View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
uAburak89
22.Haziran.2007, 16:04
Galatasaray'ın transfer ataklarının ardı arkası kesilmiyor. Shalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü transfer ederek taraftarlarını sevince boğan sarı kırmızılı yöneticiler, şimdi de Antalyasporlu Volkan'ın transferini resmileştirmek için Antalya'ya gittiler. Volkan ile günler öncesinde anlaşan sarı kırmızılı yöneticiler, Antalyaspor ile yaptıkları bonservis pazarlığında da belli bir noktaya gelmişlerdi, ancak bu transferde Galatasaray'ın takas için önerdiği oyuncuları Antalyaspor kabul etmemişti.
Bugün öğle saatlerinde Antalya'ya hareket eden Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve son günlerde transferlerin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan Haldun Üstünel, bu transferi kesinleştirmek için Antalyaspor yönetimi ile masaya oturacak.
Galatasaray ile Antalyaspor'un anlaşmasının ardından Almanya'da bulunan Volkan, imza için İstanbul'a getirilecek.
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 16:05
bilmiyorum valla.bari adam noktalari tam kulubun ve oyuncunun ismine gore koysaydida cozerdik olayi.neyse ben orayida takip ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
guily mis beyler
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 16:05
Egemen sizin kadronuzun en büyük avantajı geniş olmasıydı.Dediğim bu oyuncuları göndererek bu avantajınız azaldı.
Ayrıca kaptan olmak için illa pazubanda gerek yok;)
asatilla
22.Haziran.2007, 16:07
Yeni transferinizin türk futbolu ve galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum.
ataman5
umarım bu hayal kırıklığımız çok uzun sürmez.. ve beklentim bu sessizlikten sağlam bi bomba çıkacağı, kartalımızın yüksekten uçacağıdır.. haydi kartal haydi kartal haydii tam zmanı tam zamanı şimdi:D
Emurafu
............'nın başarılı oyuncusu .........., Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını birkez daha doğrulayarak, futbol hayatına Türkiye'de devam edebileceğini açıkladı. ........ futbolcu ........, .......'da yayınlanan ...... gazetesine yaptığı açıklamada, .......'yı büyük ihtimalle bırakacağını, tercihlerinden birinin ya ........., ya da Galatasaray takımlarından biri olacağını belirtti.
******.org ta yazilmis bu.vay be oss sorusu uygun yerleri duldurun
deniz.91
arkadaşlar bugün gökhanla ilgili yine transfre haberi çıkmış haberin aslı yoktur
'Üç büyükler' tacizci suçlaması
Oktay ENSARİ / KAYSERİ, (DHA) 22 Haziran 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3597311.jpgKayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, 'üç büyükler'i Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’un peşini bırakmadıkları için tacizci olmakla suçladı.
Mehet Topuz ve Gökhan Ünal'ın peşini 'üç büyükler' ve spor medyasının bırakmadığını söyleyen Süleyman Hurma, Galatasaray, Fenerbahçe ve beşiktaş'ı 'tacizci' olarak nitelendirdi.
Hurma, "Üç büyükler, Mehmet Topuz ve Gökhan için hem kendi güçlerini hem de araya siyasiler başta olmak üzede birçok büyüğü son olarak da spor medyasını araya sokmaya başladı. Bu kulüpler kendi medyaları aracılığıyla, güç deneyip bize artık tacizde bulunuyorlar. Bildiri yayınlıyoruz, pankart asıyoruz, afiş bastırıyoruz anlamıyorlar. Defalarca söylemekten dilimizde tüy bitti, ama hala oyuncularımızın peşini bırakmadılar. Ayıptır, artık bu tacize spor medyası da bir son versin. Bu konuda yerel medyanın destiğini istiyoruz" şeklinde konuştu.
TürkuAz
22.Haziran.2007, 16:08
Gabriel Milito olsa.. :d
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 16:11
İnşallah Ataman İnşallah
Kartal her zamanki gibi yüksek ucacak inşallah...
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 16:17
Bir bakıyormuşuz Coloccini ile Makelele'yi Rüştü transferi gibi aniden getiriyorlarmış İstanbul'a ne müthiş olur ama.:):D
Taha Celebi
22.Haziran.2007, 16:18
Bence Beşiktaş kontenjan ile ilgili haberi bekliyordur..Benim şahsi görüşüm 2 yabancı alacak BJK
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 16:22
KARTALLAR YÜKSEKTEN UÇAR UZAKTAN GÖRÜR... Transfer olmasada bnm sevgim değişmez sonuna kadar Beşiktaş... Ben renklerine aşığım takımımın geçmişine aşığım gelicek yıldıza ya da Futbolcuya değil... Sağlık olsun deyip imkan varsa stada yoksa kahveye maçı seyretmeye dvm ederim...
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 16:22
Aynen Fıratcan Sevinmek İçin Sevmedik...
Beyler bekleyin ya son gülen iyi güler ;) Rakiplerimizi tartıyoruz galiba...
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:23
Galatasaray'a Süper Yıldız: Liedson Da Silva Muniz
Galatasaray transfer komitesi tarafından Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Portekiz'de izlenen 30 yaşındaki golcü futbolcu Liedson Da Silva Muniz ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Liedson Da Silva Muniz'in kulübü Sporting Lizbon ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray Spor Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer görüşmelerini çok gizli bir şekilde yürüttüğü ve bu transferde hiçbir pürüz çıkmaması için var gücüyle çalıştığı biliniyor. Sporting Lizbon'a 3.5 milyon Euro, Liedson'a yıllık 1.5 milyon Euro ödenmesi konusunda el sıkışan Adnan Sezgin'in yeni sezon kamplarına kadar bu transferi tamamen noktalayacağı ve oyuncuyu İstanbul'a getirerek bu transferi şova dönüştüreceği tahmin ediliyor.
Liedson Da Silva Muniz hava toplarındaki ve son vuruşlardaki üstünlüğüyle göze çarpan başarılı bir santrafordur. Brezilyalı olan fakat hiç milli formayı giymeyen Liedson, Sporting Lizbon'un en önemli gol silahı konumunda. Bu sezon oynadığı 28 lig maçında 15 gole imzasını atan Liedson, geçtiğimiz sezon ise 25 gol atmıştı. Sporting Lizbon'da 2003'den beri forma giyen Liedson, çıktığı 93 maçta 57 gole imzasını attı.
İsim: Liedson Da Silva Muniz
Doğum Tarihi: 12/17/1977
Uyruk: Brezilya
Boy: 175 cm.
Kilo: 63 kg.
Mevkii: Forvet
Forma: 31
Kaynak: Galatasaray Spor Kulübü
FOTOĞRAFLAR:
http://pracadarepublica.weblog.com.pt/liedson.jpg
http://whitetiger.weblog.com.pt/arquivo/Festa-de-Liedson-aps-o-golo-de-penlti.jpg
http://www.estadao.com.br/banco/img/livre/2007/05/1622007050619343815Liedson.jpg
http://leoes.blogs.sapo.pt/arquivo/Liedson%2018.jpg
http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00191/Liedson__Sporting_L_191900a.jpg
http://adeptos.no.sapo.pt/2006/3Marco/SportingVGuimaLiedson.jpg
LaOmerta
Siteden'de isparis edebilirmiyim??
Fıratcan Alçınkaya
G.milito çok zor Juve-R.Madrid peşinde...
Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2007, 16:24
Kayserispor farkı!
İddialı bir kadro için kolları sıvayan Kayseri, 2 oyuncuyla anlaşma sağlarken, Avusturya 2. liginin Scwannnenstad takımında forma giyen Turgay Bahadır için de harekete geçti. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, Denizlisporlu Serhat ve Gaziantep Belediye’den Serdar’la yarın sözleşme yapacak. Bu arada ülkesine gitmek isteyen kaleci İvankov’un da ikna edildiği öğrenildi.
Kaynak:Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayseri Serhat'ı renklerine bağladı
Kayserispor, geçen sezon Denizlispor'da oynayan Serhat Gülpınar'ı renklerine bağladı. Kadir Has Tesislerinde sözleşme imzalayarak Kayserisporlu olan, Serhat Gülpınar, ''Kayserispor, hedefleri olan bir kulüp. Ben de hedefleri olan bir futbolcuyum. Kayserispor'da başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu da Serhat ile 2 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Miraboğlu, ''Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas, Serhat'ın alınmasını özellikle istiyordu. Hocamızın isteğiyle Serhat'ı renklerimize kattık. Serhat'ın Denizlispor'daki başarısını Kayserispor'da da sürdüreceğine inanıyoruz'' diye konuştu.
Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Serdar Özbayraktar da görüşme yapmak için Kayseri'ye geldi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, ''Serdar'ı görüşme yapmak için davet ettik. Anlaşma sağlanırsa mukavele imzalayabilir'' dedi.
22.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
kardeş serdar eskişehirsporla anlaştı hatta bonservisi'ni almak için başkan bugün antep'e gitti nasıl olur ya serdar eskişehir'e gelip formayı bile giydi!!!!!!!!!!!
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:26
Yönetim tarafından 3-4 tane kaptan belirlenir. Ben sana geçen sezonun kaptanlarını sayayım.
Ümit Özat, Tuncay, Semih ve Volkan. Rüştü kesinlikle kaptan değildi.
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 16:29
Ama sonuçta takım içinde kaptanlık mertebesi olmasada o görevi üstleniyordu.
Emurafu
22.Haziran.2007, 16:31
egemen hangi sitedede yaziyor ya bulamadim kimleri konusurken kim geldi
Punter
22.Haziran.2007, 16:31
Galatasaray'a Süper Yıldız: Liedson Da Silva Muniz
Galatasaray transfer komitesi tarafından Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Portekiz'de izlenen 30 yaşındaki golcü futbolcu Liedson Da Silva Muniz ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Liedson Da Silva Muniz'in kulübü Sporting Lizbon ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray Spor Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer görüşmelerini çok gizli bir şekilde yürüttüğü ve bu transferde hiçbir pürüz çıkmaması için var gücüyle çalıştığı biliniyor. Sporting Lizbon'a 3.5 milyon Euro, Liedson'a yıllık 1.5 milyon Euro ödenmesi konusunda el sıkışan Adnan Sezgin'in yeni sezon kamplarına kadar bu transferi tamamen noktalayacağı ve oyuncuyu İstanbul'a getirerek bu transferi şova dönüştüreceği tahmin ediliyor.
Liedson Da Silva Muniz hava toplarındaki ve son vuruşlardaki üstünlüğüyle göze çarpan başarılı bir santrafordur. Brezilyalı olan fakat hiç milli formayı giymeyen Liedson, Sporting Lizbon'un en önemli gol silahı konumunda. Bu sezon oynadığı 28 lig maçında 15 gole imzasını atan Liedson, geçtiğimiz sezon ise 25 gol atmıştı. Sporting Lizbon'da 2003'den beri forma giyen Liedson, çıktığı 93 maçta 57 gole imzasını attı.
İsim: Liedson Da Silva Muniz
Doğum Tarihi: 12/17/1977
Uyruk: Brezilya
Boy: 175 cm.
Kilo: 63 kg.
Mevkii: Forvet
Forma: 31
Kaynak: Galatasaray Spor Kulübü
FOTOĞRAFLAR:
http://pracadarepublica.weblog.com.pt/liedson.jpg
http://whitetiger.weblog.com.pt/arquivo/Festa-de-Liedson-aps-o-golo-de-penlti.jpg
http://www.estadao.com.br/banco/img/livre/2007/05/1622007050619343815Liedson.jpg
http://leoes.blogs.sapo.pt/arquivo/Liedson%2018.jpg
http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00191/Liedson__Sporting_L_191900a.jpg
http://adeptos.no.sapo.pt/2006/3Marco/SportingVGuimaLiedson.jpg
Bu haberin kaynagı, linki vs nedir ?
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:32
Link yok, sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi bu şekilde, aynen kopyaladım. Kaynak kim diye sormayın, doğru olup olmadığını ben de bilmiyorum, zaman gösterecek.
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 16:34
Trabzonspor Uğur Boral ı aldımı bilen varmı...:confused:
deniz.91
22.Haziran.2007, 16:35
kardeş serdar eskişehirsporla anlaştı hatta bonservisi'ni almak için başkan bugün antep'e gitti nasıl olur ya serdar eskişehir'e gelip formayı bile giydi!!!!!!!!!!!
onu duydum ancak antep beld serdarı arayıp geri gel seni kayseriye saatık deyip kayseriye göndermişler:D
ekolata
22.Haziran.2007, 16:37
Hahaha şimdi fanatik aldım manşette şu yazıyor
Biz günlerdir diyorduk !
:n: hırs yapmış adamlar :D
deniz.91
22.Haziran.2007, 16:38
Kaynak: www.maraton.com.tr (http://www.maraton.com.tr/)
Bugün öğlen saatlerinde bir internet sitesinin geçtiği haber bir anda futbol gündemine bomba gibi düştü.. Kayserispor'un genç golcüsü Gökhan Ünal Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilen haber sonrasında Maraton.Com.Tr Kayserispor'un en yetkili ismi olan Süleyman Hurma'ya ulaştı..
ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..
Maraton.Com.Tr'nin sorularını yanıtlayan Menajer Süleyman Hurma, "Bu bir yıldırma hareketidir.. İki gündür Mehmet Topuz ilgili çıkan haberlerle uğraşıyorduk, şimdi de Gökhan Ünal başladı.. Israrla söyledik ve söylemeye devam ediyoruz.. Kayserispor'un satılık oyuncusu yok" dedi..
Gökhan Ünal'ın Galatasarayla anlaşmak üzere olduğu yönündeki haber ile ilgili olarak ise ; "Gökhan Ünal'ın transfer olacağı söylenen takımlar, Avrupa'nın önemli takımlarından gelen teklifleri ve rakamların yanına dahi yaklaşamazlar.. Düşünün işte, satacak olsak bu rakamların yanına bile gelemezler.." açıklamasını yaptı..
Hurma ayrıca Kayserispor'un transferde iki Arjantinli ve bir de İspanya Ligi La Liga'da forma giyen toplam üç futbolcu ile görüşmelerini sürdürdüğünü, bu oyuncuları renklerine bağlamak üzere olduklarını belirtti..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Osman ALTUNTERİM
19_SeRDiNÇ_05
22.Haziran.2007, 16:39
Galatasaray'da transferi Perşembe günü gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ın forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor.
Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı ''Lincoln'' formalarının, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı.
uAsamet91
22.Haziran.2007, 16:47
Kaynak: www.maraton.com.tr (http://www.maraton.com.tr/)
Bugün öğlen saatlerinde bir internet sitesinin geçtiği haber bir anda futbol gündemine bomba gibi düştü.. Kayserispor'un genç golcüsü Gökhan Ünal Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilen haber sonrasında Maraton.Com.Tr Kayserispor'un en yetkili ismi olan Süleyman Hurma'ya ulaştı..
ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..
Maraton.Com.Tr'nin sorularını yanıtlayan Menajer Süleyman Hurma, "Bu bir yıldırma hareketidir.. İki gündür Mehmet Topuz ilgili çıkan haberlerle uğraşıyorduk, şimdi de Gökhan Ünal başladı.. Israrla söyledik ve söylemeye devam ediyoruz.. Kayserispor'un satılık oyuncusu yok" dedi..
Gökhan Ünal'ın Galatasarayla anlaşmak üzere olduğu yönündeki haber ile ilgili olarak ise ; "Gökhan Ünal'ın transfer olacağı söylenen takımlar, Avrupa'nın önemli takımlarından gelen teklifleri ve rakamların yanına dahi yaklaşamazlar.. Düşünün işte, satacak olsak bu rakamların yanına bile gelemezler.." açıklamasını yaptı..
Hurma ayrıca Kayserispor'un transferde iki Arjantinli ve bir de İspanya Ligi La Liga'da forma giyen toplam üç futbolcu ile görüşmelerini sürdürdüğünü, bu oyuncuları renklerine bağlamak üzere olduklarını belirtti..
Osman ALTUNTERİM
Bu Suleyman Hurma abartıyo
Ne demek bu yani?
ekolata
Demin Fotospor aldım ve manşet şu :
Ronaldinho:
Bende fenerbahçeliyim
:n:
uAburak89
Bu arada Maraton.Com.Tr Gökhan Ünal'a ulaştı ve transferi konusundaki gelişmeleri sordu.. Gökhan, "Ben Galatasaray ile anlaştım.. Pazartesi günü Sayın Başkanımız Recep Mağmur ile görüşeceğim.. Kendisinden anlayış bekliyorum.." açıklamasını yaparak Sarı Kırmızılı kulübe gitmek istediğini belirtti..
Deniz sence bu açıklamayı yapan adamdan verim alabilirmisiniz artık ?
eGowiCh
Ali Bilgin'de sona doğru
Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel, Ali Bilgin konusunda Fenerbahçe ile aralarında küçük pürüzlerin kaldığını söyledi.
Antalyaspor Onursal Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği ve bonservisi 4 milyon EURO olarak belirlenen Ali Bilgin konusunda sona gelindiğini bildirdi.
Türel, ''Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda çok ufak pürüzler kaldı. Bu pürüzlerin giderilmesi için görüşmeler sürüyor. Çok yakında sonuç alınır'' dedi.
Türel, Fenerbahçe'den Ali Bilgin'e karşılık genç oyuncular Olcan Aydın ve Kerim Zengin artı bir miktar para istediklerine işaret ederek, ''Fenerbahçe ile futbolcular konusunda anlaştık, para konusunda küçük pürüzler var. Bunları da halledeceğiz. Şu anda bir sorun yok. Kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
NTVSpor
TürkuAz
22.Haziran.2007, 16:49
Oyuncunun aklı çelindiyse kalması birşey ifade etmez.Bence Süleyman Hurma boşuna çabalmasın..
uAburak89
22.Haziran.2007, 16:52
Ronaldinho:
Bende fenerbahçeliyim
Maksat sütünları doldurmak.. :0:
deniz.91
22.Haziran.2007, 16:52
zaman gösterecek herşeyi bekleyecez
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:54
http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotospor.jpg
:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha
uAburak89
22.Haziran.2007, 16:55
Gitmek isteyen oyuncu zorla tutulmaz, ayrıca Süleyman Hurma çok havalanmış.. Parasını veririz, merak etmesin..
Ayrıca bildiğim kadarıyla, Kayseri ile Galatasarayın arası iyi..
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:57
Gökhan Ünal için en az 5 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekir Galatasaray'ın.
Kayserispor satmayacağız dedi iki futbolcuyu da, satarsa ikisini de satar.
SYLaR
22.Haziran.2007, 16:57
Gazetenin sayfasına bak be.Bi tarafta R.Carlos'a Brezilya Ligi maçlarını sormuşlar.Bir tarafta Kabzeyi BJK'li yapmışlar,ortada da Ronaldinho'yu FB'li:D
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 16:58
Süpersin Fotospor Messi de GS li... Kaka'da BJK li yazar yrn...
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:58
Emre Toraman Rize'de
Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, ligden düşen Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Emre Toraman'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.
Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Emre Toraman ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Olağanüstü genel kurul öncesi, camianın ismi etrafında birleştiği başkan adayı Hakan Kalkavan, Emre'nin çok başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Çaykur Rizespor camiasına hayırlı olsun. Kendisini ispatlamış bir futbolcu. Kulübümüze büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.
Kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediklerini ifade eden Kalkavan, ''Gelecek yıl Çaykur Rizespor adından söz ettirecek bir takım olacak. Ligde çok iyi işler başarabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda alınmasını istediği bütün transferleri yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
Kaleci transferinde son noktaya gelindiğini kaydeden Kalkavan, ''İsviçre'nin FC Sion takımının kalesini koruyan Kolombiyalı David Gonzalez'i Türkiye'ye getirdik. Kendisi sağlık kontrolünden geçti. Son bir görüşme yapacağız'' dedi.
SERGEN YALÇIN'IN TRANSFERİ
Hakan Kalkavan, Sergen Yalçın ile Çaykur Rizespor'a transferi konusunda görüşmediğini belirterek, ''Sergen benim canım ciğerim, her şeyim. Son 20 yılda futbolundan keyif aldığım en büyük adam. Beşiktaş camiasında birlikte olmamız nedeni ile transferde ismi bizimle anılıyor. Kendisi ile bu konuda görüşmem olmadı. Ama hocamız Samet Aybaba bize alınması yönünde rapor verirse gerekli görüşmeleri yaparız. Burada önemli olan Sergen'in düşüncesi. Rize'ye uyum sağlar mı? Alın denilirse alınır'' dedi.
NTVSpor
eGowiCh
22.Haziran.2007, 16:59
Ali Bilgin için Olcan ve Kerim verilecekmiş, olamaz! Yönetim böyle bir hatayı yapmaz umarım.
uAburak89
22.Haziran.2007, 16:59
Çizgi roman gibi gazete.. :D
Egemen, kiralık mı bonservisi ile mi vereceksiniz ?
husinho
22.Haziran.2007, 17:00
ya ne güzel şey şu gazetecilik.otur ofiste önünde pc elinde kahven sık ortaya.kafana göre yaz.gerçekten medyanın hali içler acısı.sallarken de biraz mantıklı sallansa yine iyi olcak ama nerdeee...:)
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 17:00
süredir adı Fenerbahçe ile anılan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'nun menajeri Rinaldi, futbolcusunun Türkiye'den bir takıma şu anda kesinlikle gelemeyeceğini belirtti.
Rinaldi, "Adriano bir günde alınacak futbolcu değil. Fazla bir açıklama yapamam ama Adriano kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmeyecek, bunu net olarak söyleyebilirim" ifadesini kullandı.
İspanya'nın AS gazetesi ise Başkan Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos'tan sonra Adriano'nun transferi için uğraştığını yazdı, "Yıldırım imkansızı istiyor" yorumunu yaptı. Gazete, ayrıca Roberto Carlos'un İstanbul'da geçirdiği 24 saatte taraftarları kendisine hayran bıraktığını belirterek "Türkiye'de Robertomania başladı" dedi.
Ben dedim Fenerlilere İmkansız diye ama anlayan yok anca 34 yasında falan getirir Fener Adriano'yu...
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 17:01
Valla ya Fotospor yazarlarıyla tanışmak isterdim ilk sorum...
- Abi yahu nerden geliyo aklınıza bu manşetler...:)
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 17:03
Lincoln forması daha da çok satar... Storeler harıl harıldır şimdi...
nikomedya71
22.Haziran.2007, 17:04
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA LİNCOLN TRANSFERİNİ KUTLUYORUM
http://www.youtube.com/watch?v=YznKCOE9XOo
Spor GÖKHAN : YÜZDE 80 G.SARAY'DAYIM
http://images.habervitrini.com/haber_resim/_gokhanunal2206.jpg Kayserispor'un yıldız golcüsü ve önceki sezonun gol kralı Gökhan Ünal'dan Galatasaraylıları sevindirecek açıklama !..
22 Haziran 2007 Cuma 16:16
Kayserispor yönetiminin Gökhan Ünal'ı satmayacağız şeklindeki ısrarlı açıklamalarına rağmen yıldız golcü "Önümüzdeki sezon %80 Galatasaray'dayım" dedi.
Gökhan Ünal, Sporx.com'daki röportajında şunları söyledi:
"Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim"
"Bana göre %80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek."
Emurafu
22.Haziran.2007, 17:05
Biz günlerdir diyorduk !
Ona kalirsa biz de gunlerdir diyoruz
Bu arada Galatasaray gokhana teklif yaptiysa elbet para faln hazirdir onlardsa biliyordur her halde terkar diyorum bu sene cok para harciyoruz para bol busene
Ayrica medya bu kadar yalan konusmaz elbet gokhan birseyler demistir onlara
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lincoln forması daha da çok satar... Storeler harıl harıldır şimdi...Aksam gs tv de haberler verir bakariz
ForsakeN
22.Haziran.2007, 17:09
Ronaldinho:
Bende fenerbahçeliyim
Biz günlerdir diyorduk !
Ya bakkalınız var ya da sen onları internetten okuyorsun :n:
nikomedya71
22.Haziran.2007, 17:11
kocaeli de olsa bitane store lincoln yazan herşeyi alırım :-)
bu arada futbolcu istedikten sonra sorun yok,gerekirse atar helikoptere kaçırırız :-)
LaOmerta
22.Haziran.2007, 17:11
Alex'ten G.Saray’a övgü
F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu Alex kendisine G.Saray'ı soran vatandaşı Lincoln'e Aslan'ı övdü.
22 Haziran 2007 09:19
F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı, kendisine danışan vatandaşına “G.Saray büyük takım. İstanbul’a gel” dedi
G.SARAY, Lincoln’ü İstanbul’a getirmek için artık neredeyse saat sayıyor. Sarı-kırmızılılar bu transfer için ciddi bir çaba sarfederken, çok önemli bir destek de F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex’ten geldi. Transfer görüşmelerinin ciddileşmesi üzerine Lincoln’ün telefon açıp G.Saray’ı sorduğu vatandaşı Alex sarı-kırmızılı takımı övdü. İşte Alex’in Lincoln’e yaptığı G.Saray değerlendirmesi:
“Medyada zaman zaman G.Saray’da paraların ödenmediği yer alıyor ama alacağı kalan oyuncu yok. F.Bahçe, Türkiye’nin en büyüğü. Ama G.Saray da çok büyük bir takım. İki takım arasındaki rekabet müthiş. İstanbul çok güzel bir şehir. Çok güzel günler yaşarsın. Burada da çok sık görüşürüz. Kendini yalnız da hissetmezsin. Çok arkadaşımız var burada.”
Vatan
hehe hELAL OLSUN ALEXE:d:d!!
Emurafu
22.Haziran.2007, 17:14
Helal olsun iste boyle dostluk baska Is baska
ekolata
Ona kalirsa biz de gunlerdir diyoruz
.
Ne ye kalırsa ?
Ben sizle onlarımı karşılaştırıyorum. Eğer ille de karşılaştırıyorum diyorsanız sizde hırs yapmışsınız :D
LaOmerta
Istanbul artik rio de janeiro oldu:D,, haha
eGowiCh
22.Haziran.2007, 17:16
Bonservisleri ile istemiş Antalyaspor, kiralık olsa neyse de, bonservisleri + para istemişler.
El Comandante
22.Haziran.2007, 17:18
Müthiş bir gazete bu Fotospor :D
uAburak89
22.Haziran.2007, 17:19
Kerim olabilir de, Olcan'ı vermek..
ForsakeN
22.Haziran.2007, 17:20
M.BORO Resmi sitesindeki haber
Tuncay Still On Teesside
TURKISH superstar Tuncay Sanli has again been at Rockliffe Park this morning to undergo the second day of his medical.
The 25-year-old Turkey international, who is a free agent, is set to join Boro on a free transfer from Turkish champions Fenerbache.
Dubbed the 'virtu.al legend' after his cult status on the computer game 'Football Manager,' Sanli could be Southgate's second signing of the week following the £2m transfer of Jeremie Aliadiere from Arsenal on Wednesday.
Tuncay için FM'de sanal efsane diyo :D
goosfraba
22.Haziran.2007, 17:21
Anaaam:)Fotospor'un başlığına bakın:)Ronaldinho FB'li imiş:)
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 17:23
Olcan ve Kerim verilirse kadro genişliği diye bişi kalmaz..
CashFl0w
22.Haziran.2007, 17:24
:):)Rio Carnavalları da İstanbul ' da olsun artık :)
Emurafu
22.Haziran.2007, 17:24
Ne ye kalırsa ?
Ben sizle onlarımı karşılaştırıyorum. Eğer ille de karşılaştırıyorum diyorsanız sizde hırs yapmışsınız :Dusta bende dedim diyorum ama fanatik gibide cok sallamadim:):)Fotomoc ilk defa dogru haber yapti
TR.CaPTaiN
22.Haziran.2007, 17:25
Olcan verileceğine Zico postalansın daha iyi.
Bu Fotospor Carlos'un bir hayranıyla çektirdiği resmin yanına kendi muhabirinin resmini photoshopla koyarak Carlos'la konuştuk dememiş miydi ? :)
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 17:25
Zico'nun amacı ne elinde Türk oyuncu kalmadı...
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 17:26
Sergen her gittigi yere basarı götürür...
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 17:29
Ben Olcan'ın kabul edeceğini sanmıyorum daha önceden demiştim herhalde Olcan'ın kuzeni bizim sınıfta o söylemişti ayrılmak istemiyor diye.
Omerdinho
22.Haziran.2007, 17:29
Olcan verileceğine Zico postalansın daha iyi.
Bu Fotospor Carlos'un bir hayranıyla çektirdiği resmin yanına kendi muhabirinin resmini photoshopla koyarak Carlos'la konuştuk dememiş miydi ? :)
carlosun maradonayla cekindigi resimdi o :)) ayrica crespo ve campbell de ayni seyleri yaptilar
LaOmerta
22.Haziran.2007, 17:31
:):)Rio Carnavalları da İstanbul ' da olsun artık :)
Hahaha tum istanbul cosar ozaman(::)!!
WebMaster91
22.Haziran.2007, 17:31
Brezilya basını Milan ile Fb'yi benzetmişti :p..Fb'de de Milan'da da eşit sayıda Brezilyalı varmış..Ama Fb'nin teknik heyet de Brezilyalı olduğu için Fb bu konuda Milan'ı geçmiş :D:D..
LaOmerta
22.Haziran.2007, 17:39
Brezilya basını Milan ile Fb'yi benzetmişti :p..Fb'de de Milan'da da eşit sayıda Brezilyalı varmış..Ama Fb'nin teknik heyet de Brezilyalı olduğu için Fb bu konuda Milan'ı geçmiş :D:D..
Yakinda baskanda Brezilyali olurRR:D:D:icon_cool:Hehehehe
perpetua
22.Haziran.2007, 17:43
Tuncay için FM'de sanal efsane diyo :D
Ee sizler nasil Kerlon vs. gibi oyunculari Turkiye'ye getirip efsane yapiyorsaniz, 1-2 sene once Tuncay bir cok Ingiliz tarafindan alinip efsane yapiliyordu. Kendileri almasa bile yapay zeka aliyor ve senelerce oynatiyordu.
Emurafu
22.Haziran.2007, 17:48
Skyturkde alt yazi gecti gokhan yuzde 80 galatasaraydayim yaziyor ayrica AA da da yaziyor
WebMaster91
22.Haziran.2007, 17:48
Yakinda baskanda Brezilyali olurRR:D:D:icon_cool:Hehehehe
:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha GÖrücess :zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skyturkde alt yazi gecti gokhan yuzde 80 galatasaraydayim yaziyor ayrica AA da da yaziyor
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17040 :D:D bizim sitede yazıyo :D:D..İnşallah gelir de UEFA'da ve ligde istediğimiz başarıyı yakalarız..
goosfraba
22.Haziran.2007, 17:51
Jan Dahl Tommasson'da Galatasaray'ın gündeminde.
Punter
22.Haziran.2007, 17:55
Bu haber nerden ?
TürkuAz
22.Haziran.2007, 17:57
Bence Tomasson çok üstün yetenekli bir futbolcu değil...
goosfraba
22.Haziran.2007, 18:00
Turksportal Futbol Haberlerine bak..
futbol.turksportal.net
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:05
Tomaason iyi bir santrafor degil gelmesin istemiyorum Yaramaz bize
goosfraba
22.Haziran.2007, 18:08
Türkiye'de iş yapar bu oyuncu..
CeSC FaBReGaS
22.Haziran.2007, 18:14
bencede tomasson ust düzey bir futbolcu degil bana göre
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:17
Tomasson Iyi bir futbolcu degil necati ondan daha iyi Tomasson top takip etmeyen yapida biri gelirse bence tek kotu trnasferimiz olur
Punter
22.Haziran.2007, 18:20
Bi de Linderothdan sonra 2. Isvecli oılarak Ibrahimovici alsak !!! :0:
CashFl0w
22.Haziran.2007, 18:23
Bi de Linderothdan sonra 2. Isvecli oılarak Ibrahimovici alsak !!! :0:
Abartma derim sadece.:)
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:24
G.Saray'da Lincoln heyecanı
Galatasaray süper transferi Lincoln'e kavuşmak için gün sayıyor. Brezilyalı yıldızın sarı kırmızılı takıma katılması camiada coşkuyla karşılanırken yönetimin pazartesi günü İstanbul'a gelmesi beklenen futbolcuya büyük bir karşılama töreni hazırladığı öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre Alman kulübü Schalke ile bonservis ücretinde de anlaşılması üzerine dün akşam Lincoln'e resmi imzayı attıran Galatasaray yönetimi Brezilya'da tatilde bulunan yıldız futbolcuyu pazartesi akşamı İstanbul'da kalabalık bir taraftar grubuyla karşılayacak.
Aynı akşam Lincoln'ü beş yıldızlı bir otelin kral dairesinde ağırlayacak olan sarı kırmızılı yönetim ertesi gün ünlü 10 numarayı helikopterle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne indirecek ve imza töreninden sonra da şov için tesislerin antrenman sahasında taraftarın karşısına çıkaracak.
İmza töreninden sonra Florya'da kendisi için belirlenen villalar gezdirildikten sonra akşam başkan Özhan Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda Brezilyalı yıldızla yemekte bulaşacak. Ünlü futbolcu çarşamba akşamı da yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak.
Lincoln transferinin gerçekleşmesinden sonra büyük bir mutluluk yaşayan başkan Özhan Canaydın'ın yakın çevresine, "Gelecek on yılın takımını kurmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ayrıca yeni stadımızın da temelini yakında atacağız. Güzel günler bizi bekliyor. Görevimi gönül rahatlığıyla bırakmak istiyorum." dediği belirtildi.
Transfere hızlı giren Galatasaray, Servet, Barış, Serkan, Linderoth, Bouzid, Volkan ve Lincoln'den sonra sağ bek ve santrafor mevkileri için de çalışmalarını sürdürüyor. Brezilya'dan dönen Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu konudaki raporunu teknik direktör Feldkamp'a yarın sunması bekleniyor
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 18:34
Lincoln gelsinde digerliri icinde 100 sayfa daha konsuruz.Kral dairesi he.adami kral yaptik be.buraya gelmesinde nereye gelsin
Emurafu
Lincoln, Pazartesi Akşamı İstanbul'a Gelecek
Yeni transferimiz Cassio de Souza Soares Lincoln, 25 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:55'de THY'nın Frankfurt uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
goosfraba
Pazartesi günü hava alanına değil Florya'ya gidecek herkes:)
Leoucwhsua
adnan sezginede baya guveniyorum artik artik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kocum benim be gelsin pazertesi
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:36
Bu arada Hatirlatirim bu aksamda Felkamp geliyor Aslinda omuzlara onu almamiz lazim bu transferler onun sayesinde oldu
Oghuse
22.Haziran.2007, 18:36
Aslında Tomasson kötü bir adam değil.Bence son çare olarak düşünülmeli.Bu arada Lincoln avatarı moda oldu bende isterim :D :D Bana yapabilecek olan var mı? :D
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:42
Aslında Tomasson kötü bir adam değil.Bence son çare olarak düşünülmeli.Bu arada Lincoln avatarı moda oldu bende isterim :D :D Bana yapabilecek olan var mı? :DBuyur kardes biraz kotu oldu ama yinede iyidir:):)
http://img513.imageshack.us/img513/8633/oghuseir8.jpg
eXcitinG
22.Haziran.2007, 18:44
:) Ricardinho için 1.25 milyon Dolar bonservis bedeli ödendi. Bunun için de hisse satıldı, yani bedavaya geldi gibi bir şey.
Delgado için de 5 milyon Euro ödendi, bunu da Ülker karşıladı.
Biraz ufak bir araştırma yaparsan kulübün kasasından bu oyuncular için dünya kadar para çıkmadığını görürsün.
Yani BJK yönetiminin mazereti olmamalı. Rüştü'ye yıllık 1.5 milyon Euro'dan 3 yıl için 4.5 milyon Euro verileceğine bu parayla iyi bir sağ bek alınabilirdi.
Sonuçta o oyuncuLarın yıLLık ücretLerini beşiktaş ödüyor değiLmi.Rüştü ye de istediğimiz fiyatı veririz.Demek ki hakedeceğini düşündük ve verdik.Bu da istediğimiz zaman istediğimiz adama istediğimiz parayı verebiLeceğimizi gösteriyor.Bizim shov a ihtiyacımız yok.Bize adam gibi adam gerek.
Oghuse
22.Haziran.2007, 18:46
Buyur kardes biraz kotu oldu ama yinede iyidir:):)
http://img513.imageshack.us/img513/8633/oghuseir8.jpg
Eyvallah Emrah çok teşekkürler.
TürkuAz
22.Haziran.2007, 18:46
Gelsin pazartesi günü.
Birde forvet getirsek..
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:53
Arkadaslar buyrun Lincoln formasi Kapis kapis gidiyor
http://img248.imageshack.us/img248/8122/gs107703fs5.jpg (http://imageshack.us)
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 18:54
Celal Kolot ne zaman 1 transfer bitirdinki ? Siz bekleyin bizde bekleyelim kombine almak için..
Beşiktaş beklemede!..
Beşiktaş son yirmi gündür sürdürdüğü yabancı transfer çalışmalarında net bir sonuç elde edemedi. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk sezonun bittiği tarihten bu yana birçok oyuncu ve menajerle görüşmüş, ancak istediği futbolcuları siyah beyazlı takıma katamamışlardı. Bu süre içinde adı Beşiktaş ile anılan futbolcularla temasta olduklarını da doğrulayan yönetim kurulu üyeleri, bir süre bekleme kararı aldıklarını ve kendilerine gelecek telefonlar üzerine harekete geçeceklerini söylediler. Siyah beyazlı yöneticiler, İngiltere, İtalya, İspanya ve Fransa'da yaptıkları görüşmeler sonrası, gelecek net cevaplara göre hareket edeceklerini ve istedikleri futbolcuların kendilerinin sunduğu şartları kabul etmeleri halinde aynı gün bu ülkelerden birine giderek, sözleşme imzalayacaklarını dile getirdiler.
Bugüne kadar Claude Makelele, Geremi Njitap, İvan Helguera, Edouard Cisse, Mario Yepes, Claudia Caçapa, Thomas Gravesen, Vincenzo Grella, Marcos dos Santos Assunçao ve Maniche gibi birçok oyuncu ile görüşen siyah beyazlılar, bu isimlerin dışında da şartlarda anlaştıkları futbolculardan gelecek habere göre harekete geçecekler.
Kaynak: DHA
Oghuse
22.Haziran.2007, 18:57
Arkadaslar buyrun Lincoln formasi Kapis kapis gidiyor
http://img248.imageshack.us/img248/8122/gs107703fs5.jpg (http://imageshack.us)
82 YTL fiyatı biraz düşsün almayı düşünüyorum.
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 18:57
Güzel olmuş yahu Forma...İsimde gzl duruyo...
Emurafu
22.Haziran.2007, 18:59
http://www.galatasaray.org/images/store/lincolnforma_00.jpg
Yeni Transferlerimizin Formaları Satışta
Galatasaray Futbol Takımı'na yeni katılan tüm oyuncuların formaları Galatasaray Store mağazaları ve online satış sitesinde satışa çıktı.
Siz de takımımızı hayranı olduğunuz futbolcunun forması giyerek destekleyebilir; ayrıca "Size Özel Orijinal İmzalı Forma" kampanyasından yararlanmak için online satış sitemizden ön sipariş verebilirsiniz.
Size Özel Orijinal İmzaları Formanızın ön siparişini vermek için tıklayınız. (http://www.hepsiburada.com/galatasaray/default.aspx?categoryid=363755&px=1)
Lincoln formasını almak için
tıklayınız. (http://www.hepsiburada.com/galatasaray/default.aspx?ProductID=gs107703)
Galatasaray Resmi Sitesi
OLsun beyler Pahallida olsa almamizlazim boylece Iyi gelir olur bizim icin
CashFl0w
22.Haziran.2007, 19:01
Yeni sezonda bu formamı giyilcek yoksa yeni sezon formaları çıkıcak mı?
Punter
22.Haziran.2007, 19:02
Daha gelecekler var...:icon_twisted:
Klube destek olamlı ve formal almalıyız...Klubun bu sezona bakışını desteklemek bizim gorevimiz...Sevinirken, kızarken iyi, forma almaya gelince de durmak yok o zaman !!!!
goosfraba
22.Haziran.2007, 19:02
Çıkar heralde yeni forma..
Emurafu
22.Haziran.2007, 19:03
Yeni sezonda bu formamı giyilcek yoksa yeni sezon formaları çıkıcak mı?Bu formalara olabilir OLsun yinede almamiz lazim
Sonucta gs formasi
Oghuse
Daha gelecekler var...:icon_twisted:
Kimin geleceği hakkında bir bilgi var mı??
CashFl0w
O zaman yeni sezon çıkınca onu almak daha mantıklı olur.
WebMaster91
82 YTL fiyatı biraz düşsün almayı düşünüyorum.
aynen bende..
Punter
22.Haziran.2007, 19:05
Kimin geleceği hakkında bir bilgi var mı??
B.Dortmunda oynayan Amoah olabilir....
murty54
22.Haziran.2007, 19:05
temmuzun ortalarına doğru alıcam ben de
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 19:06
aynen bende..
anlasildi istikamet sali pazari
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 19:07
Bu forma 06-07 forması ama... Yeni forma çıkacaktır...
WebMaster91
22.Haziran.2007, 19:07
Biraz para biriktirelim gerisini babadan alacaz :D Anca bende Temmuz sonu Ağuston başı gibi alabilirim..Heralde o zamana kadar da yeni sezon formaları çıkmış olur..
Oghuse
22.Haziran.2007, 19:10
O zaman yeni sezon çıkınca onu almak daha mantıklı olur.
Yeni sezon formalarının ne kadar iyi olacağı şüpheli.Lincoln'ün şerefine iyi bir forma tasarlasalar çok iyi olur.
CashFl0w
22.Haziran.2007, 19:12
Yeni sezon formalarının ne kadar iyi olacağı şüpheli.Lincoln'ün şerefine iyi bir forma tasarlasalar çok iyi olur.
Neden kötü olsun ki :confused:
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 19:15
Yahu GS Transfer bölümünde herkes para biriktirip Lincoln forması alıcam diyo... Yahu bende para biriktirip birazda Babamdan isteyip BJK forması alıcamda... Kimin alıcam 8-Baki mi giycem yahu...
Oghuse
22.Haziran.2007, 19:16
anlasildi istikamet sali pazari
Korsana hayır!!! Orijinal alalımki bi anlamı olsun:)
Neden kötü olsun ki :confused:
Daha önce ki seneleri hatırlamıyormusun hiç iç açıcı değildi.Son senelere beğendiğim tek forma siyah forma tabi sen beğenmiş olabilirsin diğerlerini ama ben pek sevmemiştim.
CashFl0w
22.Haziran.2007, 19:18
Korsana hayır!!! Orijinal alalımki bi anlamı olsun:)
Daha önce ki seneleri hatırlamıyormusun hiç iç açıcı değildi.Son senelere beğendiğim tek forma siyah forma tabi sen beğenmiş olabilirsin diğerlerini ama ben pek sevmemiştim.
Bence iyi olur bu sene.:)
eXcitinG
22.Haziran.2007, 19:21
Yahu GS Transfer bölümünde herkes para biriktirip Lincoln forması alıcam diyo... Yahu bende para biriktirip birazda Babamdan isteyip BJK forması alıcamda... Kimin alıcam 8-Baki mi giycem yahu...
DeLgado veya Rico forması giy sende Fıratcım.OnLardan aşağı kaLır yanLarı yokki bu adamLarında :icon_cool:
Oghuse
22.Haziran.2007, 19:22
B.Dortmunda oynayan Amoah olabilir....
İşte Amoah
http://www.borussia-dortmund.com/images/kader/Matthew_Amoah.jpg
Date of birth: 24.10.1980
Place of Birth: Tema
Sign of the zodiac: Scorpio
Nation: Ghana
Height: 177 cm
Weight: 70 kg
Number: 8
Position: forwards
Previous Clubs: Vitesse Arnheim, Fortuna Sittard
Joined BVB: January 2006
Bence iyi olur bu sene.:)
İnşallah
EreN
22.Haziran.2007, 19:22
Geçen seneki formalar güzeldi bu sezon ise bence tam bir fiyasko.
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 19:24
Abi o da var tabi ama işte sitem yahu benimki yönetime... Yoksa ben 8-Baki hariç her formayı giyerim... Bende eskinden gri bi BJK Forması vardı süperdi yahu yıllarca giydim formayı...:D
TürkuAz
22.Haziran.2007, 19:33
Elimde güzel modeller var.Düşünülp tasarlanmış.İstek olursa paylaşabilrim.
Oghuse
22.Haziran.2007, 19:36
Aslında paylaşmak için yer orada paylaşabilirsin. :)
uAburak89
22.Haziran.2007, 19:37
İsimsiz formanız varsa 12 ytl vererek, yazdırabilirsiniz..
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 19:37
Yonetime inat herkes rico alsın !
eGowiCh
22.Haziran.2007, 19:40
TobiAslan, paylaşırsan seviniriz. Görelim bakalım nasıl dizaynlar var.
19_SeRDiNÇ_05
22.Haziran.2007, 19:40
Hangi transferi daha iyi buluyorsunuz?
a.) Lincoln > G.Saray 66,7 % 5309
b.) R.Carlos > F.Bahçe 33,3 % 2645
Toplam Katılım : 7954
sporx deki anket
CashFl0w
22.Haziran.2007, 19:42
Görücez Lig ' de hangisi daha yararlı olacak.:)
uAburak89
22.Haziran.2007, 19:43
Takılmayın bu oylamalara yav..
travis1903
22.Haziran.2007, 19:56
isimsiz forma al...
:0:
uAburak89
22.Haziran.2007, 19:59
Yada orjinal birşeyler yazdır, ben öyle yaparım genelde.. Farklı oluyorsun hem, daha iyi.. (:
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 20:01
Valla hafiften para topluyom arkadaşla sözleştik parayı bir yere harcıcaz... Ama o iş olmassa kesinlikle bu sene bir orj... Beşiktaş forması alıcam... İsimsizde bnm hoşuma gitmiyo yahu şöle arkasında bi yapılan iyi bir oyuncunun ismi yazsa gzl olurdu... Bakalım kısmet ne olcak...
Yada orjinal birşeyler yazdır, ben öyle yaparım genelde.. Farklı oluyorsun hem, daha iyi.. (:
Eyvallah sağol Burak... Galiba onun için ekstra bir ücret daha alnıyomuş diye biliyom ama... Gerçi formaya o paray veren o ufacık fazlalığıda öder...
El Barto
:D Aynen katılıyorum Burak'a orijinal şeyler yazdır Fırat eğer bulamıyorsan Burak yardıma hazırdır sanırım. :p
Bu arada Beşiktaş hala suskun valla hiç hoşuma gitmiyor bu iş...
barahir
Bence isimsiz alın derim.. şimdiye kadar 2000 yılından beri tüm formalardan aldım.. Hiçbirinde isim yok.. Ortegalar, revivolar geldi geçti.. İyiki de yazdırmamışım.. Ama yazdıracak arkadaşlara önerim.. Efsaneleşmiş isimlerin formasını yazdırın.. Mesela FB'lile 8-Rıdvan olabilir...
IcedEarth
22.Haziran.2007, 20:03
İçinde sarı-kırmızı geçen her şey güzeldir beyler.
örnek: Patates kızartmasının üzerine sıkılan ketçap :zuhaha
Forma almayı çok isterdim ama param yok. Bizimkiler de Lincoln den ne anlar. Lincoln geldi formasını istiyorum desem de anlamazlar ki :zuhaha
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:05
Fıratcan zaten baskılı forma ile normalin arasında da fark var.. 10-12 ytl civarı baskı ücreti.. Bir fark yok yani..
goosfraba
22.Haziran.2007, 20:06
Ya da Şifo Mehmet :) :p
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:06
Konuya taşındı..
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:09
Ben siyah forma istiyorum, geçen seneki gibi.. Siyah olursa, 2 forma alıcam..
goosfraba
http://img468.imageshack.us/img468/3303/formalarkv3vd2.th.jpg (http://img468.imageshack.us/my.php?image=formalarkv3vd2.jpg)
Üstteki 2 forma Roma'nın formasına çok benzemiş:) Ama formalar çok güzel..
travis1903
V... İsimsizde bnm hoşuma gitmiyo yahu şöle arkasında bi yapılan iyi bir oyuncunun ismi yazsa gzl olurdu... Bakalım kısmet ne olcak...
yazık, cok yazık...
isimler gelip gecicidir baki kalan formadir,Beşiktaşktır...
:0:
Oghuse
22.Haziran.2007, 20:10
http://img146.imageshack.us/img146/1672/gs1st4.th.jpg
Bu da beğendiklerimden
http://img266.imageshack.us/img266/2499/gsnewmc5xl2.th.jpg
Favorim bu
http://img266.imageshack.us/img266/9411/uacadde34hf2sh9.th.jpg
Sade ama hoş bir forma
http://img468.imageshack.us/img468/4771/celtczr9vg5.th.png
Celtic formasının Sarı-Kırmızı olanı
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 20:11
Yav ne yaptın ben şimdi...:D Altı üstü isimsiz forma hoşuma gitmiyo dedim yahu... Bende bilirm pazardan 5YTL ye forma almayı... Gidip lisanslı alıcam bari istdim gibi olsuN...
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:12
Bana kalırsa en güzeli parçalı olanlar..
Sarı-Kırmızı şeklinde...
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 20:16
Bişey sorcam formaların bazılarında VadofeNe yazyo reklam değişikliğimi olcak GS de yoksa ölesine denemeline...
goosfraba
22.Haziran.2007, 20:16
http://img266.imageshack.us/img266/9411/uacadde34hf2sh9.th.jpg Bu da Barcelona formasını andırıyor:) Neyse benzetmeyi bırakalım da Vadofone formaları daha orijinal:D
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:19
Vodafone ile anlaşma söz konusu.Nedeni bu..
19_SeRDiNÇ_05
22.Haziran.2007, 20:19
Galatasaray bir bomba transferi daha bitirmeye hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde oldukları Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı... İşte Detaylar...
Önceki gece Sarı-Kırmızılı yöneticilerle el sıkışan golcü oyuncu, eski takımını ikna etmek için dün Kayseri'ye gitti...
Geri sayıma geçti
Galatasaray, uzun süredir peşinde oldukları Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu, önceki gece İstanbul’da gerçekleşen görüşme sonunda Aslan ile her konunda anlaştı ve eski takımını ikna etmek için dün Kayseri’ye gitti. Gökhan’ın yakın çevresine ‘Hedefim Avrupa’da top koşturmak var. Ancak bunu gerçekleştirmek için önce büyük bir takımda forma giymem gerekiyor’ diye konuştu.
Feldkamp da onayladı
Kayserisporlu Yöneticilerle daha önce yaptığı görüşmelerde de, “Bırakın gideyim. Galatasaray’da oynamak istiyorum” diyen Gökhan’a, Sarı-Kırmızılı ekibin de olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın istekleri doğrultusunda önümüzdeki sezon için geniş bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray Yönetimi’nin golcü oyuncu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.
Gökhan: Yüzde 80 Galatasaraydayım
Öte yandan bir internet sitesine açıklama yapan Gökhan Ünal ''Yüzde 80 Galatasaray'dayım. Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum. Menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim. Bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.''
www.turkspor.net
goosfraba
22.Haziran.2007, 20:20
Vadofone formaları daha hoş duruyor.
Oghuse
22.Haziran.2007, 20:21
Öte yandan bir internet sitesine açıklama yapan Gökhan Ünal ''Yüzde 80 Galatasaray'dayım. Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum. Menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim. Bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.''
Sporx.com da röportajı var.
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:23
Deniz gelde el at şu habere..:)
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:24
Gökhan'ın bizi istediğini sağır sultan duydu, Kayseri yönetimi duyamadı.. Bence olacak bu transfer..
ekolata
22.Haziran.2007, 20:27
Bu formalar tasarımmı yoksa seneye giyiceğimiz formalarmı. Seneye spornsor aveamı yoksa vodofone mi olucak
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:27
Kayserispor yönetimi anca konuşuyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu formalar tasarımmı yoksa seneye giyiceğimiz formalarmı. Seneye spornsor aveamı yoksa vodofone mi olucak
Hayır bunlar sadece tasarım..
IcedEarth
22.Haziran.2007, 20:31
Eninde sonunda ayrılacak Gökhan, bunu niye anlamak istemiyorlar? Bu yıl olmazsa kontratı biterken. O zaman onlar için daha kötü.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:35
yaw bu emre toraman bir kayseri dediler bir antep dediler neyse sonunda atmış imzayı rizeye :)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:36
daha gitmedi ama gidebilir fenerbahçe oraya 2 oyuncu aldı belki gökdenizide alavilir zor olsa bile
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:36
Beşiktaş'ta sürpriz bir isim bugün menajeri aracılığı ile Siyah Beyazlı kulüpten ayrılacağını kulübe iletti..
Siyah Beyazlı takımda bu sezon forma giymesi beklenen bu futbolcu kim?.. Neden Beşiktaş'tan ayrıldı?..
DETAYLAR SAAT 20:00'DA BURADA!..
Maraton..
Bu nedir ya, şaka gibi.. :D
Kayserispor38
22.Haziran.2007, 20:37
Atar tabi gago parayı çok veren düdüğü çalar... 1 trilyona anlaşmış yıllık
Serhat İmzaladı..
http://img267.imageshack.us/img267/1682/serhat2hi1.jpg
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:38
Ali Bilgin olayı çözüldüğü iyi oldu belki mehmet topuzuda alabiliriz sağda sıkıntı yok asıl problem sol kanat oraya bir takviye lazım mesela gökdeniz :) uğur boral+para alırız belki ama yönetimin böle bir girişimi yok galiba
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:39
21-Nouma yazdır :)
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:39
Kayserispor farkı!
İddialı bir kadro için kolları sıvayan Kayseri, 2 oyuncuyla anlaşma sağlarken, Avusturya 2. liginin Scwannnenstad takımında forma giyen Turgay Bahadır için de harekete geçti. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, Denizlisporlu Serhat ve Gaziantep Belediye’den Serdar’la yarın sözleşme yapacak. Bu arada ülkesine gitmek isteyen kaleci İvankov’un da ikna edildiği öğrenildi.
Kaynak:Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayseri Serhat'ı renklerine bağladı
Kayserispor, geçen sezon Denizlispor'da oynayan Serhat Gülpınar'ı renklerine bağladı. Kadir Has Tesislerinde sözleşme imzalayarak Kayserisporlu olan, Serhat Gülpınar, ''Kayserispor, hedefleri olan bir kulüp. Ben de hedefleri olan bir futbolcuyum. Kayserispor'da başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu da Serhat ile 2 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Miraboğlu, ''Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas, Serhat'ın alınmasını özellikle istiyordu. Hocamızın isteğiyle Serhat'ı renklerimize kattık. Serhat'ın Denizlispor'daki başarısını Kayserispor'da da sürdüreceğine inanıyoruz'' diye konuştu.
Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Serdar Özbayraktar da görüşme yapmak için Kayseri'ye geldi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, ''Serdar'ı görüşme yapmak için davet ettik. Anlaşma sağlanırsa mukavele imzalayabilir'' dedi.
22.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Farkı anlayamadım.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:40
Mehmet Topuz kayseriden ayrılmak istiyor ona vaadeilen arsanın sahibi varmış , gökhanda gidiyor demek bu işler afiş yaptırmakla olmuyor. şu gökhan gsye gitsin acaip sevincem kayserinin haddini bilmesi lazım
barahir
22.Haziran.2007, 20:41
Ali Bilgin olayı çözüldüğü iyi oldu belki mehmet topuzuda alabiliriz sağda sıkıntı yok asıl problem sol kanat oraya bir takviye lazım mesela gökdeniz :) uğur boral+para alırız belki ama yönetimin böle bir girişimi yok galiba
Tümer, Vederson,Uğur Boral, Roberto Carlos.. Bence solda sıkıntı yok.. 2 kişi gitti 2 kişi geldi.. Ama gidenin Tuncay olması düşündürücü tabi yinede solda sorun yok.. asıl sorun forvet ve sağda..
eGowiCh
22.Haziran.2007, 20:42
Maraton genelde doğru haber yapar. Bence bu son haber doğrudur, 20.00'yi bekliyoruz. Geçen sene Kezman ve Edu transferlerini ilk Maraton söylemişti, o yüzden güvenirim, bakalım haber neymiş.
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:45
Beşiktaşlı olmama rağmen bende meraklandım, maraton bu işi biliyor.. (:
El Barto
22.Haziran.2007, 20:46
Ben maratondan önce söyleyeyim RİCARDİNHO...
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:47
Çaykur Rizespor'dan Ufukhan'a kanca..
Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılmasının ardından Çaykur Rizespor'un başına geçen Samet Aybaba, transferde Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Ufukhan Bayraktar'ı istiyor..
Aybaba'nın bu talebini değerlendiren transfer komitesinin Trabzonspor yönetimi ile görüşmelere başladığı, Ufukhan'ın da Rize'ye gitmeye sıcak baktığı öğrenildi..
Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Çaykur Rizespor ile anlaşması bekleniyor..
uAburak89
22.Haziran.2007, 20:48
Sağlam kaynak var diyorsun yani.. :D Banada öyle geliyordu valla.. Birazdan anlarız bakalım..
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:49
Kesinlikle haklısın Gago..(isim neydi?)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:49
sol kanatta hangisi oynayacak yaw carlos vedersonu geç bekler ...uğur boral belki ama avrupada zor tümer sol oyuncusu değil zaten iyi oynadıı bütün maçlarda ortada oynadı bence gökdeniz alınırsa süper olur
El Barto
22.Haziran.2007, 20:50
Valla sağlamlığından şüpheliyim baya ama. :p Sağlamdır heralde. :)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:51
sağ tarafa jabi alındı gerektiğinde serkan oynar kiralasınlar bence ts'den
ataman5
ali güneş menejeri aracılığıyla bu sene beşiktaşta yer almak istemediğini söylemiş bizde onu istemiyoz zaten güle güle..:)
kaynak:ntv spor
goosfraba
10 dakika sonra belli olur;)
Fernando Gago
Bencede Ricardinho yöneticilerin onla konuştuğu şeler onu takımdan soğutmuş olmalı
eGowiCh
22.Haziran.2007, 20:52
Tuncay kalsa sağda oynardı, solda hiçbir sorun yok. Sağa 1-2 takviye yapmalıyız.
Jesus_FB
22.Haziran.2007, 20:52
sol kanatta hangisi oynayacak yaw carlos vedersonu geç bekler ...uğur boral belki ama avrupada zor tümer sol oyuncusu değil zaten iyi oynadıı bütün maçlarda ortada oynadı bence gökdeniz alınırsa süper olur
Gökdeniz hayatında kaç kere sol kanatta oynadı yahu :confused:
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:53
Hangi Petrov'dan bahesdiliyor?
goosfraba
22.Haziran.2007, 20:55
Martiv Petrov..
TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:56
Martin Petrov şu anda en iyi top süren ortasahalardan birisi.Atletico'da formunda oynuyor ve satılacağını sanmıyorum.
ataman5
22.Haziran.2007, 20:57
bence şu maratonda verilcek isimde ali güneş ntv sporda 5dakka önce son dakka diye verdi..
Fernando Gago
Sol sağ oynayabiliyor hatta yunanistana attığı golü hatırla :D
Fernando Gago
Ali Güneşmiş ayrılan :D
goosfraba
22.Haziran.2007, 20:58
SÜRPRİZ GOLCÜ: DJİBRİL CİSSE
Fenerbahçe yönetimi yabancı kararını beklemekle birlikte golcü arayışlarını da sürdürüyor... İnter’in Adriano konusunda pürüz çıkarması halinde Liverpool’un Fransız yıldızı yedek bekliyor...
FENERBAHÇE İnter’in Brezilyalı golcüsü Adriano konusunda önemli mesafe almasına rağmen, yine de tedbiri elden bırakmıyor... Futbol Federasyonu’ndan çıkacak olan yabancı sınırlandırılması kararına kilitlenen sarı-lacivertli yönetimin Liverpool’un satış listesine koyduğu Fransız golcü Djibril Cisse için de temasta olduğu iddia edildi... Cisse, bu sezon kiralık oynadığı Marsilya’da 21 maçta 8 gol attı... 33 kez milli oldu ve 9 golü var... Yıldızı henüz 17 yaşındayken formasını giymeye başladığı Auxerre’de parladı...
2004 YILINDA 14 milyon sterline Liverpool’a transfer oldu... 48 maçta 13 gol attı... Sezon başında Benitez tarafından Marsilya’ya kiralandı... Marsilya yeniden Cisse’yi kiralamak ya da satın almak istiyor. Bolton ve Manchester City de peşinde. Liverpool menajeri Rafael Benitez ise onu 6 milyon sterlin civarında bir paraya satmaktan yana ve gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor. Güçlü fiziği ile tutulması zor bir santrafor.
ZAMAN zaman çok gol kaçırdığı için eleştirilse de Fransa milli takımı kadrosunun değişmezlerinden olan Cisse için Fenerbahçe yönetiminin 6 milyon euro civarında bir para önerdiği de sızan bilgiler arasında... Sarı-lacivertli yönetim federasyondan çıkması muhtemel yabancı sayısının arttırılması kararının ardından Adriano ve Cisse transferlerinde izleyeceği yolu belirleyecek... İnter’in pürüz çıkarması halinde yönetim Liverpool’la Cisse için masaya oturacak...
http://efsanefotospor.com/images_content/2007-06/22/ma/c10121.jpg
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:59
Çok sık sakatlanıyor bence pek yararı olmaz
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:01
Deniz :) senin ?? bu arada hakan şükür rekorunu kıramayacak galiba 4-5-1 oynayan gsde ükaran necati birde gökhanünal gelirse zor
fmsmyrna
Bence de solda sorun yok:Tümer,Uğur,Gürhan bunlar sol tarafta oynayabiliyor.Ali Bilgin gelirse iyi olur sağ kanat problemimiz büyük ölçüde bitmiş olur.Ancak Kerim ve Olcan'ı vermemliyiz:mad::mad:
ataman5
cisse mükemmel bi transfer olur liverpool da bi sevilemedi adam nezman oyuna girse hemen katkı yaptı ama olmadı benitezle uyuşmadı bi..
BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 21:02
Bu mu sürpriz şimdi bunu herkes biliyordur zaten:)
uAburak89
22.Haziran.2007, 21:02
Ali Güneşin nesi süpriz.. :D
fmsmyrna
22.Haziran.2007, 21:03
ali güneş menejeri aracılığıyla bu sene beşiktaşta yer almak istemediğini söylemiş bizde onu istemiyoz zaten güle güle..:)
kaynak:ntv spor
Ne çabuk fikir değiştirmiş yahu daha geçen gün Ntv'de röportajında olumlu konuşuyordu.Ertuğrul hoca ile beraber daha iyi olacağım vs. bir şeyler söylüyordu
TürkuAz
Adım Tarık.
Bana kalırsa Kayserispor konuşulmak için bunca şey yaptı.
CashFl0w
4-5-1 oynamaz ki Galatasaray.
eGowiCh
Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon Tigana ile yaşadığı sorunların ardından kadro dışı bırakılan ve Tigana’nın gidişi ile affedilen Ali Güneş, Siyah Beyazlı takımdan ayrılıyor..
Güneş’in menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş’ın İdari Menajeri Ali Gültiken ile bir araya geldi.. Yapılan görüşmede Ali Güneş’in Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini söyledi. Ali Gültiken bunun üzerine, “Biz Ali’den bu sezon yararlanmak ve yola devam etmek istiyorduk.. Bunu oturup Ali ile de birlikte yeniden konuşalım” önerisinde bulundu..
Ancak Ahmet Bulut oyuncusunun kararının kesin olduğunu ve konuşulacak bir şey olmadığını belirterek şunları söyledi ; “Geçen yıl kendisine çok haksızlık yapıldı.. Hem yaklaşık 7 yıldır ailesinden uzakta ve artık sürekli oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Tigana ile yaşadığı sorunlar onu çok üzdü.. Bu nedenle ayrılmayı kafasına koydu”
Ali Güneş’in Alman Ligi’nde bir takımla anlaştığı ve Pazar günü saat 14:00’te Türkiye’den ayrılacağı öğrenildi..
Tunç ELİBOL
BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 21:05
Cisse alınabilirse tam süper olur Fenerbahçe açısından:)
Fernando Gago
4-4-2 mi oynayacak ??
Fernando Gago
Fenerbahçeden alınan başka bir yıldız(!)
goosfraba
22.Haziran.2007, 21:06
Ali Güneş'miş..Bence sürpriz değil bu ayrılık..
CashFl0w
22.Haziran.2007, 21:06
4-4-2 mi oynayacak ??Walla yeni sezon da bilmem ama geçen sene hep 4-4-2 kadromuz bizim 4-5-1 nerden çıktı ?
goosfraba
22.Haziran.2007, 21:07
Liverpool 6 milyon euro istiyormuş.Daha doğrusu Benitez:)Bence Fenerbahçe Ronaldo'dan ve Adriano'dan umduğunu bulamazsa Cisse'nin alınması daha iyi olur...
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:08
Adım Tarık.
Bana kalırsa Kayserispor konuşulmak için bunca şey yaptı.
zamanında gençlerbirliğide 2002de ligde 3 oldu hakemlerler belkide şampiyonluğu kaybetti bunu herkes biliyor ondan sonraki sene uefada 4.tur yaptı ama bu kadar yapmadılar bu kayseri ne yaptı ki intertotodan elendi ligde 4. başka ???
eGowiCh
22.Haziran.2007, 21:09
Cisse muhteşem bir oyuncu fakat onu Marsilya istiyor, muhtemelen de oraya dönecek gibi.
Fernando Gago
Walla yeni sezon da bilmem ama geçen sene hep 4-4-2 kadromuz bizim 4-5-1 nerden çıktı ?
geçen sene siz genelde 451 oynnmadınız mı ... öle olmasa bile şimdi Lincoln geldi takıma beyin geldi o yüzden 451 oynayacağınızı düşünüyorum
CashFl0w
zamanında gençlerbirliğide 2002de ligde 3 oldu hakemlerler belkide şampiyonluğu kaybetti bunu herkes biliyor ondan sonraki sene uefada 4.tur yaptı ama bu kadar yapmadılar bu kayseri ne yaptı ki intertotodan elendi ligde 4. başka ???
Sence bunlar Kayseri Spor için büyük başarılar değil mi ?
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:11
orası öle ama türk futbolu için konuşuyom zaten kayseri ne kadardır ligde ki? kendi çaplarından büyük başarılar elde etti ama bu kadar şımaracak kadar değil
Leoucwhsua
Haber aldigim yer gokhan tamam dedi
goosfraba
Yanılmıyorsam daha 26-27 yaşlarında bu kadar erken Avrupa defterini kapatamaz..Fenerbahçe onun için daha iyi olur.İnşallah alırız..
CashFl0w
geçen sene siz genelde 451 oynnmadınız mı ... öle olmasa bile şimdi Lincoln geldi takıma beyin geldi o yüzden 451 oynayacağınızı düşünüyorum
Yoo biz hep çift forvet oynadık Ümit-Hakan ya da Ümit-Necati
uAburak89
22.Haziran.2007, 21:13
Haber aldigim yer gokhan tamam dedi
Gökhan zaten tamam, Kayseri tamam mı ?
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:14
Her kaliteli oyuncu iyi oynayacak diye bir şey yok ... ben daha öncede dedim ronaldo içini türkiyeye gelirse iş yapmaz anelka misali 2 3 maç gerisinde yat nası olsa para su gibi akıo
Hugo
22.Haziran.2007, 21:15
Evet bence de...
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 21:15
gokhan derken tamamen herseyiyle anlaminda soyledim
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:16
Yoo biz hep çift forvet oynadık Ümit-Hakan ya da Ümit-Necati
yaw ben hep 4-5-1 diye hatırlıoyurm zaten hakan çou maç yedekti necati sakalığı filan son 5 6 hafta oynadı
BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 21:18
galatasaray 4-4-2 oynadı arkadaşım 4-5-1 de nerden çıktı asıl ben 4-5-1 diye bir taktikle oynadıklarını hatırlamıyorum:)
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 21:18
yaw ben hep 4-5-1 diye hatırlıoyurm zaten hakan çou maç yedekti necati sakalığı filan son 5 6 hafta oynadı
gago hakli.hakan cok oynamadi.necati formsuz diye oynamadi.bi cok mac ilic oynadi forvette.4=4=2 4=5=1 gibi oynadik
BlackEagle19o3
22.Haziran.2007, 21:20
Fenerbahçeden alınan başka bir yıldız(!)
Mesaj falan vermeye mi çalışıyorsun:):(:)
uAburak89
Valla Gökhan Ünal transferi harika olur, zor görünüyor ama.. 1-2 güne kesin belli olur herhalde.. Olumlu yada olumsuz..
CashFl0w
Neyse geçen sene önemli değil seneye bakalım nasıl oynucaklar.:)
Oghuse
22.Haziran.2007, 21:21
İliç Forvet arkası olarak oynadı 4-4-1-1 taktimiz.
CashFl0w
22.Haziran.2007, 21:22
galatasaray 4-4-2 oynadı arkadaşım 4-5-1 de nerden çıktı asıl ben 4-5-1 diye bir taktikle oynadıklarını hatırlamıyorum:)
Aynen yaa bende hiç hatırlamıyorum ama neyse kapansın konu önemli birşey değil zaten.:)
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 21:22
Valla Gökhan Ünal transferi harika olur, zor görünüyor ama.. 1-2 güne kesin belli olur herhalde.. Olumlu yada olumsuz..
sonra bana kufur etmeyinde.bana soyleyen kisi.lincolnu nilmari rpmmedahli hep basindan once soyleyen biri.forum oldugu icin duydugumu size soyluyorum
JunkChorn
22.Haziran.2007, 21:24
Valla Anelka'da biraz dönemin teknik direktörü Daum'un suçu var.Adam olması gerektiği gibi davranmadı o da gitti.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:24
:D:D ok kapattık konuyu :D:D Bu sene bence 4-5-1 oynanmalı 2 libero olursa Lincoln çok koşmak zorunda kalmaz ve beyninin ofansa odaklar zaten böle oldu mu onu kimse tutamaz:D
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:27
Daum zamanında Alex Appiah gibi isimlerde sorun olmadı Anelka gittiği her klüpte böle sözleşmesi bitmeden mutlaka bir başka takıma gidiyor.
CashFl0w
22.Haziran.2007, 21:28
:D:D ok kapattık konuyu :D:D Bu sene bence 4-5-1 oynanmalı 2 libero olursa Lincoln çok koşmak zorunda kalmaz ve beyninin ofansa odaklar zaten böle oldu mu onu kimse tutamaz:D
Doğru söyledin onu:D ama Ümit baya bi zorlanır tek başına ayrıca Galatasaray yönetimi Forvet arayışları içerisinde olduğundan dolayı bu sene büyük bir ihtimalle 4-4-2 oynatır Kalli.:)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:30
4-4-2 oldu mu avrupada ve zorlu maçlarda baya zorlanabilir gs. Linderoth'a çok iş düşer birde sakatlanırsa takım çok zorlanır ... ama gökhan veya bir başka forvet alınırsa tabiki 4-4-2 oynanmlı ükaran yedek bırakılmamalı
Emurafu
22.Haziran.2007, 21:31
Su taktik islerini birafsak once bir maclar baslasin felkamp illaki taktigi kurar sonra konusuruz
CashFl0w
22.Haziran.2007, 21:33
4-4-2 oldu mu avrupada ve zorlu maçlarda baya zorlanabilir gs. Linderoth'a çok iş düşer birde sakatlanırsa takım çok zorlanır ... ama gökhan veya bir başka forvet alınırsa tabiki 4-4-2 oynanmlı ükaran yedek bırakılmamalı
Linderoth sakatlanınca Ayhan oynayabilir ya da Linderoth olmadığı zamanlarda 4-5-1 oynarız amaan neyse Kalli düşünsün orasını görürüz Ligde :D:D:)
ForsakeN
22.Haziran.2007, 21:37
Solda sorun olduğunu KESİNLİKLE düşünmüyorum.R.Carlos,Vederson,Uğur Boral,Tümer,Gürhan var.Hepsi çok yetenekli teker teker değerlendirirsek.Türkiye'deki en iyi sol kanat bizde bunu iddia ediyorum.
Sağ kanat için aynı şeyleri söyleyemem.Bekte Önder tek.Kerim bek oynayamaz.Geçen sezon ilk haftalar oynuyordu ama çok hata yapıyordu.Bir sağ açık,bir sağ bek transferi şart.Benim tercihlerim Uğur Kavuk,Gökdeniz,Ali Bilgin,Mehmet Topuz arasından en az 2sinin alınması.
Cisse transferinin Adriano ve Ronaldo transferlerinin yanında daha gerçekçi buluyorum.Daha inandırıcı geliyor bana.Zaten Cisse de çok beğendiğim bir oyuncu.Fizik gücü ve hızı da çok iyi.Tam aradığımız forvet(santrafor) tipi.Eğer transfer gerçekleşirse çok başarılı olacaktır.
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 21:40
Aslında Fb'den geldiğinde iyi performans göstermişti ama çürüyüp gitti katkılarından dolayı teşekkür ederiz geri kalan hayatında başarılar dileriz ne diyelim.:) Defolsun gitsin yada utan mı diyelim?!
Emurafu
22.Haziran.2007, 21:41
Beyler kendimiz yormaya gerek yok biraksak su taktik sini fmde kurun oynayin
Bugun satilan forma sayisi 4.000 kusur civari imis 4 5 tane kalmis
CashFl0w
22.Haziran.2007, 21:43
Beyler kendimiz yormaya gerek yok biraksak su taktik sini fmde kurun oynayin
Tamam bıraktık heycan yok. :):)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:44
13 senelik bir futbolcu olsa önce bjk ile anlaşıp sonra fbye imza atsa ... 13 sene önce onu sakatlandığından dolayı almayan fbye karşın onu alan bjk olan onu yıldız yapan bi oyuncu olsa derdin belki..
Emurafu
22.Haziran.2007, 21:45
Forma rekoru kiralim simdiden 4000 civari csatilmis 4 5 tane kalmis
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 21:51
Adriano veya Ronaldo ile ilgileneceğine daha gerçekçi hedefler olan Cisse veya Zigiç için bastırmalı Fb yönetimi tabii yabancı kontenjanı sorununuda unutmadan.;)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:52
Zaten yabancı kontejyanı artmazsa deivid gidecek... appiah'a 10 milyon euro veren bir klüp olmazsa yabancı transferi yapılmaz
Leoucwhsua
22.Haziran.2007, 21:52
Beyler bu essenden alinan gencler nasil.
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 21:53
Öyle olsa bile 13 yıllık hatrına hak ettiği değeri verseydiniz kalırdı heralde.:icon_wink:
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:54
öfff bu konular sayfalarda tartışıldı zaten lig başlasın görücez rüştüyü hayırlı oslun manyak(!) transfer yaptınız yıllık 1.5 euro az değil
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 21:56
Ali Bilgin de Essenden antalyaya gelmişti ve süper işler çıkarttı aldığınız oyuncu hakkında bilgim yok ama orada iyi gençler olabilir 1 tane çıktı 2. niye çıkmasın :)
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 21:58
Ben inanıyorum Rüştü bu sene süper oynayacak vede Fb yönetimi biz bu adamı neden Beşiktaş'a kaptırdık diye kafasını duvarlara vuracak.:icon_wink:
WebMaster91
22.Haziran.2007, 21:58
Bu arada www.Schalke04.de Lincoln transferini bugün duyurmuş :D:D..
http://www.schalke04.de/643.html?&tx_ttnews[backPid]=1&tx_ttnews[tt_news]=9082&cHash=efffd4226e
Türkçesi:
Birkaç gündür olacağı söylenenler sonunda oldu: Orta saha oyuncusu Lincoln Schalke'den ayrılıyor ve Türk kulübü Galatasaray'a transfer oluyor..
Schalke, 17 defa lig şampiyonu olan kulüple her konuda anlaştı ve Lincoln, Schalke ile kontratı 30 Haziran 2008'e kadar devam eden oyuncu, İstanbul'da sözleşme imzalayacak..
28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Schalke'ye 2004 yılında FC Kaiserslautern takımından transfer olmuştu..3 sezonda 83 Bundesliga (20 gol attı), 19 Avrupa kupası (7 gol attı) ve 9 DFB (Almanya Kupası) (4 gol attı) maçına çıktı..
Lincoln, Schalke'nin 2005 ve 2007'de lig 2. olmasında büyük katkı sağladı..
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 21:59
Ali Güneş ayrılmış yahu neyse hayırlı olsuN... Ztn bi faydası yoktu...
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 22:02
Valla açıkcası sölim ben ilk başta hiç beklemiyodum Lincoln transferini... Ama sonralara doru burdaki arkadaşlarla beraber termos-kuru ekmek-zeytin alıp sabah akşam zmn geçirip olumlu gelişmelerin ardından mutlu sonu görür gibiydik... V sonunda da geldi Lincoln... UEFA da bu yıl oldukça iyi işler yapar gibimr grliyo GS...
ForsakeN
22.Haziran.2007, 22:11
Ve Tuncay Şanlı imzayı attı
http://www.mfc.premiumtv.co.uk/javaImages/b1/56/0,,1~3298993,00.jpg
Middlesbrough Kulübü ile anlaşan Tuncay Şanlı, 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Middlesbrough Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün Riverside Stadı'nı gezen ve çok beğenen Tuncay'ın, daha sonra kulüp binasına geçerek 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladığını duyurdu.
Tuncay'ın imzadan sonra tatil için ülkesine döneceğini bildiren Middlesbrough Kulübü, yıldız futbolcunun 17 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.
Middlesbrough'un CEO'su Keith Lamb, siteye yaptığı açıklamada, Tuncay'ın Middlesbrough takımına geldiği için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Tuncay, Türkiye'nin büyük bir yıldızı. Onu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek büyük bir başarıdır. Kendisine izin verdik şu an. Ülkesine tatil yapmaya gidecek, 6 Temmuz'da ise dönecek. 3 gün sonra da yeni takım arkadaşlarıyla birlikte Avusturya kampımıza katılmak üzere hazır bulunacak.
Middlesbrough'da İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Milli oyuncu Tuncay Şanlı, "Middlesbrough'la daha önce ön anlaşma yapmıştık. Bugün de resmi sözleşmeye imzayı attım. Bu yüzden son derece mutluyum" dedi. İngiltere'ye geldiği günden beri kendisine gösterilen ilginin oldukça fazla olduğunu belirten Tuncay, "Bütün imkan ve şartları zaten bana sunmuşlardı. 2 günlük periyot gayet iyi geçti. Uzun bir sağlık kontrolünden geçtim. Sağlık kontrollerimde herhangi bir sorun çıkmadı. O açıdan da son derece mutluyum" diye konuştu.
Büyük takım, küçük takım ayrımı yapmadan sadece futbol hayatını yurt dışında devam ettirmek istediğini kaydeden Tuncay Şanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yurt dışında oynamak istediğimi dile getirmiştim. Özellikle İngiltere'de oynamak istiyordum. Ben Fenerbahçeliyim. Sadece üzerimden formayı çıkardım. Fenerbahçe sevgisi ve Fenerbahçeliliğim devam edecek. Ben 5 yıllık periyotta Fenerbahçe'de takımım için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya çalıştım.
Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Bütün Fenerbahçe taraftarına, başkanıma, yöneticilerime teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bana saygı duydular. Karşılıklı görüşmelerden sonra ben İngiltere'ye gideceğimi söyledim ve İngiltere'ye geldim. Bütün Fenerbahçe taraftarına bütün Türkiye'ye teşekkür ediyorum."
Kaynak : DHA ve İHA
http://www.mfc.premiumtv.co.uk/javaImages/a8/56/0,,1~3298984,00.jpg
eGowiCh
22.Haziran.2007, 22:15
Adriano veya Ronaldo ile ilgileneceğine daha gerçekçi hedefler olan Cisse veya Zigiç için bastırmalı Fb yönetimi tabii yabancı kontenjanı sorununuda unutmadan.;)
Zigiç ile Ronaldo'nun gelme ihtimalleri hemen hemen aynı.
Racing, Zigiç için Valencia'nın yaptığı 12 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdi. Ronaldo için de sözkonusu fiyat 9-10 milyon Euro civarında. Zigiç için Fenerbahçe 15-20 milyon Euro arasında bir teklif yaparsa alabilir ancak, kısacası Ronaldo ile Zigiç'in gerçekçiliği aynı.
Yani sen diyorsun Ronaldo gelmez, Zigiç gelir, ben de diyorum ki Zigiç gelirse Ronaldo da gelir, Ronaldo gelirse Zigiç de gelir, fark yok çünkü.
Hatta Ronaldo'nun Zico ve Carlos'tan dolayı gelme ihtimali Zigiç'e oranla daha fazla :)
ekolata
22.Haziran.2007, 22:17
Bence bu yıl olmassa bile seneye çok güzel şeyler yaparız avrupada.
Noz
22.Haziran.2007, 22:19
13 senelik bir futbolcu olsa önce bjk ile anlaşıp sonra fbye imza atsa ... 13 sene önce onu sakatlandığından dolayı almayan fbye karşın onu alan bjk olan onu yıldız yapan bi oyuncu olsa derdin belki..tümer olayından bi farkı yok bence ha 13 sene ha 5 sene... adamın beni sakatken bjk almadı aradan 1 sene geçti sonra fener aldı diye duygusal bir engel düşünceğini sanmıyorum... sonuçta sakatken fener de almamış antalya almış 1 sene sonra gitmiş... yani bu yüzden duygusal bi bağ kurcaksa antalyayla kurardı :p zaten o zaman verilen kararı şu anki yönetime mal etmek yanlış o zamanki yönetim istemese de şimdiki yönetim taraftarın olası tepkisine rağmen riske girip parayı verip aldı...
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 22:19
Ben inanıyorum Rüştü bu sene süper oynayacak vede Fb yönetimi biz bu adamı neden Beşiktaş'a kaptırdık diye kafasını duvarlara vuracak.:icon_wink:
Öncelikle şunu belirtyim konuyu uzatmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
Fenerbahçe ile Rüştü 2 yıllık anlaştı gazeteye demeçler verildi , Colinin veya vederson'un İmza töreninde söylendi rüştü 2 sene daha bizimle ile ondan sonra rüştü doğal olarak tatile çıktı antalyaya gitti ve bjk yöneticikleri o akşam imza attırdı rüştüye ...fenerbahçe haberi gazeteden öğrendi yani kaptırdı diye bir şey yok sırtından vuruldu rüştü olağanüstü bir performans sergilese bile hiç bir fbli pişman olmaz bundan emin ol
agoecmen
22.Haziran.2007, 22:22
G.Saray Almanya'da 1 numara
http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gifhttp://img.sabah.com.tr/i2/sp.gifAlman posta şirketi Deutsche Post tarafından Almanya'da yaşayan Türkler arasında gerçekleştirilen araştırmada yüzde 46'lık oran ile en çok taraftarı olan ve desteklenen futbol takımı Galatasaray oldu.
Türk-Alman Ekonomi Kongresi kapsamında düzenlenen basın toplantısında, yapılan araştırmaya ilişkin bilgiler aktarıldı.
Deutsche Post AG Başkanı Werner Scheller, toplantıda yaptığı konuşmada, araştırma için 250 binden fazla aileye mail gönderdiklerini ve pazarlamaya yönelik bu çalışmada ilginç sonuçlara ulaştıklarını belirterek, böyle bir araştırmada Almanlar yüzde 4 oranında cevap verirken, bu araştırmada yüzde 12 oranında cevap aldıklarını, bir Alman hedef grubu seçtiklerinde kesinlikle bu tür bir cevap alamayacaklarını söyledi.
Scheller, ''Demek ki Almanya'da yaşayan Türkler, Almanlardan 3-4 kat daha fazla pazarlamaya cevap veriyor. Sporla ilgili bu çalışmada beklemediğim sayıyla karşılaştım'' dedi.
Pazarlamaya yönelik yapılan bu araştırmanın bilimsel bir çalışma olduğunu ve hedef kitlenin nasıl bir tepki verdiğini öğrenmek istediklerini dile getiren Scheller, çalışmaya Türk firmalarının sponsor olduğunu ve desteklediğini aktardı.
CAM KUPA
Araştırmada kazanan takımın yüzde 46 oy oranıyla Galatasaray olduğunu ifade eden Scheller, bunu yüzde 28 ile Fenerbahçe, yüzde 14 ile Beşiktaş'ın izlediğini, Trabzonspor'un ise yüzde 7'lik pay aldığını bildirdi. Scheller, ''Bu başarılarından dolayı Galatasaray'ın idarecilerine kupa vermek istiyoruz'' dedi.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise bu araştırmanın kendileri için sürpriz olmadığını, Avrupa'da taraftarlara ilişkin yaptırdıkları araştırmalar sayesinde Galatasaray'ın, diğer Türk kulüplerinin toplamından daha fazla taraftar olduğunu bildiklerini belirterek, ''Yine de bu araştırmayı yaptığı için Deutsche Post'a teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Polat, spor kulübü olarak iki ülkenin ticari yakınlaşmasına katkıda bulunduklarını ve Almanya'ya ürünlerini pazarladıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından, Werner Scheller Adnan Polat'a cam kupa verdi. Toplantıya katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Scheller'in Polat'a kupayı verdiği sırada ''Galatasaray'a bir kupa lazımdı. Onu da aldı'' şeklinde espri yaptı.
(AA)
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 22:24
Bjk de sırtından vuruldu Tumer gittiginde...Biz Tumer kötü topcu dedikmi sadece ayıp etti dedik !
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:25
Öncelikle şunu belirtyim konuyu uzatmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
Fenerbahçe ile Rüştü 2 yıllık anlaştı gazeteye demeçler verildi , Colinin veya vederson'un İmza töreninde söylendi rüştü 2 sene daha bizimle ile ondan sonra rüştü doğal olarak tatile çıktı antalyaya gitti ve bjk yöneticikleri o akşam imza attırdı rüştüye ...fenerbahçe haberi gazeteden öğrendi yani kaptırdı diye bir şey yok sırtından vuruldu rüştü olağanüstü bir performans sergilese bile hiç bir fbli pişman olmaz bundan emin ol
Bende iddia ediyorumki fb yönetimi Rüştü'nün gitmesine izin verdi.Rüştü efendi adamdır.Bizim yöneticiler teklif yaptıklarında Fb yöneticilerinden birisine haber vermiştir.Ama işte böyle gitmesi Fb yönetimininde işine geldiği için sesini çıkarmadı.Çünkü onlarda istemiyorlardı Rüştü'yü ama taraftarın tepkisinden komik bir rakam ile sözleşme önerdiler.Rüştü'de kendisine daha sıcak yaklaşan Bjk yöneticilerinin teklifini kabul etti.Bende böyle düşünüyorum.Çünkü Rüştü öyle satıp gidecek adam değil.Zaten dedi ben maddi durumlardan değil manevi durumlardan dolayı Beşiktaş'a geldim.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 22:28
Bende iddia ediyorumki fb yönetimi Rüştü'nün gitmesine izin verdi.Rüştü efendi adamdır.Bizim yöneticiler teklif yaptıklarında Fb yöneticilerinden birisine haber vermiştir.Ama işte böyle gitmesi Fb yönetimininde işine geldiği için sesini çıkarmadı.Çünkü onlarda istemiyorlardı Rüştü'yü ama taraftarın tepkisinden komik bir rakam ile sözleşme önerdiler.Rüştü'de kendisine daha sıcak yaklaşan Bjk yöneticilerinin teklifini kabul etti.Bende böyle düşünüyorum.Çünkü Rüştü öyle satıp gidecek adam değil.Zaten dedi ben maddi durumlardan değil manevi durumlardan dolayı Beşiktaş'a geldim.
çok Fotomaç okuma bence oradakilerin hepsi senaryo :)
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:28
Ronaldo veya Adriano'nun transfer durumu paraya kalsa zaten ikiside gelir.Buna itirazım yok.Ama iş paraya bakmıyor.Bu oyuncular için.:icon_wink:
di canio
22.Haziran.2007, 22:29
tümer olayından bi farkı yok bence ha 13 sene ha 5 sene... adamın beni sakatken bjk almadı aradan 1 sene geçti sonra fener aldı diye duygusal bir engel düşünceğini sanmıyorum... sonuçta sakatken fener de almamış antalya almış 1 sene sonra gitmiş... yani bu yüzden duygusal bi bağ kurcaksa antalyayla kurardı :p zaten o zaman verilen kararı şu anki yönetime mal etmek yanlış o zamanki yönetim istemese de şimdiki yönetim taraftarın olası tepkisine rağmen riske girip parayı verip aldı...
Rüştü kaza olayından önce Beşiktaş'la tamamen anlaşmış, ama kaza olduktan sonra transferi iptal etmişti. Akabinde Fatih Terim'in ısrarlarıyla Fenerbahçe transfer etti. Kazadan sonra 1 yıl Antalyaspor'da oynarken Fenerbahçe'nin futbolcusuydu. Antalyaspor'da kiralık olarak oynamıştı. Rüştü'yü sakatken alan Fenerbahçe idi, Antalyaspor değil.
Rüştü Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna çok şeyler vermiştir. Ben bir Fenerbahçe'li olarak kendisine teşekkür ederim. Gönül isterdi ki futbolu Fenerbahçe'li Rüştü olarak bıraksaydı. Kendi seçimidir. Saygı duymak gerek.
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:30
Bu benim gözlemim.Çeşitli televizyon kanallarında dinlediğim yorumcuların söylediklerinden ve olayın gelişiminden ve Rüştü'nün sarf ettiği sözlerden ben böyle bir kanıya vardım.:icon_wink:
eXcitinG
22.Haziran.2007, 22:30
Ne kadar üzüLdüm anLatamam ALi güneşin takımdan ayrıLmasına.
Bide oLay durup durup Rüştü oLayına geLiyor.BırakaLım artık bu tip haberLeride iLeriye bakaLım.Konuşacak bişey buLamadı mı hemen Rüştü ye saLdırıyorsunuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rüştü kaza olayından önce Beşiktaş'la tamamen anlaşmış, ama kaza olduktan sonra transferi iptal etmişti. Akabinde Fatih Terim'in ısrarlarıyla Fenerbahçe transfer etti. Kazadan sonra 1 yıl Antalyaspor'da oynarken Fenerbahçe'nin futbolcusuydu. Antalyaspor'da kiralık olarak oynamıştı. Rüştü'yü sakatken alan Fenerbahçe idi, Antalyaspor değil.
Rüştü Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna çok şeyler vermiştir. Ben bir Fenerbahçe'li olarak kendisine teşekkür ederim. Gönül isterdi ki futbolu Fenerbahçe'li Rüştü olarak bıraksaydı. Kendi seçimidir. Saygı duymak gerek.
AkLı başında taraftar gibi taraftarın yorumuda böyLe oLur işte.TeşşekürLer.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 22:32
Ne kadar üzüLdüm anLatamam ALi güneşin takımdan ayrıLmasına.
Bide oLay durup durup Rüştü oLayına geLiyor.BırakaLım artık bu tip haberLeride iLeriye bakaLım.Konuşacak bişey buLamadı mı hemen Rüştü ye saLdırıyorsunuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AkLı başında taraftar gibi taraftarın yorumuda böyLe oLur işte.TeşşekürLer.
rüştü olayını açan bjkli arkadaş bir daha bak istersen
Kayserispor38
22.Haziran.2007, 22:34
fanatiğin başlık farkı :D
eXcitinG
22.Haziran.2007, 22:34
rüştü olayını açan bjkli arkadaş bir daha bak istersen
Zaten içinde Rüştü keLimesi geçen bir mesaja da atLamasanız oLmuyor değiLmi.Size de eğLence çıkıyor..
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:35
Arkadaşım gelip burada ünlemli münlemli laflar atıyorsun sonrada kendinde suç bulmuyorsun.Neyse konu kapansın.Tamam ben suçluyum çünkü sana ortalığa laf atmakla hata ettim.;)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 22:35
Orada rüştü kelimeside geçmiyor bir daha oku:D arkadaş rüştü üzerinden bize laf atmış cvp vermiceksem neden buradayım
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 22:36
Gago sen ne zaman bu topice gelsen kesin tartısma oluyor :D
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:37
Peki soruyorum sen neden Fb'den alınan bir oyuncu diye vurgulayıp laf atıyorsun? Bizde o zaman sana cevap vermeyeceksek bizim görevimiz ne oluor? Hey Allah'ım yaa..
eXcitinG
22.Haziran.2007, 22:38
Adam bunun için var.Tartışma yaratmak için yaratıLmışta o yüzden.
El Barto
22.Haziran.2007, 22:39
arkadaş rüştü üzerinden bize laf atmış cvp vermiceksem neden buradayım
Zaten bu zihniyet değişmedikçe hiç birşey olmaz hepimiz boşa konuşuruz...
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 22:40
iŞ paraya kalsa ztn katar da Dünya nın en iyi ligi olur... Bonservisi verebilmek almak değildir... Ronaldo v Zıgıc alınır istenilirse Adriano ise tekrar diyom çok çok zor...
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 22:41
Asıl onların zihniyeti degismedikce bosa konusuruz ...
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 22:41
yaw Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ??
eXcitinG
22.Haziran.2007, 22:44
yaw Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ??
Burda ki çoğu kişinin biLdiğini sanıyorum ama senin biLdiğinden de şüpheLiyim açıkcası..Bu konunun dışına çıkan mesajLar atarsan bi daha bunLarı biLdiririm.Ve istersen burda ki herkesLe de tartışma yapmaktan vazgeç sen zararLı çıkarsın.Bize yetmez senin LafLarın..Umarım cevap vermezsin...
Zaten bu forumu o kadar iyi biLseydin w gibi harfLer kuLLanmazdın.Bu forumun diğer forumLar gibi sadece Laf yetiştirme yeri oLmadığını biLirdin..
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:49
Ben Ronaldo transferininde zor olduğunu düşünüyorum.;)
goosfraba
22.Haziran.2007, 22:51
Adriano'nun Henry ile takas ihtimali var.O zor ama Ronaldo o kadar zor değil!
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 22:52
Evet cogu kişi bilir.Sen fazla ileri gitmemen gerektigini biliyormusun ?
Taha Celebi
22.Haziran.2007, 22:54
doslar ronaldinho fb liymiş helal be ronaldinho sana ı love you ronaldinho
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 22:54
Ronaldo'da daha geçen Ocak ayında alındı.Alınalı yıl bile olmadı.Adriano'nun ayrılma durumu var hadi belki ama onunda da Fb'ye gelme gibi bir durumu olmadığını menajeri açıkladı.
goosfraba
22.Haziran.2007, 22:56
Peki bu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunu biliyor musunuz?
goosfraba
22.Haziran.2007, 22:59
Şemsi ne dersen de abim Ronaldo transferinin olma ihtimali yüksek:);)
Punter
22.Haziran.2007, 22:59
Kafama çok takılan birşey var....
Feldkamp 27 Haziran'da başlayacak kamp sonrası dünyanın en büyük starı olsa istemiyorum dedi...
Yani önümüzde ki hafta Çarşamba'ya kadar süremiz var....
1) Tomas - Song - Carusca ne olacak 27 hazirana 5 gun kaldı ?
2) Bu oyuncular gitmezse adama alamayız 27 hazirana 5 gun kaldı !
3) PZT-SALI şov bekliyorum, çunku zaman kalmadı, katılıyormusunuz bana ?
goosfraba
22.Haziran.2007, 23:00
Abi zaten şov yaptınız :)
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 23:01
Göreceğiz abi.
Oghuse
Kafama çok takılan birşey var....
Feldkamp 27 Haziran'da başlayacak kamp sonrası dünyanın en büyük starı olsa istemiyorum dedi...
Yani önümüzde ki hafta Çarşamba'ya kadar süremiz var....
1) Tomas - Song - Carusca ne olacak 27 hazirana 5 gun kaldı ?
2) Bu oyuncular gitmezse adama alamayız 27 hazirana 5 gun kaldı !
3) PZT-SALI şov bekliyorum, çunku zaman kalmadı, katılıyormusunuz bana ?
Abi bence o önemli değil önce alıp 27'sinden sonrada gönderebilir.Önemli olan bu 5 gün içersinde transferlerin tamamlaması.Yani alacağımızı alalım giden elbet gönderilir.
dick
Adriano'nun Henry ile takas ihtimali var
Bu dediğinin gerçekleşmesinin ihtimali Real Madrid'in beni transfer etmesinin ihtimalinden bile daha düşük
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 23:02
Volkan Yaman imzaladımı...
deniz.91
22.Haziran.2007, 23:03
başlığı bende anlamdım ama öyle yazıyodu
Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 23:05
1yıldız daha kesin gelicek ama FB ye...
Punter
22.Haziran.2007, 23:06
Abi zaten şov yaptınız :)
:)
Lincolu almak onemlı dııl..burda yonetımın sezona bakış acısı yatıo...Licolnu almaları yonetımın bu sezona bakısını gosterıo. bu cok onemlı....o yzuden, bu kadar ugrastan sonta 6 yaban hakkının 3 tanesınıı song-tomas-caruscaya kullandırtularmı sizce ? bence haytta olamz ! bakın....Çarşamba kamp baslıycak..daha servet-bozuid- serkan - orkun - barış - Lincoln imzalamadı....bekletıolar bakın !!!!!!!!!!! bu cok onemlı..:icon_eek::0:
Oghuse
22.Haziran.2007, 23:07
:)
Lincolu almak onemlı dııl..burda yonetımın sezona bakış acısı yatıo...Licolnu almaları yonetımın bu sezona bakısını gosterıo. bu cok onemlı....o yzuden, bu kadar ugrastan sonta 6 yaban hakkının 3 tanesınıı song-tomas-caruscaya kullandırtularmı sizce ? bence haytta olamz ! bakın....Çarşamba kamp baslıycak..daha servet-bozuid- serkan - orkun - barış - Lincoln imzalamadı....bekletıolar bakın !!!!!!!!!!! bu cok onemlı..:icon_eek::0:
Ne gibi birşey sence neden bekletiyorlar??Bu arada abi Ali Çamdalı'ndan bir ses var mı?
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 23:08
27 Haziran'a o kadar takılmayın bence.
Bu arada Gs Tv'de seyrettim Lincoln'ün görmediğim golleri ve hareketleri vardı.Daha bir gözümde büyüdü Linc10l.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:11
bu kadar büyütmenize anlam veremedim bütün sayfalar bakın ne kadar saçma mesaj olduğunu göreceksiniz acaba onlara bu tehtidkar söylemlerde bulunuldu mu ? bnm mesalarm transfer mesaıydı ama aralara başka kişileer girince konu dağıldı... forum kelimesinin anlamına bakmanızı öneririm neyse konu kapanmaı ben daha cvp yazmam sölediklerinize
GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 23:12
Yıldız gelebilir ama önce yabancı kontenjanında değişiklik yapılmalı.
Oghuse
22.Haziran.2007, 23:13
Bence bu yönetim 27 haziranı geçirir ne de olsa bi yerde problem yaratacak. :)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:14
Zaten yönetim bu şekilde bir açıklama yaptı kontejyan sayısı artmazsa yabancı transferi çok zor
CashFl0w
22.Haziran.2007, 23:15
Ya zaten 27 Hazirana kadar yeni transferlerin hepsi gelecek,gidecek oyuncular için ise bir tek Tomas gider bana göre o da ya bu süre zarfı içerisinde gider ya da sonra gider pek fazla takmaya gerek yok bunu ya da Carrusca için de öyle yani Song kalıcak zaten.
Punter
22.Haziran.2007, 23:16
Ne gibi birşey sence neden bekletiyorlar??Bu arada abi Ali Çamdalı'ndan bir ses var mı?
Ali Çamdalı olmadı... GS yöneticleir şu anda Antalyada Volkan bitti, bitiyor...
27 HAZIRANA 3 NEDENDEN DOLAYI TAKILDIM :
1) KALLININ ACIKLAMASI
2) ALINAN OYUNCUALRDAN SADECE LINDEROTH BASIN ONUNDE IMZA ATTI ( BENCE TOPLU IMZA SOV OLCAK)
3) ADNAN POLAT AÇIKLANANLARDAN BASKA ANALSTIKLARI AMA KIMSENIN BILMEDIGI ADAMLAR OLDUGUNU SOLEDI
BEKLEYIP GORECEZ...
BU ARADA BUGUN AKRABAM OLAN ATILLA DONATI ARADIM. UEFA KUPASINI ALDIGIMIZ SENEKI AS BASKAN DIR KENDISI...
EŞİYLE KONUSTUM... O KADAR KEYIFLIKI DEDİ, ÇOK MUTLU MUTLU DENİZDE SORF MU NE YAPIOMUS....:D:D:D:)
Rodrigo Tello
22.Haziran.2007, 23:24
Biz tartısma yaratcak sözler söylemiyoruz siz söyliyorsunuz.Forumun ne oldugunu bilmesek burda olmazdık rahat ol !
eGowiCh
22.Haziran.2007, 23:25
http://images.hepsiburada.com/assets/Spor/500/gs107703.jpg
Yeni transferimiz Cassio de Souza Soares Lincoln, 25 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:55'de THY'nın Frankfurt uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
deniz.91
22.Haziran.2007, 23:25
Ya zaten 27 Hazirana kadar yeni transferlerin hepsi gelecek,gidecek oyuncular için ise bir tek Tomas gider bana göre o da ya bu süre zarfı içerisinde gider ya da sonra gider pek fazla takmaya gerek yok bunu ya da Carrusca için de öyle yani Song kalıcak zaten.
tomasın gideceğini sanmıyorum adam öyle bir sözleşme yapmışki küçkü kaynarca antlaşması gibi:)
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:31
tomasın gideceğini sanmıyorum adam öyle bir sözleşme yapmışki küçkü kaynarca antlaşması gibi:)
:D:D haklısın valla adam yedek olurum yşine gitmem diyor bu parayı başka yerde kazanamazmış
Oghuse
22.Haziran.2007, 23:32
Ali Çamdalı olmadı... GS yöneticleir şu anda Antalyada Volkan bitti, bitiyor...
27 HAZIRANA 3 NEDENDEN DOLAYI TAKILDIM :
1) KALLININ ACIKLAMASI
2) ALINAN OYUNCUALRDAN SADECE LINDEROTH BASIN ONUNDE IMZA ATTI ( BENCE TOPLU IMZA SOV OLCAK)
3) ADNAN POLAT AÇIKLANANLARDAN BASKA ANALSTIKLARI AMA KIMSENIN BILMEDIGI ADAMLAR OLDUGUNU SOLEDI
BEKLEYIP GORECEZ...
BU ARADA BUGUN AKRABAM OLAN ATILLA DONATI ARADIM. UEFA KUPASINI ALDIGIMIZ SENEKI AS BASKAN DIR KENDISI...
EŞİYLE KONUSTUM... O KADAR KEYIFLIKI DEDİ, ÇOK MUTLU MUTLU DENİZDE SORF MU NE YAPIOMUS....:D:D:D:)
Abi iyi haberlerini bekliyoruz.
http://images.hepsiburada.com/assets/Spor/500/gs107703.jpg
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Bu haber verildi.Yine de teşekkürler.
Fernando Gago
22.Haziran.2007, 23:33
:mad::mad::mad:
beşiktaşın sağ bek yada stoper alması lazım bu durumda toraman sağ bek oynarsa bir stoper , stoper oynarsa 1 sağ bek lazım.... ayrıca libero sıkıntısı hala sürüyor gibi