeye Pres Yapmayi Ogreten Bu Adam Icin Bir Gs Lİ Olara : "İlk Basta Kendini Revizyon Etsin" Demek Ayip Diilmi ? Buna Kizmak Pollyancilikmi ?
Ayip Ayip...
Roberto Baggio
24.Haziran.2007, 03:06
[QUOTE=fenerbahce_1907;717083]Touluse baskanı bir acıklama yapmıstı Elmander'le ilgil.Ve bu acıklama Elmanderi almak isteyen kulüp 25 milyon € ile gelir Elmander'i götürür demişti yani bu transer imkansız.[/QUOTE bnimkide zten öneri saviola gelecek gbi ama forumların yalancısıyım:)
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 03:07
Önüne gelen iyi oyuncunun fiyatı en az 20 milyon euro... bu nedir yaw hep bu chelsea'nın başının altından çıktu bu işler... Ticaret maalesef futbolu esir alıyor
fenerbahce_1907
24.Haziran.2007, 03:13
Zico için geleceğim
"İnter'den bir süre uzak kalmak bana da iyi gelecek Zico benim idolüm. Alex ve Roberto Carlos'un olduğu Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmak için geliyorum".
Tarihin en büyük transferi
Fenerbahçe, Türk futbol tarihinin en büyük transferini yapıyor. İnter ve Brezilya Milli Takımı'nın "Boğa" sı Adriano artık imzaya çok yakın. Özel hayatındaki düzensizlik nedeniyle geçen sezon hayal kırıklığı yaratan 25 yaşındaki oyuncuyu İnter de göndermek istiyor. Fenerbahçe, İtalyan ekibine 50 milyon euro'yu
aşan bonservisi nedeniyle oyuncuyu kiralık alabileceğini bildirdi. Prensipte anlaşılan Adriano ve menajeriyle küçük pürüzlerin giderilmesine çalışılıyor. Sambacı yılda 5 milyon euro alacak.
Yabancı kararı geciktiriyor
İnter'de geçirdiği kötü sezon sonrası, "Biraz ayrı kalmak benim için de iyi olur" diyen Adriano, "Zico benim idolüm. Alex ve Roberto Carlos'un forma giydiği takıma seve seve giderim. Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmaya geliyorum" diyerek müjdeyi verdi. İnter'e 9 milyon euro'luk teminat mektubu da gönderen Fenerbahçe, resmi açıklama için federasyonun kararını bekliyor. Şu anda 8 yabancısı olan Kanarya, federasyon açıklamayı yapar yapmaz bombayı patlatacak.
Lincoln'e misilleme
Fenerbahçe yönetiminin yarın ünlü golcü Adriano ile ilgili bir açıklama yapacağı belirtiliyor. Sarı lacivertlilerin amacının Galatasaray'ın Lincoln şovunu gölgede bırakmak olduğu iddia ediliyor.
Punter
24.Haziran.2007, 03:13
Bu arada kafama birşey takıldı. Volkan Yaman'ın transfer haberlerinin hepsinde( buna son haber dahil ) Antalya Başkanı : prensipte anlaştık 1 M. Euro ve Fevzi diıo...
Heryerde bi prensip lafı var... Bunun prensibimi kaldı ben anlamıyorum ? Ayrıca resmi sitede açıklanan PZT gunku imza torenınde neden Volkan yok ?
nart_susruko
24.Haziran.2007, 03:14
Akil Var Mantik Var... Daha Takimin Basinda Tek Idamana Cikmadi. Gecen GeldİĞİnde 4 Kupa Kazandirdi. GeldİĞİ İlk Gun Aydinin Sakatligini Sordu. TÜrkİyeye Pres Yapmayi Ogreten Bu Adam Icin Bir Gs Lİ Olara : "İlk Basta Kendini Revizyon Etsin" Demek Ayip Diilmi ? Buna Kizmak Pollyancilikmi ?
Ayip Ayip...
ayıp :icon_eek:
ilk 2 cümleniz ve burada yapılan Kalli yorumlarıyla polyanacılık ortaya çıkıyor zaten.. daha adam bişey yapmadan şişiriliyor mazisinden dolayı ve de geldiğinden ettiği 2-3 kelamdan dolayı.
Aydın'ı sormuş ne oldu sorduysa, canaydında bizi şaşırtıp temmuzu görmeden transfere başladı ne oldu şimdi? o da iyi başkan mı oldu ?
adamın mazisini boşverin ne o eski Kalli ne de onun zamanındaki Galatasaray var şuanda..
Kalli zaten omuzlarda gençlerde şişirilmeye başlanmış aynı tas aynı hamam devam bakalım, durun hele bi hazırlık kampı başlasın izleyin görün sonra sağa sola kafa atın!
zihniyet istifa..
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 03:20
Kaynak varmı ? Hadi bakalım inşallah alırsınız.Ama gelmeden inanmam borumu Adriano.
fenerbahce_1907
24.Haziran.2007, 03:22
Kaynak varmı ? Hadi bakalım inşallah alırsınız.Ama gelmeden inanmam borumu Adriano.
Fotomac:zuhaha:zuhaha
Roberto Baggio
24.Haziran.2007, 03:25
aynen katılıyorum bncede kalliyi görmeden hiç bir yorum yapamayız daha şmdiden ktü brşey mi yaptı takıma aksine lincoln gldi linderoth geldi sonuçta bekleyip göreceğiz
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 03:29
Daha ne olsun :D Bana yalan haber gibi geldi yarın belli olur.
nart_susruko
24.Haziran.2007, 03:30
herşey çok güzel olacak, kupalara ambargo koyacağız..
Kalli sayesinde çok büyük başarılar sağlayacağız, gençlerimiz coşacak falan filan ...
böyle demediğim için mi ayıp ettim, birlik & beraberliğinizi böldüm ?
canaydında 2 transferle geçmişine cızık attırmışya helal olsun..
ben ayıp etmeye sizde nefsinizin istediği şekilde yorumlar duymaya devam edin en iyisi :icon_wink:
Punter
24.Haziran.2007, 03:37
Hala beni anlamamakta ısrar ediyor ve savunma yapıyorsuun... Ne CANAYDIN yaptıklarını unutturabilir ne bence bu trasnferlerde Canaydın cok buyuk emek sarfetmişit.
Bnece de klubumuze zarar veren her zihniyet istfa etmelidir. Ancak isimler gecisi, klubmzu kalcııdır. Biz Canaydını diil,yonetimi,başkanıl koltugunu diil her ne şart olursa olsun bu kimliği, kulturu, tarihi ve lkubumzuu desteklitoruz
Ancak sezona yeni başlarken nir GS taraftarının kendi hocasına ettiği bu laf doğgrumu ? Birlik olması gereken taraftarlara bu lafı etmek yakısırmı ?
Eger bu ettiğin laftan pişmalık duymuyorsan ve daha tek idmana cıkmamıs bu kadar dünyaca saygın bir hocaya bu lafı etmekten için rahatsa, ben başka bir laf etmıorum ve kapatıyorum konuyu...
CashFl0w
24.Haziran.2007, 03:48
Tamam beyler bu kadar uzatmayın,Kalli hakkında şimdiden ne türlü olursa olsun söz etmek anlamsızdır.... Bekleyip görelim.
nart_susruko
24.Haziran.2007, 03:56
anlayamama durumu karşılıklı sanırım.
bundan sonra böyle takılayım bu başlık altında..
:icon_cool:
herşey çok güzel olacak, kupalara ambargo koyacağız..
Kalli sayesinde çok büyük başarılar sağlayacağız, gençlerimiz coşacak falan filan ...
eGowiCh
24.Haziran.2007, 04:09
Adriano Set To Join Fenerbahce
By Nathan L. Redd
Inter Milan star Adriano will be joining Fenerbahce, according to Wednesday's edition of Turkish media outlet Sabah. Speculation began circulating last week that he would join his friend Roberto Carlos in Kadikoy, and AC Milan striker Ronaldo was also connected to a move to Turkiye. According to Sabah, Adriano will join Fenerbahce for two years after accepting their offer, and he is reportedly excited about playing under Zico and alongside Roberto Carlos.
Fenerbahce has yet to confirm the deal. More information to follow as details become available.
Adriano’s ready for Turkey shoot
FENERBAHCE are considering a bid for unsettled Inter Milan striker Adriano.
The Turkish giants failed in an ambitious approach for AC Milan striker Ronaldo last week, and have now made contact with Adriano’s representatives
about a big-money switch to Istanbul.
Fenerbahce, with Brazilian legend Zico as manager, are ready to cough up big for Adriano’s contract and will seek to take the striker on a year-long loan.
Adriano has had a problematic time in the just concluded season, missing training on several occasions because of his love of late nights.
Inter already have a powerpacked strikeforce in Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo and Julio Cruz.
According to the Turkish press Fenerbahce, after signing R.Carlos, have increased their will to do better in the champions league. Therefore, they are trying to sign one of the three: 1. Ronaldo (Milan); 2. Adriano (Inter); or Trezeguet (Juve).
Regarding Fenerbahce's ambitions... For the sake of Turkish football I hope they do well in the CL. Regardless, I don't think Trezeguet will go. Ronaldo just transferred to Milan, he has much better odds of winning the Serie A and CL if he stays and his form is on an up swing -so I don't think he would move either. Then there is Adriano... My headache. He seems to have lost all desire to win for the sake of trophies, so on that note... he may be tempted by a large paycheck. I also think that in order for Inter to get any value from the sale of Adriano it would need to be to a team such as Fenerbahce that need to spend big to lure top talent. So that could be a potential. Unlikely one, but definately a possibility. I think Fenerbahce realistically should try to transfer Roy Maakay from Bayern. If I am not mistaken he is on his way out and there have not been any links to him. He still could score 15-20 a season.
Sheriff
24.Haziran.2007, 04:43
Ankaraspor'dan özer diyolar.. Transfer piyasasında yer bulmuş 3 büyükler sarmış bu adama.. Bir bilgisi oln varmı?
sercaninan
24.Haziran.2007, 04:59
Adriano Set To Join Fenerbahce
By Nathan L. Redd
Inter Milan star Adriano will be joining Fenerbahce, according to Wednesday's edition of Turkish media outlet Sabah. Speculation began circulating last week that he would join his friend Roberto Carlos in Kadikoy, and AC Milan striker Ronaldo was also connected to a move to Turkiye. According to Sabah, Adriano will join Fenerbahce for two years after accepting their offer, and he is reportedly excited about playing under Zico and alongside Roberto Carlos.
Fenerbahce has yet to confirm the deal. More information to follow as details become available.
Adriano’s ready for Turkey shoot
FENERBAHCE are considering a bid for unsettled Inter Milan striker Adriano.
The Turkish giants failed in an ambitious approach for AC Milan striker Ronaldo last week, and have now made contact with Adriano’s representatives
about a big-money switch to Istanbul.
Fenerbahce, with Brazilian legend Zico as manager, are ready to cough up big for Adriano’s contract and will seek to take the striker on a year-long loan.
Adriano has had a problematic time in the just concluded season, missing training on several occasions because of his love of late nights.
Inter already have a powerpacked strikeforce in Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo and Julio Cruz.
According to the Turkish press Fenerbahce, after signing R.Carlos, have increased their will to do better in the champions league. Therefore, they are trying to sign one of the three: 1. Ronaldo (Milan); 2. Adriano (Inter); or Trezeguet (Juve).
Regarding Fenerbahce's ambitions... For the sake of Turkish football I hope they do well in the CL. Regardless, I don't think Trezeguet will go. Ronaldo just transferred to Milan, he has much better odds of winning the Serie A and CL if he stays and his form is on an up swing -so I don't think he would move either. Then there is Adriano... My headache. He seems to have lost all desire to win for the sake of trophies, so on that note... he may be tempted by a large paycheck. I also think that in order for Inter to get any value from the sale of Adriano it would need to be to a team such as Fenerbahce that need to spend big to lure top talent. So that could be a potential. Unlikely one, but definately a possibility. I think Fenerbahce realistically should try to transfer Roy Maakay from Bayern. If I am not mistaken he is on his way out and there have not been any links to him. He still could score 15-20 a season.
Eeeeee burda ne yazıyor Adriano geliyor mu geliyor mu???
Sheriff
24.Haziran.2007, 05:18
Eeeeee burda ne yazıyor Adriano geliyor mu geliyor mu???
Orda yazana göre 2 yıllık anlaşmayı kabul etmiş Adriano..
BaDrEaM
24.Haziran.2007, 06:04
Lincoln'ü alarak taraftarının yüzünü güldüren Cim Bom, şimdi de Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcünün şartlarını araştırıyor.
24.06.2007
Hedefi iyice büyüttüler
Çoğu kişinin ‘imkansız’ gözüyle baktığı Lincoln transferini gerçekleştirerek büyük bir iş başaran Galatasaray Yönetimi’nin listesinde süper bir yıldız daha var. Cim Bom, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve Katalan ekibinden kesinlikle ayrılacağını açıklayan Saviola’nın şartlarını araştırmaya başladı. Tangocu’nun bonservisinin elinde olması Aslan’ın iştahını iyice kabartıyor.
West Ham ile yarışacaklar
Lincoln’ün ardından iki bomba daha patlatacaklarının garantisini veren Sarı-Kırmızılılar’ın Saviola transferindeki en büyük rakibi Premier Lig ekiplerinden West Ham. Ada temsilcisinin de Arjantinli yıldızla yakından ilgilendiği ve Saviola’ya müthiş bir teklif yaptığı ifade edildi. Yöneticilerin yakın çevrelerine, “Almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diyerek, umutlu konuştukları belirtildi.
.................................................. .................................................. ...........................
Saviola gelecek!!!
Bordo61Mavi
24.Haziran.2007, 06:17
Trabzonsporun hangi yabancisi surekli ilk 11 oynuyo, siz yabanciyi bile TURK yapip oyuna surme gayretindesiniz.
Appiah1907
24.Haziran.2007, 08:03
Adrianoyu istediğimiz çok açık belli,ama bu imkansız.25 yaşında brezilyanın camız gibi forvetini türkiyeye getirmek imkansızdır.Ronaldo bile çok zor.Bu isimlerin konuşulduğu bir ortamda yapılacak bir oliviera,zigic,gudjonsen,carew tarzı çok faydalı olabilecek transfer bile çok fazla yıpratılacak.Avrupada ciddi anlamda piyasası olan adamları getirmek gerçekten zor..
Yinede yönetimimiz bizim için imkansızı istiyor,bu yönetimle 3-4 sene içerisinde bu gelişmemiz devam ederse ancak bu transferlere artık imkan dahilinde bakabiliriz,şimdilik imkansız.
Kayserispor38
24.Haziran.2007, 08:55
Cangele Kayseri’de
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_cangele2406.jpg Geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Arjantinli golcü, Kayserispor'la anlaştı.
24.06.2007
Geçen sezon küme düşen Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen Cangele, Kayserispor ile anlaşma sağladı. Boca Juniors’tan bonservisi alınan Arjantinli oyuncu, önümüzdeki hafta Kayseri’ye giderek resmi sözleşmeye imza atacak. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, transfer arayışlarında hız kesmiyor. Bugün Norveç’e gidecek olan teknik direktör Tolunay Kafkas, birkaç futbolcu için görüşmelerde bulunacak.
fanatik
Revolution
24.Haziran.2007, 09:43
İnşallah ya..Gelsin de 2 tane forma birden alayım.. :)
Revolution
24.Haziran.2007, 09:45
Beyler orada Sabah'ın adı geçiyor..Galiba şöyle bir şey diyor: Sabah Adriano 2 yıllık sözleşmeyi kabul etti yazdı gibisinden..
uAsamet91
24.Haziran.2007, 10:12
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Emurafu
24.Haziran.2007, 10:21
Alın beyler,bakın habere....Ben kaç gün önce vermiştim bu haberi sizlere....Bize inanmayanlara duyurulur...
canavar20
24.Haziran.2007, 10:23
keşke imzalasa çook güzel olur:)
canavar20
24.Haziran.2007, 10:25
saviola'nın parasının gs hayatta vereemeez:)
Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2007, 10:29
Arkadaslar sıze tam 3 gundur savıola dıyorum ve e nsnonudabasına cıkmaya bassladı bu haber e demekkı dedıklerım dogrums ben sıze erkenden bu haberı soyledım ınsallah alacaz
valla işi biliyon abi ben bu transfere inanıyosam senin sayendedir. Ayrıca Adnan Baba'yada güveniyorum :icon_wink:(::)
WebMaster91
24.Haziran.2007, 10:35
GS vermiyecek zaten..Birkaç sayfa gerisini okusaydın anlardın..Sırada bekleyen sponsorlar var..
Emurafu
24.Haziran.2007, 10:40
Dostum bu parayı zaten bız versek alamayız ama bu parayı adı sır gıbı saklanan bır sponsor verecek sponsor 5 ekadar cıkın demıs ok eskı mesajlara bakarsanız ıyı olur
Mirza
24.Haziran.2007, 10:46
Siz daha iyilerini aldınız değil mi?
Bende buna ayni senin tavrinda bi cevap verirdim ama vermiyorum, bosuna konu sapmasin, tartisma cikmasin.
Ama diyorum sana cok guzel bi cevbim vardi
eğer adriano gelirse diğerleri kimi getirirse getirsin kimseyi menmun edemez ister lincoln ister makelele ister helguera bide fenerbahce o kadar büyük ki gs kimi zaman 5 bin kişiye maç yapıyo fener sadece carlosa imzayı 5 bin kişi önünde attırıyo eğer adriano gelirse zaten rakipsiz olan fenerin hiç rakibi kalmaz bizim içinde sıkıcı bir sezon olur
adnan polat:icon_cool:
aynen :0: sewerek izlioruz
her akşam saat 20:45 de :D:D:D
sen benimle uğraşacağına git fmde bile alamayacağınız saviola transferiyle uğraş
ya sen ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyosun..! bir önceki sayfada ben arkadaşa gerekli cwp verdim.
valla ben 1 eylüle kadar beklerim yani değil 1 hafta 1 eylüle kadar süreniz var
ayrıca biraz mantık kurallarına uyabilseydiniz carlos tan sonra daha ses getirenini almıyacağınızı anlardınız
ya galatasaraylı arkadaşlarım bizim almaya calıştığımız oyuncuların gelmesi hep cok zor oluyo sizin galatasarayınız nedense hemen getiriyo anlayamadım yani..!
lincoln tum dunya basininda genis yanki buldu carlos ne ki ya :0: (::)
eyvallah aykut kardeş carlos neki lincoln ün yanında alt tarfı 5 bin kişiye karşı sözleşme imzaladı:D:D:D
adriano fener :D
R.Carlos içinde herkes aynı şekilde düşünüyordu...Seneye stadında izlersin Carlos'u...;;);;)
adrianonun anca posterini alabiliris biz:0:
haklısın birader biz kiiiiiiimm adriano kim zaten başka bir kulüp yöneticisi kesin yoklamıştır adamın türkiyeye gelme niyeti yoktur biz anca posterini alırız:icon_wink:
Kendinize gelin. Kıraathane değil burası.
Not : Gerekli kişilere ceza sistemi kullanıldı. Bir daha tekrarı olmasın. Lütfen
gfbfatih
24.Haziran.2007, 10:48
colin kazım richards geldi,wederson geldi,adriano ile ronaldo geliyor bir de ali bilgin geldi.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 10:50
Adriano ile Ronaldo geliyor mu :) yav ben hiç inanmıyorum adriano'nun geleceğine ama bir gelirse ...
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 10:51
Çok iyi transfer Cangele çok iyi oyuncu kayserinin hedefleri açısından iyi transfer
deniz.91
24.Haziran.2007, 10:59
inşallah doğru haberdir cangele bizim takıma çok uygun bir oyuncu hızlı, adam geçene. teknik çok iyi olur gökhanla
krALEX1907
24.Haziran.2007, 11:20
büyük bir merakla salı gününü bekliyoruz inş bizleri sewindirecek acıklamalar cıkacaktır..!
Crazycat
24.Haziran.2007, 11:28
İnş. ben adrianonun gelmesini çok istiyorum ama bu işler tabi bütçe işi itibar işi ondan salı gününü beklemekten başka çare yok sanırım ama lincoln e misilleme yapmaya hazırlanıyor sözü doğru olabilir...
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 11:29
Salı günü ne olacak ki ??
y_layta
24.Haziran.2007, 11:29
neyse tartışmaya gerek yok okadar sağ kanat aldılar sol kanat hala kötü nicki gençlerbirliğine kaptırmasaydık iyi olurdu su işe yaramayan yabancılardan kurtulamadikki.neyse bir forvet alim sürekliliği olan ve bir sol kanat defans veya ortasahada kiki iyi oynarsa sol defans lazim
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 11:33
Kayserinin arjantinli forvet gönderilcek o zaman
y_layta
24.Haziran.2007, 11:37
bana göre en iyi transferleri yapıp takımın taslağını iyi koydular transferlerle
Fietra 10
24.Haziran.2007, 11:39
özer hurmacı trabzonsporun eskşi futbolcusu lemi çelik'in yegenidir.. ve kendisi trabzonlu ve koyu bi trabzonspor taraftarıdır..bi röportajı vardı şöyle diyordu:
Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. .
Fietra 10
24.Haziran.2007, 11:40
özeri almalıyız çocuk zaten dünden razı....
y_layta
24.Haziran.2007, 11:41
adrianoda fenere gelirse aziz yıldırımı ayakta alkışlarım türkiyeye böle bir yıldızın gelmesi büyük bir olay ama pek inanmıyorum
y_layta
24.Haziran.2007, 11:43
bilmiyorum celaleddin iyi ama idare etmez mustafa keçeli kesin satılmalı ve murat ocak geri gelmemli adam en azından çalım atıyo.son dakkada gol atarak kalacağını sanmamalı ve sandırmamalıyız
y_layta
24.Haziran.2007, 11:44
para tamamsa iş oyuncuda bakalım ne diyecek.aama türkiye iyi oyuncular gelmeye başladı
umutcardak
24.Haziran.2007, 11:47
insallah gelecek ve yuzumuz gulecek
Scocco
24.Haziran.2007, 11:48
Saviola'ya sponsor kolay bulunur. Bunu açıkça belirtmek isterim. Galatasaray işi sponsorlar aracılığıyla sağlarsa transferin gerçekleşmesi muhtemel. Ayrıca Saviola'nın karakteristik yapısı Türkiye'de futbola devam etmesi için uygun. Daha önce Monaco ve Sevilla'da forma giymişti.
Fietra 10
24.Haziran.2007, 11:56
bu arada sol kanatta genç oyuncu eyüp kadri kampta süper performans sergiliyomuş hazırlık maçlarında görecez artık
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 11:57
Beyler fazla kaptırmayın kendinizi.Adriano olayına
deniz.91
24.Haziran.2007, 11:59
Kayserinin arjantinli forvet gönderilcek o zaman
evet iglesias gidebilir
deniz.91
24.Haziran.2007, 12:00
G.Saray'a tepki büyüyor
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'un Gökhan Ünal konusunda Galatasaray'a yazdığı zehir zemberek mektuptan sonra, Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor ile Erciyesspor'un Onursal başkanı Mehmet Özhaseki, Galatasaray kulübüne "Bizim de onların oyuncularını ayartacağımız, misilleme yapacağımız günler yakın. Beklesin görsünler. Bunun adına tek kelime ile ayıp denir" mesajı gönderdi.
DHA Kayseri Bürosuna nezaket ziyaretinde bulunan, Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri'de sportif açıdan önemli gelişmeler olduğunu özellikle tesisleşme açısından önümüzdeki ay tamamlanacak 7 bin 500 kişilik Kadir Has Spor Serği Salonu, 29 Ekim'de bitirilmesine çalışılan Kadir Has Stadlarının kenti önemli bir spor merkezi haline geleceğine dikkati çekti. Kayserispor ve Erciyesspor Onursal başkanı Özhaseki, " Kayserispor'umuzla, Erciyesspor'umuzla, tesislerlerimizle Kayseri'de herkes gurur duyacak ." şeklinde konuştu.
Kayserispor Kulübünün yeni sezonda , yeni stadda lig üçüncülüğüne koşacağını belirten Mehmet Özhaseki " Galatasaray kulübünün iki yıl daha sözleşmesi bulunan ve tüm ısrarlara karşın renktaşının vermeyeceğim demesine karşın Gökhan'ı ayartmaya kalkması, baskı üstüne baskı yapması ayıptır.
Sporun anlamına uzak ve etik olmayan bir davranıştır. Sürekli oyuncularımızın kafasını karıştırmak Galatasaray kulübüne bir yarar sağlamaz aksine bizi hırslandırır ve 100 yıllık bu kulübe bakış açımızı, dostluğumuzu gözden geçirecek, ikili ilişkilerimizi yeniden şekillendirecek bir yol ayrımına getirir. Şunu diliyor ve söylüyorum. Galatasaray kulübünden çok değil bir iki yıl içinde misilleme yaparak,bazı oyuncuları biz ayartacak hale geleceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunu gerçcekleştirmezsem, bana da Mehmet Özhaseki demesinler.
Bakalım , oyuncu ayartmak nasıl oluyor, görsünler. Anadolu takımlarını küçük, oyuncularını çantada keklik görme huylarından artık üç büyükler vazgeçsinler. Herşey para değil. Bu kentin de bir onuru, gururu, ligde zevkle izlenen Kayserispor'u vardır. Biz de bu futbolcuları Türk futboluna kazandırıyor, yıldız yapıyor ve para ödüyoruz. Üstelik transfer taksitlerini ve primlerini bir gün olsun aksatmaksızın. kimseye de bir kuruş borçlanmadan. Borç batağındaki kulüpler, önce kendi oyuncularının bedellerini, alacaklarını ödesin. Sonra bizim oyuncularımıza talip olsun" diye sözlerini tamamladı.
24.06.2007 http://forum.turksportal.net/i/b.gif
Kaynak : DHA
WebMaster91
24.Haziran.2007, 12:15
Kayserispor yönetimi olayı artık transfer görüşmelerinden çıkarıp bambaşka bir boyuta taşıdı..Eğer oyuncuyu satmak istemiyolarsa bunu oyuncuyu isteyen kulübe nazikçe söyleyebilirler..Ama şunu unutmamaları gerekir..Gökhan GS'ye M.Topuz'da FB'ye gitmek istiyo..Bu oyuncuları inatla satmayacağını söyleyen bir yönetim oyuncuların futbolunu ve maç konsantrasyonunu düşürür..Bunları düşünmeden hareket eden bir yönetim ilerde çok büyük yıldız olabilecek oyuncuların önünü kesiyor bence..
Maksic
24.Haziran.2007, 12:16
Kayserispor başarılı olmak istiyorsa bu oyuncuların üstüne yeni yıldızlar yaratmalıdır ve Avrupa'dan iyi oyuncular getirmelidir sen açıklamanı yap satmıyoruz diye madem medya anlamıyor sende sessiz kal oyuncunu kulüpte tut Kayserispor 3 büyüklerle arasını bozmaya başladı yakında kiralıkta gelmez
IcedEarth
24.Haziran.2007, 12:16
Yarın belli olsa, Saviola geliyorum uleeeeeeeeeeeyn dese :zuhaha ne güzel olur yav. Yemin ederim oturur sevinçten ağlarım :D
Leoucwhsua
24.Haziran.2007, 12:18
saviola gelsin.5 tane formasini almazsam.
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 12:21
Assunçao bitiyor
Brezilyalı oyuncudan "yeşil ışık" alan Beşiktaşımız, kulübü Real Betis ile görüşmek için yönetici Kolot ve Berk'i İspanya'ya gönderiyor
Yıldız transfer peşinde koşan Beşiktaş, Real Betis'te forma giyen Assunçao'nun transferinde sona yaklaştı. Brezilyalı futbolcu ile her konuda anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, Real Betis ile hemen temas kurdu. İlk görüşme olumlu geçerken, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in, İspanya'ya giderek, Real Betis ile yaşanan sıkı pazarlığı olumlu şekilde bitireceği öğrenildi.
KAMPA DAHİL EDİLMELİ
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, başkan Yıldırım Demirön ile görüştüğü ve Avusturya kampına kadar Assunçao'nun transferinin bitirilmesini istediği ifade edildi. 1.78 boyunda ve 74 kilo ağırlığında olan Brezilyalı futbolcu, bu sezon Real Betis formasıyla 22 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol kaydetti. Assunçao orta sahadaki bitmeyen enerjisiyle ve usta frikik atışlarıyla Betis'in dikkat çeken ismiydi.
Kaynak: Pasfotomaç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağlam, golcü istiyor
Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot özel bir görüşme yaptı.
Yabancı oyuncu için savunma ve ön libero arayışı içerisindeki yönetime, Ertuğrul Sağlam'dan farklı yönde bir talep geldi. Genç çalıştırıcı, forvet hattını güçlendirmek adına, uzun boylu ve yırtıcı bir golcü bulunması halinde transfer edilmesini istedi. Kolot da temasların sürdüğünü ve imkanlar ölçüsünde transfer yapacaklarını Sağlam'a bildirdi. Beşiktaş'ta Bobo, Nobre ve Gökhan Güleç forvette görev yapıyor.
WebMaster91
24.Haziran.2007, 12:23
Kayserispor başarılı olmak istiyorsa bu oyuncuların üstüne yeni yıldızlar yaratmalıdır ve Avrupa'dan iyi oyuncular getirmelidir sen açıklamanı yap satmıyoruz diye madem medya anlamıyor sende sessiz kal oyuncunu kulüpte tut Kayserispor 3 büyüklerle arasını bozmaya başladı yakında kiralıkta gelmez
Bas bas bağırmanın ne mantığı var ki?
Sonra 3 büyüklerden oyuncu kiralama derdine gircekler..Kayseri bu tutumunu devam ettirirse Özgürcan'ı kiralayamaz mesela..
Bizim yönetim "Madem sen böyle yapıyosun bende vermiyorum oyuncumu" der Kayseri'de kalır öyle..Sonra gider BJK'den FB'den oyuncu ister gene alamaz..Sonra daha önce G.Birliği G.Antep nasıl bir sezonluk yükselişten sonra tekrar düşüşe geçtiyse Kayseri'ye de aynısı olur..
deniz.91
24.Haziran.2007, 12:25
Bas bas bağırmanın ne mantığı var ki?
Sonra 3 büyüklerden oyuncu kiralama derdine gircekler..Kayseri bu tutumunu devam ettirirse Özgürcan'ı kiralayamaz mesela..
Bizim yönetim "Madem sen böyle yapıyosun bende vermiyorum oyuncumu" der Kayseri'de kalır öyle..Sonra gider BJK'den FB'den oyuncu ister gene alamaz..Sonra daha önce G.Birliği G.Antep nasıl bir sezonluk yükselişten sonra tekrar düşüşe geçtiyse Kayseri'ye de aynısı olur..
2 yıldır nazikçe söylüyotrlar satmıyoruz diye ama anlayamıyorlar üç büyükler ve takımdan gizli futbolcunun aklını çelmeye çalışıyorlar öyle yapana bunlar az bile
sanki özgürcan çok önemli oyuncu geçen sezon kiraladık 5maç oynadı oynamadı
işte antep falan neden düşüşe geçti yıldızlarını sattılar bunun nedeni bu parayı tercih etti gençler ve antep ama kayseri satmamaik istiyo yani başarıyı devam ettirmek istiyor ama bazıları bu işe çomak sokmak istiyo
WebMaster91
24.Haziran.2007, 12:27
2 yıldır nazikçe söylüyotrlar satmıyoruz diye ama anlayamıyorlar üç büyükler ve takımdan gizli futbolcunun aklını çelmeye çalışıyorlar öyle yapana bunlar az bile
işte antep falan neden düşüşe geçti yıldızlarını sattılar bunun nedeni bu parayı tercih etti gençler ve antep ama kayseri satmamaik istiyo yani başarıyı devam ettirmek istiyor ama bazıları bu işe çomak sokmak istiyo
Ya Özgürcan sadece örnek diye söyledim..Ama Kayseri yönetimi de fazla uzattı..Tamam bizimkiler de uzattı işi ama Kayseri her gelen teklifte kabul etmediğini söylese ne olurdu ki sanki..Öyle afişler felan sadece işin abartı kısmı..
Sekopej
24.Haziran.2007, 12:31
Bak Abdullah akrdeş..Burda cok efendi ve delikanlı Fenrlielr var... GS forumu olmasına ragmen gelip bize katılıp fikielrini paylaşıoalr. Ancak sen daha önceki tavırlarınla bana gore buraya yakışmıyosun. Benim kotu niyetle solemıorum diye yazdıgım bi yazıya benim oyuncuma çirkef dierek cvp verdin ? buna ne hakkın ? sen kimsinde benım oyuncuma çirkef dersin ? benim yazımda senin taımına en ufak ters bilaf yokken hele ?
hareketlerine dikkat et lütfen genç kardeşim...
Tamamdır Abdullah kardeşim... Burasının GS forumu olduğunu unutmayan ve saygımısını bozmayan her takım taraftarının başımızın üstünde yeri var...
Mesajlarına değil, sadece kırmızıyla belirttiğim yerlere cevap veriyorum. Burası Galatasaray forumu değil. Başka forum sitelerinde olduğu gibi, sadece Galatasaray'lılara açılmış bir bölüm de değil. Bizim sitemizde sadece Galatasaray'lılar ya da Fenerbahçe'liler yazsın diye bir bölüm açılmadı, açılmaz da.
Burası GS transfer haberleri bölümü. Sadece ve sadece transferler ile ilgili mesaj atılabilir ve mesajı atanın da GS'li olmasına hiç mi hiç gerek yoktur.
1 tane GS'li olmasa bile bu konu açık kalacaktır, yapılan veya görüşmede olan transferler hakkında mesajlar atılsın diye.
Ayrıca dün geceden bu yana 22 tane mesaj sildim. Tekrar hatırlatıyorum, bu konu Galatasaray Transfer Haberleri konusu. Burada kafe muhabbeti yapmayın, varsa bir gelişme paylaşalım ve onun hakkında görüşlerimizi belirtelim. Aşırıya kaçıp, fazla abartıp gereksiz mesajlar atmayalım.
Eğer konunun içeriği herkes tarafından anlaşıldıysa ona uygun mesajlarla devam edelim...
Maksic
24.Haziran.2007, 12:32
işte antep falan neden düşüşe geçti yıldızlarını sattılar bunun nedeni bu parayı tercih etti gençler ve antep ama kayseri satmamaik istiyo yani başarıyı devam ettirmek istiyor ama bazıları bu işe çomak sokmak istiyoİyide Gökhan en azından Gökhan gitmek istiyor kimse açıkladı %80 G.Saray'dayım diye adam gitmek istiyorsa bırakın seneye verim gelmez size başkan hep Özhaseki'de hep kulübünü övmüş o nasıl açıklamadır yahu 3 büyükleri eleştirmiş bi de siz 3 büyüklerin tırnağı olamazsınız bi Gökhan bi Mehmet olmaz bu işler
Maksic
24.Haziran.2007, 12:34
İglesias kalıcak bence Cangele'yi forvet arkasıda oynatabilir İvankov gidiyor sanırsam
Scocco
24.Haziran.2007, 12:36
Galatasaraylı yöneticiler Anadolu kulüplerinden artık oyuncu almamalı. Biliyoruz ki Anadolu kulüpleri birkaç maçta yıldızı parlayan oyuncuları 3-4 milyon euro veya daha fazlasına satmaya çalışıyorlar. Galatasaray eğer alt yapısına güveniyorsa Anadolu kulüplerinden oyuncu almaktan vazgeçsin. O oyuncuya vereceği parayı alt yapıya versin bak bakalım Galatasaray Anadolu kulüplerinden oyuncu alacak mı. Galatasaray, Roma'yı Ajax'ı örnek almalı. Oyuncuların fiziksel olarak gelişimini arttıracak donanımlar kurmalı.
Fietra 10
İglesias kalıcak bence Cangele'yi forvet arkasıda oynatabilir İvankov gidiyor sanırsam
bizim nuri duymasın bi ona talip olmamıştı:D (bunu kötülemek amacıyla söylemiyorum)
deniz.91
İyide Gökhan en azından Gökhan gitmek istiyor kimse açıkladı %80 G.Saray'dayım diye adam gitmek istiyorsa bırakın seneye verim gelmez size başkan hep Özhaseki'de hep kulübünü övmüş o nasıl açıklamadır yahu 3 büyükleri eleştirmiş bi de siz 3 büyüklerin tırnağı olamazsınız bi Gökhan bi Mehmet olmaz bu işler
giderse gitsin bize yürekli futbolcular gerek istanbul merakı olmayan mehmet topuz gibi ayrıca kayseri gökhanı gsyede vermez bunu böyle bilin avrupaya satar yine vermez zaten başkanda dedi bu durum gsye futbolcu dahil hiçbirşey kazandırmaz diye
TaşkınMahmut
Gökhan Ünal ın yerine Saviola tercihimdir :)
Maksic
24.Haziran.2007, 12:39
giderse gitsin bize yürekli futbolcular gerek istanbul merakı olmayan mehmet topuz gibi ayrıca kayseri gökhanı gsyede vermez bunu böyle bilin avrupaya satar yine vermez zaten başkanda dedi bu durum gsye futbolcu dahil hiçbirşey kazandırmaz diyesorun değil ama gökhandan da verim alamazsınız o kadar Saviola gelsinde başka birşey istemem
deniz.91
24.Haziran.2007, 12:41
sorun değil ama gökhandan da verim alamazsınız o kadar Saviola gelsinde başka birşey istemem
verim alamamak çok saçma bir şey oyuncu hiç değilse kendi için oynar oynayamazsa kimse istemez gelecek sezona da
gökhanda zaten bunu diyor
büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim
spider3784
24.Haziran.2007, 12:41
Saviola, bizde iş yapmassa bile ki ben yapacağını düşünüyorum, büyük paralara en azından verdiğimiz parayı geri alacak, ziyan etmeyecek şekilde satabiliriz:)
canavar20
24.Haziran.2007, 12:42
Dostum bu parayı zaten bız versek alamayız ama bu parayı adı sır gıbı saklanan bır sponsor verecek sponsor 5 ekadar cıkın demıs ok eskı mesajlara bakarsanız ıyı olur
ama abim ben sizin eski mesajlarınıza bakamam ki:) bakarsam ohooo:D:D ama bence alamaazlar alırsalarda inanılmaz olur:)
deniz.91
24.Haziran.2007, 12:43
ivankovun sorun halledildi kalıyor ivankovda iglesias bence yabancı kontenjanına bağlı