View Full Version : Transfer Haberi Çöplüğü
Ilhan
27.Haziran.2007, 17:39
Yani gidip alsaydık Fernando Meira'yı kötü mü olurdu? Nerde bizde o akıl?
ForsakeN
27.Haziran.2007, 17:43
Bir sağ bek bir pivot santrafor transferi daha yaparsak takım çok güzel olur.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 17:54
Ben Cisse transferine olumsuz bakmıyorum.Tek üzüldüğüm nokta yönetimin işi bilmeyen kişilerden oluşması.(Bazı kişiler hariç.:)) Sen daha kimse ile anlaşmadan yıldız getireceğim diye palavralar sıkarsan sonra bunun altından kalkamazsın.Neyse getirebileceğimiz iyi bir oyuncu getirdik.Hayırlı olsun.
Yani gidip alsaydık Fernando Meira'yı kötü mü olurdu? Nerde bizde o akıl?
[B]Abi bu yöneticilerle onu alamayız ki.:D
Sekopej
27.Haziran.2007, 18:02
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17203
Yine ertelenmiş. Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir olay yahu? Bosna maçının oynandığı gün açıklanacaktı sözde. Kaç gün geçti üzerinden. Olumlu veya olumsuz, artık açıklayın kararı.
Art niyet aramamak için kendimi zor tutuyorum. Başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere, birçok kulüp bu kararı bekliyorlar, onlar erteledikçe erteliyorlar...
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 18:04
KULÜPLER KARARI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR AMA...
Futbol Federasyonu'nun yarın yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısı, başka bir tarihe ertelendi.
Futbol Federasyonu yetkililerinin, Bolu Abant'ta federasyon tarafından düzenlenen ve bazı illerin emniyet müdürlerinin katılacağı toplantıya gidecek olması nedeniyle, yarın yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısının tarihinin değiştirildiği belirtildi.
TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 18:05
Ben art niyet arıyorum. Çok mu zor karar vermek ? Karar vermek bu kadar zorsa bu işi yapabilecek birileri geçsin başa. Karar veremeyecek kadar aciz bir TFF. Bugünlere kadar sarkması bile hatayken hala erteliyorlar.
Kemal Sunal filmine döndü Pazartesi olmaz hafta başı,Salı olmaz şöyle,Çarşamda çarşafa dolanır,Perşembe perişan. Eskiden toplanıp karar veremiyorlardı şimdi de toplanamıyorlar bile.
Omerdinho
27.Haziran.2007, 18:06
bunlar neyin pesinde anlamis degilim
SaRPeR1903
27.Haziran.2007, 18:07
Eee Cisse miymiş alacağımız Carlos kadar iyi bir yıldız ???
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 18:08
baska bi pencereden bakamayiz zaten poliyanacilik mi oynicaz ya olsunn bi yine de toplanacaklar birgun:mad: aciz otesi bise bu ya transfer edebilecegimiz oyuncular baska takimlara imzalari attiginda werecekler yada ne bilim transfer sezonu bittiginde filan mi :0:
Punter
27.Haziran.2007, 18:08
Arkadaşlar şu Volkan Yaman transferin de son durum nedir bilen varmı ? Çok takıldı kafam bu işe...
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 18:10
Carew Fenerbahçe için iyi bir transfer olur.Hemde daha gerçekçi bir hedef en azından.
Ali Bilgin'de o mevkide Appi oynatılmazsa yararlı olur.
Özer transferi ne kadar gerçekçi?
SYLaR
27.Haziran.2007, 18:15
Volkan anlaşılmış.Şu an bulunduğu Ankara'da sözleşme bile imzalanmış.Her şey Fevzi'nin Antalya'yı kabul etmesine kaldı şimdi
GS TV'de söyledi bugün
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 18:17
Belki stopere yıldız bir isim alırlar.:D
Şaka bir yana bu sene yıldız oyuncu almadık.Belki bu sene daha iyi bir performans gösteririz.
ForsakeN
27.Haziran.2007, 18:23
İçimden sövmek geçiyor.Böyle sorumsuz bi federasyon varken futbolumuz ne kadar ilerleyebilir ki?
ULUSOY İSTİFA
MeMo
27.Haziran.2007, 18:23
Ben art niyet falan aramıyorum çünkü bu bir gerçek adamlar kulüpleri düşünmüyor mu acaba Beşiktaş deseydi ne olacaktı?
Jesus_FB
27.Haziran.2007, 18:27
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17203
Yine ertelenmiş. Dünyanın neresinde görülmüş böyle bir olay yahu? Bosna maçının oynandığı gün açıklanacaktı sözde. Kaç gün geçti üzerinden. Olumlu veya olumsuz, artık açıklayın kararı.
Art niyet aramamak için kendimi zor tutuyorum. Başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere, birçok kulüp bu kararı bekliyorlar, onlar erteledikçe erteliyorlar...
Ulusoy'un bu seneki taktiği bu herşeyi erteleyip duruyor
Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 18:30
Yabancı transferini noktalamak için ispanya’ya giden Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, Sevilla ve Real Betisli oyuncularla yapılan görüşmelerden olumsuz sonuç aldı. Fabiano, Renato, Dragutinoviç ve Navarro girişimlerinden hüsranla ayrılan Siyah-Beyazlılar, rotayı Fransa’ya çevirdi. Vakit kaybetmeden Paris yolunu tutan Kolot ile Berk, daha önce de gündeme gelen Caçapa ile masaya oturma kararı aldı. Lyon’dan kesinlikle ayrılacağını açıklayan 31 yaşındaki Brezilyalı stoper, Katar kulüpleriyle de temas halindeydi. Yepes ve Traore için de yeniden nabız yoklanacak. Bu isimlerin hepsi Boumsong’un alternatifi.
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 18:30
Aman Aman ne diyorsun baskası duymasın üstelik gökhan ile anlastık dedi yani kesin gelecek demedi sen fazıl abiye inanma ok
Lincoln haberini 1 hafta önce dedi linderoth haberini 2 gün önce dedi ok inanan inanır fazıl abiyide anlatmaya gerek yok
foruma takılmaya başlayalı çok bi süre olmadı ama takıldıgım süre içersnde gördmki emrah abi bu işi iyi biliyor ve "dogru " bilgiler veriyor kesin olunca kesin diyor.olma ihtimali olunca olabilir diyor.zor ihtimal de oluncada ümidinizi kaybetmeyn diyor hiçbir yanlış haberini görmedigim biri bu yüzden emrah abiye güvenelm :icon_wink:
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 18:31
efet kesinlikle....ne zaman gundemdeki bir karari werecek olsalar erteleyip duruorlar gs macinda cikan olaylar buna ornek olabilir....niyetleri belli
a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 18:33
AnlaŞilmaz Bİr Durum Sadece Fener Bahce İstese Anlarim Ama BÜtÜn KulÜpler Yabanci Sinirlamsinin Kalkmasini İstİyor
MeMo
27.Haziran.2007, 18:36
AnlaŞilmaz Bİr Durum Sadece Fener Bahce İstese Anlarim Ama BÜtÜn KulÜpler Yabanci Sinirlamsinin Kalkmasini İstİyor
Beşiktaş istemiyor!!
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 18:38
efette cikacak olumlu bi sonuc en fazla fenerin isine yarayacak...bi ihtimal carlostan baska yeni bir dunya yildizini daha getirecek fenerbahce...carlos transferi korkutmus biras ulusoyun gozunu anlasilan :0:
deniz.91
27.Haziran.2007, 18:40
CANGELE CUMA İMZALIYOR
Kayserispor’un tüm şartlarda anlaşma sağladığı Arjantinli golcü oyuncu Franco Dario Cangele, uçakla İstanbul’a geldi. Cangele’nin Cuma günü 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Geçen sezon Sakaryaspor’da forma giyen Arjantinli golcü oyuncu Franco Dario Cangele, Kayserispor’a imza atmaya hazırlanıyor.Önceki gün tüm şartlarda anlaşılan 23 yaşındaki genç oyuncunun uçak bileti gönderilmişti. Arjantin’den 16 saatlik yolculuğun ardından İstanbul’a gelen Cangele’nin Kayseri’ye gelmesi bekleniyor.Prensipte anlaşılan futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ERCİYES, KAYSERİ’DEN BEŞ FUTBOLCU İSTEDİ
Kayseri Erciyesspor, Kayserispor’dan beş futbolcuya talip oldu. Alaattin ve Köksal’ın transferinde ciddi adım atan Erciyesspor, Veysel ile yeni transferlerden Savaş ve Koray’a da talip oldu. Öte yandan transferleri biran evvel bitirmek isteyen Erciyesspor Cuma günü toplu imza töreni yapmaya hazırlanıyor.
Bu sezon Lig A ve UEFA’da mücadele edecek olan Kayseri Erciyesspor, Süper lig temsilcimiz Kayserispor’dan 5 futbolcuya talip oldu.Kayserispor alt yapısından yetişen golcü oyuncu Alaattin’in yanı sıra iki sezon önce transfer olan Köksal Yedek’i de isteyen Erciyesspor’a Kayserispor’un olumlu yanıt verdiği belirtildi.Öte yandan Veysel ile birlikte yeni transferlerden Savaş ve Koray’a da talip olan Erciyesspor bu futbolcuların transferi konusunda Kayserispor’dan yanıt bekliyor. Erciyesspor’a destek vermek isteyen Kayserispor’un ise şu anda üzerinde çalışılan transferlerin sonuçlanmasıyla birlikte net kararını bildireceği belirtildi.Bu arada Kayseri Erciyesspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut, futbolcu transferleri öncesi resmi sözleşme imzalayacak. Bulut’un imza töreninde takımın hedefleri ve transferler konusunda açıklama yapması bekleniyor.Öte yandan Kongre sonrası 8 futbolcu ile birden prensipte anlaşma sağlayan Kayseri Erciyesspor Cuma günü toplu imza töreni düzenleyecek. 20 futbolcuya imza attırmayı planlayan Erciyesspor sezon hazırlıklarına ise pazartesi günü tesislerde başlayacak
sercaninan
27.Haziran.2007, 18:49
Bunun altında Ulusoy'un Fenerbahçe'ye olan düşmanlığından başka birşey aramak bence boş iş...Bunun tek sebebi Ulusoy'un Fenerbahçe'ye olan düşmalığı...Uzatmaya gerek yok zaten eğer sınırlamada değişiklik olursa da görürsünnüz 6+3'ü geçmez...Maksat Fenerbahçe'ye kötülük olsun...Ama Ulusoy'uda onun kurumlarını da onu destekleyen delegeleride üst üste koyup şampiyon olucaz bunu hiç kimse engelleyemeyecek ne Ulusoy ne diğerleri...
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 18:55
Bunun altında Ulusoy'un Fenerbahçe'ye olan düşmanlığından başka birşey aramak bence boş iş...Bunun tek sebebi Ulusoy'un Fenerbahçe'ye olan düşmalığı...Uzatmaya gerek yok zaten eğer sınırlamada değişiklik olursa da görürsünnüz 6+3'ü geçmez...Maksat Fenerbahçe'ye kötülük olsun...Ama Ulusoy'uda onun kurumlarını da onu destekleyen delegeleride üst üste koyup şampiyon olucaz bunu hiç kimse engelleyemeyecek ne Ulusoy ne diğerleri...
6+3 getirmesede sampiyonus bunu zaten tartismaya gerek yoq dimi sercaninan...adam turkiye deki basarimisi engellemeye calistii gibi awrupada da basarimisi engellemeye calsior... turk oyuncularlan olmas suan bu isler....olmasi icin hamiti
halili emreyi tuncayi tekkeyi nuriyi butur oyunculari barindirman gerek...galatasaray basarili olduunda hepsi ust duzey we yurekten oynuordu ama kalmadi artik ole oyuncular turk takimlarinda....
a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 18:56
Aman Aman ne diyorsun baskası duymasın üstelik gökhan ile anlastık dedi yani kesin gelecek demedi sen fazıl abiye inanma ok
Lincoln haberini 1 hafta önce dedi linderoth haberini 2 gün önce dedi ok inanan inanır fazıl abiyide anlatmaya gerek yok
sizin fazıl abi adrianoda geldi demişti o ne oldu
perpetua
27.Haziran.2007, 18:58
Ulusoy, yabanci siniri ile ilgili yapilacak ilk toplantinin ertelenmesinin intikamini aliyor kesin.. :p
ekolata
27.Haziran.2007, 19:02
ne zaman demiş ?!
EL-Hadji
27.Haziran.2007, 19:03
Taner vardı Malatyada,halen ordaysa alırsak bence Semih'ten daha değerli bir yedek olabilir.
Taner olayını hiç duymadım sen alsak iyi olur mu demek istedin yoksa böyle bir durum mu söz konusu.
Bir de 16. Dünya ülkeleri gibi 6+3 9+12 gibi saçma sapan bir uygulamaya inşallah gitmezler. Togo' da, Nijer de bile böyle bir uygulama yok.
SYLaR
27.Haziran.2007, 19:07
Ayrıca geçen sene Pires geldi demişti.Adam her futbolcuya gelecek diyor aradan bir Lincoln tuttu:)
Buda Pires'in bittiğinin kanıtı Fazıl Abi'den:)
Pires'le anlaşan G.Saray, bir başka süper starı da ayarttı. Ergun Gürsoy, bu transferle ilgili konuştu. Gürsoy, bazı sırları verdi. İşte yeni starın özellikleri:
Haber: Fazıl Ünverdi - Süleyman Gültekin
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 19:09
Bu sene Fransız takılacağız herhalde.
Sekopej
27.Haziran.2007, 19:10
Ayrıca geçen sene Pires geldi demişti.Adam her futbolcuya gelecek diyor aradan bir Lincoln tuttu:)
Buda Pires'in bittiğinin kanıtı Fazıl Abi'den:)
Pires'le anlaşan G.Saray, bir başka süper starı da ayarttı. Ergun Gürsoy, bu transferle ilgili konuştu. Gürsoy, bazı sırları verdi. İşte yeni starın özellikleri:
Haber: Fazıl Ünverdi - Süleyman Gültekin
O kadar oyuncu geldi derse, arada mutlaka tutanlar olacaktır. Adriano Fener'de dedi diye dediklerinde Fazıl Bey'in inandırıcılığından şüphe duymaya başlamıştım.
uAburak89
27.Haziran.2007, 19:12
İsme bakarak yorum yapılmaz, maçlar başlasın ak mı kara mı belli olur.. Hayırlı olsun Beşiktaşa, umarım faydalı olur...
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 19:14
Taner olayını hiç duymadım sen alsak iyi olur mu demek istedin yoksa böyle bir durum mu söz konusu.
Bir de 16. Dünya ülkeleri gibi 6+3 9+12 gibi saçma sapan bir uygulamaya inşallah gitmezler. Togo' da, Nijer de bile böyle bir uygulama yok.
Türkiye'de Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sınırlaması ile ilgili karar büyük tartışma konusu olurken, aynı sorun dünya futbolunun da gündemine damgasını vurdu..
FIFA İcra Kurulu'nun yaptığı toplantı sonrasında yaklaşık 207 üyenin de desteği ile açıkladığı ve sahaya çıkan takımlarda 6 yerli 5 yabancı oyuncu bulunması sınırını getiren düzenlemeye Avrupa Birliği'nden sürpriz bir veto geldi..
Birliğin dönem başkanı Barosso, AB'ye üye ülkelerin vatandaşlarının birlik içindeki ülkelerde serbest dolaşım hakları olduğuna dikkat çekerek, yapılmaya çalışılan bu düzenlemeye karşı olduğunu belirtti..
Platini ve Blatter ile görüşen Barosso'nun konu hakkındaki görüşlerini açıkladığı ve futbolun iki patronunu bilgilendirdiği öğrenilirken, FIFA'nın kararında diretmesi ve bu kararı uygulamaya koymasının ardından futbolun yeniden mahkemelere düşme riski ortaya çıktı..
FIFA'nın alacağı kararı emsal olarak ele alıp, düzenleme yapmayı planlayan Futbol Federasyonu'nun da 6+5 planı bu gelişmelerin ardından şimdilik askıya alınmış gibi gözüküyor..
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 19:18
Arkadaslar aldıgım bilgilere göre Cisse tam bir savascıymıs iyi adammıs bunları duydum biraz olsun rahatladım bizim Yıldıza falan ihtiyacımız yok yeteri kadar yıldızımız var fazla yıldız takımı bozar.Bende kötü düşünuyordum ama arastırdım biraz olsun rahatladım.
Omerdinho
27.Haziran.2007, 19:20
Cisse Vieira tipi bir oyuncu.. Defansif ortasaha fakat ofansif olarakta fena sayilmaz.
Omerdinho
27.Haziran.2007, 19:23
zaten bütün sezon boyunca 4 yabanci ile oynadik (Edu,Lugano,Alex,Kezman) 6+5 olsa ne yazar..
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 19:24
Arkadaslar aldıgım bilgilere göre Cisse tam bir savascıymıs iyi adammıs bunları duydum biraz olsun rahatladım bizim Yıldıza falan ihtiyacımız yok yeteri kadar yıldızımız var fazla yıldız takımı bozar.Bende kötü düşünuyordum ama arastırdım biraz olsun rahatladım.
O zaman imzanı değiştirebilirsin.:D
Valla bana iyi bir oyuncu gibi geliyor.Görecez bakalım.
eGowiCh
27.Haziran.2007, 19:25
Ali Bilgin Fenerbahçe'de
Fenerbahçe bir süredir transfer etmek için uğraştığı Antalyasporlu Ali Bilgin'i renklerine bağladı. Genç futbolcu sarı-lacivertli takımla fax yoluyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/13384.jpg
Fenerbahçe, Ali Bilgin transferinde mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Ali Bilgin, sarı-lacivertli kulüple 3 yıllığına anlaştı.
Şu anda Almanya'da bulunan genç futbolcu, Fenerbahçe ile fax yoluyla sözleşme imzaladı. Ali Bilgin'in Cuma günü basın önünde imza atması bekleniyor.
Öte yandan Fenerbahçe'nin Ali Bilgin'e karşılık Antalyaspor'a 500 bin dolar ödeyeceği ve kiralık olarak 1 futbolcu vereceği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı kulübe kiralık verilecek oyuncu, teknik direktör Zico tarafından belirlenecek.
PEKER: HEM ALİ BİLGİN HEM ANTALYASPOR KAZANDI
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de transferi doğrulayarak, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kendisini aradığını ve yapılan görüşmenin ardından Ali Bilgin'in transferi konusunda anlaştıklarını belirterek, ''Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye verdik. Hayırlı olsun'' dedi.
Peker, ''Ali Bilgin, Antalyaspor'a az bir para karşılığında geldi. Bir yılda hem kendi, hem de kulüp kazandı. Fenerbahçe, Ali Bilgin'e karşılık iki futbolcuyu kiralık, artı para verdi'' diye konuştu.
NTVSpor
fmsmyrna
27.Haziran.2007, 19:31
Ben Ulusoy'un ligler bittikten sonra yabancı sınırını 4'e falan indirmesini bekliyordum R.Carlos'ta gelmezdi tam süper olurdu.
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 19:32
Evet degistircem sagol hatırlattıgın için bu sene biraz tecrubeli oyuncular aldık faydalı olacaktır.
SYLaR
27.Haziran.2007, 19:38
Aslında ortada bir mantık hatasıda var.Düşüncene bir transfer için mesela 5 kişiden oluşan bir transfer komitesi kurdun ve transfer çalışmalarının gizlilik içinde devam etmesini istiyorsun.
Sonra Fazıl Abi arıyor transfer komitesinden birilerini "Ya abi bu bu isimler geçiyor doğru mu diye.".Ben açıkçası komiteden biri olsam hayatta evet doğru olacak demem.Çünkü söylediğim gibi bu adam direk forumlara yazacak "Galatasaray bu futbolcu ile ilgileniyor".Bizim medya hemen yazacak.
Transfer belli bir noktaya varınca söylenebilir.Evet futbolcu ile anlaştık kulübü ile anlaşmaya çalışıyoruz diye.Zaten Fazıl Abi ne diyor "Lincoln ile anlaştık,kulübü ile anlaşmaya çalışıyoruz".E zaten bunu herkes diyordu
Adnan Sezgin daha dün dedi "Transfer çalışmalarımızın medyada çıkmaması iyi olur.Medyamız yazdıkça fiyat yükseltiyorlar " diye
Madem Fazıl Abi bu kadar güçlü istihbaratları var neden bir Bouzid transferi hakkında beyler böyle bir adam var alacağız diye bir haber vermedi.Madem o kadar sağlam kaynakların var.Bunu da bilirsin.
Noz
27.Haziran.2007, 19:42
forvete yildiz lazim aslinda keske alsak bi tane soyle super arjantinli falan...
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 19:42
Ali Bilgin hayırlı olsun iyi adam.
eGowiCh
27.Haziran.2007, 19:45
Fransa milli takımına seçilmiş bir Fransız'ın Türkiye'ye gelme ihtimali çok yüksek değil. Ancak Fenerbahçe gibi yüksek ücretler ödeyerek Anelka tarzında oyuncular getirilebilir. Bunu da Beşiktaş yapamaz, bir Beşiktaşlı olarak bunu söylüyorum, Delgado'nun bonservis parasını bile sponsordan karşıladık.
Serdar'ın naturel pozisyonu sağ bektir. Bursaspor'da sağ bekteki sağlam görüntüsü ile Beşiktaş'a transfer edilmiştir. Fakat geçen sene takımda sağ bek bolluğu yaşandığından dolayı Tigana böyle dayanıklı bir futbolcudan orta sahada yararlanmak istemiştir. Nitekim verim de almıştır. Ancak bu sene ben Serdar'ın bek mevkisine geri döneceğini tahmin ediyorum ve öyle istiyorum açıkçası.
Toraman sağ bekte çok verimli değil çünkü sağ bek teknik isteyen bir mevki. Stoperde Gökhan Zan ile birlikte Türkiye'nin en iyi stoper ikilisini oluştururlar.
Cisse transferiyle ilgili yorumumu yaptım, bir daha yorum yapmayacağım, beni ilgilendiren kısım Serdar ile ilgili olan kısım.
Geçen sene sağ bek bolluğu mu yaşandı? Yanlışın var burada, zira geçen sene sağ bekte Mustafa Doğan, İ.Toraman gibi stoperden bozma oyuncular oynadı, yani sağ bek bolluğu olsa bunlar oynamazdı. Tandoğan gibi sağ bek olan bir oyuncu bile yedek kaldığına göre, ve senin dediğine göre de naturel sağ bek olan Serdar da ön liberoda oynadığına göre, sağ beklerin çok kaliteli olması gerekir, öyle değil mi? Ama bakıyoruz sağ beklere, ikisi de stoperden bozma, berbat sağ bekler, yani orta açamazlar, çalım atamazlar, oyun kuramazlar. O yüzden bu söylediğine kesinlikle katılmıyorum.
Serdar'ın sağ bekte başarılı olması sözkonusu dahi olamaz, zira oranın adamı değil. Tigana onu hazırlık maçlarında sağ bekte denedi ama verim alamadı, öyle dikkat çekici bir şey de yapamadı zaten o mevkiide, ve bu yüzden onu ön liberoda denedi, nitekim orada da başarılı oldu, milli takıma kadar da yükseldi. Bence onun mevkii kesinlikle ön liberodur ve orada uzun yıllar oynar, başarılı olur, milli takımın da vazgeçilmezi olur. Kesinlikle sağ bek olamaz, sebeblerini daha önce açıklamıştım, tekrar açıklayayım.
Serdar Bursaspor'da sağ bekti ama o da yanlış bir seçimdi, yani antrenör hatasıydı. Lig A'da sağ bek oynamak başka, SüperLig'de, hele ki Şampiyonlar Ligi'nde sağ bek oynamak bambaşkadır. Avrupa maçlarında delik deşik ederler sağ tarafı, orayı koridor gibi kullanırlar. Çünkü Serdar bu mevkiiyi kaldıracak oyuncu değil. 1 sene hiç sağ bek oynamadı, tekrar oraya adaptasyonu çok zaman alır, onun için en ideal mevkii ön liberodur.
Dünya üzerinde Serdar kadar topu oyuna yavaş sokan, çalım atamayan bir sağ bek de yok zaten. Onun için en ideal mevkii dediğim gibi ön libero, orada top kapar, orta sahanın göbeğinde savaşır, mücadele eder. Asla sağdan topu alıp 2-3 adam geçemez, isabetli orta açıp da asist yapamaz, geriye sprint yapamaz.
Sağ bekte Serdar'ı oynatmak felaket olur, bunu Tigana da görmüştü geçen sene hazırlık maçlarında ve bu yüzden de sağ bek sıkıntısı yaşamasına rağmen, elinde bir tane adamakıllı sağ bek olmamasına rağmen, sizin dediğin naturel sağ bek Serdar'ı burada oynatmayıp ön liberoya adapte etmişti. Tigana da salak değil yani :)
Tigana sezon başında Ali Güneş Ve Tandoğan'dan dolayı mecburi olarak Serdar'ı ön liberoya çekti. Orda yüksek verim alınca tekrar bek'e yollamadı. Tigana beklerde de kademe anlayışı olmasını istediğinden dolayı ve gerçekte 3-5-2 'nin sağ kanatları olan Ali Güneş ve Tandoğan'ı kademe anlayışına sahip olmadıkları için o pozisyona Toraman'ı koydu.
Ne Toraman'dan, ne Ali Güneş'ten, ne de Serdar'dan sağ bek olur, Avrupa'da Beşiktaş'ın sağ kanadı bunlara kaldıysa işi gerçekten zor.
nikomedya71
27.Haziran.2007, 19:49
adrianonun fenere gelmesi saviolanın galatasaraya gelmesi imkansızlığının 2 katı
eGowiCh
27.Haziran.2007, 19:50
Ali Bilgin transferi hayırlı olsun, gerçekten iyi bir transfer oldu, artık sağ kanat ona emanet.
Eğer bir pivot santrafor alınması halinde, ne yazık ki Appiah veya Alex'ten birinin feda edilmesi gerekecek. Bu isim de Alex olmalı diye düşünüyorum, 4-4-2 sistemine uymayan biri sonuçta.
Önder Belçika'da, Standard Liege'de sağ bek oynuyordu, geldiğinde de sağ bek olarak alındı zaten, Servet-Luciano ikilisi düşünülüyordu stoperde, sonra Servet felaket gibi oynayınca Önder'e stopere çekildi Daum tarafından. Önder iyi bir sağ bek, bunu da geçen sene gördük, Serkan oynuyordu sene başında sağda, sonra o inanılmaz hatalar yapınca, Önder mecburiyetten sağ bek oynadı ve başarılı da oldu.
eGowiCh
27.Haziran.2007, 19:52
Fazıl denen şahsiyetin FotoMaç'tan farkı yok. Ronaldo için de "%90 FB ile anlaştı, teminat mektubu yollanmış" demişti, sonra da Adriano dedi, sallayıp duruyor.
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 19:53
Ali Tandogan sag back'te iyi işler yapar.
SYLaR
27.Haziran.2007, 19:54
Fazıl denen şahsiyetin FotoMaç'tan farkı yok. Ronaldo için de "%90 FB ile anlaştı, teminat mektubu yollanmış" demişti, sonra da Adriano dedi, sallayıp duruyor.
%90 da değil %95 demişti:)
Fazlı Ünverdi
Yalnız beyler. Çok sağlam bir duyum daha aldım. Gerçi bugün medyada yer aldı... Geç saatlerde aldığım bir telefon sonrası Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinin neredeyse yüzde 95'lerde olduğu. Araya inanılmaz sponsorları sokmuşlar. Önümüzdeki hafta içinde açıklayacaklarmış... Ne diyorsunuz Ronaldo için?
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 19:54
Cangele çok iyi transfer gerçekten kayseri gücüne güç kattı
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 19:55
Ali Bilgin transferini iyi kapadık ... camiamıza hayırlı olsun
Noz
27.Haziran.2007, 19:55
bence serdar biraz ustunde durulsa sag back te de is yapar potansiyel var... potansieylden kastim buraktaki cikmasi beklenen potansiyel gibi deil...
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 19:56
zico alexi kesmes apiyide... bilgini hermac oynicani da sanmiorum zaten...awrupa maclarinda alexsiz oynasak daha ii olur ama iste zico,,,,
uAburak89
27.Haziran.2007, 19:58
Eski fotomaç yazarı zaten.. :D
Yalnız şöylede birşey var, Adriano dışında ne dediyse çıktı.. Saviola değil demişti mesela.. Raşit Altun ve Kadir Çetinçalıdan bilgi alıyor sanıyorum..
SYLaR
27.Haziran.2007, 20:00
Eski fotomaç yazarı zaten.. :D
Yalnız şöylede birşey var, Adriano dışında ne dediyse çıktı.. Saviola değil demişti mesela.. Raşit Altun ve Kadir Çetinçalıdan bilgi alıyor sanıyorum..
Adriano,Ronaldo,geçen sene Pires:D
Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 20:04
Volkan, Antalyaspor ile sözleşmesini karşılıklı feshetti...
Galatasaray'a transfer olan Volkan Yaman, noter huzurunda sözleşmesini Antalyaspor ile karşılıklı feshetti.
Antalyaspor Kulübü'ne gelen ve Antalyaspor ile ilişkisini kesen sözleşmeye noter huzurunda Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, mali asbaşkan Abdurrahman Yılmaz ile birlikte imza atan Volkan Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray gibi büyük bir camiaya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını belirten Yaman, ''Galatasaray'daki rekabet beni korkutmuyor. Formayı alacağıma inanıyorum'' dedi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, Volkan'ın Antalyaspor'da başarılı olduğunu ifade ederek, ''Volkan, aynı başarıyı Galatasaray'da da gösterecektir. Volkan Yaman, Galatasaray'da gözde ve Avrupa takımlarının da istediği futbolcu olur. Ona yeni takımında başarılar diliyorum'' diye konuştu.
İmzalardan sonra Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ve Abdurrahman Yılmaz ile vedalaşan Volkan Yaman, bu akşam İstanbul'a gideceğini, yarın Galatasaray ile sözleşme imzalayacağını, Antalya'ya tekrar gelerek, vedalaşacağını söyledi.
Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 20:05
Arkadaşlar Volkan yaman Galatasaray'a bedavaya geliyor !!!!!!!işte haber:
Galatasaray'a transfer olan Volkan Yaman, noter huzurunda sözleşmesini Antalyaspor ile karşılıklı feshetti.
Antalyaspor Kulübü'ne gelen ve Antalyaspor ile ilişkisini kesen sözleşmeye noter huzurunda Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, mali asbaşkan Abdurrahman Yılmaz ile birlikte imza atan Volkan Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray gibi büyük bir camiaya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını belirten Yaman, ''Galatasaray'daki rekabet beni korkutmuyor. Formayı alacağıma inanıyorum'' dedi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, Volkan'ın Antalyaspor'da başarılı olduğunu ifade ederek, ''Volkan, aynı başarıyı Galatasaray'da da gösterecektir. Volkan Yaman, Galatasaray'da gözde ve Avrupa takımlarının da istediği futbolcu olur. Ona yeni takımında başarılar diliyorum'' diye konuştu.
İmzalardan sonra Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ve Abdurrahman Yılmaz ile vedalaşan Volkan Yaman, bu akşam İstanbul'a gideceğini, yarın Galatasaray ile sözleşme imzalayacağını, Antalya'ya tekrar gelerek, vedalaşacağını söyledi.
ForsakeN
27.Haziran.2007, 20:06
Appiah da giderse takımda savaşçı kimse kalmayacak.Tuncay'ın ardından bir hırslı oyuncumuzu daha kaybedersek BÜYÜK yara alırız
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 20:06
Back ler hızlı olmalıdır.Serdar hızlı bi adam degil daha cok savascı top kapma özelligi iyi olan oyuncu.
eGowiCh
27.Haziran.2007, 20:10
4-4-2'ye göre en ideal kadro şöyle olur.
Önder - Edu - Lugano - R.Carlos
Ali Bilgin - Appiah - Aurelio - Vederson
Kezman - ???
a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 20:10
alex bence de gitmeli
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 20:12
transferler süreceği için kadro tahmini yapmak zor bence...
antalyaya kiralık verilecek oyuncular olcan ve kerim di mi ??
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 20:15
Sergen Trabzon'da iş yapar.Tamam taraftar büyük etken ama Trabzon'dada büyük işler yapar.
perpetua
27.Haziran.2007, 20:17
4-4-2'ye göre en ideal kadro şöyle olur.
Ali Bilgin - Appiah - Aurelio - Vederson
Kezman - ???
Bence:
Zico ya 4222 ya da 4312 oynatacak. Tek forvet oynarsa Kezman soylenmeye devam edecek. Yani 2. forvet sart.
Alex takimdan kesilemez, kesilmeyecektir.
Bu durumda ya 2 on libero, 2 ofansif orta saha ile oynanacak ve genisligi bekler saglayacak. Veya 1 on libero ve 2 adet defansif ozellikleri olan ama ofansa da yardimci olan oyuncu ile oynanacak. Yine beklerin ileriye cikislari cok onem kazanacak.
Duz 442 beklemeyin Zico'dan.
a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 20:18
neden böyle yaptılar ki hemde karşılıklı antalyanın parası çok heralde
Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 20:19
Vergi kaciricaklardir
ForsakeN
27.Haziran.2007, 20:19
Zico Alex'i her zaman ilk11'de oynatır.Eğer bir forvet alınırsa bu şekilde bir ortasaha oluşacaktır.
Appiah-Aurelio-Alex-Wederson
Kezman ----- ???
Yönetim forvet transferi yapmazsa Alex forvet arkası veya forvet olrak görev lır.
Bu sefer kadro şöyle olur.
Ali bilgin(kazım)-Aurelio-Appiah-Wederson
---------------Alex-------------------
---------------Kezman----------------
Her iki kadro diziliminde de Avrupa'da başarı hayal arkadaşlar.Şimdiden çok umutlanmyalım.Sonra çok üzülüyoruz geçen seneki gibi :(
a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 20:22
Vergi kaciricaklardir
evet kaerdeş kesin dediğin gibidir
eGowiCh
27.Haziran.2007, 20:22
4-2-2-2 ya da 4-3-1-2 dizilişlerine göre dizelim kadroyu.
4-2-2-2'ye göre en ideal kadro:
Appiah - Aurelio (2 ön libero)
Ali Bilgin - Vederson (2 kanat)
Kezman - ???
Alex'e bu sistemde de yer yok.
4-3-1-2'ye göre en ideal kadro:
Appiah - Aurelio - Vederson (Sağ kanatsız oynanacak mecbur)
Alex
Kezman - ???
a.arıcı-11
27.Haziran.2007, 20:24
içinden çıkılmaz bir hal alıyo şu forvet transferi yapılsın hazırlık maçlarında görürürz neyin ne olduğunu ama bence eğer yabancı kontenjanı olumlu şekilde açıklanırsa bir dünya yıldızına hazır olun (bence adriano veya ronaldo hazırda bekletiliyor)
Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 20:30
Abi fener bolumu super gercekten cok hosuma gitti ordan haber aldim burdan haber aldim diye salliyan yokmus.Herkes yorum yapiyor sadece valla tebrikler.Ve gecen sayfalarda arkads soylemis gercekten bende anlam veremiyorum yabanci kontenjanini fener ister ama diger takimlar niye istiyor anlamis degilim
Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 20:44
Vergi kacakcıları :D
SYLaR
27.Haziran.2007, 20:48
4-2-2-2 meşhur Brezilya taktiği:)
Fener bu taktikte oynamaya kalkarsa minimum bir futbolcu daha transfer yapması gerekir.Forvet arkasında ki ikiden bir tanesine.Hatta Alex'in o yükü kaldıramama olasılığını da düşünürsek oraya iki tane futbol zekası,tekniği çok iyi oynayan adam gerekmektedir
Sekopej
27.Haziran.2007, 20:54
Zico, hazırlık kampında aldığımız oyunculara göre yeni taktiğimizi oturtmaya çalışacağız gibi bir açıklama yapmıştı.
Deniz'i kesmeyeceğini düşünürsek, orta sahada Alex'i de kesmez. Appiah'ı kesemez, yine yedek kulübesine Aurelio gidebilir.
Şimdiden bunları konuşmak bence gereksiz. Kamp başlasın, Zico'nun düşündüğü taktiği görelim, ona göre oyuncu tahminlerimizi yaparız.
Transfer konusunda hem fikir olduğumuz nokta ise bir sağ bek ve forvet oyuncusunun alınması sanırım. Biraz daha bekleyelim, kim gelirse gelsin geçen seneden daha iyi olacağı kesin. Kampa yetişmesi lazım, maçlar başladıktan sonra gelenleri geçen sene gördük...
ekolata
27.Haziran.2007, 20:54
Bende fazıl abinin güvenilir olduğuna inanmıyoru. Bi lincoln geldi dedi diye hepsi doğru olucak değil.
TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 20:58
Zico'nun şu Deniz'de ne bulduğunu bir türlü çözemedim. Aurelio gibi bir oyuncu dururken Deniz nasıl oynar aklım almıyor. Hatta Deniz'in Fenerbahçe'nin kadrosunda olması bile hata.
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 21:00
iyide bu bedava geldigi anlamna gelmez gs ile sözleşme yapabilmesi için antalya ile sözleşmesini fesh etmesi gerekiyordu..bu çok dogal bişey
Lincoln10
27.Haziran.2007, 21:00
demek sadece fazıl abiye inanmayan ben değilmişim:icon_wink:
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 21:03
ben fazıl kim tanmyorm ama ben emrah abiden bahsediyordm..kısa süre oldu foruma takılmaya başlayalı ama emrah abi çk saglam haberler verdi hepsi de dogru çıktı o yüzden söledim..yane emrah abiye güvenm var benm diger ismi tanmyorm
Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 21:05
Evet degilsin http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif .
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 21:07
Hatta Deniz'in Fenerbahçe'nin kadrosunda olması bile hata.
o kadar da değil. deniz çok iyi bir oyuncu değil ama fenerbahçenin en zorlu dönemeçlerinde özel hayatında çöküş yaşamasına rağmen harika oynadı fenerbnahçeye her şeyini verdi bu bile onun kadroda durması için yeterli bir sebep...
Lincoln10
27.Haziran.2007, 21:08
Evet degilsin http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif .
arkadaşım 2 sayfa öncesine bakarsan fazıla inanmıyoruz diye çarmığa geriliyoduk az kalsın:Dben yönetime inanmıyorum niye fazıla inanıyım :D
Leoucwhsua
27.Haziran.2007, 21:09
Kotu yada iyi fener 3 kulvarda mucadele ediyor.Sinirsiz yabanci olmazsa turklere ihtiyaci olacaktir.Turkiyede de deniz cok kotu bir futbolcu degil.kadro genisligi ve turkiye icin ise yarar
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 21:10
TS sergen'i almaz bence o bölgede çok oyuncusu var hemde sergen eski sergen değil
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 21:11
eger lafın banaysa ben fazıl kim tanmyorm bile ben emrah abiye inanp güvendigimi söledm
Lincoln10
27.Haziran.2007, 21:12
birader sana bişey demedim.çünkü sen bana bişey demedin:icon_wink:
SYLaR
27.Haziran.2007, 21:12
Aslında bu Fazıl Abi veya başka abilerin çıkması çeşit olmamasından kaynaklanıyor.
Örneklemeye geçelim;
Türkiye'de kaç spor gazetesi var.Fanatik,Fotomaç vs. vs.5 civarı bir gazete sayımız var.
Fotomaç değil mi her sene Ronaldinho'yu Fener'e,Kaka'yı Cimbom'a vs. vs. getiren.Adamın bir zararını var?Tabi ki de yok.
Yalan yanlış yazdığını bile bile markete gidip spor gazetesi aldığımızda alacağımız gazetelerden biridir.Ne kadar yalan yanlış yazarsa yazsın alacağız mecburuz.Çeşit yokki fazla.Böyle olsa 15-20 adet spor gazetesi yine seçim yapabilirsin.Ama yok.Fotomaç yalan yazıyor almayayım diyorsun gidip Fanatik alıyorsun o da yalan yazıyor.Onu bırakıp diğerini al.Sonuç ne hepsi yalan yazıyor.
Fazıl Ünverdi'de geçmişte Fotomaç'ta yazarlık yapmış biri.Bu sene Adriano,Ronaldo,Lincoln konusunda büyük ihtimalle gelecek aldık vs dedi bir tek Lincoln var.Geçen sene aynı şeyleri Pires'e dediği gibi
Lincoln'ü nasıl aldık.Adam kulüpte hzuursuz,Schalke'nin bu sene şampiyon olamamasının faturasını kendisine kesildi(yumruk atıp 5 maç ceza yemekten),Schalke Başkanı ile Özhan Canaydın kanka vs. vs.
Bu kadar bizim açımızdan olumlu gelişme var.Gelme ihtimali yüksek söyledi oldu.Ronaldo'ya %95 bitti dedi Fenerbahçe resmi sitesi yalanlama yaptı.
Ben bi gazeteci olsam veya dergi editörü olsam yazarım niye yazmayayım.Ne de olsa ülkemiz futbol sevdalısı bir ülke.Gelmeyeceğini bildiğimiz adamların adının bile geçmesi bizim hayal kurmamıza neden oluyor.Çünkü toplum olarak açız futbola
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 21:13
birader sana bişey demedim.çünkü sen bana bişey demedin:icon_wink:
o zmn özr dilerm kardes yanls anlamsm :icon_wink:
perpetua
27.Haziran.2007, 21:14
Kezman - ???
Alex
Kezman - ???
4222'de kanat oyunculari bekler olacak. Bu durumda on liberolar Appiah ve Aurelio. Ofansif 4'lu ise Tumer, Alex, Kezman ve yeni gelen forvet olacaktir. Tumer ve Alex hem gobekte hem de kanatlarda gezgin bir sekilde oynayacaktir. Kanatlari etkinlestirmek icin Ali Bilgin Onder'in yerine sag bek bile olabilir.
4312'de ise bence Deniz on libero olur. Appiah ve Aurelio ise hem ofansif hem de defansif gorevler alan oyuncular olurlar.
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 21:41
herseyi bozan alex ya nasil bir taktik yaparsak yapalim alex olduu surece olmas...4-3-1-2yi turkiyede oynarsin belki ama awrupa maclarinda nasil oynican hezimetle karsilasiris...alex we tumer oyun icinde dewamliligi olan oyuncular deil...awrupada takimlar forwetten cok oyun icinde dewamliligi olan ofans oyuncularini tercih ediolar.....bu isler 2 forwet isi deil bence bilmem anlatabildim mi?
eGowiCh
27.Haziran.2007, 21:42
Alex gönderilse kontenjan kararı beklenmeksizin bir forvet alınabilirdi. Sisteme de uyum sağlanmış olurdu böylece.
uAburak89
27.Haziran.2007, 21:44
Beyler şu anda Fenerbahçenin 7 yabancısı var değil mi ? Diyelim ki kontenjan aynı kaldı, kim gider sizce ?
MeMo
27.Haziran.2007, 21:48
Deivid gitmeli
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 21:49
Beyler şu anda Fenerbahçenin 7 yabancısı var değil mi ? Diyelim ki kontenjan aynı kaldı, kim gider sizce ?
bunu 5 yasindaki cocuga da sorsan deivid der zico istedigi kadar vatandasinin arkasinda olsun
uAburak89
27.Haziran.2007, 21:49
Deivid gitmeli
Üste para verseniz gitmez o adam, yüzsüz yav..
Emurafu
27.Haziran.2007, 21:50
Cok iyi bir forvet yakında geliyorAdnan sezgin baya calısıyor
Mirza
27.Haziran.2007, 21:51
Deivid deyince aklima hep AZ maci geliyor. Nedendir acaba.
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 21:52
bunu bari at deivid:0:
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 21:56
Deivid bu sene kesin gidecek bence aziz yıldırım kontejyan açılsa bile gönderir deivid'i
Revolution
27.Haziran.2007, 21:56
Kim o çok iyi forvet??Yoksa Lima mı? :)
Emurafu
27.Haziran.2007, 22:02
Kim o çok iyi forvet??Yoksa Lima mı? :)
Hiç beklenmedik bir forvewt gelebilir limadegil onu saymıyorum
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 22:04
nere gonderir ya biri almassa kiraya gitmeyide kabul etmesse fes edilmes kontrati adam cok akilli imzalams buyuk para kaybi olur...ama baskan isini bilir
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 22:06
farklı bir gelişmemi oldu forvet hattı için çnkü forvetn güney amerikalı oldugu söyleniyordu..yeni isimlermi gündeme geldi
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 22:06
Alexin katıldığı tv programıdaki sözleri duymadın galiba... alex dedi ki şuan breilyalı klüpler öğrense deivid satılacak en az 15 klüp sıraya girer dedi deivid istenmedğini yerde duracak bir futbolcu izlenimi vermedi 1 sene içinde
uAburak89
27.Haziran.2007, 22:09
Arkadaşlar geçen sene son günde transfer yaptık, hatırlatırım.. Biraz sakin olun, bekleyin süpriz olsun yav.. İyice kaptırdınız kendinizi..
Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 22:18
Arkadaşlar geçen sene son günde transfer yaptık, hatırlatırım.. Biraz sakin olun, bekleyin süpriz olsun yav.. İyice kaptırdınız kendinizi..
öyle diyosunda kolaymı be kardeş. Yönetim tam gaza gelmiş almış Lincoln'ü kimse merak etmiyo değil sıradaki kim diye? Yıldız mı? Genç mi? Golcü mü? vs vs(::)
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 22:19
alexin katildigi tv programinda neler solediini okumustum ama bunlari yazmamislar demekki okuduum yerde gago kardes
CashFl0w
27.Haziran.2007, 22:24
Ya arkadaşlar burayı iyice Fazıl Abi konusuna çevirdiniz yeter ya tamam kimse kim konuşmayalım artık Fazıl Abi'den bıktım ya...
Emurafu
27.Haziran.2007, 22:32
Arkadaslar Tekrar Diyorum Saviola dan Ümidi Kesmeyin!!!!!!!!!!!
Sheriff
27.Haziran.2007, 22:38
Kezman - ???
Alex
Kezman - ???
Ne yaptınız siz yahu..
Volkan(Serdar)
Önder
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Appiah
Aurelio
Alex
Uğur boral
Kezman
Ve yeni forvet...
Uğur gibi mükemmel bir sol açık oyuncumuz varken ne Wederson nede başka birisi onun yerinde oynamamalı...
Mirza
27.Haziran.2007, 22:40
Yapma Burak Ugur ile Wederson karsilastirilir mi yahu. Wedersonu siz bu sene gorun. Fenerbahcede kendini iyice gosterecektir. Cok iyi bir futbolcu.
avenged
27.Haziran.2007, 22:41
Ne yaptınız siz yahu..
Volkan(Serdar)
Önder
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Appiah
Aurelio
Alex
Uğur boral
Kezman
Ve yeni forvet...
Uğur gibi mükemmel bir sol açık oyuncumuz varken ne Wederson nede başka birisi onun yerinde oynamamalı...
Ya kafa mı buluosun Sheriff Uğur Boral rezalet bi adam yaa
Sheriff
27.Haziran.2007, 22:42
Yapma Burak Ugur ile Wederson karsilastirilir mi yahu. Wedersonu siz bu sene gorun. Fenerbahcede kendini iyice gosterecektir. Cok iyi bir futbolcu.
Asıl sen yapma Özkancığım Uğur bence Türkiyenin en iyi sol kanatıdır.. Tek ihtiyacı olan biraz güven! O güven ona duyulursa rakiplerin sağ kanadını adeta dağıtır.. Uğur'u kendi mevkiisini baz alırsak TR'de tek geçerim...
erdemzorer10
27.Haziran.2007, 22:42
yha gelip gelmeyecegi bi an önce belli olsa da bizde bilsek..umarm bizi seçer
Sekopej
27.Haziran.2007, 22:43
Ne yaptınız siz yahu..
Zico Tuncay'ın yerine bu sezon Vederson'u düşünüyorum dedi.
Sheriff
27.Haziran.2007, 22:43
Neyi rezalet söyle bakalım neyi eksik??
Omerdinho
27.Haziran.2007, 22:45
ugur da iyi oyuncu fakat orta yapmasini bilmiyor. wedersonun ilk geldigi yili hatirlayin ankarada sol acik oynuyordu.. ve gayet iyiydi. hatta bjk ye attigi bir gol vardi.. harika..
avenged
27.Haziran.2007, 22:46
abi Anadolu klüplerini de biraz kalkındırmak lazım hep geri kalıyolar ilk üçten yaa
Konya Tristan'ı alamaz bence ama gene de uğraşmaları sewindirici
Omerdinho
sergen mi?? güldürmeyin ceyhun gibi bir adami var elinde ziya hocanin sergeni ne yapsin basinin uydurmasidir.
nerazzuri
Asıl sen yapma Özkancığım Uğur bence Türkiyenin en iyi sol kanatıdır.. Tek ihtiyacı olan biraz güven! O güven ona duyulursa rakiplerin sağ kanadını adeta dağıtır.. Uğur'u kendi mevkiisini baz alırsak TR'de tek geçerim...
Bence de Uğur'u sadece Kayseri maçındaki hatasından dolayı eleştirmemeliyiz ;)
Daha o çok genç bu sene patlama yapacak geçen sene patladı ama bu sene daha çok patlayacak....
Bilinmez belkide R.Carlos'u da keser :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur rezalet bi adamsa sen futboldan ANLAMIYOSUN ... ;) Hiç izlemedin galiba :)
avenged
27.Haziran.2007, 22:48
Neyi rezalet söyle bakalım neyi eksik??
çok hata yapıyo kaç tane gol yedik onun yüzünden(hangi maç dersen Kayseri
maçı mesela bir örnek)
nerazzuri
27.Haziran.2007, 22:50
maçı mesela bir örnek)
Sadece Kayseri'yi gösterebilirisin zaten başka maç söle hadi bekliorum
Sheriff
27.Haziran.2007, 22:53
maçı mesela bir örnek)
Sen hayatında bek oynamamış ve defansif özellikler çok az olan bir adamı bek oynatırsan tabiki hata yapar..Normaldir..
İsabetli ve sert ortaları var.. Rahatlıkla önünü boşaltıp kendisine şut veya orta pozisyonu yaratabiliyor.. Çok çok hızlı bir oyuncu.. Kendisine özgü hareketleriyle gözede hitap eden bir oyuncu.. Sert isabetli şutlarıda çok iyi..
Mevkisi olan sol açık oynadığı sürece dört dörtlük bir oyuncu.. Daha ne olsun.. Mevkisinde oynatılırsa eğer TR'nin en iyisi olur.. Kısacası bu adamın hayranıyım.. Ve izlerken zevk alıyorum..
aykut_gencfb
27.Haziran.2007, 22:55
ya hangi patlamadan bahsedion celta vigo kayseri hep kritik maclarda yaptigi buyuk hatalar yuzunden cok yusuf cektik cok sinirlendik
Omerdinho
27.Haziran.2007, 22:56
ugurun 1 tane isabetli ve sert ortasini görmedim gecen sezon
Ziya38
27.Haziran.2007, 23:00
Arkadaslar bugun Osman Tanburacı Yazmis
Saviola kuyruklu bir yalan!
Saviola medyanın uydurması… Böyle bir transfer söz konusu bile olmadı. Saviola asparagas! Kuyruklu bir yalan!... Ama Galatasaray iyi bir forvet alacak. Bu biraz da eldeki mevcutların satışı ya da yabancı sayısının artmasıyla orantılı. Galatasaraylı yöneticiler aynen şunu söylüyorlar; ‘Transfere daha yeni başladık. Linderoth ve Lincoln sadece ikisi. Kadro daha çok değişecek!’ Alınacak futbolcuların da kimler olduğu belli. Galatasaray çok planlı gidiyor, önümüzdeki günlerde daha bombalar patlayacak.
Sheriff
27.Haziran.2007, 23:01
ya hangi patlamadan bahsedion celta vigo kayseri hep kritik maclarda yaptigi buyuk hatalar yuzunden cok yusuf cektik cok sinirlendik
Üstteki mesajımda belirtmiştim.. Hayatında bek oynamamış ve defansif yönü çok zayıf olan birini bek oynatırsan olacağı budur.. Oynat bakalım sol açık ne yapıyor görelim hep beraber..
Ne oynadıda ne göreceksinki.. Gençlerbirliği'nde izleseydin biraz o bahsettiğim ortaları görürdün..
nerazzuri
Yha beyler akıl var fikir var....
Adam Fenerbahçe'ye gelmeden FORVET ti yaa FORVET :) Biraz akıllı olun
Bu adam nasıl başarılı olsun sol bekte. ;)
Al Kezman'ı koy sol beke gör sonucu ;)
aykut_gencfb
ugur sewmem ama yigidi oldur hakkini wer avni akerdeki macta ugur muz ortasi aurellionun kafasi hatirla gol olmustu :0:
Bugra19o3
27.Haziran.2007, 23:03
cisse hayırlı olsun beşiktaşımıza ;) daha yeni öğrendim....ama hayalş kırıklığına uğraım...daha iyi bi oyuncu alınabilirdi ama neyse :) Bunada Şükür
Sheriff
27.Haziran.2007, 23:15
Bu arada Kazım sağ kanatta düşünülebilir.. Forvet içinde iyi bir alternatif olur.. Kendini kanıtlarsa ilk 11 şansı bile doğar.. Yetenek var ama golcülüğünüde görmek isteriz tabi.. 1 sezonda bir gol yeterli değil, daha fazlasını yapabileceğini göstermeli;)
Emurafu
27.Haziran.2007, 23:20
Arkadaslar kontejan yüzünden bekleniliyor federasyon zaten erteledi o yüzden carusca kıralık gıdecek galiba
Emurafu
27.Haziran.2007, 23:22
Besıktas bır kac iyi oyuncu daha alması lazım özellikler beklere ve stopere trnasfer sart yoksa avrupada işi zor
Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 23:33
abi Anadolu klüplerini de biraz kalkındırmak lazım hep geri kalıyolar ilk üçten yaa
aynı şekilde sivas'ın tudor'u g.birliği ve trabzonun Martin palermo'yu istemesi gibi:icon_wink:
deniz.91
27.Haziran.2007, 23:40
hem öyle diyorlar hemde yıldız futbolcularını satmalı diyorlar bazı arkadaşlar
Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 23:44
hem öyle diyorlar hemde yıldız futbolcularını satmalı diyorlar bazı arkadaşlar
satsın demiyoruz deniz burayı iyi anlamak lazım (::) konuyu uzatmasın vermiyoruz desin. Kınama mektubu yollamasın, afiş yaptırmasın, fifa'ya gitmesin. Hem satmaları kendi açılarından daha iyi bence (::)
Lincoln10
27.Haziran.2007, 23:47
Osman Tanburacı Saviola yalan demiş ne iş:D
uAburak89
27.Haziran.2007, 23:48
Ağzı olan konuşuyor, takılmayın kimseye.. Ben bakmıyorum artık forumlara, transfer olmasa bile şu andaki kadromuz gayet iyi..
TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 23:55
o kadar da değil. deniz çok iyi bir oyuncu değil ama fenerbahçenin en zorlu dönemeçlerinde özel hayatında çöküş yaşamasına rağmen harika oynadı fenerbnahçeye her şeyini verdi bu bile onun kadroda durması için yeterli bir sebep...
Oktay Derelioğlu'nun da eşi intihar etti. İntihar daha da kötü bir durum ama bu durum onun futboluyla ilişkilendirilmedi.
Alexin katıldığı tv programıdaki sözleri duymadın galiba... alex dedi ki şuan breilyalı klüpler öğrense deivid satılacak en az 15 klüp sıraya girer dedi deivid istenmedğini yerde duracak bir futbolcu izlenimi vermedi 1 sene içinde
Deivid ben takımdan gitmem kontenjan için yer açılmak isteniyorsa Başkan başka adam bulsun dedi. Daha nasıl izlenim verecek ? 15 kulüp sıraya mı girer Alex iyi sallamış gibi,vatandaşı için böyle demesi normal.
Emurafu
27.Haziran.2007, 23:56
Beyler Gs tv İzleyin Suanda sabahki idmanı tekrar veriyor
EL-Hadji
27.Haziran.2007, 23:56
Jefferson İBBSpor' a kiralanabilirmiş iki klüp arasında şu an görüşmeler söz konusuymuş. Kaynak sağlam yerden
Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 23:57
valla bana kalırsa uğur boral FB,GS,BJK gibi takımlarda oynayabilecek bir sol bek değil (mevkii si neyse artık ;;)) Ama Trabzonsporda,Kayserisporda vs vs takımlarda çok rahat oynar ;;)
Oghuse
28.Haziran.2007, 00:00
Yarın yabancı konusu netlik kazanacak inşallah sınır arttırılır en azından 6+3 falan 5+4 de iyidir.
a.arıcı-11
uğur boral o hata yaptığı kayseri maçında ilk golü tuncaya mükemmel bir muz ortayla attırmıştı hatırlatırım
TR.CaPTaiN
Mevkisi olan sol açık oynadığı sürece dört dörtlük bir oyuncu.. Daha ne olsun.. Mevkisinde oynatılırsa eğer TR'nin en iyisi olur.. Kısacası bu adamın hayranıyım.. Ve izlerken zevk alıyorum..
Kesinlikle mevkisinde oynadığı zaman patlama yapabilecek kalitede bir oyuncu. Elimde fırsat olsa bende Vederson'a Uğur'u tercih ederim.
Emurafu
28.Haziran.2007, 00:01
Yarın yabancı konusu netlik kazanacak inşallah sınır arttırılır en azından 6+3 falan 5+4 de iyidir.
Toplantı ertelendı haberın olsun gs tv acın izlemeyen idmanda lincoln ne baksın:icon_wink::icon_wink:
iyi geceler herkeze copa amerıkada var
Oghuse
28.Haziran.2007, 00:02
Ne zaman erteledi yahu??
TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 00:02
valla bana kalırsa uğur boral FB,GS,BJK gibi takımlarda oynayabilecek bir sol bek değil (mevkii si neyse artık ;;)) Ama Trabzonsporda,Kayserisporda vs vs takımlarda çok rahat oynar ;;)
İşte asıl sorunda orda adam sol bek değil ve bu yüzden FB,GS,BJK gibi takımlarda sol bek oynayamaz ama sol açıkta Türkiye'de hangi takıma koyarsan koy krallar gibi oynar.
Redrum
28.Haziran.2007, 00:03
saviola gelmicek arkadaşlar çünkü 2m euro garanti para ve mça başına bilmemne istemiş gs de geri adım atmış..
Sheriff
28.Haziran.2007, 00:05
Mevkisi sol açık(AML).. Bu kadar az tanıdığın bi oyuncu için nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun..
Bence FB'de rahatlıkla oynamalı(oynatılmalı). Kısa sürede milli takımlar düzeyinde bir forma ulaşmış olur.. Sen o sol bek e bir hücum oyuncusu koyarsan işte öyle hatalar görürsün..
a.arıcı-11
28.Haziran.2007, 00:08
tuncaydan ne kadar sol bek olmazsa uğur boraldanda olmazdı ama ne yapalım ümit sakatlanınca mecburen oynamıştı o mevkide
Roberto Baggio
arkadaslar su an hala savioladan vazgecilmiş deil ancak saviola gelmez baskası gelir yani cafercan ve özgürcana da biraz güvenebiliriz
Rodrigo Tello
Abi cok güzel konusmussun helal :)
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:09
uğur boral o hata yaptığı kayseri maçında ilk golü tuncaya mükemmel bir muz ortayla attırmıştı hatırlatırım
tuncaya golü attiran alexti
neyse... ugur kötü futbolcu demiyorum.. fakat kendini gelistirmesi gerek.. fizik olarak cok zayif... kendisine cok güveniyor.. sanki 10 sene avrupada oynamis birisi gibi...
a.arıcı-11
28.Haziran.2007, 00:10
bence saviola sadece bir hayal bizim adriano hayalimiz gibi
TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 00:10
Ankaragücü Beşiktaş'ın eski golcüsünü renklerine kattı
Transfer çalışmalarına hız veren Ankaragücü, milli futbolcu Ahmet Dursun ile anlaştı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Etimesgut Şekerspor'da oynayan, Beşiktaş ve milli takımın eski oyuncusu Ahmet Dursun ile 1 yıllığına anlaşmaya varıldığı bildirildi. Bu futbolcuyla ilerleyen günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
Internethaber
Oghuse
28.Haziran.2007, 00:11
bence saviola sadece bir hayal bizim adriano hayalimiz gibi
Lincoln'e de hayal diyorlardı ama.Gerçi Lincoln %100 gelecek diyordu Emurafu bunun için kesin bişe söylemedi.
a.arıcı-11
28.Haziran.2007, 00:11
volkan da kendine hiç güvenmiyor onun hali daha içler acısı kendine güvenememektense aşırıda olsa güvenmek daha iyidir
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:12
ankaragücü eski bjk lileri topluyor yine.
ForsakeN
28.Haziran.2007, 00:14
volkan da kendine hiç güvenmiyor onun hali daha içler acısı kendine güvenememektense aşırıda olsa güvenmek daha iyidir
Volkan o hataları kendine güvenmemekten değil,kendine aşırı güvenden yaptı ;)
a.arıcı-11
28.Haziran.2007, 00:14
neden lincoln hayal olsun ki o sonuçta dünyaya ün salmış bir oyuncu değil oynadığı en büyük takım schalke ama saviola barcelona da oynadı monaco ile şl finali oynadı ve sevilla ile uefa kupası kaldırdı
FeYYaz1989
28.Haziran.2007, 00:15
En azından sizin takımınızdan daha iyi sağ savunma ve hücum hattına sahibiz.Biz bu sağ savunma iLe avrupada bişey yapamazsak Siz hiç yapamazsınız....İğneyi kendine batırırken çuvaLdızı da kendine batır emi..
Abi bence olayı yarışa çevirmeyelim,adam gelmiş eleştirilerini yapıyor,bence ters bir şey yok.Boşa gerginlik çıkmasın.Şimdi bende gidip Fenerbahçe transferleri bölümüne düşüncelerim yazsam ve böyle bir tepki görsem üzülürdüm açıkçası...:icon_wink:
a.arıcı-11
28.Haziran.2007, 00:16
aşırı güvenmi abi hatırlasanıza fatih terim yunanistan ve norveç maçları için onu ilk 11 de oynayacak tek garanti futbolcu ilan edince eli ayağına dolaştı
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:17
Volkan o hataları kendine güvenmemekten değil,kendine aşırı güvenden yedi ;)
+1.. gereksiz cikislari vs...(K.Erciyes,Schalke maclarini hatirlayin :))
Ugur kötü bir oyuncu degil yetenekli fakat banko ilk 11 oynamasi icin cok calismali cok gücsüz, gereksiz calimlar atiyor, ortalarinin %80 i isabetsiz,paslari isabetsiz,topla ilk temasi (fm de first touch deriz ya :))kötü..
Oghuse
28.Haziran.2007, 00:17
neden lincoln hayal olsun ki o sonuçta dünyaya ün salmış bir oyuncu değil oynadığı en büyük takım schalke ama saviola barcelona da oynadı monaco ile şl finali oynadı ve sevilla ile uefa kupası kaldırdı
Ancak Lincoln avrupanın en iyi oyun kurucuları arasında gösteriliyor.O kadarda hafif bir futbolcu değil.GEtirmekte kolay değil.
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:18
Ancak Lincoln avrupanın en iyi oyun kurucuları arasında gösteriliyor.O kadarda hafif bir futbolcu değil.GEtirmekte kolay değil.
Lincoln iyi bir futbolcu fakat istikrarsiz.. her mac istenileni veremez.. 1,2 mac iyi oynar.. zaten oyun kurucularin geneli böyledir..
a.arıcı-11
28.Haziran.2007, 00:19
ben hafif bir futbolcu demedim ama dünya starıda değil bu da zaten çok aşikardır
Roberto Baggio
28.Haziran.2007, 00:20
simdi senin yaptığın yorum benim söyliceimle ne ilgisi var demeyin peki fenerbahceli arkadasım neden mehmet yozgatlı ve fatih akyel daha sonra fenere gitti onlarda UEFA kupası kaldırdı süper kupa aldı eğer anlasırsak saviola gs ye gelir
fmsmyrna
28.Haziran.2007, 00:21
Ugur kötü bir oyuncu degil yetenekli fakat banko ilk 11 oynamasi icin cok calismali cok gücsüz, gereksiz calimlar atiyor, ortalarinin %80 i isabetsiz,paslari isabetsiz,topla ilk temasi (fm de first touch deriz ya :))kötü..
tuncay gereksiz çalım atmıyormuydu ancak sabrediyorduk kaptırdığında koşup alıyordu uğurda koşan bir oyuncu.İstatisrik tuttun demekki geçen sene nerden biliyosun %80 isabetsiz Gençlerbirliği'nde boşuna duran topları o kullanıyordu o zaman,sol açığa geçtiğinde topla ilk temasta çok çok önemli olmayacak bende Uğur'u tercih ederim
Bu arada Ali Çamdalı'yı aldık ben fm'de alırdım kendisini iyi oynardı
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:24
tuncay gereksiz çalım atmıyormuydu ancak sabrediyorduk kaptırdığında koşup alıyordu uğurda koşan bir oyuncu.İstatisrik tuttun demekki geçen sene nerden biliyosun %80 isabetsiz Gençlerbirliği'nde boşuna duran topları o kullanıyordu o zaman,sol açığa geçtiğinde topla ilk temasta çok çok önemli olmayacak bende Uğur'u tercih ederim
Bu arada Ali Çamdalı'yı aldık ben fm'de alırdım kendisini iyi oynardı
tuncay daumun ilk senesinde sol kanada cekildi orada gereksiz calimlar atiyordu fakat son 2 sene kendisini cok gelistirdi ve artik gereksiz calim atmayi birakti hatta gerekmedikce calima girmedi..
ugurun bana 1 tane isabetli ortasini söylermisin?? trabzon maci disinda ben hatirlamiyorum solda sürekli rakibe calim atarak ilerlemeye calisiyor, ileri gittiginde geri dönemiyor,dönsede zaten birsey farketmiyor topu izliyor.
bakin ugur kötü oyuncu demiyorum,yetenekli birisi fakat bizde su anda banko ilk 11 oynayamaz.. nedenleride belirttim zaten... gereksiz calimlarindan vaz gecmeli.. ve cok gücsüz... fizik olarak yetersiz 2li mücadelelerde cok kolay top kaybediyor.
ekolata
28.Haziran.2007, 00:27
ben fazıl kim tanmyorm ama ben emrah abiden bahsediyordm..kısa süre oldu foruma takılmaya başlayalı ama emrah abi çk saglam haberler verdi hepsi de dogru çıktı o yüzden söledim..yane emrah abiye güvenm var benm diger ismi tanmyorm
Emrah zaten haberlerin çoğunu fazıl abiden alıyor :icon_wink: .
fmsmyrna
28.Haziran.2007, 00:29
tuncay daumun ilk senesinde sol kanada cekildi orada gereksiz calimlar atiyordu fakat son 2 sene kendisini cok gelistirdi ve artik gereksiz calim atmayi birakti hatta gerekmedikce calima girmedi..
ugurun bana 1 tane isabetli ortasini söylermisin?? trabzon maci disinda ben hatirlamiyorum solda sürekli rakibe calim atarak ilerlemeye calisiyor, ileri gittiginde geri dönemiyor,dönsede zaten birsey farketmiyor topu izliyor.
Ben açıklasamda sen nasıl olsa bildiğini söyleyeceksin sol bek oynadı geçen sene kendi mevkisi değil alışmak kolay değil Kerim sağ beke kondu.Sonra bir anda kesildi.Uğur Kerim'e göre daha tecrübeliydide baskıları kaldırabildi oyununa devam etti.Uğur'un geçen sene esas görevi orta açmak değildi kanattan geleni tutmaktı.Geri dönsede izliyor demişsin Tuncay gibi bir futbolcunun arkasında oynamak kolay değil.Tuncay iyi niyetiyle her tarafa bastırıyor.Sağ tarafa bile gidiyor.o zaman ne oluyor senin topu izliyor dediğin oyuncu 2 kişiyle karşılaşıyor.Kolay bir 2 ye 1 yapılarak geçilmiyecek oyuncu sayısıda dünya'da çok azdır.Bunlar teknik konular gerçi
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 00:29
Sol Kanatta bence Vederson oynamalı uğur bizim aradığımız oyuncu değil.. vedersonda değil tabiki ama mevcut kadroda en iyisi o
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 00:31
benm foruma takıldıgm günden beri emurafunun söledikleri sürekli doru çktı o yüzden öle dedim foruma takılalı uzun bi süre olmadı ama takıldıgm süreden beri hiç yalan haberini görmedm
Omerdinho
Ben açıklasamda sen nasıl olsa bildiğini söyleyeceksin sol bek oynadı geçen sene kendi mevkisi değil alışmak kolay değil Kerim sağ beke kondu.Sonra bir anda kesildi.Uğur Kerim'e göre daha tecrübeliydide baskıları kaldırabildi oyununa devam etti.Uğur'un geçen sene esas görevi orta açmak değildi kanattan geleni tutmaktı.Geri dönsede izliyor demişsin Tuncay gibi bir futbolcunun arkasında oynamak kolay değil.Tuncay iyi niyetiyle her tarafa bastırıyor.Sağ tarafa bile gidiyor.o zaman ne oluyor senin topu izliyor dediğin oyuncu 2 kişiyle karşılaşıyor.Kolay bir 2 ye 1 yapılarak geçilmiyecek oyuncu sayısıda dünya'da çok azdır.Bunlar teknik konular gerçi
arkadasim asil mevkiisinin sol acik oldugunu bende burda belirttim zaten.. ama bu adam sol acikta oynasa birsey degismez.. gereksiz calimlarindan vaz gecmeli. ayrica kendisine cok fazla güveniyor... volkan gibi.
Sheriff
Yapma gözünü seveyim.. Dur bende sana fm dilinde konuşayım..
Fizik özellikleri olarak: Hız, Hızlanma, Güç, Dayanıklılık 15 veya 15+
Teknik özellikler olarak:Pas, İlk temas, Korner, Frikik,Teknik 15 civarı Top Sürme, Orta Yapma, Uzun Şut 15+
Mental Özellikleri: Özel yetenek 17+, Çalışma Oranı 13-14 civarı..
Ayrietten Şeyanlık Dener, Defalarca Adam Geçmekte, Topla Beraber Sol aşağı koşar, Ver-Kaç yapar gibi gizli özelliklerde açık olmalı..
Aklıma gelen + özellikleri belirttim.. Eğer Uğurun ortaları isabetsizse TR'de orta yapmayı bilen adam yoktur.. Çalım atıyor evet ama en azından atabiliyor.. Her girişiminde topu kaptırmıyor, Burak Yılmaz ve Sinan Kaloğlu gibi..
Not: Yukarıda yazdığım FM verileri benim fikrim olan verilerdir.. Böyle olması gerektiğini savunuyorum..
Edit:Ben sana diyorumki Omerdinho sen Uğur'un GB maçlarını izleseydin o dediğin ortalardan bir sürü görürdün.. FB'de uğura fazla bir şans tanınmadı ve tanınan şanstada Bekte oynatıldı bu nedenle Hücumda fazla etkili olamadı.. Biraz mantıklı düşünsen anlarsın demek istediklerimi.. Ha sen bu adamı doğru dürüst izlememişsen ve burda bilmeden konuşuyorsan(ki gördüğüm kadarıyla öyle) söyle bende boşuna doğru olduğunu savunduğum şeyi sana anlatmaya çalışıp kendimi boşa yormayayım..
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:33
sen ugur borali beckham felan zannettin galiba :) her özelligi 15+ ? :D
fmsmyrna
28.Haziran.2007, 00:34
arkadasim asil mevkiisinin sol acik oldugunu bende burda belirttim zaten.. ama bu adam sol acikta oynasa birsey degismez.. gereksiz calimlarindan vaz gecmeli. ayrica kendisine cok fazla güveniyor... volkan gibi.
Peki tartışmayı bırakalım nasılsa önümüzdeki sezon görev alırsa sol açıkta göreceğiz nasıl oynadığını.
Ali Çamdalı'yı aldık mı???
nerazzuri
28.Haziran.2007, 00:34
Yapma gözünü seveyim.. Dur bende sana fm dilinde konuşayım..
Fizik özellikleri olarak: Hız, Hızlanma, Güç, Dayanıklılık 15 veya 15+
Teknik özellikler olarak:Pas, İlk temas, Korner, Frikik,Teknik 15 civarı Top Sürme, Orta Yapma, Uzun Şut 15+
Mental Özellikleri: Özel yetenek 17+, Çalışma Oranı 13-14 civarı..
Ayrietten Şeyanlık Dener, Defalarca Adam Geçmekte, Topla Beraber Sol aşağı koşar, Ver-Kaç yapar gibi gizli özelliklerde açık olmalı..
Aklıma gelen + özellikleri belirttim.. Eğer Uğurun ortaları isabetsizse TR'de orta yapmayı bilen adam yoktur.. Çalım atıyor evet ama en azından atabiliyor.. Her girişiminde topu kaptırmıyor, Burak Yılmaz ve Sinan Kaloğlu gibi..
Not: Yukarıda yazdığım FM verileri benim fikrim olan verilerdir.. Böyle olması gerektiğini savunuyorum..
+ 1907
Dicem ama diyecek bişey bırakmamışsın abi :) Uğur 'a güvenin o daha çok genç..
ekolata
28.Haziran.2007, 00:35
Neyse konu Fazıl Abi veya emrah değil. Galatasaray transfer haberleri.
Yeni transferlerden lincolnin topukla attığı gol güzeldi :)
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 00:38
25 yaşında yaw ne genci :D
Omerdinho
seneye 26 :D
Sheriff
sen ugur borali beckham felan zannettin galiba :) her özelligi 15+ ? :D
Yok ben onu Ronaldino zannettim aslında.. Tövbe Tövbeeee...
Ortalama bir kanat oyuncusundan 31-32 yaşına kadar verim alındığını düşünürsek.. Genç.. Zaten GB de kendini gösterdi ve bu nedenlede bize geldi..
Edit:Ben sana diyorumki Omerdinho sen Uğur'un GB maçlarını izleseydin o dediğin ortalardan bir sürü görürdün.. FB'de uğura fazla bir şans tanınmadı ve tanınan şanstada Bekte oynatıldı bu nedenle Hücumda fazla etkili olamadı.. Biraz mantıklı düşünsen anlarsın demek istediklerimi.. Ha sen bu adamı doğru dürüst izlememişsen ve burda bilmeden konuşuyorsan(ki gördüğüm kadarıyla öyle) söyle bende boşuna doğru olduğunu savunduğum şeyi sana anlatmaya çalışıp kendimi boşa yormayayım..
Yineliyorum..
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:41
ronaldinho bile bu kadar iyi degil :D neyse konuyu dagitmayalim :)
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 00:42
konu kapanmştı zaten yeniden açan ben degilm ;) nese evet çok klas bi hareketti daha çok izlicez ondan böle hareketler
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:42
Jefferson aslinda iyi kaleci eger satilirsa Tolga'da kötü bir kaleci sayilmaz.. TS nin zaten hedefleri belli ligde iyi yerlere gelmek.. tolga ile bu hedeflere rahatlikla ulasabilirler kaleciye gerek yok..
Sheriff
28.Haziran.2007, 00:43
Lincoln Milli takımında kaç kez oynadı daha önce?
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 00:44
hiç oynamamış
fmsmyrna
28.Haziran.2007, 00:45
Seneye 4-3-2-1 Milan taktiği oynarsak iyi olur.Tabikide Alex'in oynaması için o olmasa..
Dr-önder
Dc-Edu
Dc-Lugano
Dl-Carlos
Mc-Appiah
Dmc-Aurelio
Mc-Uğur-Vederson-Kemal
Amc-Mecburen Alex
Fc-Kezman
Fc-xxx
Ama böyle bir taktiği Zico'nun uygulaması zor kendi taktiğini uygularsa
Defans aynı
Mr-Ali Bilgin
Mc-Appi
Mc-Aurelio
Ml-Vederson (Uğur)
Amc-Alex
Fc-Kezman
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:46
Lincoln Milli takımında kaç kez oynadı daha önce?
onu diyorum bende milli takimda daha önce hic forma giymemis birisine dünyanin en iyi oyun kuruculari arasinda gösteriliyor demek biraz abarti degilmi :D
Fernando Gago
Kemalde antepte çok iyi idi deividde lisabondan iyi idi ama önemli olan fbdeki performansı... o yüzden uğur fbde ilk11de yer bulmamaso lazm bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eğer bir forvet alınırsa
Dr-önder
Dc-Edu
Dc-Lugano
Dl-Carlos
Mc-Appiah
Dmc-Aurelio
Mc-Deniz
Amc-Alex
Fc-Kezman
Fc-xxx
forvet alınmazsa
Defans aynı
Mr-Ali Bilgin
Mc-Appi
Mc-Aurelio
Ml-Vederson (Uğur)
Amc-Alex
Fc-Kezman
Sheriff
Hiç oynamamışsa biz bu adamı Türk yapıp oynatalım :zuhaha
Roberto Baggio
28.Haziran.2007, 00:47
lincoln copa america kadrosuna cağırılmıştıı ama sonra cıkartıldı kadrodan
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:48
Seneye 4-3-2-1 Milan taktiği oynarsak iyi olur.Tabikide Alex'in oynaması için o olmasa..
Dr-önder
Dc-Edu
Dc-Lugano
Dl-Carlos
Mc-Appiah
Dmc-Aurelio
Mc-Uğur-Vederson-Kemal
Amc-Mecburen Alex
Fc-Kezman
Fc-xxx
12 kisi var orda.. ilk 11 degil ilk 12 desek daha dogru olur :D
Sheriff
28.Haziran.2007, 00:49
Kemalde antepte çok iyi idi deividde lisabondan iyi idi ama önemli olan fbdeki performansı... o yüzden uğur fbde ilk11de yer bulmamaso lazm bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eğer bir forvet alınırsa
Dr-önder
Dc-Edu
Dc-Lugano
Dl-Carlos
Mc-Appiah
Dmc-Aurelio
Mc-Deniz
Amc-Alex
Fc-Kezman
Fc-xxx
forvet alınmazsa
Defans aynı
Mr-Ali Bilgin
Mc-Appi
Mc-Aurelio
Ml-Vederson (Uğur)
Amc-Alex
Fc-Kezman
Deivid'e tanınan şansların yarısı Uğur ve Kemal'e tananınsaydı görürdün ozaman.. Adamlar oynatılmadı diyorum doğru düzgün.. Heralde eski takımındaki performansına bakacan.. Oynamadıysa nası bakacan FB deki performansına..
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 00:50
Deivid'e tanınan şansların yarısı Uğur ve Kemal'e tananınsaydı görürdün ozaman.. Adamlar oynatılmadı diyorum doğru düzgün.. Heralde eski takımındaki performansına bakacan.. Oynamadıysa nası bakacan FB deki performansına..
Eğer senin dediğin gibi olsa fbdeki bütün oyunculara şasn verek olcan çok iyi şans ver alex yedekte, semih şans ver kezman yedekte , can şans ver lugano yedekte böle mi yani ??
Jesus_FB
28.Haziran.2007, 00:50
Beyler şu tartışmaya hafiften son verseniz artık. Fenerbahçe transfer bölümünde Uğur Boral'ı tartışmak pek hoş olmuyor. İnsanlar transfer haberi ve yorumlarını okumak için giriyor bu başlığa.
Lütfen bu kadar fazla konunun dışına çıkmayalım!
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:51
Hiç oynamamışsa biz bu adamı Türk yapıp oynatalım :zuhaha
aslinda iyi fikir :zuhaha :zuhaha :zuhaha
Lucas Neill
O zaman Jardel kaç kez oynadı milli takımda, ama dünyanın en iyi golcülerinden biri.
Fernando Gago
lincoln copa america kadrosuna cağırılmıştıı ama sonra cıkartıldı kadrodan
Neden ki ??
Sheriff
28.Haziran.2007, 00:52
onu diyorum bende milli takimda daha önce hic forma giymemis birisine dünyanin en iyi oyun kuruculari arasinda gösteriliyor demek biraz abarti degilmi :D
Aslında bir kriter olarak bakabilirsin tabi ancak Brezilya'da bu mevkiiyi paylaştığı kendisinden daha üstün yaklaşık 7-8 (hatta 9 da olabilir)oyuncu varken forma bulması zaten çok zor.. Alex sanırım 50'ye yakın milli takımda oynadı, kaptanlık yaptı, 10 numara giydi, Copa America'da asist kralı, en değerli oyuncu oldu..O bile alınmıyor, Lincoln nasıl alınsın..
Lucas Neill
Neden ki ??
Alex'i almışlardır belki onun yerine
Omerdinho
Neden ki ??
edu da ayni sekilde sonradan cikarilmisti kadrodan :zuhaha
dunga vaz gecmistir :zuhaha
uAburak89
28.Haziran.2007, 00:56
Almanyada en iyi oyuncu seçilen bir oyuncuyu, bir kalemde Alexten kötü yaptınız.. Şu maçlar bir başlasın..
Omerdinho
28.Haziran.2007, 00:56
sizde alexten iyi yaptiniz hatta bazi arkadaslar cok cok abartti sanki ronaldinho geldi türkiyeye.
Lucas Neill
28.Haziran.2007, 00:58
sizde alexten iyi yaptiniz hatta bazi arkadaslar cok cok abartti sanki ronaldinho geldi türkiyeye.
Sezon başlasın kim iyi kim kötü görücez.Şİmdiden performanslarını görmeden konuşmaya gerek yok.
Roberto Baggio
28.Haziran.2007, 00:59
alex önce bi koşşun bakalım.......
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:00
Galiba hafif bir sakatlığı vardı o yüzden çıkarıldı Copa America kadrosundan.Yanlış biliyor olabilirim
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:01
lincoln dünyanın en iyi oyun kurucusu deil belki ama türkiyeye hagiden sonra gelmiş en kaliteli yabancı oyun kurucu bence..alex diyoruz adam koşmyo etmyo asist ve gol yetenegi üst düzeyde ama adam avrupada tutunamamş bi oyncu brezilye lignde ve Türkiye liginde oynamş bi adam lincoln ise bundesliga da yılın oyuncusu secilmiş bi oyuncu..ayrıca lincolnün alman milli takımına gitme ihtimali vardı ama klinsman karsı çktı..bilirsnz almanlar biraz milliyetçidirler..ama bence her şartta lincoln > alex
Sheriff
O koşmayan Alex, koşan adamların oynadığı ligde gol kralı oldu.. Koşsa kimbilir ne olacak :zuhaha
Fernando Gago
alex önce bi koşşun bakalım.......
Koşmakla iyi furtbolcu olunca ibrahim üzülmez dünyanın en iyisi olurdu
uAburak89
28.Haziran.2007, 01:02
Demekki bazıları abartıyor diye, böyle konuşuyorsunuz.. Yani karşımızdaki objektif değilse, biz olmayacağız.. :0:
Fernando Gago
O koşmayan Alex Koşan adamların oynadığı ligde gol kralı oldu.. Koşsa kimbilir ne olacak :zuhaha
+1907..............
Lucas Neill
lincoln dünyanın en iyi oyun kurucusu deil belki ama türkiyeye hagiden sonra gelmiş en kaliteli yabancı oyun kurucu bence..alex diyoruz adam koşmyo etmyo asist ve gol yetenegi üst düzeyde ama adam avrupada tutunamamş bi oyncu brezilye lignde ve Türkiye liginde oynamş bi adam lincoln ise bundesliga da yılın oyuncusu secilmiş bi oyuncu..ayrıca lincolnün alman milli takımına gitme ihtimali vardı ama klinsman karsı çktı..bilirsnz almanlar biraz milliyetçidirler..ama bence her şartta lincoln > alex
Lincoln reddetmiş galiba alman milli takımını ben öyle biliyorum bu arada alex'in Türkiye dışında avrupa kariyeri var mı?
uAburak89
28.Haziran.2007, 01:04
Alex'in koşan hali neler yapabiliyormuş, lig başlayınca göreceksiniz hepiniz..
IcedEarth
28.Haziran.2007, 01:05
Altına imzamı atacağım bir görüş. Alex te iyidir, ama Lincoln bence daha iyi.
Fernando Gago
6 aylık için olsada Evet :)
Roberto Baggio
su anda türkiyenin en çok kosacak topcusu geldi arkadaslar Linderoth izleyin bakalım bu arada fenerbahce arkadaslar alex 19 gol atıyosa bu sene lincoln heralde 39 gol star))))))))))
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:06
alex Türkiye dışında parmada oynadı ama baktılar alex avrupada oynayabilecek bi oyncu degil ülkesne geri gönderdiler..arkadsm alex Türkiye de gol kralı oldu..gol kralı oldugu takımda tuncay appiah aurelio gibi biçok savaşçı oyuncunun bulundugu fenerbahce..bi zahmet gol kralı olsn artık :)
Sheriff
28.Haziran.2007, 01:06
Alex'in koşan hali neler yapabiliyormuş, lig başlayınca göreceksiniz hepiniz..
Hehe çok espiritüelsin :D
Alex'in koşan halini Milan'da ve Barcelona'da izledik biz zaten geçen sezonlarda :zuhaha
IcedEarth
28.Haziran.2007, 01:07
+1907..............
Abi şimdi sence bu konunun altına 1907 yazman doğru mu?
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 01:07
fenerbahce arkadaslar alex 19 gol atıyosa bu sene lincoln heralde 39 gol star))))))))))
Bu mümkün mü :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi şimdi sence bu konunun altına 1907 yazman doğru mu?
fenerbahçeliyim :) 1907 yazmasına dayanamıyor musun :confused:
Lucas Neill
28.Haziran.2007, 01:08
Alex'in koşan halini Milan'da ve Barcelona'da izledik biz zaten geçen sezonlarda :zuhaha
Costacurta ile Thuram evet ikiside geçen sene süperdi
dick
28.Haziran.2007, 01:09
Bırakın şu muhabbetleri,Alex koşmuyor ama her sezon 20 gol 20 asist yapıyor,Lincoln ne yapar zaman gösterir
Sheriff
28.Haziran.2007, 01:09
Costacurta ile Thuram evet ikiside geçen sene süperdi
Hayır Kaka ve Ronaldinho olduğunu anlamayan yok!
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:10
Alex isterse ligde 100 gol atsın.Avrupa'da yine küfretmiyormusunuz adama?Yuhalamıyormusunuz?
Olay bitmiştir.
Alex'in koşan hali zaten Türkiye Ligi'nde oynamaz.
IcedEarth
28.Haziran.2007, 01:11
1907 yazmasına dayanamıyor musun :confused:
Ne alakası var? Fenerbahçeli olman Galatasaray konusuna 1907 yazmanı gerektirir mi? Başka bir sayı yazamaz mıydın?
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 01:11
Alex'in koşan hali zaten Türkiye Ligi'nde oynamaz.
ee o zaman bazı gsli arkadaşların sözleri ne olyuro ki
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne alakası var? Fenerbahçeli olman Galatasaray konusuna 1907 yazmanı gerektirir mi? Başka bir sayı yazamaz mıydın?
kusura bakma ama 1905 yazmazdım.. konu dağılmasın konuyu uzatmayalım
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:13
Alex'in koşan halini Türkiye'de bırakmazlar Avrupa'ya gider.Bazı Fenerliler Alex koşmadan bunları yapıyor koşsa neler yapar diyorlar ya.Bende diyorum zaten Alex koşsa Fener'de kalmaz.Yani Alex koşsa FEnerli Alex olmaz.Boşu boşuna koşsa diye sevinmesinler
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:13
Bu mümkün mü :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçeliyim :) 1907 yazmasına dayanamıyor musun :confused:
burası tarafsz bi forum diye biliyordm.dayanamyormsn demşsn ne alaka anlamadm herlde transfer ettigmz oyncular diger kulüp taraftarlarmızı kastı biraz
uAburak89
28.Haziran.2007, 01:14
Ben ciddiyim, Alex gözünüzde fazla büyütmüşsün.. Zaman göstericek herşeyi.. :0:
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 01:14
Alex'in koşan halini Türkiye'de bırakmazlar Avrupa'ya gider.Bazı Fenerliler Alex koşmadan bunları yapıyor koşsa neler yapar diyorlar ya.Bende diyorum zaten Alex koşsa Fener'de kalmaz.Yani Alex koşsa FEnerli Alex olmaz.Boşu boşuna koşsa diye sevinmesinler
zaten bizde bunu diyoruz alex koşmuyor bunu kabullendk 19 gol attı ...koşsa ronaldinho olurdu 30 gol atar avrupaya giderdi :)
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:16
zaten bizde bunu diyoruz alex koşmuyor bunu kabullendk 19 gol attı ...koşsa ronaldinho olurdu 30 gol atar avrupaya giderdi :)
İşte burada sorun var.Alex koşuyor olsaydı Türkiye Ligi'ne gelmezdi:)Yani olay koşsa Avrupa'ya giderdi olayı değil.Koşsaydı zaten şu an Türkiye Ligi'^nde olmazdı:)
Sheriff
Valla ben Alex'in koşan halinden koşmayan hallinden yani her halinden memnunum :zuhaha 3 tane defansif adamla oynuyoruz ortasahada onlar koşsun yeter.. Hücumda zaten top sürüyor oyun kuruyor gol atıyor gol pası atıyor serbest atış atıyor daha ne olsun.. Zaten aşkın özetlemiş, bende aynı görüşteyim. Koşsa zaten Barca Alex'le Riquelme arasında kaldığında düşünmeden Alex'i alırdı..
Linderoth koşuyor ama onda da öyle bir teknik yok mesela.. Lincoln'de azar azar her telden var.. Ama bunu çok açık ve net söylüyorum asla Alex kadar veya Alex'ten teknik değil. Tabi bu benim fikrim.. Ha bu Lincoln'ün iyi olmadığı anlamınamı geliyor.. Kesinlikle hayır.. Lincol iyi bir futbolcudur.. Mevkisinin gerektirdiği özelliklere sahiptir..
Fernando Gago
ya tamam kapatalım ya alex çok büyük futbolcu o bir ilah o maradonadan peleden dha büyük bi ftbolcu ona tapıyoruz)))))))))
sizin böle düşündüğünüze sevindim... biz onu iyi bir futbolcu olarak biliyorduk
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:17
arkadaslar alex bu koşsa diye bişey yok yani riquelme de koşmyo ama adamın peşnde dünyann kulübü var bu biraz kalite meselesi bence ama ynede alexinde hakkını yemiyorz helal olsn diyorz orası ayrı
BENCE BU KONU KAPANSN ARKADASLAR
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 01:18
İşte burada sorun var.Alex koşuyor olsaydı Türkiye Ligi'ne gelmezdi:)Yani olay koşsa Avrupa'ya giderdi olayı değil.Koşsaydı zaten şu an Türkiye Ligi'^nde olmazdı:)
yaw denklem gibi oldu çözemiom:D anladım demek istediğini ama alex koşmuyor kabul 19 gol attı ok ama bazı arkadaşlar önce alex koşsun sonra gelsn vs diyor onun tsl için koşmasına gerek yok zaten o yüzden böle youmlara gerekte yok:D
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 01:19
Bence de Lincoln daha iyi futbolcudur bu sene yine Alex daha iyi istatistik yapar gol ve asist alanında ama bu bence onun Lincolnden daha iyi olduğu anlamına gelmez
Roberto Baggio
28.Haziran.2007, 01:20
fenerli arkadaslar transferlerimizi biraz kıskanmış oalblir tmam kpatalım zaten lincolnun sitesine sakın gelme diye msj atanlarda fenerliler deil zaten)))))))))))))))))
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:21
Bizim her futbolcuya yaptığımıuz şeydir bu.Alex koşsa deriz.Servet hızlı olsa deriz.Ümit Özat orta açabilse deriz.Bilmem şu biraz daha kafa toplarına haki olsa deriz de deriz.
Zaten bu dediklerimiz o futbolcularda mevcut olsa biz o futbolcuları anca sonbaharlarında Türkiye Liglerinde görürüz:)
Sheriff
28.Haziran.2007, 01:22
Bence de Lincoln daha iyi futbolcudur bu sene yine Alex daha iyi istatistik yapar gol ve asist alanında ama bu bence onun Lincolnden daha iyi olduğu anlamına gelmez
Peki Alex'in ne yapması gerekiyor..? Mucizeler ilahi güçler filnmı göstermeli?
Riquelme'nin kalitesinden kaynaklanmıyor, Alex'ten tek fazlası sert şut atabilmesi.. Peşinde takımların koşması.. Bonservis bedelinin az olmasından ve gözde bir ülkede oynuyor olmasından kaynaklanıyor.. Alex o takımda olsa oda çok takım koştururdu peşinden..
nerazzuri
28.Haziran.2007, 01:23
Daha fazla gol ve asist yaptığında deilde ne yaptığında linloln den büyük olcak..
Adam daha ne yapsın ağızıyla kuş mu tutsun :D
physicist87
28.Haziran.2007, 01:23
Alexmi daha iyidir Lincoln mü tartışmasını sonlandırırmısınız..Zaten bu zamana kadar çok tartıştınız,ligin başlamasını bekleyin..Lütfen konuyu saptırmayarak yorumlarınıza devam edin ve aşırı fanatizmden kaçının..
Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 01:29
İyi yapıyolar .
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:35
bencede artk tartsmayı bırakalm alexin oyun stili ayrı lincolnünki ayrı biri daha mücadeleci daha az gol atyo..digeri daha forvete yakn daha iyi istatistkler yakalyo..ikiside kaliteli oyuncular..ceza almadan bu konu kapansn bence
physicist87
28.Haziran.2007, 01:37
Galatasaray'ın gündemindeki son isimler kimler? Benim bildiğim yerli transferi bitirmişlerdi,ibre yabancı bir forvete döndü..Belki onu bile yapmazlar,sarıkırmızılı ekip bugün top başı yaptı ve transferin (yapılırsa) takıma alışması için biran önce gerçekleştirilmesi gerekiyor..
El Barto
28.Haziran.2007, 01:38
Beyler işi fb Beşiktaş muhabbetine döndürmeyin.
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:38
Nilmar,Baiano,Saviola birde Rommedahl(Rommedahl gereksiz transfer olur.Sağ tarafta o kadar adam varken)
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:39
lima,saviola yada nilmar diyolar bide rommedahl ihtimalide varmş ama transfer yapmasada kadro çok saglam oldu
Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 01:40
Hedef savunma
Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Edouard Cisse'nin Beşiktaş'a transfer edilmesini sağlayan yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk, bugün İstanbul'a döndü.
Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Celalettin Kolot, Cisse'yi renklerine katarak, iyi bir transfer yaptıklarını belirtti.
Bu transferle verdikleri sözü tuttuklarını da vurgulayan Kolot, "Bir tane defansa futbolcu almayı düşünüyoruz. Navarro'dan haber bekliyoruz, ümidi kesmiş değiliz. Diğer isimler de var, ama şu anda isimlerini açıklayamayacağım. Yerli transferimiz yok, yabancı bir oyuncu daha alacağız" dedi.
Celalettin Kolot, Makalele'nin İstanbul'a gelmesiyle ilgili olarak, "Makalele'ye çok ciddi bir şekilde teklifimizi yaptık. 15 gün evvel ilişkimizi kestik. Şu an bizimle alakası yok" ifadelerini kullandı.
Nokta transferler yaptıklarını da belirten siyah beyazlı yönetici, "Çok iyi bir takım oluyoruz. Taraftarlarımız görecek, içlerini ferah tutsunlar" şeklinde konuştu.
Kaynak: DHA
Fernando Gago
antalyasporda olduğu gibi max. 1 2 gol atar :D
Jesus_FB
Beyler burası sadece beşiktaş taraftarı için açılmış bir başlık değil olayı sen benim benim bölümüme girip nasıl böyle dersine getirmeyelim herkes konu dışına çıkmadıkça, karşı tarafı tahrik etmedikçe istediği gibi görüşlerini bildirebilir lütfen böyle gereksiz tartışmalara girmeyin!
Sheriff
28.Haziran.2007, 01:41
Galatasaray'ın gündemindeki son isimler kimler? Benim bildiğim yerli transferi bitirmişlerdi,ibre yabancı bir forvete döndü..Belki onu bile yapmazlar,sarıkırmızılı ekip bugün top başı yaptı ve transferin (yapılırsa) takıma alışması için biran önce gerçekleştirilmesi gerekiyor..
Konuyu iyi dağıttın Gökçe halal:D
Geçen sene biz bu hataya düşmüştük..
Sizde, bizde ders çıkarmalıyız bu durumdan..
CashFl0w
28.Haziran.2007, 01:42
Benim düşünceme göre bir tek forvete ihtiyacımız var sağ kanatta Sabri rahat oynar...
EL-Hadji
28.Haziran.2007, 01:43
Beşiktaşın iyi bir sol beke ihtiyacıı var eğer İbo ortasahanın solunda oynayacaksa. Baki ile bu iş yürümez
eGowiCh
28.Haziran.2007, 01:43
Volkan Demirel yarın imzalıyor
27 Haziran 2007 Çarşamba
Kalecimiz Volkan Demirel'in sözleşmesi, yarın (28.07.2007 Perşembe) saat 11.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızdaki basın toplantı odasında yenileniyor.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
El Barto
28.Haziran.2007, 01:46
Beşiktaşın iyi bir sol beke ihtiyacıı var eğer İbo ortasahanın solunda oynayacaksa. Baki ile bu iş yürümez
Büyük ihtimalle İbrahim sol bek oynayacak önünde tello.
erdemzorer10
aslnda forvette de elimzdekilere güvenebilrz ama yönetm transferde bu kdr açlmşken bi tane de forvet almaları hiç fena olmaz :icon_cool:
physicist87
Gerçekten Galatasaray nokta transferle yaptı tebrik ederim,bence yeni bir transfer yapmasalar bile,şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacaklar..Rommedahl iyi bir sağ açık ama dediğin gibi Aşkın, Galatasaray'da haddinden fazla(biraz abarrttım mı ne) sağ kanat var,diğer bölgelere yapılsa daha iyi olur..Saviola işi biraz sancılı gibi geliyor bana,Nilmar da sanırım sakatmış..
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:47
Baki ile yollar ayrılmalı zaten.Mehmet Sedef gibi bir gencin önünü kapadı.Baki 4 büyüklerde oynayacak kapasitede bir futbolcu değil.Yabancı sınırı kalkmazsa sol beki es geçecekler gibi duruyor.O zaman Üzülmez-Sedef değişmeli oynar sol bekte
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 01:48
Bugün bütün Transfer bölümleri uyarı aldı:zuhaha
Ben hala ısrarla Beşiktaşımızın fırvete ihtiyacı olduğunu savunuyorum ş.liginde Nobre ile bu iş yürümez.Ricardinho ve Delgado ikilisi birden lüks olur bence.Bir santrafor alınmassa Delgado ile Ricardinho beraber oynaması için şöyle bi taktik denenebilir.
Rüştü
Toraman(Serdar)-Gökhan-Yabancı stoper(Toraman)-Deli İbo
M.Yoazgatlı Cisse Tello
Rico Paşa Delgado
Bobo(Nobre)
4-3-2-1 gibi bir dizilim
Fernando Gago
Klüpte kalması iyi oldu inş. bazı takıntılarından kurtulup eski formuna döner
eGowiCh
En azından sizin takımınızdan daha iyi sağ savunma ve hücum hattına sahibiz.Biz bu sağ savunma iLe avrupada bişey yapamazsak Siz hiç yapamazsınız....İğneyi kendine batırırken çuvaLdızı da kendine batır emi..
Benim yazdıklarımı en baştan oku e mi güzel kardeşim! Ben orada bir şeyler açıklamaya, futbol hakkında yorum yapmaya çalışırken, gelip burada tahrik etme, fanatizm yapma ve bilmemne yarışı yapma dışında başka hiçbir şey yapmıyorsun. Git biraz maç izle, ben maç izleyip yorumlarımı yapıyorum ona göre, senin gibi karşı tarafın düşüncelerini dahi okumaksızın "Benim takımım senin takımını döver" muhabbeti yapmıyorum.
Yöneticilerden de gereğinin yapılmasını arz ediyorum, ben centilmence futbol adına bir şey yazmışken aldığım cevaba bakın. Serdar'ın kalitesinden, ön liberoda yıldız olacağından bahsetmişim, sağ bek olmayacağını ayrıntılarla açıklamışım ama gördüğüm muamele bu şekilde. Mesajım sana da değildi, İlhan abiyeydi, futbol konuşabileceğim bir insanaydı...
Mesajımdan en ufak bir tahrik, FB-BJK kıyaslaması yapmadım ama işte cevap böyle bana karşı.
Feyyaz kardeşim de sağolsun beni haklı bulduğunu söylemiş, ağzına sağlık, böyle centilmen Beşiktaşlı'ya da helal olsun gerçekten.
erdemzorer10
en kötü ihtimal lima diyolar..gerçi limada baya saglam bi oyncuymş..bu yıl böyle transferler yapacagını hayal bile edemezdm özhan canaydın yönetiminin..helal olsn :)
El Barto
28.Haziran.2007, 01:49
Baki konusunda herkes aynı fikirde sanırım bencede çok kapasiteli bir oyuncu değil geçen sene güç bela idare etti işte ama bu sezon yararlanmazlar sanırım Baki'den ancak Baki'yle bitse...
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 01:50
Hedef güzel oyun
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Gazetecilerin sorularını samimi bir şekilde yanıtladı. “Benim gözümde en gencinden, en büyüğüne kadar herkes eşittir” diyerek sözlerine başlayan Ertuğrul Sağlam şöyle devam etti: Adalet dağıtmakla yükümlüyüm. Bundan sonra, oyun felsefemiz içinde takıma en fazla katkıyı sağlayan futbolcu formayı giyecektir. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmayı seviyorum. Seyir zevki veren bir takım olurken, savunma da yapacağız...
‘Transferler yerinde’
“Transfer konusunda fazla konuşmak istemiyorum. şu ana kadar yaptığımız transferler tam anlamıyla dört dörtlük. Bu konuda koordineli çalışıyoruz. Sabah-akşam görüşüyoruz. Yerinde tercihler yapıyoruz. Diğer takımlar yıldız transferler yapıyor diye acele edecek değiliz. Yanlış transferlerin nelere mal olduğunu biliyoruz. Yıldız takıntımız yok. Ülke olarak yaş konusuna da takılmış durumdayız. şampiyonlar şampiyonu Milan’da bile 3-4 tane 37 yaşında oyuncu var. Öyle futbolcular gördüm ki, 37 yaşında 20’lik gençlerden daha çok koşuyor, mücadele ediyorlar.”
‘Kadro 27 kişi olacak’
“Geçen sezon kadroda bulunan tüm oyuncuların performansı yükselecek. Ancak sistem olarak hangi futbolcularla oynarız, onu kestiremiyorum. Futbolcularımın performansı bu konuda belirleyici olacaktır. Takımdan ayrılan, Ali Güneş ve kaleci Runje gitmek istiyordu. Beşiktaş’ta oynamak istemeyen oyuncuyu zorla takımda tutamayız. Ricardinho olayına gelince... şu anda kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyorum. Kampı geçirdikten sonra yeniden değerlendirme yaparız. 4 kaleciyle beraber 26-27 kişilik bir kamp kadrosu düşünüyoruz.”
‘Teşekkürler Tigana’
“Rüştü, milli takım kampında bulunduğu için aybaşına kadar izinliydi. Ancak büyük bir özveri gösterdi ve takıma şimdiden katıldı, gençlere örnek oldu. Büyük bir aksilik olmazsa, yerli transfer yapmayacağız. Görevi devraldığım sayın Jean Tigana’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim. Elimizdeki kaliteli kadroda Tigana’nın da payı vardır. Altyapıya önem veriyoruz. Kayserispor’da şans tanıdığımız iki arkadaşımız, şimdi Türkiye’nin gündemini oluşturuyor. Geçen sene sıkıntı yaşanan sağ kanatta bu sezon sorun olmayacak.”
SYLaR
28.Haziran.2007, 01:51
Bu Lima 19 mu 20 yalında mı ne.O Lima'mı.bir sürü Lima var Brezilya'da:)
erdemzorer10
28.Haziran.2007, 01:52
andre lima diye biliyorm botafogoda oynyo
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 01:54
Avatarına öyle bir resim koyuyorsun sonra fanatizm yapmıyorum diyorsun bence o avatar bile senin ne kadar fanatik olduğunu gösterir:).Beşiktaş taraftarının Serdara güveni tam bence orda da başarlı olcaktır.Ertuğrul hoca işini bilir o onu orda oynatırsa bir bildiği vardır.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 01:54
Tek forvet oynicaksa ZiCo alınmasıN forvet... Ama 2forvet olursa Deivid den çok çeker FB... Mutlaka forvet gerek... Alınırsa da Pivot santrafor ön planda galiBa...
eGowiCh
28.Haziran.2007, 01:55
Ankaragücü maçında eski formuna döneceğinin sinyallerini verdi. Şimdi forma şansı daha da yüksek ve Zico da ona güveniyor, güvenmese gitmesini isterdi, bu yüzden sene Serdar ile iyi işler yapacaklar.
Uğur Boral konusunda Sheriff'e katılmamak elde değil. Boral için hata yaptı falan deniliyor ama o bir sol açık, yani AML, esasında eski bir forvet, sonra AML oldu, şimdi de sol bek, yani DL. Bu yüzden fazla yüklenmemek lazım yaptığı hatalar için zira o ofansif bir oyuncu, defansif yönü ofansif yönü kadar güçlü değil. Yıl içinde defansif oynanması istendi, o da elinden geleni yapabildiği kadar yaptı, onun suçu değil bu.
Tuncay'ı sol açıkta kesemeyeceğine göre, mecburen sol bek oynadı, şimdi Tuncay'dan boşalan yerde oynayabilir. Galatasaray maçında çok beğenmiştim Uğur'u, soldan süper bindirmeler yaptı, nitekim ilk golün de asistini yaptı.
Uğur'a güvenirim sonuna kadar, çok düzgün karaktere sahip, disiplinli ve çalışkan bir oyuncu, son derece de futbolunu beğeniyorum, ayrıca isabetli ortalar açıyor, hızlı, yani Vederson ile büyük bir yarış içinde olacaklar bu sene.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 01:56
Egemen Bu Rüştü olayından sonra senin BJK ye tavırların çok sertleşti 40km den 160km ye çıkan bir araba gibi yani farkedilmemesi imkansız... Brz sakin ol...
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 01:58
Bence bu takımda Denizin ve Deividinyeri yok Fenerbahçe için en idael taktik 4-3-1-2 olur.Kadro ve diziliş konusunda fmsmyrnanın ilk yazdığı taktik bana göre en uygunu:)
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:00
Avatarına öyle bir resim koyuyorsun sonra fanatizm yapmıyorum diyorsun bence o avatar bile senin ne kadar fanatik olduğunu gösterir:).Beşiktaş taraftarının Serdara güveni tam bence orda da başarlı olcaktır.Ertuğrul hoca işini bilir o onu orda oynatırsa bir bildiği vardır.
Siz geçen sene "Allah affeder çArşı affetmez" yazılı Tümer avatarlarını koyunca normal oluyordu, değil mi?
Ertuğrul Hoca dünyanın en iyi hocası ya, bildiği vardır :) Tigana sağ bekte değil de ön liberoda oynatınca bildiği olmuyor nedense, ama dünyanın en iyi hocası Ertuğrul Hoca sağ bek oynatırsa bir bildiği vardır, Tigana'nın yoktur :)
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:03
Şöyle bir şey var elimizde.
Ya Appiah'ı istemediği sağ kanada mahkum edeceğiz, ya da Alex'i oynatmayacağız.
Hangisi?
Omerdinho
28.Haziran.2007, 02:07
Alexi oynatmayalim diyecegim fakat o oynamadan olmuyor... dolayisi ile appiahi mecburen sag kanatta oynatacagiz yada yedekte oturacak yedekte oturmayacagina göre sagda oynar :)
physicist87
28.Haziran.2007, 02:07
En ideal takitik bu diyorsun da (4-3-2-1) Önderin cephesinden çok vurgun yeriz böyle bi taktikle oynarsak..Niye Alexle sözleşmeyi uzattıkki yaa,adam her şekilde problem,şimdi onu oynatmamazlık yapamazsın,mecburen başka birsini keseceksin..Avrupa maçlarında ne yapacağımızı şimdiden çok merak ediyorum..
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:08
Appiah sağ kanat ta %50le oynuyor yahu... İtalya Taktiği yapsın en iyisi FB kanatsız oynasıN...
MaRco Aurellio---Appiah
Alex_de_Souza----TümeR
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:10
Kanatsız oynayacaksak Ali Bilgin'i neden aldık?
Alex varken seneye Avrupa'da işimiz zor.
Omerdinho
28.Haziran.2007, 02:11
kanatsiz oynayacaksak pivot santrafora gerek yok deivid yada semih oynar :D
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 02:12
Tigananın bildiği olsa bakiyi sol bek oynatmazdı,ofsayt taktiği uygulamazdı,bize her maç 90 dakika Burak Yılmaz çilesi çektirmezdi.Ben Ertuğrul hocaya güveniyorum bu benim görüşüm:).
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 02:13
kanatsiz oynayacaksak pivot santrafora gerek yok deivid yada semih oynar :D
Ben bir Beşiktaşlı olarak Deividin oynamasını isterim:zuhaha
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:13
Alternatif oyuncu yahu... İleleyen bölümlerde Tümer-Alex in yerine oyuna yeni güç olarak girer... Ya da 4-5-1 olur... Araya Ali Bilgin ide sıkıştırırız...
Leoucwhsua
28.Haziran.2007, 02:14
vidyosu varmi hic bunun ben bulamadim
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:16
Tigananın bildiği olsa bakiyi sol bek oynatmazdı,ofsayt taktiği uygulamazdı,bize her maç 90 dakika Burak Yılmaz çilesi çektirmezdi.Ben Ertuğrul hocaya güveniyorum bu benim görüşüm:).
Baki'yi sol bek oynatmayıp da ne yapacaktı, kimi oynatmasını bekliyordun? Adam sene başında sol bek-sol kanat istedi ama yönetim sol kanat diye gitti Ricardinho'yu aldı :)
Suçu yönetimde aramalı, dünyanın en iyi hocalarından biri olan Tigana'da değil. Geçen Tümer de söyledi, çalıştığım en iyi 3 hocadan biri dedi. Fulham'ı çalıştırmış, Henry'i yetiştirmiş, Fransız futbolunun idollerinden biri Tigana ve son derece de iyi bir antrenör bana göre, onun elindeki kadro buydu, yapacağını yaptı, 2 senedir FORTIS Türkiye Kupası'nı aldı.
Fernando Gago
28.Haziran.2007, 02:16
Fenerbahçe forvet alacak bence ama sistem nasıl olur hiç fikrim yok 3libero diye tahmin ediyorum
Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 02:17
Kleberson ve Gokhan Gülec gibi topcuyu bitirmezdi.İnönude Fenerbahceye salakca bi ofsayt taktigi yuzunden yenilmezdik daha neler neler.Ertugrul Saglam'a benimde güvenim sonsuz.
Leoucwhsua
28.Haziran.2007, 02:18
Bir galatasarayli olarak uyuzluk olarak soylemiyorum alex in fenere yarardan cok zarari olucak.keske gitseydi bu sene.Mevcut kadrodan tumer falan kullanilirdi.daha guzel isler yapilirdi gibime geliyor
physicist87
28.Haziran.2007, 02:18
Alexin bulunduğu kadroyla,kanatsız oynamak büyük bir risk olur..Alex son adam olursa o ayrııı..(kezman yedek olur:) ) Kadro Ziconun isteklleri doğrultusunda oluşturuluyorsa sorun yoktur,Zico düşünüyordur taktiğini ama ya evdeki hesap çarşıya uymazsa???Ali Bilgin'i alıyorsun zaten sorunlu bir futbolcu yedek kalmak işçin eminimki gelmedi,Zico onu da düşünüyor,yaa bu Zico neyi düşünüyor tam olarak yaa..Ben bi Avrupa hezimetini daha kaldıramam,yetti garii..
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:19
Kleberson ve Gokhan Gülec gibi topcuyu bitirmezdi.İnönude Fenerbahceye salakca bi ofsayt taktigi yuzunden yenilmezdik daha neler neler.Ertugrul Saglam'a benimde güvenim sonsuz.
Ofsayt taktiğini uygulamak istedi ama yapamadı, çünkü oyuncular bunu yapamadı. Beşiktaş haftalarca gol yemeyince iyiydi, keyfiniz yerindeydi de, FB maçında ofsayt taktiğinden gol yediği için mi suçlu oldu Tigana? Bu kadroyla 2.'lik büyük bir başarı bence. Galatasaray'ı geçmek hele, çok büyük bir başarı, çünkü bu kadrodan sene başında hiçbir şey beklenmiyordu, sağ beki yok, sol beki yok, sol kanadı yok, sağ kanadı yok, stoperi yok vs...
Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 02:20
Baki'yi sol bek oynatmayıp da ne yapacaktı, kimi oynatmasını bekliyordun? Adam sene başında sol bek-sol kanat istedi ama yönetim sol kanat diye gitti Ricardinho'yu aldı :)
Suçu yönetimde aramalı, dünyanın en iyi hocalarından biri olan Tigana'da değil. Geçen Tümer de söyledi, çalıştığım en iyi 3 hocadan biri dedi. Fulham'ı çalıştırmış, Henry'i yetiştirmiş, Fransız futbolunun idollerinden biri Tigana ve son derece de iyi bir antrenör bana göre, onun elindeki kadro buydu, yapacağını yaptı, 2 senedir FORTIS Türkiye Kupası'nı aldı.
Takımı Tigana bastan asagı yenilemedimi ? O kadar oyuncu aldırttı yönetime bi sol bekmi aldıramadı ?
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:22
Takımı Tigana bastan asagı yenilemedimi ? O kadar oyuncu aldırttı yönetime bi sol bekmi aldıramadı ?
Aldıramadı. Sol bek alın dedi, sol kanat alın dedi, yönetim tamam alacağız dedi, sonra da "Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık" deyip Ricardinho'yu söylediler. Ze Roberto, Nery gibi isimler beklenirken. Suçlu Tigana değil, o sol bek istedi, sol kanat istedi ama ona sol kanat diye Rico'yu verdiler.
eGowiCh
28.Haziran.2007, 02:23
Muhtemel rakiplerimiz çok zor, Arsenal, Liverpool, Sevilla, Valencia, Werder Bremen, Benfica, Ajax gibi zorlu takımlar var, bunlardan biri çıkarsa işimiz çok ama çok zor olacak. Koşmayan Alex'in karşısında Gerrard'ın olacağını veya Diego'nun olacağını düşünebiliyor musunuz? Darmadağın ederler bizi.
Oghuse
28.Haziran.2007, 02:25
en kötü ihtimal lima diyolar..gerçi limada baya saglam bi oyncuymş..bu yıl böyle transferler yapacagını hayal bile edemezdm özhan canaydın yönetiminin..helal olsn :)
Kallinin başarısı bu takım :)
Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 02:26
Ya Rico alınmasaydı ligi 2. bitirebilirmiydik sence ? Birde Ofsayt taktigini hiç bir zaman desteklemedık cunku cok tehlikeli bir taktik tamam haftalarca gol yemedik keyfimiz yerindeydi ama her zaman bu ofsayt taktiginin basımıza ne gibi dertler acacagınıda söyluyorduk.
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 02:29
Biz gol yemedğimiz maçlarda bile ofsayt taktiğini eleştirdik.Örn. Sivas maçı Beşiktaş taraftarı ölüp ölüp dirildi bu taktik yüzünden.Tigana Bakiyi sol bek oynatmak zorunda kalmadı oynattı.Elinde İ.Üzülmez var aynı zamanda milli takımızın da sol beki kendisi.Şimdi o sakattı diceksiniz sakat olmadığı maçlarda bile Baki sol bek oynadı bu sefer de İ.Üzülmezi sol açıka aldı ki orda oynadığı zaman orta açma becerisi olmadığından dolayı her topu ezer ve Beşiktaş taraftarı çoğunlukla onu orda görmek istemez.
Omerdinho
28.Haziran.2007, 02:30
arkadaslar belki alex birden bire degisir bakarsiniz kosar :)) kaptanlikta ona verilirse belki kendisine ceki düzen verebilir.
physicist87
28.Haziran.2007, 02:31
Darmadağan ederler tabiki dee..Alex'i hep serbest bırakalım istedim olmadı zaten iki sene de bir adam huysuzluk çıkarıyor,dikkat ederseniz tatile gitmeden önce imzalamıyor,sırf kafalar karışsın Alex'in peşinden koşalım fiaytı yükselsin diye tatil sonlarını bekliyor kontrat için..Diğer futbolculara haksızlık ediliyor ve elimizden teker teker gidiyorlar..Kimileri kırgın kimileri haklı kimileri haksız,sırf yönetimimizin ynalış transfer politikası yüzünden..Klasına hiçbirşey demiyorum ama Avrupa için yetersiz bir adam,olmuyor olmuyor..
Zico'ya güveniyoruzz..!!!Denizliye de güveniyorlardı,Loranta da ,Dauma da nolduu??Olan Fenerbahçenin gençlerine oldu,birçoğu parlamaya ahzır yıldızken sönüp gittiler..Lütfen biraz daha mantıklı transferler yapalım,sözleşmeleri ona göre değerlendirelim..
Kadro zenginliğimiz kalmadı,genç Türkleri para bastırıp almalıyız, en isabetli transferde Özer olabilir..
TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 02:32
Ar,Zico düşünüyordur taktiğini ama ya evdeki hesap çarşıya uymazsa?
Deivid bile hala bu takımdaysa ben Zico'nun düşünüp düşünmemesinden bile şüphe ederim.